W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Ítéletnap

2008.07.18. 08:00 Tóta W. Árpád

Másfél év üzemidőnek megvannak a tanulságai. Nem a saját szövegeimnek: az csak a kanóc, amiből aztán úgynevezett vita lehet. Lehetne.

Azokat a cikkeket a kommentekben kiértékelhették a tisztelt hölgyeim és uraim. Most visszakommentelek, mert én meg elolvastam, amit írtak. Kurva kemény szociotrip. Egy Puszták népe. Vagy inkább egy Stalker. Akkor is, ha ez a blog (vagy akármelyik) semmiképp se társadalmi keresztmetszet, legfeljebb lék a dinnyén.

A dinnye ebben az allegóriában, kedves gyerekek, a politizáló közélet, annak jellemző témáiról és érveiről sikerült összegyűjteni egy alapos mintát. Hogy miért kell egy szóképet elmagyarázni, amikor pedig a viccmagyarázatnál kínosabb beszédhelyzet nincs is? Azért, mert a minta egyik tanulsága, hogy az itt megjelentek – nagykorú internetezők, zömmel 18-49, az átlagnál jobban bútorozott polgárok – egy jelentős része nem képes, vagy nem óhajt felfogni egy egyszerű hasonlatot, és az égig felháborodik, ha nincs neki odaírva nagybetűkkel, hogy mi micsoda, az irónia meg kiemelve irónnal. Ír az ember egy szatírát, csiszolja-faragja szeretettel, és bekommentel bazmeg a síkdebil, hogy szőke mozdony nincs is. Illetve hogy az ilyen viccekért golyó általi megkövezést kellene osztani. Nem zavarja, hogy sokkal ilyenebb viccekkel tele van a magyar (neki: Magyar) és a (cionista) világirodalom, film-, sajtó- és médiatörténelem, ugyanis ezekről soha életében nem hallott, és nem is akar hallani. Valami nagyon el van baszva a humán oktatásban, attól tartok.

Vannak az ennyirehülyék, oké, szarom le őket, a díszhalaimmal se vitatok meg semmit. (Etetem és megfigyelem őket, mert szórakoztat. Egy haltól nem várok többet.)

Róluk tudunk, minden korban megvolt a maguk hányada, ahogy a melegeknek is, ez adottság. Aki szövegértésből a kegyelemkettesig jutott, az így járt. Nem kell ide mindenki, ez itt nem néppárt. Meg lett mondva az elején.

Az igazán elszomorító réteg a mintában nem a hülyéké. Hanem a többre képes, de önmagát szándékosan elhülyítő, beszűkítő drukkeré. Aki soha egyetlen kérdésben sem érdekel semmi más, mint hogy milyen válasz kedvez az ő pártjának, illetve vezérének. Minden egyes részkérdés alárendelődik a nagy, eposzi célnak, mindenre szabad hamis választ adni, vagy végső esetben, ha rutinból, agyi tohonyaságból megy a harc, akkor személyeskedéssel próbálkozni, hátha az majd elfedi a kérdőjeleket és a mögöttük tátongó, ásító, buta űrt.

Jobboldalon a nagy nemzeti sorskérdés: Gyurcsány Ferenc eltávolítása. Balról: Orbán Viktor távoltartása. E célokért mindazt helyes vagy bocsánatos megcselekedni, amiért őket gyűlöljük: hazudni, hülyeségeket ígérni, lopni, csalni, elkúrni.

Elolvastam az ide érkezett, körülbelül százhetvenezer kommentet, és időnként a másutt kialakult „vitákat”. Meglehetősen jól ismerem a magyar interneten, blogokon, fórumokon és levelezőlistákon folyó diskurzust, és nyugodtan mondhatjuk, a zömét drukkerek alig artikulált húhaanyázása alkotja.

Punk’s dead


A drukker általában nem olyan buta, mint amilyet játszik. Megfoghatatlan, vagy olykor világosan látható kötődés fűzi az ő atyuskájához, és minden eszközzel harcol érte. Tájékozódik, újságot olvas, igyekszik, patronokat gyűjt, hogy hasznos harcidroiddá váljon. Információit maga elől is megszűri, és úgy adja tovább. Ha pártja éppen szociális demagógiában utazik, akkor gitárballadákkal válaszol arra a kérdésre, hogy miből. Ha éppen az ellenfél demagogizál, akkor hirtelen roppantul érdekelni kezdi a főkönyv, és szívesen mazsolázik belőle. De általában ennél igénytelenebb: megelégszik azzal, ha eltereli a szót kedvenc mantrái felé.

Kívülálló, pártonkívüli a drukkerrel sosem fog szót érteni, mert a drukker hímes tojásként vigyáz érzelmeire - talán az a legértékesebb az életében. Aki megzavarná hitét, az gonosz; és a gonoszról elég elmondani, hogy hülye, és különben is mit írt/mondott/gondolt valamely tök más kérdésben. Ettől elmúlik a kínos, feszítő érzés. Őt maga a felvetett ügy, vagy az aktuális hír nem érdekli, ő csak győzni akar. Elhitte, hogy ez egy meccs.

A drukker – ha önként, társadalmi munkából agitál – nem is elsősorban pártját óvja, hanem saját törékeny identitását. Egyes területeknek akár szakértője vagy résztvevője is lehet, magánemberként beláthatja, hogy a világ nem piros és narancs, ám végül odakurjantja magamagának: de a Gyurcsány hazudott és lövetett! de az Orbán-Torgyán-Csurka! Dedededede! Mindig eggyel több de! Akkor is ők a kisebbik rossz, tehát az adott partikuláris témában kifejtett szédítő ostobaságukat vagy önellentmondásukat megbocsátjuk. Aki fennakad rajta, az pedig ellenség.

Az egyes problémákat ezért gyakorlatilag lehetetlen megvitatni. A társadalmi párbeszéd – a vágy titokzatos tárgya - nem működik. Nem lehet a nyugdíjrendszerről, az egészségügyről, közlekedésről, önkormányzatokról párbeszélni, mert a zajos többséget egyáltalán nem érdeklik a konkrét problémakörök. Közben azok egyre sűrűsödnek, viszont a lehetséges megoldások egyike sem harmonizál azzal a szánalmasan primkó parasztvakítással, amit kormány és ellenzék egyaránt folytat.

Zsidózik, torgyánozik, személyeskedik, különféle ad hominem harcokat vív inkább a párbeszélő társadalom. A könnyebbik végét fogja meg: elköteleződni és egyszerre lépni egyszerűbb. A végső győzelmet talán meg sem éri, de azonnal megkapja, amit minden szektától: az akolmeleget, a csoportidentitást. Mert tartozni valahová, az jó. A Zember azért született a világra, hogy valahol otthon legyen benne, ugyebár. És ma ezek a közösségek adódnak, mert nincs még egy rendes metálegyüttesünk se, csak a párt, meg a gárda.

Hogy úszik el


Mondom, a dinnyelékből általánosítok, de ez még egy elegáns minta például az Index polfórumához képest. Azok a felületek, ahol viszonylagos béke van – pártlapok fórumai, politikusblogok -, azért nyugisabbak, mert egymást nem gyapálják a tisztelt lakosságiak, hanem egyesült erővel ütik a komcsikat vagy a fidesznácikat.

Valamikor, nem is emlékszem, milyen régen, létrejött az Index polfórumán belül a Klubfórum. Ez lett volna az elit eszmecsere helyszíne, ahol nincs durva sértegetés és destruktív terelés, szándékos threadrombolás, zsidózás. Tényleg nincs. Napi néhány darab, egysoros hozzászólásban csetelnek egymással, akik épp oda telepedtek le.

Állami támogatással, szép reményekkel indultak a civil kerekasztalok. Hogy majd ott a közbölcsesség kicsapódik, és nyomdakész törvényjavaslatokká jegecesedik, valóra válik, és leszen világosság. Csakhogy a tisztelt nép nem jelent meg a rendezvényen. Forgalom nulla. Inkább itt buziznak és gyurcsányoznak.

Az, hogy a parlamenti pártok fizetett fórumharcosokat alkalmaznak, érthető végül is. Hallottak valamit harangozni, hogy a Zusában a neten dől el az elnökválasztás, ott kell lenni, nyomni kell az ócska napipatront mindenhol. Sok értelme nincsen, csak a zajt kavarják. Azt hiszik, hogy ha kiküldenek harminc trollt offolni, személyeskedni és cipelni az ide-oda tekergőző pártvonalat, attól majd ezrek jönnek rá, hogy de jó fejek is ezek, ha ilyen mutánsokat tudnak tenyészteni.

Nekik, mint pártoknak, a győzelemből busás hasznuk származhat. De mit nyer az önkéntes fórumharcos? Mit nyer, aki idejön vagy odamegy, és adóreform vagy akármi más ürügyén bebüfögi, hogy mocskosgyurcsány lövetett? Azt a satnya kis napi győzelmet, hogy jól megmondta a komcsiknak/jobbantaknak/libsiknek? Bevert egy szöget a Gonosz koporsójába? Dehogy. Elkúrt egy darabot az életéből, semmiért. Ahol ez a magatartás örömforrás lehet, ott súlyosabb a baj, semhogy egy kormányváltás megoldhatná.

Mindennek a mosléknak a színén kapálóznak azok, akiket esetleg érdekelne az eredeti témafelvetés. Akiktől tanulni lehetne, akik hoznak magukkal valamit a buliba. Érdemi vitát folytatni esélyük sincs: a csatatér arra nem alkalmas helyszín. Márpedig ha ezer kommentből kilencszáz gladiátorstílben, bokszolási céllal íródott, akkor az csatatér. Ott kár a gőzért. Begépelhet ő egy egész kilábalási programot, elvész, elhal az ágyúdörgésben. Inter arma silent musae. Jöttek-e páran? Jöttek, de nem voltak elegen.

Olcsó népnek híg a leve


E-demokrácia! Nesztek, itt van a világ csodája, az interaktív hálózat, ahol mindenki szóhoz jut. Webkettő! Nyilvánosság, szólásszabadság, országos panaszkönyv, only a click away! Magyarul! Mire megyünk vele?

Elitváltást, mi? Ide? Minek? Honnan? Kik? Kinek?

Tökéletesen elegendő, ami van. Még az is mindegy, minek nevezik magukat. Lehetnének köztársaságiak és fasiszták, kemonok és konák, axis & allies. Mi mi vagyunk, ők meg ők. Ennyi bőven elég ahhoz, hogy politikát és demokráciát játsszunk. Nincs is rá több időnk, kedvünk, energiánk, eszünk. Ahol a kedves vásárló nem veri az asztalt, hogy a multidinnye szar, hanem bandériumokat szervez az Auchan meg a Tesco nevében, oda fölösleges jó dinnyét szállítani. Itt bőven megteszi a másodosztályú, lejárt szavatosságú, finggal töltött lufi. A tudattalan vásárlót üveggyöngyökért veszik meg, évszázadok óta.

Nem minden nemzetnek adatik meg, hogy olyan vezetői legyenek, amilyeneket megérdemel. Ahol nincs szabad sajtó, ahol elvisz a rendőr, ha lehülyézed az elnököt a blogodon, vagy megírod, hogy a költségvetés el van kúrva: ott a nemzet nem termelheti ki a saját soraiból a legjobbat. Se embert, se politikát, se kultúrát. Magyarországnak megadatott. Ez itt nem egy boldogabb kor fájdalmas előjátéka. Nincs több rendszerváltás. Erre voltunk képesek, és nem is akarunk jobbat. Virág elvtárs, ez már az ítélet.

  

Most pedig adásszünet. Majd jövök.

Könnyű nyári olvasnivaló droidoknak és mindenkinek, akinek kimaradt:
Szathmári Sándor: Kazohinia



Címkék: postabontó hülyemagyar magyarland

2129 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr1571991

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Get a life « NetSzemle 2.0 2009.02.25. 18:14:44

[...]Azt már a múltkor kénytelen voltam megállapítani, hogy kár belétek az internet,[...]

Pingback: Zombik, droidok és a mémpiramis « NetSzemle 2.0 2009.01.26. 18:45:05

[...]Jó nagy fáziskéséssel ugyan, de eljött az ideje, hogy Tóta W. Ítéletnap c. posztjára reagáljak.[...]

Trackback: Konzervatórium 2009.01.26. 13:51:01

Zombik, droidok és a mémpiramis          Jó nagy fáziskéséssel ugyan, de eljött az ideje, hogy Tóta W. Ítéletnap c. posztjára reagáljak.Van ugyanis erre a problémára magyarázat, és - legalábbis az internet…

Trackback: Konzervatórium 2009.01.26. 08:05:01

Zombik, droidok és a mémpiramis          Jó nagy fáziskéséssel ugyan, de eljött az ideje, hogy Tóta W. Ítéletnap c. posztjára reagáljak.Van ugyanis erre a problémára magyarázat, és - legalábbis az internet…

Trackback: polmavo 2008.07.18. 12:37:51

Alapfogalmak 3: a hívőkand if they tryto break down your disguise with their questions you can hide, hide, hide, behind paranoid eyes.(Paranoid Eyes, Pink Floyd: The Final Cut) Rövidke leszek, nincs ezen mit magyarázni, mindenki tudja, miről van szó, és…

Trackback: Propeller 2008.07.18. 10:41:47

ÍtéletnapMit nyer, aki idejön vagy odamegy, és adóreform vagy akármi más ürügyén bebüfögi, hogy mocskosgyurcsány lövetett? Azt a [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mozzie

:-D


Malac

Abszolute nyitott vagyok, mint mindig. Tenyleg kivancsi lennek, miert is fasiszta Mozzie. :-]
Gecc -ne vihogj. EZ NEM VICC!!!!


:DDDDD
Jah, bocs.

Anti:-D!
:-D
Gecc

A legfasisztább szövegei nem ebben a posztban voltak, ebben a posztban inkább csak a tahósága tombolt. Ennek lényege, h nem tud határt szabni a személyeskedésének.
Az úgy van, h a másik sértegetése mindenféle módon nem specialitás (és itt most nem célzok egy személyre), hanem általános jelenség. Speciálissá azáltal lesz, ha bevonja a másik családtagját.

Példák:

"mozzie 2008.08.04. 18:28:52
Családodnak legőszintébb részvétem, disznókám."

"mozzie 2008.08.04. 15:55:36
Disznókám. A kedves családtagjaidnak lehet szokása a hazudozás."

"mozzie 2008.08.07. 09:20:17
Nácik az elkurvult felmenőid akik véletlenül a világra hoztak, mert nem volt néznivaló a TV-ben az este. Baszok rá, ha nem tetszik. Apám megjárta Dachaut és nekem a Te kibaszott, aljas, hazug dumád nem tetszik"

Aztán volt olyan, ahol közösséget vállalt a jobboldali fasizmussal, ezzel elismervén a baloldali fasizmus létjogosultságát. Természetesen többször védelmébe vette a legfőbb baloldali fasiszta portált, a nacivadasz.blogspot.com oldalt. Íme ebben a posztban így:

"mozzie 2008.08.04. 15:57:36
A nácivadász lemásolja azt amit a szélsőjobbos, nyilas és náci honlapok taktikája és stratégiája. Bemutatják, hogy lehet ugyanazt az ellenkező irányban is megtenni.
Nem szép, de talán lesz hatása. Talán . . ."


Gecckém, tudom, h nem győztelek meg, de az a gyűlölet, ami folyamatában jön emberünkből, engem a fasiszta gyűlölködésre emlékeztet, bár már kissé felpuhult, de én még emlékszem, h egy másik posztban nem oly régen, egy 15-20 soros, teljes terjedelmében gyűlölködő fröcsögést bírt beírni, aminek a célpontja a jobboldal volt.
A náci szó tán rossz, azt Paszti is leírta, hisz a nácik antiszemiták voltak, ő meg nyilván nem az, nem is ezért ír paszti nácit, hanem a tükörtartás végett.
Viszont a fasizmus más, az egyfajta hatalomgyakorlási módszer, mentalitás.

Ez nekem átjön, és én is érzem azt, amit Paszti: ha nem járna büntetés érte, és kezébe nyomnának egy lőfegyvert kibiztosítva, lehet, h meghúzná, ha mi állnánk a cső likas vége előtt.

Ez egy érzés, aminek jogosságát vitathatod, de azt, h érzem, azt nem.

Ennyit röviden, mandulahéjban:-)))

Üdv.

figyu malacka. mozziet mar meggyozted pasztival vallvetve, de en meg ellenallnek egy kicsit.

hatha most nem kap el a hev es talan megerted, miert nem vagyunk egyformak.

ezt tad ma 11.05-kor direkt nekem cimezve:

"Megmondom mi köt minket össze:

mi erkölcsi kategóriákban gondolkodunk, s ezért nem bírjuk elviselni Gyurcsányt, ezért tudjuk, h a szülők kurvázása nem játszik."

cinikusan azt is monhatnam, hogy hiaba nyaralok telleg fasza korulmenyek kozott, megis suicid gondalataim tamadnana, ha en a te erkolcsi mered szerint probalnam elni az eletemet.

ez egy, ketto meg, hogy soa nem foglalkoztam - meg indulatbol sem senki szuleivel. sot a leguabbkori magyar demokracia egyik melypontjanak tartom ma is, amikor ket mdf-es seggarc megirta meg 90-ben az "apak es fiuk" c. kis dolozatot. te nem, e paszti vagja, mirol beszelek. ebben lepleztek le peto ivant pl, mert az aja, vagy anyja avo-s volt.
mst nem vagom, mert nem vagyok katko, ez a mai romai papa nem volt tagja a hilerjugendnek? ettol meg nem gondolom a suveges oregembert nacinak. de ebben paszti a szakerto. en a sajat erkolcsi mercem szerint igyekszem vajazni az eletem. levagtad idaig, mirol ugatok? ha igen ugorjunk egyet:

"Az sem játszik, ha vki a Magyar Gárdát akarja végigvonultatni a lányomon, de te akkor sem szóltál... "

pardon.... miert is kellett volna szolnom a full8er afferodnal? sztem te is vagod, hogy nem vagyok itt twa helytartoja. plsz en elsore is megertettem lipper ferit, csak te nem vagy kepes felfogni. am ez nem az en problemam. tegnapelott feri elmagyarazta x-edszer ugy, hogy egy 6 eves gyerek is megertette volna. nem vagyok erkolsbiro, most sem mondhatok mast, kerdezd meg feritol, hatha megegyszer elmagyarazza.

"Te sosem szólsz semmiért, ami a te oldaladról jön, s a legundorítobb és legmocskosabb..."

na bakker, ebben benne van minden. mi az, hogy "te" meg "en" oldalam??? a te agyremeted ez az olalazas. te valszleg azt soha nem fogod felfogni, hogy a villamos nem attol megy, hogy ki a kiraly, ovi, vagy fleto. de hagyjuk a politiat. miert nem erted meg, hogy mindenki akkor szolal meg egy blgon, ha kedve van ra. es azt mondja, amit gondol. ettol van, hogy a blg alapertelmezesben anonim. en mondjuk kozel allok ahhoz, hogy kitegyem a pamat a sajat blogomra, raadasul nevvel, nem mintha szep lennek, vagy a nevem olyan jol csengene. csak eppen a tokom van tele azzal, hogy lassan mar ott tartunk ebben a "kuvaorszagban", hogy mindenki oszja a masikat kbaszott magas erklcsi piedesztarol, de a nevet, arcat, na azt nem adja semmihez. ez persze nem rad vonatkzik. oszinen szolva lvasgatva teged, egyre kevesebb dolog miatt tisztellek, am ez meg megmaradt, mnt pozitivum.

"Nyilván a barátod minden előzményt nélkülöző patkányozós dumája is rendben, és az is, h olyan aljas és mocskos rágalmazást csinált velem, amit sosem felejtek el...."

pardon... ki itt az en baratom? mozzie nem az, bar ki tudja mit hoz a jovo. annyit tudok rola, amit itt irt, s oszinen szolva en is csak gecc et-hoz csatlakoznek. mi is a baj vele? ja erosen fogalmazott? ha zsido lennek, talan en is ezt tennem. de nem vagyok, szal ez megnt netto baromsag vol, malacka, lasd be.

"Ez mind rendben, mert tőletek, ballibektől jön.... A visszamutogatásaiddal indirekte véded őket.

A te dolgod, tedd! Védjed ezeket a jelenségeket, ezeket az embereket!"

nem visszamutogattam. mindossze az tortent, hogy pasztival szornyulkodtetek azon, hogy mozzie hogyan gyulol. nymtatot ezt a faraszto aperegyes jobber dumat, hogy nem mi gyulolkodunk, hanem a masik. nem mi nem vagyunk kepesek elfgadni a demokracia egyszeregy-et, hogy valasztas utjan letrejot vegehajto hatalom legalis etc. vicces ovasni ekkora baromsagot. az meg, hogy pont te jatszod meg a martirt, hat az beszaras. ezert copyztam be ks szosszenetedet paszti blogjaba. miutan te rendszeresen celozgatsz ram, persze nem ott, ahol a konfliktus megy (paszti blgja jelen esetben) hanem itt, ahol sokan olvassak a blgot, de nem jonnek at mashova, persze, hogy csak igy lehet vedekezni, hogy a kepedbe tolom a sajat cafolatodat. szar dolg a net, de sanos mndent vssza lehet keresni.

"Szép napot! "

na eben de csakis ebben ertek veled egyet.

mas: malacka vs mozzie/vakapad/jenoke/bazseszoni/toremonguz/rokica/hacsa/es-meg-a-farkam-tudja-ki... mi lesz veled itt, ha majd sem paszti, sem -lyla- nem all moged???

fleto 2010-es ujabb gyozelmenek pont te es a hozzad hasonlo hivek vagytok a garanciai. rej, hogy ezt pont nekem kell itt a szadbaragni. bar te alha fogod ezt megerteni. es ez mar megn nem az en problemam. sztem..

mozzie,

még puszit a popómra. SOKKAL többet, mint eddig. Elégedetlen vagyok veled. Te csak verbálisan vagy lojális. Ha igazán a kedvemben akarnál járni, befognád a biggyesztett szádat. Esetleg rulettezhetnél a szolgálati revolvereddel. Olyan oroszosan, tudod, mint amikor az elvtársakkal csináltátok.

Szar lehet felesleges embernek lenni. Már nem számít rád a Hagana? vagy a pufajkád elázott és ezért kiraktak az Őrségből? Ó, ne fogd vissza magad. Lőj, nagyokat. Pukk-pukk. Esetleg kisebbeket is, mint amilyeneket itt szokásod. Puki-puki. Másra úgysem telik.

Várod, ugye, hogy a fasiszták falhoz állítsanak és zsidózzanak meg ausvicceljenek? No hát azt várhatod, kispofám.

Sok szép Sickratmanos nótát neked. Meg Barangósat. Ez a te lelkivilágod.

Jó lesz, ha sietsz azzal a csókolgatással. Csillapítsd szerelmes szomjadat.

Na gyerünk, te sutyerák...
"Az úgy van, h a másik sértegetése mindenféle módon nem specialitás (és itt most nem célzok egy személyre), hanem általános jelenség. Speciálissá azáltal lesz, ha bevonja a másik családtagját."

vazze, azert a pofatansagnak is van hatara. pont te beszelsz itten masik sertegeteserol?????? hat ezt nem hiszem el..... valszleg vissza kell fognom a szaunazast, mert biztos meggargyuktam, de nalad tobbet szemelyeskedni.... hat nem tudom..
lapi.

Morálisan attól még elítélhetnéd éppenséggel mozzie-t azért, hogy anyámat a szájára vette. Ha nem teszed, akkor milyen alapon mondod, hogy én -pl. - gyűlölködöm? Én nem viselem el, hogy egy sehonnai bitang ember az anyámat szidja. Ha megteszi, előttem nem ember többé.

Úgy, hogy én hangsúlyozottan tartózkodom a hozzátartozók méltóságával való játszadozástól.

Ez nem szörnyülködés. Én úgy gondolom, ez becsület kérdése. Ha külön felajánljom a lehetőséget, hogy az ellene elkövetett sértést visszavonják, és mégsem élnek vele, akkor nem szörnyülködöm, hanem szar embernek tartom azt a gátlástalan nímandot, aki saját elélvezése érdekében dafke gecizik.

Ezt szvsz pont úgy el kell ítélni, mint a zsidózást, cigányozást. Amire te is úgy szoktál pattanni.

Ennyit megtehetsz még akkor is, ha nem értesz egyet.

Ettől még nem kell Mr. Wolf felszólítására hivatkozni sem.

Üdv,

P.
paszti! legalabb te ne csinald mar, pont eleg ezt a szart malackatol olvasgatni. de ha te kerdezel ra, akkor tessek. elitelem mozziet, mert szidta a felmenoidet. most akkor en soroljam, hogy te meg mit itelj el malacka eszement baromsagaibol? ugyan mar...

megis mlye vagyok en mozzienak, a gyamja? es ha idosebb nalam? vagy hatalmas inelgenciam okan? es ha sokkal muveltebb nalam? vagy iskolazotabb? az amit malacka muvel itt egy csomo enberrel, az bzony nagyon ki birja verni egyeseknel a bitositekot. foleg, amikor telesen nylanval, hogy fingja sincs arrol, amirol eppen idezi az akualis fidesz allaspontot. en is birlak paszti, de nem tagadhatom, amikor malacka (elvelen) vedelmere kelsz, soxor ugy erzem, ennyire azert nem szabad messzire menni a szolidariasban. ilydenkor bzny nevetsegesnek tunnek soraid, (al)indulatod. hat pont az iratad erzett szimpatiam miatt szokam ilyen esetekben kussban maradni. mozzie viszont megkuldott rendesen. az idulatat ereni veltem. malacka sem lone szet a fejem, ahogy mzie sem a tied. szernem. ez a vessetek a mokusok ele, mert itt a fasiszta mozie, netto hyeseg, meltatlan hozad. szerintem. erre mar megkaptam egyser malacto, hogy meg akarlak osztani "titeket", szal konyogom, most mar tarts ki es nehogy balra szavazz legkozelebb! :DDDDD

peace...
azt viszont ezennel mindenknek megigerem, hogy majdxsak meganulok 1-szer gepelni laptopon is. sorry.

egy elmeny volt. leptem vissza a szaunakhoz. infra ma meg nem volt. szabinak viszont holnap vege.
ja meg valami, sztem gyurta azert lehetett csak 8.,mert heten gyorsabban usztak nala a futamban. mellesleg darnyi es egerszegi idejeben is cikkeztek eleget kulfoldon a magyar uszok csodadoppingjarol. ettol meg minketto nagy bajnok volt es marad.

hajra magyarok, de maradjunk ettol meg a fair play-nel, ha mar a politikaban es blogban nem is mndig megy.
látom, itt még mindig ugyanaz a felhozatal, sőt, tovább durvult a helyzet...

ilyenkor örülök igazán, hogy nem vagyok hozzátok fogható "értelmiségi". és ez mindannyiotoknak szól, akik az utóbbi napokban durrantgatjátok itt az intellektuális töltényeiteket.

szánalomra méltó, kicsinyes, idegbeteg banda...nincs jobb dolgotok? ennyire üres az életetek? hol van a család, barátok? mert ahogy elnézem, szinte szünet nélkül mennek a beírások.

komolyan orvosi esetek vagytok.

és én, állat a korábbiakban még érdeklődve olvastam némelyikötöket egy-egy téma kapcsán.
nagy hiba volt, mert aki ilyen fröcsögő, vadállati módon képes kommunikálni, attól jobb távol tartania magát az embernek.

szégyeljétek magatokat! szálljatok le az intellektuális magas lóról, és nézzetek magatokba!

hiába az olvasottság, a gazdag szókincs, a tájékozottság, magas műveltség -
- tisztesség, egymás iránti minimális tisztelet, jó modor...és ne adj isten egy csipetnyi szerénység (betűzzem? ismerős?) nélkül a fentiek semmit sem érnek.

sok öntelt, gőgös, felfuvalkodott hólyag.
lapi

" megis suicid gondalataim tamadnana, ha en a te erkolcsi mered szerint probalnam elni az eletemet."

:-)))))))) Lapi drága, én valszeg addig élem jól az életem, ameddig az én erkölcsi mércém kurvára nem találkozik a tieddel, deviszontellenben, ha találkozna, akkor én nem öngyilkos lennék, hanem
1. ügyvédnek mennék, vagy
2. életem hátralévő részét gyónással tölteném.

"soa nem foglalkoztam - meg indulatbol sem senki szuleivel."

Vki állította, h igen? Lapi, néha elbizonytalanodom, h te érted-e a magyar nyelvet.

"te nem, e paszti vagja, mirol beszelek."

Tévedsz, pontosan vágom, s elvem az, h a fiúk nem tehetnek az apáik bűnéről, de az apák nagyonis a fiaikéról, mert az ő nevelésük a poronyty, azaz "nem esik messze az alma...."

"pardon.... miert is kellett volna szolnom a full8er afferodnal?"

Azért, h következetes legyél, azért. Látom, nem bírod felfogni, h ha engem kipécézel szimpla kontráért (hazug módon nem beidézve az előzményt) akkor egy jóval súlyosabbért is szólnod kéne. Erre mondom én, h erkölcstelen, amit teszel.

"plsz en elsore is megertettem lipper ferit,"

Gartulálok, jó helyre soroltad magad, egyívásúak vagytok eszerint...:O

"egy 6 eves gyerek is megertette volna."

Ha azt a 6 éves gyereket te nevelted, akkor valószínű. Én nem úgy nevelem a gyerekem, h megértsen egy halottgyalázó vagy gyermekgyalázó mondatot. Vágod már a különbségünket?

"nem vagyok erkolsbiro,"

Nincs is mire annak lenned!:-P

Itt jön egy csomó baromság...

" de a nevet, arcat, na azt nem adja semmihez."

Lapi! Végre egy ötlet, amit támogatok! Legyen névvel a kommentezés, és onnantól kezdve becsületsértésért és rágalmazásért konkrétan fel lehetne jelenteni. Most lenne is kivel megtennem... Kíváncsi vagyok, h a bíróság hogyan mentené fel Lipper Ferit, ha konkrét személyekről lenne szó...

Szóval az ötlet támogatva! Név, fénykép, elérhetőség, előre ellenőrizve az adatok hitelességét, és csak utána lehessen kommentelni.

"oszinen szolva lvasgatva teged, egyre kevesebb dolog miatt tisztellek,"

Lapi, most mondjam azt, h én már szinte semmiért? Konvergálok a nullához a tiszteletedet illetően.
Őszintén: az, aki okos, tájékozott, de gyurcsányfan, az sztem erkölcsös ember nem lehet. Ez malacka 1. tétele.
Te sem cáfolod:-P

"szal ez megnt netto baromsag vol, malacka, lasd be."

Az volt netto baromság, h benézted hacsatúrjánt mozzienak. Hacsa volt az aljas rágalmazó! Ő sem barátod?

"vicces ovasni ekkora baromsagot."

Akkor nevess! Ha-ha:-))))

"az meg, hogy pont te jatszod meg a martirt, hat az beszaras."

Küldök creptot, de én nem játszom a mártírt, én az vagyok!:-))))

" a kepedbe tolom a sajat cafolatodat. szar dolg a net, de sanos mndent vssza lehet keresni."

Okés, ha így akkor így. Képedbe fogom tolni, amit egyik esetben faszlúzerezed Pelikánt, a másikban meg a seggét nyalod. Az első Mikulás környékén volt, a másik nemrég.
Ha ezt jó módszernek tartod, ám legyen!


"malacka vs mozzie/vakapad/jenoke/bazseszoni/toremonguz/rokica/hacsa/es-meg-a-farkam-tudja-ki... mi lesz veled itt, ha majd sem paszti, sem -lyla- nem all moged???"

1. rokica???? Mikor bántottam én őt, amióta te idejársz? Mutasd azt a bejegyzést?
2. vakapadot megkövettem a nyílt színen.
3. mozzie, törpemongúz, jenőke, hacsa legyenek áldva és a te beszélgetőtársaid, nekem nem hiányoznak
4. Van itt még sok normális, tárgyszerűen bezélgető arc:

Lord Valdez, prc, gecc, test, non est volentis, -lyla-, paszti, hölgyi, jaogter, Árpád, Bio74, és még nagyon sokan mások. Pont azok, akiket felsoroltál, a legkevésbé sem fognak hiányozni. Félre ne érts, te sem!

"fleto 2010-es ujabb gyozelmenek pont te es a hozzad hasonlo hivek vagytok a garanciai."

Hasonlót mondtál a népszavazásnál is:-PPP

Üdv:-)))
Én meg mingyá behalok, hogy miket nem írsz ide. Azért, mint nem értelmiségiek, összetarthatnánk.

Láthatod, most tombolja ki magát mindenki, mert hétfőn jön Árpád az új poszttal. Akkor majd visszabillenti a csatornafedelet, és talán lehet értelmes dolgokról is olvasni.

Lapi
"vazze, azert a pofatansagnak is van hatara. pont te beszelsz itten masik sertegeteserol??????"

Lapi, te télleg ennyire kefír vagy agyilag?
Hát nem érted, h itt nem arról van szó, h vki azt mondja, "menj a picsába!", vagy "hülye vagy!", vagy "teteves fideszes", hanem arról,_h_a_családtagjaid_tabuk!
B+, nem hizsem el, h ennyire ne tudj disztingválni, határ ismerni!

"az amit malacka muvel itt egy csomo enberrel, az bzony nagyon ki birja verni egyeseknel a bitositekot"

Kikről beszélsz ember? Azokról, akiket megkontrázok?
Vagy ártatlanokról, akik egy szóval sem bántottak, én meg beléjük tiprok.

Nem találod érdekesnek, h Geccel, testtel, bio74-gyel, és még nagyon sok felsorolttal nincsenek anyázások? Nem fura? Vajon miért? Mert igazat adnak? Esetleg, mert normálisak?

"fingja sincs arrol, amirol eppen idezi az akualis fidesz allaspontot."

Lapi, most erre mit lehet mondani? Hogy te folyton csak fletót idézed? Ugyanmár, netto baromság...

"meg akarlak osztani "titeket", "

Bizony meg! De nem, mint egy oldalra szavazókat, hanem, mint barátokat, hasonló gondolkodásúakat!

A "Peace" odaírása meg részedről gyalázat.
Mindent megtettél, h ne legyen az. Ezt is csak azért írom, mert újra és újra betámadsz, és én meg túl hiú/büszke vagyok (sajnos), h ezeket a baromságokat szó nélkül hagytam, de előbb-utóbb megkapod a nagyvonalú scrollt.

Pelikánnak igaza van veled kapcsolatban mindenben. Pelikán jó haver, jó szeme van az emberekre!:-P
"bazsesztoni sziligan 2008.08.09. 17:58:16
Én meg mingyá behalok, hogy miket nem írsz ide. Azért, mint nem értelmiségiek, összetarthatnánk.

Láthatod, most tombolja ki magát mindenki, mert hétfőn jön Árpád az új poszttal. Akkor majd visszabillenti a csatornafedelet, és talán lehet értelmes dolgokról is olvasni."

Az első hsz-ed, amivel 100%-ban egyetértek!
Próbáld ki, hátha beválik, h ha nem ekézel, egész jó fej leszek veled, bazsesz! (Jaaa, a bazseszt nem rossz szándékkal írom, nekem pl. teccik. Mi a baj vele?)

-------------

mingyábelehalok

Azt azért érezd, h ebben a posztban a személyeskedés kifejezetten on-ban van!:-))) Hátha ettől jobb kedved lesz, hisz ez szociotrip, mi meg csak segítünk a kutatóknak anyagot szolgáltatni:-)))

Üdv.
Napok óta benézek, aztán meg kifordulok. De ez nem számít.
Baszlassátok csak nyugodtan egymást, mondom, _egymást_, Árpi meg üljön a monitora előtt, és olvasgassa csak önelégülten: lám, én megmondtam!

De!

Ha egyesek, ócska személyeskedéseiken túl, a másik családját is belekeverve, azt a legmocskosabb mondatkörnyezetbe emlegetik fel, akkor az ellen igenis pörölni kell, azt nem lehet csak úgy lerázni, mint vizet a bundáról! Sem a sértett félnek, sem a kivülállóknak!

A _családtag_ , az _tabu_!!!
Semmi közük ehhez a méltatlan szófolyamhoz, ami itt dagályoskodik, és a legaljasabb dolog valakit pont ezen érzékenységében támadni!

Magam részéről elítélek minden ilyesfajta célzást és kijelentést, Lapi, Neked üzenem, ez esetben nincs helye szelekciónak, mi van, ha "idősebb, iskolázottabb, műveltebb nálam" mert ezt, ez esetben ui. leszarom, ez messze nem annak a kérdése! És a gyámja sem kell legyünk senkinek, csak érezni, mennyire unfair ez így, s csak kellő empáthia, mit szólnék, ha az én anyámat, apámat, gyerekemet gyaláznák e helyt, csak ennyi. S akkor már egészen könnyű kiállnod legalább Paszternák mellett.
Megtetted, de nem zsigerből, nem önszántadból, gyanítom, Paszti csak kicsikarta Belőled, alígha akartad, de a békesség kedvéért ráálltál. Legalábbis ez így jött át, ha mégsem, az esetben elnézést Tőled!
Korrekt szeretnék lenni bárkivel itt, nekem nincs konfliktusom egyiktőkkel sem, ergo, okom se arra, hogy elvtelenül védjek-támadjak bárkit, most sem tettem, legalábbis szándékom nem ez volt, de amit jóérzésem diktál, azt igenis, szóvá kellett, ha le is tojjátok majd magas ívből, de ha mégsem, ase számít, mindössze úgy gondolom, ha sokan felszólalnánk e jelenség ellen - amire, belátomm, nem sok kedve van már az idejáróknak - akkor talán legalább ez a "támadási felület" annulálódhatna, s nem "színezné" fekáliaszerűvé ezt a blogot is....
Dear Lapi,

ne kapd fel a vizet. Hogy Malackával milyenbe vagyol, nem tartozik rám. Kösz, hogy elítélted mozzie-t, ezzel mintegy hitet tettél a szólás szabaságának méltósága és a megbonthatatlan zovjet-magyar... blablabla...

De nem kellett volna, áh, mindegy. Csak demonstrálni akartam eddigi baszlatásommal, hogy a pesti zsidó antinácizmusa pont olyan tahó és intoleráns tud lenni, mint a bőrfejű antiszemita gójé.

Nincs különbség. Ebből ugyan általánosítani nem lehet, de hát épp ez volt a célom.

Az, hog érezhető, tapintható legyen: attól, hogy valaki elkötelezett antináci, még nem jó ember. Az eszméi hiába magasztosak, ha az ideológia erősebb, mint a másik ember tisztelete.

De egyébként nem kellene ezt ennyire felfújni. Én élveztem, hogy mozzie surmóskodott, mert ezzel az én céljaimat szolgálta, és a suttyó beszólásain túl az ironikusnak szánt sértegetései nem vették el az életkedvemet, sőt...! :o)))

Igazából csak arra voltam kíváncsi, hogy a bloglakók mit gondolnak majd mozzie-ról és rólam.

A szüleim felemlegetésével és az emberi visszakozás lehetőségének megtagadásával mozzie átlépte a tisztelhetőség határát. Szerintem ezt mindenki érezte. Te is, mások is.

Bár azt kell mondjam, nincs jelentősége személy szerint engem nem borított ki úgy, mint malackát. Ezt vártam ugyanis. És hát provokáltam, ha válaszolt, azért, ha nem, azért: mindenképpen beszédes volt :o)))))

És, ismétlem, kétszemélyes meccsben lezavartuk a Főblogger postjának lényegét.

Ha megsértenek: elhumorizálom, és visszacsipkelődök. Fejbebasznak kőbaltával? Morgok, de csak röhögök a próbálkozáson. Anyáznak? Fegyelmezetten figyelmeztetem, hogy lépjen vissza. Nem teszi, rárősít. Mondom: felégeted a hidat, haver. Leszarja. Hát, akkor nincs tovább, egy bunkó. Leütném, de méltatlan rá. Csak szájhős ő. Nick mögül irtja a nácikat.

Szerintem ez magáért beszél.

Ez a szociotrip lényege.

Hogy az értelmiségnek nevezett baller nácivadászok sem jobbak semmivel a trianonozó bunkesz árpáccsávóknál.

Nincs mit várni. Tőlük sem.

De ettől tényleg vannak ám jobb dolgok is, istenkém, mozzie és malacka valaga!!! egy jó grappa, szauna, tangás csajszik, este egy tömet pipa, egy jó kis bunyózós hülye film, gyerekek az ágyban, kuss a házban...

Ez a nyár, hát erről beszéljünk. Én veled mindenképpen ilyesmiről.

Hö?

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! És nemmagyarok is!!! Éljen az olimpia! A csodás KKP, amely kinyírta az értelmiségét, majd szétkúrta a kultúrát, majd kiirtott egy csomó embert, majd szétcseszte a környezetet, és mostan még a világ legnagyobb átbaszását is megszervezte!!!

Olimpia, ó baszki... Doppingparádé 2008, Beijing (mer nehommá Peking legyen)...

Köpni kell, phű... Köpni kell, phű...

Üdv,

P.
"A _családtag_ , az _tabu_!!!"

Ezt magyarázom már mióta, és paszti is.
Remélem, h most már mindenki levágja ezt a minimális distinkciót.

---------------------

Paszti!

Azért annyira nem vagyok ám magam alatt, főleg, miután szénné röhögtem magam a hsz-den:-))), s a vérnyomásom is tartja a 120-at, sőt még azt is megfogadtam, h "okos enged, csacsi szenved", Gecc pajtás tanácsát én biz' magamévá teszem, jó dolog tanulni az ifjaktól.:-)) Gondolom, Lapi még fog egyet rugózni, amit szintúgy darabokra tudnék majd szedni, de már a kontrákkal is úgy vagyok, h magam is szégyellem, no meg fáraszt is, és hát mingyábelehaloknak totál igaza van, mert aki napjában csak egyszer toppan be, az egészen bizonyosan hányni kezd, csak a rendszeresen jelenlévők tudhatják még gyomorral követni, ők az edzett immunrendszerűek.

Egyet viszont kikérek magamnak a hsz-edből:
Az én valagam 100-szor különb, mint az inkriminált másik személyé, ezt neked kéne tudni legjobban :-)))

Az olimpiás cucc kapcsán pont ezt gondolom én is, Kína és a dopping megdicsőülésének napjai ezek.
Arra azért kíváncsi lennék, h a vizsgálatoknál kínai laboránsok mondják-e ki az ukázt, vagy egyáltalán, van-e lehetőségük manipulálni bármit. Azon vannak ezerrel, h legtöbb arannyal dicsőítsék meg a kommunizmust és a szólásszabadságtalanságot.

Maradok továbbiakban is neofita Mr. Wolf-i hódolattal:

malac, a szociotrop kísérleti nyúl /playboy mentesen, mint egy új állatfaj/
malac,

valagad fennen ragyog, mint a fényességes napcsi! :)))

P.
drága hölgyecskénk,

leszarni csak pontosan, szépen, azaz:

nagy íveben vagy magasról...
gyönyörű freudi esti tömet pipa a tömött pina helyett...
-lyla-

Igazságod vagyon !

Csak még egy lényegi kérdés : akkor én most melyik felén is lennék ama farnak ?
Azon-é, _aki_ le, vagy _akit_ pont lesz*arnak ?:)))
-lyla- kedves,

én pipázok!!! és este a legjobb. Kint a teraszon.

Pláne, ha külföldön vagy és a szomszédok nem brekeghetnek emiatt. :o)

Te mit szívsz? Nemfreudiasan...?

;o)

P.
érettségi után gyújtottam rá először (én marha), és még négy évet kell itt lehúznom ezen a blogon, hogy kiegyenlítsem az 'elszívott' éveket tiszta és ártatlan évekkel...

onnantól aztán már jöhetnek a gondtalan évtizedek...

azt tudtad Pasternák kedves, hogy - jó tíz éve még - a nöszökában a Petersilienwurzel helyett inkább csak olyat ismertek, hogy Pasternak?

másnemű,

Te lennél az a pompás drága far, ha mernék testet is látni lelked mögé/elé, s hátulrul megint...
Szavazzuk meg a blog legkívánatosabb fartővét!:-))

Kérdés: valagversenyben helye van-é a zsűriben inkriminált fartőfannak?

Paszti, ezzel a pipás szöveggel üzensz? Azt akarod mondani, h békepipát pöfékelsz?:-)

Én a cigiről azért szoktam le, mert mikor egy dobozon belül kétszer gyújtottam rá a szűrős végére, rájöttem, h árt a szememnek.
Pipát meg sohasem tudtam jól tömni;-))
-lyla-, egyébként "magasról, nagy ívben"-t akartam írni, de hát akkor épp már éreztem kajám odakozmáló illatát, szobámba szökött hirtelen, sitve hát, de törve nem, gépeltem legott, be így hibásan, de nem, hogy bárdodat e csatában kiássam !:))))
Azé' ennyi ekézéssel, mint ami itt ment pár nap alatt, a fél országot belehetett volna szántani.... a trágyázás már amúgy is megvolt az elmúlt 6 évben;-))
Vazze, a jobboldal már a blogban van!:o)))

Rekvirálunk?

Ki mit visz?

Kezdem magam ugy erezni, mint "A JO PELDA", innen is megemlitenek, onnan is... A vegen meg szentte is avatnak!
Nem mintha nem tudnam magamrol persze, hogy mekkora arc vagyok ugye...
Jajjj! Mi ez?
...
A plafon!
:-D
Gecc!

Javítsd át a nicked "Gecc, a híd"-ra!:o)

Mán úgy értem, a folyó jobb- és balpartja köztire.

Figyelj Gecc, te vagy a legjobb példa, h egy megértő szavú intelem többet használ, mint 100 ezer fenyítő bunkósbot!:-)

Üdv.
Ez a Leonard Cohen hogy megvénült...!
/még szerencse, hogy csak ő !:)/
Most láttam az M1-en, a vasárnap esti műsorajánlóban.
Azért a hangja éppoly kellemes, mint anno....
Malac

Inkabb lennek Jezus, de felek hamar keresztre feszitenenek. :-D
Gecc kartárs, és mindenki!

Most már csak arra kéne figyelnünk, h ebben az áldott állapotban felvigyük annyira a kommentszámot, h ne tudja soha többé kinyitni a blogmotor:-)))

Asszem kb. 3000-nél van a határ, vagy hogy is volt Árpi téli szabadságánál?
Gecc et.!

Na-na, Isten nevét hiába nickre ne vedd!

Inkább legyél valamilyen földre szállt angyal!
Mondjuk....öööööö....izé....talán Orbán jó lesz?:-)))
Malac

Maradok a Ferences rend tagja. :-]
Gecc

Hát mondjuk hülyén is hangzana a Katikás rend, esetleg az Ildikós rend:-)

Az nem zavar, h Szt. Ferenc egy csöpeteg csóringerebb volt, mint a mai?

www.katolikus.hu/szentek/1004.html

Jó olvasást!:-))

Na méjék, lemosom magamról a napi sárban hempergőzés eredményét.

Jó éjt!
Most olyan, mint forró délutánon az országút felett fodrozódó, távolban remegő levegő....
A béke csendje végre, s mintha már csak messziről derengene a többnapos, itteni vihar is...
Jó ez így....

Szép álmokat!
lyla

"gyönyörű freudi esti tömet pipa a tömött pina helyett..."

nem helyett...
hanem: után

de gyönyörű...
hát igen...
vannak hátrányai is a leszokásnak...
lyla

nekem már majdnem sikerült... mind kettőről...


nem nehéz leszokni... nekem többször is sikerült...
Paszti

"A csodás KKP, amely kinyírta az értelmiségét, majd szétkúrta a kultúrát, majd kiirtott egy csomó embert, majd szétcseszte a környezetet, és mostan még a világ legnagyobb átbaszását is megszervezte!!!"

Nem átbaszás... konszolidáció!

Ezt csinálta Sztálin után Hruscsov is...
63-tól Kádár is...
Ha Hitlert nem fegyverrel verik le, valószínű konszolidálta volna a rendszerét...

Ez a dolgok menete...

rég jártam erre.
gondban van Árpi a hallgatósággal? :( vagy a hallgatóság még frankó csak az "íróság" a húzós, mi?
néha meg tudom érteni.

kíváncsi leszek az új találmányra jövő héttől.
vannak már tervek vagy lehet még brénsztormingozni?

1.
legyen benne vmi filter. top10 "hozzászóló" (oké csak Top9 plusz az All-Time Nr1. egy fő állandóra beégetve, aki úgyis mindig a legtöbbet spamm... izé szólja hozzá) kint jobbra a thread mellett egy-egy checkbox-szal: Kiket nem szeretne látni a hozzászólások közt? (recommended for 56kbps users, greatly reduces loading time)

jut eszembe. tényleg igaz a pletyka, hogy banner csere is lesz? "For a Better Malacland!" nyehe. bocs, ezt nem hagyhattam ki.

2. nemtom, milyen technikai lehetőségek vannak, de tényleg lehetne úgy, hogy hsz-enkénti válasz gomb. amolyan fórumosan. ez nem csak tematikussá teheti a postot, különválnának gondolatfolyamok, de könnyebben elkerülhető lenne egy-egy kevésbé érdekes hsz. lánc.
például Ki lopta el kinek a nickjét 1923-ban? (avagy eszmecsere az IP címek, user azonosítók, e-mail címek és nickek világában! ki hazudott? ki hazudott előbb, és ki volt, aki csak azért hazudott, mert a másik addigra már hazudott? -- 423 hozzászólás... 4 usertől. Kívánja megjeleníteni?)

3. a ban
tudom, ez eddig is volt. meg nem szép dolog, és csak kivételes esetekben vetjük be, és különben is önszabályozódjon stb. de a cél szentesíti az eszközt? mi a cél? (a lehetőségekhez képest) értelmes duma? vagy kisszínesvegyesmultikulti, flörtölgetés, receptcsere, idegenforgalmi ajánló (értsd: egymásnak ajánló, h ki hova menjen)?
meg hát az almafákon is beállna előbb-utóbb a rovar-gyümölcs egyensúly, de azért csak kijár a gazda permetezni.

4. értékelés
was this comment useful to you? 0-5.
alapban 3.
2 alatt hide.
ennyi.


Más:
Kitartás Árpi, szerintem nem reprezentatív a trollok, droidok hemzsegése, hiszen pont ezek miatt követik sokan read-only módban a postjaidat. miattuk meg megéri. oké, nem lesz párbeszéd, meg érdemi vita, de majd kialakul. még csak pár éve nyomod. :)

amúgy máshol se jobb. flame-elés, trollok, offtopic, e-peen... ezek nem kimondottan magyar szokások. tessenek kimozdulni kicsit más fórumokra is.
igazából szerintem az a magyar szokás, hogy tök általános dolgokat magyar szokásnak titulálunk.
ámbörök vagyunk, no...
meg malacok.
többnyire malacok.
de a malac is csak ember.

písz
hogy keletkezik a hírnév...

A Magyarok Nyilai után íme:

www.168ora.hu/cikk.php?cikk=22975

katt oda!

P.
ember, ja, csak a sztori végén kocsonya lesz belőle :o(

Pobre porco
hölgyválasz · holgyvalasz.freeblog.hu 2008.08.09. 22:58:25
Kedves vagy, aranyos.
Én viszont kételkedem kedves ...

Erőszakkal visszafogom magam az eddig olvasottak abszurd és célzatos (hiszterizáló, és provokáló), másokat lejárató, féligazságokkal teletömött, ugyanakkor igazságosztóként tetszelgő, azonban saját üldöztetését alaptalanúl felhánytorgató, és "védhetetlenűl kontra-kommentelő" verbális támadás ellen való ismételt fellépéstől.
Ha nem provokálna bárkit is, senki sem venné észre saját és önálló gondolatainak hiánya okán.
Így viszont Ő a sajátmaga gyártotta áldozat.
A mártír! (Ez?...)
Csak annyiban üldözött, amennyiben mazohista hajlamával ezt is kiprovokálja.
Provokációjának egyedüli célja pedig az, hogy amikor az őt vitapartnerként már nem elfogadó fél válasz nélkül hagyja, saját maga egyedűl vitatkozik tovább, kommentelget még egy darabig a győzelem látszatát keltve, becsapva saját magát, félrevezetve azokat, akik nem tudni miért, látnak még benne valamit, ami értékes lehet emberileg, amit nem kell feltétlenűl megtagadni.
De ez már nem az én problémám.

Értelmes vitákban részt veszek, ha tévedtem, vagy meggyőztek (érvekkel) elfogadom, és vitát abbahagyom.
Ha fontos, ezt ki is nyílvánítom.

Ámulva láttam, hogy valóban van olyan vitapatnerem (helyesebben volt, a partner meg embeséges túlzás a részemről), aki a vitát tovább folytatja, mintegy saját magát hergelve, és nem is veszi észre, hogy nem kap választ.
Most sem Ő kap választ, Neked írom kedves hölgy, hogy én miként vélekedem.
Jól elvan magában is, én ehhez nem vagyok szükséges. Fröcsög ez nélkülem is.
Hogy hol is van, és ki is a keresett epicentrum, a provokátor?
Nos, ez is egy lehetséges kérdés.
Én nem nevezem meg, az sem valószínű, hogy magára ismer, hiszen kifogástalan úriembernek tertja magát, és nincs önkritrikája. (Tényleg!)

Erőszakkal visszafogom magam, de alkalmat adtál kedves Hölgy arra, hogy végig gondoljam: nincs kivel vitáznom, mert a vita alapját is meghamisítja csúsztatásaival, mellékvágányok használatával, sok más apró trükk alkalmazásával.
Így, és ezért nem veszem figyelembe, hogy miként, és hogyan mérgezi a viszonylag békés együttélés kialakulásának lehetőségét.
Amely egyébként szándéka ellenére is létre fog jönni.
Nem idézek én "ettől" semmit. Minek?
Célzatos, tendenciózus közösségrombolást, provokálást nem az idézetek, hanem az "eredmény" igazol.
Ez megtörtént.

Nem kérlek arra, hogy értsd meg az álláspontom, véleményemet sem kell elfogadnod.
Engem jól felhúzott, ez igaz.
Nem érte meg, még akkor sem, ha abban a hitben voltam, hogy első, mértékadó vitánkat követően azt hittem, korrekt, hiteles ember lesz az elkövetkező, konszolidált időszakban.
Tévedtem. Naiv voltam. Hogy is mondják? A szalonnából nem lesz kutya?, vagy fordítva..?
Más problémát én nem látok.
Mozzie, Lapi, nem folytatom a sort.
A séma ugyanaz: megsértelek, hogy én jól megsértődhessek, és ezen az alapon kioktassalak, mert nekem ez a vitastílusom. Érdemi érvekre nincs is szükségem. Sőt, hívom Pasztit, meg bárkit, hogy álljon ki mellettem, mert én vagyok az egyetlen igaz ember.
Hát ezért nem látom értelmét annak, hogy az ilyen megosztó provokátorral bármiről is diskurálja.
Ennyit röviden.
Azonban nincs ok szomorkodni.
A béke csendje talán messziről, de mégis csak dereng...
Nem rajtam múlik.
Láttam, Rókicánál is megfordúltál.
Önzetlenűl vagy érdeklődő, ebben biztos vagyok.
omgwtf: technikai lehetőségek _nincsenek_. az lesz kipróbálva, amit mondtam: előzetes moderáció a postoknál, plusz egy chattopik. mivel nem vagyok gépnél mindig, a post-threadek így kevésbé lesznek a pörgős eszmecsere színterei, viszont csak azt engedem be, ami szerintem érdemi (nem egyenlő egyetértő). ez van. így nem lesznek persze ezres nagyságrendű kommentek, de ami lesz, annak lesz értelme. zajgyűjtő edénynek ott az összes többi fórum.
Jenő - so say all of us!!!

Árpi - Isten hozott. CSINÁLD!!!!
Kedves Jenőke!

Minthogy kifejezetten hozzám szóltál, nem csak illemből, de kötelességből is válaszolok, ma még tehetem itt, holnaptól úgyis mehetünk a sóhivatalba az ilyen eszmecserékkel, rég be leszünk zsuppolva az "alantasabb skatulyába" :)

Nézd.
Ha Te nem is nevezted meg az "illetőt", én pontosan tudom kiről beszélsz!
Erre azonnal visszatérek, de előljáróban mindenképp leszögezem, tegnapi megszólalásom nem "érte" történt, megtettem anno, az ő esetében is, hanem a jelenség ellen, amit immár Pasztinak is el kellett szenvednie.

És akkor vissza hsz-edhez, azzal "bizonyos személlyel" való afférodhoz.
Jenőke, nekem a legkevésbé van jogom indokaitokat felülbírálni, én csak azt tudom, milyen örömmel töltött el kettőtök újbóli békéje!
Szerettem, ahogy el tudtatok beszélgetni nálam/is/, jó volt kiérezni a kedves hangnemet, amit tudtatok újra használni egymással.
Az, hogy "ez az illető" kikkel, mikor, milyen csatákat vív, hogyan, s mi' késztetések okán megy bele személyeskedésekbe maga is, nem az én dolgom, nem érdekel, s úgy gondolom, Tiéd sem kellett volna, hogy legyen.
Mert Jenőkém, biz' Te belefolytál. Hirtelen, csak úgy.
És azt nem akárhogy!
Ismét támadó volt stílusod, mondom, első megszólalóként!
Téged az az ember semmivel meg nem bántott, Hozzád sem szólt a napokban,
egyszercsak azt kellett tapasztalnia, hogy Jenőke, akivel jóban van, ismét belépöccintgeti vasalt cipőjének orrát...
Aztán jött persze, aminek jönnie kell....
A lavina -ahogy az várható volt- elindult ismét...
És most ott vagytok alátemetve mindketten, látszólag ez nem bánt titeket, engem viszont kifejezetten!

Nézd Jenőke.
Ha látsz olyat, ez illető, vagy bárki részéről, ami túl megy már jóérzésed határain, azt meg lehet úgy is jegyezni, fogalmazni, hogy ne sérts közben. Tudsz Te úgy, de még mennyire!
Valójában nem is szoktam hozzá kirohanásaidhoz, nem vagy az a típus, ám valamiért úgy tűnik mégis, erre az emberre egyszerűen allergiás, de akkor kétségbe kell vonnom kéznayújtásotok őszinteségét is Részedről.
Távol álljon Tőlem, megbántani Téged, én ezt így láttam kívülről, kérlek, gondolkozz el szavaimon, ha ér valamit Neked véleményem, arra nem, hogy olvasd vissza első, "rosszkedvetek nyarát" ismét előhívó hsz-edet....
Meggyőződésem, szép szóval, toleráns fogalmazással meg lehet oldani ettől jóval nehezebb konfliktusokat is, pláne, amikor a személlyel, akihez szólsz, nincs is ilyen, s pláne akkor, ha csak mint "külsős" folysz bele valamibe.
Az ilyet a legkönnyebb abszolválni, s ha ekként teszel, ma is jóban vagytok.
De persze, ha ez nem cél, mert sosem volt az, akkor nincs is tovább mit hozzáfűznöm....

Én csupán azt szeretném - óh, én balga, álmodozó! - ha itt és úgy általában, normális viszony lenne a "normális",
ééérted Maaargit ?!

Üdv.
omgwtf

Örülök, h elmondtad Árpi véleményét!:-)))

Árpi, örülök, h alátámasztottad omgwtf által mondottakat.

Hallelujah, az Úr megvilágosított két elmét!:-)


Éljen a moderáció, és az, h ezáltal majd a régi threadek olvasmányosak lesznek, és bizonyára sokan visszakattintanak majd egy fél évvel azelőtti Havas Szófia vagy éppen Horváth Ágnes dicsőítő posztra!:-))

Árpi koma, nagy a te tévedésed. Nem attól függ egy régi cucc értéke, h te moderálsz-e, hanem a témától. A szcientológiás posztok régebbre visszanézve is érdekesek lehetnek, de napi politikai cuccok olyanok, mint a csoda, csak 3 napig tart, messziről nézve a kutyát se érdekli már, ha volt moderáció, ha nem.

Azonkívül, én frankón itt hagyom a csába ezt a blogot, ha párszor jogtalannak érzem majd a moderációt. Ha jogosnak, akkor nem. Persze, most sokan hál' Isten kiáltással nyugtáznak, de alighanem nem én leszek az egyetlen jobber, aki hasonlóan vélekedik.
Márpedig fogsz te Árpi nem egyszer jobbert moderálni úgy, h az igazságtalannak fogja tartani. És jól teszi akkor, ha hagyja a csába ezt a liberálisan moderált blogot.
A moderálás mindig cenzúra, akárhogy is szépítjük, eufemizáljuk a szót. Ráadásul meg is hamisítja a képet, mert ami látszani fog, nem az a valóságos reakció.

De, esküszöm, h én kifejezetten örülök, h megcsinálod, mert így legalább látszani fog a te úgynevezett pártatlanságod!:-))

Jaaaaaaaaaa, és a párbeszéd lelassulása meg kifejezetten előnyös korlátos inetrnet használóknak! Ezért viszont hatalmas THX!

Üdv., jó munkát, sikeres moderálást!
(Első téma: hazugmocskos hírtv-sek manipulálnak a droggal?)
Jenőke, jenőke, jenőke... hát te sosem fogod már átlépni a saját árnyékodat...
Ha én is a pitiáner klub tagja lennék, talán én is zászlóra tűzném a "mindog a szeretet opcióját kell választani" jelszót, azt ezt a zászlót fejem fölött lebegtetve bele-bele rúgnék a másként gondolkodóba....
node én nem abban a klubban vagyok tag, hanem az "önkritikátlan, agyatlan és szemét emberek" klubjában.

Hallejujah, ismét lőn egy kis világosság.... hol is... hisz nincs agyam!:o))))
omgwtf, Árpi

Eszembe jutott egy kérdés, már napok óta kínoz:

Hova kerül majd ez a komment?
"Árpi, hát ez kurva jó volt, hatalmasat röhögtem, telitalálat a posztod, gratulálok"

És, ha nem moderálódik ki, akkor ugye ez sem?
"Árpi, ez megint egy kibaszott szar írás, elfogult, uncsi, és még csak nem is hordoz újszerűségeket gondolatilag"

Várom szíves válaszotokat. Addig pedig maradok szeretetteljes tisztelettel:

malac, a fideszes orbánfan troll, droid és warrior

:-)))
RE: jenőke 2008.08.10. 00:44:51

Kedves Jenőke!

Annyit fűznék hozzá, hogy hadd ne kelljen betagozódni senkinek sehová, csak azért, hogy olyan színű, szagú és formájú legyen, ahogy azt mások elvárják tőlük. Én sem teszem, mástól sem várom el. Csacsi dolognak tartanám, ha csak a barátom barátai közül lehetne barátot választanom.
Én megköszönöm, ha mások elmondják a nézőpontjaikat, meglátásaikat. A végén a döntés úgyis az enyém. Mint minden döntésnek, az enyémeknek is vannak következményei. Ezt vállalni kell és a saját lelkiismeretemmel lemeccselni. Úgy is teszek.
A blogom az én felségterületem, ahol Hölgyválasz szívesen látott vendég, véleménykülönbségektől függetlenül. Mint ahogy én sem érzek fikarcnyi ellenségeskedést sem, ha beugrom hozzá "egy kávéra". A saját "Ítéletnap"-unkról mi, magunk gondoskodunk.
dobroje utrom,

mai felgyorsult világunkban üdítő színfolt ez a blog, ahol mintha megállni látszana az idő.

malacom az Úrban!
hát nem emlékszel már ezekre a körökre? ha majd itthagyod ezt a blogot, mert cenzúrázni fognak (ahogy elegánsan meglebegtetted a lehetőséget), és szabadidőd a régi postok visszaolvasásával fogod tölteni, akkor figyeld meg, hogy ebben az utcában jártunk már. talán többször is.

a fentebb említett "ki bitorolja még malacka aktuális nickjét" vihar a biliben témába is belekerültem, továbbá a "te meg W biztos közeli rokonok / üzlettársak / ugyanazok / haverok / whateverek vagytok" témába is.

mindkétszer bebizonyosodott, hogy ez nem így van.
a kedvemért hidd el, _létezik_ olyan, hogy vki egyetértsen adott kérdésben X-szel (nevezzük őt a példa kedvéért egy történelmi személyiségről, aki Házat épített a Kárpát-medencében, mondjuk Árpádnak), ám ennek folyományaként nem ért egyet Y-nal (nevezzük őtet egy Milne alakról pl. malackának)
van ilyen. nem kell susmust feltételezni.

a moderálás meg _nem_ egyenlő cenzúrával, de ez hosszú lenne most, és akkor már inkább Olimpia.
ja, kérdeztél is m, bocs.

nemtom W, mit tervez pontosan, de nálam mindkét példád kuka. egyik sem tesz hozzá semmit sem érdemben az OP-hez.

na, átmentem?
omgwtf

Tudod, h bírlak, de én is emlékszem egy-két dologra.

Pl. arra, h tök érdemben kielemeztem egy posztot, aztán bejött vki (nem te) és elmondott minden hülyének, fideszgecinek.
Namostan, ha jól értem, az enyém bentmaradna, a lehülyéző meg nem! Halljujah ismét csak!:-)))

"nemtom W, mit tervez pontosan, de nálam mindkét példád kuka. egyik sem tesz hozzá semmit sem érdemben az OP-hez."

:-)))))))) Ez az egyetlen helyes válasz sztem, bár az első esetben a szív fájó, a másodikban fájdalommentes lesz.


És :
nyugtával dicsérd a napot azt illetően, h a modera mennyiben lesz cenzúra, és határolódj el, ha kérhetném a nicklopásoktól, mert sztem tévúton jársz akkor, amikor ezeket piti ügynek aposztrofálod. Hidd el, ha te szenvednéd el, nem tartanád pitláknak.

Még vmi: a "hozzátevés" számomra nehezen értelmezhető, mert, ha ír az ember egy korrekt bírálatot, górcső alá veszi a posztot, az nem biztos, h "hozzátesz", de mégis nagyon on-ban van.

Tiszteletteljes üdvözlettel:

malac, az omgwtf baráti kör tagja:-)))

Sztem Malacka, ezzel a moderálósdival Te kifejezetten jól jársz majd!

Végre bizonyíthatsz, milyen az, amikor személyeskedésektől mentesen, zavartalanul teheted meg észrevételeidet, adott témában.
Kontrázni, érvelni mindig is tudtál, /olykor egyetérteni is könnyűszerrel/tehát nem lesz gondod.

Azok viszont kardjukba dőlhetnek végképp, akik b*szlatni jártak ide, hisz megszólalásaik automatice kerülnek a másik dobozba, ahová Neked nem muszáj be se nézni, ergo, megadatik a lehetőség, hogy meg se halld szavaikat, távol tartsd magad sértéseiktől. Nekik pedig, szintúgy,/bár erre eddig is lett volna módjuk sima scrollozással/ hogy ne is lássanak, ne kelljen olvasniuk Téged. Ha azonban viszolygásaik ellenére mégis megtennék, akkor - további retorzió nélkül - csak érveidet támadhatnák, érvekkel, s nem személyedet, azok nélkül. Ez ám a harmónia!

Innentől kezdve viszont a Te választásodon is múlik, mit döntesz, betérsz-e majd hozzájuk egyáltalán,
/ mert kétségeim azért nincsenek, a gyűlölködések ideje még nem járt le.../ s ha mégis megteszed, belemész-e újabb dicstelen harcokba "odaát", hát az is.

Én intenélek ettől...
Malac, megelőztél, csak imént ugrottam vissza, átfutni egyáltalán iménti, sebtiben írt soraimat, aztán visszagördítve látom, te is hasonlókban gondolkozol.

De ennek dacára, fent emlegetett észrevételeim eredetiségét, kéretik elismerni !:)
"De ennek dacára" helyett " Ennek dacára".

Mán úgy retyketek -lyla- májsztrótól.....!
óvnálak ettől...
de, ennek dacára, ...
de - ennek dacára - ...

nékem csak a nemlétező vessződ hiányzott...
-lyla-

Szögezzük le, igazad van. A fenébe is!

Bár ettől sokkal nagyobb saram az "iménti" szó ismétlése volt 1 mondaton belül, amit szintúgy, csak utóbb vettem észre! Pedig hogy utálom a slendrián fogalmazást! Frászt kapok magamtól is:)

Hiába, nem lehet ki-be ugrálva, közben ide-oda figyelve írogatni, már annyiszor megfogadtam, h így nem teszem.

Na jó. Ennek jegyében visszavonulót fúvok, fogást, többet, nem találsz ma rajtam, ígérem! :)))
Ha csak ebben nem, megint valamit :)
MESTERem és Hűséges Tanitvány #1.

Bár, a megvilágosodás forrásai Ti vagytok, csakis Ti lehettek, fájó szívvel, ugyan, de tudomásul kell vennünk, hogy ez a blog, az Árpi blogja.

Legyünk nagyvonalúak Vele szemben.

MESTER - "Márpedig fogsz te Árpi nem egyszer jobbert moderálni úgy, h az igazságtalannak fogja tartani. És jól teszi akkor, ha hagyja a csába ezt a liberálisan moderált blogot."

Te csodás, erőtöl duzzadó, bölcs és igazságos vagy. Ezen megpróbáltatásokat is ki fogod bírni. Ha meg nem, akkor Veled az élen illegalitásba vonulunk és a földalatti ellenállást szárnyra bocsájtjuk.

Még mindig jobb mint elmenni "a csába", de, természetesen, csak ha Te és Numero Uno is úgy gondoljátok.

Előre a bölcs MESTERünk által kijelőlt úton egy fényes jövő felé, ahol minden gonosz ballibber elméje mevilágosul és rádöbben (mint az meg is történt csekélységem esetében), hogy az igazság csak EGY lehet, melynek MESTERünk a felkent a megtestesitője.
istenem,

fogást, csak bárminő aprót, ha találnék...

na, akkor kamingautolok neked kicsit...

tegnap megnéztem az annullálásodat, mert bennem volt az a-, mint az aszociálisban (malacka), és jól is tettem, mert akkorát estem vón pofára - maradjunk akkor most már malackánál -, mint egy méretes disznóól-ajtó...
bocs hölgyi,

amíg itt molyolok, hát nem idelocsognak valami vénasszony féle értelmetlen zagyvalékot...

erre legrosszabb álmomban se gondoltam, és ezért hagytam le a megszólítást is, bízván: semmi zaj nem zavarhatja intim együttlétünket...
Különben is, BÖLCS MESTERem, a "csá" megjelölésü helyet már napokkal ezelőtt lefoglalta lyla nevezetü tanítványod, bár, ha kéred, biztos átengedi, mert hűséges tipus.

Ilyen a sors.
M: "malac, az omgwtf baráti kör tagja:-)))"

ládod erről beszéltek fentebb? nem kell mindjárt csapódni, banderializálni, toborozni, címkézni. pls ne szervezz be ilyen gyanús polgári kö... akarom mondani klubokba!

én magányos harcos vagyok. a blogok Svájca. (bár sokkal rosszabb gazdasági mutatókkal.) én mindentől és mindenkitől elhatárolódom. ja, ja, a nicklopástól is. bár szerintem ez nem egy megoldhatatlan dilemma, de ezt ott és akkor már megvitattuk.

szerintem maradjunk a beszélőviszonynál. tudod, hogy te Makó, én Jeruzsálem. (vagy akár fordítva, ha úgy tetszik) ennyire ismerjük már egymást. attól, hogy igyekszem gántlimanus maradni, még nem kell mindjárt közös barbecue partit szervezni.

az omgwtf baráti kör különben is olyan, ahova, hidd el, te nem szeretnél tartozni. :)
omgwtf - angol rövidités? :)
- lyla - ,
biz' nem könnyű azt megzavarni, s ha nem szólítasz nevemen, akkor is tudtam volna, felém áradnak szavaid...:)
Kifejezetten elméleti/helyesírási síkra futott az árkon túli szarhajingálás...
Nem lesz ebből radikális elmeháború!
Szűk körű, de élvezetes volt!!!
...véleményem szerint!
"omgwtf - angol rövidités? :)"

nem. a monogramom. :)
OK. Hosszú lehet a neved :D

oh my god what the fuck...
úramista, miafasz...
Ahh, be kedves kis rövidítés...!:)

De azért omgwtf korrekt továbbra is.
Csendben, mindig kedveltem.
Bár sztem, most benézte malacot, széles vigyora, nem véletlen ott!

"malac, az omgwtf baráti kör tagja:-)))"

TWA: nem lehetne, hogy ez maradjon a chattopic, es emelle csinalsz egy moderaltat joval magasabb jel/zaj arannyal, ami a chattopic valodi reszhalmaza?
malacka: ":-)))))))) Ez az egyetlen helyes válasz sztem, bár az első esetben a szív fájó, a másodikban fájdalommentes lesz."

Na ez a megjegyzesed is tipkusan irritalo. El nem tudod kepzelni (nyilvan, hiszen magadbol indulsz ki), hogy valaki torekszik a partatlansagra. Mar ugy atvitt ertelemben.

Mond mar el legyszives, mintha egy nyolc eves gyereknek mondanad, hogy ugyan miert fajna TWA-nak egy dicsero komment kimoderalasa?
Szindbad.

A MESTER nem irritál, hanem inspirál. Ezt legyél szives tudomásul venni.
na akkor használjuk ki a gyűlölködésre rendelkezésemre álló kis időt. malacka, alávaló, ugyanakkor szánalmas, amit művelsz. van, akinek az orra bírja (esetleg nem is érzékeli - orrsövényferdülés? - meg van, akinek nem. én ezért ismételten kérlek, szakadjál már le rólam, pls. pl pelikán majd minden bizonnyal elmondja a sérelmeit, ui. be szokott nézni a kocsmámba. ha egy mód van rá, te továbbra is tartsd magad a blogomtól távol.

ha valami nem lenne világos, még ma jelezd pls. fogok rá válaszolni, elvégre fogytán az időnk. jön twá rettenetes új post-ja, s vége a régi szép időknek.

amíg töröd a fejed megfellebbezhetetlen replikádon, itt egy dal még 1968-ból. :DDD

www.youtube.com/watch?v=lNVit7cesj8

üzenem a nyolcéves szinbadnak:

ne izgulj öcsi, előbb-utóbb kinő neked is a humorérzéked, ha meg nem, úgy is lehet élni, csak az kicsit savanya...
Orrsovenyferdulesem van, de nem horkolok. Magamtol persze nem vettem eszre, az orvos mondta, miutan letolt a torkomon egy tukrot, mikozben en aszontam mely torokhangon, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Elegge kellemetlen volt.

Vajon ugyanezt erzik a csajok is, amikor... :-D
1.:
"Kézigránát kell
Kézigránát kell ide
Elhajítani
Belevágni mindegy mibe

Minek szenvedjem
Ócska szerepben?
Kinyírom magam
Hullaszagom van úgyis

Nem tudok már tovább várni!
Minden mindegy, jöhet bármi"


2.:
Mindenkinek a jo kurva anyjat!
"Atombomba invázió
Ő a pokol, ő a gyilkos
Nem félünk mi sosem tőle
Ő temet a sírgödörbe"
syllogz

Köszike.

"Gecc · gecc.blog.hu 2008.08.10. 17:56:54"

Biztosíthatlak, a 2 élmény hasonlóan kellemetlen, az viszont igaz, hogy a csajoknak közben nem kötelező "ÁÁÁÁÁÁ..."-zni, pláne nem mély torokhangokon:DDDD
w
omgwtf: "omgwtf - angol rövidités? :)" nem. a monogramom. ... 12:55) Ítéletnap; omgwtf: M: "malac, az omgwtf baráti kör tagja:-)))" ládod erről beszéltek ...
w.blog.hu/tags/jobbik - 28k - Im Cache - Ähnliche Seiten

ölég naprakész a gugli (7. az 1020-ból)...
"-lyla- 2008.08.10. 20:03:46"

Ööö... izé...
Én ezt pl. most nem egészen értem, persze, ha nekem nem is köll, akkor mán itt se vagyok, meg szóni, se szótam!
Kedves omgwtf, szindbád!

A túlzó jelzők használata általában ironikus tartalmat hordoz, kivéve, ha a megfogalmazó végletesen érzelgős, vagy borderline személyiségzavarral rendelkező ember.

hu.wikipedia.org/wiki/Borderline_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar

Szindbád, téged az is irritálna, ha azt írnám neked, h kedvellek:-)), deviszontellenben elárulom, h szvsz minden idők egyik legjobb (ha nem A legjobb) magyar filmjének címét bitorolod, s ezért gratula!

Az omgwtf baráti kör tagjának lenni mosollyellel, az nagyon be lett nézve, mert ugyebár induljunk csak ki a rövidítés tartalmából!:-))) Nem szabadna hiúságból félreérteni:-) A bírlak viszont valós:-)

----------------------

Lapi

A bölcsek képesek mellőzni a hiúság főbűnét!;-)
Továbbá az emberi méltóság tisztelete, és a szeretet opciójának mindenkori választása megakadályoz úgy az olvasásban, mind a válaszban.
Szép estét, és jó kocsmázást, én maradnék a szellemi műhelyekben:-))
mozzie

Ma volt szerencsém ebéd után, egy 13 éves katkó sráccal elejétől végig együltünkben végignézni a Schindler listáját. Nem is tudom, miért pont ezt választottuk...
Ahogy néztük, többször éreztem a mély felháborodást, a döbbenet megbotránkozását, a gyűlölet szégyenletesen személyiségtorzító hatását, amit a mellettem ülő srác valahogy ekképpen fogalmazott meg (helyesen): mocskos nácik, rohadék fasiszták.

Ám ez teljesen lényegtelen, mert nem ez volt az engem eluraló érzés, hanem az, amit magamon minduntalan, de a srácon egyszer sem észleltem:
rendszeresen gombócok kerültek a torkomba, és ezzel egyező időben könnyek kúsztak a szemembe.
Megrendülés, igen mozzie, ez a legjobb szó. Mélyen megérintő megrendülés.
Tudod mozzie, amikor Schindler születésnapját megköszöntik, a kislány kezében egy szegényesen összetákolt tortával, és Oskar a nácik megrökönyödése közepette előbb megpuszilja a kislányt, majd szájon csókolja a riadt nőt, akkor, mintha kitépnék volna a szívem, feledhetetlenül lélekbebemarkoló, elérzékenyítő pár pillanat volt.

Tudod mozzie, én egy nagyon szentimentális ember vagyok, s tudod mozzie, ne utálj te engem, mert én nem utállak téged, és végig a film alatt ott ültél mellettem a harmadik fotelben, és valamit megéreztem belőled, és kérlek, próbálj most nem reagálni hirtelen, és próbálj hinni abban, h nem gyűlöllek, és nem akarlak elpusztítani, még szellemi értelemben sem...

És én most megköszönöm, h elolvastál:
Köszönöm, mozzie!
paszternak

Kicsit sajnálom, hogy a szomszédba kell menned munícióért ellenem, mert téged még nem anyáztalak.
Viszont legalább jól eltöltitek az időt itt malackával ezen a blogon, mert ő is szépen visszanyal neked, szóval egyenlők násza ez.
Fűzzétek szorosabbra (személyes találkozásokkal) a kapcsolatot!


Karesz

"nem tudok elkepzelni olyan okot, ami miatt ilyen nicknevet kellene hasznalni itten (beleertve a provokaciat, masok neveleset es stb)"

A Schweitzer és Speer nickekből pénzfeldobással győzött Speer.
Fortuna néha nagyon kegyetlen tud lenni...
Egyébként Speer munkájánál sokan sokkal rosszabbat is elvállaltak akkoriban. (Azt mondták: a hazájukért. Na ezt még ma is sokan mondják...)


Végül egy kis érdekesség a kevésbé dedós lelkületű olvasóknak:

szénből is lesz a benzin (Árpád kérése végre meghallgatásra talált!):
www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&placein=econet&nID=377608#Scene_1

és a selejt bosszúja:
inforadio.hu/hir/belfold/hir-206853

Mindig lehangoló látni, ha valaki képtelen átlépni a saját árnyékán...
"szénből is lesz a benzin"

A génmanipulált E. coliból pedig bioüzemanyag.
"A génmanipulált E. coliból pedig bioüzemanyag."

Jobb a szén. Azt legalább már nem kell megtermelni.
malacka, önvizsgalatra késztettél és meg is lett az eredménye!!!

neked a schindler listája csalt könnyeket a szemedbe, én meg a hsz-edet (up) olvasva fakadtam sírva. nem is merek mást feltenni elalvás előtt, mint monthy pythont. jóéjt...
Mindig lehangoló látni, ha valaki képtelen átlépni a saját árnyékán...
"Azt legalább már nem kell megtermelni."

_meg_ nem, csak _ki_.

Egyébként, praktikusan fogalmazva,
e. coliból is van sz*rásig!:) Pl. beleinkben, fiziológiás vígsággal hemzsegnek.
"_meg_ nem, csak _ki_."

Ez az.
Már nem veszi el a terepet a kajától, hiszen csak kitermelni kell.
Speer,

remélem, nem is fogsz.

Üdv,

P.
süti beállítások módosítása