W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Fogadóóra indul

2006.11.06. 17:12 Tóta W. Árpád

Az ott fent a Tóta W. Árpád-sávos zászló. Ha nem tetszik, az se baj, nem kell, hogy tetsszen. Lényeg az, hogy a fáradságos és sokszor hiábavaló e-mailezés helyett itt lehet társadalmi párbeszélni, ami némi reményt ad arra, hogy szerző válaszol a kérdésekre. Ellentétben az e-maillel, amit szerző esetleg ignorál, vagy azért, mert szimpla hülyeséget tetszenek írni, vagy mert mire sor kerülne a válaszra, agyonnyomja a mailt másik száz. Itt meg a hozzászólók kioszthatják egymást, így azt se nekem kell.

Másik lényeg, hogy itt gyorsan és röviden lehet glosszázni, akkor is, ha Index-cikket nem ér az az egy mondat, amit épp elpöttyintett Lamperth Mónika vagy Szíjjártó valami. Lakásfelújításról, magándolgokról, vasárnapi ebédről és a macskámról nem lesz szó, kérdés se legyen. Igen, az ott az én mackóm, Bolyhoskának hívják, 29 éves. Cuki, ugye?

A kommentekhez először regisztrálni kell. Érdemi párbeszéd, az nagyon klafa. Holdkóros hülyét, zsidózós balfaszt, komcsizós idiótát az érdemi párbeszéd zavartalansága végett vagy moderálom, vagy élcelődés alapanyaga lesz. A hülye, a balfasz és az idióta határozását személyesen és szubjektíven végzem, egykori biológia tagozatosként. Kérdés van?



33 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr5117320

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hungarian legends 2008.10.06. 11:01:46

Top Hungarian bloggersLet me introduce the most influential Hungarian Internet authors. government’s service Árpád W. Tóta is a Hungarian online journalist, critic, and a blogger for hire. (W is a short for Worluk, his nickname. So his legal na…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De mééér hedzshog???

Egyébként üdvözlöm a Tóta-W-Blog ötletet. Már éppen ideje volt!

:-)
hedzshog W. én se értem, de tudom, hogy nem számít.
A hedgehog a süni. De itt csak maci van. Vagy az a kérdés, miért nincs süni?
reméljük, hogy nem egy újabb rövidéletű fellángolásról van szó, mint a cc vagy a pilótarádió vagy ezek. mert az eddigiekből nekem űgy tűnik, hogy w igazi terepe az ún. klasszikus újságírás, cikkel, jegyzettel, glosszával stbvel. mintha az ilyen újfajta médiumok nem feküdnének neki, ami szerintem nem baj egyáltalán, nem is emiatt szeretjük, és a pulitzerdíjat se erre adják. naszóval énazért drukkolok és nagyon kiváncsi vagyok hogyboldogul w a törzsasztalos-homáros-commentcomos-subbás kommentelő csürhe elé dobva...
Tudtam, hogy az első 10 kommentben jöttök a rádióval :)

Ez a blog a klasszik újságírás mellett fog működni, mondom, fogadóóraként és apróságok felületeként. Régebben volt a lapoknál a munkatársaknak ilyen, be lehetett menni beszélgetni a fejükkel.

A csürhe meg le lesz gumibogyózva.
Egy utolsó ergonómiai javaslattal vetek véget ámokfutásomnak. A fő- és alcímek fontjait csökkentsd le tüstént 2-2 ponttal.
A fontokhoz hozzá lesz nyúlva, de én nem tudom megcsinálni, hanem holnap a szakember.
Ha esetleg kicsúszik belőled valami meseféle, az ide?
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2006.11.07. 18:44:12

Sztem a design jó, meg már itt volt az ideje a blog elindításának, csak ez a cím... A "W" betűt már lefoglalta valaki magának ha jól tudom. Neki is a "középső" neve. ;D
Hey, ern0! Azt a Subbacultcha linket lassan le kéne venni a baloldalról, mert 404-hez vezet!
Végre! dejókat fogok szórakozni! remélem!
Höhöhö sohasenemtuttam eddig, hogy mitől W :)

Tóta FarkasEinstein Árpád.

Nagy kár, hogy
1, szítdulják a vandálok, mint a homárt
2, TWA-nak nem lesz ideje moderálni, ezért leállnak a hozzámormolások.
3, valaki más(ok) fogják moderálni.

Mindegy, fő, hogy van optimalizmus. Optimumizmus. Oktopusz.
Tóta Wolf1St1 Á!
A blog interaktivitása nem azt jelenti, hogy a monitor mellett kell ülnöd egész nap és magyarázkodni. Főleg a személyre, torokra menő támadásnál. A tekintély részben a távolságból adódik. Ne vesződj a komment moderálásával, a hozzászólót likvidáld, ha köcsög. IP-cím alapján. A szólásszabadság az angoloknál sem azt jelenti, hogy bárki beleszarhat a királynő kertjébe.
A comment.com-os szerkesztők jó példaként lebegjenek szemed előtt. Ott egész nyugis hangulat van. Módszer: a fontos kérdésekre reflektálni, ez meghittebbé teszi a kapcsolatot, de nem kell ugrani minden provokációra. Hagyni kell, hogy kiérje magát a személyeskedés és akkor lecsapni. Sokkal hamarabb észhez tér valaki, ha figyelmen kívül hagyják, mintha vitába keveredsz vele. Csak idegeskedsz. Remélem a lelkedet azért megacéloztad a blogindítás előtt!

Egyébként gratulálok, jól elő volt készítve a premier, hozta is a nézőszámot. Legyél aranyhal és teljesítsd egy kívánságomat. Mekkor a volt a látogatások száma tegnap? Osszuk el a kommenteléssel és jó index lesz a továbbiakban az olvasók aktivitására.
Mé nem lehet @zni? Az egy szép eszme. Vannak követői, a családomban is. Ők jó emberek, nem is tudják, hogy alapvetően @k. Mert ki nem mondanák, azért. De hoyg én se mondhassam ki? :(
Na nem mintha nagyon érdekelne! De megütötte a szemem. Lehet a választ el sem olvasom hihi
Bolyhoska több mint cuki. Egyszerűen imádnivaló és nagyon megy hozzá a fekete vörös háttér. Az enyémet Bruminak hívják, 36 éves és nagyon hasonlít Bolyhoskához.

:) :) :)
Nahát. Én azt hittem, hogy a W az nem Wolfenstein, hanem Worluk. Aki ugye a Wizard Of Wor nagy kedvenc C64-es játékban jön a Wizard előtt (mi légynek hívtuk tízévesen). Vagy valamit félreértettem?
Yessssssz !!!

régóta vágyom én
a tótawé blogjára már.
Amire én céloztam a korábbi kommmentben, az WALKER.
No, Árpád, rájöttél már? Lekerülni az Index főlapjáról a kárhozat és nézettség szaadékába taszajt. Meredeken csökkenti az új látogatók számát. Idővel persze a visszatérők aránya lesz a fontos, ezzel mérhető, hogy mennyire tartják érdekesnek a lapot.
Érdekérvényesíts tüstént. A Webisztán nem azért kurvára unalmas, mert rosszul írják, hanem csak egy szűk szakmai réteg számára érdekes. Akkor miért a második helyen van? A baloldali menüben.
Letöltés menüpontot! Magánéleteti pletykákat! W.Cinit!
Árpád!

A korábbi cikkeidet hol lehet fikázni?
Ha nincs erre kijelölt hely, akkor tök jó lenne, ha csinálnátok egyet. Habár egy bejegyzés valószínűleg nem lesz elég, vagy akkor nagyon tele lesz zsúfolva commentekkel ;)
Dr. Stein,

a webisztán azért kurvára unalmas, mert rosszul írják, ui. a szűk szakmai réteg olvas angolul és ugyanazt elolvasta sokkal előtte a reddit.com -on sokkal jobban megírva.
Az egész blogos szcénát le kéne lassan pattintani az indexcímlapról, imho. Mármint a cikkek közül. Szoktam címlapot szerkeszteni, nem bírja el a címlap a normál cikkek mellett a webisztán, homár, cc, zugügyvéd, subba stb napi ajánlóit. Ráadásul reklám nélküli oldalakra viszi el a drága indexolvasót, merthogy ezeknek egy részén talán soha nem is lesz reklám. Azt a bal oldali blogrollt kell felfejleszteni, aztán mehet mindegyiknek a friss ajánlója apró betűvel, vagy vmi ilyesmi. Gondolom, pár év múlva majd tanácskozunk erről egyet.
Végül is AdSense lehetne, az nem zavarja a usert. Más kérdés, hogy az AdSense a magyar oldalakra mekkora hülyeségeket ajánl.
Erről, (ilyenekről) nemrég volt tanácskozás Tihanyban, aka Internet Hungary. Másfél nap alatt teljesen elzsibbadt az agyam a blogok és a ... helyzete napjainkban típusú karattyolástól, viszont ajándékszemétből mindenki annyit vihetett amennyit akart. Meg volt ingyenszesz.
Kis Tóta vajon mennyi az annyi volt, amikor medvéjét kapta?
Let me bulvar.
Mellesleg e-mail címe nincs, csak nagy közösségi fórumon? Mi van, ha én privát akarok susogni?
Hát Árpád!

Ide írom ki magamból amin gondolkodtam. Azért ide írom mert nincsen kedvem a lustaságból/sértődöttséből/nem válaszolni tudásból rám szabadított csahos kutyáiddal foglalkozni. Nekem erre sem időm, sem energiám sem kedvem nincsen. Mondtam már, én belőled akarok ősmagyar táltos egyház hívőt faragni, a kis halak nem érdekelnek. ;)

A zsidózás vádjára egy kicsit azért visszatérnék. Azon rágtál be, hogy náci zsidó vagy. Állítottam nem komolyan gondolva, hanem viccesen. Van olyan aki értette is... Az elején még talán te is. Majd miután elmondtam, hogy szerintem milyen vagy (félművelt áltabudöntögető pszeudofüggetlen stb.) rámragasztottad a zsidózás vádját. Pedig a náci zsidó kitétel egyenlő a "Shalom, mein Führer" köszöntéssel. Talán ismered valahonnan. Mintha te írtad volna. Ugyanaz a poén, nem? Talán erre utaltam is kicsit vele, nem? Szóval ha én zsidóztam te is zsidóztál, ha neked szabad nekem is. Szerintem egyikünk sem zsidózott, mellesleg. Továbá azt azért még megjegyezném, hogy én egy buta magyar paraszt vagyok, szerinted. Ha én azt írnám erre, hogy te meg egy hülye proli zsidó, akkor az zsidózás lenne ugye? Feltéve mondom de nem megengedve. Tehát akkor ezek szerint "magyarozni" szabad zsidózni meg nem? Mert odatenni, hogy MAGYAR paraszt azt szabad, de azt odatenni valahova, hogy proli ZSIDÓ nem. Nem szeretem ezt a kettős mércét, és teljesen lényegtelen is, mint leírtam már ez a zsidózós magyar paraszt megbélyegzés csak arra jó, hogy a kellemetlenkedőkkel ne kelljen foglalkozni, mert a legegyszerűb ha megbélyegzem és azzal le van tudva, az adott kor kitaszítottja az illető... Nem is foglalkozom vele tovább.


A lényeg, amiért írok: Nem tudom eldönteni, hogy te tényleg egy utolsó mocskos rohadt szemétláda vagy, a félműveltek Kelemen Annája és Győzikéje, a librálisok igazságbajnoka vagy talán azért csillog még benned valami kis értelem is és nem tokozódott be az agyad egy gondolkodásmódra, amit egyedül üdvözítőnek tartasz. Egyre kevésbé reménykedem ez utóbbiban de hát a remény hal meg utoljára. Mivel átolvasgatva a vitákat/commenteket rá kellett jöjjek, hogy bármilyen értelmes vagy zseniális érvekkel nálam gyakran okosabb és műveltebb emberek sem tudtak egy fikarcnyit sem kimozdítani önelégült ketrecedből, ezért egyetlen egy dolgot szeretnék csak megjegyezni, egy kérdést feltenni, amin elrágódhatnál egy cseppet. Ha olvasod valamikor akko majd olvasod, ha nem olvasod, nem olvasod, majd ahogyan a véletlen hozza, nem számít. A lényeg:

Már rajtam kívül is megírták sokan, hogy egy félművelt ballib bumburnyák vagy. Hát hogy a Kuruc.info vagy a magyar nemzetes kritikákkal nem foglalkozol azt még megértem, de már a hvg-ben is megpendítették, hogy bizony vannak hiányosságaid (a megmondóemberek tündöklése és bukása). Talán olvastad. Azért erre már kicsit oda kellene figyelni. De végülis ez is kispálya, biztos az irigyeid.

Viszont egyetlen dologra odafigyelnék, egy dologban biztos lennék, hogy valamit nagyon elrontottam az életben, ha ez bekövetkezik. Akkor nagyon gyorsan önvizsgálatot tartanék és mélyen magamba néznék, hogy tényleg ennyire elrontottam az életem, tényleg ekkora a gáz? Éspedig az akkor történne meg, ha:

Orosz Józsi (!) a Napkeltében (!!) benyal a meleg szarig (!!!) !!!! Ez komolyan elgondolkodtatna. Halálosan komolyan.

Árpád! Én sosem fogom azt írni vagy mondani, hogy rettegek tőled, nem fogok erőltetetten röhögcsélni a félgyenge poénjaidon és nem is fogok bájcsevegni veled sohasem azért, hogy leereszkedően odavess nekem olyan megjegyzéseket, hogy belőlem talán még lehet valami. Én nem avgyok erre rászorulva. Viszont az építő jellegű figyelmeztető kritika legalább annyit segít mint amennyit a gusztustalan seggnyalás árt. Én, a magam elvakult és szerény módszereivel megpróbáltam felhívni rá a figyelmedet, hogy valamit nagyon elrontottál az életben és ha máshonnan nem, akkor ezt Orosz Józsi viselkedéséből leszűrhetted te is. Ha van még füled a hallásra halld meg, mert mindenki jobban járna, ha megjönne kicsit az eszed. Persze csak ha nem adtad el még a lelked 30 ezüstért, amit egyre valószínűbbnek tartok, sajnos. Ha nem is tudatosan tetted, de megfertőztek, hasznos hülye lettél aki mellesleg szépen keres, de néha még keresgél másfelé is. Érzi, hogy valami nem jó. Ha esetleg ide jutnál ne szégyellj felhívni, várlak! ;)

Sok szeretettel kíván neked sok szerencsét a felébredéshez:

Legnagyobb kritikusod aki csöppnyire tisztel is:

Pozsonyi Pál
Én arra vagyok kíváncsi, hogy TótaW képes lesz-e meglépni, hogy csak azok maradjanak a blogján, akik "érdemi párbeszédet" folytatnak majd. Mint újságírónak, alapvetően ez egy üzletpolitikai kérdés: sok kommentelő, vagy értelmes kommentelő. Kíváncsi vagyok: amit az ország vezetőitől kér számon magatartás, személyes dolgaira redukálja-e. (ti. hogy ne "baszakodjon azzal a kurva költségvetéssel") Ha igen, amíg él, olvasni fogom. Mert egy új korszakot nyithat; történelmi lehetőség.
"Holdkóros hülyét, zsidózós balfaszt, komcsizós idiótát az érdemi párbeszéd zavartalansága végett vagy moderálom, vagy élcelődés alapanyaga lesz. A hülye, a balfasz és az idióta határozását személyesen és szubjektíven végzem, egykori biológia tagozatosként. Kérdés van?"

Kérdés: mi a helyzet a fasiztázós balfaszokkal, a nácizós idiótákkal, a magyarozós holdkórosakkal?
Csak mert a fenti felsorolásból fájóan hiányoznak így aztán azt hihetik, hogy nekik szabad a pálya... Joggal?
süti beállítások módosítása