W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Győz a szittya förgeteg

2011.02.17. 05:40 Tóta W. Árpád

Kuss, mi így szállunk le a bicikliről. Olyan határozottsággal vertük vissza a nemzetközi támadást, olyan sikerrel védtük meg a médiatörvényt, hogy abból a törvényből csak üszkös romok maradtak. Mi így szoktunk győzni, Budapest nemrég megünnepelt védői is ennyit tudtak elérni.
 
Az eredeti szándék, amely lehetővé tette volna bármely kicsit is kellemetlen megnyilvánulás büntetését, kudarcot vallott. A miniszterelnöki hepciáskodás most vált végleg nevetségessé. Úgy hangzott, „eszünk ágában sincs” módosítani a törvényt. Meg volt még szó sosem rezgő lábszárakról is. Ja és arról, hogy majd ha egész Európa módosítja a magáét, akkor talán. Muhaha.
 
(Ugyanott hangzott el egyébként, hogy mi még Kínával is versenyképesek leszünk. Készíthetjük a popcornt, lesz poénja annak is.)
 
Talán a legfontosabb, hogy a személyek és bármilyen csoport megsértésére vonatkozó tilalom semmis. Ezt bárkire rá lehet húzni, elsőként a Fidesz saját zsebsajtójára, de nyilván nem ott kezdték volna, mint ahogy Budai Gyula sem Simicska Lajost üldözi. Tehát továbbra is pont úgy lehet értekezni gárdistákról, szcientológusokról és katolikusokról, ahogy bármely demokratikus országban.
 
Nem éri utol cenzorasszony anyánk a külföldre települt tartalomszolgáltatókat sem. Így ha a magyar szabályozás túlságosan kellemetlenné válik, Európa tárt karokkal vár bárkit, és a határon továbbra is át lehet kiabálni. 
 
Nem követelmény a kiegyensúlyozottság az online tartalomszolgáltatóknál, virágozhat száz virág, Franciakert-Magyarország álom marad, a hülyék álma. Nem előfeltétele a szolgáltatásnak a regisztráció – vagyis azért egyenként kell megküzdenie a hivatalnak, további iszapbirkózást és sok-sok vesztett csatát kockáztatva.
 
Innen még van hová fejlődni, de az tök világos, hogy a magyar kormány kénytelen volt beállni a sorba, engedelmeskedni és visszavonulni. Ennél több is történt azonban. A médiatörvény maradványa, a médiahatóság és a többi rendelkezésre álló eszköz még így is teremtene lehetőséget arra, hogy megtorolják, amitől legjobban félnek: azt, hogy a jókedvű polgárok kiröhögjék őket. Csakhogy már ez sem fog menni. A médiaügy világraszóló vitája, a magyar kormánnyal szemben felmerülő vádak, a szabadságellenesség gyanúja pont elég volt ahhoz, hogy a médiaszabályozás eredetileg tervezett módszerét lehetetlenné tegye. Amint felmerül, hogy itt bárhogyan is büntetni vagy korlátozni próbálnák a kormánykritikát, újrakezdődik az egész hiszti. És megint bukó lesz a vége.
 
A dac, a kuruckodás bizonyára magával ragadó érzés, jól eshet belekurjantani a magyar éjszakába, hogy eszünkága, meg nem remeg a térdünk, és hogy Európa bekaphatja. De nem igazán kifizetődő az a pár perc bódulat és az udvaroncok tapsa. Mert ha mégis hátrálni kell, akkor ebből az alapállásból sokkal cikibb lesz. Nagyon is élénken emlékszünk, hiszen csak pár napja, pár hete hangzott el, hogy tapodtat sem. Egy bokszolónál normális, a show kötelező eleme, hogy az elején beleröfögi a kamerába, miszerint "kiontom a beled, köcsög!", aztán a meccsen laposra verik. Miniszterelnöknek ennél pöttyet előrébb kéne terveznie. A jókedvű polgárok máris kezdhetik a röhögést. Ami viszont Magyarországot illeti, mi valóban csatát nyertünk. 


Címkék: fidesz cenzúra európa nemzeti egyuttmukodes rendszere

892 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr842666910

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mégsem csukják le Biszku Bélát? 2011.02.26. 11:46:41

Már egy ideje meglehetős derűvel figyelem a Mandineres újságírók tavalyi Biszku Bélát szóra bírni akaró partizánakciója után kibontakozott büntetőeljárást, amiben -- el kell mondjam -- a jogi tények tekintetében az idősödő egykori

Trackback: Kamara haszna, juhötvened, nyestbőradó 2011.02.21. 13:24:29

Úgy tekeri vissza pártunk és kormányunk a nemzettörténet kerekét, mint Józsi a vállalati flottás kilométerórát. Gimnáziumban még jól elvihorásztunk a füstadón, kapuadón, meg a kilenceden ami igazából tized – és most tessék, itt az extrémsport adó...

Trackback: Az Európai Unió még nem zárta le a médiatörvény ügyét 2011.02.20. 16:44:50

A kormányzati sikerpropaganda azt próbálja sulykolni, hogy vége az "indokolatlan hisztinek", az EU lezárta az ügyet, a médiatörvény az elfogadott "kisebb" módosításokkal mindenben megfelel majd az uniós normáknak. A helyzet azonban ...

Trackback: Győz a szittya förgeteg 2011.02.17. 15:57:24

Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Trackback: Mégis feltörölték a padlót a kormánnyal 2011.02.17. 12:46:36

Az illetékes elvtárs szerint nem történt presztízsveszteség, a médiatörvényen csak pontosítottak és semmi olyat nem csináltak, amiről korábban a Vezér azt állította volna, hogy eszük ágában sincs megtenni. Ez azonban nettó hazugság. Orbán Viktor még hé...

Trackback: Győz a szittya förgeteg 2011.02.17. 10:01:01

Amint felmerül, hogy bárhogyan is büntetni vagy korlátozni próbálnák a kormánykritikát, újrakezdődik az egész hiszti. És megint bukó lesz a vége.

Trackback: Győz a szittya förgeteg 2011.02.17. 10:00:02

Amint felmerül, hogy bárhogyan is büntetni vagy korlátozni próbálnák a kormánykritikát, újrakezdődik az egész hiszti. És megint bukó lesz a vége.

Trackback: Felkészűltünk! 2011.02.17. 07:36:12

 Felkészültünk!  Sikeresen körbeárkoltuk az irodaépületünket. Az árokásás közben elszakítottuk ugyan a vízvezetéket, de így még magasabb lett az árok védelmi szintje. A felvonóhíd kicsit nehezebb ügy, mert a XV. század óta nem épült ilyesmi ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@anyátok: hahahaha ne bántsd a Churchill-t
@PontifexMaximus: hát tudod a "bevezetés"-ről nekem más jut eszembe mekkorát (Mr. Dick Horse) és kinek KY nélkül hahahaha
@anyátok: hát egy részeg este mi is megettük a szomszédasszony macskáját pörköltnek a Santa Catalinán, Vibora
@anyátok: "donton"-ban vagy Richmond Hill-ben? esetleg Scarborough-ban? olyan izgi hogy bele lehet halni az unalomba
@anyátok: Anyátok megvan Esterházy!!! :-)) Ma voltam a tatárszentgyörgyi gyilkosságok évfordulójára rendezett esten és ott beszélt. Szépen a gyűlölet ellen. Szóval nem veszett el,kicsit mintha kevesebb haja lenne, de tökjól néz ki. Mutatós királyunk lenne. Mondhatni snájdig.

Jó sok író-költő volt ott, mind felolvastak, Dés szaxizott, Szalóky Ági énekelt. Voltak a legyilkolt papa-kisfiú családjából is. Van egy Facebook-csoport az gyűjt nekik.
@anyátok: Már biztos nem fogok. :-D de nem vágynék oda. Egy Firenzében azért megpróbálnám összeszorított fogakkal kibírni.
@orica:

november van, orica, és novemberebb minden nappal, minden hónappal. ezen marquez sem segít. át kell rajta menni, bármeddig is tart, az idő amúgy is szubjektív. a május a jussa azoknak, akik átérnek, azaz a nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon (5) bátraké:)
@a szív fészkei: Ezek szerint félreérthető voltam, nem kicsit, nagyon:)))
@riennevaplus: Ez szép volt:) És Marquez varázslata mindig jó. Igaz, nem részletekben kell ilyenkor olvasni, élni kell benne,és időlegesen kizárulnak a máskor baromi fontosnak tűnő dolgok.Mire egy könyv végére érek, már nem is értem miért is volt annyira fontos valami?
@orica: Háttegnap - ahogy már valahol írtam - voltam ezen a tatárszentgyörgyi esten, na ott mélyen lehetett elszégyellni magunkat és nagyon sötéten látni.

A névrokonom újságíróval meg is egyeztük, hogy moslékországban élünk, és ez elég nyomott hangultatot ad. szóval mindkét helyzetjelentés pontos.

A másikon is írtam, hogy nagyon szép, kemény szövegek voltak - versek nem annyira tetszettek - legalább vannak nagy írók, akik szólnak a lelkiismeretük szerint. Ez azért jó.
Szabad a sajtó,kétségtelen: megmondják mit szabad írni, nyilatkozni: fsp.nolblog.hu/
Ja a tatárszentgyörgyi estén a legelvetemültebb filozófusbűnöző maffiózót is, azt a Vajda Mihály nevezetűt.

Azzal akart együttérzést kicsikarni, hogy sántikál, mondván eltört a sarka... Kac-kac. Teljesen elhordott cuccban volt, biztos Budai Gyufa megtévesztése végett, de a Kajmán-szigeteki bankszámláját azért nagyon is megnézném a bestének! Biztos ott van hazánk GDP-jének jó nagy százaléka!

Még zsidózott is.
@a szív fészkei: mármint hogy láttam azt az elvetemedettet. Csak a felháborodástól elment az írhatni tudásom.
Nagy elítélő hápogást nem hallok: hirszerzo.hu/profit/20110222_esztergom_meggyes_asz

Bár Kósa bedöntömaforintot Lajos azért nem hiába van falra kenve fess szemüveges, atillás huszárként, onnan fentről mindent jól lát: nol.hu/belfold/kosa__fekezni_kell_az_onkormanyzatok_eladosodasat
"Olyan határozottsággal vertük vissza a nemzetközi támadást, olyan sikerrel védtük meg a médiatörvényt, hogy abból a törvényből csak üszkös romok maradtak."

"Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert."

Fegyverletétel az üszkös romokon? Világos. Nem Waterloo.

www.youtube.com/watch?v=q7RHiyWHuV0
@Pantagruel:

azaz egy Gargantuan visszavonulás, mikor a háborúnak véget kell vetni a hadvezért le kell váltani, és bronzba szoborni

és itt a Hadvezér (A Halál a Legfőbb Parancsnok), amint szemlét tart a csatatéren éjfélkor csata után

www.youtube.com/watch?v=zTjRrP8SaJQ&playnext=1&list=PLFD0EF73C94F41196

lehet, hogy valami ilyesvalami lesz hamarosan?
nol.hu/velemeny/20110212-a_realista_pofon

Kover szerint a KDNP "világnézeti rétegpárt"

Konyorgom, hol az a reteg, hol az a reteg? :D
@Waldi!:
olyan mint mikor a kutyaszarra rálépsz és elcsúszol rajta elkenve az aszfalton, az is egy réteg, teljesen ködönöpö
@Rodeo36:

Ahhoz hogy egy part retegpart legyen, kellene lennie egy olyan kimutathato retegnek, aki hajlando raszavazni. A KDNP max. nanoreteg part :D
@Waldi!: Inkább hol az a világ?
@Waldi!: Átmész a homokos posztra és ott, idéznek fáradhatatlanul bibliából, hogy hogyan kell szépen szexualizálni, gyermeket nemzetni - nem kapartatni - magzatot tisztelni, stb. tudod a Semjén-kommandó a nők pocakja körül, Kiszel Tünde vezette dán dogokkal szimatolva (megrendelheted az e tárgyú naptárát és a kacsintós pénztárcát, azt hittem ez kiveszett már)...

Bár ez a dekormédiaszemélyiség(khmmm) még mindig normálisabb, mint Tömjénék. Nem minden lélekkel csak a saját és a lánya hitelével sáfárkodik szegény.
Ja, lemaradt a link a megrendelésre. www.kiszeltunde.hu/

Szívemen viselem az ország boldogulását, ha ez hozzásegít egy embert is, akkor hajrá! A röhögés életet ment.
Ez a "gazdálkodás" milyen? index.hu/belfold/2011/02/23/a_puspoksegnek_volt_fekete_kasszaja_is/

Hagyó itt is garázdálkodott? Vagy a szenteknek tényleg ekkora fesztávolságú a keze maguk felé?
@a szív fészkei: "Vagy a szenteknek tényleg ekkora fesztávolságú a keze maguk felé? "

Az intézményesített egyház mi a pizzát szolgálna mást?
<Hivatásos rettegés ON>
A csúcsról már csak lefelé vezet út: index.hu/belfold/2011/02/23/tarki/
<Hivatásos rettegés OFF>
@Rodeo36: "bele lehet halni az unalomba"

Willow Dale és donton. Ennél a macskapörkölt szórakoztatóbb.
@a szív fészkei: "megvan Esterházy"

hiphiphurrá! Még kopaszon is jó lenne!

"Firenzében azért megpróbálnám összeszorított fogakkal kibírni"

Ott igen, ott nem halsz meg az unalomtól.
@Forgó hangszóró: " "poltikai" osztályunk nem jelentéktelen hányada aligha tudná utánuk csinálni a "naggyá válást"..."

Ne tréfálj, aki ilyesmit tud, az hülye lenne politikusnak állni.

Egyik sem tudná.
@a szív fészkei: Hagyó egyébként házi őrízetbe került.
De mi lesz Meggyessel?
@anyátok: Tudhat ő sokat, ha eddig megúszta...

Esterházy hajjal szebb, hidd el! De jó, hogy szól, ahogy szokott.
@a szív fészkei:

szeretnélek emlékeztetni a több, mint egy héttel neked írt véleményemre:

mindegy hányan halnak meg és minek látszik és kicsoda, a téma az olaj és az olajdollár megszüntetéséért folyó hatalmas harc, amelyben ezek a levantei és észak afrikai országok csak gyalogok, és ha megfigyeled, még mindig a perzsákat basztatják, pedig azok csak másokkal működnek együtt nem a nyugattal és saját 8000 éves történelmi érdekeik szerint... és minden bejött, ma az usa követel több olajat és azzal fenyeget, hogy bevonul demokráciát terjeszteni az 5-dik flotta ott van a közelben egy admirálissal.....de szerintem az "olajdollár" előbb omlik össze mint a legelső demokratikus tankcsata és légicsapások (Irakban először műholdról kikapcsolták az áramellátást és össztüzet zúdítottak, az ég olyan volt mint a Tejút lezuhant volna Irakra) majd lerohanták házról házra mindenkit megöltek aki útjukba került... a ennek alapján mire lehet számítani most, a terület nagy 4000 vagy ha tetszik 6500 km-es frontvonal, 24 ország vagy 42 ország ellen és beláthatatlan

ma is azt állítom, hogy nem a gaddafi az igazi és nagy gyilkos ott, gondoljatok bele alaposan
Kadhafi egy tetű vérnősző ótvar gyáva gyilkos. Ki mozgatja? Ki mozgathatja? Lockherbeet is amerikaiak csinálták? Ápolónős performanszát is amerikaiak csinálták? Miért jó Amerikának a két drága és utált puttonya mellé ezt is bevállalni, ezt a szörnyű darálót? Miért jó, ha magasba megy az olajár ilyen áron?

Obama kivonulási ígérettel lett megválasztva. Ennyire hülye lenne, hogy ehelyett kilátástalan líbiai harcokat generál az elvérzett emberekkel dugig telt utcákon? erre csápolna az országa és a választói? Ehhez adnának még katonát az anyák fiaikból?

Iránt ennyire csíped, oké. 8000 éve nem iszlám kultúra volt ott, de azt nyomatja kurva erőszakosan, atommal fenyegetve Ahmenidzsád. Ár neki is mindegy.

"Az idei fesztiválon különös hangsúlyt kap Irán, illetve a szólás- és véleményszabadság kérdése. A főprogramban vetített filmekről döntő nemzetközi zsűri ezúttal foghíjas, nem utazhatott Berlinbe Dzsafár Panahi iráni rendező, akit hazájában hatévi börtönre ítéltek, valamint 20 évre eltiltottak az alkotói munkától. Panahi központi alakja volt a Mahmúd Ahmadinezsád elnök győzelmét hozó 2009-es választások utáni ellenzéki megmozdulásoknak, rendszerellenes propaganda címén ítélték el.

Isabella Rossellini, a zsűri elnöke csütörtökön kiállt kollegája mellett. „A szólás- és véleményszabadság alapvető a filmszakma számára” - mondta. Hozzátette, hogy a zsűri tagjai még nem adták fel a reményt, hogy Panahi elutazhat és elfoglalhatja helyét a testületben. Panahi "jó nagykövete a perzsa kultúrának" - mondta a rendezőről Amir Khan bollywoodi csillag, a zsűri tagja."(origo) - ezek demokratikus vélemények, piha, ja ezek is a berlini fesztiválon meg voltak fertőzve ilyen marhasággal. Hogy szabadság mozgásban, véleményben.

Miért Manhattant ajánlgatod faszályos helynek, miért nem Teheránt a lerohanó gárdistákkal? Észak-Korea nem feküdt be a demokratikus hagymáznak, mint Dél, de jó is ott az élet! Csak kicsit halnak éhen, de azt nem látják annyian a tévében, csak az egy ütemre mozgó élőképeket.... Éli(halja) a saját kultúráját, és néha befenyeget.

Akkor miért zavar Orbán, hisz ő is védi a - szerinte sajátos - magyar érdekeket és kultúrát? Rufin ezt kicsit kérdőjelezte a maga hülye francia módján, mert neki a Liberté még jelent valamit.

Kadhafi pusztán áldozat lenne? Tán a CIA-éé? Na neeeeeeeeee.A saját fia se bírja, akit persze drága nyugati helyen taníttatott.

Megunták a népek dagályos és szemét uralmát, elképzelhetetlen ez szerinted? Ő meg inkább hullahegyeken, de trónolni akar még. Belegondoltam és így látom. Innen, a budai karosszékemből. :-) Peace
@a szív fészkei: peace! az jó!

az OV egy nevetséges patkány és nem oszt nem szoroz, hacsak nem mint mint a pormacska tüsszögést provokál

6500 km-es frontvonalról írtam, nincs olyan hadsereg, nincs olyan katonai módszer jelenleg a Naprendszerben amely meg tudna nyerni egy katonai akciót, miután már van két másik frontvonala amelyek összesen kb. 4500 km-esek!

nem értetted -teljesen pontosan- az érvrendszeremet!

csakis olyan országokban lobbant fel a láng, amelyek valamilyen módon megtűrtek (Gaddafi 40 éve eltűrt diktátor) vagy nagyon átlátszó módon hozzá lettek segítve hatalmukhoz,

és most a "demokrácia" hordozója, amely belül Wisconsinban és sok más helyen is borzalmas dolgokkal küzd, és ahol provinciális hisztériakeltés eredményeképpen lelőnek egy csoport zsidót (közöttük egy valódi amerikai szenátort) és még csak bocsánatot sem kérnek érte, hogy mi provokáltuk a törvényeinkkel!!!!

a képviselt értékek a mondott szó nem konvergálnak a tettekkel már 40 éve!!!

a hatalommal és vétóval rendelkező Kína és Orosz birodalom nem menő, csak az ingyen termelő rabszolga volt jó, addig basztatták hogy a feudalizmust amiben voltak szétgórták, hogy bemehessenek kapitalizmussal -mert az a demokrácia??? hahahaha- és legyen szabad kereskedelem lásd első világháborús változások meg azelőtti helyzet

ez messze menne, a Csernok megmagyarázza neked nagyon jól de extrapolálnod kellene globalice, tedd azt és látni fogsz

peace!
@a szív fészkei: peace! az jó!

az OV egy nevetséges patkány és nem oszt nem szoroz, hacsak nem mint mint a pormacska tüsszögést provokál

6500 km-es frontvonalról írtam, nincs olyan hadsereg, nincs olyan katonai módszer jelenleg a Naprendszerben amely meg tudna nyerni egy katonai akciót, miután már van két másik frontvonala amelyek összesen kb. 4500 km-esek!

nem értetted -teljesen pontosan- az érvrendszeremet!

csakis olyan országokban lobbant fel a láng, amelyek valamilyen módon megtűrtek (Gaddafi 40 éve eltűrt diktátor) vagy nagyon átlátszó módon hozzá lettek segítve hatalmukhoz,

és most a "demokrácia" hordozója, amely belül Wisconsinban és sok más helyen is borzalmas dolgokkal küzd, és ahol provinciális hisztériakeltés eredményeképpen lelőnek egy csoport zsidót (közöttük egy valódi amerikai szenátort) és még csak bocsánatot sem kérnek érte, hogy mi provokáltuk a törvényeinkkel!!!!

a képviselt értékek a mondott szó nem konvergálnak a tettekkel már 40 éve!!!

a hatalommal és vétóval rendelkező Kína és Orosz birodalom nem menő, csak az ingyen termelő rabszolga volt jó, addig basztatták hogy a feudalizmust amiben voltak szétgórták, hogy bemehessenek kapitalizmussal -mert az a demokrácia??? hahahaha- és legyen szabad kereskedelem lásd első világháborús változások meg azelőtti helyzet

ez messze menne, a Csernok megmagyarázza neked nagyon jól de extrapolálnod kellene globalice, tedd azt és látni fogsz

peace!
@a szív fészkei: peace! az jó!

az OV egy nevetséges patkány és nem oszt nem szoroz, hacsak nem mint mint a pormacska tüsszögést provokál

6500 km-es frontvonalról írtam, nincs olyan hadsereg, nincs olyan katonai módszer jelenleg a Naprendszerben amely meg tudna nyerni egy katonai akciót, miután már van két másik frontvonala amelyek összesen kb. 4500 km-esek!

nem értetted -teljesen pontosan- az érvrendszeremet!

csakis olyan országokban lobbant fel a láng, amelyek valamilyen módon megtűrtek (Gaddafi 40 éve eltűrt diktátor) vagy nagyon átlátszó módon hozzá lettek segítve hatalmukhoz,

és most a "demokrácia" hordozója, amely belül Wisconsinban és sok más helyen is borzalmas dolgokkal küzd, és ahol provinciális hisztériakeltés eredményeképpen lelőnek egy csoport zsidót (közöttük egy valódi amerikai szenátort) és még csak bocsánatot sem kérnek érte, hogy mi provokáltuk a törvényeinkkel!!!!

a képviselt értékek a mondott szó nem konvergálnak a tettekkel már 40 éve!!!

a hatalommal és vétóval rendelkező Kína és Orosz birodalom nem menő, csak az ingyen termelő rabszolga volt jó, addig basztatták hogy a feudalizmust amiben voltak szétgórták, hogy bemehessenek kapitalizmussal -mert az a demokrácia??? hahahaha- és legyen szabad kereskedelem lásd első világháborús változások meg azelőtti helyzet

ez messze menne, a Csernok megmagyarázza neked nagyon jól de extrapolálnod kellene globalice, tedd azt és látni fogsz

peace!
@a szív fészkei: peace! az jó!

az OV egy nevetséges patkány és nem oszt nem szoroz, hacsak nem mint mint a pormacska tüsszögést provokál

6500 km-es frontvonalról írtam, nincs olyan hadsereg, nincs olyan katonai módszer jelenleg a Naprendszerben amely meg tudna nyerni egy katonai akciót, miután már van két másik frontvonala amelyek összesen kb. 4500 km-esek!

nem értetted -teljesen pontosan- az érvrendszeremet!

csakis olyan országokban lobbant fel a láng, amelyek valamilyen módon megtűrtek (Gaddafi 40 éve eltűrt diktátor) vagy nagyon átlátszó módon hozzá lettek segítve hatalmukhoz,

és most a "demokrácia" hordozója, amely belül Wisconsinban és sok más helyen is borzalmas dolgokkal küzd, és ahol provinciális hisztériakeltés eredményeképpen lelőnek egy csoport zsidót (közöttük egy valódi amerikai szenátort) és még csak bocsánatot sem kérnek érte, hogy mi provokáltuk a törvényeinkkel!!!!

a képviselt értékek a mondott szó nem konvergálnak a tettekkel már 40 éve!!!

a hatalommal és vétóval rendelkező Kína és Orosz birodalom nem menő, csak az ingyen termelő rabszolga volt jó, addig basztatták hogy a feudalizmust amiben voltak szétgórták, hogy bemehessenek kapitalizmussal -mert az a demokrácia??? hahahaha- és legyen szabad kereskedelem lásd első világháborús változások meg azelőtti helyzet

ez messze menne, a Csernok megmagyarázza neked nagyon jól de extrapolálnod kellene globalice, tedd azt és látni fogsz

peace!
@a szív fészkei: peace! az jó!

az OV egy nevetséges patkány és nem oszt nem szoroz, hacsak nem mint mint a pormacska tüsszögést provokál

6500 km-es frontvonalról írtam, nincs olyan hadsereg, nincs olyan katonai módszer jelenleg a Naprendszerben amely meg tudna nyerni egy katonai akciót, miután már van két másik frontvonala amelyek összesen kb. 4500 km-esek!

nem értetted -teljesen pontosan- az érvrendszeremet!

csakis olyan országokban lobbant fel a láng, amelyek valamilyen módon megtűrtek (Gaddafi 40 éve eltűrt diktátor) vagy nagyon átlátszó módon hozzá lettek segítve hatalmukhoz,

és most a "demokrácia" hordozója, amely belül Wisconsinban és sok más helyen is borzalmas dolgokkal küzd, és ahol provinciális hisztériakeltés eredményeképpen lelőnek egy csoport zsidót (közöttük egy valódi amerikai szenátort) és még csak bocsánatot sem kérnek érte, hogy mi provokáltuk a törvényeinkkel!!!!

a képviselt értékek a mondott szó nem konvergálnak a tettekkel már 40 éve!!!

a hatalommal és vétóval rendelkező Kína és Orosz birodalom nem menő, csak az ingyen termelő rabszolga volt jó, addig basztatták hogy a feudalizmust amiben voltak szétgórták, hogy bemehessenek kapitalizmussal -mert az a demokrácia??? hahahaha- és legyen szabad kereskedelem lásd első világháborús változások meg azelőtti helyzet

ez messze menne, a Csernok megmagyarázza neked nagyon jól de extrapolálnod kellene globalice, tedd azt és látni fogsz

peace!
@a szív fészkei:

kis fekete bors az orrod alá: az a Perzsia amely Reza Pahlavi alatt sokkal rosszabb volt mint mai Ahmadinejad -de jó gazdasági partner a "demokráciáknak"- az jó semmi kifogás tárgya sohasem volt? megmagyaráznád onnan a fotelből?

próbáld a Csernok szemléletmódját felvenni

keresd a valós mozgató erőket és ne fogadd el a látszólagosakat... a Hillary-t sem az érdekli hogy mi a sorsa annak a másodosztályú demokratának tartott -még genetikailag is demokrácia alkalmatlan!!! horribile dictu- másfél milliárd embernek, valahogy odakerült az ő olajmezőjük a lábaik alá, és nem lehet kirángatni csak az embereket lehet lerángatni róla
@Rodeo36:
ha már ennyire alapos "megmondó" vagy, akkor már nem ártana, ha a számítógépet is "odafigyeléssel" használnád:
ha kommentjeidet befejezed, ne tehénkedj rá az elküldő gombra, ha lehetne efféle szerény kérést intézni hozzád...
@Forgó hangszóró: nem tudok tehénkedni, ökörködni is csak ritkán, de a PC-vel bikálkodni sem nyerő

a rendszer izélte fel magát és elvitte négyszer

egyébként hogy vannak a hangszóróid, még szédülnek?
Pici poci nem fért el: atv.hu/cikk/20110224_orban_viktor_elkoltozott?source=hirkereso

Kiscsillagom, hát tényleg... Szűkösködni 70 nm-en, mikor lehet 180-on is. :-DDDDDDD
@Rodeo36: Nem olvastam még el, az elején tartok, de amennyit felfogtam belőle, őt pont az borítja ki magyar viszonylatban, hogy a nemei osztály mennyire ragaszkodott a szaros provinicális érdekeihez és letojta, hogy önként csatlakozzék fejlettebb nagyhatalomhoz fél évezredig.
Amikor harcokat robbantott ki függetlenség címszóval a nemesség, mindig a saját érdekeit védte a nyugat - jelesül legtöbbször Ausztria - fejlődést serkentő (de tény: némi önfeladást=nemzetiségek jogainak elismerését igénylő)törekvéseivel szemben. Erről írt a Bach-korszak - szerinte - nyugatiasító, mert erőszakkal jobbágyfelszabadító, tehát a rendiséget alapjaiban eltörlő központosító intézkedéseit említve pozitívan! Eddig én Bachot, mint a mocskos genya elnyomó szinonimáját olvastam mindenhol.

Így én pont az ellenkezőjét látom Csernoknál, mint amiről te írsz - ha jól értlek - miszerint hagyjuk meg az "ősi" alapokat, kultúrákat, akármennyire nem komilfók a mi nyugati értékeinkhez, mert mi, a nyugat, Amerika csakis önző és aljas érdekből támadunk/védünk/ mindig, hisz a demokrácia-mantra csak fügefalevél a mocskos terveinken.

Szerintem - persze nem szent az USA és a többiek - de ez nem lehet csak érv, mert amennyire felfogom, Irakkal, Afganisztánnal már annyira befürödtek, hogy ezt kiterjeszteni ilyen vállalhatatlan módon és ekkora térben semmilyen olajdollárok árán nem éri és érteti meg a lakosságukkal. Ez illogikus nekem innen nézve.

Csernok gondolatmenete számomra pont az, hogy önmagában nem áll meg egy ország: mindig a fejlettebbhez kéne igazodni és vele kooperálni, akkor a lakosság is jól jár. A fejlett meg az, amelyik szóban de tettben is ad jogot az elnyomottaknak. Azért Amerika - fegyvertartási anomália ide-oda - mégiscsak több jogot ad népeinek, mint Kadhafi. Mert akkor Kadhafihoz áradna a világ minden szerencsepróbálója, de nem Obama-földre.
@okostojgli: :-DDDDDDDDDD Ugye őket vette vérkomolyan a hoffmanni rózsabimbó? Mikor fog a Fidesz fehér lovon betámadni ezért a szerkesztőségükbe?

Hajdú meg perel, naná neki az a sportja.
@a szív fészkei: nem értettél meg!

én nem vitatom a valós kulturális és gazdasági előnyt amit a a jelenleg élenjáró társadalmak létrehoztak, megjegyzem viszont azt, hogy ennek ára volt és van valószínűleg még sokáig lesz is! és ezt azok fizetik meg vérrel és izzadsággal akiket éppen ezért le is nézünk! sőt lerohanjuk és rájuk kényszerítünk dolgokat amikkel semmit sem tudnak kezdeni és az egész egy nagy ájtatosság és képmutatás azaz aljasság!

nem értetted meg azt, hogy a most lángba borult területek 40 éven keresztül kedves barátaik voltak a "demokráciáknak" mert azt tették amit nekik fegyverrel és csalással bekényszerítettek! Mi a bánatos lóizé köze van bárkinek, hogy mi folyik egy szuverén országban? adni nem ad neki semmit de dumál, a Sah Perzsiája jó volt be hódolt az ajatollahok Perzsiája rohadt és bűnös mert nem hódol a két rendszer belül ugyanolyan!!! tök ugyanolyan!!!

és az összes többi is... a forradalom az rombolás és lerohanni valakiket a világ legerősebb haderejével Blitzkrieg az enyhén szólva rohadt gyalázatos

igenis a Csernok az adaptációt mondja, de ... az elmaradt spanyol keresztény királyság rengeteget köszönhet az oda beszivárgott és uralkodó arab kultúrának, ma is büszkék rá...

ma felismerjük István és Koppány az új és a retrográd küzdelmét, nem adott időt tanulásra, megölte, oszt annyi

ez nagyon hosszú lesz de megéri

108 dollár a berrele az olajnak 35%-kal emelkedett napok alatt ez van a lángok megett valakik hatalmas milliárdokat szakítanak le semmiért a mások véréért ha az olajdollárt meg lehetne szüntetni akkor a világ igazságosabb lenne ma csak dollárért lehet olajat venni és eladni és egy ország valutája annyit nyomtat amennyit nem szégyell

most a vevők kerültek olyan helyzetbe, hogy 35%-kal többe kerül nekik minden de nem tudják érvényesíteni ezt máshol

caveat emptor
@a szív fészkei:

számok: Kínának van 2300 milliárd dollár tartaléka, nem állt szóba az USA-val hogy árfolyamrontással és egyéb aljas trükkökkel amikből kizárólag az amiknak lett volna előnye nullszaldózza magát

most van ez dupla nyereség: Kína el fog költeni +35% (esetleg +60%) -ot a tartalékaiból azért mert most áremelkedés van ezzel az USA tartozása csökken, és közben ugyanezt a pénzt duplán vissza is kapják azaz rohadt állatok kereskedelem nélkül, pusztán fegyverrel eltörlik a banki tartozásaikat

ez ugyanaz mint a törpe einstandja a 3000 milliárd forintra, csak a törpe hülye és vakot fogott ezzel majd meglátod 8 hónap múlva
@Rodeo36: És ezt csak te látod, az arabok egyáltalán nem, ennyire megvezethető barmok? Egy olyan okos nincs köztük, aki azt mondaná, á nem kell itt hősködni, halni, tüntetni, ez csak az USA-nak jó! Gyerünk, menjünk haza, maradjon Kadhafi, egyszer csak kihal de az olajárat addig is szinten tartjuk, dögöljön meg minden amcsi?

atv.hu/cikk/20110224_a_libiai_hadsereg_szetlovi_az_zavija_varosat?source=hirkereso

Magyarul szerinted egy Soros vagy nála nagyobb és potensebb tőzsdeguru játszik itt kicsit vértől iszamos ekkora tétű embersakkot?

Ki vagy kik? A Skull&Bones tagjai? A Rotschildok, a Kennedyek (a Svarcinén túl ki van még ismert belőlük?), a Bushok, a Bilderberg csoport tgjai?hu.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-csoport

Avagy mi áll a háttérben? konteo.blog.hu/2009/05/04/a_bilderberg_csoport ( a konteot alátámasztja, hogy semmi nem elérhető náluk :-DD)

A jobbikosok szokták ezeket a konteokat nagyon nyomatni (Csáth Magdolna), rögtön a Cion bölcsei jegyzőkönyve után: hogy nagyhatalmú - főleg - zsidrákok kezében fut össze minden szál, hogy kiírtsák előbb-utóbb a földet, mert olyanok, hogy ez jó nekik. Ugráltatják az USA elnökét, semmi se drága azért, hogy elérjék aljas céljaikat. És ezek terjednek lánclevelekben : mindenki megnyugszik, ha elküldte ötven helyre a TUDÁST, hogy na megvédte ezektől a világot. Tett valami jót.

Bocs, elismerem, hogy összehasonlíthatatlanul többet tudsz és látsz, mint én, de akkor sem veszi be a gyomrom. Annyira nem hülyék az emberek már sehol; a net azért ad egy gobális átláthatóságot, ma nem csak a teveszar marad az araboknak sem tanulmányozni.

Na jó ezt el nem döntjük, nem értem Árpád miért jön elő a farbával, ilyen vad eseményekre azért hamarabb reagálni szokott.
@a szív fészkei: Árpád miért NEM jön elő a farbával - akartam volna írni. Mert ez a poszt már eléggé bepunnyadt, ahogy látom.
@a szív fészkei:

szerintem benne kellene lennie a preambulumban, hogy minden reggel a kávé mellé kötelező olvasni: hircsarda.hu/
@a szív fészkei: a Koch testvérek pölö hahahah

akik lázadnak ezt nem tudják, ők az eszköz, miért volt Szuez fontosabb 1956-ban mint a Nagy Imre féle új kommenyizmus?
@a szív fészkei: a törpe 2/3-da a jó példa rá, mennyire lehet még tweet és faszbúk idején is hahahahaha
@Rodeo36: Drágám, ez az én éleményem is. index.hu/velemeny/2011/02/24/a_2011-es_arab_forradalom_nehany_tanulsaga/

Amerika cammog az események mögött; ezt fiatal és nem meghülyített, hanem épp felvilágosultabba emberek kezdték. Lapozz egyet a könyvedben, ez már kicsit más világ, ahogy ez a Bede gyerek látja. :-))

Nagyon lebecsülsz te itt embermilliókat valami miatt, kérlek. Ha nincs Szuez, akkor se jön ide senki 56-ért. Ezt a falatot Sztálin kapta, miért jöttek volna ide bárhonnan vért hullatni értünk? Csehekért se jöttek, senkiért se jöttek. Jó volt 56-ra hivatkozni, de status quo még jobb volt.
Most pont az ő biztos és begyakorolt helyzetük borult, ez nem érdekük. igaza van Bedének, ezek a diktátorok mindkét oldalt zsarolták és fejték , amíg kétpólusú volt a világ és Hruscsov(meg a többi) vagy Kenney(meg a többi) keze is ott sertepetélt a piros atomgomb körül, addig volt komoly szerepük az ide-odaállásban...

A kiskedvenced azt sem tudja, mi a net - saját alattvalója röhögtette ki e tárgyban - www.youtube.com/watch?v=1_H9SLxxeCs 2.228-nál kezdi ekézni - de azt tudja, hogy a Facebook nagyhatalom lett, és modern dolog rá hivatkozni. PR-dumája van, ebből él 20 éve.
@a szív fészkei: 2.28 körül véleményezi Orbán zsenijét a videón
@a szív fészkei: na már jól közelíted, Bede-vel vagy anélkül... persze, hogy status quo voot 56-ban és még 35 évig, amíg -6 évvel határidő előtt- 1995 ig nem lehetett volna de már 1989 a magyar törpe és a többiek meg a Gorbi lehetővé tették az új és közeli olcsó munkaerő piacok és még olcsóbb nemzeti vagyon megszerzését, valamint a szivattyúk beindítását ezt szeretem a legjobban, mindig egy ilyen nagy szivattyúról álmodom 2 üveg vodka és egy láda sör megivása után...hahahah

szóval azt a részt elemezd ahol a számokat mesélem... a többi az "játék"

én azt állítottam, hogy az olajárakról és olajtermelésről van szó és semmi jobboldali forradalomról... és mit adj 'sten hát mi derül ki? hogy igazam van... annyit azért hozzátennék valaki ugyanonnan szította is az egészet a háttérből, nem olvastad a pakik fel akarják lógatni a CIA ügynököt Lahore-ban? azok rájöttek
@a szív fészkei:

A nemzetközi jog szempontjából viszont korántsem annyira egyértelmű a líbiai helyzet - figyelmeztetett a nemzetközi jogász, aki kiemelte, hogy a mindenkori kormánynak joga van ahhoz, hogy megvédje a saját hatalmát. A nyilvánvaló brutalitás mértéke és a demokrácia hiánya azonban árnyalhatja a képet. A nagy kérdés ugyanis az, nemzetközileg kötelezővé vált-e az, hogy az országok demokratikus berendezkedésűek legyenek, s ha nem azok - mint mondjuk Szaúd-Arábia - akkor fel kell-e lépni ellenük.

ez egy idézet, itt fent
Amúgy a pakisztániak - úgy tudom a paki szó számukra súlyos sértés -
valóban magas sínvonalon, békében csodásan és boldogan élnek, csak a CIA-s zavar be az idillbe. Lógjon, ja, megérdemli.

Bede pont azt írja, hogy senki nem számított semmi ilyenre most az arab világban és épp ezért olyan nagy a fejből kigúvadás Amerikában és Izraelben. Mondhatni tanácstalanok, ami azért ilyen hírszerzéssel több, mint érdekes, ha ők generálták volna a balhét.

Most ha Gorbi két évtizede nem "szolgáltat ki" minket orbánostul-stül a nyugatnak, de még fenntartatja a hét sovány kecske feji egymást KGST-t, akkor nekünk jobb? Varsói Szrződésben élni jobb lenne? Akkor te elégedettebb vagy hideg Hatüey-t kortyolva a világ hatcsillagos helyein, ha ezt látod és nem a rendszerváltást? Aszondod két slukk között, de fasza, nem adtuk el magunkat ezeknek, csak a jó öreg SZU-nak?

Jó, így itt nem lesz demokrácia, nyugatias életnívó, szabad utazás, de ne is legyen, mert az csak a megtévesztésül rázott babaruha a nyugatiak részéról, hogy leigázzanak egy életre olcsó munkaerőért meg a zédes anyaföldünkért, sőt a vízeinkért! Mink már gyarmat vagyunk, csak nem vesszük észre? Hányan kérték, hogy támadjuk meg Ausztriában a lila Milka tehenet és ezutána súlyos galádságunk után ők vonuljanak be stüszivadász kalapban, bőrgátyóban és annektáljanak végre!!! :-DDDDDDDDDDDDD

Nem értjük egymást sajnos, azt hiszem. Én még Orbánt is inkább elviselem, de ne kelljen úgy élnem, mint Kubában vagy itt Kádár alatt. Mert ő öröknek látszott, a 200 %-os rászavazással (színes választékul tényleg volt Hazaifasz Népfront Pozsgayval, hajrá!), most meg egyszer eljön a választás és bukhat a narancstörp. Ezt nekem jó tudni.

Na mindegy, kihalasztottuk ezt a posztot is - már mindenki un minket meg mindent, Árpád a legjobban. :-DDD
Amíg ő előkerül, addig nézegesd, hol kormányozza picinyünk Ájrópát párnás kicsi kezecskéivel a nagy takarékosságában benne: index.hu/belfold/2011/02/24/nem_aruljak_el_mennyiert_kapott_orias_dolgozoszobat_orban/
@a szív fészkei:

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=397762

valaki azt kommentelte alá: csak nem a viktor van a képen nagyon hajaz rá

hahahahaha
@a szív fészkei: ne mérgelődj, csak nem képzelted, hogy be fogják vallani: a moszatosok meg ciánosok hogy ők kavarják a háttérben már 40 éve és arra vannak beállva, hogy mindíg gyorsan legyen valami amiből nagy pénzt lehet szakítani, és ez van

azt a "koreai" gépet is keresik meg a 400 koreait akik ott meghaltak senki soha sem reklamálta és utaslista sem volt amit lelőttek Szibéria fölött?

meglátogatod őfelseggét az új 180 nm-es tróntermében? add át üdvizelem körbe körbe
@a szív fészkei: most már szét van "off"-olva a blog, boccsantó di lapusbu netene, körtekerészetikörgugolászatitovalöködöm

ez meg az én mai szórejtvényem a @knausz-nak de ez alsóegérfülesiűl van
Árpi,

én még mindig le vagyok maradva az "üszkös rom"-nál.
Az mszp nem ezt mondja:

"Mandur László szerint a kormány módosító indítványa nem tekinthető valódi megoldásnak, inkább trükközés, megtévesztés. Példaként hozta, hogy a kormány bár pontosítaná a regisztrációs szabályokat, egyúttal lehetőséget adna arra, hogy a médiahatóság egymillió forintos bírsággal sújtsa az azokat megszegő médiumokat.

A szocialista politikus közölte: az MSZP határozati javaslatban kezdeményezi, hogy a parlamenti pártok, a kormány és a szakmai érdekképviseletek részvételével működő eseti bizottság dolgozzon ki egy új, az EU-s és alkotmányos jogelveknek megfelelő médiaszabályozási javaslatot."
Árpi,

letiltottad a hozzászólást a faszbukon?
Pedig oda akartam ennek a posztnak a linkeléséhez. Itt nem figyelsz már úgy sem.
"Hanem beleállni, vállalni, végigcsinálni. Papíron kiszámolni, megmutatni: igen, kevés lesz az állami nyugdíj, csak annyi, amennyi az éhen halástól megment, nem lehet majd tíz év múlva az akkori átlagkeresett 90 százalékával nyugdíjba menni. Mert csak ennyi jut. Különben mindannyian beledöglünk."

Árpád és Blogtársak!

Uj Péter most nagyon megmondta. Ötször legalább végigolvastam. Ez a svéd modell ez nem egy új fölvetés, erről korábban Megyesi Gusztáv már írt, mert ott él a lánya, ha jól hiszem, ezt is odaírta, és okos ötletnek tartotta. Aztán onnan sem új, hogy jobboldali lapban szintén forszírozták. Kiss Péter beszédét már nem tudom végighallgatni, miket mondott (csak holnap), mert a gyerekek alszanak.

Mit gondoltok róla?
index.hu/velemeny/jegyzet/2011/02/24/sved_modell_vagy_halal/
@knausz:

tömeggyilkosság! rendeleti eutanázia! a jelenlegi magyar jövedelmi szinteken a svéd modell alkalmazhatatlan, hacsak nem döntünk, úgy, hogy munkaképes kor után kötelező önként meghalni

100 25%-a sokkal kisebb mint

3000 25%-a ez matematika

és ez a magyar lehetőség és a svéd valóság között
@Rodeo36: ÖK, de mit ittatok a macskapörkölthöz? Nekem valami rosé jutna eszembe.
@Rodeo36: "a svéd modell alkalmazhatatlan, hacsak nem döntünk, úgy, hogy munkaképes kor után kötelező önként meghalni"

Ez az! Ez az igazi reform!
Ezt énekeljük, tanítónéni.

Más megoldást nem látok.
Meg aztán úgyis versenyképesek leszünk Kinával.
@anyátok: Matusalen és jéghideg sör volt, ott Vibora-ban hétkönap este senki sem tud bort találni

hahahaha

nekem azt modták hogy conejo hahahaha
@anyátok: na ehhez kell sok sok Matusalén jég nélkül hahahaha

ez a 9 gonosz törpe még mire veszi rá a 267 seggfejet a Nyilvános Házban?
@anyátok: miben? vesszőfutásban utolérjük őket amikor azok az új MAGLEV-jükkel 1000 km/órá-val elsuhannak?

La Cambuta meg átköltözik az Operaház első emeleti büféjébe
@anyátok: tudod előadói ambíciói vannak La Cambuta-nak Ő lesz a Fő Rikács az Operában Kisz-mollban
@knausz: Hogy mindenki Góg és Demagóg fia itt, az nem meglepi. Ki mennyire csavarja fel a hangerőt...
Szánalmasak.
@a szív fészkei: van két jegyem első emeleti páholyba a Fő Rikács belépőjére, 25000 darabja meg a büfé
Végre valaki nem akar politikus lenni, csak úgy segít és teszi a dolgát hirszerzo.hu/shake/20110224_george_clooney_interju
Popper:

E szociálisan és érzelmileg gyermekded nemzedék, amely olcsó és tetszetős mítoszokkal, jelszavakkal és tekintélyszemélyek által könnyen irányítható, a legkívánatosabb tömegbázisa mind a diktatúráknak, mind a globalizációs társadalmaknak.
Ez is tőle:
Aki irgalom nélkül akar bátor lenni, aki mérséklet nélkül akar hatalmas lenni, aki szerénység nélkül akar vezető lenni - az a pusztulásba indul.

Felmázoltathatná a 180 nm-es kis oduja falára az asztalával szemben.
@knausz:

A svédek nem hülyék, vagyis a svéd modell működő és jó modell.

DE!

Mindíg van de !

A svéd modell életképessége abban all, hogy van mellete további két-három láb.
Vagyis a svéd modell felé törekvés korrekt, de ez KIZÁRJA a manyup megszüntetését!!!

A kettő együtt az inkompetencia (sőt hazaárulás) csúcsa.
Ez az igazi nemzetvesztés, a nemzethalálba lökdösés.

És még ezek akarnak a politikai mellé büntetőjogi felelősséget a politikusoknak.
Igazuk van, alkotmányba kell foglalni! ... és használni...
Orbánt a tetteiért börtönbe kell zárni, talán pont ő teremti meg (a szűklátókörő törpe agyával) a törvényi kereteket. Én örülnék neki ;)
@kako_j: akkor legyünk legalább ketten: Amen!!!

azért ez egyre borzasztóbb, nem vártam, hogy a 10 hónappal ezelőtti számításaim ilyen pontosan bejönnek, aljas egy banda és buta a 9 gonosz törpe
@a szív fészkei: de miért csak most? már 40 éve az, és rengeteg pénzt kifizetett (angol fontban!!!) a magyaroknak... magyar ápolónők megrontottak 20 éves arab fiúkat nagy botrány volt hahahaha rejtegették őket a szekrényükben és tanítgatták, jó kis zamatos izé volt (olyan jó 50-es ápolónő és a fiúk)
@eMeL:
"A svédek nem hülyék, vagyis a svéd modell működő és jó modell."

Egy jó modellt ismerek, ahogyan én élek. Így kéne az országnak is. Szerényen. De legalább öt helyen be vagyok biztosítva, mert az állami rendszer mellett muszáj.

Hanem a szlovákokat nézte valaki? Ott milyen a rendszer? Mert azt látom, amikor kint vagyok: szerényen élnek, nyelveket beszélnek és jó munkaerők.
@Rodeo36: Én mindig annak láttam. De hát ki vagyok én, hogy megmondjam? Ja volt nagy együttműködés, Orbánék is ott voltak kint papa révén, ekkora elnyomásban éltek, hogy tollasodhattak ott kint.

Na látom, megjött végre Árpád gazda, elolvasom, mit termelt ilyen súlyosan egy hétig. :-))
@a szív fészkei:
Jót írt! Tetszik az elgondolása pogácsa ügyben is. Viszont Uj Péter feladta nekem a leckét a cikkével és nem értem: ironizál vagy komolyan beszél.

Namostan újra nekifutok a cikkének. De ha olyan érzésem lesz megint, mint ami tegnap volt, akkor az egy rossz érzés lesz.
Kiss Péter szövegét ma már nem lehet meghallgatni! Csak ott a képe és annyi.

Most Uj Péter én nem tudom, hogyan értette a cikkét, de annyit mondok a margójára: ha megérjük is azt a kort, jut kenyérre, tejre, a többit muszáj összedobni valahogyan, máshogyan!

Alliance tett egy jó ajánlatot, azt elfogadtam, például. Havi 10-et be kell fizetni és onnan is lesz nyugdíj.

De még annyit mondok: szociálisan érzékeny maradtam. Kérdezem: miért baj, ha Kiss Péter is az? (és miért tiltották le a videót?)
@knausz: mindegy hogyan értette, Uj Péter baromságot dumál abban a cikkben, több okból is
@Rodeo36:
Akkor az utolsó emberünk is elveszett. A liberális oldalnak nem lesz sajtója.

Nem tudok mást mondani, mert ami van baloldalon, ahol voltam, őket láttam. Az Indexen éreztem úgy, még érdemes olvasni. Az első jel, ami onnan jött az a szolidaritás jele volt, ez meg itt már a beolvadás előszele.

Ha úgy értette, amit írt, ahogyan le van írva, akkor az utolsó emberünk is elveszett.
@knausz: ezért kellett annak idején egy Robespierre, hogy hulljon a férgese, majd egy csapással a Robespierre-t is lecsapták és utána más lett...
na ez kellene kis honunkban, mint a lengyel TU154-es becsapódik ködben, vitatják és sírnak, de nem lehet őket föltámasztani, most odamegy -Gödöllő helyett- a zeu a Tusk nem tud repülni csak országot vezetni

hahahahaha
@knausz: én nagyon vizuális típus vagyok, elképzeltem egy ziggurat nagyságú szobortalapzatot, a magyar történelem nagy eseményeinek domborműveivel, mint a fülkeforradalom és NER, Nenyi, Manyupok lerohanása, a csontvázbrigádok küzdelmei, a bérkommandók, és a közepén a törzsfőnök szobra olyanféle mint Brüsszelben a Manöken Piss, csak kisebb, és tömör aranyozott bronzból, aláírás:

a legnagyobb magyar törpe emlékére emelte a narancsszövetség

és azonnal a nagy szoborparkba telepíteném, a gyaloglenin mellé

szép temetése lenne vörösmárvány kriptában hamvasztás után narancsszínű urnában a hamvai

hát ... nemzeti ünnep lenne, nagy
süti beállítások módosítása