W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Új rend

2008.02.28. 07:30 Tóta W. Árpád

Megy a Híradó, háttérzajnak, úgymaradva, macizok a kisgyerekkel, önfeledten. A híreket úgyis tudom már.

Csak magamtól nem mindig teszem őket egymás mellé.

Újságolja a rendőrség büszkén, hogy már kilencszáz autóstól vették el a jogosítványt azonnali foganatosítással, ittas vezetésért. Nagyon jó, mondom a gyereknek, aki persze nem ért semmit még, szerencsére. Lesz itt rend! Bizony, kisfiam, ittasan még gokartot se. Így helyes, vegyék el, vonják be, szívjon a rohadék. Majd legközelebb nem iszik. Normakövetés, ugye. Polgárosodás, pláne! A polgárt nem egyszerű lerajzolni, de az tuti, hogy nem vezet ittasan, mert betartja az együttélés normáit.

Snitt, felkonf, új hír. Hosszas sunyítás után, a civil Füstirtók feljelentésére megbüntették ötvenezer forintra azokat a képviselőket, akik - mozgóképileg bizonyítottan - tiltott helyen dohányoztak a Parlamentben. Történetesen mind szoci.

Amikor először megjelentek a felvételek a házirendet leszaró képviselőkről, az Országgyűlés – Szili elnökasszony szájával – a legótvarabb, legundorítóbb ajvékolást okádta ki magából, olyat, ami piti pirosozó bűnözőktől is ciki. Tudniillik kitiltották a kamerákat a folyosókról, és kész. Agyam elhányom.

Felül a gálya


A huszonöt megbírságolt pofából egyedül Hagyó Miklós kapcsolt: szánja-bánja, befizeti. A többi – így a Híradó – azzal válaszolt, van nagyobb gond is az országban, mint hogy ők hol dohányoznak. És tényleg: például hogy a felelősségvállalás minimuma nélkül képviselők lehetnek ilyen arcátlan szarháziak. Akiknek nem ér ötven költségtérített rongyot a saját arcuk.

Miért legyek én tisztességes? Há’ de van nagyobb gond az országban, mint hogy én vezetek-e részegen. Nem-e? De-e. Most mit akadékoskodnak az én kis adócsalásommal/hálapénzemmel/rokkantmatricámmal, amikor ott vannak a nagyobb gondok?

De ha már a nagyobb gondokat latolgatjuk, tisztelt villalakók, volna itt némi restancia. Az is terelésnek indult, csak annak speciel több értelme volt, mint a részvényosztásnak. Ez lett volna a köztisztasági csomag. Nem rémlik? Háppersze, rémálom volt, jobb a felejtés. Arról szólt volna, hogy mi lenne, ha nem lopásból üzemeltetnénk a mi drága demokráciánkat, ha nem lopott közpénzből tetszenének kampányolni, és még a költségtérítéssel is elszámolnának a tisztelt képviselők. Pusztán azért, mert enélkül bajosan várják el az állampolgártól a precíz bevallást és szabálykövetést.

Mi lenne, ha az autópályaépítés azt jelentené, széles utakat hozunk létre közlekedés végett, és nem azt, hogy feltöltjük a Magyar Szocialista Párt kasszáját? Ha metróépítés alatt nem az SZDSZ kampányköltségeit értenénk? Ha az önkormányzati megrendelésnek nem lenne köze semmilyen pártbüdzséhez?

Ezek lopnak. Még mindig. Igen, azok is.

Nem, nem a négyévenkénti húszmilliárd a tét – az csak egy választási kampány. De ahol másképp nem oldható meg a rendszer működtetése, ott a legnagyobb természetességgel épülnek ki a csatornák, amik aztán színültig telnek szarral. És amikor medrükből kiöntenek, akkor az én egyéves kisfiam képviselőket kénytelen látni a képernyőn, akik azt mondják: van nagyobb gond az országban, mint hogy ők betartják-e a szabályokat.

Nemsokára már érteni is fogja. 


Címkék: kampány reform korrupció pártfinanszírozás

926 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr72357655

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: élet és könyvtár » Blog Archive » Villámjelentés 2008.03.17. 13:52:49

[...]érdekes oldalát mutatja be. Tegnap kaptam mélben, és mit ad isten, Tóta W. miről írt ma reggel? De végül is mi választottuk meg őket,[...]

Pingback: RE:volution » Egy választás margójára 2008.03.10. 18:52:26

[...]az egész világ Új rend Vissza a[...]

Pingback: Turulcsirip - darthwalk 2008.02.28. 11:04:59

[...]tóta w megint nagy: http://w.blog.hu/2008/02/28/uj_rend[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vakapad 2008.03.01. 16:24:03

Hozzatennem, hogy megszunik a koztarsasag, es ujra kikialtjak a kiralysagot. A parlamentbol a koronat Visegradra viszik, majd decemberben az elso jegen a Dunan I. Orban neven uj kiralyunk atveszi az orszagalmat es a jogart. Masnap udvaribolondnak nevezik ki a jobb oldal tobbi tagjat, koztuk is foudvaribolondnak a mi szereny bajusszal ellatott Kover Laszlonkat. Elkezdodik a keresztenyseg ujraalapitasa, a KDNP osszes tagjat pappa szentelik, es az orszagban a kulonbozo varmegyekben oket teszik meg puspokke. Semlyen Zsolt, mint a keresztenyseg alapertkeit amugy is betrato foersekpapapuspok (uj cim, melyet I. Orban kiralyunk alapit), azonnal megkezdi az eretnekek, ertsd, kommenistak megegeteset, kezdve avval, hogy Lendvai Ildikot boszorkanynak belyegez, es azonnali magjahalalra iteli. A legtobb kommenista kepviselo persze jo utra terhet, a talpukat megegetve es a gyomrukat vizzel, tolcseren at feltoltve probalvan bebizonyitani nekik az Isteni mindenhatosag fontossagat, es a kereszteny elet koveteset.
Többek közt Kövér László, Áder János, Semjén Zsolt és Bayer Zsolt is oszlopos tagja, sőt alapítói a társaságnak.

Mielőtt nagyon belelovallnád magad a témába, kedves Lapi... :DDD
most segítsetek komolyan pls. szerintetek nekünk is bejön, ha aláírásokat gyűjtünk a főnökről, miszerint ő egy történelmi személyiség nemcsak magyarland, de egész ejrópa viszonylatában. vezető értelmiségiek kideklarálnák: gyurcsány ferenc magyarország örökös miniszterelnöke. álda meg az istem! ilyesmik jutnak kampányilag eszembe. ezutóbbi kis kitűzőn, lobogón. orbán viktornál ez nagyon bejött, csak még időben beletettük bill geci haverral a titkos progit, amivel elcsaltuk a koronán a fejirűl 2002-ben.
bocs, nonest, nagyon bealudtam ebéd után, ami frissit egyrészt, másrészt viszont megakadályozott abban, hogy lekövessem a kampány hihetetlenül pörgős eseményeit. dejó, hogy nem házidoki vagyok. :DDDD
En nem hiszek mar a haziorvosoknak.
Mert nem hiszem, hogy nem jo nekik az a kis plusz penz, amit a vizitdijbol kapnak. Amelyik ezt mondja, az hazudik!
viszont most pont a mu jáccik és nagyon csípem őket fletó mellett. 2-0-ra vezetünk, de számítok még egy dugóra. én c. ronaldóra figyelnék. nagyon tud a csávó és még ki sem égett. 23 éves, s kisújjában minden, amit tudni lehet a fociban. csak még nem csapatjátékos. de az lesz hamarosan. az még 3 plussz bajnokság a mu-nak. imho.
Hm, szóval szereted a vörös ördögöket? :)))
Akkor mama is biztos a meccset nezi. Nagy szereti a ManU-t. :-]
Aszongya az ellenzék új sztárja Mr. Jenő Rácz (ex-Health Minister of Hungary, interviewd by Weekly Answer), hogy ugyebár jelenleg az OEP működési költsége az eü kassza 1,5 %-a. Ha pediglen bejönnek az új pénztárak (azt hiszem ő biztosítókat mondott), akkor szerinte, mivel az OEP megmarad, az 1,5 %, a pénztárak működési költsége a törvény szerint 3,5 %, a hasznuk max. 2 %, és az új pénztárfelügyeleti szervnek is kell 1 %, azaz összesen 8 % többletköltség lesz az egészségügyben, aminek a kigazdálkodásában egyébként sem hisz.

Na most ez matematikailag tökéletesen helytálló (1,5+3,5+2+1=8, tud ám számolni ez a Rácz!), bár nekem azért akadnának kétségeim.

1./ Pénztárak működési költsége: 3,5 %.
Úgy hallottam, hogy a magántőkét azért engedik be az egészségügybe, mert hatékonyabban veszi a szolgáltatásokat az egészségügyi intézményektől, és amennyiben nem ér el legalább a működési költségének megfelelő megtakarítást, akkor ráfizetéses lesz. Nyilván csak olyan cégek fognak indulni, amelyek bíznak annyira magukban, hogy ezt kigazdálkodják, egyébként nem is vennének részt a tenderen, mert kivenni akarnak belőle némi pénzt, nem pedig beletenni. Magyarán plusz állami kiadásról a működési költség esetében nem beszélhetünk.

2./ Haszon: 2 %
Ha jól tudom, nyereség akkor szokott lenni, ha a kiadás kevesebb, mint a bevétel, azaz a cégek akkor vehetnek ki haszon címszó alatt pénzt a pénztárból, ha azt a hasznot (a működési költségen felül természetesen) a./ elérték, b./ leadózták. Ebből következően plusz állami kiadás itt sincs egy peták se. Sőt. Nyereségadó bevétel van, ha van a pénztáraknak nyeresége.

3./ Pénztárfelügyelet működési költsége: 1 %
Megnéztem a Gazdasági Versenyhivatal üvegzsebét. Kb. ugyanolyan felügyeleti szerv, mint amilyen a Pénztárfelügyelet lesz. A GVH működési költsége úgy 1,7 milliárd/év. A Rácz úr által mondott 1 % ugyanakkor úgy kapható meg, ha a kb. 1600 milliárdos eü kasszának vesszük az 1 %-át, amiről rövid számolgatás után kiderül, hogy 16 milliárd. Ezek után bátran állíthatjuk, hogy az interjúalany ezt az összeget „kissé túlbecsülte", és a várható költség inkább 1 ezrelék, mint 1 százalék.

4./ OEP működési költség: 1,5 %
Bevallom, ez tetszett a legjobban. Ez eddig is volt, és ezután is lesz, azaz költségNÖVEKMÉNYként figyelembe venni kissé bizarr álláspontra vall. Esetleg a logikai tételek túlzóan szabados kezelésére (Mikola esetében kérdeztem már, hogy tanítanak-e az orvosi karokon matematikát, logikát, meg ilyesféle tárgyakat). Megjegyzendő még, hogy mivel az OEP szerepe az új pénztárak megjelenésével lényegesen csökken, a személyzet és a költség is vele együtt csökkenni fog (és eléggé autentikus forrásból tudom, hogy ez már megkezdődött). Mondhatjuk talán úgy, hogy a Pénztárfelügyelet és az OEP együttes működési költsége inkább 1 % lesz, de maximum 1,5.

Na most, ha én esetleg bizonytalankodó Heti Válasz olvasó lennék (bár ilyen nemigen akad), hogy tudnám/merném (még ha kétségeim lennének is) egy volt MINISZTER kijelentéseit az egzakt tájékoztatáson KÍVÜLI tartományba sorolni.

vakapad

A költségekhez ad hozzá a "pénztárakra" kivetett helyi adót, társasági adót + ÁFA-t.
Ugyanis ZRT-ként működnek majd, a kormány most csinálhat olyan szabályt hogy a fenti adókat nem fizetik, de ez nem EU konform.

"Pénztár" tudod az ahol a pénztár tagok a tulajdonosok, amit a kormány létre hoz azok ZRT-ék. Azok meg gazdasági társasások.

Jó ébredést, mikor reggel felébredsz, nem is veszed észre mikor lopták ki a fejed alól a kispárnát.
vakapad

az egészre van egy tök jo, frappans és egyszerű válasz.

"azt már hallottuk hogy mit hisz a miniszter és a kormány a reformmal kapcsolatban, de hogy mi támassza alá ezt a hitet, arról még szó nem esett ezidáig..."

hajrá. :)
lapi

Mi történt veletek a Szt István parkban?
Mind az ötven fletó-fant elverte a jég?

Állj, az adó nem költség!
Jól is néznénk ki, ha leírhatnánk...

Egyébként ez több ponton is sántít. Mit sántít egyenesen lábatlan.

I. az említett 8%, nem költségtöbblet, hanem költség. Ez olyan, mint a kedvenc MN számításom: az infláció 7%, ezzel szemben a reálbér növekedés 0,3%, tehát az emberek 6,7%-ot buknak... (Ezt tényleg egyszer leírták, még Megyó alatt)

II. A 1,5%-ot, hogyan is adjuk a 3,5%-hoz? Illetve miért?
Az OEP 1,5%, az új biztosító 3,5%, akkor ketten együtt hogy lesz 5%?
lord
igaz nem költség,
csak csökkenti gyógyításra fordítható pénz mennyiséget
nonest:

"Hm, szóval szereted a vörös ördögöket? :))) "

le akarsz buktatni, bakker? :D

mit tesz isten, beállt c. ronaldo és 3-0 lett a vége. :D

eredetileg a liverpoolt hívták vörös ördögöknek, úgy tudom. ha arra gondolok, hogy énekli a közönségük: "you never walk alone..." elbizonytalanodok, de fociban a mu a király nálam. mert nem vesznek meg bazi nagy sztárokat, mint a barca, vagy real, a chealsea, hanem ott lesz nagy sztár az ifjú titán. na jó, carlos tevez a kivétel. meg az e. van der saar.
n.f.:

"Mi történt veletek a Szt István parkban?
Mind az ötven fletó-fant elverte a jég?"

ez van. utcai harcokban nagyon gyengék vagyunk. mi csak az általános választásokat szoktuk hozni. :DDDDD
lapi!

venni könnyű,ha van lóvé.
Az meg van dögivel.
lapi

útcai harcot vívtatok a jégeső ellen?

nem tűnik racionális dolognak...
helló lenin, te vagy itt a fény az éjszakában,mert egy másik virtuális kocsmából jövök, ahol súlyos gondolatok lepték el az agyam fletó központját. ez túlfejlett az ingyen cété szerint. operálni kár, majd fülön keresztül kipárolog a fölös része és halálom után az agyam kipreparálják. így viszont halálom után is szolgálhatom a tandíj nemes célját.

"venni könnyű,ha van lóvé.
Az meg van dögivel."

hogy adják most a népszavazás kilóját a fény uccában? szabolcsban nagyon lement az ára, de ki a fasz akar annyit autózni ilyen szar időben? nálunk egyébként reggel 6-ra elvitték az összeset, de ismerek valakit, szólt, hogy a köztársaság téri darálóban meg csepelen az illegális veres féle még le nem buktatott illegális atomtemető mellett azinte ingyen osztanak. csak amőbás igazolvány kell, azt meg szilvásy hamísítatt nekem, amennyit akarok.
hogy vagy, lenin, amúgy? hiányzott a humorod néhanapján. :DDDDD
Na úgy látom a Köteles Lacának meg egy a parlamantbe be nem választott párt főpapjának megint agymenése volt...legalább hétvégén készenléti állapotba tehetnék magukat! ;)

lapi!

A MU "vörös ördögök" (címer miatt) A poolt meg szimplán "vörösöknek" hívják. (Gondolom a derék magyar embör nem is szurkol ennek a komcsi csapatnak :DD)
Jah és tévedésben vagy! mert a Bayern a király :P
bezuhov, kösz a korrekciót. röhej, de személyes okokból én is bayer fan vagyok. viszont a bundesligát nemigen nézem, mert a premiership nagyon elment szinvonalban. valami nba-t vizionálok a távolban a fociban is. ja azért a schalkét idegenben is levertük. klose kivégezte az elején a gelzenkisr...-t, nem bírom leírni, bossza meg.
meg a barcát is fanolom személyes okokból. fociban a szívem viszont zöld volt születésem óta. az a magyar focival együtt végelgyengült, ki tudja már mikor. na nem kezdek itten nosztalgiázni. (h)arccal a népszavazás felé, elvtársak!!! :DDDD
bayer fan meg azért vagyok mert az olimpiai stadion mellett lakott egy német haverom, akit akkoriban "kimenekítettünk", mert ndk-ás volt, akinek a magyar felesége nekem osztálytársam gimibe, viszont még állt a fal, de lehetett grósz útlevéllel nyugatra menni. beszarás mennyit buliztunk akkoriban münchenben, mert rendszeresen másológép developerrel (!!!) sefteltünk. na de ezt nem fogom elmondani, mert rendszeresen tulpofázom magam. és önmérséklet. de kurva jó volt akkoriban münchen!!! olyan arcokkal jöttem össze, hogy beszarás!!! :DDDD
lapi!

"..hogy vagy, lenin, amúgy?"
Kösz.Emigy.

Itt voltam végig,csak nem akartam zavarni a magasröptűt,most is csak unalomból.

Túlságosan kiegyensúlyozott voltam,most billentek magamon egy kicsit,de még nem tudom,melyik oldalra.
"Bayer Zsolt újságíró azt üzente az embereknek, hogy mindenki menjen el a népszavazásra, még akkor is, ha nem hiszi, hogy ezzel el lehet mozdítani a helyéről a miniszterelnököt."

jaha..ez akkor nem arról szól, hogy a tandíjat máshogy is meg lehetett volna valósítani(hogy szociálisan ne diszkrimináljon), meg hogy a vizitdíj vajon megfelelően kerül falszanálásra ... hanem hogy mennyire csipázuk vagy nem csipázuk a Ferencet! na bakker ezt akkor meg lehett volna oldani egy kiszavazó-só keretében, emeltdíjas esemesekkel...
lenin:

"Túlságosan kiegyensúlyozott voltam,most billentek magamon egy kicsit,de még nem tudom,melyik oldalra. "

majd az urna magányában döntsd a tőkét, lenin!

jut eszembe a magasröptű: a nyolcvanas évek végén (grósz idején) a haverom szerint, mi azt csináltuk a gazdaságban, amit kis jános a politikában. mindketten illegális tevékenységet végeztünk, csak minket nem üldöztek a rendőrök, mindössze a vámosokat kellett átbaszni. azok voltak az idők! minden barom rohant a gorenjéért, én meg a haverokkal hoztuk a developert, meg tonert. amit megkerestünk az meg nem volt annyi, hogy ház meg autó, hát elbasztuk. igazi konzumidióták voltunk. hoztam a barbikat meg a dobozos sőrt. de odakint urak voltunk. soha nem piáltunk utcasarkon. annyit megkerestünk, hogy kicsengessük a számlát direkt jattal a kocsmában. de azért a zsiguliban a benzint vittük magukkal. na arról is mesélhetnék... :DDD

meg amikor a fater daciát vett. :DDDDD
nem urna, hanem fülke. persze. urnába dobunk, nem fekszünk!
viszont toll legyen nálad, lenin. a csintalan showból tudom, hogy vannak tinták, amik eltünnek 10 perc múlva. gy.f. offshore cége most vett taiwanon egy egész hajónyi tintát. a tengerjárót vakon vette meg egy dél-koreai tömeggyikostól (vegyi ali nagynénje, még a nomentánál kihozta az oknyomozó mn.), mert visszalizingeli a mahart-nak. :D
Bezuhov 2008.03.01. 19:39:02

Mar lassan 2 eve ez megy... minden lepes a jobboldalrol azt hivatott kiszolgalni, hogy majd eluldozik Gusanyit. Magatol nem megy, hat valahogy eletben kell tartani a tudatot az emberekben, hogy na majd most.
OV-nak le kellene vonnia a tanulsagot, aszt hallgatasi fogadalmat teve egy szerzetesrendbe vonulnia, ott onvizsgalatot vegeznie, majd bunbocsanatkent megkorbacsolnia magat.
:-]
a tengerjáró előző tulajdonosa, amint a hirtévé kamu-telefonja igazolta, látszólag - tehát csak látszólag egy szimpla dél-koreai sorozatgyilkos, valójában a kommunista észak-korea ügynöke. egy ügynök, akivel még megyó hozta össze egy illegális találkozón az akkor még aktív castró kredencében. most meg mutyizik putyinnal! aki kgb... na de nem folytatom.

ezek után elég világos, miröl is szavazunk itten jövő vasárnap.

most kopog a pizzás, pedig nem is rendeltünk. ha nem jövök többet, ez is fletó volt... vagy a koreai... de akkor is fletó küldte.
lapi!

Én jobban szeretek résen lenni,az igen kellemetes,a tőke meg eldől magától,utánna/sajnos/.
Az urnával meg ne szórakozz!
lenin, esküszöm semmi szándék nem volt benne, csak túl gyorsan ugrott az agyam és elütöttem. visszaolvasva tünt fel.

a "légy résen" nekem cserkésztáborok fülledt erotikáját idézi meg a 30-as évekből. (bár szerintem inkább fejben ment a szex, mert nem hiszem, hogy koedukálták az akkori teenagereket. engem kicsit később csináltak. :D
btw. a pizzást anyósom simán lelőtte. azt mondta rá, pancser. nem haragudhatok rá, mert 81 mult és min 40-et lehúzott az egészségügyben. még ott szokott rá valamire a gyógyszerszekrényből, mert ő is fletót fanolja. pedig tökhülye. garantálhatom. havi hét forint a havi nyugdíja, amiből még levonják az új adókat, amit pont fletóék hoztak be, mert elkúrták. mégis szavazni akar az öreg néne! három nemmel. tökszenilis lehet. :DDDD
jó lenne tudni, hogy minken hogy csináltak. nem szex-ben, hanem hogy milyen napjuk volt aznap a szüleinknek. milyen volt a napjuk reggeltől addig, amíg a 12 karika bírja. hát én nem mertem megkérdezni szeméremből. pedig talán jogunk lenne tudni. nem is tudom. csak agyalok. sztem az ényémek nem akartak, de ratkó miatt megtartottak. egy 10 nm-es szállón laktak, lóvé semmi. viszont kurva jó kedvük lehetett aznap. vagy be voltak rugva kicsit. :DDD

Carnivora 2008.03.01. 19:38:55

Ez király!

Vajon hány száz rendőr biztositotta a tömeget.
Mi van a jósdával?Sztrájkolnak?

Vaze,itt már semmi se a régi,már magamban se bízok.
Bezuhov

"jaha..ez akkor nem arról szól, hogy a tandíjat máshogy is meg lehetett volna valósítani(hogy szociálisan ne diszkrimináljon), meg hogy a vizitdíj vajon megfelelően kerül falszanálásra ... hanem hogy mennyire csipázuk vagy nem csipázuk a Ferencet! na bakker ezt akkor meg lehett volna oldani egy kiszavazó-só keretében, emeltdíjas esemesekkel..."

én nem értem az összefüggést. :)
jó reggelt! kampánycsend? :DDDD
Hát azt ő sem érti, minek széf a betegnek, mikor tepsibe kerül sowieso.
egy másik asztalon játszottam, így nem figyeltem ráczot. viszont ezen a széf cuccon szétröhögöm az agyam. a politikus igenis neveljen. a pin kódok és mobilok világában igebis tanulja meg a 80 éves parasztnéni, mert az sem hülye, csak nem vágja a pc lényegét. de ettől még használnia kell. ez megér egy kis lét az adómból, mert baromi nagy gáz, ha egy néni/bácsi nem vír bekapcsolni egy mobilt. akár az élete múlhat rajta.
bocs tulok,de ellopnám használatra up, mert kurvajó.
konrádra viszont odafigyelnék... kár, hogy ez a baromarcú verebes, de mind1.
hát igen, egy bölcs ember. ő sem makula néliküli, mert láthatólag priviben jóban van verebessel. úgy látszik, a örökké népszerű verebes a magánéletben nem egy egoista, felületes barom. pont amilyen én is vagyok, bár verebest már a 80-as években, mint a méltán népszerű kabaré konferensziéját is fejemet fogva hallgattam.
lapi 2008.03.02. 07:23:16

Jo reggelit!
Ime egy kis tema:
A Fidesz már idén eltörölné a tandíjat
index.hu/politika/belfold/tan6054/
figyú, van úgy, hogy az ember nem látja a fától az erdőt. szal egy hetet már kibirunk és kiderül, milyen a lap. én kövérlacit követtem az imént a péntek este 8-ban. jó, persze hogy mondta fletóról, hogy "gazember" meg etc, de nem volt benne az a régi tűz. szal nagy pofáraesést várok jobbról, akár még meglepetéssel is. de lehet, hogy tévedek és az egész nép már odatérdelt a rajtgépre, hogy jövő vasárnap leváltsa ezt a hazug-kormányt.
Igen... minden vesztett korrel valahogy kevesebb tuzet es kuzdest velek en is fellelni a szemukben, de azert olyankor, amikor a szonoklasra kerul a sor, lsd. kov. marcius 15 pont jo alkalom a rendetlenkedesre a varosban es a nagy szavakra, valahogy megis erore kapnak, es eloallnak valami uj dologgal, hogyan lehete Gusanyit es bandajat a tavozas gondolatainak felvetesere kesztetni. (Lozung, de hat ez van).

Jovo heten meglatjuk, de teny, a kormany a legtobb dolgot szarul csinalja, es habar a fityesz is csak ugyanazt a csontot ragja, az egyeduli part, aki komolyabb es versenykepes kritikaval tudja ezt kimondani, mivel a kormany semmifele onkritikat nem gyakorol.
Gecc, nem azért, de milyen versenyképes, komoly kritikáról beszélsz te itten? Az a versenyképes kritika, hogy aszongya a kormány hazudik, meg hogy ha adócsökkentésről beszél úgyis adóemelés lesz, meg ezeforintos vizitdíj? még sorolhatnám tovább is, de minek? az egyetlen konkrétum az ezer forintos vizitdíj lenne, de az meg úgy hülyeség, ahogy van.
--tionion-- 2008.03.02. 14:10:44

Versenykepesnek azt a kritikat gondolom, mely meg mindig meg tudja ragadni a huseges kovetoket. Egyelore egyedul a fityesz kepes maga melle ragadni akkora tomeget, mely kepes a hangjat hallatni. Sajna ebben sokszor a szelsosegesek is benne vannak, de hat ez a part hibaja, hogy annyira a hatarvonalon mozognak a megszolalasaikkal. Persze ez direkt.

Lassuk be, a fityesznek igaza van, ma nem mennek jol a dolgok. Teljesen egyertelmu, hogy sok ember "szarabbul el, mint nehany eve". Teljesen egyertelmu, hogy ezt ra lehet verni a maszop kormanyra, elvegre is ok vannak hatalmon lassan 6 eve. (Termeszetesen elotte sem mentek olyan rozsasan a dologok, de hat arra mar ki emlekszik. A fityesz szimpatizansok egyebkent is, mindig is hiresek voltak arrol, hogy csak a pozitivumokat lassak a kedvenc partjukban, a negativumokat pedig tagadjak, vagy eszre sem veszik).

Az 1000 forintos vizitdij csak egy peldaja annak, hogyan lehet lozungokkal tomegeket a kormany ellen hangolni. Mindenki tudja, hogy ez baromsag. Miert lenne 1000 forint a vizitdij?
Gecc

Miért van vizitdíj, meg tandij? Ferenc azzal vádolta Viktort a vitában, hogy hazudik, mert ilyet állít.
ebből következik, hogy 1000 forint lesz a vizitdíj...

Ha nem hazudik, nem nő hosszúra az orra, most épp Júdásozik, meg hazudozással vádol... újra...

Ne félj.
Ez a Viki mindig olyan remekül tudja, hogy mit fog csinálni az ellenfele.
Csak azt nem mondja, hogy mit fog csinálni ő.
Ha már azt is tudja, hogy 1000 forint lesz a vizitdíj, akkor azt is, hogy ki lesz a minelnök.
Nyilván.
A saját programmtervezetébe nem rakott új számokat a jövőre nézve, sem adókról, sem díjakról, de még árakról sem.
Viszont mások terveit mindig tudja forintosítani.
Mindennek tudja előre az árát, ha nem ő lesz a minelnök.
Csak, ha ő lesz, arra nincsenek jóslatai.
Az meglepi lesz.
T. Ne félj!

Most írom le huszonnyolcmilliárdodszor. Orbán Viktor azt mondta, hogy lesz GYÓGYSZERFELÍRÁSI DÍJ. Gyurcsány EZT tagadta. Nem vitatható, hogy Gyurcsány mindent kihasznál, amit lehet, viszont úgy hallottam, hogy a demokrácia arról szól, hogy ami nem tilos, azt szabad. Gyurcsány tehát NEM hazudott (Orbánról viszont tudjuk, hogy ő AEASH), és nyugodtan bevezethették a vizitdíjat, mert arról NEM mondták, hogy nem lesz. Ha pedig valaki abból, hogy Gyurcsány azt mondta, nem lesz gyógyszerfelírási díj, arra következetett, hogy eztán már soha semmilyen díj nem lesz 600000 éven keresztül, annak részvétem.
Ne félj! 2008.03.02. 14:38:33

Asszem megint keverjuk a szezont a fazonnal.
Oszodi beszed vs. Orban becsuletessege es igazmondasa.
Termeszetesen lehetne 1000 forint a vizitdij, csak eppen miert is lenne? Az indok, hogy csak azert, mert ha akkor hazudott, hogy nem lesz es lett, akkor most meg dragabb lesz? Akkor ezzel az erovel mondhatnak, hogy akkor mostantol minden evben az emberek elso fizetese az zsupsz, elvetetek, mert miert ne. Ugyan mar!
Ez a tipikus jobb oldali ismerv, hogy aki egyszer nem mondott igazat, az maris egy hazaellenes kommenista es arra is kepes, hogy a sajat anyjat fityingekert eladja. Mert kb errol van szo. Pffff!
Ne félj! 2008.03.02. 14:38:33

Meg valami...
Szinte minden ojropai allamban van vizitdij es tandij.
Persze lehet megint azzal jonni, hogy a tandij nalunk aranytalanul nagy lenne, mert hat az ottani fizetesek az ottaniakhoz kepest milyen nagysagrendben ternek el egymastol... De valojaban mirol is beszelunk, amikro mar szinte miden felsooktatasi intezmeny penzt ker az oktatasert? Az nem tandij?
T. Gecc!

A FIDESZ-nek valóban igaza van, ma nem mennek jól a dolgok. Éspedig azért, mert 2002.-től 4 éven keresztül jobban mentek a dolgok, mint kellett volna. Természetesen a dolgok jól menése a nép megítélése szerint nem az ország jól menését, hanem állampolgárainak jól menését jelenti, azaz mitse zavar az engem, hogy az ország dolgai nem mennek jól, ha az enyémek továbbra is jól mennek. Az ország a politikusok dolga, nem az enyém, intézzék el, hogy én a./ megkapjam a pénzt, ami nekem JÁR, b./ intézhessem tovább a kis stiklijeimet adófronton, ahogy megszoktam. Gyurcsányt viszont zavarta az ügy, mert tisztában volt vele, hogy ha az országnak rosszul megy, akkor előbb-utóbb az állampolgárainak is rosszul fog, fentiek okán iszonyatos megszorításokat vezetett be (pl. vizitdíj, sőt ma már bliccelni se lehet olyan könnyen a BKV járatokon). És meg is lett ennek az eredménye, a nép szenvedi a sarcot a sarc hátán, és már semmire se telik neki (pl. az autóvásárlások 5 %-kal visszaestek, így az egy főre jutó autóvásárlások tekintetében a volt KGST országok közül ma már csak a gyalázatos második helyen állunk az észtek mögött), és a 2007.-es reálbérünk is csak a 2005.-ösnek felel meg, ami kb. 25 %-kal van a 2002.-es felett, ha jól tudom, a hülye Medgyessy miatt.
Kedves baloldali felebarátaim

Ferenc akkor ott, mérhetetlen választási előnyt szerzett ezzel a gúnyos és fölényes hangütéssel, ahogy az úriember és a hazugság között e mondatával viszonyt teremtett (lehet úja rahallgatni, nézni fent a neten), amelynek értelme: Viktor hazudik.

(Vakapád akkor miért nem helyesbitette: valótlan a gyógyszer felirási díj, helyette vizitdíj leszen)

No most ugyanezt a gúnyolódó, fölényes hangütést hallom vissza, amikor másokat újfent hazugsággal vádól és Júdásozik.

Ha ti szeretitek hallgatni, lelketek rajta.
Vakapád

"Gyurcsányt viszont zavarta az ügy, mert tisztában volt vele, hogy ha az országnak rosszul megy, akkor előbb-utóbb az állampolgárainak is rosszul fog,.."

Nagy zavarában még az ÁFA-t is csökkentette, megduplázta a családi pótlékot, majd törvényt hozatott az öt éves adó csökkentési csomagról. Miközben tudta, hogy az "országnak rosszul megy".

Nos ebben a nagy zavarában, megnyerte a választást... most meg fizetjük.

Hát én meg azt mondon nagy zavaromban, hogy a világ összes nyelvén erre a jelenségre azt mondanák: "gátlástalanul, az adófizetőknek kárt okozva ragaszkodott a hatalomhoz."

Csak úgy nagy zavaromban... ennyit.
Ne félj.
Ez a Jóstehetség Viki csak azt az egyet nem jósolja meg sosem, hogy ő mit fog csinálni.
Nem mondta példul, hogy taknyoncsúszik haza 2006-ban.

Azért mondja mindig, hogy mit tesz a maszop, mert azt mégse mondhatja, hogy
Kedves barátaim, én majd mosogatok otthon és sugárzom az IQ-t.
simon

erre a "taknyoncsúszik"-ra milyen választ vársz?
Tisztelt Dolgozó!

Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy követeléseit jogosnak találtuk. Ezek alapján ön a következő juttatásban és béremelésben részesül:
- Egyszeri 250.000 Ft rendkívüli juttatás a MÁV Cargo Zrt eladásával kapcsolatosan
- 15% béremelés 2008. január 1-éig visszamenőleg
Egyúttal szeretnénk arról is tájékoztatni, hogy társaságunknál az Állami Számvevőszék mai árfolyamon számolva 1993 és 2006 között 2000 milliárd forint tőkeveszteséget állapított meg. Mivel ön társaságunk régi és megbecsült dolgozója, így ebben az időszakban már nálunk dolgozott.
Ezért szeretnénk, ha ebből a veszteségből is olyan mértékben részesülhetne, mint a MÁV Cargo Zrt. eladásából. Az ön által felállított arányossági mutatók figyelembe vételével szeretnénk tájékoztatni, hogy önnek ebből adódóan a következő fizetési kötelezettsége keletkezett:
- Egyszeri 5.000.000 Ft befizetési kötelezettség a MÁV csoport felhalmozott tőkevesztesége után
Új egyenlege ennek megfelelően 4.750.000 Ft tartozást mutat, amit kérünk a mellékelt készpénzátutalási megbízás segítségével 2008. március 1-éig kiegyenlíteni. Társaságunk a várható igényeknek megfelelően részletfizetési konstrukciót dolgozott ki ön számára, melynek során a fizetéséből havi 50.000 Ft-ot levonva, a tartozás kamatmentesen törleszthető a következő 100 hónapban. Kérjük, hogy amennyiben ezzel élni kíván, azt postafordultával jelezze.
További jó munkát kívánunk!
A MÁV csoport tagjai nevében:
Kis Piroska
Pénzügyi Csoportvezető

Ui.: 2008 év végén az éves eredmények figyelembevételével ismételt egyenlegközlőt továbbítunk önnek.
Mondhatná példul, hogy ha őt választjuk, visszaállnak a gázárak a 2002-es szintre, mert szerinte a gázáremelés komcsi genyaság volt.
Miért nem mondja?
Vagy azt, hogy a nővérek, nyuggerek és tanítók fizetését visszaállítja a 2002-es állapotra, mert az az osztogatás sírba viszi az országot.
vakapad 2008.03.02. 16:06:15

Asszem felreertesz, nem tolom en a fityesz szekeret. Hude messze all ez tolem. :-]
Node... ha ennek a megszoritasnak ezen utemben latna valaki ertelmet, akkor azert megicsak jobb volna. Mert az odaig rendben van, hogy latjuk, van megszoritas, ezen a szinten, nem mennek az autok (szerintem nem kell a kereskedoket felteni, elegge jol elnek most is, latva csak azt, hany uj auto szaladgal az utakon. Vagy vegyuk a nagy plazma es LCD tv vasarlasokat, amikor masra sincs penze, csak uj tv-re a magyarnak, mert az fontos). De az emberek tobbsegenek talan az a nagy kerdes, hogy meddig. Mert valahogy a cel nincs meghatarozva az idoben. Talan jobb lenne, ha lenne valami normalis kommunikacio a kormany es allampolgarai kozott. Mert az edeskeves, hogy a heten bejelentettek, hogy lesz 300 milliard, amit elkezdhetnek szetosztani. Biztos ez? Szerintem nem... inkabb csak valami nagy reklamfogas, mert 2 ev mulva valasztasok es el kell kezdeni osztogatni.
Amikor bejelentettek a megszoritasokat, komolyan mondom, orultem. Vegre sinen vagyunk, kilabalunk a szarbol. Hat... valahogy ugy latom megint, hogy nem jutottunk elobbre.

Ami teny... OV-nak se programja, se normalis hozzaallasa nincs a dolgokhoz. Azon felul, hogy hazugozik, tul sok mindent tole nem lehet hallani.
messziről jött 2008.03.02. 16:54:36

Csak az a baj, hogy Koka errol nem allapodott meg szoban. Igy nem lehet rajuk haritani a tartozast.
Latod, meggondolatlan volt. :-]
az a baj, hogy nem követtétek az előzményeket rendesen. az a tétje (a valódi) a népszavazásnak, hogyha elsöprő lesz a részvétel (és az lesz, mert elég a hazugságból!!!), akkor elsöprő lesz a hatás.

abban az esetben szily háttértámogatásával karsai heteken belül megdönti fletót a szoci párton belül) és gráf lesz az új min. elnök. (megyó is így járt!!!)

ő visszavonja a vizitdíjat egy ügyes trükkel. követeli brüsszeltől, hogy az agráralapból finanszírozzák a magyar egészségügyet, ettől a spanyolok és franciák beszarnak és kifizetik helyettünk a vizitdíj és kórházi napidíj dupláját. (mi az nekik? a magyar gazdákat úgyis tovább nyúzzák.)

2010-ben ovi elsöprő győzelmet arat, hiába igérik meg gráfék a kampányban, hogy minden 'b' betűvel kezdődő magyar és itt letelepedett uniós állampolgár fizetését azonnal duplájára emelik. erre mindössze 100 percet kérnek a szokásos 100 nap helyett. ezen már kacag a nép.

az örökös miniszterelnök mindenesetre visszatér és első intézkedésül megmódosítja az alkotmányt (kétharmada meg lesz hozzá). eszerint a ruszkik 900 évig kötelesek saját költségükön légihíd útján kielégíteni a magyar gáz- és egyéb energiaigényeket. akkor bekaphatja a térség többi állama!!! :DDD
olyan palackokban kapjuk a gázt, amilyenben az átkosban árulták a kiskatonák a kaszárnya kerítésén ülve.

haverom eccer vett tőlük pébé-palackosgázt. mutatta a tanyáján: nézd meg, b+, nem lecsavarták a barom ruszkik, hanem egy erővágóval levágták a csőről. és mutatott egy 10 cm-es csődarabot. :DDD

azokat a kis darabokat meg veres felvásárolja számla nélkül, legfeljebb a társa még ül egy ötöst helyette. az a faszi már úgyis bentvan, hála a hirtévé tényfeltáró brigádjának. :DDD

ha meg már teljesen átálltunk az alternatív és korszerű energiára, mert ovival átállunk, a keservit!!! nos akkor nem szólunk a ruszkiknak, csak evverűen lelőjün a sok szállítógépet. benne a sok pébé palack. majd augusztus 20-ra kell időzíteni, s ingyen lesz a tüzijáték.

ezzel a megoldással az is bejön, hogy végre visszanyomunk valamit a ruszkiknak az 50 évért, plusz megroggyasztjuk az orosz medvét világpolitikailag is.
lapi

a gyógyszered...
Ne félj! 2008.03.02. 18:34:46

Ahogy elnézem a többiek (nem)aktivitását szétosztogatta:)
felhívott a géphang. "osztjónapot kívánok, az Attitűd Közvéleménykutató nevében (ilyen nincs w) kutatást végzünk. Sajtóértesülések szerint a kormány a népszavazás után ezer forintra kívánja emelni a vizitdíjat. Ön egyetért ezzel?"

na itt letettem. mivel értek egyet, baromállat? hogy a sajtóértesülések helytállók, vagy hogy emelje fel?

idióták.
Shore

meggondolatlanok ezek a baloldaliak mindent bevesznek...

azt ez vége...
Kellett neked lecsapni a telefont, most nem derült ki, hogy mivel is kellene, vagy nem kellene egyetértened... Hogy fogsz ezek után nyugodtan aludni? :))
nem, utána az volt, hogy ha igen, nyomja meg az egyes gombot. tehát ezt gondolták egy kérdésnek.
Árpád

most, hogy beirtad, még mindig nem tudják...

nem kellene inkább visszahívnod őket...?
En egyetertek. :-]
Sot, szerintem legyen a vizitdij 10e forint. Sokkal tobb, es jobban hangzik. Es biztos lenne belole +bevetele is az orvosoknak. Elvegre is a 300-bol nincs.
Ne félj!

Módosítanám:

meggondolatlanok ezek a baloldaliak IS, mindent bevesznek...
mi a baj, n.é.!? a ruszkik télleg így árulták a pb-palackot. nem cicóztak csavargatással, vágták a csövet! a benzinhez (repülő!) meg ingyen adták a kannát. ettől van a kádár nosztalgia. :D
Árpád

Támogatni tudnám az 1000 forintos vizitdíjat, elérnénk a célt, csökkenne az orvos-beteg találkozó, a nyuggerek a parkba járnának beszélgetni... ez közgazdaságilag indokolt lenne,

a hálapénzről nem is beszélve...

a pannon reform-puma ugorni készül...
de még mindig nem tudjuk, hogy mi volt a kérdés. 1000 ft lesz a vizitdíj, vagy legyen-e 1000 ft a vizitdíj.
ne félj,

azért abban egyetérhetünk, hogy ez az ál-közvéleménykutatás ölég genya módszer!
lapi

várj még egy kicsit írással...
lassan hat...

amúgy meg biztos hogy pb-palackot vettél a ruszkiktól?
a mélytengeri búvár nem volt hozzákötve?
és szerintem nem fogadható eé az "ezek ellen bármi megengedett"!

Valamint nem veszem be, hogy független akció (mint pl a Vizsla volt). Apropó: most mit csinál a Magyar Adófizetők Egyesülete (vagy mi a búbánat adta ki a Vizslát).
totya

addig nem hiszem el, amig az Árpád vissza nem hívja őket: Tessék mondani a 3-as gombot mikor kell nyomni?
vakapád,

amit írtál a "Gyógyszerfelírási díj kontra Vizitdíj"-ról az számomra a jog és erkölcs különbsége.

Lehet, hogy JOGILAG GyF nem hazudott, de erkölcsileg igen.

És hát hadd kérjek egy állami vezetőn erkölcsöt is számon!
Most mi a baj?
Ez csak egy 'gerinces' közvéleménykutatás volt. Érdeklődtek, hogy őőő, mi után is?
"És hát hadd kérjek egy állami vezetőn erkölcsöt is számon! "

Pontosan. Mindegyiken.
Shore

egyetértek, mindegyiken.
de egyetértve Shore-al, azért hadd legyen a kormányon lévőkkel szemben nagyobb a felelősség. Ha az ellenzéki hülye, hát majd nem szavazom a húsosfazék mellé. Pl: Torgyán dr. Hadd váltsa meg a népet magában (esetleg Bánk dr-al együtt.) Ki a fenét érdekel?
én soha nem vettem tőlük semmit, nem használtunk pébét.

viszont egyszer ültem a haverral a helyi presszóban. bejött két ruszki tiszt. szolgálatban voltak, rajtuk az antant-szíjj. siettek, hát rendeltek két korsó sőrt és 2x 1 deci cseresznyét. megitták egy-egy húzásra. és mindketten az egy perces álomhatáron belül maradtak!!! el sem bírt menni az asztaltól a pincércsaj. máris megrendelték a következő kőrt.

amint a csaj el, az egyik benyúlt a zakóba és előhúzott egy kurva nagy brifkót. gondoltam fizetni akar, mert szolgálat az szolgálat, az nszk meg tele vérszomjas tengerigyalogossal. (azt hittük annakidején, ők is nyáron betakarítanak ohióban az ottani téeszekben, s innen a nevük.)

na az őrnagy előkapja a brifkót és kikap két igazolvány közül egy szép darab szárított halat. megették testvériesen. rettegett is tőlük a nyugat meg az usa!!!

"amúgy meg biztos hogy pb-palackot vettél a ruszkiktól?
a mélytengeri búvár nem volt hozzákötve? "

egyszer próbáltam merülni a tiszában, de két ponty szétrebbent és kérdezték tőlem, mi a faszt keresek ott? ők sem járnak be a hálószobámba. meggyőztek.
lapi

gyerekként jó üzleteket kötöttünk a kiskatonákkal, almaborért mindenféle marhaságot vettünk tőlük, vaktöltényt, gázálarcot stb.
Árpádot jól felnyomta ez a 'közvéleménykutatás':). Új posztot rittyentett.
lapi

2008.02.29. 17:01:22
"csak ajánlani tudom mindenkinek akinek herótja van a képmutatástól, a vakhittől, ilyesmitől."

Hmmmmm (cső volt a tarkódon ?)

2008.02.29. 16:46:29
"de ha egy tengeren hánykolódó hajón vakbélgyulladásom lenne és minden kommunikációs eszköz egyszerre szarna be. na akkor őt választanám, ha a szakács lenne a másik potenciális operatőr. de nem lennék nyugodt műtét közben! és nem érteném, hogy kerültem én egy hajóra egy ekkora baromarccal, mint éger. :DDDDD"

79-82-ben sósvízhasító voltam,én megnéznélek
egy síma hánykolódás közben (minek ezt vakbélgyulival tetézni:)
"légy résen" nekem cserkésztáborok fülledt erotikáját idézi"
mire a cserkeszlanyok valasza:
res keszen!
:)
"Miert lenne 1000 forint a vizitdij?"
mert annyi. elmentem allergiavizsgalatra, a szakorvoshoz es legomboltak rolam 1000Ft-ot
mert nem mentem a haziorvosomhoz aki nekem nincs is.
de ha megyek ugy 600 ft lett volna.
igaz hulyenek neztek,
dehat mondtam az en idom dragabb...
meg nehez volt 100-asval bedobalni de adtak fempenzeket siman.
TWÁ írta.

"Miért legyek én tisztességes? Há’ de van nagyobb gond az országban, mint hogy én vezetek-e részegen. Nem-e? De-e. Most mit akadékoskodnak az én kis adócsalásommal/hálapénzemmel/rokkantmatricámmal, amikor ott vannak a nagyobb gondok?"

Zárójelben: és nem ugyanez-e a jogos (sőt, jogosabb) reakció az öszödi beszédre is, kérdem én? Ott valahogy mégis másképp áll a Worluk-zászló...
Szponzort keresek az alábbi flashmobhoz: bemegyünk rendes Parlament-látogatásra kb. 517-en és a kupolateremben kacsintásra mindannyian rágyújtunk (a koronára kéretik vigyázni - bár nrm gyúlékony). A dolognak nagyobb lenne a füstje, mint a lángja. A szponzornak csak az 517 büntetést kellene kifizetnie, a - tetszőleges márkájú - cigarettát, öngyújtót vagy gyufát a résztvevőknek hozzák. A Parlamentbe magyar állampolgároknak ingyenes a belépés, Országházvizit-díjat nem kell fizetni.
panelprofi: szivembol szoltal, pont a minap fontolgattam ugyanezt.
Mar csak 516 embert es szponzort kell talalni
süti beállítások módosítása