W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívumKommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Titkos féreg

2009.03.05. 04:00 Tóta W. Árpád

Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.

A Szlovák Információs Szolgálat jelmondata

Különös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.

Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy könnyelműen legyintsünk – egymást irtják a cigány maffiózók, úgy kell nekik –, sem arra, hogy a magyarországi polgárháborút ünnepélyesen megnyissuk. A tények makacsul rejtőzködnek egyelőre.

A találgatás legfőbb módszere még mindig a „kinek használ” kérdése.

A rendőrség, az nagyon nyomoz, és felmerült többek között a külföldi befolyás eshetősége is. Erről nyilván óvatosan nyilatkozik a hivatalos szerv, de civileknek nem tilos a spekuláció.

Ha a rendőrség valóban gőzerővel van az ügyön, akkor az uzsorás-behajtós opció eshetősége napról napra csökken. Ezek a helyi rablóbárók ugyanis eléggé ismert figurák, akikről tud a rendőrség, sőt az egész megye. Nem nagyon rejtőzködnek: a Sztojka-banda is régóta ismert volt Enyingen, meg az is, hogy nem bodzaszedésből élnek. Tízmillió forintért akad a környezetükben olyan, aki indul a nyomravezetői pályázaton.

Dermesztő lehetőség, hogy Magyarországon megalakult egy random cigányokat gyilkoló rasszista terrorszervezet. De nem minden stimmel. A kortárs neonáci narratíva is hangsúlyozza, hogy nem genetikai alapon van gondja a cigányokkal. Egy náci sejttől nem logikus, ha tökismeretlen, faluvégi cigányembereket, és főleg gyereket ölnek. Ha cigány bűnözőket likvidálnának, azzal elnyernének némi szimpátiát, de így Beszlan undorító csecsenjeihez válnak hasonlóvá.

Igaz, hogy a nácik mind retardáltak, akik nem cselekednek ésszerűen, de ugyanakkor a többségük gerinctelen féreg is, aki imád hazudni öt forintért is, csak - retardált lévén - nem tud, és azonnal lebukik. A magyar szélsőjobboldal is elég szűk szadomazo-klub ahhoz, hogy a tízmilliós vérdíjért valaki feldobja a tetteseket.

Fight Club

Magyarország nem lépett ki a történelemből azzal, hogy belépett az EU-ba. Az unióval rivalizáló birodalmak fenyegetése mellett megmaradt a regionális vetélkedés. A nemzeti kormányokat a hazai közönség választja és váltja le, és ők nem azt díjazzák, ha előreengedjük a szomszédot.

Annál több haszna van annak, ha versenytársainkat le tudjuk taposni magunk alá. Kelet-Európa ugyanaz, mint a rendszerváltások idején volt: éhesen tátogó kakukkfiókák fészke. Vézna gazdaságaink élethalálharcot vívnak egy autógyárért, az igazán nagy spílerek, mint a hadiipari vállalatok pedig zsebből kifizetik a komplett kormánypártot egy aláírásért cserébe. Ahogy a Siemens veszi a hajléktalanokat a Moszkva téren, közmondásszerűen.

Ebben a versenyben nemcsak az ér, hogy minél kedvezőbb feltételeket teremtünk a Mercedesnek, hogy ide gyárat építsen. Hanem az is, hogy a szomszéd országot kevésbé alkalmas helyszínnek állítjuk be. Esetleg azzá tesszük.

Erre való többek között a titkosszolgálat. Szolgálni a nemzeti érdeket. Az már gátlástalanság kérdése, hogy ebbe mi fér bele. Van olyan szomszédunk, ahol tíz éve a szolgálatot arra használták, hogy Magyarországon robbantásos merényleteket hajtsanak végre, és elrabolják a saját köztársasági elnökük fiát, pont úgy, mint mint a nácik Horthyval. Ennek a korszaknak a névadója, aki az utóbb az Interpol által elfogott Ivan Lexát titokminiszterévé tette, Vladimir Meciar volt. Meciar most Szlovákiában ismét kormányerő, és ott van mellette egy igazi, kézzelfogható fasiszta. Lexa szabadlábon: Szlovákia megbocsátott neki.

A világbéke elmarad

Szlovákiának ebben a kemény időszakban igenis érdeke, hogy Magyarországot instabil, szélsőségekkel, terrorizmussal sújtott válságövezetnek lássa az a tőke, amely Kelet-Európában keres helyet magának. Hiszen ha mi veszítünk, ők jobb eséllyel nyernek.

És érdeke ez minden versenytársunknak. Sőt, van olyan játékos a közelben – és távolban –, akinek érdeke az egész unió destabilizálása. Hogy aztán könnyebben haraphasson a lágy részekbe.

Jóindulatukra van bízva, hogy mit engednek meg maguknak. Robbantani, lövöldözni extrém módszer, és a lebukás súlyos kockázatot jelent. Lehet, hogy hatékonyabb lökni pár milliócskát a helyi náciknak és efféle labilis betegeknek, és rájuk bízni a felforgatás pontos módszerét. Viszont a professzionális, ügynöki meló mellett szól, hogy ha nincs meg a tettes, akkor még nagyobb lesz a riadalom, és mindenki gyanússá válik.

Ez a megoldás, ahogy a többi, a képzelet szüleménye. De a hasonlóságok nem a véletlen művei. Ugyanúgy nem lehet kizárni, mint a rasszista vagy a köztörvényes variációt. Lehetségességét maga a történelem igazolja: a mudzsahedek és a kontrák amerikai, a kommunista terroristák szovjet támogatása, a magyar frankhamisítás, vagy a fent említett Ivan Lexa. Csak idő és érdekütközés kérdése, hogy bekövetkezzen. Ha már találgatunk.

Ennek a spekulációnak egy gyengéje van csak: kevéssé tudunk vele mit kezdeni a mi kis melegvizes medencénkben. Ha az igazság nem derül ki – és miért derülne, lásd Teve utca, magyar ügynökmúlt, Oszama bin Laden – akkor lesznek ennél népszerűbb legendák. Fasisztákról, akik a jobboldal gyűlöletbeszédéből lettek testté. A weimarizálódás végeredményéről. Meg arról, hogy nem kell ehhez külföldi titkosszolgálat, hanem a sajátunk tette, hogy lehessen fasisztázni. Aztán arról, hogy árnyék-titkosszolgálatot is láttunk már, és biztos ők voltak, mert ezeknek a dögevőknek annál jobb, minél rosszabb.

Na ez már értelmes beszéd, ugye? Ezekből, azokból kinézzük. Nekik érdekükben állt, ők olyanok, ezeknek a gyerekgyilkosság is belefér. Ez ismerős pálya, ehhez van muníciónk. Sokkal kényelmetlenebb, szokatlanabb és dermesztőbb lenne körülnézni, és észrevenni, hogy nem vagyunk egyedül, és a többiek szintén az akciósporszívóért jöttek, és kitelik tőlük, hogy a gyengébbet félrelökdössék. Dünnyögjük inkább a régi nótát. Nehogy aztán attól ijedjünk meg, amitől elfelejtettünk félni.

Fortélyos félelem
Homo polipicusCímkék: hülyemagyar külpol cigányság

209 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr45982324

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sárdobáló 2009.03.05. 10:17:47

Beszédes csendÖt nappal a rémes tatárszentgyörgyi gyilkosság után nem maradt más, mint a kétségbeesés és tehetetlenség. Meghalt egy fiatal cigány apuka és az öt éves kisfia, a család többi része pedig megsérült, házuk leégett. A különböző véleményformálók…

Trackback: Sárdobáló 2009.03.05. 10:17:25

Füstmérgezés ólommal?Megöltek egy 27 éves férfit, annak öt éves kisfiát, valamint súlyosan megsérült az anyuka, és a másik két kisgyerek is, Tatárszentgyörgyön. Lelőtték őket, majd felgyújtották a házat. A család cigány származású volt, ezt tőlük lehet tu…

Trackback: Tudtad? 2009.03.05. 08:14:10

A vég egyben kezdet is lehet A Tatárszentgyörgyön áldozattá vált, Csorba Róbert és kisfia temetési szertartásán nagyon sokan megjelentek, hogy leróják végső tiszteletüket. (Az index szerint több mint ezren, a Magyar Nemzet szerint közel 3000-en, a HV…

Trackback: MALACKA NEWS 2009.03.05. 07:41:03

Vérszagra gyűl ... Tatárszentgyörgyön éppúgy állatok öltek, mint ahogy állat volt az az emberi genommal bíró véglény is, aki Cozma szívében megforgatta 20 centis pengéjét. Ebben egyetértek Bayerral, és bármennyire is tűnhet humánusnak, én nem vagyok hajl…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mohácsi nagyon súlyos. Talán egy kis priznic jót tenne.

Nem írtam bele a cikkbe terjedelmi okból, de van olyan csoport, amelyiknek a náci-kukluxklán opció kézzelfogható előnyt jelent. Akkor aztán nyílna tér nekik. Remélik is erősen, hogy végre lesz náci terrorizmus.
Kár érte. Mohácsinak a Cosma gyilkossággal kapcsolatos igencsak demagóg és sajnos gyalázatos kijelentéseiér így kért bocsánatot: "elnézést kérek, amiért egy televízióműsorban félreérthetően fogalmaztam". Márpedig igen csak félre nem érthetően fogalmazott a képviselőasszony. Ennyit erről.
Az a baj, hogy nemcsak a szlovák titkosszolgálatnak érdeke egy ilyen konfliktus magyar és cigány között. Szerintem ők csupán második helyen szerepelhetnek!
A cigányokkal szembeni embertelenségek létérdeke azoknak a megélhetési rasszistáknak, akik ilyen szörnyűségek nélkül kihalnának mint a dínók.
Érdeke a HATALMON lévő mszpnek is, sőt, nekik még az a nagy előnyük is megvan, hogy a végrehajtó magyar titkosszolgálat az ő kezükben van.

Akkor amikor nem voltak rest megpróbálni, hogy a tévészékháznál legyen legalább egy rendőr halálos áldozat (3 valóban elitélt rendbontóra 7, azaz hét darab soha bíróság elé nem küldött letartóztatott provokátor jutott!), ugyan mi akadályozná meg ezt a társaságot, hogy az őáltaluk is ugyanúgy gyűlölt cigányság ellen már közvetlenül akciózzanak?

Igenis a kormánynak van a legnagyobb érdeke abban, hogy összeugrassza az állampolgárait, akik így nem velük, nem a katasztrofális gazdasági helyzettel, hanem az életük megvédésével lesznek elfoglalva. Ráadásul, mint a 9/11 lehetővé teszi a magyar Hazafias Törvény (Amerikában Patriot Act) bevezetését, amely a szólásszabadság (jééééé... napi hír!), a gyülekezési szabadság és más állampolgári szabadságjogok megkurtítását jelentheti.

Nem kell a szlovákokra kenni azt, aminek a LEGNAGYOBB HASZONÉLVEZŐJE Gyurcsány Ferenc pártja és kormánya, illetve Mohácsi Viktória és csapata.
Van egy sokkal egyszerűbb és hihetőbb magyarázatom. Magyar állampolgárok tették, nagyjából a büntethető életkor határán (olyan 17-18 körülire saccolok) egyszerűen mert most ez a divat. Semmi különösebb ideológiai beágyazottság, vagy konspiratív érdek nem kell ehhez. Elég csak a Kaposvári két hülyegyereket említenem, akik agyonverték egy haverjukat, mert már nem volt elég barátságos, vagy esetleg ezeket a férgeket: en.wikipedia.org/wiki/Dnepropetrovsk_maniacs - ajánlom mindenki figyelmébe a "motive" alfejezetet.
Tényleg csak annyi kell, hogy apunak legyen sörétese.
simán így van.kb annyira hiszem el ezt a "rasszista halálbrigádot" ,mint azt,hogy bűnözők kalasnyikovval lőtték a rendőrpalotát.muhahahahaha.igazi ilyen szar KGB szagú.
Nem olvastam a kommenteket.
Nem tudom, ki hogy van vele engem a "kommunikációs zavar" lepett meg tatárszentgyörgy eset kapcsán. Lehet mindenkit fikázni, hogy milyen hülye - de, hogy a mentős a tűzoltó majd a rendőr is tévedjen egy adott üggyel kapcsolatban az nekem sok volt akkor is és ma is. (legalábbis a média így talált, amit ugye nem veszünk kézpénznek) Én nem nézem hülyének sem a mentőst sem a tűzoltót sem a rendőrt.

És akkor most felgyújtják a kecskeméti homokpusztát egy mercedes miatt? (És akkor, most fekete után jön a fehér, hogy nőjön a káosz?) Bár végül is egy kis szilicium-völgy is jöhetne ide előbb-utóbb...
Bár a levezetésed racionális számomra van egy gyenge pontja számomra: Nevezetesen a magas rizikófaktor. Sokkal egyszerűbb lejáratni egy országot mindenféle elbaltázott liberális humanistán keresztül (lásd a 4 mancs meg ilyen jogok, olyan jogok meg kisebbség). Szóval a dezinformálás egyszerűbb. Utána még mindig lehet ipari katasztrófa, mittudomén. Az emberélettel vigyázni szoktak. Igaz nyugaton, nem keleten. Igaz ennek a verziónak előnye hogy mélyebb, tovább tart kiheverni, szemben az előzőekkel - ha meg csinálunk valamit akkor már csináljuk jól.
Tudo, hogy sokan minden cikkednél várják a megoldási javaslatokat, de most engem is érdekelne. Ha kiderülne, hogy tényleg a szlovák titkosszolgálatoknak van köze a dologhoz, akkor szerinted milyen reakció lenne ésszerű a magyar kormány részéről? Arról nem is beszélve, hogy ez újabb muníciót adna a szlovák-ellenességhez a széljobbnak.
"Mohácsi nagyon súlyos. Talán egy kis priznic jót tenne"

Esetleg, ha rothadó tojásokkal telepítené be a hálószobájukat a férje miatt:
index.hu/tudomany/2009/03/05/erekciot_okoz_a_rothado_tojas_szaga/
@fec2000: K-ártunk és P-ormányunk ?
...és vajon megfordult-e bárki fejében, aki odáig eljutott hogy nyilvánvaló provokáció történt,- ezzel kapcsolatban pedig könnyen felvethető a külső behatás eshetősége - hogy ezt a "külső" behatást a saját kormányunkban lássa? ..Ha esetleg a kormányunk nem is a mi kormányunk?
Hiszen nemolyrég Medgyessy együtt ünnepelte a román elnökkel december 1-ét, Erdély romániához csatolásának fekete napját..
Ez a komment entheta!

Nos ÉN csinálom az EGÉSZET.
Tudod Árpád úgy alakult, hogy kikulcsolódtam OT XV-ön.
Képzelheted, hogy ezen a szinten a thetán már IGAZÁN okozó a MEST felett.
Ez egy egyszerű játszma.
Köszönet Ronnak a techért, és mindazoknak, akik segítik a kilenc alapkönyv kiadását Lengyelországban!
És ennyi most az adat ezzel kapcsolatban.
@malacka69:
"Ezen a 90%-os felderítési mutatón én mindig jókat derülök,"

tökmindegy, ha még több a felderítetlen, csak még jobban alátámasztja, amit mondani akarok. hogy lényegében csak egy a sok ügy közül, amiről nem derült ki semmi. ebbe csak azért látjuk a patásördögöt, mert cigány volt az áldozat?
tényleg segget csinálunk a szánkból, ha a végén kiderül, hogy a náci elkövető szintén "afro-magyar". mint ahogy több esetben már el is játszottuk ezt...
Hát meglepődtem az íráson. Nem mondom, hogy nem lehetséges egy ilyen forgatókönyv, kiváltképp a szlovák titkosszolgálat elképesztő közelmúltja miatt, De én első körben itthon keresgélnék azért.
Tetszetős elgondolás ez a titkosszolgálati vonal. ami azért is hihető, mert hihetetlen az a roppant magabiztosság, ahogy a tettesek viselkednek. Leszarják a hóesést (lábnyomokat, keréknyomokat), lőszerhüvelyeket, csikket hagynak a helyszínen.
Vagy ennyire hülyének tartják - joggal? - a magyar rendőrséget.
Ezúttal Te sem jutottál a lényegig. Legalább egy évtizede tudható, hogy a faluvégi cigányembereknek -akik legyilkolásának okait keresed- az életkörülményei, életmódjuk magyar viszonylatban -is!- egyre tarthatatlanabb.
Éleslátók már két évtizede tudhatják ugyanezt.
A látásukban cigányellenességük miatt korlátozottak persze nem tudhatták ezt. Sajnos a magyar népesség nagy többsége annyira -minimum- cigányellenes, hogy ne vegye észre ezt a tarthatatlan állapotot vagy megnyugtassa magát: ők tehetnek róla!

Az elmúlt két évtizedben kialakult egy olyan életmód - a faluvégi cigányoknak az életmódja- ami magában hordozza az ön és közveszélyesség minden lehetőségét.
Páriákká tettük őket.
Vitatkozhatunk rajta, hogy tudatlanul vagy akaratlan, de biztos, hogy össznépi érdektelenség közepette.
Most csodálkozunk, hogy akadt erő, amely észrevette ezt és kihasználja.
Valóban fontos tudni kik ők, akik ezt kihasználják, de nem ez a legfontosabb. teendő.
Én azért el tudok képzelni egy ennél sokkal racionálisabb, igaz, sokkal kevésbé izgalmas lehetőséget is:
egyik cigány valami okból pipás lett a másikra és megpróbálta megleckéztetni.
Aki igazán náci és nemcsak Lebowsky-filmbe való operettnáci, az korántsem retardált és nem fogja magát az előtérbe helyezni, amíg nincs nyert ügye.
@Tóta W. Árpád:
Az nem kifejezés, hogy súlyos. Mohácsi Viktória egyedül többet árt a cigányság ügyének, mint a rasszizmust kiáltó sajtó és a sikkasztó "kolompárorbánok" együttvéve.
Valaki leállíthatná már. És végre elkezdhetnénk megoldani a problémákat.

Első lépésként felmérhetnénk, hogy pontosan hány forint megy el a cigányprobléma megoldására és ezekkel a forintokkal pontosan el kellene számolni. Aztán teljesítménykövetelmény rendszerben kellene működtetni az un. cigányszervezeteket. Feladatmeghatározás, hozzá rendelt forrás, a forrás felhasználásának rendszeres és pontos elszámolása, eredmény felmutatása. Ha nincs eredmény, hatástanulmány, amíg a kudarc oka nincs megállapítva, addig egy kanyit sem szánni rá. Így lépésről lépésre.
Felelősségvállalás a cigányvezetők részéről. Nem pedig követelőzés, pofázás, közpénzen seggvakarás, sikkasztás és mocskolódás.
Esetleg valakik mar tudnak valamit az elkovetkezo idoszak kulonleges nehezsegeirol, csak nem kotik az orrunkra. Mi van, ha a politikai elit olyan informaciok birtokaban van, amelyek alapjan kizarhato, hogy a gazdasagunk osszeomlas nelkul atveszeli a recessziot? Mi van, ha a valsag utan rogton varhato egy kegyetlen uzemanyagar-robbanas, par evre ra pedig uzemanyag-hiany, ami rogton magaval hozhat egy sokkal sulyosabb valsagot es egy anarchia-kozeli allapotot. Lehetnek, akik ugy gondoljak, hogy abban a helyzetben majd minden civilizalt EU-konform megoldas egyenlo lesz a nullaval (kulonosen mert az EU is belezuhanhat egy meg hatalmasabb politikai es energiavalsagba), es ha nem akarunk anarchiaba sullyedni, akkor kemeny kezzel, mondjuk ki, diktaturaval lehet csak kivezetni az orszagot a katyubol. Ezt viszont hogyan lehet elerni? Csak ugy, ha mar most elkezdjuk destabilizalni az orszagot, az emberekben felelmet keltunk, osszezavarjuk oket, hadd vetodjon csak a gyanu arnyeka mindenkire; legyen az kulfoldi titkosszolgalat, itthoni rasszistak, bunozoi csoportok. Es ha ez a destabilizalas mar elert egy elviselhetetlen fokot, akkor ez az elit meghozza a megfelelo intezkedeseket: megnyesegeti az allampolgarok jogait, kezi iranyitas ala veti a gazdasagot, brutalis akciokkal demonstralja az eroszakszervezetek erejet. Ha ez igy van, jo lenne tudni, hogy ezt a most hatalmon levok terveltek-e igy ki, vagy mar a valasztasra keszulo masik elit kesziti elo a terepet maganak...
Ha már cigányügy:
A legszebb történet, hogy a cigányok mellett tüntető Soma (Mamagésa és médiakurva) gyerekét ugyanaznap délután egy cigánygyerek késsel rabolta ki a villamoson (tegnap volt a tévében - ott a támadó származását ügyesen elhallgatták, Soma is - meg a bulvárlapok címoldalán). Miközben a mami ezeket a cigányokat védte.

És az isten barmának még ez sem volt elég... Még mindig a cigányokat védi. Kíváncsi leszek, akkor is így lesz-e, ha meg is ölik majd a gyerekét, mert nem adja oda pénzét.
@lápi lidérc:
Nem hinnem, hogy Soma a cigany bunozoket vedene...en legalabbis nem hallottam ilyesmirol... Egyebkent pedig mi koze lehet egy artatlanul kivegzett cigany kisfiunak es az apjanak ahhoz, hogy Budapesten egy ugyancsak cigany rablo tevekenykedett a temetesuk napjan... Nem latom a logikai osszefuggest. Ez kb olyan, mintha azt irtad volna, hogy Kovacsne elment munkatarsnoje, a hajduboszormenyi illetosegu Szabo Irenke temetesere, es ott meg sirni is mereszelt, mikozben hazukat kirabolta Pap Jozsef, szinten hajduboszormenyi lakos. Huuu, mekkora luzer ez a Kovacsne, hogy elment a Szabo Irenke temetesere, hiszen ilyenek ezek mind, ezek a hajduboszormenyiek!
Jó, féljünk, nehogy megijedjünk.

Ez okés.

És ez mostan azt akarja-e jelenteni, hogy több tököt a Nemzetbiztonságnak!, vagy azt, hogy baszki, Nemzeti Nyomizók, ennyire bénák vattok?

Vagy: Butaházyt el-e kaptátok, buzik? Akkor mit pöcsöltök mostan?

Az a bajom, hogy a nemzetbiztonság ma Mao-n úgy látszik, abszolút béna, mert vagy képtelen kiszűrni a csürhét a tüntiken, vagy nem is akarja.

Bazzeg, egyik dermesztőbb, mint a másik...

A politikai megrendelésre épülő gyilkosság beleférése vagy nem beleférése meg még le is fagyaszt.

Mindenesetre jó tudni, hogy fingunk sincs sem az Aranykéz utcai robbantásról, sem Mórról, sem a parlamenti robbantókról, sem a Teve utcai merénylőkről, Szász Károly megverőiről, ehhem, ehhem, stb.

Faja munka, hülye faszok. Bocs, ha államtitok, ami miatt nem tudhatunk semmitse (ha meg lehetne, de most nem jutott rá időm, h utánanézzek, hát bocs). Adófizetőként csekély vigasz.

P.
Nem olvastam végig a kommenteket, nem tudom, hogy valaki felvetette-e már a lehetőséget, de ha már morfondírozás, akkor sokkal tágabbra is vehetjük az elkövetők körét. Akár cigányságpárti embereket is (a cél szentesíti az eszközt alapon), mivel: nem hiszem, hogy sok olyan dolog van, ami ennyire képes lenne egy oldalra húzni a cigányokat és a nem cigányokat. Egyfajta "bajtársiasság" alakulhat ki a cigányok és nem cigányok között, mert szinte mindenki elitéli az ilyen szélsőséges akciókat, amik mostanában történtek/történnek. Ez akár egy jelentős első lépés is lehetne a cigányok elfogadásában/integrálásában. Persze ez a következmény akár abban az esetben is kialakulhat, ha éppen nem cigányságpárti bagázs a húnyó.
Lehet kicsit elrugaszkodtam a valóságtól, de miért ne?:)
@zorki:

"Sajnos a magyar népesség nagy többsége annyira -minimum- cigányellenes, hogy ne vegye észre ezt a tarthatatlan állapotot vagy megnyugtassa magát: ők tehetnek róla!"

Természetesen a cigányok semmiről sem tehetnek. 700 év még kevés volt nekik, ez nem vitás. Az elköltött milliárdok nem voltak elegek. Még több pénzt a romáknak! Pozitív diszkriminációt!
De hogyan is?
Járjon vmi egy romagyereknek, ami egy csóró, mélyszegény falusi Kovács Pistikének nem?
Zorki, mit kéne tenni még e többségi társadalomnak? Sorold kérlek!

---------------

Csakúgy:

Valahol elborzasztó, ahogy egy fel nem tárt ügy kapcsán, egy ártatlan gyermek és édesapja brutális meggyilkosása okán Kolompár, Teleki, Mohácsi, stb... a sajátjaik hullarablójukká válnak.

Vajon Járóka Líviát (EP képviselő, fidesz) hányan olvasták?
Őt miért nem hívják a köztv-be?
Őt miért nem keresik a nyugati lapok?

Ezt írta feb. 28-án (22. komment):

malacnews.freeblog.hu/archives/2009/02/28/Verszagra_gyul/#comment-9002728

A médiában megjelenő romaképviselet, különösen, ami a közszolgálatiakat illeti, rettenetesen egysíkú, mintha nem is lennének jobber cigányok, mintha azoknak nem is lenne véleményük.

Jó, hogy ott volt sok cigány és sok magyar celeb a mostani temetésen, ennek így kellett lennie, így helyes. S jó lett volna, ha anno Szögi Lajosén is ott lett volna néhány cigányszervezet képviselője, mert tudjuk jól, az valóban rasszista tett volt.

Ismerős? "Öld meg a magyart!" -hangzott el az egyik elkövető szájából, a jegyzőkönyvek tanúbizonysága szerint.

Szomorú ez az egész, előbb kellett volna már összefogni magyarnak és cigánynak, és kivetni mindkettőnek magából a maga bűnözőit...

Egy másik példa arra, hogyan kell irányítottan összeesküvés elméletet gyártani.
Cui prodest? A példaként felhozható gyilkosságok, de különösen a tatárszentgyörgyi vérengzés megszervezéséhez a legnagyobb valószínűséggel a végveszély érzete kellett. A szlovákok nincsenek végveszélyben, sőt. Az egész magyar jobboldal pozíciója nagyon sokat javult s további javulása várható. Tény: végveszélyben a két ország egyetlen központi politikai tényezője érezheti magát. Oda kell telepíteni először az összeesküvés elméletet, ahonnan a szlovák szál sugalmazása is jött. Ehhez a sugalmazáshoz – hiszen komoly nemzetközi következményei is lehetnek, jövőnket köznapi szinten mindenképpen rontja – szintén a végveszély érzete kellett Kb. így: biztosan végképp megbukok, véglegesen hátrányba kerülhetnek kedvezményezettjeim is, ha nem csinálok felfordulást. Csak felfordulásban nyílhat egérút, az eszközök, a következmények ezért nem érdekelnek, csak a biztonságom, a hatalmon maradás.--

Az elkövető nem elégedett meg azzal, hogy a házat a benn alvó családra gyújtotta. Ez kielégíthette volna bosszúszomját, de esetleg kevés lett volna az országrengető felháborodás kiváltásához. Gyilkolt is, gyermeket is. Szenvtelen profi volt a tettes, megrendelésre dolgozott. Kifogástalanul. Hogy nem látott jól? Na ne! Tudta, kik laknak a házban, kik futhatnak ki, hogyan.
Én úgy gondolom, hogy mindezeket minden értelmes szlovák tudja.

Következésképp amíg nincs egyértelmű bizonyítékrendszer, ne szlovákozzanak azok, akik nem érzik magukat politikai végveszélyben. A többiek hadd mantrázzák a szlovák sztorit. Úgy érzem, semmit nem kockáztatok azzal, hogy én ezennel bocsánatot kérek minden szlováktól néhány magyar honfitársam alaptalan vádaskodásáért.
Nem friss szégyenemben árulgatom a hazámat itt a környéken, ha valamelyik szomszéd lenne rá a vevő. A kutyának se kellünk. Mentegetődzöm: a régi magyarok, ha magtalan, töketlen volt a királyuk, hazafiságuk sérelme nélkül más országból választottak maguknak királyt, többször is. Két szláv életüket is adta értünk. Én Dzurindát környékezem, hátha olvassa a magyar netet. szlomadia.blog.hu/ Ha kötélnek állna, perszonáluniónkkal kifognánk minden szelet a szlovák nacionalisták vitorláiból. Mi meg nyernénk egy valódi államférfit az itteni replikák helyett. Jó keresztény Dzurinda, az én előbbi bocsánatkérésemre megbocsátaná az elhamarkodott magyari vádaskodásokat is. No, lehet egy akárhányadik összeesküvés-elméletet gyártani, csak egy-két jó kulcsszó kell a főszereplésemhez. Lehet a segítséget kérni a Kormányzati Jósdától vagy csatolt részétől: www.x-party.hu/index.html

Érdekes "gondolatkísérlet", nehéz azt mondani, hogy ne lehetne_lehetséges_, de én mégis azt mondom, hogy ló lesz az, nem zebra. :(
Bár azt is nehéz eldönteni, hogy melyik a rosszabb...
A magyar tudja kit nem kell szeretnie, azt is mennyire nem kell.
A nem szeretés olyan mint a szeretés, nem mondásra működik, belülről jön.

Az elmúlt 2 évben felismerhető egy tendencia, miszerint egyesek belénk akarják súlykolni, hogy ne szeressük a szlovákokat.

Most pedig tegyük fel a "kinek az érdeke" kérdést!
Kedves W!

Kinek az érdeke?
Ez cikked most olyan, mintha Te is a hitedért/vallásodért küzdenél, hogy a társadalmakat a puszta racionalitás alakítja és a közgazdasági kéccerkettőnégy mindenre megoldás.
A célnak éppen megfelel ez a titkosszolgálati verzió, csak éppen jelenleg nem túl valószínű. (Valamivel azért valószínűbb, mint az ügyfeleiket megfélemlítendő azokat családostól kiirtó uzsorások sztorija. Érdekes, hogy a megtámadott „adósok” mindig a Magyar Konda és a Fidesz-tévé által befenyített, kipellengérezett helyeken laknak és midig a falu szélén a bozótos mellett, ahol könnyű menekülni. Ezzel inkább ne is foglalkozzunk.)
Ami a titkosszolgálatokat illeti, szerintem csak a szlovákok, vagy az oroszok jöhetnének szóba. Azt még el is hinném, hogy nem foglalkoznának az emberélettel, de azt nem, hogy kifejezetten családokat jönnének kiirtani. ’98 táján is nagyon figyeltek, hogy ne haljon meg senki. Az elkövetések módja is túl amatőr: csak a szerencsén múlott, hogy nem kapták el őket. És túl nagy kockázatot is vállaltak volna, túl kevés előnyért. Ugyanezért sántít, hogy magyar nácikat béreltek volna: azok túl amatőrök és megbízhatatlanok egy ilyen konspirációhoz, komoly castingot kellett volna tartani.

„Dermesztő lehetőség, hogy Magyarországon megalakult egy random cigányokat gyilkoló rasszista terrorszervezet. De nem minden stimmel.”
Szerintem sem egészen ez történik. A náci tömeg- és sorozatgyilkosok általában már azelőtt is pszichopaták, hogy elnáculnának. A karrier általában gyerekkori állatkínzásokkal kezdődik, aztán folyamatosan fordulnak emberek ellen és végül megtalálják/feltalálják tetteikhez az emberellenes eszmét is. Hogy ki lesz az áldozat embercsoport, azt az aktuális kulturális környezet, a társadalmi közbeszéd, családi háttér, gyerekkori berögzülések, stb. tényezők alakítják. Talán nem kell magyarázni, hogy miért éppen a cigányok lettek a kiválasztottak. De biztosan fontos szerepe volt ebben a kiszolgáltatottságuknak és a velük szembeni kiterjedt dehumanizáló gyűlöletbeszédnek. (Talán nem véletlen, hogy éppen állatok ellen használatos vadászfegyvert használnak és nem katonai/önvédelmi/stb. fegyvert, amelyeket egyenlő felek használnak egymás elleni küzdelemben.) Úgy tippelem – de ezzel már messze megyek – hogy egy magányos főkolompos van, jó manipulatív képességekkel, aki valamelyik szélsőjobbos bandában talált maga mellé egy-két társat. Mentálisan sérült, befolyásolható személyeket, akik teljesen a hatása alá kerültek és meg is vannak félemlítve.
De én is csak feltételezek.
Ahogy azt is feltételezem, hogy a többi pogromszerű házgyújtogatást viszont nagy részben különböző kisebb csoportok hajtják végre. Egymástól független, szervezetlen, túlmozgásos szélsőjobbos bandák, akár csak „buliból”. Viszont szintén rasszista indítékkal. (Akár közvetetten: a kiszolgáltatott cigányokat tartják alkalmas áldozatnak, a módszert pedig látják a tévében.)

Sajnos nekem még midig ez a legvalószerűbb változat. Pedig én is jobban tudnám szeretni a tiédet. Jó lenne azt érezni, hogy mégis egy nemzet vagyunk, nem egy csapat csürhe, aki épp most kezdi kiirtani magát, mindenféle törzsi törések mentén. És örülnék, ha lenne racionális magyarázat, lennének körülhatárolható okok és felelősök. Jó lenne felírni egy rövid egyenletet oktatásról, rendészetről, vagy geopolitikai játszmákról.
De sajnos évek óta egyre irracionálisabb és erőszakosabb az egész társadalom – a tettekben és a beszédben is. Szinte minden téren hódítanak a mindenféle hiedelmek és az indulatok, amilyen maga a rasszizmus is. A tévéostrom óta pedig a korábbi morális/mentális gátak pedig sorra átszakadtak.
A cigányokról pedig mint állatokról, „orkokról” beszélnek a legszélesebb körökben, szókapcsolat lett a cigánybűnözés, mintha a bűnözésnek lehetne etnikuma. Minden nap három bűncselekményt kell felmutatnia a HírTv-nek, amit a „cigányok csináltak”. Hogy miért nem cigány bűnözőket likvidálnak a gyilkosok? Veszprémben talán két cigánybűnöző és egy magyarbűnöző késelt meg egy románáldozatot, egy horvátáldozatot és egy szerbiai cigányáldozatot? Nem, csak annyi az üzenet, hogy „a cigányok csinálták”. Ők, akik a cigányok. Naponta ötször hallom és olvasom itt-ott, minden szinten (kocsmától a mérnöki irodáig), hogy mit kéne csinálni velük, a kitelepítéstől a gettóba záráson és sterilizáláson keresztül a lelövésig.
Komolyan annyira meglepő lenne, ha ezek után elérkeznénk a gyilkosságokig? Ha valakik idejét látnák megcselekedni azt, amiről évek óta beszélnek és szavakban immár a nagyközönség támogatását is élvezik? Nekem ez inkább a logikus következő lépésnek tűnik.
Korábban is volt ilyen érzésem, de egyre erősebb a gyanúm, hogy belső infókból dolgozol. Illetve azokat teszteled. A legutóbbi MDF-SZDSZ fúzió pl.

Kérdezném, hogy az itt említett Gripen-ügyből várható mostanában valami jó kis terelő botrány, vagy elteszik a választásokra?
A minap a sötét uccán megállítottak engem a romákok. Mondták, hogy összeesküvés van itten. Mégpedig nemzetközi.

Ezért aztán gyorsan adjam nekik oda nemcsak a nálam található forintokat, hanem az egyéb devizában fellelhető fizetőeszközöket is.

Miközben tárcámat kiürítettem, udvariasan érdeklődtem, nem-e éppen a wall street-i befektetőcsoportok egyikének érdeke-e itten az én nyíltszíni kirablásom zavarkeltés céljából? Mer' akkor adják át egyben üdvözletemet a mindenki által jól ismert, befektetési alapokat kezelő kiváló kollégának, akivel még a múltkor együtt terveztük meg azt a jó kis zavarkeltést ottan a Szabadság-téren.

Nem, mondták, ők a Putyin elnök cégének dolgoznak, és a Nabucco meg a Déli Áramlat körüli helyzet elleplezése végett zavarkeltenek éppen, és majd olvassam holnap a népszabit, mert ottan majd le lesz írva, hogy mely érdekcsoportok kiszolgálóinak adják vissza a pénztárcáját, és melyek azok, akik ezt most jól megszívták.
jo cikk. 2 dolog: azt azert ne higgyuk, hogy az NBH-nak nincsenek ugynokei Szlovakiaban. Es ok se feher kesztyuben dolgoznak, bar valszeg a Szlovakok jobban rankalltak, mint mi orajuk, ja.

"Magyarország nem lépett ki a történelemből azzal, hogy belépett az EU-ba. Az unióval rivalizáló birodalmak fenyegetése mellett megmaradt a regionális vetélkedés." - ez igy van. Csakhogy mi valszeg soha nem fogunk Japannal versenyezni/haboruzni; szlovakokkal es romanokkal versenyzunk. Sokan azt hajtogatjak, h mar benne vagyunk a joban, mert barmi tortenjek is: NATO tagunk vagyunk, es a NATO megved. CSAKHOGY: tagok egymas kozti "vitajaba" nem avatkozik be a NATO, tehat mondjuk Slotanak elgurul a gyogyszer, es "rankront", akkor ciki. Nem azt mondom h erre kene holnaptol keszulni, de azert elgondolkodtato, hogy egyetlenegy reformot sikerult 20 ev alatt veghezvinni: a katonasag reformjat (leepiteset). Ertem en, h azert azt, mert az nem vitt szavazatokat - de masok szerint.... - es itt jonnek az igazi osszeeskuves-elmeletek...
Nos ahol én lakom, ott egy egész utcányi vadonatúj házat kaptak a romák (nem vicc), nem most, még régen. Az első dolguk volt, hogy kiverték a kádakat, a boilert, stb. szóval amit amúgy sem használnak. Aztán gyorsan pénzzé tették őket. Pár év alatt egy putri lett a cigánysorból. Gyerekkoromban teljesen általános és mindennapos érzés volt, hogy félek az utcán egyedül közlekedni. Többször vert meg kisebb cigánybanda, bármilyen ok nélkül. Én úgy SZERETNÉM hinni, hogy csak lehetőség kell nekik, és teljes értékű állampolgárok lesznek. Esetleg tudna nekem valaki ebben segíteni? :)

Egyébként KIVÁLÓ ÖTLET lenne sztem egy olyan honalapot csinálni, ahova videóra vagy diktafonra (minden telefon tudja már)rögzített zaklatásokat lehetne feltölteni. Vajon cigány vagy magyar zaklatásból lenne több? Mindenesetre lenne a kezünkben egyféle metrika, ha nem is olyan jó. Másrészt kézzelfogható bizonyítékok ezrei. Vagy lehet, hogy nem is olyan kiváló ez az ötlet.
@specialist: Én ezt a verziót nagyon megfontolandónak tartom.
A helyzet fokozódik, már Árpád is tárgyilagosan vizsgálja az adott problémát.

Tetszett Árpád, amit írtál.

Vigyázz, mert még egy EP-listán találod magad:DD Ibolya átment halászba-vadászba:-)
Stét.
Szerintem felesleges kockázat lenne külföldről befolyásolni. Dől ez szépen magától. Politikusaink nem képesek kimászni a "cicamászóka" alól. Még mindig örihari, és civakodás a hatalmon - még ha a végén explicite csak egy szemétdomb lesz.

Másrészt minden egyes töketlen kormányprogram, és minden egyes új választást követelő ellenzéki felszólalás lök egyet rajtunk lefelé a gödörbe.

Szlovákiának csak állni kell a gödör szélén, és segítő kezet nyújtani a menekülő tőkének.

Elk.rtuk, így 10 milliónyian, és rendületlenül k.rjuk is tovább.
@lebenyi1:

Igen, a fidesz egy alvilági bandát szervezett, h amikor majd hatalomra kerül, akkor az országban lévő katasztrofális közbiztonságra hivatkozva alkotmányos diktatúrát vezessen be. Jaaaaaa, kb. ezt lebegteti specialist....

Mondjátok, ti gyógyszer hatása alatt álltok?
Nem?
Pedig kéne....
@malacka69 körbekacajozza a fletótikákat:
Lelőttek egy ötéves gyereket, a gyilkosságnak is a gyalázatosabb formáját választva. Ha gyilkosság gyalázatosságát egyáltalán lehetséges fokozni.
Lehet, hogy a rasszizmus megtestesülése volt. Lehetett tartozás miatt mások megfélemlítésére. Lehetett T.W.A vagy mások összeesküvés elméletei szerint.

A gyermek szempontjából lényegtelen.
Ő azért került ebbe a történetbe, mert oda született a falu szélére cigánynak.
Ezért mondtam, azt amit.

Minden további beszélgetésnek akkor van értelme, ha már ennek megértésén túljutottunk.
De a közelében sem vagyunk a megértésnek!

Addig csak vitázzatok azon, hogy melyik - a politika osztályba önös politikai érdekekből, és nem a cigányok érdekében beválasztott- roma politikus mondandója tetszett jobban nektek.

Elkeserítő tud lenni a többségi magyar társadalom.

Nevez már meg nekem egy egyéniben megválasztott roma képviselőt.
A Fidesznek akkor fogok hinni roma ügyben, ha Járóka Liviát egyéniben jelöli képviselőnek. Akkor megemelem a kalapom.

Nekem az tetszett, hogy illően távolságot tartott a cikkíró a témától, azaz maga is érzi, sem bizonyítéka, sem konkrét információja nincs, mi történt. Gondolkodni, kombinálni persze szabad, lehet, sőt kell is. Nem tudunk semmit, és ez a szomorú.
@zorki:

Olvasd el Járóka Líviát, aztán nézd meg az mtv videótárában Mohácsi V-t.
Ha a kettő között nem találsz egetverő intellektuális különbséget, akkor nem tudok neked mit mondani....

A mszp EP listáján nincs cigány.... 66 hely...

A fidesz EP listáján 7. helyen, biztos befutóként ott van Járóka Lívia...

No comment...

Zorki, mi a válaszod arra, h Szögi Lajos megölése antimagyar rasszista gyilkosság volt-e, tekintettel az elkövetők szájából elhangzottakra, amiket fentebb idéztem, és a bírósági jegyzőkönyv is rögzít?

Volt-e akkor liberális celeb tiltakozás?

Az áldozatok hullarablását pedig leginkább Mohácsi és Kolompár média haknizásában követheted nyomon.
Én követem.... gyalázatos, mondhatom...
Tóta W. Árpád
Fogadd mély gratulációmat az írásodhoz.

A kommentelőknek néhány:

- Rizikós beavatkozni ilyen durván egy ország belügyeibe? Kac-kac, hány példát kell hozni a történelemből, ahol a titkosszolgálatok ennél durvábban avatkoztak be? Ébresztő!
- Magyar titkosszolgálat ? Lehet, bár reménykedem, hogy a titkosszolgálati vezetők, szét tudják választani a piszkos munkát, amit Magyarországon végeznének adott hatalmi elit megbízásából, attól amit esetleg külföldön végeznének az ország "érdekében", mert hiszem, hogy önértékelés szempontjából inkább lesz az ember "hazafi", mint bűnöző.Ergo, ha magyar akkor szűk, befurakodott maffia banda, sem mint tényleges hivatali erő.
- Az elkövetések mikéntjeiről nem igazán tudunk semmit, úgyhogy a lehetőségeknek jelenleg sokféle alakját képzelhetjük el, de azért vannak momentumok amiket nem lehet kikerülni.
- Hány olyan Magyarországot lejáratni kívánó ténykedést éltünk meg az elmúlt néhány évben, melyekről előbb-utóbb de lekopott a magasztos máz. Tetszik például a jelenlegi bécsi tüntetés is.
- Az ufós, összeesküvés elmélet gúnyolódós emberkéknek: nincs túl mélyen a fejetek a homokban, mert az oxigén hiányt tud ám okozni! Időnként érdemes ám elkötelezettség nélkül gondolkodni is!

@Hans von Nürnberg:

Kibaszott nagy tévedésben leledzel:

1. A szlovákiai titkosszolgálatról volt szó, mint egy lehetőségről.

2. A szlovákiai titkosszolgálat, nem a szlovák nép. Nem kell bocsánatot kérni a szlovák néptől, mert ha van igazsága a teóriának, akkor is valószínű, hogy nem kötik széles Szlovákhon orrára. Szintén volt már példa rá, hogy saját nemzete elítélte saját titkosszolgálatának működését.

3. Nadjon rózsaszínűben látod szomszédainkat, holott fel kéne egy kicsit fogni a cikk néhány mondatát:
"Kelet-Európa ugyanaz, mint a rendszerváltások idején volt: éhesen tátogó kakukkfiókák fészke. Vézna gazdaságaink élethalálharcot vívnak egy autógyárért, az igazán nagy spílerek, mint a hadiipari vállalatok pedig zsebből kifizetik a komplett kormánypártot egy aláírásért cserébe."

Itt mint máskor nem a népek kerülnek egymással szembe, csak ők fogják megszívni igazán.
@stibicsek:

Ezen már én is gondolkoztam, mivel szüleimet folyamatosan fenyegetik a szomszédba költözött cigányok, akik közt van olyan is aki gyilkosságért ült.
Egy biztos, minket ér több atrocitás.
És ha majd tömegével lesz látható és hallható a neten, hogy átmgyek vén kurva elvágom a torkod, megb...-lak a férjed hátán, stb. stb.
Akkor tényleg el fognak szabadulni az indulatok.
Én azt mondom rugnak belénk annyit, csináljuk meg azt az oldalt, és tépjünk le erről a gány oldalról egyszer s mindenkorra.
Ott mi fogunk moderálni, meglátjuk mi lesz.
Nem mi kezdtük a szemétkedést!
Annyit előre vetek, hogy a férgek (tomcat ivadékok, szabó albert mutantúrák) oda is be lesznek injektálva.
hallotta valaki a rendőröket oroszul gagyogni, az nem lehet, hogy néma leventeként ütlegelték a sleppet?! Máriusz észrevette? nahátakkormeg...
Szabó Albert és Magyar Népjóléti Szövetség nevű operettbandája évekig masírozott röhejesen színpadias nácidíszletek között a baloldali-liberális média és politikusok hosszan elnyúló hörgése-vonyítása közepette. Hónapokig náciveszélyezett, szélsőségesezett, rasszistázott a véleménnyilvántó "értelmiség". Fel lehetett vetni a polgári oldal felelősségét a helyzet kialakulásáért, hogy nem ítélték el eléggé és idejében a szélsőséget, nem határolódnak el eléggé tőle, talán csak nem játszanak össze vele? (vö. a Sólyom Lászlót ért ugyanilyen baloldali támadásokat. Nem szólalt fel, nem időben szólt, mit mondott) És egyébként is lesz itt nemulass meg fehérterror, ha a Fidesz hatalomra kerül. A Fidesz hatalomra került és Szabó Albertet, az antiszemita szörnyet a szakmai terminológia szerint "kiszorították" az országból.
Ugyanez megy most is.
Mivel a kormány mára gyakorlatilag minden kérdésben megbukott, muszály olyan témákat találni, amivel 1. (egyre nehezebben bár, de) el lehet terelni a figyelmet a gazdasági problémákról 2. felelőssé lehet tenni és be lehet sározni a polgári oldalt.
A magyar nép semmivel sem rasszistább bármelyik "felvilágosult" kultúrnemzetnél és kurvára elegem van belőle, hogy a baloldal néhány idióta prominense lelkiismeret furdalás és kollektív bűntudat keltési szándékkal állandóan ezt a kártyát veszi elő, ha szarban vannak.
Budaházi, Toroczkai a KGB-bérenc magyar NBH-főigazgatóval összejátszva teszik most ugyanezt. Utóbbi pedig, ha már szolgálatával nem tudja, vagy nem akarja a külső támadásokat elhárítani, belső pártpolitikai megrendelésre, az eszközökben nem válogatva próbálja lejáratni a politikai ellenfelét.
@laborcs:

Vanyek guglizz rá, --szabó féreg albert-- szülei hol is élnek e nagyvilágban, és jelenleg mi a munkája!
Ha megint hazarendelik azt a férget, lesz aki eltöri majd a gerincét.
Bár könnyi ezt mondani mivel a mocsadék most nincs itt (neki ez nem itthon!), a fent említett --féreg urak-- gerincére ugyancsak ráférne egy kis kezelés fa testápolóval.
@doctor who: "Azert hogy a nacik retardaltak lennenek...
Azok a retardaltak megiscsak letaroltak anno a fel Szovjetuniot, meg a tokeletes nem retardalt nyugat-europai demokraciakat."

Tény, hogy évekkel ezelőtt rájöttek az orosz/nyugati filmgyártók is, hogy retardált nácik legyőzése nem nagy kunszt és kezdték bemutatni, hogy a "birodalom" mégiscsak egy jól szervezett gépezet volt tradicionális katonai hagyományokkal...
@malacka69 megélhetési dolgozó:
Ebben a kérdéskörben egyik párt sem jobb a másiknál (a liberális sem), és nem is értem miért hoztad nekem a szocikat?
Semmi jót nem mondtam ebben a tekintetben róluk.:D
Nem mondtam, hogy nem találtam különbséget Mohácsi és Járóka közt, csak annyit mondtam: lényegtelen kérdés ezen vitázni.

Nem véletlen említettem Járóka egyéni képviselőségét. Elfogadtam amit írtál, azért kérdeztem azt, amit.
Most másképpen kérdezem, most személyesen tőled: egyéniben is mnegszavaznád képviselődnek?
Ez az alapvető kérdés. Az őszinte válaszod a lényeg (nem nekem kell megválaszolnod, hanem magadnak). Szal ez a lényeg, a többi sumákolás.
A magyar emberek legnagyobb többsége ma biztos nem szavazna meg egy roma képviselőt. Ezen kell változtatni.

Szögi Lajos meggyilkolását is a gyalázatosabb gyilkosságok közé sorolom.
(Igazából nekem már a gyilkosságnál - szándékos emberölés- elszakad a cérna. Onnan már nem igazán tok minősíteni. Miért gyilkolhat egy katona? De ez messzebbre vezető kérdés.)
Én ott voltam Szögi Lajos temetésén. De persze, nem vagyok celeb, ezért utóbbi kérdéseid ne nekem tedd fel!
Megéri az előítéleteinket félretenni!:D

Nem vagyunk egyformák.
@ZOLDMANO: Szüleid között van olyan is , aki gyilkosságért ült? Hűha! :)
Szlovák titkosügynökökre itt semmi szükség, önerőből is látványosan ki bírjuk nyírni magunkat: inforadio.hu/hir/belfold/hir-261738

hát igen, ezen a szinten is tutira mennek a hatalmi küzdelmek, és ki tudja, jaja. meghát felénk is, felőlünk is, ecce homo...
+
márcsak ezért sem szerencsés választási 5let a hazai társadalom erőteljes párt-alapú megosztása...
sztem
@Pszt!:
Tudod ember, én nem vetítettem, emiatt tán jobb lenne ha nem szólnál be.
Az tény, hogy nem tudhatod igaz-e amit írtam, vagy sem.
Azon leszek hogy elrontsam a jókedvedet, oksa?
Szögi Lajos temetésén miért nem volt ott a 100 tagú cigányzenekar? Nagy gesztus lett volna. Ugyanakkor a legkevesebb.

Vajon miért olyan a cigányképünk, amilyen?
Ha mondjuk Balogh Róbert (jazzgitáros,) száz tagú cigányzenekar, vagy épp Járóka Lívia stb. lenne "a cigányság", kit zavarnának ebben az országban?
@stibicsek:

Kiszeretkezettül igazad van!!!!!

De írhattad volna Snétbergert is (ld. mtv videótár, ahol Veiszerrel beszélgetett), vagy Caramelt, de nálam még Oláh Ibolya is bejött, neki szurkoltam anno, mint ahogy legutóbb Lakatos Krisztiánnak.
@malacka69 megélhetési dolgozó: "Caramelt, de nálam még Oláh Ibolya is bejött"

Ez már nekem is feltűnt, hogy a duma, miszerint a tömegek előítéletesek, nem áll meg "normális" cigányokkal szemben (lásd sms-ezők száma/aránya a fenti énekesekre), míg valahogy a valódi "előítéletesség" túlnyomórészt az "összeférhetetlen" emberekkel szemben áll, még akkor is ha azok adott esetben nem cigányok hanem magyarok vagy hollandok.
@stibicsek:

"Vajon miért olyan a cigányképünk, amilyen ?"

Mé, milyen ?
Vagy tényleg mi lennénk Európa, sőt a világ egyik legrasszistább népe? Esetleg bizonyítsuk be azzal az ellenkezőjét, hogy szigorúan etnikai alapon hagyjuk jóvá a munkátlansághoz való jogot, az elnyomottságot szimbolizáló magunkalászarást, a lincselést mint pallósjogot, a gyötrő megélhetési kényszer miatti termény-mobiltelefon-tárca csoportos einstandokat, integrációs törekvések által legalizált teljesítménytelenséghez kötött juttatásokat.
Sürgősen lépni kellene, mert már dühös emberjogi demokraták verik ablakainkat az USA -ból, Szlovákiából, a Bundeswerh -ből, és ki tudja, lehet hogy nemsokára Kínából is.
Hú, a variációk száma végtelen. Ha akut információhiány van, nem lehet ilyen messziről találgatni, mert óhatatlanul összeesküvéselmélet lesz belőle. Ami logikailag állja a sarat, csak hát a bizonyság...
Ha csak a nyíltan benevezett játékosok számát vesszük: maszop, fidesz, fasiszták, tótok, románok, oroszok, zsidók, üzletelők, cigányok stb. hát ebből is végtelen variáció adódik, tekintve, hogy minden fél aktív a történetben.
Aztán ugye a '45 utáni világban a szalonképes beszéd alapfeltétele a kiválasztott nép mártíromsági tabuja, nem szóltunk a közvéleményformáló eszközök gyakorlati monopolizáltságáról.
Ferencék ál-megverik Malinát, elődeik "éhség" lázadást szerveznek kelet-tótországban (amit annak rendje és módja szerint, katonai erővel vernek le a tótok). A románok (akárcsak a tótok és a szerbek) az elmúlt 50 évben titkos szolgáik munkaidejének 80%-át csak ránk áldozzák. És a ruszkikról se kell elfelejteni, hogy miként hangolták át pénzt, energiát nem kímélve '12-'16 közt a vlahokat a monarchia ellen, hogy az ellenértelmű látszat ellenére milyen álnok módszerekkel vonták el grúz területeket
Grúziától. És hogy milyen őszinte kárörömmel venné, ha nato- és eu tagság ide, vagy oda, de háborús helyzetbe keverhetne egymással alapból acsarkodó káközép eu-s államokat.
Miközben a szoclib párt-tévékből tájékozódik a 3/4 ország...

Szóval ennyi lendülettel kanyarodjunk csak nyugodtan vissza tótéktól a roma-magyar konfliktust élező tel- aviv-dohány utca tengelyhez!

Magyarország baja az, hogy egy európai egyesült államok, totális etnikai, kulturális kuszaság jellemzi, nincs (nem is lehet) vérségi-kulturális kötelékre alapozott szolidaritás, miközben lakói jobbára -alaptalanul, hiszen a nemzetség rég elhalt - nemzetállamban gondolkodnak.

Bezzeg a tótok. Nekik csak a nyelvünket kell keresniük, utálniuk és a kevés nemtótot következetesen kirekeszteniük. Az eredmény egy gyenge képességek ellenére is sikeresebb, szolidáris, homogén nemzetállam.
Ők győztek, nemzeticucilizmus kontra felvilágosult sokféleség: 6:0.
Engem valahogy nem nyugtat meg az, hogy a rendőrség gőzerővel rajta van az ügyön.
Ha a Cozma-gyilkosok nem lettek volna 60 IQ-s majmok, akik pont egy térfigyelő kamera szeme láttára szúrják le az áldozatukat, és nem a saját autójukkal menekülnek Olaszországba, akkor a mai napig fogalma se lett volna a rendőrségnek, hogy kik voltak az elkövetők, vagy hogy hol vannak.
eztet írtam fentebb: a versenytárs országok "oszd meg és uralkodj" típusú, akár nagyon durva destabilizációs dolgaival kapcs:

ezért sem szerencsés választási 5let a hazai társadalom erőteljes párt-alapú megosztása...

és ezzel bővítem:

és a hazai társadalomnak semmilyen, gyűlöletre vagy "akárcsak" utálkozásra alapított erőteljes megosztása nem jó.

mert bennünket gyengít, mindenkit.
sztem.
Ha szereted az összeesküvés-elméleteket, akár a mostani banklikviditási pletykákat is tekintheted egy nem-baráti titkosszolgálat aknamunkájának (mer' lehet, hogy tényleg...). Semmi nem árt jobban egy banknak, mintha megkérdőjeleződik a fizetőképessége: ezzel is padlóra küldhetik az országot.
Árpi, van még ebből a cuccból? Én is akarok ilyeneket... :D:D:D
Én inkább zsidó vagy cigány tettesekre gyanakszom. Náci ilyen borzalmat nem csinál!

Arra nagyon figyelni kell majd, hogy esetleges államcsőd esetén prioritást kapjanak a cigányoknak kiosztott segélyek, különben nagyon-nagyon dühösek lesznek!
A magyarok könnyebben lenyelik ha nem kapnak fizetést-segélyt, legfeljebb csendben éhenhalnak.
Remélem mindenki tisztában van a listán elfoglalt helyével!
Az első helyen mindig a cigány legyen!

Ennél a lövöldözős-füstmérgezéses ügynél a tőkét most fontosabb dolgok foglalkoztatják, a szlovákokhoz akkor se megy semmilyen beruházás ha Magyarországon polgárháború lenne, meg akkor se ha minden rendben van.
A szlovák gazdasági előny is pillanatok alatt elolvadhat, ha a régióban bármelyik ország borul és ezt feltehetően tudják.
Szerintem nem a szlovákok voltak. (Orosz, ukrán már jobban hangzik.)


specialist

"kulonosen mert az EU is belezuhanhat egy meg hatalmasabb politikai es energiavalsagba"

Az energiaválságnak kitűnő gyógyszere a recesszió.
Utóbbihoz hozzá lehet szokni, kevesebb autós kirándulással és sieléssel jár, az energiahiány viszont gyilkos lesz (lenne).


Vanek B. Eduard 2009.03.06. 16:04:10

"Semmi nem árt jobban egy banknak, mintha megkérdőjeleződik a fizetőképessége: ezzel is padlóra küldhetik az országot."

És kiegészíteném azzal, hogy teljesen mindegy milyen a bank tőkehelyzete!
Egy sms kampánnyal, miközben a bizalom régóta fogyogat, a legerősebb bank is tönkretehető, a betétesi roham ellen nincs védelem. (Bank átmeneti bezárása segít csak, de nyitás után kisebb sebeséggel úgyis lezajlik a folyamat.)
@FAQ (ex SarokVáltó): "Egy sms kampánnyal, miközben a bizalom régóta fogyogat, a legerősebb bank is tönkretehető, a betétesi roham ellen nincs védelem."

Ezért nem értem pl. a töketlen politikusokat...

Pl. amikor a postabankos incidens volt, akkor mindenfélét mondtak, telt az idő, de nem történt meg az, amitől a betétes megnyugodhat:
Egy napra bezárják a bankot, kivonul egy rovancs és könyvvizsgáló kommandó és másnap reggel a banknyitáskor kijelenti pénzügyminiszter és a bankfelügyelet elnöke kéz-a-kézben, hogy megvizsgálták a bank helyzetét és az állam garanciát vállal a banki betétekre. Pont. Ennyi.

Mert ez technokrata viselkedés és én a rendszerváltás óta csak "politizáló" embereket látok pozíciókban ;(

Én hiszek a politikában, fontos és hasznos, mert abból épül a demokrácia, de nagyon elromlottak a dolgok.

Kellenek az egyértelmű elvek és eszmék, amelyek mellett rendeződik egy párt tagsága. Ekkor nem is kell minden részletet leírni, kihirdetni, mindenki tudja kb. mi lehet a véleménye a dologról egy-egy pártnak. (Lásd a fideszes "elhatárolódás" követeléseket. Van akiktől várják az elhatárolódást és van akiktől nem várják, mert mindenki tudja, hogy semmi értelme hogy kimondja ezeregyedjére is).

Szóval nem hiszek a tömegpártokban, a választási pártokban, a politikai haszonlesés pártjaiban, mindez a demagógia melegágya és a leromlás egyik oka.

A politika irányokat, eszméket és célokat adjon, a napi ügyeket meg technokraták vigyék... na ezt a megközelítést senki nem kínálja. Ma már egyik párt sem tud egy konzekvens, egyértelmű értékrendet felmutatni... azt meg hogy valóban azt is szeretné tenni, az ismert céljait akarja megvalósítani, arrafelé mutatnak a tettei, na az aztán teljesen ábránd.
@eMeL:

"Szóval nem hiszek a tömegpártokban"

Ezek automatikusan alakulnak ki.
Ahol pénz van, ott a hülyék is nagy erőkkel megjelennek. Miután megjelentek, foggal-körömmel erősítik magukat, ami feltétlenül a tömegpárt felé visz. Pont úgy mint a vállalati szférában a multik kialakulása. Minél nagyobb, annál sérthetetlenebb, jobban rontja a többiek (sok esetben kevésbé hülyék) esélyét.
@FAQ (ex SarokVáltó):

"Én inkább zsidó vagy cigány tettesekre gyanakszom. Náci ilyen borzalmat nem csinál!"

Mond hová mész, mikor megindul a lábad alatt a föld?
Mikor azt mondja a fa, itt lapul mögöttem nem tűrhetem.
Bűneid megszámláltatnak barátom!

@ZOLDMANO:

"Bűneid megszámláltatnak barátom!"

De elég ha az utolsó pillanatban megbánom és sztornó az egész.
Ezt is tartsuk észben a számolgatás ideje alatt!
Provokátor vagy-e?
Istened félek nem A lebutított, ki ajándékot dugdos a fa alá, ellenben szíjjat hasít a hátadból, ha rászolgáltál.
@FAQ (ex SarokVáltó):

"De elég ha az utolsó pillanatban megbánom és sztornó az egész."

Nem úgy van az! Nehogy már egy pillanatnyi megbánás ugyanannyit érjen, mint egy életen át fizetett egyházi adó.
@FAQ (ex SarokVáltó): „Arra nagyon figyelni kell majd, hogy esetleges államcsőd esetén prioritást kapjanak a cigányoknak kiosztott segélyek, különben nagyon-nagyon dühösek lesznek!
A magyarok könnyebben lenyelik ha nem kapnak fizetést-segélyt, legfeljebb csendben éhenhalnak.”

Az empirikus tények előtti tisztelgés gyanánt esetleg megemlíthetted volna a taxisblokádtól az országos sztrájkokon át a szociális népszavazásig mindazokat a megmozdulásokat, amelyeket köztudottan a cigányok szerveztek saját anyagi érdekeik védelmében, miközben a magyarok otthon malmozva várták az éhhalált.

Gyermeteg teóriáid, lám, egy kósza fingtól is kártyavárként omlanak össze. Te szerencsétlen hülye, te.
@pfúj:

"megemlíthetted volna a taxisblokádtól az országos sztrájkokon át"

Hogy jön ide a taxisblokád? Sztrájk? Népszavazás?
Ezek ártalmatlan csínytevések a gyilkolászáshoz képest. Utóbbi kettő még demokratikus is. Az ebben résztvevők zömének ez volt az első és utolsó tölténye amit ellőtt, utána szépen csendben marad.
Próbáld meg hosszasabban átgondolni a mondanivalód, és csak aztán írj! Esetleg kérj segítséget felnőttektől!
Sőt, hagyd a fenébe a gondolkodást, nem fog ez menni.

"Gyermeteg teóriáid, lám, egy kósza fingtól is kártyavárként omlanak össze. Te szerencsétlen hülye, te."

Értettem! Visszavonom a gyermeteg teóriát. A cigánynál sokkal veszélyesebb a taxis vagy a sztrájkoló.
Így már nyugodtabban eregeted a fingodat?
@pfúj:

Nem szívesen folyok bele mások vitájába, annál is inkább mert a lényegesebb dolgok az előző posztban csordogálnak, de itt jelentősen megkavartad. Igaz volt is mit, mert a "A magyarok könnyebben lenyelik ha nem kapnak fizetést-segélyt, legfeljebb csendben éhenhalnak." mondat valóban nem állja meg.

Csakhogy, a taxisblokád illegális/törvénytelen szarakodás volt, míg a sztrájkok és a népszavazás abszolút demokratikus és törvényes keretek között lezajló "ellenállás".

FAQ pedig, ha jól értem a "nagyon-nagyon dühösek lesznek!" kitételét, valamilyen illegális szegény/cigánylázadás rémképét vetítette előre, amire - valljuk meg őszintén - nem kevés esély mutatkozik.

Ps.:
- A boldog emberek azért mértékletesek, mert jó sorsuk jó kedéllyel áldotta meg őket...

- A korlátoltság, ha becsületességgel párosul, még mindig elviselhetőbb, mint az álnoksággal szövetkező szellemesség.

Hát csak ennyi.
További jó fórumozást!

Üdv.
@Shore:

"Nehogy már egy pillanatnyi megbánás ugyanannyit érjen, mint egy életen át fizetett egyházi adó."

Pedig de.
:)

Erről jut eszembe, pár éve Egerben olvastam az alábbi szöveget egy plakáton:

"Ne csak fizesse, hallgassa is az egyházi adót!"

(Katolikus rádiót)
@FAQ (ex SarokVáltó):
Azért nem éppen ártalmatlan csínytevések.
Az első éppenséggel nagyon nem, mivel az a társadalmat nem reprezentáló csoport magánakciója volt, amivel a többségi társadalmat zsarolták meg. Hasonlóan az utóbbi évek felülről szervezett konspiratív sztrájkjaihoz.
A népszavazás nevű mutatvány pedig az impotens "reformokat" konyította le ugyancsak a többség kárára, furcsa módon a többség segítségével (megvezetésével). Egyébként mindegy volt hogyan szavaznak.
@FAQ (ex SarokVáltó): A példák arra mutattak rá, hogy ha viszonylagos jólétben élő magyarok anyagi helyzetükön keveset rontó intézkedések hatására is utcára mennek, akkor abszurd az a feltételezés, hogy egy még rosszabb helyzetben a „csendes éhhalált” választanák.

Azt az állításodat pedig, hogy a cigányok másképpen reagálnának a megszorításokra, mint a velük azonos körülmények között élő magyarok, semmivel sem tudod alátámasztani.
Egyszóval ismét blöfföltél csupán, éppúgy, mint amikor néger tudósok kutatásaira hivatkozva bizonygattad a fekák genetikai hajlamát a bűnözésre, de ezeknek a tudósoknak a nevét a mai napig nem sikerült kinyögnöd.
@FAQ (ex SarokVáltó):

Az tuti, hogy valami vírusmarketing lehetett. Az egyház magától ilyen szellemeset nem ír. Ha Szegeden láttad volna, azt mondanám a KKP műve.
@FAQ (ex SarokVáltó):

Mint ahogy a Prosectura mondja:

"Ha 100 éves leszek,
Keresztet vetek,
Megbánom a bűneimet,
S többé nem vétkezek!"

:D :D :D
Ha államcsőd lesz hogyan kommentezünk?
Nem lesz áram.
De szar lesz.
@pfúj:

"A példák arra mutattak rá, hogy ha viszonylagos jólétben élő magyarok anyagi helyzetükön keveset rontó intézkedések hatására is utcára mennek"

Így van.
Cigánynál ugyanez pedig azt jelenti, hogy előveszi a zsebkését és megkarcolja az ütőeredet 20 forintért.
Szerintem nem egy súlycsoport...


"Egyszóval ismét blöfföltél csupán, éppúgy, mint amikor néger tudósok kutatásaira hivatkozva bizonygattad a fekák genetikai hajlamát a bűnözésre, de ezeknek a tudósoknak a nevét a mai napig nem sikerült kinyögnöd."

Egyszerű, józan gondolkodású orvosról van szó aki az átlagnál jobban ismeri a saját fajtáját. Ismerősök nevét nem adnám ki.
A csekélyebb értelmi képesség nem feltétlenül jelentene nagyobb hajlamot a
bűnözésre, de valahogy mégis ez szokott kisülni belőle. (néger és cigány esetén hatványozottan)
@ZOLDMANO:

"Nem lesz áram."

K. vakapad az illetékes elvtárs, talán ebben (még) valamennyire önellátóak vagyunk. Ha jól tudom az MVM-et végül nem adták el.
A hálózat ingadozásokat csillapító stabilitása veszélybe kerülne ha bojkottálna minket az EU.
De nem hiszem hogy ezt tenné, még ha szivatnánk őket akkor sem.
@FAQ (ex SarokVáltó): "A magyarok könnyebben lenyelik ha nem kapnak fizetést-segélyt, legfeljebb csendben éhenhalnak."

no erre kivancsi leszek. 300 forinttol minden esetre kurva nagy lett a csatazaj.
"no erre kivancsi leszek. 300 forinttol minden esetre kurva nagy lett a csatazaj."

Messze állt az még az erőszaktól!
@FAQ (ex SarokVáltó):

Köszönöm a kiigazítást.
Csak a perverz apokaliptikus látomásaimat próbáltam meg kivetíteni.
Lesz áram, ez jó hír.
Paks hány százalékot ad?
Amikor az utcán söprik majd a forintot, akkor megmondanád, ki fog neked szociális alapon bármilyen áramot adni.
Ha nem kapsz, akkor mi lesz?
Magad mondtad, veled mindent meg lehet tenni. Ne legyenek kétségeid, annál többet is.
@FAQ (ex SarokVáltó): „Cigánynál ugyanez pedig azt jelenti, hogy előveszi a zsebkését és megkarcolja az ütőeredet 20 forintért.”

Nem azt kérdeztem, hogy mit gondolsz a cigányokról, hanem hogy mivel bizonyítod az állításodat. Lerajzoljam, mi a különbség vélemény és bizonyíték között, vagy kiguglizod magadtól?

„Egyszerű, józan gondolkodású orvosról van szó aki az átlagnál jobban ismeri a saját fajtáját. Ismerősök nevét nem adnám ki.”

Értem. Ez esetben tehát a bizonyíték az, hogy „Egy haverom mondta, aki ért hozzá!”
(Ez majdnem olyan meggyőző, mint a „brit tudósok”, de azért kicsit még csiszolgasd.)
Árpád, adjál valami életjelet mert a 2db 1hetes hozzászólásod arra enged következtetni, hogy a szlovák titkosszolgálat kezére kerültél:D
megvagyok, nyugalom, holnapra elvileg lesz post is. addig Zsadon kollégát ajánlom: index.hu/velemeny/eheti/2009/03/09/ovtgm/
@pfúj:

"Nem azt kérdeztem, hogy mit gondolsz a cigányokról, hanem hogy mivel bizonyítod az állításodat."

Ki vagyok Én? A fogadott tanítód?
A cigányokat az átlagnál veszélyesebb, megbízhatatlanabb embereknek ismerem (nemcsak hírből!), akiktől jobb óvakodni. Találsz a neten róluk elég anyagot, esetleg beköltözhetsz egy putriba értetlenkedni, ha ennyire rákattantál a témára. (Ekkora aggyal hamar beilleszkedsz majd, jól fogod érezni magad köztük.)

"Lerajzoljam, mi a különbség vélemény és bizonyíték között, vagy kiguglizod magadtól?"

Rajzolhatod!

"Értem. Ez esetben tehát a bizonyíték az, hogy „Egy haverom mondta, aki ért hozzá!” "

Tekintve hogy ez a szakmája és jól csinálja, amihez meg nem ért arról nem is nyilatkozik, ezért számomra ez is egy bizonyíték egészen addig amíg valaki ezt meg nem tudja cáfolni, de eddig nem tudta.
Gondolom te szintén nem tudod...
(Bár nagyon szeretnéd, de eddig sajnos egy darab érvet sem láttunk tőled, csak annyit hogy te ezt nem érted, nem tudod felfogni, segítsek már.)
Ez így kevés.
@DonAks:

Malac tantóbá oktat:

Kezdő vagy még, öreg, ez nem kétséges...

Nézni kell oldalt a friss kommenteket, és láthatod, h a nagy élet nem ebben a posztban volt hétvégén, hanem az előzőben!

Ott többször szólt a gazda is!

Sokan azt sem tudják, mire jó a sárga nevük...

Hát arra, h ha többször szóltál, és akarod tudni, h melyikre kontráznak, akkor kattints a sárga nickedre az adott válaszban, mert az xy nick válasza arra a kommentedre megy, ami bejön a sárgát megkattintva!
Sziasztok!
Az első megfejtésem az agyatlan skinhead verzió volt. Hogy miért is?
- az uzsorás megfenyegetések kisebb dolgokkal kezdődnek, pl. felakasztják az adós kutyáját. Megfélemlítésül persze lehet, hogy megölik az adóst, de nem a gyerekét.
- A módszer a szerb etnikai tisztogatásokra hasonlított, ha igaz a tizenvalahány hasonló eset, akkor eleinte csak gyakoroltak.
- Gyáva a megoldás: a telep szélső házát támadták, ahonnan könnyű menekülni, kicsi az esélye, hogy valaki látja a támadót.
- A söréttel lövöldözés nagyon amatőr - még célozni se kell hozzá tudni.

Persze az illető lehet akár Gárda tag is, vagy akárki. 1-2 bolond szinte bárhol akad. Ha lennének 20-an, már rég lebuktak volna.

A külföldi szál persze lehetséges, való igaz, hogy akár szlovák, akár orosz, akár izraeli érdekcsoportok profitálhatnak az ország destabilizációjából.

Ami viszont érdekes, hogy az események náci támadásként való beállítását minden esetben a saját kormányunk és a hozzá közeli sajtó hangoztatta a leginkább. Gyakorlatilag kiprovokálták az országot elítélő nyilatkozatokat !!!
Mellesleg a legutóbbi eset pont akkor történt, amikor pártunk és kormányunk elég erős kommunikációs defenzívába szorult a miskolci és veszprémi esetek után (vö. csak nem Szilvásy terrorveszély nyilatkozata után lőttek a TV palotára - se előtte, se utána)

Az a mai eu-s politikában szinte természetes, hogy a pártok belpolitikai érdekeik miatt próbálnak innen-onnan külföldi támogatást szerezni (pl. eu néppárt a Fidesznél), de hogy ezt úgy tegyék, hogy közben az országnak nagyon-nagyon durván ártsanak, az már egy kicsit durva.
- Ha az elkövetők egyszerű magyarok függetlenül mind belföldi, mind külföldi politikai erőtől, akkor a probléma túl erős kommunikálása kifelés belpol érdekből egyszerű hazaárulás.
- Ha az elkövetők a magyar titkosszolgálat/kormány irányítása alatt állnak az már sokkal durvább. Saját állampolgárok meggyilkolása a jobboldal visszaszorítása érdekében?
- Ha az elkövetők külföldi titkosszolgálat irányítása alatt állnak és a célzott destabilizációt a kormány saját kommunikációja valósítja meg, abból meg még durvább következtetéseket lehet levonni... Persze az is lehet, hogy csak ennyire hülyék :-)
Üdv
G
Ha jár erre valami csököttagyú maszop-szavazó, akkor magyarázza már meg ennek tükrében a gyurcsány-kormány reform-elkötelezettségét:

index.hu/belfold/2009/03/09/ismet_leszavaztak_havasinet/
@malacka69 megélhetési dolgozó:
Gyesznófi! Mindjárt egyenesen fetrengeni is fogsz a röhögéstől! Jóegynéhány fejlett állam (t.k.USA) bűnügyérei még azokat az eseteket is a "Felderített emberőlés" rubrikába róják, ahol emberölés gyanújával indul a nyomozás és közben bebizonyosodik egy baleset v. öngyilok.
@FAQ (ex SarokVáltó): „amíg valaki ezt meg nem tudja cáfolni, de eddig nem tudta.
Gondolom te szintén nem tudod...”

Figyelembe véve, hogy eddig kizárólag olyan általánosságokat írtál, amiknek empirikus tartalma gyakorlatilag nincsen, így nem is ellenőrizhető, illetve olyan tekintélyre hivatkoztál érv gyanánt, akinek nemhogy a tudományos munkásságát, de még a nevét sem ismerjük, könnyen beláthatod, hogy itt nekem nincs mit megcáfolnom.
Kipukkadt a lufid, bohóc, a nagyotmondással mehetsz vissza a játszótérre vagánykodni.
@Cartman (ex Cartman): Cartman (ex Cartman) 2009.03.09. 21:34:13
"Ha jár erre valami csököttagyú maszop-szavazó, akkor magyarázza már meg ennek tükrében a gyurcsány-kormány reform-elkötelezettségét"

ugyan nem vagyok se csokottagyu, se maszop szavazo, de azert meg tudom magyarazni.

most eppen neveles folyik. a solyom laszlot nevelik a szocik.

ugyanis eddig az volt a szokasjog, hogy a kozeperos koztarsasagi elnok, egyeztetett a partokkal, ki legyen, es aztan meg lehetett valasztani. namarmost solyom ferugta a hallgatolagos egyezseget, magara vessen.

nem fognak engedni a 48-bol, se a szocik se szeretett koztarsasagi elnokunk... ami ekesen bizonyitja egyikuk se alkalamas feladata ellatasara.
Nem tudom, ezzel a 'titkos fereggel' is ugy vagyok, mint a torteneszek mikor meghallottak: Kassa bombazasat a romanok kovettek el...
vegul is nekik is erdekuk volt, hogy mi is belepjunk a haboruba, ki ne maradjunk, hogy a haboru utani osztozkodasnal ne legyen intakt hadseregunk...
meg epp volt egy roman repuloter is a kozelben ahonna el lehetett kovetni...

egesz valoszinu, nem???,
csak eppen semmi bizonyitek nincs ra...
hat akkor higgyuk, hogy a romanok voltak...

???
@pfúj:

Tehát nem tudod cáfolni. Kackac!
(Persze mi mást várhattunk volna... Ahhoz ismeretek is kellenének a világról.)
Az empirikus szót már jól megjegyezted, ez olyan vagány dolog, te kis szőke hosszúhajú tudós.
Csókoltatom a túlfejlett agyadat.
Empirikusan.
@Karesz (Charlie): "most eppen neveles folyik. a solyom laszlot nevelik a szocik." Nagyon jó játék! Amíg ők szórakoznak egymással, addig pl. az egyik tanárlincselő véglény már otthon üdül. Nevelgessék privátban egymást!

Sőt! Itt azért igazából megint csak a komcsi taknyok a hibásak. Igen, CSAK ŐK! Nagyon helyes, hogy a köztársasági elnök nem áll neki mindenféle politikai alkukba bocsátkozni. Esélytelen lenne, hogy az egyeztetések végére karakán, cselekedni képes jelölt maradjon. Ld. Lomnici milyen szépen kiépítette a politikai kapcsolatrendszerét, de amúgy egy nagy nulla a posztján...
@Cartman (ex Cartman): "Nagyon helyes, hogy a köztársasági elnök nem áll neki mindenféle politikai alkukba bocsátkozni."

Vagy nem olvasta az alkotmányt, vagy messziről sz@rik rá... elvégre ő valaki!

A köztársasági elnök JELÖL a parlament VÁLASZT. Kényszerű a kompromisszum!
Persze aki anélkül jelöl, hogy megkérdezné, mik az elfogadás feltételei, az vagy hülye vagy annak tetteti magát.

A szocik nyakasak (én is az lennék), hiszen sólyom nem egyszerűen a saját jogait végi, EL AKARJA VENNI a másikét.
Mintha nem ez lenne a demokratikus embertípus tipikus ismérve ;( nálunk meg ilyen a "főméltóság".
@eMeL: "Persze aki anélkül jelöl, hogy megkérdezné, mik az elfogadás feltételei, az vagy hülye vagy annak tetteti magát." Hogy mik az elfogadás feltételei? Hát ez nagyon jó kérdés! Nyilván legyen az illető megbízható, régi pártkáder! Legyen jó vastag bőr a képén, hazudjon, lopjon fapofával, könnyedén, ha kell (kelleni fog). Fontos, hogy - legyen szó bármilyen posztról - képviselje a párt vezetőinek véleményét / érdekeit. Szakmaiság: le van szarva! Emberi tisztesség: ne vicceljünk már!

Orbán Máriáról csak jót olvastam / hallottam. Jó szakember, megfelelő tapasztalattal, tudással, és ami a jelenlegi helyzetben a legfontosabb: elkötelezettséggel a reformok mellett. Mégsem nyerhetett. Hogy miért? Mert az MSZMP egy begyöpösödött, primitív pártkáderekből álló szörnyszülött politikai csorda. Vezérállat mondja: Múúú! MSZMP frakció: Múúú! Ennyi. Ja, és ennyi a Fidesz frakció is, meg az egész magyar parlament.

Én sem egyeztettem volna a köztársasági elnök helyében. A kutyámmal sem egyeztetem, hogy mikor szeretne vacsorát, vagy hogy van-e kedve sétálni. Pedig ő jobban megérdemelné. Mert bár értelmileg nem sokkal emelkedik az átlag képviselő fölé, de tisztességben messze előttük jár...
@eMeL: "A szocik nyakasak (én is az lennék), hiszen sólyom nem egyszerűen a saját jogait végi, EL AKARJA VENNI a másikét." Ehhez meg csak annyit, hogy korrekt rendszerben ezeknek a képviselőknek max. annyi joguk lenne, hogy a védekezéshez kaphatnának ügyvédet...
süti beállítások módosítása