W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Milyen málác?

2007.10.25. 08:00 Tóta W. Árpád

Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet.

Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai lincselő nemzetisége akkor is nyilvánvaló, ha szemérmesen elhallgatják a híradások, legalábbis amíg az OCÖ óbégatni nem kezd. Bizonyos bűncselekmények elkövetői közt magasan felülreprezentált a cigányság. A borsodi falvak tolvajai, rablói, Ferencváros betörői, a színesfémgyűjtők jellemzően közülük kerülnek ki. Tudja ezt mindenki, kimondani mégis illetlenség.

Ennél csak egy tabu erősebb: a fehérbűnözés.

Ha fatolvaj támad erdőőrre baltával, sejtjük: cigány volt. Van, aki mentegeti, van, aki gyűlöli, de tagadni felesleges. Ha rendőrre támad a molotovkoktélos horda, akkor viszont soha senki nem beszél arról, hogy ezek kivétel nélkül nemcigányok.

A színesfémgyűjtő a folklórban, alapértelmezés szerint cigány, ezen nyugodtan röhögünk együtt Fábryval és Sasjózsival. A lopott fém áfáját elcsaló bűnöző viszont természetesen fehér. Sőt még az is lehet, hogy miniszter. Ez nem tűnik fel senkinek?

Kábellopásban bizonyára vezet a cigányság. Alapítványi, pártfinanszírozási, autópályaügyi bűncselekményekben viszont elenyésző az érintettségük. S míg a cigány legfeljebb hiába tagad: milyen málác, milyen málác? – addig a fehér bekocsikázik az Országgyűlésbe, és vihogva megfúrja a törvényt, ami felelősségre vonhatná, ha esetleg feloldanák a mentelmi jogát.

White power


A magyarországi terrorrendszereket nemcigányok üzemeltették; a kevésbé terrorisztikus rossz rendszereket úgyszintén. Az utcai bűnözésben lehet, hogy jók a cigányság eredményei, de az igazán szaftos, milliókat megnyomorító bűnöket rendre fehérek hozták össze. Fehérek követték el az 1956-hoz kötődő legsúlyosabb bűncselekményeket: a tömegbe lövetést, a lincseléseket, a gyerekkatonák felfegyverzését. Utóbbiért ma Afrikában is halálra keresik a bűnösöket, nálunk szoborral emlékezünk.

A börtönstatisztikák látszólag azt mutatják, több a bűnöző a cigányok közt. Közelebbről azonban kitűnik a még ijesztőbb valóság: a fehérbűnözők összejátszanak egy másik veszélyes nemcigány csoporttal - az ügyvédekkel. Ezek aztán hajmeresztően képtelen hazugságokkal lehetővé teszik, hogy súlyos és bizonyított bűncselekményeket is megúszhasson a fehér elkövető. Tízezer forint felett a bolti tolvaj börtönbe kerülhet, százmillió fölött már nem.

A magyar futballmeccsek után rendezett godzilláskodás sem a cigányság sportja. Naná, ha azt olvasom, hogy a sértettnek segítségére sietett népes rokonsága, majd Molotov-koktélokkal satöbbi – akkor tudom előre, hogy ezek cigányok. Ha meg azt, hogy szurkolók egy csoportja szétverte a metrót, majd Molotov – akkor biztos lehetek benne, hogy tiszta tekintetű, tősgyökeres magyar legények voltak ezek. Népes rokonságuk azt se tudja, hol vannak. Ügyvéd viszont akad ezekhez is. Szándékváltás, az.

Fehérbűnözés létezik, éppen annyira, mint cigánybűnözés. A fehérkérdés azonban nem oldható meg egyik napról a másikra. A normasértések következetes, szigorú, ám a kollektív büntetést elkerülő megtorlásával, generációk kihalásával és megváltozásával, évtizedes távlatban szoríthatók csak vissza a nemcigány magyarok kultúraspecifikus, káros jelenségei. De ehhez előbb meg kell értenünk, és mindenekelőtt fel kell ismernünk a fehérbűnözést.



Címkék: zavargás hülyemagyar cigányság

1295 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr5206772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Istenem emlékszem 17 éve kérdezgettjük egymástól, hogy a rendőrség miért nem intézi el a futball huligánokat. Szerintem ha csak kétszer úgy bántak volna velük, mint tavaly a tüntetőkkel egyből rend lett volna a pályákon. Másrészt magyarországot a dolgozó kisebbség, és nem a nemdolgozó többség tartja fenn egy rabbló kis elit minden igyekezete ellenére. És döntő mértékben a magyarok dolgoznak itt, de döntő mértékben nem a dolgozók lopnak.
kadarnépe!
Ki vagy mi az akadálya,hogy több párt legyen?

2006 ősze,sajnálatos események.
Mindenféle bizottság, drága pénzen,maszatolás,hazudozás és maradt minden.

aztán összeáll néhány ember,akik akarnak tenni,tesznek is,és kirugják a rendőröket.
Én ilyesmikre gondoltam,nem mégtöbb korrupt pártra.
Nemcsak a gazdaságban kell az önállóságra nevelés,a közéletben is igényesebbnek kéne lenni.
Végre abba kéne hagyni,az én gazemberem jó gazember,a tiéd meg gazember a négyzeten.
Nem pelenkacsomagokra meg hasoló marhaságra van szükség,hanem több börtönlakóra.
Gazember vagy,hazudsz,irány a dutyi.
Addig,álom álom édes álom.
simonmondja!
Gondolom jelesre vizsgáztál a kiképzésen.
Jól maszatolsz.
molaris 2007.10.28. 12:09:29

Nem allitanam azert hogy ez igy lenne.
simonmondja

hivatalból keveri itt a szart... semmi több...
simonmondja

"Gergényi teljesen véletlenül tette , amit tett, mondta , amit mondott, és az, hogy most tök jól van a Fidesz szárnyai alatt, az is csak a sors kiszámíthatatlan szeszélye folytán alakult íígy."

n+1. hazugságod.

Leisztinger mint a Fidesz embere?


www.stop.hu/articles/article.php?id=216722
Mi van lányok?

Megfőztetek, elmosogattatok és most előhúztátok a - hazudik - táblátokat?
Csipogjatok egymással.
Én majd máskor jövök.
ucccuneki
Titok, hogy mire ítélték a korrupcióval vádolt szocialistát
"Kaszab Csaba volt kőbányai szocialista alpolgármester korrupciós ügyében szeptember 20-án a bíróság első fokon ítéletet hirdetett. Kaszab Csaba és a szocialisták azóta mindent elkövetnek, hogy az ítélet titokban maradjon"
index.hu/politika/belfold/kabt35262/
"Ma már parancsoló kényszer, és követeli, hogy észrevegyék. Az emberiség tömegé lett, a személyes öntudat kialvóban van, részben kialudt, és az egyén tudatos tevékenységének helyét a tömeg tudattalan tevékenysége foglalja el. Amiről a tömeglélektan beszél, nem is a tömeg lélektana, hanem az a folyamat, amit a barbárság merőleges betörése jelent. Az egész emberiségben a józan és világos értelem helyébe az izgékony, homályos és hisztérikus tudattalan lép, amelynek intelligenciája nincs, mérlegelni nem tud, amely úgy viselkedik, mint egy választógyűlés vagy színházi publikum, vagy egy osztályra való iskolás gyerek. Az egész emberiség készül egyetlen leiekké olvadni, amely hiszékeny, maradi, zsarnok, gondolkozni, szeretni nem tud, csak félni, reszketni, őrjöngeni, és főként pusztítani, mert a tömeg feladata a kultúrák lerombolása. Egyéniségalatti állapotba merültünk, és önmagunkról való külön tudatunk elhomályosodik. S ebben a folyamatban a tanultság éppen úgy nem véd meg, mint a tömegben. Műveltség, rang, vagyon, állás, osztály, tudás az embert attól, hogy a nagy homályos árnyék elérje és elborítsa, nem védi meg. Semmiféle eddig megszerzett emberi képesség, tehetség, szellem, magasság nem elég hatékony ahhoz, hogy az embert az elmerüléstől megóvja. A kezdődő primitivizálódás kivétel nélkül mindenkit kikezd és aláás. A szellemet kioltja, az ízlést a legalsó vonalra szállítja le, a vallásból babonát csinál, az istenekből bálványt, a világos és józan gondolat helyét zavaros mítosz és bizonytalan reziduum foglalja el."
H.B.
ENNYÍ (íiíiíi)
tovább:
"Az ember semmire se megy. Aki intakt, az műveletlen, aki művelt, az korrupt Az intakt előtt le kell tagadni a műveltséget, a művelt előtt le kell tagadni az intaktságot. Az ember semmire se megy."
tarberci, ott kezdődik az egyéniség, hogy nem idézőjelek közé szorítva idézel, hanem saját főből újat alkotsz. Hovatovább, elvetsz majd minden idézetet, de ez már-már intaktság, vagyis egyéniség és műveletlenség egyszerre.

:)
tarberci!
Ki az a Horváth Béla?
Hát akkor még- mégtovább:
" A behódolás csaknem sohasem történik elhatározással. A III. Richárd ritka. III. Richárd az az ember, aki elszántan beleveti magát abba, hogy „to be a ""villain" — most pedig gazfickó leszek. A gazdasági és szociális érdekek, ezen a koszos lejtőn, ami az idő, előtérbe helyeződnek, és kielégítésük csak a morális kvalitások rovására történhet meg. Az első lépést mindenki csak kivételesen és csak egyszer teszi meg. Soha többé. Érthető. Látja, hogy a létminimumot megközelítő jövedelemmel jelentéktelen helyen elrejtőzhet és intaktságát esetleg megőrizheti. Viszont akkor az annyira vonzó javakról le kell mondania. Mert azt is látja, minden előnyért, amely a szociális jelentéktelenségen és gazdasági létminimumon túl van, nem munkájával, hanem moralitásának feloldásával kell megfizetnie. S ez alól kivétel nincs. Nem igaz, legalábbis egyelőre, hogy minden jól megalapozott társadalmi helyzet és jövedelem alapja a morális értékek feladása. Az azonban kétségbevonhatatlan, hogy minden, a létminimumon túl szerzett jövedelem és a jelentéktelenségből való minden kilépési kísérlet sikere nem a tényleges munkateljesítményen, hanem a korrupcióhoz való alkalmazkodáson múlik. A munkát egyáltalán nem fizetik, vagy ha igen, nagyon rosszul. Általában aszerint fizetnek, éspedig néha egészen jól, hogy az ember a korrupció milyen fokozatát képes realizálni.

Úgy látszik, csak két eset van — szegénységet fogadni, névtelenségbe vonulni és minden hatalmi becsvágyat feladni, vagy pedig — to be a villain, és diabolikus nosztalgiával a demoralizáló erőknek önmagában szabad folyást engedni."

A szomorú az egészben, hogy ez az ember csak ritkán lesz gonosztevő, többségben csupán svihák és link."

???
legyen ez itt az utolsó hantabéla, ok? köszi.
Sztravinszki 2007.10.28. 19:22:53
"Hovatovább, elvetsz majd minden idézetet, de ez már-már intaktság, vagyis egyéniség és műveletlenség egyszerre."
Hogyisizé????
Árpád!

Néha moderálhatnál, lassan égig ér itt a szimpla manipuláció... meg az önkielégítés.
6.Lenin 2007.10.28. 12:58:30
> Ki vagy mi az akadálya,hogy több párt legyen?

Elméletileg semmi, gyakorlatilag a parlamenti küszöb (erről már írt egyszer Árpi). Az is csoda, hogy most még négy pártunk maradt...
"Ez a Mol által korábban kötött, 2015-ig hatályos szerződés alapján jóval magasabb, mint számos európai ország tarifája. Tavaly ez alapján még több mint 300 dollár volt az árunk. Ez az akkori magas olajáraknak volt betudható. Az ezt követő 10 százalékos tarifacsökkenés is az olajár csökkenéséből következett. Azóta újfent megemelkedett az olajár, amit az orosz fél az árképlet alapján ismét érvényesít. Ennek megfelelően októbertől már 290, januártól pedig ismét több mint 300 dollárt kell majd fizetnünk. Az importárcsökkenés idén azért nem jelent meg a gázárakban, mert a kormány és a nagykereskedő korábban az akkori gázárak emelkedésének tompítása végett titkos szerződésben a költségek elnyújtott kifizetéséről állapodott meg. A mostani áremelkedést azonban érvényesítik.(M. I.)" Forrás: Nol

Mikor megy már ez a gazdasági
bünöző "baloldali" maffia, amit szocialista kormánynak hivnak bőrtönbe?
kadarnépe!
Ha holnap alapitok egy pártot,egy év múlva 2 millió ember rám szavaz,leszarom a küszöböt.
Csak a kivánságlistát kell ismerni,a vevőt,meg egy kis dumakészség.Van akiknek megy.Ismerni kell a módszereket,meg kell egy jó előadómüvész.
Ha a fentiekből többminden hiányzik,akkor meg sok lóvé kell,meg sok lóvét kell igérni.A többi sima adás vétel,mármint szavazat.
Találsz példát mindegyikre.
Ez a küszöb kérdés.A tisztaság nem a pártok számán múlik,ahhoz semmi köze.
Ne félj!
Magától,soha.
6.Lenin 2007.10.28. 22:44:10

Pénz kérdése az egész, ha van pénzed cirkuszra egy év alatt simán lehetne két milka embert össerántani. -
Sztiv,

off

nem vagyok túl önérzetes és nem is szeretek másokat kellemetlen helyzetbe hozni, de nem vagyok malacka, mer szerintem az OV&GyF=>toszba el, na az nem én voltam, hanem mélyen tisztelt "malacka, a fidesz bérenc" fórumtárs.

Remélem, nem gázoltam bele sem a te, sem röfi kollega lelkivilágába,

On

Isten éltesse Gyurcsány Ferencet, a vállalkozót és a nagy könyvírót. Azonkívül meg, mint miniszterelnök, szerintem monnyonle.

Üdv, p.
Ne félj!

Tökre igaza van, kolléga, csak az a gáz, hogy ha a Fidesz bírta elcseszni Gy. F. mentelmi joggal nem rendelkező, tehát büntetőjogilag előállítható miniszterelnök feljelentését, mert mire megindította a Fittelina/Nomentata-botrányos feljelentését, addigra elcseszték, mert mire ügy lett volna belőle, addigra már volt neki mentelmi joga.

Tehát az a problema, hogy ilyen ellenzéknél nem kunszt lopni.

"Ilyen cica mellett/aludni is lehet...", ahogy általános isiben kántáltuk, amikor labdáztunk hármasban.

Maguktól meg aztán fix, hogy nem lesznek vér&becsület-esek, hogy önként feldobják magukat. Legfeljebb egymást (Z. János büntetelen előéletű maszopnyik). De ennek a madzagnak is szar van a végére kötve... úgy híjják, hogy Gyurcsány Ferenc.
Carnivora!
Azért nem árt egy kis karizma se.
Azért egy 1,40m-es dadogós,sánta,fogatlan faszkalapot bevezetni a piacra,k.nagy pénz, meg háttérmunka.
Ha jó a szöveg,talán ezen tulajdonságok sem jelentenek hátrányt,pénzzel persze könnyebb.
Meg szitunak is kell lenni,klappolni kell a szöveggel.Vagy forditva,késő van már.
Mondjuk Dubai-ban,forradalmat kirobbantani,a rossz életszinvonalra hivatkozva,vagy csak pártot alapitani,hát az igazi férfi munka lenne.
Paszternak

Eddig oké!

De mi faszt ér azaz ellenzék és az a sajtó amely ilyen szerződésekből+titkos megállapodásokból nem csinál botrányt!?

A MOL fizeti a sajtót, meg a FIDESZ-t + az MSZP-t?

KEDVES Árpád!

Értekezhetnénk már arról, hogy érvényesülnek a Putyini demokrácia és sajtószabadság elvei Magyarországon!

Kedves Árpád!

Kérlek ezt a gázár+világpiaciár-fogyasztóiár+hosszútávú szerződés+titkos megállapodás ügyet a kormány támogatta filmecskéidben fejtsd majd ki.

Jó péla lesz a liberális, korszerű piacgazdaságra, vagy mi a franra!
Ne félj,

hát, néha tényleg az az érzésem, hogy az a szarjankó Lakatos Pál srkibler meg Csurka Pista nem is beszél olyan nagy állatságokat, amikor arról értekeznek, hogy itt tkpp nincs is ellenzék, hanem az egypártrendszer szétesett két félből álló egypártrendszerre...

Jó, túzok, mondta a veréb, de azért minden alkalommal a kést facsargassák a szívemben, amikor lopnka+csalnak+kituggyamégmitmívelnek az egyik oldalon, a másikon meg erre aláírásgyűjtés meg népszavazás a válasz. Bazz.

Erről a népszavazósdiról meg az jut eszembe, amikor a _falopó_ elcseréli az apjától kapott bicskát egy válódi árányórárá, és az apja aszongya: "Dik, fijám, hájde hülye vágy te, há ámikor legközselebb sidják á diskóbá ázs ányádát, micsináls? Elővesed azs órát és ásmondod: fél nyolcs?!?!"
Minden gyurcsányistának ajánlom szíves figyelmébe az index mai vezércikkét! Ott is csalnak, hazudnak, rabolnak mégis működik.
Élni és élni hagyni!!!
új postot, mi? hát nem lesz új post. most ezen a héten off vagyok, majd teszek ki vmi gone fishing táblát. elfáradt a maci, sok a dolga.
www.nol.hu/cikk/469496/

A liberális tábor kettészakad, és egyik sem jut majd be a parlamentbe?

:)
Románia:

"A gazdasági robbanás azzal kezdődött, hogy néhány éve drasztikus adócsökkentést határozott el a kormány, és 16 százalékra mérsékelte a társasági adó, a személyi jövedelemadó és az áfa immár egységes kulcsát. Ez az adócsökkentés az első évben ugyan deficitet termelt, ám jelentősen visszafogta a feketegazdaságot, továbbá megteremtette a dinamikus növekedés alapjait"

Viktor pont ezt tervezte Magyarországon is. Na majd 2010-ben próbálkozhatnak, ha el nem kúrják. :)
Ki a tököm az a Góné Fising? Valami holland uraság lehet?

Sztiv:

"és a legkisebb királyfi megnyerte a választásokat és elkergette a gonosz miliárdosokat. A nemzet elvette a nemzet vőfélyét férjül, ha már egyszer megnyerte a választásokat. Boldogan kormányoztak, és máig is boldogan kormányoznak, ha azóta el nem kúrták."
Tóta W. Árpád 2007.10.28. 19:47:22
"legyen ez itt az utolsó hantabéla, ok? köszi."

-- Hadd kérdem már meg, ezt miért írtad?
olyan sok butaságot hordott össze?

Többet, mint itt egyesek?

Ez most komolyan érdekelne; különösen, hogy a két itt lévő idézettel mi is a baj.
"6.Lenin 2007.10.27. 22:13:34
Mi,vagy ki a megoldás?
Mert igen csak meg kéne oldani ezt a problémát.Méghozzá igen rövid időn belül."

Nincs megoldási javaslatom.
Indulataim vannak, ahogy legtöbbünknek.
Csak azért írtam, hogy árnyaljam a képet. A többi információ nagy részét sajnos bizonyítani nem tudom; nem írom le még nick alatt sem.

Egyszerre sajnálom és megvetem a cigányokat. Például azt sajnálom, aki az egyik legaljasabb munkát /40 fokban aszfaltozni Budapesten/ elvállalja, dolgozik a családjáért, este hazafelé mégis megverik, csak mert cigány.
Azt pedig például megvetem, amelyik bandázik a buszon, üvölteti a cigányzenét a mobiljáról, és a képébe röhög a többieknek.

A különbség viszont hatalmas:
ha egy magyar /gádzsó/ családban valaki bűncselekményt követ el, szinte biztosan elfordulnak tőle, esetleg kiközösítik;
ha egy cigány családban valaki bűncselekményt követ el, anyagi helyzettől függetlenül nagy valószínűséggel nevetnek, esetleg terjesztik és hiszik, hogy milyen fasza gyerek.

Szerintem kisebb lenne az előítélet, ha az ún. "cigányszervezetek" nem picsognának folyton (saját létjogosultságukat próbálva igazolni), felszínen és képernyőn tartva a cigányügyet. Nagyobb eséllyel döntené el az egyén saját magától, tapasztalat alapján, hogy milyen képet alakít ki a cigányokról. És ha a bűnüldöző szerveink nem félnének megszorítani a tökét annak, akinek - legyen bármilyen bőrszínű "nehéz- vagy könnyűsúlyú" - kell.

Még valami: bizony van évszázados alapja a kisebbrendűségi komplexusuknak, amit pont a nagyhangúsággal, a ki-ha-én-nem stílussal ellensúlyoznak. Helytelenül és visszataszító módon. És talán 90 %-uk utálja a gádzsókat. Mélyen. Zsigerből. Kollektív tapasztalatból. Öntudatlanul.

A cigánycsaládok túlnyomó többsége rendszeres látogatója a zacinak. Nem csak a pénzhiány, hanem a mának élés, a kulturális gyökerek miatt.

Fehér bőrcipő-fekete szövetnadrág-rózsaszín póló (Versace)-vastag sodort aranylánc-sötét napszemüveg (Dolce Gabbana) zselézett sötétbarna haj...jaj nagyon raj... :)
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.10.29. 08:10:18

Nem mersz inkabb egy malacot kirakni!
Állampolgár

X m2 árokpart lekaszálása=Y ezer forint. Mindjárt felelőségteljesebben gondolkodna

Elképzelésed szerint ezt ki mérné? vagy önbevallásra működne?
A román kormány tervei szerint 2010-ig négy autópálya készül el az országban, ebből három Erdélyben és a szintén nagyszámú magyar kisebbség által lakott Partiumban. Ez 415 kilométernyi gyorsút megépítését jelenti, ami a becslések szerint 1,2 milliárd euróba (300 milliárd forintba) kerül, vagyis egy kilométer 723 millió forintból jön ki.

-

Ennyi. Nálunk 1km 1-3 milliárd forintba fáj ...
OFF

Nincs valakinél egy mai papír Nemzet? Annak a címlapján láttam a neten "Szabadságra megy a miniszterelnök" címen szórt ingyenes MTI-hír normál változatát, amelyben szó szerint idézik Daróczi urat; megismerhető belőle a Magyar Köztársaság Kormányának hivatalos álláspontja a miniszterelnök úrról. Nem emlékszem a szó szerinti idézetre, akinek megvan, gépelje be, mert nagyon jó.
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.10.29. 08:10:18

Ovatosan, meg a vegen kihasznaljak a helyzetett.
Republikánusnak!
A költségvetési vita közepette öt napra Spanyolországba utazott családjával Gyurcsány Ferenc.
Daróczi Dávid kormányszóvivő a M.N. kérdésére elmondta:"A kormányfő jó családapa,ezért szabadságát nem a parlamenthez,a büdzsé vitájához,hanem gyermekei őszi szünetéhez igazitotta,ugyanakkor jó vetető is mert megfelelő helyetteseket választott."A költségeket saját maguk fedezik-tudatta Daróczi.

Mint sportminiszter,az olimpiát is leszarta,a buktatással volt elfoglalva.
nem_elso 2007.10.29. 20:23:14
Na na :)
Üdv
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.10.28. 19:47:22
"legyen ez itt az utolsó hantabéla, ok? köszi."
6.Lenin 2007.10.28. 19:30:35
" Ki az a Horváth Béla?"

HAMVAS BÉLA

Hja,hogy ez már nem középszerű
fika-mika???

DannyWilde 2007.10.29. 13:28:38
" Ez most komolyan érdekelne; különösen, hogy a két itt lévő idézettel mi is a baj."
Talám az, hogy a folytatása idevágóan
ütős.
Szigorúanszerintem
Az Index hibájából pontatlan, és dr. Morvai Krisztina jó hírnevét sértő tudósítás jelent meg "Megint százan fogócskáztak" [1] címmel október 23-án dr. Morvai Krisztina a Corvin közben elmondott - "Nyílt levél Gyurcsány Ferenchez és tettestársaihoz" című beszédéről. Az írásunkkal ellentétben Morvai Krisztina a következőket mondta az október 22-i tüntetéssel kapcsolatosan:

"Ön és tettestársai ismét önkényes bebörtönzésekkel próbálkoztak tegnap éjjel. Másfél órán át, zuhogó esőben, jéghidegben kellett terpeszállásban a házfalat támasztania hét fiatalnak. Nem, Gyurcsány Ferenc, nem dobáltak Molotov koktélt, nem borogattak autókat, nem voltak erőszakos csőcselék. Ne próbálja ismét megvezetni a magyar embereket és a világ közvéleményét."

Nem felel meg a valóságnak az, hogy azt állította volna, hogy nem is voltak Molotov-koktélok, és nem is borogattak fel autókat, csak néhány fiatal ázott el az esőben. Morvai Krisztina a hét fiatal ügyének összefüggésében említette azt, hogy az ő részükről nem volt Molotov-koktél és autóborogatás. A fentiek miatt Morvai Krisztinától elnézést kérünk.

-

Igen nem mindegy a szokásos csúsztatás ... -
a volt századparancsnokom szerint az elnézés az, amikor a kecskét baszod, és elnézel a két szarva között.
A Szíjjártó-Orbán kettős előadása után , ahol az APEH-ellenőrzést a diktatúra hosszú kezével azonosították, mostmár
gyanús nekem minden közszereplő, aki a Gyurcsányt és a rendőröket bűnözőnek nevezi.
Valszeg , csak az APEH-ellenőröket akarják politikai támadásnak fösteni.

Vaj lehet a fülük mögött.
.
Ez valószínűleg politikai támadás. Sajnálatraméltó, hogy Magyarországon ilyet meg lehet tenni. Pláne, hogy egy multimilliomos bűnöző meg mgúszhatja - mert ugye, Gyurcsány bűnöző, csak már ki van mondva, hogy már elévült a tette.

Vaj lehet - van a füle mögött, ezt tudjuk.
Most akkor én is gyanús vagyok és vaj van fülem mögött? :)
VIC20.
Te még gyerek vagy?
Ilyeneket tettek, mióta léteznek.
Sajnállak benneteket. Jópárat visszaolvastam a hozzászólásokból, és a többség mindíg csak azt tudja szajkózni, hogy GyF monnyonle, bűnöző, libsi, bibsi, komcsi stb. Ez a polgári jobboldal? Ez kérem bunkóság!
Áááá, ez az, köszi Lenin. A közpénzből fizetett kormányszóvivő, és ezen keresztül a Kormány szakmai álláspontja:

"A kormányfő jó családapa, ezért szabadságát nem a parlamenthez, a büdzsé vitájához, hanem gyermekei őszi szünetéhez igazította, ugyanakkor jó vetető is, mert megfelelő helyetteseket választott."

Ez egy képaláírás. A kép: Gyurcsány Ferenc áll az aranysárga búzemező közepén, és elmélyülten, boldog mosollyal simogatja a dagadt kalászokat.
"tarberci írja...Az azonban kétségbevonhatatlan, hogy minden, a létminimumon túl szerzett jövedelem és a jelentéktelenségből való minden kilépési kísérlet sikere nem a tényleges munkateljesítményen, hanem a korrupcióhoz való alkalmazkodáson múlik. A munkát egyáltalán nem fizetik, vagy ha igen, nagyon rosszul. Általában aszerint fizetnek, éspedig néha egészen jól, hogy az ember a korrupció milyen fokozatát képes realizálni."

Öreg, kikérem magamnak!!!

Nem elég, hogy tisztességesen tanultam, tisztességesen dolgozom, nem korrumpáltam és nem fogadtam el, lassan két kisebb falut tartok el adómból és TB-ből, most még azt is a képembe vágják, hogy gazember vagyok? No azért mindennek van határa.
tarberci,

ez a nettó irigység. "Én oda nem jutottam el, tehát aki ott van csak gazember lehet. Mert én legalább annyira tehetséges, szorgalmas és okos vagyok, mint azok!" Biztos?

Hogy veszed (és a hozzád hasonlók) a bátorságot, hogy állami segítséggel elkérd a jövedelmem kb 60%-t (mert a pénzem ugye azért nem büdös?), és közben ilyen megjegyzéseket tegyél?
"A kormányfő jó családapa, ezért szabadságát nem a parlamenthez, a büdzsé vitájához, hanem gyermekei őszi szünetéhez igazította,"

Ez teljesen jó így.
Ha egyszer a kölykök most érnek rá!
totya87

"lassan két kisebb falut tartok el adómból és TB-ből,"

Ez a mondat korrupt.
sztiv,

ha arra vagy kíváncsi mennyit fizetek be, nem mondom meg.

De a kérdésemre nem válaszoltál. Miért "korrupt" a mondat?
totya87

Nem hiszem el, hogy 2 kisebb falut eltartasz a járulékaiddal.
Tehát hazudsz!
ja így már értem.

Tehát a társadalmi feladatom így foglalható össze: betenni a közösbe jó sokat, szégyellni magam mert van és eltűrni, hogy legazemberezzenek.

Világos és vonzó jövőkép.
"Tehát a társadalmi feladatom így foglalható össze: betenni a közösbe jó sokat, szégyellni magam mert van és eltűrni, hogy legazemberezzenek."

Nagyjából igen.
(És lehetőleg ne legyél sokáig nyugdíjas, mert sokba van)
stiv,

összefoglalnád a te társadalmi feladatod is?
a szolidaritási elvével nincs gondom (mondjuk a mértékével igen), de áruld már el miért "kell" az országban szégyellnünk magunkat? Miért a sírás/rívás a "politically correct"? Miért feltételezik sokan, hogy normális életszínvonalhoz gazemebernek kell lenni? Mert van pár rossz példa? Hú, akkor én mennyi mindenre lehetnék előítéletes!
"miért "kell" az országban szégyellnünk magunkat? "

Nem kell, ezt ki állította?
tarberci?

egy ember nem lenne érdekes (pláne, hogy más gondolatait citálja), de ezt érzem nagyon sok helyen. Sírjunk mert az a "trendi".
totya87

"de ezt érzem nagyon sok helyen. Sírjunk mert az a "trendi"."

Biztos van olyan is, aki okkal sír.
Ahogy twa mondaná, ÁRNYALJUNK!
És máris igaza lesz mindenkinek egyszerre.
:)
totya 87.
Addig, amíg a szegényekre is élnek az előitéletek, tudnillik, hogy nem tanultak, isznak, buták, lusták, maguk tehetnek róla,
addig miért ne lehetnének a gazdagok is sztereotípiába szorítva?
Mert kellemetlen?
Az is kellemetlen, amikor az embert a kora, neme, végzettsége, vagy születési helye alapján tartják nulla értékűnek.
Csak az igaz?
A gazdagok nem érnek annyi miliárddal többet a szegényeknél.
Ha olyan kurva értékesek, nem lenne olyan szarban a gazdaság.
Már rég találtak volna valami megoldást.
De arra nincs.
Csak a saját boldogulásra.
Na, ezért gyanús, hogy mégis csak bűnözésből vannak a vagyonok.
simon,

ki sorolta a szegényeket a fenti sztereotípiákba?

Nem igaz, hogy bárki nulla értékűnek tartanak bármilyen kritérium alapján (kivéve az illető saját tetteit)

A gazdagok semmivel nem ÉRNEK többet a szegényeknél. Csak gazdagabbak. Mert tanultak, dolgoztak és szerencséjük is volt (ne tagadjuk le, az is kell sokszor).

De ha neked egyszerűbb a sztereotip gondolkodás, rajta.

Hidd el nem magam miatt mérgesít a fejekben látott zavar, én már rendben vagyok. A gyerekeink miatt. Sajnálnám ha nekik is ebben a dagonyában kellene felnőniük. Amikor a teljesítményt azonosítják a lopással és korrupcióval. Amikor csak az trendi, aki sír. Amikor "az államtól" várunk mindent.
Simonmondja......

"Ha olyan kurva értékesek, nem lenne olyan szarban a gazdaság.
Már rég találtak volna valami megoldást."

Ha mi (sikeresek) irányítanánk az országot, az biztos hogy nem így nézne ki.

Totya87

"Mert tanultak, dolgoztak és szerencséjük is volt (ne tagadjuk le, az is kell sokszor)."
A szerencse nem a véletlen kérdése. A tanulás és az okos munka következménye.
A többivel egyetértek.

totya87

Ha ez ilyen egyszerű lenne.
Mit mondasz annak ,aki csak az érettségiig jutott, sokat dolgozik, és mégis szegény.
-Uram, Hát nem látha, hogy nincs szerencséje! Mit akar még!
:)
totya87.

Talán olvass bele ebbe az 1000 hozzászólásba.
Az országban 50% az inaktív dolgozókorú lakosság.
A cégeknél nincs 100% létszámbővítési szándék.
Aki ismerős nélkül keres állást, annak a kora, neme, miniszoknyája hossza a döntő.
A tanultakat csak az tudja pénzre , állásra konvertálni, akinek vagy ismerőse van - családja - , vagy a keresett nembe, korba, családi állapotba tartozik.
Az egyszerű gondolkodásommal megállapítom, hogy te gondolkozol sztereotíp módon.
Honnan a faszból veszed, hogy neked, akinek állítólag jó a kereseted, Tarberci elkéri a pénzedet, és két kisebb falut tartasz el?
Inkább a gazdagokra jellemző, hogy a mások pénzén élnek , mint a szegényebbekre.
És, ha olyan nagy az eszed, akkor értelmezhetnéd a Tarberci szövegét máshogy is, mint úgy, hogy a te pénzed 60%-át kéri el.
Tiszteltetem a tanult fejedet.
Ja, a tanultságról.
Egyik ismerősöm, 48 éves nő volt, mikor megszűnt a cége.
Vegyész volt, 4 nyelven beszélt.
A maximum, amit felajánlottak neki, abban az időben, egy takarítói állás volt. Sajna, a csípőprotkójával nem igazán neki való.
10 éve hírét sem hallottam.
fuxosbömis:

"A szerencse nem a véletlen kérdése. A tanulás és az okos munka következménye."

Lassan bekapcsolódhatna Kopaszmercis Úr is, valami hasonló szöveggel:

"Dögöljön meg az a büdös paraszt, aki miatt nem tudok jobbra kanyarodni, mert épp a zebrán szarakodik, mert annyira csóró, hogy még kocsija sincs. Méghogy szerencsétlen: Bután dolgozik a hülyéje!"
Fenti eset fikció.
Ilyen eset nincs és nem is volt.
Mindenki, aki szegény, hülye is egyben.
Részemről mentem.
sztiv:

"Dögöljön meg az a büdös paraszt, aki miatt nem tudok jobbra kanyarodni, mert épp a zebrán szarakodik, mert annyira csóró, hogy még kocsija sincs. Méghogy szerencsétlen: Bután dolgozik a hülyéje!"

Én nem hülyének nevezem, mert nem az.
fuxos:

"Én nem hülyének nevezem, mert nem az."

Ezt nem is mondtad, KopaszMercis Úr talán mondaná, ha itt lenne.
sztiv,

nem hiszem, hogy van értelme tovább beszélgetnünk egymással.

Gratulálok a tökéletes világképedhez. Csak sajnálnám, ha az ország errefelé menne. Neked is van egy szavazatod, meg nekem is.

fuxosbömis,

szerencse alatt azt értem, hogy pont akkor kerestek egy adott pozícióba amikor én is váltani akartam, olyan főnököm lett aki nem kontraszelektálni akart, hanem hagyott dolgozni sőt segített...

Ezeket nem tudom befolyásolni, tehát szerencsének nevezem.

sztivnek meg hiába is mondanám, hogy a bp-i régióban munkaerőhiány van. Több cégnél vannak ismerőseim, jó munkaerőre mindig van igény. A miniszoknya meg tipikus sztereotip baromság.
Totya87 12:57:53

Egy idő után meg fogod tapasztalni, hogy a szerencse nem a véletlen kérdése.

A jó munkaerő hiánya pedig saját tapasztalatom is.
simon,

hogy honnan veszem? Hát a hó végi bérelszámolási papíromról.

No de persze megérdemlem, mert akinek pénze van az korrupt. Ezt kopizta be ugyanis tarberci.

Nem igaz, hogy csak ismeretséggel lehet álláshoz jutni. De ha így könnyebb élni, hidd.

A miniszoknyát említettem mér, kapitális butaság. Ugyanis normális cégekhez olyan ember kell aki dolgozni tud. De ha ezt sem akarod elfogadni, ne tedd.

Ismétlem: az fájna, ha a gyerekeinknek is ilyen világot hagynánk. Akinek jobban megy az korrupt, ezért bármit megérdemel. Rántsuk le azonnal.
"Mindenki, aki szegény, hülye is egyben."

Hmmm, remélem egyszer majd megjön az eszem! :)
Totya87

"Gratulálok a tökéletes világképedhez."

Igen kommunista vagyok, és?
Fel akarsz akasztani?

"Csak sajnálnám, ha az ország errefelé menne. Neked is van egy szavazatod, meg nekem is."

Én szavazok az MSZP-re, te meg valamelyik jobbos pártra.
1:1

"sztivnek meg hiába is mondanám, hogy a bp-i régióban munkaerőhiány van."

Ok. Igazad van, szegénység nincs, Budapesten pláne nincs. Aki szegény, az maga tehet róla. Lusta disznó minden csóró, lámpavasra velük!

:)
Kedves Blogmotor!

Másodszorra küldöm!

Totya87

"Gratulálok a tökéletes világképedhez."

Igen kommunista vagyok, és?
Fel akarsz akasztani?

"Csak sajnálnám, ha az ország errefelé menne. Neked is van egy szavazatod, meg nekem is."

Én szavazok az MSZP-re, te meg valamelyik jobbos pártra.
1:1

"sztivnek meg hiába is mondanám, hogy a bp-i régióban munkaerőhiány van."

Ok. Igazad van, szegénység nincs, Budapesten pláne nincs. Aki szegény, az maga tehet róla. Lusta disznó minden csóró, lámpavasra velük!
totya87

"Ismétlem: az fájna, ha a gyerekeinknek is ilyen világot hagynánk. Akinek jobban megy az korrupt, ezért bármit megérdemel. Rántsuk le azonnal."

Szerintem paranoiás vagy.
Senki nem akar lerántani!
(Mi lenne a 2 kisebb faluval nélküled?)
ülönben is, aki csóró, az hogy tudna egyáltalán lerántani! Van hozzá hatalma?
Ősvicc i.u. a kamukausztot követő tucatnyi kárpótlások valamelyik évéből…

Mi az a három szó, amit nem szeretnél egy mondatban hallani egy biboldótól vagy cigánytól?
JÓ REGGELT SZOMSZÉD!

…s mi lett ebből?!

…a megmaradt intarziás parkettádat eltüzelő „merdzsós” cigány szomszédod kiskorú maffiai a réz ereszcsatornádból úgy tépkednek, mint árva lurkók a barátfüléből…

…a Duna partot hosszában lezáró bigott zsidók a késő estig robotoló magyarok lakásaiban vérengzenek és sátánista rituálék gőzében, kivéreztetik az otthon maradt szűz leányainkat…

Idevág

Kéri Edit: Kik lőttek a Kossuth téren '56-ban? című könyvének
a Kossuth téri mészárlásról szóló könyv
nagysikerű bemutatója
Gödöllőn!

A szerző 195 - javarészt olyan zsidó gyilkos nevét közli,
akik
1956. október 25-én
öt épületből,
gépfegyverekből zúdították a halált…

- a Himnuszt (a MAGYAR HIMNUSZT!) éneklő tömegre:

ÁVH-sok,
karhatalmisták,
veterán partizánok,
antifasiszták.

Ezek közül a magyargyűlölő mészárosokból 32-nek a fényképe is bekerült, míg 40 kivégzőnek hitvány életéről olvashatunk.

Néhány ismerős név a zsidó gyilkosok stábjából:
- Dobrev Klára nagyapja: Fónay Sándor,
- Ungár Lajos (Schmidt Mária apósa),
- Bauer Miklós dr. és felesége Schönberg Judit,
- Poros Tamás,
- Schlesinger (Seres) Márton, …


Ha napjainkra pödörjük ki ezeknek a vérlázító tényeknek a BAJ…JUSSÁT! – akkor beláthatjuk, hogy halaszthatatlanul rendet kell vágnunk,

máskülönben menthetetlenül felemészti a kommunista múlt úgy a jelenünket, mint a jövőbe vetett hitünket.

Ezért arra kérném önöket, hogy mielőbb közösen tegyünk arról tanúbizonyságot, hogy ENNYI és NETOVÁBB!

RE: sztiv 2007.10.30. 10:00:39

Nem az a baj, hogy most utazott el, hanem hogy a kormányszóvivő a miniszterelnök államférfiúi nagyságáról, kiváló erkölcsiségéről áradozik. Ilyesmi demokráciában nem szokás.
Az 56-os fehérbűnözésről - amelyet Árpi nagyon helyesen említ - bővebben olvasható a Hírszerzőben, szadila blogjában.
Kulcsár Attila (tényleg, mi van vele, meg a Nagy Emberrel?)most akkor:
- cigánybűnöző
- magyarbűnöző
- fehérbűnöző
- árja bűnöző
- szocialista bűnöző
- fehérgalléros bűnöző
- vagy ezek milyen kombinációja?
"Horror Rómában" - kitoloncolják a roma bűnözőket?"


De szép ez a cím. Ezermilliárdos segélyek helyett inkább le kell dózerolni néhány putrit. Jóval hatásosabb módszer lenne a cigánybűnözők ellen, mint a régóta megbukott pozitív diszkrimináció.

Ez azért faszság, mert a vunuló Lonsdale-es, maszkos köcsögök előtt pont egy vigyorgó cigány mobilozott büszkén az őszödi beszéd évfordulóján. Biztos NBH-s volt, mi? A fehérgalléros bűnözésben meg azért nincsenek benne, mert még nem tudtak odaférkőzni. Az Erdő kapitánya után ez egy olyan ide is csapok, oda is csapok jellegű cikk, amiről a Heti heteses műigazságbajnok Verebest juttatja eszembe. Szaglik, ami nem őszinte, hiába van mögötte tehetség. Átszaglik rajta a fizetési jegyzék.
nem kell azt mondani mi magyarok vagyunk csak ilyenek, a világon mindhol lopnak, korrumpálnak, nem vagyunk e tekintetben különlegesek
Árpád, reagálj a következőkre légy szíves, ha még benézel ide. Két különböző történet.

1. Olaszliszkán 8 cigány meglincselt egy tanárt, egyikük azt kiabálta "öljétek meg a magyart". A vonatkozó sajtócikkek legtöbbjében félnek még azt is leírni, hogy igenis cigányokról van szó, legfeljebb homályos utalásokat tesznek rá. Mert óvatosan bánjuk velük, meg ne sértsük büszkeségüket, stb.

2. Most képzeljünk el egy ilyen sajtóhírt: Sárazsadányon 8 segédmunkás agyonvert egy romát, amikor az a kocsmában késsel fenyegette egyikük barátnőjét. Szerinted mi lenne ennek a sajtóvisszhangja? Stassburg? Amnesty International? Ki-tudja-milyen EUs atyaúristen? Az egész kis közép-európai sajtóvilág azzal lenne tele, hogy Magyarország milyen rasszista.

Miért van az, hogy az első esetben nem lehet leírni, hogy ezt cigányok tették? Méghozzá burkolatlan rasszizmusból? A második esetben miért kizárólag arról lenne szó, hogy a magyarok micsoda rasszisták?

Ez a postban feszegetett kérdés másik oldala. Talán ez is megér egy gondolatot.
Árpádtól ne várj ilyet. Ő teljes mértékben a cigányok pártját fogja.


Negatív etnikai diszkrimináció a magyarok ellen hazánkban

Jött a karácsony és jöttek a különböző hírek. Innen onnan, tvből, netről. Összességébe véve megint úgy érzem, hogy rosszabb magyarnak lenni itthon, mint négy éve. Azt mindig is meg lehetet figyelni, hogy a cigányokat minden téren sokkal jobban istápolja az állam, mint a rendes adófizető, dolgozó magyarokat, csak nem értem az okát. Ennek ellenére a legnagyobb rasszisták a cigányok, mert bármiféle sérelem - vélt vagy valós - éri őket, egyből negatív etnikai diszkriminációt sikoltoznak.
Ami felbaszott így agyilag, nyolc óra munka után a következők.

Az én családom mikor fog ingyen tüzifát, játékot, ruhát, SZÁMÍTÓGÉPET, INTERNETET kapni? Mikor lesz az, hogy a hugomhoz beállít egy manus és bekötni a netet és még számítógépet is hoz mellé? Ha anyámat megkéseli egy tahó cigány, mikor fog a törvény mellé állni? Egyből nem lesz szemtanú és egyből nem lesz per és felhajtás. Ha mondjuk - ne adj isten - kivágok az erdőben egy fát és darabokban biciklin elkezdem hazafelé tolni napi rendszereséggel, akkor hány alkalommal jutok haza, mielőtt jön a zsernyák és bebasz a sittre? 2-3-4? több nem hiszem.
Ha én bemegyek a boltba, és lopok öt doboz sört, egy cigit, meg egy kiló kenyeret, majd kifelé menet elkapnak, akkor hányszor fognak elengedni, ha megélhetési bűnözésre hivatkozok?

Komolyan mondom, hogy ebben a csodás jogállamban hogy a fenében van valakinek több joga, mint a másiknak? Miért vannak a cigányok ennyire POZITIV ETNIKAI DISZKRIMINÁLVA? Árulja már el nekem valaki, de komolyan. Mitől több egy ilyen cigány, mint te, vagy én. Mit tesz az államért? Felveszi a segélyt, lopja a sorompóaksit, lopja a síneket, a vashidat, a kábelt. Akkor mi végre?
Miért nem tud és akar fellépni ellenük senki, egy politikus sem. Gondolom mert nem akar politikai öngyilkosságot végrehajtani. És a többi miért nem támogatja?

Az egész ország arra neveli a cigányokat, hogy szaporodjanak mint a gomba, mert fizeti az állam. Miért nem lehet ezt a segélyrendszert is megreformálni. Gondolom már nálam okosabbak is leírták, hogy kellene, de persze nekem is van ötletem.
Legyen az, hogy 1-2-3 gyerek után fizessen úgy az állam, mint eddig. 4. gyerektől viszont ne járjon segély, csupán a harmadik gyerekért kapott segély duplája ADÓJÓVÁÍRÁS FORMÁJÁBAN.

Nem tudom, most pontosan mennyi egy gyerek ára, de kb. 12.000 körül lehet. Tehát az én elképzelésem alapján a negyedik gyerek után járna 360.000 HUF adókedvezmény. A negyedik és az ötödik után 720.000. Ez kurvasok pénz és szerintem simán motiválná az embereket a gyerekvállalásra. Továbbá csökkentené a szürke és a fekete gazdaságot, mert az ember szívesebben adózik, ha vissza is kapja az adóforintjait.

Na de ha ezt bevezetnék jópár faszkalap különböző jogvédőknél egyből verné a nyálát, hogy ez cigányellenes intézkedés. Nem bazmeg. Ez cigány-életmód ellenes intézkedés volna. Tessék dolgozni, tessék asszimilálódni. Nem megy? Akkor igenis tessék éhenhalni.
Ennek így kellene működnie. Ehelyett mi van? Lófasz. Üzemelnek a cigány gyerekgyárak, nő a társadalmi feszültség, nő az eltartott réteg, nő a cigánybűnözés, csökken az aktív dolgozói réteg, csökken a bevétel. Összeomlik a társadalom harminc éven belül.

Csupán két dolog miatt: a képmutató emberek és a haszonleső, döntésképtelen politikusok miatt.
süti beállítások módosítása