W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Helyreigazítás

2007.04.06. 05:39 Tóta W. Árpád

Üzent a Buta Fiú, nyilván megrettenve a haraszti zörgéstől, hogy őt holmi tévésre cserélné a párt. Most pedálozni kell. Intelme gyorsan, nyersen ért: ők bizony beperelik az Indexet, amiért úgy kommentáltuk Orbán Viktor Tápióbicskei Beszédét, miszerint „Orbán megőrült”.

Merthogy nem is őrült meg. Az Index hazudik.

És van igazsága. Valótlanul állítottuk, hogy éppen ezzel a beszéddel kezdődött volna valami, hogy pont ez lett volna a fordulópont, a roham, a breakdown. Orbán Viktor állapota lényegében változatlan. Fel se tűnne, hogy megint büfizett egy savasat, ha meg nem támogatná egy ilyen jó kis társadalmi vita, hogy akkor most megőrült-e, vagy sem, vagy már rég.

A Pákó, az tud még ilyen ügyesen bánni a médiával.

Jah, megfutamítjuk az arisztokráciát, pont úgy, mint 48-ban, az idegent, a labancot, azt. És nem lesznek majd kiváltságok, nem lesz olyan, hogy az egyik ember Volvót vesz a pénzén, a másiknak meg csak Suzukira fussa. De még szőlőbányászok se lesznek, mert azokat majd kuláknak hívjuk, és megfutamítjuk ízibe, saját magunkat is. Igen, kisfiam, és te leszel a Kossuthlajos, meg a Széchenyi Lánchíd is te leszel, tűzoltó és katona. Sőt a Dunaparti Napóleon is te lehetsz. De mindenekelőtt: vadakat terelő juhász. Aztán, mint 49-ben, jön a csősz, és megfutamít mindenkit.

Nem őrült meg, dehogy. Elnézést. Az őrült, az félrebeszél, nem tehet róla szegény, elment az esze. Az őrült, az nem akar semmit, vadakat terelni a legkevésbé, annak belső kényszere van, felelősség nem terheli, beszámíthatatlan. Az őrült őszinte, csak téved.

Orbán Viktor nem őrült meg. Orbán Viktor egy fasz.

"Gyurcsány Ferenc egy hülye.

(...)

Még valami.
Gyurcsány Ferenc mostanában előszeretettel jelent fel újságírót. Szeretném jelezni, hogy amennyiben a hülyeségére vonatkozó állításaimért bíróság elé idéztetne, a végsőkig ragaszkodni fogok a véleményemhez és a jogaimhoz, és a valóságbizonyítás keretében kérni fogom a kormányfő igazságügyi elmeszakértői vizsgálatát. Történelmi per lesz, Klára!"



Címkék: orbán fidesz hülyemagyar

450 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr7355199

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bakker! Nálad óraműpontosan hatkor kezdődik a műszak?
Nem vagy egy kicsit túl gépies?
És utána hogyan válsz rögtön szabadúszú kötetlenné?
Na mindegy.
Éljenek és virágozzanak a Nagykörűi cseresznyefák!!!
Csak legyen jó a termés. Szorgalmasan porozzatok méhecskéim, nyalakodjatok és porozzatok!
Aztán azt a fúrópajzs szavazósdit el ne felejtsd, ha már szartál rá válaszolni!
nálam ilyenkor végződik a műszak.

azok a cseresznyefák összevissza teremnek.

azt a fúrópajzsosat nem volt alkalmam előtúrni, bár a zsuzsi alagutat üdvözlöm, ekkora debil kommunista faszságot tényleg csak akkor csináltak, amikor itt utoljára metró épült.
De ez a Mr. Been figura, na az tökéletes.
Annyira hasonlít, csak azt kéne eldönteni, hogy ki kire?

És szerintem te kihívod a sorsod és minden viktor haragját.
Budapest.hu, és a cikken belül.
JAVASOLJON NEVET A FÚRÓPAJZSOKNAK
furopajzs@budapest.hu címre várják a javaslatokat. kész, bazmeg, ezek meszkalinoznak, esküszöm, ítéljenek el érte, de ez komoly anyag. oké, eltettem jövő hétre.
Csak megjegyzem, hogy ezek a tetük ott azon az email címen korlátoznak alkotmányos jogaimban és nem engednek szavazni.
Ez az igazi demszky féle demokrácia.
Azt majd oda dobnak három debil nevet, hogy neee te szavazz, te adófizető rabszolga, mert szerintünk ezek voltak a legjobbak. Szaddam legalább adott a látszatra, és aki nem úgy tett, nem úgy szavazott azt rögtön kivégezték.
Hát ne má demszky cukros bácsi!
Azért a farok végén a szőrpamacs az már tényleg ne csóválja a kutyát.
Különben is már bemutattad, hogy milyen szánalmasan tudsz nyüszíteni fellépés címén.
Azt hiszem, hogy a mai nappal, - hogy is szokták mondani? ja igen, - elválik a víz a jégtől.
Húúú mi lesz itt!
De megvilágosodtam, benned is egy kis orbán veszett el. Miért?
Mert te is két részre szakítod a tábort.
Pedig eddig volt bőven rétegződés, tagozódás.
Na megyek előveszem az interaktív páncélomat.
Azon gondolkodtam, hogy ha az Index nem fizetné ki helyetted a pervesztések büntetéseit, akkor is ekkora lenne a megmondó kedved, Árpád? Ha saját zsebből kellene finanszírozni? Bockoréknak is feltehetném ugyanezt a kérdést. Soknak érzem, amit Orbánnal művelsz. Valahogy nem tudok túl jól szórakozni, talán azért, mert nem érzem humorosnak.
hát, ha ma magyarországon egy politikust nem szabad fasznak nevezni, akkor nagy bazmeg van itt.
mellesleg én is soknak érzem, amit ez a fasz művel.
Régóta mondom, hogy a baloldali, szocialista eszméket a mai Magyarországon egyedül a Fidesz, azon belül is leginkább Orbán Viktor képviseli. Mégis mindig a Kádári örökséggel szemben foglal állást, mi több kikéri magának. Ez elsőre skizofréniának látszik.
Gyurcsány legalább akkora fasz. Őt mégis kíméled. És ha valaki őrült, akkor Gyurcsány az. Őrültebb, mint Orbán. Szerintem. De a fő kérdésemet elegánsan kikerülted, igaz, nagyjából költői kérdés volt, magam is tudom a választ:)
szaladj el viktorhoz, kérdezd meg, pofázna-e ennyi faszságot, ha saját zsebből kéne fizetnie a majomparádékat.
Üdvözlöm a témát egyébként, miután több posztod valószínűleg nem lesz ( vagy igen?) jó kis ünnepi program lesz a gyurcsányozás-orbánozás, megfűszerezve egy kis komcsizással, zsidózással. Olyan régen orbánoztunk már (hány órája is?) Európa lelke meg le van szarva.
Gyurcsányhoz szaladok inkább és megkérdezem. Őt se felejtsd ki. Ugyanis egyformán faszok. Viktor hülyeségeit én is látom ( mondjuk csak nagyjából, mert látom a jó szándékot is) de Gyurcsány sokkal ártalmasabb. Az is lehet, hogy azért, mert őt hatalmazta fel az ország döntéshozásra.
Kedves W.! Te vagy fa*
Még jó, hogy te olyan tökéletes vagy, és minden politikusnál jobban értessz mindenhez. Orbán sokkal inkább való miniszterelnöknek, mint bárki az eddigiek kötül, viszont ha újra az akar lenni, sokszor hülyeséget kell beszélnie, hogy minket, buta népet, vagy legalábbis egy részét maga mellé állítsa. Így csinálta ezt kérlek szépen Gyurcsány is, sőt Medgyessy is. Hülyeségeket beszéltek, összehazudtak mindent, sokan elhitték és megválasztották őket. Ezekkel csak így tudja felvenni a kesztyűt, lehet hogy 10-ből ketten hülyének nézik, viszont a maradék 8-ból 6-an mellé állnak. Ez a politika, ja és írom ezt úgy, hogy sosem szavaztam az első fordulóban rá, de egyre inkább úgy tűnik, hogy legközelebb már muszáj lesz, ha ezt a szemét bandát el akarjuk takarítani a magyar politikai porondról. Csak tudnám, hogy amikor hazavágták az országot, bevallottam hazdtak is (és innentől egyértelmű, hogy ezzel nyerték a választásokat), utána ami pénzt ők szétszórtak (nevezzük így), behajtja a népen, és megint főleg azon aki munkából él, mert a nyugdíjas szavazótábort meg kell tartani, na és persze az ingyenélő réteget is.
Szeretem, h ilyenkor mindig elokerulnek a langlelku lovagok, h megvedjek Orban "becsuletet". Javaslom, h talan ertelmezo szotarral (ha mashogy nem megy) kene meghallgatni mit mond, esetleg nem artana kinyitni egy tortenelem konyvet sem melle. (Igen, akarmelyik jó lesz, azert nyiladozik az ember ertelme, h tudjon kulonbseget tenni a "talan igy is lehetett" es a "na en ezt be nem veszem" allitasok kozott.) Meg egy kozgazdasagtant, meg (legalabb) egy a balkannal foglalkozo tanulmanyt elolvasni, meg kicsit tanulni biologiat, fizikat es hiradastechnikat, mielott "Zengo-Tubes" handabandazunk...

Ugye milyen konnyu elszaladni teljesen masfele, mint amirol szo volt?!
Ez a "Helyreigazitas" sztem csak egy egeszseges reakcio, semmi tobb!
kb olyan, mint ha azt mondod a kocsmaban a cipodet lehanyonak, h "ne mondd mar, h nem vagy reszeg, h nezel ki!"
es hogy miert nem a gyurcsany a hulye? mert MOST nem rola van szo! ennyi!
Az az elszomorító, hogy ebben az országban a rengeteg fasz között olyan kevés a jóravaló ember.
Autóvezetésmentes, részeges locsolkodást mindenkinek.
nnna, árpi, ez az ország ezért tart itt, ahol. versenyzünk, ki mert nagyobb faszt mondani a neki utálatosabb faszról. és ezzel le van tudva a közéletiség. jöhet győzike meg beja asszony csöcse. egy súlycsoport.
Csak azt nem ertem, hogy mi ez a nagy drog ellenesseg a narancsnyikeknel. Azt ne mondjak, hogy anyag nelkul meg lehet kovetni a boss-t.
Fleto, hazudik, betegesen. Persze ez hir. Viktornal mar az lenne a hir, ha veletlenul valami igaz, valami hasznos buggyanna ki a szajan. Pl, hogy mi, "keresztenyek" (hahaha, terdre imara, csuhasok, es beszopjak, hogy a part titkar, protestans, ateista fia Tokessel az oldalan meg a szent jobb kormenetben :) ), a szeretet neveben megbocsajtunk, Ferenc testverunknek, es az orszag erdekeben fogjunk ossze, hogy minel sikeresebbe tegyuk ezt a elbaszott orszagot. Na ez nem lesz sose, amig ezt a losert meg nem puccsoljak a parton belul.
Pedig 2006-ban siman nyerhettek volna. Persze, ahhoz annyit kellett volna tenni, hogy nem hazudjak a kepunkbe, hogy mikozben soha ennyivel nem nott az eletszinvonal, hogy szarabbul elunk, mint 4 eve. Hogy a szakadek szelen allunk. Hogy a Magyar Vizslahoz semmi kozunk. Most sarkitok, MDF-es kepviselore nincs szukseg a magyar politikai eletben.
Mikozben a gond az volt, hogy jobban elunk, mint amire telik. Megis milyen valasztasi strategia lett volna moralis a kormanyoldaltol? Nem elunk szarabbul, mint 4 eve, de 1 ev mulva ugy fogtok elni mint 1 eve? Vegig azt mondta az ellenzek, hogy a szakadek szelen allunk, mi a jo istent is titkolt el a kormany?Vagy a Kossuth teri korcsolya palyan kellett volna megkoronazni I. Ovi-t? Az moralis lett volna?
Koszonjuk elnok ur, az elarult liberalizmist! A lobogo nyilaszaszlokat. Mondja a szemembe, hogy antiszemita vagyok!
Miert, mi a faszt jelentene az, hogy ha valaki, azt mondja, hogy hogyan erhet el egy SZDSZ-es jelolt tobb, mint 10 %-ot egy rendes magyar videken (SZDSZ-re a nem rendes magyarok, a nem magyarok, vagy a zsidajok szavaznak?)? De nem baj, mert a MIEP-es barataink (akik viszont igazi jo szivcsakras, tarsolyos, nemezsapkas magyar emberek, hat mondjuk nem mind genetikailag, de ebbe most ne menjunk bele) majd rank szavaznak, akkor nyerunk? Annyira mindegy, hogy a Karpatok Geniusza szemely szerint, kereszteny, antiszemita vagy demokrata-e. A lenyeg, amit mond, amit tesz.
Tudod Viktor, szeretet, megbocsajtas. Felebaratod. Legalabb ezert az elkurt orszagert. Ha meg jelent neked valamit.
Nem, ez nem egészséges reakció, ez megint egy seggberúgás szokás szerint. Egy alkalmat sem szabad kihagyni ugye. Vagy egészséges reakció a gyurcsány-oldalnak és durva sértegetés a másiknak. Kedves coci, hozzászoktunk, hogy MOST NEM Gyurcsányról van szó, majd hozzászólunk ahhoz is ha róla lesz, de nem lesz. Így sohasem, mint Orbánról. Ez nem az a blog.

Két részre szakadt, megosztott kis kurvaországunk csekély létszámú képviselője megérkezik hamarosan a blogba, és kezdetét veszi a háromnapos ünnep alatti orbánozás-gyurcsányozás, hajráááá!! A zsidókat se feledjétek, sőt, a cigányokat se. Talán csak a katkókat hagyjátok békén, ünnep van. Jut eszembe, örülni kell, hogy előbőr helyett Orbánt kapták. Milyen rendes dolog.
Dlága Swen

mindig az az ártalmas, akit kevésbé cerecc. Az az őrültebb is.

Amúgy igaza is lenne azoknak, akik unják a zorbánozást. (Merthogy, ugye, nem ő az igazi vezénylő főparancsnok és tárnokmester már vagy hat éve). Essék szó inkább a Feriről. A Lajosról. Satöbbi.

Csakhogy... Egy kicsit zavaró ám, hogy mindig ez. Hogy a Vityának leolvad az agya, ezt valaki megírja, jelző-bokrétát is tesz mellé, aztán valamelyik szárnysegéd perel azonnal, és szolgáltatja a híranyagot+vitaalapot.

Pedig SEMMI érdemleges nem történt, az ellenzék vezére egyszerűen értékelhetetlen szavakat ejtett ki a száján. És ez a téma.
Mocskoskiscsaj, van elég jóravaló ember. Csak a hívószavak nem megfelelőek.
Rofa, érzem, látom én is Orbán hibáit. De kurvára unalmas az Orbán téma, erről van szó. Európa lelkét vártam mára, jó hogy csalódott vagyok. Attól olyan elringatós ünnepi hangulatom lehetett volna. Bár... Árpádot ismerve még ez sem biztos:) Kitalálja nekem, hogy lélek nincs is, Európának meg főleg nincs. És akkor oda az elringatás.
irtam szep hosszut, es aszondta ervenytelen. nah most ha megmondja valaki mitol ERVENYTELEN egy kurva post annak adok egy citromos cukorkat. koszi.
hát barbaar bazzeg, ha neked ez kell, akkor vissza mindent, utánam a szénásszekér, akkor kapja be mindenki megint, zúzzuk szét a mocskos bolsikat, csapjunk szét közöttük a picsába is: menjünk a házuk elé, zsigereljük ki még a gyerekeiket is, merthát azok is mocskos bolsik bazzeg, akasszuk fel a királyokat, de még az udvari kópét is, az is benne volt nyakig a köpült szarban, végre nekünk is van boszsorkányunk, engem gyíkká változtatott, de már elmúlt.

Ja, de izé, ööö, ez nem ám felhívás keringőre, én ezt most csak azért mondom, hogy hallgassál rám, érted, én nem hazudok, vagy ilyenek, csak azt akarom, hogy te szépen kövessél engem, mer ez kell neked, te acsarkodós buta nép, te, én szeretnék a te éledre állni, baszki, értsél már szót.
Nem futamodom meg egy esetleges vita elől, este elolvasom majd a fejleményeket, de elhúztam gályázni. Valakinek el kell tartani ezt a kis kurvaországot. Kellemes ünnepeket !!!! És világbékét.
Barbaar! Te elolvastad egyaltalan, h mit irtal, vagy csak vered a billentyuzetet, de a szavakat nem erted, amiket leirsz?
Nna ezert nem kommentezek en, total idopocsekolas!
de emellett nem lehet elmenni:
1, Barbaar, Te "hazudsz"! TWA soha nem jelentette ki (full komolyan), h O tokeletes, vagy mindent jobban tud a politikusoknal. OK, ha nem hazudsz, akkor tevedsz, mert magadbol indultal ki, es ezt csak kivetited arpira.

2, "Ezekkel csak így tudja felvenni a kesztyűt"
nemzetkozi televizioban nyilatkozta, h O soha nem hazudott, ami egyszeruen keptelenseg, mert naponta tobb tizster kenytelen hazudni a legerkolcsosebb ember is, ha masnak nem, akkor onmaganak. ez van, a civilizacio mellektermeke.

3, "Ez a politika"..."bevallottam hazdtak"
Itt van a kutya elesve!!!
akinek a "bevallottan hazudni", es a hazudni kozott lenyeges kulonbseg van, annak a velemenye... (nem akarok durva lenni, ezert nem irtam ide, h mit gondolok rola)
Mi ez a dobbenet!?
A politikus hazudik, mert MEGTEHETI, mert nem vonjak felelossegre erte!
A "MEGTEHETI" azt jelenti, h mivel gerinctelen (hisz politikaban magasra jutott, es az ma itt magyarorszagon mashogy nemigen megy), megteszi!
nem "kotelezo" neki, de megteszi!

az mar a "nep" hitkerdese csak, h melyikre voksol, melyiknek hiszi el jobban, h joszandekbol teszi. Es itt jon be a kepbe, a "nem mind1 az sem, h mit hazudik, es hogyan teszi" kerdese, amirol senki sem hiszi el ugye, h nincsenek elore kielemezve legalabb nagy vonalakban a hatasvazlatai
nemtom mit nyavajogtok a baszott hazudàson. minden politikus hazudik legkésöbb akkor ha nem tudja teljesiteni azt amit a vàlasztàs elött igért. ilyen meg gyakran elöfordul. lenyulàsrol annyit, hogy egyike a legnagyobb adopénzszoroknak europàban a köztiszteletnek örvendö Jacques Chirac kiràly. tessék utàna nézni.
:D
Ez fain volt!
A fúrópajzs meg ojan mint egy fasz. Legyen a neve Orbán Viktor.
Hihehetlen, hogy ekkora baromságot beszél , mégis követik ca 3 millióan
Árpád, remélem te sem haragszol meg, ha fasznak nevezlek. Mert ha ma Magyarországon egy újságírót nem szabad fasznak nevezni, akkor nagybazmeg van itt.
Hírhedtséged terjed, mint a bubópestis. Tegnap láttam egy hsz-t egy irodalmi site-on, ahol rád hivatkoznak, mint elrettentő példára :)))
én viszont azt álmodtam ma, hogy Árpád a házunk alatt lakik egy boltban és eladó : DDD

lol
szerintem tökmindegy mit mondunk vagy mit nem, ebben az országba akkor is nagybazmeg van :)
ha már demagóg ókeresztény badarságokra kell szavaznom, csak azért, merthogy momentán buta vagyok, hát végül tudom is én, hogy mi a jó magamnak meg nekem, a Vittor meg aztat mondta, hogy márpedig vagy ez, vagy a nihil meg a labancok, akkor ez megint valami buta balkános starwars akar lenni, síjj, de suhog a fénykard. Amit ez a majom ki tud lökni a száján március 15. - ről mondat gyanánt, az valami fertelmes, minden van barátom, csak az nincs, hogy Petőfi (bár a marketinges gőzgép már köpi azt is biztos, Petőfi tuti mondott olyat, hogy "Az én Szívem csak egyetlen bajt fájlal, le a mocskos új-arisztokráciával!", lesz majd ilyen bizonyára.)

Akkor már megintcsak marad az MKKP, hajrá magyarok, hajrá ingyen sör.
Van, aki õrültségeket beszél, van aki hazudik. Kéne má egy „format: C” ezen a rendszeren...
Hogy bolond fasz avagy nembolond fasz ahhoz itt egy klaszikus

Az elmegyógyintézet udvarán sétálgat a prof, meglátja hogy az egyik beteg egy spárgára erősített konzervdobozt húz maga után. Odamegy, és mondja neki:
-Jaj de aranyos kutyuli, hogy hívják?
Mire az ápolt:
- Milyen kutya, dokror úr?
- Hát az az aranyos kutyuli, akit a pórázon vezet.
- Dehát doktor úr, ez nem kutya, hanem egy konzervdoboz, ez itt a kezemben meg nem póráz, hanem spárga.
- Áh, most hogy jobban elnézem, tényleg az. Orvos el, beteg a konzervdobozhoz:
- Látod, Buksi, jól átverük ezt az idiótát!
off
Én nem is értem, hogy lehet mást is csinálni ennek olvastán: "hamis tényállításokat jelentettek meg". Remélem ez is oly szépen fog terjedni, mint a "hibát vét", "nagy formátumú" és a többi baromság. Persze mit várjon az ember valakitől, akinek még a vezetékneve is el van k...va.
Árpád,

a megadott link szerint nem Bayer, hanem Csermely írta az idézett bekezdést.
Kóka jó,
orbán rossz.
Gyurcsány jó,
zorbán rossz.
Gordon jó,
Orbán rossz.
kordon jó,
Orbán rossz.


Az itten a probléma, hogy elfelejted elválasztani a hírt és a véleményt. Egyetértek: Orbán tényleg egy fasz, de a véleményemet nem biggyeszteném egy tényközlés végére (merhogy az index címlapján így szerepet ugye). A blogba, meg a publicisztikába belevaló a dolog, a hírközlésbe kurvára nem.
Nem jót szóltam volna?
A hsz. elúszott, pedig csak arra kívántam rávilágítani, hogy
Gyurcsány jó, Orbán viszont, rossz, meghogy
Kóka is jó, Orbán viszont továbbra is rossz,
ugyanakkor
a kordon is jó (volt), de a zorbán még mindig rossz.

Hát így van ez!! Kis kurva hazánkban..

Kellemes húsvéti ünnepeket.
"Orbán Viktor egy fasz."

Ráadásul bal.
Hát, igen ovi bizony fasz. Bár selejt. Nincs a fejin szökőkút.
muslic, teljesen jót szóltál. Mondhatni tökéletest. Tökéletesen jellemzi a helyzetet. Az hogy a Zorbán a főgonosz. Az eredendő rossz. Pandora valójában Zorbán volt, aki szándékosan nyitotta fel azt az ominózus szelencét, csak hogy a szegény becsületes cucilisták által igazságosan és példamutatóan vezetett ország szenvedjen. Még azért is Zorbán a hibás hogy lopcsányék elkúrták. Azért is hogy a 4-es metró még mindig nincs kész. Sőt, a beázó kombínókról, kidőlő vezetéktartó oszlopokról is a Zorbán tehet, hiszen pont a tövükre "büfizett egy savasat". Igazán kár hogy savas büfizésben tótavé messze-messze lekörözi.

Ja és hogy a cikkhez is szóljak: az tényleg disznóság volt hogy praktikusan hírként jelent meg, ráadásul címlapon, hogy megőrült. Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő ilyen vélemény amit hírként fognak tálalni...
ha egy politikus vagy bármilyen közéleti személyiség baromságokat beszél, akkor igenis bele kell kötni a mondandójába.
akárhova is tartozik az illető. milyen jó is volt az öszödi beszédet mondatokra szedni, elemezni, nevetni rajt (vagy sírni)
bebaszna, ha senkit nem lehetne elküldeni a picsába, miután baromságokat mond.
orbán ott tart, hogy már néhány órával később képes az ellenkezőjét állítani a korábbi dumájához mérve. elfáradt az évek alatt, sokat nem veszíthet, ezért mer így beszélni.
torgyán vinné a pálmát, ha a tűz közelében lenne :)
"Orbán Viktor egy fasz."

Hát, legalább egy kis műelemzést iderettyinthettél volna; mert ez így megint csak egy epeömlés; nem vmi értelmes cikk.

Molnár-nekrológ helyett zorbánozás, mire is számíthattam volna...

Egyébként az államadósságot megduplázó, sok ezermilliárdot bevallottan elkúró Gyurcsányékhoz képest mekkora fasz ez az Orbán?
89-2002 között állítólag nem nagyon perelgettek ha sértegették az Oberstgruppenführert.Aztán rájöttek, hogy hiba volt. Remélem nyerenk, úgyis jótékony célra menenk ezeke a pénzek. Az index tulaja meg tud fizetni. De szerintem, az hogy azt írod, hogy valaki egy fasz, az még nem jogi kategória ( legalábbis remélem), az őrűlt már annál inkább. De be is tojtatok, levetéttek. Papírok vagytok. Uj Péter is egy gyáva fasz.
Ja, és btw tényleg nem Bayer írta a twá által beidézett cikket, legalábbis a belinkelt oldal alapján. Már csak arra lennék kíváncsi hogy vajon Árpi is elkúrta vagy ismét szándékosan hazudik/manipulál?
a vélemény az vélemény.
a gondolának is van vélménye, a kurucnak is, a nemzetnek és a szijjártónak is.
az indexnek nem lehet?
Tisztelt Tóta Úr! A metróról szóló futamban esetleg, ha kidomborítaná azt az érdekes mozzanatot, hogy a szoclib vezette városban miért is van voodoo szertartás, keresztelő, semjénfüst stb. ? Én szeretem a katolikusokat, de nem annyira.
Leonard Zelig
„Orbán Viktor egy fasz.”

You say true, sai. Messze nincs ugyan egyedül a magyar politikai „elitben”, inkább a kivétel rí ki, de Viksa azért ebben is kiemelkedően tehetséges.

Az „Orbán Viktor egy fasz” kijelentés nem véleményt, hanem tényt tükröz, csak annyira lehet értelmes vita tárgya, mint mondjuk a π második tizedesjegye.
Tényleg nagybazmeg van itten... Irtsuk ki a vélemény-nyilvánítás és a sajtó szabadságát a demokráciából a nagy demokrata, I. Vekker Viktor király utasítására...
Meg hát ti is írtatok nemrég valami elitcseréről. Ti is őrűltek vagytok? Viktor is eről beszél, csak még nem tudja. Mert az ugye nem forradalom, ha az elit egyik felét elzavarják, az puccs. De ha forradalom lesz, akkor az egész banda megy. Mindenki. És vagyonelkobzás, stb. Elitcsere forradalom nélkül nem megy.
Kedves emberek!

Azt hiszem barbaar írta még odafent, hogy mellé áll, vagy nem áll mellé. 8-ból 6.
És még föntebb valaki pedig azt, hogy Vitya "minisztelelnökebb", mint a Feri.
Lejjebb pedig kiskurvaországozunk.

Pedig a baj csak az, hogy itt kőkemény szimpátián alapuló dolgok alapján dönt az ember fia/lánya, hogy ki mellé áll. Hogy ez őszül, a másik meg szemüveges.

Akármit mondhat, az mindegy. Később meg baszatod.

És ezért nem csak mi vagyunk kiskurvaország. Vannak nagykurvaországok, közepeskurvaországok.

Hozzá kell szokni.
Orbán Viktor már öt éve nem Magyarország miniszterelnöke. Teljes mértékben lényegtelen, hogy mit beszél vagy mit nem.
Tóta W. Árpád! Szerintem ma nagyon elő leszel véve a Péntek8-ban. Ezt még megkeserülöd. Méghogy a Vezért faszozni mered, mikor 90%-os a ballibsi médiafölény!
Bayer úr ( a kollégád, teccikérteni?:-) ) ma odabasz, az biztos.
Valahogy így:
"Nézzük...(cupp)...mit bírt Tótavé (cupp)árpád nevű, valószínűleg a bal kezével leírni. Egy ilyen (cupp)embernek csak bal kezei lehetnek... Hogy ki súg neki, (cupp)...tudjuk..., hogy ki pénzeli...tudjuk. (kamerába)Ne találkozzak veled, árpád! ...."
bla...bla stb
hol olvasható a kommentár? én nem találom
OV közszereplő, mint ilyen többet köteles tűrni, mint az átlagemberek. Még azt is, hogy leőrültezzék akár.

A fidesz jogászai is tudják ezt, ha lesz is folytatása a dolognak, az csak a színház és a komédia miatt lesz.
swen 2007.04.06. 06:31:27

Elég gáz ország, ahogy egy ilyen jámbor kijelentésért, hogy „XY egy fasz”, bíróságra kell szaladgálni, meg büntetést fizetni. Ha rólam mondja valaki, hogy egy fasz vagyok, vigyorogva nyugtázom, hogy az illető helyes emberismerettel rendelkezik. Köcsög politikusaink hogy nem tudják magukévá tenni az emberi méltóság ilyen kicsinyke minimumát? Igaz, az erkölcsét se tudják, úgyhogy mit várjunk...

W meg igenis mondja ki egy faszról, hogy fasz. Ha nem teszi, mert spórolni akar az Indexnek, szerintem nem én leszek az egyetlen, aki elpártolok.
Szerintem Bayer leszarja Tótát. Ha mindenkivel foglalkozna, aki a Reichführert fikázza, egész nap kéne menni a műsornak
"És nem lesznek majd kiváltságok, nem lesz olyan, hogy az egyik ember Volvót vesz a pénzén, a másiknak meg csak Suzukira fussa."

Kéretik nem megint félremagyarázni, ENNYIRE még hál'Istennek nem tart mélyen. Az "új arisztokrácia" lényege az Orbán-beszédekben nem az, hogy Volvót követel magának kiváltságként, hanem hogy törvény általi sérthetetlenséget, például.


Amúgy tegnap nem minden cikkhez odaírtátok, hogy X.Y. fejben összeomlott"?


Jöjjön inkább Európa lelke, az talán jobban áll!
Mostakkor a blogolás a média része, vagy személyes feljegyzés, amibe betekintést engedsz másoknak is?

Szerintem az utóbbi.

Hajrá TWA!
Ami a csövön kifér!
Nem találom ezt az leőrültező Index kommentárt, csak a beszédről való tudósítást. Levették?
"Egyébként az államadósságot megduplázó, sok ezermilliárdot bevallottan elkúró Gyurcsányékhoz képest mekkora fasz ez az Orbán?"

Egy pont oda.
Ja és ne betegedjetek meg, és lehetőleg a szeretteitek se, mert a kórházban elhaláloztok/nak. Láttam.
"Egyébként az államadósságot megduplázó, sok ezermilliárdot bevallottan elkúró Gyurcsányékhoz képest mekkora fasz ez az Orbán?"

Egy pont oda.
Ja, és ne betegedjetek meg, és lehetőleg a szeretteitek se, mert a kórházban elhaláloztok/nak. Been there, seen that.
Arról van valakinek véleménye, hogy az AB helyt adott a parlamentnek azzal kapcsolatban hogyan lehet onnan közvetíteni? És ezzel kapcsolatban arról, hogy az egyik tv csatornán pont egy SZDSZ-es politikus fejtette ki véleményét, hogy miért kell korlátozni a sajtót odabent...
Árpád, erről mi a véleményed? Szerintem ez sokkal jobb+aktuálisabb téma lett volna, ráadásul aki nyilatkozott, legalább akkora fasz mint zorbán. Zorbán legalább nem azt mondja magáról, hogy kommunista, amikor nemzetezik meg keresztényezik. A libcsik viszont állandóan büszkélkednek magukról, hogy libcsik, mikor egyre inkább távolodnak (az általuk soha nem képviselt) liberalizmustól.
en egesz jol elszorakozom, csak az a nagy szomorusagom, hogy a molaris fele agyhalottak mintha elmentek volna pihenni, nincs parbaj, nincs igazi fenyegetes, terites. Kar, olyan jok voltak a "regi szep idok"
Ouroboros

Részben igazad van, ilyen véleménynyilvánítást közszereplőnek illik eltűrnie. Azért amit itt twá írt, senki nem fogja felelősségre vonni. De ha egy újság címlapján hírként jelenik meg hogy "Orbán Viktor megőrült", na az már nem véleménynyilvánítás. Blogban, esszében, jegyzetben, stb. simán lehet hülyézni/zsidózni/stb., de ugyanezt hírként tálalni legalábbis aggályos. A hír és a vélemény nem ugyanaz, illetve elvileg nem kéne hogy ugyanaz legyen. A hír ugyanis _tény_ kéne hogy legyen. Azoknak akik szerint az "Orbán Viktor megőrült" tény: ez akkor minimum azt jelenti hogy eddig nem volt az, tehát amit addig mondott nem őrültség.
Azért bosszantó, hogy nagyobb mértékben megy a lopás és egy réteg meggazdagodása, mint valaha, nem is 10-20 milliókat lopnak egyszerre, hanem 100-300 milliókat, 1-2 milliárdokat.

Tényleg az a lényeg ebben az egészben, hogyan tálalja Orbán? Nem az lenne a lényeg, hogy akárkire hasonlít is ez az "újarisztokrata" banda, el kell kergetni őket, mert kifosztanak. Míg idén reálbércsökkenés van/lesz, addig a Kóka féle sikert elérők 100-milliókkal, milliárdokkal gazdagodnak nem a fene nagy tisztességes munkájukból, hanem abból, hogy tőlünk lopják el. És eddig azért ez a szemét banda pici reálbérnővekedést adott nekünk is, most már azt sem. Okoznak egy káoszt és kirabolnak.

Árpád - azt nem tudod bizonyítani, hogy Orbán egy fasz, ilyen kategória nem létezik.

Még egyszer!
Ha valaki nagyon sokat lop, csal, hazudik, akkor az a kérdés, hogy az ellenzék hogyan beszél erről??? Hülye az, aki szerint igen.
0 Tolerancia: A sajtó korlátozása a Parlamentben gáz; hogy egy liberális érvel mellette még nagyobb gáz; ámde a legnagyobb gáz az, hogy Orbán "Sohanemhazudtam Demokratavagyok" Viktor nemzetezik, meg keresztényezik, miközben nem mondja ki magáról, hogy kommunista, pedig az. Olyan "vívmányokért" áll ki a nagyközönség elé, amelyek az elmúlt rendszer "vívmányai", lásd még ingyenes oktatás és ingyenes egészségügy. Állandóan korrupcióról károg - ami egyébként igaz -, csak azt felejti el ilyenkor, hogy az ő miniszterelnöksége idején sem volt ez másképp. Most vagy tényleg elfelejtette, hogy ezek nála is léteztek és akkor tényleg őrült, vagy nem felejtette el - ugye ezek a populista megszólalások sok szavazatot hozhatnak -, akkor viszont tényleg egy fasz, méghozzá az igen méretes lószerszámok közül való...
Árpád egyrészt elmész te a picsába, hogy most már csak minden másnap írsz, meg lebetegszel és nem írsz.

Másrészt viszont az, hogy Orbán egy fasz nem értékítélet, hanem ténymegállapítás, és hogy is mondja a latin contra factum non est argumentum.

Bár az én személyes véleményem, hogy O. egy őrült fasz.
valec 2007.04.06. 08:53:20

"Orbán Viktor már öt éve nem Magyarország miniszterelnöke. Teljes mértékben lényegtelen, hogy mit beszél vagy mit nem."

Pont arról van szó hogy nem mindegy hogy mit mond. Nem érzitek cikinek hogy az ellenzék vezetőjének szájából folyamatosan dől a hülyeség? Hogy kurvaországban 3 millió szavazód lehet úgy hogy egyetlen értelmes mondat nem hagyja el a szádat?

Off: figyeltétek már hogy ha Viktort pl. Lakat T. a fociról kérdezi és miniszterelnöknek szólítja valahogy sokkal boldogabbnak tűnik :) mindenki jobban járt volna ha focistának megy...

Azt hiszem, ebből megint per lesz. Lehet, hogy a Fidesz nem úgy tudja, hogy azért mert valaki közszereplő, lehet fasznak nevezni.
Hogy Orbán egy fasz, az evidens. (Jójó, Gyurcsány is, de ne kelljen már mindig ezt e kiegyenlítősdit játszani...) De egyáltalán nem őrült. Nagyon is jól tudja, miből értenek azok a birkák, akik a népesség 90%-át kiteszik (ezeknek fele nem azért nem szavaz rá, mert látja, hogy miért fasz, hanem mert egy másik fasz dumáját szopta be). A Tenkes kapitányát mindenki szereti, mer' kiűzi a labancokat...
négy láb jó
két láb rossz

itt a húsvét, négylábra iszom magam

kitart velem? csuhaj!
És üzenem az értetleneknek, hogy itt és most eredeti tőkefelhalmozás folyik, tudjátok, tanultátok töriből.

És eszed, nem eszed, amíg ez le nem zajlik, addig tök mindegy mi van, mert olyan ez mint a gázhegedű, tudod, egyik húr el jön helyette másik.

Az meg, hogy a segg rossz oldalán állunk meg tényleg mocsok dolog, de erről pont felesleges beszélni.
TD223 - Igaz, amit írsz, a lopás nem szóhasználat kérdése, de a cikk nem is erről szól. Szerintem az emberek többsége szívesen hallgatna egy beszámítható ellenzéket, amint a kormányt szívatja,de a FIDESZ jelenlegi kommunikációja "nem harap, csak karmol", ráadásul teljes meggyőződéssel állít ostobaságokat. Kattints a blogímemre, (nem az önreklám miatt) ott van egy szótérkép, ami megmutatja a két oldal közötti kommunikációs különbséget. Ez így teljes hülyeség, faszság, és annál jobban idegesít Orbán locsogása, minél jobban hányok Gyurcsánytól.
Orbán egy fasz
Gyurcsány hülye
A király meztelen

na és
"Az őrült őszinte, csak téved.

Orbán Viktor nem őrült meg. Orbán Viktor egy fasz."

Á ez a vége így egy kicsit öncélú faszozás lett. Nem lett volna egyszerübb és elegánsabb végigvinni a gondolatot. kb így:

"Az őrült őszinte, csak téved.

Orbán Viktor nem őrült meg. Orbán Viktor nem téved csak hazudik."

Így szebb lenne. Persze ez nem azt jelenti, hogy Orbán nem egy fasz :-)
"lonely_photon 2007.04.06. 07:39:40"
Egyetértek, de mivel van két azonos fasz it, így a másik fúrófej meg legyen Gyurcsány Ferenc. Aztán majd évek múlva egyesülnek szépen Budapest alatt.
rl

Jó a blog! :) "pirézek királya..." :D
sh4d0w!

Te egy igazi komenista vagy vagy mi?!? Az a legnagyobb gáz hogy mit mond egy ellenzéki párt vezetője?!? Wake up, Neo! Nem az a legnagyobb gáz hogy ennyire sz@rban vagyunk? (tökmindegy hogy ki miatt) Az ellenzéknek az a dolga hogy hőbörögjön. Nem ennyire és nem így kéne, az biztos, de én NAGYON NAGYON örülnék ha tényleg ez lenne a legnagyobb gáz...
Azért az ellenzék a hőbörgésen kívül csinálhatna mást is...
Az ingyenes egészségügyről sosem beszélt Orbansoldat. Az csak a nyuggereknek megg a kőköknek ingyenes, nekün qrvára nem. Mire való a Tb járulék pl? Nemzeti kockázatvállaláson nyugvó rendszerrúől beszélt, vagyis ha Tóta szivritmuszavart kap a sok fűtől ,akkor a mi általunk befizetett járulékból gyógyítják, mert ugye az övé nem fedezné. Erről beszélt az a fasz, nem ingyenességről. Anyuggereknek se legyen az, vegyék el a 13.-at pl.De arról is beszélt, hogy ez nem lenne fair, mert a nyugger, aki egész életében dolgozott elvileg, nem tehet arról, hogy most ezek elkúrták.
S ez a politikai elit...
Úgy látom egyesek már ideje korán elkezdték a húsvéti ivászatot, meg a drog is fogy rendesen. Na midegy, én is rácuppanok egy üveg tequilára, hátha megértem mit lehet szeretni ebben a politikában.
XY egy fasz.
Elegem van a sok köcsögből ,akik itt a baloldali sajtó hülyeségeit böfögik vissza, pl rl.
1. Ha valaki anarchista, punk akkor az legyen is az, tehát neki ellenség minden politikus. Pl www.drflash.hu
2. A fideszszavazó, de "normálisellenzékre" vágyókról inkább nem nyilatkozok.
3.Obán egy fazs, mert le kelelt volna mondania 2002-ben ,de hogy csak hülyeséget beszél ,azért túlzás
4. Qrva nagy szarban vagyunk, és qrva unalmas, hogy Zorbán a fő téma, mikor 5 éve szava sincs
5. Ebben az országban szerintem eddig majdnem minden ellenzéki javaslatot lesöpörtek. Meg is mondta Kóka: reform az, amit 194 képviselő támogat", oszt
kész.
6. Vagyis itt nem is kell ellenzék, csak azért kell, hogy legyen kit fikázni a sajtónak.
Ricardo:

Isten ments, hogy ez legyen, de sajnos ez van. És ezen a blogon az Orbán hülyeségeit megemlítik, a másik odalt igen ritkán és finoman basztatják, és ez jelenti a "for a better magyarland"-et. Most megírtam, hogy Orbán valóban hülyeségeket beszél, amivel megpróbálja a népet az orránál vezetni, rögtön lecsapsz rá, viszont az, hogy a másik oldal 1000 éve ezt teszi, az nem számít. Egyébként örülök, hogy vki párbeszédszerűen is hozzám tudott szólni, nem csak utalgatásokkal. A Gyaloggaloppos idézet pedig kifejezetten tetszik. :D
Háj evribudi! Má megint ovizás, vazze. Nem mintha nem lenne ínyemre beszólogatni kordonbontó igazmondó vekker viktornak, de azé má ez az örökös ovizás, gyurcsizás kezd uncsi lenni. Lassan má fingreszelés kategória.
Egyébként a férfi nemiszerv védelmében kikérném magamnak, h engem leorbánozzanak:)
bazalt 2007.04.06. 09:33:12: az igazi kérdésre röffentél rá: szar van, mög kőne oldani, basszátok meg politikusaink!
Kedves árpi, ejrópa lelke jobban érdekelt volna, mint a fütyi leorbánozása:)
Ez a "kurvaország" az eddigi leggyengébb szókapcsolat amit itt használtok. Az eddigiek se voltak túl fantáziadúsak. Ami nem megy nem kéne erőltetni. Amíg nincs jobb ötlet addig inkább beszéljünk simán magyarul.
Coci:

1. Igazad van, nyilván kicsit erősebb ez, mint a véleményem, de ő is így szokta kifejezni magát, engedtessék meg nekem is.

2. Erre nem kívánok reagálni, mert nincs összefüggés a két dolog között

3. Ezt a "bevallottan"-t én nem pozitív jelzőként használnám, ugyanis kényszerből kellett bevallaniuk, ugyanis kiderült, ezután tagadhatatlan lett. Ne keverjük Gizikét a gőzekével légyszíves. Bár nem egyedül te vagy ezzel így.
"Vekker Viktor" ez is elképesztően gyenge és unalmas is.
"Zorbán" no comment
Bár a kategória királya itt kétségtelenül palostrend. Adja isten hogy aids-es.
Jó reggelt Árpi!

most látom csak, hogy vaffanculo megelőzött.

de mindegy, most már leírom én is: szerintem sem kellene a fasz fogalmát (vagy akár az objektív valóságát) devalválnod Orbánnal...

Orbánra még nincs a magyar szókincsben megfelelő leíró kifejezés. Talán gyártani kellene egyet. De annyit meg nem ér meg ez az ember. Szerintem egy önmagát valamire is tartó társaságban ma Magyarországon valakire azt rámondani, hogy orbán, az önmagában is a legnagyobb sértés.

NP
Őrnagy Őrnagy 2007.04.06. 09:44:33:
4. pontodra: ovinak 5 éve szava sincs. tudom, hogy gondolod, de sajnos van szava: több millió embert képes hüjíteni a faszságaival, nem sorolom (uakkor a másik oldal is, sajnos).
6. pont: de, nagyon is kőne egy értelmes ellenzék, vazze, tuggyuk miért. nem mellesleg, ha a fityesz értelmes ("alkotó", ROTFL) ellenzékként viselkedett volna 02-06 között, most ők lennének a húsosfazéknál (és ezzel egy időben a szarban is:)
(mint az "ilyen jellegu" bejegyzesekre mindig) most is sokfele komment szuletett, de ugy tunik, jo paran nem tudjak ertelmezni, h mit talaltak tenykent, es mit velemenykent.

teny pl, h a szervezetnek szuksege van vizre. velemeny az, h van aki sorrel jobban szereti bevinni, mint a hagyomanyos formajaban.

nem teny, h a politikusok (es a "cimboraik") lopnak -bar mindenki tenykent kezeli, ami ertheto, es tenyleg akkent is kellene kezelni.
ha teny lenne, mint olyan bizonyithato, es mehetnenek a sittre.
az hogy lopnak, egy velemeny, de a zorbanozas, fletozas nem oldja meg a problemat!

ami teny, h egyesek jobban erzik magukat pszcihesen, ha kifrocsogik ezt a velemenyuket, ami meg az en velemenyem, h ne itt tegyek.

+1*: ez a blogbejegyzes sztem arrol szol, h a fidesz pert helyezett kilatasba egy TENYmegallapitasra reagalva. twa pedig megerositette, h ennek ellenere neki ez a VELEMENYE:DDD

viszont valoban jo lenne, ha a hirek a tenyekrol szolnanak, es elesebben elkulonulnenek a velemyentol
Sziasztok!
Ha tényleg perelnek...
Tényleg f*szok.
Az, hogy a Jóságos Ferenc is az (t.i. őrült), mintha ritkábban jelenne meg.
Árpád ügyelj a kiegyensúlyozott f*szozásra!
ovinak szava nincs???

akkor ki vitte utcára már kátszer is azt gondolkodásmentes csőcseléket?
Jó lenne ha idehaza is rájönne a média hogy a politikusok kizsegerelésében sokkal nagyobb pénz van mint a véleményük szajkózásában. Persze sokkal egyszerűbb elfogadni a kenőpénzt és beállni az egyik oldalra. TWA-nak kereskedelmi csatorna elnökének kéne lennie. Nem azért mert ő lenne a legjobb publicista ma MO-n hanem mert ő talán megtenné amit kell. Így hogy senki sem pusztítja el az ilyen politikusnak nevezett söpredéket pénzügyi érdekből - mert hogy azt az adót nézné mindenki azt borítékolom - sajnos csak ezek a kártékony bohócok jutnak el a tömegekhez. Hol vannak itthon azok a riporterek akik élőben megalázzák az elmezavaros népvezért meg a béna miniszterelnök-rejectet? A politkai műsorokban csak a felszínt kapargatják, ki mit és miért mondott. Faszomat érdekli. Hívjanak meg egy szakértőt az meg mondja meg őszintén hogy mit kellene tenni. Aztán a politológus mondja el hogy milyen összefonódások és ellenérdekek miatt nem történik meg. Aztán hívják el a műsorba azt akinek meg kéne tennie és azokat akik miatt nem lehet. Ha nem jönnek el akkor addig kell ott állni a kibaszott házuk előtt amíg idegösszeomlást nem kapnak vagy nem nyilatkoznak. És mindezt úgy kell megcsinálni hogy a legploribb is megértse mert nézni fogja. Meg kell sürgetni a politikai evolúciót mert amíg a vezetőink szarok addig itt nem lesz lófasz se nemhogy felzárkózás.
távol álljon tőlem, hogy a fidesz vagy orbán oldalára álljak, de most ezzel a beszéddel mi van?
TÉNYLEG van itt egy arisztokrácia, kiváltságokkal, még ha nem is idegen
és ez nem abból áll, hogy ezeknek sok pénze van, mert legyen, legyen helikopter, audi, minden, amiért megdolgoztak
de ez sajnos nem így van, mert ki az, aki itt a saját erejéből gazdagodott meg? persze van ilyen, de a többségnek azért besegített az állam is, ne tagadjuk

az apró kiváltságok országa ez, uram-bátyám ország
ahol a " jobb körökben" (és ez bármeddig terjedhet, lehet a polgármester unokaöccse is), minden el van intézve soron kívül, ha a gyerekért kell menni az oviba akkor jár a kék villogó az a8-asra és a nagyságos máv-vezér fiának kitakarítják a vasúti kocsit, ha osztálykirándulásra megy, a többieket meg jó hogy nem köpik le

miközben Svédországban hoztak egy rendeletet, hogy a királyi várba mostantól kocsival fölmenni nem lehet - nem számítanak kivételnek a királyi család tagjai sem
hol vagyunk mi ettől?
mi az érinthetetlen celeb-poiltikusok világában élünk, az európa-parlamentbe meg bicajjal jár be az elnök

ezt tagadja le akárki, és máris beállok kiabálni, hogy orbán egy fasz
Kelemen Bandi:

Ha ez így lenne, akkor eddig is rá szavaztam volna, pedig eddig ez nem így volt. Érzelmileg nem az ő pártja áll hozzám a legközelebb (100%-ig egyébként egyik sem, és ez természetes kéne, hogy legyen, de vannak akik akkor is megvédenének vkit, ha a saját anyját ölné meg egy bugylibicskával). Azért fogok valszeg legközelebb rá szavazni, mert ezt a mostani bandát el kell takarítani az ország éléről, remélem indokolnom ezt azért már nem kell. És igenis vegyetek elő valós statisztikai adatokat, az infláció, a gázár, a gazdaság, a realbérek alakulás, stb. 1990-2006-os intervallumáról, aztán gondolkodjatok el. Ja ez már nem neked szólt Bandi.
Szerintem OV hülyeségeire egyszerű a magyarázat. A Fidesz kb 5GHUF -ot költött a kampányra. (Persze hivatalosan csak 386 miliót LOL)

Ezt a pénzt kölcsönbe kapta és a hatalomra kerülés után akarta visszaadni. (Ezüsthajó, országimázs, kakaóbiztos Strabag, ismerjük a módszereket) A hatalomra kerülés viszont elmaradt és a hitelezők szorongatják OV golyóit.

Egyszerüen nincs ideje kivárni 2010 -et neki muszály még előbb megszerezni a hatalmat. Persze a hatalmat a gazdasági kényszer nélkül is szereti.

Na ezért hajlandó bármit megtenni, vagy ,mondani ami közelebb viszi a célhoz.

Ismétlem BÁRMIT...

Véleményetek?
Egyetértek azokkal, akik szerint az, hogy orbán tápióhalálfaszán 20 (de legyen akárhány) ember előtt mint mondott, nem túl nagy hírértékű. Akkora biztosan nem, hogy az index is, az origo is, meg egy néma nap után TWÁ is külön foglalkozzon vele. Kit érdekel? Vannak itt aktuálisabb, fontosabb témák is. Ideje volna az orbánozást abbahagyni...nem azért mert védem, hanem mert unalmas. Egyébként is sokkal nagyobb büntetés lenne vele szemben az egyszerű közöny, a nem érdekel, az úgyse vesszük komolyan hozzáállás (a sajtó részéről is - bár a sajtó nyilván nem véletlenül tereli minden kis faszság esetén figyelmünket a lényegről más irányba).
barbaar: sztem elbeszelunk egymas mellett!

vagy en nem tudtam vilagosan kifekezni magam, vagy Te nem erted jol meg, de a "bevallottan" messze nem volt pozitiv jelzo reszemrol.
a "bevallottan" az egy fideszes hatarozoszo, amit kelloen pontosnak es kifejezonek tartok, ezert en is felhasznaltam. nna de h pzitiv ertelemben tettem volna???? olvasd el +1*, ha van ra idod, es erdekel annyira...
z-nek teljesen igaza van
valamiért nekem mégis hiteltelen, hogy az "arisztokrácia kiűzését" egy arisztokrata szajkózza. talán saját magát is seggbe fogja rúgni?

TWÁ!

MONDHATTAD VOLNA SZEBBEN IS KISLOVAG.

Kiváltságosok fényezésével bíbelődő buzi(lásd: Az emberarcú hüllő című postot)
arról nem is beszélve, ja, hogy van itt elég hülyeség orbán romantikus beszédein kívül is
minden napra jut egy olyan beszéd, ami messzemenően kimeríti a "vérlázító faszság" fogalmát - de a "Műveljük kertjeinket"-bejegyzésből talán nem azt tanultuk, hogy akkor ezen jól fölbasszuk magunkat (az meg, hogy üzengetnek, sztem természetes - mindenki megteszi, aki nincs elég jó pozícióban ahhoz, hogy nyugodtan leszarja, és ne tűnjön beszarinak, vagy amit éppen magáról gondol a saját kisebbrendűségi indexében)
"Magyarországon valakire azt rámondani, hogy orbán, az önmagában is a legnagyobb sértés."

Kijelenthetjük hogy a butaság si mértékegysége az 1 Orbán, mértékegysége pedig az árpádsávos/négyzetcentiméter. A kossuth téren mért csúcsértékekből kiindulva megállapíthatjuk hogy a butaság bár gyakran hatalmas méreteket ölt, még soha nem érte el az 1 Orbánt. Ezen tapasztalásból merítve határozták meg kollégáim a butaság mérésére szolgáló skálát, ami a 0-1ig terjedő intervallumban értelmezhető. Tehát a butaság maximumértéke 1 Orbán.
fuhur:
leszarja a pénzt
elvették a játékat
barbaar baszki, gyurcsóknak nincsen tarsolylemeze meg nemezkalpagja, az pedig elengedhetetlen kelléke az ezeréves létnek. élettér. öööö...értettél?
fuhur 2007.04.06. 10:03:01

Magyar Bálint a kakaóbiztosos számítógépes, mármint egymillió forintilag/stück.
A többi meg már hat éves sztori.
Frissebbek is vannak. A Hankook például még meleg. Abba kéne beleharapni, vagy a Uj Péter szerdájának negyvenmilliárdos völgyhídjába.
Mint kakaóba mártott kiflibe.
Na nézzük csak: Orbán/aki mint tudjuk, egy fasz, magyar hangja Thürmer Gyula, vagy fordítva.Szerintem meg egyszerűen összekuszálódtak a kábelek az agyában, vagy egyszerűen csak félművelt, tájékozatlan,p.o."Az aradi tábornokokra emlékezünk október 6-án" nem!Vértanúkra, mert-ált isk.tananyag-Kiss ezredes volt.De ez nem is annyira lényeges.Plebejus állam:Olan soha nem létezett, nem is létezhetett.Úgy tudom, hogy a jogi karon most is felvételi tárgy a történelem, aztán jön a római jog, az egyetemes és magyar jogtörténet, a jogelmélet.Orbán jogot végzett.Ez lenne az alapvetés.A plebejus az ókori Rómában a korlátozott jogú polgárt,ellenpárja a patrícius kiváltságost jelentett.Az osztálykülönbség kialakulása történetileg ismeretlen.Róma minden polgárát patríciusnak nevezték.A plebejusok Anaus Marcius alatt különböző diplomáciai szövetségesektől érkeztek Rómába,mint a város másodrendű polgárai.Tehát Orbán a másodrendű polgárok államát akarja.A Római Köztársaság idején a plebejusokat elzárták a hivatali beosztásoktól, a vallási kollégiumoktól, és megtiltották a patríciusok-plebejusok házasságát.Ugye nem kell levezetnem, hogy milyen kapitális baromságot mondott ismét?Új arisztokrácia:A szó görög eredetű a szótöve a "legjobb" jelentésű ARISTOS ÉS KRATEIN uralkodni szóösszetétel.Az arisztokrácia olyan kormányzati modellt jelentett, amelyben a legkiválóbbak, a legjobbak uralma érvényesül.A logika alapján ez úgy fogható fel, hogy Orbán elismeri a legkiválóbban uralmát, de azt nem akarja, plebejusokat, másodrendű állampolgárokat akar a hatalomra.Ez már olyan, mint a proletárforradalom.Európában az arisztokrácia a kiváltságos, vagy nemesi emberek uralmát jelentette.Ugyan miféle kiváltságot élvez itt a kormány? A kormányzás egy parlamentáris állapot, jól kormányozni kötelesség.Hülyeségeket beszélni már Orbánnak is az.Magyarországon az arisztokráciához tartozó főnemesek a széles rétegtől a széles köznemes rétegtől elkülönülő osztályt jelentettek.Vagyis nálunk most az új arisztokrácia elkülönül a köznemestől, tehát akkor ő nem is plebejus, hanem köznemes.Ezt nem folytatom, mert még mi is belehülyülünk.Butikos kormány:Orbán még madzagon rángatta a bilit, amikor magyarorsszágn már kialakult egy butikos réteg, p.o.kötödések varrodások, akik saját készítésű termékeiket árulták,méghozzá követve a divatot, a legújabb szabásúakat.Tehát nem a Corvin Áruházban volt kötelező megvenni a lódent.Haragudot is rájuk a lakósság, mert akkori mércével megtollasodtak, de aki tehette, ott vásárolt.Magyarán ez egyfajta fejlődést jelentett.Ezek szerint-ezt is nyilatkozza- minden maradjon úgy ahogy van,nem kellenek a reformok.Nem kell a fejlődés.Újabb adalék ahhoz, hogy nem tudja mit beszél, vagy ha tudja és direkt mondja, akkor valami nincs rendben a kábelekkel.De ha úgy érti, hogy annó a butikosokat mindenki utálta a jobb életkörülményeik miett, akkor megint egy telitalálat a populizmusnak.Aki ezt a sok baromságot meghallgatja, és még tapsol is neki,az nyugodtan beledőlhet a kardjába.
Őrnagy Őrnagy:

És mi tehetünk róla? Fizetem a TB-t, amit a választások után alaposan megemeltek és ezek után, ha elmegyek egy panasszal az orvoshoz és nincs nálam 300 Ft, hozzám se szól. Tudom most előhozakodtaok vmi rendlettel, hogy nem teheti, de sajnos ez tapasztalat, hogy igen. Egyszerűen nevetséges.
fuhur: neked muszáLY(!) ilyen kapitális baromságokat összehordani kora reggel?
orbán nem fasz. gyurcsány nem fasz.

ha azt gondolja bárki, hogy a nép - a köztársaság irányítása és életének javítása, előrevitele bármelyikük célja, na az a fasz.

fenti emberek a saját családjuk elkövetkező 4-5 generációjának elegendő pénzt gyűjtöttek össze.

Ti kedves blogolók, hogy álltok ezzel a projekttel ?

who want to be a dick today?
A bíróság majd jól helyreigazításra fogja kötelezni az Indexet, miszerint tévesen állítottuk, hoyg Orbán Viktor faszból készült volna.

Olyan lesz, mint a Keller-Killer mizéria.
Akkora szarkenést!
Ricardo:

Értem, de sztem nincs szoros kapcsolat a két dolog között.
Na jó!

Elő a "szakmaiságot". /racionalitást/

Egyet értek a fidesz harmat gyengén hegedűl, amióta gyurcsány hatalmon van.
Boksznyelven nem találja az ellenszerét a hosszú kezének és az ellentámadásnak.
Miért?
Mert könnyen akar nyerni. Másokkal /a néppel/ akarja kikapartatni a hatalom gesztenyéjét.
Fröcsköl, frázisokat szór, gyűlőlködik, bélyegez, botránypolitizál /már szinte csak demagóg és populista módon/ nap mint nap és azt hiszi, hogy akkor megtett minden tőle elvárhatót.
Hát nem!
De ehhez szoktattuk hozzá. Pedig ezerrel kellene dolgozniuk, beadványokkal bombázniuk a hatóságokat,
és nem csak azt mondani, hogy így rossz, hanem amellett hogy megmondják mi lenne a jó /amit mi is tudunk/ mondják el, és tegyék is azt.
De ne azt várják, hogy minket viperázzanak le, hogy minket vessenek tömlöcbe.

Teccik érteni elnök úr?

Nem a gyűlöletet kell erősíteni, mert az már úgyis megvan, és a dolgok állása szerint most a "jobb oldalon" vannak többen. De nem azért mert ők a tutik, hanem mert most ők látszanak a kissebbik rossznak.
És ez baromi nagy gond.
Mindenki tudja a lelke mélyén, hogy ebből az országból politikai futballhuligánokat csinált a politikai elit.
Hát a f....m küzdjön értük.
Én magamért és a családomért és mindenki nyugalmáért akarok küzdeni.
Elég volt a hazudós és kevésbé hazudós politikusokból, mintahogy elég volt a gyűlölködő és kevésbé gyűlölködő politikusokból is.
Én nem akarok az a politikai futballhuligán lenni akik ha kellő létszámot elérnek, akkor a hátukon be lehet jutni a hatalomba.
És elég volt a fasz és impotens politikusokból is.
És mivel egy hazudós és a hatalommal visszaélő me. van most az ország nyakán, ráadásul már a vérünket szívja és közben kajánul, szemtelenül! mosolyogva mondja hogy ez reform.
Hát momentán és legfőképpen belőle volt elég. De ezekhez menet közben mi kevesek vagyunk, és a fidesz is kevés.
Édes kevés.
Ajtony!Mielőtt a M.N.nevű nyomdai terméket szajkóznál, kérlek tájékozódj.Van elég újság, televízió, rádió.A hatályos törvények szerint, a kétszáz magántulajdonost kellett kártalanítani, akiknek a kezében volt a föld.Na már most:állam közvetve magánszemélytől nem vásárolhst, szért kellett hivatalos strómant közbeiktatni.A földterületet 8ooFt/nm-ért vették át, 3.800ért lett a koreaiakért, persze a közművesítést,ter.rendezést is meg kellett ebből a pénzből oldani, mert a befektető nem vesz legelőt.Ez kész is van.Emellett sokezer munkahelyet teremt.Ha veszed fáradtságot és egy átlagembert megkérdezel Dunaújvárosban-ahol sokkal nagyobb a munkanélküliség, mint az ország legnagyobb részén- ezt még a járókelő is tudja.Ezek számadatok, papíron bizonyíthatóak,olvasd el a mai Népszabadságot, ha nem égeti a kezed az igazság.Megint a mocskos fityiszes önoös hatalmi érdek:dögöljenek meg a munkanélküliek, vigye a francba, más országba a Hankock az üzemét, de üssünk egy jó nagyot a Kókán.Fasza.Egyébként, hogy tudd, ez a beruházás a rendszerváltozás utáni legnagyobb üzlet.Persze te ne örülj neki, épülj tovább barátom a M.N-en, ami ezzel egy újabb grantáltan vesztes sajtóper elé néz.
Nekem ebből a postból úgy tűnik, hogy valaki más őrült meg, ha már Orbán nem. Erről az jut eszembe, hogy kár érte, meg hogy próbáltam szólni.

Tényleg kár.
Rájöttem mit akar Viktor:egy Kommunista- Nagy-Magyarországot:)
Mellesleg ha valaki megőrül,(ami Viki esetében tény)azt önmaga álltalában nem veszi észre,a környezete szokta rá figyelmeztetni.De hát Orbánnak egyszerűen nem mernek szólni.
Az már csak hab a tortán,hogy a Lipótot is most zárják be amikor ilyen illusztris vendéget fogadhatna:)
Helyreigazítás

"butaság si mértékegysége az 1 Orbán, mértékegysége pedig az árpádsávos/négyzetcentiméter"

Az imént kaptam egy e-mailt a newscientist-től hogy a butaság si mértékegysége az Orbán, és 1 Orbán az a butaság amely egy négyzettcentiméter kossuth térre 1 árpádsávos tüntetővel hat.
Elnézést a fenti pontatlanságért.
Tökéletes válasz, a legszebb az egészben, hogy az idézett cikk is a Fidesz honlapján található, nem a független MNO-n vagy HírTV-n.

Index címlapra kifog-e kerülni?
Mennyire fasza, hogy mióta a kormány és a kormánypártok elkezdték ezt a populistázást, azóta lépten nyomon ebbe botlik az ember a fórumokon (is).
Mellesleg azzal egyetértek, hogy OV. a néppel akarja kikapartatni a gesztenyét, meg hogy könnyen akar nyerni. Szerintem a könnyű győzelemhez a Fidesznek két dolgot kéne csinálnia: 1. OV.-t picsán rúgni 2. azt mondani, hogy "kedves szélsőjobbos, kopasz barátaim elhatárolódunk a jelszavaitoktól és tőletek, és dugjátok fel a szavazataitokat." Merhogy nagyon sokan ezért a két dologért nem szavaznak a Fideszre.
gabo54. aztakurva. erre nincs mit mondani.
solesz, sztem faszságot szóltál. gyurcsinak már me-sége előtt megvolt a 4-5 generációra elég pénze. a célok között azér van ám hatalomvágy is, ami cerintem oviban sokkal kórosabban nyilvánul meg.
azonkívül semmi nem 100 %-os, tehát egy kicsit engeggyük meg nekik, h a népért is tesznek valamit:)
szamuráj:
1. nem feltétlen.
2. mondani kevés. tenni kéne...
z 2007.04.06. 09:57:29

Igazad van abban ebben az egész uram-bátyám világban. DE! Viktor ennek ugyanúgy részese! Ettől is olyan gyomorforgató hogy arisztokráciáról beszél amikor Ő ugyanúgy részese. Ha ezt tudja akkor egy hazug, ha viszont ez nem tűnik fel neki akkor egy ostoba fasz, és gőze nincs a valóságról. Inkább az elsőre tippelnék.
paráznabillegető (jó név, teccős:D)

Tenni kéne? Ne nekem mondjad.
jus murmurandi 2007.04.06. 10:23:29: kurva jót szóltál, minden szavad igaz. gratula.
Viktor legutóbbi megnyilvánulását lehet kritizálni, joggal. Sőt minden plebejusosat arosztokráciásat elkergetőset. Privát baráti társaságban elmegy "hülyeség", "faszság", (kijelenteni fasz vagy őrült erős talán ott is). Ízlés dolga.

Elmegy privát beszélgetésben. És van alapja is. De, az a szabály, ilyet nem lehet megírni. Az index hibázott, de le is vette már. Minek erre ennél többet pazarolni.
az a nagyon durva, hogy itt tényleg kezdik azt hinni a népek, hogy ez a politika
meg hogy bal-jobb-lib oldalhoz tényleg van köze annak amit nekünk itt vetítenek
a minap néztem a francia elnökválasztás jelöltjeiről egy riportot. hihetetlen élmény volt: programokról volt szó meg egész konkrét dolgokról (oké, ott is volt néhány populista beszólás, de az arányok, az arányok!...) ja, és ha egy másik jelöltről beszéltek, soha nem felejtették a nevee elé rakni, hogy monsieur vagy madame, egyszer sem úgy emlegették, hogy "ezek"
szomoruszamuraj 2007.04.06. 10:30:04 :
mindkét pontoddal 1et értek. pont
Te Árpi!

Ezt a forradalom témát igazából az idei 'évértékelő' óta mondogatja komolyabban a piktor. Figyeld csak meg! Azóta minden egyes beszédéből ki lehet hallani, hogy itt biza ő forradalmat akar, és egyre határozottabban.

Nem most őrült meg, szerintem kb. 9 évvel ezelőtt...
Pascal bazmeg mijen baráti társaságod van neked? :D
fuhur 2007.04.06. 10:03:01

„Szerintem OV hülyeségeire egyszerű a magyarázat. A Fidesz kb 5GHUF -ot költött a kampányra. (Persze hivatalosan csak 386 miliót LOL)

Ezt a pénzt kölcsönbe kapta és a hatalomra kerülés után akarta visszaadni. (Ezüsthajó, országimázs, kakaóbiztos Strabag, ismerjük a módszereket) A hatalomra kerülés viszont elmaradt és a hitelezők szorongatják OV golyóit.”

Ezek után főleg nem értem, miért veszítette el szinte direkt a választást. Soha ilyen könnyen választást nem lehetett volna nyerni, 16 év legrosszabb kormányzati teljesítménye után. Rengeteg hiba, elbaszás, bőven lett volna miből mazsolázni. Ehelyett elővették a Mikola--Semjén--Wittner hármasfogatot a lista előkelő helyeire, vaolt nettó hazugság a „rosszabbul élünk, mint négy éve” plakátjain, &c, &c, &c. Hogy lehet ennyire elbaszni egy menthetetlenül nyerő helyzetből nem direkt?
Viktorban az a szomorú hogy valami olyat képviselt a magyar politikában ami korábban nem volt. Felül tudott emelkedni a kicsinyes népi-urbánus vitán, következetes szekularizáció, elhatárolódás a szélsősőgektől,racionális érvelés etc. Aztán meg mi történt? Egyik napról a másikra jobboldali hívő keresztény politikus lett. És a fél ország beszopta. Vagy több.

Nem tudom már ki mondta: "A demokrácia lehetővé teszi hogy pont olyan politikusaink legyenek amelyineket megérdemlünk" Hát itt járunk!
Ouroboros 2007.04.06. 10:45:01

Úgy hogy mégsem olyan zseniális politikus mint korábban hitték/hittük. :) Looser FC :)
Az egyébként hihetetlenül pitiáner, hogy a Fidesz képes a saját honlapjára kitenni egy ilyen cikket. Ezek tényleg mind kocsonyával zselézik a hajukat?!
Bazalt: ha kommunista lennék, akkor azt mondanám, hogy Orbán már vmelyik - még álló - vár tömlöcében fetrengene leláncolva és cirkuszi majomként lenne kiállítva a látogatóknak. Nem, nem vagyok kommunista, én a populista demagógiáját - meg persze a hazugságait - utálom.
Ajjaj kedves W!

Hofi szavaival elve: "Hosszu targyalas lesz" Sok sikert...
Pascal

Te még soha senkire nem mondtad, hogy fasz?
Szerinted Orbán nem fasz? Ha szerinted Orbán nem fasz, akkor biztos Gyurcsány fasz. De valakit Te is biztos fasznak tartasz. Mondd hát ki, hogy fasz! Ne tartsd magadban, ne nyomd el, öntsd ki... Hidd el, a baráti találkozók is sokkal jobb hangulatban és kevesebb feszkóban telnek, ha felszabadultan beszélgettek. Aztán ki ne közösítsétek azt a barátotokat, aki véletlenül azt mondja: xy egy FASZ!

Bocs, azt akartam mondani, hogy "hülyeséget beszélő személy".
Pascal:
Amit a piktor mond, az is csak priviben megy el, ott se nagyon. Normális helyen már nagyon rég nem vennének komolyan egy ilyen elmebeteg faszt. Nem normálisban meg védekezik az újságíró, hogy ezt a nyilvánvaló tényt megállapította.
Uraim,definiálná valaki az un. 'gyűlöletbeszéd'-et ennyi hozzászólás után?
.:DDD
Noha ez nem Hankook poszt, de ha már felmerült, akkor hogy is van az a többezer ember, akinek majd munkát ad? Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy 1000-1200 embernél többnek jelent ez majd állandó megélhetést? (Aki úgy gondolja, az nézzen kicsit jobban utána a dolognak.)

Meg bizony a föld-bizniszről is tájékozódni illene, mielőtt itt mindenféle igazságokat hirdetünk. :)
Ha orbán ekkora f.sz és gyurcsány pedig nem ekkora f.sz, akkor valaki egy-két pozitív dolgot soroljon már utóbbi eddigi tevékénységével kapcsolatban.

De megvalósult, utólag nem visszavont dolgot kérnék.
a. mér ne lehetne elkergetőset mondani?
b. lehet olyat is mondani, h megőrült, megteszi Teedubya, Bajjerzsóti és Bencsik is.

bencsikandras.blog.hu/2007/03/06/gyurcsany_sajnos_megorult
OFF
Kélgyó, vazze, még mindig nem érted, mér fogattam 2004 nyarán bisztosra némi sör reményében?
Ouroboros 2007.04.06. 10:45:01
fuhur 2007.04.06. 10:03:01

"Ezek után főleg nem értem, miért veszítette el szinte direkt a választást. Soha ilyen könnyen választást nem lehetett volna nyerni, 16 év legrosszabb kormányzati teljesítménye után. Rengeteg hiba, elbaszás, bőven lett volna miből mazsolázni. Ehelyett elővették a Mikola--Semjén--Wittner hármasfogatot a lista előkelő helyeire.
Hogy lehet ennyire elbaszni egy menthetetlenül nyerő helyzetből nem direkt?"

Nem direkt is, meg direkt is elbaszták.
Direkt azért mert tudták, hogy nagy az ikerdeficit, hiszen a Járai folyamatosan tájékoztatta a fiúkat és ők is a pórnépet.
Nem direkt pedig azért, mert valszeg azzal taktikázott így a viktor /vagy a fidesz egésze/, mert hogy ebbe úgy is bele fognak bukni a szocik és akkor nem nekik kell magyarázkodni, hogy mi a fasz van itt, hisz aztat mondták hogy dübörög a gazdaság.
De meg kell állapítani, hogy orbán népítélő képessége harmat gyenge. Valszeg valószínűség számítást meg nem tanult és nem is járt utána. Egy agyon adósodott népnél nincs jobban kiszolgáltatva senki.
Úgyhogy a nép "elfelejtett" felkelni az ő kedvéért.
Miért?
Mert van még mit bőven veszítenie.
Kedvenc mondásom: Csak az képes bármire, aki már mindenét elveszítette. /egy filmben monták/
Így hát, nem maradt más neki, mint a szokásos frázis puffogtatás.
Hozza a formáját. Könnyen kiszámítható lett, és egy dörzsöltebb ellenfelet kapott, aki nem csak kíválóan hazudozik, de jól is tud taktikázni
Itt rend, már csak orbán és slepje nélkül lesz.
Kívánok mindenkinek egy olyan kormányt, akit a 4 év ciklus közben észre sem veszünk, és a ciklus végén újra tanulgatni kellene a nevüket, ja és közben a gazdaság az valóban dübörögjön.
Mert ez lenne a normális, egy jól működő demokráciában.
Nova21

Egyetértek. A politikust az igény teszi olyanná, amilyen, hiszen célja a szavazat (leegyszerűsítve). Ma Mo-n ilyen Orbánra és ilyen Gyurcsányra van igény. Van még egy kis igény a versenyt, a szólásszabadságot, a gyülekezés jogát, az állam minél nagyobb mértékű beavatkozását stb. képviselő liberális (muhahaha) pártra és egy kis színészkedő MDF-re (aki meg arra játszik, hogy a sok fasz mellett ő mekkora jó fej....de vannak akik emlékeznek még hálistennek az igazi dávid ibolyára is és átlátnak a szitán). Ez ma a társadalom értékrendjének leképződése a politika szintjén. Emberek, ezek mi vogymuk. Te is Orbán vagy, meg te is, Te meg Gyurcsány. Te meg Győzike. És akkor sorolhatnánk.
De legalább mondaná meg hogy kikre gondol. Arisztokrata-e vagy? Lesznek majd ilyen nemnyilaskeresztes nembarnainges nemeszesz önkéntes fiúcsapatok akik majd biometriai eszközökkel (fejforma, arcbőrvastagság) megállapítják hogy ki viseljen a kabátja hajtókáján sárga lornyont annak jelzésére hogy "büdös arisztokrata vagyok"?
A szomszédomban lakik egy arisztokrata mert előjogokat követelve elém furakodott a bótba? Vagy "ez a rohadék arisztokrata már megint nyert a Puttón"?
Majd lesznek jó kis feljelentések, meg krüpteia? Eriggy fiam, itt egy számszeríj a régi skoda laprugójábul, haza se gyere míg el nem kergetté vagy nyóc arisztokratát. Pali bátyádat ne bántsd, még tartozik egy liter pálinka árával. Azt az arisztokrata kirelejzomát!
Nem lehetne azt csinálni, hogy minket zárjanak be erre a kis Föld bolygóra, Viktort, Ferit, Janit, meg a többieket meg engedjük szabadon a nagy Lipótmezőn?
Egyébként mingyá írhatod a következőt:


"Gyurcsány Ferenc mostanában előszeretettel jelent fel újságírót. Szeretném jelezni, hogy amennyiben a hülyeségére vonatkozó állításaimért bíróság elé idéztetne, a végsőkig ragaszkodni fogok a véleményemhez és a jogaimhoz, és a valóságbizonyítás keretében kérni fogom a kormányfő igazságügyi elmeszakértői vizsgálatát. Történelmi per lesz, Klára!

Csermely Péter; Magyar Nemzet

gabo54 2007.04.06. 10:23:37

Az önkormányzat miért ne vehetne. Miért kellett magánszemélyek közreműködése? Nem a Hankook letelepülésével van gond, hanem a csiki-csuki Kft-vel. Teljesen független lapot nem fogsz találni, így autentikus forrásként a Népszabadság se jöhet szóba. A MN 7i7-es elnevezésének használata pedig önmagáért beszél.
Egy tény: M.O. igen sz*r helyzetben van, aminek oka részben a teljesítmények nélküli kifizetések növekedése 2002 után. Ezt megfejelik kisebb, de inkább nagyobb umbuldák. A gazdasági kiskirályok (most csak pártoskodás nélkül) lehetőség szerint kötik magukhoz a sajtótermékeket (esetleg újságírókat is). A piacon keletkező igényeket elégítik ki a különböző orientáltságú lapok, így tetszik, nem tetszik van jobbos is (még mielőtt:Népszabó előfizum van). Az eredeti papírokat bemutató MN számot megvettem. Nem Kóka, hanem a helyi PGM a főszereplő.

Azt egyébként még egyszer megkérdezem, honnan vetted azt, hogy az önkormányzat nem vehet földet? Az ÖTV külön rendelkezik az önkormányzatok befektetési lehetőségeiről:állampapír+ingatlan.

Üdv
"Egy tény: M.O. igen sz*r helyzetben van, aminek oka részben a teljesítmények nélküli kifizetések növekedése 2002 után."

Ezt a hülyeséget miért ismételgetitek állandóan?
Végignéztem Árpád nyitóoldalát. Orbán Viktorra koncentrálva. Háromszor volt. Egyszer a kordonbontás miatt lett elküldve a halál faszára, egyszer március 15.-e miatt egyszer meg most. Csak két dolog jut erről az eszembe:

1. Gyurcsány a miniszterelnök ha jól emlékszem, 6 éve nem Viki. Ha valakit lehetne fikázni az Fletó, de Árpádnak mindenről Viktor jut eszébe... Kicsit unalmas.

2. Kordonbontásról az jut eszébe Árpádnak, hogy Viktor egy fasz. A nagy liberálisnak, a jogok védelmezőjének, a rend hívének egy szava sincsen az törvényellenes/törvénynélküli kordonra, csak az jut eszébe, hogy Viki egy fasz.
Március 15.-én Demszky papírból olvassa fel spontán felháborodását, kigyúrt kopaszok mögé bújva ordítja begörnyedve, hogy nem félünk. Árpádnak az jut eszébe, hogy Viktor egy fasz. Pedig Gyurcsány is beszélt szépeket, mikor úgy volt nem is fog, aztán mégis, de hát Árpádnak csak egy jut eszébe: Viktor egy fasz.
Most lemondott Molnár. Egészségügy mindenki szerint káoszban, nem tudni mi lesz. Árpádnak erről az jut eszébe, hogy Orbán Viktor egy fasz. Nem is tudom mit mondjak...

Árpád kérlek, írd ki a főcímre, hogy kiirtanám az összes katolikust (meg a szcientológusokat mert baszogatnak, de azok is igazából olyanok mint a katolikusok) meg a Zorbánt. Rárakhatnád a Zárpádsávos zászlódra, és akkor mindenki tudná, merre hány méter. Ja!! Hát az egy becsületes korrekt dolog lenne?!?! Az neked már büdös, te szeretsz hazudozni össze-vissza, meg akkor lőnének a független imidzsednek...? Még valaki azt hinné, van pártkötődésed, pedig nincsen, ugye? Csak az Orosz józsi szokott leszopni esténként illetve napkelténként...

Egyébként a hetivalasz most vesztett pert, mert korrupt disznónak nevezték Magyar Bálintot és ez sértette a jó hírnévhez vagy mi a tökömhöz való nemtomicsodáját...
Pimpa, bazdmeg. Akkor elmagyarázom, hogy működik egy ilyen beruházás. Tudod ez olyan, hogy jön a bazinagy multi, épít egy gyárat, és felvesz oda ezer embert, hogy VÉGTERMÉKET gyártson. Közben elkezd körbeszaglászni, hogy kik lesznek itten az ő BESZÁLLÍTÓI. Ezek általában helyi cégek, jellemzően középvállalatok. No, ezek szépen a nagy gyár köré települnek, hogy csökkentsék a logisztikai költségeket. Ezek a cégek jó sok embert foglalkoztatnak, jó sok adót fizetnek (rájuk nem vonatkoznak a multi kiváltságai) Szervezeti kultúrát, minőségbiztosítást tanulnak, mert rá vannak kényszerítve. Amíg a multi ott van helyben, addig bizony ott nagyon jó világ van, kis barátom. És igen, több ezer embernek lesz ott munkája. Akár hiszed, akár nem.
Végignéztem Árpád nyitóoldalát. Orbán Viktorra koncentrálva. Háromszor volt. Egyszer a kordonbontás miatt lett elküldve a halál faszára, egyszer március 15.-e miatt egyszer meg most. Csak két dolog jut erről az eszembe:

1. Gyurcsány a miniszterelnök ha jól emlékszem, 6 éve nem Viki. Ha valakit lehetne fikázni az Fletó, de Árpádnak mindenről Viktor jut eszébe... Kicsit unalmas.

2. Kordonbontásról az jut eszébe Árpádnak, hogy Viktor egy fasz. A nagy liberálisnak, a jogok védelmezőjének, a rend hívének egy szava sincsen az törvényellenes/törvénynélküli kordonra, csak az jut eszébe, hogy Viki egy fasz.
Március 15.-én Demszky papírból olvassa fel spontán felháborodását, kigyúrt kopaszok mögé bújva ordítja begörnyedve, hogy nem félünk. Árpádnak az jut eszébe, hogy Viktor egy fasz. Pedig Gyurcsány is beszélt szépeket, mikor úgy volt nem is fog, aztán mégis, de hát Árpádnak csak egy jut eszébe: Viktor egy fasz.
Most lemondott Molnár. Egészségügy mindenki szerint káoszban, nem tudni mi lesz. Árpádnak erről az jut eszébe, hogy Orbán Viktor egy fasz. Nem is tudom mit mondjak...

Árpád kérlek, írd ki a főcímre, hogy kiirtanám az összes katolikust (meg a szcientológusokat mert baszogatnak, de azok is igazából olyanok mint a katolikusok) meg a Zorbánt. Rárakhatnád a Zárpádsávos zászlódra, és akkor mindenki tudná, merre hány méter. Ja!! Hát az egy becsületes korrekt dolog lenne?!?! Az neked már büdös, te szeretsz hazudozni össze-vissza, meg akkor lőnének a független imidzsednek...? Még valaki azt hinné, van pártkötődésed, pedig nincsen, ugye? Csak az Orosz józsi szokott leszopni esténként illetve napkelténként...

Egyébként a hetivalasz most vesztett pert, mert korrupt disznónak nevezték Magyar Bálintot és ez sértette a jó hírnévhez vagy mi a tökömhöz való nemtommicsodáját...
sztem viktor épp eleget tesz azért, hogy árpádnak és még sok más embernek mindenről - de legalábbis majdnem mindenről ő jusson az eszébe.

a faszér akadt ki a sok hívő amikor ugye kikerült fecó beszéde? orbánnak elnézzük a hülyeséget meg a hazugságot? akkor hogyisvan ez?
Palee

Árpádnak arról jutott eszébe, hogy Viktor fejben elfáradt, amiket Ürgümbürgümpusztán mondott. Egyébként pedig azt, hogy valaki egy pöcs, nem csak egy másik valakihez képest lehet megállapítani.
Az ÉS perei alapján másodfokon fogtok veszteni... (lehetne egy post témája az a bizonyos itélőtábla, amelyik balra még nem ítélt pert)

Csudajók ezek a sajtóperek.
Mik ez, ha nem úri mulatság? Arisztokrata úri-muri?

Inkább morfondírozzon arról, hogy a tagok jegyzőkönyvezett gyűlése az nem taggyűlés.
Nem tudom, milyen blogon vagyok, csak annyit mondjatok, hogy ez jobb vagy baloldali?
arisztokrata mi? látom jól működik a fityisz agymosó gyár!

ez az egész egy fasság! nemtom mér zavarja a sok prolit, hogy feltónak milliárdjai vannak. orbánnak is biztos vannak számillái - persze tudom ő ezt kétkezi munkával, becsületes úton szerezte. ezt mindig elfelejtem... hiszen ő egy szent!
Palee 2007.04.06. 11:15:27

Hasonlítsd már össze Viktor és Fleto ünnepi beszédeit. Szerintem igenis van minőségi különbség közöttük.

Pont az b**ssza a csőrömet, hogy nálunk még az ellenzékünk is ennyire ostoba és hülye. Impotens, politikailag tehetetlen banda, a konstruktivitást hírből sem ismerik.

A kormány egyébként valóban kritikán alul teljesít.
Többeknek: az én fenti hozzászólásom nem Viktor kijelentéseire vonatkozott. El szoktam mindig mondani, hogy azért még mindig jóval népszerűbb személyesen, sőt a pártja is, milliókat tud megmozgatni. És a plebejus, az arisztokrata, meg az elkergetni, az bizony nagyon nem szerencsés (és enyhe voltam akkor), de messze nincs annyi hatása a mindennapjainkra, mint amyennyit Molnár Lajos csinált.

Az én megszólalásom erre vonatkozott: "hát, ha ma magyarországon egy politikust nem szabad fasznak nevezni, akkor nagy bazmeg van itt."

És igen, ilyet nem szabad, nagy nyilvánosság előtt. Máshol, más országban se, és ott sincs ettől nagy bazmeg. Lehet ezt tudni, az index tudja is.
Hattory Hanzo 2007.04.06. 11:22:23

Érdekes, neki mindig csak ez jut eszébe. Nem furcsa?

Ceterum Censeo:

A független, objektív és kiegyensúlyozott Tóta W. Árpádnak 2007. Január 2.-án (néhány nappal azután, hogy a két ünnep között mások „érzékenységével” mit sem törődve „Istenfaszázott” a blogján) a Napkeltén Orosz József benyal a meleg szarig:

napkelte.wildom.hu/naptv/naptv.visszanezo.page?nap=20070102

Tóta W. Árpádot függetlennek és objektívnek tartók, szerintetek miért? A „pártkeltén” a „balliberális” riporterek diszpéldánya miért bájcsevegne ily negédesen egy „független” megmondóemberrel? Ha bárki azt hiszi, hogy a csak és kizárólagosan „oldalérdekekben” gondolkodni képes Orosz József (tessék megnézni bármelyik interjúját, hogyan édeleg az úgynevezett „balliberálisokkal” és milyen gyűlölködve és fröcsögve beszél a picit is kiegyensúlyozott személyekkel) ne adja Úristen véletlenül tényleg egyszer elismerné valakinek a tehetségét, annak szeretném a figyelmét felhívni a következő cikkre:

blogz.hvg.hu/20051211.aspx

melyben már évekkel ezelőtt a balliberális (tehát jobboldali elfogultsággal nem vádolható) HVG-n is leírják Tóta W. Árpádról, hogy egy felkészületlen, tájékozatlan „megmondóember”.

Csak ennyit szerettem volna írni Árpád függetlenségéről és tájékozottságáról. Ha bárkinek ezekután még kétsége van pártállását illetően akkor annak nem áll módomban további segítséget nyújtani, kérdezzen meg valakit a témában.

Legmélyebb tisztelettel:

Palee
Pali, meg a többi miértnemgyurcsány,
Megsértődtél?
Akkor orbán nem pöcs, mert gyurcsány nagyobb pöcs?

Izé, Árpád, te számomra addig vagy hiteles, amíg jókedvű
termék vagy. Nem, te nem vagy igaz ember, te maga vagy
a default szerintem, de terméknek igazi termék vagy.

Sokkal jobb termék, mint mondjuk a para kovács, mert őbelőle
süt a dilettantizmus. Fogyaszthatatlan.

Neked csupán arra kéne vigyáznod, hogy ne válj frusztrálttá,
mert az is fogyaszthatatlan.

És ne szerepelj tévében, mert ott is fogyaszthatatlan vagy.

A frusztráltság mindenhol fogyaszthatatlan.
lonely_photon 2007.04.06. 11:13:42
Szia!
Gondolom megengedsz annyit, hogy véleményt nyilvánitsak valamiről. A 2002-es új kormány első intézkedéseinek egyike volt az azonnali, egy lépésben végrehajtott 50%-os béremelés. Ez járulékaival együtt hatalmasra növelte a költségvetés hiányát, még ha ennek jó része az önkormányzatokra lőcsölődött is. A tizenharmadik havi nyugdíj, és egyéb juttatások szintén nem valós teljesítés eredményei voltak. Ennek a gazdaság teljesítménye nem adta meg a fedezetét, kölcsönök felvétele vált szükségessé. A gazdaságból kivont források hiánya a fejlődés mutatóinál jelentkezik.
Ez nem pártszimpátia, bár azt feltételezed.

Üdv
hacsaturján 2007.04.06. 11:03:33

Üdvözlégy pepe, nem feledem a sört, csak még nem adódott alkalom. Fórumtanálkákra már nem járok, gondolom, Te se.
Palee 2007.04.06. 11:27:25

Árpád majd megvédi magát ha akarja, de ettől függetlenül:

1. Árpád a véleményét írja le, ha nem tetszik nem kell vele egyetérteni, le is írhatod.

2. Azért mert pl. Orbánt utálja, még nem jelenti azt hogy azonosul Fletóval. Ez csak egy tipikusan magyar dolog. "Nem szereted Viktor/Fletót? Akkor te egy rohadt kommunista/fasiszta vagy."

Palee egy fasz, teszem hozzá joviális éllel. Baszdmeg, ha valamit zs-ezerszer az arcunkba tolsz, attól nem lesz több veleje.
Történelmietlen baromságokat beszél, de máskülönben minek hallgatna a jónép emlékbeszédeket...?
Van akinek tényleg először az jut eszébe, amikor meglátja, hogy a fizujából mennyit emelt le az állam, hogy OV egy fasz? Az rendben van, hogy OV egy fasz, de tényleg, miért mindenről ő jut az emberek eszébe? Ja, vágom már. Azért,mert 44%-unk itten is meg mindenütt pont leszarja a fizuelvonást, mert minilbéren van bejelentve (persze mellette törleszti a lakáshitelt, az autóhitelt meg a házimozi hitelt - amiket ugye hiába a minimálbér, valamiért megkapott, mert pont bizonyított a abanknak, de csak a banknak, hogy neki aztán van még jövedelme).

Nos ezeknek az embereknek tényleg van ideje arra, hogy minden szarról az oda nem illő lényegtelen faszság jusson eszükbe.

De ezzel párhuzamosan sírnak azé is, mert fizetni kő a suliér (bassza meg - tudod az mennyibe kerül annak a 66 százalék olyan keresőnek, aki olyan hülye, hogy nem minimálbéren van bejelentve??????????), meg az orvosé (300 pénzt, miközben 600-ért vesz naponta egy doboz cigit) stb. stb.

Kurva ország ez kérem mindenképp, de még csak nem is kurvaország. Gusztustalan, igénytelen lotyóország.
Pataj 2007.04.06. 11:24:10

A taggyűlés jegyzőkönyvének fejléce önmagáért beszél: Ez a címe!
Aztán vannak még egyéb formai követelményei is. Ha ezeknek nem felel meg, nem az (mármint taggyűlés jegyzőkönyve). A perek jó részét alaki, formai hibák miatt veszítik el. Ha valakinek nincs jó ügyvédje, vagy elkövet valami hibát, van lehetősége helyesbítésre, vagy kérhet elnézést, illetve megegyezhet. Észrevételezésre 30 nap, az észrevételtől pedig 8 napig van lehetőség korrekcióra. Az ÉS azért vesztett, mert elqrta.
Ajtony 2007.04.06. 11:28:59

Te itt már megint miről beszélsz? Én arra gondolok hogy toljátok ezt a szarban van Mo. rizsát és ez addig állja meg a helyét amig a monitoron tartom a szemem és olvasom a képtelen faszságokat amik igazolják ezen állítást. De mindjárt elindulok kajálni és az utcán azzal fogok szembesülni hogy ez a "de nagy szarban vagyunk" duma mekkora kamu, sírás-rívás vinnyogás.
Mindenki meglássa ebből Wurlitzer emlékérem, vagy a független újságírás apostoli nagykeresztje lesz előbb vagy mégelőbb.

Meghatározás:
Orbán-fólia: az a vékony filmréteg amit az ember finoman felvisz a szemüvegére (legyen az dioptriás vagy nap) és azon keresztül szemléli a világot. Érdekes, hogy kétféle fólia kapható, és hatásmechanizmusában különböznek, de mindkét esetben csőlátást okoz. Mindkét esetben megnyugvást hoz a viselőjének, míg az egyik bálványt lát a lencsén és a fólián keresztül, addig a másik a közös gyűlőlség posványába mélyed és ettől megnyugodva nem hajlandó szembenézni a valós helyzettel.
sga, ha már ilyen kis ingerült választ kaptam, akkor maradjunk annyiban, hogy majd visszatérünk a kérdésre, amikor a hankook már itt lesz.

De visszatérhetünk az önkormányzatos földeladó bizniszre is a jogerős bírósági döntés után. Bár nem hiszem, hogy érdekelni fog téged a bíróság döntése. :)
Én bírnám, ha a politikusoknak évente lenne kötelező a pszichológiai alkalmassági vizsgálat.
Még az is kiderülne, hogy néhányukat simán el kell tiltani, vagy egyenesen be kell zárni.
Nem lehetne erről népszavazni, kérem? Meg a képviselők visszahívhatóságáról?
sga bazdmeg. Azt nem hiszem el, h nem érted meg, h a multi megjelenése, az nem a "jó" definiciója. Vagy jó, vagy rossz. Ha azért h sok embernek munkát adjon kifizetünk neki nagynagy pénzeket PLUSZ még sok embernek a munkája tegyük fel elveszik az asszimetriklus verseny miatt, akkor az rossz. Érted, kisbarátom?

És ez az Orbán fasz, hát kurva unalmas. Beszéljünk má arról, h ki a fasz? Az aki faszságokat beszél, vagy az aki faszságokat beszél, és vagy semmit vagy faszságokat csinál. Sajnos asszem Árpád nem érti, h ha kb mk oldal fasz, de ő konzekvensen az egyiket szedi elő, és nem azt amelyik épp döntéshozó heylzetben van, akkor az
a. nem forabetter magyarland
b. mintha kicsit, enyhén, az elfogultság halvány árnyékát vetné a személyére.

Persze ehhez szive joga, de ahogy ő is leírta, idézte: TWA= Bayer Zsóti
Még egyszer jelezném: mint ahogy a linken megtalálható és ahogy tegnap dark future idézte is: a fenti keretes szöveg alsó részét Csermely Péter írta, nem a Zsóti.

De egyébként, amikor elkezdtem olvasni, arra gondoltam, hátigen, Árpád bizonyítja, hogy ideis csap, odais csap.
De aztán láttam, h csak ide.
"Elmegy privát beszélgetésben. És van alapja is. De, az a szabály, ilyet nem lehet megírni. "

Haha! Megint kezded? :-D
Arpi nem azert mondom, de ez max nyilt levelnek menne el annak is a gyengebbik fajtajabol. Nem Orbanert sirok, hanem azert, mert ezzel azert nem tettel ki magadert, aludd jobban ki magad, ez csak egy izesebb orbanozas volt, pedig tudsz te ennel jobbat is.

{/joszandeku kritika]

Mellesleg a tema most ott hever, es alig varja, hogy ravesd magad: Iran es a kemkedo demokracia, valamint a szabadonengedett hatarsertok. Errol szolj a nepnek, mert ez legalabb akkora balhe, mint a kinai muholdleloves.
Ajtony,
A fejléc mi? Szal nem hazudott.
Tudna-e ferike olyat tenni, mondani, ami után az itteni huszárok is azt mondanák, hogy menjen szépen kertészkedni inkább.

Komolyan érdekelne a dolog. Mit kellene ahhoz tennie, mondania?

Aztán ha esetleg bekövetkezik, akkor majd megnézzük hogyan változik a dolog. :)
da2,
Nem, nem unalmas. Kis magyar abszurd legviccesebb része. Elolvastad? Azt mondta le az új arisztokráciával. Hahaha. Te ezen nem tudsz röhögni? Új többség (neobolsevik - kösz HariSeldon) Hehehe.
Faszért véded és jösz itt a bezzegeléssel.
A magyar rögvalóságra épülő tudatos demagógia. De nézzünk félre, beszéljünk a reformról, mert te orbánfan vagy.
A huszadik század történelme arra tanít- már aki akar tanulni egyáltalán-, hogy a hazug politikusnál csak az a politikus a veszélyesebb, aki a hazugságait, na jó fogalmazzunk pontosabban, a politikai látomásait, elvi alapokra felépített programját, hatalomra kerülése után megpróbálja valóra váltani. A sima hazuggal szemben a demokrácia, ha lassan is, ha néha a kelleténél nagyobb áldozatok árán is, de képes védekezni. Meg az ráadásul lényegében az elfogadott játékszabályok közé tartozik: a politikus hazudik, hogy megnyerje a választásokat, azután meg jó esetben kormányoz, ahogy lehet. Max. ha nem teljesen jönnek be a dolgok, az ilyet a demokráciákban megbuktatják, leváltják, stb. Gyurcsány hazudott, ez nagyon csúnya dolog, majd megbukik a következő választásokon. Sőt, szerintem el sem indítja a pártja. Nagyobb bűnt akkor követett volna el, ha a programját megpróbálja végrehajtani, mint tette azt az elődje. De meg sem próbálta. Most pedig egyértelműen pragmatikusan próbál kormányozni. Jól- rosszul, majd kiderül. Orbán is hazudott, ráadásul ezt úgy tette, hogy tudta: soha nem kell az ígéreteit betartani, elég lesz majd az előző kormányra mutogatnia. Cinikus hozzáállás, de meg ez is belefér. A probléma most az, hogy a f@szom tudja (hogy trendi legyek), mit akar ebből a populista elvi alapú gondolatböffenetből hatalomra kerülése után valóra váltani. És ezért nem lehet azzal leinteni kedves barátaim azzal: hiszen már öt éve nem kormányoz, nem mindegy mit mond? Nagyon nem mindegy, mert hatalomra kerülhet. Ez önmagában nem baj kedves magyar barátaim. De: hogy „miféle manók kergetik egymást a bomlott agyában” (by TWA)-ez itt a kérdés. Mit jelent a gyakorlatban ez a harmadik út, ez a plebejus politizálás? Ezt majd átülteti a gyakorlatba? Akkor inkább megint kénytelenek leszünk ezt a másik bandát hatalmon tartani, akármennyire fáj is ez néha.
Daikini:

Egyetértek.

Árpi: sértésnek és követelődzésnek ne vedd: ez a te blogod, azt írsz ide, amit akarsz, de tényleg ennyire qrva kevés érdekes dolog történik a világban és itthon, hogy neked ezt az uncsi agyonnyűtt témát kellett előhoznod? Ennél már az is jobb lett volna ha megint az ufókról van szó. De komolyan.

Ismétlem: no offence és semmi pressure, csak annyi, hogy eddig tök szívesen olvastalak, most meg kiszúrod a szemünket egy ilyen haszontalan, semmitmondó post-tal.

lonely_photon 2007.04.06. 11:47:55

Egy apró probléma van! Te csak saját magad, és a szűk környezeted ismeretében állítasz valamit. Az lehet, hogy a képernyődön minden rendben. Az is lehet, hogy a zsebed nem üres (mellesleg hál'stennek az enyém se). Többnyire a gazdasági bajok ismerői nem töltik a drága idejüket meddő vitákkal, mint mi. A problémákat megélő emberek pedig nem neteznek, mert nincs pénzük AD-re.
Mellesleg a többesszám: Te most egy csoport, vagy párt véleményét nyomod? Ha nem, akkor miért feltételezed másról?

Más: Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok.
(Hamlett balra el)
Palee


Ennek kapcsán: "...annak szeretném a figyelmét felhívni a következő cikkre:

blogz.hvg.hu/20051211.aspx

melyben már évekkel ezelőtt a balliberális (tehát jobboldali elfogultsággal nem vádolható) HVG-n is leírják Tóta W. Árpádról, hogy egy felkészületlen, tájékozatlan „megmondóember”.
"
Csak annyi jutott eszembe, hogy OV-ról szinte az összes magyar sajtótermék megírta, hogy liberális. Nu, akkor most?
Khmmm.. az évekkel ezelőtt kimaradt.
Bocs.
Pimpa,
El kellene vesztenie egy országgyűlési választást.
Pataj 2007.04.06. 12:09:07

Azért megnézhetnél egy hitelesített iratot. Ha már szakértenél itten egy kicsit.

Cím, hely, időpont,jkv hitelesítők, jkv vezető, tagok, aláírások, stb.

Mint írottam: formai kritériumok.
Drága Árpád !

Nem is csodálkozom, hogy tollad ilyen dévaj vehemenciával kissé talán vonalon túl is megszaladt. Dejsz mosmá elnöki minőségben pipázhatod kedvenc faszorrú példaképed. Legyen mai cikked az ellenzék vezetőjének szarbamártásáról szóló sorozatod dísze, az új irányba haladó liberálzsidrák csődületet köszöntő deklaráló nyilatkozat, talán előbb-utóbb Neked is csurran valami(lásd fentebb). Libsigonzó.
Ápi!

Nemrég írtad, hogy Demcsák Zsuzsa levette a blogjáról azt a szerencsétlen bejegyzést, ami miatt róla szólt az élet itt pár napig. Ennek nem örültél sem te, sem a nagymamám macskája. Az Indexről miért tűnt el most hasonlóképp a kérdéses orbános megállapítás?

(Lehet, hogy ez valami jogi dolog, nemtom...)
Bayer Zsolt egy fasz.
Lehet perelni.))

(Tudom, mit beszélek, láttam őt eleget anno, amikor a Duna Tévében kapta éppen a fizetését semmiért. Sokat járkált a folyosón. Tényleg olyan, mint egy fasz. A hasonlatot pedig ízibe metonímiává alakítva, ő maga egy fasz. Ha beperel, ha nem.)) )
Egy kicsit megértem az Orbán-fanokat, ugyanis 1990-ben én is toltam a szekerét. Igaz, ma már veszettül szégyellem!
Tényleg Árpi!
Nem lehetne egy jót csámcsogni Molnár megfutamodásán? Hogy mily' szépen felkavarta a kakit aztán angolosan eltáv?! A bélsárral meg szarozzon más tovább? Azér' ez is megérne egy tzikket!

(Nem mondom, hogy OV újabb gyöngyszemeiről nem kellett beszélni. Ez is jó, de közel nemolyan fontos és aktuális, mint a Molnár (egészség-telen)ügy!)
Na most akkor kergessünk, üldözzünk el kormányt amúgy demokratikusan, vagy ez csak plebejus szóvirág?
Még a végin frusztrált leszek.
Vagy fasz.
Egyébként van vhol vmi info arról, hogy mi is volt pontosan ez a műbalhé?

Mert én csak annyit láttam, hogy volt az a lüke címlap (Orbán megőrült vagy az elméje megbomlott), ugyanakkor a cikkben nem volt semmi fikázás, csak összefoglaló a beszédéről. Majd később az Orbán megőrült eltűnt a címlapról, és egy alatta lévő cikk címében őrült meg vki.

Nem lehet hogy az index vmelyik munkatársa baszott el vmit, netán túl sokat füvet szívott szerkesztgetés közben? :)
Nehezen érthető, hogy a mi bátor, harcos, számonkérő, már-már közszolgálati értelmiség imidzsét apolgató Árpádunk miért szarja mindig össze magát, ha Orbán Viktor megszólal akármilyen ügyben, pláne, hogy ezt a szart miért keni ki az újságjára. Ez fog menni a következő egy-két-három évben? Orbán ezt mond, Orbán fasz. Orbán azt mond, Orbán fasz. Hú, ez kicsit uncsi lesz!...

De az is lehet, hogy még néhány hónap, és a publicista úr is visszavesz majd egy kicsit ebből a valóban őrült, krónikusan üldözési mániás tempóból, midőn rájön, hogy ennek forrása nem a szóban forgó, hanem a szocialista-liberális koalíció kormányát vezető úr, az Új Magyar Jézus Krisztus, pontosabban annak elégtelen alatti teljesítményéből fakadó frusztráció. Mert hosszú távon hiteltelen azt mondogatni, hogy jó-jó, ez a kormány szar, de nézzétek a Zorbánt, az még rosszabb, hujjuj. Nem csoda, hogy ha a kormányt, pláne Kókát kell védeni, Árpi is csak annyit bír nyögni, hogy vasútimellékszárnyak, egyébként a beteges orbánozás megy csak.

Nehogy már az kerüljön megint hatalomra, aki nem úgy táncol, ahogy mi fütyülünk - ez itt a nyafogás tárgya, semmi más. Miért kéne egy ellenzéknek, pléne egy esetleges kormánynak olyannak lennie, amilyennek az értelmiségi elit ellenséges fele látni szeretné? Majd hülye lesz Orbán éppen politikai ellenfeleinek tanácsaira hallgatni. Az eszement gyurcsányisták meg sírhatnak egy jobb, konstruktívabb ellenzék után; naná, ilyenre vágyik minden "reformkormány", ellenzék nélküli demokráciára.
Eloi:

Igazad van, csak abban nem, hogy ez a legutóbbi OV-től nem gyöngyszem. Ezen az alapon akkor a következő poszt szóljon arról, hogy OV elment szarni és elkáromkodta magát a WC-n, hogy a fene az új arisztokratákba, zavarjuk el őket a picsába!

Legyen ez a hír! Sőt, legyen címlapon, hogy megőrült. Hiszen egyrészt botrány, hogy ilyet mert mondani, másrészt újdonság, hogy ilyet mondott! Együk meg. A szart. Most is azt esszük mind, akik itt kommentálgatunk. Ahelyett tényleg, hogy mondjuk a molnárról, iránról, isten faszáról, az ufókról vagy a pinákról kommentálnánk.
Tóta néha tényleg ír faszságokat, meg fölöslegesen sértő semmitmondó dolgokat... De most pont nagyon is igaza van. Orbán homlok egyenest a valósággal szemben beszél, és az haggyán hogy baromságokat beszél, de nem tesz semmit. OV itt beszél a győzelemről meg az új többségről.... hol van itt neki győzelem? Milyen csatát nyertünk meg kedves fideszesek? Milyen többség áll OV mellett? Majd ha görényi a sitten lesz kókával és gyurcsánnyal, lesz egyetlen jobboldali tvs szereplő az mtv-n, milliárdokra ítélik a tescot a romlott élelmiszerek miatt, lesz nemzeti gyásznap júni 4én, lesz székely, vajdasági, kárpátaljai, felvidéki autonómia, majd akkor beszéljen ilyeneket a Dicsőséges Vezénylő Tábornok ÚR!
1989-ben Orbán azt találta mondani, hogy imádja a határokat feszegetni. Nos, azóta bebizonyosodott, hogy igaza volt. Sajnos, azóta is feszegeti pl. a demokrácia, a parlamentarizmus, a normális attitüd határait. Egy politikus esetében ennél veszélyesebbet nem tudok elképzelni. Valószínűleg ezt Tóta W. is felismerte.
Elképesztő, hogy a jelenlegi helyzetben a magyar ellenzék vezetője ennyit tud felmutatni.

Most, amikor olyan könnyű lenne szilárd szavazóbázist építenie. Kiáll, és ordas faszságokat kiabál. Miért?
Így fordul el a teljes politikai közélettől az, aki csak a mostani kormánypártoktól fordult volna el (pl. én). Igényelnék egy ellenzéket, most akár fontos is lehetne, jegyzem meg zárójelben.

Aztán másnap jön a megmondódroidja, aki egy egész országot néz hülyének minden nap, aki az aktuális csak saját bunkóságát képes a kormány sajátjának bemutatni minden alkalommal, és rárak még egy lapáttal a főnöke szarkupacára.

Ez miért jó?

És aztán jön a bosszúszomjas fórumozó, és képes azzal megvédeni ezt a faszt, hogy "gyurcsánymolnálról kéne beszélni, Árpi".
IGEN, róla kéne beszélni.
Ehelyett arról beszél a droidvezér, hogy "új arisztokrácia". Közben annyit képesek kinyögni, hogy 1. monnyonle ezis, 2. megtagadjuk aztatis, 3. mindenki hazudik, demisose.
Mi van itt má'?
"Egyébként van vhol vmi info arról, hogy mi is volt pontosan ez a műbalhé?

Mert én csak annyit láttam, hogy volt az a lüke címlap (Orbán megőrült vagy az elméje megbomlott), ugyanakkor a cikkben nem volt semmi fikázás, csak összefoglaló a beszédéről. Majd később az Orbán megőrült eltűnt a címlapról, és egy alatta lévő cikk címében őrült meg vki. "

Aznap minden cikknél ott volt, hogy az illető megőrült! Pl., hogy a részecskegyorsítós fizikusok is megőrültek, meg a többi. Valami gyenge napi poén volt csak.
Fejben összeomlott, és miután onnan lekerült, került bele más helyekre hogy a jelentősége csökkenjen
Pözdör:

Félre ne érts. Nem védem én az OV-t. Sőt... De az elgondolkodtató, hogy adott pillanatban az-e a veszélyesebb, ha valaki a demokráciához nem illő dolgokat mond, vagy ha a szavak szintjén ugyan qrva demokratikus, de olyanokat TESZ, amivel úgy megvezet téged, hogy túlképp rá sem jössz. Vagy Te tényleg azt gondolod, hogy a demokratikus elveket, intézményeket és eljárásokat úgy alkalmazzák, ahogy kéne? Khm. És most nem mondok többet.
Pözdör megőrült vagy az elméje megbomlott!
"1989-ben Orbán azt találta mondani, hogy imádja a határokat feszegetni. Nos, azóta bebizonyosodott, hogy igaza volt. Sajnos, azóta is feszegeti pl. a demokrácia, a parlamentarizmus, a normális attitüd határait. Egy politikus esetében ennél veszélyesebbet nem tudok elképzelni. Valószínűleg ezt Tóta W. is felismerte."

Téged ezért fizetnek vagy alapjáraton vagy ekkora észkombány? Vikibácsi amint feszíti a demokrácia korlátait? Legfeljebb a Kossuth térét (a szemét fasiszta ilyet csak Hitler csinált előtte, mindenki tudja hogy a kordonbontás egyenes következménye a holokauszt!!!) Áruld már el hogy mi olyan qrva veszélyes abban a papírtigrisben? Hogy kihív az utcára 200ezer embert elmonnya hogy monnyonle, meg újarisztokrácia, meg hajrá magyarok, aztán hazaküld mindenkit, vagy bele egy lovasrohamba?
Szerinted az nem veszélyes a demokráciára hogy egy ellenzéki parlamenti képviselőt szétveret a karhatalom aztán még ki is tüntetik a felelőst?
Nagy Cső 2007.04.06. 12:51:21

Nagy Csőlato polgartarsam!
Hol irt olyat (v barmit, ami csak tavolrol is kozeliti) twa ebben a blogbejegyzesben, h "hogy jó-jó, ez a kormány szar, de nézzétek a Zorbánt, az még rosszabb,"?????

pont ez a problemam az elvakult orbanfanokkal (a fan nem ventillatort akar jelenteni, bar....)

ki is hord akarmilyen folias szemuveget???
mar ha en orbanellenes (es nem altalaban fideszellenes) fasz merhetek ilyet kerdezni?
mo kétségkívül lemaradt. egyrészt mert a 98 után a reformok elmaradtak, hülyeségekről vitázott a társadalom.

pl: kit támogosson több pénzzel az állam: a rászorultakat, vagy rátermetteket. most persze nyilván a rászorultakat kell inkább támogatni, de az is nyilvánvaló, hogy nem készpénzzel.

nem volt senki, aki mondjuk azt mondta volna: csináljunk egy jó iskolarendszert. az mindenkinek jó. az állam ne készpénzt adjon, hanem szolgáltatást. illetve volt néhány ilyen pacák, de ők nem tudták keresztülvinni pártjukon az akaratukat. a szakpolitikai kérdések szinte teljesen háttérbe szorultak. nem arról szólt a közbeszéd, hogy milyen legyen az új iskolarendszer. és azt 3-5 éves kortól egészen 21-34 éves korig, vagy még tovább hogyan, miből kellene felépíteni, hanem hogy mekkora köcsög orbán, meg torgyán.

persze köcsögök, annak idején nem hajtották végrea a reformok most meg próbálják ellehetetlíteni. egészen egyszerűen értelmetlenség minden iskolapadhoz, kórházi ágyhoz, minden méter sínhez ragaszkodni.

de kellene beszélni a másik oldalról is. az ún. jóléti rendszerváltásról, a 100 napos programról, és a 100 lépés politikájáról. ami ugye arról szólt, hogy még több pénzt az embereknek. így vagy úgy, de több pénzt. egy cikluson át folyt a fedezet nélkül folyt a pénzszórás. ehhez párosult egy teljesen elhibázott infrastruktúra fejlesztés. ez a reformok akadozásának a másik oka.

most úgy megyünk bele az egészsgégügyi és az oktatási reformba, hogy ezeken a területeken a működésre sincs elég pénz, így nyilván nem sok fejlesztésekre. mert azt elvitték például az útépítések. a közlekedés reformját, amit meg simán végre lehetne hajtani, azt meg nem visszük végig.

tessék mutatni 1 új kórházat. nem a régi toldozgatást, hanem 1 új korszerű kórházat. vagy tessenek mutatni 1 új iskolát: uszodával, tornateremmel, étteremmel, szállodával, könyvtárral. mert az gondolom világos, hogy ilyen középiskolákra volna szükség.

ahol lakom van 7-8 gimnázium ebből 4-5 van állami kézben. ilyenkor nem az a megoldás, hogy akkor megváltoztatjuk a finanszírozást, csődbe viszünk 1 állami intézményt, és akkor milyen jó lesz. itt nem 1 gimnáziumot kellene bezárni, hanem az összeset. mind korszerűtlen. egyik mellé se lehet uszodát, tornatermet, szállodát, éttermet építeni, mert pl. nincsen hely. az egyik középiskolában az emeleten van a tornaterem, mert nem tudták másképp megoldani. az ilyen iskolával mit kell kezdeni, mint bezárni és mondjuk irodaházzá alakítani. de a többi 4 se jobb ennél infrastrukturális szempontból. akkor ezek helyette kellene 1 korszerű középiskolát építeni. ez 200 ezres vidéki nagyvárosban olyan kevés a gyerek, hogy elég lenne 1 állami gimnázium. gondolom ugyanez a helyzet a fővárosi kerületekkel. az egyház meg döntse el, hogy megtartja a belvárosi poros intézményeket, vagy ő is modernizál.

szóval oké john emese kitalálja, hogy zárjunk be 2-3 iskolát, de ha csak ennyi az ötlet, akkor ne csodálkozzon, hogy lekurvázzák, vagy letaplózzák. akkor ne csodálozzunk, hogy jönnek az őrültségek, hogy most butikos állam van, és plebejus állam kellene, mert az majd legyőzi az idegen arisztokráciát.

szerintem szolgáltató állam kellene, és az ostobaságokon kellene felül emelkedni.
Pözdör:

A sajtó megrendszabályozása a parlamentben, az demokratikus? A traktorok vagy mitommén kitiltása a városból az liberális-demokratikus? A gyülekezési jog leszűkítése mert beszartunk attól, ami nyugaton minden nap megtörténik, az demokratikus elveken nyugszik? Korruptnak lenni demokratikus? Tudod mi a demokrácia? Olvass egy kis Bibót mielőtt tovább folytatod...
Orbán nem fasz, de persze a suttyó fővárosiak meg diplomások nem szavaznak rá. Bezzeg Biharröcsöge (elnézést, ha van ilyen tanya) jól tájékozott értelmiségei nagy arányban voksolnak rá és szeretik ŐT.
Szerintetek mit kell hallania a biharröcsögei értelmiséginek? Azt hogy több biztosító kell, kevesebb kórházi ágy? Azt se tudja szegény mi az a biztosító, 10-nél tovább meg nem tud számolni.
De ha Viktor azt mondja: üldözzük el az arisztokráciát (bár nem tudja mi az az arisztokrácia) ezzel tud azonosulni, mert elüldözni valakit, nem rossz dolog...
Egyébként is mi az a plebejus?

Elnézést kérek, ha Biharröcsöge létezik véletlenül, az itt leírtaknak semmi köze a valósághoz, mivel ha van is Biharröcsöge ott annál okosabb emberek vannak, minthogy Orbánra szavazzanak: Ők a KDNP-re és Semjén papára voksolnak:)
Írhattál volna valami ütősebbet, Worluk. Ez így gyengus. Tényleg van az indexes szerződésednek Mitnyan-záradéka?
OFF Nemrég hallottam a rádióban, h a magyar prostik uniós pénzen tanulják ki a vállalkozói szabályokat. hogy asztán az államnak adózzanak, ne a stricijüknek tejeljenek. muhaha, mintha eddig a stricik szép szemeikért tejeltek volna nekik:)
Most mongya valaki, h ez nem kurvaország:-)
ON
Mint objektíve liberátor, néha arról is ejthetne néhány keresetlent, hogy akkor most hogy is lesz elosztva az újabb 93 nagyguriga a kibucban? Mennyi jár maj' soginak, meg cimbinek, meg havernak amiért a múltkor csak azért nem borultunk az Adriába, mert időben elhúzta a bummot? Eztetet nem illik szellőztetni, ugye. Az érdekelne, hogy ilyenkor telcsin szólnak le a pártirodából, vagy csak SMS jön, ami megfékezi igazságosztó kacsódat.
Vagy: azért mindig Zorba a téma, mert túl sokat nézed, és kicsiny liberállibidód már nem is tudod milyen üziket küld a hipotalamuszba. Látens szerelemre lobbantunk?
Oviban mi is azt a kislányt dobáltuk meg aki tetszett. Kókawé.
vegre vki! kutacsnak ugy gondolom mar "benott a kutacsa"

az isi temahoz elozmenykent annyit meg, h meg fel sem merult, mint vitatema a politikusoknal a technikai korszerusites (amire teny, h szukseg lenne), de mar a meglevo keretek kozti elfogadhato oktatast gyonyoruen szetvertek.
NEM a tandijra, es egyeb "friss" dolgokra gondolok! Az altalanos, es kozepiskolai oktatasra! lasd nemzeti alaptanterv siralmas modon valtoztatasa, oraszamok, tananyag szukites, pedagogusszakma megbecsultsege, stb.

alig vannak mar jo tanarok kozepsuliban, es azok is lassan kihalnak. az uj tanarok (gondolom, leginkabb a szakma alulfizetettsege es lekopottsege miatt a tenyleg "tanarnak valo" nem azt a palyat valasztja) jo resze pedig maga is visszaulhetne az iskolapadba, akkora sotet!!!

ha meg mindez nem lenne eleg, az oktatasi miniszterium meg a nevelesi eszkozoket, es a normalis tanterveket is kiveszi a pedagogusok kezebol (lasd pokorni, magyarb intezkedeseit)

eredmeny: villanymernokire jaro gyerek algoritmuselmeleti feladat megoldasakor megkerdezi tolem zh-n, h "mivel nem lehet hasznalni szamologepet, mondjam mar meg neki, h a negyzetgyok 17 vagy a pi a nagyobb szam"!!!!!!!
a fele a gyakcsoportomnak nem erti az indirekt bizonyitas lenyeget, es a 95%-a nem tudja, hogy hogyan kell egy teljes indukcios bizonyitast vegigcsinalni!
Loga,
de tedd már fel magadnak azt a kérdést, hogy miért van a fidesznek 2x biztos szavazója, mint a szocialistáknak?

amíg a kormány egyetlen területen sem képes felmutatni semmilyen eredményt addig nem érdemelnek mást.

1 területet mondj, ahol ez a kormány sikeres: külügy, belügy, igazságügy, munkaügy, egészségügy, oktatásügy, pénzügy, hadügy. 1 területet mondj, amire azt lehet mondani, na ez oké, ez rendben van. vagy nem oké, de tudjuk, hogy mit kellene csinálni és meg is csináljuk.

mondjuk munkaügy. minden értelmes ember tudja, hogy közmunkaprogramok kellenek, és hogy a vagyonadóztatásával lehet ennek megteremteni a közmunka fedezetét. és akkor vagyonadó, közmunkatanácsok, közmunkaprogramok. miért nem lehet ez végigvinni? miért nem lehet ezzel kiállni? gyerekek ezt akarjuk, beszedjük a pénzt és ezt erre költjük. az államnak elvárásai vannak a rászorultakkal szemben, aki munkaképes az dolgozzon, és elvárásai vannak a rátermettekkel szemben is. aki gyarapítja a vagyonát az adózzon. aztán akkor a járulékfizetők köre bővül, akkor az élő munka terheit lehet csökkenteni, de az összes adóteher csak akkor csökkenthető, ha a költségvetés elsődleges egyenlege pozitívvá válik. amikor adósságszolgálat nélkül már több a bevétel, mint a kiadás.

most oké ezt 6 általánossal nem lehet megérteni. de nekik elég annyit mondani, hogy hogy el kell menni dolgozni, de cserébe kap valami lóvét. nekik szocializmust kell csinálni. akinek meg ennél több iskolája van, annak el lehet magyarázni, hogy mit akarunk.

most amikor orbán azt mondja, hogy plebejus állam, meg idegen arisztokrácia, akkor nem tudjuk, mire gondol. meg lehet fejteni, hogy ez lázadásra felbújtás, meg kódolt antiszemitizmus. oké. de amikor kóka azt mondja, sikeres magyarország, akkor vajon mire gondol? a plebejus állam és a sikeres magyarország között mi a különbség?
Árpáááád, mármegintjólmegmondtad!

"Orbán Viktor egy fasz."

Húú baszki, tényleg?
Áá, csak biztos viccelsz.
Nemá, biztos? Aztaaaa. Egy fasz.
Ez rossz hír. Sőt, ez szar.
Ha te mondod, akkor fasz.
Ennyi, kész vége mindennek..
hol lehet azt az index-cikket olvasni, amiben ez szerepel? marmint, hogy orban megorult? en nem talalom.

arpi, a fenti irasoddal teljesen egyetertek, de ha lecserelte az index ezt a cimet valami masra, akkor ugy mar kevesbe ut a dolog. picit megfutamodas ize van, ami kar lenne.
Egyébként meg mindegy.
DIVIDE ET IMPERA. Ez mindig beválik. A nagy baj az, hogy tökmindegy melyik vajda ül a bakon a kutyafalkájával, akikről szólnia kéne a dolognak, azok bársonyosan nyakon vannak fosva.
Most a poszkomcsik nyomják a bibsikkel, ha meg Zorba nyer tavaly, akkor még a nyugdíjat is dolomitban kapnák az öregek.
Trunks86!

Mivel csak azért nevezel őrültnek, mert nem értek Veled egyet, továbbá le sem tudod írni pl. a kombájn-t, nem válaszolok a kérdésedre. Mert nem érdemled! Pont.
kutacs: egyetértek
Amit többen említettek, hogy ti "ezt a dumát kell nyomni, mert ezt érti a nép", azért tartom rossznak mert ez a lefelé menő spirál. Nem az lenne "az elit" vagy a "vezető csoport" feladata, hogy dolgozzon a színvonal emelésen?
Ehelyett jön "pelebejus kormány" meg "modern Mo-t építünk".
Tudom idealista vagyok.
Magyarország, a tíz millió politológus hazája. Mindenki ért mindenhez. Koptatják az emberek a billentyűzetet feleslegesen, de minek? Mi is történt? Azt állították, Orbán Viktor őrült, majd ez módosult egy "fasz"-ra. És akkor mi van? Emberek, a demokrácia lényege, hogy ha valakiről azt gondolom, hogy egy nemi szervhez hasonlít leginkább, akkor azt elmondhatom. Ti is, ők is, mindenki. Erre szokás szerint mindenki kifejti zagyva, különböző pártlapokból szedett bugyuta nézeteit az ország megváltásáról és az egyetlen lehetséges útról, ami az ország sikeréhez vezet. Van egyáltalán olyan téma, ami nem készteti a jónépet arra, hogy
1. zsidózzon
2. kommunistázzon
3. orbánjugendezzen
4. gazdasági szakértőnek állítsa be magát
?
coci: én akkor rettentem meg amikor 20 éve mondták a rádióban a felvételi ponthatárokat. Akkor (a 120pontos rendszerben) jogi: 120, orvosi 110, mérnöki: 90-105, tanítóképző 65-70!!

Akkor rettentem meg, hogy ezek a tanítók fogják az én gyerekeimet oktatni! És (tisztelet a kivételnek), lőn! Általános iskolai tanár dolgozat alatt az ellenőrzőkből autópályát épít és autózik a radírjával a pályán! Vagy unalmában teniszlabdát pattogtat a falhoz. Kölök meg írjon dolgozatot! Szülő meg magyarázza meg valahogy a tanári tekintélyt!
Mista, az Orbán az új arisztokrácia megfutamodására buzdít cikknek (belföldi hírek) volt egy pár óráig a címe, hogy Orbán fejben összeomlott. Hiba volt, de már korrigálták.
A minap Mezey és Orbán, Felcsút Maradonája láthatóan zavarban, egymásra mutogatva nyilatkozik a helyi foci suliról, amelynek létrehozása komolyan mondom, roppant derék dolog.Többszörösen bukott miniszterelnök, többszörösen bukott edző.Szép kilátások srácok!Ha focizni még nem is tanítják őket, azt azért már belekiabálják a kamerába, hogy Viktor!Viktor!Edzenek a 2018-as választásra.
kutacs!

sztem a "ki a fasz" tema helyett probaljunk vmi ertelmesebb vitaalapot keresni azoknak, akiknek igenye is van ra, mit szolsz hozza?
Te felhoztad a felelos, dolgozo allampolgar- felelos, gondoskodo allam modelljet, mondok en is egy konstruktivnak szant otletatdolgozast.

(egyebkent a felsorolasbol Te is tudod, h egyik kormany sem jelentheti ki, h barmelyik teruleten "igazan jol" csinalt volna vmit)

SULINET beta:

-Tenylegesen hozzaferjen az is olcson szamitogephez, akinek nem telik ra.
ertem ezalatt: ha nem tud 60e-ret leirni akkor is.
-csak olyan legyen benne, ami alapszukseglet
ertem ezalatt: miert fizesse az allam, ha vkinek szaggat a GTA, es ezert vesz egy bikabb videokartyat pl
-ingyenes oktatas heti parszor kora esti orakban azoknak, akik az iskolaban nem kapjak meg
ertem ezalatt: alapfoku informatikai ismeretterjesztes

mindez fele annyiba sem kerulne, mint kerult a SULINET a maga formajaban, de talan csokkentene a funkcionalis analfabetak szamat (amit persze altalanos es kozepsuliban kellene felszamolni)
egyeb jarulekos hasznok: infrastruktura fejlesztese az oktatasnak otthont ado iskolaban, munkanelkuli informatikusoknak allaslehetoseg, es az embereknek jobb kilatasok, h elhelyezkedjenek

de ehhez NEM SZABAD fenykepezogeptol flatron monitoron at mindent tamogatni!
RE: mista · mista.blog.hu 2007.04.06. 13:55:50

"hol lehet azt az index-cikket olvasni, amiben ez szerepel? marmint, hogy orban megorult? en nem talalom."

Magát az MTI hírt a postnyitójában linkelte Árpi. A főoldali három soros ajánlót nem tudja, mert a főoldalak nem archiválódnak (volt már erről régebben szó, fel is vetettük hiányosságként hogy ha napközben 4-5 alkalommal változik a vezető hír, akkor az ember szinte biztosan lemarad valamiről).

A hírek, ha lekerülnek a főoldalról, általában az ajánló nélkül archiválódnak, ez tehát ne egyedi eset. Az inkább lehet kérdés, hogy maga az ajánló miért változott (finomodott) több alkalommal is (én nem láttam, mert olyankor még alszom, de ezt állította valaki még éjszaka, aki látta).

Maga a post nem a szokásos orbánozás (régen volt már Orbán alapon), hanem a Fidesz által kilátásba helyezett per volt az apropója, tehát aktualitás.

Az is érdekes, hogy bizonyos kommentelő kollégák akkor is védenék Orbánt, ha kikötne a Parlament előtt az Aurórával, és proletárforradalmat hirdetne. Hívőkkel nem érdemes vitázni, egyszer talán (Orbán menesztése után) majd ők is belátják, hogy ez a fajta politizálás zsákutca. Fanatikus hívők természetesen a túloldalon is vannak, akik akkor is csesztetnék Viktort, ha az színtiszta logikával, tudományos alapossággal mutatna rá a kormányporgram gyenge pontjaira.

Én személy szerint abban lennék érdekelt, ha egy normális, eltökélt, jószándékú, hozzáértő kormánynak szigorú, de igazságos, konstruktív ellenzéke lenne, és a viták nagyobbik része nem személyeskedésről, hanem szakmai kérdésekről szólna.

coci: sulinet béta.
és abban mi a pénz? hol van?

Fasz!
Fasz!
Fasz!

Hájom a magyaj igasság!
És egy a jáadás!

Fasziszta!

totya: az egyik haverom (aki szinten villanymernokire jar) baratnoje kozepiskolai matematika tanar, es a zoldkonyvbol a haverom segit neki megoldani peldakat!!!

az ELTE-n mat. tanarin elemi matematika zh-n volt olyan pelda, amit 80 emberbol egyedul!!! tudtam megoldani!
Ez nem dicsekves! annyira szanalmas sztem nem vok, h ezzel dicsekedjek! ez szomoru!!!!
Pözdör: hát jogos.
mindig tanul vmit az ember... először én is így akartam leírni, hát Murphy powa!!!
Válaszolnod tényleg fölösleges, szerintem sem érdemlem meg...

Mindenkinek kellemes húsévot! Meg akinek van tavaszi szünetet! (BMEsek meg tanuljanak!)
Kedves Swen,

"Két részre szakadt, megosztott kis kurvaországunk" az a kurva, aki hagyja magát ezekkel a faszokkal - mert mind az - kettéosztani.
Épeszű ember napi magyar "politikával" nem foglalkozik. Itt minden csak vihar a biliben, nincs egy olyan épeszű, értelmes téma, amivel érdemes volna törődni. Ami ennek az országnak a politikai, társadalmi viszonyairól számomra eszembe jut, az nem más, mint egy macskaszarszagú, feudál-kapitalista homokozó, ahol az "okosok" által kevert pisikását nekünk kell megennünk.
Hát itt már mindenkinek elment az esze? Két niemand, meg a fullajtárjaik hadán vitatkozni, melyik a jobb? Paradoxon.
Mi nem tanulunk semmiből; ha ezek a faszok látnák, hogy senki nem áll mögöttük, kénytelenek lennének végre maguktól eltakarodni. Ezek miatt barrikádot építeni, törni-zúzni, felgyújtani?! Amíg látják, hogy van táboruk, addíg ők vannak nyeregben, de ha a rendezvényeikre a lőtéri kutya nem menne el, akkor végük lenne. A nagy hadigépezetek - jelen esetben hazugsággépezetek - ellen is mindíg a gerilla-taktika vált be.
Lásd USA. Megdőltek mindenhol, ahol emberkedni akartak.
Ámbár a legnagyobb gond, az a magyar mentalitás, a vég nélküli szervilizmus, birkaság. Lefeküdni a nagyobbnak, gazdagabbnak. Hátha leesnek a morzsák. Kikerülgetni a lendülő csizmatalpat, nem pedig lábszárközépnél eltörni a rúgó lábat.
Ezér' tartunk mi itt. Uff.
RE: coci 2007.04.06. 14:11:51

A Sulinetnél azért az adóalapból lehetett leírni az eszközök árát, mert ez egyfajta bónusz volt az adózóknak. Az volt az üzenete, hogy így premizáljuk azt, aki tisztességesen adózik (emellett nem is került az akció az államnak túl sokba, mert így rá tudták kényszeríteni a népeket, hogy ne xy vállalkozás részére, hanem saját névre vásároljanak, tehát az ÁFÁ-t így nem bukta az állam). A minimálbéresek és az alattiak kimaradtak, viszont valószínűleg az ő legnagyobb problémájuk nem az, hogy nem tudják megvenni a legújabb számítástechnikát (szövegszerkesztésre, levelezésre, netezésre alkalmas gépet használtam meg tíz-húszezer Ft körüli áron is lehet venni). Az természetesen teljesen elhibázott volt, hogy digifényképezőket és luxusalkatrészeket is beletettek a Sulinetbe.

Az újabb akciónak nem a gépekről kellene szólnia, hanem egyrészt az olcsó vagy ingyenes szélessávú internet-hozzáférésről (lásd digitális város project: Pécs, Győr), másrészt az elérhető tartalmakról. Pl. ingyen letölthetővé tenném az egész Filmarchívumot, ingyenes internetes oktatóprojecteket szerveznék (akár letölthető videókkal megtámogatva), megvásárolnám szótárak, lexikonok, enciklopédiák netes közlési jogát, emellett gép+net pályázatot hirdetnék hátrányos helyzetű, de tehetséges gyerekek számára.

Tényleg, Szíjjártó Pötyi azt el tudná magyarázni, hogyha a Fidesz kirak a honlapjára egy cikket, melyből kiderül, hogy Gyurcsány Ferenc hülye, és történelmi per lesz Klára, akkor miért smekkerkednek, ha az Ő főnökükről írják valahol, hogy már nem a régi, és nyugodtan mehetne a pajkos fiúk közé tengózni? Az unalomig ismételgetett kettős mércével ilyenkor mi a tök van?

A tanítóképző, tanárképző pedig mindig is ZS terv volt, ha nem vették fel sehova a gyereket, ott majd elüldögél 3-4 évet, addigra talán rájön, mi akar lenni, de ha nem, akkor is lesz egy diplomája.
Pascal, dark future: koszonom az infokat!

"Én személy szerint abban lennék érdekelt, ha egy normális, eltökélt, jószándékú, hozzáértő kormánynak szigorú, de igazságos, konstruktív ellenzéke lenne, és a viták nagyobbik része nem személyeskedésről, hanem szakmai kérdésekről szólna."

na, ebben en is, meg igen sokan (meg ha nem is latjak be). de vajon hol van ilyen a vilagon? utopia szagot erzek sajnos.
valoban, dark future jol arnyalta az en beta 1.0-m hianyossagait, es javitott rajta.

de: nem tudtam venni semmit sulinetre, mert az adojovairas keretem elhasznaltam tandijra

akinek nincs 60k leirhato, annak a 10-20e is sok, pedig lehet, h ha ismerne az office-t, es alapszinten tudna hasznalni, 100* kulonb munkat vegezne, mint nemelyik kollegam az internetszolgaltatonal...

ez ugye az anyagi/raszorultsagi resze a dolognak.
h az informatikai ismeretek "hozzaferhetosege" nojon, ahhoz valoban sokkal tobb minden kell, de maris van min gondolkodni, nem csak faszozni jonnek a zemberek:)
na de nézzünk már egy kicsit tovább. miért rossz az iskolarendszer? miért gyengült meg a műszaki értelmiség? miért van az oktatásban az infrastrukturális lemaradás? nem azért mert a magyar autópályák hosszát négy év alatt muszáj volt megduplázni és ez elvitte a pénzt?

ugyan épült 400km autópálya, az orbán kormány idején meg csak 7km. és akkor mi van. amíg épültek az autópályák, de zöld mezős beruházásban nem épült 1 új kórház, vagy 1 új középiskolai campus. de ha már elköltötték egy rakás pénzt a közlekedés átalakítására, akkor a reformot miért nem fejezték be. vagy ha már építettek 400 km állami autópályát, könyörgöm miért nem adják el mellőle a vasutat. gondoljuk, hogy a megépült autópálya mellett az állam belátható időn belül képes lesz a vasutat is fejleszteni. a vasutat ott kell fejleszteni, ahol nem épült autópálya. tetszenek érteni, eladunk, veszünk, építkezünk. az államnak nem feltétlen kell hülyének lenni. és ugye ezt egyedül orbán volt képes kimondani a magyar közéletben. más kérdés, hogy most ellenzékben attól fél, hogy ezek itt megcsinálják, eladják a vasút felét, a befolyt pénzből megépítik a másik felét, rájönnek, hogy a piac építse meg a déli autópályát, mert egy drága autópálya is jobb, mint egy semmilyen, végigviszik a reformot. ettől fosik orbán, hogy kóka rájön, mit kell csinálni. vagy egyszer hiller havernek bekattan, hogy hoppá ő felel a közoktatásért, akkor kezdeni kell valamit azzal a rengeteg gyerekkel, tanárral, meg vagyonnal. nem lesz elég che guevarás pólós fibiszesekkel pózolni. orbánnak addig jó míg minden nap, hogy leírják, mekkora egy fasz. az ellenoldal meg leírja, hogy hiller, gyurcsány meg kóka az. az ellenzék vezérének addig van esélye, amíg erről szól a közbeszéd.
a tüntető verse:

"Ződ erdőbe vótam,
Monnyonle oszt jóvan!"

:)
az ingyenes szelessavu hozzaferesrol meg annyit, h itt a lehetoseg, a T-Com visszaadhatna vegre vmit abbol, h mekkora faszkent viselkedik, es mekkora kerekkotoje volt a mobil- es internetfejlodesnek.
allambacsi kifizetne beszeraron a DSLAM-ot, a T-Com meg felkonfigolna ra egy 1 megas adslt, ahol van vezetekes telefon.
ahol nincs, oda meg vmi alternativ megoldast talalni...
"Persze ehhez szive joga, de ahogy ő is leírta, idézte: TWA= Bayer Zsóti"
------

Szóról-szóra ezt volt szerencsém mondani pár héttel ezelőtt.
kezicsókolom, ha a szcientológusok baszkurálnak, akkor őróluk leszen írva. ha a kóka jános befenyeget, hogy beperel, mert igenis jó fej, továbbá _nem_is_android_, akkor meg őróla lesz.

volt idő, amikor azt voltam kénytelen megfogalmazni, hogy hiller istván egy FAF.

és nem, nem vagyok hajlandó minden egyes fasz mellé odarajzolni 385 másikat minden egyes esetben.

"Holott arról van szó csupán, hogy Mester Ákos egy fasz." Megyesi Gusztáv, ÉS, 2001.
dark future,

aztán tedd már fel magadnak azt a kérdést, hogy mi lett volna, ha az állam a SEx helyett az ellenkezdőjét csinálja?

ha nem leszedi az adót a komputerről, hanem rárak még egy kicsit. és a gépre raksz egy zárjegyet.

ekkor barátom az történik, hogy a másodlagos piacok erősödnek meg. a használt gépek piaca. mert ott már nem kell fizetni a többletadót, ha előzetesen az ki van fizetve. a rászoruló a gépet így is féláron kapja.

csak még kap mellé többletszolgáltatást.
mert be tudja diktálni a zárjegy számát, illetve le tudja cserélni egy újra, és akkor hozzáférhetsz a védett tartalmakhoz. és aki eladja a használt gépét, az valószínüleg venni fog egy újat, és számára is folyamatos a hozzáférés.

és ehhez a forrás is folyamatosan biztosított, mert a gépeket folyamatosan lecseréljük. le lehet ülni lehet tárgyalni enciklopédia britannicával, meg larousseszal, meg németkkel, és a magyar tudományos akadémiával is, hogy akkor szedje össze megát.

orbánékat lehetett bírálni az adókedvezményekért, hogy azok antiszociális intézkedések voltak, de a SEx éppen ilyen antiszociális program volt, ami csak arra volt jó, hogy amikor a kis üzletek kezdték megtanulni, hogy az emberek nem úgy születnek, hogy tudják milyen az usb csatlakozó, szóval hogy a vevőket nem lehülyézni kell, hanem kiszolgálni, na akkor jött a SEx, és a számítógépek eladása áttevődött a hipermarketekbe, mert nekik erősebb volt a marketingjük és gyakorlatilag megszűnt a használt gép piac. mert nem volt olyan hülye aki használt gépet vett 60k-ért, mikor lehetett venni egy újat.
Jó reggelt Árpi, már többen szóvá tették, hogy a postnyitóban elkúrtad a linket: azt pont nem a Bayer írta (bár írhatta volna azt is), a korrektség kedvéért editáld má léces.

Asszem, nem az a fő baj, h ovi 1 fasz. Sokkal nagyobb, h annyian (mennyien is?) csápolnak neki, és több bugyi lesz nedves a puszta neve hallatán is, mint annak idején Bródy János Tini Bának.
kutacs,

van abban racio, amit mondasz, de nem ez a problema gyokere.

az egesz alapja, h volt vegre egy jo 5let, es h el lett az is kurva

az oktatas problemaja meg sztem nagyon egyszeruen osszefoglalhato:
Nincs korszeru infrastruktura az iskolakban, nemhogy pedagogusokbol (aki neveli is a gyereket, ha mar a szulo nem er ra vagy hulye hozza), de ertelmes tanarokbol is hiany van.
nincs rendes kvazi egyseges tanterv.
nincs rendes szamonkeres. nincs eszkoze a tanarnak, h az erdektelen diakot tanulasra kenyszeritse (a pedagogus a szemelyisegevel hat ra, de az ugye a "tanarnak" nem megy).

kb ezek a leglenyegesebb kerdesek, a felsooktatas elotti tanulasnal.

h hogyan kellene/lehetne megoldani?
sajnos paszolnom kell a kerdest, de azert van az OM, h kitalalja.
csak sajnos nem olyanok dolgoznak ott, akik meg is teszik:(((
Csak nézek, miért is nem jelenik meg a bölcsességem, aztán látom: "Megjegyzésed csak előzetes moderációt követően fog megjelenni."
Hm.
nicns előzetes moderáció, csak vmiért ezt állítja a blogengine.
Nincs véletlen moderációipari szakmunkás felvétel? Most épp ráérek. A kiválcságos arisztokrácija épp nélkülözi a szaktudásos munkaerőmet alkalmazásilag. Vagyis épp nem zsákmányol ki. Kár, h a teszkó, meg társai nem mondanak le ugyanígy rólam és akkor pénz az ablakban, nekem meg Havaj.
egyébként az izgalom persze a felszín alatt van. ti. hogy mi folyhat a fideszben. mi kényszeríti arra az elnök urat, h sorozatosan börleszkjeleneteket és kabarészámokat adjon elő az orosz észjárástól az idegen arisztokráciáig. kinek, hova bizonyít, és mit?
már javítottam, köszi

csak most úgy látszik mintha a Magyar Nemzet tavaly május 4-i számában lenne

Nagy dolog, de ha erre akartály kilyukadni a "GYF hülye" és az "Orbán fasz" tényleg egyforma békasegge szintű.
egyebkent a legtobb, az orszag "szolgaltato" (ma olvastam itt vkitol, es megtetszett:D) jellegebol adodo feladat, ami surgos megoldasra var, miert csak var a megoldasra hosszu ideje???

lehetseges magyarazatok:
-az adott temahoz agyhalott szemelyek az egyes posztokon
-nem lenne hulye, de lusta, vagy frusztralt, vagy beleunt vagy akarmi
-vmi megkoti a kezet (tobbi politikus, hatalom vagy a hianya, multik, lobbik, stb.
-nincs ra penz (de akkor nem azzal kell kezdeni, hanem a penz eloteremtesevel, ami viszont nem lenne szabad, h a becsuletesen dolgozo kisemberek megsarcolasat jelentse)
nemnem. arra akartam, akarok kilyukadni, h nehogy már olyan ország legyen ez, ahol nem lehet egy vezető politikusról leírni, hogy hülye, v hogy fasz. mert akkor ő perel. netalán már a kocsmában se mondhatjuk?
Nekem egyébként az is bejött, hogy most, hogy egyedüli elnökjelölt a géniusz, ír egy jó, fasza kis programot, viszont ha lenne kihívója, akkor nem is indulna jól.
worluk: én nem tudom ki írta oda az "Orbán megőrült"-et. lehettél Te, bármelyik indexes kollega, vagy éppen az egyetlen "szerző"/forrás a cikkhez, az MTI. És lehet sóhajtozni a sajtószabadságról etc, de azért hír és vélemény nem ugyanaz. valószínűleg ezért is szedtétek le, és nem az szerepel ott most hogy 'Orbán megőrült - Szijjártó perelne'
A kocsmában, ott mondhatod. A sajtóban vagy az indexen tényleg nem szabad, ezt ők is tudják, és már korrigálták. Más országban se, ettől még nem lesz bazmeg (tudom ezt nem veszed tudomásul, de akkor se). Elvileg a blogon se szabadna, de nem foglalkozik vele senki.
már miért ne szabadna, Pascal? szerinted az OK, hogy egy politikusról - akármelyikről - nem lehet olyat leírni, h hülye? szerinted fent idézett csermely pétert tömlöcbe kellene vetni?
Bizonyítható e jobban az, hogy OV egy fasz, mint az, hogy Keller László egy gyilkos?
Szerintem nem. Úgyhogy van esély, hogy megnyerik.
Persze ez a jogalkalmazás úgy, ahogy van röhejes, de ez van.
Irjon mar ki bazmeg egy nepszavazast arrol is, hogy OV fasz-e.

Miert van az, hogy a haza felkent mestere, az Orakulum Viktor bazmeg akarmilyen boduletes faszsagot mondhat, s ha ezutan valaki netalantan fasznak/orultnek/seggnek nevezi, kapasbol elokerulnek a narancsvitezek, es orditva uvoltik az arcodba, hogy a GYURCSANY A FASZ. LEMONDOTT A MOLNAR, O A FASZ.

Kit erdekelt lanyok, errol beszeltunk?

Nem. A Vikirol. Az viszont telleg egy igazi orbitalis embermeretu hereincammogo braner.
Nem hivatalból üldözendő, ezért ha az érintett nem tesz panaszt, nem történik semmi. Ha Gyurcsány - vagy a pártjából valaki - ott reklamálna, le kellene szedni. Ha perre kerülne, Csermely húzná a rövidebbet hiába májerkodik ezerrel.

Szereted vagy nem ez a szabály. Index is lám leszedte. Különben is okos enged.
az hogy Orbán őrült/fasz az szerinted hír vagy vélemény? ha utóbbi, akkor kinek a véleménye? a fasz a tiéd, és az őrültet ki véste oda? az MTI?
az, h orbán megőrült, a címlapajánlóban szerepelt. mintegy összefoglalva, meglehetősen pontosan, a szpícsét.
tényleg, miért szedte le az index?
coci,
az oktatási reform lényege az oktatási rendszert úgy kell átalakítani, hogy kell egy kerettanterv, vagy nemzeti alaptanterv, mindegy hogy hívjuk, amit mindenkitől számonkérünk.

első körben fejlesztjük az alapkészszégeket, mindenkit megtanítunk írni, olvasni, számolni, táncolni, énekelni. erre egy kicsit több időt szánunk, mint eddig, mert minden felmérés azt mutatta, hogy egyre több a funkcionális analfabéta.

a második körben meg közismereti tárgyakat tanítunk, miről szól az egri csillagok, kik azok a pál utcaiak, mikor volt a mohácsi vész, hogy mi a klór vegyjele. és ezt a tudásszintet kicsit lejjebb visszük.

ezzel két legyet üthetünk egy csapásra. egyrészt nem kell ennek az anyagnak kétszer nekimenni (4-8.o, majd 9-12.o), másrészt minden gyereket el tudunk vinni az érettségiig.

a kérdés az volt, oké, mit csinálunk azokkal, akiknek nem kell annyi idő, hogy megtanuljanak írni, olvasni, számolni, mondjuk már úgy mennek az iskolába, hogy rendelkeznek ezekkel az alapkészségekkel. erre a válasz az volt, hogy nem kell őket a többiekről leválasztani, hanem személyre szabottan kell nekik feladatokat adni. ez nagyjából még működik.

de felmerült a következő probléma. a tehetséggondozás miatt lesznek olyan gyerekek akik már 13 éves koruk körül el tudják érni az új érettségi szintet, kapásból vágják az árpád házi királyokat, meg a periódusos rendszert, és lesznek olyanok akik majd sokkal később érik el az alapvető műveltségi szintet. és erre lett kitalálva a kétszintű érettségi. és ennek a lényege az volt, hogy bármikor le lehessen tenni. nem csak 18 évesen, hanem akár 13 évesen is. és utána a gyereknek joga legyen azt tanulni, amit szeretne. nyilván a szülők és a tanárok befolyásolják ebben, de az leérettségizett gyereket bizonyos értelemben tekintsük nagykorúnak.

ne az legyen, hogy mondjuk történelemből 2x végig kell menni a történelmen, hanem fussunk ennek neki 1x, tanítsuk meg, kérjük számon, aztán meg a gyerek tanulhasson történelemből amit akar. csak a magyar történelmet, vagy csak a franciát, vagy csak a művészettörténetet, kultúrtörténetet, helytörténetet vagy éppenséggel hadtörténetet. vagy ha történész szeretne lenni, akkor fussunk neki még 1x, de akkor már valóban emelt szinten menjen a történelemtanítás.

ugye ez azt jelentette volna, hogy lesznek tanárok, akik csak leadják az anyagot, ők is keresnek annyit, mint az átlag, de nem sokkal többet, és lesznek tanárok, akiktől a gyerekek tanulni akarnak, őket kell megfizetni. lehet mérni, hogy kinél hány gyerek akar tanulni, lehet látni, hogy ki a jó tanár. és ez az elgondolás bukott el.

Figyi, jogállam van?
Mert ha még igen akkor pereljen bárki,
ha igazad van megnyered.
Nem kell a hiszti, ez a perlekedés kb. annyira
súlytalan mint a te faszistázásod
Szerintem nem kényszeríti OV-t senki és semmi, hogy hülyeségeket mondjon, ő egyszerűen csak bedilizett.
Egy mókás idézet a tápióbicskei beszédből:
"A magyarok 1848-49-ben legyőzték az idegen arisztokráciát és megfutamodásra kényszerítették - emelte ki az ellenzéki vezető."
De szép is volt az a világosi orosz-osztrák fegyverletétel !
:)
Bocs, ha már volt.

Hát ténleg nem értem ezeket a jobbosokat vazzeg. Hogy nem látják a igazságot?Mi szocialisták nem vagyunk tökéletesek igenis csinálunk hibás lépéseket dehát barátságosak , emberarcúak vagyunk akinek a panelrengeteg dolgozó népével együtt dobban szívünk és úgy ahogy tudjuk védjük az emberi (szociálisan-liberális) értekeket. Kicsit rosszul kommunikálva de azért az ország érdekét mindig szem előtt tartjuk.

Erre itt van ez a habzó pofájú őrült akinek sátáni ereje elbűvőli a szerencsétleneket és elméjüket megfertőzi ezzel az árpádsávos gondolatvilággal.
Hát nem értitek? Őt muszáj hogy elítéljük lépten-nyomon mert ő hallhatatlan, ott van minden fizetéscsökkentésben, sztrájkban, vállásban, gyilkosságban, antiszemita gondolatban, pusztító viharban és vonatkésésben. Ott lebeg ördögi ábrázata hazánk vérnarancsos ege felett.
Kedves TWÁ, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor és olvasók!
Boldog Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
Azt mondják, azokban az országokban, ahol viszonylag jól mennek a dolgok, az emberek alig foglalkoznak a napi politikával. A megadott időben elmennek választani és ezzel kész is. Nálunk? Tudjátok a választ.

Bár a fideszre szavaztam, Orbán Viktor tetteivel, szavaival korántsem minden esetben értek egyet, de azt tudom: valahogy maga mellett ( és ezzel a fidesz mellett) kell tartani a szavazóbázisát és erre mostanában a lelkesítő beszédeken kívül nem sok eszköze van. Vagy egyáltalán nincs is. És ha ezzel eléri amit akar, akkor ezt kell csinálni.

Mit tehetne? Nyújtott be a fidesz éppen elég törvény- vagy törtvénymódosítási javaslatot, mivel többségben van a koalíció, mindet elutasították. A népszavazás lehet még valamilyen lehetőség, ha érvényes, jövőre nem lesz vizitdíj állítólag. Meglátjuk. Mi marad még? A forradalom. Akarjuk ? Én nem. Rombolásos tojásforradalmat nem.

Valaki mondja meg, mit kellene tennie Orbán Viktornak. Ne faszozza le senki, hanem mondja meg, mit tenne a helyében. Érdekel. Feltéve persze, ha nem elvakult gyurcsányrajongóról van szó, mert ők kerékbetörnék aztán felkötnék egy bástyára, esetleg megetetnék egy oroszlánnal vagy mindet, ebben a sorrendben.

kutacs:
"1 területet mondj, ahol ez a kormány sikeres: külügy, belügy, igazságügy, munkaügy, egészségügy, oktatásügy, pénzügy, hadügy. 1 területet mondj, amire azt lehet mondani, na ez oké, ez rendben van. vagy nem oké, de tudjuk, hogy mit kellene csinálni és meg is csináljuk."

Pont ezt akartam kinyögni, hogy nem tudok ilyet mondani. Hogy ebben a helyzetben jó lenne, ha lenne ellenzék. De nincs. Helyette van ez a nulla semmitmondó, semmitkínáló zsebpöcs.

Ezt akartam mondani. Hogy "A" kormánypárt hozzánemértéséből nem következik "B" ellenzéki párt hozzáértése.
Olyan idétlen 60 éves jelszavakkal próbál ENGEM, a nem-fidesz-szavazót meggyőzni, amit senki nem vesz már be. Idétlen, semmitmondó, neobolsi lejárt szarságok. Infantilis kommunistaifjúsági nulla, semmi, zéró.

"Arisztokrácia, elnyomók, rosszindulatból népnyúzók, mindighazudók, gonosztőkések, gonoszidegenek, nemmagyarok, mivagyunkcsak magyarok, hajrámagyarok, kivonulunk, bevonulunk, lengettyüka zászlót, székelyhimnusz, büszkemagyarország, nemállokveledszóba, nemállvelemszóba".

Pont, hogy a méginkább alkalmatlanságát bozonygatja ez az orbán nevű izé.
Ezen kesergek, hogy nincs jó választás. Így oké?
Hahó! Jogvégzettek! Legyetek szívesek segíteni:
- ha Orbán jelen esetben perelni fog, akkor nem neki kell bizonyítani a tényt, miszerint ő nem egy f@?
... Mert azt még kivárom.
Ouboros, nem értünk egyet. Jobb lenne a világ, ha tisztelnénk egymást lefaszozás helyett. Utálok bárkit is lefaszozni. Gyurcsányt is csak azért faszoztam le, hogy tegyek valamit at egyensúlyért. Ugyanis szerintem fasz, de finomabban fejezném ki magam. Ezt mondanám: alkalmatlan miniszterelnöknek. Ami még nem lenne baj, ha képes lenne körülvenni magát gazdasági és egyéb szakemberekkel és akkor neki csak össze kellene fogni a dolgokat. Az menne talán. Ehhez képest seggnyalókkal veszi körül magát, abból meg hosszútávon csak baja lehet, szerintem.
Rokica, talán fordítva: a publicistának kell bebizonyítania, hogy Orbán egy fasz. Az sem lesz könnyű menet.
WOW! Ez egy amolyan igazi felnőttes topik.
Kommentem csak tizennyóc éven felülieknek!

Mindenesetre Molnár Lajos keze van a dolog mögött: Zorbi átkerült a bezárt OPNI-ból az urológiára.
Hát tényleg. A kis egyszemű kígyó. És igen, a többi is. Az egész Parlament egy tömény orgija. Ki kellene rakni a közvetítéseknél a piros 18-as karikát. Meg a híradókban is. Mert hát ezeknek a hímtagoknak a ténykedése legalább olyan káros hatású a felnövekvő ifjúságra, mint a Mr. Nyelestojás in action című filmek. Különösen perverz jelenet, amikor egy egész frakció feláll és elmegy. Fúúúúúúúújjjj.!

Egyébként még mindig Kóka Jancsi páratlan tehetségétől és zsenialitásától lekábulva az jutott eszembe, hogy, ha lenne megfelelő kezdőtőkém, új kondom-kollekciót dobnék piacra.

Lenne mondjuk a Zorbis, a keménylegényeknek, az igazi méteres kékeresekre illő modell. Érdesített radikális verzióban. Amolyan Hajrá Magyarországos akciókhoz.
És persze lenne Ferikés is. A nagy dumás, simamodorú, úriemberes, bugyi-bűvölőknek. Síkosított. Ami csak úgy szépen becuppan, és egyszer csak azt veszi észre a csaj, hogy őt bizony qurják.
A Jancsikás gumi az olyan kicsi kis pajkosoknak való lenne. Igazi lyányok öröme. Esetleg feketében, elálló fülecskékkel. Olyan pannoncicusos.
Aztán lenne ibolyaszínű is, amelyik lakmusz módjára vörösre váltaná a színét, ha a témára kerül sor.
És lehetne Lajos bácsis is. Többiztosítós, triplarétegű. Persze sok öröm nem lenne benne.
Meg persze lehetne Árpád-csíkos is.

Különben, ha a Zorbinak van egy kis esze, akkor nem perel és csinál Totyának ingyenreklámot. Ha perel, akkor tényleg egy fasz.
capo 2007.04.06. 14:29:48

Capo, egyetértek. De mégis mit tennél? Forradalom? Vagy mi?
Állat bejegyzés, már egy ideje a képen röhögök... :D Árpád, nem akarsz írni valami hasonló cikket a Gyurcsányról is? :P
swen 2007.04.06. 16:11:24

Mémijér'?
Nem a publicista a felperes.
mi ez a szar?
mi baja volt az írónak a vesszőkkel, hogy szegényeket mindet rossz helyre rakta?
swen 2007.04.06. 16:02:51

Valaki mondja meg, mit kellene tennie Gyurcsány Ferencnek. Ne faszozza le senki, hanem mondja meg, mit tenne a helyében. Érdekel. Feltéve persze, ha nem elvakult orbánrajongóról van szó, mert ők kerékbetörnék aztán felkötnék egy bástyára, esetleg megetetnék egy oroszlánnal vagy mindet, ebben a sorrendben.

Khm. A kérdés ugye költői?
swen,

sztem (nekem igy tunik a kommentjeid alapjan, jo parszor felhuztal mar egyeb blogbejegyzesek kapcsan is) Te vagy "elvakult", nem a "gyurcsanyistak", de nem ezt kerdezted.

mit kellene tennie, mit tehetne vitya?

eloszor is nem kene lepten und nyomon hulyeseget beszelni. le lehet szepen menni videkre, pesten az utcara, boltba, patikaba, iskolaba, farmra, szakszervezetek ulesere, es megkerdezni, h kinek mi faj.

utana, le lehet ulni, es torni a kis buksit, h hogyan lehet orvosolni.
egyedul biztosan keves hozza (egyedul barki keves lenne!!), de ezt be kell szepen ismerni, es meghallgatni fuggetlen szakertoket (pl jol meno brokerhaz vezeteset, kozgazdasagi egyetemi professzor, muegyetemi professzor, szociologus, pszchihologus, Gate professzor, nemzetkozi elemzok, politologusok, stb.)

miutan korvonalazodik vmi, ami barmelyik problemara de jo megoldasnak tunik, annak neki lehet fekudni, es a homalyos vazlatnal kicsit simabbra csiszolni (nem kell, h full precizen ki legyen dolgozva!!!)

ezt szepen a parlamentben be lehet terjeszteni, ha visszadobjak, akkor meg a mediakban megmutatni, h asszongya:

itt van, kiszamoltam, tej litere termeloi aron 100 forint, kenyer 130 forint, szallitas negytengelyes vagonban (ertsd: nagy mennyisegben) 19forint/kg +egyeb koltsegek=180 forint, es ennyibol kap 2 gyerek az isiben reggelit, frisset, egeszsegeset.
erre a hulye mszp azt mondja, h nem kell, vagy azt, h O ezt megcsinalja 300 forintbol. hat nezzek man emberek, mekkora alkalmatlansag forog itten fenn!

nyilvan ez egy "beteg lo pelda", de a lenyeget szerintem tukrozi: legyen vmi tartalma annak amit mond, es hidd el, odafigyelnek ra a "masik oldal" szavazoi.

az "ez csal, az lop, amaz hazudik, ez itten ilyen-olyan szar" csupa cimszo, altalanossag, de semmi engem speciel nem erdekel, sot...
próbáltam kibújni a matek alól mindig, de ott úgy kellett bizonyítani, h a dolog ellenkezőjét állítjuk, majd bebizonyítjuk, h az nem helyes, tehát a tételünk igaz.

pl: feltesszük, h OV nem fasz - ovi ekkor alkalmas lenne me-nek - de ha tudjuk, h nem alkalmas rá - ahogy semmi másra - az állítás, h OV nem fasz, nem bizonyítható - OV egy fasz.

ezt még persze bővíteni kell köztes bizonyításokkal, de vmi hasonló technikával dolgoznék én.
Vadász, leírtam az előbb.
Kedves Árpád és a többiek!

Arra kérlek, hogy ne írjátok Orbán Viktorról, hogy "őrült", hogy "fasz". Sok gondot okoztok Gaál J. Zoltán államtitkár úrnak ezzel. Ha űrült és egyben fasz akkor ugye elmeállapota okán nem lehet izzig vérig antiszemita. Sőt akkor jogosan nem tudja, hogy hol a határ a szélsőjobb és a tisztességes középjobb között. Őrült, akkor korlátozott belátóképességgel bír, így aztán érhető, hogy nem érti Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr "elkúrtuk" nemzet építő aromaterápiáját.

Ha őrültnek nevezitek Orbán Viktor urat, hogy nyer majd választást ellene Gyúrcsány Ferenc miniszterelnök úr? Egy őrülttel riogatná a zsidőkat, cigányokat a nemzeti kinai cipőárusokat? A nyufdíjasoktól hogyan tud majd megint elvenni 19 ezer forintott egy őrűlt? Milyen közállapotokra mutatna ez rá?
Kérlek benneteket értsétek meg a"patás ördög" nem lehet "örült"!
Még a végén felmenti a bíróság "a szöllőhegyen elkövetett többhektáros politika ördögűzés" bűntettéből.
Mi lesz veled Árpád, ha az Index miatt kiderül az őrülteket nincs hol kezelni, mert épp most zárták be azt ahol lehetne?



Amúgy tényleg foglalkozhatnál mással is, Árpád. Itt van pl. Bolgár úr, meg a betelefonálói a rendkívül kiegyensúlyozott Klub rádióban. Az a baj, hogy lassan te is egy netes bolgárúr leszel, a blogod máris tele van egy rakás olyan állandó hozzászólóval, akik a drágabolgárúr törzsközönségére hajaznak. Persze ez nem baj, ráadásul itt a másik oldal is képviselteti magát, nem cenzúrázzák ki (legalább is rendszerint). Amúgy meg Orbán tényleg fasz. Felállhatna és elmehetne a picsába. Csak az a bibi, hogy valószínűleg, ha nincs Orbán, nincs Fidesz sem. Persze ha ilyen ütemben torgyánosodik tovább, akkor előbb-utóbb úgy sem lesz, ha marad, tehát ha tényleg ez a helyzet, mégis meg kéne próbálni, mire mennek Orbán nélkül. Na most persze ennek sokan örülnének, az kétségtelen, én nem tartozom ezek közé. Legjobb lenne, ha elküldenék 2009-ben Brüsszelbe, vagy valami. Aztán lehetne akár uniós biztos is, felőlem, meg lehetne csillogtatni előtte ezt a lehetőséget ("sőt akár a Bizottság elnöke is lehetsz majd egyszer, Viktor!"). Akkor talán elhúzna, ha sikerülne a Kósáknak, Rogánoknak, Pokorniknak stb. megpuccsolni, és kárpótlásul az európa-parlamenti jelöltlista élére tenni. Addig meg csak beszéljen össze-vissza, kösse le a baloldal energiáját:)
Igen coci, jó lenne így. Nem vagyok Orbán rajongó. csak próbálom megérteni, mit miért tesz de kétségtelen, hogy néha nehéz. Leírtam előbb, hogy egy rakás dolgával nem értek egyet. Nem tartom magam elvakultnak, sőt. Annak viszont örülök, hogy felhúztalak. Jobb, mintha nem figyelnénk egymásra.
swen:

Speciel szerintem jót tenne a kapcsolatuknak (és a tieteknek is), hogyha kedves nemzetvezér-orbán egyszer nem így kezdené:

"Gyurcsány Ferenc hazug hazaáruló, népnyúzó tolvaj."

hanem így:

"Tudjuk, miniszter-elnök úr, hogy jót akar az országnak, ám úgy gondoljuk, hogy ön téved. Mégpedig azért, mert..."

Lehet, hogy a konstruktív ellenzékiség még több szavazót hozna neki? No persze nem a fradi táborból, az tuti.
easytiger:
lehet úgy is bizonyítani, hogy azonosságot bizonyítunk olyannal, akiről bizonyított vagy általánosan elfogadott, hogy fasz.
Ha Orbán Viktor "őrült", akkor ugye nem lehet "patás ördög". Jó ez Gyúrcsány Ferencnek? Gondoltál te erre Árpád?
ha meg is mozdulnék, hogy elkergessem fletóékat, mire számíthatnék? Ki mutat alternatívát? OV-tól csak annyit hallunk, h itt minden rossz (mire emlékszünk tőle a közelmúltból: arisztokrácia, meg idegenek, most ez a butikos cucc, meg ő maga kossuth, stb). De kinek vannak még ötletei? Fogalmam sincs, mi történne, ha a kormány eltakarodna - lehet, h jó lenne, de komolyan mondom, fogalmam sincs. És ha ez ovival így folytatódik, 2010-re sem fog kiderülni.

Az a helyzet, h van egy középszar kormányunk (ami folyamatosan süpped el abban a szarban), de sem 2006ban nem tudtuk, sem 2010ben nem fogjuk így őket a szarságukért megbüntetni. Az emberek nem értenek a politikához, de az biztos, h nem szeretnek egy faszra szavazni. H nincs alternatíva, az OV hibája.
gross_ 2007.04.06. 16:02:17
Kedves TWÁ, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor és olvasók!
Boldog Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!

Várjávárjá!

TWÁ nem vagyok. Bakker.
Gyurcsány Ferenc nem vagyok. Francba.
Orbán Viktor se vagyok, ez egyre rosszabb.
Olvasó az vagyok.

Akkor viszont! :-)
Bocsi, itt nem mennek jól a dolgok.
loga, ez igaz. én könnyen is találnék ma itt olyanokat, akiről elmondható, h f*szsága evidens.
direkt nem időztem sokat ov beszédével. nem is szükséges. pedig lehetne, hajh! lehetne káérdezősködni, hogy az arisztokrácia megfutamítása hogyan érinti majd a hírtvt pénzelő úriembereket, meg fel szabad-e gyújtani akkor a vitézy-villát, és megszűnik-e az az ablakzsiráfban leírt rémálom, hogy egyes embereknek gyáruk, sőt még bányájuk is van.

meg lehetne az idegen arisztokráciáról is, haha.

de minek. orbán viktor szimpla, buta faszságokat beszél. azért teszi, mert azt, amit már itt többen említettek, hogy ésszel menjen neki a bajoknak, arra nem képes, és nem is akar képessé válni rá. miért? mert az, ami.

kurvára örülhet, ha annyival elintéztetik, hogy hülye szegény.

szijjártó tökfej meg bőven megérdemli, hoyg elcseréljék rákay filipre, ha ennyi esze van.
easytiger,

:)
kicsit hadd pontositsak pls

amit Te szeretnel alakalmazni, az az indirekt bizonyitasi modszer.

A modszer lenyege (altalanos iskola): feltetelezve egy allitas ellenkezojet, majd helyes gondolkozassal abbol nyilvanvalo ellentmodasra jutni, bizonyitja, h az eredeti allitas volt az igaz.

akit nem erdekel, ne olvassa:DD
valojaban: Ha egy allitasra egyertelmuen (ertsd: egyik, es csakis az egyik) teljesul, h vagy IGAZ, vagy HAMIS (ketallapotu rendszer) es az egyikbol megengedett implikaciok soran a rendszerrel (allapotter) ellentmondo kovetkeztetesre jutunk, akkor a masik allitas az igaz.

ha tehat kijelenthetjuk, h a faszsag egy tulajdonsag, es minden politikusrol egyertelmuen eldontheto, h rendelkezik-e ezzel a tulajdonsaggal, akkor lehet jo a gondolatmeneted.
Öhm, Mester Ákos speciel tényleg egy fasz. :-)
coci, pont erre gondoltam:)

de mér kellett engemet a porba alázva odaírni, h általános iskola:)))) mondtam, h nem tudok matekul:D
GYURCSÁNY FERENC MEGŐRÜLT.
GYURCSÁNY FERENC EGY FASZ.

Nem tart örökké az impotensek orgiája.
11 óra 18 perc alatt ért ide egy fizetett droid, ez azért aggasztóan lassú.
nem alazasnak szantam, bocsesz:)

az altalanos iskola, mint "elemi iskola", nalam azt a "szintet" jeloli, amit mindenki kepes megerteni, akar jogasz, akar mernok, akar tanar, akar bkv ellenor, akar napszamos...

csak kifejtettem, h a modszer elemi szinten megfogalmazva h lenne teljes:DDD

mivel Te "bevallottan" nem is torekedtel az egzakt bizonyitasra, csak felvazoltad a megoldas egy lehetseges menetet, az en kiseloadasom sem pozitivan, sem negativan nem minositi a Te kepessegeidet:DDDDD
Arszlanbek 2007.04.06. 16:57:50,

Na, legalább röhögtem egy jót. :-)
Vadász: nem tudom, milyen kapcsolatomra gondolsz, de azzal abszolút egyetértek, hogy nem kellene ilyen stílusban beszélniük egymással/egymásról.

Arszlanbek, kitört a kultúra belőled, a fenébe is. Egyike vagy a tojásdobálóknak? Velük kapcsolatban tudom elképzelni ezt a stílust.
gondolja végig mindenki, akinek kifogása van a "megőrült" és a "fasz" minősítéssel: vajon jobb-e, ha komolyan vesszük ezt a beszédet.
Szerintem Árpi azért írta ezt a postot, mert a fityesz beérte azzal, hogy az Index kivette a cikkből az orvosi szakvéleményt és elállt a pertől. Így most kellett valami, ami miatt tényleg kell, sőt muszáj perelni. Legalább is Árpi reményei szerint. Nincs az a szuper marketing, ami több olvasót toborozna manapság, mint a botrány. Ez minden perköltséget megér.
De persze az is fontos, hogy a bíróság kimondja, hogy nem lehet csak úgy lefaszozni bárkit a sajtóban. Mert ha lehetne, akkor oda az Index és TwÁ preztise. Akkor az egész magyar sajtó urólógiai kongresszussá alakulna. Na, és az meg már mégis milyen lenne? Mondjuk a Dörmögő Dömötörben. Eh?
:))
Na, megnéztem a blogját, akarom mondani az egyetlen postot benne, ez vagy zsírhülye, vagy valaki parodizál.
Árpád, hát nem kiszedted a legviccesebb kommentet? :-D

Ejnyebejnye!
en meg melozom kozben, igy nem volt erkezesem elolvasni:(
Na bazzeg,mire az ember reagálna, Arszlanbek kartács hozzászólására,már ki is dobták innen!
Hiába na,felgyorsult világunk....:)
Igenis tedd vissza Arszlanbek kommentjét. Még valaki azt hiszi, hogy te bezzeg nem tűröd a kritikát. Ejnye!

Én speciel az újjászületett Kurszán Kündüre (vagy hogyhítták) tippelek.
valóban elmebeteg kündüről van szó, és ő az egyetlen, akit mindig, minden körülmények közt kitakarítok.
Palee:
blogz.hvg.hu/20051211.aspx

Ez egy siralmasan gyonge cikk szerintem az Arpadrol olyan kolllega irta aki nagyon irigyli, es nem mutat ra az arpad igazi tevedeseire, meg hibaira sem...Mellesleg amit en tudok rola, hogy nemetul es angolul beszel es folyamatosan olvassa a kulfoldi sajtot. Biztos vagyok benne, hogy az egyik legtajekozottabb es legolvasottabb publicista.

Valoban nyalnak neki a balliberalisok, mert felnek tole. De azert egyaltalan nem illik kozejuk, mert egy szigoru, erkolcseiben meggyozodott megingatathatatlan es meg vasarolhatatlan ember es melette zseni aki 3 evesen magatol tanult meg olvasni...Valami eszmeletlen memoriaja van es ki tudja miert mindennel jobban erdekli a vallas filozofia...
...En szeretnek egy igazi bolcs es ertelmes kritikat olvasni tole es azt te fogod megirni, ha eljon az ideje:)))
coc :)

kukacka, sztem, fontos, h bárkit lef*szozhassunk a sajtóban, aki a közszereplést vállalja. Ettől nem züllik ( hm, ennél lejjebb...) a sajtó, mert csak egy réteg viseli el leírva v kimondva a fasz, pina, stb szavakat, van ahol egyszerűen nem jelenhet meg, a közízlés nem engedi. Ott fikáznak, csak szebben fogalmaznak. Itt elfér, a híradóban meg sose lesz.
Tök mindegy, mit mondott Orbán Tápióbicskén.
A fasz: GYURCSÁNY. Most áll. Ülni fog !
Az országot ez a pszichopata döntötte a nyomorba. Beteg a viselkedése, a hanghordozása, a lelke, a tettei.
Orvost !!! - Molnár elment.
Győzika & Anettka & Annácska !
Hajrá! Tiétek a világ.
Beteg keres szóvívőt.
Titeket. Akár.
Menthetetlen. :-)))
bizony itten a kritizálhatóságról van szó. ti. nem lehet faszozni? akkor azt írhatom, hogy fusz? fisz? fász? majom? marha? kópé?
ps. vagyis rola azArpadrol meg nem irtak olyan kritikat amibe van is valami...mellesleg En jobban szerettem az orosz jozsi elott azt az oreg urat...szerettem a nyitottsagat es azt hogy bejart hozza a Horni meg a Borus baa a nagy kiegyezes parti:)))Orosz Jozsinak nem lattam meg pitianerkedni de elhiszem, hogy tud...mert nyalni is nagyon tud...
"Orbán Viktor egy fasz". Ez egy dicséretesen visszafogott, szolid megállapítás, hisz W. írhatta volna azt is, hogy OV két fasz, vagy száz fasz. Egyébként ez egyáltalán nem feltűnő, hisz nem csak ő fasz, mi mindannyian faszok vagyunk. Nem is kicsit. Egyrészt, mert képesek vagyunk ilyen faszságról kétezret kommentelni majd, másrészt több száz éve valamennyien permanensen faszok vagyunk. Legfőképpen azért, mert mindig faszok által hagyjuk vezettetni magunkat. Még véletlenül sem bízzuk a főnökséget arra, aki nem fasz, vagy csak kicsit fasz. Először jött Á. fasz, aki nem ott állt meg, ahol kellett volna. Aztán I. fasz szadista módon kegyetlenkedett, mert olyan jól áll neki a szép fényes fejrevaló, és Sz. fasz meg ezért nagyon szereti. (Szentfasz is lett belőle!) Z. J. fasznak is előbbrevaló volt megfingatni a renitenskedő parasztokat, mint odafigyelni, kik akarják itt százötven évig elvinni a túrót. R. F. fasz meg annyira megsértődött a többi faszra, és annyira főfasz akart lenni, hogy nem számítotrt neki, mennyien harapnak majd fűbe, legföljebb utána "odakint" búslakodik. K. L. fasz, miután elsikkasztotta az árvaszék pénzét, meg rojtosra dumálta a száját, rendesen bepalizta a többi faszt, akik aztán az apjuknak hitték sokáig. Ő mmeg aztán írkálhatta olaszból a nála hetven évvel fiatalabb kis picsának a leveleit, no meg az otthon maradottaknak is, hogy el ne felejtsék róla elnevezni valamennyi település főutcáját. Az ő idejében voltak csak faszok szép számmal! Volt olyan kis fasz például, aki megúszta a kozákokat, aztán megöregedvén, honvédfaszként beadványokkal bombázta a hatóságokat, hogy hajdani faszságának jutalmaképpen ő kaphasson kizárólagosan bordélyengedélyt a városában. A pofaszakállas fasz is apánk lett, mi szeretjük, ha ilyen faszok nemzenek minket, de a fasz szárnysegédjéből is fő fasz lett, miután K. B. fasz lelépett Bécsbe a többi fasz pénzével. Aztán még faszkodott egy kicsit Sz. fasz is, bele is lövetett pár faszt a Dunába. A kopasz fasz meg felakasztatta, amíg el nem kellett mennie a fasz barátaihoz, arra keletre. Utána kicsit összebalhéztak a faszok, majd végre ismét jöhetett egy apafasz, akit a sok fasz még most is úgy imád. De hála istennek, faszban most sincs hiány, itt ágaskodnak (erektálnak) fölöttünk. Mi meg, kis faszok, boldogok vagyunk, hogy lefaszozhatjuk őket. Hát csak ennyit, faszikáim...!
Hmm, amikor megneztem OV Tapiobicskei kommentjet, en is azt gondoltam, hogy ez meghibbant. Aztan (nem ugy mint Tota) elgondolkodtam rajta, hogy kinek szolt, mikor, es a hangzatos populista szavak mogott mirol is lehet szo (tobben is lekommenteltek), es az mondom mostmar, hogy ez szerintem egy ellenzeki politikustol rendben van. Nyilvan miniszterelnökkent nem ennyire elvont allegoriakban kell beszelni, de akkoriban nem is tette ezt.

Arrol nem is beszelve, hogy 2010-ben mar nem lesz miniszterelnök-jelölt de jol fog jönni egy "szokimondo, eltökelt emblematikus" figura a partban/part elen. Nos erre a szerepre gyur most epp ra OV.
Jó, hosszú volt a posztom, de hová tűnt? Árpád, csak nem sokalltad a faszozást?
Á, látom, tarzerind énjének kommntjei is mentek a levesbe ...
Meg van az Ede Bacssi, nem kell felni :P
sleipnir, ez nem is lenne baj, csak nem lehet más hangot hallani. Ha meg 8 évig ezt hallgattam, akkor engem spec nehezen fog arról meggyőzni 2 héttel a választás előtt, h van ott ész is.
Hoppá!Nem gondoltam volna,hogy Arszlanbek=Kurszán izé:)Rutintalan vagyok.
Ja, és Kármentő fejben összeomlott!
Ede, nekem a hosszú kommentedről a south park-os tanárbácsi "romantikus" regénye jutott eszembe, amiben végül 6ezer-valahányszázszor szerepelt, h pénisz.

nem tudja vki, h az melyik rész?
easytiger,

2010-ben mar valszeg nem is ö fog teged gyozkodni. Viszont mindig ot lesz o, hogy megmondja nekunk: az MSZP egy fasz ;)
swen 2007.04.06. 16:02:51

Hogy mit kéne csinálnia Viktornak? Talán példát vehetne az angol ellenzékről. Bejárhatna a parlamentbe, szemtől szemben vitázhatna az éppen aktuális miniszterelnökkel, értelmes törvényjavaslatokat nyújthatna be. Tisztára mint a demokráciában. Miért olyan k**va furcsa ez Ovinak?????
Kedves Árpád!
remélem nem lesz betiltva egyetlen szó sem, a fasznál sokkak szebb a pina, többet kellene mindnyájunknak használni,hátha közben eszünkbe jut valami

Sleipnir 2007.04.06. 17:39:50
"Viszont mindig ot lesz o, hogy megmondja nekunk: az MSZP egy fasz ;)"

arról nem kell győzködni sztem senkit, csak legyen, aki mutat jobbat. Én még nem látom.
Arszlantarzekündünek üzenem, hogy megkaptam szép üzenetét —> SPAM.
Hova tünnek a kommentek?

hogy hova tunnek a kommentek, azt senki sem tudja, de twa-nak jol meno "kommentkereskedese" van a zsaf bolygon:DD
Sleipnir:miből gondolod,hogy 2010-ben nem OV lesz a miniszterelnök jelölt?
Szerinted egyszer majd elő jön ezzel,hogy:gyerekek hülyeségeket beszéltem 6-7 éven keresztül,hátrébb lépnék 8-10 sorral,tiétek a pálya,mutassátok meg mit tudtok!
Erre nem 2010-ig,hanem 2100-ig is várhatnánk.Egyre inkább az érzésem,hogy Orbán sajnos örök!
Ne félj,

cenzúra van bazmeg! :-)
Árpád, könyörgöm, ne töröld, olyan mókásakat ír! :-)
Bassz! Ez a gyerek félelmetes. Biztos Ő is az ONPI-ből szabadult. :)
"arról nem kell győzködni sztem senkit, csak legyen, aki mutat jobbat. Én még nem látom."

A Fidesznek ez csak 2010-ben lesz feladata (lasd: ellenzeki szerepek europaban gazdasagi depresszio idejen). Remelhetoleg addigra mindket part tanulni fog 2006 tapasztalataibol, es kevesebb zsakbamacska lesz a jatszmaban.
Nagy kópé az MSZMP utódpártja, s a majmok sem változtak.
A marhák meg békésen legelgetnek.
Na csak jó lesz így...
jahm, h ilyeneket tud ez az arszlan:))
vegre en is olvashattam tole vmi veloset, mielott arpi ranyom, h yes, delete all:))
Arszlanbekkündü:némi indulatot vélek felfedezni a hozzászólásodban:)
azert Te sem vagy semmi, Karmento:)
nem mondanam, h ude szinfolt vagy, de a neonzoldes lila is egy szin, nem tagadja senki.
az pedig, h egyesek hanynak a latvanyatol, masik kerdes...
na jó, azt az egyet otthagyom, legyen ilyen is az állatkertben, de a többit kiszedem, úgyhogy ne tessék vele itt társalogni, nem maradandó.

időről időre nyit blogot is a bloghun, aztán trollkodik kicsit más blogokon, és kb egy nap alatt törlődik mindenestül. de nem unja.
mondhassuk, hogy kündü egy fasz?
"Sleipnir:miből gondolod,hogy 2010-ben nem OV lesz a miniszterelnök jelölt?"

Nekem az a velemenyem (2,5 ev mulva meglatjuk), hogy OV jelenleg "atpozicionalja" magat. Ö lesz a megmondoember, a polgarok vedelmazoje, aki inkabb elmeleti sikon fog politizalni, valoszinu partelnoki pozicioban.

Miniszterelnökjelolt pedig egy kevesbe sulyos ember, (de termeszetesen OV körös ) de konkretabb, nyiltabb, es mindenekelott az MSZP-nek kevesebb fogast nyujto ember lesz. Azert szemelyet illetoen talalkozasokba meg nem bocsajtkoznek, de sok ember van ra a hatterben.

Persze sok mulik majd a közvelemenykutatasokon is, de ha a szavazatmaximalas a cel, akkor egy ilyesfajta strategia lesz a legkifizetodobb.

"Szerinted egyszer majd elő jön ezzel,hogy:gyerekek hülyeségeket beszéltem 6-7 éven keresztül,hátrébb lépnék 8-10 sorral,tiétek a pálya,mutassátok meg mit tudtok!" :))Nem, eloterben fog maradni.
Keresem az államat, elgurult valahová, biztosan a gyógyszer után ment ...

Szóval az ajánlott KEVI Tükör vélhetően ez: www.kevitukor.hu/

:-)
Igen, Viktor valszeg felfelé fog bukni, köztársasági elnöknek (majd elkezdik kiszélesíteni az elnök jogkörét, vagy valami ilyesmi...)
Nézegetem a naptárat, de ma nincs nőnap. Ennyi fasz közt szemezgetni hát...
TWÁ: Nem jutottam künühő, nem tudom miket írt, de fontos, hogy tudd: nem értek veled egyet. Mármint a deletevel. Felnött szervek (ilyen-olyan) olvassák ezt itt.
Vagy menjek szamizdatot hajurászni. Azt hittem 89 környékén, hogy annak vége?:)
Nova21 2007.04.06. 17:42:57

Ezt már megtette, Nova. Eredménytelenül. Széllel, vagyis kormánytöbbséggel szemben nem lehet. Lépek, már elmondtam mindent, amit akartam. Kellemes, békés, pihenős napokat mindenkinek és a tojásokat ne dobáljátok el!!:P Még kitörne a forradalom én meg nem is fogok tudni róla.
künhühő=kündühő
" blondie: felfele fog bukni, köztársasági elnöknek (majd elkezdik kiszélesíteni az elnök jogkörét, vagy valami ilyesmi...) "

Barmi megtörtenhet, szerintem a 2030-ban az EU-jogutod WU (vilagunio) elnoke lesz :D
sleipnir: csak meg ne lepődj ; )
"sleipnir: csak meg ne lepődj ; )"

Meglepödni?!, ebben az orszagban? Sajnos mar nem megy nekem se ;)

"arról nem kell győzködni sztem senkit, csak legyen, aki mutat jobbat. Én még nem látom."

Sleipnir:
"A Fidesznek ez csak 2010-ben lesz feladata (lasd: ellenzeki szerepek europaban gazdasagi depresszio idejen). Remelhetoleg addigra mindket part tanulni fog 2006 tapasztalataibol, es kevesebb zsakbamacska lesz a jatszmaban."

A Fidesz 2006-ban is megmutatta a jobbat, igaz ?
Szvsz abban a tévedésben élsz, hogy igazából ők nem hülyék csak annak tettetik magukat, mert csak így lehet választásokat nyerni. Hogy az agyalágyult választási s szlogenjeik mögött volt(van) valamilyen gazdasági program. Nem, nincs nekik olyan.
2010-ig összeveszhetnek az összes környező országgal plusz Oroszország plusz Amerika és majd akkor lepacsizhatnak velük, mondván, hogy csak vicceltek ?
Orbán nem bírál, ő uszít. Teljesen eltorzítja és félreorientálja a jobboldalt. Nagyon kártékony.
conduktor, Itt irom bakker:

"remelhetoleg addigra mindket part tanulni fog 2006 tapasztalataibol, es kevesebb zsakbamacska lesz a jatszmaban."

"A Fidesznek ez csak 2010-ben lesz feladata (lasd: ellenzeki szerepek europaban gazdasagi depresszio idejen)"

Megeccer: nem, szerintem a Fidesz nem hülye (relative persze a többi parthoz kepest :D), es OV szavaiban ne gazdasagi programot keress, hanem populizmust (lasd megeccer: ellenzeki szerepek europaban gazdasagi depresszio idejen)
jus murmurandi 2007.04.06. 06:23:22
Azt hiszem, hogy a mai nappal, - hogy is szokták mondani? ja igen, - elválik a víz a jégtől.
Húúú mi lesz itt!
De megvilágosodtam, benned is egy kis orbán veszett el. Miért?
Mert te is két részre szakítod a tábort.
Pedig eddig volt bőven rétegződés, tagozódás.
Na megyek előveszem az interaktív páncélomat.


Hát nem meg mondtam!!!
Tudtam hogy ez lesz. Látod mindig ezt csinálod.
Remélem hétvégére nem hagysz itt minket ezzel a cikkel.
Tóta!
Aggódom érted. Komolyan.
Még akár meg is siratnálak, ha valami köpcös egyén (és most nem a Vanek úrra célzok) netán elgáncsolna a zuhanyzóban.

Blogomon gyűjtök neked:
eternity.blogter.hu./?post_id=143694

Lehet csatlakozni, emberek! :)
Árpád,

nem az a baj, hogy a zindex azt írta, hogy a zorbán megőrült. hanem azzal van a baj, hogy tények sorozatába, hogy ott volt tápióbicskén, aztán beszélt az új arisztokrácia elkergetéséről, belegbiggyesztettétek: "orbán megőrült." majd folytatódott tovább a hír.

fideszjogászok erre lecsaptak. mondván hamisan állítottátok azt a tényt, hogy a zelnök úr megőrült. mert ők ezt nem véleményformáló állításnak veszik, hanem tényközlésnek. a jogászok szeretnek az ilyesmin lovagolni.

szerintem igazuk van. vagy legalább is van igazuk. mondok egy példát. persze ezzel nem értek ezzel egyet. példának okáért.

"Tóta W. Árpád 1977-ben született Budapesten. Bárcsak szakadt volna a feje az anyjába."

Na. Ez így nem stimmel. Ez így kurvára bántó. Majd azt fogod mondani, hogy nem is bántó, pedig de. Ha a tényeket a véleményformáló mondatokkal váltogatod az nem oké. Mert erre mit lehet válaszolni, csak valami hasonló taplóságot.

Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne írni egy glosszát arról, hogy TWÁ-t bár vitte volna el az ördög mindjárt a születése pillanatában. Mindössze arról van szó, hogy a tényeket közlő írásba írásba nem illik belebiggyeszteni egy véleményt. Írni kell egy glosszát, aztán külön keretben meg össze lehet foglalni mi történt. Összefoglalni se muszáj, ha csak lárpurlár újságírásról, blogolásról van szó.
„"Tóta W. Árpád 1977-ben született Budapesten. Bárcsak szakadt volna a feje az anyjába."

Na. Ez így nem stimmel. Ez így kurvára bántó.”

Hát pedig akár bántó, akár nem, ez is a vélemény kategóriába tartozik, tehát megengedett.
Jó volt az a cím teljesen, csak volt benne egy sajtóhiba; azt meg perre vinni... valójában: „Orbán megörült”:

– „hogy a magyar emberek nap mint nap fontos győzelmeket aratnak, mert a kormányzati csapásokat visszaverik a magyar családok, munkavállalók, orvosok, pedagógusok, nyugdíjasok és diákok”;

– meg azért is, mert „Ez lesz a nagy győzelem, amelyhez erőt adhatnak régi nagy diadalaink”

Akkor, remélem, ez a harc lesz a végső. Rajta: csak összefogni hát...! Hajrá magyarok!
Régen 10 millió fasisztával nem lehetett építeni a kommunizmust. Bocsánat, a létező szocializmust. Most hál'istennek jobban állunk. Most csak Orbán Viktor a probléma. Ő, meg a fasisztái.

Szerencsére Árpád nem fasiszta. Nem az, így tisztán láthatja, hogy ki a fasz és ki nem. Én nem tudon, ha tükörbe néz mit lát...

Hatodik éve nem Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt. Úgy érzem, mérhetetlen sok probléma van ebben a "kurva országban", amin lehetne csámcsogni a független/liberális/szociáldemokrata megmondóembereknek és megmondóolvasóknak. De nem, nekik csak Orbán Viktor a gond. Meg a katolikus egyház. De hát ők is fideszes bérencek.

Ha kihal a drága aranyos Bolgár Úr, én Árpádot javasolnám a helyére. Az ATV Sajtóklubjába is oda lehetne még egy fotelt tolni neki. Még kormányszóvívőnk sincs, nosza Árpád, beszélj a Gál J. elvtárssal!

Ui.: Nagypéntek van, Árpád, kérlek egy kicsit mocskold a keresztényeket is!
"Hát pedig akár bántó, akár nem, ez is a vélemény kategóriába tartozik, tehát megengedett."

csak egy valamire való szerkesztő az inkriminált szöveget kijavítja. kihúzza az 1977-ben született budapesten részt. és marad a fikázó szöveg. majd egy külön kis keretben megemlíti, hogy twá ekkor és itt született. Itt és itt járt iskolába. Itt kezdte el a pályafutását, majd itt folytatta. A családi állapota ez és ez. Manapság az index.hu-n "kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart". utóbbit ugye twá saját magáról állítja.

és bármilyen durva megfogalmazásokat tartalmaz az írás, ilyenkor egy nem túl iskolázott olvasó is érzi, hogy van itt újságíró-blogger, a tóta, akiről egy másik ember, a szerző éppenséggel nincs túl jó véleménnyel. de nem kelt gyűlöletet. a tényközlésből kiviláglik, hogy a bírálat tárgyai emberek, vannak emberi vonásaik. például megszülettek, jártak iskolába, vagy mondtak egy beszédet tápiószőlősön. persze nem kizárólag életrajzi tényeket lehet a keretben említeni. tőlünk nyugatabbra nem véletlen találták ki ezt.

szóval az mti hírt betenni egy keretbe, és mellette meg le lehet írni, hogy orbán köcsög. és akkor mindenki ki van szolgálva. aki egy kiadós fikázás olvasására vágyik, és nem érdeklik a tények az is, aki csak a tényekre kíváncsi az is. és az is aki mindkettőre az is. de ez csak egy kérés a szerkesztőkhöz.
Azzal, hogy Viktor csak mondja, de nem így gondolja, meg ha hatalomra jut, akkor úgyis másképp tenne, az a baj, hogy a szegény v.polgár, csak abból indulhat ki, hogy a t. politikus mit mond/mit csinál/mit csinált.
Ebből az aspektusból nézve pedig egyáltalán nem sok jóval biztat egy "Fideszes" jövő.
Ezen egyszerű oknál fogva vesztettek 2006-ban egy olyan társasággal szemben, akire senki nem fogadott volna. Ha Viktort elzárják 3 hónapra (az összes ötletével egyetemben), most ő lenne a miniszterelnök.
Árpád kedves!
Asszem, lassan kijár neked valami erős tudatmódosító szer, pl. háziszőttes Szabolcsból, igazi trágyás gumicsizma-főzet. A szájszagoddal nem fog összeveszni. Mi a repedt fasz van veled, valamikori ígéretes tollforgatóból átmentél véresszájú goebbels-tanoncba. Csemely és közötted csupán a vak gyűlölet tárgya a különbség. Még azt se mondhatom, hogy kár érted, mert nem igaz - leküzdötted magad annyira, hogy már sajnálni sem érdemes, inkább csak szánni.
A remény hal meg utoljára: kezdj el rendesen inni és a másnapos felböffenéseidet tedd át képernyőre, talán nem lesz ennyire elszomorítóan iljaehrenburgos. Te fasz.
Komolyan, vannak olyan balosok/libsik, akik tényleg azt hiszik, hogy ha lelőné valaki Orbánt, akkor hipp-hopp jobbra fordulnának a dolgok, megszűnne a megosztottság (betemetődnének az árkok) és a belpolitikát a rendszerváltás óta jellemző gyűlölködés? Hogy egy ember az akadálya annak, hogy kormány és ellenzék vállvetve építse a modern köztársaságot, egyetértésben belehúznak, és megcsinálják az üdvözítő reformokat? (és max. szigorúan szakmai, építő vitákat folytatnak egymással, kizárólag a parlament falai között.) Á nem, azért nem erről van szó. Az egész jobboldal az, ami útban van, ez a múltba révedő, árvalányhajas, antiszemita, horthysta, árpádsávos csőcselék, kérem. Ezt minden balos tudja, csak most épp Orbán testesíti meg. 90-93-ban Antall József (aki persze utólag már-már jófiú lett a balos megmondóemberek egy részénél is) "veszélyeztette a demokráciát" (halála után meg azok is nagy demokrataként emlékeznek meg róla, akik anno lefasisztázták). Ha OV netalántán megbukna, és pl. Kósa lenne a helyén, akkor rögtön előkerülne a "kurvázási ügye", meg a korrupciós vádak, amit anno felhoztak ellene stb.
Ez persze nem jelenti azt, hogy OVi nem fasz és nem mond faszságokat időnként.
Ostapbender, szerintem Worluk mindig is ilyen volt, csak amíg nem kellett minden nap blogot írnia, addig talán kevésbé volt feltűnő (meg tán a zindex is megszűrte, hogy mely agymenései menjenek ki a portálra). Bár tényleg monomániás lett kissé az utóbbi időben zorbánilag. Láthatólag a katkók mellett ő foglalkoztatja a legjobban a világon. Lehet, hogy tényleg valami látens dolog. :)
swen 2007.04.06. 17:10:58
Úgy értem a két tábor kapcsolatára. Talán, ha a vezírek megpróbálnak kicsit finomabban beszélgetni egymással (egyik sem csípőből azt feltételezi, hogy a másik szándékosan ártani akar az országnak), akkor a követőik is így tesznek előbb-utóbb. Bár lehet bilibe lóg a kezem.

Jó van srácok, hányszor írjátok még le, hogy nagy péntek van? S akkor mi van? Jó adag rántotthúst ettem, köszi, finom volt. Kit érdekel?

ostapbender 2007.04.06. 20:35:39
De azé' idejössz olvasni... Gratula, te is biztos valami perverz vagy, aki olyat szeret olvasni, ami nem tetszik neki.

Bevallom én is ilyen vagyok, csak nem élvezem. Előszedem az MN-t és a Demokratát, aztán a 168 órát. Ha ezzel megvagyok, akkor nekiállok reggelizni, mert a fent említett lapok előtt tilos, hacsak nem akarja az ember viszont látni a reggelit.
Invictus,
asszem igazad lehet, de ma már nincs kedvem Árpi kicsorbult lelkével foglalkozni, mégis csak Nagypéntek van és 1 jó keresztyén ilyenkor v. a Barabást v. a Farkasok birodalmát sasolja a hazugládában :)
Ha már Húsvét, imhol 1 sutka a hátulgombolós időkből:
Brezsnyev et. húsvét hétfőn bandukol be a Kremlbe, találkozik Gromikóval. Gromiko et. provoszláv módra köszönti: "Jézusz vaszkrészen!" (Jézus feltámadt, ortodox húsvéthétfői aggyonisten)Brezsnyev et. dörmög vmit, megy tovább. Még vagy ketten rá "Jézuszvaszkrészen"eznek, mire beér az irodájába, ahol a titkárnője is tudatja vele: "Jézusz vaszkrészen!" Mire tov. Brezsnyev: Tudom wazze, Gromikó már régen jelentette!
Faszok :)
TwÁ: meghekkeltek, vagy mi?
"A politikus hazudik, mert MEGTEHETI, mert nem vonjak felelossegre erte!
A "MEGTEHETI" azt jelenti, h mivel gerinctelen (hisz politikaban magasra jutott, es az ma itt magyarorszagon mashogy nemigen megy), megteszi!
nem "kotelezo" neki, de megteszi!"

Nem szerném lerombolni az illúzióid de magasra jutni csakis gerinc nélkül lehet, vagy legalábbis a gerinced ideiglenes félretételével. Ettől még nem biztos hogy rosszat teszel, csak hát ilyen a világ (nem csak a politika).

Ha titeket zavar a folyamatos Orbán fikázás akkor miért nem mentek el másik oldalra? Biztos van sok-sok remek (hehe) jobbos oldal is, miért nem oda jártok? Ott biztos fikázzák eleget Gyurcsányt. Ja hogy elegetek van a demagóg rohadtkommunistázásból? Szopacs.
Az a baj hogy Gyurcsány igyekszik tényszerűen nyilatkozni, gazdasági humbukkal amit az emberek 50%a nem ért, 25%a meg vitatja, amit legfeljebb elhinni-nem elhinni lehet, nagyon röhögni rajta nem. Azért Orbánon lehet, valljátok be!
A Demszkidiktatúrás barmok meg léci haggyák már abba, azért mert mindenbe nincs KÖZVETLEN beleszólása az embernek az attól még nem diktatúra, csak képviseleti demokrácia. Hogy az mennyire jó az más kérdés de ki tud jobbat?! Diktatúrába hogy a faszba dobálod meg a polgármestert szerencsétlenek?! 5 golyóval a fejedbe esetleg.
ettől függetlenül én azér kitalálok pár ötletes nevet a fúrópajzsoknak. hogy örüljön a Demszky.
"Komolyan, vannak olyan balosok/libsik, akik tényleg azt hiszik, hogy ha lelőné valaki Orbánt, akkor hipp-hopp jobbra fordulnának a dolgok, megszűnne a megosztottság (betemetődnének az árkok) és a belpolitikát a rendszerváltás óta jellemző gyűlölködés?"

Véleményem szerint Orbán egy katalizátor az erre hangolt embereknek. Nélküle nagyobb béke lenne és talán még a fidesz is lenne egyszer hatalmon. Már nem ártana... Nyilván nem törne ki a világbéke de egy paraszthajszálnyit nyugodtabb lenne a helyzet. No de nincs ellenfele úgyhogy a dolog tárgytalan, ha lelőnék meg mártír lenne úgyhogy max olyasmibe reménykedhetek hogy szíve felmondja a szolgálatot miközbe focizik vagy mittomén :)
Joaquin

Mi jó lenne akkor ebben a kis eszmecserében, ha mindenki 100% egyetértene a szerzővel, meg mindenki mással és csak azt szajkózná, hogy igen, igen, igen, igen?
Joaquin: Demszky? Ha nem is diktatúra, de beállt a Orbán "parlament ellenzék nélkül is működik" Viktor mögé az antidemokratikus charta oszlopos tagjává. Mond az neked valamit, hogy "Mezőgazdasági járművel behajtani tilos"? No a Demszky teleaggatta a várost ilyen közlekedési táblákkal...

Így kell ezt csinálni demokratáéknál...
Shore 2007.04.06. 20:05:25

Szerintem Mikolát is el kellett volna zárni ahhoz :)
kukacka: ott a pont. De azért az írjunk inkább fletóról elv szerintem akkor sem áll meg.
A mezőgazdis gép ügyes csel volt, de véleményem szerint még mindig a szavazásokon kéne értékelni egy ember munkáját, ha a többség meg megszavazta akkor a kisebbség ne akadályozza már a többség munkáját csak mert vki elhitette velük hogy ők a többség scak vmi üranomália hatására véletlenül Demszky nyert.
Csoda-szarvas

miért feltételezném ezt Gyúrcsányról?
az annyát is megbasszná a hatalomért!

a tények ezt mutatják!
azt mutatják csoda-haver, bár hány újság olvasásának emlegetésével próbálod magadat "középre pozicionálni" semlegesség és tárgyszerüség látszatát kelteni,
ez csak kiüresedett öntetszelgő gesztus, mellesleg aki középpen áll az mitől okosabb a balnál vagy a jobbnál? "szakember" ugye az az ideálod, nos drága barátom itt mindig "szakemberek" vitték szarba az országot, pitiáner félmüvelt, rossz oktatásban képzett öntelt "szakemberek", közben a polikusokra mutogatnak, mert valakire át kell tólni a saját tehettelenségét,

jó étvágyat,





A pajzsok nevének javaslom:

Ferenc és Viktor

turják már végleg a földet, Te meg Árpád mérd hogy haladnak,

kéne a közösből venni nekik két talicskát is, hogy haza tudjanak valahogy menni
Joaquin 2007.04.06. 21:20:04
Mikolát Orbán nevezte ki saját hatáskörben. A Fideszben is volt néhány halk felhördülés. (Meg persze utána csendes számonkérés)

Egen. Abban igazad van, hogy a választásokon kell értékelni a politikusokat. Ettől azonban még Orbán fasz marad, Gyurcsány meg szopó. Néha cserélnek. A Demszky meg egy megfáradt főpolgármester. Inkább ment volna ki politikuskodni, mint a Kovi. Mindenkinek jobb lenne. Bár akkor meg Tarlós "betiltomaszigetet" István lenne a főpoli, ami szerintem nem lenne egy paraszthajszállal se jobb. De talán a koalíciós pártok kicsit a fejükhöz kapnának, hogy most ők vannak szopóágon...

Invictus 2007.04.06. 20:40:26
Hát, legalábbis csökkenne a hazaárulózás és társai. Mondjuk béke akkor se lenne egészen addig, amíg csak egy maradhat alapon Fideszes egypártrendszer nem alakul ki. Ennél kevesebbel a jólelkű, és kimagaslóan iskolázott jobboldali polgáraink nem érnék be...

Azért egy olyan pert is megnéznék, amikor valamelyik ilyen kis agycsökevényt vinnék bíróságra, ugyan bizonyítsa má' be ezt a kommunista, meg hazaáruló, és Putyin-spicli szöveget...
hát én spec a tarlóst inkább nevezném.
azzal az egy sanda fenntartással, hogy akkor a bp-i kasszából töltődne fel a fideszé.

nemsoká a hírtv-n szcientológia-riport a célpontban.
Ne félj! 2007.04.06. 21:23:38
Legalább a nevét tanuld meg leírni, kedves túloskolázott edzőtársam...
Miért feltételezed Orbánról? Ő nem dugná meg az összes családtagját érte? Dehogynem. A tények ezt mutatják. S akkor mi van?

Az, hogy te mit képzelsz rólam, senkit sem érdekel, engem a legkevésbé.

"A pajzsok nevének javaslom:
Ferenc és Viktor"
Akkor már inkább "Fasz és szopó" (c) Ford Fairlane.
k.andris

Az a baj Veletek, hogy az elemi szintű logikával is hadilábon álltok. Hetente hétszer megy a crying game, hogy fogyik a magyar, sorvad nemzetünk, etc., de iskolát nem bezárni, kórházi ágyat nem megszüntetni, mert az hazaárulás. Minimum. Holott ha kevesebben vagyunk, akkor logikus, hogy nem kell annyi iskola, annyi kórházi ágy. Olyanok vagytok, mint özv. Kovács Lajosné (Piri néni), aki belegebed a lakás rezsibe, de nem cseréli el a 4,5 méter belmagasságú 97 négyzetmétert, mert ott minden drága Lajosára emlékezteti. De Lajos bácsi, sajnos, már nem él. Ráadásul aki nem akar az általatok kívánatosnak tartott skanzenben élni, és aki nem akarja iskola helyett olyan múzeumba járatni a gyerekét,ami bármikor összedőlhet, és aki nem akar olyan kórházban feküdni, ahol sanszos, hogy a betegség előtt végez vele a lehulló gerenda, az mind komcsi/ávós/panelproli/megvásárolt nyugdíjas. Ezzel azért sokaknak tele lehet már a puttyonya, nem ?! Ja, és kevered a katolikusokat a keresztényekkel. Csak részhalmaz.
Legfeljebb téged nem érdekel
edzőtársadnak meg talán valamelyik kezedet kellene megnevezned

egyél inkább még egy kis rántotthúst, jobban múlik az időd
Az az igazság,hogy szívemből szóltál,rohadt jó ez a cikk.Végre valaki ekkora nyilvánosság előtt is szépen,tömören összefoglalta a lényeget.
I am,Hattory Hanzo fan!De tényleg:)
Ne félj!

Ha te csak abból vagy képes kiindulni, hogy "orbánfan" (tehát koma) vagy gyurcsányfan (tehát _ellenség_) esetleg hazug középenálló (tehát szánnivaló kisköcsög), akkor az téged minősít, nem engem. Mindent elárul, hogy csak a lényegi részekre nem reagáltál.

Tudod kisfiam, kénytelen vagyok feltételezni, hogy te maximum írástudó segédmunkás lehetsz, ha már a szakembereket ennyire lenézed. Te munkásosztály gyöngye, te...
Ne félj! 2007.04.06. 21:23:38

Ez kurvajó :D Le a szakértőkkel, ültessünk oda hozzá nem értőket, az hoz majd aranykort :D:D:D:D
Lemaradtam a szci-s műsorról. De megvan a fityesz legújabb kommunikációs stratégiája: "megvan a Molnár Lajos első áldozata". Gondolom most egy non-stop horror show kezdődik, amiben minden halottról bebizonyítják majd, hogy az eü. reform áldozata lett.
Mindenesetre valami változatosság.
:(
kukacka szerintem ez várható volt. Egyértelmű volt hogy lesz akit ez a reform öl meg, de ha az ellentéte történne akkor meg azért sírnánk hogy hulláradolgozzuk magunkat és mégsincs semmink, a korházak roskadoznak és virágzik bennük (is) a korrupció. És abba is meghalna valaki ez biztos. Vagy ne változtassunk semmit, akkor nem lehet ránk húzni hogy mi öltük meg? Az ilyen hozáállású ne politizáljon, mert itt bizony (közvetetten) emberéletekről kell dönteni. Ami az egyik embernek jó az a másiknak nem, evvan.
elő kéne venni a nem-reform utolsó áldozatát.
Nos, csak azért írtam, mert ez egy gyögyörű, szívszaggató szavazatgyűjtő stratégia lehet. Szerintem a komcsizós, árulós mára már kissé uncsi antipropaganda. Ezzel már nem lehet tovább bőviteni a szavazótábort. De az ilyen Vészhelyzetes sztorik kapósak lesznek.
Csoda-szarvas

Remélem, írástudó segédmunkás vagyok...

1974 óta publikálok, lassan tanulok, legalábbis hozzád képest,

mi lehet az a "minden" ami itt számodra el vagyon árulva?

a "lényeg" meg bizonyára elkerülte figyelmemet, természetesen újra olvasom a szövegeidet, és figyelek...
bocsanátot kérek, ha te is "szakember" vagy, nem akartam senkit sérteni, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy jól fizetett "szakemberek" közreműködésével tartunk itt ahol tartunk

arra meg nem is gondoltam, hogy ilyen váratlan lépéssel bekerülök a családodba és örökbefogadsz, szólíthalak ezek után "drága apusnak"?

gondolom, nem nagyon zavar majd, ha véletlen és sajnálatosan netán korosabb lennék nálad?

Drága apus, jó étvágyat neked.







„Azon gondolkodtam, hogy ha az Index nem fizetné ki helyetted a pervesztések büntetéseit, akkor is ekkora lenne a megmondó kedved, Árpád? Ha saját zsebből kellene finanszírozni?”

Erről eszembe jut egy sztori, meg a cikkhez is kapcsolódik:

Egy görög filozófusnak volt egyszer egy tanítványa, akinek mestere azt parancsolta, három éven keresztül adjon pénzt mindenkinek, aki megsérti őt. Amikor a próba letelt, mestere így szólt hozzá: „Most már elmehetsz Athénba bölcsességet tanulni.” Amikor a tanítvány megérkezett Athénba, egy bölccsel találkozott, aki a város kapujában üldögélve minden arra járót sértegetett. Megkapta a magáét a tanítvány is, aki hahotázni kezdett. „Miért nevetsz, amikor én sértegettelek?”, kérdezte a bölcs. „Azért”, felelte a tanítvány, „mert három állól éven keresztül fizettem az efféle bánásmódért, és most tőled megkapom ingyen”. „Lépj be nyugodtan a városba”, felelte a bölcs, „itt minden a tiéd...”
Miért csak most, miért csak W.? Komolyan, mindenki tudja, hogy a király meztelen, és mégis csak totál elfogult, "baloldali", komolyan egyáltalán nem vehető "újságírók" írnak ilyeneket. Hoil van a _független_ értelmiség? Miért hallgat és miért sorakozik fel a _létező_ értelmiség az egyik ill. másik oldalra? Vagy miért hallgat, ha nem? Az amit W. csinál, az egyszerűen az esetek nagy részében nem más, mint ami egy tisztességes újságírótól minimálisan elvárható.
Más kérdés hogy én az ő helyében nem merném ezt ilyen nyersen megfogalmazni, de ez már rólam szól, nem érdekes.
Az mondjuk kicsit fáj, hogy odaraktad a MN-idézetet, mivel sztem ezzel azt mondod, hogy "ó is! ő is!". Nem kell. __Evidencia__, hogy nyugodtan nevezhetsz fasznak bárkit, ha pedig sokak által tisztelt közszereplő, akinek van tekintélye, hatalma, és ezzel visszaélhet, akkor meg különösen. Erre vagy (többek között). A vicc az, hogy miközben ezt írom, ég a pofám, mert ezek általános iskolai közhelyeket, amiket normál esetben csak olyanok írnak akik önálló gondolatok híján nyilvánvalóságokat ismételgetnek, nyilvánvalóságokat ismételgetnek.
Árpád!

ugye ezt humornak szántad?

Ne félj:

'74 óta nem bírtál megtanulni helyesen írni?
Joaquin
"Ez kurvajó :D Le a szakértőkkel, ültessünk oda hozzá nem értőket, az hoz majd aranykort :D:D:D:D"

Az aranykor, már itt van, eddig is a "szakértők" munkálkodtak ebben az országban. Például: a BKV-t is szakértők vezetik, az összes konszolidált bankunkat szakértők vezették,a négyes metró mellett is szakértők érveltek, sőt a Kőröshegyi hidat is szakértők véleménye alapján szopatták be velünk, és milyen jó szakértők az utóbbi 40 milliárda került! Soroljam még ezeket az eredményeket? Hallottál már olyasmiről, hogy szakértők szrájkba léptek, kivonultak az útcára, hogy szakmailag káros, ostoba intézkedéseket nem hajtanak végre? Ha pénzed van,vagy függőséget teremtesz mindendenre ostobasághoz találsz "szakértőt".
Ne félj! 2007.04.06. 22:44:48
"1974 óta publikálok, lassan tanulok, legalábbis hozzád képest"

Hűha. Minnyá' tisztelgek, várgyá'. Meg szabad kérdezni, nagyjából mit publikálsz?

"mi lehet az a "minden" ami itt számodra el vagyon árulva?"

Amúgy publikálóként hosszú "ú"-val írni Gyurcsány nevét,
Pl a vitához való hozzáállásodról a minden. Tudod egy idő után az ember a magnetofonhoz nem szívesen beszél.

"a "lényeg" meg bizonyára elkerülte figyelmemet"

Bizonyára. Van ez így, nem szégyen az.

"bocsanátot kérek, ha te is "szakember" vagy, nem akartam senkit sérteni, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy jól fizetett "szakemberek" közreműködésével tartunk itt ahol tartunk"

Gondolom magadat is jó szakembernek tartod magad. Vagy ha nem, akkor mit keresel még a szakmádban? (A félreértések elkerülés végett: én nem vagyok publikáló személy, egy árva flekket se adtam le soha.)

"arra meg nem is gondoltam, hogy ilyen váratlan lépéssel bekerülök a családodba és örökbefogadsz, szólíthalak ezek után "drága apusnak"?"

Tőlem aztán náncsi néninek is. Sokat már nem oszt, nem szoroz.

"gondolom, nem nagyon zavar majd, ha véletlen és sajnálatosan netán korosabb lennék nálad?"

A kor nem érdem, hanem állapot. Kit érdekel, hogy mennyi idős vagy? S persze egy percig sem rémlik, hogy azt sem tudod, én mennyi idős is vagyok. De nem baj, ugye nem zavarna, ha kiderülne, hogy én vagyok az idősebb?
Távkiértékelésből jeles, szövegértésből elégtelen. Jó szakember.

Ezt meg már csak margóra: ha valóban publikálsz, akkor a lektorod/korrektorod mélységesen sajnálom. Az ilyen mondatokat a homlokodra kéne ragasztani palmafix-szel:
"pitiáner félmüvelt, rossz oktatásban képzett öntelt "szakemberek", közben a polikusokra mutogatnak, mert valakire át kell tólni a saját tehettelenségét"
Jajmár vadász..ne bántsd már.

Reform haláleset: senki nem tudja elképzelni, hogy az az ember valóban azért halt meg, mert szakszerű ellátás helyett továbbutaztatták egy másik kórházba? Ahogy nézem, a maszoposok meg a libsik nem tudják elképzelni, a fideszesek meg igen.

A mi kis megosztott kurvaországunk. ( nem én találtam ki a fogalmat, de illik ránk sajnos).
Csoda-Szarvas-Vadász

Hülyeség szórakozni a ragasztóval. Egyszerűbb a százas szög.
swen

Apró tévedés ( ami jelen esetben morbid kifejezés, hiszen meghalt a beteg ): a páciens megkapta a szakszerű ellátást, majd továbbszállították.... Milyen orvos az, aki nem tudja felmérni, hogy a beteg esetleg nem éli túl a 25 kilométeres mentőzést? Ami max. 30-40 perc?
Bizony, korrektor nélkül nem jelenik meg semmi.


”Tudod kisfiam, kénytelen vagyok feltételezni, hogy te maximum írástudó segédmunkás lehetsz, ha már a szakembereket ennyire lenézed.”

„A kor nem érdem, hanem állapot. Kit érdekel, hogy mennyi idős vagy? S persze egy percig sem rémlik, hogy azt sem tudod, én mennyi idős is vagyok.”

Nem zavartad össze magad?

Nem kellene melléd, no nem helyesírást ellenőrző program, hanem valami más?
Egy szakember esetleg?

swen: mer' eddig nem haltak meg emberek ugyanezen ok miatt? Esetleg azért, mert nem volt pénz a szakszerű ellátásra? Mert nem volt (nincs) pénz a szakemberekre (akármennyire is fél ettől a stótól Ne félj! :p )?

Ez eccerű' demagógia. Semmi több. Porhintés. Nem lehet garantálni, hogy _senki_ ne haljon meg, pláne nem a magyar egészségügyben. Maximum arra lehet törekedni, hogy a lehető legtöbb emberen tudjanak segíteni. Az, hogy ennek mi a legjobb módja (mindenütt kórház, minden második sarkon, vagy éppen kevesebb, de jobban felszerelt), abban megoszlanak a vélemények. A "maszop"-osok (meg jónéhány nem "maszop"-os is) azt mondják a kevesebb néha több, a "fityesz"-esek meg azt, hogy mindegy mennyi pénz van rá, mert nem ők kormányoznak, nem nekik kell most finanszírozni, legyen minél több, mindegy milyen állapotban vannak, mindegy, hogy nincs elég szakember, és a fél kórház üres, azé' csak legyen.

Én hajlok az előbbire, de nem vagyok benne biztos, hogy tényleg az a _legjobb_ megoldás. Viszont azt hiszem, jobb, mint ami most van.
Jóó nem gondoltam az előbbit isteni kinyilatkoztatásnak, mert fogalmam sincs, mi az igazság. Amit biztosan tudok: súlyos betegnek semmiképpen nem tesz jót a szállítás. Ehhez még talán orvosnak sem kell lenni. Kivéve, ha veseköve van és a rázós utaktól magától kipotyog.
Meg halt egy ember.

Meg kellene várni, hogy egy korrekt vizsgálat kiderítse, minek volt a következménye a halál.

Ez nem pártállás szerint dönthető el.

Igaz, kételyeim vannak az objektív szakértői vélemények iránt.

Feltűnően sok esetben haszonelvűnek tűnnek
swen 2007.04.06. 23:49:15
Csináljunk mobil kórházakat. :D Mindenki maradjon otthon, az ingatlanok árából meg szerezzünk be mobil laborokat, műtőket, eszközöket. :D Nem a beteg megy orvoshoz, hanem az orvos beteghez. :D

Ne félj! 2007.04.06. 23:53:27
Egyetértek.
Ez megint röhejes. Swennek abban teljesen igaza van, hogy túl sokan reagálnak zsigerből.
Nekem pl. halvány lila fingom sincs, hogy szegény ember mitől halt meg. Nyilvánvaló hogy se Molnár Lajosnak, se "pártunknak és kormányunknak" sem volt szándéka hogy a csóka meghaljon. Aki ezt gondolja, az kérem kapcsolja ki. A hiba az Ön készülékében van.
Ugyanakkor érdekel, hogy az új rendszernek van-e olyan hibája, amiből egy ilyen eset következik. Még akkor is, ha Allah már rég eldöntötte, hogy a szóban forgó mindenképp meghal, akár viszik akár nem.
Itt lenne Fideszkének a terepe, hogy mondja el nekem, eccerűnek, hogy baszod,1. ez amit a kormány csinál az szar, mert: és itt jönne egy csomó érv, példa és tanulság, 2. ezzel szemben itt a megoldás, szintén érvekkel stb.

Basszus, így nem lehet, hogy gyilkos, meg feljelentem. Hogyismondjam, engem Gyurcsány Ferenc már meggyőzött azzal kapcsolatban, hogy tud hibázni, egy erkölcstelen genya, stb. de ezt a hajunkra kenhetjük a konkrét kérdéssel kapcsolatban, vagyishogy millen is legyen akkor ez a' egészségügy. Aki itt feljelentésekkel faszol(Hódmezővásárhely polgármestere), az labdát dob a kormánynak, hogy "látjátok feleim kik ezek? Por és hamu, ezek ezek." Nincs rákényszerítve érdemi válaszokra, nincsenek érdemi kérdések.

Megint az a rosszérzésem van, hogy a kisdobos 12 pontját büfögöm fel, minden amit írtam totál egyértelmű evidencia.
Kedves T.W. tehetséged van az íráshoz, viszont a szégyenérzet, mint morális fék, -sajnos- hiányzik belőled. Kár.....
Wes, így van. Evidencia kellene, hogy legyen. Erről az egészről hirtelen a felelősség kérdése jutott eszembe. Talán akkor teszünk némi előrelépést demokrácia ügyben, ha minden balul sikerült eseménynek, legyen az tüzijáték, vihar, szerencsétlen haláleset, tojásforradalom leverése vagy bármi - egyszer majd a jövőben felelőse lesz, aki büntethető, leváltható, visszahívható. Lehet, hogy naív liba vagyok, de fontosnak érzem. Úgy tudom, egy törvény is úgy kerek, ha a betartatásról is rendelkezik valamint a retorzióról is, ha nem tartja be valaki vagy hogy is van ez. Azt akarom kihozni ebből, hogy igenis keressék meg a felelőst és vigye el a balhét. de ezt is el fogják maszatolni, mint minden mást.
Vadász, tök jó az ötlet:) Csak kicsit strapásnak tűnik:) Még jobb ötletem van. Ne menjünk sohasem orvoshoz. Állítólag az a hosszú élet titka.
20 perc alatt sem jelent meg, amit válaszoltam neked vadász. még várok egy picit.
Kedves Árpád,

Nem szeretek sem szopni sem nyalni.
Az egyiket szexuális értelemben a másikat emberi értelemben.

De ez az írásod igazán komolyan fasza.
Teccett.

Azt hiszem te mondtad ki amit rég gondolok... az utolsó mondatban.

De ha megengeded kicsit kiegészíteném.

Orbán Viktor egy KIS fasz.

Mert a nagy fasznak nincsenek komplexusai az van oszt kész öröl a létnek.

A kis fasz az kiabál hogy ő egy nagy fasz csak senki nem érti meg őtet.

De aki látja tudja mi az hogy kicsi és Ejaculatio praecox és nagy és bírja idegekkel vérrel.
Vak O.V rajongók kedvéért:
ejaculatio praecox - Korai magömlés, mely bekövetkezhet a pénisz hüvelybe vezetése előtt, a szeméremajkak ingerlésére vagy közvetlen a behatolás után. Ez az állapot lehetetlenné teszi a nő kielégülését, mert nem jut idő a hüvely belső ingerlésére.

Lefordítva:
Bevezetés - előkészületek kampány alatti öntudatlan fizikai reakció ami lehetetlenné teszi a sikeres boldog együttlétet.
Ajánlom a következő választáskor végig gondolni kivel (melyik FASSZAL) akarunk baszni.
Igazából azt nem értem, hogy ezt a cikket az index írta, az index egy újságírója írta, az index szerkesztője írta, egy közblogger írta, egy magánblogger írta... vagy ki írta?

Ki lesz itt beperelve? Ki van kinn, ki van benn?

Hogy van ez?

A magánember szólásszabadságát védjük? Mert szerintem a magánember nem pereltetik be. Az indexét? De hát ez itt egy magánblog. Nem értem.

Valaki világosítson fel.
szerintem Szijjártó is fasz, hogy megemlékezzünk róla is
Tóta egy fasz.
Éljen az árokbetemetés, a megbékélés!
Bávatag:
Az index azt írta egy cikkében (nem TótaW), hogy Ovi megőrült. Szíjjártó közölte, hogy jogi lépéseket tesznek (ami nem feltétlenül pereskedés), mire az index leszedte a cikkből az orvosi szakvéleményét. A belinkelt indexes cikkben ez a szó már nem szerepel.
Totya is írt egyet a blogjába amiatt, hogy az indexet perrel fenyegették; ezt itt felül, de ezért meg nem fog perelni senki. Sztem.
w.blog.hu/2007/04/06/helyreigazitas_2#c331405
Na ezt tanulságos volt végigolvasni.Azért némelyek alpári stílusa és elfogultsága bámulatos.Persze mit is várjon az ember?Ennek a stílusnak tökéletesen megfelel a mai pol."elit".SAJNÁLATOS,HOGY A JÓZAN HANGNEM KEZD VISSZASZORULNI.Valóban erről szól ma Mo.?
Szellemi nihil.
Na!
Mindenkinek Áldott Ünnepet.
mollaris
Megjegyzem egy közszereplőnek el kell viselnie elég erős kritikát stb, ú.h. asszem Tótáék (vagy az index újsírója) eléggé jó pozíciókból indul.

Amúgy megjegyzem azért télleg egy kicsit sok már ez a zúdulás OV-ra. Nem unalmas?
A hülye bandáját neki, így aztán várhatja mindenki a Nagy Nemzeti Megbékélést.
füles: a kis faszt magyarul úgy mondjuk: pöcs.
mi van??????
Engem mindig meglep hogy még vannak olyan idióták akik itt nagyban gyalázzák kedves politikusainkat és erről képeset itt órákat vitázni. Túl sok időtök van? Ennek mi az értelme? Beírsz egy kommentet hogy orbán/gyurcsány egy fasz akkor mi lesz? Majd én elolvasom és azt modom hogy jéé tényleg eddig mszp fan voltam de látva hogy KBéla utálja gyurcsányt majd megtérek? Szerintem inkább menjetek egyet kirándulni tök jó idő van (Ez W.-re is vonatkozik)
Ez gonosz volt.

Mr. Bean egy szerethető figura. Nem pedig egy "sikeres" politikus...
Nevezzék el a fúrópajzsot Árpádnak. Vagy Fasznak... :)
Minden Fasz nevében kikérem ezt a sértést. Minket ne orbánozzon le egy fasz zsurnalista.
"Orbán Viktor nem őrült meg. Orbán Viktor egy fasz." (Tóta W.)

Nem tudom az Indexnél hány kisérlet van engedélyezve egy rövid tőmondat végső megfogalmazására?

Ez a változat már pontosan az ötödik, rövid egy napon belül.

Én Molnár (Kóka) kezébe adnám az ügyet, megreformálhatná az Indexet, mert nagy a pazarlás a tőmondatoknál.

Tőmondatszám leépítést!
Na ez egy jó mecs lesz megint, majd lehet habogni a bíróságon az iróniáról, amiről természetesen a szerzőnek fingja nincs. Majd lesz még egy jogerős végzése arról, hogy tényleg nem tudja, mi az. Mifelénk mondják erre, hogy majd pattog, mint kecskeszar a deszkán.
Azt hittem, Tóta, te azért kevésbé vagy bolgárgyuri... Tévedtem, van ez így.
Kicsit bolgárgyuri, kicsit fialajancsi, de leginkább tótavé:)
OV fasz.
Nem! GYF a fasz.
Nem! TWA a fasz.
Nem! Te vagy a fasz.
NEM! Én semmiképpen nem lehetek.
OV a fasz.
muhaha
Árpi!
Nem nagyon értem, hogy Te a Nagy Magyar Megmondó Ember (röviden - NaMaMÉ), miért nem kedvenc Ferencedet fikkantgatod, mint annó a Ferenc közelben c. írásodban, olyan szépen tetted. Csak nem koppintottak érte a pennádra?
OV nincs hatalmon 6. éve. Gyáva, korrupt ostobaság elővenni bármiért. A döglött oroszlánt úriember nem rugdossa, főleg, ha vannak annál büdösebb dögök is a politika szemétdombján!
Velük kellene foglalkozni, ha már a küldetéstudat a fika ragados, mindenre és mindenkire kiterjedő ződ mezejére kalandoztál.
Bátorság! Barátaid a bal-(nem)lib koalicióban megérdemelnék az építő kritikát, aminek, amúgy híjján vannak! Biztos lelkesen üdvözölnék azt a genyát, amit rájuk zúdítanál. Miért nem mered, pl. Kókát, a "dunaújvárosi vagányt" előkapni? Mi köze ehhez az egész mocsokhoz a partvonalon kívül rekedt ellenzéknek? Csak annyi, hogy létezik? Bár,nektek az épp elég! Igazad van! Ti, az igazi kíméletlen, igazságosztó, Terminátor liberálisok mindent megtesztek, hogy más véleménye is felszinre kerüljön. Csak másképp! És aki hangoztatja, az kerüljön mihamarabb a felszin alá, levegő nélkül.



Kedves Stanc Andráis előzőkben azt írod, hogy OV "6 éve nincs hatalmon", meghogy "alvo oroszlán" és egyebek. Ez mind igaz. De OV. mégis a honi politikának meghatározója, a maga békétlenségével, velejéig mocskos gondolatiságával. Ő az aki képes feláldozni az ország nyugáalmát és jóhírét ambiconális érdekei végett.
Orbán egy szemét, akiről csak negatív jelzőkkel lehet beszélni. Habár, most tett valamit ami említésre méltó, gründolt egy foci sulit fatornyos hazájában. Az első pozitív tett amióta elmondta beszédét a Hősök terén. Persze ha valaki megkérdezni a vagyonbevallásához viszonyítva miből tudott adni sok millió forintnyi értéket ennek a bizonyos focisulinak, érdekes fejvakargatásban lenne része a revizornak. Csak azokat nem baszogatja az APEH akik a köz javára adakoznak. Pedig ez hiba és nem demokratikus. Egyszóval Viktornál gerinctelenebb politikust talán csak a DélAmerikai banán köztrsaságokban lehet találni. Ha nem lenne, sokkal előbbre tartanánk. A legnagyobb baja, hogy saját pártját és annak normálisbb tagjait FERTŐZI!
Na, Drukker "elvtárs", önmérséklet.
Kedves Tóta W.

Te egy hülye fasz vagy.

Őrült-e vagy csak őrült nagy fasz, nagy kérdés, mindenesetre, hogy a rendszerváltás legkártékonyabb figurája, az egyszer tót(-a w) sicher. Sajna, ez baromira kiderül ezekből a hsz-ekből. Tényleg sikerült ennek a végtelenül erőszakos fasznak tökéletesen debilizálni minimum a fele népet. Elvette a tiszta beszéd, a tiszta gondolkodás csekélyke képességét (mint a magyar politikatörténetben oly sok "nagy" fasz elődje), sikerült elérnie, hogy minden közbeszéd a faszságokról szóljon, meg a gyűlöletről. (Mégiscsak a "fasz" metafora jó - tényleg képes szétfröcskölni saját faszságát és sok-sok hasonló faszt előállítania belőle). Nem arról beszélünk, hogy hogyan lehet működtetni egy élhető országot. Balhé nélkül befizetni, amit ki akarunk venni belőle, és közben "a hozzáértõ dolgozó nép gyülekezetében hányni-vetni meg", mi a túró van. Ehelyett az OV által tevőlegesen elbutított nép minden ócska szar horgot bekap, őrjöng, zászlót lenget, tojást és kockakövet dobál, polgári ökrökké alakul, aztán nemzeti konzultál majd engedelmesen népszavaz, közben azt hiszi, jól jár, ha lop-csal-hazudik-sunnyog, nem fizet adót, közteherviselés helyett minimálbéren teng és fröcsög-fröcsög-fröcsög.
Ez a nagy fasz a nyelvet is elvette a kis faszoktól, tönkretette, kifacsarta, használhatatlanná tette szavaikat, jelképeiket, ünnepeiket. Úgy is néznek ki! Ünnepeljék lelkesen nagy történelmi vívmányait! (Csak valaki említene egyet, ami picit is ellensúlyozná rémes kártételeit!)
Éljenek a faszisták!
Ez a Buta Fiú ez jó! Persze jobban tenné, ha szűkebb hazájában próbálna hasznos lenni. Nem mintha két féleszű (Borkai a másik) kitenne egy épet, de akkor is. Hallottam, hogy 98-as mintára megy arrafelé is az élet, ti. portástól kezdve "letámadunk". Az odáig rendben van, hogy ha nem megy a kupleráj, akkor nem a bútort, hanem a lányokat cseréljük, DE! Azért nem árt, ha a lányok a külcsín mellett a szakmához is konyítanak valamicskét.
felszólítom, balfék úr, mondja a szemembe, hogy faszista vagyok! :)
Ennyi BALféket, úristen... egyszem, drukkker, mi lenne veletek, ha nem lenne orbán, akit terápiás célból gyűlölhettek? Mi lenne az egyszerű világképetekkel, ha nem lehetne mindenért a patás ördögöt hibáztatni? (Nem kétlem, ha 20 évig kormányoznak még a szocik, 20 év múlva is az lesz a magyarázat, hogy 98-2002 között a fidesz olyan súlyos károkat okozott, és azóta is radikális ellenzék állandó békétlensége miatt nem megy a szekér...)
"Nem kétlem, ha 20 évig kormányoznak még a szocik, 20 év múlva is az lesz a magyarázat, hogy 98-2002 között a fidesz olyan súlyos károkat okozott, és azóta is radikális ellenzék állandó békétlensége miatt nem megy a szekér..."

És a legelszomorítóbb az, hogy a dolgok mit sem változtak cirka 50 év alatt, ugyanaz a drágalátos móccer, mindenki hibás, csak pártunk és kormányunk nem tehet semmiről.
Minden tiszteletem Tóta W. Árpádé, az egyetlen általam ismert ember ebben az országban, aki bevallja, hogy szinte semmihez nem ért (mellesleg, ebben nem mond igazat), de ami cikkének végső konklúzióját illeti, nem tudok vele egyet érteni. Sőt. Kikérem magamnak a faszom nevében.
Mea culpa: nem olvastam végig az összest, és lényegében megismételtem behin úr poénját. Üdv a moderának.
Hogy Stanc druszám döglött oroszlánt emleget vele kapcsolatban... hát... kiváncsi vagyok, mit mondana erre Szijjártó pajtás, aki olyan reklámfiú, mint a Maszop főszóvivője... (A franc, ennek se jut eszembe a neve, talán nem véletlenül...)
Bocs, az előbb azt hittem, kiszórták a hozzászólásomat, de látom, lejött. Kár. Ja, és index mellett tessék Kazohíniát is olvasni!
Bocs, az előbb azt hittem, kiszórták a hozzászólásomat, de látom, lejött. Kár. Ja, és index mellett tessék Kazohíniát is olvasni!
Invictus, nem a szekérről beszélünk és beszéltem itt és most, hanem az elképesztően színvonaltalan népbutításról, a magyarozásról, idegenezésről, istenezésről, polgározásról, EU-zásról, karvalytőkésezésről, arisztokratázásról, oroszozásról, "mi és ők"-özésről, folyamatos ötlettelen, de azért mélységesen kártékony árokásásról. Egyébként ez a "patás ördög"-érv magától a patás mimózától is mérhetetlen demagóg dolog ovitól, ovisoknak.
Hattory Hanzo!

Bocsánat, csak most olvastam el a hozzá(m)szólásodat. Kérlek, csak annyit árulj el nekem, hogyan jutottál az írásomból arra a következtetésre, hogy "keverem a katolikusokat a keresztényekkel"?

Válaszodat előre is köszönöm!
Ghymes : Tudjátok magyarok

Tudjátok, magyarok, hírösök valátok,
Míg nagy szeretettel egymást hallgatátok,
De mihelt köztetök ti meghasonlátok,
Ottan országtokban, ím, mint pusztulátok.
süti beállítások módosítása