W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Helyreigazítás

2007.04.06. 05:39 Tóta W. Árpád

Üzent a Buta Fiú, nyilván megrettenve a haraszti zörgéstől, hogy őt holmi tévésre cserélné a párt. Most pedálozni kell. Intelme gyorsan, nyersen ért: ők bizony beperelik az Indexet, amiért úgy kommentáltuk Orbán Viktor Tápióbicskei Beszédét, miszerint „Orbán megőrült”.

Merthogy nem is őrült meg. Az Index hazudik.

És van igazsága. Valótlanul állítottuk, hogy éppen ezzel a beszéddel kezdődött volna valami, hogy pont ez lett volna a fordulópont, a roham, a breakdown. Orbán Viktor állapota lényegében változatlan. Fel se tűnne, hogy megint büfizett egy savasat, ha meg nem támogatná egy ilyen jó kis társadalmi vita, hogy akkor most megőrült-e, vagy sem, vagy már rég.

A Pákó, az tud még ilyen ügyesen bánni a médiával.

Jah, megfutamítjuk az arisztokráciát, pont úgy, mint 48-ban, az idegent, a labancot, azt. És nem lesznek majd kiváltságok, nem lesz olyan, hogy az egyik ember Volvót vesz a pénzén, a másiknak meg csak Suzukira fussa. De még szőlőbányászok se lesznek, mert azokat majd kuláknak hívjuk, és megfutamítjuk ízibe, saját magunkat is. Igen, kisfiam, és te leszel a Kossuthlajos, meg a Széchenyi Lánchíd is te leszel, tűzoltó és katona. Sőt a Dunaparti Napóleon is te lehetsz. De mindenekelőtt: vadakat terelő juhász. Aztán, mint 49-ben, jön a csősz, és megfutamít mindenkit.

Nem őrült meg, dehogy. Elnézést. Az őrült, az félrebeszél, nem tehet róla szegény, elment az esze. Az őrült, az nem akar semmit, vadakat terelni a legkevésbé, annak belső kényszere van, felelősség nem terheli, beszámíthatatlan. Az őrült őszinte, csak téved.

Orbán Viktor nem őrült meg. Orbán Viktor egy fasz.

"Gyurcsány Ferenc egy hülye.

(...)

Még valami.
Gyurcsány Ferenc mostanában előszeretettel jelent fel újságírót. Szeretném jelezni, hogy amennyiben a hülyeségére vonatkozó állításaimért bíróság elé idéztetne, a végsőkig ragaszkodni fogok a véleményemhez és a jogaimhoz, és a valóságbizonyítás keretében kérni fogom a kormányfő igazságügyi elmeszakértői vizsgálatát. Történelmi per lesz, Klára!"



Címkék: orbán fidesz hülyemagyar

450 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr755199

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nova21 2007.04.06. 17:42:57

Ezt már megtette, Nova. Eredménytelenül. Széllel, vagyis kormánytöbbséggel szemben nem lehet. Lépek, már elmondtam mindent, amit akartam. Kellemes, békés, pihenős napokat mindenkinek és a tojásokat ne dobáljátok el!!:P Még kitörne a forradalom én meg nem is fogok tudni róla.
künhühő=kündühő
" blondie: felfele fog bukni, köztársasági elnöknek (majd elkezdik kiszélesíteni az elnök jogkörét, vagy valami ilyesmi...) "

Barmi megtörtenhet, szerintem a 2030-ban az EU-jogutod WU (vilagunio) elnoke lesz :D
sleipnir: csak meg ne lepődj ; )
"sleipnir: csak meg ne lepődj ; )"

Meglepödni?!, ebben az orszagban? Sajnos mar nem megy nekem se ;)

"arról nem kell győzködni sztem senkit, csak legyen, aki mutat jobbat. Én még nem látom."

Sleipnir:
"A Fidesznek ez csak 2010-ben lesz feladata (lasd: ellenzeki szerepek europaban gazdasagi depresszio idejen). Remelhetoleg addigra mindket part tanulni fog 2006 tapasztalataibol, es kevesebb zsakbamacska lesz a jatszmaban."

A Fidesz 2006-ban is megmutatta a jobbat, igaz ?
Szvsz abban a tévedésben élsz, hogy igazából ők nem hülyék csak annak tettetik magukat, mert csak így lehet választásokat nyerni. Hogy az agyalágyult választási s szlogenjeik mögött volt(van) valamilyen gazdasági program. Nem, nincs nekik olyan.
2010-ig összeveszhetnek az összes környező országgal plusz Oroszország plusz Amerika és majd akkor lepacsizhatnak velük, mondván, hogy csak vicceltek ?
Orbán nem bírál, ő uszít. Teljesen eltorzítja és félreorientálja a jobboldalt. Nagyon kártékony.
conduktor, Itt irom bakker:

"remelhetoleg addigra mindket part tanulni fog 2006 tapasztalataibol, es kevesebb zsakbamacska lesz a jatszmaban."

"A Fidesznek ez csak 2010-ben lesz feladata (lasd: ellenzeki szerepek europaban gazdasagi depresszio idejen)"

Megeccer: nem, szerintem a Fidesz nem hülye (relative persze a többi parthoz kepest :D), es OV szavaiban ne gazdasagi programot keress, hanem populizmust (lasd megeccer: ellenzeki szerepek europaban gazdasagi depresszio idejen)
jus murmurandi 2007.04.06. 06:23:22
Azt hiszem, hogy a mai nappal, - hogy is szokták mondani? ja igen, - elválik a víz a jégtől.
Húúú mi lesz itt!
De megvilágosodtam, benned is egy kis orbán veszett el. Miért?
Mert te is két részre szakítod a tábort.
Pedig eddig volt bőven rétegződés, tagozódás.
Na megyek előveszem az interaktív páncélomat.


Hát nem meg mondtam!!!
Tudtam hogy ez lesz. Látod mindig ezt csinálod.
Remélem hétvégére nem hagysz itt minket ezzel a cikkel.
Tóta!
Aggódom érted. Komolyan.
Még akár meg is siratnálak, ha valami köpcös egyén (és most nem a Vanek úrra célzok) netán elgáncsolna a zuhanyzóban.

Blogomon gyűjtök neked:
eternity.blogter.hu./?post_id=143694

Lehet csatlakozni, emberek! :)
Árpád,

nem az a baj, hogy a zindex azt írta, hogy a zorbán megőrült. hanem azzal van a baj, hogy tények sorozatába, hogy ott volt tápióbicskén, aztán beszélt az új arisztokrácia elkergetéséről, belegbiggyesztettétek: "orbán megőrült." majd folytatódott tovább a hír.

fideszjogászok erre lecsaptak. mondván hamisan állítottátok azt a tényt, hogy a zelnök úr megőrült. mert ők ezt nem véleményformáló állításnak veszik, hanem tényközlésnek. a jogászok szeretnek az ilyesmin lovagolni.

szerintem igazuk van. vagy legalább is van igazuk. mondok egy példát. persze ezzel nem értek ezzel egyet. példának okáért.

"Tóta W. Árpád 1977-ben született Budapesten. Bárcsak szakadt volna a feje az anyjába."

Na. Ez így nem stimmel. Ez így kurvára bántó. Majd azt fogod mondani, hogy nem is bántó, pedig de. Ha a tényeket a véleményformáló mondatokkal váltogatod az nem oké. Mert erre mit lehet válaszolni, csak valami hasonló taplóságot.

Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne írni egy glosszát arról, hogy TWÁ-t bár vitte volna el az ördög mindjárt a születése pillanatában. Mindössze arról van szó, hogy a tényeket közlő írásba írásba nem illik belebiggyeszteni egy véleményt. Írni kell egy glosszát, aztán külön keretben meg össze lehet foglalni mi történt. Összefoglalni se muszáj, ha csak lárpurlár újságírásról, blogolásról van szó.
„"Tóta W. Árpád 1977-ben született Budapesten. Bárcsak szakadt volna a feje az anyjába."

Na. Ez így nem stimmel. Ez így kurvára bántó.”

Hát pedig akár bántó, akár nem, ez is a vélemény kategóriába tartozik, tehát megengedett.
Jó volt az a cím teljesen, csak volt benne egy sajtóhiba; azt meg perre vinni... valójában: „Orbán megörült”:

– „hogy a magyar emberek nap mint nap fontos győzelmeket aratnak, mert a kormányzati csapásokat visszaverik a magyar családok, munkavállalók, orvosok, pedagógusok, nyugdíjasok és diákok”;

– meg azért is, mert „Ez lesz a nagy győzelem, amelyhez erőt adhatnak régi nagy diadalaink”

Akkor, remélem, ez a harc lesz a végső. Rajta: csak összefogni hát...! Hajrá magyarok!
Régen 10 millió fasisztával nem lehetett építeni a kommunizmust. Bocsánat, a létező szocializmust. Most hál'istennek jobban állunk. Most csak Orbán Viktor a probléma. Ő, meg a fasisztái.

Szerencsére Árpád nem fasiszta. Nem az, így tisztán láthatja, hogy ki a fasz és ki nem. Én nem tudon, ha tükörbe néz mit lát...

Hatodik éve nem Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt. Úgy érzem, mérhetetlen sok probléma van ebben a "kurva országban", amin lehetne csámcsogni a független/liberális/szociáldemokrata megmondóembereknek és megmondóolvasóknak. De nem, nekik csak Orbán Viktor a gond. Meg a katolikus egyház. De hát ők is fideszes bérencek.

Ha kihal a drága aranyos Bolgár Úr, én Árpádot javasolnám a helyére. Az ATV Sajtóklubjába is oda lehetne még egy fotelt tolni neki. Még kormányszóvívőnk sincs, nosza Árpád, beszélj a Gál J. elvtárssal!

Ui.: Nagypéntek van, Árpád, kérlek egy kicsit mocskold a keresztényeket is!
"Hát pedig akár bántó, akár nem, ez is a vélemény kategóriába tartozik, tehát megengedett."

csak egy valamire való szerkesztő az inkriminált szöveget kijavítja. kihúzza az 1977-ben született budapesten részt. és marad a fikázó szöveg. majd egy külön kis keretben megemlíti, hogy twá ekkor és itt született. Itt és itt járt iskolába. Itt kezdte el a pályafutását, majd itt folytatta. A családi állapota ez és ez. Manapság az index.hu-n "kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart". utóbbit ugye twá saját magáról állítja.

és bármilyen durva megfogalmazásokat tartalmaz az írás, ilyenkor egy nem túl iskolázott olvasó is érzi, hogy van itt újságíró-blogger, a tóta, akiről egy másik ember, a szerző éppenséggel nincs túl jó véleménnyel. de nem kelt gyűlöletet. a tényközlésből kiviláglik, hogy a bírálat tárgyai emberek, vannak emberi vonásaik. például megszülettek, jártak iskolába, vagy mondtak egy beszédet tápiószőlősön. persze nem kizárólag életrajzi tényeket lehet a keretben említeni. tőlünk nyugatabbra nem véletlen találták ki ezt.

szóval az mti hírt betenni egy keretbe, és mellette meg le lehet írni, hogy orbán köcsög. és akkor mindenki ki van szolgálva. aki egy kiadós fikázás olvasására vágyik, és nem érdeklik a tények az is, aki csak a tényekre kíváncsi az is. és az is aki mindkettőre az is. de ez csak egy kérés a szerkesztőkhöz.
Azzal, hogy Viktor csak mondja, de nem így gondolja, meg ha hatalomra jut, akkor úgyis másképp tenne, az a baj, hogy a szegény v.polgár, csak abból indulhat ki, hogy a t. politikus mit mond/mit csinál/mit csinált.
Ebből az aspektusból nézve pedig egyáltalán nem sok jóval biztat egy "Fideszes" jövő.
Ezen egyszerű oknál fogva vesztettek 2006-ban egy olyan társasággal szemben, akire senki nem fogadott volna. Ha Viktort elzárják 3 hónapra (az összes ötletével egyetemben), most ő lenne a miniszterelnök.
Árpád kedves!
Asszem, lassan kijár neked valami erős tudatmódosító szer, pl. háziszőttes Szabolcsból, igazi trágyás gumicsizma-főzet. A szájszagoddal nem fog összeveszni. Mi a repedt fasz van veled, valamikori ígéretes tollforgatóból átmentél véresszájú goebbels-tanoncba. Csemely és közötted csupán a vak gyűlölet tárgya a különbség. Még azt se mondhatom, hogy kár érted, mert nem igaz - leküzdötted magad annyira, hogy már sajnálni sem érdemes, inkább csak szánni.
A remény hal meg utoljára: kezdj el rendesen inni és a másnapos felböffenéseidet tedd át képernyőre, talán nem lesz ennyire elszomorítóan iljaehrenburgos. Te fasz.
Komolyan, vannak olyan balosok/libsik, akik tényleg azt hiszik, hogy ha lelőné valaki Orbánt, akkor hipp-hopp jobbra fordulnának a dolgok, megszűnne a megosztottság (betemetődnének az árkok) és a belpolitikát a rendszerváltás óta jellemző gyűlölködés? Hogy egy ember az akadálya annak, hogy kormány és ellenzék vállvetve építse a modern köztársaságot, egyetértésben belehúznak, és megcsinálják az üdvözítő reformokat? (és max. szigorúan szakmai, építő vitákat folytatnak egymással, kizárólag a parlament falai között.) Á nem, azért nem erről van szó. Az egész jobboldal az, ami útban van, ez a múltba révedő, árvalányhajas, antiszemita, horthysta, árpádsávos csőcselék, kérem. Ezt minden balos tudja, csak most épp Orbán testesíti meg. 90-93-ban Antall József (aki persze utólag már-már jófiú lett a balos megmondóemberek egy részénél is) "veszélyeztette a demokráciát" (halála után meg azok is nagy demokrataként emlékeznek meg róla, akik anno lefasisztázták). Ha OV netalántán megbukna, és pl. Kósa lenne a helyén, akkor rögtön előkerülne a "kurvázási ügye", meg a korrupciós vádak, amit anno felhoztak ellene stb.
Ez persze nem jelenti azt, hogy OVi nem fasz és nem mond faszságokat időnként.
Ostapbender, szerintem Worluk mindig is ilyen volt, csak amíg nem kellett minden nap blogot írnia, addig talán kevésbé volt feltűnő (meg tán a zindex is megszűrte, hogy mely agymenései menjenek ki a portálra). Bár tényleg monomániás lett kissé az utóbbi időben zorbánilag. Láthatólag a katkók mellett ő foglalkoztatja a legjobban a világon. Lehet, hogy tényleg valami látens dolog. :)
swen 2007.04.06. 17:10:58
Úgy értem a két tábor kapcsolatára. Talán, ha a vezírek megpróbálnak kicsit finomabban beszélgetni egymással (egyik sem csípőből azt feltételezi, hogy a másik szándékosan ártani akar az országnak), akkor a követőik is így tesznek előbb-utóbb. Bár lehet bilibe lóg a kezem.

Jó van srácok, hányszor írjátok még le, hogy nagy péntek van? S akkor mi van? Jó adag rántotthúst ettem, köszi, finom volt. Kit érdekel?

ostapbender 2007.04.06. 20:35:39
De azé' idejössz olvasni... Gratula, te is biztos valami perverz vagy, aki olyat szeret olvasni, ami nem tetszik neki.

Bevallom én is ilyen vagyok, csak nem élvezem. Előszedem az MN-t és a Demokratát, aztán a 168 órát. Ha ezzel megvagyok, akkor nekiállok reggelizni, mert a fent említett lapok előtt tilos, hacsak nem akarja az ember viszont látni a reggelit.
Invictus,
asszem igazad lehet, de ma már nincs kedvem Árpi kicsorbult lelkével foglalkozni, mégis csak Nagypéntek van és 1 jó keresztyén ilyenkor v. a Barabást v. a Farkasok birodalmát sasolja a hazugládában :)
Ha már Húsvét, imhol 1 sutka a hátulgombolós időkből:
Brezsnyev et. húsvét hétfőn bandukol be a Kremlbe, találkozik Gromikóval. Gromiko et. provoszláv módra köszönti: "Jézusz vaszkrészen!" (Jézus feltámadt, ortodox húsvéthétfői aggyonisten)Brezsnyev et. dörmög vmit, megy tovább. Még vagy ketten rá "Jézuszvaszkrészen"eznek, mire beér az irodájába, ahol a titkárnője is tudatja vele: "Jézusz vaszkrészen!" Mire tov. Brezsnyev: Tudom wazze, Gromikó már régen jelentette!
Faszok :)
TwÁ: meghekkeltek, vagy mi?
"A politikus hazudik, mert MEGTEHETI, mert nem vonjak felelossegre erte!
A "MEGTEHETI" azt jelenti, h mivel gerinctelen (hisz politikaban magasra jutott, es az ma itt magyarorszagon mashogy nemigen megy), megteszi!
nem "kotelezo" neki, de megteszi!"

Nem szerném lerombolni az illúzióid de magasra jutni csakis gerinc nélkül lehet, vagy legalábbis a gerinced ideiglenes félretételével. Ettől még nem biztos hogy rosszat teszel, csak hát ilyen a világ (nem csak a politika).

Ha titeket zavar a folyamatos Orbán fikázás akkor miért nem mentek el másik oldalra? Biztos van sok-sok remek (hehe) jobbos oldal is, miért nem oda jártok? Ott biztos fikázzák eleget Gyurcsányt. Ja hogy elegetek van a demagóg rohadtkommunistázásból? Szopacs.
Az a baj hogy Gyurcsány igyekszik tényszerűen nyilatkozni, gazdasági humbukkal amit az emberek 50%a nem ért, 25%a meg vitatja, amit legfeljebb elhinni-nem elhinni lehet, nagyon röhögni rajta nem. Azért Orbánon lehet, valljátok be!
A Demszkidiktatúrás barmok meg léci haggyák már abba, azért mert mindenbe nincs KÖZVETLEN beleszólása az embernek az attól még nem diktatúra, csak képviseleti demokrácia. Hogy az mennyire jó az más kérdés de ki tud jobbat?! Diktatúrába hogy a faszba dobálod meg a polgármestert szerencsétlenek?! 5 golyóval a fejedbe esetleg.
ettől függetlenül én azér kitalálok pár ötletes nevet a fúrópajzsoknak. hogy örüljön a Demszky.
"Komolyan, vannak olyan balosok/libsik, akik tényleg azt hiszik, hogy ha lelőné valaki Orbánt, akkor hipp-hopp jobbra fordulnának a dolgok, megszűnne a megosztottság (betemetődnének az árkok) és a belpolitikát a rendszerváltás óta jellemző gyűlölködés?"

Véleményem szerint Orbán egy katalizátor az erre hangolt embereknek. Nélküle nagyobb béke lenne és talán még a fidesz is lenne egyszer hatalmon. Már nem ártana... Nyilván nem törne ki a világbéke de egy paraszthajszálnyit nyugodtabb lenne a helyzet. No de nincs ellenfele úgyhogy a dolog tárgytalan, ha lelőnék meg mártír lenne úgyhogy max olyasmibe reménykedhetek hogy szíve felmondja a szolgálatot miközbe focizik vagy mittomén :)
Joaquin

Mi jó lenne akkor ebben a kis eszmecserében, ha mindenki 100% egyetértene a szerzővel, meg mindenki mással és csak azt szajkózná, hogy igen, igen, igen, igen?
Joaquin: Demszky? Ha nem is diktatúra, de beállt a Orbán "parlament ellenzék nélkül is működik" Viktor mögé az antidemokratikus charta oszlopos tagjává. Mond az neked valamit, hogy "Mezőgazdasági járművel behajtani tilos"? No a Demszky teleaggatta a várost ilyen közlekedési táblákkal...

Így kell ezt csinálni demokratáéknál...
Shore 2007.04.06. 20:05:25

Szerintem Mikolát is el kellett volna zárni ahhoz :)
kukacka: ott a pont. De azért az írjunk inkább fletóról elv szerintem akkor sem áll meg.
A mezőgazdis gép ügyes csel volt, de véleményem szerint még mindig a szavazásokon kéne értékelni egy ember munkáját, ha a többség meg megszavazta akkor a kisebbség ne akadályozza már a többség munkáját csak mert vki elhitette velük hogy ők a többség scak vmi üranomália hatására véletlenül Demszky nyert.
Csoda-szarvas

miért feltételezném ezt Gyúrcsányról?
az annyát is megbasszná a hatalomért!

a tények ezt mutatják!
azt mutatják csoda-haver, bár hány újság olvasásának emlegetésével próbálod magadat "középre pozicionálni" semlegesség és tárgyszerüség látszatát kelteni,
ez csak kiüresedett öntetszelgő gesztus, mellesleg aki középpen áll az mitől okosabb a balnál vagy a jobbnál? "szakember" ugye az az ideálod, nos drága barátom itt mindig "szakemberek" vitték szarba az országot, pitiáner félmüvelt, rossz oktatásban képzett öntelt "szakemberek", közben a polikusokra mutogatnak, mert valakire át kell tólni a saját tehettelenségét,

jó étvágyat,





A pajzsok nevének javaslom:

Ferenc és Viktor

turják már végleg a földet, Te meg Árpád mérd hogy haladnak,

kéne a közösből venni nekik két talicskát is, hogy haza tudjanak valahogy menni
Joaquin 2007.04.06. 21:20:04
Mikolát Orbán nevezte ki saját hatáskörben. A Fideszben is volt néhány halk felhördülés. (Meg persze utána csendes számonkérés)

Egen. Abban igazad van, hogy a választásokon kell értékelni a politikusokat. Ettől azonban még Orbán fasz marad, Gyurcsány meg szopó. Néha cserélnek. A Demszky meg egy megfáradt főpolgármester. Inkább ment volna ki politikuskodni, mint a Kovi. Mindenkinek jobb lenne. Bár akkor meg Tarlós "betiltomaszigetet" István lenne a főpoli, ami szerintem nem lenne egy paraszthajszállal se jobb. De talán a koalíciós pártok kicsit a fejükhöz kapnának, hogy most ők vannak szopóágon...

Invictus 2007.04.06. 20:40:26
Hát, legalábbis csökkenne a hazaárulózás és társai. Mondjuk béke akkor se lenne egészen addig, amíg csak egy maradhat alapon Fideszes egypártrendszer nem alakul ki. Ennél kevesebbel a jólelkű, és kimagaslóan iskolázott jobboldali polgáraink nem érnék be...

Azért egy olyan pert is megnéznék, amikor valamelyik ilyen kis agycsökevényt vinnék bíróságra, ugyan bizonyítsa má' be ezt a kommunista, meg hazaáruló, és Putyin-spicli szöveget...
hát én spec a tarlóst inkább nevezném.
azzal az egy sanda fenntartással, hogy akkor a bp-i kasszából töltődne fel a fideszé.

nemsoká a hírtv-n szcientológia-riport a célpontban.
Ne félj! 2007.04.06. 21:23:38
Legalább a nevét tanuld meg leírni, kedves túloskolázott edzőtársam...
Miért feltételezed Orbánról? Ő nem dugná meg az összes családtagját érte? Dehogynem. A tények ezt mutatják. S akkor mi van?

Az, hogy te mit képzelsz rólam, senkit sem érdekel, engem a legkevésbé.

"A pajzsok nevének javaslom:
Ferenc és Viktor"
Akkor már inkább "Fasz és szopó" (c) Ford Fairlane.
k.andris

Az a baj Veletek, hogy az elemi szintű logikával is hadilábon álltok. Hetente hétszer megy a crying game, hogy fogyik a magyar, sorvad nemzetünk, etc., de iskolát nem bezárni, kórházi ágyat nem megszüntetni, mert az hazaárulás. Minimum. Holott ha kevesebben vagyunk, akkor logikus, hogy nem kell annyi iskola, annyi kórházi ágy. Olyanok vagytok, mint özv. Kovács Lajosné (Piri néni), aki belegebed a lakás rezsibe, de nem cseréli el a 4,5 méter belmagasságú 97 négyzetmétert, mert ott minden drága Lajosára emlékezteti. De Lajos bácsi, sajnos, már nem él. Ráadásul aki nem akar az általatok kívánatosnak tartott skanzenben élni, és aki nem akarja iskola helyett olyan múzeumba járatni a gyerekét,ami bármikor összedőlhet, és aki nem akar olyan kórházban feküdni, ahol sanszos, hogy a betegség előtt végez vele a lehulló gerenda, az mind komcsi/ávós/panelproli/megvásárolt nyugdíjas. Ezzel azért sokaknak tele lehet már a puttyonya, nem ?! Ja, és kevered a katolikusokat a keresztényekkel. Csak részhalmaz.
Legfeljebb téged nem érdekel
edzőtársadnak meg talán valamelyik kezedet kellene megnevezned

egyél inkább még egy kis rántotthúst, jobban múlik az időd
Az az igazság,hogy szívemből szóltál,rohadt jó ez a cikk.Végre valaki ekkora nyilvánosság előtt is szépen,tömören összefoglalta a lényeget.
I am,Hattory Hanzo fan!De tényleg:)
Ne félj!

Ha te csak abból vagy képes kiindulni, hogy "orbánfan" (tehát koma) vagy gyurcsányfan (tehát _ellenség_) esetleg hazug középenálló (tehát szánnivaló kisköcsög), akkor az téged minősít, nem engem. Mindent elárul, hogy csak a lényegi részekre nem reagáltál.

Tudod kisfiam, kénytelen vagyok feltételezni, hogy te maximum írástudó segédmunkás lehetsz, ha már a szakembereket ennyire lenézed. Te munkásosztály gyöngye, te...
Ne félj! 2007.04.06. 21:23:38

Ez kurvajó :D Le a szakértőkkel, ültessünk oda hozzá nem értőket, az hoz majd aranykort :D:D:D:D
Lemaradtam a szci-s műsorról. De megvan a fityesz legújabb kommunikációs stratégiája: "megvan a Molnár Lajos első áldozata". Gondolom most egy non-stop horror show kezdődik, amiben minden halottról bebizonyítják majd, hogy az eü. reform áldozata lett.
Mindenesetre valami változatosság.
:(
kukacka szerintem ez várható volt. Egyértelmű volt hogy lesz akit ez a reform öl meg, de ha az ellentéte történne akkor meg azért sírnánk hogy hulláradolgozzuk magunkat és mégsincs semmink, a korházak roskadoznak és virágzik bennük (is) a korrupció. És abba is meghalna valaki ez biztos. Vagy ne változtassunk semmit, akkor nem lehet ránk húzni hogy mi öltük meg? Az ilyen hozáállású ne politizáljon, mert itt bizony (közvetetten) emberéletekről kell dönteni. Ami az egyik embernek jó az a másiknak nem, evvan.
elő kéne venni a nem-reform utolsó áldozatát.
Nos, csak azért írtam, mert ez egy gyögyörű, szívszaggató szavazatgyűjtő stratégia lehet. Szerintem a komcsizós, árulós mára már kissé uncsi antipropaganda. Ezzel már nem lehet tovább bőviteni a szavazótábort. De az ilyen Vészhelyzetes sztorik kapósak lesznek.
Csoda-szarvas

Remélem, írástudó segédmunkás vagyok...

1974 óta publikálok, lassan tanulok, legalábbis hozzád képest,

mi lehet az a "minden" ami itt számodra el vagyon árulva?

a "lényeg" meg bizonyára elkerülte figyelmemet, természetesen újra olvasom a szövegeidet, és figyelek...
bocsanátot kérek, ha te is "szakember" vagy, nem akartam senkit sérteni, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy jól fizetett "szakemberek" közreműködésével tartunk itt ahol tartunk

arra meg nem is gondoltam, hogy ilyen váratlan lépéssel bekerülök a családodba és örökbefogadsz, szólíthalak ezek után "drága apusnak"?

gondolom, nem nagyon zavar majd, ha véletlen és sajnálatosan netán korosabb lennék nálad?

Drága apus, jó étvágyat neked.







„Azon gondolkodtam, hogy ha az Index nem fizetné ki helyetted a pervesztések büntetéseit, akkor is ekkora lenne a megmondó kedved, Árpád? Ha saját zsebből kellene finanszírozni?”

Erről eszembe jut egy sztori, meg a cikkhez is kapcsolódik:

Egy görög filozófusnak volt egyszer egy tanítványa, akinek mestere azt parancsolta, három éven keresztül adjon pénzt mindenkinek, aki megsérti őt. Amikor a próba letelt, mestere így szólt hozzá: „Most már elmehetsz Athénba bölcsességet tanulni.” Amikor a tanítvány megérkezett Athénba, egy bölccsel találkozott, aki a város kapujában üldögélve minden arra járót sértegetett. Megkapta a magáét a tanítvány is, aki hahotázni kezdett. „Miért nevetsz, amikor én sértegettelek?”, kérdezte a bölcs. „Azért”, felelte a tanítvány, „mert három állól éven keresztül fizettem az efféle bánásmódért, és most tőled megkapom ingyen”. „Lépj be nyugodtan a városba”, felelte a bölcs, „itt minden a tiéd...”
Miért csak most, miért csak W.? Komolyan, mindenki tudja, hogy a király meztelen, és mégis csak totál elfogult, "baloldali", komolyan egyáltalán nem vehető "újságírók" írnak ilyeneket. Hoil van a _független_ értelmiség? Miért hallgat és miért sorakozik fel a _létező_ értelmiség az egyik ill. másik oldalra? Vagy miért hallgat, ha nem? Az amit W. csinál, az egyszerűen az esetek nagy részében nem más, mint ami egy tisztességes újságírótól minimálisan elvárható.
Más kérdés hogy én az ő helyében nem merném ezt ilyen nyersen megfogalmazni, de ez már rólam szól, nem érdekes.
Az mondjuk kicsit fáj, hogy odaraktad a MN-idézetet, mivel sztem ezzel azt mondod, hogy "ó is! ő is!". Nem kell. __Evidencia__, hogy nyugodtan nevezhetsz fasznak bárkit, ha pedig sokak által tisztelt közszereplő, akinek van tekintélye, hatalma, és ezzel visszaélhet, akkor meg különösen. Erre vagy (többek között). A vicc az, hogy miközben ezt írom, ég a pofám, mert ezek általános iskolai közhelyeket, amiket normál esetben csak olyanok írnak akik önálló gondolatok híján nyilvánvalóságokat ismételgetnek, nyilvánvalóságokat ismételgetnek.
Árpád!

ugye ezt humornak szántad?

Ne félj:

'74 óta nem bírtál megtanulni helyesen írni?
Joaquin
"Ez kurvajó :D Le a szakértőkkel, ültessünk oda hozzá nem értőket, az hoz majd aranykort :D:D:D:D"

Az aranykor, már itt van, eddig is a "szakértők" munkálkodtak ebben az országban. Például: a BKV-t is szakértők vezetik, az összes konszolidált bankunkat szakértők vezették,a négyes metró mellett is szakértők érveltek, sőt a Kőröshegyi hidat is szakértők véleménye alapján szopatták be velünk, és milyen jó szakértők az utóbbi 40 milliárda került! Soroljam még ezeket az eredményeket? Hallottál már olyasmiről, hogy szakértők szrájkba léptek, kivonultak az útcára, hogy szakmailag káros, ostoba intézkedéseket nem hajtanak végre? Ha pénzed van,vagy függőséget teremtesz mindendenre ostobasághoz találsz "szakértőt".
Ne félj! 2007.04.06. 22:44:48
"1974 óta publikálok, lassan tanulok, legalábbis hozzád képest"

Hűha. Minnyá' tisztelgek, várgyá'. Meg szabad kérdezni, nagyjából mit publikálsz?

"mi lehet az a "minden" ami itt számodra el vagyon árulva?"

Amúgy publikálóként hosszú "ú"-val írni Gyurcsány nevét,
Pl a vitához való hozzáállásodról a minden. Tudod egy idő után az ember a magnetofonhoz nem szívesen beszél.

"a "lényeg" meg bizonyára elkerülte figyelmemet"

Bizonyára. Van ez így, nem szégyen az.

"bocsanátot kérek, ha te is "szakember" vagy, nem akartam senkit sérteni, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy jól fizetett "szakemberek" közreműködésével tartunk itt ahol tartunk"

Gondolom magadat is jó szakembernek tartod magad. Vagy ha nem, akkor mit keresel még a szakmádban? (A félreértések elkerülés végett: én nem vagyok publikáló személy, egy árva flekket se adtam le soha.)

"arra meg nem is gondoltam, hogy ilyen váratlan lépéssel bekerülök a családodba és örökbefogadsz, szólíthalak ezek után "drága apusnak"?"

Tőlem aztán náncsi néninek is. Sokat már nem oszt, nem szoroz.

"gondolom, nem nagyon zavar majd, ha véletlen és sajnálatosan netán korosabb lennék nálad?"

A kor nem érdem, hanem állapot. Kit érdekel, hogy mennyi idős vagy? S persze egy percig sem rémlik, hogy azt sem tudod, én mennyi idős is vagyok. De nem baj, ugye nem zavarna, ha kiderülne, hogy én vagyok az idősebb?
Távkiértékelésből jeles, szövegértésből elégtelen. Jó szakember.

Ezt meg már csak margóra: ha valóban publikálsz, akkor a lektorod/korrektorod mélységesen sajnálom. Az ilyen mondatokat a homlokodra kéne ragasztani palmafix-szel:
"pitiáner félmüvelt, rossz oktatásban képzett öntelt "szakemberek", közben a polikusokra mutogatnak, mert valakire át kell tólni a saját tehettelenségét"
Jajmár vadász..ne bántsd már.

Reform haláleset: senki nem tudja elképzelni, hogy az az ember valóban azért halt meg, mert szakszerű ellátás helyett továbbutaztatták egy másik kórházba? Ahogy nézem, a maszoposok meg a libsik nem tudják elképzelni, a fideszesek meg igen.

A mi kis megosztott kurvaországunk. ( nem én találtam ki a fogalmat, de illik ránk sajnos).
Csoda-Szarvas-Vadász

Hülyeség szórakozni a ragasztóval. Egyszerűbb a százas szög.
swen

Apró tévedés ( ami jelen esetben morbid kifejezés, hiszen meghalt a beteg ): a páciens megkapta a szakszerű ellátást, majd továbbszállították.... Milyen orvos az, aki nem tudja felmérni, hogy a beteg esetleg nem éli túl a 25 kilométeres mentőzést? Ami max. 30-40 perc?
Bizony, korrektor nélkül nem jelenik meg semmi.


”Tudod kisfiam, kénytelen vagyok feltételezni, hogy te maximum írástudó segédmunkás lehetsz, ha már a szakembereket ennyire lenézed.”

„A kor nem érdem, hanem állapot. Kit érdekel, hogy mennyi idős vagy? S persze egy percig sem rémlik, hogy azt sem tudod, én mennyi idős is vagyok.”

Nem zavartad össze magad?

Nem kellene melléd, no nem helyesírást ellenőrző program, hanem valami más?
Egy szakember esetleg?

swen: mer' eddig nem haltak meg emberek ugyanezen ok miatt? Esetleg azért, mert nem volt pénz a szakszerű ellátásra? Mert nem volt (nincs) pénz a szakemberekre (akármennyire is fél ettől a stótól Ne félj! :p )?

Ez eccerű' demagógia. Semmi több. Porhintés. Nem lehet garantálni, hogy _senki_ ne haljon meg, pláne nem a magyar egészségügyben. Maximum arra lehet törekedni, hogy a lehető legtöbb emberen tudjanak segíteni. Az, hogy ennek mi a legjobb módja (mindenütt kórház, minden második sarkon, vagy éppen kevesebb, de jobban felszerelt), abban megoszlanak a vélemények. A "maszop"-osok (meg jónéhány nem "maszop"-os is) azt mondják a kevesebb néha több, a "fityesz"-esek meg azt, hogy mindegy mennyi pénz van rá, mert nem ők kormányoznak, nem nekik kell most finanszírozni, legyen minél több, mindegy milyen állapotban vannak, mindegy, hogy nincs elég szakember, és a fél kórház üres, azé' csak legyen.

Én hajlok az előbbire, de nem vagyok benne biztos, hogy tényleg az a _legjobb_ megoldás. Viszont azt hiszem, jobb, mint ami most van.
Jóó nem gondoltam az előbbit isteni kinyilatkoztatásnak, mert fogalmam sincs, mi az igazság. Amit biztosan tudok: súlyos betegnek semmiképpen nem tesz jót a szállítás. Ehhez még talán orvosnak sem kell lenni. Kivéve, ha veseköve van és a rázós utaktól magától kipotyog.
Meg halt egy ember.

Meg kellene várni, hogy egy korrekt vizsgálat kiderítse, minek volt a következménye a halál.

Ez nem pártállás szerint dönthető el.

Igaz, kételyeim vannak az objektív szakértői vélemények iránt.

Feltűnően sok esetben haszonelvűnek tűnnek
swen 2007.04.06. 23:49:15
Csináljunk mobil kórházakat. :D Mindenki maradjon otthon, az ingatlanok árából meg szerezzünk be mobil laborokat, műtőket, eszközöket. :D Nem a beteg megy orvoshoz, hanem az orvos beteghez. :D

Ne félj! 2007.04.06. 23:53:27
Egyetértek.
Ez megint röhejes. Swennek abban teljesen igaza van, hogy túl sokan reagálnak zsigerből.
Nekem pl. halvány lila fingom sincs, hogy szegény ember mitől halt meg. Nyilvánvaló hogy se Molnár Lajosnak, se "pártunknak és kormányunknak" sem volt szándéka hogy a csóka meghaljon. Aki ezt gondolja, az kérem kapcsolja ki. A hiba az Ön készülékében van.
Ugyanakkor érdekel, hogy az új rendszernek van-e olyan hibája, amiből egy ilyen eset következik. Még akkor is, ha Allah már rég eldöntötte, hogy a szóban forgó mindenképp meghal, akár viszik akár nem.
Itt lenne Fideszkének a terepe, hogy mondja el nekem, eccerűnek, hogy baszod,1. ez amit a kormány csinál az szar, mert: és itt jönne egy csomó érv, példa és tanulság, 2. ezzel szemben itt a megoldás, szintén érvekkel stb.

Basszus, így nem lehet, hogy gyilkos, meg feljelentem. Hogyismondjam, engem Gyurcsány Ferenc már meggyőzött azzal kapcsolatban, hogy tud hibázni, egy erkölcstelen genya, stb. de ezt a hajunkra kenhetjük a konkrét kérdéssel kapcsolatban, vagyishogy millen is legyen akkor ez a' egészségügy. Aki itt feljelentésekkel faszol(Hódmezővásárhely polgármestere), az labdát dob a kormánynak, hogy "látjátok feleim kik ezek? Por és hamu, ezek ezek." Nincs rákényszerítve érdemi válaszokra, nincsenek érdemi kérdések.

Megint az a rosszérzésem van, hogy a kisdobos 12 pontját büfögöm fel, minden amit írtam totál egyértelmű evidencia.
Kedves T.W. tehetséged van az íráshoz, viszont a szégyenérzet, mint morális fék, -sajnos- hiányzik belőled. Kár.....
Wes, így van. Evidencia kellene, hogy legyen. Erről az egészről hirtelen a felelősség kérdése jutott eszembe. Talán akkor teszünk némi előrelépést demokrácia ügyben, ha minden balul sikerült eseménynek, legyen az tüzijáték, vihar, szerencsétlen haláleset, tojásforradalom leverése vagy bármi - egyszer majd a jövőben felelőse lesz, aki büntethető, leváltható, visszahívható. Lehet, hogy naív liba vagyok, de fontosnak érzem. Úgy tudom, egy törvény is úgy kerek, ha a betartatásról is rendelkezik valamint a retorzióról is, ha nem tartja be valaki vagy hogy is van ez. Azt akarom kihozni ebből, hogy igenis keressék meg a felelőst és vigye el a balhét. de ezt is el fogják maszatolni, mint minden mást.
Vadász, tök jó az ötlet:) Csak kicsit strapásnak tűnik:) Még jobb ötletem van. Ne menjünk sohasem orvoshoz. Állítólag az a hosszú élet titka.
20 perc alatt sem jelent meg, amit válaszoltam neked vadász. még várok egy picit.
Kedves Árpád,

Nem szeretek sem szopni sem nyalni.
Az egyiket szexuális értelemben a másikat emberi értelemben.

De ez az írásod igazán komolyan fasza.
Teccett.

Azt hiszem te mondtad ki amit rég gondolok... az utolsó mondatban.

De ha megengeded kicsit kiegészíteném.

Orbán Viktor egy KIS fasz.

Mert a nagy fasznak nincsenek komplexusai az van oszt kész öröl a létnek.

A kis fasz az kiabál hogy ő egy nagy fasz csak senki nem érti meg őtet.

De aki látja tudja mi az hogy kicsi és Ejaculatio praecox és nagy és bírja idegekkel vérrel.
Vak O.V rajongók kedvéért:
ejaculatio praecox - Korai magömlés, mely bekövetkezhet a pénisz hüvelybe vezetése előtt, a szeméremajkak ingerlésére vagy közvetlen a behatolás után. Ez az állapot lehetetlenné teszi a nő kielégülését, mert nem jut idő a hüvely belső ingerlésére.

Lefordítva:
Bevezetés - előkészületek kampány alatti öntudatlan fizikai reakció ami lehetetlenné teszi a sikeres boldog együttlétet.
Ajánlom a következő választáskor végig gondolni kivel (melyik FASSZAL) akarunk baszni.
Igazából azt nem értem, hogy ezt a cikket az index írta, az index egy újságírója írta, az index szerkesztője írta, egy közblogger írta, egy magánblogger írta... vagy ki írta?

Ki lesz itt beperelve? Ki van kinn, ki van benn?

Hogy van ez?

A magánember szólásszabadságát védjük? Mert szerintem a magánember nem pereltetik be. Az indexét? De hát ez itt egy magánblog. Nem értem.

Valaki világosítson fel.
szerintem Szijjártó is fasz, hogy megemlékezzünk róla is
Tóta egy fasz.
Éljen az árokbetemetés, a megbékélés!
Bávatag:
Az index azt írta egy cikkében (nem TótaW), hogy Ovi megőrült. Szíjjártó közölte, hogy jogi lépéseket tesznek (ami nem feltétlenül pereskedés), mire az index leszedte a cikkből az orvosi szakvéleményét. A belinkelt indexes cikkben ez a szó már nem szerepel.
Totya is írt egyet a blogjába amiatt, hogy az indexet perrel fenyegették; ezt itt felül, de ezért meg nem fog perelni senki. Sztem.
w.blog.hu/2007/04/06/helyreigazitas_2#c331405
Na ezt tanulságos volt végigolvasni.Azért némelyek alpári stílusa és elfogultsága bámulatos.Persze mit is várjon az ember?Ennek a stílusnak tökéletesen megfelel a mai pol."elit".SAJNÁLATOS,HOGY A JÓZAN HANGNEM KEZD VISSZASZORULNI.Valóban erről szól ma Mo.?
Szellemi nihil.
Na!
Mindenkinek Áldott Ünnepet.
mollaris
Megjegyzem egy közszereplőnek el kell viselnie elég erős kritikát stb, ú.h. asszem Tótáék (vagy az index újsírója) eléggé jó pozíciókból indul.

Amúgy megjegyzem azért télleg egy kicsit sok már ez a zúdulás OV-ra. Nem unalmas?
A hülye bandáját neki, így aztán várhatja mindenki a Nagy Nemzeti Megbékélést.
füles: a kis faszt magyarul úgy mondjuk: pöcs.
mi van??????
Engem mindig meglep hogy még vannak olyan idióták akik itt nagyban gyalázzák kedves politikusainkat és erről képeset itt órákat vitázni. Túl sok időtök van? Ennek mi az értelme? Beírsz egy kommentet hogy orbán/gyurcsány egy fasz akkor mi lesz? Majd én elolvasom és azt modom hogy jéé tényleg eddig mszp fan voltam de látva hogy KBéla utálja gyurcsányt majd megtérek? Szerintem inkább menjetek egyet kirándulni tök jó idő van (Ez W.-re is vonatkozik)
Ez gonosz volt.

Mr. Bean egy szerethető figura. Nem pedig egy "sikeres" politikus...
Nevezzék el a fúrópajzsot Árpádnak. Vagy Fasznak... :)
Minden Fasz nevében kikérem ezt a sértést. Minket ne orbánozzon le egy fasz zsurnalista.
"Orbán Viktor nem őrült meg. Orbán Viktor egy fasz." (Tóta W.)

Nem tudom az Indexnél hány kisérlet van engedélyezve egy rövid tőmondat végső megfogalmazására?

Ez a változat már pontosan az ötödik, rövid egy napon belül.

Én Molnár (Kóka) kezébe adnám az ügyet, megreformálhatná az Indexet, mert nagy a pazarlás a tőmondatoknál.

Tőmondatszám leépítést!
Na ez egy jó mecs lesz megint, majd lehet habogni a bíróságon az iróniáról, amiről természetesen a szerzőnek fingja nincs. Majd lesz még egy jogerős végzése arról, hogy tényleg nem tudja, mi az. Mifelénk mondják erre, hogy majd pattog, mint kecskeszar a deszkán.
Azt hittem, Tóta, te azért kevésbé vagy bolgárgyuri... Tévedtem, van ez így.
Kicsit bolgárgyuri, kicsit fialajancsi, de leginkább tótavé:)
OV fasz.
Nem! GYF a fasz.
Nem! TWA a fasz.
Nem! Te vagy a fasz.
NEM! Én semmiképpen nem lehetek.
OV a fasz.
muhaha
Árpi!
Nem nagyon értem, hogy Te a Nagy Magyar Megmondó Ember (röviden - NaMaMÉ), miért nem kedvenc Ferencedet fikkantgatod, mint annó a Ferenc közelben c. írásodban, olyan szépen tetted. Csak nem koppintottak érte a pennádra?
OV nincs hatalmon 6. éve. Gyáva, korrupt ostobaság elővenni bármiért. A döglött oroszlánt úriember nem rugdossa, főleg, ha vannak annál büdösebb dögök is a politika szemétdombján!
Velük kellene foglalkozni, ha már a küldetéstudat a fika ragados, mindenre és mindenkire kiterjedő ződ mezejére kalandoztál.
Bátorság! Barátaid a bal-(nem)lib koalicióban megérdemelnék az építő kritikát, aminek, amúgy híjján vannak! Biztos lelkesen üdvözölnék azt a genyát, amit rájuk zúdítanál. Miért nem mered, pl. Kókát, a "dunaújvárosi vagányt" előkapni? Mi köze ehhez az egész mocsokhoz a partvonalon kívül rekedt ellenzéknek? Csak annyi, hogy létezik? Bár,nektek az épp elég! Igazad van! Ti, az igazi kíméletlen, igazságosztó, Terminátor liberálisok mindent megtesztek, hogy más véleménye is felszinre kerüljön. Csak másképp! És aki hangoztatja, az kerüljön mihamarabb a felszin alá, levegő nélkül.



Kedves Stanc Andráis előzőkben azt írod, hogy OV "6 éve nincs hatalmon", meghogy "alvo oroszlán" és egyebek. Ez mind igaz. De OV. mégis a honi politikának meghatározója, a maga békétlenségével, velejéig mocskos gondolatiságával. Ő az aki képes feláldozni az ország nyugáalmát és jóhírét ambiconális érdekei végett.
Orbán egy szemét, akiről csak negatív jelzőkkel lehet beszélni. Habár, most tett valamit ami említésre méltó, gründolt egy foci sulit fatornyos hazájában. Az első pozitív tett amióta elmondta beszédét a Hősök terén. Persze ha valaki megkérdezni a vagyonbevallásához viszonyítva miből tudott adni sok millió forintnyi értéket ennek a bizonyos focisulinak, érdekes fejvakargatásban lenne része a revizornak. Csak azokat nem baszogatja az APEH akik a köz javára adakoznak. Pedig ez hiba és nem demokratikus. Egyszóval Viktornál gerinctelenebb politikust talán csak a DélAmerikai banán köztrsaságokban lehet találni. Ha nem lenne, sokkal előbbre tartanánk. A legnagyobb baja, hogy saját pártját és annak normálisbb tagjait FERTŐZI!
Na, Drukker "elvtárs", önmérséklet.
Kedves Tóta W.

Te egy hülye fasz vagy.

Őrült-e vagy csak őrült nagy fasz, nagy kérdés, mindenesetre, hogy a rendszerváltás legkártékonyabb figurája, az egyszer tót(-a w) sicher. Sajna, ez baromira kiderül ezekből a hsz-ekből. Tényleg sikerült ennek a végtelenül erőszakos fasznak tökéletesen debilizálni minimum a fele népet. Elvette a tiszta beszéd, a tiszta gondolkodás csekélyke képességét (mint a magyar politikatörténetben oly sok "nagy" fasz elődje), sikerült elérnie, hogy minden közbeszéd a faszságokról szóljon, meg a gyűlöletről. (Mégiscsak a "fasz" metafora jó - tényleg képes szétfröcskölni saját faszságát és sok-sok hasonló faszt előállítania belőle). Nem arról beszélünk, hogy hogyan lehet működtetni egy élhető országot. Balhé nélkül befizetni, amit ki akarunk venni belőle, és közben "a hozzáértõ dolgozó nép gyülekezetében hányni-vetni meg", mi a túró van. Ehelyett az OV által tevőlegesen elbutított nép minden ócska szar horgot bekap, őrjöng, zászlót lenget, tojást és kockakövet dobál, polgári ökrökké alakul, aztán nemzeti konzultál majd engedelmesen népszavaz, közben azt hiszi, jól jár, ha lop-csal-hazudik-sunnyog, nem fizet adót, közteherviselés helyett minimálbéren teng és fröcsög-fröcsög-fröcsög.
Ez a nagy fasz a nyelvet is elvette a kis faszoktól, tönkretette, kifacsarta, használhatatlanná tette szavaikat, jelképeiket, ünnepeiket. Úgy is néznek ki! Ünnepeljék lelkesen nagy történelmi vívmányait! (Csak valaki említene egyet, ami picit is ellensúlyozná rémes kártételeit!)
Éljenek a faszisták!
Ez a Buta Fiú ez jó! Persze jobban tenné, ha szűkebb hazájában próbálna hasznos lenni. Nem mintha két féleszű (Borkai a másik) kitenne egy épet, de akkor is. Hallottam, hogy 98-as mintára megy arrafelé is az élet, ti. portástól kezdve "letámadunk". Az odáig rendben van, hogy ha nem megy a kupleráj, akkor nem a bútort, hanem a lányokat cseréljük, DE! Azért nem árt, ha a lányok a külcsín mellett a szakmához is konyítanak valamicskét.
felszólítom, balfék úr, mondja a szemembe, hogy faszista vagyok! :)
Ennyi BALféket, úristen... egyszem, drukkker, mi lenne veletek, ha nem lenne orbán, akit terápiás célból gyűlölhettek? Mi lenne az egyszerű világképetekkel, ha nem lehetne mindenért a patás ördögöt hibáztatni? (Nem kétlem, ha 20 évig kormányoznak még a szocik, 20 év múlva is az lesz a magyarázat, hogy 98-2002 között a fidesz olyan súlyos károkat okozott, és azóta is radikális ellenzék állandó békétlensége miatt nem megy a szekér...)
"Nem kétlem, ha 20 évig kormányoznak még a szocik, 20 év múlva is az lesz a magyarázat, hogy 98-2002 között a fidesz olyan súlyos károkat okozott, és azóta is radikális ellenzék állandó békétlensége miatt nem megy a szekér..."

És a legelszomorítóbb az, hogy a dolgok mit sem változtak cirka 50 év alatt, ugyanaz a drágalátos móccer, mindenki hibás, csak pártunk és kormányunk nem tehet semmiről.
Minden tiszteletem Tóta W. Árpádé, az egyetlen általam ismert ember ebben az országban, aki bevallja, hogy szinte semmihez nem ért (mellesleg, ebben nem mond igazat), de ami cikkének végső konklúzióját illeti, nem tudok vele egyet érteni. Sőt. Kikérem magamnak a faszom nevében.
Mea culpa: nem olvastam végig az összest, és lényegében megismételtem behin úr poénját. Üdv a moderának.
Hogy Stanc druszám döglött oroszlánt emleget vele kapcsolatban... hát... kiváncsi vagyok, mit mondana erre Szijjártó pajtás, aki olyan reklámfiú, mint a Maszop főszóvivője... (A franc, ennek se jut eszembe a neve, talán nem véletlenül...)
Bocs, az előbb azt hittem, kiszórták a hozzászólásomat, de látom, lejött. Kár. Ja, és index mellett tessék Kazohíniát is olvasni!
Bocs, az előbb azt hittem, kiszórták a hozzászólásomat, de látom, lejött. Kár. Ja, és index mellett tessék Kazohíniát is olvasni!
Invictus, nem a szekérről beszélünk és beszéltem itt és most, hanem az elképesztően színvonaltalan népbutításról, a magyarozásról, idegenezésről, istenezésről, polgározásról, EU-zásról, karvalytőkésezésről, arisztokratázásról, oroszozásról, "mi és ők"-özésről, folyamatos ötlettelen, de azért mélységesen kártékony árokásásról. Egyébként ez a "patás ördög"-érv magától a patás mimózától is mérhetetlen demagóg dolog ovitól, ovisoknak.
Hattory Hanzo!

Bocsánat, csak most olvastam el a hozzá(m)szólásodat. Kérlek, csak annyit árulj el nekem, hogyan jutottál az írásomból arra a következtetésre, hogy "keverem a katolikusokat a keresztényekkel"?

Válaszodat előre is köszönöm!
Ghymes : Tudjátok magyarok

Tudjátok, magyarok, hírösök valátok,
Míg nagy szeretettel egymást hallgatátok,
De mihelt köztetök ti meghasonlátok,
Ottan országtokban, ím, mint pusztulátok.
süti beállítások módosítása