W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Kedves Naplóm!

2007.02.01. 06:30 Tóta W. Árpád

Egyéves lett a Gyurcsány-blog. Boldog szülinapot. Vessünk számot. Vajon jó dolog-e, hogy a miniszterelnök blogol, és jól blogol-e a miniszterelnök?

A miniszterelnöki blog önmagában se nem jó, se nem rossz. Még az sem, hogy Gyurcsány olykor hírértékű dolgokat jelent be blogjában: ugyan, polgártársak, mitől lenne elegánsabb vagy komolyabb, ha egy Napkelte-interjúban tenné? Semmitől, sőt. Az se baj, ha kevesebben olvassák, mint ahányan – ismeretlen okból – a Napkeltét nézik, mert ha kell, akkor a sajtó teríti a hírt.

A blog kényelmes, testreszabható keret. Nem kell például elcseszett furnérdíszletek közt feszengeni, mint a reggeli műsorokban, és nem kell folyton leállni, amíg a technikusok odaérnek a hidraulikával, hogy kiszabadítsák Győrffy Miklóst a farpofák közül. Nincs felkészületlen riporter, se túlságosan felkészült, sőt olyan makacs CNN-es-féle sincs. A blogger maga szabja meg, miről és hogyan nyilatkozik. Viszonylag biztonságosan teljesítheti havi emberarcúság-normáját is, vagyis adagolhat bulvárhíreket. Ha akar, lök pár sort Totó kutyáról, a gyerekekről vagy a napelemes helikopterről, de nem megy be külön ezért a Szuláksóba, nem fújatja meg hozzá a cirkuszi trombitákat.

Klafa dolog, hogy a miniszterelnök blogol, szerintem. Meg cool is, mert modern.

A blog nyilván választási céllal indult, naná; mint sok másik. A jelentősebbek közül csak Gyurcsány folytatta aktívan; megkülönböztetve magát a többiektől, akiknek csak arra kellett.

Ezzel is jelezve elszántságát.

Hogy jól csinálja-e, azt nem érdemes összemérni más népszerű blogokkal, mint például ezzel, hiszen míg én itt baszom a rezet egész álló nap a macskával, napisajtóval és adott esetben a kanonikus kurvasok borral, addig ő ide-oda szaladgál, mohó emeszpéseket verdes szájba puszta kézzel, míg más mohó emeszpésekkel méltányos alkukat köt, különféle találkozókon vesz részt, számol, beszél, táncol és főleg reformál. Épp csak annyi ideje van blogolni, hogy diktafonba mondja a körülbelüli szöveget.

Viszont. Napi háromezer látogató, az elég kevéske ahhoz képest, hogy mégiscsak ő a miniszterelnök. Ennél újságíróból is több van. Ennél többen vesznek könyveket Hitlerről. Mintegy országértékelésként most elemeljük tekintetünket Gyurcsányról, és az országra vetjük.

Háromezernél sokkal több olyan emberre volna szükség, aki személyétől függetlenül kíváncsi a mindenkori miniszterelnök napi mondókájára. Nem azért, hogy szeresse vagy megszeresse, hanem akár épp azért, hogy kritizálja, parodizálja, darabokra szedje. Utálja, de tudja, hogy kit is utál! A polgárság! basszameg, az hol van? Sorakozó! Az újságolvasók, a politizálók, a hazájuk sorsa iránt érdeklődők? Birkaiskola.

Nemcsak a Gyurcsány-blogról van már szó, hanem általában a politikai érdeklődésről. Ógni-mógni, az igen. Utcakövet hajigálni, az meg hűha. Odakattintani a reformintézkedéseket tárgyaló cikkre, az bezzeg már uncsi, inkább a Győzike jövedelme, az az érdekes, meg a Kelemen Anna csöcse. Az se érdektelen, hogy több tocsiknyi pénz megy el reformimázsra, de egyébként nem volna erre szükség, ha Mr. Magyarember magától elolvasná a vonatkozó cikkeket mittudomén a HVG-ben vagy valahol. Ahelyett, hogy fogalom nélkül anyázna.

Hozzáértően, érdemben anyázni, az sokkal tisztább, szárazabb érzés. Értelme is van, meg foganatja is előbb lesz, mint a sugárbanhányás + tájékozatlanság kombinációnak.

Ami vitathatatlan érdeme a blognak, az az, hogy megmutatta, a Miénk a szíved, Viktor táblával könnyező néninek megvan a balos megfelelője. A rajongás azelőtt csak búvópatakként volt jelen; a vizsgálatához Bolgárt kellett hallgatni, meg behunyt szemmel elképzelni a Népszava szerkesztőségét. Most pár kattintással bárki megnézheti magának például az ilyet:

Kedves Blogosok!

1 éves szülinaphoz gratulálok mindenkinek. Örülök, hogy hozzátok tartozhatom, és sajnálom, hogy az első hónapok kimaradtak az életemből.

Mit szóltok a vezénylő tábornok szervezkedéséhez? Időben ki akarják szabadítani a Kossuth teret a március 15.-i cirkuszhoz.
Remélem, Gergényi Úr nem "dől be" nekik.

vagy

Kedves Miniszterelnök Úr!
Újra szeretném megköszönni, hogy időt, energiát szán kis közösségünkre.
Nagyon várom a 9 órát!
Sajnos, úgy érzem, látom, hogy amint közeledik a tavasz, úgy érezhető a nyugtalanság, fusztráció az emberek között.
Annál inkább örülök annak, hogy Ön - úgy tűnik - visszatalált régi önmagához, optimizmusához.
Sokan vagyunk, akik támogatjuk Önt, és szükségünk van Önre, ezt soha ne felejtse el.
Szeretettel: Csitri

Igen, ilyenek is vagyunk mi, magyarok. Depeche Mode-fanok. Emósok. Azt tegyük hozzá, hogy a Gyurcsány-blogon előzetes moderáció van, a stáb választja ki, kiket enged be. Ezeket például nem kéne. Hiszen mivel is indult ez a blog 2006 január 31-én?

A barátaim és kollegáim láthatóan szeretik hallgatni ezeket a beszámolókat, és azt hiszem, nemcsak szervilizmusból. Egyrészt azért, mert ki nem állom a szervilis embereket, így körülöttem nem is dolgozik ilyen, másrészt azért, mert sokszor hetekkel később is felemlítenek, idéznek egy-egy ilyen a „hivatalos tudósításokból kimaradt” részletet.

Nos, ez végül csattanósan bebizonyosodott, tényleg a mai napig felemlítenek, idéznek egy-egy, a hivatalos tudósításokba féléves késéssel bekerült részletet.

Végül az sem mellékes, hogy mit adott ez az egy év blogolás a szerzőnek, akinek pszichológiai egyensúlya mindannyiunk érdeke. Bizonyára beleolvas időnként a hozzászólásokba, látja a párás szemű fanklubot. Csak remélhetjük, hogy tudja: ezek eltévedt, szomorú sorsú emberek. Nem kell hívőnek lenni ahhoz, hogy naponta felidézzünk egy-egy fontos gondolatot, akár félhangos mormogásban. Ebben az esetben azt: a rajongóim egy beteg ország tünetei, az én munkám célja nem az, hogy többen, hanem hogy minél kevesebben legyenek.

Gyurcsány Ferencnek további kitartó blogolást kívánok, valamint több és cinikusabb olvasót, ezúton.



Címkék: gyurcsány hülyemagyar

231 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr8932656

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Webisztán 2007.02.02. 10:01:37

Önbeteljesítő Webisztán-jóslat: Gyurcsány vlogolni kezd...hetMég az év végén, szavazásdömpingünk idején kérdeztük meg olvasóinkat, hogy szerintük mitől kell rettegnünk leginkább 2007-ben. A szubjektív összeállításban szerepelt az is, hogy "Gyurcsány…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

en regen sokat olvastam, mara kicsit visszamaradt ez a szenvedelyem:D
innen nézve nem tudom melyik blog tartalmaz több hülyeséget. hogy melyik tartalmaz több hülyét, na az már tisztán látható.

az átlag 3000 körüli látogató szám, annál a közszereplőnél, aki a fridi műsorában napokon át onjta az igét, aki népszabadság mellékletet ad ki és a reggeli kifli mellé, ha akarod, ha nem még a kakó is ő, nem olyan rossz eredmény.
különös tekintettel arra, hogy elképzelhető, hogy az ő 3000-ben benne van a 100 leggazdagabb magyar is :)
mert a sorok között tudni kell ám olvasni :)
...'amíg a technikusok odaérnek a hidraulikával, hogy kiszabadítsák Győrffy Miklóst a farpofák közül'

Árpád, megint félrenyeltem a KVt, veszélyes dolog téged olvasni a reggeli mellé :)
Megmondtam én már sokszor, hogy teljesen hiteltelen GyF mesterséges őszintesége, csinált spontaneitása, és a nyársatnyelt közvetlensége. Azért sem olvasák többen. A párásszemű hívők meg... hát nálunk még Isaurának is voltak párásszemű hívői, ehhez képes GyF-éi nagy nullák. Úgy értve, hogy a nagyrészük amúgy is csak a stáb által létezik, és ha tényleg van ilyen marha rajongó - mint ahogy itt is előfordult egy-kettő belőlük - azok jobb is ha ott basszák a rezet ahol jó nekik.
Én megnézném Gyurcsány melyik embere tölti be a pap szerepét a gyurcsányizmusban, aki írogatja azt a szar blogot ... -
tocika · tocika.tvn.hu 2007.02.01. 06:48:17

Írtál neki csöpögős rajongói üzeneteket is? :))
Ez ta seggnyalást! bezzeg ha Zorbán írna blogot..vagy írt volna mikor ő volt a Főnök...mit kapna, kapott volna...
Szerintem várjuk meg, míg Árpád- Farkas Botond nevét átalakítva- meghackeli a blogot!
Szerintem a költségvetéssel is foglakozhatna.. szeret utazni, blogolni... meg videoblogolni...

..jó mindig hallani hogy mi ujság a Rózsadombon...

..ezt a nyomorult tolvajt remélem még börtönben látom életemben...
Quicksilver 2007.02.01. 07:49:54

egyetértek.
Carnivora 2007.02.01. 08:13:15
Én megnézném Gyurcsány melyik embere tölti be a pap szerepét a gyurcsányizmusban, aki írogatja azt a szar blogot ... -

Szerintem ezt ő maga csinálja. A stílus maga az ember ugye... Bár nyilván vannak olyanok, akik néha besegítenek neki.
Na,na...
Azé még emléxem. Az volt a beugró, hogy istenáldjamegadrágaminiszterelnökuratésakedvescsaládját.
Laertes 2007.02.01. 08:17:26
Ez ta seggnyalást! bezzeg ha Zorbán írna blogot..vagy írt volna mikor ő volt a Főnök...mit kapna, kapott volna...

Na,na...
Azé még emléxem. Az volt a beugró, hogy istenáldjamegadrágaminiszterelnökuratésakedvescsaládját.
hát én elég ritkán olvasom mert túl sok ott a sallang, nem érdekel h klára ma levágta a gyerekek körmét meg iyenek. meg hosszú, soat magyaráz ott, és nem lehet alatta normálisan beszélni mert csak oyanok szólnak hozzá akik annyira gusztustalan mértékben imádják azt a hüyét h fél perc alatt az idegességtől remegve zárom be azz az ablakot:)
de tény h energikus egy személy h erre is van ideje... nemsokára állítólag videoblogja is lesz.
Hitler pedig a fiatalok között a legtitokzatosabb meg leginkább érdekes figura, az első helyen áll ha jól emléxem azon a szavazáson h kiről olvasnak a legszivesebben...
Emósok mikor lesznek blogtéma:) nagy divat mostanában róluk beszélni.:)))
egyébként felesleges a blog most gyurcsánynak, mert minden nap ő van az atv-n a friderikusszal, jó kis 1 hetes roadshowt tart. egy fél órát mindig nézek belőle és jókat kacagok:)
Worluk, faszér köllött pont a Depeche Mode-fanokat piszkálni? A Gyurcsány-fanokhoz jobban passzol mondjuk az Nsync-fan vagy akármi.

Tisztelettel,
Egy volt Depeche Mode-fan (ma már fölnőtt)

PS: Láthatólag fideszdroidéknak még a szar is ízetlen, nem tudsz nekik jót csinálni. Akkor minek olvassák a blogod, azt nem értem. Hogy a Csontos, a Keresztes meg a Pilhál, Torkos Matildról nem is beszélve, nem ilyen érdekes? Tough titty, droidéknak az jutott.
Most látom a napelemes helikoptert :D:D:D lol:D


Ouroboros: itt mindig vita van meg kommunikálás. ha nem tetszik akkor menj te is gyurcsányblogra ott hatalmas az egyetértés.
rohadtindpasszosmindensegit

egyebkent meg, csak azert mert valaki miniszterelnoki blogot ir nem biztos hogy emesztheto. szamomra pl egyaltalan nem az, nem tudom olvasni mert ha vegigeroltetetem magam 1-2 poston muszaj aludjak egybol par orat, hogy kipihenjem
Árpi, azér' nem olvasom a Gyurcsány-blogot, mert erre tartunk téged, macskástól és borostól. Ha valami érdekes van ott, úgyis megírod.

Az a bajom a Gyurcsány-bloggal, hogy
-nem is igazi blog, mert nem ő moderál-reagál, hanem a PR-stáb. Ezt egy hozzászóló így fogalmazta meg:
"VAJON ÖN ELOLVASSA A HOZÁSZÓLÁSOKAT?JÓ LENNE HA IDŐNKÉNT REAGÁLNA A VÉLEMÉNYEKRE IS, MERT TÖBBNYIRE ÖNHÖZ INTÉZÜNK KÉRDÉSEKET ÉS VÉLEMÉNYEKET, DE MINTHA A FALNAK BESZÉLNÉNK.NYÍLVÁN ELFOGLALT EMBER, DE NÉHA ESETLEG ÖN IS HOZZÁSZÓLHATNA A REAKCIÓKHOZ.HA JAVASOLHATOM, ÖN IS REGISZTRÁLHATNÁ MAGÁT.BIZTOS VAN RÁ IGÉNY!
KÖSZÖNÖM!"
-baromira nem érdekel, hogy Annának begyulladt a körömágya. Ha egyéb intim témákat is megírna, pl. "ma újabb zseniális ÁFA-csalás jutott eszembe", akkor lehetne őszinte és érdekes. Így csak felfest egy virtuális valóságot, mint a lenyúlós koldusok. Ő akar lenni a mi Izauránk, akinek gondja a mi gondunk. De nem bírom az ilyesmit, tévém sincs, sztármagazinokat is kerülöm.
Wonderland 2007.02.01. 08:18:47

Persze. Gondolom, úgy ahogyan Hitler írta a Mein Kampfot :))
ringwraith 2007.02.01. 08:41:47

Cry your pardon, igazad van, ez sehova sem vezet. Csak kibukott belőlem. Ámde ha {Laertes 2007.02.01. 08:17:26} nem ugyanaz a kategória, mint én az előbb, akkor valamit nem értek.
amoba.hu=Győzike show írásban, szofisztikáltan

Győzike is politikus akart lenni, csak hogy segíthessen szeretett népének. Fleto is.

Igazából az zavar, hogy a bogon keresztüli tájékoztatás engem mindig a pártállam mti-jére emlékeztet. Monderált, és nincs visszakérdezés, csak olvasói levelek.
Szerintem ez elég egyszerű.
Én néha szoktam Napkeltére ébredni, bármennyire is elfogult, meg felhúzom magam rajta.
De ott megvan az esélye, hogy beszélgetés közben valaki beszól a mélyentiszteltnek, vagy, hogy a mélyentisztelt leönti magát kávéval, valami. Kis magyar csodavárás. A blogról viszont az első mondat után süt, hogy megszerkesztett (ami persze nem meglepő), így persze hogy nem olvassa, csak a mélyhívő. A PR cikkeket csak a szorulásosok és a PR-osok olvassák végig.
Magam is szoktam olvasni, bár vagyok olyan elvetemült, hogy Orbánét is olvasnám valószínűleg, ha írna, mert szeretek képben lenni. Ami meg a fanokat illeti... Kétségtelen, jóságos apafigurára vágyó szellemi igénytelenség pártfüggetlen, de azért a mértéke és a megoszlása nem igazán egyenletes. Egyrészt a Gyurcsány-blog hozzászólásai között elég sok kritikus hangvételű is akad (magam is ezt a tábort gyarapítottam), ez a másik oldalt tekintve szinte elképzelhetetlen, ráadásul a seggnyalás mértéke is igencsak eltérő. Azért Gyurcsány családjáért még nem mondtak még misét...
A gyurcsányi blog a lehető legjobbak közé tartozik, számomra nemcsak felemelő érzés, hogy egy hipertérben szivhatok nagyokat a gyurcsányi gondolatokból és ideológiákból, hanem, és mondhatni szinte családtagnak érezhetve magam is részesévé válok a nagypolitikai és a kiscsaládi örömeiknek és buktatóiknak és mohó buzgósággal figyeletem minden apró rezdülését is.
zsanett, ugye csak elfeljtetted kirakni a szmájlit a végére...
Ihajcsuhaj, megy a népszórakoztatás ezerrel...
"Azt tegyük hozzá, hogy a Gyurcsány-blogon előzetes moderáció van, a stáb választja ki, kiket enged be."

Ez majdnem olyan, mint a leninnek nyomtatott Pravda, ahol a szocializmus úgy épült, hogy csak na. Aztán közben tudjuk...

Egyébként meg semmi értelme engedni a kommentelést, ha eleve csak a nekem tetszőeket engedem megjelenni. Az utólagos moderáció, (mint pl ami itt is van) néhány hülye miatt szükséges, ez vitán felül áll.

Most vagy vállalom a nyilvánosságot, vagy nem. Aki kurvának áll ne sírjon, ha baszogatják
Quicksilver 2007.02.01. 07:49:54

ejnye. ha nem irna aszondanatok, hogy az arrogans fucker szoba sem all velünk.
Azért szoktak keményen nekimenni is, szóval az előzetes moderáció nem vélemény-, hanem csak ízlésrendőrség, hogy a miniszterelnök blogjára ne írjanak olyanokat, hogy fasszopó geci, vagy hasonlók. A tolvajt még átengedik :-)
Drága Miniszterelnök Úr! Ezúton kívánok Önnek és becses családjának, ide értve Totó kutyuskát, jó egészséget a következő esztendőben! Jövő ilyenkor, legyen kedves, tájékoztasson, hogyan sikerült újra beilleszkednie a cégvezetés fáradalmaiba. Bízva abban, hogy ügyvédje kitűnő, és nem zavarja hánykolódásával Klárikát és a kis Totó kutyust, zárom soraimat.
Fedor 2007.02.01. 09:20:46

igen. és föleg tegezik le mint TWA-t.
Én is tegezem. A neten nem vagyok hajlandó magázódni, pláne, hogy ő is tegezve szólítja meg az őt olvasókat. Élőben meg még nem találkoztam vele...
pedig nem nehéz vele talizni. csak egy reggeli futásra kell elmenni, néha utána sütire is meginvitál és körbevezet a parlamentben... nagymester baszki az tény. ha kevesebbel beérte volna ki nem lehetne rugni a miniszterelnöki székből. mondjuk sajnos nem nagyon hiszem h valaha is távozna:)
ecet: azt is megmondtam már többször, hogy egy arrogáns fucker ne akarjon nekem közvetlen, őszinte, 'emberi' bloggert játszani. Maradjon arrogáns fasz vagy találjon ki magának egy olyan szerepet, ami jobban áll neki.
Lehet, hogy csak egy náci fidesz-droid vagyok ,de ebben az elkúrt országban nekem már csak az a hiteles újságíró, csak annak tudok hinni, aki mindkét oldallal egyformán bán ,egyensúlyozva. Pl Kóczián Páter. AZ álfüggetlenektől russzul vagyok. Inkább már akkor Bolgár György.
T. Fedor! távol áll tőlem minden cinizmus,sőt miazhogy, nagyonis, mint egy tortából az édesség.
A miniszterelnöki blog píár. Tiszta sor. Nem nektek (nekünk) készült. Van ez így. A legtöbb cégvezető, kommunikátor, stb, blogja is ugyanilyen. Divat a blog, csókolom.

Az meg, hogy GyF milyen. Höhö, én nemtom', még nem volt alkalmam találkozni vele. (Mármint, hogy arrogáns-e avagy sem)
Quicksilver: nem irigyellek, hogy annyit kellett beszélned GyF-fel, hogy erről ilyen markáns véleményt tudsz mondani...

Laertes: lol. Csinálok harmadik oldalt, aztán elkezdek rinyálni, hogy nálam nem egyensúlyoznak, merazok a szemét, részrehajló újságírók. Akármilyen ökörséget mondok is követelem, hogy tudósítsanak róla. Ezt te télleg' komolyan gondolod? Ech.
én nem tudom olvasni, mert mindig rosszul leszek egy sor után : [
egyébként szerintem is arrogáns, nem kell vele beszélgetni, mondja ő mindenhol. egyébként még blogja is van. vagy tudjátok?
de mindegy is, a többi se jobb, csak belőle többet kap, aki kér.
Quick, "maradjon arrogáns fasz, vagy találjon ki magának olyan szerepet, ami jobban áll neki".
A Miniszterelnök Úrnak potenciazavara van? Hiába, a sok elkúrás)
"Az se érdektelen, hogy több tocsiknyi pénz megy el reformimázsra, de egyébként nem volna erre szükség, ha Mr. Magyarember magától elolvasná a vonatkozó cikkeket mittudomén a HVG-ben vagy valahol. Ahelyett, hogy fogalom nélkül anyázna."

azert ez egy kicsit erös, azert költenek csak mert a "paraszt" nem olvas+ a reformimazs olyan kurvajo elmagyaraz mindent, pl "nem kell felni nem fog fajni"
de olyat nem hallani hogy "aze vot ocso a gaz hogy ram szavazz"
Én ott adtam fel, amikor az "újévi vígasságok" kifejezést olvastam. Meglehet, hogy az én szókincsem és kifejezéskultúrám silányult el veszettül, és igénytelenül művelem egyébként gyönyörű és kifejező anyanyelvünket, de nekem ez a kifejezés akkor is nagyon anakronisztikus. Ilyet ma ki mond, hogy "messze kerülünk a karácsonyi készülődés izgalmától, a szilveszteri, újévi vígasságtól"? Nemá. Hiteltelen, komolytalan.
Szerintem is furán áll Gyurcsánynak ez a de laza vagyok stílus, de valahol a kényszer szülte a szerepet. Már az mszp-nek is feltűnt, hogy nem olyan népszerűek a fiatalok között. Na nem azért, mert a fideszért mindenki oda van meg vissza, de az egész pártból árad a 70-es, 80-as évek stichje, amire még rátesznek egy lapáttal a szokásos apparatcsik dumával.
Gondolkodott a Feri, hogy kéne valami fiatalos imázs, de mi legyen az?
Kiss Péter kiad egy hip-hop lemezt? Hm.
Horn Gyula bevallja, hogy fiatalon füvezett, de már nem teszi? Hááát...
Szili Kati félmeztelenül denszel a Budapest Parádén egy kamionon? Pffff.
Vazze, akkor már inkább indítok én egy blogot, az még talán hihető.
Laertes 2007.02.01. 09:29:36

OFF {
Laertes, Téged is megkövetlek. Nem fair a ballábbal fölkelésemet Rajtad leverni. Nem is Te marháztál le a minap. Szóval bocsánatot kérek. } ON

A kiegyensúlyozottságot meg nem úgy értem, én legalábbis, hogy nincs véleményem, nincs preferenciám. Olyan ember nincs, vagy ha van, akkor az igen érdekes fajta.

Ha pedig ebből a Worluk-bejegyzésből az jött le, hogy itten Gyurcsány segge nyalatik, akkor a Győrffys képet, vagy az emós (maradjunk ennél) fanok nem túl hízelgő bemutatását ajánlanám a figyelmedbe.
Elvtársak!

Én a magam részéről ha arra a hangulatra vágyom amit a fletóblog tud nyújtani akkor inkább megnézem a Szomszédok egy epizódját és le van tudva a dolog. Vagy ha a pojáca éhségem ennek ellenére nem elégül ki maradéktalanul, nincs mese rá kell keresni a youtube-on vajon van-e olyan felvétel archiválva ahol Rátony Róbert előadja a "Hej cica, eszem a azt a csöpp kis szád..." operettrészletet.

A 3000 napi látogatottság szerintem nem is olyan rossz eredmény, főleg ahhoz képest, hogy a megcélzott célközönség ilyen idős korban már nagyon nehezen barátkozik meg ezekkel a komputeres ketyerékkel.
Az csak egy "wishful thinking", hogy az emberek legyenek ténylegesen politikailag tájékozottak, ne csak néhány lózungot ismerjenek. A politika, közgazdaságtan,stb. nem könnyen érthető dolgok, és az embereket többnyire nem a mélyebb összefüggések érdeklik, hanem az, hogy holnaptól kezdve mennyibe kerül a cibereleves. Meg hogy a celebek közül ki, kivel, hogyan,és mennyiért. Nincs ez másképp más, nálunk jobban működő országokban sem.
Ne vegyük egy kalap alá a Depeche Mode-ot Gyurcsánnyal.
Én eddig úgy képzeltem a sorsod Árpi, hogy reggel bemész az Index szerkesztőségbe, ott szétpoénkodjátok és röhögitek magatokat, aztán a stáb eléd tesz valmi figyelemreméltót, amire te max fél óra alatt megírod a repostot, majd egész nap kedvenc témáidban búvárkodsz, stb. Ez az otthon végigolvasom az egész magyar sajtót a macskával nem is hangzik olyan cool-nak.
ElChe ·2007.02.01. 09:55:39

Keblemre, Comandante!
Jajésigen, ó rég' fölnőttem, de depeses grufti voltam, Ouroboros, ElChe, hadd csatalkozzam. :)
"Ez az otthon végigolvasom az egész magyar sajtót a macskával nem is hangzik olyan cool-nak."

az élet nem habostorta.

egyébként szerintem idilli és még bor is van.
itt csak a macska van meg.
gyurcsánynak van macskája is?
ukk
Gyurcsány macskája Totó kutyával tart szombatonként Nemzeti Kerekasztalt)
Én is csatlakozom, a Depeche Mode-ot vegyük már ki onnan az emósok vagy mik mellől.
De ha elkapja: jönnek a megszorítások. Nem kell félni, nem fog fájni...
Engem három dolog nem érdekel az életben mindaddig amíg nem kötelező:

- egyházak
- homokosok
- Gyurcsány blog
Carnivora 2007.02.01. 10:12:10
Engem három dolog nem érdekel az életben mindaddig amíg nem kötelező:

- egyházak
- homokosok
- Gyurcsány blog

Mi a helyzet a fehgshuijal?
Nincs ebben az egészben semmi meglepő, csak a médium új. Valamennyien olvastunk/hallottunk már magasztaló verseket, patetikus kórusműveket és áldást sem most kértek először méltatlan főkre. Ám a régebbi időkben sokkal nagyobb volt a távolság a hatalom és az alattvalók között (kevesebb újság, egyetlen rádiócsatorna, stb), könnyebb volt hülyének maradni. Ezzel szemben ma már nem tudsz úgy kapcsolgatni/klikkelni/lapozni hogy ne derüljön ki ezekről valami újabb otrombaság. Valóban létezhetnek olyan életformák, amelyeknek tetszik az ami itt folyik?
Fentről nézve térkép e táj. Egy izgalmas, érdekes, "fantasztikus" modernizációs kísérlet terepe. Egy stratégiai játék.
TWA: "Ennél többen vesznek könyveket Hitlerről."

szerintem ha gyurcsany kiirtana hatmillio embert, az o blogjat is tobben olvasnak. de nem akarok otleteket adni.
Amire én nagyon kíváncsi lennék, az a Gyurcsány-blog mondjuk tíz év múlva, amikor remélhetőleg már nem ő lesz a miniszterelnök. Egy kis visszatekintés, hogy hogyan is volt a kulisszák mögött.

Másfelől meg szerintem jó, hogy már most is van ilyen blog, bár a személyes közléseket én tényleg kihagynám, és csak a politikára szorítkoznék.

Csodálkozom azokon, akik a moderáción csodálkoznak, meg cenzúrát emlegetnek. A blog nem kötelező, hanem teljesen magándolog. Olyan, mint az otthonod. Nem engedsz be bárkit.

Akinek meg ellenvéleménye van, bőven talál magának lehetőséget arra, hogy kifejtse. Teszem azt, indít egy saját blogot. Hogy azt nem olvassa majd kutya se, ez már ne a Gyurcsány hibája legyen.

Meg az sem, hogy nem reagál személyesen a párezer hozzászólásra.
" Laertes 2007.02.01. 08:17:26
Ez ta seggnyalást! bezzeg ha Zorbán írna blogot..vagy írt volna mikor ő volt a Főnök...mit kapna, kapott volna... "

Az még csak hagyján, de képzeld el mit kapott volna, ha okt. 23-án ő lövet a tömegbe, ő veret meg ártatlan járókelőket, névtelen, viperás bekómált pribékekkel, ő mond pl. olyat, hogy a "békákat sem kérdezik meg, ha lecsapolják a mocsarat"?!?!?
Az égig hallatszana a vonyításuk Árpád apóéknak azóta is....
Időnként a Tizedes meg a többiek jut eszembe a mai M.O-ról. Gy.F-ék állnak az Afrika térkép előtt és arról értekeznek, hogy mi lesz majd, ha az öcsödi (nem öszödi!) huszárok átkarolják a kettes magaslatot. Ha meg buknak a kihúzott telefonzsinórral, szórakozottan csak ennyit mondanak: „Ezek a műszakiak… (Darvas)
Ja, hogy azt a sok átöltözést má' meg se említsem.
Csak kíváncsiságképpen kérdezném, szerintetek a bal vagy a jobb oldalon erősebb a cenzúra?
"Csak kíváncsiságképpen kérdezném, szerintetek a bal vagy a jobb oldalon erősebb a cenzúra?"

északkóreában, hol máshol.
Másfelől meg szerintem jó, hogy már most is van ilyen blog, bár a személyes közléseket én tényleg kihagynám, és csak a politikára szorítkoznék.

És akkó hónajt tudjuk meg, hogy apolitikusisember?
Orbányisták, ne verjétek itt a nyálatokat a Fletó blogja miatt. A ti vezéretek különben is a mennyekből trombitálja avítt szentenciáit, azaz sületlenségeit:)
Bár akár szakmányban is baszhatjátok a felhőt. A ti rőzsétek fijjug:)
Még valami: Mi van a netuddki álnevű ápolttal? Netán ma már bevette a gyógyszereit???
hehehe
"ha gyurcsany kiirtana hatmillio embert"

ja csak azt a 6milliot kell emberszámba venni mi?
orfeusz, kísérted a sorsot...
Nyugi! Még latin órán van.;)
Indapass, ergo kéne egy új e-mail cím?!
OFF
Mert a régi e-mail címre nem adja ki a jelszót, sőt belépni sem enged. Ki tudja hányan próbálkoznak még rajtam kívül? Kell egy új e-mail cím, arra reg. Utána pedig összekapcsolni a régi e-mail címet és az új e-mail címet a belépés után rögtön. Csak ezután tudsz kommentelni. Ennyi.
ON
Árpi!
Vagyonnyilatkozatok?
Paralell nyitva a Miniszterelnök úr blogja, és szép, érzelmekben gazdag, vidám napot varázsolnak a maiból nekem a kedves párástekintetű blogoló fanok. Innen köszönöm tisztelettel.

Árpikám, több cinizmust a nagy gondolkodóval szemben! Nagyon úgy tűnik, hogy a reformtörekvések még mielőtt megkezdődtek volna, megbuktak. Szal Gyurcsány egyáltalán nem a szarból kimászás garanciája. Tételesen ő maga a szar. Amiből vétetett.
Aztán meg a patás ördög mondott nemrég vmi érdekeset. Az egyenlőségnek márpedig vége van. Senki téged fel nem húz a szarból, csak te magad. Fel a mélyből magyar. Önerőből.
Csökkentjük az adó meg járulékterheket, viszont drasztikusan visszafogjuk a szociális kiadásokat. Íme a konzervatív ideál, az angolszász modell. Igen, racionalizálni kell az oktatást és az egészségügyet. Igen, be kell zárni néhány iskolát és kórházat. Mindehhez viszont nincs szükség ingatlanpanamára, meg vizitdíjautomatákra. Ugye, értesz engem, Árpikám?
Elhiszed, hogy ezzel a posztkádári baloldallal nincs mit kezdeni? Nézdd meg a szadit, mi folyik ott, ember! Bolsevizálódnak. Még mindig a Kókára buksz?
Szemet kinyit, macskát megetet. Nobilis Kristóffal megbeszéli a konzevatív-liberális jövőt /kac-kac/.
Egyébként mi is a baj GYF. bloggal. Mondjuk csemeték torna órájához nincs igazán mit hozzátenni. Ha Worluk is a macskája szokásairól írna ide se jönne a kutya sem.

Miért nem csinál OV blogot? Valszeg ott többen lennének mint 3000. Persze kivéve, ha az agyhalottakon kívül mindenkit kimoderálnának.
Istenem, micsoda pillanatoknak voltunk tanúi a Gyurcsány-blogon! Az ember szeme elfelhősödik az emlékek rohamától.

Május eleje.

"Látom a ma nyilvánosságra hozott népszerűségi listát és előkelő második helyemet. Ha jól emlékszem, az elmúlt három évben soha ilyen magas értéket nem kaptam, de mindezzel együtt én a pillanatnyi népszerűséget nem tartom a teljesítmény fontos visszajelzésének. Megtanultuk az elmúlt években, hogy a népszerűség jön és megy."

Már tudta, hogy a népszerűség menni fog.
olyan szomorú, hogy vannak orbánisták meg gyurcsányisták.
mindegy, ha nagy leszek és miniszterelnök leszek, biztos lesznek ukkisták.
Bűvös Vadász 2007.02.01. 10:44:46
Ha Worluk is a macskája szokásairól írna ide se jönne a kutya sem.

Biztos ez?:)
Az ungarische polizei hitelességéről is olvasnék pár szót(a most hétvégén készült újabb viperás videjó kapcsán). Tudom, nem kívánságműsor.
"Egyébként mi is a baj GYF. bloggal. "

Semmi gond vele. Pompás szórakozás.
index.hu/politika/belfold/gyurcsanyblo

"Mi az eredménye, ha egy miniszterelnök közel akar kerülni a fiatal, internetező választókhoz, és a kor szellemének megfelelően blogot indít? A magyar történelem első online kormányfőjének induló blogját tűztük a klaviatúra hegyére.
...
Ferenc a nehézkes kezdés után hamar belelendül, és olyan gyöngyszemekkel szórakoztatja a bizonytalan pártpreferenciájú netriótát, mint hogy ő ki nem állja a szervilis beosztottakat, tehát nem a beosztottai szervilizmusa miatt van az, hogy hetekkel később is felidézik a legjobb benyögéseit, amiket ő élőszóban történő blogolásnak nevez. Minden eddiginél jobban irigyeljük a miniszterelnöki kabinetet."

Kicsit fárasztó, ámde remek élmény azóta is. Kell az a háromezer újságíró, akit TótaW említett, mert direktben kicsit tömény.
"Csökkentjük az adó meg járulékterheket, viszont drasztikusan visszafogjuk a szociális kiadásokat. Íme a konzervatív ideál, az angolszász modell."

Kivéve, hogy a választásokat egy szocialista-liberális programmal nyerték. Konzervatív programhoz tetszettek volna a Fideszre szavazni.
"Mi van a netuddki álnevű ápolttal? Netán ma már bevette a gyógyszereit???"

kis szoftverfissítést igényelt, most állítom be neki a ma ismetlendő fidesz-jelszavakat. (gyurcsánytakarodj, komcsikhaza, orbánnélkülnemmegy, stb.)

kis türelmet kérek, mindjárt bebootol.
basten 2007.02.01. 10:47:46

Hát be kell vallanom W macskája engem nem annyira hoz lázba, de persze ez csak én vagyok:)
cziffra, nem tudom, majd amire épp szükség lesz. iskolatej, kisújszállási szabadidőközpont, reformok(aki nem szedi össze a kutyaszart, megbüntetem egymillió dollárra), napi egy kilóméter autópálya, magyarországhoz csatolom norvégiát, világ körüli túrné és meghallgatom a kisembereket, de majd viszek vókment.
elég rég nem néztem be fletohoz, pedig tavaly egy időben napi szinten. nagyjából onnan, h ő lett a me.
főleg azért, mert érdekelt. ő is, meg amit csinált, az is, meg amiket mondott, az is.
aztán elmaradoztam, mert volt más dolgom.
mostanában meg végképp az überlebenskampf-ra ( ez "az én harcom", ó!) vagyok fikszálva :)
ja és nem kommenteltem, legalábbis nem emlékszem. de egyszer írtam neki e-mailt, a me. hivatalba. azt, h dögös a miniszterelnököm. hehhe :) váálaszolt is (vki arról a címről), vmi köszit aláírással és ennyi.
nekem kifejezetten tetszik a "zebrapinty kinéz a kalitkából"-fejtartása :) perverz-e vagyok. :)))
Bűvös Vadász 2007.02.01. 10:50:25
basten 2007.02.01. 10:47:46

Hát be kell vallanom W macskája engem nem annyira hoz lázba, de persze ez csak én vagyok:)
Na,ja éngem csak a kutya se jönne ide kitétel bizonytalanított el. Má' csak a macskája mián.:)
Nem tudom, én soha az életben nem olvastam Gyurcsány blogot, de azt gondolom, hogy van egy nagy előnye:
NEM TÖMIK KI VELE A POSTALÁDÁMAT. Mert azt utálom, és lényegesen többe kerül, mint az, hogy Manyika bepötyögi amit a PR csapat írt abból a két szóból, amit a baloldali OV klón elböffentett vacsi közben.
Van jövőd ukk. De a csatolást kezdjük inkább a környéken.
téligumi - ha lehet, tegyél bele "őskomcsis" neveket, életutakat évszámokkal és valahavolt pártfunkciókkal. ;)
Doomhammer 2007.02.01. 10:48:24

"Pompás szórakozás."

Ezért kellene OV blog ishogy minnél több helyről dőljön a boldogság:)

Persze lehet, hogy OV-nek még az állazaság sem megy, akkor inkább hervasztó lenne.
tótavé a macska/bor/napisajtó-kombóval eléggé megröhögtetett. elképzelem, ahogy otthon klottgatyában dühödten csapkoggya a klavit. dohányzol-e, Árpád? mert a bagófüst még hiányzik a képből...
csak mesésen gazdag országokat csatolok majd. és gyémántból építek minden családnak egy palotát. ingyen.
egyébként, most nem feleslegesen offolok, szavazóbázist építek.

egyébként meg a depesmódosok drogosok voltak, nem? meg sok szélsőjobbos is volt. de lehet rosszul tudom.
Doomhammer, bírsz követni, biztos? Vmi azt súgja, hogy árnyékra vetődtél, mint a Puki a ruszkik ellen 3 mp-vel a vége előtt. Vagy az a Fazekas volt? Rábasztunk így is, úgy is)
Szal, figyelmesen olvas, elemez)
ukk,

az össszes bizti nem volt drogos. Meg olyan is van, aki továbbtanult. :) (szééélsőőőjobbooos? :) )
1szer,ha odatevedtem a Bloggerhez,ugyhogy a tartalmat nem tudom kritizalni.
De abban 1etertek a polityologusokkal,hogy blogot irni azert "veszelyes",mert a zember akkor jobban szamonkerheto,az ellentmondasos bejegyzesek hamar korberohoghetok.
Amugy meg hasonlit a gyerekvallalashoz,ha elkezdi a zember,nincs visszaut.
Sarkanyolo vekkeres Mihaly pont ezekert nem ir szerintem rendszeresen.
Szamara tul veszelyes.Pedig oda renszeresen beneznek.
dave gahan for president!
Paraszt vagyok. Olvastam. Megvakultam.
dzsuli, csak általánosítottam.
meg nincs is bajom a drogosokkal, attól még bárki továbbtanulhat, mert drogozik.
csak egyszer voltam módklubban és én nem vagyok annyira magyar (kinézetű sem), csak kicsit, és kellemetlenül éreztem magam. azt is kicsit.
ukk, íme a pártépítés első akadálya. A netpolgárokat simogatni kell, nem riogatni. Drogosok, szélsőjobbosok fikázva. Hát, baszki, sok reménybeli kuncsaftod maradt:)
JuliaNervosa
"ha lehet, tegyél bele "őskomcsis" neveket, életutakat évszámokkal és valahavolt pártfunkciókkal. ;)"

most próbálom a fő- és számnevek közé a logikai összefüggéseket beszuszakolni, de állandóan hibát jelez.

mindegy, úgy néz ki, így is működőképes.
egyszerűbb, mint gondoltam.
Kedves Árpád!

Én Polgár vagyok! Valamint tájékozott-tájékozódó, érdeklődő, széleslátókörű. És végletekig, radikálisan bulvárellenes. Se Rogán Antal eljegyzése, se Kóka Úr szerelme, se a miniszterelnök gyereke/kutyája/macskája/ebédje/reggelije/(elemes)helikoptere nem érdekel, sőt magasról teszek rá.

Véleményemet egy CNN-en készült, kekec riport sokkal jobban formálja, mint a parasztvakítás, a mellébeszélés.

Üdv,
Klein Úr
majd a félmagyarfélnorvég szavazópolgárok rám szavaznak akkor. remélem nem drogoznak és nem szélsőjobbosok.

de most komolyan, indokolják már meg azok, akik rajongótáborokba tartoznak, hogy miért és miért?
szóval orbán is és gyurcsány is olyan visszataszító, hogy azért vagyok sovány, mert nincs tőlük étvágyam : [
" Kedves Naplóm! Ma vagy egy éves, fel is köszöntött Téged az ATV, a Nap-kelte és a Népszabadság. Jó érzés, hogy ennyien szeretnek, sokan fel is hívtak, hogy gratuláljanak"
"Doomhammer, bírsz követni, biztos? Vmi azt súgja, hogy árnyékra vetődtél, mint a Puki a ruszkik ellen 3 mp-vel a vége előtt."

Elolvastam a kommentet újra háromszor. Úgy is lehet értelmezni, hogy te arra biztatod a publicista urat, hogy nyomjon inkább konzervatív-liberális vonalat, szemben a jelenlegi, mondjuk úgy, vulgár-kádárista-vonal-enyhe-jobbliberális-beütéssel
szemben. Így is lehet értelmezni a szövegedet.

Nézd, Cziffra, szerinted mi az üzenet, amit *én* próbálok átjuttatni? Nem a publicista úrnak, az süket, hanem talán 1-2 olvasónak.

Az üzenet az, hogy egy publicista ne nyomjon vonalat, hanem írja le a véleményét. Nem kádár-jó-orbán-elmebeteg szinten és nem úgy, hogy azt olvasta a Népszavában, hogy a Fidesz amerikaellenes, ez nem színvonal. Ezt mindenki meg tudja csinálni, még én is. Ez nem olyan dolog, amivel egy újságíró értéket ad hozzá.

Hanem azzal lehetett volna véleménypublicisztikában értéket hozzáadni, hogy a publicista úr elvégzi a házi feladatát mondjuk a Gyurcsány-blog kapcsán és lózungok, panelek helyett valami újat mond a Gyurcsány-blog jelentőségéről az elmúlt egy év tükrében.

Például azt, hogy Gyurcsány sikeresen használja fel a blogját arra, hogy elszánt követőivel kommunikáljon és ez önmagában megerősíti a pozícióját az MSZP-n belül. Mások nem is olvassák a cuccot.
Ukk,

szerintem célravezetőbb, ha a programodban megfogalmazod, hogy mutatsz/csinálsz egy jobb világot, ahol egyáltalándesemmiszükség a drogra. :)
Quicksilver 2007.02.01. 09:28:42

ezért nem akartam miniszterelnök lenni. hm ...
vagy ha miniszterelnök leszek, nem bloggolok. tuggya a penész ...
Doomhammer, felteszem, egyikünk sem újságíró, legalábbis szakmányban nem. Ebből következik, hogy a publicisztikai éthoszt nem mi fogjuk ki, vagy átalakítani. Én a Tótát olyankor apádfaszázom, amikor amatőr történészkedik, mert az nekem hazai pálya. Ja meg olyankor, amikor szándékosan csúsztat. Erre a kritikai énem visz, mondhatnánk a bennem élő cinikus fasz.
Viszont ez a Tóta parkettje. Mi csak táncolunk rajta, igaz nem mindegy hogyan.
Szal ballibet átnevelni sztem nem megy erőből. Úgy sejtem, az asszonyt sem azzal fűzted be anno, hogy tedd má szét a lábad, bazze!
Mutassuk meg nekik, hogy különbek vagyunk a híres szürkeállományuknál! Most van itt az idő, a szadinak becsengettek...
julija, ne kérj tőlem lehetetlent. elég, ha rám szavazol.
kapsz dörmögő dömötör előfizetést féláron. na?
a blogomat is újjáélesztem, meg a szemüvegem is hordani fogom. nem elég?
Üdvözlöm a fiatalokat.

Kérlek szépen tikteket, ne mondjatok semmi rosszat a jó miniszterelnök úrra, és a volt miniszterelnök úrra se. Nagyon szépen kérlek. Hajlott koromnál fogva gyakran tör rám a sírás, leginkább emiatt. Nem tudjátok, de az időskori depresszió szörnyű. Édes lányom hord kezelésre. Reumás vagyok, csontritkulásos, pajzsmirigyes. Mindegyik háromszáz, de a lányom fizeti, úgyhogy nem érdekel.

És tudják mit? Nem baj! Ennek így kell lennie. Végtelen szomorúsággal tölt el az állandó acsarkodás, amit itt olvasok rejtvényfejtés és a krumplifőzelék majszolása közben.

Szegény megboldogult férjem balos volt, vérvörös kommunista, párttitkár Békésben.

A lányom jobbos, ott volt az ostromnál.

Legalizáltassátok már a füvet, mert a faszom kivan az állandó ellentétekkel. Jól jönne itt az otthonban naponta egy-két spangli, az italt már nem bírja a májam, meg epével is műtöttek.

Kérlek titeket gyerekek! Van még nagyjából öt évem.

Csókol titeket: özv. Ottó Jánosné Kovács Sára néni
Azért szeretem a W.blogot, mert itt is előfordul ugyan benyalás, de csak elfogadható mértékben. ("ezt jól megírtad, most aztán jól megmondtad neki, stb.) Ha megszólítod Árpádot, válaszol. (Furcsa.:)
Azt gondolom a fentiek alapján már látható, hogy miért nem annyira népszerű GyF blogja. És ha lenne OV-nak is, és hasonlóan csinálná, arra sem lenne több ember kiváncsi. Szerintem.
"cziffra plachta zasztava 2007.02.01. 10:44:39
Csökkentjük az adó meg járulékterheket, viszont drasztikusan visszafogjuk a szociális kiadásokat."

Ezt az eretnekséget! Ahhoz mérsékelni kéne a cigánygyárakba tömött százmilliókat, a maszop szavazóbázisát képező lumpenproli és agyhúgyköves nyugdíjasok mértéken felüli szociális támogatását.
Az ész megáll, még a gondolatra is!
visszaengedem azt az istenáldotta jó unokámat a géphez. iszonyat cigiket csinál. na szevasztok!

Ottó néni
ukk, köszi.

nem kell a dörmögő. :(
Meg nemis kértem semmit, csak ötletet adtam, na. A szemüveg meg egy nagyon hasznos dolog.
teljesen egyetertek az altalanos politikai erdeklodesrol meg a tajekozatlansagot haborgassal es anyazassal kobinalokrol szolo sorokkal.

rendszeresen el szoktam mondani ezzel kapcsolatban a velemenyemet, es rendszeresen elokerul az az ellenvelemeny, hogy nem az atlagembernek kene tudni a sorok kozott olvasni, vagy egyaltalan napilapot olvasni, meg kepben lenni a napi politikarol, hanem azoknak ott abban a baszott nagy epuletben a duna partjan kene ugy csinalni a dolgokat, hogy ne kelljen nekunk rajtuk ragodnunk. ne kelljen tudni ki az xy allamtitkar, sot azt se, hogy ki az xy miniszter.

a legerdekesebb, hogy eleseszu, muvelt, jol tajekozott emberektol is hallottam mar ezt, nemegyszer.

vajon mi lehet az oka ennek?
Sára néni, a tüdeje frankó? Mázlija van, megúszta az "oxigénadót":)
"Doomhammer

Kivéve, hogy a választásokat egy szocialista-liberális programmal nyerték."

Nem. A választásokat hazugsággal nyerték. Az ott hirdetett program köszönő viszonyban sincs a mostani ámokfutásukkal.
play off, látom kezded kapisgálni. Lesz itt nagy sírás - rívás. Hujj, de még mekorra. Az idősek kiirtásáról vizionáló vérbalos nyugdíjasszervezetek. Országos sztrájkokat szervező "független" ágazati érdekképviseletek. Reformdiktatúráról szónokló viszkisgyula)
Hajj, gyerekek, rózsaszín vagyok-e?
juli te nem, én igen. egy nyamvadt szavazatot. de kösz az ötletet. azért.
felajnálok(!!!, nem adok) neked egy tanácsadói állást.
szemüveg hasznos, csak nem tudom hol van. neki fogok hajtani egy fának.
az nem zavar itt senkit hogy megint utolag mondja valamire hogy rossz dontes volt?????
En mar akkor tudtam hogy rossz volt a dontes amikor elkezdtek beszelni a jutalmazasrol:) ehez nem kell politologusnak vagy langelmenek lenni..
De ha ezt a ME nem latja akkor gaz van.
Az ilyen donteseket es javaslatokat zsigerbol kene elutasitani ma magyarorszagon minden felelos politikusnak.
a blogrol,mi szukseg is van ra?
Marmint a miniszterelnoknek?
Arrol ugat hogy szerinte nem jo a kormanyzati kommunkikacio minden masodik honapban.
de akkor miert aldozza blogra a draga idejet amikor eppen hasznalhatna a magyar televizio kepernyojet minden este ha akarna.Valoszinuleg tobb embert tudna elerni, foleg a magyarorszagon nagy szamban megtalalhato idosodo es technikailag kevesbe hozzaerto lakossag koreibol.Akik valoszinuleg tenyleg alultajekozottak a mai magyar politika mocskat illetoen.
Mirol is irok?
Gyurcsany egy hazug es alattomos politikai tulelo,s mint ilyen minden eszkozt megragad ennek a vitathatatlan tenynek az elfedesere.
A blogja nem mas mint egy jol elhelyezett akna.
Kar az ostoban elherdalt bitekert..
Ahhoz mérsékelni kéne a cigánygyárakba tömött százmilliókat, a maszop szavazóbázisát képező lumpenproli és agyhúgyköves nyugdíjasok mértéken felüli szociális támogatását.
Jártál te mostanában a zemberek között? Az egész életében lábátlógató, sok lóvéval teletömött nyugdíjas, a munkakerülő dúsgazdag "cigánygyár" környékén?
cziffra plachta zasztava!

a mama most nem tud jönni, bongozik. egyszer meglátott nálam egy spanglit, kérdezte, mi az, cigizel, kisfiam. nem, mondom, ez marihuána, mama. te narkós vagy fiam? anyád tudja? nem, mondom, ez nem drog mama. ez olyan, mint az alkohol, csak kevésbé káros. na ekkor kipróbálta, rákapott. azóta boldog, csak néha depis, de alapból is az volt. azt mondta, nehogy már piálnia kelljen, azt a mája nem bírja. meg hogy ha úgyse olyan káros, akkor nehogy már megmondják neki, hogy csinálhatja-e, avagy sem. azóta templomba is így jár sőt, állítólag a máriapócsi túra is kurvajól sikerült nekik legutóbb.
Változott a hangsúly az induláshoz képes, az utolsó, háromnegyed órával ezelőtti bejegyzés már így zárul:

„Köszönöm a blog szerelmeseinek hűségét és ragaszkodását.”

Broáf.
Kedves Naplóm!
Ma elgondolkoztam a súlyadón. Na nem a gépjármű súlyadón. Azt most szüntetjük meg. Helyette lesz a teljesítmény-adó. Hiszen ezek az autógyárak egyre jobban növelik az autók teljesítményét. Ezt tudnunk kell meglovagolni. Itt pénzszagot érzek.
Hanem az emberek súlyának megadóztatását. Világos, hogy jobban kopik a járda, ha egy súlyos ember megy rajt! Arról már nem is beszélve, hogy egyre több a túlsúlyos ember. Biztos bevétel ez. Ismét pénzszagot érzek.
Ja! És nem lesz több megszorítás. Sziasztok!
ukk,

nagyon komolyan nyomod vezetés közben a kommentezést.. ;)
Kölcsönadom a szemüvegem, lásd, mindenben számíthatsz a tanácsadódra. :)
Savmart, most tényleg megjelent nekik marcsinéni, vagy a mamád tudata módosult?
Az én kálomista agyam patrónánk eme közbenjáró igyekezetét nehezen tudja feldolgozni:)
Basten, te vérbalos, reformellenes, reakciós. Te akarsz Új Magyarországot?
cziffra plachta zasztava 2007.02.01. 11:50:00
Basten, te vérbalos, reformellenes, reakciós. Te akarsz Új Magyarországot?

Mé' nem mingyá vérbajos?
Miert is kellene bezarni azokat a korhazakat is ahol az elmult 2 evben milliardos raforditassal uj szarnyakat es komplett berendezett mutoket epitettek?
Miert is kell most eladni azokat az epuleteket?
Valami gond lehet a kormanyzati kommunikacioval mert senki nem felelt meg erre a kerdesre.
a blogjan se talaltam semmit errol.
Szoval miert is kell eladni???
A szifilisz, kérlek, úri betegség. Lumpenproli olyant nem szed fel a sarkon a posztkádári Magyarországon)
Vagy mégis? /kac-kac/
Carnivora,

„Engem három dolog nem érdekel az életben mindaddig amíg nem kötelező:

- egyházak
- homokosok
- Gyurcsány blog”

Hm, akkor úgy tűnik, valahogy kötelező lett, ugyanis erőteljesen foglalkozol vele itt és most.
Árpád, erről a témáról megint nincs mit beszélni.

Jó a blog? Igen, az olvassa, aki akarja. Jó, ha a m.e. bloggol? Igen, mert aki nem makarja, nem olvassa.

Jó, ha rajongója van egy gyurcsányorbánnak? Nem, nem jó, vérgáz.

Önmagában a "gyurcsányblog1éves"-téma bonyolultabb ennél?

Persze, lehet itt válaszolgatni a programozott monnyonle-droidoknak, meg bekopizhatom én is, hogy "akimagyar, felamélyből, vagymi", meg lehet viccelődni, hogy csak az egyik pöcs hazudik, a másik nem, az kóbászt csinál a kerítésből, csak ez mind OFF.

Nincs valami érdekesebb téma?

Olyan jó témáid voltak, pl. Interjú Istennel, ilyenek.
cziffra plachta zasztava,

a mamám szereti a jelenéseket... ezért a fűben hisz. :)
savmart 2007.02.01. 12:01:09
cziffra plachta zasztava,

a mamám szereti a jelenéseket... ezért a fűben hisz. :)

Ajánlott olvasmány: Márai Füveskönyve+Jelenések könyve:)
Ez a gy.f. blog ez nem is blog.
A valamikori búzakalászos, kisfiús - kislányos plakátok mai megfelelője: káprázat!

Emlékszik még valaki hogy indult az egész?
A feri meg a kóka beültek a parlamentbe a laptopjukkal, oszt kibaszták a padra maguk elé, mint a szoláriumcicusok a
csili-vili telójukat a bárpultra, mint aki geci modern, és úgy dolgozik mint egy szájberhős.
Munka eszköz mi?

És sokakat meggyőzött ez, hogy ja blog, meg laptop
ezek azért biztos tudják mi a rezgés.
Csak te nem tudtad, meg én.
Azthiszem úgy 8-10 év múlva, ha visszaolvasod
le fogsz izzadni.
OFF Hopp, bocs, az lehet, hogy nem is a tied, most, hogy utánanézek. :) Régen volt. Mindegy, attól még jó téma. ON
basten: az olyan szavakkal, mint a Jelenések Könyve, vigyázni kell ám, minnyá' jön egy okos jobbos, hogy genyakomcsik, mer' Jelentések Könyve így meg úgy... :p
savmart
"a mamám szereti a jelenéseket... ezért a fűben hisz. :) "

akkor a mamád megtréfált téged, és lsd-zik, mivel a fűtől még senkinek nem jelent meg senki :)
Mé'? Ha cigánygyár, meg agyhúgyköves nyugdíjas, akkó Jelenések Könyve ménem?
Szarvasvadász, nem hinném, hogy az okos jobbos genyakomcsizna. Régi lemez, már a nyolcvanas években is zizegett. Hanem a lumpenproli, az tény. Reformelkötelezett baloldal? :D
"Be kell vallanom mennyire mélyen a szívembe hatol az a félelem, hogy 16 éves demokráciánk alapjai, a piacgazdaságon alapuló szociális háttérintézmények klasszikus anakronisztikus ellentéte imbolygó hajóra emlékeztet, mely a szivárványon száll tova a szélben, de... a teremburáját, nem ezért áldoz a nép olyan sokat?! Nem ezért dolgozunk éjt-nappal?
Este van, ülök az ablak előtt, a vörösboron keresztül nézem a várost. Klára keze az enyémben és Bibó idézeteset játszunk. Micsoda erő van ebben az asszonyban. Milyen szerencsés vagyok. Erőssé tesz engem is és most már érzem, hogy lesz elég erőm, hogy keresztülvigyük a reformokat.

Holnap átjön János a szerelmével és activity-zni fogunk."
cpz: lehet nem hallatszott ki az irón-iä a soraimból... :)
A baloldal? Az egy egész Reform-átus. De legalábbis exInternátus... :p
Asszem' abbahagyom a szóvicceket, mer' nagyon szarok, inkább iszok egy kávét, hátha...
Azé, basten, mer nem fér be az ejrópai balos arculatotokba. Hogy is nézett szembe velünk a nagy gondolkodó? Mi jobbosok mindannyian vmi hótmucsai kisköcsögök vagyunk, kívül minden európai demokráciafelfogáson. Most ki rekeszt ki kit, baszki?
plachta zasztava 2007.02.01. 12:15:51
Kérek szépen egy definíciót a lumpenprolira. Hátha beférek,
Tóta!

Előbb olvasom el a HVG-t meg a Heti Választ, minthogy ennek a fasznak olvassam a blogját. És előbb olvastam el a Konvergenciaprogramot, mint az őszödi beszédet felrakta volna ez a gyökér a blogjára. És előbb fogom a törvényt olvasni bármiről, mint az ő commentjeit, vagy bárki uszitását.
Lumpenproli: mindenki, aki állambácsi emlőin szuszorog, holott módjában állna tenni vmit magáért.
play_off 2007.02.01. 11:34:46
Ezt az eretnekséget! Ahhoz mérsékelni kéne a cigánygyárakba tömött százmilliókat, a maszop szavazóbázisát képező lumpenproli és agyhúgyköves nyugdíjasok mértéken felüli szociális támogatását.
cziffra plachta zasztava 2007.02.01. 12:20:53
Mi jobbosok mindannyian vmi hótmucsai kisköcsögök vagyunk, kívül minden európai demokráciafelfogáson.

Öné a tanú!
TWÁ: "személyétől függetlenül kíváncsi a mindenkori miniszterelnök napi mondókájára. Nem azért, hogy szeresse vagy megszeresse, hanem akár épp azért, hogy kritizálja, parodizálja, darabokra szedje. Utálja, de tudja, hogy kit is utál! A polgárság! basszameg, az hol van? Sorakozó! Az újságolvasók, a politizálók, a hazájuk sorsa iránt érdeklődők? Birkaiskola."

Ehhez nem kell naponta olvasni a blogot. Nem hiszem, hogy UGYANAZ a 3000 olvassa minden nap. Én ...khmmm... nem kedvelem a főbloggert, de éppen fent leírtak miatt úgy gondoltam, olvasnom kellene. Azonban ha már ott voltam, sajnos belenéztem a hozzászólásokba is, és attől sajnos olyan fiziológiás elváltozásokat éreztem a gyomorszájam környékén, pulzusban, vérnyomásban, hogy meg kellett győzzem magam, saját egészségem védelme érdekében SOHA TÖBBÉ. Egyébként ami fontos, azt a magyar sajtó úgyis szemlézi, már majdnem annyit hallunk a Fletó blogról mint Győzikéről, és egyszer az az idő is eljöhet, amikor még Kiszel Tündét is leveri említésekben.

De mint tudjuk, a legszűkösebb erőforrás a kor emberének az idő, így legalább ennyivel is több időm marad más blogok olvasásásra (pl. w.blog.hu)

Basten, play off keresetlenül őszinte volt, s nem hótmucsai kisköcsög.
Lássuk be, nehéz megemészteni, hogy a reformelkötelezettség úgy pereg le az egyszeri magyar baloldaliról, mint a máz az agyagedényről. Nem kérlek, nálatok az járja, dögöljön meg a szomszéd tehene. Ez az irigység baloldali kultúrája. erre akartok ti Új Magyarországot építeni?
"Lumpenproli: mindenki, aki állambácsi emlőin szuszorog, holott módjában állna tenni vmit magáért."

Tehát a közalkalmazottak; orvosok, többi kórházi dolgozó, rendőrök, nyugdíjasok, stb. Ők a lumpenprolik. Le velük!
Téligumi LOL Ezt kikérem minden a munkáját becsülettel végző közalkalmazott, orvos, kórházi dolgozó, rendőr, nyugdíjas, stb. nevében. Hát ők nem tettek meg mindent magukért, a családjukért, a hivatásukért?
Árpád,
az ember egy napja mégiscsak 24 órából áll.
Ha max heti egyszer tömören össze lenne foglalva fegyelmezett 6000 karakterben a haza állapatja, bizisten elolvasnám.
Így inkább maradok az egyéb forrásoknál, ami belefér a napba.
A rizsa lehet emberi, de akinek van mondanivalója, az legyen szíves célratörően összefoglalni.
TGM és Huntington is ezért fáraszt le, mert imádnak szövegelni. (Igaz, ott nem a magánmellékszálak miatt hosszú az anyag. De bőven volna mit kivágni a mondanivaló sérülése nélkül.)

Nem komálnám azt a jövőképet, ahol a 4-5 parlamenti párt 2-3 prominensének napi fejfájásait kellene olvasgatnom fél napon át, hogy tudjam, ki mit gondol az ország jelenéről-jövőjéről. Az meg, hogy MIT CSINÁL, blog nélkül is látszik...
Ahhoz mérsékelni kéne a cigánygyárakba tömött százmilliókat, a maszop szavazóbázisát képező lumpenproli és agyhúgyköves nyugdíjasok mértéken felüli szociális támogatását.
play off keresetlenül őszinte volt, s nem hótmucsai kisköcsög.

Ízlés dolga. Kik azok a ti? Hm?
Magyarországnak, ahhoz, hogy felelmelkedjen, önmagát kell felemelnie. Mindenkinek önmagát! Támogatnunk kell a dolgost, a koránkelőt. Segíteni csak az elesettet.
cziffra plachta zasztava:
"Lumpenproli: mindenki, aki állambácsi emlőin szuszorog, holott módjában állna tenni vmit magáért.
cziffra plachta zasztava."
És fel a mélyből, aki magyar. Haza a magasban. Felső határ a csillagos ég stb. És?
Kik azok a "ti"? Mindenki, aki választásról választásra a Kádár-kori koraszülött jóléti állam újjáteremtését várja a szocialista párttól. Aztán keservesen csalódik)
"basten 2007.02.01. 11:42:52

Jártál te mostanában a zemberek között? Az egész életében lábátlógató, sok lóvéval teletömött nyugdíjas, a munkakerülő dúsgazdag "cigánygyár" környékén? "

Látom nem érted. Sebaj. Senki nem mondta, hogy ezek dúsgazdagok, Pityu! Csupán arról van szó, hogy ne csak a becsületesen dolgozó és adózó "középréteget" szívassák Kúcsányék, hanem akkor legyen egységes a szopás.
Látsz te itt olyat, hogy tesznek az adócsaló, minmálbérre bejelentett, de 20 millás terpjáróval pöffeszkedő "vállalkozó", vagy a miniszterek, képviselő extra juttatásai, esetleg a Fletóba szerelmes alzheimer kóros Mari néni munkásmozgalmi extra nyugdíja ellen valamit???
Ez mán régi, de nagyon kell ide:

"Kedves!

Az Orbánt se csesztessétek már, nekem konkrétan országos cimbim, most a hétvégén is átjött az összes kölykével, a Klára mondjuk utálja az Anikót, de a gyerekek kurva jól elvannak. A Viktor meg persze iszik, mint az állat, áthozott négy liter istállóskői lófingatót, oszt úgy bebasztunk, hogy a kormányőrséget véletlenül majdnem ráküldtük Szlovákiára, ha a Szekeres Imi nincs észnél, Pozsony már a mienk.

Üdv,
Feri"
Télikoton, ez nem polfórum, de ha gondolod(
Szal érveket ide, ne kopipésztet, jó...
plachta zasztava 2007.02.01. 12:31:44 Nem kérlek, nálatok az járja, dögöljön meg a szomszéd tehene. Ez az irigység baloldali kultúrája. erre akartok ti Új Magyarországot építeni?

play_off 2007.02.01. 12:42:23 Látsz te itt olyat, hogy tesznek az adócsaló, minmálbérre bejelentett, de 20 millás terpjáróval pöffeszkedő "vállalkozó", vagy a miniszterek, képviselő extra juttatásai, esetleg a Fletóba szerelmes alzheimer kóros Mari néni munkásmozgalmi extra nyugdíja ellen valamit???

Nem dumcsiznátok egy jót?
play_off:
"Mari néni munkásmozgalmi extra nyugdíja"
rotfl.

Mér' a Zorbán tett? Nem. Mindkettő egykutya. Minden szentnek... hát még az ilyen politikai váltógazdaság szereplőinek...
plachta zasztava 2007.02.01. 12:31:44 Nem kérlek, nálatok az járja, dögöljön meg a szomszéd tehene. Ez az irigység baloldali kultúrája. erre akartok ti Új Magyarországot építeni?

play_off:Csupán arról van szó, hogy ne csak a becsületesen dolgozó és adózó "középréteget" szívassák Kúcsányék, hanem akkor legyen egységes a szopás.
Basten, tanuld meg édes anyanyelved! Akkor talán nem vélsz ellentmondást, ott, ahol nincs.
Play off, épp azt mondja, hogy ez ellen kell tenni. Ti balosok meg önelégülten kommunikáljátok a szart, a lófaszt, a semmit. Akinek a reform, ingatlanpanama meg szabadrablás az ne papoljon, hanem sürgősen keressen magának egy jó ügyvédet!
cziffra plachta zasztava:

te fröcsögsz, és amikor már az is kifullad, akkor megpróbálsz sértegetni. De az se sikerül. Télikoton! Muhaha!

nem a tárgyról (a blogról) beszélsz, és képes vagy ezt rajtam számonkérni.

Nincs véleményed, bot?
" basten 2007.02.01. 12:45:57 "

Válaszolnál?
Ha nem is nekem, akkor csak magadnak... csöndben... egy sarokba elhúzódva... kicsit elmerengve ezen.
" basten 2007.02.01. 12:50:22

Úgy látod, hogy amit írtam az irigység???
Akkor olyan alapfogalmakkal nem vagy tisztában, mint igazságosság, közterhek viselése, és persze irigység.
Nincs értelme folytatnunk.
Téligumi uram, hogy miképpen jut el a lelkes blogozó a miniszterelnök naplójától a nem létező reform alternatívájáig, annak megértése némi evolúciós szintet feltételez a befogadótól. Ennek fejlesztésére kéretik elolvasni korábbi kommentjeimet!
play_off 2007.02.01. 12:56:48 Úgy látod, hogy amit írtam az irigység???
Akkor olyan alapfogalmakkal nem vagy tisztában, mint igazságosság, közterhek viselése, és persze irigység.

Ahhoz mérsékelni kéne a cigánygyárakba tömött százmilliókat, a maszop szavazóbázisát képező lumpenproli és agyhúgyköves nyugdíjasok mértéken felüli szociális támogatását.

Ha ez az igazságosság fundamentuma, akkor tényleg felesleges minden szó. A romáktól és a nyugdíjasoktól is vonjunk el, tök igazad van. Írigységről pedig zastawa kollégád értekezett, mint balos ismertetőjegy;)
„Azonban ha már ott voltam, sajnos belenéztem a hozzászólásokba is, és attől sajnos olyan fiziológiás elváltozásokat éreztem a gyomorszájam környékén, pulzusban, vérnyomásban, hogy meg kellett győzzem magam, saját egészségem védelme érdekében SOHA TÖBBÉ.”

:)

Hihetetlen mennyiségben lehetne jó kis broáfos cuccokat idézgetni. Legjobb lenne párban a www.orbanviktor.hu vendégkönyvének bejegyzéseivel.
"annak megértése némi evolúciós szintet feltételez a befogadótól. "

Ez is béna, mellesleg leszarom, hogy hogy jutsz el egy blogtól a komcsilumpemproli-monnyonle-orbánnaljobbvót-ig, droid, ha nem arról van szó.
Most tetszettek látni, milyen nehéz elmondani az "új többségnek", hogy az egyenlősdinek, csókolom, vége van. Jön a kőkemény kapitalizmus. Angolszász modell, amúgy konzervatív módra.
Árpád, ha még a te olvasóid is így reagálnak, mi a faszt várunk ettől az elbaszott országtól?
hozzon már vki egy hidraulikát, hogy a TWÁ-t ki lehessen szedni a farpofák közül!
Árpád olvasói, nem homogén közeg. Ki így reagál, ki úgy. Én mindenesetre mélyen nem értek egyet azzal, hogy az igazságosság nevében a nincstelen romákon és a nyugdíjasokon spóroljon az állam. Lehet, hogy ettől vagyok balos? Szar, nem szar a középosztály és az uralkodó elit kell, hogy a terhek javát viselje.
Cziffra

Furcsa egy figura vagy te, néha teljesen érteni véllek, máskor meg kinyílik a bicsak

Meg is magyarázom

PlayOff valóban mucsai kisköcsög vót, amilyennek a vulgárjobbost látni szereti a baldroid (és ami nem vezet sehova). Miért?

- Mer lumpenprolit lehet úgy definiálni, ahogy te, csak akkor van két baj. Egyrészt oldalfüggetlen, sokan van, és jelenleg megy át mostvasárnapra a Fideszhez
- Mer a lumpenproli és az agyhúgyköves nyugdíjas néha eleve véres szájú jobbos. Meg mer a LP és az AHKNY olyan, hogy egy része akkor is Viktort imádja, ha az személyesen löki le a lépcsőn, egy másik része Fletónak ajánlja a lánya kezét akkor is, ha előtte Fletó mondott lányt már szodomizálta
- Mer a "cigánygyárral" nem az a baj, hogy politikailag inkorrekt, hanem hogy leegyszerűsítő faszság (ahogy amúgy a lumpenproli is és az AHKNY is)

Arányokról lehet vitatkozni, hogy az agyhúgyköves lumpenproli cigány nyugdíjasok inkább kire szavaznak, de szerintem lehet hogy érnének meglepetések

Legfőképp meg azért volt mucsai kiksköcsög, mert ez így nem stílus, nem érv.

A mucsai kisköcsög sem stílus amúgy...nem is szívesen írtam le...tisztulj, papírom :))

Amúgy lehet hogy csak más nem fogta fel, hogy 85 bejegyzéssel feljebb a Fidesz (Viktor) új jelszaváról beszéltél, mint konzervatív/polgári fordulatról? Vagy nem arról beszéltél, és én vagyok a hülye megint?


cziffra plachta zasztava 2007.02.01. 12:38:56

Ja, csak bonyolult definíciós kérdés, hogy ki az elesett, és ki az ingyenélő potyautas.

És majd szólj, ha leírtad az Ultimate Social Justice képletét. Lehet sztochasztikus differenciálegyenlet is, talán még megértem :D
cziffra plachta zasztava
"Csökkentjük az adó meg járulékterheket, viszont drasztikusan visszafogjuk a szociális kiadásokat. Íme a konzervatív ideál, az angolszász modell."
(Csak zárójelben:Ez mondjuk éppen lehetne neoliberális modell is, de mivel attól mindenki sikít nevezük konzervatívnak.)
Én speciel nem nagyon látom, hol lennének itt a jobboldal szerint visszafogva a szociális kiadások. A 14. havi nyugdíjjal, amiről még nemrég is beszélt egy fidesz-közeli nyugdíjas-szervezet vezetője a hírtv-n? Inkább azt látom, hogy bármi ilyen történik, azonnal jön a pénzbehajtás-kórus. Ami meg a minmálbéres vállalkozókat illeti, itt tényleg lenne mit seperni, tudjuk jól.
"Látsz te itt olyat, hogy tesznek az adócsaló, minmálbérre bejelentett, de 20 millás terpjáróval pöffeszkedő "vállalkozó", vagy a miniszterek, képviselő extra juttatásai, esetleg a Fletóba szerelmes alzheimer kóros Mari néni munkásmozgalmi extra nyugdíja ellen valamit???"

Vegyük szét
- Vállalkozó. Hát ezek a vagyonvizsgálatok talán érnek valamit. (Másképp a büdös életben nem fogod meg). A házipénztár-adó is ezt célozta volna, csak alkotmányellenes lett. A belépő ingatlan/vagyonadó pláne (akárhova íratod, valaki ki kell fizesse elviekben). Csak hát ugye az is nettó pénzbehahjtás, nem reform. Mint tudjuk.

- Képviselő juttatásai

Na, cinikus húzás lenne egy GYF által beterjesztett javaslat a költségtérítés 80%-os csökkentéséről...ő ugye egy fillért nem vett fel, mert kurvára nincs rá szüksége... (Igaz Kapolyinak sem :D) De üdvözölném. Bár rögtön megkapná, hogy mekkora demagóg, mert neki úgysincs rá szüksége.

Amúgy tőlem keressen havi másfél milát a képviselő, csak valahogy oldják meg, hogy ne bírjon korrumpálódni. Tényleg itt lenne az idő 1-2 hosszú letöltendőt kiosztani ilyen ügyekben. Álmodom

- MAri néni munkásmozgalmi nyugdíja: ez nyilván hatalmas tétel a költségvetésben, de elviekben egyetértenék a nyirbálással.
A nagyobb falat a 27. havi nyugdíj lenne, vagy hogy is híjják.

Egyébként (zárójel) nem hiszem, hogy a nyugdíjasok jelentős részét nagyon lehetne még fingatni. A gázemelés már elég nekik, hogy ne nagyon dőzsöljenek fartővel meg csirkenyakkal a kis nyavalyások.


" RoFä 2007.02.01. 13:47:40 "

Te egy olyan kis langyos, se nem hal-se nem hús fospisztoly lehetsz.
Stílus, nem stílus: Fuck off!
Cziffra, Play_off

Mi volna a LÉTEZŐ reform egyébként? Mert ugye a mostani az blöff, lufi, ergya, smafu, túró.
Most kivételesen nem gúnyolódtam... nagyon... Oktassatok.
Mr. Rájátszás

Igen, ezt mindig megkapom

De örülök az életnek, és hogy süt rám a nap

És inkább langyos legyek, mint meleg
És inkább fospisztoly, mint fostalicska.

Nagy puszi a buksidra.
(persze, hogy OFF, de olyan szavakat használtok, hogy egyszerűen elképzelésem nincs, honnan a bánatból kerítitek őket...)
play off

Te viszont ráerősítesz arra a sztereotípiára, hogy az átlagjobbos primitív gumicsizmás paraszt, akit jobb nem az asztalhoz engedni, mert még össze-vissza vagdossa magát az evőeszközökkel. Inkább cseréljük egy egy talicskára.
elég unalmas ám, amit itt vita címén vagdalkoztok...
nem baj, remélem TWÁ meg a macskája már véreres szemekkel vizslatják a nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatokat... az ám a "költészet"! :)
addig is ragasztgassátok szorgalmasan egymásra a szebbnél-szebb jelzőket...
hasonlítotok jack sparrow iránytűjére: keményen egyetlen témára vagytok fixálva. és mindig ott is köttök ki.
hajrá.
cziffra: "Fel a mélyből magyar. Önerőből.
Csökkentjük az adó meg járulékterheket, viszont drasztikusan visszafogjuk a szociális kiadásokat. Íme a konzervatív ideál, az angolszász modell. Igen, racionalizálni kell az oktatást és az egészségügyet. Igen, be kell zárni néhány iskolát és kórházat."

ezt hol is mondja orbán? mármint a bezárást. nyugdíjat.
Árpád, örülök, h neked is azok teccettek meg amelyek nekem.
Egyébként ez a blog nem azért vonzu kevés nézőt mert az embereket nem érdekli a miniszter, hanem mert szar. Nem mond semmit. Nyilván akkor vonzana, ha nem ál-személyes gügyeségek, papos kioktatás és tegyük a dolgunkat lenne a fősodor, hanem néha jauuubeszóna a Zorbánnak. Vagy a buzipártoló szadesznak. Annak vanámitten közönsége. Mert mondjuk, ha én lennék a ME (mavo, phon vacano meg a többiek nyilván rám szavaznának ;) ) akkor olyat írnék, ami mindennap címlapsztori lenne. valami ütőset. Vagyis vki kitalálná nekem, h mostan aztat kéne írni, h eddig és ne tovább köcsög gukkeres Molnár Lajos, elakezeket a kórházaktól, vagy valami hasonlót, aztán jönne az rtl meg a tv2 és MINDIG arról lenne a szó, amit én akarok. De az h anyus ma kettőt fingott a konyhában de csak egyet ismert el, ez bazmeg kevés.
Ja, meg felvenném a Fábryból azt a szemüveges gyereket, meg mittuomén Lászlóatyát és TörökGábort, és azok egésznap chatelnének az én nevemben az emberekkel. Néha beírnék, kioktatnék, megsimogatnám a buksit stb.
kurva vagyonnyilatkozat, nem akarok ezzel foglalkozni... na még meglátjuk.
chirac se semmi :)
jóhogy nem válaszol a kommentelőknek. nekem ez a munkám, neki azért van vmi más is elvileg.
továbbá nekem itt többnyire van mire válaszolnom, a gyblogon meg viszonylag ritka. csápolásra nem lehet mit.
sztem a gecitolvajképviselőket már kielemeztük....ez van, nem ez a fő gond. A legjobb, legfontosabb idáig sztem Kádár volt. Nagyon fontos megérteni. Minden politikuspalántának ajánlanám h gondolkozzon el az egész Kádár jelenségen.
Beírhatna valami ilyet:

"Megkérem a tisztelt közönséget, hogy ne imádjanak ennyire, mert elvesztem emberi tartásomat, szíriuszi magasságokba emelkedem, és asztráltestem lebeg majd a vizek felett. Olyanná válok, mint...mint...mint a Zorbán."

:D
háttizé, miattam nem kell vagyonnyilatkozni, mer elolvashatnám a zindexen, de nem teszem, mer nem érdekel. viszont ha írsz vmiről, akkor legalább lehet röhögni. a kommenteken néha inkább csak sírni lehet, de hát ezek meg a te kommentjeid. sírjá rajtuk Te :)
chiracnak ez volt az ÖB-je. :)
jójó persze, gáz lenne ha ezzel baszná az általam fizetett időt, de akkor lenne forgalom.
ÍGY ez gagyi.
az a blog legalább konstans. gyf nem nagyon esik ki a szerepéből, legyen az bármi is.
kedves hölgyeim és uraim, drága barátaim.
Chirac megnyugtatott. De tényleg, végül is erre nem gondoltam..mármint az eltörlésre.
És akkor azt Izráhel csinálná, vagy a Jueszéj?
na, akkor hagynám ezt a vagyonosdit mostan, van, ami messzebbre mutat.
Chirac meg felveti a "közírói munkáságom része" ill. "ezt magánemberként mondtam" ősi problematikákat.

Amúgy mindig a nyilatkozat no1 a jobb, realistább, viccesebb :D
A 'visszavont nyilatkozat' (Chirac)helyett 'vagyonnyilatkozatot' olvastam nagyhirtelenjében. Nemá. :)
...és messzebbről is látszik..
Anyaaa,anyaa, miaz ott?
Gomba kisfiam.
Rofa: nyilván, meg a legjobbak a bekapcsolva felejtett mikrofonok. Csak aza nevetséges, h még mindig vannak olyanok, akik a rutindumát is beszopják.
Úgy szeretem ferit, olyan lendületes, energikus és fiatalos, van ideje blogolásra is, tudja mi az a honlap. Legalábbis jobban ért hozzá, mint az ország vezetéséhez! ó nagyvezír blogggoljááá még!
Úgy is lesz atomja a muszlimoknak idővel, sőt már van is tulajdonképpen. Sőt még F-16-uk is van hozzá. Pakisztánban mlehet iszlámista fordulat bármkior, és akkor nagy szopás van. Ugyan erős a hadsereg, de demokratikus úton, tiszta választással nagy esélye lenne az iszlám államnak. És ugye a perzsa sahnak is erős hadserege volt, aztán mégis győzött az Iszlám Forradalom, nagy kopp volt.
Chirac kimondta, amit eddig nem mert:
nem lenne ellenére, ha izraelre kilőnének egy atombombat, es azt meg kevesbe, ha utana az USA kilőne megegyet iranra.
tudna egy jot utana "tömeggyilkos"-ozni.

a francia kulpolitika is megerne egy postot. valahogy a szarkeveres az egyetlen ami latszik belole. na jo, az EU elinditasa dontoen az o otletuk/munkajuk.

atomugyben az a legnagyobb gond, hogy az USA _soha_ nem tamadott meg, sot meg csak meg sem fenyegetett olyan orszagot, aminek van atomfegyvere. ezt minden kozepes orszag politikai/katonai elitje tudja. _ezert_ imadkozik atomfegyverert iran/egyiptom/malajzia/indonezia/eszak korea/...

szakertok 3-4 honapra becsulik azt az idot, amennyi ido alatt nemetorszag, vagy japan kepes lenne atomfegyvert gyartani. ugyanis mindenuk megvan hozza (szakertelem,precizios gepek,raketa technika,...), csak nem akarjak osszerakni.

ha az USA valtoztatna az atompolitikajan, akor lenne esely az atomfegyverre torekvo kozepallamok megrendszabalyozasara. addig csak romlani fog a helyzet. raadasul nem vagyok biztos, hogy az oroszok a nagy anarchiajukban kepepsek voltak-e vigyazni az atomfegyvereikne. ha akkor eltunt nehany cucc, az mostanra terroristakhoz kerulhetett.
lesz meg igaz a 24 ;(
a chirac-bashing a hírszerző bloggereinek reszortja:

neocohn.blog.hirszerzo.hu/ (seres)
republican.blog.hirszerzo.hu/ (tallián miklós)
Na majd a királyi nevű új elnökasszony vagy a hígmagyar új elnök. :D
mikka: te itt vendég vagy. én meg a házigazda. ennyi. nem cenzúra: házirend.
persze a legjobb az, hogy a főblogger bloggerasszisztenseit közpénzből fizetjuk. bár nyilván meg van az adekvát válaszuk, hogy ezt nem MEH munkaköri leírásban, hanem szabadidőben, ingyen lelkesedésből.

nyilván.
juli, egy békávés mindenre képes.
egyébként két hét múlvára időzítem a kampányom, addig legyen valami épkézláb program. már vázoltam fent, de valami összeszedett formában.
chirac egész egyszerűen realista. és minnél öregebb valaki annál inkább szarik bele, kurva idegesítő lehet mindig pc lenni.
iránnak bombája lesz 2-3 éven belül, egyszerűen mert megteheti. valszeg nem fogják kihagyni a slam-dunk-ot. aztán végre-valahára megcsinálhatják a saját euro-ban jegyzett olajtőzsdéjüket, és onnantól lesz igazán nagy szarban az usa.
en.wikipedia.org/wiki/Petrodollar_warfare
Olyan mintha atom részegen mondta volna.
A debreceni kommentezőknél, melyik bejegyzés verte ki a biztosítékot? A Totós?
Árpiiiii, fogy a munició nem igaz?!

Kívánom hogy ez a gyök2 alias GYF legyen csak me 2010-ig. Felőlem blogolhat, fridizhet, szétverethet tömeget, konvergálhat. tök8 egy bukott antiszociális faszfejtől, már bocsánat.

Önmagában az a szégyen hogy nincs egy ellenjelöltje sem a blogger-mágusnak.

Ennyit az MSZP-ről. Nagyon fasza az a szöveg, hogy összezárnak mögötte. Kár hogy ezt nem kajálom. Aki(k) meg mégis, akkor miért is?! Félelemből? Vagy szimpla riszpekt? muhahaha.

Tudjátok, úgy vagyok ezzel, hogy szavaznék a szadeszre, akkor ha nem ezzel a pöccsel társulna, és ütőképesebb lenne (+F.G.). De a gyáva nyulak, ezt a nagymestert nem merték megdugni, mert egy előrehozott választásnál szívták volna a brét kegyetlenbe a parlamenten kívűl..

Ez is csak egy hányás a sok közül, de ebben több a répa..
Nabravó

Látom kommenthiány van.
Ehh
Eza az ostoba Fletó azt vizionálja, a közig. reform lényege, hogy a lehető legkevesebb pénzünkért a legtöbb szolgáltatást kapjuk, ami rendben is van, viszont akkor az egészségügyben miért van az, hogy a lehető legtöbb pénzünkért a legkevesebb szolgáltatást adja?
Ha Eu-s lóvéból valóban 400mrd-t pumpálnának bele, akkor feltehetően nem pénzbehajtás lenne az egész.
Szal szerintem ezt a partit, így, bukta.
Nem beszélve arról, hogy amit ő 2004 óta bejelentett, abból eddig semmi nem valósult meg.Sőt.
És egy eklatáns példa Fletó tényleg zsigerből gyülőli az urambátyázást, és majd ő megmutatja, meg persze.
hvg.hu/itthon/20070201_bozoki.aspx?s=hk
Rait, naja. Feri séróból ellensége az ilyeneknek. Ezért tört föl ilyen gyorsan, nincsenek régi barátok a közvetlen kollégái között, stb.stb.

Árpád, ezzel a szerveres cuccal kicsit megégetted magad. Ennél ügyesebben kell effelé nézni. Például tekintsd meg kitűnő lapotok kitűnő cikkét pl. a pécsi kultúra terjedéséről, meg a lemondásokról stb stb.
Fletó vajon miként kíván és szexel? Írt már valaha erről? :)
Erre reagálnék:

"Háromezernél sokkal több olyan emberre volna szükség, aki személyétől függetlenül kíváncsi a mindenkori miniszterelnök napi mondókájára. Nem azért, hogy szeresse vagy megszeresse, hanem akár épp azért, hogy kritizálja, parodizálja, darabokra szedje. Utálja, de tudja, hogy kit is utál! A polgárság! basszameg, az hol van? Sorakozó! Az újságolvasók, a politizálók, a hazájuk sorsa iránt érdeklődők? Birkaiskola."

Már elnézést, de mi a szarért kellene bárkinek is Gyurcsány blogot olvasnia? Ha akarjuk ha nem, a csapból is ő folyik, ha akar. Bármikor kaphat 6 percet az MTV-től a közszolgálatiság nevében, ha fontos üzenete van a népe számára.
Választási időszakban 10 emelet nyi méretben tekint le ránk.
GYF képes volt egy délután alatt végighaknizni a teljes baloldali magyar médiát, amikor az öszödi beszéd után ki fel kellett vázolnia a kötelező agitprop sarkallatos részleteit, mely szerint: mindenki elkúrta, mindenki hazudott, de főleg az Orbán. (Emlékezned kéne András, te is blogoltál valami hasonlót.)
Ezek után nehogy már én fárasszam magamat, hogy a kényszeredett kiszes jopofáskodásaiból kiszedjem a lényegi információt? Egy nagy faszt!
Éppen elég fárasztó átkapcsoni a tv-t, ha az aktuális hazugságait akarja az arcomba tolni, majd pont önként és dalolva fogom az időmet egy szerencsétlen elmebeteg nárcisztikus önajnározására fordítani?
Azért álljon már meg a menet!
"Hattory Hanzo 2007.02.01. 14:08:50"

Mi bajod a gumicsizmás parasztokkal, urbánus gyíknyakú? Ha ők nem szarnának, te nem ennél.
Gyurcsány csak nem tud lejönni a hazugság-tripről, szerinte havi 5-6 ezer lesz a tandíj:
ufi.blog.hu/2007/02/02/gyurcsany_es_a_havi_5_6_ezer
Árpi,

"Háromezernél sokkal több olyan emberre volna szükség, aki személyétől függetlenül kíváncsi a mindenkori miniszterelnök napi mondókájára."

Ugye 2010-től napi látogatója leszel Orbán Viktor miniszterelnöki blogjának?

:o
1. nem lesz blogja.
2. már most is elolvasok mindent, amit tudni kell. például a mn-t. mondjuk az az ő blogja végül is.
A miniszterelnök blogjával első ránézésre az a legnagyobb baj, hogy a küllem, az nem elég populáris. Cseszettül sok apró betű, egy darab kép se sehol. Ha TWÁ-blog is így nézne ki, mégha ugyanaz lenne is a tartalma, mint most, bizony, hogy nem olvasnák sokkal többen.

A másik, az tartalmi probléma: süt a postokból a monologizáló jelleg. Egy-egy post nem egy-egy konkrét témáról szól, hanem mozaikszerűen, ami abban a bizonyos félórában a miniszterelnök fejében felötlik, rögzítésre kerül.

Vagyis: a mi Ferinknek a legtöbb esetben nincs egy-egy konkrét, provokatív mondanivalója, amely köré felépíthetné a postját

na mindegy, nem folytatom. Egyszerűen nem lesz az ember okosabb a Gyufi-blogtól. Legalábbis, ha nem újságíró vagy levéltáros.
Nagy Cső Zuhan 2007.02.03. 00:01:20

"Vagyis: a mi Ferinknek a legtöbb esetben nincs egy-egy konkrét, provokatív mondanivalója, amely köré felépíthetné a postját"

Azaz olyan, mint egy átlagos blog :-). Ez itten az, ami nem átlagos. W. blogja tulajdonképp nem is blog, hanem rövid (de eszenciális és ütős) írások gyűjteménye, ami aztán a kommentekkel együtt átmegy inkább fórumba.

A másik, ami miatt nem összevethető:

W. újságíró, aki (elég jól) megtanulta a szakmáját és abból él, hogy írjon.

Gyurcsány politikus, aki elég jól kitanulta a szakmáját, de nem abból él (inkább ne furtassuk, hogy miből :-)), viszont a politizálás mellett néha ír is egy keveset, meg dumál is, azt elég sokat.

jaj hát köszönöm, édes vagy.
na de nem is kérjük ezt számon rajta.
most hogy aludtam rá egyet, a blogjában az a legjobb, h a bulvármegjelenéseinek egy részét letudhatja ott. unlike kóka jános.
spec engem a Kelemen Anna csöcse jobban érdekel, mint a Gyurcsány farpofája, meg akik beleszorultak!
süti beállítások módosítása