W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Érdekel a borotvált farkamról kép?

2006.12.01. 12:00 Tóta W. Árpád

A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg:
[TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy valójában én voltam a v_andika14 nick mögött, tudományosan. Bár a névből elég világos, hogy egy 14 éves kislányról van szó, 40 perc alatt kábé ötvenen próbáltak megdugni a 15-40 éves korosztályból. Mindezt anélkül, hogy egy árva szót szóltam volna a közös chatben. Tehát ezek az urak gúvadt szemekkel szkennelik a felhasználók listáját - ami pár ezer névből áll! -, és ha új hús jön, akkor már tolják is befelé a brokit. A chat.hu egyébként nem kifejezetten szexchat elvileg, így oda Andika teljesen jóhiszeműen ment. Ismizni, azt.
[@sárm-õr@] szia
[v_andika14] hi
[@sárm-õr@] milyen kapcsolat érdekel?
[@sárm-õr@] petting, v sex?
Ezzel remélhetőleg nem mondtam újat a lányos apáknak, vagy ha eddig úgy gondolták, hogy a „megyek csetelni” című hobbi ártatlan játék, akkor elkúrták. Inkább az a fura, hogy ilyen érdeklődés mellett miért és hogyan marad meg a chaten mégis egy csomó nő. Elég nehézkes úgy dumcsizni, hogy félpercenként belóg az ablakon egy fasz. A rengeteg kangörcsös idióta közül háromnegyed óra alatt egy tartalmasabb beszélgetés alakult ki, egy ártatlan kislánnyal, akivel a holnapi dolgozatokról és a chaten hemzsegő barom férfiakról trécseltünk. Közben ment tovább a verkli:
[most.élvezek(F)] szia
[most.élvezek(F)] szeretnéd nézni?
[v_andika14] mit?
[most.élvezek(F)] ahogy most csinálom magamnak

[Pendike] szija drága:)
[v_andika14] hi
[Pendike] msnen kiverem neked:)

Ami igazán érdekes, az az, hogy ezek az emberkék - és sokan vannak ám - abban a hitben élnek, hogy ha odavetik v_andikának:

[yesszyessz] szeretnél dugni 1 jót?
[v_andika14] 14 vagyok!
[yesszyessz] és?
akkor jó eséllyel olyan fordulatot vehet a történet, hogy v_andika az ellenállhatatlan ajánlaton felbuzdulva felöltözik, odamegy, levetkőzik, és ilyenformán kezdi meg szexuális életét. Motoszkál bennem a gyanú, hogy ez sem volna példátlan. O tempora, o mores. Viszont hangosabban dübörög bennem a meggyőződés, hogy ezzel a „dugunk?”-antréval messzire nem jutnak. Kár, hogy nem magyarázta el nekik senki.

Egyszer kipróbálom 12 éves nickkel, de ahhoz kéne egy rendőr.


473 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr5020370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ennyi szánalmas alakot.
Ezek is csak monitoron látnak meztelen nőt.
hello! hat ez durva persze...
de meg mindig jobb, mintha az utcan szolitanak le v14andikat. nem? egyebkent en nem ismerek olyat, aki csetelne, csak msn v yahoo messengeren. oda meg csak ismerosokhoz mesz.
TWÁ, valszeg 10-14 éves srácokkal cseteltél egy jót. További jó szórakozást :) Na erről a bejegyzésről is ennyit.
Én azt hiszem 17-8 éves korom környékén chatelgettem nem túl nagy gyakorisággal, leginkább, az új "élmény" (internet, chat..) miatt, már akkor is kiábrándítónak tartottam a. "hány éves vagy, hogy nézel ki?" típusú chat kezdeményezéséket, de valahogy azért még szolidabb volt mint manapság..(mármint gondolom abból amit TWÁ leírt, személyes nincs az utóbbi évekről tapasztalatom)
Az viszont kifejezetten visszataszító, hogy egy nem szexpartner keresesre specializálodott chat oldalon, ilyen szövegeket írnak egy "14 eves lánynak"..:(
ó, ez csak a töredéke annak, ami például a melegcseteken megy. az tulajdonképpen úgy tragikus, hogy közben nagyon kell röhögni is.
különben pedig ma van az AIDS világnap: menjetek el tesztre és használhatok mindig óvszert.
Hát Árpád, akit 14 évesen rá lehet venni, hogy öltözzön, induljon, vetkezzen és basszon, annál valami nagy-nagy gikszer van. Meg annál is, aki a virtuális térben zaklat.

Ha érdekel, privi.hu, itt fasza kis bemutatkozó képeket láthatsz 14-15 éves kiscsajokról, akikről süt, hogy a vivatévén, a nyúlós árenbín meg a seggmutogatáson kívül más se érdekli őket (pillanatnyilag).
Ez ugyanaz, mint a füttyögés meg a sziszegés az utcán. Ha esetleg lenne valakinek statisztikája arról, hogy 1000 utánafüttyentésből hány randi lesz, azt megköszönném.
TWÁ, inkább a Reich-be írnád a beígért nácis-misztikus cikket...
Nyilvánvalóan a felajánlkozók legfrenetikusabb élménye a markával kapcsolatos.... Vagy 12 éves suhancok, vagy beteges felnőttek. Hogy így jobb leszólítani vkit, estleg az utcán, az a "szájba, vagy mellbe" dilemma. Egyik sem jó.... A 14 éves lányoknak meg biztosan nem használ. Tehát az ilyeneket le kéne tiltani a chatről.
bok! Nem azzal van gond, akit 14 évesen rá lehet venni, henem aki 14 évest akar rávenni. Mert ugyi 14 évesen nem biztos teljesen józanul ítél az ember. Ezek a beteges pöcsök pedig pont ezt akarják kihasználni.
Ahogy ismerlek, már 1-2 társkeresőbe is regisztráltál valami csehszlovák szépségkirálynő fotójával... Ha nem, kedvcsinálónak egy ismerős leányzó története...

Első randi, a hapsit alig ismerte fel, mert a fotó, amit az oldalára kirakott, kb. 10 évvel korábbi volt. Kérdezte tőle, miért. Válasz: anyám tanácsolta, hogy ezt rakjam fel.

Ugye, az csak a kisebb baj, hogy trükközik a pasi, hát istenem, a reklám műfaj már csak ilyen, a nagyobb probléma viszont az, hogy egy 30 éves embernek miért is az anyja segít csajozni?
A cseten arc nelkul mindenki azt mond, amit akar. Legtobbszor a fele sem igaz.

Mindenkit a sajat fantaziaja izgatja a legjobban, mikozben egy monitort bamul es igazabol semmi sem tortenik vele...akarmennyire is szanalmas, azt hiszem gondolni es potyogtetni meg lehet.

A rendoros dolog mar mukodott mikor amcsiban elkaptak egy pedofil fickot a cseten, csali nickkel.

ern0 felvetese egem is erdekelne.:)

Vagy 12 éves suhancok, vagy beteges felnőttek.


Ha érdekel, privi.hu, itt fasza kis bemutatkozó képeket láthatsz 14-15 éves kiscsajokról, akikről süt, hogy a vivatévén, a nyúlós árenbín meg a seggmutogatáson kívül más se érdekli őket (pillanatnyilag).

Ket veglet, de a ketto kozott is tudni kene letezni. Mar ha hagyjak. Az meg foleg elekeserito, hogy mikozben a net teljesen hetkoznapiva valik a szerencsesek eleteben ezek a dolgok mindennapiva silanyulnak. Tenyleg az ingekuszobot kell mindig felfele tolni, vagy esetleg nemi szankciot kellene bevezetni.
Látom vannak néhányan akiket nem zaklat fel túlságosan a dolog. Ők még valószínűleg nem voltak zaklatott 14 (vagy több) éves lányok (vagy fiúk).

A dolognak van egy praktikus oldala, aminek fontosságára most kezdek ráébredni: a fiam lassan képes a Google használatára.
És nem tudom/akarom teljesen eltiltani a számítógéptől/internettől.
Kb. háromszor annyi férfi van a 0-40 éves korosztályban mint nő, ennek azért eredménye van. Chaten meg gondolom többszöröse.
a futtyos statisztikara gondoltam...tetszett az analogia.
A chaten soha nem lehet tudni, hogy egy nick mögött hány éves és milyen nemű ember van. És azt sem, hogy mennyire gondolja komolyan azt, amit ír. Sokan meg szeretnek nick mögé bújva bunkózni. 2001-ben chateltem két hónapot, aztán ráuntam.
Már várom, mikor írja le Árpád atyánk, hogy tilcsák bea netet :-)


Mondom, még 15 év, és kemény konzervatívként végzi :-)))
Ahol meg fordítva van, azaz nagyon kevés a férfi (mert mondjuk a java elhullott a jugoszláv háborúban) ott a nők szólítják le a férfiakat meg szólongatnak befelé, legalábbis egy haverom ezt mesélte amikor kint járt,- teljesen le volt döbbenve, pedig nem egy adonisz.
Kb. háromszor annyi férfi van a 0-40 éves korosztályban mint nő

???

hol? Magyarországon?
tkp ugy is fel lehet fogni, h hulyekkel soha nem lehet eleg koran talizni. ha te 14 eves vagy es kislany, megkerdezed aput, ez a ficko most mit akar toled, akkor apu el tudja magyarazni, h ez egy beteg ember, es meg nagyon sokkal fogsz talalkozni eleted soran, amit ezekkel tehetsz, az az, h ignoralod oket. es tanulsz. nem kell szerintem gyilkost kialtani a chat.hu miatt.
Nellikém: hmm pár éve láttam egy Budapesti demográfiai statisztikát, no meg feltűnően több a férfi.

Mondjuk Szegeden meg kb. fordítva van, szeretek is Szegeden nyaralni:)
rigor!
mi nok nem is szeretjuk az adoniszokat:)))) erre mar ra kellett volna jonnotok. jo szexet, humort es biztonsagot keresunk, nem karacsonyfadiszt :DDDD
A egyik szakdolim erről szólt: "Internetes kommunikáció a középiskolások körében. Különös tekintettel a chat használatára."

Vannak eredmények, igaz kicsi volt a minta (127 rendszeres "csetelő"). Folytatni kéne. Így is tanulságos volt. A "messenger"-es és IRCalapú chat-et tényleg érdemes kettéválasztani, az előbbin egy társasági chat, az utóbbin egy közösségi zajlik.

A tanulság, konklúzió az lett, hogy mindenképp felvilágosítás kéne a korosztálynak, e témában.(Számítástechnika óra keretében?) Önvédelemről, kereszt-kérdésekről, mit-mire-hogyanról. (Vannak eszközök -mint ahogy Árpádnak is voltak-, a "szűrés"-hez.) A moderálás csak a public-ban működik ugye, de ennek ereje is elenyészett mára. Ban, kickban, ignore, mamár hiányoznak. Amikor IRCeltem annó, ezeket még komolyan lehetett, kellett venni.

A NetikeTT csak a megkérdezettek 11%-nak volt ismerős fogalom, ennek 62%-a olvasta is valaha.

Elrettentőnek pedig ott van a Hard Candy c. film.
VIII. Nagyapo!!! wehehee...tilcsákbe,es monnyonle!!
Na azért álljon meg a nászmenet egy kicsit. Ugyan nő vagyok és nem áll szándékomban védeni a perverz pasikat, de a 14 éves lányokat sem kell félteni. Amíg olyan videoklipek felkerülhetnek a netre mint a " Cuki, cuki vagyok" , jóllehet humorosnak szánva ( vagy nem ) addig nincs miről beszélni. Manapság a 14 éves lány kész nő és egy részük biztosan nem szűz már. Akinek a jóízlését sérti a csetes stílus ( az enyémet is) az ne cseteljen. Ott ugyanis ilyesmire számíthat. Ráadásul azt sem lehet megállapítani, hogy kivel csetelsz, csajjal vagy pasival. Az a negyvenes rámenős kan lehet, hogy egy 14 éves lány éppen aki a barátnőivel nagyokat röhög a monitor előtt.
Eygszer egy haverommal nagyon untunk magunkat egy kedves alföldi kisváros tisza-parti nyári szórakozóhelyén, és belekeztünk egy érdekes "kísérletbe" Minden csajtól (aki egyedül volt és nem nézett ki 16 alattinak) , megkérdeztük, hogy jössz-e b..ni. Sok anyázás, pofon után kb 50-ből 1 jött, kettőnkel is. Ez van, ilyen korban élünk.
SCD 2006.12.01. 12:36:36

Azért elgondokodtató az ingerküszöb feltolása.

Ez szerintem pont olyan dolog, ahol nem volna szabad az ingerküszöböt emelni.

Sajna az ember úgy működik, hogy ha valamit 5000-szer hall, és elsőre rohadtul kiakasztotta, az az 5000-ikre akár már szimpivé is, de minimum elfogadottá válhat. Ez nagy baj, mert ezzel elveszik a realitásérzék.
Erre épít az agymosó média is.
Pl. ilyen volt nálam Gangxsta. Eleinte utáltam, kiröhögtem, megrökönyödtem rajta. De annyit nyomták mindenhol, hogy már fel sem kapom a fejem arra, hogy valaki tényleg kőkemény gengszternek tartja, miközben ahogy az index valamelyik cikkében nagyon jól megfogalmazta, a 8. kerületet csak a 6-os villamosról látta.

Egy 14 éves kiscsaj, akinek nincs tapasztalata, de elképzelni sem tudja, hogy mi várhat rá, sokkal könnyebben ugrik be egy ilyennek.
De talán nem is ezek az igazán veszélyesek, mert ez elég egyszerű bináris megközelítése a problémának. Dugunk I/N?
Inkább az, aki hosszas beszélgetéssel, a hátsó szándékot rejtve prbálkozik, nem egyből dobja be a "kőkóla" kérdést.
TWA, de lökött dolgaid vannak:-) Nagyon rárhetsz, ha csetelni kezdtél.Jössz msn.re? Vagy skype? :-)
Én már kb 6-8 évvel ezelőtt is kivoltam ettől a fajta chat mentalitástól, igaz akkoriban még azzal rontottak az emberre hogy ASL?
A nevettséges ircwarokról nem is beszélve..


Én meg szerettem úgy beszélgetni hogy volt valami téma, aztán ha már remekül eldumálgattunk egy ideje csak akkor derül ki később hogy egyáltalán kiféle miféle ember az akivel ilyen remekül eldumáltam.


Rigor, ez a 3x annyi férfi van mint nő dolog elég hihetetlen.
nem lehetne mondjuk 13 éves andikát beirni, megbeszelni randit a lelkes ajanlkozokkal, rendörrel elmenni a randira és csak epp annyira eljarast inditani ellene, hogy elmenjen a kedve ?
Laertes: ez a statisztikai partnerkeresés:)

Irtó vastag pofa kellhet hozzá...
bok: viszont az idősebb korosztályban sokkal inkább fordított az arány, így kb. kiegyenlítődik.
nanaa: Age, Sex, Location - lusta ismerkedősablon.
Laertes 2006.12.01. 12:53:26

Jaja, én olyan legénybúcsuról hallottam, ahol túl drágának találták a profi sztriptíztáncosokat, úgyhogy a 2 forma kiment a város főterére (közepes méretű videéki város), és elkezdte a viszonylag jól kinéző csajokat leszólítgatni. Végül 2 barátnőt találtak (egy 18 és egy 20 éveset) nem is olyan sokára, akik úgy vállalták el 16e forintért összesen, hogy tudták, hogy a szomszáéd faluba mennek, kb 30 ismeretlen sráchoz, egy éjszakára. 16e forint. És nem 10 éve történt csak 1,5.
Jah és meg is "masszírozták" a vőlegényt éjszaka.
Akkor is, ez itt nem Kína.
Kb. ugyanannyi a nő, mint a ffi.
swen, most már tudjuk: férfi vagy.

"14 éves lányokat sem kell félteni."
"Manapság a 14 éves lány kész nő és egy részük biztosan nem szűz már"

Persze kivétel a te lányod...
pár nick külön elemzést is megérne:

23cm_bp, sexbemindent, dugniakarok!, geciláda17 stb

a chat.hu és társai olyan mint egy átlagos magyar kollégium, mindkettőböl bőven elég félóra per élet.
Persze nem mentünk el "a nyertessel", mindkettőnknek volt barátnője, (bár ha tudták volna mit csinálunk, akkor nagy balhé let volna), de valahogy nagyon szomorú, hogy így is lehet partnert találni, és még pénzt se kértek volna...
Laertes: szóval lebuktál a barátnőd előtt, miket írkálsz a fórumba?:)
Na igen, elég sok idióta mászkál a chaten, meg egyáltalán a neten névtelenségbe burkolódzva.
Mondjuk ezek ált. tizenéves srácok/lányok, akik még soha életükben nem láttak meztelen nőt, kicsit nyomogatják a billentyűket, stb.
A 30asok 40esek viszont már betegek, van bennük valami pedofil hajlam is, de azt mondom, még mindig jobb, hogyha csak a gép előtt szórakoznak ezzel.
nanaa 2006.12.01. 12:45:31
"tkp ugy is fel lehet fogni, h hulyekkel soha nem lehet eleg koran talizni. ha te 14 eves vagy es kislany, megkerdezed aput, ez a ficko most mit akar toled, akkor apu el tudja magyarazni, h ez egy beteg ember, es meg nagyon sokkal fogsz talalkozni eleted soran, amit ezekkel tehetsz, az az, h ignoralod oket. es tanulsz. nem kell szerintem gyilkost kialtani a chat.hu miatt."
BASZKI NEMÁR!!! ezt nem gondolhatod komolyan!! van neked 14 éves gyereked?? nekem sincs de van egy húgom aki 15. nemrég volt 14. jó nveltetést kapott. láttam télleg. és tipikus jókislány. 5ös tanuló minden. szerinted elment chates vakrandira(barátnőjével egyetemben) kérdezés nélkül? IGEN MERT EGY 14ÉVES KISCSAJ ÉPP ÉLETÉBEN ELŐSZÖR MAGASOL LEKAKIL MINDENT AMIT NEM A KORTÁRSAI(+ pár évvel idősebbek) ÉS A VIVATV MOND mer "CSAK AZ A FRANYESZ!!!" mondanom se kell húgomnak órjási mázlija volt egy 16éves szemüveges 30kilós sráccal de mivan ha...??? nem akarom előszedni a motoros topicból egyik fegyvert se.... jah és üzenm a "áá te csak ilyen 12 éves kis suhanckákkal beszéltél" című hozzászólóknak hogy baszki én csináltam már cifra dolgokat de se most21 évesen se 5éve se 10éve eszembe nem jutott hogy lóbálljam a f*szom a webkamera előtt. asszem normális vagyok.
vagy izé.
jah és fogadok bárkivel egy hordó cabernetben hogy 10 ilyen "itt a faszom bekapod?" chatesből minimum 3 nem fiatal és bohó hanem beteges felnőtt ember.

vagy túl vallásierkölcsös(pfujj:D)vagyok??? :-D
Az Asszony szerint (tanárnő) 16 alatt manapság már kevés lány szűz, aki az, annak meg égő a dolog. Nem tudom ,nekem ez olyan hihetetlenül hangzik.
srácok, elárulok egy titkot: aki a chat.hu-ra megy, az jól tudja mi folyik ott, azért megy oda. most, hogy komolyan gondolja, vagy simán ő is szórakozik egy picit az más kérdés.

aki normális beszélgetést akar az interneten, azok fórumokra járnak, ne pedig chat-szobákba. :)

MSN rulz! :)
Nem rendőrrel kell menni a randira, hanem két erős emberrel, meg egy nagy késsel. Pedofil heréit levágni, utána meg mehet varrónőnek.
ez most jutott eszembe a vitatokrol. a 14 eveseket valoban nem kell felteni, azok mar kikerik maguknak, h felnottek. en is kikertem magamnak. a szexualis nevelest sokkal korabban el kell kezdeni, legkesobb alsotagozat vegen. a szulonek kell (a kezet fogva persze) bevinnie a gyereket a kul veszelyesebb helyekre, vegig ott lenni mellette es elmondani neki, mi tortenik, mi ez. nem nagy dolog beutni a cimsorba apukanak, h chat.hu...
mert elobb-utobb ugyis talalkozik vele. ha felkeszulten talalkozik vele, akkor nem erheti veszely, mert tudja, hova tegye.
a legtobb gyereknek szerintem ez a baja. nem kaptak eleg figyelmet otthon, pedig egy gyerek sosem hulye, el lehet magyarazni neki mindent.
en egy 10 eves kislany au-pair-je vagyok, mindent tud a homoszexualisokrol, a kotonhasznalatrol, arrol, hogyan keszul a gyerek. nem is fogjak atverni a fiuk, ne feljetek. sokkal veszelyesebb lesz o a fiukra :D
Alapjában véve az alábbi kérdésekre lehetne keresni a választ:

- Jól van-e mindez így?

Ha nincs, akkor:

- Mit lehet tenni azért, hogy ne így legyen?

Ha semmit, akkor:

- Legalább hogyan szigetelhetem el magam vagy a gyerekem a (szerintem) nem kívánatos tartalmak elől?



kovgabor!! aki ajanlgatja, h belelogatja a farkat a kameraba, az nem fogja. fogadok, h nincs is webcam-je.
csak a szaja nagy.
amit irtam, komolyan irtam. minden szavat.
en igy fogom nevelni a sajatomat. leulok majd vele csetelni. meg felvilagositom idejeben, mert az, h vkit hogy hasznalnak ki, nem azon mulik, h milyen jo tanulo, milyen skillful meg ize, hanem azon, h milyen felkeszult. es ez egyedul a szulo attitudjen mulik.
kovgabor: ez nem vallási, hanem normális szociális, együttélési, civilizált erkölcs.
"- Legalább hogyan szigetelhetem el magam vagy a gyerekem a (szerintem) nem kívánatos tartalmak elől?"

felejtsd el, nem fogod megúszni a "felvilágosítást", még ha ez neked rohadt kellemetlen is.
almodi:
1. Nincsen jól.
2. Nevelés, oktatás, felkészítés.
3. Sehogy. Igényformálás, a színvonalas beszélgetésre.
chaten meg tényleg megy a hülyeség ezerrel, nagyobb a füstje mint a lángja.
Mo-n. 1000 férfira 1088 nő jut, asszem ez kilencvenes évekbeli adat. Gyermek és ifjúkorban nagyjából egyenlő a férfiak és nők száma. Aztán negyven felé kezdenek a nők fölénybe kerülni, mert a férfiak korán halnak. A születéskor várható élettartam férfiaknál kisebb.

Ja, és a chaten, mindenki az általa menőnek vélt stílusban fényezi magát:)
erről a témáról volt valamikor régebben a velveten egy jóval szélesebb körben végzett, tényfeltáróbb jellegű cikk. jó volt. ez se rossz, de meglepődni nem tudtam rajta. vannak egyébként olyan chat helyek azért, ahol több a kultúrkommunikációra éhes ember, csak meg kell találni őket. biztos nem a chat.hu lesz az, ez tuti :)
mi az, h a hozzaszolas tartalma ervenytelen?
" N.Zoli 2006.12.01. 13:19:54
Mo-n. 1000 férfira 1088 nő jut,"

nem tudom ki írta azt a bizonyos 3(férfi):1(nő) arányt, de nem a lakosságra vetítve érthette (szerintem), hanem az aktív internetfelhasználókra. ebban - saját tapasztalat - kb. igaza is van.
Alapvetően még ma is több a pasi a neten, mint a nő. Önmagában amiatt, hogy a szgép olyan "férfidolog". Ez a tendencia persze valtozik, de még érvényesül.
Ugyanígy: a nők általában addig csetelnek, amíg valóban keresnek valakit, míg a pasik igen gyakran azután is, illetve valójában már házasok.
Harmadszor: még ha ugyanez a mentalitás (márminthogy "dugjunk egyet gyorsan és kész") meg is van a nőkben is, egy nő sosem fog ilyen módon vadászni a frissen belépett pasikra. (Értelemszerűen neki nincs is szüksége, kitesz egy fotót és máris őt bombázzák a pasik, ideje se lenne a frisseket nézegetni.)
a ####.hu egy időben olyan volt mintha valami perverz közösség lett volna, holott csak unatkozó programozók egymás közt nyomatták a hülyébbnél hülyébb és "ki tud megbotránkoztatóbbat mondani" jellegűdumákat, így persze minden naív érdeklődő halálra borzadt:)

A cikkben említett beszólások egyszerűen primitívek, meg sem közelítik az "kifinomult hülyeséget":)
A chat-elők nagy része -elsősorban lányok-, futott már vakrandira. Vagy nem jött el, vagy "lesett valahol rá", vagy egész más volt mint amit írt magáról. Némi felkészültség után, és némi érzékkel, a szavakból, reakciókból kivillanhat a valóság. A sztereotípiák sokat segítenek. Máshogyan fogalmaz, más a szóhasználat, minden "cool". Pár perc után "levágható" az illető kora, neme, irányultsága. De ezt az tudja igazán, aki töltött ott elég időt hozzá. Vagy beszéltek róla valamikor. Ilyenkor ignorálja az illetőt, és tudomásul veszi, hogy micsoda, nem kicsoda.
almodhi nem értettél meg. Csak fosod a szót és nem olvasol. Bár tökmindegy.
Off

Kedves TWÁ!

Ha legközelebb dumcsizol velük, kérdezd már meg TI.James-t, hol veszi 200-ért az eurót, mert engem érdekelne kb. 4-5 raklapnyi.

On
"v_andika az ellenállhatatlan ajánlaton felbuzdulva felöltözik, odamegy, levetkőzik, és ilyenformán kezdi meg szexuális életét"

Nincs ugyan gyermekem, de V_andikanak azért szülők részéről kellett volna/lene kapnia útravalót&információt arról, hogy mi, merre, hogyan. Ahogyan azt is megtanuljuk, hogy "ne nyúlj a forró kályhához, mert megégeted magad".
Nem a pedofil állatokat akarom védeni ezzel, természetesen. De ezeket a webkamos perverzeket és sok más mocskot sem lehet kikerülni (utca, BKV, pláza, stb. bárhol, bármi történhet)legfeljebb felkészülni rá.
xy jóbarátom hölgy.fiatalabb nálam. iwiw profilján látható az msn címe. egyik este random cím jelentkezik msn-en nála hogy lépjenek kapcsolatba. elfogadja mivel kíváncsi. srác írja egyből hogy nyissa meg awebcam opciót. abban a pillanatban ott a bré a minitoron. bumm. veled is előfordulhat. talán baromira nem értek a gyerekneveléshez talán majd fogok. de az ilyen "késznő" 14éveseknek minden szülői felkészítés ellenére nem így kéne megismerkedni a fallosszal. ezért pedig maximálisan elítélek minden ilyen dogot. az erköl-vallás témába nem mennék bele kár lenne. számomra az erkölcs a test a vallás a gerinc. számomra mondom szubjektívecsaknekem. az én erkölcseimnek ez ad tartást.
nemismerem a chat.hu-t belülről, de a "@sárm-őr@" nick előtti "@" nem azt jelöli hogy OP az illető a csatornán? -mint az IRCen.

Mert az még nagyobb gáz. Ha még moderál is ilyen hozzáállással.
iwiw-en van olyan opcio,h csak az ismeroseid lathatjak az msn-cimed.
en egyebkent nem fogadtam volna a helyeben, de ez mar a masodik szint, az elozo volt az ALAP. aztan ha meg azon felul ilyen hulye, h kamerazni kezd egy tokidegennel. hallod? a te baratnod ebben az esetben butan viselkedett. nagyon butan. de legalabb tanult belole
kovgabor, az általad leírt eset vallás témától függetlenül is felháborító. Az biztos, hogy a számítógép könnyebbé teszi az ilyen hülye állatoknak, hogy érdekes ötleteiket megvalósítsák, ez nagyobb kihívás elé állítja a szülőket, meg kell tanulni felkészülni az ilyen helyzetekre is...
kovgabor: ezért is kéne az elérhetőségeket iwiw-en is mindaddig rejtve mutatni, amíg vissza nem igazolja a másik is az ismeretséget. Vagy nem kitenni publikusba ilyen adatot. Sajna a hasonló esetekre ez addig lehetőséget biztosít.
bocsi, kovgabor, tok okosat irtam, de megint nem kuldte el, pedig nem karomkodtam meg semmi... allandoan vmi atok hibauzenetet kuld.
a barinodnek add at, h allitsa be, a messenger-cimet csak az ismerosei lathassak, es fogadja meg anyuci jotanacsat, idegen autoba ne uljon soha.
hey ARPAAAAD!!!! mi a baj az uzeneteimmel?
Én azért megpróbálok visszaemlékezni mit is csináltak a velem egykorú lányok amikor én 14 éves voltam, illetve mi hogy viszonyultunk a témához.

Nos, régen sem voltak különbek az emberek, csak az emlékek megszépítik a dolgokat, no meg akkor hú de nagyfiúnak/ nagylánynak éreztük magunkat most meg ha ránézek egy 18 évesre az is fiatalka kislánynak tűnik.
kovgabor: ezért is kellene az msn és egyéb elérhetőségeket mindaddig rejtve tárolni, míg a másik is visszaigazolja az ismeretséget. Vagy nem publikussá tenni a user részéről. Addig ilyen esetek könnyedén előfordulhatnak.
kovgabor: ezért is kellene az egyéb elérhetőségeket mindaddig rejtve tárolni, míg a másik is visszaigazolja az ismeretséget. Vagy nem publikussá tenni a user részéről ilyet. Addig ilyen esetek könnyedén előfordulhatnak.
najó nem mindíg elég erőset:D
én ilyen 14-15 éves andikákat tanítok. meg lacikákat. lehetetlen őket megvédeni és elszigetelni ezektől a hatásoktól. azinformációáramlás, ugyebár... de. a megfelelő felvilágosítással és neveléssel azért fel lehet őket készíteni. csak az a baj, ha az ember nyíltan próbál beszélni ezekről a dolgokról az iskolában, akkor megnézheti magát, jönnek a háborgó szülők. jártam már így... pedig csak sgíteni próbálok a gyerekének, de sajnos sokan nem fogják fel, csak azzal foglalkozik, hogy a tanár a pedofilokról meg a buzikról beszélt órán... így kissé nehéz. de nem adom fel.
najó talán nem mindíg elég erős tartást...:D
kovgabor: azért az illető hölgy lehetett volna kicsit realistább; értve ezalatt, hogy vadidegennel még ha el is kezd csetelni, de nem kapcsolja be kapásból a webkamerát.

Általánosságban: ne cseteljetek, fórumozzatok. Ott csak a modik bunkók.
[eltűnt valahová, amit írtam...]
nanaa 2006.12.01. 13:15:48

Ha minden ilyen egyszerű volna, hogy csak leülsz és megbeszéled vele...

Konkrétan nekem is kovgaboréhoz hasonló tapasztalatom volt.
[desoklett belőlem:) akadozunk]
Lehet jönni ilyen egyetemes okosságokkal, hogy majd felkészítem a gyerekemet.
Hallottam olyan liberális nevelési taktikát is, hogy nem tiltok neki semmit, majd megtapasztalja, és bízom benne, hogy tud józanul dönteni.
Aha, én meg felteszek a Fradira 10000-et azt, bízom bennem hogy bejön.
Érdekes, hogy olyanok írják ezt, akik nem nagyon vannak ilyen fiatal kis csitrik közelében.
vzzoli, aki azt mondja, hogy "nem tiltok neki semmit, majd megtapasztalja, és bízom benne, hogy tud józanul dönteni" az egész egyszerűen hülye, nem liberális. Szimpla balfasz, vagy végletesen naív.
hu nincs idom vegigolvasni az egeszet , szoval ha mar irtak akkor bocs,
de az egy dolog, hogy valszeg egy csomo alulmuvelt tinedzserrel volt dolgod, de az erdekesebbik fele, hogy az ottani lanyok/nok nagy resze is ferfi. azok viszont mar inkabb 30 es feletti korosztalybol. es nem csak chat.hu hanem nagyob irces csatornak is.
es en pl ledobbentem mikor olyan emberekrol derult ki, hogy ilyesmivel szorakoznak akik ugyebar csaladosok(neha nyugdijasok, felnott gyerekeik vannak...

Hát, nagyon kíváncsi lennék, a 14 éves lányok szűzességi arányára. Azt hiszem itt sokan megdöbbennének.
TH

Találkoztam ilyennel.

Nem tudom, szerintem túl sokat vár el a kölöktől. Azt hiszi, hogy fuvolázással, meg mittomén milyen melléktevékenységgel leköti. Persze csak 9 éves a gyerek, és még nem tudja mi az a pina.
De 3-4 év múlva ez már édeskevés lesz.
nem az internetet kell betiltani, sőt azt se mondom, hogy a chat.hunak kéne bármit lépnie. szülőknek, tanároknak jó tudni ezt.

az nyilvánvaló, hogy sok kamaszfiú meg hát alternatív életmódot folytató idsebb úr szórakozik ilyenekkel, én azt próbáltam ki, hogy ha egy naiv kislány felmegy a chatre "barátokat keresni", akkor mi van.
Én sokat csetelek és ennek megfelelően sok ilyen jellegű privit is kapok. Lehet ignorálni (nem tudom a chat.hu-n van-e ilyen funkció), be lehet szólni, sőt szóbaállni is lehet az illetővel. Ki-ki gusztusa szerint. A vonat alá sem fekszem be, pedig tízpercenként elhúz a ház előtt. Summa summarum sok lehetőség van arra hogy tönkretegyük magunkat, perverz privik csak egy csepp a tengerben. Mindenki maga dönti el, hogy hogy reagál az őt körülvevő szennyfolyamra. 14 év alatt nyilván a szülő dolga elnavigálni a csemetét.
Naiv 14 éves:-) Én pirulok el...
TWA: folytatásként javaslom még:
v_pistike12
v_gina24
v_bela25
v_mama60
v_papa65
:)
Ha már lúd...:)
vzzoli:
"Érdekes, hogy olyanok írják ezt, akik nem nagyon vannak ilyen fiatal kis csitrik közelében."

Ja. Érdekes.
Aki megbeszélné a gyerekével. "Az nem olyan eccerű". Jah kérem, hát vannak az etetésen, és a zsebpénzen kívül egyéb feladatok is. Aki más elfoglaltságot találna, "melléktevékenységgel leköti", az túl sokat vár el. És majd ha megtudja mi aza a pina, más sem fogja érdekelni? Ez evidencia?

Tanárként, de nem szülőként kérdezlek:
Milyen megoldást javasolsz?
Balzac idejében bezzeg még nem volt chat.hu...
ahhhh ez télleg így van. Most próbálom én is kamu névvel, semmit sem irok.

Igaz még csak másfél éves a lányom, de hüljön a pöcsére a bőr az ilyen kisbuziknak!
"feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!!"

LOL. Tényleg így megerősödött a forint mostanában?
Amerikában az NBC (és persze a törvény is) már évek óta nyilvánosan üldözi az ilyen embereket, mert ha egy ilyen 14 éves szexet ígér meglepően sokan akár több száz kilométert is utaznak miatta. (Legyen az rabbi, tanító vagy éppen politikus...).

A www.msnbc.msn.com/id/10912603/ oldalon a jobb oldalon lévő videókon (Dateline Videos) látható a csapda felállítása, az emberek reakciója és a végén a letartóztatás. Érdemes megnézni néhányat.

Még egyszer mondom, ez a sorozat már évek óta megy... mégis özönlenek az emberek.
A "Kasztráló_31" vagy "Miskároló_16" nickre nemsokan kattintanak ilyen céllal.
Nem értem miért.
LukeL
Hja, marketing az marketing:) Próbáld az egyedülálló_nő_megosztaná nicket.
:)
tingli,
Az jó volt, hogy Balzac idejében még nem volt?
szia, TWA, szeretnél dugni 1 jót?
Eugene,

részben jó volt, részben nem, nyilván sok előnye és sok hátránya is van, de ez messzire vezetne

Vazze ez tényleg dúrva, Tóta szent szöveget tólt.
adrienn_13 néven beléptem; 8 mp se kell, oszt íme (idemásolom):
14:53 [szakacs690] Szióka!
14:53 [szakacs690] Van pasid?
14:53 [adrienn_13] nincs vazze
14:53 [szakacs690] Hogy nézel ki,képed esetleg van?
14:54 [adrienn_13] Kurva szpé vagyok, de elromlott a fénygépem, oszt nem tudok fotót mutatni.
14:54 [szakacs690] Aha értem. Kár,hogy akkora paraszt vagy,hogy hullanak a vetőmagok a szádból...
14:55 [adrienn_13] De kurva szép vagyok, vazze.
14:55 [szakacs690] remek
14:55 [szakacs690] szopsz is?
14:55 [szakacs690] :-)
14:56 [adrienn_13] Csak azt csinálom.
14:56 szakacs690 befejezte a beszélgetést.
Laertes 2006.12.01. 13:12:05
"Az Asszony szerint (tanárnő) 16 alatt manapság már kevés lány szűz" -

Dehogyis, 16 alatt még viszonylag sok a szűz, 10 alatt meg szinte mind az még :-)
Hogyan lehetne szervezetten felvilágolni a szülőket?
Kinek lenne ez a feladata? A szolgáltatóé? Vagy kié? Hogyan képzelitek ezt?
Pl a sajtóé.
Bár lehet, becserélem az erkölcseimet egy nagy Chat.hu bannerre itt oldalt :)
csak így tovább Árpád :)
VagyMi: :)
szakacs690, kétszer váltott. Ha tovább beszélteted, talán kiderült volna kiféle. Kb.25 vagy alatta. Családnév ritkán fordul elő, a foglalkozás inkább vszinű. A tévedést fenntartva.
adrienn13ként(Te) pedig fiú szöveget írtál, levágta hamar. A "vazze", lányoknál nem menő. Ellenben ő a "pasi" szóval a 13éves Adriennt édesgette.

A kezdés mindkét fél részéről puhatolózás. Szépen beleillik TWÁ válogatásába.
Szerintem kár azon leragadni, hogy 16 évesen szűz valaki, vagy éppenséggel nem. 100 évvel ezelőtt nem volt ritka, ha egy lányzó 16-17 évesen már férjnél volt. Valószinűleg nem tökmagoztak esténként.

Amúgy meg úgy is az a "normális" amit a többség tesz... mi vén csókák (30+) lefeljebb nyavajoghatunk, hogy bezzeg a mi időnkben :-).

Alapvetően mindenki saját maga felel a saját életéért, nem lehet mindig mellette valaki, aki fogja a kezét. Nem azt mondom, hogy szükség van a rossz tapasztalatokra, de ugye a statisztika makacs dolog, a szülő feladata az, hogy megtegyen felvilágositó lépést...
VZzoli

Ez szerintem pont olyan dolog, ahol nem volna szabad az ingerküszöböt emelni.

En is pont ezt probaltam sugalmazni. Lehet, hogy nem sikerult. Eppen az a problemam, hogy annyira kezd a tarsadalom es a "kultura" elsekelyesedni, hogy az ilyen es az ehhez hasonlo viselkedes, egy ido utan normalisnak tunik, ebben sokat segit a media is. Hurra.
Nagyon nagy tévedés azt hinni, hogy ezek a baszni-satöbbizni akaró lelki nyomorékok 16-17 éves fiúkák. Erős a gyanúm, hogy több a felnőtt köztük, mint a fiatalkorú...
Pszichiátert tudok esetleg ajánlani, mert ez szerintem klinikai eset.Az ilyen kis pöcsöket bottal se piszkálnám meg...

Ja, és szerintem kurvára lényegtelen, ki hány éves korában veszti el a szüzességét. A lényeg, hogy kivel és hogyan.Arra fogok törekedni, hogy - ha majd lesz - az én lányom ne egy ilyen nyáladzó kis szerencsétlennel tegye meg.De valószínű,majd magától is észreveszi, mennyire sajnálnivaló nyomoroncokról szól a történet...
Én is kipróbáltam az imént, Christa12-vel. Amint beléptem:
Tibi16:Csupasz a puncid?
Christa12: Orvos látott már?
Tibi16 befejezte a beszélgetést.

LOL.LOL.LOL.
Rómei és Júlia 14 és 13 volt a mű szerint, gondolom az író nem épp pedofil-témában akart publicitást szerezni, hanem az adott kor normáit követte.

ekkor lesz az ember ivarérett, nem? az a gáz, ha még az előtt kezdik vegzálni a lányt/fiút.
olyan butusok vagytok, miert nem jatszotok egy picit tovabb? ha mar arra kepesek vagytok, h beleptek...:)
LukeL:

Sajnos nem tudok olyan megoldást ami működne, csak nem tetszett, ahogy pl. nannaa leegyszerűsíti a dolgot.

Gondolkodtam.

Sajnos olyan élőpéldából merítettem, ami a családomban történt meg, és nem találtak ők sem megoldást akkoriban, de anyám és húgom kapcsolata azóta sem okés. Hál istennek csak ennyi marad vissza azokból az időkből.
De a család is szétmehett volna.
A helyzet egyébként úgy oldódott meg, hogy elég vad 4-5 év után megjött az esze, és életvitelt váltott.
Nos, úgy vettem észre, hogy a kreténség nem korfüggő. Nem kell 14nek lenni, hogy a hormontúltengést ilyennel kompenzálja valaki. Szegénykém, az összes barátnőjének a neve jpg-re meg avira végződik, a méretei meg 1024×768×256, mit csináljunk... Ilyen beteg világban élünk. A csethu meg évek óta erről az ótvar stílusról ismert, más célú chatekről is odazavarják az ilyen szőröstenyerűeket.
Nem ertem az ilyen kitoreseket, hogy "azert a 14 eves lanyokat sem kell manapsag felteni...".
Egy 14 eves GYEREK az meg GYEREK.
Addig OK, hogy tombolnak mar a hormonok, az is rendben van, hogy szerelmes a szomszed Kristofba, es almodozik az elso alkalomrol.

De ha meztelen fotokat publikal magarol a neten, ha fuvel-faval kefel, akkor ott mi szulok valamit elkurtunk. Nem kicsit, nagyon.
Sziasztok, lenne egy fontos kérdésem.
Itthon nemrég van netünk, a húgom 10 éves. Szereti az ilyen Viva TV-ket meg BRAVO meg hasonló. Attól félek hogy barátnő/stb. hatására egyszercsak rátalál a chat.hura. Mit tegyek? Sulykoljam hogy ezt ne tegye, mert ne. Fokozatosan nevelgessem becsületességre, hogy ezt ki tudja védeni, vagy mi? Bár nem tartom 100%-nak hogy rögtön bedől ilyennek, de ha csak egyszer...
Segítsetek!
Don: modern liberálisként azt tanácsolom, hogy szerezd be a megfelelő szoftvert, és tiltsd le. Nem lehet mindent letiltani, a kínai komcsiknak se sikerült, de pl chatszájtból nincs túl sok magyarul, ha jól tudom.

Alternatív javaslat: ne hagyd felügyelet nélkül, ahogy tévézni se.
SCD 2006.12.01. 15:33:52

Nem vitatkozni szerettem volna veled, csak kiemelni amit írtál.
Ahh. Ertelmezesi problemaim vannak. Kuldok magamrol kepet rakjatok ki a partyretard-ra. Nem az en napon.
Don. Vegyel egy routert, igy felhasznalobarat modon letilthatsz oldalakat, vagy szolgaltatasaokhoz tartozo portokat. Errol bovebben az adott router leirasaban. Nem minden router kepes ezt megcsinalni, tehat kerdezz ra az uzletben.
"Szegénykém, az összes barátnőjének a neve jpg-re meg avira végződik, a méretei meg 1024×768×256, mit csináljunk..."Hehe.Ez jó .

Cozumel, egyetértek.
én ma a chat.hu-n voltam vendégségben hiv-aktivistaként. most az akkor rossz?
mantrashiva: miért lenne rossz, hogy aktivistáskodsz a chat.hu-n? gondolom nem úgy kezdted a válaszaid, hogy nekem 14 centis, webcamon megmutatom :).

amúgy az egészről az a véleményem, egy részük valszínű tizenpáréves kis h....gyerek, a többi meg perverz. előbbiek kinövik (remélhetőleg), az utóbbiakkal meg elég nehéz mit kezdeni, Mo.-n nem tudom volt-e már olyan, hogy pedofilt fogtak neten keresztül, de lehet nem lenne hülyeség néha egy ip-visszakeresés majd benézne egy járőr a lakásába az ilyennek, hogy mit is írtál, fater? de nem hinném hogy lenne erre keret...
Don: te hány éves vagy, és te neveled a húgodat?
nem egyedül nevelem csak felelősséget érzek iránta. nincs semmi baj a családunkkal
Továbbra is úgy gondolom, hogy nagy részük nem kamaszkorú. A kamasz fiúk nem a 12-14 éves lányokra izgulnak. Ezek 30-on fölüli perverz, beteg állatok.
Hatásos lehet az alábbit bemásolni:



Annyi a "hozzánemértő", hogy nálam működött sokáig, sokszor.
;)
eltűnt olyan hatásos!!

"Az illető számítógépén nyomkövető szoftver fut -NetTracer- a hozzászólást kéretik ekként fogalmazni."

talán most nem tűnik el...
Olvasgatva a hozzászólásokat, az a benyomásom támadt, hogy a bejegyzéseket írók jelentős része 95(99?)%-a vagy életében még nem csetelt, vagy valamikor régen párszor tette ezt, és megunta. Namármost. Egy olyan dologról, amit nem ismerünk, nem szoktuk művelni, véleményt mondani elég nagy bátorság. A hozzászólók a következő téveszmékkel rendelkeznek: 1. a cseten főleg tizenévesek vannak; 2. a cseten aki nem tizenéves, az hülye és/vagy pedofil; 3. a cseten sokkal többen vannak a férfiak; 4. a cset baromság, amit csak egy bizonyos értelmi szint alatt művelnek emberek; 5. a csetes szexualitás soha sem lép ki a virtuális térből. Aktiv csetesként, nem tizenévesként, nem hülyeként (persze ez szubjektiv), nem pedofilként igenis van a csetnek funkciója. Nem is kicsi. Van egy halom ember, akik főleg vidéken, eldugott helyeken élve, egy ilyen közösségi helyen találhatnak barátokat, akár szerelmeket is. Ezek valós, létező, nem virtuális dolgok. A közvetitő közeg virtuális, az ott mozgó emberek, az ő érzéseik, bajaik, örömük, bánatuk nagyon is valós, amit megoszthatnak másokkal, vagy amit megosztanak mások velük. Való igaz a cset tele van szexualitással, de életünk is tele van, legfeljett a cseten az anonimitás sokakban felodja a civilizációs gátat. De sokak a cseten is ugyanolyanok mint az életben, legfeljebb szókimondóbbak, bátrabbak, de emberek; érző, szerető, bánkódó, unatkozó, szerelmes vagy éppen bunkó emberek. A cset és társai életünk részévé váltak, hogy hogyan használjuk csak rajtunk múlik. A cset nem jó és nem rossz, nem kötelező ott lenni, de aki felmegy találhat barátokat, szerelmeket, vagy egyszerüen beszélgető partnereket.
Don, szerintem inkább készítsd fel a dologra, ha lehetséges. Megvédeni nem tudod ettől (és még sok minden mástól), inkább tedd alkalmassá arra, hogy megvédje magát. Persze úgy, hogy ne ébredjen benne olthatatlan és veszélyes kíváncsiság. Gondolom az ilyen kislányokat ez is vezérelheti, hiszen nyilván ismerik a jelenséget.
Majd ha valami nagyhal fennakad egy ilyen chat miatt, akkor meg lesz nagy csodálkozás a szülők részéről.
Megint le vagyunk maradva, az amerikaiaknál most volt egy tényleg durva botrány. Akit érdekel, "Mark Foley" a google-ba.
emse álma: éles a 99%.
5 állítás, amit kevesen állítanak.
A magyarázat pedig mind igaz. A félelem is jogos, mert van az a picinyke százalék amit a fenti példák mutatnak. Amiről beszélni érdemes. Felvilágosítani. Pozitívumokról, negatívumokról egyaránt. Fontos, és használható. A partnerekben az ember tisztelete elengedhetetlen.

Belinkelni volna jó (a fejbe) a NetikeTT-et sokaknak :)) (még a suliban)
emse álma 2006.12.01. 16:57:54

Kérlek ne haragudj meg, de SZVSZ a chat-en való ISMERKEDÉSHEZ azért jó adag elkeseredettség szükséges. Mondjuk lehet, hogy nem jól tudom, mert ez a mondatod:
"a bejegyzéseket írók jelentős része 95(99?)%-a vagy életében még nem csetelt, vagy valamikor régen párszor tette ezt, és megunta."
rám maximálisan igaz.
Én nagyon nem tartom jó/hasznos dolognak, de aki azt mondja, hogy neki az jó, hát csinálja.
P.S.: A fórumokkal meg a blogokkal sztem nagyon más a helyzet. Ezekre okoskodni meg észt osztani járnak az emberek, nem ismerkedni. Erre jók. ;D
Me, Myself and I 2006.12.01. 17:12:40

Ismerkedtél már a cseten?
Találkoztál már élőben azzal, akivel a cseten előtte hetekig beszélgettél?
A találkozás megismételted esetleg párszor, mert szimpatikusak voltatok egymásnak?
Erre irtam a 95(99?)%-ot.
Ha jobban meggondoljuk, hogy a prostik többsége is 14 éves korban kezdi, akkor igen valószínűtlen, hogy kizárólag 12 éves fiúcskák zúznának csak ezeken a szájtokon : (
Arpad, most legalabb ne magyarazkodj, ne is szegyeld:) kiscsaj neven chatelsz, ez van....
A kábszeresek 99% dohányosként kezdi 14 évesen. Én támogatnék egy cigibetiltást.
A 14 éves prostik többnyire irni olvasni sem tudnak, nemhogy csetelni.
Don, sztem a letiltás nem megoldás, hiszen nem lehetsz mindig a sarkában (sza a suliban pl. ugyanúgy használni tudja...) Marad a ne-ne-ne...
Don: valakinek a nevelése nem a chatszoba veszélyének az árnyékában kezdődik. Legalábbis ideális esetben. És nem egy blog hozzászólóitól kellene tudomást szerezni a követendő nevelési elvekről. Tudom, szüleink generációjában nem akkora nagy a hozzáértés a számítástechnikához, de ha képesek helyes* értékrendet közvetíteni a gyerekeiknek, akkor ez sem lehet gond.

* nyilván olyant, amilyent ők konkrétan helyesnek tartanak; ez a gyakorlatban elég sokféle lehet.

Me, Myself and I: látom tapasztalatból beszélsz.(fórumok ügyében) :-)
na jó, emse, de nehogy azt mondd, hogy 14 éves prostikat 12 éves fiúcskák kurogatják (mert hát honnan is lenne rá pénzük?) Ezek bizony sajnos felnőtt férfiak...
quicksilver: több szem többet lát - sza miért ne kérhetne tanácsot don itt a blogon (is)?
emse álma 2006.12.01. 17:17:53

"Ismerkedtél már a cseten?"

Nem. Azt hiszem ezzel a többi kérdésedet is megválaszoltam. :)
Quicksilver 2006.12.01. 17:39:00

"látom tapasztalatból beszélsz.(fórumok ügyében) :-)"

Igen. ;D
Nőismerőseim is mesélnek ilyet IWIW-ről pl. Kicsit is rövidebb a szoknya a főképen, és máris kapja a hasonszőrű leveleket tucatjával :)

Be kéne ezt vezetni nálunk is: www.msnbc.msn.com/id/10912603/

Hamar rend lenne.
blodie te a következőt állítod (sugallod): 1. aki 14 éves és lány és csetel, nagy eséllyel prosti lesz; 2. az ehhez vezető út a cseten garázdálodó pedofil/disznó/kéjsóvár idős, pénzes férfiak ágyán keresztül vezet; 3. a cset tele van naív 14 éves lánykákkal, és a rájuk sikerrel vadászó pedofil/disznó/kéjsóvár férfiakkal.

Kérdés: mennyit cseteltél eddig életedben?
emse álma, te vmit csúnyán félreértettél: én azt csak azt akartam mondani, hogy a csetelők pasik (!) valszeg idősebbek 12-nél...

Válasz: sajnos eleget ahhoz, hogy egyetértsek a 3. ponttal... : (
arpad, ha a don letiltja neki, akkor majd atmegy a baratnojehez...
nem lehet, h beszelni rola megis jobb otlet?
En hat eve cseteltem, eleg sokat, akkoriban raertem. Az IRC akkor meg nem volt ilyen durva, bar voltak peldak. Az ASL-tol (age, sex, location) en is mindig kiborultam, azoktol meg plane, akik nem folytattak a beszelgetest, amikor mondtam, nem kuldok kepet.
De voltak jo kozossegek, egynek en is tagja voltam 1-2 honapig, es mar majdnem el is felejtettem, hogy hat eve ott ismertem meg a volegenyemet. :) Persze az nem a fent leritakhoz hasonloan kezdodott...:)
ezt a szart üzemelteti valaki, gondolom. mit szól hozzá, ha mondjuk komolyabban bepróbáljuk ezt a metódust? logok mentve, és úgy globalice rendőrrel, ahogy kell.
hmmm?
csináljuk?
Na de van é valakinek építõ jellegu csett élmény, amikor valami jó is sisult az ismizésbõl...nem e h jobb ezt ismerõsok kozott internettes tovabbkepzeseknel konzultaciora hasznalni meg esetleg olyanok ismizennek akik mar elobb megismerkedtek es tudnak beszelgetni is egynassal????

ps. egyebkent teccik a tema:)))
Me, Myself and I:
nem látod be, hogy mennyire trendi lett neten ismerkedni. Manapság már korántsem ciki és cseppet sem kell elkeseredettnek lenni ahhoz, hogy az ember (vagy ember lánya) neten ismerkedjen. Épp csak annyi kell hozzá, hogy az ember elfoglalt legyen, ne kedvelje a zajos-füstös-piás szórakozóhelyeket, vagy zárkózottabb legyen az átlagnál (amit speciel én nem tartok egy elítélendő negatívumnak, vannak ennél sokkal visszataszítóbb tulajdonságok is).

Saját bevallásod szerint valami olyat véleményeztél, amiről fogalmad sincs. No ehhez szükségeltetik jó adag ostobaság.
blondie: persze, kérhet. A chaten is kérhet.
zsoltu: ez szerintem egy qrva jó ötlet! Kíváncsi lennék, mi sül ki belőle...
a cseten lévők jobbára defektesek, de csak nyugi: a népesség harmada az, mindig más harmada. ekkora defekt mindenkinek kijár egyszer az életében (más kérdés, meddig tart). tehát ne abból induljunk ki, hogy megint az UFO-k.
a legjobb poén az, hogy én eddig a liberalizmust a toleranciával kötöttem össze gondolatban. na de ha TWÁ libsinek minősíti magát, akkor velem vmi nagy baj van.
don, dugd el a húgod egy lakatlan szigetre, akkor megmenekül embertársaitól, más megoldás nincs. a cset remekül megtanít a részletekre való figyelésre, emberismeret is tanulható; olyan, mint az élet, csak sűrűbb...
portuguese: nekem nagyonis sok pozitív élményem van a cseteléssel kapcsolatban, az ASL jellegű privikere eleve nem válaszolok és akkor nem kell felhúznom magam rajta. Pl nagyon sok embert ismertem meg, akikkel közös hobbink van, ebből barátságok szövődtek sőt volt, akivel ennél több is. igaz nem is azzal kezdtük hogy közszemlére tettük a nemi szerveinket.
szefi · szefikepei.blogspot.com 2006.12.01. 18:08:36

Nézd, nem akartalak megbántani, természetesen szíved joga, hogy olyan módon ismerkedj, ahogy neked tetszik.

"Saját bevallásod szerint valami olyat véleményeztél, amiről fogalmad sincs. No ehhez szükségeltetik jó adag ostobaság."

Én nem emlékszem, hogy olyat írtam volna, hogy fogalmam sincs róla. Jól tudom, hogy mi az a chat, kíváncsiságból ki is próbáltam régen, de nem ISMERKEDÉS céljára. Én szeretek a szemébe nézni annak, akivel ismerkedni akarok. Tudom, maradi vagyok. Meg ostoba. ;)
ja és hozzátenném: a csetet elsősorban nem a csethu képviseli, sok szerveren lakhely, hobbi, érdeklődési kör szerint vannak csetszobák és aki pl az #uvegfestes csatira megy be, valószínű hogy nem szexcsetelni akar, szóval ismétlem magam, egyéni döntés hogy ki hol és miként műveli ezt a 21. századi jelenséget.
emse álma 2006.12.01. 17:37:52
Be van tiltva és mit értünk vele?
Nem értek egyet. Ha a kábszert ott akarod megfogni, melléfogsz.
Tiltani? Neten?
Mit és főleg Hogyan?

szefi 2006.12.01. 18:08:36
Neten? Vagy chat-en?
Más a téma. Sokféle fórum, sokféle chat. A fentiekből kéne kiindulni. Vannak kiszolgáltatottak is. A fentiekben tanúsított mentalitással nem ott kéne először, és nem így találkozniuk. 1et értünk?

Az ismerkedés után, jó esetben következik a személyes találka (nem füstös szórakozóhelyen), rossz esetben pedig kiadja megát valakinek, akit nem állt módjában!! megismerni. Nehéz pálya, és vannak buktatók is. Épp úgy növelheti valaki önbizalmát, mint ahogy el is veszítheti általa. A kommunikáció minőségén múlik. Arra is képességet kell fejleszteni.

Messze nem vagyok az internetes ismerkedés ellen, és vannak pozitív példáim is, de előtte hámozni kell, míg megismerszik a meztelen, pőre valóság.
Me, Myself and I 2006.12.01. 17:12:40


"P.S.: A fórumokkal meg a blogokkal sztem nagyon más a helyzet. Ezekre okoskodni meg észt osztani járnak az emberek, nem ismerkedni. Erre jók. ;D"

Hm.
"Messze nem vagyok az internetes ismerkedés ellen, és vannak pozitív példáim is, de előtte hámozni kell, míg megismerszik a meztelen, pőre valóság."

Hm-hm...
morrisal:
tudok még ilyen jókat:)

"Kis krumplik vagyunk mind."
morrisal 2006.12.01. 18:23:39

Hm? Kifejtenéd?
Egy IGAZI pedofillal beszélgetek a chat.hu-n. Ha végeztünk, átmásolom ide... :-)
VagyMi: válts vele levelet, IP végett. önkéntes netrendőrség alakul :)
"Krumplik vagyunk egy krumliszsákban..."

Me,M&I, nem. :)
(plis)

VagyMi, mindenképpen másold, szerintem sokunkat érdekel...
morrisal 2006.12.01. 18:45:51

OK.
Szerintem a chat egy szánalmas dolog talán a legalja (tévedtem a love-lovebox az).
Pár éve unalmas oráim eltöltésére csetelgetni kezdtem konkrét csajozási szándék nélkül. Megismertem rengeteg jofej pasit, sok (offline is) aranyos jofej csajt, 3 éve együtt élek az egyikkel közülük. Mármint lánnyal:)
Szoval nem lehet általánositani, hogy

chat = perverzállat pasik / hülyespitsák
nekem is volt csajom a chatről de az rég volt és lehet, hogy én öregszem de már gyerekesnek tartom az ilyen típusú ismerkedést
Nagyon jó pszichológusnak kell ahhoz lenni, hogy.

SZVSZ ez vihar egy pohár vízben.
Folytattam már egypár ilyen kísérletet, de én nem álltam meg az első pár mondat után. Előbb-utóbb elhaltak a beszélgetések, a többség nyilván nem gondolta komolyan a dolgot.
Sokszor unatkozó-szórakozó tizenéves srácok bújnak meg a "nagy kanok" mögött. Vagy izgalomra vágyó nős férfiak, akiknek addig tart egy ilyen csevegés, amíg kiverik a gép előtt, aztán kikapcs, hogy aztán másnap megint feldobják az estéjüket...
Az igazi veszélyes alakok szerintem sokkal rafináltabbak, már csak azért is, mert ők tényleg célt akarnak érni, és persze lebukni sem áll szándékukban.
Igazinak tűnik, de lelépett. Mint látni fogjátok, mindenáron telefonszámot akart, s itt nem tudtam mit csinálni, oszt lelépett. Na mindegy szerintem érdekes, idemásolom ha Tóta nem kap idegösszeomlást egy ilyen bazi hosszú bejegyzéstől. (Előre bocsi, de hát megígértem...)


18:21 [Ivettmeow] szia ha adok 30.000 lefényképezhetlek???
18:21 [adrienn_13] Adok neked ingyen is egy képet.
18:21 [Ivettmeow] milyen???
18:22 [adrienn_13] Hogyhogy milyen? Hát egy kép. Miért?
18:22 [Ivettmeow] de én nem olyan képröl gondoltam
18:22 [adrienn_13] Hogyhogy?
18:22 [Ivettmeow] Hát hogy??? Szerinted???
18:23 [adrienn_13] Nem tudom, ne haragudj.
18:23 [Ivettmeow] Hát érdekel??
18:24 [adrienn_13] Hát, ha tudni akarom, miről beszélsz...
18:24 [adrienn_13] Ha nem akarod hogy tudjam, miről beszélsz, akkor miért beszélsz?
18:24 [Ivettmeow] Olyan képek... fehérnemüben....
18:25 [adrienn_13] Abba mi a jó?
18:25 [adrienn_13] Sokkal szebbek a ruháim.
18:26 [Ivettmeow] Nekünk az kell most!
18:26 [Ivettmeow] egy 11 éves mult héten 3 ora munkával keresett 65.00
18:26 [Ivettmeow] 65.000
18:27 [adrienn_13] Hogy hívják? megkérdezhetem tőle, tényleg igaz-e?
18:27 [Ivettmeow] Pici Cintia11 de most nincs
18:27 [Ivettmeow] Anyukáddal vagy apukáddal kell beszélni elöször ha engedik.
18:28 [adrienn_13] Szerintem engedik. De hogy tudjam, hogy nem teccik átverni?
18:29 [Ivettmeow] Hát ez csak bizalom kérdés és az hogy anyukádékkal akarok beszélni elég bizonyiték nem?
18:29 [Ivettmeow] Ha egy perverz valaki lennék akkor nem akarnék velük beszélni.
18:29 [Ivettmeow] NEM???
18:29 [adrienn_13] Nem tudom. Igaz lehet.
18:29 [Ivettmeow] Otthon van most valaki???
18:29 [adrienn_13] Igen itthon vannak.
18:30 [Ivettmeow] Kerhetek 1 tel. számot amit mondjuk te veszed fel! Először elbeszélgetek veled utána ha neked jó akkor velük is
18:31 [adrienn_13] Itt miért nem jó?
18:31 [Ivettmeow] Mert itt lehetek akár ki. Telefonon hallani fogod hogy egy felnőtt vagyok nem egy gyerek aki játszani akar csak
18:32 [Ivettmeow] Ha érdekel itt vagyok
18:32 [adrienn_13] Játszhatunk itt is. Engem nem zavar, ha kamuzol. Csak nem akarom, hogy mindenki lássa a telefonszámomat.
18:33 [Ivettmeow] és ki mindenki mivel priviben vagyunk...
18:33 [Ivettmeow] Nem vagyok egy buta kisgyerek aki kamuzik. Biztos nem érdekel!
18:33 [adrienn_13] Érdekel. Kell nekünk pénz.
18:33 [Ivettmeow] Akkor biztos van mobilod nem?
18:34 [adrienn_13] Van, de engem nem zavar, ha ide tetszik írni, amit mondani akar.
18:34 [Ivettmeow] Nem lehet itt mondani.....
18:34 [Ivettmeow] Nem vagyok komolytalan.
18:35 [adrienn_13] Nem értem, mondhatja, ne tessék szégyenlős lenni. Itt bárki mondhat bármit!
18:35 [Ivettmeow] Ha pénzröl van szó nem chaten kell beszélni
18:36 [Ivettmeow] Figyu Adrienn! Tisztázzuk: 1) Nem vagyok gyerek! 2) Nem magáz! :-) 3) Nem vagyok 1 perverz aki kislányok telefon számát utána néz!
18:36 [Ivettmeow] Ha érdekel akkor jó! Ha nem szia!
18:37 [adrienn_13] Érdekel, de nem szeretem idegenek megadni a számom gondolom ön sem.
18:37 [Ivettmeow] De ha hívlak látni fogsz hogy nem kamuzok.
18:37 [Ivettmeow] Itt sajnos... nem lehet
18:37 [Ivettmeow] aki mer az nyer!
… itt még egy kicsit vitázunk arról, hogy miért nem gépeli be, majd…
18:39 [Ivettmeow] Akkor sajnálom pedig itt a pénz jönn és alig kell dolgozni!

18:40 [adrienn_13] Megharagudnak rám, ha idegenekne adom meg a telszámom.
18:40 [Ivettmeow] Mert nem lehet és nem komoly!
18:40 [adrienn_13] Ha nem komoly, akkor miért nem monod?
18:40 [Ivettmeow] De akkor megadod a számodat, hívlak..senki nem tudja..megbeszélem veled, ha érdekel akor itt beszélhetünk ok???
18:41 [adrienn_13] Ha úgy is itt beszélünk, minek hívogassalak?
18:41 [Ivettmeow] Én hívlak neked nem kerül pénzbe....
18:41 [Ivettmeow] Figyu..igen vagy nem?
18:41 [Ivettmeow] 1 fénykép majd nem 5.500 ft
18:42 [Ivettmeow] Szóval?? Igen vagy nem??
18:42 [adrienn_13] Érdekel, tessék mondani, hogy lehet ezt?
18:42 [Ivettmeow] Ok! Szia! Én nem szorakozok!
18:42 Ivettmeow befejezte a beszélgetést.
18:44 Ivettmeow kilépett...
kérdés:
Hol és milyen körülmények között nem gyerekes találkozni valakivel akivel jol kijövünk egymással:
1 dizsi 2 extasy között
2 metálkoncert 2 vbk között
3 könyvtár 2 könyv között
4 a blahán 2 hetesbusz között
5 munkahely 2 fénymásolás között
6 chat TWA blog olvasása közben
7
8
9
?
hat szvsz valoban sok a kamu, neha meg ezen a blogon is volt olyan gyanum, hogy volt aki atjott a mol forumok valamelyikerol, hogy itt hergelje az embereket. De a valosag sajnos talan valoban ijeszto. Reszint borzongasi reszint hujererohogesi celzattal erdemes megnezni a partyretard.com -on a szexkiallitasrol keszult kepeket. Es az valosag, szoval szerintem belefer boven, hogy nemcsak nehany pubi szorakozik. Sot!!
VagyMi: ez érdekes lelet. aszongya "nekünk az kell most". ők. nekik. fehérneműben.
aztán lehet, hogy valami gyerekdivat-prospektushoz kell.

mindenesetre egy ráérős rendőr találna itt magának ügyeket. talán egy rendes bottal még gépesíteni is lehetne. nyomja a sablonválaszokat, emailezik, képet küld, randit szervez, aztán kinyomtatja a feljelentést.
Kicsit off...

Épp a chat.hu-n olvastam egyszer egy reglapon:

ICQ szám: nagyon magas

Lehet, hogy az IQ-jára gondolt? Mert az tényleg nagyon magas lehet. :)
Simán csak:

Halál rájuk!
"aztán lehet, hogy valami gyerekdivat-prospektushoz kell."

Aha, persze.
Erről eszembe jut az Utolsó éjjel (25th Hour) c. film. Van benne egy "vicc":

Q: Mi az a kérdés, amit soha ne tegyél fel fehérnemű-boltban?
A: Ez van gyerekméretben is?

Sztem majdnem megvolt...
amugy (nemtom ki irta mar), de elegge kivancsi vagyok, mit szolnanak a korulottemulok, ha belelogatnam a farkam a webcambe... Kolumbiabol irok, korulottem csupa nagydarab neger..
reparon:

csupa nagydarab néger? kiröhögnének.
Na jó, ez csak vicc volt! :-)
a 14 eves is kiskoru...ahoz is elkellene a "rendor"
you guys, you guys! check dis!
adatlap, chat.hu. adol nekije?


Becenév: duciandy020
Név: andy
Nem: Nő
E-mail: duciandy020@citromail.hu
Születésnap: 1986-2-27
Lakhely: Borsod-Abaúj-Zemplén megye > Mezõkövesd
MSN szám: HellishChick@hotmail.com
Bemutatkozás:
SZIASZTOK! NEM VAGYOK BUDAPESTI!!! MEZÕKÖVESDI VAGYOK!!!!!!!
NAGYONGAZDAGOK KURVÁJA IS LENNÉK PERSZE CSAK AZOKÉ AKIK SZERETIK A HUSOS LÁNYOKAT!!!!!! JA ÉS VAN EGY AJÁNLATOM SZÁMOTOKRA 3 ÉVIG KURVÁD LESZEK HA ADOL NEKEM 500.0000 FT-OT RAJTAD MULIK KIHASZNÁLOD E MINDENT MEGTEHETSZ VELEM AMIT CSAK AKARSZÛ

ne kérdezed hogy hol lakom ne kérdezd hány éves vagyok és améreteimet sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZIASZTOK ÉN EGY NAGYON DUCI LÁNY VAGYOK 156/90 KÉK SZEMÛ FEKETE HAJU LÁNY VAGYOK!!
NEM CHAT SZEXELEK, CAM SZEXELEK, TEL SZEXELEK AZ ILYEN ABARRÁLT MAJMOK KÍMÉLJENEK JA ÉS PERSZE A A DEDOSOK IS ÉS A HAZUDOZO SEGFEJEK IS!!!!

DEDOS ALTT MIT ÉRTEK? HÁT 23 ÉV ALATTIAK KÍMÉLJENEK!!! FÕLEH AZ ILYEN KIS 18 17 16 ÉVES KIS SZAROSOK!!!!
:D 500ezer ft az nagyon keves am 3 evre:D

(na en is csak az anyagiakra figyelek fel;)
instant klasszik.

abarrált. adol 500.000. dedós alatt mit értek.

krem kapcsojja ki.
ne viccelj, ki tudja hany milliot kexelt mar ossze...
a manoba...beleptem en is chatponthura, korom es nemem igazi, de senkinek nem kellek...hat meg ilyet!:)

ugy tunik csak 15 ev alatt izgik a csajok...

eh

egy gubbet privim sincs! csalodtam a ferfinemben.
"HA ADOL NEKEM 500.0000 FT-OT RAJTAD MULIK KIHASZNÁLOD E MINDENT MEGTEHETSZ VELEM AMIT CSAK AKARSZÛ"

Erről is eszembe jut egy "vicc":

- [Férfi]: 10000-ért mit vállalsz?
-[Kurva]: Tízezerért? Bármit.
-[Férfi]: Akkor szállj be a kocsiba, megyünk garázst betonozni.


Kihaennem: az 5 milla, de akkor se sok 3 évre. Megveszed, napi 12 órát futtatod, talán még több is bejöhet.
jahm, az 500.-ig olvastam:)) Lehet neki eleg, orul ha valaki fizet erte, lehet ahol most van ingyen kell neki csinalni mindenfelet, abarraltakkal is...
Üdv,

ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a chat.hu talán nem is a legjobb vizsgálódási terület. Szerény véleményem szerint, mióta kis hazánkban az otthoni internet-hozzáférés nem tartozik annyira a luxuskategóriába, azóta a nép- és korosztálybetegséget jelképező program neve: MSN. Elképesztő tömegbázisú szubkultúra alakul itt ki; százezres tömegeket érint -nagyságrendi tippem a másik divatbirkaságból, az iwiwből számazik.

Emlékszem, két-három éve még teljesen különcnek számítottam azzal, hogy internetezek, ma már viszont inkább divatbetegnek tartanak -ugyanis talán meglepő, de a legtöbb "kocka" vagy "geek" a plázanemzedék soraiből kerül ki.

Azt hiszem, ez némileg magyarázat a viselkedéskultúra ilyesfajta aberrációira.

Egy ennyi honfitársunkat érintő témával illene lassan média szinten is foglalkozni, mert az internet-használatnak gyökeresen eltérő szintjei vannak. A gond abból adódik nézetem szerint, hogy ha egy kultúrált netmagyar kerül a söpredék közé, na abból vannak ezek a "mutassak képet a faszomról" című sztorik.

És ebben nem is lesz változás, míg nem izolálódik teljesen a két társaság.
en meg ugy gondolom, hogy ameddig van ra kereslet addig miert baj? (akkor persze baj, ha kiskoruakat akarnak felszedni)

ha van olyan no akinek bejon egy olyan hapsi akinek 3 szavas a szokincse, aldasom rajuk, vidam eletuk lesz:)
Bizti összes csóka pedofil pap volt ;) Amúgy egy harmincas pasi miért megy fel magát tizenéves lánynak kiadva ? :) Ennek is megvan a lélektana...
Azer mert gyereke lesz es szeretne tudni milyen vilagba engedi ez a lelektana, tanulhatnal tole!!!
Elnézést kérek a Mestertől és követőitől :) Egy korábbi, másik bejegyzésben írtam én hogy új vallás születik itten... ;) Ez a téma Fókuszba való, legközelebb mi jön? Kutya marta halálra a szomszéd nénit? :)))))))))))
Itt annyira okos emberek vannak, hogy olyan dolgokról is tudnak szikla szilárd véleményt mondani, ellentmondást nem tűrő módon, amit nem is ismernek.

blondie

Az pontosan mennyi időt jelent?
1 óra? 1 nap? 1 hét? 1 hónap? 1 év?

Természetesen a tiszta csetes időre gondolok.
dos boot, kivancsisag? talan:)

tapasztalat szerzes...

vannak furabb dolgok is, pl az az amerika pasi aki csinalta a McD-os filmet, csinalt egy sorozatot 30 days cimmel *ha jol emlekszem* egyszer bortonbe megy be 30 napra, egyszer emmigrans csaladhoz koltozik be, meg meg sok mas dolgot kiprobal...

gondolom nem volt mar mirol irnia:)

Elnézést kérek a Mestertől és követőitől :) Egy korábbi, másik bejegyzésben írtam én hogy új vallás születik itten... ;) Ez a téma Fókuszba való, legközelebb mi jön? Kutya marta halálra a szomszéd nénit? :)))))))))))

Dragam nem kell minden temat elolvasni, csak ami erdekel, de ha nem erdekel nem kell bele ugatni hulyesegeket En is csinaltam ilyet de rajottem, hogy azzal masok ertelmes vitajat szakitom meg...

moderaljuk magunkat elvegre nem csettelunk:)))
Naja, de mindez azt minősíti, aki ilyet kipróbál... Régebben a sokat szidott katolikus papok védekeztek azzal a bordélyban, ha lebuktak: meg kell ismernünk a Gonoszt, ha küzdeni akarunk ellene! ;)
De ki küldött ismeretterjesztpő körútra? A Szent Lélek?
ez a mester kovetes akkora okorseg, mar ne haragudj, a hozzaszolasok fele nem ert egyet az Arpival.

az meg megnagyobb okorseg ha csak azert szolsz hozza hogy ellenkezz, senki sem mindentudo, akarmelyik ujsagiroba bele lehet kotni, mind mazochista, ezt elvezik;)

(de ugyis letagadjak...)
szóval te is az vagy
meg én is, azért írtam, csak lebuktam ;)
Naja, de mindez azt minősíti, aki ilyet kipróbál... Régebben a sokat szidott katolikus papok védekeztek azzal a bordélyban, ha lebuktak: meg kell ismernünk a Gonoszt, ha küzdeni akarunk ellene! ;)
De ki küldött ismeretterjesztpő körútra? A Szent Lélek?

Sose lehet tudni:)))
Lehet, hogy en is a bordelyban lebukott magyaraazkodo katolikus pap lennek, ha nem lenne egy kurva nagy akadaly elottem...sajna rossz minosegben teremtettem szuletesemtol fogva no vagyo:)))
Minosit? milyen ertelemben?

Ugye nem gondolod, hogy azert mert valaki felmegy egy csetszobara mar rogton pedofil?

Akkor mi meg mind futobolondok vagyunk hogy egy furomon toltunk orakat, nem sok kulonbseg van.

Az mediaszereplokenl szakmai artalom, hogy tudjanak a legujabb dolgokrol, semmi koze a papokhoz, hagyjuk is inkabb ezt a temat.
Tök érdekes, hogy Árpinak szólt amit írtam de többen úgy érzeték, személyesen nekik szól :) Háááát, ti tudjátok miért :)
azert mert nem idezel mire irsz te barom
hanem csak ugy kopkodsz az eterbe:)))

biztos bulvar ujsagiras a profilod!
Psszt, fel kell dobnom a látogatottságot, 400 hozzászólás a cél, de csitt, többet nem mondhatok és légyszi ne szólj senkinek ;)
mi ez a szemelyeskedes...hoborogjunk inkabb a pedofilokon, az izgalmasabb...:)
Nem. nemletezik, hogy a duciandy valoban letezik. Kell lennie egy olyan pontnak ahonnan mar nincs lejjebb. abszolut nulla, vagy mi. Mindenesetre irok neki egy kedves bemutatkozo levelet, es kuldok fenykepet is. a boroltvaltrol. De tenyleg, milyen kiba jo lenne, ha letezne valami filter, ami kiszurne, hogy pld ezt a hirdetest valami illuminalt mezokovesdi tirpak tette fel, ismerve mondjuk a cimboraja/anyosa/megunt baratja-bartanoje jelszavat, mittomenmijet, vagypedig egy LETEZO SZEMELY, AKI ENNYIRE RETARDALT. egyszeruen nem NEM vagyok kepes elhinni, hogy ilen letezhet. Ok mondjuk egy falusi disco wc-re se vagyok kivancsi, de a hirdetest- altalanossagban- jozanul helyezi el az ember, pocsolyareszegen en gyakran meg magat a klaviaturat se latom, nemhogy a betuket. Tudom a reszegseg nem mentseg, de szoval, ize ertitek. Ugye.
Naja, ez egy nagy összekovácsoló téma, nyilván ezért is íródott :) Lehet hőbörögni, de viccet félretéve, erőszakot elkövetők 90%-a nem a csúnya Idegen, hanem mind az áldozat ismerőse, nagyobbrészt családtag.
szerintem meg letezik...betelefonalos musokat nem szoktal hallgatni?

Dos Boot megmondom oszinten, hogy ketsegeim vannak feloled, hogy nem azok a csettesek kozul valo vagy:(((

KIHAENNEm: en vitakat szeretek olvasni ertelmes magvas vitakat, nem agyament hobolgeseket...

ok...en most kiszallllllllllllok...mert kicsucsosodtam a moderaltsagba, eh ...
jo ejt mindenkinek............
dos_boot 2006.12.01. 21:30:02

Igaz is, akkor csak menjen minden tovább... Elvégre ez ilyen egyszerű.

Mit nyavalygunk itt a pocsék helyzet miatt, mikor Albániában még szarabb. Nyugodjunk bele. Ahhoz képest milyen jó is nekünk...
KiHaEnNem.
Lehet, hogy igazad van... azert mindenki tegye fel a kezet ( a masikat) aki nem irt meg andikanak:)
Nem az a pedofilia, ha józsi_43 ír valamit a cseten, mert józsi_43 lehet hogy valójában karcsi_16, ahogy andika_14 pédája is mutatja, itt minden kamu, miért dőlsz be? A dolog éppenhogy ennél sokkal súlyosabb, és nagyobbrészt családtagok követik el. Ez a durva, ezzel nehéz szembenézni, senki nem beszélt itt Albániáról, végig kishazánkban járunk.
igazabol az az erdekes, hogy mindenki baromira megveti a pedofilokat, allatkinzokat, gyilkosokat meg ugy alapjaban veve a "rossz embereket", de akkor ki csinalja ezeket a szornyusegeket?

reparon, en nem irtam, nem vagyok erdekelt se 14 evesekben se lanyokban:)
csak eszembe jutott, nem tudom mennyire lenyeges...de segond, szoval itt Angliaban volt egy felmeres a segelyvonalakkal kapcsolatban. A segelyvonal kiskoruaknak volt fenntartva, hogy szolhassanak valakinek, eroszak eseten. Es erdekes modon a betelefonalok 30-40 szazaleka segisteget kero szulo volt, konkretan nemi vonzalmat ereztek a gyerekuk irant, es nem tudtak hova forduljanak. Szerintem ez elegge sokkolo. Nincs igazabol pedofil-segito rendszer sehol, holott ez ugyanugy kezelheto pszichoterapiaval mint az anorexia. Jo, kicsit durva hasonlat.
Meg az is az eszembe jutott, hogy erdekes modon Peep-showba jarni meg kukkolni nem gaz, pedig az is szexualis abnormmitas.

Najo, abbahagyom...
Az egy dolog hogy valami abnormális/perverz a gond ott kezdődik ha ezzel más emberi lényekben kárt (lelki/testi/fejlődésbeli) okoz.

Egyébként pedig egész nyugodtan élvezkedjen bárki egy csikorgó kréta hangjára, dugdosson tűket magába, fürödjön szennyvízben ha ahhoz tartja kedve és mindezt persze diszkréten teszi.
Amúgy a sok okosságot onnan veszem, hogy pszichológiai/pszichiátriai profilú könyvkiadóban dolgozom - és nem, nem én vagyok a fénymásolófiú.
A gond éppen az, hogy amikor a molesztálát gyermek odamegy a szülőhöz, akkor az legtöbbször elutasítja, mert egyszerűen nem hiszi el, hogy az aranyos nagybácsi vagy szomszéd bácsi ilyet tenne, sőt a gyereket hibáztatja, hogy hazudik. Mindezt amiatt, mert "a pedofil" az egyszeri szülő fejében afféle csúnya hosszúkabátos idegen az utcáról vagy újabban a netről, erre lett szocializálva - erre a faszságra gyúr rá ez az Árpi írás is, ez a gondom vele. Semmi baj nincs annak a 10%-nak az anyázásával aki idegenként, de megemlítettem a maradék 90%-ot, aki meg ismerősként molesztál. A hozzászólásokból úgy látom ez az elutasítás igencsak zsigeri... Éppenhogy nem poénkodom a témával, hanem talán túl komolyan veszem.
Az a rossz hírem van, hogy duciandy valószínűleg létezik. Nekem is eszembe jutott, hogy ez egy hozzám hasonló csínytevő, ezért megnéztem, mikor regisztrált, és bizony majdnem egy éve, meg a chat.hu megadja az összesen elcsetelt időt is, márpedig ilyen poénokat imho nem visz az ember aktívan sokáig. Meg voltak képek is...

Az ötlet egyébként úgy jött, hogy még régesrégen a pilótarádiónak akartunk egy olyat, hogy felvétel közben legyen egy chatszoba, és belépvén a chathura (pilota néven asszem) azonmód leprivizett néhány BUZI. Hű mondom, de hot egy hely ez, nézzük már meg, mi történik egy Cica84gyel. Az aztán be is került az egyik adásba, most csak rekonstruáltam 14 évessel.
Más sokadszor olvasom a "cseten csak a luzerek ismerkednek" dumát. Ez szvsz marhaság. Persze kell hozzá, hogy az ember tudjon csetelni (nem olyan egyszerű, mint ahogy egyesek gondolják), és nem sokban különbözik a valóditól. Két komolyabb barátnőm is netről származik, az elsővel fél évet cseteltem, mire először találkoztunk, és addigra tökéletesen megismertük egymást.
dos_boot 2006.12.01. 22:21:13

Akkor alaposan férre lettél értelmezve. Talán nem azért amit írtál, hanem azért ahogy. Amit a pedofiliáról írtál, abban egyetértünk.

Én meg -hülye fejjel- azt hittem a fenti téma nem a pedofiliáról szól, hanem a chat-ről. A 17éves leányzó ugyanezzel találkozik, és szó sincs pedofiliáról. Stílusról, illetve annak hiányáról. Szexre éhező bakfisokról, és nem bakfiskorúakról. Kapcsolatteremtésről, és erre való képtelenségről. Kortünetről.
Amúgy én sem a pedofiliára reagáltam ám először (teccikolvasni?:)), csak ilyen műfaj a beszélgetés, sokan csináljuk, folyton változik a téma, nincs ezzel baj.
Örvendek azon dolognak, hogy alkalmi szondázás alapján alkotunk valamiről mengint véleményt, vagy öt évvel ezelőtti tapasztalatok alapján, aztán osztjuk az észt... Gratulálok, ez olyan mint egy pártkongresszus, és had legyek én Janibácsi: nem baj, ha hosszú a haja, csak mossa! Az internet képes egészségesen önszabályozni, ha hagyják. Általában nem hagyják. A chat egy szubkultúra, a maga deformitásaival, de képes önszabályozásra, és meg is teszi, ugyanis az emberek nagyrészének normális igényei vannak, és nem állnak szóba faszkalapokkal, 14 évesen sem... A faszkalpok max beszólogatnak, majd egyedül maradnak, vagy elvannak a hasonszőrüekkel. Megint véleményeztek valamit, amit nem ismertek, és okosnak hiszitek magatokat, korlátozásért kiáltotok, és nem veszitek észre a működő korlátozást, mert korlátoltak, vakok vagytok. Valószínüleg abba a csoportba estek, akik inkább chip-es útlevéllel közlekednek, de ne legyen mégegy szept. 11. Én meg azt mondom inkább 100 szept. 11. mint egy chip az útlevélben. Orwelli rémálmok... A szabadság nincs ingyen, mindíg vérrel fizettek érte... Valaki megkérdezte Bin Ladent mi is fáj ennyire annak az embernek, akit Irgalmas-ként emlegettek a nyolcvanas években egyedülállóan kiemelkedő szeretetszolgálati munkája miatt? Lehet, hogy a problémát kellene megoldani, mert egy 9/11 csak tünet. A chat, csak kiengedett feszültség, mint mondjuk ez a blog... Semmi különbség... A történem folyamán nem a világ változott meg, nem az ember, csak a díszlet... Semmi más... Előbb érteni kell, aztán véleményt alkotni, aztán cselekdni, de ameddig félünk, és úgy cselekszünk értelem nélkül, addig szép lassan 1984 lesz önként saját kérésre. Mert félünk magunkkal szebenézni... Nem hisszük el, hogy az önkéntes alapon szerveződött közösségek, bürokratikus intézmény nélkül képesek önszabályozásra, pedig képesek mindaddig, amíg egy bürokrata észre nem veszi, hogy vannak... Hová tűnt a humanizmus? Melyik aktába zárták el?
Pár száz évvel ezelőtt alaposan benne voltak az emberek az akkori technikai viszonyok által elérhető egyik leghatékonyabb 1984-es struktúrában, ami a mai napig működik szelidített formában.

Nagy testvér - szemmel tart, gondolatbűn, cenzúrázott valóság, túlvilági ígéretek, a szexualitásba történő szigorú beleszólás, kemény (néha brutális és rabszolgasorba taszító - lásd magdolna mosodák)átnevelés hogy szeresd a nagy testvért.
A chatszobák közösségének egyik érdekes eleme hogy a nem oda valókat kilökik magukból, vagy magától menekül el, vagy nem érdekli. És ha pár embernek nem tetszik akkor újat nyit, új feltételekkel.
Sok beteg ember (sokféle betegséggel) csetel, meg utazik a metrón, meg mögötted áll a postán, és cseten az anonimitás miatt nagyobb a szája mint személyesen, natürlich. De ezek csak szavak, szavak és szavak. Attól, mert mondjuk a 16. századból nincsenek adataink arról, mikor és mennyit szexeltek a 14 éves lányok (egyrészt mert nem is mérték, másrészt mert urambocsáss' akkoriban harmada már házas volt, a férje úgy 20-40 között, tehát valószínúleg kényszerből már igen gyakran, ezért nem is mérték), attól ne higgyük, hogy ez az erkölcsi fertő fokozódott az internet miatt, ennyivel áldozzunk már az agnoszticizmusnak most is, legalább hümmögve, ha máskor meg kétpofára :)
Különben azt olvassuk, ami már a saját nagyanyánk szájából is fájó közhely volt: ezek a mai fiatalok!
Én csak egy érdekes jelenségre szeretném felhívni a figyelmet: Miért van az, hogy sokan rengeteg személyes adatot, sőt fényképeket ÖNKÉNT közzétesznek az Interneten? Példák: chat, IWIW, egyéb "közösségi site-ok" stb.
Nem okos dolog, mert visszaélhetnek vele. Mondhatjátok, hogy paranoiás vagyok, de ha valaki ezzel "vádolna", lenne egy elég hatásos érvem, amivel cáfolni tudnám őt (ezen a thread-en történt). Szóval sztem csak óvatosan az email címek, telefonszámok, honlapok közzétételével. Sajna a neten túl sok a rossz szándékú emberke...
"Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki!"
"Én meg azt mondom inkább 100 szept. 11. mint egy chip az útlevélben."

Ha majd a gyereked hal meg a 3. 09/11-ben, neked lesz a legnagyobb "csippesútlevelet!" táblád a tüntetésen.
MM&I, a pénztárcánkat is simán ellophatják, lakás és kocsi kulcsunkat is.
giornalista · www.tcm.gportal.hu 2006.12.02. 00:19:09

"a pénztárcánkat is simán ellophatják, lakás és kocsi kulcsunkat is."

Aha, csak a hasonlatod nagyon sántít. A pénztárcáját épelméjű ember nem hagyja DIREKT őrizetlenül...
Én az IWIW-es adataimat előre megfontolt szándékkal hagyom ott, ez igaz. A személyimet is előre megfontolt szándékkal viszem magammal, és az autómat is előre megfontolt szándékkal parkolom le a Kodály Köröndön.

És ugyanígy az IWIW-es adatomat is ellophatják, ha ügyesek, a tárcámat is, ha fürge kezűek és az autómat is, ha megtalálják az indításgátlót.
A poston felbuzdulva elmentem én is a chat.hu-ra, és Isolda nicken lényegesen jobb eredményt értem el, mint v_andika14: 2 standard faroklóbáló után rögtön harmadiknak jött Srác Budapestről, akivel viszonylag intellektuális beszélgetést lehetett folytatni. Bizonyít ez bármit?
balfake:

csak azt, hogy unatkozol :)
-Jó napot, elnézést, ideülhetek? Csak az ablak miatt.
-Csak tessék. Sós túrós?
-Igen, szeretem.
-Én a tarjásat. De igazából a kávé a legjobb itt. Tejjel.
-Jaja, jó. De én teapárti vagyok. Szépek most a fények. Jó képeket lehetne csinálni most. Kár hogy nincs nálam a gépem.
-Ühüm... látja azt a nőt ott szemben a pad mellett, akinek fehér ernyő van a kezében?
-Látom. Miért?
-Na, ő 14 évesnek adja ki magát és pénzért szopik. Legalábbis ezt mondja a cseten.
-Pfrrrr...
-Thonngthongthong... félrenyelt, ember? Meg ne fulladjon itt nekem!
-Elnézést. Csak meglepődtem.
-Ugyan, min? A csetes csajon? Rengeteg van belőlük. Higgye el nekem. Ezzel szórakozom. Úgy teszek a cseten mintha 16 éves kanos kissrác lennék, randira hívom a csajokat, és jókat röhögök rajtuk. Képzelje, volt már olyan, hogy egy 40 fölötti vén csataló jelent meg ott dupla copffal, piros masnikkal.
-Te vagy bikuci_16?
-Picsába... betti-14 vagy?
-Ja.
-És akkor az ott szemben fehér esernyővel?
-Nem tudom, szerintem csak véletlen egybeesés.
-Na elmégy te az anyádba, barom.
-Kabbeafaszom, anyádért szopatsz?
-Átmegyünk a bécsibe? Meghívlak egy ágyaspáleszre.
-Menjünk vazz. Faszfej.
Me, Myself and I: Nem rosz módjaannak hogy elbújj az, ha rengeteg dezinformációt is közzé teszel magadról, ezek között keverednek el valahol a valós adataid.:)
"Ha majd a gyereked hal meg a 3. 09/11-ben, neked lesz a legnagyobb "csippesútlevelet!" táblád a tüntetésen."
Nos nem ismersz! Akkor is ezt fogom mondani amit most! Inkább haljon meg a gyerekem, mint élőhalottként éljen. Tudod az olyan ostoba emberek miatt, akik úgy gondolkodnak mint én, na miattuk lehetünk büszkék történelmünkre... Az ókori köztársasági Rómában, pl. az apa saját kézzel szúrta le a gyerekét, ha a gyerek a köztársaság ellen tett. Én inkább hallgatok Caius Marius-ra esetleg, és hiszek eszmékben, amik az egyén felett állnak, mintsem halgassak vinnyogó puhányokra, akik a müzliválasztásban ismerik fel szabadságukat, egy házban életük célját és a ok nélküli reprodukcióban (lásd.: gyerek) életük értelmét... Ha felpuffadsz, nem Activiát kell enni, hanem fingani kell egy jóízűt... És a boltig sem kell elmenni miatta...
Jézusom sokadik, szerencsédre a felmenőid nem gondolták így, különben nem lehetnél most a sokadik. Amúgy minden kor arról vinnyogott, hogy micsoda puhányak vagyunk az előzőkhöz képest, egy aranykor mítosz mindig ott élt a fejekben.
Iwiw: Minden adatom fent van... És akkor mi van? Olyan adatot úgysem lehet felrakni, amit egy névjegykártyára ne tenne fel az ember... Pont ez az oldal értelme basszus... Azokkal az adatokkal nem igazán lehet visszaélni, aki meg csalni akar tud rá jobb utat is... Isssstenem desötétvan... Mi a legrosszabb: felhí valaki telefonon? küld egy mailt? Botrányos lehet, és világrengető... Rossz az aki rosszra gondol, vagyis mindenki magából indul ki...
Csak egy megjegyzés a leendő netrendőröknek: Magyarországon a jogászok nem nagyon szeretik a beugrató akciókat, lásd TV2 esete a parkolóőrökkel.

Nem cset, csak kocsma volt, de néhány éve Németországban bankrablásba ugrattak be valakit. A végén, hosszas rábeszélés után 7 rendőrrel ment volna rabolni.
egyetlen egyet elfelejtettünk.
CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZT BASSZÁK HULLÁRA CSETES ISMERETSÉG ÚTJÁN, AKI HAGYJA, AKI SEGÍT EBBEN, MAGYARUL AKI AKARJA.

ezt az egyet jó lenne nem elfelejteni.

és lehet, h a szám nagy, de én adott esetben olyan lányt akarok felnevelni, aki nem a cseten lóg nonstop, vagy tőlem lógjon ott, önmagában az sem tragédia. de a lényeg, hogy ha vki ilyeneket ír neki, akkor fel sem merül benne, h megnézni webkamerán keresztül, amint egy retardált beteg kiveri, hanem elküldi anyjába, esetleg nem válaszol. az se rossz megoldás. és tudom, hogy ezek a lányok csak 14 évesek, de ez nem jelenti, hogy fogyatékosak.

persze lehet, h a szám nagy és ez nem pusztán nevelés kérdése, de a dolog abból a szempontból túl van lihegve, hogy a probléma pontosan addig valós probléma, amíg hagyjuk. illetve akkortól lesz valós probléma, amikortól hagyjuk.
Dos boot, látom te óvasó is, időnként kriminológiát.
Egyetértek veled, sztem is a veszély közelibb, nem a távoli nagy zöld ufótól hanem a 15. szomszéd X-től/akár rokontól kell inkább félni.
Zárójeles megjegyzésem: A chat.hu egy olyan hely ahol ismerkedni lehet. Régebben táncklubnak hívták, 14 éves leánkákkal. Aztán ugye volt rockkoncert, ahol meg ugyanezen korszakban lévő 14 éves jánkák azokkal a hosszúhajú rockerekkel/punkokkal/csövesekkel.. jöttek össze. Persze mind színjózanul. Aztán jött a disco, a house, és nem szedett senki sem extasy-t, meg egyéb drogokat. És így jöttek össze a 14-15 éves jánkák a réverekkel. Kukásmellényt hordtak péel. A chaten meg ismét a 14 éves lánykák is ott vannak. Azaz ami itt tehető: Pedofiloknak utánanyomozni. Nem a chat.hu/más chat portál felelős, az erkölcsös nevelés, és az ellenőrzés. Az ellenőrzés meg nem is olyan drága (ha már megszorítások vannak), erre elég 2-3 ember, meg egy admin-i engedély. Ha befejezett a bűncselekmény azaz pedó odamegy, és a csalit elkezdi vegzálni, jön a brigád, oszt annyi kész. Aki meg 15 évesen játszódik olyanokat, hogy ő most nagylegény...háát mindenki volt ilyen korú, mondtuk azt is haveroknak, hogy mi már rettentően túlestünk rajta rég, többször is, meg több nővel is, pedig dehogy.
Tóta úr! Én is kedvet kaptam a cseteléshez. Az egyik delikvens nekem is bejelentkezett, annyira meglepődtem, hogy egyből kiestem a szerepből :)



01:32 [@sárm-õr@] szia
01:32 [@sárm-õr@] milyen kapcsolat érdekel?
01:33 [Eszti_cute_12] szia
01:33 [Eszti_cute_12] az indexes
01:33 [@sárm-õr@] mlyen?
01:33 [Eszti_cute_12] egy pill, tényleg maradj
01:33 [Eszti_cute_12] url:w.blog.hu/2006/12/01/chatportya14;http://w.blog.hu/2006/12/01/chatportya14;
01:34 [Eszti_cute_12] erre menj rá
01:35 [@sárm-õr@] mondd meg inkább lécci
01:35 [@sárm-õr@] milyen érdekel?
01:35 [@sárm-õr@] nem tudom megnyitni a lapot
01:35 [Eszti_cute_12] rólad írnak az index.hu -n
01:35 [Eszti_cute_12] komolyan
01:35 [Eszti_cute_12] a tóta w blogján
01:36 [Eszti_cute_12] tök friss
01:36 [Eszti_cute_12] arról hogy mekkora egy pedofil vagy
01:36 [@sárm-õr@] ki ír ilyet?
01:37 [Eszti_cute_12] pirossal a tóta w blogján
01:37 [@sárm-õr@] tóta?
01:37 [Eszti_cute_12] naplózd ki és írd be a linket
01:37 [@sárm-õr@] ki az?
01:37 [@sárm-õr@] ki ír ilyet?
01:37 [@sárm-õr@] nem is ismerem
01:37 [Eszti_cute_12] egy újságíró, aivel legutóbb andi_14 névvel cseteltél :)
01:38 [@sárm-õr@] te hülye vgy:)
01:38 [Eszti_cute_12] v_andika 14 volt ő
01:38 [Eszti_cute_12] komolyan
01:38 [Eszti_cute_12] basszus írd már be a rohadt linket
01:39 [Eszti_cute_12] naplózd ki és másold be a címsorba
01:39 [@sárm-õr@] de én nem beszéltem andika 14-el
01:39 [Eszti_cute_12] v_andika14
01:39 [@sárm-õr@] te összekeversz
01:39 [Eszti_cute_12] neeem
01:39 [@sárm-õr@] én 15 vagyok
01:39 [@sárm-õr@] de igen
01:40 [Eszti_cute_12] légyszi írd be a linket
01:40 [@sárm-õr@] de miyen linket, és hova?
01:40 [@sárm-õr@] írd le pontosan
01:41 [Eszti_cute_12] vagy a cikk címét a google-ba: "érdekel a borotvált farkamról kép?"
01:41 [Eszti_cute_12] w.blog.hu/2006/12/01/chatportya14
01:41 [Eszti_cute_12] ennél pontosabban nem tudom
01:41 [@sárm-õr@] hm, én ilyet nem írhattam
01:41 [Eszti_cute_12] az csak a címe
01:41 [@sárm-õr@] mert nem borotvált a farkam te kis okos
01:41 [Eszti_cute_12] ne mondtam h azt is te írtad
01:41 [Eszti_cute_12] olvasd el a cikket
01:42 [@sárm-õr@] de beszélj már érthetöen
01:42 [@sárm-õr@] te ki vagy?
01:42 [Eszti_cute_12] 12 éves eszti
01:42 [Eszti_cute_12] elolvastad?
01:43 [@sárm-õr@] nem
01:43 [@sárm-õr@] nem tudom, hogyan kell megnyitni
01:43 [@sárm-õr@] de te hülye vagy:)
01:43 [Eszti_cute_12] kattints fent a napló-ra
01:43 [Eszti_cute_12] onnan ki tudod másolni a linket
01:43 [Eszti_cute_12] adok képet magamrólcsak olvasd már el
01:44 [Eszti_cute_12] vagy pötyögd be innen
01:44 [Eszti_cute_12] w.blog.hu/2006/12/01/chatportya14
01:44 [Eszti_cute_12] lehet h hülye vagyok
01:44 [Eszti_cute_12] bazz
01:45 [Eszti_cute_12] na?
01:45 [@sárm-õr@] és mit olvassak el?
01:45 [Eszti_cute_12] a cikket
01:45 [@sárm-õr@] melyiket?
01:45 [Eszti_cute_12] beírod a linket, a legfelső cikket
01:46 [Eszti_cute_12] ezt
01:46 [Eszti_cute_12] w.blog.hu/2006/12/01/chatportya14
01:47 [Eszti_cute_12] na?
01:47 [Eszti_cute_12] sikerül?
01:48 [Eszti_cute_12] komolyan oldvasd el, nagyon fontos nem hosszú
01:48 [Eszti_cute_12] több ezren olvasták a cikket többek között rólad is
01:48 [@sárm-õr@] de én 25vok
01:48 [@sárm-õr@] mi a gondold?
01:48 [@sárm-õr@] 15
01:49 [Eszti_cute_12] semmi gondom
01:49 [@sárm-õr@] már írtam az elöbb is
01:49 [Eszti_cute_12] olvastad?
01:49 [@sárm-õr@] akkor mit akarsz
01:49 [@sárm-õr@] aha
01:49 [@sárm-õr@] de nem emlékszem
01:49 [Eszti_cute_12] csak gondoltam érdekel
01:49 [Eszti_cute_12] híres vagy
01:49 [@sárm-õr@] 15évesen nem szexelhetek egy 14évessel?
01:49 [@sárm-õr@] hm?
01:49 [Eszti_cute_12] fent vagy az index.hu-n
01:49 [@sárm-õr@] te mennyi vagy?
01:49 [@sárm-õr@] nem gond
01:49 [Eszti_cute_12] 12
01:50 [@sárm-õr@] van kedved szexelni vagy pettingelni?
01:50 [Eszti_cute_12] szexelhetsz, az már nem is büntetendő, de attól még nem erkölcsös
01:50 [Eszti_cute_12] ehhh mindegy
01:50 [@sárm-õr@] mi, az, hoyg 15évesen szexelek egy 14évessel?
01:50 [Eszti_cute_12] mintha falnak beszélnék
01:51 [Eszti_cute_12] igen
01:51 [@sárm-õr@] az nem erkölcsös?
01:51 [Eszti_cute_12] éretlenek vagytok hozzá
01:51 [@sárm-õr@] hm, te hülye vagy:)
01:51 [@sárm-õr@] dehoyg is
01:51 [Eszti_cute_12] komoly lelki károkat okoztok
01:51 [@sárm-õr@] te nem vagy 12
01:51 [@sárm-õr@] több vagy
01:51 [Eszti_cute_12] dehogyisnem
01:51 [Eszti_cute_12] erről beszéltünk egészségtanon a suliban
01:52 [@sárm-õr@] jó téma
01:52 [@sárm-õr@] inkább dugjunk bébi, és írd meg, milyen volt
01:52 [@sárm-õr@] :)
01:52 [Eszti_cute_12] te mennyi lánynak vehetted el a szűzességét
01:52 [Eszti_cute_12] ...
01:53 [Eszti_cute_12] persze lehet, h egynek se :)
01:53 [@sárm-õr@] hm. tiédet elvehetem?
01:53 [Eszti_cute_12] nullkilométeres kismiújság
01:54 [Eszti_cute_12] na?
01:54 [Eszti_cute_12] ez fájt?
01:55 [Eszti_cute_12] már nem kellek mi?
01:55 [Eszti_cute_12] túl sokat dumálok
01:55 [@sárm-õr@] :)
01:55 [@sárm-õr@] csak pisiltem
01:55 [Eszti_cute_12] lelankadsz
01:55 [Eszti_cute_12] akkor meg pláne lelankadtál
01:55 [Eszti_cute_12] :)
01:55 [@sárm-õr@] te nem vagy az ,akinek kiadod magad
01:55 [Eszti_cute_12] dehonnem
01:55 [@sárm-õr@] nem értem, mi a bajod
01:56 [Eszti_cute_12] ezzel az egésszel
01:56 [@sárm-õr@] a cikk csak feltételezi, hogy idös pasik akarták andikát megdugni
01:56 [Eszti_cute_12] nem is igazán veled
01:56 [@sárm-õr@] én sem vagyok idös
01:56 [Eszti_cute_12] de miért ne lehetnének
01:56 [@sárm-õr@] és lehet hogy a többi sem
01:56 [@sárm-õr@] de miért lennének
01:56 [@sárm-õr@] piszkos a fantáziád
01:56 [Eszti_cute_12] lehet hogy nem vagy az akinek kiadod magad
01:56 [@sárm-õr@] meg az újságírónak is
01:57 [Eszti_cute_12] abban igaza van, hogy akár idős akár fiatal, meg akarja dugni
01:57 [Eszti_cute_12] és egy 14éves lányt még ne dugjon senki, még a bicikliülés se!
01:58 [@sárm-õr@] dehogynem
01:58 [@sárm-õr@] ez a világ ilyen
01:58 [@sárm-õr@] te meg nem vagy 12:)
01:58 [Eszti_cute_12] akkor ez a világ rossz
01:58 [@sárm-õr@] lehet
01:58 [Eszti_cute_12] még nem tényleg
01:58 [@sárm-õr@] nos, dugunk mi is?
01:58 [Eszti_cute_12] februárba leszek annyi
01:59 [Eszti_cute_12] nincs is mellem
01:59 [Eszti_cute_12] még nem jött meg
01:59 [Eszti_cute_12] mit akarsz tőlem?
02:00 [@sárm-õr@] azért dughatom édes
02:00 [@sárm-õr@] :)
02:00 [Eszti_cute_12] akkor valami nem korrekt nálad, azt beláthatod
02:01 [@sárm-õr@] dehogy
02:01 [@sárm-õr@] te vagy elmaradott
02:01 [Eszti_cute_12] teljesebb lesz az életem
02:01 [Eszti_cute_12] egyébként 12éven alulit dugni az bűncselekmény
02:02 [Eszti_cute_12] mégha fel is kínálom magam akkor is
02:02 [Eszti_cute_12] sőt 14éven alulit
02:03 [Eszti_cute_12] ennyi
02:03 [Eszti_cute_12] "megvan az ip-címe örmester!"
02:04 [@sárm-õr@] hm?
02:04 [@sárm-õr@] ez egy újabb cím?
02:04 [Eszti_cute_12] :)
02:04 [Eszti_cute_12] nem
02:04 [@sárm-õr@] hanem?
02:04 [Eszti_cute_12] csak a netrendőrségre céloztam
02:05 [@sárm-õr@] értem
02:05 [@sárm-õr@] te nem vagy 12
02:05 [Eszti_cute_12] te sem vagy sármőr

Ennyi. Tanulság?
02:26 [adrienn_13] te fent vagy az indexen!!!
02:26 [@sárm-õr@] ki vagy te,
02:26 @sárm-õr@ befejezte a beszélgetést.
02:26 [adrienn_13] vezze dobom a linket
02:26 [adrienn_13] mindjár.
02:26 [adrienn_13] pill
02:26 [adrienn_13] várj
02:26 [@sárm-õr@] nem érdekel, már
02:26 [adrienn_13] azt mondják, te egy pedofil vagy
02:27 @sárm-õr@ kilépett...
Haha, szegény nagyon ráfaragott ma éjjel :)))))))))
tanulság: ez a chat. az menjen rá, aki erre kiváncsi. és szerintem egy nő sincs köztük. csak 1, kiskorú idióták, 2, öreg perverz idióták, 3, magukat nőnek kiadó semi-perverz félidióták. ha nő lennék, én sem viselném el egy percig sem ezt a verbális agressziót.
idegenekkel chatelni ugyanaz, mint lemenni az aluljáróba és csukott szemmel szóbaelegyedni az első ott ülővel.

***************************************
Beszélgetés a budapesti fellebviteli bíróság egy gyakornakával, a chat.hu-n. (Ez nem vicc!)
***************************************

04:25 [báró Leopold] jajj, nem akartalak megsérteni, beszélhetünk akármiről
04:26 [báró Leopold] nem egy átlag perverz csetes vagyok, félreértettél
04:26 [nikoletta_10] nem sértettél meg csak elfelejtetted megkérdezni, mit csinálok itt fél ötkor.
04:26 [báró Leopold] ezt akartam kérdezni
04:26 [báró Leopold] :-)
04:26 [báró Leopold] mit csinálsz itt fél ötkor?
04:26 [báró Leopold] vársz vkire?
04:27 [nikoletta_10] igen, habár nem konkrét személyre. csetelőbolondokat kapok puskavégre.
04:28 [báró Leopold] jah
04:28 [báró Leopold] tehát perverzeket szivatsz?
04:28 [nikoletta_10] nem egészen. vagyis majdnem.
04:29 [báró Leopold] akkor?
04:29 [báró Leopold] :-)
04:30 [nikoletta_10] pedofilokat keresek. szó szerint.
04:31 [báró Leopold] :-)))
04:31 [báró Leopold] akkor legyek pedofil?
04:32 [nikoletta_10] igazira gondoltam.
04:32 [nikoletta_10] olyanok is vannak itt.
04:32 [báró Leopold] és miért keresel igazi pedofilokat?
04:32 [nikoletta_10] csak várni kell türelmesen.
04:32 [báró Leopold] de most komolyan
04:32 [báró Leopold] miért keresed őket?
04:32 [báró Leopold] csak szivatni?
04:32 [nikoletta_10] pellengérre állítom őket, mondjuk így.
04:33 [báró Leopold] kiírod közösbe vagy feljelentést teszel?
04:33 [báró Leopold] vagy hogyan?
04:33 [báró Leopold] érdekel, mert spec én elég sok pedofillal találkozom, csak azokat nem pellengérre állítom, hanem börtönbe juttatom
04:33 [báró Leopold] mert ez a munkám
04:33 [báró Leopold] :-)
04:33 [nikoletta_10] te viccelsz. ezt úgyse hiszem.
04:34 [báró Leopold] esküszöm
04:34 [báró Leopold] a fővárosi fellebviteli főügyészségen dolgozom
04:35 [báró Leopold] gyakornokként
04:35 [nikoletta_10] és engem is dutyiba akartál tenni. hát kösz.
04:35 [báró Leopold] dehogy
04:35 [báró Leopold] miért amúgy nem 10 éves vagy?
04:36 [báró Leopold] egyébként csetről nem is nagyon tudnék senkit sem dutyiba tenni
04:36 [báró Leopold] én élőben találkozom a bűnözőkkel
04:36 [báró Leopold] akiket fegyőrök hoznak
04:37 [báró Leopold] de most már elmondhatod tényleg 10 éves vagy és Niki?
04:37 [nikoletta_10] miért nem tudnád? nem lehet visszakeresni az IP-címüket?
04:37 [báró Leopold] csetről nem
04:37 [báró Leopold] msn-ről már igen
04:37 [báró Leopold] meg cseten nem tudok olyan bizonyítokot szerezni ami elég a gyanusításhoz
04:37 [báró Leopold] ahhoz k ell bizonyíték
04:37 [báró Leopold] msn-en küld pl pedo képet
04:38 [báró Leopold] ip-címet hivatalban visszakeresik
04:38 [báró Leopold] onnan már lehet gyanusítani
04:38 [nikoletta_10] Hát jó. Felteszek egy gyors kérdést a fellebviteliről, oszt ha 5 mp-en belül válaszolsz, elhiszem, hogy ott dolgozol.
04:38 [báró Leopold] ok
04:38 [nikoletta_10] Felkészültél?
04:38 [báró Leopold] igen
04:38 [nikoletta_10] ki az elnöke a szervezetnek?
04:38 [báró Leopold] főnököm: Sódor István
04:38 [báró Leopold] és nem elnök
04:38 [nikoletta_10] az egésznek
04:38 [báró Leopold] hanem Fővárosi Fellebviteli Főügyész
04:39 [báró Leopold] elnöke az ügyészségnek nincs
04:39 [báró Leopold] az egész ügyészség vezetője a Legfőbb Ügyész
04:40 [báró Leopold] de a Fővárosi fellebvitelié dr. Sódor István
04:40 [báró Leopold] előtte dr. Molnár Gábor
04:41 [nikoletta_10] utánanéztem. a Sódor az tényleg a fővárosi vezető.
... (CENZÚRA! :-)
04:44 [báró Leopold] most már bizti vagyok, hogy nem 10 éves vagy
04:44 [báró Leopold] :-)
04:44 [nikoletta_10] hm. ha itt nem lehet pedofilt fogni, ugyan miért nem alszol inkább?
04:45 [báró Leopold] nem azért vagyok itt hogy pedofilt fogjak
04:45 [báró Leopold] csak beszélgetni vagyok itt
04:45 [báró Leopold] a pedofilfogás a rendőrség dolga
04:45 [báró Leopold] mi csak megvádoljuk
04:46 [nikoletta_10] akkor miért beszélgetsz itt - az ellenségeiddel?
04:46 [báró Leopold] nem az ellenségeim
04:47 [báró Leopold] másfelől sztem most pont nem ellenségemmel beszélek
04:47 [báró Leopold] vagy pedofil vagy?
04:49 [nikoletta_10] hogy lennék az, amikor nem ellenségeddel beszélsz, előtte pedig azt mondod, hogy pedofil nem ellenséged a két kifelentő állításból az következik, hogy nem
04:49 [báró Leopold] :-)))
04:50 [báró Leopold] de figyi mondd meg hány éves vagy és mi a neved igazából
04:50 [báró Leopold] most már érdekel
04:51 [nikoletta_10] tudod, mi az hogy Worluk?
04:51 [báró Leopold] tóta w. árpád
04:51 [báró Leopold] nehogy azt mond, hogy Tóta úrral beszélek
04:52 [báró Leopold] :-)
04:52 [nikoletta_10] Nem,
04:53 [nikoletta_10] egyik lelkes rajongójával. [[ez csak vicc! - VM.]]
04:53 [báró Leopold] jah
04:53 [báró Leopold] :-)
04:53 [báró Leopold] okés
... (C.)
04:53 [nikoletta_10] Nézd meg a honlapjának első topicját, oszt mindent megértesz erről a "kalandozásomról".
04:54 [báró Leopold] worluk.hu?
04:54 [nikoletta_10] w.blog.hu
04:54 [báró Leopold] kár, hogy nem naplózom a beszélgetéseimet, mert sok ilyet tudnék küldeni
04:55 [nikoletta_10] olyat, amilyet a Tóta irt mindenki tud...
04:55 [nikoletta_10] de menj kicsit lejjebb...
04:55 [báró Leopold] mit keressek?
04:56 [nikoletta_10] pill
04:57 [nikoletta_10] 2006.12.01. 19:01:14
04:57 [nikoletta_10] várom a véleményed: szerinted igazi-e?
04:57 [báró Leopold] Te voltál adrienn?
04:59 [báró Leopold] nagyonis igazinak tűnik
04:59 [nikoletta_10] Nem ékeskedem más tollával...
04:59 [nikoletta_10] Nekünk is a Tótával...
05:00 [báró Leopold] hozzátenném Mo-n nem tudok olyan jogesetet, hogy csetről vagy mircről fülelte le a rendőrség a tettest
05:00 [báró Leopold] Amerikában nagyon gyakori
05:01 [nikoletta_10] De elég ijesztő dolog ez. Már bocsánat a közhelyért.
05:01 [báró Leopold] nem közhely
05:01 [báró Leopold] meg igazad is van
05:01 [báró Leopold] sajnos
05:02 [báró Leopold] tudod, Mo-n sajnos nem eléggé fejlett a rendőrség
05:02 [báró Leopold] pedig nem kéne sokat csinálniuk
05:02 [báró Leopold] mi az ügyészségen nem csinálunk semmit, amíg nem jön meg a felterjesztés a rendőrségről
05:02 [báró Leopold] nem is tehetnénk
05:02 [báró Leopold] a rendőrség meg el van foglalva így is
05:03 [báró Leopold] amúgy volt aki ráharapott a nevedre?
05:03 [nikoletta_10] Jah, egy művész kislánnyal megbeszéltethetnék a "randikat", oszt.
05:03 [báró Leopold] :-)
05:04 [báró Leopold] figyi: kéne beszélni vkivel, msn-cím szerezni pedo képet és egy ismeretlen tettes elleni feljelentést megejteni
05:05 [nikoletta_10] de láttad a w-bejegyzésemből milyen óvatosak ezek.
05:05 [nikoletta_10] de ha ilyenre akadok, megpróbálom.
05:05 [báró Leopold] rohadtul nem óvatosak
05:05 [báró Leopold] a legtöbben
05:05 [báró Leopold] elég 1 db kép amelyiken feltehetőleg 18 év alatti csaj van, meztelenül
05:05 [nikoletta_10] csak az egyetlen eset óta, tudod nem találtam újabb "igazit"...
05:06 [báró Leopold] mondjuk a chat.hu nem nagyon örülne neki
05:06 [báró Leopold] még több mod lenne
05:06 [báró Leopold] még durvább moderálással
05:06 [báró Leopold] ami meg nem biztos, hogy kell
05:06 [báró Leopold] de nem szabad engedni, hogy egy pedo itt találjon partnert
05:07 [nikoletta_10] szent szöveg. egyetértek.
05:07 [báró Leopold] hozzá kell tennem, hogy én az animalosokat kedvelem a legjobban
05:07 [báró Leopold] az még poén is
05:07 [nikoletta_10] viccelsz?
05:07 [báró Leopold] főleg mikor beszélek egy 13 éves csajjal és azt mondja a kutyájával csinálja
05:07 [báró Leopold] persze nem 13 nem is csaj
05:07 [báró Leopold] és nem is csinálja kutyával
05:07 [báró Leopold] de poén
05:08 [nikoletta_10] biztos.
05:09 [báró Leopold] ez az Eszti_cute12-es beszélgetés is poén
05:09 [báró Leopold] az nem Te voltál?
05:09 [nikoletta_10] hogy tapasztalod, ezek tényleg képesek csak úgy "kivágni" a kamerába, ha megadunk egy msn-címet. habár ez nem bűnűgy, nemtud? én most ez próbálgatom.
05:09 [báró Leopold] az nem bcs
05:09 [báró Leopold] semmilyen bcs nem lehet a kamból kiverésből
05:10 [báró Leopold] tök mindegy hány éves hány évesnek
05:10 [nikoletta_10] közszeméremsértés?
05:10 [nikoletta_10] nyilvánsoan(!) hirdetik, hogy megcsinálják!
05:10 [báró Leopold] közszeméremsértést csak szexüzletek meg sztriptízbárok követhetik el
05:11 [nikoletta_10] az Eszti nem én voltam... de az utánnai az már igen.
05:11 [báró Leopold] meg ilyesmik
05:11 [báró Leopold] meg a közszeméremsértés eléggé egy semmi bcs
05:12 [báró Leopold] ne mis tudok rá esetet
05:12 [báró Leopold] tiltott porngráf felvétellel való visszaélésre viszont sokat
05:12 [báró Leopold] és amiatt itt cseten is jó sok embert el lehetne kapni
05:12 [báró Leopold] ha vki a 16 éves bnőjéről tart pucér képet már azért el lehet vkit vágni
05:19 [báró Leopold] privi.hu-t nézted már?
05:21 [nikoletta_10] nem. mingyár megnézem.
05:22 [nikoletta_10] Csak tudod, én inkább a Tóta-témán maradnék, ami a chat.hu.
05:22 [báró Leopold] rászletes keresés, állítsd be, hogy csajokat, szexre, 1-14
05:22 [báró Leopold] találtam 9 évest aki szeret oboázni
05:22 [báró Leopold] :-)
05:22 [báró Leopold] mosr írtam egy 13 évesnek
05:22 [báró Leopold] kivi vagyok visszaír e
05:22 [báró Leopold] a képekért hozzátenném amik róla fenn vannak el lehetne vágni a szoplgáltatót
05:25 [nikoletta_10] Na figyu, én alni megyek nemsoká'.
05:27 [báró Leopold] oksi
05:27 [báró Leopold] én is
****
Megjegyzés.
"Kivágós" képsort - mindannyiunk örömére - nem sikerült szereznem. Na joccakát.
Tegnap óta azon röhögök, hogy vajon hány TWÁ-s blogolvasó akadt egymás horgára a cseten...
De azért én is kipróbáltam. 16 éves lánynak adtam ki magam. A megdöbbentőnek azt találom, hogy a chatelő faszik mennyire hiszékenyek, mert csak egynél sültem fel akkor, amikor megkérdezte tőlem, hogy van-e francia bugyim. Bevallom őszintén fingom sincs melyik bugyit hívják franciának...
kb. 30-ból nagyjából 10 azonnal dugni akart, a maradék az 5. háromszavas mondat után. Egy-két "páciens" volt, akivel értelmes beszélgetést lehetett folytatni.
A legveszélyesebbek szerintem azok lehetnek, akik úgymond nem azonnal a bugyiba matatnak, hanem valódi beszélgetésbe kezdenek, de a végén mégis valahogy kilóg a lóláb.
Felnőtt fejjel gyorsan kiszűrhetők a pedofil csalók. Szóhasználat, stb., de 14 évesen ez már nem olyan egyszerű.
Egyébként ha egy tizenéves lánynak úgy köszönnek be hogy: "szia, van rajtad melltartó?" ha normális, akkor elhajtja a francba a próbálkozót. Bár szerintem az ilyen beszólók inkább a suhanc kategóriába tartoznak.
Azt hiszem továbbra sem fogom bookmarkolni a chat.hu-t.
Ki kellene próbálni ezt a mókát, mondjuk Tomi95 néven ;)
gázgyár...
DSityu:
a végén mégis valahogy kilóg a lóláb.
Bisztos, h. a lóláb, v. ilyen kifinomult vagy?
PAPÁK-MAMÁK: ha mindenképp chatelni akar a gyerök, töltsétek le a SKYPE-t, itt minden országból lehet chatelő partnert keresni, csak azt hagyod jóvá, akit akarsz, letilthatod, akit nem. Nyelvgyakorlásnak is jó. (NEM arra gondoltam:DDD )
Szorongónak üzenem, hogy ha egy 15 éves srác egy 12 éves lánnyal, az nem számít bűncselekménynek.
Egyébként nyilván, hogy kiszúrnak, ha erkölcsi prédikációt tartasz. Játszhattatok volna kicsit többet a delikvensekkel. Dehát istenem, nem született mindenki színésznek.

Egyébként én azokkal értek egyet, akik szerint a 14 éves kislányok már nem is olyan naivak.

Kedvencem a témában:
gatveder.hu/adatlap.php?id=1000218
Ők biztos nem a chat.hu-n ismerkedtek meg. ;)
én inkább dominaúrnő lettem:

[01:23:07] Jo estet Fenseges Urnom! Zavarhatom egy pillanatra?
[01:23:13] igen
[01:23:26] ugye On Domina, s ugye van korbacsa? maszkja? szajpecke Urnom?
[01:23:36] maszk nincs
[01:23:50] Megkerdezhetem hogy mennyi idos es hol lakik Urnom?
[01:23:59] de van helyette satum
[01:24:01] és használom is
[01:24:14] here/penisz satu? s mit kellene tennem hogy esetleg eloben nyalogathassam a csizmajat Urnom?
[01:24:30] engedelmeskedni!
[01:24:51] igen Urnom. Termeszetesen Urnom. Szereti a helyes, sportos, borotvalt szolgakat Urnom?
[01:24:59] s elarulja mennyi idos, hol lakik Urnom?
[01:25:17] mondd el az angol labdarugó bajnokság utolsó idényének 3 érmesét
[01:25:22] tudni aakrom férfi vagy!
[01:25:27] bp, 32
[01:25:38] arsenal
[01:25:47] chelsea
[01:25:47] 2. 3. ?
[01:25:58] manchester united
[01:26:01] rendben
[01:26:10] Hogy nez ki Fenseges Urnom? s mi a kedvenc buntetese?
[01:26:14] mondj 3 szereplőt a 22-es csapdája című könyvből
[01:26:41] nem tudok Urnom
[01:26:46] nem olvastam
[01:27:10] hmmm
[01:27:16] akkor 5 rejtő-alakot
[01:27:49] fejből szolga!
[01:27:52] piszkos fred
[01:27:54] nem ér utána keresni!
[01:28:10] ha megfelelsz, és férfi vagy, akkor mesélhetsz magadról
[01:28:26] Bebel
[01:28:40] bebel?
[01:28:41] az mi?
[01:28:43] ilyen nincs
[01:29:08] nos?
[01:30:12] bocsanat
[01:30:17] a 3 testor
[01:30:21] nev szerint kell?
[01:30:23] nem tudod
[01:30:27] de igyekszel
[01:30:32] mesélj magadról
[01:30:35] hátha az megy
[01:31:03] igen Urnom
[01:31:06] koszonom Urnom
[01:31:09] 26 eves vagyok
[01:31:11] bp-i
[01:31:15] diplomas
[01:31:27] igenyes
[01:31:30] apolt
[01:31:32] engedelmes
[01:31:36] alazatos szolga...
[01:31:42] milyen diploma?
[01:31:46] ezt mindenki mondhatja...
[01:31:46] kozgaz
[01:31:59] remelem eloben is bebizonyithatom majd Urnom...
[01:32:02] melyik magyar közgazdász kapott nobel-díjat?
[01:32:25] hé
[01:32:28] fejből!
[01:32:32] lassan válaszolsz
[01:32:41] sok úrnő felé kacsintgatsz egyszerre?
[01:32:44] nem tűröm!
[01:32:54] szégyelld magad
[01:32:58] nem
[01:33:01] winner jeno?
[01:33:05] gondolkoztam
[01:33:08] bocsasson meg Urnom
[01:33:09] wigner jenő?
[01:33:11] igen
[01:33:15] nem közgazdász
[01:33:18] harsányi jános
[01:33:20] nemdebár?
[01:33:25] elnezest Fenseges Urnom
[01:33:27] igen Urnom
[01:33:31] Onnek van igaza Urnom
[01:33:38] voltál már szolga?
[01:33:44] igen voltam mar Urnom,
[01:33:46] de sajnos
[01:33:48] meséld el!
[01:33:50] akit szolgaltam
[01:33:54] kulfoldre koltozott
[01:34:00] szomorú történet
[01:34:03] a szolgalatot?
[01:34:03] hogy szolgáltad?
[01:34:07] igen
[01:34:09] mi történt?
[01:34:10] hogy mit tett velem?
[01:34:15] mivel
[01:34:17] napkozben
[01:34:19] dolgoztam
[01:34:23] igy csak este tudtam
[01:34:27] midnen este?
[01:34:28] a csizmai elott
[01:34:29] mi történt?
[01:34:30] terdelni
[01:34:33] igen,
[01:34:34] szinte
[01:34:37] minden este
[01:34:39] akkor mentem
[01:34:41] amikor
[01:34:43] parancsolta
[01:34:55] mesélhj a szexuális részről
[01:35:04] szinten
[01:35:05] mindent
[01:35:13] kiprobalt rajtam
[01:35:15] úgymint?
[01:35:17] amit az s/m-ben
[01:35:19] el tud kepzelni
[01:35:20] min vagy túl?
[01:35:25] mumifikalastol kezdve
[01:35:43] a legzes kontrollon keresztul
[01:36:01] a szolgalolanyon oltoztetesig nagyon sok mindent...
[01:36:15] egyedul a fenekemmel nem jatszott, nem szerette fiukkal...
[01:36:23] Onnek mi a kedvence Urnom?
[01:36:34] totális szolgálatot várook el lakásomban
[01:36:41] van egy kutyám is
[01:36:43] zavar?
[01:36:51] nem Urnom
[01:36:58] termeszetes
[01:37:01] hogy mindenben
[01:37:02] őt is szolgálnád?
[01:37:05] Ont szolgalom...
[01:37:06] kan kutya
[01:37:15] az animalt meg nem probaltam Urnom
[01:37:18] de ha megparancsolja
[01:37:23] akkor azt kell tennem...
[01:37:28] a szolgaja szeretnek lenni,
[01:37:34] minden utasitasat kovetem.
[01:37:50] megennél egy kiló nyers snecit?
[01:38:01] azt hiszem bele is halnek...
[01:38:13] 1 darabot?
[01:38:20] igen Urnom
[01:38:39] mennyire szadista On Urnom?
[01:38:40] helyes
[01:38:46] a lelki v. a fizikai megalazast szereti jobban?
[01:38:48] iszonyatosan az vagyok
[01:38:54] mindkettőt
[01:39:01] 1 évre keresek szolgát
[01:39:07] mi a kedvenc buntetese? a kedvenc eszkoze?
[01:39:13] a végén megvakítalak, hogy más nőre ne nézhess
[01:39:16] vállalod?
[01:39:32] azert bolond nem vagyok...nem neznek masra anelkul is.
[01:39:39] nekem csak az Urnom a fontos,
[01:39:44] az hogy Ot szolgalhatom.
[01:39:47] orvos vagyok
[01:40:02] gondolom akkor tudja,hogy
[01:40:05] vannak "szerszámaim"
[01:40:07] hogyan lehet valaki kinozni...
[01:40:13] igen, tudom
[01:40:19] mi a kedvenc buntetese?
[01:40:26] engednéd hogy klónozzalak?
[01:40:34] a kedvencem a tüzesvas
[01:40:40] igen Urnom....es mi volt eddig a legdurvabb buntetese?
[01:40:44] tuzesvas?
[01:40:52] igen
[01:40:54] izzó vas
[01:41:10] s mit eget a szolgajaba?
[01:41:38] a hozzámtartozás bélyegét
[01:41:43] és ugyanoda sokszor
[01:41:49] ha kemény most szólj
[01:41:52] bilog?
[01:41:55] olyasmi
[01:41:56] nem-nem,
[01:42:00] nem kemeny,
[01:42:03] ez is
[01:42:04] de strandon tetkónak tűnne
[01:42:11] az alazatot jelenti...
[01:42:13] vallalnam
[01:42:16] a fajdalmat
[01:42:19] hogy kifejezzem
[01:42:26] megennéd a szaromat?
[01:42:26] az alazatomat On elott.
[01:42:43] meg soha nem ettem Urnom, de ha kenyszeritene ra....
[01:42:43] a pisimet meginnád?
[01:42:50] igen Urnom, meginnam.
[01:43:15] a kedvemért kibírnád, hogy 1 hónapig ne élvezz el?
[01:43:40] termeszetesen Urnom. Esetleg egy erenyovet kaphatnek? es.......hagyomanyos s/m eszkozoket is hasznal az orvosi eszkozokon kivul?
[01:44:06] használhatok, de az orvosiakat szeretem
[01:44:14] tudod mi az a spectaculum?
[01:44:26] ismerosen cseng....tagito?
[01:44:52] tágítható a popód?
[01:45:09] beletennék egy cseréb elasztikusz-t
[01:45:28] az Urnomnek termeszetesen. Oszinten szolva egy kicsit felek tole...meg nem tagitottak soha. Nagyon faj?
[01:45:39] es mi az az elasztikusz?
[01:45:49] nagyon igen
[01:45:54] növény, cserepes növény
[01:46:00] nem bírod a fájdalmat??
[01:46:08] de igen Urnom, birom,
[01:46:15] csak nem tudom hogy a tagitas milyen lehet...
[01:46:21] csak sejtem...
[01:46:23] majd kiderül
[01:46:30] nem első napi lecke
[01:46:39] hogy szokta kezdeni az idomitast Urnom?
[01:46:48] időben megtudod
[01:46:55] fokozatosan vezeti be a fajdalom gyonyorebe a szolgait?
[01:46:56] ha komolyan gondolod
[01:47:01] fokozatosan, persze
[01:47:02] komolyan gondolom Urnom.
[01:47:17] Megkerdezhetem a nevet Urnom?
[01:47:21] először végzek egy kisebb műtétet rajtad, hogy jobban bírd a fájdalmat
[01:47:29] milyen mutetet?
[01:47:43] hívj Főorvosasszonynak
[01:47:52] igenis Asszonyom
[01:47:53] apró műtét a kisagyban
[01:48:01] ???
[01:48:11] hol fogja elvegezni?
[01:48:26] a klinikán ahol dolgozok
[01:48:39] gyakori műtét bizonyos esetekben
[01:48:44] de egyenlőre ez is mellékes
[01:48:53] egyedül élsz jelenleg?
[01:48:59] igen Fenseges Urnom
[01:49:17] ha mondjuk 1-2 hónapra eltűnsz keresni fognak?
[01:49:37] Nem, megoldhato a dolog Urnom. Megkerdezhetem - bar mellekes - hogy On hogy nez ki?
[01:49:47] te mondád: mellékes
[01:49:57] mert szamomra
[01:49:59] nem a kulso
[01:50:00] időben megtekinthetsz fotón
[01:50:02] hanem
[01:50:05] a szigor a fontos
[01:50:11] még a személyes találékozás elött
[01:50:17] visszakozhatsz
[01:50:27] nem fogok Urnom. mit fog velem tenni 1-2 honapig?
[01:50:35] mindent megtudsz időben
[01:50:46] elutazunk a tanyámra
[01:50:54] igen Urnom
[01:51:08] és ott megkínozlak pl tyúkokkal
[01:51:12] kínoztak tyúkkal?
[01:51:20] nem, hogyan fogja?
[01:51:48] többféleképpen
[01:51:57] tyúkok karma éles
[01:52:01] bírod a vért?
[01:52:09] igen Urnom....es.........esetleg megengedne Fenseges Urnom, hogy felhivjam Ont?
[01:52:22] majd én telfonálok ha aktuális
[01:52:29] de még nem jött el az ideje
[01:52:36] en nem adhatom meg a szamom... :-(
[01:52:37] sietsz?
[01:52:46] de megadhatod ha ezt parancsolom
[01:52:56] holnap koran kelek...most nem hivhatnam fel Urnom? 1 percre?
[01:53:10] nem voltam világos tán?
[01:53:19] nem vagy túl engedelmes....
[01:53:30] 1 percre kerem!
[01:53:33] esedezve!
[01:53:34] azt hiszem neked nem úrnő kell, hanem egy telefonszám
[01:53:41] szégyelld magad
[01:53:42] pá
[01:53:47] figyi
[01:53:50] egyebkent
[01:53:52] te fiu vagy
[01:53:54] ugye?
[01:54:06] ne tegezz
[01:54:09] nem vagyok az
[01:54:10] pá
[01:54:56] de igen
[01:55:00] en komolyan gondoltam
[01:55:02] amit irtam
[01:55:06] de eloben
[01:55:10] es nem a neten
[01:55:10] akkor nem tegeznél szolga
[01:55:15] felhivhatom Urnom?
[01:55:17] se élőben, sem neten
[01:55:21] rossz szolga vagy
[01:55:21] kerem! 1 percre
[01:55:24] el vagy bocsájtva
[01:55:25] bocsasson meg URnom
[01:55:27] kerem
[01:55:31] 1 percre.
[01:55:52] erőszakos vagy
[01:55:55] nem engedelmes
[01:56:04] szeretnem hallani a szigoru hangjat Urnom
[01:56:07] esedezve kerem!
[01:56:11] mit veszithet?
[01:56:12] te néger vagy
[01:56:16] azok ilyen agresszívak
[01:56:16] pá
[01:56:24] te nagyon hulye vagy
[01:56:26] csa
[01:57:05] hülye???
[01:57:09] billog az meg kéne mi?
[01:57:09] *** A társad idõközben kilépett.
Szerintem kb ilyen lehet, mikor két "hülye" összeakad és egymást szivatják mindenféle nevek/szerepek mögé bújva :)
hat en reg nevettem ilyen jokat, koszonom az osszes kedves kreativ alszexehes csetesnek, loggoljatok be tobbet, nagyon viccesek:)

(amugy ahogy Vince mondta, 2 hulye egymasra akadasa...)
Syntax terrornak: Btk. 201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Tehát, ha a 15 éves fiú közösül (jogilag közösülés, ha a férfi nemi szerv érintkezik a női nemi szervvel, nem szükséges se merevedés se behatolás, így nő is eltudja követni az erőszakos közösülés bűntettét pl.) a 12 éves csajjal az igenis bűncselekmény. Ha csak "petting" van, akkor az előbbi jogszabályszövegből kiderül, hogy nem bcs.
Még hozzátenném, hogy cseten érdekes megvizsgálni a Btk. 201. § (2) bekezdést: Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön vagy fajtalankodjék, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Ha tehát egy 18. életévét betöltött srác egy valóban (fontos, hogy valóban, mindjárt elmondom miért) egy 14 alatti lányt rá akar beszélni cseten a szexre vagy akár pettingre, akkor az előbbi bcs megvalósul. Azért fontos a "valóban" szó, mert ha egy "szivatóval" beszélget potenciális elkövetőnk, akkor alkalmatlan eszközön elkövetett a bcs, tehát nem is valósulhat meg a bcs.
Én úgy tudom, hogy ahhoz, hogy bűncselekmény legyen, minumum 5 év korkülönbségnek is lenni kell.
(A magyarorszag.hu-n olvastam, de most sajnos karbantartanak)
syntax: a btk eléggé egyértelműen fogalmaz...és ez nem olyan eset, ahol lehet máshogy értelmezni. Még akkor is érvéenyesül ha tettesünk éppen betöltötte a 14-et a sértett pedig másnap fogja betölteni. Persze ilyenkor el tudnám képzelni a társadalomra veszélyesség csekély foka miatti korlátlan enyhítést. Bár jan. 1-től már nincs a Btk-ban ilyen fogalom (mármint társ. vesz.)
báró Leopold: Amerikában azért az ilyen szőrmenti esetekből eléggé durva dolgok jöttek ki - például a 30-as gyermekes házaspár ahol valami rosszakarójuk megszerzett egy felvételt amint ifjú korukban bujálkodnak, és a srác már betöltötte a 18-at a lány meg épp nem.
Úgyhogy Apuka szépen ment a börtönbe...

Mondjuk a magyar törvényi szabályozás is eléggé meredek teszem azt hogy ha közös beleeggyezésen alapoul akkor 40 éves muksó büntetlenül prütykölhet egy 14 évét betöltött sráccal, ámde viszont ha valaki még nem töltötte be a 18-at és lefotózzák pucéran, akkor a fotóst bevarrják.

Kedves Rigor!

Egyet is értek meg nem is. Egyfelől tényleg vannak szélsőséges helyzetek, amikor az ember igazságtalanságot érez, pl az első esetben amit említesz. Másfelől meg kell húzni egy határt, mert egyszerűen nem lehet kb. meghatározni a dolgokat, hogy majd a bíró eldönti. Mert ez még nagyobb igazságtalanságokhoz vezetne. És a bíró legfeljebb a necces eseteknél szépen leszállítja a büntetést (ahogy meg is teszik)(mondjuk az éppen 14 éves srác épphogy nem 14 éves lány esetében)
TWÁ, inkább azt tanácsoltad volna Don-nak, hogy készítse fel a kishúgát arra (amikor chatelni kezd), hogy mindenféle bunkók is rákattinthatnak, őket szépen ki kell kapcsolni.
Erről csak annyit, hogy anno, mikor gimibe kerültem, az osztályunkban összesen egy csaj volt, aki nem volt szűz. Néztünk is furcsán. Mostanában megkérdeztem egy lányt, az ő osztályában (9.- ergo 14, max 15 évesek) 3 van, aki szűz. Lányos apuk, el lehet gondolkodni... :)
arpad, oles leptekkel haladsz aziranyba, hogy egy jo kis demagog, hatasvadasz faszfej legyen beloled.
nagyon népszerú a téma úgy látom.

évente egyszer csetelek akkor is azért hogy elborzadjak a gondolattól, hogy valaki nem azonos a megadott nemmel és korral.

mindenki másra élvez, van aki például arra, hogy hülyeségeket gépel be egy chat-en, vagy hogy kiskorú és fiatalkorú lányoknak küld üzeneteket és ajánlatokat. (szerintem az ő 80 százalékuknak csak a képernyő előtt áll fel.)
Mondom ezt én aki 36 éves férfi vagyok.
Most ír nektek egy oan perverz disznó is, aki cseten ismert meg egy akkor még 15 éves lányt (ő 27 volt) és együtt vannak már több éve és szeretik egymást. Hú, de borzasztó.
Engem az is érdekelne, hogy akik a lányos apákat szólítgatják itten, azok pontosan mire gondolnak. A lányos apa definíciója/feladata, hogy élesre fent machetével őrködjön a leány küszöbén, és megőrizze annak drága ártatlanságát? Tekintve, hogy az nem az ostoba leány tulajdona, ha rábíznák, elhagyná valahol, de majd Apu...! A machetével.

De nagyon átitatják itten a hímsovén klisék a társalgást... mondja Kék Noha, aki nő, és aki életlen kiskanállal golyózná ki a pedofilokat, de egynémely "lányos apát" is.
És még egy dolog: A legjobb barátaim fele csetekről van, és elmondhatom, h a tévéoperatőrtől elkezdve mindenféle emberek csetelnek, nem csak idióták. És hogy még jobban elborzadjatok, volt egy tök aranyos kislány is, akivel találkoztam évekkel ezelőtt úgy, hogy anyuja is ott volt (kajáltunk náluk), és azért, mert nagyon kedveltem a stílusát (és anyuja együtt szokott csetelni a lányával, szóval vele is beszélgettem), és azóta is jó barátok vagyunk, és nem dugtam meg (egyiküket sem), de a fentiek szerint ti rendőrrel vártatok volna. Ez nagyon cool.
Worluk, szerintem főleg fiatal éretlen faszokkal cseteltél, illetve olyan idősebb férfiakkal, akik szexuális élete abszulúte sikertelen. A cset segítségével szerre tett, perverz ismerősökkel történő első szex akár életre szóló rossz emlék is lehet, ami persze képes befolyásolni egy lány későbbi szexuális életét. A szülő feladata nem az eltiltás, hanem az időben történe felvilágosíítás, nem csak a szexre, hanem a jó szexre!
Látott itt a kedves szülők és W bácsi közül valaki egyetlenegy diszkós partit is? Még nem jött rá senki, hogy miért megy ilyen partikba, miért öltözik 10 centis miniszoknyába a 14-18 éves kislánya? Megmondom: mert azt akarja, hogy megdugják. És erre egy diszkóban százszor több esély van, mint a számítógép képernyőjén keresztül.
A chat a sátán! War on terror, mi? Ideje lenne felébredni.
Mindenki annyira okos a témában... Csak én lepődtem ezen az eredményen meg?
Nem cseten, de ismerkedtem már én is neten. És tudom, ha megtalálod a saját "színvonalad", akár a bármi megtörténhet!
Kissé naivan mégis azt remélem, hogy a 10-15 éves lányok java mind fiú/férfi, és ők sem tartják ezt az egészet többre, mint enyhén perverz időtöltésnek, témához a nagyszünetben, cikkhez egy újságban, tannulmányhoz az ügyészségen.
tenyleg miert is szalltok be ebbe a szellemi melyrepulesbe?
arpadunknak tul sok ideje van es kuszkodve tanul bele a demagogia es a partos partatlan ujsagiras melyebb bugyraiba(kepzavar a javabol). ez a blog bejegyzes barmely fokusz musorban siman elmenne. nemi sotet zenevel a hatterben plusz aggodo anya/apa.
:D ez jó És közben elgondolkoztam még valamin. Vki írt egy hasonLÓt, hogy mennyit utazott valaki egy 14 éves lány miatt (feltételezve, hogy azért, mert 14 éves). Egy 35 éves srácot is nagyon bírtam cseten, folyton szívattuk egymást, kb másfél éven keresztül, és elmentem hozzá egyik hétvégén (utazni kellett nem keveset). Most akkor a T hozzászóló alapján bu.zi is vagyok? :D Mindegy!!! Amúgy a 15 évkörüli lányokat tényleg nem kell annyira félteni, sztem nagyon is tudják, hogy mit akarnak, de lehet, hogy csak én nem találkoztam naív fiatal lányokkal. :D Naív fiatal lányok írjatok! :D:D ..ááá, nem.. ők nem hiszem, h ezt a fórumot olvassák :D
Kissé felkaptam a fejem ezen a hirtelen témaváltáson. Márminthogy egyik nap Sólyom, másik nap borotvált farkak. Nem vagyok én egy rugalmatlan spinkó, de valahogy komolyabban tudnám venni a dolgokat, ha kevésbé lenne színes és ide-oda csapongó a tematika - mert már ez tényleg bulvárszagú. (Ja, a bulvárral sincs gond egy szál se, de akkor vajon miért érzem azt, hogy TótaW nagyon nem tartja magát bulvársajtósnak és hogy titokban elvárja, hogy ha éppen politikai tárgyú cikket/bocs, blogbejegyzést ír, akkor hozzáértő politikai elemzőnek tartsák, hiszen őt méltatlanul rúgták ki egy laptól, ahol komoly újságíró volt...?)Ez az ide-oda színeskedés-pattogás csak azt fogja bizonyítani, hgoy talán nem is politikai indokok voltak mögötte (még akkor is , ha azok IS voltak), hanem szimplán szakmai igénytelenség. Talán ha egy adott témában elmélyülne, olvasná a nemzetközi sajtót,könyvtárazna, összehasonlítgatna, mittudomén, nos talán akkor komolyabb összefüggéseket is lehetne találni,mint szimplán csak felkapni egy témát, odadobni jó kis hangzatos címmel és majd csámcsognak rajta...2 napig. Aki egyik nap bőszen kijelenti, hogy Nagy Imre nem is ér, aztán hopp, gyorsan Sólyom se, és 2 nap múlva már 14 éves kislányként provizza a pedofilokat, az sztem csak a közhelyekig jut el. Még akkor is, ha huncutul fogalmazza meg. Pedig a pedofilos téma is megérne sok misét. Mondjuk rá lehetne állni arra, milyen az a társadalom, ahol a kislányok így vagy úgy öltöznek. Kit koppintanak, mit látnak otthon, hogy beszél apu anyuval, milyen lehetőségeik vannak az életben később, mi éri meg a kislánynak jobban: ha kurvásan viselkedik vagy pedig ha tanul és az szart sem ér, mert úgysem értékeli a társadalom. Készült egy esélyegyenlőségi lista nemrég. Kiderült, hogy Európában minket Ukrajna és Románia is bőven megelőz a női esélyegyenlőségben. Jaj, de szori. Talán már túlcsócsáltuk a témát. Ugorgyunk gyorsan a következő témára. Kössünk bele a biciklistákba vagy a papokba, netán a gonsoz hentesekbe. Elvégre blogról van szó, nemde? És még elunjuk magunkat.........::)))
Kék noha!
Noha tényleg leírtam egy klisét, azért utána pakoltam egy smileyt, probálván éreztetni a komolytalanságot. Egyébként jellemzően elkaptad a hozzászólásom azon részét aminek semmi köze a mondanivalómhoz rá is ugrottál, mint egy férfiakban többízben csalódott feminista anyatigris... végem...
Én kérek elnézést!

És Hmm!
Ugyan nem olvastam el minden hozzászólást, de ha te nem úgy csetelsz, hogy gyere vetkezz camba, adok pénzt, akkor ne vedd magadra!
Fedáksári.

1. Csókolom: Tótawé az nem összehasonlító politológus, hanem újságíró. ÚJ-ság. Ha ezzel önnek itt baja van, akkor ne bloggolni tessék, hanem végignyálazni azt a heti kétszáz oldalnyi anyagot, amivel kishazánk gazdaság-politikai médiumai megörvendeztetnek bennünket. Kéristül, Lánczistul, Tölgyessystül, Török Gáborostul. Ja, kihagytam a szociográfiákat, meg a feminista írásokat. Akkor lehet, hogy ön sem szerepeltetné a pedofília és a kislányok öltözködését közvetlenül egymás után.

2. Ami itt történt az nem bulvár, hanem mérhetetlenül szomorú. Nagyon szomorú, hogy negyven perc alatt ötven szexuális ajánlat érkezik egy friss chat-re. Azt a baromságot meg, hogy lányok azért öltöznek miniszoknyába, hogy megdugják őket, el kéne felejteni. A hetero faszik sem azért gyúrnak, kölnizik magukat, szoliznak, hogy a homo faszik megdugják őket. egy rablógyilkos is védekezzen úgy hogy: Ő tehet róla, frásznak vett mercit, vett vóna zsigát azért nem vágtam volna agyon. Vagy, frásznak ment taxisnak, akkor nem szúrom meg a bevételéért. Tetszik érteni az analógát, vagy mondjam még?
Nem csodálom, hogy felháborodnak ezen az emberek. S joggal.

Én férfi vagyok,s kb fél éve történt meg, hogy "megpróbálkoztam" a chat-el (pont a chat.hu-n). Regisztráltam magam ahogy kell, majd beléptem. Sikerült is kb 2 "normális" lánnyal beszélgetni, de közben kb 10 percenként lányok üzengettek, hogy mit szólnék egy csetszex-hez? Kb fél óráig bírtam, azt meguntam őket, s azóta se mentem fel chat-elni.

Hát ez nem működik... több mint 10 perce vagyok bent a chat.hu -n ancsi14bp nick-kel, és a kutya nem szólt hozzám :)
Úgy látszik nem csak férfiként vagyok kevésbé sikeres a nőknél, de virtuális fiatal lányként sem hódítok a pasiknál :)
Azt hiszem mindem reményem elveszett, hol a kötél meg a sámli :)
Ami még eszembe jutott, az az, hogy szerintem a média nagyon hibás ebben. Nem kellene minden műsornak aról szólnia, hogy különböző "sztárok" kivel feküdtek le, kivel csalta meg a barátnőjét/barátját, ki-kivel mikor, hol ketyintett, stb.
Ha értelmes műsorok lennének, akkor kevesebb embernek jutna eszébe ilyen dolgokat csinálni.


Ha meg lehet találni olyan 14 éves lányt, aki ilyen dolgokba belement, ott a szülő is hibás, hogy nem tanította meg arra, hogy ne dugjon mindenkivel.
Árpád cikkéből az következik, hogy jó lenne például, ha a csúnya szavakat, ugyebár, automatikusan kilőnék vagy kicserélnék, még mielőtt azok megjelennének, gondolom, a "pinát" kitiltani, helyette "nemi szervet" betenni, csak nem cenzúra?!
Ha egy automata progi csinálná ezt, "priviben" is lehetne azt működtetni személyiségijog-sérelem nélkül.
Nos, épületes beszélgetést folytattam a chat.hu egyik moderátorával ez ügyben:

10:14 [moderator 777] Szia! Mondd miben segíthetek?! De csak tömören, és ha behívsz egy városba kérlek megyét is írj! Köszönöm!
10:14 [heni_9] bocsátnat? hogyan teccik moderálni?
10:15 [moderator 777] klikk :D
10:16 [heni_9] bocsánat, nem értem
10:16 [moderator 777] kattintok és kész
10:16 [heni_9] milyen esetben?
10:17 [moderator 777] ha megszegi valaki a szabályzatot
10:17 [heni_9] és a privit hogy ellenőrzitek?
10:17 [moderator 777] sehogy
10:17 [moderator 777] azt nem látjuk
10:17 [moderator 777] és nem is moderálhatjuk
10:18 [heni_9] a hírek szerint ott ocsmány dolgok zajlanak, ne haragudj, hogy ezt mondom
10:18 [moderator 777] azért van a priviben a felhasnálóknak a némítás gomb
10:19 [heni_9] miért nem szűritek automatikusan a csúnya kifejezéseket
10:19 [heni_9] ?
10:19 [moderator 777] mert nem
10:19 [heni_9] bocsánat, miért nem?
10:20 [moderator 777] mert nincs rá mód
10:21 [heni_9] miért ne volna? pl. úgy mint a Microsoft Word nyelvhelyesség-javítója, csak ti ki is lövitek
10:21 [moderator 777] akkor írj annak aki ezüggyel foglakkozik
10:21 [moderator 777] info@chat.hu
10:21 [moderator 777] még valami?
10:22 [heni_9] ez egy általános cím
10:22 [moderator 777] nem
10:22 [moderator 777] ez nem egy általános cím
10:23 [heni_9] nagyon úgy néz ki, már bocsánat
10:23 [moderator 777] akkor rosszul látod
10:23 [moderator 777] már elnézést
10:23 [moderator 777] van még egyéb óhaj sóhaj?
10:23 [moderator 777] vagy továbbra is fel szeretnél tartani?
10:24 [heni_9] miért nem válaszolsz te?
10:24 [moderator 777] mire?
10:25 [heni_9] miért nem lövitek ki a csúnya szavakat?
10:25 [heni_9] a priviből?
10:30 [heni_9] hahóóó
10:30 [moderator 777] mert a privi
10:30 [moderator 777] azért privi
10:30 [moderator 777] hogy mások ne lássák
10:30 [moderator 777] érthető?
10:30 [moderator 777] akkor én hogy lássam?
10:30 [moderator 777] hm???
10:31 [heni_9] nem kell látnod. auto progival kell kilőni, nem érted?
10:33 [heni_9] hahóóóó
10:36 [moderator 777] nem
10:36 [moderator 777] info@chat.hu
10:36 [moderator 777] meséld el nekik
10:36 [moderator 777] nekem dolgom van
10:36 [moderator 777] kellemes napots
10:36 [moderator 777] szia
10:36 moderator 777 befejezte a beszélgetést.
10:37 moderator 777 NE ZAVARJ módban van!

Persze tudom, hogy azért nem csinálják ezt, mert akkor tizedére esne a látogatottságuk, csak kiváncsi voltam, hogyan reagálnak egy ilyen kérdésre.
A többi moderátort és próbáltam szóra bírni ez ügyben, és ezek a beszélgetések is voltak olyan szórakoztatóak, sőt, szórakoztatóbbak is, mint a fenti, szívesen megosztottam volna veletek is, de kilőtték alólam a netet, úgy, hogy lefagyott az egész Mozillám. :-)
Azért a kiscsajok se semmik... Idézet a privi.hu-ról:

Kitty a newem...(ha nem esett vojna le)! Nekem tetszik sztem aríí. Eger mellett éldegélek..nem szeretek itt lakni nagyon punyi egy hely van ahol lehet partyzni....:S 15 éwes leszek..ha nem hiszed el sajnállak.. Decemberi kislányka vagyok:P Pasim az most nincs de az oldal nem feltétlenül azért készült.. betok én pasizni ha akarok-:P Csak ugy unalomból lett ez az oldalacska:)
Hú de régen chateltem utoljára (talán öt éve...) de a chat.hu-ról pasiként is menekültem, mert szerintem már akkor is ez volt a színvonal ott...
Kedves VagyMi! Neked nincs jobb dolgod, mint másokat a chat.hu-n idióta módon szivatni? És ráadásul még ide bemásolni?
Csodálom a moderator 777 türtelmét, ekkora ökörséget rég kérdezhettek tőle... :)
Amúgy a privi.hu tényleg durva!!! :D
Azt simán meglehetne csinálni, hogy minden felhasználó jelezhesse a moderátoroknak, ha egy másik felhasználó zaklatja. Ezt a tényt a regisztrációkor mindenkinek a tudtára kellene adni, azt is, hogy az IP-számot naplózzák, és lehetőség van arra, hogy az egyes felhasználók naplózzák a beszélgetések szövegét.
en kb 18 voltam amikor nehanyszor meglatogattuk a chat.hu-t. nehany mondat utan fetrengtunk a rohogestol, es elveztuk, hogy buntetlenul beszolhatunk barkinek. az anyazast olyan szinten uztuk csoporttarsaimmal egyetemben, hogy meg most is belepirulok. el is gondolkoztam az ujsagiroi palyan egy pillanatra...
Nektek bejön a privi.hu ? Működik még ez az oldal ?
Még meleg, most rögzítettem:

12:04 [gdg] hi megnézel meztelenül?
12:05 [Zitalány15] az nekem miért lenne jó?
12:05 [gdg] ha tetszik akkor jó
12:09 gdg befejezte a beszélgetést.
12:11 [Zitalány15] szóval kamuztál, sejtettem, senki sem olyan, h idegeneknek mutatja magát meztelenül
12:11 [gdg] mondom ha érdekel megmutatom
12:12 [gdg] akarod?
12:12 [Zitalány15] és mégis, h képzelted, elküldöd mailen?
12:12 [gdg] msn van?
12:13 [Zitalány15] asszem, nem igazán értek a szgéphez
12:13 [gdg] van?
12:15 [gdg] elment a bátorságod?
12:15 [Zitalány15] ja, rájöttem mire gondolsz, arra a kis zöld emberkére alul
12:15 [gdg] igen
12:15 [Zitalány15] amivel a barátnőimmel beszélek
12:15 [gdg] szoktál beszélni vele?
12:15 [gdg] azaz
12:16 [Zitalány15] azt nem fogom kiadni, bocs, az túl személyes
12:16 [gdg] akkor vegyélfel te ok?
12:16 [Zitalány15] jó
12:16 [gdg] keke1keke1974@freemail.hu
12:18 [Zitalány15] kösz, meg fogom próbálni, egyik barátnőm jobban ért hozzá, majd megkérem, h segítsen
12:18 [gdg] be van lépve az msnbe?
12:19 [gdg] elmondjam hogy kell?
12:20 [Zitalány15] várj, mindjárt megpróbálok rájönni, h kell
Nekem van 1 db 15 éves meg 1 db nemsokara 14 éves lányom. Az a szerencsém, hogy a nagyobbikat szinte kizárólag a sportkarrierje érdekli, tanulni is csak azért tanul jól, hogy gond nélkül mehessen edzésre. Ott meg marha sok fiu van ( kajak-kenu) és ha IRL ismered a másikat, akkor nem fogsz egy ismerös lánynak ugy inditani msn-en, hogy "Szia, borotválod ? " A fiuk csak anonim nagypofájuak. Szerintem ezeken a chateken 14-17 éves kis szégyenlős, pattanásos kamaszok gerjednek,akik már attól megkukulnak, ha a buszon melléjük ül egy lány. Azt látják a filmeken, neten, hogy az igazi macho rámenős és megpróbálják utánozni.
A chatelök kb 10%-uk lehet klasszikus mutogatós bácsi. Ezt onnan tudom, hogy szingli idöszakomban 5-6évvel ezelőtt szerencsém volt csevegni ilyenekkel.Persze harmincévesen jólesik porig alázni őket :-) Nézzük a jó oldalát, amig a neten nyomul, addig nem a kapualjban mutogat, ahogy 10 évvel ezelőtt tette volna.
Esküszöm volt olyan, aki azt mutogatta nekem, hogy dezodort dugott a fenekébe. Egyébként programozott valami internetszolgáltatónál és barátnője volt, aki előtt titkolta a dolgait. Régen kapualjban riogatta volna a tinilányokat, most megelégszik a webcammal.

Egy megoldást látok, le kell kötni a lánygyereket érdekes programokkal, ha a sportegyesületben, táncklubban stb tucatnyi jófej srác nyomul rá, akkor nem chaten fog ismerkedni. A szülöknek meg el kell fogadni, hogy a mostani kamaszok hamarabb érnek.
Gumicsizma.

Vau.Azt írod:"Tótawé az nem összehasonlító politológus, hanem újságíró. ÚJ-ság. Ha ezzel önnek itt baja van, akkor ne bloggolni tessék"
::)) Nem azt kellett volna írni, hogy akkor ne újságot olvasni tessék? Újságíró ÚSJÁGOT ír. Újságba. Nem blogot. Akár netes újságba is ír, de még ott se blogot. blogot én is írhatok, és abban berzenkedem ezen-azon, de akkor nem tartom magam újságírónak. Bár igaz. Bocsi. Van még miniszterelnök is, aki blogol:)) És attól még ő miniszterelnök:)
De nem ez a baj. ha mondjuk Umberto Eco, írna blogot, aki eslimert szemiotikaprofesszor, ezernyi tanulmánya jelent meg pár témában,ÉVTIZEDEKIG kutatott egy csomó témában, többek között történelmi témákban is, nos akkor bizony szívesen venném komolyan akár azt a kis odavetett lábjegyzetét is, mert tudnám, hogy az sok évnyi munka lenyomata. Nem biztos, h egyetértenék, de komolyan venném.
AZt a 200 oldalnyi anyagot, amit nekem ajánlasz nem nekem kell elsősorban végignyálaznom, hanem pl a Tótawének, mielőtt kinyilatkoztat:) Úgy, hogy amikor olvsom, akkor ne CSAK polgárpukkasztást érezzek. megörvendeztetnek bennünket.
Írod még: " Akkor lehet, hogy ön sem szerepeltetné a pedofília és a kislányok öltözködését közvetlenül egymás után."
Hmm. Ha te is végignyálaznád azokat a feminista írásokat, és nem ironikus kontextusban szerepeltetnéd, akkor tán tudnád, hogy a pedofilokig el sem kell még jutni. Abból tényleg még mindig kevesebb van, mint mezei hímsoviniszta.Olvasd csak el a hsz-eket - sokan nem (csak) a pedofilokat hibáztatják, hanem azokat a kis "lotyókat" is, akik nem átallanak kihívóak lenni....Na erre utaltam, Csizma úr:)

Ami pedig itt történik, ezen az oldalon, bulvár. Nem is olvasom másként. Ha szomorú, ha nem.
"Tetszik érteni, vagy rúgni tetszik akarni inkább, amúgy gumisan::))
Csak új vagy hasznos információkat tartalmazó párbeszédeket ide bámosolni, nem?
privi.hu, legnagyobb!

"16 éves makói csajszi vagyok. Életvidám, aranyos csajnak mondanak és tartom is magam, bár néha (nem is olyan néha) tudok úgy is viselkedni, mint egy idegbeteg.

Makón járok egy középiskolába, angol specre (ez még nem azt jelenti, hogy köpöm az angolt, sőt kimondottan rühellem). Sportolni már nem igazán sportolok, csak hobbi szinten. Régebben kézilabdáztam és aerobiokoztam, most már csak a tesiórákon veszem ki a részemet, meg néha eljárok haverokkal kapuralőni. Amit viszont igazán szeretek az a tánc és mostanában a csocsózás (barátokkal és haverokkal szoktunk néha-néha eljárni).

Hobbim tehát a tánc, haverok, bulik, csocsózás és szinte minden, kivéve a tanulást (azt utálok, persze ki nem). Barátaimat általában megválogatom, mert akárkiben csak úgy nem lehet megbízni... Tapasztalat:) Szeretek csavarogni, idegelni a felnőtteket a haverokkal, idegelni egymást a haverokkal, valahova beülni csajokkal vagy egy baráti társasággal, és hát mint minden lány pasizni:D:P (persze csak ha nincs barátom:))"

Tehát az angol nem érdekli, meg tanulni sem szeret (és szerinte senki sem), és a helyesírása sincs a topon. A feltörekvő nemzedék...
drminorka> "Azt simán meglehetne csinálni, hogy minden felhasználó jelezhesse a moderátoroknak, ha egy másik felhasználó zaklatja."

Micsoda?? Neharagudjatok, de egy 14 éves lány nem hülye. Minek megy fel a csetre? Egyébkéntmeg nem köteles a pedofil alakoknak válaszolni, sőt, jobb helyeken még el is tilthatja. Vagyha tényleg csak ártatlan 'ismizés' céljávól pöyörészik, akkor legalább megtanulja, h a világunk tele van perverz faszkalapokkal, és legközelebb majd nem fogad el tiktakkot a cukrosbácsitól. Ennyi.
Izgalmas dolog cuncimókus14 néven felmenni a chat.hura, majd felháborodtan konstatálni, hogy tejóég, mennyi fsz él körülöttünk. Mintahogy aztis ki lehetne próbálni, h izraeli zászlóval kezünkben kimennék a Lelkiismeret88 valamelyik tüntetésére, és egyszercsak észbekapnánk, h tejóég, hisz itt van antiszemitizmus. Ennyit erről.
vagymi: csupán én is demonstráltam, h TWA nem túlzott. Csak egyet raktam be, amúgy kb. 4-5-en jöttek rám Zitalány néven. szexcam-elni, magukat meztelenül mutogatni akarták. Megdöbbentem, na.

Hozzátenném, azért egy értelmes ember is megszólított.

No, most intézikedkedett a kollega, íme:

13:00 [nikoletta_10] 'sracbostonbol' nevű felhasználó illegális tevékenységekhez keres kiskorúakat. Mit tegyek?
13:00 [moderator 600] Azonnal írok neked, de egy kis türelmet kérek, köszönöm!
13:06 [moderator 600] nézem
13:08 [nikoletta_10] Elnézést, de ezt priviben mondta nekem!
13:08 [moderator 600] sajnos a privikhez nem szólahotk semmit
13:09 [nikoletta_10] de ez törvénytelen tevékenység amit ez csinál
13:09 [moderator 600] mit csinál?
13:10 [nikoletta_10] havonta fizetne fix összeget camszexért, ezt ajánlgatja
13:11 [moderator 600] most figyelmeztettem
13:11 [moderator 600] ennél többet egyenlőre nem tehetek
13:12 [nikoletta_10] kösz. további jó munkát! :-)
13:12 [moderator 600] köszi
13:12 [moderator 600] szia
13:12 moderator 600 befejezte a beszélgetést.
Hát szerintem egy 14 éves el tudja dönteni hogy neki ez kell-e, illetve fel tudja ismerni a helyzetet. egyébként a magyar csetek színvonala tényleg szánalmas, főképp a gyaloglóé és a chat.hu-é.

annál a 14 évesnél aki belemegy ilyen játékba, már rég nem stimmel valami.

meg azért ne nézzük már le a 14 éves lányokat.

másrészt: ez a pedofil dolog nem csak a lányokra, hanem a fiúkra is vonatkozik.
Laertes, es akkor mi van, ha ment? Ti is mentetek. Mi probléma van ebben?
Főékpp nem értem a felháborodásodat, hiszen te kezdeményezted a dolgot. Akkor milyen alapon ítéled el?
És még egyszer kérem, ne nézzük le a 14 éves lányokat, nem hülyék, illetve éppen annyi a hülyék aránya köztük, mint itt ebben a kommentboxban.
3 perce történt a chat.hu-n:

13:20 [Jack Bauer] Szia! Hány éves vagy? F/L?
13:20 [VagyMi] 15, cukilány Pasi vagy?
13:21 [Jack Bauer] Szeretnéd látni, hogy verem ki?
13:21 [VagyMi] Jaja, miért? Ilyet még nem hallottam! :P
13:21 [Jack Bauer] Felteszem máshol hozzászólások közé!
13:21 [VagyMi] Ari! Demér? Uncsizol?
13:21 [Jack Bauer] Faszt
13:21 [VagyMi] Az ilyen szavakat be kéne tiltani priviben!!! Ez undorító! Fújha!!!
13:21 [moderator 777] De nem!
13:22 [RLeffler] Nem vágják a privi chat lényegét. Moderálni akarják! :)
13:22 [Dementor] Az életnek semmi értelme. Miért nem olvassák el pl. emse álma hozzászólásait? Azoknak legalább van értelme.
12:22 [Jack Bauer] befejezte a beszélgetést.
12:22 [VagyMi] tökön szúrta magát.

Ezt most ide jól becopyztam, mer jó fej vagyok!!! :D :D
Igazad van opeth, szerintem sem jobb itt a színvonal, mint a chat.hu-n! Tisztelet a kivételnek... :)
xuf: "Micsoda?? Neharagudjatok, de egy 14 éves lány nem hülye. Minek megy fel a csetre? Egyébkéntmeg nem köteles a pedofil alakoknak válaszolni, sőt, jobb helyeken még el is tilthatja."
1. Hogy beszélgessen mondjuk, azért. Nem pedofil csirkefogókkal. Nem arról van szó, hogy hülye, hanem, hogy tapasztalatlan.
2. Nem köteles, csak nehéz úgy társasasági életet élni, ha percenként egy gazember tolakodását kell elhessegetnie.
3. Hogyan tilthatja el? Különösen az értelmesebb pedofilt?
4. Ráadásul egyáltalán nem csak ilyen problémák vannak. A személyes adataikat is kiadják simán. Az már csak hab a tortán, hogy a szülők egészen mást hisznek a gyerekek on-line élményeiről, mint amilyenek azok valójában (meglepetés, meglepetés, de nem mondják el nekik az igazságot.)
Egyébként nem ritka az sem, hogy a 14 éves kiscsajok jelentkeznek be és chatsex-re invitálnak...
RLeffler, ez nem így volt? ;)

13:20 [RLeffler] SYA, honnan IRC?
13:20 [Cukorfalat_14] szíjjjjjaaa :D bp
13:21 [RLeffler] Akarod látni a medvémet?
13:21 [Cukorfalat_14] Jujj! Ojanod is van?
13:21 [RLeffler] Naná! Nagy és szőrös!
13:21 [Cukorfalat_14] Brummog?
13:21 [RLeffler] Neeem, dehogyis. Ez különleges, ún. döfködő medve. Csak szurkálódik néma csendben, kicsit csattog, aztán ennyi.
13:21 [Cukorfalat_14] Tök izgi, megmutatod?!
13:22 [RLeffler] Persze. Tali?
12:22 [Cukorfalat_14] Rendi. És a maci is ott lesz veled?
12:22 [RLeffler] Hogyne, mindig nálam van. Most épp alszik, de ha meglát Téged, rögtön felébred.
12:22 [Cukorfalat_14] Oksa. Akkor nálad a VIII. kerületben, a Bérkocsis utcában.
12:23 [RLeffler] Várlak, addig is, pussylom a kiscicádat!
12:23 [Cukorfalat_14] Nincs is cicám…
Hogy miket találok:
index.hu/kultur/media/karika/

Meg mintha lett volna vmi, emberfejű disznós cikk is.

Azt hiszem kicsit átértékelte a dolgokat a Tóta úr, mióta apuka lett.
Noshát de, lehet... :D :D
Lehet, hogy csak jellemfejlődik, mint Orbán a rendszerváltás után ;)

Mi ez a hülyeség, hogy a Tóta W. Árpád
lenne a Worluk? A Worluk Wizard of Wor-ban a légy! Ezt nem lehet ellopni!!!
Ha Tótát lelövöm, akkor DOUBLE SCORE lesz a következő pályán??? :))
Egyébként a Tóta W. Árpád valamiféle náci??? Ezért rúgták ki??? :)

Minek kever mindent mindennel?
Megnéztem a www.worluk.hu-t...

Honnan rúgták ki?
Az indexnek még ír, nem?
Bár ne tenné... ;P
A chat rossz dolog, értem?
És aki nem zárja éjszakára ketrecbe a gyermekét, az rossz szülő.
IGEN! Chat fúj!
Privi chat még fújabb!
Legyen moderálva az egész világ!
És dögöljön meg Dante és Shakespeare is!
Fújjj, pedofil mind!!!
Kiskorú lányoknak meztelenkedni bűn!
És nem meztelnekdni is!!! :D
Welcome to the real world, Árpád.
"Most ír nektek egy oan perverz disznó is, aki cseten ismert meg egy akkor még 15 éves lányt (ő 27 volt) és együtt vannak már több éve és szeretik egymást. Hú, de borzasztó."

Na jó, most az egyszer nem kövezünk meg, de mondj el tíz miatyánkot ... ja, és ne hagyd ki a ne vígy minket kísértésbe részt sem.
Járok a chat.hu-ra évek óta, igen! Meg lehet vetni... a "megnézed a brokim, jössz dugni?" kérdésekre meg van egy frappáns válaszom:
Személyes tapasztalat hogy az ott lévő emberek 95%-val (legalábbis én), nem tudok kommunikálni a "korkerkép" tipusu kérdéseken kivül, hát akkor "használjuk az erőforrások gazdaságos ki" cimu történet következik, ha beszélgetni nem lehet velük, vetkőzzenek le a kamerába.. MERT ENNYIRE KÉPES a 95%! (sőt 99)...
Szomoru? Az.
Persze a hiba bennem van, nem kéne odajárnom, stbstb...
A chaten vagy jópofizol vagy osztasz esetleg kussolsz és csak bemész a szobákba és meg se szólalsz....
Megjegyzem az első X hozzászólásban valahol ott volt hogy a lányok is ilyenek lennének, csak nincs rá szükségük, mert 10 fiura jut a chaten 1 lány... bizony, nekik még fotó se kell és özönlenek be hozzájuk :)
drminorka>
1. Egy leányzónak 14 éves korában már igen kicsiny naivitással kéne kezelnie az olyan helyzeteket, amik "Akarod látni a medvémet?" kérdéssel kezdődnek.
2. Nem hiszem, h a cseten történő ismerkedésben, persze hallottam, és ezen a fórumon is hallottam ellenpéldákat, de mégsem gondolom, hogy egy gyereknek szüksége lenne chat.hun szerzett barátokra.
3. Azt hiszem kissé naivan kezeljük a problémát. Ez az egész két oldalú, Tóta W Árpádon kívül egy tizenvest nem ér váratlanul az, hogy miről szól a chat.hu.
A Magyar Hírlaptól rúgták ki szegény Árpádot, mert nem volt eléggé jobbközép. Árpád, úgy látszik, nem akart részt venni az Orbánmentes Jobboldalt, Most! projektben.
Nahh, most olvastam végig az egész kommenthalmot...mondhatom qrva jókat röhögtem...csak így tovább emberek :)
Xuf!
Nem az a kérdés, hogy valakinek hogyan kellene kezelnie ezeket a dolgokat, hanem az, hogy hogyan kezeli valójában.
gyöngyszem:
[pasickiccsajt] popsibaerőszak?? ?

:DDDDDDDDDDDDDDDDD
drminorka> ebben igazad van, deakkor ne a cseten hiányoljuk a moderátorokat, hanem a zoskolákban a felvilágosító órákat, és a kellő nyíltságú szülői magatartást.
Szerintem a faszikban igenis van nem kevés visszataszító pedofil hajlam. Emlékszem, mikor 14 éves koromban undorító vén faszok simán, lelkiismeretfurdalás nélkül letaperoltak a nyílt utcán.
És nem igaz, hogy egy 14 éves gyereknek fel kell lennie készülve erre. A faszik persze tudták ezt, és simán viusszaéltek azzal, hogy nem tudtam hogyan reagálni.
Kb. 18 éves koromtól nem zaklattak többet: addigra én is tapasztaltabb lettem, jól tökön is rúgtam volna bárkit, aki ilyesmit merészel. Úgyhogy békén is hagytak.
Mellesleg szerintem igenis káros, ha egy 14 éves gyerek előtt ez a nevelő példa.
Árpi, most akkor összejött valami vagy sem?
Egyszer próbaképpen büdösribanc néven regisztráltam a chat.hu-ra. Másfél perc alatt 18 privit kaptam a legkülönfélébb ajánlatokkal. Olyan is akadt, aki szabályosan követelte, hogy azonnal menjek el hozzá, és elégítsem ki orálisan :))
Alaposan meglepődött volna, amikor meglát, bár az ilyeneknek semmi sem számít.
A szakdolgozatomat hasonló témában írtam, bár a fő vonal inkább a "neten észlelhető csordamentalitásról" szólt:)
érdekes mindenki sajnálja a kis 14 éves kislányokat, hogy "menniyre átverik őket"...
ugyanakkor viszont ha a "tinidiszkóba meg teszik a szépet és várják hogy vlaki meghivja őket valamire, megisszák és lerázzák őket, akkor persze megint a hülye pasi a hibás mi?" :D:D:D
"Szerintem a faszikban igenis van nem kevés visszataszító pedofil hajlam."

Akkor ezek után megvan a jogalapom arra, hogy minden nőt "büdös pénzéhes kurvának tituláljak" mert engem mikro 16 éves volt lehuztam 2 narancslével egy tinibuliba.. és utánna meg leráztak hogy mégse tetszek nekik.

hehe
Ha meg nem taperolnak le nem nyomják a sablonbókokat, és nem adják a tudtodra a nyálcsorgatós nézésükkel hogy "kivánnak" , akkor meg azért sirnál hogy milyen csunyának érzed magad és csak a külső számit manapság és ezért lettél lelkisérült... :)
Nem tudom, hogy volt-e mar rola szo, de van egy ilyen TV musor az MSNBC-n. A cime "Catch a Predator". Ebben rendorok a cseten fiatal (13-14 eves) lanynak/fiunak alcazva magukat randira hivnak felnotteket. Amikor azok megerkeznek, akkor egy nagyon fiatalos, de mar felnott szinesz fogadja oket es persze rejtett kamerak. Egy kis beszelgetes utan megjelenik a Chris Hansen, a musorvezeto es szemtol szemben lebuktatja es jol megalazza a pedofilt. Ezutan megjelennek a rendorok, akik vegig ott voltak elbujva.
Nagyon durva dolgok vannak a musorban...

Itt a link:
www.msnbc.msn.com/id/10912603/

Es itt van nehany eset a youtube-on:
youtube.com/results?search_query=catch+a+predator&search=Search

Erdekesseg, hogy Texas allamban mar az is eleg a letartoztatashoz, ha valaki egy fiatallal csetel es szexualis ajanlatot tesz neki! Tehat meg talalkozni sem kell vele!!!
Úgy gondolom, nincs semmi baj a chat.hu-val és társaival. Megfelelő körültekintéssel még barátokat is szerzhet az emeber, csak tisztában kell lenni az alapigazsággal: ott mindenki hazudik.
zzebi> egy 20 éves férfi nem találkozhat és beszélgethet 13 éves lánnyal mondjuk? Dehogynem, persze ha szexuális ajánlatot tesz az már rögtön mástészta...
2.: ha 14 évet már betöltötte, akkor Mo-n akár szexelhet is büntetlenül vele, mert a liliomtiprás 14 alatt van idehaza.. (persze kényszeriteni nem kényszerithet senki senkit rá.. )
3: persze elitélni elitélem én is azokat akik 14éves kislányokat akarnának megd.. de, ettől mgé büntetni nem lehet :)
14 év alatt megrontásnak minősül, és börtönbüntetéssel jár. 16 év alatt liliomtiprás.
14 év alatt megrontásnak minősül, és börtönbüntetéssel jár. 16 év alatt liliomtiprás.

Köszi.. nem voltam kikupálva.
16 alatt liliomtirpás? Akkor ne a chatre menjenek a rendőrök.. hanem a Bankba meg Eklubba.. (főleg a tiniszekcióba)...
+Illetve elkéne hurcolni az összes középsuliból a lányokat (1-2 osztály, mostanában már 9-10nek nevezik) orvoshoz aki megnézi az ártatlanságukat.. aztán szépen kifaggatni a 80%át hogy melyik kivel és szépen feljelentgetni :)
Hogy a "sima" chateken ez meg, már meg se lepődöm. De, hogy a honfoglalo.hu oldalon is ilyen mondatok röpködnek az a szörnyű.
Ha engem zaklatna egy ilyen pasi, tuti elküldeném neki egy perverz 160 kilós néger (bocs, afroeamerikai) kurva fotóját...
" 14 év alatt megrontásnak minősül, és börtönbüntetéssel jár. 16 év alatt liliomtiprás."

14 és 12. És úgy hívják, hogy minősített eset.
14 és 12. És úgy hívják, hogy minősített eset.

Akkor most valaki döntse el.. Én ugy tudom hogy ha töltötte a 14et valaki, akkor az azzal akkor és ugy meg annyiszor szexel ahogy csak neki jólesik..., akár 60 éves papikkal, de hasonló 14 éves bakfisokkal is...
Volt olyan esetem, hogy a 12! éves hyperpigmentált (vagy nem idén barnul-ahogy tetszik) lányt felcsinálta a 42! éves barátja. A család hathatós közbenjárása miatt nem lett feljelentés az ügyből, csak egy szép, csendes abortus.
Ma Magyarországon is léteznek olyan kultúrák, ahol nem érvényesek a törvény előírásai.
Vannak egyenlők, és vannak egyenlőbbek a mai magyar jogrendszerben :)
Ártatlan virágszálakat bántani nem szép dolog, ezzel egyetértek. De mi a helyzet fordított esetben? Ha egy bombázó, kielégítetlen, 30-as éveiben járó háziasszony használ ki egy 12-14 éves fiút? Én tisztán emlékszem iskolás éveimre, hogy utáltam azokat a fránya nyelvtan órákat, de az tuti, hogy bajtársaimmal minden órán az első sorban ültünk, na vajon miért? :)
Graulálok, sikerült idevonzani a chat.hu legépületesebb jellemeit :)
Sziasztok!

Átrágtam magam a kommenteken, válaszolnék, kérdeznék! (ex-operátor vagyok, mindenkinél jobban ismerem a témát)

1, Árpád, ha már pedofilokat észleltél, láttál, találtál, kinek jelezted?!
(a starndpapucsod csapkodása nem járhat eredménnyel, így nem!)

2, A negatív reklám is reklám! Még több lesz a pedofil, lesz hol ...

3, A cikked milyen megfontolásból készült?

a, unatkoztál, sokan zaklattak, kevés volt a cukor a kv-ban, bucira aludtad a fejed

b, harcolsz a pedofilok ellen

c, jó a téma, lehet alázni
(ha cikket írsz, informálódj!)

4, A kukacos nevek nem moderátorok!
(van moderátor, techmoderátor és operátor)

5, A moderátor alapban figyel, de javarészt hívásra, felkérésre, értesítésre dolgozik?




5, A moderátor alapban figyel, de javarészt hívásra, felkérésre, értesítésre dolgozik? - kijelentésnek készült, nem "?"
Van egy 15 éves ismerős leányzó a közelben. Elkezdte zaklatni msn-en meg mobilon ( iwiw,ugye ahova gyanutlanul ment a mobilszám is)valami srác aki 10 évvel volt idősebb nála. Mondta a csaj,hogy ezt így ő nem akarja meg semmi de a gyerek már éjjel felhivogatta meg a sulija elött bámulta a kocsiból( állítólag) akkor megijedt a csaj és szólt a bátyjának aki huszonéves és történetesen a legjobb haverom.Megbeszélte vele a kiscsaj,hogy talizzanak ott a sulija elött mert mostmár kiváncsi rá,hogy kicsoda. Arra nem is gondolt a böszmegyerek,hogy a 15 éves lány nem egyedül fog menni. Szóval a csaj bátyja szólt nekem meg még 8-10 "nem gyenge" havernak,hogy beszélgessünk el a sráccal. Meg is jött a gyerek időben,fényes nappal olyan verést kapott,hogy bevizelt és több olyan monoklija lett amivel egy ideig nem ment társaságba. Beígérte neki a csaj bátyja ha még egyszer kap a csaj egy hívást vagy ilyesmit akár ismeretlentől akár tőle akkor nem ússza meg ennyivel.Fenyegetőzött a gyerek a rendőrséggel egy darabig,de aztán belátta,hogy ő itt ezzel nem lesz népszerűbb. Szerintem sikerült leszoktatni a 15 éves csajokról.



PS: Természetesen az eset nem Magyarországon történt,és bármilyen hasonlóság megtörtént eseményekkel csupán a véletlen műve:)
kipróbáltam, kb. 20 perc alatt 6-an ugrottak rám, KIVÉTEL NÉLKÜL szexuális célzattal, percek alatt msnszexre, camszexre, telefonszexre akartak rávenni. komolyan mondom, létre kéne hozni egy csetrendőrséget, ahogy twa mondta, és legalább kicsit ráijeszteni ezekre a mocskokra.
kicsit sok az "olvastam a cikket és én is kipróbáltam" csávó itt

szánalmas

Eric25> Mi a faszért kell cigányoznod?
Európában vagyunk, nem a balkánon, és nem a középkorban. Amikor elmesélsz egy esetet, kéretik szépenséggel a szereplők származást nem bele venni, mert nem tartozik ránk!!!

sosemvoltjó> Azért ne foglalkozzunk a cset-pedoval, mert a "negatív reklám is reklám"?? Tehát az antiszemitizmus, rasszizmus és egyéb idegengyűlölet ellen sem szabad fellépnünk, mert felbátorodnak a barmok? Vagyis igazodjunk a gyűlölködőkhöz? Naneee!

" Mi a faszért kell cigányoznod? "

Taláddáé ü nem máté ...
Valahogy mintha náluk gyakrabban fordulna elő az ilyesmi.

gatveder.hu/adatlap.php?id=1000218
(Azt hozzá kell tenni, a srác nem cigány volt.)

xuf >
Mennyivel vagy te európaibb, mint az, aki a cigányoktól is elvárja az európai normák betartását?
Én egy lábimádóra akadtam 2 perc alatt. Pedig 21 évesnek adtam ki magam. A kb. fél óra alatt mintegy 6 chatelő akadt rám, és mindt dugni akart. Egy Budapesten dolgozó olasz kb. az 5-6. üzenetében közölte, hogy 3-as felállásról lenne szó, a barátjával együtt. Mindegyik képet akart, majd msn-címet. Egyébként Mónika voltam Pécsről...

13:22 [hgbboy---] szia
13:23 [Mónika_Pécs] szia
13:23 [hgbboy---] szereted a lazább kapcsikat?
13:26 [Mónika_Pécs] volt egy-kettő, de nem vagyok odáig értük
13:26 [hgbboy---] aha
13:26 [hgbboy---] szereted a harisnyákat?
13:28 [Mónika_Pécs] mikor hogy, nyáron inkább nem, de egyébként igen
13:28 [hgbboy---] aha
13:28 [Mónika_Pécs] de ez miért érdekel?
13:28 [hgbboy---] én egy lábimádo pasi vagyok
13:28 [hgbboy---] ba,j
13:29 [Mónika_Pécs] volt ilyennel már dolgom
13:29 [hgbboy---] és tetszett?
13:30 [Mónika_Pécs] hát, nézd, az, hogy a lábamra élvez valaki, vagyon nem tud feldobni
13:30 [hgbboy---] én nem csak rá akarok élvezni
13:30 [hgbboy---] szuereteném csokolgatni
13:30 [Mónika_Pécs] de érdekes, az biztos
13:30 [hgbboy---] szopogatni az ujjacskáidsat
13:31 [hgbboy---] nyalogatni a talpidat
13:31 [Mónika_Pécs] így látatlanban? és mi van, ha nem tetszik a lábam?
13:31 [hgbboy---] tuti hogy tetszene
13:32 [hgbboy---] nagyon izgato lehet
13:32 [hgbboy---] van képed?
13:32 [Mónika_Pécs] és így ismeretlenűl? nem is ismersz
13:32 [hgbboy---] azért szeretnélek megismerni
13:33 [Mónika_Pécs] ok, én is szeretek ismerkedni, de nem túl gyors az iram? egyből a lában és a talpam?
13:34 [hgbboy---] :-)
13:34 [hgbboy---] én komolyan szeretném
13:34 [hgbboy---] szivesen cserélnék képet veled
13:34 [hgbboy---] és ha szimpik vagyunk miért ne?
13:35 [Mónika_Pécs] és rólad mit kell/lehet tudni?
13:35 [hgbboy---] bármit amit szeretnél
13:35 [hgbboy---] én 174 cm 55 kg barna haj szem
13:36 [hgbboy---] mire vagy kivi
13:37 [Mónika_Pécs] hány éves vagy?
13:37 [hgbboy---] 22
13:37 [hgbboy---] te?
13:38 [Mónika_Pécs] 21
13:38 [hgbboy---] fenz vagy myvipeN?
13:39 [Mónika_Pécs] micsoda?
13:39 [hgbboy---] fent vagy myvipewn?
13:40 [Mónika_Pécs] nem ismerem, így valszeg nem
13:40 [hgbboy---] aha
13:40 [hgbboy---] van képed?:
13:40 [Mónika_Pécs] akad, de keresni kell
13:41 [hgbboy---] küldesz nekem egyet?
13:42 [Mónika_Pécs] mondom, meg kell keresni, most a laptopomról internetezek, ezen nincs
13:42 [hgbboy---] értelek
13:43 [hgbboy---] benne lennél egy kis léábkényeztetésben?
13:43 [Mónika_Pécs] ez alatt mit értesz konkrétan?
13:44 [hgbboy---] levenném a kis cipődet
13:44 [hgbboy---] maszirozgatnám csokolgatnám
13:44 [hgbboy---] szopogatnám a kis ujjacskáidat
13:45 [hgbboy---] és még amit csak szeretnél
13:45 [Mónika_Pécs] és ez neked jó?
13:45 [hgbboy---] nagyon imádnám
13:45 [hgbboy---] igen
13:47 [Mónika_Pécs] szerinted ez nekem is jó lenne?
13:47 [hgbboy---] igen mert utánna ha szeretnéd bármit megtennék
13:48 [hgbboy---] és ha szopogatják pl a lábujjad az tök jo érzés
13:48 [Mónika_Pécs] azért csak lassan a testtel...
13:48 [hgbboy---] miért
13:49 [Mónika_Pécs] nem is ismerjük egymást
13:49 hgbboy--- befejezte a beszélgetést.
xuf,

3 éve harcolok a pedofilok ellen!
Ha nem érted a Magyar nyelvet, ne használd!
Komolyan mondom.. ha egy 14 éves lánynak egy vadidegen aztmondja, hogy "gyere át hozzám megnézzük a micimackót", akkor elhiszi? Mert itt aztfeltételezik hogy igen... és ha igen, akkor ennek a lánynak a zártosztályon a helye :)
Az, hogy "magyar nyelv" kis "M".
xuf: olvastál te a hozzászólásomban olyan szót, hogy cigány? Mi a faxért írsz akkor ilyet? Te cigányozol, nem én.
Én próbálom kulturáltabban, diszkriminációmentesen előadni a mondókámat, de ha szeretnéd, tudok másképpen is, bakker!
19:21 [ftc987] szia
19:21 [orsika12bp] szia
19:21 [ftc987] honnan
19:21 [ftc987] ?
19:21 [ftc987] korod
19:21 [ftc987] ?

Eheh, nem tudok mit hozzáfűzni:D
Már látom, hogyan árasztják el a 12-14 éves lánynicken kutakodók a chat.hu-t.
Egyébként ez az intelligens párbeszédindítás, amit lOl mutatott, szinte mindegyik netes portálon felbukkan. A korodhonnanhogynézelki panelra hasonló panellal kell válaszolni. Vagy sehogy :)
Grat W-nek, végre egy igazi és feltáratlan témát dobott a mélyvízbe. Az UFi-ból is megtettük szerény hozzászólásunkat a témához:

ufi.blog.hu/2006/12/03/jeremiad
c100 2006.12.03. 18:16:04
Az, hogy "magyar nyelv" kis "M".

remélem, nem haragszol, de Nekem marad a nagy M!
Ebben annyit tudok hozzászólni, hogy egyszer faterral és öcsémmel poénkodtunk a chaten..
3 11-12 éves srácnak adtuk ki magunkat és egy faszi odáig ment, hogy már találkát is megbeszéltünk vele meg az ÁRAT is lefixáltuk...
Amugy a boráros térről akarta egyikünket elvinni hévvel a szabadkikötőhöz...
Gondoltuk, hogy szóljunk-e a rendőröknek, vagy ilyesmi, de ismerve a hozzáállásukat inkább lemondtunk róla...pedig kiváncsiságból megnéztem és tényleg ott volt a csákó...mondjuk 20 évesen már biztos nem akart volna elvinni a kikötőhöz...:P

Mi lesz ezzel a mai ifjúsággal: se Prodigy, se Nagy-Magyarország?!
Elkorcsosult nemzedék.
l0l 2006.12.03. 19:25:15

LOL. Ez igen. Okos.
Bár lehet, h csak volt egy megérzése. Gondolom valójában nem a 12 éves Orsika vagy Budapestről. :)
ergé: meg sem öregedsz és máris elfelejted milyen volt fiatalnak lenni? Meg jössz ezzel a "bezzeg a mi időnkben" dumával?

Azért ez a képmutatás így elég szánalmas.
Dátum: Sun, 3 Dec 2006 20:06:30 +0100 (CET)
Feladó: "Vadai Péter"
Címzett: info@chat.hu
Tárgy:



Tisztelt chat.hu!

Ezúton szeretnék tolmácsolni Önöknek egy széles internetezői
körben jelenlévő igényt egy új csetszobára a Kultúra rovaton
belül; a rovat neve kérjük, hogy 'Tóta W.' legyen.

Előre megköszönve, miharabbi válaszukat várva, sokak nevében
üdvözli önöket:
Vadai Péter


--------------------------------
Majd szólok ha meglesz :-)
VagyMi, ez nagyon jó :) 10 éves kislányként csetelsz a modival, közben tökéletesen helyesírsz és fogalmazol. :)
Hát a szóhasználat sajna nem tök:
"...a rovat neve kérjük, hogy..."

Ja, csak éppen hogy SZOBÁT igényeltem, nem rovatot... :-(
Sohasem Wolt Yó

Nem Harakszom. Maraggyon Nyúgottan Nagy M!
Miééért maradjon?
Én nem vagyok pedofil, csak Kalap úr az.
Ha meg lesz ez a chat szoba, beállítom majd autogreet-nek, hogy "Dugjunk?" ;)
A honfoglalo.hu-n is ilyen barmok vannak már, + ismerkedő kispicsák és kispöcsök. Az egész hányinger, de szívatni ezeket a majmokat az roppant szórakoztató.
21:09 [pandus14] hali
21:09 [pandus14] árpád, te vagy az?
21:09 [Tóta W.] hello, apukád tudja h chatelsz? :)
21:09 [pandus14] azért ez nem olyan vicces
21:09 [pandus14] olvastam ma az indexen
21:10 [pandus14] nem tom te vagy-e
21:10 [pandus14] de feljöttem ide
21:10 [pandus14] hát durva
21:10 [Tóta W.] annak örülök ha olvasod az írásaimat
21:10 [Tóta W.] sok aberrált állat van itt :(
21:10 [pandus14] na, te nem a tótawé vagy, az tuti
21:10 [pandus14] :-)))
21:11 [Tóta W.] te se 14 vagy, és lány tuti :))
21:11 [pandus14] hát a 2. stimmel
21:11 [Tóta W.] amúgy én is ma olvastam, és felnéztem :D
21:11 [pandus14] csak tudod, nem one four, hanem four one :-)
21:11 [Tóta W.] hehe :) itt akkor is kapós lennél :)
Sosemvoltjó:
Jelzem, hogy fenti kommenteddel és kérdéseiddel nagyon egyetértek...
21:04:43 tok jol elterveztem hogy bemegyek egy csatira ahol a fiam is ottvan es megmondom neki hogy "megbasztam az anyadat" es mindenki csak nez majd es o meg elmeseli hogy "á, csak a hulye faterom" :)
X.Y. üzenete:
áÁáÁáÁ, micsoda nev

Remélem hogy fazonra van nyírva a pináááááááád üzenete:
gábor nincs itthon én az anyukája vagyok
tóta dábljú árpád nagyon jól tudta mi a pálya. most megnézte a másik oldalról is
16:07 [Réka15]Sya
16:07 [Réka15]honnan
16:07 [Réka15]korod
16:08 [András 17bp]ez fájt
[11:12] szóval... 14 éves csaj, diszkóból ki, út mellé a pados-bokros részhez be, ráugrik a cuccra szájjal. Ilyenkor ugye illik közben is foglalkozni vele, tehát _mell_esleg simogatom, mire beszól: mit képzelsz, nem is ismerjük egymást! Bazeg... :)))
Kb. 1990-ben történt, amikor 14 voltam: Lakott a házunkban egy arab srác. Felhívott magához, hogy segítsek neki magyarul tanulni. Eszembe se jutott, hogy rosszak a szándékai, hisz egy házban laktunk.
Felmentem hozzá, volt is magyar nyelvsulis könyve, de a második mondat után nekem esett.
Tök kedvesen próbáltam leszerelni, de nem ment, sőt durvult a dolog...de peche volt, akkor már négy éve kajakoztam, és három fiútestvér között nöttem fel.
Nem voltam hülye, csak épp jóhiszemű, és ez még a mai kislányokkal is előfordulhat. (főleg ha nem néznek kereskedelmi tévéket)
Nem mondtam el senkinek, nem jelentettem fel, mégsem láttam soha többé a srácot.

végigolvastam kb 250 hozzászólást... végre valamiben egységes a vélemény...

ÍRTANI A MOCSKOT! :chop:

a csethú érdekes oldal... eléggé táptalaja az ilyen dolgoknak... 4 éve mikor odajártam akkor se volt semmi, de most meg aztán... nem járok oda, mert meguntam... nem lehet 2 értelmes mondatot mondani egyik szobában sem, mert a 13-14 éves gyerekek _követelik_ erőszakosan a szexet, mind a két nem oldaláról(!) de a legviccesebb az, hogy több ilyen követelőzés hangzik el az általános szobákban, mint magában a szexszobában :-D

hát nem vagyok se don juan, de belmondo, most már 30at is betöltöttem, de szó szerint másztak rám a 14 év alatti lányok erőszakosan :-D egy darabig jó poén, mert én is adtam alájuk a lovat, csak tudni kell a határ... na ez az amit a sok beteg, magamutogató embernél nincs meg... a csethú meg xarik rá... nevetséges a moderátor rendszerük... és még sorolhatnám...

mondjuk ahogy fentebb is javasolták, meg kéne fogni 1-2 verebet a rendőrökkel karöltve és utána, magát a "táptalajt" is pellengérre kéne állítani, de talán még büntetőjogi felelősség is felmerül... hiszen mint üzemeltetők felelősek az ott történtekért... mégha nem is olvas bele a privikbe, de azért a hónapok/évek óta beregelt (pl. fentebb felsorol) perverz, beteges nick-ek _nem törlése_ és egyfajta _támogatása_ a pedonak... szerintem...

szal retkess csethú!!! :-D
el is felejtettem hirtelen

szorongó és vagymi, károlybácsi
hát szereztetek pár vidám percet a LOGolvasással nekem...

ehh ennyire szánalmas embereket...
(gyk. a csetpartnereitekre gondolok :P)
22:01 [wqwert] szia
22:01 [Tóta W.] hello
22:01 [wqwert] lány avafy?
22:01 [wqwert] lány vagy?
22:01 [Tóta W.] fiú vagy?
22:02 [wqwert] igen
22:02 [Tóta W.] nos igen, lány vagyok
22:02 [wqwert] ennek örülök:)
22:02 [wqwert] korod elárulod?
22:02 [Tóta W.] előbb te :D
22:03 [wqwert] :)19
22:03 [Tóta W.] 17 :)
22:03 [Tóta W.] w=wendy
22:03 [Tóta W.] Te?
22:03 [wqwert] nagyon szép neved van
22:03 [wqwert] gábor
22:03 [Tóta W.] köszi :)
haverom volt csajozni hétvégén, csajjal beszélgetett, kérdi töle h hány éves vagy? 13. haver huzodik el onnan, erre a kiscsaj: Mi van?Babonás vagy?
sosemvoltjó 2006.12.03. 17:31:11
Sziasztok!

"Átrágtam magam a kommenteken, válaszolnék, kérdeznék! (ex-operátor vagyok, mindenkinél jobban ismerem a témát)"

gondolod csak te vagy itt egyedül akinek köze van/volt az oldalhoz? az pedig, hogy "mindenkinél jobban ismerem a témát" mókás... miért ismernéd jobban? mert te pedó vagy mi meg nem? :-D

"1, Árpád, ha már pedofilokat észleltél, láttál, találtál, kinek jelezted?!"
jeleztünk mi már ez+azt a csethúnak az évek alatt a magasról pottyantás eset, még úgy is, hogy ha megadad is modi vagy, vagy pedig modi havernak szóltál...

"2, A negatív reklám is reklám! Még több lesz a pedofil, lesz hol ..."
így igaz :'(

"3, A cikked milyen megfontolásból készült?
a, unatkoztál, sokan zaklattak, kevés volt a cukor a kv-ban, bucira aludtad a fejed"
árpinál ezek mindennapos dolgok :-)

"b, harcolsz a pedofilok ellen"
ki tudja, lehet tűzzel-vassal :-D

"c, jó a téma, lehet alázni
(ha cikket írsz, informálódj!)"
jaja lehet alázni... talán dícsérni kellene?? :slap: mindenesetre legalább felhívta a topik a figyelmet erre a jelenségre, ami ott elharapózott...

"4, A kukacos nevek nem moderátorok!
(van moderátor, techmoderátor és operátor)"
és vibrátor is van, de az egy másik topik :-D

"5, A moderátor alapban figyel, de javarészt hívásra, felkérésre, értesítésre dolgozik?"

elég gáz úgy értesíteni a modert, hogy
- egész este a haverjaival privizik "munka" közben
- vagy MSNen privizik, mert munka közben nem szabadna nekije csethún privizni...
- ha betudsz menni egy modihoz privire, akkor az biztos valami újhús, vagy véletlen elfelejtette tiltóra tenni a privijeit :-D

a lényeg, hogy aszem, akik itt irogatunk, jópárunknek nem kell bemutatni a cset világát, illetve kihegyezve a dolgokat a csethút se kell bemutatni...
Fedáksári.

Kicsit későn, bocs, de talán még ippen releváns, de ha nem az se baj: noszóval:

0. Vau: Ezt a választ akkor kapom, amikor vitatkoznmának velem, de a vitapertnerem is érzi: valamit karcolgat a felszínből, de a lényeghez nem tud hozzászólni. Értem mire gondol, KÖSZÖNÖM.

1. Sárikám dréga a történet lényege épp az, hogy a Tótewé kutatott. Betett egy nicket, posztot, vagy mi a bánatba hívják, és hogy örökérvényű szavait idézzem: benézett ötven broki az ablakon. Olvasom, olvasom én Önt és Umbero Ecot de nagyon nem találom, hogy erre az egyszerű tényre reagálna. Merthogy ugye ez történt. Lehet, hogy a költői nyelv keresése és a heraldika kutatása emberöltőt vesz igénybe, az amire a Tótawé vállakozott, az nem.

2. Önmek nincs joga eldönteni, hogy ki roingyós és ki nem. Nekem nincs jogom azt gondolni egy tizenixéves lányról és Önről sem, hogy úgy öltözködött, hogy BIZTOS baszni akar. Bironyára Önnel is előfordult, hogy az Ön és a környezete örömére attraktívan felöltözött. Megvan az élmény? No most tessen elképzelni, hogy ballag haza. Berántják egy kapualjba és Önt megerőszakolják. Seggbe is. (Vonatkozó opus az Irreversibile. Nem mondom kell hozzá gyomor.) És utána azzal védekezik, hogy dehát beste kurvája úgy öltözött, hogy az biztos baszni akart... Ön persze magyarázná... Eszébe jutna a divat, a testkultúra, az önkifejezés mint reprezentációs eszköz. És mindezt leütnék azzal, hogy nem: ringyósan öltözött, tehát baszni akart, tehát megbasztam, tehát tessenek engem felmenteni...

3. Elhangzott itt hogy a mai 14 éveseket nem kell félteni... hát bassza meg emberek, mindenkinek elment az esze? Pont őket kell a legjobbnan félteni, épphogy kitágult nekik a világ, épphogy felfedeződött egy új érzés, a nőiség/férfiség érzése. Talán nem kéne hagyni, hogy néhány faszfej ezt eltiporja, és - Sárikám drága csókolom a kezeit - azzal védekezzen, hogy ringyósan öltözött. Vagy. A gyerek két-három éves dackorszakát is ököllel tetszik elrendezni? Hogy beszólt a csávó? Tehát leverem? Amire szeretnék utalni, hogy bizonyos szocio-, vagy evolúcióbiológiai korszakokat talán nem kellene szokásos felnőttet közötti metakumunikációkéntr értelmezni. Amin egyébként meg vagyok feküdve, az az, hogy nekem kell ezt - fiús apaként - Önnek magyaráznom.

Mindazonáltal kiváló tisztelettel.
"Eric25 2006.12.03. 16:38:45
Volt olyan esetem, hogy a 12! éves hyperpigmentált (vagy nem idén barnul-ahogy tetszik) lányt felcsinálta a 42! éves barátja. A család hathatós közbenjárása miatt nem lett feljelentés az ügyből, csak egy szép, csendes abortus.
Ma Magyarországon is léteznek olyan kultúrák, ahol nem érvényesek a törvény előírásai."

én nem vagyok jogot végzett ember, de ide a rozsdás bökőt, ha egy orvos abortuszt végez egy 12 _gyereken_ hivatalból jelentenie kell a rendőrségnek, bármennyire is tiltakozik a család... hivatalos helyen (pl kórház) ezt eltitkolni nem lehet, mert annyi a papírmunka vele... persze ha az orvos fusiban végzi akkor más... csak ha utána a lány elmegy nőgyógyászhoz és megvizsgálják akkor bukta...
RosszQtya

Elhamarkodottan gépeltél! Te is futtában olvasol?

2,5-3 évig a következő dolgokkal foglalkoztam.

1, A durva nevek filterezése, törlése, átírása.
2, A zaklatásokkal,fenyegetésekkel kapcsolatos panaszok kezelése.
3, A pedofilok "felszámolása","kizárása","hostban"

Iszonyatosan nagy az adatbázis, nem két perces munka.

A pedofilizmus felszámolását, te is segítheted! Nem okoskodni és vitatkozni kell! Cselekedj!
Ha velem akarsz "harcolni", megteheted, de nem sok értelme.

www.police.hu/bejelentesek/bejelentes

ORFK Telefontanú (bűncselekmények): 06 (80) 555-111
"én nem vagyok jogot végzett ember, de ide a rozsdás bökőt, ha egy orvos abortuszt végez egy 12 _gyereken_ hivatalból jelentenie kell a rendőrségnek, bármennyire is tiltakozik a család"
->nem kell jelentenie a kórháznak hivatalból: Btk 209. §: 209. § A 197. § (1) bekezdésében, a 198. § (1) bekezdésében, valamint a 201. § (1) és (2) bekezdésében meghatározott bűncselekmények csak magánindítványra büntethetők, kivéve ha azokkal összefüggően nem magánindítványra büntetendő bűncselekményt is elkövetnek.
->az előbbi eset 201. § (1) bekezdés, tehát ha a szülők nem tesznek feljelentést semmi nem is indulhat
A Hollandok pedofil pártjáról miért nem vitatkoztunk? Mindenki ismeri a témát.
"Elhangzott itt hogy a mai 14 éveseket nem kell félteni... hát bassza meg emberek, mindenkinek elment az esze? Pont őket kell a legjobbnan félteni, épphogy kitágult nekik a világ,"

Sztem meg pont nem. A 14 éves kislány nem menjen el hajnaligtartó bulikba, ne öltözzön ugy mint egy 24 éves, stbstb.
Én 14 évesen otthon néztem a tévét este 10ig max mert utánna alvás volt, alkoholt se ittam 18 éves koromig... Meg lettem nevelve.. a mai kislányok (tisztelet a kivételnek) rázzák a rongyot mint egy 24 éves, hajnalig isznak, mulatkoznak és csodálkoznak ha az éjszakába bajuk esik... Konkrétan a csetre lefordítva: vadidegennel ne találkozzon egyedül, vagy ha igen menjen a bnőjével és csak forgalmas helyeken... ha meg van annyira hülye hogy a lakására is felmegy, akkor sajnálni nem tudom már egy percig sem... mert ahhoz már egy elég nagyfokú hülyeség is kell. (Aki hülye haljon meg.. ) Nem azt mondom hogy nem kell a perverz fa***kal kezdeni valamit, de azért a másik portán is körbe kéne nézni és leginkább nevelni kéne a "kiscsajokat", és nem ezerrel mutogatni a másik oldalra.
22:30 [kíváncsikérdések] hello
22:30 [pandus14] szia
22:30 [kíváncsikérdések] kíváncsiskodhatok ?
22:30 [pandus14] pl.?
22:30 [kíváncsikérdések] hello
22:30 [pandus14] szia
22:30 [kíváncsikérdések] kíváncsiskodhatok ?
22:30 [pandus14] pl.?
22:30 [kíváncsikérdések] mien ruha van rajtad?
22:31 [pandus14] hát, meglepő kérdés...
22:31 [pandus14] azt hittem, az érdekel, itthon van-e az anyukám :-)
22:30 [kíváncsikérdések] mien ruha van rajtad?
22:31 [kíváncsikérdések] :)
22:31 [pandus14] hát, meglepő kérdés...
22:31 [kíváncsikérdések] neeem:)
22:31 [pandus14] azt hittem, az érdekel, itthon van-e az anyukám :-)
22:31 [kíváncsikérdések] te érdekelsz :D
22:31 [kíváncsikérdések] :)
22:31 [pandus14] azt elhiszem
22:31 [kíváncsikérdések] neeem:)
22:31 [kíváncsikérdések] te érdekelsz :D
22:31 [pandus14] :-)
22:31 [kíváncsikérdések] válszolsz ?
22:31 [pandus14] mire is?
22:32 [kíváncsikérdések] h mi van rajtad ?
22:32 [pandus14] ruha
22:32 [kíváncsikérdések] bővebben ?
22:32 [pandus14] pizsama
22:32 [kíváncsikérdések] alatta?:)
22:31 [pandus14] azt elhiszem
22:31 [pandus14] :-)
22:31 [kíváncsikérdések] válszolsz ?
22:31 [pandus14] mire is?
22:32 [kíváncsikérdések] h mi van rajtad ?
22:32 [pandus14] ruha
22:32 [kíváncsikérdések] bővebben ?
22:32 [pandus14] pizsama
22:32 [kíváncsikérdések] alatta?:)
22:32 [pandus14] szted egy 13 évesen mi van fél 11-kor?
22:32 [kíváncsikérdések] ne mtom
22:32 [pandus14] és rajtad?
22:33 [kíváncsikérdések] egy poló és egy boxer
22:33 [pandus14] ja, persze, hogy ki tudd verni, mi?
22:33 [kíváncsikérdések] hmm.
22:33 [kíváncsikérdések] mért zavar ?
22:32 [pandus14] szted egy 13 évesen mi van fél 11-kor?
22:32 [kíváncsikérdések] ne mtom
22:32 [pandus14] és rajtad?
22:33 [kíváncsikérdések] egy poló és egy boxer
22:33 [pandus14] ja, persze, hogy ki tudd verni, mi?
22:33 [kíváncsikérdések] hmm.
22:33 [kíváncsikérdések] mért zavar ?
22:33 [pandus14] na, most válaszolj
22:33 [pandus14] na, most válaszolj
22:33 [kíváncsikérdések] igen
22:33 [kíváncsikérdések] lehet .
22:33 [kíváncsikérdések] alatta neked mi van ?
22:34 [pandus14] mert egy perverz állat vagy, azért
22:34 [kíváncsikérdések] baj ?
22:33 [kíváncsikérdések] igen
22:33 [kíváncsikérdések] lehet .
22:33 [kíváncsikérdések] alatta neked mi van ?
22:34 [pandus14] mert egy perverz állat vagy, azért
22:34 [kíváncsikérdések] baj ?
És ha megnézzük ezeket a kislányokat.. Nézzétek meg a női nickek (főleg a fiatalabbakat (pl 14-16) , mert hát ők vannak célkeresztben most) infóját.. Tele van olyan OTTHON KÉSZÜLT képpek az infojuk, amin a bugyijukat kihuzzák, vagy melltartóban feszitenek, pucsítanak...
Nyilván ezeket a képeket egy 40éves faszi készitette miközben fegyvert tartott a "kiscsaj" fejéhez.. És ezeket fotókat küldözgeti, mutogatja. Igény esetén a kameráját bekapcsolja és megmutatja mindezt egyenes adásba.. Bizony... nem egy ilyen volt.
asdasd22 sajnos igaza van!
Könnyű Katát táncba vinni, ha Ő is akarja!

1, A "tinik", nem csak az életben lettek igénytelen, a chaten is! Régen max csók volt és apró petting, most ezt dugásnak hívják.

2, sms-ért lóvéért webcamsex tinikkel?! KI vásárolta a kamerát? Ki fizeti a netet?!
A lakások 80%ban van router, miért nincs időkorlát a netezésen?!

3, A sulinetes program keretében, miért van ellenőrizetlen netezés? Hol vannak a tanárok?! A rendszergazda miért nem segíti a munkájukat?

4, Emlékszel még a bravó magazin sexes témáira? szerinted, azóta változott a helyzet? Virslitől lehetek terhes?


Ha pedig egy csetes perverz pasi képes rávenni (betükkel meg szmájlikkal) a 14 éves kiscsajt hogy talizzon vele meg aztán szóban meggyőzi hogy szexeljen is vele, akkor ennek a lánynak az életben még nagyon-nagyon sok problémája lesz... és nem csak annyi hogy 14 évesen gerincrevágták..
Azthiszem megtalaltam a fegyvert ellenuk.
Ha a rendorseg nem tesz semmit legalabb mi okozzunk nehany kellemetlen ejszakat nekik.
Mindenesetre lelegzetellalito hogy 20 perc alatt 10nel tobb ajanlat jott. a 14 eves jelzesem ellenere. Csak egy gondolat: szerintetek hany "sikeres" beprobalkozas lehet ha ennyien probalkoznak ujra es ujra.. attol tartok hogy nem keves.
Nehany log az elmult felorabol:

21:46 [->>Dark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark SideDark Side
leopold

azt akarod mondani, hogy a pedofilia nem büntetendő? mert magánindítvány ide vagy oda, ha egy 12 éves abortuszra megy az pedofiliából van... jelen esetben, nem lehet azzal érvelni, hogy aki teherbeejtette az is 14 év alatti (így nem büntethető), mert 42 éves van odaírva..

hát ha ez nem üldözendő hivatalból akkor gáz... :(((

de ezek alapján, ha 35éves apuka aki mondjuk egyedül neveli a 12 éves lányát, és felcsinálja, akkor nem lehet ellene tenni semmit, hiszen hülye lesz magánindítványben feljelenteni magát, az orvos meg megcsinálja csendben a abortuszt? így gondoltad? :hmmm:

sosem:
jaja futtában... egyébként teszek egy bejelentést az általad ajánlott linken, vagy a telefon tanún.. azt akkor mi van? :hmmm: itt csak a tettenérés lehetséges... pl lemegyek és pedofilkodok egy netcaféból... vagy burgerkinges gépről egyebek... az IP se mond semmit... halottnak a csók bejelentést tenni... találj meg... még kamera sincs, se térfigyelő... ami alapján tudnád ellenőrizni hogy adott időpontba ki járhatott arra...

nekem elég volt 1-2 perc, igaz regeltem egy kislány nevet, fotót is szereztem a googliről..

23:03 [plapper] verem a farkam. segitesz?:)
23:03 [!Orálkedvelõ] mire?
23:03 [!KANDÚR(od)] melyik megye?korod?:P
23:03 [Balázs79] MIre vagy kapható?
23:04 [borotvált puncit] hello
23:05 [Fürdés utáni @] honnan írsz?
23:05 [Tangáslánypopsit] zavar a nevem?
23:05 [RokaRudy] van kedved beszélgetni?
23:06 [szakyy] nincs kedved webcam szexre?ű
23:06 [Puuuu] milyen a tangád?
23:05 [famate5] akarsz zsopni?
23:07 [égszínkék vágy] csá
23:07 [Némo123] kellessz nekem :)



Ezek csak a "kiemelkedő" beköszönések... cirka 80-100 (!!!) privátot kaptam...
pandus cukorkát? :-D

sosem (ez lemaradt)
"Iszonyatosan nagy az adatbázis, nem két perces munka."
minden tiszteletem a tied, hogy legalább megpróbáltad... :bow:
jopasi bp-i a másik nagy perverz

Elég sok hasonló nevü van... pontosabban kéne leirni, mert igy cirka 2000 nickről beszélsz :)
23:09 [Stephenson] van kedved vmi izgihez?
23:10 [Bi csaj gogo] Szia baby
23:10 [nagysteve] mire vagy kapható?
23:10 [Arakisz] szia egy lányt keresek aki szokott masztizni, beszélgetünk?
23:11 [___Nyitott Nõt] kalandra vágysz, Kata? Szex? :-)
23:11 [!CamosSrácLányT] van kedved egy webcam masztihoz msnen? :)


a folytatás :) Egyik szemem sir, a másik nevet :)
asd és az még csak a jégyhegy csúcsa :)
Rosszqtya: évek óta pár ember miatt járok a csetre (többnyire letagadom hogy kérdezi valaki, nem vagyok rá büszke hog egy ilyen trágyadombon ba**om az időmet :D ) Csak szemezgetek :)

23:12 [Sz. e. x. ?__F] szia
23:11 [Schonthy22] csajal ki probálnád vagy párral?
23:13 [spheros] webcammod van,
23:12 [ägaskodo @ra L-t] szioka


RosszQtya, köszönöm az elismerést, tényleg megpróbáltam.

A legtöbb netcaféban már van kamera, volt már eredményes nyomozás!
A legtöbb pedo, szerencsére nem ismeri annyira a netet, hogy "takarva" netezzen! Az internetes rendőrség kicsi és képzetlen, de a szándék ...

Bizakodjunk és ha lehet közösen lépjünk.





Jelentem kifagyott a böngészőm a sok ablaktól. A java eddig birta :(
9 perc után meghalt a böngésző.
update:

Igaz, már nincs közöm a chathez, de beszélek a vezetővel, kitalálunk valamit!
Tényleg durvítani kell a szűrésen.
23:00 [Péterr.!] szia
23:03 [pandus14] szia
23:03 [Péterr.!] Péter vagyok Budapestről,te?
23:04 [pandus14] én is bp-ről
23:04 [pandus14] hány éves vag?
23:04 [Péterr.!] 39,baj?
23:04 [pandus14] hááát...
23:05 [pandus14] és mit keresel itt?
23:05 [pandus14] barátnőt?
23:05 [pandus14] :-)
23:05 [Péterr.!] :-) beszélgetek
23:06 [pandus14] 13 éves lányokkal szoktál beszélgetni?
23:07 [Péterr.!] néha,baj?
23:07 [pandus14] hát, attól függ, miről?
23:07 [Péterr.!] semmi rosszról:-)
23:08 [pandus14] pl.?
23:08 [Péterr.!] suli,könyvek,stb
23:08 [pandus14] aha
23:08 [pandus14] érdekes
23:08 [Péterr.!] miért?
23:09 [pandus14] mert a 39 éves pasik nem beszélgetni akarnak velem általában
23:09 [Péterr.!] remélem,nem baj,hogy én igen
23:09 [pandus14] hát...
23:09 [pandus14] nem tudom....
23:10 [Péterr.!] vagy baj?:)) inkább más téma érdekel?:)
23:10 [pandus14] a suliról és könyvekrők velem biztos nem fogsz tudni :-)
23:10 [Péterr.!] :)))
23:10 [Péterr.!] miért?
23:11 [pandus14] mert azok engem nem érdekelnek
23:11 [Péterr.!] akkor válassz inkább te témát
23:11 [pandus14] hááát... úgyis tudod :-))
23:11 [Péterr.!] olyasmi téma tetszene?:-)
23:12 [pandus14] hááát, jobban mint a suli meg a könyvek, az biztos! :-)
23:12 [Péterr.!] tőlem lehet!:-)
23:12 [Péterr.!] mi a keresztneved?
23:13 [pandus14] Zsófi
23:13 [Péterr.!] nem hiszed el,de kedvenc nevem!!
23:14 [pandus14] hát nem is :-)
23:15 [Péterr.!] de,de
23:15 [Péterr.!] olyan izgi név
23:15 [pandus14] izgi? na, hogy érted ezt?
23:15 [Péterr.!] tetszik,izgat:)
23:16 [pandus14] nalátod, péter, kezdesz magadra találni
23:16 [Péterr.!] :)))
23:17 [pandus14] és milyen, amikor izgulsz?
23:17 [Péterr.!] milyen lehet?:-)
23:18 [pandus14] hát, most hogy kezdesz őszinte lenni... mondhatod
23:19 [Péterr.!] szépen feláll,de szerintem már hallottál ilyet:-)
"23:11 [Péterr.!] akkor válassz inkább te témát
23:11 [pandus14] hááát... úgyis tudod :-))"

Nah erről volt ugye szó... a "Katát könnyű táncbavinni ha ... " :)
na, ez már a te útmutatásaid alapján ment! :-)
23:25 [!!INFOT NÉZZ!!] hello
23:26 [pandus14] hello
23:26 [!!INFOT NÉZZ!!] dumálunk?
23:28 [pandus14] megnéztem az infodat
23:28 [!!INFOT NÉZZ!!] és?
23:28 [pandus14] hát, izgi
23:29 [!!INFOT NÉZZ!!] érdekelnek?
23:30 [!!INFOT NÉZZ!!] probáltad már valamelyiket?
23:31 [pandus14] hát, önszántamból nem
23:31 [!!INFOT NÉZZ!!] melyiket iggen,s nem önszántadbol?:))
23:33 [!!INFOT NÉZZ!!] ruhás fürdés?
23:33 [pandus14] aha
23:33 [!!INFOT NÉZZ!!] jo volt?
23:34 [pandus14] hát, nem izgatott, téged izgat?
23:34 [!!INFOT NÉZZ!!] igen
23:34 [!!INFOT NÉZZ!!] kiprobálnád megint?
23:34 [pandus14] igen
23:34 [pandus14] de most mennem kell
23:34 [pandus14] megyek az ágyba!
23:35 [!!INFOT NÉZZ!!] ok
23:35 [pandus14] szia
23:35 [!!INFOT NÉZZ!!] családszex érdekel?
23:35 [pandus14] az milyen?
23:35 [!!INFOT NÉZZ!!] jooo:))
23:35 [!!INFOT NÉZZ!!] perverz
23:35 [!!INFOT NÉZZ!!] anya és fia
23:35 [pandus14] de mitől család?
23:35 [!!INFOT NÉZZ!!] például
23:35 [pandus14] és te mi vagy benne? a fiú?
23:36 [!!INFOT NÉZZ!!] igen
23:36 [pandus14] és én nézzem végig, ahogy az anyáddal dugsz?
23:36 [!!INFOT NÉZZ!!] nem..de érdekel milyen lehet?
23:37 [pandus14] nem értelek. ha érdekel, az mit jelent?
23:37 [pandus14] nem néznem kell?
23:37 [!!INFOT NÉZZ!!] nem..csinálni
23:37 [pandus14] milyen szerepben?
23:37 [!!INFOT NÉZZ!!] te apuddal szexelsz
hehe, érdekes módon rögtön kilépett. nézzétek meg:
WETMAN@FREEMAIL.HU a címe

hehe, érdekes módon rögtön kilépett. nézzétek meg:
WETMAN@FREEMAIL.HU a címe


és mit nézzünk meg rajta? :)
asd írok a nevedben neki, hogy benne vagy :-) és akkor után tényleg nézheted a méled :P
qtya: hálás lennék :-)
adok egy puszit hálából:)))
jajj ez a mai világ meg a fiatalok, jajj!
mikor én 14 voltam, már akkor is ugyanezt a szart hallgattam az erkölcstelen, ivóbaszó fiatalokról, de apám, a nagyapám, meg a annak is a nagyapja is ugyanezt hallgatta, mióta ember él a földön
ki lehet vele tölteni egy postot meg elbeszélgetni róla egy délutánt meg egy estét, de mégis forog a föld, attól hogy valaki be akar nyúlni egy 14 éves bugyijába (ami egyébként meg ha ő is benne van, totál legális, hogy elrontsam a mókát - de sztem ezt írta már valaki más is)
arról nem is beszélve, hogy matektagozatos 11 évesek rejtőznek itt a csúnya pedofil nickek mögött, a legritkább esetben idősebbek 16nál
ha meg mégis, akkor szórakoznak, nem erőszakolnak meg senkit
z modjuk, ha 14et betöltötte, akkor és elbírja a kiló sót, akkor hajrá, alatta meleg meg nagyon megbaccák a pici popót, a sitten ha kiderült, hogy pedo vagy :-D
RosszQtya 14-et írtam, az 14, több lehet, kevesebb nem, ezt tudom
de akkor is arra lyukadunk ki, milyenek ezek a "mai fiatalok", a pedo az más tészta, ott a sértett nem tesz föl képeket a csupasz picsájáról privihura és nem keresi a bajt, csak elkapják egy körre (papok, rokonok, közeli hozzátartozók legtöbbször)
az ilyen meg beteg, ha megbasszák, ha nem
Mit jelent az, hogy "A hozzászólás tartalma érvénytelen." ?
Nem vagyok pedofil, nem védeni akarom őket, de gondolkodjatok már...

1.) Önkéntes báránykák.... melyik csatornán ("szobában") vártátok a farkast? - ugye nem az "erootika"-ban? - az olyan visszás lenne
2.) Aki chatelt már az jól tudja, hogy a 18 alattiak jelentős része 18 fölöttinek adja ki magát, aki pedig kihangsúlyozza, hogy 13-14 éves, az rendszerint nem az. (lásd önkéntes báránykákat (ezentúl csak ÖB))
3.) Amiket itt az ÖB-k beidéztek sok esetben szándékosan provokáló, szánalmas beugratások. Amikor meg 21-évesnek adja ki magát akkor nem értem mi a gond. Mindemellett egy 14 éves is lehet provokatív, aminek nem szabad engednie egy felnőttnek! (és gyereknek?)
4.) a chathu szabályztatát érdemes elolvasni, többek közt tilos a magánbeszédek közzététele, és ez alól az ÖB-k sem kivételek :))
5.) Ami nekem a chathu szabályzatában nem tetszik, hogy nem tiltja sehol azt, hogy másnak add ki magad, mint ami vagy. (főként nem és kor kérdésében)
6.) Nekem igazából az "fáj", hogy a címlapsztori kasszasikere miatt az értelmes emberek értelmes chatelését fogják korlátozni, ellenőrizni, logolni. És megjelennek a hivatalos és nemhivatalos ÖB-k, akik a mielőbbi siker érdekében hajlamosak lesznek a szándékos provokációra, miközben ők maguk játszanak a pedofilával, adják ki magukat tizenéves kislánynak és arra hivatkozva, hogy ők jószándékú ÖB-k "élvezik a sub helyzetet”.

Mindemellett természetesen a felháborodás jogos, én is utálom a pedofilokat!
apró gondolat - idézet: "Pogánynak tartanak, mert nem tűröm a papok hatalmát."
(Szeretettel várok mindenkit aki szidni akar "bela028" néven a chaten)
kedves bela,

nem, tévedsz, sajnos. ezek mind az előszobában történtek. és a 'jopasi bp-i' nick pl. végig nem kapott sem utalást, hogy nem 13 vagyok, sem biztatást. kétszer klikkelt rám, komolyan, a végén egy felnőtt kétségbeesésével kérte, hogy segítsek rajta, hadd hívjon fel és verje ki rám a farkát.

elképesztő, ami ott van.

és tudod, lehet, hogy 11 éves ül a nick mögött, de szeretném, ha a lányom egyszer véletlenül betéved egy chatszobába, akkor úgy köszönjenek rá, hogy heló, szoktál masztizni?

persze, majd igyekszem úgy nevelni, hogy ne tévedjen be, meg tudja, mi a teendő, de bakker, hogy nagyon meg fog ijedni, az biztos.

én is halálra rémültem az első mutogatós bácsitól 12 évesen. :-(((
Csak arra vigyázzon Tóta W Árpád,a kedves olvasó, és sokan mások, hogy oknyomozás címén mélyre ásva nehogy önmagunk is deformálódjunk. Észrevehető az indexen és egyéb más helyen hogy durvul a beszéd, a fogalmazás egyre nyersebb (persze magyarázat akad erre - legyünk közérthetők)
folytatás

Miközben arról írunk és olvasunk, hogy beteg a világ, magunk is egy kicsit beteggé vállunk.
Kéjes vigyor az arcon, hogy mik vannak, ez nem normális, és valaki ezt teszi? ez tetszik?.............
De hát valami miatt elolvassuk, és leírjuk ezeket a történeteket, és az sajnos nem az elrettentés.

Van ami ellen úgy tudunk védekezni hogy feleslegesen nem beszélünk róla, hanem megkeressük azt ami érték ami szép.
folytatás
Mert ha sok a szó, megszokjuk, majd elfogadjuk,majd keressük, majd sztároljuk az elfogadhatatlant.
Kedves pandus14,

Természetesen igazad van, és jogos is a félelmed. De mi a megoldás?

Utcára kimehet a gyermek egyedül, bárhova? nem kell megmondja hova megy mit csinál mikor ér haza? Miért kellene az internet más legyen, ahol ugyanúgy van minden, sőt több, mint az utcán?

Ezen a bizonyos chaten meg van egy beállítási lehetőség: "ne zavarjon senki" - ilyenkor senki nem tud belépni és irogatni, csak a közös szöveg van, illetve te tudsz belépni máshoz. Ha nekem lenne lányom ezzel kezdeném a chat-re engedést. Ezzel pont az van kizárva amitől félsz. A közösben ha valaki túlzásba viszi a moderátorok letiltják.
A nevelésnek is minden irányba kiterjedőnek kell(ene) lennie. Egyrészt hogy a fiatal "gyerek"ek (ne legyünk nagyképűek, nem biztos hogy később sokkal okosabbak leszünk!) is értsék hogy ki mit akarhat és tudják hogy mi az ami mellett jobb elmenni, másrészt hogy senki ne jusson odáig hogy önmagát normálisnak érzi ha egy bizonyos életkor alatt (nemi érés, értelmesnek tűnik a 14-es határ) próbálkozik. No meg hogy a gyerek körül lévő felnőttek se azzal foglalkozzanak hogy megpróbálják a gyerek elől elzárni a világot, viszont tudatosan készítsék fel rá.
---
De hogy kis rálátásunk legyen más kultúrákra is:)
1-2 éve Párizsban élt ismerős fiatal nő mesélte kalandjait, volt olyan figura aki McDon.-ban a sorban mögötte állva hozzádörgölte az általa legbecsesebbnek gondolt szervét. A lánynak egy darabig le sem esett, nagy volt a tolongás, de egy idő után gyanús lett, hátrafordult és ezzel szembesült.. egy barátnőjének meg, aki egy tömött metrón ült, menetközben valaki a cipőjére verte a fa..
szóval vágjátok.
Hol vagyunk mi ehhez képest?:)
valószínűnek tartom, hogy az összes - 5-10 százalék - nőnemű a chaten olyan, akinek ez újdonság és még nem horpadt be a homloka a sok kreténtől. a többi olyasmi lehet, mint ez a kísérlet: harmincas, negyvenes perverz férfiak szopatnak női nicken kamasz srácokat vagy öregedő partiribancok nézik röhögve ahogy pendike webcam előtt recskázik.
Gaiusbaltar: a párizsi példában leírt perverzió pontos elnevezése hogy Frotterizmus:

A nemi elhajlás egy formája, amikor az illető egy másik (legtöbbször idegen) emberhez odadörgölőzve szerez nemi örömöt és kielégülést. A tánc közbeni érintkezés ilyenfajta izgalmakra adhat lehetőséget. Szélsőséges esetben az ilyen személy a legkülönbözőbb módon próbál „orvul" élvezethez jutni, például a zsúfolt autóbuszon vagy villamoson próbálja kihasználni a helyzetet.


"4.) a chathu szabályztatát érdemes elolvasni, többek közt tilos a magánbeszédek közzététele, és ez alól az ÖB-k sem kivételek :))"

A chat.hu csak ne papoljon a szabályzatról, amikor egyik tűzhöz közeli emberkéjüknek szépen haveri alapon kiadták a személyes adataimat...


"Hol vagyunk mi ehhez képest?:)"

Hát barátom... hol? 2 évvel ezelőtt (igen, felnőtt, 180 magas, nem éppen sztk keretes férfiember vagyok" és ahogy utaztam a vonaton (késő 10-11 közötti hosszu szerelvény), ami éppenséggel szinte totál üres volt, a kb 8-9 kocsiban utazott max 3 ember. Na az egyik voltam én a másik pedig egy kedves perverz (szintén) huszonéves figura. Üldögéltem nagyban a kis kabinban, behuzott ajtóval, látom hogy valaki fel-le sétálgat, néha bekukkant egy pillanatra hozzám.. Aztán egyszer csak megáll. Jó mondom, azt csinál amit akar végülis.. Aztán odanézek, és kéjes vigyorral markolássza magát és "pörgeti" a kis kukacát.. Na itt elszámoltam 10ig, aztán ujra odanéztem, hogy lehet haluzok, valaki beletett valamit a vasárnap esti vacsimba, stbstb.. de nem, engem bámult és akciozott. FElkeltem szépen nyugodtan, odaballagtam, egy mozdulattal elrántottam az ajtót és ráripakodtam, hogy "Te itt most mit csinálsZ?" és vártam a választ..
aszongya:
"Zavar?"
"Hát igen, képzeld nekem is van ilyenem, és a tiédre nem vagyok kiváncsi, menj el vécére ott verd ki"
Az emberünk eltette a brét, és elindult a vécé fele...

Jelezném a kétkedők felé: nem a fantáziám túl élénk :)
Gumicsizma:

0. A "vau" a te "csókolom"-os kezdésedre volt válasz. Látod, ezért jó az, ha az embör mégis komolyan vesz egy Umberto Eco-t, mert ő aztat is elmagyarázza a nyelvi kutakodásai nyomán/során, hogy ne gondoljuk, hogy csak mi értsük a saját iróniánkat::)) a célszemély is megérti, sőt, reagál is rá. Csak azt meg mink nem értsük meg, nemdebár? ::)) Vagyis: Ha te engem egy fórumon, ahol netikettileg mindenki tegeződik, lecsókolomozol, teccikértenizel vagy éppen sárikámdrágámozol, akkor én azt nem a tisztes 30 éves korom iránti tiszteletnek veszem, nem is a nememnek, hanem simán basztatásnak. Na erre jött a vau. A kérlek, ne hímsovinisztázz itt nekem túl snassz lett volna...Tehát, Achtung, visszabasztatás::))Capisci?
1.A témához visszatérve, mármint az enyémhez, amitől eltértél. Szerény véleményem szerint Tótawé nem kutatott eleget ehhez a témához, még akkor sem, ha te ezt írod:". Sárikám drága a történet lényege épp az, hogy a Tótewé kutatott. Betett egy nicket, posztot, vagy mi a bánatba hívják, és hogy örökérvényű szavait idézzem: benézett ötven broki az ablakon."
Nos, ez nem győzött meg. Mást sem. Olvasd pl Sosemvoltjó hsz-ét, aki szintén ezt rója fel Tótawének: " A cikked milyen megfontolásból készült?
a, unatkoztál, sokan zaklattak, kevés volt a cukor a kv-ban, bucira aludtad a fejed
b, harcolsz a pedofilok ellen
c, jó a téma, lehet alázni
(ha cikket írsz, informálódj!)"
A téma forró ugyan, de sok forró téma van a világon, és komoly újságíró rendesen végigjár egy témát MIELŐTT belefog, és nem rendezi le 2 nap alatt, azzal, hogy odadobja pár száz csetelőnek, akik majd szétcsócsálják. Újságíró újságot ír, de nem mindegy, milyet. Írhat bulvárújságot pl, és akkor valóban, egyik nap az államelnök a hot topic, másik nap a pedofilok, harmadik nap az állatkínzás. Ha elsőéves szociológus lenne, aki abból ír szakdolit, hogy milyen kommentek érkeznek egy adott témára, és azt megpróbálja kielemezni, nos, még akkor is valamiylen szempontok szerint válogatna. Az én bajom Tótawé cikkeivel az, hogy felületesek. Felkapja a témát és aztán eldobja. Profi újságírók több időt szentelnek egy-egy téma körüljárásának. Ez így felületes. És akkor pedig azok a keményfijjjús kijelentések, hogy mennyit ér ez vagy az a párt vagy ez vagy az a történelmi esemény egyszerűen nem vehetők komolyan, mert érződik, hogy csak pattogni akar. Az a kutatás, hgoy beszáll álnéven csetelni? Na...
De holnapra úgyis elunja ezt a témát és másra fog forrongani. Ami bulvárosként okés, de akkor, ismétlem, ne tertsa/tartassa magát másnak. ÉS azt teszi:)
1. És akkor az itteni témához magához: nagy svungodban félreértettél. Nem én ringyóztam le a kislányokat. Sőt. Hanem éppenhogy ha ennek a témának pl Tótawé több teret szentelne és mélyebbre ásna, akkor talán a cseten történő jópofizásokon kívül a végére lehetne járni annak is, hogy a mi társadalmunkban hogyan/milyennek neveljük ki a kislányainkat. Akiket a végén pont mi kurvázunk le. Egy holland ismerősöm a kilencvenes évek elején Pesten járt, és azt hitte, hogy 10 nőből 7 prosti:mert mínusz 15 fokban is miniben jártak, rikítóan festve, mély dekoltázzsal. Nyilván hogy ezeknek a lányai őket utánozzák, nem azért mert kurvák, hanem mert olyan a társadalom, hogy a nőket fogyasztási cikkeknek tekinti. Lásd a reklámokat stb.Nem "baszni akarnak" hogy téged idézzelek, hanem "adnak magukra"::)))Mínusz 10 fokos hidegben.
Ahogy mondtam: a pedofilokig még sok van, a felszínen is van elég sepregetnivaló.


Na eddig nem igen sok ertelmes hozzaszolast lattam a temahoz, de bevallom nem is olvastam el az egeszet, ugyanis a tobbseg az elejen szinte ugyanazt ismetelgeti, hogy milyen perverzek mar a 14 eves lanyok, meg peldakat hoznak fel kulonbozo lowlevel szajtokrol, ahol senki sem tudja, ki csapja be a masikat. A tema, az internetrol rank leso szexualis zaklatas es ajanlatok igenis aktulais es en nem nevetnem ki a TWA feltetelezeset az aggodo ill. semmit nem tudo apukarol. A nemeteknel igen komoly szemelyisegjogi, gyermekvedelmi es foleg buntetojogi problemava dagadt a tema. A gyereknek igenis engedjuk meg hogy chat-ezzen, de fel kell vilagositani hogy mikre szamithat, mint ahogy annak idejen az anyukam is mondta, hogy idegennel ne menjek el sehova es ne fogadjak el semmit a cukrosbacsitol meg stb. En korultekinto is voltam.
Na de most a tema a net. Sokszor a szexet kereso ferfi/no nincs tisztaban azzal, hogy milyen kovetkezmenyei lehetnek tettenek, vagy felhivasainak. Mert mi van ha a 14 eves Andika mogott egy rendor buvik meg es elmegy az adott talakozora es magaval visz egy kislanyt is csalinak, aztan szepen buntetoeljarast kap a nyakaba a szexreehesalany egy jo kis numera helyett. Igen csak meglepi van es egy nemet felmeresbol (szocped-ek csinaltak) kidelrult, hogy a szexet keresok nagy resze fiatal, tarsadalmilag jol szitualt, nem ritkan kapcsolatban levo ember nem igazan gondolt a kovetkezmenyekre es azt hitte, hogy egy 14 eves leany elfogadja ajanlatat az rendben is van es teljesen normalis. Csak arra nem gondolt, hogy amikro mindezert cserebe penzt vagy barmi mas juttatast ajanl fol, akkor az mar mas kategoriaba esik.
Mindezzel csak azt szeretnem mondani, hogy a gyermeket fel kell kesziteni mi varhat ra a neten, es egy altalanos felvilagositas sem hianyozna az egesz tarsadalomnak, hogy mire szamithat kiskoru szexre bujtasa eseten.
No meg azt, hogy a cikk tenyleg feluletes volt, es nem jarta vegig rendesen a temat, de lehet TWA celja tenyleg az, hogy bedobok egy temat, es lassuk hogy reagal az olvaso. Amolyan feszultsegszito, vagy inkabb natortenjenmarvalami sohaj. Mindenesetre nem rosszak gondolatfelpiszkalonak, meg unalomuzonek, de azert nem mondanam, hogy szellemileg nagy megeroltetes lenne ironak es olvasonak egyarant, vagy nettalan a vilagrendito igazsag szolna a cikkekbol. Ha melyen belesna magat a temakba lehet mar senki nem is szolna hozza, mert annyira magas lenne a szinvonal es a nagy hozzaertok meg nem neteznek annyira aktivan. Meg egy ilyenre talan a TV jobb medium lenne mint az indexen egy blogoldal.
rigor, hol vagyunk mi ettől??? jézusom, látszik, hogy pasi vagy, aki valszeg a holdon él. bkvézó kislányokat NAPI szinten tapiznak, dörgölnek, és a mutogatós bácsit minden kislány lát életében többször.
"bkvézó kislányokat NAPI szinten tapiznak, dörgölnek, és a mutogatós bácsit minden kislány lát életében többször."

Bárcsak engem találnának meg az ellenkező nem 2X éves tagjai és zaklatnának szexuálisan, meg ajánlanák fel hogy hazavisznek kocsival :(.. de nem. Nincs erre példa. Csúnyának is érzem már magam rendesen :(...

Irigykedem. Én nem tetszem senkinek, csunya, ronda pattanásos vagyok :( Lehet átmegyek bi-be..


:DDDD
nah én se bírom végigolvasni ezt a rengeteg hozzászólást, de azok kedvéért akik félreértik a dolgot... nem az internet betiltása az ami ilyen msg-ek esetén az ember eszébe ötlik (sok évnyi chatelés után nőként mesélhetnék mik mennek egyes luzerek részéről) ... inkább azt a régi irc feature-t (slap around with a large trout) szeretnénk megvalósítani valami látványos és a másik fél számára minél fájdalmasabb formában :)
(sok évnyi chatelés után nőként mesélhetnék mik mennek egyes luzerek részéről)

Nah.. csak azért mert a neten az ivararányok olyanok, amilyenek és ebből következően a lányok beszélnek a magaslóról (amig jól le ne rugják onnan őket), addig ne kezdjük el kollektivan fikázni az egyik nemet se :)
nem a másik nemet fikázom, hanem egyes képviselőit :P
Jó.. csak túlságosan szenzitiv a lelkem :)

Akkor én pedig kijelentem, hogy
sok-sok évnyi cset-irc után rosszul vagyok attól hogy milyenek a lányok (legalábbis egy (jó)részük)... unalmasak, maguktól semmihez se szólnak hozzá, max a hogyvagyozás megy, meg a mizuzás és a 2 szavas válaszok és a "nekem minden mindegy" hozzállás. Se önnálló gondolatuk, se vélemények, se agyuk. Felpattintanak egy fotót és ennyi. "imádok táncolni és vidám lány vagyok, irjatok ha szimpi vagyok"

Na. :) Igy egál :D
nem teljesen... én attól mászok a falra amikor egy pasi rám privizik ... teszem azt még a fenti bunkóságokat is megállja... de neki áll pampogni, hogy mondjak már valamit.. miközbe semmi közös témát nem vet fel... ha nem tudja miről akart beszélgetni mi az istenért privizett?
Hozzászolni csak témákhoz lehet, a te milyen zenét szeretsz pedig nem téma
Rád legalább rádpriviznek :) Szegény pasik... őket le se szólitja már senki, hiába tesznek fel fotót. (bennem vana hiba)

A zenei stilus pedig jó kiindulási pont! :) Rögtön meg is lehet kérdezni visszakézből,hogy "teszem fel ha aztmondom hogy deathmetál akkor máris kidobsz mert nem állsz le ilyen emberrel? Vagy ha rap akkor rögtön szimpi leszek csak ezért? :)"
... inkább azt a régi irc feature-t (slap around with a large trout) szeretnénk megvalósítani valami látványos és a másik fél számára minél fájdalmasabb formában :)

Jesszus. Régi irc feature?
"mirc" "irc"! stb.

Amúgy meg igen, a természetellenes férfi-nő arány miatt a nők többsége el van magától szállva a chateken.

Hehe... engem a pedo játék hidegen hagy, de kosaras modell pasi fotóval voltam már én is bent :)) Najó, ez nehezebb játék, mert össze kell rakni egy jó karaktert, amire bedőlnek.... viszont az eredmény is megvan: nem 50 farok, hanem 50 p*na nézett be az ablakon :) nagyon szánalmas, ahogy a nők 90%-a viselkedik ha tetszik egy pasi, ő kér bocsánatot ha én nem írok. lol. Ugyanaz a p*na meg pár perccel korábban mintha a seggéből rángatta volna ki úgy beszélt az emberekkel... Ja, és "ő nem szokott ám pasikhoz belépni, csak most...". wehehehe. szánalmas. tényleg.

Pasik vazz, ne hagyjátok már ezt a "nő vagyok istenítsetek" maszlagot tovább dagadni...
Szerintem ne cseteljen senki komoly szándékkal, arra ezek nem valók :)

Ja, hogy most két kupac ellenségem lett?
1.) minden nő
2.) minden látványosan nőknek benyaló és ettől eredményt varó, de ugyanúgy lenézett és csak kihasznált pasi

nemérdekel :)
a nemegyenlő harcban áll a html-el.
Szóval "mirc" nemegyenlő "irc".
Pasik vazz, ne hagyjátok már ezt a "nő vagyok istenítsetek" maszlagot tovább dagadni...

Pedig fog.. lévén hogy aki a chaten ismerkedik, az VALÓSZINULEG eléggé gátlásos... (perszehogy van kivétel, de ne adja be nekem senki azt, hogy "mert most éppen itt vagyok azért ismerkedek itt") és ki lehet gátlásos? csak a férfiember, mert a nőknek csak támasztaniuk kell a falat és várni hogy valaki meghivja őket egy italra, jelen esetben meg csak felmennekegy nickkel és várják a sültgalambot... :) (lehet majd anyázni bőséggel)
Megjegyzem: amelyik lány-nő a chaten (majd az életben) nem talál magának hódolót, párt, akárkit, az sehol a büdös életben nem fog :)
Már elnézést, de mi köze az elkényeztett női kisebbségnek a pedofíliához? Itt arról van szó, hogy 14 vagy 12 éves kislányokat zaklatnak.
Gratulálok, hogy ebből a fentieket tudtátok leszűrni.
EZ egy szigoruan moderált forum volna? Nem.. tehát oda lyukadunk ki ahova akarunk :), hogy éppen errefele kanyarodott a téma, az egy dolog, az meg egy másik hogy neked nem tetszik..

*vállatvon
Grat Worluk. Megeloztel.
Anno elkezdtem errol irni (kb a heten raktam volna ki, de igy inkabb csak idelinkelem ha osszerakosgattam a logokat:) ).
Van egy rakas logom, amik elegge meglepoek (legalabb is szamomra). Meg akkor is ha kb 1/4-erol nem tudom meg egyertelmuen bizonyitani, hogy nem csak viccelt valaki a masik oldalon (a baj, hogy a maradek 3/4-e az sajnos leellenorzotten valos)
Én elvből nem megyek ún. "nagy" (lsd. népszerű, mindenki számára ismert stb. stb.) csetekre. Nem bírom a tömeget. Cseten se. Viszont régebben volt 1-2 kedvenc helyem. Kicsi, kulturált. Ott szedtem össze a leendő férjem :)

A védelemről: a számítógépen be lehet állítani, hogy attól függően, hogy ki van bejelentkezve, a browser milyen weboldalakat tud megjeleníteni, és miket nem. Nem nagy védelem, de azért valamit csak ér. (Pl. otthoni gépről ne legyen elérhető a chat.hu)
Sziasztok! Végigolvastam. Az egészet. TWÁ-t imádom (Árpi, ne figyelj ide :)), még ha sokszor nem is értek vele mindenben egyet, és már sokszor majdnem belebeszéltem, de aztán mindig volt valami fontosabb. De most nagyon belenyúlt valamibe – mint azt a rekordmennyiségű komment mutatja.

Sokat beszéltünk már haverjaimmal erről a pedo jelenségről. Meg ált arról, hogy „manapság mindent elönt a szex”. És hogy miért van ez.
Sztem attól, hogy az Európai Jellegű Civilizációban élünk (Európában született, de mára már a világ nagyobb részére kiterjedő civilizációban), amelyben mostanában kezd véget érni a keresztény középkor. Lassan hajnalodik. Feljön a fény („mint a hajnal alja, vörös” :)), és bevilágít az eddig rejtett zugokba.

Kezdjük mondjuk Pandus14 (2006.12.04 08.18.02) postjától, amiben attól retteg, mi lesz a 14es lánnyal, ha beszólnak neki (hogy élőben, vagy cseten, mindegy), hogy szokott-e masztizni. Ártatlanul felmegy a csetre életében először, és kapásból ezzel találkozik, és akkor megijed.
Sztem nem ijed meg, mert aki meg tud nyitni egy csetprogit, az már nem, aki meg megijedne, az még nem csetel, hanem barbizik az asztal alatt - de mindegy, mert nem ez a válasz.
A válasz az, hogy és akkor mi van? A masztizás valami fújrettenetes dolog? Meg az is fúj, hogy a fiúknak farka van, a lányoknak p*ncija?
Ha nem tiltjuk születésétől kezdve (valóban életre szóló, valódi sérüléseket okozva), hogy masztizzon – vagy enyhébb változatban: nem teszünk úgy, mintha pl a maszti egyszerűen nem létezne, inszinuálva ezzel, hogy a masztizás (a nemiség, a nemi szervek) valami titkolandó, illegális, szégyellnivaló, bűnös dolog… szal ha nem tiltjuk, hanem a maga természetességében veszi körül ez (is) az embert születésétől fogva (és persze születésétől fogva megfordul nudizós strandokon, és legalább otthon nyugodtan mászkál mindenki meztelenül mindenki előtt, és nem zavarjuk ki sikoltozva, ha ránknyit a fürdőszobában (mert hát, ugye, nem ruhában születik az ember, és baromira meztelenül a természetes mintegy négymillió éve), tehát ha a maga természetességében veszi körül az embert a szexulaitás (is) születésétől fogva –
akkor ha beköszön vki a 14es kiscsajnak (fiúnak, mindegy), hogy szoktál-e masztizni, akkor a kiscsaj rohadtul nem fog megijedni. Hanem aszongya, ja, szoktam. És?
(Lehetséges folytatás: masztizol nekem? – Nem. Én csak a kispárnámmal szoktam, és utálom a felnőtteket. Pá!
Vagy: az is lehet, hogy tetszik neki a gondolat. És akkor masztiznak. És?)
Ha megijed ez a 14es emberke, és összeomlik, belehal az ijedtségbe, lelkisérült lesz és prófétálni kezd, beáll terroristának, lopni kezd a boltból az élmény hatására, stb., mittom, akkor az azt jelenti, hogy mi – te kedves szülő, tanár, felnőtt – rohadtul félreértettünk valamit.
Gyermeked védelmében, ezzel a címszóval – de valójában a saját, betegessé nyomorított világod védelmében – továbbörökíteni szándékozod saját civilizációs gátlásaidat. És valójában nem megvéded a gyereket, hanem elárulod és megnyomorítod, amikor megpróbálod eltitkolni előle a világ egy igen jelentős részét, megpróbálod korlátozni a hozzáférését az igazsághoz, és megpróbálod a világ ezen részét másnak beállítani, mint ami.
Ha sikerrel jártál ebben, akkor meg fog ijedni, és szar lesz neki.
Na, fejtsük ki ezt részletesebben.
Zavarod érthető, hiszen a mi európai civilizációnk azt is állítja, hogy az igazság a legfőbb érték, amely mindig és feltétlenül értékesebb a bármiféle indokból elkövetett hazugságnál. Márpedig amikor te megpróbálod eltitkolni a gyerek elől a bránert, amikor úgy teszel, mintha az csak véletlenül lenne ott (fúj, kukac!), meg nem beszélsz a masztiról, a dugásról, a fogamzásról és ezzel együtt a fogamzásgátlásról, meg még ezernyi ezzel összefüggő dologról, akkor hazudsz. Eltitkolod és megmásítod az igazságot.
De kilóg a lóláb. Nem véletlenül gerjed az egész civilizált világ a pedofil hírekre. Nincs olyan hét, hogy ne bukkanna fel a médiában valami jó szaftos kis pedo hír. Tömegigény van rá (mint a kötelező balesetekre is néhány hullával). A társadalom ilyenkor éli ki azt, amit hivatalosan nem szabad neki. Szörnyülködik persze, hogy húúú, meg fertőőőő, de le nem veszi róla a szemét.
De miért is?
Ugyanaz történik ilyenkor, amit ti is csináltatok itt fentebb jópáran. (Valaki érintette is a dolgot, ÖB-nek, önkéntes báránynak nevezve az illetőket, csak aztán nem ment tovább.) Tehát: a civilizációs középkorból azt szocializáltuk mindannyian, hogy a szex, a prnó, az tiltott, titkos és bűnös dolog. Mi persze csináljuk, felnőttek, titokban, de legalább a gyerek ne tudjon róla. Éppen ezért különösen tilos a pedo. Aki egyáltalán kiejti a száján a gyerekkori, meg a pubertáskori szexualitást, az már félig bűnöző. Szerencsére vannak, akik nem bírnak magukkal, és mégis megteszik. Mi meg megnézzük a hírekben, és – még magunknak se vallva be a dolgot – átéljük velük együtt. Ahogy pl krimit is nézünk. Felnyomjuk a bankot a whiskyssel együtt. Csak mi támadhatatlanok vagyunk, mert hát ugye, nem mi követtük el a dolgot (ahogy támadhatatlanok azok is, akik most gyorsan kipróbálták egy kicsit a pedo-csetelést), kötelezően szörnyülködünk, hogy mik vannak, nehogy már azt higgyék rólunk… de a híradósokat meg a nézettségstatisztikákat nem lehet becsapni. Az az olvasottabb újság, az a nézettebb híradó, amiben van szex, pedo, hullás katasztrófa és bankrablás. (Ha bármelyiket tartósan elhagyjuk, csökkenni fog a nézettség.) Ez mindennél többet mond.
Igazából persze nincs ebben semmi titok és ármány. Az emberiség egy faj, és mint ilyen, mint minden más faj is, alapvetően két törvénynek engedelmeskedik: táplálkozik és fajfenntart. Ez van az agyunk legmélyén, úgy az agytörzsi szinten. Ez az alapprogram. Az összes többi, a szürkeállománnyal együtt utólag ránőtt ornamentika, az előbbi két cucc cizellálása. Hát hogy a fenébe ne lenne olyan alapvető és mindent átható a szexualitás jelenléte az életünkben? (Ami természetesen nem jelenti azt, hogy csak ez van. Pusztán azt mondtam, hogy ez nagyon van.)
Figyelj! Eddig a pedo hírekről, az ebből levonható következtetésekről, valamint a szexualitásról és szerelemről, ill ez utóbbi kettő bármilyen arányú, rendkívül változékony keverékéről beszéltem, amely végigkíséri az ember életét (annak fundamentális részeként) a születéstől halálig.
Amit szűk értelemben értünk a pedofílián (csak ott meg már majd nem lesz értelmezhető ez a fogalom, de erről majd később), szal a betegekről nem beszéltem. Azokról, akik különböző fajta erőszakkal próbálják rátukmálni magukat olyankora (legfőképpen gyerekekre, mert hogy azok gyengébbek), akik ezt nem akarják.
Különböztessük meg a bármilyen korú akárkit, aki a jelenleg érvényes törvények szerinti fiatalkorúval szexel, a mindkettőjük érettségének megfelelő módozatban, és mindkettőjük megelégedésére – attól, aki (nem feltétlenül fizikai) erőszakkal rá akarja tukmálni magát a másikra, aki ezt nem szeretné, mert ettől nem érzi jól magát. (Ez az a pont, ahol a „pedofil” fogalom használhatatlanná válik.)
Az utóbbit, az erőszakost… hát, jobb híján és ideiglenesen, nevezzük most erőszakolónak. Őt – bájos paradoxon ez is - te segíted leginkább (najó, ne legyek már én a Nagy Megmondó: ) szóval mi segítjük leginkább, akik prnón, szexen, pedón szörnyülködve, de titokban nézve és élvezkedve, borongunk a világ romlásán. (Az én időmben még máshogy volt… Frászt. Csak még kevesebbet beszéltünk róla.) Ha olyannyira féltett gyermekünknek hagynánk, hogy megtapasztalja a világot a maga természetességében (pl nem büntetnénk, ha véletlenül észrevesszük, hogy masztizik az oviban – szoktak ám a kölkök, kérdezzétek bármelyik óvónénit, ők látják (csak ők sem beszélnek róla)), tehát ha a gyereknek természetes élménye a világ, benne a szexualitás (prnóstul, mennyei szerelmestül, úgy ahogy van), mert ebbe nőtt bele, tabuk nélkül, nos, akkor nem félne szólni neked, ha bármely felnőtt (a statisztikákból tudjuk, ugye, hogy leginkább rokon vagy ismerős) olyasmit akar tenni vele, amit ő nem akar. Ennyi csak. Máris kivédtük az esetek 80 százalékát.
Ha tudja, hogy van olyan, hogy dugás, és nem tilos beszélni róla, akkor akár 6 évesen is tudni fogja, hogy Gézabá mit csinál, amikor az ujját dugodssa a megfelelő helyre, és megmondja, hogy Gézabá, menj a picsába, és még nem akarok, veled meg különösen nem és soha. És ha az öreg még mindig nyomul, akkor nem lesz gond szólni apuanyunak, hogy a bá meg akar dugni. Most nem fog, mert dugásról soha nem beszélnek, tabu, tilos kimondani, még a punciról is legfeljebb a pisiléssel kapcsolatban esett szó, suttogva. Hogy merne szólni?
Najó, tudom, nem könnyű. Mert ehhez persze be kellene látnunk, hogy eleve rossz nyomon járunk. Hogy hülyeség az egész, amit erről nekünk tanítottak, amit szocializáltunk és beszoptunk.
De hát ha hagyjuk, hogy feltáruljon a világ a maga valóságában, akkor nem fog megsérülni a gyermek ártatlan kis lelke?
Nem fog. Amikor a gyerekeim alulról voltak 6 évesek, jöttünk hazafelé, és a ház előtt basztak a kutyák. Mint a viccben. Kérdezték, hogy mit csinálnak a kiskutyák. Alig bírtam visszafogni a röhögést, de kénytelen voltam, kb másfél másodpercem volt eldönteni, hogy megmondom most, hogy mi van, vagy előjövök a viccel, hogy az egyik kiskutyának fáj a lába, és a másik viszi a hátán. Megmondtam, hogy ezek most basznak, ez az a szó, amit már hallottak itt-ott, ezt jelenti, és az emberek is csinálnak ilyet, így lesz a gyerek. Aztán elmondtam a viccet is. Kicsit pfújjoltak, és együtt röhögtünk. Megkérdezték még, hogy jó-e, mennyire jó, hányszor csináljuk és mi a jó benne, mert ők nem akarnak ilyet. Mondtam, hogy persze, ahogy nőnek, majd elkezdenek bennük mindenféle hormonok termelődni, megnő a fütyijük meg a mellük, kinek mi van, és akkor majd akarni fognak egy idő után. Ebben megnyugodtak, elmentek legózni és barbizni, és legközelebb másfél év múlva tértek vissza a dologra. Akkor már részletekről beszéltünk, hova kell dugni, hogyan miért és mi ellen kell védekezni, stb.
Meggyőződésem, hogy ez az egyetlen módszer, ami igazi védettséget ad. Nem korlátozni kell, amikor rákattan a csetre, és nem akkor kell felvilágosítani a kotonról, amikor már miniben buliba jár. Nem sportfoglalkozást kell kitalálni neki, csak hogy nehogy pasizzon/csajozzon… mitől is védjük? A szextől? Miért? Ha az ember tisztában van a világgal, ami körülveszi őt, AKKOR KAPVÁN MEG AZ INFORMÁCIÓT, AMIKOR AZ ŐT ÉRDEKLI, ÉS NEM AKKOR, AMIKOR ÉN AZT ÚGY GONDOLOM, akkor nem kell csetelni tanítani. Meg korlátozni.
Mármost ami a keresztény középkort illeti: előtte, még az ókorban gátlástalan és természetes volt a civilizáció. A maga brutális természetességében kezelte többek közt a szexust is. (Némelyik kultúrkör az ókor után is.) Szakirodalomnak lsd Petroniust. A torzulás, többek közt a szexualitás kriminalizálása a kereszténység sara, ill annak közvetítésével a nagy monoteista vallásokra épülő civilizációké. Hogy miért – az messzire vezet, és nem is tartozik szorosan ide.
Tóta Árpi így is szét fogja rúgni a seggem, rommá kommentelem a blogját.
Meg nem is tudom, hogy egyáltalán olvassa-e ezt itt valaki.
De ha valakit érdekel, csak kérdezzen. Megpróbálok válaszolni.
Seldon! Szerintem van aki még olvassa :) És van aki egyetért veled, pl én is:)

Azonban azt hozzátenném, hogy nem igazán értek egyet azzal a gondolatoddal, hogy csak normális szexualitás és erőszak van és pedofilia nincs. Szerintem az nem normális, amikor egy felnőtt ember szexuális vonzalmat érez olyan tini/gyerek iránt, akinek pl. még melle sincs, az defektes, beteges, pedofil. Ez persze nagyon más két tini egymás iránti érdeklődésekor.
A másik a felvilágosítás, igen igen szerintem is kell. Azonban azt nem tudod elmondani amit nem sejt meg, és a pedo sztorik sokszor csak arról szólnak, hogy a gyerek azt hitte játszik, de másik meg nem arra koncentrált...

(Európában született, de mára már a világ nagyobb részére kiterjedő civilizációban),

Seldon, ne haragudj, de Japánról, Afrikáról, Kínáról vagy Indiáról nem mondhatod, hogy Európai jellegú civilizáció. A Közel-Keletről már ne is beszéljünk. Szóval, amiről te írsz az max Észak-Amerika és Európa. A világ kisebb része.
aki a 14 eves andikanak ir az nem pedofil.. csak idiota..
bela028: imho lattam ezt a featuret mas kliensekben is bar eskudni nem eskudnek ra ezert irtam globalisan irc-t mirc helyett, a te bajod is meg asdasd-e is hogy amig en luzerekrol beszeltem te azt magadra vetted, te tudod miert es elkezdtel a noknek visszavagni. Az en hozzaszolasomat is helybol eloiteletesen olvastad. Ha osszefutottunk volna valaha irc-en akkor tapasztaltad volna, hogy lesz.rom milyen kepet mutogatsz es azert jo par lany van meg igy ezzel. Nem hiszem hogy minden irc-s lany el lenne szallva magatol.. a tobbseg inkabb dilis, onbizalom es szeretethianyos. Persze vannak uberlibak is ... azokat is kiosztom ha kell nem csak a pasikat. Viszont amiert egyaltalan reagalok erre, szerintem ti tevedesbe eltek... az emberek jelentos resze nem partnert keres neten, es ezt a reteget igencsak irritalja az eroszakos partnerkereso reteg...ha esetleg valami ramenosebb dumaval csunyan elkuldtek, akkor talan rossz helyen kopogtattatok
Akarki: "Seldon, ne haragudj, de Japánról, Afrikáról, Kínáról vagy Indiáról nem mondhatod, hogy Európai jellegú civilizáció. A Közel-Keletről már ne is beszéljünk. Szóval, amiről te írsz az max Észak-Amerika és Európa. A világ kisebb része."

Igen, elnagyoltan fogalmaztam, mert dolog elég bonyolult ezekkel a civilizációkkal, és a kérdés részletei nem érintik ennek a topicnak a lényegét. Pusztán csak azt akartam jelezni, hogy amiről beszélek, az jellegzetesen európai civilizációs jelenség (keresztény középkor), ami viszont az utóbbi évszázadokban egyre inkább nem korlátozódik Európára.
De azért (még mindig csak felületesen és érintőlegesen): hogy Európa és Észak-Amerika ide tartozik, az tiszta ügy - ahogy nagyon helyesen megállapítottad. Szerintem kisebb megszoírtásokkal ide sorolható Közép- és Dél-Amerika egésze is. De itt azért már vannak színezékek.
Namost, én szívem szerint a mai japánt is besorolnám az Európai Jellegű civilizációba, sőt, talán India bizonyos régióit is. Valamint Afrikából a Maghrebet. De ezeken jókat lehetne vitatkozni.
A lényeg az, hoyg az európai (jellegű) civilizáció a társadalmakat éerő mindenkori kihívásokra elsődlegesen anyagi természetű, technikai jellegű válaszokat ad. Vagy ha tetszik, egzak logikai válaszokat. (Közönségesen ezt nevezzük európai racionalizmusnak.) szemben más társdalmakkal, amik pl adhatnak elsődlegesen spirituális választ (Afrika jelentős része), vagy lehetnek kevert mozaikosak (pl a gyarmatosítás előtti Indokína). De van egzakt logikai megoldás is, ami ugyanakkor nem technikai jellegű (ilyen a klasszikus indiai civ., amely a kaszt (helyesen: varna) rendserrel egyszerűen keresztülvágja a társadalom Európában ismert rétegződését, lehetetlenné téve azt az állandó asszimetrikus változássorozatot, amit itt mi produkálunk, és - pozitivista szóhasználatban - társ-i fejlődésnek nevezünk.
Az, hogy ki melyik civ. melyik kulturkörében nő fel, szocilaizálódik, alapvetően befolyásolja azokat az attitüdjeit, amikkel pl az itt tárgyalt szexust (vagy pl az erőszakot, az együttműködést-individualitást, a valósághoz való viszonyt, stb.) kezeli.
Na, ennyit erről picit részletesebben. :)
pammy:
"es elkezdtel a noknek visszavagni. "
1000ből egynek van helyén az esze, a többi leves... igy nyugodtan szapulhatok :) Lehet némitani/mute, akinek nem tetszik amit irogatok.
Előitéletes vagyok. Igy van. Nemre, fajra, zenei izlésre való tekintettel. Bizony!

"lesz.rom milyen kepet mutogatsz es azert jo par lany van meg igy ezzel. "
1000-ből 1-re cimu mondat. Nem ismétlem.

"Nem hiszem hogy minden irc-s lany el lenne szallva magatol.. a tobbseg inkabb dilis, onbizalom es szeretethianyos. "
1000-ből 1. Amugy.. manapság ki az akinek nincs önbizalomhiánya? (és most átmehetünk médiaszapulásba)

"az emberek jelentos resze nem partnert keres neten, es ezt a reteget igencsak irritalja az eroszakos partnerkereso reteg..."
Kiscicám.. évek óta van párom, én nem keresek. Csak próbálgatom magam, tudod, ilyen virtuális strigula, hogy "na igen ez is meglett volna :)", kettő: nem ismerkednek? nem pasit keresnek? KAcagnom kell... akkor miért az az első 4 kérdésük (ilyen sorrendben) hogy "kor, honnan, fotó, bnő?"

Az meg már hab a tortán mikor megmondom a beszélgetés végén, hogy nekem a szivecském foglalt, odabökik "jaaa nekem is van ám pasim"

bőszánalom :)
Ellenben imádok kötekedni :), nem győzőm hangsúlyozni és keresem a partnerem ebben :).. talán találtam :)
Hozzátenném.. Én nagyon-nagyon rossz, gonosz, bunkó, primitív, stilustalan, stb. (csapjátok fel a lexikont) ember (?) vagyok!
Ne is foglalkozzatok velem, nem érdemlem meg még a reflektálást se! :)
Életemben először tökéletesen egyet tudok érteni Tóta W. cikkével. Uram, le a kalappal!
a chat.hu miota elindult (kb 5-6 eve nemtom pontosan) legendasan a legprimitivebb emberek gyujtohelye nem tudom ebbe mi az akkora szenzacio? ezt annak koszonheti hogy regen meg ugy indult a chat hogy nincs operator tehat nagyjabol mindent lehetett. most mar azt hiszem van, de ez nem sokat javitott / javit a szinvonalon. egyebkent szerintem minden gyerek van 12-14 eves korara olyan szellemi szinten hogy tudja hogy ha felkinalkozik egy "kedves bacsi" az interneten aki utana a kameraba meg a kukijat is lobalja akkor nem szabad felkerekedni a nagyvilagba es meglatogatni. de ezt mar a 9-10 evesek is tudjak talan csak az ovodasok nem de ugye ok meg olvasni sem tudnak.

egyebkent a szulok-tanarok temahoz hozzaszolva egy regi kedves tortenet meg a kozepiskolabol: szam-tech ora mindig dupla volt ami ugy nezett ki h fel ora word/excl utana 1,5 ora "szabadfoglalkozas" mivel ugye benn kelett lenni es jatek nem volt a gepeken merhat hogy nez az ki h virtualisan egymast olik a diakok az csak agyi sorvadashoz vezet ezert szinte mindent osztalytarsam elkezdett internetezni, persze 5 perc mulva mindegyik a chat.hu-n kotott ki, majd kb 1 gepet korbeallt mindig szinte az egesz osztaly ahol alt. vmi kiscsajokat / kissracokat inzultalt 1-2 vadallat, a reakcioktol volt amikor fakadt a nevetestol az egesz terem :D
nahat nagyjabol ennyire kell az ilyen dolgokon felhaborodni. szerintem egyik andyka14 sem szenvedett meg lelki torest a chat.hu miatt.

mit tortent Arpad felfedezted a "zinternetet" ??? =D
ANTIOCH, CALIFORNIA - A woman ordered to stay away from her former foster son after having the boy's child is again pregnant by the 17-year-old.

C.W. says she and the boy love each other and she should not be punished for their relationship. She was 27 and the foster child 14 when they began having sex.

She gave birth to a boy last year while serving an eight-month jail term for unlawful sexual intercourse.

In Wednesday's Contra Costa Times, C.W. said she loved the boy. "I just want everyone to know that I am not a child molester."

The boy told a probation officer he wants to live with C.W. and raise their children, according to court records. The probation officer said the boy's father, who lives in Santa Cruz, supports the relationship because he "wants his son to be happy."

asdasd: vitatkozni én is szeretek :)
az aránnyal nem értek egyet, szerintem csak a normálisok nem írnak neked a "próbálkozásaidra", vagy agresszíven elküldenek a francba és elkönyveled őket is hülyének holott más körülmények közt talán tök normálisan tudnátok beszélgetni.
Nem veszem magamra amit írtál, mert asszem soha senkitől nem kérdeztem meg, hogy van-e barátnője, pláne 3 perc ismeretség után, vagy hátsószándékkal :))
Régen az irc nem arról szólt, hogy az ember randizgasson, hanem szimplán beszélgettünk mindenféle témáról, publikba elsősorban, aztán akiket publikban megismertünk, megkedveltünk annyira azokkal privát is beszélgettünk sokat... de az ilyen vadidegenre "rápriviző" dolog szinte sose működik ... kb annyira esélyes normális beszélgetésre, mintha buszon szólitanál le embereket.
Viszont az tény, hogy sok a zavart, lelkiproblémás tini az ilyen helyeken, ezt szem előtt kell tartani. Volt egy lány az én (online)ismerettségi körömben is, mindenki kihasználta, figyelmenkívül hagyták rendszerint, hogy kiskorú, problémái vannak, csak szekálni tudták, aztán meg is halt :(
De hát olyan ez is mint a drog, nem betegség önmagában csak tünet, akinek egészséges pszichéje van meg normális háttere annak nem fog végzetes törést okozni az életében, ha találkozik a chat.hu törzsközönségével, megtalálja a kikapcsoló gombot azt probléma megoldva
süti beállítások módosítása