W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

A kurvára nemzeti oldal

2009.08.11. 05:50 Tóta W. Árpád

Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a centrumban, hazaárulók, nemzetellenesek, zsidók a széleken.

Aljas, sunyi szöveg volt ez már akkor is, hiszen a nemzet nem oldal, hanem része annak a liberális és a baloldali, és pláne nem egy pártból áll a nemzet, hála istennek.

A jobboldal az ő nemzetioldaliságát részben szimbólumokkal – zászlókkal, koronával, Hídemberrel, székelyhimnusszal – fejezte ki, részben pedig az úgynevezett patrióta politika forszírozásával, amit elsősorban ellenzékből nyomatott. Kormányon ugyanis már sajnos muszáj a külvilággal értekezni, és ők meglehetősen leszarják a hun büszkeséget meg a trianoni búbánatot önmagában. Ennek a retorikának mindig van egy különösen undorító peremvidéke, ahol a nemzetioldaliság etnikai és faji hovatartozást takar. Orbán Viktor hajmeresztő mutatványokkal próbálta ezeket a szerencsétleneket is megtartani, volt nekik külön hetilap, polgári körök, kétfenekű kiszólások, és évente a medencébe fújt takony Tusnádfürdőn.

Csakhogy végül nem sikerült. A nemzeti oldal fogalma összeomlott, amikor 14 százalékos eredménnyel, önálló pártként felütötte a fejét a Jobbik.

Overdrive

Ezek ugyanis nemzetiek, mint állat. Ezek olyan nemzetiek, hogy mellettük Orbán Viktor kifejezetten nemzetietlennek, az EU, az USA és Izrael lakájának, a globáltőke (és utálatos szövetségese, a matematika) szálláscsinálójának hat. Sőt, ezek semmi mások, mint nemzetiek, monomániásan azok. Ebből vezetnek le mindent, és ha a tények útban vannak, akkor annál rosszabb a tényeknek. Korlátlanul magyarok. 

Emellett és ezáltal sötétek, mint a néger segge lyuka.

A Jobbiknak értelmezhető, modellezhető, komolyan vehető, érdemi javaslata nemigen van, viszont padlógázon nyomják azt az 1956-ból eredő, aztán a Fidesz nemzetioldalazgatásában túlélő, viszont tökéletesen antidemokratikus és köztársaságtagadó mantrát, hogy aki magyar, velük tart. Aki nem tart velük, az nem magyar, nemzeten és törvényen kívüli, aki semmi jóra ne számítson. Ez a taktika nem a meggyőzésre, hanem a megfélemlítésre és az akolmelegre alapoz – és így működött akkor is, amikor még nem volt mérhető a valódi nemzeti oldal.

Az ugyanis nem érv, hogy „magyar ember így gondolkodik”. A magyar ember tízmillióképpen gondolkodik, mivel magyarsága mellett vasútbarát, fuvaros, magánorvos, homoszexuális, katolikus, zsidó vagy cigány is, olvasott ezt-azt, másokat meg nem, odavan a bluesért, vagy hidegrázást kap tőle, aggasztja a klímaváltozás vagy éppen a gyorshajtás. Ezek konkrét problémák, amelyekre a magyarság önmagában semmiféle választ nem ad, ahogy a szőkeség se.

Az oldalazó törpe

A nemzeti oldal mint retorikai fegyver, megsemmisült. Megérkeztek a még nemzetibbek, akik viszont bebizonyítják, hogy lehetsz egyszerre nagyon magyar, és közveszélyesen hülye. A magyarságtudat, a nemzeti érzület a bolondéria ellen nem véd, érdemi megoldások nem következnek belőle, a szakértelmet és a politikusi tehetséget nem helyettesíti.

Súlyos identitásválságban érkezik a jobboldal a győzelem kapujába. A konzervatív gazdaságpolitikát felemésztette a permanens kampány. Gyurcsány és Kóka ellenében Orbán beöltözött turbóbalosnak, és ezt a maszkot nem lesz egyszerű lefejteni az arcáról, mert minden visszatáncolással kénytelen kimondani, hogy a sátánnak igaza volt. Igaza volt a kórházprivatizációval, az ingatlanadóval, a gyessel.

A szociális demagógia mellett már csak a szimbolikus tér adott vázat a jobboldaliságnak: a nacionalizmus, a vallás, a hagyománytisztelet. A lírai nagyotmondás. Ezen a piacon aztán könnyű volt rájuk ígérni. Nagyobbat, nemzetibbet, magyarabbat mondani nem kunszt. De nagyon megnehezíti azt, hogy a valóban véghezvihető tettek eléggé nemzetinek látsszanak.

A nemzeti oldalról: Foglalod a kurvanyádat



Címkék: fidesz jobbik magyarland

764 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr861301953

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Beköszöntő 2009.08.12. 21:40:53

Nem vagyok túl szerencsés kezű forradalmár. Utoljára a Bokros csomag ellen tüntettem. Aztán tessék, kiderült, hogy a Bokros csomag tulajdonképpen jó. Előtte meg a vízlépcső ellen. És mennyire hiányzik most az a jó kis ződ energia.Látván ...

Trackback: Nemzet és kirekesztés 2009.08.12. 10:50:04

Emlékeznek-e még az általános iskolára? Ott voltunk összezárva 25-30 másik gyerekkel, és azt mondták rá, hogy második bé. Pedig volt ott mindenféle: okos, buta, nagyszájú, szerény, leendő szakmájában kiváló orvos/kőműves, nomeg jövendő kontár ügyvéd é...

Trackback: A Fidesz Jobbik oldala IV. - Egy exfideszes elemzése 2009.08.12. 01:12:09

Deutsch - Für Tamás kampányfőnöke és Fideszes polgármesterjelölt is volt Hont András. Mostani Hírszerzőn megjelent írásában a Fidesz felelősségét nézte meg a szélsőjobb megerősödésével kapcsolatban. Szó esik a Fidesz radikális hangvételéről, a "po...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@roka: valamiféle vagyoni adózás lesz, ez elég biztos (az szja csökkentése mellett). én sem azt állítom, hogy a jelenlegi tervezet úgy jó, ahogy van, hanem azt, hogy az ellenzék "végképp eltörölni" szövege nem lesz tartható. okosabban kellett volna reagálni, pl úgy, hogy ez így nem jó, hanem máshogy lenne jó.
A Jobbiknak értelmezhető, modellezhető, komolyan vehető, érdemi javaslata nemigen van, viszont padlógázon nyomják azt az 1956-ból eredő, aztán a Fidesz nemzetioldalazgatásában túlélő, viszont tökéletesen antidemokratikus és köztársaságtagadó mantrát, hogy "aki magyar, velük tart".

A Jobbik mondjuk a "Magyarország a magyaroké" jelszóval kampányolt...
Tóta W. szokás szerint vihart kavart, de mivel ez célja is volt, nincs vele baj.
A cikkel sincs, aminek döntő részével egyetértek. Egyébként is, sikerült olyan mederebe terelni a kommunikációt, hogy gyakorlatilag a teljes politikai palettáról kellene itt értekezni, ami szinte lehetetlen.
Ppix-szel mindenben egyetértek, mint ahogy Sipirc-cel.
A legfrappánsabban ZOLDMANO foglalta össze a jelenlegi szitu lényegét, hiszen "Az egész ország egy nagy elmebaj", ez a megállapítása a többitől függetlenül nagyon ül. Hozzátenném, hogy egyelőre, még jó sokáig gyógyíthatatlan elmebaj. Sok magyar, mint mindig, az agresszivitásban és az ellenfél eltaposásában találja meg az üdvözítő megoldást -- ennek nyomai felfedezhetők itt is, a "ha nincs igazam, akkor is igazam van" mentalitásban.
Baromméternek ajánlok egy gumiszobát, ahol harcolhat önmagával. Felőlem vágyhat a forradalomra, csak aztán ne keseregjen, ha a szervezetlenség és a káosz miatt elbukik, illetve a halottak megszámlálásakor nem biztos, hogy a "hulljon a férgese" jut majd eszébe.
A legérdekesebb KaraSaragan reakciója volt, aki számon kéri, hogy miért nem támadom Izraelt. Nem kívántam nemzetközi vizekre evezni, és pláne nem akarom azt a látszatot kelteni, mintha Izrael állam számomra etalon lenne, de milyen alapon vagy ennyire megbocsátó az Izraellel szemben álló, szintén ártatlan civil áldozatokat "produkáló" palesztinokkal? Valami miatt MKrisztina gondolkodása köszön vissza, az, aminél már nincs lejjebb, tudod...Az izraeli civil nem ember, ugyebár, érte nem kár, mert hát zsidó.
A cigányok "ölése" ugyanolyan tragédia, mint a magyarok ellen elkövetett gyilkosságok, viszont nagyobb figyelmet kap, ha valakit csupán a származása miatt ölnek meg. Ezt remélem, nem kell elmagyaráznom, bár ahogyan egyesek gondolkodnak itt...
Valaki írta, hogy ismeretségi körében rengeteg diplomás szavazott a Jobbikra.
Gondolkodtam ezen, még most sem tudom a választ, viszont a jövőre nézve aggasztó jel, hogy elméletileg sok ésszel is lazán lehet az ostobaságra szavazni csak azért, hogy "ellensúlyt képezzenek". Nem kéne ilyesmivel szórakozni, veszélyes játék ez, a falra festett ördög előbb-utóbb megjelenik.
Érdekes ez a nemzet – nemzeti vita.

Kérdés: Ha én a nemzet érdekeivel ellentétesnek (nemzeti oldaliul nemzetellenesnek) látom a Jobbik – Magyar Gárda tevékenységét, és helyenként a másik nemzeti oldali pártban, a Fideszben is látok számtalan – finoman fogalmazva is – nem a nemzet felemelkedését szolgáló jelenséget, akkor én nevezhetem magam, meg a pártomat mondjuk valódi-tuti-tuti-tuti nemzetinek, a többiek meg mind nemzetietlenek/nemzetárulók/nemzetrontók? (A többi pártot most hagyjuk, hiszen azok eleve nem nemzeti oldaliak, habár, mint megtudtam, azért részei a nemzetnek. Bár nekem volt egy barátom, akinek ki kellett váltania az útlevelét, hogy beléphessen az SZDSZ-be. :D)

Mondjuk SzilvayG(dszg) vagy Paszternak szakértőnek tűnik a kérdésben, szívesen venném tőlük a választ. Persze senkit nem akarok kirekeszteni. :)
@Gabor76: „A szélsőségesek jelenléte pedig egyáltalán nem rossz. Színesebb tőlük a kép, bővült a választási lehetőség, és ha kicsit butábbak is, az nem számít. Nem lenne rossz, ha mondjuk a szélsőbal is feltámadna vagy megszületne, az lenne ám a rainbow country.”

Persze, aztán alakítsák meg a szélsőbaloldaliak is a maguk félkatonai alakulatát, sőt, rögtön kettőt: egy anarchistát meg egy kommunistát. Legyen egy antiglobalista meg egy radikális zöld milícia is. Ebbe szálljanak be a romáink is, alakítsanak Roma Gárdát. Aztán, ha már jól fel is fegyverkeztek, menjenek ki az utcára, és csapjanak össze, amikor és ahol csak tudnak. Na, az lesz csak a rainbow country!
@Paszternak: Ha én Alojz Hlinát (ha véletlenül nem tudnád, ő az a szlovák, aki bocsánatot kért a magyaroktól Slota sértegetései miatt, és általában is küzd Slota ellen) politikai értelemben a szövetségesemnek tartom, Vona Gábort meg az ellenfelemnek, akkor én most szerinted nemzeti vagyok, vagy nemzetellenes?

Ha a boltban törekszem magyar áru vásárlására, azonban mindig is kiröhögtem a Viktornak csápolókat, akkor nemzeti vagyok, vagy nemzetellenes?

Ha a hírTV műsorait nézhetetlenebbnek tartom, mint az ATV műsorait, attól még lehetek nemzeti?

Ha a Fideszes nagyszüleimet is elvittem szavazni, annak ellenére, hogy azon a választáson a Fidesz ellen szavaztam, akkor már egy kicsit nemzeti is voltam, meg nemzetellenes is?
Árpi!
Még a világ nem látott olyan hülye nemzetet amelyik 3 képviselőt küld egy olyan parlamentbe amelyikből ki akar lépni. (Jobbik, EU parlament)
Büszkék lehetünk önmagunkra!
@istván007: Valaki írta, hogy ismeretségi körében rengeteg diplomás szavazott a Jobbikra.

Vajon mi lehet ennek az oka ?
Rossz tapasztalatok az eddigi pártokról, kiábrándultság vagy csak ezek a diplomások mind depisek ?

Vagy csak pusztán éltek a szavazati jogukkal ?
Bármennyire is csodálkozol a dolgon.:)
Kedves Tóta W.Árpád!

A kommenteket csak Te moderálod, vagy van segítséged is?
@kvadrillio: A munkát terhelő elvonások (munkáltató és munkavállaló által fizetendők) összege 60% feletti. Tehát 1 M adóhoz kb. 1,6 M szuperbruttó kell jelenleg. Ennyit meg azért mindenki keres.
Mert az, hogy "a munkaviszonyban lévők közel fele .. jelenleg minimálbérként havi 72.000 forintot keresnek" nyilván nem igaz. Ennyit vallanak be, a többi megy borítékba, meg mindenféle utalvány/hozzájárulás formájában. Cserébe még arányosan is kevesebbet adóznak a valós összegre bejelentetteknél.
"tudja mindenki, hogy a munkavállalók piszokul alul vannak fizetve"
Nyilván nézőpont kérdése. Például egy veszteséges egészségügyben, tömegközlekedésben, vagy nonprofit oktatásban, közigazgatásban dolgozó mennyit kellene, hogy keressen, hogy a végén ne a költségvetési hiányt (államadósságot) növeljük?
A piacon pedig nem idétlen bértáblák szerint jár a fizetés, hanem ahol jobbak a körülmények, odamegy a keresett, szakképzett ember dolgozni.
Az tény, hogy a munkáltatók kihasználják azt, ha az emberek immobilisak, vagy sok munkanélküli képes ellátni a megüresedett állást, mert nincs elég hasonló profilú cég. Ekkor jól lenyomják a béreket, és akár extraprofitra is szert tehetnek. De akkor miért nem jelentkezik újabb piaci szereplő a tortáért? Pl. mert monopólium, mint az egészségügy?
Tóta W-féle szarkeverés felső fokon. Látszólag a jobbikot fikázza, a sorok közt azonban a "Sötétség Hercege" Zorbánt (by Vadai Ágika).
Érdekes módon a kuruc.info nem fáj neki ennyire, gondolom, rászólt Szilvássy vagy Drazsé, hogy ne ugrálj, haver, azt a faszista oldalt mi szponzoráljuk, hogy legyen kitől rettegnie a Kolompár familíáknak meg a Kohn bácsiknak.
(Ja, a szociális demagógia pedig a Krízisalapnál kulminál, de csak szidjuk a gonosz bunkó magyarokat, amiért nem akarták, hogy a Hospinvest őket is jól meg...privatizálja, mint az egri kórházat... (habba-habba).
Tóta W. szándékosan félreértelmezi a nemzeti, nemzet kifejezéseket, lesüllyedve a "kaccsolat.hu" vérnyugdíjas munkásőrei és habzó protkójú emeszempé-múmiáinak színvonalára. (Esetleg nem is süllyedt, hanem eleve ott volt? Hm.)Mindenesetre kíváncsi lennék, hogy az 'összeomlott' nemzeti eszmékkel szemben milyen eszméket mutat fel a "baloldal". (A melegházasságon és free jointon kívül, amely amúgy is partvonalra került a szadesz szétszaródásával.) Nos? A MaSzoP baloldali nem-nemzeti eszméi hol vannak? (A megszorítás nem eszme..)

Na persze, aki a MEH-féle Modern képmesék (szocialista-nagyélenjáró tanmese színvonalú) szájbarágós valami szövegírójaként nyelte az apanázst, az nem fogja megharapni a zsíros kenyeret osztó kezet.
@Gabor76: Ostobaság azt állítani, hogy a politikai hozzáállást determinálja az intelligencia. A kommunisták között is voltak zsenik, és a legcentristább emberek között is akad éppen elég sötét.

A helyzet az, hogy krízishelyzetben az emberi faj alapvetően háromféle reakciót tud mutatni (ill. három csoportra oszlik ezek alapján): vannak, akik agresszióval válaszolnak, ők lesznek a szélsőségesek. Vannak, akik passzivitással válaszolnak, ők rendszerint középre kerülnek, és vannak, akikben mind a passzivitás, mind az agresszivitás közel azonos arányban van jelen (elkerülő/alkalmazkodó stratégia, amíg lehet, onnantól meg offenzív), ők meg a centrum és a szélsőség közé kerülnek.

De nem mondhatod, hogy a passzív (birka), vagy alkalmazkodó (kutya) értelmesebb, mint az agresszív (farkas).

A szakadékot nem lehet két kisebb ugrással átugrani, viszont ahol nincs ellenség, ott nem kell keresni. Magyarán helyzete válogatja, melyik stratégia a jobb (=értelmesebb).
@Lord Kilburn: Nem csak egy ok van. A zsidók (pontosabban a németeket pénzelő bankok zsidó vezetősége), a szövetségesek (nyíltabb-rejtettebb, de jelenlévő és ható antiszemitizmus), vagy éppen a kommunisták (akik ellen akarták eredetileg Hitlert fölhasználni a szövetségesek) ugyanúgy benne voltak. A németek csak azt tették, amit a nyugat szívesen és gyakran megtett már korábban is, a korábbi századok során. Sőt, Sztálin (és általa Rákosi) is antiszemita volt, és az ún. Orvos-perek lett volna a zsidó értelmiség eltávolításának Casus Belije a SzU-ban. Magyarországon is készülődtek ilyesféle tisztogatásra, sőt, a zsidó származású kommunisták (aki k. lesz, az elveszíti eredeti identitását, és szaremberré válik, származástól függetlenül) szívfájdalom nélkül szúrtak ki nem kommunista zsidókkal (a burzsoázia elleni hadjárat rengeteg zsidót is érintett, elég csak az Apró-villa eredeti tulajdonosára gondolni).

Szóval ez nem úgy néz ki, hogy voltak a bamba szövetségesek, a csupaártatlan és csupaáldozat zsidóság, a harcos antifasiszta és filoszemita kommenyisták, meg a sátánszülte gonosz, csecsemőket belező nácikok. Mind kivették a részüket, és ahogy mondani szokták, bűnösök közt cinkos, aki néma.
Márpedig a szövetségesek egyáltalán nem bánták, hogy a nácik táborokba zárnak embermilliókat, ahogy a gulág ellen sem nagyon tiltakoztak.
@Lord Kilburn: "No, azért én számos Jobbik szavazóról tudom, hogy más utat is el tudna képzelni. Egy régi hvg.hu-s videó is rémlik, amiben egy gárdaösszejövetelen a szónok és hallgatósága vagonokban lakó vagy vagonok kerekeit leszerelő cigányokkal kapcsolatban azzal poénkodik, hogy hova induljanak a vagonok."

Hopsza, és ki is viccelődött a zsidó áldozatokon? Jééé, egy mszp-s, bizony.
Ráadásul ő még politikus is volt, nem egy mezei szavazó.

Amúgy, ha a szavazókból kéne kiindulni, akkor ráhúzhatnád a vizeslepedőt az összes pártra.

"Ha pedig a Jobbiktól, vagy a gárdától származó, változatos módon zsidózó szónoklatokra vágysz, ajánlom a hvg videóarchívumát. A videókról szóló rövid szövegekben sokszor oda is írják, ha zsidózás hallható."

Én nem vágyok másra, mint hogy hozzon valaki bizonyítékot. A hvg archívuma nagy. Tessék linkelni.
Rajtatok a bizonyítás sora, ne az opponens járjon utána!

"Ennek a területnek a szakértői tudtommal leginkább a szociológusok."

:D :D :D
ROTFL!
Ez a nap vicce!
:D :D :D

"Az érintett területek közbiztonságának fenntartására viszont nem sajnálnék pénzt, paripát, fegyvert, meg persze rendőreink továbbképzését, felkészítését."

Akkor ugyanazt akarod, amit a Jobbik (gy.k.: mint párt)

"Nekem sem hiányzott addig a mobiltelefon, míg valaki meg nem mutatta, hogy mire jó, meg hogy hogyan működik. A beilleszkedett romák ősei meg egykoron be nem illeszkedett romák voltak."

Erőszakkal letelepített és munkára kényszerített romák voltak, a pontosság kedvéért. Elenyésző volt a maguktól letelepedők száma.
Ráadásul a megélhetési bűnözés éppen arról szól, hogy a cigányok egy része képtelen megérteni, hogy a nincs és a van közötti szakadékot nem bűncselekményekkel, hanem munkával kéne áthidalni.

"A hozzád hasonlóan gondolkodók fordított arányokat szoktak emlegetni, ha jó cigány – rossz cigány felosztásról van szó. "

Ez van. Sőt, ahol a CB napi tapasztalat, ott még a romák egy része is sokkal radikálisabban gondolkodik nálam.
@Ppix: Hibás az érvelésed. A legsötétebb rasszizmus sem a külső jegyek miatt tekint kiirtandó fajnak egyes rasszokat. Még a legfajvédőbb nácik sem azért utálták a zsidókat, mert azoknak naagy kampós orra volt, vagy göndör pajesza.

A megoldás sem feltétlen genetikai eredetű (bár a franc sem tudja, elvileg egy csomó hajlamnak genetikai oka van, miért ne lehetne antiszociális/bűnözői hajlam is, ha van az alkoholizmusra, vagy a depresszióra?), sőt, valószínűbb a szociális ok: a gyerekek olyan mintákat, értékrendet örökölnek, amely által sokkal valószínűbb, hogy bűnözésre adják a fejüket, mint hogy inkább a nehezebb utat válasszák. Ráadásul, ha a megerősítés folytonos (börtönviseltség, mint pozitívum), akkor később még valószínűtlenebb, hogy jó útra térnek.
@roka: hülyeséget beszélsz, az EP-ben ott vannak az euroszkeptikusok, és nem csak hárman vannak. Vagy az angol nemzet is hülye?
@Lord Kilburn: Az MG nem félkatonai, mivel alapvetően hiányzik hozzá a fegyverviselés, mint olyan.
Viszont az In-Kal hogyhogy nem félkatonai, félelmet keltő csoport, ha egyszer föl vannak fegyverezve, katonai jellegű hierarchiájuk van, és a többségük kopasz, bomberes, fekete egyenruhás, bakancsos ember?
@istván007: Ja, értem, tehát ha van néhány terrorista, akiknek a legkomolyabb fegyverük némi házilag barkácsolt rakéta, egyébként elavult orosz kézifegyvereik vannak, és egy állam ezek miatt a terroristák miatt a civil lakosságot mészárolja (köztük, hangsúlyozom, nagy számban GYEREKEKET), akkor az arányos és méltányos válaszcsapás, úgy, hogy ez az állam tankokat, helikoptereket, fél- és illegális fegyvereket egyaránt bevet.

Nem, nem arról van szó, hogy Izrael ne vethetne be harci eszközöket, hanem arról, hogy a civil lakosság, a gyermekek mészárlása csak beteg állatok szemében lehet jogos, igazságos, vagy méltányos!

Másrészt az arab terroristákra való mutogatás messziről bűzlik. Oszama bin Ládent a zusákok képezték ki és fegyverezték föl, még az orosz-afgán háború idején. Az arab terrorizmus lényegében a zsidó terrorizmus koppintása és továbbfejlesztése.

Szóval azok virnyákolnak, akik kiengedték a szellemet a palackból.

Ettől és származástól függetlenül MINDEN civil áldozat rossz, és mindenki elítélendő, aki számára a civil lakosság feláldozása elfogadható, és/vagy üdvös.

E téren Izrael ugyanolyan mocskos terroristaként viselkedik, mint az arab szélsőségesek. Csak éppen sokkal nagyobb pusztításra képesek.
@panPeter: ezek a kampányszövegek korábban, más államoknál is megjelentek. A francia köztársaság valahogy úgy kezdődött, hogy "a Francia Köztársaság területén csak franciák élnek". Hopsz, és a kisebbségek? Ja, azok is franciák.
A Jobbiknak sokkal inkább háborús propaganda-jellegű szólamai vannak.

Amúgy a demokrácia a kezdet kezdetétől "kirekesztő" ideológia, hiszen mind a mai napig a lakosság egy jelentős része (18 éven aluliak, pl.) ki van rekesztve a szavazói körből, úgy, hogy több más dologban vonatkoznak rá a játékszabályok (munkavállalás, adózás, sőt, jogosítvány és gyermekvállalás lehetősége).

A köztársaság pedig a közös tehervállalásról, az összetartásról szól, közösségi, de nem kommunisztikus gondolati bázisú államformát jelent. Magyarországon tehát gyakorlatilag egyetlen parlamenti párt sem köztársaságpárti.
@KaraSaraqan: Ha amerikaszkeptikusokból állna az Egyesül Államok, akkor ma nem létezne.
Arra a kérdésre, hogy az angol nemzet hülye-e, a választ megadták az angol fontal. Csak ők megtehetik mert évszázadok alatt nem csak csatákat vesztettek mint mi hanem néha nyertek is. Több gyarmatuk volt mint nekünk.
@KaraSaraqan: Ami késik, nem múlik. A gárdistáknak a megfelelő erőnlét alapkövetelmény, bármikor késznek kell lenni a harcra.

Az In-Kal? :D Hogy jön ide az In-Kal? Szerinted, ha Vona Gábor őrző-védő kft.-t üzemeltetne, érdekelne az bárkit is? Az In-Kal Security Kft. mióta politikai szereplő Magyarországon? Tudod mit, Vona Gábor vonuljon vissza a politikai életből, alakítsa meg a Magy-Gar Security Kft.-t, legyen akkora politikai jelentősége, mint az In-Kal-nak, és én többet a számra nem veszem a nevét.
@KaraSaraqan: ""Ennek a területnek a szakértői tudtommal leginkább a szociológusok."
:D :D :D
ROTFL!
Ez a nap vicce!
:D :D :D"

Én kérek elnézést mindekitől, főként a fentebb említett Solt Ottiliától és Dr. Kósa Karolinától, akik Magyarországon a hátrányos helyzetűek felzárkóztatásával foglalkoztak és foglalkoznak.
Tudod, Árpi, majd akkor hülyézd le a teljes nemzeti oldalt, ha majd a Morvai meg a Vona keverednek olyan nagyságrendű (nagyságrendet nem eltéveszteni, tudod, az arányok :-)) állami vagyon lopási ügyletekbe, mind a maszop (korábban élén kurcsánnyal) meg a szadesz (tudod, valahol tőled is loptak, nem szólva a gyerekedről...).
Lehet hogy eljön az idő, de ADDIG a szememben ezek a Jobbik-os vezetők sokkal többet érnek - még ha nem is értenek mindenhez (ugye nincs állami pénzből fizetett szakértői had mögöttük)- mint a most regnálók BKV-stól, ...
Tényleg, foglalkozzál már egy kicsit a BKV-val is légyszi, pl. Vitézy Dávid nyílt levelével az FB-hez, hogy azzal mi van, hova vezetnek a szálak, meg a balfasz kormányzattal, akiktől a bankok simán verhetik át az elég nagyszámú úgyfélkörüket (azok túl , ami árat a saját hülyeségükért normál esetben jogosan fzetniük kellene az ügyfeleknek).
@Tóta W. Árpád: Árpi!
Az, hogy a vagyonadót elszarta a kormány ez az ő felelősségük nem az ellenzéké és nevezhetjük ingatlanadónak is úgy is szar.
Amúgy a blogban írtakkal tökegyetértek de sajnos a nem magyarországon élő ismerőseim mind arra agitálnak, hogy nekünk rossz az unio de érdekes, hogy ők mind valamilyen unioból jöttek és kezdem úgy érezni, hogy csak nekik rossz ha nekünk jó. Abból nem lehet megélniük.
@KaraSaraqan: "Miért nem figyelmeztették őket a szövetségesek a rádióban? Miért nem bombázták le a Birkenauba vezető vasutat?"
hászen ezt kérdeztem én is.
@KaraSaraqan:
Megszavazom. Már ha ez jelent valamit.
@KaraSaraqan:
Védjenek Téged is hasonló törvények? Vagy a gyerekeidet?
Jaj nemá!
@KaraSaraqan:
Hát hová? Van nekik Izráeljük?
„"Az érintett területek közbiztonságának fenntartására viszont nem sajnálnék pénzt, paripát, fegyvert, meg persze rendőreink továbbképzését, felkészítését."

Akkor ugyanazt akarod, amit a Jobbik (gy.k.: mint párt)”

Úgy tudtam, ők egy újabb erőszakszervezetet, csendőrséget akarnak létrehozni. Nem csodálkoznék, ha a gárdából verbuválnák az állományt.


„Hopsza, és ki is viccelődött a zsidó áldozatokon? Jééé, egy mszp-s, bizony.
Ráadásul ő még politikus is volt, nem egy mezei szavazó.”

Annyira szánalmas, hogy az idióta Zuschlag, meg Gyurcsány és Kuncze egy-egy elszólásán lovagoltok folyamatosan, amikor a Jobbik politikája szinte kizárólag a cigány- és zsidógyűlöletre, meg az elitellenességre épít. Ha nem lennének romák meg izraeliták, nem lenne Jobbik sem.
Esetleg megpróbálhatná helyettük a moszlimokat gyűlölni, mint nyugati testvérpártjai. :)


„Amúgy, ha a szavazókból kéne kiindulni, akkor ráhúzhatnád a vizeslepedőt az összes pártra.”

Na, ezzel egyetértek.
Mi persze kivételek vagyunk. :)


"Én nem vágyok másra, mint hogy hozzon valaki bizonyítékot. A hvg archívuma nagy. Tessék linkelni.
Rajtatok a bizonyítás sora, ne az opponens járjon utána!”

Lusta vagyok.
De igazam van! :)
Egyébként a videóarchívum nem olyan nagy. És tényleg odaírják a videó mellé, ha zsidózás van benne.


„Erőszakkal letelepített és munkára kényszerített romák voltak, a pontosság kedvéért. Elenyésző volt a maguktól letelepedők száma.”

Ebben biztos igazad van. De a XXI. században lennie kell nem XIX. meg XX. századi megoldásoknak is.
@forgó hangszóró:
A történelmet viszont a győztesek írják. Ez állítólag köztudott.
@KaraSaraqan: Természetesen én sem fekete-fehérben szemlélem a történelmet. Újabb dolog, amiben egyetértünk! A megjegyzést csak azért tettem, mert fentebb túlságosan fekete (fehér) irányba tartott a beszélgetés.
@Nick_:
Hű, ez érdekes!
Árpád, figyelj!
@roka: Erről már írtam fentebb:

Van az EU-ban három Jobbikos, akiknek minket kéne képviselniük. Sajnos erre képtelenek, hiszen még egy nyomorult frakciót sem tudtak találni maguknak. Pedig a 27 tagú unióban isten barmai igen széles merítésben fordulnak elő. Van ott Nemzetek Európáját akaró csapat, meg nettó EU ellenes is. De a mi tisztelt képviselőinknek nem sikerült találni ebben a 27 tagú EU-ban még pár „magukfajtát”, akikkel le tudnának ülni sörözni, és közben beszélgetni Rudolf Hessről, a holokausztól, a második világháborúról (lásd: Vona válasza Betlennek a Kereszttűzben, a Hess emlékmenettel kapcsolatos kérdésre). Ez mutatja a legvilágosabban, mennyire szánalmas, nemkívánatos banda a Jobbik. Ami megy nekik: gárdás egyenruhában majomparádézni.

Elnézést azoktól, akik már olvasták.
@roka: Csakhogy az EP-ben is elég kevés az euroszkeptikus, ráadásul ők sem egyesült Európa-ellenesek a szó szorosabb értelmében, hanem a jelenlegi tendenciák szerint megvalósuló EUSSR-ellenesek.
Ha minden nemzet hülye, amelyik euroszkeptikusokat küldött az EP-be, akkor az egész EU-t megette a fene.
@KaraSaraqan: az inkal nem politizáló szervezet.

@ZOLDMANO: "Egyben a Dunkerque-i stop-ot is dolgozzátok már fel, az oroszokat máig érdekelné Guderian miért adott egérutat 330.000 anyámasszony katonája szövetségesnek, miért tett ilyen udvarias gesztust a wermacht a nyugati hadszíntéren és ezzel szemben mit kellett tennie a keleten."

Hitler Angliára potenciális (szubordinált) szövetségesként tekintett, semmiképp sem akarta elpusztítani, vagy germanizálni (mint a keleti életteret). Úgy gondolta, hogy hadsereg Anglia gerince, és ha elpusztul, akkor szétesik az egész királyság, amit ő nem akart. Legalábbis én ezt olvastam.

@anyátok: figyelek.
@KaraSaraqan:
Aha. Izráeli terroristák robbantották a madridi metrót, stb....
@KaraSaraqan: "A francia köztársaság valahogy úgy kezdődött, hogy "a Francia Köztársaság területén csak franciák élnek". Hopsz, és a kisebbségek? Ja, azok is franciák."

a szöveg jelentése: a francia állampolgárok egyenjogúak származástól függetlenül. ez a köztársaság.
@hauptrichter: "Árpi, majd akkor hülyézd le a teljes nemzeti oldalt, ha majd a Morvai meg a Vona keverednek olyan nagyságrendű (nagyságrendet"...stb.

Szerintem szívesen keveredtek volna, dehát ahhoz is hülyék - nézd csak meg, hogyan vágják sajátmaguk alatt a fát.
@Lord Kilburn:
"Úgy tudtam, ők egy újabb erőszakszervezetet, csendőrséget akarnak létrehozni. Nem csodálkoznék, ha a gárdából verbuválnák az állományt."

Ez így nem egészen pontos. Annyit lehet tudni, hogy még több megoldáson gondolkodnak.
Ugyanakkor Európában több helyütt is működik csendőrség a rendőrség mellett, tehát ez sem az ördögtől való ötlet. Ha a franciáknál nem gond, akkor nehogy már a magyarok megint okosabbak legyenek.

"amikor a Jobbik politikája szinte kizárólag a cigány- és zsidógyűlöletre, meg az elitellenességre épít."

Ez meg nettó hülyeség.
A CB nem azonos a cigányellenességgel, sőt. A cigánybűnözés pont annyira diszkriminálja a cigányságot, ahogy a gyermekbűnözés a gyermekeket. Semennyire.
A zsidógyűlöletre meg hozzál már bizonyítékot, légy oly jó. Link doksira, videóra...

"Lusta vagyok.
De igazam van! :)"

Akkor ezt a rágalmazást sürgősen hagyd abba.
Bizonyíték nélkül ugyanis csak rágalmazol...

"De a XXI. században lennie kell nem XIX. meg XX. századi megoldásoknak is."

Merthogy?! Akkor felejtsük el a "ne lopj" alapszabályt is, csak mert valamikor évek tízezreivel korábban találták ki, és már a legkorábbi törvénygyűjteményekben is benne van?
@anyátok: Nem. Izraeli terroristák mészároltak gyerekeket Gázában.
@Lord Kilburn:
A "vágyni" ikes ige. Nem tudom kinek válaszolsz, de azért ő is tudhassa.
@Tóta W. Árpád: attól, hogy nem politizál, még világos a politikai kötődése az In-Kalnak. Felfegyverzett, egyenruhás, bomberes-bakancsos-gyakorlós, kiképzett emberek alkotják a törzsgárdát.

Tőlük nem kell félni? Ugyanmár. Kifordítva minden bomber narancssárga.
@anyátok: Teljesen mindegy, hova. Van még 21x ország a Földön, válasszanak egyet, vagy akár többet is.
@KaraSaraqan: ebből a politikai kötődésből (ami nekem annyira azért nem világos, mint a Jobbik alapította gárdáé) semmilyen politikai cselekmény nem következett eddig. az inkalnak nincs ideológiája. a gárdának van.
@anyátok: adott körülmények között ez volt a lehető legjobb. Képzeld, sok százezer, magyar és ide menekült zsidónak teljesen jó volt. Szóval lehet álszenteskedni, meg rinyálni, de akkoriban ez volt a legtöbb, amit ez az ország megtehetett volna.

Ja, és ha senki sem szólt, hogy a zsidókat éppen tömegesen kivégzik egyes táborokban, akkor honnan kellett volna azt idehaza kitalálni? És miért nem szóltak a hős ellenállók és a bátor szövetségesek a magyarországi zsidóságnak, hogy próbáljanak átszökni az oroszokhoz, mert a német felségterületen a biztos halál vár rájuk?
@anyátok:
bezony, jogos a két pont...

pl. a II. vh közbeni/utáni történelmet bizonyára "jogosan" irosgatja Franciaország (is), igaz?

igazi győztes...

ja, a történelmen belül (ha egyáltalán egy-egy háború ténylegesen végetér) az ún. "békét" is a "hmmm..." győztesek alakítják ki...
a II. vh után még (magukon kívüli) társaságokból sorsolták ki a háborús bűnösöket, mert ugyebár ők "neeeeem!" voltak sem részeikben, sem egészükben semmiféle bűnök elkövetői. mellékes dolog, hogy "győztesék" egyike-másika is üzemeltetett (akármilyen minősítésű) fogoly-táborokat, de amazok "természetesen" kempingek voltak az elvetemült (vesztesek) "halálgyárai"-hoz képest...

hát kérem, illen a "zemberi" töri: mink csináltuk/juk magunknak, olykor masnival átkötve...

hurrá, homo sapiens!
@Tóta W. Árpád: mármint nyilvános politikai, úgy érted. Had idézzek az Origoról, amit igazán nem lehet véresszájú nácizmussal vádolni:
"Miközben az ombudsman kifogásolta, hogy az állami rendezvényekre belépőket egy magáncég emberei vizsgálják át a rendőrök helyett, március 15-én ismét az In-Kal Security biztosított több központi ünnepséget. A Kormányszóvivői Iroda és a cég vezetője is vitatja a biztos érvelését: szerintük a beléptetés a szervezők, nem pedig a rendőrség feladata. A Kormányszóvivői Iroda szerint a magáncég emberei 2,85 millióért dolgoztak."
www.origo.hu/itthon/20090316-ismet-az-inkal-biztositotta-a-kormanyzati-programokat.html

Ezt tekintheted nyugodtan bújtatott politikai szerepvállalásnak, és az egyértelmű politikai kötődésről is tanúskodik.

Ráadásul azt sem mondhatod, hogy nincs ideológiájuk, legfeljebb azt, hogy nem tudjuk, hogy van-e. Ugyanis ha egyértelmű a kötődés egy bizonyos párthoz/politikusi körhöz, akkor ott már kilóg a lóláb.
@Tóta W. Árpád: a Magyarország a magyaroké pedig azt jelenti, hogy a magyar nemzeté, amelyet a magyar mellett számos más nemzetiség is alkot, és nem lehet hűbérese, bábja, gyarmata egyetlen más országnak/nemzetnek sem.

A rövid jelmondatok hátránya ez: pártállástól függően könnyedén átértelmezhető.
@Lord Kilburn: a szociológusok többsége alig konyít valamit a valós élethez. Vannak kivételek, oké. De a többség csak még mélyebbre ásta a cigányság helyzetét.
@Lord Kilburn: Nem sörözgetni kéne a témáról hanem komolyan venni az EUt és rájönni arra, hogy mi elbasztuk az elmúlt 80 évünket.
@Tóta W. Árpád:
Olvastam én is.
Nehéz elhinni ezt a "magyarázatot", annak ellenére hogy Hitlertől a racionalítás állt a legtávolabb, ez a lépése nyilvánvaló öngyilkossság volt. Azt a kis "problémát" leszámítva, ha stratégialag helyes döntést hoz, akkor később Hiroshima helyett mondjuk Drezda kapta volna az első atombombát.
Mindettől függetlenül kitartok a véleményem mellett; nevezetesen egy tizedes bármekkora szónok légyen is, az angolszász milliók nélkül áztathatta volna lábát egy lavórban élete végéig.
Innentől pedig ismét elbeszélünk egymás mellett, ui. bármennyire idiótának tünnek az előző rendszerben súlykolt frázisok a reakciós burzsoáziáról, volt és van igazságtartalma.
@KaraSaraqan: Csatlakoznék Árpádhoz. Erre a bejegyzésemre:

"Az In-Kal? :D Hogy jön ide az In-Kal? Szerinted, ha Vona Gábor őrző-védő kft.-t üzemeltetne, érdekelne az bárkit is? Az In-Kal Security Kft. mióta politikai szereplő Magyarországon? Tudod mit, Vona Gábor vonuljon vissza a politikai életből, alakítsa meg a Magy-Gar Security Kft.-t, legyen akkora politikai jelentősége, mint az In-Kal-nak, és én többet a számra nem veszem a nevét."

nem válaszoltál érdemben.
@KaraSaraqan: Nem arról kéne, hogy szóljon az EU, hogy mint tökös magyar állandóan megkérdőjelezzük a létét hanem arról kéne szóljon, hogy emberek hogy tartozhatnak össze. (Nem szét!)
Tetszik a szovjet hasonlat büszke is lehet rá. Ha Önnek ezt jelenti az unio akkor ebből nem lesz orgazmus.
Akkor még keresgélni kell, hogy kit lehet ebbe az országban megkefélni.
Előre!
@anyátok: KaraSaraqannak válaszoltam. Bocs.
@KaraSaraqan:
Örülni fognak.
Figyelj, Kara, nem vagy Te egy kicsit elfogult?
@KaraSaraqan:
"Izraeli terroristák mészároltak gyerekeket Gázában" - ennek szívesen utánanéznék. Van valami hiteles forrásod?
@Tóta W. Árpád: Én meg azt tanultam, hogy az időjárás, na meg Göring pökhendi túlvállalása (hogy a Luftwaffe majd megoldja) eredményezte, hogy a britek meg tudtak pattanni. Akkor ez hülyeség, tanár bácsi kérem?
@Lord Kilburn:
""Elenyésző volt a maguktól letelepedők száma.”

Ebben biztos igazad van. De a XXI. században lennie kell nem XIX. meg XX. századi megoldásoknak is."

Tudod mit? Nem bánnám, ha XIX, vagy XX. századi módszerekkel (vagy akár pápai bullával) letelepítené a menthetőket valaki.
@Lord Kilburn: nem áll most módomban előkeresni a forrást, pl mert már nem is tudom, melyik könyvben lehet, de nyilván ez is egy spekuláció, lévén hogy a Mein Kampf javított kiadása már nem készülhetett el. én úgy emlékszem, az biztos, hogy Guderian megkapta a stop-parancsot, miközben a tankjaival már akadálytalanul nyomulhatott volna a partig.
@KaraSaraqan: "sok százezer, magyar és ide menekült zsidónak teljesen jó volt" - Hát igen, azoknak a zsidó fizikus hallgatóknak, akik külföldre mentek tanulni, meg azoknak a családapáknak is, akik már öregek voltak ahhoz, hogy Amerikába menjenek egy kis Nobel-dijat szerezni.
Persze, jobb volt, mint a későbbiek.
@Lord Kilburn: „A zsidógyűlöletre meg hozzál már bizonyítékot, légy oly jó. Link doksira, videóra...”

Rendben, amíg nem veszek erőt magamon, ezt hagyjuk lógva. Erre a részre viszont nem reagáltál: Ha nem lennének romák meg izraeliták, nem lenne Jobbik sem. Esetleg megpróbálhatná helyettük a moszlimokat gyűlölni, mint nyugati testvérpártjai.

Magyarországon a cigányok, meg a zsidók az ellenség. Erre épít Vona Gábor. (Ezzel rágalmazza őt Lord Kilburn. :) ) Szlovákiában a magyarok az ellenség. Erre épít Szlota János. Romániában szintén a magyarok az ellenség. Ezt használja politikai céljaira Corneliu Vadim Tudor. Szerbiában az albánok (meg a magyarok is) az ellenség, erre épít Vojislav Seselj és Tomiszlav Nikolics. Nyugat-Európában a moszlim bevándorlók a főellenség, ne kelljen már felsorolnom, kik használják fel az ellenük irányuló indulatokat politikai céljaikra. Nincs semmi kétségem, ha Magyarországon jelentős lélekszámú szlovák/román/… élne, a Jobbik őket is kipécézné magának. „Magyarország a magyaroké!” Ezzel gyakorlatilag azt mondta, hogy Szlovákia a szlovákoké! Románia a románoké!
Sajnálom, srácok, de mára befejeztem. Elhihetitek, szívesen maradnék még. Jó éjszakát!
@Wilbur Nárcisz-11 Swain:
Véletlenül kimaradt nekem a hozzászólásod, de most elolvastam.
Szomorú vagyok, hogy ilyenek is vannak.
@anyátok:
www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=20090126&articleId=12012

A fenti linken található néhány kép, ezek közül jó pár 18+. Nem szép látvány a szénné égett csecsemő, vagy a letépett lábú gyermek.

ők terroristák?
na.mo.free.fr/gaza2008/17-01/hchgf.jpg

és ő?
na.mo.free.fr/gaza2008/18-01/xcvcxcv.jpg

ő biztos az volt, még szerencse, hogy szénné égett és leszakadtak a lábai!
pakalert.files.wordpress.com/2009/01/wpchild.jpg?w=400&h=278&h=278

Ugye? UGYE?
@Lord Kilburn: hol a bizonyíték, hogy a cigány- és zsidóellenességre épít Vona?
@roka: nem erről van szó. Hanem arról, hogy rendkívül aggasztó az az iránya, amerre az EU halad. A legtöbb Ep képviselő csak a vízfejben lubickol.
@anyátok: Akkor a zsidók hazudnak, igaz? Hiszen ők mondják azt, amit én csak tolmácsoltam (vagy konkrétan kikopiztam).
@Lord Kilburn: Pedig már válaszoltam, bár nem neked. Az In-Kal esetében világos a politikai kötődés. Ha Vona létrehozna egy őrző-védő kft-ét, akkor azt is fasiszta gárdának titulálnátok.
@Tóta W. Árpád:

"az inkalnak nincs ideológiája"

Azt meg honnan lehet tudni?
És az Inkal főnökeinek???
Többen jelezték már a kommentelők közül, hogy a Jobbik előretörésén csak a struccok lepődtek meg.

Sajnos az az előérzetem, hogy a művelt Nyugat nemcsak a "hun büszkeséget" és a "trianoni búbánatot" szarja le, de azt is, ha Magyarországon a Jobbik kormányképessé erősödik.

Márpedig az MSZP-t elhagyó kiábrándultak nagy részének a FIDESZ csak "Parkplatz" volt a Jobbik felé vezető úton, ahogy az osztrákok nagy bánatára a délre atózó nyaraló északiak millióinak a sógorok.

A hülyeség ebben nem akadályozza sem a fogadó bunkókat sem az áramló tömegeket.

A disznófélék pedig mindíg a nyerő oldalon szeretnek (kis moslék reményében) röfögni.
Ők már csak ilyenek...
@KaraSaraqan:
Ez most komoly?
Mindenki hibás, a partizánok, az szövetségesek, az ellenállók, a szakszervezetek és persze a Nőtanács.

A kilencmilliós Magyarországon élő 6-7 százezer zsidó származású magyar állampolgár, akinek itt volt egzisztenciája,mindenféle kötődése, és főleg hazája, gondolod, hogy egy ellenőrizetlen pletyka szintű hírre, csapot-papot itt hagy? Csecsemőstől, aggastyánostól abba a Szovjetunióba menekül, amitől ők is úgy rettegtek mint az ország nagy része.
Elképesztő, hogy hatvan valahány év után, a nagy többség még mindig nem érti meg, hogy itt mi történt.

Megjegyzés:
Pár hete Ausztriában, a Duna-menti kerékpár úton túráztam. Útba esett Mauthausen is. Nem volt sok kedvem barakkokat látogatni, de családom rábeszélt. Odaérve csak növekedett az ellenszenvem, a sok odalátogató, különböző nyugati országokból érkező, laza, hangoskodó fiatalok csoportjai láttán.
Utánuk kullogtunk, előre is félve a sok idétlenségtől, emiatt aztán különösen szíven ütött, hogy rövid időn belül, nagy részük láthatóan megrendült, sőt döbbenetes volt látni a könnyes szemeket.
Kelet-európai szemmel értetlenül, kissé irigykedve néztem, hogy tudják átélni a nagyapáik idején történt borzalmakat.
@futura: Négy fő eset lehetséges, amennyiben elfogadjuk, hogy minden úgy történt, ami a H-kutatás éppen aktuális álláspontja szerint történt:
1. senki sem tehet semmiről, a zsidók kámforrá váltak.
2. csak a nácik tehetnek mindenről, mindenki más ártatlan bárányka
3. csak a zsidók és a szövetségesek tehetnek mindenről, a nácik ártatlan báránykák
4. mindenki felelős.

1.: nyilvánvalóan nem igaz.
2.: akkor mindenfajta tény (pl. légifelvételek tucatjai, szökevények beszámolói, stb.) ellenére sem fogta föl senki a III. Bir. határain se túl se innen (hiszen voltak partizánok, miért nem rongálták meg a vágányokat legalább?), mi történik a táborokban. Ebben az esetben az a csoda, hogy a nácik veszítettek, hiszen mindenki más szellemi fogyatékos volt.
3.: ez is nonszensz, aki embermilliókat zár munkatáborokba, csak mert nem megfelelő a származásuk (igen, a kommunisták is pontosan ugyanezt tették), az beteg, súlyosan.
4.: Occam borotváját alkalmazva is ez a legvalószínűbb. Ha tudjuk, hogy valaki antiszemita volt, nem vett tudomást a zsidók szenvedéséről, és megtett mindent, hogy a zsidókat távol tartsa a hazájától, az szinte biztos, hogy legalább passzívan támogatta is a KL-eket.

"Csecsemőstől, aggastyánostól abba a Szovjetunióba menekül, amitől ők is úgy rettegtek mint az ország nagy része."

Ugyan, miért? Hiszen az internacionalista, zsidó származású emberek alapította, a népek egyenlőségét hirdető, antifasiszta, antirasszista Nagy Szovjetunió minden szempontból jobb lett volna, mint az antiszemita, gaz, fasiszta, zsidógyűlölő, zsidótörvényeket hozó Horthy-rendszer, nem?

"Elképesztő, hogy hatvan valahány év után, a nagy többség még mindig nem érti meg, hogy itt mi történt."

Ez talán azért van így, mert lassan senki sem tudja, hogy mi történt, hiszen sok bizonyíték ma is eltitkolt a nagyközönség elől, és a hivatalos verzió egyre több sebből vérzik.

És ne felejtsd el, amiket fentebb beidéztem, olyan emberektől származnak, akik minden gyanú felett állnak. Ráadásul a forrás sem a kinfó, hanem hazai holokauszt-portál.
@istván007: Felőlem vágyhat a forradalomra, csak aztán ne keseregjen, ha a szervezetlenség és a káosz miatt elbukik

Nem mondtam, hogy ne legyen megszervezve. Sőt.
@roka: Még a világ nem látott olyan hülye nemzetet amelyik 3 képviselőt küld egy olyan parlamentbe amelyikből ki akar lépni.


Bentről a leghatékonyabb bomlasztani. Kívülről csak ugatni lehet.
@roka: állandóan megkérdőjelezzük a létét hanem arról kéne szóljon, hogy emberek hogy tartozhatnak össze

Ezt mondják, ezt keresik az EU-szkeptikusok is, akik nem kérdőjelezik meg alapból az EU létét, csak a jelen (intézményi, politikai, szerkezeti) formájában szkeptikusok vele szemben.
@Tóta W. Árpád: Bretagne-ban az iskolában megszégyenítették azt a gyereket a francia tanítók, akik bretonul szólaltak meg órán. (Nem is oly régen, még a XX. század közepén is.)

Csak a teljesség kedvéért.
"a globáltőke (és utálatos szövetségese, a matematika) "

A matematika sokféle elképzelést támogat, attól függően hogy a modelledet milyen módon egyszerűsíted a (gyakorlatilag modellezhetetlen) valósághoz képest.
Sokféle, és egészen különböző eredmény is kihozható.

"a sátánnak igaza volt. Igaza volt a kórházprivatizációval, az ingatlanadóval, a gyessel."

USA-ban épp most próbálják helyrerakni az egészségügyet, de a magántőke ellenállása miatt nem túl jók a kormányzat esélyei, vagyis marad a nagyon drága egészségügy közepes eredményekkel, de legalább az épületek látványosan csillognak. Matematikailag ez nyilván így korrekt.
A hospinvest eleve halálra volt ítélve, életben maradásához egy átfogóbb privatizálásra lett volna szükség, ez meg (gyakorlati példák alapján) nem kecsegtet túl jó eredményekkel.
Ám a vizitdíj bukását például kifejezetten sajnálom.


"Emellett és ezáltal sötétek, mint a néger segge lyuka."

Úgy látom szorul a hurok.
Vég nélkül ismétlődő poszt témák, egyre agresszívabb töltelékkel, új mondanivaló nélkül.
Nemzet = Hülye
A piaci igényeket kielégítő gyártó (politikában a Jobbik) szintén hülye.
A dohánygyár viszont nem hülye, mert jó válaszokat ad a piaci igényre.
Így megy ez a liberál-kommunizmusban...
És még a matematika sem háborodik fel.
@Szulákné Gyurcsány Judit (ex Seqoia):
"Nemzet = Hülye"

Hát igen... És megérdemelne néhány lórúgást a hátsó felébe. Serkenti az agyműködést.
@KaraSaraqan: @Wilbur Nárcisz-11 Swain:
"Tóta W. szándékosan félreértelmezi a nemzeti, nemzet kifejezéseket, lesüllyedve a ..."

Igazán? Mert szerinted mi az a "nemzet"?
Magam például adófizető állampolgár vagyok. A nemzet engem nem érdekel, csak a jogaim és a becsületes munka utáni jövedelmem. Ha ezt megkurtítják, mert a nemzet kétharmada élősködik, akkor én tojok a nemzetre, mert akkor a nemzet egy gazember. Nincs közöm hozzá.
Többet is szeretnél tudni a nemzetedről? Utazz külföldre! Majd elmondják. Majd meglátod.
@okostojgli:

1. feri szeret vitázni és érvelni, a baja csak annyi, hogy nem tud, mert sem a szellemi, sem a politikai felkészültsége nem volt és nem lesz elegendő. amint azt a mellékelt ábra elég világosan megmutatja. hiszen mégis csak ő volt a miniszterelnök, ha jól rémlik, tehát mindeközben orbántól várni a megoldást, hát, hogy is mondjam. primitív dolog. majd amikor kormányon lesz. az országottehát nem orbán kúrta szét, hanem fletó. punktum, ez tény.

2. örülök, hogy más szavakkal újra leírtad azt, amit feri mondott, s újabb megvilágításba helyezted a tényt: akinek nem tetszik az itthoni adó- és nyugdíjrendszer, annaki irány szlovákia - mondotta volt a hazaáruló. erre mondom én - parafrazálva -, hogy aki nem fogadja el a jobbik és a nemzeti radikalizmus létjogosultságát, az menjen el az usa-ba. vagy akárhova.
@egyittlakó: A nemzet itteni értelme egy olyan (identitást is biztosító) szellemi-kulturális közeg, közösség, amelybe bármely népcsoport bármely tagja beletartozik, ha odatartozónak vallja magát és tesz is érte (nem csak kijelenti, hogy magyar).

A nemzet, mint olyan, politika-semleges, mivel elsősorban nem politikai alapokon szerveződik, hanem szellemi-kulturális alapokon. Ebből kifolyólag (mindegyiket a klasszikus értelmében véve) szocialista, konzervatív, liberális politika is belefér, sőt a radikális is. A radikalizmus ugyanis _mindig_ relatív. Nincs önmagában álló radikalizmus, csak ha van mihez viszonyítani. Sőt, a konzervatívok is lehetnek radikálisok, ha a konzervatív ideológia vállalása radikális tett.

Az, hogy külföldön milyen vélemény alakul ki a magyarokról (vagy bármely más nemzetről, népről) nem csak a nemzet tagjaitól függ, hanem attól is, hogy idegen nemzetek milyen színben akarják feltüntetni (az, ha valaki az adott nemzet tagjaként a saját nemzete ellen dolgozik, az egyértelműen egy idegen nemzet szolgálatát jelenti). Például a szlovákoknak igencsak érdekük a magyarokat negatív színben feltüntetni, és jópár hazai ballibsi "értelmiségi" is van, aki a külföldi sajtóban pocskondiázza a magyar nemzetet, és hazudozik.

"A nemzet engem nem érdekel, csak a jogaim és a becsületes munka utáni jövedelmem"

Semmi gond, vannak így páran.
@egyittlakó:

"Hát igen... És megérdemelne néhány lórúgást a hátsó felébe. Serkenti az agyműködést. "

Árpira gondolsz.

"Ha ezt megkurtítják, mert a nemzet kétharmada élősködik, akkor én tojok a nemzetre, mert akkor a nemzet egy gazember."

Aki a Nemzettel van, az ellened van.
Tényleg jobb ha elutazol innen.

@_dave_:

"aki nem fogadja el a jobbik és a nemzeti radikalizmus létjogosultságát, az menjen el az usa-ba. vagy akárhova. "

USA-ba inkább ne menjen, ott elég komolyan veszik a Nemzet szót.
Balkáni államok a jók, ott megy a züllés ezerrel.
KaraSaragan, nincs neked semmid, csak egy bizonyos szempontok szerint csoportosított, zavaros és vállalhatatlan nézetrendszered. Ami biztos, hogy a sajátod, az a mérhetetlen szimpátia és rajongás a szélsőjobbos eszmék iránt. (Javítsatok ki, ha tévedek.) Te is elköveted azt a súlyos hibát, hogy a balliberális ideológiát szőröstül-bőröstül elveted, illetve, ezzel egyidejűleg a magadévá teszed és a képünkbe tolod azt a lelki-szellemi toprongyoknak való, sötét és pusztító eszmerendszert, amit a szélsőjobb képvisel ma Magyarországon. Nem kell nekem a púder, hogy a civil áldozatok szörnyűek, amikor te pontosan ugyanazt gondolod, amit MK számtalan megnyilvánulásában. Te is úgy számolsz, hogy ha egy mennyiség bármi ok miatt nagyobb a másiknál, akkor csak azt kell elítélni, csak annak kell súlyos megítélés alá esni.
De a lényeg: miért érzel késztetést arra, hogy minden második hozzászólás a tiéd legyen? Ki a franc vagy te, aki naphosszat a gép előtt ülve hirdeted a pórnépnek az agresszivitás és a megfélemlítés téziseit?
Persze, szólásszabadság van, legalábbis nektek, ugye, az ellenfél ne ugasson, mert lecsapjátok, mint taxis a taxiórát...
Mindez a demokrácia 20. évében.
@istván007:

Dicséretes az igyekezeted, főleg annak tudatában hogy a liberalizmus halott.
Feladatát már régen elvégezte. Kétségtelen, hogy volt neki ilyenje, ám ez a projekt véget ért, mondanivalójuk kiüresedett, tartalom nélküli zászlólengetéssé vált.
Ma már csak öngyilkosjelöltek gyülekezete, akik utóvédharcot folytatnak a gyors halálért, emellett szemérmetlenül lopnak és velejéig korruptak, hogy teljes legyen a "szabadságról" alkotott kép.
@KaraSaraqan:
Elégé félreérted szerintem, amit írtam.

"@Ppix: Hibás az érvelésed. A legsötétebb rasszizmus sem a külső jegyek miatt tekint kiirtandó fajnak egyes rasszokat. Még a legfajvédőbb nácik sem azért utálták a zsidókat, mert azoknak naagy kampós orra volt, vagy göndör pajesza."

Tisztázzuk. Nem az ellen érvelek, hogy egyesek külső jegyek alapján általánosítva utálnak, lenéznek, elitélnek, stb. embercsoportokat. (Minden szőke nő hülye ugye...)
A szőke nem a kampós orr, vagy a göndör pajesz szinonimája, hanem a zsidónak, örménynek, cigánynak, románnak, MAGYARNAK.

Én az ellen érvelek, hogy egyáltalán nem racionális és nem civilizált egész népcsoportot általánosan kezelni.
Tudom, hogy a kampós orr csak egy kódszó a burkolt zsidózásra.

"A megoldás sem feltétlen genetikai eredetű (bár a franc sem tudja, elvileg egy csomó hajlamnak genetikai oka van, miért ne lehetne antiszociális/bűnözői hajlam is, ha van az alkoholizmusra, vagy a depresszióra?), sőt, valószínűbb a szociális ok: a gyerekek olyan mintákat, értékrendet örökölnek, amely által sokkal valószínűbb, hogy bűnözésre adják a fejüket, mint hogy inkább a nehezebb utat válasszák. Ráadásul, ha a megerősítés folytonos (börtönviseltség, mint pozitívum), akkor később még valószínűtlenebb, hogy jó útra térnek.
"

Nincs genetikai hajlam lopásra, bűnözésre. Ez az egyik legsötétebb náci érvelés, hogy a "vérükben van". Ez a primitiv fehér felsőbbrendűségi téveszméből táplálkozik, aminek nevében az amerikai kontinensen, afrikában és egyéb "harmadik" világba sorolt helyeken emberek tizmillióit ölték meg az elmúlt évszázadokban és a korabeli európainál esetenként fejlettebb civilizációkat pusztítottak el.
Ezért is nehéz elfogadni konzervativ-katolikus vonalon a darwini evolúciót, elvész az "isten által adott" felsőbbrendűség jogalapja ami alapján évszázadokon át lehetett rabszolgaságba taszítani és állatként kezelni az eltérő bőrszínű embereket.
Szar dolog szembesülni vele, hogy a néger is pont ugyanolyan ember, sőt ha odaengedjük a rajtvonalra, akkor lehagy 100 méteren, jobban golfozik, kosarazik és még amerikai elnök is lehet belőle...
@istván007: Ó, te jó ég, én kérek elnézést, amiért merek szabadidővel rendelkezni! Sőt, az is pofátlanság, hogy hozzámerek szólni egy blogbejegyzéshez. Horrible dictu, a liberálisokétól eltérő véleménnyel merek rendelkezni.

Na, ezért vagytok ti fasiszták, nem liberálisok!

Aki idegenek idejét akarja beosztani, aki meg akarja mondani, mások mit gondoljanak, aki gyaláz másokat, mert eltér a véleménye, az nem demokrata és nem liberális, csak egy ócska fasiszta.

"KaraSaragan, nincs neked semmid, csak egy bizonyos szempontok szerint csoportosított, zavaros és vállalhatatlan nézetrendszered."

Hű, és nekem csak most szólnak! Megyek, visszaviszem a 3-as számú Liberális Nézetrendszer-Elosztó Központba, és becseréltetem valami szalonképesre, rendicsek?

"Ami biztos, hogy a sajátod, az a mérhetetlen szimpátia és rajongás a szélsőjobbos eszmék iránt. (Javítsatok ki, ha tévedek.)"

Tévedsz. Számomra a kommunizmus=nácizmus, és mindkettőt gyűlölöm.

"Te is elköveted azt a súlyos hibát, hogy a balliberális ideológiát szőröstül-bőröstül elveted"

Megint én kérek elnézést, amiért a világot a mostani szakadékba taszító eszmerendszert elvetem.

"illetve, ezzel egyidejűleg a magadévá teszed és a képünkbe tolod azt a lelki-szellemi toprongyoknak való, sötét és pusztító eszmerendszert, amit a szélsőjobb képvisel ma Magyarországon."

Mondom, hibás árut kaptam a Liberálfasiszta Ellátóban. Legközelebb igyekszem észben tartani, hogy a ballibsik szerint minden rossz, ami nem azonos az ő ideológiájukkal.
A többi meg no comment. Téged minősít.

"Nem kell nekem a púder, hogy a civil áldozatok szörnyűek, amikor te pontosan ugyanazt gondolod, amit MK számtalan megnyilvánulásában. Te is úgy számolsz, hogy ha egy mennyiség bármi ok miatt nagyobb a másiknál, akkor csak azt kell elítélni, csak annak kell súlyos megítélés alá esni."

Milyen jó, hogy ilyen pontosan tudod, mit gondolok és miként vélekedek valójában! Ha lesz megint Mentalista Show, akkor feltétlen jelentkezz, mert közönségdíjas leszel!

"De a lényeg: miért érzel késztetést arra, hogy minden második hozzászólás a tiéd legyen?"

A franc se törekszik erre. Válaszolok arra, ami érdekel, ami nem, arra meg nem.

"Ki a franc vagy te, aki naphosszat a gép előtt ülve hirdeted a pórnépnek az agresszivitás és a megfélemlítés téziseit?"

Én vagyok Az a Júzer Aki Egész Nap az Agresszivitás és a Megfélemlítés Téziseit Hirdeti a Pórnépnek. Röviden: JAENAMTHP

"Persze, szólásszabadság van, legalábbis nektek, ugye, az ellenfél ne ugasson, mert lecsapjátok, mint taxis a taxiórát...
Mindez a demokrácia 20. évében. "

Ja, igen, a múltkor is a liberális antifák békés ülődemonstrációját verte szét a rendőrség.
@Ppix: "Tisztázzuk. Nem az ellen érvelek, hogy egyesek külső jegyek alapján általánosítva utálnak, lenéznek, elitélnek, stb. embercsoportokat. (Minden szőke nő hülye ugye...)
A szőke nem a kampós orr, vagy a göndör pajesz szinonimája, hanem a zsidónak, örménynek, cigánynak, románnak, MAGYARNAK."

Tudom. Csak éppen rámutattam arra, hogy rossz a példád, és leírtam azt is, miért az.

"Én az ellen érvelek, hogy egyáltalán nem racionális és nem civilizált egész népcsoportot általánosan kezelni.
Tudom, hogy a kampós orr csak egy kódszó a burkolt zsidózásra."

Én is pont ez ellen érvelek, legfeljebb más megközelítésben.
A kampós orr nem kódolt zsidózás, hanem az, ha olyan a szövegkörnyezete. Az én esetemben meg illusztráció volt, nevezetesen, nem azért utálják a zsidókat az antiszemiták, mert kampós az orruk.

"Nincs genetikai hajlam lopásra, bűnözésre. Ez az egyik legsötétebb náci érvelés..."

Hű, szerintem siess, szólj a Nobel-bizottságnak, hogy birtokodban van a teljes emberi genom, az összes hajlam listájával! Szerintem jövőre garantáltan megkapod a biológiai Nobel-t!
Ugyanis addig, amíg nincs beazonosítva a legutolsó apróság is az emberi génállományban, addig ilyesmit nem mondhatsz. Ugyanakkor én is csak nyitva hagytam a lehetőséget, mivel jelenleg nincs eldöntve. És hát láttunk már ennél is cifrább tudományos felfedezéseket az emberi testtel kapcsolatban.

Szóval amíg nincs eldöntve, addig nem zárhatod ki, bármennyire is kényes téma!
Nem lehet valami _tudományos_ tézist csak azért elvetni, mert a _tudománytalan_ verziója miatt ártatlan embereket öltek meg. Akkor a tudományos tézisek nagy részét azonnal száműzni kéne.

"Ezért is nehéz elfogadni konzervativ-katolikus vonalon a darwini evolúciót, elvész az "isten által adott" felsőbbrendűség jogalapja ami alapján évszázadokon át lehetett rabszolgaságba taszítani és állatként kezelni az eltérő bőrszínű embereket."

Hopsz, bocs, ezt nem Jézus tanította, hanem Mózes törvényei között olvashatod.
Az, hogy a keresztények szívesen egészítik ki a mózesi törvényekkel az evangéliumokat, az őket jellemzi. Jézus a homoszexuálisokkal szemben sem nagyon lépett fel agresszívan.

Szóval a zsidóknak is tegyél légyszíves szemrehányást, hiszen egy hithű zsidó számára a rabszolgaság törvénye is érvényes...

"Szar dolog szembesülni vele, hogy a néger is pont ugyanolyan ember, sőt ha odaengedjük a rajtvonalra, akkor lehagy 100 méteren, jobban golfozik, kosarazik és még amerikai elnök is lehet belőle..."

Ez van, érthető, hogy sok WP-snek habzik is miatta a szája. De ez legyen a keresztény-konzervatívok baja. Engem hidegen hagy. Felőlem a zusákoknak félig kínai félig ausztrál bennszülött transzvesztita elnöke is lehet. Számomra egy faj van, az ember.
@Ppix:

"Nincs genetikai hajlam lopásra, bűnözésre."

Erőszakra sincs.
Ezt honnan lehet tudni?

""Szar dolog szembesülni vele, hogy a néger is pont ugyanolyan ember, sőt ha odaengedjük a rajtvonalra, akkor lehagy 100 méteren, jobban golfozik, kosarazik és még amerikai elnök is lehet belőle...""

Rossz nyelvek szerint a futás (különösen a sprint) a génjeikben van, ebben a fehér ember csak nagy erőfeszítések árán tudja velük felvenni a versenyt.
Kár hogy a mindennapi életben ma már hasznavehetetlen ez a tulajdonság.
Obama egyébként félvér, és nem véletlenül rakták a kirakatba...
@KaraSaraqan: "A nemzet, mint olyan, politika-semleges, mivel elsősorban nem politikai alapokon szerveződik, hanem szellemi-kulturális alapokon."

Valóban? Akkor ezt a mondatot juttasd el kérlek Orbán Viktor polgártársadhoz, aki azt találta kijelenteni nem is olyan régen, hogy a haza nem lehet ellenzékben. Azt hiszem, hogy a haza alatt nem a pártját értette, henem a nemzetet.
@Szulákné Gyurcsány Judit (ex Seqoia):

igen, az USA-ban fontos a nemzet, de nem a magyar. úgy látom, hogy sokaknak nem a nemzet kifejezéssel van bajuk, hanem azzal, amikor az magyar kontextusba kerül. lásd duplavé szellemileg nem túl mélyenszántó munkásságát: sem az amerikai, sem például az izraeli nacionalizmust (sőt, utóbbi esetében sovinizmust) nem érezte még elítélendőnek, pedig hát palesztinában naponta több gyereket gyilkolnak a zsidók, mint ahány cigányt egy évben nálunk ölnek (amit persze a jobbik nyakába akarnak varrni).
"igen, az USA-ban fontos a nemzet, de nem a magyar."

Nyilván!
Nem hülyültek meg.
:)

"mint ahány cigányt egy évben nálunk ölnek (amit persze a jobbik nyakába akarnak varrni). "

Érdekes ez a gyilkosságsorozat, nem vétenek hibát az elkövetők. (estleg nem is több, hanem csak egy elkövető?)
Valószínűleg mobilt nem is visznek magukkal (avagy cserélgetik), mert a gyilkosságok idején a közeli cellákban tartózkodó telefonok közös metszete azonnal kidobná őket. Mondjuk ezt a trükköt gondolom már a tyúktolvaj is tudja. Nehéz ügy.
@_dave_: "akinek nem tetszik az itthoni adó- és nyugdíjrendszer, annaki irány szlovákia - mondotta volt a hazaáruló. "

Ha és amennyiben a hazaáruló valóban ezt mondta akkor jogos az állításod, hogy akinek nem tetszik az itthoni nácizmus az húzzon a picsába. Csakhogy a hazaáruló szopató üzemmódba kapcsolt és direkte félreérthető módon azt kérdezte, hogy akarjuk-e ezt a nyugdíjrendszert ami van, de cserébe marad az adó- és járulékrendszer is. Erre sokan megszívták, rábuktak mint gyöngytyúk a zűd takonyra és ezerrel üvöltötték hülyét csinálva magukból (és üvöltik ma is), hogy Fletó elküldött minket Szlovákiába. Aztán mindemellett MINDENKI, mondom MINDENKI, te is, én is azt válaszoltuk, hogy igen, ez a nyugdíjrendszer KELL nekünk. 10 millió saját zsebét féltő kis hazaáruló.


Az, hogy Feri vitaképes-e nem tudjuk mert akivel vitáznia kéne az elbújik mint egy patkány. Az ország szétkúrásán meg az eü. reformot érted? Esetleg az oktatási-, közigazgatási reformot? Talán a 14. havi nem beígérését mikor a 13-ra se futja? Szerintem meg a vizitdíjas népszavazás kúrta szét az országot. Nem kicsit, nagyon. Fasz Viktor hagyta volna, hogy a hazaáruló ellapátolja a szart, beleülhetett volna a készbe, de nem, ő akart lenni a szemétdombon a kakas, hát most majd megkapja. A szar ez esetben pl. az erőn felül kifizetett 13. havi és következménye. Viktor nem azt mondja, hogy mindenki fizesse vissza. Sőt, 14. havit ígér. Nem azt mondja, hogy ha ők kerültek volna 2002-ben, 2006-ban és kerülnek 2010-ben hatalomra, hogy mindaz amit ígértek és ígérnek az csak ÍGÉRET, mert annyira nincs mögötte fedezet, hogy arra szavak sincsenek. Ehhez képest a hazaáruló előjön 2006. nyarán a konvergenciaprogrammal, hogy aztán az önkormányzati választáson simán besöpörje a pofonokat. Megtehette volna, hogy a konv. programot őszre halasztja? Igen. Mégis korrekt módon előjött a farbával.

Punktum.
" [Vona] számára a magyarok nyilvánvalóan fontosabb emberek, mint a románok, a szlovákok, a szerbek. Számomra nem."

Bauer Tamás írja az aktuális Hvg-ben. Ezek után viszont nem értem, miért sértődik meg valaki, ha őt nem sorolják a "nemzeti oldalhoz", hiszen ő maga hirdeti, hogy számára a magyarok semmivel se fontosabbak mint a szlovákok. És Bauer nyilván nem rasszista, tehát az afgánok vagy épp a pigmeusok is épp olyan fontosak neki mint a magyarok.

A "nemzeti oldal" nem attól nemzeti oldal, hogy csak ők részei a nemzetnek, hanem attól, hogy a politikájukban fontosabb szerepet játszik a nemzet, mint mondjuk a liberálisokéban. Bauer is a nemzet része, csak ő maga szarik a nemzetre, ezért nem része a nemzeti oldalnak.
@vorobjanyinov: "A 'nemzeti oldal' nem attól nemzeti oldal, hogy csak ők részei a nemzetnek"

"A haza nem lehet ellenzékben" mondatot hogyan kell értelmezni?
@okostojgli:

""A haza nem lehet ellenzékben" mondatot hogyan kell értelmezni?"

Egyszerű: Ne a Bauer félék fogják a kormányt. Legyenek inkább ellenzékben és védjék onnan a kínaiak érdekeit!
@Szulákné Gyurcsány Judit (ex Seqoia): "Bauer félék ... legyenek inkább ellenzékben"

Ellenzékben mint gázkamrában? Próbálták, nem jött be.
@okostojgli: Miért, szerinted lehet ellenzékben a haza? És akkor ki kormányoz? És, ha így gondolod, akkor ki is a kirekesztő?
@okostojgli:

"Ellenzékben mint gázkamrában?"

Ellenzékben, mint ellenzékben.
Bonyolult?
Nincs gázkamra, még akkor sem, ha sokan bólogatnának hozzá.
@Tóta W. Árpád: az inkal egy bűnöző szervezet.
süti beállítások módosítása