W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Olcsó húsnak

2008.07.10. 06:00 Tóta W. Árpád

Drágább lett a minden. Megyen fel az ára a benzinnek, attól akármi másnak, amit vinni kell, és az élelemé meg magától is, főleg mert benzint gyártanak belőle. Csináljon tehát valamit a kormány, nyergelje fel az árzabálót, aztán gyí. Különben dühbe jövünk.

Legelőször is vigye le az áfát. Az tuti lesz, az áfacsökkentésről már kiváló tapasztalataink vannak. Rövid időn belül elkúrássá változik, és vissza kell szedni. De addig hejehuja.

Ám tegyük fel, hogy ezúttal nem tűnik el kézen-közön az elengedett adó, és tényleg olcsul a benzin, a kukorica és a belőle gyártott disznóhús, a jó ropogós rántottborda. Vagy legalább nem lesz drágább.

Meddig? Hahó! Elengedünk tíz százalékot, örülünk, aztán egy sötét reggelen mámegin drágább lett az olaj meg a kukorica tizenöttel. És amikor már elengedtük az összes adót, akkor mit lépünk? Bizonyára támogatni fogjuk a húst, és ha ez a rohadt globalizáció nem hagyja abba a drágulást, akkor majd meglátjuk, ki az erősebb, ő vagy a Tervhivatal.

Nem volna ez lehetetlen, ha feltesszük, hogy ez a fene drágaság csak amolyan zivatar, és el fog múlni, aztán piknikezhetünk tovább. A spekuláncsok csinálják. Akkor mondhatnánk, hogy oké, ezt a húsz százalékot kell kipótolni, de egyébként minden jó, ahogy van. De mi van, ha nem? Mi van akkor, ha a mi européer jólétünk nyersanyagait immár Kína és India népei is meg tudják venni? Akkor bizony felverik az árat, és lehet, hogy nekünk nem jut annyi, mint azelőtt. Fogynak talán a kínaiak? Szegényednek elfele? Nem éppen, tehát a folyamatnak semmi oka nincs leállni, hiába imádkozunk a benzinkutaknál.

Ha adócsökkentéssel szeretnénk megúszni az áremelkedéseket, akkor erősen hinnünk kell abban, hogy nemsokára felvirrad egy vidám hajnal, az olajár hirtelen visszatakarodik ötven dollárra, az indiaiak meg belátják, hogy nem kell naponta kétszer is zabálni. Arra meg majd jól nem gondolunk, hogy a vágyott árzuhanásból irdatlan pénzügyi válság kavarodna, rántaná magával a bankokat, a nyugdíjpénztárakat – majd legfeljebb akkor lefaragjuk a hitel meg a nyugdíj áfáját is, a minimálbérét is, nettósítjuk az életet, és boldogan élünk, míg meg nem halunk. Vagy míg eloszlik, mint a búborék.

Csak akarni kell, tényleg.

De nem így. Spekuláció ide vagy oda, a pénz nem megszüntette a cserét, csak megkönnyítette. Nem kell közvetlenül kecskére váltani a baltákat, de egy darab balta áráért nem adnak kecskét ma sem. Szóval úgy lehetne megúszni az áremelkedést, ha mi is árat emelnénk. Mi ennivalót és szénhidrogént veszünk a világpiacon, és cserébe tudunk adni… ööö… hát autógumiból többfélét, meg vannak még összeszerelőüzemek… very nice factories, we have, sir. Oder gulasch? Zimmer frei? Csendzs mani?

És földje jó. A magyar mezőgazdaság vi-lág-hí-rű, sir! Azt mi úgy csináljuk, hogy támogatjuk a földművelést, aztán ha mégis drága a termény, akkor majd csökkentünk adót. Egész Európában így csináljuk, és ha felveti valaki, hogy talán megáll a saját lábán az élelmiszer-termelés, ha ilyen nagy a kereslet – akkor búúúúú, és különben is mit ugat a rohattgyurcsány.

Csináljon valamit a kormány, mert mennek az árak. Az bizony súlyos gáz lenne, ha elkezdenének éhenhalni a magyarok - de erre a lehető leghülyébb válasz az áfacsökkentés. Csináljon tehát a kormány mást: érje el, hogy meg tudjuk venni, amit muszáj, akkor is, ha drágább lesz. Tegye lehetővé, hogy ez a kivételes, szentkoronás,  tökig Nobel-díjban tapicskoló nemzet termelhessen olyasmit, ami többet ér holmi buta nyersanyagoknál, amik csak úgy jönnek a földből.

Ennek a törekvésnek legfőbb ellensége az, amit elkúrásnak nevezünk. A fedezetlen adócsökkentés, az alanyi jogú támogatás. Olcsított gázár és családi pótlék az iparmágnásnak és a bankvezetőnek, a feleségüknek három év gyes, meg támogatott benzin a bölényvolvóba. És olcsó hús mindenkinek.

Híg lesz a leve, és büdös.



Címkék: fidesz gyurcsány magyarland

1180 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr41561567

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem értek hozzá, de ... 2008.07.11. 15:52:50

Politikai matematika MagyarországonA munkavállalási korú népesség gazdasági aktivitása nemenként:portal.ksh.hu/pls/ksh/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/tabl2_01_03i.htmlA köztisztviselők és közalkalmazottak létszáma a költségvetési intézményekben:portal.ksh.…

Trackback: Nem értek hozzá, de ... 2008.07.11. 02:40:03

EnergiaAlapok:Energiából kevés van. Ezt még az óvodás is tudja. Egyre többen vagyunk a világon. Ezt is nagyjából mindenki tudja. Érdekes módon a két axiómát közös síkra hozni még komoly embereknek sem megy.Rövid gondolat menet:A világ folyamatosan energiá…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dehogynem,ahogy megbuknak végre,azonnal kezdik az áskálódást.
népszavazás,pl hogy legyen ingyen a sör.


mert tuod,az eü és a sör egyenértékü dolog
ha konvertálni lehetne ezt a fröcsögő gyűlöletet, ami itt tombol, abból egy olyan alternatív energiaforrást lehetne kerekíteni, ami sitty-sutty megoldaná a gáz meg az üzemanyag drágulásának problémakörét.
ha valakit tényleg érdekel a legfőbb probléma,a miértek,olvassa el ezt(amig nem törlik)

hjem.get2net.dk/hamv.laz/DrDrabikMNB.html

Mert a távfűtés árának emelkedésére se jó válasz az ÁFA csökkentés.
Hogy értsd, az ÁFA csökkentés kb. olyan, mint amikor hőlégballonból kidobod a ballasztot. Ereszkedsz, kidobod, egy darabig emelkedni fogsz, de az üres gázpalack problémáját nem oldja meg, a levegő lehűl, és menthetetlenül földetérsz.
Azzal a különbséggel, hogy itt a ballasztra még szűkség van.
Továbbra is ezt tudom javasolni:
index.hu/velemeny/olvir/bold4200/


Ez az ország nincs abban a helyzetben, nagyon baloskodjon, ide komoly neokon-jellegű beavatkozások szükségesek.

Egy kormányzati negyed alapjában véve nem rossz és tényleg még megtakarítani is lehet vele, csak ezt is elqrták.

Egy tüntetés/felvonulás nem kerül 100 millióba, ha nincs pár ezer dilis. Erre nem az a megoldás, hogy akkor ne vonuljanak, mert az lenne csak a gáz. Megfutamodni néhány ezer huligán előtt. Jól néznénk ki, ha a huligánoktól kellene felvonulási engedélyt kérni.
De ez most nem érdekel.
nagykocsog komam igazad van, majd a fidesz jon es a szocik megszavaztatjak az ingyen sort mer azok olyanok. igaz sok embert nem tudnak mozgositani egy-egy nepszavazashoz, csak a szavazofulkekben vannak tobben a hiveik 4 evente, de nem baj, mer ugyis csalnak - hiszen tudjuk. a politika meg mar csak olyan hogy 4 evente nepszavazni is kell, mer az olyan jo dolog. hanemaztan hallod-e mi lenne ha egyszeruen betiltanank a buzisagot, ahogy az index cikkeben is fel-felmerulget? akkor a 100 millio elmehetne a magyar garda koltsegvetesere, azok meg ugyis minket vedenek nem? tiszta sor. majd te meg en, meg a jo politikus bacsik eldontik hogy kinek milyen ugyben van joga felvonulni, volt valami szocializmus nevu rendszer, ott is igy volt, csak nem erkolcsi hanem politikai alapon, hat hajra, azt a vilagot ugyis sokan visszasirjak, miert nem hozzuk vissza nosza! ami a vedett ellentuntetoket illeti a MG hosok teren tortent felvonulasat illetoen, nos en ugy tudom hogy a rendor az mar csak olyan hogy a bekeset vedi, a verekedot meg elkapja. juhejj!
,,Megfutamodni néhány ezer huligán előtt"

Lord_Valdez, néhány száz van csak. Persze feltuningolva ezres nagyságrendűnek is tűnhetnek.
,,Amúgy meg sztem Megyó csinálta vissza az alanyi jogú családi pótlékot, OV-nál iskolában járáshoz volt kötve, és ő a hangsúlyt az adókedvezményre tette, és a mai napig preferálják a családi adókedvezményt."

Jaja, emlékszünk még - ugye mindannyian?? - , hogy visított Kósáné diszkriminációról. Ami fura, hiszen a gyerek tanköteles 16 éves koráig. Tehát a tv betartása esetén mindenki megkapta a manit, aki meg rosszalkodott ,pl. gyerekcipő helyett piát meg cigit vett, emiatt nem küldte okt. intézménybe a gyerekét, az nyilván beállt a bömbölő-visítozó kórusba. De a szavazófülkébe tuti elment, főleg, ha még egy kis száraztésztát is kapott érte.
"Ilyenekért"? Milyenekért? Na. Nyögd már ki ami valóban a szíveden van. Ne kerülgesd szégyenlősen a forró kását.

Útálod azokat akik nem dőlnek be a hozzád hasonló disznók gyomorforgató dumájának? Vagy csak akkor ha zsidók?

Az, úgye, fel sem tünik neked, hogy engem kurvára nem érdekel milyen felekezethez tartozol te meg a rád hasonlító többi gazember. Elég azt tudnom, hogy egy beteges elméjü gazember vagy. Neked állandóan viszketegséged van abból, hogy ki a zsidó. Észre sem veszed, hogy magadat bélyegzed meg evvel a beteges rögeszmével.

Tudod mit, röfi, nyugtalanítana, ha Te meg a hozzád hasonló söpredék nem útálna. Ezt veheted készpénznek, mert akkor tudnám, hogy nem a tisztességes emberek oldalán lennék.

Van még hazugságod hajszálgörbítés és más ügyekben?

Azt meg csak reméled, hogy nem szeretek itt lenni. Egyáltalán nem "szar" itt lennem - sőt. Ímádom szülőföldemet, hazámat. Azért emelem fel a hangom a Nekem megadatott kis lehetőségeken belül ezen nép, az én népem megrontói ellen.

Jobban szeretem ezt az országot mint az összes gárdista csőcselék, vagy Te (nagyjából ugyanaz). Volt választásom és ezt választottam. Sőt, év végén a lányom is jön, végleg. Nem félünk a gárdától, nem félünk az InKal-tól, nem félünk senkitöl, mert azok a régi szép idők már elmúltak, gondolom legnagyobb bánatodra.

Egyre többen vagyunk akik azt kívánják, hogy egy normális, nyugodt, békés Magyarországunk legyen. Te meg csak menj tojást dobálni a barátaiddal. Meg esztelenül hablatyoléni itt vag máshol. Meg cigányozni. Meg zsidózni. Meg komcsizni. Meg libsizni. Még csecsemői szinten gagyogni. Meg gárdázni. Meg hazudozni. Maradj a színvonaladon. A béka segge alatt. A söpredékkel. Mert Te is az vagy.

További kellemes gyűlölködést és útálkozást kívánok neked és szeretteidnek. Így jó, mert ez vagy.

"Maradj a színvonaladon. A béka segge alatt. A söpredékkel. Mert Te is az vagy."

Tosznak jön haza az ilyen kekec ember... Bakker, mozzie, ez nem a nyilvános gyűlölde, ez csak egy blog...

Tedd már túl magadat ezen a téveszmén. Jobbulást.

P.
In honorem Zsanett, - a fitymakötényen bodegázó ármánysüvölvény:

Olcsó húsnak HIV a leg-e!

:o)
jobbulást kívánsz mozzienak?

ahhoz át kéne operáltatnia a zagyát, hogy kibírja közöttünk...
ő a nyugodt toleráns többség,ugye?
Van fogalmad rola mit jelent a “tolerans” szo, vagy csak dobalozol vele te nagy hazafi?
gondolom ez a stilus lehet amit képviselsz,nem?
Mintha nagyon elszaladt volna veletek a disznó.
Most kielemezhetnénk, mi is a zsidózás pontos definíciója, de valóban érdemes lenne?
Látom a szokásos szép termés van ma is.
Anyázás, a történelem átírása, szerecsenmosdatás, pártlapok "objektív" infromációinak felböfögése. Az egyetlen meglepetés csak malac neve:).

Ja, hogy on-ban is legyek, a topik témájához kb. ugyanazt tudnám írni, amit Lord és prc (meg biztosan többen is) leírt.
igen az a stílus, tanuld csak meg szépen, hogy te is normális tagja legyél a közösségnek kisfiam
szevasz
nagyköcsög 2008.07.14. 13:07:51

Biztos, hogy azoknak kell védeni egy egészségügyi intézményt a privatizációtól akik közül ez egyik eladta a másiknak egy városi rendelőintézet működtetését?
Hogy hűek legyünk a tényekez is:

"Naszta · ertekel.blog.hu 2008.07.14. 13:12:04
.. - Mikola István KDNP-s.

Csak szólok. :)"

Csak szólok, hogy Mikola először is a Nemzet Orvosa (ahogy lapi már nagyon helyesen megállapította:)), másodjára viszont nagyon is FIDESZ-es.
Csak volt KDNP-s, aztán jó megélhetési politikusként dezertált egy perspektivíkusabb pártba.
Egyetlen pillanatig sem vagyok toleráns a sötét, gonosz söpredékkel, a hazugokkal szemben. Viszont nagyonis nyugodt vagyok, mert, úgy nagy általánosságban, a tisztesség felülkerekedik a aljasságon.

Aki meg kekeckedésröl, meg gyűlölködésröl elmélkedik, próbálja megvizsgálni mindkét oldalról a dolgot. Amig ezt nem teszi, tojok a véleményére.

S, nehogy már mások mondják meg nekem, hogy hová és mikor menjek, hogy élhetek-e az én országomban. Nem szabad a pálya már, fiúk.
by the way hótmindegy hogy az a faszkalap melyik párthoz tartozik
nem.
ha rajtam múlna ki is zárnám rögtön a pártból.
de szerencsére nem vagyok tagja ennek ,szóval lexarom mit tesznek,nyilatkozgatnak,határolódnak el.

csak az jutott eszembe,hogy hasonlóan kezd alakulni a történés,mint 2006-ban,ahol a fityesz fura módon sajátmaga alatt kezdte vágni a fát.
mintha ismétlődne megint
balage:
fogd meg a kezem kérlek,és vezess.
mond meg mi,ki a normális szerinted,és ha gondolod nevelj át,vigyél táborokba is.
hogy visszájára forgasam:

"S, nehogy már mások mondják meg nekem, hogy hová és mikor menjek, hogy élhetek-e az én országomban. Nem szabad a pálya már, fiúk"
"úgy nagy általánosságban, a tisztesség felülkerekedik a aljasságon."

De ehhez sajnos néha 10 és 100 évek kellenek:(
csúsztatni ügyesen tudsz gyerek, büszke vagyok rád, s nem is vártam mást. vezessen téged a magyar gárda, épp oda ahová való vagy
Kitenné Mikolát a Fidesz...
index.hu/politika/belfold/mistvanfid07/

Szerintem ezt már 2006-ban kellett volna. Vagy még előbb. Vagy már eleve be sem kellett volna venni a buliba. Bajkeverő.

Mikola kipakolása okos húzás lenne. A következő személy akin el kellene gondolkodniuk, meg maga Orbán Viktor. Szerintem többet árt, mint használ a pártjának. És most elsősorban nem a kiszivárgott előadására gondolok.

szóval ilyen a tolerancia.
köszönöm
"A következő személy akin el kellene gondolkodniuk, meg maga Orbán Viktor. Szerintem többet árt, mint használ a pártjának."

Most hogy mondhatsz ilyet!?
azt mindig úgy szerettem,amikor a cociknál ég a ház,rögtön elkezd gondolkodni a "nyugodt többség",hogy a fideszben kit kéne leváltani.

gondolom ez is a normális kategória egyike
hát végülis igazad van nagyköcsög. elvesztette a fidesznek a 2006-os választást, maradhatna még egy kicsit. én mellette vagyok
mellettem ne legyél:)
még megrontanálak;)

maradj inkább a partizánszövetség..őőő....na,illetve a jogutódja, az antifax barátaid között;)
nagyköcsög

A sakkban is van olyan,hogy vezéráldozat.
?-)))
Mit nem lehet ezen érteni?

van persze.

de nem parasztér cserélnek vezért:D
"A sakkban is van olyan,hogy vezéráldozat."

De Vezénylő Tábornok az nincs.
Nagyköcsög

A toleranciára mozzie kolléga a legjobb példa.
Ma 3 darab hsz-t bírt beírni, és keresem azt, h melyik nem fröcsög a gyűlölettől.

--------

balage,

te meg nagy csalódás vagy, a humorod elment, és ócska antiszemitázós szöveggel jössz már majdnem mozzie szinten. Szedd össze magad a pár nappal ezelőtti balaget szeretném olvasni.

---------

Amúgy meg mozzie elvtárs, ha egyszer te magad jelented ki magadról, h magyar zsidó vagy, akkor engedtessék meg már, h azt mondjam, h a mai 3 hozzászólásod tökéletesen kimeríti a zsidóság elleni uszítás fogalmát, bár te sztem fel sem fogod, h én most miről beszélek.
www.youtube.com/watch?v=dhkjo_ReRVs

a cociknak mióta világ a világ egy baja van.

hogy képtelenek olyan jelöltet választani,aki orbánnal versenyképes lenne.

ezért visszatérő téma ez folyton.
valahogy elakarják tüntetni,de jóideje képtelenek rá,csak buknak a főmajmaik.
nagyköcsög

Az utolsó hsz-ed végleg megerősített abban, hogy te valamiféle virtual reality-ben élsz.
Azon kívül, hogy ide kommentelsz, csak MN és HírTv?
igen,meg persze a számláimat is olvasom.

ha ténleg ennyit értettél belőlem,akkor bocs
húzd rám valamelyik "beültetett"sablonod(náci,jobbos,orbánista,mélymagyar,stb)
Csak zsidózz és hazudozz tovább. Disznótol mi mást varjon az ember?

A köcsög meg . . . egy köcsög. Remekül definiáljátok magatokat mindketten.

Mégegyszer, hogy Ti szellemi fogyatékosok is megértsétek - a legpicinyebb tolerancia sincs meg bennem a tisztességtelen, hazudós söpredék iránt.

"Elvtárs" pedig az Édesanyád. Tiszteletem!
Shore

Pár napja keresem a magyarázatot néhány dologra, és senki nem adta meg a választ:

1. Miért lehet a németeknél 7%, az angoloknál 0% a kedvezményes adókategória? Ők is demagógok?

2. Hogy lehet az ország pénzügyminisztere az, aki az összes élelmiszer áfabevételével számol ki kb. 300 milliárd kiesést (mai Napkelte), miközben csak alapélelmiszerekről lenne szó, s ezt a számolást már Gráf is cáfolja? Kováccsal is ütközik, aki mint tudjuk, adóügyi biztos az EU-ban.

3. Az áremelkedésekből befolyt áfatöbbletet miért nem lehet visszaosztani, ha egyszer a költségvetésben nem kell elvenni sehonnan sem, mert az árnövekedésből keletkező áfa többletbevétel a fedezet?

off

4. Miért van az, h 10 éve van melegfelvonulás, de csak 2006. ősze óta történik botrányokkal?

on

5. Ha alapélelmiszer áfát nem akarnak csökkenteni a többletbevétel terhére, akkor miért ne lehetne a távhőnél csökkenteni, ami szinte kizárólag a csóró rétegeknek hozna? Elvégre balos kormány van, vagy nem?

Üdv.
mozzie

Megvan a 4 uszító beszéded mára, ami gyűlöletet kelt a zsidók ellen.

Már kezdek arra gondolni, h te nem is zsidó vagy, hanem egy provokátor, aki ezekkel a szövegekkel akarja lejáratni személyében a zsidóságot, amit te magad vállaltál fel oly büszkén, és tán oly hazugan.

Mondom, nagyon gyanús, te egy náci provokátor vagy és most gyűlölködéssel uszítasz?

No nem engem, mert én mondtam, csak kiröhöglek és szánalommal nézlek, de bizony mondom néked, ha bennem annyi tolerancia lenne, mint benned, ezektől a hsz-ektől nagyon megutálnám a zsidókat.

Próbálok folyamatosan Woody Allenre gondolni miközben olvaslak, h rájöjjek, nem olyan a zsidóság, mint ahogy azt te képviseled itt...

Folytasd!:-P
én is igy gondolom,csak más irányból:

"Mégegyszer, hogy Ti szellemi fogyatékosok is megértsétek - a legpicinyebb tolerancia sincs meg bennem a tisztességtelen, hazudós söpredék iránt"

most toleráns voltam,vagy náci?

ma ez csak nézőpont kérdése?
nagyköcsög

"igen,meg persze a számláimat is olvasom."

Jobb családokban fizeni szokták.


malac

Inkább a név változásodról mesélnél:)

De:

1. Csak az utolsó 100-150 kommentet olvastam, ezért nem tudom mik ezek a számok, miért jöttek be, de csak ismételni tudom magam, hogy már néhány előttem szóló leírta kb. azt, amit erről az ÁFÁ-s dologról gondolok. (A hőlégballonos példát pl. kifejezetten irigylem)

2. Ha csak ez lenne Veressnek a legnagyobb bűne!

3. Hogy legyen miből a következő FIDESZ kormánynak "jól" kormányoznia:).
Viccen kívül pedig azt gondolom, hogy ha az államnak hirtelen kétszer ennyi bevétele teremne valami csoda folytán, akkor sem kéne ÁFÁ-t csökkenteni, sokkal inkább adósságot.

4. Ebben a kérdésben nem értek veled egyet. Szerintem nem olyan szimpla a dolog, hogy ez csak és kizárólag Ösződ és Gyurcsány bűne. A droidok megérezték, hogy a van bizonyos társadalmi támogatottságuk és így nehéz őket visszazárni őket oda, ahová valók.

5. A távhő tényleg drága, de az ÁFA csökkentés helyett a pénzt inkább a fogyasztás csökkentésére (hőszigetelés, modernebb rendszerek stb.) kellene fordítani. Minden szempontból (közgazdasági, környezetvédelmi) jobb lenne.
újat kérdezek:

kovács lacibá szerint engedi az unió csökkenteni az áfát,vörösjani szerint nem.

most ki hatudik?

(persze hogy orbábviktor,csak a hüje nem látja ugye)
Jééééééééééééééééééééééé, bazmeg, most jövök rá, h ez a hülye a disznó(hús) mivoltom miatt köt belém!

Jéééééééééééééééé:-))))))))))) LOL

Idefigyelj te üldözött ausztrál!

Olvasd el Milne Micimackóját, amit ráadásul Karinthy fordított, akit szintén nagyon imádok én, a rohattfasisztanácipribék.

De esetleg olvashatnál Radnótit, lenne mit tanulni tőle is!

Soroljam még? Képben vagy?
shore:
bár nem állitom hogy jobb családból származom,de mielött befizetem azért elolvashatom?
Te nem igy szoktad?

azzal,hogy belevered a panelprolit milliós adósságba,még nem fogja a távhő csökkenteni a dijat,hanem szokás szerint(irogatták ezt néhányan) benyeli.

akkor ez a támogatás kit is támogat?

ha kifizetnéd az ország összes adósságát tiz évre előre,max megduplázódna..

nézzz utána hogy alakult 18 éve a fizetés,és mennyivel emelkedett ezután mégis.

"Próbálok folyamatosan Woody Allenre gondolni miközben olvaslak, h rájöjjek, nem olyan a zsidóság, mint ahogy azt te képviseled itt..."

Azt jól teszed, hisz a Woody Allen köztudottan A ZSIDÓK FELKENT KÉPVISELŐJE.
Szerencsétlen tyúkeszű csokker.
malacka96

Te "rohattfasisztanácipribék", úgy látom hamarosan élcelődés alapanyaga leszel.

Vagy más.
államadósságról:

André Kosztolányi, a nyugati gazdasági világ egyik legismertebb, "tőzsdepapának" becézett pénzügyi szakértője, 1990 nyarán Budapesten tett látogatása alkalmával a Magyar Hírlap munkatársa kérdéseire a következő válaszokat adta:

"- Na, de mi lesz a 21 milliárd dolláros adósságunkkal?

- Ez csak számbeli sokaság, de végeredményben nem játszik szerepet, mert úgysem lesz visszafizetve...

- Bár szándékunk épp a pontos törlesztés. Tegyük föl, hogy nem fizetünk vissza semmit. De mi lesz a többi országgal, ha azok is kijelentik, hogy nem fizetnek vissza semmit?

- Némi túlzás azt mondani, ha kijelentik. Ezt nem kell kijelenteni. Mindenki tudja, hogy nem fizetik vissza a tartozásukat és soha nem is fogják. Slussz. Maga szenved attól, ha a nagybankok nem kapják vissza pénzeiket?

- Nem.

- Na látja! Mi lenne, ha az adósállamok egy nap, valami csoda folytán, rengeteg pénzhez jutnának, és következő reggel letennék az asztalra összes tartozásukat?

- ??

- A legnagyobb katasztrófa! Mindez olyan gigantikus inflációt eredményezne, hogy belebolondulna a világ. Ennek a rengeteg pénznek vannak konzekvenciái, de nem előttünk, hanem mögöttünk. A kiadott kölcsönöket ajándékként kell tekinteni. Az adósságot a kormány nem fizeti vissza, és az élet megy tovább."
Shore

Korrekt válaszok, de

- Németország, Anglia, kik sokkal gazdagabbak, s mégis alkalmazzák, arra se te, se mások nem tudnak épkézláb magyarázatot. Én az összes hsz-t ismerem, senki nem magyarázta el, h ott miért lehet, itt miért nem.

- Érdemes elolvasni több hsz-t, egész érdekes dolgok is voltak. Komolyan!

- Én nem állítottam, h kizárólag fletó miatt, csak azt, h kurva nagy része van benne, mivel átlépett egy européer normát azzal, h nem mondott le egy olyan esetben, mikor minden más kulturált országban lemondtak volna. Innentől kezdve pedig a bunkótahó is joggal érezheti, h neki sem kell gátlásosnak lenni, hisz ebben az országban úgysincs következménye semminek. De igazad van, nemcsak ő tehet róla, de nálam ő a legbűnösebb abban, h morális káoszt teremtett, miközben érdemi problémákat nem oldott meg.

- A távhő problémára sürgősen kéne reagálni, mert mindjárt itt a tél, és nem hiszem, h hirtelen szigetelni lehetne minden panelt, pláne hogy abban is van önrész. De tulajdonképpen már évek óta nagyobb erővel kellett volna ebbe az irányba hajtani a népeket. Most már kicsit késő, de ez valóban jó út... és emellett még kaphatnának áfacsökkentést is:-))

- Névváltoztatás oka:
Az új ágyon így kényelmesebb:-)))

Üdv.

Nem ambicionálom, hogy bárkit képviseljek.

Senki nem üldöz.

Radnótitól tovább lehetett volna "tanulni", ha a mostani csőcselék elődjei nem pusztitják el.

A "hülye" meg az Édesapád. Családi vonás.

Köcsög - náci, ha úgy tetszik és ha már annyira imádod a jelmeznácikat.
De sok zavart elméjű hozzászóló van!
T. mozzie!

Hogy jönnek ide a családtagok? Idióta barom!
nem imádom őket,sőt
nem is láttam itthon még igazit.
a műviekkel,az államilag támogatottakkal meg nem foglalkozom.

országimázs szekeres-jelcin-imrével:

www.youtube.com/watch?v=8ubC6_XM5UI
Kedves Donboy!

Hagyjad, mozzie észre sem veszi, de magát égeti. Én élvezem;-)))

Üdv.
----

Írj még, te, te tiszteletre méltó "magyar zsidó"! (Az idézőjel oka: ő határozta meg magát így...)
azért tényleg aggasztó,hogy ilyen mélyen beágyazták mára a félelmet egyesekbe.

mindenhol ellenséget látnak,csak ott nem ahol valóban van.

Na jó. Remegek az operett náciktól való félelmemben.

Nagy a jó Istenke állatkertje és ma nyitva hagyták a ketreceket.

Viszlát.
viszlát.
azért tudd,szeretünk
még akkor is ha kirekesztessz minket
az adókat két különböző országban csak úgy lehet összehasonlítani ha az egész adórendszert összehasonlítod

például angliában van fejadó nálunk meg nincs és lehet hogy egy angol poston éppen most dühöng piglet96 hogy ha a magyaroknál nincs fejadó akkor náluk miért van

az adóelvonás és a szociális rendszer összefüggéseit pedig már ezerszer megtárgyaltuk
Neeeeeeeeeee, kérlek mozzie ne menj el!
Könyörgöm, írj még!
Isszuk szavaid, és annyira on-ban is vagy!
Lécci, léccike, léccili!

Még, még, még, ennyi nem elég!

Nagyköcsög,
mi lesz most velünk?
Megyek, kibontok egy százas papírzsepi csomagot. Kérsz belőle?
prc

:-)))

A piglet96 nem én voltam, én a francia oldalakon nyomom cochon96 nicknévvel.

Figyeljük az Echon ez ügyben Csaba Lászlót!

Bye
mi lesz.
átveszem én a kormányoldal szerepét:

na,válaszolj kisnáci:D

az az igazság,hogy tudd Te dobáló fasixta,..igazából feri már ment volna bejelenteni hogy a 20%-os áfákat leviszio a kormány 5%-ra.
De ez az ocsmány nyomorbadöntő orbán megelőzte,összehivta a sajtót,és követelte a csökkentést.

Szegény ferink belegondolt:
1.ha most meglépi a csökkentést,akkor ez a populista nácivezér népszerübb lesz megint mint ő

2.belegondolt felelősen az ország jövöjébe,és látta amint viktor tönkreteszi az országot ha hatalomra jut(mert csak ez érdekli,tudjuk)

megelőzendő ezt a katasztrófát,nem engedi hogy ennek a demagógnak növekedjen a népszerüsége,és más véleményt volt kénytelen képviselni,hogy a népet,az istenadta népet megmentse a második mohácstól.

na,mostmár érted?.

nem szivesen és siró szemekkel,de
prc

adórendszer

Most már csak azt nem értem, h ha 27 eu-s országból Belgium után 2. helyen állunk elvonásban, akkor hogy van ebbe beágyazva egy olyan áfa, ami jóval magasabb, mint az alacsonyabb elvonású németeknél?

Összezavartál, de rendesen:-)

---------

Ki ez a Csaba László mellett?
mit nemértesz?

az a baj hogy fölzabálunk mindent,dolgozni meg senki nem akar:)
Mozzie,

te szopni jársz ide...

:o)))

"Aki meg kekeckedésröl, meg gyűlölködésröl elmélkedik, próbálja megvizsgálni mindkét oldalról a dolgot. Amig ezt nem teszi, tojok a véleményére."

Mi a pálya, barom a főnököd és nem tudod levezetni a feszkót?

Na... csak szép szolídan... elvégre nem vagyunk otromba állatok...

Üdv,

P.
ja
csatlakozom.

nicsak,itt egy sotoba müveletlen buta náci:

www.youtube.com/watch?v=Ro9mw3a3x9c

feltételezem ilyenre gondolt horn-dunába lőtték a szüleimet 1955-ben a nyilasok-gábor
ON

Asszem, a reformereknek nevezett gyurcsányisták (respect az except-nek) attól lennének boldogak, ha a kormány 35%-ra emelné az élelmiszerek áfáját.

Legalábbis ez látszik a hsz-ekből.

Hadd fizessünk még többet a magyar államnak -> a hitelezőinknek.

Vigadj, magyar! Lesz még gázár-, lesz mág áfa-emelés!

OFF

nagyköcsög,

folytasd!!!

Üdv,

P.
OFF

Ezzel a mozzie-féle üldözési mániával az a bajom, hogy ha tényleg belülről fakad, az kezelést igényelne, ha ne, akkor megélhetési rettegő, attól meg feláll a...

...szőr a hátamon.

Sok csúnya fasiszta, hogy megverték a Fekete Pákót is. A Járóka Lívia is hogy megszítta, a Farkas Flóri dettó. Jól megverték őket. Dajcs Fan-Thomas is ki van rekesztve a jobber pártból.

Húdefasisztaintoleránsország ez.

Na de majd gyünnek a reformerek és behozatják velünk a lemaradást.

Bazmeg, pincérnemzet lettünk. Megmondta az a dagadt hülye kollaboráns drámatagozatos.

P.

ON
csak 35?
miért?
az üzemanyagon több van,nem?

ha azt elbirjuk....áfában a jövő
mármint adó

mielött belekötne valaki
"ha azt elbirjuk....áfában a jövő"

Régi kocsmai szlogen:
Nem az a tökös aki üt, hanem
aki á'jja!!

!-))
"nagyköcsög 2008.07.14. 21:07:25"

Mintha ez a fasisztoid-humanoid-droid nem ö...öö...- zött volna annyit a riport közben, mint a nagyformátumú-nagy orgánumú-nagyorrú reformer az ominózus, szí-en-en-es interjúban ....
Pörfekt pörölt.
jó,hát bocsásd meg neki.
ő végülis csak egy tudatlan,fizetett náci utca örjöngő.

nem lehet akkora nyelvmester mint a nagy előd,vagy maga a mostani isten:

www.youtube.com/watch?v=6qqusM8u0rE
malac
Heim Péter, az Aegon alapkezelő vezérigazgatója.
Ööööö....ööööö....öööözni csak szépen, ahogy a csillag megy az égen, csak úgy érdemes!

www.youtube.com/watch?v=wrTn2bbFDhs

Felhívom a figyelmet a 9-15 másodperc közötti rész nonverbális kommunikációjának rendkívül progresszív, reformer megnyilvánulásaira!

---------

prc

THX:-)
Magyarország miniszterelnöke egy komoly, megfontolt ember. Igazi országvezető, aki kötelességének érzi a népet nemcsak boldoggá tenni, de még szórakoztatni is.

www.youtube.com/watch?v=hdZ23WKTskM&feature=related
Mifaszért kellene félni a nácziktól,
itt az ellencsapás:

nacivadasz.blogspot.com/
Kedves ÁFA csökkentők! (távfűtés és élelmiszer megszállottak egyaránt)

Az ÁFA csökkentés Magyarországon rossz irány. Örüljünk, hogy legalább az ÁFA-t (nagyrészt) megkapja a költségvetés.


Kedves Liberálisok!

Nem lehetne elintézni hogy az állami tulajdonú földeket kedvezményesen kiárusítsák? Munkahelyet is teremtene, a globalizációt is segítené, mi kell még? (Szerintem van olyan jó mint a Mercedes.)
És én is mennyivel jobban járnék!


mozzie

"Nem félünk a gárdától, nem félünk az InKal-tól, nem félünk senkitöl"

Na ezt ismételgesd csak folyamatosan, és még tedd hozzá:

"Sikeres vagyok, a fény nekem született. Nem engedem hogy elvegyék az életem, nem engedem hogy a saját pincémbe zárjanak, ráadásul napról napra szebb, erősebb vagyok. Az univerzum energiái bennem találkoznak."

Ezt szoktam felírni az aljának, állítólag segített rajtuk, valószínüleg rajtad is fog. Hajrá Testvér, Jézus benned van, keresd a fényt!

nacivadasz.blogspot.com/

na bazmeg. asche zu asche. zsák és foltja. de mi a kurvaanyjukért nyitnak nekem külön linkfalat?
megeggyeztünk.

Viszont majd választások elött is jusson eszünkbe hogy rossz az áfacsökkentés,és akkor is tiltakozzon,érveljen majd a magát baloldalnak nevező békés toleráns tömeg.
és aszerint szavazzon

Hát megnéztem azt az oldalt...

Néztem-néztem vagy öt percig, egy helyen a kommentekbe is beleolvastam, de sztem ez átbaszás, paródia....
Mert azt még feltételezni sem merem, h komoly... habár lenne rá okom az OPNI bezárása okán

Nah, inkább aludjuk át a náciveszélyt.
" de mi a kurvaanyjukért nyitnak nekem külön linkfalat?"
fekete-fehér ?
hm, nekem is kellenek kanjik a nevembe :)
nálam FF alatt nem látszik, úgyhogy ne fáradj.
Hát, nagyköcsög, én nem csodálkoznék, ha - amennyiben nem ússzuk meg, és visszatér - Viktorbá' (addigra az lesz) simán megépíttetné a kormányzati negyedet. Ugyanis sokkal olcsóbb lenne az állami ügyintézés. De abszolut szép lenne a Kopaszi gát körülre tenni, és elektromos motorcsónakokkal süvíteni a Parlamentbe: biztonságosan védhető, nagyívű dolog lenne, kicsit megnőne az ázsiónk Európában.
nacivadasz-ról: ezt kérdeztem pár napja, hogy végre nem kéne-e összegyűjteni ezeket a rohadt mocskokat egy lapra, névvel, telefonszámmal, címmel, a retkes pofájukkal, ahogy ők csinálják. Persze, Árpád, tudom, nem kéne a szintjükre süllyedni, de - és ezt vegyék fenyegetésnek - ha bármelyik családtagomat baj éri, annak vége! Arról meg, hogy a rendőrők mikor lőnek élessel, már nem is kell vitatkozni lassan.
malacka96, te tanár vagy, komolyan? Rasszista tanár? Fúj! Az, hogy buta vagy, minden hozzászólásodban ott bujkál (bocs, egysíkú gondolkodású, így szebb!), de az nem gond, gondolkodjanak a nebulók. "Szegény 10 milliárd, ami az eleve elvetélt ötletű kormányzati negyedre elbaszódott, az minimum két népszavazásra lenne elég majd a fidesz kormány idején, ha egyáltalán képesek lennének a szocik mozgósítani bármilyen kérdésre is 4 millió szavazót." És még csúnyán is beszélsz?! Csak kérdezd meg a népet, akarják-e, hogy ezután ne kapjanak 100 EFt-nál nagyobb költségtérítést a Fideszesek, hipp-hopp ott lesz a 4 millió!
malacka: "- Én nem állítottam, h kizárólag fletó miatt, csak azt, h kurva nagy része van benne, mivel átlépett egy européer normát azzal, h nem mondott le egy olyan esetben, mikor minden más kulturált országban lemondtak volna. Innentől kezdve pedig a bunkótahó is joggal érezheti, h neki sem kell gátlásosnak lenni, hisz ebben az országban úgysincs következménye semminek. De igazad van, nemcsak ő tehet róla, de nálam ő a legbűnösebb abban, h morális káoszt teremtett, miközben érdemi problémákat nem oldott meg."
Hát pedig ez is faszság: a nácik kb ugyanennyien végig jelen voltak, Antal idején is, Horn idején is, Orbán idején is, stb, keress utána - én erre nagyon érzékeny vagyok, egy ideig vezettem is ilyen oldalt, csak már hánytam, ha újabb kopaszt kellett betennem. Fletó nem lépett át semmilyen normát, maximum csúnyán beszélt, azt profi reklámosok vágták olyanná, meg az Orbán uszított hetekig (pl Vekker-viktor), ettől lett a káosz - persze a rendőrök töketlenkedése is rásegített, az elején kellett volna összeszedniük a társadalomra veszélyes tagokat. Ja, a független bíróságról, mint megkérdőjelezhetetlenről ne is beszéljünk. Az érdemi problémákon mit értesz? Mert én pl tegnap egy olyan autópályán jöttem haza, ami 2002-ig nem volt (tudom, helyette megépült a Nemzeti. Hö-hö)
ursu doki,

ide hiába jössz agyat mosni...
Úgy mosok én agyat, ahogy doki vagyok... és ebben mi az agymosás? Tán nem igaz vmi?
lapi még 12-én valamikor 19-kor: most olvastam, majdnem teljesen tökéletes történelmi összafoglaló. És ott a nácizás kilencvenvalahányban, a demagógia végig, ami mára tökéletes uszítássá vált, lassan az ország jelenthetné fel Viktort folytatólagos nemzetgyalázásér, vagy mi.
Szóval ez nem agymosás, csak földhözragadt, előrelátó gondolkodás-próba, és minden épkézláb kritikát megfontolok. De az, hogy a zsidók miatt nincs pénzem, a cigány meg ellopja, az nem kritika, az faxság.
Jó éjt!
Dursu.

Ha olyat mondasz ami kellemetlen tény egyesek számára, akkor minimum amit elvárhatsz, hogy agymosással gyanúsítanak a rezidens Nobel Díjasok. Persze nem kell aggódniuk, mert agyuk mosásához, agy is szükséges. Hiánycikk.

Az pedig amikor a röfögő otthagyja a moslékos vályút is ideröffen "européer norma" ürügyén, hát, az már a rossz kabaré szinvonalán mozog.
"termelhessen olyasmit, ami többet ér holmi buta nyersanyagoknál, amik csak úgy jönnek a földből"

Lehet, hogy a számítógépen az AutoCadet nyomogatva nem látszik, de ahhoz, hogy _minőségi_ élelmiszer-nyersanyag bújjon elő a földből, ahhoz _sokat_ kell tudni és _sokat_ kell dolgozni.

Csak ennyit szerettem volna mondani.
Na szépen megkaptuk most,mi nácik.
Nem lehet hogy az urak nem azért félnek a "patásördögtől" mert szerintük náci(ezt is megmagyarázhatnák már,mitől van részükről démonizálva),hanem mert ha eltünik a mostani slepp,akkor oda lesznek a most bőséges megélhetést nyújtó csatornák?
Netán ez a valódi félelem oka?
Netán kell majd szerezni valami megélhetést utána?
egyébként én is úgy gondolom ahogy ti.
ilyenek ellen fel kell lépni mindenképp,a legnagyobb határozottsággal.
ezt a söpredék csőcseléket valóban ütni kell(ettvóna;).

(kár hogy akkoriban nem volt vipera,gumilövedék).

www.youtube.com/watch?v=nhnIaS9-nGE

Na öregem ez igen!

Egyesek azt mondják élesen, fogalmazol, hát nem!
Épp erre van szükség!
Mert az emberiség a sutyorgásból, a maszatolásból nem ért!
Azt gondolom , és tapasztalom, hogy van egy élősködő, nemzetnyúzó ,ingyenélő állam, akinek a hülyesége végett fogyunk, mi a magyarság!
A kisebb nemzet dacára az élősködők ugyan annyian vannak ,vagy még többen és hogy, magukat fenntartsák még jobban, nyúznak bennünket, amitől mi még kevesebben vagyunk, és még kevesebben leszünk ,mert az egyszem kisgyerekem megtanítom ,hogy ö se vállaljon ilyen körülmények közt ,max. egy kisgyereket és neki is tanítsa meg, hogy, ő se vállaljon csak max. 1.-et és így tovább, és a végén nem lesz nekik kinn élősködni. A kárpát medencét meg átengedjük a cigányoknak, mert ők meg jól tudnak szaporodni a mi általunk befizetett adókból nekik juttatott segélyekből! Csak azért kíváncsi leszek ,ha az adózni képes réteg eltűnik mit esznek a nemzet nyúzók ,meg a cigányok!
Ja !Én nagyon ,nagyon elutasítom a rasszizmust ,az írásomnak sem ez a felhangja !
Inkább az elkeseredés és a tehetetlen düh !
De azt is tudomásul kell venni ,hogy a történelemben nem egyszer az ilyen élősködő sleppeket előbb-utóbb kitakarítják!


Üdv .

Kisten.

süti beállítások módosítása