W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Tanár úr, kérem!

2008.04.14. 10:00 Tóta W. Árpád

Árnyékkormány kell, árnyékkormány kell ide!


Címkék: kampány orbán fidesz cikkajánló

947 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr53424540

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Res Publica 2008.04.14. 20:31:00

Pillanatnyi pártképcsarnokMSZP: új baloldal Gyurcsány Ferenc produkciója elsőrangú: az önjelölt miniszterelnök-jelöltek, erős mozgalmi, szakszervezeti és önkormányzati emberek, befolyásos nagytőkések és posztkommunista káderek egész garmadáját felsorakozt…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UjPeter:
"a Hollán Ernő utcában kapható szkinhedkoncertjegyek száma milyen összefüggésben van a magyar demokrácia állapotával, ...
Ennél én nagyságrendekkel komolyabb problémának gondolom, hogy a magyarság végleg elveszíteni látszik a paradicsomízű paradicsomért folyó csatát, sőt, az idén már a reteknek sincs semmilyen íze, csak harsogós, roppanó üresség. Na, ezt írjam meg, de nem merem."
Milyen szánalmas amikor valaki mindenki másénál fontosabbnak érzi a mondandóját.
Tanacs Istvan:
"Némi románellenességre a magyar közvélemény - amely nem könnyen emészti meg, hogy a románok ugyanolyan EU-tagok, mint mi - mindig kapható, ezért könnyű elfogadtatni, hogy az ottani kamionok rosszak, veszélyesek. A magyar szállító cégeknek is jól jön, ha hatósági balta faragja a konkurenciát. Így az egész nem egyéb, mint egy kormányrendelet által szentesített pénzbehajtás, amit buzgón végez az a hatóság, amelynek funkcióit ezen a szakaszon elvileg fölöslegessé tette a vámhatár megszűnése. A büntetés befolyik az úthasználati díj mellé a költségvetés feneketlen bendőjébe, de a veszély és a zsúfoltság nem csökken."
Tanacs istvan
"Ha nem az azonnali költségvetési bevétel maximalizálása volna a cél, hanem a balesetveszély csökkentése, a környezetbarát szállítás kialakítása, akkor ezeket a kamionokat nem megbüntetni kéne, hanem például jogszabállyal vonatra, hajóra terelni. Milliárdos költséggel építette a magyar állam néhány éve a bajai RO-RO kikötőt - kéthetente egyszer, ha használja egy-egy kamionszállító hajó."
N Kosa Judit:
"Habár a kényszer szülte, eddig a legutóbbi terv a legjobb. Tiszta sor: legyen mindenkinek ingyenes az első felsőoktatási év,"

remek, mar csak negy maradek evert kell kuzdeni, hogy azok is tandijmentesek legyenek!
:)
"az eredmények alapján megítélt ingyenesség rászorítaná a hallgatókat, hogy olyasmiért eszükbe se jusson fizetni, aminek később aligha vehetik hasznát."

ezt a demagogiat. ugyan honnan tudna a diak mirre lesz szuksege mikor az ezzel fogalakozo szakemberek se tudjak...
megy a konnyebb ellenallas iranyaba...
malacka69 Boldogok a lélekben egyszerűek, mert... · szenzor.freeblog.hu 2008.04.16. 07:46:00
-------
Hülye vagy, ember, és az is maradsz. Speciel pedig azt fogalmazta meg amit számtalan más gondol. Nem vitázol, nem érvelsz, hablatyolsz, sértegetsz, próbálsz humoros lenni (ebben csúnyán megbuktál), összehordasz mindenféle marhaságot ami kipattan a tökfejedböl. Egy pattanás vagy az Internet seggén.

Aztán mikor megkapod azt a stílust ami rád jellemző, akkor nyivákolsz a fasizmusrol. Ami már szánalmas is.

Csakis avval vagy elfoglalva, hogy rombold ezt a fórumot. Mivel ez nem az én fórumon, legyen ez az Árpi gondja.
mozzie

Kezet ráztál egy fasisztával... Annyit se vagy képes felfogni, h speciel szövege messze túlment a szimpla személyeskedésen, és véleményen. És még te akarod, h bárki határolódjon el bárkitől, mikor még olyanoktól sem tudsz elhatárolódni, h "genetikai hulladék" vagy "eltaposlak". Mozzie, ennek tizedét sem írnám senkinek, de menthetetlen vagy te is erkölcsileg. Szánlak. Jó kis precedens az ügy. Még egy blogban se képes a ballib oldal elhatárolódni az abszolut fasisztoid kijelentésektől.

Mozzie drága, én nem nyivákolok, csak felhívom a figyelmet egy jelenségre.

Szevasz, azt hiszem veled lezártam...
Bauer Tamas a kormanypolitikarol
"minden hazai és külföldi figyelmeztetés dacára csökkentették az adókat, vagyis az államháztartás bevételeit. Sok mindennek nevezhető ez a kalandorpolitika, de liberálisnak bizonyosan nem."
Ne félj! 2008.04.15. 21:22:58
Pantagruel

"az ország áztatja a seggét abban a medencében...

most meg a dugót is kihúzták.. "

Valóban, egyetértek: köszönöm a helyreigazítást.


Pascal & malacka69:

"Bárki aki következik, előveheti joggal az "én sem tudtam, hogy eddig ér a szar" szöveget. Feri előtt Feri volt, jól tudta és látta, hogy mit csinált és mi a pálya (de azt hittem ezen egy éve túl vagyunk már)"

Ez a legátlátszóbb, legcinikusabb indok, ami politikus vagy szócső szájából elhangozhat. Mert ha nem tudja, amit amúgy mindenki tud, vagy mindenkinek illene, de ha senki másnak nem, neki akkor is, akkor tökéletesen alkalmatlan.

Feri előtt nem csak Feri tudta, hogy meddig ér! - hanem "mindenki", aki gazdasági kérdésekben icpicit is tájékozott... és azt is tudhatta, tudnia kellett, hogy Ferivel vagy Vityával, de kötelező lesz kezdeni valamit a túlzott költségvetési hiánnyal, ami akkor épp Megyó sara volt.

Ferit megválasztották megoldó-embernek, de már fél év után sírt mindenki, hogy nem is olyan jó, két év után már a pokolba kívánják, és arról beszélnek, hogy a Maszop-Szadesz páros 6 éve nem csinál semmit... ami már az abszurd határát súrolja.

Mert - kérdem én - akkor miért választotta újra 4 év után, ha olyan elégedetlenek volt vele - az istenadta nép??!
Arról nem is beszélve, hogy ha valaki még a baj mértékével sincs tisztában, akkor talán ne tegyen olyan kijelentéseket, hogy felkészült a kormányzásra.
Disznóka - "Szevasz, azt hiszem veled lezártam..."

Ne csak igérd, tartsd is be :)

BTW, én nem taposok senkit se el, de ha már megint nem csöppennél bele a szokásos hazudozásba, akkor erre rá is jönnél. Szánalmas egy figura vagy. Csak pofázol, de érdemi beszélgetésre, vitára, érvelésre képtelen vagy. Esküszöm egy földigilisztában több gerinc található mint benned.

Fasisztoid? Röhej.
Na, Pantagruel, most majd megmondja a disznóka, hogy miért vagy fasisztoid, mert az sokkal könnyebb mint érvekre ellenérvekkel válaszolni.
www.mfor.hu/cikkek/Szlovak_csoda__magyar_bukta_____hogyan_csinaltak_.html?page=1


Pantagruel

"Ferit megválasztották megoldó-embernek, de már fél év után sírt mindenki, hogy nem is olyan jó, két év után már a pokolba kívánják, és arról beszélnek, hogy a Maszop-Szadesz páros 6 éve nem csinál semmit... ami már az abszurd határát súrolja."

Mi ebben az abszurd?
Csinált, csak rosszat. A semmi jobb lett volna.

"Mert - kérdem én - akkor miért választotta újra 4 év után, ha olyan elégedetlenek volt vele - az istenadta nép??!"

Az MSZP-SZDSZ rengeteget osztogatott,
ezért tudtak győzni. (Még az ÁFÁ-t is csökkentették választások előtt.)
Pantagruel;
"Mert ha nem tudja, amit amúgy mindenki tud, vagy mindenkinek illene, de ha senki másnak nem, neki akkor is, akkor tökéletesen alkalmatlan."
ez igaz, alkalmatlan allamferfinak.
de populista politikusnak akinek az a celja hogy ujravalasszak mar nagyon is alkalmas.
"mindenki", aki gazdasági kérdésekben icpicit is tájékozott...
en az atlagosnal tajekozott voltam, vagyok, d enem tudtam.
elhittem hogy duborog a gazdasg, mag pannon puma,
meg az is megfrodult a fejemben hatha igazak ezek a neoliberalis elvek...

"Ferit megválasztották megoldó-embernek, de már fél év után sírt mindenki, hogy nem is olyan jó, két év után már a pokolba kívánják, és arról beszélnek, hogy a Maszop-Szadesz páros 6 éve nem csinál semmit... ami már az abszurd határát súrolja."
pontosan!
hat nem abszurdisztanban elunk:))


"akkor miért választotta újra 4 év után, ha olyan elégedetlenek volt vele - az istenadta nép??!"
mert elegedette voltak a realberemeles miatt.
( K.I.E.M.E.L.T...H.O.Z.Z.Á.S.Z.Ó.L.Á.S ) 2008.04.16. 11:06:45

"Mi ebben az abszurd?
Csinált, csak rosszat. A semmi jobb lett volna."
szambol vetetd ki a szot.
inkabb semmit se csinaljanak ha jot nem tudnak.
de ez az igazi abszurd!!!
mozzie

Sajnos nem tudod abbahagyni, hát kénytelen vagyok beírni, h itt pár nappal ezelőtt magyar zsidóként aposztrofáltad magad. Ezek után megkérdem: a beírásaidat ennek fényében kell néznem, vagy ettől teljesen elvonatkoztatva?

A véleményeidre velem kapcs. nem adok, de írkálhatod, biztosan sokakat érdekel...
pantagruel

"Feri előtt nem csak Feri tudta, hogy meddig ér!"

Ez tényszerűen nem igaz! Nem véletlen, h mikor bejelentette Ferenc, h mi lesz, azonnal felére zuhant a népszerűségi indexe. A nép rettenetesen csalódott volt, mert elhitte Ferinek, h "ma erős a gazdaság és nagy a jólét"

Egyáltalán nem volt általános tudása a népeknek arról, h mekkora nagy a baj, ez egész eccerűen nem igaz!

Üdv.
pantagruel

Egyébként egy olyan idézet kapcsán szóltál hozzám is, és a szintén törzskocsmás Pascalhoz, amit nem én írtam. Kérlek, olyannal hadakozz, h engem említesz, amit én írtam! THX

Másfelől: ha lehetett tudni, h mi a helyzet, akkor Veres miért titkolta a hiányadatokat? Amit ugyebár utána úgy nyilatkozott le, h a közléssel nem akarták megzavarni a választásokat. (Ez egy erős LOL asszem)

Üdv.
rendszeresen titkolom, hogy lúdtalpas vagyok, pedig tényleg nem vagyok lúdtalpas, így aztán időnként kibillenek az egyensúlyból, amikor is katasztrófa övezetnek nyilvánítom magam, jóllehet csak nem fejtettem ki a borsót.
ezt meg a malacnak küldöm, mert nem bír rám haragudni és ez engem mélységesen meghatott itten a doboz mélyiben kucorogva, mikor már virágokat is pingáltam az oldalára.

www.youtube.com/watch?v=CydPIf3b-Mc
mármint nem a malac oldalára.
nekem akkor is teccik, mégha rosszul is.
off
hacsatúrján

Akarod, h haragudjak... Nehéz lesz elérned, de próbálkozz, ha ez neked fontos. Más kisállat is van itt. Neki is szól a videó?:) Esetleg kisajátíthatom magamnak az élményt.

Egyébként hacsa, az jellemző ám balliberekre, h a te csetelésed még senki szemét nem szúrta, de állítólag én itt baromi off vagyok, és abszolut nem idevaló. Mit gondolsz, ez így igazságos? Te olyan jó és okos vagy, meghát legfőképp erkölcsös... Kíváncsian várom észrevételed.

on
Azt hiszem, értelek titeket... de azért mégsem egészen.

Ha jól értem, a koalíciónak azért szavaztak újra bizalmat, azért folytathatta a kormányzást, mert megtévesztő intézkedésekkel (pl. ÁFA-csökkentés), tehát kalandorpolitikával elhitette a gazdasági kérdésekben tájékozatlan választókkal, hogy az előző ciklus - egyébként ugyancsak kalandorpolitikával kieszközölt - pozitívumaira (pl. reálbér-növekedés) bizonyosan lehet számítani a következő kormányzati ciklusban is. (Egyszóval: hazudott - mint tudjuk.) Világos: felelőtlenül gazdálkodott és kommunikált a választási kampány ideje alatt és előtt.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy a megszorító intézkedéseket és a reformokat... hát, hogy úgy mondjam: nem kellő alapossággal készítették elő (azt hiszem, ez az eufemizmus új világrekordja), sem a napi politika, sem pedig a konkrét intézkedések kidolgozottsága terén, majd a végeredményt is dilettáns módon kommunikálták, akkor azt mondom: érthető az elégedetlenség. Amit nem értek...

...hogy mindezen keserű tapasztalatok után miért szavazzak feltétlen bizalmat egy olyan politikai erőnek, jelesül a Fidesznek, amely nemhogy ugyanolyan felelőtlenül, megtévesztően, vagyis hazug módon kampányolt, mint Palpatine szenátor, hanem még sokkal, de sokkal felelőtlenebb, megtévesztőbb, hazugabb eszközökkel (akarva-akaratlanul is belekényszerítve ezzel a regnálókat a hazugságspirálba - nem mentség, csak tény: ily módon ellenzékben is sokkal rosszabb képviselőink voltak), és amely még most - az immár nyilvánvaló - helyzetben is a korábbi hazug, megtévesztő, felelőtlen eszközökkel él, és édesgeti magához az egyébként joggal elégedetlenkedőket, és képes letenni az asztalra egy olyan programot, mint az "Erős Magyarország"?

Bocsánat, de hol marad a tanulság levonása? Nem az volt/volna a tanulság, hogy hagyjuk a rizsát, és elő a farbával?! Tényleg, senki, de senki nem kíváncsi arra, hogy milyen konkrét intézkedéseket foganatosítana, avagy szándékozik meglépni a Fidesz a jelenlegi helyzetben? Hogy van-e egyéb elképzelésük azon kívül, hogy csődítsünk tömegeket az utcára kormányváltani nagy közös néplélekből és keresztényi öntudatból fakadó felkiáltással, hogy "L-QR-TAD!!", vagy hogy ne kelljen fizetni se ezért, se azért?

Ha 2006 elsöprő Fidesz-győzelmet hozotta volna, mi következett volna? Azok alapján, amit elmondtok: kiderült volna, hogy ez a párt milyen álságos módon kampányolt: 2X olyan hazug módon, mint politikai riválisa (ld. ígéretszámláló: index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/igeretek/igeretek/), hogy ígéreteinek valóra váltása helyett a "lakosság megsarcolására" kényszerül, és akkor mehettünk volna magunknakkikérni, székházostromolni, hogy HAZUDTÁL!, L-QR-TAD!, aztán népszavazni, majd végül előrehozottválasztani - és végül, két évi újabb teszetoszáskodás után, megválasztani a _jelenlegi_ kormányt - azt, amelyik sokkal kisebbett hazudott, tehát kevésbé felelőtlenül járt el.

Na most akkor értem én, hogy a Hercegnő itt van a bázison, 5-ös szint, AA-23-as börtönblokk, és hogy halálra ítélték, de apókánk azt mondta, itt várjuk meg, tehát nem megyünk sehová! - különösképpen a börtönblokkba nem! - végül alighanem úgyis ott kötünk ki, minek elsietni a dolgot? - lányszötetés amúgy sem szerepelt az alkuban.
nem is értem miket mondok, de nem is érdekes, mert csettegek nagyban. ballibbal.
én meg elfelejtettem mit is mondott öreganyám, de az elébb még megvolt, ja meg van van olyan hathuszas amelyik sohasem érkezik meg.
Pantagruel

"Amit nem értek...

...hogy mindezen keserű tapasztalatok után miért szavazzak feltétlen bizalmat egy olyan politikai erőnek, jelesül a Fidesznek"

Ilyenre senki nem kért. Ne szavazz rá!

"Tényleg, senki, de senki nem kíváncsi arra, hogy milyen konkrét intézkedéseket foganatosítana, avagy szándékozik meglépni a Fidesz a jelenlegi helyzetben?"

Kevesen kíváncsiak, mivel pontosan tudják, hogy úgysem az fog megvalósulni.
Akkor meg minek?
(Ugyanis nem feltételezik azt, hogy Orbán nem követné GYF-et abban, hogy mást csinál, mint amit ígér. Én még olyan emberrel nem találkoztam, aki komolyan venné OV ígéreteit)
schmidt maria;
"Necces az a magyarázat, hogy a Medgyessyt váltó miniszterelnök 2004 őszén már a választási sikerre koncentrált, nem akart nagyobb átalakításokba kezdeni, ezeket „a választások utánra időzítette”. De hogy a szükséges reformok előkészítésével sem foglalkozott, hogy nem folytatta le az előzetes szakmai egyeztetéseket, szakértőkkel sem tárgyalta végig, mi a teendő, erre nincs bocsánat."
ugyano
"Erre a hat évre kapkodás, végiggondolatlanság, összevisszaság volt a jellemző. Egymást követték az olyan kormányzati bejelentések, amelyeket már akkor sem támogatott senki, amikor meghirdették őket. Törvényeket, rendeleteket hoztak, amelyeket nyomban megváltoztattak, olykor vissza is vontak. A kormány immár állandó jelleggel „tűzoltást” végez úgy, hogy hiányoznak hozzá a szükséges információk, egyre kevésbé ismeri ki magát. Nem tudják például, hogy a társadalom tagjai milyen jogcímeken kapnak segélyeket és támogatásokat, csökkent munkaképességűek-e, és ha igen, milyen mértékben; dolgoznak-e vagy sem, milyen a vagyoni helyzetük. Újbóli munkába állításukra még csak kísérlet sem történt. Nem tudják, hogy a munkanélküliek pontosan miért is azok, kínáltak-e nekik munkát, s ha igen, miért nem fogadták el. Ezek az ismeretek nélkülözhetetlennek lennének a támogatási rendszer átalakításához, ám ezek nem állnak rendelkezésre."
pedig én mindig ugyanazt a hathuszast várom, ugyanakkor, csak már sötétedik.
K. E.:

"Ilyenre senki nem kért. Ne szavazz rá!"

Ezt a kérdőmondatot valahogy úgy értettem, hogy vsz az a fajta, amit az elmondottak után az ember akár fel is tehet - mindenki magának. Ez persze csupán hiú ábránd részemről. :)

"Ugyanis nem feltételezik azt, hogy Orbán nem követné GYF-et abban, hogy mást csinál, mint amit ígér."

Ha így van, O.V. már aspiránsként is ab orgigine, ab ovo, par excellence és minden egyéb szóba jöhető latin kifejezéssel élve illegitim.
Pantagruel

"minden egyéb szóba jöhető latin kifejezéssel élve illegitim."

De ez kit érdekel?
GYF is hamar túltette magát rajta.
Talán OV-nek is sikerül majd.
Pantagruel

Csak egy pár percem van...

Az első rész teljesen oké...

Nem kell a Fideszre szavaznod, de... hacsak abból indulunk ki, h a Fidesz egész tűrhető állapotban adta át az államot, és az ő hatalma mögött, egy előrehozott választás után, nagy társadalmi támogatottság lenne, akkor joggal mondhatjuk, h cselekvőképesebb és jobb irányítást adnának az országnak, mint a május 1. utáni kisebbségi kabinet. Értsd meg, ha csak egálra veszem a szakértelmet, akkor is a Fidesznek kell vezetnie, mert a jelenlegi hatalom teljesen hitelvesztett, hihetetlenül elfogyott körülötte a levegő, gyakorlatilag nincs társadalmi hátszele, semmit nem tett/tesz/fog tenni, mert túl közel 2010. Egyszerűen nem látok más kiutat, mint egy előrehozott választást. Ott el lehet mondani, sőt el is kell, h ki-mit akar. Tegnap már Varga ki is bökte, h családi adózás. Hoppppsz, bukta is a Fidesz a szingliket, és azokat, akiknek már felnőttkorú gyerekei vannak, de még fizet szjá-t. Nyilván nem akarnak kevesebb bevételt, ezért ha családokat támogatnak, akkor a szingliknek rosszabb lesz... Álljon elő a farbával a Fidesz, de csak akkor, ha lesz új választás. Addig politikai sutaság lenne bármilyen túlzott kitárulkozás. Minek? Az meg, hogy kell-e új választás, hamarosan kiderül. Sztem kell, szted nem. Sztem újrakéne formázni a társadalmi legitimitást, szted nem. Sztem tűnjön el Feri, szted nem. (Jaaaa, azt ne mondd, h szted is tűnjön el Feri, mert láthatóan a pártja ebben nem partner, ragaszkodnak hozzá.... egyelőre)

Üdv. és nem válaszoltál, h hogy a csudában van, h két törzskocsmás ennyire mást gondoljon a politikáról? (te és Pascal)
"...és nem válaszoltál, h hogy a csudában van, h két törzskocsmás ennyire mást gondoljon a politikáról? (te és Pascal)"

Ja, nem esett le, hogy az egy kérdés volt. Egyfelől Pascallal alapvetően egyetértek, amennyiben:

Pascal · 2008.04.14. 13:26:43
Szerintem meg kormány kell, kormány kell ide!!

...másfelől valószínűleg mindketten úgy gondoljuk, hogy ehhez párbeszédre - tehát mindenekelőtt egymásra - mindennél nagyobb szükség van.

Azon kívül ökör iszik magába', pár feles után mindenről meg lehet győzni.
ezért hát emlékezzünk barátim az értékesebb magáningatlanokra váratlanul és külön értesítés nélkül bejegyzett önkormányzati elővásárlási jogokra!
"Nem kell a Fideszre szavaznod, de..."

Részemről nem az a kérdés, hogy redvásszendvics (Maszop +– Szadesz) vagy gennyestus (Fidesz), hanem éppen az a lényeg, amit Orbán Viktor, sprituális vezető szájából hallok: hogy mire - miféle programra - adok felhatalmazást a képviselőimnek: a mindenkori, így a leendő kormánynak. Na és ezen a ponton jogos szerintem TWÁ állásfoglalása ezzel a cikkel (á la Orbán), hogy ti. gyerekek, nem adunk senkinek ígérgetésekre szavazatot, mert lám, hová vezet - pláne "biankó kétharmadot"; főleg nem annak a politikai erőnek, amelyről elmondható, hogy...

"hacsak abból indulunk ki, h a Fidesz egész tűrhető állapotban adta át az államot..."

...épp csak annyira volt tűrhető, amit maguk mögött hagytak (ill. amit velük együtt a magyar társadalom), hogy még egy ciklussal később is lehetett azzal kampányolni, hogy "Visszajön a Zorbán!" Azért ez egy jel arra nézve, hogy az a 4 év eléggé becsípődött a társadalom egy igen jelentős részének. Szép teljesítmény a koalától, hogy O.V. mára Antikrisztusból gyakorlatilag Messiássá léphetett elő. Tudom, hogy öregedő társadalom vagyunk, de azért csodálkozom, hogy ilyen mértékben ütköznek ki a szenilitás jelei.

"...az ő hatalma mögött, egy előrehozott választás után, nagy társadalmi támogatottság lenne,"

Ami egészen addig tartana, mint az elődjéé: amíg hozzá nem kezd a kormányzáshoz? Nem kötözködésből kérdezem, csak kicsit szkeptikus vagyok. Valami garancia?

"akkor joggal mondhatjuk, h cselekvőképesebb és jobb irányítást adnának az országnak, mint a május 1. utáni kisebbségi kabinet."

Jó, ezt értem; rendben: tehát cselekedni kell. Mit is? Folytatni, tehát megvalósítani a konvergencia-programot, nekiállni végre a nagy szerkezeti átalakításoknak: oktatás, közigazgatás, egészségügy. Rendben: tehát hogyan képzelnék el? Mire adhatom a voksom? Az ország mire adhatja a voksát?

"...a jelenlegi hatalom teljesen hitelvesztett, hihetetlenül elfogyott körülötte a levegő, gyakorlatilag nincs társadalmi hátszele, semmit nem tett/tesz/fog tenni, mert túl közel 2010."

Mit kéne tennie? Az Új Többség épp most szavazta meg, hogy minden sokkal jobb úgy, ahogy volt. Végre legitim, amit csinálnak! Hát nem qrvajó? Az ország kinyilvánította, mit akar, a kormánya pedig maradéktalanul végrehajtja.

"Egyszerűen nem látok más kiutat, mint egy előrehozott választást. Ott el lehet mondani, sőt el is kell, h ki-mit akar."

Én előrehozott választások nélkül is tudom, hogy ki mit akar: Orbán a hatalmat, Gyurcsány bekerülni a törikönyvekbe, második Széchenyiként, mint a Nagy Reformer Államférfi, akinek az Új Magyarországot köszönhetjük. A kérdés nem ez, hanem az, hogy az ország, a társadalom mit akar. Előrehozott választást? Hogy írjunk ki választást, hogy előrehozottválasztó-e vagy? Mert számodra ugyan egyértelmű, hogy kell előrehozott, számomra kérdéses, ld. fentebb. Mert ugye, ha a Fidesz szerint minden úgy jó, ahogy volt, illetve ahogy most van, az nem számít rendkívüli helyzetnek, hogy nem ők csinálják a nagy semmit, mert már 6 éve nem, és nálunk valamiért ilyen négyéves kormányzati ciklusok vannak.

"Álljon elő a farbával a Fidesz, de csak akkor, ha lesz új választás. Addig politikai sutaság lenne bármilyen túlzott kitárulkozás. Minek?"

Ja, még a végén összezavarnák a fejeket. Már hallom az indokot: "a közléssel nem akarták megzavarni a választásokat." Ez egy erős LOL, asszem.

"Az meg, hogy kell-e új választás, hamarosan kiderül."

S ha kiderül, néked beborul.

"Sztem kell, szted nem."

Maradjunk annyiban, hogy számomra kétséges - de erőssen.

"Sztem újrakéne formázni a társadalmi legitimitást, szted nem."

Szerintem teljes mértékben újjá kéne.

"Sztem tűnjön el Feri, szted nem."

Feri? Nem tudom, mit keres még itt...
Nna kérem vannak akik már látják
a jövőt:
index.hu/politika/kulfold/slotmonelk04/
Pantagruel "Amit nem értek...

...hogy mindezen keseru" tapasztalatok után miért szavazzak feltétlen bizalmat egy olyan politikai ero"nek, jelesül a Fidesznek, amely nemhogy ugyanolyan felelo"tlenül, megtéveszto"en, vagyis hazug módon kampányolt, ...még sokkal, de sokkal felelo"tlenebb, megtéveszto"bb, hazugabb eszközökkel... "

vedd eszre, ezek a megallapitasok alatamaszthatatlanok. Nem lehet a hazugsagot merni, intenzitasat se, meg a darabszamot se.

de nem fontos melyik politikus hazudott nagyobbat!
oket ugyanis ezert fizetik!

termeszetesen a kb. 100 ezer erdeklodonek, ertelmiseginek ez a fajta politizalas nem kielegito sot kiabrandito!

de a valasztast nem ok (mi) dontik (dontjuk) el, hanem a tobbiek a tajekozatlanok, (foleg videkiek, de pl a nagyvarosi fiatalsag is akik ujsagot nem olvasnak, es a tajekozodasuk is felszines, krimikbol, pletykakbol all)
ok erzelmileg szavaznak...

ahogy malacka szokta volt mondani
HITelesseg alapjan.

ez a kormany nem hiteles mar. igaz az elozo se volt az 6 eve, de az mar regen volt, hatha tanultak azota.

ezek a populista politikusok (barmely oldalrol, pl MDF most dobott be egy populista, demagog adocsokkentesi tervet) azt mondjak amit az amberek hallani szeretnenek.

megkerdeznek egy rerezentativ mintat telefonon es azt mondjak.

majd mast fognak csinalni. akkor is hazudnak valamit
ez igy mukodik csak mi hittuk azt hogy jobban, akik egy "diktaturaban" nottunk fel
Karesz
A Gyurcsány azért hiteltelen mert mást mondott mint amit később tett = hazudott. A Fidesz azért lesz hiteles mert nem mond semmit = bármit tesz nem hazugság. Ez lenne az átlagpolgár számára a hitelesség?
Megyesi G.
"a Chorinok és Széles Gábor nagysága és életútja között kísérteties a hasonlóság: az idősebb Chorin Ferenc alapította a GYOSZ-t, Széles élesztette újjá a rendszerváltáskor, előbbi és fia munkásságát számos bánya és a Weiss Manfréd Művek, utóbbiét az Ikarus autóbuszok töretlen világpiaci uralma és a Videoton gyár szintén világhegemóniája fémjelzi, az idősebb Chorin ráadásul a Nyugat folyóiratot szponzorálta, utóbbi pedig a Magyar Hírlapot, amott tehát Osvát Ernő, Ignotus, emitt Kocsis L. Mihály; még két emberöltő, és az utódok össze fogják keverni a két nagy formátumú személyiséget."
Prc
"Ez lenne az átlagpolgár számára a hitelesség?"
nagyon leegyszerusitetted de valami ilyesmi.

kulonben mivel magyarazod a kozvelemenykutatasokban a fidesz szarnyalasat, a kormanypartiaknal is???
"A MÁV Cargo eladásáért kétmilliárdos sikerdíjat kapott valaki, akir l azt sem tudjuk, kicsoda. A MÁV vezetoi állítólag nem is találkoztak vele, holott állítólag a tanácsadójuk volt. Vagy ott van a milliárdos tanulmányírás a BKV-nál. Kérdem én: itt mindent lehet? Ha az állam, illetve a fováros nem képes arra, hogy saját vállalatait muködtesse, hogyan várható el tolük, hogy az országot eredményesen kormányozzák? "

senki nem tud felelni schmidt marianak?
index:
"Fodor Gábor szerint még idén el rehozott választások lehetnek
Hosszú távon pedig elképzelhet nek tartja az együttm ködést a Fidesszel"

a tegnapi inforadio arenajaban az MTA politikatudomanyi intezet(?)-enek igazgatoja beszelt, keszpenznek veszi, hogy tavaszig nincs uj kormanyalakitas, akkor is csak akkor ha a koltsegvetest nem szavazzak meg,
na persze ez nincs fonn a honlapjukon
"magyar [genmodositott] fajta...aligha születik egyhamar, de ha mégis, azt Magyarország nem tudja majd a világpiacon engedélyeztetni. Eladja majd az itt összepályázott súlyos állami pénzek hozadékát reklámáron olyan nemzetközi cégnek, aki a kifejlesztésre elég tokeeros, aki itt most a termékfejlesztés helyett csak {egy] brosúrát finanszíroz."
Bauer Tamas
"Valójában nem programjuk, hanem értékrendjük alapján kapják a választóktól a mandátumot, s ez legitimálja azokat a kormányzati lépéseket is, amelyeket nem fogalmaztak meg explicit módon a választási kampányokban"

ertsd nyugodtan lehet hazudni, mert eletszinvonalcsokkento (nepnyuzo :) intezkedeseket nem lehet programba iktatni, mert sose valasztjak meg kulonben.
"ha nem változnak a szabályok, a nyugdíjrendszer 2012 körül fizetésképtelenné válik."
"De mi az "értelmiség árulása" ahhoz az áruláshoz képest, amit a politikai osztály meghatározó szegmensei követnek el, amikor szavazatszerzési megfontolásaikat rendre az ország világosan látható érdekei fölé helyezik. A Fidesz megy ebben a legmesszebbre, de ... követik őket ebben az MSZP és az SZDSZ vezetői is. A szocialisták és a szabad demokraták bőven rászolgáltak arra, hogy veszítsenek a következő választáson."
na ezzel meg en is egyetertek!
Pantagruel

"lehetett azzal kampányolni, hogy "Visszajön a Zorbán!" Azért ez egy jel arra nézve, hogy az a 4 év eléggé becsípődött a társadalom "
talán ezt inkább fogd a médiára.
amelyik pl Viki feleségének szülését ellésnek nevezte.
meg a 4-es metró, ami még ugye jó darabig nem lesz meg, de a Zorbán miatt van ez is.
Meggyó szerint már idén lehetett volna eurónk. Ő asszem nem fideszes. ha lehet hinni neki folyt.
folyt.
(és egy ilyen kijelentést miért ne lehetne elhinni), akkor ugye nem lehetett olyan rossz állapotban a gazdaság. meg volt miből osztogatni is.
senki nem szavazta meg, hogy minden a régiben a jobb.
sosem fogjátok megérteni mire szavaztak az emberek. kár nektek leírni.
folyt.

"Ja, még a végén összezavarnák a fejeket. Már hallom az indokot: "a közléssel nem akarták megzavarni a választásokat." Ez egy erős LOL, asszem."

hatalomban elmismásolni a tényeket, és választási programot nem adni mivel még szó sincs választásról nem igazán egy...
Teccik a sok felelős aggódó honpolgár, hogyaszongya "jajjajj, hol a program, hol a program". Egy üveg régicímkés kőbányai sörben fogadok, hogy az itt megszólalók 99%-a soha nem olvasott pártprogramot (mármint a népszabadság és a magyar nemzet kivételével) és a maradék 1% is csak azért mert a budin ülve a kezébe akadt. (én a 99%-ba tartozom, a budin csak Svejket olvasok.)

A 10 millió futbaledző országából most lettünk a 10 millió politológus és felelős választópolgár országa.

Van egy tökjó javaslatom:

Csak olyan párt indulhasson a választásokon, amelyik már a kampány előtt benyújtja a programját a MÚOSZ-ba és az összes kereskedelmi tv-hez jóváhagyásra.


Tényleg jut eszembe: keves "független"
értelmiség és újságírók, létezik, hogy egy ilyen válságos belpolitikai helyzetben Teller Ede nem ragad tollat? Kell hogy legyen valahol egy levél tőle, csak jó helyen kell keresni... hehehe. Szánalmas bérbagázs...

A 10 millió futbaledző országából így lettünk a 10 millió politológus országa. Természetesen nem vitatom el senkitől a jogot ahhoz, hogy programot követeljen bárkitől, aki kormányozni akar, csak lássuk már be, hogy
1. a köztársasági elnök még nem plakátolta tele az országot a nemzetiszín keretes plakáttal,
2. nincs hivatalos kampányidőszak
3. az mszp nem fog indulni a választásokon, mert ha tervezik, akkor nekik kellene programot csinálni, mert úgy tűnik, hogy nekik sincs
Kedves pantagruel!

Rövid leszek, mert.... mindegy, rövid leszek (nem miattad)

1. Az Orbánnal nem a teljesítménye miatt lehetett riogatni 4 év múltán is, hanem amiatt, h a 4 évük alatt elbalfaszkodták a média politikájukat. Értsd ezalatt: mtv & mr elfoglalása, "megmondjuk nektek, ki a jó magyar, meg különben is légy keresztény!", Orbán túl fiatal volt--> nem elég bölcs, deviszontellenben elég önhitt és nagyarcú (ma már nem, de akkor még bőven) Tehát a riogatás tárgya nem a Fidesz elhibázott gazdaságpolitikája volt, hanem a "kötsög orbándiktátorviktor" mítosza

2. Tök normális, h egy vezető politikus hatalmat akar. Hol itt a baj? A kérdés sokkal inkább az: miért? Én úgy látom, úgy érzem, vagy nevezd bárminek, h Orbán sokat bölcsült, és én elhiszem neki, h azért akarja a hatalmat (túl azon, h szereti) mert nekem is jobbítani akarja az életem. Ezt majd vagy igazolja, vagy nem a tetteivel. És ez télleg hit kérdése, h ki-mit gondol arról, h melyik politikusnak, miért kell a vezérpálca.
3. "a Fidesz szerint minden úgy jó, ahogy volt, illetve ahogy most van,"

Máshonnan tájékozodunk... Nekem az jön át, h reform kell, de nem reformdiktatúra, beszéd helyett párbeszéd a társadalommal, és változtatás fontos, de nem így, hanem úgy, és a társadalmi béke rovására nem mehet.

4. "írjunk ki választást, hogy előrehozottválasztó-e vagy?"

Képzeld, van olyan ország, ahol népszavazással ki lehet íratni előrehozottat. Én benne lennék egy olyan Alkotmánymódosításban, amibe beleveszik +1 feltételként ezt is, miszerint kiírható előrehozott választás úgy is, ha legalább 50%-os részvétel esetén egy népszavazás ezt kihozza.

A többi nagyjából respect, és különben is hosszú lettem...

Üdv.
Brávó!
Miközben airópa söpredéke egyre erősebb, mi csatlakozunk az internacioniznushoz...
Gratula, az utsó csatlós ismételteni birtoklásához!!!
Hülyék-e vogyolunk-e...???
Üdv:
anticionista abandi
mala
Biztosan nevetséges vagyok, de mi az a LOL?
degreen:

"hatalomban elmismásolni a tényeket, és választási programot nem adni mivel még szó sincs választásról nem igazán egy... "

1) S az a választó, amelyik egy ilyen kampányfogással szemben elnéző, az szted nem érdemli meg a jelenlegi kormányát? Ha egyszer ez nem szúr neki szemet, és ahelyett, hogy a fejéhez kapna, azt inkább a homokba dugja, később mégis min csodálkozik? Mert én egyáltalán nem csodálkozom, hogy ezt a fogást ez a választó utóbb egy rohadt nagy béka formájában volt kénytelen benyelni.

2) Úgy beszélsz, mintha az ellenzék nem hatalomban ülne, és a kisujját nem kéne mozdítania, amíg nem kormányozhat. Szóval adatokat visszatartani nem ér (tényleg nem!), de programot igen?! Ugyanúgy a homokba dugod a fejed, mint az 1) választója: igaz, hogy gyanús, hogy ezek nem hajlandók megmutatni, amit kéne, de nem is kell, mert az nekem nem jönne jól!

Mellesleg nem arról van szó, hogy a Fidesz nem állt elő programmal; épp az a baj, hogy azzal állt elő, amivel: az Erős Pistával; ami király kis IDKFA - csak az egy másik játék; kiváló forgatókönyv egy Coca-Cola-reklámhoz: gyönyörű látomás Meseországról, de épp ezért a jelenlegi helyzetben - sajnos - kevéssé alkalmazható.

"sosem fogjátok megérteni mire szavaztak az emberek. kár nektek leírni."

Pedig olyan kíváncsivá tettél!... (Én nem szavaztam.)

Karesz (Charlie):

"Nem lehet a hazugsagot merni, intenzitasat se, meg a darabszamot se."

Némelyikben nem is az a bosszantó, hogy mennyire nyilvánvaló vagy ordenáré, hanem az, hogy mennyire fantáziátlan.
Pantagruel
1., csak sajnálni tudom, aki ezeket megválasztotta.
2., ha visszanézed beraktam a program linkjét. 2007 decemberében a fidesz felrakta a honlapjára a programját.
erről tegnap, v. tegnapelőtt volt szó.

ha kíváncsi vagy keress rá. itt is többen leírták. (zombiban: a hazugságok ellen)

Pantagruel
Köszönöm!
Szomorú lehet egyeseknek:
De:
kiderült, hogy a még másodszorra is hatalmat kapott klientúra eltolta...
Mi meg várunk, hogy még mi lesz...
Bazdmeg, ennek még következménye sem lesz???
Megyünk tovább, mint aki a legjobban adta el a testét, tudását, apját-anyját-kölkét???
Aki nem érti az hülye!!!
Aki nem tesz semmit az meg...bazmeg!
degreen:

én azt olvastam, rá is kérdeztem, hogy ez most komoly? pölö:

Pantagruel · 2008.04.15. 16:05:44

mellesleg: folyamatosan erről a programról beszélek: nálam az Erős Magyarország = Erős Pista program
Helló Pantagruel !

Tök jól hangzik az Erős Pista progaram, de miért is az ?
Uh véletelnül láttam ezt a képmeséket ez az Árpád nagyon beteg Budapest propaganda volt, mintha egyenesen Demszky f*szának szopkodás közben jött volna az ihlete Árpinak :D:D:D:D
"...kiderült, hogy a még másodszorra is hatalmat kapott klientúra eltolta...
Mi meg várunk, hogy még mi lesz..."

Eltolta a klientúra. Aha. Szóval nem a Gyurcsány. Viszont ha nem ő, akkor kinek a klientúrája?
(én tudom)
malac:

Egy idezet Michniktol (Ortega utan):
"Akkor miért hagyja a demokrácia, hogy hatalomra kerüljenek a populisták a demokratikus választásokon? Azok a populisták, akik azt mondják: amíg kisebbségben vagyok, jogokat követelek magamnak, mert ilyenek a te elveid, ha pedig többségben vagyok, megvonom a jogaidat, mert az én elveim meg ilyenek."

Csak azert irtam be, mert te is valami hasonlot muvelsz, epp csak blog-szinten.
Hát kérem, olyan nagy baj már nem lehet. Éger István bizakodik. Ammegmá valami.

Szóval az úgy kezdődött, hogy a kormány bevezette a vizitdíjat. Kóka úgy emlékszik, hogy Gyurcsány volt az. Erre a nép spontán fölkelt, és a rettenetes sarcot, amely éjjelnappali orvoshozjárás esetén havi ötszáz forintot jelentett, és amennyi pénze a saját egészségünkre talán tízünknek ha van (a többieknek nem ér ennyit) ugyancsak rendkívül spontán eltürülte. Az orvosi kamara, amely nagyon sokat tett a vizitdíj megsemmisítéséért, mostan viszont nem az örömtánccal foglalkozik a nagy győzelmet ünneplendő, hanem a pénzzel. Azaz igaz ugyan, hogy szerintük ne fizessen a nép, viszont az eltürlésből adódó kárukat a nép azért fizesse meg (ők ugyan államot mondanak, de az kissé mellébeszélés, mert az tulajdonképpen mégiscsak a nép, illetve mégsem az, hanem én, 1,6 millió magammal). A kár egyébként korántsem kár, hanem elmaradt haszon, ugyanis 2006.-ban nem volt vizitdíj, ők viszont nem ahhoz viszonyítanak, hanem 2007.-hez, mikor már volt. Persze igazuk van, ha nekem a hálapénzem mellé még adnak vizitdíjat is, ami viszont a hálapénzt valamennyire csökkenti, akkor igyekeznék olyan konstrukciót kibrusztolni, hogy nekem ne ilyen vizitdíjat adjanak, hanem olyat, ami viszont a hálapénzemet semennyiresem csökkenti. Így jár az ember a legjobban. Mellette természetesen el kell(ene) mondani, hogy a másik ember már nem jár annyira jól, de ki a fenét érdekel az.

Éger István pedig azért bizakodik, mert:
"Jelentős előrelépés történt a háziorvosok finanszírozásának kérdéseiben - mondta a Magyar Orvosi Kamara elnöke, miután egyeztetett az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatójával. Székely Tamás a kormányfő megbízottjaként tárgyal a kérdésről. Egy nap alatt sokkal többet haladtak a tárgyalások, mint az elmúlt több mint egy hónapban - összegezte a Magyar Orvosi Kamara elnöke a kormánymegbízottal folytatott szerdai egyeztetését."

Lesz itt pénz még sok mindenre, ahogy látom, tán még a BKV-nak is leesik valamicske, csak azt a sok hülyét nem értem, aki ezek után adócsökkentésről fecseg.
Pantagruel
mi baj a komolysággal?

ez a rémmesék is szörnyű volt, vízfejű az ország
Kedves syllogz!
"Csak azert irtam be, mert te is valami hasonlot muvelsz, epp csak blog-szinten."

Nem volt szándékom belépni, mert kiszállóban vagyok ebből a blogból, de a hazugságot jobban gyűlölöm, mint amennyire szeretem a büszkeségem... Ezért hát elmondom neked, h jó egy éve blogolok, kb. 2000 körüli komment jött be hozzám, de soha, egyetlen egyet sem moderáltam ki! Megismétlem: soha, egyetlen egyet sem! Pedig olyan is volt (2-szer is), mikor a saját blogomba a saját nickemmel írt be egy troll, h mennyire bunkó vagyok. Annyit tettem csak, h mint admin a nevet malacka69-ről ál-malacka69-re változtattam belülről. És még valami: ma reggel beírtam, h milyen fasisztoid szavakat használt itt valaki velem szemben. Óh nem, nem a személyeskedés bántott, sőt semmi sem, de a "genetikai hulladék", és az "eltaposlak", azért mégiscsak náci szöveg. Szted akadt egyetlen ember is, aki ezektől elhatárolódott. Megmondom: egyedül paszternak. A többiek no commentelték, ill. valaki még rá is erősített. Ugye vágod, h felőlem bárki lehülyézhet, lebunkózhat, el is küldhet a picsába, de hogy félelmet keltsen, és kifejezetten náci szövegekkel operáljon, az mégiscsak túmács. Ennyit erről.

Örültem... távoztam...
m69
Malacka xxxx és T. kommentelők, TWA!
Sajna sikerült lezuhannom arra a szintre, amire nem igazán szeretnék. (Sétáló Jánoska, plussz Dreher)
Elnézést mindenkitől, a modortalanságért, az esetleges trágárkodásért. Komcsi; bocsánat.
De holnaptól be kell mennem az ülésekre, különben 50000 pezóm bánja, naponta.
Üdv mindenkinek.
Hí' a haza, hát (mell) kell tolerálnom ezt a kormánypáti (pfúújj) modort.
Pénz beszél, Malac ugat (disznóvágásig).
Na jó, nem kötözködöm többet, ti. nincs kivel. Meg kell beszélni a családdal, mi lesz, ha nem lesz háziorvos. Keressük az indián felmenőket. A "gyógyítókat".
Örök béke, vagy béka???
Imádkozom, jobb legyen holnap, mint ma.
Jó, ateista vagyok. De gondolatilag; ugye lehet?
Pantagruel

"Rendben: tehát hogyan képzelnék el? Mire adhatom a voksom? Az ország mire adhatja a voksát?"

Az Erős Magyarország programra lehet szavazni, ha már ennyire rá vagy kattanva a programokra, bár mint írtam jelen helyzetben semmi értelme a boncolgatásuknak. (Valószínű, hogy a meghirdetett "programtól" függetlenül a kiadások lefaragása tovább folytatódik majd, az adórendszer egyszerűsödik, ha ezt addig nem lépi meg az MSZP. Elképzelhető továbbá az _azonnali_ adócsökkentés, de nyiván nem az MDF által javasolt mértékű, inkább valamiféle szerény családi katyvasz)
Ha esetleg nem tetszene a program, akár azért mert irreálisnak tartod, akkor meg ne szavazz a Fideszre! Ilyen egyszerű ez, csak túlbonyolítod.

K.H.

Valószínűleg igazad lehet abban, hogy túlbonyolítottam; mert a lényegi mondanivalóm épp az lett volna, 1) ami a tiéd: én úgy látom, a jelenlegi helyzetben ezt a programot kár ide belinkelni; 2) ill., hogy a magam részéről pedig még ennél is egyszerűbb a szitu: nem szavazok Bayer asztaltársaságára (ld. a beszélgetés korábbi részét).
"nem szavazok Bayer asztaltársaságára"

Tiszta sor.
Talán együgyűnek hat, de szerintem bőven elég ez érvnek.
"malacka69 Boldogok a lélekben egyszerűek, mert... · szenzor.freeblog.hu 2008.04.16. 21:07:18"

Malacka !

Napok óta nem jártam erre, ma este olvastam csak át nagyjából az előzőeket, s láttam az ominózus hsz-eket is, szeretném, ha tudnád, Paszternákkal együtt, én is kiállok Melletted, mint ahogy eddig is !

S ha javasolhatok valamit : tégy nagy ívben az egészre !
Nem ér/nek/ annyit... !
Jujjjj, nagy a malac félelme.

Akkor, ha már ezt kéri - el van küldve a picsába (lásd - 21:07:18).

Ez nekem eszembe se jutott volna, de, ha Ő kéri . . .
carnivora, ha neked Budapest = Demszky, akkor az a te bajod. btw mi az, h "budapest-propaganda"?
Mozzie,
te öndefiniáltan "magyar zsidó", te bebizonyítottad itt, h mi az a filoszemita fasizmus. A faszom se fél tőled és tőletek, én csak egyszerűen elhányom magam a te nézeteidtől. Remélem, h te a "magyar zsidóság" szemete vagy, és a többség nem ilyen. Írjál csak be jó sok fasiszta cuccot, fröcsögj a magyargyűlölettől, és hidd azt, h használsz a nemzetségednek, miközben csak a végtelen sötétséged tomboló kontraproduktivitását okádod ide be. Egészségedre! Keresztény nem gyűlölködik, ezért hanyagolom ezt a blogot, amit nem én, hanem te, speciel, és a haszonszőrüek tesznek alkalmatlanná az érdemi vitára, akik mindenkiben nácit látnak, és közben "genetikai hulladékoznak" meg "eltaposlak"-oznak. Hülye vagy, na, kár ezt tovább ragozni...
"bezár, és modern Karthágóvá változik Európa egykor legnagyobb cukorgyára. A 120 éves gyár helyén 28 hektáros puszta lesz."

eljen a szabd piac! eljen a liberalizmus!
Disznókám, nem megigérted, hogy örökharag és többé nem szólsz hozzám?

Tudtam, hogy képtelen vagy betartani :)

Nyugodtan fröcskölődj tovább, kitüntetésként fogadom Tőled. Ne félj! Csak bátoritani szretnélek a további böfizésedhez, mert szórakoztató műfaj.

Magyarokat nem gyűlölöm, mert én is magyar vagyok, ergo, hülyeség amit mondasz. Mint annyiszor . . .

"Keresztény nem gyűlölködik" - szóltál már a Hegedüs Lórinak és kedves papájának?

Speciel benned nem nácit látok, hanem csak egy közönséges - és nagyon közönséges - agyamentet.

:D
A faszod meg hagyd már békén, kisdisznó, különben lejár a szavatossága.
mozzie

""Keresztény nem gyűlölködik" - szóltál már a Hegedüs Lórinak és kedves papájának? "

Ti most üldözitek a keresztényeket? Megint kezditek? Kevés volt a nyugi mi?
Mit ártottak neked mondjuk a keresztények hogy üldözd őket? Mért akarod oroszlánok elé vetni őket?
Hát, nehogy már éhezzenek szegény oroszlánok. Bár, tőled biztos, hogy hasmenést kapnának Krisztike.
süti beállítások módosítása