W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Dömdödöm

2008.03.12. 06:30 Tóta W. Árpád

Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni.

Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már holnaptól.

A népszavazást meghajtó felháborodás, ugye, abból eredeztethető, hogy a Magyar Szocialista Párt és csatolmánya nem bontotta ki az igazság minden részletét. Szövegeltek jobb egészségügyről meg felsőoktatásról, azt meg persze nem árulták el, honnan lesz erre pénz, hogy ők ehhez külön díjakat fognak szedni. Sőt tagadták. A háborodás jogos. Hazudni márpedig nem szabad – ez az újságírás alapszabálya is, by Deák Ferenc.

A forrásmegjelölés hiánya miatt utasította vissza az Alkotmánybíróság – a maga meghaladhatatlan bölcsességében – az ingyensörről szóló népszavazási kezdeményezést is. A szociális népszavazás kérdéseit meg nem utasította el, mivel azok nincsenek a költségvetésben. Eleve nem értem, miért nyúlkál bárki is a büdzséhez. Ha itt költségvetésről lett volna szó, nem is tartunk népszavazást. Oszt jónapot.

Szíves tájékoztatásul: a vizitdíj eltörlésével, és a korábbi támogatás visszaállításával kábé száz-kétszázezer forintot buknak a háziorvosok, egyenként, havonta. Erről tetszettek szavazni. Gratulálok ismételten.

Miért nem hangzott el már a kampányban, hogy „és ezt a pénzt lottóval meg játékgéppel fogjuk pótolni?”

Miért? Miért nem bontották ki ezt a jó szaftos részletet?

Felelős politikai erő – mert ilyet keresünk ugyebár Gyurcsány helyére – kész tervvel lát neki egy hadjáratnak. Nem helyben kitalált faszságokat motyog, mint hülyegyerek a táblánál. Nem álmából felkeltve kellett nyögnie valamit Navracsics Tibornak, a Jobboldal Eszének. Volt idő felkészülni.

Féleszű rabló


Játékgépből egészségügy! Óriási ötlet! Végre sikerül bevonni az inaktív lumpokat az ellátás finanszírozásába!

Eszem-faszom megáll. Tényleg: minő nevetséges stratégia, hogy az egészségügy finanszírozásához az igénybevevőktől kérjünk pluszforrást. Milyen erőltetett, nyakatekert összefüggés! Leszavazzuk, abcúg! Mennyivel logikusabb, fenntarthatóbb és tervezhetőbb, ha a szerencsejátékhoz kötjük!

Alulfizetettek az orvosok? Irány a félkarú rabló. Nincs pénz ultrahangra? Flipperezz többet! Hozzáhülyültünk a rajongóinkhoz? Hja, a szerencse forgandó.

Még csak nem is a cigaretta adóját akarják felpántlikázni, mert az netán összefüggne az egészséggel. Csak hát túl sokan dohányoznak, ugye. Akkor kéne mondani egy olyat: drágább lesz a cigi. Olyat pedig nem mondunk, mert beszariak vogymuk mi itt az új többségben, a nemzetegyesítő összefogásban.

És az is mellékes persze, hogy a játékadót eddig is elköltöttük. Hogy honnan vegyük el? Dömdödöm.

Navracsics úr, magát szopatják. Tudom, hogy nem ennyire hülye. Sőt túl okosnak tűnt. Programadás, meg Jövőnk konferencia, mi? Ugrálsz, köcsög? Nosza kapott pár ostoba szöveget. Vedd és olvasd fel. És égj, mint a csipkebokor.

Süssünk, süssünk valamit


Itt állunk két év elkapkodott reformkísérlet után. Tudjuk az Őszödiből: hét lakat alatt, rohammunkában készültek a reformtervek, nehogy kiszivárogjon valami. Meg is lett az eredménye. Az egyetlen siker talán, hogy az ország értelmesebb fele felfogott annyit, muszáj lesz mozdulni. Akárhogy hívják a miniszterelnököt.

Hívják akár Orbán Viktornak vagy Navracsics Tibornak, felőlem. Nem számít, nem színház ez, és nem lokál. És akkor mi lesz? Mire készüljek 2010-ben? Megyünk a Bakonyba kincset ásni? Varázsolunk, baszod? Vagy mindent lottóból fizetünk most már?

Egy lépést sem láttak előre. Ebben az egy győzelemben sem látták meg a felelősséget és a lehetőséget. Abban a pillanatban, amikor előkerült a kérdés, hogy mennyi az annyi, szégyenletesen leszerepeltek.

Mátyás királynál – így tartja a legenda – jelentkezett egyszer egy szélhámos, aki azt állította, ő szalmából kenyeret tud csinálni. Több se kellett az igazságos királynak, tömlöcbe vetette az alkimistát, és utánadobott egy zsák szalmát. Jövő héten beszéljünk – üzente a király.

És ezek nekünk akarnak nagyobb kenyeret sütni. Ennyi ésszel.


Címkék: kampány fidesz népszavazás hülyemagyar

3002 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr26377303

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: MALACKA NEWS 2008.03.13. 07:44:15

AGÓNIA 2. Feri teljesen elvesztett mindenfajta önkontrollt! Ez már a tomboló pszichopátia maga! Lássuk, mit is mondott tegnap:  „Ez szemfényvesztés, magyarul úgy hívják, hogy csalás. A rendszerváltozás utáni legnagyobb, nagy nyilvánosság előtt

Pingback: A Fidesz félkarú rablói « Jattila blogja 2008.03.12. 18:21:23

[...]jattila @ 18:21 w - Dömdödöm Navracsics úr, magát szopatják. Tudom, hogy nem ennyire hülye.[...]

Pingback: Turulcsirip - zhaoman 2008.03.12. 07:10:39

[...]mindig megmosolyogtat http://w.blog.hu/2008/03/12/domdodom_3[...]

Pingback: Turulcsirip - zhaoman 2008.03.12. 07:10:39

[...]mindig megmosolyogtat http://w.blog.hu/2008/03/12/domdodom_3[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem ez a feljelentes uj. Igen mulatsagos darabja lesz eletmuvenek. Lehet a cirkuszban fellephetne vele. Csak ne mint pantomim muvesz.
gecc, pedig ez szóról szóra így volt, 78-79 körül. igaz egyszer sajnos egy kutyát is elütöttem, de az bukarest előtt volt, amikor az egész város töksötét volt, mert csaucseszku betiltotta az áramot. :D

a zsivkovi bulgáriában meg többször is nyaraltam. egyszer találkoztam kos tibi nevű állattenyésztővel burgasz mellett egy campingban, kos tibi három nővel és egy igazi moszkviccsal járt a zjatnij pjaszacsin. én meg egy haverommal annak háromsebbeséges kormányváltós varsawájával, vagy warsava. mindegy olyan volt, mint egy tank és mi nekivágtunk a kalandos túrának két sátorral abban a reményben, hogy igen sok és igen jó nőket fogunk felszedni a vidám bulgár kempingekben. ezt azért néhány esetben a közben fellépő lerészegedés megakadályozta, de azért nagyon vidám nyár volt 78-ban bulgáriában.

a varsawát a haverom, ez másik, ennek az apja ma nagy fideszes, bár mszmp tag volt, de nem kommunista, csak alámerülő búvárként vezetett egy falusi iskolát. na tőle kapta a haverom a gomulkát, mert így hívta a búvár apja a nagyon öreg lengyel autót.

bármelyikükről sokat tudnék mesélni, de főleg a gomulka nevű verdáról. én vezettem ui olyan 3ezer km-t, a haveromnak nem volt jogsija és félt a kommunista csauszeszkutól, nem is beszélve todor zsivkovról.

viszont kos tibinek, nejének és két nőrokonának elmeséltem a campingban, hogy úgy érzem összeomlott az anyagcserém, mert egy hete csak pisilni tudok, pedig nagyon sokat eszek minden nap. hát még mennyit iszok hozzá. 25 évesen meg ki akar meghalni? ez persze a bulgár campingben uralkodó wécé helyzeten alapult mindez. valójában pszichés alapon nem ment a nagydolog. pedig néhányszor ráugrottam az óriástalpakra de hiába dülledtek ki a szemeim, semmi nem történt.

mert a wécé bulgáriában olyan volt akkoriban, hogy hiába álltál rá az óriási talpakra bakancsban. ott elég volt egy rossz mozdulat és méltatlan körülmények között távoztál az árnyékvilágból.

namost kos tibike azt mondta ő állattenyésztő szolnok megyéből, tanult egysmást az iskolában. (közbevető kérdésemre, hogy az ember belseje, meg a tehéné nem ugyanolyan, csak lenyintett, mondván, hogy a LÉNYEG ugyanaz) azt is elmesélte, hogy van otthon egy margit nevű idomított kecskéje is, aki mindig felszalad a tetőre, ha hazamagy. örömében persze.

namost engem városi gyerekként meg lehetett etetni ilyen kecske dumákkal, szal megfogadtam a tanácsát és bevált. az volt, hogy meg kellett innom 5 sárga és 5 piros un. szok-ot. ezt szinte ingyen árulta a parton egy faszi. meleg is volt, de összesen egy üvegpohár állt az árús rendelkezésére. hát nem láttam kétfázisú mosogatót a közelben. az az igazság, hogy a poharat minden vendég után ilyen ivókút szerűség alá tartotta. mintegy 0,8 másodpercig. éppen másnapos voltam, kissé dehidratált, fél órán belül behuztam 5 sárgát és 5 pirosat. mert ezek szörpök voltak. mégpedig citrom és málna izű. viszont kos tibi nem hiába koptatta sz iskolapadot. már aznap este beindult az anyagcserém.
ami számomra keresztényként irritáló a Morvaiban, hogy külön érdemként hivatkozza le a hajdúsámsoni görögkatolikus nagyapját. És, akkor mi van, illetve miért égeti a keresztényeket ?
De, ugyanezért nem értem néha TWÁ-t sem. Bocs, Árpi, de kicsit mintha olyan lenne, mint akire rádőlt egy rosszul rögzített feszület gyerekkorában, és azóta nem bírja ki, hogy hangot ne adjon ebbéli fóbiájának.

Pedig a "sztori" lényege, hogy: szevasz felebarát ! :)
Aki mást (ellenségeket) akar belelátni az szimplán hülye, és azonos nyomvonalon közlekedik a dszihad-os "éretelmesekkel".
Lapi

Konyvet kellene kiadnod! Komolyan mondom, elsonek vennem meg, termeszetesen dedikalva. Akkora sztorikat meselsz, hogy iszom szavaidat. Azert is, mert olyan dolgokrol is beszelsz, amirol soha nem hallottam. Nekem nagypapam szokott jokat meselni, meg az O fiatalkorabol. Imadom hallgatni. :-]
kos tibi tiszavárkonyban élt a családjával és margit nevű házi-kecskéjével annakidején. ha valaki ismeri, sok szeretettel ölelem őket. arról be fogok neki ugrani, hogy az indulása előtt este a moszkviccsal és a gomulkával felment a csapat a hegyre egy olyan szabadtéri szórakozóhelyre, ahol még népi táncoltak is. már bepakolt a moszkvicsba, de a pótkereke csak a tetőcsomagtartóra fért fel. ott rögzítette olyan gumis kapcsokkal, amit csak ki kell akasztani.

mondtam neki, hogy nem érdemes kockáztatni, zárja be a pótkereket a bungalow-jukba, de ő megbízott a bolgár népben. nem kellett volna, mert a vacsora végén eltünt a kerék a tetőről. a gaz elkövető nem kiakasztotta, hanem elvágta a gumit. ezen volt kos tibi a legjobban felháborodva (a földön megtaláltuk a kapcsokat olyan 2-3 centis gumidarabokkal. de mondtam neki, hogy a mi gomulnánkról csak azért nem tudták idáig leszedni az ablakörlőt, mert az eleve nem is volt rajta. mellesleg kézifékje sem volt, ami akkor bírt jelentősséggel, amikor később várna előtt szakadó nyári záporban egy vasárnap délután nagyot fékeztem. ekkor ugyanis az összes fékfolyadék elment. és még legalább 20 km volt a következő benzinkút, ahol már előre tudtuk, nem tartanak fékolajat. kettesbe be a váltót, gyújtás le módszerrel lassítottam a tankot. nem is fokozom, mert ma is futkos a hátamon a hideg, ahogy beugrik az a néhány kilométer.
Lapi !

A sztorijaid.... hát tudod..... !:DDDDDD
*
Morvai.
Majd meglátjuk....

Nincsenek kétségeim, hogy felkészült jogászok hada veszi körül Ferkót, nyilván csavaros agyúak, de ki tudja, lehet, hogy személyedben megkaphatná a " hollandi anyát " is, a
" lószart mama " ez esetben nem segíthet, ahhoz ő kevés, bármíly szereti is a kisfiát !:)))
Simon
"A Morvai Magunkfajták című tenyésztési kézikönyvét már olvastátok?
Fajta-standardot közöl?"

Reszlet a konyvbol:
Egyszer a Mazsihisz internetes portaljanak egy ujsagiroja a kovetkezo kerdest tette fel nekem.
- Kedves Krisztina! Nem gondolja, hogy szavai es cselekedetei arra kesztetnek embereket, hogy arra gondoljanak, On kirekeszto es uszito?
Valaszom egyszeru volt es velos. Egyszeruen sertve ereztem magam a kerdes hallatan.
- Nem, de ezt egy magafajta ugysem ertheti meg.

:-D
index.hu/cikkepek/0803/velvet/15divat//.gdata/gpb_15divat_08.JPG

"Mindig ilyen feltűnően öltözöm. Március 9-e előtt folyamatosan a körúton kampányoltam az igenekért. Önként csinálom, amit csinálok, szívből. Szeretnék már boldog lenni. Húsz évig dolgoztam a kommunistagyárban, a Csepel Művekben, ahol ment a KISZ-es duma, aztán eladták a gyárat, nem lehetett hol dolgozni, de hála istennek én vagyok olyan talpraesett, hogy feltaláljam magam" - lamentált egy kicsit az egyébként ragyogó napsütésben megtartott Fidesz-gyűlés szélén Lajos.

:D
sohasem írtam, gecc. de azért is szeretek idejönni, mert beugranak ezek a régi sztorik. mindenesetre kösz, ha egyszer mégis írok, neked jár a tiszteletpéldány. azon merengek, milyen kár, hogy nem volt akkoriban mobil. egy csomó jó arcot elvesztettem a multban. igaz, hogy csomó mást meg azóta találtam. mert sztem teli van a világ jóarcokkal, csak észre kell venni őket. kos tibi talán az életemet mentette meg a szok-terápiával. bár olyan magyarokkal is találkoztam, akik alig lézengtek a gyengeségtől, mert gyakorlatilag a megérkezés napjától (5-6 nap, ha jól emléxem) fostak, mint a vízcsap. az meg sokat kivesz az emberből. biztos vizet ittak a szerencsétlenek a megérkezés örömére.
de azért kösz gecc. télleg örülök, ha valakinek bejönnek a hülye sztorijaim. :DDD
"Pedig a "sztori" lényege, hogy: szevasz felebarát ! :)"

yesssssssssssss....
lapi,
hát nagyon szívesen, örömmel tartom szerencsémnek :-) ,
+ ezek tényleg annyira jó történetek, nagyon jól írsz, jókat nevettem rajtuk.
Lapi

Szerencsere mi osszejarunk a regi haverokkal. Tenyleg nagyon jo, hogy mi, a regi szaktarsak minden evben tobb alkalommal is talalkozunk. Ilyenkor aztan elojonnek a regi emlekek, es egesz este ugyanazon rohogunk. Ha 10 perc mulva megint elojon ugyanaz a tema, akkor is rohogunk rajta. Ezeket az emlekeket az ember soha nem fogja elfelejteni. Neha magamba is felnevetek, ha eszembe jut egy jo sztori. Ezen a hetvegen is ezt tettuk, es mar most alig varom a kovetkezo talalkozot. Szerencsere csak 1 honapot kell erre varnom. :-]
Gecc.
Fajtázgasson csak. Ennyit az ELTE-ről.
Carnivora 2008.03.16. 19:11:59

O pedig Hunyadi Lajos, 27 eves, anyagbeszerzo. A kartyapartnerek csak Kapanak szolitjak. Ma ejjel megint nem aludt otthon az elettarsanal, Jolinal. Hogy hol volt? Hat azt lehet tudni. Termeszetesen kartyazott. De azert utana meg hazamehetett volna.

:-D
Simon

Ne haragudj ra! Agyrago bogarai vannak.
hát az van, hogy abban bízok erősen, hogy pont ezt a blogot kapják majd el az ufók, egy fájl formájában a föld nevű bolygóról. hazalövik, ott dekódolják és azt mondják ufo-ul: nahát milyen szar helyen élnek ezek a földlakók, mennyit sírnak-rínak, vicsorognak egymásra. mondom, mindössze ez a fájl áll a rendelkezésükre az emberiségről. no akkor javítanék egy kicsit a képen, mert ki tudja. ez az internet egyáltalán nem biztonságos. pláne az ufók előtt. talán ezen múlik egy napon a ufó fönök döntése, mégsem a földdel fogják az esti billiárdpartit lejátszani. :DDDDDD
Ez a Roncsfilmből van? Csak láb, meg nyak?
Lapi

Vagy megsem epitenek a fold utjaban galaktikus sztradat. :-]
mindkét esetben megéri kicsit többet röhögni és kevesebbet anyázni. mondhatni univerzális érdekünk. :DDDD
Simon

- Milyen levest?
- Becsinaltat. Ugye dragam, azt szereted?
- Nyolcvanotert?
- (A kurva anyadat!)
- Nyolcvanotert.
- Mire elhozod, szaztiz. Maj van benne?
- Csak nyak es lab.
- Nyak es lab?
- Csak nyak es lab.
- El fog foni.
-... es surun kevergetni!
- Most hova mesz?
- Megnezem a levest.

:-D
Lapi

Ezt jo lenne, ha a politikusok is igy latnak. :-]
Kösz Gecc.
Azóta itt tipródtam, hogy és vagy nem és.
Mert vannak még fontos dolgok.
Simon

Szivesen maskor is. Amiben tudok, segitek.

Majd Gecc eltunt a lampasban. :-D

lapi,
"univerzális érdekünk..."

3 igen, sőt 4! :-DDD
tegnap a nőt megfűztem, hogy nézzük már meg mit tudnak a kemény csávók a téren, miután a haverok csak olyan programokat tudtak, hogy mozi az "Egy bébiszitter naplója"-val. Persze miben másban jönne, mint magas sarkú csizmában, ideális oszlatás esetén sürgős futásnál.
Mondom 3 szabállyal nagyjából meg lehet úszni:
1. Rendőri ilyen-olyan (gránát, gumilövedék) sortüzet szemből nem bámuljuk bambán
2. Füstölgő biz-baszt a földön nem cirógatjuk
3. Ha rendőr már a közelben nem rohan
+ 1 (Ő találta ki ) Sűrűn pislog értelmesen, ha már nagyon gáz
Gondoltam 22-ig területfoglalás, akkor 20.30-ra pont odaérünk még a lényegre. Mondom ezek olyan katonás arcok, biztos tartják a műsortervet, hát csalódtam. Azért egy-két színvonalas tel-avivozásba, meg 12 éves, nadrrágtartómat a földön húzom a Martens bakancs mögött skinhülyegyereket még megnéztünk.
Csak azt nem tudom, hogy kire szívják majd magukat a viktoriánus jövőben ?
gecc:

"Ezt jo lenne, ha a politikusok is igy latnak. :-] "

mi választjuk őket, nem?

liidiiia:

már megijedtem a három igentől. elég volt a mult vasárnapi sokk! :DDDD
ez a jobboldal ?! Á, téged átvágnak ! 2008.03.16. 19:58:36

:-] Na ez egy jo kerdes. Mert azert az emberben felmerul a kerdes, hogy ez tenyleg csak Gusanyinak szol, vagy egyszer elkezdodott, es barmi kisse nepnyuzo politika megkapja majd a jussat a tuntetesekbol.
Lapi

Az a baj, hogy csak olyanok kozul lehet valasztani, akik pont nem ilyenek.
Gecc

Megoldják, mint Csurka, akinél hirtelen mindenki Moszad ügynök lett, még a teljes Jobbik vezetőségből is, amint csak annyit mondtak, hogy izé vagy de.
ful8er:

"Csak azt nem tudom, hogy kire szívják majd magukat a viktoriánus jövőben ?"

akkor majd a fradi meccsen, de kevesebben lesznek. sztem ilyen idióták mindig voltak, csak 2002 óta megkapták a hátszelet a fidesztől. az nem játék, ha valaki megkérdőjelezi a kormány legitimitását. meg az sem, ha nekimegy úgy ab ovo a rendőrségnek, ovb-nek, mikor kinek. a köztársaság intézményeit egy politikai erőnek azért nem érdemes alapjaiban támadni, mert akkor ezek a patkányok összeszedik a bátorságukat és kimásznak a csatornákból teleszarni az egész várost. méghogy egy a tábor egy a zászló...
ez a jobboldal ?! Á, téged átvágnak ! 2008.03.16. 19:58:36

Hozzád képest bringás Lajos akadémikus ...

Baloldai embörke szombat este a barátnőjével unatkozik, és a csürhe tombolására jár gázt szívni meg rendőrök elől szaladgálni ... ilyen is csak ebben az országban van. :D:D
Lapi.
Az Orbán-Torgyán korszakban volt, hogy a Fradi meccs után a kukát is ráhúzták a rendőrökre, és akkor sem gyüjtötték be őket. A tévékben panaszkodtak, hogy csak a bosszantásukra áll ott a sok rendőr, és nekik ilyenkor rendőrt kell verniük.
Kifosztottak benzinkutat, szétvertek metrót és fizetést kaptak állítólag azért , hogy legyen nekünk ilyen kis drukkológárdánk, mert attól lendül majd föl a magyar foci.
Aztán, mivel jó játék gágáztak és vonatozni kezdtek, de nem értett a focihoz az Iboly, csak a fiúk. Nekik meg tetszett.
Aztán kellett egy-két jó kis megdicsőült kirekesztődumás pap, akit a bíróságról már vállon hoztak ki V betűt mutogatva, és kész is a tanulság, hogy ez a pálya, nem a Fradi.
Kedves Testvereim az Urban! :-]

Asszem joccakat kivanok mindenkinek. Egy kicsit faraszto volt az elmult 2 nap. Bevagom magam az agyba. Azert elotte meg meghallgatom az Internacionalet!
:-D

simon:

a magyar foci nekem már régóta az irracionalitások világához tartozik. nemrég ugye jobboldali szurkolók tüntettek az üllöi úti ingatlan eladásáért. na mondom, ilyen nincs. nem lehetnek annyira hülyék, hogy az angol faszi az ingatlan miatt veszi meg a cuccot, s nem azért, hogy a fradiba hozza kakát meg buffont. hiszen neki is éppen elég szar helyen áll a csapata az angol második vonalban. nemzeti színű zászlók alatt az angol ingatlanbefektetőért. beszarás... :DDDD
én is megyek valami mozit nézni. élmény volt veletek lenni by cyber. szép álmokat mnkinek. :D
Kedves Carni !

Nem szretem címkézni magamat, meg nem is akarom. Én alapvetően azt nézem mi volt a mondanivaló és nem azt, hogy ki mondta, tehát legyen értelme.
Ráadásul számomra értelmezhetetlen a hazai bal, jobb felosztás mivel sztem nagyon nem azt képviseli, mint más helyeken. Maradjunk a racionális, kontrollált piacpárti megközelítésnél. Ja,és én le tudom vezetni a liberalizmust a keresztény kultúrkörből, persze annak fejlődésével.
ez a jobboldal ?! Á, téged átvágnak ! 2008.03.16. 19:58:36

Lehet keresned kéne v.mit ami feldobja közös kis életeteket :D shop.goldengate.hu/
ez a jobboldal ?! Á, téged átvágnak ! 2008.03.16. 20:42:34

Jó, de ennek mi köze ahoz, hogy ilyen baromságokra jársz szombat este barátnőddel? :D
ez a jobboldal

"számomra értelmezhetetlen a hazai bal, jobb felosztás"

Egy kis orientáció. (Legalábbis erre a blogra vonatkoztatva, és az _én_ tapasztalataim szerint.)

Jobb/jobbos: a FIDESZ illetve aki úgy gondolja, hogy rájuk szavazna, ha most lennének a választások.

Bal/balos: mindenki más.

A resztli (JOBBIK, MIÉP) itt nem nagyon játszik.
Shore!

"Jobb/jobbos: a FIDESZ"
,akik visszasirják a kádár rendszert,meg a szocializmust.

"Bal/balos: mindenki más."

A kapitalizmusról álmodozó MSZP,a kőkemény egyetlen igazi konzervativ MDF,aztán a kitudja hová tartozó liberálisnak,magukat valló SZDSZ

Ez a baloldal.

Kösz Shore,ez jólesett.Jól elorientáltál.
Lenin most mivel is van problémád?
Azzal amit én írtam, vagy azzal, amivel kiegészítetted? Azért nem vállalok felelősséget:)
malacka 13:48:35
Kedves blogtársak!
Elnézést hogy ilyen 'régi' kommentre reagálok.
Nem baj, malac, ha kitetted a blogba.
Én csak azt írtam, mér privátba írok.
Nem kértelek rá, hogy ne tedd ki.
Kitetted, oszt' jóvan.
Azt meg, hogy vesztes lennék, nem tudom értelmezni.
_Nagyon_ jól fizető állásom van, tehát anyagilag nem.
A népszavazáson nem vettem részt, ott tehát nem veszíthettem.
Akkor?
tehát mégegyszer: vakapad bejegyzéseit szívesen olvasom, elgondolkodtatóak, érvelőek.
Máshol meg inkább csak a visítás hallatszik.
Kár.
Azt hiszem ezzel az itt olvasgatóknak minimum a háromnegyede így van.
" Shore 2008.03.16. 21:21:57
Lenin most mivel is van problémád?"

Vaze,eddig mindent olyan tisztán láttam,mint vakapád a zord rákosi rendszerben.Te meg orientáltál,oszt most azt se tudom hol vagyok.
Csak nehogy találkozzam Horn Gábor barátommal,mert az megint máshová,esetleg.

Valaki mondja meg,miért nem?

Úristen/ja,az itt nincs,bocs/most merre?
Elvtársak,vagy Samu, rohadt kapitalista nagybácsi,irányt!

Amúgy,semmivel.
Gecc 2008.03.16. 19:40:12
"Vagy megsem epitenek a fold utjaban galaktikus sztradat. :-] "
Pedig ki van függesztve az erről szóló rendelet.
lapi
18:45
(bolgár anyagcserés sztori)
Ehhez:
most olvastam:
- Doktor úr! Valahogy nem használ az ön alma-diétás fogyókúrája!
- Mondja, fogyasztás előtt ön megmossa az almát?
- Igen.
- Próbálja úgy, hogy nem mossa meg!
simonmondja.... 2008.03.16. 20:19:45
"...fizetést kaptak állítólag azért , hogy legyen nekünk ilyen kis drukkológárdánk,"
Ha valakinek, akkor a Fradniak soha nem volt szüksége rá, hogy fizetett szurkolói legyenek. Igaz, nem is kapta meg a stadionját 1 Ft-ért, mint mások és nem is újíttatta fel Vitya hozomba.

Ettől persze még igazad lehet, hogy a Fradi tábor _egy része_ megengedhetetlen dolgokat művel (a sajtó meg nyilván erre vevő), de az általánosítás itt is, mint mindenhol máshol veszélyes.
"Egyszer a Mazsihisz internetes portaljanak egy ujsagiroja a kovetkezo kerdest tette fel nekem.
- Kedves Krisztina! Nem gondolja, hogy szavai es cselekedetei arra kesztetnek embereket, hogy arra gondoljanak, On kirekeszto es uszito?
Valaszom egyszeru volt es velos. Egyszeruen sertve ereztem magam a kerdes hallatan.
- Nem, de ezt egy magafajta ugysem ertheti meg."

Hol árulják ezt a könyvet? Ilyen jót régen röhögtem.

Egy zsidóbérenc ex-katolikus ateista
Morvai Krisztina hangja biológiai fegyver
Carni !

Te nem nézed meg a tegnapi felvételeket ? Hidd el van annak bája, ahogy a kopasz skinhead hústorony élőben hergeli magát a semmire vagy a nagymagyaroszágos kérdezi a másiktól komolykodva, hogy akkor most mi legyen a hadi stratégia, miután szemben felállt a rendőrsorfal. Végül is sétáltunk egy jót. Tavaly azért izgibb volt, ott érdekes lett volna nővel szemlélődni.
shore

Ha már orientáció:

index.hu/politika/kulfold/gati3389

Tehát ilyen alapon 1 hete a 3 NEM volt az igaz jobboldali válasz a népszavazáson !!!

Ezért mondhatjuk, hogy Magyaországot visszaszavaztuk a baloldali-szocialista világképbe a Fidesz vezetésével, gazdasági alapon.
Még egy Carni !

Ajánlgasd a goldengate cuccaidat Budaházynak, mintha ő értékelné túl az alapvetően gyenge tegnapi teljesétményüket:
kuruc.info/r/33/22456/

De azért írd meg itt is, neked milyen személyes tapasztalat és melyik darab az igazán vállalható ajánlat.
ez a jobboldal ?! Á, téged átvágnak ! 2008.03.17. 00:01:47

Ez vagy a MSZP pártkasszából kapja a pénzt, vagy pedig egyenesen orvosi eset ... ezek a balhék egyedül Gyurcsány politikai túlélését segítik.

" A minket az úgynevezett nemzeti oldalon belül támadók kilencven százalékát a gyávaság vezérli. Egész hibás elméleteket építenek fel, és akár egy életen át tévúton bolyongva hangoztatják azt. Miközben valójában csak saját megtépázott önbecsülésüket próbálják a maguk számára helyreállítani. Mindez akkor kezd igazán kártékony lenni, mikor ezt emberek tömegei előtt teszik, ahelyett, hogy bevallanák maguknak, hogy gyávák voltak, és legközelebb – félelmeiket ők is az aszfalt porába dobva – méltóvá válnának azokhoz a hősökhöz, akikről egyébként annyira szeretnek beszélni. Mert lehetnek nekik remek gondolataik, érthetik kiválóan a gazdasági meg a társadalmi összefüggéseket, de hajítófát sem ér ez bátorság nélkül. A Jézusra hivatkozók hányszor idézik tőle a „Ha csak annyi hitetek lenne, mint egy mustármag, hegyeket tudnátok megmozdítani!” gondolatot, de nem értik igazából, mit jelent. Én ugyan inkább pogánynak (és nem istentelennek) vallom magamat – bár meg vagyok keresztelve –, de azt hiszem, kezdem kapizsgálni, hogy mire gondolhatott, és talán ti is kezditek már."

-

Az lesz a hős, ha molotov koktélt hajint egy rendőrnek? vagy kigyújt egy kukát ... , ha meg a rendőrbácsi odasóz gumibottal megy a sírás, hogy hol az azonosító. Ez a Jézusos rész meg maga a csúcs ... nem emlékszem melyik résznél ment Jézus neki a rómaiaknak mondjuk fadorongokkal.
Betonputto.
Akkor nem kaptak.
Én csak a rendőrverés és randalír, mint hagyományos népi játék kezdeteit keresem. Nálunk nem voltak Zsil völgyi bányászok, így csak a foci környékén találtam.
Jo reggelit!

Mily szep napra ebredtunk. A felgyujtott marcius 15-i szeleburdisag is tan mar csak pislakol, ha ki nem aludt.
Jó regélést!

Valaki megmondaná, hogy miért rosszabb a Pelikán-féle "hazátlan elvtelenek" hsz-ként való beírása, mint az, hogy egy fizetett újságíró azt a címkét használja rendszeresen, h "hülyemagyar" ?
gondolkodj el erről, malac, ha van mivel, oszt találd meg a választ magad! a válaszod te magad vagy.
hacsatúrján
"gondolkodj el erről, malac, ha van mivel,"
Eddigi hsz-eid alapján bőven többel van min gondolkodnom, mint neked. Te maradj meg a csetelésnél, olvasgass a közepekről (guglizz!), amit keversz az átlaggal, oszt ne szólj bele a nagyok dolgába, nem neked való a hosszú kommentek írása, az nem megy gugliból, oda más is kell....
Kérdezném a legnagyobb tisztelettel:

Fizetett Pulitzer-emlékdíjas újságíróhoz méltó-e ez a stílus:

"Pelikán, most bizony végleg eltakarodsz te a büdös kurva anyádba."

És, ha nem, tud-e ezért, hangsúlyozom a stílusért, bocsánatot kérni? Tudod-e Árpád azt mondani, h ez túmács volt, nem így kellett volna azt, amihez jogod van? Árpi, tudsz-e egyszer is elnézést kérni vmiért? Hidd el, ettől több lennél, nem kevesebb!
A bűnözö szemét ládák és a sikkaszó virágtartók most megkapták a magukét.
Persze, most is vannak, akik ezt félreértik és azt nem értik, mit is keresett már megint ott a rendőrség.
Egyébként: minek szólnak mindenbe bele? nagyon izgágák, és még ők nyafognak.

más:

malacka69
Valaki Jenőke vagyok!
Nekem nem világos a felvetés, mert a fogalmak súlya szerintem nem azonos.
Ámde találgatni tudok: jelentős különbség lehet az is, hogy a "hülyemagyarnak" van hazája...
Jenőke

Nem értelek, bár tisztellek.

"Boldogok a lélekben egyszerűek."

Fogalmazz egyértelműbben, és világosabban. Foglalj állást félreérthetetlenül!

Üdv., m69, aki Jenőke embersége előtt fejet hajt már régóta.
malacka69 O.V. nem Isten, de nélküle Fletó marad! · www.szenzor.freeblog.hu 2008.03.17. 07:40:41
Kérdezném a legnagyobb tisztelettel: "Fizetett Pulitzer-emlékdíjas újságíróhoz méltó-e ez a stílus..."

Természetesen nem. Senkinek sem, aki valamilyen formában felvállalja a tudatformálást.
A mások megalázására törekvést mindenképpen el kell itélni. A baj ma már az, hogy sokszor észre sem vesszük, hogy mi is hangzik el.
Malacka:

Mi ez az új mottó? Kijózanodtál????:-))))))

Miről maradtam le????? Pelikán hazátlanozott, a TWA pedig lekurvaanyázta?
malacka

"olvasgass a közepekről (guglizz!), amit keversz az átlaggal,"

Mindig rettentően nagyon sokat nevetek mikor ezzel piszkálod hacsát. Ez hihetetlen nagy poén, még véletlenül se szokj le róla.
Csak egy kérdésem lenne, hogy is írják azt a szót, hogy "címke"?
Malac

Nem ide tartozik, de ugy ezrem meg kell veled osztanom.
Azt hiszem valaki atnevelo taborba kuldott. Marmint engem. Amiota itt lakom alberletben, allandoan a hirtv-t kell hallgatnom. Persze nem magamtol, pont ezert erzem atnevelo tabornak. A folottem lako oreg nenike meg bacsika toljak az arcomba hangosan a televizilot. Amugy mulatsagos, mert eccer szoltam nekik (3 eve), - no nem a hirtv miatt, mert vegul is tenyleg azt neznek, amit akarnak, demokracia van, vagy mi a tokom :-] - hogy olyan hangos a tv, a sajatomat nem hallom (atv, tudod? :-D ), akor aszontak lejjeb veszik a volumet. A multkor talalkoztam a bacsikaval, aszonnya, na fiatalember ugye rendben van minden, nem hangos a tv, ugye? Merhogy vettem egy fejhallgatot, es azon keresztul nezem a tv-t. Mondom rendben van, ne tessek izgulni.
Mellesleg a tv meg most is olyan hangos. :-D Szal nem tudom hogy hasznalja a fejhallgatot.
Na most ezt csak azert mondom, mert osszefuggest latok ebben, es kezdem azt hinni, hogy az atneveles rogos utjanak vegen haladok, nemsokara a vegere is erek talan. Bar probalok ellene kuzdeni. :-]
malacka69 O.V. nem Isten, de nélküle Fletó marad! · www.szenzor.freeblog.hu 2008.03.17. 07:46:12
"Jenőke
Fogalmazz Fogalmazz egyértelműbben, és világosabban. Foglalj állást félreérthetetlenül!"

Egyértelmű Jenöke vagyok.
Amit írtam, az két részből állt.
1. bevezetés, egyben humor (nem jött össze, no nem baj)
2. Nem akartam véresen komoly választ adni, így korán reggel, de magamtól is rájöttem, hogy ez kevés. Mielőtt olvastam volna
2008.03.17. 07:46:12 bejegyzésed, már megírtam az álláspontom és közz tettem.
Mint látod, valószínü, hogy egyetértünk.
...gondolom.
mondtam malac, hogy a válasz te magad vagy. amit harapdálsz, az meg a hokedli lába.
Hacsa, Shore !

Ti képtelenek vagytok kilépni önmagatokból ?
Most meg mi a fene bajotok van ?!?
Hja... Csak a szokásos bajszogatás...
Nem számít, mit ír, ha malacka a neve, hát jöhet az asztalborogatás...
Ehhh....
Na megyek is, legalább így könnyű szerrel, mert azonnal elegem lett ebből !
Csak még annyit !

Malac !/ Jenőke /
Fentiddel tökéletesen egyetértek, tegnap én is szóvá tettem.
ha kilépnék önmagamból, akkor nagyon meg lennék lepődve.
hölgyválasz

Légy szíves vedd le a rózsaszín szemüveget, amelyen át oly tökéletesnek tűnik malacod.
Vedd már észre, hogy ki kezdte ezt az "átlagos" baszogatást. Meg számold meg, hogy már hányadszor!
Nem nekem kéne kilépnem magamból, ugyanis a címkés sztorit most nyomom el először, ráadásul úgy, hogy csak az értsen belőle, akinek szól.
Shore

Már régóta bunkó cinikus és bunkó nicknek tartalak (mert ugye te csak egy nick vagy, mert még azt sem lehet tudni, h nő v. férfi), szóval most sem veszed észre, h hacsa kezdte, és ha kezdi, kapja azt, ami ezér jár. Te pedig emlékezz arra, hogy kurvára nem tudtad, h miért csökken a pedagógus fizetése attól, ha emelik a kötelező óraszámot. Ez rohadt nagy butaság volt anno. Itt bizonyosodott be, h dilettáns nick vagy, amitől persze írhatsz még helyesen. Emlékszel shore véleménynick? Nem kicsit égtél e témában! Szóval kussolj, ne szólj be, nem veled beszéltem arctalan nick!
Páááá
malacka

Ismered azt a viccet, amiben a kovboj, az új felesége, meg a botlós lova megy hazafelé?

Szóval: kettő.
Shore

Ti, liberálisok kezdtétek, és ha akarod, bebaszok holnapra egy csomó 6-7 hónapos kommentet, ami igazolja. Érted arctalan nick! Jobb lenne kussolni a ki kezdte témában, mert én ide tiszta és őszinte szívvel jöttem, és kezdetektől ti, liberálisnak mondottak baszlatódtatok. Állítsd le a hazugságaid, mert azzal töltöm a napom, h bizonyítok, és szétoffolom Árpi blogját.
na, ennyi volt képes átjönni a pelikán vs. tótavé problematikából. :)))
fuxos

Én túl tudok lépni a fényes győzelmen egy hét alatt, de úgy látom Árpi még mindig a vereség ízeit nyaldossa az új posztban:)))
malacka

Jó napom van, még mindig csak kettő:)
Lapi írt igen kacarásztató módon a bulgár élményeiről. Amikor megláttam az évszámot - '78 - beugrott, hogy akkor akár találkozhattunk is volna.
Nekem egy nem kommunista - értsd : csillag nélküli - kempingben volt faházas szállásom, ahol az egyszerű szobát unokabátyámmal osztottam meg, de erről később. Szóval, első nap mentünk le a lejtőn két dolog miatt : 1. reggeli 2. a boltban az adekvát 8 üveg fehér daru nevű konyak. Meg első nap az 1 levás tengerész póló ( sok példány ), az a keresztbe csikos ( 16 kemény magyar forintért ). Szóval lefelé menet a sportpálya krítéséhez ki volt kötve egy fekete kecske. Szép állat volt, harmadnap már messziről mekegett amikor meglátta az aktuálisan tajt másnapos, de rendkívül szomjas társaságot.Én meg egy hót trendi vászoningben támolyogtam naphosszat, amiről ma már tudom, hogy bowling ingnek híjják, hátul sötétkék csapásirány bevarrva, egyébként színfehér, két haláltusáját vívó vitorlással a cici tájékán. Na ebbe szerelmesedett bele a bulgár pincér az étteremben. Mindenáron le akarta rólam imádkozni. A negyedik napon elegem lett, és papíron kiszámoltam neki, hogy az én - gagyi piacon - vásárolt ingem neki belekerülne 950 Ft-nyi levájába. ( nekem azt hiszem 200-ba került. Hja más világ, 5 Ft-os benzin ). Igen csúnyán nézett, mire azt tanácsoltam neki, hogy akkor mutogassa a dús balkáni mellbozótot a sopszkához.Szóval el is felejtettem az epizódot, jól berúgtam, este az aktuális- itthonról vitt - hölgy fellopózott a faházba, és az egész hancúrt csak kis mértékben zavarta az unokabátyám d-dur horkolása. Másnap reggel nem láttuk a kecskét, viszont névnapom lévén, 12 zöld üveget vettünk, hogy este tűz a parton.
Estebédre valami húspogácsa volt, és már akkor gyanút kellett volna fognom, amikor a pincér roppant készséges, ám furcsamód enyhén kárörvendő arcára néztem. Nem tettem, bekájáltam, mert a napközbeni nedű qrva éhes volt. Na este le a partra, tűzgyújtás, köszöntések, az ünnepelt meg jobbra a második homokbucka mögött lőállást foglalt el. A tüzérségi zajtól a díszes kompánia olyan röhögőgörcsöt kapott, hogy a tünetek csillapítására alaklmazott Martinitől rögtön megszabadultak a kecske rájuk eső részétől. Szóval aznap este az Aranypart kicsit átkeresztelődött. A tököm tudja a megfelelő nevet nekije.
A hentes barátom szállítmányozott haza, aki egy jó arc volt. Befelé menet az országba, a vámosok kiszúrták a handzsár méretű hentes kését. A barátom a világ összes nyelvén tud bégetni, muuúúzni, és röfögni, ezért roppant tanulságos volt amikor az előbbi hangeffektusokkal, és négykézlábra ereszkedve a dagonyázás, illetve a földtúrás pantomim jeleivel megpróbálta előadni, hogy neki ott a messzi távolban mi is a foglalkozása. Persze hogy elvitték, mert azt hitték, hogy máktermesztő. Nem csodálom, az a produkció bármely cirkuszban vezető műsor lenne.
Szóval ez a hentes gyerek volt az aki második nap reggel, nem ismervén a bulgár taposós rejtelmeit, felsétálva a dombra, berúgta az első útjába eső budiajtót, beledöntve a békésen mélázó helyi delivenst a termékébe. Az hogy az áldozat helyi alkalmazott volt, másnap reggel derült ki. Henetsünk, reggel fel, ajtó becsuk, talpal, és nyög. 3 perc múlva 4,azaz négy darab vízsugár irányult az alsó résen át, a hentes alsó rése felé. Nem tatott sokáig, viszont ahogy lejött a hegyről, ezek után, az festő ecsetére kivánkozik. Az ősz minden színe játszott a testén. Na meg rajtunk a vidámság összes foka . Aktuális nőm bepisilt, én csuklottam, unokabátyám pedig eldőlt, mert nem tudott állva maradni a röhögéstől. A többi nézelődő dettó.
De persze itt nincs vége !
Hentesünk egy üveg konykkal a hóna alatt másnap reggel , balkáni rekettyebokornak álcázva magát,lesben állt az objektumnál. Aki bement azt lábról indított rakétával beterítette. Mikor mondtuk neki, hogy itt azért ártatlanok is kaptak , annyit válaszolt :
- Nyiktó nyet átszuszvujet !
Felejthetetlen idők :)
malac:
A Pulitzer-emlékdíj és a qrvaanyázás témakörben a következő történet jutott eszembe, amit a Popper Péter mesélt egyszer egy előadásán:

Szóval hol volt, hol nem volt, anno, egyszer réges régen a Popper utazott egy ferences szerzetes csuhás barátjával a villamoson, aki történetesen egy ilyen 2 méteres, megtermett manusz vala, az a típus, aki szteroidok nélkül is majd egy Swarcenegger. A villamoson odament hozzájuk egy mitugrász valaki, akit úgy jellemezett, hogy szteroidokkal sem lett volna soha egy Swarci, pláne azok nélkül meg egyáltalán nem volt az, és ez a manusz lekevert egy nagy pofont a szerzetesnek, majd várt. A szerzetes nem szólt egy szót sem, mire a manusz mondta, hogy te egy szerzetes vagy, tartsd ide a másik arcodat is, nem ezt tanuljátok? És hát lekevert neki mégegyett, a szerzetes arca meg már nemcsak a tenyér mintáján volt vörös. „Fiam, legyünk meg békében egymás mellett, kérlek.” mondá a szerzetes. Kábé. A manusz erre nevetett, és mondhatott valami olyat, hogy nana, most akkor megint a másik arc jön, és adott mégegy pofont... Ekkor a szerzetes felgyűrte a csuha ujját és megszólalt: „Hát ideig tartott Ferenc Barát, és most Nagy-Szabó Ferenc az ember jön, és egy qrva nagy taslit adott neki. 1-et, de azt igen.

Mindig jóérzéssel gondolok vissza erre a történetre, valahányszor csak eszembe jut...
Mindenesetre az még nem tűnt eddig fel, hogy a Pulitzer-emlékdíj és a szentté válás összefüggene, bár a jóra törekvés eszméje azért jó, ha nem veszik ki, dehát ugye úton lenni és célba érni sem ugyanaz... Szerzetesnek vagy éppen álszentnek, esetleg mindkettőnek lenni meg megint más dolog, na de arról itt nem volt szó. Vagy igen? Sietek persze leszögezni, hogy én is jó versenyző vagyok a „bort iszik, vizet prédikál” kategóriában, bár nem egyedül futok a pályákon ebben, ami hol vígasztal, hol elszomorít...
Hutchinson:
:-DDD
Ez is annyira jó történet. :-)
Pont az ilyenekért szeretem annyira a Rejtőt és a Jiri Menzelt is.

Viszont most el köll mennem, lehet hosszabban (GDP), szóval mindenkinek minden jókat, köszönet. :-)
Summa summárum:

tehát gázos dolog, ha a Zemberek nem akarnak 300 Ft-ot fizetni a vizitért, de az nem, ha a Geciorbántól visszakövetelik az "ellopott" 19 000 (vagy csak 17 000?) Ft-jukat...

Tudom, demagóg vagyok, de jól esik... :o)
Helló Paszternak!

Én nem szeretem ugyan a demagógiát, de a populizmust meg egyenesen imádom!:))))
Hééééé Paszti, ezt rossz helyre lökted 11:33-kor, nem? Nem az új posztba akartad?
liidiiia

Amióta beállt Popper fletótistának, valahogy elment tőle a kedvem. Régebben pedig szerettem, sok mondását használtam naponta. Pl. ezt:

Jobban szeretem, ha őszintétlenül rám mosolyognak, mintha őszintén belémrúgnak.

Amit írtál, az nagyjából rendben, de azért az emberek nevét vagy viccesen írd, vagy pontosan, mert harmadik esetben Te válasz viccessé...

Üdv.:)
Hutchinson:
ajjaj baj van a hitelesseggel:
"adekvát 8 üveg fehér daru nevű konyak."
"belüj aiszt" feher golya nevu moldav konyak, nem lehetett kapni bulgariaban, volt viszont ket masik fajta, egy sarga es egy kekcimkes, az egyiket (a keket) Pomorje-nak hivtak es az is egesz jo volt..

sok kulfoldot megjartnak bolondul meg az emesztese, egyszeruen a belfora atalakulasa miatt...

a bulgar WC-k meg szerte a balkanon elofordulnak, a nyugati gorogorszagban is es
lassatok csudat Firenzeben is a piazza della michelangelo alatt levo kempingben is.
Shore

"Ezzel csak az a baj, hogy a "hazudik" nem megkülönböztető jegy a kormány és ellenzék között."

Ha a jobboldal is hazudik, hogy van az, hogy velük kapcsolatban ez 2002-2006-ban nem volt téma? Hogy van az, hogy a CNN fletóval csinálat ezügyben interjút, és nem vityával? Ezek szerint azért a két eset között van árnyalatnyi megitélésbeli különbség. Márpedig a közvélemény megitélése a lényeg, ez a reális fokmérője egy kormány tevékenységének.
simonmondja...

Aki nem látta, az M1 riportot közölt pécsi orvosképzésről, ahol
az orvosi diploma mellé rögtön a svéd nyelvet is tanítják.

Hehe, arrafelé mindenki beszél angolul, minek ez a felesleges felhajtás...
Karesz

pontosan. de
minden kormany lop. mit tehetsz ellene, hogyan tudod csokkenteni?

Olyan alkotmány kell, amely olyan berendezkedést biztosít, amely a gyakorlatban is lehetővé teszi, hogy olyan esetben, amikor ez kiderül róla, akkor megvonja tőle az irányítást. Ld még rendkívüli közgyűlés a privátszférában.
vakapad

a S&P leminősítését kommentálván nem átallotta megjegyezni, hogy a./ ez sokba fog kerülni nekünk (illetve hát nekem, az adófizetőnek, a többieknek elég, ha le se szarják), b./ ehhez sok köze van a népszavazás eredményének (ez ugyanaz, mintha azt mondta volna, hogy 2*2=4, ráadásul még az S&P se titkolta)

Tehát, ha jól értemn, az a gond, hogy a nép kifejezte a véleményét (amelyet egyébként annak kifejezése nélkül is úgy gondolt), mert ennek hatására kedvezőtlenül alakult a külföld megitélése hazánkkal szemben.

Azért a fenti gondolatmenetet mint analógiát az őszödi lebukás kapcsán tisztelettel figyelmébe ajánlanám azoknak, akik szerint Őszödön semmi nem történt, hiszen "minden kormány hazudik és lop"...
vakapad
Azt olvastam valahol, Széchenyi egy évi jövedelmét ajánlotta fel a Tudományos Akadémia céljára. Gyurcsányról meg azt, hogy a havi fizetését jótékony célra fordítja.

Na ja; 2 bibi van ezzel:

1) Széchenyiről nem híírlik, hogy az államot megkárosító visszlízing-ügyletekkel gazdagodott volna meg, kijátszva a sarjadó demokrácia törvényeinek nyitva 'felejtett' kiskapuit.

2) Széchenyivel kapcsolatban nem szivárgott ki őszödi léptékű beszéd, amely renoméja helyrekozmretikásáért kiáltott volna.
Márpedi ez 2 fontos momentum a kontextus tisztábban látásáért.
Megmondom én mi lesz: 2010-ben a jobboldal nyer, oszt majd ők lesznek kénytelenek reformálni. Nagyjából így, csak más lesz a csomagolás. Az MSZP meg jobbik esetben kussba' marad.
Önbecsapás napja - én így hívtam volna, csak 3 karakter különbség :D
Karesz ( Charlie )!
A pia nevében én soha nem voltam tájékozott, ezeken az egzotikus szláv nyelveken én csak inni tudtam, az üvegről a cimkét a hentes fordította magyarra ( a reptéren, amikor megcsípték, állandóan azt hajtogatta, hogy: Nu kukkk Továris ! Szóval messze ő volt a legképzettebb a nyelveben) . Lehet hogy rosszul emlékszem, de valami kékes zöld plecsni volt rajta, valami háziszárnyassal.
De ha úgy tetszik jobban, legyen fehér daru helyett fehér exkavátor.
Hát ki vagyik én, hogy vitatkozzak egy szakértővel ?
A lényeg, hogy piszok olcsó volt, és garantálta az eredmyényt estére.
vakapad

A múltkor Lovas a brüsszeli sajtótájékoztató után - nem kapott kérdezési lehetőséget - megkérdezte, hogy az ellenzéki sajtó miért nem kap szót, Gyurcsány csodálkozva ránézett, és azt mondta, úgy tudta, hogy a sajtó független).

Remélem, erre Lovas felvilágosította, hogy ez egy elv, de nem a valóság...
TWÁ

hülyeség is volna, hiszen a haza meg orbán viktor két különböző dolog.

Már bocs, de ha "hülyeség", akkor ez biztos, hogy alapos indok volt, hogy kirakd? (Megengedve, hogy ez a te blogod, azt csinálsz, amit akarsz.) Nem lett volna elég egy egyszerű cáfolat? Merthogy egyetértek veled, ez télleg az, semmi ok, hogy ezen érzékenykedjen az ember.
MalaZka69,
:-)
Na a Terminátor visszavág, és valóban a szinészi munkásságát tényleg nem ismerem (és nem is fogom), de a mélységesen mély filoCófikus gondolatok ellenére ZiZeroét se, így aztán összevissza írom a netűket a bevükben. A Jiriii nevét meg a derűs mosolytól és a meghatottságtól mindig könnyes szemmel olvastam a filmek végén, és a könnycseppek fénytörése szerintem megtréfált, és úgy láttam e miatt, hogy a Menzel feltette a pontot az i-re, aztán kiderül itt, hogy nem is kell annyi pont, hanem ponthogy pont vesszőcske kéne... :-) Umlaut-szerűség hiánycikk itten.
Szintén üdv. :-)
Én vagyok a 3000., de mi a fost keresek én itten?
Kedves W!

Mikor tetszik befejezni végre Gyurcsány pöcijenek szopogatását?

Szíves tájékoztatásul: a vizitdíj esetleges nem eltörlésével, és a korábbi támogatás esetleges nem visszaállításával kábé száz-kétszázezer forintot bukNÁNAK az emberek, háziorvosonként, havonta. Erről tetszettek volna szavazni ellenkező kimenetel esetén. Gratulálok ismételten.
@Baromméter: "Széchenyiről nem híírlik, hogy az államot megkárosító visszlízing-ügyletekkel gazdagodott volna meg"

Esetleg gróf volt, öröklött előjogokkal pl?

Ettől függetlenül még azért mindig ő a legnagyobb magyar.
süti beállítások módosítása