W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

A szóvivő és az osztálytudat

2007.03.13. 05:00 Tóta W. Árpád

Ebbe csúnyán beleszaladt Demcsák Zsuzsa. Szép találat, jó sztori, kajálják. Ahogy az elkényeztetett médiapicsa a kasztjának megfelelő bölcsödét keres, és ahogy jól szituált anyukákkal tologatja a háromkerekű babakocsit a Szent István-parkban. Monnyonle. Méghogy baloldal. Újarisztokrácia, hö!

Na, ha kihörögtük magunkat, akkor én felragasztanám a jézusi álszakállat, és mondom nekifutásból, hogy az vesse rá az első követ, aki.

A legfőbb érték a gyerek. A babamagazinokra rácsavarodó nő könnyen úgy maradhat: szentül hinni fog abban, hogy ha nem költ el másfél millió forintot a Brendonban, akkor a gyermek kiszárad, összeaszik, elpusztul. Ugyanezért nem lehet megúszni a babakocsit két kiló alatt, bonyolult jószág ám az, az alsó kategóriákon nem is kerék van, hanem kocka.

Ha ezen túl vagyunk, akkor jön bizony az a kérdés, hogy milyen társaságba kerül a csemete a bölcsiben, az oviban, az iskolában, és végül – ez a legveszélyesebb – az egyetemen. Lehet szociálisérzékenykedni meg baloldalazni, de az ugyi mégis szuboptimális megoldás, hogy anyuci Prüntyőkéje tetves, koszos, valószínűleg fertőző és kizárólag az erőszak nyelvén értő gyerekek közé kerüljön, akik csakis a családi pótlék miatt jöttek világra.

Embergyerek az is, és vérzik érte a szív. De ha esetleg el lehetne kerülni, akkor kerüljük már el, nemdebár? Jobb lesz a Prüntyőnek, ha jól nevelt, illedelmes és kevésbé fertőző gyerekekkel vegyül. Lehet, hogy nem minden koszos gyerek rossz, de minek kockáztatni.

Kettő: Demcsák osztálytudatosan keres játszóteret. Jól van, hörögjünk egyet ezért is. Na és mondd csak, barátom, te szoktál hajléktalanokkal beszélgetni? Kubikusokkal kártyázni? Dehogy szoktál. Mondjuk utálnának is.

Sőt: a suzukis, az ember vagy bogár? (Suzukisoknak: a béemvés, az ember? Áh, állat az.)

Így volt ez mindig. Az úri osztály nem elegyedett a cselédekkel. Ha csak úgy nem, ahogy az Édes Annában olvasható. Nem kéne úgy tenni, mintha Demcsák Zsuzsa valami különleges torzszülött volna, amiért osztályán belül próbál maradni. Persze úgy se tegyünk, mintha nem volna ez tényleg bizarr és szomorú és kényelmetlen.

De ahogy reagált, az bizony aggályos. Az a bukás, nem az, hogy elbloggantotta magát. Kitörli sunyin, átírja, letagadja. Kiskezicsókolom, és a sajtótájékoztatókon mi lesz? Ott bele fognak ám kérdezni! Durca lesz meg hiszti? Ilyen kommunikációs skillekkel tetszik nekivágni? Jesszum Pepi, akkor inkább Bányász Rezsőt kérném vissza. Lehetett volna ezzel kezdeni valamit, beismerni, feltárni, továbbgondolni, és ha már blogja van, aranyoskám, akkor kommunikálni. Erre még ezt is nekem kellett megírni. Előre szólok, hogy többet nem segítek.


Címkék: hülyemagyar

516 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr2445928

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: UFiblog - a polgári underground blogja 2007.03.13. 08:54:13

A politikus szóvivő újabb kalandjaiDemcsák-ügyi relevanciánkat immár a Google is elismeri, így közszolgálati kötelességünknek érezzük, hogy beszámoljunk a legfrissebb fejleményekről. A köztársaság leendő arca (már csak hatot kell aludni!) lehet, hogy poli…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"rider"-bevásárolok,sulizunk,főzök és + egy kis szakmai munka.Ja!!-és beszélgetünk,most,hogy nőnek vitatkozunk.Persze ezt nem kell elhinni.De!-6-7 éves korukig bármi pici bajuk volt-ANYA!!,mostmár én is jó vagyok.
"TWÁ"-Te?-ásssssssd el magad.
Prinz!
nyugi..a tetű a tiszta hajat szereti..:)
gyz 2007.03.13. 20:25:25

"na ez meg tipikus női duma. a férfi az alapból szarik a gyerekeire és nem végez házimunkát. de ha mégis, akkor meg jön a szöveg, hogy nem is igazi férfi :)"

:) tévedés. nekem vannak jó mintáim is meg tapasztalataim is. de azoknak a pasiknak, akik ebbe a kategóriába tartoznak, nem molaris stílusuk van.

és elhiszem, h pelenkáztál :) jól tetted.

btw, ha elolvasod a korábbi hozzászólásaimat, akkor látni fogod, h nekem is az a véleményem, h egy anyának a gyereke legyen a legfontosabb.
molaris 2007.03.13. 20:34:49

:) ok, elhiszem. csak velük azért majd vita közben ne legyél olyan ítélkező, mint amilyen itt vagy néha.
hmmm rég jártam erre, ez a kódbeírós cucc zavaró nagyon, bár biztos látja vki az értelmét. mellesleg a frászt hozza rám, hogy végképp eltűntek a "szellemi gyöngyszemeim, meg sziporkáim"

Az is látszik, hogy a jó sok mindenki félreértette, miért íródott ez a cikk. nem a Demcsák renoméjának fényezése miatt. hanem mert mi magunk is álszentek vagyunk, és nem nagyon tudunk, (én legalábbis nem)mit kezdeni bizonyos szituációkkal. Szeretnék én humanista, meg ultraliberális lenni, olykor állítom is magamról, hogy liberális vagyok, de mostanság rendre előkerülnek olyan szituációk, amikor az első reakcióm zsigerből vmi kőbunkóság. Szóval nem olyan egyszerű ez.
pl családi pótlékért születő cigány gyerekek és a szüleik segélyezése, meg orvosi ellátásának finanszírozása. persze az első reakció az hogy basszák meg, aki nem dolgozik, és nem is akar, az az én adómból meg vizitdíjamból ne járjon ingyen orvoshoz. ugyanakkor a másik oldalt is ismerem, tudom nagyon jól, hogy ebből a körből sokan miért nem jutnak munkához (olyan helyen laknak és az előítéletek stb)és a liberális énem azt mondja, segítsünk valahogy, támogassuk, hogy tanulhasson, csapjunk már oda a pedagógusnak is, hogy ne hagyja 18 évesen analfabétán kibukni az általános iskolából stb.

És akkor ott a dilemma, hogy hogy is dolgozza fel pl ezt az ellentmondást egy magát civilizáltnak, kulturáltnak tartó ember a 21 század Európájában? Kivel lehet ezt egyáltalán megbeszélni a megkövezés veszélye nélkül? van-e egyáltalán megoldás? vagy ez csak egy újabb példa a társadalmi skizofréniára?

whale r,

"btw, ha elolvasod a korábbi hozzászólásaimat, akkor látni fogod, h nekem is az a véleményem, h egy anyának a gyereke legyen a legfontosabb."

ha nem haragszol, akkor inkább a lustábbik megoldást választom, és szimplán elhiszem :)
Naccső:

persze, h nem erről szól, de abban egyetértek TWÁrppal, h fura ez a felhördülés, pláne, h az, ami utána következett, a kislány botorkodásáról tett tanúbizonyságot. Épp ezért nem érdemes azon felháborodni, h egy néhány hónapra kalibrált tizenvalahányadrendű médiaszereplő csinál vmi marhaságot.

A személyes életben nem lehet diszkriminálni, max. elutasítónak, ridegnek lenni vmilyen tapasztalat v előítélet alapján.

Tehát nem az a gond, h így gondolkodik, hanem h így kezelte ezt a helyzetet, tudván, h mostantól jobban oda kell figyelnie. Ha nem így fordult volna a sorsa, senki le se bagózná a mezei Demcsákot.
gyz: :) ok. nem haragszom.

TWÁ: szabad tudni, honnan van ez a remek képi illusztráció egyébként? :) teljesen jó

chico: nem kell beírni a betűkódot. én se hittem el egy ideig, de aztán rájöttem, hogy Árpád nem viccel. a kód csak viccből van itt :)
"ha elolvasod a korábbi hozzászólásaimat, akkor látni fogod, h nekem is az a véleményem, h egy anyának a gyereke legyen a legfontosabb."

Meg egy apanak is. Szerintem. Ha mar egyutt vallaltuk.



"6-7 éves korukig bármi pici bajuk volt-ANYA!!,mostmár én is jó vagyok."

Ez is attol fugg, hogy alakitjuk. Bar teny, hogy ahol az apat lenyegesen kevesebbet latjak, ott az anya lesz a biztonsag es a stabilitas megtestesitoje. De adott esetben az apa is remekul el tudja latni a feladatot.
Nincs gyerekem, de ha lenne, valoszinuleg en is hasonlo szempontok alapjan valogatnam az bolcsit es az ovit. DE! De kussban lennek errol, nem pofaznek orszag-vilagnak arrol, hogy mekkora kozmopolita tehetos picsa vagyok, mert van annyi szocialis erzekenysegem, hogy rajojjek: az emberek nagy reszet ez frusztralja.
Most nemreg olvastam az iwiw egy foruman egy 25 eves kedves londoni cegjogasz leanyzo hozzaszolasait ahhoz a temahoz, hogy ki milyen jelzaloghitelt engedhet meg maganak londonban. Hat o egybol a Marylebone-ba akar koltozni, ahol 1M fontnal kezdodik a legszimplabb lakas is, persze csak a gyerekei miatt. Mindezt olyan magyar forumon, ahol a tobbi hozzaszolo (londoni lakastulajdonos vagy wannabe) valoszinuleg eleg tehetos. Nem kell mondjam, hogy meg igy is kiverte a biztositekot, nem csak nalam, mindenkinel.
Hangsulyozom, semmi bajom azzal, ha valaki eldonti, mi a jo a gyerekenek. De ne kommunkalja mar le nekem onnan fentrol, hogy neki telik elit bolcsire meg ovira.
naggyából végigolvastam az egész blogot. első gondolatom az volt, h ki az a dzs, h megér kb. 426 kommentet. meg hogy ilyen baromságra ennyi reakció jön. meg hogy ennyi ráérő ember van. de rájöttem, h ez többről szól, dzs itt jelentéktelen (lehet h twá télleg provokációnak szánta, sikerült). a rengeteg jó hozzáröfiből is láccik, h sokakat érdekel ez a dolog. gratula twá, jó volt a post és jók a kommentek
bocsi, lehet h kompetitor, de a szélsőközép blog bejegyzése ma is nagyon jó: szelsokozep.freeblog.hu/
(bocsi, higgyétek el nem vagyok a szélsz repjük:)
basszus, ennyire lassú eddig csak az amőba volt. where iz enyém komment, fuck jú?
Kurvára nem értem, Tóta wé miért és milyen értékek mentén védi ezt az űber-demcsák-sznob-picsát.

Ő talán barnakenyeres magánóvodába járt?
imádom a szélső közepet... :)
Demokrácia rt rulez!
remélem demcsák nem olvassa ezt a blogot. ennyi picsázás után lassan disszidálni fog:). amiket írt minimum böszmeség, maximum elkúrás.
Óvoda a barnakenyérhez:-)
Nnnna. Lehet kérni? (Nem) De akkor iiiiis....


Legyen 4es metros.
tag: hülyemagyar, faszDemszky, tolvajbanda

EGÉSZSÉGÜGY!!!! Lassan minden posthoz tartozó kommentek fele erről szól.
tag:hülyemagyar, faszMolnárLajos, tolvajbanda
da: négyesmetró lesz, eü nem valószínű. azt csak nagyon távolról ugatom. viszont lehet, hogy csinálok bolondblogger-interjút az OPNI-ról, mint a rendőrös volt.

de ez már csak jövő hét, hiszen kezdődik a Forradalmi Ifjúsági Napok.
Egyáltalán nem értem, hogy miért vagytok felháborodva. Nem pont DZs esetében, de nem mindegy nektek, hogy aki a "felső tízezer" tagja az felkúrta-e magát, vagy éppen adócsalással jutott oda? Az eredményen semmit sem változtat, ha ott van, hát ott van. Lehet háborogni, meg fújjolni, hogy "jajj, biztos csalt meg lopott" ,de ez egyrészt általánosságban nem igaz, másrészt meg közötök nincs hozzá. Magyarul: mindenki maga felelős a sorsáért, lelkiismereti és egyéb felelősséggel csak magának tartozik (kivéve persze a jogit, de ezt tegyük félre, főleg ha már egyszer a joghézagokról is volt szó:)). Szóval felesleges az álszent hőbörgés, valószínűleg a szörnyűlködők 90%-a egyszerűen irigy :P
Hmmmm....lehet, h akkor megörvendeztetem a húzódózó olvtársakat egy saját kisebb opussal.
Hátja, remélem készülsz vmi utcai performansszal.
Egyébként az nem baj, ha nagyon távolról. Egyrészt a betegé is egy szempont, _sőt_. Másrészt min(n)él nagyobb faszságokat írsz, annál nagyobb a kommentláz :P.
Árpi,

"Lehet szociálisérzékenykedni meg baloldalazni, de az ugyi mégis szuboptimális megoldás, hogy anyuci Prüntyőkéje tetves, koszos, valószínűleg fertőző és kizárólag az erőszak nyelvén értő gyerekek közé kerüljön, akik csakis a családi pótlék miatt jöttek világra."

Húbazz, olyan nácizást fox kapni ezért, mint ide Lacháza :-) (Vagy már megvolt? Bocs, késő van, nem tudom most végiolvasni a 435 hozzászólást) Ez ugyanis a politikailag korrektek körében (lásd: kiheréltettem a macskát, azóta politikailag korrekt c. póló) burkolt cigányozásnak számít. (Amire persze vissza lehet vágni azzal, hogy miért gondol a kedvesolvasó PONT arra, nahát, én álmombase.)

Nincs is ezzel semmi baj egyébként, mert alapvetően igazad van, a kérdés inkább az: nem kéne egy papíron szocialista párt által vezetett kormány szóvivőjének legalább úgy tenni, mintha? Legalább megjátszani a plebejust, a korlátlanul, szemellenzősen demokratát? Ha bevállaljuk azt a népszerűtlen véleményt, hogy Öszöd igenis fordulópont volt és pozitív értelemben volt az, illetve hogy annak kéne lennie, na akkor mi legyen?

Avagy másképpen - a hazugság sose jó, de melyik a nagyobb és melyiken kéne inkább változtatni: "Posh Spice" Zsuzsának meg kéne-e játszani a valóban szocialistát, vagy ki kéne-e végre szedni ezt a szót a párt nevéből végre egyszer és mindenkorra?
válaszolhattad volna azt is, hogy nekem amúgy is a belepofázás a munkám :), de azért ennyire messziről mégsem. neked egyébként van hozzá orvosblogod is.
utcai performance nem lesz, viszont vmiféle folyamatos kommentálás igen, összes elérhető médiával és az indexes reportage támogatásával.
Shenpen: ki kéne szedni azt a szót, erről már beszélgettünk itt régebben, de ez nem reális a borzalmas tagság miatt. kell Magyar Kapitalista Párt, de az akkor inkább Kóka lesz.

hogy kommunikációs hiba lett itten elkövetve, többszörösen, amatőr módon, az nem vitás. ettől még fel tud olvasni egy gépelt szöveget, de annál többet nem kéne rábízni, mert mazsorettnek is böszme.
szóval holnap egy kis árpádsáv lesz, úgy tervezem. bár most volt az estében árpádsávozás, és ottan a deutsch új feje súlyosabb volt, mint akármilyen sáv.
Árpi, nem túl szimpatikus ez az előzetes moderáció, inkább szórd ki utólag a hülyéket :)
NINCS előzetes fucking moderáció. NEM kell beírni a captcha-kódot sem. nem ülök a gépnél folyton.
helyes,helyes, elnézést a feltételezésért :)
Arpi,
ne legyen mar arpadsavozas, nem igaz, hogy pont Te nem unod a temat.
Par napja ugyanez a comment.com-n
comment.blog.hu/2007/03/07/ufok_a_nap_kelteben

Legyen mar eleg, lepjunk mar le errol, mert hogy lesz igy better Magyarland, ha mindig ugyanazt a csupasz csontot szopogatja mindenki?
ki is szórta, lásd kurszán kündü. mondjuk neki minden második hozzászólását törlik akárhol szól hozzá :)
Itt tényleg (majdnem) mindenki le szeretné mondatni a másikat (onnan, ahol éppen van), nivellálni, lehozni, lehúzni... bele oda hozzá magához, a langyos kis (élettér-) pocsolyájába, ahol _ő_ brekeg, ő érzi jól magát. A trial and error életreképzés-kísérlet errefele olyan, mint az a régi, szadista kis játék (a tanárnéni is mosolygott, óh...), mikor a gyermek barkácsolt egy cérnával gombostűn keresztül skatulyához kötött cserebogarat és reptette... a trial az övé lett, az error a cserebogáré. Ugye.

Itt mindig a másik hibázik és esélye sincs már jóvátenni amit mondott, amit tett. Itt minden-minden azonnal végleges.

Monyonleország...

Persze, a maga módján mindenkinek igaza van, hogyne. Csak hát az nem világos még eléggé, hogy ez hova is vezet... (én most ezt - némi feszültséget fenntartandó - nem mondom meg).
van pár dolog árpádsávügyben, amit meg akarok írni még az ünnep előtt, és van pár dolog, amit inkább kérdezni akarok. árpádként illetékes is vagyok.

aztán ha nem húzódik el a 48-as randalírozás ünneplése, akkor jövő héten konstruktív leszek.
"a kérdés inkább az: nem kéne egy papíron szocialista párt által vezetett kormány szóvivőjének legalább úgy tenni, mintha? Legalább megjátszani a plebejust, a korlátlanul, szemellenzősen demokratát?"


Stephen

Csak mivel nem olvasol vegig 345 kommentet, elarulom, hogy ezt szerencsere sokan igy latjuk :-)
Ennyi lenne a dolog lenyege es nem tobb.
éjjeli baglyoknak exkluzív ajándék. komment a gyurcsányblogról:

"SOS Légyszi segítsen aki tud!

Napok óta nem jön be az ATV a gépemen, pedig sajna csak a net-en keresztül tudom fogni.
Nincs valami ötletetek?"
Bevallom, nem szoktam olvasni a gyurcsanyblogot.
Most nezelodtem egy kicsit, es igazi kabareba illo gyongyszemeket talaltam :D

RE: Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.03.14. 00:59:23
"éjjeli baglyoknak exkluzív ajándék."

:-))

Holnaputántól pár napig elég lesz a HírTV is a tájékozódáshoz...

annyit tudok segiteni, hogy nekem sem jon be
Hát most vagy 10 percig nézegettem a Gyurcsiblogot, aztán most meg alig bírom visszagyömöszölni a beleimet. A kommentelők meg még rátesznek egy lapáttal. Boá. Hipp-hopp, jön Vuk!
RE: Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.03.14. 00:33:57
"van pár dolog árpádsávügyben, amit meg akarok írni még az ünnep előtt"

Ha még tudsz róla újat írni... mondjuk ehhez képest: arpadsavos.hu/ :-)
Tulajdonképpen vicces lenne, de KOMOLYAN GONDOLJA! És ő a miniszterelnök! Help!
:-))
DZS blogjába már tegnap éjjel sem lehetett kommentelni, pedig mindenképpen meg akartam tőle kérdezni, hogy hogyan ellenőrizte a bölcsödei játékokat, hogy van-e köztük olyan, amiről leolvadhat a festék. Nem lenne rossz ismerni a módszert, mindig bajban vagyok játékvásárláskor. muhaha


GYV komment elég vicces szerintem. Úgy látszik, kialakult a kör.:)
Nekem olyan érzésem volt, mintha egyes kommenteket kimondottan Ferike írt volna magának. Valahogy ugyanaz a stílus, totális egyetértés, mintegy válasz az esetlegesen felmerülő kérdésekre. Totális nyalások, melyek 100%-ban alátámasztják Gyufit. Semmi kétely, vagy valami kellemetlenség. Reality a köbön.
??????
ja persze, jó volna azt hinni, hogy ilyenek nincsenek, mi?
loren: lehet kommentezni Zsuzsónak! A blogbejegyzés címére kell kattintani és görgetni legalulra!
kukacka:

gondolom szűrik őket, és csak az ilyenek maradnak fenn a szűrőn. valamikor lehetett olvasni róla, hogy a gyf blogolók közösen megünnepelték a miniszterelnöki blog 1. szülinapját (vagy csak fogják, nem tom, de vmi ilyesmi) szóval összeszokott társaság ez.
Hát persze, hogy vannak, akik egyetértenek a kormánypolitikával. Azért 18%-nyi támogatottságuk még mindig megvan. Csak valahogy a fogalmazásmód, a stílus....Eh? Totál fagyi.
Akkor már inkább a Gertrúd.:-)))
Kukacka
Nem lehet kommentezni, probaltam, tobbszor is, nem kuldi el.

Whale
Ezen a bulin a Feri is ott volt, vagy csak amolyan ferirajongok talalkozojarol van szo? :D
Az amőbások nem?
Bár a teljes képhez hozzátartozna még a Csintalan féle "élőblog". A pali rezzenéstelen arccal hallgatja, hogy a betelefonálók szinte szószerint visszaböfizik, amit az előző nap sulykolt beléjük.
kukacka,
én nem tudom elképzelni azt, hogy GYF magának írjon kommenteket. Nem az a típus. Vagy nem tudod elképzelni, hogy esetleg vannak olyanok is, akikből ezt váltja ki? Félre ne érts, de láttam már OV-ért is rajongani embereket.
Szerinted?:D
kukacka,
Zsuzsó továbbra sem elérhető, de azért kösz, hogy foglalkoztál a problémával!:D

Azért az mókás, hogy az utolsó bejegyzés utolsó sora: (DZs ovis topikjához)

"Es ha megengedsz egy személyes veléményt: Hagyd abba a blogirást."
:)))
cozumel 2007.03.14. 02:15:27

ha jól emléxem, ott volt a fanklubbal együtt, igen. próbáltam előhalászni ezt a postot, de képtelen vagyok ennyi szarságon átrágni magam.

Árpi biztos tudja melyik bejegyzés volt, ő hard-core amőbázó :))
nem volt ott, az olyan volt, mint egy depeche-klub. csak összejöttek a fanok főzni meg dumcsizni.
cozumel:

megvan basszus! én egy hős vagyok :)
blog.amoba.hu/blog-3.php?oid=T3137a10848a2f385c62966aac173394

még sütit is kap tőlük :))
hé mán! ne torzítsd a valóságot! :)

sütije honnan volt???

"Szombaton velük is megünnepeltük a blog, és egyben a közösség születésnapját. Tortával, süteménnyel, sok-sok fényképpel, ajándékba kapott császármorzsával, melyet ezúton is köszönünk. Tegnap az is elfogyott, nagyon finom volt. "
Most meg szépen felnyomjuk Gyurcsány és az amőbái látogatottságát. TWA nemrég cikizte, hogy milyen alacsony az olvasottsága. Na így kell besegíteni.
:-))))
Ha már Gyurcsány és Amőba:

"Van-e hozzá szemünk, hogy meglássuk, mi lakozik a gyerekeinkben? Van-e bennünk elég érettség és bölcsesség, hogy megértsük, mi van bennük? Van-e elegendő türelmünk hozzájuk és bízunk-e bennük annyira, hogy maguk válasszanak utat? Meddig és mikor kell terelgetni őket, és mikor kell hagyni, hogy a maguk szándéka szerint döntsenek?
(...)
Sokkal korábban és sokkal erőteljesebben mutatja meg saját személyiségét valamennyi gyerek, mint ahogy mi azt bármikor is gondoltuk volna. Én legalább is így vagyok vele. Számomra egyértelmű, hogy a legbonyolultabb, legnagyobb emberi kihívások között szerepel, hogyan kell jó szülőnek lenni. Az előbbiekből viszont az is következik, hogy sokféleképpen lehetünk jó szülők. Nincs általános recept. Ez a szülőn, a gyereken és a környezet számtalan körülményén múlik." blog.amoba.hu/blog-3.php?oid=T2167d3b708c3f67923b2fb036faf7a9

Márc.13-i bejegyzés. Nem lehet nem észrevenni az áthallást...
Mondom én: a főnöknek kell magyaráznia a leendő beosztott bizonyítványát, ha már ő maga nem képes rá...

dark future: wow! Szerecsenmosdatás?
És ez most mit jelent? Azt, hogy marad?
Vagy talán máris elkezdték szép csendben keresni az utódját?
Lehet, hogy TWÁ tud már "valamit" és ez a topik csak arra volt jó, hogy jól kidühöngjük magunkat? Azután kapunk egy másik szép, új szóvivőt és akkor megláthatjuk, hogy Feri milyen rendes fazon és nem tűr meg efféle megnyilvánulásokat?
:-))))
És azt tudtátok, hogy az amőbák nagyon csúnya vérhas-megbetegedést okoznak? Konkrétan véres fosást?
Megyőződésem, hogy a következő napokban több dolog is lehetséges.Ha ez a kis hamupipőke olvasta a hozzászólásokat, magába száll.Olvasta és nem száll magába.Nem olvasta és magába száll, nem olvasta és nem száll magába.Bár pár lehetőséget kizárnék, mert fogalma sincs miről értekeztünk, mert más az értékrendje.
Demcsak Zsuzsa kereshet a gyerekenek franko "burzsua" ovodat, ezzel nincs is semmi baj,
de emlekezzünk csak amikor egy kisvarosban-most nem ugrik be a neve- a szülök alapitvanyi iskolat akartak alapitani, mert tul sok volt a problemas cigany gyerek-
NACIFALVA lett a települesböl!!!!!!
persze mindket oldal a maga igazat kereste az ügyben.
Magyar Balint fogja meg D.ZS. gyerekenek a kezet es vigye vissza a putto ovodaba a lurkot!!!!
amikor egy kisvaros lakoi, alapitvanyi iskolat gründolnak, mert az allamiban sok a problemas cigany gyerek, akkor
NACIFALVA
es egy balos vagy liberalis medium sem all ki mellettük-talan mert a jobbos media veszi partfogasaba az ügyet- magyar atok
most követelem hogy Magyar Balint, fogja meg D.Zs. kezet es kiserje vissza a putvarek oviba lurkojaval együtt!!!!
ez tök jópofa, hogy egyik blogos segít a másiknak.
"az úttörő ott segít, ahol tud"
ez most jó volt, TWÁ!
miért van az, ha az ablakunk alá szarnak, akkor jön Árpád, és elmagyarázza, hogy ez nekünk jó, mert tul.képpen most is a mi kertünket komposztálják?!
Laziorom! Ebben az egyben én is egyetértek a szélsőjobbal ésÁrpáddal is: a cigányságot nem lehet annyival elintézni, hogy "MindnekiRasszistAakiMegkülönböztetiŐketaFehértől
"
Jó lenne, ha a ballib mégia megértené, hogy eddig ahány besurranó tolvajt fogtam, egyik sem volt éppen hófehér...
Laziorom! Ebben egyetértek a szélsőjobbal és Árpáddal is:
A cigányokat nem lehet már annyival elintézni, hogy "mindnekirasszista,aki róluk beszél".
A tizstelt Tgm és Mészáros uraknak meg kellene érteniük, hogy eddig általam fogott bessuranó tolvajok közül egy sem volt fehér...
Warmoger:
ejnye, ilyet NEKED nem szabad mondani, holélszte
Demcsák tekintetesasszonyban más vér folyik, megértem, ha nemakarja a gyerekét jobbágyok közé járatni
gondold már át, ki vagy te hozzá képest?
Nem ismersz engem. Honnan gondolod, hogy nem egy koldus hozzám képest Demcsák:)
Amúgy beletrafáltál, persze sokal Demcsák alatt vagyok társadalmilag. Bár nem mondta, hogy (Upper-)Middle Class fóbiája lenne.. Csak ha már itten visszamegyünk a 19. század társadalmába, akkor én is hadd nézzem le, aki alattam van:)) (Amúgy hozzászólásom nem erről szólt)
Én azt várom egy kormányszóvivőtől,
hogy legyen annyi esze,
hogy magától is tudja,
mi az, ami politikailag-társadalmilag korrekt.
Vagy legalább azzal legyen tisztában,
hogy az általa képviselt kormányt alkotó pártok
_elvileg_
milyen elveket vallanak a társadalmi egyenlőségről, esélyegyenlőségről, iskolai szegregációról, stb.,
és ezt mennyire veszik ők maguk komolyan és mennyire akarják tűzzel-vassal ráerőltetni akkor is a társadalomra, ha az nemannyiraakarja.

És ennek szellemében viselkedjen napi 24 órában, főleg a blogjában, ha már ez hozzátartozik a saját pr kampányához.

Ha meg valaki _ennyire_ buta, hogy képtelen a fenti kritériumokat saját kútfőből teljesíteni, akkor adjanak mellé kormányzati cenzort, aki átolvassa a blogbejegyzéseit, mielőtt azok megjelennének. (Tartok tőle, hogy ez már MEGTÖRTÉNT, akkor is, ha sose fogjuk megtudni.)

Ha meg nem ostobaság, hanem nyílt őszinteség a téma,
akkor tessenek már leülni megbeszélgetni az mszp-vel de főleg az szdsz-szel, hogy jó szülő bizony szegregál, mert attól jó szülő. És legyen bezárva az esélyegyenlőségi hivatal, mert aki szegény, dögöljön a mocskába. Marhára kíváncsi vagyok, hogy ki tudnának-e egyezni a témakörben.

Elvileg semmi bajom a bulvár-szóvivőkkel, Batiz sokkal jobb volt, mint amit valaha is kinéztem belőle. (Dansk viszont képes volt úgy nyilatkozni, mint aki eleve meg van sértődve, hogy kérdést tesznek fel neki.)
De szerintem nem baj, ha van a szóvivőnek egy kis sütnivalója. Eddig ezzel nem volt gond. Talán azért tűnik fel ennyire, hogy itt gáz van. Olyan Tibi-bácsi-dezsavü-érzésem van...
Én azt várom egy kormányszóvivőtől,
hogy legyen annyi esze,
hogy magától is tudja,
mi az, ami politikailag-társadalmilag korrekt.
Vagy legalább azzal legyen tisztában,
hogy az általa képviselt kormányt alkotó pártok
_elvileg_
milyen elveket vallanak a társadalmi egyenlőségről, esélyegyenlőségről, iskolai szegregációról, stb.,
és ezt mennyire veszik ők maguk komolyan és mennyire akarják tűzzel-vassal ráerőltetni akkor is a társadalomra, ha az nemannyiraakarja.

És ennek szellemében viselkedjen napi 24 órában, főleg a blogjában, ha már ez hozzátartozik a saját pr kampányához.

Ha meg valaki _ennyire_ buta, hogy képtelen a fenti kritériumokat saját kútfőből teljesíteni, akkor adjanak mellé kormányzati cenzort, aki átolvassa a blogbejegyzéseit, mielőtt azok megjelennének. (Tartok tőle, hogy ez már MEGTÖRTÉNT, akkor is, ha sose fogjuk megtudni.)

Ha meg nem ostobaság, hanem nyílt őszinteség a téma,
akkor tessenek már leülni megbeszélgetni az mszp-vel de főleg az szdsz-szel, hogy jó szülő bizony szegregál, mert attól jó szülő. És legyen bezárva az esélyegyenlőségi hivatal, mert aki szegény, dögöljön a mocskába. Marhára kíváncsi vagyok, hogy ki tudnának-e egyezni a témakörben.

Elvileg semmi bajom a bulvár-szóvivőkkel, Batiz sokkal jobb volt, mint amit valaha is kinéztem belőle. (Dansk viszont képes volt úgy nyilatkozni, mint aki eleve meg van sértődve, hogy kérdést tesznek fel neki.)
De szerintem nem baj, ha van a szóvivőnek egy kis sütnivalója. Eddig ezzel nem volt gond. Talán azért tűnik fel ennyire, hogy itt gáz van. Olyan Tibi-bácsi-dezsavü-érzésem van...
Én azt várom egy kormányszóvivőtől,
hogy legyen annyi esze,
hogy magától is tudja,
mi az, ami politikailag-társadalmilag korrekt.
Vagy legalább azzal legyen tisztában,
hogy az általa képviselt kormányt alkotó pártok
_elvileg_
milyen elveket vallanak a társadalmi egyenlőségről, esélyegyenlőségről, iskolai szegregációról, stb.,
és ezt mennyire veszik ők maguk komolyan és mennyire akarják tűzzel-vassal ráerőltetni akkor is a társadalomra, ha az nemannyiraakarja.

És ennek szellemében viselkedjen napi 24 órában, főleg a blogjában, ha már ez hozzátartozik a saját pr kampányához.

Ha meg valaki _ennyire_ buta, hogy képtelen a fenti kritériumokat saját kútfőből teljesíteni, akkor adjanak mellé kormányzati cenzort, aki átolvassa a blogbejegyzéseit, mielőtt azok megjelennének. (Tartok tőle, hogy ez már MEGTÖRTÉNT, akkor is, ha sose fogjuk megtudni.)

Ha meg nem ostobaság, hanem nyílt őszinteség a téma,
akkor tessenek már leülni megbeszélgetni az mszp-vel de főleg az szdsz-szel, hogy jó szülő bizony szegregál, mert attól jó szülő. És legyen bezárva az esélyegyenlőségi hivatal, mert aki szegény, dögöljön a mocskába. Marhára kíváncsi vagyok, hogy ki tudnának-e egyezni a témakörben.

Elvileg semmi bajom a bulvár-szóvivőkkel, Batiz sokkal jobb volt, mint amit valaha is kinéztem belőle. (Dansk viszont képes volt úgy nyilatkozni, mint aki eleve meg van sértődve, hogy kérdést tesznek fel neki.)
De szerintem nem baj, ha van a szóvivőnek egy kis sütnivalója. Eddig ezzel nem volt gond. Talán azért tűnik fel ennyire, hogy itt gáz van. Olyan Tibi-bácsi-dezsavü-érzésem van...
Ez marhaság. ha Demcsáknak ez a véleménye, akkor legyen ez. Attól még lehet szóvivő. A szóvivő szerintem nem igazán politikus, hanem szószerint egy báb, egyszerű kampánymunkás...
És ha ez a véleménye Demcsáknak?! Attól még lehet szóvivő. Politikai és társadalmi korrektség?! Vélemények vannak, nem korrektség és inkorrektség!
A szóvivő amúgy is csak szószerint egy báb, egyszerű kampánymunkás, inkább, mint politikus.
A tökös balosnak számító TGM amúgy is 100-szor nagyobb társadalmi gyűlöletkeltő(A középosztály lázadása,ÉS,2002)
Warmonger és ha az a véleménye, akkor cigányozzon meg zsidózzon?
Amúgy meg
nem értek veled egyet,
onnantól kezdve, hogy ki van nevezve jövendőbeli szóvivőnek
egészen odáig, ameddig le nem váltják,

nem lehet publikus magánvéleménye, amely eltér a kormánya hivatalos álláspontjától.

Azért, mert szóvivő.
Ha más a véleménye,
1, tartsa meg magának
2, vegye rá a kormányt, hogy azonosuljon az ő véleményével
3, írjon emlékiratokat, amelyeket majd a szóvivői életútja _után_ ad ki.

--------------
Fárasztó ez a moderációs izé, ráadásul rosszul működik. Miér nem képes megjegyezni a gép, ha már pártucatszor hozzászóltam? Muszáj minden héten?
Természetesen nem jó dolgo a rasszizmus éls antiszemitizmus. Én viszont Veled nem értek egyet:)
Beáll fapofával a kamera elé és elmondja, amit kell. Aztán szerintem a magánvéleménye az lehet, amit akar. Ha Mszp tag vagy, attól bírálhatod a kormányprogramot, esetleg kirúgnak, de hivatalosan nincs tiltva ez sem.
Másrészt, aki ennyire mereven "társadalmiigazságos", mint amennyire a baloldal elveiben, az egy rohadt nagy képmutató...
Warmonger,
egyet kell, hogy értsek kovvacs-al, mert valóban van olyan, hogy beáll a kamera elé DZS és elmondja amit kell, azonban lehetnek olyan szituációk, amikor spontán kérdésekre kell válaszolnia (például egy sajtótájékozatón) és akkor meg lehet izgulni, hogy vajon mi lesz a válasz. Nem jó ez így. Egy kormányszóvivőnek (szerintem) képben kell lennie. Nagyon is.
Huhh, egyetértek lorennel, nem kicsit, nagyon. Az újságíró azt ír amit akar. Ha Zsuzsa kiáll egy sajtótájékoztatóra, elmondja ami a parírra van írva: attól az újságíró lehet azt írja meg, hogy nem áll neki jól a kék. Vagy milyen bénán olvas fel papírról. Vagy ami eszébe jut.

Újságírókkal bánni nem piskóta. Talán a médiaszakma legérdekesebb egyben legnehezebb része. Nem anettkasó, nem fortboyard. A szóvivőt nem castingolják hanem kiválasztják. Itt a tévedés GyuFe részéről.
1. Aki kormányszóvivőt a külseje alapján választ, az megérdemelné, hogy ágyba viszont olyannal bújjon, aki "képben van". Pl. Havas Henrikkel (aki szintén volt kormányszóvivő).
2. Ha egy jobbos kormány jövendő szóvivője olyat szólt volna, mint DZS a férjéről ("genetikai donor"), másnap akkora ellenzéki tüntetés lett volna, hogy a Kötél Lacás + a Mortimeres a fasorban se lettek volna hozzá képest.
Vilor,
azért ne essünk túlzásokba! A férj szerintem büszke erre! A balos tömeg meg ráadásul nem is az a demonstrálós fajta.:D
Mindettől függetlenül DZS gáz.
Pro és kontra megfogalmazódik, hogy DZs intelligencs-e vagy sem. Aki emlékszik a Tv2 néhány évvel ezelőtt kimúlt reggeli közéleti műsorára a 3 gráciával, az már képet alkothatott róla. A nyalás bajnokait a Napkeltében meg se tudta szorítani Csisztu&Demcsák, mert a dekoltázs szép állókép, de ha megszólal, akkor az "és ezt így hogy?" riporteri bravúrig jut. Amiért most újra előtérbe került, az a nagypolitika kisugárzása, de ő egy egész tipust testesít meg, szét tett lábakkal épített karrier. Egy szó mint száz, remek csapat áll fel Gál J Zolcsival, DZs-vel és egyenlőre ismeretlen társaikkal. Miért nem lehet egyszer egy Aczél Anna kaliberű szakember is része a bulinak? Mert kis hazánkban a kontraszelekció nagy úr. Ha én csekély értelmű medvebocs vagyok, konkurenciát nem nevelek magam mellett, vagyis a hülye csak hülyét választ - ettől olyan szép kis hazánkban szinte minden. És ezekkel hajtunk végre "reformokat"? Mulatságos vagy inkább nevetséges de nem nevetettő - Benjámin László szavaival élve.
Két megjegyzésem lenne.
Egy: Én utálom azokat akik többnek kézelik magukat nálam, (miért?, hogyan? ,mert több pénzük van?) és a sok prosztó egyszerű népet is akik azt képzelik, hogy ugyanannyit érnek, mint én. A sok csóringer!!!
Kettő: csipkebokorvessző!
Szerintem milyen egy ideális kormányszóvivő (vagy pártszóvivő).

1., Legalább az adott politikai párt szavazói számára – életkortól függetlenül – legyen hiteles (valamint régóta képviselje a képviselt párt értékeit és legyen szimpatikus), hogy legalább a szavazói azonosulhassanak vele, elfogadják.
2. Legyen feddhetetlen. Ha mégsem feddhetetlen a múltja, de csak kisebb, emberi bakit vétett, akkor mondja el az elején, hogy mikor, mit és miért csinált.
3. Értsen a kommunikációhoz, legyen gyakorlata benne és tudjon beszélni. Az sem jó, ha ért hozzá, de nincsen gyakorlata, az sem jó, ha nem ért hozzá, de van gyakorlata benne és az sem jó, ha ért hozzá, van gyakorlata, de nem tudja elmondani.
4. Beszéljen úgy, hogy megértsék, akikhez szól. Ha az egyszerű emberekhez szól, akkor használja a köznapi nyelvezetet és kerülje az idegen kifejezéseket.
5. Külsőleg átlagos (mint az utca embere), de legyen stílusa. Lehet egy kis súlyfeleslege, mint sok szavazónak, a zsír állítólag jót tesz az idegrendszernek.
6. A privát kommunikációjában (pl.: riportok, blog) is ugyanazt az értékrendet – profin – sugározza, amit az általa képviselt politikai párt is kialakított.

Számomra hiteles kormány, vagy pártszóvivőt egyik oldalon sem láttam még eddig.
Nos, Demcsákért valószínűleg nem kár, nem egy kommunikációs zseni.

Ugyanakkor eszméletlen jól szórakozom azon, ahogy fentebb muindenki ünnepélyesen képenhányja saját magát. :))

Igen jól beletenyerelt a csaj a mindennapi képmutatásunkba, akaratán kívül persze. És nem az "elit" képmutatása ez, akkor egész más intézménytípusokról szólna. Ez ama sokat dicsért, a jövő zálogának tartott, kettőpontnullába bejáratos modern középosztály.

Bizonyos szempontból azt kéne értékelnünk, hogy legalább a terepjárót vezető kormányőr hölgyek gyermekfuvarozási alkalmazása kimaradt, pedig reális és precendenssel megtámogatott rövid távú álom lehetne ez is neki...
Bertran75: Talán megnézték az ellenfelet. Fingósfilip ellen te kit neveznél? :)
Emberek! Vidéken is van élet. Én a falusi oviba (Nógrád), suliba járatom a gyerekeimet. Megtehetném, hogy elviszem őket a közeli kisvárosba (többen csinálják is), kb tíz perccel többe kerülne. De nem teszem. Mérlegeltem, szerintem így jobb. Persze lehet, hogy nem vagyok jó szülő (azért én azt hiszem, hogy legalábbis nem rossz:)).
Mikor Bp-en éltünk választottam bölcsit is, ovit is, de ott sem az alapján, kik járnak oda. A gondozónőket viszont megnéztem.
Szóval kedves TótaW ilyen is van, beee.
Persze értem én, nyilván én is a hozzám hasonlók társaságát keresem alapvetően, de mégis...
Én is fosok hogy átugrik rám egy tetű a hajléktalanról, vagy hogy belémköt egy eszkimó a Keleti környékén, de én tök okos vagyok, nem írom le ezeket. Upsz...
Szerintem minden embernek van valami osztálytudata, vagy csak simán gusztusa...
ha meg blogol az ember és a baloldal tervbe foglalja, Isten mentse meg azt az embert a szétcincálástól.
Aktuálpolitikai átok: Szemeljen ki téged a kabinet! :o)
Szerintem a legokosabb az lenne, ha a kormány-üdülő, kormány-gépkocsi, kormány-laptop mellé létrehoznák a kormány-bölcsőde intézményét is. Az összes politikus-csemetét leadhatják minden reggel. Aztán jöhet a kormány-suli, kormány-egyetem, stb...


Csak akkor van gáz, ha bukik a kormány. Erre az a megoldás, hogy választási győzelem után rögtön be kell adni a gyereket.
Ajánlom figyelmetekbe a friss híreket. Úgy tűnik, Demcsákéknak csak a szegény gyerek büdös, a játéktermek és nyerőgépek szubkulturája nem.
A Demcsák-blog motorja is olyan sz*r, mint ezé itt, vagy csak arról van szó, hogy ott előzetesen szűrik a kommenteket?
sztem szűrik. Én is próbáltam, csak annyit, h
DEMCSÁK ZSAZSA

hát nem jött ki.
...es belebukott. Fura, hogy ma magyarorszägon nemi maffiakapcsolat, kommunikäciokeptelenseg, alkalmatlansäg mär eleg ahhoz, hogy valaki megbukjon! Valami kell hogy legyen meg a hätterben... :)
hát igen. Nagyon Önfeláldozó volt a kis hölgy, ahogyan azt a miniszterelnök is megírta. Csak az az érdekes, hogy miért csak ma délután lett önfeláldozó, mikor délelőtt volt a parlamenti bizottsági meghallgatása az új kommunikációs stábnak. Ha én tudom, hogy nemesen visszalépek, akkor miért nem ezzel indítom a napot? Miért kell a közleményt délután kiadni? Elvégre egy efféle szösszenetet, egy olyan képzett, és borzasztóan alkalmas személy mint aki elvállalja a szóvivőséget, pillanatok alatt, ha álmából felébresztik is összedob, nem? Meg egyébként is lett volna rá egy hétvégéje, hogy jól megírja a hattyúdalát, ha már annyira önfeláldozó. Szóval lehet, hogy csak a meghallgatás előtt öt perccel lett nemeslelkű visszalépő;)

De lehet, hogy csak én vagyok ma kivételesen gonosz és összeesküvéselmélet gyártó hangulatban...
...a magam lehetőségeivel is támogatni akarom a kormánykoalíció reformjait" - írta közleményében Demcsák Zsuzsa.
Mondja meg valaki, milyen lehetQségekre gondolt DZS? Egy laza fehérnemüs fotó a miniszterelnökkel sokat dobott volna az országimázson vagy mi?
süti beállítások módosítása