W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Zuzmó néni zsidózik

2007.01.10. 05:11 Tóta W. Árpád

Morvai Krisztina betegségét én nem tudom gyógyítani. Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét, de ha a benzinkutastól kapna pár emberi szót, az is segítene talán.

A szokásos, ócskán kódolt antiszemita ostobaság még egyszer; ezrével olvastam és hallottam ilyeneket, még csak nem is új. Azért nézze meg, aki akarja, benne lett a tévében, mint a Csámpás Jani, meg a proligyerek, aki megette a rovart az ertéelklubon. Előre szólok, hogy Bánóék sincsenek a topon, sőt riporter nincs is a stúdióban egy darab se. A legundorítóbb rész ellenben az, amikor Morvai Bánót vádolja zsidózással.

A vita egyébként abból kerekedett, hogy szegény asszony - aki egyébként úgy primitívezik, hogy közben egyedül a CSUPA NAGYBETŰS ÍRÁST ismeri édes anyanyelvünk stilisztikai eszköztárából - azt írta valami nyugdíjas komcsinak a Népszavába, hogy Magyarország területén belül jelenleg MAGUNKFAJTÁK és MAGUKFAJTÁK találhatók, mármint az ő szemszögéből, és utóbbiaknak nem egy hazájuk van, amiért is előbbiek most már cselekedni fognak, mert nekik meg csak ez az egy van, és ne vegye el tőlük az olyan, akinek már van másik. Hazája.

Mondom, még kódolásnak is szar. Gyengébb Csurkánál, sokkal. Hej, azok a frenetikus kilincsorrúzások!

Ha valaki esetleg mentegetni próbálná: azt még a Brüsszelben eltemetett Surján László is felismerte, hogy Morvai agyhányadéka "minden további nélkül olvasható (kódolt) antiszemitizmusnak". Tegyük mellé keserű - és már akkor világgá óbégatott - traumáját, amikor is jelöltek a helyére egy cionista zsidónőt az ENSZ-be, és nyilvánvalóvá válik a kórkép.

Nekem is csak egy hazám van, mégse vagyok olyanfajta, mint ő, hála a magasságos JEHOVÁNAK.

Ha az lennék, talán én is olyan szimplán láthatnám a helyzetet, hogy például októberben kizárólag vérszomjas rendőrök és félholtra vert jezsuiták lettek volna az utcán. Vagy fordítva. Hej, be szép élet volna. Eccerű, mint a zuzmóké. Magunkfajta, magukfajta, oszt kész. Négy láb jó, két láb rossz.

De hadd zsidózzon csak. Mutassa meg magát. Örvendezzen a fajtája. Magyarland lakóinak többsége nem akar hisztis zuzmó lenni. A magukfajta, hölgyem, az egy iciri-piciri szubkultúra. A bolondoké, konkrétan. Úgyhogy ne nagyon intézkedjen az én hazám nevében.


Címkék: zavargás hülyemagyar

772 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr2227439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ja, a bencsikest már rég olvastam. Egyszer TWÁ-ra is úgy fognak emlékezni, hogy ő írta az a gyönyörű mesét Kenről és Barbiról. Remélem, még ír regényt is a hálás utókornak.
swen, nincs itt semmi bántás, nem is volt, és meggyőztél a cirmosról. sajnálom, nem akartalak összezavarni;)
Pedig összezavartál, mert még mindig nem értem, de ha nem bántás volt, akkor nem baj, ha nem értem:-) Télleg van cirmosom és télleg a derekamon tanyázik, ha olvasok. Alig várja, hogy elhelyezkedjek:-) tök édes.
gumicsiz csak nem vettél komolyan? ma nem abban a hangulatban vagyok hogy komolyan írjak, asszem feltűnt.
Da.
Figyelj, van egy kilencéves kislány. Az édesanyja az itt leírt és a heti válaszos cikkből megismert Morvai Krisztina. Az édesapja az Estéből ismert Baló György. Namost a gyerek anyukával este nézi a hírtévét. Anyuci kommentál, együtt drukkolnak a forradalmároknak. Ne gondold, hogy kilencéves gyerek véleményt alkot olyasmiről hogy miniszterelnök - de anyu az isten, amit ő mond at úgy van..
És akkor egyszercsak a tévé azt mutatja, hogy a forradalmárok felgyújtják apu autóját, amelyben ott van a rózsaszín táskája. Meg aztán az épületet is - apu meg bent az épületben. Szegény gyerek.
Swen,bocs elutottem az elobb!

Egyebkent elolvastam szinte minden beirast,jo koroket futottatok eddig,teljesitmenynek se rossz.
3elozo velemenyt mixelve:ez a no nem hulye,csak megzakkant rendesen.Antifiloszemita docens,aki az ENSz-ben nagyott durrantott volna...de lenyelte a 4taguEsztertaska.

De most komolyan,szerintetek 1ilyen docens van az orszagban?Engem ez aggaszt.
Hm... Szerintem valamit nagyon elkúrunk ennek a nőnek az értékelésénél. Lehet, hogy vannak hülye dolgai, megkockáztatom el is szólja magát időnként, de gyanúm, hogy igazán komolyan nem gondolta a dolgot. Inkább személyes sértettség lehet a dologban. Affene tudja.
Kaarmentheki: Azt írtad "Pascal, az a beírás hol van?"
Azt hittem erre gondoltál. A bencsikest felrakta Nándo, 23:32:01 ha arra gondoltál volna.
És egyébként meg hülye docensekből Dunát lehet rekeszteni (és nem csak az itteni részét..:D)
én a Bencsikesre gondoltam, köszi
Wonderland:Jo hunyast!
Nem szeretnem,hogy rosszat almodj,de egy tehetseges ertelmisegi no,ha elkezd bomlasnak indulni az agya,pontilyen.
Na, elolvastam mindent. Elnézést, ha valakinek nem válaszoltam, de nagyon pörögtünk. Jó éjt nektek!! Ja és Wé, a Kenbarbist ne töröld:-PP
jó éjt mindenkinek!
Off
Swen:en 22evig kutyaparti voltam,de annyira,hogy kivert a veritek a macskaktol.Majd jott egy gyonyoru Cica az eletembe,amulatba ejtett rendesen,azota elsobbseget elveznek a "vadallatok",foleg a nyugalmukat csodalom,tanulgatom.
On
Jo eccakat mindenkinek!
akinek nem volt cicája, sokat veszített. Imádom az egyéniségét, a varázslatos mozgását, ahogy a teraszról leugrik a kertbe, szinte repül a levegőben, gyönyörű tartással. És igenis kötődik, tud szeretni és ki is tudja mutatni. Csodálatos lény. de a kutyákat is szeretem, sőt, a pókokat is és az egyik legszebb látvány a világon a zöld hernyó:-) komolyan. nézzétek majd meg közelről, csillog, mintha metálborítású lenne, a mozgása elbűvöl, szóval természet rulez!!!

na télleg lépek aludni, mert reggel bajban leszek.
tistedur
nem tudom mi a helyzet szombaton a korhazakkal es a mentokkel Izraelben, nem elek ott
amit felsoroltam azt olyan barataimtol es ismeroseimtol hallottam akik eltek ott es akik elkivankoztak aztan onnet..t
es azt sem tudom szombaton leall-e a nagy fal epitese amit 650 km-re terveznek
es amivel a palesztin terroristaka es a rendes, dolgos munkaba igyekvo palesztinokat akadalyozzak meg, hogy tiltott teruletre lepjenek..noha ebbol a tiltott teruletbol egy jokora resz a palesztinokat illeti
nem olyan gombolyu a vilag mint szeretnenek
itt viszont ha Morvai Krisztina kiall a palesztinok jogai mellett akkor csatlakozom hozza es ugy nagyjabol egyet is ertek vele a tuntetokkel kapcsolatban is, mert nem emlekszem ra, hogy gyujtoagokat, rendoroket vero huliganokat vagy kirakatokat betoroket vedene..
es remsegesen hulyenek tartom a ferjet, hogy szukseget erezte ujsagban elhatarolodni tole

na joccakat!
ha balo 1 ev mulva is egyutt lesz meg ezzel a novel, akkor maris elore kuldom neki minden elismeresem.

meg a nonek is, ha ilyen habitus mellett egy ev mulva meg mindig a balo ferje lesz.

megneznek egy csaladi ebedet a foszereplesukkel :D
"ha ilyen habitus mellett egy ev mulva a balo meg mindig a ferje lesz" - igy, ofkorsz.
Milyen jó is volt a rendszerváltás előtt! Akkor tudtuk hogy a világ jókból és gonoszokból áll (bár abban nem mindig értettünk egyet hogy merre van az egyik és merre a másik) és a kettő között voltunk mi, az áldozatok. Aztán fel kellett lassan ébredni és rájönni hogy a világ idiótákból áll, akik közül egyesek még gonoszak is. Mi meg nem áldozatok vagyunk hanem szintén idióták...
Győzike show helyett lehetne idén Balóék Live...
nem biztos, hogy lenne a gyozikeekhez merheto nezettsege, ahogy mikozben ez a no anettkara hajazo organumaval eloadja magat a nappaliban a balo felhalkan horog a karosszekben es puffog magaban, hogy nem eleg, hogy hulye az asszony, de meg vacsora sincsen :D
"Elképesztő, hogy néhányan még mindig elhiszik, hogy azért mert valaki más színű/vallású/úgy áltlában más azért rosszabb/kevesebb, mint a többség. Könyörgöm ez a 21. század!"

Tomenyen es tokeletesen.
Ezt pofazom en is mindig: a Holdat mar 40 eve megjartuk, a Marsra is kuldunk apro bizbasz kutyuket, a tiz eve meg sci-fi szinten megjeleno videofonok ma tulkepp fillerekert rendelkezesunkre allnak, de egymas pofajat meg mindig nem birjuk elviselni.

Telleg kene mar nekunk egy tamadas valami idegen bolygorol:-)))
Sztyeppe

Mar epp meg akartam kerdezni, hogy mennyire valosaghuek az infoid. De most olvasom, hogy "hallottad ismeroseidtol"...:-)

Na en viszont eltem ott. NEM ZSIDOkent. De ugye nem volt nehez zsido csaladokkal megismerkednem.

Amit itt osszezagyvalsz, annak a nagy resze hulyeseg. Ennyi.

Ja, es hogy tudd: eletmentes szombaton is folyik. Egy ismerosom epp harom honapja szult, eppen szombat ejjel, (o egyebkent vallasos telepulesen el) es viccelodve meselte, hogy mennyire osszefutott a szomszedsag, amikor kierkezett a mento.

Brooklynban pedig rendszeresen lattam ilyesmit az ortodox negyed kozeleben. Igaz, ott sem a "mezei" mento megy ki, hanem a zsido ugyelet.

De ilyen faszsagokat ne irj mar, hogy "Izraelben nincs kulonbseg ortodox es nem ortodox kozott abbol a szempontbol, hogy az allamvallas kotelezo mindenkire," foleg ugy ne, hogy az ismeroseidtol hallottad.

Elismerem, hogy a vallas befolyasolja a a hetkoznapjaikat, es a szombatjukat, de azert pentek este is vannak nyitva szorakozo helyek:-)

Teljesen igaza van ennek a nőnek...

Szólásszabadság van, mondhat bármit. Az Árpád meg húzza meg magát, nehogy már ez a "burkolt zsidózás" verje ki nála a biztosítékot. Ha ő istenfaszázhat meg zsidózhat hagy szabadjon már másnak is.

Nehogy már most pityeredjen el...
Dehogy pityeredek. Egyáltalán nem írtam, hogy csukják le. Épp azt inkább, hogy hadd zsidózzon, mutassa meg magát.
"A magukfajta, hölgyem, az egy iciri-piciri szubkultúra. A bolondoké, konkrétan." by Árpi

Nos, ebben nagyot tévedsz. Az a szubkultúra nem olyan iciripiciri. Egyre nagyobb.
Eszembe jutott egy állatmese.
Hogy abban mekkora burkolt zsidózás van öcsém...
Ehune:

A RÓKA MEG A GÓLYA

Egy nap a róka vendégségbe hívta a gólyát. A róka ízletes vacsorát fõzött.
Amikor a gólya megérkezett, meglepetten nézte a terített asztalt. A lapostányéron
leveses pép gõzölgött, mely ínycsiklandozó illata az egész szobát betöltötte, ám a
gólya hosszú, vékony csõrével sehogyan sem fért hozzá az ételhez. Így aztán
korgó gyomorral kellett távoznia.
- Köszönöm meghívásodat, hadd viszonozzam - mondta a távozóban lévõ gólya a
vendéglátójának. - Holnap este jöjj el hozzám vendégségbe.
A róka örömmel elfogadta a meghívást. A gólya egész nap sürgölõdött a konyhában,
s vacsorája illata talán még a rókáén is túltett. A róka már alig várta az ízletes ételt, ám
a terített asztal láttán most rajta volt a sor, hogy megdöbbenjen. A gólya ugyanis az
ételt hosszú nyakú edényben tette a róka elé, s jó étvágyat kívánt.
A róka próbálkozott jobbról is, balról is, ám amíg a gólya hosszú csõre könnyedén befért
a szûk edénybe, és jó étvággyal falatozott, addig õ sehogyan sem tudott az ételhez férkõzni.
Így aztán a róka maradt éhen.
- Róka koma, hát nem ízlik a fõztöm ? - incselkedett a gólya. - Ne vedd a szívedre, hiszen tõled
tanultam. A minap megcsúfoltál engem, most rajtad a sor. Amit velem tettél, csak azt kapod vissza.

Tanulság: Ne kekeckedj a hosszúorrú kéthazájúval (v.ö.: költözőmadár) mert a végén úgyis megszopat. Még ha vörös vagy, akkor is. :o)
Bánó viszont messze elmarad a gusztustalanságban Orosz Józsi mögött. Ekkora egy csontb.zi ripacs felkapaszkodó senkit még az ég nem hordott a hátán. Remélem a műsoros behízelgése nem hatott meg, és elküldöd oda, ahová való.
"Itten egy példa Árpádtól:

„Mellesleg, gyöngéd jóindulattal elárulom, nem a holokauszt miatt szeretjük a zsidókat. Hanem azért, mert az antiszemiták mind ilyen hajmeresztően, elkeserítően, emberi lényhez méltatlanul ostobák.”"

Igen, ez valóban egy példa.
Csak kérdés, hogy valóban van-e ilyen tendencia, illetve, hogy egyáltalán Tótának ezt a kifejezését is komolyan vesszük-e (mint ahogy annyi másba belekötnek a kommentelők :)
Wonderland:
S szerinted hol érdekel, hogy "elszólja" magát? Az ő szájából esett ki a hányás, és kész. Mit kell ezen szépíteni?

Swen:
Időnként nem ártana eldönteni, hogy ha a zsidókról beszélsz, akkor vallás, nemzet, vagy mindkettőről van szó. Nem mindegy, mert a vallás nem lehet kirekesztő, mivel szabadon választod, nem kötelező. Ha tagja akarsz lenni, annak meg kell felelni. Elviekben a kereszténységnek is vannak peremfeltételei, de ezek már csak formálisak, hogy minél több ember legyen tag.

Szóval cigány/zsidó/katolikus nincs ezek nem kizáróak. Cigány/zsidó/magyar van. S van moszlim/zsidó/katolikus is. Mint mondottam, az én olvasatomban a nemzetiséget így vagy úgy szidni sületlenség, mert egyrészt nincs két egyforma zsidó/magyar/cigány, másrészt a szenvedő alany _nem tehet róla_, hogy mely nemzet tagjának születik.
A vallásról már lehet vitatkozni, azt az ember saját maga választja. Persze senkit sem kell elítélni a vallása miatt, ellenben kritika tárgyát képezheti, míg a nemzetiség nem.

Amúgy, ha a zsidó nemzet tagjairól beszélsz, ők igenis lehetnek rasszisták, sőt vannak is. Mint minden nemzet tagjai között. Sajnos még mindig túl sok ember általánosít származási alapon. S mint ilyen, ők is lehetnek, sőt, kell, hogy legyenek kritika tárgya!

MK-ról: a fenti post után nekem megváltozott a véleményem. Eddig kétségeim voltak nekem is, hogy mit is értett magukfajtán, meg persze a düh is beszélhetett belőle. De egy postban ennyi cionistázás már nem véletlen. Gondolom, ha megromlik a hűtőben a tej, azt is a cionisták ármánykodásaként tünteti fel.
Debil. Ennyi.
Még egy:

Balóék Live-ról jutott eszembe. Szerintem ez a nő valójában nem antiszemita, vagy a férje is az. :D
Ugyanis eképpen az együttélésük csak ideig-óráig működik. (Tapasztalat, én egy bigott katolikus nővel éltem ~5 évet, törvényszerűen vége kellett legyen, de egész jól kihúztuk... :D)
Szerintem puszta politika áll a háttérben. Nem igazán tett jót Mo-nak ez a kis kiruccanás, pláne ilyen szakmaiatlan és a józan ésszel szembemenő módon.
No mindegy, szerintem színjáték. Politika. Csak az a baj, hogy a politikának semmi se drága ezek szerint, a nemzetközi megítélésünk a legkevésbé. Bár azok után, hogy az EP-ben esett neki az elcseszett "jobboldalunk" a nem kevésbé elcseszett "baloldalunk"-nak, már lassan semmin se lepődök meg.

cozumel
ha jol emlekszem azt irtam, hogy nem tudom, hogy szombaton mennek-e a mentok es mukodik-e a korhaz..nem azt, hogy NEM mukodik, de kosz, hogy megirtad, most mar tudom es nem kell ennek szemelyesen utanajarnom..
ennek ellenere es ettol fuggetlenul valtozatlanul ugy gondolom, hogy - meg ha vannak is nyitva szorakozohelyek penteken - csak a vallashoz alakitani egy allam eletformajat es alkalmazkodtatni ehhez az ott lako allampolgarokat mindig rossz otlet es elobb-utobb baj lesz belole

Abban a pillanatban, hogy itt bannolnak valakit, mert nem az a véleménye, mint másnak (főleg ha a cikkírónak), ez az egész értelmét veszti.
"Abban a pillanatban, hogy itt bannolnak valakit, mert nem az a véleménye, mint másnak (főleg ha a cikkírónak), ez az egész értelmét veszti."

A példa, amit a jobboldal annyira sokszor emlegetett pl. az őszödi beszéddel kapcsolatban: "nem mindegy, hogy valaki a a medencében pisál a vízbe, vagy a trambulinról"...
Itt sem egyszerűen azt rúgták ki, aki nem ért egyet a cikkel (hiszen rengetegen maradtak itt, akik szintén nem értettek egyet), hanem annak kellett távoznia, aki a vita szabályait nem tartotta be. Az már csak a dolog velejárója, hogy ez azok közül való, aki nem ért egyet a cikkel...
szteppelopingvin:

Tehát azt gondolod, hogy itt Mo-n, dolgoznunk kéne húsvétkor, karácsonykor, meg minden vallási eredetű (s szándékosan nem írtam keresztényt, mert már előtte is ünnep volt mindegyik) ünnepen? Vagy akkor a valláshoz igazítjuk az ország működését?
Meg nem adunk le filmet a tévében, mert a sokat ugráló papság követelte?

Ugyanmár, Izrael se erőlteti jobban a vallásos ideológiát, mint Mo vagy inkább Olaszország, Lengyelország, ahol kicsit nagyobb a keresztények aktivitása.

Ezzel szerintem semmi baj. Az, ha az ortodox zsidók tiltakoznak a szombati repülés ellen, kábé azzal áll arányban, mint amikor itt tiltakoztak a papok a film ellen, vagy régen a böjt kötelező betartatásáért. Ennyi.
Cso-Sza-Va:

igazad van, most is.

Ja, meg az akademiai idiotizmusrol, az sajnos nagyon elterjedt jelenseg nem csak nalunk, hanem kulfoldon is. Zsenialis tudosok, kutatok, kituno eloadok, akik utan az ember folmosna a folyosot, ovodas gyerekekke valnak, ha olyan ugyek kerulnek teritekre, mint ki legyen a tanszekvezeto, vagy osztalyvezeto az akademian, vagy OV agrartenyesztesugyi fotanacsadoja, hogy kormanyzati megbizasokrol ne is szoljunk. Szoval en nem csodalkozom azon, hogy egy ertelmes, intelligens, jol felkeszult no viselkedhet igy egy ENSZ-pozicio koruli konfliktusban. Ilyen a homo sapiens sapiens nevu allatfaj.
csoda-szarvas-vadasz
nem gondolom azt, hogy a vallasos unnepeket nem kellene megtartani, bar feltetelezem karacsonyfat nem kotelezo allitani es tojast sem kell festeni husvet tajan..
de azt hiszem nem is errol van szo..
itthon - hacsak a szakszerveztek nem tiltakoznak neha - az elet zavartalanul mukodik (hahaha(-:) unnepnapokon is..
es a karacsony meg husvet nem azt jelenti, hogy eleg sok cselekvestol vagy kenytelen megfosztani magadat a vallas erdekeben
a lenyege a dolgoknak az, hogy allamvallassa tenni EGY vallast, legyen az zsido, muzulman, kereszteny nem helyes
Izrael pedig nemcsak a zsidoke, hanem a muzlumanoke es a keresztenyeke is: amivel kapcsolatban megalakulasa ota az emberi (es kozottuk a zsidoke) hulyeseg tragediat tragediara halmoz..
szteppelopingvin:

Abban igazad van, hogy államvallássá tenni bármelyiket is, a mai, modern korban már szerintem is hiba. De ez egy másik történet.

A valóság az, hogy Izraelben sokkal kevesebb kényelmetlenséget vagy kénytelen - nem vallásosként - elviselni, mint mondjuk Szaúd-Arábiában, vagy Iránban.
Persze ott is folyik a harc, hogy akkor most szekularizáció, vagy sem, meg a "papság" ott is nyomja a hagyományok és a sötétség szöveget...
De ott sem hallgatnak rá jobban, mint itt, ejrópában.
Gondolj csak az ejrópai alkotmány szövegére... Nem kevesen bele akarták venni, hogy _keresztény ejrópa_. Höhö.
Szerencsére, már nem annyira van napirenden, csak sajnos ezzel együtt az alkotmány is kútba esett. :-/

Szóval nem annyira gáz az az izraeli élet ebből a szempontból.
(Mindezt másodkézből hallottátok, és Tel-Avivra vonatkoztatva, biztos vannak annak az országnak is részei, ahol kicsit erőssebbek a vallásos attitűdök, meg aztán ahány ismerősöm, annyi vélemény. :D)
a konzekvenciakat levonva megallapithato, hogy a vallas urugyen az emberiseg szep nagy resze kepes kiirtani, regulazni, szejjelvalasztani, emberi meltosagaban megalazni egymast..
ketsegtelen, hogy jelen pillanatban ebben a szelsoseges muzulmanok egy csoportja elen jar, de az is teny, hogy a targyaloasztalhoz leulni sok hajlandosagot nem mutat egyik fel sem,
kompromisszumra valo keszseget pedig abszolute nemigen..
masik teny pedig, hogy a muzulman nok nagy resze koszoni szepen, de jol erzi magat az osi szokasok szerint lefatyolozva es megveti a haladobb gondolkodasu, tanulmanyokat folytato, emancipalt sot feminista noszemelyeket
annak ellenere, hogy kisse kinyilt elotte is a vilag es sok kendos, lefatyolozott orvos, ugyved es biologia tanar is akad mar kozottuk
ez van,
a vilag ugy lenne szep ha sokszinu lenne de kenyszeritesek nelkul maradna olyannak
nem is tudom valaki irta itt, hogy az egesz csak politika
hat igen..
kulonben nagyon szeretnek Izraelbe elmenni, meg sosem voltam es ha sikerul egyszer, nem fog visszatartani a szombat sem..(-:
CSSZV,

kösz h végre kifejtve leirtad vallás hovatartozás identitás különbségeit, vártam már hogy valaki bevállalja ugyanis több mint egy hónapja a kommentekben zavaró hogy számonkérik a katkózást meg keresztényezsést, de sokaknak nem tünik fel hogy az szabadon választott nem születsz katolikusnak vagy reformátusnak stb.

amugy meg nekem is van egy gyanúm hogy balóék nagyjából közöset gondolnak az ügyről, ellentétel vonzzák egymást meg egyéb közhelyek de ennyire szélsőség nem élhet meg együtt sokáig az szinte biztos.
cso-sza-va: igazad van, vagy a baló anti, vagy neje filo, vagy fordítva, de egykomponensűek kellenek, hogy legyenek, egyébként nem működne a kapcsolat. gonosz leszek: nem lehet, hogy MK "csak" klimaxol? ...
fogalmam sincs, hogy az mennyire zavarja meg az emberek gondolkodasat, ha a hormonmukodesuk eppen valtozik
feltetelezem - ha igaz lenne a klimax-szal kapcsolatos lelki es szellemi zur kibontakozasa a noknal - akkor a ferfiak kotelezoen megzavarodnak az elso alkalommal mikor masodszorra sem megy eloszor??
kinél hogy jön ki, állítólag férfiak válasza a klimaxra egy fiatal hölgy.
CrL
hat igen, amelyik hires, sok penze van es eleg ideje az megengedheti maganak a fiatal holgyet
akinek pedig nincs, vagy ezzel egyutt sem sikerul, az beleveti magat az idosebb holgyek basztatasaba (bocsi(-:)
"masik teny pedig, hogy a muzulman nok nagy resze koszoni szepen, de jol erzi magat az osi szokasok szerint lefatyolozva es megveti a haladobb gondolkodasu, tanulmanyokat folytato, emancipalt sot feminista noszemelyeket
annak ellenere, hogy kisse kinyilt elotte is a vilag es sok kendos, lefatyolozott orvos, ugyved es biologia tanar is akad mar kozottuk
ez van, "

Sztyeppe
Konyorgom, ne szajkozd mar, amit masoktol hallassz.
Hany moszlim orszagban jartal, es hany moszlim vallasu novel beszelgettel?

Na ugye.

Nezd, ott, ahol mast sem lat, mert allamvallas az iszlam, ott persze, hogy lenezi "felvilagosult" notarsait a no. Hiszen gyerek koratol azt hallja, hogy "azok" mind bunosek, tisztatlanok, es hogy neki milyen jo. Agymosasrol, ugy altalaban, hallottal mar, igaz?

Ahol valamilyen szinten engedelyezett az oktatas a lanyok szamara is, ott mar nem ilyen egyszeru a keplet. Bizony mondom Neked, hogy az ottani nok kozul sokan megkerdojelezik, hogy tenyleg annyira fasza e nekik. Csak hat kiut nincs szamukra....hova is mennenek?

A legelesebben a nyugati orszagokban elo, apjaik/ferjeik altal fatyol ala kenyszeritett lanyoknal jelentkezik a problema. Ismerek ilyen lanyokat, sokat beszelgettunk, es bizony legszivesebben eldobnak az egeszet a picsaba, csak a csaladra valo tekintettel nem teszik. Jo esetben aztan hozzamennek egy NEM moszlim fickohoz, es marad a kendo a csaladlatogatasok alkalmaval.

Ettol fuggetlenul persze akadnak lanyok, akik felvilagosultak, tanultak, orvosok, mernokok, ahogy Te is irtad, ES vallaljak a muszlim hitet, a kendovel egyutt. Ez teny.

De nem am a moszlim allamvallasu orszagokban!
Ehhez kepest ugye Izraelben, senkire nincs rakenyszerive, hogy az ortodox kodexnek megfelelo kulsovel jarjon.
(amugy megjegyzem, az ortodox zsido lanyok szamara is iszonyu nehez a kiugras, gyakorlatilag a csalad teljesen kitagadja az ilyen not, akinek ilyenkor nem marad senkije, hiszen ebben a kis szekularis vilagban nott fel).
gumicsizma, ajánlom neked a Talmudot, kötelező olvasmányként (kis segítség: a Talmud azoknak a szabályoknak és bölcsességeknek a gyűjteménye, amelyek segítik a zsidókat a mindennapokban):

Sanhedrin 57a. Egy zsidó nem köteles egy gój ("Cuthean") munkáját megfizetni.

Baba Kamma 37b . "Ha egy zsidó megsebesíti egy Kánaáni ökrét, akkor nem tartozik semmivel. Ha ha egy Kánaáni sebesíti meg egy zsidó ökrét, akkor az ökör értékét meg kell fizetnie."

Baba Mezia 24a . Ha egy zsidó talál egy tárgyat, amelyet egy gój ("pogány") veszített el, akkor azt nem kell visszaadnia.

Sanhedrin 76a. Ha egy zsidó megöl egy gójt ("Cuthean"), akkor őt nem büntetik halállal. Amit egy zsidó egy gójtól ellop, azt megtarthatja.

Baba Kamma 37b A gójokat törvény nem védi és Isten a pénzüket "Izraelnek szánta".

Baba Kamma 113a Zsidók hazudhatnak ("csalhatnak") hogy egy gójt rászedjenek.

Yebamoth 98a. Minden gój gyermek állat.

Abodah Zarah 36b. gój lányok születésüktől tisztátlanok.

Abodah Zarah 22a-22b. gójok előnyben részesítik a tehenekkel való közösülést.

Semmi köze ennek a sabbathhoz, a kóser kajához és a többihez. Ez fajgyűlölet, és sajnos Izraelben és a világon mindenfelé sokan még mindig ezek alapján szeretnék alakítani a világot.
Persze, nem vagyok előítéletes, mert a többség (ahogy nálunk is), nyílván nem.
De akik igen, azok semmivel sem rosszabbak a "sima rasszistánál".


cosumel
mit na ugye?
meg nem nyilatkoztam a tekintetben, hany muzulman orszagban jartam es hany muzulman novel beszelgettem(-:



Én nem szeretnék Morvai "fajta" lenni, úgyhogy velem nyugodtan kivételezhet.:)
Hú, de beraknám Krisztikét az ágyamba!
Luader> ha neked van hozzá gusztusod...
z fiam,

nem a luzsényi-féle „fordítást” kellene böngészgetni ...

„a Talmud azoknak a szabályoknak és bölcsességeknek a gyűjteménye, amelyek segítik a zsidókat a mindennapokban”

Na, ez meg konkrétan nem igaz.
"...a haggadának nevezett bibliai értelmezés, vagy pedig bizonyos logikai szabályok (midda) alapján a gyakorlati életbe vágó törvényeket vezettek le a biblia tartalmából, amely utóbbi értelmezésnek eredménye a halakha."
(Wikipedia)

és nem is tagadtam, hogy az alapja a Biblia értelmezése

böngészd amelyiket akarod, a lényeg itt a felsőbbrendűségen van, ami szinte minden monoteista vallásnak a sajátja
Egyébként nem ártana egyszer tisztázni hogy az agyatlan antiszemiták által generált, sugallt és kimondott állítások, ill. azok alapja, sozusagen, hogy a magyar mediaelit, vagy a baloldali médiaelit nagy része zsidó-e avagy sem. Mert maga az a tény hogy zsidózik, csúnya dolog. De van-e valami alapja? Erről még nem halottam. Egyébként ha igen, akkor teljesen normális hogy bizonyos kérdésekben pusztán származás miatt vagy visszafogottabbak, ill. bizonyos kijelentésekre kifejezetten háklisak. De ezzel szerintem nincs baj, érthető valahol.
Te csak ne akard tisztázni, mert kib. gyorsan oda fognak sorolni téged is, az "agyatlan antiszemiták" közé...
Endilhart,

mielőtt belekeveredsz a véralgebrába, kérlek, állíts fel szabályokat, mert úgy tisztességes, anélkül nem véralgebrát kap az ember, hanem vérsaccot.

Mert az a terminus, hogy „nagy része” — talán te is érzed — pöttyet homály.

Mondjuk ki: legyen mondjuk 40 vagy 50 vagy teszem azt 70%. Vagy 10 akár. Csak legyen konkrét. Aztán számoljuk meg a száraztalpú médiaelitet, mint olyant (na, ez a médiaelit is homály, mert pölö Antal Imre akkor médiaelit-e, de ne kekeckedjek), vessük össze a nem kilincsorrúakkal, oszt csak kigyün egy kvócilyens, ugye.

Oszt ha az túl van a numerus claususon, akkor lehet zsidózni nyugodtan, ha meg nem, akkor nem.

Hajrá!
„Faramuci egy helyzet, történelmi okoknál fogva a zsidósággal/Izrael ellen egyszerűen nem lehet szinte semmilyen vádat megfogalmazni, mert akkor annak az embernek befellegzett”

Avagy hazudjunk egy jó kövéret, aztán dőljünk hátra elégedetten, hogy mégsem fellegzett be. Mint ahogy a többi rettegést szító antiszemita fasznak sem túl gyakran görbült eddig haja szála sem.
"Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét"

Hát, megnéztem az említett videót és nekem is ez jutott eszembe. Kérdezze meg! Kedves Bánó! Esetleg a pszichológusát.... Mert ez a beteges antiszemitizmus komplexus már klinikai eset. Ez már rögeszme és kimeríti a rágalmazás törvényi tényállását.
z:

mavo-nak igaza van, egyreszt sok hamisitott talmud-forditas van forgalomban, az interneten is, masreszt a Talmud szerepe a zsido vallasi eletben joval osszetettebb dolog. A Talmudban ugyanis vitak, diszkussziok vannak kulonfele tobb mint 1500 eve elt rabbik kozott. Igaz persze, hogy 1500 eve egy csomo olyan dolog is elfogadott volt, ami nekunk ma furcsa, sot ellenszenves, pl. a gyermekhazasag intezmenye, de ugyanez igaz a romai jogr, a kanon jogra, a kozepkori magyar kiralysag torvenyei stb. Es a Talmud, ismetlem, vitak gyujtemenye, ahol a partnerek gyakran abszurd konkluziokra mutatnak ra ellenervkent. Igy pl. az altalad is hivatkozott Baba Kama 113a-ban egy rabbi ellenveteskent mondja "akkor szabad volna a gojoktol lopni (marmint ha neked igazad lenne, ergo nincs igazad, hiszen nyilvanvalo, hogy senkitol se lehet lopni, lasd tizparancsolat)" Rosszindulatu emberek persze ettol eltekintenek, es boldogan mutatnak az ilyen passzusokra: lam a zsidok szerint szabad a gojoktol lopni!

Tudni kell azt is, hogy a Talmud nem torvenykonyv, hanem tankonyv. Egy kulonmufaj az ugynevezett kodex-irodalom, ahol a talmudi diszkussziok alapjan leirjak, hogy mik is a kovetendo szabalyok. Maimonides Misne Tora c. muve az egyik legfontosabb ilyen munka, a masik pedig Joszef Karo rabbi Sulhan Arukh cimu muve. A vallasos zsidok ezeket a torvenykonyveket tartjak meg, nem a Talmudot mint olyant, marcsak azert se, mert a Talmudban rengeteg egymasnak ellentmondo szabaly van -- lehetosegek, vitak, nem torvenyek.

Namost a konkret helyeket illetoen

Baba Kama 37b, Yebamot 98a Sanhedrin 76a -- nyomat se talatam az altalad idezett dolgoknak

Sanhedrin 57a. Egy zsidó nem köteles egy gój ("Cuthean") munkáját megfizetni.

hat ez igy konkretan nem szerepel ott, egy vita kozepen egy darab rabbi mond annyit, hogyha a goj visszatarttja alkalmazottai fizeteset (kifizeti, de nem idoben) akkor az ezen szerzett haszon "tilos" mig ha a zsido teszi ugyanezt, akkor az extra haszon "szabad" -- akarmit is jelent ez. A Sulhan Arukhban nincs kodifikalva ez a velemeny.

Baba Kamma 37b . "Ha egy zsidó megsebesíti egy Kánaáni ökrét, akkor nem tartozik semmivel. Ha ha egy Kánaáni sebesíti meg egy zsidó ökrét, akkor az ökör értékét meg kell fizetnie."

magyarazat: a kanaani jogrend szerint az okor altal okozott kar nem kar, a zsido szeriont az. Ha kanaani a szenvedo fel, a sajat jogrendje szerint jarunk el, ha zsido, akkor a zsido szerint. Egyebkent kanaaniaknak mar a Talmud idejeben voltak, a konkret pelkanbak semmi jelentosege se volt mar akkor se, es azota se. Amiert megis bekerult ez az osi jog darabka , az az altalanos elv: mit tegyunk utkozo jogi hagyomanyok eseten.

Baba Mezia 24a . Ha egy zsidó talál egy tárgyat, amelyet egy gój ("pogány") veszített el, akkor azt nem kell visszaadnia.

Nem egeszen, ha tudja kie, vissza kell adnia, ha nem tudja, nem koteles kideriteni, hogy kie volt, es megtarthatja.

Baba Kamma 113a Zsidók hazudhatnak ("csalhatnak") hogy egy gójt rászedjenek.

itt megint az utkozo joghagyomanyokrol van szo, ha egy zsido egy gojjal pereskedik szabad-e kiforgatnia a goj sajat torvenyeit (megtevesztve a gojt) hogy bebizonyitsa igazat -- az egyik rabbi szerint igen, a masik szerint nem, az utobbi velemny kodifikalt.

Abodah Zarah 36b. gój lányok születésüktől tisztátlanok.

igen, akarcsak az izraeliek -- ez egy masik meccs.

Abodah Zarah 22a-22b. gójok előnyben részesítik a tehenekkel való közösülést

nem pont ez van ott, hanem az, hogy gyanakodni lehet rajuk, mint ahogy kozel-keleti pasztorokra tenyleg lehet, es a Talmud ebbol a kulturalis kozegbol jon.
gumicsizma!
ez igaz...de szerinted ez érdekli azokat,akik oly szívesen hivatkoznak ezekre ?!
(én javasolnék nekik elolvasásra néhány IX. századi kolostori penitenciáskönyvet..azokban is érdekes dolgok vnnak..)
tistedur:

hat, lehet, hogy javithatatlan humanista vagyok, de nem biztos, hogy z-t rossz szandek vezerli, es vegul is, a Talmud nem tananyag sem altalanos sem kozepiskolakban, es a legtobb egyetemem se, miert is lenne az. Honnan is tudnak a joemberek, hogy mi van benne.

annyit meg hozza szeretnek fuzni, hogy persze nem az Emberi Jogok Nyilatkozata alapjan all a Talmud, mint ahogy a romai jog, a kanonjog, a saria vagy a szerzetesi regulak se, csak ne keverjuk ossze ezt a rasszizmussal. A rasszizmus modern ideologia, reszben valasz a felvilagosodasra, biologiai vagy pszeudo-biologiai elemekkel (az egyik "faj" ertekesebb mint a masik az emberisegen belul stb.). Ehhez az emlitett premodern jogi rendszereknek semmi koze, nem is voltak akkor meg olyan fogalmak, amikkel ilyeneket lehetett volna gondolni.

A romai jogban szo sincs minden ember egyenlosegerol, masok a rabszsolgak es a szabadok, es a szabadokon belul masok a romai polgarok, es akik nem. Es persze a romai polgarnak vannak olyan privilegiumai, ami a tobbieknek nincsenek. Mutatis mutandis ugyanez igaz a korabeli zsido, kereszteny, muszlim, stb. jogrendekre is, mindegyik kivetelezik a "sajat" csoporttal az "idegen" karara. Nevezzul ezt etnocentrizmusnak, ha mindenkeppen el akarjuk nevezni, de a rasszizmust ne keverjuk bele. Ja es a zsido vallas legtobb iranyzata -- az europai keresztenyseghez hasonloan -- adoptalta a felvilagosodas jopar eszmenyet a 18-19. szazad folyaman, ezt is tegyuk hozza a korrektseg kedveert.
gumicsizma3,

Magyarul mi elérhető a Talmudból és hol?
z,

„a lényeg itt a felsőbbrendűségen van, ami szinte minden monoteista vallásnak a sajátja”

ami a zsidók esetében zavaró, ugye ...
A faszt várunk soditól, aki a saját ostoba blogjában a liberalizmust az ominózus jegyzőkönyvekből eredezteti, a judeonácizást már nem is említem.
jóestét..
olvasom már egy ideje eztet a izét, sodival kapcsolatban nekem a kedvencem a "libsi" és a cionista között felállított egyenlőségjel.. :)
mavo:

a legfrissebb:

A Babiloniai Talmud, ford. Doman Istvan (Bp., Orex, 1994)

hasznalhato meg:

A Talmud konyvei, ford. Molnar Erno (Bp., 1921-23, reprint Bp., Ikva, 1989)

ezek persze bo szemelvenyek csupan, jo ha 1/20-adat tartalmazzak az egesznek. Meg az elso vilaghaboru elott le akartak forditani az egesz Talmudot magyarra, de aztan jott a haboru, es minden borult, ma meg mar ugyse lenne piac ra.

Forgalomban van meg az altalad hivatkozott Luzsenszky-fele antiszemita "forditas" is "A Talmud magyarul" cimen
Okke, köszönöm, majdmegnézem.
megneztem a Nepszabadsagban meg a Nepszavaban irt cikkeket , Morvai Krisztinaet is..
azt hiszem azota mar nagyon megbanhatta amit akkor duheben irt, az a magunkfajta-magukfajta egeszen biztosan csak mergeben es csalodottsagaban jott
sokszor vagyunk ugy, hogy elso haragunkban baromsagokat mondunk de rogton utana vissza is szivnank
ha valaki leirta akkor sokkal nehezebb kimagyarazkodni es a helyzet az, hogy karorommel le is csapunk egy-egy ilyenre es nagy orommel - mufelhaborodassal vagy valodival de a helyzetet sokszor tuldramatizalva - csurjuk-csavarjuk,
nem vesszuk figyelembe, vagy csak szormenten, az elotte tortenteket, az elmult evek munkajat es feledesbe merulnek azok a cselekedetek amik jok voltak, kovetkezeskeppen szora sem meltattuk oket..
a zsidozas es gojozas divatba jott nalunk
es ugy latom sokan kejjel lubickolnak a gyulolkodes hullamaiban..mindket oldalon

Lenne két kérdéesm.
1. A Talmud az nem minősül Szent Könyvnek ? :o

2. T.W.Árpád: ez egy rendkívül találó és érdekes rész az Ön értekezésében:
"Magunkfajta, magukfajta, oszt kész. Négy láb jó, két láb rossz." Egyik mondat, mintha valóban kódolt zsidózás lenne, a második meg mintha kódolt gójozás :-). Elmagyarázná nekem primitív léleknek, hogy a második mondatot, hogyan is értse egy "magamfajta" ? :D
humoros_kisokos:

"Nekem is csak egy hazám van, mégse vagyok olyanfajta, mint ő, hála a magasságos JEHOVÁNAK.
Ha az lennék, talán én is olyan szimplán láthatnám a helyzetet, hogy például októberben kizárólag vérszomjas rendőrök és félholtra vert jezsuiták lettek volna az utcán. Vagy fordítva. Hej, be szép élet volna. Eccerű, mint a zuzmóké. Magunkfajta, magukfajta, oszt kész. Négy láb jó, két láb rossz."

a bekezdés arról szól, hogyan gondolkodna Árpád, ha olyan ember volna mint Morvai Krisztina. Ez egyébként abból a mondatrészből könnyedén kiolvasható, ami úgy kezdődik, hogy "ha az lennék...".
Én ezt értem, csak mire utal a "Négy láb jó, két láb rossz" ??? Kiknek van négy lába ? :o gójoknak ?
ebben már nem vagyok biztos, de van egy olyan érzésem, hogy arra a hajlamra utal, melynek következtében az über módon elfajzott antiszemiták már egészen bizarr fizikai jegyek alapján - akit csak lehet - lezsidóznak, az üldözési mánia tipikus jegyeit mutatva.
ha valakit lezsidózol a nagy orra miatt, az nyilvánvaló üldözési mánia, mert bár ez az egyik jellegzetes vonásuk, korántsem zsidó mindenki akinek nagy az orra, pláne nem nagy az orra mindenkinek, aki zsidó. természetesen a gójoknak is 2 lábuk van, az összehasonlítás (még mindig szvsz) azért lehet ilyen "őrült", mert ezt a fokú üldözési mániát már nem lehet elég őrülten szavakkal kifejezni, kell találni inkább egy őrült hasonlatot.

persze az is lehet hogy egyáltalán nincs igazam, ez már csak az én értelmezésem, de amúgy meg egyáltalán nincs mindig minden egyes betűnek jelentősége.
humoros_kisokos:

Mond neked valamit az a könyv, hogy George Orwell: Állatfarm?
Ha nem, akkor olvasd el, és megérted, mit is jelent a "Négy láb jó, két láb rossz."
Nagyon is érdemes elolvasni.
humoros_kisokos:

A Talmud kb. annyira szent konyv a zsido vallas ortodox iranyzataiban, mint az egyhazatyak muvei (Szent Agoston, Szent Jeromos, stb.) a romai katolicizmusban. Nem tevedhetetlen, nem ellentmondasmentes, nem megcafolhatatlan, nem kell minden betujet elfogadni, de a talmudi hagyomany , vagy a Talmud szellemisege mertekado. A reform iranyzatokban meg annyira se szent, tisztelik, olvassak, de a szellemiseget sem tartjak mertekadonak, kb. mint a protestansok az egyhazatyakat.

csatlakozom Cso-Sza-Va javaslatahoz Orwell Allatfarmjat illetoen, ezt a kodolt gojozas nevu izet meg nem tudom hova tenni.
elnézést kérek, ezesetben rohadt nagyot tévedtem :)
Hm. Szomorú történet ez. Zuzmó nénit szétvetette a pulykaméreg, s végső elkeseredésében elbődült: "Büdös zsidók!" Ilyenkor persze illett volna bocsánatot kérnie.
De hát mitől lett ennyire bepöccenve a néni, akit, bárhogyan erőltetem a fantáziámat, nem tudok elképzelni a Hősök terére kart lendíteni?
A liberalizmus racionalista eredetéből fakad, hogy az érintettek gyakran fölöttébb arrogánsak tudnak lenni, mivel, tartják, ők képviselik az Észt, és, mint ez megfigyelhető a mi Árpádunknál is, csipőből lehülyézik azokat, akik netán nem jutnak el az ő okos következtetéseikre.
Mivel antiszemitáink nem éppen bölcs emberek, a hülyézéssel párhuzamosan, azzal összefonódva zajlik a hasonló kíméletlenségű antiszemitázás is, olyannyira, hogy a kettő között olykor már különbséget tenni sem lehet.
Persze, Zuzmó néni felelős a szavaiért, és "zsidózása" önmagában menthetetlen; ámde ahhoz képest, amit a Várkonyi produkál a magyar médiában, ez a Morvai-aspektus egy nuku. Nu-ku.
Ha abba a képtelen erkölcsi helyzetbe kerülnék, hogy Morvait vagy Várkonyit muszáj lenne életfogytiglanra lecsukatnom, különben mindkettőt lelövik, pillanatig sem gondolkodnék azon, hogy melyiket zárassam be...
Köszi a felvilágosítást, és akkor bocs hogy ilyen durván fére értettem a négylábasdit . De a múltkori beteges Krisztus gyalázkodás után szerintem nagyon is érthető volt. "attól, hogy üldözésimániád van még nem biztos, hogy nem követnek" :D
"A hülye zsidóval ugyanis az a baj, hogy akárcsak az okos zsidó, õ is meg van gyõzõdve önnön zsenialitásáról. Zsidó vagyok, tehát okos vagyok, valami ilyesmi a logikájuk"

(forrás: Matula magazin)

Ja ez csak a W blog pár rendszeres hozzászólójáról jutott eszembe... pl. azokról akik lelkesen leelmeroggyantozzák MK-t, miközben lóg a szájukból a virtuális kapanyél... :)
omg:

es honnan tudod, hogy zsidok? csak azert, mert "leelmeroggyantozzak" MK-t?!
OK, tudni nem tudom, csak azt írtam le mi jutott az eszembe... :o)
omg,

ami eszedbe jutott ... detéllegtökvéletlenül ...

tudod, az a szakállas bácsi, akinek a zsenge fiúról a kúrás, azt utáljuk

akinek a bármiről, az akármiről meg a mittommiről a büdöszsidó, azt sokan szeretik

mert maguk is olyanok, csak még gyávák is
Seszták nem tudott bejelentkezni az indán, úgyhogy nem ide kommentezett, hanem a MaNem-be. Ahogy a torkán kifért.

TótaW a közellenség.
Ámbátor, közellenségről szó sincs. Legfeljebb egy nem túl fotogén önjelölt provokátorról. Amiből a nem túl fotogén felvetése jó nagy geciség a Seszták részéről, mert a lényeghez semmi köze. Ezt leszámítva Áginak sztem igaza van.
Ha itt valaki provokált, az Morvai Krisztina. Szerintem. Igaz, én neki bizonyára nem vagyok eléggé MAGAFAJTA.
Ámbátor, kívánom a jövőben legyél MAGADnál! Jót tesz az ember objektivitásérzékének. Az ilyen emberek ugyanis nem a kilincsorr meg a tarsolylemez viszonylatában fognak pirospacsizni. JOBBULást, de szolídan)
Te olvastad Morvai levelét?
Fent a postban van rá link. Ha elovastad, szerintem gondold át mégegyszer, hogy ki provokál itt.

Morvai és Seszták fotogén voltára itt ne térjünk ki.
Seszták írásából csak az nem derül ki nekem, hogy most akkor mi a Bucóval mindketten zsenik vagyunk, vagy mindketten faszok. Nem nagyon hagy más lehetőséget.
Ne áltasd magad. Az azért kiderül, hogy te fasznak vagy tekintve.
esetleg egy link nincs? bár amilyen a MN online...
hát, tótavé, ez már tényleg a legalja.... ennél lejjebb már nem nagyon süllyedhetsz.... és te vallod magad liberálisnak? nem liberális vagy te, hanem egy semmirekellő... iszonyatos kettős mércével dolgozol, és ezek szerint senki nem volt eddig, aki ezt szóvá tegye.... majd egyszer, ha lesz egy kis időd, ülj le egy picit, és gondolkodj el, hogy mit is teszel nap mint nap.... szégyen, ami vagy. valószínűleg téged még anyád sem szeret, annyira gusztustalan vagy. jaj, Istenem, ha csak egy hónapra megkapnám a felügyeletedet.... embert faragnék belőled, nem kellene többet csúszómászóként tengetned napjaidat.... mert sajnos nem vagy más, mint egy féreg. akár moderálhatod is. hisz mindig megteszed....
mi az hogy nem tudott bejelentkezni?
TANULMÁNY A MAGUNKFAJTA MEG(fel)ISMERÉSÉHEZ.

A MAGUNKFAJTA:
-amikor meghallja a Himnuszt,Szózatot bármilyen beteg is,feláll,derekát kiegyenesíti,azt a kis gombócot a torkában lenyeliés azt a pici könnycseppet letörli.
-a Korona előtt fejet hajt,és nem nevezi"micisapkának.
-Istenéhez és Hazájához hűséges.
-nem nevezi románnak,szerbnek,ukránnak,szlováknak elszakított véreinket.
-tiszteli és segíti az öregeket és az igazságosság nevében nem löki a szakadékba(magyar Taigetos).
-nem szabadít rendőrnek nevezett senkiházi garázdákat a jogait követelő honfitársaira itthon.
-nem pocskondiázza véreit külföldön és nem árulja el érdekeit.

Valami ilyesmi!Mi ebben a"kódolt zsidózás"?
TANULMÁNY A MAGUKFAJTA MEG(fel)ISMERÉSÉHEZ.

A MAGUKFAJTA:
-amikor meghallja a Himnuszt,Szózatot bármilyen beteg is,feláll,derekát kiegyenesíti,azt a kis gombócot a torkában lenyeliés azt a pici könnycseppet letörli.
-a Korona előtt fejet hajt,és nem nevezi"micisapkának.
-Istenéhez és Hazájához hűséges.
-nem nevezi románnak,szerbnek,ukránnak,szlováknak elszakított véreinket.
-tiszteli és segíti az öregeket és az igazságosság nevében nem löki a szakadékba(magyar Taigetos).
-nem szabadít rendőrnek nevezett senkiházi garázdákat a jogait követelő honfitársaira itthon.
-nem pocskondiázza véreit külföldön és nem árulja el érdekeit.
A zsidózás miért lenne kevésbé utóítéletes mint a cigányozás?
Árpád, ejnye, azt hiszed, hogy a GyP-félék és a TGM-félék hobbiból védik a cigókat?? Nemá...
Az utóítélkezést támadják.
Eltűnődtek már azon, hogy a földkerekség legtökéletesebb, legformásabb, legszebb hölgykölteményei miért Magyarországon BIMBÓZNAK, nyílnak és borulnak virágba, ha oly veszettmód keveredett nép vagyunk, ahogyan ezt a megszálló, kiváltságos pozíciókat betöltő GÉNTORZONBORZ BÉLLÉNYEK, híresztelik?!
Eltűnődtek?!

A frászt!
Hagyták magukat megvezetni mindenféle alattomos, megélhetési „kultúrgyilkosok”, buzeráns ösztönlények deffiníciói által.
Amely deffiníciók hazugságtartalmát soha, de soha nem kértük rajtuk számon (immáron 200 éve!); - mint ahogyan nem is fullaszthattuk őket a saját maguk által kreált hazugságok mocsarába!
Máig!

Hajdanán, amikor a HAJ nal hőt adott a hűsbe - vagyis a HŰ(S)Égbe, akkor a ragyogás vagyis a Rag…Jó…gŐS meg ejtette a forma világát és a (T)EST ölében TESTET öltött a BOLDOGASSZONY.
Imigyen az első NŐ ősneve ÉNEDRE kelt vagyis ENDRE lett.
Endre mindamellett, hogy András is leginkább hangugrással azonosítható be: ENDER jelentéssel, ami ügyebár - EMBER a javából!

Kedvesen de HŐzöng(v)e kiáltom torkom szakadtából, hogy Jézus keresztrefeszítése után feleségét NEMBERként illették, amit aztán a Sátán népe ringyóvá „fokozott”- ezzel is kifejezve utálatukat és megvetésüket a JÓISTEN fia által - MAGDALAI MÁRIÁBA oltott VÉRVONALnak!


Mivel az első NŐ leánygyermekei szűz nemzéssel születtek, mivel ÖN-MAGJÁT! vagyis önmagát termékenyítette meg és NŐ NI kezdett.
Ennek az aktusnak köszönhetően az ISTENNŐ megszülte ÖNvérét, ami az idők folyamán NŐ VÉRré majd EMBERRÉ szelidült.
Egyenes OK, hogy az első ember NŐi mivoltából fakad az EMBER FŐ (FIA) fiatalja; - vagyis az örökös…térörökös, soron következő: FI.

Na most akkor egy kézifékes megfordulással vissza a MAGYAR NŐ legendás szépségéhez, családszeretetéhez és hűségéhez, ami a mostani mostoha viszonyok mellett is dicséretre méltó.

Figyeltek Albert Györgyik, Lendvai Ildikók, Kálmán Olgák, Ungár Klárák?
Figyeltek?!
Na azért,
mert nem rólatok szólok, hanem a MAGYAR NŐKről!
…és igenis kikérem magamnak, ha a beteges falkátok titeket állít be példaképeknek, „női” ideáloknak holott a meddőségen, a frusztráción kívül semmi más nem jár jobban veletek, mint a HALÁL.
…mert halált hoztok és terméketlenséget.



„Reggeli járat - Kevesebb születés, több halál”
KSH: Egyre jobban fogy a nemzet

Az év első négy hónapjában kevesebb gyermek született és több lakos halt meg, mint az előző év azonos időszakában. A házasságkötések száma az egy évvel korábbihoz viszonyítva 11 százalékkal volt alacsonyabb.
A természetes fogyás nagyobb mértékű volt, mint a 2006. év első négy hónapjában. A népesség becsült lélekszáma az időszak végén 10 056 ezer fő volt – tudatta a KSH.


Az előzetes adatok szerint 2007 első négy hónapjában 30 751 gyermek született és 45 736 lakos hunyt el.

Hosszú évek óta az év első hónapjaiban kötik a legkevesebb házasságot, önmagában nem meglepő tehát, hogy az erről az időszakról nyert adataink az idén is alacsonyak. Figyelmet érdemel azonban, hogy a trend határozottan csökkenő, a korábbi évtizedekben ilyen kevés házasságkötés az év első négy hónapjában még nem fordult elő. 2007. január–áprilisban 7452 házasságkötés történt, 930-cal (11 százalékkal) kevesebb, mint az előző év azonos időszakában.

Ezer lakosra 9,3 élveszületés és 13,8 halálozás jutott. Az előbbi 0,3 ezrelékponttal alacsonyabb, az utóbbi 0,2 ezrelékponttal magasabb, mint egy évvel korábban. A házasságkötési arányszám 2,3 ezrelékes értéke 0,2 ezrelékponttal maradt el az előző évitől. A természetes fogyás mértéke a 2006. január–áprilisi 3,9 ezrelékről 4,5 ezrelékre emelkedett. A csecsemőhalálozási arányszám 2007 első négy hónapjában csökkent, ezer élveszületésre 5,2 csecsemő halott jutott.

A születésszám csökkenése és a halálozások emelkedése következtében a természetes fogyás a 2006. január–áprilisi 13 068-cal szemben 2007 első négy hónapjában 14 985 fős volt.

Na, ilyenkor mi van Albert Györgyik, Lendvai Ildikók, Kálmán Olgák, Ungár Klárák?!


GENOCÍDIUM!!!
Ezt eszközlitek… ezt tapodjátok minden tramplis döngölésetekkel…
Ezt csaholjátok veszett falkáitok idegbeteg rángásaiban…
…mert még így is KÉR a MAGYAR NAP NÉP…
Pechetekre persze!

Ugyanis a MAGYAR NŐK szépek!
Külcsínyben és belbecsben egyaránt, mert a VÉR igenis NEMES és TISZTA
- mi ereikben csörgedez.

Na ezért ŐK a példaképek és nem Ti, akárhogy is igyekeztek ezt felülírni a médiákban, plakátokon, újságokban „terpeszkedő” pofázmányaitokkal, szellentett szellemiségetekkel…
- magyar nőknek adva ki magatokat.


Lehullt az álarc!

Eltűnődtek már azon, hogy a földkerekség legtökéletesebb, legformásabb, legszebb hölgykölteményei miért Magyarországon BIMBÓZNAK, nyílnak és borulnak virágba, ha oly veszettmód keveredett nép vagyunk, ahogyan ezt a megszálló, kiváltságos pozíciókat betöltő GÉNTORZONBORZ BÉLLÉNYEK, híresztelik?!
Eltűnődtek?!

Szívből remélem, hogy „L fognak”… :)

Calambo felügyelő zsenialitását vélem fölfedezni ebben a magunk/magukfajta "cselen". A vérszemet kapott sértett felhördült és leleplezte magát. Ez antiszemitizmus!
Te montad kedves állam apparátus.

süti beállítások módosítása