W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Szopóágon

2008.01.08. 06:30 Tóta W. Árpád

Ezt a cikket nem ide szántam, hanem a Playboyba, csak aztán az élet úgy hozta, hogy mégis itt jelenik meg, a Playboyban meg nem.

Esetlenül mozgok a luxuskurvák világában, férfimagazint nem olvasok, bulvárlapokat csak indokolt esetben, tévét szintén igen célirányosan nézek. Utoljára Michelle Wild leszerelésére csodálkoztam rá. Visszatekintve nem is rosszul megoldott visszavonulás volt az. Egyszer csak kivette a szájából a napi péniszt, és közölte, hogy ez egyébként egy művészet, a mozdulat művészete, megannyi mesterfogással. Már-már spirituális töltetet kapott a pornózás, ám Katalin ennek ellenére befejezte, és most ha nem is színészként, de színészi funkcióban dolgozik a TV2-nél.

Bevallom, nem láttam még Michelle Wild-filmet egyben, de biztos jók. Viszont színész ettől  nem lett belőle. Én elhiszem, hogy le tudja szopni a hegedűt, de játszani nem tud rajta.

Elő lehet adni a jó útra térést, sőt akár jó útra is lehet térni. Amit sajnos nem lehet, az az igen részletes bizonyítékok eltüntetése. Hoppá. Ifjúkorában még megeshet a leányzóval, hogy kurválkodik egy kicsit, de a kicsike egyszer nagymama lesz. Még azelőtt pedig anyuka. És akkor áll elő az a helyzet, amit Kyle Broflowski a South Parkban úgy fogalmaz meg: az én anyukám viszont nincs a Szopós Macák címlapján!

Ami kétségtelenül erős érv nyolcéves kisfiúk körében.

Nem a Playboyról van itt szó, mert az ugye a konszenzuális mérföldkő. Azt még valahogy ki lehet magyarázni. Fiatal volt és kellett a pénz. Sőt: az én anyukám ilyen szép volt fiatalkorában, bibibá, és még mindig egész jól tartja magát. Csisztu Zsuzsának sincs mit szégyellnie, nem történt semmi abnormális.

Na de anya, nyolcan? Lóval? Törpével? Nyolc törpelóval? Mélyebben járnak ezek a… közszereplők, a szemünk láttára, mint hogy aztán görög szobornak állítsák be magukat.

A görög szobrok egyébként – amelyeket a meztelen emberi test iránti szenvedély, az erotikus művészet ikonjaiként szeretünk számon tartani – mint tudjuk, eredetileg felöltözve kerültek közterületi kihelyezésre. Csak a ruha közben elporladt. Továbbá a mégoly erotikus szobrok sem ábrázolnak állkapocsig feldugott óriáskígyót. Laokoón és fiai harcolnak a kígyókkal, nem felhelyezik őket.

Der Untergang


Lehet, hogy a szexualitás nyilvánosságának mindenféle kritikája prüdériának minősül, viszont az meg ziher, hogy szegény Kelemen Annának már annyi. Nemcsak azért, mert kissé megundorodott már tőle az ország. Lett volna még kraft ebben a „magyar Paris Hilton” produkcióban. De Paris Hilton nemcsak ostoba és erkölcstelen drogfüggő, hanem jelentős anyagi fedezettel teszi ezt. Annácskának viszont, sajnos, össze kellett szopnia a luxuséletet. Egyre többet, egyre olcsóbban. Amihez meg nyilván, minimum, kokain kell. Tessék csak elképzelni. Gombócból is sok, nemhogy heréből.

Ajánlott illusztráció
South Park 812: Az ostobenkó kurva videokészlet
Ez eddig egy darab tragédia. Talán elkerülhető lett volna, ha Annácskát a környezete inkább az atomfizika vagy a főállású anyaság felé terelgeti. Mindegy, már kiszámítható a röppálya, hacsak Jézus közbe nem lép. Vagy az ufók. De az sem mellékes, kiket ránt magával. Tíz éve közhelyes a szörnyülködés, hogy a tévében elég hülye embereket mutatnak, és majd őket fogják utánozni a gyerekek. Ma a tizenhárom éves kislányok többsége festi magát – amivel nincs semmi baj, a fiúk meg lézerpisztolyoznak az interneten. Nemi szerepek és azok elsajátítása. Pont emiatt megfontolandó a konzervatív álláspont, mely szerint a Kelemen Annák rossz szerepmodellt közvetítenek, és miattuk a kislányok a tanulás helyett a kurválkodás mellett döntenek. Mivel a Kelemen Annákat lecsukatni nem lehet még kokainért sem, meg kell mutatni a gyerekeknek, hogy ez nem a siker útja, hanem a szétrohadásé.

Szerencsére így is lesz. Kelemen Anna pusztulása úgy zajlik majd le, ahogy a felemelkedése. Kamerák és Havas Henrik előtt. Katartikus lesz, és fontosabb médiaesemény, mint eddigi szereplése. Tragikus hős, akinek sorsából tanulhatunk.

Látod, kislányom, ilyen a kurvaélet. Pár év pezsgőfürdő és szereplés, limuzinok és magas rangú kliensek – aztán a várható élettartam alig felénél már vége is. A szenvedés, a visszafordíthatatlan megsemmisülés. Ebből már nem lehet kilépni. Elárulta a teremtést, vagy az evolúciót – mindegy is. Sorsa nem emberhez méltó. Utánzásra nem érdemes, hiszen a halálba tart. Az ott, kislányom, egy kiégett kurva. Mindegy, hogyan van kifestve: otthon lesírja magáról. Siratja az életét, amit elkúrt örökre. Ott lelte vesztét, ahová nem szabad követni.

Omlásában súlyos a légvár.


1096 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr41289082

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez is szép:

www.borsonline.hu/news.php?op&hid=6753

"Molnár Anikó levetkőzött a Playboy-nak. Az egykori Nagy Ő-nek válságban van a magánélete és karrierje sem alakul túl fényesen. Anikó egyetlen bevételi forrása, hogy a nyuszis magazin címlapján mutogatja bájait."

Ez a nő niggerel kavart így nem érdekel még annyira sem, mint annácska ...
NagyÓ Anikó a másik ilyen.
Végigment már azon is fél hunceleb kanbrigád, ha nem az egész.
legutóbb v.mi fekete pákó szerű lény tömködte
perverz aki vv anikóra gerjed. hányok tőle.radnai pétert 100 botütésre kéne büntetni,amiért egyb ilyen antinőt rak a plébojba.
radnai péter rendes ember.

egy férfimagazin főszerkesztője azt mondta nekem, h szinte csak celebekkel tudja eladni a lapot, próbálkozott igazán szép cseh szupermodellekkel, és kurva nagy bukás volt.
"Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.01.10. 17:59:37
radnai péter rendes ember.

egy férfimagazin főszerkesztője azt mondta nekem, h szinte csak celebekkel tudja eladni a lapot, próbálkozott igazán szép cseh szupermodellekkel, és kurva nagy bukás volt."

Ezért inkább a kurvákat, akik viszont jól buknak...

Tényleg, a Bolynak kik lehetnek az előfizetői?Kétlem, hogy a kőműves megrendelné az 1000 forintos havilapot, illetve ezt az asszonya megengedné:) Inkább el t'om képzelni a top-menedzser szingli minimálberendezésű lakásának üvegasztalán...
A szülők elmondása szerint a szakközépiskolás fiú azzal ment haza, hogy a VIII. kerületi oktatási intézmény közelében bántalmazták őt. Ez után lett rosszul. A szülők rögtön kihívták a mentőket, de amire beértek a kórházba, a fiú már elhunyt.
"Tízéves fiú késelt a Blahán

Súlyos sérülést szenvedett az a 15 éves fiú, akit egy tíz év körüli fiú szúrt combon csütörtökön délután Budapesten, a Blaha Lujza téren - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Unger Pál, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy a tíz év körüli fiú azért szúrt, hogy megszerezze a másik fiú mp3-as lejátszóját. A kiskorú szurkálót a rendőrség előállította, az áldozatot pedig súlyos sérüléssel szállították kórházba a mentők - tette hozzá."
úlyos sérüléseket szenvedett az a férfi, akit délután késeltek meg Budapesten, a XIII. kerületben - tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Unger Pál elmondta, hogy a 42 éves férfit Újpest-Városkapunál sebezte meg késsel két férfi. Az elkövetők ezt követően elmenekültek a helyszínről. Az eset körülményei egyelőre nem ismertek - tette hozzá a sajtóügyeletes.

A mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba az áldozatot, az elkövetőket nagy erőkkel keresi a rendőrség - mondta Unger Pál.
A hét eleje óta már hét emberrel végzett a hideg időjárás, az áldozatok többsége saját lakóhelyén, sőt jó részük a fűtetlen lakásában vesztette életét.
carnivola:

"Ez a nő niggerel kavart így nem érdekel még annyira sem, mint annácska ... "

te még nem kavartál nigger csajjal?
és úgy akarsz meghalni, hogy soha???

vagy mégis,

btw, mi lesz veled, ha nigger elnöke lesz az usá-nak, azaz a világ legnagyobb hatalmú embere: nigger lesz??? na baszki, utána már nem lesz más dolgod, mint kiállni a gangra és várni a apokalipszis lovasait. :DDDDDD
ne félj!, csak azért, hogy meglegyen az esti sikerélményed. annyira lesokkoltál a ritmikusan elhelyezett híreiddel, hogy két utat látok magam előtt.

ad.1. depressziós álomba szenderülök, de megnézem előtte az országúton-t.

ad.2. azonnal illegalitásba merülök és már ma éjszakától a kommunista forradalom kirobbantásán munkálkodok. ha nyerünk, kinevezlek a népfront élére!
ad 3. elszívsz egy jointot és folyatod a tegnap elkezdett (grimm)meséket...
Tízéves fiú késelt a Blahán
A 15 éves fiútól az mp3 lejátszóját akarta elvenni a gyerekkorú rabló.
-

Na a tetves cigó, és még nincsen cigánybűnözés ...
"Színes nővel például képtelen lennék szexelni, azt ne kérdezze, hogy miért. Ez az ellenszenv belülről jön."

Én is így vagyok ezzel nigró kizárt :)egyedül max. ázsiai nő azok olyan kis cukik a japó meg szebb kínai csajok.

Kizárt, hogy egy nigger legyen az USA elnöke azzal vége is lenne az egésznek, amikor az az idő eljön, akkor fog összeomlani az US
lapi

két hablaty között, azért van való világ... ne legyél depressziós... bennünket ez nem érint

arra gondoltam, hogy egyszer kiszállok az autómból, és gyalog járok majd... mennyi érdekes dolog történik Pesten...

heten fagytak meg ezen a héten... ha-ha-ha

" nem baj ha hull a hó, csak vadász ne jöjjön"

Bocs lapi

ha lehetne, az AVH élére nevezzél ki... lenne néhány ötletem...
Engem zavar, ha valaki niggernek hívja a négert.

A feka nem, a néger nem, a szerecsen nem de a nigger igen, mert az direkt, és öncélúan sértő.
kolbászos:

"Engem zavar, ha valaki niggernek hívja a négert."

tudod a polgári izlés + jólneveltség csak kijön.

viszont az én proli orromnak büdös. jóéjt.

ps: carnivola: lesz még nigger nő elnöke is az usá-nak! :DDDDD
lapi 2008.01.10. 22:33:07

Jah, de addigra az USA egy lepratelep lesz egymással harcoló nigger törzsekkel,mint Afrikában :D:D pár virágzó fehér enklávéval :D:D
Lapi, te komolyan középkorú vagy?
torrentgirl 2008.01.10. 22:39:43

öreg drogos nem vén drogos ...
labancfirkász · labanchirek.blog.hu 2008.01.10. 22:47:54

Ennyi baromságot, mint ezen az oldalon ritkán látni. Az ilyen szarságok terjesztői miatt van összeomlóban a civilizációnk. Igen Ázsia a jövő a kínaiak stb. ügyesebben rendezik el a dolgaikat. -
TWÁ-tól idézek: "egy férfimagazin főszerkesztője azt mondta nekem, h szinte csak celebekkel tudja eladni a lapot, próbálkozott igazán szép cseh szupermodellekkel, és kurva nagy bukás volt."
Nem értem. Általában nem mindegy a celeb államplgársága?, vagy csak az is legyen magyar, mint Kolozsvár, vagy a gulyás?
A másik: mit is jelent az, hogy valaki celeb?
Azt már tudjuk, hogy van megélhetési celeb (úriember voltam, úgy-e?, de nekem az új, hogy van megélhetési celebtől függő megélhetési férfimagazin, megélhetési főszerkesztője.
Bámulatos ez a függőség.
Magamtól nem jövök rá!!
jenőke 2008.01.10. 23:04:35

magyarszki manager zalatnay cinire izgul :D:D
celeb az, akit be lehet zavarni a mokkába meg a maunikába promózni a lapot.

carnivora, a niggerezést kérném mellőzni az összes hasonlóval együtt.
Jo cikk (csak ez a Jezusozas mar megint). Miert nem lehet O-t kihagynod?
Oregon, arra utaltam csak, hogy az ilyen figuráknak általában a megtérés az egyik jellemző menekülési útvonal: Pajor, Takáts Tamás stb.
Szerintem azért lehet celebekkel jobban eladni egy cicimutogató újságot, mert az embereket mindig jobban érdeklik a szomszédék nemi élete, mint mondjuk a sosemlátott embereké. A celebek meg lassan az életünk részévé válnak- már aki beengedi őket, érdekesebb lehet őket kukkolni, mint a cseheket.
Még egy paradoxon: tegnap óta egy csomó infóval lettem gazdagabb celebtéren, pl.Paris Hilton bugyi nélkül, hála a fórumnak:)
torrentgirl 2008.01.10. 23:34:08

Én akkor veszem meg, ha te leszel benne bugyi nélkül :D:D:D
TWA: miért baj, ha valakinek ez a "menekülési útvonala" és nem az elfekvő?
Carnivora: ezt két módon tudom értelmezni:D
nem baj egyáltalán, ilyenkor már a szcientológia is a jobbik választás.
TWA: azért a kereszténységet nem hoznám egy szintre a szcientológiával.
torrentgirl 2008.01.10. 23:44:24

Az tény az egyik biznisz viszonylag friss a másikat meg pár ezer éve űzik :D
nevezzük biznisznek, akkor sem tenném őket egy mappába és kész.
OFF.
Carnivora, te mikor szoktál aludni?Tegnap este te zártad, ma reggel te nyitottad a fórumot.A kettő között nem múlott el sok idő:)
torrentgirl 2008.01.11. 00:15:20

Ez van anno a matáv így nevelt fel :D:D:D megszoktam :P

Lefűrészelte és mikróban megfőzte a saját kezét egy amerikai férfi, mert a "vadállat jelét" vélte felfedezni rajta. Aztán kihívta a rendőrséget.

A Jelenések könyvében ugyanis szerepel egy rész, amelyben az angyal azt mondja: "Aki leborul a vadállat és képmása előtt, és homlokán vagy karján viseli bélyegét, az inni fog az Isten haragjának borából, amelyet színtisztán töltött haragja kelyhébe."

:D
a vég kezdete:

Kilenc képviselő lépett ki az MSZP-ből Óbudán
Lefűrészelte és mikróban megfőzte a saját kezét egy amerikai férfi, mert a "vadállat jelét" vélte felfedezni rajta. Aztán kihívta a rendőrséget.

A Jelenések könyvében ugyanis szerepel egy rész, amelyben az angyal azt mondja: "Aki leborul a vadállat és képmása előtt, és homlokán vagy karján viseli bélyegét, az inni fog az Isten haragjának borából, amelyet színtisztán töltött haragja kelyhébe."

elmebetegek mindig is voltak, lesznek is, ettől még nem a keresztény tanokat kell okolni.
-lyla- 2008.01.11. 00:26:35

az jó már csak xezer-nek kell őket követni :D:D
picit off

Kolbászoszsömle:

Menj majd el a dohányzóba lehiggadni és keresd meg majd azt az állítólag jólnevelt stílusod, amelyik öncélúan soha nem sértő, nemcsak néha
kösz.
lyla
az se lenne rossz ha lassan eltűnne a magát csak bal- meg jobboldaliként definiálni tudó demagógia és az lenne a szempont, hogy mi a konkrét bibi és azt, hogyan pofozom helyre. Ma még mindig ott tartunk seholsem, ahol 18 ève
Bakker, ezt az emeletes baromságot. Csúnya lenne, ha egy gyereknek el kell magyarázni, hogy kurválkodni nem érdemes. Ha normális környezetben nő fel, nyílvánvaló lesz számára.
Kazi,

Csak mi van akkor ha a gyerek pont azt látja, hogy csak kurválkodásból lehet megélni?

Sztárok, politikusok, ill. efféle moslék emberek (tisztelet a
.. az 5% kivételnek)

Szóval, hazugság, mutyi, adócsalás, korrupció, versus rendes munka és becsületes adófizetés.

Hülyeség, egy gyerek személyiségének alapjai kb 10 éves korára kialakulnak. Eddig a korig meg baromira nem közéletet figyeli, hanem a környezetét.
A vergődő szülei és az oviba dömperrel érkező plázaribanc, főállású anyuka szerinted nem a környezete?
Egyébként a postra és a prostira visszatérve, az álhírekért/élszenzációért annyátdugó kermédia tuti többet fog ennek a retek Kannának pl. az öngyilkossági kisérleteivel (lehet ebből is egy jó sorozatot a parasztnak), mint bármilyen esetleg hírértékű dologgal.

Már látom is, jön az az X trenditahó a sztármagazinnal (előzetes a fosról napi 50-szer), és már löki is a hülye dumát: "Küldje el hány liter vért vesztett Kannácska, mesés nyeremények várnak Öre."
krtek, nem értelek, pont azt mondom, hogy elsősorban a szűkebb környezete a döntő. Tök mindegy, mit csinál a Kelemen Anna, mert nem őt utánozza, hanem a Kelemen Annát utánzó anyukát, fogalma nincs arról, hogy ki az a Kelemen Anna. A post azt mondja, hogy a gyereknek el kell magyarázni ezt, alapvetően itt a tévedés, mert ki magyarázza el, ha az anyjának is az a minta. Blődség.
érdekes jelenség: többnyire a legkevésbé civilizált egyedek féltik a leghangosabban az európai civilizációt az idegenektől...

"Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen
néz téged, mert örül, hogy lát ma itt
fehérek közt egy európait."

(gy.k. Thomas Mann üdvözlése - József Attila)
(és a legkevésbé szeretetteli egyedek hőbörögnek karácsony ünnepén, Jézust meg a keresztényi szeretetet féltve)
Velvet vonatkozó cikkéből:

"Asia Carrera több mint 400 pornófilmből álló karrierje során szinte minden testrészével elégített már ki férfiakat (és nőket), a kezével azonban másra is képes: zongorázni. Olyannyira, hogy 14 éves korában a Carnegie Hallban adott koncertet. A középiskolában nemzeti tanulmányi versenyt nyert matematikából, helyezéseket ért el földrajzi, nyelvi és matematikai tanulmányi világversenyeken, és a különlegesen magas IQ-val rendelkező embereket tömörítő szervezet, a Mensa tagja. Középiskolai teljesítménye által ösztöndíjjal jutott be a Rutgers egyetemre, ahol párhuzamosan szerzett diplomát üzleti tudományokból és japán nyelvből. A pornószakmában tett kitérő után visszavonult, ma már kétgyermekes anyuka emellett az Unreal Tournament számítógépes játék és a LAN-partik nagy rajongója."
"A tescos pityegtetős lányok egy része lehet 4-5 év múlva többet fog keresni, mint az aki most lenézi őket ... sok diák melózik a cégné, ahogy a mekibe is ezekné fizetnek nekik a diákmunkáért v.mi normálisabb pénzt. -"

konnyen lehet, de ok hatralevo eletuket nem betanitott munkaskent fogjak tengetni.
"Lásd fentebb, nem mindenki olyan szerencsés, hogy szakmája legyen,"

szakma megszerzesehez sosem kellett szerencse, csakis szorgalom. tobb olyan embert is ismerek, akik meloztak tanulas mellett, mert kulonben eselyuk se lett volna arra, hogy diplomat szerezzenek.

"Ha a kölykömnek és családomnak ezáltal valamilyen alternatívát adhatnék a nagy büdös _semmi_ helyett, akkor a prostitúció a helyes út."

az alternativa nem a "semmi", hanem a munka.

itthon nem éri meg dolgozni.
Én egy kicsit másképp látom ezt a Michelle Wild/Kelemen Anna/egyéb gusztustalan celebek-féle jelenséget. Először is, valaki nem attól válik celebbé, mert erkölcsös, vagy mert valamilyen objektív szempontból jó/hasznos/pozitív modellnek megfelel, mert példaként lehet állítani mások (pl. a "fiatalság") elé. A celebbé válást nem eszmei szempontok, hanem társadalmi igények vezérlik. A híressé válás egyik receptje a normaszegés, a rossz példa mutatása, az ocsmányság és fertő, ha úgy tetszik. Ez önmagában értéksemleges dolog, már amennyiben akkor is működik, ha az elfogadott erkölcsi normákkal ellenkezik, sőt, a celebekre egészen más erkölcsi normák vonatkoznak, esetleg nem is vonatkozik rájuk jóformán semmilyen [hétköznapi] norma. A celeb egy társadalmi szelep. Ezért a celeb bukása (már ha egyáltalán bekövetkezik) sem a megszokott erkölcsi normák fényében látszik, s ebből következően a bukásból semmilyen messzemenő következtetést nem lehet levonni. Azt a legkevésbé, hogy lám, ez a romlott élet következménye.

A celeb, az igenis lehetőleg legyen romlott. A feslett erkölcsű, mocsokban fetrengő celeb a jó celeb, amennyiben a közönségben nem kelt kisebbségi érzést, viszont kiváló beszédtémát szolgáltat a kommunikációnak egy eléggé triviális szintjén. Ahol a köznapi kommunikációnak mintegy 99% folyik, egyénként. Ilyen értelemben a Kelemen Anna-féle jelenség nem abnormitás, hanem a norma. És ez így van jól.
"kisebbrendűségi érzést" akartam írni.
Szegény Kelemen Anna. Látod kislányom ilyen a kurvaélet.

De semmi baj, még jól is működik a média, mert megmutatja Kelemen Anna szétrohadását. Segíteni, nem segít, sőt szerintem a halálba taszítja, de megmutatja.

Erre van igény, ugye. Mást meg se néznének sokan, úgyhogy nem is adnak mást, és ez tök természetes, nem is tudnánk mást csinálni. Ez ugye egy alapvetés, megváltoztathatatlan, mint Kádár volt. Csak megyünk, csak megyünk.

A média és a nézők kétoldalú kapcsolatban állnak egymással.
na, az ilyen prűd faszok miatt mint árpád, emiatt tart itt ez az ország meg virágzik a kurva kereszténység, mert a sok beszáradt puna már nem kap faszt

észre kéne venni hogy a törvény nem tiltja a pornót, és az legalább igazi

ha nekem lesz fiam, én hétévesen megmondom neki, hogy a jézus meg a tízparancsolat meg a többi az fasság, tessék a pornóhoz hozászokni, mert az valóság, és ne akarjuk már elprűdködni a dolgot!

mélymagyar prűd hülye vagy árpád, hozzad a fakeresztet meg az ÁRPÁDsávos rongyot, meg beszéld a hülyeséget hozzá

tiszta LOL
"Továbbá a mégoly erotikus szobrok sem ábrázolnak állkapocsig feldugott óriáskígyót."
Ez egy nagyon nagy tárgyi tévedés (illetve szobrokra így most tényleg nem emléxem, de ez a sor arra enged következtetni, hogy az antik művészetben az ilyen néha kissé beteg szexuális érdeklődés ne lett volna ábrázolva, de le merném fogadni még ilyen szobor is van vhol), a görögök előszeretettel ábrázoltak (pl. edényeken) néhány elég pikáns jelenetet, buzikat, gruppen, ami kell, bizony animal-sex is volt (Zeusz a bika képében sztori pl.).

Ez korrekcióért kiált.
Teljesen érthetetlen Tóta W. keresztény ellenessége. Azaz, hogy érthető.
Úgy is érthető, hogy vannak bunkó, magukat kereszténynek való emberek, és ebből T.W. leszűri, hogy a keresztények hülyék, különben is Fideszesek, ő ennél sokkal okosabb.

Orosz József támadja hasanló vehemenciával a vallásos megnyilvánulásokat.

Nem láta senki Istent, szóval nincs is. Mit ugattok?!
ez egy nagyon jo kis cikk , igaz az elejetol a vegeig .szegeny anna szanalmat ebreszt es valszeg az aranyloves volna neki a megoldas .
Eutanázia! Milyen humánus.
jow
a keresztenyeket szidni itt magyarisztanban rendkivul halas feladat .
Ohh, a régi szép idők, amikor még voltak hetérák és szent dolog volt a templomban oralizálni!
Egyébként médijaelméletileg azt szokták mondani, hogy ez a bulvár-celeb-botrány-pörgés ugyanúgy erkölcsöt formál, mint régen a vallás (annak közösségi értelmében). A botrányok "morális pánikot" keltenek (ez a szakkifejezés), növelik az ideáktól való távolságot (egy celebesküvő ellenben szűkíti), és az individuumok ezek alapján foglalnak állást erkölcsi kérdésekben, pl. másnap a munkahelyükön: "Ica, mekkora szopóskurva már ez az Annácska", "Béla, szerintem legalább őszinte, és nem is ő tehet róla, hogy ilyen", vagy "Lalikám, szerintem a Győzikének nem kellett volna becsapnia a feleségét", "Emmus, Győzike sem hibátlan, ez bárkivel megtörténhet". Szóval bármilyen olcsó, hazug és visszataszító is legyen, a botrány is formálja a közösségek értékrendjét, mert manapság az átlagemberek inkább a médiaesemények mentén határozzák meg azt.
Prosti-ügyben egy kis kuriózum (bárca a Monarchia idejéből):
nincskegyelem.blog.hu/tags/bárca
Kazi,
Ha a gyereked hagyod a kergagyi tv-t bámulni foglalkozás helyett, folyton az ilyen taknyokat látja. És ami a gond, sikeres szerepben tünteti fel a fosmédia pl. ezt a szerencsétlent is. 10 év alatt nem nagyon lehet elmagyarázni egy gyereknek a kurva, a sztár, a média, vagy az értkételen médiakurva fogalmakat igazán. Sokkal jobb és egyszerűbb távoltartani. Akinek kannácska a modell annak sajnos már annyi. Azzal úgy sem tudsz mit csinálni...

Nekem inkább van bajom azokkal a felnőtt emberekkel, akiknek nem jut semmi a ker-bulvár-hugy médián kívül szórakozás és elfoglaltság gyanánt.

Erről már TWÁ is írt annó, nagyon egyetértettem vele. Szomorú, hogy néha eljár pl. szavazni fontos dolgokról, egy olyan ember aki mondjuk lehúzós sms-ben szavazatot v. "megfejtést" küldött egy blőd zsírtahókra alapozó műsorba. Ezektől én is elvenném a szavazati jogot. Ne pártra szavazz, inkább egy szép és okos kancigányra, vagy egy luxust majmoló proli-prostira, persze emelt dijjal...
krtek:
Én sem nézem a bulvárműsorokat, tévét sem, de azt hiszem, kevés kivétellel az emberek hazamennek a munkából, ledöglenek, felbontanak egy sört, és közben szépen bekapcsolják a tévét. A legkönnyebben befogadható szórakoztató médium, nem fognak Max Webert vagy Heideggert olvasni. Ez van.
Ha egy család nem tudja kezelni a gyerek mintakövetését, akkor ott eleve súlyos problémák vannak.
Kedves BE,
Erről beszélek.
De azért a az általad említettek és mondjuk egy jó kis délutáni maunikasó (vagy az a másik nagyarcú tahógyerek, nemtom hertelen a nevét, nem is érdekes) között elég nagy szakadék van. Nem csak ez-vagy az létezik... Bár, ha úgy vesszük, laza délutáni kikapcsak elég aberrált mind a kettő. :-)
(mármint a Weber vs. Maunika)
Vannak differenciák, de szerintem az esti műsorok sem sokkal kifinomultabbak (Fókusz, Barátok közt, stb).
Mááóóúúnikára is áll a fentebb leírt "morális pánik", a nézők ítéletet hoznak, hogy jól cselekedett-e a Sanya, amikor elitta a segélyt és megdugta alkoholista élettársának, a Macusnak húgát, valamint hogy helyesen cselekszik-e a Macus, amikor a stúdióban elkezdi kurvaanyádozva püfölni Sanyát. Igazat adnak valamelyiknek, aztán megbeszélik egymással. Sajnos nem zárható ki, hogy Mááóóúúúnika akár "jól" is szocializálhat.
Minőségi különbségek, na, azok persze vannak.
Egy jó film, könyv pl. épp hogy nem egyszerűsít le egy etikai problémát, hanem sokkal árnyaltabban feszegeti azt (kis képzavarral), a befogadónak több agymunkájába kerül, mire ítéletet hozhat a szereplőkről, ha egyáltalán tud ítéletet hozni (szerintem az a legjobb, ha szinte lehetetlen), a véleményt megbeszélni pedig csak azokkal lehet, akik ugyanaz a művet látták/olvasták, az ő számuk viszont gyaníthatóan kisebb, mint a Mááóóúúnika nézőinek.
Maaóóúúnika nézése közben félszemmel Webert olvasni? Na, az az igazán aberrált.
Nahát, ha jól látom, innen eltűnt egy kommentem. Mi okból?
Egyébként utólag olvasva eléggé meg lehettem zavarodva. A botrányok nem növelik az "ideáktól" való távolságot, hanem növelik az ideálok és a valóság közti távolságot.
Magyar Playboy...:D

Külföldön nem úgy van, hogy ha a Playboyban szerepelsz levetkőzöl és megmutatsz mindent, még ha szár is vagy. Itt meg fele hisztizik, mutat pár csöcsöt és kész. A képek amatőr módon szarrá vannak retusálva, gyakorlatilag rajzfilmes az egész. A régiekből olvastam párat. A cikkek érdektelenek, de még a képek is bénák?

Veszi ez még valaki?
Ja, pont ezt kommenteltem a Havas blogjába a Velveten. Legalább bemutatják ahogy önmegsemmisíti magát ez a csaj. Szörnyű de tanulságos. Ez tényleg nagy lecke, persze ha valakinek nyitva van a szeme, és megnézi Nagy Ő Anikót, Brittneyt, BB Évit, annak ez nem is olyan nagy meglepetés.

Nem nagyon tudok mit kezdeni azzal, hogy ennek ellenére kedvelem Michael Wild Vad Katát, nem mint szopós macát, hanem mint egy lányt. Nagyon pozitív kisugárzása van személyesen, egyszer a főzelékfalóban találkoztam vele, a babájával, nagyon rendben van. Ő megcsinálta amit a legtöbb ember nem tud: nem lett szaros/kokainos.
Időszerű lenne Havas Henrik untergangjáról is egy poszt. Úgy tűnik, már minden szóba jöhető médiánál kimerítette a lehetséges kirúgások felső határát.
Van a story tv alatt is valami, vagy az már az abszolút 0?
A Vad Kati az fantasztikus. A démon ahogyan átalakult aranyos kis nővékévé. És mind a kettőt jól csinálta. Főleg a pornót. Szép, és okos kis csaj. és ez ki is sugárzik róla.
Most olvasom csak ezt a posztot, ket hettel az irasa utan, de nem allom meg, hogy egy kicsit hozza ne szoljak:
szoval ez a leszolos-nezos-sajnalos stilus, ez a kurva, dogolj meg! ez nem tetszik.

Kurvak mindig voltak, es klienseik is mindig voltak, ezen miert kell igy kiakadni? Es ha kurva, akkor miert ne csinalna mindenkivel, es mindennel, ez a dolga. Alszent dolog ugy csinalni, mintha ez nem tartozna hozza az emberiseg tortenetehez, es nem lenne normalis dolog.

Es ahogy a legjobbak csinaljak, ahhoz igencsak sokat kell tudni, a testrol, az emberek vagyairol, pszichologiabol stb, szoval ennek is lehet muveszete.

Es ha jo valaki valamiben, akkor miert ne fizetnek meg erte? Es ha elege van belole, es abba akarja hagyni, akkor tegye, ugy, ahogy akarja.

Kedves W Toth, miert kivansz halalt kurvanak? Mit utalsz benne ennyire, es miert?
Kedves Hölgyválasz!

Patikai történet:
Szerintem tök jól csináltad és pont Neked el is hiszem, hogy így volt. Persze szomorú, hogy a néninek nem volt 600 forintja a negyedik gyógyszerére. Viszont adtál egy jó ötletet, kipróbálom itt a kisvárosban, ahol élek. (Majd beszámolok a tapasztalatokról.)

„nem feltétlen kellenek számok, adatok, mutatók ahhoz, hogy belegondoljunk egyes rétegek helyzetébe”
Nem, ehhez csak empatikus érzék kell.

{vizitdíjból kb. 19MRD forint folyt be… további 25-45 MRD forint megtakarítás keletkezett Ennyi pazarlás, üresjárat volt a szisztémában… minden vizitdíjra elköltött forintunkkal spóroltunk másfél-kettőt }
„Ez az un. megtakarítás azon az áron történt, hogy befagyasztották a teljes körű ellátást!”
Megpróbáltam utána nézni az állításodnak. Sajnos biztos adatolást nem találtam ez ügyben, néhány orvos barátom állította, hogy a TVK és a folyományaként esetlegesen kialakuló/bővülő várólisták az általam jelzett megtakarítás töredékét adhatják csak ki. Viszont állították, hogy várólisták eddig is voltak, csak most sokkal szigorúbban ellenőrzik azokat. (Jut eszembe, miért is nem nyilvánosak ezek a listák?) Nem látom, hogy milyen korreláció van a vizitdíj és a várólisták között?

Az egyetlen használható adatsort itt találtam:

www.eum.hu/main.php?folderID=6118&objectID=6002901

Itt az I./1-4-ben pontosan indokolva van a megtakarítás mikéntje.
Amit azért nyilván kétkedéssel fogad az ember fia, látván a IV. pontot. (Kedves Minisztérium! Tessenek adatokat közölni, a propagandát meg bízzák rá a politikusokra.)

„ha volt mondjuk egy epeköved, s egy jókora görcsöd, és bementél a kórházba, mert szenvedtél, mint a kutya, máris toltak a műtőbe !”
Ahaha, röhögtem itt fel hangosan. Történetesen pont ismerem a kis kedvest. Évekig szívtam vele, egyszer pont egy verseny előtt jött rám. Ilyenkor az ember fia kisebb lelkesedéssel osztogatja a mawashi geri jodan-t.
www.youtube.com/watch?v=4p3WrgbSCEM
Ha a pozitív hozadékát nézem, egy ilyen görcs tökéletes alkalom arra, hogy a delikvens bizonyos meditációs technikákat gyakoroljon, vagy megvitassa viszonyát istennel :)
Ja, eddig sem műtöttek meg, nem tapasztaltam azt a mindent elsöprő igyekezetet, hogy betoljanak.

{A kórházi napídíjjal kapcsolatban… eddig a legtöbb embert hétfőn engedték haza a kórházból. Persze csak papíron,… A kórházi napidíj bevezetésével … hétvégét már szeretik otthon tölteni. A kórházak nem, vagy csak nagyobb rizikóval tudnak csalni.}

”Kicsit árnyaltabb a dolog, belejátszik ebbe a fekvő-és járóbeteg ellátást érintő pontozásos rendszer, sakkozni kénytelenek, hogy beleférjenek a havi penzumba, s a végén, ne veszteséget termeljenek, mert képzeld el kedves Tulkom, már mint termelő egység működik az eü. is ! Hát nem szép fogalom ?”

A fogalommal kapcsolatban nincs averzióm, nagyobb gondom az, hogy az általad említett pontozásos rendszerről nem találtam értékelhető infót. Tudnál esetleg linkelni érdemlegeset? Tényleg kíváncsi vagyok.
Kedves Hölgyválasz!

Patikai történet:
Szerintem tök jól csináltad és pont Neked el is hiszem, hogy így volt. Persze szomorú, hogy a néninek nem volt 600 forintja a negyedik gyógyszerére. Viszont adtál egy jó ötletet, kipróbálom itt a kisvárosban, ahol élek. (Majd beszámolok a tapasztalatokról.)

„nem feltétlen kellenek számok, adatok, mutatók ahhoz, hogy belegondoljunk egyes rétegek helyzetébe”
Nem, ehhez csak empatikus érzék kell.

{vizitdíjból kb. 19MRD forint folyt be… további 25-45 MRD forint megtakarítás keletkezett Ennyi pazarlás, üresjárat volt a szisztémában… minden vizitdíjra elköltött forintunkkal spóroltunk másfél-kettőt }
„Ez az un. megtakarítás azon az áron történt, hogy befagyasztották a teljes körű ellátást!”
Megpróbáltam utána nézni az állításodnak. Sajnos biztos adatolást nem találtam ez ügyben, néhány orvos barátom állította, hogy a TVK és a folyományaként esetlegesen kialakuló/bővülő várólisták az általam jelzett megtakarítás töredékét adhatják csak ki. Viszont állították, hogy várólisták eddig is voltak, csak most sokkal szigorúbban ellenőrzik azokat. (Jut eszembe, miért is nem nyilvánosak ezek a listák?) Nem látom, hogy milyen korreláció van a vizitdíj és a várólisták között?

Az egyetlen használható adatsort itt találtam:

www.eum.hu/main.php?folderID=6118&objectID=6002901

Itt az I./1-4-ben pontosan indokolva van a megtakarítás mikéntje.
Amit azért nyilván kétkedéssel fogad az ember fia, látván a IV. pontot. (Kedves Minisztérium! Tessenek adatokat közölni, a propagandát meg bízzák rá a politikusokra.)

„ha volt mondjuk egy epeköved, s egy jókora görcsöd, és bementél a kórházba, mert szenvedtél, mint a kutya, máris toltak a műtőbe !”
Ahaha, röhögtem itt fel hangosan. Történetesen pont ismerem a kis kedvest. Évekig szívtam vele, egyszer pont egy verseny előtt jött rám. Ilyenkor az ember fia kisebb lelkesedéssel osztogatja a mawashi geri jodan-t.
www.youtube.com/watch?v=4p3WrgbSCEM
Ha a pozitív hozadékát nézem, egy ilyen görcs tökéletes alkalom arra, hogy a delikvens bizonyos meditációs technikákat gyakoroljon, vagy megvitassa viszonyát istennel 
Ja, eddig sem műtöttek meg, nem tapasztaltam azt a mindent elsöprő igyekezetet, hogy betoljanak.


{A kórházi napídíjjal kapcsolatban… eddig a legtöbb embert hétfőn engedték haza a kórházból. Persze csak papíron,… A kórházi napidíj bevezetésével … hétvégét már szeretik otthon tölteni. A kórházak nem, vagy csak nagyobb rizikóval tudnak csalni.}

”Kicsit árnyaltabb a dolog, belejátszik ebbe a fekvő-és járóbeteg ellátást érintő pontozásos rendszer, sakkozni kénytelenek, hogy beleférjenek a havi penzumba, s a végén, ne veszteséget termeljenek, mert képzeld el kedves Tulkom, már mint termelő egység működik az eü. is ! Hát nem szép fogalom ?”
A fogalommal kapcsolatban nincs averzióm, nagyobb gondom az, hogy az általad említett pontozásos rendszerről nem találtam értékelhető infót. Tudnál esetleg linkelni érdemlegeset. Tényleg kíváncsi vagyok.

Mindig tudtam, hogy Árpád a lelke mélyén egy egészséges értékrendet képviselő européer. Ha egyszer megtér, az nem menekülésiből lesz. Csak azt nem értem, miért is alakult úgy, hogy ez a cikk mégsem a Playboyban jelent meg. Csak nem tán túl konzervatív volt a lap szellemiségéhez?
tulok72 2008.02.19. 00:14:31

Kedves Tulok !

Tisztelem az érdeklődésedet, és igazán nem akarok udvariatlan lenni, de megint nem volt időm tegnap, most is csak reggel, hevenyészett sorokra, s ide kizárólag Miattad, kérlek, hidd el, nem megfutamodás, válaszolok, amint tudok, egyelőre személyes " élményeket " gyüjtök egy bel. osztály működéséről, és a " betegútról ". Ui. Édesapámat mentő szállította be vasárnap, szóval sok a gondom, de visszajövök vmikor, és beszélünk. Itt jól elleszünk./ széf egyébként még nincs, várhatják az ellenőrzést, meg az osztály bezárását /Csak akkor mi lesz Édesapámmal ?
Üdvözöllek, és bocsi !
Most rohanás. Szép napot Neked !
Kedves hölgyválasz!
Nem rohanok sehova, intézd csak nyugodtan, amit intézned kell, ha leszel, majd megvitatjuk. Édesapádnak jobbulást!
Kedves Tulok !

Aranyos vagy...Köszönöm megértésedet, pláne a jókívánságot, most végeztem a melóval, rohanok látogatni, de előbb bevásárlok egy kis vacsora kiegészítőt Neki, mert tegnap is 2 pucér kenyeret, meg a legkisebb kiszerelésű májkonzervet kapott, fogalmam sincs, melyik kórházban kínálják azt a tv-ben bemutatott ínycsiklandó, több fogásost....
Üdv.
DEMOKRÁCIA 2008?

Ma hajnalban öt órakkor 3 autónyi központi nyomozó jött ki hozzám hozzám házkutatással, hogy majd én v.mi képviselőknek küldözgetek barna poros leveleket. Megszégyenítettek a családom előtt.

Mindezt arra alapozva, hogy v.ki v.hol a halál faszában feladott leveleket Carnivora aláírással az iwiw meg engem dobott ki.

Ez a demokrácia 2008-ban? semmiféle megalapozott gyanú nem kell jön a fekete autó, mint az ötvenes években ...

Főleg engem, aki a Budaházy, Toroczkay fan club kerül fordul zsidóz, megveretéssel fenyeget, mert nem érdekelnek az elméleteik a világról.

Engem, akinek ki volt a fasza, hogy forradalmasdi címszóval rendőröket dobálnak kővel meg kukákat borogatnak ...

Majd pont a napi 9-10 óra meló után az lenne a hobbim, hogy barna poros borítékokat küldözgessek olyanoknak, akiknek a címét sem ismerem ...
Még ilyen forradalmasdikra meg gyűlésekre sem járok nemhogy ilyesmi ...

Így félemlítik meg az ellenzék hangjait, aki kritizálni meri a tevékenységüket? tisztára úgy érzem magam , mint Bajcsy 1944-ben ... egyik oldalról vernének másik oldalról nyomozókat küldenek rám ...

A rendőrségnek nem mindjárt a postákat kellene felkeresnie ... meg megvizsgálni a körülményeket egy iwiw regisztráció MAGYARORSZÁGON 2008-ban rendőrségi zaklatáshoz vezethet???

carnivora : aki 2008-ban még mindig fennt van az iwiwen az megérdemli hogy rátörjék éjjel az ajtót nagytestvér emberei. :PPP))))
"az általad említett pontozásos rendszerről nem találtam értékelhető infót. Tudnál esetleg linkelni érdemlegeset. Tényleg kíváncsi vagyok."

Itt vagyok kedves Tulok, ha már megígértem, és ilyen hosszan várattalak, bár magam sem tudom, mi fontos lehet Számodra ebben, még ha valami zaftos kis sztorit kéne megosztanom Veled, csak hagyján.... :)

Linkelni nem tudok, csak kútfőből, és csak schlagwortokban, mert hulla vagyok :

A pontrendszer 2 féle csoport szerint tagozódik
1. fekvőbeteg csoport
HBCS - pontok. / Homogén Beteg Csoport /
Azonos ellátási szisztémába lévőket sorolják ide, melyeknek van bizonyos pont értéke, s az ahhoz tartozó, megállapított ft./ amikor az ágyak számát korlátozták, akkor a HBCS pontok is értelemszerűen elvesztek, mert mondjuk felszámoltak egy műtöt, ahol x és z betegséget operáltak, a hozzátartózó egységet azaz ágyszámot megszüntették, így igaz, { elvileg }se beteg, tehát se kiadás, se bevétel/
Ha jól dolgoznak, ha nincsenek szövődmények, ha gyors a diagnosztika, ha jó a therapia, akkor tud nyereséges lenni ez a pontrendszer, valójában tehát ösztönzőnek is tekinthető.

2. Járóbeteg csoport.
BNO kód alapján müxik. / Betegségek Nemzetközi Osztályozása, német pontok, 1 pont 1, vmennyi ft., nem tudom pontosan /
Minden betegségnek van 1 kódja. / ami időnként revizíóra kerül /
Ezt használják az egyes orvosi megjelenésekkor, egyezményesen.

Nagyjából ennyi.

Üdv, jó éjt !

Teljesen jogos a cikk: az ilyen "sztárocskákra" nézve. Ennek a jelenségnek megálljt parancsolni és a dolgokat jó irányba vinni van két cikkem: peter-cs.blog.hu/2007/10/11/a_jovo_tarsadalma , peter-cs.blog.hu/2008/01/24/miert_van_szukseg_a_feminizmusra . Továbbá Simone de Beauvoir: A második nem című munkája legyen az irányadó.
Három év után jól esik ideírni:

Kelemen Anna ismét a helyén található.
Hát, nem tudom, zömében nem jókedvében lesz kurva az ember, senki nem erről álmodik gyerekkorában. Azonkívül kurvákra valós igény van, és hasznos munkát végeznek. A kurva is ember, és egy kurva is lehet sokkal inkább ember, mint egy atomfizikus vagy egy ügyvéd, vagy egy politikus, vagy akárki. Nem könnyű, veszélytelen és egyszerű munka, mégha könnyű pénznek tűnhet is. Az, hogy a média (és a közönség) sztárol kurvákat, nem feltétlenül az ő hibájuk, sőt. Óvatosan a fikázással...
...amúgy, meg, faszom az egészséges értékrendbe...
süti beállítások módosítása