W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Töcsök és bogár

2007.08.03. 04:30 Tóta W. Árpád

Végre szexbotrány! Nem csak amolyan szűkszavú hírecske, hogy az alelnök válik, de persze közös megegyezéssel barátok maradnak. Nem ám hogy a polgármesternek új csaja van. Bővérű, inflagrantis, csámcsogós Blikk-featúra. A legjobbkor egyébként; pont kerepelni kezdtek a gazdák, és pont az ő frontemberük bukott le.

Jakab István azt hazudta, hogy gyengélkedik, azért nem megy haza. Aztán ott találta az aggódó feleség félreérthetetlen helyzetben, nyamm, hmm, de finom copák. Ott töcskölte a titkárnőjét a kurafi. Hát most mondd meg, papuskám, ilyen emberek ezek.

Az sajnos nem derül ki, hogy találhatta félreérthetetlen helyzetben a felesége, pedig ha már vájkálunk, akkor ezt illene közölni. Mert ugye felszaladt a nej Debrecenből Pestre, hogy ápolja betegnek hitt urát, elment a költségtérített bérlakáshoz… és talán kulcsa volt hozzá? Mert ha nem volt kulcsa, akkor ugye be kellett csöngessen, és akkor már a helyzet szétrebben. Vajon Jakab István eleve félreismerhetetlen helyzetben megy ajtót nyitni? Szeretőjét tollhegyen egyensúlyozva? Vagy alkalmi négylábúként együtt ügetnek ki az előszobába? Esetleg azt hitte a gazdavezér, hogy a költségtérített szusi jött meg? Cliffhanger, baszki.

Reverenda alatt pálinkát visz


Nyilvánvaló, hogy ellenzéki politikusok kapcsolati botrányai nagyobb port vernek fel. Hogyhogy miért? Azért, mert Magyarországon jelenleg az a társaság van ellenzékben, amely a nemi erkölcsről olykor közösségi ügyként nyilatkozik. Szinglihordák ugye, meg hogy ezamaifiatalság fűvelfával, pláne a médiaszenny; szóval legalábbis véleményezi a standardtól eltérő szexuális viselkedést. Vallásos alapon. Nem a félrekúrás maga, hanem az ellentmondás teszi ezt nagyobb nézettségű egzisztencialista drámává. Ha a házasság szentségét politikai – és mások bőrére menő – vitákban érvként van pofánk használni, akkor abba a pofába vissza lesz ütve a magas labda. Aki másnak erkölcscsősz.

Szóval mint szappanopera, érdekes kis sztori ez. Gond akkor van, amikor ebből politikai következtetések vonulnak le.

Apa csak egy van


A legkevésbé sem érdekel, hogy az autószerelőnek vagy a péknek milyen a családi élete. Felőlem lehet buzi is, vagy élhet guminővel. Az érdekel, hogyan végzi a munkáját, ugyanis nem barátkozni megyek hozzá. Politikussal meg a legkevésbé sem akarok barátkozni. Tegye a dolgát, használja az eszét, képviseljen. Jakab hülyeségei attól nem lesznek kevésbé hitelesek, mert megcsalta a feleségét. Sőt lássuk be, hatékonyan képviseli azt a tizenötezer gazdát, akit neki kell. Az más kérdés, hogy a maradék tízmilliót egyáltalán nem, csak azt hazudja. De hát a csoportérdek már csak ilyen.

Mondom, nem szólok be a szervizben, hogy „te nekem ne ugassad hogy hengerfejes, bazmeg, há’ tudom, hogy csalod a feleséged.” Egy országot működtetni kell, nem apafigurát bábozni neki. Az az apák dolga. Be is baszna, ha a Jakab István mutatna példát az én fiamnak, aztán ilyen hazug paraszt lenne belőle.

William „Bill” Clinton és pártja népszerűségére súlyos hatással volt a Lewinsky-botrány, persze azzal együtt, hogy hazudott is. Az általános népszerűsége egyébként nem vagy alig csökkent, de Monica segített mozgósítani a vallásmeghajtású réteget. Haj, muramista! – hüledeztek a Bible Belt lakói. Hogy az elnök… felrakta a szivart… ennek a nőnek… hát ez hű meg há. Még ilyet. Hát itt sürgősen változás kell, erkölcs! hűség! becsület!

Megkapták. George W. Bush aztán felrakta a szivart a fél világnak. Beleértve az erkölcsre és jó magaviseletre áhítozó Amerikát. De a családi élete példás, azt meg kell hagyni.


Címkék: lapszemle

370 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr88131213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem ez az első, ugye ott van tompika?
És a szetey meg a kiugrott pap? Most meg azt mondod: Na és? Csinálod a cirkuszt. Ennek se füle, se farka. És még amerikát is belekevered. Mi lesz itt a párhuzam?
Antall József mondta, hogy a szocialista politikusok pénzügyekbe buknak bele, míg a konzervativok nőügyekbe.

Vagy ilyesmi.
miért pont jakabgazda lenne külömb?
a nőszemély valószínűleg maga fölé teperte, erre elgyengült
12 egy tucat. még valami ?
Semmi gond a megcsalással, ha előtte azt mondom: anyukám, megyek dugni más nőt, te meg mire hazajvök döntsd el, hogy kellek-é így is, vagy pakolsz, oszt usgyi vissza anyádhoz. A gond az álszent hazudozással van, hogy család, erkölcs, férfiszerep, becsület, utána mag kiderül, hogy lószart, punci van, meg sör és néha egy dzsoja, meg bizonyítvány osztáskor még a gyereket is megverem. Ami így természetes, már ha az ember nem az ellenkezőjéről papol a kamerába, a hülye.
azért ezen csámcsogni eléggé nagy parasztság (nagyobb mint Jakab úr)...szép, kb. óvodás szint, beültél nyálcsorgatva vigyorogni a sarokba, hogy jé az emberek dugnak és félredugnak, és még ez a csúnya politikus is, meg hihihi. hahahaha. szánalmas ez az írás.
hattyú,
Tótának fontos a látogatószám. Ennyi.

Tóta,
buta vagy, ha azt hiszed, az emberek magánéletben mutatott hiányosságai, devianciái nem jeleznek semmit a várható munkájukkal kapcsolatban. Hogy a felségmegcsaló autószerelő téged majd nem fog átverni.

Mondok példát:
Egy olyan fickó, aki otthagyja a feleségét, gyerekét, mert rájött hogy ő egy nagy állami bankár lányát szereti tiszta szívből, ugyanígy fog eljárni mondjuk miniszterelnöki munkája során is.
Clinton ügye nem "just about sex" volt, ahogy azt ő szerette volna elhitetni. Megvádolták nemi erőszakkal, kiderült, hogy eskü alatt hazudott, hamis tanúvallomásokat vásárolt, és akadályozta az igazságszolgáltatást. Ez volt a botrány, nem Monica. A fő botrány pedig az, hogy saját pártja szenátorai, miután telinyilatkozták a sajtót azzal, hogy támogatják az impeachment-eljárás lefolytatását, végül ellene szavaztak, mert féltek, hogy róluk is kiderül ez meg az. Ehhez képest Jakab gazda ügye említésre sem méltó, beszélje meg otthon a nejjel.
Isten, Haza, Család...

Megboldogult Hofi Géza olvasatában:
Az Isten se megy addig haza míg otthon van a család....

Sztem itt is hasonló történhetett
"Jakab István félrekúrt. Töcsköl és szopik a keresztény kurzus."

A szopásról meg a nemkeresztény kurzusról jut eszembe: Egy new yorki rabbi, Yitzhok Fischer ha jól másolom ide a nevét, a fiúgyerekek körülmetélése után szájába vette azok éppen megcsonkított nemi szervét. Mindez talán nem lenne különösebb hír, de egyik alkalommal éppen herpese volt, és így sikerült három újszülöttet is megfertőznie. És ráadásul mivel, mint tudjuk az újszülöttek immunrendszere még meglehetősen gyenge az egyik közülük meghalt.

(2005 februári hír, ha valaki esetleg nem hiszi, de éppen kompjuter elött ül,akár utána is kereshet)
hattyú, úgy látom, fogalmad sincs az írás lényegéről. Parasztság az, hogy a Blikk meg a hasonló népbutító sajtóorgánumok csámcsognak "sztárocskák" magánéleti ügyein. Olyan dolgokon, amihez senkinek semmi köze.
A probléma ott van, hogy a jobboldal hangadói egyvégtében a család szentségéről, hűségről, ideális családmodellről, vallási értékekről, házasság szentségéről papolnak, és ezzel egyidejűleg még ők maguk sem élnek így. Egyszerűen elhallgatják, hogy mindaz, amiről fröcsögnek, az szinte teljesen ellenkezik az emberi természettel, és elment mellette a kor. A házasság szentségéről jórészt azok mondanak ódákat, akik még életükben nem basztak egy jót. Ez kb. olyan, mint mikor a papok adnak gyermeknevelési tanácsokat.
A jobboldalon is ugyanúgy félrekúrnak, mint "más" emberek, csak ők úgy tesznek és úgy beszélnek, mintha ez nem így lenne.
Mi ez, ha nem hazugság? Ez egy álszent magatartás, és a szememben teljesen hiteltelenítik magukat.
TV2. A mokka reggeli műsorában: "Jakab István a titkárnőjével lépett félre – Megszólal a volt feleség."

Elszomorító, hogy a média ilyen piszlicsári ügyekkel foglalkozik.
Hmmmm... en aszt hallottam, hogy Bokor W. Gyorgy elnok Mangalica Rájsszal szokott hetyegni. De biztos en tudom rosszul...
Elszomorító, hogy az emberek 95%-át ilyen dolgok érdeklik...

A kereskedelmi tévék nem népművelő és népnevelő intézmények, hanem ugyanúgy szükségleteket/igényeket elégítenek ki, mint egy ruházati bolt vagy kocsma. Miért kell ezt nyolcvanszor elmondani?:)
Ugyis aszt fogjak mondani, hogy a szocik lefizettek a titkarnot, hogy csabitsa el a jakabot, majd egy arra megfelelo idoben aljas szandekkal, a feleseget ertesitve, rakassa meg magat, hogy aztan rajtakapathassek.
Nem latjatok az osszeeskuvest? Hehh!
hattyú: Ez az írás szerintem egyáltalán nem erről szól. Hanem a politikusi képmutatásról. Hogy nem azzal kampányolunk, hogy fogunk kormányozni, hanem istenhazacsalád, könnyesszeműparasztember, boldoog-aa-sszonny nyanyánk, ezek vagyunk mi, akik másikok, azok nem ilyenek. A másikok azok még tán a feleségüket is megcsalják, már ha van tisztességes házasságuk a Magukfajtáknak. Meg buzik is vannak a Magukfajták közt, fujj de erkölcstelen, még be is vallják. Szavazzá ránk, mi nem ilyenek vagyunk.
Aztán kiderül, hogy egy nagy lótúrót. Hogy máz és maszlag az egész. Hogy van ám itten főnöki pozícióval visszaélős házasságtörésecske, kerekecske, gombocska, ott csücsül a nyulacska. Amúgy valóban Jakab magánügye lenne, ha nem lett volna előtte szemforgatósdi ezerrel, szavazatzabrálás okán. De volt.
Ardarich 2007.08.03. 07:39:18

Teljes mertekben igazad van. De Mo-on ebbol max bulvar hirek lesznek, ennyi. Keves ez a jakab ahhoz, hogy politikailag fel lehessen hasznalni az ugyet.
Mellesleg nagyobb hir lenne, ha jakab egy mezogazdasagi traktorral csalta volna meg a feleseget. Hmmm... el tudom kepzelni a blikk fooldalat. Jakab meztelenul, amint eppen beilleszti hatalmas paraszti faszat a kombajn hatso felebe.
Tótawésztrovacsek!

Ez egy jó glossza. A fenti fanyalgók meg faszkalapok. Ugyan félrekúrnak, de tagadják és szemérmeskednek. Mindenkit ki kell tenni a kirakatba faszikáim, aki a köz előtt illegeti magát és képvisel. Aki arra ilyen-olyan okból alkalmatlan, legalább is nem erkölcsi minta, azt el kell küldeni a picsába.
Azt is, aki ezen megbotránykozik.
Hát azért nem ugyanaz rudit lopni a boltban, meg hazudni az asszonynak otthon, hogy kiküldetés baráti országba. Az egyik elég jól körülírt büntetőjogilag, a másik ügyben meg azért ítéljen az, aki pontosan átlátja és eldöntheti erkölcsi magasleséről, ki és mit cseszett el, mit érdemelt meg.

Szerintem az már érdekesebb kérdés, hogy higgyek-e annak az autószerelőnek, aki speciel rudit lop a boltban. Mondjam azt, hogy egyébként lopcsalhazudós, de remek szakember?
Ez már megint Machiavelli.
Hattyú, majdnem mindenki félredug, ez rendben is van. Monogámia sux. Csak nem kell ugatni ha más teszi, mert lebux amikor te is. Ezt mondja a Tóta, nem többet. olvasni tudni kell, nem csak a betűket ismerni.
kedves árpi,
fentiek kisúlyozzák-e a nemleszgázáremelést és az elkúrtukot? vagy az más erkölcsi mércével mérendő?
Sértő ez a parasztozás. Ugyanolyan lenéző, megvető, megbélyegző, mint a buzizás, cigányozás, négerezés stb. Ha ez utóbbiak használatát rasszista megnyilvánulásnak tekintjük, akkor a parasztozás is az.
Nos először is Bush-nak sem okés a családi élete.
Egyrészt iszik mint a gödény állítólag.
Másrészt jópáran azt rebesgetik hogy a Condolica Rice -al nem csak munkakapcsolata van. De ettől Bush szerintem is egy barom, ja jut eszembe találtak már irakban a megszállás óta tömegpusztító fegyvereket? Mert ugye állítólag azért volt ez a háború.

Na de a visszatérve a derék gazdavezérünkre.
Ha ugyen egy szadeszos vagy maszopos politikusról derül ki nem akkora durranás mivel nem is az "ISTEN HAZA CSALÁD" szlogennel nyomulnak.
Ez a dolog pont azért "érdekes" mert kiderül az amit egyébként mindenki tud, hogy attól hogy valaki jobboldali politikus lesz nem lesz egyből Teréz anya.
Amúgy érdekelne az hogy Gyurcsánynak és Kókának milyen off shore cégeik vannak, már csak azért is mert ez ugyanolyan "aranyos" dolog lenne hogy amíg a Miniszterelnök Gyurcsány Ferenc habzó szájjal mondja hogy el lehet menni... és micsoda skandalum hogy adót csalnak nem fizetbek be stb.
Ugyanakkor a vállalkozó Gyurcsány Ferencnek állítólag egy halom offshore cége van amivel nem kevés adót spóról meg.
"Nyilvánvaló, hogy ellenzéki politikusok kapcsolati botrányai nagyobb port vernek fel. Hogyhogy miért?" Én is megmondom a frankót Árpi! Azért, mert 99 %-os médiafölénye van a komcsiliberális bagázsnak. Ez a hír, mi? Egyébként megint megerősítettél engem abban a hitben, hogy téged felpofozott a hittantanárod annak idején. Mi bajod a keresztényekkel? Te az vagy? Az lehetsz, mert csak a saját fajtáját tudja így gyűlölni egy megsebzett, megalázott ember. Szánlak...
neocortex: a story a rabbiról valóban igaz. link
neocortex 2007.08.03. 07:19:52

A szopásról meg a nemkeresztény kurzusról jut eszembe: Egy new yorki rabbi, Yitzhok Fischer ha jól másolom ide a nevét, a fiúgyerekek körülmetélése után szájába vette azok éppen megcsonkított nemi szervét. Mindez talán nem lenne különösebb hír, de egyik alkalommal éppen herpese volt, és így sikerült három újszülöttet is megfertőznie. És ráadásul mivel, mint tudjuk az újszülöttek immunrendszere még meglehetősen gyenge az egyik közülük meghalt.

Ez a faszság most hogy került ide ?
Nekem rohattul teccik az a megoldás, hogy szellemileg is lehet félrekúrni meg álszent módon hepciáskodni, pedig csak az istenhazacsalád project hátulütőiről kezdődött volna a csevegés. Szerintem a funkcionális analfabétizmushoz is van némi köze a dolognak.
Na ez egy a "szakterületembe"vágó téma.Engem a teremtett világnak csak egy látványossága érdekelt,és azt mindig női ruha fedte.Aztán amikor megtértem,jött a felismerés,meg a büszke vallomás;-erre azt mondja a lelkigondozóm:"R.-kám,persze,hogy nem fordulsz már a nők után,mert mire melléd ér,-már fel is öltöztetted."
És ebben van valami,mert én már csak ilyen vagyok;belül ott van,de már le tudom győzni.Na ettől lesz a gyarló Isten gyermekévé.Marad az egy punci és kész!

Lehet cikizni a maradiságom/bár tudnék én mesélni,de a bűneivel ne hencegjen az ember/.
"fentiek kisúlyozzák-e a nemleszgázáremelést és az elkúrtukot?"

Jó kérdés. Szerintem igen. "Fentiek" ugyanis undorítóan képmutató dolgokról szólnak. És nem kéne közük legyen a politikához.

"Sértő ez a parasztozás."

Te esetleg paraszt vagy? :-) (nehezményeznéd inkább a parasztvakítást a parasztozás helyett...)
Tán még a dínók kihalása is pontosabban leírható a gyurcsány-kóka-rabbi paradigmával, mint azzal a meteorit izével.
"Engem a teremtett világnak csak egy látványossága érdekelt,és azt mindig női ruha fedte.Aztán amikor megtértem,jött a felismerés,meg a büszke vallomás"

Tán még párttag-e is vagy? :-DDD
Jaj héttörpe előbb olvass értelmezz majd utána fröcsögj.
Most mi a baj?
Az hogy a Jakab félrekúrt vagy az hogy megírta az újság?
Erről kellett volna szemérmesen hallgatni mint prosi az éjféli misén mondván ez magán és családi ügy.
Akkor szemérmesen hallgatni kellett volna arról is hogy ki a GYF anyósa meg hogy hány felesége volt már előtte stb.
Csakhogy ennek a dolognak a báját az adja hogy olyan politikussal történik ez a dolog akinek a pártja féltéglával döngeti a mellét a KERESZTÉNY ÉRTÉKEK MELLETT.
Mint fentebb írtam ugyanúgy érdekelne GYF és Kóka állítólagos offsore cégeiről egy kis leleplező cikk.
"trev"-na azért azt már nem.:)
Az egész politikai "elit" elmehetne fizetetlen szabira egy életre, de még az utódaik is.

Mátyást ide, csak ne hódítgasson, me azt beszopnánk megint, inkább csináljon erős Hunyadi házat, sok kölökkel.:o)
Igazából a konzervativizmushoz és a jobboldalisághoz hozzátartozik a "keményfaszú dugógép" pozitív imázsa... tudom, ismerem ezt a családomból sajnos. Büszkék arra, hogy ők az Istennek tetsző tökös gyerekek, nem pedig mindenféle "buzik" meg "világfájdalmas balliberális filozófusok". Ez a jobbkonzervatív álszentség egyik arca.
Héttörpe, hogy lehet ilyen baromságokat írni? Médiafölénye a balliberálisoknak? És a hírtévé? Az Echo tévé? A Magyar Nemzet? Meg a többi médium?
Megint csak azt tudom mondani, hogy az emberek azt olvassák, ami érdekli őket. Ha bárki médiafölényben van, az azt jelenti, hogy a t. nép nem kiváncsi arra, akik a megítélése szerint baromságokat írnak, mondanak. Senki nem akadályozza a népet, hogy vegyék a jobboldali orgánumokat, és megdöntsék "a ballib erőfölényt".
A keresztényekről meg annyit, hogy a papok fele buzi meg pedofil, és eközben osztják a népnek az észt. Álszent, barom, középkorban leragadt társaság, akik nem bírják a kritikát és alkalmatlanok mindenféle változásra.
XSun! ki nem szarja le, hogy mit írtál fentebb? Nem olvasok el minden hozzászólást. Nem az a baj, hogy Jakab félrekúrt. Lehet hogy te is azt teszed, de az is lehet, hogy a nejedet most rakják a téglási cigányok. Nem érdekel. Magánügy. Egy szép egyenes vonal mellett halad a téma: Deutsch meggyakta a titkárnőjét-fülbevalója van-Orbán veri az asszonyt-Jakab dugja a titkárnőjét. Kit érdekel? Több mint valószínű, hogy ennek a Jakab sztorinak fele sem igaz. Egy megsértett feleség? Na és, ez még nem bizonyíték. Mutassák meg nekem a jakab faszáról vett DNS mintát, egyezik-e a titkárnőjével, akkor elhiszem. Faszság.
Én rühellem ezt a képmutató, "erkölcsös"
bandát, akik meg akarják mutatni, hogy milyen a _jó_magyar_keresztyén_.
Mert elvégre mi volna az erkölcs?
Hosszútávú társadalmi megfontolás.
Nem politikusaink mandátumának idejére szól, hanem ezer évekre.
Ha többen ártanak a közösségnek, mint ahányan használnak neki, kipusztul.
És ez nem csk szexuális, hanem társadalmi, gazdasági, nevelési és még órákig sorolhatnám milyen téren igaz.

Erkölcstelen egy félrekúrás, ha pl. tönkreteszek vele egy családot. De ha csak jól érezzük egymást kötöttségek nélkül?

Így hát azt üzenem vígaszul a péniszirigységben szenvedő csőszöknek:

Nem baj ha kicsi, csak játékos legyen.
Héttörpe,

továbbmegyek, én még akkor sem hiszem :o)

oorydon: TV, RTL Klub, M1, M2, Népszabi, Népszava, 168 óra, Drágabolgárúr és társai, Napkelte(közszolgálati csatornán komcsimosdató). Na ezt nevezem én médiafölénynek. Nem tudom, Te hol élsz, de gondolkozz el azon, hogy ebben az országban több millió ember nem engedheti meg magának napilap, hetilap vásárlását, nem fizet elő kábeltévére. A pénz a gáz- és villanyszámlára kell. Mi marad? TV, RTL Klub, M1. Na ott aztán médiaegyensúly van, igaz? hozzáteszem, hogy az én pénzem is benne van pl. az M1 működtetésében.
A képviseleti demokrácia olyan (jobb helyeken), hogy megválasztasz valakit aki képvisel, most nem csak a parlamentre gondolok.

Ugyanezeken a jobb helyeken, azért válsztod meg mert megbízol benne. A bizalom tág fogalom, mivel kevés lényeges infod van az illetőről, minden negatív info is számít.

Na ennyit a jobb helyekről. Magyarország ebből a szempontból nem tartozik a jobb helyek közé. Itt azért szavazol meg bárkit, mert szerinted ő fog majd kevesebbet lopni, vagy kisebb kárt csinálni. Itt a szexbotrány is tökmindegy ezek szerint.
Hogy ez a fazon, félredugott, pedig azt hirdeti, hogy istenhazacsalád, viszonylag lesz--sííp--om. Bulvár ebből él, egészségére. Viszont az, hogy háromszoros áron építenek kormányzatinegyedet, az valahol jobban zavar. Biztos bennem van a hiba
Corydon 2007.08.03. 07:24:45
Csak neked mondom, Corydon: nalunk a hazassag szent, es nahat, nem kell mashoz menni egy jo szexert - ez mar szinte botrany a mai vilagban.

Amugy meg, Jakab monnyon le (ezt irta mar valaki?) meg az osszes kepmutato, mindegy, hogy melyik oldalt boldogitja. Tiszta politikat, kerem, ha lehetne...
Héttörpe, ha a több millió ember nem engedheti meg magának a napi- és hetilap vásárlását, akkor a Népszabit, Népszavát, 168 órát mágis ki veszi meg? A pénzes ballib szörnyeteg pénzeli és ingyen osztogatja?
Csak azt tudom mondani, hogy egyik tévét sem kötelező nézni. Teljesen értelmetlen médiafölényről beszélni, mert úgy láttatja a helyzetet, mintha bárki erőszakosan birtokolná a piacot. Ha valakinek túlsúlya van, akkor a piac törvényei szerint azért, mert a kereslet nagy iránta.
Ha a jobboldali médiumok iránt nincs kereslet, akkor nem lesznek túlsúlyban. Ilyen egyszerű.
""trev"-na azért azt már nem.:)"

azért csak vigyázz... Ki tudja, mikor jön az újabb "roham"... :-D ;-)
Ez itt a probléma Magyarországon ( bár inkább mindenhol) Az egyik oldal a másik mocskával akar kifürdeni a sajátjából. Az egészséges az lenne, ha felállna a meleg, a félrekúró, a hazug, a képviselői igazolvánnyal visszaélő, és visza se nézve elmenne ahogy azt Gyúrcsány Úr javallotta.
Itt valaki említette, hogy ha az autószerelő félrekettyint, az úgy viszonyul a munkájához is.
Szeretném felhívni a tisztelt kommentelők figyelmét, hogy habár nehéz úgy elsőzni, hogy elolvassuk a cikket, de akkor inkább maradjon csak annyi, hogy "első". Aztán érdemi hozzászólásokat VÉGIGolvasás után.
Dilbert, minden tiszteletem azon 50-es uraké, akik kétszáz tonnás, lógó hájjal vonagló feleségükkel élik át a jó szexet, de azt gondolom, az ember nem erre van beprogramozva, és nem kellene úgy tenni, mintha ez nem így lenne. Másrést elítélni másokat azért, mert nem ők nem élvezik a szexet tonna donna nejükkel.
Ferko76: ez hülyeség. A félrekúró autószerelő lehet nagyon jó, alapos autószerelő. A kettőnek semmi köze egymáshoz.

A félrekúró és pláne a meleg képviselőnek meg abszolút nem kell felállnia. Nem azért választják meg, hogy a magánéletében mit csináljon. Nekik is joguk van a magánéletükhöz, bármilyen is.
A Vadász János nem érdekes, a blikkes sztori igen, jellemző megint.
Hölgyeim, uraim, itt leginkább az emberiség túlnyomó részének rettenetes álszentségéről van szó. Csupán csoportokban fellelhető természeti emberek, valahol Pápuán nyilván nem csinálnak gondot abból, hogy:
- He, dugjunk!
Dugnak. Namármost mi is dugunk. Legalábbis én igen és nyilván a számtalan nő is, akivel. Meg ismerőseim is, jóhogy. És a dugás itt csupán gyűjtőszó, szeretünk kísérletezni, szivarral ilyesmi. Emberek vagyunk. Jakab jól érezte magát, egészségére. Az a baj, hogy a világ minden részén (exc. Pápua) a többiek ezt meghűházzák, ejnyebejnyézik. Sok képmutató fajankó és fapunka.
Mi lett volna, ha s sofőrjét szopja, vagy ha úgy tesz, mint a kislegény: href.hu/x/38c4.
Mennyiben befolyásolná akár ez is a vidéki magyarok érdekvédelmét?

Gondolom nem véletlen, hogy pont akkor közhírelnek Jakabról ilyet, amikor a magyar gazdák tönkretétele, földjeik elorzása érdekében nem a természeti katasztrófa által sújtott termelőket akarják támogatni, hanem az élelmiszer-importot. Nehogy má' annyiért lehessen Pesten is kenyeret venni, amennyibe kerül az előállítása!

Persze, ismerve a magyar média többségében percenként megnyilvánuló pártatlan és tárgyszerű tájékoztatást, az is lehet, hogy nem Jakab volt, hanem Wekler, és tényleg szájba, de nem a titkárnőjét, hanem a volt feleségét, franciakulccsal.
Azért mennek itt szarul a dolgok mert ez a rossz Jakab össze-vissza kúrja a titkárnőjét.Pfúj
Aki volt már legalább negyedévig főnöke egy, az otthoni társánál fiatalabb és csinosabb beosztottnak (most tökmindegy, hogy női, vagy férfi főnökről van-e szó), nos, egy idő után nemigen foglalkoztaja más, mint hogyan kellene becserkészni, és testnedvet cserélni vele. Ez kérem a munkahelyi struktúrák szexcsapdája, a hierarchiában domináns egyed a sok feromon érzékelése miatt képtelen kihagyni a ziccert, szexuálisan is uralkodnia kell a beosztottján, azután vagy sikerül ezt titkolni, vagy sem. Akkora közhely az egész, persze a család látja kárát, a félrelépő népszerűsége nem csökken vele, kivéve, ha nő szegény, mert akkor az igazolódik be, hogy alapvetően "büdös ku...). Ez van, ez lesz, ez nem hír. Az sem, hogy a divatkeresztények kicsit kapnak az eset miatt az arcukba, megsértették a tízparancsolatot, meg vagy három főbűnt, és? Attól még szól a zongora, füstöl a traktor. Sokkal jobban várom, hogy a sok félrekúrás között, eljönne a pillanat, mikor egyik-másik politikus rákúrna valamire.
Harmincas,

ez nem hülyeség, lehet nagyon jó aútószerelő, még alapos is, pláne ha a szeretője is ezt mondja :o) de attól még átkúrhatja a te fejed is, ha az asszonyét is nyugodt szívvel.

Nem azért kell felállnia. Joga van a magánéletéhez, azt csinál vele amit akar,az különösebben nem befolyásol engem csak amikor az én jövőmről dönt jobb ha vannak erkölcsi normái, és azt pedig a családjához való viszonya alapján tudom legjobban felmérni.
Ha még őket is, a vérét is átveri, mit csinál majd ha a közösség ügyéről van szó?
hát ja ez nagy szívás, jobbos képviselőként..
most jól meghurcolják, és még feleségül is kell vennie ezt a feleségnél 24 évvel fiatalabb dögöt.
ha rossz egy házasság, ami sajna gyakran megesik, akkor sem az a helyes válasz, hogy akkor elkezdünk félrekúrni. és még a példa is adott - OV, fünf gyerek, asszony.
dehát jakab is ember, nem???
Buszvárás közben azért szoktam arról fantáziálni, hogy pl. miniszterelnök vagyok és sajtótájékoztatok.
- Igaz, hogy elkapta a parlamenti büféslányt?
- Igaz.
- Hogy néz most a választói szemébe?
- Nem értem a kérdést.
- Az erkölcstelen viszony nem fémjelzi-e politikai munkásságát?
- Nem. Szeretek szeretkezni, mint Ön is. Ráadásul alapvető dolgunk is. Ön vádolja az anyját, amiért az Ön apjával? És képzelje, stresszes bizottsági meghallgatás előtt recskázni is szoktam!
RE: ivangorcsev 2007.08.03. 07:45:46
Bingó!
Többféle politikus van:
a)titkárnőt(v.titkárt)kúr
b)mindent elkúr
c)se nem kúr,se nem kúrják(ez olyan mint az 1-es,se nem oszt,se nem szoroz).
Árpi oly önfeledten örül e hírnek, mint kisiskolás a vakációnak, végre megint előveheti vesszőparipáit a képmutató, félrekúró, reakciós (noch dazu keresztény) parasztokról, akik agyontámogatva johndeerjeikkel keresztbe (pfúj!) fekszenek a reformoknak...
Egyébként Jakab ezt tényleg bebukta, kurogassa csak a titkárnőjét, arra valók, kit érdekel, de elhagyni a nejét egy 25 éves rüfkéért, ezt a losert.
(a parasztozás tényleg sok. Árpi, nem vonna le semmit az írásaidból, ha nem feszegetnéd direkt(?) az 'elfogadott közbeszéd' határait)

Egyébként nálam is arról van szó, hogyha valaki a feleségének hazudik, akkor nekem, a választójának fog-e hazudni, mert szerinte azt szabad. A sokezer éves tapasztalat alapján fog, és az értelmiséget pontosan az választja el a többiektől, hogy ezt felismeri, és nagyon nem szereti (nem a diploma teszi az értelmiséget, ugye).

Namármost. Lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de nálam ma két hazudós nagy párt van, mindegyikről elégszer kiderült, hogy hazudtak nekem. Jelenleg Mo-n nem az a kérdés, hogy amit mondanak az igaz-e, hanem az, hogy amellett, hogy meglehetősen sokat hazudnak nekem, amellett még mit csinálnak. (ez persze egy nagyon szomorú kérdés, más országokban lehet az a kérdés, hogy aki hazudott, annak el kell tűnnie, és nagyon várom, hogy MINDENKI, aki ma az élvonalban van, eltűnik).

Innen nézve teljesen rendben van, hogy valaki középkori keresztényi értékeket vall, hiszen az is hoz választót. Hazudik, és politikai tőkét meg a középkori keresztényi értékekből csinál. Nem rosszabb, mint hazudni, és emellett a modern, XXI. századi európai értékrendet hirdetni. Mindenki olyan műsort hirdet, amilyet akar, az emberek meg elmennek, és (szavazó)jegyet vesznek rá.

Na persze a meghirdetett műsorral is lehet manipulálni, de nálam megint mindkét nagy párt hazudott ebben is, csak aki nem került kormányra, annál ez nem annyira nyilvánvaló (98-ban a Fidesz kormányra került, akkor nyilvánvaló volt, hogy hazudtak - pl. 7%-os növekedés, persze jogi bikkfanyelven körülírva, tehát bíróságon nem állja meg a helyét, de az átlagemberrel bevetették). Valamint a Fidesz története azt mutatja, hogy ők a műsortervet mindig is úgy hirdették, ahogy épp a szél fújt*, és azt hitték, ebben náluk senki nem lehet jobb. EZ, ami igazán fáj Orbánnak, hogy sikerült nála jobb műsortervet hazudni, hazai pályán verték meg.

*Figyeljétek Orbánt: az elmúlt egy évben többször is explicite hallottam tőle 'az emberek többsége így akarja, ezért a Fidesz ezt képviseli'. És amikor valaki az egyébként keresztényi abortuszt felvetette Tusnádfürdőn, arra is azt mondta: sajnos Mo-n a többség támogatja az abortuszt, ezért nem időszerű ennek felvetése.
Ez tökéletesen ellentétes a politika sokezer éves alapszabályával: van egy véleményed, és ahhoz keresel támogatót. Nem: nincs véleményed, csak a birkanyáj élére akarsz állni (ott akarsz maradni), ezért próbálsz népszerű véleményeket hangoztatni.Innentől lásd műsorterv.
Re: szekerkaa · libretto.freeblog.hu 2007.08.03. 08:56:57

Talán keresd fel Kovit egy forgatókönyv ötlettel... ;)
Előszöris Bush élete példás EDDIG. Én egyszer láttam egy riportfilmet, amin mutatták a kedvenc lovával, meg a feleségével, és amikor a lovát simogatta jobban csillogott a szeme, mint mikor a feleségét átkarolta.

Másrészt meg a jobboldalon a kedvencem az a Dajcs-fűr, akire igaz az a sarkítás, hogy titkárnői mindig azután lettek leváltva, hogy szülési szabadságra mentek, Tamásunk meg két rehab között kedvetlenül játszott volt papásat.

Mindezek egyébként annyira érdekesek, mint a Blikk maga, vécén szarás közben röhögni rajta.

A kommentek közül ez a kedvencem:
"Az egészséges az lenne, ha felállna a meleg, a félrekúró, a hazug, a képviselői igazolvánnyal visszaélő, és visza se nézve elmenne ahogy azt Gyúrcsány Úr javallotta.
Itt valaki említette, hogy ha az autószerelő félrekettyint, az úgy viszonyul a munkájához is."

Drága Fiam. Akkor a parlament 90%-a felállhatna és elmehetne. De így sorjában: Dajcsfűr: bevallom, hogy évekkel ezelőtt kokainelvonók között felcsináltam kb. 5 titkárnőmet; Szájer: bevallom, hogy fiatalkorúval éltem nemi életet; A fél szdsz: bevalljuk, hogy melegpornóra recskázunk; a fél mszp: megcsaltam a feleségem, erkölcsileg alkalmatlan vagyok; dávidibolya: voltak hetek, mikor nem volt "normális" a párkapcsolatom a férjemmel, mert rengeteget dolgoztam... soroljam még? :D

Az hogy valaki félrekúr, annak semmi köze a munkájához. Mi a bánat köze van az autószerelésnek az erkölcshöz???
azt várom, h kiderüljön - vagy legalább valaki jobbról benyilatkozza -, h a titkárnéni a fiatal baloldal gerillaszárnyához tartozik és már megint lejáratókampányoznak.
Másrészt pedig a parasztok, akik fagykár miatt tüntetnek, nem azért nevetségesek, mert a főparaszt félrekúrt. Hanem úgy egyébként is... De ebbe bele se megyek. :)
Ja és a titkárnő tuti szdsz párttag, ez ki fog derülni! :D
Még a hazugságról egy szót: ugy ismerjük azt, amikor a szülő a gyerekének hazudik, a gyerek érdekében. És nem tudjuk elégszer elmondani, hogy a választópolgár nem gyerek, és neki még az ő érdekében se tessék hazudni.

De ezt csak mint értelmiségi mondjuk, meg a magasabb erkölcs nevében. Valójában nagyon örülünk, ha a politikusunk úgy hazudik, hogy az a másik tábort gyengíti. Szerintem minden MSZP-s nagyon örül, hogy a választási kampány hazugságaival sikerült megverni a Fideszt, és beszéltem szívből Gyurcsányt utálóval, aki azt mondja, hogy Orbán véletlenül se azt a gazdaságpolitikát csinálná, amit hirdet, ha hatalomra kerülne, de rendben van, ez egy összekacsintás a Fideszes táboron belül, a szavazatok szerzéséért.

Szóval a politikusi hazugságot a választók éltetik. És visszautalok a Tropico-s posztra: ezt bizony tanítani kell. Meg várni, hogy kihaljon az a (két) nemzedék, aki ezt még nem tudta.
én azért megnézném a kiscsajt, aztán ha jó nő, akkor akár irigykedhetnénk is..

ez az egész valahol férfidolog, a fene egye meg.
Tetra! Ha szadeszta a szopógép, akkor tavaly még Béla volt!
"Létra van állítva, annak teteje pedig az eget éri; és titkárnője föl és alá jár rajta."

Jakab lajtorjája :)
már nem azért, de miért csalta volna meg, hisz a volt felesége, nem a jelenlegi
Tetra,

Itt mindenki a nevére akar venni?

Drága Apám,

Felállhatna nem 90%, hanem egy híján mind. Csak hogy esélyt is adjunk mint a mesében. :o)
iszonyúan elszomorodnék, ha nem tudnám, hogy melyik ország blikken, mokkán szocializálódott ostoba népe nyilatkozik egy kurva jó post kapcsán. így viszont valahol szórakoztat és szánakozást kelt (a kettő néha fedésben, figyeljétek meg!) az, hogy mennyire nem képes megérteni egy egyszerű szöveget a kommentelők 90%-a. isten? család? fasza!
Azon az oldalon nem igazán jó megcsalni a feleséged. Isten, Haza, Család!
Most csak a Blikknek tálalt ki az asszony. de emlékszem, mikor egy elhagyott asszony valami boros társaság taggyűléseinek jegyzőkönyvét adta oda az ÉS-nek.
tz: hehe én is ezt gondoltam rögtön:
Jakab felesége kommenista, a szeretője meg libsi-bibsi ármánykodó
Egy kecskeméti barátom a Debreczeni Józsefnek volt évekig szomszédja évekkel ezelőtt.
Mesélte, hogy míg József különböző politikai összejöveteleken érvelt az erkölcsi megújulásról, otthon az asszonyt üvöltve kúrták felváltva tizenéves középiskolások. Úgy, hogy majd beszakadt a fal.

Ha már a magyar politikai elitnél tartunk. Olvassátok el ezt is. Nagyon tuti írás a TV2 parafenomén showjáról, ahol a legnagyobb illuzionisták, a parlamenti képviselők mutatnják be szemfényvesztő trükkjeiket. MegaLOL!!!

copypasteblog.blogspot.com/2007/08/paraorszg.html
XSun 2007.08.03. 08:03:32:
"... a vállalkozó Gyurcsány Ferencnek állítólag egy halom offshore cége van amivel nem kevés adót spóról meg."

Akkor ezt a magyar újságírók szíveskedjenek tényfeltárni és bizonyítani. Hogy valami hasznukat is vehessük végre.

Havazik 2007.08.03. 09:08:34:
"Ez tökéletesen ellentétes a politika sokezer éves alapszabályával: van egy véleményed, és ahhoz keresel támogatót. Nem: nincs véleményed, csak a birkanyáj élére akarsz állni (ott akarsz maradni), ezért próbálsz népszerű véleményeket hangoztatni."

Nem ellenkezik ez semmilyen alapszabállyal - ami persze nem is létezik. Reálpolitikának eufemizálják, btw.
Semjénné vajon mikor pakol ki?
A MAGOSZ keretein belül Jakab Ferenc és titkárnője hamarosan megalakítják a MEGTOSZ-t (Merész Gazdák és Titkárnőik Országos Szövetsége).
Jelszavuk: Itten minden házas csalárd!
na ez az, én sem vágom

Ha Semjénné vágta volna ki a magascét, akkor oké, de ez a ha kádéenpé, az már akkor fidesz, és akkor a gazdaisottvanmán, ugyehogyu érvelés egy kissé erőltetett, de nagy szemmel láthatóan nagy sikert arat.

Hát igen, ami van egészen jól látszik a Felvidékről is. He-he!!!
Ime: www.parameter.sk/paramagyar/jakab-gazda-turi-dani-meg-bill-clinton
Mekkora egy paraszt vagy Tóta!

Ha van egy szövetség több ezer taggal, akkor nem lesz egyse olyan, aki hibákat követ el? Ettől még együtt azt tartják pozitívnak, ha a társadalom felé értékeket kommunikálnak. Elég sokan vannak a Fideszben példás családi élettel és kétlem, hogy Deutsch T hirdetné a házasság szentségét. Egyszerűen egy aljas liberális vagy, aki mindent ledöntene, ami egyház, minden értéket kiirtanál és akkor jöjjön a káosz.
"Gond akkor van, amikor ebből politikai következtetések vonulnak le." - miért, az írás első fele miről szólt?
TD223 hahahahuhuhumuhahahahaaaaaaaahehehhihihatyaúristendeostobavagy:)))))))))))))))))))))))))))))) köszi
Jakab mindig is szimpatikus úriember volt számomra :-) De azért a sajtó hatalmáról ne feledkezzünk el. Rogán Tóni is otthagyta feleségét, kisgyerekükkel együtt. Aztán most már minden balos nyugger is azon szipoghat, hogy ez a Tóni gyerek micsoda egy kedves, romantikus srác. Pedig ő is nagy keresztényként nyomult (nem is olyan rég).
Hja sok f@sza csávó. Majd akkor dumálj, ha nemcsak csalod a zasszonyt hanem be is dobod a közösbe. Lehet, hogy az is megvolt ?
1) Méghogy a magánéleti- meg a munkaerkölcs független egymástól! Nagyon tapasztalatlan, aki ezt állítja.

2) Az adott szó becsülete. Én (most lesz húsz éve) egy anyakönyvvezető és 200 néző előtt megígértem a feleségemnek, hogy nem kefélek mással. Meg hogy jóban és rosszban, holtomiglan holtodiglan. És tartom a szavam. Büszke vagyok erre.
ForresDumb: Ennek a Jakabnak a kersztneve István és nem Fernec, bár ő is a MAGOSZ-ban van, de légyszi legyél precíz
Corydon! A népszabit valóban ingyen osztogatják. Pl. felsőoktatási intézményekben rendszeresen.
Árpád, ez bibis! Majd ha Jakab a titkárát farkalja, akkor lesz pariban Ungárral meg a buzzancsosságát bejelentős (minek? mi közünk hozzá?) államtitkárícával.
Nem rossz írás:-) bár kissé tán sok benne a káromkodás meg parasztozás de lehet, hogy ez simán belefér igazándiból nincs vele nagyon sok bajom. Inkább csak annyi, hogy baromira nem éri el az ingerküszöbömet, hogy Jakab főgazda kivel akcijózik. Ha dirigálja a traktorokat az jobban idegesít. Fizessék be még egy két körre inkább valami bérkélynémberhez akkor legalább nem foglalkozik a gazdákokkal
Füle Sándor: Én meg félrekeféltem, amikor csak lehetett. Meg az aszony is. De soha nem csaltuk meg egymást. Nem hazudtunk, nem alakoskodtunk. Nem volt rá szükség. Én meg erre vagyok büszke.
Még valami: az nem gáz, ha valaki félrelép (azaz dehogynem, de basszus, most megy szét egy jó barátom a feleségével, és mindennap találkozva velük nem tudom azt mondani, hogy ez a hibás, az az áldozat, persze nyilván a messzi távolból, újságokon, egyéb tiszta lencséken átszűrve kiba könnyű kisütni, ki a nagyobb vesztes a házasságtörésben), hanem akkor az az ember ne is álljon a istenhazacsalád zászló alá, mert ezesetben már politikailag hazug, nem csak úgy "Kovács úr a viccben" módra. utóbbihoz közöm nem sok, előbbi viszont már nem apafigura kérdés.
Gessler,

ahány ház, annyi szokás. De miért házasodtatok össze?
Hajrá Gessler!

Füle Úr: mert szerették és szeretik is egymást. Ettől még futyálni a legjobb dolog a világon.

De ez már off azért.
Füle Sándor úr részére!

Ritka dolog, hogy ellent tudott állni a kísértéseknek, és 20 évig hű tudott maradni nejéhez, de ha nem haragszik, ezért kevesen fogják magasztalni, kivéve, ha mély vallási meggyőződés az oka. Ha azt írná, hogy kemény dohányzás után leszokott a bagóról, vagy leadott 25 kg túlsúlyt rendszeres testmozgással, nos, akkor az akaraterejét már nagyon tudnám tisztelni. A hűség nem okoz feltűnést.
szekerkaa,

nyilván mi nagyon mást értünk a "szeretjük egymást" alatt.

Mondok még egy nagy okosságot: Igen könnyű (és emiatt eléggé értéktelen dolog) valamiféle nick mögül vagánykodni a neten. Egészen más a helyzet, ha valós nevén írogat az ember. Próbád ki! Nagyobb kaland, mint gondolnád, és még hasznodra is válhat.
Ki emlékszik már arra, hogy az SzDSz-vezérkar körbe-lyuksógor lett? Nem is fontos.
A lényeg az, hogy itt már megint, min szerzőnknél már annyiszor, előbukkant a repedt ánuszú péniszirigység.

TwÁ:
"...Hát, aszonta Gyurcsány, hogy minden idők legdurvább kampánya lesz itt, amelyet még nem látott a galaxis... "


És persze józan érveléssel nem megy?
És ez így fog menni tavaszig? Oáááá!
ekkerjoz,

no, akkor ön tiszteljen azért, hogy 40 évesen, klasszikus "coach potato" életmód után azt mondtam: Ennek vége. Új életet kezdtem, az egészség és a becsület központba állításával. Aktívan elkezdtem kerékpározni, 12 kg-t dobtam le igen gyorsan. Ma, 28 km/h átlaggal tudok eltekerni mondjuk Gödöllőről Kiskunhalasra. Vannak ilyen írásaim a blogomon, ajánlom figyelmébe :-)
Óh Füle Úr, a nickem a nevem, mellette blog, azon teljes név, nem értem a bejegyzésed, de ez már tényleg túl személyeskedő és abszolút offtopic szvsz. Ja és az interneten már csak így alakult valahogy :)
Füle Sándor úr részére!

Uram, tisztelettel gratulálok, én is negyven körül voltam, mikor "eszemhez tértem", és az egészségemmel kezdtem foglalkozni. Rákeresek a blogjára.

Üdvözlettel:

Ekker József
A házasság az szövetség. Mi szövetségre léptünk, egy nem mások - szerintünk elavult és természetellenes - normái, hanem a sajátunk szerinti közös életre. Harmincöt év után már mondhatom múltidőben: Bejött.
Mert színmézet csepeg az idegen asszony ajka, és símább az olajnál az ő ínye.
De annak vége keserű, mint az üröm, éles, mint a kétélű tőr.
Különben is magyarországon 1067 nő jut ezer faszira. A sok kocsognak jár egy fejenként, a többit csak bízzátok ide nekem :)
...nem csével Irják, hogy szencség?
Héttörpének és hasonló demagóg balfékeknek: ha a pap a templomban azt mondja nekem, hogy olvassam el ezt és ezt a passzust a Bibliában és ott az áll, hogy márpedig nem szép dolog félrekufircolni, akkor azt mondom, hogy oké én sem fogom tenni. Ha jön egy politikai párt és ebbéli hitemben megerősít, nyilván azt mondom, hm... ők olyan értékeket képviselnek, amikkel én is tudok azonosulni. Ha egy ilyen politikusról kiderül, hogy félrekufircol, akkor joggal merül fel bennem a kérdés, hogy ki hibázott: a pap, azok, akik összehozták a Bibliát, a párt, akinek a nevében ez a bikuci férekefél vagy én.
Ő pedig most ezen elveim alól rántotta ki a talajt. Mit gondoljak? A komcsik műve? Ugyanmár! 3 dolog viszi előre a világot: Pénz, Pina, Protekció...
Amúgy tényleg szánalmas.
Büdösgyökér 2007.08.03. 11:00:10

Szerintem csak a pina. A protekció a pénzhez kell, a pénz meg a pinához.
:))
Ekkerjoz,

A hűséghez kell csak igazán akaraterő.
Nem mondom, lefogyni is szép dolog.

Egyébként elég baj az hogy a nem anyagban mérhető érdemeket így elfelejti a társadalom.

szekerkaa,

bocs, nem vettem észre a linket a nicked mellett. Betettem a könyvjelzők közé, végig fogom olvasni.
Ez a dolog a Condoleeza Rice-ról, ez egyelőre csak rosszindulatú pletyka, mert izé, médiafölény van, ojvé.

Füle Sándor: én nem gondolom, hogy az autószerelő rosszabb mester lesz vagy akár át akarna verni, ha megcsalta a feleségét - elég bonyolultak tudnak lenni az ilyen ügyek -, de ha szerinted ettől J. I. rosszabb parasztvezér, akkor esetleg írd már le, hol csapódik ez le.
Ferko 76 részére!

Igen, minden szóval egyetértek, a közösség csak a látványos dolgokat veszi észre, a bennünket irányító eszmék, eszmények nem mérhetőek, és nehezen vehetők észre.

Üdv: ej
"Jakab István félrekúrt. Töcsköl és szopik a keresztény kurzus."
Ez a cím egy legalább annyira előítéletesen gondolkodó embertől származik, mint az olyan sztereotípiák terjesztői, hogy minden cigány lop és bűnöző életmódot folytat.
Itt egy emberről van szó és nem a keresztény kurzusról, már bocsánat.
Sikerült a Blikk színvonalára süllyedni!
Miből telik ennek az embernek/szervezetnek titkárnőre? Nem akarok demagóg lenni, de szvsz nem képviselheti hitelesen azon parasztok érdekeit, akinek egész évben csak nap szívja és a jég veri.
Kedves Gesztenye3... őőő, valóban ennyire hatékonyan sikerült elolvasnod TWÁ írását?
Szövegértés, absztrakció, ja és olvasni tudás. Kellemes erények véleménynyilvánítást megelőzően.
Mindenkinek, aki nem érti:

Az SzDSz-nél ha buzi valaki, akkor az azért nem para, mert lehet tudni, hogy az SzDSz nem ítéli el.

A jobb oldalon bármely pártban félrekúrni azért nagy gáz, mert a "család" marha nagy védelme mellett kiálnak. Álszentség. Vagy rosszabb: "Mindenki egyenlő, de vannak akik egyenlőbbek."

Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy f@szért nem képes valaki biztosítást kötni a földjére... (Ez ugyanaz, mint amikor az ártérben épít valaki házat, elviszi a Tisza, nincs biztosítása, azt rinyál, hogy fizessük ki neki adóforintból... lóf@szt...)
hagyjuk már szerencsétlen autószerelőt! egy megcsalás (és el nem mondása) mögött kicsit bonyolultabb történet is húzódhat, mint az egyszerű bunkóság. ha valakinek volt már válságban a magánélete, az tudja, hogy a dolgok nem feketék-fehérek. lehet, h főkisgazdánkat is megértenénk ilyen szempontból, ha ismernénk a hátteret.
a gond és a politikai vonatkozás ott kezdődik (és én már kb negyvenedik vagyok, aki ezt itt leírja), ha valaki melldöngetve ordítja az "erkölcsi" elveket (egyszer egyébként jó lenne definiálni, mi is az erkölcs), és megvetéssel beszél a "fertőről", miközben jól tudja, ő sem különb
De azért nem furcsa, hogy ez egy februári sztori?
Az a helyzet teljesen igaza van TWÁnak. Ahhoz nekem semmi közöm, hogy egy politikus félremuzsikál, ha ezt nem egy gyerekkel teszi felőlem csak nyugodtan tegye (nővel, férfival, guminővel, lóval stb). A gáz az, ha ezt úgy teszi, hogy közben az a politikai erő amit ő képvisel meg akarja nekem mondani, hogy mi erkölcsös és mi nem az.
Jól írja TWA, "aki másnak erkölccsősz..."
szekerkaa,
Sajnos a legtöbb írását átlengi ez a fajta általánosító, sztereotipizáló szemlélet. Ezek pedig a gyűlöletkeltés alapvető eszközei. (Amúgy előítéletkezeléssel foglalkozom immáron elég régóta.)
"én nem gondolom, hogy az autószerelő rosszabb mester lesz vagy akár át akarna verni, ha megcsalta a feleségét"

Én sem, de a politikus a szavakból él, és ha azt mondja egyszer, hogy isten-haza-család, majd rajtakapják letölt gatyával egy titkárnőn, akkor onnantól fogva az adott szavában mindig kételkedni fogok, vagyis a mesterségében leszerepelt.
Az autószerelőre ez nem áll. Ezért nem jó a kettőt összehasonlítani.
És ezért lesz ezután Jakab hiteltelen, mint politikus.
Ha SZDSZ-es lenne, egy szót se szólnék.
Gesztenye3:

az nem szteretípia, hogy a jobb oldal az erkölcs csősz. Az sem, az, hogy Jakab félrekúrt.

Szumma: méressük meg Jakabot a SAJÁT értékrendje szerint. Eredmény: álszentség.
"Egyszerűen egy aljas liberális vagy, aki mindent ledöntene, ami egyház, minden értéket kiirtanál és akkor jöjjön a káosz."

sem a káosz, sem az érték fogalmával nem vagy tisztában.
molaris 2007.08.03. 08:16:03
"Marad az egy punci és kész!"
OK, ha azt az egy puncit egy jó csaj veszi körül:)

"a politikus a szavakból él"

nofene. mióta? :-D
"a politikus a szavakból él"

Remélem nem csak abból. Bízom benne, hogy tesz is valamit... :p
Tóta,

fogalmam sincs, Jakab egyáltalán parasztvezér-e. Hogy jó, vagy rossz, arról főleg nincs véleményem.

Ezt meg vedd szerény jótanácsnak, amit némi élettapasztalat támaszt alá: Aki a feleségét átveri, az a többi embert is.

Merthogy ez egy és ugyanaz az ember, egy és ugyanazon értékrend. Komolyan mondom, csodálkozom, ha ez valakinek nem nyilvánvaló.
Füle Sándor: az, hogy szakmaileg mit tudsz nincs korrelációban azzal, hogy mennyire vagy erkölcsös. Ha valaki erkölcsös, még lehet egy idióta. Ha valaki profi, még lehet egy erkölcsi nulla (pl: Isaak Newton).
Naszta,
Persze, Jakab botránya ellentétes azzal, amit amúgy hirdet, nem akarom felmenteni, csakhogy az én bejegyzésem Tóta W gondolkodásmódjára és írásaira vonatkozott.
Gyerekek!!!!!!-ez nem egy vérremenő dolog.Örülök neki,hogy sokan ráéreztek.Mindenkinek van sajátja,-foglalkozzon azzal.Küloönben meg meg kell vallani,bármely felekezet,bármely papja,EMBERBŐL van.Emberi vágyakkal,bűnökkel.Aztán van aki megállja,meg van olyan aki lebukik.
Vezérlőm a Biblia írja,hogy amit legjobban titkolni akarok az a háztetőkröl hirdettetik.Megboldogult egyetemista koromban elkéstem az anatómia előadásról.Besunnyogtam,a Prof. meg rám szólt,hogy ha már végre beevett a fene lehetne annyi tisztelet bennem,hogy köszönök.Nos a következő hétfőn a szitu detto,de én büszkén köszöntöttem mindenkit,mire a Prof lebaltázott,hogy nem elég,hogy elkések ,még bele is pofázok az előadásba.Buta kérdésemre,miszerint mit kell csinálni azt mondta:"Fiam,gyere időre-én is akkorra jövök".

Szóval :"költő/ember/hazudj,csak utol ne érjenek".Vagy,-de ez a nehezebb-élj igazul.Jaaaa,és ne menj politikusnak.
Sziasztok!
Nem voltam képes végigolvasni ezt a vitát.
De szeretnék hozzáfűzni 1-2 gondolatot. Már előre tudom, h. nagy vihart fog kavarni.
Attól lehet keresztény valaki, hogy szeretője van. Ugye mennyivel szabben hngzik, mint az, h. "félrekúr" stb.
El sem tudjátok képzelni, h. valaki házasságban él, szereti a házastársát, de valami miatt nem működik a szex, de vágyik rá. Hát mi a fenét csináljon????
Csak kell 1 társ. Nem? Attól még a házassága működhet, már az intim dolgokat félrertéve. Ezt függetlenül Jakab tettétől írom, fogalmam sincs milyen a családi élete, nem is érdekel.
Még valami: médiaegyensúly: nagyon, de nagyon dilettáns az a felvetés, hogy egyensúly van. A mérleg a baloldalon mutat pozitívumot, nagyon és már régen.
Régebben volt egy szavazósdi az indexen, hogy mi lenne, ha agyarország miniszterelnöke zsidó néger kommunista leszbikus nő stb... lenne.
Nem tudom mi lett a végeredmény, de egy biztos.
Engem nem érdekel. Sem miniszterelnöknél, sem politikusnál, sem autószerelőnél, bkv ellenőrnél és egyáltalán senkinél.
Egy érdekel, hogy ami az ő dolga, azt a JÖVŐBEN képes-e megfelelő színvonalon ellátni.

De értem, miért is volt szükség erre a cikkre (szerintem volt). Ha már a jobboldal elképesztően szánalmas és demagóg módon anyázik, ami egyébként szellemi kapacitásának kb 95%-át leköti, akkor jó dolog és vicces ugyanolyan demagóg eszközökkel visszaanyázni.
Lásd: D209-es ügynök kontra Pokorni mittudménkije ügynök volt.
Pont leszarom mit csinált Megyó 1970akármikor, engem az izgatott, mit fog csinálni 2002-2006-ban. És ugyanúgy leszarom kikből áll Pokorni rokonsága, vele kapcsolatban az érdekel, hogy muzsikál majd a kerületében.

Örülnék neki, ha ez az írás totál feleslegesnek számítana...
Gesztenye3: szerintem nagyobb gond az az álszentség, ami a jobb oldalon sokszor látszik, mint Tóta W. esetleges felületes fogalmazása.
ha J.I. megcsalja a feleségét, azzal bizonyítja, hogy hajlamos hazudni és csalni.
ezzel bizonyítja, hogy kiválóan tud képviselni olyan gazdákat, akik basznak befizetni a kármentesítési alapba
"Még valami: médiaegyensúly: nagyon, de nagyon dilettáns az a felvetés, hogy egyensúly van. A mérleg a baloldalon mutat pozitívumot, nagyon és már régen."

Az a szar a kapitalizmusban, hogy csak az fogy, amit megvesznek...
Attól még, hogy valaki kurva, még érthet a főzéshez! Tehát attól még, hogy Jakab úr félreketty, attól még lehet jó mezőgazdász. Úgy tudom, ő nem szokott dumálni vallásos meg egyéb erkölcsről. Magyarországon a férjek 70 %-a csalta már meg a feleségét min. 10 éves házasságban. Gyanítom, hogy szoci és szadesz körökben is csalnak. Tóta W. kevered a szezont a fazonnal, Gizikét a gőzekével. Neked Semjén kéne rajtakapni, akkor igazad lenne, de így.... És azzal mi van, hogy a pénzügyminisztérium büféjében nem adnak számlát? Ha jól gondolom, te a szó és tett kapcsolatáról, hitelességéről akartál pampogni, tehát jó lenne, ha a szemellenződ levetnéd, mert van itt még pár téma ezügyben elfogulatlankám! Üdv:)
Naszta'
Sajna a nagytöbbség csak arra képes, hogy azt fogja föl, ami abban a sajtóban írtódik.
A minőségit, a tartalmasabb, a sorok között rejlő információt már nem képes venni, mármint az agya.
Médiaegyensúly...
1. aki akar, olvasson demokratát, nem kötelező népszavát
2. nekem azzal ne jöjjön senki, hogy szegények az emberek, nincs pénz hetilapra és kénytelenek ingyenes de balos műsorokat nézni/hallgatni. Egy hetilap ára egy üveg sör, vagy egy harmad doboz cigi...
3. Tény, hogy pl. népszabadságot ingyen osztanak az egyetemek környékén, de szerintem senki nem vesz belőle, akit nem eleve ez érdekel, nekem pl hozhatnának ingyen demokratát de ettől még nem lennék vérmes jobboldali...
4. abban igaza van mindenkinek, hogy az adóból fenntartott médiumok ne legyenek már pártfüggőek, de ez sem egyértelmű. Van egy két rádióműsor, ami erősen jobbos, tudjuk jól.
De sajna ez itt a west-balkán, ez volt, ez van és ez is lesz...
"Pont leszarom mit csinált Megyó 1970akármikor, engem az izgatott, mit fog csinálni 2002-2006-ban."

E mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A kettőt ugyanis nem lehet elválasztani egymástól. Megyó dilettáns gazdasági programja a '60-'70-es évek pártállami szocializálódásának egyenes következményei. A népet jól kell lakatni, bármi áron. Akár hitelből is.
blog62: ma Magyarországon 3 TV foglalkozik politikával:

ATV (balos)
HírTV (jobbos)
EchoTV(jobbos)

és ma Budapesten (vidéken nem tudom mi van) 3 rádió foglalkozik politikával:

Klub rádió (balos)
Info rádió (jobbos)
Lánchíd rádió (jobbos)

Most akkor hogy is van ez az egyenlőség???
Naszta,
a felületes fogalmazás, nem egyezik meg a következetes (szándékos) általánosítással és a gyűlöletkeltéssel. Tudom én, hogy ilyen főcímekkel lehet becsalogatni a népeket a blogba, csak nem árt, ha tisztában vagyunk a dolgokkal.
travis: azért én emlékszem Viktor örök érvényű mondatára: "gázáremelés..."

Mintha azt nem így is, úgy is mi fizetnénk. Marha szemét dolog lett volna, ha mindenki annyit fizetne, amennyi a része.

Nincs ingyen ebéd...
Naszta!
Nincs igazad!
Minden TV és rádió foglalkozik politikával, már abban a pillanatban, hogy híreket mondanak. Igazán nem mindegy, hogy milyen sorrendben tálalják, ill. milyen hagsúlyt alkalmaznak a hírolvasók. Ez is politika!!!
A HírtTV-n is van 1-2 egyén, akit elküldenék kapálni!!!, mert árt a jobboldalnak az ottléte.
Árpád: Clintonnal nem az volt a baj, hogy felrakta az elnöki szivart, hanem az, hogy először letagadta.
Gesztenye3: tudod én azóta nem szavazok a sárga pártra, amióta le hazaárulóztak még 1998-as ciklusukban. A gyűlöletkeltés azóta megy. Az szerintem nem kelt gyűlöletet, ha valakit a SAJÁT mércéje szerint mérünk...
Ilyenek ezek a jobbos politikusok, álszent banda. Vizet prédikál, de bort iszik. Egyébként a papok sem különbek, minden faluban tudják kik a papgyerekek.
travis 2007.08.03. 11:57:56
Értem mit akarsz mondani. Én arra céloztam, hogy nem predesztináltam megyót mint pénzszóró adakozógépet, aki kurva sok adósságot csinál.
Az igaz, hogy aztán kb. ez lett belőle, de általánosítani nem lehet.
Lásd: miket mondott ovi 1990körül, miket tett 98-02-ben, miket mond most.
És ehhez képest tök más lesz majd, amit 2010 után csinálni fog, ha kap lehetőséget.

Mind2 oldalon vannak disznóságok, ez vitathatatlan.
De azért ami jelenleg a vezetésben folyik, az már a dzsungelben is sok lenne.:(
"Megkapták. George W. Bush aztán felrakta a szivart a fél világnak"

ez a mondatod nagyon tetszik
blog62: a többi TV olyan felületes, hogy az már majdnek smirgli... mindkét irányba alanyig és állítmányig viszik az állításokat, ráadásul rosszul. De ez egyenlő mértékben történik, szarul. Hidd el néha nekem is az az érzésem, hogy a kereskedelmi TV-k jobb oldaliak, csak aztán hamar rájövök, hogy nekik a szenzáció kell, nem az igazi tartalom. Szóval kb. Blikk szinvonal. De sajna ez kell a népnek...
Naszta,
ilyen nehéz megérteni? Én Tóta W-ről beszélek és egyéni mércével mérem...
így van, w, egyetértek, jó írás. NEM arról van szó, h nem kell félrekúrni, hanem h nem maszlaggal kell kampányolni, mer az visszaüt. amíg a vallásos meg istenhazacsaládos humbuk mellett csak olyan számokkal akarnak meggyőzni, h államadósság per 10millió fő, jujujuj, mekkora adósság van rajtad, addig aszondom, hülye, aki ilyenekre szavaz. inkább komisz komcsik és nagyorrúak, mint segghülyék. sajnos. gyönyörű alternatívák...
blog62: ha jobb oldali vagy, akkor téged nem is vertek át, úgyhogy ne sírj...

Több közgazda ismerősöm is rítt már a választások előtt, hogy tenni kell valamit a hiánnyal. Mivel a hiány jelentős része az EÜ-ben van, triviális, hogy hozzá kellett nyúlni.

Nekem sem tetszik, amit és ahogy csinálnak. De nem hozzányúlni nagyobb bűn lett volna.
Corydon 2007.08.03. 08:42:13, höjj, ne beszélj már hülyeséget ember, mert azt fogom hinni, h hülye vagy. a népszabit kisöcsém reggel 8 és 10 között ingyen kapod a móriczon és az elte előtt. az m1 meg a többi szemét meg egy baszott szobaantennával is fogható. ha pedig be tudod nekem lőni az echo tv-t (ami egyébként sem jobboldali, hanem egyszerűen kiegyensúlyozott), akkor gratulálok neked, mert akkor te tudsz vmit, s mégse vagy egy hülye barom.

aszongya a gyökér, h a keresztény papok fele buzi meg pedofil. és ezt honnan szeded? apád talán apáca volt, s onnan születtél, végbélen át, vagy mi a bánat? esetleg keresztény helyett zsidót akartál írni? baszod. faszé' kell keresztényezni, ne legyél már akkora barom, hogy kilógsz a karámból. vagy ha keresztényezni lehet, akkor lehet arabozni meg zsidózni is és punktum.

ez duplavé első írása, ami nincs tele faszsággal. ezúttal riszpekt w.
ugyanakkor az is hülye, aki ezér akarna leváltani valakit, nem a munkája alapján megítélve. de jakab ehhez kevéssé fajsúlyos személyiség, arról vitatkozni, h ő akkor most jó helyen van-e. ettől függetlenül sincs jó helyen.
Gesztenye3: nem fogunk egyet érteni. De ez a szép a világban. :p
"Hogy nem azzal kampányolunk, hogy fogunk kormányozni, hanem istenhazacsalád, könnyesszeműparasztember, boldoog-aa-sszonny nyanyánk, ezek vagyunk mi, akik másikok, azok nem ilyenek. A másikok azok még tán a feleségüket is megcsalják, már ha van tisztességes házasságuk a Magukfajtáknak. Meg buzik is vannak a Magukfajták közt, fujj de erkölcstelen, még be is vallják. Szavazzá ránk"

Ardarich, jó szöveg!
naoszt: osztogassá Nemzetet... ja, hogy nem jön ki a többi árából. Ez a kapitalizmus. Ismerkedjél vele! :p
Emberek! Ha valaki kicsit utánanézett volna a dolognak, azt is megtudhatta volna, hogy ez az egész Jakab-féle félrekúrósdi még február végén történt! Most akkor miért lett hirtelen olyan kiba...ottul aktuális?
XSum, szerinted? A mai konzervatíivoknak nem az a baj, hogy valamit csinálnak, hanem hogy megírja a mocskos bolsilibsi sajtó
Naszta · www.naszta.hu 2007.08.03. 12:14:20

nem a változtatás szükségével van baj, aki azsongya, h maradjon minden így, az egy barom. a gond az, h először ágyszámot építenek le a vörösök, utána meg a faszt vakarva nézik, h most meg akkó mi a frász legyen. és ez 1: vagy brutális primitívség, iskolázatlanság és dilettantizmus, vagy ha szándékos, akkor valóban hazaárulás és népirtás.

egyébként ez úgy működne, hogy 1: közlekedési infratruktúra ÉS korszerű mentőállomások kiépítése, hogy legyen mentő, ami oda tud menni, ahova kell. 2: házorvosi és szakorvosi rendelők megfelelő felszerelésének támogatása (ma éppen az ellenkezője történik), hogy el tudják látni a nénikét. 3: és csak, de CSAK ez után jöhet, h ágyakat szüntetünk meg.
Naszta!
Nem, nem vagyok jobboldali, abban az értelemben, ahogyan azt ma Mo-on használják/juk.
De, ha azt kérdeznéd, hogy melyik pártra szavaznék, akkor azt mondanám, h. a nem hatalmon lévőkre. A hatalmon lévőkbe számítom azt is, amely ugyan nem alkot koalíviót, de eladta magát...
höjj, hogy van a pszichiátered?

akkor dönts:
-ingyen ne kapjon senki semmit, me az a kapitalizmus. (gyurcsány fegyenc)
-ingyen kapjon bárki bármit, ha kijön a pénzből, mert ez a kapitalizmus (te).

no?
Egy év alatt sikerült találni jobboldali fazont aki segget csinál a szájából,
a másik oldalon egyet sem aki nem.
A most folyó acsorkodás és kétpólúsú politizálás egyébként nem új jelenség, nem írható csak ovi számlájára.
Annak idején meg is állítottuk a törököt, meg nem is, habsburg pártiak is voltunk meg nem is, aztán akartunk is szabharcot meg nem is, akrtunk is kiegyezést meg nem is, be is akartunk lépni a 2. vh-ba meg nem is , ki is akartunk ugrani meg nem is, volt is forradalom 56-ban meg nem is, így aztán annyira egyértelmű, hogy rendszert is váltottunk meg nem is....

Nálunk mindig van egy "igazi hazafi" oldal és egy "gátlástalan idegenszívű nemzetére rontó" oldal, de szerintem csak két hiperbalf*sz oldal van, ezért vagyunk ott, ahol, és ezért tudna rajtunk akár málta is uralkodni, ha egy picit is akarna.
Naszta,

visszamenve az eredeti példámhoz: Nem azt állítom, hogy az az autószerelő, aki átveri a feleségét, az nem ért a szakmájához. Azt mondom, tudja ő nagyon jól, hogy egy kis kontaktsprével megoldja a problémádat, de azért el fog neked adni egy világításkapcsolót is, ha éppen egy éve fekszik neki raktáron.
naoszt: ehhez viszont be kéne engedni a tőkét, mert lássuk be az államnak nincs pénze. Elment a korábbi évek EÜ-jére, gázárra, relative jólétre.

És ne legyen csukva a szemünk. A mindenki egyenlő már a komunizmusban sem működött, az EÜ-ben sem fog. Legyen csak verseny a biztosítók között, hátha felelősségre is lehet majd vonni végre valakit azért, mert sz@rt sem kapsz a nem kevés EÜ befizetésedért. Az tisztán látszik, hogy az állam képtelen erre. Tudod az legszebb a dologban, hogy ma a pénz 30% hülyeségekre megy el, a jobb oldal meg sajnálja a biztosító 10%-os nyereségét... úgy hogy az még per pillanat biztosan tőkét tolna be. Barmok.
"höjj, hogy van a pszichiátered?

akkor dönts:
-ingyen ne kapjon senki semmit, me az a kapitalizmus. (gyurcsány fegyenc)
-ingyen kapjon bárki bármit, ha kijön a pénzből, mert ez a kapitalizmus (te).

no?"

Móriczon néha osztogatás: marketing.
Corvinuson, ELTE-n, BME-n mindig van: megfogni a jövő olvasóját: marketing.
Nem értem, miért kell szarakodni ezen a média egyensúlyon.
Mindenki azt olvas/néz/hallgat, amit akar. Aki párt médiát akar magának, csináljon, szíve joga.
A Népszabadságot valószínűleg azért nyomják ekkora példányszámban, mert megveszik, nem valószínű, hogy az iskolai papírgyűjtésre gyúrnának.
Én például még véletlenül sem nevezném magam jobboldalinak, vallásosnak (kereszténynek v. zsidónak pláne nem), időnként mégis bele olvasok a Magyar Nemzetbe, bele pislantok a Hír Tv-be.
Ha eltekintünk a két említett médium párt kötődésétől, még akkor is ott van a minőség kérdése.
Az a nagy helyzet, hogy a jobbos média elégé színvonaltalan, igénytelen, telis tele alkalmatlan újságírókkal és műsorvezetőkkel. A jobboldalnak is van értelmisége, feltehetőleg tehetséges média melósok is akadnak szép számmal. Akkor mi a búbánatos retkes faxért nem lehet színvonalas újságot, rádiót, tv csatornát csinálni? Amíg színvonalban ekkora a különbség, addig nem érdemes média egyensúlyról rinyálni. Az ország cirka fele jobboldali, tehát az igény adott, piac szempontjából kedvező a helyzet. Senki ne próbálja elhitetni mással v. magával, hogy több millió jobboldali nem bír eltartani kellő mennyiségű jobbos médiumot (mer' nincs pénzük szegénykéknek, hahaha).

Szóval tessék piacképes médiát csinálni, szellemeset, színvonalasat, ELADHATÓT!
Jakabot ki kéne penderíteni a Fideszből, ilyen erkölcsiséggel a szoclibek közt lenne a helye.
Árpi, ez egy igazi all-in-one post.

Egy kis bulvár, egy kis dugás, egy kis ellenzéknek odamondogatás, egy kis amiknak odamondogatás, egy kis keresztényeknek odamondogatás, egy kis odamondogatóknak odamondogatás.

Látod, tudsz Te, ha akarsz. Nem koptatod feleslegesen a billentyűket, hatékony post, lehet rajta hétfőig rágózni a népeknek.

Egyébként honnan is indult a téma?
Jakab és a szertője...+ a felesége.
Vagy rosszul emlékszem?
Füle Sándor: ha megoldja a problémát biztosan, akkor lehet megéri, hogy kifizessem azt is.

Ráadásul: nem értek egyet azzal, hogy aki átveri a feleségét, az biztosan rossz, erkölcstelen ember. És kurv@ra nem tudhatod, hogy téged átver-e... a helyzet az, ha mindig igazat mond a feleségének, akkor is átverhet. Szerintem semmi korreláció nincs. ( Pl: fontos neki a család persze, hogy lehúz egy kis lére még... :p )
A szerető olyan mint a trabant tipusú személygépkocsi: jó ha van ,de társaságban nem dicsekszünk vele.:-))))

Árpádunk uborkaszezonosabb mint bármikor....
Tromb 2007.08.03. 12:42:27

hihi, ez teccett, de nekem van még egy észrevételem.
Van mo-n baloldali párt és baloldali média, és a legtöbb esetben ez baromira külön világ. Bololdali gondolkodású és világnézetű újságírók, szerkesztők stb. nem úgy táncolnak, ahogy az aktuális mszp vezetés fütyül.
A másik oldalon van jobboldali média, ami 90%-ban azt írja/írhatja, amit a fidesz vezetés akar. Biztos hogy jobboldalon is van rengeteg értelmes, demagógiamentes publicista, akinek nem biztos hogy mindig minden teccik, amit ovi művel, dehát nem nagyon látom/ hallom a cikkeiket, műsoraikat...

Hiába viktorka, ezt még fidel sem csinálja nálad jobban...
És mi van olyankor, amikor afeleség veri át a férjét?
Szerintem is az uborkaszezon a kulcsszó, mert a nagy melegre már nem lehet fogni, hogy Árpi nem akarta különösebben megerőltetni magát valami normális témával. Az ellentétekre meg mindig lehet alapozni egy posztot, reakciók lesznek, meg némi összeugrás is, és a kommentelők majd szépen elszórakoztatják egymást, amíg új ötlet jön.
Azért azt nem hiszem, hogy olyan naiv lenne itt mindenki, hogy egyértelműnek vegye, hogy a jobb oldalon mindenki csak egyszer eshet szerelembe, és az élete végéig kitart. Általános dolog, hogy az emberek között szorosabb kapcsolatok alakulnak ki a munkahelyen, mivel az életük jelentős részét ott töltik. Sőt, mondhatni, talán többet is, mint a családjukkal. Szerintem ebben semmi meglepő nincs. Ráadásul ha jól olvastam, ebből az afférból is házasság lesz, szóval nem csak egy alkalomra szólt a felbuzdulás.
Ettől persze még nem értek egyet vele, én se szeretnék 15-20 év múlva így járni (előbb se). De ne felejtsük el, hogy a Fidesz nem a KDNP, és az, hogy valaki egy párt tagja, nem egyértelműsíti, hogy mindenben az általános irányelvek szerint él.
Ahogyan a baloldalon sem mindenki csalja a házastársát, úgy a jobboldalon se mindenki hűséges. Ez egy ilyen világ.
höjj újra.

"Naszta · www.naszta.hu 2007.08.03. 12:36:54
naoszt: ehhez viszont be kéne engedni a tőkét, mert lássuk be az államnak nincs pénze. Elment a korábbi évek EÜ-jére, gázárra, relative jólétre.

És ne legyen csukva a szemünk. A mindenki egyenlő már a komunizmusban sem működött, az EÜ-ben sem fog. Legyen csak verseny a biztosítók között, hátha felelősségre is lehet majd vonni végre valakit azért, mert sz@rt sem kapsz a nem kevés EÜ befizetésedért. Az tisztán látszik, hogy az állam képtelen erre. Tudod az legszebb a dologban, hogy ma a pénz 30% hülyeségekre megy el, a jobb oldal meg sajnálja a biztosító 10%-os nyereségét... úgy hogy az még per pillanat biztosan tőkét tolna be. Barmok."

a jobboldalt azért tartom baromnak, mert ahogy van az egészet elvetik, pedig kurvára nem kéne. de azé, nézzük csak. hogy megy az, h felelősségre vonni csak a tőké(s)t lehet? egy nagy szart, bárkit felelősségre lehet(ne) vonni, csak akarni kéne. ki mondta, h az oep vezéreit nem lehetne fejenként 60 évre elmeszelni sikkasztásért, lopásért stb-stb? innentől kezdve az egy baromság, h milliárdok elbaszása megáll, ha jön a tőke, mer nem. ha szar a szabályozás. akkor viszont édesmindegy, h állami vagy magán.


"Naszta · www.naszta.hu 2007.08.03. 12:41:36
"höjj, hogy van a pszichiátered?

akkor dönts:
-ingyen ne kapjon senki semmit, me az a kapitalizmus. (gyurcsány fegyenc)
-ingyen kapjon bárki bármit, ha kijön a pénzből, mert ez a kapitalizmus (te).

no?"

Móriczon néha osztogatás: marketing.
Corvinuson, ELTE-n, BME-n mindig van: megfogni a jövő olvasóját: marketing."

egyébként egyetértek. gyurcsány fegyenc meg egy barom, aki valószínűleg vette, vagy ajándékba kapta a közgazdasági diplomáját.
RE: blog62 2007.08.03. 12:45:20
Egyébként honnan is indult a téma?

Egész pontosan A bulvárhírlapíró, a politikus, a feleség és a szeretője :-)

(gyk.: vö. Greenaway)
Azért kellett most Jakabot maradék hajánál fogva fél éves csúszással előrángatni, hogy elhiteltelenítsék. Pedig nem is nőket bíztak rá, hanem érdekképviseletet.
Olyan alapon meg, hogy válása után szexelt, szerintem a felnőtt magyar lakosság 2/3-a "méltó a halálra". Ha a válás előtti félredugásokat vesszük, akkor sem sokkal kisebb a szám.
Addig örüljetek, amíg be nem vezetik a többségbe kerülő bevándorlók hatására az iszlám törvénykezést: href.hu/x/38e9
Egyébként is, kinek mi köze hozzé ki mit csinál a magánéletében?
A közéleti ember is ember (talán:)), érdemelje meg ő is, hogy legyen magánélete. Ez a megjegyzésem megint csak független Jakabtól. Azt hiszem, ha a közéleti személyek mind elmondanák mit tesznek magánéletükben, akkor ki lehetne tenni a táblát: FERTŐ.
De, mondom mégegyszer: nem tartozik a külvilágra.
mondjuk, az is érdekes ember lehet, aki a Mokkáig meg a Blikkig szalad, ha megcsalják...
Hát igen, igazad van. Milyen lelkivilága lehet annak a nőnek, aki megcsalatását közhírré tesz.
Mennyit fizetnek 1 ilyen hírért?
Igazad van!
Vajon milyen a lelkivilága annak a nőnek, aki közhírré tesze megcsalatását.
Minnyit fizetnek 1 ilyen hírért?
1.Igazad van, tótavé, engem sem az érdekel , kivel ketyerészik egy politikus, hanem az, hogyan végzi a munkáját = mit csinál a pénzemmel(pénzünkkel)!
Igen ám, de engem pl. ugyanilyen okból a Szetey nevű nemi élete sem érdekel, hiába tolta a képembe az egész magyar sajtó, egyszerűen NEM ÉRDEKEL. Ezért aztán nem értem a kettős mércédet.

2. Vajon miért van az, hogy némelyeknek Magyarországon a házastársi hűségről kizárólag vmi egyházi álszenteskedés jut az eszébe?
Esetleg azért, mert
a) elfogadhatatlannak, cikinek, ódivatúnak, "veszedelmesnek" tartják a házastársi hűséget, mint afféle iszonyú jobboldali elhajlást
b) természetes "liberális" toleranciájukból adódóan annyira gyűlölik az keresztény egyházakat, hogy minden alkalmat megragadnának az ostorozáshoz

Szerény véleményem szerint a házastársi hűség nem kötözhető oda semmiféle "oldalhoz", egyházhoz, vagy egyéb efféle képződményhez...El kell fogadni, hogy vannak olyan emberek, akik, ha szeretik egymást és házasságot kötnek, nem lépnek félre. És kész. (Ráadásul még a nemi úton terjedő betegségeket is kevésbé kepják el :-))
Nailyen egyszerű.
uhh .. vettem a fáradságot , és elolvastam az összes hozzászólást .. de komolyan ! Ezuttal gratulálok mindenkinek .. mint számomra kiderűlt , mind1 hogy miről cikkezik a sajtó , a lényeg az inger , hogy a kedves olvasókat-észosztókat (amiből mindig is szép számmal van) szórabírja. Hát íme ..

De azért azt megjegyezném , hogy az összes okoska közül még mindig magasan a Tóta cikke tetszett a legjobban .. legyen bár felületes , vagy alpári , vagy olykor közönséges .. egyébként maga a hír is ilyen. Mit is lehetett volna róla írni ?! Leginkább semmit .. csak annyit talán hogy ... hmmm

M.Róbert
Bocs, ha már volt, de nem volt időm elolvasni a kommenteket.

Mi az hogy VÉGRE szexbotrány?
És a Mucuska ügy az mi vót?
Nem volt cifrább ezerrel annál, hogy valaki kufircol a titkárnőjével?
ez egy nevetséges ország. az a legfőbb gondunk h egy politikus félrekefélt? amúgy asszem akkor már nem is volt felesége.
Árpi, ez a téma tényleg nem jött be, még 10 órája sincs fent, és máris erősen lankad az érdeklődés :)
Ja, hogy a domináns kan Kovács László ügyeit már ne is említsem.
marvio: csak a Te kedvedért még egyszer

1) minket sem érdekel. Csak ha valaki olyan pártból jön, ahol magas az erkölcsi szint, akkor ne höbörögjön ha számon kérik rajta. Az SzDSz és most az MSzP nyiltan vállalja a buzikat, tehát nem néz ki hülyén, ha valakiről kiderül, hogy buzi. A fordított felállás viszont furán fest: az erkölcsi csőszök egy tagja félrekefél. Érted már?

2) nálatok meg mindenről ami nem tetszik, a liberalizmus. 1:1 :) Viccet félretéve, ne általánosíts! És igen köztünk vannak olyanok, akiknek elváltak a szülei és bálványimádásnak minősül az örök igen.

a) nem, csak nincsenek megőrülve tőle. Látták már az életet. Tiszteletem mindenkinek, aki élete egészében jól működik.

b) ez így nem igaz. Csak egyre sarkosabban fogalmaznak. Oka: hogy a keresztény ember néha nem látja be, hogy nem kell ráeröltetni a saját értékeit másokra. (vö.: házasság, abortusz, gyerek neme, stb.)

A végével egyet értek. Nem oldal függő.
Na aki erről a témárol posztot ír, hogy a szerencsétlenje félrekúrt és következtetéseket tud levonni keresztény nem-keresztény, ellenzék-kormány relációkben az is egy nagy fasz.

Épp az a vicc, hogy te is abból csinálsz ügyet, hogy valakinek éppen miféle szarság történt a magánéletében. Különben nem mondhatnád el, hogy te mint liberális nem gondolod, hogy Jakab azért hazug paraszt, mert tolja a titkárnőjét, hanem csak.
Franky4Fingers: neked is: az irónia szép.

Isten, haza, család mellett...
Tudna valaki idézni, hogy (az amúgy már nem első házasságában élő) Jakab mikor prédikált a házasság szentségéről? Mert ha nem, akkor (Tótásan mondva), pofa sutba.
Esetleg TWÁ tudna egy jópofa postot rittyenteni arról, milyen haladóak a kormánypárti politikusok, akik félrekúrnak?
Ezeknek (kormánypárti+ellenzéki politikusok) majd akkor legyen magánéletük, ha nem a mi pénzünkön veszik a pezsgőt és a kaviárt, amit nyalogatnak a mi pénzünkből fizetett titkárnőik hasáról a szolgálati audi hátsó ülésén.

Addig is közügynek számít ha finganak.
Ok, Tromb. De akkor tenni kellene valamit, hogy ne így legyen. Végtére is az ország "felelősen gondolkodó" népe választotta őket oda, ahol vannak. Legalábbis a képviselőket. Miért választunk olyanokat, akik a mi pénzünket elherdálják? Van ötleted, mivel lehetne jobbítani a helyzeten?
Isten, haza, család kérdéskörben nem értem miért meghatározó, hogy egy Jakab nevű éppen félrekúrt.

Ebben az esetben éppen csak arról írhatna Árpi, hogy ezért számára ez az ember nem hiteles. Viszont valami paradox módon pont ellenkezőleg számára nem ezért hazug... viszont a keresztény kurzus meg az ellenzék az bezzeg...

Ez a poszt egy baromság, egyszerű hőbörgés, ennyi erővel publikálhatna a nemzetben is.

bugris: Jakab I. nem prédikált keresztény életről, természetsen, hiszen szakpolitikus, aki traktorokról és fődekről prédikál. Pont ezért írom, hogy tökmindegy, félrelép-e.

Viszont a párt, amelynek tagja, sőt ökölbe szorított nagylábujja, az igen. És ennek azért van helyzetkomikum-értéke. De ezt el kell választani a szakterületétől; ahogy ő elképzeli a gazdák és a társadalom viszonyát, az nem azért faszság, mert ő "erkölcstelen" (mellesleg nem ismerjük ugye az előzményeket, körülményeket), hanem anélkül is.
Valaki itt emlegette Debreczeni feleségét.Ő volt az egyik legszebb csaj a gimiben. Nem meglepő,ha közel az ötvenhez,még mindig tetszik a fiúknak.Ennyit a védelmébe...
"szekerkaa · 2007.08.03. 08:56:57
Buszvárás közben ..."

:-DDD na igen. Ez elég korrekt lenne.

Amúgy meg, meg kell vizsgálni, hogy Jakab úr szakmaiságára milyen hatással van a félrekettyintgetés. Hatékonyabban, vagy netán gyengébben tudja-é képviselni a gazdák érdekeit, ha edzésben tartja a lőcsöt. Mint ahogy egy fürgefarkú autószerelő is lehet előrébb szakmailag, ha a kipufogón keresztül tud gyertyahézagot állítani a répájával.
Biztos,hogy volt kulcsa az asszonynak!
blog62

Ha lenne ötletem ki leene a megfelelő párt v. politikus, akkor arra szavaznék.

Amig ilyen a felhozatal politikusból, addig arra verjük a nyálunk, hogy ki kivel ketyint félre.
Szánalmas, belátom.
Nem kell írigykedni a Jakab Úrra!
Lehet, hogy nem is volt jó neki. :-)
Jó, maradjunk annyiban, hogy helyzekomikum értéke van, mert nem Jakab, (meg nem a hasonlókban korábban jeleskedő DFT) szabja meg pártja erkölcsi alapvetését. De még ha úgy lenne, akkor sem kellene a családi életének ismerete híján tollhegyre tűzni.
Megjegyzem, hasonló helyzetkomikum értéke volt, amikor az állítólag állandó terrorfenyegetésben élő kormány két tagja is összefeküdt egy (állítólagos?) kémnővel.
Nem tudom, ez mitől újdonság? Az már nincs meg, mikor a '90-es évek végén valahol észak-M.o.-on a kereszténydemokrata képviselő megtöcskölt valami bigét, az egészet videóra vette: "Ha jó leszel, kapsz egy biciklit" ? Közben a lánya az Angolkisasszonyoknál, a fia meg a papneveldében??
Aztán azzal védekezett, hogy rámontírozták a fejét a videóra :)

A bige vajon megkapta a biciklit?
Ki nem néztem vóna abból az emberből egy erekciót sem. Nemhogy egy akkora menetet, hogy az asszony közben felért Pestre vonattal....és mennyire komoly lehetett amit látott, hogy február óta most sikerült médiakészre feldolgoznia.

Emelem kalapom!
Na, ez pont az a téma, ami még az áramot se érte meg, amit a publikációra meg a tótaw cikkre meg a hozzászólásokra felhasználtunk... Abszolúte érdektelen a szereplő meg a téma is.
Akkor eszt most ideteszem, mindazonáltal:

Mióta a hülye Lajos kivonult a Kossuth térre és a zöldövezet módszeres szétpisálásával fejezte ki nemtetszését a regnáló kormány ellen, a Körülhugyosból a politika írmagja is kiköltözött. A forradalom bukása után a Lajos levágatta a varkocsait, nemzeti színű relikviáit elhelyezte a sifonér mélyén, egyszer áthúzott a színen, mint egy eltévedt daru, találgattuk, hogy vajon most illegalitásba vonult vagy csak szégyelli a pofáját, aztán a Lajos feledésbe merült. Még Nyalatós néni sem emlegeti, pedig ő még különböző hangolású sípokat és kereplőt rejteget a szatyra mélységes fenekén, de a tojásos projectben már nem vesz részt abból a pragmatikus megfontolásból kifolyólag, hogy azok a disznók azért annyit már nem érnek meg.
Nyalatós néni, mint politikus annyiban különbözik a hülye Lajostól, hogy lényegesen több sör-keserű megoldást tud időegység alatt magához venni, valamint rendszerint valami kistestű kutya társaságában jelenik meg a nyilvánosság előtt. Korábban egy palota pincs-szelindek keverék volt a kedvence, később egy kis bichon szerű jelenség, jelenleg valami kis yorkie a társa. Nyalatós néni nem sznob és nem rasszista, mert valamennyi kedvencét egyszerűen csak tacskónak hívja, ellenben piszkosul féltékeny, kutyusait idegen még csak véletlenül sem érintheti, a magamfajta kutyabarátokat (akik minden tilalom ellenére megpróbálkoznak az állatkák símogatásával) eredendő gyanakvással szemléli.
Nyalatós néni politikai véleményt utóljára az államtitkári outcoming alkalmából juttatott kifejezésre, miszerint már tuti, hogy Szodoma és Gonorrhea sorsára jutunk, hamár egy államtitkár is lehet buzi. A közönség a maga szokásos óvatosságával reagált a kinyilatkoztatásra én pedig kihasználva Nyalatós néni pillanatnyi figyelmetlen lelkesültségét, sunyi módon megsímogattam a yorkiet, majd vihogós malíciával közöltem a gazdival, hogy aktuális társa mégpedig szuka. A hallgatóság nyomban nyeríteni kezdett, meglett férfiak köpték egymást szemen muskotállyal, sörrel, keserűvel, Nyalatós néni pedig azóta nem fogadja a köszönésem.

Bocsánatot kérek a gazdától, ha akarod, tedd C vágányra!
Minden jobboldali polgartars:
Mi a tetves isten faszának magyarázzátok a bizonyítványt? Akár honnan nézed gáz. Gáz az, hogy valaki arról prédikál, hogy nem kúr fére, meg arról, hogy ő bizony nem hazudik, és akkor kiderül, hogy de igen hoppá. Az öszödi beszéd (a drága vesszőparipátok) azért nem ért lófaszt sem, mert semmi olyan nem hagzott el benne, ami nem lenne teljesen triviális. Ki lehet akadni a kurva ország kifejezésen, meg az elkúrtuk dolgon, de semmi köze ahhoz, hogy 1) te is így beszélsz otthon, meg a bizalmas munkatársaid körében 2) legalább van önkritikája... 3) és ez a legszomorúbb, hogy semmivel nem voltak hatékonyabbak, vagy kevésbbé hatékonyak abban a bizonyos másfél évben, mint bárki más. És akkor utána jön egy ilyen, és hirtelen mindenki toleráns. Ha mindenkihez ugy állnátok hozzá, mint saját kiválasztottjaitokhoz, soha az életben senki el nem vette volna a jobboldaltól a kormányzást itt. De a gusztustalan gyurcsányozós bezzegzős logikátlan kettősmércétekkel a társadalom elfogulatlanabb és tanultabb hányada max annyira méltat titeket, hogy a faszba elzavar.
Vegyétek észre, hogy gáz. Ismerjétek be. Mindenkit mérjetek ugyan úgy, és még egyszer nektek is eljöhet a kánaán. De addig nem, mert habzószájú barmokkal mozogtok egy nivón.
Kész.
Jah, amúgy meg a parasztozás nem gáz. Annak nem születik az ember, az döntés. Ez olyan, mint amikor azt mondjátok, hogy minden politikus fasszopó. Igen azok. Nem attól vagy rasszista, hogy valakit a saját döntése alapján megítélsz. Ennyi erővel börtönbe csukni egy gyilkost rasszizmus.
A kifacsart kibaszott hülyeségnek is legyen már határa.
KopaszMercis: szívemből szóltál. Én is undorodom a jobbantak kettős mércéjétől, ahogy most is mosdatják a szerecsent, a szadeszt pedofilpártozzák folyamatosan, holott az ő drága jó emberük ücsörög börtönben 12 éves kisfiúk leszopásáért, stb. Dehát úgy látszik, az ő kutyájuk kölykének szabad. Ocsmány, takonygerincű banda.
Kedves Kopasz Merci. Lófasz Jóska!

Azt értsétek már meg, hogy nem a hazugsággal van baj önmagában, hanem a következményeivel!
Hatalommegtartás érdekében hazudozva osztogatás, majd választás után irgalmatlan megszorítás. Méghozzá tízszer annyit szednek be, mint amennyit kiosztottak előtte.
Nem a kurva ország kifejezéssel van baj, azon csak maximum Dávid Ibolya akad ki csak.
Érted, vagy mondjam el még egyszer?
Kívánok nektek életfogytig tartó Gyurcsány-kabinetet!
Analfabéták!!
"az ő drága jó emberük ücsörög börtönben 12 éves kisfiúk leszopásáért"

Az legalább börtönben ül. De mivan azzal a szoci polgármesterrel (már nem emlékszem a településre), aki azért nem vonult börtönbe, mert papírja van róla, hogy nem bírja a bezártságot?
Nem érzitek ilyenkor hülyén magatokat?
Ne az utcán melegeket dobáló ökrök alapján ítéld meg a Fidesz-szavazókat, én se a fogatlan, hatelemis, pörköltszaftos alkesz házmester alapján ítéllek meg benneteket.
"és ez a legszomorúbb, hogy semmivel nem voltak hatékonyabbak, vagy kevésbbé hatékonyak abban a bizonyos másfél évben, mint bárki más."

Az ÁFA csökkentésre gondoltatok? Azt mondják az 240 milliárd volt (?)hiányban.

Öt éves adócsökkentés törvénybe iktatva.

A populizmusban nagyon hatékonyak, nyertek is.
Épp ezt magyaráztam.

Az, hogy arról, hogy Jakab megtöcskölte a titkárnőjét ti arra jutattatok, hogy gyurcsányorbán. Ez a szánalom.
Mert arról is csak az jut eszetekbe. De nem vagytok egyedül, mert Tóta is pont ebbe a hibába szaladt bele, mert ennek az esetnek a helyzetkomikuma nagyjából nulla.

"Méghozzá tízszer annyit szednek be, mint amennyit kiosztottak előtte."

Hazudsz.

"Kívánok nektek életfogytig tartó Gyurcsány-kabinetet!"

Köszönjük, viszont kívánjuk!

"Analfabéták!!"

Max. a kedves mamád.
Havazik 2007.08.03. 09:08:34 : vegre valaki, akinek igaza van. es jobban is irsz mint worluk.
mentha: remelem nem csak a spam linkedet torli worluk 5 percen belul, de az ip cimedet is orokre letiltjak a blogrol.
Hát ez a félrekefélés dolog azért tényleg gáz, bár mindenki gondolja csak át: Soha semmiben nem bukott el amit egyébként maga is elítél? Nem jó lenne becsületesen élni, de megy ez mindenkinek? Kedves balosok, jobbosok! A politika valóban erkölcsi kérdés, de emberek politizálnak, nagyokat bukva. Az egyik egyik egy orszának hazudik, a másik a feleségének, az egyik erkölcsről papol, a másik dübörgő Pannon pumáról regél. Nem érdekel igazán ki kivel mikor és hogyan, de az igen, hogy papolnak arról, hogy milyen nagy nyereséget vesznek fel a háziorvosok a vizitdíjból, miközben elvették a kártyapénzt. Papolnak arról, hogy kórházak nem szűnnek meg, csak összevonódnak, miközben az összevont intézmények nem láthatnak el annyi beteget sem, mint addig egy intézet. Papolnak a családokról, miközben kisgyerekes anyának lenni egyenlő a munkanélküliséggel. Papolnak diákhitelről, melynek kamatai az utóbbi időben kifizethetetlenek. Papolnak az öregekről, miközben nincsenek akik ápolják őket, mert a gyerekek 62 évesen is dolgoznak. Kínálnak szeretet, ápolás helyett: helyes kis Idősek otthonát, boldog öregség gyanánt más idegenekkel együtt meghalni. Kínálnak szabadságot a gyerekeknek, de meg lehet nézni mi megy egy ált. iskolában a tanárok félnek a gyereketől, jaj csak a szülő fel ne jelentsen! Amikor mindenki tudja ki lopta el a gyerek pénzét, tollát stb, nem lehet a gyerek táskáját kipakolni, mert személyiségi jogai vannak, a biztonsági őr meg túl drága! Az erkölcsi fedhetetlenség nevében le lehet cserélni öregecske feleségeket is! A régi már elhasználódott, de ez becsületesebb a félrelépéseknél, Tele a hócipőm! Szóval nem érdekel hogyan és miképp csalata meg, és közben erkölcsről papol, ha ezalatt a becsületes balosok egyszerűen letiporják a népet. Persze becsületesen...
buzimercis, meg lófaszfejű

na, szal akkó' melyikőtök az a pondró, amelyik kettős mércéről ugat?

olyan oldalon álltok, ti postásbaszta köcsögök, amelyik olyan szociálisan érzékeny, h adót csökkent azé', h osztán a választások után visszavonja. ez a skandalum, faszfejek. majd amikor a baloldalra fogtok szavazni, akkor tessék pofázni arról, hogy a másik oldal mit ugat és mit csinál.

ja. ha most a kopaszpuncis meg a lófaszfejű szarkupacok azt hiszik, h fideszes vagyok, akkor nagyot tévednek.
Jakab István: "Rosszul látod, anyukám, mi itten nem baszunk - különben is, ilyen szavakat már valláserkölcsi alapon sem használunk, nem illik -, csak hátulról diktálok a Macának, no meg a félpályás útlezárást gyakoroljuk, amúgy..."
Jakabné: "Te tróger, amíg én otthon példás gazdafeleség vagyok, te itt ezzel a büdös..."
Jakab István: "Ne, ne mondj ilyen szocialista dolgokat, a kolléganő egyébként a Gazdaszövetség fúvószenekarában második fagottos, és ugye, kevés az ideje a gyakorlásra, te is inkább az ukrán határon lennél..."
Jakabné: "Te kurafi, fagottos? Ez a ri..."
Jakab István: "Meg a Cidesz altesti munkástagozatának aktivistája, amúgy Mária-lány és szívgárdista."
Jakabné: "Na majd a Blikk..."
Jakab István: "Inkább a Szabad Föld Playboy-mutációjában, ha lehetne..."
Üdv.

Elolvastam egy pár hsz.-t az elejéről. Hát igen. félrekúrt egy jobber politikus.

De ennek ellenére szerintem a legjobb családban élni, minimum két gyerekkel. Szerintem a legboldogabb emberek az ilyenek.
naoszt, köszönöm.

Lófasz Úr!
Ennyire futotta, te szegény? Ez az igazi koherens baloldali érvrendszer! Anyádat, mi? Benne van minden, ami vagy!
Egy darab macskaszar.

Majd ha pedig megtanultál, olvass inkább Ortegát.
Megírt ő már benneteket nagyon régen!
"azt hiszik, h fideszes vagyok, akkor nagyot tévednek."

Leszarom, hogy fideszes vagy, vagy sem. Egy őrjöngő idegbeteg vagy, ráadásul tahó is, oldalad gyönyörű példánya. Ezek vagytok ti.
A tahóknak nem szól nekik nem kell reagálni.
Arany tündér bogaraim! Egy olyan országban beszélgettek igazságról és hazugságról, amelyikben '89 előtt mindenki "deklaráltan baloldali" volt, a mai jobboldaliak is, nézzétek meg az önéletrajzaikat - wikipédia: pl Csintalan Sándor - halálra fogjátok röhögni magatokat. Azt meg azért még a fiatalok sem várhatják el, hogy az egész nemzetet kivezessék a sivatagba - egyrészt mert sivatagunk sincs, reméljük nem is lesz - s egy levita akció után csak az ott felnőtt generáció légyen visszavezetve kicsi hazánkba. Mózes korában ez még megoldható volt, a mai életritmus már nem teszi lehetővé. Hozott anyagból dolgozik a mindennapjaink történelme. Azt, hogy egyesek szemen köpik szüleiket, Istenem, onnan jönnek, ez meg is látszik.
Ha valaki leanalfabétáz, nem fogom megsimogatni a buksi fejét. Amúgy meg bekaphatod.
kriszo 2007.08.03. 18:55:55

Hagyd ! Úgysem tudják miről beszélsz. Ezek csak a szart szeretik keverni, főleg hátulról.
Egyszerű a képlet : néhány jobbos félredug tehát mocsok az összes jobbos na meg a papok, meg aki magyar.
Undorító baszki ez a sok nyálverő itten.
Lófasz, máskor ne gyere ide részegen!
Szín józan vagyok, cica. Nem a mi szokásunk tabblettástól véreres szemekkel őrjöngeni, az a ti szép, jobbant hagyományotok.
Lófasz Hadnagy 2007.08.03. 19:06:50
Azért a te önéletrajzodat is megnézném, bár látatlanban egy ékoreai számüzetést megérdemelnél
Nagyon kicsi bogár vagy te ahhoz, hogy nekem, vagy bárki másnak megmondd, hol éljen. Tudom, visszasírod a régi szép XX. századot, amikor a hozzád hasonlók telepítgettek embereket ide-oda, de rossz hírem van: 2007-et írunk.

Na jobbantak, további kellemes őrjöngést, rátok untam.
Gyulabá
Hát igen. 89 előtt valóban az egész ország egységesen szoci volt! Szép nagy család, a legvidámabb barak. Összetartás 56 miatt, állami dotációk ingyenes oktatás stb... Csak azt nem értem az akkori Kisz Kb főtitkár, a mi kis mintaszocink mi a fészkes fenétől lett egycsapásra vad kapitalista, multiimádó mindent eladó és befektető milliárdos főtőkés? És ami számomra a legborzasztóbb miért bújik a mindent megtévesztő szocialista párt név mögé? Akkor is ennyien szavaznak rá, ha mondjuk úgy hívja a pártját hogy kapitalista párt? Ez ám az igazi politika! Ez ám az igazi trükk! Ez ám az igazi népbutító eljárás! Mint már írtam a becsület jegyében!!!!
Lófasz Hadnagy 2007.08.03. 19:13:19

"visszasírod a régi szép XX. századot, amikor a hozzád hasonlók telepítgettek embereket ide-oda, de rossz hírem van: 2007-et írunk."

Ha az (általatok összehazudozott) történelem könyvet néha nézegetnéd, rájöhetnél a telepítgetések fő kitalátorainak pol. meggyőződésére.
Ez nem jött össze kedves.
Na végre eljutottunk a kurvaanyázásig, már azt hittem végig az unalmas erkölcsösség lesz a éma.

A szegény traktor-generális az öszödi beszéd felháborító erkölcstelenségén, és saját pártja álszent képmutatásán elmélázva rápillantott az éppen aktuális szennylap címlapján outcomingoló Semjén Zsoltra. Tulajdonképpen saját leeső vérnyomásában botlott meg, az már csak a véletlen műve, hogy a farka saját titkárnőjébe akadt bele. Mit tehetett volna, a jobbos csődör imédzsnek eleget téve, tette a dolgát. Persze nem derült volna fény a kínos incidensre, ha az egyébként MSZP kötődésű Blikk (már megint a média egyensúly, ugye) által készített álkulcs segítségével nem toppan be az asszony.

Lapzárta után érkezett:
Mint utóbb kiderült, az egész ügy egy lejárató kampány része, melyet a Blikk (MSZP kötődés, ugye) titkos akció csoportja készített elő. A cikk leközlésének elsőbbsége, illetve a mezőgazdaságot sújtó kedvezőtlen időjárás következményei szerepeltek az indítékok között.
classic 2007.08.03. 19:16:58
Tök igaz amit írtál plussz a lelkükön szárad a jobboldal telerakása ügynökökkel ill volt elvtársakkal, csak hogy lehessen átmutogatásilag a nemzeti oldalt elhitelteleníteni.
Ez a legnagyobb mocskosság amit elkövettek !
Szerintem körbe lehetne járni a témát jobban.
Valaki azért isteníti a családot, mert rossz házasságban él. Szerintem ez lehetett a Jakabnál is és csak vígasztalgatta magát egy kis külön szexszel.
classic! Melyik KISZ fűrerről beszélsz, Orbán Viktorról, esetleg Dr Stumpf Istvánról, .....
Gyulabá
Ne ásd el a lehetőséget, hogy némelyeknek idővel megjön az eszük.
Persze némelyek meg tovább butulnak.
clinkers

Ezzel egyet értek.

Orbán, Mikola, Kövér.
Nélkülük lehetetlen lett volna elveszíteni a választásokat.
Feltehetőleg mind beépített ügynök, akik a Fidesz lejáratását tűzték ki célul.
Kedves Ede bátyám!

Akik 1949-50-ben beléptek az MDP-be és "megforgatták az egész világot" azok kiket is köptek szembe? Általában?
Lófasz Hadnagy 2007.08.03. 19:02:08

lófaszfej!

egyszer azt írod, hogy "leszarom, hogy fideszes vagy, vagy sem" utána meg, hogy "idegbeteg vagy, oldalad gyönyörű példánya".

hé pondró, el kéne dönteni, hogy most mi a kádár fasza van. érdekel-e, hogy milyen oldali vagyok,. vagy nem. ennyi eszed van, faszfej. mint az oldaladnak, benne csótány fegyenccel meg a kókadt jancsijával. mint egy lenyakazott csirkefarmnak.


ennyi ostoba balfaszt egyrakáson...
classic! Melyik KISZ fűrerről beszélsz, Orbán Viktorról, esetleg Dr Stumpf Istvánról, .....
Netán Varga Mihályról,Kövér Lászlóról...
travis 2007.08.03. 18:59:25

ezek a balfaszok a blikken túl még nem jutottak. egyszerűen nicns hozzá elég eszük. aszondod ortega... úristen, ennyire ne becsüld túl ezt a lófasz, meg a kopasz névre hallgató két szarházit.
Tromb 2007.08.03. 19:32:59

Magas labda volt, hát lecsaptad.
De ahol ezt a főszart keverték, ott e három hím csak mint kistakony lődörgött.
Másról beszéltem koma.
Elolvasgathatnátok ám W előző dolgozatát "Banánnépköztársaság" címen.Ha abból felfognátok valami minimált,nem hordanátok össze ennyi állatságot.Bár én remekül szórakozom.
Pont ez a baj a kistaknyokkal, jobb- vagy bal oldalon, de mindig a hatalom körül lődörögnek, idővel nagy taknyok lesznek, nekünk meg bedugul az orrunk, nem kapunk levegőt.
Van belőlük elég mindegyik pártban.
1./ Namostan az eredeti írás engem nem kavart föl annyira. Sőt fogalmazhatnék úgy is, semennyire se kavart föl. Egyáltalán semennyire. Majd ha Semjén s.f. fogja megtenni, amit Jakab megtett, majd akkor! Akkor aztán úgy föl fogok háborodni, de úgy! Mostan sajnos nem.

2./ T. naoszt!
Valahogy elfelejtettem, hogy melyik adócsökkentési intézkedését vonta vissza a kormány. Ha felidéznéd, igen megnyugodnék. Egyébként úgy hallottam, hogy a teljes adóterhelés a ciklus végére 37 %-ra csökken.

3./ Egyik T. Fórumtársunk azt találta mondani, hogy a ballib (nem egészen ezekkel a szavakkal mondta) médiafölény szerinte 99 %-ot tesz ki. Hát nincs igaza neki. Nagyon nincs, mert a magam véleménye szerint az arány legalább 99,7 %, ugyanis vannak olyan nyomdaipari termékek, amelyek néhány jellegzetességük okán nem sorolhatók a médiumok közé, azaz a mondott arányszám alakításában nem játszanak semmiféle szerepet. Példa:

„Gyurcsány ismét tévedett” (ez a cím).
„…Ezt követően furcsa állításokat fogalmaz meg a miniszterelnök: „Mi, akik ma együtt, vagy egymástól távol, de mégis közösen emlékezünk, tudjuk, hogy a vészkorszak nem fizikai, hanem verbális-szellemi erőszakkal kezdődött. Tudjuk például, hogy a roma holokauszt azzal vette kezdetét, hogy a cigányok számára megtiltották a legtöbbjük kenyérkeresetét jelentő muzsikálást.”
Kovács Tamás történész – miután átnézte a 1944-45-ben kiadott, a témához tartozó rendeletanyagot – közölte lapunkkal, hogy a muzsikálás rendeleti betiltásának nincs nyoma sehol. Kovács azt is megjegyezte, hogy tudomása szerint a „vészkorszak” közigazgatásának egészen más gondjai voltak. Többek között meg kellett szervezni a főváros védelmét, a visszavonulást és a kiürítést.
Ugyanakkor Kovács Tamás azt is megemlítette, hogy Németországban, a harmincas évek elején valóban volt egy olyan rendelet, amely megtiltotta a cigányoknak a jövedelemmel járó zenélést. A történész véleménye szerint ez keveredhetett valahogyan ide.
Mint ismeretes, a miniszterelnök már többször is tanúbizonyságát adta kultúrtörténeti, történelmi tájékozatlanságának…”

Hát sajnos ez nem „keveredett valahogyan ide”, hanem ez a lényeg, mert ha valaki azt hiszi, hogy a cigány holokauszt ötlete időpontilag 1944-1945.-ben, helyileg pedig Magyarországon pattant ki valakinek az okos kis fejéből, akkor az már nem a közönséges, avagy mezei, hanem a súlyozottan értékelendő ostobaság kategóriájába tartozik, és az olyan akármiket, amelyekben az ilyen erőltetés megjelenhet, sehogyse tudom „újság” névvel illetni. Nagy hát a ballib médiafölény. Tenni kéne valamit ellene.
Kedves Edebá!

Arrola KISZ vezérről, aki a III/III-mal együttműködve felszámolta a Dialogus csoportot.
ja, ez tenyleg eleg semmi
nem erdekel ki kivel dug
Kovacs Laci is inkabb irritalt mint erdekelt
marhogy' egy olyan pasinak meg szeretojre is van az nem semmi
mindenki azt dug meg akit akar es tud
Szarok rá kinek a szoknyája alá nyúlkál egy politikus, viszont rühellem, hogy könyékig vájkál az én zsebemben, mint Jakab barátunk is. Ő ezt ráadásul 75-ös IQ-val tudja megcsinálni, ami tényleg teljesítmény.
Ne félj! 2007.08.03. 19:52:44

Nem tudom, hogy kire gondolsz de ha még élek akkor, én fogom kiásni aztán szétcsákányozni a koponyáját :-)
"mindenki azt dug meg akit akar es tud"
Azért ha az én csajomat dugja meg ez a Jakab,morcosabb lennék egy icipicit.
morpho 2007.08.03. 20:00:15

Normális körökben a csaj a nő szinonímája, tehát neked nincs félnivalód.
Köllene a francnak a te "csajod". Bheee
vakapad

Néhányan, köztük sok „ballib”, (mint például én is) pont arra vár, hogy legyen rendes jobboldali média.Tehát, tényleg tenni kéne valamit, persze a rinyáláson kívül is. Valóban kívánatos lenne a média egyensúly, ami nem azt jelenti, hogy karakterre, szótagra, snittre azonos jobbos és ballibes média megjelenésre van szükség. Amennyiben igény van a jobbos médiára, akkor tessék csinálni!
Ha van piaca, akkor életképes.
Amúgy erről már néhány hozzászólással előbb írtam, szóval nem ismételném meg.
"Köllene a francnak a te "csajod"."
clinkers
Bárcsak igazad lenne!
vakapad

rémlik az 5 éves adócsökkentési program 2005 szeptemberéből?

www.miniszterelnok.hu/gss/alpha?do=2&pg=11&st=1&m9_doc=471

vö.:

szoljon.hu/index.php?apps=cikk&cikk=44259&rovat=6

"nem akarhat elnök úr igaztalan vádakkal nyerni, mer az igaztalan országhoz vezet" vs "hazudtunk 4 évig" és "nem csináltunk semmit az elmúllt másfél két évben"

üdvözlégy igaztalan országban. gyurcsányi adócsaló fegyencet a börtönbe.
naoszt.Neked is az előző "Banánköztársaság c.Tóta W. dolgozat értelmezését javaslom.Elképesztő tévúton jársz
"Banánnépköztársaság",bocs,ekúrtam.
"Ha van piaca, akkor életképes."

Ha van "exra" fizető hirdető akkor.
Egyébként a balos médiabuli is becsukhatna a rákba !
Majd ha lesz egálban nemzeti érzelmű gyáros, bankár stb hirdető, lehet versenyezni, addíg milyen életképességről beszélsz ?
Csak az olvasó forintjaiból becsukhatnátok.
Gyulabá!
Hát pont erről beszélek! Adva van egy nézet, adva van egy politikai út. Ebben az országban pont az a borzasztó, hogy a jobboldal és a baloldal távolról sem azt képviseli, amit a nevük takar. Ergo: Az hogy pl. Csintalan Sándor úgymond átigazolt a jobbosok közé, nem azt jelenti hogy a nézetei változtak meg, hanem hogy azt az eszmét most éppen a jobboldal képviseli, amiben ő hisz. Az hogy egyes vezetők maradtak a szicialista pártban, nem azt jelenti, hogy ők aztán marhára elvhűek, hanem azt, hogy ravaszok. A régi eszmei névhez, köpönyeget forgattak, ami már rég nem szocialista elv. Ők forgattak köpönyeget, más úton járnak más dolgokat tesznek sőt rendelnek el, mint amit a pártjuk neve jelent. Szóval ki is itt az átálló?
1./ Ha jól emlékszem, az volt a mondat, hogy: "h adót csökkent azé', h osztán a választások után visszavonja." Várom a visszavont adó megnevezését.

2./ Az se ártana, ha megtudnám, Orbán melyik vádja volt igaz.

3./ Gyurcsányt, amíg az őszödi beszéd meg nem jelent, senki sem vádolta hazugsággal, a nyáron már noha mindenki mindent tudott. Vajh mi lehet ennek az oka? Ha csak az nem hogy mindenki más hiteltelen, egyedül Gyurcsánynak hiszik el, amit mond.
morpho
ha ez a pali le tudja nyulni a csajodat akkor meg is erdemled
ekem az egeszben az a gaz, hogy a feleseg meg nyilvanossagra is hozza, hogy apu mast dug helyette
a tobbi m...
hogy kereszteny vagy nem
meg a kisgizdaknal az ISten aza csalad
ugyanmar a papok is paraznalkodna
mindenki embe
aze' jo lenne egy foto arrol a tikarnorol, megneznem
a Jakabot mar' lattam
T. Ne félj!!

javaslom a index.hu/politika/belfold/es3500/
oldal elolvasását. Különösen az tetszett, hogy:
"Ungváry szerint Gyurcsány tevékenysége nagyrészt abban merült ki az ügyben, hogy a Dialógus plakátjait levette a faliújságról. Nevesítve csak egyszer fordul elő az ügy dossziéjában, INDIREKT (hehe) módon lehet arra következtetni, hogy ő is érintett. Az is igaz viszont, írja Ungváry, hogy a Jerszi elhárítótiszthez kerülő bizonyítékok, plakátok, egyike sem közvetlenül Gyurcsánytól származott."

Meg az is, hogy:
"Ungváry Krisztián szerint itt érhető tetten a BM és a KISZ, valamint az egyetemi „hivatalos kapcsolatok” szoros együttműködése. Az intézkedési terv szerint „beszélgetést folytatunk az intézményben lévő hivatalos és társadalmi kapcsolatainkkal, felkérjük őket arra, hogy a felhívásokkal kapcsolatban ellenpropagandát fejtsenek ki”.
Azaz most a FIDESZ mikor a parlamentben meg a sajtótájékoztatókon ellenpropagandát fejt ki a kormány ellen akkor pártállami besúgó módszerekkel dolgozik? (á la Ungváry Krisztián).
"Csintalan Sándor úgymond átigazolt a jobbosok közé, nem azt jelenti hogy a nézetei változtak meg, hanem hogy azt az eszmét most éppen a jobboldal képviseli, amiben ő hisz"
classic,te ezt tényleg beszoptad??A Sanyi azért ment át,mert most ott kap lóvét,mert ebből él.Pénzből!!! Minden ember pénzből él,az összes politikus dettó.Eszméből nem lehet kiflit venni!!!

hagyma,jogos,de én nem a Jakabra gondoltam.
clinkers

Nézd meg az Élet és Irodalom archívumát, pár hete Ungváry Krisztián közlését. Pécsett a Főiskolán Gy.F. és Petrétei úr elvtársak és persze többek szerepét tárgyalja Dialogus ügyben. (www.es.hu) Gy. F. a többiekhez képest nem is szerepelt annyira rosszul. (Ungváry korrekt történész)
vakapad
Én nem hiszek senkinek nem érdekel ki mit mond, egyedül az érdekel, mit tesz. Dumálni mindenki tud, de egy ország életét sorsát megítélését csak kevesen tudják jól irányítani. Úgy látom, eddig ez nem nagyon sikerült, az utóbbi időben különösen nem. Nem véletlen, hogy a fiatalok nagy része határokon kívül vállal munkát. Hát még ha küldik is! A fiam munkát keres /értelmiségi/ Egyetlen álláshirdetésre 300!! ember jelentkezett. Ez a jövőnk. Van véletlenül esztergályos ismerősöm is. Ő nincs is mire jelentkezzen. Ami van az feketén, minimálbér, plusz zsebből.Ismerős?? Ez a mi országunk jövője, meg a 300 ft-s kenyér!
tudjatok nekem az volt a legfelhaboritobb es legnevetsegesebb amikor azt mondta, hogy: "lehet, hogy a kepviseletre ramegy az eletem, de akkor is ujra csinalnam"

Tehat nem azt mondta oszinten, hogz "igen megcsaltam a felesegem, beleszerettem egy masik nobe, volt mar ilyen, lesz is meg", hanem megprobalja magat aldozatnak beallitani. No menjen a bus ...-ba!! Nzilvanvaloan a gazdak erdekeben kellett a titkarnojevel is lefekudnie! Aljas, gyava bekepzelt, senki.
classic,

nincs esztergalyos allas? Melyik varosban?

morpho
Igazad van, eszméből nem lehet kiflit venni! Pont ezt élik át sokan velem együtt!3 gyerekem van, és vagy eladósítom őket, vagy ha taníttatom, nem is veszek kiflit, az biztos!
az persze meg sem lep, amikor Szijjarto ur kozolte, nincs mit mondania Jakab kepviselotarsa maganeletere.

Viszont emlekszem amikor Repassy (igen szimpatikus fiu) mutogatott GyF-nek a parlamentben, miszerint ez a harmadik hazassaga. Akkor mintha Szijjarto nem mondta volna, hogy "nono Robi, nekunk ehhez nincs kozunk!" Egyenlo mercek?
totya87
Bizony bizony ha valaki 56 éves, annak nincs. Te még biztosan nem vagy annyi.
classic,

melyik varosban? Mi veszunk fel 56 eveseket is, van meg nekik 6 munkasevuk, nagyon lojalisak lesznek.

totya87
Igaz a megcsalás csúf ronda elítélendő, de nem egyértelműen jobbos bűn. Ha jól emlékszem van egy Kovács nevű képviselő az EU-ban, hát ő aztán balos létére csupa csupa erkölcs.
de ha nem is vesznek fel 56 eveseket, ne nzomjuk mar ezt a kormanyra (van mas amit jogosan lehet, ezt szerintem nem).

Ez a munkaadok girnyosaga. De Bp-en a cegek keresik a szakmunkasokat, Gyorben munkaero hiany van, ...
classic
Akkor meg pláne nem a Csintalan Sanyával,meg az ő eszméivel kéne példálózni.A Sanya ugyanis két eszme között beül az A6-os audijába,oszt jónapot és szarik rád,míg neked napi megélhetési gondjaid vannak.Egyébként lehet,hogy most megdöbbensz,de a Viktor nevű vezénylő tábornok dettó szarik rád.
OFF

index.hu/politika/kulfold/bicsk0803/

Nos, ha ez igaz, akkor most először értek egyet egy szélsőjobboldalival. :(

ON

Bocs az Offért, de nagyon nem érdekel az öregedő "politikusok" nemi élete. :/
classic,

hol kevertem bele a jobboldalt? En csak azt kertem szamon, hogy egyenlo mercevel merjunk?

A jobboldalnal annyival nagyobb (mint Arpi is megjegyezte), hogy allandoan a csald szentsegerol papol. Kovacs nem papolt, csak felre...
T. classic!

Magam úgy gondolom, hogy az emberek fejében rengeteg minden kavarog. Nehezen tudják megemészteni, főleg azok, akikhez nem került azonos arányban az a 30 %-os reálbér növekedés, ami az ország GDP növekedését messze meghaladva jutott ÁTLAGBAN az emberekhez. Sajnos a kormány nem foglalkozik minden egyedi eseménnyel külön-külön (akkor a háromnegyed országnak az államigazgatásban kellene dolgoznia), hanem a makrogazdasági mutatókat nézi.

Az is nagy baj, hogy mikor szabaddá váltak az egyetemek, és mindenki azt tanulhatott, amit akart (INGYEN), a fiatalság nem azt nézte, hogy a végzettsége mire lesz jó, hanem hogy mivel szeretne foglalkozni, és öt vidám évet töltött el az egyetemen. Addig O.K. is az élet. Aztán jön a baj. És mivel sajnos minden mindennel összefügg, az, hogy jórészt elvesztettük a versenyképességünket, annak is köszönhető, hogy ma egy (igaz, vidéki) villamosmérnöki karra 78 ponttal be lehet jutni.

Az esztergályos végzettségű ismerősről nem tudom, hol él, de hogy a szakmunkásokat és a műszaki végzettségűeket iszonyúan keresik, az biztos.

A gabonatermesztők egyébként az EU-tól nagyon nagy támogatásokat kapnak, hogy rossz termés esetén se legyen drága a kenyér. Ha mégis az lesz, akkor ott valami nagyon nagy, szemléletbeli baj van. Az idei búzatermés egyébként gyenge közepes, és nem az étkezési búzával, hanem a takarmánybúzával lesz gond, ami inkább a húsféléket érinti, mint a kenyeret. Egyébként az árba a kormánynak nincs beleszólása. Az a Kádár korszakban volt. Most támogatás formájában költheti ugyan erre az adófizetők pénzét (1,5 millióan vagyunk tényleges adófizetők), de nem tartanám helyesnek. A szegényeket kell támogatni, nem az árukat, mert utóbbi esetben aki a legtöbb kenyeret eszi, az kapja a legtöbb támogatást az én pénzemből (a fene vigye el!).
vakapad

"Azaz most a FIDESZ mikor a parlamentben meg a sajtótájékoztatókon ellenpropagandát fejt ki a kormány ellen akkor pártállami besúgó módszerekkel dolgozik? (á la Ungváry Krisztián)."

Szavaid szerint a FIDESZ mögött ott áll ma is III/III, és így agitál a kormány ellen?
És a FIDESZ van hatalmon, vagy mi a csuda párhuzamot vonsz??? Már ne haharagudj, de kifejtenéd ezt? Csekély értelmü vagyok...
morpho
Oké, igaz szarik rám mindenki. Kérdem én akkor mi a megoldás? Én nem akarok vagyont, sem Audit, sem kacsalábon forgó palotát. Csak normélis átlagbért, csak normális életet, csak normális öregséget, és azt hogy az én anyám ne robbanjon le mielőtt nyugdíjba megyek, mert sem ápolni, sem csodás úszómedencés otthonba adni nem akarom. Egyet tudok. Holott tanult ember vagyok, és a gyermekeim is /legalább is a nagyobbak/ a rámtukmált törvényeket betartva nem tudok csak szűken megélni. Csalni pedig NEM FOGOK. Biztosan bennem van a hiba, mai szóval élve lúzernek is lehetne nevezni. Akkor mi is az erkölcs? Kiskapuk az állam és a hazám ellen, de több lóvé, vagy egy kis félrekettyintés?
vakapad

Ha van módod olvasd el az És-ben az egész tanulmányt, mert a dolog úgy korrekt és ne elégedj meg egy kivonattal. www.es.hu
classic
Magyarországon az emberek 99,9%-a kb ezt akarja,a maradék meg politikus.Teljesen mindegy,hogy az illetőt Orcsánynak,vagy Gyúrbánnak hívják.Nem szabad bedőlni nekik,mert ők is csak a gyerekeiket akarják eltartani,nem téged nem engem,mégcsak nem is vakapadot.A pénz beszél,mi meg ugatunk és rajtunk röhög az egész osztály.
még mindig a médiagyensúlyról:)

Az az igazság, hogy a befektető a profitot nézi, nem az ideológiai hátteret. Ez a hirdetőre is igaz.
Ha én teszem azt fogkrémet árulok, abban az újságban fogok hirdetni, amelyiket a célcsoport olvassa, mégpedig nagy számban. A legtöbb termék jobb és bal oldalon is eladható, jó példa erre a Nagy Magyarország matricás francia autó (több mint vicces ilyeneket látni).
Közvetve az olvasó tartja el az újságot, mert miatta mennek oda a hirdetők Amúgy százezres példányszámnál közvetlenül az olvasó is eltarthatja, hirdetés nélkül is működik a dolog. Szóval kár lenne feladni. Persze a kezdéshez kell nem kevés tőke, de van elég jobbos befektető is ezért sem kell aggódni.

A probléma inkább az, hogy ha levonjuk a közvetlen párt irányítású lapokat (egyéb médiumokat), akkor is úgy tűnik, hogy balra billen a mérleg. Igazából a baloldalinak titulált lapok többsége független, egyszerűen arról van szó, hogy az újságírók, média szakemberek, szerkesztők, főszerkesztők között több a balos v. liberális érzületű ember. Maga az újságírás is igényel némi szabadságvágyat illetve függetlenségre való hajlamot, ebben pedig a liberálisok erősebbek.
Persze lehet azzal jönni, hogy mert sok köztük a zsidó meg hasonlók. Tapasztalatból mondom, valóban rengeteg zsidó származású szakember van a médiában (én elsősorban a nyomtatott médiáról tudok nyilatkozni), sokszor apjuk, nagyapjuk is ott dolgozott, éppen ezért kellő tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek, egyszerűen jól csinálják, bármennyire is fáj ez némelyeknek. Ráadásul a balosnak, libsinek titulált médián belül jobban figyelnek az egyensúlyra, nem csak az ellenzéket v. a jobbos közéleti személyiségeket bírálják, kapnak eleget a másik oldal címeres ökrei is. Ez például a Magyar Nemzetről kevéssé mondható el.

Minden irónia és cinikusság nélkül mondom, itt lenne az ideje egy (v. több) színvonalas jobboldali, esetleg konzervatív értékeket képviselő médiumnak. Rengeteg jobbos v. konzervatív ember van, akik mind potenciális olvasók/nézők/hallgatók. A baj az, hogy a legtöbb általam ismert jobbos médiumból árad a hülyeség és a szélsőséges faszságokat fröcsögő embereknek túl sok teret engednek, ráadásul a szakmaiság is hagy némi kívánni valót maga után. Ezekre pont annyira nem vevő a jobboldali polgárok jelentős része, mint ahogy én sem vagyok vevő Bolgár Györgyre v. Moldova faszságaira.
vakapad
Értem amit mondtál, és el is gondolkodom rajta. Az a nehéz kérdés, hogyan állapítod meg, ki a szegény. Ha van egy átlag alatti jövedelmem, de hozzá gazdag szüleim, akik támogatni tudnak, ez nem utolérhető. Vannak sokan akik egyedülálló anyaként felvesznek minden létező kedvezményt, miközben távolról sem egyedülállók, csak még az élettársi viszony sincs realizáva. Mi van a akik minimálbérre vagy mostanság kicsit többre, hogy ne legyen feltűnő vannak bejelntve, de röhögnek a markukba, mert annyi lóvét visznek haza, miközben ellopják az állam pénzét azzal hogy nem fizetnek adót, hogy azt sem tartják számon mi mennyibe kerül? Nem lehet megállapítani, mert ez az ország arra van beállva, hogy lopjon csaljon hazudjon, és ha ezzel feltör az élre megdícséri a család: Milyen jó parti ez a fiú/lány! Ez aztán élelmes, Így kell ezt csinálni! Szégyenkezem.
Mint ahogyan a nóta mondja az asszony ingatag, a férfi meg nádlik, mert egyik sincsen fából és tegye a szívére az egyik kezét, aki Gyuribácsi tökéletes probléma megoldási képességét, a „blokkolnám”-at nem alkalmazza naponta akár sokszor is. Mert hát az életünk fonalát ugye nem lehet naponta mással összekötni, max. egy légyittottig.
Az erkölcsi normákat nem most fogják feljavítani és returbózni a kőtáblára gravírozottakat. De ha már a politikus a nép felkent képviselője, vagymi, legyen benne annyi tisztesség, hogy a félrelépés/botrányos viselkedés után, lelép. Nekem ez nem tetszett a Clintonba, hogy végigjárta még a spermaszembesítést is, ahelyett, hogy azt mondta volna, Mónika ingyen szopott, nem is rosszul (vagy rosszul), de a kutyámat, a nejemet és a családomat szeretem, hibáztam és ilyen botrányos helyzetben, nem tudok a sok százmilliós USA mintaértékű első embere lenni. Isten óvja Amerikát és az orális szexet, lemondok!
Ennek a magyar ipsének meg lehetett volna annyi lélekjelenléte, hogy politikus módjára, magyarosan kivágja magát. Pl. úgy, hogy azt mondja
- Drágám, nem csallak meg, tudtam, hogy jössz, ő csak a felszopó!
vagy - Szívecském, van egy jó hírem, mégsem romlott ez a viagra!
vakapad
(1,5 millióan vagyunk tényleges adófizetők),

Ne vezessük félre egymást, SZJA-t fizetnek csupán ennyien. ÁFA-át, Jövedéki Adót, stb. mindenki fizet és számtalan más adót, valamint helyiadókat is fizeti a többség. És ezek teszik ki az adóbevételek kb: 80%-át.
Ne félj!
Ezek után javaslom, hogy töröljük el a SZJA-t, mert ilyen alapon, ha ez megmarad a zsebemben, többet vásárolok, többet Jövedéki Adót stb fizetek, betérül az ára, és én jobban élek mint eddig./Ezúttal valóban:)/ Azt gondolom, ez valahol sántít!
színpadikus
Ne ítélkezz ennyire mások felett! Nem tudom ismered e a Bibliát, de Jézus mondta: Az vesse rá először a követ, aki maga nem bűnös. Mindenki elódalgott, pedig a nő házasságtörő asszony volt. A helyzetet el lehet ítélni, de az embert nem. Aki áll, vigyázzon el ne essék! Alkalom szüli a tolvajt, no meg egy kis kísértés!
„Nem tudom ismered e a Bibliát”
Csak a Parasztbibliát szokok olvasni, meg néha moziba járni és ott láttam még régen, hogy a Legényanyába a Józsit bizony megkövezték, pedig a körzeti orvos kúrt állandóan más nőket.
vakapapád
Néhány adat, talán számodra is érdekes lehet, főként a versenyképeség csökkenéséről, reálbér nevekedéséről.

Budapest Analyses
2007. augusztus 3. péntek


English
Location: / Hu / Elemzések Archívum


Ország:
Magyarország
Tárgy:

Az 1998-2002 közötti Orbán-kormány és a 2002-2006 közötti szocialista-szabaddemokrata koalíciós kormány költségvetési és gazdaságpolitikájának összehasonlító adatai
Összefoglalás:

Az utóbbi napok magyarországi eseményeinek kapcsán számos európai sajtóorgánumban látott napvilágot az a vélemény, hogy a jelenlegi szocialista-szabaddemokrata koalíció és az előző Fidesz-kormány gazdaságpolitikája egyforma, eredményét tekintve nincs közöttük lényeges különbség. Ez azonban nem felel meg a valóságnak.
Elemzés:

A fenti vélekedést a mostani szocialista és az 1998-2002 közötti Fidesz-kormány működését jellemző fontos gazdasági és költségvetési adatok összevetésével ítélhetjük meg:

1. A költségvetés GDP-hez mért adóssága 1998-ban és 1999-ben 61%, 2000-ben 55%, 2001-ben 52%, 2002-ben 55%, 2003-ban 57%, 2004-ben 58%, 2005-ben 58%, 2006-ban pedig várhatóan 61%. Ez tehát a Fidesz-kormány idején jelentősen csökkent és a második, harmadik és negyedik évében sokkal alacsonyabb volt, mint előtte, a Horn-kormány, vagy utána, a szocialista-szabademokrata koalíció alatt. Az 1998-99-es évek adósságrátájának alakulására hatással voltak az előző szocialista kormány megszorító intézkedései (a 'Bokros-csomag') és az energiaszektor privatizációjának bevételei is.

2. A GDP növekedésének átlaga 1998 és 2002 között 4,6% volt, 2002 és 2006 között 4,2%

3. Az államháztartás GDP-arányos hiánya 1999-ben 5,5%, 2000-ben 3,0%, 2001-ben 3,5% volt, ami megközelítette a maastrichti kritériumot. Ez a szocialisták kormányra jutásának évében, 2002-ben 8,4%-ra nőtt, és 2005-ig 6% körül maradt, 2006-ra pedig akár kétszámjegyűre is emelkedhet.

4. Magyarország hosszú távú devizaadósságát 1996-tól 1999 végéig a JCR, a S&P, a Fitch 'BBB'-re minősítette, a Moody's 'Baa'-ra. 2000 végére ez valamennyi hitelminősítőnél az 'A'-s régióba került, 2002 végére pedig tovább javult. 2006 elején ez a minősítés a Moody's-nál A1, a JCR-nél A, a Fitch-nél és az S&P-nél BBB+-ra romlott.

5. Az infláció az 1998-as 14,2%-ról a Fidesz kormány alatt 5,2%-ra csökkent, majd a szocialista kormány alatt 2005-ig tovább mérséklődött a 2005-ös 3,5%-ra. 2006 végére az előrejelzések 5 és 6% közötti értéket mutatnak.

6. Az euró bevezetésének céldátuma 2001-ben, az Orbán-kormány harmadik esztendejében 2006-2007 volt, ma ezt az elemzők 2011 és 2014 közé teszik.

7. A munkanélküliségi ráta az Orbán kormány idején az 1998-as 8,4%-ról 2002-re 5,8%-ra csökkent, a szocialista-szabaddemokrata kormány negyedik évére, 2006-ra 7,6%-ig emelkedett.

8. A reálbér-növekedés 1999-ben és 2000-ben 1,5%, 2001-ben 6,4%, 2002-ben 13,2% volt. (Az 1999-2002-es évek, tehát az Orbán-kormány időszakának átlaga: 5,5%.). A 2002-es választási évben mindkét oldal komoly ígérgetésbe kezdett, ezért ezt az évet mindkét kormány átlagába beszámítjuk, bár az elkövetkező időszakot meghatározó 50%-os (!) közalkalmazotti béremelést 2002 szeptemberében a szocialista-szabaddemokrata kormány hajtotta végre. Az MSZP-SZDSZ kormány idején tehát az értékek: 2002: 13,2%, 2003: 9,2%, 2004: -1%, 2005: 6,3% és 2006: 5,5% (átlag: 6,6%).

Látható tehát, hogy az Orbán-kormány erőteljesen javított a költségvetés és az egész gazdaság helyzetén, csökkentette a költségvetés GDP-arányos adósságát, a költségvetés hiányát és az inflációt, továbbá mind a megelőző, mind az őt követő időszaknál nagyobb GDP-növekedést és alacsonyabb munkanélküliséget produkált. Tette ezt egyebek között annak árán, hogy kisebb reálbér-növekedést valósított meg, mint az őt követő szocialista-szabaddemokrata kormány. Mindennek köszönhetően az ország adósságának minősítése az Orbán-kormány időszakában lényegesen jobb volt, mint akár az előző, akár a rákövetkező szocialista-szabaddemokrata kormányok idején.
Következtetés:

Az 1998 és 2002 közötti Orbán-kormány eredményeinek összevetése az őt megelőző és az őt követő szocialista kormányokéval cáfolja azt a vélekedést, hogy a szocialista-szabaddemokrata koalíció és a Fidesz-kormány gazdaságpolitikája egyforma, eredményét tekintve nincs közöttük lényeges különbség. Az összevetés arra is utal, hogy Magyarország gazdasági fejlődésében létezhet egy vész-forgatókönyvek, komoly megszorítások és tüntetések nélküli, szerves út is.
naoszt 2007.08.03. 20:10:54
Szerintem te Orbán Viktort szeretnéd miniszterelnöknek látni, jól gondolom?
classic

Csak arra hívom fel a figyelmedet, hogy ez ez a 1,5 millió adófizető igy önmagában egy oltári nagy demagógia. És ez bizony sántít...
Ne félj!:

A 2007-es Ktv. szerint igazad vagyon:

ÁFA: 1971200 MFt (29.55%)
SZJA: 1238325 MFt (18.56%)
Jövedéki adó: 743000 (11.14%)
Társasági adó: 504000 MFt (7.55%)
Különadó: 150000 MFt (2.24%)
EVA: 168200 MFt (2.51%)

A százalékokat a központi költségvetés összes tervezett bevételéhez (6669545 MFt) viszonyítva számoltam, de hasonló az arány, ha csak a fő bevételekhez viszonyítunk (XLII fejezet, 5383371 MFt).
Ne félj! 2007.08.03. 21:51:51

Ne félj azoktól amiket leírtál, nem te kampóztad, de azért elképesztő. Méghogy Gyurcsány hazudik? ugyanmár.
Talán mágsem kellene kommunista erkökcsöt számonkérni klimaxos férfiakon.
F.D. Rooseweltnek hány barátmője volt? És J.F. Kennedynek? A fögazda is hülye, kampány idején normális Vezér nem ugrál. Ha nem tetszik, hogy permanens kampány van, ki kell szállni a vezérségből.

Vagy olyan népszerűnek kell lenni, mint F.D.R. volt, vagy J.F.K. .
Vagy olyan politikai légkör kelletik.
Sokaknak:
A főgazda nemi élete hogy jön bele a költségvetésbe? Eva, Áfa...
Tanítónéni kérem, nekem mindenről ez jut eszembe!
Igazi szenzációnak bizonyult a gazdavezér becsajozása...Még a toleráns és megértő kékek is bevörösödve raboltak rá a cuccra.
Istenem,Jakab Gazda is csak emberből van.Kicsit be is szólt a vót asszonynak,de legalább nem verte el szegényt,mint azt annak idején Demszky "liberális főváros" Gábor tette.(volt is bírósági ítélet,de ezzel ugye nem illik foglalkozni).De én meg most ezzel.Mer ocsmányabb.
De lagaz új asszonyka jó hatással volt Demszky Mesterre...Szögre akaszthatta alternatív dohos zakóját,rohadó fogsorát lehúzhatták vmelyik fogklinika klotyóján.Az új protkóval meg sehogyan sem sikerül jól mosolyogni.
Tehát a közelmúlt mérlege (amire én emléxem)
Deutsch becsajozott,Rogán szintén,Kóka ugyanez (itt is beleférne egy kis fogflex),Jakab Gazda-ugye,és hát Fődemszky,-igaz ő sutyiban,nem firtatta az éles,liberális-pártnyelv.Pedig az az asszonyverés+takargatás+csúsztatás+élesnylvűsködés jól modellezi ezt az egész álságos kirekesztősdis libereás kamu társaságot.Sleppjével együtt.
El Curos 2007.08.03. 22:14:18:

Persze, mindenki becsajozik meg félrekúr, ez viszi előre a világot, nem a háború. Csak közben nem jól veszi ki magát a népnemzeti erkölcsösség ugatása.
Ja'Ferkónak is volt már vagy három partyja...Na ezekbe a sztorikba is érdemes lenne belenézni...Szégény első feleség vacog a konvektor mellet,hivogatja a volt anyóst,kilincseljen már a Fletónál... A második meg Szemlőhegyen ólálkodik,hátha meglátja Fecó.Hátha ad neki egy 500Forintos utalványt,vagy Feri nyom egy helikoptert a földön..A volt asszonyka pedig ha ügyesen sáfárkodik,jó pénzért eladhatja a felvételt.Kapósak mostanában a táncos jelenetek...

Ja és volt az a Mucuska...az sem derült ki,hogy pontosan ki szúrugatta,miközben kinyögték a miniszteri összeröffenés eseményeit.
Csaj nem bizta a véletlenre,két faszit is bevállalt.Igazi kém...kettő elbeszálés számtani közepét vette.De hová tűnt Mucuska??
El Curos 2007.08.03. 22:14:18

Légy szíves, pletykáld el, miért verte meg Demszky a nejét?
Nekem senki nem mond semmit!
Kedves TWÁ, végre egy érdekes poszt. :)))
Kikérem magamnak, hogy "...be kellett csöngessen..."

1. "...be kellett csöngetnie..."

vagy

2. "...be kellett, hogy csöngessen..."

Ha nem szolgál semmit a nyelvehelyességi hiba, akkor neked tilos elkövetned, Árpád.

Bosszúból iszom még egy fröccsöt.
Figyeld meg!
Hogy csámcsognak! (Már aki nem a költségvetéssel szeretkezik - pardon - 4 szabványflekken ingyér).
bandibatyatok 2007.08.03. 22:34:41

Igazad van, de az igekötők fölösleges használata súlíys stílushiba.

"Csöngetnie kellett" elég ebben a szövegéörnyezetben - így tanultam 8. gimiben.
Szvsz Jakab Gazda ezzel a sztorival nem lépett előre.Ez biztos.
De sokak nagyon jól kijöttek az ilyen sztorikból.
Mindenféle show megkeresi őket,Nap Tv-ben baráti alákérdezések,mosdatások...

Jakab Gazda sok borsot b@szott néhány bajusz alá.Volt aki el is bukta a bajszát.Most jön a reváns,nyilván kihozzák belőle a maxot.
Worluk:
-azért azt nem lehet vitatni (még ha nem is tetszik zetorok hada),hogy minden megmozdulás után kiderült valami disznóság. Pl.mikor Pesten főzték a gulyást,közben kiborult a visszatartott pénzek bilije.

öreganyátok:
Nem tudni miért járt el Gabi bácsi keze,de az ügyben elmarasztaló bírósági ítélet született.
Nem ma történt,de most eszembe jutott az egykori hír ("apróbetűs súlyozással" anno)
Ha jól emlékszem a megvert asszonyka Révai József unokája volt. De, hogy miért haragudott meg rá ennyire a mi Gáborunk azt nem tudom.

Nem volt kész időben a vacsora. Biztos ez lehetett az ok. Én csak ezért szoktam verni az asszonyt. De nem csalom.
Clinton ott rontotta el, hogy egy jó fiúként viselkedett. Gondolom, ott rinyált a lábánál a Mónika, hogy "Jaj Bili nem szeretem az ízét, meg én nem szoktam lenyelni......", erre ez a jólélek kikapta, oszt rá a ruhára. Ha ehelyett, elkapja a fülét, és jó lenyomja a szerszámot a torkába (esetleg még az orrát is befogja), az anyag lemegy Mónika gyomrába, és nem lett volna perdöntő bizonyíték.
Komolyra fordítva a szót. Clintonra az első elnőki napja óta vadásztak. Külön alapítványokat hoztak létre a Clinton erkölcsi romlottságát bizonyítani próbáló kampány finanszírozására.
Clintonnak volt egy nagy bűne. Nem abból a "tízezres" felső körből származott, amelyből az amerikai elnököket megválasszák. Egy sehonnan jött ember.
...Swarzenegger sem véletlenül nősült be a Kennedy klánba.
"Megkapták. George W. Bush aztán felrakta a szivart a fél világnak."

LOL :)) :taps:
El Curos 2007.08.03. 22:27:35

Igaz. De nem is pofáznak nemzethalálról. Észreveszed-e vajon, hogy nem a félretúrás a kérdés, hanem a félrepofázás? Nem hiszem, mert direkt szándékod nem észrevenni.
Hát, Árpi, ez az írás nagyon gyengére sikeredett.

Először is:

Ha kijön a férj lihegve majdnem meztelen, bent meg fexik a titkárnő majdnem meztelen, az nem rajtakapás?

Ha az asszonyt így találnád otthon, mire gondolnál?

Amit meg már leírtak: nem Monica volt a botrány, hanem a hazugság.
morpho 2007.08.03. 20:14:10
naoszt.Neked is az előző "Banánköztársaság c.Tóta W. dolgozat értelmezését javaslom.Elképesztő tévúton jársz

morpho, miért is? olvastam. én túl liberális vagyok machiavellihez, a lényeg pedig machiavellivel ellentétben nem az, hogy nyomj le minél több mindent a nép torkán, hanem hogy a népért kormányozz. lehet, h idealista, de leszarom, ebből nem engedek. a népképviseletben nincsenek, kompromisszumok.

farkas 2007.08.03. 21:56:02

éppen ezt ugattam már nem egy commentemben, hogy NEM! nekem egy nemzeti liberális kormány kell, amihez orbánnak nincs semmi köze. kósa lajosnak van, őt látnám legszívesebben a miniszterelnöki székben.

(egyébként akkor sem hőbörögnék, ha pl. eszmehű szocdem kormány lenne, mondjuk a maszop társadalompolitikai tagozatából bárkivel az élen.)
T. Ne félj!! (21:51:51)

Rendkívül tudom becsülni azt a szívósságot, ahogy küzdesz. A számsoraid igazak, de azért a helyzet ennél kicsit bonyolultabb. Leírtam már itt is többször, de ha már újra belekeveredtünk:

1./ Az Orbán kormány rendkívül jó örökséget, egy pozitív imázsú országot vett át az előző kormánytól. A befektetők szerettek idejönni, tudták, hogy érdemes, abból nem lesz baj. Jöttek is. Vidéken például képzetlen emberekkel (akik nem tudtak volna az AUDI-nál elhelyezkedni, meg nem is laktak ott, és volt/van belőlük bőven) sok varroda, cipőgyár meg bútorgyár működött. Nagy volt a megörökölt lendület, amihez az Orbán kormánynak semmi köze.
2./ Az Orbán kormány közgazdasági taktikája rendkívül egyszerű volt, azt mondták Matolcsy vezérletével, hogy a gonosz kapitalisták fizessenek, ne a derék emberek, meg aztán 4 %-os éves fejlődéssel úgyse érjük el a Nyugatot, azt is fel kell pörgetni legalább 7-8 %-ra.
3./ Fenti okból többször és jócskán megemelték a minimálbért. Az a kormányzatnak egy fillérjébe se kerül, sőt az adóbevétel növekszik, az IMF tapsol és bravózik, az emberek is kapják a pénzt, csak a gonosz kapitalista gyártulajdonosok szívnak (de meg is érdemlik a piszkosok!).
4./ Haj, fel is pörgött a belső fogyasztás! (a pénz árut keres, az meg volt az embereknél). A belső fogyasztás is növeli a GDP-t, a GDP nőtt tehát, csökkent az adósság, mert több volt az adóbevétel, kiadás meg semmi, dörzsölgették is a kezüket, akik ezt kitalálták. Így kell ezt csinálni, pajtikám! Azért még az építőipar felfuttatását is megkezdték egy hihetetlenül nagylelkű hitelkonstrukcióval. Elindult a lakásépítés, mint a sicc.
5./ Sajnos a nemzetgazdaságban is úgy szokott az lenni, minden lépésnek következményei vannak. A belső fogyasztás növekedése növelte az importot és csökkentette az exportot, ami egy ilyen nyílt gazdaságú országnál életveszélyes. Erősen nyílt az olló az export és az import között.
6./ Az olcsó munkaerőt foglalkoztató gyártulajdonosok elkezdtek számolni. Ilyen magas minimálbérrel már nem érte meg nekik, ezért elkezdték előkészíteni a kivonulást. A kivonulás döntő része az előkészítés hosszabb ideje miatt (új ország keresése, gyártelep összecsomagolása, stb.) már a Medgyessy kormány idejére esett, így a FIDESZ hetente tarthatott két sajtótájékoztatót, hogy a tőke menekül az országból a gonosz komcsik miatt. Ma már a képzetleneket foglalkoztató ipar totálisan tönkre van vágva, ezeket a munkájukvesztett embertömeget mi, adófizetők tartjuk el.
7./ A lakásépítési hitelkonstrukciót is a Medgyessy kormány szívta meg, a folyamatos és meredeken növő kiadás ezzel kapcsolatban 2002. őszére vált a büdzsé szempontjából kezelhetetlenné, vissza is kellett csinálni, volt is nagy kiabálás a FIDESZ részéről, hogy a gonosz komcsik a szegény emberek lakáshoz jutását ellehetetlenítik (a hitelt az ország lakosságának 5 %-a vette igénybe, ebből 3 %-nak már volt lakása, azaz az adófizetők pénzén nyerészkedési célból építkezett). A forint zuhant, Járai meg emelte a kamatot, ahogy csak bírta (az automatikusan növeli az államadósságot). Mellesleg kevesen okoztak annyi kárt az országnak, mint Járai az erős forintjával (ez is egy hosszú történet).
8./ A megemelt minimálbérek miatt a pedagógus, orvos, nővér pályák kezdtek kiürülni, a pályaelhagyás tömegessé vált, ezer cikk jelent meg hetente az orvosi fizetések szörnyen alacsony voltáról, ezen kellett Medgyessynek segíteni. Szidják is miatta eleget.

Bizony így van ez.

vakapad 2007.08.04. 09:37:08

"Bizony így van ez."

Figyusz ! A fidesz kormánynak nem azon kellett savanyognia, hogy azért szar minden mert az előd így meg úgy.Fejlődött az ország, csökkent a népteher, csökkent az áll.adósság, a munk.nélküliség, ellenben nött a gdp. Mi kell még?
Ti kormányoztók, sajnálatos módon minden elquródott, a többi csak szöveg haver.
A nép nem statisztikákat,százalékokat, meg tendenciákat és semnem 1000 trükköt kajál, hanem kenyeret. A többi baszottúl a menedzsment hókuszpókusza. És ha nincs több kenyér huzzon a francba.
farkas:

Én nem hiszem,hogy ezen a nemzethalálosdin kéne rugózni.Ezen inkább vigyorogni kéne.
De ha már félrepofázás.
Miközben harcolok a női egyenjogúságért (mint full liberális),-asszonyt ruházok.
Miközben harcolok a kirekesztés ellen,-lecigányozok-lerománozok) egy miniszterelnök-jelöltet.(és nem tiltakozok,mert ez a sározás hoz majd néhány százalékot.Hozott is 2002ben.)Ebben az egész SZDSZ sáros volt.Kollektíve.
Csak két példa,hogy liberálisan is lehetfélrepofázni.
Egyébként meg mindenki tud félrepofázni.Csak az a gond,hogy az elpunnyadó,bulváron hízó társadalom még a legeslegeslegotrombább félrepofázást sem veszi észre.....

Lófő 2007.08.03. 08:55:00
Azért mennek itt szarul a dolgok mert ez a rossz Jakab össze-vissza kúrja a titkárnőjét.Pfúj

HAHAAAAA ! ezyowot !
Ede bácssi 2007.08.03. 18:45:55
Jakab István: "Rosszul látod, anyukám, mi itten nem baszunk - különben is, ilyen szavakat már valláserkölcsi alapon sem használunk, nem illik -, csak hátulról diktálok a Macának, no meg a félpályás útlezárást gyakoroljuk, amúgy..."
Jakabné: "Te tróger, amíg én otthon példás gazdafeleség vagyok, te itt ezzel a büdös..."
Jakab István: "Ne, ne mondj ilyen szocialista dolgokat, a kolléganő egyébként a Gazdaszövetség fúvószenekarában második fagottos, és ugye, kevés az ideje a gyakorlásra, te is inkább az ukrán határon lennél..."
Jakabné: "Te kurafi, fagottos? Ez a ri..."
Jakab István: "Meg a Cidesz altesti munkástagozatának aktivistája, amúgy Mária-lány és szívgárdista."
Jakabné: "Na majd a Blikk..."
Jakab István: "Inkább a Szabad Föld Playboy-mutációjában, ha lehetne..."

Hahaaa essekuty komment,
Bravo edebá
Azert csak osszejott neked a vegere, hiszen faszan alazod benne a jobboldalt es a katolicizmust.
Hogy csámcsog a kicsurgón a sok impotens repedtvégbelű csíra, amiért egy elvált hapsi nővel mert szexelni!
Biztos az a baj, hogy konzervatív. Bezzeg, ha Kovács Pistikét rántotta volna két fülénél fogva magára, az már tiszteletre méltó lenne.
Házasság és karrier ügyben meg a klasszikus:
Ferenc és Klára együtt autóznak, Pesten, kettesben, kihasználva a nyarat. Ferenc vezet. Egy benzinkúthoz közeledve Klára elkezd izegni-mozogni, valamit néz, majd megszólal:
- Ferenc, drágám, álljunk már légyszíves meg ennél a kútnál!
- De miért, tele a tank?
- Valakit láttam, szeretnék vele beszélni.
Ferenc leparkol, Klára odaszalad a kutashoz, puszi-puszi, pár szó, retikülből kis fényképalbum elő, pár kép bemutatva, névjegykártyacsere, újból puszi-puszi, majd visszafut a kocsihoz.
- Ki volt ez drágám?
- Ó, Ferenc, tudod ő volt az a srác, akivel előtted jártam, már a múltkor is megismertem, de nem voltam benne biztos. Tudod ő az, aki már majdnem elvett feleségül, csak akkor jöttél te...
- És ha akkor hozzámész feleségül, most benzinkutasné lennél?
- Nem, drágám, akkor most ő lenne a miniszterelnök!


Egyébként lehet, hogy másik Jakab István volt? href.hu/x/38of
Mielőt bárki is kétségbe vonná,következő szavaim előre megfontoltak és szándékosak.

Nagyon sajnálatos,hogy egy mai magyar vitaoldalon ez a nívó.Azért ezzel a szinttel a Fiam ált.isk.-jában nem lehet bejutni a 3.osztályba.Congratulation!!
Bocsi, nem olvastam végig az összes hozzászólást, ezért lehet, hogy olyan gondolatot írok le, amit már más leírt. Van ez a Jakab nevű képviselő, aki csalja a feleségét, ráadásul jobboldali, szóval ez részészéről képmutatás.

OK. Megértettem.

De ácsi, egyáltalán Jakab meg van keresztelve? Honnan vettétek? -Tudjátok? Nem kéne itt a keresztény eszmék megsértésére hivatkozni, hogy képmutató a képviselő, mikor még lehet, hogy életében nem járt templomban! Meg aztán ő a földműveseket képviseli, nem az egyházat, meg a konzervatívokat. Nem értem milyen magasztos eszmék képviseletét rójátok fel neki, hogy képmutatónak tartjátok.
Meg aztán mi van, ha EGY (1) képviselő félre kúr? Nem kéne általánosítani! Nem minden SZDSZ-s képviselő csal áfát, csak azért, mert Kóka nem fizeti meg az étteremben. Nem minden Fideszes képviselő képmutató mert ez az egy szem az. Igen Jakab képviselőnk álnok volt. De nem minden konzervatív olyan, mint ő! Vagy minden liberális buzi?
Ne általánosítsunk, gyerekek!
Magellán 2007.08.04. 16:49:47

"Vagy minden liberális buzi?"

Nem ! Van köztük biszex is.
... hogy az aszexuálisokról ne is beszéljünk...
Én nem értem mi a baj. Ha a sápadt istenhez motyog, az a baj, de ha lecseréli ÖREGECSKEDŐ feleségét, akkor meg az a probléma.

Na tessék: fejlődőképes, még ebben a korban is (58 év) kalandozik a harmincas pipivel.

Most kezdi kispolgári attitűdjét levetkezni, alsónadrággal együtt. Hát nem egészségesebb dolog egy fiatal tyúknak udvarolni, mint egy lúzer názáretinek? Aki rég halott, ráadásul férfi.

Tóta W. cikkét annyival egészítenem ki: be is baszna, ha a jobboldalon mindenki keresztény lenne. A szekuláris középjobbnak is akadnak hívei, s az Új Jobboldal is létezik (Alain de Benost irányzata, nem az MDF-féle jelszópolitika). Tehát a jobboldalon nem mindenki alapból vallásos, amint Tóta W. sugallja.

Visszatérve Jakabhoz: rövidesen üdvözölhetjük a Dionüszosz Baráti Kör KÖZÖS ÜLÉSÉN majd!

Magellán

A kutyát nem érdekli,ha egy képviselő félrekúr.A gond nem itt van,hanem ott,hogy Jakab képviselő történetesen tagja egy érdekközösségnek,ami politikai pártnak álcázza magát,(de ez most mindegy).Úgy hívják őket,hogy Fidesz-MPSZ.Namost ez a társaság,erőteljes keresztény kötődésröl,család überallesről,meg szingli hordákról regél.Lehet,hogy Jakab képviselő nem keresztény és nem ért egyet az egésszel,de akkor ki kell lépni az érdekközösségből.Ha egy állatvédőt vadászaton látnak,az még akkor is gáz,ha nincs puska a kezében.(Ráadásul Jakab képviselőnek volt,egy marokfegyver legalábbis)
vakapapad
"
Rendkívül tudom becsülni azt a szívósságot," Én is becsülöm benned.

Kettönk között az a különbség, hogy én adatokat másoltam ide, Te pedig egy magyarázatot arról adsz elő,(közgazdász vagy?) hogy a fehér miért fekete. De az általad leírtakkal van tele a baloldali sajtó, ezt olvasom hat éve.
Szöveg.... mint 89 előtt, nem több.

A napokban az interneten barangolva unalmamban megnyitottam a Miniszterelnök Úr bloját (blog.amoba.hu), és ott jobboldalt van egy olyan rovat, hogy Értékmegőrző. Itt olyan személyiségek, események, irányzatok olvashatóak, akik baloldalhoz köthetőek illetve a „baloldali értékek” (?) hordozói. Hogy csak néhányat említsek: Che Guevara, A német diáklázadás (1968), Ságvári Endre. Na ez azért elég érdekes.
A ’68-as német diáklázadás tehát megőrzendő érték Gyurcsány Ferenc szerint. Ez azért elég érdekes, hiszen többek közt az ő retorikájának hála ma nagyon sok embernek az elmúlt őszi események résztvevői gonosz, csőcselék, erőszakos fasiszták. Tehát az utcai erőszak csak a baloldalnak megengedett.
Egy kis idézet a Gyurcsány blogon lévő cikkből:

„A diákok tüntettek a vietnami háború és a kapitalista „újragyarmatosítás” ellen. Felléptek az új neonáci párttal (NPD) szemben, miközben harcoltak az állam vezetésében riasztóan nagy számban megmaradt egykori náci párttagok eltávolításáért. A diákokat különösen felháborította a tekintélyelvű társadalom szócsöveként számon tartott Springer lapkiadó vállalat egyeduralmi pozíciója.”


Alakítsuk át egy kicsit a szöveget:

„A fiatalok tüntettek az iraki háború és a kommunista újragyarmatosítás ellen. Felléptek az volt kommunista párttal (MSZP) szemben, miközben harcoltak az állam vezetésen riasztóan nagy számban megmaradt egykori kommunista párttagok eltávolításáért. A diákokat különösen felháborította a szocialista társadalom szócsöveként számon tartott Népszava illetve Népszabadság illetve a balliberális média lényegében egyeduralmi pozíciója.”

Na így már nem olyan oké a szöveg? Pedig csak pár szót írtam át. Tehát a nácik ellen szabad tüntetni, a kommunisták ellen nem. Ha egy jobboldali csoport teszi lényegében ugyanazt, mint '68-ban a hippik/balosok/kommunisták, az csőcselék ugye. Utóbbi meg egy megőrzendő érték. Ezt kérem úgy hívják, hogy kettős mérce.

Haladjunk tovább.

Mit ír a Gyurcsány-blog Ságvári Endréről?

„Ságvári Endre az antifasiszta ellenállás hőse. Kommunista hite miatt számtalan támadás érte halálát követően, többen egyszerűen gyilkosként aposztrofálták. Nincs okunk, nincs jogunk elvitatni Ságvári hősiességét, mint ahogy nem kérdőjelezzük egyetlen történelmi nagyságunk tetteit sem, az általuk vallott eszmék okán. Ságvári a szabadságért, a fasizmus elleni harcban vesztette életét. A baloldal, az egyetemes emberi értékek védelmében.”

Nahát. Egy kommunista huligán hős. Mi lenne ha ez így hangozna?

„Szálasi Ferenc az antikommunista ellenállás hőse. Hungarista hite miatt számtalan támadás érte halálát követően, többen egyszerűen gyilkosként aposztrofálták. Nincs okunk, nincs jogunk elvitatni Ságvári hősiességét, mint ahogy nem kérdőjelezzük egyetlen történelmi nagyságunk tetteit sem, az általuk vallott eszmék okán. Szálasi a szbadságért, a kommunizmus elleni harcban vesztette életét. A jobboldal, az egyetemes konzervatív értékek védelmében.”

Természetesen én nem gondolkodom így róla, de ha valaki ilyen komolyan leírna, az megnézhetné magát.
árpádsáv,többen írták, h a sztori februárban vót, továbbá jakab válás után rakta meg a csajt. ha ez így van, mi a faszról beszélünk? egyébként sok jó komment született.
vakapád, clinkers, ne féjj, elkezdtük, h ki mikor és mit qrt el? má uncsi. tuggyuk, h mindenki elkúrta. a fityesz pl a mulasztásos elkúrás véccségét követte el, mert nem kezdte meg az ellátó rendszerek reformjait (de ezt mongyuk horn gyufa és megyó sem tette meg)
- ööö... meg tudom magyarázni Her Flick!
- Igen Helga?!
- ööö... nem mégsem... nem tudom megmagyarázni Her Flick!
egy jó nagy dzsoját mindenkinek !
Van-e azzal valami probléma, hogy gyermekünk ovó nénije, vagy tanító nénije fusiba lovat szop? A magánügye-e? A munkájára ki-e hat?

Lollerkid

"nincs jogunk elvitatni Ságvári hősiességét"
helyett,:
"nincs jogunk elvitatni Szálasi hősiességét"
kellett volna írjad, nem? : )


Az összes házas ballib fidesz-bérenc,isn't it? :-)))
"gloire 2007.08.05. 03:31:14

Lollerkid

"nincs jogunk elvitatni Ságvári hősiességét"
helyett,:
"nincs jogunk elvitatni Szálasi hősiességét"
kellett volna írjad, nem? : )

查"

Igazad van, hiba történt a rendszerben.

Egyébként mi a véleményed?

Egyetértesz Gyurcsánnyal, hogy csak jobboldaliként bűn barikádokat meg kukákat gyujtogatni?
T. vaffanculo! 22:04:01

Csak (felfrissítendő az emlékezetet) megjegyezném, hogy Horn Gyufa és Megyó műve a nyugdíjreform.

És akkor az untatásnak itt részemről vége, mert tisztában vagyok vele, hogy Jakab félrekúrásának szembeállítása pártjának nyilatkozataival agyilag sokkal egyszerűbben követhető, mint a makrogazdaság. Előbbi viszont engem semennyire sem érdekel.
"Lollerkid"-természetes ez a viselkedés a Szélső-Balkánon,-mint annyi minden- nálunk a demokráciának is egy speciális fajtája honosodott meg:azaz a pillanatnyi hatalom birtokló/bitorló mindig mindent jobban tud.Miért lenne pont ez a pont kivétel?

Valamiért élénk röhögési inger és okádhatnék tör rám,mikor az MSZP vigyorgó múmiája kiáll és kioktatja a jónépet a demokráciára.Aztán jó lenne ha elmesélné miként is került abba a lakásba ahol él,meg mi a fenét keresett az Anyukája abban a lerobbant ápolási intézetben.Biztos megromlott a látása és félt,hogy felugrik a gázszámla.Hál'Isten Katus mama még jól lát,és nem terheli kislakásban szenvedő fiacskáját azzal,hogy költözzenek össze.Mert elhallgatva azért Katus mama kicsikét másképp gondolkodik mint Piri néni.Kár,hogy a kölyköt nem sikerült rendes emberré nevelnie.Azért beszél ennyi badarságot.

Ugyanez a reflex dolgozik bennem amikor az MSZP volt fenegyereke okít arra,miként is kell értelmezni a világot,meg a becsületet.A görény regél az illatról.Azért ez a Sanyi gyerek sem piskóta.

Mondjuk ki-ki a szakterületén lévőket jobban meg tudja ítélni,nekem eddig -szigorúan szakmailag-két politikus volt hiteles a FIDESZ-ből:Varga és Mikola.Bár találnék kettőt a másik oldalon,mert így keserves jövő vár ránk.
Na befejezem a szó-diarét.Áldott hétvégét.
Lollerkid 2007.08.04. 21:42:35

„A fiatalok tüntettek az iraki háború és a kommunista újragyarmatosítás ellen.

MUHAHA. Most akkor az iraki háború ellen is tüntettek? Csak azért, mert nem sokukból néztem volna ki, hogy egy térképen meg tudta volna mutatni, hol is van Irak.
Ez a próbálkozás nagyon erőltetett volt. :/
The Nightwatchman (ex MM&I)

"Csak azért, mert nem sokukból néztem volna ki, hogy egy térképen meg tudta volna mutatni, hol is van Irak."

Köszönd a "liberális" oktatásnak ill kialakított értéknélküli világotoknak.
(dolgozz, fogassz, dögölj meg)
Ez a tudatlanság szintén a ti szégyenetek, mert mire is kell az emberanyag ? Úgye semmiképp nem a gondolkodásra, az összefüggések megismerésére, a térkép olvasásra ? Mert akkor hamarosan rátok burítaná a parlamentet, fehér házat, brüsszelt (lehet folytatni)

Akkor, ha jól értem:
Van egy faszi, aki megdug egy nőt. Mindketten egyedülállóak.
Az egyik politikus, a másik noname.
Mindez vezető hír egy újságban.

Hát mi a picsa folyik itt? Ki nem szarja le mások magánéletét? Különben is, a politika mindig is a hazugságra és a megtévesztére épült, mit kell ezen ennyire pörögni?

Egyes hozzászólásokra (az elején nagyjából) meg annyit, hogy ha valaki félrekúr, az az ő magánügye, de azért büszkének nem kell lennie rá. Kúrjanak félre minél többen, terjedjenek szépen a halálos nemi betegségek, talán előbb kihalnak az efféle népek. Gyakorlatilag egy hűtlen ugyanazt a hazugságot és csalás követi el, mint bármelyik politikus. De végül is ez nem tartozik ide.

Jó kis írás a maga szintjén, csak éppen nem biztos, hogy ennek a szintnek kellene a mértékadónak lennie.
clinkers 2007.08.05. 11:50:42
The Nightwatchman (ex MM&I)

"Köszönd a "liberális" oktatásnak ill kialakított értéknélküli világotoknak.(dolgozz, fogassz, dögölj meg)
Ez a tudatlanság szintén a ti szégyenetek"


1. A magam nevében beszélek, te faszfej, nincs "TI" meg "VILÁGOTOK". Felejtsd el a többes szám második személyt ha velem akarsz társalogni. Comprende?

2. A tudatlanság elsősorban az egyén bűne. Csak a hozzád hasonló lusta planktonagyú tahók próbálnak mindenért mást hibáztatni. (liberális oktatás, LOL)

3. Hozzászólásaid túl színvonaltalanok (nem csak ez, úgy en bloc az összes eddigi amit olvastam), a jövőben nem tárgyalok veled. Szevasz.
-Az vesse Pistire az első követ aki még nem kefélt félre. Nekem eszem ágában sincs keresni még egy kavicsot sem. Ja, meg nem is vagyok politikus.
The Nightwatchman (ex MM&I)

Ne üldözd el clinkerst,én rajta röhögök a legjobban ezen a fórumon.Ne basszál már ki velem!

Loller

Megnéztem én is (mondjuk égette is a kezem az egér),
Ott van még megőrzendő értéknek pl.:

Dózsa György!
(a parasztfelkelés vezér - gazdavezér?)

A punk!
Talán szeptemberre gondol, amikor
100 punk és 100 skinhead egységfrontban tolta az
üveget a Blahán az "ÁVH-ra"?

Nem fűznék hozzá semmit.

The Nightwatchman (ex MM&I)

"A magam nevében beszélek, te faszfej"
Persze, persze te kis harcinicki.

morpho
Én is nagy élvezettel olvasom korrekt, lényegretörő, elfogulatlan és nem mellékesen "ütős" poénokkal teletűzdelt hozzászólásaidat. :-)

morpho 2007.08.05. 16:18:01

"Ne üldözd el clinkerst,én rajta röhögök a legjobban ezen a fórumon.Ne basszál már ki velem!"

Áh, eszemben sincs "elüldözni". Nem vagyok én moderátor. ;)

Csak annyit mondtam, hogy a jövőben nem tekintem arra érdemesnek, hogy szóba álljak vele. A hülyeségein ettől függetlenül néha én is jókat röhögök. :D

Lehet, hogy egy új molaris született a személyében. Mindenesetre jó tanítványa az öreg bohócnak...
The Nightwatchman (ex MM&I)

"Csak annyit mondtam, hogy a jövőben nem tekintem arra érdemesnek, hogy szóba álljak vele."

Leszarom, aztán ott a pont

The Nightwatchman (ex MM&I)

Ok,itt maradt,minden rendben.
Most menjen az ő országába, aki házasságon kívül nemi életet él, vagy ne menjen az ő országába? Vagy pont az ő országa jöjjön el?
Vagy az menjen az ő országos kurva anyjába aki magán-nemhírt egy párt lejáratásáért hónapokkal (más esetekben évekkel) közösségi hírként közöl?
Nem kétélű fegyver ez?
Aki ránk hány a budiban, azt dobjuk meg fossal?
Jakab fia is lopott a boltból? Orbán is téliszalámi-számlával vitt a táborba olasz felvágottat? Gyurcsány csak akkor kúrta meg mindhárom feleségét, amikor már elvette? Tegyük mérlegre, hogy ki mennyit lopott, mennyi adót csalt, kinek mennyi ügye évült el? Hogy is van a házukért elüldözött, kisemmizett zsidókkal?
Árpi,

azon gondolkoztam el, hogy amiket írtál, hogy apafigura, házasság fontossága stb. rögtön két dolog jutott eszembe, az első az volt, hogy de pedig ez fontos, mert nem a te fiadnak kell példát mutatni, hanem a proli fiának, aki sokkal-sokkal kevesebb felelősségérzettel és megfontoltsággal csinálja a dolgait. Titeket, az értelmiségi középosztályt békén lehet hagyni, tudjátok kezelni a magatok dolgait, de van egy tömeg, akiket nem lehet. Ugyanez vonatkozik egy csomó mindenre, amit korábban írtál. Pl. nemzeti érzés. Az értelmiségi középosztályt békén lehet hagyni, tudnak civilizáltan viselkedni függetlenül a személyes identitásérzésüktől. Van viszont odakint, a panelekben egy csomó ember, akit talán ez az utolsó dolog, ami visszatart a teljes elvadulástól. Attól még, hogy valami neked nem jön be, mert az intelligenciádat és ízlésedet sérti, még lehet hatékony prolikontrolláló koncepció - csak azt kell megérteni, hogy nem rád vonatkozik. Akik meg rád vonatkoztatják, és ezért anyáznak téged, azok hülyék, nem értik a koncepció lényegét.

A másik dolog viszont az, és ebben van igazad, hogy nem POLITIKUS feladata ezekkel a dolgokkal foglalkozni, hanem a konzervatív értelmiségé. Meg egyházaké meg satöbbi. Ezzel egyetértek, hogy nekik működtetniük kell - hahó, stop! NEM az országot, hanem az államot, nem ugyanaz! - bár azt fenntartva, hogy teljes értéksemlegesség sem létezik. De mértéktartás létezéik. És azzal egyetértek, hogy súlyos szereptévesztések és túlzások vannak.

Vajon mi lehet az oka, hogy a politikus érzi feladatának tahó módon kimondani azokat a dolgokat, amiket kulturált és kellően megmagyarázott módon a konzervatív értelmiségnek kellene?

Talán az, hogy _nincs_ konzervatív értelmiség, vagy alig van?
Egyébként az országműködtetés csúnya freudi elszólás volt, Árpi :-) Rólad azért azt hittem, hogy vagy annyira libertariánus, hogy nem az ország, hanem csak az állam menedzsereinek tekinted a politikusokat.
Szerintem a problema Mo-n az, hogy nincs peldamutatas. A politikus dolga a peldamutatas. Amig ok lopnak, addig lop a nep is. Felredugas, erkolcsi tartas detto. Amugy meg lesz*rom, ki kit tocskol. Nincs tisztesseg ebben az orszagban.
Shenpen:

Ez igy olyan jol hangzik, a kerdes csak, hogy hol huzodik a proli, es az ertelmisegi kozotti hatar. Raadasul, hogy ez mennyire nem mukodik azt mi sem mutatja jobban, mint az irodalom, ha csak kicsit is szetnezunk ezekben a korokben, mar egyaltalan nem annyira tetszetos, barmelyik oldalrol is nezzuk.
Napi kapcsolodo hiranyag ;) :
index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/lzfas0807/
Miert nem csinalhat mindenki azt amit akar mondanam en, de jon a replika, hogy a liberalisok tonkre teszik az orszagot. Ja, de hol van akkor az a civil reteg aki nem csak megmondani akar, hanem esetleg peldat mutatni is ?
Tetra:
"Az hogy valaki félrekúr, annak semmi köze a munkájához. Mi a bánat köze van az autószerelésnek az erkölcshöz??? "

Kicsit keson reagalok, hagyjuk azt a kozhelyet, hogy minden mindennel osszefugg. De az erkolcsnek, es a munkanak bazi sok koze van egymashoz, rengeteg peldat tudnek felhozni, de az autoszerelosdi a legjobb talan. Az auto egy olyan kellek, amiben rengeteg gyarilag elkurt dolog van, de ha az ember ugyes es/vagy utannaolvas, akkor kepes ugy megjavitani valamit, hogy kozben nem tesz tonkre mast (ez nem olyan egyszeru mint amilyennek tunik!), namost az ilyen elcseszet az autoszerelok 99%-a gond nelkul kiszamlazza a te kontodra. A becsulet ott kezdodik, hogy nem szamlazza ki, igaz ok hamarabb halnak ehen, de az ilyen eleve jobba odafigyel a kocsira, es ha picit is erdekel, hogy kihez viszed az autodat, akkor vegtere is o kellene jobban jarjon, mert hozza viszed vissza, mas kerdes, hogy a becsulet sosem erdekelt senkit, csak par hulye ringatja abban magat, hogy 100 eve meg megvolt...
Csm001, teljesen igaz.
a penisz meretenek semmilyen szerepe nincs a szexben.

kiveve, ha kicsi.. :)
te travis... te tenyleg annyira hulye vagy, hogy azt hiszed, hogy az osszes tobbi politikus nem ugyan azert hazudik mint a gyurcsany? Es hogy nem mindegyik hazudik?
Ne haragudj, de az alapjan nem lehet differencialni, hogy melyik miert minek erdekeben es hogyan hazudik, mert mindegyik ugyan azert ugyan ugy es ugyan azt teszi. Az, hogy te olyan naiv kis buta tanulatlan polgartars vagy, hogy elhiszed, hogy az egyik nem o nem o tiszta o rendes o hazafi, az annyira eleg, hogy jogos legyen az, hogy lenez az orszag okosabbik fele.
En pl nem az alapjan differencialok, hogy ki lop vagy nem (mert mindegyik lop), hanem ki lop olyanbol, aminek a hasznat elvezem. Pl autopalyabol. Az mszp epitett egy rahedli autopalyat, amit nochdazu en meg hasznalok is. A fidesz meg csinalt nagy tuzi jatekot, meg postabankot, meg szechenyi tervben sobarlangot, viszont egy meter kibaszott autopalyat nem tolt a picsam ala 4 ev alatt. Erkolcsileg mindegyik nulla. De legalabb huvosvolgybol az m0-on tudok menni a repterre azert mert az mszp ugy lop, hogy nekem ne csak rossz legyen. Ettol meg persze bortonbe kene kurni a parlamenti patkot ugy ahogy van. De en nem hiszek az ilyen "isten haza dakota" onamitasban. Higyjel te a faszsagban, neked megy. Nekem nincsen eleg energiam bemagyarazni ezt a sok hulyeseget magamnak. Tudod a gazdasagi valsag miatt sok a munka :)
a politikusnak is négy lába van, és mégis.........
süti beállítások módosítása