W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

A Hitetlen, a Gyilkosok és az Őrültség

2007.03.30. 17:53 Tóta W. Árpád

Meg a Vegyi Fivérek! Elképesztő, mit meg nem engednek ebben a nagy fene demokráciában! Hogy ezek mind idejöhetnek a Szigetre! Hol van ilyenkor az ifjúságvédelem? Kinek áll ez érdekében?

Betlen János olyat tett a tegnapi Napkeltében, amit talán a Pajtás magazin óta senki. Együttesneveket fordít, majd szörnyülködik. Elnézést, hogy csak most találtam meg, de ezt látni kell. A legelején már kezdődik is a röhej.

Sziget fesztivál az iraki háborúra hangszerelve



Címkék: tévé kulturális ajánlat hülyemagyar

315 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr2352703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RE: kiszeramérabávatag · forabettertirpakbokretas.blogspot.com 2007.03.31. 22:00:12

"Ha elég sokat fordítasz le, nem az. Tényleg érdekes tendenciák vannak. Nézz meg 50 nevet a 60-as évekből, 50-et a 90-es évek elejéről, és 50-et tavalyról. Tanulságos ám."

Szerintem kár ezen pöcsölni meg fényesíteni, más dolog nem jutott eszébe ezekrők a zenekarokról (meg az egész témáról), valamit meg csak kellett neki mondani, mégse ülhet ott hülyén egész reggel.

Gonodolta, ez vicces. Az volt :-).

Analógia: valaki csont hülye az ámítástechnikához, de ez a téma a reggeli műsorban, erre elkezdi fordítgatni, hogy Pici-puha Ablakok, Expressz Kilátás, Abszolút Parancsnok, meg Vályog Fényképbolt :-)

"De könyörgöm, ki hiszi azt el, h ez a sok gyerek a nagyképű agresszív együttes-névválasztásával rosszabb, mint a Beatles."
--------

Nem is ezt kéne (el)hinni. Abba viszont érdemes belegondolni, hogy milyen üzenetet hordoztak azok a szavak, és milyet hordoznak ezek. A megszólított emberek miért lennének rosszabbak? Itt csak arról van szó, hogy mikor mivel lehet őket megszólítani, és hogy ebben látszik-e valamilyen tendencia vagy sem. Aztán lehet következtetni, és jól egyet nem érteni akár. De igazából erről van itt szó, nem poedig arról, hogy a hüjegyerek lefordította magyarra a medneszt.
Kiszera,

monnyadmá' lécci ezt a névfordítós tendenciát, mer' magamtól bizisten nem tudok rájönni.

Ugyanis, nem tudom eldönteni, hogyan válasszam ki azt az 50-et. Ha mind at 50 mondjuk doom metal, akkor az olyan lesz. Ha mind az 50 goa trance, akkor meg olyan. Ha mind az 50 valami mainstream, akkor meg olyan. Ha megpróbálom keverni - az nem megy, mert hogyan lőjem be az arányokat? Ha meg tök véletlenszerűen, az meg semmit nem jelent - hiszen nincs értelme egyformán súlyozni egy ismert zenekart meg valami garázsbandát, akik senkit se érdekelnek. Szóval?
hu.wikipedia.org/wiki/Index.hu

Hát elsőre ennyit találtam. Kiindulásnak jó.
csak azért regisztráltam, hogy elmondjam, milyen unalmas, amikor a polgárpukkasztást valaki komolyan veszi, és kioktat mindenkit. szegény jó pol. tisztem (Isten nyugosztalja) jut eszembe katonakoromból - bizony, ilyen öreg vagyok - aki a Nyugat és a sátánizmus között vont párhuzamot, mert hogy azok a jampecok (sic!!!) halálfejes gyűrűt és fekete cuccokat hordanak, és olyan a zenéjük, hogy attól kitódul a nép az uccára, és tör-zúz. figyelmébe ajánlom mindenkinek, hogy nem feltétlen a kimondott, leírt szavak hordoznak veszélyt - mert ha így lenne, akkor kellene egy frankó gondolatrendőrség, aki megállapítja, melyik sor veszélyes és melyik nem, na és persze egy elit, aki ezt irányítja, nevezzük mondjuk SZKP-nak - hanem egyes eszmerendszerek, amik esetleg nem is nyilvánulnak meg direkt kijelentésekben, de dekódolható utalásokat tartalmaznak arra, hogy az mi baj, kik az elszenvedői, kik okozzák, és hogy az elszenvedőknak mit kell tenni az okozókkal szemben. persze előtte tisztázni kell, hogy kik vagyunk MI és kik ŐK. és ezek tetszetős, logikusan felépített érveléssel, hitelesnek tűnő bizonyítékok felhasználásával épülnek fel, hogy a tömegek azt higgyék, MI azért vagyunk szarban, mert ŐK nem döglöttek meg. Azért a tótawé ilyeneket nem vetített. A Bethlen pedig egyébként szintén olyan volt, mint a pol. tisztem, aki még a mákus nudliról is úgy tudott beszélni, hogy a vietnami háborúhoz lukadt ki. Ez a szegény az Iraki konfliktust akarta kihozni a riportalanyokból, de azok meg nem értették. egyébként meg verne gyula óta nem szoktuk lefordítani az idegen nyelvű neveket, az USA elnöke nem Bokor, a drámaíró nem Lándzsarázó, és remélem, az angoloknál az LGT nem Steam engin Gran Turismo.
szerintem.
Kollegák!
Asszem, ez a Betlen az a Betlen, aki a Churchill-naplót magyarra fordította. Ezek után azt fordít le, amit akar, neki szabad :)
Bájdövéj, a Napkeltének nem hiszem, h. ez lett volna a legnagyobb baklövése, mint ahogy azt se hiszem, hogy Betlen lenne a legszarabb moderátora, sőt. Ha így jobban belegondolok, csak kőkemény pártkatonák (+1 katonanő) vannak a hét többi napján. Bakács nem ér, őt még nem láttam, csak a Fábry-féle videóban, ahol sokat mondott Verebes Nazál Pista bátor hallgatása.
Summázva: Árpi kérem, basztassa mán a többit is, legalább annyira, mint ezt a Betlen gyereket, plíz! (mert varázsszó nélkül nem műxik a kérés)
kiszera,
Nem te vagy az, aki indexes ujságíró akart lenni (volt?), de aztán mégsem lett az? Sok mindent megmagyarázna.
Pl. a blogodat is, ami persze nem a tied, csak irogatsz bele.
Shenpen 2007.03.31. 22:20:30
--------

No, például ez is tök jogos észrevétel. Egyet is értek vele. Nyilván szubkulturánként is változik a dolog, és változik az idő függvényében is. Ezek (valakinek) érdekesek. Másnak nem érdekesek. Tök mindegy. Erről lehet beszélni (~e annak, akit érdekel), meg lehet hallgatni róla, hogy hááát, ez engem nem érdekel. Nekem nem tisztem Betlent védeni. De az fura, hogy ez a mi Árpádunk ez mindenkinél okosabb, tájékozottabb, jobban ír meg minden. És miközben ezt hangsúlyozza, nincs ember szinte, akit le ne gyalázna valami vélt jobbantudás jegyében.

Betlen egy iciri-picirit többet tett le az asztalra eddig, mint TWÁ. Sőt, Diurnus is többet tett le az asztalra, függetlenül attól, amit még mellétett. És folytathatnám, de unnád.
Ne haragudj kiszera, én nem hiszek a "bezzeg régen jobb volt, mert mi bezzeg nem pléjsztésönöztünk, hanem a bőrt rúgtuk és piros volt az arcunk" dolgokban.
Abban megegyezhetünk, h ez egy f.sz divat. De ne mondd már, h a Beatles, mert hogy akkor az volt vicces, h "értedmá Bogarakis meg beat is..höhö" azok nem voltak pl. ugyanolyan hatással pl. mint ma a TokyoHotel a tinikre. Sexdrográkendroll. És? Nem értek vele egyet. De sztem bele kéne nyugodnod, h Árpád geci volt, kiszúrta az egyébként értelmes Betlennek az egyetlen faszságát az utolsó 10 évben.
Ez felesleges, hibás, béna és főleg: kontraproduktív. Mi lett abból, amikor azt mondta IceT, h "fuck (már nem is tudom kit asszem: Bush) and his crippled bitch" Nem dugta meg senki. Még Bush se.
Pataj 2007.03.31. 22:25:59
---------

Igen is meg nem is. Ugyan sem nem voltam, sem nem akartam az lenni, viszont az vagyok, akire gondolsz, csak hát így mégsem az, akire gondolsz. De veheted igennek is. A blog meg tényleg nem az enyém, nem mondhatok mást, ha egyszer ez az igazság. Hogy ez a számodra mit magyaráz meg, az is érdekes dolog, de legalább annyira árulkodik rólad, mint a dologról, amivel kapcsolatos a magyarázat. Ez mondjuk mindig így van.
"Miután 2002-ben a PSINet becsődölt, magyar részlege viszont működőképes maradt, Kóka és Lepp visszavásárolta korábbi cégét - melyhez befektetőtársnak az akkor Bajnai Gordon vezette Wallis Rt.-t nyerték meg. Az adásvétel után Kóka bejelentette: az internetes üzleti megoldásokat kínáló Webigen Rt.-t beolvasztják az Elenderbe, illetve a Webigen birtokában lévő 31 százalékos Index.hu részvénypakett is átkerül a régi-új vállalkozásukhoz"

Azt hiszem ez az, erre gondoltam!

Amikor egyetemista voltam én sörözni jártam szombat esténként, nem úgy mint a fiam, aki épp most távolit el a számítógéptől. Ennyit az elkorcsosult ifjúság változó szokásairól! Húzok el, visz lát

"Ne haragudj kiszera, én nem hiszek a "bezzeg régen jobb volt, mert mi bezzeg nem pléjsztésönöztünk, hanem a bőrt rúgtuk és piros volt az arcunk" dolgokban."
----------

Na várj. Én nem mondtam, hogy jobb vagy rosszabb. Ezt te képzelted mellé. Én azt mondtam, hogy MÁS. És hogy valamennyire ebből is nyomon lehet követni. Ezért aztán, mivel másról beszélünk, a többire nem reagálok.
Ostapbender (akinek a névválasztást irigylem, eccer még ellopom, más fórumom persze) megmondta a tutit. Az a lényeg, h másokat kritizál-e vagy nem.
Ne félj! 2007.03.31. 22:31:41

Na de azután el is adták.
Sőt még az is kiderülhet, hogy az Index jobbos. Vagy balos.

"A Sydinvest Zrt. a fő tulajdonosa az Index és a portfolio.hu internetes újságoknak, mindkét médium kisebbségi tulajdonosa pedig a Sydinvest ügyvezetője, Nobilis Kristóf. Nobilis a magyar értékpapírpiac régi motorosa (illetve inkább vitorlázója), aki a nyolcvanas évek végén a Budapest Bank Járai Zsigmond vezette kötvényes csapatában kezdett, majd Simor András legendás CA-s brigádjában folytatta. Az utóbbi tíz évben a BIF tulajdonosaként gyarapította vagyonát."

Szóval két jegybankelnökkel is kavart.
Index kókátlanítva.
Kukacka

A Vikipédia változat inkább csak egy story, ingen csak nagy vonaluan beszél a befektetőkről, sőt sok esetben névtelenűl hagyva azokat. DE azért érdekes Braun Róbebert személye, mint tudjuk Megyó és Gyúrcsány propaganda-gépezett vezetője volt. Vagy a Vallis Rt mint befektető, ennyi.

Kedves TWA!
Ahogy nézem a háttért lehetsz még a Kóka mögött Gaál J. Zolika (tényleg sikerűlt már neki valami diplomát szerezni?)
Szerintetek ki írja majd Gaál J. diplomadolgozatát? Melyik piár csapat?
Hmmm, kiszera: más. Nem hinném, h erre gondolsz. (Már bocs) Összehasonlítást javasolsz, és hogy milyen brutálisak agreszívak ezek a mai nevek. Nem?
A más önmagában semmi. Jobb vagy rosszabb? Én azt mondom, h ezek a nevek divatból ilyenek. Ez egyébként kapcsolódik Árpi mmásik postjához, hogy nincs pokol. Ma, az emberek azt hiszik, h vicces a New Jersey Devils, mert h az milyen jó, nyilván a Kings játékosai összefossák magukat stb. Pedig csak arról van szó, h ezt lehet jól eladni.

Tehát:
1. az igaz, h a szavaknak értelmük van, ezért gáz olyan neveket adni, mint Faithless stb.
2. DE: gáz azt gondolni, h az a dörmögő néger a faithlessből nagyobb antikrisztus mint a Beatbogarakból John Lennon.
3. De az is nevetséges, akinek ez imponál, h "dejó, dekúúúl: Hitetlen". Egy fokkal jobb (rosszabb?) aki nem érti, csak dekúúúl: "angolul van".
4. Árpi blogjával az a baj, h nem arról szól, amiről én szeretném. :) Az ego az tényleg bámulatos, de engem ez szórakoztat. Lehet, h az enyém még nagyobb?
"Hmmm, kiszera: más. Nem hinném, h erre gondolsz. (Már bocs) Összehasonlítást javasolsz, és hogy milyen brutálisak agreszívak ezek a mai nevek. Nem?"
---------

Röviden: nem. Javasolok összehasonlítást, de nem ezért. Már leírtam, hogy miért. Nem zavar egyébként, hogy nem hiszel nekem, de akkor miért pont engem kérdezel? Az hülye játék, hogy válaszolok valamit, te meg leírod, hogy nem hiszed el. Akkor döntsd inkább el, hogy mit gondolok, és egyikünknek sem kell feleslegesen írnia. :-)
Hogy Árpi blogjával mi a baj [szerintem], azt leírtam. Mint bloggal, semmi. Mint az index függelékével, rengeteg. Semmi köze egohoz. Ahhoz sincs köze, hogy engem mi érdekel. (Nem igazán ezek a témák.) Ahhoz van köze, hogy szerintem mi káros. Ettől még lehet hülyeség, amit gondolok, de ne keverjünk ide olyasmit, ami nem ide tartozik.
Akkormost: te azt gondolod, hogy TWA ne rúgjon bele Betlenbe, mert az egy valaki?
Azt gondolom, hogy ez a post azért és csak azért született, hogy pörögjön kicsit a számláló, a téma mondvacsinált, az alkotó 2 percet se akart róla gondolkodni, csak idebaszta. Ahhoz viszont, hogy tényleg pörögjön, muszáj a szerzőnek rugdosódnia is egy kicsit, jelen esetben viszonylag érdemtelenül. Az egész pedig kiválóan illik egy trendbe, amelynek éppen az a lényege, hogy végletekig leegyszerűsített képlet mentén üsse-vágja egymást a nép, és szarunk rá, hogy kit alázunk meg hozzá, szarunk arra is, hogy kinek mit ártunk közben.

Betlen - mint azt már többen kifejtették - mellékszereplő itt. De csúsztatás a maiban is akadt, a tegnapiban is... soroljam?
Najó elszállt az elemző, intelligens, mindent tisztázó hozzászólásom.
Ettől besokalltam. Megyek dógozni. Bocs kiszera: röviden sokban igazad van, de én nem egy ellenTWA hanem egy kiszerablogot indítanéka helyedben. És mindenbe kár belekötni. Abba köss bele legközelebb, ha Nagy József 2x ekkoar faszságot mond, vagy Seres László, és ők nem lesznek kiplakátolva. Elegánsabb. Az index.hu pedig egy vállakozás. Ez fizet. Az igen.hu nem hoz egy fillért se.
RE: kiszeramérabávatag · forabettertirpakbokretas.blogspot.com 2007.03.31. 23:15:49
"Azt gondolom, hogy ez a post azért és csak azért született, hogy pörögjön kicsit a számláló"

Irigykedsz? :-)
Nem. :-) Nem irigykedem. Neki munka, nekem hobbi. Különben is, erre lejt a pálya az index miatt, ugye. De azért szégyenkeznem nekem sem kell, a többi - a reklámozóim miatt - üzleti titok.
Hátja. Ez a geciség. De nem tudom... lehet h én vagyok a végletekig elborult, de engem ez nem zavar. Sokkal szánalmasabbak azok a sértett megbántott írások, amelyek a "fiatal, indexes szerzőről " írnak, aki belerúgott egy legendába. Bárcsak sokan belerúgnának az ilyen legendákba. Pl. Szabó István. De mindegy.


De egyébként ezt mondom mindig. Nem tetszik a post? Kiszera: komolyan. Írj egy intelligens átvezető másikat, amire reagálnak majd sokan. Hackeld meg a postot.
egyrészt bele szoktam kötni másba is, ha ilyesmit csinált, csakhogy TWÁ sokkal nagyobb vehemenciával csinálja majd mindenkinél. Másrészt nem értem, hogy az a tény, hogy az index egy vállalkozás, az itt most pozitív nagy negatív felhanggalkerült részedről említésre. Ha vállalkozás, akkor inkább rendben van talán?

És akkor most utoljára: az a blog nem az enyém, bár írok oda. Megismétlem: nem az enyém. A magam részéről többnyire meséket írok rá bátor nyulakról és bárányrajzolásról, ilyesmi. De a blog, no, az nem az enyém.
"Hátja. Ez a geciség. De nem tudom... lehet h én vagyok a végletekig elborult, de engem ez nem zavar. Sokkal szánalmasabbak azok a sértett megbántott írások, amelyek a "fiatal, indexes szerzőről " írnak, aki belerúgott egy legendába. Bárcsak sokan belerúgnának az ilyen legendákba. "

Nahát.:)

Én pedig úgy vagyok vele, képzelje, hogy inkább elfogadom és megértem a sértettséget és megbántottságot, mégha néha szánalmas is, mint az önmagáért való geciséget. Valahogy emberibbnek tartom.

Miért jó belerúgni legendákba? Vagy akárkibe? Mert Betlent legendának nevezni azért túlzás lenne, és sok más ehelyütt megrúgottat is. Önmagában a belerúgás öröme?

Kiszera, holnap megkapja a TETÜK bronzfityegőkkel ékesített Shermanrendjét! Egészen elképesztő a kitartása, le a kalappal.
Belerúgni senkibe sem klassz a belerúgás öröméért. Alja dolog. Ha már rúg rajta, PONTOSAN mondja meg, hogy miért, de akkor is érdemesmeggondolni, mekkorát rúg az ember. Kultúrkörökben legalábbis illendő. A rugdosódás nem olyan nemes erény ám, hogy pl. a hiteles tájékoztatást érdemes lenne feláldozni az oltárán. Nem is beszélve az esetenkénti burkolt uszításról.

Azt hiszem, hogy az baj, hogy ez téged nem zavar. Talán még nem tapasztaltad saját magadon vagy hozzád közel állókon a mechanizmust. De hát végülis... új szelek fújnak, lehet, hogy nem is baj.

A te életed a te dolgod.
Höndör: én meg úgy gondolom, h pl. itt van Szabó István. Überlegenda. De elolvasnám, h valaki jól országosan belerúg a besúgásért. De nem a MN-ben, hanem a Népszabiban. Ahol hatása is van. Egyszer.
Érdekes lehet h én még nem nőttem ki ezt a kort, de én kiszerával ellentétben azt látom, h nem a 35éveseké a világ, hanem még mindig a 60éveseké. Akik azt hiszik, h azért mert legendák nem ér beléjük rúgni. Persze lehetne ezt szeretettel, Árpinak ez ritkán a sajátja. Pl. a kiugrott püspök esetében, akkor igen. Na de mindegy. Ez már személyi kultusz, és kiszera az első titkár. Swen még be se kapcsolódott.
Jajjjjj, haggyá má ezekkel az új szelekkel. Akkor most mégse a "régenbezzeg miijjenjóvót" jön?
Új szelek valóban vannak, és tényszerűen másképpen fúnak. Az, hogy ezt ki milyennek értékeli, másik kérdés. Én nem fogom eldönteni helyetted, hogy te milyennek látod. Tényleg azt gondolom, hogy a te dolgod.
Maga még nagyon fiatal.:) Oldalakat tudnék írni most, de késő van már hozzá, hagyjuk tehát Szabó Istvánt, és hogy kié a világ.

ÖNMAGÁÉRT való rugdosásól beszéltem, mert ma, nem először, ezt történt.
Mire jó az? Mi a hozadéka?

Majd holnap elolvasom, ha válaszol.
Különben nyugodtan linkelj, de.
Sztem erről vót szó:

"Ráadásul ma szokatlanul megengedő, több oldalról vizsgálódó és korrekt voltam. Magamat is megleptem vele."

A budi meg ezek, hát az az éretlenség jele.

De kiszera: mi lenne, ha legközelebb egy értelmes téma miatt hanyagolnám el a betegeimet. Dobj fel egyet és megrágjuk. De ne T vel kezdődjön és ótawéárpáddal végződjön. Ha megy.
Höndör:
na az oldalakra kíváncsi lennék. Persze csak ha az eleje is jó már :) ugye az MTV generáció.

Most láttam a "Mások élete" c. filmet. Közben elgondolkoztam, h Demszky hogy tudott ezekkel összefeküdni? Akit ugye akkor vegzáltak. Vagy most tényleg el kell h higyjem a bennem élő csurkapistabácsi érveit?

És.
Amikor Gyurcsány átölelte Szabó Istvánt a filmszemlén az nem volt olyan, mint a Judás/Jézus inverze a Getsemáné kertben? Nem elárulta, hanem felfedte. Az ölelésével. Összetartozunk.
Rendben, de akkor ne itt beszélgessünk, mert a postokról magukról... hát... annak törlés a vége esetemben.
Hát, ja önmagáért való, az gáz. Árpi is ember, hát megtetszett neki. Betlen béna volt, lecsapott. Persze, adhatott volna még egy esélyt, mondhatta volna, mégis egy okos csávó ez a Betlen, most mér szívassam. Olcsó poén volt, az igaz. 100 ilyen van egy nap a TVben. De könyörgöm, lépjünk tovább. EZ kb 30 kommentes post lett volna, így meg.... de szerencsére van adblockerem, nem sokat nyer rajtam a blog.hu/index.hu...:P
Hmmmm Höndör, itten vmi álnév esete forog fenn, mydearwatson.
lehet h én kommersz és mainstream vagyok? a hasznos ellenkező? a diszgój? engem még nem ért a megtiszteltetés, hogy töröljenek.

Tölgyessy Péter: "Kóka nagyokat mond, és keveset csinál" index.hu/politika/belfold/nemjo070331/

Ja. A mesterétől ezt tanulta...

Azt hiszem, ezt jól látod. Tényleg. Vagy mindketten tévedünk.
Kommersznek nem tartalak. Hasznos ellenkezőnek igen.
ha mindenki csicskális már:
gaz és i-gaz mémek híznak itten szépen...

szerintem kiszera azon erőlködik, hogy belétek tápláljon egy ideát (mémet?), mely szerint ehelytis inkább csak i-gaz mémeket kék hízlalgatni...

vajh a márcziusiak mily szózatokkal, s megintcsak: hízlalnák, de most e tóta-kóka disputát...?

Áááááááááá!!! Ez már fáj!
Orbán Viktor said:

"Én azt gondolom, hogy a mi állammodellünknek egy plebejus állammodellnek kellene lennie. Vissza a kezdetekhez, hogy a Fidesz születésnapjára utaljak ismét. Emlékezzünk csak, hogy amikor a '80-as évek második felében a politika színpadára léptünk, akkor mi hogyan gondolkodtunk a kiváltságokról. Nem azért léptünk mi a politika porondjára, hogy bekerüljünk a kiváltságosok közé."

"Tehát ha igaz az, hogy a plebejus államnak az a kötelessége, hogy szolgálja a magyar emberek érdekeit, vagyis megvédje a magyarokat a külső és belső veszélyektől, megvédje a magyar gazdaságot a kedvezőtlen hatásoktól, megvédje a magyar földet, megvédje a gyermekeinket, a családokat, gondoskodjon a nyugdíjasok és az elesettekről, akkor ezt a sort ki kell egészítenünk azzal, hogy igen, az államnak az is dolga, hogy védje az egészségünket."

"A népszavazás valójában két államfelfogás közötti döntés is lesz, a mostani butikos állam, vagy pedig egy plebejus, polgárainak érdekeit megvédeni képes, polgáraiért felelősséget vállaló új magyar állammodell kerekedik-e felül, melyik kap majd önöktől felhatalmazást."

Csak tiszta forrásból: www.fidesz.hu/index.php?CikkID=74810

------------

B+, ha Orbán így folytatja, hamarosan kikiálthatjuk a népköztársaságot.
Antall meg foroghat a sírjában...

------------

Urak, de komolyan, mi a faszé' kellett rendszert váltani? KISZ-káder a miniszterelnökünk, az egyik nagy (4 év után némi hatalomért benyaló, mára nyomokban még fellelhető) rendszerváltó párt elnökét ő találta ki, a másik nagy rendszerváltó (szintén nyomokban még fellelhető) párt a benyalás szélén, közben Orbán Viktor meg plebejus állammodelt akar.

ON ERROR GOTO 1988


Hát gondolom a helyzet az, hogy a baloldal megjobbosodott, szükségképp a jobboldalnak meg kell balosodnia, ha be akarja gyűjteni a szavazatokat.

Különben ez a népnemzeti irányvonal annyiban feltétlenül kommunista ellenes, hogy a "világ proletárjai egyesüljetek" motívum, vagyis egyfajta globális szemlélet hiányzik belöle. És a magántulajdon szentsége is benne van. Szóval vannak itt árnyalatok csak nem könnyű észrevenni. Zorbi meg persze nyomul azokra a szavazókra, akik "csalódtak" az ő Ferikéjükben.
da2-nek

"Árpi is ember, hát megtetszett neki."

Hm. Mélázzunk el kicsit ezen.

Maga valami orvosféle, ha jól értettem, vegyünk hát egy olyan példát.
Tanúja lesz egyszer annak, hogy ez egyik kollégája (legyen 50 fölötti, csak magának:) ) elkövet egy mulatságos, ám jelentéktelen baklövést, pl. összekeveri a vizelet mintát a limonádéjával, és megkóstolja, rossz helyen írja alá a receptet, megbotlik a küszöbben és orra esik a betegek előtt, lehúzott cipzárral közlekedik egy orvoskongresszuson, mittomén.:) Maga is emberből van, és jót röhög a dolgon, sőt a meló utáni sörözésen (ha van ilyen önöknél, helyettesítse be valamivel, ha nincs) jót röhögnek ezen a kollégáival, elmondja otthon is akár, stb.
De vajon kiplakátolja-e a váróteremben? Szellemes, ám az igazsághoz vajmi kevés közű túlzásokkal szenilitásról, rendszeres vizeletivásról, túlfűtött szexualitsáról, a mozgáskoordináció zavarairól értekezve? Ha megteszi, milyen ember maga, és vajon milyen szándékkal teszi? Tudja, valamilyen szándéknak kell lennie, hiszen plakátot készített a baklövésről, és kiragasztgatta őket.
Azok a plakátok ott maradnak a kórház falain. Milyen következményei lehetnek? Hm? Tisztességes dolog ez? Akár az Ön, akár a kórház vezetősége részéről?
Egy olyan „orvos”, aki képes erre, vajon mennyire alkalmas a munkájára, ugyebár emberekkel foglalkozik, hogy mást ne mpndjak? Bármilyen biztos a keze, vagy bármilyen jó diagnózisokat állít fel adott esetben akár? Hm?

Tetszik ez az orvosos példa.:)

Most gondoljon egy olyan orvosra aki rendszeresen a következő módszerrel állítja fel a diagnózisait: ránéz a betegre, megvizsgálja a torkát, egyes súlyosabb esetekben megméri a pulzusát. Ennyi.
Náthánál, torokfájásnál persze bejön. (A náthásak, torokfájósak nagyra is értékelik a munkáját.)
Milyen kórház az, ahol ilyen orvos rendelhet?
Nem inkább a kartonozóban kellene foglalkoztatni?

„100 ilyen van egy nap a TVben”
És?
Akkor az felmentést ad bármi alól is?
Egyébként is, ebben a blogban a sok intelligens kommentelő pajtás folyamatosan a TV színvonaltalanságáról beszél, birka nézőkről,
egalább vegyék már észre, hogy semmiben sem különböznek tőlük.:)


„De könyörgöm, lépjünk tovább. EZ kb 30 kommentes post lett volna, így meg....”
Ugyan, dehogy.
Nincsenek itt 30 kommentes postok.
Lépjünk tovább, OK.

Remélem érthetően fogalmaztam, még reggel van.:)
További jókat.:)





Lehet, hogy csak áprilisi tréfa, de nagyon jó:
stop.hu/articles/article.php?id=115271

"Szőlő lesz a narancsból?
A legnagyobb ellenzéki párt hétfőn jelenti be, hogy lecseréli "címernövényét".

:))
Ez sem rossz:
it.news.hu/hirek/2007-04-01/charles_simonyi_helyett_bill_gates_indul_urbe.html

Úgy látszik csak az Indexnek nincs semmi ötlete erre a jeles napra.
Semmi mást nem tudok hozzátenni, csak amit maga Betlen János mondott erről:

"...ez csak a teljes analfabéta beszél belőlem."
Szindbad 2007.04.01. 10:22:56
--------

Találgatunk, találgatunk? :-) Szokták volt azt hinni, még évekkel ezelőtt persze, fórumon, hogy én vagyok TWÁ. Itt is felröppent a hír. Aztán kaptam olyan mailt is, hogy én vagyok swen, meg olyat is, hogy höndör is én vagyok. Most meg Doomhammer. Hm. Bár biztos persze az ember sosem lehet benne, hogy a személyisége nem szakadt sok-sok darabra, minden óvatosságom ellenére is ki kell mondanom ennyit: nem tudok róla, hogy a fent nevezettek bármelyike én volnék.

De - mivel ez itt a fene nagy virtualitás, ugyebár - tételezzük fel egy pillanatra, hogy én vagyok valamelyikük... vagy akár mindegyikük! Változtat ez valamin? Azt tanácsolom, hogy a leírt szót magát nézd, és ha már agyalni szeretnél valamin, akkor azon tedd, mert sokkal inkább érdemes, mint azon törni a fejed, hogy vajon milyen humán interfész áll a regisztrált nevek mögött.

Nem, Doomhammer nem én vagyok. Kicsi a világ, de ennyire nem.
Ne szarakodjatok már azon, hogy melyik nick kicsoda, vagy legalább ne a vezető postban.

Orbán Viktor plebejus állammodellje nem érdekesebb? Tényleg kérdezem, bal-jobb ellentétet félretéve: 17 évvel a rendszerváltás után progresszív és előremutató dolog ezt célul kitűzni? Gyurcsány reformelképzeléseire (és a reformelképzelések végrehajtása közben elkövetett ámokfutásokra) ez lenne a megfelelő válasz?

A másik amit nem értek: miért gondolnak most Orbánék gyökeresen mást az egészségüggyel kapcsolatban mint 2001 végén? (Mikola akkori és mostani aktív közreműködésével!)

"én bízom abban, az egészségügyi miniszter úr erről tájékoztatott bennünket, hogy ennek a törvénynek az eredményeképpen rendezett formában és nagyobb összegben jelenik majd meg magántőke az egészségügyben. Ami nem jelenti azt, hogy egyébként a központi költségvetésből egészségügyre fordított összegeket ne kellene emelni. Szerintem kell. Ugye mindig el szokták mondani ugyanakkor azt is, hogy a kórházak egyfelől nagy hiánnyal küszködnek, másfelől pedig nagy a pazarlás."
www.orbanviktor.hu/content.php?aktmenu=bmenu1&news=735

"Ennek az előterjesztésnek volt egy másik része is, mármint Mikola úr előterjesztésének. Az pedig arról szólt, hogy hogyan lehetne a kórházakat magán alapra helyezni. Mikola úr arról tájékoztatta a kormányt, hogy Magyarországon egyre gyakrabban lehet találkozni vad privatizációs történetekkel, illetve ilyen típusú kísérletekkel. Tehát szabályozatlanul, az egész kórház működésére való tekintet nélkül történik meg egyes gyógyítási tevékenységeknek a magánkézbe adása. És ez nem helyes -- mondta a miniszter úr. Ehelyett ezt a folyamatot szabályozott keretek közé kellene szorítani. Örömteli dolog, hogy a miniszter úr arról is tájékoztatott bennünket, hogy ebben a két kérdésben, amiről most beszélgetünk egymással, teljes egyetértés van a szakmán belül. Tehát az orvosok is, kórházakat vezető irányítók is, kórházigazgatók, valamint a kórházak tulajdonának nagyobb részével rendelkező önkormányzatok is támogatják azokat az elgondolásokat, amelyeket a miniszter úr megfogalmazott. Nagyon bízom benne, hogy egy olyan parlamenti vita elé nézünk a törvényjavaslat kapcsán, amely egy széles szakmai egyetértés keretében és szellemében folyik majd le. Az egészségügyben gyakran panaszkodnak, joggal és indokoltan, hogy kevés a gyógyításba bevonható pénz. A magyar gazdaság még nem elég erős ahhoz, hogy kellő mennyiségű pénzt bocsásson a gyógyítással foglalkozó intézmények, kórházak rendelkezésére. És ebben is sok igazság van. A mostani javaslat szabályozott és ellenőrzött körülmények között tenné lehetővé a miniszter úr előterjesztése szerint, hogy kívülről vonjanak be egészségügyi intézményekbe, elsősorban kórházakba forrásokat, vagyis pénzt, ezzel is javítva a kórház által nyújtott, betegeknek nyújtott szolgáltatást."
www.orbanviktor.hu/content.php?aktmenu=bmenu1&news=112

-----------

Mi változott meg 2001 óta? Amellett, hogy tényleg határt kell szabni a "vadprivatizációnak" és tiltani kell a privatizációnak álcázott ingatlanspekulációt, miért kell ellenezni általánosságban a magántőke belépést? Non-profit társaságokba nem fog beszállni a tőke, mert miért is tenné?
Ki érti ezt?

Az előző cikkhez:

Hát, Árpád!

Megint hoztad a szokásos agyhalott formádat! Nem volt nehéz, szigorúan tudod tartani ezt a nem túl magas szintet, erre még te is képes vagy. Egyszerűbb lenne, ha leírnád naponta ezerszer, hogy "a katolikus egyház jóédesbüdőskurvaannyát, legszívesebben kiírtanám az összes katolikust". Neked sem kellene megjátszanod magad állandóan, tisztább lenne a kép a sok baromnak is, aki téged olvas, meg foglalkozhatnál értelmesebb dolgokkal is, mint hogy azt keresed, most éppen miért rughatsz a katolikusokba egy jó nagyot.

De nézzük a szösszeneted picit részletesebben. Először megvillantottad széleskörű és félelmetesen magas színvonalú teológiai műveltségedet, mely szerint lehet, hogy nincs is pokol, csak az Isten nélküli állapot lenne maga a pokol (nem feledve közben öngyugtató önző álláspontodat, mely szerint az nem is lenne olyan rossz, ha nem lenne pokol, illetve ez lenne a pokol, mert hát végülis te már most Isten nélkül vagy, és egész jól elúszkálsz így a szar tetején a híg fosban, az egyik legnagyobb kulaként, úgyhogy ezért is tetszik ez neked annyira), majd jó szokásod szerint elkezdesz fröcsögni és összekevered a szezont a faszommal.

Ugyanis szeretném felhivni a figyelmedet arra, hogy minden vallás szerint (kivétel nélkül), van pokol, talán még a szcientológusok szerint is. Ez Három dolgot jelenthet:

1. A földi élet igazságtalan, és az emberek maguk megnyugtatására, egy isteni igazságszolgáltatásban reménykedve bíztatják magukat a földi nehézségek elviselésére.

2. A népek elnyomoi találták ezt ki, gyakorlatilag ugyanezért.

3. Tényleg van pokol, amit olyan emberek mondhattak el a többinek, akik többet tudnak mint a nagy átlag. Esetleg még nálad is többet, bár nehéz elképzelni, hogy a te fergeteges újságírófélműveltségednél lehet bölcsebb ember, de én azért még ezzel a feltevéssel is megpróbálkoznék, kizárólag a logika nevében.

Már régen észrevettem, hogy te a tényekkel és észérvekkel nem törödsz, csak szereted szidni az ostoba müveletlen bigott parasztokat (amelyeknek te lennél mellesleg a legékesebb díszpéldánya) de mivel rendszeresen hangoztattad, többször is kifejtetted, hogy mivel arról a részről nem tudunk semmit, ezért akár így is lehet, merek bátorkodni felhívni a figyelmedet saját szavaidra és figyelmeztetni téged, hogy akár így is lehet (több milliárd ember, a józan ész és az emberi ősbölcsesség szerint is).

Én személy szerint biztos vagyok benne, hogy van pokol, és az is szinte teljesen biztos, hogy te oda fogsz kerülni (hacsak sürgősen nem változtatsz élet és gondolkodásmódodon), úgyhogy kár nyugtatgatni magad mindenféle hülyeséggel és megérdeklődni Benedeknél, hogy pontosan hány fok is van arrafele, mert attól függően kellene berendezkedned életed hátralevő részében, csak hogy szokjad a klimát!

Ui.: Személyes megjegyzés: Te primitiv fasz. A félműveltek Kelemenannája és Győzikéje vagy. Remélem meg vagy elégedve magaddal.
kukacka · www.kukacka.blog.hu 2007.04.01. 11:03:08
Lehet, hogy csak áprilisi tréfa, de nagyon jó:
stop.hu/articles/article.php?id=115271

"Szőlő lesz a narancsból?
A legnagyobb ellenzéki párt hétfőn jelenti be, hogy lecseréli "címernövényét".

:))

Ez állati!
Miért nem egyből bánya?
Palee

Gondolom, Te meg a szeretettol dagado keblu keresztenyek egy szep mintapeldanya vagy, ugye? :D:D:D
cozumel 2007.04.01. 16:05:08

:) Ez telitalálat volt, de! Tele van a tököm ezzel a lófaszjóska senkivel aki itt valami érthetlen módon szerzett erkölcsi és szellemi magaslatokról osztja az állatságait. Továbbá Jézus Krisztus is azért modnott ám kemény dolgokat. Pl.: A farizeusokra (az akkori kor Árpijaira) Azt mondta, hogy viperák fattyai vagy a benne hívő zsidóknak (!) azt mondta, hogy a Sátán a ti atyátok! Ezekhez képest én kispálya voltam most, de egy-két dolgot ne felejtsünk el. Ha én azt mondom egy faszra hogy fasz, attól még szerethetem. Továbbá én szeretem a királykobrákat, mégsem melengetem őket a keblemen. Én szeretem az Árpit is, de nem engedem neki, hogy segbebasszon, vagy tudom is én a beteg agya mit szeretne csinálni. Amit az ellenségszeretetről is összehadovált, az valami hihetetlen. Nem tudom elhinni, hogy az Igenben nem tudtak volna mit kezdeni ezzel a mondattal és őt kellett meghívni értekezni. Gondolom Megint össze vissza hazudozott Árpád, vagy nem képes felfogni szokás szerint valamit, ami meghaladja a nem túl széles szellemi korlátait, és amit nem ért arra fröcsög. Ő a félműveltek Kelemenannája és győzikéje. Mellesleg egy primitiv fasz.
"szerintem kiszera azon erőlködik, hogy belétek tápláljon egy ideát"
--------

jav.: nem, nem ideát. Szemléletmódot. Nem eszmerendszert, hanem vizsgálati módszert. Meggyőződésből is csak egyetlenegyet: a világ nem olyan, és végképp nem olyan egyszerű, mint ahogy itt láttatni kívánja a becses szerző.
OFF:

Palee 2007.04.01. 15:50:32

Ha az előző cikkhez akarsz hozzászólni, akkor miért nem (csak) oda írod a kommentet, te gyökér?

1. "Ugyanis szeretném felhivni a figyelmedet arra, hogy minden vallás szerint (kivétel nélkül), van pokol, talán még a szcientológusok szerint is."

És? Ez most egy ÉRV? Gratulálok. Meggyőztél.

2. "Én személy szerint biztos vagyok benne, hogy van pokol, és az is szinte teljesen biztos, hogy te oda fogsz kerülni"

Hűbazze, gondolom most nagyon beszart. Azért még van remény a 72 szűzre/kurvára? Vagy az másik vallás?

3. Félműveltség? Tisztázzuk: gondolom a PPKE nevű jeles intézményt látogatod/tad. ROTFL, (gondolom máshova nem vettek fel). Na, amit ott kapsz, az még arra sem jogosít, hogy a "műveltség" szót kiejtsd a billentyűzeteden.

4. Nincs négyes. Egy született tudálékos barom vagy, a legrosszabb fajtából. Egy irritálóbb lényt ismerek nálad, az a szúnyog. Bocs, kettőt. A kullancs is kicsit rosszabb nálad.

ON



Szevasz MMI!

Hiányoltalak! Nagyon jól tudod, hogy PPKE-s vagyok, nem kell megjátszani magad... ;)

Én azért szeretlek ám! Meg az Árpit is! Lehet az én érveim gyengék, de a tieid még gyengébbek. Egyébként nem csak a PPKE-BTK-ra vettek fel, képzeld, de nem fogok teljesen kitárulkozni előtted, de annyit elárulok, hogy pénzügyi vonalon kezdtem, ötös lett a központi matek érettségim és onnan dobbantotta a PPKE-ra, amit már megbántam, hogy ide jöttem, mert egy rakás kula. Ha gondolod fikázom neked órákon át, majd ha erről ír értelmesen Árpád. A hasznos kritikai megjegyzésekkel nincsen semmi bajom, de ezzel amit Árpi csinál, egyszerűen tele van a tököm.

Most, hogy már neked is bebizonyítottam, hogy érek valamit, nem csak a pázmányra vettek fel, többet ér a szavam? Neked csak ez számít? Mert akkor az Elte egy szakos angol, amit Árpád nagynehezen kifacsart magából, vagy a te gondolom szar közgázod, aminél nagyob fostalicska nincsen, ugyancsak nem ér ám semmit. Tudod, én nem a papírt nézem, de hát van akinek ez a fontos.
MMI!

Valamit még szeretnék mondani. De halálosan komolyan. Szerintem te alapjában véve egy nagyon rendes ember lehetsz, csak nem bírod a stílusomat és rohadtul nem értesz velem egyet. A hozzászólásaidból arra következtetek - lehet tévesen - hogy alapjában véve jószándékú vagy, csak nem jó forrásokból tájékozódsz, és az ilyen Árpádfélék megvezetnek. Tényleg nem akarok veled rosszban lenni, ha megbántottalak bocsáss meg, kérlek ne haragudj rám, az én stílusom ilyen, van akinek meg a tied nem tetszik... Nyújtok egy virtuális békejobbot, remélem elfogadod. Bármint legyen is, nekem nem veled van bajom, hanem ennek a blognak a szerzőjével, aki még nálam is irritálóbb egy féreg.

Isten áldjon!
RE: Palee 2007.04.01. 17:56:32

"nem veled van bajom, hanem ennek a blognak a szerzőjével, aki még nálam is irritálóbb egy féreg."

Ez a hely olyan amilyen, de nem kötelező olvasni. Isten bölcsessége meg az internet végtelen, mér' pont ide üríti mindenki a szemetét?

Klasszikusunkat ídézve ha nem tetszik el lehet húzni. Szlovákiába.

dark future · www.andocsek.hu 2007.04.01. 18:20:43

Tudod kedves, én régen nagyon szerettem Árpádot. Eredeti volt, vicces és szórakoztató. Majd szép lassan elkezdett süllyedni ide, ahol most van. Egy darabig még vitatkoztam vele, érveltem, de olyan volt mint a falrahányt borsó. Néha még benézek, néha még ír élvezhetőt, de egyre ritkábban.

"Ez a hely olyan amilyen, de nem kötelező olvasni. Isten bölcsessége meg az internet végtelen, mér' pont ide üríti mindenki a szemetét?"

Ebbe a vitába meg nem akarok belemenni, de nem szándékozom remeteként élni a sivatag közepén vagy tudósként az elefántcsonttoronyba zárkózni, tisztában szeretnék lenni a kor viszonyaival, és ezért ide is benézek néha. Néha pedig nem bírom megállni, hogy szóljak. Amit mondasz pont olyan mint amit Fletó mond, akit idézel. Kb. annyira sunyi és alattomos. Tudom, hogy nehéz elviselni a másik véleményét, de én is elvisellek téged, meg Árpádot is, te is kénytelen vagy engem. Vagy ha nem tetszik el lehet húzni. Szlovákiába. Faszfej.
"Ez a hely olyan amilyen, de nem kötelező olvasni."
-----------

Viszont lehet. Szabad. Megadatik. Választható. Stb.
----------------------


"az internet végtelen, mér' pont ide üríti mindenki a szemetét?"
------------

Ez amolyan szemétlerakóhelynek tűnik madártávlatból, talán azért. Egyébként meg hát az a gond ezzel az internettel, hogy ahogy a szerző is ide üríti a magáét másokról, mások is ide ürítik a magukét. Ez így megy, ez a blog-műfaj ilyen. Aztán lehet egy másik műfajt választani, ha ez valakinek nem konveniál. Szabad azt is.
-------------


"Klasszikusunkat ídézve ha nem tetszik el lehet húzni. Szlovákiába."
--------

Érdekes dolog ez. Akinek meg mondjuk Betlen, Diurnus, Dévényi, Szekeres, stb. nem tetszik, annak viszont ide kell írnia? Annak nem kell elhúznia [mondjuk] Szlovákiába? Az helyes nem-tetszés? Osztán ki mondja ezt meg? Én itt azt olvastam, hogy: "It's free speech." Máshol meg azt, hogy a szabadság szolgaság, és két láb jó, négy láb rossz.

Kurva nehéz ám eligazodni ennyi olvasmányélmény közt.
RE: Palee 2007.04.01. 18:26:06

És fejlett a humorérzéked is.

Persze legyen véleményed, de minek ezt több postban (itt pl. offtopic módon), több ezer karakteren ragozni? Attól már jobban igazad lesz?

RE: kiszeramérabávatag · forabettertirpakbokretas.blogspot.com 2007.04.01. 18:40:39

Te frusztrált, túlérzékeny ember, a másik frusztrált, túlérzékeny kollégát kívántam csak figyelmeztetni, hogy mielőtt még agyvérzést kapna, kicsit lassítson. A másik postba való hozzászólását ide is benyomta (nem véletlenül, jól láthatóan szándékosan), de mi a francnak? Ha érdemben nem bír az itt futó valamelyik témához hozzászólni (ha jól számolom, megy itt párhuzamosan vagy három is), minek szemetel ide?

Szlovákiát meg láthatóan poénnak szántam, de ha ennyi humorérzéketek van, akkor vegyétek komolyan. :-)

Könnyen válik valaki mások szemében "frusztrált, túlérzékeny emberré". Ha gondolod, tegyünk egy próbát. Akár írásban, akár szóban beszélgetek pár, általad tetszőlegesen kiválasztott topikbélivel, vagy akár magával a blogtulajdonossal is mondjuk egy órácskát. Mindenki bevetheti stíluseszközeit, ismereteit, humorérzékét, tudása legjavát. Aztán meglátjuk, mit jelez a frusztro-méter, és hogy ki lészen az, aki érzékenykedik.

Kíváncsi vagyok. Gondolom, te is. Tegyünk egy próbát? :-)
csak ne itt játsszátok le, jó? msn, email, satöbbi.
Ha Betlent kivégeztük, hivatalosan meg új téma nincs, nem akarunk a személyeskedésen és a valós/vélt sérelmek felemlegetésén túl valamiről érdemben is diskurálni? Bejött itt a képbe az SZDSZ, Kóka és a biznicei, én személy szerint javasoltam Orbán Viktort és a plebejusállamot, aztán Mikola régi/új elképzeléseit kórház ügyben, de ehelyett csak szolid hétvégi dagonyázás folyik itt. Senki többet, harmadszor?

OFF
pali, kiszera,
bármit írhattok, bármit. igen free speach.
titeket az indulat irányít. és nevetségessé teszitek magatokat az "ellenség" blogján. már nem is vicces. molarison legalább röhögni lehet.
ON

nekem sincs semmi bajom betlennel. talán ő irritál a legkevésbé a napkeltében.
tiltakozom, molaris rengeteget fejlődött!
Palee 2007.04.01. 17:26:42

1. "Lehet az én érveim gyengék, de a tieid még gyengébbek."

Milyen érvek? Itt most nincs téma, amivel kapcsolatban érvelni kéne. Csak jelezni akartam, hogy irritált a kommented stílusa.

2. "de nem fogok teljesen kitárulkozni előtted"

Hűha. Isten ments. Nem ismerkedni járok ide, ezt jó ha megjegyzed. ;)

3. "Most, hogy már neked is bebizonyítottam, hogy érek valamit"

Que? Bebizonyítottad? Mikó'?

4. "vagy a te gondolom szar közgázod, aminél nagyob fostalicska nincsen, ugyancsak nem ér ám semmit."

Mi ez vazze, barkochba? Lásd 2.

5. "Tudod, én nem a papírt nézem, de hát van akinek ez a fontos."

Aha, a papír nekem sem fontos. Tényleg. Viszont történetesen a legtöbb munkahelyen azért elég fontos. Majd rájössz...

Palee 2007.04.01. 17:56:32

1. "csak nem jó forrásokból tájékozódsz, és az ilyen Árpádfélék megvezetnek."

LOL. Köszönöm az aggódást.

2. "ha megbántottalak bocsáss meg, kérlek ne haragudj rám az én stílusom ilyen, van akinek meg a tied nem tetszik"

Nem tudsz megbántani. A stílusod tényleg irritál. Mellesleg kurvára hatástalan szerintem. Ha esetleg igazad lenne (nincs), ezzel a stílussal akkor is csak ártanál az "ügyednek". Persze nekem ez nem fáj, csak így tovább. ;)
Nem kifejezetten a vallástémáról beszélek, ami engem egyébként nem is igazán érdekel. Sőt, untat. Jobban szórakoztam, amikor a sumérokról meg az ősmagyarokról értekeztetek itt nagy komolyan. MUHAHA.
Kiszedted a Saját reklámodat?
drstein: kénytelen vagyok kiszedni mindenféle "nézzétekmeg ablogomat léciléci" kommentet, mert ha ez elharapózik, akkor az gáz lesz.

van neked jelentős közönéged enélkül.
RE: kiszeramérabávatag · forabettertirpakbokretas.blogspot.com 2007.04.01. 19:05:46

"Ha gondolod, tegyünk egy próbát. Akár írásban, akár szóban beszélgetek pár, általad tetszőlegesen kiválasztott topikbélivel, vagy akár magával a blogtulajdonossal is mondjuk egy órácskát."

Mi ez a lovagi tornára felszólítás már megint? (Morális is próbálkozott korábban ezzel.)

Ha elolvasod a postot és érdekel a téma, hát beírod a hozzáfűznivalódat (mint más is teszi), ha nem spam, nem reklám és nem ventilátorbaszarás akkor itt is marad az utókornak, érkeznek majd rá reakciók meg akciók, mindenki boldog lesz, közben talán még Magyarland is jobb lesz, de infarktust a blogolástól senki ne kapjon, meg hittéríteni sem muszáj itt. Ennyi ez, nem több.

Tudom, annál nincs szarabb, mint a mikor ír az ember mindenféle okosságokat, csak éppen senki nem olvassa. Ezt meg itt olvassák, de ettől még nem kell frusztráltnak lenni. Hiába mondjátok folyton, hogy húdeszarezaworlukblog, másnap megint itt vagytok, a számláló meg odafönt pörög. Hogy utána még frusztráltabbak legyetek :-)).



Politikailag Korrekt (ex MM&I) · www.whitehouse.org/ 2007.04.01. 19:13:07

Erre nehéz mit mondani. Gratulálok. Egyet legalább megtudtam: A megfelelő helyre jársz olvasgatni és szemetet ömleszteni, ide illesz Árpádhoz. Tévedtem veled kapcsolatban.


Pataj 2007.04.01. 19:09:42

Te is nagy koponya vagy. Az indulat irányít minket. Aha. Még szerencse, hogy Árpád örökké indulatmentesen, kiegyensúlyozottan és objektíven ír. Itt ilyen bejegyzést megengedni egyszerűen félelmetes sötétségre vall. Vagy vakságra. De inkább hülyeségre. Egyébként nagyon is tévedsz, nem az indulat irányít, de ha belémdöfnek egy kést ,arra azért feljajdulok. Persze szerinted az indulat irányít. Ebből látszik, neked semmilyen "érzékenységed" nicnsen mások érzékenységére, csak a magadéra. Nem is koptatom tovább a számat, sötétek vagytok. Árpád jó munkát végez, csak így tovább!

dark future · www.andocsek.hu 2007.04.01. 18:44:51

Hát, ha ez vicc volt, akkor nem értettem. De látom nagyon zavarlak az írásaimmal, még szerencse, hogy te mindig két szóban megérteted magad, annyira fejltett a retorikád.

További jó olvasgatást a félművelteknek a maguk kelemenannájukhoz és győzikéjükhöz!
Dark future, engem nem az _frusztrál_, hogy _hányan_ olvasnak valamit, hanem az _aggaszt_, hogy _mit_ diktál a gazdasági érdek. Ez van. Téged meg más aggaszt. Én sem nevezem azt frusztrációnak, még akkor sem, ha történetesen nem értek egyet vele.

Egyébként a Győzike sót is sokan nézik, ennikolszmisszre is sokan kíváncsiak. Az meg TWÁ-t aggasztja. És nem hinném, hogy frusztrálja. Zavarja. De az más.
hej palika, megy ez:
most már vicces.
Azon még sosem gondolkodtatok el Árpifanok, hogy miért van az, hogy a nagy független és objektív megmondóembereteknek a pártkeltében a szovjet Józsi nyalja a seggét, pont azután a cikke után ,amikor Istenfaszázott?!?! Gondolkodjatok már el primitiv seggfejek!!! Miért lehetett ez? Baromarcú állatok, veletek is tele van a hócipőm. Hogy a fenébe lehettek ennyire sötétek, agymosottak és vak hívők?!!? És tiv vádoljátok ezzel a vallásos embereket?!!? Szánalmasak vagytok! Barmok!
Palee, ne mondd, hogy nem a népszerűségre gyúrsz.
Paleekám!
Néhányszor, pár helyen, többek között a saját homokozómban is leírtam már, hogy az ateisták embervoltunkból adódó hit-igényüket tabukkal és bálványokkal igyekeznek kielégíteni, több-kevesebb sikerrel. A simább agyúaknak ez elég is, egy-két sztár-bálvány, a horoszkóp és a PC fogalmazás, ami netikettként tölti fel a barázdákat. Az értelmesebbeknek ez kevés, a fájdalmas ürességet ezért sziporkázó Isten- és nemzetgyalázásokkal igyekeznek legalább bevilágítani. Megy is az egy darabig, aztán vagy a tudat reped, vagy az aorta.
Tehát ez a tünet, amiről írsz, nem szánalmas, hanem természetes, és bizony a mi hibánk is, mert mi nem mutattuk meg nekik hitelesen az egy igaz Istent. Félinformációik eredménye egy tényleg nevetséges és szörnyű kép valami istenféléről.
Nem tudom, melyik szentünktől származik, de igaz:
"Abban az Istenben, amiben Te nem hiszel, én sem hiszek."
(Lehet, hogy a feljegyzetemben bővebben is kifejtem.)
Hogy a témához is visszatérjünk, egy bepötyögött idézet:
„Magyarországon két dolgot nem szabad nyilvánosan megtámadni: a Fradit és az ifjúság éppen aktuális kedvenc zenészeit

A sokat tapasztalt dalköltő, G. Dénes György szerint ez már százéves szabály, és nem ismerünk alóla kivételt.” (Moldova György: Lámpaláz DUNAKANYAR, Budapest, 2000.; 137. oldal)

Zsütinek teljesen igaza volt. Ami tabu, az tabu.
da2, egy piros pont behúzva.
Tudom, semmi szükséged rá, de akkor is.

Vendégem vagy egy sörre. Majd szólj.

Ne hó végén, sokat zabál a kocsi.
ON ERROR GOTO nájntínsziksztinájn
Dr Stein

„Ennek a döntetlennek mekkora a matemamatikai esélye? Elég kevés, nem?”

Abszolút. Mint a négyszeri hosszabbításnak vízilabdában.
Palee ma áprilisi tréfákat produkált komment címszóval...:)
Szerintem pedig az nyer az első körben, aki előbb belátja, hogy a másik kiegészíti, és nem kioltani kívánja.

A döntőben pedig az, aki még asztis tuggya, hogy a másik nélkül a zélet egy bukta.

Igaz a veszteseknek is dicső a trófeája: A Teremtő pártatlan benemavatkozással nekik is világosan megmutatja, hogy az egyetlen különbség az egészben csak az, hogy a vesztesek bábját balkézzel, a győztesekét meg jobbkézzel mozgatja...
RE: mavo · mavo.blog.hu 2007.04.01. 23:09:32

„Ennek a döntetlennek mekkora a matemamatikai esélye? Elég kevés, nem?”

Okosék azonnal kiszámolták, hogy kb. 1:14000. Persze ha a feltétlen híveket itt is, ott is leveszik a számításnál, akkor már nem is olyan lehetetlen.

(És annak mekkora az esélye, hogy egy szavazattal eldőlt a verseny, csak az az egy szavazat valahol, valahogyan elveszett? (lásd: 758 szavazólap kiosztva, 377 Kóka, 377 Fodor, 3 tartózkodás) Persze pusztán csak matematikai feladatként kérdem.)

Persze pusztán csak matematikai feladatként kérdem.

1-et valaki hazavitt emlékbe...
tessék jobban figyelni...
RE: -lyla- 2007.04.02. 00:28:52

"1-et valaki hazavitt emlékbe..." Már csak az a kérdés, hogy urnazárás előtt vagy után :-)


Egészséges ember nem nézi a Párkeltét a komcsi nyugdíjasoknak pedig pont ez kell :))
Eddig eléggé fos a felhozatal egy divat nyálszar az egész Sziget egyedül a Within Temptation ér eddig v.mit ...
Carnivora: Most nem azért, de a Sziget kb 98-ig volt jó, aztán nagyon divat lett és megjelent a kibírhatatlan méretű kommersz tömeg, (amikor akorábban sziget fújolók hirtelen nagy szigetelők lettek) és kvázi zenei, multikulti plázává alakult, és az eredeti sziget feeling teljesen odalett.

Ezért ha ilyesmire vágyik az ember (régi családias sziget hangulat) kisebb fesztiválokra megy.
RE: Rigor 2007.04.02. 03:07:50
Biznisz. (ahogy Speak mondaná :-))
Amikor még nem volt az, akkor még jó volt. Egyébként meg önszabályozó, addig fog nőni, amíg annyira szar nem lesz, hogy következő évben kevesebben mennek ki. Vagy egyszerűen összeomlik, mint a Gyapjas pille populáció :-).


kiszeramérabávatag 2007.03.31. 22:03:20

Hinnye, csak nem lapoztad át a személyzeti anyagomat? Vagy áttanulmányoztad az életművemet, onnan ez a magvas gondolat? Szintaktikai statisztikák oda-vissza?

Okos vagy. És szellemes.
dark future,

„Okosék azonnal kiszámolták, hogy kb. 1:14000. Persze ha a feltétlen híveket itt is, ott is leveszik a számításnál, akkor már nem is olyan lehetetlen.”

Pofátlan leszek, ez elég nagy valószínűség. Pláne azzal a kiegészítéssel, hogy „ha a feltétlen híveket itt is, ott is leveszik a számításnál, akkor már nem is olyan lehetetlen”.

„És annak mekkora az esélye, hogy egy szavazattal eldőlt a verseny, csak az az egy szavazat valahol, valahogyan elveszett?”

A megoldást lásd a Schmitt-féle bizalmatlansági savazás esetében. ;-)
hogy én ennyi hozzászólást nem olvasok végig, az bisztos. nem is kért erre senki. pláne.

csak azon merengtem a témaválasztás kapcsán, hogy vajon mekkora esélye lenne a világhírre egy zenekarnak, amelyik mondjuk Rendőrségnek hívná magát? (a Police-nak ugye bejött...)
Apropó Iron Maiden, remélem Bethlen bácsi is vágja, hogy az a középkori fasza kínzó eszköz az, amikor egy bábuba raknak és rádcsukják lassan a tüskés ajtót...
Meg azért innen is lehet szemezgetni jókat, pl. Zaj, és Noise melyik a jobb névválasztás? :D

csapgeza.blog.hu/tags/dem%C3%B3verseny
süti beállítások módosítása