W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

A Hitetlen, a Gyilkosok és az Őrültség

2007.03.30. 17:53 Tóta W. Árpád

Meg a Vegyi Fivérek! Elképesztő, mit meg nem engednek ebben a nagy fene demokráciában! Hogy ezek mind idejöhetnek a Szigetre! Hol van ilyenkor az ifjúságvédelem? Kinek áll ez érdekében?

Betlen János olyat tett a tegnapi Napkeltében, amit talán a Pajtás magazin óta senki. Együttesneveket fordít, majd szörnyülködik. Elnézést, hogy csak most találtam meg, de ezt látni kell. A legelején már kezdődik is a röhej.

Sziget fesztivál az iraki háborúra hangszerelve



Címkék: tévé kulturális ajánlat hülyemagyar

315 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr5152703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez vicces. Nem kell mindent komolyan venni.
az a másik fele, hogy az LGT-vel kezdődik a sziget...
igen, az a direkt link, csak az nem mindenkinél játszódik le.
gehehehehehehehehehehehehehehehe......wahahahaahahhahahahahahaha....huhuhuhu...hehehehe...hagugrrrrahhhahahahaahawwwwaaahahahaa! jajj! nagyon nagy!
Bethlen azért sehol nincs Komjáthy-hoz képest, aki olyanokat fordítgatott, hogy Paranoid-idegbeteg
jó de ez most van! 2007! tőkés állam!
A hülye állatja, mit szólt volna a Cannibal Corpse-ra? Azt hiszi jópofa, pedig csak egy segg, ezzel égeti magát és a munkaadó tv-t is.
Szerintem vicces... Vagy nem, de az biztos!
Jesszus eddig azt hittem Betlen csak TESZI a hulyet.
Ufonauta úr

Komjáthy utolérhetetlen, a Metallicát is lefordította: kicsiny fém, fémecske, fémike.
kicsiny fém, na most van az leestem a székről a röhögéstől :) de ez túl szép hogy igaz legyen.
Ezt biztosan csak egy könnyed humoros beszélgetés-kezdésnek szánta a reggeli kakaóscsiga mellé. (Magát a témát is biztosan könnyednek szánta.) Röhejes, de azért kicsit aranyos is.

Ez a Napkelte meg már majdnem beéri a kereskedelmi csatornák reggeli műsorainak színvonalát. Bakács Tibor! Várom hogy mikor veszik be Csonka Picit vagy Ábel Anitát. (Mondjuk Verebest szerintem nehéz lenne alulmúlni) :-)
Ha már Naptv, azért az sem piskóta, amit a minap Lakat T. levágott Fodor Gáborral szemben. Tipikus esete a sírjak vagy röhögjek dilemmának
jajmár, jópofiskodni akart. kinek tetszik kinek nem. ennyi. nem kell emiatt műbalhét csinálni:) az biztos, hogy egy olyanvalaki aki kicsit is felkészült volna és nem 4 angol szót lefordít, hogy nagyon viccesnek tűnjön jobb lett volna.
Na igen. Ha valaki civil így jópofáskodik, az csak simán gáz. Tőle, mivel ez a munkája, többet vár az ember, vagy nem?
Árpád, Téged nem basz szét az ideg ettől a kezelhetetlen blogmotortól? El sem tudom menteni az új beírásomat (először cikket akartam írni, de mégis, legyünk realisták). Miért főműsoridőben fejlesztenek, tesztelnek, fedeztetnek ezek? Francba.
Egyébként meg húzzatok egy átlagot a Napkelte riportereinek emberi, műsorvezetői és kulturális színvonalára, majd emeljétek fel buksitokat és meglátjátok Betlent a horizonton, szerintem.
néha megtippelem, vajon csak valami beteges kényszerből születik-e egy komment, talán nem is akar az ilető hozzászólni, aztán akkor segítek neki eldönteni.

drstein: postot és bármi hosszabbat nem írunk böngészőbe, de nem ám. amúgy meg napról napra jobb lesz. talán még a kommentengine is felfejlődik egyszer.
szerintem a sziget a furol szol meg a nehez drogokkrol...ha mar az ilyen ven majmok is igy szeretik mint maga
lesz viszont babiloni cirkusz. a babiloni cirkusz jó

jani meg lábhoz megy.

www.babyloncircus.net/
nem lattam, igy nem tudok leesni a szekrol. Az a Killers az szerintem is egy hulye nev.Vagy segitsetek, hogy kell magyarra forditani?
portuguese

Persze hogy a fűről meg a komolyabb cuccukról szól, arról nem is beszélve, hogy milyen idegesítő tud lenni a zene. Tök felesleges annyi külföldit sok pénzért meghívni, amikor azért rengeteg kokszot tudnánk venni. És akkor végre jó lenne, meg csönd.
Nem illik levelezni egy kommentablakban, de nem szeretnék egy ilyen félreértéssel a hátam mögött tébolydába volulni.
Hát Persze, hogy mindenki szövegszerkesztőben írja meg a postot és bemásolja a szerkesztőbe, de a blog.hu most (most? muhaha! egy másfél órája) le van bénulva. És nem ment.

Vagy az lehet a gond, hogy leírtam:
"Chrudinák Alajos hős volt a maga korában. Hős, mert az életét kockáztatta egy jól sikerült vágóképért, a HÍR lejegyzéséért. Gyerekként az ő dokumentumfilmjei ismertették meg velem a nagybetűs világot, s hogy a kétpólusú világrendszer bonyolultabb, mint ahogy az osztályfőnöki órákon bemutatják. Az Indiana Jonesbe oltott Karl Lagerfeld térdig gázolt a fegyveres harcok vérébe és mocskába, s a..."
Hattory Hanzo:))) nagyon hulye vagy
Ez a Betlen, ezdebarom!

Hány éves ez a faszi? Hol a picsába nőtt föl, hogy nem örül a Madness koncertnek, hanem csípőből magyarra fordítja? Lehet, hogy idén én pont e miatt kimegyek!

Igazából vicces akart lenni.
De nem jött össze!
Az eleje az jó....végig kell nézni? Érdemes?
nem kell végignézni, ez a fő attrakció.
De hogy jön ide Irak????
Betlen eddig normális volt...
Dr Stein: Web2 koraszak bazmeg. az.
én úgy képzelem, hogy mivel fogalma se volt arról, kik ezek az emberek meg együttesek - miért nem ugrott be bakáts? -, hát megpróbált valami értelmet vinni ebbe a szeleburdiságba, és így sikerült.
Hátja. Szerencsétlen. Bár azért....nem hittem volna....az ő apja nem mondta anno, h Janikám.....miez Guruló Kövek??? Mit halgaccte kölök??? És akkor most eljátsza ezt, a saját nagyapját.
na most elszegyeltem magam:((( de volt rigo futty koncert terigetes kozben meg jot csuszott a csollany mek jegelni es bocsnat, de nem szeretem hogy fuvezik ez van
Chgemical Brothers. acid-re utal a nevük inkább,mint vegyi fegyverre. a rádiófej itt lesz? és a "lány" Izlandról?
de mekkora szerencse, h nem jön az Iron Maiden meg a Christian Epidemic!
Egyszer írtam egy blogbejegyzést is arról, amikor a rádióban felkonferáltak egy zenét: Születés, szenvedés, halál. A poén az volt, hogy ez a rádió a Bartók volt, a zenemű meg valami egyházi dal, egy spanyol kórus előadásában. Pont az jutott eszembe, hogy egy Birth, pain, death cím metálbandánál is elmenne.
Áááááá, Betlen, késssz. De azért Bakáts az a wannabe békéltető és prédikátor a baljobb között....az még mindig sokkal jobb volt... Azt nem láttátok? Fergeteges.
Da,


a fabrys szerencsetlenkedesere utalsz? :D
Ja, arra. Király volt, nem? De miérthívták meg? A Kereszttüzbe???? Rejtély.
Da!

Akkor ezt nem kovetted figyelemmel?

comment.blog.hu/2007/03/24/szivassuk_meg_fabryt

En sem ertettem. De OK, meghivtak. En azt nem ertettem, hogy a Fabryrol egy dolgot biztosan lehet tudni: kepes az abszolut semmirol is abszolut lebilincseloen, anekdotazva, levegovetel nelkul beszelni.
Az ilyennel szembe miert nem allitanak ki legalabb egy olyan riportert, aki hasonlo verbalis kvalitasokkal rendelkezik?
Ja, én is erre gondoltam. Fábry-nak nem volt mindig 100%osan igaza, de a 2(Verebes meg se szólalt...miért?) balf.sz....
En jo ideje kiabrandultam a Fabrybol (IS!) de nagyon sok mindenben egyet kellett vele ertenem.

A Verebes hogy tudna mar a Fabryval tarsalogni? Ket szuszmogas kozott a Fabry elmondana fejbol a fel Budapest telefonkonyvet:-)))

Mondjuk a Fábry Napkelte érdekesebb volt, mint ez a Bethlen.

ne mossuk össze a pajtás újságot az ifjúsági magazinnal: "pajtás magazin". ejnye.
Azért mondjuk a Madness nem kellene, hogy ennyire ismeretlen legyen Bethlennek. Már vagy 25 éves banda, mellesleg kurvajó :)
A Bethlen már 25 éve sem értette ezeket a dolgokat, szerintem. Egyszerűen nem olyan és kész.
Egyébként őszintén: nézi valaki egyáltalán a napkeltét? Normál ember olyankor dolgozik, aki otthon tesped annak talán jobb dolga is van, a háziasszonyok inkább a kereskedelmi tv-ket nézik, nem? a gyerek meg rajzfilmet. Talán a nyugdíjasok. Talán.
Nekem otthon a tv-n csak az m1 jön be...
ritkán tv-zek
Malevolent Creation...
Cadaveres de Tortugas...
Faith No More
Morbid Angel...
Dead Can Dance...
Corrosion of Conformity...

Mi legyen még, Janikám?
Ez valami időutazó manus lehet, vagy agyilag konzervált, mondjuk 94-96'-ban még talán érthető lett volna ilyen kis jólfésült középkorú tömjénfüstszagú rápislogás a külföldi rock/metál zenekarok nevére, node 2007-ben?

Marilyn Mansonnak bezzeg milyen kis ártalmatlannak tűnő neve van:)
Okés, hogy totálhülye, de legalább elismeri. Ennél már sokkal tragikusabbat is láttam a naptevében. Különben olyan érzésem volt, mintha "megrendelt interjú" lett volna.
A napkelte egyébként kezd saját maga paródiája lenni. Bár ez leginkább a kereszttűz vagy össztűz című kabaréjelenetekben jellemző. Abból lassan ki lehetne adni egy válogatás DVD-t. Tuti siker.:)))
RE: natu 2007.03.30. 23:04:10

"Mi legyen még, Janikám?"

Mi? Hát Üllői úti Fuck :-))

cozumel 2007.03.30. 22:25:58

Ja az a Fábry-lövészet csúcs volt. Ráadásul nem elég, hogy leadják, de még a netre is felteszik. Lehet, hogy büszkék rá?

A Sváby Bandi kész profi volt ezekhez képest.
Az a tragedia, hogy a Napkelte semmit nem ujult a fennalasanak mennyi is? 16 eve? alatt.
Ugyanazok a beallitasok, pofak, stilus.

Be kellene latni, hogy elfaradt. Erdemei elismerese mellett nyugdijazni kene az egesz musort es a stabot, mielott ugy jar, mint szegeny Zalatnay, hogy egy orszag fog rohogni rajta.
cozumel 2007.03.31. 00:31:45

És akkor honnan lenne fizetése mondjuk szegény Bakátsnak? Ráadásul állami megrendelésre dolgoznak. Aranybánya teljesítménytől, nézettségtől függetlenül. Money for nothing.
azért van annak nézettsége is. és az is furcsa.
Arpi

Ja, a Gyurcsany blognak is van latogatottsaga es az is furcsa:D Vagy megsem?
Ha nem kedvelitek őket, akkor is Betlen a Bethlen, ill. Bakács a Bakáts.
Ennek a remekműnek a nézői valószínűleg nem a szinvonal miatt nézik. Gondolom a Csintalant se.
Betlent lehülyézni bátor dolog. Nem az. Az más kérdés, hogy kapott egy olyan témát ami nem érdekli, járatlan benne. Ezt a felkonfot, - vagy hogya túróba hívják ezt - nyilván poénnak szánta. Nyelvlecke kezdőknek.
A nagyobb baj latyakt főszerkesztő tovaris szakmai hozzá értése. Télleg: miért nem Bakátsra bízta. Nem minha nevezett érne két likas fillért, de ehhez talán mégis több köze van.
A napkeltét már jónéhány éve nem nézem. A rettenet főleg a hétvége : verebes, ltk.
Engem fordítson le, Bethlen! :)
OFF

Árpád, ezt Rólad írták:

www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=886570

Azt nem vágom, hogy ki a szerző, de ha az írásban szereplő "vérföldműves" kifejezést valaki elmagyarázná, azt megköszönném!

ON
arpi, betlen hatalmas szerencseje nem is az, hogy az iron maiden vagy a christian epidemic, esetleg a cannibal corpse nem jonnek.

mit szolt volna szegeny, ha szerepel a line upban aphex twin, alec empire, a daft punk, a swayzak vagy a duplex inc?
arra meg mar tenyleg gondolni sem merek, mi lett volna, ha jon a groove armada, fatboy slim, inter ferenc, a nightmares on wax, kid 606, vagy a !!! :D
ja es interr-ference

bocs, koran volt meg.
Hagyjuk mán (sic) a Bethlen féle nyugdíjasklubot! Foglalkozzunk mással.
Például azzal, hogy boldog névnapot, Árpád, ha ma tartod!
Hanzo, Andrassew Iván írta, Árpád már korábban tisztességgel belinkelte a Diurnus postba, ahol nem off.

Betlen nekem alapból nagyon szimpatikus, de ez szomorú, vicces és aranyos is volt egyszerre. Hogy valaki ennyire ne ezen a földön éljen, bizonyos dolgokban.
Mikor jön a folytatás Európa lelkéről? o_O
OFF
Árpádnapból több van? ha nem akkor jüt, hamár itt lebzslek
osi 2007.03.31. 07:01:29

latyakt ?????????????


Kisecsém! Csak akkor és csakis akkor poénkodj a Lakat névvel ha ezt személyesen is hajlandó vagy felvállalni. (Teszem azt, ma a Vecsés meccs előtt az Üllői úton sikítozhatod ezt a hülyeségedet ha bátor vagy! Elárulom a legközelebbi ballonkabátos, nyolcvanéves nyugdíjas azonnal kivégezne.)
"de ha az írásban szereplő "vérföldműves" kifejezést valaki elmagyarázná, azt megköszönném!"

talán a sültparasztra tett egy kísérletet
fubazzeg azért ez az népszavás írás se semmi
lehet tényleg nem lenne rossz egy árpádsávos tisztogatás
"néha megtippelem, vajon csak valami beteges kényszerből születik-e egy komment"

ez megérne egy postot
W bodog nevnapot

en mar ilyesmit hallottam mas musorban evekkel ezelott, szerintem akkor volt az, hogy a szigetet kezdtek felkapni, hogy je, itt nem csak punkok hernyoznak a bokorban, itt lehet hirdetni. akkor az komoly volt, ez meg szerintem tettete a hulyet, viccbol. haha?
Kedves Árpád,
számos alkalommal nem értek veled egyet,másokkal együtt /a permanens és intenzív keresztény-ellenességed kimondotan idegesít - honnan a f.néből ez a dühödt anti-christianity? - ritkán szólok hozzá témáidhoz,de most beírtam a nészava (vox populi.:))) ismeretlen szerzőjének,hogy ácsi,a fickó - mármint Te,azért jó,Bodor felett pedig 'eljárt az idő'
A videót megnézve még mindíg jobb lenne, ha a "Jani házhoz megy" c. opust csinálná szegény...Egyébként azonnal beugrott a Zenebutik-zenehíd.:)Az volt még kegyetlen.:)
Betlen csodálatos ! 16 éves korában megöregedett, most pedig Gyárfás azért drukkol, hogy Jáááános kolléga nehogy elaludjon miközben kiásít magából egy összetett kijelentő mondatot. Kérdezni már rég nincs ereje. De úgy jól elvan.
Igazi antiriporter.
"intenzív keresztény-ellenességed kimondotan idegesít"

ha kettoig el birnal szamolni, mar rajottel volna, hogy Arpadnak nem a krucifix-szel, hanem a szellemi sotetseggel van problemaja.
Szavazást kérek:

Éltesse-e Isten Árpádot erőben, egészségben, adjon-e neki hosszú, termékeny életéveket szerető családja körében?
Mert "kérjetek, és adatik nektek".
Edelweiss 2007.03.31. 13:58:35:
"ha kettoig el birnal szamolni, mar rajottel volna, hogy Arpadnak nem a krucifix-szel, hanem a szellemi sotetseggel van problemaja."

Kinek a szellemi sötétségével?
Kitalátor feljegyzet · kitalator.blog.hu 2007.03.31. 15:00:00:
"Szavazást kérek:

Éltesse-e Isten Árpádot erőben, egészségben, adjon-e neki hosszú, termékeny életéveket szerető családja körében?"

Természetesen igen.
Mondjuk remélni tudom, hogy ehhez a beszélőkéhez egy kis bölcsességet is ad neki a Mindenható, de azt is elfogadom, ha nem.

Nem sikerülhet minden.
A vérföldműves az, aki patakvérrel locsolja a dinnyét, ami tudvalevőleg kívül zöld, bévül meg veres, tehát vagy leképezi az elnökváltó, az országot valójában (félre!)-vezető pesti törpepepártot, vagy pedig skizofréniájával is jelképezi a klímaxos masamód által pszeudonormális jelszavakkal gyakorlatilag felszámolt másik parlamenti küszöbrágó pártmaradványt, tehát ellenséges a magyar vidék, a kisgazda hagyományok, a független, polgári magyarország egyetlen letéteményesével, és nem átall gyalázkodva leügynöközni tisztességben megőszült, sőt megkopaszodott neves közszereplőket, akik koruknál, szocializációjuknál fogva - hogy a kényszerűen vidám zakatolásokat ne is emlegessük - fél szavakból is megértik egymást.

Torgyán József szelleme
Doomhammer

A bolcsesseget a tapasztalat alapozza meg, a tapasztalat meg korral jar.
Egy 30 eves ember meg ne legyen bolcs...viccesen ellentmondasos, legalabbis szamomra.
Már megint mit pattog itt, doomhammer? Biztos azért nem röhög, mert maga sincs képben, nézzen rám, megállás nélkül vihogok, ekkora poént már régen hallottam, méghogy gyilkosok, meg vegyi fivérek! Ha nem venné észre, itt mindenki rettentően tájékozott, sőt, vannak akik még náluk is tájékozottabbak, fogadjunk, hogy maga az itt felsorolt együtteseknek a felét sem ismeri! Maga le van maradva. Maga ciki. Maga faszságokkal foglalkozik, magának fingja nincs a lényeges dolgokról, maga még az életében nem látott ufót sem.
Maga csak pikírteskedik, hogy elrontsa azt a tiszta örömet, amit a másik kiröhögése okoz.
"Az első szavazás érvényes, de eredménytelen volt, mindkét jelölt 377 szavazatot kapott."
Ennek a döntetlennek mekkora a matemamatikai esélye? Elég kevés, nem?
Cozumel, talán nem kellene lehülyézni az artista urat, jó??? Hogy veszed a bátroságot ehhez??

Nem ertem, milyen legtornaszrol beszelunk?
Basszus, lefordítottad??? Hát mindjárt behalok, te hülyébb vagy, mint a Betlen! Nem igaz, lefordítottad, és pont ebben a postban, hát most nagyon röhögök, ne is haragudj.:DDD

Amúgy mit nem értesz? Nem vagy képben, bogárka??

Jé, nahát...
Hondor draga...
Legkozelebb kiteszem Neked es csak Neked a LOL
:-)))
:D:D:D
jeleket...Csak mondd meg, melyikbol ertessz, es odateszem, igerem.


Tőlem rakosgathatsz jeleket ide, ha neked úgy könnyebb, de ne merészeld mégegyszer lehülyézni a Mestert!
Az Anal Cunt nem jön a szigetre? Kár, pedig megnéztem volna Janibácsit, amint elbíbelődik a magyarra fordítással.
Hondor

Mert kulonben mi lesz?
Menjel igyal egy kavet vagy egy sort, mittomen melyik tesz rendet a fejedben.

Amugy csak hogy tisztazzunk valamit: semmifele forditas nem tortent a reszemrol. Ugyanis az artista es a legtornasz a magyar nyelvben rokonertelmu szavak. Igaz, hogy a legtornasz magyaritas volt.

Tehat nem FORDITOTTAM, hanem SZINONIMAT hasznaltam.
Most pedig eltem a kiemeles eszkozevel, csak hogy csekely ertelmed is felfogja, mit mondok.
Miért baj az, cozumel, ha egy ember 30 éves korára már egy kis bölcsességet is magára szed? Ciki?

Vagy egy 30 évestől elvárás, hogy neutronbombázzon, cigányozzon, emberek élethez való jogát vonja kétségbe, és kurva nagy pofával leugasson mindenkit? Mert az meg menő?

Melyikünk maradt le egy brosúrával itten? (Költői kérdés volt, tudom, hogy én.)
Kiszera

Kimondtad a varazsszot: egy kis bolcsesseget.
Szerintem egy keves mar Arpiban is van, de meg boven a fiatalos, nagypofaju lendulet van tulsulyban nala.
Nincs ezzel baj, majd valtozik...azt hiszem a kovetkezo ket evben sok mindent atertekel majd, lehiggad, toleransabba valik. Egy gyerek ezt teszi az emberrel:-)
Betlen ugyanis egy újabb olyan figura, akinek [számos hibája ellenére] a seggében több van, mint Árpád agyában.

Az meg nem akkora poén, hogy azon hahotázunk, hogy jé, a hülyegyerek lefordította magyarra... Ugyanis az eredeti nyelven (akármilyen meglepő is), de ezek a nevek bizony jelentenek valamit, amihez valamivel közelebb [bár nem egészen közel, de mégis közelebb] juthatunk azáltal, ha elmondjuk azoknak, akik nem tudják, hogy mit jelent egy adott név, szó, akármi.

Tudod, anno a Lebensraumot is lefordították magyarra, csak hogy többen értsék. Sőt, a glasznosztyot és a presztrojkát is. Ugyanígy le lehet fordítani azt is, hogy Imagine, azt is, hogy Woman is the nigger of the world, meg azt is, hogy vaffankúló.
HÁHÁ! Mellébeszélsz, mert rájöttél, mit is mondtál!
Lehülyézted Árpit, az artista urat, őt, aki tud!
Minél tovább magyarázod, hebegsz itt légtornászokról, annál kínosabb lesz, inkább maradj csöndben.:)Jó, hogy nem zenebohócnak nevezed, nem szégyelled magad?

Hogy milyen emberek vannak...
Kóka nyert. Tulajdonképp örülök: ideje, hogy megszűnjön ez a párt.
cozumel,

ezzel valóban semmi baj nem lenne, ha nevezett úrfi magánemberként művelné mindezt, nem pedig közírói minőségben, ország-világ előtt. Ha én kicsit indulatos típus vagyok 25 éves koromban, nincs azzal semmi baj. Ha közben főműsoridőben pofán köpöm a köztársasági elnököt, csak azért, mert én egy olyan szeleburdi kölyök vagy, de majd egyszer megkomolyodom... nos, azon azért talán nem kellene örömködni meg bátorítani.

Mert pont ide vezet: undorító, uszító szarhoz, amit olvashatunk hónapok óta. Bátorítsuk még egy kicsit? Hátha a neutronbomba után előbújik a gázkamra is, esetleg a kerékbetörés, mondjuk Diurnuson, mert az ő élethez való jogát megkérdőjelezni 'bocsánatos bűn'?

Hát tényleg elment már a józan eszetek itten?
Csapatban támad a tirpákbokrétás?
Nem tudtam, hogy akció van, részemről partizánkodás. Általában megállom, hogy ne szóljak ebbe a szarba bele, de néha mégis elragadtatom magam, bocs.

Az egészből nem a támadás az érdekes, hanem az, hogy lassan már annak is tapsolni fogtok, ha valaki tényleg leírja, hogy név szerint kit és hogyan kellene kivégezni, mert neki nem tetszik. És az ellenérzésetek maximum annyiban ölt majd testet, hogy jó-jó, egy picit fiatal még, de hagyjuk, hadd szervezze, majd megkomolyodik.

Bravó.
Szóval azt állom meg általában, hogy beleszóljak, nem azt, hogy ne. Bár néha azt is. Se.
kiszeramérabávatag:

Ha végigolvasod a kommenteket, akkor láthatod, hogy kb. 1-5% tapsikol TwÁ-nak és kb. 10-15% kapásból elküldi melegebb égtájra. A többiek vannak, amivel egyetértenek, vannak, amivel nem. Ennyi.
Különben pedig valószínűleg éppen a provokatív hangnem készteti a népeket billentyűpüfölésre. Gondolom te is ezért vagy itt. Különben több ezer blog és fórum van ugyanezen témákban. Aki ide jön, az pontosan erre számít. TE IS!!!!
:)))
Felteszek még egy kérdést: hol van az megírva, hogy egy 50 éven felüli ember asszociációi, meglátásai nem relevánsak?

Kedves tévénéző gyerekek! Akármennyire is el akarja hitetni veletek a tömegkommunikáció és a vállalati píár az ellenkezőjét, a 35 évnél idősebbek is emberek. Nekik is van véleményük, sőt, őket is érdekli valakinek, valakiknek a véleménye. Bizony, még az is előfordulhat, hogy több dolgot láttak életükben, és bizonyos kérdésekben érdemes meghallgatni, hogy valamiről mi jut az eszükbe.

És ezt már azért 30 évesen is illik tudni, legalábbis egy ekkora megmondóembernek illene. A világ nem a wikipediával kezdődött.
Igen, kukacka, valóban erre számítok. Jól látod. Sajnos, erre számítok.

Amiben nem értünk egyet, az az, hogy szerinted ez itt sima fríszpícs, és semmi jelentősége, szimpla szórakoztató-bloggerkedés. Webkettőpontfaszomtuggyami. Szerintem meg elég komoly szerepe van abban, hogy tízezrek gondolkodását még jobban hazabassza, a következményei pedig vezethetnek akár messzire is.

Az, hogy erre számítok, nos, az kurvára igaz. De én örülnék neki a legjobban, ha végre nem jönne be a számításom, és cigánymentes övezeten, neutronbombás niggeren és istenfaszán kívül látnék itt valami mást is.

De azért csak nevetgéljetek Árpival, hajrá. Van ideje, majd megkomolyodik. Há' nem? Ja.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
"Együttesneveket fordít, majd szörnyülködik"
Vegigneztem. Ebbol egy rohadt szo NEM IGAZ, nem szornyulkodott. EZ VALAMI NAGYON GAZ, EZ KESZ HAZUGSAAAAAG...
Maximum erdekesnek talalta a neveket, egyszeruen felsorolta. Basszus ilyen agyatlan hazugsagokkal miert jaratod le magad, tok hiteltelenne valik mas ertekes cikked. Es a tobbi Betlent gyalazo seggfejnek uzenem: ti vagytok a nagyon cikik, Betlennel semmi baj.
Hondor

Nem tudom, mit ittal/szivtal tegnap este, de ma inkabb pihenj. Tovabbi jo napot!

Kiszera

Nem latom be, egy fiatal ember miert ne nyilvanulhatna meg orszag-vilag elott?
Sok minden fugg attol, hogy mennyire alacsony/magas az ingerkuszobunk bizonyos velemenyformalokkal szemben. Illetve, ha oszintek akarunk lenni, akkor elsosorban a velemenyukkel szemben.

Engem nem tud irritalni Arpi stilusa vagy mondandoja tulsagosan. Igen, van ugy, hogy nem ertek vele egyet. Van ugy, hogy nem tetszik a hangvetel, nem tartom ildomosnak az idozitest stb.
De osszessegeben nem latom szemelyeben az Antikrisztust:-)

S lassuk be, nala sokkal szelsosegesebb elemek is vannak a magyar kozeletben.
kukacka · www.kukacka.blog.hu 2007.03.31. 17:27:16:
"Ha végigolvasod a kommenteket, akkor láthatod, hogy kb. 1-5% tapsikol TwÁ-nak és kb. 10-15% kapásból elküldi melegebb égtájra. A többiek vannak, amivel egyetértenek, vannak, amivel nem. Ennyi.
Különben pedig valószínűleg éppen a provokatív hangnem készteti a népeket billentyűpüfölésre. Gondolom te is ezért vagy itt. Különben több ezer blog és fórum van ugyanezen témákban. Aki ide jön, az pontosan erre számít. TE IS!!!!
:)))"

Ez nem pontos.
Van erről egy érdekes történetem.
Tudod, hogyan kell bagollyal vadászni?
A vadászuhut kiteszik az álcázott vadászkunyhó mellé. Nappal.
Nos, a nappali ragadozómadarak, pl. a kánya egyszerűen nem tudja megállni, hogy az uhut meg ne támadja. Ez olyan irracionális reakció náluk. Semmi értelme, igazából senki nem tudja, miért csinálják.

Szóval ezek megtámadják az uhut, a vadász meg a kunyhóból lelövöldözi őket. Ez régen volt, ma már az ilyen módon elkapható madarak nagy része védett.

Itt ugyanez megy. Jön a sok nép a hülyeségre, a forgalomszámláló meg kattog. Nem is lenne semmi baj, ha Kelemen Annáról szólna a provokáció és nem arról, mennyire megszokott, mondhatni normális dolog a kasztosodás.

Na jó, ennek a bejegyzésnek is elmentem a képét, hátha nem éli túl az estét.
Jó, kiszerának abban _nyilván_ igaza van, h a szavaknak jelentése van, aki azt mondja magáról h "hülyefaszvagyok", az akkor is az, ha angolul mondja. Ok. De _nyílván_ kiszera is tudja, h ezek csak rokker hülyegyerekek, aki azt hiszik, hogy mennyire cool az h valakit úgyhívnak, hogy.... de nyilván _kiszera_ is tudja, hogy ezt Betlennek is tudnia kell, és ez hát öngól volt. Betlen eljátszotta saját nagyapját, mondott egy kínos viccet a vegyi fivérek (kissé off, de ez vhogy olyan erőltetett: fivérek. Magyarul: testvérek) és Irak kapcsolatáról a két túlkoros tinédzser kínosan összenézett (most majdnem lenyomtam egy unPC poént, h MPSZ hovákivel nézett össze) és ment tovább. De Árpádunk lecsapott és tort ült. Hátjó. Ez van. Dolgozzunk tovább, mondaná guga. És GyF.
Ha olvastad volna, vagy emlékeznél a kommentjeimre, láthatnád, hogy a hangnemet és a radikalizmust többször is kifogásoltam. Szépen megírtam a véleményemet és speciel nekem még egyetlen kommentem sem tűnt el.
:))

Különben mit szeretnél látni? Olyan cikkeket, amelyekkel tele minden újság, és minden "mértéktartó" honlap? Ebben a blogban éppen az a lényeg, hogy olyan olvasatban tálalja a világ híreit, ahogy máshol nem található.
Mindenki megnyilvánulhat ország-világ előtt. Nem betiltani akarom, hanem sajnálom, hogy ez itt ilyen, és szeretnék néha rámutatni, hogy konkrétan milyen.

Szóval téged nem zavar, hogy valaki [nem, nem viccből, hagyjuk a rizsát], felveti, hogy csak az erő van, hogy afrikára neutronbombákat kell baszkodni, hogy a fejlődést tankban és atombombában méri minden civilizált népség, stb., és mindenki itt mosolyog rajta, hogy milyen istenverte szellemes.

1920 van, oké? Szellemes történetet mesélek. Pármillió zsidót, cigányt meg szellemi fogyatékost igazából el kéne tüzelni, erre a célra gyárakat célszerű építeni, és aztán a hamuból szappant kell főzni, mert azt el lehet adni, és kár volna nem kihozni a dologból a maximumot. Ez elég mókás sztori, szerintem sokan kacagnának rajta, hogy nahát, milyen abszurd gyerek ez a bajszos, aki kitalálta, hát ez hót vicces, beszarás jó, édes öregem.

Néha aztán arcunkra ég a mosoly.

Ami viszont a legzavaróbb az egészben, az az, hogy közben ez a kinn is vagyok, benn is vagyok játék megy, az "ez az én blogom, ide azt írok, amit akarok" az egyik napon, és "az index ellátja a jogvédelmemet" a másik napon. Közben meg kint a link a második legolvasottabb site nyitólapján, mert a marketing az kurva fontos.

Meg a jó humor. Az.
da2 2007.03.31. 17:41:07
-------

Aztán arra gondoltál-e már, hogy nem mindenki tinédzser, és hogy mondjuk egy 55 éves embernek más jut eszébe arról, az együttesnévről, hogy mondjuk: Killer torture. Én nem azt mondom, hogy a világot úgy és csak úgy kell/lehet értelmezni, ahogy idősebb emberek teszik, de eleve kiröhögni azt, hogy valaki más alapállásból néz valamit... no, az szűklátókörű suttyóság, nem más.

Betlen történetesen 4-5 nyelven beszél elég kiválóan. Kíváncsi vagyok, az ős-blogger mennyin tud. Hogy angolul nem túl jól, az már kiderült.
Doomi: provokáció az, amikor valaki szándékosan felhúzza az olvasóit. Ha Kelemen Annát tenné céltáblává, akkor mindenki csak fikázna. Itt az a lényeg, hogy érvek ellenérvek csatázzanak. Ha mindenki egyetért rohadtul unalmas lenne az egész. Akár protopic, akár kontratopic.
"Különben mit szeretnél látni?"

-----------

Elmondom, szerencsére kurva egyszerű. Azt szeretném látni, hogy az [index] elhatárolódik egy pár dologtól, mert úgy gondolja, hogy ezt azért inkább mégsem vállalnák. Mondjuk egy neutronbombás cuccnál azért egy ilyesmi dukálna egy magára bármennyit is adó szerkesztőségtől. Ezt szeretném látni. Magánbloggerként mindenki pontosan akkora fasz, amekkora csak lenni akar. Ám ennek a hallgatólagos legitimálása egyrészt zavaró, másrészt meggyőződésem szerint nagyon káros is. Nem, nem az [index]-nek. Az kéne még csak.
kiszeramérabávatag:
Te még mindig ott vagy leragadva, hogy ez minden kommentelőnek tetszik. Pedig nagyon nem.
De jó ember! Nem az a kérdés, hogy minden kommentelőnek tetszik-e, hanem az, hogy mondjuk helyénvalónak tartanád-e, ha mondjuk az mno oldalain, bloggeri minőségben arról írnék, hogy a zsidőkérdést most már tényleg egyszer és mindenkorra meg kell oldani, szentföldi euthanáziával, neutronbombákkal, kedvez barátaim. Izrael a mosogatás után azonnal beköltözhető.

Én ezt írnám az mno-n, és lennének, akik nem értenének vele egyet. Mondd, te nem várnád el az újságtól, hogy ne adjon ehhez a fajta mocsokhoz felületet? Vagy a nézettség/olvasottság mindent igazol?
Jó ideje kizárólag akkor olvasom ezt a szemetet, amikor olyasféle aktualitása van számomra, hogy beszédtéma a környezetemben vagy google találatként belebotlom. Többnyire nem érzek kényszert, hogy véleményt nyilvánítsak. Most mégis ezt teszem. Én, mint 1 db csendes olvasó a reklámok célcsoportjának közepesnél nagyobb havi költségvetéssel rendelkező tagja, szülő, aki (jelenleg még - szerencsére) hatással vagyok 1 db másik olvasóra is, ezennel elhatárolódom ettől a szartól itt. Ez eddig két fő. Több közölnivalóm nincsen, csak mivel ezt nem jelzi a median.hu, gondoltam szólok.
kiszeramérabávatag:

Az mno oldalain nem írhatnád le, de a kuruc.info-n minden további nélkül.
:)))
Perszepersze 55évesekkké a villág. Jó.
De most ne szopassuk egymást. Aki 55 éves korában betéved a tinidiszkóba annak meglepetés lesz az élet. Betlent én is bírom, de ezt melléhúzta. árpád is egy csomót melléhúz, orra alá is dörgöljük. Te is. Hát most Betlen volt soron. Lépjünkmátovább, embörök.
Nevess, szerencsétlen.

Cskahogy ez itt elvileg nem a labancinfó, hanem a leglátogatottabb, az úgynevezett véleményformáló, netes [azaz haladó, a fiatal nemzedékhez szóló] világ legmenőbb publicistájának a szerkezstőség által folyamatosan a címoldalra rakott kihelyezett megmondóegysége.

Vgy azt akarod mondani, hogy az index olyan, mint a kurucinfó? OK, mondjuk elfogadom. Szerinted az így 'jó'? Illetve, ha az embrek a kattintásukkal jelzik, hogy imádják ezt, akkor attl jó lesz?

Az emberek azt is jeleznék a kattintásukkal, hogy kukackát főműsoridőben, reflektorfényben kell kibelezni, feltéve, hogy ők nézhetik. Hidd el, szórakoztatná őket. Meglenne a látogatottság és a visszaigazolás.

El fogunk jutni oda, bízz benne, hogy nem te leszel az álfozat. Vagy ez talán akkor már dicsőségnek fog minősülni, ki tudja?
Többet nem gépelek csukott szemmel, elnézést.
De egyébként aki 55 annak gondolom, nem egy lejtő és az azon lefelé guruló sziklák jutottak eszébe a Stones ról. És ha egy kisebb expozéban a Bartók Rádióban összefüggést keresett mondjuk Sziszifusz és Mick Jagger között, akkor lehet ha akár még igaza is volt, de asszem az akkor 20 éves B.Janika kiröhögte. Hát most ő si belefutott ebbe.
da2 2007.03.31. 18:12:03
-------

Lehet, hogy egy 60 évesnek érdekes volt, amit mondott. Te mennyi vagy? 28? Mert akkor neked mondjuk használhatatlan hülyeség. Másnak nem biztos.

De nem ez a legfontosabb. Az jóval érdekesebb, hogy Betlen egy ilyet húz mellé, aki Betlent anyázza emiatt, az meg néha genocidiumot vizionál. Hát istenkém, ő is melléhúzott. Van ez így.
da2 2007.03.31. 18:15:13
-------

Az lehet. De ha már együttesneveknél járunk, akkor azért az sokat elmond a generációs különbségről, hogy Shadows, Deep Purple és The Doors van-e, vagy Megadeath, Rage Against the Machine és Lord of Destruction.

Az utóbbiak közül egynek-egynek a lefordítása totális marhaság, ha viszont már 50-50 nevet fordítasz, akkor érdekes dolgoknak lehet a nyomára bukkanni.

Már csak annak persze, aki szeretne.
És még egyet, ha már.

Mint te is írod, ez nem túl érdekes kérdés ez a névfordítósdi, lépjünk tovább. OK. Tegyük. De vajon nem érdekes-e az, hogy ennek a szerinted sem túl érdekes témának összesen annyi adott aktualitást, hogy Árpádnak nem jutott eszébe semmi, és keresett egy nyögvenyelős témát, hogy ma is bele lehessen rúgni valakibe, merazojankurvavicces.

Mert minden kibaszott napon valakibe bele kell rúgni, valakinek az emberi méltóságát a sárba kell tiporni olyan kölykök előtt, akik a seggüket se tudják kitörölni, valakit jól meg kell alázni, a létezéséhez való jogot kétségbe kell vonni, mert az hozza az érdeklődőt, és különben is, permanens fogadóóra, és jópofa 'pimaszkodás'.

Nem. Ezt nem pimaszkodásnak hívja a magyar nyelv. Ezt faszparasztságnak hívja.
kukacka · www.kukacka.blog.hu 2007.03.31. 18:16:34
-----

Nem csodálom, hogy nem érted. Hogy egy élő klasszikust idézzek: erre számítottam.
kiszeramérabávatag:
Az a vicces, hogy a stílusod már messze alulmúlja Totyáét. Kezd egy kicsit "bagoly mondja verébnek: nagyfejű" jellege lenni a dolognak.
:)))
A stílus pedig maga az ember, baszom alássan.

Tudod, jóbarát, voltak idők, amikor nem a csúnya szavak számán múlott, hogy valaki szalonképesnek számított-e, hanem a gondolatok tartalmán, amelyeket képviselt. Egy neutronbomba hexameterben is neutronbomba marad, és jambusokba szedve se robban kisebbet.

A stílusomra meg a múltkor azt a kritikát hallottam ugyanitt, hogy nem modern, olyan avittas. Gondoltam, alkalmazkodom. Szerencsére tudok én is így fogalmazni, baszod, és te se leszel attól okosabb, lófaszjancsi, hogy 4 szmájlit rajzolsz az értelmetlen faszságod végire.
Neutron bomba ügyben meg kell védenem TWA-t. A magam részéről nem szeretnék olyan világot, amelyben "elhatárolódnak" Swift-től, és ez lenne az általános elvárás. Azt gondolom, hogy akinek nem tetszik az európai kultúra, az (és ne más) húzzon. Elhatárolódni.
Amiben viszont én nem értek egyet - kvázi elhatárolódom TWÁ-tól, - az egy a fentihez képest szerintem sokkal inkább valóságosan etikai kérdés, nevezetesen hogy milyen mértékig "cool" a konkurencia torkának ugrani. És nekiugrasztani agyatlan sleppünket is. A Diurnus cikkre gondolok. Avagy helyes eljárás-e vajon pofánvágni a vén faszt, hogy két darabban köpje ki a protkóját, csak mert beképzelte magának, hogy ő is lehet itt valaki, és kirakosgatta kicsi cuccát a véleményvezéri piacon? Vajon kinél az igazság, ha nem ez is egy olvasat?
Ja. Pokol nincs. Lelkiismeret van.
Most sztem az a te bajod, h komolyan veszed Árpád minden szavát.
Ja, lehet h egy 60éves anno meg azt mondta, miapöcs ez, az Ajtók???,, nannnne hülyéskedj már kisapám. A Szeleczky Zita az bezzeg tudott énekelni.
Ne rúgozzmá ezen. A neutron az tényleg gáz, de ki vette komolyan?
Én pedig Göbbelst szeretném megvédeni zsidóügyben. Nem szeretnék olyan világot, amelyben a nácizmustól el kell határolódni. Ugyanis én is európai vagyok. Hahaha.

Azt szerencsére nem te mondod meg, hogy mi az európai kultúra. Sokféle, tudod hogy van az.
kiszeramérabávatag:
Nőjjön gitár a beledbe és a rák pengesse meg!
"A neutron az tényleg gáz, de ki vette komolyan?"
-----------------

Az vele a baj pont, hogy úgy megy át a közbeszédbe, hogy senki sem veszi komolyan. Egy darabig. De közben már benne van a köz beszédiben, hogy ez tulajdonképpen vicces. Ha már a közbeszéd része, onnantól fogva a következő lépést megtenni könnyebb.

Tudod, mivel kezdődtek a zsidótörvények? Nagyorrúakat ábrázoló karikatúrákkal. És nevetett rajta a nép, még bizony a zsidó is. Ameddig tehette.

Egyébként Árpád is komolyan vette, amikor hetekkel később így nyilatkozott, ugyanitt: "A neutronbombára életem végéig büszke leszek, nagyon humánus javaslat volt." Te azt csak hiszed, hogy mindenkinek olyan a humora, mint neked. Kurvára nem igaz.
TWÁ = korunk Göbbels-e?
kukacka · www.kukacka.blog.hu 2007.03.31. 18:40:28
--------

Talán nem tűnt fel neked, édes öregem, hogy csak és kizárólag olyan jelzőkkel illetlek, amelyeket TWÁ használ ezen a szent helyen az ellenvéleményeket emgfogalmazókkal kapcsolatban. A baszodtól a lófaszjancsiig.

Hogy van ez? Ha másnak mondják, akkor vicces, ha neked, akkor nem annyira? Hát van ez így, bogaram. Van ez így.
TWÁ = korunk Göbbels-e?
-------

Nem. Még.
Göbbels sem volt mindig olyannyira ismert, mint amilyenné később vált. Ő is úgy kezdte, hogy a gatyájába szart. Aztán láss csodát, mi lett belőle. Gondolt pár merészet, javaslatokat tett meg kommunikált. Mást nem is csinált.

Maci volt, bazmeg. Für ein besser Vaterland!
Árpád még csak nem is meggyőződésből teszi. Az ő rációja sokkal egyszerűbb: hányan kattintanak ma? Ennyi. Aztán, hogy ezt ki és pontosan mivel fizeti meg... az már, stílszerűen szólva, más lapra tartozik.
Ebben lehet valami. Mint föntebb láthatod nekem is gyanus volt már a faszi.
Hát kiszera, én tisztellek ezért a leleplező hevületért, de engem nem érdekelnek azok, akik, ha Árpád körbehordozza a véres neutronbombát azonnal mennek a sufniba tríciumot szurkálni FeketePákó és Didier Drogba vudubabájába. Ezek: hülyék. Árpád meg: érdekes. Engem szórakoztat. Ezen a blogon érdekes emberekkel lehet vitázni, meg egy csomó tökhülyével. De kimonta, h ez a Nature Genetics szerkesztőségi ülése?
kiszera
a te kattintásoddal is csak ő jár jól.
mi bajotok van?
szombat este van, húzzatok már bulizni, kocsmába vagy bármi.
elcseszitek az estéteket.
ja, ez csak egy röpke megjegyzés volt, választ nem kérek.
Hú basszátok meg itt leleplezés történt.... Árpád a pénzért ír.
De sztem kiszera = TWÁ mert akkor így duplázódik a nézőszám, kell a népnek a sztori, a pletyka. Magát szidja. Hacsak láthatnám az IP számokat....
da2, öregem, tényleg érdekelne most már, hogy hány éves vagy. Én 32 múltam. Csak azért kérdem, hogy az hogyan és miért lehet vajon, hogy csak az orrodog vagy hajlandó nézni, tovább nem, és fel sem merül benned a felelőség kérdése. Hogy ugyanis aki tíz- és százezrekhez szól, az felelős azért, amit mond. A szó veszélyes fegyver.

Érdekes ez, persze. Egy pszichopata tömeggyilkos látlelete is az. Az egy másik kérdés, hogy milyen körülmények között vizsgáljuk.

Vajon érdemes a napi érdekesség oltárán beáldozni olyasmit, amit nem lehet pár hónap alatt helyretenni? Amit bizony még az sem tud helyretenni, aki előidézte. Ám hogy világosan érts: ez TWÁ blogja, tehát ide azt ír, amit akar. Fríszpícs. OK. De hogy ez miért mehet egy olvasott napilap mellékleteként, az rejtély.

Teljesen természetes, hogy ha valaki cigányozik és zsidózik az mno hasábjain, akkor elvárjuk, hogy a szerkesztőség határolódjon el tőle, és ne alkalmazza. Magánemberként azt ír, amit akar. TWÁ ezt nem magánemberként teszi, ez a nagy különbség. És ez a kurva nagy baj, és nem azért, mert 'sikeres'. Érdektelen. Azért baj, mert ez itt nem szamizdat, hanem a mainstream maga. Aztán meg lehet vezércikkben csodálkozni, ha néha agyonvernek tényleg egy-egy cigányt, felgyújtanak pár hajléktalant, kibeleznek pár fekát.

Nem mi voltunk, mi csak vicceltünk. Aham. Ha csak úgy nem.
sarasvati 2007.03.31. 18:57:03
-------

Ezt megfogadom, mert ez okos gondolat. :-) Kösz. Van más dolgom, csinálom azt. Ritkán veszem a fáradságot rá, hogy beírjak ide, és az a jobb, amikor nem veszem - igazad van. Mentésgemre legyen mondva, hogy azért baszom ezzel az időmet, mert szerintem elég fontos, hogy ilyesmi is elhangozzon, ha másképp nem, hát mint 'marginális' ellenvélemény.

Már ameddig ki nem törlik innét, mint az szokás. Bár most talán nem, ahhoz től sok. Aztán ki tudja, mire gondol a bátor nyúl. Meglássuk.

Szevasztok, jó mulatást a folytatáshoz.
30. Akkó ahogy elnézem még van 2 jó évem.
Egy zárógondolat a genetikai kongresszusodhoz. Tudod, a személyes életedre nézvést annak van sokkal nagyobb hatása, hogy azok a valakik, akik ezen mosolyognak itt nap nap után, mivé silányulnak gondolatilag. Ugyanis ők a szomszédaid, velük utazol a villamoson, és bizony még ők is szavaznak a közügyekben.

Tehát nem a tudósprofesszorok szava a meghatározó, hanem a Blikk, a kurucinfó meg az [index]. Nekik van tényleges felelősségük abban, hogy miben élsz. Ezt a felelősséget elhárítani, kiröhögni, lekicsinyelni, jelentéktelennek nevezni - tévedés. Mindezt pedig úgy nevezni, hogy For a better Magyarland, vagy mérhetetlen ostobaság, vagy határtalan cinizmus.

Egyébként ne keseredj el. Egyesek később érnek.
Jaja, mondta az anyukám is. Van még remény. De most viccen kívül.
Én egyszerűen nem hiszem el, h TWÁ közönsége nekiáll cigánykat irtani vagy neutront dobálni, mert Árpitól ezt hallotta. Ez van. Nem hiszem el. Lehet, hogy tévedek, de azt gondolom, a liberális mainstream, aminek persze ő is, megengedem nem a leg-fősodratúbb része sokkal kártékonyabb. Tudod, az, akik szerint jó dolog dollárszázmilliókkal segíteni....a warlordokat, akik szerint rasszista vagy, ha elhúzódsz egy alkarján pulóvert hordó cigánygyerek mellől a 6oson, vagy a szcientológus is csak egy vélemény, nincs mit tenni.
Te nem hiszed, én meg hiszem.

Természetesen nem holnap és nem direktben megy a közönség cigányt irtani, ezt én sem mondom. Azt viszont igen, hogy az ilyesmi jó táptalaja a folytatásnak. Adott esetben valószínűleg egy olyan folytatásnak, amilyet [a mostani] TWÁ sem akar[na]. Ebben a dologban az a veszélyes, hogy viccnek tűnik, egy daranig. Egész sokáig. De sok minden tűnt kezdetben viccnek, ami nem volt az, avagy később túlnőtt a kezdetben oly vicces[nek látszó] kereteken.

Igen, minden csak egy vélemény. Már mondtam, oké. Ez a véleménye. semmi gáz, nem én élek vele. Az a gáz, hogy az index ezt támogatja, és ezáltal többezerszeresére növeli a hallgatóságot. Az nagyon gáz.

Nincs mit tenni, egyébként. Nevetni meg jó. Szabaddá tesz. Mint a munka, tudod.
Én most vagy túl öreg, vagy túl fiatal lehetek hozzátok, de Qrvára nem vágom, hogy miről beszéltek. A liberális mainstream lenne itt a legkártékonyabb? Ha? + TWÁ soha nem biztatott neutronbombázásra, mint ahogy Swift sem az emberevésre.
mikikese 2007.03.31. 19:36:14

Hát bizony van ez így, hogy egy bizonyos IQ szint alatt valaki nem tud értelmezni egy keserves, fájó iróniával megírt cikket és kapásból szó szerint értelmezi.
És hát ugye, minden ember magából indul ki.
Egyszer kitöltenék egy IQ-tesztet veled, kukacka, egymással szemközt, csak úgy próbából. Me má mé ne?
kukacka
Na jó, de ennyi rizsa a dolog körül azért nem semmi. Meg hogy a liberalizmus lenne a modern nácik előszobája... nekem ez meredek.
mikikese 2007.03.31. 19:53:57

Ezt ne nekem írd! Különben egyetértek veled.
Nos, véleményem szerint ez nem liberalizmus, ami itt folyik. Annyira liberalizmus, mint amennyire az emeszpé szocialista, a fidesz jobboldali, és a magyarok világszövetsége szervezet.

Nem a nácik előszobája amúgy, az hasonlat volt. Nem gondolom, hogy ez a dolog pontosan abba az irányba halad. Kicsit másikba halad, de elég totalitárius lesz az is.

No, adjunk a melónak, mára kiszórakoztam magam. Majd pár hónap múlva írogatok megint. Meglátjuk, akkor mennyire lesz meredek.
Hát ez tényleg übergagyi vót...
SZÉP VOLT KISZERA! (Ez is csak vicc, de azért aludj jól.)
Szadeszezzünk egy kicsit.
Ugye Kóka nyert. A zseton lebirkózta a szellemet, a humánumot. De legalább FodorG. nem happolja el a maszop és a fityesz libsi szavazóit.
Kiszera: Miert sajnalod, hogy van egy reteg, akiknek a gondolkodasa elter a tiedtol?
Sztem a szadesz jövője is Gyurcsányon múlik. Ha nagyon önállóskodni akarnának, akkor persze szétbaszhatnák az országot, de nem látom ettől mért lenne több szavazójuk.
Árpi!
Ha az Iron Maiden-t lefordítja azzal mi lett volna a baj? Azt magyarul is vasszűznek nevezik, csak nincs közszájon mivel az akkori jobbágyok szerencséjére ezt az elmés szerkezetet nem alkalmazták errefelé.
Jó, tényleg nem szép, de mindek nevezze el magát egy rockegyütes? Harmatos liliomnak?
Ez a megkókásodása a szadesznek, számomra azt jelzi, hogy egyre inkább összemosódik a két párt. Csak még azt nem tudom eldönteni, hogy a Gyurcsány nyúlta le a szadeszt, vagy Gyurcsány a szadesz trójai falova a maszopban. Mindenesetre újabban nem sok baloldali gondolatot látok megjelenni a "baloldalon".
Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt írtam topiknyitóként, hogy Kóka lesz az SZDSZ elnöke.

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9139424

Mert bizonyos dolgokat azért lehetséges előre látni, higgyétek el. Folyamatok igenis léteznek.

Szindbad 2007.03.31. 20:09:49
--------
A megszólítottság okán, most utoljára írom le: NEM azt sajnálom, hogy egyesek másképpen gondolkodnak, hanem azt, hogy BIZONYOS gondolatokkal egy vezető hírpotál szerkesztősége eszmei közösséget vállal. Ezt viszont nem csupán sajnálom, hanem komolyabb aggodalommal is eltölt.
Betlen nem hülye, csak mint vidéki Elvis imitátorunk, úgy érezte ő is tartozik egy gesztussal a népiesch szinekbe burkolódzó jobboldali tömegeinknek. (Lásd pl Tarlós és a sziget farce.)
kukacka
Mert most (nagyon helyesen) pragmatizmus van.
kiszera: ... hat a velemenyedhez vegulis megvan a jogod, ezert el nem itellek. :D (Csakhogy kihuzzam az aggodalmad meregfogat :)
Hogy a rendszer elméletileg kiváló volt, csak a gyakorlat volt szar, azt már kipróbáltuk. Nézzük mi újság a másik oldalon!
A harmadik verzió, hogy egy szűk üzleti-politikai-baráti kör nyúlta le magának mindkét pártot. Valahogy nekem ez a legvalószínűbb. De jajj nekünk, ha tényleg így van.
Így van. Én pedig éltem azzal a jogommal, hogy szavakba fojtsam. Ennyi történt, nem több. Pörgött a topik. Ez a lényeg.

Hasonló, de kicsit más irányban elvetemült idézet innen:
quart.hu/cikk.php?id=1006

"A nulladik napon tényleg koncertet ad a Megasztár zsürijéből ismert Presser Gábor rockegyüttese, az LGT"

Ennyire keveset gondolnak egy szigetlátogatóról, hogy a Pressert csak a Megasztárból ismerheti???? Még ha fiatal is a szentem?
Ez szánalmas.

mikikese
Azért Betlent és a jobboldalt összehozni erős párosítás :o)
Hát, Mo. túl nagy ahhoz, hogy csak úgy le lehessen nyúlni, pl. OV-nek sem sikerült. De vezetni persze kell, addig is, anig el nem döntjük, hogy aztán ki tegye ezt. Ibolya nekem nem tünik olyan tökös megoldásnak.
Zorbi és a fütyisz tapsikolnak. FodorGén nem sok támadási felület lett volna, Kókát viszont lehet trutyizni ezerrel. Itt van rögtön ez a remek Hankook-os ügy. Rázhatják az öklüket napestig. Zorbi messiásnak pedig újabb gyönyörű erkölcsbeszédekhez szolgáltat témát Jancsika és az ő barátjai.
"30. Akkó ahogy elnézem még van 2 jó évem. "
:DDDD
vén faszok vagytok mind az a helzet :D
Beren
Sztem Betlennek pártfüggetlenül vannak jobbos gondolatai, amivel nekem semmi bajom. Magam is igy vagyok ezzel.
Kóka: egy orvos, mint gazdasági miniszter.
Brávó.
da2 2007.03.31. 20:37:42

Az hagyján, de az "üzleti sikerei" is nagyrészt protekciós állami megrendelésekre alapoznak.
És külföldi befektetésekben és valutákban tartja a pénzét. A kis zseni.
kukac
Sztem Fodorról seperc alatt kideritik pl. hogy drogos. Most tehát legalább nem kell fáradni. Nyomhatják a régi sódert. (Mi is a baj a Hankookkal?) Mit szólsz a Kunce plakátokhoz? Sztem ritka gennyes.
Kóka az amcsikkal bizniszelt, és úgy gazdagodott meg. Nix protkós állami megrendelés, legalábbis nem tudok róluk. A Fidesz szardobálását nem kell beszopni. Paranoiát különben mindenki olyat talál magának, amilyet csak akar.
Fodor a Fidesz alapítótagja volt. Kissé öngólrugdosás lenne letámadni.
Hankook: szerinted az oké, hogy egy magáncég 20 milliárdot kap állami segítségként. Miután a csehek és a lengyelek is elkergették.
A Kunce plakát tényleg genyó. Hullagyalázás kategória. Kiváncsi vagyok ki áll mögötte. Zorbinak ez egy kicsit túl alacsony szinvonal lenne.
Kóka-zseton: Sulinet.
Nem szopok én be semmit, de ha az az összes védekezés, hogy dehát törvényes volt, akkor ott gáz van.
da2:
"Betlent én is bírom, de ezt melléhúzta. árpád is egy csomót melléhúz, orra alá is dörgöljük. Te is. Hát most Betlen volt soron. "

Te szerencsetlen. Megnezted?
Nem huzta melle!!!!! Amit Tota W. leirt abbol egy szo sem igaz. Az a baj, hogy sokan hirek helyett mar ezt a blogot olvassak, es neha koze sincs a valosaghoz, ti meg benyelitek. Magyarorszag 2007. Barkit alaptanul le lehet jaratni, amikor ennyire demokratikus meg nem volt, nem lehetett az informaciohoz valo hozzaferes.
Nem szokásuk az eredetit megnézni, elolvasni, meghallgatni. Hagyd. Ez a trendi.
Kuncze díszgójnak nem ez leggusztustalanabb plakátja, hanem az, ahol más - pelenkázó - kezéhez fotoshoppolták azt "szép buta magyar" fejét, ami miatt elnök lett.

Apropó! Nem tudja valaki, mennyi most egy kiló SzDSz-es küldött?
malacful 2007.03.31. 20:59:41

Utólag végiggondolva, sztem Betlen azért fordítgatott, mert a névválasztások tendenciáját szerette volna körüljárni, erre utalt az Irakos megjegyzése. Csak nem vitte végig ezt a vonalat. Szerencsére észbekapott. Nem ez volt a téma. Meg is jegyezte, hogy ehhez analfabéta. Lazán, könnyedén.
Na meg azt is figyelembe kellett vennie, hogy ennek a műsornak a nézőközönsége nem csupa angolul tudó fiatalból áll.
De az első bejegyzésemből azt a részt, hogy a napkelte kezd kissé önmaga paródiája lenni, azt tartom.
Egyébként meg nem értem, hogy ez az ürge mi a francot keres egy ilyen helyen, mint a napkelte, hiszen ő már csúcson volt.
Kukacka
Ezt az öngólt bizony bebombázná Viktorunk.
Sztem OK 20 mdt odanyomni, ha ha a sokszorosát fekteteik be, és a sokszorosa jön vissza. Ha van valami baj ezzel, akkor az az, hogy nem eleget csináljuk, és nem ide jöttek a szlovákiai autógyárak. (Kb OV idejében uszott el a dolog, ha utánanézel.) Ebben van az életszinvonal fejlődésének a kulcsa.
Kunce életben van, kösz. Zorbiról illúziókat ringatsz, kb annyira nincs a dolog mögött, mint ahogy a vizsla mögött sem volt.
Kóka ügyben más forrásból is tájékozódnék.
index.hu/cikkepek/0703/belfold/szdszszombat2//.gdata/gpb_011.jpg

hátezakép hatalmas :D
a női lélek relytelmei, istenem bazzeg :D nade most nem rosszindulatbol vagy ijesmi
"Utólag végiggondolva,"
-----

No ez az, ami tőled rendben van, az eredeti post szerzőjétől viszont jóval kevésbé. Neki előre illene végiggondolnia ugyanis. Mielőtt ír róla.
mikikese 2007.03.31. 21:09:42

Zorbinak ez a Kunce-plakátolás többet árt, mint bárki másnak. Ráadásul semmi értelme. Nem hoz neki semmi hasznot. És persze mindenki kapásból rálőcsöli a balhét. Ennyire azért nem hülye.
Nem ringatok Zorbiról illúziókat, de ekkora infantilis hülyének azért nem gondolom.
Kóka ügyben úgysem találsz mást, csak ellenzéki forrást. Van ám sajtófegyelem. Ezért írtam, hogy ha Kókának is az az egyetlen válasza az ellenzék támadásaira, hogy nem volt törvénytelen, az cikis.
Lonely
Az én csajom sokkal jobb. :-). Kreativ a hejjesirásod, direkt-e van?
janem a multkor elbasztam és azóta nem tok visszakattanni pontosjére...

kiszera megnéztem a blogodat, hát azt kell mondjam enyhén szólva is BETEGES :D
Ez ugyanaz a csaj, akiről a Szuláknak csöpögött?
Kukacka
Láttad föntebb kitalátor "elemzését"? Zorbi célcsoportjai közt van Ő is. Szerintem is inkább árt neki a dolog, de ettől még csinálhatja.
Ha nem ő, akkor szted ki?
Árpi, azért ez messze volt a fix egyestől. Inkább hosszabbítás után, tizenegyesekkel... Én sem gondoltam volna.

Az nem az "én blogom", bár néha írok oda, az igaz. Anyira beteges, mint ez. A tükörképe ugyanis. Érdekes, hogy másban ezt megleled. Talán ezt is érdemes lenne kívülről nézni.
RE: kukacka · www.kukacka.blog.hu 2007.03.31. 21:32:51
"Ez ugyanaz a csaj, akiről a Szuláknak csöpögött?"

Miért, szerinted volt ideje a kampány és a miniszterkedés mellett csajozásra is? :-)


da2 2007.03.31. 20:37:42
"Kóka: egy orvos, mint gazdasági miniszter.
Brávó."

És ez szerintem csak a kisebb hibái közé tartozik :-).

Meg a szakképzettség egyébként sem garancia arra, hogy valaki miniszterként csak jó, értelmes és korrupciómentes dolgokat követ el. Lásd pl. Molnárt.

a betegest nem sértésnek szántam... szó sincs róla ez is az néha, de azért egy exkluzív TWA ellenblogot indítani hááát, az már nagyon megborult elmeállapotra utal
dark future
--
Miért, szerinted volt ideje a kampány és a miniszterkedés mellett csajozásra is? :-)
--
Miért, csajoznia kell? Az nem úgy van, hogy ha valaki nagyon gazdag, meg még helikopterje is van, arra tapadnak a muffok?
:)))
Vendégszerzők is vannak. Bencsik, Sólyom [beszédírója], más bloggerek, MTI. Nem csak úgy ellenblog. Bár azért a Mester van a középpontban, de hát ekkora tehetség mellet ez érthető.
RE: mikikese 2007.03.31. 20:48:02
"Kóka az amcsikkal bizniszelt, és úgy gazdagodott meg. Nix protkós állami megrendelés, legalábbis nem tudok róluk."

Na baszom, akkor te is csak Financial Times-ot olvasol... Kulcsszavak: Lepp Gyula (Kóka sógora), Elender, Sulinet, GVH, Matávcom, stróman, SZDSZ.

Kedves TWA!

Elyen infantilis témát amit felvetettél utoljára feri lapjában a Magyar Ifjuságban olvastam azt hiszem valami Seszták nevű ifjú reformistától, vagy valaki mástól a 80-as évekből, aki azóta már öreg és tekintélyes sajtómunkás lett.

Hajrá, hajrá...
Kóka Jani győzött a párt népszavazáson, azt hiszem minda hétszáz pártag elektort játszott és megszavazta...

De mi lesz most az Index.hu-val amiben Kóka 30%-ban tulajdonos? Ti lesztek az űj 168 óra? Szegény Új Péter, most hogy elvegyűlt a TIGÁZ előtti tömegben,szerintetek merte-e mondani a sorban állóknak, hogyhol keresi a kenyerét?
Tényleg Árpád, mit mondasz, ha kérdezik, hogy mi a munkád?


Malacfül, lehet h szerencsétlen vagyok, de megnéztem.
Elkezdte fordítani a neveket? És? Ez sztem melléhúzás, semmi gáz, de melléhúzás ezen lovagolni.
Ez sztem melléhúzás, semmi gáz, de melléhúzás ezen lovagolni.
---------

Ha elég sokat fordítasz le, nem az. Tényleg érdekes tendenciák vannak. Nézz meg 50 nevet a 60-as évekből, 50-et a 90-es évek elejéről, és 50-et tavalyról. Tanulságos ám.
Ugyan, Betlen csak villogni akart azzal, hogy ismer pár angol szót. Hadd lássák a plebejusok és ámuljanak.
Becslésem szerint Betlen több szót tud angolul, mint te magyarul. Németül is többet tud. Két további nyelven nagyjából annyit, mint amennyit jobb napjaidon magyarul megértesz.

Betlen nagyon híres volt arról már 20 éves is, hogy kurva sok nyelven beszél kiválóan. Lehet utálni, de ezért nem érdemes.
RE: kukacka · www.kukacka.blog.hu 2007.03.31. 21:52:35
"Miért, csajoznia kell? Az nem úgy van, hogy ha valaki nagyon gazdag, meg még helikopterje is van, arra tapadnak a muffok?
:)))"

Tapadni tapadnak, de aztán lehet őket hurcolászni Operabálba (nem csak az Andrássy úti lepattant lebujba arra a szánalmas utánzatra, ahová már 60 rugóért is be lehet sétálni, de az eredetire is, sógorékhoz :-)). Strapás milliárdosnak lenni. Az én nőm már annak is örül, ha elugrunk valahová egyet pizzázni ;-).

RE: Ne félj! 2007.03.31. 21:58:33

"De mi lesz most az Index.hu-val amiben Kóka 30%-ban tulajdonos?"

Ne ba' már, Kóka tulajdonos az indexben? Hol lehet erről informálódni?

mikikese

jó játszani a hülye gyereket? Kóka meg az amerikai üzlet ? hahaha!!! Legfeljebb valami indián kaszinó! Inkább sulinet, állami megrendelés magyarbalinkától! Tudod, hogy milyen büszke rá!



Ne félj!

Erre a index elkókásodására is kiváncsi lennék. Forrás? Bitte! De most komolyan.
Na most tisztázzuk. Betlen az egyik kedvencem. Róla pl. nehéz eldönteni, h akkor most ő egy liberális Fideszes, vagy egy oldschool preMszp Szdsz-es. Vagy? Na mindegy.
Egyszer a katolikus könyvvásáron láttam egy könyvet , h a rockzene a Sátántól van.
És egyébként elég logikus érvekkel (márha vki katolikus, mint én) levezette a tételt. Én mégis hallgatok ilyesmit. Lehet, h skizofrén a helyzet, lehet, h nem vagyok jó hívő.
De könyörgöm, ki hiszi azt el, h ez a sok gyerek a nagyképű agresszív együttes-névválasztásával rosszabb, mint a Beatles. Többet drogoznak? Több groupiet dugnak meg?
És a másik. Ha valaki azt hiszi, úgy érzi, h itt a világvége, mert jönnek a kémiai tesók, akkor nehogymár azt higyje, h pont így fog ellene tenni valamit! A Napkeltében....kész.
Nade malacful mongyámá valamit. Mit értettem félre, te.


Szerintem a nyilvános cég nyílvántartásban! Én még nem vettem a fáradtságot, de a Heti Válaszban olvastam, és senki nem cáfolta, se az index, sem kóka, még a rágalom-számlálója sem jegyezte.
Ha utánna jársz, akkor azt én is megköszönöm!
Mikikese: nem térek magamhoz........
Ez mi? a hívő szava? Amerika biznissz? Nix állami.....hát most fordulok le innen. Te hol élsz?
RE: kiszeramérabávatag · forabettertirpakbokretas.blogspot.com 2007.03.31. 22:00:12

"Ha elég sokat fordítasz le, nem az. Tényleg érdekes tendenciák vannak. Nézz meg 50 nevet a 60-as évekből, 50-et a 90-es évek elejéről, és 50-et tavalyról. Tanulságos ám."

Szerintem kár ezen pöcsölni meg fényesíteni, más dolog nem jutott eszébe ezekrők a zenekarokról (meg az egész témáról), valamit meg csak kellett neki mondani, mégse ülhet ott hülyén egész reggel.

Gonodolta, ez vicces. Az volt :-).

Analógia: valaki csont hülye az ámítástechnikához, de ez a téma a reggeli műsorban, erre elkezdi fordítgatni, hogy Pici-puha Ablakok, Expressz Kilátás, Abszolút Parancsnok, meg Vályog Fényképbolt :-)

"De könyörgöm, ki hiszi azt el, h ez a sok gyerek a nagyképű agresszív együttes-névválasztásával rosszabb, mint a Beatles."
--------

Nem is ezt kéne (el)hinni. Abba viszont érdemes belegondolni, hogy milyen üzenetet hordoztak azok a szavak, és milyet hordoznak ezek. A megszólított emberek miért lennének rosszabbak? Itt csak arról van szó, hogy mikor mivel lehet őket megszólítani, és hogy ebben látszik-e valamilyen tendencia vagy sem. Aztán lehet következtetni, és jól egyet nem érteni akár. De igazából erről van itt szó, nem poedig arról, hogy a hüjegyerek lefordította magyarra a medneszt.
Kiszera,

monnyadmá' lécci ezt a névfordítós tendenciát, mer' magamtól bizisten nem tudok rájönni.

Ugyanis, nem tudom eldönteni, hogyan válasszam ki azt az 50-et. Ha mind at 50 mondjuk doom metal, akkor az olyan lesz. Ha mind az 50 goa trance, akkor meg olyan. Ha mind az 50 valami mainstream, akkor meg olyan. Ha megpróbálom keverni - az nem megy, mert hogyan lőjem be az arányokat? Ha meg tök véletlenszerűen, az meg semmit nem jelent - hiszen nincs értelme egyformán súlyozni egy ismert zenekart meg valami garázsbandát, akik senkit se érdekelnek. Szóval?
hu.wikipedia.org/wiki/Index.hu

Hát elsőre ennyit találtam. Kiindulásnak jó.
csak azért regisztráltam, hogy elmondjam, milyen unalmas, amikor a polgárpukkasztást valaki komolyan veszi, és kioktat mindenkit. szegény jó pol. tisztem (Isten nyugosztalja) jut eszembe katonakoromból - bizony, ilyen öreg vagyok - aki a Nyugat és a sátánizmus között vont párhuzamot, mert hogy azok a jampecok (sic!!!) halálfejes gyűrűt és fekete cuccokat hordanak, és olyan a zenéjük, hogy attól kitódul a nép az uccára, és tör-zúz. figyelmébe ajánlom mindenkinek, hogy nem feltétlen a kimondott, leírt szavak hordoznak veszélyt - mert ha így lenne, akkor kellene egy frankó gondolatrendőrség, aki megállapítja, melyik sor veszélyes és melyik nem, na és persze egy elit, aki ezt irányítja, nevezzük mondjuk SZKP-nak - hanem egyes eszmerendszerek, amik esetleg nem is nyilvánulnak meg direkt kijelentésekben, de dekódolható utalásokat tartalmaznak arra, hogy az mi baj, kik az elszenvedői, kik okozzák, és hogy az elszenvedőknak mit kell tenni az okozókkal szemben. persze előtte tisztázni kell, hogy kik vagyunk MI és kik ŐK. és ezek tetszetős, logikusan felépített érveléssel, hitelesnek tűnő bizonyítékok felhasználásával épülnek fel, hogy a tömegek azt higgyék, MI azért vagyunk szarban, mert ŐK nem döglöttek meg. Azért a tótawé ilyeneket nem vetített. A Bethlen pedig egyébként szintén olyan volt, mint a pol. tisztem, aki még a mákus nudliról is úgy tudott beszélni, hogy a vietnami háborúhoz lukadt ki. Ez a szegény az Iraki konfliktust akarta kihozni a riportalanyokból, de azok meg nem értették. egyébként meg verne gyula óta nem szoktuk lefordítani az idegen nyelvű neveket, az USA elnöke nem Bokor, a drámaíró nem Lándzsarázó, és remélem, az angoloknál az LGT nem Steam engin Gran Turismo.
szerintem.
Kollegák!
Asszem, ez a Betlen az a Betlen, aki a Churchill-naplót magyarra fordította. Ezek után azt fordít le, amit akar, neki szabad :)
Bájdövéj, a Napkeltének nem hiszem, h. ez lett volna a legnagyobb baklövése, mint ahogy azt se hiszem, hogy Betlen lenne a legszarabb moderátora, sőt. Ha így jobban belegondolok, csak kőkemény pártkatonák (+1 katonanő) vannak a hét többi napján. Bakács nem ér, őt még nem láttam, csak a Fábry-féle videóban, ahol sokat mondott Verebes Nazál Pista bátor hallgatása.
Summázva: Árpi kérem, basztassa mán a többit is, legalább annyira, mint ezt a Betlen gyereket, plíz! (mert varázsszó nélkül nem műxik a kérés)
kiszera,
Nem te vagy az, aki indexes ujságíró akart lenni (volt?), de aztán mégsem lett az? Sok mindent megmagyarázna.
Pl. a blogodat is, ami persze nem a tied, csak irogatsz bele.
Shenpen 2007.03.31. 22:20:30
--------

No, például ez is tök jogos észrevétel. Egyet is értek vele. Nyilván szubkulturánként is változik a dolog, és változik az idő függvényében is. Ezek (valakinek) érdekesek. Másnak nem érdekesek. Tök mindegy. Erről lehet beszélni (~e annak, akit érdekel), meg lehet hallgatni róla, hogy hááát, ez engem nem érdekel. Nekem nem tisztem Betlent védeni. De az fura, hogy ez a mi Árpádunk ez mindenkinél okosabb, tájékozottabb, jobban ír meg minden. És miközben ezt hangsúlyozza, nincs ember szinte, akit le ne gyalázna valami vélt jobbantudás jegyében.

Betlen egy iciri-picirit többet tett le az asztalra eddig, mint TWÁ. Sőt, Diurnus is többet tett le az asztalra, függetlenül attól, amit még mellétett. És folytathatnám, de unnád.
Ne haragudj kiszera, én nem hiszek a "bezzeg régen jobb volt, mert mi bezzeg nem pléjsztésönöztünk, hanem a bőrt rúgtuk és piros volt az arcunk" dolgokban.
Abban megegyezhetünk, h ez egy f.sz divat. De ne mondd már, h a Beatles, mert hogy akkor az volt vicces, h "értedmá Bogarakis meg beat is..höhö" azok nem voltak pl. ugyanolyan hatással pl. mint ma a TokyoHotel a tinikre. Sexdrográkendroll. És? Nem értek vele egyet. De sztem bele kéne nyugodnod, h Árpád geci volt, kiszúrta az egyébként értelmes Betlennek az egyetlen faszságát az utolsó 10 évben.
Ez felesleges, hibás, béna és főleg: kontraproduktív. Mi lett abból, amikor azt mondta IceT, h "fuck (már nem is tudom kit asszem: Bush) and his crippled bitch" Nem dugta meg senki. Még Bush se.
Pataj 2007.03.31. 22:25:59
---------

Igen is meg nem is. Ugyan sem nem voltam, sem nem akartam az lenni, viszont az vagyok, akire gondolsz, csak hát így mégsem az, akire gondolsz. De veheted igennek is. A blog meg tényleg nem az enyém, nem mondhatok mást, ha egyszer ez az igazság. Hogy ez a számodra mit magyaráz meg, az is érdekes dolog, de legalább annyira árulkodik rólad, mint a dologról, amivel kapcsolatos a magyarázat. Ez mondjuk mindig így van.
"Miután 2002-ben a PSINet becsődölt, magyar részlege viszont működőképes maradt, Kóka és Lepp visszavásárolta korábbi cégét - melyhez befektetőtársnak az akkor Bajnai Gordon vezette Wallis Rt.-t nyerték meg. Az adásvétel után Kóka bejelentette: az internetes üzleti megoldásokat kínáló Webigen Rt.-t beolvasztják az Elenderbe, illetve a Webigen birtokában lévő 31 százalékos Index.hu részvénypakett is átkerül a régi-új vállalkozásukhoz"

Azt hiszem ez az, erre gondoltam!

Amikor egyetemista voltam én sörözni jártam szombat esténként, nem úgy mint a fiam, aki épp most távolit el a számítógéptől. Ennyit az elkorcsosult ifjúság változó szokásairól! Húzok el, visz lát

"Ne haragudj kiszera, én nem hiszek a "bezzeg régen jobb volt, mert mi bezzeg nem pléjsztésönöztünk, hanem a bőrt rúgtuk és piros volt az arcunk" dolgokban."
----------

Na várj. Én nem mondtam, hogy jobb vagy rosszabb. Ezt te képzelted mellé. Én azt mondtam, hogy MÁS. És hogy valamennyire ebből is nyomon lehet követni. Ezért aztán, mivel másról beszélünk, a többire nem reagálok.
Ostapbender (akinek a névválasztást irigylem, eccer még ellopom, más fórumom persze) megmondta a tutit. Az a lényeg, h másokat kritizál-e vagy nem.
Ne félj! 2007.03.31. 22:31:41

Na de azután el is adták.
Sőt még az is kiderülhet, hogy az Index jobbos. Vagy balos.

"A Sydinvest Zrt. a fő tulajdonosa az Index és a portfolio.hu internetes újságoknak, mindkét médium kisebbségi tulajdonosa pedig a Sydinvest ügyvezetője, Nobilis Kristóf. Nobilis a magyar értékpapírpiac régi motorosa (illetve inkább vitorlázója), aki a nyolcvanas évek végén a Budapest Bank Járai Zsigmond vezette kötvényes csapatában kezdett, majd Simor András legendás CA-s brigádjában folytatta. Az utóbbi tíz évben a BIF tulajdonosaként gyarapította vagyonát."

Szóval két jegybankelnökkel is kavart.
Index kókátlanítva.
Kukacka

A Vikipédia változat inkább csak egy story, ingen csak nagy vonaluan beszél a befektetőkről, sőt sok esetben névtelenűl hagyva azokat. DE azért érdekes Braun Róbebert személye, mint tudjuk Megyó és Gyúrcsány propaganda-gépezett vezetője volt. Vagy a Vallis Rt mint befektető, ennyi.

Kedves TWA!
Ahogy nézem a háttért lehetsz még a Kóka mögött Gaál J. Zolika (tényleg sikerűlt már neki valami diplomát szerezni?)
Szerintetek ki írja majd Gaál J. diplomadolgozatát? Melyik piár csapat?
Hmmm, kiszera: más. Nem hinném, h erre gondolsz. (Már bocs) Összehasonlítást javasolsz, és hogy milyen brutálisak agreszívak ezek a mai nevek. Nem?
A más önmagában semmi. Jobb vagy rosszabb? Én azt mondom, h ezek a nevek divatból ilyenek. Ez egyébként kapcsolódik Árpi mmásik postjához, hogy nincs pokol. Ma, az emberek azt hiszik, h vicces a New Jersey Devils, mert h az milyen jó, nyilván a Kings játékosai összefossák magukat stb. Pedig csak arról van szó, h ezt lehet jól eladni.

Tehát:
1. az igaz, h a szavaknak értelmük van, ezért gáz olyan neveket adni, mint Faithless stb.
2. DE: gáz azt gondolni, h az a dörmögő néger a faithlessből nagyobb antikrisztus mint a Beatbogarakból John Lennon.
3. De az is nevetséges, akinek ez imponál, h "dejó, dekúúúl: Hitetlen". Egy fokkal jobb (rosszabb?) aki nem érti, csak dekúúúl: "angolul van".
4. Árpi blogjával az a baj, h nem arról szól, amiről én szeretném. :) Az ego az tényleg bámulatos, de engem ez szórakoztat. Lehet, h az enyém még nagyobb?
"Hmmm, kiszera: más. Nem hinném, h erre gondolsz. (Már bocs) Összehasonlítást javasolsz, és hogy milyen brutálisak agreszívak ezek a mai nevek. Nem?"
---------

Röviden: nem. Javasolok összehasonlítást, de nem ezért. Már leírtam, hogy miért. Nem zavar egyébként, hogy nem hiszel nekem, de akkor miért pont engem kérdezel? Az hülye játék, hogy válaszolok valamit, te meg leírod, hogy nem hiszed el. Akkor döntsd inkább el, hogy mit gondolok, és egyikünknek sem kell feleslegesen írnia. :-)
Hogy Árpi blogjával mi a baj [szerintem], azt leírtam. Mint bloggal, semmi. Mint az index függelékével, rengeteg. Semmi köze egohoz. Ahhoz sincs köze, hogy engem mi érdekel. (Nem igazán ezek a témák.) Ahhoz van köze, hogy szerintem mi káros. Ettől még lehet hülyeség, amit gondolok, de ne keverjünk ide olyasmit, ami nem ide tartozik.
Akkormost: te azt gondolod, hogy TWA ne rúgjon bele Betlenbe, mert az egy valaki?
Azt gondolom, hogy ez a post azért és csak azért született, hogy pörögjön kicsit a számláló, a téma mondvacsinált, az alkotó 2 percet se akart róla gondolkodni, csak idebaszta. Ahhoz viszont, hogy tényleg pörögjön, muszáj a szerzőnek rugdosódnia is egy kicsit, jelen esetben viszonylag érdemtelenül. Az egész pedig kiválóan illik egy trendbe, amelynek éppen az a lényege, hogy végletekig leegyszerűsített képlet mentén üsse-vágja egymást a nép, és szarunk rá, hogy kit alázunk meg hozzá, szarunk arra is, hogy kinek mit ártunk közben.

Betlen - mint azt már többen kifejtették - mellékszereplő itt. De csúsztatás a maiban is akadt, a tegnapiban is... soroljam?
Najó elszállt az elemző, intelligens, mindent tisztázó hozzászólásom.
Ettől besokalltam. Megyek dógozni. Bocs kiszera: röviden sokban igazad van, de én nem egy ellenTWA hanem egy kiszerablogot indítanéka helyedben. És mindenbe kár belekötni. Abba köss bele legközelebb, ha Nagy József 2x ekkoar faszságot mond, vagy Seres László, és ők nem lesznek kiplakátolva. Elegánsabb. Az index.hu pedig egy vállakozás. Ez fizet. Az igen.hu nem hoz egy fillért se.
RE: kiszeramérabávatag · forabettertirpakbokretas.blogspot.com 2007.03.31. 23:15:49
"Azt gondolom, hogy ez a post azért és csak azért született, hogy pörögjön kicsit a számláló"

Irigykedsz? :-)
Nem. :-) Nem irigykedem. Neki munka, nekem hobbi. Különben is, erre lejt a pálya az index miatt, ugye. De azért szégyenkeznem nekem sem kell, a többi - a reklámozóim miatt - üzleti titok.
Hátja. Ez a geciség. De nem tudom... lehet h én vagyok a végletekig elborult, de engem ez nem zavar. Sokkal szánalmasabbak azok a sértett megbántott írások, amelyek a "fiatal, indexes szerzőről " írnak, aki belerúgott egy legendába. Bárcsak sokan belerúgnának az ilyen legendákba. Pl. Szabó István. De mindegy.


De egyébként ezt mondom mindig. Nem tetszik a post? Kiszera: komolyan. Írj egy intelligens átvezető másikat, amire reagálnak majd sokan. Hackeld meg a postot.
egyrészt bele szoktam kötni másba is, ha ilyesmit csinált, csakhogy TWÁ sokkal nagyobb vehemenciával csinálja majd mindenkinél. Másrészt nem értem, hogy az a tény, hogy az index egy vállalkozás, az itt most pozitív nagy negatív felhanggalkerült részedről említésre. Ha vállalkozás, akkor inkább rendben van talán?

És akkor most utoljára: az a blog nem az enyém, bár írok oda. Megismétlem: nem az enyém. A magam részéről többnyire meséket írok rá bátor nyulakról és bárányrajzolásról, ilyesmi. De a blog, no, az nem az enyém.
"Hátja. Ez a geciség. De nem tudom... lehet h én vagyok a végletekig elborult, de engem ez nem zavar. Sokkal szánalmasabbak azok a sértett megbántott írások, amelyek a "fiatal, indexes szerzőről " írnak, aki belerúgott egy legendába. Bárcsak sokan belerúgnának az ilyen legendákba. "

Nahát.:)

Én pedig úgy vagyok vele, képzelje, hogy inkább elfogadom és megértem a sértettséget és megbántottságot, mégha néha szánalmas is, mint az önmagáért való geciséget. Valahogy emberibbnek tartom.

Miért jó belerúgni legendákba? Vagy akárkibe? Mert Betlent legendának nevezni azért túlzás lenne, és sok más ehelyütt megrúgottat is. Önmagában a belerúgás öröme?

Kiszera, holnap megkapja a TETÜK bronzfityegőkkel ékesített Shermanrendjét! Egészen elképesztő a kitartása, le a kalappal.
Belerúgni senkibe sem klassz a belerúgás öröméért. Alja dolog. Ha már rúg rajta, PONTOSAN mondja meg, hogy miért, de akkor is érdemesmeggondolni, mekkorát rúg az ember. Kultúrkörökben legalábbis illendő. A rugdosódás nem olyan nemes erény ám, hogy pl. a hiteles tájékoztatást érdemes lenne feláldozni az oltárán. Nem is beszélve az esetenkénti burkolt uszításról.

Azt hiszem, hogy az baj, hogy ez téged nem zavar. Talán még nem tapasztaltad saját magadon vagy hozzád közel állókon a mechanizmust. De hát végülis... új szelek fújnak, lehet, hogy nem is baj.

A te életed a te dolgod.
Höndör: én meg úgy gondolom, h pl. itt van Szabó István. Überlegenda. De elolvasnám, h valaki jól országosan belerúg a besúgásért. De nem a MN-ben, hanem a Népszabiban. Ahol hatása is van. Egyszer.
Érdekes lehet h én még nem nőttem ki ezt a kort, de én kiszerával ellentétben azt látom, h nem a 35éveseké a világ, hanem még mindig a 60éveseké. Akik azt hiszik, h azért mert legendák nem ér beléjük rúgni. Persze lehetne ezt szeretettel, Árpinak ez ritkán a sajátja. Pl. a kiugrott püspök esetében, akkor igen. Na de mindegy. Ez már személyi kultusz, és kiszera az első titkár. Swen még be se kapcsolódott.
Jajjjjj, haggyá má ezekkel az új szelekkel. Akkor most mégse a "régenbezzeg miijjenjóvót" jön?
Új szelek valóban vannak, és tényszerűen másképpen fúnak. Az, hogy ezt ki milyennek értékeli, másik kérdés. Én nem fogom eldönteni helyetted, hogy te milyennek látod. Tényleg azt gondolom, hogy a te dolgod.
Maga még nagyon fiatal.:) Oldalakat tudnék írni most, de késő van már hozzá, hagyjuk tehát Szabó Istvánt, és hogy kié a világ.

ÖNMAGÁÉRT való rugdosásól beszéltem, mert ma, nem először, ezt történt.
Mire jó az? Mi a hozadéka?

Majd holnap elolvasom, ha válaszol.
Különben nyugodtan linkelj, de.
Sztem erről vót szó:

"Ráadásul ma szokatlanul megengedő, több oldalról vizsgálódó és korrekt voltam. Magamat is megleptem vele."

A budi meg ezek, hát az az éretlenség jele.

De kiszera: mi lenne, ha legközelebb egy értelmes téma miatt hanyagolnám el a betegeimet. Dobj fel egyet és megrágjuk. De ne T vel kezdődjön és ótawéárpáddal végződjön. Ha megy.
Höndör:
na az oldalakra kíváncsi lennék. Persze csak ha az eleje is jó már :) ugye az MTV generáció.

Most láttam a "Mások élete" c. filmet. Közben elgondolkoztam, h Demszky hogy tudott ezekkel összefeküdni? Akit ugye akkor vegzáltak. Vagy most tényleg el kell h higyjem a bennem élő csurkapistabácsi érveit?

És.
Amikor Gyurcsány átölelte Szabó Istvánt a filmszemlén az nem volt olyan, mint a Judás/Jézus inverze a Getsemáné kertben? Nem elárulta, hanem felfedte. Az ölelésével. Összetartozunk.
Rendben, de akkor ne itt beszélgessünk, mert a postokról magukról... hát... annak törlés a vége esetemben.
Hát, ja önmagáért való, az gáz. Árpi is ember, hát megtetszett neki. Betlen béna volt, lecsapott. Persze, adhatott volna még egy esélyt, mondhatta volna, mégis egy okos csávó ez a Betlen, most mér szívassam. Olcsó poén volt, az igaz. 100 ilyen van egy nap a TVben. De könyörgöm, lépjünk tovább. EZ kb 30 kommentes post lett volna, így meg.... de szerencsére van adblockerem, nem sokat nyer rajtam a blog.hu/index.hu...:P
Hmmmm Höndör, itten vmi álnév esete forog fenn, mydearwatson.
lehet h én kommersz és mainstream vagyok? a hasznos ellenkező? a diszgój? engem még nem ért a megtiszteltetés, hogy töröljenek.

Tölgyessy Péter: "Kóka nagyokat mond, és keveset csinál" index.hu/politika/belfold/nemjo070331/

Ja. A mesterétől ezt tanulta...

Azt hiszem, ezt jól látod. Tényleg. Vagy mindketten tévedünk.
Kommersznek nem tartalak. Hasznos ellenkezőnek igen.
ha mindenki csicskális már:
gaz és i-gaz mémek híznak itten szépen...

szerintem kiszera azon erőlködik, hogy belétek tápláljon egy ideát (mémet?), mely szerint ehelytis inkább csak i-gaz mémeket kék hízlalgatni...

vajh a márcziusiak mily szózatokkal, s megintcsak: hízlalnák, de most e tóta-kóka disputát...?

Áááááááááá!!! Ez már fáj!
Orbán Viktor said:

"Én azt gondolom, hogy a mi állammodellünknek egy plebejus állammodellnek kellene lennie. Vissza a kezdetekhez, hogy a Fidesz születésnapjára utaljak ismét. Emlékezzünk csak, hogy amikor a '80-as évek második felében a politika színpadára léptünk, akkor mi hogyan gondolkodtunk a kiváltságokról. Nem azért léptünk mi a politika porondjára, hogy bekerüljünk a kiváltságosok közé."

"Tehát ha igaz az, hogy a plebejus államnak az a kötelessége, hogy szolgálja a magyar emberek érdekeit, vagyis megvédje a magyarokat a külső és belső veszélyektől, megvédje a magyar gazdaságot a kedvezőtlen hatásoktól, megvédje a magyar földet, megvédje a gyermekeinket, a családokat, gondoskodjon a nyugdíjasok és az elesettekről, akkor ezt a sort ki kell egészítenünk azzal, hogy igen, az államnak az is dolga, hogy védje az egészségünket."

"A népszavazás valójában két államfelfogás közötti döntés is lesz, a mostani butikos állam, vagy pedig egy plebejus, polgárainak érdekeit megvédeni képes, polgáraiért felelősséget vállaló új magyar állammodell kerekedik-e felül, melyik kap majd önöktől felhatalmazást."

Csak tiszta forrásból: www.fidesz.hu/index.php?CikkID=74810

------------

B+, ha Orbán így folytatja, hamarosan kikiálthatjuk a népköztársaságot.
Antall meg foroghat a sírjában...

------------

Urak, de komolyan, mi a faszé' kellett rendszert váltani? KISZ-káder a miniszterelnökünk, az egyik nagy (4 év után némi hatalomért benyaló, mára nyomokban még fellelhető) rendszerváltó párt elnökét ő találta ki, a másik nagy rendszerváltó (szintén nyomokban még fellelhető) párt a benyalás szélén, közben Orbán Viktor meg plebejus állammodelt akar.

ON ERROR GOTO 1988


Hát gondolom a helyzet az, hogy a baloldal megjobbosodott, szükségképp a jobboldalnak meg kell balosodnia, ha be akarja gyűjteni a szavazatokat.

Különben ez a népnemzeti irányvonal annyiban feltétlenül kommunista ellenes, hogy a "világ proletárjai egyesüljetek" motívum, vagyis egyfajta globális szemlélet hiányzik belöle. És a magántulajdon szentsége is benne van. Szóval vannak itt árnyalatok csak nem könnyű észrevenni. Zorbi meg persze nyomul azokra a szavazókra, akik "csalódtak" az ő Ferikéjükben.
da2-nek

"Árpi is ember, hát megtetszett neki."

Hm. Mélázzunk el kicsit ezen.

Maga valami orvosféle, ha jól értettem, vegyünk hát egy olyan példát.
Tanúja lesz egyszer annak, hogy ez egyik kollégája (legyen 50 fölötti, csak magának:) ) elkövet egy mulatságos, ám jelentéktelen baklövést, pl. összekeveri a vizelet mintát a limonádéjával, és megkóstolja, rossz helyen írja alá a receptet, megbotlik a küszöbben és orra esik a betegek előtt, lehúzott cipzárral közlekedik egy orvoskongresszuson, mittomén.:) Maga is emberből van, és jót röhög a dolgon, sőt a meló utáni sörözésen (ha van ilyen önöknél, helyettesítse be valamivel, ha nincs) jót röhögnek ezen a kollégáival, elmondja otthon is akár, stb.
De vajon kiplakátolja-e a váróteremben? Szellemes, ám az igazsághoz vajmi kevés közű túlzásokkal szenilitásról, rendszeres vizeletivásról, túlfűtött szexualitsáról, a mozgáskoordináció zavarairól értekezve? Ha megteszi, milyen ember maga, és vajon milyen szándékkal teszi? Tudja, valamilyen szándéknak kell lennie, hiszen plakátot készített a baklövésről, és kiragasztgatta őket.
Azok a plakátok ott maradnak a kórház falain. Milyen következményei lehetnek? Hm? Tisztességes dolog ez? Akár az Ön, akár a kórház vezetősége részéről?
Egy olyan „orvos”, aki képes erre, vajon mennyire alkalmas a munkájára, ugyebár emberekkel foglalkozik, hogy mást ne mpndjak? Bármilyen biztos a keze, vagy bármilyen jó diagnózisokat állít fel adott esetben akár? Hm?

Tetszik ez az orvosos példa.:)

Most gondoljon egy olyan orvosra aki rendszeresen a következő módszerrel állítja fel a diagnózisait: ránéz a betegre, megvizsgálja a torkát, egyes súlyosabb esetekben megméri a pulzusát. Ennyi.
Náthánál, torokfájásnál persze bejön. (A náthásak, torokfájósak nagyra is értékelik a munkáját.)
Milyen kórház az, ahol ilyen orvos rendelhet?
Nem inkább a kartonozóban kellene foglalkoztatni?

„100 ilyen van egy nap a TVben”
És?
Akkor az felmentést ad bármi alól is?
Egyébként is, ebben a blogban a sok intelligens kommentelő pajtás folyamatosan a TV színvonaltalanságáról beszél, birka nézőkről,
egalább vegyék már észre, hogy semmiben sem különböznek tőlük.:)


„De könyörgöm, lépjünk tovább. EZ kb 30 kommentes post lett volna, így meg....”
Ugyan, dehogy.
Nincsenek itt 30 kommentes postok.
Lépjünk tovább, OK.

Remélem érthetően fogalmaztam, még reggel van.:)
További jókat.:)





Lehet, hogy csak áprilisi tréfa, de nagyon jó:
stop.hu/articles/article.php?id=115271

"Szőlő lesz a narancsból?
A legnagyobb ellenzéki párt hétfőn jelenti be, hogy lecseréli "címernövényét".

:))
Ez sem rossz:
it.news.hu/hirek/2007-04-01/charles_simonyi_helyett_bill_gates_indul_urbe.html

Úgy látszik csak az Indexnek nincs semmi ötlete erre a jeles napra.
Semmi mást nem tudok hozzátenni, csak amit maga Betlen János mondott erről:

"...ez csak a teljes analfabéta beszél belőlem."
Szindbad 2007.04.01. 10:22:56
--------

Találgatunk, találgatunk? :-) Szokták volt azt hinni, még évekkel ezelőtt persze, fórumon, hogy én vagyok TWÁ. Itt is felröppent a hír. Aztán kaptam olyan mailt is, hogy én vagyok swen, meg olyat is, hogy höndör is én vagyok. Most meg Doomhammer. Hm. Bár biztos persze az ember sosem lehet benne, hogy a személyisége nem szakadt sok-sok darabra, minden óvatosságom ellenére is ki kell mondanom ennyit: nem tudok róla, hogy a fent nevezettek bármelyike én volnék.

De - mivel ez itt a fene nagy virtualitás, ugyebár - tételezzük fel egy pillanatra, hogy én vagyok valamelyikük... vagy akár mindegyikük! Változtat ez valamin? Azt tanácsolom, hogy a leírt szót magát nézd, és ha már agyalni szeretnél valamin, akkor azon tedd, mert sokkal inkább érdemes, mint azon törni a fejed, hogy vajon milyen humán interfész áll a regisztrált nevek mögött.

Nem, Doomhammer nem én vagyok. Kicsi a világ, de ennyire nem.
Ne szarakodjatok már azon, hogy melyik nick kicsoda, vagy legalább ne a vezető postban.

Orbán Viktor plebejus állammodellje nem érdekesebb? Tényleg kérdezem, bal-jobb ellentétet félretéve: 17 évvel a rendszerváltás után progresszív és előremutató dolog ezt célul kitűzni? Gyurcsány reformelképzeléseire (és a reformelképzelések végrehajtása közben elkövetett ámokfutásokra) ez lenne a megfelelő válasz?

A másik amit nem értek: miért gondolnak most Orbánék gyökeresen mást az egészségüggyel kapcsolatban mint 2001 végén? (Mikola akkori és mostani aktív közreműködésével!)

"én bízom abban, az egészségügyi miniszter úr erről tájékoztatott bennünket, hogy ennek a törvénynek az eredményeképpen rendezett formában és nagyobb összegben jelenik majd meg magántőke az egészségügyben. Ami nem jelenti azt, hogy egyébként a központi költségvetésből egészségügyre fordított összegeket ne kellene emelni. Szerintem kell. Ugye mindig el szokták mondani ugyanakkor azt is, hogy a kórházak egyfelől nagy hiánnyal küszködnek, másfelől pedig nagy a pazarlás."
www.orbanviktor.hu/content.php?aktmenu=bmenu1&news=735

"Ennek az előterjesztésnek volt egy másik része is, mármint Mikola úr előterjesztésének. Az pedig arról szólt, hogy hogyan lehetne a kórházakat magán alapra helyezni. Mikola úr arról tájékoztatta a kormányt, hogy Magyarországon egyre gyakrabban lehet találkozni vad privatizációs történetekkel, illetve ilyen típusú kísérletekkel. Tehát szabályozatlanul, az egész kórház működésére való tekintet nélkül történik meg egyes gyógyítási tevékenységeknek a magánkézbe adása. És ez nem helyes -- mondta a miniszter úr. Ehelyett ezt a folyamatot szabályozott keretek közé kellene szorítani. Örömteli dolog, hogy a miniszter úr arról is tájékoztatott bennünket, hogy ebben a két kérdésben, amiről most beszélgetünk egymással, teljes egyetértés van a szakmán belül. Tehát az orvosok is, kórházakat vezető irányítók is, kórházigazgatók, valamint a kórházak tulajdonának nagyobb részével rendelkező önkormányzatok is támogatják azokat az elgondolásokat, amelyeket a miniszter úr megfogalmazott. Nagyon bízom benne, hogy egy olyan parlamenti vita elé nézünk a törvényjavaslat kapcsán, amely egy széles szakmai egyetértés keretében és szellemében folyik majd le. Az egészségügyben gyakran panaszkodnak, joggal és indokoltan, hogy kevés a gyógyításba bevonható pénz. A magyar gazdaság még nem elég erős ahhoz, hogy kellő mennyiségű pénzt bocsásson a gyógyítással foglalkozó intézmények, kórházak rendelkezésére. És ebben is sok igazság van. A mostani javaslat szabályozott és ellenőrzött körülmények között tenné lehetővé a miniszter úr előterjesztése szerint, hogy kívülről vonjanak be egészségügyi intézményekbe, elsősorban kórházakba forrásokat, vagyis pénzt, ezzel is javítva a kórház által nyújtott, betegeknek nyújtott szolgáltatást."
www.orbanviktor.hu/content.php?aktmenu=bmenu1&news=112

-----------

Mi változott meg 2001 óta? Amellett, hogy tényleg határt kell szabni a "vadprivatizációnak" és tiltani kell a privatizációnak álcázott ingatlanspekulációt, miért kell ellenezni általánosságban a magántőke belépést? Non-profit társaságokba nem fog beszállni a tőke, mert miért is tenné?
Ki érti ezt?

Az előző cikkhez:

Hát, Árpád!

Megint hoztad a szokásos agyhalott formádat! Nem volt nehéz, szigorúan tudod tartani ezt a nem túl magas szintet, erre még te is képes vagy. Egyszerűbb lenne, ha leírnád naponta ezerszer, hogy "a katolikus egyház jóédesbüdőskurvaannyát, legszívesebben kiírtanám az összes katolikust". Neked sem kellene megjátszanod magad állandóan, tisztább lenne a kép a sok baromnak is, aki téged olvas, meg foglalkozhatnál értelmesebb dolgokkal is, mint hogy azt keresed, most éppen miért rughatsz a katolikusokba egy jó nagyot.

De nézzük a szösszeneted picit részletesebben. Először megvillantottad széleskörű és félelmetesen magas színvonalú teológiai műveltségedet, mely szerint lehet, hogy nincs is pokol, csak az Isten nélküli állapot lenne maga a pokol (nem feledve közben öngyugtató önző álláspontodat, mely szerint az nem is lenne olyan rossz, ha nem lenne pokol, illetve ez lenne a pokol, mert hát végülis te már most Isten nélkül vagy, és egész jól elúszkálsz így a szar tetején a híg fosban, az egyik legnagyobb kulaként, úgyhogy ezért is tetszik ez neked annyira), majd jó szokásod szerint elkezdesz fröcsögni és összekevered a szezont a faszommal.

Ugyanis szeretném felhivni a figyelmedet arra, hogy minden vallás szerint (kivétel nélkül), van pokol, talán még a szcientológusok szerint is. Ez Három dolgot jelenthet:

1. A földi élet igazságtalan, és az emberek maguk megnyugtatására, egy isteni igazságszolgáltatásban reménykedve bíztatják magukat a földi nehézségek elviselésére.

2. A népek elnyomoi találták ezt ki, gyakorlatilag ugyanezért.

3. Tényleg van pokol, amit olyan emberek mondhattak el a többinek, akik többet tudnak mint a nagy átlag. Esetleg még nálad is többet, bár nehéz elképzelni, hogy a te fergeteges újságírófélműveltségednél lehet bölcsebb ember, de én azért még ezzel a feltevéssel is megpróbálkoznék, kizárólag a logika nevében.

Már régen észrevettem, hogy te a tényekkel és észérvekkel nem törödsz, csak szereted szidni az ostoba müveletlen bigott parasztokat (amelyeknek te lennél mellesleg a legékesebb díszpéldánya) de mivel rendszeresen hangoztattad, többször is kifejtetted, hogy mivel arról a részről nem tudunk semmit, ezért akár így is lehet, merek bátorkodni felhívni a figyelmedet saját szavaidra és figyelmeztetni téged, hogy akár így is lehet (több milliárd ember, a józan ész és az emberi ősbölcsesség szerint is).

Én személy szerint biztos vagyok benne, hogy van pokol, és az is szinte teljesen biztos, hogy te oda fogsz kerülni (hacsak sürgősen nem változtatsz élet és gondolkodásmódodon), úgyhogy kár nyugtatgatni magad mindenféle hülyeséggel és megérdeklődni Benedeknél, hogy pontosan hány fok is van arrafele, mert attól függően kellene berendezkedned életed hátralevő részében, csak hogy szokjad a klimát!

Ui.: Személyes megjegyzés: Te primitiv fasz. A félműveltek Kelemenannája és Győzikéje vagy. Remélem meg vagy elégedve magaddal.
kukacka · www.kukacka.blog.hu 2007.04.01. 11:03:08
Lehet, hogy csak áprilisi tréfa, de nagyon jó:
stop.hu/articles/article.php?id=115271

"Szőlő lesz a narancsból?
A legnagyobb ellenzéki párt hétfőn jelenti be, hogy lecseréli "címernövényét".

:))

Ez állati!
Miért nem egyből bánya?
Palee

Gondolom, Te meg a szeretettol dagado keblu keresztenyek egy szep mintapeldanya vagy, ugye? :D:D:D
cozumel 2007.04.01. 16:05:08

:) Ez telitalálat volt, de! Tele van a tököm ezzel a lófaszjóska senkivel aki itt valami érthetlen módon szerzett erkölcsi és szellemi magaslatokról osztja az állatságait. Továbbá Jézus Krisztus is azért modnott ám kemény dolgokat. Pl.: A farizeusokra (az akkori kor Árpijaira) Azt mondta, hogy viperák fattyai vagy a benne hívő zsidóknak (!) azt mondta, hogy a Sátán a ti atyátok! Ezekhez képest én kispálya voltam most, de egy-két dolgot ne felejtsünk el. Ha én azt mondom egy faszra hogy fasz, attól még szerethetem. Továbbá én szeretem a királykobrákat, mégsem melengetem őket a keblemen. Én szeretem az Árpit is, de nem engedem neki, hogy segbebasszon, vagy tudom is én a beteg agya mit szeretne csinálni. Amit az ellenségszeretetről is összehadovált, az valami hihetetlen. Nem tudom elhinni, hogy az Igenben nem tudtak volna mit kezdeni ezzel a mondattal és őt kellett meghívni értekezni. Gondolom Megint össze vissza hazudozott Árpád, vagy nem képes felfogni szokás szerint valamit, ami meghaladja a nem túl széles szellemi korlátait, és amit nem ért arra fröcsög. Ő a félműveltek Kelemenannája és győzikéje. Mellesleg egy primitiv fasz.
"szerintem kiszera azon erőlködik, hogy belétek tápláljon egy ideát"
--------

jav.: nem, nem ideát. Szemléletmódot. Nem eszmerendszert, hanem vizsgálati módszert. Meggyőződésből is csak egyetlenegyet: a világ nem olyan, és végképp nem olyan egyszerű, mint ahogy itt láttatni kívánja a becses szerző.
OFF:

Palee 2007.04.01. 15:50:32

Ha az előző cikkhez akarsz hozzászólni, akkor miért nem (csak) oda írod a kommentet, te gyökér?

1. "Ugyanis szeretném felhivni a figyelmedet arra, hogy minden vallás szerint (kivétel nélkül), van pokol, talán még a szcientológusok szerint is."

És? Ez most egy ÉRV? Gratulálok. Meggyőztél.

2. "Én személy szerint biztos vagyok benne, hogy van pokol, és az is szinte teljesen biztos, hogy te oda fogsz kerülni"

Hűbazze, gondolom most nagyon beszart. Azért még van remény a 72 szűzre/kurvára? Vagy az másik vallás?

3. Félműveltség? Tisztázzuk: gondolom a PPKE nevű jeles intézményt látogatod/tad. ROTFL, (gondolom máshova nem vettek fel). Na, amit ott kapsz, az még arra sem jogosít, hogy a "műveltség" szót kiejtsd a billentyűzeteden.

4. Nincs négyes. Egy született tudálékos barom vagy, a legrosszabb fajtából. Egy irritálóbb lényt ismerek nálad, az a szúnyog. Bocs, kettőt. A kullancs is kicsit rosszabb nálad.

ON



Szevasz MMI!

Hiányoltalak! Nagyon jól tudod, hogy PPKE-s vagyok, nem kell megjátszani magad... ;)

Én azért szeretlek ám! Meg az Árpit is! Lehet az én érveim gyengék, de a tieid még gyengébbek. Egyébként nem csak a PPKE-BTK-ra vettek fel, képzeld, de nem fogok teljesen kitárulkozni előtted, de annyit elárulok, hogy pénzügyi vonalon kezdtem, ötös lett a központi matek érettségim és onnan dobbantotta a PPKE-ra, amit már megbántam, hogy ide jöttem, mert egy rakás kula. Ha gondolod fikázom neked órákon át, majd ha erről ír értelmesen Árpád. A hasznos kritikai megjegyzésekkel nincsen semmi bajom, de ezzel amit Árpi csinál, egyszerűen tele van a tököm.

Most, hogy már neked is bebizonyítottam, hogy érek valamit, nem csak a pázmányra vettek fel, többet ér a szavam? Neked csak ez számít? Mert akkor az Elte egy szakos angol, amit Árpád nagynehezen kifacsart magából, vagy a te gondolom szar közgázod, aminél nagyob fostalicska nincsen, ugyancsak nem ér ám semmit. Tudod, én nem a papírt nézem, de hát van akinek ez a fontos.
MMI!

Valamit még szeretnék mondani. De halálosan komolyan. Szerintem te alapjában véve egy nagyon rendes ember lehetsz, csak nem bírod a stílusomat és rohadtul nem értesz velem egyet. A hozzászólásaidból arra következtetek - lehet tévesen - hogy alapjában véve jószándékú vagy, csak nem jó forrásokból tájékozódsz, és az ilyen Árpádfélék megvezetnek. Tényleg nem akarok veled rosszban lenni, ha megbántottalak bocsáss meg, kérlek ne haragudj rám, az én stílusom ilyen, van akinek meg a tied nem tetszik... Nyújtok egy virtuális békejobbot, remélem elfogadod. Bármint legyen is, nekem nem veled van bajom, hanem ennek a blognak a szerzőjével, aki még nálam is irritálóbb egy féreg.

Isten áldjon!
RE: Palee 2007.04.01. 17:56:32

"nem veled van bajom, hanem ennek a blognak a szerzőjével, aki még nálam is irritálóbb egy féreg."

Ez a hely olyan amilyen, de nem kötelező olvasni. Isten bölcsessége meg az internet végtelen, mér' pont ide üríti mindenki a szemetét?

Klasszikusunkat ídézve ha nem tetszik el lehet húzni. Szlovákiába.

dark future · www.andocsek.hu 2007.04.01. 18:20:43

Tudod kedves, én régen nagyon szerettem Árpádot. Eredeti volt, vicces és szórakoztató. Majd szép lassan elkezdett süllyedni ide, ahol most van. Egy darabig még vitatkoztam vele, érveltem, de olyan volt mint a falrahányt borsó. Néha még benézek, néha még ír élvezhetőt, de egyre ritkábban.

"Ez a hely olyan amilyen, de nem kötelező olvasni. Isten bölcsessége meg az internet végtelen, mér' pont ide üríti mindenki a szemetét?"

Ebbe a vitába meg nem akarok belemenni, de nem szándékozom remeteként élni a sivatag közepén vagy tudósként az elefántcsonttoronyba zárkózni, tisztában szeretnék lenni a kor viszonyaival, és ezért ide is benézek néha. Néha pedig nem bírom megállni, hogy szóljak. Amit mondasz pont olyan mint amit Fletó mond, akit idézel. Kb. annyira sunyi és alattomos. Tudom, hogy nehéz elviselni a másik véleményét, de én is elvisellek téged, meg Árpádot is, te is kénytelen vagy engem. Vagy ha nem tetszik el lehet húzni. Szlovákiába. Faszfej.
"Ez a hely olyan amilyen, de nem kötelező olvasni."
-----------

Viszont lehet. Szabad. Megadatik. Választható. Stb.
----------------------


"az internet végtelen, mér' pont ide üríti mindenki a szemetét?"
------------

Ez amolyan szemétlerakóhelynek tűnik madártávlatból, talán azért. Egyébként meg hát az a gond ezzel az internettel, hogy ahogy a szerző is ide üríti a magáét másokról, mások is ide ürítik a magukét. Ez így megy, ez a blog-műfaj ilyen. Aztán lehet egy másik műfajt választani, ha ez valakinek nem konveniál. Szabad azt is.
-------------


"Klasszikusunkat ídézve ha nem tetszik el lehet húzni. Szlovákiába."
--------

Érdekes dolog ez. Akinek meg mondjuk Betlen, Diurnus, Dévényi, Szekeres, stb. nem tetszik, annak viszont ide kell írnia? Annak nem kell elhúznia [mondjuk] Szlovákiába? Az helyes nem-tetszés? Osztán ki mondja ezt meg? Én itt azt olvastam, hogy: "It's free speech." Máshol meg azt, hogy a szabadság szolgaság, és két láb jó, négy láb rossz.

Kurva nehéz ám eligazodni ennyi olvasmányélmény közt.
RE: Palee 2007.04.01. 18:26:06

És fejlett a humorérzéked is.

Persze legyen véleményed, de minek ezt több postban (itt pl. offtopic módon), több ezer karakteren ragozni? Attól már jobban igazad lesz?

RE: kiszeramérabávatag · forabettertirpakbokretas.blogspot.com 2007.04.01. 18:40:39

Te frusztrált, túlérzékeny ember, a másik frusztrált, túlérzékeny kollégát kívántam csak figyelmeztetni, hogy mielőtt még agyvérzést kapna, kicsit lassítson. A másik postba való hozzászólását ide is benyomta (nem véletlenül, jól láthatóan szándékosan), de mi a francnak? Ha érdemben nem bír az itt futó valamelyik témához hozzászólni (ha jól számolom, megy itt párhuzamosan vagy három is), minek szemetel ide?

Szlovákiát meg láthatóan poénnak szántam, de ha ennyi humorérzéketek van, akkor vegyétek komolyan. :-)

Könnyen válik valaki mások szemében "frusztrált, túlérzékeny emberré". Ha gondolod, tegyünk egy próbát. Akár írásban, akár szóban beszélgetek pár, általad tetszőlegesen kiválasztott topikbélivel, vagy akár magával a blogtulajdonossal is mondjuk egy órácskát. Mindenki bevetheti stíluseszközeit, ismereteit, humorérzékét, tudása legjavát. Aztán meglátjuk, mit jelez a frusztro-méter, és hogy ki lészen az, aki érzékenykedik.

Kíváncsi vagyok. Gondolom, te is. Tegyünk egy próbát? :-)
csak ne itt játsszátok le, jó? msn, email, satöbbi.
Ha Betlent kivégeztük, hivatalosan meg új téma nincs, nem akarunk a személyeskedésen és a valós/vélt sérelmek felemlegetésén túl valamiről érdemben is diskurálni? Bejött itt a képbe az SZDSZ, Kóka és a biznicei, én személy szerint javasoltam Orbán Viktort és a plebejusállamot, aztán Mikola régi/új elképzeléseit kórház ügyben, de ehelyett csak szolid hétvégi dagonyázás folyik itt. Senki többet, harmadszor?

OFF
pali, kiszera,
bármit írhattok, bármit. igen free speach.
titeket az indulat irányít. és nevetségessé teszitek magatokat az "ellenség" blogján. már nem is vicces. molarison legalább röhögni lehet.
ON

nekem sincs semmi bajom betlennel. talán ő irritál a legkevésbé a napkeltében.
tiltakozom, molaris rengeteget fejlődött!
Palee 2007.04.01. 17:26:42

1. "Lehet az én érveim gyengék, de a tieid még gyengébbek."

Milyen érvek? Itt most nincs téma, amivel kapcsolatban érvelni kéne. Csak jelezni akartam, hogy irritált a kommented stílusa.

2. "de nem fogok teljesen kitárulkozni előtted"

Hűha. Isten ments. Nem ismerkedni járok ide, ezt jó ha megjegyzed. ;)

3. "Most, hogy már neked is bebizonyítottam, hogy érek valamit"

Que? Bebizonyítottad? Mikó'?

4. "vagy a te gondolom szar közgázod, aminél nagyob fostalicska nincsen, ugyancsak nem ér ám semmit."

Mi ez vazze, barkochba? Lásd 2.

5. "Tudod, én nem a papírt nézem, de hát van akinek ez a fontos."

Aha, a papír nekem sem fontos. Tényleg. Viszont történetesen a legtöbb munkahelyen azért elég fontos. Majd rájössz...

Palee 2007.04.01. 17:56:32

1. "csak nem jó forrásokból tájékozódsz, és az ilyen Árpádfélék megvezetnek."

LOL. Köszönöm az aggódást.

2. "ha megbántottalak bocsáss meg, kérlek ne haragudj rám az én stílusom ilyen, van akinek meg a tied nem tetszik"

Nem tudsz megbántani. A stílusod tényleg irritál. Mellesleg kurvára hatástalan szerintem. Ha esetleg igazad lenne (nincs), ezzel a stílussal akkor is csak ártanál az "ügyednek". Persze nekem ez nem fáj, csak így tovább. ;)
Nem kifejezetten a vallástémáról beszélek, ami engem egyébként nem is igazán érdekel. Sőt, untat. Jobban szórakoztam, amikor a sumérokról meg az ősmagyarokról értekeztetek itt nagy komolyan. MUHAHA.
Kiszedted a Saját reklámodat?
drstein: kénytelen vagyok kiszedni mindenféle "nézzétekmeg ablogomat léciléci" kommentet, mert ha ez elharapózik, akkor az gáz lesz.

van neked jelentős közönéged enélkül.
RE: kiszeramérabávatag · forabettertirpakbokretas.blogspot.com 2007.04.01. 19:05:46

"Ha gondolod, tegyünk egy próbát. Akár írásban, akár szóban beszélgetek pár, általad tetszőlegesen kiválasztott topikbélivel, vagy akár magával a blogtulajdonossal is mondjuk egy órácskát."

Mi ez a lovagi tornára felszólítás már megint? (Morális is próbálkozott korábban ezzel.)

Ha elolvasod a postot és érdekel a téma, hát beírod a hozzáfűznivalódat (mint más is teszi), ha nem spam, nem reklám és nem ventilátorbaszarás akkor itt is marad az utókornak, érkeznek majd rá reakciók meg akciók, mindenki boldog lesz, közben talán még Magyarland is jobb lesz, de infarktust a blogolástól senki ne kapjon, meg hittéríteni sem muszáj itt. Ennyi ez, nem több.

Tudom, annál nincs szarabb, mint a mikor ír az ember mindenféle okosságokat, csak éppen senki nem olvassa. Ezt meg itt olvassák, de ettől még nem kell frusztráltnak lenni. Hiába mondjátok folyton, hogy húdeszarezaworlukblog, másnap megint itt vagytok, a számláló meg odafönt pörög. Hogy utána még frusztráltabbak legyetek :-)).



Politikailag Korrekt (ex MM&I) · www.whitehouse.org/ 2007.04.01. 19:13:07

Erre nehéz mit mondani. Gratulálok. Egyet legalább megtudtam: A megfelelő helyre jársz olvasgatni és szemetet ömleszteni, ide illesz Árpádhoz. Tévedtem veled kapcsolatban.


Pataj 2007.04.01. 19:09:42

Te is nagy koponya vagy. Az indulat irányít minket. Aha. Még szerencse, hogy Árpád örökké indulatmentesen, kiegyensúlyozottan és objektíven ír. Itt ilyen bejegyzést megengedni egyszerűen félelmetes sötétségre vall. Vagy vakságra. De inkább hülyeségre. Egyébként nagyon is tévedsz, nem az indulat irányít, de ha belémdöfnek egy kést ,arra azért feljajdulok. Persze szerinted az indulat irányít. Ebből látszik, neked semmilyen "érzékenységed" nicnsen mások érzékenységére, csak a magadéra. Nem is koptatom tovább a számat, sötétek vagytok. Árpád jó munkát végez, csak így tovább!

dark future · www.andocsek.hu 2007.04.01. 18:44:51

Hát, ha ez vicc volt, akkor nem értettem. De látom nagyon zavarlak az írásaimmal, még szerencse, hogy te mindig két szóban megérteted magad, annyira fejltett a retorikád.

További jó olvasgatást a félművelteknek a maguk kelemenannájukhoz és győzikéjükhöz!
Dark future, engem nem az _frusztrál_, hogy _hányan_ olvasnak valamit, hanem az _aggaszt_, hogy _mit_ diktál a gazdasági érdek. Ez van. Téged meg más aggaszt. Én sem nevezem azt frusztrációnak, még akkor sem, ha történetesen nem értek egyet vele.

Egyébként a Győzike sót is sokan nézik, ennikolszmisszre is sokan kíváncsiak. Az meg TWÁ-t aggasztja. És nem hinném, hogy frusztrálja. Zavarja. De az más.
hej palika, megy ez:
most már vicces.
Azon még sosem gondolkodtatok el Árpifanok, hogy miért van az, hogy a nagy független és objektív megmondóembereteknek a pártkeltében a szovjet Józsi nyalja a seggét, pont azután a cikke után ,amikor Istenfaszázott?!?! Gondolkodjatok már el primitiv seggfejek!!! Miért lehetett ez? Baromarcú állatok, veletek is tele van a hócipőm. Hogy a fenébe lehettek ennyire sötétek, agymosottak és vak hívők?!!? És tiv vádoljátok ezzel a vallásos embereket?!!? Szánalmasak vagytok! Barmok!
Palee, ne mondd, hogy nem a népszerűségre gyúrsz.
Paleekám!
Néhányszor, pár helyen, többek között a saját homokozómban is leírtam már, hogy az ateisták embervoltunkból adódó hit-igényüket tabukkal és bálványokkal igyekeznek kielégíteni, több-kevesebb sikerrel. A simább agyúaknak ez elég is, egy-két sztár-bálvány, a horoszkóp és a PC fogalmazás, ami netikettként tölti fel a barázdákat. Az értelmesebbeknek ez kevés, a fájdalmas ürességet ezért sziporkázó Isten- és nemzetgyalázásokkal igyekeznek legalább bevilágítani. Megy is az egy darabig, aztán vagy a tudat reped, vagy az aorta.
Tehát ez a tünet, amiről írsz, nem szánalmas, hanem természetes, és bizony a mi hibánk is, mert mi nem mutattuk meg nekik hitelesen az egy igaz Istent. Félinformációik eredménye egy tényleg nevetséges és szörnyű kép valami istenféléről.
Nem tudom, melyik szentünktől származik, de igaz:
"Abban az Istenben, amiben Te nem hiszel, én sem hiszek."
(Lehet, hogy a feljegyzetemben bővebben is kifejtem.)
Hogy a témához is visszatérjünk, egy bepötyögött idézet:
„Magyarországon két dolgot nem szabad nyilvánosan megtámadni: a Fradit és az ifjúság éppen aktuális kedvenc zenészeit

A sokat tapasztalt dalköltő, G. Dénes György szerint ez már százéves szabály, és nem ismerünk alóla kivételt.” (Moldova György: Lámpaláz DUNAKANYAR, Budapest, 2000.; 137. oldal)

Zsütinek teljesen igaza volt. Ami tabu, az tabu.
da2, egy piros pont behúzva.
Tudom, semmi szükséged rá, de akkor is.

Vendégem vagy egy sörre. Majd szólj.

Ne hó végén, sokat zabál a kocsi.
ON ERROR GOTO nájntínsziksztinájn
Dr Stein

„Ennek a döntetlennek mekkora a matemamatikai esélye? Elég kevés, nem?”

Abszolút. Mint a négyszeri hosszabbításnak vízilabdában.
Palee ma áprilisi tréfákat produkált komment címszóval...:)
Szerintem pedig az nyer az első körben, aki előbb belátja, hogy a másik kiegészíti, és nem kioltani kívánja.

A döntőben pedig az, aki még asztis tuggya, hogy a másik nélkül a zélet egy bukta.

Igaz a veszteseknek is dicső a trófeája: A Teremtő pártatlan benemavatkozással nekik is világosan megmutatja, hogy az egyetlen különbség az egészben csak az, hogy a vesztesek bábját balkézzel, a győztesekét meg jobbkézzel mozgatja...
RE: mavo · mavo.blog.hu 2007.04.01. 23:09:32

„Ennek a döntetlennek mekkora a matemamatikai esélye? Elég kevés, nem?”

Okosék azonnal kiszámolták, hogy kb. 1:14000. Persze ha a feltétlen híveket itt is, ott is leveszik a számításnál, akkor már nem is olyan lehetetlen.

(És annak mekkora az esélye, hogy egy szavazattal eldőlt a verseny, csak az az egy szavazat valahol, valahogyan elveszett? (lásd: 758 szavazólap kiosztva, 377 Kóka, 377 Fodor, 3 tartózkodás) Persze pusztán csak matematikai feladatként kérdem.)

Persze pusztán csak matematikai feladatként kérdem.

1-et valaki hazavitt emlékbe...
tessék jobban figyelni...
RE: -lyla- 2007.04.02. 00:28:52

"1-et valaki hazavitt emlékbe..." Már csak az a kérdés, hogy urnazárás előtt vagy után :-)


Egészséges ember nem nézi a Párkeltét a komcsi nyugdíjasoknak pedig pont ez kell :))
Eddig eléggé fos a felhozatal egy divat nyálszar az egész Sziget egyedül a Within Temptation ér eddig v.mit ...
Carnivora: Most nem azért, de a Sziget kb 98-ig volt jó, aztán nagyon divat lett és megjelent a kibírhatatlan méretű kommersz tömeg, (amikor akorábban sziget fújolók hirtelen nagy szigetelők lettek) és kvázi zenei, multikulti plázává alakult, és az eredeti sziget feeling teljesen odalett.

Ezért ha ilyesmire vágyik az ember (régi családias sziget hangulat) kisebb fesztiválokra megy.
RE: Rigor 2007.04.02. 03:07:50
Biznisz. (ahogy Speak mondaná :-))
Amikor még nem volt az, akkor még jó volt. Egyébként meg önszabályozó, addig fog nőni, amíg annyira szar nem lesz, hogy következő évben kevesebben mennek ki. Vagy egyszerűen összeomlik, mint a Gyapjas pille populáció :-).


kiszeramérabávatag 2007.03.31. 22:03:20

Hinnye, csak nem lapoztad át a személyzeti anyagomat? Vagy áttanulmányoztad az életművemet, onnan ez a magvas gondolat? Szintaktikai statisztikák oda-vissza?

Okos vagy. És szellemes.
dark future,

„Okosék azonnal kiszámolták, hogy kb. 1:14000. Persze ha a feltétlen híveket itt is, ott is leveszik a számításnál, akkor már nem is olyan lehetetlen.”

Pofátlan leszek, ez elég nagy valószínűség. Pláne azzal a kiegészítéssel, hogy „ha a feltétlen híveket itt is, ott is leveszik a számításnál, akkor már nem is olyan lehetetlen”.

„És annak mekkora az esélye, hogy egy szavazattal eldőlt a verseny, csak az az egy szavazat valahol, valahogyan elveszett?”

A megoldást lásd a Schmitt-féle bizalmatlansági savazás esetében. ;-)
hogy én ennyi hozzászólást nem olvasok végig, az bisztos. nem is kért erre senki. pláne.

csak azon merengtem a témaválasztás kapcsán, hogy vajon mekkora esélye lenne a világhírre egy zenekarnak, amelyik mondjuk Rendőrségnek hívná magát? (a Police-nak ugye bejött...)
Apropó Iron Maiden, remélem Bethlen bácsi is vágja, hogy az a középkori fasza kínzó eszköz az, amikor egy bábuba raknak és rádcsukják lassan a tüskés ajtót...
Meg azért innen is lehet szemezgetni jókat, pl. Zaj, és Noise melyik a jobb névválasztás? :D

csapgeza.blog.hu/tags/dem%C3%B3verseny
süti beállítások módosítása