W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Milyen hatszázezer?

2006.11.10. 14:30 Tóta W. Árpád

Megdöbbentő, hogy a köztársaság első embere nem emelte fel szavát az olaszliszkai tragédia ügyében sem – mondja a történész. – Hatszázezer magyar állampolgár érdekében kellett volna megszólalnia, ami nem jutott eszébe.

Fenti idézet a 168 Órában jelent meg, de a borzalmas cikkből nem derül ki, hogy hívják az illető történészt. Mindegy is. Lényeg, hogy Sólyom László monnyon le, ezt követeli különben a nép is. Árpádsávos pszichózisból nézve népnek az utcán hőbörgőket nevezzük, a 168 Óra optikája szerint pedig nép az, aki levelet ír nekik, és szintén amondó, hogy húzzon már el a szemét Sólyom, amiért összejátszik azzal a... reakciós köcsöggel, mondjuk csak ki egymás közt.

De nem ezen akadt fenn a szem és szegik meg a lehellet, hanem hogy Olaszliszka ügyében pont hatszázezer magyar állampolgár érdekében kéne szólni. Hé, és a többiekkel mi lesz?



Címkék: lapszemle sólyom

55 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr3517552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már ezerszer megmondtam, hogy a 168 óra a demokrata túloldali testvérlapja.
Igazából ilyesmire számítani lehet tőlük, nem kevésre.
Mondjuk az engem is érdekelne, melyik hatszázezerre gondolnak éppen.
Hogyhogy mi van a többivel? Azok nem olvasnak 168 órát, úgyhogy pusztuljanak. Antalljózsibácsi még a 15 millió magyar miniszterelnöke volt, ehhez képest a Sólyom már csak hatszázezer magyar államfője?
Szerintem a romákra gondol, de ezt pusztán a számértékre alapozom. Egyébként tekintve, hogy "megnyugodott a falu" és "nőtt a közbiztonság", lassan mi kérünk elnézést.
Montenegróra gondolt, melynek lakossága 620 145.
Na ja, egyébként a "vajdaválasztás" (LOL) is sztem eléggé odab@szott a "normális" cigányoknak. Azért így írom, mert úgy gondolom, hogy a történet keretében mutogatott dagadt bohócok nem tartoznak ebbe a kategóriába. Én sajnálom azokat a romákat, akik átlagpolgárokként szeretnének Magyarországon élni. Halmozottan hátrányos helyzetűek, például a következők miatt: Győzike show, olaszliszkai képviselő-turned-murderers, Al Capone-majmoló nevetséges pojácák (ún. "vajdák").
Az olaszliszkai témát a polidilin már jó alaposan kivesézték, de ott mintha 800 ezerről olvastam volna többször is.
Sólyom (kéznemnyújtáshagyományteremtő) Lászlónak pedig inkább a ~10 milliós nemzet érdekében kéne már néha megnyilatkoznia.
Ha Te a nemzeten kivülűllónak érzed magad...
kívülállónak na.
egyaltalan nem, pontosan ezert kerdeztem. csak nem vagyok benne a ~10 millioban. szerintem legalabbis ennel joval tobb magyar el a foldon meg ha nem is epp 15millio
megen: kákán nem így kell csomót kereseni, hanem úgy hogy olcsón megveszed és drágán eladod
Szerintem meg ő Magyarország köztársasági elnöke, így pedig 10 millió magyar állampolgáré... Tudom, hogy több magyar él a Földgolyóbison, de asszem nekik is van elnökük, mármint sajátjuk. Bocsánat, ha ezzel bárkit is megsértek, de ez így van.
nem ez volt a kerdes anyecska.
azt kerdeztem, az en erdekemben miert ne beszelhetne? ugyanis, ha egy magyar erdekeben nem fog egy magyar koztarsasagi elnok beszelni akkor nem varhatom el egy romantol, vagy szlovaktol sem. ugyis szlogen, hogy romanok romaniaban, magyarok magyarorszagra, magyarul: huzzak innen el :)
Igazság szerint nem akartam ebbe az irányba menni, én ezt a kijelentést a 600 ezres ügyhöz kapcsoltam, mer nem értem rohadtul miért ez a 600 ezer, mért nem 10 millió, amúgy pedig tőlem szóljon a te érdekedben is, de jobban örülnék, ha először a 10 millió érdekében szólna, merthogy ez a munkája neki többek között. Ezért fizetjük, vagy mi a szösz, és még csak nem is mi választottuk...
:) koszi. szerintem sem kellett volna elmenjen a beszelgetes, es valoban inkabb a 10 milla mint 600.000 :)

egyebkent: ti valasztottatok azokat akik valasztottak.
Jaj nee, tényleg :D
Hát, izé...szerintem mindannyian tévedtünk, khmm...nem mondom, hogy elolvastam a belinkelt cikket, de a "Gerő" és a "zsidó" szavakból arra következtetek, hogy a holocaust-áldozatokra gondol. Tévednék? "olaszliszkai tragédia ügyében sem" pont, utána új mondat, csak rosszul volt fogalmazva a mondat.
168 óra bír olyat hozni, ahol peregnek a krokodil könnyei, csepeg a nyál és az éjből leselkedő nyilas hordák fenik agyarukat a Magyar Baloldali Kistársaságra.

Azért van 1-2 jótollú és viszonylag korrekt újságírójuk (Nagy József, Sztankay Ádám). Persze az meg az újságíró értékválasztása, hogy hova ír.

Amúgy mindig azt mondom, ha egy jobbostibinek médiaügyben forognak a szemei, hogy majd akkor lesz médiaegyensúly, ha a Nemzetben a szerkesztőségi vezércikkben úgy osztják ki a Fideszt, mint a valóban elfogult és gáz 168 órában szoktán néha a szocikat. (Sajna ritkán, de azé szokják).

168 óra vs. Demokrata: na jó, van benne valami, de azért nézzünk már magunkba: inkább a dalos rózsaszín termelési regény, mint a világosbarna marsch.
Nem a holokausztra gondol, hanem a cigányokra. Én azon furcsálkodok csak, hogy miután meglincselnek egy embert, séróból az - és csak az - a reakció, hogy szegény cigányok. Azér ennyire nem egyszerű ez.
Egyébként szerintem ez a cikk legsúlyosabb mondata:

"Városszerte terjed a nyilván alaptalan pletyka, miszerint egy személyes találkozón Orbán minősíthetetlen stílusban támadt az elnökre, amiért nem áll ki elszántabban Gyurcsány menesztése és a Fidesz mellett. (Az államfő hivatala tagadja ezt.)"

:))) Valami kommunikációs szakember elemezze már a jóindulatúnak tűnő gusztustalan inszinuáció eme remek esetét.
A cigánykérdés mintha valami "szent tehén" lenne, politikusok csak ritkán merik szóba hozni, de azt is csak akkor ha esemény van.
Sólyom ténykedéseiből leginkább azt hiányolom, hogy azért néha nem ártana a politikusokat finoman, de határozottan önmérsékletre intenie, de leginkább a megoldáskeresés irányába terelni öket napi szarrágásaik helyett.
eh. magyarorszagon a hivatalos velemeny nekem ugy tunik az, hogy NINCS ciganykerdes. van viszont rasszizmus, es szelsoseges kerdes.
Dsityu:

Cinikus leszek. Azért nem hozzák szóba, mert
- Még nincs akkora nagy gáz (mint mondjuk két éve Szlovákiában)
- A cigányok kevésbé szavaznak
- A kérdésfelvetésre minden valódi (értsd: előremutató) válasz marha sokba kerül
- Rájátszanak arra, hogy a társadalom nagyobb része szerintem - szoci vagy fityesz szavazó, egyremegy - nem szereti a cigányokat, és a lehető legmesszebb akar tőlük élni, és a lehető legkevesebbet tudni róluk, a dolgaikról, az általuk elszenvedett és okozott problémákról egyaránt
- A "cigánykérdés" és a "szegénykérdés" közös metszete jókorászor jókora, és a szegények is kevésbé szavaznak, és őrájuk is szarva vagyon.

Nna.
megen.

Hogy van-e cigánykérdés, az attól függ, mit értesz cigánykérdés alatt.

A kérdésre végződő és népnévvel kezdődő szavaknak Mo-n van némi stichje. Ezért fontos tudni, ki mit ért alatta.
Igen, a cigányokra gondol konkrétan. Azért "szegény cigányok" mert ötletük sincsen a politikusainknak, mit kéne mondani, és méginkább tenni... Vagy ha van ötletük, és épkézláb mondanivalójuk, akkor azt jó mélyen elrejtik, mert jaj csak a cigányságról csak óvatosan, mert az veszélyes, mert akkor lesz nagy hőbörgés. De ha már mindenképpen két részre osztjuk az országot, romákra meg nem romákra, akkor kéne biza mondani valamit, pláne egy ilyen szituban, pláne egy köztársasági elnöknek... vagy akkor ne legyen olyan, hogy "cigánykérdés", de valljuk be, azt maguk a romák sem szeretnék.
Ha már mindenki cigányozik...

Az a baj ezzel a kurva országgal, hogy félünk minden ténytől, mint ördög a tömjén füsttől (bocs Feri a plagizálásért). Se Trianonról, se 56-ról, se a kisebbségekről nem tudunk nyiltan (és itt nem a Csurka-féle akasszuk fel a kommenistákat-ra gondolok) beszélni és ez leginkább a politikusaink hibája, mert ugye nekik korrektnek kell lenniük a néphez...Bajok szerintem akkor kezdődtek igazán, amikor csatlakoztunk a szabad világhoz, és hagytuk a mostani politikai elitet szétterpeszkedni. Világosan lejön, hogy a cigányok, trianon és 56 párhuzamba hozható az ügynök-kérdéssel, bár ez elég hülye példa így. Nem tudom, hogy valaha sikerül e tisztázni és megtalálni a sablonoknak a helyét a polcon, de egyelőre esélyt sem látok erre, amíg kényelmesen beosztjuk az embereket jobb oldalra, mint nacionalista, bal oldalra, mint szocialista. Ha minden ilyen egyszerű lenne...de hát ez kell a népnek, ez meg meg is érdemli
ciganykerdes alatt azt ertem, hogy az orszagnak a sok masik mellett vannak olyan megoldando problemai amelyek gyokeret a cigany(vagy roma) nemzetiseguek es egyeb nemzetiseguek kozti kulonbsegek jelentik.
ilyen peldaul a ciganyok alulmuveltsege, a meglehetosen magas bunozesi arany koztuk es igy tovabb. szerintem jo hosszu a lista.

megen: ez szerintem önbeteljesítő-jóslatnak nevezhető. A cigányokat hülyéknek, mosdatlannak, bünözőnek könyveljük el, és sok cigány maga is elhiszi, hogy ennek így kell lennie. A társadalommal van a probléma, nem a cigányokkal.
mester: szeretnem ha ramutatnal hol allitottam en azt, hogy "problema van a ciganyokkal".

probald meg azt olvasni amit irok es ne azt amit esetleg mashol hallottal, lattal, olvastal.

en azt mondtam magyarorszagnak olyan megoldando problemai vannak, amelyeknek kozuk van ahhoz, hogy a ciganyok per pillanat masok bizonyos szempontbol mint a nemciganyok. es ez igy teny.
Az nem baj, hogy mások, mint mi, szívük joga, más kultúra; nem vagyok az integráció híve, az ilyen "oldjuk meg így, mert így egyszerűbb" dolog, pedig láthatóan nem megy, szal mégse egyszerű, szal nem így kéne. Igazad van Mester, hogy a társadalommal van baj, de annak a cigányok is részei, és mint ilyenek, velük is baj van.
megen: bocs, de nem erre utaltam. és bocs ha ez jött le neked. úgyhogy légyszi próbáld meg te is azt olvasni amit írok.
ok, probaljuk meg olvasni amit irtal:
"ez szerintem önbeteljesítő-jóslatnak nevezhető"

lehet az en ertelmezo-keszsegemmel van baj, de nem vagom mi lehet az a joslat amire utalsz. nem latok semmifele joslatot a hozzaszolasomban, tudtommal nem josoltam semmit. tehat nem ertem mirol beszelsz ebben a mondatodban, legyszives vilagosits fel.

"A cigányokat hülyéknek, mosdatlannak, bünözőnek könyveljük el, és sok cigány maga is elhiszi, hogy ennek így kell lennie."

egy: en nem ezt irtam.
ketto: ez nem is igaz. nekem ne mondd, hogy azert nem jarja ki az iskolat mert azt mondtam, hogy o muveletlen. vagy, hogy azert lop mert en azt mondtam, hogy o tolvaj. ez nonszensz. lehet koze a tarsadalmi kirekesztesnek a megjobban valo elszigetelodeshez, de nem lehet az OKA mivel a kirekesztesnek valamilyen velt vagy valos alapja kell, hogy letezzen. ajanlom erosen, hogy par a ciganyok kulturajaval kapcsolatos konyvet olvass el, bar nem ismerlek, es tevedhetek, de szerintem meg annyit sem olvastal a temaban mint en.

"A társadalommal van a probléma, nem a cigányokkal."

megint csak megemlitenem, hogy nem ertem miert irtad ezt nekem cimezve. nem mondtam egy szoval sem, hogy a ciganyokkal problema van es azt sem, hogy a tarsadalommal nincs.
azt irtam "magyarorszagnak problemai vannak". ez pedig sokkal kozelebb all a "tarsadalommal van a problema" kijelenteshez mint a "ciganyokkal problemak vannak" kijelenteshez.
tehat ugy beszelsz mintha ellenvelemenyen lennel velem, mikozben a kijelentesed ennek ellenkezojet mutatja.

en ezeket ertettem abbol amit irtal, es erre valaszoltam. legyszives javits ki, hogy mit ertettem felre, mert felettebb kivancsi vagyok.
nah,. az önbeteljesítő-jóslat nem arról szól, hogy neked azt mondogatják balfasz vagy és az is leszel, hanem arról szól, hogy úgy tekintesz magadra mint egy balfasz és ezért az is leszel. Ez a mondat még arra szövegedre vonatkozott, melyben ezt írtad: "ilyen peldaul a ciganyok alulmuveltsege, a meglehetosen magas bunozesi arany koztuk es igy tovabb. szerintem jo hosszu a lista." Erre reagáltam, hogy ez többek között a társadalom hibája is, mert így képzeli el a cigányokat. Ezt nem neked címeztem, de látom összeesküvés-elméleteket szősz minden szavamban, úgyhogy legközelebb majd mondani fogom, hogy a következő mondatok, nem a Te írásod kritikája, ok? És nem vagyok ellenvéleményen veled, ezt nagyon jól látod.
Mester: igen, persze hogy elhiszi, mert ebben nő fel. De erre nem az a megoldás, hogy akkor a cigánymosdató kommandó állami pénzből bemegy minden putriba, mosdat, okosít és szétoszt egy vajling pénzt.

A romák zöme igenis egy sajátos szubkultúrát képez az országban, aminek az értékei gyakran homlokegyenest ellenkezőek a többségben lévő nem romákéval. Az ebből fakadó problémákat csak akkor lehet orvosolni, ha a kissebség legalább minimális módon asszimilálódik, és alkalmazkodik a többséghez. Vagy megvárja, hogy ő legyen a többség...
Vagyis a romáknak is kurvára kéne tenniük valamit a picsogáson kívül, hogy ne úgy legyen minden, ahogy.
Sajnálatos, de az állami - felzárkóztatásra, szegénykérdésre költött - pénzek zöme tanulmányok kifizetésére megy el. Politikai kapcsolattal az alábbi témákból lehet "műhelyeket", bizottságokat létrehozni, koncepciót gyártani (letúrva az előző két év más kedvezményezett által kreált munkáját)reklámokat forgatni és már-már arcátlanul sokat keresni: AIDS, szociális munka, családon belüli erőszak, történelmi kutatás.

Mit gondoltok, Lévai Katalin megkent akár egyetlen szelet zsíroskenyeret is egy hajléktalanszállóban?
Másik szélsőséges megjegyzésem, hogy a galaxis 3 legkorruptabb szervezete sorrendben: ENSZ, NOB és a mindenkori cigány kisebbségi önkormányzatok.
Kikúrt pénz az ablakon, bár jobb ötletem nincs. Úgy tűnik másnak sem (akinek a dolga lenne). Pedig kemény idők jönnek. Az ember vet ezt-azt karácsony környékén a hajléktalanoknak, azonban ez mégiscsak nélkülözi az egységes koncepciót.
"A társadalommal van a probléma, nem a cigányokkal."

A társadalommal "is" van probléma. Hány nemzetiség él ma Magyarországon? Azért párat fel lehetne sorolni. De közülük valahogy egy mindig kilóg a sorból. Nem hagyjuk hogy beálljanak a közénk?
Elhiszem, a probléma borzasztóan sokrétű, de azért álljon már meg a menet! A KE-nek azért kell elnézést kérnie, mert a cigányok közül x-en meglincseltek egy nem cigányt?
Ja, meg adjon nekik kitüntetést is és fogjon velük kezet!
A társadalom része a kisebbség is, ahogy anyecska mondta...

De DSityu: hány nemzetiség van magyarországon, melyeket széljobboldali közegek nagy előszeretettel kirekesztenének? (Mert erről is szó van, a skinheadek is a társadalam egy része.)Leginkább kettő. Vernék ők még a muszlimok és a négereket is, de nem nagyon vannak.
A problémát nem abban látom, hogy mi nem hagyjuk, hogy beálljanak közénk, hanem mint már fentebb írtam, abban, hogy semmi érdemleges dolgot nem teszünk azért, hogy javítsunk a helyzetükön vagy a róluk kialakult képen. Igaz, ez ellen többnyire, ők se tesznek. Sajnos
szerintem ha az onbeteljesito-joslat, hogy a ciganyok alulmuveltek, bunozok akkor ugyanezt a marhasagot ra lehet huzni arra is, hogy a kopaszok meg fasisztak.
RoFä:
"Még nincs akkora nagy gáz (mint mondjuk két éve Szlovákiában)"
Isten ments, hogy gáz legyen. Volt itt az elmúlt hetekben már gázból igensok. Én inkább azt a fajtát preferálom a csövön jön és fűtünk vele, minden másfajtát inkább elkerülnék.

"- A cigányok kevésbé szavaznak"
Viszont olcsón megvehetők ezek a szavazatok.

"- A kérdésfelvetésre minden valódi (értsd: előremutató) válasz marha sokba kerül"
Az első és legalapvetőbb "előremutató" dolog akár az is lehetne, hogy minden cigány gyerek rendszeresen járjon általános iskolába. Ez szerintem semmiféle plusz pénzbe nem kerül.
viszont rohadt nehez lesz meggyozni oket. ugyanis kicsit maskent allnak hozza.
" viszont rohadt nehez lesz meggyozni oket. ugyanis kicsit maskent allnak hozza."
Sokszor sok helyen hallottam és olvastam, hogy észérvekkel gyakorlatilag nem érdemes náluk próbálkozni. Nagy lehetőséget láttam én is a vajdaválasztásban, de hát láttuk mi lett belőle.

video.google.com/videoplay?docid=3874348246686638761

Amikor megnéztem ezt a videót, az elején csak röhögtem, később már nem tudtam, hogy sírjak-e inkább. Ha nem úgy állsz hozzá hogy ez egy nevetséges videó, hát bizony elég szörnyű kórkép sejlik ki belőle.
Talán a HVG-ben volt - most nem találtam meg - egy cikk. Szociális munkások beszámolója arról, hogy a lecsúszott amerikai feketék körében egyöntetű dühöt vált ki minden olyasféle megszólalás, hogy kicsit lássanak már tovább annál, hogy nekik kell az új Nike cipő, tanuljanak, próbáljanak előre jutni, ne a segélyre alapozzák az életüket. Szóval van ilyen. Nyilván nem DNS-alapú, hanem kulturális. Csak ugye még mindig az a PC, hogy minden kultúra egyenértékű. De már nem sokáig védhető.
szerintem is egyenerteku minden kultura, de csak amennyire bizonyithatoan egyenerteku minden ember :)

Persze, ez az antropológus hozzáállása a kultúrákhoz: minden kultúra egyenértékű, vagyis ugyanolyan értékes, mert a környezetéhez a lehető legjobban alkalmazkodott. Hűha, ez veszélyes, a romák környezete a magyar társadalom, kultúra, szal akkor valami nagyon mélyen el van cseszve. De ez valószínűleg így nem igaz, legalábbis remélem, valaki segítsen! :)
Nem, ez egy használhatatlan hülyeség. Ha én holnaptól sátánista leszek, és vallásom évszázados előírásainak megfelelően kibelezem György Pétert, akkor nem hiszem, hogy engem felmentene az, hogy ez az én kultúrám.
Az alkalmazkodás pedig ugyebár akor történik meg, ha a körülmények kikényszerítik. Amíg a környezet oylan, hogy dolgozni nem kell, és családi pótlékból és lopásból lehet élni, addig mi máshoz alkalmazkodna? Amúgy mindez nagy vonalakban igaz a "trailer trash" néven ismert, tök fehér amerikai lump rétegre.
Na igen, itt van az eb eltúrva. Van egy réteg Magyarországon, aki gazdaságilag lecsúszott, morálisan szétcsúszott, kulturálisan meg nem is nagyon volt honnan csúsznia (mármint a mainstreamhez képest). Ez alatt nem azt értem, hogy Blikket eszik reggelire. AZ a mainstream. Azt értem, hogy nem is tud rendesen olvasni, a körülötte levő világot nem érti, tehát ellenségnek tekinti. Gátlásai, ha voltak valaha, kivesztek. A fékek részben megszűntek, a diktatúrával együtt.

Ennek a rétegnek mondjuk 60%-a cigány. A maradék a white trash. Vagy mittomén, tessék hívni egy w-kompatibilis statisztikus bácsit. Nénit. Bocs, nem voltam PC.

Csak a romáknál ez a réteg közelebb van az "átlaghoz", tehát könnyebb az általánosítás, mint a nemromákra, akikre azért ÁTLAGBAN mint rendes, többé-kevésbé derék szittya polgárokra tekintünk.

Kiindulópontnak rendben?
Árpád, azért próbálkozz inkább fekete kakassal :)
Jaja, ez nem roma-ügy, hanem az szegény, elszigetelt, sötét emberek ügye. Magyarok, szlovákok, romák, kurdok, stb, stb, akik soha nem dolgoznak, nem gondolkodnak, csak úgy vannak. Abból élnek, hogy gyerekeket gyártanak, aztán várják a családi pótlékot. Néha lopnak ezt-azt. Hát így nem lehet nehéz bekattanni és agyonverni a szomszédot:( Sólyom nagyon kevés lenne ehhez a problémához amikor a mainstreamnek is csak felét képes képvisleni.
Lehet, hogy megköveznek érte, de vajh' romaügyileg nem áll-e meg jobban a skorpió és szerzetes példabeszéd?
ugy van ez a rendszer osszetakolva, hogy gyakorlatilag tok mindegy miben mit nyilatkozik meg az allamfo. tenyleges sulya semmi. lehet moralizalni, hogy jaj ezt mondta, akkor igy kell, meg ugy kell, de - es ez mostanaban tobbszor igazolodott - a gyakorlatban siman leszarhato, mit mondott solyom.
Olaszliszkával egy baj van, ...hogy már mindenki mondott bocsit (összes létező cigányszervezet, pártok, elnökök, jogvédők, új és neofasiszták.....).

csak AZOK nem mondtak még, akik körbeállták és karba tett kézzel végignézték - vagy 50-en - hogyan gyilkonak meg valakit.

EGYEDÜL NEKIK KELLETT volna megszólalniuk.
Dörmögő: egy földön fekvő alanyhoz (állítmányhoz, tárgyhoz) csak 4-5 ember(?) fér hozzá. Már agyon verésből kifolyólag. Több ember nem tud EGYEDÜL megszólalni.
Valahol azt olvastam, 600 ezer alkoholista él Magyarországon.


???
Dörmögő: persze megszólalhatott volna Furmann jogvédő is (tudod, az a volt miskolci ügyész, akinek olyan a fazonja, mintha egy nyizsnyij novgorodi amatőr színjátszó brigádban alakítaná Raszkolnyikovot), aki a buszon megszamurájkardozott romagyerek esetében arról üvöltözött, hogy a busz többi utasát is bíróság elé kellene állítani. Merthogy csak néztek, és fostak attól, hogy puszta kézzel kicsavarják a katanát (szam. kard!)a fingsúlyú harcművész kezéből. Ilynektől azért el tudok keseredni...
süti beállítások módosítása