W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Bástyasirató

2006.11.09. 12:58 Tóta W. Árpád

Nemcsak az itt kommentelőket zavarja, hogy gyakorlatilag bele van itt hazudva a zemberek orcájába megint, miszerint Gergényi hirtelen megunta a rendőrködést, és semmi köze semminek semmihez. A reménytelenül böszme megoldás kétségbeesést keltett a szocialista élcsapatban is. Gyurcsány Ferenc egyik legkitartóbb hölgydrukkere így ír a kormányfő blogjában:

...Miért nem lehet megvédeni a rendőröket, kitüntetni, megerősíteni? Miért kell elengedni Gergényi Urat, ezzel lovat adni a csőcselék alá? Miért kell azt a látszatot kelteni minden területen, hopgy a kormány, a koala gyenge, meghátrál, magyarázkodik, zavart???????
Miért nem lehet a kommunikáción javítani?

Mi akik azt szeretnénk, hogy rendben menjenek a dolgok , egyre nagyobb ijedtséggel, megkeseredettséggel, dühvel látjuk, hogy valami nagyon elromlóban van.

Miért Kedves Miniszterelnök Úr, miért????????

Az elmélet olyan tökéletes!!!!! A gyakorlat miért nem??????
Szeretettel: Csitri

Az elmélet olyan tökéletes. A gyakorlat nem. Az évszázados kommunista sorstragédia.


Címkék: mszp gyurcsány zavargás

25 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr3117485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A koala már csak ilyen. Ha megzavarják a napi rendes eukaliptuszmámorban eltöltött fáncsüngéses pszichózisában akkor óhatatlanul gyenge lesz, meghátrál, magyarázkodi kezd és tisztára zavarodottá válik.
Egyébként a kormány mióta alkalmaz koalákat?! Esetleg eme béketűrő állatfajból kerül majd ki Gergényi utódja?!
Bocsánat, de ez annyira jó elírás...
:)
Hmmm, a nagy össznépi emlékezetben kicsit elveszendőben van az a tény, hogy Gergényi Fletó bejövetele miatt nincs az ORFK élén, ui. ha Medzsón múlt volna, most ott lenne. Nem biztos az, hogy nekik olyan felhőtlen volt mindig a viszonyuk.
Ezt már tavasszal megmondta a Kétfarkú Kutya pártja: Legyen minden jobb!
Még sem szavaztatok rájuk. Hát ezért.
Én nem is hiszem el. A Magyar Hirlaptól is már csak felfele lehet bukni (szól a rádijó...). Szerintem most nyugdíjazzák az öreget, azán majd feltűnik az aktív kisnyugdíjas valami kormánybiztosi pozícijóban. Ne nekem legyen igazam.
Fletóbol lassan rocksztár lesz. Csak nehogy úgy járjon ezzel a csitrivel mint Lenon a sajátjával.
csőcselék csitri, nem hangzik rosszul
Én ahol hallottam, vagy olvastam a kérdésről ott Gergényi nem kommentálta, hogy miért kérte a nyugdíjazását. Nem mondta sem hogy megöregedett, sem hogy mi más oka van. Persze minden újságot nem olvasok. Elhangzott valahol ilyesmi?
az is elég érdekes ahogy egy elvilgeg liberális párt ma elsíratja a vasprekefektus gergényit és szeretné hogy ne hobbi-vadászni menjen jövőre, mert arra ott a csőcselék is. mindezt épp kuncze jelenti be aki szintén kivonja magát a 'nagypolitikából' tavasszal.
Egyébként nem érdemes fletó blogjában a kommenteket nézni,hiszen kinek van kedve meg ideje többszáz kommentet végigolvasni.Meg ott amúgy is cenzúra van.Mondjuk az érdekes volt mikor Fletó az mszp vs fideszt a fradi újpest ellentéthez hasonlította :D
tudom, hogy nem fontos, de nem lehetne a betűket még egy kicsit kisebbre? :)
"évszázados kommunista sorstragédia"

Hahh, míly igaz :D
Akkor nézzük a tényeket:
- Gergényi Főkapitány Úr decemberben lesz 60 éves.
- A rendőrségen jelenleg 57 év a nyugdíjkorhatár.
- Gergényi Úrnak már kétszer hosszabbították meg a szolgálati viszonyát, a jelenleg hatályos szabályozás szerint többször már nem hosszabbíthatnak.

Tehát kár bármilyen elméletet gyártani a nyugdíjazással kapcsolatban.
Eduba mond valamit (nem ellenőriztem).

Csitrivel nagyjából egyetértek, de kommentje mégis mintha paródiája lenne az enyémnek. (Amit meg se írtam.) Most kin röhögjek? Vagy sírjak?

Kezdek beletörődni, hogy értelmes és következetes kommunikációt nem várhatok ezektől a "ballibsiktől". Ha mégis meglepnek ilyesmivel, száz, hogy utána a tetteikkel eltöketlenkedik. Bosszantó.
azért az is tény hogy szerződése 2008ig szólt, egy szerinte minden szempontból sikeres és törvényes akció után röviddel akar lelépni, plusz sehol egyetelne árva szót nem ejett el erről a 'gyors' nyugdijazásról.
meg azért az is igaz, hogy egy hete még egyáltalán nem óhajtott nyugdíjba menni. többfelé is nyilatkozta, hogy mennyire jól érzi magát.
Van olyan, hogy nem óhajt az ember, hanem küldik :-)
OFF: A betűk nagysága korábban sem volt zavaró, de ezt már végképp nem kell kicsinyíteni. Miért lenne az jobb?
Gyurcsány szerintem így imádkozik: "Ments meg, Uram, a fanatikus támogatóimtól! - Az ellenfeleimmel elbírok magam is."
nemtom bennem gyurcsányék és az mszp kommunikációja a lebukott töketlen megszeppent pancser szánalomra méltó szavakat juttatják eszembe.

az utolsó jó megmozdulásuk a 7+1 ellenkérdés a népszavazásra volt, az tényleg ügyes.

pölö az orbánt ők is ugyanúgy ignorálhatnák, mint ő gyurcsányt. A helyzeten semmit nem változtatna, mégsem tűnne úgy, hogy viktor doktor diktál.
egy ujabb pelda (bizonyitek), arra az elmeletre miszerint egy hozzaszolas szellemi szintje forditottan aranyos a benne szereplo felkialto- es kerdojelek szamaval.
dolphin
Pontosítsunk. Az ORFK főnöki pozícióhoz egyetemi végzettség kell. Gergényinek nincs. Megyó a gombhoz szabta volna a kabátot (jogszabálymódosítás), Fletó(ék) erre nem voltak hajlandó(k).
Nem sok piros pontot adok adok Fletónak, de ezért adtam.
"Az elmélet olyan tökéletes. A gyakorlat nem. Az évszázados kommunista sorstragédia."

Ez zseniális. Én sem fogalmazhattam volna meg jobban... :)))
Árpád!
Itt az alkalom a "vasprefektus"-ról írnod, ha utánanéztél, amit küldtem neked. Hadd legyen az info közkinccsé. Hol késik az éji homályban?
lesz, lesz. nyugalom, türelem, vasfegyelem.
A rendőröknek az a dolguk, hogy a hatalmat védjék. Így volt ez mindig is.
süti beállítások módosítása