W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Rágd a szájat, elvtárs!

2006.11.07. 19:48 Tóta W. Árpád

Bulvár, eh? Felszínesség meg egyszerűsítés? Vannak jó elvtársak sokan, akiknek tele van már a tökük az egyrészt-másrészttel. Az egykutyázással meg az ojjektivitás báránybőrébe bújtatott reakcióval. Íme egy olvasói észrevétel a Népszabadságból. Igaz, hogy szombati, de attól még aktuális, mert Szombathyt meg ma rúgták ki.

A Magyar Nemzet a jobboldalért sokkal többet tesz, mint maguk a baloldalért. Érthetőbben, az egyszerűbb emberek számára is felfoghatóan, szájbarágósan kellene fogalmazni.

Egyébként kábé amióta Gyurcsány blogol, azóta kezdenek tömegesen feltűnni az indexes postaládákban is a fanatikus szocik. Előbb-utóbb ezekből is kiállítható lesz egy randalírbrigád.



Címkék: mszp népszabadság

32 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr117409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

En csak meg szeretnem kerdezni, hogy meg lehetne-e kerdezni Ont, hogy tudna-e segiteni abban, hogy hogyan tudnek en is olyan cikkeket irni, amik humorosak es sokaig lehet rajtuk rohogni, mert mar regota szerettem volna ezt megkerdezni.
Mióta beleolvasgatok néha az Amőbába, kezdek félni, hogy az új Ifjú Gárda bontogatja szárnyait. Mi van ezekkel? Nem dugnak eleget? Kedvencem Dórika. Dőljünk már hátra emberek, és inkább élvezzük a problémát. Biztos kellemes érzés leferizni a miniszterelnököt így távolból, internetileg, és mindjárt más tényezőnek lenni a helyi kocsmában. Keserű lesz a tapasztalat, mikor kiderül, hogy a bálvány szarik rájuk, ez összpárti megjegzés megint. Anyád elveszti a munkahelyét, a padlást lesöprik, Te meg állsz hülyén, hogy mennyi emberrel összevesztél ezekért. Csigavér!
Nostradamus, ne szerénykedjen! A Győzikés cikke (tudják azon a címen, amit nemsokára a neve mellé illeszt, mint én) több, mint glossza, útmutatás egy feltörekvő nemzedék részére. Azoknak, akik a Frankót akarják hallani.
Hú, a gyurcsányblogon naggyon forró dolgok vannak. Régebben az orbánviktor.hu-ra jártam ilyen könnyes-szopós jelenetekért, de azt már megutáltam, mert annyira pici ablakban kell néznem, hogy alig látszik benne a segglyuk.
Valo igaz, de azert megis gondoltam hogy megkerdezem, hogy meg-e lehet e kerdezni.
A feltorekvo nemzedek meg kovesse a mutatoujjam.
Szerintem szüntessük meg a focit, és helyette a pályákra az említett erők ifiválogatottját küldjük egymásnak, amolyan ausztrál foci jelleggel. Ez nem csak nagyszerű szórakozás az egész családnak, de kitűnő lehetőség a rendőrségnek a szabályos tömegoszlatás gyakorlására. A kereskedelmi tévék ölnének a közvetítési jogokért.
:j
Remélem a randalírbrigád senkinek nem fog komolyan eszébe jutni, abból már most is eggyel több van a kelleténél.

A Népszabó rendes jobboldalinak egyébként úgyis komcsi marad, akárhány solymosiferencet publicisztikáztatnak.

Árpád, a blog jó ötlet, ha gyakran frissül majd, khm.

Üdv! Csak benéztem és már itt sem vagyok
Nem is beszéltünk még a New Fiatal Cuclisták New Csegevarás lapjáról. Azzal is lehetne tömeget oszlatni.
Bandi jó ötlet, de két labda legyen a pályán egyszerre.
most itt miről mondjak és milyen véleményt?
yo. anyád az index?
RoFa: nem azért komcsi, mert hiába publicisztikáltat solymosiferencet (frigyest, nem?), hanem mert de.
Most miért baj, ha egy hivatalos fan átreggel az orbánviktor,hu-ról a gyurcsényiferenc.hu-ra?

Stein ur: 4 szó: to-le-ran-ci-a.

Miket is beszélek...

Mivel a hülyék vannak többen, talán inkább nekik kéne az inteligens kissebbséget tolerálni. Nekik? Nekünk? :)
Dehogy tesz többet.

A Népszabó olvasóinak jelentős hányada jobboldali vagy bizonytalan.

A Magyar Nemzet (és a HírTV) ezzel szemben sikeresen építi a falat a jobboldaliak köré. Se ki, se be.

Ja, és még valami. Mindkettő újság szar munkát végez. Sőt: Á-R-T M-A-G-Y-A-R-O-R-S-Z-Á-G-N-A-K.
Az a probléma, hogy a szociknak van egyfajta súlyos történelmi erkölcsi hátrányuk a jobboldallal szemben és ezért a gyakorlatban kénytelenek jobb fejek lenni jobboldalnál pusztán azért is, hogy legalább egyenlően találjuk visszataszítónak mind a kettőt. Ez a jobb fejség egészen sokáig megvolt, mert két gátlástalan rablóbanda között is észlelhető különbség, például a módszerek meg a járulékos károk tekintében.

Az a baj, hogy ez a különbség elveszni látszik. Ha GyF OV-vá akar válni, és jó úton halad errefele, akkor kénytelen leszünk azt mondani, hogy akkor már inkább az eredeti - és az elvakult Fletó-hívek még az elvakult Viktor-híveknél is vissztaszítóbbak: mindkét esetben pontosan a történelmi háttér miatt. Olyan ez, mintha 1944-ben két őrült nemzetvezető közül választhattunk volna, de az egyik most jött a gyepűről, a másik viszont Haynau dédunokája. Abban a pillanatban, hogy egyformává válnak, az előbbi válik a logikus választássá a fennálló alternatívák közül. Áhh, valszeg ez rossz példa, mert ebben a helyzetben 1944-ben nem a választás lett volna a logikus döntés, hanem az ellenállás mindkettőnek. De azért remélem érhető, hogy mire gondolok.
nem tudom, ki volt az, akinek a levelét ma lehozta a zindex, de biztos tudna mesélni arról, hogy milyen érzés, ha kirúgják alóla a kocsmaszéket.
nem bírok aludni. Tóta bír? furcsa :-)
shenpen.
csak azért gyf és nem ov, mert ov seggnyalói óbégatnak, gyf-é pedig nem. és nekem ez nagggyon fontos. mert így hallom a saját hangom, ha éppen az érdekel... és általában igen.
Kedves idézet: "A jobboldali Népszabadságot olvas, ha tájékozódni akar, a Magyar Nmzeten meg élvezkedik".
Tetszett volna jó újságot csinálni.
Dr. Stein,

Korábban javasoltam a MaNem-nek egy reklámszlogent libsibolsi kormányzás esetére. "Magyar Nemzet. A rossz hírek lapja". :)
Isten Álgya Meg Orbán Viktor Miniszterelnök Urat És a Magyar Nemzetet.
/Van a Magyar Nemzet Fórumán Beírva Állandóan./
És alá is van húzva. Azéert ehhez, már elég nagy segglyuk, mondjuk kürtő, kell !
DrStein. Ne aggódj. Sohasem fogja tulszárnyalni az izlédsednek megfelelő Szvetozárt...De még a világ legmmocskosabb topikozóját Stiglicet sem, aki ráadásul nő, és ráadásul képviselő is.
Ezekhez képest az Ifju Gárda, áldozó misére gyülekezü szüzek csoportja volt.
Lux,

ez igaz? (Nem hogy nő. Hogy képviselő.) Mick vannack.
Hát érdekes...

A jobboldal állandóan azzal b*sztatta a maszoposokat, hogy milyen rohadt nagy komcsi, pufajkás ávós banda, a szavazóik meg degenerált nyugdíjasok, akikből persze rengeteg van Mo.-n, mivel a liberálkommunista nemzetrontó balliberálisok nem támogatják családokat. (Ez persze külön sztori, az osztrákoknál gyakorlatilag jó biznisz gyereket vállalni még sem vállalnak...)

Aztán jött a krach. Megjelent az mszp o.v.-ja fletóka és befanatizálta azon megvezethető hülyék nagy csoportját, akik nem voltak vevők viktorra, mert hogy ő ugye egy vidéki tapló cigánygyerek, meg amúgy is bánya, meg szőlők stb. Na ők beálltak csöpögni Ferihez. Mi lett az eredmény: rájött a jobboldal, meg sokan mások is, hogy ez az új klientúra sokkal taszítóbb, mint a régi. Jaja visszasírjuk még a reformkomcsikat...
a baloldalnak nincs semmiféle történelmi erkölcsi hátránya, ez az a baromság amit a jobboldal próbál a baloldal torkán lenyomni 90 óta.
A mai MSZP szellemiségében annyira nem kommunista, hogy a szocialista szó jogos használatát kétségbevonó kritikák lényegesen megalapozottabbak, mint a komcsizás... ha egy csepp esze lenne a túloldalnak (értelemszerűen a jobb oldal egy adott szegmensére gondolok)akkor ezen lovagolna és nem visszarendeződést meg kommunizmust sikoltozna. Az előző rendszer haszonélvezői, meg karrieristái meg ott ülnek minden pártban.
A történelem nem 1945 után kezdődött, előtte a jobboldal tette tönkre az országot stb stb... jó lenne ha végre nem azt számolgatnák, hogy kinek van joga az előzmények alapján legközelebb ártani az országnak, mert az előző körből kimaradt, hanem a konkrét szakmai kérdésekkel foglalkoznának és neadj isten megoldást keresnének, nem problémát.
Igen Mike! Iránban, Pakisztánban és még számos (főként afrikai) országban valószínűleg igen jól működő családtámogatási rendszer működik, hisz a természetes szaporodásuk csodálatra méltó...
Szerintem a baj nem a "vezerkultusz"-szal van elsosorban, hanem a populizmussal es a masik letjogosultsaganak megkerdojelezesevel. Ha egy valasztott, levalthato es szabadon biralhato vezetot (velt vagy valos) kvalitasai vagy vilagkepe miatt tisztelnek a hivei, szerintem azzal meg nincs baj. Viszont ha a vezetok a nepszeruseget (es a megvalasztast) ugy hajszoljak, hogy minden kerdesben az az allaspontjuk, amit egy kozvelemenykutatas (vagy nepszavazas) kihozna, fuggetlenul a szakmai, gazdasagi szempontoktol, az bibi. Ez igaz volt a ket megelozo kormanyra. Az aktualisra ez talan nem lesz igaz, lasd biztos bukas megvasarlasa az onkormanyzati valasztasokra megszoritasokkal.
Mike: a családtámogatás csak igen kis mértékben hat a gyerekvállalási hajlandóságra lsd pl:Svédország
ez csak a fityesz vesszőparipája

Kredenc: igenis baj van a vezírkultusszal, h a sok balféknek szüksége van vki aki megmondja h mit gondoljanak a világról.
csak annyi változott h most már a balosoknak is van vezénylő tábornokuk..
broáfff
Egy aranyos a commentről:
"Ennyire összeszedetlen, értelmetlen hozzászólást mint az előttem szólóé ritkán lehet olvasni."

keveset jársz erre
Pammy,

már hogyne lenne neki történelmi erkölcsi hátránya! A következőről van szó: már az előző rendszerben is, kétféle módon gondolkoztak az emberek:

1) volt, akik szerint egy ideológia uralma volt, és az ideológiának volt egy végrehajtó csapata (az ideológia birtokolta a kommunistákat)

2) és voltak, akik úgy gondolkoztak, hogy egy uralkodó osztály, elit, réteg uralma van, akiknek volt egy hasznos ideológiájuk úgy amúgy, ami segített fenntartani a hatalmukat (a kommunisták a hatalmat akartak birtokolni és eszköznek használták az ideológiát).

Ez a törésvonal nagyon tisztán megvolt bőven a rendszerváltás előtt is. Jellemzően az számított abban, hogy így, vagy úgy gondolkozol-e, hogy mi volt a nagyapád 1930 körül.

Magyarázzam részletesebben, vagy ez így már leesett?
Shenpen! MITŐL jobb fejek a balosok? Nézz végig egy parlamenti közvetítést/ha van türelmed/vagy a baloldali média képviselőit de a példáknak se szeri se száma!Ennyi rosszarcú bruttyófejű sötét primitív gengsztert mint a baloldal jeles képviselői sehol nem látni a világon.
süti beállítások módosítása