W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Magyar Gyermek XV.

2011.02.06. 07:26 Tóta W. Árpád

Képviselők vagyona, muszlimok, új Verdák. Hírek gyerekeknek.



Címkék: magyar gyermek

143 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr32641461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mubicsek meg mégis inkább maradna, nincs teli a svájci sifonér még elég dollármilliárdocskával. Nagy család, az a sok éhes száj...

Nagy mestere van Orbánnak, nem csoda, hogy úgy ellazult vele, hogy kiesett a száján vigyorgászat közben...
Ez meg sokkalta hülyébb, mint egy ötödikes (hogy azt a joggal bukott műsort is emlegesse már valaki) www.borsonline.hu/news.php?felmeztelen-kepeket-kuldott-magarol-a-kepviselo-&op&hid=38696

Csak bizonyos IQ alatt mennek el ott is képviselőnek? #:-( (anyámborogass)
Azért TGM is elszállt hangyánit. [...]"A kenyéririgység, a káröröm, az embervadászat jó, férfias hangulata, amely a társadalmilag csakugyan tök fölöslegessé vált értelmiség kinyírását belengi, kisebb problémái ellenére - amelyek majd szükségessé teszik, hogy A magyar bortermelő lelki alkata (Szekfű) mintájára megírjam alapvető és alapokat döngető értekezésemet: A magyar kommentelő lelki alkata címmel - voltaképpen helyes: minden rendszerváltásnak, így a jelenleginek is, kell hogy legyenek nyertesei. S ne legyünk durván anyagiasak: a nyereség itt nem pénzbeli. Csak az öröm, amelyet olyan emberek megalázásán érzünk, akiket korábban tisztelni illett - minden nagy politikai fordulat lelki bónusza - , csak ez itt a nyereség, a tiszta, ártatlan, önzetlen derű. Önzetlen, öncélú, kristályosan áttetsző, mint minden, aminek nincs semmi értelme." innen: hirszerzo.hu/publicisztika/20110209_tgm_bakacs_szalami

Tényleg nincs egy csöpp normalitás se a világunkban?

Na most már van egy új mártír? Jó Jézus a jégen, valaki küldjön már ki a South Parkot rajzolóknak pár szüzsét innen: nem igaz, hogy nem találnák annyira abszurdul tragikomikusnak, hogy megcsinálják!
@a szív fészkei:
Na, ez meg a szokásos amerikai modja a dolgok elintezesenek. Kicsit túllihegésnek érzem.
Értem én, hogy republikánus értékrend, és meg is értem a gerincesség részét, de ilyenek miatt nálunk egy fél ország simán lemondhatna.
@a szív fészkei:
De hisz TGM a nagy médiaszabadságharc fővezére - te meg miről beszélsz? A minap itt lelkendeztetek TGM nagyszerűségén, és hogymereménleszólni szövegek csattantak hozzászólásaimon.
LOL
Magyarliberalizmus, vazze.
@Paszternak:
Abban egyetértünk, hogy Lázár egy feltört paprikajancsi, az a Zuschlag féle suttyó, nem hiszem, hogy sokáig kihúzza egy nagyobb orra bukás nélkül. Ő az intő jel, hogy Orbánnak egy rakás mindenben meg van kötve a keze, még ha ez nem is látszik kívülről.

Én nem ezt vitatom, hanem a Népfasza c. sorvadék módszerét villantottam. Bedob valami ellenőrizetlen szart, köré rak egy rakás vicces dolgot, majd leírja, hogy az eredeti szar azért az ellenőrizetlen, de a sok baloldali légy már rácuppant, és erőteljesen lelkendeznek, mint barbárok a római zászlón.
@a szív fészkei:
Mit nem értesz ezen?
"Izrael szerint nem kéne annyira bírálni Mubarakot jan. 31. 08:22 Vezető izraeli tisztviselők szerint a világnak csendesebben kéne bírálnia Hoszni Mubarak egyiptomi elnököt, és inkább a stabilitás megőrzésére kellene koncentrálni, írja a Haaretz című izreli napilap. A lap értesülései szerint a kormány szombaton arra utasította az izraeli nagykövetségeket, hogy fogadó országaikkal konzultálva Egyiptom stabilitásának fontosságát hangsúlyozzák."
@kako_j:
Jaja, valami fideszes köcsög dugta a kabátja alá a szalámit. Meg adta el utána a sztorit jó pénzért.

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/bakacs-szazezrekert-adja-el-a-lopas-sztorijat-2043658?nocache
És csak hogy még jobb legyen a hét, a Göncz nevet is szépen elásta a kedves jánka.
index.hu/belfold/2011/02/11/goncz_kinga_is_tudott_a_moszkvai_ingatlanugyletrol/
@a szív fészkei:
És megjegyzem, hogy a szenátornő azért visszafogottabb volt, ő csak kiflit lopott.

A multkor vásárlás közben megettem egy sportszeletet, de a pénztárnál bemutattam az üres papirját. Hű, hogy én mit kaptam!
@anyátok: Kis szoliban felejtett csibécske, Selmeczi művésznő azért a kiflicsücsöknél nagyobbat harapott a közösből: www.origo.hu/itthon/20110211-selmczi-gabriella-ketmillioval-tartozik-az-adohatosagnak.html

Mit kell rólad megtudnom??? :-)) Így ásod alá véráztatta kis hazánk GDP-jét, látod.... Foggal-körömmel.
@xsasha: Csókoltatlak, nagyon aranyos vagy. Olyan jó kis mantrát találtál magadnak, még az ecpeckimehecc-nél is jobb. Oviban díjazzák?
@kako_j: Mondhatna lefele, de meg sem próbál lemondani nálunk nagyobb szarért se - itt van a difike.

De azért ilyen képeket küldözgetni a neten - amúgy nem is rossz pasi - összevissza hazudozva magáról egy vadidegennek, na ez erősen szellemi mínuszokat sejtet... Egy hülye meg ne képviseljen senkit, nem??? Ez káros a népgazdaságra erősen.
Orbán bztos hamar felgöngyölíti ezt a moszkvai suskust, hiszen ha valaki, ő aztán kurvára jól tudott ingatlanozni ad astra. Mester utcából Cinege útig tart a röppályája, tudja a stájszot ezekben: www.hocipo.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=128
@xsasha: "Jaja, valami fideszes köcsög dugta a kabátja alá a szalámit. Meg adta el utána a sztorit jó pénzért.
"

Mondd már el, téged ki bántott?
Miért nem tudsz a labdába rúgni a luft helyett? Ebben a hozzászólásomban éppen azt szapulom, hogy mi a faszra játszik bakács, és hogy hogy lehet ekkora dürhő?
Csak hát belőled meg kiugrik menetrend szerint a fideszes őrkutya, és ugat minden vélt vagy valós sérelem okán (jelen helyzetben éppen egy vélt).
Éppen azt firtatom, hogy mi lehet még a hátsó szándéka bakácsnak ezzel a fassággal, mert ezt így túl direktnek tartom.
(És most jön az, hogy te lehülyézel, és hazugozol)

Más:
Ha jól emlékszem, megelőlegeztem a másik fórumon neked két választ, annak reményében, hogy ha én jóhiszeműen járok el, akkor majd te is válaszolsz szépen.
Na ezt felejtetted el, csak éppen a "hazugság"-ig jutottál el. Azóta várok. Azért én türelmes vagyok.
@kako_j: Direkte azért raktam be én, z általa menetrendszerűen lefasisztázott libsi balliba ezt a bakácsos hírt, ahogy megjelent. Hogy ezen már ne tudjon ugrálni, mint a gumiasztalon a hülyegyerek. De neki sikerült.

Írtam is róla elég keményen, mert ahogy te, én se értem, mi ez és miért folytatja az ámokját még mindig (a pénzért, ja, még szarabb). TGM is adja alá a lovat összekeverve olyan dolgokkal, amik rohadtul nem erről szólnak, sajnos a valaha tiszta ész átmegy a legdurvább hőzöngésbe. Ezt se jó látni...

Az értelmiség - ha van még olyan - helyzete pocsék, pláne a baloldalon állóké, de ettől még Bakács nem mártír és szabadságharcos, hanem annak most épp elárulója ezzel a faszkodásával.

Szalámit le lehet vágatni a hentespultnál akár csak tíz szeletet is - gondol közben a jómunkásember rólad, amit akar persze :-D - de akkor van luxusvacsi és nincs rinya.

Heti 10 rongyból két ember azért be tud vásárolni: uram a piacozós, szerinte 400 forintból kijön a hagyma-krumpli kombó, és az elég darab ideig. Maradék 9600 forintból mi a szart vettek? Bagó, pia tényleg nagy kőccség, nem mondom, de anélkül meg lehet élni, az nem az éhenhalós verzió.

Ez a szegény ovimentalitású xsasha nem érti, hogy az ember bírálhat bárkit, még ha az "ő kutyája kölke" is, sőt azt sokkal jobban!
Bakácsot ez nem menti, éppen súlyosbítja az szememben. Nem vagyok erkölcsi fárosz, de aki elvállal valamilyen, sokaknak fontos mozgalomban egy vezető szerepet, akinek fontosak az elvei, az gondolkodik kicsit... De ha elbukik, utána pláne nem tinglitanglizik bulvárban egyre jobban hazudásba merülve. SZÉGYEN.
@a szív fészkei: "De azért ilyen képeket küldözgetni a neten - amúgy nem is rossz pasi - összevissza hazudozva magáról"
Sánta kutya effektus... Hogy milyen pasi, azt hadd ne döntsem el, most nem vagyok fiús hangulatomban :-), de ha lány lennék, akkor sem biztos, hogy egy olyan hímringyóra buknék, aki félpucér képeken pózol, mint egy pisis csitri a májvipen.

Nem is annyira mellékesen, 96-ban volt az első találkozásom az internettel, ami akkor még kevésbé jelentett interaktív szórakozást, mint ma. Azonban az már akkor feltűnt, hogy a menő chatszobák, irc csatornák tele vannak hazudozókkal. Ez volt az első olyan dolog, amihez hozzá kellett szoknom. Minden ilyen helyen volt pár olyan ember, akinek "éppen az a szakmája", "pont ennek a szakértője".
Aztán jött a webkettő, meg a mennyiségi bumm, mostmár minden hülye töltöget fel magáról minden érdekeset, pucérképet, hányós-belefekvős képeket, részegen "HÉLÓTÁ"-zós videót, mert itt ez a menő. Mikor bukta van, mint a 29 éves tanár esete a fészbukkal, akkor meg jön a "feltörték az oldalamat" mosakodás. Minket meg lehet hülyének nézni.

" egy vadidegennek, na ez erősen szellemi mínuszokat sejtet..."
Azt senkitől nem lehet elvárni, hogy értse, ismerje a hálózatok (internet) működését. De : (!!!)
- ha szakemberek mondják (immáron legalább 15 éve), hogy személyes adatokkal óvatosan a neten, és nem hallgatnak rájuk, az már jelent egy szellemi mélységet
- ha valakinek annyi műszaki érzéke nincs, hogy megértse, hogy egy digitális képet pillanatok alatt lehet továbbítani több ezer helyre, ezzel megsokszorozva a lebukás lehetőségét, akkor dettó
- annyi szociológiai érzék nem szorult bele, hogy elég csak 2-3 ismerősön keresztül továbbítani egy ilyet, és egy ilyen ismert embernél ez a 2-3 szint gyakorlatilag 1/2 amerika, és biztos, hogy lesz benne egy olyan ismerős, aki szól az asszonynak, akkor ismét csak oda lyukadunk ki, hogy hulye.
- annyi pszihológiai érzéke nincs, hogy ráérezzen, hogy nem biztos, hogy a neten minden ismeretlen csak jót akar neki, akkor meg is érdemli, az a két hét ajtócsapkodást, ami otthon várja.

" Egy hülye meg ne képviseljen senkit, nem??? Ez káros a népgazdaságra erősen.
"
Az USA népgazdaságát nem ismerem, de ezt a hülyét is biztosan megválasztotta valaki. Hogy volt-e 2/3, vagy sem, azt nem tudom, de szerintem Ő is érzi azt a felhatalmazást, ami mögötte áll.
@kako_j: szerintem meg az hülye, akit érdekel egy politikus szexuális élete.
@a szív fészkei:
Te, melyik mantráról beszélsz? Csak úgy kíváncsi vagyok.
@a szív fészkei:
"Újszülöttje mellől vitték el a rendőrök Tátrai Miklóst"

Ezt a szart nevezik médiának? Mubarak meg haldoklik, és akkor mi van? Az, hogy az ATV szart tol az asztalra, az egy dolog. Aki körbeüli ezt az asztalt, az az igazi jellem.
@kako_j:
Már megint mellébeszélsz!
"Nem tudom, mire akar kimenni ez a sztori, de félek tőle, hogy valami olyan szándék van a háttérben, aminek kizárólag a szalámihoz van a legkevésbé köze. Valami turpisságot vélek a dologban."
Ezt írtad. Itt ebben sehol nincs bakács. A sztori akar szerinted "kimenni valamire", meg a háttérben van a szándék, szóval ne magyarázkodj.

Mire nem válaszoltam?
@Bokortalan Lajtalan: Pont ez a lényeg: ki nem tojik a szánalmas szexuális életére, ha volt neki egyáltalán? De ennyire hülyén próbálkoznia, amikor tényleg képviselni kéne kétharmadnyi valakit a képviselőházban, az már kemény!

Ha abból az elég szép merítésből ez a szegény barom A Felhozatal, akkor szánom Amerikát is. Így érthető? Deutsch Tompika magszórása sem érdekelte volna az embereket, ha nem ász politikusként akarták volna eladni épp.
@kako_j:
Nézd, én minden értelmes kérdésre válaszolok. Visszakerestem csak a kedvedért, ha jól láttam az egyik kérdés arra vonatkozott, hogy milyen pártkötődésű Szász Károly? Gondolom erre az a válasz, hogy fideszes kötődésű, hiszen a Fidesz emelte anno hivatalába.

A másik kérdés pedig ez a valami:
"Csak egy apróság! 97-ben vagy 98-ban nagy csinnadrattával, hordógurigatással, meg babámfaszával átadták az M0-st. Véletlenül meg tudnád-e mondani:
- Kész volt akkor az M0?
- Esetleg most kész van az M0?"
Mind a kettőre az a válaszom, hogy fogalmam sincs, és nem is értem, hogy mi értelme ennek a kérdésnek. 97-ben Horn volt, 98 elején Horn, második felében Orbán - ha nem tudod eldönteni, mikor volt a hordógurítgatás, akkor mit is akarsz ezzel kérdezni?
@kako_j: Nézd, jól néz ki, ahogy egy bájgúnár tud, pláne, ahogy befeszít.... :-DDDD

Csak azon tünődöm, mivel nyert anno, ha csak ennyije van neki? Csak nem félpucéron kampányolt?

Amúgy ha gyermekekhez szól ez a poszt, figyelmeztesse őket mindenki, hogy magukról se tegyenek fel mindenféle baromságos fotót poénból, mert nagyon megszívhatják. Pedomaci és egyéb aljadék weblapok erre igencsak befigyelnek meg amúgy is, van egy méltóság, nem árt azt már kiskorban megtanulni.
Jaj istenem, bérking nyúz de tényleg a szívemet nyúzza ezt olvasni: Lézer János lemond az Audijáról!! Hát nem érdemli meg???? Tetű egy hálátlan ország ez, nem becsüli a nagyjait. Fúj.

Ugyanezt gondolhatja Mubicsek is Egiptomból valahová röptében, hóna alatt a svájci kasszakulccsal. Éretlen a világ ekkora gigászokra és kész.
@kako_j: Azta, vazze. Már épp akarom írni, hogy végre valamiben egyetértünk, erre jön a végére a borulás. Népgazdaság? Mi a fasz? Ennyire betokosodott agyúak vagytok, vazze? A népgazdaságot megszüntettük 90-ben, ha valakinek nem rémlene.
A kádárista magyarliberálisok, vazze.
Hát igen, erről beszéltem - a rendszerváltás még messze van.
@a szív fészkei:
Van egy méltóság? Télleg? Amolyan magyarliberális méltóság? Arcba lóbált fasszal képet hirdetni?
Gyerekek, jól tanuljátok meg, a magyarliberális köcsögöknek addig létezik méltóság, amíg az a sajátjuk.
Bibííííí. A zÉN politikusom bezzeg! Nem úgy mind amúgy.Höhöhö! Én nyertem.Beeee!
@xsasha:
1,
Igen, gondoltam Szász Károlyra. Meg egy másikra, amelyiknek ugyan biztosítója van, de addig farigcsálták a törvényt (A betűjét, nem a szellemét), hogy neki ne kelljen válságadót gazdálkodni.

2,
Igazad van, a dátumot "elkurtam". De a lényeg, hogy kérdeztél egy autópályásat, válaszoltam, te meg elfelejtettél.

3,
"A népgazdaságot megszüntettük 90-ben, ha valakinek nem rémlene. "
Egyrészt nem én írtam, de ez lényegtelen. Tudom, hogy hadilábon állsz az idézőjelekkel, de idézet volt.
Másrészt meg vagy baszatva a "nem a törvény betűjét, hanem a szellemét kell nézni" gondolattal, mikor az neked jó. Ilyenkor természetesen én sem a "népgazdaságot" értettem alatta, mint ahogy az írója sem. Nevezhetjük másnak is, de az attól még az marad.
@xsasha:
""Nem tudom, mire akar kimenni ez a sztori, de félek tőle, hogy valami olyan szándék van a háttérben, aminek kizárólag a szalámihoz van a legkevésbé köze. Valami turpisságot vélek a dologban."
Ezt írtad. Itt ebben sehol nincs bakács. A sztori akar szerinted "kimenni valamire", meg a háttérben van a szándék, szóval ne magyarázkodj."

Na, akkor az alapoknál kezdem. Tényleg nincs benne bakács? Ez nem is kérdés.
De akárhogy olvasom, azt sem írtam bele, hogy "valami fideszes köcsög dugta a kabátja alá a szalámit".
Ez már a te elméd szüleménye. Márpedig ennek oka van. Nevezetesen, hogy képtelen vagy feltételezni az objektivitást. Hogy ennek mi az oka, azon hülyére keresné magát egy csapat pszihiáter. Mindenesetre, bármilyen véleményrő van szó, hogyha azt nem a te holdudvarod produkálta, akkor azzal csakis olyat mondhattak, amivel téged provokálni akartak.

Mívesen ezt úgy lehetne megfogalmazni, hogy "ki mint él, úgy ítél!".
De mivel magyar-gyermek olvasó vagy, 4.-es színvonalon: "mindenki magából indul ki".

És a non-plus-ultrája az a dolognak, hogy te címkézel mindenkit "hivatásos rettegőnek", de ahogy a mellékelt ábra mutatja, a legparanoiásabb te vagy. (bár igaz, hogy nem hivatásos, csak amatőr, de igazán tehetséges)
@a szív fészkei: "Nézd, jól néz ki, ahogy egy bájgúnár tud, pláne, ahogy befeszít.... :-DDDD"
Ha neked tetszik, én elfogadom az ízlésedet.
@xsasha: "Azta, vazze. Már épp akarom írni, hogy végre valamiben egyetértünk, "

Szerintem nem szégyen egyetérteni valamiben. Vagy nálatok ezt máshogy tanítják?
@Bokortalan Lajtalan: "szerintem meg az hülye, akit érdekel egy politikus szexuális élete."
Alapvetően én is így gondolom.
De azért volt már rá precedens, hogy ismert magyar politikus a szexuális életét egy vidéki nagyváros vasútállomásának parkolójában élte. Aztán neki állt feljebb, mikor egy nyikhaj rendőr igazoltatni akarta.

Neki senki nem mondta, hogy "nana, azért ez már erős volt"?
Válasz a felettire, csak nem engedte közvetlen kattintással:

Lám-lám, mire képes "egy pillangó szárnya" manapság bárhol a világon!:)
@kako_j: Nekem ilyen nem tetszik, mert nem soha nem a bájgúnárokra utaztam. Hálisten, nálam számított mindig más is, és ezekből - ész, szellem, humor, stb. - jutott is.
De azt nem állíthatom, hogy randa, gusztustalan, nyomorék, undorító. Igyekszem objektív lenni, ha szegény xsasha nem tudja a szót értelmezni.
@kako_j: Ez az amcsi agysérült képviselő ugye egy húde magasröptű nézet, egy fénylő tiszta erkölcs képviselője egyszersmind. Amelyik nevében pl. lődöznek le orvosokat, mert végeznek kaparást, amelyik egyszerű dekoltázsokért keresztre feszítene minden sajtót, stb. - amelyik kitermelt egy Sarah Palint...

És akkor - mint a szentfazék kis jobbikos gyerek a kanadai melegdzsemborin - megbukik az ő nagy erkölcsössége ilyen piti baromságon, mert ahhoz is hülye, hogy rejtse a dolgot. Tehát még ő se tartja be, amit nagy hangon számon kér.
Ezért érdekes egy bárhol élő képvizelő magánszexuális élete, mert bizonyos oldalon amúgy kurvára jogot érez arra, hogy a máséba belepofázzon.

Itthon Surján és bandája már már nők méhében turkálna a magzati élet fogantatástól való szentségét Alkotmányba vetetve - tehát az abortusz gyilkosság lenne - így, hogy lecsitítsák a törpe minoritásukat, gyerekek lelkével kufárkodnának, ahány kölyök, annyi szavazati jog á le Gogol...

És azért van ezeknek is vaj a fején, napra ne menjenek! Ezért kell az ilyeneket lebuktatni mindenáron. Ha befogja kis pofáját, azt csinál, amit akar magánéletében, de ne ugasson másoknak erről, ha ő sáros.
@kako_j:
Nálam az egyetértés nem érzelmi kérdés, innentől kezdve nem tudom értelmezni ezt a szégyen egyetérteni dolgot.
@kako_j:
1.) Szász Károlyról már elmondtam, mit gondolok - a végkielégítésnek éppen az a feladata, amit esetében be is teljesített.
A másik, ha jól értem, Járay CIG-je. Valóban, úgy faragták, hogy a CIG kimaradjon. De ki járt rosszul?

2.) Nézd, szerinted értelmes volt a kérdésed az adott évparaméterekkel? Mostanáig nem értem, mit akartál kérdezni.

3.) Szerintem nem állok hadilábon az idézőjelekkel:
"Az USA népgazdaságát nem ismerem, de ezt a hülyét is biztosan megválasztotta valaki. Hogy volt-e 2/3, vagy sem, azt nem tudom, de szerintem Ő is érzi azt a felhatalmazást, ami mögötte áll."
Ezt te írtad, és egy darab idézőjel nincs benne.

Másrészt ha te fészkesből kihúzod, hogy csak elírta, azzal én el is fogadom ezt a kis magyarázatodat. De az tuti, hogy Freud kétszer is megfordul a sírjában.
@a szív fészkei:
Szurkolok neked, kako_j, hogy megfejtsd, mikor mondott igazat. :-)
@kako_j:
"Ez már a te elméd szüleménye."
Ez igaz.

"Nevezetesen, hogy képtelen vagy feltételezni az objektivitást."
Nem, nem. :-) Nem vagyok képtelen. Csupán tőled nem feltételezem az objektivitást korábbi vitáink alapján. Van egy iciripiciri különbség.

"Mindenesetre, bármilyen véleményrő van szó,"
Nem bármilyen véleményről van szó, hanem egy olyanról, amelyik nem Bakácsot teszi felelőssé, hanem a sztorit, és a háttérben lévő turpisságokat.

"Mívesen ezt úgy lehetne megfogalmazni, hogy "ki mint él, úgy ítél!"."
Te meg elmehetnél újságírónak, ha már ilyeneket képes vagy levezetni. Ezt a tehetséget megfizetnék. :-)
Ugyanis nem magam, hanem a te korábbi hozzászólásaid alapján ítéltem. :-)
Ujság van: www.stop.hu/articles/article.php?id=823054

idézem: "Lázár azzal indokolta a gépkocsit, hogy biztonságos és őt a hódmezővásárhelyiek 70 százalékos támogatással választották meg. "
Magyarra fordítva: "Kétharmad vazze! Ez nekem jár érted?"
@xsasha: Mondhatom, felnőtt emberhez méltó dolog minden szar miatt másra mutogatni. Minden a más hibája, te soha nem tehetsz semmiről. Ha te nézed be legcsúnyábban, és a legnagyobb árnyékravetődést mutatod be, az is más miatt van.
Így tovább. Juthatsz még magasra a fideszes szamárlétrán ilyen mentalitással. Én szurkolok neked.
@xsasha:
"1.) Szász Károlyról már elmondtam, mit gondolok - a végkielégítésnek éppen az a feladata, amit esetében be is teljesített."
Hát persze. Te meg alkalmas is vagy ennek az eldöntésére. Az én seggem meg színes TV.

"A másik, ha jól értem, Járay CIG-je. Valóban, úgy faragták, hogy a CIG kimaradjon. De ki járt rosszul?"
Rosszul teszed fel a kérdést (mert gondolom jól nem mered). A helyes kérdés:
"De ki járt jól?" lenne. És erre egyszerű a válasz: Akié a biztosító. Képzeld, a ki nem fizetett extraadó ott maradt a cégnél, azt NEM KELLETT KIFIZETNI. Ezzel indokolatlanul, és megmagyarázhatatlanul hozta előnybe azokhoz képest, akiknek ki kellett fizetni. (most nehogy úgy magyarázd ki, hogy védem a szegény bankokat, mert az azért ordas nagy hazugság lenne)
De nem is ez a lényeg, hanem hogy milyen pártködődésű ez az "úriember"? Mit ad isten, csak nem fideszes? Micsoda véletlen!

"2.) Nézd, szerinted értelmes volt a kérdésed az adott évparaméterekkel? Mostanáig nem értem, mit akartál kérdezni."

"3.) Szerintem nem állok hadilábon az idézőjelekkel:
"Az USA népgazdaságát nem ismerem, de ezt a hülyét is biztosan megválasztotta ""

Nehéz felfogni valószínűleg, de azért írtam így, mert az eredetiben így szerepelt. Elvonási tüneteid vannak, ha nem kötekedhetsz? Látod már a fehér egereket?

"Ezt te írtad, és egy darab idézőjel nincs benne."
Ha nem használom egy olyan szónál, amit nem szó szerint kell érteni, akkor fikázol, előtte 3-4 nappal azért fikáztál, mert ugyanilyen helyen használtam, ezért hazudozónak tituláltál.

Ennyi idősen eldönthetnéd, mit akarsz.
Mubarak Csaut akarja követni? www.blikk.hu/blikk_aktualis/ebbol-a-luxusbol-uztek-el-hoszni-mubarakot-2043946 ez a visszafogottság Sharm-el Sheikben is csípi az ellenzői szemét majd, nem? Megismételte a Zsil-völgyi bányászattakot is a faluról felhoaztott "támogatóival", mire számít ez a vén hülye? Harminc évig elvolt - a képek szerint nem is annyira nélkülözve - , nem lehet normálisan lelépni a színről, ha erre tendál minden?

Ennyire elgurítja a gyogyót a hatalom gyakorlása, hogy teljesen képtelenek a diktátorok a valóság felmérése?
@xsasha: Oroszországban is vizsgálatokba kezdtek.hogy miért adtak 3.5 milliárdot egy lebontandó épületért.Szegény oroszok ennyi pénzért vettek egy rakás bontott téglát meg döglött betont.Lehet,hogy a magyar résztvevők kitüntetésben fognak részesülni,hogy ilyen nagyszerűen sikerült visszavágniuk Világosért.A kijelölt ingatlan fejlesztő csak egy új nagyobb épületben látja megtérülni a befektetését.
Mubarak "Azt sugallta, hogy az egyiptomiak szerencsések, hogy ő a vezetőjük, és hitte, hogy valamiféle isteni megbízatást teljesít, hogy Isten akaratából ő Egyiptom uralkodója." (Index vezércikk)

Na őneki aus. És most merre, fogalmuk se nincsen. Ez se megnyugtató azért egy ekkora országban - még kicsiben sem.
Mindenkinek ugyanannyit ér a szavazata, akárhány gyerek, macska vagy lézerblokkolós Audi S8-as van a gondjaira bízva:- írja szépen összegezve Miklósi Gábor újságíró.

Kár, hogy ezekhez a cikkekhez nem lehet hozzászólni, mert nekem azonnal lenne mondandóm, és folyton levelet írni, az sem járható út. Egyirányú út – ahogyan Török Gábor fogalmazott egyszer.

Ez a Miklósi által megfogott dolog nem újkeletű, erről már volt szó korábban, hogy a gyerekek után járna voks. Csak azért mondom, mert úgy lett felvezetve, mintha újdonság lenne!

Én inkább szigorítanám, hogy ki szavazhatna, mert a 10 éves lányom pontosan tudja, kire szavazna, be is húzná, de vannak olyanok, akik csökkent képességűek és szavazhatnak.

"például az enyhén értelmi sérült nagykorúaknak nálunk nincs szavazójoga,"- írja Miklósi.

Ez nem 100%-ig így van. A vakoknak úgy tudom, nincs szavazólapja még, ez jogos felvetés lenne, de ismétlem, vannak olyanok, akik helyett így is családtagjaik mondják meg, kit húzzanak be.

Az ember, aki ott sem volt – erre a filmre utal a cikk címe (Az ember, akinek száz voksa lesz) gondolom, ez jó, de nem annyira, mint maga a cikk.

Egy-egy újságíró cikkét, legalább ami a Vélemény rovatban van, azt ha meg lehetne vitatni..
Nem tudom: érdekli Miklósi Gábort pl. az én véleményem? Ha én újságíró volnék, engem érdekelne, amit az olvasók gondolnak. Bármit is gondoljanak.

index.hu/velemeny/2011/02/12/a_szazvoksos_ember/
@knausz: Nagyon izzadnak a fiúk, hogy bebetonozzák magukat. Adnának ezek már bárkinek voksot, csak legyen érte hálás, és ne felejtse el 2014-re, kinek is legyen hálás. Hátha a kutyám is kap jövőre:-)
Egyszer láttam olyan ötletet, hogy egy X Ft-os utalványt kapna mindenki a kopogtató cédulájával, amit magával kell vinnie a szavazásra. Ha azt leadja, akkor szavazhat, ha meg elvásárolta, akkor nem.
Meredek ötlet, de van benne valami félig-beteg ráció.
@xsasha:

Ó te bukfencmatyi.

Libsizel, és e mellett objektivitásról beszélsz. Nem gyanús hogy üti egymást a kettő? :D
@kako_j: Kutyákra, macskákra fkuszokra való hivatkozás már megvan itt. akcio.blog.hu/2011/02/11/termekenysegi_cenzus?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

A voksvásárlási ötlet a szlovák liberális pasitól, Sulíktól jött, hogy megelőzzék a lejárt sóletért megyünk szavazni-áramlatot. Árpád is írt erről, most origóst találtam: www.komment.hu/tartalom/20100621-velemeny-lehet-sikeres-liberalis-partot-csinalni-kozepeuropaban.html?cmnt_page=1
@kako_j: a fikuszos link nem jön be: azt javasolja a máriuszi ötletet tovább gondoló, hogy mivel a kutyák-macskák kiterjedt társadalmára is igen nagy hatással lesznek a meghozandó törvények - ha szar a helyzet, simán kirakják őket az utcára ugye, és az halálukat is jelentheti - , tehát akinek kutyája, stb.-je van, plusz egy szavazat.

Aki fikuszt, aszpráguszt, stb. nevel, az sokat tesz a széndioxid káros kibocsátása ellen, jó levegőt generál mindenkinek, képviseli a föld jövőjét, tehát kéretik a növényenkénti + szavazati jog is!
@a szív fészkei: "Aki fikuszt, aszpráguszt, stb. nevel, az sokat tesz a széndioxid káros kibocsátása ellen, jó levegőt generál mindenkinek, képviseli a föld jövőjét, tehát kéretik a növényenkénti + szavazati jog is!"

Akinek lucernaföldje (vagy még extrémebb esetben mohaültetvénye) van, az meg előre retteghet a népszámláláskor.
@kako_j: telente etetett cinegék milyen szorzóval számítanak vajon?
@Tleilaxu: Kidolgozás alatt van a törvénytervezet.
@kako_j: Amíg ti itt szoroztok, addig a népnemzeti gumicsont szopiztatásnak meg is volt a maga áldásos hatása: www.autonavigator.hu/sztori/lazar_lezert_blokkol_pinter_milliardot_kolt-4308?hk

Ezt a kis tűpénzt el lehetett rejteni a felháborodott/tudunk bármin is?/ szemek elől. Nagyon kellenek ilyen spéci rendőrcuccok az Eu-vezetős félévre, ja - mondjuk talpig vasban rendőröket láttunk a januári tüntetésen is buszban ücsörögni - másra biztos nem készülnek ilyen bevetési arzenállal.
@Törpemongúz:
Konkrétan mi üti egymást?
@kako_j: jó, akkor addig népszámlálok meg fotózok a kertben, hátha igazolni kell a létszámot :]
@a szív fészkei: Ez a közbeszerzéses hülyeség meg aztán mindennek a teteje. Igazából arra való lenne a közbeszerzés, hogy ne lehessen zsebre játszani, de szinte mindig ez van a háttérben.
A leginkább bicskanyitogató, hogy ha a magyar paraszt bemegy egy boltba, akkor 30-50%-kal olcsóbban veszi meg KISKER-áron ugyanazt a terméket, mint ha tenné azt közbeszerzés keretében nagytételben. Próbálták már többféleképpen magyarázni ezt az anomáliát de nekem eddig egy sem volt életszerű.
Egyetlen dolog lehet a hátterében, ez pedig a visszaszivárogtatás (forintoké).
Ezt is rendbe kellene tenni, de egy ilyen előéletű belügyminiszterrel, nem biztos, hogy célravezető lesz. Az arrogancia teteje, hogy még a törvényesség látszatára sem akarnak ügyelni.
@rebur:
Tudod, ilyenkor igazságtalannak tartom, hogy a médiát szidom...
Ok, most kevésbé leszek liberális.
Nézd, arról van szó, hogy a szocik áttették egy luxemburgi cég nevére, majd hétszeres áron továbbadták az oroszoknak.
Nem mindegy a pénznem. A 3.5 mrd az rubelben értendő.
A szocihaver luxemburgi számláról 21mrd Ft-ot fizetett a magyar államnak, majd 140 mrd Ft-ért adta tovább az oroszoknak.
Na ezért zúgolódnak Moszkvában.
@kako_j:
Leszarom a másra mutogatást.
Konkrétan leírtam, mi történt, nem különösebben érdekel, mit gondolsz róla. Nincs okom másra mutogatni.
@kako_j:
1.) Ez nem döntés kérdése. Nem tudom, mit nem értesz.
"De ki járt jól?" Tipikus magyar kérdés, a sárga irigység, az SI faktor, az a legerősebb. Ha végre a politika eljutna oda, hogy nem tolvaj Hagyókkal meg moszkvai székházat részáron eladókkal lenne tele, hanem úgy nyerne, hogy mi nem veszítünk rajta, akkor arany világ lenne.
Ezt nevezik win/win strategynek, ami a politikusnak és az embereknek is jó. Ez lenne a politika lényege.
Egy magyar biztosító nyert vele, amelyik nem fogja a nyereségét kivinni az országból, nem fogja luxemburgi bankokban elrejteni, Magyarország GNP-jét növeli.

2.) Erre nem válaszoltál, de azért a hozzászólásban benne hagytad. Akkor?

3.) Már megint mellébeszélsz. Azt mondtad, hogy hadilábon állok az idézőjelekkel, majd miután kiderült, hogy ez nem igaz, és nincs is ott semmiféle idézőjel, már egy másik magyarázattal hozakodsz elő, de a lényeg, hogy én vagyok hülye...
Az egyetlen korrekt és elfogadható válasz az lett volna, amit én szoktam hasonló helyzetekben írni:
Igazad van, de csak az érthetőség miatt ismételtem meg a szót, amit ő így használt.

Én mondjuk elfogadom, hogy tényleg csak fészkes analógiájára írtad így. De fészkesre még ugyanúgy érvényes a korábbi, kádárizós hozzászólásom. Talán beszéljétek meg egymással, hogy akkor hogy is van ez a népgazdaság...
Persze valójában csak az van, hogy gyűlöli a nemzetet, fasisztoid magatartást neveltek belé. Az ösztöneibe ivódott a gyűlölet, pedig a világháború már 60 éve befejeződött. Ugyanaz a gyűlölet van benne, mint a bőrfejűekben, az ostoba neonáci hőzöngőkben. Csak ez utóbbiakat könnyebb elkerülni.
@xsasha: Tudod mi a projektálás? "Persze valójában csak az van, hogy gyűlöli a nemzetet, fasisztoid magatartást neveltek belé. Az ösztöneibe ivódott a gyűlölet, pedig a világháború már 60 éve befejeződött. Ugyanaz a gyűlölet van benne, mint a bőrfejűekben, az ostoba neonáci hőzöngőkben. Csak ez utóbbiakat könnyebb elkerülni." - Itt nagyon ezt csinálod, magadat, gondoltaidat vetíted rám (meg kitüntetett másokra, akikkel egy lapon szerepelni nekem dicsőség). Nem először, folyton ezt csinálod te szegényke.
Orvos, pszicho, gyógyszerész látott már?

Nagyon sajnállak, de tényleg.
@a szív fészkei:
Kedves fészkes, elég gyerekes dolog ez a visszamutogatás.
Hogy a bőrfejűekkel és nácikkal neked dicsőség egy lapon szerepelni, az elég gáz(mint hogy másokról nem beszéltem.)
Állításaimat az erősíti meg leginkább, hogy ez alkalommal is lett volna lehetőség tiszta vizet önteni a pohárba: bocs, elcsesztem, nemzetgazdaságot akartam mondani - de nem, te itt szegénykézel. Pedig ez alkalommal is elég részletes indoklást írtam, miért gondolom így, nem csupán személyeskedtem. De te csak erre az óvodásdira vagy képes, persze ezzel a fasisztoid beállítódással nem is csodálom.
@xsasha:
Miért akarod, hogy Árpád megint moderálja a blogot?

Már egyáltalán nem ír, semmi cikk, nem hittem volna korábban, hogy pont nekem hiányzik majd!

Volt ezen az oldalon (bal) egy tűz, ami most kialudni látszik.
@knausz:
Ilyen hatalmasnak képzelsz? Nem, én csak egy apró pattanás vagyok Árpád számára, amit kedvére elvakarhat.

Ne felejtsd el, én csak tükör vagyok, és ebből a tükrözésből tanulok, és próbálom megérteni társadalmunkat.

Megjegyzem, most olvasom dos Santos Az isteni formula c. könyvét. Ámulatba ejtő, zseniális. Benne van a világnézetem nagyobbik fele.

Ami Árpádot illeti, a faszos, gecis képet propagáló írása után egy percig sem hiányozna. Az élet egyik legfontosabb szabályát nem érti, miszerint ha nincsenek belső fegyelmező erőink, akkor az élet kívülről fogja ezeket az erőket betolni.

A tűznek akkor van értelme, ha alkot. Amikor már öncélúvá válik, nem a valóságot keresi, hanem saját igazságát teszi annak helyére, akkor az a tűz se nem alkotó, se nem liberális, se nem gondolkodó. Árpádnak vissza kellene mennie az elvekhez, a gyökerekhez, mert ott valami nem kerek.

A baloldali médiából rövidesen el fog fogyni a manipulációs pénz. És az az érzésem, hogy olyan rég már csak ez volt az egyetlen főszabályozó, hogy nem marad mögötte semmi következetes, semmi érték.
@xsasha:
"A baloldali médiából rövidesen el fog fogyni a manipulációs pénz."

Balliberális barátom készített nekem egy csodálatos blogot, megtervezte és azt mondta: -Timi, írj, ebbe, mindenfélét, amit szeretnél! Aztán én visszautasítottam, immár a második ajándékát, pedig ajándékot visszautasítani nem illik, és már másodszor tettem meg.

Tóta W. Árpád bármikor kaphat tőlem egyet vagy kettőt vagy ahányat szeretne, annyi helyet .com-al és el sem kell utaznia Amerikába.
www.youtube.com/watch?v=t3rluBFlkhM&feature=related
@knausz:
Te nem értettél meg.
A ballib médiából a véletlen egybeesések kezdenek majd lassan elfogyni. Talán végre elindulnak olyan viták is, hogy mi is a bal oldal, és mitől liberális a liberális, és meddig. Nem gondolod, hogy ez nagyszerű hatással lenne az ország fejlődésére?
@xsasha:
Te nem értettél meg. Ma reggel véletlenül eszembe jutott, hogy van nekem egy barátom, na jó, tegnap megint írt levelet, hogy megkaptam-e, amit angolul, mert ő egy kitartó ember!

Ha én találkoznék vele, az nagyszerű hatással lenne-e az ország fejlődésére, ezen nem gondolkodtam, de most, hogy mondod, nőhet a népesség..
www.youtube.com/watch?v=DEwZIufmafo
Miből gondolod,hogy egy magyar biztosító nem viszi ki a nyereségét az országból???Ha az érdekei úgy kívánja azt fogja tenni.Pl.:kedvenc kormánya különadókkal sújtja,gondolkodás nélkül oda viszi a részvényesei érdekében ahol jobban megtérül.Ez a szabadpiaci verseny törvényszerűsége.
@xsasha: A számaidból sehogyan sem jön ki a 8milliárd ft-os károkozás.Pontosíts légyszi!!
@rebur: Nézd, ez a különbség közted és egy magyar között. Talán gondolkodj még rajta.
@rebur:
Talán olvass utána, vazze.
21 mrd-ért eladták, piaci értéke 26-29mrd volt hazai becslések szerint. Az oroszoknak meg 140 mrd-ért adták el.
Tudod, az a vicces, hogy a Kehi most már akár le is ülhet, hagyhatja is békén az ügyet. Az oroszok fogják úgy seggbetenni ezeket a görényeket, hogy csak úgy nyekkennek.
@xsasha: Egy magyar kapitalista ugyanúgy a profitért dolgozik már ha sikeres szeretne lenni és nem akarna a lila magyar köd kedvéért tönkremenni.Az üzleti életben ekkora ostobaságot még rólad sem tudok elképzelni.
@rebur:
Hidd el, az én szemléletem a win/win stratégia miatt sokkal sikeresebb lesz, mint a maiak. A profitoptimalizálás a profitmaximalizálás helyett - ez a nagy különbség. Te lila magyar ködnek nevezed, én meg érdekközösségnek. Tudom azt, hogy nekem akkor fog jól menni, az országnak is jól megy, közösek az érdekeink. Az ilyen szocialista luxemburgi lenyúlások csak rövid távon hoznak hasznot.
Irreveláns,hogy a profit maximalizált vagy profit optimalizált nyereségét hol fekteti be a vállalkozó.A win win stratégia nem ismeri a nacionalizmust.
@rebur:
Egyrészt ez attól függ, te most mit értesz nacionalizmus alatt.
Mert a nacionalizmust a valós jelentése alapján használod, akkor bizony ismer, méghozzá több szinten is.
A cégnek, mint profittermelő egységnek, érdeke, hogy egy olyan gazdaságban működjön, amelyik stabil és növekvő. A cég alkalmazottai kiegyensúlyozott társadalomban éljenek, hogy optimálisan kihasználhassa készségeiket.

Magyarul objektív érdeke egy profittermelő egységnek és a tulajdonosoknak a társadalmuk fejlődése, amit belekalkulálnak a profitelvárásokba a win/win stratégia szerint.
Ahol kedvezőtlen feltételeket hoznak létre a megtérüléshez onnan menekül a tőke vagy legalább is nem optimalizál,nem kockáztat erején felül bármekkora a párthűsége.Persze mindig vannak kivételek akik párt utasításra még öngyilkosságra is képesek.
@rebur:
Nézd, emlékszel még az eredeti kérdésedre?
"Miből gondolod,hogy egy magyar biztosító nem viszi ki a nyereségét az országból???"
Én válaszoltam, úgy érzem.

Most már én is kérdeznék: miért is vinné ki egy magyar biztosító a nyereségét az országból? Mik azok a körülmények, amikről beszélsz? (Mert a külföldiek az anyacéghez viszik a profitot.)
Az egyiptomi szabadságnak hol lehet gratulálni?

"A tudósító Hoszni Mubarak lemondása után a kairói Tahrir téren dolgozott az ünneplő tömegben, amikor a tv-stábot és a biztonságiakat egy csaknem kétszáz fős csoport vette körbe. Logant társaitól elszakította és elragadta a tömeg, és a tolongásban - mint a CBS közleménye fogalmaz - "brutális és huzamos ideig tartó szexuális támadás és ütlegelés" áldozata lett.

Az újságírónő végül egyiptomi nők egy csoportja és csaknem húsz egyiptomi katona beavatkozásának köszönhetően szabadulhatott az agresszív tömegből."
@xsasha: A 2006-os budapesti zavargások idején a rendőröket kővel dobáló ,gyújtogatóknak már gratulált az új kormányzat.
@xsasha: Még mindig nem győztél meg arról a meggyőződésemről,hogy a win/win től teljesen független,hogy a profitjával mit kezd a befektető,ugyanis más országokban is ugyanilyen stratégia szerint fog működni mint kis hazánkban.Természetesen a fideszes biztosító addig nem fogja sehova sem elvinni a manit amíg a többi biztosító hátrányosan van diszkriminálva vele szemben.Kapitalizmus szabályai szerint a profitot mindenki szabad belátása szerint mozgathatja.Ez nemzetiségtől,vallástól,nemi identitástól is független. Nincs olyan előírás követelmény sem,hogy csak anyacégnek lehet tovább utalni a leadózott jövedelmet. Egyszerűen alapít egy új céget új országban és a win/win stratégia szerint kedvére működtettheti.Továbbra is fenntartom azt a véleményemet,hogy a profitnak nincs nemzetisége,oda megy ahol jobb feltételeket talál.Ezért fenyegeti az országunkat veszély ha továbbra is fojtatja a szabadságharcát hős vezérünk.
Nem kívántam,hogy ilyen gyorsan beteljesül az aggodalmam,már ami a pénzmozgásokat illeti.Íme:Szlovákia lesz a Deutsche Telekom távközlési vállalatóriás globális pénzügyi központja - közölte a Hospodarske Noviny című szlovák lapra hivatkozva a Bloomberg hírügynökség.
A német távközlési vállalat azért döntött Magyarország helyett Szlovákia mellett, mert ott már eurót használnak, valamint azért, mert Pozsony közelebb van Bécshez, mint Budapest - írja a Hospodarske. A beruházás ötszáz új munkahelyet teremt - írja a lapra hivatkozva a Bloomberg.
@rebur:
Egy arra sétáló nőt ünneplésként csoportosan megerőszakolni valóban hasonló kaliberű dolog, gratulálok neked.
@rebur:
Hű, és ez most mit jelent?
@rebur:
Elfogadom, hogy nem győztelek meg, de egyenlőre te jössz nekem válasszal.
@xsasha: Szabadságharcunk első eredménye.Csak így tovább.Én abban vagyok érdekelt,hogy minél több tőke jöjjön az országba és ne meneküljön.
Különadók,nagytőke hátrányos megkülönböztetése,az euro bevezetésének a végtelenbe való kitolása.Ez a szabadságharc több hátránnyal jár hosszútávon mint előnnyel.
@rebur:
Első? Te normális vagy? Tudod, hány ilyen elment, mert a szoclib 53%-ról 80% fölé tolta az államadósságot, és ezzel lehetetlenné tette belátható időn belül az euró bevezetését, mert ahhoz max 60% a megengedett? Igen, kőkeményen megfizetünk a technokrata vezetőkért meg a reformpolitikusokért.
@xsasha: Vezénylő tábornok első sikerének gratuláltam.Folytatja a nagy elődök rögös útját.
@rebur:
Ööö, ne haragudj, de mi köze van Orbánnak ahhoz, hogy nincs eurónk? Tud annál többet tenni az euróért, hogy a magánnyugdíjpénztári pénzekkel csökkenti az államadósságot?
A magánnyugdíjpénztári pénzekkel csak rövidtávon tudja csökkenteni az államadósságot.Még az elszámolhatósága sem eldöntött.Az államadósság 12%-a az a pénz amit a magánnyugdíj megtakarításokra fordítottak.Attól,hogy ezt a pénzt az ország az egyik zsebéből a másikba teszi nem fog csökkenni semmilyen adósság,ezt a pénzvilág tökéletesen átlátja.
@rebur:
Milyen elszámolhatósága? Miért beszélsz olyasmiről, amiről fogalmad sincs? (Az elszámolhatóság a hiányra vonatkozik)

"az ország az egyik zsebéből a másikba teszi "
A pénzvilág nem ismer olyan fogalmat, hogy az ország. Államadósságról van szó, ezt ismeri a pénzvilág, ezt lehet mérni.
Ti még Tóta-t olvastok?

Megmondóemberek próféciái négy évvel ezelőtt (tóta w-re különös tekintettel :-DDD )

Game over (Index, 2006. április 13., Tóta W. Árpád): „A Fidesz vezérkarának két napig senki nem merte megmondani az eredményt. Döntetlenről, sőt győzelemről hadováltak… Nincsenek tartalékok, sem emberben, sem retorikában; nincs már mit ígérni, nincs mivel ijesztgetni, nincs már annyijuk se, mint eddig volt. Innen nehéz felegyenesedni is, nemhogy nyerni. Az eredmény világos cáfolata annak a blőd ostobaságnak, hogy ők lennének a nemzet, az emberek, a teljes bioszféra. Hogy ők a mindenség mínusz Gyurcsány Ferenc (…) És Dávid Ibolya most beleveri Orbán orrát a szarkupacba, amit szövetség címén maga alá csinált négy év alatt. Semmi oka nincs épp most behódolni. Elég, ha leül egy csendes sarokba, és egy kosár nyugtatóval megvárja a Fideszről leváló tömegeket. Kiváló pozícióban van, ugyanis ő nem csinált segget a szájából, nem próbálta konzervatív mezben előadni Kádár Jánost. Hamarosan újraosztják a jobboldali piacot, amit épp a tönkrevert MDF alól halászott el a Fidesz tíz évvel ezelőtt. Dávid Ibolya elővásárlási joggal mehet shoppingolni a kiárusításra. Hazaviheti trófeának a zakót, amit Orbán túrt magának.”

kapu.cc/php/main.php?tart=cikkek&primary_id=2299

Amint látjuk, a történelem fényesen igazolta ezeket az elképzeléseket. Ebolácska már bíróság előtt, a 2006-os győző pedig attól retteg, hogy ő lesz a spanja....
süti beállítások módosítása