W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Operation Fospumpa

2007.08.10. 06:00 Tóta W. Árpád

Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba, Rába-partra, aztán szopjon, akinél kiköt a kosz. Ez esetben mi. Ausztria hímez-hámoz, bőrgyárra rádörrenni rest és gyáva – munkahely meg adóbevétel, nyilván –, szemétégetőt épít egyetlen kilométerre a határtól, és azt hiszi, úgysem tudunk mit csinálni. Tény, hogy a szél erre fúj, és folyó se megy visszafelé.

Fodor Gábor tud anyázni, ezt bebizonyította, de hát úgy néz ki, ez hajléktalanra elég, a labancnak kevés. Nekem az a munkám, hogy néha gondolkozzak az ország helyett, ezért felkínálom diplomáciai hasznosításra félkész, ám potens haditervemet. A terv egyben aranyhidat ver a Magyar Gárda és a hasonszőrű hazaszeretet-rohamos aktivisták, valamint Fodor közé. Nemzetegység, az.


Út és cél


A cél: emberi vagy állati ürülékkel bombázni határközeli osztrák településeket, irreguláris keretek közt. Ez voltaképp nem szorul magyarázatra, de a jegyzőkönyv kedvéért levezetem.

Logikus az osztrákok részéről a szennyező ipar olyan elhelyezése, hogy legalább a gané fele kívülre kerüljön. Végignéznek a határon, és ésszerűen úgy döntenek, hogy ezek a hülyemagyarok szívathatók meg legkönnyebben, mivel egymás baszkurálásával vannak elfoglalva, és úgyse tesznek semmit.

De kevésbé örül a bürger a bőrgyárnak, ha szar potyog az égből miatta. Ezért át kell lőni a szart Ausztriába. Muszáj. Nagyon őszintén mondom, nincs más. Megvizsgáltam minden lehetőséget. Itt erőt kell mutatni, és egyben észt. Azt, hogy "a magyarok elszánt emberek".

Ehhez mindenekelőtt szükségünk van néhány fiatalemberre, akik készek bizarr, fárasztó és kényelmetlen, ám izgalmas tevékenységet végezni a Hazáért. Szerencsére pont alakult néhány ilyen egyesület. Nem az eszükért szeretjük ezeket a fiúkat, de azt nyilván ők is belátják, hogy momentán több értelme van szart dobálni az osztrákok hajába, mint magyar embereket hajigálni azért, mert buzik vagy zsidók vagy nemjobbosok – hiszen attól még magyarok ők, vagyis magunkat hajigáljuk, ami egyszerűen hülyeség.

A társaság Alsószölnöknél vagy Rábafüzesnél gyülekezik, Szölnök előnye, hogy ott a hegyről nagyszerűen tűz, illetve szar alatt tartható Jennersdorf, a bőrgyár otthona. Szentgotthárdtól viszont csak egy kilométerre van a konkrét terület, ahova a szemétégetőt tervezik.



Tervezzünk tárgyakat


No és ez az a pont, ahol sürgős kutatás-fejlesztésre van szükségünk a nem halálos fegyverek terén. Úgy kell eljuttatnunk napi húsz-harminc kiló szart a célterületre, hogy ne haljon vagy sérüljön meg senki.

Rakétát készíteni nem ördögösség, sőt nemes hobbi, de kiesik, mert maga a repülőtest nagyobb rombolást végezne, mint a maréknyi kaka, amit elbír – és mi nem vagyunk palesztinok.

Lehet, hogy egy kellően nagyméretű, motorral felhúzható csúzli ellövi ezer-ezerötszáz méterre a pár kilós gombócot. Leporolhatjuk a középkori ostromgépeket. Elképzelhető olyan légsűrítéssel működő aknavető, ami képes ugyanerre – ezek egyszerűen megépíthető szerkezetek. Csomagolástechnikai gondot jelent, hogy a szarnak egyben kell maradnia a kilövéskor, becsapódáskor viszont nem lehet túl kemény, nehogy agyonüssön valakit. Vékony műanyagzacskók talán megfelelnek, de a sérülés veszélye így is fennáll.

Tojással is lehet lőni, de az önmagában is elég nagyot üt kilométeres röppálya végén; valamint a csúzlit leszámítva minden indítóeszköz megsemmisítené kilövéskor.

Ha van száz-kétszázezer forint a projektre, valamint gyakorlott szakember, megpróbálkozhatunk a jövő hadviselésével, a repülőmodellről való bombázással. Egy kiló kakit elbír egy bikább modell, csak meg kell buherálni, hogy kioldhassa, és irányítani kell.

Lényeg, hogy zuhogjon a szar odaát.

Ki viszi át?


Az osztrák állam természetesen tiltakozni fog, és felkéri Magyarországot, azonnal állítsa le az elvetemült bűnözőket. Ekkor karunkat szélesen széttárva, ciccegve, fejcsóválva közöljük, hogy már kiszignáltuk az ügyet, de a nyomozás sajnos lassan halad, nehéz nyakoncsípni ezeket az erdei embereket. De igazán felháborító, hogy egyesek a határon átívelve szennyezik Ausztriát. Ausztriával ellentétben mi az ilyesmit elítéljük. Még akkor is, ha jogos felháborodásból. Azon leszünk, hogy mielőbb. Lehetőségeink szerint. Meg aztán amilyen az adjonisten, annyira igyekszünk.


Címkék: külpol magyarland felkínálom

429 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr59136563

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kitalátor 2007.08.16. 12:56:40

Miért habozunk tovább?Nem értem a szentgotthárdiakat. Évtizedek óta eltűrik, hogy a labancok belepiszkítsanak a szájukba. Néha sírnak egy kicsit, néha sírnak nagyon, de egy tisztességes polgári engedetlenségre még nem futotta. Lassan pedig itt az ideje.Cs…

Trackback: polmavo 2007.08.10. 11:41:47

Staatssicherheitsbüro in Österreich „Mi a szar... Mi a szar... mi a szaracénok serege vagyunk, Belekúr... Belekúr... Belekurjantjuk a világba dalunk, Szájba kúr... Szájba kúr... Szájba kurtább szöveg nem illene tán, Majd leszopsz... Majd leszopsz...…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Érdekes dolgokat olvastam, szerintem Árpád jól rátapintott a lényegre, Fosphunepa kell mégiscsak, nagy hatótávolságú biomechanikus ó-szittya szarágyú.

Imígy: vannak azok a nagy, bő méter átmérőjű betoncsövek (gondolom csatornázáshoz szoktak használni), egyik végét jó szorosan le kellene hegeszteni kazánlemezzel (az lesz beásva), aztán belemehet a szippantóskocsi tartalma majdnem csurig - abba meg egy tálca durvára morzsolt élesztő, és már csak jó erős fojtás kell a betoncső végére.

Majd megfelelő szögbe kell állítani a zöldhatár előtt és várni hogy a nyári langymeleg segedelmével képződő irtózatos gáznyomás kilője a fojtást meg a fost. Kellő szűkítéssel átfröccsenti a mocskot a határon kétségtelenül.
Kerem szepen a MOL-OMV ugyet ne keverjuk mar ide. Szegeny OMV nem tehet a borgyarrol. Az egesz OMV ugy csak az "elvtarsaknak" "ellenseges", de nekik kurvara.

Tudom W bacsi, hogy neked meg az a dolgod, hogy ide keverd, mert csak akkor simogatjak meg a kis sabeszdeklidet. Ejnye te berrabszolga.
"Egész éjjel ostromgépeket kutattam. A legnagyobb teljesítményű a trebuchet, ami 2-300 méterre lódította el a lövedéket. Katapult, onager stb mind kisebb."

A szakirodalom valszeg az age of empires játék lehetett.
Amúgy az ötlet hajaz egy régi - szocialista - megtörtént esetre. Az irodában dolgozó füstmentes kollégát annyira idegesítette mások dohányzása, hogy eldöntötte, hogy ő akkor radírt éget rendszeresen a hamutartóban. Az illetőt végül kirúgták.

Nem dohányzom, sőt utálom ha más kéretlenül az orrom alá füstöl, de mégis egyetértek a kirúgással. Találós kérdés, hogy miért.
fejlesszük ki a magyar LOPAKODÓt,
(birka balettcipőben)
a fáma szerint sok itt a birka,
a balettcipőgyárak meg egymást űberelnék a
beruházásért.
önkioldóparafa a seggbe,oszt a hegyibe
Pascal: AOE-t tíz éve láttam utoljára, sose szerettem az ilyen toyokat. Ostromgépekről viszont van elég renes forrás, több csoport is foglalkozik azzal, hogy rekonstruálja ezeket.

www.pbs.org/wgbh/nova/lostempires/trebuchet/builds.html

Oregon: a zsidózással hagyj fel, ha szeretnél tovább hülyülni itt.
Oregon

"Kerem szepen a MOL-OMV ugyet ne keverjuk mar ide."

Ne is keverjük ide!
Hát senki nem jön rá a megoldásra? Sima szórólapos repülőgép. Osztrák fazont lefizetni, hogy a cetliket felszállás előtt adja át egy-két órára. Minden cetlibe bele egy kicsi fekália. Egy cetliben nincs ugyan sok, viszont mindenhova jut. Kb. minden második állampolgár elkapja, és hát...szaros lesz a keze. Jó sokaknak. És még az utca is úgy kb. 200.000 db után.
És egy másik lösung: verebek nyakára kell kötni az anyagot. 500 m után lőtávolságban vannak söréttel.
Idomított tökös fecskék is át tudják szállítani a kakkentokat, és még a repülési sebességük sem lesz kérdéses.
A bőrgyári szennycsövet a TV-sek mutatták: "itt folyik ki a szennyezett víz a Rábába". Mégsem jutott senkinek sem az eszébe, hogy csak szépen le kellett volna hegeszteni a cső végét 1 fém dugóval?
Vagy a Rábából kimert habot vissza a feladónak szépen a főterükön kiengedni a tartálykocsiból? A németek szemetét is csak úgy ott felejteni valamelyik autobahn parkolóban!
pedig az AOE-ből most is sokat profitálhatnál...
feudal rush: menjünk oda és szarjunk a gyár elé, ne várjunk semmire...
túl sok idő kifejleszteni a megfelelő technikát...
Tóta W - Tomcat;
Tomcat - Tóta W?
Nem vagytok ti rokonok véletlenül?
:-)))
Az impontens magyar politika nem tud mit kezdeni ezzel. Velünk ezt is meg lehet csinálni. Bős, Verespatak, Rába. Mi vagyunk lejjebb. Ha valami, akkor EZ Trianon eredménye.
Minket igazából bármikor meg lehet baszni. A fasz magyarok. Kicsit ugatnak, oszt jónapot.
Szerintem elég lenne, ha a magyar turisták, ha Ausztiában szökőkút-közelben vannak, belelöggyintenének mondjuk egy kupaknyi fürdőhabot. Hagy' habozzon nekik is.
a labancok erődemonstrálnak
:-(
Itt a megoldás a problémátokra:
Állítólag régen volt egy alagút Körmend és Güssing között. Abba lehetne fektetni egy csővezetéket. Legyen a neve mondjuk "Szarátság".
Már csak egy gond van. Meg kéne találni az alagutat.
a budapesti kutyásokat ebükkel együtt át kell küldeni egy hétre, dupla adag kutyatáppal.

bigfater
Oregon (TM)

oszt mé' ne? ha tizedére esne a bevétele az OMW-nek itt akkor lehet, hogy kurva gyorsan felvásárolnák a bőrgyárakat és rendeznék az ügyet. a pénznek nincs szaga, mint a szarnak, de ha kezd elapadni, nagyon gyorsan cselekvésre tudja bírni a cégeket.

bigfater
Rezümé elftársak: amit a fizika nem tud megoldani, azt megoldja az intuíció, amiben mink nagyok vagyunk, kitárgyaltuk a problemát, hát akkor anschluss, kérem szépen, a fiúk mehetnek az Óperenciás-tengerhez, a sógorok elözönlik a Hortobágyot, mink meg megyünk a Mariahilferre, ahol úgyis ott vagyunk. A többit megolgya a csepeli létesítmény, vagy nem, de az biztos.
Az élesztős ötlet tetszik a legjobban. Kevés és legális anyagra van szükség (akár ott is beszerezhető), és a hatás a városok belterületén jelentkezik (nyilvános WC-k). Nem olyan látványos, mint a kakapult, de előbb-utóbb úgyis tele lenne vele a sajtó.
Operation "Fall Braun"
Éjszaka tovább gondolkodtam a célravezető megoldáson. Arra a következtetésre jutottam, hogy az ideális fegyver a fos: állaga miatt jobban lehet teríteni, egységnyi mennyiségű fossal nagyobb területet lehet támadni, mint egységnyi szarral!

Az igazi terrorbombázás akkor éri el a célját, ha nem egy-két lövedék repül át véletlenszerűen becsapódva, hanem egy nagy fos-layert alakítunk ki mondjuk egy szép takaros osztrák kisváros főterén.

A megoldás: mezőgazdasági permetezőgép! A tartályokat hígfossal feltölteni, éjszaka szuperalacsonyan átrepülni a határ fölött a legközelebbi osztrák falu fölé, és precízen bepermetezni őket. Gondolom van olyan falu ami közvetlenül a határ mellett van. Az egész mission lenne vagy 20 perc. A magyar légvédelemről tudjuk hogy nulla, osztrák légtérben meg jó ha 5 percet tartózkodna a "bombázó".

Ha 20-30m magasan repülne a pilóta, a radarok nem érzékelnék. A város felett pedig csak max. 2-3 passt csinálna, az éjszaka sötétjében, így vizuálisan nem lehetne azonosítani a repülőgépet.

Mezőgazdaságból élő honfitársainkat egyszerű volna meggyőzni küldetésünk igazáról: a vérszívó burgenlandi kulák röhögve nézi, hogy mennek tönkre a derék magyar gazdák. Feni a fogát a zsíros magyar földre, amit a komcsi-libsi kormány hamarosan a kezükre játszik! Hát nem érdemlik meg hogy leszarjuk a fejüket?!
BéPlusz, majdnem írtam valamit, de annyit nem ér az egész. Tóta, részvétem.
figyelem! az egyes vágányon összeesküvés elmélet érkezik!
kérjük az épelméjükre vigyázzanak!

tóta w-t megvették az osztrákok!
ilyen szarelméleti hülyeséggel tereli el a figyelmet a hatásos tiltakozási akcióktól. bizonyíték?
a hozzászólások 99%-a. :))

bigfater
Helló emberek!
Mi lenne ha fentebb említett kisrepcsit ketten tudnák vezérelni? Magyar oldalon csak a kakát felveszi, és az osztrák oldalon álló kollega irányítaná ? Akkor nem lehet mondani, hogy osztrák légtérsértés van, mert onnan startolna a kisgép, itthon meg leredneznénk, hogy ne legyen magyar "légtérsértés" :D , sőt, elég lenne ehhez egy vezérlő is :)
Operation "Fall Braun"

:))))

repülőknek lajstromszámuk van ám, lekövethető. bár erre még talán lehet mondani, hogy mi nem tudunk semmiről.
Azt álmodtam, hogy esetleg világos rántással vagy oltott mésszel be kellene sűríteni a szart, hogy ne essen szét kilövéskor.
Ellencsapás az osztrákoktól!

(a bécsi szelet étlapról történő törlése elleni ellenintézkedés lehetősége)
"Még csak az hiányzik, amit a Wirtschaftsblatt írt, „hogy a mi vendéglőseink a gulyást töröljék az étlapokról”! "

tóta w!
mi van ha a szarágyuzás ellentételezéseként a sógorék csak egyszerűen a folyóba végzik el a ürítésüket népi mozgalom keretében?

bigfater
Amennyiben szükséges, felajánlok napi MÁSFÉL KILA muníciót!
Sőt! Nemzeti érzelmektől fűtve ezt a mennyiséget akár még fokozni is tudom!
(Ja, nem: növelni!;))

Ejnye Tótawé, már nincs saját ötlet?
Ezt már Fábry is elsütötte, csak most te habosra verted.
Szép kerek akkor lenne ez a történet, ha a cikkírót, a szerkesztőséget és baráti körüket ültetnénk a lapátba.
1. Ekkor készen megkapjuk azt, aminek ideális összetételéről itt megy a polémia.
2. Kevesebben maradnak itt azok közül, akik egy ilyen faszság kiötlése után még a markukat is képesek tartani.
3. Elérjük az áhítoztt célt, még gyorsabban, mint gondolnánk.
Háát, én meg azon töprengek, h van egy ilyen mondás, hogy a szarhajigálásban nem az a lényeg, hogy mennyi talál célba, hanem, hogy mennyi ragad rád.
Pantagruel

egy másik mondás: nincs az a szar amit ne lehetne másra kenni

bigfater
Kész orgia,FoschOrgia
Olvasom a névjegykártyákat
Úristen!Hiszen kishazánkban is ezek dobálják a motalkót.
Szinte mind itt vannak,
egyrakáson
Miért csak a sógorékat?
Fico azt nyilatkozta,GyF a legnagyobb tehetség az Universumban,aztán orákig fetrengett a röhögéstől.A románok se tartanak minket többre,mint amivel itt dobáloztok./közös kormányülések/
Ha harc,hát legyen globális,tágitsuk a kört,nyersanyag van bőven.
Dobáljuk meg őket.
Közben kitisztulna az ország,remélem.
Az a kis habzás ,ugyan..
Szaresőt akarok! Szaresőt!
Az ötlet nem rossz, csak tartok tőle, amit bigfather írt, hogy ők is beleszarnának a Dunába. Napersze jelenleg a szarnál súlyosabb dolgok jönnek, szóval: én beszállnék pár kilóval. Leghasználhatóbbnak a modellrepülő tűnik. A katapulttal az a baj, hogy széljárást, stb. figyelembe kellene venni, és mire belőnénk a célt... hát. Határ két oldalán titkosügynök állana, és az egyik vezetnéa gépet, a másik vizuális megfigyeléssel navigálná. Több gépet is kéne indítani egyszerre, napi 50 kiló alatt nincs sok értelme!

itt az idő felkeresni a www.aeroclub.hu/index.html társaságot :D
Közben találtam két, szerintem teljesen legális megoldást.
1. az itt hozzászólók közül a vezér,mert vezér mindig kell,kiválasztaná a 100 legjobbat/a módját egy bizottság állapitaná meg/,mint turisták kiutaznának Bécsbe.
Valamelyik,lehetőleg a leglátogatottabb helyen,szórólapokkal,verselve dicsőitenék,a magyarok szépségét,okosságát,kulturáltságát.
Szerintem ettől a sógorók beszarnának a nevetéstől.A sajátjuk,szállitás,lövés megspórolva.
A magyar sajtó pedig arról firkálna,milyen koszosak az osztrákok.
2x,3x ezt megimételve szerintem megijednének.
Aztán végső aduként bedobnánk,ha nem hagyják abba a szennyezést átküldjük a kormányt.
Ezen már beszartak a röhögéstől,félelmükben biztosan felhagynának a sumákolással,belátnák jobb a béke.
Nuku habzás,és minden legális,és olcsóbb is,mint mindenféle kütyüvel szarakodni.
2.A felelős magyar kormány elmenne Bécsbe tárgyalni.
Bocs ,ez már volt.Jelenleg trágyátlan,
bocs, tágytalan.
Nem kell más, csak átvinni fecóka média genyáit bolgáruramtól jozefináig oszt meginterjuvolni öket pl csikos zászló ügyben. A szájukkal teleszarnák derékig öszterejket.
Mert hát egy összeurópában mindenki ott okádik bélsárt ahol akar.Aztán megsúgni nekik, hogy ez napi gyakorlat lesz ha habozni merészelik a Rábát.
6.Lenin
Ez járható.
Alakítsunk kulatóriumot. Értesítsetek a kulatóriumi ülés időpontjáról.
Fogaggyunk, hogy most is csak a szank jar, nem lesz itt semmifele titkos szarbomba akcio:-)

15 ev mulva majd az Index egy haromsoros cikkben megemliti, hogy mar nem habzik a Raba, es alig lesz valaki, aki emlekezni fog a sztorira.

Amugy tenyleg talan a sajat mocskunkat kellene egy kicsit mersekelni, kulonos tekintettel Budapestre...
Építsük meg haladéktalanul a Nabucco-t és a Kék Áramlatot, és durr... bele a pofájukba. A Barátság-ba előbb-utóbb úgyis bele lehet szarni.
clinkers!
szerintem az öszterejk kényesebb a tisztaságra,mint arra ki,mit pofázik a tv-ben.Nekik is megvannak a saját jozefináik.
Azért egy próbát megérne,ez is egy olcsó és legális megoldás.

sörecet!
Elég lenne egy kulavezér,igy is sok a kiadás.Még bevezetnék a kulaadót.
6.Lenin 2007.08.11. 17:11:09

"Nekik is megvannak a saját jozefináik."

Kevered az epét a bélsárral :-)
6.Lenin
"Elég lenne egy kulavezér,igy is sok a kiadás.Még bevezetnék a kulaadót. "
Ezt még ki kell kalkulálni:))))
inkalkulálni,mégócsóbban
Hoppá!Van nekünk ócsitónk,meg utazik is állandóan
Lehet,hogy mégis a kulatórium a jó megoldás?
Isten majmai lassan koppintanak:
kitalator.blog.hu/2007/05/13/miert_habozunk_tovabb
kitalator.blog.hu/2007/06/01/bojkottfelhivas_a_rabaert
Az egyedüli értelmes hozzászólás az volt, hogy egy szivacshurkával a határon vissza kellene torlasztani a habot. Ha csak a határ utáni zúgónál jelentkezik a hab, egy úszómalom jellegű habpaskolót kell előtte kikötni.
Arra senkisem gondol hogy a szardobálás milyen járványveszélyt okoz?
Törjön cssak ki mondjuk egy vérhas mindjárt más lesz a dolog propagandaértéke.
sztem a budapesti kutyaszar kurvara offtopic, de erdekessegkent megemlitem, hogy szeged varosa ugy gyenge harminc evig pedalozott egy szennyviztisztitoert, amit ha jol tudom, mostansag huztak fel vegul. a tobbszazmillas beruhazasnak evtizedekig hathatos ellenerve volt, hogy 10 perc alatt mar a jugoknal uszik a szar. ezert aztan a viztisztitas kimerult valami ormotlan racsban, ami a gumicsizmat azert megsem engedte a tiszaba.
Monjuk,ha a xar autókat nem tudtuk szétlopni...

Vagy két tökös szabadnapos zsernyákkal (őket ithon nem baxogatják a kollegák) kamu rendszámmal visszagurítani a feladónak,akkor nemtudom a spontán átsodróró szutyok ellen hogyan tudnánk hatékonyan,összefogva fellépni.
"Lovasnemzet" létünkre kocsihoz nem voltunk elég karakán csávók....hátnemtom...elég szomorú:(

Egyébként:
Bármi ami emberi közreműködéssel repül,ugrik,pattan,kúszik,mozog át,az határsértés,hivatalosan tiltakozhatnak...majd akár katonai vagy gazdasági szankcióval való fenyegetéstől,határzáron át,diplomáciai kapcsolat megszakításáig,stb a nemzetközi jog szerint simán és jogszerűen élhetnek.

A hadüzenet,vagy hasonló kissé durva volna némi turha miatt,de jogilag akkor is más ami magától átmegy és más amit átdobálnak.

A határsértés komoly dolog a nemzetközi jogban,még ha nyitott,szabadon átjárható a határ,vagyis civilnek fel sem tűnik,akkor is ugyanolyan határ,mint bármelyik másik.

A folyó és a szél nem sért határt...ja hogy kicsit szennyezett? "Hátistenem"...

Bele kell törődni itt xopóágon vagyunk.
De a ruszkiktól annó mit is kaptunk szutykot,szivatást,stb?

Ja,hogy most nem _provincia_ vagyunk hanem "önálló" eu-tagok? heheh..jah..persze:)

Aztán fogatmos a maci..:)

Vegyük komolyan? Oké! :)

www.walter-fendt.de/ph14hu/projectile_hu.htm

Ebben légellenállás nincs.

Viszont a sebesség és energiaértékek megdöbbentőek,bárki aki látott már lőfegyvert közelről,egyből levágja,hogy ekkora távolságot csak olyan energiákkal lehet elérni (lövedék tömege*sebessége),ami bizony a törékeny emberi porhüvelyre telitalálat esetén komolyan veszélyes lehet.

A tök és csirkeágyúk csak mert sokan játszanak velük veszélyes lőfegyverek.
Ami a 3rétegű edzett üvegen átlövi a csirkét,az egy emberen is átküldi különösebb teketória nélkül.(horror!)

Ezek óriási légfegyverek,ki is merítik ennek a jogi definícióját,tehát aki nálunk ilyesmit épít(és eljárás indul ellene),hivatalosan máris elköveti a löfegyverrel való visszaélést,alapesetben 5év kaptár ami szóbajöhet kb.

A hajítógépról nincs paragrafuss,node abból aztán tényleg nagyot kell gründolni kilóméterek áthidalásához.

A gyakorlott építőnek nevezhető középkoriak már a százmétereknek is örültek,...nem véletlenül!!
Egy mai korszerű kézifegyver hatásos lőtávolsága sem sokkal nagyobb X*száz méternél.
El lehet képzeli mennyire vidám volt, amikor hiába lőtek akár az akkor nagyon durvának számító nyílpuskával vissza,az ostromgép személyzete lőtávon (és bármiféle hatótávon) kívülről lódította rájuk az áldást!!:)

Amúgy bátran ki lehetne használni ezt a kiváló szituációt:

1. Mégis üzenjünk hadat sógoréknak.

2. Mire megpróbálnának elgondolkozni rajta pánikszerű sebességgel megadjuk magunkat. Utána nagyjából mindenkinek hadat üzenünk a környéken, aztán szintén megadjuk magunkat. Ezt néhányszor megcsináljuk egymás után.

3. Hazánkat előbb-utóbb EU-parlamenti gyámság alá javasolja az ENSZ-től kezdve a NATO-ig mindenki, lévén hogy sajnos meghülyültünk.

4. A külföldi tagokból álló szükségkormány tagjai igen rövid úton agyvérzést kapnak a honi közigazgatás szarságaitól, és sógorékra bízzák az országot...

5. ...szerencsére ők is begolyóznak hamar.

6. Aztán már csak át kell ugrándozni vidáman kacarászva és elfoglalni az ottani bár(sony)székeket. Is.

7. Holnap Ausztia, holnapután Európa, aztán tovább, amíg észbe kapnak és betiltják a bürokráciánkat mint genfi egyezmény anno a vegyi fegyvereket.

Akárhogy is, ezzel csak nyerhetünk, mindig azt kell használni amiben jók vagyunk. Jól el vagyunk látva hülyékkel, igazi csapásmérő fospunepa baromarcokkal, adjunk nekik az érzésből, majd meglátjuk ki bírja jobban.
Köszi TW. jó poén, ám
nem árt némi kalkulációt végezni a szardobálás előtt, a pontos szaxerű kivitelezés végett íme egy vad példa :-)

www.metacafe.com/watch/694805/video/R/CFD_1002/
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne, ha valamelyik magyar, állami kézben lévő cég (pl.:MÁV) igazgatóját valahogy beszerválnánk a bőrgyár igazgatói székébe. Fél éven belül csődbe megy, magyar vállalkozók lebontják, a bontott téglából az ukránok meg felhúznak egy két lakóparkot, amit hátrányos helyzetű magyarok megvehetnek. Mindenki jól ját :-)
Amikor valakinek szabadságra megy a maradék esze,no az ír ilyen baromságot.Egyáltalán nem jópofa,ráadásul logikátlan is.
Vegyük sorra:
1,a határszél túloldalát jelentős mértékben magyarok lakják.
2,az okozott fertőzésveszély,és kialakuló járvány megint csak nem tisztelné a határt.
3,az uralkodó szélirány Ny.-i,na hová hordaná a szél?
4,talán egyszerűbb lenne szólni Ottó bácsinak,ugyan tenne már rendet otthon,ha már annyira a szívén viseli a sorsunk.Annyit nyaltuk már a felséges ülepet,megérdemeljük.
1. nagyon nem+valahogyan ők nem tiltakoztak, mikor a mi Rábánk vizéről volt szó

2. pofonegyszerű közegészségógyi probléma, nem tonnányi mennyiségekről van szó (lásd: seprű, klórmész)

3. a bombázók kioldási idejébe vagy a katapult lőelemeibe már sikerült párszor belekalkulálni a szelet - a történelem folyamán...

4. teljesen érthetetlen, miért lenne valami baromság, attól, hogy neked más ötleted van - sokaknak volt it tmár más ötlete, mint tótának (nekem is)


szép napot
A FosZeppelinről még pár szó.Hát azt meg úgy lehet venni hogy egyszer max 2X használatos a masina.Miért is? Mert egy ilyen lassú és nagy célpontot még egy vadászfegyverrel is le lehet szedni.És meg is teszi a sógor amikor elkezdi majd eregetni magából a szart.
"A tök és csirkeágyúk csak mert sokan játszanak velük veszélyes lőfegyverek."

Nem, nem lőfegyver. Azok _lég_fegyverek. Esetleg. De a torkolati energiájuk tutira meghaladja a 0.75J-t, szóval engedélyköteles.

A lőfegyverek a puskaporos cuccok, pl. pisztolyok, karabélyok, vadászpuskák, elöltöltős muskéták, stb.

"Egy mai korszerű kézifegyver hatásos lőtávolsága sem sokkal nagyobb X*száz méternél."

Na igen, de az kézifegyver, mi meg ostromgépet akarunk. És lehet, hogy az AK-47 hatásos lőtávja mondjuk 800 méter, de ez azt jelenti, hogy ekkora távra _célzott_ lövést tudsz leadni, a lövedék esése szinte elhanyagolható, azon a távon majdnem egyenesen megy.
Ballisztikus íven ellőnek több kilométerre is, csak ugye sok értelme nincs, mert úgy célozni nem lehet.

A százkilós kő többszáz méterre ellövésének biztosan örültek, de mi nem száz kilós szarcsomagokat akarunk lőni, csak 10-20 kilót.

Nyilván határsértés, közegészségügyi probléma, meg terrorcselekmény, de az egész pont úgy indult, hogy majd a rendőrség, meg a diplomácia majd jól azt fogja nyilatkozni, hogy "schajnosch" nem sikerült elfognunk ezeket a gaz bűnözőket.

Egyéb probléma? :)

A hajítógépet egyébként praktikusan hulladékvasból kell építeni, ne fából, mint a középkorban. Akkor a fa volt olcsó, most a vashulladék.
Ha az ellensúly mondjuk egy nagy kosárba lapátolt föld, akkor azt nem kell cipelni sem felállításkor, sem meneküléskor, tehát akár még a szerkezet is kimenekíthető, mielőtt megérkeznek a szervek. Igazából egy IFA platójára kéne építeni, összecsukható konstrukcióval...
Ördögöt légfegyver, nekem volt krumpliágyúm. Öngyújtógázzal vagy bármilyen gyúlékony szprével üzemel. Ott bizony robbanás van.
Egy szerény javaslat:
A nehezen kezelhető fekália helyett, melynek szaghatását a mezőgazdasággal-ból élő határmenti népek eléggé megszokták a házi istállók környékén, javaslom a teljesen ártalmatlan és környezetberát aromák felhasználását. A hal, rák, máj és vér aromák hatásosságáról a horgászok igazolást adnak. Bár némiképp költségesebb a beszerzésük, gazdaságilag rentábilisabb a könnyebb kezelhetőség mián. Kapszulázva észrevétlenül (és büntetlenül) kihelyezhető, rálépésre aktiválódik bárhol, ahol habzásfelelősök közlekednek, és biztosítja a kommunikációképesség teljes elvesztését időszakosan. (menekül mindenki a környékről) Kihelyezése történhet persze az előbbiekben felsorolt, kitárgyalt módszerek bármelyikével is. Vizipuskás, gázálarcos legális nemzeti kommandók is használhatják.

Régen divatban volt helyenként, hogy zacskóba sz*rt a paraszt, és utána átdobta a kerítésen a szomszédba. Indítsunk hasonló mozgalmat, csak nem a kerítésnél, hanem a határnál. Továbbfejlesztve sz*rjunk a Burg, a Stephankirche, mellé, meg a Mariahilfer Straßéra, vagy a Zacher cukrászda közepére. Esetleg a hazánkban tartózkodó kínaiakat is bevonhatnánk, hogy legyen volumen.
"Endre"-és eme dolgokat odaátról hozzuk be?:)Utána meló vele meg a fuvar vissza-macerás.Veszélytelen bioanyagok:hagyma,káposzta,karalábé csak rohadjon.A hatásfoka az idő múltával fokozódik,csak elég vizet kapjon,ráadásul táplálja a talajt.
En eloszor is azt javaslom, hogy aki kulfoldre repul a labanc legteren keresztul, az felettuk vegezze el a dolgat, biztos ami biztos...

A sajat keszitesu, lovedeknek felajanlott termeket pedig javaslom gyujtsuk az index szerkesztosegenel, ott lehet a legkevesbe eszrevenni amig bevetesre nem kerul.

Amugy komolyra forditva a szot, remelem a mentalitas felismerve: fogadjunk, hogy egy labancnak sem jutott eszebe, hogy hiaba jon magyarisztanba a trutyi, azzal meg ugyanugy az ejropi uniot szennyezik...
Baaaz! *megvilágosodás*
Lopjak szart a Szigetről hogy legyen?
Ha nem fosnánk eleget záros határidőn belül, biztonságkedve.

Kiváncsi vok mit szól majd a szekás amikor kifelé átkutat
End-re!
Tényleg el fogunk oda jutni amiről már szó volt,miszerint döglött malacot meg tehénkét fogunk lődözni a trebuséval mert az milyen aromás.:)
Először azt hittem, hogy szatíra. Aztán beleolvasgatva láttam, hogy komoly az ügy, ami nem is csoda, hiszen Tóta W.-nek egy ország helyett kell gondolkoznia (rohadtul megerőltető lehet). Van itten ugyebár két, azaz kettő darab labanc merény is, az egyik a Rába folyónak az ő bőrgyári szennyvíz általi habzása, a második pedig a hulladékégető mű határ mellé telepítése. Ennek ellensúlyozására született (felette nemes, kurucos felháborodásból, gondolom) a szardobálás gondolata, feltehetően abból a tényből kiindulva, hogy minekünk a sárdobálás úgyis jól megy, az meg labancosan ejtve már majdnem a megfelelő tevékenységet takarja. Meg is értettem egyből a találékony magyar elme konstrukciós vénafelbuzgásának szinte kötelező jellegét, amelybe még a mozgási és helyzeti energia képletekkel (horribile dictu) való kifejezése is belekeveredett valahogy. Miután pedig a mondott salakanyag biológiailag igen aktív hatásánál fogva nem háromszor, hanem nagyságrendekkel veszélyesebb az emberi egészségre a labancok duplikált ármányánál, megvalósulni látom a magyar nép eleddig csak népmesékben kifejezett óhaját, azaz a Ludas Matyi effektust, mégpedig megsokszorozva.

Elmondanám még, hogy egy barbecue partin az ember annak a dioxin mennyiségnek a sokszorosához jut hozzá, mint amit akkor sikerülne belélegeznie, ha egy, az emissziós előírásoknak megfelelően üzemeltetett hulladékégetőtől nem kilométerekre üldögélne, hanem például a kéményének a tetején, a dohányzásról és a forgalmas utcákon való mászkálásról már nem is beszélve. Nemrég olvastam azt is, hogy a Szlovákiában létesíteni kívánt tőketerebesi széntüzelésű erőműből évente négymillió tonna szennyezőanyag fog kilépni, azt viszont már elfelejtették megírni, hogy ennek a 99,999999 százaléka nitrogén és széndioxid, mely előbbi a levegő 79 %-át alkotja, az utóbbi pedig az a gáz, amit mindannyian kilélegzünk, és amiből a növények a nap energiáját felhasználva a szenet kivonják. Többek között ebből építik fel a szervezetüket, azaz szeretik, ha van. Tokajban is.

A Mátrai Erőmű mellett található Abasár. Ha jól tudom, a rizling hazája.

Tisztában vagyok vele, hogy többen fogják mérgesen megírni, a gonosz osztrákok majd nem az EU emissziós normái szerint fogják megtervezni és üzemeltetni a hulladékégetőt. Erre azt mondanám, hogy az osztrákokkal a Rába habzásának megszüntetéséről azért nehéz megegyezni, mert a habképző anyag nem veszélyes az emberi szervezetre, és ezért nincs rá EU előírás. A hulladékégető kibocsátott veszélyes anyagai közül viszont mindegyikre van.

A nimby effektus elnevezése az anywhere but NOT IN MY BACKYARD kifejezésből ered.

vakapad
"évente négymillió tonna szennyezőanyag fog kilépni, azt viszont már elfelejtették megírni, hogy ennek a 99,999999 százaléka nitrogén és széndioxid, mely előbbi a levegő 79 %-át alkotja, az utóbbi pedig az a gáz, amit mindannyian kilélegzünk, és amiből a növények a nap energiáját felhasználva a szenet kivonják. Többek között ebből építik fel a szervezetüket, azaz szeretik, ha van."

Te meg azt felejtetted el megírni, hogy jelenlegi tudományos ismereteink szerint ez az aranyos széndioxid (a növények is ezt ajánlják) az egyik legfőbb felelőse a globális felmelegedésnek. Ezek az erőművek károsak. Ha nem ugatunk ellene, ha nem lépünk föl ellene, akkor semmi sem kényszeríti ki a technológia váltást.
Kérdezd meg a növényeidet, hogy hány ilyen levél lepörkölős nyarat kívánnak még maguknak, mint az idei volt?
A nimby helyett pedig ajánlom a SEHOL kifejezés elterjesztését.
Kedves vakapad! Hát már hogy lenne ez szatíra. Ez véresen (izé, szarosan) komoly.

Azért ha belegondoltok a 1500 méteres hatótávolság tisztán mechanikai eszközökkel leküzdhetetlen. Ide fejlettebb technika kell. De amíg ezt kidolgozzuk van két áthidaló javaslatom:

1. Postai út. Gyors. Olcsó. Csak egy jennersdorfi címjegyzék kell.

2. Ha jártatok a Linz-cseh határ útvonalon akkor a népi Kínát meghazudtoló mennyiségben található ott (cseh nyelvű!) tacepao hogy aszongya: Temelín veszélyes, Temelín halált okoz, Temelín gazdaságtalan, állítsátok le Temelínt. Nincs olyan cseh ember aki erre autózik és jól érzi magát. Talán meg kellene csinálnunk ugyanezt az osztrákok által használt magyarországi utakra is...

A.
Ajándék Hétfőre a múzsáktól annak is, aki még ebben az uborka szezonban is dolgozik:)))

DAL A VÉGTELENNEK

- életem legjobb táncos filmjének ihltésére/ footlose átköltés:)))


Megénekelem lépted illatát,
megénekelem keserved jaj szavát,
megénekelem a harci indulót
s megénekelem mi győztes kürtnek szólt...

Megénekelem szíved hangjait,

Megénekelem lelked dalait,

Megénekelem mit várva vársz oly rég,
megénekelem mit évezred regélt,
megénekelem a jövö arcait,
s megéneklem a holnap karmait.

Veled leszek míg él az életem,
s síromba zárva alszom énekem,
nem hagyhatod, hogy elveszen a hangom,
meg kell fordulnod merre szól dalom.


Hőssé leszel, ki vív vitézen s ha kell,
térden állva küzd, hogy szíve tiszta bérceit,
alázata vessé élcre itt...

Nem lehet, hogy nem hallod a szót,
mely ott belül hol halkan,
hol döngve zúgva szólt...

Nem lehet, hogy csak úgy elmentél,
és szivedben csak úgy feledtél...
Nem lehet, miközben heggünk fájón újra fölszakadt,hogy nem érezted halálunk keservét mely újra meghasadt.

De, hogy ha hallod szirtekről e dalt,
neked szól ez mely engem fölkavart,
megéneklem benne néked bánatom,
s csonka testem benne véled átadom...

Tudnod kell, hogy érted szól e dal,
s hogy ha egyszer ez téged fölkavar,
s belül meghallod a szirtek ormain,
messze hangzó hívó szózatnak dalait...

Ne fordulj vissza, hisz már oly réges régóta várlak itt,
néha merengőn, olykor kesergőn
de azért, hogy megénekljem,
a zengő kürtök s véres csaták,
kemény küzdelmeinek igaz dalait...

Larry,
köztünk legyen mondva vakapadnak igaza van. Pl. a széndioxid akkor gáz (:-)) ha fosszilis szén égéséből származik. Ha megújuló forrásból van (pl. energiafű, fa) akkor annit égethetünk amennyit akarunk...
Vagy pl. ha EU határértéket szabnánk a Rába habzását okozó anyagokra, akkor sok magyar gyár és munkhely lenne hirtelen szarban...

"...az osztrákokkal a Rába habzásának megszüntetéséről azért nehéz megegyezni, mert a habképző anyag nem veszélyes az emberi szervezetre, és ezért nincs rá EU előírás."

Nem emberek élnek a folyókban.
almodi

A kiegészítéssel egyetértek.
Vakapad viszont pont széntüzelésű erőművel példálódzott, amit teljes mértékben ellenzek. Bár nem teljes megoldás, de energiafű és fa cool (ebből a szempontból).

"ha EU határértéket szabnánk a Rába habzását okozó anyagokra, akkor sok magyar gyár és munkhely lenne hirtelen szarban..."

Jó-jó, de akkor mi a megoldás? Hagyni?
Nem. Lehet Eu-s határértékeket hozni óvatosan, majd lassan addig feszíteni, amíg muszáj lesz technológiát váltani.
"Lehet Eu-s határértékeket hozni óvatosan, majd lassan addig feszíteni, amíg muszáj lesz technológiát váltani."

Persze, persze. De miért pont egy szinte ártalmatlan vegyület esetében, amire csak azért figyelt fel mindenki, mert látványos a hatása. Szentgotthárdnál van egy hely ahol esik a víz és így habzik. A racionális az lenne ha az erőforrásainkat a tényleg veszélyes dolgokra koncentrálnánk.

A szerbekhez mi összehasonlíthatatlanul több szennyezést küldünk a Dunán és a Tiszán. És persze kapunk is Szlovákiából... meg Ausztriából...
Keresztkérdés:
Miért is jobb az energiafűből meg a fából származó CO2?
A kőolaj valamikor régen nem fű, meg fa volt?
Azért, mert ha elégetsz darab fát akkor azt a szén-dioxidot juttatod vissza a légkörbe, amit az a fa pár éve (vagy évtizede) vont ki onnan. (Fűvel ugyanez, csak még rövidebb a ciklus: egy év). Így néhány év átlagában a légköri széndioxid mennyisége nem változik.

Ha kőszenet vagy kőolajat égetsz el, akkor visszajuttatod azt a széndioxidot a légkörbe amit a növények sok millió évvel ezelőtt (szén esetén főleg a földtörténeti karbon korban) vontak ki onnan. Így jó eséllyel visszaállítod a karbon kori CO2 koncentrációt. És klímát. És tengerszintet. És az nekünk nem igazán jó.

Mellékszál 1: a kőolaj régen nem fű meg fa, hanem tengeri planton volt. Valószínűleg.

Mellékszál 2: egyesek szerint el kellene ásni vagy vízbe süllyeszteni sok fát és azzal csökkenthető is a CO2 szint. Mivel bizonyos szempontból a rothadás vagy korhadás is égés. Persze ehhez nagyon sok fát kell kivonni a 'forgalomból'.
almodhi
"De miért pont egy szinte ártalmatlan vegyület esetében, amire csak azért figyelt fel mindenki, mert látványos a hatása."

De hát minden híradás azt emeli ki, hogy nincsen hal a folyóba.

Ha elfogadjuk alapnak, hogy a cél a természetes környezet megtartása és megújítása akkor abba kurvára nem fér bele a habzás.

Mellékszál 2-t kifejthetnéd, mer nagyon nem értem. Ha elrohasztom a fát, akkor nő a széndioxid szint.
"Mellékszál 2: egyesek szerint el kellene ásni vagy vízbe süllyeszteni sok fát és azzal csökkenthető is a CO2 szint. Mivel bizonyos szempontból a rothadás vagy korhadás is égés. Persze ehhez nagyon sok fát kell kivonni a 'forgalomból'."
"Mellékszál 2-t kifejthetnéd, mer nagyon nem értem. Ha elrohasztom a fát, akkor nő a széndioxid szint."
Igen, sőt a természetes bomlás még rosszabb, mert egyúttal metán is keletkezik.

Van pneumatikus krumpliágyú is. Az messzebbre hord.

"Ez egy igen jo kis terv, de eleg nehez ilyen ballisztakat es egyeb kilovoket gyartani"
Nem vészes, csak nagyon drága a fa.

"Nem azért tiszta Ausztria, mert minden szart hozzánk lapátolnak. Magyarország sem azért szaros, mert mindenki ide küldi a sajátját. Kapunk külföldről is mocskot, de az elhanyagolható ahhoz képest, amit magunknak csinálunk."
Ez igaz is, de itt népnevelésről van szó, és semmi sem kovácsolja jobban össze az embereket,mint a külső ellenségkép. Meg poénnak se rossz. Egy kis infantilizmus meg nem árt.

"Egész éjjel ostromgépeket kutattam. A legnagyobb teljesítményű a trebuchet"
Nagyon rácuppantál a témára, mi? A trebuchetban az a jó, hogy az általában le van talpalva. Látszik, hogy ezt nem viszik el innen egy hamar.

"Azt ugye tudjátok, hogy kb akkora energiával fog becsapódni a töltet, mint amekkorával kilőttük? (mínusz közegellenállás) Ha két kilométerre akarunk lőni, az simán embert öl, ha talál..."
Messze nem. Ráadásul menetközben szét terül, olyan lesz, mintha az ónos eső. (söréttel is max 50 m-ig, tudsz leszedni egy vadkacsát)

"Vasárnap magasságában nekiülünk haverokkal, aztán kiszámoljuk a dolgot, ha sikerül..."
Folyamatosan deformálódó anyag. Teljesen reménytelen számolni. Csak numerikus szimulációra van lehetőség.

"3. a bombázók kioldási idejébe vagy a katapult lőelemeibe már sikerült párszor belekalkulálni a szelet - a történelem folyamán..."
Ne feledjük, hogy nagyon kis sürűségű lövedékről beszélünk.

Molaris kartársnak sajnos igaza van. A szél miatt a töltet nagyon kellemetlenül deformálódna.
A járványveszély miatt majd sterilizált szart dobunk :)
Javaslom még a záptojást is.

Egyébként az egész ügy szart se ér, ha nem kap kellő sajtó nyilvánosságot, és nem teszik világossá, hogy miért történik ez. (ld. Green Peace)
Mellékszál 2:

Egészen precízen: olyan környezetbe helyezem ahol nem jut a fához oxigén. Akkor nem keletkezik szén-dioxid sem. Erre elvben jó a tenger fenekére süllyesztés, vagy az elásás (nagyon mélyre). A metán más tészta, most az egyszerűség kedvéért hanyagoljuk el.

Ugyanis ha utána számolnánk az egész elásás/süllyesztés is csak utópia.

"Ha elfogadjuk alapnak, hogy a cél a természetes környezet megtartása és megújítása akkor abba kurvára nem fér bele a habzás."

Ha ezt elfogadjuk alapnak, akkor egy megoldás van: az emberiség azonnali és teljeskörű kiirtása. Így aztán inkább ne fogadjuk el...
De a valóban rátapintottál a lényegre vajon mi is a (fenti értelemben vett) zöldmozgalom ideológiai ( :-) ) alapja?

Sörétes kivitelű szar lenne a jó megoldás.

Vagy a guargumin hízlaljunk génmanipulált szárnyas szürkemarhát, és máris megoldódik a kérdés...
A hatékonyság és pontossás kedvéért inkább át kellene menni és célirányosan odaszarni kereszteződésbe, útra, kapuelé...
hi!

hogy írják németül hogy

"Osztrák ne mocskolj!" ? vagy
"Otthon habozz!" ?

elég lenne, ha pár streetart arc beborítaná az osztrák nagyvárosokat ilyen plakáttal,nem?

street rlz...
Kérdés, hogy mennyi a repülési ideje egy ilyen lövedéknek. Mert ha elég hosszú akkor lehetne operálni fagyasztással. Persze csak egy külső rétegre vonatkozóan és pontosan kiszámolni vagy lemérni, hogy adott hőmérsékleten mennyi idő kell a felpuhuláshoz. És ha ez letellik akkor megtörik a levegőben a lendület és alá hull.
Ja, igazából orbitális pályáról kellene fagyasztott szarral bombázni, akkor biztosan felolvadna a légkörbe belépés közben, és szétterülne nagy területen... :P :)
nonono...

álljunk meg egy polgári szóra barátaim.

Rába-parti ismerőseim szerint a dolog nem ilyen antisógorosan egyszerű. ugyanis, amíg pl. Szentgotthárdon üzemeltek bizonyos gyárak, addig senkit sem zavart, hogy hungaroausztria békés egymás mellett élésben szennyezte a folyót.

most persze kollektíven hőbörgünk, hogy a csúnya osztrákok szennyzenek bennünket.

az tény, hogy hazudtak rendületlenül, csak nem árt néha a magunk háza táján és korrekten elsöpörgetni egy kicsinyt...
Leckéztessük meg a labancokat!!!

szart nem dobálnék, még csak nem is gyűjtenék,
de szívese elküldök napi 100-120 mailt megadott osztrák címekre.

kellene gyűjteni néhány osztrák állami mailcímet, és tömegesen elárasztani őket levelekkel

amúgy támogatom az osztrák határ melletti atomerőmű tervét is
Szerintem fagyott szart kéne lőni katapultból, és a célterület fölött szétrobbantani, így ipari mennyiséggel dolgozhatunk, és az eloszlás nagysága miatt a figyelemfelkeltés hatékonysága is jóval nagyobb. Azonban az emberszart nem javaslom, mert a végén még hadat üzennek.
Amúgy nem ártana bevonni a Greenpeace-t is, hogy legyen kire kenni a dolgot..
Ez az igazi alulróljövő kezdeményezés!
:DDDD
A híreket hallva néha már azt hiszem, mintha Magyarország Európa latrinája lenne.

Merthogy mindenki idehordja át szemetét, szarját. A nukleáris hulladéktól kezdve a véres tamponig, mindent. Ha van rá módjuk, még a használt papírzsepit is átpöckölik a határon.

Különösen az osztrákok. Érdekes az a nép, váltig állítják, hogy Mozart osztrák volt, de Hitler német, mert ők velejéig kultúrnép. Européerek. A gyáraik ugyan beleokádják a mocskukat a Rábába, de elmondásuk szerint ők azt addigra annyira megtisztítják, hogy az már-már szinte Hohes C.

Hát persze. Nem is értem, miért nem nőnek Győrnél kilométeres busák, és akkora pontyok, melyek egy cuppantásra beszopnak egy Fekete Lacit.

Nem kell ide a hab, pedig az sajnos nagyon van. A Rába úgy habzik, mint a veszett kutya a Stephen King regényben. Szinte pislog, önálló életre kel, agyarakat növeszt. Maholnap már szűzlányokat is rabol. Köszönjük sógorok.

Mintha a szomszéd macskája szarna mindig a küszöbünkre. Nem, nem is a macska. Maga az atlétás szomszéd. De olyan combosat. Amilyet a Vasas-drukkerek szoktak.

A Cobra 11-ben ez már rég vért kívánt volna. Oda-vissza pofont, ahogy Kojak szokta verni a striciket. Lenyomni a torkukon a nyalókát, az kell nekik.

Esküszöm, csak egyetlen folyónk folyna az osztrákokhoz, menten belepisálnék.

De Fodor Gábor inkább kiad még egy kommünikét, ahelyett, hogy az osztrákok tökére lépne. Ez már vetekszik azzal, mint amikor ősszel Orbán Viktor két Kossuth téri vekkerberregtetés közt kiadta sokadik ultimátumát, hogyha Gyurcsány nem mond le, akkor, ööö, eléneklik még kétszer a székely himnuszt. De már hamisan.

Ne legyünk már töketlenek. Példát lehetne venni Pozsgay Ákosról, a kiskunhalasi kábeltévé riporteréről.

Neki volt vér a tökében. Kiszagolta, hogy Kiskunhalas környékén is vannak ilyen illegális szemétlerakók, olyan kopasz kurvapecérek, akik dolguk végeztével parti fecskét falatoznak, míg röhögve a Kisváros ismétlését nézik.

Hát igen, Miamiban a bekokszolt fekák, nálunk az illegális szemétlerakók. Kinek mi jutott.

Odament, hogy lebuktassa őket.

A sztori szinte a Szomszédok ba illik, ott volt ilyen, mikor az erdőben Jánost megtámadták a bojtos sapkás fenyőfa-lopók.


Jánost le is ütötték egy farönkkel, de a kiskunhalasi riporter megúszta azzal, hogy autója szélvédőjét úgy bebokszolták, ahogy Schwarzenegger csinálta azt a Terminator I.-ben, de még időben SPM-fokozatra kapcsolt, eltépett, értesítette a rendőrséget, és mindezt felvette kamerával. Hogy aztán az Ötvös Csöpik és a Hunyadi főtörzsek könnyedén elkaphassák a szemétlerakókat.

A történet folytatása már annyira jellemző, hogy arra nincsenek szavak.

A helyi rendőrség meglátta a felvételt, és mivel azon tisztán látszik, hogy menekülés közben Pozsgay Ákos nem kötötte be a biztonsági övet, sőt, közben még mobiltelefonált is, hát ezért csípőből megbírságolták a riportert. Szimatnak szemét. A hulladéklerakók meg közben vígan eszik a szarvashúsos pizzát, ugyebár.

A szabály, az szabály. Hát ennyire korlátolt faszkalapokat.

Itt még Michael Knight is sorra kapná a büntetőpontokat, és Devon se kapna tisztes nyugdíjat.

Micsoda egy banánköztársaság. Az ilyen tán meg is érdemli, hogy idefosik az osztrák.

Mert nekünk Mohács kell, baszod.
Nem tudom, hogy írta-e már valaki.
Vannak olyan (nem mérgező) vegyületek, melyeknek szaga méltán tartoznak a világ legbüdösebb, legriasztóbb, legrettenetesebb és legelviselhetetlenebb illatai közé. Talán már interneten is láttam már ilyen "vicces" koncentrátumokat. Nos ilyeneket kellene Ausztiában jártunkban itt-ott, pl. közintézményekbe, nyitott ablakú autókba, lépcsőházakba stb. bepriccolni. De ki is lehet permetezni valóban rc repcsikről is. Nincs fertőzés, nincs járvány, csak dögletes bűz.
Kb másfél hónapja, hogy végig kenuztam a Rábán. Szerencsém volt, a sógórok épp pihenőben voltak. Ellentétben a sárvári fehérje feldolgózó üzemmel. Élmény volt a mosdószivacs nagyságú habfoltokon evezni. Valamint a 200km-es szakaszon találkoztam még 3 db kidobott hűtőgéppel, az elhajigált és a kanyarokban feltorlódott műanyagflakon hegyekről nem is szólva. Való igaz, hogy nagy genyaság a sógóréktól, a bőrgyári szenny, de azért mi sem vagyunk piskóták.
Csak tudnám, mi miért eröltetjük ezt a sógor-komaságot. Soha nem is voltak azok. Minket mindig is éléskamrának tekintettek. Az pedig, hogy kifelé csak vigyorgunk ahelyett, hogy keményen megharcolnánk az igazunkért, a saját magunk által megválasztott (15 éve) politikusok tehetnek. Azaz nincs is külpolitikánk. Csak utazgatnak, nyalnak, hajbókolnak, kunyerálnak, ahelyett, hogy használnák a "tudásukat". Ja, hogy nincs nyelvismeret, csak "iknikkerstéhen".
Nincs még egy ilyen ország, ahol ennyire benyelnek az emberek mindent. Istálló, gazemberség, hupákolás, cirkuszolás. ("Fater)
Akkor most idemásolnék egy plakátszöveget, amelyet __MÁJUS__18-án__ láttam az osztrák nagykövetség előtt:

--------------------------------------
Kedves Kutyatulajdonos Polgártársunk!


Ezúton kérjük, legyen segítségünkre egy pedagógiai kísérlet kivitelezésében.

Kérjük, hogy amikor csak teheti
- lehetőleg minél többször -
az Osztrák Nagykövetség elé vigye
kutyáját sétálni (VI. Benczúr u. 16.),
és engedje, hogy kedvence ott végezze dolgát.

Osztrák barátaink nagyon intelligensek, hamar rá fognak ébredni, mit is jelent sok kis
"határérték alatti" kupac összeadódása.

Tégy a Rábáért és a magyar végekért!
(Ne pedig rá...)

----------------------------------------

T.W.: Jobb később, mint soha; hajrá, csináljuk meg!
ez nagyon tuti bejegyzés! Még csak most olvastam, de ez még 100 év múlva is aktuális lesz, hiszen akkor is ugyanígy fognak az osztrákok szennyezni minket, mi pedig ugyanilyen tehetetlenek leszünk.
süti beállítások módosítása