W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Olajfalók

2007.07.02. 05:00 Tóta W. Árpád

Olajban úszik az ország ismét. Nyolcvan évre tervezett titkokról hullik le a lepel – hoppá, a lepel egynegyede azért a helyén marad, mert az igazi titok. Hálózati információk, nyomozati érdekek.

A többi tehát nem volt igazi titok. Amit tudott mindenki, arról most miniszteri igazolás született: a titkosítás nem a bűnüldözés, hanem a bűnözők érdekét szolgálta. Aki titkosított, az tehát a bűnözők érdekében tette. Nevét, rangfokozatát, fegyvernemét kérjük mellékelni. Csoportosan, bűnszövetkezetben elkövetett titkosítás.

Reader's Digest


Az olajügyeket kormánybizottság vizsgálja, tehát ők válogatják ki, hogy mi maradjon titkos. Ez így elég kényelmes felállás, egyikünk se kívánna ennél jobbat magának. Fogjuk a teljes bűnlajstromot, és arról szemezgetünk. Ni, ott egy övék-rabló, lebuktatjuk. Hopp, egy mienk-rabló, őt nem.

Van ebben rabló mindenféle színű, az ugye világos. Ehhöz nekem nem kell pecsét, hátratolom a kalapom, felnézek a józan paraszti eszemmel a csillagos égre, és megmondom. Az elkövetési időszak ugye az Antall-Horn-éra, a vizsgálódás berekesztése meg a Fidesz-FKGP-MDF-ciklusra esik. Aligha szél nem lesz.

Most még csak szóba került a gondolata annak, hogy esetleg feltúrnák kicsit ezt a hangyabolyt. A háttérben nyilván felbolydultak már a herék és dolgozók. Feszült suttogás ereszkedik az új osztályra. Az új patríciusokra. Ki bukik meg és kit ránt magával? Kik döntenek a sorsukról, és hogyan lehet őket befolyásolni?

Adj király katonát


Végig lehetne kergetni ezt a dolgot így is, piros ceruzával. Megbuktatni az összes fideszes és kisgazda érintettet, meg még dísznek azt a tökfejű Bolgár György-imitátort, zsarolással gleichschaltolni az MDF-et, és állítani váltig, hogy a koalíciós pártok ebből az egészből tökéletesen kimaradtak. Az majd nagyon hihető lesz.

Annyira lesz hihető, hogy még az is kérdéses, merre sül el. Ha saját parasztot nem áldoznak be, akkor marad a gyanakvás, és a gyanú súlyosabb lesz, mint a valódi bűn.

Sőt nemcsak parasztot, de futót és Bástya elvtársakat is. Ugyan már, még Antall alatt se lehetett ellopni semmit a téeszelnök-hálózat tudta és részesedése nélkül; Horn idejében meg pláne. Nekem azt ne akarja beadni senki, hogy az olajbűnözésben nem volt szoci szál.
Ja és Horn mellett ott volt a mohó kiskutya. Az a párt, amely a később hősiesen letört autópályaárak apostola, Csillag István leváltása miatt megbuktatta Medgyessyt, és pluszban rábírta arra, hogy ne beszéljen többet a korrupciós ügyekkel teli SZDSZ-ről. Nekimegyünk a bilinek? Kiássuk a családi csontvázat? Oké, de akkor annak ne csak a felét, mint szegény Kádárnak.

Ez az optimista vízió. Esélye szinte semmi. Az összes háttéralkuval együtt, még ha kihúznak egy-két főkolompost a listáról, akkor is úgy fog ez kinézni, hogy Gyurcsány Ferenc hadat visel immár saját pártja ellen is. Kárt okoz a pártnak, nagyon nehéz helyzetbe hozza a Lacit meg a Pistát, régi jó elvtársakat. És azt nem lehet.

Az a nagyon nehéz helyzet egyébként, ugye, maximum háziőrizet lehet, mert aki milliárdos léptékben tolvajlik, annak mégis finomabb eljárás dukál, mint annak, aki autót lop vagy füstbombát kotyvaszt.

Persze, feltárjuk az alig tízéves múltat, és őszintén szembenézünk az élőkkel. Életszerű. Még a halottakkal se tudunk. 1956-tal, Kádárral, Horthyval, a lassan százéves Trianonnal se. Jobb volt talán mégis titkosítva. Lehet, hogy nyolcvan év veszélyesen kevés.


Címkék: korrupció

268 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr34109806

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Fatan » Blog Archive » Birkák 2007.07.03. 14:34:48

[...](Mondjuk az is nehéz feladat lehet, hogy mint kinevezett biztos kinek a neveit hozzuk nyilvánosságra.) Csak aztán senki se lepődjön meg, ha a[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azert eszembe jutott valami erdekes...
Mi van, ha ez az egyetlen disznosag, amiben Feri nem volt benne???
Mert hogy most mar nem csak a Fideszt, hanem a sajat partjat meg a koalicios partneret is sakkban kellene tartania, hogy hatalmon maradjon...
Bocs az ekezetekert
"de olyan opció nicns benne, hogy ugyan már ezek a milliárdokat lopó tolvajok fáradjanak már be a csillagba. van mondjuk 4 bejutni esélyes párt, és mind érintett. na ilyenkor mi van?"

Alkuk. Ezt te is jól tudod Árpád.
Alkuk a háttérben, egy gyors forgatókönyv a veszteségek (és bukta) minimalizálására, a legnagyobb cápák kihagyására, egy gyors és alapos sikálás és ennyi.
(Legföljebb újra halljuk majd egy kis ideig a régi, jól bevált szöveget: "erkölcsileg talán aggályos volt, de jogilag rendben/avagy már úgyis mindegy, mert elévült". A szép jövőre vessük tekintetünket, ne azon rágódjunk, hogy "ki ölt meg kit". - Gyalog-galopp -)
P. Lacit nem valoszinu h bealdoznak, mert nelkule A Partnak nincs koltsegvetese, valasztasrol ne is beszeljunk. Viszont a neve felbukkanna valszeg az elsok kozott, es aztan folyamatosan, mindenhol. (lsd. Kulcsar-vallomas) Na ilyenkor mi van?
Carnivora 2007.07.02. 13:12:50

Eggig Juhász Feri magyarázata viszi a pálmát!

A szabolcsi erdész após adott harminc millát a XII. kerületi kecóhoz.

Tényleg, miért költözik minden simlis ebbe a kerületbe?

Üdv
Most mi van? Összeerdészkedte. Találni kincset is. Agancs jó áron megy. Tüzelőből megspórolja.
Szarvasgomba. Kilója félmilkó.
60 kg szarvasgomba.
Na igen. Plusz a vargányák, trombitagombák és pöfetegek. Tiszta üzlet ez. Még az is kiderülhet, hogy Puch Laci bácsinak is van egy erdész rokona.
Rohadtul meleg van!!!!

Miért nem tudtak ezek a genyák jégkockát lopni? Jobb lenne valami hűsítővel felqurni az agyunkat.
Addig olajoztok, míg vigyázó szemeitek előtt Wekler haza talicskázott 100 milliót az unios fejlesztési pénzekből...

Vigyázó szemeitek előtt most alakul hét egészségügyi biztosító, hét igazgatótanáccsal, 7X7 jogtanácsosi irodával 7X7X7 biztosítási ügynökkel stb, de Kóka attól fél, hogy a kieső vizitdíjakat majd adóemeléssel kell pótolni...

Vigyázó szemeitek előtt vezetik be az ingatlanadót, de úgy, hogy az önkormányzatoknak kell kivetni...,

Az oljaügyek meg jók lesznek sárdobálásra... azzal is tellik az idő.

Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.07.02. 19:39:24

Agancsot kapok a nejemtől én is,csak nem találok rá vavőt (agancsra se, meg a csajra se). Igazán az a bosszantó, hogy egy rendőr lányát vettem el, nem egy erdészét (vagy kincskeresőét).

Üdv
A rendőr lányában is rejlenek lehetőségek. Ne add fel!
Ne félj! 2007.07.02. 20:13:35

Ez a lényeg! Feri, meg az MSZP elnök köpködik egymást.

Holnapra rájuk szolnak, és kuss lesz. Szabó úr is kap egy talicska lóvét, csak hallgasson.

W. Ferinek meg tutti volt a felmenői között egy piaci légy.

Üdv
Nem kéne ezt hagyni, gyerekek... Hogy marhaságokkal próbáljanak megint etetni minket. Ki a francot érdekel már az olajbotrány??? Egyáltalán mi az, h olajügy?? Mennyiben választható külön bármilyen más ügytől?? Valóban inkább az egészségbiztosítók miatt kellene idegesnek lenni, és nem a törtnelemkönyv fölött görnyedve apró szardarabokat szagolgatni. Vagy ha mást nem, okulni a történelemkönyvből olvasottakból, és lecsapni napjaink ragadozóira, akik a pénzüket - amit lehet, hogy olajból szereztek - most tisztafehér, és hosszú távon jövedelmező üzletbe akarják fektetni - NA DE A MI ZSEBÜNKRE MÁR MEGINT. Vagy hagyjuk a francba az egészet, maj'csak lesz valahogy, ahogyan eddig is... el lopogatunk mi is pár százezret évente, oszt' akkor egál. Figyelem, kislopogatók: a ti tökötöket már elkezdték szorongatni! Ma már a tiszta üzletmenet a divat, illetve a fehérgazdaság AZ ÉRDEK!! Kislopogatók, le vagytok maradva 10 évvel! Többet kellett volna lopnotok, és akkor ti is fehér bizniszekbe akarnátok fektetni... mint ŐK.
Én úgy tudom, hogy Felcsuton a focipálya alatt olajtartályok vannak elrejtve és máig ott tankol Pintér.

Azt is tudom, hogy Apró Piroska Kecskemétre járt szőkíteni és ez direkt nem tünt fel Gergényinek.

Azt is tudom, hogy aki Audival jár az mind bűnöző és ezért a REBISZ elnézi a kikapcsolt biztonsági öveiket.

Sőt! Azt is tudom, hogy az olajügyek felmelegítve annyit érnek mint a tegnapelőtti paprikáskrumpli.

Sőt, azt is hallottam: 2010-ig teljen az idő népszórakoztatással, akkor eladunk a MOL részvényekből 25%-ot és lőn nyugdíjemelés.

Kedves Árpád!
A TV-székház ostromlói közül kb: 100 embert keresnek még a rendőrök, fényképük fent az ORFK oldalain.

Ez a botrány! A "keménymag" nagy része bizony nincs meg ezek szerint. És ez tegnap történt! Hát ez miért van?
Azért az olakügy keresztbe-kasba érinti a mai politikai elitet. Aki finnyás volt az egy ciklus után kifordult a rablóbandából. Egyes becslések szerint 2-3 évi nemzeti jövedelmet szőkítettek- és valóban kölcsönösen zsarolhatók. De volt itt elsummantott egzisztencia hitel, volt itt újraforgalmazott kárpótlási jegy, közös autópálya biznisz. A politikus amikor kérdez is hazudik, mert nem engem és téged kérdez, hanem a cinkosoknak adja a kódot.
A titkosítás pedig azért kell, hogy legyen mivel zsdarolniuk egymást.
Az ügyészség, bíróság, rendőrség szimpla színjáték. (Emlékeznek amikor a bróker diktálta az ügyészségi jegyzőkönyvet?)
Naponta milliárdok mennek ezeknek a tetveknek a bőre alá ma is.
Itt tényleg forradalom kellene, hogy legalább a89-es alkuról lehulljon a lepel.
De nincs ütőképes "váltógárda", csak elfásult választópolgárok szürke tömege. Nincs vezéregyéniség sem tudomáyn, sem művészetek, sem egyéb területen. A sok kelfeljancsi meg tekeri a spanyolcsizmát a bokánkon.
Szvsz amilyen gyorsan előkerült, olyan gyorsan eltűnik az egész dolog.
Az mindenesetre mulatságos, ahogy itt is rögtön megjelentek a droidok azt bizonygatva, hogy a mi kutyánk kölke nem sáros. Pedig bizony:)
arvisura:
Az összegekről semmi információm nincs, de számtant tanultam az iskolában.
Tételezzük fel, hogy a szőkítés 10 évig ment, akkor 2-3 év teljes nemzeti jövedelem azt jelenti, hogy csak a HTO fogy.adója és áfája a GDP 1/3 - 1/5-ét tette volna ki.
Nem sok ez egy kicsit? Próbáljunk meg a földön maradni.
Ne félj!
Célszerű lenne a www.mol.hu/hu/a_molrol/befektetoknek/tulajdonosi_szerkezet/ áttanulmányoznod. Sajnos (vagy nem) MI, mármint az állam nem tud 25%-ot eladni, mivel nincs neki olyan. Úgyhogy ebből nyugdíjemelés sem lesz.
Shore

Kösz, de tudom, hogy 2004-ben eladták, azért írtam, hogy jelezzem, ezt akkor az MSZP megcsinálta! A 13. havi és más kádárista populizmusuk fedezetére kellett. Most meg fenyegetik az OMV-t mint albán paraszt a vadászbombázót. (Liberális piaci elveiket azonnal leköpve)

A nyugdíjemelésnek most teremtik meg az adó hátteret, az önkormányzatokkal kivettetik az ingatlan adót, mossák kezüket. Jó, ha szidja a panellakó a többségében FIDESZ-es képviselőtestületeket. Az önkormányzatoknak járó állami normatívákat csökkenteni fogja. Tessék beszedni adóba, vagy zárd be az iskoládat!
A nyugger panelosnak az áldott jó Feri meg nyugdíjat emel, tudja meg a hálás szerencsétlen hova kell szavazni. Kb ennyi az MSZP 2010-es győzelmének a receptje.
Addig meg szardobálásra teremtenek alkalmak lásd "titkos" olajügyek. Lopják az idődet, ne tudj másra figyelni.

Az olajügy kapcsán a BORS nevű "újság" már
mindent elmondott ami a lényeg.
Aki még nem érti, tanulja be!

Shore 2007.07.02. 22:21:11

A hiteltörlesztések éppen 2010-ben lesznek a legalacsonyabbak. Biztos véletlen. Addig kb. 2000 milliárd az éves teher, akkor viszont 900 körüli lesz. Aztán 2011 ben újra 2000 mrd körül fizetünk. Lesz kánaán 2010 tavaszán!

A forrás mai Indexes cikk, mielőtt lehazudósozna valaki.

Üdv
Ne félj! 2007.07.02. 23:12:17

A liberális piaci elveikről jut eszembe a régi vicc.

A szocializmus lényege:
Ami a tiéd, az az enyém is. Ami az enyém, ahhoz semmi közöd.

Üdv
Carnivora 2007.07.02. 12:41:19
"Az a vicc, hogy még Kádár sofőrjéből is milliárdos lett ..."

Ez most komoly? Nevet kérek.

Egyébként ha ez valóban megtörténhetett, csak azt a meggyőződést erősíti, hogy a rendszerváltozással egy ugyanolyan kontraszelektív szisztémát hoztunk létre, mint amilyen a szocializmus volt.
Ajtony 2007.07.03. 00:57:36
Shore 2007.07.02. 22:21:11

index.hu/gazdasag/magyar/eur070628/

Cikk a magyar adósságról, és a törlesztésről.

Ha az előtte levő években létrejön valami törékeny egyensúly-féle, kb. 1000 milliárdot oszthatnak ki a szavazóbázisnak. Aztán majd megint lesz csomagocska 2011-ben.

Ez nem pesszimizmus, hanem tapasztalat.

Üdv
"Torgyán mint miniszter csalta, Gyurcsány meg akkor még csak mint vállalkozó. Ennek kapcsán eszembe jutott, hogy érdekes lenne megvizsgálni a magyar lakosság vagyonarányos áfacsalás mutatóját (vagyon/csalás)."

ehhez legyen eleg a kovetkezo sztori: nalunk csotores volt az egyik furdoben. nem tragedia, biztositas van, keressunk hat kisiparost. igen am, de a biztositonak termeszetesen szamla kell, kulonben mire fizessen? ne tudd meg, milyen kurva nehez volt szamlara dolgozo vizvezetekszerelot talalni.

szoval oke, hogy a fejetol buzlik a hal, de a lakossagnak is kurvara nem artana tukorbe neznie, mert az olajosok, gyurcsanyok es pinterek miniatur masolatai itt nyuzsognek kozottunk.
RE: amergin 2007.07.03. 09:17:25
A nyolcvanas évek vée felé készült egy kamu "dokumentum" film egy állatról, ami olajat evett. Kedvence a fáradt olaj volt, meg a kátrány és néha elcsemegézett egy-egy gumicsizmát. hetekig vitatkoztak az emberek arról, hogy igazi állatról van-e szó, vagy kitaláció az egész? Csak egy jó idő múlva árulták el a készítők, hogy szopatás esete forgott fenn.
Nos, ezt a lénykét látod a képen.
nick formerly known as max_headroom 2007.07.03. 01:18:06

Bócsi Andrásnak hívták.

www.rtlklub.hu/hirek/hatter/?id=0510209821
Ez ugyan csak érintőleges, de ideírom. MSZP-SZDSZ koalíciós megállapodás.

Az SZDSZ által javasolt csomagok és azok tartalma:

- Növekedési csomag (adórendszer, kis és középvállalkozások, üzleti környezet, kutatás-fejlesztés)
- Igazságosság csomag (közoktatás, felsőoktatás, szakképzés, szociális szolgáltatások és nyugdíjrendszer, természet-, és környezetvédelem)
- Átláthatóság csomag (ügynökkérdés, egyház-finanszírozás, költségvetési rendszer, rendőrség, pártfinanszírozás)
- Egészségügyi csomag (minőségi működés és fejlesztés, egészségbiztosítás)

Aki tud rá időt szánni pillantson bele:
www.szdsz.hu/download.cmt?id=130&PHPSESSID=212ddf8b3c73a475c84eb8a1934d9437
Öreganyátok! A helyzet az, hogy ha csak négyévente egy cédulabedobás a demokrácia, akkor köszönöm szépen, de nem kérek belőle. Másfelől azt tessék észrevenni, hogy itt senki nem akarja, hogy a kerítés kolbászból, meg naponta elzavarni a kormányt, de azt igenis mindenki akarja, hogy tartsák be a pártok a választási igéreteiket, és ne épp az ellenkezőjét tegyék. Ismered?: "Elnök úr! Vonja vissza! Gyógyszerfelírási díj? Ilyet senki sem mondott!"
Ezt mondta a mi drága Ferencünk a pártelnöki vitában. Na ez a baj a vizitdíjjal, és ezért baj, ha gumicsonttémákról folyik a szó, nem érdemi vitáról. Ha érdekelnek az érdemi érvek, nézd csütörtök délután a Hír tv-t. Én végignéztem Ferenc testvér majd kétórás közgázos produktumát az ATV-n... Tudod, gyönyörűen ad elő, kiváló tanár lehetne. Sőt, legyen is! 2 in 1, duplán jó! Lesz egy kiválóan előadó tanár, és megszabadulunk egy zsákutcás miniszterelnöktől. Egyébként nem tudom, észrevetted-e, de 6. éve MSZP-SZDSZ kormány van. 6. ÉVE! 6. ÉVE! 6. ÉVE! Akkó meg mirűűű beszéégetünk öregnyanyám?:)
malacka
Szerintem te nagyon fiatal vagy. Én nagyon jól emlékszem arra, amikor Kádár a 70-es évek végén még úgy magyarázkodott, hogy Rákosi örökséget nem lehet csak pikk-pakk megszüntetni.

Szóval, ha Kádár cirka 25 év után ilyeneket hazudott, akkor te mire számítasz 6 év után? Pedig Rákosinak se voltak évtizedei, kb. 48-55 volt az ő (vonalának) ideje és már abban is volt egy enyhébb periódus 54-ben, Sztálin halála után.
malacka
Nem kérdezek rá, mert még elmagyaráznád, milyen is az a demokrácia, amiből inkább kérnél, de két egyéb kérdés azért akad.
Nagyjából sejted, hol lennénk, ha megint elköveti azt a faszságot a nyertes (á vagy b tökmindegy), hogy betartja azt a sok sületlenséget, amit ígért?
Szerinted miért nincs érdemi vita?
"Ha érdekelnek az érdemi érvek, nézd csütörtök délután a Hír tv-t."

LOL! a nap vicce már meg is van :))
Balito
Ha esetleg nem emlékeznél, akkor felidézem neked. A problémának csak az egyik fele, hogy a Megyó-Fletó kormányok betartottak bizonyos választási ígéreteket.
Közben hazudtak is, éjjel meg nappal. Főleg a választási kampányban.
A demokráciával pedig igenis nem fér össze, hogy az ellenkezőjét csínálják a kampányígéreteknek. Ez egy elvi kérdés.
Az meg gyakorlati, hogy sok MSZP szavazó sem hisz már nekik. Azért van a béka alsó felén a támogatottságuk.
vizipipa
Ne csak fenyegess :)), de emlékeztess is pontosan, melyik volt az a terület, vagy ígéret, ahol a mostani kormányoldal többet ígért, mint a mostani ellenzéke?
Elvi kérdésekben meg nem szándékozlak megingatni, de ha véletlen a gyakorlatban meglátnád a cáfolatot, akkor ne engem hibáztass. Vannak elhíresült cselekedetek az elmúlt 17 évből.
Csak egy rövid megjegyzés: Mi a hergelt lókukkernek van egyáltalán törvényileg lehetőség a 85 éves titkosításra?

Ha ez reális lehetőség volna, akkor körülbelül most kezdenénk karcolgatni az 1922- ben történt titokzatos eseményeket.

Biztos vagyok benne, hogy ez sok ma is élő és aktív titkosügynök inkognítóját veszélyeztetné, továbbá olyan rendkívül modern, és számos csúcstechnikai eszközökkel végrehajtott titkos akcióra derülne fény.

Ha jól gondolom, akkor ebben az esetben talán mondjuk úgy 9 év múlva fény derülhetne Matuska Szilveszter azóta is felderítetlen biatorbágyi merényletének részleteire.

Bravó.

Amúgy olajügy: Ez egy olyan kérdés, amit ennek a rendkívül komolyan veendő asszonynak kellett kirobbantania? Ejh, nem tisztem valakinek a megítélése, és nem is hiszem, hogy bármilyen szakmai érv szólna a színvonalra, de, ha jól emlékszem a könyve tavalyi.

Megkapó még a "mindenki sáros az ügyben" című kijelentés, amelyben fény derül arra, hogy 1990-1998 ig, amikor az igazán nagy jelentőségű ügyletek zajlottak, a mintegy 5-10 % os parlamenti arányokkal rendelkező ellenzéki fidesz volt az, amelyet érdemes volt megkeresni az umbuldákra áhítozóknak.

Aham. Mert persze aki umbuldál, az mindig a kis állami pénzek felett diszponáló ellenzéki pártokat keresi meg, soha se a kormányerőket.
Ne félj! "Én úgy tudom, hogy Felcsuton a focipálya alatt olajtartályok vannak elrejtve és máig ott tankol Pintér.

Azt is tudom, hogy Apró Piroska Kecskemétre járt szőkíteni és ez direkt nem tünt fel Gergényinek.

Azt is tudom, hogy aki Audival jár az mind bűnöző és ezért a REBISZ elnézi a kikapcsolt biztonsági öveiket.

Sőt! Azt is tudom, hogy az olajügyek felmelegítve annyit érnek mint a tegnapelőtti paprikáskrumpli.

Sőt, azt is hallottam: 2010-ig teljen az idő népszórakoztatással, akkor eladunk a MOL részvényekből 25%-ot és lőn nyugdíjemelés."

Ezekre csak a nagy bölcs szavaival lehet válaszolni:
- O.V.: Még egyszer mondom, én meg vagyok lepődve, hogy erről egy ilyen nagy polémia alakult ki, hát több esetben maga az érintett is nyilatozott mindenfajta problémákról, tehát én most, tudja, ..... de maga ez a tényállítás ez nem új, hát ez egy közkeletű, mindenki által, azt hittem, hogy eddig tényként kezelt álláspont.
Ez az olajdolog elég gázos, tényleg olyan, mint az ügynökügy, ahol az sem tiszta, kit kell utálni: a megrendelő és a besúgó egy kalap alá van véve, pedig az előbbiek igénye kényszerítette ki az utóbbiak létét.
Olajdologban azt jutott eszembe, hogy tudni vélek olyanokról, akik szegről-végről (ismerősök által) jutottak kisebb vagyonokhoz úgy, hogy a megszerzett nagyobb nyereségeket mintegy "kihelyezték" magánszemélyekhez, így szétoszlott, nem tűnt fel. Pedig ez sem volt kevés, mai áron akár 100 milliós összegekről van szó. Állítólag egy ismerősöm ismerőse ebből vett lakást magának, a pénzt így kapta rá. Akkor ő most micsoda: elkövető, cinkos, bűntárs? Ja, és az érzelmi szál: mi mit tettünk volna a helyében?

Ed
pu yi

"láttam én már varjút karón meghalni"

"Balito 2007.07.03. 15:05:34
index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/igeretek/igeretek/ "

Nézem a költségeket:

"Euró bevezetése 2010-re -nincs költség - 10 millió embert érint

Egészségügyi reform - -nincs költség - 10 millió embert érint"

Az euró bevezetéséhez le kell szorítani az államháztartási hiányt, amit valóban nem az állam fizet, hanem mi mindannyian, a megemelt adókkal, éves szinten többszázezer forinttal.

Az egészségügyi reform se kerül semmibe???


Nem én készítettem az ígéretszámlálót, de hogy válaszoljak is: de igen, pénzbe kerül. Ráadásul nem is könnyű, sőt még ellen is állnak a szereplők. (persze nem a patológusok)
Talán ezért nem is ígért ilyet a megváltó.

Egyébként neked melyik adónemből jön majd össze idén a plusz többszázezer? Kezdelek irigyelni.
Az a jó, hogy kies hazánkban reggeltől estig tombol az ártatlanság vélelme. Ez is egy ilyen írás, csak hátra kell tolni a kalapot, sasztán fel kell nézni a józan paraszti égre, oda vannak hunyorgó csillagok miriádjaival beleírva a bűnösök: MDF-SZDSZ-MSZP-FIDESZ. Bizonyíték? Minek az, hásze mindenki tuggya! Tízezer légy pedig nem tévedhet egyszerre (Hungarian axioma). Aki érdekel, nem csak a bizottságosdit, hanem az EGÉSZ történetet elolvashatja itt: www.fn.hu/index.php?action=nyomtat&id=3&cid=166273&layout=no&id=3.
Akit nem, az ne olvassa el.

Edelweiss 2007.07.03. 08:49:27

Még vársz egy kicsit, és nem is fogsz találni egyáltalán.

A lakosságnak arra van igénye, hogy segédmunkás óradíjért a legjobb szakember dolgozzon neki, lehetőleg több év garanciával.A legtöbb javító szolgáltató szakma a megszűnés határán van. A mesteremberek már nem keresnek nettóban annyit, mint bármelyik gagyi munkahelyen. Mellékesen nincs szabadság, nincs betegállomány (van, de inkább csak kamu). A hiba esetén hajnaltól éjszakáig bármikor telefonálhatnak, kopoghatnak, vagy éppen dudálhatnak a háza előtt.

Ami majd lesz: Kereshetsz egy jó nevű céget, amelyik a legkorszerűbb technikával, és DIN szerinti óradíjjal megoldja a problémádat.
Ha nem tudod kifizetni, nem lesz vized.

Akkor majd lehet álmodozni Pista bácsiról, aki faggyúszagú disznóbőr táskájával beugrott rendbehozni a vizes cuccot. A számlaképtelen disznója!:-))

Vagy, lehet alapfokon megtanulni néhány szakmát.

Érdekes módon, németeknél, olaszoknál a kisebb cégek vezetőinek nem esik le a karikagyűrű az ujjukról, ha valamit meg kell reparálni. (kisebb cég - 10-60 alkalmazottal).

Indulnak OKJ-s képzések, a mendzseri mellé nem árt ha van (vagy legyen sok pénz).

Üdv
Ez az egész olajügy olyan mint az UFO jelenség.Mindenki beszél róla, sőt lehet, hogy páran láttak is, de bizonyíték nyista.
Akkó inkább beszéljünk má'a hüvelygombáró':)

a propos, talált vki már rókagombát?
Jövő héten ufózás lesz. 60 éves Roswell.

Állítólag akad már rókagomba.
"Vagy, lehet alapfokon megtanulni néhány szakmát."

Jó, jó, de van igény néhány olyan dologra, amit hiába tudsz alapfokon.

Pl. hiába tudod alapfokon, hogy az olajozás kicsiben ciki, nagyban milliárdos jutalomban részesül, ha akanál se tudnáé önbíráskodni.
Gázhoz, telefonhálózathoz sem nyúlhatsz. Tévéműsorhoz sem. Li vagy szolgáltatva, kisfiam, már most is.
A helyzet nem uj, csak fokozódik.
Milyen az a rókagomba? Ehető?
"Legfőbb támogatója, a munkásőrparancsnokból MDF-es belügyminiszterré, majd Antall József halála után miniszterelnökké lett Boross Péter, valamint jobb keze, Pintér Sándor, akkor országos rendőr-főkapitány sietett a segítségére. Boross Péter Orbán Viktort bemutatta a Bács-Kiskun Megyei helyi maffiának is. Itt ismerkedett meg Sepsi László dohány-nagykereskedővel, Flaisz Ferenc érsekhalmi bor- és olajvállalkozóval, valamint Stadler Józseffel. A helyi viszonyokat jól ismerők szerint Boross Péter belügyminiszter és Pintér Sándor országos rendőr-főkapitány mellett most már Orbán Viktor is a kiválasztottak közé emelkedett. A helybéli elemzők véleménye szerint Boross Péter és Pintér Sándor azért szorgalmazta, hogy a Bács-Kiskun Megyei maffiózók is ismerjék meg Orbán Viktort, mert az 1990-es választásokon hatalomra került MDF ekkorra már lejáratódott, érezni és tudni lehetett, hogy a következő választásokon már nem lehet meghatározó politikai tényező. A helyi megfigyelők szerint, 1992-től kezdődően, Orbán Viktor magánvagyona is folyamatosan gyarapodott. Egyes beszámolók szerint az AVANTI benzinkúthálózatban, Szajol és Szolnok között legalább 10 benzinkútra tett szert. 9000 hektáros, 40 aranykoronás szántót, legelőt és erdőt szerzett Békés megyében. Nagymaroson, egy kivágott ősgesztenyés helyén pazar kastélyt építtetett. 2000 darabos holstein-fríz szarvasmarha állománnyal rendelkezik és annak ugyanennyi éves szaporulata gazdagítja. Tokaj-Hegyalján szőlőt és feldolgozót szerzett a vissza nem téritendő állami támogatások kijárása révén. A felcsúti földek is Orbán Viktor vagyonát gyarapítják, amit állami juttatásokból szerzett. A gazdasági felemelkedés az egész Orbán-családot érintette. Orbán Viktor ügyvéd foglalkozású felesége, Lévai Anikó is kivette a részét a páratlan vagyongyarapodásból. A gyermekei születése előtt a Nógrád Megyei Földhivatalnál dolgozott. Azt beszélik arra felé, hogy a megye területén lévő ércbányákat az Orbán család, valamint a FIDESZ- holdudvarába tartozó vállalkozók részére juttatta. Orbán Viktor édesapja nem véletlenül lett dúsgazdag bányatulajdonos.
A FIDESZ-hez közeli cégek, a székházból befolyt pénzekből, megvásárolták az addig állami tulajdonban
volt bányákat, amelyeket aztán jelképes összegért eladták Orbán Viktor édesapjának. A bányák jövedelmezőségének biztosításához, a meglévő politikai kapcsolatok révén, zsíros megrendeléseket szereztek a Dunai Vasműtől, valamint az autópálya építkezésekhez. Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik, amihez hozzátartozik egy Pintér Sándor egykori belügyminiszterrel közösen vásárolt és fenntartott horvátországi sziget az Adrián, valamint egy kb. 600 millió Ft. értékű jacht, ami francia lobogó alatt került nyilvántartásra. A fekete vállalkozói szféra bolsevik gyökereit mi sem példázza jobban, mint Dékány István és Csikós József személye. Az Energol ügyből ismert Dékány István Csikós Józseffel feketézett olajügyben, a ’90-es években. Csikós József 1990-ig a BM III-as ügyosztályán, ezredesi rangban szolgálta a Kádár-rezsimet. Most Dékány István a fő keresztapa Kiskunfélegyházán." ... stb stb...
Mersant 2007.07.03. 20:14:14
Honnan vetted mindezt? Bizonyítható?
Szerinted?

Emeljük ki a Tokaji földeket. Gondolom emlékszel rá mi hercehurca volt belőle, OV még azt is letagadta hogy volt egyáltalán taggyűlése annak a Szász I. Attila által közvetített értékesítős sztorinak..

Mondjuk egyszer bedőlhet a vár az egyik hasonló sztorinál és akkor bukta lesz..
"Kiskunfélegyházát nyugodtan említhetjük a hazai olajpancsolás egyik meghatározó helyének, hiszen például 2000-ben egy mini olajfinomító működésére derült fény, amely 2000. áprilisában felrobbant. A helybéliek szerint az olajfinomítót a helyi jobboldali alpolgármester fia üzemeltette, de erre tényszerű bizonyítékot a Gergényi Péter és dr. Kubicsek András vezette rendőrség soha nem tudott feltárni. Visszatérve Dékány Istvánra, érdemes megemlíteni, hogy az Energol–ügy kapcsán több alkalommal is letartóztatták. A helyi viszonyokat jól ismerők szerint 500.000 és 1 millió liter közötti gázolajat hozott Nagykőrösre Romániából és Szlovákiából, a Szlovnaft nevű finomítóból. A gázolajat 6-8 Ft/liter áron hozták be. Számlagyárak által gyártott hamis számlákkal igazolták az olaj eredetét. A vám- és pénzügyőrök elfogadták a valótlan tartalmú minőségi és származási bizonyítványt. A vámosok, a tevékenységükért, 1-5 Ft-ot kértek literenként. Ezért cserébe, azon túl, hogy elfogadták a hamis kísérő okmányokat, még azt is megtették, hogy az üzemanyaghoz nem keverték hozzá a színező anyagot. A keresztapák a könnyen szerzett energia hordozót aztán 53-55 Ft-ért árulták a kutaknak. Literenként 43 Ft haszon maradt. A haszon egy részét az akkori politikai „elit” tagjai kapták és használták fel piszkos kis politikai üzérkedéseik finanszírozására. Az önmagát politikai elitnek nevező piszkos kis társaság köreiben össznépi játék volt az olajpancsolás. Mindenki lehúzta a maga sápját. Ne feledjük, hogy ebben az időszakban az országban 3.000-nél több tartálykocsi rótta az országutakat, a pancsolt energiahordozóval. A bankokban oda-vissza áramlottak az olajpancsolásból származó adózatlan forint-milliárdok."
Mersant jót tenne a köznek, ha forrást is jelőlnéd.

öreganyám
Szeretnéd?
www.lakatospal.hu/article_print.php?id=1139

se nem balos, se nem jobbos írás. hanem nacionalista... de ebben a témában üdvözítő.
Mersant

"Egyes beszámolók szerint az AVANTI benzinkúthálózatban, Szajol és Szolnok között legalább 10 benzinkútra tett szert."

Szerinted Szajol és Szolnok között hány benzinkút van, és hány kilométer?
Ne félj! 2007.07.03. 20:38:20
Szeretném, ha inkább bizonyítható állításokat olvashatnék.
Összevissza locsifecsiből már elege van az embernek az én koromban.
és Karl Imre sem volt az mszp pénztárnoka, ahogy a cikk állítja, hanem energetikai kormánybiztos volt. tárgyi tévedés, de attól még benne volt nyakig..
Szolnok és Szajol között sok kilométer mindenféle út megy Debrecen, Nyiregyháza, stb. felé. Szabolcs, Szatmár, Hajdú, Bereg teli van kutakkal - benzinkutak is akadnak közöttük.
Öreganyám!

Szajol és Szolnok között a 4 számú főut van és kb.: 12 km. 1992-ben Szolnoknál egy MOL kút volt. Az útról egy leágazás vezet, több nem, az is a kb: a 8 km-re lévő Rákóczifalvára.
ezért írtam én is le, amit tudok hogy nem igaz belőle. biztos van még pár. de ha csak 10% is igaz.. doh..
Lakatos Pál gyakorlott újságíró, a szövegben nem téved, csupán rágalmaz.

Na de én azt is tudom, hogy Csíkszereda mellett Hargitafürdőn, Orbán Viktor vadászkastélyt építtetett, de már akkor versengtek Gyurcsánnyal, aki meg megvásárolta a Betléri-kastélyt.
szép. :) plebejusok. :) mondjuk csak az egyik állítja a másikról, apró finomságok. :)
jaj, elrontottam. egyik állítja önmagáról. így a helyes
Mersant 2007.07.03. 21:10:48

Lehet, hogy igazad van, de akkor én hogyan kerültem többször is Nyiregyházára Debrecenből? Úgy emlékszem, Szolnoktól elég sokat autóztam Debrecenig, igaz, Trabanton többnek tünt. Egyébként nemcsak főutakon vannak benzinkutak. Hogy Avantik-e, azt nem tudom. De azt igen hogy Szolnoktól keletre terjedelmes tájegységek vannak.
Ez, persze, részletkérdés. Meg kell néznem a térképet.
ha figyelmesen olvasod, a cikkiró úgy írja, hogy Szolnok és Szajol közötti útvonalon, ami tényleg pöttöm távolság.
Ha igazság van benne valami, akkor az lehet hogy Szolnok körül lévő benzinkutakat érti.
Ne félj! 2007.07.03. 21:20:09

Szóval, ezt a cikket Lakatos Pál írta?
akárki írta, gyógyszert bevenni, ágyat megvetni, mersantot gyámolítani...
öreganyám
Lakatos Páltól származó, a fent idézett szövegből betühíven kimásolva : "Egyes beszámolók szerint az AVANTI benzinkúthálózatban, Szajol és Szolnok között legalább 10 benzinkútra tett szert."

Nincs Debrecen, Nyíregyháza stb..., bántás szándéka nélkül kérlek: vedd elő a térképet.

Amúgy a Lakatos Pál szövegből legalább féltucat hivatkozás hiányzik, ha nem rágalmazni, hanem bizonyítani akarna lábjegyzetekben időpontokat, helyrajzi számot, kül és belterületekét adna meg. Modjuk elárulhatná a horvátországi szigetecske nevét csak tudja nem, ha már leírta, vagy úgy képzeled, hogy tele van az Adria névtelen szigetekkel. Ezek nélkül ez egy lószar.
Pártállástól függetlenül ne hagyjuk magunkat megvezetni.
-lyla- 2007.07.03. 21:43:48
Nem hiszem én sem, hogy Ovi ennyire nagystílű volna. Az sem biztos, hogy olajoott - van vaj a fején elég anélkól is.
Kérdezd meg, majd elmondja - ő még soha, senkinek sem hazudott.
öreganyátok 2007.07.03. 21:38:23

Nem, Pécsi Kálmán írta. Lakatos csak kitette az oldalára.

-lyla- 2007.07.03. 21:43:48

kérem vissza a 1500 milliárd adó rám eső részét reggelre. :)))
Eénézést, ki a fene az a Pécsi Kálmán?
Mersant

Szép dolog a politikai hisztéria. Csak mi lesz, ha a te munkahelyedet közvetlenül, vagy közvetve abból az 1500 milliárdból gründolták. Mert tudod, csak keveset tudtak kaviár gyanánt felzabálni.
Átgondoltam. Ez a Pécsi vagy legjobbszélső provokátor, vagy hülye. A cikk sok helyen gyanús, de jól fölborzolja az ember kedélyét. Aztán kiderül mindenki ártatlansága :)))
Ne félj! 2007.07.03. 22:07:28

hááát, ha lehagyjuk a társadalmi felelősséget, a tisztességes versenyt, a egyenlő viszont leosztást a társadalmi javakból, az esélyegyenlőséget akkor még igaz is lehet. Az biztos hogy azóta a pénz szállodaiparban stb. ágakban mosodott tisztára.
Na de akkor játszunk olyat, hogy holnaptól te fizeted az én adómat is, és meg gründolok magamnak több pénzt. Benne vagy? :)
öreganyátok 2007.07.03. 22:15:08

kinek nem borzolja fel? 1000nél több ember érintett..

a cikk tényleg torz, mert össze van vágva és túl tömör. és a végén kb annyira pesszimista mi te vagy én..
Ne félj!

ja és ígérem, ha sikerült jó sok pénzt összeszednem, akkor felveszlek a céghez. Nehogy már kimaradj a buliból. :) Persze nem fogsz tudni róla hogy az én cégem és hogy miért csak minimálbért kapsz. :)))
Mersant

A pénz dolgozik, éjjel-nappal, mint a Darmol, nincs olyan, hogy a pénz bármi módon jutott hozzá a tulajdonosa, örökké fekete maradjon. A pénzt nem ássák el a föld alá örökre, mert akkor nincs értelme. Előbb-utóbb felszínre kerül, adózik ÁFA, bért fizetnek belőle, jobb esetben járulékokat is. Megjárhatja ciprust is, de többsége visszakerül külföldi befektetésként. Lásd: Gyurcsány-Luxemburg-MOTIM.
Lehet hisztériát kelteni, van rá okunk, gyomrunk is foroghat, rendőrért is kiabálhatunk. Legfeljebb bezárnak itthon néhány boltot és kitalicskázzák a pénzt oda, ahol az olaügyek senkit nem érdekelnek.
Hidd el bármilyen mocskos múltja van egy tőkének előbb utóbb adót fizet valamilyen formába. Csak nem mindegy hogy melyik országban.
Megegyeztünk.
Hát akkor joccakát, megyek vacsorázni.
Mektek is jó étvégyat és jó vacsorát.
Mersant

A legtisztább multú pénzből gründolt vállalkozások nagy részénél is minimálbért fizetnek. Nincs direkt összefüggés.
Ne félj! 2007.07.03. 22:43:54

Nos, teljesen igazad van. Leírtad a banánköztársaságok működési elvét: A pénz dolgozik zavartalan és ki tudja hol áll meg...
A gond akkor van, ha az én pénzem nem értem dolgozik akkor és ott ahol én szeretném. Ha nekem x hónapig/évig gyakorlatilag fél fizut ér a bérem, mert az adóját lelopják és nincs visszaosztva, akkor azért kicsit (vagy inkább nagyon) hisztizhetek nem?

Na de szép álmokat nektek is!
Ne félj! 2007.07.03. 22:58:54

Dehogynem. A tisztesség. ha ez még számít..
Kedves Mersant

Nézd meg a magyarországi bank világ THM-it, akkor be kell látnod az olajosok ahhoz képest, hogy börtönnel is fenyegetik őket, nem is kaszáltak akkorát.
(Ha már demagóg az ember, akkor legyen kövér...)
Mersant

"Dehogynem. A tisztesség. ha ez még számít.."

Légy tiszteséges, kiterítenek úgy is...

Szép álmokat.
Mersant 2007.07.03. 20:14:14

Röviden:
Elmebaj.
Hosszabban:
Egy önérzetében sértett ember kicsinyes (tán még törvényeket is sértő) bosszúja. A szerző kreténségét bizonyítja a rengeteg tárgyi tévedés.
Többek között: A 10 db Avanti 12 km-en. Orbán nógrádi kő, és ércbányái. 1992-ben a Fidesz az SZDSZ szatellitje volt, kizárható a Boros-Orbán együttműködés. A 2000 darab holstein-friz évi 2000 darabos szaporulata pedig az egész hülyeségre az abszurditás bélyegét nyomja.

Ezt az Ufomagazinban kellene közölni, azzal a megjegyzéssel, hogy Orbán kicsi szürke emberke, és az agyhullámaival irányítja a Bács-kiskun maffiát (meg a Nógrádi földhivatalt is).

Lakatos valamikor kiváló újságíró volt. Szomorú látni, hogy az emberi elme mennyire meg tud zavarodni.

Üdv
Köszönet, Rokica.
"Egyébként neked melyik adónemből jön majd össze idén a plusz többszázezer? Kezdelek irigyelni."

Áfa 25-ről 20%-ra csökkent, eva 15-ről 25%-ra nőtt.

"Mersant"-most,hogy Lipót bezárt nem tudom elgönteni,onnan jöttél,vagy oda tartanál?De a pártfüggésed az biztos,sőt lehet Te leszel az aranyszájú Czuschlag örököse.Szép jövő vár még Reád valamelyik koalíciós pártban.Bár normális paraszti kocsmában hörpintsd ki a fröccsöd és tűz,mert ma már ilyenért felkapja a vizet még a politikailag alulművelt is.
Jó futóedzést.
nos, a hozzászólásokat nézve lehet igaza volt azoknak akik lopják a pórnép pénzét, a pénzeteket, mert szartok rá nagy ívben.. védjétek csak a politikai elitet.
molaris 2007.07.04. 14:06:23

hát az egy az ország egy a nemzet jelszón lerészegedett kocsmanép az tuti bepipulna.. egységesen basznák szét a fejem, ha baszogatom a jobbos vezírüket. ennyit a Lipótról.. tényleg kéne.
index.hu/politika/bulvar/karman4098/
Na, jelen állás szerint megvan arra a halvány lehetőség (sztem ma max. ennyit lehet kijelenteni egy rendőrségi nyomozás kapcsán), h. az olajügyet felmelegítő megveretés nem ott, úgy, akkor történt, ahogy mindenhol elhangzott..
Tán az se kizárt, h. olyanok verték meg az újságírónőt, akik éjszakánként rendőrpalotákra lődöznek...
A lehetőség mindenre megvan. Csak ügyesen kell tálalni... Malina Hedvig, Zsanett, Kármán Irén... mindenki hazudik, csak a rendőrség mond MINDIG igazat.
Még szerencse.
"Amugy ha ezt a szerencsetlen not nem veretei meg valamelyik igyiot (akinek azota mar nyilvan megmondtak mekkora igyiot) akkor punnyadt volna tovabb szepen az ugy"

namost akkor ki is verte meg? vagy pontosabban kinek is volt érdeke? vagy pontosabban: mióta élünk egy állandósított sokk terápiában, ami addig tolja az ingerküszöbödet hogy majd már azt is leszard ha a miniszterelnök esetleg belefosik a szádba? egy kibaszott hulla nem fog kiesni a szekrényből! hát majd hülyék lennének beáldozni valakit a fidesz oldaláról is akár!!! értelmetlen lenne... az Irén is a fióknak dolgozik. kideríthet bármit, annak semmi féle következménye nem lesz soha...különben már nem élne.
ez az egész jó arra hogy 2 hétig a téma uralja a médiafelületeket. aztán jön majd egy másik sztori ami kihúzza még 2 hétig és ez így megy egészen a választásokig amikor meg majd jön a butító hadjárat ami ahogy látom majd meggyőzi a sok faszarcút hogy bizony mégiscsak a baloldal a jövő záloga, megnyerik a választásokat és indul megint újra a gépezet tótavéstül, indexestül, tv2stül, zsanettestül! mi lett a terroristákkal akik robbantani akartak, vagy mi lett a rendőrpalotába belegéppisztolyozókkal? ennyi lesz csak az olajügy is! Egy 1500 milliárd értékű biznisz amiről ma már kideríthetetlenek a részletek, a felelősök mibenléte, a pénz sorsa...de jó téma pl. arra hogy elterelje a figyelmet az OEP kiárusításáról (ami szintúgy 1500 M-os üzlet) vagy a 4-es metrónál várható visszaélésekről, a kormányzati negyedről és még lehetne sorolni...és ilyenkor csak az igazán vicces amikor nekem valaki azzal jön hogy a pl. ContiCarnak ki lett utalva egy 60 milliós (LOL) vissza nem térítendő 2001ben vagy hogy happy end meg Zorbán-bánya...ha csak az elmúlt egy év kormányzati visszaéléseit nézzük viszi a prímet a jelen kabinet...ez is tök nyilvánvaló
Érdekes ügy, és valószínűleg ebben sem fogjuk megtudni soha az igazat, mindenesetre azért gratulálnék utólag Árpádnak, mert ez a cikk többé-kevésbé korrekt volt.
Egyébként Olaszországban volt a 90-es években egy részleges pol. elitcsere (Craxi Tunéziába menekült a börtön elől, Andreotti ellen éveken keresztül folyt a per, bár végül felmentették), az addigi pártstruktúra felbomlott stb. Na, ha egyszer nálunk is lesz egy ilyen "tiszta kezek" mozgalom, akkor talán valami ki is derül (politikusok alvilági kapcsolatai és egyebek).
Azért maradt ott is jócskán "tisztakezű" politikus, volt, akiből még min.elnök is lett... :)
süti beállítások módosítása