W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívumKommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek:

Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja elveszett pénzét. Vannak azonban lépések, amelyeket azonnal megtehet, hogy korlátozza a kárt, és megvédje magát a további veszteségektől.
Volt részem bináris opciós csalásokból, több mint 200 ezer dollárt vesztettem, és még mindig azt mondták, hogy küldjek több pénzt a fiókom feloldásához. Elértem Lallroyal -t (.org), és segítettek visszaszerezni a pénzem.
Ha valaha is átvertek, vagy ismersz valakit, akit átvertek, a Lallroyal Recovery Team a Lallroyal (.org) weboldalával visszakapja a pénzt. Ők egy helyreállítási csapat, amely az alapok visszaszerzésére specializálódott, legyen az kriptovaluta, bitcoin, forex, harcsa/romantika átverés.

Bejegyzés: Tribuszerné visszanéz
Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe.
Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menóra például budipapírtartó és nagyon bevált.

Bejegyzés: Isten fasza
Közben elkészült, bitangfinom.

Bejegyzés: Ajándék erős gyomorhoz
Nem számítottál kommentre, ugye Worluk?

Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombász nézte át, és ajánlotta úgy ahogyan te is, erősebb gyomor kell hozzá), veszem az alapodat, kicsit megrakva tárkonnyal is, és felesben rizikével, plusz trombitagombával. Malac helyett csirke lesz vele, kiváncsi leszek a végeredményre. Köszi a receptet, ötletalapként használom.

Bejegyzés: Ajándék erős gyomorhoz
Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZKÓ, meg iskola, meg bazilika, és igenis költözzön a büdös parasztja a városba befele, ne merészelje ám visszahúzni a társadalmat azzal, hogy ő ottmarad a falujában, mint a sárba ragadt kerék...erről van szó, igaz-e?

Egy kicsit könnyen ítélkezel. Oké, hogy agglóstól az ország harmada "Budapesten" lakik, de a kétharmada meg nem, valamint az egyharmad is jórészt azt eszi, ami ott kint az elfelejtett vidéken termelődik.

Ha a falvak felszámolásáról károgó doomzday-próféták gondolatmenetét követné egy aktuális vezetés, akkor igazából le is lehetne mondani az egészről és összehúzni az országot egy Pest megye méretű (meg ugye külterületnek tartsuk meg a Balatont, de elég az Aliga-Siófok közötti sarkot) shared service centerré, ahol szorgos kis droidok tőtögetik az exceltáblát havi 400 nettóért.

Csak azt felejtik el, hogy ha netán jön valami gebasz, mondjuk egy durvább gazdasági válság, akkor a fennkölt énjük is rájön, hogy az exceltábla nem ehető, és meglepődnél, amikor becsönget a paraszt egy talicska krumplival, és megkérdezi tőled, akarsz-e enni, és mid van cserébe. A "több gigányi excel-táblám" válasz nem fogja kielégíteni.

Elég megnézni a mostani koronavírusos cirkuszt is: Budapest még nyáron is úgy nézett ki, mint Raccoon City a Resident Evil 3: Nemesis nevű játékban, vidéken meg akkorát se durrant az egész, mint egy verébfing. Pistabácsi és Józsibácsi nem ment vetni két hétig. Na bumm. Nem is a falvakban állt földbe ám a komplett gazdaság...a fővárosban, megyeszékhelyeken annál inkább.

Aki még ezek után is komolyan azt hiszi, hogy a falvak kipusztulnak, vagy pláne full robotikus lesz a mezőgazdaság, az forduljon orvoshoz, amolyan agykúrász fajtához. Ha mással nem, lobotómiával talán még meg lehet őket menteni önnön zsibbasztó ostobaságuktól.

Bejegyzés: Vackor néni busza
még mindig gyere bátran? pedig ez már akkor látható volt...

Bejegyzés: Gyere bátran, Törökország!
az utókornak: 13 évvel később még mindig igaz

Bejegyzés: Foglalod a kurvanyádat
Szcientológia egyház tagjaival olyan helyeken is találkozhatsz, ahol nem is számítasz rájuk. Nem plakátolják ki, sem a "vallásukat", sem hogy a te pénzedből is építik az egyházat, vagy az ideális orgot, vagy mit (mert hogy minden bevételből van leadó, az általad a termékét, szolgáltatásért fizetett árból is, természetesen). Ahogy egy ilyen helyen valamiféle törzsvásárló kezdesz lenni, azaz közelebbi nexusba kerülsz a delikensekkel, egyre többször kerül elő utalás egy Tudásra, ami érdekelhet téged, segíthet rajtad. Én nem olyan régen kisteherautó bérlés kapcsán találkoztam egy ilyen céggel, akikről aztán hamar kiderült, hogy fanatikus szcientológusok. Az összes szcientológus megmozduláson (például: drogmentes maraton, vagy a navos iratlefoglalás elleni PR-tüntetések) találkozhatsz az autóikkal, melyek kellékeket, transzparenseket fuvaroznak. Az említett kisteherautó kölcsönző cég: City Gold Rent Kft. teherautoberlesbudapest.eu

Bejegyzés: Tisztelt Szcientológia Egyház!
Szeretettel ajánlom olvasásra és értésre

Mezei Márk: Utolsó szombat című könyvét.

Nagyon messzire elérhet az ember, ha valóban tenni akar a zsidóságért!

Istennek legyen hála!

Bejegyzés: Ilyenek voltunk
Ritka világos gondolat tőle.

Bejegyzés: Szerény javaslat
Vannak pénzügyi nehézségei? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Hobelman Finance and Mortgages Limited céggel. Mindenféle hitelnyújtási szolgáltatást kínálunk, hogy megfeleljen a pénzügyi szükségleteinek 2% -os alacsony kamatlábon. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: hobelmanfinance@gmail.com, és a velünk való együttélés jó tapasztalat lesz. +17816567138 a hitel mindenki számára nyitva áll az állampolgárságtól függetlenül.

Whatsapp: +17816567138
hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: hobelmanfinance@gmail.com

Bejegyzés: No megállj csak!
2050-re végleg ivartalanítanak és ezzel mind egy szálig kiirtanak minket az észrevehetetlen, lassan ható vegyi fegyverként alkalmazott mérgező káliummal, ami egyébként érzelemmentesít is, hogy a haláltábor áldozatai ne lázadozzanak! Nem a zsidó származás a gyűlölködés forrása, hanem a zsidókat a többiek elleni rablógyilkosságra felbujtó mózesi és talmudi gyűlölet program. Ezeket maguknak a zsidóknak kell hatályon kívül helyezni, de amíg nagy üzlet nekik a káliummal mérgezéssel stb. ​fajirtással ingatlanrablás, lásd mellékletek, addig nem hajlandók rá. Sajnos!

Üdv, Tejfalussy András

Mellékletek: (nemsorára megtekinthetők lesznek a HIHETŐMAGAZIN http://www.tejfalussy.com honlap MEHNAM rovatában!)

feljelentes-fajirto-terroristakat-fedezo-ugyeszek-ellen-180125

milyen-tervet-teljesit-jobban-Magyarorszag-180125

Bejegyzés: Tégy a gyűlölet ellen

Bellocska (törölt) 2017.09.09. 23:00:42

@KarmaFlow: De lehet hogy vannak helyzetek, amikor őszintébb megmondani ezt valakinek korrektül mint eljátszani azt ami nincsen.

Bejegyzés: Forró szél
Kik azok a kommunisták?
Az illegalitás éveiben a kommunista párt létszáma 200-300 fő volt. (Tény: a Békepárt ― a KMP-t feloszlatták, helyette alakult meg ― létszáma 1944-ben kb. 300 fő volt, többségük börtönben.) 1944 októberében, a Szálasi őrjöngése idején sem volt több a létszámuk. Rákosi 1945 júliusában háromezer főre becsüli az illegális kommunista mozgalomban részt vettek számát. Természetesen 25 évre kivetítve: 1919—1945-ig. Szerintem ez erősen kozmetikázott szám volt.
A párt 1945 előtt mély illegalitásban él, kevés lehetőséggel. 1945-ben minden szempontból új helyzet áll elő. 1945. február 13-án kiűzik Budapestről az utolsó német katonát, és megszűnik a nyilas terror. A párt feladja szűk, illegális jellegét, legális tömegpárt lesz. És valóban:
― 1945 februárjában a párt taglétszáma 1972 fő. 13-tól február végéig 6,6 szorossá nő a párt létszáma.
― 1945 márciusban már 12 000 fő. A növekedés 40 szeres.
― 1945 közepére 150 000. Kb. félév alatt a növekedés 50 szeres!
― 1945 végére a taglétszám elérte a 300 000 főt! (Egy évvel előtte csak 300 főről lehetett beszélni!)
Szovjetunióból is érkeztek párttagok, de figyelembe kell venni, hogy csak 400 fő volt akiket a Szovjetunió fogolycserékkel „befogadott”. A 30-as években (hírhedt perek során) kb. 200 magyar kommunistát Sztálin parancsára likvidáltak, tehát 200 főnél többen nem jöhettek, ők is két év alatt érkeztek haza.
A két munkáspárt 1948-ban egyesült, ekkor 650-700 000 lehetett a taglétszám, 1956 előtt volt olyan év, amikor az 1 000 000 főt is meghaladta.
1956. december 1-jén a hivatalosan regisztrált párttagok száma a mamutpárt 1956. szeptember 1-jei 871 497 fős tagságával szemben 37 818 volt. Ez a kis létszám összetett képletet takart. Az MSZMP-be beléptek:
― a Rákosi-rezsim reformkommunista pártellenzékének tagjai közül azok, akik úgy gondolták, hogy a szocializmus megújításáért többet tudnak tenni a párton belül;
― továbbá olyan kommunisták, akik elszenvedték a Rákosi-éra üldöztetéseit, de kitartottak eszméik mellett;
― akadtak olyan, az MSZMP meghirdetett elveiben bízó új belépők, akik sohasem voltak MDP-tagok. Ezek száma eleinte elenyésző volt: 1957. február végén is a párt tagságának csak az 5%-át, júniusban azonban már 15%-át tették ki.
Zömmel a Rákosi-rendszerrel szintén szembekerült, annak módszereit, terrorját elítélő, de alapvetően dogmatikus, ortodox marxista–leninista kommunisták léptek be. Az 1945 előtti illegális kommunisták viszonylag nagy arányban sorakoztak fel már az első hónapokban az MSZMP mellett, aminek következtében a pártapparátusban, a pártaktívában megnövekedett a súlyuk a korábbihoz képest. S végül kis számban tagjai lettek rákosistának megmaradó kommunisták is, akiknek a szemében valójában Kádár János is jobboldali elhajlónak számított.
A létszám emelkedését a következő számsor mutatja:

1956
december 17. 84 150 fő;
december 23. 95 910 fő;
december 30. 101 806 fő;

1957
január 07. 113 114 fő;
január 14. 125 088 fő;
június 01. 345 733 fő;
november 1. 389 378 fő
1989-ben volt az MSZMP utolsó kongresszusa, ekkor közel 800 000 párttag szinte 24 óra alatt kilépett a kettészakadáskor. Az MSZP-be kb. 30 000-en igazoltak át, az MSZMP-ben (később Munkáspárt) kb. 3000 fő maradt. Cirka napjainkra is ennyien vannak mindekét pártban.
Hova tűnt 770 000 MSZMP-tag? Az említett szakadáskor szinte kivétel nélkül átigazoltak az újonnan megalakult pártokba (nem egyet ők alapítottak). Most ők kommunistáznak!
Ezek után döntsétek el, hogy kik a kommunisták! :-) :-) :-)
Szerintem a vezetők között is főleg köpönyegforgatók voltak pl. Pozsgay, Szűrös, hogy csak a napjaikban is közismert neveket említsem.
Vicc 1947-ből
A cigányprímás közli a bandájával, hogy ő belép a kommunista pártba. A banda elkíséri a prímást az Igazoló Bizottság irodájához. A prímás rövid idő után lesújtva jött ki.
— Mi van Lajos? Felvettek? — kérdik a zenekar tagjai.
— Nem.
— Miért?
— Mert szombaton a kocsmában azt játszottuk az embereknek, hogy Horthy Miklós katonája vagyok, legszebb katonája…
— Miért nem tagadtad le?
— Nem lehetett, nekik játszottuk.

Bejegyzés: Kommunista, fn.
@Clavicula: A sok marhaság közül ez a legnagyobb!

Bejegyzés: Kommunista, fn.
Hát, a témát már többfelé is taglalták korábban is, sokféle aspektusból. Többek között én is:
bs-vallas-isten-hit.blog.hu/2012/09/02/a_szexelo_jezus_karikaturarol_jut_eszembe

Bejegyzés: Isten fasza
@sanyikácska: Nem eszik azt a p.levágást olyan forrón...

Nem véletlenül hagyják a nagyhatalmak, hogy a Közel-Keleten meg Afrikában pusztuljon a nép. Kell a hely azoknak a muszlimoknak, akikből már nem kér többet Európa meg Amerika. Az esélyt a bevándorlással megkapták, de csak egy részük vált be, és lett tisztességes, dolgozó, adófizető polgár. Na, ezekre továbbra is szükség van. De a szociális hálón ringatózó, segélyekre 6-8 gyereket szülő, örök eltartottaknak hamarosan kívül tágasabb lesz. Ugyanis az őshonosak nem kívánják tovább finanszírozni saját leigáztatásukat. Pláne, hogy a robotizáció, az automatizálás sebesen terjed, egyre kevesebb élőmunka kell, a fejlett világban csökken a kereslet az emberi munkára.

No, persze, nem lesz ez olyan durván megfogalmazva, hogy mars haza, hanem majd humanitárius program lesz, hogy építsük újjá Irakot meg Szíriát. Meg persze Nyugat-Afrikát, majd ha az ebola levonul. Előnyben lesznek a helyi nyelveket beszélők, és persze kapnak majd némi kezdőtőkét is vállalkozásaikhoz. Önként fognak szépen visszamenni őseik honába, ahol amúgy is sokkal kellemesebb, mert melegebb van, mint Bécsben vagy Londonban.

Ösztönzésül meg fog kezdődni a kényszerházasságok szervezésének meg a becsületgyilkosságoknak a keményebb büntetése, meg az összes többi bájos törzsi hagyomány, például az afrikai varázslódoktorok gyerekáldozásának alapos büntetése stb. Hamarosan nem fogják magukat olyan kellemesen érezni Európában, mint most, és sokkal jobb döntés lesz számukra őseik honába visszatérni. Hamarosan nagyobb nyilvánosságot fognak kapni azok a muszlim bűnszervezetek, amelyek Angliában kiskorú, nem muszlim (szikh és fehér) leányokat etetnek be droggal és kényszerítenek prostitúcióra. Itt van az összefoglaló jelentés, de Oxford és Rotherham csak a jéghegy csúcsa, szinte minden nagyvárosban van már ilyen muszlim strici banda:
lawandfreedomfoundation.org/wp-content/uploads/2014/03/Easy-Meat-Multiculturalism-Islam-and-Child-Sex-Slavery-05-03-2014.pdf

Ahogy a nagy nyilvánosság megvan és egyre közismertebbek a viselt dolgaik, egyre kevesebben fognak bemenni a kebaboshoz. Mert ha a gyerek odaszokik, akkor pár év múlva beetethetik droggal. Inkább más éttermeket és boltokat fognak választani az emberek. Ha olcsó kell, van kínai is. Egyre kevesebben fognak szívesen vásárolni a muszlim bevándorlói hátterű emberkéktől. Szép lassan bezáródnak számukra a boldogulás lehetőségei Európában, kivéve persze a legmagasabban képzetteket, de azok úgysem dzsihádoznak meg becsületgyilkolásznak. Viszont az átlagosok és be nem váltak számára is kiváló kereseti lehetőségek nyílnak majd a háborútól megfogyatkozott lakosságú Szíriában és Irakban, s a hamarosan létrejövő Kurdisztánban is, várhatóan a mai Irak északi részén. Sőt, ha terjed tovább a gyilkolászat, akkor még más országokban is kellően meg fog fogyatkozni a népesség a Közel-Keleten és Afrikában. Lesz hely elég.

Csak azon kell igyekeznünk, hogy mi, magyarok, ne essünk egymás torkának, hogy ebből a palacknyak-effektusból kimaradjunk, amennyire lehet. Sajnos, dicső kormányunk nem ezért dolgozik, sőt szítja az ellentéteket. :-((

Üdv:
b

Bejegyzés: Szabadság, szerelem. Pim Fortuyn 1948-2002
@kako_j: Ez nem egészen így van. Európában ugyanis valóban teljes a vallásszabadság. Tehát a Ford-idézetet helyesen így parafrazálhatjuk:
Nálunk mindenkinek olyan vallása lehet, amilyet szeretne. Feltéve, ha olyat szeretne, amelyik a világi ügyekbe nem ugat bele, hanem tudomásul veszi a szekuláris állam joghatóságát.

Na, az iszlám nem ilyen. Az ugyanis csak kisebb részben vallás, nagyobb részben jog és politika. Ez egy komplett csomag, és a hívei nagyon berágnak, mikor az őshonos európaiak nem kérnek a szekuláris állami törvények másodlagossá degradálásából arra való hivatkozással, hogy azokat csak emberek csinálták, ellenben a shariát szerintük Allah, tehát az felsőbbrendű...

Üdv:
b

Bejegyzés: Folytassa, Cleo
süti beállítások módosítása