W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívumKommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

A komcsi örök

2011.08.12. 13:15 Tóta W. Árpád

Ez volt az utolsó cikk ezen a blogon. Szeptemberben jelentkezem, addig legfeljebb a Facebook-oldal üzemel. Az Indexnek és lakosságának sok sikert, kitartást, erőt és egészséget kívánok, és köszönöm az elmúlt tizenegy évet.
 
Te választottál engemet,  
te bamba, arctalan tömeg,  
elszívom lassan életed,  
nem lesz házad, se gyermeked,  
nem lesz hazád, nem lesz hited,  
minden szavamat elhiszed,  
mindenhol szózatom sziszeg.  
Szentmihályi Szabó Péter
 
Milovan Gyilasz jugoszláv kommunista 1957-ben publikálta Az új osztály című munkáját, amelyet Tito rezsimje négy év börtönnel honorált. Ebben a könyvben ugyanis Gyilasz azt a felháborító megfigyelését vezeti le, hogy az átkos úri világot az úgynevezett kommunisták nem számolták fel, hanem egyszerűen beleültek az előmelegített székekbe, és most roppantul élvezik, hogy ők az arisztokraták. Csak éppen sokkal bunkóbbak a volt uralkodó osztálynál, mivel nem ezüstkanállal a seggükben születtek.
 
A Jugoszláv Kommunisták Szövetsége okkal akadt ki ezen a profán hasonlaton, hiszen az önmeghatározása arra épült, hogy az ő hatalomátvételükkel egy vadiúj korszak jött el, ahol minden másképp van. Arisztokrácia, oligarchia, előjogok, kizsákmányolás és egyáltalán nagybirtok mint olyan ebben a forradalmi rendszerben nem is létezik. Nincsenek királyok, hercegek, grófok. Aki ennek az ellenkezőjét felveti, neadjisten bebizonyítja, az bizony államellenes felforgató. 
 
A fülkeforradalom eredménye, a Nemzeti Együttműködés Rendszere szárba szökkent, él és virágzik. És rohadtul pont úgy néz ki, mint az a rendszer, amit állítólag végleg felváltott, csak éppen rosszabb annál.
 
Mert mit utálhatott a kommunistákban a magyar választó?


Címkék: nemzeti egyuttmukodes rendszere

komment · 8 trackback

A Nemzeti Ügyek Bolygója

2011.08.10. 05:30 Tóta W. Árpád

A következő bolygón a Nemzeti Ügyek Kormánya lakott.

- Lám, lám! Meglátogat egy csodálóm! – kiabálta messziről a Nemzeti Ügyek Kormánya. Ahogy a kis herceg közelebb vitorlázott, már azt kurjongatta: Hohó, itt egy alattvaló!

A kis herceg óvatosan leszállt. Körülnézett, hová ülhetne le, de a bolygót mindenestül beborította a pompás hermelin palást. Állva maradt hát, és mert fáradt volt, ásított egyet. 

- Az etikett megtiltja, hogy a Nemzeti Ügyek Kormánya jelenlétében ásítsanak - mondta a Nemzeti Ügyek Kormánya. - Megtiltom. 

Mert a Nemzeti Ügyek Kormánya föltétlenül ragaszkodott hozzá, hogy tiszteljék a tekintélyét. Semmiféle engedetlenséget nem tűrt. A kis herceg elcsodálkozott: a bolygó egészen parányi volt. Vajon min uralkodik? Címkék: cenzúra nemzeti egyuttmukodes rendszere

926 komment · 5 trackback

Go Strabi, Go

2011.08.03. 08:00 Tóta W. Árpád

Az elmúlt egy év előtti nyolc évben Magyarországot a Strabag Demokraták dúlták; hamarosan minden óvodás tudni fogja, miféle rablóbanda volt az. Nem csoda, hogy írmagjuk se maradt. Strabag Demokratáknak pedig azért hívta az SZDSZ-t többek között Tarlós István és Kövér László, mert akkoriban mindenki tudni vélte, hogy ezek a korrupt mocskok a Strabag nevű óriásvállalattól gusztustalan méretű kenőpénzeket fogadtak el. Ha a Strabag valóban így tett, arra végül is volt oka, ugyanis gigaberuházások kivitelezésében volt érdekelt, és abban a régi világban az volt a természetes, hogy ehhez a kormánypártokat meg kell kenni.

Szerencsére annak a régi, romlott rendszernek az emberek véget vetettek, egyebek mellett pont azért, mert ilyen pofátlan lopások történtek a politika sötét zugaiban. Az új rendszer nyilván ebben is változást hoz.
 
És tényleg. A leghelyesebb, ha a fejleményekről a kormány saját lapjából, a Magyar Nemzetből tájékozódunk, tiszta forrásból úgymond. A Strabag keresőszóra ugyan csak néhány újonnan elnyert állami megbízás kerül elő az archívumból, de odáig nem is kell elmennünk. Ugyanis ott virít a lap tetején ez a diszkrét hirdetés:
 
 


Címkék: fidesz korrupció nemzeti egyuttmukodes rendszere

1 komment · 10 trackback

Aljas indok előkészülete

2011.08.01. 06:45 Tóta W. Árpád

Sem Sukoróból, se semmi másból nem sikerült előállítani az ügyet, amivel végre le lehetne csukatni Gyurcsányt. Ahhoz képest, mekkora sátánként írta le őt a Fidesz ellenzékben, még mindig megilleti az ártatlanság vélelme. Az elszámoltatás tök eredménytelen, a szocik bűneinek számon kérésében utcahosszal vezet a Bajnai-kormány. Ennél még Keller László is sikeresebb volt, mert neki legalább volt néhány olyan vádja, amit Polt Péternek kellett elfektetnie, szabálytalan becsúszással.
 
A legtöbb, amit elértek, az a kémügy volt, de abból is ki kellett hátrálniuk. Látványosan gyönge lábakon áll az a vád, amiről semmit sem mernek elárulni. 
 
De nem tanultak az esetből semmit. Kétségbeesetten kapkodnak, mint Bernát a ménkőhöz, és gyermeki örömmel teszik közzé a pillanatnyi ötleteiket. Most például azt, hogy majd ők jól bűncselekménnyé nyilvánítják az államadósság növelését, persze visszamenőleg, és akkor aztán nyakon csípnek mindenkit Medgyessytől Bajnaiig. Na jó, legalább Gyurcsányt biztosan, és végül is az a lényeg.
 
Aztán kénytelenek lesznek észrevenni, hogy maguk alatt verik a csalánt. 


Címkék: fidesz gyurcsány nemzeti egyuttmukodes rendszere

1 komment · 14 trackback

Back to Black

2011.07.25. 08:30 Tóta W. Árpád

Már megint ott vagyunk, hogy van élet Európán kívül is. Sőt, a nyugat nekünk mindig is kényszerlakhely volt.

Kényszerlakhely, bazmeg, ilyet szól.
 
Van magyarázata annak, hogy minek beszél ekkora eposzi hülyeségeket, még ha úgy is tűnik, hogy simán csak ittas. Ott ül a magyarázat körülötte.
 
Orbán Viktor időtlen idők óta csak válogatott, idomított közönség előtt hajlandó fellépni. Tulajdonképp az egész pártnak az a feladata, hogy az ő barátja legyen. Olyan, aki nem vitatkozik, nem akadékoskodik és főleg nem kritizál, hanem átkarolja a vállát, és együtt énekel vele hajnalig. Most sem kért szót senki, nem következtek felszólalások azzal, hogy ne is haragudj, elnök úr, de pihenned kéne. Pedig nyilván nem mind hülye, látják ők is, hogy szegény, őrületbe hajszolt elnökük agyilag alig áll a lábán.
 

Jöjj Oroszország, vodka világa

 
Vajon helyénvaló-e egy ötvenes faszinak lenyelni mindent azzal az elnéző mosollyal, amit egy kétéves kisgyerek érdemel? Nem kegyetlenség ez? Nem debilizáló engedékenység? Nem oda vezet a szellemi kihívások hiánya, hogy a páciens kataton elbutultságba süpped?
 
De.


Címkék: orbán fidesz hülyemagyar

1 komment · 13 trackback

Előre kurvák, gengszterek

2011.07.12. 07:00 Tóta W. Árpád

Mostanában erősek vagyunk. Osztjuk a kokit meg a sallert, nem ijedünk meg holmi Európától vagy Amerikától, se sztrájktól, se tüntetéstől. Senkitől.

Kivéve a dohánylobbit.

Az ugyanis erősebb a Nemzeti Ügyek Kormányánál. A történelem furcsa fintora, hogy a kormányt, amely világhatalmakkal mert szembeszállni, éppen a dohánylobbi gyűrte le. Pedig hány hadosztálya van a dohánylobbinak? Egy se. Csak dohánya van neki.

A történet röviden annyi, hogy volt egy törvényjavaslat, amely fokozatosan emelte volna a cigaretta adóját, így rövid távon húszmilliárd forint bevételhez juttatva a költségvetést, hosszú távon pedig ösztönözve a leszokást. Ez a terv szépen végig is gurult a törvényalkotó gépezeten, hogy aztán a célegyenesben az Alkotmányügyi Bizottság ügyesen kisatírozza.

Az Alkotmányügyi Bizottság neve még a megveszekedett ellenzékiekben is némi önkéntelen tiszteletet kelt, elvégre az alkotmány fontos és szent dolog. Az azzal foglalkozó testületet mégse úgy képzeljük el, mint egy kalózbandát.Címkék: fidesz korrupció pártfinanszírozás nemzeti egyuttmukodes rendszere

1 komment · 17 trackback

süti beállítások módosítása