W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívumKommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Tégy a gyűlölet ellen

2008.04.11. 06:30 Tóta W. Árpád

Valami Charta-féleség bújt elő a héten, a jóérzésű polgárok kimennek az utcára, és demonstrálnak a fasizmus ellen. A társaság egészen szívderítő: fideszesek, liberálisok, szocialisták állnak ki együtt, mert bár alig valamiben értenek egyet, de most mind veszélyben érzik azt a keveset is. Mint valami fejlett országban, ni.

Felháborodásuk jogos, amennyiben annak alapja egy terrortámadás. Nem kell eufemizálni, ez kétségtelenül az volt, mert akármilyen bunkó valaki egy boltban, attól még nem gyújtjuk fel, hanem keresünk másikat. Ez nyilván axióma, aki nem fogja fel, az majom. Másrészt a tüntetők személy szerint nem a felgyújtókkal szálltak szembe, hanem egy erőszakmentes csoporttal. Harmadrészt meg az erőszakmentes csoport nemcsak erőszakmentességét deklarálta, hanem azt is, hogy ők a felgyújtást tulajdonképpen helyeslik. Innentől a miértek és hogyanok belevesznek abba a hétmérföldes ostobaságba, hogy "nem szolgálták ki, mert magyar". Ja, nyilván ez a jegyiroda kizárólag zsidókból él, meg szabadkőművesekből. Avagy a "magyarság" egyenlő a nemzeti rockkal, vagy minek is kéne nevezni azt. Szóval ez már totál homály, az a bizonyos alaktalan gyűlölet.

Mindezeket viszont már unom.

Sto gyelaty?


Lényeg, hogy kialakult egy kommunikatíve kihasználható helyzet, lehet felszállni a körhintára. Kicsi a rakás, nagyobbat kíván. Most állást kell foglalni, mert aki hallgat, az gyáva.

A civil, online szervezett ellentüntetésre a Fidesz reagált leggyorsabban. Alacsony szinten, taktikai megbeszélés nélkül; annyi történt csak, hogy egy addig ismeretlen önkormányzati képviselő beszállt a buliba. Jól jött ki belőle nyilván, hiszen addig a nevét se tudtuk, most meg már azt is, hogy az izraeli hadseregben volt utász. Van ilyen fideszes is. Aztán a második fordulóra beszállt az SZDSZ, de alig fért a kamerákhoz a miniszterelnöktől, aki mellbedobással röppent rá a témára, mint tyúk a takonyra. Nemcsak állást foglal, de oda is megy. Ekkora egy antifasiszta. Nézzétek, micsoda szellem ő!

Ebben a baloldal a Charta óta ügyes. A Charta hozta össze őket amúgy, ha emlékszünk, és hozzájárult 1994-es győzelmükhöz. (De ne hagyjuk ki a számításból, hogy Kerényi Imre ekkor még velük volt!) Antifasisztának lenni, az nagyon megy nekik, ha kell, ha nem. Pont ezért nincs túl nagy súlya, ha egy szoci vagy egy SZDSZ-es önkifejezi az ő antifasizmusát.

Kivéve, ha az pont Gyurcsány. Az ország egy része ugyanis rossz néven veszi, ha pont a miniszterelnök, az őszödi hazug, meg a magyar szemek kilövetője, a puszta ellenvéleményt könnygázba fojtó zsarnok papol a demokráciáról. Ez persze így fals karikatúra, na de mit tegyünk, ezt gondolják. Alkalmazkodni kell, bársonyosan.

Ahogy ahhoz is, hogy Gyurcsány Ferencet - a fentiektől függetlenül is - ma többen gyűlölik hisztérikusan, mint ahányan elfogadják a véleményét bármiben. Senki se reklámozna fogkrémet Gyurcsány Ferenccel. Hogy ez jogos-e vagy sem, az most tökmindegy, ez a helyzet, amihez bársonyulni kell. Tehát épphogy az volna hasznos az ügynek, ha a miniszterelnök továbbra is maximum blogban értene egyet, de nem menne oda. Ugyanis vannak elegen, akik ha azt látják, hogy Gyurcsány az antifasiszta csapatban centerkedik, akkor juszt is a fasisztákhoz állnak.

Tudjuk, hogy antifasiszta vagy, Feri, de te most ne ezzel foglalkozzál, van más feladat. És vannak erre embereid, rendészeti és elhatárolódási szakértők egyaránt. Igen ám, de ma mégis van jelentése a jelenlétének: az, hogy a Másik nincs ott.

Az antifasiszta érzület mekkorasága sose a baloldalon volt kérdés. Ez az ő ellenmértékegységük a magyarságméricskélőkkel szemben. Míg a jobboldal nemzettudatot vagy valami ilyesmit szokott számonkérni a riválisán, addig a bal minden adandó alkalommal felszólítja Orbán Viktort, hogy határolódjon el F. Hunor szkinhedtől, aki a Kétlyukú borozóban állítólag zsidózott.

Pont ideje volna egyszer megtenni.

Live and let die


Berágnak a radikálisok? Ugyan, elnök úr, hát ki nem szarja le? Magyarország legtörpébb minoritása, hitgyülisből több van, mint ezekből. Kophat lefelé minden olyan idióta, aki szerint felgyútjuk, ami nem tetszik. Terroristákra támaszkodva nyerni talán még rosszabb, mint hazugsággal. Különben is, a Fidesz ma már ismét Zsidesz az erre fogékony humuszrétegekben.

A kockázat alacsony, a várható nyereség óriási. Ha ma feltűnik a chartában Gyurcsány orra, az nem fog érdekelni, post nem lesz belőle. Uncsi. Ha Orbán Viktor odamegy némán vonulni - ahogy 2006 novemberében volt rá gusztusa - na az hírértékű. Akkor őt fogják fényképezni, és nem Gyurcsányt. És végre megszabadulunk egy gumicsonttól.

2010 minden bizonnyal a Fidesz győzelmét hozza. Az ország többsége legalább annyira undorodik a gyújtogató pszichopatáktól, mint amennyire keresztény. (Merthogy a kettő összefügg.) Jelentős részüket egyvalami tartja távol a Fidesztől: a gyanú, hogy ezek mégis fasiszták valamennyire. Ennek orbáni szintű, egyértelmű cáfolata nemcsak értelmetlenné tenné a Gyurcsány nemkívánatos szereplését, de kihúzná az utolsó szalmaszálat az SZDSZ matracából is.

Ott kéne lenni, ha ráér, elnök úr. Hülyeség kihagyni.


Címkék: orbán gyurcsány zavargás

1089 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr8420752

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: I hate it here » Blog Archive » Hol legyen Gyurcsány? 2008.04.11. 21:18:53

[...]azért, mert ez a cikk egy orrfacsaróan bűzös, gusztustalan taplóság. (Tóta W. ugyanerre irányuló megjegyzései lényegesen kevésbé irritálóak egy lényegesen[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uhh, sorry, még sosem..:)
1.
"Jelentős részüket egyvalami tartja távol a Fidesztől: a gyanú, hogy ezek mégis fasiszták valamennyire"
Ebben egész biztos vagy, kedves Árpád?
A Moszkva téri "Kétlyukú borozó"?
szánalmas, hogy neked kb 6 éve nincs más témád, mint a "mélymagyarok" és Orbán Viktor fasisztázása. foglalkozz inkább a kormánypropagandáddal és a csodálatos minőségű és roppant kreatív eu-s rajzfilmjeiddel.
te kis senki.
Abszolút igaz a cikk összes felvetése. Elküldted már Viktornak e-mailben?:)
"tyúk a takonyra" helyesen "gyöngytyúk a takonyra"
bigyobogyo: van benne valami, szerintem, bár az is igaz, hogy az OV által hangoztatottak és cselekedettek néha-néha még Kádárral is összecsengenek.

Amúgy meg elég régóta itt van már az idő, hogy kedves hőbőrgőinkre jobban odafigyeljünk. Én mindenkinek javaslom a kuruc.info olvasását. Érdekes. És oly sok más jelzőt is használhatnék.
Ja érdekes, az esztergomi polgármester házára egy egész benzinkutat locsoltak, Fletó mégsem termett ott, hogy demonstráljon, úgy látszik van politikailag korrekt molotovkoktél. Csak az a baj, hogy Fletón már nem segít az, ha ilyen parasztvakítással próbálja elterelni a figyelmet arról, mit produkált a kormány élén 6 év alatt. Legalábbis remélem...
Bocs, 4 év alatt, csak remélni tudom, hogy nem előlegeztem meg neki a hátralevő kettőt...
Orban tatai beszedebol:

"Nem tudom hogy miféle vidék ez, eddig sokkal jobb véleménnyel voltam erről a vidékről, de hogy a szabaddemokraták kaphassanak nem is tudom 7 vagy 8 százalékot, ez több mint megdöbbentő. Hát, rendes, normális magyar vidék volt mindig is, de hogy hogy lehet 7-8 %-ot kapni egy szabaddemokraták szövetségének, ez egy talány számomra. De könnyen lehet, hogy valami baleset van ennek a háta mögött, és lehet, hogy a szabaddemokratákra leadott voksok nem mennek át automatikusan a szocialistákra, mert ha átmennek, akkor nagyon nehéz dolgunk van. Ugye nekünk nem sok tartalékunk van, hát a derék MIÉP-esek remélem tudják mi a dolguk, és onnét még át tudunk hozni valamit."

Ezek szerint az SZDSZ-re vagy nem a rendesek es/vagy a magyarok szavaznak. De a fasiszta MIEP-es baratai azok bezzeg derekek. De meg veletlenul se antiszemita.
Az a baj, hogy a Bayer Zsoltal rohogcselo Orbannak egyszeruen nem veszi be a gyomra, hogy egy demokrata kozelebb kell, hogy erezze magahoz a masik demokratat, mint az ujnyilas csocseleket.

Azert remelem, hogyha egyszer lesz szobra, akkor az egy kijaratu parlamenti szobaban rettego Orban Viktort formazzak meg, aki inkabb azt hazudtatja, hogy a masik kijaraton mar elment, minthogy elhatarolodjon a Magyar Gardatol.
Mert nem tud es nem bir hazudni :)

Meg ilyet mond, hogy egy demokrata nem lehet antiszemita. Ja, csak Orban ur mar regota nem tul lelkes demokrata.
Ez most kivételesen marhaság. :(
nájsz cikk! Én sosem találkoztam még fasisztával vagy ha igen, jól titkolta, de azért biztos vannak ilyenek, tré, de ez van... (ide lehet gyünni vidulni: www.azalaza.blog.hu)
A cikk impliciten állítja, hogy belemenni ebbe az undorító elhatárolódás-játékba az ezt lezárja.

Szerintem ez tévedés. Mint ahogyan hiába tesz meg bármi megalázót egy kitaszított egy felsőtagozatos közösségben, annak sincs jó forgatókönyve, csak rossz és még rosszabb.

Ha kínoz a felsőtagozatos csürhe, két stratégia van, az egyik a rá sem hederítés, a másik egy kemény, erődemonstrációs ütközet megvívása.

Ezzel az elhatárolódás-kínzás-megalázással kapcsolatban lehetetlen az utóbbi, így hát Orbán az előbbit játssza: rá sem hederít. Én nem tudok jobbat, és szerintem a cikk hamisan állítja, hogy létezik jobb választás.
Nyilas zaszlok erdeje alol kicsit rohelyesen venne ki magat, ha Orban most a faszisztak ellen tuntetne. Mert akkor talan meg a kovetkezo Fidesz gyulesre se jonnenek el az Arpad-savos (de pozitiv :) ) baratai.
"Ja érdekes, az esztergomi polgármester házára egy egész benzinkutat locsoltak, Fletó mégsem termett ott, hogy demonstráljon, úgy látszik van politikailag korrekt molotovkoktél."

igaz

"Kétszáz fős tömeg szállt szembe azokkal a rendőrökkel, akik két veszedelmes bűnözőt akartak elfogni a napokban a Taktaközben. A nyomozók csak az ötven fős erősítés megérkezése után tudtak intézkedni. "

ezek mélymagyarok voltak?
nem inkább oda (is) kéne talán menni?

különben pedig, a fidesz MPP elnöke határolódjon el időről időre éppen attól, amire a baloldali politikusok felszólítják.
"már megyek is, alásszolgája", mondta viktor.
Továbbra is úgy vélem, hogy az minoritás nem is olyan elhanyagolható, ergó nem teszi meg. Na nem, a gyakorló szkinhedre gondolok, hanem akik hiszik, hogy Magyarországon üldözik a magyarokat meg ilyesmi.
Nem tudom Orbán hogy jön ebbe a cikkbe, de gondolom ez a worlukban levő feszültségnek tudható be. választás -60napnál már biztos a szcientológiás cikkben is lesz Orbán. Vagy már volt is?
Árpád,
kivételesen egyetértünk nagyjából, ha ez számodra nem dehonesztáló, de csak nagyjából:szerintem mindenkinek otthon kellene maradnia, lásd:sasika61mondja.blog.hu/2008/04/10/faszistak_es_antifaszistak
bigyobogyo:

"Jelentős részüket egyvalami tartja távol a Fidesztől: a gyanú, hogy ezek mégis fasiszták valamennyire"

Egyetértek, és nem is csak amiatt, mert a fasizmust magában elítélem, hanem mert a Fidesz által taposott ösvény mindig éppen arra kanyarodik, ahol több a (választó)polgár. Ez a "vegytiszta" populizmus ugyanolyan veszélyes, mintha nyíltan gyűlölködnének, sőt, tulajdonképpen még rosszabb, mert a Spirituális Vezető így egyszerre hoz is meg nem is, odakacsint is meg nem is, a radikális jobboldalt utcai harcokra buzdítja, a mérsékelteket pedig nyugalomra inti.

Aceweird:

Sajnos a mélymagyarok a faszukat verik a címeres lobogóra és ez érthető okokból bánt más, a Te fogalmaid szerint sekélyebb magyarokat. Nekem pl. személy szerint fáj, hogy a magyarságtudatomat, amiről azt hittem, hogy minden honfitársammal azonosulni enged, egyszer csak kikezdik, leköpik, csak azért, mert nem rájuk, nem jobbra szavaztam.

Orbán Viktor nem tartotta be ezeket az íratlan szabályokat és ez a másik oldalon valóban enyhe paranpiához vezetett. Dehát jobb félni, mint megijedni.
nem tartom magam szélsőségesnek, emiatt általában megnézek mindenféle forrást, mielőtt véleményt alkotok.
javaslom a bombagyár-féle videó megtekintését is.

egyébként azon gondolkodtam, hogy a nemzeti oldalt egy egyszerű nyelvi hasonlóság miatt bélyegzik meg: a "náci" nem a nacionalista rövidítése, hanem a nemzetiszocialistáé (mármint a német nationalsozialistisch szóé).
cáfoljatok, de szerintem sokan keverik, még többen tudatosan.
Azért tanulságos volt a híradókat végignézni... Hol, melyik részletét ragadták ki az ominózus sajtótájlkoztatónak...
Az M1 -en TomCat szavainak épp azon pontjait, ami csak érinti Szanyihoz intézett, rövid monológjának lényegét, a Hírtv-n / milyen érdekes, ugye ?!/szántak rá még pár másodpercet, ahol a néző számára is teljesebbé válhatott a kép, nem hagytak egyoldalúan elfogulni !
És ami a legröhejesebb, az alábbi mondat :
Bár Polgár Tamás a saját nevén, saját igazolványával iratkozott fel a sajtótájékoztatóra való bejutáshoz szükséges irodán, de a biztonságiakat megtévesztve került be mégis.
Most akkor mi van ?
Saját nevén, saját igazolvánnyal nem léphetett volna be, ha " nem téveszti meg " az aktuális izomagyú társulatot ?
És ugyan miért ?!
És mi az, hogy " megtévesztette " ?
És ha mégis, akkor milyen az a
" biztonsági, örző-védő " csapat ?!
Mondanom sem kell, ez az M1, közszolgálatin hangzott el, mint valami mea culpázás; ó, elnézést kedves néző, hogy ilyen alakokkal kell szembesülniük, akik merik kinyitni a szájukat, és kellemetlenkedni, ha annak oka van !

Gyurcsány meg tényleg jobban tennné, ha nem ebből akarna píár akciót csiholni, jobb lett volna, ha mondjuk a tegnap végülis csak benyújtásra került 500 e aláíráson töprengene, meg azon, ha azt állítja Lendvai et.-nője, hogy ők is "igeneznek" majd az újabb népszavazáson, akkor mi a francért dobunk ki újabb 5 milliárdot?!
Az újabb hisztériakeltés helyett inkább azon tünődne el, hogy mi a pitsa lesz ebből az általa, általuk elcseszett országból?!

Ehhh....:(
BALRA

balra szavaztam

sajt hiba :)
rattacha: a kurucinfora szerintem is érdemes odafigyelni, a fő tevékenysége Orbán cigányozásában és a Fidesz zsideszezésében merül ki. Na és milyen irányból hallani még ilyen hangokat, és kiknek az érdekeivel is van ez összhangban? Talált.
És ha már " szélsőség "...
Igen, egyre többen szorulnak ki szélre, mert odapasszírozzák őket, a düh, a felháborodás, a kilátástalanság, a létbizonytalanság, a tehetetlenség, melegágya ennek....
Hát jó lenne, ha Gyurcsány és bagázsa ezen is elgondolkodna, és nem csak ott, a jegyirodánál parádézna, némán....!
Ha este végigmegy egy ember a sötét utcán, akkor az biztos, h a fasisztáktól fél, és nem más népektől?
malacka:

tényleg ott lakott Szálasi, egy barátom mondta, akinek a nagynénje szintén a házban lakik

hölgyválasz:

jól beszélsz, a jobbra tolódás következmény, nem ok, egyfajta figyelmeztetés, amivel a politika max. annyira törődik, hogy a szavazatok megszerzése érdekében ő is jobbra tolódik

persze belső hang vagy erkölcsi miheztartás híján naná hogy kizárólag szavazat-optimalizál...
úgy döntöttem, hogy eddig mindenki elmehet a picsába (valószínűleg a későbbiekben is).

hacsaturján, magánember

P.S.ha mégsem akar elmenni a picsába, akkor egy pillanatra csukja be a szemét, oszt gondolkozzon el az ember mibenlétéről.
Egy biztos, én Orbán helyében nem állnék egy zászló alá Fletóval még fasiszták ellen tüntetni sem. A fasizmus csúnya dolog, de Fletóék sem sokkal vállalhatóbbak, a Holocaust régen volt, az elkúrások pedig most is folyamatban vannak.
1. Orbánt azért utálják, mert Orbán. Ha zsidókat mentett volna a második világháborúban, akkor is utálnák. Ha zsidó lenne, "leszalonzsidóznák". Most mi van? Cigányozzák. Kultúrált, mondhatom. A Fideszre ugyenez vonatkozik. Aki most utálja őket, mert "fasiszták" (bárcsak tudnák, hogy mit jelent ez a szó, de ez most mindegy), az ettől még utálná őket.

2. Most már kicsit kezd unalmassá válni ez a "fasisztaveszély" egyik oldalról, a másikról meg a zsidózás. Ja, és mindkét oldal 200-200 főből áll! A másik tíz millió embernek meg nincs erre ideje. Nekik vannak tényleges problémáik.
XCoder:

a postod hatására írtam egy haikut:

orbán gyurcsány egyre megy
álmában mindkettő király
de napközben az alattvalók
furcsán viselkednek
malacka:
Ha az a sötét utca a Hollán Ernő, akkor igen.
"Tudjuk, hogy antifasiszta vagy, Feri, de te most ne ezzel foglalkozzál, van más feladat."

Itt már kénytelen voltam nevetgélni.
Amúgy a poszt zsír. Nekem is nőtt a szemembe a fidesz mikor az ismeretlen polgármester megjelent a színen, úgyhogy biztos működne OV megjelenése. :)

"elnézést kedves néző, hogy ilyen alakokkal kell szembesülniük, akik merik kinyitni a szájukat, és kellemetlenkedni, ha annak oka van"

Hölgyválasz ne fárassz már, szóval ha nem szolgálnak ki egy boltban, ami biztos hogy nem teljesen így történt, akkor arra molotovkoktélt dobni jogos?
ÖÖÖ. Azért a Fideszt fasisztázni elég meredek. Mostmár döntsük el, hogy komenisták-e, vagy nácik. Vagy mindkettő?
Jézus, tisztázzuk már le a dolgokat. Amúgy azorbán tényleg elmehetne, de nem azért, mert bizonygatni kell, hogy a pártja nem fasiszta, hanem azért mert már ideje lenne beinteni ezeknek a gyökereknek a saját oldalukról...
speciel én a cigányoktól jobban félek mint a fasisztáktól...
woodo1 2008.04.11. 08:00:28
speciel én a cigányoktól jobban félek mint a fasisztáktól...

És a cigány fasisztáktól? :D:D
Megette a fene, ha az embert nem a lelkiismerete, vagy a kár csak a jó ízlése viszi oda, ahnem kommunikációs, biztonsági és médiatanácsadókkal konzultálva billen oda a mérleg, hogy HASZNOS a részvétele...
Hibás volna ott Gyurcsány - akinek elhiszem, hogy menne, de nem kéne mennie - és hamis volna Orbán, akinek nem hiszem el, hogy menne, pedig kellene.
woodo1
Ez azért a bőrszínedtől is függ, nem?
Ez a blogbejegyzés arra a téves elképzelésre épül, ami szerint a szélsőjobb és a jobb oldal között világos határvonal van.
Az nem jobboldali, akinek nincs valamilyen cáfolhatatlan, klasszikus értelemben metafizikai főellenség-mintája. "Zsidó", "zsidóbérenc", "szabadkőműves", "nem-keresztény", "nem-magyar", "kommunista", "francia", "román", stb... Ezek nélkül elképzelni a jobboldaliságot olyan, mint diktatúra nélkül a kommunizmust.
Persze nem axiómák ezek, de szükségszerű következmények.
Gyurcsány beszállt ebbe a primitív, véresszájú Tomcat és Kurucinfo elleni bunyóba. Jól írja Tóta: Rábukott mint a gyöngytyúk. Mert ő benne van a slamasztikában nyakig. Köll a píár, na.

Orbán nincs benne a kakiban. Neki áll a zászló. Ő lehet akár normális is, és azt mondja, elítéli a szélsőségeket, a rendőrségtől pedig elvárja, hogy tegye a dolgát.
"Ha este végigmegy egy ember a sötét utcán, akkor az biztos, h a fasisztáktól fél, és nem más népektől?"

Az attól függ merre jár, de mutass nekem egy 5% aspiráns "más népek" pártot plz. :)
Ez jó most találtam.. :D:D

"Ha nem értek egyet valamivel, Mindig molotov-koktélt dobok rája. Ez bizony így helyes. A múltkor a sufniban javítottam a kocsit, nem sikerült betekerni egy csavart, megfigyeltem hogy hatlapfejû, leültem gondolkodni, hát nem pont beleillik a Dávid-csillag? Fogtam a konyhában, összeraktam egy Molotov-koktélt, és már repült is a motorház alá. Jól megkapták a zsidók, amiért olyan csavart gyártottak, hogy az igaz hazafiak ne tudják betekerni! Az a mocskos zsidó biztosítótársaság meg összejátszik a mocskos zsidó csavargyártókkal, nem akarták kifizetni az én hazafias kocsim kárát, hát dobtam egy Molotov-koktélt a csekkjeikre, meg a felszólító levelekre amit küldtek. Jól megadtam nekik."
Szerintem már mindenki unja ezt a cirkuszt.

Miért nincs börtönben évek óta az a hitgyüliseknél is kisebb szélsőséges banda, és miért randalírozhatnak?

Lehet, hogy provokátorok?
Lehet, hogy valakinek szükségük van rájuk a folyamatos veszélyérzet fenntartásához?
Lehet, hogy figyelemelterelésre szolgálnak?

Miért csak az ő akcióik késztetik demonstrálásra a békeszerető jámbor demokratákat?
Miért most kell elhatárolódni?
Miért nem határolódott el az SzDSz 2006 őszén, mikor a kommandósok marinéniket (is) vertek viperával?

És végül:

Miért nem teszed fel ezeket a kérdéseket te magad a cikkedben, Árpád?
"... mint éhes gyöngytyúk a takonyra" szvsz.
aceweird 2008.04.11. 07:14:06
"szánalmas, hogy neked kb 6 éve nincs más témád, mint..."


fasznak írogat egy értelmi fogyatékos, aki ráadásul funkcionákis analfabéta...
Jelen esetben Sasikával értek egyet, mindenki maradjon otthon (kivéve pár rendőrt).
TC már egy médiabohóc, nem érdemel ennyi figyelmet. Addig hőzöng, amíg figyelnek rá...
"Hölgyválasz ne fárassz már, szóval ha nem szolgálnak ki egy boltban, ami biztos hogy nem teljesen így történt, akkor arra molotovkoktélt dobni jogos?"

Test !
Te se fárszz !
Ki beszélt erről ?!?
Köztörvényes bűncselekmény történt.
A tettest elkapták.
Nyilván meg is büntetik.
A körülményeket, a felbújtókat a nyomozóhatóság dolga vizsgálni.
Vagy nem ?
Miért kell ebből politikát csinálni ?
De ha már csinálnak / mert ebben a szélsőjobb sem kivétel, látom én / akkor sem indokolja, hogy magyarország Miniszterelnöke ott ácsorogjon " némán protestálva " a " fasizmus " ellen !
Ugyanmáááár !
Megírtam up, min kéne előbb elgondolkoznia !
Tahát ne adj olyat a számba, amit nem mondtam !
ha már,
"tyúk a takonyra" helyesen "gyöngytyúk a takonyra" még helyesebben "gyöngytyúk a meleg takonyra"
Még valami, úgy mindenkinek:

Ezt a jobboldal/baloldal felosztást el kellene már felejteni! A magyar pártok régen nem ilyen elvek mentén szerveződnek.

Aki ezt nem hiszi, annak mondok egy vicceset: Gyurcsány baloldali. :-)
Kedves nyelv-ész,
igazad van, még ez is lehet.

És az is lehet, ha minden héten kidobok az üzletemből egy hőbörgő zsidózó mélymagyart, akkor az összes ma odavonuló gárdista, őrsereg, nettó náci + a szimpatizánsok nálam fognak büntiből vásárolni? Ez is lehet?

Akkor nyitok gyorsan egyet.

"woodo1 2008.04.11. 08:00:28
speciel én a cigányoktól jobban félek mint a fasisztáktól..."

Na igen...
Megint szétvertek egy vétlen autóst, de ő legalább élve megúszta...
Ez 2/3?/ napja történt, s már nem is beszélnek róla...
Pedig gyökerei, nagyon mélyre nyúlnak... Talán pont ezért...
A jó fideszes izraeli-magyar állampolgár. A rossz fideszes meg csak magyar állampolgár. Egyébként fasiszták és antifasiszták ugyanabba a szélsőséges manipulátor táborba tartoznak, akiknek érdekük, hogy permanens balhé legyen. EGYMÁSBÓL ÉLNEK.
Ok Hölgyi ne húzd fel magad :), de te írtad, hogy szegény nézőknek olyan alakokkal kell szembesülnie akik végre ki merik nyitni a szájukat okkal. Én csak az okot nem látom. Mellesleg a tettest nem kapták el. Politikát a széljobb kezdett csinálni ebből.
Ez a téma valahogy túl sok figyelmet kap mostanában. Műbalhé Tomcaték részéről, műtiltakozás Gyurcsány részéről.

Szavazás: wita.hu/index.php?show=wita&wita=29

"Ön szerint valóban szükség van ma Magyarországon antifasiszta tüntetésekre?"
A jobboldali politikai képviselet felnőhetne annyira hogy ne baloldali elvárásoknak bokázzon. Orbánra valóban azért nem szavaznak a baloldalon mert fasiszta. Meg néhányuknak zsidó, meg sok másnak cigány, meg gonosz törpe, meg zsarnok, meg hihetetlen mértékben hataloméhes, meg mert csak... Nos ha a Fidesz ilyen előny birtokában azon töri a fejét hogy miképpen tudná magát az ország 100%-val elfogadtatni, akkor többet veszít mint nyer. Ez nem a gumicsont, hanem a józan ész kérdése. Gyurcsány mindentől el fog határolódni ami hozhat néhány tucat szavazatot,a Orbánnak nem kell a kamera előtt cirkuszolnia csak azért hogy a népszava, meg a 168 óra megszeresse... Úgysem fogják elfogadni tehet akármit.
Vezessük be a mélymagyar fogalom mellett a turbózsidó fogalmat is. Ha már alázunk, tegyük egyenlően. Az USA zászló is csíkos, tiltsák be.
Míg az egyik oldalról megjelent, csekély számú képviselő magának vindikálja a "magyarnak lenni" jogát (aki nem megy Tomcatékkal bohóckodni, az hazaáruló), a másik azonosítja magát a demokráciával, haladással, etc., merthogy mögöttük a "csendes többség".
Keddi, magán-közvéleménykutatásom eredménye (munkahely/konditerem): az ún. csendes többségnek fogalma sem volt róla, hogy flashmob/ellentüntetés volt, egyébként egy-két jelzőnél (idióták, seggfejek, de ráérnek, stb.) bővebben nem is érdekelt senkit.)
A mai majomparádén legalább több politikus (tolvaj) lesz jelen, így talán többen tudnak majd róla...
"Igen, egyre többen szorulnak ki szélre, mert odapasszírozzák őket, a düh, a felháborodás, a kilátástalanság, a létbizonytalanság, a tehetetlenség, melegágya ennek...."
LOL, ez a hét mondata. hihihi.
én speciel eléggé felháborodott vagyok, meg tehetetlen és a sorom se megy valami jól, mégse radikalizálódom. ez a primitív, buta emberek sajátossága.
meg azoké, akik úgy gondolják, hogy az igazság egyedüli letéteményesei.
"A civil, online szervezett ellentüntetésre a Fidesz reagált leggyorsabban. Alacsony szinten, taktikai megbeszélés nélkül; annyi történt csak, hogy egy addig ismeretlen önkormányzati képviselő beszállt a buliba. Jól jött ki belőle nyilván, hiszen addig a nevét se tudtuk, most meg már azt is, hogy az izraeli hadseregben volt utász. Van ilyen fideszes is"


Nevét sem tudtátok eddig, mi?:P
Jellemző a tótawékre, hogy még ez is elkerülte az egyébként oly éber, "antifasiszta" figyelmeteket:


Éppen Szabó György az izraeli-magyar kettős állampolgárságú fideszes képviselő, aki korábban tíz évig élt Izraelben és aki miatt tavaly novemberben lemondásra szólította fel a XIII. kerületi Fidesz és SZDSZ-frakció Döry Miklós helyi MSZP-s képviselőt. Az indok: a SZOCIALISTA városatya a képviselő-testületi ülésen arra utalt, hogy az egyik fideszes képviselő túl sok időt töltött Izraelben, így nyugodtan elhagyhatja Magyarországot, ha nem tetszik neki.

zavarosban jól lehet halászni...
ennyi fogalomzavart: náci, fasiszta, nyilas zászló....
brrrrrrrrrrrrrrrrr
A maihoz csak gratulálni tudok!

Üdv
Mai fröcsögés megvótt, jöhet a következő.
az szdsz nem demokrata csak névben

Valahogy nehéz nekem demokratának éreznem azt a pártot, amelyik kizárna egy hirportált a nyilvános gyűléseikről, választási csalással választja meg a pénzemberét, azután a régi maci visszajön és megvédi mellébeszéléssel, mér nincs is szükség komoly tisztujításra, és perszze ezen felül a demokráciánk egyik fontos pillérét a népszavazást úton útfélen gátolnák és pocskondiázzák.

Erről ennyit.
Menjen csak el Gy.F. nagyon helyes. Az hogy az Ember Aki Még Sohasem Hazudott nem megy el, az érthető. Nem hazudik sohasem, most sem.... :D
"Ott kéne lenni, ha ráér, elnök úr. Hülyeség kihagyni." Igen Árpád! Éppen ez a kérdés! Éppen ezért kell a miniszterelnöknek ott lenni! A fasizmus egyértelmű támogatása, ha valakit politikai nézetkülönbségek egy ilyen megnyilvánulástól távol tudnak tartani. Az ilyen szintű ellentét a fasizmus melegágya. Óriási hiba - ilyet eddig nem tapasztaltam - a miniszterelnököt hibáztatni a részvételért. Ez a fasiszták nyílt támogatása!
"Mellesleg a tettest nem kapták el. Politikát a széljobb kezdett csinálni ebből"

Jól van Test, nem húzom:)
/ lapinál jeleztem is Neked :)/

Én azt hallottam, hogy megvan a koktélos... Félreértettem volna valamit ?
lehet...
A szélsőjobb kezdte, de abban a másodpercben már rá is kattant a bal !
Jóóól jött ez nekik, de még milyen jóóól !
Tudjuk, miért...
"Igen, egyre többen szorulnak ki szélre, mert odapasszírozzák őket, a düh, a felháborodás, a kilátástalanság, a létbizonytalanság, a tehetetlenség, melegágya ennek...."

Öööööö esetleg dolgozni valamit?
Nekem 2 állásom van van 2x4 órában és mellete még a vállalkozásomban is dolgozok. Rendesen fizetem a TB-t adót, stb. Igaz nincs 30 millás BMW-m meg 180 m2 -es 100 millás házam, de korántsem érezem hogy a perifériára lennék szorítva, bár nyilván kényelmes lenne otthon nézni a "MAUNIKA sóóót" és inni a söröt.
Az a cég akinek dolgozok legálisan bejelenti a VALÓDI bérére a dolgozókat és fizet utánuk mindenféle közterhet (sajna ez ritka mint a fehér holló), ennek ellenére van olyan hogy lelépnek emberek úgy hogy nincs másik munkahelye mert majd csak lesz valahogy.
mit nem lehet ezen érteni? nagyjából tény, és igaza van Árpádnak abban, hogy ha venné Orbán a fáradtságot, hogy egy ilyen nem is annyira jelentéktelen eset kapcsán elhatárolódna a molotovkoktál dobáló, éjjel stikában ablakotbetőrő, zsidózó, oláhcigányozó, valami gagyi portálon megjelenő, nem éppen hiteles történek kapcsán magyarellenességről hadováló, szélsőséges csoporttól.

mit nyerne? a szadesz és a maszop nácizmus térhódításától rettegő megmondóembereinek munícióját nagyban apasztaná, és azoktól a szavazóktól is támogatást kapna középről, akiket idegesít a jobbszél, vagy a szélsőjobb, vagy a radikálisok.

van benne ráció, szerintem is.
tota ne beszelj hulyesegeket... ha elmenne az orban szar lenne nekunk nagyon.

nem nagyon maradna okunk, hogy ne ot valasszuk meg 2010-ben, es en nem akarok a viktorra szavazni, viszont ha oda megy akkor kenytelen leszek 2 ev mulva :(
Test !

Egyébként, már ha az okot firtatod...
Én láttam, hallottam azt a csajt, akivel történt az eset...
Tök őszintének hatott, nem gondolom, hogy kamuzott ! S utóbb, hogy látta, mivé dagadt ez a személyes ügye, már nem a sérelmeiről, hanem félelmeiről beszélt...
Egyébként felháborító volt, ahogy bántak ott vele, mindazonáltal ez valóban nem lehet oka az azóta történteknek, a molotovtól kezdve a felcsiholt botrányig bezárólag !
Lehet hogy idevág, de én a reakciot műanyagnak tartom, olyan konzervatorium utáni csinálmánynak. Ezzel pedig szvsz mindent el is mondtam.
Léptem, viszlát, szép napot Mkinek !
Hehe...
Ismet egy jo ok, hogy massal foglalkozzanak, es ne az orszag szarbanlevosegevel. Taktikai trukk, vagy mijapicsa.
Gusanyi maradhatna szepen az irodajaban, kitalalni mitol lesz jobb, ahelyett, hogy ilyen icipici problemakkal foglalkozna. Az emberek ugyis jol felhaborodnak, akinek meg tetszik, az ugyis szinte magaban marad. Egyszer ugyis el lesz gyepalva a szajuk.
szo mi szo, remelem ma jol szetbasszak megint a varost :)
Fúúúúj, rég olvastam ennyire gusztustalan firkálmányt. Szánalmas vagy Árpi a terroristázásoddal, egyszerűen nem lehet komolyan venni ezt a műhisztériát. Egyszer érném meg, hogy nem kevered bele valamilyen szarba a zorbánt. Biztos ő gyújtotta fel a cigány jegyirodáját, de minimum ő adta a benzint a koktélhoz.
Arpad

Remelem irol majd a H. Agnes fele utolso honaprol is tisztsegeben. Merhogy ugye eppen most kerul sok helyen felelos pozicioba szadeszos kader.
Gecc 2008.04.11. 08:39:07
"Gusanyi maradhatna szepen az irodajaban, kitalalni mitol lesz jobb, ahelyett, hogy ilyen icipici problemakkal foglalkozna."

Gecckém, ugyanezt mondtam én is up !!!
hölgyválasz:
jól beszélsz,"

Ő mindig jól beszél, he-he:))

Télleg igazat szólt, pedig nő!:o))
Gecc:
orasi szarban van az orszag Te...
mindenhol ehezok, melo egy szal se, mindenki munkanelkuli csak tegnek lengenek az emberek...
kozben hitelre vesznek nyaralast, olyan cipokben jarnak aminek lampa van a sarkaban ami villog, es nem tudsz ugy bemenni egy mekdonaldszba, hogy le legyen sor, mikozben mar a cigany is plazmateven nezi a monikasot!

Igen, ez a valsag tuti jele..

Te barmit hajlando vagy elhinni, akar mekkora baromsag?
Amugy meg engem ez a magyarok nyilai rettentően összezavar.
Eddig sok sok akciójukból amit "ők követtek el" tudunk egy lelőtt házról, pár felgyujtott lábtörlőről meg megkormolt falról. Ez roppant effektivnek tünik.
Ja tényleg, meg meg megverték Csintalant aki ráadásul történetesen most fideszes és nem a "kormányzó elit" része... őt ráadásul ugy tünik roppant profi módon.
Nekem ez nem áll össze. Aki ilyen jol meg tud verni egy embert, van pisztolya és gyakran dobál mindenféle koktélt, hogyhogy csak a lábtörlőkig jut el? Viszont oda most roppant gyorsan, naprakészen.
Vihar a biliben. A jó öreg antifasiszta kártya megint és megint és megint. Unom. Szánalmas, figyelemelterelő manőver a publicitásért, a cinikus kudarcgazdaságpolitika áttematizálásáért. A FIDESZES esztergomi polgármester házát fel lehet gyújtani, az nem politikai ügy....
Antifasisztaként tüntetni azt megy. Eü. törvénytervezetet visszavonni - nehogy már úgy nézzen ki, hogy külső nyomásra hátrálunk meg! -, az már nem megy....
Persze, mi is az az 5 milliárd, legfeljebb "majd mi is elmegyünk igennel szavazni".
Van egy ország Európában, ahol ezt is meg lehet tenni, és nincs következménye.

u.i.:"....még a rendőrpalotába is belelövettem!..."
"Gusanyi maradhatna szepen az irodajaban, kitalalni mitol lesz jobb, ahelyett, hogy ilyen icipici problemakkal foglalkozna."


Lehet, hogy épp kitalálta. Nemzeti egység stb... Nem?
Gecc !

H.Á. még utolsó lehelletvételeiben is olyan intézkedéseket hoz, hogy feláll a szakma szőre !
Csak erről most hallgatnak...
Elvégre van nagyobb botrány, ugye ?
Naja....
Mostmár télleg húzok elfele :)
na, még egy értelmi fogyatékos funkcionális analfabéta... ha egy szövegben szerepel a náci szó, meg Orbán neve, az nem azt jelenti, hogy Orbán a náci, tudtad-e? :)
Ez egy üzlet Tomcat, Budaházy, de még a kuruc.info komplette meg a többi hasonló meg ennek az egyedi szubkultúrának a megélhetési sztárjai, ahogyan egy másik szubkultúrának Kiszel Tünde, Gyõzike , Anettka, RTLklub ...

Alapvetõen ezeket az embereket leginkább az ellentábor élteti , mint pl. te meg a média meg az szdsz sõt már a kormánynak a nagytudású feje is beszállt ebbe a mókába.

Biza ezek is egyszerûen csak botrányhõsök csak õk nem dobálják le a ruháikat mondjuk, mint Anettka a tv-ben, hanem szirénáznak, amirõl utánna beszámol minden média, és hónapokig beszélsz róla ...
Tomcat pedig ennek az üzletágnak egy egyedi arca pár éve még kimondottan liberális írásai voltak anno náci fesztekre járt bohócruhába csak, arra nem harapott rá megfelelõképpen a média így nem volt jó biznisz nem hozta a reklámértéket. Tomcat egyszerûen talált egy új piacot magának, amelynek néha bedob egy-egy ilyen marhaságot amitõl megy a boltja ...

Ráadásul Tomcat renoméját erõsíti is pl. ez az új SZDSZ-es baromság v.mi szokásos náci veszélyes ellentüntire. Mi is ez a mostani ügy?

Volt egy leányzó bement v.mi boltban, ahonnan állítólag kivágták a magyarsága miatt, mert a jegyboltok arról híresek, hogy saját örömükre tárolnak be jegyeket.

Na ezt a mesét még az un. nemzeti körökben sem hitték el a legtöbben, de ez a heves fedezés, amelyben a bolt ügyében folyik gyanússá teszi az egészet felmerül az emberben a kérdés most már.

Lehet tényleg a magyarsága miatt vágták ki?

Egyébként meg érdekes marketing megy a háttérben. Vígan vannak összefonódások ez a magyar nyilazó Szilvássy brigád , akkor csapnak le mindig, mikor az MSZP szarban van ... Az SZDSZ, akkor érez náci veszélyt, mikor nem történik semmi érdekes a feburári náci parádéra v.hogy nem vonult ki az SZDSZ pártszinten tiltakozni csak az ifjúsági tagozatuk vagy mi pár civillel na pedig az igazi náci parádé nemzetközi szintû ... Ferenc sem érezte még , akkor a náci veszélyt.

Most kb. a Bácsfi Diánka mûsorszámot játszák el újra ...

Szánalmas , de hogy még Árpi is ezt így benézze.
tóta w :

Hülyék vagytok ti mind :
index.hu/velemeny/glossza/heu080410/
Az egyik ezt, a másik azt....
Szánalmas, ahogy itt osztjátok az észt...
NYT 2008.04.11. 08:40:23
Noormális?
Asszem pont nem erről szólt az írás, a szövegértés nem az erősséged.
Szerintem próbáld meg mégegyszer hátha összejön.

Amúgy tömören hátha így felfogod:
Pont arról van szó ebben az írásban hogy a Gyurcsánynak meg az SZDSZ-nek pont NEM kellene ott lennie ma azon a tüntetésen, viszont ha VIKTOR kimenne azzal mennyit nyerhetne a Fidesz mert egy csomó középen álló mérsékelt polgár is rá szavazna akinek eddig attól volt ideges hogy a VIKTOR mindíg kikacsintott a "koktélozós" fiatalokra.
Carnivora

Nekem a jegypénztár tulajdonosának vagy akármijének hebegése is erősen valoszinutlennek tünt. Az a hepciáskodás amit megpróbált leirni valahogy nem erre a táborra jellemző atitüd.
Persze ettől lehet, ámde valószínűtlen.
Az pedig hogy egy jegykiadó lefasisztázza a zenekart az elképzelhető. Ahogy az is, hogy valaki ezen meg felháborodik.
"Szánalmas , de hogy még Árpi is ezt így benézze. "


te se értetted meg az írását... sebaj.
Árpád
"Lényeg, hogy kialakult egy kommunikatíve kihasználható helyzet, lehet felszállni a körhintára."

Igaz mondat!

kopasz

Az adósság 17.000 milliárd ft, azaz 106 milliárd dollár, míg a rendszerváltáskor kb. 20 milliárd dollár volt. (5-szörösére nem romlott a dollár) A gazdaság lassan egy éve pang, 8% inf, 6-7% reálbércsökk.---> Geccnek igaza van, kurvanagyszar van

Hülye vagy-e kopasz, mikor arról beszélsz, h nincs nagy szar?
"Az pedig hogy egy jegykiadó lefasisztázza a zenekart az elképzelhető. Ahogy az is, hogy valaki ezen meg felháborodik. "
Mondom én molotov...

Viszont reszkessen a TESCO ha romlott lesz a csirkefarhát. Mennek a nyuggerek és lángba borítják az áruházakat.....
:D:D:D
"a miniszterelnöktől, aki mellbedobással röppent rá a témára, mint tyúk a takonyra."

Kellett neki ez a story, mint egy falat kenyér, mint Kiszelnek az agykontroll
Orbán ebből már jól nem jöhet ki, akár elmegy, akár nem. Ez volt a nagyon is átlátszó cél, Gyurcsány ehhez nagyon ért, ha a kormányzáshoz nem is. A balbarát média pedig mutogatja majd egy hónapon keresztül Orbán hűlt helyét az antifasiszta tüntetésen. Egy hónapot tehát megint kihúzott a hátralevő 2 évből ezzel az ötlettel a nagy kommunikátor, már csak 23-at kell...
dimitrij · dimitrij.blog.hu 2008.04.11. 08:50:24

Értem, az írását Árpád v.mi egyedi kis álomvilágban él, ahol azt hiszi a választókat kurvára érdekli ez az egész felhajtás. A választópolgárok 90% konkrétan szarik erre az egész felhajtásra Orbán pedig nem megy le ilyen alacsony szintű politizálásra, mint ez a pittiáner ügy.
A miniszterelnök kénytelen lemenni mivel értelmes dolgokat nem tud művelni na meg éppen széthullóban a kormánya kell a címlapokra v.mi más.
Hogy egy másik témától vegyek kölcsön: Nás bili, nás vyhor.
Nem tudom, feltűnt-e már valakinek, de éppen tönkremegy az ország, 0% a gazdasági növekedés, folyamatos a tőkekivonás, pörög az infláció, nő a munkanélküliség.
Ehhez képest megy a parasztvakítás a fasiszta veszélyről, mintha ez lenne az egyetlen és legfontosabb problémánk.
Ébredjetek már fel emberek!
Különben tényleg érdemes lenne megnézni mindkét oldali szervezők kötődését az NBH-hoz... Egy oknyomozó újságírónak nagy dobás lenne. Persze lehet, hogy az utolsó... :(
Én csak így parasztosan.

Inkább szavazok a négylábú nyolcszarvú ördögre mint Viktor pártjára.

Nem tudom, de csak nekem volt furcsa ez az ezredik hanyattforduló.

Tudom hogy ebben vita lesz de kimondom Viktor napjaink Hitlerje. (Ő is alkotmányosan került hatalomba)
XSun

Na látod, ezt elképzelhetőbbnek tartom annál a verzionál mint amit a jegypénztáras előadna. :)
A "nyuggerek" egy részéből már kinézem... :)
Szarka Varro

Te meg napjaink Latabárja akarsz lenni? a nagy mulattató? :)
"Tehát épphogy az volna hasznos az ügynek, ha a miniszterelnök továbbra is maximum blogban értene egyet, de nem menne oda."

Árpi, kivételesen egész jó meglátásaid vannak:)))
Miért érzem, azt hogy ez a post erősen azt sugallja, hogy bár nem illik kimondani, de a jobboldallal szimpatizálók ( ne tekintsük most azokat akik Attiláig, vagy akár a sumérokig visszavezetik a családfájukat ), így vagy úgy de "fasiszta, mélymagyar, nemzeti rock hallgató újnyilas"??? Miért baj az, speciel a részemről is, hogy egy olyan országban szeretnék élni ahol az emberek a gondjaik ellenére tudnak mosolyogni, megvan bennük az összetartozás érzése? Ezáltal a problémák megoldását, illetve viselését is közös feladatnak érzik? Mert hát egy országban élünk ami téged nyomaszt, nyomaszt engem is...Na de ez utópia! Szóval miért? Kedves Tóta W., akár mennyire is gondolod, hogy te csak jóindulatból szapulod a népet, mint valami 21. századi Ady, sajnos te is csak azt az árkot mélyíted ami a kézfogás, elfogadás közé ékelődött. Én elfogadom, hogy nem hiszel(tek) Istenben, mert leszarom, hogy hogyan számolsz el magaddal majd az utolsó órán, (Ez csak egy kiragadott példa, kéretik nem ezen lovagolni). Te miért nem tudsz engem elfogadni? Nem vagyok demagóg láthatod. Nem akarok pogromot, nem vagyok antiszemita, nem félek a buziktól sem. Csak Magyar vagyok. Szeretem ezt az országot, még ha kicsit savanyúbb is mint a nyugati narancs, de az enyém/miénk. És tudod ez a szeretet ami hajt arra, hogy talán egy kicsit jobbá tegyem.

Ezt nézzétek meg a kedvemért (elég az első 10 másodperc, nem kell az egészet végigszenvedni), és megkérdem, hogy ezek után a nagy liberális szellem kiáll a fasizmus, rasszizmus ellen tüntetni?
www.youtube.com/watch?v=6RZXSZJiEDM

"H.Á. még utolsó lehelletvételeiben is olyan intézkedéseket hoz, hogy feláll a szakma szőre !
Csak erről most hallgatnak..."


no, pl. milyen intézkedéseket? lássunk meg ár konkrétumot...
"Tudjuk, hogy antifasiszta vagy, Feri, de te most ne ezzel foglalkozzál, van más feladat. ...Igen ám, de ma mégis van jelentése a jelenlétének: az, hogy a Másik nincs ott."


Rohattetűorbán hótttuti, h fasiszta, mer' nem megyen oda kézenfogva tüntetni a bátor min.e.-kel. extreLOL
Carnivora 2008.04.11. 08:53:24


mondom én, hogy nem érted... :) egy alkalom elég lenne, hogy a hátralévő 1 uszkve 24 hónapra elvegye az élét az ilyen szar, nácizós, szélsőjobb veszéllyel fenyegető akcióknak. nem megérné? ennyivel szűkítené Gyurcsi és köri mozgásterét...
Egyébként a legjobb reakicó az egészre a jobboldalt született lásd.

reakcio.blog.hu/2008/04/10/tomcat_nem_szolgalja_ki_a_magyart

"Az a hepciáskodás amit megpróbált leirni valahogy nem erre a táborra jellemző atitüd."

Csak azért hogy ne keveredj önellentmondásba még nem kéne ilyen mértékű hmmmm faszságokat leírni és elhinni vagy fordítva ;)
dimitrij · dimitrij.blog.hu 2008.04.11. 08:59:17

Ti komolyan elhiszitek ott a baldoldalt, hogy ORBÁN VIKTOR A MEGVÁLTÓ? :D:D:D:D
Szarka Varro
"Tudom hogy ebben vita lesz de kimondom Viktor napjaink Hitlerje"

Ebből nem lesz vita, mert szerintem te szimpla hülye vagy, és nmég az is lehet, h egy indexes provokátor. Kabbe kötsög (így tömören ennyi. Mostanában nem szoktam hülyézni, de látszik, h direkt marhasággal provokálsz, ami már túl megy a józan provokáción, ha érted, mi a különbség...)
test subject

micsoda replika :)
test subject #28 2008.04.11. 09:00:30

Csak azért hogy ne keveredj önellentmondásba még nem kéne ilyen mértékű hmmmm faszságokat leírni és elhinni vagy fordítva ;)


ott a pont. :)
Carnivora 2008.04.11. 09:00:50


most már hivatlos: képtelen vagy az értő szövegolvasásra... :) szegénykém... :P
Mindennapi gyülöletünket add meg nekünk ma!

Tótawé nélkül egy reggel, nem is reggel!

Waldi! 2008.04.11. 07:22:55 nek válasz:

azért, mert az szdsztől jönnek azok a poénok, hogy a vidéket (falut: iskolát, boltot, kocsmát, templomot) fel KELL számolni.
a helyére meg lehet tenni Latifundiumokat (nagybirtokot, te böszme)

az, hogy a vidéken hány munkahely terem és helyettük hány munkanélküli lesz a nagyvárosokban, az már nem számít

csak a másik pártra szavazó ne maradjon vidéken, no ezért szidta Tatán OV a szadeszt - szerintem, de ez mindegy, mert az orbánofóbiásoknak ez nem számít, csak hogy reggel a harákolás és tökvakarás közben is szidhassák a Zorbánt a korareggeli cugért, ahogyan én a mocskosgyurcsányt....
"Pont ideje volna egyszer megtenni."

B+:) Árpi, hát nem megtette már milliószor? Még a MG-tól is elhatárolódott, pedig ott még nincs bizonyítva, h mitől is fasiszták, csak a bélyeg lett rájuk ragasztva a néptáncos ruha miatt
" snail1982 2008.04.11. 08:55:39
Miért érzem, azt hogy ez a post erősen azt sugallja, hogy bár nem illik kimondani, de a jobboldallal szimpatizálók ( ne tekintsük most azokat akik Attiláig, vagy akár a sumérokig visszavezetik a családfájukat ),"
Azért el elég nevetségesnek tűnik tekintve hogy ebben a kis országban az elmúlt 1000 évben elég nagy volt a jövés menés és mindenki mindenkivel....
Erről az a kabarétréfa jutott az eszembe amikor a kispolgári hivatalnok verte a mellét hogy őőő mekkora magyar mert a dédnagyapja huszár volt a 48-as forradalomban stb.
A lényeg hogy rendelt egy családfa kutatást a fickó szépen mondtha hogy hogy az X. edik ük nagymamáját kergették a törökök és utol is érték...
Előtte az XXX-el nagyszülőjet a tatárok, azt is utolérték..
Jó jó de hol vannak az igazi ősem??
Legyen erős! Izraelben.... :D:D:D
"Tudom hogy ebben vita lesz de kimondom Viktor napjaink Hitlerje"


idióta... :P
Komoly ember nem megy el semmilyen ilyen jellegű szedett-vedett demonstrációra...
Ez csak Gyurcsánynak juthatott eszébe, ennyire gyenge és kisstílű ez az ember...
Utána meg lehet fröcsögni Friderikusznál, hogy az orbán miért nem vallott színt, miért nem határolódott el...10 éve próbálják a libsik ezt a kártyát és már ellenük is fordult a saját fegyverük
"Ha ma feltűnik a chartában Gyurcsány ORRA,"

B+:) Árpi, az nem kis dolog lesz;))))))
"pedig ott még nincs bizonyítva, h mitől is fasiszták"

muhhahaha... :)
Holgyi

Legalabb van valami, amiben egyetertunk. :-D
"Ebből nem lesz vita, mert szerintem te szimpla hülye vagy"

:DDD

"micsoda replika :)"

bocs, ennyire tellik de igyekszem :)
El kéne menni a német követség elé is tüntetni a német himnusz ellen! Kicsit áthallásos, nem?
KopaszMercis 2008.04.11. 08:42:06

Valami gond lehet az atvitellel, de azert kifejtem neked jobban egy mondatban.
Nem latok teljes osszefuggest az emberek felelotlen viselkedese es a orszag penzugyi "csodje" kozott. En leszarom, hogy az emberek hitelre vesznek mindent, ha aztan a 300%-os THM-tol ehen akarnak pusztulbni, am legyen. De ugyanakkor, bar a felelotlenseg kerdesere ez meg most sem valasz, ha nem lenne ekkora gazdasagi szarfos, akkor talan nem kellene hitelbol elni, (amit ugyebar s mellesleg most sem kotelezo felvenni, foleg nem plazmara).
Egyébként a balliberáliséknak kiadós égés van kiltásában, ha meglesznek tartva ezek a rendezvények. A választópolgárok előtt is. A magyar embör nyugis embör azt szereti, ha nyugi van.

Az ilyen parádékon meg mi szokott menni? lásd. az utolsó vér, és becsületes paralemnti rajoláskor szervezett ellendemonstráció. Pár hülye kamasz késő érő huszonévesekkel meg pár öreg nosztalgiázó nácival katonásdit játszott kussban rendben míg a másik oldalt pár méterre egy rakás balos csőcselék hőzöngött, fröcsögött a magyar embör ilyet nem szereti. Idén már az a pár civil okosban oldotta meg nem is a politika vezényelte ki a saját szarját balhézni ... :D

Orbántól ugyanilyen hiba volt anno a Kossuth térre vonulni, ahol a sok nyomi csinálta a műsort, és simán összemosták őket a Fidesszel ...

Előre látható lesz a mostani rendezvény szintje is. Egyik oldalt a Gárdisták szépen kussban álldigálnak míg velük szemben a "békés antifasiszta" nyuggerek, balos csőcselék cisnálja a hőbörgést, üvöltözést, fröcsögést ... komoly siker várható. :D
dimitrij

csak neked csak most, mert általában nem szoktalak észrevenni. :)

Sok emberkét "ismerek" aki ilyen zenét hallgat, ha megkérdem mi az, általában mosolyogva és türelmesen elmagyarázza és ha a zene "zenei élményét" firtatom, mivel nekem nem tetszik nem szokott előállni a sértődött hisztivel válaszul.
És nem gyujtotta fel még a lakásomat sem annak lábtörlőjét.

Ellenben nyugdíjas már akart megverni többször, mszps már nevezett nácinak és kommunistának is, sőt volt hogy ugyanaz csak 2-3 hónapos eltéréssel, és gyűlöletének megfelelően valami kellemes hűvös helyre kívánt.

Ez a szubkultúra nem a banda szintű önazonosságban merül ki, mint az emo, a scene, vagy különböző divatrokker csoportok vagy a 80-as évek "metálosai" vagy a többi hasonló "divatbalhé"
Szimplán annyit látok a dologban, hogy ha valakikkel szimpatizálsz/együttérzel esetleg valami tekintélyszintű hirforrásból hallod a rosszat egy csoportról akiket esetleg alapból utálsz, azokhoz minden negatívumot hajlandó vagy párosítani ami csak felmerülhet.
Igy lesz a kárpátiát hallgató egyszeri emberből vérgőzös neonáci aki molotov koktélokat dobál mindenki lábtörlőjére (amiket vélhetően utál, vagy tomcat be akar törni a lábtörlőpiacra is) és hisztériás rohamot kap ha valaki nem hallott még az együtteséről, mint egy rossz tini eminem kapcsán.

"Ha Orbán Viktor odamegy némán vonulni - ...Akkor őt fogják fényképezni, és nem Gyurcsányt. És végre megszabadulunk egy gumicsonttól."

Ebbe van vmi, de nem mehet oda, még a végén együtt fényképezik le hazugferenccel, oszt zsidóbérenc lesz ő is a fidesztől jobbra lévőknél


"2010 minden bizonnyal a Fidesz győzelmét hozza."

ÁMEN!

"Jelentős részüket egyvalami tartja távol a Fidesztől: a gyanú, hogy ezek mégis fasiszták valamennyire."

Ez a "jelentős rész" hány % lehet? Télleg mennyi? Ki hisz még ezekben a marhaságokban? Bár tény, h ha az ember ATV-s betelefonálókat hallgat, akkor van "fideszes terror", "orbáni diktatúra", stb...

"Ott kéne lenni, ha ráér, elnök úr. Hülyeség kihagyni."

Árpi, ekkora fasságot leírni....? Ha Orbán aszongya, megy, akkor menne egy csomó vérfideszes is, és összekeveredne a törzsfideszes a törzsszocival most, mikor kurvára elege van mindkét társaságnak a másikból. Eszetlenség, baromság, őrültség lenne ez. A két tábor ma nem rántható össze semmire, sőt! El kell kerülni egy esetleges utcai tömegverekedést. Ezért bolondság Árpi a végkifejleted.
Felelőtlen!
Minden politikust fellógatnék! Pártállástól függetlenül.
Én már zsenge ifjú koromban is vállalhatatlan voltam magam előtt, sőt ha fordultam még rosszabb volt az arány, sőt passzív gyülölettel viseltettem a magasabb kutúrájú népek felé, gyakorlatilag a gyülölködésem fajulása degenerálta az agytekervényeimet, sőt konklúzióként náci elméletek gyártásában éltem ki gyenge jellememet, sőt elvi síkon az absztrakt alacsonyabb rendűségemet egy elrejtett fészerben, ahol dícső vezérünk képmása függött gyakoroltam a népírtást mindenféle bújtatott formáját, óh én bárdolatlan faszista, minden nemzetek felett állóként hirdetem, eljő még egy dícső korszak, mikor már csak fassizták lesznek, csak akkor nem tudom kibe kéne majd belekötni, hogy alávalóságomat kiélhessem?
Xsun!

Így van, lehet(sőt biztos), hogy bennem is van, benned is ván germán, török, cigány, zsidó, szerb, horvát stb. vér. De itt születtem, ezt a nyelvet beszélem, ez az identitásom. De szerintem ezen nem fogunk összeveszni:)
Tomcat pedig remekül műveli amit csinál csak a kádárkorban szocializálódott és kádárkori módszereket alkalmazó hatalom és szimpatizánsai nem csipik. Nehéz megszokni, mivel a 80-as években be lehetett volna vinni jól megverni, most meg alig pár hónapot ült a semmiért és ment a hőbörgés. Nehezen alkalmazkodnak az uj időkhöz. Ugye hogy velünk élő kádárizmus? :) Csak erről nem szivesen ír Árpád.

Amugy remek példa a "trükkre" az sok sok hírportál képe.
Bácsi áll büszkén a pólóban amin ott virit hitler feje...
Képaláírás... "miből gondoljátok hogy nácik vagyunk?"
Ügyes, azt hiszem ez az a póló, amin szerepel az a felirat hogy "a che guevarás mosásban van" vagy ilyesmi.
Enyhe utalás valami konszolidált nagyoneuropeer párt ifjusági szárnyára is esetleg. :)
Ugye? :)
zsanett

neked menni fog.
Gyerekek!

Kutyaszaros kis homokozóban masztiztok.

Megér ez az egész ennyi karaktert?
Kristl 2008.04.11. 09:20:29


ebben én is biztos vagyok:
Kedves Mindenki!

Kicsit off!

Élek a gyanúperrel, h bizonyos nickek, direkt szórakoznak velünk, értelmes nickkekl:)))

Ezek neve általában dupla nagybetűs:

El Condor, Lófasz Hadnagy, Szar Kavarro, Öreg Sam, Arzén Vendel, stb...

Nem állítom, h mind kötsög provokátor, de jobb vigyázni a Dupla Nagybetűs (vicces) nickkekkel

on
„oszt zsidóbérenc lesz ő is a fidesztől jobbra lévőknél”

Kedves Malatz!

Erős fáziskésésben vagy. A kuruzischer.beobachter régóta csak Zsideszként emlegeti a fideszt. Magáról Orbánról: „Egyesek szerint eredeti családi neve Oldstein, ez azonban máig nem nyert hitelt érdemlő bizonyítást; sokat mond viszont az, hogy leányait Ráhelnek és Sárának hívják.” ( kuruc.info/r/7/23443/ ).

A fasisztákat már nem fogja Orbán visszaszerezni, ám továbbra is működik egy „szellemi” ozmózis az ő rajongótáborának jobbszéle és a fasiszták között. Ennek kihúzhatná a méregfogát azzal, amit W javasol.

Amúgy meg mért szempont ez? Fideszbérencként mért fontos neked az, hogy a fasiszták mit gondolnak rólatok? Netán MÉGIS fontosak nektek, vagy mi?
Kedves TWÁ !

Az nem jutott véletlenül eszedbe, hogy Feri pont azért megy, hogy ha véletlenül Viktornak ingerenciája lenne egy kicsit megmártózni a kamerák fényében (és mint tudjuk, mikor ne lenne erre ingerenciája), gyorsan felejtse is el a dolgot?

Hiába, kell a cirkusz a népnek. Gyurcsánynak is inkább azzal kéne foglalkoznia, hogyan old(at)ja meg az adócsökkentést.

A további gyújtogatásnak meg úgy lehet elejét venni, hogy az elkövetőket talán el kéne fogni és példásan megbüntetni.

Az ilyen fasisztoid beütésű kis pöcsöknek meg a kedvét pedig úgy lehetne elvenni, ha lenne egy normálisan működő bíróságunk és a sz.rt is ki lehetne perelni belőlük, ha olyat tesznek ami egy másik embernek a kárára van, vagy sérti.

Aki meg itt kisebbségizik, meg általánosít, annak azt üzenem, hogy ha a gazdaság rendben lenne, kisebbségi kérdés sem lenne.
Kristl 2008.04.11. 09:13:18


azt azért magyarázd el, hogy miért nekem címezted a hozzászólást. benéztél valamit? vagy te sem értetted valamelyik hozzászólásom? komolyan nme értem... tetszik egyébként miat írsz, csak nem értem mi váltotta ki... :)
zsanett

Látom megszeretted a mottózást:))))

Ma mikor lesz a hüvelygombaeltávolítás és a fitymaszűkülettornásztatás?:))
Kristl 2008.04.11. 09:13:18

A Kárpátia mára az ország legnépszerűbb rockbandája a Tankcsapda mellett , akkor az egész ország náci? miben merül ki a Kárpátia nácisága? :D
"a kádárkorban szocializálódott és kádárkori módszereket alkalmazó hatalom és szimpatizánsai nem csipik"

hahaha kristl komolyan mondom fejezd be mielőtt baj lesz :DDD
előszöris nem a kádárkorban szocializálódtam.
másodszor komolyan gondolod hogy egy kategóriába kéne sorolnom azt aki felvesz egy chegevarás pólót meg azt aki felvesz egy hitlerest aztán összerugdalnak egy embert, ennek utána közösen örülnek a sitejukon, aztán felgyújtanak valakik egy bótot, aminek aztán megint közösen örülnek a sitejukon? a hülyepóló megvan mindkét helyen, de ahogy mélyentisztelt malacka is szokta emlegetni a tettek azért fontosabbak :)
Na ebből is Orbánt hoztad ki, hülyegyerek...

Tóth-Szenesi cikke sokkal jobb. Mostanában egyfolytában lenyomnak téged a kollégák.
Ouroboros 2008.04.11. 09:24:12


A 9:15 végén leírtam, h miért bolondság az, ahová következtetésileg eljut Árpi a poszt végén. Az volt a lényegem, nem az, amit kiragadtál.

Tehát a 9:15-ös végén ott a válasz, arra kéne reagálnod...

Pááá, kávézás, nyamm-nyammm...
Carnivora
"A Kárpátia mára az ország legnépszerűbb rockbandája a Tankcsapda mellett ,"

Tul sok motoros van, ebbol is meglatszik. Lehet jobban kellene oket elutogetni. :-D
dimitrij

hogy örülj bameg. :)

Carnivora
Ha nincs elég náci aki ellen harcolni lehet még az emós is az lesz
Szarka Varronak üzenem:

Eriggy a tüntetésre te is, mer ottan lössz a te nyolcszarvú ördögöd is. Onnan látod majd hogy hol van, hogy az orra kilóg a tömegbül, mint az idegenvezető esernyője.
Jó seggnyalást!
.
.
ÖKÖR!
(Csak így parasztosan....)
test subject

olvasd el ujra amit irtam szvsz... :)
mert igy elég röhejesnek tűnik amit irtal.

MEg tudod mondani hogy tomcat vagy a pólót viselő melyik embert rugdosta össze? Mert ha igen, és bizonyitani is tudod, jelensd fel.
u.i.:
"...még a rendőrpalotába is belelövettem..."
Balekok! Szép napra virradt!
Disznósajtos jóreggelt.

Erre a fasiszta, kommunista, szadista, rasszista, akármilyenista cirkuszra utalnék és annak propagandisztikus mivoltára.

Emlékszik itt valaki a CPG nevű zenekarra?

Abban az időben az általános iskola utolsó éveit tapostam. És tisztán emlékszem, az volt a "hivatalos" álláspont, hogy ezek fasiszták, reakciósok (!) a nevük pedig Cigány Pusztító Gárda, rövidítve. Akkor én szentül meg voltam győződve, hogy ezek biztosan egy szélsőjobbos, skinhead zenekar.

Telt, múlt az idő. Később megtudtam, hogy hát "ez így, ebben a formában ugye nem igaz" (hogy klasszikust idézzek) Akkor kezdett gyanús lenni a dolog amikor olvastam az egyik daluk szövegét.
"Áll egy ifjú munkásőr a réten" :)
Másnak nem tűnik fel a hasonlóság a módszerekben? És itt oldalaktól függetlenül, mintha átitatná az egész mátrixot ez a szemlélet. Nem?

Ja és még mielőtt valaki kérdezné, nincs üldözési mániám. Engem üldöznek. :)

(A CPG egyik tagját ismerem, hát eléggé megcincálták. Pár éve sikerült a gyomorfekélyéből kigyógyulnia)
Kedves Hozzászólók, Kedves Tóta W. Árpád!

Ajánlom figyelmetekbe a kövekező sorokat. Weöres Sándor - A teljesség felé című esszéisztikus prózavázlatából idézem :

A közösség-javításról

Írmagját se tűrd magadban semmiféle társadalomjavító szándéknak. Mert minden elvont közösség ködkép; és aki a ködben rohangál, előbb-utóbb elevent tipor.
Tiszteld, ápold szűkebb és tágabb otthonodat: a családot, nemzetet, emberiséget. De egyiket se téveszd össze azokkal, kik e fogalmakra hivatkozva ártalmasat követelnek.
Mi ártalmas? ha Pétert azzal akarod segíteni, hogy Pált visszaszorítod. - Amelyik nemzet ezt homlokán viseli: nem vész el soha.
,,Péterrel azonosítom magam, Pált nem szeretem; Pétert megcsókolom, Pált megverem” - ez az érzelgősség; ez a közéleti elgondolások közös váza; a jelenkor ettől koldul. Bárkit csak úgy segíthetsz, hogy más rovására ne essék.
Népedet és az emberiséget csak azáltal javíthatod, ha önmagadat javítod.
Az igazság sosem az emberiséget, mindig csak az egy-embert válthatja meg.

A vezéremberről

Négyféle vezetőember lehet az ország élén: Prokrusztész, Napóleon, Samu bácsi és Szolón.
Prokrusztész egy elgondolás híve, melybe nemzetét belekényszeríteni akarja, ha törik, ha szakad.
Napóleon szenvedélyes játékos és akár nyer, akár veszít mindenképpen tékozol.
Samu bácsi úgy ül az uralkodói teremben, mint egy fűszeresboltban, dekákkal és garasokkal ravaszkodik.
Szolón az isteni ihletre figyel, minden tette az örök mértékből ered és országa virul.

Földi és égi hatalom

,,Amit nekem adsz: mindenkinek adod" , hirdeti a földi hatalom.
,,Amit mindenkinek adsz: nekem adod" , hirdeti az égi hatalom.

Az országhoz

Amelyik nemzet fölényben akar lenni más nemzetek fölött: hóhérrá, vagy bohóccá válik.
Nemzetük életét elmocsarasítják, kik nemzetük valódi, vagy vélt erényeit hangoztatják s a kíméletlen bírálatot tűrni nem akarják.
A legnagyobb csapás, ami egy népet érhet, ha egyoldalú irányítással az ítélőképességét tönkreteszik. Az ilyen nép elzüllik és mennél vásáribb kalandor nyúl érte, annál könnyebben odadobja magát. Nincs az a kívülről jövő veszedelem, végigdúlás, évezredes elnyomás, mely ezzel fölérne.

"hogy örülj bameg. :)"


lehet jobb lett volna nekem, ha hivatalosan mégse veszel észre. :) én is igyekszem majd hamar elfelejteni ezt a "megtiszteltetés" félét... :P

ahogy elnézem magam, itten bárki, bármikor szívesen elnézné, ha rágyújtanák a házat, csak úgy gondolom formán, mert adott esetben nagy szükség keletkezik felgyújtásokra, akkor bólintunk egy nagyot, hogy naná, teljesen rendjén való a dolog, hiszen indok a gyújtogatásra rengeteg adódik, főleg, ha rossz a zenberek kedve, nochdazu, olyan elvetemültek is akadnak, akik semmibe veszik a haza üdvét, miszerint hadd égjen az, aminek égnie köll, amire a gyurcsány is fölkapja a fejét, az meg pláne égjen, mert az így van rendjén, mert ezt követeli a haza és a böcsület, ülök azt pislogok, hogy jól értettem-e, sőt elengedek egy-két kurva anyádat is, mellesleg a zorbánra ugyanúgy rá lehet gyújtani a házat, meg főleg a szomszédra (használjuk mán ki ezeket a vérzivataros időket, amikor a szomszéd éppen a mi lábtörlőnkre helyezte el a döglött macskát, ami eredetileg náci volt, vagy kommunista, nem is tudom, a lényeg, hogy égjen, mert valami nagy-nagy tüzet kéne rakni, hogy ne fázzanak az emberek!
Árpi,remélem,így is gondolod
egyébként meg 25 fok lesz ma, az is hülye,aki nem úszni megy
" malacka69 az anakronizmusok országában · www.malacnews.freeblog.hu 2008.04.11. 09:24:01
Kedves Mindenki!

Kicsit off!

Élek a gyanúperrel, h bizonyos nickek, direkt szórakoznak velünk, értelmes nickkekl:)))

Ezek neve általában dupla nagybetűs:

El Condor, Lófasz Hadnagy, Szar Kavarro, Öreg Sam, Arzén Vendel, stb...

Nem állítom, h mind kötsög provokátor, de jobb vigyázni a Dupla Nagybetűs (vicces) nickkekkel

on "


Ezt most akkor kikérhetem magamnak? :D
Hűha, Árpikám! Ez egyre súlyosabb... Tanácsokat adsz az Ördögnek szavazatmaximalizálásra. Nagyon büdös ez így...
....vétkesek közt cinkos aki néma.....
Olkó

Köszi. :) Ez jó.

(Nem tudom, hogy szellemiségében van-e köze ehhez a művéhez, de a Tao-te king egyik fordítása (is) Weöres Sándortól származik, ha jól tudom)
én tegnap adtam át földanyának egyet, szava se volt hozzá, igaz eléggé mozgott már.
W, ha valamit angolul írsz le azt igazabbnak érzed, mintha magyarul írtad volna? Ja és engem az ilyen fasiszta vs zsidó harcok annyira hidegen hagynak, egyikse hagyná abba a tobálózást. Magyarország lakosságának hány százalélka zsidó és hány fasiszta, és ha ennyire kevesen vannak akkor miért kell többet foglalkozni velünk, mint amekkora a jelentőségük? Az átlag magyar nem zsidó és nem fasiszta és katolikus és heteroszexuális és fehér és jómunkásember. Szvsz. Először azokat a kérdéseket tárgyaljuk amik ezt a csoportot érintik. Buzi-e vagyok?
földanya sok mindent elvisel, én sem haragszok a döglött macskákra például, mégis nehezményezném, hogy csak úgy ukkmukkfukk szántani kezdenének a hátamon, hogy az nekem jó lenne.
malacka69, én is kikérem magamnak! :) Én nem is nem is vok provokátor, ismerd be, ismerd be! xD
Walter
"...jobb vigyázni a Dupla Nagybetűs (vicces) nickkekkel"

Szerencsed, hogy beletetted a "vicces" szot. :-D
Walter

Ignorald az elozot, figyelmetlen voltam.

Es Gecc ujabb 100 ostorcsapast mer sajat faszara! :-D
hacsaturjain

ja, meg megvizsgálhatjuk a másik oldalról is keltve kis hisztériát.

Azaz, Ha a hitlerista szálasi és horthy meg az ő bérenc nemzetük kiirtotta innen a zsidókat, és a kommunizmus alatt is volt szemernyi antiszemitizmus...
és mint köztudott a magyar nép zsigereiben ott lapul az antiszemitizmus, a vérszerződés alapgondolatai közt a pogromok a 7 törzs mint egy után közvetlenül következett, s a honfoglalásunkat is a holokauszt ihlette, tudvalévő árpád a jövőbe látott, s ugy döntött segíteni kell majd ezerév mulva a hős elvbarátainknak itten. S bennmaradtunk eme bűnös mult mocsarában... sőt kultúránk is annyi, hogy ha kivonnánk belőle ezt meg azt, vajhmi kevés maradna ugye, akkor elárulná valaki nekem, mér vannak még mindig itt?
Tetszik nekem ez nagyon, lehet tüntetni:
frego.li/c179-tuntet-a-magyar
És nem tüntetni:
frego.li/c178-fantomtuntetes
És ellentüntetni is.

Van még valami, ami kimaradt?

Pres: az "átlagmagyar" közepesre érettségizik, van egy félig sikerült angol szóbelije és 0,17 diplomája? Fasza!
ezt széles látóköröm, nem igazán tudja hova tenni, de a szántásnak mit kezelésnek ezt a válfaját nem ismerem.
Kristl 2008.04.11. 09:50:32

nem érteni, lenni görög diplomat, népi sajátságokat nem érteni.
Egyébként ki a f*szom lehet az , akinek a heti meló után péntek délután pihenés helyett rajolhatnéka van?
a szántás vállfája közömbös, földanya termékenységének dagonyázója és ha fölszántom a sivatagot, akkor sem.
Malacka tett itt bejegyzést miszerint provokatőr vagyok.

Hát közlöm, hogy nem de a törpe fasiszta képpel még mindig együtt vagyok.

Állítom, hogy Viktor azonkívül, hogy rettenetesen demagóg az a régi jő fasiszta.

Az isten vagy valaki más mentsen meg tőle, hogy hatalmat kapjon.
nekem kimondott rajolhatnékom van, péntek délután ide, avagy oda, mitöbb autogramot fogok kérni ferenctől.
nemecsekerno_007 2008.04.11. 09:34:41

Gépszabadság, Egy Világ, egy korszak, egy ország...

www.youtube.com/watch?v=eNDp6qTNHrg
Ha minden fideszes izraeli utász volna, még az rtlklub is segítene megnyerni a választásokat. Meg a Worluk is.
recoba, a közepes érttségit megtippelni nem nagy kihívás, a diplomát sztem elhibáztad, mo-n jóval többen mennek továbbtanulni felsőoktatásba mint amennyi ideális volna, így a 0,17-et keveslem. Az angol nyelvvizsga meg mindig felidegesít, mer mo-n egy negyvenesért már könnyebben engednek át itt-ott, meg ha elmondod h maynémizpítörendájlávbrékföszt akkor már jóvagy XD. Szal nálam az h van nyelvizsgád és h tudsz angolul két különböző dolog amiket nem szabad keverni.
"és a kommunizmus alatt is volt szemernyi antiszemitizmus..." Ja főleg a Róth Manó, Gerő Ernő, Péter Gábor meg a többiek jeleskedtek.
"mer mo-n egy negyvenesért már könnyebben engednek át itt-ott"


hol? hol?? :)
dimitrij,BME Nyelvvizsgaközpontot ajánlom figyelmedbe. :)
a jómunkás tudatúak péntek délután nem ferenc tesvérrel töltik, jómunkás ember az proli öntudatukat fejlesztik, kevesebb ferenc testvér, több proli öntudat.
Kristl:

Már csak azok vannak itt, akik úgy gondolják, hogy ez a hazájuk.
engem az autogram érdekel. ha ott lesz a viktor is, azt direkt imádni fogom.
Zsanett, a proli szó alatt az érted, hogy két kézzel dolgozó jómunkásember, aki nélkül nem épülnek autópályák meg nem eszel kenyeret, na rájuk kell gondolni?
hacsaturján 2008.04.11. 10:03:21

Ferenc ott lesz nem antifasiszta tüntetés lesz, hanem köztársasági őrezred, titkosszolga, és rendőr felvonulás :D:D:D , mert az tuti 100 méteres körzetbe nem engednek embert a közelébe :D:D:D
ja Orbától is egyet, a Gyurcsánytól is egyet, jó lesz még az autogramuk valamire.
Szarka
Maximum Mussolini, hamár fasizmus...ha Hitler lenne, te holnap már nem irogatnál ide...

De mindegy is, a fasizmus mellett a szintén hazugságra épülő, az egyén szabadságjogait sárba tipró szocializmust is ugyanolyan szabadságellenes -izmus. A szocializmus reformálhatatlan, pusztán hatalmi berendezkedés, mely az egyének gazdasági-kulturális megnyomorítására alapul.

Antiszocialista tüntetést hamarost! :-)
ezt sem érteni, lenni közönséges panelproli, a görögebbik fajtából, aki kínaiaknál vásárol.
egyenlítő

szeretném ezt hinni, de akkor mér sározzák a nemzetet egyesek?
Az az igazság, hogy gyurcsány ebben az esetben éppen olyan, mint egy árpád-sávos zászló. az emberek zömét tömény hányinger fogja el a láttára, és különben sem világos, mi az istent keres ott. hétfőn volt egy nagyon kellemes hangvételű, igazi civil rendezvény, amivel tomcat sem tudott mit kezdeni nagyon - na ez az, ami ma nem fog megismétlődni.
én a magam részéről viszont orbánt sem akarom ott látni, mivel mindenki tudná, hogy jelenlétének egyetlen értelme az olcsó népszerűség-hajhászás. a legfontosabb az, hogy minél többen legyünk mi, fideszesek, szocik - normális emberek.
Ez az első Tóta-cikk, amivel egyetértek. Én is ugyanezt szeretném. És közben van egy olyan szar megérzésem, hogy az Orbán mégis fasiszta valamennyire, és nem fog kimenni.
annyira birom hogy egy kis Gyurcsány légyszi maradj otthon mellett mindig van idő egy jó adag "mocskos árpádsávos zászló meg szemét orbán"-ra
a csodarabbi nadon vicces-"fideszesek, szocik - normális emberek."
Zsanett, akkor most szőkenős leszek: Haaneeem? -Mert amennyira megfigyeltem a proli szót mszmp szavazók baráti köre tagok szokták írni, főleg A városban élők, itt a város pöstöt jelenti, akik nemannyira kétkezi-jómunkásemberek mint inkább pdaval és hedszettel a nyakukban tárgyaló típusok, kiknek nem kenyere az erőszak, és a haladólierális fajták, tudod olyan ferenc szeertő népségek ők, kik mély daccal utasítják el az erőszakot ami a bp-i utcák rendjét zavarja meg. Persze lehet csak én magyarázom bele a dolgot, de ez a szó kicsit idegesít már. :)
Mr. President, az az elnök problémája, ha egy szó kiakasztja.
Februar18 2008.04.11. 10:22:20

Nyugi a köztársaság védelmező kancellárja ott lesz nem hagyja magát :D miközben Orbán Joda mester a jedikkel a háttérben harcol :D
a lényeg az utálkozási opcióra van fölhelyezve mindaddig, amíg a szomszéd nem tölti be a százhúsz kilót és a kétméteres magasságot. utána is, csak akkor már félni is köll ráadásul.
csodarabbi 2008.04.11. 10:20:23

A legfontosabb inkább az lenne, hogy ne ilyen pittiáner baromságokkal foglalkozzon a nép miközben Közép Európa vezető országából a K-Európa segglukává válunk ...
pedig az ilyeneket a legkönnyebb földre vinni.
miután az első ellentüntetés egy zsidó fideszestől jött, nem kell ottlennie orbának, hiszen egy utásszal a zsákban nem lehet igazi minihitler.. pláne, hogy még a vezetésbe se vette be valamelyik mszps szóhasználatával "díszzsidónak"
csodarabbi is attól csodarabb, hogy már látott olyat.
Tettem a gyűlölet ellen:

hétfőre minden osztályban dogát jelentettem be!:)
És ez a 2 legerősebb érv a viki ellen, hogy hámerhát ő fasiszta meg népszerűséghajhász fajta. Ebből a 2. igaz, de nem érzem benne a túláradó gonoszságot, GYF is csinált már ilyet, tudjátok, amikor népszerűséghajhászásból hazudott 4 évet, hogy nehogy leváltsák. A fasisztával nem tudok mit kezdeni, én még nem hallottam Orbánt úgy nyilatkozni h írtsuk ki a zsidókat, ellenben olyat már hallottam amikor elítélte a szélsőséges megnyilvánulásokat. prime minister ferenc gyurcsany viszont hazudott és ezzel engem jobban fel tudott idegesíteni, mint az h Orbán kiáll és olyanokat mond amitől népszerűbb lesz. Én arra szavazok, aki legalább megpróbál jót tenni, és még véletlen sem arra aki hazudozik, hogy picivel hosszab ideig marahassan nyaralni mer többlett a pénze. Ember a srác maga ismeri el h hazudott 4 évet és van aki még nem gondolja úgy, hogy akkor húzzon a vérbe? háénnemértem
Mr. President

Ő véd minket a fasisztáktól.
Mr. President 2008.04.11. 10:33:27

Én még fasisztától sem hallottam olyat, hogy írtsuk a zsidókat sőt még fasisztát sem láttam Magyarországon csak Olaszországban ott évekig kormányon is voltak mostanság az Európai Unió legnagyobb megelégedésére :D
Walter Melone 2008.04.11. 09:38:37

Ezt most akkor kikérhetem magamnak? :D"


Te igen...., de úgy látom bejött a provokációm!:))))

Üdv.
eccer kiestem a nyolcadikról, összetörtem a pofámat, de mára már ennek igazságtartalma köddé vált és elillant, mint a tavalyi hó.
Olkó 9:34

Az ilyen komolyakat nem szab délelőtt, mert túlpörgés van--> nincs idő hosszúakat olvasni, és különben is, kismillió népek a munkahelyükről írosgatnak, mer' kurvárarettenetesen sokat melóznak. Vágod? Majd este újrázd, oksa?

Üdv.
Carnivora :)

www.customcreaturetaxidermy.com/novelties/novelties_2aa.html
Csak, hogy kicsit könnyedebb legyen az életünk. :) És még mi tartjuk magunkat hülyének. :)
EZT A LINKET MÁSNAK IS AJÁNLOM, VANNAK MÉG PIHENT FÖLDLAKÓK. :)
Még ez a hülye Tomcat is szarrá égeti az MSZP szóvivőjét ... :D:D:D
számomra nem létezik magyarország-magyarság...feladtam...elmegyek...

itt nincs helye reálisan gondolkodó, nem befásult embereknek...megfolytják őket...
én már a negyediktől szédülöm, inkább ki se nézek.
a negyediknél még azt mondtam, hogy eddig minden OK.
deusex
"feladtam...elmegyek... itt nincs helye reálisan gondolkodó, nem befásult embereknek...megfolytják őket... "

kár, meg szomorú, de hát, ha így látod lyónak
próbáltam, de nem mentem vele semmire. a házmester takarított fel.
Tota W-t nagyra bcsulom, de nem huzta ki az orràt pestrol 30 éve, és nem tudja, hogy a vidéki Fidesz szavazokat nem zavarja az, hogy a Fidesz nem hatàrolodik el a szélsojobbtol, mert a vidéki goj magyar ember vagy valamennyire antiszemita (legalàbb az eloitéletek szintjén), vagy, tulnyomo részében, nem érti az egészet, mert fogalma sincs arrol, kik a zsidok és mit csinàlnak, egyet sem ismer (fel), az egész vita elmegy a fule mellett. Antiszemitizmusra érzékeny konzervativok szerintem nagyobb szàmban csak Pesten vannak, ahol a jobboldali szavazok is sajàt tapasztalatbol tudjàk, hogy a magyarorszàgi zsidozàs a dualizmus korabeli emancipàcio ota kb olyan szinten abszurd, mintha a gorogkatolikus vagy baptista magyarok ellen uszitanànak.

namàrmost, mivel az elvesztheto vidéki antiszemitàk tobben vannak, mint a megnyerheto fovàrosi toleràns konzervativok, Orbàn nem lesz ott a tuntetésen.

egy vidéki nemzeti liberàlis
Én úgy emlékszem, hogy eddig Orbán bármikor az "utcára vitte a politikát", folyamatosan fikázták.

Hogy a politikának a parlamentben a helye.

Most mi ez a nagy változás?
Malacka kedves megjegyzéséhez és állítólagos provokátori mivoltomhoz annyit, hogy sajnálom ha zavarja a dupla nagybetűs nevem, a szemszínem, a gondolataim...
"És közben van egy olyan szar megérzésem, hogy az Orbán mégis fasiszta valamennyire, és nem fog kimenni."

Ma több mint 9 millió 995 ezer ember NEM fog kimenni.

Ők mint fasiszták?
én fékezett motiváltságú fasiszta vagyok, nem zavarnak a liberálisok, egyáltalán nem, de az eszdéeszes sirató majdnem leverte a biztit.
jaj de utalom az osszes politikust...
én nem tudok olyan sokáig elszámolni, oszt mégis.
Bocs, arról van ám szó - és nem Gyurcsányról/Orbánról - , hogy valakik terrortámadás csináltak, és bármikor újra csinálnának, ha valami/valaki nem tetszik nekik. Ezt el kell itélni, mint állat, akármilyen színű párthoz húzol. Aki nem ér rá (pl dolgozik), nem megy el, aki máshol él, az se tud, de aki el tud, menjen, fontos! Nácimentes Magyarországot!!!
malacka69 az anakronizmusok országában 2008.04.11. 10:37:41


Megvárjam amíg felfaljátok egymást konstruktívitás hiányában, és romjaitokra dobjam rá javaslatomat?


Megvárom míg elkészül a leves, és a tálalásnál jelzem, hogy azért furi a színe meg az illata, mert kifelejtődött -nagy igyekezetben -a husi.


- Suhanunk a szekér négyzetalakú kerekein
akaratunk megelőz minket, céljainkat a lábaink elé a sárba dobja...


Üdv.
Ekkora hülyét.

Mi az, hogy nem érdekel, ha a magyart kidobják? Ha zsidót dobnának ki, te, meg az egész sajtó sípitoznátok, ha cigányt, akkor is kurvanagy összefogás lenne. A sokszínű társadalmatokba mindenkit beleraktok, kínait, cigányt, zsidót, kivéve a radikálisabb magyart. Pedig aztán kevesebbet bünöz, mint a cigány meg a zsidó...

Az antifasiszták akkor nyissák ki a pofájukat, ha elsőre elítélik a magyarok diszkriminációját, mert a molotovos támadásra ott van a rendőrség, ugyanúgy, ahogy a flashmobozók esetleges törvénysértésére is. Csak mert úgy tetszik, nem lehet összemosni a molotov koktélost a flashmobozókkal. Akár provokátor is lehetett a molotov-koktélos támadó... Akár rakhat a "fasiszták" közé Gyurcsány ma is egy provokátort.

Orbánnak egyáltalán nem szabad megjelennie, mert az antifasiszta oldal a rossz. Benne vannak a történelemhamisítók, akik elhallgatnak tényeket, a zsidó felsőbbrendűséget hirdetők, a zsidók, akik magyarokat kollektvív bűnösnek tekintik, a cigánybűnözők, a hisztériakeltők, a kommunista gyilkosok... Azt kéne mondania: elítélem a magyarellenességet, a magyarok diszkriminációját; felszólítom az üzletet, ezentúl mindenkit egyaránt szolgáljon ki; elítélem a molotov-koktélos támadást és felszólítok mindenkit tartsa be a törvényeket és arra kérek mindenkit, maradjon otthon és Gyurcsány pedig azonnal tűnjön a fenébe.

És ha valaki szerint nem volt diszkrimináció - majd biztos egy lány elkezd lezsidózni egy cigány férfit, azért, mert nem ismeri azt az együttest, amit kb 9.5 millióan nem ismernek Mo-n. Ezen kívül is lehetne tiltakozni a cigányok, magyargyilkolásra uszító szövegei ellen.

És Tóta, nyilván nem az egész magyarság pénze nem kell az üzletnek, csak azoké nem, akik esetleg hordanak valami nemzeti jelképet magukon. Lehet, hogy te lecsőcselékezed őket, de attól még ugyanolyan jogai vannak.

És szép a kettős mérce, amit a BRFK tanusít tüntetés-bejelentés ügyben. Kár, hogy nem akar rögtön vizágyúval nekimenni Gyurcsánynak.
Mr. President 2008.04.11. 10:10:33
dimitrij,BME Nyelvvizsgaközpontot ajánlom figyelmedbe. :)


kit kell ott keresni? :P
"Tudjuk, hogy antifasiszta vagy, Feri, de te most ne ezzel foglalkozzál, van más feladat."

Ez itt azt hiszem egy kulcsmondat. Van ez az alapgondolat, hogy akármilyen csúnyán szolgálnak ki vagy épp nem szolgálnak ki egy vásárlót, az nem lehet megoldás, hogy "fegyújtalak baze!" Ez rendben van, azok ellen, akik azt hiszik, hogy ez így tud működni, azok ellen lehet tiltakozni. Nomármost, ha Gyurcsány odamegy, akkor valóban árt az alapgondolatnak, mivel a többség számára lehetetlen elvonatkoztatni azoktól a gondolatoktól amik Gyurcsánnyal kapcsolatban jó ideje felmerülnek. Szerintem ő is tudja ezt, mégis úgy gondolkodik, hogy most van itt egy kis esély arra, hogy valami kis népszerűséget lehessen szerezni. Tehát ugye (figyeljünk nagyon) lenne valami amivel jót lehetne tenni (legalábbis nem rosszat), ez az távolmaradás, és van az amivel ugyan ártunk, de a népszerűségünk nőhet tőle, ez a jelen levés. Ezen a ponton kanyarodjunk vissza az őszödi beszédhez, aminek a lényege elvileg ugye az, hogy elég volt abból, hogy rámegyünk a látszatra, hazudunk és közben nem csinálunk semmit, illetve csak rosszat....
Ebből kénytelen vagyok levonni azt a következtetés, hogy ha volt is Gyurcsányban valódi tenni akarás, az mára teljesen kiveszett belőle, megadta magát a "magasabb törvényeknek", és ha ma elmegy az antifasisztának nevezett megmozdulásra, akkor szerintem ezzel pontosan ezt demonstrálja.
deusex 2008.04.11. 10:40:59
"számomra nem létezik magyarország-magyarság...feladtam...elmegyek...

itt nincs helye reálisan gondolkodó, nem befásult embereknek...megfolytják őket... "

megfojtják


- Szerintem nem menj el! Bővítsd ismereteidet, tárd ki képzeted.. Repülj a józanészen túlra!
Malacka: Nem tornásztatás, hanem tornáztatás. Helyesen!
update: megfenyegették a XIII. kerületi fideszes önkormányzati politikust, életveszéylesen, elköltözött a családjával, rendőri védelmet is kapott.

Viktor helyett a főmadár ment el (Sólyom).

index.hu/politika/belfold/holl1404/

a pápa, meg Bush nem jön? :)
Én speciel szívesen látnám a baloldal prominenseit egy olyan demonstráción, ahol a most már heti rendszerességgel a cigányok által az autójukból kirángatott és meggyilkolt vagy összevert állampolgárok mellett szolidarítanak. Mi a véleményetek? És az Öné, kedves Tóta?
Azt is meg kell említeni, hogy mennyien hazudnak végig az üggyel kapcsolatban, köztük INDEX. Ma is -"s ezzel megakadályozta a szélsőségesek felvonulását."- nem akadályozták meg, odamentek a bolthoz.
"Mi a véleményetek?"

szervezz egy ilyet, és hívd meg őket. egyből el fog tőled határolódni mindenki... :)
Tényleg, és hol van Szabó ALbert? Meg a félhülye Ekmál vagy ki? Azoktól is kellett adott időben hivatásszerúen rettegni. A szerencsétlen Diana se lendít már a fotósok kérésére - jól jött ez a Tomcat ügy.

Az amúgy nagyon érdekelne, ha Tomcat egy ilyen veszélyes fasiszta,akkor hogy vehet részt az MSZP sajtótájékoztatóján a Képviselői Irodaházban, kamerával a kezében. Honnan van belépője? Miért engedik be? Vagy hívták?

Kellet ez most fletónak de nagyon. Végre lehet búslakodi, meg felháborodni, meg műkönnyeket elmorzsolgatni, meg összetartozni.Addig se a kormányváságról szól a hír...

TD223 2008.04.11. 11:18:03


"nem akadályozták meg, odamentek a bolthoz. "


a felvonulás elmaradt, kevesen voltak. a bolthoz nem nagyon tudtak odamenni, mert a sok darthvader elállta az utat.


"mennyien hazudnak végig az üggyel kapcsolatban"

jók az ilyen összeesküvés elméletek, csak idővel egészségtelenné válnak. :)
states 2008.04.11. 11:15:53
Vélemény? Általánosítasz és túlzol.
A közbiztonságnak is megvan az illetékes elvtársa. Na azt kéne elővenni.
"hogy vehet részt az MSZP sajtótájékoztatóján"


hivatalosan bejelentkezett, mint újságíró, vagy mi, és kért belépőt, és mivel nem tomketként regisztrált, kapott belépőt... ha nem kapott volna, akkor az lett volna a baj, mert diktatúra van, korlátozzák a sajtó működését bla-bla...
"Qui prodest?" "Qui prodest?" "Qui prodest?"
"Qui prodest?" "Qui prodest?" "Qui prodest?"
"Qui prodest?" "Qui prodest?" "Qui prodest?"
"Qui prodest?" "Qui prodest?" "Qui prodest?"
"Qui prodest?" "Qui prodest?" "Qui prodest?"
"Qui prodest?" "Qui prodest?" "Qui prodest?"
"Qui prodest?" "Qui prodest?" "Qui prodest?"
"Qui prodest?" "Qui prodest?" "Qui prodest?"
"Qui prodest?" "Qui prodest?" "Qui prodest?"
"Qui prodest?" "Qui prodest?" "Qui prodest?"
malac, vazze, ezt úgy írják, hogy cui prodest. montam má, hogy ne ökörköggy idegen szavakkal!
dmitrij
Akkor tomcat egyszerre demokratikus újságíró, újfasiszta és a rendőség által többször letartóztatott bűnöző? Ez a három együtt kicsit furcsa...
Szánalom, hogy egyesek ebben az országban csak Gyurcsányban meg Orbánban tudnak gondolkozni. Üzenem nekik: GYF-en és OV-on kívül is van élet. És igenis fel kell lépni az ordas eszmék ellen.
A kutyát se érdekli, hogy melyik pártvezér megy oda népszerűsíteni magát. Sólyom László ott lesz? Neki kellene.
Kár volt addig veretni Tomcatat a rendőrségen míg teljesen meghülyült. Nesze, lett újra házifasisztája a ballibeknek. Módjuk nyílt újra a kedvenc játékukat játszani, amivel ideig-óráig lehet takargatni, hogy minden máshoz hülyék.

Ez a Zorbán menjen ki, meg marhaság. Magára valamit adó embernek nem szabad idióták közé keverednie. Pofozzák egymást nyugodtan a hülyeségbe belevénült munkásmozgalmárok és a pattanásos túrbómagyar tininindzsák. Megérdemlik egymást!
a fasizmus monnyon le
"Sólyom László ott lesz? Neki kellene. "


nemrég votl ott, este nem ér rá.
osztovata 2008.04.11. 11:29:36


nagy szerepjátszó a srác. exliberálispólóárusítóblogírómajdnemnácimegmondóemberakiazalkotmányosrendhatáraitisfeszegetinéha... meg ilyesmi. :)
index.hu/tudomany/trmi070801/


" Készítettek már olyan eszközt is, ami igazi piaci siker volt, egyben keserű csalódás. A nanomegmunkálásra kifejlesztett eszköz gyorsított ionokkal marta a felületet, így atomi szinten is tiszta felületet lehetett vele létrehozni. Az intézet egy liechtensteini céggel közösen kezdte forgalmazni a szerkezetet: a partner a szabadalom megvásárlása után legyártotta és értékesítette a szerkezetet, a nanotechnológiai intézet meg 25 millió dollárral tudta növelni bevételeit a jogdíjakból.

Aztán egy nap úgy döntött a liechtensteini cég, hogy csődbe viszi a leányvállalatot, felépít egy új üzemet, és ott folytatja a munkát, de már nem fizet több jogdíjat. Ekkor ügyvédet fogadtak, aki közölte, hogy 120 ezer svájci frankból el tudja indítani a pert, és öt éven belül biztosan sikerre tudja vinni az ügyet. Addig azonban túlságosan sokba került volna az eljárás, így az intézet továbblépett, és egy újabb szerkezetet készített, ami sokkal finomabb munkára képes, mint elődje."Nem nyavalyogni kell, hanem dolgozni, mert a világ ocsmány" – mondja Gyulai. "

Nem egészen értem. 120E frankot meg egy kis várakozást nem ért volna meg hogy tovább jöjjenek a jogdíjak?
Hajaj, már megismerem Carnivora kisnácit. Szia, jó hogy itt vagy, írjál még!
én magamra adom a kínai dorkómat, oszt elmegyek, mert nem szeretem a hőzöngést, másrészt meg féltem is a kínai dorkómat, valamint munkásmozgalmi múltam is öléggé kötelez, mert megérdemlem. aki holnap lesz zsidócigány, az most csodálkozhat.
Azért kicsit erős olyat állítani, hogy gyurcsány a pénzért ragaszkodik a miniszterelnöki pózhoz, amikor olyan zsíros cégeket hagyott ott, hogy ahhoz a miniszterelnöki pénze bagó. -amiról mellesleg le is mond havonta valami rákgyanús macskakörmök szövetsége javára-
Én ezt a cikket nem értem. Most mi történt? Most mi van? :) Komolyan... Hálás lenék, ha vki elmagyarázná. Csakhogyénisércsem.
"Bocs, arról van ám szó hogy valakik terrortámadás csináltak, és bármikor újra csinálnának, ha valami/valaki nem tetszik nekik."

Nem is tudtam, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal ellen lesz a tüntetés.

AKA: Ki is lőtt a rendőrpalotába éjjel 1-kor?
AzHofi:
"olyan zsíros cégeket hagyott ott, hogy ahhoz a miniszterelnöki pénze bagó."

Olyan nagyon hagyta ott Gyurcsány azokat a cégeket, hogy évente legalább 100 milliót kap (osztalékként) tőlük.
John42: és vezetőként mennyit kapna? Ehhez képest a mostani ,,fizetése'' ? Különben honnan jön ez a legalább100Millió, mi a forrásod?
álommókus 2008.04.11. 11:46:31

Nem tudom te ki vagy gyökér , de én mióta van ez a blog itt vagyok veled ellentétben divatkomunyista elvtárs :D
Én azért csak kibattyogok. Engem még a Gyurcsány sem zavar.
Az már igen, hogy sok balfék milyen klassz mozdulatokkal mosakszik, hogy ti. nincs itt sömmi veszély, meg ballib ügynök a kopasz pólóárus, meg malaclogika.
Télleg', ha Gyurcsi ott lesz, jön vele egy rakat rendőr is.
Fasiszt, antifasiszt, min.elnök, fakabátok. Szép lesz.
Pantagruel · torzskocsma.blog.hu 2008.04.11. 12:00:21

Nincs is értelme :D nincs mit érteni rajta ... Az egész attól az elképzeléstől fogva hibás, hogy minden faszságért az utcán kéne rajolni, amiért éppen a média felelős ... keresztbe sem szarnák ezeket a rajolásokat a sok megélhetési rajoló secpec elunná , mert nem lenne reklám.

Egyébként kíváncsi lennék egy-egy ilyen akció után mennyivel növekednek a pólóbolt bevételei :D Vagy a lelkes MSZP hívő tagozat mennyire szupálja be a nyilasveszélyt ...
Forró vizet a kopaszara! De azér egy masszív köpetet Ferencük is megérdemel.
Nyolcvanegynehány az a száz.
APEH.
Ez is olyan lesz mint a Mortimer tüntetés? A végén kiderül hogy a Zsidó Felszabadítási Front öngyilkos kommandója támadta meg a jegyirodát?
Azt hiszem, hogy most Árpádnak igaza van. John42-nek is igaza van. Szabó György egy eddig senki által nem ismert valaki. Szerencsétlent nyilván elég komolyan megfenyegethették, ha már el is kellett költöznie a családjával otthonról. Látszik, hogy a kommunista titkosszolgálatok mennyire összeszarták magukat attól, hogy egy Fideszes antifasiszta tüntetésre megy. Megrettentek attól, hogy tényleg kihúzódik az utolsó szalmaszál a matracból és akkor már a fasiszta Fidesszel sem tudnak riogatni. Lehet, hogy Szilvássy és bandája jegyirodafelgyújtási akciója visszafelé fog elsülni?
speciel 2008.04.11. 12:12:05

Sajnos sok rendőr lesz valószínűleg főleg, ha Feri is megy több lesz a rendőr, őrezred meg ügynök, mint a rajolók :D

Pedig az kellene , mint a South Parkban hagyni a rajolókat egymást agyonütni sok probléma lelenne tudva :D
Hülye P. bemegy a boltba, megkérdi: jépa van-e. Nincs. Mivel Hülye P. mániás, azt gondolja, erről csakis a zufók tehetnek. Szól barátjának Pattanásos J-nek, akinek kapcsolata van egy Kuruc nevű izéhez és télen-nyáron bakancsot hord. Kuruc nevü izét részben vagy teljesen egy titkosszolgálat műkodteti. A Kuruc nevű izében többségben vannak az ilyen naív, de dühös, pattanásos, pöcsproblémákkal küszködő frusztrált hülyegyerekek, de azért akad egy-két kém is. Titkosszolgálat nagyon titkos, például nincs is benne a telefonkönyvben. Megnéztem. Titkosszolgálatnál csenget a figyelőgép (Reistag 08/Rudolf Provocator Special): akció van. Magyarok Nyilai kiszáll, Pobjeda parkol a tilosban, Ügynök 1 figyel, ügynök 2 nefürggyéle! matricát ragaszt ügynök 1 hátára viccből , tűzszerész vigyáz, nehogy az egész házat felgyújtsa. Többi ügynök tolja a médiát, főleg persze az internet informatikai szupersztrádáján. Hülyék rácuppannak, frusztráltak rácuppannak, zsidók rácuppannak, tereprendezés megvan, jöhetnek a közjogi mélóságos uramék. Jaj, de jó! Végre nem arról szól minden csatorna, hogy lopunk. Mindenki boldog! A pattanásos végre embernek érzi magát, pedig féreg. A zsidó végre megint nyilvánosan retteghet a semmitől. A politikus a legboldogabb, mert lophat tovább. A titkosszolgák összepacsiznak, high five, we can do it. Előléptetés, pénzjutalom, megvan a konyhabútor. A média is boldog, beleértve a kurucékat, meg azt a másik jóembert, aki nem is csinált bombát. A tévénézők is boldogok, van műsor, nem mindig csak a Kalambó. Együttes boldog: ingyenreklám. Jegyiroda boldog, ingyenreklám plusz összetartozás-érzés és hitközségi összezárás. Mindenki örül. Hurrá, hurrá! Win-win-win-win játszma, ha van, aki érti. Az egésznek klasszikus dramaturgiája van, most jön majd az összeborulás, a békés tüntetés és a guantanamera, kicsit még kell rettegni is, de aztán lehet menni plázázni, meg moziba. Cimea Vikit felvarrjuk a gyárilag lukas trikolórra és diszkréten elfordulunk, amikor a gazda megint lop. Apu üres pénztárcája vagyok. Majomland 2008.
AzHofi

Ezek az adatok nyilvánosak. Osztalékfizetés. Meg nem árt újságot sem olvasni (mást is olvashatnál), péel akár a HVG-ben is megtalálhatod.

Pantagruel!

A poszt csak egy stílusgyakorlat valami szemináriumra: A baloldali újságírás lényege, azaz mindenben 2/3-ad arányban Orbánnak kell szerepelnie.
(Remélem tényleg ez, mert ha nem, akkor TW meghibbant...)
Hu ez a legizgibb pont már hiányzott a szokásos zsidózás ...

Nézzük megint az alap pontot honnan veszi bárki, hogy az a bolt zsidó? mitől lesz egy bolt egyáltalán zsidó?

"d.z. · masikmagyarorszag.blog.hu 2008.04.11. 08:00:22
ÖÖÖ. Azért a Fideszt fasisztázni elég meredek. Mostmár döntsük el, hogy komenisták-e, vagy nácik. Vagy mindkettő?"

Ha egy kicsit utánaolvastok, a kezdeti években a kommunista és fasiszta szerveződések tagsága között átjárás volt. A legfőbb különbség a kettő között, hogy az egyik nemzeti, másik nemzetközi jelleggel akarta kicsinálni a tőkéseket és az egyházakat. A kétféle (?) ideológia egymás konkurenciája volt, ezért útálták egymást!
Csak a fasisztáknak hamarabb jutott eszébe, hogy a hatalomra jutáshoz pénz kell, amit a tőkések adhatnak, ha a konkurenciájukat megszüntetik. Plusz szavazók, akiknek az előítéleteit kell meglovagolni. Az európai hagyományok ki is jelölték a csapásirányt. A hasonló alapelveket valló, de így kiebrudalt népek meg átmentek az ellenfélhez. Kicsit sarkítva, de így alakult ki a mai "ki kit akar kiirtani" helyzet
Carnivora!

Gondolom az átlagosnál nagyobb a kilincse és a redőnyt két pajesszal lehet lehúzni :)
te is úgy leszöl az, hogy én aszondom. oszt, ha nem acc töpörtyűt, fölgyújtalak. vagy rádkűdöm a szilvásyt, ávh-t, tomcatet magyargárdát, stb. válogathacc bazmeg!
Szabó György nyílt levelet írt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Szabadai Viktor budapesti SZDSZ-elnök leveleire. A helyi politikus szerint Magyarország válságban van, mert kormánya kizárólag saját magával, a hatalomhoz minden áron való ragaszkodással foglalkozik, ahelyett, hogy az egyre nehezebb helyzetbe sodródó ország bajaira keresne megoldást. A politikus szerint, amikor a kormány szembekerült a társadalommal, előkerült az antiszemita- és a gyűlöletkártya. Szabó szerint ebben a válságos helyzetben mindenkinek világos, hogy Gyurcsánynak úgy kell a szélsőséges provokáció, mint egy falat kenyér.

dimitrij, ha eljutottál ahova írtam ott az a dolgod, hogy 7 piros golyó közül egy pirosat válassz ki
Sorokin: na, ott mennyi szerepel, ha ilyen szakértő vagy, elő a farbával :-)
Jut eszembe hasonló lehet a bolt esetében is, mint a nemzeti érzelmű ruha, amiben a leányka volt a híerk szerint. :)

Valójában a bolt és a ruha került összetűzésbe.
AzHofi!

google.com
Ennyire még te is képes lehetsz! Próbáld meg! Ha nem megy, lehet segítek. De legalább próbáld meg. Tudod, mint az isiben'. A szándékot is elismerem!
Egyébként a jegyirodának is mekkora reklám ez tíz éves bevételükből nem tudtak volna a magyar sajtóban ennyi reklámidőt vásárolni maguknak míg az utóbbi időben minden ezzel van tele :D
Hacsatúrján

Te vagy a lüke, nem én. Figyelj!

Google: "Qui prodest" 115.000 találat
Google: "Cui prodest" 109.000 találat
Valamint ott van a parlament.hu is, ahol vagyonbevallanak. Segítettem?
Sorokin: meglepne ha megtalálnád... nem nyilvános adat gyf jövedelme, csak a köztisztségeiből összejövő pénze az.
Csak mellesleg: az esztergomi fideszes polgármester autóját felgyújtották, a ház csak kicsit égett meg. Pár millió a kár...

Akkor ide is mennek tenni a gyűlölet ellen? A fletó megy oda is tiltakozni? Vagy az esztergomi gyújtogatás az oké? És a hivatásos rettegők rettegnek-e emiatt? Vásárhelyi Mária vajon elereszt egy pamfletet a nem-zsidó-ellenességről és a lopakodó terrorról?
osztovata 2008.04.11. 12:29:20

Az maffia ügylet ;)
Tótával mi félig-meddig értünk egyet.

Vezető politikus csak akkor menjen ki, ha civilként képes viselkedni, és a politikusi figuráját otthon hagyja. A mai nap nem a beszédek és "faszkorbácsolások" helye, hanem a civilek demonstrációja. Maradjon is az.

Sajtóközlemény és felhívásunk, mely több portálon lejött már:
konzervatorium.blog.hu/2008/04/11/sajtokozlemeny_es_felhivas
Qui prodest----> latin
Cui prodest----> olasz


Hacsa---> megint hülye volt, bocs!
AzHofi!

Tényleg? Megpróbáltad legalább? Mert szerintem nem.
Most komolyan írjam le neked a vonatkozó jogszabályokat, miszerint milyen cégformában és összeg felett kell hol kötelezően megjelentetni ezeket az adatokat?
Vagy linkeljem neked a képviselők vagyonbevallásáról szoló tv.-t?
Próbáld meg! Menni fog! You can do it!
Qui protest?
Ki tiltakozik - latin
osztovata

Tudd már mit beszélsz! Az esztergomi polgármester elleni támadásnak semmi köze sincs a politikához.
Ezt tudja minden esztergomi. Kérdezz már meg néhány helyit, mit gondolnak a polgármesterükről.
Kicsit tájékozódj mielőtt baromságokat írogatsz.
Nem megyek el
2008.04.11. 09:01 spanyol'

Hallom, tüntetni megy a fél ország. Ki itt, itt ott. Hát rám ne számítsatok! Nem megyek el. Nem érdekel. Ez nem ügy, ez egy jól sikerült médiahack. A jegyirodának, meg az együttesnek. A média meg tombol körülötte. Kiszolgálták, nem szolgálták, felgyújtották, elkapták, visszamentek, nem mentek vissza, nyilatkozott, feljelentett. Úgy tesz most mindenki, mintha ez tényleg valami komoly dolog lenne. Miniszterelnök úr blogol róla, a kuruc.info-n meg verik a legtrendibb sámán dobokat. „Itt vannak a zsidók” kontra „szemerkél a barna eső”. Jaj, istenem, jaj, istenem! Miért kell ez, srácok?!

Mert vegyétek tudomásul, olyan mátrixban éltek, ami nem létezik. Csak káprázat. Úgy tesztek, mintha valaki tényleg komolyan gondolná, hogy Magyarországon nem lehet jegyet kapni egy magyarkodó együttes érdektelen koncertjére. Pedig jól tudjátok, hogy nem erről van szó. Csak éppen frusztráltak vagytok, mert karcsiszemüvegetek van. Mert a letöltési listátokon kívül nincs egy eredeti gondolatotok. Vagy mert soha nem dugtatok egy jót, vagy mert lusta, tehetségtelen szarparasztok vagytok és azt hiszitek, hogy azért nem vittétek soha semmire, mert a zsidók elszívták előletek a levegőt. Holott csak azért jutott ennyi levegő a tüdőtökbe, mert ilyen satnyán veszitek be.

Aztán itt van a díszes ellentábor, akik komolyan attól félnek, hogy néhány féregarcú náci átveszi a hatalmat Magyarországon és a 2006 őszén már bizonyított készenléti rendőrséggel az Auschwitzra menő vonatra zsuppoltatja a magyar zsidóságot. Akik azért mennek el, a hónuk alá csapva az asszonyt, mert egész életükben a náciktól rettegve nyeltek le minden mocskot a kommancsoknak. És most, lám, lám, nyilvánosan lehet rettegni néhány száz sérült embertől, akiknek a legnagyobb frusztrációja az, azon kívül, hogy pattanásos a bőrük, hogy ők nem lettek zsidók. Akik kevesebben vannak, mint a NoThanx rajongók és egy komolyabb bunyóban a szlovák hegyipásztorok péppé vernék őket. Jézusom, most tényleg ezektől féltek? Hát leszarlak titeket is a Gyurcsánnyal együtt, akik önmagukat látják igazolva, attól, hogy egy majom blogger összeránt néhány szellemtelen kószát.

Nem akarok ott lenni. Nem akarom azt üvöltözni, rozzant vénemberekkel, hogy nácik haza, és azt sem, hormonzavaros serdülőkkel, hogy itthon vagyunk.

Üvöltsétek kószák és ellenkószák. Én itthon maradok, mert itthon vagyok. Mert magyar vagyok, mert katolikus vagyok, mert büszke vagyok. És mert nem érdekel, ki zsidó, ki református, ki ateista, és ki muzulmán. Csak az érdekel, hogy tehetséges vagy-e, tisztességes vagy-e, és hogy javára vagy-e annak a közösségnek, ami körülvesz. És ha majd elmegyek tüntetni, akkor azok ellen fogok, akik sok pénzért tanulmányokat írnak, akik egészségesen rokkantkártyával parkolnak, akik megállnak a külső sávban villogóval, akik jogosulatlanul vesznek fel rokkantnyugdíjat, akik inkább nem mennek el dolgozni, mert ott a munkanélküli segély. Ja meg a Gyurcsány ellen is.

Ti, fasiszta és antifasiszta kis barátaim nem érdekeltek, mert betegek vagytok. Legyetek egészségesek. Verjétek kevesebbet, sportoljatok többet, olvassatok, műveljétek kertjeiteket, meg hasonlók. És ha még több életvezetési tanácsra van szükségetek, forduljatok Lolához.

reakcio.blog.hu/2008/04/11/nem_megyek_el

-

Na ez mindent visz. Elmond mindent az ügyről.
hülye hacsa tanult latint, hülye malac kever. ülj le, fijam és írd le ötvenszer!
Sorokin: írjad, linkeljed. Úgysem fogod, csak a butaságodat szajkózod
a fidesz nem fasiszta
ugyanakkor Orbán enm átallott együtt bájologni Bayer Zsoltikával, aki egymaga rengeteg kárt okozott a fidesznek. de ott vannak még a haverjai: Lovas és Bencsik, mindhármuknak hálás lehet az MSZP
mindemelett pedig a minap, Orbán nem átallot csontig nyalni a kat. egyháznak is, jó hogy nem tesz hűbéresküt a Vatikánnak, mi az, hogy a kat. egyház goja felügyelni az állam erkölcsösségét?
eszem megáll

én drukkoltama fidesznek
tetszett is még 89-ben
de ez az ájtatoskodó képmutatás, antiszemitákkal parolázás, közben külsőségekben nagy magyarkodás egyszerüen gyomorforgató :(
ediboy
kérlek részletezd amit tudsz.

Van egy olyan sejtésem, hogy te annyit tudsz esztergomról mint én az ominózus boltról...A boltnak mér van több köze a politikához mint egy pógármesternek?!

Amúgy meg megismétlem: akkor egyik gyújtogatás fair, a másik az nem? Vagy másképp: van gyújtogatás és gyújtogatás közt különbség? Vannak egyenlőbbek agyújtogatást illetően?
Néhány droid nagyon hanytlik szellemi síkon. (fideszfasisztázás) Adva vagyon két leány. Az egyik a barátnőd, a másik egy büdös kurva.
Valamely okból (modjuk gyermekkor) barátok. Beszélgetnek, majd pusz-pusz elbucsúznak. Mit éreznél és hogyan magyaráznád el neki, hogy ribanc barátnőjének aznap kevés hibaponttal, nagyszámű fasz fordult meg a szájában és ez nálad ledobja a személyi higiénés ékszíjat?
(Bayer ligt? zsidózik a gazdája lapjában, tévéjében etc. Aztán még azon a héten véresre dörgölődzik másik gazdájával a szülinapon. Similis simili gaudet)
Solyómnak kéne lemenni
de miért is menne el, amikor az abalaka alatt parádéztak, az sem zavarta
egyszeróüen én Szégyellem magam Sólyom helyett, Solymot is kultúrált, normális embernek tartom, akinek vannak/voltak értékei, értékrendszere, egyszerüen nem értem, mindeki meghülyít a hatalom
de a közt. elnöknek még igazi hatama sincs
AzHofi!

Te tényleg egy primitív szoci nethuszár vagy. Aki a google használatára sem képes, azzal mit csináljak?
Bazdmeg. Még a kormányszóvivő is tájékoztatta a közt gyf jövedelméről!
Miért derogál neked bárminek is utánanézni? Fáj az olvasás, nem tudod értelmezni a leírtakat vagy csak flémelni szeretsz?
Carnivora
tetszik amit írtál.
"én koncertet szervezek Ilyen számok lesznek:
- Broadway ticket (One way ticket zenéjére)
- Álmaimban jegyiroda visszainteget"

:D:D:D
Mike12

Mégis mit kellett volna csinálnia Sólyomnak? Fogni egy serpenyőt is kimenni verekedni?
osztovata 2008.04.11. 12:37:14

Nagybátyám él ott azt aztat mondta, hogy ingatlanbizniszben vannak Esztergomban összezördülések, és a helyi Fidesz már nem indítja ezt a fószart legközelebb, és nem is nagyon komázza már ... A gyújtogatósdi is v.mi ingatlanbizniszben való összezördülésből fakadhatott.
@AzHofi:
hvg.hu
" Gyurcsány tavaly 96 milliót keresett
2008. január 31. 12:44 | Utolsó módosítás:2008. január 31. 12:45

Gyurcsány Ferenc csütörtökön, határidőre leadja 2007-es vagyonnyilatkozatát - mondta Daróczi Dávid kormányszóvivő csütörtökön.

Közölte: a miniszterelnök nettó jövedelme tavaly 96 millió 410 ezer forint volt, ebben benne van a miniszterelnöki fizetés, a parlamenti képviselői díjazás és cégeinek osztaléka is. A kormányszóvivő hozzátette: a miniszterelnök 35.632.976 forint adót fizetett be a 2007-es jövedelmei után.

Daróczi Dávid kitért arra, Gyurcsány Ferenc - hasonlóan a korábbi évekhez - tavaly is átutalta miniszterelnöki és képviselői tiszteletdíját civil szervezeteknek, illetve alapítványoknak, összesen közel 14 millió forintot.

Az MTI számításai szerint Gyurcsány Ferenc nettó osztalékjövedelme 2007-ben 82,5 millió forint volt. A korábbi évek vagyonbevallásai szerint az Altus Rt. 2006-ban 84 millió, 2005-ben 87,6 millió osztalékot fizetett neki.

Gyurcsány Ferenc legutóbbi, 2007 január 29-én benyújtott vagyonbevallásában csak egy 50 négyzetméteres pápai lakás tulajdonjoga szerepel, ahol édesanyja él. A kormányfőnek 2006-ban autója sem volt."
Sorokin: ugye mondtam, hogy nem fogod, csak a lepénylesőd jár :-)
ha én lettem volna az elnők, én bizony nem engedtem volna őket be várba
vagy ha nem tudom megakadályozni, akkor sajtótájékozatók tartok és tiltakozom
Pantagruel · torzskocsma.blog.hu 2008.04.11. 12:00:21

Csatlakozom a cikket bevallottan nem értők ( értelmezni nem tudók ) nyúlfaroknyi csapatához. Tóta W. Árpád legtöbb írása zavaros és csapongó számomra. Nehézkes, nem olvasmányos, nem madártávlati. Gyakran tör pálcát és vitatható érvekbe kapaszkodik. Nem józan sajnos. Nagyon nagy felelősség van ám a népszerű ember vállain. Óvatosan a tutti-frutti hivatalnokturmixkultúrával. Gépiesen finom de rákkeltő.

ha vklinek felgyújtják a kocsiját, az általában vmilyen bizniszmiatt van, esetleg bosszú
AzHofi!

Ha arra nem vagy képes, hogy két szót beírj a googleba, akkor mit csináljak?
"ha én lettem volna az elnők, én bizony nem engedtem volna őket be várba"

Gratulálok!
És hogyan tetted volna meg mindezt?
Sorokin: látod a sok szöveg helyett John megkereste.
Mike12 2008.04.11. 12:43:54

én lennék az elnök nem neveztem volna ki ferit miniszterelnöknek :D:D:D bizony tíltakoztam volna kb. ugyanannyi a realitása mindkettőnek a köztársasági elnök a nemzet díszbohóca csak egy jól fizetett állás öreg papexoknak.
Továbbra sem látom azt a "fasiszta veszélyt", ami ellen országos vezető politikusoknak kellene tüntetnie az utcán. Egy műbalhét látok csak, aminek indukálása politikai érdek. Régebben is az volt, mostanában meg pláne.

Ha egy ország rendőrsége, NBH-ja, ilyen-olyan nyomozóhivatalai nem tudnak megbírkózni néhány tucat hülyegyerekkel (akiket ráadásul név szerint ismernek), akkor az illetékesek keressenek egy jó hosszú kötelet meg egy szöget, és húzzanak le a pincébe...

Számos módozata lenne annak, hogyan lehetne takarékra állítani ezeket az idiótákat, meg a tomicica-féle provokátorokat, akár törévnyes módon is. Had' ne adjak tippeket. Ha a normális állampolgárt lehet basztatni egy elfelejtett pár ezer Ft-os csekk miatt (mert bezzeg annak tudják a módját, hogyan hozzák rá a frászt a népekre hatóságilag hajnali ötkor...), akkor talán erre is lehetne megoldást találni.

Évek óta megy ez a cirkuszolás mind a neonácikkal, mind az utcaköves hulligánokkal, mind a félhülye "kossuthtériekkel". Úgy, hogy közben a társadalmi támogatottságuk 1-2%. Ha nem tudja megvédeni az állam magát és bennünket, akkor monnyon le!

Szerintem inkább az van, hogy a regnáló hatalomnak szüksége van ezekre a csoportosulásokra. Ha nem lennének, hát kitalálná őket...

AzHofi!

Kár volt! Legalább fejlődtél volna egy picikét.
tudomisén
van az elnők körül épp elég nagy slepp, intézzék el ők
ha meg impotensek, és mindent magamnak kell csinálnom, akkor megkértem volna a szervezőket udvariasan, hogy itt ne
amikor az SA megjelent, akkor sem láttáák sokan a veszélyt, hm... műbalhé, aztán mi lett
kell ez nekünk?
Mike12 2008.04.11. 12:49:25

Ebben a hozzászólásban kifejtette a tutit dark->

dark future · www.andocsek.hu 2008.04.11. 12:48:22
dark future!

Ez így van!
Engem hajnali 4-kor vertek fel a rend éber őrei, mert egy past user, aki 4 éve ide volt bejelentve, csinált valamit. Nyilván elérhetetlen volt számukra a BM adatbázisa.
Mike12!

Szerintem a mongolok is ijesztőek. Őket se vették komolyan. Azt mit csinált Batu kán.
A reakciós írás (reakcio.blog.hu/2008/04/11/nem_megyek_el) nagyon jó. Kb. ennyi, nem több. Minden más az különböző érdekek mentén történő spontán vagy előre megfontolt szájtépés.

Szerintem ez az antifasiszta tüntetésen ott kell lenni, mégpedig azért, mert ez egy ingyen színház!!!
Még a Vígszínház főrendezője is megirigyellhetné a szervezést, jobbról jön egy ember (Pl. Fletó) balról jön egy ember (Pl. Tomcat) aztán egy amerikai vagy francia kívülálló hétköznapi embert megkérdeznek, h. melyik néz ki miniszterelnöknek, mert mindkettő elég hülyén néz ki, és mindkettő idióta.

Tuti 50%-ban mellétrafálna, h. melyik a miniszterelnök, mert annyira hasonlítanak egymásra... Mind ezen jelenet irónikus, mivel egy jegyiroda előtt lesz, így nem kell bemenni drága színházjegyet váltani hanem ingyen az utcán lehet nézni a magyar valóság szatíráját, ez a második felvonás, még lehet csatlakozni! Nem is tudom, h. miért járnának az emberek színházba, vagy miért néznek TV-t, amikor csak Budapestre kell kinézni az utcára, és egy élő része lehetsz a színházi jelenetnek, abszolút hatásos, és valós, nem álom, vagy képzelet! Ki a halál megy színházba, vagy ki néz TV-t ezek után? Mondjuk persze Tomcat és Fletó kis dolgokban különbözik, míg Fletó 20-40eFt-os óradíjjal szórakozik péntek délután munkaidőben, addig Tomcat-nek vélhetőleg kevesebb gázsi jut a fellépésből. De vehetjük úgy, hogy egyik sem dolgozik, mert akkor nem lennének ott. Csökkeni fog miattuk a GDP-nk! Viszont bekerünülnk a külföldi sajtóba is, és lehet, h. több külföldi szeretné megismeri a magyarokat ezután!
Mike12 2008.04.11. 12:52:02

Te kb. ez a kategória vagy:

"Aztán itt van a díszes ellentábor, akik komolyan attól félnek, hogy néhány féregarcú náci átveszi a hatalmat Magyarországon és a 2006 őszén már bizonyított készenléti rendőrséggel az Auschwitzra menő vonatra zsuppoltatja a magyar zsidóságot. Akik azért mennek el, a hónuk alá csapva az asszonyt, mert egész életükben a náciktól rettegve nyeltek le minden mocskot a kommancsoknak. És most, lám, lám, nyilvánosan lehet rettegni néhány száz sérült embertől, akiknek a legnagyobb frusztrációja az, azon kívül, hogy pattanásos a bőrük, hogy ők nem lettek zsidók. Akik kevesebben vannak, mint a NoThanx rajongók és egy komolyabb bunyóban a szlovák hegyipásztorok péppé vernék őket. Jézusom, most tényleg ezektől féltek? Hát leszarlak titeket is a Gyurcsánnyal együtt, akik önmagukat látják igazolva, attól, hogy egy majom blogger összeránt néhány szellemtelen kószát. "

Baszki Mike tudod hol élünk? 2008-ban. Elég más a társadalmi, szociális környezet, mint az 1920-as, 30-as években ... -
G.T. 2008.04.11. 12:59:55

Ez kész :D:D:D:D
"Sorokin":

A "mongolok" csöppet sem ijesztőek.

Turáni fajta.

Annál taszítóbban a kampós cserpákok (ld. Tótawé..), az askenázi privilégiumkövetelők duzzadta ajkakkal, sivatagi átokmantákat mormolva !!!
G.T.!

Címe: Cyberwar.

Két népszerű blogger a végső összecsapásra készülődik. Háttérben egy kiégett jegyiroda és a két blogger mindenre elszánt olvasói.

Kezdés: GYF letérdel és Charlton Hestoni átéllésel ordítja a jegyirodára meredve, hogy "Miért?". Majd a homokba zuhan.

Válasz: Tomcat kijelenti, hogy nincs is jegyiroda, csak a cionisták fedőintézménye az egész, ahol a nemzeti érzelmű ruhába öltözött honleányokat aláznak meg női mivoltukban, hogy az addig látens aszexualitásukat elemi erővel felszínre hozva előidézzék a nemzethalált.
Azt bírom, hogy ha egyszer (mégegyszer mondom, egyszer!) a baloldali tüntetésen vannak többen, ha egyszer a toleráns oldal viselkedik intoleránsan az intoleránsokkal, akkor abból egyből főhír, sőt történelem lesz. Ha fordítva van, az valahogy nem hír. Pl. az indexen nem volt hír a legutóbbi gárdaavatás, az a hír, hogy ott történt valami (nevetesen inzultus az ellentütetőkkel szemben).

Lsd. en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Cable_Street

A dolog szépséghibája, hogy azok akik szerint mindenki az, aminek vallja magát, nem igen hallják meg, hogy ezek az emberek deklaráltan nem fasiszták (bár itt sztem a népek a nemzetiszocializmust és válfajait értik). Vannak igazi nácik is (lsd. VBKE), néhány éve még azokat nácizták, ma már a nemzeti radikálisokat sem tűri a baloldal.

Azt bírom, hogy ezek mindig az egész nép nevében állnak ki.

Azt bírom, hogy az az oldal, amely elvetette az abbszolút igazságok és dogmák elvét hirdeti, hogy egy bizonyos ideológia az abszolút rossz.

Azt bírom, hogy egy elvileg világnézetileg semleges állam prominensei foglalnak állást egy bizonyos ideológia mellett egy másik ellenében, miközben e tekintetben a jogalmazásban is érvényesül a kettős mérce.


És ez?
70/A. § (1) A Magyar Köztársaság biztosítja a területén tartózkodó minden személy számára az emberi, illetve az állampolgári jogokat, bármely megkülönböztetés, nevezetesen … politikai vagy más vélemény … szerinti különbségtétel nélkül.
Mellékszál:
A háttérben Sólyom László, eleget téve a társadalmi nyomásnak, miszerint neki is hitet kell tenni a "Éberség Elvtársak, a barna veszedelem a köztünk jár" mozgalom mellett, hirtelen mozdulattal gégén veri az addig csendesen nézelődő Toroczkay Lászlót.
Ja és bírom azt, hogy a 2006 őszi események az fuj, holott az 1912-es vérvörös csütörtök az rulz.
Holott mi a különbség?
Lollerkid 2008.04.11. 13:19:39

Egy apró pici különbség 2006-ban egy deklaráltan az emberi jogokat tiszteletben tartó modern demokrácia vérengzett míg 1912.-ben egy félfeudális rendszer.
speciel 2008.04.11. 12:37:23
"a másik egy büdös kurva."

Aki írja, az meg egy hülye fasz?

"Mit éreznél és hogyan magyaráznád el neki, hogy ribanc barátnőjének aznap kevés hibaponttal, nagyszámű fasz fordult meg a szájában és ez nálad ledobja a személyi higiénés ékszíjat?"

Stílus... És még viccesnek is találod, lefogadom!

"Bayer ligt? zsidózik a gazdája lapjában, tévéjében etc."

Egy rossz mondata volt, amiért bocsánatot is kért, az összes többi tartható álláspont, ne akard, h bevágjam ide full.

"Aztán még azon a héten véresre dörgölődzik másik gazdájával a szülinapon."

B+:) Te kezdesz síkhülye lenni! Megpróbálod itt levezetni, h Orbán antiszemita. B+:) még Bayer se az! Láttad te azt a műsort, ahol tabuk nélkül beszélgetett egy zsidó fickóval?

Idézet Bayer medencés cikkből:

Karinthy Cini naplóját felüti ennél az 1967-ben írt résznél: "Külön tanulmány a pesti zsidó újságírók, akiknek ugyan mindnek van rokona Tel-Avivban, de most olyan kéjjel gyalázzák Izraelt és a zsidókat, mint az őseredeti nyilasok. Ja persze, ha lehet, a Párt mögé bújva! Ilyenkor én is antiszemita leszek, de nem az izraeli mesterkedésektől, hanem ezektől a pesti firkászoktól, akik mindig túlnyalnak."

Karinthy antiszemita?

A teljes cikk:
www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=144537
Egy kérés a tüntetőkhöz!

Blog - Tomcat
2008 április 11. 09:40:00

komment-RSS

Az elmúlt napokban rengeteg embert értesítettünk a pénteki tüntetésről. Ehhez a Kuruc.info segítségével egy SMS-listát is felhasználtunk, amelynek révén 11 ezer nemzeti érzelmű ember kapta meg rendezvényünk hírét. Ilyen tömegküldést egyébként az MSZP is csinált. A különbség az, hogy nekik van rá pénzük, nekünk meg nem nagyon. Saját zsebből fizettem az SMS-ek költségét, 140 ezer forintot. Arra kérek mindenkit, aki egyetért a kezdeményezésünkkel, és ott lesz a Jászai Mari téren, dobjon meg száz-kétszáz forinttal, tényleg nem kell több, leszünk elegen, hogy ennek legalább egy részét összedobjuk. Köszönöm.

-

Na lesz pénzgyűjtés is :D:D:D:D
Ekkor elszabadul a pokol:
A megzavarodott tömeg "nácik haza" skandálásba kezd, majd teljesen félreértve a nemzeti érzelmű ruhába öltözött fiatalokat, akik pusztán útbaigazítás miatt indulnak el a Dohány utcai zsinagóga felé, támadásba lendülnek.
Válaszlépésként előgördülnek Tomcat trebuchéi a mellékutcából.
El Condor 2008.04.11. 11:29:42
Szánalom, hogy egyesek ebben az országban csak Gyurcsányban meg Orbánban tudnak gondolkozni."

Télleg szánalom, mert ma már csak Orbán potens politikus, Gyurcsány teljesen impotens. Tehát már rég nem OV vs. GyF -ben kéne gondolkodni, hanem OV vs. Ki is?
Bayer annyit mondott, h vannak zsidók, akik gerjesztik az antiszemitizmust a ténykedésükkel, sokkal jobban, mint bárki más, mint bármely valódi antiszemita... és említhette volna Gerő A-t, aki beszarialakozza SL-t, vagy bukott miniszterelnöközi Orbánt, vagy folyvást árpádsávozza a fideszt, de ő más valakit említ így:

"A Lukács uszodában történt. Egy nagy magyar író úszott ott éppen, majd megpihent a medence szélén. És pihenés közben orrát a vízbe fújta. Nem olyasféle csalafinta módon, ahogyan mások teszik talán, sunyin, észrevétlenül, víz alatt – nem. Ez a mi nagy magyar írónk büszkén és nyíltan fútta taknyát a vízbe, lássa ország-világ, hogy élnek még itt bátrak is ám!
Akkor egy másik fürdőző, odaérvén nagy magyar író mellé, rászólt nagy magyar íróra, hogy lekötelezné, amennyiben nem a vízbe fújná bele a rohadt taknyát. Nagy magyar író, akitől tudjuk, hogy ők sokkal jobban gyűlölnek bennünket, mint mi őket, csak azt nem lehet tudni azóta sem egészen pontosan, hogy kicsoda a "mi", és kicsoda az "ők", szóval nagy magyar író ekkor kiugrott a vízből, és körberohangálván a medencét, azt ordítozta, hogy "itt inzultálják a zsidókat!"

B+:) speciel, a bunkó zsidónál nincs nagyobb antiszemitizmus gerjesztő!!!! Érted már beszűkült tudatú?
Sokan azt se tudják mit takar a fasiszta kifejezés.

Érdekes, hogy van olyan ország, ahol faji alapon engedélyezik a letelepedést, más népcsoport tagjait mészárolják le, korra nemre való tekintet nélkül, táborokba zárják őket, falat húznak köréjük, blokád alá vonják őket, ledózerolják házaikat stb stb.
Érdekes módon erre az országra (kormányra, politikusokra) senki nem mondja hogy fasiszta.

30 kiabáló ember Budapesten, akik nem öltek meg, nem vertek meg senkit, csak ha (akár) elítélhető módon is cibálják az oroszlán bajuszát, ezek ki vannak kiáltva, a magas politika által is fasisztának.

El tudja magyarázni valaki, hogy is van ez?
Malacka majd ha túl tudsz emelkedni orbánimádásodon, talán vitatkozok is veled.
ediboy!

Kényszeres pszichés betegség mindenbe belekeverni Izraelt!
Engem nem érdekel melyik politikus, milyen rendezvényen vesz részt. De az érdekel, hogyha véletlenül megsértek vki "hazafias érzelmű" személyt (pl. cigit kér és nem adok), akkor lezsidóznak és másnap felgyújtják a házamat, vagy az autómat. Én ettől félek. Nem tudom, értitek-e?
Kedves Sorokin

Feltettem egy kérdést, ami nekem bántja az igazságérzetemet.

Szerinted ezért, nekem orvoshoz kéne fordulnom?
Index címlap: Andrássy úton gyereket gázoltak.

Gondoltam, na végre lincselés, megnyitom a cikket, de semmi. Csalódott vagyok, már csak keleti végeken értenek a szórakoztatóiparhoz.
El Condor

Veled én nem vitatkozom, csak helyreteszem a hülyeségeid!

Orbán a 2. Sólyom után 49%-kal (és emelkedés után van!), Gyurcsány meg 26%-on áll már régóta hátulról a 3., csak Kóka és HÁ van mögötte pár %-kal. B+, ez realitás, nem az én érzelmeimen múlik, hanem a plebsen
El Condor,
Ne keverd bele ebbe a kérdésbe az esztergomi polgármestert, mert már fentebb is kifejtettem hogy neki ehhez semmi köze.
El Condor 2008.04.11. 13:42:34

eddig még nem vettem észre, hogy ez az egyszerű dolog átjött volna, de ami késik, az nem múlik.
Ediboy én nem az esztergomi polgárnmestert féltem, hanem magamat és a többi normális embert, akiknek félni kell az ilyenektől.
El Condor 2008.04.11. 13:42:34

Ilyen maximum egy bizonyos etnikum esetében eshet meg, akiket nem szabad néven nevezni csak barnás bőrünek, szolizottnak stb. na, ha ők kérnek cigit nem adsz könnyen összeverhetnek, megkéselhetnek, de ez ellen nem tíltakozik senki sőt ez elfogadott a baloldalon, merthogy ez megélhetési cigizés.
Hát én azért messziről elkerülöm a hazafias fiatalokat is, éppúgy mint a cigókat.
„Mert jobban gyűlölnek bennünket, mint mi őket”.

Kérdés:

1. Ki mondta ezt?
2. Mit jelent?

Köszönöm a választ! THX
malac
A bunkó magyar mit gerjeszt? Magyarellenességet?

Megokolható a románok magyarellenessége mert egy székely belevizelt a medencébe?

Le kellene már csavarodni erről a támáról!
Nézzétek meg a Gonosz ébredése (Rise of evil) c. filmet. A történelem kísértetiesen ismétli önmagát. Pontosan ugyanígy kezdődött Németországban is. Elbagatellizálták a dolgokat, a náci párt pedig ugyanilyen megfélemlítéses módszerrel terjeszkedett.
prc

Igen, a bunkó magyar (pl kurucinfo, remélem nem találnak meg) magyarellenességet terjeszt, a bunkó tanár, pedig tanárellenességet.

Igen a válasz
prc,

szerintem az hogy egy zsidó belefútta orrát a medencébe, ragyogó alkalom a látens előítélet megnyilvánulására. Ha én látom csak azt gondolom, hogy mérhetetlenül bunkó. (Egyébként én nem is tudom, honnan tudják egyesek biztosan, hogy ki zsidó. Én nem látom. Igaz nem is keresem a "jeleket". Honnan tudja pl malac, hogy Gerő András az? És mit számít? Megfoghatatlan.)

Ami viszont tényleg visszatetsző a kisebbségeket védeni akaró csoportok időnkénti túlreakciója. Pl Horváth Aladár, aki már a szélviharnak is rasszista jelleget tulajdonít, vagy TGM és társai a Mortimer ügyben.
prc 2008.04.11. 13:50:40
Le kellene már csavarodni erről a támáról!"

prc, szted miről szól a cikk?
Többek között erről is! Olvasd el Árpi posztját.

Persze értem én a főmondanivalót, de még indexes kollégája is arról cikkez, h Gyurcsánynak nem kéne odamenni, nemhogy még Orbán is menjen oda! Képzeld, mekkora szart kavarna ott mindkét vezér jelenléte!
"szerintem az hogy egy zsidó belefútta orrát a medencébe, ragyogó alkalom a látens előítélet megnyilvánulására."


Marhaság, nem tudsz olvasni!
Amikor rászóltak a híres íróra, azt mondta:

"Itt inzultálják a zsidókat!"

Nah, ez gerjeszti az antiszemitizmust!
El Condor 2008.04.11. 13:54:10

Baromság. Ismerni kellene a történelmet , és a történelmi hátteret ...
"Ha zsidók írnak zsidókról, akkor olyat is megengedhetnek maguknak, amit a keresztények nem. Amikor én, aki annyit szenvedtem életem során, barbárnak nevezem ezt az asszonyt arab szomszédjával szemben elkövetett tetteiért, akkor semmi kétség, hogy ezt humanista szempontból teszem. Ha egy nem zsidó mondja azt, hogy az a nő barbár, akkor az még úgy is antiszemita-gyanús, ha az ő szempontja szintén csak a humanizmus. Nekem ezért is van bajom azzal, hogy maguk a szólásszabadságot odáig vitték, hogy annak ernyője alatt a legszörnyűbb nyilas propaganda folyik Magyarországon."
(Tomi Lapid, Izrael volt miniszterelnök-helyettese a Magyar Nemzet március 1-jei számában)
egyébként pont nem GyF-nek kellene odamenni, hanem Orbánnak. Annak lenne jelzésértéke. Minthogy egy szélsőbalos tüntetésen (pl Thürmer - ha még megvan a pártja) pedig nem Orbánnak hanem GyF-nek. Így van világos jelzésértéke mindkét oldalon hol van a bal/jobb oldal határa a szélek felé. Ha a másik oldal tüntet, az szimplán politikai haszonszerzés (az sem tilos persze)
"Mi sokkal jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket!"

Ezt Kornis Mihály írta!
totya87 2008.04.11. 14:01:57

Április 3.-án senki nem hiányolta a kommunista rajolás elitélésére Ferit ...
"Eltölthettél tíz évet, vagy akár egy életet azzal, hogy a magyarságot, akár nép, akár fajta mivoltában hibáiért ostoroztad, sértegetted, átkoztad, mindez csipetnyi jogot sem ad arra, hogy a zsidóság esetleges fogyatékosságaira csak távolról is célozhass. A láthatatlan tömeg, amelyről azt hitted, már szétfolyt az ország testében, egyszerre eleven egységbe ugrik s minden egyede úgy feszül feléd, mint a tüskésdisznó lándzsái."

Ezt meg Illyés Gyula Nyugat, 1935.
Szerintem egyetlen politikusnak sem kellene odamenni kivéve talán a közt. elnököt.
Évek óta azt érzem hogy minden értelmes jószándékú kezdeményezés csak veszít azon ha politikusok mellé állnak. Sőt engem már a nemzeti ünnepeinken is irritálnak a beszédeikkel.

Szomorú de hitelesebb Gerhard Schröder jelenléte mint bármely magyar politikusé. Egy németnek hamarabb elhiszem hogy meggyőződésből megy oda.
Te malac,

neked ilyen idézeteid már be vannak élesítve? Akkor bakker Te komolyan készülsz ezekre a szeánszokra.
Nah, elég volt a zsidózásból, jöhet a cigányozás:))))))

Vagy ez nem vicces?

Nem, egyik oldalról nézve sem!:((
totya

Én nemcsak ballib médiából tudom, h mit mondott a jobbos ember, hanem eredetiből, vágod?
carnivora,

lemaradtam, mi volt az ápr 3-i "kommunista rajolás". De ettől függetlenül tartom, amit mondtam. Számomra hitelesebb, ha mindkét oldal saját maga mutatja be hol vannak a határai a szélek felé.
malac
Okos emberek is mondanak nagy baromságokat.
malac 14.06.53,

elvesztem a kommentfolyamban. kit értesz jobbos ember alatt?

annyira hamar kopizod be az idézeteket, hogy úgy tűnik elő van készítve :-)
a mai termésből eddig az bírt átjönni, hogy az csak na! kezdek teljesen elszontyolodni.
totya87 2008.04.11. 14:07:33

V.mi felszabadításra emlékeztek a Szabadság téren a megszállás emlékénél ...
Malac!

A kedvencem vagy, komolyan. Ennyi ésszel ekkora önbizalom! Megosztozhatnánk, talán mindkettőnk élete jobbra fordulna.

Latinlecke: a *cui* a dativus. Hogy a nominativus mi, azt már nem tudom, de ezt még igen.

A kuruzsicher.beobachter pedig nem magyarellenességet gerjeszt, hanem fasisztaellenességet, tágabb értelemben véve hülyeellenességet. Illetve, ha valaki mahatma, akkor abban részvétet és könyörületességet is ébreszthet, de én nem vagyok az, sajnos.
El Condor 2008.04.11. 13:49:37


"Hát én azért messziről elkerülöm a hazafias fiatalokat is, éppúgy mint a cigókat."

Ezzel megoldottad a problémát, és nem gyűlölsz senkit, és nem általánosítasz?


Skacok szerintem tényleg csendesedjetek el... Gondoljatok mindent át ha kell többször.
Ez a blog is, mint az összes többi alibi problémafeltárás szúrt, harapott, lőtt, vágott esetenként bűzös üszkösödő sebekkel. Egy igazi kakasviadal.

Érdekes az ember! Ha nem kap szeretetet, akkor előbb-utóbb kifogy belőle, tehát adni sem tud... Bazi nagy üres hombár kongja át szívét, lelkét, tekintetét.
ouroboros

A Qui prodest nem nagy hiba, mert Qui= ki, cui=kinek, de a törikönyvek tele vannak a qui változattal.

Mellesleg simán kiállnék veled egy IQ teszt meccsre.

Mikor és hol?

Üdv.:))
Totya

Ti ballibberek csak a ballib sajtóból értesültök - kiragadások alapján - hogy mit írt Bayer, én meg eredetiben elolvasom, aztán tudom, h hol keressem. beütöm a gugliba azt a pár szót, amire emlékszem a cikkből, és már ott is vagyok, ahol kell. Ennyi.

Jaaaa, és simon a megmondhatója, h a memóriám kibaszott jó!:))
malac
"Az adósság 17.000 milliárd ft,"
sajnos mar 18 000 milliard.
mostanaig teljesitetteuk a feleves tervet.

" azaz 106 milliárd dollár, míg a rendszerváltáskor kb. 20 milliárd dollár volt. (5-szörösére nem romlott a dollár)
szerintem az otszoros romlas realis.
konnyen kiszamithatod kamatos kamattal hogy az otszoros romlas 20 ev alatt evi hany szaaleknak felel meg.
es vesd ossze a bankkamattall. lefogadom nem lesz angy elteres.

ennek ellenere ez tragikus mert most mar nincs mit eladni!

"A gazdaság lassan egy éve pang, 8% inf, 6-7% reálbércsökk.---> Geccnek igaza van, kurvanagyszar van"
pontosan...
Olkó

Többféle ember van itt... Én pl. szórakozni járok ide... szórakoztat a politika, de biztos van olyan is, aki szeretet koldul itt, meg olyan is, aki itt akarja megmutatni, h mennyire okos (pl. ourboros, aki régen más nick volt?), meg még vannak nemi élet hiányában itt baszakolódók, meg még a fasse tudja kik, de így szép a világ. EZ EGY LIBSI BLOG, VAGY NEM?
Hülye vagy, malac, megint. Honnan a faszból veszed, hogy én meg a többiek honnan értesülünk? Természetesen a Bayer-cikket a Magyar Hírlapban olvassa el az ember, mert ott van. Nincs kiragadás, nincs félremagyarázás, Bayer azt írta, amit írt.

Ami nem baj, meg én nem háborodnék föl látványosan és nem írnék alá tiltakozást, de attól a férfiatlan rinyától, amit Bayer csinál azóta, elhányom magam. Hogy őt itten üldözik, hajtóvadászat, miafaszom. Az ember vagy jónak tartja, amit leírt, és akkor vállalja, vagy belátja, hogy hülyeség volt, és akkor visszakozik, bocsánatot kér, vagy LEGALÁBB HALLGAT. De ez a sírásrívás, köpedelem.
ouroboros

Azt a mögöttedi blogot te csinized? Hmmm? Megnéztem.... Hááááááát, hogyismondjamcsak.... szóval izé.... inkább semmi...

Üdv.
malac,

ne lőj, csak kérdeztem, Tehát a jobbos Bayer. De el vagy tévedve én nem kritizáltam.

Csak az volt furcsa, hogy Tomi Lapid és Ilyés Gyula idézeted között 2 perc telt el. Ezalatt kigondoltad milyen idézet illik, begugliztad, az kiadta, bemásoltad.

Én nem vagyok ennyire rutinos csetelő/guglizó. Gratula.
Te, világ legokosabb embere, még a nickemet se tudod leírni, ha nem másolod. És ezen a blogon nem voltam másik nick soha.
Karesz
Kiváncsi vagyok hogyan reagálják le az emberek ha az Orbán fog megszorítani?
Most még áltathatják magukat azzal hogy Gyurcsány után minden szép lesz, nem kell áldozatokat hozni. Mi lesz ha az utolsó illúzió is elveszik?
ugyan haggyad kélgyó, a malac egy lebarmolásnál nem ér többet. szórakázik, oszt annyi.
Ouroboros Hülye vagy, malac, megint."

Mi van tesó, mit idegeskedel? A hülyézés hacsa reszortja, hagyd meg neki, oksa?

"Honnan a faszból veszed, hogy én meg a többiek honnan értesülünk?"

Onnan, h a libsi többség még azt is keverte, h Karinthy mondta vagy Bayer azt, amit...

"Természetesen a Bayer-cikket a Magyar Hírlapban olvassa el az ember"

Gratulálok, a Jóisten tartsa meg szokásod!:)))

"amit Bayer csinál azóta, elhányom magam."

Héééééé, nem a ballib aláírók késztették magyarázatra? Ha magyaráz az "rinya", ha nem kér bocsátást, akkor az a baj. Van sapka, nincs sapka, Bayer a faszomba, mi?

"Az ember vagy jónak tartja, amit leírt, és akkor vállalja, vagy belátja, hogy hülyeség volt, és akkor visszakozik, bocsánatot kér, vagy LEGALÁBB HALLGAT."

Bocsánatot kért, mert az indok-zsidós kezdetű mondata valóban rossz volt, ezért még DFT is lebaszta.

Ps.: Akkor az IQ teszt meccs hol és mikor?

Üdv.
hacsaturján 2008.04.11. 14:40:11
ugyan haggyad kélgyó, a malac egy lebarmolásnál nem ér többet. szórakázik, oszt annyi."

Na végre, egy félig jó mondat!:)
Ouroboros
Te, világ legokosabb embere,"

Na látod, te már nemcsak félig írsz jót, de egészen!:))
prc

Szted csak egy út van gazdaságpolitikailag?

Nem vagy te bolseviki itt Viki előtt?
Magyarországon manapság nincsen semmilyen sélsőséges szervezet, ez itt a baj, így valakire rá kell kenni, és hírt kell gyártani!
Ha lennének fasiszták, akkor itt már 5-10 zsidót, vagy cigányt kinyírtak volna, ha lennének radikálisok, akkor már Gyurcsány kötélen lógna. Anno a nácik meg is csinálták, de Sztálinék is, szóval ők radikálisnak nevezhetőek. Persze sok dolog történik: cigány kinyírja a cigányt, zsidó kinyírja a zsidó üzlettársát, de ez miért lenne szélsőséges/nacionalista? Egyelőre a cigányok több magyart nyírtak ki, a zsidók több magyart tettek el lábalól, ergó Magyarország nem nacionalista állam, hanem a cigányok, és zsidók "paradicsoma" ahol dőzsölhetnek, és azt csinálnak, amit akarnak, a kábellopástól a milliárdok ellopásáig. Ha lennének itt nacionalisták, akkor ez nem lenne így. De amíg egymást nyírják, addig semmi gondom velük, de amikor meglincselnek egy magyart, akkor bennem is feldördül a naacionalista vér... Vagy akkor, amikor nyomatják a TV-ben a zsidós filmeket, h. mennyi zsidót megöltek, szerencsétlen cigányoknak viszont nem volt pénzük csinálni ilyen filmeket, mert hülyék. Magyarországon tehát 2 szélsőséges szervezet van: a zsidók és a cigányok! A cigányok nem tüntetnek, és nem csinálnak náci filmeket, viszont néha 1-2 magyart kinyírnak, és vannak a zsidók, akik tüntetnek meg óbégatnak, de nem tudják mit csináljanak a nagy jólétben, néha legalább egymást ölik.
malac
Nem. Kettő van. A másik azt jelenti hogy szépen lassan 2-3%-al ballagunk és nézzük a többiek egyre távolodó hátát.
GT,

köszönjük a lényeglátó és mérsékelt hozzászólást.
Carnivora, nézd meg azt a filmet, amit most csináltak a németek, aha az emberek pillanatok alatt manipulálhatók, 2008-ban is
senki nem mondta, hogy most jönnek a nácik és átveszik a hatalmat
de le sem szarom őket
Bayer mondott mást is
nem most, régebben
elröhigcsélt saját hülyeségükön a triumvirátus, akár a gyerekek
mennyire szánalmas volt
hidd el nekem, sokakakt elroasztott a fidesztől Bayer-Lovas-Bencsik trojka
Gyurcsány kötélen lógna
ehhez azért hagy gratuláljak
volt neked gyerekszobád?
prc,

hiába vitatkozol, aki hisz a "másik út" lehetőségében, az hinni fog. Hivatkozási alap a '98-2002 időszak. Pedig ennek két része van:

Előzmény a Bokros csomag, ami megalapozta a fejlődést. A gazdaság elindult és szépen fejlődött, GDP fel, infláció, munkanélküliség le.

'98-2000: Orbán (dícséret érte) a bokrosi utat folytatta. Nem volt osztás, max nagy nemzeti PR, országzászlók...

'2001-2002: no ekkor elindult az osztás. Ezt még Járai is elismerte egy interjúban.

OLKO
Weorest idezni telitalalat!
BRAVO!
prc
de kell
de majd ráfogják a kommunistákra
mert azok ugye kiseprüzték a paddlást
hogy Mo-n meg ki az igazi kommunista, és ki köpte arcul önmagát, most ne beszéljünk
Utolsóom estig:

Rémkomolyan mondom, h egyébként ez egy egész jó poszt Árpitól, ha az utóbbi egy hónap termését nézzük, bár az előző is nagyjából rendben volt, csak hamar unalomba fulladt. Úgyhogy - bár sokmindennel nem értek egyet, többek között a végkövetkeztetéssel, de - alapvetően ilyen egy normálisan megírt poszt, hallod ouroboros?

Power off
G.T. 2008.04.11. 14:46:02

Sok más baromság mellett ez is elfér. Csak néhány kérdés:

- Ha minden Magyar becsületes, akkor miért csak 1.2 millió ember fizet adót?

Továbbmegyek: Te azt mondod, hogy a cigányok 90%-a az államon él -> lop. Számold ki légyszi, hogy hány % a 8.8 millió / 10 millió... Nem fordulhat elő, hogy a terminológiádban a cigány egy olyan magyar, aki szarul csinálja, a zsidó meg aki jól? :p :)
prc
"Kiváncsi vagyok hogyan reagálják le az emberek ha az Orbán fog megszorítani?
Most még áltathatják magukat azzal hogy Gyurcsány után minden szép lesz, nem kell áldozatokat hozni. Mi lesz ha az utolsó illúzió is elveszik?"
dehat kormanyoztak nem tudod? mediapolitizalas lesz, zaszlolengetes es kozben modositjak a nyugdijszamitast ugy hogy a szakerteok se ertik es osszekeverik a svajci indexalast az inflaciokovetovel es a nep elunja meg tapsol is hozza.
Szóljatok már, ha vége van a Hollánnál a tüntetésnek, mert vissza kell vinnem pár DVD-t az Odeonba, és nem akarok tülekedni!
Kösz!!
prc 2008.04.11. 14:05:43

"... Egy németnek hamarabb elhiszem hogy meggyőződésből megy oda."

Politikai kultúra. Minimumuok. Az is magyar, akinek más a véleménye, stb.
ha belegondolunk a mi magyarok mindig loptunk
mindent elviszünk ami mozdítható
lsád kastélyok kifosztása, vagy amikor az idegenvezető arról bezsélt, hogy a fél falu a vár köveiből épült, mert a helyiek elhordták
anno emlékszem itteni a ifabon a 90-as évek elején, elvitték még az aláírt szerződést is, kamerát lelopták az állvényról, stb, és nem a cigányok voltak, hanem mi, magyarok
a fidesz egy marketingpárt
az emberek száját meg befogjáka cirkusszal, újra jó magyarnak lenni, Isten is segít minket, a papo mindent megáldanak, az emeberek megtérnek
ilyenkor a piszkos anyagiak kit érdekelnek, amikor lezállt közénk a Megváltó
naszta
- Ha minden Magyar becsületes, akkor miért csak 1.2 millió ember fizet adót?"
3.9 millio magyar fizet
ebbol 1 millio 0 kulccsal es 993 ezer fizeti az adotomeg 75%-at.
a nulla kulcso sem mind szelhamos, hanem olyan mint a fiam, aki 3 eve egyszer forditott valamit azots asincs jovedelme, de bevallja az osztondija es kiderul hogy nullat adozik utana.

nem tudom honna veszitek ezeket a szamokat es bernem lehet egy blogot ltrehozni hiteles frissitett es ellenorzott adatokkal.

Na készülődtök már rajolni? :D:D
prc, totya
:((( nem állhatom meg:

Pár dolog:

1. nemcsak a kiadási oldalon lehet csökkenteni, de a bevételin is növelni úgy, h pl. minimálbér megadóztatása, TB-k drasztikus behajtása, 2-3 év nyugdíjkorhatáremelés (szissssz 50-esek, mi?)
2. Én feladnám a konvergenciaprogit, mert annak megtartása mellett nem lehet gazdaságot élénkíteni. Több kárt okoz a konv. prog. éltetése, mint amennyi hasznot hoz majd az Euro, ha pl. két évvel előbb vezetik be, mint egyébként
3. Támogatni kell a magyar vállalkozásokat olyan területeken, amik piacképesek az EU-ban, akár a többi rovására
4. Azt mondjátok, csak egy út van, és ezt azok tudják, akik 6 éve vannak hatalmon---> LOL, nem gondoljátok?

106 milliárd dollár az adósság, ilyen rossz még a kádár-korszak legsötétebb éveiben sem volt, még akkor sem, ha GDP arányosan nézzük, és itt legfeljebb 2001-ig lehet visszamutogatni, tehát 6:1 az évek aránya. Egyébként nem az számít, h ki-mit mond, hanem, h mit mondanak a tettek. Mikor volt több eredmény 98-02 4 éve vs. 02-08 6 éve, bár ez utóbbinál csak Gréczy Zsolt volt képes nagyszerű eredményekről beszámolni (ATV, Civil a pályán)

Üdv, lelépés...
Karesz
Azt is lehet, de akkor meg kell magyarázni miért vánszorgunk 2-3%-al!
off

Miért szorítana meg ov? ferkó úgysem mond le, fojtatja a konv.programot, 2010re nagyjából ok lesz a hiány, lehet lazítani egy kicsit, a nagyobb lazítás hiányát meg rá lehet fogni a nyuszira. ov átveszi a kormánrudat, csupa öröm, bódogság, fel lehet pergetni a gazdaságot 3-4%ra. aztán hogy kormányon mennyire sikerül majd háttérben maradnia hogy ne veszítsen a népszerűségéből az még kiderül :))
Karesz (Charlie) · www.chemres.hu/scientist/heberger 2008.04.11. 15:07:32

Nyilván a cigányoknál is lehetnek hasonló okok. És: az, hogy nem mindekire igaz, hogy csal, attól még tényleg csak 1.2 millió ember fizet 0-tól különböző Szja-t. A kritikát értem, de szerintem nem jobbak az arányok. Egy adóeékerülő simán fájhat annyiba az államnak, mint egy segélye élő BAZ megyei roma. Csak az adóelkerülő fürdik, és nem lop... szerinte.
Mike12 2008.04.11. 15:07:27
a fidesz egy marketingpárt"

No, ha cégem lenne, akkor bizony velük reklámoztatnék, mert úgy tűnik, elég jól csinálják:)))

A többi nettó baromság, mert amint nyernek, bejelentik, h fletóék annyira alkúrtak mindent, h ezek miatt semmi jóra ne számítson a pipöl, deviszontellenben mindent megtesznek, h minél kevésbé érezzék meg azt az ordenáré szart, amit örökül kaptak. Ezt fogják mondani, és emellett biztosan próbálják megmenteni a hazát. És egyelőre nekik jobban elhiszi a nép, h menni fog velük.

Jelzem: egyszer placebot adtak egy betegnek, és mondták, ettől gyorsabban forr össze a törött keze, s lőn: aki nem kapta, az 6 hét alatt gyógyult, aki kapta, az 4 hét alatt.

A hit hegyeket mozgat meg. Ez az, amit már nem bír táplálni a népekben fletó és csapata.
malac
Örömmel látom hogy kicsit hozzáolvastál a gazdasághoz! Csak így tovább!

Akik most kormányoznak azok is tudják mit kellene tenni, nem hülyék ők, csak gyávák.
"És: az, hogy nem mindekire igaz, hogy csal, attól még tényleg csak 1.2 millió ember fizet 0-tól különböző Szja-t. "

Olvasgatlak Titeket egy ideje, és azt látom, hogy az adófizetök száma napról-napra csökken (valami 3,4 - 3,6-on állt még kb. két hete :) ). Elöre rettegek mikor érjük el azt a napot, hogy már csak én fizetek adót ebben a nyomorult országban. :)
malacka69 az anakronizmusok országában · www.malacnews.freeblog.hu 2008.04.11. 14:33:19


Nem látok párbeszédeket, vitákat. Aranyos kiskakasokat látok, akik könnyen kiszáradt nagykakasok lehetnek.


Szeretem elgáncsolni az idős nagymamának tűnő néniket. Engem pl. az szórakoztat... Ki így, ki úgy. A világ színes ugyebár. :)))

Pl. egy felnőtt ember nem tud olvasni. Mit teszel ? Jól megvered ? Jól megalázod ? Jól belenyomod az orrát a kakiba 1835-ször ? Ha te birtokában vagy a tudásnak, akkor tanítsd meg! Nem tanulta meg, nem tanították meg tájékozódni, gondolkozni, szeretni...? Furán viselkedik? Tanítsuk meg mindenre!!! Mindenki kiveheti a részét a feladatból. Ki-ki legjobb tudása és lehetőségei szerint.

Az idegengyűlölet a tiszteletlenség áthatja az egész blogot és a közéletünket PÁRTÁLLÁSTÓL FÜGGETLENÜL!!!!!

A sötétség a fény hiánya, nem pedig az ellentéte...

test subject
Az a baj hogy leszorítják a hiányt de a szerkezet marad. Így nem fog felpörögni a gazdaság még ha malacka hite próbálja is mozgatni.
malacka69 az anakronizmusok országában · www.malacnews.freeblog.hu 2008.04.11. 15:08:53

"1. nemcsak a kiadási oldalon lehet csökkenteni, de a bevételin is növelni úgy, h pl. minimálbér megadóztatása, TB-k drasztikus behajtása, 2-3 év nyugdíjkorhatáremelés (szissssz 50-esek, mi?)"

Ebbe mindbe egyenként meglehet bukni...

"2. Én feladnám a konvergenciaprogit, mert annak megtartása mellett nem lehet gazdaságot élénkíteni. Több kárt okoz a konv. prog. éltetése, mint amennyi hasznot hoz majd az Euro, ha pl. két évvel előbb vezetik be, mint egyébként"

Az a kérdés, hogy mennyire fogunk tudni prosperálni euro nélkül. Az igazság az, hogy sokkal könnyebb lenne növekedni, ha euró lenne. Ezért szerintem elfogadható célként...

"3. Támogatni kell a magyar vállalkozásokat olyan területeken, amik piacképesek az EU-ban, akár a többi rovására"

Pont az EU miatt nehéz ezt megtenni. Ma a magyar jogrend nem tehet különbséget EU-s és magyar cégek, munkavállalók között. Gazdasági értelemben az EU az egy ország. (Ezért is lenne hasznos, ha euró lenne...)

"4. Azt mondjátok, csak egy út van, és ezt azok tudják, akik 6 éve vannak hatalmon---> LOL, nem gondoljátok?"

Sajnos az egy út az igaz. A kérdés folyamatosan az, hogy ki fogja a legjobban megszopni ezt. Ebbe bukik/bukott bele az MSzP és ebbe lehet, hogy fog a Fidesz is... észre kéne venni, hogy az eddig nagy megszorítás, az az első lépés. A lényeget meg még el sem kezdtük.
malacka69 az anakronizmusok országában · www.malacnews.freeblog.hu 2008.04.11. 15:14:45

"h fletóék annyira alkúrtak mindent, h ezek miatt semmi jóra ne számítson a pipöl, deviszontellenben mindent megtesznek, h minél kevésbé érezzék meg azt az ordenáré szart, amit örökül kaptak."

Végül is ez nem hazugság....
Csak érdekességként jegyzem meg hogy euro ügyben egy platformra került malacka Surányival. Ettől szép Magyarország!
ehran 2008.04.11. 15:17:16

"Olvasgatlak Titeket egy ideje, és azt látom, hogy az adófizetök száma napról-napra csökken (valami 3,4 - 3,6-on állt még kb. két hete :) ). Elöre rettegek mikor érjük el azt a napot, hogy már csak én fizetek adót ebben a nyomorult országban. :)"

3.4 - 3.6 millió az az ember, aki tölt ki Szja bevallást. A minimálbéresek nem fizetnek gyakorlatilag Szja-t, és mindenből minimálisat fizetnek.

Az 1.2 millió az azoknak az embereknek a száma, akik 0-tól több adót fizetnek. Nincs ellentmondás, olvass vissza!
ehran 2008.04.11. 15:17:16

"Olvasgatlak Titeket egy ideje, és azt látom, hogy az adófizetök száma napról-napra csökken (valami 3,4 - 3,6-on állt még kb. két hete :) ). Elöre rettegek mikor érjük el azt a napot, hogy már csak én fizetek adót ebben a nyomorult országban. :)"

Még egy apróság: minimum ketten vagyunk. :))
Adatok:

Ez az a tábla, ahol nagyon rosszak vagyunk. az aktivitási rátát kell nézni. Az EU átlag 74%.
portal.ksh.hu/pls/ksh/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/tabl2_01_02i.html

Jövedelmek:
portal.ksh.hu/pls/ksh/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/tabl2_01_16i.html

„Tüntetni mentem! Hehehe" – ez a felirat fogadta azokat a villámtüntetőket, akik 15 órakor a Tomcat néven ismert blogger pólóboltja előtt gyűltek össze.
ápr. 11. 15:30Megugrott az utca erkélynépessége
Jelentősen megugrott az utca erkélynépessége, a balkonok felén, illetve az ablakok mögött kortól függetlenül várja a publikum a show-t. Megjegyzendő, hogy nagy a dokumentálók száma is, az Index tudósítója első ránézésre 7 darab videokamerát és fényképezőt fedezett fel az erkélyeken.

:D:D:D
Bocs, nem jól copy-paste-eltem az előbb. Az előző statisztika az állami foglalkoztatottak száma.

Jövedelmek:
portal.ksh.hu/pls/ksh/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/tabl2_01_31i.html
Tégy a gyűlölet ellen ?= Alapítsunk Anti-Antifasiszta Brigádot
Carni !

Az Iván a viktor 2. vagy 3. neve ? Mert még nem hallottam így.
ápr. 11. 15:45Női hang sipákol
A háttérben női hang sipákol: "helló, helló", hallatszik. Aztán kiderül, az egyik rohamrendőr telefonja csörög így.

:D:D:D

erre hiányzik annyira Orbán? :D
Gecc
kapcsolat "az emberek felelotlen viselkedese es a orszag penzugyi "csodje" kozott. En leszarom, hogy az emberek hitelre vesznek mindent, ha aztan a 300%-os THM-tol ehen akarnak pusztulbni, am legyen."
igen ezt megteheted de nem ez a fo baj... bar azt a hitel vissza kell fizetni es vegul is segelyen landol az az ember akinek feleltelen viszlekedest leszarod, de vegeul is te fizeted meg.
a fo baj az az hogy a politikusaink is ugy viselkednek mintha nem az eltbol hanem a legfelelotlenebb dolgokatatlani keptelen nepessegbol jonnenek...
ki az aki 10%-os hiannyal mukodteti a haztartasat? hogy tudja megtenni?
nahat a mi vezetoink siman.

totaw kisfilmejeben benne van hitelre mindent lehet venni de csak akkor erdemes ha van valami ami megtermeli a kamatokat is.

"ha nem lenne ekkora gazdasagi szarfos, akkor talan nem kellene hitelbol elni, (amit ugyebar s mellesleg most sem kotelezo felvenni, foleg nem plazmara).
egyenileg senkinek se kotelezo, megha nehez is ellenallni.
de az orszag (a politikus) tobbet kolt ergo fizetjuk a kamatokat hetediziglen...

Összefoglalva: az, hogy a hétfői szeánszon az antifasiszták létszámukban többen voltak, mint a fasiszták, az utóbbiak "szénné égésének" csak részoka. A másik, legalább ennyire fontos ok az, hogy az a bizonyos antifasiszta megmozdulás nem egy felülről vezérelt, hanem, Tamcatéékhez hasonló, "spontán", "civil" akció volt, még azzal együtt is, hogy harmincadrangú helyi pártpolitikusok is szervezték. A valóban civil bloggerek és mezei júzerek mellett.

Derék hungaristáink hozzá voltak szokva lényegében a rendszerváltás óta, hogy őket bezzeg csak a karhatalom tudja "erőszakosan" eltiporni. Ez egyrészt a Dávid-Góliát-effektus miatt csak tovább erősítette őket, másrészt igazolva is érezhették nézeteiket: natessék, ezeket tényleg a zsidók irányítják.

De ha azt látják, hogy a valóban "civil" lakosság, a "magyarok" tüntetnek ellenük mindenféle látványos "zsidó" támogatás nélkül, és ráadásul létszámukban még így is jóval többen vannak, mint ők, na az valóban demoralizáló a saját "igazukhoz" hozzászokott "radikálisoknak". Hogy lényegében ugyanazzal az technológiai infrastruktúrával egy jóval nagyobb demonstrációt hoztak össze ellenük: ez az igazán megsemmisítő számukra.

A hétfői antifasiszta diadal "üzenete" legalább annyira szól a demokratikus politikának is, mint az azon kívül elhelyezkedőnek: azt üzeni, hogy az antifasiszta mozgalom nem kér az országos politika támogatásából. Ti azzal, hogy a szólás- és véleményszabadságot garantáljátok, elintéztétek a rátok eső feladatot: fogalalkozzzatok az ország egyéb, fontosabb ügyeivel. A fasisztákat majd mi magunk lenyomjuk. (Na jó, egy halk, utólagos gratulációt, elismerést szívesen veszünk. De mást tényleg nem.)

Ezért van ez a mai második felvonás alapból teljesen elkúrva.
Árpi megírta jótanácsként korán reggel a hívőknek, én csak úgy megkérdeztem tegnap egy egyértelmű beállítotságú oldalon segítésképpen:

vastagbőr:
erőspista 2008.04.10. 23:56:34
De Szamárfül !

Igazad van. Miért nem megy el Orbán is ? Mindent helyre rakna, Gyurcsány, antifasiszták, ATV stb egyszerre kipipálva. Most megmutathatná, hogy tényleg ő az ország Jolly Jokere. De, eddig nem jelezte, pedig a saját Fideszes helyi képviselője mellett is kiállhatna.

MIÉRT NEM ??? "

És Viktor ecseszte az egyik létező legmagasabb labdát !
Még Sólyom volt a legprofibb a csapatból.

Most üres kapuba guríthatott volna a GÓLVONALRÓL befelé ! ÉS ELKÚRTA ! Lehet köztük válogatni.
Lehet, hogy ide is a Bokros kéne ??! :)
Ez egy paródia ... jó, hogy nem süllyed le erre a szintre Orbán ... utca egyik oldalán antifaszok a másik oldalon a sittyák. Középen 150 méter üresen tele rendőrrel ahova jön Ferenc meg egy főzsidó ...
"Ott voltunk, hogy senkit se verjenek véleménye miatt a rendőrök"

A gyújtogatás pontosan milyen véleményt is fejez ki???
A radikális nem feltétlen náci vagy fasiszta.
Az antifasiszta mozgalom meg inkább unalmas.
Index cikk: Elmarasztalták a Magyar Rádiót az Orbán-interjú miatt

"A Fidesz elnöke azt állította, hogy Magyarország adósságkockázatának leminősítéséhez a március 9-i népszavazásnak semmi köze nem volt. A panasz szerint a műsorvezető Orbánnak ezt a kijelentését nem korrigálta, holott közismert volt a Standard and Poor's hitelminősítő ezzel összefüggő hivatkozása. A Magyar Köztársaság Kormánya szóvivője ezt a beszélgetés-részletet kifogásolta.
A Panaszbizottság állásfoglalása helyt adott a panaszbeadványban kifogásoltaknak és egyben kötelezte a Magyar Rádiót, hogy..."

Atyavilág, csak nem hazudott Orbán? Lehet, hogy 2008. március 16-án a vezér is átesett a tűzkeresztségen???
Bezuhov 2008.04.11. 16:03:56

Te ugye ostoba balos vagy? , aki szokás szerint szeret összevonni mindent ...
pont a paródiának lehetett volna véget vetni, mert:

1) Tomicicát kioszthatta volna, hogy lábhoz és kussolsz !

2) Ezek után az összes többi résztvevőnek se pro se contra semmi értelme akár több évre !
erőspista 2008.04.11. 16:07:52

te téged nem az eszedért szeretnek ugye?

Tomcat egy senki, ha nem rajoltok ott napok óta max. annyi történik elsétállnak oda húszan vesznek egy szaros jegyet, és vége az ügynek megvan a mentális kielégülés, de a HÜLYE DEBIL ANTIFASZOK MIT CSINÁLNAK? Hőst belőle, sztárt, erről zeng a média hetek óta ...
"Te ugye ostoba balos vagy? , aki szokás szerint szeret összevonni mindent ..."

Mindig jót röhögök mikor balosnak titulálnak. Az igazság az, hogy én jobblábas és jobbkezes rohamrendőr vagyok, aki ártalana fideszes nénikéket szokott verni..csak úgy hobbiból :DD
carnivora, érdekes, hogy sólyom lesüllyed erre a szintre.
Már csak te hiányzol a csipet-csapatból,tótawannabeárpi.
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.04.11. 16:13:07

Sólyom ? ki az a Sólyom? egy főbohóc. Őszintén Magyarország lakosságának állítom a fele nem is ismeri , és aki ismeri sem tudja mi a francnak is van ... egy rángatott súlytalan bohóc, akit néha ide-oda tologatnak, és havonta belerúgnak párat a parlamentben lásd. ombudsman választások ...
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.04.11. 16:13:07

Te, miért nem mentél tüntetni a mindent elsöprő hatalmas veszély ellen a polóboltos átveszi a hatalmat a vásárlői körével :D:D:D:D

Érdekes ez a sok antifasz mindig , akkor bukan elő, mikor a közelben sincsen egy fia náci sem, és szarul megy az MSZP-nek ...

Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.04.11. 16:13:07

Jah a mai szereplésében volt slusszpoén is azt sem tudta a köztársasági elnök úr, hogy mi a francnak is ment oda, amikor rákérdeztek tőle ... hebegett-habogott.
"hogy sólyom lesüllyed erre a szintre..."

Sólyom a tüntetésen nem vesz részt, ezt te is tudod. Meg is van rá a jó oka, hiszen ez a péntek már messze nem arról szól, mint a Dicsőséges Hétfő.
Gyurcsány és Schöder megérkezett
Megérkezett a helyszínre Gyurcsány Ferenc, árnyékában Gerhard Schröder volt német kancellár vonul. A kormányfői mellkason egy fehér szalaggal kombinált kokárda. Amikor az Index a kísérettől arról érdeklődik, mit is jelképez ez a kitűző, rövid a válasz: nem tudom, a mai napra találták ki.

:D:D:D:D

Carni !

Én 15-én elmentem a Budaházy-t lemeózni, aztán nem elfutott a táposa idő előtt.
Alig bírtam kimagyarázni magam a tűsarkasnak, hogy ez most így hogy, pláne, mint szombat esti program :)
Remélem nem csak ilyen utcai ide-oda kiabálás lesz, hanem késő estig tartó műsor rendőr kergetőzéssel hűtöm be a söröket nézni :D:D ugysem lesz semmi jó film.
ZAJLIK AZ MSZP PROPAGANDA RENDEZVÉNYE:

Gerhard Schröder röviden felszólalt, beszédét vastaps követte. Azt mondta, hogy amikor hallotta, hogy itt emberek gyűlnek össze a szélsőjobboldali erőszak ellen, akkor egyértelmű volt számára, ide kell jönnie. Szerinte Gyurcsány az, aki az országot az Európai Unió felé vezeti. Schröder arról beszélt, hogy sok emberre és hasonló demonstrációkra van szükség ahhoz, hogy a szélsőjobbal szemben megvédjék a szabadságot.

:D:D

Minek kellett volna ide Orbán Árpád? ezzel az erővel az MSZP kongresszusra is mehetne ...
Árpád holnapi posztja mi lesz? Orbán járjon el Isteníteni Ferencet? :D:D:D
Tomcat, ha a régi lenne egy csapat cigányt, négert meg kínait küldött volna oda maga helyett :D:D:D az lett volna nagy lefagyás az mszp pártrendezvényén :D:D:D
carnivora: "Minek kellett volna ide Orbán Árpád?"

talán azért, hogy ez ne az mszp ügye legyen. nem értem, miért ragaszkodik ezekhez a holdkórosokhoz, itt volt az alkalom, h lekoptassa őket.
Azért nem kellett ott lennie, mert nem kell mindig az eldobott gumicsont után rohangálni.
Miért kellene mindig minden pitiáner műbalhé után elhatárolódni?!?
Sokszor a távolságtartás a legjobb elhatárolódás, ha már mindenáron ezt szeretnél látni OV-nál.

u.i.:"még a rendőrpalotába is belelövettem..."
szerintem többet nyert volna, mint amit veszít, mert amit veszít, azt a Zsidesz már elveszítette. meg az amúgy is az alja.
"ne az mszp ügye legyen..."

Valóban, valóban. De ehhez nem az kell, hogy az Orbán menjen Gyurcsánnyal együtt tüntetni, hanem hogy az MSZP kopjon le az antifasiszta mozgalomról, és hagyják meg azoknak a civileknek, akiknek ez valóban fontos. Ha az MSZP látványosan beáll valami mögé, az ellenzéki Fidesz nyilván nem fogja oda követni. Ez evidencia, ezt csak az nem látja, aki nem is akarja. El van kúrva a nemes ügy rendesen.
ápr. 11. 16:563 szélsőjobbos jegyet vett
A jegyirodánál számos fotós és újságíró van. Figyelmüket az a 3 szélsőjobbos köti le, akik bementek a jegyirodába, és vásároltak jegyeket. Egyikük a Magyar Gárda egyenruháját viseli

-

Árpi , ezért ment a nyálverés ? szánalmas.hu :D:D:D antifaszok , ezért pattognak napok óta ilyen hatalmas náci veszélyt !!!
Olyan is csak Magyarlandban fordulhat elő, hogy egy pólóárus rángassa zsinóron a legfőbb közjogi méltóságokat...

Továbbra is csak egyetlen kérdés foglalkoztat az üggyel kapcsolatban: vajon a Magyar Köztársaság rendvédelmi szervei vajon nem tudnak, vagy nem akarnak mit kezdeni azzal a(z állami szinten felvonultatható erőhöz és a rendelkezésre álló jogi ill. egyéb eszközökhöz képest) maroknyi szélsőséges elemmel, akik állandóan gerjesztik a feszültséget, provokálnak és randalíroznak? Nem egyszer, nem kétszer, hanem évek óta, zsinórban. Ráadásul mindig ugyanaz a néhány arc a főszervező.

Ha nem tudnak, akkor vonják le a következtetést, és adják át a helyüket olyanoknak, akik potensebbek náluk. Ha nem akarnak... hmm... az ugye vagy soha nem derülne ki (láttunk mi már nyolcvan évre titkosított dokumentumokat), vagy ha mégis, hát nagyobbat szólna, mint Őszöd.

Miért vannak ilyen csúnya gondolataim?
1./ egyrészt az időzítés miatt, az indítékok miatt, az érdekek és ellenérdekek vizsgálata miatt (kinek jó ez az egész és miért, ki kerül közben politikai kényszerpályára?)
2./ a belváros tele van térfigyelő kamerákkal, szinte az összes potenciális elkövető hülyegyereket ismerik már névről meg arcról, évek óta figyelik a tevékenységüket, nem a semmiből bukkannak fel az ilyenek
3./ volt már néhány meglehetősen értelmetlen és a mai napig tisztázatlan ügy (kalasnyikovozás, molotov-koktélozás, fehérporozás), amire ráálltak nagy apparátussal, eredmény meg semmi. Érdekes...

Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.04.11. 16:49:14

Eddig több eszed volt Árpád - hülyülsz? mi a f*sznak? tapsikált volna Schröder beszédéhez, hogy GYURCSÁNY FERENC EURÓPA CSODÁJA? :D:D:D:D
republikánus:

"Ha az MSZP látványosan beáll valami mögé, az ellenzéki Fidesz nyilván nem fogja oda követni. Ez evidencia, ezt csak az nem látja, aki nem is akarja. El van kúrva a nemes ügy rendesen."

miért nyilván? sztem a nácikkal szemben minden normális ember és emberekből álló szervezet párt, egyház, szakszervezet, klubb így vagy úgy, de fellép.

csak nem az az 5-10 % potencionális szélsőjobb, ha úgy tetszik náci voks figyel a sarokban, ami ovit ilyenkor otthon tartja? :D

Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.04.11. 16:56:08

Orbán menjen a következő MSZP-s kongresszura is? tehát az az elméleted, hogy Orbánnak az MSZP pártrendezvényeire kellene járnia? , mert ez a mai semmivel nem több ennél ...
lapi · lapi.blog.hu/ 2008.04.11. 17:04:55

Csak ez MSZP pártrendezvény nem antináci az a bibi ... antináci rendezényekre nem elvtársakat hívnak Isteníteni a helyi elvtársat ...
Nem. Az MSZP csak addig állhat oda mint fő-fő antifa partizán, amíg a fidesz nem áll oda. és a fidesz természetesen azért nem áll oda, mert taktikáznak a széljobbos faszok szavazataival.
"miért nyilván? sztem a nácikkal szemben minden normális ember és emberekből álló szervezet párt, egyház, szakszervezet, klubb így vagy úgy, de fellép."

Szálljatok már le a magas lóról...

A toleráns oldal kibaszottul intoleráns, ha a másként gondolkodókról van szó...


Utálom, hogy nem azt nézik, hogy ha valaki valamit mondd, akkor az reális, van-e benne valami, hanem kiragad belőle vmi faszságot (pl. kiejtette a száján, hogy cigánybűnözés) és onnantól fogva be van skatulyázva, és nem kell vele vitatkozni.
Tóta W. Árpád:
"széljobbos faszok"

örülök, hogy ennyire megértő, toleráns és elfogulatlan vagy...
felesleges megpróbálni megérteni, felesleges...
és ráadásul ebben el is vannak tévedve.
jaj bazmeg lollerkid. mégis minek nevezzem ezeket, akik felgyújtanak egy jegyirodát, vagy helyeslik ezt? minek?

"A Hollán Ernő utcai korodonnál elénekelték a Himnuszt,, majd az ismert rigmusokat (Gyurcsány, takarodj!, Elkúrtad, Tolvaj banda) skandálták. Meg azt, hogy "Koncertjegyet akarunk!"."


kazohinia bazmeg.
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.04.11. 17:07:29

Mihez kéne odaállni ne legyél már marha? kis magyar abszurdum egy senki pólóboltos elmegy jegyet venni ez a kis magyar náci veszély ... erre jár oda lejáratni magát a fél magyar politikai elit. SZánalmas, hogy ide süllyedtek, ha nem lenne a béka segge alatt A PÁRT ilyen baromság eszükbe sem jut.

reakcio.blog.hu/2008/04/11/nem_megyek_el

ennyi az egész.
"A toleráns oldal kibaszottul intoleráns, ha a másként gondolkodókról van szó..."

te ostoba kisgyerek, te. a másként gondolkodás nem egyenlő a gyújtogatással. barom.
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.04.11. 17:10:31

Miért ne lehetne helyeselniük szívük joga ... Kuncze Gábor , Demszky Gábor anno pl. szemkilövősdit helyeselte az még súlyosabb mégsem volt kis szorgos baller elhatárolódás.

carnivora, találsz ott olyat is, aki elmegy, megvan?

lollerkid, mellesleg én kurvára oleránsan megpróbálom megérteni ezt a kisebbséget is.

w.blog.hu/2007/10/15/te_is_mas_vagy_te_sem_vagy_mas
itt nem a gyujtogatásról van szó öcsém, hanem hogy nácik, nácik, nácik...
Apropó, a március 15.én Molotov koktélt dobáló "ismeretlen" szélsőséges elemekkel mi újság?
Hogy-hogy nem ismert rájuk senki a közzétett (illetve térkamerák által rögzített, csak közzé nem tett) fotók alapján?!? Már akkor is azon csodálkoztam, hogy hogy a f*-ért nem tudja több ezer rendőr elkapni azt a 15-20 embert, aki akkor gyújtogatott és dobált?
Nem értem. Vagy nem akarom érteni.
Most is kezd dézsávű érzésem lenni...

u.i.: "...Szilvássyékkal kirámoltattam Kádár sírját...."
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.04.11. 17:11:07

Izé nem láttam hétfőn sem gyújtogatókat most sem ... a nyilazók ellen tíltakozni meg az NBH-nál kell :D
prc 2008.04.11. 15:15:01
malacÖrömmel látom hogy kicsit hozzáolvastál a gazdasághoz! Csak így tovább!"

prc drága, én ezeket eddig is tudtam, de nem szeretek a gazdasággal foglalkozni, inkább csak áltálános polbuzi vagyok:)

"Akik most kormányoznak azok is tudják mit kellene tenni, nem hülyék ők, csak gyávák."

Nem gyávák, csak kiment alóluk a nép, nincs mire bátorkodni, nulla hitelesség

Üdv.
*

Olkó
"Az idegengyűlölet a tiszteletlenség áthatja az egész blogot és a közéletünket"

Sztem a kemény szavak mögött nincs mindig gyűlölet, és aki tegnap még a csába küldött, ma már haver, pedig nem fordult ki a pol-i nézeteiből (pl. Lapi-malac)

Van igazságod, de sokat vársz el egy noname nickektől hemzsegő blogtól. Ne légy ugyanazzal az elvárással, amit egy face to face beszélgetésben tennél

Üdv.
dark !

Azért mert jogállamban beöltözhetsz bomberbe, meg tesco gazdagásosba egyszerre, az még nem bűncselekmény.
Viszont Viki egyszer és mindekorra helyrerakhatta volna az eseményeket, amit tényleg tálcán kínált az ügymenet.
Igenis a minden relatív alapján mondhatni, hogy nácibb, mint pl. a Sólyom, mert ő még annyira sem mutatja a véleményét, mint Lászlónk. Lehetett volna máshogyan, de nem élt a lehetőséggel. És itt bukik, ki mennyire nem egy übermeister a Vezér, ha egy ekkora helyzetet benéz.
kingtiger, azt akarod itt állítani, hogy tomcat ügynök?

olcsó magyarázat.
**\ KingTiger /** 2008.04.11. 17:12:23

Így van cirkusz kell Árpád meg az egyik szoci udvari író a többi jó elvtárssal adják is a tűzet a cirkusz alá, de egyik sem tette még fel a kérdést, hogy lehet, hogy ugyanazok az arcok baszakodnak már évek óta mégsem történik velük semmi ...
mellesleg nem tomcat gyújtotta fel azt a szart. Ja hogy állítólag helyeslte, tudom. Melleslegs zerintem ironizált, de még ha úgy is mondta.

Nem azértt de a te környezetedben pl. hányan mondták a zemkilövős akciókra, hogy szép volt?
Vagy akik az iraki háború helyeslik?

Le kéne már szállni erről, hogy ha nem így gondolkodsz egy bizonyos kérdésről, akkro nem vagy normális, nem vagy demokrata, hanem egy eltaposandó szar...
Hm, a legutóbbi 13 poszt mindegyike a Csurcsány-Reform-Szélsőjobb koordinátarendszerben mozgott.
Ismét előkerült a szokásos fasisztázós gumicsont.
Most komolyan: van bárki is, aki úgy gondolja, hogy valaha is komoly politikai erőt fognak képviselni...?
Még ha be is kerülne a Jobbik a Parlamentbe, akkor is csak annyi lenne a funkciója, hogy bizonyos kényelmetlen kérdéseket újra és újra feltegyen, sok braomság mellett persze, amiről más pártoknak nem illik beszélniük...
"lollerkid, mellesleg én kurvára oleránsan megpróbálom megérteni ezt a kisebbséget is"

Hát nem tudom, de szerintem ez a csuklóból lefaszozás az kevvésbé a toleranciát jelképezi..
Árpád!

Azért mert a gyújtogató barma azt kiáltja: Gyurcsány takarodj!, attól még nem kéne Orbánnak odamenni és elhatárolódni. Jaaa, és ma már többször írtam, de jelen feszkóban fix verekedéshez vezetne, ha fletótól 50 méterre Viktor is ott sétálgatna. Ez rossz szöveg volt a végén, felelőtlen. A kollégádnak volt igaza, aki azt írta, fletó se menjen oda!
Üdv.
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.04.11. 17:14:10

Miét csúsztatsz?

Tomcat egy üzletember médiabohóc mi köze a gyújtogatáshoz? Neki ilyen cikrusz kell ebből él ingyen reklám heroikus harca vevőközönséget hoz. Ti csináltok belőle náci vezér fétist. :D:D:D Nézzük a hét eseményeit elsétállt volna nyugodtan hétfőn vett volna 20 jegyet jó lett volna a boltnak is ... ma szintén elsétálltak volna vehettek volna pár jegyet, ahogyan így is vezsnek, és ennyi. Az lett volna a nagy égés , ha nem foglalkozik vele semmi, de ti médiakurvák nem tudjátok ezt megállni éppen ti vagytok Árpád felelősek, hogy a közélet ilyen f*sz szintre süllyedt az index címlap tele van kerül-fordul Kiszel Tündivel meg ilyen szarokkal a politika meg egy hülye polóboltossal ...
Minden országnak megvannak a maguk agresszív szélsőséges hülyéi, általában más országok mégis tudják kezelni a helyzetet, és nem tüntetést szerveznek a miniszterelnök vezényletével, impotenciájukat bizonyítandó.

Itt megvalósult egy szándékos rongálás tényállás, meg valószínűleg egy közveszélyokozás tényállás. Ez önmagában elítélendő, rossz, káros, pfujj, én is utálom az erőszakot, de nem több ennél. Ez még szerencsére nem náciveszély, csak ha azt csinálnak belőle az ebben érdekeltek (Mortimer? emléxünk még a nagy pofáraesésre?). Meg a média, mert nekik tökmindegy, csak show legyen.

malacka bazmeg, azt én is leírtam, hogy fletó nem menjen oda, csak gondolom az okostelefon write onlyban van.

lollerkid "Hát nem tudom, de szerintem ez a csuklóból lefaszozás az kevvésbé a toleranciát jelképezi.."

elolvastad, amit linkeltem, vagy megerőltető?
index.hu/cikkepek/0804/belfold/hollan/14a.jpg

Látom megértették a lényeget. Hippi szimbólum meg áthúzott horogkereszt.

Egy igazi liberális max egy "a zenei ízlés magánügy" táblát vitt volna...

Elegem van abból, hogy csuklóból kiosztanak mindenkit és, hogy a média meg se próbál legalább elfogulatlannak tűnni.

Néhány éve a náciellenesek még igazi nácik ellen tüntettek, mint pl. a VBKE.

Ma már a szimpla nemzeti radikálisokat se tűrik...
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.04.11. 17:16:21

Itt hol is van, hogy ők gyújtották volna fel? örömködtek szívük joga ... Kuncze Gabi akkor örömködött, mikor a Fideszes képviselőt leütötték a rendőrök Mártiriusz stb. lett belőle ügy? érdekes, akkor nem verted ilyen vérmesen a ny*lad te sem ...
"Ez önmagában elítélendő, rossz, káros, pfujj, én is utálom az erőszakot, de nem több ennél."

A mortimer-üggyel összevetni azért sántít, mert ott minden körülmény ismerete nélkül kezdtek fasisztázni tgm-ék. itt ezt a gyújtogatást magára vállalta egy nyilas terrorszervezet.
tomcat éppúgy provokál, mint Árpi, csak ő pólót akar eladni, Árpi meg reklámfelületet:)))
"és, hogy a média meg se próbál legalább elfogulatlannak tűnni."

keress magadnak olyat.

"Néhány éve a náciellenesek még igazi nácik ellen tüntettek, mint pl. a VBKE."

Ahhaha, és emlékszel, ki ment oda sárga bohócruhában kiröhögtetni őket?
Árpád: elolvastam amit írtál még anno és erről a cikkről azt vettem ki, hogy ez a saját környezetedben egy rendkívül pozitív megnyilatkozás.

De azért ott van a lesajnálás.

"Ja, azért rúgnak ki, azért nem kapsz munkát, azért nem vesznek fel egyetemre."

Nem veszik fel őket az egyetemre? A népszabin nem rég ment a sírás, hogy már az egyetemisták is nácik. Most hogy van ez?
jaj bazmeg,tóta,te sztereótípia-generátor,hát mi a faszról beszélsz??ez a "kisebbség" a te nyomorult fejedben született meg.akikről te beszélsz,az az alsó-középosztály,akik úgyérzik egy széteső államban laknak,emiatt csak magukra számíthatnak,az államra nem(jól érzik).és épp kapóra jön nekik egy "nemzet-összefogó egyesület",mint pl magyargárda,64 vármegye etc.
Hohóóó! Találjátok ki, hogy kire ismertem a következő cikkrészletben:
"...Ha a villamoson utazó negyvenes nő észreveszi, hogy a táskájában turkálsz, semmi baj, még mindig találhatsz ott árpádsávos karszalagot, s a helyzet, melyben ő jópolgár volt, te pedig zsebtolvaj, máris átértékelődik. Ha hiába kotorászol, sehol egy karszalag, csak akad ott valami bizsu, majd belemagyarázod, s ha nem, hát a kabátujjadból előrántasz egyet, és demonstratíven felmutatod. Nem lehet gond, hisz ekkor már nem zsebtolvaj vagy, hanem egy bátor antifasiszta!..."

Na?
na??
???

Segítek.Senki sem reklámozna orrcseppet vele...
egy valamit nem értek: Ha ezek a szélsőjobber pöcsök olyan büszke népség, akkor miért kérik ki maguknak, hogy nácinak, fasisztának nevezzük őket. Azt mondják, azt csinálják, amit egy fasiszta szokott, és ezt ők vállalják is...de akkor miért nem lehet őket nevükön nevezni???
Netán bántja szegény lelküket?

Mondjuk van egy ötletem: Ha úgy jobban esik nekik, akkor nevezhetnénk őket TÜNDÉKnek is... :)
" itt ezt a gyújtogatást magára vállalta egy nyilas terrorszervezet."

Amiről azt se tudni, hogy létezik...

"Ahhaha, és emlékszel, ki ment oda sárga bohócruhában kiröhögtetni őket?"

Tudom ki, és szerintem az igazi nácik ellen ma is megtenné. Ahogy szerintem a nemzeti radikálisok között sokan.

A nemzeti radikalizmus és a konkrétan hitleri vagy szálasi féle nemzetiszocializmus/fasizmus/hungarizmus között van egy elég komoly választóvonal amit el tetszik felejteni.

Pl. azt, hoy a nemzeti radikálisok olyan nemzeti hagyományok mellett kötelezték el magukat, amelynek gyökerei sokkal-sokkal régebbiek, mint hogy egyáltalán Dolfi bácsi tervbe lett volna.

Mi lenne ha ezt megpróbálnák felfogni?
Nade Árpi!

Ha már fletó odament, akkor miért írod a végén, h kurva nagy PR lenne OV-nak, ha ő is odamenne? Meg tképpen politikai haszonszerzésből mehetne oda, s menjen is - mondod, de kérdem én: nem felelőtlenség, ha mindketten ott vannak? Csak az egyik lehet ott! Ha mondjuk fletó nem ment volna oda, akkor igazad lenne, h OV-nek ez egy magas labda, h egyszer és mindenkorra elhatárolhassa magát, bár megjegyzem, ő már a MG-tól is elhatárolódott a Kámán Olgás interjúban kb. 3 hónapja, és az se ment át a köztudatba, a tiedbe sem Árpi. Vagy igen?
Bezuhov 2008.04.11. 17:25:19

Nácik februárban rajoltak. Oda érdekes módon pár civil ment ki csak tiltakozni, akkor még nem volt ilyen náci veszély érzésetek barmok? mikor össznépi eruópai náci piknik volt ...
"itt ezt a gyújtogatást magára vállalta egy nyilas terrorszervezet."

Nyilas terrorszervezet :-) LOL
Nemá' Árpi. Ha ezek a hülyegyerekek jelentenek fenyegetést az államra, a közrendre meg a demokratikus értékekre, a rendőrség (NBH stb.) közben meg nézi a fejleményeket tehetetlenül, akkor kapálják el magukat. Gyorsan, és jó mélyre.

">>és, hogy a média meg se próbál legalább elfogulatlannak tűnni.
A távozó Gyurcsány Ferenc miniszterelnök arcába közvetlen közelről belekiabálta valaki: "Hazaáruló, fasiszta!". A testőrök megragadták a férfit és eltávolították a kormányfő közeléből.

:D:D:D
S mindez Kárpátia jegy miatt. Überszar zenekar. A törikönyvek majd így írnak róla:
" A jegyiroda megmozdulások " Betojok.
Viszont Schröder megjelenése növelte a jelentőségét az egésznek, gondolom nem kell ecsetelni miért.
dark future · www.andocsek.hu 2008.04.11. 17:27:49

Kapálhatják. A nyilazókat ez a nagyszerű profi nyomzóhatóság nálam kereste a kerti kapában ... a KÖZPONTI FŐÜGYÉSZSÉG KIEMELT ÜGYEK OSZTÁLYA foglalkozott velem. Itt tart az ország Isten ments egyszer v.melyik terrorszervezet itt kezdjen el tevékenykedni ...
Tomcat társaival két jegyet vett a Hungarica együttes koncertjére. Kovács Zoltán, a jegyiroda ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta: a mai nap folyamán mintegy száz jegyet adtak el, de csak ezt a kettőt az említett koncertre. Az ügyvezető közölte: az ügy jóval túlnőtt rajtuk, az iroda csak ürügy arra, hogy mindkét tábor tüntetést tarthasson.
Azt akartam volna írni, amennyiben nem akasztja ki a rendszert a macsaköröm, hogy talán nem egészen elfogulatlan dolog pl. a jelenlegi helyzetben az egyik felet "szélsőségeseknek" nevezni. Csupán arra való tekintettel, hogy ezt a kifejezést a másik fél használja, ugyanakkor ezt a túloldalon rájuk nézve pejoratív, megbélyegző kifejezésnek tekintik. Elfogulatlan dolog az egyik fél terminológiáját használni. Ez olyan, minth azt írnánk az antifákra, hogy "a kommunisták" vagy "a zsidók".

A kuruc.info ezt írja, de akkor mivel jobb az index ilyen szempontból, mint az?
akkor legyenek "nem nácik", ha ez jobban esik!!!

A lényeg, hogy egy boltot megfélemlítettek és felgyújtottak...
Minden más melléduma csak szarrágás.
cooper 2008.04.11. 17:30:29

Ferenc nemsokára kollégája lesz a Gazprom-nál, erre gondolsz? :D
"cooper 2008.04.11. 17:30:29
S mindez Kárpátia jegy miatt. Überszar zenekar."

Micsoda megalapozott zenei kritika.

De legyen, tekintsd szarnak, de attól még nem kéne lenácizni azokat, akiknek speciel ez tetszik.
Bezzeg a Hétköznapi Csalódások sokkal jobb...
"Bezuhov 2008.04.11. 17:33:29
akkor legyenek "nem nácik", ha ez jobban esik!!!

A lényeg, hogy egy boltot megfélemlítettek és felgyújtottak...
Minden más melléduma csak szarrágás."

Kezdetnek nem rossz, de nem nekem kell, hogy jól essen, hanem pusztán az Igazság érdekében.
Itt már rég nem a boltzról van szó. Nyilvánvaló, hogy a radikálisok nagyrésze se ért egyet az erőszakkal. A tüntetést nem a magyarok nyilai csinálta.

A magyarok nyilai rendészeti és nem politikai kérdés.
Nem kell miatta áthúzott horogkeresztet lóbálni.
"a nácikkal szemben minden normális ember és emberekből álló..." (lapi)

Ja, pontosan erről van szó. Az "emberek", civilek tiltakozzanak minél szélesebb körben, ha tényleg fontosnak érzik az ügyet. Ha az Ország Legmegosztóbb Politikusa is beszáll ebbe, onnantól ugrik az egész történet.

"Az MSZP csak addig állhat oda mint fő-fő antifa partizán, amíg a fidesz nem áll oda..." (tóta)

Nem. Az MSZP már Antall idejében is (sőt, jogelődje még azelőtt is) odaállt (vö. Demokratikus Charta), a Fidesz pedig már akkor sem, pedig akkor még szó sem volt a széljobbal való összekacsintgatásról.

A történet arról szól, hogy kik és miképpen szabják meg a politika napirendjét: beszéljünk-e az igazán fontos dolgainkról, reformokról, jövőről, kormányzati teljesítményről és alternatíváról, vagy legyünk hülyeország, és miközben a tartós lesüllyedés ijesztő sárkánya tornyosodik felettünk, püföljük ezerrel, térdre ereszkedve a szerencsétlen barna hangyát a földön.

Hétfőn a civilek, ma Tomcat győzött. Nem névtelen politikusok és civilek csináltak bohócot belőle, hanem a főgonosz Gyurcsánnyal és a "nemzetközi cionizmus" egy emblematikus figurájával került egy súlycsoportba. Triumfált, óriási diadalt aratott. Pedig még csak nem is rajta múlott.
Bezuhov 2008.04.11. 17:33:29

Miért nem azok ellen tiltakoznak , akik ezt csinálták keresd fel Szilvássy Pétert megint nagyon átlátszó ez a forgatókönyv.

Van egy hisztis picsa kicsit siránkozik 100 ft-os jegy felár miatt , erre a Szilvássy agytekervényei beindulnak Rendőrpalotára már lődöztünk, Kádár csontjainak elrablása sem érte el a várt megrendülést, Csintalan verés már volt pár szoci háza előtt is megégették a betont most v.mi nagyobb ügy kell , mert a béka segge alatt a párt.

Meglátta a kuruc.info -s pajtásaitól ezt a gagyi Broadway ügyet , és mindjárt beindult a terv pár ügynök begyújtja a kirakatot, és szervezünk náci veszélyt a nemzeti bizniszman-ekre lehet számítani csak lecsap az ügyre Tomcat, Budaházy, Toroczkai, és szervez v.mi rajolást, ami ellen Feri kimehet, mint a párt főtitkára tiltakozni a fasiszta veszély ellen ...
Érdekes, hogy ez a Scröder is PONT MOST látogatott hozzánk, hogy támogatásáról biztosítsa a Legnagyobb Bohócot.
Ja, ha meg nem jön össze neki a politikai hatalom megtartása, majd lobbizik az érdekében Putyinnál egy kis Gazprom régióvezetői posztért.

Mindig ezek az egybecsengések....

Bizonyára ismét csak összeesküvés-elméleteket gyártok....
A sok birka meg nem lát a transzparensek mögé.

u.i:"....a kordonoktól már lépni sem lehet a városban..."
lollerkid

és ne feledkezzünk el Marilin Mansonról sem

Carni

Feri kezd úgy politizálni, mint akinek mindegy, h min.e., vagy Gazprom főnök. állítólag zárt ülésen felajánlotta a pártvezetőknek a lemondását. Igaz, azt akarta, h az egész vezetőség mondjon le, legyen mielőbb tisztújítás. Nem jött össze. Maradjon Feri az új választásokig! Feri for ever! Elhozta nekünk a 68%-os indexet. LOL

Üdv.
Gondolom Schröder a Gazprom németországi igazgatótanácsának elnökeként volt jelen... és rövid beszédben kampányolt Gyurcsány mellett.

Két bukott miniszterelnök antifasizmussal kampányol... mögöttük a fényes diszlet élő emberekből.
Lollerkid 2008.04.11. 17:34:11

A Kárpátia tényleg egyre szarabb :( már nagyon megy az üzlet kell a teljesítmény kényszer sorban adják ki a gagyi albumokat, amelyeken már csak egy-két jó szám van ... :(
ápr. 11. 17:43A tüntetők a Kossuth térre értek
A Parlament előtt pár száz ember gyűlt össze, és még mindig jönnek, a rendőrök most érkeznek oda, jelentette tudósítónk a Kossuth térről.


www.mno.hu/upload/gallery/29/_2992/MP086782.jpg

Mi az ez az úriember is szervez v.mit? nehogy már Tomcat legyen a nap hőse :D:D:D

Hoppá,úgy látszik nem vagyok egyedül ezzel a vízióval....
Adj Gázt Feri! Meg Áramot is (ha ez a biznisz is bejön neked)!
malacka69 az anakronizmusok országában · www.malacnews.freeblog.hu

Manson jó, és hálásak lehetünk neki egyre népszerűbb a metal szerencsére ;)
Hehe, Gyurcsány tényleg GAZprom. Majd jól elzárja a csapokat Az Embernek Aki Sose Hazudott. a kárpátiáról az a legkedvesebb emlékem, mikor a "magyar szigeten" koncseroztak, és zúgott a "mocs.. zs..." az egész völgyben, ugyibár. :) de nem szóltak rosszul :) Pont. Most nem úgy tűnik, Gyurcsány rosszul jön ki ebből, meglássuk, W. is tévedhet
"Véleményem szerint Orbán nem azért nem hajlandó az elhatárolódásra, mondjuk, a Jobbiktól, mert arra a pár százaléknyi szélsőjobbos szavazatra hajt, hanem mert egyszerűen nem akarja, hogy a balliberális oldal szabja meg, mitől kell távolságot tartania, s mitől nem."

Írja a szélsőbaloldali portál: www.gondolkodjunkegyutt.hu/spip.php?article256
"Véleményem szerint Orbán nem azért nem hajlandó az elhatárolódásra, mondjuk, a Jobbiktól, mert arra a pár százaléknyi szélsőjobbos szavazatra hajt, hanem mert egyszerűen nem akarja, hogy a balliberális oldal szabja meg, mitől kell távolságot tartania, s mitől nem."

Írja a szélsőbaloldali portál: www.gondolkodjunkegyutt.hu/spip.php?article256

Gondolom ez azért baj, mert ők akarjá megszabni.
De helló, lehet egy kérdésem?
Orbánnal szemben mér elvárás, hogy tegyen baloldalnak tetsző dolgokat? Pl. nyilvánosan köpje le a gárdát?

A ballibtől mért nem várja el senki, hogy teszemazt a buzifelvonulás megtapsolása mellett látogasson el mondjuk egy trianon megemlékezésre?
haha, flódnit ettek, na van azér itt humor :D:D:D
Flódni: végre egy értelmes ötlet. Nem lehetett volna flódnizni anélkül, hogy lenácizzuk a nemzeti radikálisokat?
lorrelkid:

"Pl. azt, hoy a nemzeti radikálisok olyan nemzeti hagyományok mellett kötelezték el magukat, amelynek gyökerei sokkal-sokkal régebbiek, mint hogy egyáltalán Dolfi bácsi tervbe lett volna.

Mi lenne ha ezt megpróbálnák felfogni? "

megpróbáltam, bakker. és nem megy. valszleg a náci határvonalát kurvára máshol húzzuk meg, ami nyilván izlés kérdése is. nálam már az is korrekt náci, aki alkoholista létére félig agyonveri a kölkét, ha talál nála a gyógyszerfüggő anyuka egy staubot az egyik családi motozásnál. szavazhat ugyan bárhová, de attól a szememben csak egy rohadt náci. meg aki gyujtogat az is. és közbeszédben is.

ps: mansont meg hagyjuk... pláne, ha nem ismerjük. különben is marilyn, az isten szerelmére!

cooper 2008.04.11. 17:52:49

Miért a hanuka ünnepkor is rendszeresen járnak fánkot zabálni a skinek a nyugatihoz :D:D:D
"valszleg a náci határvonalát kurvára máshol húzzuk meg, ami nyilván izlés kérdése is. nálam már az is korrekt náci, aki alkoholista létére félig agyonveri a kölkét, ha talál nála a gyógyszerfüggő anyuka egy staubot az egyik családi motozásnál. szavazhat ugyan bárhová, de attól a szememben csak egy rohadt náci. meg aki gyujtogat az is. és közbeszédben is."

Nem lehetne azt mondani, hogy az illető simán egy erőszakos bunkó? Nem lehetne az ilyet elvonatkoztatni a politikától?
...A szélsőjobbosok ütemes pászkaropogtatással próbálták meg túlharsogni a szónokolni szándékozó miniszterelnököt....
... a köztévé rituális vágásokkal igyekszik megtisztítani az oda nem illő képkockáktól az esti híradóspot képanyagát....
Folytassam még? Most ki kezdett akkor el flódnizni? A szélsőjobb? Vagy a MaSzoP.

Mégis akkor kinek az érdeke?
Ezt a sok f*szt
"elolvastad, amit linkeltem, vagy megerőltető? "

Elolvastad a kommenteket is alatta, vagy megerőltető? Mert ott ilyenek is vannak:

"Akárhogy is nézem ez terrorizmus."
"Én ezt nem akartom! ELHATÁROLÓDOM!"
""SZÉP VOLT, FIÚK!" -> Kicsit nézzél már magadba, hülyegyerek!"
+80 hozzászólás offolás kb... Alig pár "éljenző" hozzáállás.

Elég kevesen értenek egyet ezzel a bombagyár-kommentelők közt, te mégis nagy svunggal mosod őket össze a gyújtogatókkal... Minek?

...Gyurcsány az antifasiszta csapatban centerkedik, akkor juszt is a fasisztákhoz állnak...
...a Másik nincs ott...
...Kophat lefelé minden olyan idióta, aki szerint felgyútjuk, ami nem tetszik...

Nem Tudom OV jól csinálja-e amit csinál (bár két választást bebukott már). Emberi kötelessége lenne ugyan elmenni a tüntetésre, de ne felejtsük el, hogy ő (is) politikus. Lehet ő ugy gondolja (tévesen), hogy megtartja a nácikártyát, mert akkor azt hiszik nála van a zsidókártya, ami sokakat vonzz (ma az emberek fele hány az SzDSz, mazsihisz, zsinagóga,Izrael stb szavak hallatán, és félő hogy a végén még saját pártot alakitanának, mert a zsidesz nem elég jó nekik). Persze Fleto meg azt akarja, hogy OV kitegye. Pontosabban bizik abban, hogy nem teszi ki. Én rávágnám gondolkodás nélkül, de én nem vagyok politikus :-D

Ez egy szinjáték, nem tudjuk kinél milyen lapok vannak, és nem tudjok ki mikor blöfföl, meg azt se hogy ki akar még egy játékost bevenni/kiejteni.
látom senki se vette észre amit bekopiztam, pedig szorosan kapcsolódik a topichoz:

"Lollerkid 2008.04.11. 17:50:25
"Véleményem szerint Orbán nem azért nem hajlandó az elhatárolódásra, mondjuk, a Jobbiktól, mert arra a pár százaléknyi szélsőjobbos szavazatra hajt, hanem mert egyszerűen nem akarja, hogy a balliberális oldal szabja meg, mitől kell távolságot tartania, s mitől nem."

Írja a szélsőbaloldali portál: www.gondolkodjunkegyutt.hu/spip.php?article256

Gondolom ez azért baj, mert ők akarjá megszabni."
Lollerkid

"Nem lehetne azt mondani, hogy az illető simán egy erőszakos bunkó?"

de. csak, ha az illető éppen egy nagyon-magyar, akkor te rögtön zsidó leszel, és rádgyújtják a boltot...
Lollerkid
Az antiszemitizmus a nemzeti hagyományok része?
Bezuhov: Ha meg épp egy turbószoci lenne, akkor fasiszta lennél és rádgyújtaná a házat?

Mivel jobb/rosszabb az egyik mint a másik?

Az ilyen tettek megítélése tekintetében, amennyiben az nem következik az ideológia lényegéből, vonatkoztassunk el, hogy ő amúgy micsoda.

Tudod, ti mindig azon lovagoltok, hogy mit számít az egy bűncselekménynél, hogy épp egy cigó az elkövető?
"De ehhez nem az kell, hogy az Orbán menjen Gyurcsánnyal együtt tüntetni, hanem hogy az MSZP kopjon le az antifasiszta mozgalomról..."

HAHÓ! Politika van! Ez nem erkölcs kérdése. Alkalmazkodni kell a helyzethez, vagy viselni a következményeit!

Egyszerű példát mondok annak aki nem érti:
Ha a Fidesz azért nem tud majd semmit csinálni, mert "csak" 51%-ot szerzett, akkor nem lehet arra fogni, hogy de mi is antifaszisták vagyunk, csak ezt nem sikerült bebizonyitani. Itt nem engem kell meggyőzni, én tudom hogy nem lesz kötelező a templomba járás, a gyónás, meg a zsidózás (ugyanúgy ahogy a drogozás se lett kötelező). De van aki nem tudja. Azok is szavaznak ám...

Háborúban, szerelemben mindent szabad. Csak tudnám, hogy ez melyik :-D

ui: OFF én már letettem arról a luxusról hogy ideológia alapján itéljek meg egy pártot, pl szociális, liberális, keresztény. Ami számit, hogy bezzegországhoz képest mennyire maradunk le; csak egy kicsit, vagy nagyon...
malacka:

"OV-nek ez egy magas labda, h egyszer és mindenkorra elhatárolhassa magát, bár megjegyzem, ő már a MG-tól is elhatárolódott a Kámán Olgás interjúban kb. 3 hónapja, és az se ment át a köztudatba, a tiedbe sem Árpi. Vagy igen?"

a haversággal max egyetértve most feldobtad a lasztit:

ha ovi ebben a tárgyban is annyit rakott volna bele maga részéről a projectbe, márminthogy átvigye a köztudatba, mint a vizitdíj kapcsán, ma senki sem baszogathatná. mert szerintem sem szélsőjobbos ő, pláne nem náci, vagy fasiszta. csak ha már évekkel ezelőtt nyilvánvalóvá tette volna, hogy semmi köze a radikális jobbos ideológiákhoz. hát akkor most a miép/jobbik sokkal erősebb lenne, talán még az 5 %-ot is megugrották volna. sztem bőven és közel állnának a 10-hez akár.

de ő osztott szorzott és azt mondta: "nofene! ha ezekkel a határozott gesztusokkal a radikális szélsőjobb voksait elvesztem, akkor szopóágra kerülök."

majd pont a libsi véleményformálóknak hiszem el, hogy pont azért nőnének az esélyeim, mert akkor középről többen dobnák felém a voksot."

ezért nem érdemes egy színes világban fekete-fehér sémákban agyalni. mert még mindig nem nyerte meg 2010-et. az bizonytalan. ami biztos, hogy 2002-őt és 2006-ot elvesztette.

"prc 2008.04.11. 18:09:14
Lollerkid
Az antiszemitizmus a nemzeti hagyományok része?"

Ki mondta, hogy a Gárda testületileg antiszemita? Ők nem.
Lollerkid

A Gárda nem antiszemita???
Akkor engem félrevezettek!
prc: ahogy mondod, félrevezettek.
Ugyanis egyetlen zsidóellenes kijelentést nem tettek valamint több zsidó tagja is van.
Akkor mitől lenne antiszemita?
Lollerkid
Akkor miért pont árpádsáv. Imre neméppen a legjelentősebb királyunk volt.
prc 2008.04.11. 18:15:37

Az egész Gárda ügy is egy nagy médiahack. Mi is a Gárda? a Jobbik nem kapott szereplési lehetőséget bedobta a Gárdát hetekig ezzel foglalkozott minden sajtó.

Miben merül ki a Gárda tevékenysége?
Elmentek szemetet szedni meg temetőt felújíítani meg Jobbikos rendezvényeken álldigálnak a pincér ruhákban meg pár havonta avatnak pár új arcot ...
prc 2008.04.11. 18:24:08

Az NBH-nak, miért pont az Árpád-sáv?
prc: Had ne ecseteljem már, hogy az Árpád sáv úgy magában nem nyilas, nem náci és nem antiszemita szimbólum...

Szerintem ismered ez ügyben az érveket és ellenérveket.

Mellesleg az Árpád sáv nem csak Imre herceg (nem pedig király) zászlaja volt, hanem az egész Árpád házé, mellesleg módosítottan folyamatosan része az ország hivatalos szimbólumában, mint a címer része.

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/97/Coa_of_the_Hungarian_State_%281945%29.svg --> szegény címerünk, cseréljük le, nyilas szimbólum
Sőt elárulok egy titkot: a nácizásra kellően érzékeny németország címere a horogkeresztet leszámítva ugyanaz a német sas, mint a nemzetiszocializmus uralma idején.
Akkor árpádsáv mínusz nyilaskereszt miért lenne még mindig nyilas szimbólum, ha német sas mínusz horogkereszt nem náci.
prc: kérlelhetetlen logikádat követve meg kell állapítsam, a heineken sörgyár alighanem kommunista, az nbh pedig javíthatatlan nyilasokból áll :p

Lollerkid
Az oroszlán a hátukon kombinálva az árpádsávval az Imre király. Nem herceg hanem király.
De nem ez a lényeg, hanem az hogy minek egy pártnak félkatonai szervezet? Ennek olyan 30'-as évek beli szaga van. Plusz árpádsáv ( oroszlánnal ).
"Had ne ecseteljem már, hogy az Árpád sáv úgy magában nem nyilas, nem náci és nem antiszemita szimbólum..."

tök mindegy milyen rongyot lengetnek, az a lényeg, hogy kik állnak alatta, s hogy azok mit csinálnak.
Lollerkid te nem látod fátol az erdőt.

Közlekedésben van egy olyan tábla, amit ugy hivnak elsőbbségadás kötelező. Te is tudod mit jelent, én is tudom mit jelent. Egy bantu négernek megy egy macisajt alakú fehér valami piros szegéllyel. Ha nem magyarázod el a mi az autó, mi a Kresz, mi a közlekedési tábla, mi az út, sose fogod vele megértetni, hogy az nem egy elbaszott lapát.

Akinek még nem lenne világos: kiragadni a kontextusból egy dolgot majd azt elemezgetni, kéjes örömet okoz ha a saját igazadat akarod alátámasztani (Árpádsáv, Gárda, Izrael), de nem vezet sehova. Főleg nem választási győzelemhez.

Röviden, ha valaki leragadt a nemzeti/nyilas szimbólum, zsidó/magyar bináris képnél, az már elérkezett abba a tudatállapotba, ahova a politikusok akarták vinni; ahol nincs racionalitás, csak zsiger.

Recept a győzelemhez:
-racionalitás kiiktatása
-szimpolumok betáplálása
-???
-profit (vélasztás előtt két héttel szimbólum előhivása)

A képlet egyszerű, a játék érdekes, mert többszereplős, de ha megnézitek az első pont az megegyezik...
prc: Van egy paró különbség Imre címere és a Gárda címere között. Direkt azért, hogy ne lehessen nácizni kivették az alsó, ötödik csíkot az Imre féle címerből, hogy ne lehessen nyilasozni, mivel a nyilas zászlóban szintén volt alsó 5. piros sáv.
Látom sajnos nem érte el a célját.
A Gárda nem a jobbik szervezete, különálló jogi egység. Nyilván közeli a kapcsolat, de nem egyenlő.
Nem félkatonai, nincsen fegyverük. Ennyi erővel egy tornaklub is félkatonai fasiszta alakulat azért, mert egyenruhjájuk van?


Bezuhov 2008.04.11. 18:33:56
Ezzel egyetértek, és ennek ellenére azt mondom, hogy annak ellére, hogy valóban náciknak is volt kezükben árpád sávos zászló, sőt sima magyar trikolór is, mindezek ellenére ez nem befolyásolja azt, hogy az Árpád sávos zászló a magyar nemzet hagyományos zászlaja és a mai használata elvonatkoztatandó a nyilasoktól.
Orbán Viktor és a magyar nyelv MUHAHAHAHAHA!

OV: A köztársasági elnök úr megkérdezte, hogy mennyire érezzük késznek magunkat a kormányzásra...
OV: Én erre határozott igennel válaszoltam!

:P

(régi de jó jutott erről eszembe:
- Mi a különbség a krokodil?
- Hosszabb, mint zöld.)
Bsz: bennem meg a vörös csillag okoz kellemetlen érzéseket, mégsem visítok minden heinekent fogyasztóra, hogy "úúúúristen, ezek a gulágba hurcoló vérhabos kommunista oroszkatonák!"

A kérdés: széles körben használt-e az árpádsáv? Igen (nbh, magyar címer, stb) - azaz nem _csak_ nyilas jelkép tud lenni.

Törvényes? Igen.

Jah hogy vannak, akikben ellenérzéseket kelt? Tolerálják. Elégszer ki lett oktatva mindenki, hogy hát bizonyos dolgokat tolerálni kell - na ez is pont olyan. Kthxbye.
Lollerkid
Van egy csomó jelképünk, zászlónk, címerünk amelyek senkinek se fájtak volna, miért pont a legprovokatívabbat kellet választania a Gárdának?
Bsz: jól látod, hogy gumicsont az egész ami zajlik.

De most vonatkoztassunk már el attól, hogy nácik/zsidók fuj. Minden szarkeverés ellenére szükséges és fontos, hogy közeledjenek egymáshoz az álláspontok. Van feladni való csomó faszság mindkét oldalon. És nem vagyok hajlandó arról vitatkozni, hogy melyiknek van több.

Először is:
1. A kommunizmus és a nácizmus/fasizmus esetében nem vita tárgy, hogy melyik jobb, rosszabb. Aki csak az egyiktől határolódik el az adós a demokráciának.
2. Akinek konkrétan nem volt közvetlen kapcsolata ezekkel a totális rezsimekkel, vagy nem jelezte egyértelműen, hogy ezen ideológiák híve azt nem komunistázzuk/nácizzuk/fasisztázzuk le.
3. Legalább az országos médiumok prbóáljanak meg politikailag elfogulatlanok lenni. Ha a nemzeti radikálisok tüntetnek, akkor:
a) beszámolunk róla ugyanúgy, amint ahogy beszámolunk TGM és 20 nyugger antifáról
2) korrekten számolunk be róla, nem szélsőségeseknek, hanem radikálisuknak nevezzük
(ezek példák voltak)
"prc 2008.04.11. 18:45:42
Lollerkid
Van egy csomó jelképünk, zászlónk, címerünk amelyek senkinek se fájtak volna, miért pont a legprovokatívabbat kellet választania a Gárdának?"

Szerinted mennyire reális elvárás az, hogy egy ha egy kisebbség rámutat a többségi nemzet egy ezer éves szimbólumára, hogy az nekünk nem tetszik, és akkor azt a nemzet feladja.

Ha a baloldalt zavarja az, hogy az Árpád sáv a nácikhoz is kötődik akkor mondja azt, hogy nem hagyják kisajátítani a nemzet szimbólumait, ezért nyugodtan hozzanak mszp tüntetésre is árpád sávot.
Lollerkid:

"Ezzel egyetértek, és ennek ellenére azt mondom, hogy annak ellére, hogy valóban náciknak is volt kezükben árpád sávos zászló, sőt sima magyar trikolór is, mindezek ellenére ez nem befolyásolja azt, hogy az Árpád sávos zászló a magyar nemzet hagyományos zászlaja és a mai használata elvonatkoztatandó a nyilasoktól. "

ez szánalmas önfelmentő magyarázkodás, imho. ha egy ruhán kis szarpacnik vannak, arra hiába mondod, hogy az barna minta. mégis minden normális ember meg tudja különböztetni. mert az előbbi büdös. mint ez az árpádsávos cucc is. csoda, hogy nem érzik alatta és körülötte a népek. akik meg gázálarccal próbálnak védekezni a bűz ellen, azok ránézhetnének a kalendáriumra. az első világháború már rég elmult és most béke van.
"Ugyanis vannak elegen, akik ha azt látják, hogy Gyurcsány az antifasiszta csapatban centerkedik, akkor juszt is a fasisztákhoz állnak."

már bocs, de aki ennyire idióta, annak a véleményére minek adni? nekem se Gyurcsány, se Orbán nem a szívem csücske, de nem attól függően szoktam állást foglalni, hogy ki ért velem egyet. sztem Gyurcsány jól tette, hogy elment, Orbán távolmaradása pedig tényleg jelzésértékű: jó, persze, be kell nyilatkozni, hogy hát ez nem szép dolog, de azért _annyira_ nem ítéljük el, mer kell a véglények szavazata.

". Az ország többsége legalább annyira undorodik a gyújtogató pszichopatáktól, mint amennyire keresztény."

he? mármint kuvára nem? vagy csak az ország 10%-a undorodik a gyújtogató pszichopatáktól? vagy mit is akartál ezzel mondani?

"(Merthogy a kettő összefügg.)"

szerintem is, csak az összefügés fordított. merthogy felvilágosodás nem a kereszténység _miatt_ lett európában, hanem _annak ellenére_. mert amíg a kereszténység annyira áthatotta az emberek agyát és kéthöznapjait, mint most az iszlám, addig volt itt szép számmal gyújtogatás, meg intolerancia, meg háborúzás.
Figyeljetek Majrésok!

Kerüljétek Esztergomot nagy ívben!
Tudjátok, hogy milyen a város zászlaja?

hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9p:Flag_of_Esztergom.svg

Rettegjetek!
Az ellenség köztünk van!
Szervezzetek oda is antifaszista tüntetést, a polgármester megmonnyonle!

Örülök, hogy előástátok ezt a gumicsontot is.
ilyen alapon a magyar zászlót is tiltsák be. volt idő, mikor abban is volt vörös csillag.
az árpád sávosba meg egyszer sajnos belekerült a nyilas kereszt. de már nincs benne.
és ahogy itt vki már mondta, az számít kik lengetik.
érdekes, hogy kiabálják a farkast, de az igazi farkasok szabadlábon közlekednek.
csak nem a rossz lekiismeret mondatja veletek ez a sok baromságot, kedves degreen és king tiger??? :DDD
Lollerkid 2008.04.11. 18:30:11

Az Árpád-sávos kb. annyira hasonlít a nyilas zászlóra, mint az osztrák, vagy amcsi zászló, tehát vannak benne piros-fehér csíkocskák ... Csak a ballerek történelemből 1-es, 2-es érdemjegyeket szereztek kb.

degreen 2008.04.11. 19:00:06

SOHA NEM KERÜLT BELE SEMMIFÉLE KERESZT A NYILAS ZÁSZLÓ CSÍKOZATA TELJESEN MÁS
lapi: Ismétlem az Árpád sávos zászló történelmünk része, és nem feketedhet be csak azért, mert egy fél évig funkcionáló rezsim annak egy jelentősen módsított verzióját használta.

És ismétlem: az Árpád sávos zászlót lengetők többésge sem nem vallja magát nyilasnak, nácinak se semmi ilyen, szóval kéretik tiszteletben tartani az identitásukat.
Most kétszáz poston keresztül fröcsögnek majd a butább balosok, hogy nyilas zászló? , mert rosz a szemük ...
lapi
ez a mondatod (csak nem a rossz lekiismeret mondatja veletek ez a sok baromságot, kedves degreen és king tiger??? :DDD ) jellemzett... azt hittem értelmes vagy.
én csak a helyzet faramuciságára akartam rávilágítani.
látom lesüllyedtél a fekete fehér szintre.
carnivora
örülök, hogy te legalább tudod.
lollerkid:

én meg csak egyszer ismétlem. a szardarabka a kabáton akkor is szarból van, ha pont úgy néz ki mint a minta (:D figyeled malacka?).

mellesleg pont emiatt undorító.
lapi · lapi.blog.hu/ 2008.04.11. 19:12:29

Nézd attól, hogy Kiszel Tündit nem dugnám meg attól még más nőt igen. Pedig mondjuk Dukai Regina ugyanúgy csak egy nő van puncija meg büdöset szarik ... mégis az ember többnyire képes szelektálni felismerni a külvilág különböző dolgait. A piros-fehér csíkos zászló sem mindegy mennyi csíkkal van -é ellátva , és van-é egy nagy égtáj jelző a közepén, mert a nyilas az az minden más meg nem az.

Neked ez nem megy azt mondod?
lapi legyél szíves ne hasonlítsd a magyar nemzet egy hagyományos szimbólumát egy kabáton éktelenkedő szardarabkához. Mert ez már a bulvár alatti szint.
gratulálok, sikerült eljutni az "az árpádsáv az kaki!" fordulathoz... mondd csak, nagycsoportba mikor mész? :p
degreen:

"látom lesüllyedtél a fekete fehér szintre. "

na jó, akkor szájbarágósabban. semmi félelem nincs bennem sem a táltosok, sem a nácik, sem egyéb náci-kimosott-zászlók alatt hörgő utcai harcosok közelgő hatalomátvételétől. mert ez annyira irreális a mai nemzetközi és egyéb konstellációk között, mint az ufók közeli földreszállása.

viszont hányok a sok nyomorult baromarcútól, akik tojást, dobálnak, hörögnek, szénné égetik magukat és ezzel az egész országot is. aminek meg én is tagja lennék. ergó engem is égetnek ezzel a teljesen hülye és avitt fóbiájukkal, ami 90 óta itt meg ott bukkan fel. amivel eddig pl minden nemzeti ünnepet el bírtak baszni, na nem is folytatom. aki nem ért meg, az nem is akar. de ettől még nincs háború, gondolom.
"Gringo 2008.04.11. 18:57:51
www.hirszerzo.hu/cikkr.a_szomszed_fasisztaja_mindig_zoldebb_.62737.html"

Igen, a hírszerző aztán marhára példája az elfogulatlan újságírásnak. Amelyik a "pöcsfejűek" kifejezést használja, már ne haragudj.
Kuruc.info csak fordítva!
Íme egy egyszerű megoldás a képletre - ebben a kontextusban a szóbanforgó pólóárus sok múlt- és jelenbéli cselekedete érthetővé válik. Mindezt nem gúnynak, vagy kritikának szánom, ez inkább egy lehetséges, szomorú megfejtés:

"A skizofrénia (schizophrenia), vagy hasadásos elmezavar egy kóros állapotra, a gondolatok, érzések és csele­kedetek közötti összhang felbomlására utal.

A személyiség szétesése néha lassan alakul ki, máskor viszont hirtelen, heves zavarodottsággal, érzelmi nyugtalansággal kezdődik. Általában a serdülőkor táján jelentkezik, de kiala­kulhat későbbi életkorban is.

Gyakori az asszociációk felbomlása, az önmagukban értelmes, de összefüggésükben értelmetlen szavak használata. Sokszor jelentkeznek vo­natkoztatási és üldöztetési téveszmék, észlelési és koncentrációs zavarok, (elsősorban akusztikus) hallucinációk, bizarr motoros aktivitások. Az érzelmi eltompulás mögött belső nyugtalanság feszül, amely olykor dührohamok formájában tör a felszínre.

A szkizofrénia nem egységes kórkép, a betegség tünetei sokfélék, nem mind egyszerre fordul elő, hanem különböző kombinációkban, és altípusait ezek alapján határozzák meg.

Doxazmák (téveszmék): olyan megingathatatlan téves gondolatok vagy hit, ami nem magyarázható a kulturális környezeti hatásokkal. Esetenként idővel egyre jobban kidolgozottá válhatnak, és téveszmerendszerek jöhetnek létre. Tipikus téveszmék: perzekutoros; vonatkoztatásos; grandiózus; bűnösségi; hipochondriás; nihilisztikus; religiózus; miszidentifikáció; féltékenységi; szexuális/amorózus; diszmorfofóbia; befolyásoltság-érzés (a szabad cselekvés érzésének elvesztése); gondolatelvonás, gondolatbeültetés, gondolatsugárzás, a saját gondolatok elidegenedése (a személy külsőnek érzi azokat). Attól függően, hogy a hangulat befolyásolja-e a doxazmák tartalmát, megkülönböztetünk holotím és heterotím doxazmákat. Utóbbinál a téveszmék és a hallucinációk nincsenek összefüggésben az aktuális érzelmi állapottal, és ebben az esetben a viselkedés is nagyon ellentmondásos lehet.

Paranoid: vonatkoztatásos, üldöztetéses, nagyzásos téveszmék, gyakran hallucinációk (általában akusztikus) kísérik. Gyakori a düh, szorongás, zárkózottság. Általában 30 éves kor urán kezdődik, így az érettebb személyiségstruktúra következtében a szociális és érzelmi válaszkészség jobban megmarad."

Forrás: hu.wikipedia.org/wiki/Skizofr%C3%A9nia
lapi, carni

Ismerek vagy 4-5 klippet Mansontól, aki Marilyn (óh, mily műveletlenség, h rosszul írtam), de engem nemhogy nem fogott meg, de majd elhánytam magam a kinézetétől. A zenéjében van valami, de amit rárakott arra külsőségben, az az én lelkemnek túmács. Akkor inkább Green Day, 100-szor jobb. Igényesebb zeneileg, és (bár nem tudok angolul annyira) de úgy tudom, a szövegeik se rosszak.

Üdv.
Lapi azokra haragudj, akik ezt a csürhét irányítják.
Neked az miért nem tűnt még fel, hogy a hatalom valamiért soha nem tud mit kezdeni ezekkel a deviáns barmokkal. Hányat kaptak el eddig a gyújtogatókból, a sírrongálókból, a rendőrpalotára lövőkből, és még sorolhatnám?
Próbálj meg végre nem azon a maszlagon rágódni, amit a szádba nyomnak.
Gondolkodj. Még ha nehezedre is esik. Néha.

Az elhibázott Matáv-privatizáció ugyanis a régió informatikai éllovasából egyenesen a középmezőny végére tolt le bennünket néhány év leforgása alatt, a legfontosabb fejlettségi mutatókat tekintve. Ezt az egyszerű összefüggést ráadásul a mai napig nem fogták fel az érintettek, a csődbiztosságból kiválóra vizsgázott Bokros Lajos is képes volt néhány héttel ezelőtt a privatizáció magasiskolájaként eladni a Matáv-tranzakciót egy hosszabb írásában. Bezzeg az ostoba csehek, ők vártak a távközlés magánosításával még tíz évet: nem is lettek olyan jó vezetékes telefonjaik 1996-ra, mint nekünk. Most viszont egymillióval több internetezőjük van."
Totaw
"média meg se próbál legalább elfogulatlannak tűnni."

keress magadnak olyat."
en legalabb 35 eve keresem de meg nem talatam.
segits hol van?
king:

"Próbálj meg végre nem azon a maszlagon rágódni, amit a szádba nyomnak.
Gondolkodj. Még ha nehezedre is esik. Néha."

most akkor ez nem megy nekem, viszont éhes vagyok, szal ennél a pontnál én fel is adom. :D

malacka! szét ne csetteld a post-ot! :DDDDD majd nálad megbeszéljük mansont. :DDD
lollerkid!
ne hulyulj mar!
"Mellesleg az Árpád sáv nem csak Imre herceg (nem pedig király) zászlaja volt, hanem az egész Árpád házé, mellesleg módosítottan folyamatosan része az ország hivatalos szimbólumában, mint a címer része."
NEM ES NEM!
iMRE HERCEG SZT iSTVaN FIA meghalt egy vadaszbalasetben, es mivel utoda nem volt, felesege egy bizanci hercegno, igy alkalmassa valt a magyar ifjusag vedoszentjenek (szuzesseget fogadott)

AZ ELSO ARPAD HAZ KIRALYOK IDEJEN NEM VOLT MEG ZASZLO ES CIMER
Imre kiraly hozta a savokat Franciaorszagbol. a kettos keresztet meg III. Bela Bizancbol es hatalmi nem pedig vallasi szimbolumkent.
Lapikám

Az mégsem elvárható Orbántól, h folyamatosan azzal foglalkozzon, h fényesre nyalja a "határolódj el!" szövegekből készített szobrokat, mert van saját politikája is.

Az elhatárolódást többször megtette a Fidesz és ő is. Ha túl sokszor tenné, az a gyengeség jele lenne, hisz azt csinálná, amit az ellenfele diktál neki.

Amúgy Gyurcsány határolódjon el, mint volt KISZ-es Kínától, mint üzletember Kabaitól, stb....

Értsd meg, nem állhat egy párt politikája abból, h rendre kiszolgálom az ellenfelem felszólításait! Egyébként Orbán nemcsak Kálmán Olgánál, de Krizsónál is elhatárolódott egyszer.
De most komolyan, hányszor kell még? És ha megteszi, miért nem halljátok meg? Minek a folyton sarokbaszorítás a gumicsontos fasisztaveszéllyel? Sztem már uncsi, és egyre kevésbé produktív.

Ps. Ki lőtt be a Teve utcában? Ma sem tudjuk, pedig ott Tomcat simán besétált az eset után motozás nélkül. Nem furi?
kiralytigris!!!!!!
( ez nem valami legyozhetetlen naci harci eszkoz volt?) :)

"Érdekes, hogy ez a Schröder is PONT MOST látogatott hozzánk, hogy támogatásáról biztosítsa a Legnagyobb Bohócot."
honnan vetetd ezt a tamogatast???
en ugyan nem tudom mit mondhatott neki.
de az biztos hogy schroder elbukta a rendkivuli valasztasokat es a partja nem ment ra!
ha a rendkivuli valasztasokat tanacsolta..
mar elobbre volnanak.

amugy schroder? hiteles arc?
ot feleseg, gazprom tanacsado...
olyan nagyon nem szoktak nyomorogni a nyugdijas kancellarok arrafele...
Schröder lehet véletlenül keveredett oda :D
Fletó mondott már valótlanságot más nyugati politikusokkal (pl. Merkel) kapcsolatban is :)
malac lapi

orban elemi erdeke hogy osszetartsa a jobboldalt ugy hogy a jobbszelen ne maradjon 5%nyi szavazo.
ezt tobbe kevesbo jol de megcsinalta...

hogy az ellenzek nem olyan amilyennek szeretnenk abba bele kell torodni.

elhatarolodas=csapdahelyzet
ha elhatarolodik elveszti a jobbszelt, ha nem a balszelt.
mit tehet?????????
ketfeneku beszedet mond
azaz elhatarolodik a szelsosegesektol!!!
az hogy ki a szelsoseges mindenki dontse el maga!!!
a balnak ez a jobbnak az...
kar szot vesztegetni ra az orszag meg megy tonkre...
A királytigris is lehet akár harckocsi, akár egy bengáli macskafajta. Nézőpont kérdése, attól függ, hogy te mit szeretnél látni.
Ami Schrödert illeti:
"Tisztesség kérdése" volt számára, hogy részt vegyen ezen a demonstráción, miután Gyurcsány Ferenc - akit barátjának nevezett - elmondta neki, miért szerveződött ez a tüntetés - fogalmazott Gerhard Schröder... Gyurcsány Ferenc véleménye szerint ez nemcsak a magyaroknak fontos, hanem az európai demokratikus közösségnek és Németországnak is..."
Na, a nemzetközi helyzet fokozódik. Hamarosan felszállnak a B-2-esek is, ha rosszabbodik a helyzet.
TWA, kezd bejönni az ufo-s könyved forgatókönyve.
Schröder csak Ferenc megbízási szerződését hozta a Gazpromtól...

Hogy nézne ki, ha Gazprom címkés borítékot hozna a parlament épületébe a postás...
TAW:
nem tudsz szolni GG-nek?
internetado haha???
1000 ft-ra kene 8 ft-ot fizetni!
nevetseges.... mikor 3szor olyan dragan adjak mint nemetorszagban...(nemet a tulaj)
Ne félj!

Kb. egy hete(?) volt egy hosszabb hsz-ed, még Lenin is felemlegette aznap este. Nagyon összeszedett, és nagyon jól megfogalmazott volt, így hát jogos a kérdés:

Mééééééé nincs blogod tesó? Kéne!

Üdv.
Kingtiger, degreen carnivora

arpadsavok.

egy csikkal kevesebb es mar nem ugyanaz.
igaz nincs benne kereszt de nem lehet elkepzelni hogy nehanyan (sokan) akiket a kigyo megcsipett az fel a gyiktol is?)

amugy a tortenelmi jelkepekkel semmi gond.
mintha dubrovnik cimereben is benne lenne.
aug 20 elott borkostolni jartam arra es a hosok teren gyakorlatoztak a katonak az eskure, ott hordoztak az arpadsavos zaszlot... kerdem zsido baratomat, azt mondja rendben van a kontextus olyan... ott rendben volt.

mi is a NBH jelkepe?
egy bazi nagy turulmadar ami egy cimerpajzson alldolgal es a cimerpajzs piros feher csikos...
ezek nem a fasisztak! az NBH!!!

Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.04.11. 17:07:29

Korrekt cikk. Egyvalamit hiányolok belőle viszont, ami klasszikusan ide illik: Piszkos Fred!!! Aki mindig nagyon vigyázott a látszatra és arra, hogy a megfelelő oldalon álljon amivel rögtön unszimpatikussá tette azt. Az idézet így szól: "Mert az én szeretetem öl, butít és nyomorba dönt." Na ez van most Ferivel is...
"A történet arról szól, hogy kik és miképpen szabják meg a politika napirendjét: beszéljünk-e az igazán fontos dolgainkról, reformokról, jövőről, kormányzati teljesítményről és alternatíváról, vagy legyünk hülyeország,"

NA EZ A LENYEG!
Kedves emberek!

Adjon mar valaki valaszt arra,hogy a magyar, mint entitas miert csak valami elleneben tudja magat meghatarozni, miert nem valamit tamogatva? Amikor mar valami esszeru dolgot is lehetne csinalni, + nem is vagyunk elnyomva, az mar nem is olyan erdekes? Olyan az egesz orszag, mint a kabare, ami szinten dogunalmas lett kicsit a nagy rendszervaltassal? Ez a qrva negativ hozzaallas + a "dogoljon meg a szomszed tehene is" effekt miatt egy tragyafeszek az orszag!

Kerem kedves eszreveteleiket, sorry for lack of accentuated letters!
PR

Echon most megy a sztori,
este az Éjjeli menedékben Tomcat és Szabó György

PR
PR

Feltéve, hogy addig kiengedik Tomcatet a rendőrök, mert megint bevitték. Vagy nem élő adás lesz? :P

PR
malacka

Blog? Csak akkor vagyok itt, ha kikapcsolódni akarok. A blog az egy kicsit kötelezettség is, abból meg van elég... Sőt, a munkáimmal mindig elmaradásba vagyok...
Borókai érdekeset mondott:

A Molotov-koktélozások mögött mindig a Magyarok Nyilai vannak, de a szocik házai nem gyulladtak fel, míg a fideszeseké leégett.

Hogy is van ez?

Csintalan megverése már milyen régen volt, és mégsem tudunk semmit a Magyarok Nyilairól? Miért?

Millió kérdés, de a rendőrség alig szolgál válaszokkal. Nevezzük el ezt "Teve utca effektusnak"!
Cole 2008.04.11. 20:37:41

Butaházy-t vitték be Tomcat meg az nem ugyanaz a személy :D
Köszi Carninora, tudom!

Rabomobilba tették Budaházyt
Rendőrségi kisbuszba ültettek néhány tüntetőt a Clark Ádám téren. Az egyikben ül Budaházy György.

Tomcat egy másik rabomobilban ül
Az egyik rendőrségi kisbuszban a Clark Ádám téren Tomcat ücsörög pár társával.

Illetve:
Tomcatet elvitték, a rendőrök néha bemennek a tüntetők közé, és kiemelnek pár embert.
Elnézést, nem bírok gépelni:
Carnivora. Bocsánat mégegyszer!
malacka:

"Értsd meg, nem állhat egy párt politikája abból, h rendre kiszolgálom az ellenfelem felszólításait!"

ez így van. csakhogy orbán simán ki tudott vonulni antallék alatt az operaházból, amikor göncz nem bírta elmondani az ünnepi beszédét a kossuth téren okt 23-án. volt ott vagy két db árpádsávos, kövér dr a következő parlamentu napon "barnainges veszedelemről" beszélt antall józsef min. elnöknek.

tehát nem kényszerből, pláne nem felszólításra kell egy komoly politikusnak egyértelművé tenni, semmi köze a szélsőjobbhoz. ez pl prágában ment az ottaniaknak, még a püspük is beállt közéjük.

orbán a matematikának hisz ebben a kérdésben, amikor irányt váltott 95 táján. az idő eddig nem őt igazolta. mert a politika nem matematika. a választás meg pláne nem az. most soroljam, vagy emléxünk még? persze lehet, malacka, hogy pont 2010-ben fordul meg a trend. meglátjuk. ja arra is emléxem, amikor 1990 júniusában előzetes bejelentés, egyeztetés nélkül szabad házelnök elrendelt trianon évfordulójára egy perces néma felállást. a fidesz szó nélkül kivonult. az szdsz bent maradt, de néhány képviselő nem állt fel. de ezek csak emlékek a régmúltból.
Biztos szokásból vitték be őket
ugyis kiengedik őket ... MSZP pártérdek ... az meg most az államérdek is egyben.-
lapi · lapi.blog.hu/ 2008.04.11. 21:12:25

Szélsőliberális ripacsok voltak akkoriban ... azóta benőtt a fejük lágya. A tiéd nem? :D
foolproof
"a magyar, mint entitas miert csak valami elleneben tudja magat meghatarozni, miert nem valamit tamogatva? "
a kerdes jogos. nem tudjuk a valaszt.
talan a trotenelmunkbol az elnyomasokbol
tatar torok habsburg kovtekezik.
de mindegy is!!!
az a kerdes, hogyan lehetne elhagyni!!!
miert nem lehet epiteni, tamogatni azt aki epit?
miert csak csalassal lahet epiteni???

k i e m e l t...
"más országokkal való összehasonlítás azt mutatja, hogy Magyarországon az adóelkerülés mértéke magas lehet."
becsles!

"A GDP 8 százaléka az idei várható 27 500 milliárd forintos GDP alapján 2 200 milliárd forintnyi adókiesést jelent, aminek már a felével is jelentős adó- és járulékcsökkentést lehetne végrehajtani."
eskuszom mindenki tobbnek gondolna!
NEM IS ROSSZ!

azt a pecsi elemzest olvastad, hogy nem az adomertek magas magyarorszagon hanem a bonyulultsaga es valtozasa, hogy nem lehet kiismerni, es ez a gatja fejlodesnek.
( K.I.E.M.E.L.T... H.O.Z.Z.Á.S.Z.Ó.L.Á.S ) 2008.04.11. 21:16:58

Kit érdekel ilyen jelentéktelen dolog, mikor a Hollán Ernő utcában a magyarság sorsa forgott/forog kockán?
Karesz

"nem az adomertek magas magyarorszagon hanem a bonyulultsaga es valtozasa,"

Bonyolult is és magas is. A mértéke (nekem) nagyobb probléma, a bonyolultsággal bírkózzanak a könyvelők.
(kétségtelenül jobb lenne valami egyszerűbb)
"Kit érdekel ilyen jelentéktelen dolog, mikor a Hollán Ernő utcában a magyarság sorsa forgott/forog kockán?"

Erről lemaradtam.
Végül mi lett?
Minden szépen lezajlott?
carnivola:

"Szélsőliberális ripacsok voltak akkoriban ... azóta benőtt a fejük lágya. A tiéd nem? :D "

remélem, nem! :D
"szélsőliberális"

Az milyen?
Karesz


index.hu/tudomany/trmi070801/


" Készítettek már olyan eszközt is, ami igazi piaci siker volt, egyben keserű csalódás. A nanomegmunkálásra kifejlesztett eszköz gyorsított ionokkal marta a felületet, így atomi szinten is tiszta felületet lehetett vele létrehozni. Az intézet egy liechtensteini céggel közösen kezdte forgalmazni a szerkezetet: a partner a szabadalom megvásárlása után legyártotta és értékesítette a szerkezetet, a nanotechnológiai intézet meg 25 millió dollárral tudta növelni bevételeit a jogdíjakból.

Aztán egy nap úgy döntött a liechtensteini cég, hogy csődbe viszi a leányvállalatot, felépít egy új üzemet, és ott folytatja a munkát, de már nem fizet több jogdíjat. Ekkor ügyvédet fogadtak, aki közölte, hogy 120 ezer svájci frankból el tudja indítani a pert, és öt éven belül biztosan sikerre tudja vinni az ügyet. Addig azonban túlságosan sokba került volna az eljárás, így az intézet továbblépett, és egy újabb szerkezetet készített, ami sokkal finomabb munkára képes, mint elődje."Nem nyavalyogni kell, hanem dolgozni, mert a világ ocsmány" – mondja Gyulai. "

Nem egészen értem. 120E frankot meg egy kis várakozást nem ért volna meg hogy tovább jöjjenek a jogdíjak?
Itt azért elképzelhető hogy a "menedzsment" rosszul döntött.
Shore 2008.04.11. 21:33:49

Buzifesztiválozós, utcán drogozós deviáns :D
"Buzifesztiválozós, utcán drogozós deviáns :D "

Kövér dr. és a 90-es FIDESZ!?
Bár előfordulhat.

Azóta meg tényleg lehet, hogy benőtt a fejük lágya. Utcán már biztos nem drogoznak:)

K i e m e l t
"120E frankot meg egy kis várakozást nem ért volna meg hogy tovább jöjjenek a jogdíjak?"
de!
"Itt azért elképzelhető hogy a "menedzsment" rosszul döntött."
persze!. a konkret esetet nem ismerem.
de az valoszinu hogy tulelesre berendezkedett intezetek csoportok, nemhogy ennyi penzt a tizedet se tudjak akkumulalni, ill. nelkulozni...
nincs tartalaek, es hiaba jonne a penz ot ev mulva azt senki nem tudja megernek-e az ot evet, bert es gazszamlat meg most kell fizetni.
kiemelt
"A mértéke (nekem) nagyobb probléma,"
bocsi de nehez elhinni.
nem hiszem hogy ehezel, vagy ha 2%al kevesebbvolna visszadanad az iparengedelyt.
masok viszont konkretan eheznek ebben az orszagban is, talan nem abszolut mertekben de minosegileg mindenkeppen.
es szornyu hogy gyerekek is!
A Gyuri Feri jelenléte így ,hogy nem szólalt meg abszolút beleillett a demonstrációba. Több politikus is jöhetett volna.

www.es.hu/pd/display.asp?channel=PUBLICISZTIKA0814&article=2008-0406-2014-57HQJM


UNGVÁRY RUDOLF
Felmosni a padlót?
________________________________________-
Mostani Élet és Irodalom Esterházy cikk:

" ....Valami attól lesz belőle, ahogy reagálnak rá. Megint képzeljük el,hogy egy ilyen írás szerzője, ha valami csoda folytán mégis megjelenne a szöveg, két nap múltán mondjuk Angela Merkellel ünnepel nyilvánosan. Elképzelhetetlen. Ez a nagyon nagy különbség a magyar és az európai ( mert ez most különböző!) eljárás közt, nem pedig az antiszemita stb. esetek száma......Itt Orbánék jókedvűen barátkoztak a FIDESZ- születésnap alkalmából. Látván láthattuk, Bayer a legmagasabb szintről mondatott szalonképesnek......
Mindközül én csak a Heti válaszon csodálkozom. A lap nem tartotta fontosnak, hogy véleményt mondjon minderről,sőt az ügyről közölt korrekt idézet-összeállítás fölé azt írta, volt arca azt írni: HECCMESTEREK.
Hogy kell ezt akkor értenünk? Hogy aki itt megszólal az mindegy, hogy zsidózik, vagy ezen felháborodik, az ugyanaz? Hogy az az értékrend, amelyet a konzervatív lap hétről hétre konzervál, nem tud ez esetben különbséget tenni?......."

Olvassátok és ebben az értelemben tényleg van valami ilyesztő ezekben a zsidózós molotovozásokban.....
Nem az, hogy megtörténik, mert mindenhol vannak szélsőjobbosok, hanem abban ahogyan, cinkosan politikai körök ezt fogadják.Ahogyan ezáltal elfogadottá , követhetővé válik az emberekben az eszme. Nem gondolom, hogy Viktor náci,( mintahogy a Gyurcsány sem kommunista a milliárdjaival, )de ettől nem lesz ő sohasem államférfi csak egy hatalom ittas vezér.
Az a bizonyos gerinc,(amit Ferink is épp most sorvaszt el az MSZP vállalhatatlan kormányprogramjával) , a "demokrataság", a 4 évig tartó tisztességesen való kormányzás az különnöztette volna meg az elődeitől, és tette volna elfogadhatóvá.
Most már csak egy a sok közül.