W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Operation Fospumpa

2007.08.10. 06:00 Tóta W. Árpád

Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba, Rába-partra, aztán szopjon, akinél kiköt a kosz. Ez esetben mi. Ausztria hímez-hámoz, bőrgyárra rádörrenni rest és gyáva – munkahely meg adóbevétel, nyilván –, szemétégetőt épít egyetlen kilométerre a határtól, és azt hiszi, úgysem tudunk mit csinálni. Tény, hogy a szél erre fúj, és folyó se megy visszafelé.

Fodor Gábor tud anyázni, ezt bebizonyította, de hát úgy néz ki, ez hajléktalanra elég, a labancnak kevés. Nekem az a munkám, hogy néha gondolkozzak az ország helyett, ezért felkínálom diplomáciai hasznosításra félkész, ám potens haditervemet. A terv egyben aranyhidat ver a Magyar Gárda és a hasonszőrű hazaszeretet-rohamos aktivisták, valamint Fodor közé. Nemzetegység, az.


Út és cél


A cél: emberi vagy állati ürülékkel bombázni határközeli osztrák településeket, irreguláris keretek közt. Ez voltaképp nem szorul magyarázatra, de a jegyzőkönyv kedvéért levezetem.

Logikus az osztrákok részéről a szennyező ipar olyan elhelyezése, hogy legalább a gané fele kívülre kerüljön. Végignéznek a határon, és ésszerűen úgy döntenek, hogy ezek a hülyemagyarok szívathatók meg legkönnyebben, mivel egymás baszkurálásával vannak elfoglalva, és úgyse tesznek semmit.

De kevésbé örül a bürger a bőrgyárnak, ha szar potyog az égből miatta. Ezért át kell lőni a szart Ausztriába. Muszáj. Nagyon őszintén mondom, nincs más. Megvizsgáltam minden lehetőséget. Itt erőt kell mutatni, és egyben észt. Azt, hogy "a magyarok elszánt emberek".

Ehhez mindenekelőtt szükségünk van néhány fiatalemberre, akik készek bizarr, fárasztó és kényelmetlen, ám izgalmas tevékenységet végezni a Hazáért. Szerencsére pont alakult néhány ilyen egyesület. Nem az eszükért szeretjük ezeket a fiúkat, de azt nyilván ők is belátják, hogy momentán több értelme van szart dobálni az osztrákok hajába, mint magyar embereket hajigálni azért, mert buzik vagy zsidók vagy nemjobbosok – hiszen attól még magyarok ők, vagyis magunkat hajigáljuk, ami egyszerűen hülyeség.

A társaság Alsószölnöknél vagy Rábafüzesnél gyülekezik, Szölnök előnye, hogy ott a hegyről nagyszerűen tűz, illetve szar alatt tartható Jennersdorf, a bőrgyár otthona. Szentgotthárdtól viszont csak egy kilométerre van a konkrét terület, ahova a szemétégetőt tervezik.



Tervezzünk tárgyakat


No és ez az a pont, ahol sürgős kutatás-fejlesztésre van szükségünk a nem halálos fegyverek terén. Úgy kell eljuttatnunk napi húsz-harminc kiló szart a célterületre, hogy ne haljon vagy sérüljön meg senki.

Rakétát készíteni nem ördögösség, sőt nemes hobbi, de kiesik, mert maga a repülőtest nagyobb rombolást végezne, mint a maréknyi kaka, amit elbír – és mi nem vagyunk palesztinok.

Lehet, hogy egy kellően nagyméretű, motorral felhúzható csúzli ellövi ezer-ezerötszáz méterre a pár kilós gombócot. Leporolhatjuk a középkori ostromgépeket. Elképzelhető olyan légsűrítéssel működő aknavető, ami képes ugyanerre – ezek egyszerűen megépíthető szerkezetek. Csomagolástechnikai gondot jelent, hogy a szarnak egyben kell maradnia a kilövéskor, becsapódáskor viszont nem lehet túl kemény, nehogy agyonüssön valakit. Vékony műanyagzacskók talán megfelelnek, de a sérülés veszélye így is fennáll.

Tojással is lehet lőni, de az önmagában is elég nagyot üt kilométeres röppálya végén; valamint a csúzlit leszámítva minden indítóeszköz megsemmisítené kilövéskor.

Ha van száz-kétszázezer forint a projektre, valamint gyakorlott szakember, megpróbálkozhatunk a jövő hadviselésével, a repülőmodellről való bombázással. Egy kiló kakit elbír egy bikább modell, csak meg kell buherálni, hogy kioldhassa, és irányítani kell.

Lényeg, hogy zuhogjon a szar odaát.

Ki viszi át?


Az osztrák állam természetesen tiltakozni fog, és felkéri Magyarországot, azonnal állítsa le az elvetemült bűnözőket. Ekkor karunkat szélesen széttárva, ciccegve, fejcsóválva közöljük, hogy már kiszignáltuk az ügyet, de a nyomozás sajnos lassan halad, nehéz nyakoncsípni ezeket az erdei embereket. De igazán felháborító, hogy egyesek a határon átívelve szennyezik Ausztriát. Ausztriával ellentétben mi az ilyesmit elítéljük. Még akkor is, ha jogos felháborodásból. Azon leszünk, hogy mielőbb. Lehetőségeink szerint. Meg aztán amilyen az adjonisten, annyira igyekszünk.


Címkék: külpol magyarland felkínálom

429 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr1136563

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kitalátor 2007.08.16. 12:56:40

Miért habozunk tovább?Nem értem a szentgotthárdiakat. Évtizedek óta eltűrik, hogy a labancok belepiszkítsanak a szájukba. Néha sírnak egy kicsit, néha sírnak nagyon, de egy tisztességes polgári engedetlenségre még nem futotta. Lassan pedig itt az ideje.Cs…

Trackback: polmavo 2007.08.10. 11:41:47

Staatssicherheitsbüro in Österreich „Mi a szar... Mi a szar... mi a szaracénok serege vagyunk, Belekúr... Belekúr... Belekurjantjuk a világba dalunk, Szájba kúr... Szájba kúr... Szájba kurtább szöveg nem illene tán, Majd leszopsz... Majd leszopsz...…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Támogatom a haditervet. :)
Csatlakozom, sogorek elszemtelenedtek, en ki is talaltam egy ujabb fegyvert, ami ellen tehetetlenek lesznek, szeleromuveknek alcazott ventillatorokat, amik egy szemetteleprol fujjak at a friss levegot a szomszedba. Ha beke lesz, akkor fel lehet hasznalni energiatermelesre is.
Ez pont ideális feladat a Gárdának. Megfelelő mérékben keménykedhetnek, és még hasznosat is cselekednek.
Kiegészítő megoldásnak javasolom a hab összegyűjtését, majd különböző határközeli osztrák városok főterén kiöntését.
en a katapultot javasolnam, az teljes mertekben megfelel a nemes celra :D

egyebkent meg a legjobban azzal lehetne a szivbajt hozni a sogikra, ha gyorsan odatelepitenenk egy atomeromuvet a hatar melle. akkor nem kellene dobalni semmit, osszefosnak ok magukat az idegtol.
A neutronbombás térkép óta nem röhögtem ekkorát.D
Azért a téli magyar síelök már évek óta próbálják áttörni az osztrák vonalakat. A magyaroknál több szemetet az erdőben nem sokan hagynak.

Meg azt is lehet tudni, hogy Bécsben is honfitársaink intézték el, hogy le kelljen lakatolni az ingyen bringákat. Feltettük a teherautóra, azt usgyi haza. Tuladonképpen a szervezkedés folyamatos.

Szóval nem kell még egy ilyen húzás, ami sajnos minket minősít. Akkor már inkább diplomácia. Végre egy értelem, ahol mi lehetünk Európa hozzájuk képest.
Ventillátorba kellene tenni a kakit. Az majd átfújja friss levegő helye.

Az ijesztgetés sem rossz ötlet. Importáljunk patkányokat Kínából és eresszünk át naponta sokmilliót hozzájuk.Vagy telepítsünk néhány jetit a határszélre, akik időnként előbújnak és furcsa hangokat hallatnak.

Én tudok megfelelő állagú produktumot létrehozni a nemes cél érdekében... Kakiból is vesznek DNS-t? :)
Gondolatébresztőnek jó. Én egy megvalósíthatót mondok:

Magyar turisták menjenek át önállóan, nem szervezett módon a bőrgyára városba, a központban pedig érezzék magukat otthon, azaz pöcköljék szét a cigarettacsikket, kakiltassák a kutyát a gemeinde lépcsőjén, hajigáljanak ételmaradékot a "Glass" feliratú kukákba, satöbbi. Ha jön a pandúr, futni, ha gyorsabb, tagadni. Mondom, semmi különös, ahogy itthon szoktuk.
Teccik ez a fospumpás megoldás, de kiegészítésképpen elképzelhetőnek tartom, hogy a fiúk békaember kiképzés után a Rábán felúszva helyeznék el az ürgebőrbe csomagolt szart a célterületen. Jót tennénk ezzel a honi békaember felszerelés iparnak, az árvízvédelmi töltéseknek, valamint serkenthetnénk az innovációt is, hiszen az ürgebőr utánpótlást is meg kellene valahogy oldani.
Az a baj Arpi, hogy mint ismered te is a magyart, ha nem az o kertjet szennyezik cipogyarral, akkor lefossa az egeszet. Nincs itt annyi ember akinek lenne anyi ver a pucajaban, hogy ezt megcsinalja.
Amugy az otlet jo, de valahogy lefogadom, hogy az ottrakok azonnal tudnanak lepni Brusszelen keresztul, es megint a mi kis pornepunk szopna be az egeszet. Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisokornek alapon.
Amugy meg akik nemetul beszelnek, azok mind budos lofaszjoskak. Misem tanusitja ezen trivialis elmeletemet jobban, mint a cipogyaras szennyezes. Nah!
Úgy látom egyeseknek itten határozottan rossz véleményük van a magyar géniuszról. Megjegyesztem!
hacsaturján 2007.08.10. 07:28:51

hacsaturján elvtars! Az elet nem habostorta! Termesszunk narancsot, azzal basszunk oda az imperialista budos ottrakjanak!
:DDD
Régen röhögtem ilyen jót korán reggel! :)
Árpád, te nem vagy normális! :D
Persze jogos a felvetés, támogatom!
Van némi logikai bukfenc a fejtegetésben: hogy az ilyen-olyan gárda nemesebb célnak látja, ha idegeneket dobál szarral, mint ha az idegenszívűekkel tennék ezt idehaza.
Igazából ők taoisták: bentről haladnak kifelé, a kisebbtől a nagyobb irányába. Majd ha az idegenszívűeket elüldözték, akkor majd utánnuk mennek, és elüldözik onnan is, ahova eredetileg kergették őket.
Javaslom tehát, hogy minden, a gárda által nemkívánatosnak tartott személy (pár millió ember) költözzön át Burgenlandba egy pár hónapra, hogy odavonzza hazánk keménylegényeit.
A gárda megérkeztekor ragasszunk egy irdatlan transzparenst a bőrgyárra, hogy "TV Székház", und los gehts.
A szar kevés. Az atomerőmű jobb.Esetleg lehetne kombinálni.A tegnapi omvfőnök-interjú olvastán már elkezdtem volna az építését.B variáns a bojkott mindenféle sógortermékre.A tételeket itt gyűjthetnénk.Kezdhetnénk a benzinkútjaikkal.
Hmm.. én is az Atomot részesítem előnyben :) Nem is kellene más, csak megszellőztetni, hogy 12 és fél év mulva tervezzük a XX faluba (2km határ) egy helyes kis erőművet, szerintem másnap megadják magukat. "Száz atomot! Ezret!" (idézet egy klasszikustól)
Gyerekkoromban építettünk csúzliágyúkat, az 10-20 kilós köveket egész szépen kilőtt. Sőt egy katapultot is, de az gagyi volt.
Felajánlom tapasztalataimat, persze szigorúan nevelőszándékkal :)
Szerintem elég lenne, ha átjárnánk Ausztriába szarni :)
Vagy: vannak ezek a tűzoltó repülőgépek, amik a vízbe hasítva, repülés közben töltik fel a hasukon a tartályt.
Na, bérelünk olynból 3-4 darabot, ráeresztjük a Rábára, ahol jól habzik, azt leszórjuk a derék sógorokra, hogy ingyensampon.
Vagy palackozzuk, és eladjuk nekiki, hogy ásványvíz, finom, bubis.
Esetleg találjuk ki, hogy a város alatt ősi magyar sírok vannak, nevezzük át a főterét Kossuth térnek, és exportáljuk az összes sámánunkat, majd bekamerázzuk, és nézzük a neten.
Vagy állítsunk kordont a gyár köré, és ne edgedjük a Fideszt át a határon.
Biztosan pénzbe kerülne, de lehetne újság és egyéb médiahirdetést feladni osztrákiában, ami felhívja minderre a figyelmet. A határnál olyan mágneses ragaszokat adni az autósoknak, amin tiltakozás olvasható. Olcsób lenne, mint kétszer kiutaznia Fodornak, meg a küldöttségének.
A Rábából le kell menteni a habot és némi vizet, azzal elegyíteni az emésztési végterméket. A hab ugyanis nem üt nagyot, viszont tartósan betakar. Vízágyú meg úgyis szabadulna föl, hiszen a rendvédelmi szerveknek nem kéne színezniük vele a felkelő forradalmárokat - hiszen mindkettő más jellegű elfoglaltsága míján okafogyottá vaálna az eksön. Lehetne díszíteni inkább a labancokat napestig.
Hugyozzunk a levesükbe, verjük bele a kávéjukba, cimkézzük át a lejárt élelmiszereiket, csaljuk el az áfájukat, hazudjunk nekik a választáson, verjük szét a tsz-eket, álljunk traktorral az utakra, toljunk rájuk vonatot.
bs395 2007.08.10. 08:03:41

Es eroszakoljuk meg a noiket!
Jut eszembe: ahogy odaát kiírták némely áruházba, hogy: "magyar ne lopj", úgy nekünk is ki kellene tenni minden határátkelőhöz egy táblát, hogy WC odaát, a szar ott található.
Árpád, egy nagyon jó ötlet. Végre nemzeti egység! Csak a kuruc.infora kellett volna álnéven felrakni, hogy működjön.
Árpi! Nagyon jó ötlet. Mielőtt beszarnék a röhögéstől, felajánlom termékemet e nemes célra. Hova küldjem? Talán legjobb lesz, ha egyenesen a Gárda címére?
Azt hallottam, hogy a habzásáos sztori nem biztos, hogy csak a bőrgyár(ak) miatt van. Loipersdorfban (is) vannak termálforrások, fürdő stb. Ausztria derogációt kért és kapott, így a felhozott vizet nem kell visszasajtolni 2010-ig, tehát lehet beküldeni a Rábába.....
Ez fontos téma, de talán a Heti válasz szci-cikke fontosabb lenne, nem?
Láttam ilyen szerkeztet annak idején a tengeren túl. Szart, paradicsomot, bármit belőtt vele a srác a város széléről a városban lévő focipályára. Sajnos nem vagyok műszaki ember, de annyira emlékszem egy hosszú műanyag cső volt, és valami közértes-háztartásiboltos kémiai reakció révén juttatta el a kakát a célba.
:DDD
ez qrva jó volt na...

Mostanában amugyis elég durvákat fosok, felajánlom! Egy trebusét javaslok a cucc célbajuttatására.
Nagyobb paintball-golyókat kell gyártani szarral a közepében. Azok kibírják egyben a célig és nem okoznak sérülést.
...ha bejön, vállalom, hogy ingyen biztosítom a muníciót. :-)
Bár tényleg elég jó válasz lenne rájuk szabadítani a jó kis 'magyar turizmust' (akár a bevásárlóturizmust is).
Tudjátok, ami miatt külföldi szálloda recepciójánál még véletlenül sem szólal meg jobbérzésű honfitársunk magyarul, nehogy egy kalap alá vegyék a törölközőlopós / minibárt-kiivós és vízzes vodkát visszatöltős brigáddal.
Na - ez esetben ezt a taktikai fegyvert bevetve szerintem egy idő után megint értelmezett lenne odaát a 'magyarok nyilai' szókapcsolat.
A Rábának arra a pontjára, ahol átlépi az államhatárt fektessünk keresztbe egy olyan szivacs csíkot, mint amivel a tengerbe ömlött olajat szokták összegyűjteni a víz felszínéről. Szerintem ezzel az egyszerű és olcsó megoldással könnyen Ausztria területén tartható a szennyezés jelentős százaléka.
Egy magyar hajléktalansereg átvezénylése is elrettentő erejű lenne. Ennek módja már kidolgozott és ismert... got some change?
helyesírási hiba: punepa
"De üsse kő, búsongjon Trianonon, akinek ehhez van affinitása."
A pol. aspektuson felül stratégiai jelentősége is lehetne Nagymagyarországnak.:-)
Ha már bezöldültél Aranybánya Erdélyben, tározós erőművek Ukrajnában stb. mikor jönnek Árpi?
A saját szarunkat egyébként pont Bp.-ről kellene nekik odatolni (szennyvíztisztító hiányában) és máris visszafolyna a fejünkre.
Mi értelme mindenkivel összeveszni?
Ha gondolkoznál az ország helyett, akkor nem fospunepát gyártanál.
hejj árpi, minek vesződni katapultokkal. gárda átmegy, odaszar és hazajön.
De az is megoldas lenne, hogy megprobalnank a Raba folyasi iranyat megvaltoztatni. Legyen ez egy 5 eves terv resze.
Untig elég volna áttelepíteni hozzájuk a Győzikét(Virágostól) meg a Kiszel Tündét....és azzal fenyegetni őket, hogy a végső csapás (Schobert Norbert) is útra készen áll. Bármit megtennének, hogy megszabaduljonak tőlük.

off

Örnagy örnagy.

A scis lista eléggé gyenge. Nem igazán láttam közzöttük komoly tényezőt...és egy kicsit komolytalan is. Pl. Valami né aki a comline kft.-nél humánpolitikai osztályvezető.....hol vannak a többiek, az egész Comline scientológus szervezet, egytől egyig. Van valük tapasztalatom.

Egyébbként szerintem is veszélyesek, de nem az államra.

Nnnna, én Baján tanultam, mikor valami művészfilmet forgattak, amiben sok hajléktalan szerepelt, mint statiszta. Utána hónapokig nem mentek el. Szerintem egy röplaposztással megoldható a probléma.
TótaWé és a többiek!

Tényleg ilyen hülyék vagyunk mi, magyarok?
Tudom, hogy off, bocs, de nem bírom megállni szó nélkül!
Erről van szó:

index.hu/politika/kulfold/viznt070810/

Miért kell nekünk két segget nyalni egyszerre (EU+USA)?
Árpád, jó lenne egyépként, ha ez nem csupán elméleti szintig jutna. Mivel az idő sürget (épp kell), gyors megoldásra van szükség. Üljünk fel egy buszra ötvenen, gondos gasztronómiai előkészítést követően mindannyian helyezzük el roppant terhünket monnyuk a szép emlékek miatt a Mariahilferen. Vezényszóra, egyszerre. Világhír lehetne!

Talán még jobb is, mint az akna/szarvető, mert ha azzal eltalálunk egy szántót, piha... sokáig kell kalibrálni, ilyesmi.
Nagyonhülye :)))

Van négy macskám, folyamatos az utánpótlás. A hazáért mindent.
Szar ez az egész. Madzsarországon sosem lesz határozott fellépés a környezetszennyezés ellen. Hozzá kell szoknunk, szemétdombon élünk. Ameddig a legtöbb igénytelen ember arra nem képes, hogy a szemetet ne dobja el az utcán, vagy A CSIKKET A CSIKKTARTÓBA DOBJA, addig nem kellene ilyen szinten felháborodni az ellen, hogy más is szarik az országunkra.

Kiváncsi lennék, az itt hőbörgők közül hányan dobják el nap mint nap a csikket, szórólapot, zacskót, szemetet az utcán. Bocs... véletlen elejtik.

Az, hogy beléptünk az euba mindenkit hatalmas eufórikus sokként ért, mert majd itt is mekkora jó világ lesz. Lett is. Szemétlerakó, milliárdos befektetés külföldi cégenek... még több környezetszennyezés.

A politikusok nem állnak ki az ország érdekeiért az osztrákokkal szemben? Ugyan már, miért tennék... sokkal nagyobb népszerűséget hoz nap mint nap közhelyeket és populáris vagy demagóg dumákkal hülyíteni az embereket a köcsög médián keresztül. Mert erre van igény...

A csodálatos média is miért nem kapja fel az ügyet? Mert a kiszel tünde és a győző nevű cigányember populárisabb téma, mint a környezetszennyezés.
Hiába no. eddig terjedünk.

Nem lesz itt semmi változás, még 5 év múlva is szennyezik a rábát meg a többit ezek a gyárak.

Megmondta a kormány is: május egy a határidő. Eltelt. Tiltakoztak. Válaszoltak az osztrákok: Értem én.... csak leszarom - üzenettel.
Azóta mi van? Kuss.
übermagyarok lóhátról is irányíthatják a modell repülőt...
Árpád, ez az egyik legjobb cikked, amit olvastam... :D :D :D :D
Szekerkaa ez nagyon jó ötlet. Csatlakozom a fosóötvenekhez. Előtte jó kis osztrák kolbász, vagy debreciner, sok sörrel, majd rá egy kis motzartkugeln ital...

Ki nem állhatom, hogy a mai Magyarországon egyre inkább a szar-fos-fing-pina-fasz irányba nyomul a humor. Meg hogy ezt humornak kellene tekinteni. Én a magam részéről ezt a mélyenszántó szarozást az olvasók lekezelésének tekintem és csodálkozom, hogy ennyien beszálltak másodhegedűsnek.

Tartsatok prűdnek - szarok rá, hogy stílusos legyek.

May the shit be with you!
Ja, és akiknek bejön ez a hozzáállás, azok ne csodálkozzanak, ha a sógorok hülye tahóknak tartják, akiknek úgyis mindegy.

UFF!
Nyomek,szerintem nagyon is idetartozik...Ilyen bátor politikusaink vannak.Mindkét példa erről szól.
Már előre látom, hogy mit összeröhögnének sógorék, hogy a hüle magyar ingyé ganyézza a földjét. Már a következő költségvetésükből kihúznák ezt a tételt. Utána meg jópénzért visszavásároltatnák velünk a szarunkat termés formájában. Minden tiszteletem Tótáé, de ez elég lúzer ötlet.
A felvetésről jutott eszembe:
Figyelemmel arra, hogy a koszos víz tökéletesen alkalmas a hűtésre, bejelenthetnénk, hogy megkezdődött Szentgotthárdon egy 4-6 blokkos atomerőmű létesítésének előzetes környezeti hatásvizsgálata. Másodlagos helyszín pedig a Duna partja lehet Rajka és Dunakiliti között. Szánjuk és bánjuk, hogy Bécshez és Pozsonyhoz is elég közeli helyszínek ezek, de mégis egy semleges ország és egy szövtséges közelében nagyobb biztonságban vannak, mint máshol. Persze, a projekt még tervezéselőkészítési fázisban van, vagyis minimális költségek mellett leállítható, ha a szomszédok környezetvédelmi tudatossága elfogadható szintre emelkedne.
Szerintem a gárdisták könnyen meggyőzhetőek lennének arról, hogy az Észak-Alföldi és Észak-Magyarországi Eurorégiókból, meg persze a VIII. kerületből összeszervezzenek sok-sok busznyi hátrányos helyzetű csaldot, akiket kivinnének a határra, hogy egy páratlan versenyt hirdessenek: amelyik család a legnagyob harangot hozza el, az kap egy házat. Burgenlandban. Azt a családot meg, amelyik fejenként legalább 10 kilónyi templomi harangot áthoz, kiszállítják Londonba. A többieknek meg intéznek ausztriai szinesfém-gyűjtő vállalkozási engedélyt.
További szarexport-lehetőség lenne a zsideszezős-orbáncigányozós antirasszisták társasutaztaása, csak oda. Volt ott is pár tábor*, nem tudom, megvannak-e még...


*Úgy értem, '56 után!
Árpád!

A technológiát már kifejlesztette Adam Savage és David Hyneman.
youtube.com/watch?v=yHfejwdrMVQ
Igaz, hogy ők fagyasztott csirkét lőnek ki egy csőből sűrített levegővel, de a csirkét egész nyugodtan le lehet cserélni egy-két kiló fosra. Egy kicsit le kell fagyasztani, a célterület fölött pedig petárdával diszpergálni az anyagot. Így apró cseppméretű szitáló fosesővel lehet megörvendeztetni a sógorokat.
Csak nehogy zöldebb legyen tőle a füvük!

karotta
Szerintem pedig ez az egész történet nem vicc. Ahogy a tiszai sem volt az. következménye annak sem lett. Szerik itt már ránk mindenki. Pont azért mert az ilyen történeteken mi is csak röhögcsélünk és poénkodunk.
annyira jó látni, hogy végre nagy az egyetértés: mert az Árpád is pontosan tudja, hogy CSAK egy dologgal lehet a magyarságon belül egységet teremteni, az pedig az idegengyűlölet. pompás. fospunepás. (amúgy persze jogos a felháborodás, szó se róla)
Nem amúgy átabotába kellene célozni, hanem pontosan a gyár ls a szomszéd falu közepébe.
Az igazi magyar bunkó nem Hungarikum, minden ország ilyenekkel van tele sajna. Hofi matematikai állítása: "Az egy főre jutó bunkó, két fő." tökéletesen ideillik.
"Mivel az idő sürget (épp kell), gyors megoldásra van szükség."
Hasmenés?

kukacka · www.kukacka.blog.hu 2007.08.10. 10:08:54
Nézd, mindenkiben bújkál valamennyi suttyóság. Néha ki lehet engedni belőle egy keveset. (Persze nem mindenkin van elzárócsap)
A diplomáciai/bírósági út, mindig lassú. Én is azt pártolom, de egy ilyen ügyet még évekig el lehet húzni. Elismerem, hogy ez nem egy civilizált megoldás, de médiahekknek szuper. Az országimidzset inkább ne feszeggessük.
Mióta Papp Rita inkább kint haknizik, inkább visszaszállítmányozás kellene szarból, ha igazságosak akarunk lenni.
Lord_Valdez 2007.08.10. 10:24:04

Értem én, hogy ez csak egy frusztrált agymenés, és ehhez képest írtam, amit írtam.
Be lehet vetni a kakit, de egy teljes oldalnyi dagonyázás benne, nekem kicsit sok.
Nekem magasabb igényeim vannak humor kategóriában és ez nagyon alatta van a lécnek.

:(
na pont ezt mondom én is hetek óta.
csak inkább bécs főteréig vinném, tartálykocsival.
mert hát jennersdorf ki a rákot érdekel, ugye.
"Az országimidzset inkább ne feszeggessük." Meg a hejjesírást se :)
Nem az lenne a legjobb, ha azok a kedves fiatalemberek ülnének bele a katapultba?
Krva jót röhögtem, talán a hozzászólásokon még jobbat. Nemhiába no a magyaros zsivány logika. Egyébként a megvalósítható ötletek közül nekem is eszembe jutott a határállomásokon felállított óriás "reklám", mondjuk osztrák ne szemetelj ( magyar ne lopj remix 2007 ) felirattal, és egy murcosképű szennyezett Rábában fürdő kisgyerek képével.
Árpád! Mivan veled?
Eddig azért olvastalak, mert lelkiállapotpmnak megfelelő, értelmes cikkeket írtál. Ez mi???
Ennyire nem tudsz mit írni? Teljesen jogos a felháborodás, de ezt tudtad reagálni? Könyörgöm, mássz már kicsit vissza, mert az utóbbi időben itt zuhant a színvonal.
Uj Péternek sem jön be már a szarozás, faszozás és ennek szívből örülök. Talán lesz némi változás, ami az Index nyelvi stílusát illeti.

De szó, ami szó, én halálra nevettem magam ma reggel ezen a poszton. Itt nem a trágár szöveg a lényeg. Sőt, kiemeli a mondanivalót. Fordítsuk a sógorok felé a saját fegyverüket. Szar az is, amit a folyónkba ömlesztenek, csak más a neve. Kár, hogy ez az egész csak fikció. Én bizony szívesen odapörkölnék az osztrákoknak egyet azzal a fospumpával:D
Támogatnám az index által szervezett bojkottot minden Osztrák termékre. Mondjuk szart nem érnénk el vele, de legalább meglenne a jövő heti szórakozásom.
Pont a Zindexen volt valami sürített levegős "aknavető" amivel a zsidó fiatalok lőtték talán gázát. A töltet paradicsom volt, ha jól emlékszem.
Én ugyanerre a következtetésre jutottam. Csak máshogy valósítottam volna meg: közvetlenül a határ magyar oldalán tartálykocsival gyűjtöttem volna a nem szennyezett habzóvizet a Rábából, és pár fuvart beleeresztettem volna valamelyik szép osztrák tóba. Lehetőleg kicsibe, ahol jobban látszik. Ha tiszta, akkor ez teljesen ártalmatlan tevékenység. Ha...
Mi lenne, ha a Rába vizéből egy barom nagy vízágyúval elkezdenénk öntözni az osztrák parasztok földjét, majd utána odaküldenénk az ÁNTSZ helyi megfelelőjét.
Ártatlan boci szemekkel lehetne nézni, hogy mi csak ingyen öntözünk. Ti meg megmondtátok, hogy nincs semmi baj ezzel a vízzel nem?!
ElChe · buvar.blog.hu/ 2007.08.10. 10:59:05
Na, tessék. Az a baj, hogy mindenféle jogszabályt rá lehetne húzni és megbüntetni.
www.kecskemetinapilap.hu/?id=7018&f=e

ugyan nem az index de erről van szó. egyébként ballisztikai okból az áztatott lószar a legjobb. Kellően nehéz, tapad és annyira nem büdös, hogy gondot okozzon a töltés. :D
csom.
Lehet hogy ez neked nem tetszett és majd jól megmondod a frankót, azért vedd kicsit észre, hogy kb. 20 hozzászólóból 18-nak tetszett amit írt. Többségi társadalomba élünk... :)

Amúgy meg én nem egy anyagot csináltam már a Rába habzás ügyében és sajnos odáig fajúlt a dolog, hogy az operation fospumpa nem is akkora hülyeség.

Mellékesen mielőtt a magyar túristákat fikázzátok, tapasztaljátok meg egy picit az osztrákot is mert az is tud ám csuda dolgokat művelni itt ;)
LOL, nagyon. :) Támogatom a tervet, szívesen hozzátenném a magamét. ;)

A magyar médiában kevésbé kapott sztárszerepet az a jelenség, hogy arrogáns sógorkomáék hozzánk hozzák lepattant verdáikat kinyúvadni. Leparkolják egy határközeli kisvárosban és lazán hagyják, hogy a magyar hatóságok a magyar adófizetők pénzén szállítassák el és adják be egy bontóba. Még arra sem pocsékolják az energiát, hogy alaposan eltűntessék az eredeti tulajra utaló nyomokat. És teszik mindezt röhögve, mert a derék osztrákok olyan adminisztrációs költségeket számolnak fel a magyar hatóságoknak az "együttműködésért", hogy nem éri meg kinyomozni és megbűntetni a tetteseket.

Tehát, szerény javaslatom, hogy ezeket az autoroncsokat lövöldözzük át a határon katapult által. Ha sógorék ki akarják nyomozni a lövedék eredetét, akkor biza a saját tahóikra lelnek, mi meg nézhetünk ártatlan bociszemmel, hogy közünk nincs. Az extulajok nagyon meglepődnek majd, hogy került a verda egy burgenlandi káposztaföld közepére, de hát bizonyítani nem tudják, hogy hol hagyták a kocsit.

:)))
Hülyeség!
Sztm a megoldás az lenne,hogy magyar munkavállalókat telepíteni ezekbe az üzemekbe és akkor szétlopnák és csődbe juttatnák azokat.De mégbiztosabb,ha előbb magyar vállalkozók vásárolnák föl.
nálam a szar ennek a cikknek a tárgya, és nem a stílusa, tárgyban pedig a lehető legtoleránsabb vagyok. tetszett, és támogatom hogy civil oldalon is történjenek lépések.
Szerintem ha hajigálunk, akkor vonjuk be a Monty Pithon csoportot is, meg egy baromi nagy fanyulat.
Szerintem a Gárda Elit Öngyilkos Alakulata átmehetne és jól megmutathatná nekik...
:))
Havazik 2007.08.10. 11:21:07
"tetszett, és támogatom hogy civil oldalon is történjenek lépések."

Nem tudom emlékeztek-e rá, de egyszer a hírekben szereplet, hogy a magyarok kint tárgyaltak és két magyar civil elővett egy transzparenst. Kettő percen belül megbilincselve ültek a rendőrautóban be nem jelentett demonstráció miatt. Szóval ennyit a magyar rendőrállamról, meg az osztrákok jófejségéről.
Hova küldhetem az anyagot? A hadviseléshez nem értek, mert nincs nemzeti alsóm, de municióval - részben legalább - szívesen ellátom én is a harcoló alakulatokat. :D
Nna, végre egy ötlet, ahol be lehetne vetni a honvédség kornyadozó MIG-jeinek sugárhajtóműveit is.
Tehát, MIG-et a fent megjelölt helyre szállítani, seggel Osztrákia felé fordítani, megfelelő módon lerögzíteni, a hajtóművet beindítani.
Az összegyűjtött soktonna ürüléket cseppfolyóssá tenni (ha még nem az), majd forralni, hogy felhasználás közben ne károsítsa (olyan hamar) a hajtóművet.
A megfelelő hőmérSZékletű folyadékot ezután bele lehet juttatni (pl. permetezni) a hajtómű szívó oldalába. A kimeneten megjelenő anyag a megfelelő intenzitással fog eljutni a célterületre, miközben lehűl és egyéb sérülést (pl. égési) nem okozva lepi meg a remélhetőleg tátott szájjal a "jelenség" felé bámuló sógorokat.
Amennyiben a kísérlet eredményes, úgy több sugárhajtómű felhasználásával az intenzitás fokozható, tárgyalási pozíciónk javítható.

Esetleg egy sugárhajtóművek működésében jártas olvasó tudná fejleszteni (elvetni?) az ötletet.
Szekerkaa , én is benne vagyok, de akkor már ne álljunk meg ötvennél, legyen mindjárt 1848, győzzék csak számolgatni!
Javítsatok ki, de úgy tudom fél Budapest még ma is a Dunába szarik.
De viccet félretéve, szrintem egy fontos dolog kimaradt a cikkből.
Az állam csak szabályos jogi keretek között anyázhat, lassan és eléggé behatárolt eszközökkel.
Viszont erre találták ki a civil mozgalmakat, ami azért elég fontos fokmérője egy demokrácia és általában egy társadalom helyzetének.

Az igaz, hogy Fodor keménykedik, de nem tett meg mindent. Például naponta be lehetne idéztetni a labanc nagykövetet, aztán úgy a 10. után hazaküldeni a rákba a pereputtyával együtt. Lenne hírértéke az Eu-ban, hirtelen megnéznék, hogy de miért is utasítottuk ki..jaaa..hogy szennyezik a folyóinkat az élzöldek...jaaa, hogy évek óta...jaa, hogy nem is érdekli őket...

Mindeközben civil szervezetek mehetnének élőláncot alkotni, odaszarni a gyár elé, osztrák óvodásoknak Rába vizet osztani, stb...

A lényeg, hogy a kettő együtt kellene
Az én elképzelésem az lett volna, hogy a grínpísz ne a bőrgyárba fújjon habot - ahogy ezt tette nemrég -, hanem a wörtitóba: akkor biztos idegesek lennének...
A zöldbéka meg széttárhatná a karját, és mondhatná, hogy ez környezetbarát sampon, és csakis esztétikailag nem egy élmény, lubickolni (na és egyben hajat mosni - 2 in 1) ettől még bátran lehet benne.

De ez a kakis hadviselés übereli az ötletemet, ezt be kell látnom.
Árpád, gondolom tudod a Gárda email-címét (biztos írtak már Neked), javasold nekik az első hadművelet megszervezését. :)
Amiota a Ferenc, a kiérdemesült profeszor is a krimóba jár, mer nem értékellik a teheccségét, csakmer megmongya a véleményét, hát azóta tuggyuk, hoty mi történt szegény Károjjal, akinek a bal füle eggy kicsit nehezeb, mint a jobb, mer eccer véletlenül aszt tanálta mondani, hogy pumpa, ahejet, hogy aszonta volna, hoty punpa, éshát etől kirákták a bogarak belülröl a fejét, és a Miselle se volt mek neki, pedig az a legjob nő az uccába, és a Károj csak iritykedik a Jocóra, akinek mekvolt, de nekik nem rákták ki a bogarak a fejit, csakmost kórházba van, mer mirigye van neki. Eszt a Ferenctől tuggyuk, aki kimustrált profeszor.
Aztán, ha valami magyar hatóság mégis megjelenne a környékena a hadművelet során, egyszerűen csak meg kell fordítani a fospumpákat, lejjebb venni a lőtávot, és folytatódhat a tűz...

Mivel én imádom az összeesküvés-elméleteket, ime:

Szerintem azért nyomul úgy a szadesz, hogy rákényszerítsék a szennyező gyárakat a Magyarországra áttelepülésre. Ja, mondjuk Győrbe. A Rába megmenekülne, a Dunában meg fel sem tűnne az kis habocska. A nép meg örülne, mint majom a banánnak, hogy de rendesek ezek a sógorék, adnak munkát a kilapátolt kekszgyáriaknak, meg minden...
És, ha nálunk szennyez, akkor nem is szennyez annyira, mert hát ugye saját gyerek kakija...

Persze kapnának milliárdos (magyar) állami támogatást munkahelyteremtés címén, amiből a pártkasszákba is visszafolyna bőven a lé, és akkor nagyon meg lenne magyarázva az egész média által, hogy miért szeressük a gyáraknak habzását és hogy az direkt jót tesz a halaknak és a turizmusnak, stb....

Nagyon paranoiás vagyok?
Van itten egy nem túl baráti, orosz oligarchával összejátszós, meghatározóan állami osztrák cég. Egy alapos bojkott rosszul esne osztrák állam bácsinak. Az üzemanyag azért nagyobb biznic, mint a bőr.
"Javítsatok ki, de úgy tudom fél Budapest még ma is a Dunába szarik."
Az más. Magunkat hibáztatni nem szórakoztató.

"Nem tudom emlékeztek-e rá, de egyszer a hírekben szereplet, hogy a magyarok kint tárgyaltak és két magyar civil elővett egy transzparenst. Kettő percen belül megbilincselve ültek a rendőrautóban be nem jelentett demonstráció miatt. Szóval ennyit a magyar rendőrállamról, meg az osztrákok jófejségéről."
Ez egyébként teljesen normális eljárás. Volt egy tiltakozás a KFC ellen, ott is pik-pakk bezsákolták a leányzót.

"Szerintem a Gárda Elit Öngyilkos Alakulata átmehetne és jól megmutathatná nekik..."
:) :D LOL és hasonló
A Szigeten most annyi lövedék felgyűlik a Toi-Toi vécékben, amivel szarba boríthatjuk egész Ausztriát. És a legszebb az egészben, hogy rengeteg osztrák is itt ürít, így a saját fekáliájukkal önthetjük nyakon őket! Szinte látom magam előtt, ahogy a Mariahilferen végighömpölyőg a fostenger, ahogy salzburgban betemeti Mozart szobrát, és a Simmeringi sípályákon is hó helyett szarlavina indul útjára. Gyönyörű!!!:-))

Egyébként ha áptudétek akartok lenni a labanc háború állásáról, és tudni akarjátok, hogy már megvette-e a MOL-t az OMV, figyeljetek a jelekre. Itt vannak felsorolva:
copypasteblog.blogspot.com/2007/07/omv-osztrk-magyar-vllalat.html
Azért nem ártana előbb körülnézni a saját házunk táján sem. Pl. Budapest kakijának nagy része - igaz a sirályok és a hobbihorgászok legnagyobb örömére - ma is tisztítatlanul ömlik a Dunába... Ha szarakodni akarunk a sógorokkal, tereljük vissza Bécs felé a Dunát, így a szlovákoknak is visszavágunk Bősért, s a kormányközeli építészlobbinak sem kell majd csupán holmi csipp-csupp kormányzati negyed felépítéséből tengetni mindennapjaikat.
Az eszt-orosz informatikai haboru utan szabadon: DoS alapu tamadast. Jo sokaig, mondjuk a habzas megszuneseig. A kaki sem rossz, bevallom:)

Vagy ha mar ugyis annyit kockulunk itt, mehetne egy spamaradat is:)
Holland,

A hegyeket nem fostengerré kell változtatni, hanem elfoglalni.
zsir 2007.08.10. 11:29:52
"Javítsatok ki, de úgy tudom fél Budapest még ma is a Dunába szarik."

Ez igaz, de most épül egy kurva nagy szennyvíztisztító Csepelen. Másrészt saját magunk alá szarunk. Aki úgy gondolja, hogy nem egészen, mert lefolyik a Duna, annak üzenem, hogy természetes úton is lebomlik a szar. Igaz ez nem egy környezetbarát eljárás, de tény, hogy a Duna vízminősége ROSSZABB mikor BELÉP az országba, mint amikor KILÉP.
lehetne a következő épiteni szándékozott atomerümüvet az osztrák határ közelében elhelyezni
Volt egy film, ha jól emlékszem az volt a címe, hogy "Akik királyok akartak lenni".
Abban is háborúztak a falvak. Az ok mindig az volt, hogy akik a folyón feljebb laknak, belehugyoznak a folyóba, amiból mi iszunk. Ezért mindenki mindenkivel hadban állt.
"Az Európai Ombudsman kivizsgálja az Európai Unió intézményeinek és szerveinek hivatali visszásságaira vonatkozó panaszokat. Az intézmények körébe tartozik például az Európai Bizottság, az Európai Unió Tanácsa és az Európai Parlament. Az Európai Környezetvédelmi Ügynökség és az Európai Biztonsági és Munkaegészségügyi Ügynökség példa arra, milyen szervek tevékenységét vizsgálhatja. Csak az igazságszolgáltatási hatáskörében eljáró Bíróság, az Elsőfokú Bíróság és a Közszolgálati Törvényszék nem tartozik hatáskörébe."

Az Európai Környezetvédelmi Ügynökséget kéne kivizsgáltatnunk, hogy mégis ilyen helyzetben ugye miért nem lép..

www.ombudsman.europa.eu/glance/hu/default.htm#html
Esetleg le lehetne rakni legszebb nemzti parkjukban egy teherautónyi cuccot. Legyen mondjuk liszt. Persze azért jó lenne, ha a csomagolása véletlenül veszélyes anyagot sejtetne. Vagy ez már terrorizmus?
Nagyon jó ötlet, totál telitalálat! :)

A töltetek célbajuttatására javaslom a krumpliágyúk felhasználását. Olcsók, könnyűek, és nagyon egyszerűen megépíthetőek!

en.wikipedia.org/wiki/Spud_gun
www.mshamash.com/spud/spudgun1.html
www.instructables.com/id/ED934PYWOSEWP86FIG/

stb... :)

Meg még az is benne van a pakliban, hogy sok osztrák vadász "véletlenül áttéved Magyarországra" és a mi őzikéinket, meg vadmalackáinkat puffogtatja. Persze, mert a határ osztrák oldaláról mind ide menekülnek az iparosítás és az intenzív mezőgazdasági művelés elől.

Hát ugye akkor mi is eltévedhetünk egy kicsit.....
Más. Összegyüjtjük a habot a Rábából, tartálykocsiba vele, és irány a Wörthi tó, vagy a Wolgang see. Ha úgysem szennyez, akkor nekik sem lehet kifogásuk ellene. Osztrák terméket az Osztrák tóba!
szvsz a fospumpa kiváló 5let, és mellette sürgősen el kellene kezdeni a környezetfelmérést az -amúgy is régóta esedékes -új atomerőműhöz. véletlenül éppen a határ mellett. (a pumpát és a felmérők munkáját természetesn gondosan összehangoljuk, hogy ne akadályozzák egymást :-)))
1. terjesszük el azt a hírt,h odaát óccsóé van a vidijó meg a gorennye (lapostévé, autóhifi...egyébetwász)
2. aki kelet gyártmányú, vagy 10 évnél öregebb dízel autóval megy, az kap még 10% kedvezményt
3. odaát ingyenesek a közklotyók

van még ötletem, de az már durván sértő lenne bizonyos csoportokra nézve

Meg persze az Alpok kies csúcsait is be lehetne vonni egy kis csokival. Alpesi csoki...

(Csak azért, hogy én se lógjak ki a sorból, ha már ez a mai feladat.)
Bónusz: hósapka --> tejszínes csoki

Bár ez nem jó, mert még képesek lennének vagyonokat keresni az eladott képeslapokkal.
Lord_Valdez 2007.08.10. 11:38:56
"...Az más. Magunkat hibáztatni nem szórakoztató..."

Igaz, viszont eredményesebb lehet.

Ahmet 2007.08.10. "...tény, hogy a Duna vízminősége ROSSZABB mikor BELÉP az országba, mint amikor KILÉP..."

Kell akkor valami fosvédőernyő Mohács környékére, nehogy Belgrádból minket is megszórjanak.
Én inkább felbérelnék egy ügynököt, gyújtsa fel az egész gyárat a gecibe...

De valahol olvastam a szivacsos ötletet. Az sem rossz. Pont a határon kifeszíteném a szivacsot, aztán ott rakodna le a szar.

Vagy hogy csatlakozzak az atompártiak mellé (mert szeretem az atomot) és hogy többszörösen szivassuk a nagyképű sógort, egy atomerőműves gátat építenék szivaccsal...
Egyrészt energiatakarékos lenne, jónéhány magyar háztartást ellátna olcsó energiával. Az atom kicsit megszorozná ezt az energiát, és sakkban tartaná a szomszédokat, És a szivacs kiszűri a szennyvizet. A gát is megfogná rendesen, így kisebb szivacs is elég lenne.

Vagy még ötlet amit az oroszok is csinálnak, véletlenül arra utazik néhány harci helikopter, hadgyakorlat a határon, vagy telepítsünk rakéta állásokat.
Rajzoljuk át a térképet, és vegyünk el tölük némi területet, pl Jennersdorfot...
Építsünk szemétégetőt a határba nagy ventillátorokkal (ahogy egyik előttemszóló már mondta)
Vagy tegyünk melléjük egy börtönt és akkor a rabok oda fognak átszökni. A legkeményebb gyilkosokat raknám oda.
Még tovább... Vegyünk telket Ausztriában, közel a bőrgyárhoz... ott biztos jó olcsó, és ott csináljunk egy latrina telepet. Kíváncsi vagyok melyik ott dolgozó bírná ki a folyamatos szarszagot, biztos otthagynák a vállalatot és így azok munkaerő hiányában csődbe mennének.
Hmmm talán az utóbbi ötletem a legjobb...
Rák Attantam 2007.08.10. 11:26:03
"bele lehet juttatni (pl. permetezni) a hajtómű szívó oldalába"

Nem a szívó oldalba szokták, az mindenképp tönkrevágja a hajtóművet. Oldalról bespriccelik a kilépő sugárba (tehát pont a másik végén, mint ahol te mondtad). Van ilyen vegyvédelmi mentesítő járgány, ZIL-re v. KRAZ-ra szerelt sugárhajtómű, vizet v. valami mentesítő lötyit porlaszt nagy erővel a harcjárművekre.

Én amúgy a szándékosság/szervezettség (ami ugye diplomáciai bonyodalmakat okozhat) látszatának elkerülése végett kivárnám a tartós keleti szelet, és héliumgáz-töltésű lufikkal küldeném át a szeretetcsomagokat. Esetleg sárkányeregető országos bajnokságot rendezhetnénk a határ mentén, aztán a bűzös terhet szállító sárkányok madzagja valahogy mind kicsúszna a kezünkből, vagy elszakadna, mikor osztrák légtérben fickándoznak...
Persze mindezeket fel lehetne használni szar helyett propagandaanyag átjuttatására is, ami nem olyan vicces dolog, de kulturáltabb. És az is szennyez valamennyire.
Békét! Semmi szarhányó gép!

A soproni népszavazás mitájára csatlakozzunk Ausztriához, Magyarland néven.
Vonjuk össze az OBV-t a MÁV-al, a MOL-t az OMV-vel stb.
A közös parlament Szentgodhárdon üllésezne, a minisztériumok ablakai a Rábára nyílnának. Bécs és Budapest boldog város lenne.
Közös szar közös hazába. Régi álmom ez.
Jé, én meg azt hittem, csak nekem vannak ilyen radikális ötleteim. Bár én ütegeket/ágyúkat vittem volna a határra, nagy nemzetközi sajtós csinnadratta közepette, és szépen becéloztam volna a gyára(ka)t.
Ja és ne csak az osztrák árut bojkottáljuk, hanem az összes osztrék érdekeltségű áruházat is: spar, interspar, kaiser's, eurocenter, parndorfi outlet(!!!) stb. Erre már odafigyelnének.
Na, én megyek enni...
zsir 2007.08.10. 12:21:53
"Kell akkor valami fosvédőernyő Mohács környékére, nehogy Belgrádból minket is megszórjanak."

Figyeld a be és a ki, valamint a vízminőség összefüggéseit. Nálunk tisztul a Duna! (Legalábbis 5 éve még így volt, azóta nem hiszem, hogy romlott volna a helyzet)
Nem azért amúgy, hogy megbontsam a nemzeti egységet, de Fodor Gábornak világít a homlokán a hatalmas "L" (looser) betű és az elmúlt két évtizedben még csak bukások sorozatát láthattuk tőle.
suo tempore 2007.08.10. 12:14:03
"van még ötletem, de az már durván sértő lenne bizonyos csoportokra nézve"

Csak nem a "pislog a szar"-ral betelepiteni ottrakiat?
:-D
zsir 2007.08.10. 12:28:22
"Nem azért amúgy, hogy megbontsam a nemzeti egységet, de Fodor Gábornak világít a homlokán a hatalmas "L" (looser) betű és az elmúlt két évtizedben még csak bukások sorozatát láthattuk tőle."

Akkor a hajítógép dobja őt is! : )
zsir 2007.08.10. 12:28:22

Tenyleg nem akarom azt a luzer Fodort vedeni, de azert asszem most tobbet tesz, mint szokott (csak motyog erdes, neha edeskes hangon). Szerintem senki sem tudna mit kezdeni a helyzettel. Hiaba veri akarhogy is az asztalt, barki is, ha az ottrak kormany nem akar csinalni semmit, akkor nem is lesz semmi. Brusszel? Jah, majd ok, lofaszt!
Cpt. Flint 2007.08.10. 12:23:04
"...ZIL-re v. KRAZ-ra szerelt sugárhajtómű, vizet v. valami mentesítő lötyit porlaszt nagy erővel a harcjárművekre..."

Kerozinos klórmészoldatot. (Az én időmben valóban csak klórosvizet, mert a kerozint elfűtöttük az olajkályhában. Igaz ki is gyulladt, de az egy másik történet.)
Gecc 2007.08.10. 12:33:20
"Hiaba veri akarhogy is az asztalt, barki is, ha az ottrak kormany nem akar csinalni semmit, akkor nem is lesz semmi. Brusszel? Jah, majd ok, lofaszt!"

Ez sajnos igaz, ezért is kellene fossal lövetni őket szigorúan civil szerveződés keretében. Azt egyébként szinte látom magam előtt, ahogy az osztrák hiszti miatt kivonulnak a szentgotthárdi rendőrök, igazoltatnak, megkérdezik, hogy ugye nem maguk lőnek szart, majd további jó szórakozást kívánnak és visszaballagnak az örsre.
Szerintem a Komárom-Kisbér-Pápa-Kőszeg vonalon húzzuk meg Magyarország új határát és a kieső részt csatoljuk az Osztrákokhoz. Akkor majd magukat szennyezik. Eccerű!
Részemről bojkottáltam minden osztrák terméket a sörtől a red-bullon át a kecskeméti repülőnapig, ahol utóbbi termék gyártója lesz az egyik fő atrakció...

Austria Nein
Gecc: Az a baj pont, hogy küldetéstudat, meg a keményhenrikbábszínháza nem igazán eredményes a politikában. Először meg kellene keresni, hogy egyáltalán miért nem lépnek, mi a valós oka, aztán hogy mivel lehet megszorongatni őket, szövetségeseket keresni akik valamiért szintén ki akarják csinálni, aztán olyan helyzetbe sakkozni, hogy még ők jöjjenek majd barátkozni. Addig valóban csak röhögnek rajtunk. Max. megvonhatjuk a hozzájárulásunkat, de az nagyon valószínű, hogy a gyár attól még nem fog leállni, legfeljebb az osztrákok majd kiszabnak rá évente egy látszatbüntetést. Ennél még az Árpád fospumpája is jobb megoldás.
Ha már médiahekk:
Nem tudom, éppen mi az aktuális hazugság - ööö, akarom mondani ÁLLÁSPONT a szennyezéssel kapcsolatban, de ha TISZTA az a víz (mármint semmilyen határértéket nem lép át a szennyezés) akkor szépen Fodor Gárborka merítsen egy palackkal és menjen oda az osztrák kollégájához, hogy 'Na sógor, akkor igyunk pertut arra, hogy tiszta a Rába!'
Kiváncsi lennék az osztrákra, mikor meglátja azt a zavaros felmosólevet a pohárban :-)
(Ja, nyugodtan tessék csak ellopni az ötletet, nem viccelek! Lehetőleg minél több TV vegye is fel, kitenni YouTube-ra is stb.)
Ja és még valami a sok szarozáshoz.
Ma este kimondják a tévében azt a szót, hogy "szar". Kétszer.
A szarral nem lehet szarozni!
bs395 2007.08.10. 07:52:20
"Javaslom tehát, hogy minden, a gárda által nemkívánatosnak tartott személy (pár millió ember) költözzön át Burgenlandba egy pár hónapra, hogy odavonzza hazánk keménylegényeit."

Inkább a Gárdát magát. Volt már ilyen, ugye 1920-ban, úgy hívták, Lajtabánság. Akkor épp Prónay vezette a gárdát. Aztán a végén Sopron itt maradt.

Konstruktívabb irányba térve: kellene találni olyan pontot a határ mentén, ahonnan hozzájuk folyik a víz. Persze, utána valahogy csak visszajön ide, ha máshol nem, a Dunában, de olyat, ahol lokálisan ők szívják a nagyobbat. Végig kell szöszöljem a Soproni-hegység gerincét, hátha nem végig az a határ, ahogy talán az Alsószölnöktől nyugatra menő gerincen is van ilyen pont, esetleg Rábafüzestől északra. (A nyilvánvaló helyek: a Pinka/Vashegy, vagy Köszegtől nyugatra a kiszögellés nem jók, mielőtt a sógor nagyot szívna, már vissza is jön a cucc). Na és akkor bőrgyárat oda! Vagy disznóhizlaldát. Akkor nem kell katapult se, és a dolgot leszarják helyettünk a malacok.
építsünk mi is hulladékégetőt meg bőrgyárat és működtessük olcsóbbért mint az osztrákok, hogy aztán majd jól csődbe menjenek.
Ne félj! 2007.08.10. 12:24:17
Vonjuk össze az OBV-t a MÁV-al, a MOL-t az OMV-vel stb.

Na asszem, ez elég komoly büntetés lenne nekik... :-D MÁV + OBV :-D LOL
mondjuk valahol érthető részükről, hiszen a kerti budit se a ház elé teszi senki a dísznövények közé, hanem a "kert végibe"....büdös is, meg hát a legyek, lehetőleg a szél se onnan fújjon

vannak persze előírások,h mit lehet és mit nem, a telekhatártól milyen távolságra, de ez ugye a szagot meg a legyeket nem tartja vissza

szóval ez nekünk külön szívás, mert mi vagyunk ott az alvégen a szomszédok

jogi útra nem lehet terelni az ügyet, mert ott csak az előírásokat nézik, ha azok betartva, akkor nincs mese szívunk, meg amúgyis ki nem szarja le minket,h siránkozunk ezen, mikor még egy normális szelektív hulladékgyűjtésre és kezelésre se vagyunk képesek, elfér itt az a kis mérgezés, nehogymá az alpesi tehenek allergiásak legyenek

más: európai viszonylatban M.o. talaja és vizei tiszták (nem volt pénz agyon vegyszerezni és műtrágyázni őket), ennek ellenére kezd az a tendencia kialakulni,h mi vagyunk nyugat szeméttelepe

szóval mindenképp kellene valami határozottabb politikai hőbőrgés, különben dühbe jövünk
Telepítsünk a hátár mentén, szélerőműnek álcázott ventilátorokat, amik visszafújják a szennyezett levegőt.
Aztán az orosz román határnál emeljük meg az országot vasúti bakok segítségével, és fordítsuk vissza a folyók folyási irányát is.
"Konstruktívabb irányba térve: kellene találni olyan pontot a határ mentén, ahonnan hozzájuk folyik a víz."
Semmi gond, kétoldalt megmarkoljuk, megemeljük egy kicsit a folyómedert és visszafolyik magától :)
Kurvajó, kurvajó, kurvajó!
most az a helyzet, hogy ezt konkretan tenyleg meg kene csinalni.
atomot a határra. legalább egy ici-pici kiégett fűtőelem vagy sugárzó hulladék-tárolót. Pakson állítólag már úgyis tele van a hátsó udvar. szigorúan a szabályok betartásával, természetesen. (=biztos meglesz az ötszáz méter távolság a határtól)
zsir 2007.08.10. 12:33:40
"Kerozinos klórmészoldatot."

Hát ez attól függ, mitől mentesítenek. A klórmész leginkább fertőtlenít. (Hogy a kerozin minek?) Én inkább mosószódáról tudok, sugárszennyezésnél meg valami bórvegyület oldatáról. De mikor a sátrakat hűtötték vele nyáron, akkor csak tiszta vizet nyomattak, nyiván.
Hohó! Látom itt van Maxigáz! Szia! Bence vagyok!
Ahmet 2007.08.10. 12:37:29

En viszont azt gondolom, hogy a rendorok miutan kiertek a helyszinre mindenkit igazoltatnak, aztan szepen beviszik oket a rendorsegre. Mert ilyet nem szabad csinalni. Nem hiszem, hogy szabalyos lenne szarral dobalozni, bar paragrafust nem tudok ra mindani, ami tiltja, de az kurva elet, hogy minket dugnanak halara az analintruderrel, ha dobaloznank. Ne erts felre, az otlet jo Arpitol, csak mi magyarok mindig szopunk, mig masoknak asse monnyak, ejnyebejnye.
zsir 2007.08.10. 12:50:42
"Először meg kellene keresni, hogy egyáltalán miért nem lépnek, mi a valós oka"

A valasz egyszeru. Azert nem lepnek, mert "ki a faszt erdekel" alapon, ki a faszt erdekel ott kint, hogy pusztul a Raba!
Szerintem a Szigeti toi toi budik tartalmát kéne így az első héten bevezető jelleggel átszívküldizni, akár műanyag hordóban, vegyvédelmi szerkóban Szölnöktől Jennersdorf felé.
Amugy a Szigetes ToiToi vecek tartalma nem is rossz otlet. Hatha talalunk egy-ket olyan hulyet az ottrakoknal, akik befogadjak a szemetet, mint ahogyan azt mi is tettuk.
- Es mit tartalmaznak ezek a muanyag bodek?
- Aaaaa, semmi kulonos, csak egy-ket szart!
Gecc 2007.08.10. 13:15:45
"En viszont azt gondolom, hogy a rendorok miutan kiertek a helyszinre mindenkit igazoltatnak, aztan szepen beviszik oket a rendorsegre. Mert ilyet nem szabad csinalni. Nem hiszem, hogy szabalyos lenne szarral dobalozni, bar paragrafust nem tudok ra mindani, ami tiltja, de az kurva elet, hogy minket dugnanak halara az analintruderrel, ha dobaloznank. Ne erts felre, az otlet jo Arpitol, csak mi magyarok mindig szopunk, mig masoknak asse monnyak, ejnyebejnye"

Szeritned a szentgotthárdi(!) rendőr, akinek az orra alá eresztik a habos Rábát, összetörné magát, hogy intézkedjen? Elterjedt nézet, hogy a rendőr hülye, de ez nem igaz.
Az ötlet tetszik. :)
Az egyébként nem rossz ötlet, hogy a "magyar ne lopj" mintájára a teljes osztrák határ mentén (minden átkelőnél) kitennénk a kétnyelvű (vagy többnyelvű) táblákat, hogy "osztrák, ne szennyezd a környezetet!". (Mer' ugye már a Lajtán és a Rábán túl is EURÓPA van!!!!) Hátha elszégyelnék magukat, ha ország-világ ezt olvasná, aki csak erre jár.

Pár száz tábla nem is kerülne sokba, és nem kéne a drága ostromapparátus, szarlogisztika, stb.
Ahmet 2007.08.10. 13:26:36

Nem az utcai rendor lesz az, aki el akarja fogi a szarral dobalozokat. O csak a parancsot fogja teljesiteni. Mellesleg... soha nem lehet tudni, hogy a rendorok eppen mikor orulnek, ha rendbontas miatt intezkedhetnek. Tisztelet a kivetelnek.
eloi 2007.08.10. 13:27:27

Es ugyanezt megcsinalni minden hataratkelonel, es Ferihegyen is, hogy mindenki aki az orszagunkba lep megtudja, hogy a rohadt ottrak szennyezi Mo-ot. Bizonyara ki lennenek akadva, hogy egetjuk oket ezerrel.
Ez a táblás dolog eddig a legjobb. Jogilag támadhatatlan. Csak szponzor kell hozzá. Persze lehet, hogy az óriásplakát helyek is osztrák kézben vannak.
Biztos vagyok benne, hogy leszedetnek oket. A hirdetesek kirakasahoz, amugy is engedely kell.
Ha az allam engedelyezne, az faja lenne.
Mint a Szigeten a Pannon elleni reklam, szemben veluk. Na az mulatsagos!
index.hu/kultur/2007/sziget/pannon5044/
jennersdorfi bőrgyár monnyonle!!!!
Ki szedetné le? Korrektül kell megfogalmazni.
A kozterulet fentartok leszednek minden hirdetest, ami nem arra kijelolt helyre lett felragasztva, es nem fizetnek erte. De az allam nem tamogatna az otletet, merthogy politikailag nem elfogadhato viselkedes egy masik orszaggal szemben.
Sztem ha 250 seggcipzárral felszerelt magyargárdás Jennersdorf főterén degeszre zabálja magát lottyadtra érett ringlóval, kapros tökfőzelék és fel liter tej kíséretében, na az se nagyon támadható jogilag. Ha nagyon szeretnének se jutnának el a legközelebbi bokorig. (mert ekkor megszólal a biofon ugyebár)
Kedves osztrák vendégeink! Az Önök országa szennyezi a vizeinket (bőrgyár) és tervezi a szennyezni levegőnket (szemétégető).

Kellemes nyaralát kívánunk országunkban!

a magyarok
Fekete ruhák helyett én a barnarucit ajánlanám ehhez a hadicselekményhez.
Lőszerként esetleg bevethetők lennének a kopasz legények :)))))
lonely_photon 2007.08.10. 13:48:37

Az ottrak rendorseg megbuntetne oket kozteruleten valo szaras-hugyozasert. De az teny, hogy Guiness rekord lenne ennyi ember, egyutt, a foteren, mindenki elott. :-D
Én ha szilvalekvárra tejet iszom, ágyú nélkül eljuttatom a cuccot Ausztriába, akár Záhonyból is... :D
Es vegre nem csak szavak szintjen, hanem a megvalosulas szintjen is megjelenne, a FOSTALICSKA!
ilyen jókat már régen röhögtem...! :DDD
A technikai megoldás: tüzijáték rakéta!!!!

A matéria szépen feljut a célterület fölé és ott szép nagy barnán csillogó gömként szétterül a levegőbe, majd aláhull:)

Valahogy úgy kéne hogy ne durranjon olyan túl hangosat, és jó magasra küldeni, Azaz például egy esőfelhőbe, amikor épp ausztia felé megy a szélirány:)
Namost ugye ahhoz hogy mi saját magunk fölé szart lődözzünk minden jogunk megvan. Az meg hogy kicsit ferdén sikerült a kilövés meg a szél megfújta a rakétákat! - aztán a szél elfújta oda az egész csúnyaságot (vagy ha nem is pont oda, a környékre) hát arról nem mi tehetünk hanem a természet - vallásosoknak pedig egyenesen a jóisten akarata, őket tessék megbüntetni.
Rigor 2007.08.10. 14:03:51

Pont az a problema, hogy a szel mindig felenk fuj. Tehat valojaban magunkat dobalnank a sajat szrunkkal, ha raketaznank. Meg hat mikroszemcsekre pattanna a szar robbanaskor, aszt akkor mindenki az arcaba kapna a fincsi fekaliat. Nem jo ez igy!
Rigor, zseni vagy!
Úgyis mindjárt itt az aug. 20. Ezúttal alsószölnökről csodálhatná a nép mennyi szart sikerül 200millióból ellőni.
és ha spontán beszivárogna 50-60 autónyi magyar, fejenként egy zacskó pisivel és egy zacskó szarral, amit szépen odaszórna a falu közepére?

Egy ilyen átlagos osztrák faluban lehet kb 4 rendőr, mit csinálnának...ugyanmár...
eddig létezett a szlogen: Szentgotthárd, az élet habos oldala...ezentúl váltunk: Ausztria, az élet szaros oldala.vagy mi?:D
A fekáliát a hadművelethez a budai csatornákból lehetne beszerezni, azt úgy se nagyon tisztíccsák ... még nyerünk is vele.
mavo · mavo.blog.hu 2007.08.10. 14:21:09

Nem eri meg Pestrol vinni a szart. Van belole eleg a kornyeken is.
Krumpliágyúm volt, de az nem hord elég messzire. Valamint a szar csomagolása nem biztos, hogy kibírná a robbanást. De lehet, hogy alkalmassá tehető.
A szart kemenyitovel kell keverni. Persze csak modjaval.

Aztan mondhatjak majd az ottrakok, hogy "ments meg minket urunk a magyarok szaraitol!"
Azért egy kilométerre ellőni nem olyan egyszerű, pláne valami pépeset. Fagyasztott szar?
A fagyasztott szar nagyot ut. Bar ha eleg meleg van, mire odaer, kiolvadhat.
Illetve gondolom nagyot ut. Meg nem dobtak meg fagyasztott szarral, ugyhogy nem tapasztalatbol mondtam. Ugyebar...
Majd azt monjuk, hogy repülögép WC-jéből engedték le, és ott magasan megfagyott.
Akkor ezzel az erovel minnyart komplett pottyantos budikat is atlohetnenk.
szerintem tenyérbemászó amit az osztrákok csinálnak...ez a szarágyú azért tök jó ötlet, mert nagyjából kifejezi a szinvonalat, amin ezt az egészet érdemes kezelni. Ha már tárgyalni kell arról, hogy fejezzék be..az régen szar!
nem értem mit aggódtok. ami bejön balról majd kimegy jobbra. szopjanak a románok. csak be kell tenni az egész Dunát egy nagy csöbe, aztán átfolyik rajtunk a nyugati szemét... :)

A napokban jártam Ausztriában. Szép, rendezett ország, szép rendezett, tiszta fővárossal. A szar határon való átlövöldözése figyelemre méltó ötlet, de nem hatásos. Ha Demszkyt és Gyurcsányt repítenénk át hozzájuk, akkor lennének igazán szarban lennének.
szerintem fodornak meg kellene hívnia labanc kollégáját egy hétvégére, majd meglepetésként levinni a Rába partra piknikezni, fürdeni, halat sütni...aztán a sajtó nagy erőkkel kivonulhatna és nézhetné, mit reagál rá a sógor...

jól beégne és még - állami szinten - vicces is lenne...
a probléma a szar-állaggal kapcsolatban már olyan méretűvé nőtte ki magát, hogy lassan környezetmérnököket és biológusokat is kellene foglalkoztatnia Árpádnak:D
Trágyaszóró pótkocsit javasolnék traktorral, aztán lehet végigszambázni a szép virágágyakkal szegélyezett tiszta utcákon.
Cpt. Flint 2007.08.10. 13:11:33
Ha jól emlékszem, akkor a kerozin arra kell, mint a szúnyogirtásnál, hogy aféle szmogot képezzen, és ne csapódjon ki rögtön a pára. Lehet, persze, hogy tévedek, rég volt, és akkor se ez foglalkoztatott leginkább. A bór a sugármentesítéshez kell, a klóros lötyi meg a vegyi szennyezés ellen.
Árpi, az ötletadás helyett inkább írhattál volna arról, hogy honfitársaink az ilyen-olyan végtermékeiket lehetőleg ne az utcán adják ki magukból. Annak a cikknek legalább lett volna némi nevelő hatása is, hátha elgondolkodnak páran, akik ugyanezt megteszik. Ugyanis nemcsak a hajléktalanok vizelnek az utcán, hogy mást ne is említsek, és egyelőre az országban, sőt, ha csak Bp-et veszem, ott is bőven nagyobb az ilyenfajta környezetszennyezés, mint amit az osztrákok évtizedek alatt produkálni tudnak. Ráadásul ezzel a lakosság jóval nagyobb része találkozik nap mint nap, mint az osztrákok tevékenységének következményeivel. Csak azt másképp kommunikálják. Illetve arról legalább esik szó, míg arra, amit a saját lakóhelyükön tesznek a "mintapolgárok", senki nem hívja fel a figyelmet.
A trágyaszóró pótkocsi traktorral vontatása szintén briliáns ötlet. Annál is inkább, mert nincsenek kihelyezve traktorral behajtani tilos táblák.
"Akkor ezzel az erovel minnyart komplett pottyantos budikat is atlohetnenk."
A gödör nagyon rosszul repül :)
gátőr 2007.08.10. 15:10:46

Meg nincs olyan rendőrautó, amelyik hajlandó lenne megközelíteni és megelőzni. : )

Egyébként meg elég lenne átvinni a szarszagot. Lehetne nagy mennyiségű döglött halat elhelyezni a városok szél felőli oldalán. Vagy csak egy gázpalacknyi merkaptánt szivárogtatni valahol. Bár probléma lehet a robbanásveszély, vagy mérgezőség.
Hosszasan gondolkodtam ma, és asszem rájöttem a megoldásra:
Probléma 1: Ausztria területén nagy mennyiségű szart kell elhelyezni, aminek szintjét állandóan biztosítani kell.

Probléma 2: Budapesten néhány ezer hajléktalan naponta telehugyozza-szarja a belvárost, az aluljárókat, ami idegesíti a népet.

Megoldás: Egyik éjjel a Gárda emberei összefogdossák a hajléktalanokat, busszal átviszik őket a határon, egy liter tesco gazdaságos tengerész italért cserébe megígérik, hogy nem jönnek vissza.

Ez nekünk mindenképpen jó, plusz utána még fakultatíve lehet anyázni a Gárdára, hogy deportálják az embereket, ki-ki kedve szerint el is határolódhat tőlük, lesz itthon is téma, és nem utolsósorban tiszta lesz a belváros
John Lenin 2007.08.10. 15:21:36
"Megoldás: Egyik éjjel a Gárda emberei összefogdossák a hajléktalanokat, busszal átviszik őket a határon, egy liter tesco gazdaságos tengerész italért cserébe megígérik, hogy nem jönnek vissza."

Mint azt már fentebb említettem Bajára lementek statisztálni a hajléktalanok, aztán nem akartak eltűnni. elég meghirdetni, hogy x. osztrák városban művészfilmet forgatnak, keresnek hajléktalanokat statisztálni. Teljes ellátás + napi 50 €˙. Ha már elmentek, nem fognak gyorsan visszajönni. De várom már a schengeni egyezményhez csatlakozást. Akkor a határon se kapcsolhatják le őket. Ha nagyon hatékonyak akarunk lenni, akkor szervezhetünk szállítást is, de kinek lenne hozzá kedve?
A repülőről hajigálás jó ötlet, legalább hasznát vennénk a Nátháknak.
Igenis bojkotálni kell minden osztrák cuccot. A múltkor áltam a teszkóban a redbullok előtt, mikor elment a hátam mögött két ember és azt mondta: " redbullt nem veszek, mert osztrák". Én visszahúztam a kezem és azóta bombával iszom a johnnie walkert.
Kicsit később jártam ápdét Norbi blogján. Az egyik napi bejegyzése (valamikor június elején) pontosan ezt tanácsolja. Ne vegyél semmit ami osztrák. Igen. Legyen fontos ez azoknak akik befolyásolják a közvéleményt. És ha Norbert erre (is) használja ismertségét akkor éljen sokáig.

Egyébként ha valaki tud szerezni habgyártó gépet (habparti), akkor én benne lennék egy nagykövetség behabosító civil performanciban. Vagy egy-két őemvé elhabosításban. A legkomolyabban.
Lehet-a a teljesen ártalmatlan habot barnára, sárgára színezni? Úgy kell a követséghez vonulni. A benzinkút és az ott frencsájzba' dolgozó droidok ugyan mit tehetnek róla?
Átmenni és leborítani nem megoldás, akkor egyszerűen megbüntet a labanc rendőr.

Repülőről szórni sem, az légtérsértés.
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.08.10. 15:36:03
"Átmenni és leborítani nem megoldás, akkor egyszerűen megbüntet a labanc rendőr.

Repülőről szórni sem, az légtérsértés."

Mert ágyúzni a szomszédot az tök legális? : )
Eddig a valóban kivitelezhető ötletek:
- Plakátolás a határátkelőknél
- Bojkott (de ez nem biztos, hogy hatékonyan működik)
- Habágyú (hát ez is legalábbis necces, külföldön biztos nem csinálnám, de itthon is csak bátran, maszkban)
Átlóbálni a határon sem legális, csakhogy arra mondhatja a magyar állam, hogy schajnosch nem tudtuk megfogni őket. (ld orosz gázvezetékek "elromlása".) Ha két Gripen szarbombázik, az állami érintettségre utal erősen.
Aki OMV-nél tankol sikeres ember, autoja motorja pedig hosszú életű nem lehet.
Nem Grippen, elég egy modell! Egyébként meg nem kell légteret sérteni ahhoz, hogy a szar már ott landoljon. És a Vörös téren is szállt már le valaki, pedig akkoriban mér nagyon figyeltek.
elég ezt az írást lefordítani nekik...

majd ettől maguk alá csinálnak, mint én is...

A modell, az jó. De ehhez kell egy bébiszitter a gárdisták mellé, mert machinálni kell. Egy ilyen robbanómotoros modell 3-5 kg, jó erős motorral (150 ezer HUF körül járunk) elbírhat még fél kilót, sokkal többet nemigen. Kell plusz egy szervo, ami kioldja a kakit. Nem tudom, elér-e a távirányító 3-4 km-re, de talán. Viszont olyan távból szabad szemmel vezetni nem egyszerű, gondolom én.
Egyszerűbb ötlet: meg kell fordítani a Rába folyását.
A nagy Szovjetunióban anno technikailag megoldották.

Árpádom, hát ki mondta, hogy itthonról kell irányítani? : ) Egyébként elképzelhetőnek tartom, hogy átadja egymásnak az irányítást több ember sorban. Bár gyanítom, hogy a légtér megsérésénél nem kritérium, hogy legyen utas a gépen, hiszen akkor büntetlenül küldhetnénk robotrepülőket, mint hogy ez is az lenne, csak nem olyan drága, mint az amcsiké.
Ahmet: de egy Predatorra vagy Gripenre nem mondhatja a Göncz Kinga, hogy schajnosch, szélsőségesek, és nem mi voltunk.

vezérlést átadni nem tudom, megoldható-e.

még egy eszembe jutott, a motoros ballon, FOSZEPPELIN. ez olcsó dolog, elbír rengeteg muníciót, bár a motort nem lehet megspórolni (~25000 HUF) a szélirány miatt, és kell egy bombaszervó itt is.
Szerintem nem az osztrákokat kellene először szarral bombázni, hanem itthon kellene rendet tenni. Nem arról van szó, hogy a szép, tiszta, szennyezetlen Magyarországot beszennyezik a gaz labancok. Kicsit habzik a Rába. És? Hal nem döglik meg tőle. Csak csúnya. Ha kinézek az irodám ablakán a csodás Duna-partot látom, gigantikus szeméthegyekkel. Az nem csúnya?
A gonosz labancok szemétégetőt építenek. Nekünk sem ártana. De mi (jobb esetben) inkább elvitetjük a szemetünket 50km-re, az milyen jó, milyen környezetbarát.
Esetleg egy hőlégbalon, aminek sajnos ki kell oldani a felesleges súlyait vészhelyzet miatt. Pont a város felett, pont szart. : )

Egyébként Göncz Kinga kurva ideges lenne, ha magyar területről valami átrepül a szomszédba és valamit ledob. Mert dobhatna kézigránátot is szar helyett. Szóval abból csúnyább cirkusz lenne, mint ha barna habbal befújnánk az osztrák követséget.
Ugyan, nem kell itten szarral dobálózni, mert az büdös, meg fúj-fúj. Inkább meg kéne dumálni az oroszokkal, hogy a szovjet államadósság fejében (tényleg, lógnak még nekünk a ruszkik?) húzzanak fel az osztrák határtól fél Km-nyire egy jófajta RBMK erőművet, mondjuk 4X 1000 megawattos blokkokkal. Ezzel megoldódnának az energetikai problémáink, a mostanában erősen elpofátlanodó sógorok pedig parázhatnának ezerrel, megérdemelnék. Ha meg pampognak, csak szét kell tárni a kezünket.
Nincs azzal semmi gond, ha nem kísérleteznek vele seggfejek. De most ebbe ne menjünk bele, hosszú.
tompus 2007.08.10. 16:03:41

Viszonylag könnyű úgy tisztán tartani egy országot, hogy a szart átlapátoljuk a kerítésen. A legnagyobb probléma, hogy mi itt lakunk a gödörbe, amit Kárpát-MEDENCÉNEK hívnak. Ha nem keménykedünk, minden szar ide fog folyni, akkor meg aztán pisloghatunk, hogy a magunkéval kezdjük-e, vagy a máséval. Egyébként a kettő között nincs technológiai összefüggés. Akármekkora is itt a dzsuva, ha ő is ide küldi biztos, hogy csak rosszabb lesz.
Van a ruszkiknak néhány kiszuperált atomtengeralattjárójuk. Azt kellene ellejmolni, aztán a működő reaktorral letolatni a határra, és tovább. Hát vazze, mi ilyennel közlekedünk, atommeghajtású kamion.
Ez egy igen jo kis terv, de eleg nehez ilyen ballisztakat es egyeb kilovoket gyartani. Szerintem az se lenne rossz, ha tartalykamionokba lefejnek a raba felszinerol a szenny nagy reszet es szepen atvinnenk az osztrak hegyi tavakba. Ha szerintuk nem szennyezett akkor nem lehet gond a jo kis Raba vize.
Egyébként a Mythbusters-ös fiúk által épített csirkeágyú kiválóan alkalmas volna kulalövészetre.
Hol a csirkeágyú? Az embercsúzlit néztem, az nem elég.
vernarancs 2007.08.10. 16:24:41

Ha fogok egy kamionnyi környezetvédelmi szempontból teljesen tiszta agyagot, és végigöntöm vele a legszebb tájakat, az akkor is környezetszennyezés, ha az agyag tiszta. Mert ami itt nem szennyező, az ott már igen.
Pl. a vulkán tetején a kénes gázok jó helyen vannak akkor is, ha nemzeti park, a belvárosban meg nem.
A fene tudja melyik, de valamelyik régebbi részben volt. Ha jól emlékszem, sűrített levegős elven működött, és elég jól, mert egy repülőgép szélvédőjét lazán átlőtték egy halott csirkével.
Oké, a Náthákkal hajigálás nem kóser.

Akkor tényleg maradnak a katapultok, a kanalas megoldás még a szart is megvédi nagyjából a széteséstől indításkor.

Vagy ha már homár, nagyteljesítményű fospumpákkal, ó igen.
Fizikusok!

Mekkora torkolati sebesség kell ahhoz, hogy 1, vagy 2 kg cuccot (sűrűség kb. víz) eljuttassunk legalább 1 km-re?
Ferde hajítás és társai nekem már rég elfelejtődtek, de lehetne ugye számolni.
Ahmet, ebben igazad van, de a Raba vize pont jo lenne a hegyi tavakba hiszen nem szennyezett. Abban is furdenek es az is ivovizet ad nekunk. Semmivel sem szabad jobban teleszarni mint egy labanc furdoparadicsomot.
Amúgy meg utána kellene nézni, az itt átmenő gázvezetékek közül melyik az, amelyik konkrétan Ósztriában ér véget, és rákötni egy jó kis büdös mocsarat, amiből jó sok kénes gázok bugyognak kifele, hadd szóljon, aztán ha kiderül, rákenjük az ukránokra, a Hankookra vagy a zsidókra, valamelyik csak bejön.
Ahmet 2007.08.10. 16:17:32

Nem azért tiszta Ausztria, mert minden szart hozzánk lapátolnak. Magyarország sem azért szaros, mert mindenki ide küldi a sajátját. Kapunk külföldről is mocskot, de az elhanyagolható ahhoz képest, amit magunknak csinálunk. Ráadásul az osztrák példa csak kirakat. A Rába habzása csak csúnya, de nem mérgező, nem káros. Sokkal aggasztóbb például a verespataki aranybánya. Addig meg ne reklamáljunk az osztrák szemétégető ellen, amelyik füstje ugyancsak csúnya lesz, de ezerszer átszűrt, hogy teljesítse az előírt határértékeket, amíg a saját szénerőműveink ontják a szennyt.
vernarancs 2007.08.10. 16:35:34
Víz és víz között is van különbség hidd el. Nem támogatnám a környezetszennyezést azért, hogy felhívjam a figyelmet egy másik környezetszennyezésre.
Egész éjjel ostromgépeket kutattam. A legnagyobb teljesítményű a trebuchet, ami 2-300 méterre lódította el a lövedéket. Katapult, onager stb mind kisebb. Viszont ezek nem szarral gurigáztak, hanem százkilós kővel. Ide mérnök kell.
Hm, a LeFosch Zeppelin az fasza ötlet, kell rá egy cucc, ami a megfelelő helyen véletlenül lezuhantatja, maximum azt mondjuk, bocs, Izlandnak akartunk trágyát exportálni, mert ott momentán kevés van, és ugyan gyanús volt a líbiai pilóta, de most már késő ...
Emberek!
Nem dumálni, megcsinálni!
Újabb ötletem van: kérjük meg Sarkozyt, ajándékozzon nekünk Foch rakétákat, amelyekkel szarrá lőhetjük a kedves rokont.
Ahmet: A raba vizet atloni a parasztoknak az is kornyezetszennyezes. A hegyi tavak semmivel sem fontosabbak mint a raba nekunk. Ha szep szoval nem lehet oket ravenni, hogy hagyjak abba akkor az orruk ala kell dorgolni.

tompus: Te szoktal olvasni neha? A raba vize nem csak csunya. A halalomany erosen pusztul a hab miatt. Nem beszelve az algakrol es egyeb elolenyekrol amik egyensulyban tartjak a folyo florajat/faunajat.
A Foch egy repülőgéphordozó, van olyan rakéta is?

A zeppelin visza is jöhet, azért motoros. ott a teherbírás a lényeg. hátránya, hogy nagy és feltűnő, míg a kaknavető kicsi és mobil.
vernarancs 2007.08.10. 16:45:24

Igaz, nem szép dolog ezzel locsolni se. Bár egy szántóföld nem akkora értékű, mint egy hegyi tó.
kaknavető:DD lehet nyugodtan kakavető is, a mai napra rendeltetett szép beszéd című tanórának már mindegy.
TITKOSÜGYNÖKEINK MINDEN OSZTRÁK PÖCÉBE BELENYOMNAK EGY MARÉK ÉLESZTŐT, ÉS A HATÁS LEÍRTHATATLAN - EGY HÉT MÚLVA A TIROLI IGLSIG ÉRNE A SZAR...
sajnos baj van,szar van a palacsintában
(export)
mi van , ha a sőgorék ki küldik az 1864. hegyivadászezred speciális korong(mester)lövészeit. még majd ők füttyöngetnek.
akkor márcsak remélhetjük,hogy az egbert
ükunokája a parancsnokuk
Árpád,

Akkor elvileg mondjuk tízkiló környéki cuccokat át bír hasítani pár kilométerre.
(élesztő a kloákába az fincsi, már Moldova is megénekelte, asszem, bár csak pottyantóssal)
mavo: ez nem biztos, meg kell találni az optimális tömeget, ami legmesszebb megy. pár kiló hamar lendületét veszti. főleg ha nem marad egyben. amúgy a trebuchet gigantikus gépezeet, több emelet magas.
hat sorry mindenkitol, mert latom a tobbseg oromkodik, nekem eleg infantilis ez a post, meg a hozzaszolasok java resze, tobb komolysagot emberek:)

En csak annyit mondok: leggomb.
léggömböt visszafújná a szél pécsig. zeppelin, motoros, minimum.
Es nagyon orulnek neki, ha a totalis haboruba az informatikai szektor is beszallna: az egri varvedos jatek harmadik verziojaban mar nem a rohamozo torokoket, hanem az epitkezo osztrakokat lehetne megszorni mindenfele dolgokkal.
A Ferto-to partjan biztos meg lehet talalni azt a napszakot, amikor a parti szelek arrafele sodorjak.
A pontos célzás elengedhetetlen. Jártam mostanában a szóbanforgó "osztrák" területeken, ne tudjátok meg, hogy maguktól is milyen büdös van sok helyen. Néhány tonna magyar fekália se nem osztana, se nem szorozna, ugyanis jóesetben észre sem vennék. Ellenben ha a dolog pontosan landol -- nos, az már más történet.
hello. költséghatékonyan is megoldhatnánk, a kevés már meglévő -és jól bevált - technológiánk újrafelhasználásával. a tank-alvázakra szerelt olajkút-oltó cuccokra gondolok még az első öbölháború idejéből. kicsit kéne csak a feladathoz igazítani ezeket. csökkentjük a keresztmetszetet, nő a nyomás, simán elvisznek 3-4 km-re. akkor nem kéne szarakodni (höhö) csúzlikkal meg katapultokkal, hanem simán átfújnánk a cuccost. nagy nyomáson. csak a széljárásra kell figyelni. még alapanyagot se kell gyűjteni, csak rákötni a kilövőállomás csatorna-hálózatára.
már csak be kell adni az osztráknak, hogy a szélsőségesek elkötöttek egy lánctalpas olajkútoltót. de végül is nálunk ez nem példátaln.
Mondjuk az előbb a grippen még problémás volt jogilag, most meg már a zeppelin sem feltűnő.
zsir, a gripenen felségjel van, zeppelint meg összetákolhatunk egy hétvégén mi is.
azért egy jelöletlen zeppelinről ontani a f*st mennyivel viccesebben néz má ki, mint ha így "zszszszsííííphphph......" (egyszer csak arcodon a cucc) "da musszte biztos megin' egy magyar nemzet szárnyai gripen sein". zeppelin sokkal rakenrollabb.
Amúgy itt egy megoldásjavaslat: egyik hajnalban vki "elköt" egy szippantóautót, ami vmi dülőúton átdöcög a célterületre, a "Rathouse" (?) előtt lepakol, majd távozik, ahogy jött.
kezdésnek megteszi, de ettől mondjuk traktorosparasztnak fogunk kinézni, nem furfangos nobeldíjas észmagyaroknak.
miért,van különbség twá?! :P
hát van. leborítani a trágyát, az nem poén, nem tanálmány. magasról szarni a fejükre, az igen :)
Csővezetéket nem lehetne építeni?Valami kiszuperált régi csatorna használható is lenne.Aztán a célnál öntözőrendszer segítségével szét lehetne permetezni a fost.Na?
Igazából én valószínüleg mégiscsak a grippennél maradnék, mondjuk alacsonyrepülésből 1 db géppuskalőszerrel rajzolnék egy pontot az egyik érintett bőrgyár irodaépületére, majd adnék 24 órát a probléma végleges megoldására, ellenkező esetben felhívnám a lakosság figyelmét, hogy a továbbiakban nem biztonságos az ottlétük, mert visszajövök. Tartsanak bár grippenes parasztnak.
Az én ötletem: Operation "Shit In The Fan". Szerezni vmi ipari ventilátort, amolyan szélcsatornába valót. Elhelyezést, irányzást elvégezni. Über-turbo fokozatra ventit felpörgetni. Szippantóskocsival venti elé leparkolni, csövet a légáram elé tartani, csapot megnyitni, és mindent elöntő fos-monszun lesz odaát, CNN breaking news!
Az idomított, aknakereső delfinek mintájára próbálkozhatnánk vaddisznókkal, amúgy is elszaporodtak a Mecsekben és Gemenc környékén. A gyesznyó inteligens állat, jól tanítható. A kívánt hatást pedig jól időzített hashajtó tablettákal lehetne elérni. Külön előnye, hogy szabadon járkálhat országhatárokon keresztűl, rá nem vonatkoznak a törvények.
A légierőt esetleg galambokkal lehetne megoldani, persze a tápot itt is tuningolni kéne a hatékonyság növelésére.
redriot: nem viszi el odáig, ezt hasból megmondom.
A háboruhoz két fél kell. Vannak bizonyos kétségeim arról, hogy az osztrákok tényleg szembeszállnának a NATO-val 3 bőrgyáruk szabad környezetszennyezésének a jogáért. De ha igen, tőlem OK. Végülis egyszer valamiben úgyis meg kell halni.
Hajj, hany szaz kilo tiszitatlan magyar szar meg miegymas folyt le a Dunan, mire en ezt a kommentet megirtam...
Különben csak a történeti hűség kedvéért: a "furfangos Nobel-díjas észmagyarok" véletlenül nem zsidók voltak többnyire? Mármint mielőtt amerikai állampolgárok lettek?
Azt könnyebben meg lehetne csinálni, hogy a szmötyit összegyűjteni, be néhány tartálykocsiba, aztán kivinni a sógorokhoz (mondjuk sógora az osztrák a f...omnak), és szépen visszaengedni egy hegyi patakba (folyóba). Aztán egy zászlót letűzni, hogy itt járt Fantomasz.
Pl. a hős gárda/nemzetőrség bátor katonái végezhetnék a szállítást-visszengedést. Ha elkapják őket odaát, dupla haszon.
Ha már itt tartunk, további ötletek:
Minden Magyarországon élő osztrák házára fessünk piros-fehér sast, majd tegyük kötelezővé, hogy a ruhájukra is legyen egy ilyen ráhímezve. Ezután költöztessük őket egy körbezárt kerületbe. A Rába partján alapítunk egy víztisztító tábort, ahová tehervonaton járhatnának be dolgozni.
mikikese 2007.08.10. 18:06:25

"A háboruhoz két fél kell. Vannak bizonyos kétségeim arról, hogy az osztrákok tényleg szembeszállnának a NATO-val 3 bőrgyáruk szabad környezetszennyezésének a jogáért."

Nem, egy is elég hozzá. A békéhez kell kettő.
A másik meg az, hogy ha mi megyünk neki a labancnak, akkor a NATO nem kell, hogy velünk legyen. A washingtoni szerződés megfelelő cikkelyei csak a külső támadás elleni közös fellépést írják elő. Mi meg nem biztos, hogy elegen lennénk - ahogy visszaemlékszem 20 évvel ezelőtti lenti vendégszereplésemre, ez akkor sem volt annyira esélyes, és azóta nem hiszem, hogy erősödött volna a hadseregünk.
Gripen ide vagy oda, a labancok nemrég elkezdték átvenni a Typhoonjaikat. Úgyhogy húzzunk bele a megvalósításba, amíg lehet.
ha kicsit megemeljük Magyarországot, akkor visszafolyik a Rába, azt kéne :)
A katapultokat szerintem az osztrák követségen nagyon jól lehetne tesztelni. Sőt, kis szerencsével már az is elég lenne, és akkor nem kell kilóméterekre dobálózni.
Árpád! Ha utánanéztél a hajítógépeknek, akkor bizonyára azzal is találkoztál, hogy annak idején elég gyakran használták ezeket a szerkezeteket emberi és állati ürülékkel megtöltött bőrzsákoknak az ostromlott várba történő belövésére -- járványkeltési céllal. Úgyhogy egy kísérleti régészeti projekt keretében én a magam tehetségével szívesen hozzájárulok az üzemi próbához.
Sőt, a pestisben meghaltak rothadt hulláit is beküldözgették a várakba ugyanezen célból.
ó igen!
A kutyaszar nélküli főváros csodálatos képe lebeg előttem...
Már megint egy vesztes háborúba sodorjátok az országot.

Nem volt elég nektek Afganisztán és Irak?

Már látom magam előtt Árpádot, amikor a szentgodhárdi csata emlékművénél feltétel nélkül megadja magát, és leteszi a fospumpát!

Kell ez nekünk?
Kövessük az orosz példát: zárjuk el a labancokhoz menő csapokat - már ha vannak. :D Esetleg szálljunk be a temelini atomerőmű-projektbe. Akkor mintha kissé fostak volna a huncut labancok maguktól is... Esetleg meghívhatnánk néhány orosz bombázót vendégszerepelni, hétvégén repnapok vannak Kecskeméten. Ha meg már úgyis itt vannak, "véletlenül" porrá bombázhatnák fél osztrákiát (akár szarral is, ha még mindig finomkodni akarunk), náluk az ilyen előfordul, oszt' nekik pampogjanak a labancok, ha mernek...
Én azt nem értem, hogy miért nincs ebben az országban egy épkézláb politikus aki kihasználná, hogy a rába ügyben egységes!!! magyar álláspont van függetlenül attól hogy valaki jobb vagy bal oldali. (össze is gründolok majd egy zöldpártot és az élére állok a labanclövészetnek! :) )
Lóhadnagy!
Igen, valóban. Pl. a főállású Magyarrrrok remekül és demonstratív módon feláldozhatnák magukat erre a célra. Legalább első kézből megtudnák, hogy jézusszentistvánmária és turultáltos összepasszolnak-e a túlvilágon.
vernarancs: Igen, szoktam olvasni, de nem olvastam még sehol olyat, hogy a habzásnak az undorító kinézeten kívül bármilyen más veszélye lenne. De ha te mást tudsz, szívesen elolvasom a cikket, ha megjelölöd a forrást. Megnéztem 2 évre visszamenőleg az index erre vonatkozó cikkeit, egyben volt egy nem alátámasztott utalás arra, hogy csökkent a halállomány.
Tompus!
A Rába az egyik legnépszerűbb, többé-kevésbé természetes állapotú, kezdők által is bevállalható vízitúra-folyó. Ha Te bármelyik, fullszintetikus osztrák sípályát csak lepissentenéd (természetes anyag, a hegyikecske meg a bőrgatyás hegylakók is vizelnek), ott helyben kivégeznének, és utána még kártérítést is követelnének a családodtól. Ennyit a nem káros dolgokról.
Igen. A pestis egészen pontosan így került Ejrópába. Asszem a 14. században Tatárok vs. velencei kalmárok ütköztek a Fekete-tenger környékén. A tatár belőtte a várba a halottakat, a csata után a kalmár népség hazahajókázott és már itt is volt a cucc.
elfoglalni jennersdorfi szennyvíz telepet,nagynyomással visszatolni a fürdőszobákba a fekáliát és mindenki boldog.
Teheneket is belőttek. Here comes Bessy!
Mit szarozunk annyit? Szabadon járhatunk-kelhetünk a határon, vigyük át azt a kurva szart végbélben. Szarni ott is állampolgári jog. Ezzel a módszerrel a hatótávolság is, meg a pontosság is optimalizálható.
Helló!
A szar sajnos közegészségtanilag tényleg nem megfelelő (nem mintha a hab az lenne).
Árpád atya! Ha lesz "Szarjuk tele Burgeland főtereit" mozgalom, egy reggeli "kulámmal" hozzájárulok...Bár messzirőlé kell vinnem, de vállalom, ha ők nem szégyellik akkor én miért is szégyellném?

A Habsburgokat mér' nem lehet rácuppantani a témára, ha már annyira fontosnak képzelik magukat itten?
sörecet 2007.08.10. 20:10:14

Ja, csak nem lehet vele fejre célozni... :)
a teheneket nem kifelé dobálják várból?! :P
Egyébként jó lenne, ha tényleg tennénk valamit, nem csak az anális frusztrációitokat fitogtatnátok. Jó lenne értelmes ötlettel előállni, mert a helyzet tényleg nem poén.
Életünket és Vérünket - illetve Fosunkat!

"Amúgy mi lenne ha zavarba hoznánk őket azzal, hogy most még messzebre futunk?"

ráadásul pestis vagy cseppfertőzéssel terjed vagy bolhacsípássel..a hlottak bedobálása nem igazán hatékony
Mondtam már, kell egy jófajta RBMK erőmű a határtól fél Km-re, attól fosnak a derék osztrákok. Vagy csak elég volna talán megszellőztetni, hogy készülünk RBMK-t építeni oda, ha meg ugatéroznak, csak rámutatni egy pálcával a térképen a három bőrgyárra és a szemétégetőre, majd dobni egy csókot a hőzöngőknek.
Tetszik az ötlet. Kissé emlékeztet a szerző által oly nagyon megvetett Geenpeace akcióira. Annyi a különbség, hogy ők meg is csinálják és még a következményeket is vállalják.
BébiBálna!

A Habsburgokat több okból sem tanácsos bevonni ebbe:

1, Szerinted nyomulnának nálunk, ha a világ bármely pontján csak egy kicsit is komolyan vennék őket?!

2, Egy picit retardáltak, szerintem a Gyuri a cipőfűzőjét sem képes egyedül bekötni.

3, "Cum deo pro patria et libertate" De most komolyan, ez olyan szánalmas lenne kb részünkről mindta valaki az ex csaja, új pasijától akar segítséget kérni, hogy a nő maradjon a barátja. Én nem hiszek az okkult dolgokban de felelős magyar vezetőként valószínűleg összefosnám magam, hogy Bocskai, Rákóczi, és Kossuth szelleme, egymásnak adogatva a műszert, egy buzogánnyal nyom minden este egy barackot a fejemre éjféltől negyed négyig munkanapokon az idők végezetéig.
SZIASZTOK,

nos, ez egy zseniális 5let.. bio-biofegyver--)

Amit átdobunk, nem bánt senkit, sőt trágyáz (megfelelő töltet esetén), és emellett nagyon durva üzenet!

Gratulálok, ha megvalósul akkor én is üzemeltetek 1&!
Condottierre

Debilek mind1 szálig, de legalább tehetnének vmit, ha már verik a nyálukat. Végső esetben megfenyegetjük sógiékat, hogy visszaküldjük őket:).
Egyébként ha már szar, akkor legyen tehéntrágya, az kevésbé aggályos. Ráadásul még "hálásak" is lehetnének nekünk.

Egyébként Göncz Kingus meg a Fodor szánalmasabb, mint H. Gyuri bácsi.
Ja esetleg visszalőhetnénk őket a többi szarral együtt! :D
Bocs, kikapcs, villámlik, pá......
Azt ugye tudjátok, hogy kb akkora energiával fog becsapódni a töltet, mint amekkorával kilőttük? (mínusz közegellenállás) Ha két kilométerre akarunk lőni, az simán embert öl, ha talál...
De a fos az puha. Szerintem fossal nem lehet embert ölni. Fizikailag képtelenség. Namost én nem a ballisztikához, De tanulmányaim során volt szerncsém hajítógépekkel foglalkozni. Nem úgy van, hogy ahogy elérte a röppálya csúcsát az adott test onnatól már a gravitáció gyorsítja. Ergo nem üt nagyobbat, mintha kurva magasról megszórnánk a buksijukat szarral? Mert ugye ezért használták a trebuchét arra, hogy bedobáljanak minden szir-szart a a falon belülre, míg a falbontáshoz, onager-t, mert az a röppálya felszálló ágában jutatta a lövedéket a falba, így megtartva valamit a lövés engergiájából.
lehet fossal embert ölni helyesbítek, például bele lehet valakit folytani. Szóval megoldható, de az tényleg drasztikus. de a ballisztikus szar szerintem nem gyilkol.
Condottiere 2007.08.10. 21:28:26
"Szerintem fossal nem lehet embert ölni."

Ha monnyuk vesszuk a vizet, hogy bizonyos magassagbol beleugorva meggebedsz, aszt pusztulsz, akkor valszen megfelelo sebesseggel valo utkezesnel a fos is halalos lehet.
Nagy nyomású vízzel el lehet vágni az acélt. Ha qrvamagasról ugrasz vízbe, össze-vissza töröd a csontjaidat.

Fossal lehet embert ölni.

Ha azt még hozzávesszük, hogy le kell fagyasztani, vagy be kell csomagolni celofánba, hogy egyben maradjon, az erősen javít az esélyeken.
Mondjuk valami időzített robbanószerkezettel biztosan meg lehet oldani, hogy a célterület fölött cseppekre robbanjon...

De egyébként az valószínű, hogy a legtöbb energia a közegellenállás leküzdésére fog elmenni. Még az is lehet, hogy a röppálya végén puhán alászáll. :)

A trebuchet karjainak aránya és az ellensúly tömege sem mindegy. Illetve még az nem tiszta, hogy a lövedék hogyan hagyja el a kosarat.

De, mindezekkel együtt szerintem lehet ilyen hajítógépet tervezni.
Nem lehet csak ugy szarral dobalozni, gyerekek!
:-D
Ok de más az hogyha az ember beleugrik magasról valami nagy vízbe, meg ha ráöntenek egy vödör vizet egy felhőkarcoló tetejéről. Ha nem így lenne, minden jégesőbe, és komolyabb viharba beledöglenénk. Egyszerű ez, mint hogy a boszorkányok fából vannak.

A szart a leszállóágban már csak a gravitáció hajtja, ezért nem hasonlítható a nagy nyomású vízhez.

Valami vékony anyagba kell csomagolni ami a becsapódáskor úgy viselkedik mint egy paintball golyó héja (nem vagyok fizikus mittomén, hogy működik). És biztos ami biztos nem félmázsás csomagot kell küldeni, hanme kartácsot negyed kilós töltetekkel.

Fodor Gábor, meg addig gyakorolhatja tükör előtt Robert Duvall klasszikusát: "Szeretem a napalm szagát reggel" A szöveget a körülményekhez igazítva ügyesen.
Azokhoz csatlakozom, akik egy atomerőmű osztrák határ közelébe történő telepítés mellett érveltek. Ezt már Árpi atomerőműves cikkében is jeleztem. Helyszínem Mosonmagyaróvár. Egyébként már a lebegtetés is hasznos lenne. (Csak mi vagyunk olyan balfaszok, hgy az ország közepére építjük az atomerőművet?)

Én komolyan veszem Árpi javaslatát, akármilyen groteszk is. 10 000 Ft-t ajánlok fel az első eredményes gép készítőjének.

Szerintem templomokat, strandokat, játszótereket kellene éjszaka bombázni, akkor nincs ott senki, a felháborodás pedig még nagyobb lenne.

Azért aggódom, hogy a labanc felvenné a kesztyűt, és szó szerint szarrá vernének minket.

A jobbikos gárda igen jó ötlet.

A Köszegi-hegységben 2-3 elhagyatott határőrlaktanya található. Ezeket javaslom újbóli hasznosításra.
Condottiere 2007.08.10. 22:11:58

De a boszorkanyok sulya megegyezik a kacsakeval.
ultimátumot labanciának:
ZÉRÓ TOLARENCIA !!
alternatívák:
1. összefossák magukat a félelemtől
2. összefossák magukat a röhögéstől

Azért nem üt agyon, mert a légellenállás kis darabokra szedi, és durván lelassítja a vödör vizet.

Az teljesen hibás megközelítés, hogy "csak a gravitáció gyorsítja".

Ha elhanyagolod a légellenállást:
m*v*v*1/2 a kezdő energiája a kilövéskor
m*g*h az energia a pálya csúcsán
m*v*v*1/2 a becsapódáskor

_Pontosan_ ugyanannyi, mint kilövéskor.

De, hangsúlyozom, hogy légellenállás nélkül.

Ha azt is belevesszük, akkor
m*v1*v1*1/2 kilövéskor
pálya csúcsán:
m*v1*v1*1/2-F.lég*s.fél_pálya_hossza=m*g*h
becsapódáskor:
m*v1*v1*1/2-F.lég*s.teljes_pálya_hossza=m*v2*v2*1/2

F.lég-gel meg az a gond, hogy kis sebességnél egyenesen, nagynál négyzetesen arányos a sebességgel.

Bocs a rögtönzött fizika óráért... :)

Vasárnap magasságában nekiülünk haverokkal, aztán kiszámoljuk a dolgot, ha sikerül...
Ez az egész poénnak egy darabig érdekes. Ha valaki nagyon komolyan venné, megkérdezem mit lehetne ezzel elérni? A bőrgyárak bezárását biztosan nem. Az osztrákok elkezdenék utálni a magyarokat, a magyarok pedig az osztrákokat egyre jobban, kölcsönösen.
Kinek lenne jó?
Bobby, ismered a szar alaktényezőjét is? Esetleg szélcsatornában megméred? :)
Illetve nem a megközelítés hibás, hanem a következtetés. Tényleg csak a gravitáció gyorsítja, de pont annyira gyorsítja fel, mint amennyivel kilőttük.
jelentem, amíg itt folyik az össznépi tervezés, addig a hírszerzőn egy érdekes fotósorozatot találtam. (Főoldal -> Galéria a felső menüben -> A legelső sorozat) szóval van aki már ottvan, Három nappal ezelőtt.
Nos én most nem üzenek át MSN-en a gépészkarnak hogy, foglaljanak állást a kérdésben, de valóban a légellenállás lehet a kulcsszó, ervégre az űrszemét is rúg akkorát mint egy ló Martens bakancsban, még ha borsónyi is.

Viszont valami paintball golyóéhoz hasonló bevonattal kivitelezhető lenne a dolog, vagy nem?
Na ezaz, alaki tényező. Vagy gömb alakú szargolyókat fagyasztunk, vagy szerteszét fog szállni, mint (gólya)fos a levegőben.

A celofánba csomagolás szerintem nem lenne rossz annyira... Pontosan nem tudnánk vele célozni, de nagyjából elég. Egy települést akarunk velük eltalálni, vagy mi... :)
Az atomerőműves ötlet megintcsak ránk veszélyes az uralkodó széljárás miatt. Az átszarós eléggé figyelem felkeltő lenne, de "erkölcsileg" védhető csak akkor, ha különbek lennénk! Ugyanis - fölülről ránk "szarnak", mi pedig tovább szarunk, folyásiránt.
Ez egyébként nem a "terrorcselekmény" kategóriába tartozik? Mert nehogy aztán ránkszálljon az NBH... :)
ÁÁÁÁ A labancok baszkurálása, nálunk hagyományőrzés kategória, mint a hátrafele nyilazás, a prosztó politizálás, és az önsajnálat.
Az a te bajod, Tóta W., hogy ostoba vagy. Pedig az ostobaságot utálod a legjobban. Nem-e.
... és esetleg bevethetnénk a nehéztüzérséget is néhány szippantós autó képében. Tartály tele, csőre töltve, aztán hajrá... :)
azert a nobel-dijas eszmagyarsagrol annyit, hogy itt szazbol kilencvenoten a szarukat ajanlottak es csak oten az otleteiket...
:(
Árpád, ez barommi jó cikk!
Legjobban az tetszett, hogy "– és mi nem vagyunk palesztinok." De miért is ne legyünk olyanok? Én azt mondom, hirdessünk azonnal dzsihadot! És küldjünk önszaró merénylőket a sógorokhoz.
Végül az sem baj, ha elkapják és letartóztatják őket közszeméremsértésért, hiszen szent célért áldozzák fel magukat, a magyar anyák pedig felkészíthetik többi gyermeküket is a háborúra (én ehhez sok resztelt máj és spenót elkészítését javaslom).
És ha nyitnánk valami dimenziókaput, amibe, ha itt beleszarunk akkor a másik végén a sógorok nyakába zúdul a matéria?
jó volt. viccnek. az senkinek nem jut az eszébe, hogy az OMW kutak elé kivonulni és táblákat tenni, hogy ne add a pénzed egy környezetszennyezőnek. tankolj magyar kútnál!
hol vannak a zöldjeink?

bigfater
A zöldjeink épp valami az aktuális buckán táboroznak, és sólyomtól vesznek szemináriumokat prosztóságból a tábortűznél.
Condottiere

Most akkor sólyom,vagy turul?
bigfater 2007.08.10. 22:53:43
"...hol vannak a zöldjeink?..."

Hol vannak a magyar kutak?
morpho

Az attól függ mit cipel a farka alatt, kardot, mezei pockot, tököt...
A sólyom egész jó ötlet.Idomított vadászsolymokat átreptetünk a határon egy zacskó szarral a csőrükben.Ott ledobják,aztán visszarepülnek.
Condottiere

Esetleg vakondot...
Szerintem,ha az ötlet megvalósulna a sogorék bitosan megzavarodnának.
Azt mondanák,tudjuk,hogy a magyarok egy szar, alja népség,de mi a fasznaknak dobálják át a névjegykártyájukat?
Ettől mindenki megbolondulna náluk,bezánák őket egy EU-s sárgaházba és vége a szennyezésnek.Összeszarhatnánk a szép tiszta városokat,Bécs olyan lenne,mint Bp.Ferenc átmenne,és ismét lenne FerencJóskaPistánk,meg monarchia.Mi szennyeznénk a Rábánkat,nekünk szabad.
Jó az ötlet.
Modellrepülésről (témabeli vagyok): elvileg egy jobb távirányítónak 2 kilóméterre el kell vinnie, de egy magyar modellező már összedobott olyan cuccot, ami gps alapján elvezeti. Egyébként használt cuccokból a repülő berendezése kihozható 40-50 között, maga a test meg 10e-től (házi építés, spad) - max 70e. A 10ezres mondjuk nehezen vezethető, de cserébe könnyű megcsinálni. Bombakivető pedig gyerekjáték, 4e forintból megvan.

Úgyhogy ha közelre kell vinni, meg lehet oldani olcsóba, ha messzebbre, akkor neccesebb.
Érdekes dolgokat olvastam, szerintem Árpád jól rátapintott a lényegre, Fosphunepa kell mégiscsak, nagy hatótávolságú biomechanikus ó-szittya szarágyú.

Imígy: vannak azok a nagy, bő méter átmérőjű betoncsövek (gondolom csatornázáshoz szoktak használni), egyik végét jó szorosan le kellene hegeszteni kazánlemezzel (az lesz beásva), aztán belemehet a szippantóskocsi tartalma majdnem csurig - abba meg egy tálca durvára morzsolt élesztő, és már csak jó erős fojtás kell a betoncső végére.

Majd megfelelő szögbe kell állítani a zöldhatár előtt és várni hogy a nyári langymeleg segedelmével képződő irtózatos gáznyomás kilője a fojtást meg a fost. Kellő szűkítéssel átfröccsenti a mocskot a határon kétségtelenül.
Kerem szepen a MOL-OMV ugyet ne keverjuk mar ide. Szegeny OMV nem tehet a borgyarrol. Az egesz OMV ugy csak az "elvtarsaknak" "ellenseges", de nekik kurvara.

Tudom W bacsi, hogy neked meg az a dolgod, hogy ide keverd, mert csak akkor simogatjak meg a kis sabeszdeklidet. Ejnye te berrabszolga.
"Egész éjjel ostromgépeket kutattam. A legnagyobb teljesítményű a trebuchet, ami 2-300 méterre lódította el a lövedéket. Katapult, onager stb mind kisebb."

A szakirodalom valszeg az age of empires játék lehetett.
Amúgy az ötlet hajaz egy régi - szocialista - megtörtént esetre. Az irodában dolgozó füstmentes kollégát annyira idegesítette mások dohányzása, hogy eldöntötte, hogy ő akkor radírt éget rendszeresen a hamutartóban. Az illetőt végül kirúgták.

Nem dohányzom, sőt utálom ha más kéretlenül az orrom alá füstöl, de mégis egyetértek a kirúgással. Találós kérdés, hogy miért.
fejlesszük ki a magyar LOPAKODÓt,
(birka balettcipőben)
a fáma szerint sok itt a birka,
a balettcipőgyárak meg egymást űberelnék a
beruházásért.
önkioldóparafa a seggbe,oszt a hegyibe
Pascal: AOE-t tíz éve láttam utoljára, sose szerettem az ilyen toyokat. Ostromgépekről viszont van elég renes forrás, több csoport is foglalkozik azzal, hogy rekonstruálja ezeket.

www.pbs.org/wgbh/nova/lostempires/trebuchet/builds.html

Oregon: a zsidózással hagyj fel, ha szeretnél tovább hülyülni itt.
Oregon

"Kerem szepen a MOL-OMV ugyet ne keverjuk mar ide."

Ne is keverjük ide!
Hát senki nem jön rá a megoldásra? Sima szórólapos repülőgép. Osztrák fazont lefizetni, hogy a cetliket felszállás előtt adja át egy-két órára. Minden cetlibe bele egy kicsi fekália. Egy cetliben nincs ugyan sok, viszont mindenhova jut. Kb. minden második állampolgár elkapja, és hát...szaros lesz a keze. Jó sokaknak. És még az utca is úgy kb. 200.000 db után.
És egy másik lösung: verebek nyakára kell kötni az anyagot. 500 m után lőtávolságban vannak söréttel.
Idomított tökös fecskék is át tudják szállítani a kakkentokat, és még a repülési sebességük sem lesz kérdéses.
A bőrgyári szennycsövet a TV-sek mutatták: "itt folyik ki a szennyezett víz a Rábába". Mégsem jutott senkinek sem az eszébe, hogy csak szépen le kellett volna hegeszteni a cső végét 1 fém dugóval?
Vagy a Rábából kimert habot vissza a feladónak szépen a főterükön kiengedni a tartálykocsiból? A németek szemetét is csak úgy ott felejteni valamelyik autobahn parkolóban!
pedig az AOE-ből most is sokat profitálhatnál...
feudal rush: menjünk oda és szarjunk a gyár elé, ne várjunk semmire...
túl sok idő kifejleszteni a megfelelő technikát...
Tóta W - Tomcat;
Tomcat - Tóta W?
Nem vagytok ti rokonok véletlenül?
:-)))
Az impontens magyar politika nem tud mit kezdeni ezzel. Velünk ezt is meg lehet csinálni. Bős, Verespatak, Rába. Mi vagyunk lejjebb. Ha valami, akkor EZ Trianon eredménye.
Minket igazából bármikor meg lehet baszni. A fasz magyarok. Kicsit ugatnak, oszt jónapot.
Szerintem elég lenne, ha a magyar turisták, ha Ausztiában szökőkút-közelben vannak, belelöggyintenének mondjuk egy kupaknyi fürdőhabot. Hagy' habozzon nekik is.
a labancok erődemonstrálnak
:-(
Itt a megoldás a problémátokra:
Állítólag régen volt egy alagút Körmend és Güssing között. Abba lehetne fektetni egy csővezetéket. Legyen a neve mondjuk "Szarátság".
Már csak egy gond van. Meg kéne találni az alagutat.
a budapesti kutyásokat ebükkel együtt át kell küldeni egy hétre, dupla adag kutyatáppal.

bigfater
Oregon (TM)

oszt mé' ne? ha tizedére esne a bevétele az OMW-nek itt akkor lehet, hogy kurva gyorsan felvásárolnák a bőrgyárakat és rendeznék az ügyet. a pénznek nincs szaga, mint a szarnak, de ha kezd elapadni, nagyon gyorsan cselekvésre tudja bírni a cégeket.

bigfater
Rezümé elftársak: amit a fizika nem tud megoldani, azt megoldja az intuíció, amiben mink nagyok vagyunk, kitárgyaltuk a problemát, hát akkor anschluss, kérem szépen, a fiúk mehetnek az Óperenciás-tengerhez, a sógorok elözönlik a Hortobágyot, mink meg megyünk a Mariahilferre, ahol úgyis ott vagyunk. A többit megolgya a csepeli létesítmény, vagy nem, de az biztos.
Az élesztős ötlet tetszik a legjobban. Kevés és legális anyagra van szükség (akár ott is beszerezhető), és a hatás a városok belterületén jelentkezik (nyilvános WC-k). Nem olyan látványos, mint a kakapult, de előbb-utóbb úgyis tele lenne vele a sajtó.
Operation "Fall Braun"
Éjszaka tovább gondolkodtam a célravezető megoldáson. Arra a következtetésre jutottam, hogy az ideális fegyver a fos: állaga miatt jobban lehet teríteni, egységnyi mennyiségű fossal nagyobb területet lehet támadni, mint egységnyi szarral!

Az igazi terrorbombázás akkor éri el a célját, ha nem egy-két lövedék repül át véletlenszerűen becsapódva, hanem egy nagy fos-layert alakítunk ki mondjuk egy szép takaros osztrák kisváros főterén.

A megoldás: mezőgazdasági permetezőgép! A tartályokat hígfossal feltölteni, éjszaka szuperalacsonyan átrepülni a határ fölött a legközelebbi osztrák falu fölé, és precízen bepermetezni őket. Gondolom van olyan falu ami közvetlenül a határ mellett van. Az egész mission lenne vagy 20 perc. A magyar légvédelemről tudjuk hogy nulla, osztrák légtérben meg jó ha 5 percet tartózkodna a "bombázó".

Ha 20-30m magasan repülne a pilóta, a radarok nem érzékelnék. A város felett pedig csak max. 2-3 passt csinálna, az éjszaka sötétjében, így vizuálisan nem lehetne azonosítani a repülőgépet.

Mezőgazdaságból élő honfitársainkat egyszerű volna meggyőzni küldetésünk igazáról: a vérszívó burgenlandi kulák röhögve nézi, hogy mennek tönkre a derék magyar gazdák. Feni a fogát a zsíros magyar földre, amit a komcsi-libsi kormány hamarosan a kezükre játszik! Hát nem érdemlik meg hogy leszarjuk a fejüket?!
BéPlusz, majdnem írtam valamit, de annyit nem ér az egész. Tóta, részvétem.
figyelem! az egyes vágányon összeesküvés elmélet érkezik!
kérjük az épelméjükre vigyázzanak!

tóta w-t megvették az osztrákok!
ilyen szarelméleti hülyeséggel tereli el a figyelmet a hatásos tiltakozási akcióktól. bizonyíték?
a hozzászólások 99%-a. :))

bigfater
Helló emberek!
Mi lenne ha fentebb említett kisrepcsit ketten tudnák vezérelni? Magyar oldalon csak a kakát felveszi, és az osztrák oldalon álló kollega irányítaná ? Akkor nem lehet mondani, hogy osztrák légtérsértés van, mert onnan startolna a kisgép, itthon meg leredneznénk, hogy ne legyen magyar "légtérsértés" :D , sőt, elég lenne ehhez egy vezérlő is :)
Operation "Fall Braun"

:))))

repülőknek lajstromszámuk van ám, lekövethető. bár erre még talán lehet mondani, hogy mi nem tudunk semmiről.
Azt álmodtam, hogy esetleg világos rántással vagy oltott mésszel be kellene sűríteni a szart, hogy ne essen szét kilövéskor.
Ellencsapás az osztrákoktól!

(a bécsi szelet étlapról történő törlése elleni ellenintézkedés lehetősége)
"Még csak az hiányzik, amit a Wirtschaftsblatt írt, „hogy a mi vendéglőseink a gulyást töröljék az étlapokról”! "

tóta w!
mi van ha a szarágyuzás ellentételezéseként a sógorék csak egyszerűen a folyóba végzik el a ürítésüket népi mozgalom keretében?

bigfater
Amennyiben szükséges, felajánlok napi MÁSFÉL KILA muníciót!
Sőt! Nemzeti érzelmektől fűtve ezt a mennyiséget akár még fokozni is tudom!
(Ja, nem: növelni!;))

Ejnye Tótawé, már nincs saját ötlet?
Ezt már Fábry is elsütötte, csak most te habosra verted.
Szép kerek akkor lenne ez a történet, ha a cikkírót, a szerkesztőséget és baráti körüket ültetnénk a lapátba.
1. Ekkor készen megkapjuk azt, aminek ideális összetételéről itt megy a polémia.
2. Kevesebben maradnak itt azok közül, akik egy ilyen faszság kiötlése után még a markukat is képesek tartani.
3. Elérjük az áhítoztt célt, még gyorsabban, mint gondolnánk.
Háát, én meg azon töprengek, h van egy ilyen mondás, hogy a szarhajigálásban nem az a lényeg, hogy mennyi talál célba, hanem, hogy mennyi ragad rád.
Pantagruel

egy másik mondás: nincs az a szar amit ne lehetne másra kenni

bigfater
Kész orgia,FoschOrgia
Olvasom a névjegykártyákat
Úristen!Hiszen kishazánkban is ezek dobálják a motalkót.
Szinte mind itt vannak,
egyrakáson
Miért csak a sógorékat?
Fico azt nyilatkozta,GyF a legnagyobb tehetség az Universumban,aztán orákig fetrengett a röhögéstől.A románok se tartanak minket többre,mint amivel itt dobáloztok./közös kormányülések/
Ha harc,hát legyen globális,tágitsuk a kört,nyersanyag van bőven.
Dobáljuk meg őket.
Közben kitisztulna az ország,remélem.
Az a kis habzás ,ugyan..
Szaresőt akarok! Szaresőt!
Az ötlet nem rossz, csak tartok tőle, amit bigfather írt, hogy ők is beleszarnának a Dunába. Napersze jelenleg a szarnál súlyosabb dolgok jönnek, szóval: én beszállnék pár kilóval. Leghasználhatóbbnak a modellrepülő tűnik. A katapulttal az a baj, hogy széljárást, stb. figyelembe kellene venni, és mire belőnénk a célt... hát. Határ két oldalán titkosügynök állana, és az egyik vezetnéa gépet, a másik vizuális megfigyeléssel navigálná. Több gépet is kéne indítani egyszerre, napi 50 kiló alatt nincs sok értelme!

itt az idő felkeresni a www.aeroclub.hu/index.html társaságot :D
Közben találtam két, szerintem teljesen legális megoldást.
1. az itt hozzászólók közül a vezér,mert vezér mindig kell,kiválasztaná a 100 legjobbat/a módját egy bizottság állapitaná meg/,mint turisták kiutaznának Bécsbe.
Valamelyik,lehetőleg a leglátogatottabb helyen,szórólapokkal,verselve dicsőitenék,a magyarok szépségét,okosságát,kulturáltságát.
Szerintem ettől a sógorók beszarnának a nevetéstől.A sajátjuk,szállitás,lövés megspórolva.
A magyar sajtó pedig arról firkálna,milyen koszosak az osztrákok.
2x,3x ezt megimételve szerintem megijednének.
Aztán végső aduként bedobnánk,ha nem hagyják abba a szennyezést átküldjük a kormányt.
Ezen már beszartak a röhögéstől,félelmükben biztosan felhagynának a sumákolással,belátnák jobb a béke.
Nuku habzás,és minden legális,és olcsóbb is,mint mindenféle kütyüvel szarakodni.
2.A felelős magyar kormány elmenne Bécsbe tárgyalni.
Bocs ,ez már volt.Jelenleg trágyátlan,
bocs, tágytalan.
Nem kell más, csak átvinni fecóka média genyáit bolgáruramtól jozefináig oszt meginterjuvolni öket pl csikos zászló ügyben. A szájukkal teleszarnák derékig öszterejket.
Mert hát egy összeurópában mindenki ott okádik bélsárt ahol akar.Aztán megsúgni nekik, hogy ez napi gyakorlat lesz ha habozni merészelik a Rábát.
6.Lenin
Ez járható.
Alakítsunk kulatóriumot. Értesítsetek a kulatóriumi ülés időpontjáról.
Fogaggyunk, hogy most is csak a szank jar, nem lesz itt semmifele titkos szarbomba akcio:-)

15 ev mulva majd az Index egy haromsoros cikkben megemliti, hogy mar nem habzik a Raba, es alig lesz valaki, aki emlekezni fog a sztorira.

Amugy tenyleg talan a sajat mocskunkat kellene egy kicsit mersekelni, kulonos tekintettel Budapestre...
Építsük meg haladéktalanul a Nabucco-t és a Kék Áramlatot, és durr... bele a pofájukba. A Barátság-ba előbb-utóbb úgyis bele lehet szarni.
clinkers!
szerintem az öszterejk kényesebb a tisztaságra,mint arra ki,mit pofázik a tv-ben.Nekik is megvannak a saját jozefináik.
Azért egy próbát megérne,ez is egy olcsó és legális megoldás.

sörecet!
Elég lenne egy kulavezér,igy is sok a kiadás.Még bevezetnék a kulaadót.
6.Lenin 2007.08.11. 17:11:09

"Nekik is megvannak a saját jozefináik."

Kevered az epét a bélsárral :-)
6.Lenin
"Elég lenne egy kulavezér,igy is sok a kiadás.Még bevezetnék a kulaadót. "
Ezt még ki kell kalkulálni:))))
inkalkulálni,mégócsóbban
Hoppá!Van nekünk ócsitónk,meg utazik is állandóan
Lehet,hogy mégis a kulatórium a jó megoldás?
Isten majmai lassan koppintanak:
kitalator.blog.hu/2007/05/13/miert_habozunk_tovabb
kitalator.blog.hu/2007/06/01/bojkottfelhivas_a_rabaert
Az egyedüli értelmes hozzászólás az volt, hogy egy szivacshurkával a határon vissza kellene torlasztani a habot. Ha csak a határ utáni zúgónál jelentkezik a hab, egy úszómalom jellegű habpaskolót kell előtte kikötni.
Arra senkisem gondol hogy a szardobálás milyen járványveszélyt okoz?
Törjön cssak ki mondjuk egy vérhas mindjárt más lesz a dolog propagandaértéke.
sztem a budapesti kutyaszar kurvara offtopic, de erdekessegkent megemlitem, hogy szeged varosa ugy gyenge harminc evig pedalozott egy szennyviztisztitoert, amit ha jol tudom, mostansag huztak fel vegul. a tobbszazmillas beruhazasnak evtizedekig hathatos ellenerve volt, hogy 10 perc alatt mar a jugoknal uszik a szar. ezert aztan a viztisztitas kimerult valami ormotlan racsban, ami a gumicsizmat azert megsem engedte a tiszaba.
Monjuk,ha a xar autókat nem tudtuk szétlopni...

Vagy két tökös szabadnapos zsernyákkal (őket ithon nem baxogatják a kollegák) kamu rendszámmal visszagurítani a feladónak,akkor nemtudom a spontán átsodróró szutyok ellen hogyan tudnánk hatékonyan,összefogva fellépni.
"Lovasnemzet" létünkre kocsihoz nem voltunk elég karakán csávók....hátnemtom...elég szomorú:(

Egyébként:
Bármi ami emberi közreműködéssel repül,ugrik,pattan,kúszik,mozog át,az határsértés,hivatalosan tiltakozhatnak...majd akár katonai vagy gazdasági szankcióval való fenyegetéstől,határzáron át,diplomáciai kapcsolat megszakításáig,stb a nemzetközi jog szerint simán és jogszerűen élhetnek.

A hadüzenet,vagy hasonló kissé durva volna némi turha miatt,de jogilag akkor is más ami magától átmegy és más amit átdobálnak.

A határsértés komoly dolog a nemzetközi jogban,még ha nyitott,szabadon átjárható a határ,vagyis civilnek fel sem tűnik,akkor is ugyanolyan határ,mint bármelyik másik.

A folyó és a szél nem sért határt...ja hogy kicsit szennyezett? "Hátistenem"...

Bele kell törődni itt xopóágon vagyunk.
De a ruszkiktól annó mit is kaptunk szutykot,szivatást,stb?

Ja,hogy most nem _provincia_ vagyunk hanem "önálló" eu-tagok? heheh..jah..persze:)

Aztán fogatmos a maci..:)

Vegyük komolyan? Oké! :)

www.walter-fendt.de/ph14hu/projectile_hu.htm

Ebben légellenállás nincs.

Viszont a sebesség és energiaértékek megdöbbentőek,bárki aki látott már lőfegyvert közelről,egyből levágja,hogy ekkora távolságot csak olyan energiákkal lehet elérni (lövedék tömege*sebessége),ami bizony a törékeny emberi porhüvelyre telitalálat esetén komolyan veszélyes lehet.

A tök és csirkeágyúk csak mert sokan játszanak velük veszélyes lőfegyverek.
Ami a 3rétegű edzett üvegen átlövi a csirkét,az egy emberen is átküldi különösebb teketória nélkül.(horror!)

Ezek óriási légfegyverek,ki is merítik ennek a jogi definícióját,tehát aki nálunk ilyesmit épít(és eljárás indul ellene),hivatalosan máris elköveti a löfegyverrel való visszaélést,alapesetben 5év kaptár ami szóbajöhet kb.

A hajítógépról nincs paragrafuss,node abból aztán tényleg nagyot kell gründolni kilóméterek áthidalásához.

A gyakorlott építőnek nevezhető középkoriak már a százmétereknek is örültek,...nem véletlenül!!
Egy mai korszerű kézifegyver hatásos lőtávolsága sem sokkal nagyobb X*száz méternél.
El lehet képzeli mennyire vidám volt, amikor hiába lőtek akár az akkor nagyon durvának számító nyílpuskával vissza,az ostromgép személyzete lőtávon (és bármiféle hatótávon) kívülről lódította rájuk az áldást!!:)

Amúgy bátran ki lehetne használni ezt a kiváló szituációt:

1. Mégis üzenjünk hadat sógoréknak.

2. Mire megpróbálnának elgondolkozni rajta pánikszerű sebességgel megadjuk magunkat. Utána nagyjából mindenkinek hadat üzenünk a környéken, aztán szintén megadjuk magunkat. Ezt néhányszor megcsináljuk egymás után.

3. Hazánkat előbb-utóbb EU-parlamenti gyámság alá javasolja az ENSZ-től kezdve a NATO-ig mindenki, lévén hogy sajnos meghülyültünk.

4. A külföldi tagokból álló szükségkormány tagjai igen rövid úton agyvérzést kapnak a honi közigazgatás szarságaitól, és sógorékra bízzák az országot...

5. ...szerencsére ők is begolyóznak hamar.

6. Aztán már csak át kell ugrándozni vidáman kacarászva és elfoglalni az ottani bár(sony)székeket. Is.

7. Holnap Ausztia, holnapután Európa, aztán tovább, amíg észbe kapnak és betiltják a bürokráciánkat mint genfi egyezmény anno a vegyi fegyvereket.

Akárhogy is, ezzel csak nyerhetünk, mindig azt kell használni amiben jók vagyunk. Jól el vagyunk látva hülyékkel, igazi csapásmérő fospunepa baromarcokkal, adjunk nekik az érzésből, majd meglátjuk ki bírja jobban.
Köszi TW. jó poén, ám
nem árt némi kalkulációt végezni a szardobálás előtt, a pontos szaxerű kivitelezés végett íme egy vad példa :-)

www.metacafe.com/watch/694805/video/R/CFD_1002/
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne, ha valamelyik magyar, állami kézben lévő cég (pl.:MÁV) igazgatóját valahogy beszerválnánk a bőrgyár igazgatói székébe. Fél éven belül csődbe megy, magyar vállalkozók lebontják, a bontott téglából az ukránok meg felhúznak egy két lakóparkot, amit hátrányos helyzetű magyarok megvehetnek. Mindenki jól ját :-)
Amikor valakinek szabadságra megy a maradék esze,no az ír ilyen baromságot.Egyáltalán nem jópofa,ráadásul logikátlan is.
Vegyük sorra:
1,a határszél túloldalát jelentős mértékben magyarok lakják.
2,az okozott fertőzésveszély,és kialakuló járvány megint csak nem tisztelné a határt.
3,az uralkodó szélirány Ny.-i,na hová hordaná a szél?
4,talán egyszerűbb lenne szólni Ottó bácsinak,ugyan tenne már rendet otthon,ha már annyira a szívén viseli a sorsunk.Annyit nyaltuk már a felséges ülepet,megérdemeljük.
1. nagyon nem+valahogyan ők nem tiltakoztak, mikor a mi Rábánk vizéről volt szó

2. pofonegyszerű közegészségógyi probléma, nem tonnányi mennyiségekről van szó (lásd: seprű, klórmész)

3. a bombázók kioldási idejébe vagy a katapult lőelemeibe már sikerült párszor belekalkulálni a szelet - a történelem folyamán...

4. teljesen érthetetlen, miért lenne valami baromság, attól, hogy neked más ötleted van - sokaknak volt it tmár más ötlete, mint tótának (nekem is)


szép napot
A FosZeppelinről még pár szó.Hát azt meg úgy lehet venni hogy egyszer max 2X használatos a masina.Miért is? Mert egy ilyen lassú és nagy célpontot még egy vadászfegyverrel is le lehet szedni.És meg is teszi a sógor amikor elkezdi majd eregetni magából a szart.
"A tök és csirkeágyúk csak mert sokan játszanak velük veszélyes lőfegyverek."

Nem, nem lőfegyver. Azok _lég_fegyverek. Esetleg. De a torkolati energiájuk tutira meghaladja a 0.75J-t, szóval engedélyköteles.

A lőfegyverek a puskaporos cuccok, pl. pisztolyok, karabélyok, vadászpuskák, elöltöltős muskéták, stb.

"Egy mai korszerű kézifegyver hatásos lőtávolsága sem sokkal nagyobb X*száz méternél."

Na igen, de az kézifegyver, mi meg ostromgépet akarunk. És lehet, hogy az AK-47 hatásos lőtávja mondjuk 800 méter, de ez azt jelenti, hogy ekkora távra _célzott_ lövést tudsz leadni, a lövedék esése szinte elhanyagolható, azon a távon majdnem egyenesen megy.
Ballisztikus íven ellőnek több kilométerre is, csak ugye sok értelme nincs, mert úgy célozni nem lehet.

A százkilós kő többszáz méterre ellövésének biztosan örültek, de mi nem száz kilós szarcsomagokat akarunk lőni, csak 10-20 kilót.

Nyilván határsértés, közegészségügyi probléma, meg terrorcselekmény, de az egész pont úgy indult, hogy majd a rendőrség, meg a diplomácia majd jól azt fogja nyilatkozni, hogy "schajnosch" nem sikerült elfognunk ezeket a gaz bűnözőket.

Egyéb probléma? :)

A hajítógépet egyébként praktikusan hulladékvasból kell építeni, ne fából, mint a középkorban. Akkor a fa volt olcsó, most a vashulladék.
Ha az ellensúly mondjuk egy nagy kosárba lapátolt föld, akkor azt nem kell cipelni sem felállításkor, sem meneküléskor, tehát akár még a szerkezet is kimenekíthető, mielőtt megérkeznek a szervek. Igazából egy IFA platójára kéne építeni, összecsukható konstrukcióval...
Ördögöt légfegyver, nekem volt krumpliágyúm. Öngyújtógázzal vagy bármilyen gyúlékony szprével üzemel. Ott bizony robbanás van.
Egy szerény javaslat:
A nehezen kezelhető fekália helyett, melynek szaghatását a mezőgazdasággal-ból élő határmenti népek eléggé megszokták a házi istállók környékén, javaslom a teljesen ártalmatlan és környezetberát aromák felhasználását. A hal, rák, máj és vér aromák hatásosságáról a horgászok igazolást adnak. Bár némiképp költségesebb a beszerzésük, gazdaságilag rentábilisabb a könnyebb kezelhetőség mián. Kapszulázva észrevétlenül (és büntetlenül) kihelyezhető, rálépésre aktiválódik bárhol, ahol habzásfelelősök közlekednek, és biztosítja a kommunikációképesség teljes elvesztését időszakosan. (menekül mindenki a környékről) Kihelyezése történhet persze az előbbiekben felsorolt, kitárgyalt módszerek bármelyikével is. Vizipuskás, gázálarcos legális nemzeti kommandók is használhatják.

Régen divatban volt helyenként, hogy zacskóba sz*rt a paraszt, és utána átdobta a kerítésen a szomszédba. Indítsunk hasonló mozgalmat, csak nem a kerítésnél, hanem a határnál. Továbbfejlesztve sz*rjunk a Burg, a Stephankirche, mellé, meg a Mariahilfer Straßéra, vagy a Zacher cukrászda közepére. Esetleg a hazánkban tartózkodó kínaiakat is bevonhatnánk, hogy legyen volumen.
"Endre"-és eme dolgokat odaátról hozzuk be?:)Utána meló vele meg a fuvar vissza-macerás.Veszélytelen bioanyagok:hagyma,káposzta,karalábé csak rohadjon.A hatásfoka az idő múltával fokozódik,csak elég vizet kapjon,ráadásul táplálja a talajt.
En eloszor is azt javaslom, hogy aki kulfoldre repul a labanc legteren keresztul, az felettuk vegezze el a dolgat, biztos ami biztos...

A sajat keszitesu, lovedeknek felajanlott termeket pedig javaslom gyujtsuk az index szerkesztosegenel, ott lehet a legkevesbe eszrevenni amig bevetesre nem kerul.

Amugy komolyra forditva a szot, remelem a mentalitas felismerve: fogadjunk, hogy egy labancnak sem jutott eszebe, hogy hiaba jon magyarisztanba a trutyi, azzal meg ugyanugy az ejropi uniot szennyezik...
Baaaz! *megvilágosodás*
Lopjak szart a Szigetről hogy legyen?
Ha nem fosnánk eleget záros határidőn belül, biztonságkedve.

Kiváncsi vok mit szól majd a szekás amikor kifelé átkutat
End-re!
Tényleg el fogunk oda jutni amiről már szó volt,miszerint döglött malacot meg tehénkét fogunk lődözni a trebuséval mert az milyen aromás.:)
Először azt hittem, hogy szatíra. Aztán beleolvasgatva láttam, hogy komoly az ügy, ami nem is csoda, hiszen Tóta W.-nek egy ország helyett kell gondolkoznia (rohadtul megerőltető lehet). Van itten ugyebár két, azaz kettő darab labanc merény is, az egyik a Rába folyónak az ő bőrgyári szennyvíz általi habzása, a második pedig a hulladékégető mű határ mellé telepítése. Ennek ellensúlyozására született (felette nemes, kurucos felháborodásból, gondolom) a szardobálás gondolata, feltehetően abból a tényből kiindulva, hogy minekünk a sárdobálás úgyis jól megy, az meg labancosan ejtve már majdnem a megfelelő tevékenységet takarja. Meg is értettem egyből a találékony magyar elme konstrukciós vénafelbuzgásának szinte kötelező jellegét, amelybe még a mozgási és helyzeti energia képletekkel (horribile dictu) való kifejezése is belekeveredett valahogy. Miután pedig a mondott salakanyag biológiailag igen aktív hatásánál fogva nem háromszor, hanem nagyságrendekkel veszélyesebb az emberi egészségre a labancok duplikált ármányánál, megvalósulni látom a magyar nép eleddig csak népmesékben kifejezett óhaját, azaz a Ludas Matyi effektust, mégpedig megsokszorozva.

Elmondanám még, hogy egy barbecue partin az ember annak a dioxin mennyiségnek a sokszorosához jut hozzá, mint amit akkor sikerülne belélegeznie, ha egy, az emissziós előírásoknak megfelelően üzemeltetett hulladékégetőtől nem kilométerekre üldögélne, hanem például a kéményének a tetején, a dohányzásról és a forgalmas utcákon való mászkálásról már nem is beszélve. Nemrég olvastam azt is, hogy a Szlovákiában létesíteni kívánt tőketerebesi széntüzelésű erőműből évente négymillió tonna szennyezőanyag fog kilépni, azt viszont már elfelejtették megírni, hogy ennek a 99,999999 százaléka nitrogén és széndioxid, mely előbbi a levegő 79 %-át alkotja, az utóbbi pedig az a gáz, amit mindannyian kilélegzünk, és amiből a növények a nap energiáját felhasználva a szenet kivonják. Többek között ebből építik fel a szervezetüket, azaz szeretik, ha van. Tokajban is.

A Mátrai Erőmű mellett található Abasár. Ha jól tudom, a rizling hazája.

Tisztában vagyok vele, hogy többen fogják mérgesen megírni, a gonosz osztrákok majd nem az EU emissziós normái szerint fogják megtervezni és üzemeltetni a hulladékégetőt. Erre azt mondanám, hogy az osztrákokkal a Rába habzásának megszüntetéséről azért nehéz megegyezni, mert a habképző anyag nem veszélyes az emberi szervezetre, és ezért nincs rá EU előírás. A hulladékégető kibocsátott veszélyes anyagai közül viszont mindegyikre van.

A nimby effektus elnevezése az anywhere but NOT IN MY BACKYARD kifejezésből ered.

vakapad
"évente négymillió tonna szennyezőanyag fog kilépni, azt viszont már elfelejtették megírni, hogy ennek a 99,999999 százaléka nitrogén és széndioxid, mely előbbi a levegő 79 %-át alkotja, az utóbbi pedig az a gáz, amit mindannyian kilélegzünk, és amiből a növények a nap energiáját felhasználva a szenet kivonják. Többek között ebből építik fel a szervezetüket, azaz szeretik, ha van."

Te meg azt felejtetted el megírni, hogy jelenlegi tudományos ismereteink szerint ez az aranyos széndioxid (a növények is ezt ajánlják) az egyik legfőbb felelőse a globális felmelegedésnek. Ezek az erőművek károsak. Ha nem ugatunk ellene, ha nem lépünk föl ellene, akkor semmi sem kényszeríti ki a technológia váltást.
Kérdezd meg a növényeidet, hogy hány ilyen levél lepörkölős nyarat kívánnak még maguknak, mint az idei volt?
A nimby helyett pedig ajánlom a SEHOL kifejezés elterjesztését.
Kedves vakapad! Hát már hogy lenne ez szatíra. Ez véresen (izé, szarosan) komoly.

Azért ha belegondoltok a 1500 méteres hatótávolság tisztán mechanikai eszközökkel leküzdhetetlen. Ide fejlettebb technika kell. De amíg ezt kidolgozzuk van két áthidaló javaslatom:

1. Postai út. Gyors. Olcsó. Csak egy jennersdorfi címjegyzék kell.

2. Ha jártatok a Linz-cseh határ útvonalon akkor a népi Kínát meghazudtoló mennyiségben található ott (cseh nyelvű!) tacepao hogy aszongya: Temelín veszélyes, Temelín halált okoz, Temelín gazdaságtalan, állítsátok le Temelínt. Nincs olyan cseh ember aki erre autózik és jól érzi magát. Talán meg kellene csinálnunk ugyanezt az osztrákok által használt magyarországi utakra is...

A.
Ajándék Hétfőre a múzsáktól annak is, aki még ebben az uborka szezonban is dolgozik:)))

DAL A VÉGTELENNEK

- életem legjobb táncos filmjének ihltésére/ footlose átköltés:)))


Megénekelem lépted illatát,
megénekelem keserved jaj szavát,
megénekelem a harci indulót
s megénekelem mi győztes kürtnek szólt...

Megénekelem szíved hangjait,

Megénekelem lelked dalait,

Megénekelem mit várva vársz oly rég,
megénekelem mit évezred regélt,
megénekelem a jövö arcait,
s megéneklem a holnap karmait.

Veled leszek míg él az életem,
s síromba zárva alszom énekem,
nem hagyhatod, hogy elveszen a hangom,
meg kell fordulnod merre szól dalom.


Hőssé leszel, ki vív vitézen s ha kell,
térden állva küzd, hogy szíve tiszta bérceit,
alázata vessé élcre itt...

Nem lehet, hogy nem hallod a szót,
mely ott belül hol halkan,
hol döngve zúgva szólt...

Nem lehet, hogy csak úgy elmentél,
és szivedben csak úgy feledtél...
Nem lehet, miközben heggünk fájón újra fölszakadt,hogy nem érezted halálunk keservét mely újra meghasadt.

De, hogy ha hallod szirtekről e dalt,
neked szól ez mely engem fölkavart,
megéneklem benne néked bánatom,
s csonka testem benne véled átadom...

Tudnod kell, hogy érted szól e dal,
s hogy ha egyszer ez téged fölkavar,
s belül meghallod a szirtek ormain,
messze hangzó hívó szózatnak dalait...

Ne fordulj vissza, hisz már oly réges régóta várlak itt,
néha merengőn, olykor kesergőn
de azért, hogy megénekljem,
a zengő kürtök s véres csaták,
kemény küzdelmeinek igaz dalait...

Larry,
köztünk legyen mondva vakapadnak igaza van. Pl. a széndioxid akkor gáz (:-)) ha fosszilis szén égéséből származik. Ha megújuló forrásból van (pl. energiafű, fa) akkor annit égethetünk amennyit akarunk...
Vagy pl. ha EU határértéket szabnánk a Rába habzását okozó anyagokra, akkor sok magyar gyár és munkhely lenne hirtelen szarban...

"...az osztrákokkal a Rába habzásának megszüntetéséről azért nehéz megegyezni, mert a habképző anyag nem veszélyes az emberi szervezetre, és ezért nincs rá EU előírás."

Nem emberek élnek a folyókban.
almodi

A kiegészítéssel egyetértek.
Vakapad viszont pont széntüzelésű erőművel példálódzott, amit teljes mértékben ellenzek. Bár nem teljes megoldás, de energiafű és fa cool (ebből a szempontból).

"ha EU határértéket szabnánk a Rába habzását okozó anyagokra, akkor sok magyar gyár és munkhely lenne hirtelen szarban..."

Jó-jó, de akkor mi a megoldás? Hagyni?
Nem. Lehet Eu-s határértékeket hozni óvatosan, majd lassan addig feszíteni, amíg muszáj lesz technológiát váltani.
"Lehet Eu-s határértékeket hozni óvatosan, majd lassan addig feszíteni, amíg muszáj lesz technológiát váltani."

Persze, persze. De miért pont egy szinte ártalmatlan vegyület esetében, amire csak azért figyelt fel mindenki, mert látványos a hatása. Szentgotthárdnál van egy hely ahol esik a víz és így habzik. A racionális az lenne ha az erőforrásainkat a tényleg veszélyes dolgokra koncentrálnánk.

A szerbekhez mi összehasonlíthatatlanul több szennyezést küldünk a Dunán és a Tiszán. És persze kapunk is Szlovákiából... meg Ausztriából...
Keresztkérdés:
Miért is jobb az energiafűből meg a fából származó CO2?
A kőolaj valamikor régen nem fű, meg fa volt?
Azért, mert ha elégetsz darab fát akkor azt a szén-dioxidot juttatod vissza a légkörbe, amit az a fa pár éve (vagy évtizede) vont ki onnan. (Fűvel ugyanez, csak még rövidebb a ciklus: egy év). Így néhány év átlagában a légköri széndioxid mennyisége nem változik.

Ha kőszenet vagy kőolajat égetsz el, akkor visszajuttatod azt a széndioxidot a légkörbe amit a növények sok millió évvel ezelőtt (szén esetén főleg a földtörténeti karbon korban) vontak ki onnan. Így jó eséllyel visszaállítod a karbon kori CO2 koncentrációt. És klímát. És tengerszintet. És az nekünk nem igazán jó.

Mellékszál 1: a kőolaj régen nem fű meg fa, hanem tengeri planton volt. Valószínűleg.

Mellékszál 2: egyesek szerint el kellene ásni vagy vízbe süllyeszteni sok fát és azzal csökkenthető is a CO2 szint. Mivel bizonyos szempontból a rothadás vagy korhadás is égés. Persze ehhez nagyon sok fát kell kivonni a 'forgalomból'.
almodhi
"De miért pont egy szinte ártalmatlan vegyület esetében, amire csak azért figyelt fel mindenki, mert látványos a hatása."

De hát minden híradás azt emeli ki, hogy nincsen hal a folyóba.

Ha elfogadjuk alapnak, hogy a cél a természetes környezet megtartása és megújítása akkor abba kurvára nem fér bele a habzás.

Mellékszál 2-t kifejthetnéd, mer nagyon nem értem. Ha elrohasztom a fát, akkor nő a széndioxid szint.
"Mellékszál 2: egyesek szerint el kellene ásni vagy vízbe süllyeszteni sok fát és azzal csökkenthető is a CO2 szint. Mivel bizonyos szempontból a rothadás vagy korhadás is égés. Persze ehhez nagyon sok fát kell kivonni a 'forgalomból'."
"Mellékszál 2-t kifejthetnéd, mer nagyon nem értem. Ha elrohasztom a fát, akkor nő a széndioxid szint."
Igen, sőt a természetes bomlás még rosszabb, mert egyúttal metán is keletkezik.

Van pneumatikus krumpliágyú is. Az messzebbre hord.

"Ez egy igen jo kis terv, de eleg nehez ilyen ballisztakat es egyeb kilovoket gyartani"
Nem vészes, csak nagyon drága a fa.

"Nem azért tiszta Ausztria, mert minden szart hozzánk lapátolnak. Magyarország sem azért szaros, mert mindenki ide küldi a sajátját. Kapunk külföldről is mocskot, de az elhanyagolható ahhoz képest, amit magunknak csinálunk."
Ez igaz is, de itt népnevelésről van szó, és semmi sem kovácsolja jobban össze az embereket,mint a külső ellenségkép. Meg poénnak se rossz. Egy kis infantilizmus meg nem árt.

"Egész éjjel ostromgépeket kutattam. A legnagyobb teljesítményű a trebuchet"
Nagyon rácuppantál a témára, mi? A trebuchetban az a jó, hogy az általában le van talpalva. Látszik, hogy ezt nem viszik el innen egy hamar.

"Azt ugye tudjátok, hogy kb akkora energiával fog becsapódni a töltet, mint amekkorával kilőttük? (mínusz közegellenállás) Ha két kilométerre akarunk lőni, az simán embert öl, ha talál..."
Messze nem. Ráadásul menetközben szét terül, olyan lesz, mintha az ónos eső. (söréttel is max 50 m-ig, tudsz leszedni egy vadkacsát)

"Vasárnap magasságában nekiülünk haverokkal, aztán kiszámoljuk a dolgot, ha sikerül..."
Folyamatosan deformálódó anyag. Teljesen reménytelen számolni. Csak numerikus szimulációra van lehetőség.

"3. a bombázók kioldási idejébe vagy a katapult lőelemeibe már sikerült párszor belekalkulálni a szelet - a történelem folyamán..."
Ne feledjük, hogy nagyon kis sürűségű lövedékről beszélünk.

Molaris kartársnak sajnos igaza van. A szél miatt a töltet nagyon kellemetlenül deformálódna.
A járványveszély miatt majd sterilizált szart dobunk :)
Javaslom még a záptojást is.

Egyébként az egész ügy szart se ér, ha nem kap kellő sajtó nyilvánosságot, és nem teszik világossá, hogy miért történik ez. (ld. Green Peace)
Mellékszál 2:

Egészen precízen: olyan környezetbe helyezem ahol nem jut a fához oxigén. Akkor nem keletkezik szén-dioxid sem. Erre elvben jó a tenger fenekére süllyesztés, vagy az elásás (nagyon mélyre). A metán más tészta, most az egyszerűség kedvéért hanyagoljuk el.

Ugyanis ha utána számolnánk az egész elásás/süllyesztés is csak utópia.

"Ha elfogadjuk alapnak, hogy a cél a természetes környezet megtartása és megújítása akkor abba kurvára nem fér bele a habzás."

Ha ezt elfogadjuk alapnak, akkor egy megoldás van: az emberiség azonnali és teljeskörű kiirtása. Így aztán inkább ne fogadjuk el...
De a valóban rátapintottál a lényegre vajon mi is a (fenti értelemben vett) zöldmozgalom ideológiai ( :-) ) alapja?

Sörétes kivitelű szar lenne a jó megoldás.

Vagy a guargumin hízlaljunk génmanipulált szárnyas szürkemarhát, és máris megoldódik a kérdés...
A hatékonyság és pontossás kedvéért inkább át kellene menni és célirányosan odaszarni kereszteződésbe, útra, kapuelé...
hi!

hogy írják németül hogy

"Osztrák ne mocskolj!" ? vagy
"Otthon habozz!" ?

elég lenne, ha pár streetart arc beborítaná az osztrák nagyvárosokat ilyen plakáttal,nem?

street rlz...
Kérdés, hogy mennyi a repülési ideje egy ilyen lövedéknek. Mert ha elég hosszú akkor lehetne operálni fagyasztással. Persze csak egy külső rétegre vonatkozóan és pontosan kiszámolni vagy lemérni, hogy adott hőmérsékleten mennyi idő kell a felpuhuláshoz. És ha ez letellik akkor megtörik a levegőben a lendület és alá hull.
Ja, igazából orbitális pályáról kellene fagyasztott szarral bombázni, akkor biztosan felolvadna a légkörbe belépés közben, és szétterülne nagy területen... :P :)
nonono...

álljunk meg egy polgári szóra barátaim.

Rába-parti ismerőseim szerint a dolog nem ilyen antisógorosan egyszerű. ugyanis, amíg pl. Szentgotthárdon üzemeltek bizonyos gyárak, addig senkit sem zavart, hogy hungaroausztria békés egymás mellett élésben szennyezte a folyót.

most persze kollektíven hőbörgünk, hogy a csúnya osztrákok szennyzenek bennünket.

az tény, hogy hazudtak rendületlenül, csak nem árt néha a magunk háza táján és korrekten elsöpörgetni egy kicsinyt...
Leckéztessük meg a labancokat!!!

szart nem dobálnék, még csak nem is gyűjtenék,
de szívese elküldök napi 100-120 mailt megadott osztrák címekre.

kellene gyűjteni néhány osztrák állami mailcímet, és tömegesen elárasztani őket levelekkel

amúgy támogatom az osztrák határ melletti atomerőmű tervét is
Szerintem fagyott szart kéne lőni katapultból, és a célterület fölött szétrobbantani, így ipari mennyiséggel dolgozhatunk, és az eloszlás nagysága miatt a figyelemfelkeltés hatékonysága is jóval nagyobb. Azonban az emberszart nem javaslom, mert a végén még hadat üzennek.
Amúgy nem ártana bevonni a Greenpeace-t is, hogy legyen kire kenni a dolgot..
Ez az igazi alulróljövő kezdeményezés!
:DDDD
A híreket hallva néha már azt hiszem, mintha Magyarország Európa latrinája lenne.

Merthogy mindenki idehordja át szemetét, szarját. A nukleáris hulladéktól kezdve a véres tamponig, mindent. Ha van rá módjuk, még a használt papírzsepit is átpöckölik a határon.

Különösen az osztrákok. Érdekes az a nép, váltig állítják, hogy Mozart osztrák volt, de Hitler német, mert ők velejéig kultúrnép. Européerek. A gyáraik ugyan beleokádják a mocskukat a Rábába, de elmondásuk szerint ők azt addigra annyira megtisztítják, hogy az már-már szinte Hohes C.

Hát persze. Nem is értem, miért nem nőnek Győrnél kilométeres busák, és akkora pontyok, melyek egy cuppantásra beszopnak egy Fekete Lacit.

Nem kell ide a hab, pedig az sajnos nagyon van. A Rába úgy habzik, mint a veszett kutya a Stephen King regényben. Szinte pislog, önálló életre kel, agyarakat növeszt. Maholnap már szűzlányokat is rabol. Köszönjük sógorok.

Mintha a szomszéd macskája szarna mindig a küszöbünkre. Nem, nem is a macska. Maga az atlétás szomszéd. De olyan combosat. Amilyet a Vasas-drukkerek szoktak.

A Cobra 11-ben ez már rég vért kívánt volna. Oda-vissza pofont, ahogy Kojak szokta verni a striciket. Lenyomni a torkukon a nyalókát, az kell nekik.

Esküszöm, csak egyetlen folyónk folyna az osztrákokhoz, menten belepisálnék.

De Fodor Gábor inkább kiad még egy kommünikét, ahelyett, hogy az osztrákok tökére lépne. Ez már vetekszik azzal, mint amikor ősszel Orbán Viktor két Kossuth téri vekkerberregtetés közt kiadta sokadik ultimátumát, hogyha Gyurcsány nem mond le, akkor, ööö, eléneklik még kétszer a székely himnuszt. De már hamisan.

Ne legyünk már töketlenek. Példát lehetne venni Pozsgay Ákosról, a kiskunhalasi kábeltévé riporteréről.

Neki volt vér a tökében. Kiszagolta, hogy Kiskunhalas környékén is vannak ilyen illegális szemétlerakók, olyan kopasz kurvapecérek, akik dolguk végeztével parti fecskét falatoznak, míg röhögve a Kisváros ismétlését nézik.

Hát igen, Miamiban a bekokszolt fekák, nálunk az illegális szemétlerakók. Kinek mi jutott.

Odament, hogy lebuktassa őket.

A sztori szinte a Szomszédok ba illik, ott volt ilyen, mikor az erdőben Jánost megtámadták a bojtos sapkás fenyőfa-lopók.


Jánost le is ütötték egy farönkkel, de a kiskunhalasi riporter megúszta azzal, hogy autója szélvédőjét úgy bebokszolták, ahogy Schwarzenegger csinálta azt a Terminator I.-ben, de még időben SPM-fokozatra kapcsolt, eltépett, értesítette a rendőrséget, és mindezt felvette kamerával. Hogy aztán az Ötvös Csöpik és a Hunyadi főtörzsek könnyedén elkaphassák a szemétlerakókat.

A történet folytatása már annyira jellemző, hogy arra nincsenek szavak.

A helyi rendőrség meglátta a felvételt, és mivel azon tisztán látszik, hogy menekülés közben Pozsgay Ákos nem kötötte be a biztonsági övet, sőt, közben még mobiltelefonált is, hát ezért csípőből megbírságolták a riportert. Szimatnak szemét. A hulladéklerakók meg közben vígan eszik a szarvashúsos pizzát, ugyebár.

A szabály, az szabály. Hát ennyire korlátolt faszkalapokat.

Itt még Michael Knight is sorra kapná a büntetőpontokat, és Devon se kapna tisztes nyugdíjat.

Micsoda egy banánköztársaság. Az ilyen tán meg is érdemli, hogy idefosik az osztrák.

Mert nekünk Mohács kell, baszod.
Nem tudom, hogy írta-e már valaki.
Vannak olyan (nem mérgező) vegyületek, melyeknek szaga méltán tartoznak a világ legbüdösebb, legriasztóbb, legrettenetesebb és legelviselhetetlenebb illatai közé. Talán már interneten is láttam már ilyen "vicces" koncentrátumokat. Nos ilyeneket kellene Ausztiában jártunkban itt-ott, pl. közintézményekbe, nyitott ablakú autókba, lépcsőházakba stb. bepriccolni. De ki is lehet permetezni valóban rc repcsikről is. Nincs fertőzés, nincs járvány, csak dögletes bűz.
Kb másfél hónapja, hogy végig kenuztam a Rábán. Szerencsém volt, a sógórok épp pihenőben voltak. Ellentétben a sárvári fehérje feldolgózó üzemmel. Élmény volt a mosdószivacs nagyságú habfoltokon evezni. Valamint a 200km-es szakaszon találkoztam még 3 db kidobott hűtőgéppel, az elhajigált és a kanyarokban feltorlódott műanyagflakon hegyekről nem is szólva. Való igaz, hogy nagy genyaság a sógóréktól, a bőrgyári szenny, de azért mi sem vagyunk piskóták.
Csak tudnám, mi miért eröltetjük ezt a sógor-komaságot. Soha nem is voltak azok. Minket mindig is éléskamrának tekintettek. Az pedig, hogy kifelé csak vigyorgunk ahelyett, hogy keményen megharcolnánk az igazunkért, a saját magunk által megválasztott (15 éve) politikusok tehetnek. Azaz nincs is külpolitikánk. Csak utazgatnak, nyalnak, hajbókolnak, kunyerálnak, ahelyett, hogy használnák a "tudásukat". Ja, hogy nincs nyelvismeret, csak "iknikkerstéhen".
Nincs még egy ilyen ország, ahol ennyire benyelnek az emberek mindent. Istálló, gazemberség, hupákolás, cirkuszolás. ("Fater)
Akkor most idemásolnék egy plakátszöveget, amelyet __MÁJUS__18-án__ láttam az osztrák nagykövetség előtt:

--------------------------------------
Kedves Kutyatulajdonos Polgártársunk!


Ezúton kérjük, legyen segítségünkre egy pedagógiai kísérlet kivitelezésében.

Kérjük, hogy amikor csak teheti
- lehetőleg minél többször -
az Osztrák Nagykövetség elé vigye
kutyáját sétálni (VI. Benczúr u. 16.),
és engedje, hogy kedvence ott végezze dolgát.

Osztrák barátaink nagyon intelligensek, hamar rá fognak ébredni, mit is jelent sok kis
"határérték alatti" kupac összeadódása.

Tégy a Rábáért és a magyar végekért!
(Ne pedig rá...)

----------------------------------------

T.W.: Jobb később, mint soha; hajrá, csináljuk meg!
ez nagyon tuti bejegyzés! Még csak most olvastam, de ez még 100 év múlva is aktuális lesz, hiszen akkor is ugyanígy fognak az osztrákok szennyezni minket, mi pedig ugyanilyen tehetetlenek leszünk.
süti beállítások módosítása