W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

A szopós száj előnyei

2007.05.11. 21:02 Tóta W. Árpád

Ilyenkor jön jól, hogy már a kezdet kezdetén ráállt a szátok. A szopásra, igen, arra. De hát aki kurvának megy, ugye.

Egy aljas manipulációról 

(Meg csapjuk hozzá az eggyel előbbit, csak úgy háttérnek.)



Címkék: hír tv hülyemagyar

333 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr2474413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemrég láttam egy dobozos autót, rá volt írva, narancssárgával hogy

"magyar ember nem hazudik! hajrá magyarok!"

ühümm.
Mondanám, hogy jó a cikk, de túlságosan fölnyomta a pumpát az eset. Én így már nem tudok kellemesen röhögni. Ennyi hülyeség már túl sok. Szokták mondani, hogy "olyan hülye, hogy az már görbíti a teret": hát ezekhez képest egy fekete lyuk is szupernova.

Bár jobban meggondolva semmi okom sincs ennyire fölháborodni egy kis manipuláción. Régen feltűnt már, hogy ebben az országban senkinek sem érdeke (jó, pontosabban: alig valaki hiszi, hogy lehetne érdeke) egyenesen beszélni. Csúsztatni kell. Muszáj. Áhh. Elég.
Az egyik volt kollégám egyszer nyilatkozott a hírtévének, EU-val kapcsolatban. Feltehetően azt sem szeretik, mert úgy összevágták a felvételt, hogy éppen az ellenkezője jött ki, mint amit a kolléga mondott. A hírtévé (a fentiek alapján személyes tapasztalatból mondom, nem most, már egy éve) aljas patkányok gyülekezete, az újságírás szégyene.
Azért van abban valami furcsa, amikor a HírTV és a Magyar Nemzet manipulálással vádol meg valakit.
"Az vesse rá az első követ..."
Szegény UP. Miért húzza így fel magát? A HírTV-től ennyi telik és kész, ép eszű ember úgyse hiszi el egy szavukat sem. Akkor meg minek idegeskedni...?
De micsoda öröm ez Árpinak. :)
kurvára nem öröm. egyszer már leírtam, miért értelmetlen és nem hatékony az ilyen fosadék szintű propaganda.

kurvának is lompos.
szerintem meg igenis ideje lenne indítani valami pert a hír tv, a kuruc.info, és a többi szennymédium ellen, mert attól még, hogy az értelmesebbje csak röhög, a hülyébbje bekajálja a szart. és a hülyébbje veszélyes, és vannak egy csomóan.
kedves Tóta W, tőled pedig szívesen vennék egy cikket tomcatről, itt az apropója.
én meg szívesen venném, ha tudnám, mire készült tomcat, meg mik a bizonyítékok.

bár ettől még írni lehet róla.
Ha kívánságműsor, akkor egyéb tévékről és egyéb lapokról is születhetne okosság ( például tv2: tomcat=bombagyár=aranykéz utcai robbantás)
Vagy egy jó kis moldova látlelet esetleg?
Pimpa: be kell vallanom, h elég keveset tévézek. híreket pláne nem onnan szerzem be. ez minket érintett, a horváthágneses kamut meg a szci miatt néztem meg, de egyébként szinte semmit.
UP-ben meg joggal nyomta fel a pumpát az eset. de ez a cikk kevés, nagyon kevés. mert ugyan magánemberként jobb úgy reagálni a hülyeségre, hogy az ember csak röhög, de akik formálják a közvéleményt (vagyis a média), azok nem hunyhatnak szemet a képtelenebbnél képtelenebb baromságok fölött. ez ugyan jó arra, hogy megszűrje az olvasótábort (értsd: leszűkítse a kört azokra az emberekre, akik nem teljesen idióták), de ez nem lehet a cél. mert szerintem van egy csomó tévelygő lélek, akik semmit sem tudnak semmiről, és nekik igenis határozott alternatívát kell nyújtani/mutatni a radikális kossuth teres ámokfutás mellett. ezért muszáj lenne egy még határozottabb fellépés, például egy per rágalmazás okán, vagy ilyesmi. egyszerűbben: miért mondhat akárki akármit? és ez ellen miért megoldás a mosolygós, cinikus nyugalom? ez arra jó, hogy a már egyébként is anti-hírtv-s emberekben felsőbbrendűségi érzet alakuljon ki, de a hülyék és a kevésbé hülyék (legyünk dimplomatikusak) közti távolság semmivel sem csökken tőle, márpedig a rendhez mondjuk az kéne.
Basszus TWÁ, eddig se nagyon néztem ezeket a "médiumokat" (HTV + MN), most meg utána kéne néznem az egésznek. NEM! Az viszont marketingos alapon már korábban feltűnt, milyen klassz: este beteszik a BBC World hírműsorát, mint az elfogulatlanság, korrektség stb. szimbólumát - logikus köv. az alulművelt hörtévé fanoknál, hogy ez a műsorblokk azért van ott, mert a hörtévé is "pártatlan" übermédia, sohasenem hazudós, ferdítős stb., nem is értem, h az angliusok mé' nem ticcsák má' le a másodközlést...
A moldova performance azért gondolom hozzád is eljutott: napkelte.wildom.hu/naptv/naptv.visszanezo.page?nap=20060813#

Na, ennyit erről, ez úgysem kivánságműsor.
Hát télleg elég hülyeség manipulált képnek akarni bemutatni. Lyukrafutás ám a javából, a hírtévé részéről. Nincs és nem volt ott manipuláció. Lehet ezen erőlködni, akkor sincs.

De nem értem hol a szopás rész. Újságírói lyukrafutást látni eleget. Itt is volt már. Pápai szöveg eredeti olaszból fordítása kapcsán. Mi még ennyire se hörögtünk. Szopás se volt.

Lesz per. De elárulom, a bíróságnak az igazsághoz nagyon csekély köze van. Sajtóügyekben körülbelül debilek, és ezt nem a saját perem miatt mondom.

Épp ezért az, h pert veszít vki, nem győzi meg az agyatlan fanokat semmiről.

Moldova, hát az elég szomorú dolog. Kb olyan falat, mint maga Kádár. Uis van neki előélete.
Karatekid, nem hiszem, hogy nagy különbség lenne (akár műveltségben, akár elborultságban, akár iq-ban) mondjuk a HírTv és az ATV + Népszava fanok közt. :)
hogy hol a szopás? hát mondjuk ott a szopás, hogy eleve miért is akarna bárki ilyent hamisítani. mint demszkinél: az agyhalál bizonyítéka.

na meg persze szaftos szopás az egész életük, csak általában élvezik.
"Épp ezért az, h pert veszít vki, nem győzi meg az agyatlan fanokat semmiről."

jó, ettől függetlenül próbálkozni nem árt. védekezni a komcsizás, zsidózás, stb ellen pedig kell.
erdemes belenezni az index foruman a polidilibe, ottan van ilyen manipulalos topik az eset kapcsan. orom nezni, mennyi hulye gyult ott ossze. (tobben boszen koveteltek az eredeti kepet, most meg, h megkaptak, hummognek, h dehat ez meg mindig siman lehet manipulalt, _nekik_ ugy tunik, h az, sot, mar 3d modell kesziteset tervezik, h hajolhat-e ugy a textil. kezigranat kell ide.)
Pedig azt hallottam ők nem hazudnak :)
Egyébként én is furcsálltam, hogy index ilyet tenne, mikor így is eléggé nézett és bárhová fordul egy ilyen tüntetésen találhat "kínos" jelképet, nem kell hamisítani :)
rizla: zsidozas ellen minek vedekezni? aki azt hiszi, h a "zsido" egy szitokszo, annak egeszsegere. esetleg a szo szitokkent alkalmazasa ellen lehet tiltakozni. vedekezni felesleges.
wice: benéztem, erős a felhozatal.

teh k0zi: ráadásul ha mi mint rohatt komonisták & héberek kompromittálni akarnánk az ún nemzeti radikális csődületet, akkor tán nem egy operatőrre ragasztanánk ss-t, akiről azt se tudjuk, honnan van. nem mintha kéne ragasztani vagy kikockázni, amint karlendít véletlenül. (ld még: "gyurcsány beintett", by Deutsch & hörrtévé.)
Most azt nem tudom, hogy UP azért nem a megszokott stílusban írt, mert túl ideges volt, vagy mert attól félt, hogy akiknek szól, nem értenék meg.

Pedig már úgy vártam tőle valami olyat szövegben, mint amilyen az írást lezásró kép... :)
gondolom azért, mert tényeket kellett tisztázni.
Szerintem kurva jó lett ez a kép, én tök jót röhögtem rajta. Az ijen spontán poénok a legjobbak. Nincs mit tenni, hírtévésen így hajlik még a kabát is.
Nem hiszem, hogy bármely 8 általánosnál többet végzett jobboldali, ezt a sztorit elhinné az MN-ek. Ezt az ottani nagyfejűek arra találták ki, hogy egy "kabátlopásos" hullámmal ráerősítsenek a jóval hihetőbb és nehezen védhető leitatós sztorira. Ezért kell perelnie az indexnek.
Árpi: célpont lettetek, mert máshogy gondolkoztok, mint ők.
ezt a fajta embert pont annyira nem kell leitatni, mint ahogy a kuructalálkozón se kell lámpással keresni a nácit.
Bár az is lehet, hogy pont ezért nem kéne. valamiért lehet pert akarnak provokálni.
jah, vmiért most intenzíven ránk szálltak, amiben az az érdekes, h az index eccerűen csak nem fideszes, de nem komonista, mint a népszava meg az atv. mondjuk egy pszichózisban nehéz kitapogatni a mozgatórugókat.
Mindenesetre nagyon várom, a manipulált sajtófotókból és csúsztatós cikkekből álló index napot! Talán az lenne még a legjobb válasz.
Amúgy a Hirtv is hirtelen lekapta a címlapról a cikket egyszercsak. Az már a perfenyegetés hatása volt?
A per viszont arra jó lenne, hogy javítsatok a statisztikátokon. Van már egyáltalán nyertes sajtóperetek? De legalább Bodi jól ír.
Hát így hogy senem ballerek senem jobberek, nehéz lesz sajtópert nyerni.
"Van már egyáltalán nyertes sajtóperetek?"

erről Bodi tudna írni pontosan, de röviden az van, hogy a bírósági gyakorlat szerint az esetek többségében a perelt újság(író) ellen ítélnek. még friss eset, h Máté T Gyula egy cikkben "gazembernek" nevezte Klivinyi Zoltánt (ex-Penthouse-tulaj, Vertical Invest), akit azóta csalásért elítéltek. nos, a bíróság megállapította a becsületsértést, a kolléga egy próbára bocsátással megúszta, szerencséje volt.
szerintem az egész tiszta röhej. ugyan mondja már meg vki, hogy melyik elborult agyu vésetné rá a kabátjára az SS feliratot? és mindezt ki gondolja/veszi komolyan?!!

bár apropóként azt is hozzátenném, hogy az indexet reakciója is nevetséges.. ugyan mi a faszért kell ilyenre egyáltalán reagálni?!

ez az egész, úgy ahogy van, beleillik a "magyar valóságba".

csak gratulálni tudok ahhoz, hogy megint egy értelmetlen, semmitmondó szarságon rágjuk magunkat, miközben a jónép még mindig nem fizet adót..

még mindig olyan érzéseim vannak, hogy ezt a rakás szar országot itt kéne hagynom, nácistól, zsidóstól, mszpstől, fideszestől, tótawéstől együtt.

rágódjatok nyugodtan az új csonton, amit a fennt említett gazdi(k) idedobtak nektek..
ja elfelejtettem: mi viszont nem szoktunk más lapokat perelni, pedig tkp van pár százezer-pár millió forintom letétben a MN-Demokrata bandánál.
TWÁ, pert csinálni ebből, szvsz, jó reklám a hörtévének... :-) Persze, hogy a "hülyeségükkel ferdítik a teret, meg a kabátot". De a bíróságnak ez nem igazán ügy, apró helyreigazgatás és elfelejtik. Nem mintha giga tapasztalatom lenne sajtóperekből, de nem vagyok teljesen laikus sem. De ez vmi kabátlopásos ügy lesz, és (ki)fordítva. Ha összehasonlítom a hörtövö nézeccségét az indexével, ők járnak jobban.
karatekid: "Ha összehasonlítom a hörtövö nézeccségét az indexével, ők járnak jobban."

sztem ez akkor állna, ha a htv most indulna, de nem. az awareness már megvan nekik, mindenki tud róluk, a nézettségük meg titkos.

másik: van, aki úgy gondolja, hogy ha nem perelsz, akkor elismered a másik igazát.
Anno az origo-n volt egy fórum, ahol agyatlan zombik kúrták egymás anyját azon, hogy OV és Bush képe hamisítvány-e vagy sem, kb 900 kommenten keresztül.

Mindez addig ment, amíg be nem linkeltem az eredetit, a fehér ház oldaláról..

Sok sikert, a további 850-hez.
Azért legalább az index olvasására nem buzdítanak agitátorok, másik két hiteles médiumról ez nem mondható el :)
Nem tudom, én az októberi események, a tojásdobálás, és a sírrablás után már semmin se lepődök meg. Egy olyan országban, ahol egy "hírcsatorna" a tárgyilagosság látszatát se hajlandó kelteni.......
CoolKoon 2007.05.11. 22:41:47

Mint például a tv2 d207-el?

lol

nah bye,

ennyi elég mára.
Persze, igazad van ebben twá, vérszemet kapnak, ha nincs a taláros testület előtt megdumcsizva az ügy, de szimplán szvsz(!), nem akkora durranás. Mondom, ez szigorúan magánvélemény - ettől még nem kerülnek padlóra, s holnap jót röhögve ferdítik tovább a baromságaikkal, téveszméikkel a híreket, a maguk szájaízük szerint. Nekem egyébként a HÁ-ügy óta fordult ki annyira a gyomrom a HTV-től, hogy fizikai fájdalom odakapcsolnom :-) Az szociálpszichológiai érdekesség, hogy egy ekkora baromság végigviteléhez nem elég egy ember, sokaknak kell totál debilnek, megalkuvónak, álszentnek lennie.
karatekid: a hír tv-nek az ingyenreklám nem nagy bűn, úgyis ismeri mindenki. olyan tipikus értelmiségi megfejtésnek tűnik nekem ez a "ne foglalkozzunk vele, ne csináljunk ingyenreklámot" duma, pedig nem mindig van értelme használni. most sem.

"bár apropóként azt is hozzátenném, hogy az indexet reakciója is nevetséges.. ugyan mi a faszért kell ilyenre egyáltalán reagálni?!"

mert a közvélemény előtt egy médiumnak szerintem nem árt nyíltan megvédenie magát. semmi baj nem volt a reakcióval, kicsit szájbarágós ugyan, meg minden, de talán pár hülyét sikerült meggyőzni, vagy elbizonytalanítani. nem a te kedvedért rakták ki a cikket, nyilván.
Rizla, én csak azt mondom, azon gondolkodom, mi lesz ebből később. Szvsz(!) lesz max egy ejnyebejnye, hajnali egykor morognak vmit - a hörtévé fanok 1 hét múlva már csak arra fognak emlékezni, hogy jól odamondtak az indexnek, azok meg szemétkedtek, rohantak a beszariak a bíróságra. Nem mondom, ha sikerülne twáéknak egy hetes, hónapos képernyőbecsukást jáccatni a hörtévével, az ütne, de erre sok remény nincs, sok a szubjektív elem, amivel kivághatják magukat.
Ma erről mindösszesen annyit tudtunk meg (nem többet), hogy Csintalan Sándornak csütörtökön tökéletesen igaza volt az üggyel kapcsolatban. Olyannyira igaza volt, hogy szó szerint idézek tőle.

"Itt most nem a fényképészre kell haragudni, ő ott kattintgat mindenre, amit egy kicsit is érdekesnek talál, és azután lead egy rakás képet, amiből válogatni lehet. Az viszont a szerkesztő részéről egy aljas szemét dolog volt, hogy ezt a képet berakta a többi közé, amikor pontosan tudnia kellett, hogy mit indít el ezzel. Még ha a fotó nem is manipulált, akkor is egy nagyon mocskos és manipulatív szerkesztési gyakorlattal állunk szemben."

Vagyis mindössze annyit tudtunk meg, hogy Barakonyi Szabolcs valószínűleg vétlen, és legfőképpen Tevan Imre a sáros!
á, de rég láttalak erre!

csintalan egy hülye. le se szarta senki azt a két s betűt, már csak azért sem, mert az ss nem így logózta magát, ahogy azt a valódi egyenruhában parádézó képviselőn láthattuk.

ja és ne mondd már, a hörrtévé képernyőjén elhangzik ilyen, hogy "nagyon mocskos és manipulatív szerkesztési gyakorlat"??
Tóta: kvázi pontos idézet. :)
Fejből írtam, de ilyesmit mondott.
az indexnek is meg kellene már végre tanulnia, hogy vagy ide vagy oda kell nyalni, mert, ha sehova sem nyalsz akkor mindenki utál.
Sodika, te marha, úgy látszik azóta már a hírtévé is leszedte a hírt. Ezzel a dolog a lovagiasság szabályai szerint el van intézve, persze egy mellékelt helyreigazítás szebb lenne. Lehet ezért perelni is ám, a Magyar Nemzetet ha nem teszi meg önként. Bár ebben UP az illetékes, szerintem nem éri meg emiatt perelni. Vihar a biliben.

De a már a hírtévések is belátták a saját lyukrafutásukat, komoly elhivatottság kell ahhoz, hogy valaki továbberőlködjön.

Miután a manipulációt nem lehet bizonyítani, hajánál fogva előrángatni a következőt. (ettől más sem mentes: ha a pápai szöveg mégsem azt mondja, akkor röhögjünk gyorsan a szentíráson). Hihetetlen gyenge.
ovr: hát az a mindenki nem mindenki, viszont remélem, hogy az azokon kívüli világban megéri nem nyalni sehova.
"csintalan egy hülye. le se szarta senki azt a két s betűt"

Nekem igenis rögtön ugyanaz ugrott be, amikor megpillantottam a galériátokban azt a képet, mint ami a HírTV-seknek. (Nem a manipulációra gondolok, hanem az SS-re).

És nyilván tudta ezt Tevan Imre is, úgyhogy Csintalannak igaza van, amikor azt mondja, hogy ebben az ügyben ő a hibás. (Szerintem ez szándékosan provokatív húzás volt, hogy mindenki rólatok beszéljen a jobboldalon).
sodi: ja, kiszámoltuk, hogy mivel ott idióták dolgoznak, ezt a csalit biztos beveszik.

ezzel sezmben: a képeket nem T. I. válogatta, és nem is tudtuk, kinek az operatőre az ott, valamint feltételezem, az ss senkinek se tűnt fel, amikor beszerkesztette.
Árpád: akiknek nem kell nyalni azok még nem elég erősek, hogy elvárják, hogy nyaljanak nekik automatikusan, ha kezükben a puska. szvsz. nyílván a remény hal meg utoljára / tisztelet a kivételnek.
Sodika - látom már. Igaz nem szedték le. Én voltam ügyetlen.

Szégyen, hogy ott van.
de egy újságnak elég, ha olvassák. és a gener1c olvasó nem párttag, hanem vsz mindkettővel tele van a töke.
Tóta: Állandóan ezzel a dumával jöttök, hogy ez senkinek nem tűnt fel, holott amikor megnyitjuk, akkor az alapvetően sötét képen ez a két világos pont egyből oda vonzza az ember tekintetét.

BUMM! Nem is lehet máshova nézni.
sodika: más az amikor tudod, hogy mit kell keresni és más az, amikor nem. megjelenésekor megnéztem a galériát és nem jutott eszembe még csak poén szintjén sem, hogy az ott SS, haha. most megnézve már teljesen nyílvánvaló, hogy ott van és, hogy hát az bizony két s betű. valamit magára adó médium ilyenbe nem magyaráz bele semmit.
Sodika! OK fenn van a cikk, ugye olvasod, hogy tevan imre felelősségét ott senki se állítja. Hanem azt, hogy a kép manipulált.

Abban tévedtem ugyan, hogy leszedték, de talán ennek nincs köze a szóbanforgó nagyon is konkrét marhasághoz.
Huhhh.
Elolvastam UP cikkét, most valahogy nem a saját stílusában írt. Elolvastam az MNO-t is, első olvasatra még talán semmi gondom nem lett volna vele. Nade vissza UP-hoz olvassuk el újra, ott kiderült, hogy az Ubi nem nyilatkozott a fasiszta jelképek kereséséről. Az MNO oldalán a kép persze gondosan pont úgy van beállítva és méretezve, hogy véletlenül se látsszon a kabát gyűrődése.

Hát, fiúk, mindenki magából indul ki, erre azt szokták mondani.
Gondolom persze, hogy pölö a Hörrtévés blog nem biztos hogy tetszett nekik, mondhatni frappánsan válaszoltak :-)))))


Megnézve az EXIF-es képet mondjuk a HírTV innen nem tudott egy akussztikai élményt közvetíteni, mert pont a kamera mellett kerepel átszellemülten a hölgy, illetve fütyül a másik.
Nekem egyébként az is magas, hogy abba az átszellemült konzervatív értékrendbe a tojással (értsd: élelmiszerrel) dobálás mint olyan hogyan fér be.

karatekid: én nem azt mondtam, hogy majd egy per felszámolja véglegesen a hírtv hülyeségeit, még csak azt sem, hogy majd nagy nyilvánosság előtt megalázzák magukat. egyszerűen csak ne alakuljon ki olyan kép az indexről a közvélemény előtt, hogy simán lehet baszogatni. akik nem olvassák az indexet, tehát az ilyen kuruc.infos majmok azok csak még jobban felbátorodnak, ha nincs reakció, mert úgy veszik, hogy a hallgatás beleegyezés. és kinek jó ha felbátorodnak? senkinek, mert csak még több barom lesz legközelebb a kossuth téren, még több kár keletkezik, még több rendőri túlkapás lesz, amiből még több dráma, és így tovább, nekem speciel tele van már a faszom ezzel az egésszel.

a hírtv-t meg ne hívjátok már hörrtv-nek, ez olyan mint a kuruc.info zsindexezése, egy kicsit ovis szokás.
Azért ez egy kicsit olyan, mint egy kép, ahol egy egymásba fonódó szerelmespár van. Olyan, amit elvileg nem lenne szabad gyerekeknek mutogatni, de mivel a gyerek nem érti, ő amúgy is delfineket lát ott. Szóval oda akarok kilyukadni, hogy mit láthattak a képen azok, akik a botrány kipattanása előtt nézték meg? Nem lehet, hogy nekik szintén nem tűnt fel az SS?
Pascal: "ugye olvasod, hogy tevan imre felelősségét ott senki se állítja"

Csintalan se nevezte meg, de miután nem tudom, hogy pontosan ki állítja össze az Index-nél a galériákat, viszont Tevan volt az, aki a HírTV-nek nyilatkozott az ügyről, logikus elsősorban őt megemlíteni.
rizla: Vagy amikor a partizáninfó a kuruc.infót kucuginfózza. :D
(A Kucug valami ottani szerkesztő vezetékneve.)
mhm. csak épp egyik sem zsidózás.
Tóta W. Árpád · 2007.05.11. 23:55:55
"logikus a faszt"
te, árpi, neked nem az (is) lenne a dógod, h szép beszédre inted a jónépet:) vagy hogy a picsába van ez?:)
"neked nem az (is) lenne a dógod, h szép beszédre inted a jónépet"

ez új :)
Ez az SS ügy valami annyira szánalmasan pimf, fel nem tudom fogni miért gyógyultak rá erre.

Ennyire nem lehetnek paranoiásak, de akkor mit a tökömet akarnak vele?

Hogy jobboldaliak ne olvassák az indexet?
Ez egy tipikus olyan eset, ami előtt csak értetlenül lehet állni és sűrűn pislogni.
egyébként perelni talán azt kéne, hogy tevan telefonszámát, és címét közzétette a kuruc.info engedély nélkül, ráadásul elég egyértelmű céllal. nem tudom, hogy ezzel szemben milyen jogi lépések tehetőek, de néhányan kicsit túl sok mindent engednek meg maguknak.
Én már rájöttem, hogy miért van ez! Minden mindennel összefügg! A lényeg, hogy konkurenciát jelentetek nekik, és megpróbálják ezzel szétverni az olvasótábort! Hiszen megvan az indexnek az az előnye, hogy objektív, amivel nem tudnak versenyre kelni. Így hát mit csinálnak? Megpróbálják eltüntetni ezt az előnyt, hogy egyetlen "sajtótermék" se lóghasson ki a sorból. Olyan ez egy kicsit, mint a ferihegyi lopások rémtörténetei (hogy a "becsületes munkásembörök" "elkísérik" a kocsijához a műszak után azt a biztonságit, aki nem akarta kikapcsolni a videokamerát), meg egy kicsit olyan is, mint a kendertörvények Amerikában (ellenségünk, szóval menjünk neki). Ez egy további lépés, amivel közelebb kerülnek ezek a céljukhoz: megalkotni Magyarország legnagyobb létező oligarchiáját! Cselekedjünk, amíg nem késő
:D :D :D
///ki fog elsőnek press-es dzsekit szerezni?///

remélem hogy még öt évig el fogtok még ti is vitatkozni egymással erről, és tényleg sok szerencsét a további 850-hez.

de a lényeg nem ez.
"hogy azér fotózta le mer bisztos eszeszes a csávó"

egy mélyebben húzódó vonulaton kéne törni a fejet.
nem politika.
hogy milyen iszonyatosan mélyen van ez az egész.
szóval hogy lefotózza, - várjál próbálom végignézni - és hogy akkor, aha! szóval SS!
és erre kellett írni egy up cikket, hogy dehát nem is lehetett manipulálni.
tényleg, fontos volt megmagyarázni - ja, meg feltenni a 4megás képet! hát ez nagyon kemény!

csak gondold végig azt, hogy el akarod magyarázni ezt a sztorit egy külföldinek. nem lesz kínos pár perc után, hogy ahol én lakom hát ott most ez van?
mi ehhez képest a van rajta sapka-füstszűrős?
én is most sikerült elszarnom 10 percet az életemből miattatok
Árpi, mi van a fideszes per-fenyegetéssel? Kimúlt? (már nem emlékszem pontosan, de valami Orbán megőrült szöveg miatt kezdtek el hadonászni a fiúk)

RE: rizla 2007.05.12. 00:26:05

"tevan telefonszámát, és címét közzétette a kuruc.info engedély nélkül"

Ritka egy görények, a saját telefonszámukat bezzeg nem tüntetik fel az oldalon, az impresszumukba is baromságokat írnak (pl. Index Manager: Dow Jones).

Lehet tudni, hogy ki áll mögöttük?

sodika 2007.05.11. 23:26:48
"Tóta: Állandóan ezzel a dumával jöttök, hogy ez senkinek nem tűnt fel, holott amikor megnyitjuk, akkor az alapvetően sötét képen ez a két világos pont egyből oda vonzza az ember tekintetét.

BUMM! Nem is lehet máshova nézni."

baromság! én akkor néztem végig a galériát másodszor, mikor még nem olvastam el UP írását, csak lescrolloltam, hogy felhívásra megnézzem újra a képeket!

még akkor sem tűnt fel semmi furcsa...mikor elolvastam az első pár paragráfot, már tiszta volt...

nyomiság azt állítani, hogy mindenki ezt látja meg először...nekem még másodszorra sem tűnt fel...csak a karlendítés, meg a kurvasok lengyel/máltai zászló, amit árpádsávosnak csúfolnak...az bezzeg feltűnt egy antifasiszta megemlékezésen...túl sokszor tűnik fel ez a sok szemét
dark f: nem tudok róla, h léptek volna, gondolom, szijjártó agyrohama volt, és elmúlt.

"saját telefonszámukat bezzeg nem tüntetik fel"

azt a partizáninfo közli. remek páros.
OFF

Jut eszembe Tomcatről:
A szatyornyi csontról (Kádáré :-)) hahaha) nekem az ugrott be, hogy szintén vegyi alapanyagnak szerezték be;
a hevített öreg emberi csont kiváló foszforforrás, viszonylag egyszerűen gyártható belőle pl. foszfor vagy foszforsav.

szerintem a képszerkesztőnek észre kellett volna vennie...

ha észrevette:
1. beteszem, mert vicces (s jót kuncog magában)...
2. tegye be a hóhér, amikor amúgyis lángoktól vagyunk itt környülölelve...

ha nem vette észre:
nem képszerkesztő...
"szerintem a képszerkesztőnek észre kellett volna vennie..."

Nem lehetett észrevenni, mivel "szarul" volt tömörítve, s ha megnyitottad egy fotószerkesztővel eléggé necces volt, először én is esküdni mertem volna arra, hogy itt bizony belenyúltak. Az eredeti kép viszont teljesen egyértelművé teszi a helyzetet.

Tanulság? Ha képet akarsz hamisítani, akkor mindenféleképpen tömörítsd egy picit meg. :D
Tomcat már előzetesben!Szilvássy lehet, hogy blöffölt amikor a terrorveszélyt bejelentette.Talán úgy volt vele, hogy előbb-utóbb úgyis megvalósul valami hasonló.Persze ő sem IRA,ETA, Vörös Brigádok-féle akcióra gondolt, de ezek a házkutatásnál talált vegyi anyagokból összetákolt szerekből készült durranók is alkalmasak riadalmat kelteni.csakúgy, mint a Molotov-koktél.Ennyit a riogatásról.A fotót nézve,óriási barom, aki az SS-re gondol, nekem meg sem fordult e fejemben.Nemzet-az kiabál, akinek a háza ég.Talán ők szerettek volna látni valami hasonlót.Aakkor inkább a KISS együttes emlémája adna okot képzettársításra, pedig erről sincs szó.Vagy talán az aranylábú győri Stark nevű focista nyakán látható SS-garafika.Az egész úgy baromság, ahogy van.Az Index-nek le kellene tojni az egészet.
Hát, a (pre)ss-es operatőrt én alig vettem észre, valahogy lekötött a kép 99%-át kitöltő, kereplő-füttyügő, nácizászlós banda. A kereplős nő melírozott madárfészek frizuban, matrjoska sminkben, Gyólya Áruház kosztümben kerepelve nagyon erős. De a vigyori hakitamás se rossz, ahogy fúja a sípocskát, ahogy a kis tüdejiből kitelik. Szóval, ha azt a kamerát maga Hermann Göring tartaná, akkor sem ő lenne a kép témája, hanem a zajzombik. Nem kell ide manipuláció, elég elengedni pórázról a Zajbrigád Polgári Kört. Ha az operatőn nem szeretne nácinak látszani, talán álljon ki a náci zászló alól.
Mellesleg a "lőtávolságon kívül" című fotó is megérne egy műelemzés. Gyurcsány dizőz-póza a mikrofonnal és a táncparketten összegyűlt senior Poptaritop rajongókkal, plusz az xxl-es fejű kopasz verőember... Hát az összes normális ember lelépett már ebből az országból?!
TWA, csak a csodálkozásotokat nem értem. A rendszerváltás óta folyik a harc a médiahatalom megszerzéért. Nem akarom végigvenni az állomásokat, lényeg eljutottunk a mai, alapvetően megosztott állapotba. Van médiabirodalma a balnak és a jobbnak egyaránt.
Az ellenoldal médiávilágával nem kell sokat foglakozni. Elég megemlíteni, hogy pl. "GyárfásNapKelte" vagy "BayerHírTV", ami a célközönségnél azonnal zsigeri elválasztást indít el, és hormonálisan is biztosítja a gyülöletet. Nem kérdés, hogy nem is gondolkoznak el az ellen média állításain.

Ebbe a világba a legkevésbé fér bele a vízcsaposgyurcsányozó és egyben orbánozó Index. Ráadásul nyilvánvaló, hogy egyre többen interneteznek. Nagyon valószínű, hogy a következő választásokig bekövetkezik a "robbanás" nálunk is, és legtöbben az internetesportálokról fognak tájékozódni. Ha jól tom, ma is azindex a legolvasottabb.

Az olvasót arról a legnehezebb meggyőzni, hogy az ugyanazon lapon gyurcsányozóorbánozó portál hazudik. Ezért mindent be kell vetni, és minél gyakrabban, a legpitibb ügyekben is.
(Ha a miniszterelnököt zsebtolvajláson érnék, az nagyobbat szólna, mint az egész gazdasági birodalma.)

Szal, miért is csodálkoztok?
Mit lehet tenni? (Egyet nem lehet, siránkozni, de UP nagyon úgy hangzott!)
Nem érdemes így egyenként elaprózni a választ. Azt mondod szeretnek szopni? Hát akkor meg kell őket szopatni, de orbitálisan!
(Nincs más megoldás!)
Van hozzá szellemi kapacitásotok, ha jól sejtem.
eloszor UP cikket olvastam. csak utana a hirtv-set.
nem akkorra hazugsag, mint aminek UP beallitja.
egyszeruen a hirtv-sek mast szeretnenek belelatni a dolgokba, es tenyleg igaz, hogy mindenki magabol indul ki:):)

viszont meglehetosen kicsi eselyet laotm, hogy egy esokabat ilyen pontosan "gyurodjon"
lehet hogy kellett neki egy kis cellux segitsegnek ;):):)
"Hát akkor meg kell őket szopatni, de orbitálisan!"

csak nehogy fogazzanak :)
NAGYON RÁÉR EZ AZ ORSZÁG, B@2M3q
ORTT: A médiafogyasztás jellemzői és a hírműsorok általános megítélése
Magyarországon (2007. január)
23. oldal

www.ortt.hu/elemzesek/21/1175188490mediafogyasztas_jellemzoi_20070329.pdf

"Azon személyek esetében, akik azt válaszolták, hogy léteznek politikailag elfogult tévék és rádiók, rákérdeztünk: melyek az elfogult médiumok. A legtöbben (48%) a Hír Televíziót említették mint elfogult televíziót. A médiumot az ATV (26%), Magyar Televízió (23%), TV2 (14%), RTL Klub (14%), Duna TV (2%), Kossuth (2%) és a Klub rádió (2%) követte. A válaszadók 26%-a - bár korábban úgy nyilatkozott, hogy léteznek politikailag elfogult tévék és rádiók - nem tudott, vagy nem akart ilyet megnevezni. Az elfogultnak tekintett csatornák megnevezése természetesen függ a válaszadó pártpreferenciájától. A Fidesz-szavazók pl. több elfogult tévét, rádiót neveztek meg. A kormánypárti szavazók az átlagosnál nagyobb arányban nevezték elfogultnak a Hír TV-t és kisebb arányban az ATV-t, MTV-t, TV2-t, RTL Klubot. A Fidesz-szavazók nagyobb arányban tekintették pártosnak az ATV-t, MTV-t, TV2-t, RTL Klubot, és kisebb arányban a HírTV-t. Az eltérések mellett a baloldali és jobboldali szavazók „elfogultsági listája” hasonló, és mivel a részlehajlás irányában viszonylagos konszenzus uralkodik, elmondhatjuk, hogy a politikai kiegyensúlyozatlanságnak létezik egy pártpreferenciától mentes, objektív megítélése."
Persze mitől eredeti kép az eredeti? Aki úgy gondolja, hogy az EXIF-től, annak ajánlom figyelmébe, hogy az alábbi kép EXIF adatait hasonlítsa össze az "eredeti" kép EXIF adataival.

kepfeltoltes.hu/070512/nesze_hitler_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Olyant írogatni,hogyaszongya hiába hívogatja a Fidesz Benjamin Netanjahut...,az frankó,meg pc,mi? Abban sincs semmi,igaz?
"Abban sincs semmi,igaz?"

mi van benne azon kívül, amit leírtak?
countrystudy, ovR:

Még hogy mi van benne??
Hát iszonyúan sértő a Főnőkre nézve, és ez minden magyarembert felháborít:). Harcra fel!!
A kuruc.info szerint már a zászló is utólag került a képre...

www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=1&HirID=12081
Gratulálok, gratulálok a szerzőnek!
Két sorban így benyalni a főszerkesztőjének, az azért teljesítmény.
(megjegyzem az Index manipulációjára, a képaláírás megváltoztatására is vesztegethetett volna néhány szót)
De mégegyszer, gratulálok!

És az senkinek nem tűnt föl, hogy a kamerába egy árpádsávos zászló van tűzve?
"És nyilván tudta ezt Tevan Imre is, úgyhogy Csintalannak igaza van, amikor azt mondja, hogy ebben az ügyben ő a hibás. (Szerintem ez szándékosan provokatív húzás volt, hogy mindenki rólatok beszéljen a jobboldalon)."

Szóval SODI ezek szerint az index a hibás azért mert a HírTv és a Manem kart karba öltve hülyét csinált magából és ugrottak egy jó nagy hasast egy takonnyal teli medencébe????

Tudod az "érvelésed" arra hajaz amikor nemrég ausztráliában egy csomó arab megerőszakolt egy nőt.
Az imám erre azt mondta hogy ha húst dobnak egy csomó kutya elé és a kutya megeszi a húst nem a kutya a hibás.
Tehát a nőt terheli minden felelősség mert ha nincs ott akkor nem tudják megerőszakolni.
Logikailag korrekt de etikailag azért egy kicsit gázos...
"A lakásban nagy mennyiségű kristálycukrot és egy zsák műtrágyát is lefoglaltak."...
(Ez igaz.)
"Tomcat és társai ezzel szemben azt állítják: a lakásban talált alapanyokkal csak műtrágyát akartak előállítani."...
(Ez is igaz.)
Legkedvesebb tévésorozatomban (Tüskevár) Zenthe Ferenc egyszer leül levelet írni. Kicsit gondolkodik, hogyan írja meg, hogy az egyik rábízott ifjú súlyos tüdőgyulladással ágyban fekszik.
Aztán megírja. (Meg nem is.)Minden modat után elégedetten megállapítja, hogy:
"Ez igaz."
Valahogy így képzelik a Hírtévénél a tájékoztatást.
(Persze a többi tévénél is, csak nem ennyire durván, és átlátszóan.)
Azt is megírták, hogy: " A jelenlévők közül néhányan megdobálták Gyurcsány Ferencet"
(ez is igaz)
Nálunk sajnos nincs Hírtévé, ami van, azt se nagyon nézem. Az idézeteket az oldalukon olvastam.
De van néhány barátom, akik tőlük szerzik be a mindennapi betevő információt. El kell ismernem, hatékony. Barátaimból folyton kibuggyan a sok igazság. Olyan, mintha meg akarnának téríteni. Látom rajtuk, hogy nézik a hatást, kóstolgatnak,furcsán néznek, hogyan reagálok.
A Hírtévé működik.
revol

Hiába, mikor nagy elmék gondolatai találkoznak!

Persze az előbb én csak hülyültem.
Most, hogy jobban megnézem, a 16. képre Feri is csak rá van kopizva.Elég gyenge munka. Aljas provokáció. Ki lehetett ott eredetileg?
Szerintem a kép eredetileg egy garnélarákokat ábrázoló vízalatti felvétel vol.
Meglehet, mivel most kaptam azn infót, hogy a megemlékezés idején Gyurcsány nem is volt Magyarországon. Na hol volt? Természetesen Tel Avivban és a tengelyt reszelte. Az egész a Moszad műve (amelynek az index csak mo-i fedőszervezete.)A ss betűkkel csak erről a nyilvánvaló tényről akarják elterelni a figyelmet.

Remélem azzel a hírrel még nem előzött meg a kurucinfó?
Há bazze, kurucinfo kurva jó! :)
Aki így odaretusál nekem bármilyen képre egy árpádsávos zászlót, annak személyesen fogom kinyalni a seggét! Tökéletes árnyékolás, a faszi haja mögött is szépen kivehető a zászló! Ügyes munka!
A kérdésem pedig az lenne, hogy a hírtv operatőre miért a kereplős (gondolom a kezébe retusálták) magyaranya, illetve a füttyögő anyóka (szájába retusálták a kezét) mellett áll? Biztos nem engedték a komcsik le, hogy közöttük filmezzen!
""A kérdésem pedig az lenne, hogy a hírtv operatőre miért a kereplős (gondolom a kezébe retusálták) magyaranya, illetve a füttyögő anyóka (szájába retusálták a kezét) mellett áll?""
Hát azéé.
Ha a hírtévén Gyurcsány szabad téren látszik, akkor a tömegnek fújjolni, meg fütyülni kell.
Ha meg OV látszik, akkor a túláradó szeretetnek kell mégtúlabb áradni.
Fiúk Lányok!
A HírTv Manem páros egy dologban tökéleteset alkotott valljuk be.
Ezzel a PRESS hisztivel gyönyörűen elterelték a figyelmet a LÉNYEGRŐL.
Mert nézzük csak meg mi is történt?
Volt itt egy antifasiszta megemlékezés a győzelem napja alkalmából ahol résztvettek olyanok is akik megjárták valamelyik haláltábort és örülnek hogy a lábukon jöttek haza és nem a kéményen keresztül.
Ugyanakkor itt volt egy csomó "igazmagyar" akik VÉLHETŐLEG a HírTv és Manem olvasó és eszmei táborába tartoznak és tojásokkal dobálták a résztvevőket kereplőztek sípoltak, stb.
Egyszóval ellenntüntettek.
Namármost hogyan lehetne definiálni azt az embert aki egy ANTIfasiszta rendezvényre megy ellentüntetni???
Maradjunk annyiban hogy biztos hogy nem antifasiszta...
Nos ezekről a szerintem ciki dolgokról meg egy szó sem esett.
Bár nekem mind1 mivel se nem zsidó se nem komcsi se nem náci nem vagyok.
Vitézy Droid Zsófika volt a legdurvább az egészben. Kezd teljesen elsesztákágisodni. Gyakorlatilag képtelenség bármilyen érvet megvitatni vele, csak fújja az előírt szöveget és mindenkit leugat, aki mást mond. A másik újságíró próbálta védeni az Indexet, semmi esélye nem volt. Zsófikának 100%, tuti egyértelmű volt, hogy a kép manipulált.
Szerintem a többi meghívott újságíró már kerüli, mint a pestist.

Tevan Imrének nem kellene nyilatkozgatnia olyan ügyben, amiről púzása sincs. Ez volt a legfőbb érv a "hamisítás" mellett. Mármint hogy a karja takarta el a feliratot az operatőrön, pedig egyértelműen nem. Csúnya baki, amit meglovagoltak ezerrel.

Csintalan tényleg megvédte a fotóst és kérte, hogy szedjék le azt az SMS-t, amiben "gyurcsánybérenc" mittomminek nevezték. Egy fél pirospont neki. Meg egy fél fekete, mert a csintalanshow idején már ki volt téve a módosított magyarázó felirat a fotó alatt, tehát nem kellett volna a szerkesztőt sem csesztetni.

Az ügy egyetlen kulturált elintézése az lett volna, ha az operatőr vagy a Hírteve (nem a Magyar Nemzet!) betelefonál az Indexnek, hogy vegyék le a fotót vagy töröljék ki a két s-betűt, mert félreérthető. Sztem az Index meg is tette volna és kész, ennyi.
Nyilvánvaló, hogy a Hírtv csak az alkalomra várt, hogy belekössön az Indexbe. Már egy ideje figyelem ezt a remek kis adok-kapok csatározást. Igazán szórakoztató, de sztem egyik félnek sem tesz jót. Vagy éppen fordítva?
Hmm.

A legnagyobb csúsztatás viszont kétségtelenül a TV2 zözzenete volt, amikor a Tomketes "tudósítás" után bevágták régebbi robbantásos merényletek képsorait. Durva volt.

Egyébként érdekes ez a sztori is. NÉVTELEN bejelentésre, hogy valaki a telefonba azt mondta, hogy "robbantunk", kapásból HÁZKUTATÁSI PARANCCSAL felszerelkezve lerohan a rendőrség egy lakást? Ez ilyen egyszerű? Már írom is a listát ellenségeimről. Valamit majd csak találnak, amiért le lehet őket csukni.
Vagy inkább a jó öreg zsarutrükk? Valakit figyelnek, engedély nélkül lehallgatják a mobilját, és amikor megvan a fogás, az egyik rendőr elmegy a sarki fülkébe és dob egy névtelen telefont?
Tomcat mindenesetre tudhatta volna, hogy figyelik. Pláne, ha a blogjában közhírré teszi, hogy készül valamire. Azért a zsaruk sem olyan hülyék, mint amilyen a blogjában lefesti őket. Ezúttal a yard szerezte meg a pontos labdát.
XSun 2007.05.12. 12:43:16

Igazad van. Elég lett volna Gyurcsányt a rendezvény előtt és után utálgatni. A megemlékezés alatt illett volna kussban lenni, elcsomagolni a csíkos zászlót, vagy egyáltalán oda sem menni. Gyurcsányozni bőven elég alkalommal lehet. Néha lehetne kivételt tenni. Ezzel csak mártírt csinálnak belőle. Vagy lehet, hogy éppen ez a cél?
Kezdek paranoiás lenni.
:))
Szerintem az íjjal lövöldöző palit meg akkor ezt az operatőrös fotót is egyszerűen tegyétek be a Cukiságba.

Egyébként ha tömény manipulálásról akartok olvasni, akkor az Index fórum Kertészeti rovatában nézzetek be a Muskátlik és más balkonnövények topikba. Ott aztán néhány megszállott muskátli-fan emberkével egész évben ontjuk a módszereket, trükköket, hogy milyen manipulációval lehet a legtöbb virágot elérni.
Mondjuk van egy olyan megoldás is, hogy le lehetne szokni a szarevésről, és nem kellene hörrtévét nézni, Mn-t olvasni, stb. (Tudom, hogy nem egyszerű egy szenvedélybetegségről leszállni, de azért legalább meg kellene próbálni -Kukacka, pl.)
A magam részéről úgy gondolom, hogy nem elszigetelt esetről van szó, ellenkezőleg, az említett médiumok lényegét testesíti meg a példa. Szóval ha több nem is, egy közös pontunk biztosan van Dávid Ibolyával, nevezetesen az, hogy én is legföljebb ha csipesszel nyúlok az ilyesmihez.
Másrészt szerintem is bőven itt lenne az ideje már beleverni az esetben inkrimináltak orrát a szarba. Sok sikert a perhez.

mikikese 2007.05.12. 13:44:17

Persze, ha az ember csupa olyan médiumot látogat, ami "neki tetsző", akkor aztán igazán tájékozott lesz. Ugyi? Már korábban is írtam: valamennyi dögkutat végig kell szagolgatni, hogy tudjuk mi az ábra. Ráadásul a hörrteve nemsokára mindenhol fogható alapcsomag-adó lesz. Kénytelen vagy tudni róla.
Vagy éljünk boldog tudatlanságba burkolózva? Dübörgő gazdaság, pannon puma dorombol?
Ha már egy trágyadombon ücsörgünk, nem árt tudni, honnan jön az utánpótlás.
Különben meg, mutass már egy "tiszta forrást"! Légyszi!
Drága ovR és SHORE. Az én főnököm a munkahelyemen van,és csak addig,amíg melózok. Csak érdekel a stílus,minden megszólalóé. Nem lehet jó úgy ébredni,hogy máris tudod,a másik oldal milyen szarházi,mennyire csúnya dolgokat művel.
Ha valaki lop, elkapják, leüli, majd megint lop, és megint elkapják, annál súlyosbító körülmény, hogy visszaeső. Ha egy újság évi 30,40,50 sajtópert veszít, évek óta, évről évre, ott ilyen nincs. Miért?
countrystudy: én odáig jutottam el a hsz-ben, hogy mégis szerinted mi van benne még azon kívül, amit el lehet olvasni? azt, hogy ki a főnököd, kit pártolsz, miért nem kérdeztem és nem is fogom.
Pilhál Tamás az nem Pilhál György véletlenül? vagy két Pilhál van?

Hiányoztak a komentjeid Árpád az előző postokból.
pepperoni 2007.05.12. 11:56:11 -nak

Ahhoz képest, hogy saját magad szerint nem nézed a HírTv-t, vagy csak nagyon ritkán, hiszen nem is tudod fogni, elég határozott véleményed van a csatornáról, természetesen meglehetősen elitélő.

Ezért írásod nem hiteles, mert még saját magadnak is elletmondasz. A tényekről nem is beszélve.

Viszont az Index politikai fórumain egyre inkább körvonalazódik annak igazsága, hogy az Index bizony erősen manipulált, hiába akarja itt is Tóta a HírTv-re fogni.





Kukacka
Én meg aszittem dögkútból elég egybe beleszagolni, a többi is ugyanolyan büdös. Egyébként távolabbról is, nem kell ahhoz direkte szimatolni. Meg nem is a szagolgatással lenne a baj, hanem a "cspiegetéssel". Nade nincs jogom beleszólni, úgyhogy nem is szóltam semmit.
Komolyra fordítva a szót úgy látom, hogy az inkriminált orgánumok fő foglalatossága nem a tájékopztatás, elemzés, adatolás, érvelés, stb., - ami amúgy a sajtó feladata lehetne, - hanem az emberek hergelése (hörrtévé), és a hergeltség állapotának folyamatos fenntartása. Ez direkt politikai célokat szolgál, és persze semmi köze az újságíráshoz.
Van egy olyan "érvük" - megalapozandó a kakigyártást -, hogy nekik ellensúlyozniuk kell a ballib médiafölényt. Ennek az (önigazolós ?) érvnek a lánykori formája az, hogy hiszen máshol is csupa szar van, azt ellensúlyozzák csak.
A Hvg, Napi...-, Világ..-gazdaság nem szarok. A Népszabadság nem szar. Az ÉS nem szar. Stb. ,stb. .........
Lehet, hogy van olyan jobboldali orgánum is, ami nem egyértelműen az emberek heccelésére játszik, -- nosza!
Egyébként számomra már régen kiderült, hogy alapvetően a dolgokban nem értünk egyet. Szerintem Kuncze az egyik legjobb fej a politikai placcon, Pokornyi pedig nagyon gáz, szánalmas balfasz. (Az alma nem esik messze?...) Valami azt súgja, hogy te ezt nem így gondolod. Sebaj persze, és nekem nincs jogom minősíteni a te véleményedet, úgyhogy ezért bocsánatot kérek. Az azonban marad, hogy nagyon nem értünk egyet.
Jó tévézést.
Pepperoni 11.56.

Ez igaz. Mármint amit írsz, én is találkozom ezekkel a Hírtv-t leszopott alakokkal, pontosan úgy viselkednek, ahogy írod. Illetve csak egy részük, mert vannak agresszívebbek is. Gondolom a szelidebb, küldetéstudatos fajta az, amelyik a pogári körökbe "tömörül".
Tollas
Szép dolog, hogy van, aki direkte bevállalja, hogy megküzd a Hírtv becsületéért. Hajrá! Nem vagy egyedül!
Örülnék, ha kicsit kifejtenéd, hogy pontosabban mire gondolsz. Az is lehet, hogy én értettem félre valamit.
"A jobboldal vezére gyáva, amikor nem érti, hogy Magyarország összehangolt változások sokaságára építhet egy új jövőt..."

na ezt preparáld tárgylemezre kedves szőkemiki...
hátha te, a nagy eszeddel, ebből is ki tudsz hozni valami értelmeset...
lyla

Télleg nem egy értelmes mondat. :-)
Nem értem, miért kellett ez a HírTV-nek. A galériában megjelent képen tényleg gyanús volt az "ss" melletti folt, de ki a fenének tűnt fel egyáltalán a fotó? Meg ki tudta, hogy melyik tévének dolgozik az operatőr? Simán tisztázni lehetett volna az egészet, a "leitatós" hivatkozáshoz meg butaság&rosszindulat kell.

Kárpótlásul egy kis manipulálatlan Navracsics vs. Szilvásy videó:
ufi.blog.hu/2007/05/12/szilvasy_hogy_internetre_fol_tudjam_tenn
Árpád!Sávot kell váltanotok! Ne veSSzetek meg. Ne pereskedjetek.
Semmit nem oldana meg.

SüSSétek el inkább azt, hogy ha némelyek szerint az egymást közvetlenül követő két kerekített S betű a náci szervezethez való tartozást jelenti, akkor "sajtóilag" elimerődött, hogy azok a bizonyos sávos zászlók tiltott önkényuralmi jelképek.

Hátha még nem sül el viSSzafelé is...


off

Turul!

Most akkor az blog.hu ilyen béna, vagy mi van már megint az Ufi-bloggal? A szélen a kommentek is leragadtak -2-3 napnál...

on
Való igaz, hogy a Hírtv egy szopós kurva. Még az a szerencse, hogy Magyarországon vannak olyan független és elfogulatlan médiumok, mint az Index, és újságírók, mint te, Árpád, akik viszont senki faszára sincsenek rácuppanva. Igaz?
hogy miért most, meg miért perelni stb:

nem szoktunk ilyesmikre válaszolni, pereskedni főleg; lett volna alkalom korábban is, nem vettük fel. ebben az ügyben viszont az történt, hogy nem egy megnyilvánulás volt, hanem folyamatosan görgették topvább a saját hányadékukból formázott golyóbist, a mai MN is még hápog, úgyhogy muszáj volt szólni, hogy ácsi.
" jah, vmiért most intenzíven ránk szálltak, amiben az az érdekes, h az index eccerűen csak nem fideszes, de nem komonista, mint a népszava meg az atv. mondjuk egy pszichózisban nehéz kitapogatni a mozgatórugókat. "


Talán éppen ezért. Lassan kezdték elhinni egyesek, hogy függetlenek vagytok :-D
TwÁ:
Na ja. A magyar közéletből tökéletesen hiányzik a "bocsika, tévedtünk" attitűd. Úgyhogy most ütik még egy kicsit a vasat, csakazértis. Tisztára, mint Deutsch "Sasszem" Tamás esetében. Annyira belemásztak, hogy nincs visszaút.
Ez azért nektek is tanulságos lehet.
:))
"A Hvg, Napi...-, Világ..-gazdaság nem szarok. A Népszabadság nem szar. Az ÉS nem szar. Stb. ,stb. ........."

Ez szakmai és elfogulatlan. Minden más szar.
Kerek a világ.
"úgyhogy muszáj volt szólni, hogy ácsi."

Ki az az "ácsi"?
Árpád!
UP nek igaza volt.
Hiába ez eredeti kép.
A "Manupált képes" topicban természetesen erről is "bebizonyították" hogy hamisítvány.
Szerintem szerezzetek egy ilyen PRESS-es mellényt fotózzátok le több szögből és mutassátok már be hogy hogyan tud "gyűrődni" hogy így nézzen ki.
Bár nem tudom hogy ez meggyőzné-e a publikumot....
Ez már lassan kezd olyanná válmi mint amikor az USA vegyifegyvereket keresett Irakban.
Szerezzen a fene mellényt.
Ha a hírtévének az a célja, hogy a síkidiótákra szűkítse a közönségét, akkor az jól halad. Igaz, kezdettől ezen vannak. Sokat segítenek a síkidióta munkatársak.
Árpád?

Miért vagy álszent?
"síkidiótákra szűkítse a közönségét,"

Miért ez nem az?

mikikese: "A Népszabadság nem szar."
Á, az pláne nem az. "Nem megszorítás, hanem dinamizálás következik" - Gyurcsány interjú 2006-ból, a két forduló közöttről. :)
turul: point. és hány pont jár a választási Ufi-címlapért?
--
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.05.12. 20:47:20
Szerezzen a fene mellényt.
Ha a hírtévének az a célja, hogy a síkidiótákra szűkítse a közönségét, akkor az jól halad. Igaz, kezdettől ezen vannak. Sokat segítenek a síkidióta munkatársak.
--

Árpád azért ne felejtsük el, hogy a Maunika só nézői sem a könnyed intellektuális kikapcsolódás okán nézik a műsort...
És ők vannak többen valljuk be.


De visszatérve az esetre; két járható út van: a kommunikációs háború,
illetve valamiféle kibékülés.

Az utóbbi egy nagy tett lenne, én túl autszájder vagyok ahhoz hogy megítéljem a kivitelezhetőséget.

Az országban ezek az tökkelütött politikusok kialakították a közismert csakazértisszembenállunk modellt. Ez néha az idiotizmusba torkollik mindkét oldalon és a jónépnek illetve az értelmesebbjének mindkét oldalon televan vele a töke (hölgyeknek a hócipője).

Már az is egy nagy dolog lenne, ha látná a zógenannte politikai elitünk, hogy a konfrontatív politika (ami egyébként szerintem két embertől jön) már a sajtó szintjén nem talál követőkre, ez megmarad a pártkatonáknak.
Corry: "Már az is egy nagy dolog lenne, ha látná a zógenannte politikai elitünk, hogy a konfrontatív politika (ami egyébként szerintem két embertől jön) már a sajtó szintjén nem talál követőkre, ez megmarad a pártkatonáknak."

1. ez nem értelmezhető a hírtv-mn részéről. gondolom, nem kell részletezni, miért.

2. az indexet nem volna egyszerű követőnek besorolni.
U.P. leírta a Hír-Tv manipulációját. OKÉ!
Helyesen tette!
Majd üdvözölte őket egy felfelé mutató újjal.

Mikor két úriember találkozik, jó lelkiismerettel így beszélgetnek...

A harmadik, azaz Te úgy teszel, mintha ez normális dolog lenne,
majd az áldozat szerepében , a becsület védelmében tovább gyalázkodsz.

Mi ez ha nem képmutatás, álszenteskedés?
Árpi bácsi,

"...A vezetőknél és a vállalkozóknál a Hír Televízió híradójának napi periodicitással
történő fogyasztása gyakori. A vezetők
csoportja átlagon felül nézi a Duna TV és a Hír TV Híradóját.

az itt már idézett GFK-kutatás azt is megállapította, hogy a HírTV híradója a 4. helyen áll

www.ortt.hu/elemzesek/21/1175188490mediafogyasztas_jellemzoi_20070329.pdf


ennyit arról, hogy síkhülyék nézik a HírTv-t
tanulj meg olvasni előbb, mielőtt bármit leírsz
te meg olvasd el a fent linkelt elemzést. www.ortt.hu/elemzesek/21/1175188490mediafogyasztas_jellemzoi_20070329.pdf
összefoglalom neked: a hírtv elsöprően nyeri a legelfogultabb médiumok versenyét. tehát hírforrásként száraz szart ér.
--
2. az indexet nem volna egyszerű követőnek besorolni.
--

Ebben teljesen igazad van és én elnézést kérek.

Viszont a konfrontácija Benneteket pont az mn-hírtv ellenpólusává pozícionál és sokan nem tudnak térben gondolkodni...
Meg általában sehogyan sem.

Mondom, autszájder vagyok és a tudatlanság nyugalmával bréjnsztormingoztam.
Amikor meg Bolgárral vagy Andrassewvel konfrontálunk, meg a hetihetessel, meg Farkasházyval, meg Kováccsal, meg Hillerrel, akkor annak az ellenpólusává. Számoljon utána, aki akar, aki meg nem tud, az le van szarva.
Alf 2007.05.12. 09:53:46
"NAGYON RÁÉR EZ AZ ORSZÁG,
Kedves Árpád!

"tehát hírforrásként száraz szart ér."

Ezek szerint "dübörög a gazdaság",megint átvágta a Hír.tv a félországot.
Ja, hogy te is kommunista vagy, Árpi? Ezt eddig nem mondtad :)
Nézd Árpád!
Azért javasoltam a PRESS mellényes dolgot, mert ha ezt a PRESS sztorit lenyeletik a saját droidjaikkal, akkor ezek után már nincs az a baromság amit ne tudnának ki vagy megmagyarázni.
Holnap után azt fogják kideríteni hogy ellentüntetők se voltak ott és az antifasiszták saját magukat dobálták meg tojással hogy bemocskolják a drága jobbos igazmagyarokat.
Corry 2007.05.12. 21:11:05
Média kibékülés? Nehogy már a farok csóválja a kutyát? Melyik sajtó működik zsíros strabag reklámok nélkül?
Az hogy a kép manipulált volt-e azt nézze meg egy szakember és linkeljük be a szakvéleményét ami tele van mindenféle tízezred pontosságú adatokkal és akkor én is kialakítom a magam szakvéleményét.
Az hogy miért fontos ez az indexnek arról más a véleményem. Nem mindegy hogy a jól manipulálható média fogyasztók tömegei honnan fogadják be az "igazságot". És most az indexen történő igázságbefogadásról láthatóan le akarja szoktatni nézőit a magyarnemzet-tv.
Lehet hogy meg fognak egyezni de arról se téged se engem nem fognak értesíteni, csak ha ügyesek vagyunk akkor talán észrevesszük.
Ja, és az outsiderséget hagyd meg nekem lécci(naogyon élvezem), persze tudom hogy áutszájder írtál de nem tudtam kihagyni!:)
Árpi bácsi,

1. mégis nézik, vazze, és üvöltik a téren, hogy hírtv, magyaarázhatod nekik, hogy elfogult, leszarják

2. corrynak kurvára igaza van, a hülyeségetek (SS-ügy meg a hírtv baszogatása) elvitt benneteket balra
a hírTV még okosan rá is játszott erre, innentől kezdve ti kurvára nem vagytok függetlenek a jobbosok szemében, hanem kis gyurcsányisták, akik sz ő kedvenc tévéjükkel geciztek, majd holnap megláthatod a kender-ellentüntetésen, nem csodálkoznék, az index-ügy is előkerülne
olvasva az itteni, ill. hirtv / mno / kurucinfo hozzászólásait elég egyértelmű, hogy miért vannak elfogult médiumok. mert erre van igény.

maunikára, meg valóságsóra, amiben 20 ember összesen 50 IQ-val boldogítja a jónépet, győzikére meg a többi suttyóra, illetve folyamatos belpolitikai harcokra, mert a két oldal hívei attól élveznek, ha rábizonyíthatnak valamit valakire, még akkor is, ha egyértelmű, hogy kurvára nem úgy van, csak azért, hogy azt mondhassák, hogy NAUGYE! hát bekaphatja mindenki, aki ezt igényli.
Tök magasról szarok a "jobbosokra". Nyilván van, akinek csak az a jó média, ami az Őnagysága seggéből ugat kifele. Egészségükre. Rágógumit utána tessék bevenni.
xenu: tehát, ha támadnak valakit az jobban teszi, ha kussol, mert, ha a támadója esetleg valamilyen oldal elkötelezettje, akkor a védekezés egyenlő azzal, hogy pont a másik oldalt preferálja? logikus.
Az eféle "kabátlopási" besározós, lejáratós módszer sajnos az emlékezet sajátos működésére épit. Néhány hónap múlva már csak annyi marad, hogy az Index valamit variált a képpel. Félek vannak akik ezt tudatosan próbálják kihasználni.
"Tök magasról szarok a "jobbosokra, balosok, liberálisokra stb". Nyilván van, akinek csak az a jó média, ami az Őnagysága seggéből ugat kifele. Egészségükre. Rágógumit utána tessék bevenni."

Talán nem pontos az idézet?
akár lehet pontos, de zizzent polgártársunk itt épp azzal fenyegetőzött, hogy az ún "jobbosok" majd mit fognak gondolni. szarok a szájukba.

vannak más polgártársak, akik a werber-féle gyűlés tudósítása, meg akármilyen fletó-/megyó-/lamperth-/kóka-basztatás után megírták ugyanezt pepitában. nekik is szarok a szájukba.
"Amikor meg Bolgárral vagy Andrassewvel konfrontálunk, meg a hetihetessel, meg Farkasházyval, meg Kováccsal, meg Hillerrel, akkor annak az ellenpólusává. Számoljon utána, aki akar, aki meg nem tud, az le van szarva."

Csak tedd a szívedre a kezed, és gondold végig Magadban, tudtoddal hányan is szavaznak jobbra a szerkesztőségben...

Megvan?

Nnna.

Valóban nagy a különbség köztetek és az MN közt, de azért a középen állót ne játsszátok el, mert felforr az agyvizem...
ovR: kicsit bonyolultabb a dolog, de most nincs időm leírni, TótaW. azért szűklátókörű, mert a jobbosok is olvasnak indexet, ilyen faszságokkal lehet veszteni olvasókat, nyilván Tevant se dicsérték most agyon
régebbi példa: Szombathy palika címlapja az MH-ban az előnytelen Orbán-fotóval, az vitt olvasót, de nem hozott
picinyem, te most haragszol?
a harag rossz tanácsadó...
aki dühös, annak nincs okvetlenül igaza is...
jobb ma egy lófasz, mint holnap egy szájbaszarás...
sőt, még túzokok is vannak, meg tulkok (vagy tülkök?)...

Senkinek a szavazási szokásait nem ismerem. Azt gyanítom, a nem szavazók lehetnek többségben, de ez csak tipp.

"ilyen faszságokkal lehet veszteni olvasókat"

mivel is? azzal, hogy a tökfejűek manipulációval vádolnak? vagy azzal, hogy ha akkorát hazudnak, mint a fent linkelt horváthágneses anyagban, akkor megírom?

menjenek isten hírével.
--
xenu 2007.05.12. 22:06:27

2. corrynak kurvára igaza van, a hülyeségetek (SS-ügy meg a hírtv baszogatása) elvitt benneteket balra
--

Csak én azt is írtam hogy sokan nem tudnak térben gondolkodni.

Ezek szerint te sem.
cicuska, nem haragszom, bár néha dühít az ostobaság. különösen az a válfaja, hogy jujistenem, mekkora hiba, ha megsértődik néhány droid.
de mindjárt megyek társasozni, és levezetem Catanban :)
"Azt gyanítom, a nem szavazók lehetnek többségben, de ez csak tipp."

Hát... Ha Te mondod, legyen úgy - bár ez az attitüd csak az utóbbi időben vált igazán divatossá, pláne azok körében, akik amúgy azért foglalkoznak politikával...
a hírtv most jelentette, hogy az Index csak késve mutatta csak be a kérdéses fotót, melyet a főszerkesztő nem kívánt megmagyarázni(!), "és a munkatársuk elismerte, hogy kifejezetten náci jelképek fotózásáért ment a helyszínre."

Azta!!! :DDDDD
„Gyümölcséről ismerni meg a lovat…”

Okosabbat nem tudok a szavaidhoz tenni.

Talán csak annyit: „törjük be a bokrok kirakatait, döntünk meg minden fát, szabadítsuk fel az aljnövényzetet”!!!

Mindenki utánad!!! (vagy utálnak?)
Jaaaaj :-((((

Van valami link?
Most megy a tv2-n a Menekülő ember. A hírtv-nél valószínűleg így képzelhetik el a gaz kereskedelmi televíziózást. :DD
döntünk=döntsünk
bocs
--
travis 2007.05.12. 22:42:07
a hírtv most jelentette, hogy az Index csak késve mutatta csak be a kérdéses fotót, melyet a főszerkesztő nem kívánt megmagyarázni(!), "és a munkatársuk elismerte, hogy kifejezetten náci jelképek fotózásáért ment a helyszínre."

Azta!!! :DDDDD
--

Nyilvánosan beismerem, hogy baromság volta a felvetésem.

Corry 2007.05.12. 22:59:29
A politikai szembenállással kell teletölteni az emberek fejét, nem megbékéléssel. Akkor jogosan várnának eredményeket. Ez most arról szól hogy az mn-tv egy jó erős markert eltesz a jobbdroid fejekbe hogy ha majd jön a választás emlékezzenek rá hogy s zindexnek nem lehet hinni és az ige csak a tőlük folyik a "magyar" agyakba.
"markert eltesz a jobbdroid fejekbe hogy ha majd jön a választás emlékezzenek rá hogy s zindexnek nem lehet hinni és az ige csak a tőlük folyik a "magyar" agyakba"

Corry ezzel csak egy a baj.
A választást nem a droidok döntik el.
Szerencsére egyik pártnak sincs akkora droid hadserege amekkora elegednő a győzelem kivívásához.
Tehát azokat kell meggyőzniük akik úgy gondolják hogy a fejük nem azért van hogy legyen mire télen sapkát tenni.
Ezeket szokták lesajnálóan "langyosoknak" "bizonytalanoknak" hívni.
Ezek azok az emberek mint én is akik mind GYF mint OV és csatolt részeik láttán hidegrázásba és hányingerbe törnek ki.
Ha jót akarnak maguknak akkor ezeket kellne meggyőzni, de ésszel és nem baromságokkal.
A droidok amúgy is Gyurcsányra vagy arra aki a székében fog ülni, illetve Orbánra fognak szavazni ha a fene fenét eszik akkor is.
Ha Gyurcsány / Orbán csodát tenne és eltűnne a hiány és a munkanélküliség és mindenki ferrárival járna és még svájc is tőlünk kérne hitelt. A mindenkori ellenzék akkor is hümmögne és Kommunista / Fidesznáci trükkről susmognának.
"Tehát azokat kell meggyőzniük akik úgy gondolják hogy a fejük nem azért van hogy legyen mire télen sapkát tenni.
Ezeket szokták lesajnálóan "langyosoknak" "bizonytalanoknak" hívni."

Annyira azért ne szállj légy oda értük - a "langyosok" tipikus példányainak szólnak az összes ígérgetések rendszerint.

A "droidok" azt lesz*rják, sőt rendszerint megvetik - őket az ideológia érdekli főképp, nem a píz.
Volt a cócalizmusban 1 wicc. Csónakázik a téeszelnök és a párttitkár. Felborul a csónak. Ki menekül meg?

A falu...

Ez a vicc ma is aktuális, két országos vezetőt a funkcik heéyére képzelve...

--
XVII. Benedek 2007.05.12. 23:30:46

Annyira azért ne szállj légy oda értük - a "langyosok" tipikus példányainak szólnak az összes ígérgetések rendszerint.
A "droidok" azt lesz*rják, sőt rendszerint megvetik - őket az ideológia érdekli főképp, nem a píz.
--

Ez az utsó mondat egy kicsit magas volt. A nem a píz része.

De egyébként télleg, amikor nemzeti ünnepeken szabadtéri dzsembori van, oda mondjuk nem a hezitálók jönnek fel Szabolcs, vagy Vas megyéből...
"őket az ideológia érdekli főképp, nem a píz. "
Hát ez elég érdekes...
Nekem pl. a Gyurcsány / Megyó féle osztogatásból nem igazán jutott csak a megszorítós részből, mivel nem vagyok se nyugdíjas (13. havi nyugdíj) se állami alkalmazott (extra béremelések) se gyerekem nincs (családi juttatások),
ennyit a pénzről.

Ha az "ideológiát" nézzük akkor most meg nem tudom már hogy ki kicsoda.
A BALOS MSZP ultraliberális kapitaumust épít az SZDSZ-el és eléggé távolodnak a hagyományos BALOS értékrendektől.
Ugyanakkor meg a Fidesz próbál balos dolgokat nyomatni leöntve egy kis nemzeti mázzal.
Amit én hiányolok az pont az ideológia és a jövőkép.
Hogyan képzeli el az országot az MSZP és hogyan a FIDESZ?
Hogyan jutunk el az áhított célig?
Engem pont ezek jövőképek politikai irányok érdekelnek riasztanak vagy vonzanak nem a pénz.
Azt a mesét már rég nem veszem be hogy "ha rám szavazol akkor lesz habzsi dőzsi tejbevaj kánaán".
Langyosból van "túl hülye" meg "túl okos". Egész másképp lehet ezeket megfogni.
Nagyon sok ismerősöm/barátom - látszólag értelmes emberek - valahogy valamiért egyszer odaszavaztak valahova. A baráti beszélgetéseken évek óta kitartanak a korábbi véleményük mellett, amihez a legfontosabb támogatást a másik alternatíva egyre fokozódó utálás biztosít. Na ezek a "nem munkás emberek" droidok vagy sem?
Eddig néztem őket néha a neten. Ezek után azt hiszem ezt sem teszem. Az MN-ről már sikerült leszokni. S most ez.
Azt hiszem kiírták magukat a számbavehető médiumok sorából mindketten. Télleg kéne egy nem gerinctelen hazudozó, de mégis jobboldali médium.
De ugye amilyen a gazda, olyan a kutyája.

Ne félj! 2007.05.12. 21:34:10
He? Te most csak viccelsz. Remélem. Ugye nem gondolod komolyan, hogy egyedül a HírTV a letéteményese az objektív tájékoztatásnak? Vagy nem nézel mást... De ez kizárólag téged minősít.

XVII. Benedek 2007.05.12. 22:41:47
Nálatok listázzák, hogy melyik kollega hova szavazott? Civilizált munkahelyen ez nem szokás, csak szólok.
Meg szavazáskor sem szokás mutogatni a szavazólapokat. Az csak a Fideszben dívik ugye...
Asszem' csináltatok magamnak pólót, Helvetica betűtípussal csak két baszott nagy fekete "S" betű fog rajta díszelegni.
Abban a kérdésben, hogy melyik politikust, vagy politikai erőt utálom, én is nagyon következetes vagyok már évtizedek óta.
Ez persze kihat a választási preferenciámra is, mert lehet hogy már nem szimpatizálok azzal a párttal amelyikkel régen (hűde rég vótazmá) szimpatizáltam, de mégis rájuk szavazok, mert nincs más.
Corry: én mindegyiket utálom, azé' nem járok szavazni. Nagyon eccerű'. S van két plusz szabad vasárnapom.
Valóban, a jövőkép tényleg elég hiányos.

Az ideológia lehet, kicsit leegyszerűsítő megfogalmazás volt - bár amit Te mondtál, az inkább a dolog píz része.

Amúgy a gazdasági programokban is van, ami aránylag állandó - a Fidesz pl. kormányon is, meg programjaiban is erősen a munkára, teljesítményre, több gyerekre, tanulásra stb. való ösztönzésre törekedett az újraelosztásban és annak kialakításában (ha az ehhez tartozó retorika változott is), míg az MSZP-nél megfigyelhető, hogy inkább valamiféle szociális "igazságosság" nevében döntenek, akár osztogatnak, akár elvesznek épp. Eközben az SZDSZ valószínűleg tényleg úgy általánosságban az állam szerepének a csökkentésére épít.

De ezen kívül még számos más tényező is létezik, ami ezeket a szavazókat mozgatja – kicsit bonyolítja a helyzetet, hogy ezek inkább a holdudvart foglalkoztatják, a politika inkább csak a hívószavakat hangoztatja. Így pl. lehet, hogy a szavazótáborokon átnyúlt az eredmény, de a Fidesz-droidok közül azért nem hiszem, hogy sokan szavaztak volna a kettős állampolgárság ellen; erősen különbözik a történelemhez való viszony (ami persze nyilván nagyban múlik azon, hogy kinek kik vitték el a nagyapját), és az egyházakhoz, abortuszhoz, melegházassághoz, kultúrpolitikához és hasonlókhoz való viszonyulás is igen eltérő...

A droidokat sztem főleg ez utóbbi jellegű dolgok mozgatják, míg a langyosak okosabbját a fenti, gazdasági dimenzió, butábbját pedig vszeg a közvetlen anyagi haszon.


Ami a “túl okos” megjelölést illeti – igen, marha okosnak tudja érezni magát az ember attól, hogy mindkettőnek meglátja a hibáit, de azért az egyetemi professzorok körében sztem nem divat a pártatlanság. Távolságtartás, szuverenitás nyilván van, meg persze ők akarják megmondani, mit mondjanak a politikusaik, és nem fordítva – de bizonyos értékek, meglátások mentén azért az okosabbja többnyire határozott értékrendet képvisel, amivel egyik vagy másik irányzathoz közelebb kerül.
CSSZV


" XVII. Benedek 2007.05.12. 22:41:47
Nálatok listázzák, hogy melyik kollega hova szavazott? Civilizált munkahelyen ez nem szokás, csak szólok. "

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy politizáló újság szerkesztőségében tabu lenne a politizálás. Abból pedig sokat lehet sejteni - pl. azt is, hogy Te feltehetőleg nem vagy egy megszállott Fidesz-fan.

Amúgy én egy normál közösségben/munkahelyen sem gondolom, hogy az volna a civilizált, ha politikai, világnézeti kérdésekről nem beszélünk. A tabuk hosszú távon megölik a gondolkodás, az értelmes vita lehetőségét, nem vezetnek semmi jóra.

Én pl. a magam közösségeiben egy csomó balos szavazóval vagyok jóban. Jókat vitatkozunk néha, de ez inkább tanulságos, nem lesz belőle harag soha. Mondjuk jellemzően az SZDSZ-esekkel jobban megy, az MSZP-sek mintha jobban félnének a témától, de ez van...

Az már egészen más kérdés, hogy ha bizonyos dolgokban - pl. szakmai előrelépés, barátságok stb. - nem tudjuk függetleníteni magunkat a másik pártállásától, az tényleg civilizálatlan.
OK. Tézis: az ilyen és hasonló húzásokkal a Liszkay-sajtókonglomerátum nemcsak azt éri el, hogy saját közönségéből távolítja el a normálisabbját, hanem súlyosan kompromittálja azt a politikai erőt, amelyet egyébként lihegve szolgál.
Tézis elfogadva.

Kurva anyjukat.

Hál'Istennek kezdenek lenni színvonalasabb versenytársaik a jobboldalon is - megtörőben a monopolpozíció.
b*aszott nyomasztóak vagytok, de tényleg. Mégis ki a fas*zomat érdekel ki miben hisz, drukkol, és milyen kényszerképzetek hatalmasodnak el rajta. Jó neki? Boldog vagy annak hiszi magát? Akkor miért nem lehet ráhagyni? Miért kell az orra alá dörgölni minduntalan, hogy SZERINTEM baromság ahogy érzel, gondolkodsz? Ja, hogy kilencázharminchatban rá lett hagyva egy bajszos mázolóra a dolog és most minden "gondolkodó, érző lénynek" kényszer, hogy fellépjen még a vélt vagy valós kezdemények ellen is? Emberek 2007 van, Goebbels minden vágyálma valóra vált, a módszerei ipari szabvánnyá váltak a reklámiparban, és bárhol ahol embereket kell befolyásolni. De tőlem... csináljátok a rátokszabott feladatot, HIGGYETEK!!!! Váljatok a HIT mártírjaivá!!! Halleluja!!!
DeBeers!
Erős igazságot mondsz.
Antifasisztának és anti-antifasisztának lenni 2007-ben, úgy, hogy közben az van, ami és ami van arra rá se bagózunk, hát ez az agymosás eredménye.
Nem baj, az első megérkező muszlim feka öko-menekültek a füstölgő romokon egy utolsó szoci-fideszes párt fognak találni, akik nyilván épp egy fél pár kínai tornacipő privatizálásán cívódnak majd, térdig állva a szemétben. A feka agyoncsapja őket egy szöges léccel és akkor végre restart európai kultúra.
A baj csak az, hogy ha valaki hazugságokban hisz, hülye kényszerképzetek uralkodnak el rajta, akkor döntéseiben is bizonytalan lesz, netán faszságok mellett áll ki. Ha pedig sok ilyen van, akkor előbb-utóbb a Te sem leszel kívülálló, hanem szívóágra kerülsz.
Aktuális példa: egészségügy:
Orbánista verzió: ami most folyik nemzethalál, régen minden jó és tökéletes volt (csak a rozsdás cső volt a probléma)
Kormányzó pártok: A reform a legtökéletesebben zajlik, csak így tovább, néhány hónap és a magyar eü. minimum a skandináv szinten lesz.

Ha az ember a fenti két állítás bármelyikét kritikátlanul elfogadja, akkor csak és kizárólag hibás következtetésekre juthat, és rosszul dönthet.
A Hörrtevéről és társairól a galacsinhajtó bogarak jutnak eszembe. Gyúrnak egy szép nagy szargolyót, belepetéznek, aztán a kis szargolyóbol kikelnek a kis galacsinhajtók, akik további szargolyókat gyúrnak nem kis lendülettel... szargyúrás nélkül kihalnának.. Új Elnevezésük: Médiascarabeus.
@Shore igazad van, csak ezek szerint sosem léptél ki a rendszerből és nem próbáltál meg -a lehetőségekhez mérten- objektíve tekinteni rá. Mindenki betartja a játékszabályokat kisebb nagyobb mértékben, mert ha nem akkor a társadalom, megbünteti, kirekeszti. Csak én és a hozzám hasonló antiszociális, önző, bűnöző...etc(ezernyi jelző lehet, erre a devianciára) emberek, akik nem fogadják el a "rendszer" hatalmát, kénytelenek benne élni de képességeikhez és ismereteikhez mérten a maximumig, kihasználják, azt a rendszert ami a többi birka számára szentség. Végül pedig ha igazán mocskos állat vagy, a legprofibb mindebben a visszataszító és minden emberi értéket elutasító mocskos szabálykijátszó, önző játékban az ISTENÁLDOTTA NÉPTŐL jogot kapsz, hogy uralkodhass rajtuk és megírd a törvényeiket. Megérkeztünk. Birka vagy vagy birkát nyírsz?
XVII. Benedek 2007.05.13. 01:24:13
Igazságod vagyon abban, hogy lehet leszűrni a munkahelyi beszélgetésekből egyet s mást. Csak éppen ez a "melyik munkahely" hova szavaz nem feltétlenül jelent bármit is. Pláne az eredeti felvetésed fényében. Mármint, hogy jelent-e bármit is az, hogy hányan hova szavaznak egy szerkesztőségben.
Ahol megjelenik, hogy Orbán őrült, s van Gyurcsány nap a címoldalon. Szerinted ez komolyan számít?

Egyébként sem a középen állás a lényeg, hanem a baromságok jólmegmondása. Mindegy, melyik likból fúj. S ennek - véleményem szerint - az Index eléggé próbál eleget tenni. Szemben az inkriminált, sokat emlegetett bal-jobb-oldali sajtóval (MN, HírTV, 168 óra, Népszabi).
A BŰN-ről a Biblia tükrében.
/Ígéret szerint és röviden./

A bűn a Biblia szerint az Élő Isten nélküli élet.Eleve már csak azt tartja "embernek" a Biblia,aki teremtett biológiai lény,ÉS állandó a kapcsolata a TEREMTŐVEL.A fa sem élhetne meg ha gyönyörű gyökérzete nem lenne az őt táláló talajban.A XlV. szd. óta,mikor Petrarca-val elindul és szárnyat bont a humanizmus,-rohamossá válik a romlás.
Azóta egyre több "izmus" szedi megtévesztett áldozatait.Mindez,mivel Istentől távoli/kirekesztett,-csak bűn lehet.Minden "filosz",emberi,miközben a hatalom a szuverén Istené.
Isten azt mondja NÉKED:csak HIT által,az Ő Fia a TE MEGVÁLTÓD pedig:csak ÁLTALAM.Amíg e körön kívül van életed értelme,addig a Sátán az urad,ki :kezdettől embergyűlölő és a hazugság atyja.A legnagyobb hazugsága,hogy önmaga nem létezik.
Isten országában nincs bűn.A mi világunk ura(legyőzve már)a Sátán.NA okos Barátaim:lehet racionálisan választani;itt a két út.
Harmadik nem létezik.
Nem kell senkinek nekiugrani a klaviatúrának,menjen be a "saját belső szobájába" és ott tisztázza.

Legyen nékünk a mi hitünk szerint.
/Rgy hét múlva:KEGYELEM,mert a bűnös csak arra számíthat./
"akár lehet pontos, de zizzent polgártársunk itt épp azzal fenyegetőzött, hogy az ún "jobbosok" majd mit fognak gondolni. szarok a szájukba.

vannak más polgártársak, akik a werber-féle gyűlés tudósítása, meg akármilyen fletó-/megyó-/lamperth-/kóka-basztatás után megírták ugyanezt pepitában. nekik is szarok a szájukba."

Ma nem trendi dolog a középutasság (nota bene: pártatlanság). Ezt már Széles is felfedezte. Mert, ha már a Magyar Hírlap is Bayert hívogatja soraiba, akkor az teljesen lemondott az objektivitás látszatáról is. És Széles már csak tudhat valamit...? :-)
"Ahol megjelenik, hogy Orbán őrült, s van Gyurcsány nap a címoldalon. Szerinted ez komolyan számít?"

Jaja - ha aztán bizonyos ügyekben meg elkezd csúsztatni valamerre.

A Népszavát és az MN-t mindkét oldal a helyére teszi, az Indexnek viszont sokan hisznek mindkét táborból.
Molaris,

ezt olvastam már valahol a "Torquemada" címszó alatt. Aztán mi lett a vége...
Legyen neked a te hited szerint.
Arra a kegyelemre meg menj el feltétlenül, neked valóban nagy szükséged van rá.
a baj ezzel az egésszel csak az, hogy aki eddig - up cikke nélkül is - nem jött még rá, hogy mekkora pitiáner banda az egész hír tv, azt valószínűleg ez sem fogja meggyőzni semmiről.

aki pedig ezzel mind tisztában volt, annak up cikke nélkül is világos, hogy egy hír tv vs. index csörtében melyik oldalnak érdemes hinni inkább. ez a mostani maximum betekintés a kulisszák mögé, kis érdekes olvasmány, de álláspontok ettől változni nem fognak.

persze nyilván nem is ez volt a cikk célja, inkább csak tisztázása a helyzetnek, és egy válasz a szarral dobálózóknak, de mint írtam, őket és híveiket ez úgysem győzi meg semmiről.
Ez az ügy valóban szánalmas,viszont.Azért az indexet sem kell félteni manipuláció,etikai vétségek tekintetében,emlékezzünk csak vissza,amikor a közelmúltban a szakma szabályait teljesen figyelmen kívül hagyva
a hírt és a kommentárt egy cikken belül,nem elválasztva közölték...
ez nem er meg egy kommentet

OFF
holnap a BBC1-en a Panorama a szcientologiaval fog foglalkozi. Erdemes lesz megnezni, ajanlom mindenkinek (tehat holnap este 9:30-kor)

ON: Arpad, irjal mar arrol, hogyan lesz jobb magyarland. Es mi van Europa lelkevel? (bar biztos azert nem irsz rola, mert idokozben elveszett)
Az Antonioni Nagyítás című filmnek (is) az a tanulsága, hogy minél inkább belemész valamibe, annál homályosabb lesz a dolog. Nagyítsd, aztán így gyűrődik, meg úgy gyűrődik... Tényleg, megkérdezte már valaki a fotóst, hogy van-e ilyen mellénye? Ha meg van, vajon nem kellene-e rájukállni, és figyelni, hogy mikor és hogyan akarnak megszabadulni a bizonyítéktól? Talán még a fotós élete is veszélyben lehet:
"... hotan találták a Hír-tv fotoriporterét. A rendőrség sötétben tapogatódzik." Nem tréfadolog ez! Szerintem mentsük meg az ürgét, amíg nem késő.

Pedig milyen szép is volt London a 60-as években. Alig volt autó, ott parkoltál, ahol jólesett, és a parkokban is olyan valahogy másképp fújt a szél. (Az is igaz persze, hogy az eredeti Cortazar novella Párizsban játszódik, és mintha nem is lenne benne fotós. Csak áll egy fickó, és néz valamit, amit aztán másképp kezd látni.
Paradigmát vált, -- mondjuk nagyképűsködve. Jobban észreveszi, hogy mi a helyzet. Rájön.)
Európa lelkére most itt lenne ez a nagy dalversenyes apropó. Nem tudja valaki, hogy mennyibe jön egy első hely? Kis országokban nyílván olcsóbb azért. De ha gondoljátok jövőre esetleg mi is összedobhatnánk egy első helyet. (És milyen az irónia: sztem most télleg az ukrán lett volna a legesélyesebb, azt mégse. Nem maradt péz, vagy mi?)
És mi van akkor, ha az ún. "jobbos" sajtóval egyszerűen az az alapvető baj, hogy kurvára UNALMAS.
Ezek a szánalmas bohócok úgy érzik, hogy nem térhetnek el a "jól bevált" demagóg szartól. Persze látjuk, hogy vannak, akiknek ez szinte orgazmussal felérő élményt jelent. MUHAHA. Megérdemlik.
Engem valójában nem idegesít fel egyik sem. Egyszerűen untat.
Ja, mielőtt a droidok futtatnák a nepszava.exe-t, jobb, ha szólok, hogy soha nem volt a kezemben az említett sajtótermék, úgyhogy kár a fáradságért. Inkább szembe kéne nézni vele: a HírTV és a MN unalmas és silány minőségű.
Mikikese! Ez balkánviziós fesztivál volt. :)
W.A.
Hát igen. De kb. mindig az. Én csak azt mondom, hogy ha már kirinyáltuk magunkat, hogy nekünk nincs barátunk, kulturálisan meg nyelvileg egyedül vagyunk, stb, akkor akár okosan el is helyezhetünk néhány száz telefonkártyát Európa megfelelő részein mi is. Plusz pr. :-)
én annak az embernek lennék kíváncsi a lelki világára, aki ezt az SS-t először észrevette az index-es képek között. GET A LIFE!!!
OFF

/mielott kommentelek, leszogezem a kerdesfelveteseddel egyetertek!!! tenyleg ciki, hogy ezt senki nem veszi eszre.../

XSun:
"Bár nekem mind1 mivel se nem zsidó se nem komcsi se nem náci nem vagyok."

egyaltalan nem mindegy!!! A kozony ugyanolyan nagy bun...aki nem tesz a rossz dolgok ellen, mert o nem erintett, az ugyanugy hozzajarul a rossz eloerzet megvalosulasahoz!!!

megoltek, bantottak szamtalan ciganyt, zsidot, homoszexualist, szemuvegest, gondor hajut, pirosorrut, kekszemut, nagyfulut? szornyu, de engem nem erdekel...de en nem vagyok cigany/zsido/meleg/szemuveges/...

„Ne félj ellenségeidtől — a legrosszabb esetben megölnek. Ne félj barátaidtól — a legrosszabb esetben elárulnak. De félj a közönyösöktől — ők nem ölnek meg, s nem árulnak el, de az ő hallgatólagos beleegyezésükkel követnek el minden árulást és gyilkosságot a világon.” - Eberhardt
"leitattuk azt a vicces részeg embert, aki rendőröket akart átlőni a számszeríjával március tizenötödike előtt, és szerepelt az Index komolyan nehezen vehető videófelvételén." Ez a videó érdekelne :)
Oké, akkor most jött el az a pont, amikor úgy döntenék, ha főnöke lennék bármilyen sajtóorgánumnak: hír tévésnek, magyar nemzetesnek tilos bármilyen segítséget, információt adni.
"Politikailag Korrekt (ex MM&I) · www.whitehouse.org/ 2007.05.13. 12:32:54
Inkább szembe kéne nézni vele: a HírTV és a MN unalmas és silány minőségű."

Ez a másik. A jobboldali írott és elektronikus sajtó gyakorlatilag egyáltalán nem tud minőséget alkotni/gyártani. Ez az ő igazi hátrányuk a baloldalhoz képest, és kísérleteket sem látni arra, hogy ezt ledolgozzák.
index.hu/video/search/?s=sz%E1mszer%EDj
Asszem ez az
a nagy levin:ezt nekem írtad??

Arra céloztam,hogy koránt sem az a képlet,hogy az index a hamvas és tiszta,objektív orgánum amit a csúnya gonosz hírbe hoz-simán el lehet képzelni,hogy direkt rakták be ezt a képet, csak ki az a barom akit ez izgat ?- ,hanem hogy bár náluk nem olyan mindennapi gyakorlat a manipuláció,a csúsztatás és a hazudozás mint az említett propagandatermékeknél
azért ha úgy hozza a sors ők is kitesznek magukért,(Tóta w csakúgy mint a többi)lásd tény-vélemény összemosások,mit mondott a pápa a pokolról,vagy a mitnyan sztori stb. ráadásul mindezt sokszor meglepően alacsony nívón is teszik...Szerintem igen is érdekes,hogy miért gondolják,ők és sokan
hogy az index vmi magas szinvonalú,objektív lap,holott távolról sem az.
"a HírTV és a MN unalmas és silány minőségű"

Persze ez sem igaz. Az MN szombati magazinjában pl. szoktak egész korrekt olvasmányok, riportok lenni. Úgy a 8-10. oldal után pedig már a napilap sem mindig rossz, csak az ember rendszerint nem jut el odáig.
Pardon, nem az "unalmas és silány"-t, hanem ezt akartam kiemelni:

" jobboldali írott és elektronikus sajtó gyakorlatilag egyáltalán nem tud minőséget alkotni/gyártani. "
Sisco
Csak arra akartam rávilágítani hogy a jobberek a lényegről terelték el a figyelmet ezzel a kabátüggyel.
Ugyanakkor megelőzendő mindenféle személyeskedést gyorsan le is szögeztem hogy ebben az ügyben nem vagyok érintett semmilyen oldalról.
Amúgy ha "azokban" az időkben éltem volna én valószínüleg azokkal lettem volna akik a zsidókat bújtatják. Nem azért mert szerelmes lennék a zsidókba vagy ilyesmi hanem nem tartom helyénvalónak azt hogy a HATALOM üldözzön ártatlan civileket.
Ennek semmi köze a filo vagy antiszemitizmushoz csak az emberséghez.
Ugyanakkor van egy hívő keresztény katolikus ismerősöm.
Nem ám csak úgy ímmel ámmal hanem frankón minden vasárnap templom, húsvétkor karácsonkor gyónás,
minden vasárnap áldozás, gyerek hittanra, minden ami kell.
Szóval a "Schindler listája" apropóján beszélgettünk ezekről a kérdésekről.
Nos ő azt mondta hogy "egy koszos zsidó miatt sem kockáztatnék sőt ha lehet azokkal lettem volna akik üldözik őket..."
Nos ez a fickó teljes lelki nyugalommal veszi magához minden vasárnap Krisztus testét.
Nem azt mondom ezzel hogy minden keresztény ilyen mert vannak olyan keresztény ismerőseim akik elszörnyedtek ezen.
Meg tudjuk hogy voltak olyan katolikus papok pl. Kolbe atya aki auswitzban halt meg. Vagy az a pap aki később XXIII. Jánosként lett pápa aki próbálta menteni a zsidókat és az üldözötteket mert a lelkiismerete ezt diktálta.
És persze a jobboldali írott és elektronikus sajtónak is része már pl. a Heti Válasz, a Kommentár, az Echo TV, az Inforádió, a Századvég, az Ufi meg a Magyar Hírlap is úgy többek között, szóval azért csak óvatosan az ilyen en bloc minősítésekkel...
Zampano 2007.05.13. 15:10:22
Objektivitás. Az a baj, hogy az Index itt Magyarországon kiviláglik a mezőnyből. A HVG-vel együtt. Persze mondjuk ha a BBC-vel vetjük össze... nos... nem lehet megállni mosolygás nélkül. :D De legalább az irány megvan, legalább a törekvés.

A színvonal. Nos az attól függ. Egészében eléggé bulváros. Viszont vannak részek, amik egész jók. Pl. a jegyzetek, glosszák, eheti rovat.

Szerintem.

XVII. Benedek 2007.05.13. 15:14:28
"Úgy a 8-10. oldal után pedig már a napilap sem mindig rossz, csak az ember rendszerint nem jut el odáig."

A sportrovat? :D
"XVII. Benedek 2007.05.13. 15:20:54
És persze a jobboldali írott és elektronikus sajtónak is része már pl. a Heti Válasz, a Kommentár, az Echo TV, az Inforádió, a Századvég, az Ufi meg a Magyar Hírlap is úgy többek között, szóval azért csak óvatosan az ilyen en bloc minősítésekkel... "

Ufi, Echo TV, Magyar Hírlap? Ezektől se tűnik erősebbnek a mezőny...
árpád, a hírtv-ről nyilvánvaló a véleményed, és egy jelentős kattintási számmal rendelkező blogban nem válogatod meg a szavaidat, ha róluk írsz...

felveti a debilség kérdését, amikor azt írod: vmiért ránk szálltak most.

akár igazuk van, akár nem (nem a kérdéses ügyben, hanem abban, hogy fellépnek ellenetek) felkerültetek a jobb oldal által bojkottálni kivánt média várólistájára.

lehet, röfögni, sárban hengergőzve mindenkire fingani, lehet még nagyobb mocsokságokat a szájba venni, v.ö. "szarok a szájába"

a hujber azzal tartja fenn magát a médiamocsok tetején, hogy egy újságíró kolléga kameráját ledobja az emeletről. ez könnyen visszaüthet, eléggé a határon mozog. árpád, te azzal próbálod, hogy a kiegyensúlyozottság mezőjére a vulgaritás átütő erejét használod.

de lassan olyanná válsz, mint az öreg szakik a 70-es években, ahol a bazmeg már nem jelent semmit, de a hiánya frusztráló számára.
XVII. Benedek 2007.05.13. 15:20:54
"És persze a jobboldali írott és elektronikus sajtónak is része már pl. a Heti Válasz, a Kommentár, az Echo TV, az Inforádió, a Századvég, az Ufi meg a Magyar Hírlap is úgy többek között, szóval azért csak óvatosan az ilyen en bloc minősítésekkel..."

Ez most kicsit olyan "vakok között félszemű a király" dolog, nem? Amúgy az említett orgánumok a 2 "zászlóshajóhoz" (MUHAHA) viszonyítva marginális termékek. Szinte semmi hatásuk az ún. "jobboldal" megítélésére.
Egyébként jártál már az Ufi blogon? Csak azért kérdezem, mert a v_i_a_g_r_a-spamokon kívül nem sok komment található a blogbejegyzések alatt...
Elég kínos.
Az okát nem tudom. Talán ott nem lehet olyan jót acsarogni meg zsidózgatni mint a nem-jobbos oldalakon. Vagy egyszerűen csak unalmas.
A látogatottsági mutatókkal nehéz vitatkozni, nem gondolod?
Ki a tökömet érdekli ez már megint? vihar a biliben ...
A turbóknak úgyis az lesz, hogy hamisít az index nem tudjátok őket meggyőzni az ellenkezőjéről, ha megfeszültök akkor sem :):) legfeljebb csak, ha az adott ügyben Orbán Viktor kinyilatkoztatna a javatokra ...

Sokkal izgalmasabb lesz az esti Aktív a fincsi magyar adórendszerről ... a ballagó diákok is már adócsalók :)
morningkarma · karma.blog.hu 2007.05.11. 21:15:07

Baromság a HÍr tv ugyanaz, mint a többi tévé csak ők jobbra igyekeznek hamisítani, míg az összes többi balra ...
Különbenis, az ultra-magyar társaság hogy engedhet maga közé olyat, akin egy csúf angol szó díszeleg?

Legyenek szívesek az ugyanolyan rövid "sajtó" kifejezést használni és akkor még véletlenül sem fordulhat elő ilyesmi.
"A sportrovat? :D "

Nnnem, van ott még külföld, kultúra, gazdaság meg minden egyéb :-)

"Egyébként jártál már az Ufi blogon? Csak azért kérdezem, mert a v_i_a_g_r_a-spamokon kívül nem sok komment található a blogbejegyzések alatt..."

a v_i_a_g_r_a-ból ítélve Te az Ufi.hu-n található blogra gondolsz. Pedig réges-rég elköltöztek ide: ufi.blog.hu

Tegnap óta Explorerben vmiért csak az első bejegyzésük jön le, próbáld mozillával; van napi 1,5-2 bejegyzés, és gyarapodó látogatottság.

Maga az újság épp szünetel pár hónapja, azt ígérik, júniusban megújulva térnek vissza.

"Amúgy az említett orgánumok a 2 "zászlóshajóhoz" (MUHAHA) viszonyítva marginális termékek. Szinte semmi hatásuk az ún. "jobboldal" megítélésére."

Hát, az MN valóban zászlóshajó (még egy darabig, de csökken a szerepe), a Hír TV-nek viszont szerintem önmagában nem sokkal nagyobb a súlya ezek némelyikénél (a nézettség SZVSZ még mindig titkos), csak kicsit gyakrabban vágja ki a biztosítékot a baloldalt, ezért többet hallani róla.

"vakok között félszemű a király"

Az Inforádió és mostanában a HV esetében nem mondanám, a folyóiratokat én nem nagyon olvasom; ha a többi megmaradt magyar napilapokhoz viszonyítjuk, az MH sem, még ha a Népszabadságban több is a rutin (de erről már vszeg inkább a mezőny gyengesége tehet).
XVII. Benedek 2007.05.13. 18:42:24

A Néphazugság egyre nagyobb kakiban kihalóban az olvasótáboruk :):)
Igen? Hurrá :-D

Amúgy TV-t mostanában alig nézek, de benyomásaim alapján a HírTV-ATV-Echo hírcsatorna-hármasból szintén gyanítom, hogy az utóbbi lehet még a legszínvonalasabb :-)
Carnivora! Bár a népszabó példányszáma is csökken, azért mégiscsak fura, h pont és csak a legolvasottabb napilapról nyilatkozod a fentieket.
Ha érted a célzást...;)
NA KEZD NÉZZÉTEK A NAPLÓT !

MA MAGYARORSZÁGON MINDENKI ADÓCSALÓ !

:)
magyar.nemzett

A legolvasottabb napilap a Blikk.

A Népszabadság meg azért szív jobban a többieknél, mert a hagyományos értelemben véve profitorientált tulajdonosai vannak, azonosak a Blikkével. Ráadásul ha igazak a korábbi hírek, Springerék egy időben szívesen el is vitték volna szívük szerint közép felé, csak nagyon nagy volt a szerkesztőségi ellenállás...
XVII. Benedek 2007.05.13. 18:42:24

"a v_i_a_g_r_a-ból ítélve Te az Ufi.hu-n található blogra gondolsz. Pedig réges-rég elköltöztek ide: ufi.blog.hu

Tegnap óta Explorerben vmiért csak az első bejegyzésük jön le, próbáld mozillával; van napi 1,5-2 bejegyzés, és gyarapodó látogatottság."

Szerintem ez a lényegen nem nagyon változtat. Akárhogy is, a jelentőségük csekély. Gyanítom, hogy a magukat jobboldalinak vallók közül többen látogatják a kurucokat, mint az ufit.
Ugyanakkor sok jobboldali-konzervatív szimpatizáns (nem feltétlenül fideszes) ismerősöm pl. Népszabadságot olvas (én nem, mert magyar nyelvű újságra nem dobok ki pénzt), mert-saját szavaikkal-"nem égetik magukat" MN-el.
NA GYEREKEK, HA EZT MEGÉLJÜK ... SMS-BEN ADÓBEVALLÁS A SVÉDEKNÉL
Én csak index.hu -t meg hunhir.hu -t olvasok ...

Újságot meg max. RUBICON-t meg HVG-t ...
Másrészt mintha gyorsabban zuhannának a többieknél, már csak 130,000 körül járnak, egy év alatt vesztettek vagy 20,000 olvasót, ha jól látom.

www.matesz.hu/data/?SLOT=20071&post=+Adatok+

Ráadásul valahol néztem, ami a netes látogatottságukat illeti, ott jóval el vannak maradva.
"Szerintem ez a lényegen nem nagyon változtat. Akárhogy is, a jelentőségük csekély."

Ahogy vesszük. Ha a komolyabb portálok címlapjára nem becsatornázott blogokat vesszük, szerintem elég jól állnak, a nem netes újságírók, mint pl. Andrassew Iván vagy Para-Kovács blogját simán verik (pedig azok ennél stabilabb szolgáltatót használnak).

Az újság amúgy valóban kicsi, bár üde színfolt, réteg- és ráadásul havilap, bár potenciál sztem van bennük bőven. Remélem, fel fognak nőni egyszer :-)

Ami a kuruc.info-t illeti, nem hinném, hogy sokan olvasnák tájékozódási céllal. Csak kicsit nagy a balos médiahátszelük, így sokan járnak oda röhögni.
Jobboldalról még a www.barikad.hu a jó ...

A kuruc baloldali provokátor szemét ...
ha már az ufi szóbajött (amit nyilván nem lehet összemosni a liszkay-féle dögkúthálózattal): szerény éleményem szerint a "vérfrissítés" nem igazán tett jót a blognak.
XVII. Benedek 2007.05.13. 19:37:07

"Ami a kuruc.info-t illeti, nem hinném, hogy sokan olvasnák tájékozódási céllal. Csak kicsit nagy a balos médiahátszelük, így sokan járnak oda röhögni."

"Tájékozódási céllal". Ez jó. :DDDDDD
Miről "tájékoztatnak"? Max. arról, hogy hol lesz a következő Fejbőr koncert. ;)
Sztem egyébként tévedés, hogy sokan járnának oda röhögni. Nem túl "szellemesek".
Talán ez az oka, hogy többen látogatják őket, mint a mérsékeltebb portálokat. A ZEMBEREK nem tájékozódni meg gondolkodni akarnak. Inkább egy kis önigazolásra vágynak a hülyeségeikhez.
" Inkább egy kis önigazolásra vágynak "

Igen, és ezért néznek bele nagyon sokan balról, meg akár jobbközépről is.

Ahogy egy időben némely SZDSZ-es barátaim is rendszeresen olvasták az MN-t, hogy aztán elmondhassák nekem, mekkora egy f*sz az a Pilhál.
árpi, jó lenne, ha észrevennéd, hogy a fospumpás, dögkúthálózatos szövegeddel semmivel sem vagy különb sem a hírtv-nél, sem az mn-nél. sőt, nálad ez már valamiféle monomániává kezd fejldőni, amit gyógyíttatni kellene.
magyarul, hogy megértsd: milyen alapon várod el tőlük azt, hogy barátságosabbak legyenek veletek, miközben két éve mást sem csinálsz, mint válogatott trágárságokat szórsz feléjük az éterből? félreértés ne essék, ehhez jogod van, csak a csodálkozásod és felháborodásod olyan szánalmasan átlátszó és farizeus, mint amikor azt mondtad volt, hogy az index az egyedüli a hírszerzővel, aki értelmes külpolitikai írásokkal jelentkezik a magyar sajtóban.

muhahhhaahha

ezen is csak röhögni tudok, ahogy a mostani balhén is. pancsikálás kicsit a magyar kacsaúsztatóban.

de már egyre kevésbé szórakoztató.
Vérfrissités:

A legutóbbi? Hát, valóban éreznie kellene, mikor gyenge, és akkor csendben maradhatna/tömöríthetne. De ez sztem úgy 2-3 bejegyzésre vonatkozik.
Nem akarok úgy tenni, mintha kurvára ismerném az Ufi blogot, mert csak régebben tévedtem arra párszor kíváncsiságból, és elég vegyes benyomásaim voltak. Privát véleményem a következő:
Egyrészt úgy tűnt, megpróbálnak "normális jobboldaliként" viselkedni. (No zsidózás, ősmagor szittyáskodás, stb.) Vagy "európai értelemben vett jobboldaliként" (MUHAHA, imádom ezt a kifejezést). Erre mondtam, hogy vakok közt félszemű a király. Valójában az általam olvasott cikkek legtöbbször teljesen tolerálhatóak voltak.
Másrészt a "fiatalosabb" stílus, meg a konzervativizmus nálam valahogy üti egymást. (Talán emlékeztek Churchill híres mondására, sztem lehet benne valami). A konzervatív világnézet ugyanis sok olyan dolgot propagál, ami 35-40 alatt elég nagy hülyeségnek hangzik, hogy őszinte legyek. Szóval talán majd eccer. ;DDD
korrekt? mit nevezel fiatalosabb stílusnak? ez így önmagában értelmezhetetlen.
vagy ez valami új elvárás a sajtóval szemben? engem, mint olvasót, például kifejezetten idegesít, ha valaki eredetiként próbálja meg eladni a gonzo meg a Hunter S.T. 5.6-os, megfáradt verzióját, ahogy a tóta és úgy az index cakkpakk a velvettel teszi.
akkor inkább írjanak tőmondatokban, az is jobb. mert iszonytatóan modoros ez az egész.
zeta 2007.05.13. 20:12:31

"korrekt? mit nevezel fiatalosabb stílusnak? ez így önmagában értelmezhetetlen."

Sajnálom, lehet, hogy a kifejezés nem szerencsés, de most nem tudok jobbat, amivel jellemezhetném.
Olyasmi, hogy a bigott vallásosság nem feltétlenül "tiszteletreméltó" dolog; hogy a szex azért nem olyan rossz, mint amilyennek a pápa akarja láttatni; hogy nem árt, ha valaki tudja, hogy a külpolitika nem annyit jelent, hogy utáljuk Amerikát, az oroszokat, Izraelt, és szeretünk bárkit, aki utálja őket. Most pont a palesztinokat. Ha hirtelen ők nem utálnák a zsidókat, akkor a palesztinokat is utálnánk; hogy nem biztos, hogy Orbán akkora nagy király. Tiszta? Ha így sem érted, nem baj, nem muszáj mindenkivel szót érteni...

"vagy ez valami új elvárás a sajtóval szemben?"

Szerintem ilyet sehol sem írtam.

"engem, mint olvasót, például kifejezetten idegesít, ha valaki eredetiként próbálja meg eladni a gonzo meg a Hunter S.T. 5.6-os, megfáradt verzióját, ahogy a tóta és úgy az index cakkpakk a velvettel teszi."

Nézd, ez a te problémád. Ne olvasd.

"akkor inkább írjanak tőmondatokban, az is jobb."

Akkor olvass Hemingway-t, ha ajánlhatom. Tetszeni fog. ;)))

"mert iszonytatóan modoros ez az egész."

Modoros. Igen, valójában ez nem tetszett az Ufi-n. Modoros a stílusuk. Valahogy nem elég természetes. Ezt (is) próbáltam az előbb leírni.
XVII. Benedek 2007.05.13. 20:29:59

"píszí,

en.wikipedia.org/wiki/South_Park_Republican"

Én valahogy nem szeretem a címkéket, meg a skatulyákat. Ilyen a természetem. ;)
De azért ebben van valami igazság...
>> Olyasmi, hogy a bigott vallásosság nem feltétlenül "tiszteletreméltó" dolog; hogy a szex azért nem olyan rossz, mint amilyennek a pápa akarja láttatni; hogy nem árt, ha valaki tudja, hogy a külpolitika nem annyit jelent, hogy utáljuk Amerikát, az oroszokat, Izraelt, és szeretünk bárkit, aki utálja őket.
--------

gondolom, azért azt te is érzed, hogy orbitális közhelyeket írsz. Most akkor Seymour Hersh szar újságíró, mert kiteregette az USA szennyesét (nálánál csúnyább ügyeket kevesen tártak fel Irakkal kapcs.), vagy azért mégsem az sem számít, hogy valaki rosszat vagy jót mond Amerikáról?
nincs olyan, hogy fiatalos stílus. van őszinte, meg nem őszinte írás, jó, meg rossz.
és még csak azt sem hiszem, hogy az élvezhető újságírás alapfeltétele az lenne, hogy ki hogy láttatja a szexet, (az meg végképp durva csúsztatás, hogy a pápa rossznak akarja láttatni, bár lehet, nem olyannak, amilyennek én és te szeretnénk megélni)
zetának igaza lehet...
az állandó fospumpáskodásod olyan, mint a szerencsétlen Gerő baromi hatékony bukottminiszterelnöközösködése...
nem akarom hinni, hogy az idoljaid között szerepelne őkelme...

A South Park-os linkből annyit levettem, hogy TWA honnan veszi az ihletet ahhoz, hogy boldogot és talant egyaránt basztasson, szóval kösz, Benedek, má megin bejjebb vagyunk ezze. Nameg hogy hol lehet a sok pisi, kaka stb. forrásvidéke. (Félreértés ne essék, nekem abszolút bejön a stílusarzenál ilyenirányú kibővítése, meg egyébként is, hívjuk a nevén a gyereket.)
Zeta, annyit még vágok, hogy ... ezek orbitális közhelyek (szted). De a többit tényleg nem:
"vagy azért mégsem az sem számít, hogy valaki rosszat vagy jót mond Amerikáról?"
Ez most így mit jelent? Most a pápát akár haggyuk is!
RE: mikikese 2007.05.13. 12:32:53

"Európa lelkére most itt lenne ez a nagy dalversenyes apropó."

(Na igen. Egyrészt ennyi (nevezzük nevén) homokost már régen láttam egy helyen, mint ebben a showműsorban. Esélyegyenlőség éve ide vagy oda... Lassan mi, heterók leszünk kisebbségben, és nekünk kell csendben meghúzni magunkat... Tovább nem ragozom, mert még ki leszek moderálva.)

Ami érdekesebb: szerintem a "verseny" eredménye és a szavazás tökéletesen jelzi az Unió jelen és jövőbeli állapotát. Bővítsünk még egy kicsit, vegyük be a muzulmánokat, a jugó utódállamokat, esetleg a szovjet utódokat is, aztán utána nem is nagyon kell bohóckodni a szavazásokkal. A sok azonos érdekű kicsi majd megmondja a frankót a nagyoknak.

Az "egyenlőség" jegyében Andorra, Málta, Ciprus ill. Németo., Franciao., Anglia szavazatai ugyanannyit értek. Gratulálok. Az idióták azt nem veszik észre, hogy nagyban ugyanezt játszák az Unió döntéshozatali mechanizmusában is. Ugocsa non coronat.

És a szavazások tárgya, a "produkció" is kb. ugyanannyit számít. Tökéletes leképezés, lehet elemezgetni.


csak erre céloztam

>>ha valaki tudja, hogy a külpolitika nem annyit jelent, hogy utáljuk Amerikát

tehát én nem hiszem, hogy a jó és rossz újságírókat aszerint kellene megítélni, hogy utálják vagy szeretik Amerikát. Bob Fisk attól még jó újságíró, hogy kicsit elfogult a Nyugat Közel-Kelet politikájával szemben, és Tóta W. újságírónak attól még ugyanolyan harmadrangú marad, ha erre az elfogultságra néhány unqalomig koptatott trágárság kíséretében rámutat. capisco?
csak jelezném, hogy az itteni téma nem az elfogultság, hanem a nyílt és szervezett hazugság. by szopósszájú hírtv & co.
zeta 2007.05.13. 21:52:28

Ízlések, és pofonok... van, hogy Tótát egy két írásáért egy kanál vízben megfojtanám, de alapvetően szerintem jó kis írásai vannak :)
"szopósszájú hírtv"
na látod, megint infantilis vagy.

miért adjak egy infantilis ember véleményére? és miért adjak egy olyan hírportál híreire, amely egy infantilist foglalkoztat sztárpublicistaként?

ugyanúgy hitelességi problémátok van, mint a hírtv-nek és az mn-nek, csak nem vagy hajlandó tudomásul venni
és ha rád nem tartunk igényt?
mellesleg a szopósszájú kurva kifejezést a szervilitás bizonyos szintjére süllyedt médiumoknál nemcsak nem kell kerülni, hanem tanácsos alkalmazni. hiszen mi másnak kéne nevezni, ugye.
Zeta
Kösz. Már értem, hogy mit mondasz, (hogy így kivetted a két-hármas tagadást), és egyet is értek vele. Valóban nem az alapján kell az újságírókat megítélni. Ez akár közhely is lehetne.
Az eredeti szöveg viszont sztem semmi ilyesmire nem utalt. Az van sommásan benne, hogy a "konzervatív" sajtót nem éppen a szofisztikált álláspontok kifejtése jellemzi, hanem az érzelmi alapú vagdalkozás. De nem akarok senki fogadatlan prókátora lenni.
Kommented minősítős részével viszont nem értek egyet.
1.- TWA sztem nem harmadrangú.
2. - Trágárságai sztem nem unalomig koptatottak. (De az is lehet, hogy csak nem egy kocsmában szocializálódtunk.) :)
hát, én nem érzem az Indexen azt a fene nagy függetlenséget, ami hitelessé tenné, kedves Árpád, ezeket a mondatokat. vagy szerinted az olyan hiteles, amikor Nobilis tulajdonos úrnak elszámolási vitája támad az Amőbával, és egy indexes újságíró lihegve megírja a cikket az Amőba mozgalom haláláról?
ugyan-ugyan. ne etess
ezekről meg, hogy ki szerint ki harmad- vagy akárhányadrangú, fölösleges vitát nyitni. fajgazdag a maygar média is, talál magának mindenki kedvére valót. aki szopóskurvát keres, azt is talál.
dark future
Az index új cikkét olvastad? Amúgy én annyit mondok álljunk gyakorlatiasan a dologhoz.
Bár az nem teljesen világos miért lenne jó, ha a sok Barbie és Ken Pesten gyülne össze. (A buzikkal speciel semmi bajom.)
Én örülnék, ha lenne legalább egy olyan tv is , mint pl. az index.hu ... -
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.05.11. 21:39:14
én meg szívesen venném, ha tudnám, mire készült tomcat, meg mik a bizonyítékok.

bár ettől még írni lehet róla.

Nos, amit a szeparcu kopaszkolyok csinalt, azt nemreg vette szemugyre a Mythbusters. Amint a fotokon lattam, amit ott kislabasban kevertek, az egy olyan karamellizalt vegyulet, amibe kanocot dugva es meggyujtva szep gyujto/fust bombat lehet kesziteni. A keverek poroltoval es halonnal elolthatatlan, iszonyu nagy hofokon eg, eleg durva, tehat barmit felgyujt, elolthatatlanul.
Hat tobbek kozt erre keszult nemzetunk csillaga. Es szeretem is erte. Kulon koszonet az aggodo edesanyjanak, amiert ilyen szinpompas agytroszttel higitotta nemzetunket.
Különben Árpád nem értem, hogy mi a fasz bajod van a szopással. Vagy nem olvasol újságot talán? Úgy értem a maiakat? :-)
Carnivora: én is, de én annak is örülnék, ha nem az lenne rajta a műsor, hogy miért szar a másik, és miért hitelesebb ez. és igen, erre azt mondanád, hogy de hát a hirtv kezdte, de első postomban épp arra mutattam rá, hogy az index már régóta belerágta magát ebbe a szarozásba, elég, ha ebben a blogban a megfelelő tagekre kattintasz
Vagy most rákot okoz, vagy nem?
RE: mikikese 2007.05.13. 22:24:47

"Az index új cikkét olvastad? Amúgy én annyit mondok álljunk gyakorlatiasan a dologhoz."

Most olvastam. No igen. Ha kicsit továbbgondoljuk, akkor világosan látszódik az EU-s döntési mechanizmusok csődje...

"(A buzikkal speciel semmi bajom.)"
Önmagukban a buzikkal nekem se. Egész addig, amíg nem öltöznek női ruhákba, nem rúzsozzák ki magukat és nem mutatja őket fél este a TV :-)

zeta 2007.05.13. 22:36:46

Szarozás, és szarozás között is van különbség. A hírtv.hu -n pl. megjelentetnek egy glosszát ami mondjuk a saját ideológiai nézetükből véleményt nyilvánít az index.hu-ról, ahogyan a saját nézetei alapján teszi róluk Tóta az ok.
Ez a SS-PRESS mondvacsinált baromság így nagyon szánalmas. -
semmi gond a véleményekkel nyilván. amúgy itt hírtv-bashing akkor volt, amikor a szcientológia-rágalmukat elsütöttek, tehát _hazudtak_. a hazudozással van baj, véleményük lehet akármi.

na összeszedem gondolataimat és emlékeimet Tomcatről.
sztem meg az egész szánalmas.
d f
Sztem az ukrán tök jó volt, de nem mint "nő" jött be. Csak vicces. A dán női családapa gyenge. Meg valóban, az egész mezőny gyenge volt. Még a Magdi csak-csak.
Ilyen lenne az Eu is?
Nekem azért tetszik, hogy nem kell lassítanom a Francia Spanyol határon.
" Nobilis tulajdonos úrnak elszámolási vitája támad az Amőbával, és egy indexes újságíró lihegve megírja a cikket az Amőba mozgalom haláláról? "

Amely cikk nem mellesleg a megjelenésekor még elfelejti megemlíteni, hogy az Amőbát nem puszta gonoszságból, hanem a fizetés hiánya miatt rúgták ki egy irodából...
Kedves Árpád!

Nem oly rég a Hír-tévében hetente egy alkalommal napi eseményeket értelmeztél.

Mi változott azóta? (Választást nyert a Gy. F.? )
Mit nem tudtál akkor? Ugyan azt kellett tudnod, amiért most ilyen mocskos szájúan gyalázkodsz.
Amit most teszel, megismétlem: álszent képmutatás.

Felhívnám a figyelmedet a trágárságod forrás vidéke nem a South Park, inkább 1938-45 évek nyilas sajtója.
Szavaiddal élve: szaros lett a szád.
És ezt én őszintén sajnálom.

mikikese 2007.05.13. 22:53:12

A bosnyák-finn-magyar-szerb-bolgár volt a legjobb zeneileg a dalizén meg a ruszki csajok jól néztek ki ...
Ne félj! 2007.05.13. 23:16:54

Ne haragudj, de fogalmad sincsen a nyilas sajtóról :)
János kérlek, az elég régen volt: akkor még János Pálnak hívták a pápát. Na az ő nekrológja után többet nem hívtak.

Mellesleg nem hinném, hogy tartoznék nekik bármivel amiatt, sőt.

Nyilas sajtót viszont nem ovlasok manapság, South Parkot annál inkább nézek, és ajánlom neked is.

sp.hoff.hu
Meglepődve olvasom, hogy itt még mindig van aki a hírtévé mellett van, a konkrét esettel kapcsolatban. Pedig lehetne megnyugodni, manipuláció és szándékosság nem volt, ebben az esetben csak kellő rosszindulattal tételezhető fel. A cikk még mindig ott a link mögött: "olyan felirattal sugallják, amiről tudható, hogy hamis". Miután az eredetit kitették... Pofám leszakad.

Lyukrafutás ahogy meg van írva, de hogy van aki utólag is erőlteti... hóhó, viszont, most aki a jobbosajtót lefosmumpázza emiatt.. mutatok én, ha kell nemjavított lyukrafutást innét egykét kattintásra ha kell.. megesik az ilyesmi. Ettől még nem - nem ettől - lesz a hírtévé átlagalattian szar. Ezen se kellene ennyit erőlködni.
Apropó, az miért van, hogy innét hol simán letölthetőek az epizódok, hol pedig csak a fórum ugrik be, ha a linkre kattintok?
az a gáz, hogy engem is beleértve, túl sokat foglalkozunk az ilyen és ehhez hasonló ügyekkel. a Politika elérte a célját, a fejünkre nőtt, elhatalmasodott rajtunk, bepofátlankodott a mindennapjainkba. (jó)néhány éve még elképedve néztem amerikai hírcsatornákon, hogy milyen kettészakadás és megosztottság van a médiában és a társadalomban. republikánus vagy demokrata - évekkel ezelőtt értetlenül hallgattam, ahogy emberekre fő determináló jelzőként használták ezeket.
a nemrégiben az jutott eszembe, hogy ezen ma már nem csodálkoznék. megtanultam, megtanultunk ebben a dimenzióban gondolkodni.
Mikor lesz már normális szinkronos South Park?
Jaja... az a régi jó Kádár-korszak... Akkor még nem kellett a ronda politikusok veszekedését hallgatnunk a TV-ben...
XVII. Benedek 2007.05.13. 23:25:46

Gondolom a HBO baszogatja őket ... régen volt fasza , amikor normálisan szinrkonizálva fennvolt minden ... -
nem lesz már normális szinkronos SP. de a feliratok általában jók. a Simpsonhoz meg szarok.

Pascal: nemsokára - ahogy az aktualitások engedik - lesz még Ratzinger, és helyesbítem. visszamenőleg sok értelme nem lenne.

however, ez itt a hírtv-től nem lyukrafutás, hanem nyílt és szervezett.
a hírtv pont olyan, mint az egész jobboldal: impotens.
Kedves Árpád!

Baj csak az, ha holnap a Hír-tévé beolvas néhány mondatodat, minden kommentár nélkül, akkor az kínos lesz az Indexnek. Meg neked.

mingyábehalok 2007.05.13. 23:36:20

Még jó, hogy ti ilyen tökös miniszterelnököt adtok az országnak :):_)
Akkor lehet a hírtévének is rég leesett azóta, hogy lyukra futottak - csak ők is úgy gondolják, hogy visszamenőleg sok értelme nem lenne javítani. És itt is néha, a szóbanforgó másik téma kezelése mintha súrolná a nyíltság és szervezettség határát :-). Lehet rajtuk rugózni persze attól még, hogy itt is van adósság.

Most persze felejsd el, a konkrét és szóbanforgó ügyben nagyon is a hírtévé a hunyó, őket ez alól nem mentesíti semmi - korrigálniuk kellene, elnézéskéréssel.

Ott szúrták el, ha már zavarja őket az a két betű, hogy nem telefonáltak át amiatt, hogy egyáltalán észrevette-e az indexnél valaki. Hírt csinálni ebből, beleerőltetni a szándékosságot és manipulációt, megpróbálni lejáratni, az direkt öngól.
Carnivora 2007.05.13. 23:44:19
ha töketlen az egyik oldal, akkor a másik kerül hatalomra.
töketlenkedés helyett okosan kéne politizálni. lett volna néhány ziccer...
Kedves Carnivora!


„Ne haragudj, de fogalmad sincsen a nyilas sajtóról :)”

Az lehet…
Meg az is lehet, hogy Neked több van.
Ez remélhetőleg az év végéig kiderül, akkor majd jelzek neked és érdemben kifejted majd, hogy nekem miért nincs.
Ne félj! 2007.05.13. 23:57:07

Foglalkoztam a nyilas sajtóval , mikor Bajcsy-Zsilinszky Endréről írtam a szakdogám anno.
Az gyorsan lejött számomra, hogy neked miért nincs :) egyszerűen pl. Tóta-t meg az index.hu-t nem hasonlítanád a nyilas sajtóhoz ...
Pascal 2007.05.13. 23:46:52

Nah jah kb. egy levelet küldenek az index.hu szerkesztőségére, és annyi lett volna az egész .. én már párszor kértem pontosítást bizonyos cikkeknél, és gyorsan reagáltak.
Kedves Carnivora!
Akkor félreérthető voltam, ha Te így látod.

Ebben a témában kb. ennyi volt (vagy még ennyi se), léphetnénk már tovább.

A hírtv elkúrta, az index meg bemondta rá a terített Durchmarschot. Szimpla ügy, kár tovább rágni.

Máskor meg az index téved, aztán ha nem annyira egyértelmű a helyzet, sumákolnak, maszatolnak egy kicsit. De annyira nem hülyék, hogy a védhetetlent védjék.

OFF

XSun! 2007.05.13. 15:19:25:

fair enough

ON

azt hiszem a téma ki lett végezve...
jöhet a következő glossza!
Remélem, Árpi, a gyerekedet is erre a színvonaltalan, igénytelen, ordenáré, közönséges nyelvhasználatra fogod tanítani, amivel te, és általában az index, mérgezi a levegőt. Azért remélem, mert akkor nem fogja sokra vinni. Elég nagy szerepzavarban vagytok, azt hiszem. Az, hogy angol nyelvű filmekben is a tiétekhez hasonló a nyelvhasználat, nem jelenti azt, hogy egy angol nyelvterületen hozzátok hasonló jelentősségű médium oldalain napi szinten fasz, pina vagy most éppen szopós száj, szopás stb (4 letter words) kellene, hogy megjelenjen. Felnőhetnétek már a saját szerepetekhez, mert a szerepetek, olvasottságotok alapján sajnos nagyobb a felelősségetek, mint amit felfogtok.
A szókimondás nem kellene, hogy együttjátjon ezzel a stílussal, minden nyelnek minden korban volt argója. Ezt például primitív emberek használják a mondanivalójuk nyomatékosítására. Ha úgy érzitek, erre van szükségetek ahhoz, hogy mások legyetek, vagy észrevegyenek titeket, csak sajnálni tudom, hogy éppen nektek van ekkora szerepetek az online médiában.
n_a: "amivel te, és általában az index, mérgezi a levegőt"

Büdös attól van, ha valaki fingik. Nem attól, hogy a fingot nevén nevezzük.
n_a: Szerintem teljesen igazad van, kellene az indexből egy verzió álszent hülyéknek, amiben nem lennének csúnya szavak. És legyen külön gyereknek, meg bolondoknak is. Ja, és a Velvet se rakjon már ki melleket mindig, a subbát meg egy az egyben tilcsákbe(a)!
Minden a szavakkal kezdődik.
Ez az egész izé valahogy nagyon hasonlít arra a faszságra hogy Igazmondó Ferkónk beintett Magyarországnak. Én személy szerint elképzelhetelennek tartom hogy ilyesféle dolgot rezzenéstelen arccal, drámai hangon előadjak otthon a macskámnak, másoknak viszont napokig/hetekig szolgáltat munícióval a médiában, és bizony olyanok is vannak, akik számára ez a kizárólagos szellemi táplálék.
Áldatlan mélységek.
Ne félj! 2007.05.13. 23:16:54
"Nem oly rég a Hír-tévében hetente egy alkalommal napi eseményeket értelmeztél."

Gondolom fiatal volt, és kellett a pénz. :D Vagy naiv volt, és azt hitte, hogy nem ez lesz a vége. Mint ahogyan én sem gondoltam ezt.

"Mit nem tudtál akkor? Ugyan azt kellett tudnod, amiért most ilyen mocskos szájúan gyalázkodsz."
Komolyan? Ennyire alpári, és mondvacsinált, a széles néprétegeknek is szembetűnő baromságot eddig nem láttam még a HírTV-től sem.

Vagy esetleg vannak konkrét példáid a múltból? (Mint nem szakmabelit, nagyon is érdekel...)
Valakinek jól áll a szopós száj, valakinek nem áll jól a szopós száj, azért valamire csak jó a szopós száj, merthogy mindenki igényt tart rá.
(a blog.hu érvénytelen comment tartalomra panaszkodott, amit lehet, ugye a t. szerzőnek, azt nem lehet az olvasónak, ezért kicsit szerkesztett formában, ugyanaz)


F.ng.ni Mikszáth is f.ngott, sőt, büdöset is s z @ r t, felteszem. Stílus ahhoz kell, hogy valaki ezt elmésebben mondja el, mint az alkesz a sarki kocsmában.

Tho: Áleszntség az, hogyha azt próbálom meg elhitetni a gyerekkel, hogy a gólya hozta. Hogy egy politikai szinezetű csörtében szükségszerű-e a sz.p.s száj erről nagyon nehezen tudnál meggyőzni.

Ha az őszinteség és a szókimondás egyenlő az argóval, akkor kérdezem én, a Watergate ügyet hogyan lehetett úgy kirobbantani, hogy sem s z . p á s sem s . g . b . k . r . s nem volt a cikkben, Nixont illetően.

Itt vagyok például én, aki az indexet a hitelessége miatt olvassa, de kevesebb argóval sem tartanám kevésbé hitelenek. Ugyanakkor, elveszi azt a befogadói élményt, hogy magamnak szűrjem le, ha valaki b . s z . p t a, azzal, hogy le is írják, hogy b . s z . p t a. Nem vagyok prűd és nem mosom a számat sósavval. Csak zavar a stílus, és továbbra is azt gondolom, nincs erre szükség az írott nyelvben, egy magát komolyan vevő médiumban. Ez is egy olyan cukiság, amit az index olyan vehemensen üldöz mindenhol. Gondolom, az index szerkesztőségében menő dolog csúnyán írni, amolyan szánalmas chickenshit race, ki kapja el később a kormányt. Kár, mert sokat levon a szerkesztőség értékéből.


(a blog.hu érvénytelen comment tartalomra panaszkodott, amit lehet, ugye a t. szerzőnek, azt nem lehet az olvasónak, ezért kicsit szerkesztett formában, ugyanaz)


F.ng.ni Mikszáth is f.ngott, sőt, büdöset is s z @ r t, felteszem. Stílus ahhoz kell, hogy valaki ezt elmésebben mondja el, mint az alkesz a sarki kocsmában.

Tho: Áleszntség az, hogyha azt próbálom meg elhitetni a gyerekkel, hogy a gólya hozta. Hogy egy politikai szinezetű csörtében szükségszerű-e a sz.p.s száj erről nagyon nehezen tudnál meggyőzni.

Ha az őszinteség és a szókimondás egyenlő az argóval, akkor kérdezem én, a Watergate ügyet hogyan lehetett úgy kirobbantani, hogy sem s z . p á s sem s . g . b . k . r . s nem volt a cikkben, Nixont illetően.

Itt vagyok például én, aki az indexet a hitelessége miatt olvassa, de kevesebb argóval sem tartanám kevésbé hitelenek. Ugyanakkor, elveszi azt a befogadói élményt, hogy magamnak szűrjem le, ha valaki b . s z . p t a, azzal, hogy le is írják, hogy b . s z . p t a. Nem vagyok prűd és nem mosom a számat sósavval. Csak zavar a stílus, és továbbra is azt gondolom, nincs erre szükség az írott nyelvben, egy magát komolyan vevő médiumban. Ez is egy olyan cukiság, amit az index olyan vehemensen üldöz mindenhol. Gondolom, az index szerkesztőségében menő dolog csúnyán írni, amolyan szánalmas chickenshit race, ki kapja el később a kormányt. Kár, mert sokat levon a szerkesztőség értékéből.


Természetesen tudtaták ki az az operatőr, melyik tvnek dolgozik és természetesen az SS felirat is feltűnt a szerkesztőnek.
Ha mégsem akkor nagyobb balfaszok vagytok mint amit el lehet képzelni. Ilyet semmilyen komoly média nem néz be, ti sem.

HírTV meg olyan amilyen, a ziccert belőtték, nem volt nehéz. Az igazsáég meg kitérdekel, az index ne tudná ezt? Sok index hírnek még ennyi köze sincs a valósághoz...

Mondhatnám az is, hogy UP riszálása azt juttatja eszembe, amikor Mónika panaszkodik a bulvársajtó szinvonalára.

De egyetértek, aki kurvanak áll...:)
Most láttam a HirtV Napról napra c. szombati műsorának ismétlését ahol megint elővették ezt a 2 db S betűt. Viszont itt már a ruha ránca takarta ki, a zindex csak geci volt, hogy berakta. Azt hiszem simán csak ingyenreklámért jöttek házhoz lófaszért. Ezek szerint így is megérte nekik.
n a
Nemes jellemed az alábbi Tőled vett idézet tökéletesen megvilágítja:
"Remélem, Árpi, a gyerekedet is erre a színvonaltalan, igénytelen, ordenáré, közönséges nyelvhasználatra fogod tanítani, amivel te, és általában az index, mérgezi a levegőt. Azért remélem, mert akkor nem fogja sokra vinni."
Magyarul: Utálom az apját, dögöljön a kölök is. Gratulálok!
Shore:
Nem, megpróbáltam megtudni, W-ékél él-e a kettős mérce, megpróbáltam provokálni - nem sok sikerrel.
Egyébként, nem utálom W-t, sőt, rendszeres olvasója vagyok itt is, a Kreatívon is, a worlukon is, sőt, még a Gonoszkópban is az voltam (a 100 forintos kérdés, kedves Shore: mi a Gonoszkóp?). Fontosnak tartom amit csinál. Ha utálnám, nem venném a fáradságot, hogy vitatkozzak vele, minél több hibát (szerintem hibát) követne el, annál nagyobb csendben örülnék. Így, hogy fontosnak tartom (még ha nem is értek mindenben egyet vele), próbálok hatni. Ez persze hülyeség, de ez van :-), én ettől tartom magam liberálisnak. Mások attól, hogy tartalom nélkül semmitmondó sértegetéseket vágnak névtelenül mások fejéhez. Így kerek a világ.


OFF

Azért az szép, hogy a blog.hun csak vipmailes emillel tudtam regelni, a c2-ssel nem, mert egyszerűen nem küldi el az aktiváláshoz a levelet. Ja korábban még lehetett olyan címmel is regelni, de elfelejtettem a jelszót, viszont az indapass ilyen esetben is b*szik elküldeni a mélt (mert nem brancsbeli az emil címem).
zsanett for president!
kösz a kinevezést, de elnöki elfoglaltságaim miatt nem tudom átvenni a kinevezésemet. így áttestelom arra alkalmasabbra:))))))))))))))
Tóta W!
Amúgy te mindig ilyen bunkó voltál, vagy valami sokk hatására lettél ilyen?
Ilyen ember hogyan lehet újságíró?
Mindig ilyen volt. Ezért olvasom őt. Ha politikailag korrekt és szalonképes publicisztikát akarok, akkor ott van ezer másik.
Én még nem láttam az Árpád Zrinyí féle akcióját, csak a Hirtévéponthu -n a képet. Este elveimmel ellentétben Hírtévét fogok nézni, mert kíváncsi vagyok az egészre. Persze a hülyeségszűrőt azért felteszem, mert arra azért szükség van ilyenkor.

Még véleményem a dolgoról nincsen, de eszembe jutott egy bölcsesség, amit fiatal koromban írtak nekem: ha az ember le tudja győzni az indulatait, a legnagyobb ellenségét győzte le.
Árpi, ugyan miért menekültél el, amikor a HírTV hírigazgatója próbált veled beszélgetni emiatt a "szopós kurva" ügy miatt?
Ha tudtál volna érvelni, nem pattantál volna fel, mint egy rajtakapott kisgyerek.
Különben mi van az ATV-vel?
Össze sem hasonlítható a HírTV-vel.
Az ám csak a s..g....ó TV.
láttam az ominózus videót a hír tv-n és feltűnt, hogy a fő problémájuk a stílussal van, mert nem vagyunk hagyománytisztelők és nem olyan választékosan írunk újságot, mint 100 évvel ezelőtt.
Egyem az érzékeny és képmutató szívüket, mert ők soha nem mondják, hogy ba..meg és qrva életbe, esetleg kivan a tököm.
2007 mindenki káromkodik. Nem mindenki de az emberek nagy része. Aki azt hiszi, hogy nincs így, vagy így van és az emberek ezt meggyónják a papnak, az képmutató.
A másik fő probléma az, hogy az index mindent és mindenkit fikáz, s ezt nem értékek mentén csinálja.
GRATULÁLOK az ATV-nek, a Hír TV-nek ahhoz, hogy értékeik mentén objektív képet adnak a világ dolgairól.
Gratulálok minden újságírójuknak, hogy ehhez van gyomra oldaltól függetlenül.
AKKOR inkább fikázzunk mindent!
Árpi!

A saját munkádat teszed tönkre, amikor így viselkedsz a tv-ben.
Az emberek - szerintem - bizonyos dolgokra egyszerűen reagálnak. Ilyen például az agresszió. Talán még Csányi Vilmos humánetológus is igazat adna nekem abban, hogy az embereknek a génjeiben van kódolva a negatív válaszreakció az agresszióval szemben. Így alakultunk ki. Ilyen az emberi faj. Az agresszió bármilyen formáját felismerjük és azonnal reagálunk rá tudat alatt. Elutasítjuk, elkerüljük, idegenkedünk tőle, vagy ha van rá módunk akkor visszavágunk. Ez volt a túlélés záloga több tízezer évig.
Ebből a szempontból az érzékszerveink nem tompultak. Felismerjük a munkahelyünkön, a buszon, vagy éppen a tv-ben. Még a legrejtettebb módozataiban is. Ezért drukkolunk a gyengébb csapatnak a meccsen.
Nézd meg, hogy a politikában az agresszív viselkedés mit hoz a konyhára. Például a fidesznél az agresszívabb retorikai időszakok mindíg vmilyen mértékű népszerűség csökkenést okoztak. Lehetne sorolni a példákat.
Éppen ezért nem lehet kirohanni a tévéből, nem lehet ész nélkül verbális agressziót elkövetni minden percben, mert az emberek téged utasítanak el, nem pedig a mondandódra figyelnek.
Árpi! Én ezt tényleg a legjobb szándékkal írom. Neked meg van a képességed arra, hogy az én generációm egyik legfajsúlyosabb újságírója legyél, de ez nem megy addíg, amíg ki nem gyomlálod magadból ezeket a vadhajtásokat. Addig maximum az ügyes jelzőt fogják rádakasztani.
Senkit sem akarok megsérteni, de van egy szakma, az újságírás! Jó, hogy mindenki megismerhette a fényképsorozatot! A kép valóban nem tűnik manipulációnak! A manipuláció nem a képen van!!! Maga kép az! Ha valaki végignézi a sorozatot láthatja, hogy ez az egy kép, ami nem illik bele a sorozatba! Nem szól semmiről az eseménnyel kapcsolatban! Mégis bekerült a közölt képek közé! A szerkesztőnek nem szúrt szemet a szerencsétlenül gyűrődött kabátról kiabáló "PRESS" felirat dupla S betűje, ugye! Ráadásul pont egy ÁRPÁDSÁVOS zászlóval a háttérben! Valaki csak rá harap a dologra! Ügyes húzás volt, de a szerkesztőt minősíti! ...szerintem! :)
Nem értem. Miért hozza elő mindenki aki támadja a képet (és akiknek a java része szerintem a jobb oldalhoz köthető), hogy rádasul pont egy ár-pád-sá-vos zászló van a háttérben? Nem mindegy? Hiszen ez csak egy a sok más történelmi zászló között. Nyilván picit arréb van más történelmi zászló is, például a Hunyadiaké.
Vagy netán akik azt mondják, hogy pont egy árpádsávos zászló, azok azért mondják, mert szerintük a bal-lib média aljas félremagyarázása, túlérzékenysége és csúsztatása végett lett az a szegény történelmi zászló náci zászló?
Félremagyarázás? Túlérzékenység? Csúsztatás? Hm... erről nekem a két s betű története jut eszembe.
Szerintem nincs ezzel az esettel semmi gond, ugyanúgy, ahogy az összes többi hasonlóval sincs. Ez megy drága jó Hazánkban, és még nagyon sokáig ez fog folytatódni. Ezért nem élek otthon, ezért nem fogok még jó sokáig hazaköltözni. Csak az bánt, hogy az a nagyon kevés -tényleg nagyon kevés- ember, aki a világban figyeli a magyarországi eseményeket, csak nevet. Rajtad, rajtam. Pedig nem vicces. Szerintük sem...
Végre végigolvastam egy cikket (SS), és szétröhögtem az agyam. A hírtévé/magyar nemzetnek úgy látszik nagyon szarul megy, ha ilyen módszerekkel csinálja a híreket. Hát gondolom amikor lekáderezték az embereiket nemzetmentő szempontból, az értelmesebbje eljött onnan, a maradék meg ennyi ért az újságítráshoz.

Szeritnem azt kéne csinálni kedves index, hogy wow előfizetést küldenétek nekik ingyé, azok meg napi 24 órában nyomnák (1 hónap alatt kialakul a függés, a tudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan) és mivel nem lenne idejük az ostoba propagandájukra szépen kiderülne, hogy nem is olyan szar ez az ország, és hogy nem is rosszabb, mint bármelyik szomszédunk.

pisz end luv.
Hát, tényleg szomorú, ha igaz amit az SS-cikk állít a MN-ről meg a HírTv-ről.

Remélem mindenkinek legalább ennyire szomorú volt a Bánó-féle muszterkazettás ügy annak idején...
süti beállítások módosítása