W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Marslakó az anyukám

2007.02.20. 11:00 Tóta W. Árpád

Ufóészlelés történt Pécsett nemrégiben, amiben az az érdekes, hogy nem adott róla hírt a Színes UFO Képeslapon és a Ryufor Alapítvány honlapján kívül senki. Nem azért, mert elhallgatják - volt már ufó az Aktívban, Fókuszban, sokfelé -, csak nem jutott el odáig, hogy beinduljon a hírképződés. Pedig bulvárnak azért elmegy az ilyesmi, igaz, nem készült fotó vagy videofelvétel most sem. Szemtanúból viszont van most is egy maroknyi.

A beszámoló szerint ez megint nem a megesznek-típusú ufó, hanem a megszálltak-típusú. Tehát nem a marhacsonkítós-űrbőljött csészealj, hanem a CIA/Pentagon black projectje. Vagyis a TR-3B Astra, amiről volt már itt szó.

Erről az ojjektumról néprajzilag is izgalmas magyarországi jelentés olvasható itt ni, 2002-ből. Elöljáróban annyit, hogy a kincskereső bácsinak eszébe jutott megtámadni a templomoldalnyi repülő szerkezetet vadászcsúzlival és csapágygolyóval, de nem merte.

Na de majd ha lesz lokátor a Tubesen, akkor izé. Lelőjük. Számszeríjamat előveszem, és lesz még itt bazmeg.



Na de vissza a marhacsonkítós-űrbőljött csészealjakhoz, pontosabban a legénységhez, akiket úgy ismer ma már felnőtt és gyerek, hogy a Szürkék. (Az majd biztos izgalmas lesz, amikor a saját gyerekem érkezik el az ufós korszakába, közvetlenül a dinoszauruszos után. A hatvanas években még nyugisabb volt, akkor sokan gondolták, hogy az űrelvtársak jót akarnak nekünk - ma már ez viccnek jó csak. De hát régen a Jézus-sztorit is elhitték az emberek.)

A Szürke, mint a képen látható, igen csesznye testalkattal, jelképes orr- és szájnyílással rendelkező antropomorf élőlény, aki egyvalamire lehet igazán büszke: a bazinagy szemeire. Bizonyára büszke még a roppant agyára is, amivel lepszichokaratézza a nála erősebb állatokat, de most maradjunk a pofázmányánál. Én korábban a koponyát asszociáltam elő, mint a kollektív tudatalattiból feltörő szimbólumot, ám ennél tudományosabb magyarázatra bukkantam időközben.

Frederick V. Malmstrom pszichológus cikkében azt mutatja be, ahogyan az ő számításai szerint egy csecsemő látja az anyját. Azt már rég tudjuk, hogy a babák a szempárt ismerik fel először, Malmstrom most Photoshoppal megpróbálta előállítani a teljes képet. Íme az eredmény:



Olyan nagyon azért nem meggyőző, bár az elmélet kétségtelenül további vizsgálatra érdemes. Sajnos azt még nem tudjuk, pontosan hogyan lát egy csecsemő. Valószínűsíti a kutató, hogy az embergyerek agyában születésétől fogva ott van ez a kép előre, mégpedig azért, hogy felismerje az anyját, ami segít a faj túlélésében. Hogy aztán hogyan ugrik elő anyu csecsemőkori emléke valamilyen szabadtéri krízishelyzetben, és azt mi idézi elő, és hogy mi történt Roswellben igazából – nos, az még nem világos, hanem pont homályzóna. Még az is lehet, hogy a földönkívüliek valójában minden eddigi ábrázolásnál borzalmasabbak, és a szerencsétlen áldozat agya a színelátásuk pillanatában beadja a monoszkópot: anyut.


Címkék: ufó homályzóna

233 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr8238097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

végre jó kis ufótéma a sok jobbos meg balos hülye helyett :)

érdekes elmélet, lehet benne valami
off
most megette a hozzászólásomat?
on
Néha az én hozzászólásomat is elragadják az idegenek...
megvan minden komment, csak türelmesebben, amíg berendezi a gép. ez nem chat!
és a vézna test az miből jön? apuka képe lenne?
a véznaság imho ugyanabból, mint a pici orr meg száj, hogy nem hangsúlyos a látomásban/emlékekben.

vagy tényleg ilyenek.
Nagy a kísértés, hogy a jézusos félmondatot külön kommentáljam, de juszt sem.
Nagy a kísértés, hogy a jézusos félmondatot külön kommentáljam, de juszt sem.
C.G. Jungnak van egy ufo-s könyve, amiben persze a modern ember kollektív tudattalanában az ufo-k szerepét taglalja, kb. az a lényege, hogy számunkra ők veszik át isten szerepét. Hatalmuk lehet fölöttünk, és tudományosan nem lehet cáfolni a létezésüket, tehát a kncept kmpatibilis a világképünkkel. Nem tom magyarul megjelent-e a könyv, szal Pilhál olvashatta-e.
sodika neked miért mindenben a jézusos rész az érdekes? ;)
Nagy a kísértés, hogy a jézusos félmondatot külön kommentáljam, de juszt sem.
Hát, elolvasva a belinkelt cikket, én inkább más magyarázatot keresnék. Mittudomén, valami korai sci-fi illusztrációt. De ez nagyon-nagyon erőltetett...
Elnézést kérek, hülye blog.hu script.

Bocsánat. :(
achtung, Jung csak a csészealjakat dolgozta ki a tudattalanból, a sofőrt nem.

meg ez az istendolog/ufóvallás is lecsengett már.
vicces (volt) azért az a hozzáállás, hogy az űrelvtársak jófejek, a gonosz imprellisták meg rosszfejek.
Vazze. Annak van valami híralapja, hogy a Bayer azt írja a magyarnemzetben (bocsánat: a Pravdában), hogy a legértékesebb kórházingatlant "valószínüleg" a szcientológusok (űrlények) kapják majd?

Ha nincs híralapja, akkor itt se vagyok. De ha van, azt hiszem, a kalasnyikovos politikai magoldások híve leszek így hírtelen, Schmitt és most.
Amúgy szerintem inkább tudatalatti-idealista extrapoláció lehet a forrás; a karcsúsodás és okosodás, tehát az agytérfogat megnövelése és egyben a test légiesebbé válása. Mivel az idegenek mindig intelligensebbek (ha már tudnak űrutazni), és a testi funkcióik lényegtelenek-nem jelennek meg (nincs olyan si-fi ami foglalkozik az evés-ivás-szarás témakörével), így az asszociáció természetszerűleg egy karcsú, nagyfejű ember. A hatalmas szemek meg onnan jönnek, hogy ezek az ufólények mindig megfigyelnek minket.
Néhanapján én is bratyizom, az ám ilyen nagyszemű gnómokkal, és nem lehetnék akkor ilyen kódis-szegény, hogy minden földöntúli, mennyei mesét bevegyen a gyomrom, hogy utána anyámnak mentegetőzzem, hogy higgye má' el, nem az idegenek raboltak el, hanem csak kiléptem földivalómból és rekviáltam az őszödi beszédet, merthogy a szám a zárvány, az eszem meg kasul, ha éppen nem gargalizálok és orromon a szöszöktől pihizek. Az ufók se a régiek má', csak azt a kurva Jézus utalást érteném meg valahára, de egy kis okosságért, nem megyünk nagyon messzire, elég ha megérem.
miyen már az a 3d rekonstrukció:D:D:D LOL!
Az a baj, hogy az itthoni felhozatal nagyon szegényes. Amerikaiaknak van chupacabrájuk (kecskefejő magyarul:) - de igazából ha jól tudom inkább peruban pusztít) meg van molyemberük, máshol yeti, angliában lochness-i szörny. nekünk meg egy iyen piramis ufó:S
A post témájával kapcsolatban: amikor a kilencvenes években még emberi időben nyomták az ikszaktákat az állami tévén, soha nem értettem, hogy ez a Mulder mit szerencsétlenkedik annyit, miért nem hord magánál állandó jelleggel egy kurva fényképezőgépet, s ha a titos katonai bazison meglátja a tutit, ahelyett, hogy közelebb menne a hülyéje, lefotózza, azt iszkol el gyorsan, vissza az efbíájközpontvasingtonba és meg is van a bizonyíték. Mi ez a sok sírás, hogy olyan közel voltam, brühühü...

Úgy tűnik, a földönkívülieknek van egy olyan tulajdonsága is, hogy egyfajta, néhány tucat kilométernyi átmérőjű telepatikus hatómező veszi körül őket, amely az emberi agy fényképezéskényszert generáló részére totális blokkhatást fejt ki úgy, hogy ez a hatás végérvényesen ott is marad.
Kapcsoljuk már össze valahogy ezt a dolgot azzal a felettébb stresszes élménnyel, mikor 9 hónapig elvagy a sötétben, melegben, és egyszercsak kibányásznak ilyen fura lények, és fogalmad sincs, mik a terveik veled. Nem pont ugyanaz a sztori, mint a legtöbb ufós?

Isten meg nem lehet ufó, mert ufó rivális, isten meg mindenható apapótlék arra az esetre, ha igazi apánk mégse lenne mindenható, ahogy gyerekkorunkban hittük.
ringwraith: a helyzet ennél is szarabb: a deltoid is amerikai, csak erre lófrál (linkelve az Astra alatt).

a chupacabra (kecskeszívó, nem?) puerto ricói illetőségű, de szórványosan gyűjthető egész D-Amerikában. Sőt nemrég Boszniában bukkant fel állítólag - ott viszont piramisok is vannak.

nekünk hanyistók volt, de már meghótt.
Tegyük fel, hogy léteznek, és spekuláljunk. (Vigyázat: agymenés!)
Hol élhetnek? Nagy szemeik alapján azt mondanám, hogy fényszegény környezetben csak nagy gyüjtőlencsékkel biztosítható a színlátás. Ez magyarázná pigmenthiányos bőrüket, emiatt nappal nem is jönnek.
Sovány, törékeny testalkatuk alapján gondolom, fizikai munkát nem nagyon végeznek, erre utal elcsökevényesedett szájszervük.
Ha scifit írnék feltétlenül kihangsúlyoznám, erősen automatizált környezetben élnek, elsősorban neuroelektromos úton lépnek kapcsolatba környezetükkel, emiatt központi idegrendszerük megnagyobbodott a generációk során.

Vissza a valóságba, vissza a munkához.
Nekem is a Hanistók ugrott be, meg ugye ott van a hírhedt garabonciás.
TWÁ: így utánanézve gugliban tényleg szívó. én anno még egy könyvben olvastam róla ott még fejő volt, de ez már rég volt, ráadásul ott azt írták h még levitálni is tud:). Ja hallottam boszniában is garázdálkodott. de multkor volt róla egy 1 órás film nat.geo-n. na mind1 reménykedjünk h itt is felüti a fejét valami izgalmasabb lény:):)
ha itt komolyabb paranormális jelenség lenne, mindenki arra gyanakodna, hogy ezzel akarják elterelni a figyelmet a megszorításokról.
Nem is értem, miért nem jutott még eszükbe.
Ezek az ufólátók szerfelett fantáziadúsak. A filmekben ugye leginkább olyan szörnyet lehet eladni, ami hasonló az emberhez: van keze, lába, szeme, szája. Namost a régi ufós filmek ezügyben nem erőlködték túl magukat. A zufó torz ember. Erősen anorexiás, viszont nagy a szeme. Aztán ez terjedt el filmiparilag, mert mondjuk az x-aktákat is ezzel lehet legjobban eladni. Mer ha teszem azt kicsi kövér szem- és karnélküli paca lett volna benne, akkor egyrészt betelefonáltak volna ezren, hogy hát a zufó nemisilyen, másrészt átkapcsoltak volna olyan mozira, ahol az ufó nagyjából olyan, mint a szomszédban a 80 éves jános bácsi. Nagy szemmel. Ebből már egyenesen következik, hogy ha van a Földön kívül élet, akkor nyilvánvalóan az sem lehet másmilyen. Ergo látni is csak szemes János bácsi-szerű földönkívülit lehet, mert hát az volt a tévébe is, ott meg csak tudják...

Namost az ufóknak innentől kezdve már csak egy dolguk van, és azt szerencsére végzik is tisztességgel. Időnként be kell ülni a bazigyors űrhajójukba és célba venni a Földet. Azon belül is elsősorban az UFÓ magazin szerkesztőit. Elvégre minek mennének olyanhoz, aki nem hisz bennük. (Érthető. Én se szívesen mennék oda, ahol nem hisznek bennem). Tekintve, hogy a repülő csészealj tényleg nagyon gyors, mondjuk néhány ezer év alatt ide is érnek (ha rövidebb lenne az út, tudnánk honnan jönnek, az meg elrontaná a mókát). Nos tehát végre valahára ideértek. Ezer éves út után egy gyors zuhany, majd irány a búza! Ez ugyanis minden esetben a legalkalmasbb hely az űrhajót leparkolni. Utána szabadidős tevékenység. Az ufók egy konzervatívabb csoportja meglapul a cseresznyefa mögött a nulladik tipusú találkozás reményében. A liberálisabb csoport messzebre merészkedik. Ők dugnak. Cudarul elrakják lelkes rajongóikat, mint a rocksztároknál szokás. Hajnalban gyülekező a búzában. Élménybeszámoló, majd indulhat is az út vissza. Az ezer év alatt alaposan kibeszélik a muffokat meg hogy a csapágygolyó majdnem kilyukasztotta az egyikük bőrét. Így megy ez arrafelé.

Egyébként majd ha mi is annyira fejlettek leszünk, hogy át tudunk járni másik galaxisokba, akkor mi is ezzel fogunk foglalkozni. Egyszerűen azért, mert így ésszerű.
"ha itt komolyabb paranormális jelenség lenne, mindenki arra gyanakodna, hogy ezzel akarják elterelni a figyelmet a megszorításokról..."

Jaja a veszprémi_postásgyilkost_ is direkt azért most kapta el Gyurcsány Fekete Serege (közvetlen felső utasításra), hogy eltereljék a figyelmet. A híradók felét ez a százkilencvencentis_ meg a társa teszi ki vazze.
azonkívül műveleti területté nyilvánítanák az egész országot. aztán a jobboldal meg akarná ölni, a baloldal viszont szaporítani. vagy fordítva. szóval inkább ne ide. egyébként erről írtam egyszer egy könyvet :)
node árpád télleg, szted mi történt Roswellben? röpcsiprototípus, síkhülye alkesz alumíniumfóliával avagy az idegenek?
nagycső, azér hogy a 25 milla nyomravezetési díjat kifizették vmi kisköcsögnek...adjamávisszabaszki. Fizessenek a hazugok!
A hivatalos magyarázat szerint egy nukleáris robbantásokat figyelő, és a SZU fölé szánt kémléggömb zuhant le, amit Project Mogulként neveztek meg. Később azt is bevallották, hogy lehettek ott humanoid figurák, amelyek viszont űrhajózást vagy magassági repülést tesztelő bábuk voltak, egy másik projektből. Szerintem meg nem tudom; az egyik oldalon jobbára hibbant ufológusok, a másikon a CIA, a Pentagon meg a Majestic 12, továbá a Bush klán.
árpi, tegyük föl, hogy a csúnya us-kormány rejegeti a Bizonyítékot. aztán mér? pszichikailag megnyomorodnánk, hogy nem vagyunk egyedül, vagy olyan olyan rondák, vagymi?
Alkeszek ezek az ufók.
erről jut eszembe nemsokára jön a transformers film. gyerekkoromban mindig sajnáltam h csak egy volt, az is valami bóvli mentőautó. de a film majd behozza a lemaradást:D
nem volt ott semmi, csak első nekifutásra titkosították 80 évre az egészet, most meg már nincs kedve senkinek a sok papírmunkához, ami a feloldással jár.
btw, twa.
ezekről a titkosításokról is lehetne írni 1-2 postot.

mi redves kutyahere indokolhatja valaminek a 20+ éves titkosítását? nálunk meg repkednek az 50-60-80 évek. én ezt nem tom felfogni.
Valahogy idehaza is szokás mindenféle bizottsági ülést, meg bármi érdekesebb infót titkosítani. Biztos a zufók miatt ez is.
TWA: a könyved jópofa volt. néha előszedem, ha röhögni akarok.

Amúgy azon érdemes elgondolozni, ha esetleg télleg van valahol élet és a körülmények hasonlóak a Földéhez, a humanoid testalkat ideális lehet.

Aki ésszerűségről beszél idelátogatók esetében, az csak antropomorfizmus lehet. Fogalmunk sincs, mi lehet nekik az ésszerű. Érdemes elolvasni Lem Kudarc c. könyvét. Elég jól leírja, mit kezdenénk mi pl. egy teljesen idegen civilizációval, amire minden elméletünk (mind technikai, mint szociológiai) csődöt mondana.
bugris, hát a szilvásyban, van vmi. idegen:)
Engem már raboltak el ilyen szürkék és egyáltalán nem hasonlítanak anyámra. Legutóbb még az üres sörös üvegeket is eltranszportálták tőlem, pedig az árukból kijött volna három teli... Szaporodni eddig még nem akartak velem, bár az aranyerem látványosan gyógyul az utóbbi időben. Ki tudja, talán mégis?
na ez elszállt, még egyszer...

TWA: a könyved jópofa, még ha előszedem, mindig tudok rajta röhögni.

Két dolgot érdemes szerintem még figyelmbe venni idegentémában:

- Földhöz hasonló bolygók esetében a humanoid ideális forma lehet, nem biztos, hogy a természet nagyon eltér ettől a formától, bármennyire is nagyon idegen formákat akarunk látni. Ha a bolygó gravitációja, légköre, jellegzetességei hasonlóak, akkor az életformák is hasonlóak lehetnek

- ésszerűséget csak saját fogalmaink alapján mondhatunk. fogalmunk sincs arról, egy idegen életformának mi az ésszerű. egy több százezer éves civilizációnak valószínű már teljesen más dolgok az ésszerűek (lehet h már nagyon unatkoznak és csak szórakozni járnak ide).

Érdemes elolvasni Lem Kudarc c. könyvét, ami szépen megrajzolja, hogyan mondhat csődöt az ésszerűség egy totálisan más civilizációval való kapcsolatfelvétel esetén (mind technikai, mind szociológiai, pszichológiai értelemben)

(most becopyztam, hülye blogszoftver
Nem gondolom, hogy Jung "kidolgozta" volna (csak) a csészealjakat a tudattalanból. Ez olyan volna, mintha lenne egy helyes megoldás. Pedig éppen hogy nincs. Jung csak rávilágított, hgy egy adott időponttól (20 sz közepe) miért terjed futótűzként az ufo Jézus rovására. Miért erre van piac ugyanis. Ha ez különben lecsengett, akkor már alig vannak scientológusok, és akkor kié pl. Clearwater belvárosa? Florida, Tampa mellett?
Nehuzdle, regeneráló síkosítót használtak?
Szerintem quicknek jár a pont. Ennél már csak egy hihetőbb magyarázatot tudok. Következzék egy holywoodi producer és a jelmeztervező beszélgetése egy régi sci-fi film forgatásának megkezdése előtt.

JT: Kidolgoztam az idegenek vázlatait. Csillókon járnak és 14 egymástól függetlenül mozgatható csápjuk van.

PR: Frászt. Tudja mennyibe kerülne ez? Kicsi a költségvetés. A statiszták felvesznek valami pizsamát, oszt jó napot.

JT: És nem lesz ez túl béna?

PR: Mindenre nekem kell gondolnom? Azért legyenek kicsit mások. Mondjuk alacsonyabbak. A gyerekstatiszta úgyis olcsóbb.

JT: Vagy legyenek kopaszok. Akkor nem kell szarakodni a műhajakkal, tülkökkel, vagy bármi ilyennel.

PR: Na látja, tud maga, ha akar.

JT: Ami a színüket illeti, vmi sötétbarnára gondoltam.

PR: Megőrült? A felsőbbrendű lények sötétek? Minden tanyasi, suttyó redneck tíz perc után otthagyja a filmet.

JT: Jól van na. Akkor legyenek fehérek.

PR: Maga hülyébb, mint hittem. A feketék még fel is gyújtanák a mozit.

JT: Legyen ilyen is, olyan is?

PR: Akkor meg arra kéne vigyázni, hogy még véletlenül se a barna ufó legyen a gonosz. Tudja mit legyen mindegyik egyszínű, valami semleges.

JT: Mondjuk szürke? Az előző háborús filmből maradt egy csomó szürke festék meg anyag.

PR: Szürke? Nem is rossz. Bár azért még túl közel van a fehérhez. Legyen legalább a szemük fekete. Akkor mindenki nyugodt lehet. Azt hiszem mindent megbeszéltünk. Aztán, ha bejön, a következő filmnél nagyobb lesz a költségvetés, talán megnézhetjük azokat a csápokat is.
engeggyémábe: :))))))))))))))
Kezdem már érteni. Az idegenszívű az, akit transzplantáltak a szürkék.
engeggyémábe: :))))))))))))))))
"Nehuzdle, regeneráló síkosítót használtak?"

Mondom nem emlékszem részletekre, de úgy gondolom, hogy ezekbe gyárilag belerakják a hegyikristályt, mivel a hajam is kinőtt a randi után.
bugris, te mindenből lappangó fasizmust dekódolsz. különben is a szilvásynak a magas szőkék jönnek be. a kókának meg a feszes feketék. az ufók meg már 14 alatt is érettek.:)
te nehuzdle, irányítsd már át őket hozzám is legközelebb. léccike:)
Tessék, most itt aggódok, hogy hülyeséget írtam, és nem akar megjelenni! Istenem, mit írtam, plural or not plural?!
Finn Gott 2007.02.20. 12:48:35

Nem nézel túl sok heti-hetest? :o)
A vézna testalkat oka lehet pl az is, hogy az űrben ahonnan ők jönnek súlytalanság van. Ergo nem nagyon van szükség izmokra. Szóval ezek ilyen tornából felmentettek lettek az ideúton. És lehet, hogy jók pszichokaratéban, de egy felidegesített ózdi kohász úgy vágná szájba őket, hogy menten beállna náluk a kékhalál. Szóval nincs nagy veszély.
Mellesleg az Tejútrendszer mintegy 200 milliárd, a mienkhez hasonló naprendszert tartalmaz. Az univerzum meg - persze ez csak becslés - kb ugyanennyi,a Tejútrendszerhez hasonló galaxist. Miért olyan hihetetlen, hogy nem csak ezen az egy kurva (cpz hehe :)P ) bolygón alakult ki élet?
Az ezeréves utazás is megoldható hamarabb, ha az űrropik rájöttek ez einsteini relativitáselmélet tér-idő görbületre vonatkozó teóriájának gyakorlati megoldására.
Addig viszont csak annyit tudunk, hogy 42.
Milyen egyszerű a nőknek, ha nem várt teherbe esnek. Kópéjuk kellemetlen kérdéseire kézenfekvő válaszuk van: megraktak a kis szürke emberkék. De mit tehet egy férfi, amikor beállít hozzá egy terhes nő?
Nem tudom miért kell ezzel a baromsággal foglalkozni. Ez valami közérdekü dolog ez az UFO? Aki akar higyjen benne,de egyébként....???
Ha a többi állat hallaná, hogy a Földön az ideális forma az emberé (és ezért kell hogy emberalakú legyen minden ufó is)... Nekiesnének a kordonoknak, az biztos. Szerencsére a többi állat síkhülye.

Pedig de nagy ez az univerzum szerintem!

Egyébként sietniük kell az ufóknak, ha még azelőtt meg akarnak ismerkedni velünk, hogy kipusztulnánk, és a svábbogarak vinnék tovább a stafétát, akiknek ismét kell 100millió év, hogy értelmesek legyenek, rájöjjenek, hogy meg fognak halni, kitalálják Istent, meg az ufókat, és minden kezdődne elölről. Csak akkor mind Isten, mind az ufók svábbogáralakúak lesznek majd, de ezen senki nem fog fennakadni, mert az lesz az ideális forma a Földön.
"Számszeríjamat előveszem és lesz még itt bazmeg."

Tizenhét, golyóállómellényen áthatoló vesszővel, már az UFO-t is le lehet szedni. Hármassával húzza nyársra saslikhoz az Ufonautákat.
Beren 2007.02.20. 13:06:24

Mióta áttették vasárnapra gyakrabban hozzájutok (a szombat esti borozás szent és sérthetetlen), de még nem vettem észre, hogy függő lennék. Ha a következő hozzászólást úgy kezdem, hogy elfogtunk egy levelet, szólj rám! :)
nzoli, pörzse sándor befeszít, lesz itt bazmeg:)
Tegnap estéről határozottan emlékszem, hogy 4 tányér kocsonya volt a spájzban. Reggel megyek le és mit látok?! 3 tál kocsonya van csak a spájzban. ... ??!!?!??

.... ! °° ? §?? ... # :-I

... Igen, először én is az MSZP-re gondoltam. De kérdem én, ha kulcsra volt zárva az ajtó, akkor hogggy jött volna már be az MSZP?!

...
engeggyé, már ott volt. a komcsik már a spájzban vannak:)
Na tessék, jönnek az idegenek, jönnek az idegenek.

index.hu/politika/belfold/semjen6705/
>"pszichikailag megnyomorodnánk, hogy nem vagyunk egyedül, vagy olyan olyan rondák, vagymi?"

Hogy mi lenne, ha kiderülne, hogy nem vagyunk egyedül? Hmm.
Hát az emberiség többsége valamilyen monoteizmusban hisz. Ezek rendszerint emberközpontúak.
Hülyén hangzana, hogy az Úr megteremté Ádámot, Évát és Zorgot...
Pláne, ha messzebbre menő dolgok derülnek ki, pl.: eleinte csak genetikai vagy mezőgazdasági kisérletnek szánták a földi életet, egy ablakon kidobott kólásüvegből fejlődött ki stb.
Azt hiszem komoly problémákat okozna a tudat...
Attól tartok, a hatalmi viszonyok gyors átrendeződését vonná maga után.
cziffra plachta zasztava 2007.02.20.

Hát nekem is gyanús volt, hogy az egyik üveg lekvár feltűnően hasonlít szekeres imrére. De most akkor hová vigyem a kocsonyát? Vajon a párt keze ér el messzebb, vagy az ufóké?
>"pszichikailag megnyomorodnánk, hogy nem vagyunk egyedül, vagy olyan olyan rondák, vagymi?"

Hát nem tudom, szerintem még az is lehet, hogy nyerne a Munkáspárt.
>"pszichikailag megnyomorodnánk, hogy nem vagyunk egyedül, vagy olyan olyan rondák, vagymi?

Hogy mi lenne, ha kiderülne, hogy nem vagyunk egyedül?"

Hát nem tudom. Szerintem még az is lehet, hogy akkor nyerne a Munkáspárt
Ohh, bazz. Ez a blogizé... Kiírja h vmi hiba történt, próbáljam meg később, és akkor itt van megint 2x. Vagy lehet, h nem is a szerver?! ...
Én is láttam ma egy UFO-t. Érdekelne a véleményed Árpi!
index.hu/politika/belfold/semjen6705/
Lehet, hogy off (tutira), de a 4. dimenzio nem a world of warcraft?
leftwing · hamori.nolblog.hu 2007.02.20. 13:06:57
"Mellesleg az Tejútrendszer mintegy 200 milliárd, a mienkhez hasonló naprendszert tartalmaz."

Biztos? Mármint a 200 Mrd hasonló naprendszer? Mert szerintem inkább ennyi csillag az rendjén van a mi galaxisunkban, de ezek nagy része úgy tudom nem rendelkezik bolygórendszerrel.
leftwing:
"Mellesleg az Tejútrendszer mintegy 200 milliárd, a mienkhez hasonló naprendszert tartalmaz."

Biztos? Mármint a 200 mrd hasonló napredszer? Mert szerintem a mi galaxisunkban, meg úgy álatlában a a galaxisokban ugyan tényleg lehet ennyi csillag, de a többség nem rendelkezik bolygóredszerrel.
indapass monnyonle! én pedig megtanulok gépelni.
indapass monnyonle! én pedig megtanulok gépelni.
Egyre több naprendszerről derül ki, hogy igen.
Igaz, a bolygó felszini tulajdonságaikról szinte semmit se tudunk.
"Elfut a düh, ha arra gondolok, hogy mi itt legalább tizenhat éve reszeljük a fingot: hogy mit gondoljunk Trianonról, meg a kommunistákról, trikolórról és árpádsávról, és hova tegyük a Szent Koronát, és kihantolunk és újratemetünk. Mindig, minden áldott napon van valami faszság, valami teljesen elrugaszkodott pszeudohír"

...
Dsityu! Legyen. Mondjuk csak a negyedük rendelkezik bolygórendszerrel. Még mindig 50 milliárdnál tartunk.
Sajna még csak gázóriásokat találtak, mert a földszerű bolygók túl kicsik. Eddig azt hiszem egyet sikerült kifogni belőlük, de az is egy termetes példány volt.
Mármint más naprendszerekben..
milyen megtisztelő, h ismerik a bushido-t, már ami a tartását illeti :)))))
ha egyszer pszichokaratézik, akkor muszály is neki :o)
Igazából az utóbbi években indult be jobban az exobolygók kutatása, mert eddig talán nem is volt megfelelő műszer, vagy módszer amivel érzékelni lehettett volna a csillagok körüli jelenlétüket. A mostani eredmények is valami olyasmire alapoznak, hogy a csillag kicsit "rángatózik" a körülötte keringő bolygó gravitációs hatására és ezt tudják a csillagászok érzékelni. vagymi.
Egyébként ha már UFO, akkor lehet, hogy hontalanok és csak úgy utazgatnak az Univerzumban össze-vissza.
Nagyon szégyellem magam, de még nem volt dolgom ilyen pszichokaratéval. Az olyan, hogy meggyőzzük az allenfelet, hogy verje le magát?
Azé most eltűnődtem azon, hogy egy echte pigmeus a Szaharában vagy egy afganisztáni mákültetvényes kisgazda mér nem látott még illen kis szürke anorexiás alient...
Mért csak a Nyugat érdekli Őket??

Diszkriminéssön...:-I
"Azé most eltűnődtem azon, hogy... egy afganisztáni mákültetvényes kisgazda mér nem látott még illen kis szürke anorexiás alient..."

Látott, csak azt hitte, hogy a szer hatása
Azé érdekelne, hogy egy echte szaharai pigmeus polgár vagy egy afganisztáni kisgazda még mért nem látott illen anorexiás szürke izét...
És mért pont búzatáblát rendeznek folyton??
A protonhajtómű nem bír el a fenyőerdőkkel???
"A protonhajtómű nem bír el a fenyőerdőkkel??? "

Dehogynem, csak ők is fosnak a Green Peace-től
engeggyémábe:
Ja. Lehet.
De jó lenne látni egy fenyőkört, illetve akár mamutfenyőkört is, meg ugye mondjuk pigmeus szemtanút. Bár ott a fénykép hiányát nem rónám fel...
De végül is elképzelhető, hogy kis anorexiás szürke testvéreink csinálják a búzaköröket, de ők is bottal és zsinórral:-)
csutkababa:

Ezek a búzát szeretik. Csak az kell nekik. A mamutfenyő nem jó, mert reccsen és rajtuk üt a Green Peace. Az meg senkinek se hiányzik. Ezen kívül az ufaú magazin újságírói közelében nincs mamutfenyő.

A pigmeusokhoz nem mennek ufók, mert azok nem elég szexisek. Tehát a kefélő ufók lobbija miatt ez rendre meghiúsul.
Ma rájöttem, hogy én értek ehhez.
Csak ennek a pszichokaratéjnak kell még utána menni. De biztos lesz Chuck Norris film a tv2-n.
engeggyemabe: bazmeg, jobbat irtal, mint az arpi, vegyel vissza, nehogy kimoderaljon.

amugy a galaxis utikalauzban az ilyen ufonautak unatkozo, gazdag, a galaxisban utazgato kolykok, akiknek az a hobbijuk, h keresnek vmi isten hata mogotti bolygot, ahol meg mit sem tudnak a tobbi civilizaciorol, leszallnak egy elhagyatott helyen vmi arra boklaszo szerencsetlen elott, es megzummogik oket. ez annyit jelent, h fel-ala jarkalnak elotte, mindenfele ostoba antennakkal a fejukon, es bip-bip hangokat hallatnak, aztan szepen otthagyjak, es elore rohognek, h hogy fogja majd az illeto elmagyarazni a tobbieknek, amit latott.
a pszichokarate az olyan, hogy te mész az erdőben pöfetegért, és eccercsak kilérsz egy tisztásra, és ott már várnak. űrhajó alapjáraton, szürkék meg állnak az ösvényen, oszt néznek, hogy adj ondót, életet adsz. na és ugye ezek a lények csenevész kis ropik, már vennéd is elő a gombászkést, revolvert, meg ha van harmadik kezed, akkor lendítenéd a furkóst, hogy nemaddiga. de erre a szürke néz meredten a boci szemével, és kész, úgy maradsz, mint Lót felesége, aztán azt csinálnak, amit akarnak. tehát jobb velük nem szembeszegülni műveleti területen.
ufokrol jut eszembe, visszatertem!

valaki felhomalyositana, h ugyan miert jonnenek ide kis szurke/zold ufonautak kis porgo csillogo jarmuvekben olyan szupertitkosan, h sose birja senki sem letartoztatni a szemtelen pofajukat? :) de telleg ha ennyi fenyevre mar sikerult ellatni teleszkopokkal, es soha senki nem talalt semmit, akkor ezek az arcok hogy birtak elhajokazni egesz idaig? vagy dimenziot ugrottak? mer ha nem akkor ezek a tavoli multbol jottek ide, nem? segiccseg ostoba vagyok. :)
szupergyik: szkepticizmusomat megőrizve talán azzal tudnám illusztrálni, hiogy ha például mi visszaugrunk a 14. századba, és lehorgonyozzuk az HSS Orbán Viktor repülőgép-hordozót Dél-Amerika partjainál, és naponta megyünk két kört az új Turul 2-kötelékekkel, akkor eléggé hülyén néznének ott a bennszülöttek, és nem bírnának letartóztatni tökre.
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu

Hát látom te is szakértő vagy ezen a területen. Nekem ez a karate volt a hézag a tudásomban. Nagyon kemény. Most viszont úgy érzem, hogy ezzel és az MSZP-vel meg tudom magyarázni az egész életet. Szinte. Mert én azért változatlanul azt sejtem, hogy a párt áll az egész mögött. Az általad leírt hatás is például Szilvásy Györgyöt juttatja eszembe. Márpedig akkor mink itt csúnyán meg vagyunk vezetve.
ebben van valami, az nem lehet, h az 1 millio azsiai alatt ufot ertettek?
Marslakók a németeknél is élnek: index.hu/politika/kulhirek/?main&301144

Tisztára úgy néznek ki, mint egy földi ember, de úgy gondolkodnak, mint egy marslakó...
Megvizsgálnám az ufók által spermalerabolt urakat és teherbeejtett hölgyeket úgy lélektanilag. Mármint mikor volt utoljára egészséges, emberi, kölcsönösen kielégítő szexben részük, illetve már megint vesszőparipa:pigemus lyányka magasságban is stimmelne, mér nem kell a zidegeneknek?

Engeggyémábe:hehe, Szilvásy sztem ügyes, de nem ennyire.
És nem is tudtam, hogy a grínpísz ekkora galaktikus hatalom...
Tóta az ufonauták fizetett ügynöke. Szeptikus és humorosnak szánt írásaival kívánja elaltatni éberségünket, hogy Szilvásy átjátszhassa az állami ingatlanokat a szürkék kezére. (Ürgebőrbe kötve, természetesen, a stílus kedvéért.) Az így megszerzett ingatlanokban hálózatot hoznak létre new yorki és tel-avivi ufonautákkal, hogy 14 éves - politikusokkal nem házas - ázsiai gyermekekről p.rnófelvételeket készíthessenek. Mindez tuti, megírta a matula és a kuruc.info is.
"Tóta az ufonauták fizetett ügynöke"

Hmmm. Akkor ezért tudta így a pszichokaratét. Mert maga is gyakorolja...
Arról vannak elméletek, h 2 láb jó. Vagyis hogy nagyjából ez a két láb-két kéz-egy fej elrendezés elég logikus. Persze az akváriumi hal szerint meg az uszony és a pikkely a logikus.

Primitív törzsek ufóészleléseivel tele a padlás. Stúdiónk vendége Erich von Daeniken.

A szexkapcsolattal meg tele a vallások, hogy csak a turulnál maradjunk.
Elmélet mindenre van, de nem lenne jobb négy láb, négy kéz?
És ez az elmélet nem az Állatfarmból van véletlenül?
"Maslakó az anyukám"

Már látom is az mno.hu kommentjét:
Lebukott TWÁ. Mindent értünk... Vagy valami ilyesmi. : )
"És nem is tudtam, hogy a grínpísz ekkora galaktikus hatalom..."

Nem az, de gondold el, hogy visszajönnek az akcióból és akkor ott van 50 hippi a csészealjhoz láncolva.

"Szilvásy sztem ügyes, de nem ennyire."

A rendőrpalotás kalasnyikovozás meg ilyenek csak elterelik a figyelmet ezekről a dolgokról. Ne hagyd, hogy megtévesszenek a komonisták piszkos trükkjei! Az a legbiztosabb, hogy ha valami furcsa történik, akkor ezt sejted a hátterében. Nagyon sokan érnek el szép eredményeket ezzel a megközelítéssel.
>HSS Orbán Viktor repülőgép-hordozót
egy spiritualis vezetonek minek rep.hordozo?
inkabb repulo szonyeg, vagy szent repulo szekesegyhaz;)
vagy az nem lehet h az o evoluciojuk nem ment ugyanugy, mint a mienk, merthat a mienk is eleg random modon alakult ha ugy vesszuk... azaz peldaul siman kinohetne a segguk a labfejukbol vagy egy kez az egyik szemukbol?
Jól tudom, hogy ezeknek a lényeknek három ujjuk van? Mert akkor az evolúciós láncban még a rajzfilmfigurákig sem jutottak.
„HSS Orbán Viktor repülőgép-hordozót”

Furdal a kéváncsiság. A HMS-t érteném, de mi az első S a HSS-ben?
ezt a paranormális eseménysorozat by NBH dolgot ki kell dolgozni. sokkal elegánsabb és turisztikailag kifizetődőbb, mint kalasnyikovozni. munkásságom folyamán egyszer már felvetettem (index.hu/velemeny/imho/tigris/), de nem hallgattak rám.
szupergyík!Evolúciós szempontból a természetes kiválasztódás okán teljességgel lehetetlen és logikátlan amit írsz. Gondolj csak bele, hogy sz*ráshoz bele kell állnod a vécékagylóba, aztán meg a szemeddel kitörölni a talpadat :D
"Arról vannak elméletek, h 2 láb jó. Vagyis hogy nagyjából ez a két láb-két kéz-egy fej elrendezés elég logikus. Persze az akváriumi hal szerint meg az uszony és a pikkely a logikus."

Szerintem meg a négy kéz (külső-belső pár) sokkal logikusabb, de még a három láb is. A kétéltűségről már nem is beszélve. A szemek száma és látásszöge nudli, ennél sokkal jobb is lehetne. A ritkásan szőrös bőrfelület nemhogy nem logikus, de mégcsak értelmes magyarázatot se találtak ki arra, hogy miért alakult ki.

De hülyeség erről még csak említést is tenni... pontosan, mint az almát túró kukac, amint körülnéz, és megállapítja, hogy nemcsakhogy ő a világ közepe, de minden úgy van berendezve, ahogyan a leglogikusabb neki. Azért a tudatalattikban még elég erősen él a geo/heliocentrikus világkép, még ha a csillagászatban kinevetik is.
leftwing · hamori.nolblog.hu 2007.02.20. 18:12:41
szupergyík!Evolúciós szempontból a természetes kiválasztódás okán teljességgel lehetetlen és logikátlan amit írsz. Gondolj csak bele, hogy sz*ráshoz bele kell állnod a vécékagylóba, aztán meg a szemeddel kitörölni a talpadat :D

:)
igen, de akkor az o evoluciojukban pl a szajukan at sz*rnanak. ez mar csak mukodhet, van ra eleg pelda, mondjuk a politikai eletben, hogy egyet emlitsek.
Lehet, hogy azért a feltűnő hasonlatosság, mert az ufók a jövőből jönnek, és ők a mi már kicsit átalakult leszármazottaink.
Ebben az esetben mi most esetleg egy kordokumentumot írunk, és kommentjeinket később ők is nehezen értelmezik mejd.
Mindenesetre:
Helló, köbüki!
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/

Ez a turizmusos dolog egyéni vállalkozásnak sem rossz ötlet. Megvenni egy óccsó placcot, aztán minden éjjel elhúzni madzagon vmi szellemvaddisznót. Előbb utóbb vki észreveszi az útról, aztán már csak telepíteni kell a hotdogárust meg a sörsátrat.
ha valami, akkor az érthetetlen nekem, hogy TótaW ennyire vonzódik a romantikához :)... Blake itt, meg Keats a worluk.hu-n basszus... T.S.Eliotot inkább kinézném belőled.
nem, ennél sokkal komolyabbat kéne, állami szinten. egy roswellt meg lehetne rendezni talán.

nemerének volt egy novellája a rakéta regényújságban egy kastélyszállóról, ahova felvesznek egy embert kísértetnek.
Eliotot tisztára utálom, meg azt az egész brancsot. legjobban pedig Yeatset szeretem, fordítottam is tőle a magam örömére régen.
(kurva indapass - de most már komolyan!!!)

ha valami, akkor az érthetetlen számomra, hogy TWÁ így vonzódik a romantikához :)... Blake itt, meg Keats a worluk.hu-n... T.S.Eliotot sokkal inkább kinézek belőled.
Misztikum, mint hungarikum...vagyis pontosabban újra kell mocsarasítani a Hanságot és szörnyeket telepíteni oda bele:-) ..ahogy megmonthák a nagyok a pilótarádióban. És akkor nem kell folyton az ufókra várni, tudunk borzongani nélkülük is.

Whale rider, az utóbbi napokban nem valami nívósak a hozzászólásaid, olyan ostobácskák.
nagyon jó kis hozzászólások azok.
pedig Eliot szerintem jó. nem a romantika kárára mondom ezt, de az akkor is fura, hogy őt utálod.

swen, :) gratulálok.
ez csak kettőnkre tartozik, ne szólj bele:-)
mi volt ez az előbb, hogy verification-t kért a hozzászóláshoz?? most meg nem?? én most már teljesen bezöldülök az indapasstól :(
az előbb azt írta ki, hogy előzetes moderáció van mostantól, most meg azonnal elküldte a kommentet?? most ez akkor hogy van, de tényleg?
swen, én veled nem szeretnék társalogni, ha személyeskedi akarsz, keress más partnert hozzá, nem miattad jövök ide. pussz és bye :)
NINCS előzetes moderáció. az csak akokr van, amikor vmi idióta floodolni próbál. a captcha sem kell. vsz az a gond, h most tolják be az inda alá az indexfórumot, és ebből zűrök vannak.
Ez az ufós dolog egy kicsit elgondolkodtatott.Ha elfogadjuk Darvin tanításait akkor szerintem nem nagy a valószínűsége annak, hogy a világmindenséget humanoidok népesítik be.Hiszen itt a Földön is csakis az szakította meg a hüllők fejlődését, hogy egy kozmikus vagy egyéb természeti csapás végzett az őshűllőkkel.Olyan hirtelen jött a változás hogy több tetem szájába ételmaradékot találtak a kutatók, vagyis idejük sem volt lenyelni a falatot. Vajon mekkora a valószínűsége annak, hogy minden más bolygón- ahol kialakult az élet- ilyen hirtelen megszakadt a törzsfejlődés?
Igazából a legnagyobb aduász ezügyben a Drakula kastély. Azt megcsinálni úgy, hogy mindenki maga alá szarjon. Nemtom, a románok mire jutnak vele.

Honi szörnyünk, ami mögött van vmi sztori, nemtom van-e. Talán a lidérc, de a német turista nam fog mocsárban tapicskolni egy szellem kedvéért. Az újonnan csinált szörny az még nehezebb ügy. De marhára benne lennék egy ilyenben. Szóval ha alapítotok egy titkos Szörny ZRt-t, rám számíthattok.
OFF: "most tolják be az inda alá az indexfórumot, és ebből zűrök vannak."

Zűrök azok vannak az indával (meg az egész tetü blogmotorral és adatbázissal) indexfórum nélkül is. Nagyszerű ötlet volt, jutalomként elküldhetitek Hawaiira azt, aki kitalálta. (Egy feltétellel: nem jöhet vissza...)

meg kéne csinálni, de ehhez tényleg állami segítség kellene. minimum tengeralattjáró- (balatonalattjáró-) garázs. asszem holnapra megírom a pályázatot, úgysincs most kedvem a hírekhez.

habár semjén és a kínaiak, az nem rossz.
Balaton az gáz. Még egy Loch Ness?
Akkor már inkább a pilisi szívcsakrában dobogjon a kő.
vízben könnyebb elbújni. tihany alatt lehetne a sub pen. vagy a tiszában.

btw az iraki háború előtt voltak olyan hírek, h az amcsik Allah képét (?) akarnák Bagdad fölé vetíteni vmi lézerrel.
"most tolják be az inda alá az indexfórumot"

Jézusmáriaatyaúristen... én vallásos leszek inkább csak ezt ne...!
Valami ügyeskezű ember nem akarja meghekkelni az indapass-t mielőtt ezt tényleg megteszik?
A balatoni tipp télleg nem jó. Egy bazi nagy szörny, ami a Balatoni Halászati ZRt által telepített pontyokkal táplálkozik, 1 méteres vízben úszkál és nincs hol elbújnia?! A német turista is csak legyintene, hogy Seize.
Ja, olyan hír is volt, hogy olyan vegyszert vetnek be, amitől minden iraki katona egyszerre buzi lesz.
A Tisza meg azért esik ki, mert folyóvíz.
"Ja, olyan hír is volt, hogy olyan vegyszert vetnek be, amitől minden iraki katona egyszerre buzi lesz."

A globális felmelegedés egy alternatív vetülete. A tüntetéseken is el tudnám képzelni majd márciusban. Az antigyurcsányista kődobálás átalakulna meleg felvonulássá. Az szó szerint szopatás lenne. Fellendülne a turizmus is.

Meg állítólag van ilyen bekakiltató fegyver is. Akkor meg csíkot húznak maguk után. Kár, hogy a rendőrség nem a humorérzékéről híres. Na ez kicsit offra sikeredett, ájm szorri.
"btw az iraki háború előtt voltak olyan hírek, h az amcsik Allah képét (?) akarnák Bagdad fölé vetíteni vmi lézerrel."

Nem lézerrel, szimplán egy jó erős projectorral (projector = igen erős Xeon fényforrás vagy ívfény + optika + egy maszk allahnak látszó képpel, tehát nem LCD projectorra kell gondolni, inkább egy spéci égvilágító discolámpára :-)).

Egyébként szerintem azzal nem kalkuláltak, hogy Bagdad felett viszonylag ritkán felhős az ég, így nincs mire vetíteni :-)).
A bombák meg a tűz azért elég jó füstöt tudnak csinálni.
meg azzal se kalkuláltak, hogy ha Allah megjelenik ott, attól nem alábbhagy a harci kedv, hanem.
nem az volt a mérhetetlen szellemes terv egyébként, hogy kíséri is valamilyen "égből jövő" hang a vetítést?... nekem így rémlik.

off kérdés: szombat A38 megvolt? on
Visszatérve a turistaprogramhoz, miért csak szörnyben tudtok gondolkodni, annyi izgalmas dolog van ebben az országban.
Az országot földalatt behálózó gáztározók, ismeretlen madárinfluenza vírus, titkos lőgyakorlatokat tartó szittya számszeríjasok. Mind-mind titokzatos turistacsalogató lehet.
Gondoljatok bele, micsoda program:
délelőtt - H5N1 vírusfertőzés alföldi libatelepen
délután - vadászat titkos felvételekre, pártszákházak, illetve kormányüdülők környékén
este - szemkilövés fakultatívan gumilövedék, illetve 20-as anya által.
RE: whale rider 2007.02.20. 19:51:26
"nem az volt a mérhetetlen szellemes terv egyébként, hogy kíséri is valamilyen "égből jövő" hang a vetítést?... nekem így rémlik."

De. Pl. dörgedelmesen lekiabál, hogy szeressétek az amerikaiakat! Meg azt, hogy Make love, not war.

Hadd ajánljam Stephen Kinget forrásként. Ufóügyben nem rossz, ld.Álomcsapda.
A pszichokarate tök klassz benne és valami gombaszerűség is szerepel,ami gondolkodik.

Programajánlónak meg még lehetőség éjszakai programként esetleg a fakultatív összeesküvés-kutatás, cél a körkörös mellalak felső széle-közepe...
Ringwraith,

"angliában lochness-i szörny"

Angliaban?... Haha, poennak nem rossz, de ha elfogadsz egy jotanacsot, ha egyszer valahol embereket latsz, akik szoknyaban, fura sapkaval a fejukon, dudaszoval mennek focimeccsre, NE susd el, csak akkor, ha gyorsan tudsz szaladni :-) (Nemreg lattam 100 ilyen fickot Lutonon Esztorszagba repulni skot-eszt focimeccsre, onnan jutott eszembe).

Egyebkent kovalyognak remek horrorsztorik a magyar nepmesekben is, mint a ludverc - affele verivo szellem, atmenet a kisertet meg a vampir kozott - pl. csak mara ezek elfelejtodtek.

Eziranyban szerintem foleg a kornyezo szlav nepek legendariuma izgalmas oly fokon horror es olyan vicces dolgok vannak benne, hogy ilyet kitalalni mar erdekes elmeallapot + igen sok sligovica igenyeltetik. Kedvencem, miszerint a vampirgyanus faszinak pl. aki burokban szuletett, fureszport kell tenni a koporsolyaba, mert a vampirok ilyen math geek-ek, ellenallatatlan kenyszert ereznek, hogy megszamoljak a dolgokat, szoval akkor majd reggelig szamolgat majd megmurdel, haha.
Ringwraith,

"angliában lochness-i szörny"

Angliaban?... Haha, poennak nem rossz, de ha elfogadsz egy jotanacsot, ha egyszer valahol embereket latsz, akik szoknyaban, fura sapkaval a fejukon, dudaszoval mennek focimeccsre, NE susd el, csak akkor, ha gyorsan tudsz szaladni :-) (Nemreg lattam 100 ilyen fickot Lutonon Esztorszagba repulni skot-eszt focimeccsre, onnan jutott eszembe).

Egyebkent kovalyognak remek horrorsztorik a magyar nepmesekben is, mint a ludverc - affele verivo szellem, atmenet a kisertet meg a vampir kozott - pl. csak mara ezek elfelejtodtek.

Eziranyban szerintem foleg a kornyezo szlav nepek legendariuma izgalmas oly fokon horror es olyan vicces dolgok vannak benne, hogy ilyet kitalalni mar erdekes elmeallapot + igen sok sligovica igenyeltetik. Kedvencem, miszerint a vampirgyanus faszinak pl. aki burokban szuletett, fureszport kell tenni a koporsolyaba, mert a vampirok ilyen math geek-ek, ellenallatatlan kenyszert ereznek, hogy megszamoljak a dolgokat, szoval akkor majd reggelig szamolgat majd megmurdel, haha.
Bocs a duplazasert, valami el vagyon szurva es nem jelenik meg rogton. Tudom, nem chat, de eddig nem igy volt.
Erről írtam már egy szépen megreszelgetett véleményt, itt a blogban, egész pontosan itt: w.blog.hu/2007/01/07/ufo_arizonaban_illetve_chicagoban#c181258
"cél a körkörös mellalak felső széle-közepe..."

az ilyenekkel vigyázz, a mai kölkök nem voltak sorállományúak, oszt néznek csak bután, mint a Nokia fejlesztőmérnökei az R107-re :-)

engeggyemabe,

""Ja, olyan hír is volt, hogy olyan vegyszert vetnek be, amitől minden iraki katona egyszerre buzi lesz."

A globális felmelegedés egy alternatív vetülete.""

Zsenialis! Ez a honap beszolasa! :-)))

(Bocs, ez meg velhetoleg harmadszor fog megjelenni, mert kozben kolcson-notin vagyok es azon is el vagyon baszva valami, lepten-nyomon entert nyom maganak. Na nem is irok ma tobbet mert csak a flood van belole amig ezt a szart hasznalom.)
dark future · www.andocsek.hu 2007.02.20. 20:03:20

:))) igen, én spec. valami ilyesmire gondoltam! nem tudom Condoleezáék mire.... :)) de nem ezt tervezték? most az, h ott lebeg Allah szótlanul, az mennyire üzenetértékű egy átlagmuzulmánnak? azt ért oda az ember, amit akar.

a szórólapozás kevésbé volt költséges gondolom. bár hatékonynak se igazán bizonyult...
Arpi,

"ha például mi visszaugrunk a 14. századba, és lehorgonyozzuk az HSS Orbán Viktor repülőgép-hordozót Dél-Amerika partjainál, és naponta megyünk két kört az új Turul 2-kötelékekkel, akkor eléggé hülyén néznének ott a bennszülöttek, és nem bírnának letartóztatni tökre"

Preciz, a kerdes inkabb az, hogy mi a faszert csinalnak ilyet. Ket eset van, vagy akarunk valamit toluk, es akkor sokkal direktebben vennek fel a kapcsolatot, vagy csak meg akarjuk figyelni oket, ez esetben muholdrol tennenk, amit tuti nem vesznek eszre.
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.02.20. 17:11:53

"... oszt néznek, hogy adj ondót, életet adsz... de erre a szürke néz meredten a boci szemével, és kész, úgy maradsz, mint Lót felesége, aztán azt csinálnak, amit akarnak."

Ha már kell nekik az alapanyag, akkor legalább vigyenek el a pszichokaratés módszerükkel -csak úgy virtuálisan- egy jó kis kupiba. A spermásvödröt meg tegyék eliben ott az erdőben. :)
Shenpen: mondjuk természetfilmet forgatunk. vagy reality show-t (south park: Cancelled). vagy egyszerűen az útjaink kifürkészhetetlenek.

avagy meg akarjuk őket szállni, csak nem sietjük el, hátha nem éri meg.
Dar Future,

"maszk allahnak látszó képpel"

Leesett mar azert kozben is neked, hogy az "allahnak latszo kep" mekkora fogalmi keptelenseg? :-))))
Akkor muholdrol, Arpi, vagy kurva magasan meno felderitogeprol. Amit tuti nem vesznek eszre. Vagy pont azt akarjuk tanulmanyozni, hogyan reagal egy-ket erdokerulo indian, ha elszall felettuk a vasmadar? Nem lenne sok ertelme...
"természetfilmet forgatunk. vagy reality show-t"

Aham, mindezért utazunk párezer fényévet. Persze akinek az idő nem számít, vagy van neki hétfényévet ugró csizmája...
mér, az isten minek csinálta ezt az egész izét? játszásiból.
szerintem az Allahot az égre vetítő project ott bukott meg, amikor már minden tech feltétel adott volt, leszállítva a helyszínre, akkor megkértek egy hithű mohamedánt, ugyan adjon már egy _képet Allahról_, amit kivetíthetnek...
És ha nem UFO volt csak egy időgép valami marhával a fedélzeten?
surda: melyik? a pécsi észlelés "black triangle", ami 99% hogy vmi amcsi kurvaannya. érdemes elolvasni a kincskereső bácsit is.
Árprád:
"mész az erdőben pöfetegért, és eccercsak kilérsz egy tisztásra, és ott már várnak. űrhajó alapjáraton, szürkék meg állnak az ösvényen, oszt néznek"
namost, ez velem igenis megtörtént, és nem a levegőbe beszélek, fényképezőgép is volt nálam, mutatom is a bizonyítékot. Elöljáróban annyit, a szürkék is magyarok:
kepfeltoltes.hu/view/070220/sz_rk_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
"mér, az isten minek csinálta ezt az egész izét? játszásiból."

Na ez az. Miért?
Tegyük fel az UFO észlelések közül tényleg van olyan ami igazi UFO.

De minek jönnek ide? Vagyis, ha rosszfiúk és rosszat akarnak nekünk akkor mit villognak az égen, mér nem kapcsolják le a világítást? Nincs azon a szaron lopakodó mód?
Ha jófiúk és jót akarnak nekünk, akkor meg miért csak villognak a fényszóróikkal és miért nem probálnak velünk kommunikálni?
Ha meg se jók, se rosszak, akkor csak úgy jönnek körülnézni pár percig aztán húznak el a francba?
Nem vagyok akváriumi csiga, biztos hogy vannak (valahol), de az észlelések nekem nagyon sántítanak.
ez a fotó inkább azért hátborzongató, mert egyik marhának sincs lába!
szóval az igazi szürkék, akik egyébként marhacsonkításban is utaznak, alig pár perce távozhattak. szerencséd volt.
dsityu: irtózatos irodalma van ennek is, a hibbantaktól a komolyig. pl hogy minket pont leszarnak, egész másért vannak itt, mondjuk a delfinekhez jöttek.

az az egy zárható ki, hogy "jót akarnak", kábé azért, amit a Civ-ről írtam.
fú basszameg, tényleg. ez nekem fel sem tűnt.
csak úgy szólok, ha netán kiment volna a koponyából: m1: real-bayern, viasat: celtic-milan
Árpi! Ha te pentagonos kutatómérnök lennél hol próbálgatnád a járgányt? Valami nebraskai sivatag felett, vagy a világ másik végén egy minden bizonnyal mégérdekesebb helyen mint pl a pécsi székesegyház.Oszt ha lerohad és meg kell tolni itt ki segítene?
az a járgány a második nyilvánosság szerint már nem kísérleti, hanem rendszerben van.
Ha ez éles amerikai kutyafüle lenne is mekkora lenne a hatótávolsága? Mit matatna éppen itt élesben?
Szóval kell nekik a "szén".
Vonják ki a dioxidot a fölösleges co2-ből oszt még jót is tesznek nekünk. Na? Áll az alku?
Ettől még ha én lopni mennék, akkor nem aggatnám tele magam lámpásokkal. Mondjuk nem is vagyok ufo.
UFO ügyben nem sok komoly irodalmat olvastam. Vagyis amiről tényleg azt gondoltam volna, hogy megalapozott, (hihető) tényekre épül. Feltételezés az persze marha sok van.
Ha annyival fejlettebbek nálunk, hogy csak úgy idejöhetnek féreglyukon, dimenzióugrással, akármivel, akkor tuti annyira észlelnénk a kíváncsiskodásukat, mint a hangyaboly a kutatót a dzsungelben.
És kb. annyira is tartanának minket értelmeseknek, mint a kutató a hangyákat.
DSityu 2007.02.20. 21:06:01

Pont az a lényeg benne, hogy nincsenek tények. Ha lennének, akkor nem ez lenne a mai betevő témánk.
Állítólag 18xx-ben egy amerikai farmer nevezte el repülő csészealjnak. Akkor még nem nagyon voltak titkos légi járgányai a Pentagonnak.

Ez a Szilvássy féle verzió viszont hihetően hangzik. Csak mi lesz, ha jön a pszichokarate az ondóér?
"Ez a Szilvássy féle verzió viszont hihetően hangzik. Csak mi lesz, ha jön a pszichokarate az ondóér?"

Hát lehet, hogy a "megszorításokat" még nem ismerjük teljes mélységében.
Kedves Árpád!

A cikked második felében leírt tézisek kísértetiesen emlékeztetnek Carl Sagan - Broca agya című könyvének utolsó fejezetére. Ebben az író (a valaha élt legnagyobb tudományos ismeretterjesztő (Richard Feyman mellett)) a születés élményét hozza párhuzamba az LSD tripekkel, amelynek biológiai "magyarázatául" a szüléskor megnövekedő mennyiségű oxitocin hormon és az LSD rokonságát sejti. Megrázó eszmefuttatás egy valódi tudóstól, ajánlom! Minden nagyobb könyvesboltban kapható egyébként (Talentum Tudományos Könyvtár, Akkord kiadó).

további ajánlataim:
www.szabadgondolkodo.hu/

valamint az egyik legnagyobb port kavart könyv a közelmúltból:
Richard Dawkins - The God Delusion (Dawkins evolúcióbiológus kutatóként dolgozott, de jelenleg már "csak" tudományos ismeretterjesztéssel foglalkozik az oxfordi egyetem Charles Simonyi (Microsoft Inc., Simonyi Károly a "tanárfejedelem" fia, leendő űrturista)) által alapított ösztöndíja keretében. Dawkins meggyőződéses ateista és tudományos megalapozottsággal ír vallásról, erkölcsről, hitről, az ezekre való természetes igényről.

Kicsit távolra kanyarodtam, csak gondoltam hátha érdekel, írtál már korábban hasonló témákban és tetszett a véleményed.
Üdv
Kedves Árpád!

A cikked második felében leírt tézisek kísértetiesen emlékeztetnek Carl Sagan - Broca agya című könyvének utolsó fejezetére. Ebben az író (a valaha élt legnagyobb tudományos ismeretterjesztő (Richard Feyman mellett)) a születés élményét hozza párhuzamba az LSD tripekkel, amelynek biológiai "magyarázatául" a szüléskor megnövekedő mennyiségű oxitocin hormon és az LSD rokonságát sejti. Megrázó eszmefuttatás egy valódi tudóstól, ajánlom! Minden nagyobb könyvesboltban kapható egyébként (Talentum Tudományos Könyvtár, Akkord kiadó).

további ajánlataim:
www.szabadgondolkodo.hu/

valamint az egyik legnagyobb port kavart könyv a közelmúltból:
Richard Dawkins - The God Delusion (Dawkins evolúcióbiológus kutatóként dolgozott, de jelenleg már "csak" tudományos ismeretterjesztéssel foglalkozik az oxfordi egyetem Charles Simonyi (Microsoft Inc., Simonyi Károly a "tanárfejedelem" fia, leendő űrturista)) által alapított ösztöndíja keretében. Dawkins meggyőződéses ateista és tudományos megalapozottsággal ír vallásról, erkölcsről, hitről, az ezekre való természetes igényről.

Kicsit távolra kanyarodtam, csak gondoltam hátha érdekel, írtál már korábban hasonló témákban és tetszett a véleményed.
Üdv
elnézést a duplázásért, mehet a kukába
Namost.
Eloszor is udv mindenkinek.
Masodszor is.
Keretik nem gunyolodni a ZUFOkkal.
Ugyanis az, hogy ha valamit nem ertunk, nem jelenti azt, hogy azonnal meg kell ugatni, mint a kutyak a holdat.
Keretik tudomasul venni, hogy tiz dimenzioban matematikailag jol lehet mozogni, es ebben az esetben a ter mar ugy mukodik, mint egy papirlap, amit osszegyurunk. Ha mink csak arra vagyunk kepesek, hogy nagy pofaval a papirlapon hatalmas sebesseggel kozlekedunk, az nem jelenti azt, hogy valaki fogja, oszt szepen meggyuri a papirlapot, es atugrik az egyik szelso pontjarol a masikra.
Mint mondottam matematikailag ez egy valos, kalkulalhato dolog. Az univerzum meg jo nagy ahhoz, hogy elferjen benne jo sok civilizacio. Na, csak ennyi.
realdream 2007.02.20. 22:43:11

Az hogy elfér jó sok civilizáció, nem egyenértékű azzal, hogy ide is jönnek és elbontják Irma néni kertjéből a fóliát.
engeggyémábe 2007.02.20. 21:47:32

Legalább beleillik az Elkúrtuk mondakörbe..

realdream:
Szerintem, ha valaki egy picit is nyitott gondolkodású az nem gondolhatja komolyan, hogy egyedül mi lettünk a kiválasztottak, más civilizáció nem létezik. (és a holdraszállás is kamu, mert az sajtból van). Az sem zárható ki, hogy ide tudnak utazni. Sőt, akadtak már furcsa rádiójelek is, amiket nem tudtak hová tenni.
De az a vajákolás, amit az ufo magazin szerű kiadványokban művelnek, az szánalmas és biztosan többet árt ennek a témának, mint az, ha viccelődünk. Ugyanis aki esetleg komolyan foglalkozna a témával, az attól fél, hogy egészen összemossák az ottani szinttel és inkább bele sem kezd, mert leírják rögtön.

Ez is lehet jó kis összeesküvés elmélet:
Az ufók finanszírozzák az ufómagazint, mert így senki nem veszi őket komolyan..
Árpád uram !

A Civ-es cikked jó, amennyire lehet. Ne érts félre. De (sajnos nem tudom pontosan ki mondta, de emléxem, neves ember) : "Minden élőlény képtelen más életformák helyébe képzelni magát, mert minden amit gondol a saját múltja lenyomatának kivetülése." Azt tehát, hogy ide csak hódítani jöhetnek, csak a te kis hidegháborún edződött elméd hiteti el veled. Amúgy az emberi kapzsiságból ered a világ minden baja. (Neeem. Nem megyek át a napi politikára...) Ha ez az egy késztetés eltűnne, mintavilág lennénk. Lenin megpróbálta, csak elfelejtett utánaszámolni. Amúgy kevesebb is volt az erőszak (emberek vs emberek, nem pedig állam vs emberek szinten természetesen)..
Megkülönböztetendő az Ufómagazin (fsz. Pusztay Sándor), és a Színes UFO (fsz. Szűcs Róbert). Az Ufómagazin a legsötétebb, legostobább primitív babonaságok tárháza, körülbelül Gyurcsok József szintjén, vagyis talaj alatt. Energiavámpírok meg minden faszság. A Színes UFO ennél próbál kicsit komolyabb lenni, ami aazt jelenti, hogy kristálygömb meg átoklevevés nincs benne, hanem inkább csillagászat, spekulációk féregjáratokról, külföldi hírek fordításai (amelyek persze annyira megbízhatók, mint a forrás maga). Egyébként egyik se éri meg az árát, ami az ufómagazinnál 400 ft körüli, a színesufónál 500valamennyi.
Amúgy van most a tv-ben ilyen ufólátós műsor? Már úgy bevizsgálnék egyet. Anno a balázs só kezdetekor ufósok voltak a vendégek. Annyira kenték a témát, h már majd bekakkantottam a rázkódástól. Csak kár, hogy az is átment ilyen fogatlan megcsalós megoldásba. Így már nemcsak alja a színvonal, hanem poén sincs. Tudom van a neten is írás, de az más, mikor látom hogy írja le az ufót, ami befészkelte magát a farakás mögé.
Direkt 1x írok, bízom, hogy be jön...

Én is eléggé szkep... (izé olyasmi) vagyok az UFOkkal ez az egész őrület a nyugati világban 1945 után jött be.
De titokban rajongok Danikenért :)
Másrészt elég kurva nagy ez a világegyetem, biztos hogy létezik máshol is civilizáció, akár pár fényévre tőlünk is.
Ha az UFOk szokásai valóban eltérnek tőlünk, azért ha eljönnek ide, legalább alapvető, hogy felvegyék a kapcsolatot velünk.
Aztán baromság ez az antropomorfizmus is nem pont ez a legideálisabb forma egy élőlénynek.
Gondolom ezt a pszihokaratét is csak azért találták ki, hogy ellensúlyozzák a fizikai hátrányaikat. Járnának inkább konditerembe...
Mellesleg nem lehet az, hogy már rég megvizsgálták a bolygót, már csak a túristáik jönnek ide, akiknek azért nem szabad megsimogatni az "állatokat".

Már előre várom, hogy ezek a "diszkófények" feltűnjenek a Google Earthon (biztos van nappali UFO is)
egyébként ja, van olyan is, hogy turizmus, Shenpen, basszáj. az kívülről nézve micsoda is? megy a gringó az őserdőben a tanösvényen, odavezetik a tapírhoz, hülye fejeket vág a tapírnak, lefényképezi, és megy tovább.

Daniken tkp aranyos bácsi, interjúztam vele. Pirospozsgás öreg alpesi paraszt. Modern ufókkal viszont nem foglalkozik.
Az egyébként halálos volt. A bácsi hozott egy fényképet ufóügyileg. A fénykép körbejárt, nézte a balázs, mutatták kamerával közeliben... Nézték még egyszer, aztán újból egy közeli.
Egy kert volt rajta fényes nappal, szélén egy bokor meg egy kisebb farakás. Még csak egy gyanús fénysugár se látszott. Kérdezte a műsorvezető a bácsit, hogy jó jó, de hát hol van az ufó? Mire a bácsi felháborodva: - Hát ott van a farakás mögött!
nincs fenn valahol ez a balázssó?

az axon-oldalon, ahol a csúzlis bácsi van, ott is vannak videók szemtanúkkal, de nem ennyire mókásak.
Nem tudom. Sajnos ilyen internetes anyagokban nem vagyok túl tájékozott. Mindenesetre ez még vmikor a kezdetek körül lehetett. Ha megtalálod esetleg. pls linkeld be. Régebben volt benne pár keményebb dolog. Sátánisták meg ilyesmi. Az ominózus műsoron belül sem ez volt a legdurvább (!!!). Volt pár némber pl., akiket ilyen mindenféle szivárványszínű ufók kezeltek szexuálisan. Meg volt egy olyan faszi is, aki detto ezt lenyomta, amit a farakásos, csak felhővel. Homályosan emlékszem már, de asszem ez utóbbi volt az, ami olyan szinten kiverte a biztosítékot, hogy azóta se jött vissza.
Az egyik friss esemény (nem írom melyik, mert jogvédett) leírása után az áll, hogy a színes bulvár, meg az rtl is érdeklődik. Ez is mutatja, hogy mennyire veszik "komolyan" az ilyen történeteket, hozzáteszem 99%-ban teljes joggal.

Azért ez cikk elgondolkodtató:

Földönkívüliek támadásától tart a volt brit minisztériumi vezető
Index
2006. november 10., péntek 12:13

A fickó állítóleg szkeptikusként kezdte. Vagy megbolondult, vagy olyat tud, amit mások nem. A linket nem tudom beküldeni, mert nem fog működni, (vagy béna vagyok), de ha rákerestek meglesz.
jajjj nagyjából eszembe jutott. Leül, törékeny tárgyakat közelből eltesz!

Vmi olyasmi volt, hogy a faszi nappal ufót keresett, ezért kiállította a kamerát a kertbe és filmezte az eget. A felvételt bevitte ufóbizonyítékként a balázssóba. Nézték ezt is, balázs, kamera, mindenki. Következő: A felvételen látható volt egy nagyobbacska bárányfelhő, körülötte foszlányokkal. Ez így ment egy percig. A faszi szigorúan intett mindenkit, hogy a nagy felhőt kell figyelni, különben nem fogják érteni a lényeget. Ezután a felvétel hirtelen zizis lett. Kérdezi a balázs, hogy ez meg most mi. -Hát ki kellett mennem megkavarni a pörköltet. -Így a faszi. Majd zizi után ismét a bárányfelhő, de immár kb háromnegyed órával későbbi felvétel. És itt jött a megfejtés:
faszi:-Na kérem az ott egy űrcirkáló.
balázs:-hol?
f: hát ott, nem látja?
b: -nem.
f:-Hát a nagy felhő. Mozog. Csak nem lehet kivenni, mert álcázva van. De elmozdult!
b:- De nem gondolja, hogy míg fél óráig kavarta a pörköltet, addig arréb fújta a szél?
f:-nem.
b:-miért?
f:-mert az cirkáló. csak álcázva van.
A leírás (párbeszédek pl) persze nem pontos, csak kb ez volt. És vagy kibaszott jó átverés volt, vagy ezek biza komolyan gondolták.
Hát így visszaolvasva úgy látom, nem annyira vicces, de nézni teljesen más.
jaj!!!

Jó éjt mindenkinek! Engeggyémábe, ezért éjjel rádküldök két pszichokaratés ufót. Remélem jól megszorítanak.
Lehet, hogy bunkóság egyébként (akkor vállalom), de az ilyen alja cuccokon lehet igazán vastagon röhögni. Az intetellektuális pojén is rendben van, de ott leginkább csak bólint az ember, hogy milyen szellemes volt. Amikor szakad a cérna, az rendszerint azért van, mert hirtelen padló alattira zuhan a színvonal. Ezért is érdeklődtem ufós műsor iránt.
Nincs mostan ufós műsor AFAIK. Igaz, nekem csekély számú csatornám van a helyi adottságok miatt, de a nagy adókon tuti nincs. A Discoveryn, Spectrumon olyakor van ezmegaz, de az olyan komolykodós. Régebben volt az MTV-n a Vízöntő, már nincs.
Engem az is érdekelne, hogy mióta "evidencia" a Szürke földönkívüli, mert ha jól hazudok, akkor az 1930-40-es években inkább a Földet leigázására törő nagyra nőtt rovarok és gonosz robotok jellemezték a hitvilágot. Roswell volt a fordulópont?
nem Roswell, de ezt megkutatom egy későbbi anyaghoz részletesebben.
aztán majd ha jön a kirándulóidő, remélem megcsináljuk Kiricsi kollégával a rég tervezett Ufólesen című dokfilmünket.
Offal kezdek: látom mostanában nem nagyon megy az éjszakai alvás neked sem Árpád, gondolom a kisbaba teljhatalmú uralkodói státuszba került az első naptól kezdve :)) Sok erőt és humorérzéket kívánok nektek ehhez az időszakhoz.

Na és az UFÓ-k. Engem ebben a témában az idegesít, hogy egyszerűen nem tudom kialakítani róla a véleményem. Mindenesetre kétlem, hogy ennyire antropomorf lenne a kép, mint ahogy az észleléseket leírják. Már a sztártrekbe meg a dípszpésznájszba is az zavart, hogy nem lehetett annyi ezer csillagévre eltávolodni a Földtől, hogy a lényeknek ne legyen szája meg füle. Csak az egyiknek hegyes füle van, a másiknak lógó.....elég szegényes volt.

Viszont a pszichológiában van egy megoldhatatlan feladat: el kell képzelned valami olyat - a fantáziád végülis végtelen szerinted - amihez hasonlót még sosem láttál. A megoldás pedig az lesz, hogy nem fog sikerülni.
elegge ide tartozik. nemcsak az UFO temaba

Richard Feynman
A teherszállítmány-kultusz tudománya
www.freeweb.hu/feynman/teher.htm
eredetiben:
wwwcdf.pd.infn.it/~loreti/science.html
"Az univerzum meg jo nagy ahhoz, hogy elferjen benne jo sok civilizacio."

realdream, pont erről beszélek. Hogy akkor lécci olyan kerüljön már elő ebből a jó nagy univerzumból, aminek nem van füle meg szeme mint nekünk. Meg ne legyen mán szén alapú élet. Esetleg fel se ismerjük, hogy az élet, mert annyira különböznek tőlünk. Vagy ne is legyenek láthatóak számunkra, vagy......folytathatnám még.

Mi volt az a film a nyugilényekről? Két teljesen különböző élet élt egymás mellett és nem tudták érzékelni egymást, mert az egyik sokkal lassabb volt, mint a másik (mondjuk párezer év volt egy lélegzetvétel vagy mi). Emlékszik valaki erre?
Ramonika: sohase is aludtam éjjel.

Anr: volt már a cargo cultról szó régebben itt: w.blog.hu/2006/11/12/mindennapi_rakomanyunkat_add_meg_nekunk_

de az azért más.

na, elő kell majd keresnem az antropomorf lények szükségszerűségére vonatkozó irományokat, egy részük még papíron van valahol.

fül kell: hangérzékelés nélkül megesznek. szem kell ugyanezért. manipulálni kell, mert valahogy tolni kell a gázkart a csészealjban, meg kereket kell rajta cserélni. szóval van ebben ráció.
>fül kell: hangérzékelés nélkül megesznek. szem kell ugyanezért. manipulálni kell, mert valahogy tolni kell a gázkart a csészealjban, meg kereket kell rajta cserélni. szóval van ebben ráció.

csak akkor ha legkorben elnek. vakumban nem terjed a hang. az urlenyek meg az urben elnek nem? ;)

az, hogy egy elolenynek milyen erzekszervei fejlodnek ki azt a kornyezete szabja meg.
van rengeteg fele inger, aminek erzekelese fontos lehet. en.wikipedia.org/wiki/Sensor
en.wikipedia.org/wiki/Sense


cargo kult:
tudom hogy volt. olvastam is. nem azert linkeltem. feynman ezzel a peldaval illusztralja a hiedelmek es a tudomany kozti kulonbseget. az elso nehany oldal rendkivul jo. erdemes elolvasni.
Erről beszélek Anr, köszi, te ügyesebben megfogalmaztad.

Szóval lehet, hogy tényleg nem tudunk elvonatkoztatni a saját tapasztalásainktól és tényleg nem tudunk olyat kitalálni, amihez hasonlót még nem láttunk?
"fül kell: hangérzékelés nélkül megesznek. szem kell ugyanezért. manipulálni kell, mert valahogy tolni kell a gázkart a csészealjban, meg kereket kell rajta cserélni. szóval van ebben ráció."

radar, hanghullámok, hasonlók érzékelésre-tájékozódásra-kommunikációra egyaránt?
'Pszichokarate' (helyesebben persze telekinézis) a fizikai valóság manipulálására?
Engem az UFÓk egy magzatra emlékeztetnek, csak széthajtogatva.
Ramonika: A Discovery Channel Alien Planet c. moziját nézd meg ha hozzájutsz, teljesen anti antropomorf szemléletű. Meg ott van még Giger alienje is, bár annak is két keze-két lába volt.
1. Az idegen lények ürhajójának fényképe mindig elmosódott kell, hogy legyen.

2. Ne Egely Györgynek, hanem Manci néninek mutassa magát répakapálás közben.

3. Vele is üzenjen.

4. Védje meg a Földet az emberektől.
Azért alien, mert a Földön nem él ilyen
Gothmog, köszönöm a tippet, megpróbálom megszerezni :)
Ebben itten ni:

www.negyedikdimenzio.hu/esetek12.html

még az is meglehetett, hogy (tehát az ufo parancsnoki hídján ilyen kommunikáció is lezajlódhatott, hogy):

Négy humanoid húsz km-re a pályaív alatt. Szkennelés?

Igen, szkennelés...

Megvan: három alszik, egy matabolizációs folyadékot üríteni megy...

Reakció értékelés gyorsított ütemben! Eredmény?

Megvan... Egy észlelés képes, egy aktiválható, kettő álmvilágban...

Álomvilág kontaktálható?

Igen, egyikőjük épp egy szomszéd humanoiddal veszekszik... beavatkozás lehetséges... megvan, igaza lesz, enni fog és egy ismeretlen női humanoiddal párosodni, majd elfárad, aztán mélyálomba merül...
Másik mélyálomban, semleges, védett területen... beavatkozás nem lehetséges...

Prognózis?

Még harminc perc...

Elég az áthaladáshoz?

Elég.

Szociális elhelyezkedés, cselekvésvonal a primérkörnyezetben?

Valószínű kiskaliberű fegyverekkel, mint csúzli, légpuska és hurok apróvadra vadászó személyek, akik gyümölcspárlatok szervezetük által metabolizálhatatlan mennyiségétől megváltozott tudtállapotba kerülnek. Ez egyben célja is otttartózkodásuknak.

Prognózis?

Észlelésük kinyílvánítását a szociális környezetük eltérő magatartásukra vonatkozó fenyegetése és a párlatok bizonytalanító hatása befolyásolja. Nincs veszély.

Útirányt megtartjuk. Ellenőrzőosztály, még egy Ufo - Controll Szeged check...
Mennyi anyagot képesek a humanoid közvéleményhez juttatni, veszélyesek?

Nem.

Tovább... fő koordináták... Ferihegy check megvan? Paks? Rendben. Szürkemarhák? Rendben. Emelkedni, Ukrajna adatait betölteni... és, Checkpoint, ha kérhetem, lehetőleg ne vakarja a hátát a nyelvével ha magával beszélek... köszönöm...
Nekem Spielberg filmjei jutottak az eszembe fizimiska ügyben, és talán nem lebecsülendő egy-egy nagyszabású kultfilm ilyen hatása a közfelfogásra. A Harmadik típusú találkozásokban (1977) a kanonizált kis szürkék az élienek, aztán az E.T.-ben (1982) ezek cukisotított változata jelenik meg. Valószínűleg azért, mert az utóbbi családi filmnek készült. (Emlékszem gyerekkoromból, hogy amikor ET meghalt, az egész mozi pityergett velem együtt :) A Világok harcában megint valami amorf izé, de talán amiatt, mert irodalmi adaptáció és ebben ragaszkodott Wells szövegéhez. Na meg az amorf izé gonosz, szemben a többivel.
Hátha olvassa valaki: index.hu/politika/bulvar/guate7353/

Így néz ki egy szennyvíz alkotta lyuk? Szinte szabályos köralak, határozott perem. Ja, és állítólag 150m (!!!) mély. Elmennek ezek a pitlikbe a szennyvízzel.

Igen, nekem is rögtön két lehetséges verzió jutott spontán az eszembe, aminek a szennyvízhez semmi köze: az egyik az, hogy itt egy ]X2дбЗГГ29'¨⁄¶¢[5es a Jankov-Gresvili által leírt extraterresztriális szondafúró nyomait láthatjuk, amivel a Magát Még Meg Nem Nevezett Galaktikus Csoport (nem vicc, tényleg így hívják őket) bolygómintát vesz, feltehetően egy kolonizálás lehetőségét vizsgálandó...
A másik az lenne, hogy egy eonokkal ezelőtt vívott galaktikus háború veszteseinek a föld mélyére száműzött csoportjának most sikerült egy náluk felejtett pogácsaszaggatóval kitörnie.

Így a reggeli kávé után inkább az elsőre hajlok de estére mindig radik(gyöker)esen meg szokott változni a mittartokjónakság érzésem...

Esik az eső.

(De érdekes, most minden alá lett pirossal húzva, csak a most, meg az eső nem...)
dark future · www.andocsek.hu

Az MSZP ide ássa el a szajrét, csak a Szilvássy nem torlaszolta el elég gondosan a bejáratot.

Esetleg a Tóta féle verzió, hogy ezzel is a megszorításokról akarják elterelni a figyelmet. Ekkor viszont gyanús az óriás tintahal is, ami ráadásul vörös(!).
index.hu/tech/tudomany/squid70222/

A legvalószínűbb, hogy egy szervezési malőr folytán rossz helyen kezdték el fúrni a 4-es metrót. Ez megmagyarázza a késlekedést is.

Még az sem kizárt, hogy az ufók kezdtek el építeni egy titkos földalatti vágóhidat, de meggondolták és inkább elmentek szalonnát sütni.

Szerintem ez színtiszta bullshit. Mármint ez az anyukás szöveg.
Ugyanis a "szürkék" baszomnagy szemei, meg az a lapos képük sokkal inkább a hideg frászt hozza az ember fiára, mintsem hogy megnyugtató lenne. Márpedig ugye az anyukánk jelenlététől egyikünk sem kapott hideglelést gyerekkorában.

De ha már biológia meg dns emlékek, gondoljunk bele hogy minek vannak nagy szemei, és szokás tőle félni.
A ragadozóknak, vaze. Azoknak az állatoknak, akik éjnek idején bemásznak az üregbe / felkapaszkodnak a fára, és megzabálják a szerencsétlen sorsú kismajmokat / kispatkányokat / akármik is voltak az emberiség ősei mikor nagyszemű éjszakai állatok ették őket.

Szóval ha már valamire asszociálni kell, akkor én erre gondolnék inkább.
Anyámnak (aki egyébként hihetetlenül okos, cinikus, művelt, és nem hisz semmi áltudományos maszlagban) volt egy ilyen jellegű élménye, 20 éve körülbelül.
Éjjel 11-kor kint állt az udvaron a ház sarkán, pikpikpik-elést hallott, és érezte hogy nézik, nagyon magasan az égen pedig megállt egy világító valami. Beszaladt az eresz alá, de még mindig nézték, nem tudja mennyi idő telt el így, de egyszer csak előbb lassan kezdett el haladni a fényes izé, aztán paff, eltűnt.
Utána néha állítólag elkezdte mondogatni, hogy "gyertek vissza" meg "úgyse mertek visszajönni", de semmi hatás. Pár év múlva a fürdőszobában szintén éjjel volt, amikor meghallotta ugyanazt a pikpikelést, amit azóta se soha, és előtte se.
Kirohant az udvarra, de nem volt ott semmi, nem nézték, nem volt fény.
Na azóta nem mondja, hogy jöjjenek vissza. Nem meri..
Ezt nemrég mesélte el. Nem költök, senkit nem akarok hülyíteni, ez megtörtént.
És továbbra is röhög mindenkin, aki hisz bennük. Erre varrjatok gombot!
w.blog.hu/2007/01/07/ufo_arizonaban_illetve_chicagoban

Ennek a postnak a végén Gaijin ír le egy elég meglepő élményt.
VÉGRE! Végre elzúgott Magyarland fölött a várva várt UFO. Remélem nyomon vagy Worluk!
süti beállítások módosítása