W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Valami Amerika

2007.01.31. 03:30 Tóta W. Árpád

Most érdemes visszafogottan spekulálni. Gorka Sebestyén a Klubrádióban kibontotta az új jobboldali párt zászlaját, valamint beígérte, hogy huj-huj-hajrá, két héten belül ők bizony belerobbannak a közéletbe.

Szorítkozzunk most csak erre a fellépésre, mivel a felkonferált többiek még sehol sincsenek, Gorka egymagában toporog a színen a zászlóval. (Tényleg, milyen színű lesz? Sárga, piros, kék és zöld foglalt, a barna ciki, a rózsaszín buzis. Pöttyös?) Sőt emelkedjünk is el: egyelőre egy szinte súlytalan figura produkálja magát.

Tehát Gorka Sebestyén és Klubrádió.

Kezdjük a Klubrádióval. Az ugye fonák egy kicsinyt, hogy egy konzervatív párt épp egy Orosz és egy Bolgár fészkében jelentse be a létét. Gyanús. A gyanút azonban enyhíti, hogy miképp Solymosi Frigyes vagy Dávid Ibolya is a Népszabadságban publikálnak, ha olyanjuk van, az új párt se remélheti, hogy majd a Magyar Nemzet meg a Hír TV ad neki teret mint jobboldali, vagyis a jobbos közönségnek szóló médiumok. A Gorka-nyilatkozatról blogzártakor nincs egy büdös szó se a Nemzet honlapján – naná, hiszen nem jobboldali lap az, hanem fideszes. Náluk az ilyesmit másképp dolgozzák fel, de ma nem Horváth Zsolt volt az ügyeletes. Akkor bezzeg lenne büdös szó dögivel.

Gorka Sebestyént csak az átlagnál megrögzöttebb hír- és publicisztikafogyasztó tudja hova tenni, és bár itt az olyanok felülreprezentáltak, azért összefoglalom. Őt a Demokratából és a Magyar Nemzetből ismerjük, cikkei alatt/fölött az áll, hogy ő a Fejlődő Demokrácia és Nemzetközi Biztonság Intézet igazgatója. A szervezetnek valószínűleg csak ez az egy szál igazgatója van, én senkit se láttam még, aki ennek az intézetnek kutatásvezetője, titkára vagy takarítója lett volna. De hát egy szál íróasztalhoz nem kell külön takarító, ha rendben tartja azt Gorka Sebestyén maga.

Emberünkről anno azt állapította meg az átvilágítógép, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Ez sok minden takarhat, elég hozzá valamilyen zsarolhatóság, de belefér akár a CIA-link is, sőt az is lehet, hogy Gorka Sebestyén egyenesen Man In Black, és földönkívüli érdekeket szolgál.

Megnyilvánulásai közt megfér a kossuthteres sámándobolás az Amerika-barát külpolitikai iránnyal, és ebből most az utóbbira figyelünk fel. Legfrissebb Demokrata-cikkében Gorka szenvedélyesen áll ki az Egyesült Államok mellett, pikírt megjegyzésekkel illetve a magyar jobboldal kétségkívül szénprimitív gügyeségét. Ahol odáig terjed az ész, hogy Amerika egyenlő a szemét zsidókkal, tehát ha Amerika konfliktusba kerül bármilyen mocskos diktatúrával, akkor onnantól az nem mocskos diktatúra, hanem békés, spirituálisan gazdag Középfölde, a mi barátunk, és mi is olyanok akarunk lenni. Ebbe belefér aztán Szíriától Iránig minden koszlott beduin rémuralom. Lovas István írt már férfiszerelemtől nyálkás levelet magának a türkménbasinak – na erről ennyit.

Gorka viszont a magyar jobboldal alulfejlett atlantista vonalához tartozik, ami nem a legfontosabb egy új pártnál, viszont nagyon is alkalmas terep annak bemutatására, hogy hol és hogyan siklott félre a Fidesz. Hogy miképp írt felül mindenféle realitást és racionalitást az, amit Orbán bomló agyában makognak a manók. Atlantistának, Amerika-barátnak lenni, mint kiderült a Schmidt Máriáról szóló első cikkből, elhajlásnak számít a Fideszben.

Az már majdnem olyan, mint a liberális.

(A külpolitikai tébolyt egyébként megkísérelte helyretolni Jeszenszky Géza is. Persze ő ideológiailag képzetlen, nem tartja szem előtt, hogy legalább ezen a téren kielégítse a magyar jobboldal egy részének antiszemitizmusra és diktatúranyalogatásra irányuló vágyait.)

Lehet, hogy Gorka, ez a gyanús egzisztencia egyelőre egyedül marad a zászlajával – elég beteg ötlet volt pont őt előreküldeni, ha van valaki mögötte egyáltalán. Az is lehet, hogy a "meghatározó jobboldali értelmiségiek" valójában azok az... alkotmányozó-aranybullás faszok, és tényleg Gorka a legillusztrisabb közülük. Viszont a segítségével fent körbejárt külpolitikai aspektus ismét megmutatja, hol szorít az ortopéd cipő. Hogy miért mozgolódnak a kisgömböcben. Az intézményesült szürreális ostobaság, az vált tarthatatlanná. A permanens kampány permanens butaságot szült.


Címkék: lapszemle fidesz külpol újpárt

539 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr6932375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Kossuth téren sámándobolni gáz. Azért remélem azok jönnek vele - ha egyáltalán jön valaki - akik kezdik kinőni ezt a háromnyomásos díszmagyar/szittya mesevilágot. Bár ezekből lehet, hogy már egy szűkebb asztaltársaságra való se jönne össze. Vagy megátkozza őket a Mikola és szinglik maradnak örökre.
Ha mégis összejön valami, az a zemeszpében is megozhatja néhány rosszfiú/lány kedvét a bomlasztáshoz.
Én is azt mondom: Jó reggelt!
Érdekes figura, de biztos, hogy megér ennyi betűt?

A politikai magánkutató intézet remek dolog, nekem is kell egy. Itt kedvemre kereshetnék olyan tényrészleteket, amik igazolják a világképem.

Speciel a Fidesz kritikája találó. Csak azt felejti el, hogy ez néppárt. Az is akar lenni. Ami sajnos azzal jár, hogy egyszerre kell utálni Amerikát, burkoltan és lágyan zsidózni, kereszténykedni, hagyományőrizni, demokráciát félteni, emberi jogokért kiállni, munkásosztályt pátyolgatni, nyugdíjasokért aggódni...
Nehéz egyszerre sok segget nyalni :)
Aligha várhatja el, hogy mindenkinek minden álmát tökéletesen képviselje.

Kiváncsi vagyok mi sűlne ki belőle. Gyanítom, hogy létre jönne mégegy szélsőjobb pártocska, akik marakodnának a többiekkel, de a Fidesz szélsőszárnyát nem tudnák leszakítani. Az nagyon oda van nőve, és időnként meg is erősítik öket abban, hogy jó helyen vannak...

Kicsit OFF: monjuk, ha Kádár idejében valaki amcsi zászlót lobogtatva kiállt volna bármilyen térre, bizonyára elég szarul járt volna, enyhén szólva. Ha manapság szintén amcsi zászlóval, de nem lobogtatva, hanem égetve, vagy taposva állna ki valaki egy térre, ugyanolyan szarul járna, mint anno...
Bocs, csak ez így eszembe jutott.
ON
Csak azért nem kérdezem meg, hogy ki az a Gorka Sebestyén, mert leírtad. No de akkor most ő bástya, futó vagy előreküldött paraszt? És milyen táblán mozog?
Ez a szitu legalább "értelmet ad" a horvátzsoltos marhaságnak. Igazából szerintem annyit jelent hogy tessék figyelni mert valami következni fog. Ha valami változás elindul akkor azért, ha nem akkor pedig röhögni kell egy nagyot.
Persze azért nagyon érdekelnek a vélemények a jelen helyzet lehetséges tovább fejlődési irányairól, és annak következményeiről. De ezt a bloggazda is láthatóan elkerülte :).
Quicksilver 2007.01.31. 07:59:06

Sztem azt hiszi magáról, hogy minimum bástya; de inkább ütésben álló parasztnak tűnik.
Quicksilver: gorka tizedes a zaszlotarto,o szaladt ki elsonek,a tobbiek meg probalgatnak a jelmezkolcsonzoben. :)
Farsangra elobujik az egesz tarsasag,kereplovel,fullextrasan,amcsizaszlos busojarasunk meg ugysem volt a belvarosban.Most ez is lesz.
Egy időben feltünt a különböző híradókban is, mint biztonságpolitikai szakértő (pl. 9/11 kapcsán), aztán a D 209-es bizotsági átvilágítás után már valahogy nem hívták sehova, maradt neki a Magyar Nemzet. Emlékszem, tényleg meg lett lebegtetve, hogy azért olyan nagy szakértő kémügyekben, merthogy maga is... És nem magyar színekben.

Ezek szerint már tényleg nincs egy vállalható figura se a jobboldalon?
Gorka Sebestyén a Klubrádióban kibontotta az új jobboldali párt zászlaját
-

Hiteltelen. Mindenesetre örülök neki , hogy megjelent még egy holdkóros remélem szerez magának pár hívet, és a március 15.-i zavargásokban Árpád sávos lobogók mellett lesznek amcsi zászlós különítmények is :)))) Megnézem majd az SZDSZ, hogy kap szívütést.
A Demokratában szokott írni a fazon, de ne msűrűn olvasom, csak Pozsonyi Ádám írásai miatt veszem az újságot. De a sajnálatos őszi eseméynek után látványosan szakított a Fidesszel, tehát sok jóra ne számítsatok liberális nemzettársak.
azt hiszem, a közvélemény szondázása zajlik éppen, termékbevezetés előtti utolsó csokikóstoltatás.
Nem Anonim 2007.01.31. 08:36:38
Csak azt nem tudjuk hogy ki kóstoltat. :D
És ez a bizarr az egészben.
Ja! Még a sakk hasonlathoz: és azt tudjuk hogy ez a GS világos vagy sötét paraszt?:D
Off
Kommunista módszerek 322. rész

Az Illés Lajos halálára íródott, amúgy megható, GyF által szignózott sorok előbb voltak olvashatók Fletó elvtárs blogjában és hallhatóak/olvashatóak bizonyos helyeken, mint azt

AZ ÁLLÍTÓLAGOS CÍMZETT, A GYÁSZOLÓ ÖZVEGY MAGKAPTA!

Törvényellenes? Nem. Etikus, a jóérzést a legszélsőségesebben sértő? IGEN!

Különös szarból vanak ezek a kommunisták!
On

Hol máshol nyilatkozhatott volna ez a szerencsétlen? HVG,Klubrádió,Népszabi lesz a sorrend. Dávid Ibolya MarkII-t nem szíesen látnak sehol jó érzésű emberek. Amúgy meg amíg nincs meg az igazi rendszer váltás és a megszálló oroszokat vastagon kiszolgáló et-k még mindig büntetlenül verik a nyálukat a parlamentben és a legtöbb sajtótermékben, tv-ben ld Juszt elvtárs, akinek címeres barátja Szemjon Mogiljevics orosz maffiózó), addig ne is várjuk hogy lesz bal-jobb közeledés. Amíg Veress Kókány és csapata nincs börtönben, addig sorokat zárni árulókat, kiközösíteni a jelszó.
Összeesküvéselmélet! Gorkát megvette a Nemzet (és Zorbán), hogy alátámasszák írásukat. Ami ezután következik: "Én pedig lesujtok terád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt reátok!" (Ezékiel 25:17, Ponyvaregény)
lassan levehetnéd ezt a mottót: for a better Magyarland...
lehetne I love Maszop Ferenc, ex-Kádár Wonderland, de méginkább I hate ellenzék, mert ők hülyééék!
nálam közben lehet fogadásokat kötni, ki veszi meg a racionálisan bezárt kórházakat. sajnos fizetni nem tudok.
Netudddgi 2007.01.31. 08:46:15

Csak aztán a nagy bebörtönzésekre meg kiközösítésekre nehogy rámenjen a fél fidesz is. :)
1. Solymosi Frigyes olvashatatlan. Amikor még vettem a MN-t, és láttam, h a véleményoldalon SF bácsi publikál, beel sem kezdtem. Egy teljes, teleírt oldal unalmasnál unalmasabb faszságokkal. "ha olyanjuk van" Ezt gyengéd lebeszéléssel, esetleg enyhébb nyugtatókkal kellene kezelni. Nyáron, kiszáradás esetén akár infúziós kúra is javasolt.
2. nyilván az MN megszólaltatja az összes baloldali, a Népszabó pedig a jobboldali pártütőt.
Le me in

I dont fucking care.

Én rendet és rendes országot akarok. Qvvára nem érdekel, hogy hogyan, de elygen már végre rend. A jobbos legyen konzervatív! (nem neo!) A balos szociálisan érzékény (lehetőség szrint nem milliárdos!)! A liberális engedjen tüntetni akár maga ellen is (maoista Demszky et figyelmébe)!
!
Netuddgi!

Bizony... A nemzeti helyzet fokozódik, a gorkák már a spájzban vannak. Kitartás kamerád! Van még rendes nemzeti érzelmű újság. Nézd csak meg a Heti Válasz címlapját.

Amúgy nem futottunk mink már össze az MNO fórumán? Szerintem de :D

biohouse 2007.01.31. 08:48:52
Összesküvéselmélet2:
A megüresedett fantom CentrumPárt helyére a baloldal titkos műhelyeiben most egy jobb közép beetetéssel akarnak támogatókat elszedni a fityisztől és egy amerikai titkosügynök mint stróman hajtja végre az akciót, a cél a jobbról középre húzók leválasztása a fityiszről. :D
Amúgy tényleg vicces lenne egy atlantista sámánegylet. Jenki sámán, nebaszogassámán.
outsider

Hát igen, ez is a komcsiknak meg jobban. A fityesz megpróbált tromfolni a szép emlékezetű Új Baloldal formációval, nem jött össze. Ezek után inkább integrálták Szűrös és Pozsgay et-akat, megfejelve a Bukfenccel. Merthogy egy a tábor, egy a zászló, és aki megélhetési magyar, az felúszik a víz tetejére, mint a...

Egyébként csak csinálják. Hátha lesz egyszer egy röhögő kispárt, aki jól átbassza a nagyokat és közepesre nől. Röhöve.

Nagyon nem lenne jó, ha a narancs-szegfű folytatólagos meccset kéne néznem a következő húsz évben, az öltözőben persze a bundapénz leosztásával.
RoFa

Oda nem járok. Minek? Ott nem lehet szemeket felnyitni. Jobbos dumálni balos kötözködni jár oda. Sztem ingadozók itt vannnak.

Egyéként pedig nem ami, hanme angol pénzből lett a 3 fős intézet.

Meglepő módon a figura a NATO honlapon is publikált eccer Sebestyén VON Gorka néven. Nekem az tette be a kaput.
Moby Dick : Happy end

Béke poraidra
Erősebb nálad Amerika
Add meg magad, míg nem késő
A jövőd, a múltad felejthető
Erőszak és agresszió
Kivül-belül depresszió
Nem várhatsz jót sehonnan
Egyedül maradsz a nyomorban
Rend lesz fent és lent
Jöjjön a happy end
Naponta robban egy pokolgép
Valaki holnap a torkodra lép
Vér folyik az utcán, a moziban
A nyugati kultúra lerohan
Rend lesz fent és lent
Jöjjön a happy end
Felejtsd el, hogy Európa
Mindenhol mindenki idióta
Mindent elsöpör Hollywood
Amerika nyeri a háborút
Lehetsz magyar, lehetsz arab
Véget ér a színdarab
Légidesszant, vagy hamburger
Nem védekezhetsz semmivel
Rend lesz fent és lent
Jöjjön a happy end.
Gorka Sebestyént eddig értelmes fickónak tartottam - lehet lehülyézni - de ez csak így értelmetlen.
A XXI.szd.-ban új párt alapításához némi pénzecske is kell,szívós aprómunka-pártépítés,szemyélyiségek felépítése stb.
Szóval szerintem ez valami lufi más szóhasználattal sz.rkeverés.
De legyen,adjunk neki fél év kifutási időt.
Szemeket felnyitni itt sem lehet, mert ide meg nem jobbos és balos, hanem többnyire cinikus emberek járnak. Gondolkodók.

Én kikoptam az MNO-ról, a nyolcszáznegyvenhatodik "aljas féreg" vagy "hazaáruló" után betelt a pohár. Mer asszem egyik se vagyok :)
Háááát... Ez olyan ködszurkálás... Ha lesz új párt, lesznek új arcai, lesz miről beszélni.
Én ezt az egészet egy bazinagy médahack-nek gondolom. Kizárt, hogy bármilyen józan gondolkozású erő éppen Gorka Sebestyént küldené a hírt bejelenteni (pláne a Klub Rádióba), kizárt, hogy hagynák, hogy a Fidesz összezárjon, ha onnan akarnak embereket elhozni, kizárt, hogy ne a közgyűlésen kísérelnék meg leváltani Orbánt, és beleülni a pártszervezetbe. Elképesztően dilettáns béna pártnyitás lenne.

Ugyanakkor arra jó, hogy Áder, Schmidt Mária nevét jól meghúzkodja a sárban (kicsit Pokorniét is) és teljesen ellehetetlenítse őket a kongresszus előtt. Szerintem ez a Horváth Zsolt ügy folytatása, esetleg magát Horváth Zsoltot tisztelhetjük Gorka Sebestyénben.
De hogy van ez, akkor a Demokrata nem Zorbánszolga lap? Elvégre ott ír a csávó.
Nekem a magyar politikai életről mindíg a tatárjáráskori helyzet jut az eszembe: amikor a tatárok már Vácot gyújtogatták, a magyar urak akkor kaszabolták le Kötöny kun királyt, mint fő ellenséget. Erre 40.000 kun harcos végigpusztította féktelen dühében a fél országot, beleértve a Budára igyekvő magyar csapatokat is. Jelentősen gyengébb lett a sereg, ráadásul nem volt a magyar oldalon senki, aki ismerte volna a tatárok harcmodorát.
Tudjuk mi lett a vége.
Szóval nekem úgy tűnik, hogy a vezetőink ma is balfaszok, ne áltassuk magunkat, mindegy melyik oldalt nézzük. A saját ostobaságuk miatt szívunk mindannyian.
nina simone 2007.01.31. 08:12:30

Farsangra tényleg pont jó lesz ez az amerind sámán. Kíváncsi leszek a többiek jelmezére. Főleg a fekete királyéra. :-)
A konklúzió lemaradt:
Sort kellene cserélni, mint jégkorongban, az kevés, hogy egy-két ember más jelmezt húz magára.
A legutóbbi jelentősebb pártalakítási kísérlet az Élőlánc volt, számomra szimpatikus mondanivalóval. Most hol vannak? Csinálnak valamit? Akcióznak? (Mert ha nincs pénz akciózgathatnának, persze, ha vannak szimpatizánsok)
CounterS
Igazad van a helyzet hasonló. Akkor menjünk Ópuzstaszerre, vagy a Hősök terére mindegy és kössünk új vérszerződést (7 törzs ugyi) és csináljunk új alkotmányt. HALÁL KOMOYLAN MONDOM!

Elegem van a jobbos-balos vinnyogásból hogy ez így szar megy úgy szar. AZ BAZDMEG! De nem kéne valmit csinálni a rinyáláson kívül?

Én azért támogatiom a fideszt mert az általa vallott elvek és a tettei LEGALÁBB KÖSZÖNŐ VISZONYBAN VANNAK! Ezt MÁSIK PÁRTRÓL EBBEN A QVVA ORSZÁGBAN ELÉG NEHÉZ ELMONDANI!

Arra hogy lecseéljük az egész POLITIKAI elitet esélyt nem látok. MARAD A KISEBBIK ROSSZ.

Rofa

Helyes. Én is gondokodó mbernek tartom maga azért idegesít ha egyesek a különböző párt médiák faszságait böfögik vissza. Ha kicsit több információt kapnak talán kinyílik a szmeük.
A baloldalon miért nem akar senki pártot alapítani? Biztos nincs mindenki megelégedve a Gyurcsány vonallal. Bomlassza valaki azt az oldalt.

A Fideszben pedig ki akarja átvenni az irányítást? Csak kritizálja mindenki Orbánt, de nem lehet látni senkit, aki vállalkozna arra, hogy átvegye a helyét. Ki az, akivel nagyobb eséllyel indulnának a választáson? Elégedjenek meg azzal, hogy nem lesz miniszterelnök-jelölt és próbálják rábeszélni, hogy ezt meg azt ne mondja...
CounterS

ez nem ellend szól csak kirobbant belőem
Én azt azért nem hinném, h az élen a full ismeretlen (mármint a közmédiában, az átlag szavazópolgárnál) GS lesz. Azt nem értem, h itt most mér nem sír mindenki, h "real slimshady please stand up", mint a HZs cikk esetében.
talán most kiderül, hogy a fidesz nem valódi párt, hanem orbán holdudvara; régebbi korokat idéző személyi kultusz tartja egyben...

dejólesz, hűtök pezsgőt...
Mondjuk a sámándob az egy hobbi, a atlantizmus meg egy realista gondolat.
hmmm wood olvtárs hozzászólásából a "cui prodest" lólába kissé kilóg....
da2 2007.01.31. 09:33:19

Hát így a parlement előtt nyomni a sámándobot... elég sajátos hobbi
I. Mindenki gondolkodó embernek tartja magát. Olyat nem találsz, hogy valaki azt mondja "én sötét vagyok".
II. Az MSZP-ben is vannak hangok, sőt viták, csak nincsenek karizmatikus személyek, akik mögé fel tudnának sorakozni.
III. A Fidesznek vannak elvei? Nem cikézésből mondom, de ők aztán tényleg sokszor változtatnak. Nem ritkán balról előzik az MSZP-t, és a Thürmer Gyuszi csak hüppög, hogy "de hát ez az mi szövegünk..."
IV. Szerintem ez a Sebestyén gyerek nagyon komolytalan. Azt a réteg, akiből pártot lehetne alapítani középtájon található, őket pedig nagyon nehéz egy zászló aláterelni. (és tele van a tökük)
Árpád, ne erőlködj. Súlytalan figurákra nem érdemes ennyi karaktert pazarolni. A Sebestyén sámándobosok közt egy atlantista. A mögötte álló meghatározó értelmiségiek a Jobbik lekoszlott másodvonala. Azok, akik a Fidesszel szemben szeretik pozicionálni magukat. Tudod, tissztújítás volt. Amúgy meg a Sebestyén egy sértődött ember. Több okból is. Egyfelől a Viktorra van személyesen begazolva, mondjuk így vagyunk páran a jobboldalon, Másodjára ezzel összefüggően fideszék finoman fogalmazva nem voltak kíváncsiaj a tanácsaira. Harmadjára a Schmidt-vonal sem kereste meg őt, amúgy konspiratíve. Na ezek után irány a HVG meg a Klubrádió!
Szal, csigavér Árpád, a Gorkáért kár, a mögötte állók meg kac-kac)
Mondtam múlt héten, hogy csak akkor nyer értelmet az az ominózus MN cikk, ha meglátjuk a sorok között a koncepciót.
Szerintem egész egyszerűen megkezdődött a közvélemény lassú óvatos formálása, kicsit tapogatódzva, de lineárisan.
Előbb-utóbb jönni fog egy ismertebb név, aztán 2010 re lesz Fidesz Orbánnal, meg ez ami most készül- remélem kitölti azt az űrt ami jobbról középig kialakult.
Zorbányisták Fidesz, antiZorbányisták meg U-Gorka Párt. Egyszerű ez, ki van találva.
A fehér kezek úgyis barnák már…
Csak az a kérdés, hogy titokban tudják-e tartani évekig, hogy az egészet OV találta ki. :)
Mo-n ha biralni mereszeli valaki az USA-t, ki sem merem mondani Izraelt az naci.
ha valaki a problema forrasat csak a palesztin hatosagban vagy az arabokban latja az meg cionista-kommunista.
ertelmes parbeszed nincs, de ezzel nem csak itthon vagyunk igy.
uj part? erdekes, de egy uj partot igy bejelenteni hat eleg balfasz modon teszik.
Istenem ezeket a komoytalan levegőbe pofázásokat. dehát lássuk lássuk. nem hallottam semmit mert mostanában leköt esténként a gyurcsány roadshow... jókat lehet kacagni:) bár lehet h ezen is lehetett volna:)
laziorom 2007.01.31. 09:45:57

Biztos azért jelentették be itt, mert a Dörmögő Dömötörben már nem volt hely :)
Miért?

Hajós is nagy sikert aratott a HÍR Tv-n.

MONNYONLE!
Ma nem vagyok jó formában. Nem értettem ezt a blogot.
Valdez

A fidesznek számomra 98 és 2002 közötti teljesíténye a meghatározó. Akkor nagyjából betartották őket.

Ha a mostani ígérteiket nem tartják be (ha egyzsr hatalomra kerülnek) én is olyan tanácsatlana leszek, mint most az mszp-szdsz törzsszavazók.

Mostani Fideszről, és mostani MSZP-ről érdemes beszélni. (SZDSZ, MDF dettó) Ugyanis a jelenlegi politikát nem a múltbeli énjeik alakítja.
Jó, nem mondom, h értelmes hobbi, meg ki hitte volna GSről amikor előszőr megjelent és elég értelmeseket mondott az alkaidáról stb. De tudod hogy van, bemegy a szerkesztőségbe, ott van egy sámándob, megtetszik, elöször csak dobolgat az ujjaival aztán behálózza a subcultura. :)
Szóval itt vagy annak van igaza, h GS mellett senki sm áll, csak egy sértődött niemand, vagy pedig a nagy nevek kivárnak, szonda, oszt meglátjuk Sebő fiam mennyi lesz fél év után az ismertséged.
Szerintem meg OV amit ígért azt nagyrész be is tartotta VOLNA. Ezzel szemben az mSZP...

Az a múlt nem annyire régi. Mondjuk azért ha összevetjük Lendvai Ildikó and com viselkedését régi önmagával nem lezs nahgy elétrés. :P
Az a probléma, hogy bárki is lenne Orbán helyett új vezető, belőle pontosan úgy csinálna patás ördögöt a magát szociáldemokratának nevező, valójában a legaljasabb kommunista módszerekkel (pl. Kósa Lajos kurvákat kefél a 4-es úton, Orbán lilára verte a feleségét stb.) operáló, máshol már régen elsöpört vadkapitalizmust építő párt mint Orbánból csinált 4 év alatt. A 80-as évek végén, amikor a SZU már recsegett-ropogott, akkor rájöttek arra, hogy a kommunista rendszer 1-2 éven belül meg fog bukni. Tudták, hogy sokkal jobb lenne számukra ha a bukást is ők szerveznék. Egyrész elekrülnék a felelősségre vonást, másrészt hihetetlen vagyonra tehetnének szert. Ezért először az akkor formálódó ellenzéki pártokba beépítették a saját embereiket. Az első parlament többsége 3 per akárhanyas volt. A kommunista elit a háttérbe húzódott, vagy szétlopták az ország vagyonát (pl. spontán privatizáció), vagy meghozták azokat a törvényeket, amelyek lehetővé tették a vagyon legális eltüntetését(pl. olajos idők - máig senkit sem fogtak le emiatt; Kapolyinak most van egy erőműve: mi a lófaszból van valakinek annyi pénze, hogy erőművet vegyen magának). Megszállták a különböző médiákat: a megyei helyi lapok, az országos lapok, a médiatörvénnyel a kereskedelmi TV-csatornák stb. Aztán mikor elérkezettnek látták az időt '94-ben kihasználva az ország elégedettlenségét visszatértek a hatalomban. De mivel akkor sem tudtak semmi érdemlegeset csinálni, '98-ban valami véletlen folytán ismét kicsúszott a kezükből a hatalom. Amikor látták, hogy Orbánék a rettenetes ellenszélben is képesek valamiféle jó irányba vinni az ország szekerét, bevadultak. Ha az ország végre elindul a fejlődés utján, akkor nekik nagyon hosszú időre befellegzett. Elővették hát a régi rendszerben szerzett minden tapasztalatukat és a média segítségével Orbánból sikeresen kreáltak egy mindere elszánt aljas gazembert, aki nyugdíjasokat korbáccsal hajt a szőlőjében szüretre Tokajban stb. Orbánnak az volt az egyetlen "bűne", hogy Mo. érdekét minden más ország érdeke elé helyezte. Patriota politikát folytatott. Ezek pedig csak ahhoz értenek, hogy mások seggét nyalják. Először a SZU-t, mert akkor onnan jött a segítség lánctalpon a hatalomban maradásra, most meg a nyugat seggéből lógnak ki, mert most onnan jön a segítség pénz formájában. Persze csak pont annyi, amennyi még éppen elég ahhoz, hogy az ország csak vegetáljon, de ne fejlődjön.
Szerintem ez FIDESZ kongresszus előtti lufi. Azt szeretnék puhatolni, hogy hányan hajlandók Viktor ellen szavazni. A legutóbbi banzájon - ha jól emlékszem - 1 db ellenszavazat volt.
Csak az nem látszik melyik oldal engedte fel a lufit. Válasz leghamarabb a kongresszus után. Téteket megtenni!
Et jó volr borboja.
da2 2007.01.31. 09:56:25

...megtetszik neki a sámándob, hóna alá kapja, kilép az utcára... hát nem ott van az a fránya Kossuth tér!
"Szerintem meg OV amit ígért azt nagyrész be is tartotta VOLNA. Ezzel szemben az mSZP..."

Ezt, remélem, nem gondoltad komolyan. Ha igen, akkor az már cerelem.
Hogyan került Gorka a Klubrádióba? Annak az esélye, hogy néha rácsörögnek, hogy "What's up, Seby, valami újdonság fejlődő demokrácia vagy nemzetközi biztonság vonalon?" valószínüleg pont annyi, mintha időnként felhívnák a Gallát, hogy akkor most a kék norvég meghalt, vagy csak alszik..

Tehát több, mint sanszos, hogy Ő jelentkezett.

A magyar szélsőjobb ultrasuttyó gondolkodásmódját pedig kevés dolog jelzi szebben, mint egy tegnapi hír a kurucos hírportálon, miszerint hamarosan zászlót bont ifj. Hegedűs vezetésével a HAMASZ, a Hazafias Magyarok Szövetsége.
Ismeretterjesztésként egy idézet a cikk-béli úrtól:
"A világnak ezen régiójában – s különösen Magyarországon – előszeretettel hajlunk rá, hogy habozás nélkül hitelt adjunk a különböző összeesküvéselméleteknek. Legyen szó Trianonról vagy a rendszerváltás idején, a Rózsadombon köttetett titkos paktumokról, az emberek túlságosan gyakran hisznek baljós és bizonyítatlan állításoknak, elhanyagolva a tényeket. Természetesen mindezzel legtöbbször azt szeretnénk elhitetni magunkkal, hogy nem rendelkezünk hatalommal saját sorsunk irányítása felett. Bárhogy is legyen, a tény az, hogy ez az út nem segít nekünk érdekeink kifejezésre juttatásában, a világ eseményeinek megfelelő lereagálásában – legyen szó bel-, kül- vagy biztonságpolitikáról akár.

[...]

Kristol saját útmutatása a neokonzervatívok liberális gyökereiről különösen fontos, mert megkerülhetetlen magyarázó tényezőjét adja a csoport világszemléletének. Egyrészről a neokonzervatívok maró gúnnyal tekintenek a progresszív baloldal szociális reformelképzeléseire, a „nagy állam” (big state) tervekre. Ugyanakkor – különösen a külpolitikában – nagymértékű idealizmusról tesznek tanúbizonyságot – márpedig az idealizmusról tudjuk, hogy történelmi gyökereit a liberalizmusban találjuk."

figyelmesen olvasva egyszerű ez.
Az lett volna télleg nagy kánaán, ha a zorbán beváltja az ígéreteit: 3000 mrd-s osztogatás után egy jó kis adócsökkentés... hmmm. Ettől örvend, aki szittya.
Hattory, ez jó HAMASZ. Alapítsuk meg a Fiatal AntiTahók és Atlantisták Hálózatát!
Patriota poltikát. Persze.

Kezdetben neoliberális egyensúlyi gazdaságpolitikát vitt, aztán meg valami keynesiánusnak tűnő, népnemzeti-árvalányhajas mázzal leöntött osztogatósdit, később (ellenzékből) a nettó szélsőbalos és a neoliberális elemek keverednek.

(Természetesen voltak jó elemei, voltak gyalázatosak, és voltak olyanok, amiket világnézeti alapon vitára lehet bocsátani).

Ideológiailag nem elemzem, tetszés szerint lehet eszmei kincsesbányának / szemétdomnbnak nevezni.

A patrióta politikáról annyit, hogy még leváltásuk előtt, ügyvezető kormányként úgy lefeküdtek a multi-dohánylobbinak, hogy csak na. (EU-derogáció a dihánytermékek reklámozásáról stb).

Profi abban, hogy népnemzeti szöveggel naykonöntve egész mást csináljon. A szocik meg újbalos szöveggel neoliberális gazdaságpolitikát visznek, kérem, ez van.

Amúgy én inkább úgy veszem észre, hogy ma GYF a patás ördög.
Azt, hogy Orbánnal ellenséges a sajtó, nagyon nagy részben magának köszönheti.

És rendesen rá is játszik a jobboldal hagyományosan meglévő "jajj, minket üldöznek, bújjunk össze akolmelegbe" mentalitására. Amúgy van saját sajtójuk is. Továbbá, a ballib sajtótermékek túlnyomó része függetlenebb és kritikusabb a saját "oldalával" szemben, mint a Fidesz-sajtó valaha is lesz.

Amúgy Orbánról még: két eset van. Vagy tényleg ilyen hülye, vagy az egész egy nagyon cinikus, macchiavellista hadművelet (merthogy a választók a hülyék9. Én az utóbbinak szurkolok. Mert így, ha újra komrányra kerülnének, nem kellene egy lengyel típusú förmedelemre számítani. Menne megint, ami 98-02 között: viszonylag liberális gazdaságpolitika, propagandával látványosra felfújt apróságokkal, gazdaságélénkítő+családbarát+akidolgozikazkapmég cuccossal, esetleg némi sámándobbal mint bassz alap.

Kiegyeznék vele. Főleg, hogy addig Fletóék elviszik a balhé nagy részét. Ez a forgatókönyv egyszer már lejátszódott...

Qqcs: Ez egyébként meg rendben is lenne.

Mások: Ne keverjük a nacionalizmust, a patriotizmussal. Nem ugyanaz. Persze kevesen vállalják, hogy ők nacionalisták, mert időközben pejoratív értelmet kapott, de ha kakácskának hívom a szart, akkor is szar marad.

Az MSZMP is néppárt volt, nagyon sokféle embert tömörített. Emiatt több erősen eltérő irányvonal is kialakult benne. Ezek a nyolcvanas évek végére annyira megrősödtek, hogy a pártvezetés már nem tudta befogni a szájukat. Igazából ezért szakadt szét, nem azért, hogy lophassanak. Azt megtehették volna egyszerűbben is.
>ez a Horváth Zsolt ügy folytatása, esetleg magát Horváth Zsoltot tisztelhetjük Gorka Sebestyénben

maximalisan egyetertek.
Rofa
Szerintem nagyrészt betartotta az ígéreteit.

Mások
Az hogy a GyF féle erkölcsi nullákból (lásd kiszivárogtatott level Illés Lajos Özvegyéhez) indultok ki az a ti bajotok. Az hogy rácuppantatok az igaz üdvözítő média csöcsére is miattatok most mi is szívunk az meg a mienk is.
"Most érdemes visszafogottan spekulálni. "

Bizony, most érdemes.
Azt hallottam, hogy Schmidt Mária Amerika-barát ejtőernyős kommandókkal akarja megtámadni Orbán főhadiszállását. De Orbán dzsihadistái is felkészültek! Afganisztáni és iraki Al-Kaida harcos mind. Vajon a Jó és Rossz csatájából ki kerül ki győztesen?

Publicista úr megint elővette a monomániáját?
Netudddgi 2007.01.31. 09:19:27:

Ha tényleg gondolkodó vagy, akkor rájöhetsz, hogy a legkisebb rossz választásának ideje 2006 tavaszán lejárt. Nincs alternatíva, valóban teljes sorcsere kell mindenféle oldalán a magyar politikának. Sajna a magyar választási rendszer lehetővé teszi, hogy azok a trógerek is bejussanak a parlamentbe, akikre a kutya nem szavazna; őket betolják listáról...

Én speciel nem örülnék a Fidesz széthasadásának; egy kettő- vagy háromfelé szakadt párt romjai nem fognak tudni reális alternatívát felmutatni a mostani kormánypártokkal szemben. Persze azt sem mondom, hogy a mostani Fidesz szimpatikus, mert egyáltalán nem az. Egy valóban konzervatív Fidesz nyilván rokonszenvesebb lenne a középen található hatalmas, ingadozó tömegnek - de Orbán és sleppje nélkül. Első blikkre azt mondanám, hogy talán Kósa Lajos élre állhatna - de hozzáteszem, nagyon nem ismerem Kósát, de az, amit eddig tőle hallottam, szimpatikusabb volt bármelyik fegyverhordozó megszólalásánál...
Netudddgi 2007.01.31. 09:50:31

"A fidesznek számomra 98 és 2002 közötti teljesíténye a meghatározó."

Van ezzel azért baj: (a) eleve kevés lenne ez a 4 év az összesen 19-ből; (b) és miért is volt jó az a 4?.
"Igazából ezért szakadt szét, nem azért, hogy lophassanak."

Talán ne feledjük el azt se, hogy a kommunista rendszer összeomlása után már nem volt indok párttagnak lenni.
RoFa, rendesen benne van a lengyel forgatókönyv eshetősége a történetben. De a két társadalom szociológiailag annyira eltér, hogy egy az egyben nem másolható. Ha a reformok nem hozzák meg a kívánt eredményt, s ugyan mitől kezdene viharost nőni a gazdaság 2009 táján, a mai baloldalnak lőttek. Ebben az esetben, bátran feladhatjuk az egy a tábor egy a zászló elvet. Aki meg használható a szadiból, az jöhet a jobboldali liberális pártba. A különbség az, hogy kormányt itt nem PIS, hanem a PO fog alakítani)
Rózsaszín vagyok-e?
>Amúgy én inkább úgy veszem észre, hogy ma GYF a patás ördög.
Aki hatalmon van, azt lehet utálni csak igazán :)

>Azt, hogy Orbánnal ellenséges a sajtó, nagyon nagy részben magának köszönheti.
Ez is igaz. Aki utálja a sajtót, azt a sajtó is megutálja hamar.

>És rendesen rá is játszik a jobboldal hagyományosan meglévő "jajj, minket üldöznek, bújjunk össze akolmelegbe" mentalitására. Amúgy van saját sajtójuk is. Továbbá, a ballib sajtótermékek túlnyomó része függetlenebb és kritikusabb a saját "oldalával" szemben, mint a Fidesz-sajtó valaha is lesz.

Sőt ez is igaz. Meg az is, hogy minden nem jobboldali médiumot automatikusan ballibnek minősítenek, ezzel erősítve meg a csúnya, gonosz ballib sajtó legendakört.

Alapvetően 3 féle sajtó van:
-Szak- (ez most kevésbé érdekes)
-Párt- (MN, Népszava)
-Bulvársajtó (Blikk)

Ebből a legtöbb a bulvár. Ez pedig abszolút pártsemleges, őket kizárólag a nézettség/példányszám (gyk.: profit) érdekli. Azt adják, amiért a legtöbben fizetnek.
Shadow
MINDIG VAN ALTERNATÍVA. 2006 tavaszán csak anyni történt hogy végre mindneki számára lehuillt a lepel a "rendszerváltásról".

Woland
4 év alatt (nem tom mi köze 19 hez) bebizonyították egy nbem barátságos világgazdsági környezetben mit tudnak (Széchenyi terv, lakás, gyed stb.). Ezzel szemben Gyf/MP és co? Mit csinált. épített autópályát 2x áron? Csinált sulinetet amiből jónéhnyan milliárdosok lettek?
Ja meg államcsődöt. Szép
Gorka Sebestyén sztem egyértelműen az aranybullás szántóvetőkkel akar pártot alapítani, semmi köze az SM féle fidesz belső harchoz. Ezt támasztja alá az elmebeteg kurucok lapja is.
Off
Igaz az hogy a kurucinfo főszerkesztője OV alatt felelős pozícióban volt a királyi tévében?
A szenya terv címén alig ment ki vmi pénz (persze az is hatástanulmány nélkül). A többi osztogatás, csakúgy, mint a Megyónál. Nem vágom, hogy ahhoz miért kell annyira "tudni".
>"Igazából ezért szakadt szét, nem azért, hogy lophassanak."
>Talán ne feledjük el azt se, hogy a kommunista rendszer összeomlása után már nem volt indok párttagnak lenni.

Bocsánat, egy kis anekdóta, kollégám 83 lépett kis az MSZMP-ből. Meg is kérdezték:
-x elvtárs, miért teszed?
-Mert úgy látom, hogy azok akik körül vesznek, akkor is ugyanilyen lelkesen szolgálnának, ha Szálasi lenne hatalmon.

Vissza a lényegre, az elvektől vezérelt pártot idővel ellepték a karrierista párttagok. Mint ahogyan ez megtörtént az MSZP-vel, és a Fidesszel is.
Igazából ezért szurkolok kicsit az MDF-nek, mert azzal, hogy a béka seggét is megjárta, a vérbeli karrieristák átlépkedtek a Fideszbe.
(Sajnos mennem kell, felháborító, hogy blogidőben dolgoznom kell :) )
Cziffra

Elgé realistán látod a dolgot.

(Egyet ne felejtsünk el, ez évtől jön azért némi aprópénz az Erópunyótól, namost nincsenek illúzióim, de remélem egy része jó helyre kerül. És ez a politikai preferenciákat is befolyásolja).

Nemes Valdez Uram! Engedjék meg egy apró kiigazítást. A bulvársajtó zöme balos. Lordságod bizonyára nem olvas Blikket. De sebaj, Kannácska életéről az Aktívból is értesülhet. Igaz ott van a Napi Ász, mint jobboldali bulvár. Fejlődik is szépen. Jót tett a marketingnek a Poirot, Thriller meg Derrick VCD-k mellékelése. De messze még az áttörés.Mindazonáltal Lordságod szíves figyelmébe ajánlom. Kannácska életéről is értesülhet:)
Ez a Gorka-vonal egy roppant gyümölcsöző nász eredménye az én nézőpontomból. Sok dolgot utálok, előkelő helyen van köztük a dohos jobboldaliság, de a szolgalelkű atlantizmus is. Most jön valaki, aki egyesíti a kettőt. Priceless!
Netudddgi

Széchenyi terv? Az azért picit eklektikus volt, nem? Boxutcának 26 guriga itt, templom felújításra x guriga ott, termálfürdőre bárhol bármennyi, és az se kizáró ok, ha hozatni kell a melegvizet, és mindez persze vissza nem térítendő, nehogy má' bármilyen piaci helyzetnek meg kelljen feleni.
Lord Valdez

Azért a bulvársajtó némelyikének is van irányultsága. Pld. a Reform fideszes (én csak fuxos-taxis újságnak hívom, a genezise idején ez volt a "tökös, jég hátán is megélő, simlizős, nagyhangú, negyvenes, bajszos magyar vállalkozók lapja".) Meg rémlik valami napilap is, ami inkább fideszes.

A Metro viszont egyértelműen balos, hírszerkesztésében is (címek! figyelem! :D) , natív seggnyaló.

Anno meg melyik lap hozta a Kósa-féle "kurvázós" sztorit?

Amúgy a bulvárpiac annyira gyorsan változik, hogy lehet egy 180 fokos fordulat két nap alatt. Ha megvan a napi cici meg sztár, akkor a közönség formálható politice is :D
"Van ezzel azért baj: (a) eleve kevés lenne ez a 4 év az összesen 19-ből; (b) és miért is volt jó az a 4?."

Nem volt jó. Összehasonlításban volt jó. Hornhoz, Medgyessyhez és Gyurcsányhoz kell hasonlítani. Ahhoz képest maga a boldog békeidők voltak.

Ferenc Jóska Monarchiája vagy Mátyás király abszolutista királysága is csak utólag volt aranykor.
Kedves Hencegem! ém mek hallgatom Amerika dalát.
RoFa, a bűvészmutatvány az lesz, hogyan tudják átcsoportosítani a célirányos EU-pénzeket kiemelt projektekbe. Ezekből tudna igazán profitálni a kormányzat. Egyébként a léből eredő népszerűséget lenyúlják a zömében ellenzéki vezetésű önkormányzatok, tkp. a Fidesz.
engeggyébe

Nos

1. célszerű osztogatás koncepcióval
2. építette a jövőt no meg az építőipart
3. enm volt ILYEN QVVA SOK korrupciós ügy, nem volt itt szemét kaja mérgezés stb.
4. Csak elenyésző részben fűződött kommunistákhoz
5. az ország JELENTŐS TÖBBSÉGÉNEK jó volt, és az alaphangulat sem volt a béka segge alatt + nem voltak zavargások
6. nem néztek hülyének

Ennyi mennem kell. Aki akar az higge továbbra is hogy van választása és választhat tiszta kezű Grál lovagokat politikusnak. Mintha bárhol a világon így lenne!

ÉBRSZTŐ EMBEREK A NAGY MAGYAR VALÓSÁG A PÉNZTÁRCÁKON KOPOGTAT! MOST KELL TENNI VALAMIT AMÍG NEM KÉSŐ!
"A többi osztogatás, csakúgy, mint a Megyónál. Nem vágom, hogy ahhoz miért kell annyira "tudni"."

Az a lényeg, államcsődöt csináltak-e vagy sem. Lehet mondani, hogy a klientúrájuknak osztogattak (bizonyítani nehezebb), de nem kúrták el a költésgvetést, nem tették szükségessé a megszorító intézkedéseket, nem tolták el az eurót, nem szórták el az OEP pénzét olyasmire, ami nem az ő dolga (az OEP-nek nem lett volna szabad kórházfelújításokat finanszíroznia sok milliárdos tételben) és még folytathatnám.

Többé-kevésbé értelmes kormányzást folytattak. Ez nem mondható el Medgyessyről és Gyurcsányról.
Lord Voldemort (nevezzük nevén az ellenfelet, megmondta Dumbledore :D)

Széchenyi-terv:

valós méreténél tízszer nagyobbra médiapumpált, 20-80% arányban hitelre (jó) és vissza nem téritendő támogatásra (rossZabb) építő izé, jelentős részben spanoknak történő pénzcsúsztatással (ebben a szociktól gyorsan tanultak)

Lakás:
Megcsináltak valamit, ami célját el is érte, meg el is tévesztette, az ÁHT-nek tűrhetetlen terheket jelent, és megnyirbálása után a sokat szidott tőkés bankpiac két perc alatt kiváltotta mással (deviza alapú hitelek). Sokaknak valóban az első lakást jelentette, másoknak ingyen pénzt a további gazdagodásra. Az építőipari lobbinak hatalmas kaszát (használt lakásra ugye rosszabb feltétellel, vagy egyáltalán nem lehetett igénybe venni).

Akinek az első lakást jelentette, az nem gondol bele hogy A) mennyibe került másoknak B) Meg lehetett volna oldani már akkor is piaci alapon, támogatást tényleg csak a rásorultaknak adva...

GYED: OK, persze. Ez jó. De marginális tétel. Egyébként a családi pótlékot meg nem emelték.

Amit kihagytál:

Családi adókedvezmény. Na, ettől nekem kinyílt mindig a zsebemben a bicska, ha érdekel, kifejtem, miért. De EZ téjnyleg világnézeti kérdés, tudom hogy sokan mélységesen egyetértenek vele - ők mindig szavazzanak a Fideszre, nem fogja cserben hagyni őket :)

Árpád:

Leszarom Gorkát.

A Fidesz jobboldali, csak neked nem tetszik ez fajta jobboldal, ezért szeretnéd ha a balfék kalaptartó lenne a jobboldal, vagy Gorka, vagy Schweitzer Albert nyugalmazott főrabbi, vagy eventuell te.

Ezért lihegsz, hetente nyáladzol, nem arról írva amiről kéne, és serény kis búvárkundként fúrod, fúrod a jobboldal hajóját.

Azt hittem régebben a kiegyensúlyozottsághoz némi közöd van, rájöttem, lófaszt van.

Bértolnok vagy... nichts mehr.
Netuddgi

Ne nagybetűs ébresztőzz, nem véletlen jutott eszembe az MNO, ott megy ez a stíl. Kicsit röhejes. Megértjük halkan is, hogy hazaáruló rabló a Fletó. :)
"Ez is igaz. Aki utálja a sajtót, azt a sajtó is megutálja hamar. "

Pontosabban megutálhatja 1-2 ember és a többi publicista, aki ugyanabba az akolba tartozik, egyszerűen átveszi a véleményt.

TótaW itt azt írja, hogy Orbán elmebeteg. Honnan vette? Utánajárt, mint rendes újságírónak kell? Nem. Egyszerűen átvette a bégetést egy másik akoltagról.

Ezért ugyanolyan alacsony színvonalú TótaW, mint az általa oly joggal kritizált Népszava, Népszabadság vagy Magyar Nemzet megmondóemberei.
Endilhart

Az a Schweitzer szerintem József.

Amúgy menj el egy rabbihoz, hátha ad bölcs tanácsot. Reád fér. :D
1 Majd érdeklődve olvasom, hogy mi volt olyan célszerű az akkori osztogatásban, amit másfajta osztogatások nem tudnak.

2 "építette a jövőt" WTF!?, ez kb olyan, mint mondjuk: kedvébe tett az Istennek

3 nem volt (nem volt??) kajamérgezés, mert a kajamaffia akkor még nem jött rá, h ez mekkora biznisz. Korrupció... hogy nem?!...pffffhh... node kérem

4 hát kieshet még pár csontváz a szekrényből

5 "jó volt", "alaphangulat" ... ezeknek mi a mértékegysége?

6 Hát az télleg király
RoFa

Vazze mennem kellene :). Na még egy uccsó.

Nem momndtam hogy tökéeletes. De a pénz amit ÍGY IS ÚGY IS kiveszunek a zsebünkből abból ÉN (és az ország nagy része) TÖBBET kaptunk vissza, MINT bármelyik balos kormány alatt.

Mivel elitcserére azaz per definitionem forradalomra nm látok esélyt marad a Fidesz. REmélem érted és nem kezdesz megint csomókat keresni a kákán.


Őszinte híve

Lord V
baszki, ezt zászlót én is megcsináltam anno:
borisz.varrat.hu/art7.html
Azért az MN védelmében. Torkos Matild az egészségügy területén a Fidesz szakpolitikusaitól reformalternatívát kér számon.
Matild, együtt örülünk, hogy végre újra tiéd a vezércikk. Lassacskán talán megjön a jobbik eszük)
Netudddgi:

Az alternatívák elfogytak a legutóbbi választáson. Nem alternatíva az, hogy két rossz közül a kisebbiket válasszam. Megtettem és megbántam - de ettől még nem lettem Fidesz-szimpatizáns.

Szóba jöhetne tán az MDF, de a választások óta eltelt majd' 1 évet elherdálták, továbbra is a bekerülési küszöbön toporognak, súlytalanok.
"A Fidesz jobboldali, csak neked nem tetszik ez fajta jobboldal, ezért szeretnéd ha a balfék kalaptartó lenne a jobboldal, vagy Gorka, vagy Schweitzer Albert nyugalmazott főrabbi, vagy eventuell te."

Hát ez a helyzet.
TótaW-nek nem határozott véleménye van, hanem politikai preferenciája.

Azért nyomja ezt a politikai preferenciát.

De ez nem vélemény-publicisztika, hanem propaganda.

Ebben a tekintetben egyenértékű a Magyar Nemzet akcióival.
A rendszerváltás óta eltelt években egyre csúszunk lefelé a különböző gazdasági hatékonyságot mérő rangsorokban. Egyre súlytalanabbak vagyunk globális szinten, a versenyképességünk romlik /relatíve/, csakúgy, mint az oktatás színvonala.
A munkának és a tudásnak össztársadalmi szinten nincs értéke, különösen a felnövekvő generáció szemében.
A problémák halmozódnak, és soha, semmikor nem láttam, hogy valaki is meg akarta azokat oldani.
Csak maszatolás, szarakodás, hatalomféltés, lehetőleg senki érdekét meg nem sérteni.
Valaki igazán kimondhatná már, hogy nekünk kell tennünk az országért, és nem fordítva kedves választópolgár.
Ha alakul ilyen párt, ok, ha nem, akkor menjenek a francba, még egy csapat keselyű.
engeggyémábe 2007.01.31. 10:49:24

2. Szerinted a ygerek mi, ha nem a jövő?

3. példákat példákat (lásd most német import szemét, MEGA balhé stb.) Korrupció Direkte vagy hülye vagy engem nézel annak? Még naygbetűvel is írtem! Azt írtam ENNYI!

4. már kiesett volna

5. felgyújtott autó, megvert rendőr, öszösdi beszédek száma? folytassam?

6. nem tom engem spec zavar. Lehet hoyg téged nem és hogy miért arról csak találgatni tudok
borboja 2007.01.31. 09:58:50

Hű, ez aztán most nagyon el lett magyarázva. MOST MÁR ÉRTEM A RENDSZERVÁLTÁST !!!!!
Nem árulná el nekem v.ki, hogy az USA-t , miért kellene nékünk kedvelni?
Doomhammer

Kár egy ezerszer lejátszott vitát újrajátszani, kinek-kinek a maga jegecesedett véleménye mentén.

A szárazabb tényféleségek: gazdasági ciklus NE választási ciklus, gazadságpolitikai ciklus utóhatásai NE következő választási ciklus, kezdőhelyzet@98 NE kezdőhelyzet@02.

Ezen kívül Orbán 2.5 évig meghúzta az instrángot, a ciklus végén dobta a lovak közé.

Megyó azzal kezdte, hogy utána vágta az ostort is, és közben boldogan mosolygott saját jósáégán.


Fletó egy darabig sunyin nézett körbe, és imádkozott, hogy ne dőljönk rá a parádés kocsi, aztán lépett.

Na, ezeket a lépéseket most a "balosok" Új Reformkornak, a "jobbosok" hangulattól függően "reformdeficites, egyszerű pénzbehajtsának", vagy éppenséggel "túlzott, visszafordíthatatlan neoliberális reformnak, a nemzet kiárusításának és elnyomorításának" aposztrofálja.

Az igazság az meg hol van? Hát se itt, se ott. Keressétek, ott lesz az a bokor alatt.
"Amúgy menj el egy rabbihoz, hátha ad bölcs tanácsot. Reád fér. :D"

Ugye ez sima személyeskedés volt? Nem?
CounterS
Egyetértünk

Shadow
Sajnállak. Tanácsaim a következők

1. Hallgass fletóra költöz el
2. Továbbra is hallgass a dübörgő pumára, szavazz továbbra is rájuk abbana biztos tudatban hogy ŐK sosem tévednek
3. Törd a fejed hogyan lehetne leváltani az geész elitet eu-konform módon
4. mind szemetek felkiáltással vonulj ki minden plotikai ténykedésből
5. gondolkozz el hátha a másik oldal másképp csinálná és adj neki egy esélyt
6. megszoptátok felkiáltással kiugorhastz az ablakon, de előtte ne felejts el felmenni a 10.re

Nekem is kb ennyi az ötletem jelenleg az 5. pontnál tartok
Netudddgi

"4 év alatt (nem tom mi köze 19 hez) bebizonyították egy nbem barátságos világgazdsági környezetben mit tudnak (Széchenyi terv, lakás, gyed stb.). Ezzel szemben Gyf/MP és co? Mit csinált. épített autópályát 2x áron? Csinált sulinetet amiből jónéhnyan milliárdosok lettek?" "Ja meg államcsődöt. Szép"

Szerintem emeljük feljebb a lécet. Ez így vékony.

Doomhammer 2007.01.31. 10:36:55

"Nem volt jó. Összehasonlításban volt jó. Hornhoz, Medgyessyhez és Gyurcsányhoz kell hasonlítani. Ahhoz képest maga a boldog békeidők voltak. Ferenc Jóska Monarchiája vagy Mátyás király abszolutista királysága is csak utólag volt aranykor."

A végével egyetértünk, az eddigi felhozatal összevetésével nem. Nálam a Horn-kormány nyer eddig.
Információ:
1. Gorka Sebestyén nem sámándobolt a Kossuth téren, hanem a BBC-t tudósította (több napon keresztül).
2. Azért volt nemzetbiztonsági kockázat, mert kettős (angol-magyar) állampolgár.
"Kár egy ezerszer lejátszott vitát újrajátszani, kinek-kinek a maga jegecesedett véleménye mentén."

Nem kár, ugyanis a saját véleményedet nem tudod védeni. :-)
Netuddgi

Ezzel kellett volna kezdeni, hogy ÉN

Akkor elmondom, hogy az ÉN életminőségemet egyik kormány sem befolyásolta még drasztikusan, ÉN viszont annál inkább (állást váltottam párszor meg ilyenek).

Most NEKEM 2%-kal rosszabb, mint fél éve, és sok X százaélkkal jobb, mint négy éve. De erről se OV, se MP, se GYF nem tehet nagyon...

Tehát nem eszerint szavazok, ha egyáltalán :)
Doomhammer, én egy picit megengedőbb vagyok a Tótával. Már csak azért is, mert parkettet biztosít az úri közönségnek, hogy táncoljon. Balos a gyerek, persze, mármint preferenciailag. Mondjuk leginkább azért, mert a Fletó legalább elkötelezett reformpárti. A morális skrupulusok, amelyek téged - meg engem - hát fogalmazzunk így, némi ellenérzésre késztetnek, macskabarát bloggerünkről leperegnek. Leginkább azért, mert Jones gazda továbbra is hunyóra játszik, némi paranoid tünetekkel.
Nű, én meg a kutyákat szeretem. Ettől még a Tóta gyerek egyáltalán nem UN-DO-RÍ-TÓ /lásd még Pozsonyi publicista gyerek- Pellengér, in:DVTV/
>Ha alakul ilyen párt, ok, ha nem, akkor menjenek a francba, még egy csapat keselyű.

Mo-n ninics esely uj parttal barmilyen eredmenyt elerni. ez itt nem izrael, ahol egy uj part 20-40%-ot is kepes szerezni. ez itt amerika, 2 parttal, es nehany mini tengeralattjaroval.;)

masreszt amagyar valaszto nagyon bizalmatlan. minden uj emberben az ellenseg altal fizetett ugynokot lat (altalaban nem is alaptalanul).
itt meg egy Barack Obama fele szuletett politikai zseninek sem hinnenek
Ezzel a beszeddel lett ismert: video.google.com/videosearch?q=obama+2004
erdemes megnezni. sajnos nalunk meg hirbol sem ismert hasonlo kepessegu ember.

ugyhogy szerintem aki uj partot akar nalunk alapitani, az vagy politikailag fogalmatlan, vagy tenyleg fizetett ugynok.
ugy gondolom, hogy Gorga pont Orban embere, bar Gyurcsany tesztja is lehet, hogy mennyire lehet megosztani a jobboldalt, de ezt valoszinutlennek tunik.
Netudddgi 2007.01.31. 10:55:12

2a gyerek az jövő. szóval a fidesz gyereket épített. az jó

3nem. a fidesz idejében nem volt korrupció. akkor arra a 4 évre pont megszűnt

4nem biztos, h már kiesett volna

5 Azért volt jó akkor a hangulat, mert most felgyújtották az autót stb.? Attól legfeljebb csak most rossz a hangulat. Mindazonáltal télleg érdekelne, hogy kell ezt megmérni.

6érthető ha zavar. azért is írtam, h tök király

Amúgy értem én, hogy akiknek jó volt a Fidesz idején, most meg elég rossz, azok a kettőt hajlamosak összekötni.

De akiknek 2002 óta 40%kal emelkedett a reálbérük, most meg esik öttel, nos, náluk már megérne egy szociológiai tanulmányt, hogy miért hiszik azt a négy évet aranykornak (minden irónia nélkül). Violtak erényei, hibái... De kez jegecesedni az a nézet, hogy az volt az elveszett Atlantisz kora, az Avalon, Erec Jiszraél, bármi, ahova vissza köll térnünk, de hamar.

Kicsit furcsállom. Talán mégis lehetett valami a fej felemelésében, a nemzeti büszkeségben, a korona tovaúszásának halk csobbanásában, az árvalányhajas országzászlókban. Ki tudja. Sokan lehetnek, akiknek ez jelent annyit, mint holmi életszínvonal.

(Ismétlem, ez nem azokra vonatkozik, akik anyagilag emelkedtek a családi adókedvezmény, az olcsó lakáshitel és a Széchenyi-támogatás okán, és azokra sem, akik szülinapjukra kaptak egy állami gazdaságot :)
Doomhammer · forabettertirpakbokretas.blogspot.com/ 2007.01.31. 11:00:20

Aha, teljesen sima személyeskedés volt, de csak gyengéden, viccesen.

Lehet, hogy a Schweitzer Albert főrabbi is vicc volt, de szerintem rossz, pláne mert A.S saját jogon is eléggé kedvelem-figura volt, jó ember.
RofA

"Jó ez a nem az állam gondoskodik rólad" duma, csak sajna amíg kb 1/3-át kapom meg kézbe (és még ebből is lejön az ÁFA) amibe a munkáltatómnak kerülök, addig ez nagyon fals.

Mint normál országokban legyen ez kb 1/2 nálam és rögtön nem várom el a kedvezményes lakás, diák (el is feljtettem) bébi egyéb hiteleket az államtól.

Konrét példán : ÉN egyre több pénzt keresek, de ha a feleségem otthon van a gyerekekkel és az állam (ellentétben a nyugattal sőt a Kádár rednserrel is) nem ad annyi pénzt hogy ne csökkenjen drasztikusan az életszínvonalunk, akkor ÉN a fejemre tetjére állhatok kétszer annyit akkopr sm fogok keresni csak olyan áldozatok árán amit nem akaor vállani. SI? Nos ez kissé másképp nézett ki OV alatt. Márpedig előbb vagy utóbb mindenki szeretne ygereket.
T. Sátán úr

Egyetértünk, józanságban a Horn-kormány a nyerő nálam is.

Persze ott is kellett egy év, mire Gyulánk megértette, hogy most vagy sorscsapást hozó balfaszként, vagy relatív államférfiként írják be a lábjegyzetbe a törikönyvek.

Meg aztán a tocsik is azóta a korrupció egységsugarú mértéke (bár én már visszasírom, az még emberi léptékű korrupciós botrány volt, és kb. meg lehetett tudni, ki merre csúsztatta a lét, ha nem is ítélték el. K&H botránynál hol láttok ilyen tisztán? Én sehol...)
engeggyémábe 2007.01.31. 11:07:07

2a gyerek az jövő. szóval a fidesz gyereket épített. az jó

Olvasás értelmezés egyes

3nem. a fidesz idejében nem volt korrupció. akkor arra a 4 évre pont megszűnt

Csúsztatásból 5-ös.

4nem biztos, h már kiesett volna

Összesküvés elmélet 4-es

5 Azért volt jó akkor a hangulat, mert most felgyújtották az autót stb.? Attól legfeljebb csak most rossz a hangulat. Mindazonáltal télleg érdekelne, hogy kell ezt megmérni.

Állampolgári alapusmeretek egyes

Tippet azért adhatok

Bizalmi index, politikusok népszerűsége stb.

Ja gratulálok a bizonyítványodhoz Feri bécsi az apukád biztos büszke lesz ráf
Netudddgi 2007.01.31. 11:13:12

Ebben egyetértünk, ez azonban (átlagos élőmunka-adóteher) minden vizsgált kormány alatt k...va magas volt.

És hozzáveheted nyugodtan a fogyasztási típusú adókat.

A mostani helyzetet adottnak tekintve, Orbánnak teljesen igaza van: kell adócsökkentés. Csak a "nagyarányú, rövid távú" lenne akkora öntökönszúrás, amit szinte biztosan államcsőd követne. Nem ilyen, ami csak a Nemzet címlapján létezik. Igazi. Argentin. Pampás.

De hát az ördög ügyvédje szerepében sem elfelejteni (nekem), hogy a mostani kormány fél évvel ezelőttig balfasz volt, azóta meg kapkodik. Sajnos...
Igen, RoFa, a fej felelmelése, ez a kulcsszó. Ezért tűnhetett a régi századforduló még 1929-ben is boldog békeidőnek. Pedig a népjóléti mutatók jobbak voltak, mint 1913-ban.
Most mit kapunk, merjünk kicsik lenni. Igen, megcsináljuk)
"A végével egyetértünk, az eddigi felhozatal összevetésével nem. Nálam a Horn-kormány nyer eddig."

Láttad az államháztartási hiány adataikat?
www.miniszterelnok.hu/domain2/files/modules/module25/1879E7DD8BCEC51.ppt#8
7. dia:
1994: 8.4%
1995: 6.4%
1996: 3%
1997: 6.8%
1998: 8%

Abból a hiányból mind adósság lett.
Doomhammer · forabettertirpakbokretas.blogspot.com/ 2007.01.31. 11:01:34

Nem tudom védeni?

Érdekes meglátás, mást se csinálok pár ezer leütés óta...

De neked legyen mondva.
Gorka vicces volt az önkormányzati választásokon.
Indult Piliscsabán mint polgármester jelölt, láttam a plakátjait, kb. 10 súlyos helyesírási hiba volt rajtuk amit én észrevettem, pedig nem vagyok túl jó magyarból.
Ezek szerint ő még kevésbé, de akkor miért nem szabadította rá legalább a helyesírás ellenőrzőt a tintasugarassal nyomott rettentő "igényes" plakátjaira...
És még így is majdnem nyert...
RoFa

szakemberként talán télleg nyerő a Horn, de a Cölöpjeivel be került a Mein Kampf mellé. Sortüzes pufajkájáról már ne is beszéljünk.

Tudod Göbbels is jó szakember volt, sőt annyira az hogy a Népszabi, Népszaga, Blikk and co a mai napig úgy működik mintha a hatszoros lányos apuka lenne a főnök.
"Aha, teljesen sima személyeskedés volt, de csak gyengéden, viccesen. "

Oké, de volt itt egy téma is.

A téma az, hogy TótaW a magánvéleményét nyomja-e itt kissé fésületlen formában, vagy egy politikai agendát nyom.

Lehet az utóbbit is, de akkor ne tessék anyázni a Népszabadságot vagy a Magyar Nemzetet, amikor ezt csinálja.
RoFä 2007.01.31. 11:13:35

Világos, én sem verném ki a díszlépést előttük. De Bokros elképzeléseit akkor is megfontolandónak tartottam és ma is.
Igen kb. így gondoltam az USA-t nekünk semmi okunk kedvelni ... :)
Netuddgi:

Érteném én a pontokban megfogalmazott véleményedet, ha Te is betartanád - de így csak észt próbálsz osztani ész nélkül. Hiába állítod, hogy Te jelenleg az 5. pontnál jársz, ha eleve ott kezdtél, mint szócső. Ugyi, ha az elején kezdted volna, nem szavaznál itthon...

Még egyéb az 5. ponthoz (és egy korábbi megszólalásodhoz, miszerint Orbán betartotta volna, amit ígért a kampányban): anno én szavaztam a Fideszre is, de az ígéretek ígéretek maradtak, plusz megindult az államilag finanszírozott tolvajlás...

Tipikusan az a jobboldali szavazó vagy, aki ha más véleményt olvas, mint Viktorét, akkor azonnal ellenséget látsz a "másvélemény írójában". Én egyetlen jobboldali szavazóban sem látok ellenséget, mint ahogyan a liberálisban, vagy az echte kommunistában sem...
cziffra plachta zasztava 2007.01.31. 11:17:54

Akkor már csak az a kérdés, hogy miért akarja valaki, hogy a fejét felemeljék... Én nem szeretem, a sakátomat szeretem emelni... Annak meg nem sok köze van a rámerőltetett "hagyományokhoz", mert azokból meg válogatni szeretek. (Vallottan gyökértelen ritter volnék, ez nem érdem: állapot).

Ez már tényleg világnézeti kérdés, mint olyan pedig vitaalap. Bár ez olyan vita, amiben nem lehet konszenzus. Dehát ezért van több (szar) párt, nem egy :))
nekem bejon ez a fideszbomlas.
fuggetlenul attol, hogy megrogzott narancszavazo vagyok.
legyen 2-3 konzervativ iranyu kisebb part, a nagy osszeboronalo vezer terve ugyis dugaba dolt. a lohaton parlamentre jaro, meg a samandobos nehezen illik bele a "modern, europai konzervativ eleterzesbe"

tokre egeszsegtelen ez a jelenlegi allapot, amikor ketfele huzza ket eros ember az orszagot. legyenek kisebb partok.
koaliciot lehet ugyis csinalni, hogy nem a nagyteso emel maga melle egy "kicsi en"-t.

igy legalabb - ha a folyamat halad - a megrogzott Orbanofobok is tudnak konzervativan szavazni, annelkul hogy kifordulna a beluk a szentbeszedtol. ha akarnak, persze.

itt sipakolunk nap mint nap, hogy az emberek jelentos resze nem eszervek alapjan szavaz akkor amikor. es legalabb a fele tarsasag azert szavaz az egyikre, mert utalja a masikat.

mennyi realitasa van itt Ibolya uj kozepenek meg Kuncze/Fodor/Koka liberalizmusanak? ket ilyen boszme allat mellett? kerekitesi hibak mindannyian.

annyit tudok ertekelni most az mdfben, hogy nem adta el a lelket. persze kivancsi lettem volna, hogy mi lenne az allapot ha a fidesz+kdnp+mdf kolalicio tobbsegkent jon ki. vajon az ervek meg a egyenesseg feladasa megerte volna nekik a kormanykereket?

btw: vicces a bohoc a radioban? csoda hogy ki mert allni. azert a jobboldalon nagy rendet tartanak. jobbra at, ugye.
masfelol varom a szakadar szocikrol szolo hiradasokat, akik majd elhatarolodnak a tanctanartol meg az o fobiaitol.
Doomhammer · forabettertirpakbokretas.blogspot.com/ 2007.01.31. 11:18:05

Bokros Lalinak éppen, azért kellett mennie, mert a Bokros csomagból, és a priviből befolyt léből az államadósságot akarta ledolgozni. Jött aztán a tutyimutyi Megyo, és szerkezetátalakítás címén elkezdhették elbaszni a lóvét, amelynek végül a Fidesz vert a seggére ... -
a fejlődő demokrácia és nemzetközi biztonság intézet egyébként valóban létezik, még weblapjuk is van: itdis.org/

az persze nem derül ki, hogy tulajdonképpen mivel is tengetik dolgos hétköznapjaikat, de mint kiderül, legalább további két ember dolgozik ott (itdis.org/AboutUs/tabid/257/Default.aspx), és közülük csak egy személy rokona gorka sebestyénnek, ami kimondottan örvendetes.
Tudatlan

Piliscsabán. Nem tanít véletlen a Pázmányon is? Akár mint óraadó.
>az persze nem derül ki, hogy tulajdonképpen mivel is tengetik dolgos

a kinezet es a stilus alapjan amerikai tink-tanknak akar latszani. lehet, hogy ottani kapcsolataival bulizott ki nemi tamogatast es abbol el itt. neha meg szakert egyet-egyet;)
Schweitzer Albert? József-nek hívják. Az Albert az Flórián.
Doomhammer · forabettertirpakbokretas.blogspot.com/ 2007.01.31. 11:19:53

Szerintem a mackós emberünk (Publicista úr) nagyjából egyetért a GYF vonallal, de azért szidja, mint a bokrot "érted haragszom" stílusban.

Amúgy az eddigi megmozdulásai és vargabetűi alapján bértollnoknak kissé túl autonóm...

Shadow

Mikor szavaztál a fideszre? 90-ben? höhö.

Ha távértékelést tartunk, akkor te egy olyan, magát gondolkozó embernek tartó valaki vagy aki igyekzsik propagálni a
"a mindegyik ugyanakkora szemét" kezdetű kommunista indulót. Hogy ez kinek az érdeke azt meg te is tudod.

Ami a jobb oldalt illeti neked is elmondom MEGINT (úgy néz ki az OV elleneseket nem tanítottáák meg olvasni vagy már elflejtetteék láds engeggyenmábe), hogy KELL vita meg ellenvéleméyn mjeg minden.

DE CSAK AZUTÁN HOGY EZ A HAZAÁRULÓ MOCSKOCS KOMMUNISTA BANDA börtönben ül, vayg elhgyta az országot. Addig aki viszályt szít az ugyanúgy az ő szekerüket tolja. AKRMILYEN NEMES INDOK, VAGY ESZME VEZÉRLI. Ha Csurka Istvánnak lenne esélye picsán rúgni a komcsikat akkor ő lenne a vezér, ha Demszky Gábornak akkor ő.
2Hát sajn nem emlékszem, h olyan nagyon megugrott volna a születésszám. Persze propaganda kerekekről meg gyerekekről volt, az fix.

3Ha ez csak csúsztatás, akkor mégiscsak volt korrupció. Ezt is összehasonlítani, hogy kinél volt több... Mi alapján? Hogy hány csúnya ügy volt akkor meg most az újságok címlapjain. Sztem a legtöbb a színfalak mögött zajlik, és soha nem derül ki.... Kösz az ötöst.

4nem összeesküvéselmélet, csak nem zárok ki tények híján kategorikusan egy lehetőséget.

5még mindig nem derült ki, hogy az átlag magyarnak miért volt jó akkor azért, mert most (tegyük fel) rossz. A népszerűségi index annyira megnőtt valóban (ha ez méri a jót és a hangulatot), hogy azóta sorra bukják a választásokat.

Doomhammer 2007.01.31. 11:18:05

A deficitből értelemszerűen államadósság lesz, a választási évek hiánya pedig értelemszerűen kiugró érték. Amúgy annyira gyenge számok ezek? És az államadósság csökkentése a privatizációs bevételekből? Csak 1995-ben 400 md?
Netuddgi

Nem olvastam a Cölöpöket. Látatlanban a MK-fal egy polcra rakni talán kicsit erős. Kezdjük azzal, hogy vékonyabb... :D

Mit olbastál benne, ami ennyire taccsra vágott? (Konmolyan)
És mindig ez az unalmas ócska lemez: Ha valaki csúnyát mond a Viktorkára, akkor az már automatice Gyurcsánybérenc kámenyista stb stb.
Szeresse Gyurcsányt a hóhér.
Persze, RoFa, sztem is világnézeti kérdés. Mindamellett nem feltétlenül kell jobboldalinak lenni ahhoz, hogy a külföldi barátaid előtt szégyenkezned kell, vagy éppen büszkélkedhetsz, hogy ebben a córeszben élsz. Az elmúlt években a közép-európai országok sorra lehagytak minket /igazság szerint a legtöbb mutató tekintetében Szlovénia és csehország már 2002-ben is előttünk járt/. Viszont a tátrai tigris éppen most ment el mellettünk, a lengyelek meg a legjobb úton haladnak. Lassan már Romániára is fel kell nézzünk. És ezt pl. a boche-ok uígy látják, RoFa. Ez engem kurvára tud idegesíteni. Főleg, amikor megkérdezik, miket is mondtál nekünk anno a felemelt fejű nemzetről, meg a határokon átnyúló újraegyesítésről. Dec. 5, Őszöd - kac kac, mekkora faszok vagytok)
Shadow

És igen szeretem megmondani az embereknek ha hülyék.
(Egy nagyon rövid zárójel)

Azok a T. szimpatizánsok, akik európai konzervatív jobboldalért kiáltanak, majd ne csodálkozzanak, ha létrejön egy ilyen formáció, nyer, és a mostaninál is durvábban liberális gazdaságpolitikát visz, értsd a bevételi és kiadási oldal durva nyesegetése.

Na, akkor lehet majd panelprolizni, egy ideig nagyon is lesz értelme...
Denevér:

Ibolya amúgy nekem szimpatikus, a karakánsága miatt egyedül. Persze masszív szoci hátszéllel, de nekem benne van egy "ravasz legkisebb fiú (bocs leány) forgatókönyv a pakliban. A hátszélnek ugyanis szembe lehet fordulni, és a hála, mint tudjuk, nem politikai kategória. Remélem érthető voltam.

A gond, hogy a két nagy tehetetlenségi tömege és a parlamenti küszöb magassága elég korlátozó tényező.

Másik gond, hogy Ibolyáék gyakorlatilag Ibolya+Herényi+a harmadik, akinek nem ugrik be a neve.

Harmadik gond, hogy az SZDSZ nem árnyéka, hanem zombija önmagának, én egy könnyet nem ejtenék, ha jelenlegi formájában megszűnne. Ha képesek tényleg megújulni, az más, de arra asszem még várnunk kell.

Negeggyé be

Választásokat a sajtó dönti el naygrészt nem a gazd+egyéb teljesítmény.

Korrupció. Nos az átlag eu-nél 2x drágáb autópálya és Megyó leváltása közötti összefüggést érdekes keretekbe heylezi asz SZDSZ-Strabag barátság. Pl A gripnek póttartályait is dupla áron gyártatják Svájcban stb.

Egy olyan párt alatt (sőt kettő) amelyik 17 éve nem tudta egyértelműen rendezni a maygar zászlóhoz és a koronás címerhez valóü viszonyát értelemszerűen nm várom hogy asz össznemzet érdkében tegyen valamit. Nem nem zsidózok. Csak anynit mondok hogy ritkán látni MSZP/SZDSZ rendezvényen magyar zászlót.
Ha Fidesz a lóvét elverte, akkor hogyan lehetett az, hogy Medgyessi azzal a kampánydumával nyert 2002-ben, hogy már elég jól megy a gazdaság, többet lehetne visszajuttani, pl. nyugdíj, csal. pótlék. Ráadásul a 19 ezer forintott a választások után azonnal ki is osztották a nyugdíjasoknak. Tehát hazugság az, hogy a Fidesz a pénz seggére vert.
Netudddgi: 98'-ban szavaztam a Fideszre, mond ez valamit?

Egyébként meg saját vélemény az, hogy mindegyik most ismert politikus menjen a fenébe, mert ez nem csak a jobboldaliakra vonatkozik, hanem Gyurcsányra, Kókára és társaikra is. Ebben szvsz semmi kommunista nincs... de vki világosítson fel, ha tévednék.

Viktor bukásával együttjár Fecóé is, mert nem lesz egy ellenségkép, aki ellen mozgósítani tudná a szavazótáborát, így Viktor távozásának lenne egyéb hozadéka is, nemcsak az, hogy ő eltűnik.

A jobboldali ellenvéleményről: szerinted elképzelhető, hogy Viktor önként és dalolva átadja a helyét másnak a Fidesz-KDNP élén? Én erre nem látok esélyt, lásd a "Horváth Zsolt"-féle írásokat, vagy Kósa megrendszabályozását, de ugye előfordult Áder próbálkozása is, de őt is leszerelték. (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Áder "Viccelek" János szimpatikus lenne, mert nem az.)
netuddki

a legnagyobb tisztelettel legyen mondva: te vagy a legsotetebb bunko akivel forumon talalkoztam.

nem tisztem, nem is hiszek benne, hogy menni fog, de ha elgondolkodnal annak a valoszinusegen, hogy valakit alazassal fogsz az altalad favorizalt oldalra allitani, lehet, hogy erdekes eredmenyre jutnal. talan meg az is kijonne az egyenletbol, hogy ezeket a boduletes faszsagokat igazabol magad sem hiszed el, es pont magadat gyozkodod itt.
cziffra plachta zasztava 2007.01.31. 11:39:27

Na ezzel mélységesen egyet tudok érteni... Engem is zavar. Nem kicsit, nagyon. :D

Amúgy ezek, amiről beszélsz, 70%-ban Medgyessy et. számlájára írhatók. Sosem felejtjük el, Péter.

Én hiszek egy új jobboldali párt szükségességében !
A két nagy pártban sok régi elvtárs van, régi módszerekkel, az új arcok meg egyből beállnak a sorba.
Normális /tisztességes :) / embert 5 percig nem tűrnének meg maguk között, úgyhogy így nehéz lesz a megújulás, bár előbb-utóbb történnie kell valaminek, ami ezt kikényszeríti.
Csak azt nem tudom, valyon mi?
RoFä 2007.01.31. 11:31:36

Nemtudom, akár az is lehet, de ezek után nem biztos hogy fog, az ottani bölcsészek előtt Viktort támadni azentségtörés.
Bojkott lesz. :)
Ha unatkozol keresd meg, hátha:
www.btk.ppke.hu
borboja

erre muszáj válaszolnom.

Vagy nem érted, vagy csúsztatsz.

Megyó hitelből osztogatott, ez az ő nagy bűne. Nem a Viktorék által ott hagyott pénzből...vágod? A váltáskori ktgv. hiány papíron tűrhető volt, a korrekciós tételekkel (MFB és társai) már akkor is 8% körül. Persze Megyóék okosan hozzáraktak, amit lehetett, hogy lehessen sipákolni - ez is igaz.

A lényeg, hogy a kassza üres volt, sőt negatív, már akkor is. Mint minden évben, egyébként. EGYIK KORMÁNY sem produkált szufficites másodlagos egyenleget az elmúlt 17 évben, vagyis az adósság folyamatosan nőtt.

Amivel Megyó elszaladt, az a mérték, főkleg az induló helyzethez képest. Akkor, ott kellett volna a féket behúzni, de nem, ő jófej akart lenni...plusz ott lihegett Viktor a sarkában, hogy csalással nyerték a választást (emlékszünk még, hídfoglalás, újraszámolás, etc???) És NEM MERTE nem teljesíteni a horror ígéreteket. Népszerűsége egy ideig az egekben volt, a nem hihtű, csak zsebdroid Fidesz- szavazók nagy része is átvándorolt...
TWA!

"Ebbe belefér aztán Szíriától Iránig minden koszlott beduin rémuralom."

az ilyen rasszista kiszolasokat legyszives mellozd.

foleg azert mert, Iranban nincs egyetlen beduin sem, es Sziriaban sem ok kormanyoznak.
en.wikipedia.org/wiki/Beduin

ha nem vilagos csereld ki a beduin szot ciganyra, az orszagneveket pl Romaniara, meg Mo-ra, es a remuralmat valamire masra.
RoFa, erről szól az egyenlőség vége. Az önmagát a mélyből felemelő magyar víziója. A koránkelőt támogassuk, azt aki gyermeket nevel, aki túllát a mai napon. Elengedhetetlen az adók és járulékok csökkentése, viszont a szolgáltatásokért fizetni kell. Racionalizálni kell az egészségügyet, az oktatást. Drasztikusan lefaragni a szociális kiadásokat. Sokan fogják szívni a fogukat, igen. De ez kérem az angolszász modell. A konzervatív ideál.
Idővel mindezt el kell mondanunk az "új többségnek" is. Hát az kutya kemény lesz.
"Viktor bukásával együttjár Fecóé is, mert nem lesz egy ellenségkép, aki ellen mozgósítani tudná a szavazótáborát, így Viktor távozásának lenne egyéb hozadéka is, nemcsak az, hogy ő eltűnik."

Ja ez meg a másik jó kis toposz. Mert ha OV megy attól az MSZP-ben hirtelen úriemberek fognak ülni? Dalolva lemondanak a hatalomra etc. Ha már arról van szó ki megy, ne csak GyF menjen (börtönbe ha lehet), hanem Veress, Kóka stb. Na akkor mehet OV is ha a válaszutmány úgy dönt.

Egyébként meg mennyi ideig tartana a komcsi sajtónak valakit darabokra szedni?

féreg
Nomen est omen :P
Egyébiránt a szoclibeknél nem scak OV a szitokszó hanme a fidesz is. Ezzel az erővel a fidesz is lépjen vissza a politizálástól, mert a maszopnak az fekszik leginkább. Kérem térjünk vissza a földre.
Anr · andrej.initon.hu/ 2007.01.31. 11:55:35

A nagy vitában elsikkadt, bazze, ez a beduin nálam is kivágta a biztit. Főleg mert volt beduin haverom, pontosabban algériai. (Ő azt mondta, beduin...)
cziffra plachta zasztava 2007.01.31. 11:57:14

Hát jobb lenne, ha te alapítnaál pártot Gorka helyett. Vagy esetleg....öööö....??? :D :D :D
Legalább Tóta elvtárs is kezdi kiteríteni a kártyáit. Ez a csak akkor vagy rasszista ha nem az arabokat szidod felfogás annyora ismerős valahonnan.
>Tehát hazugság az, hogy a Fidesz a pénz seggére vert

persze hogy hazugsag. Megyo baszta el a peznt. szetosztott 400milliardot, mert megigerte, es elfolyott meg 800milliard, mert keptelen volt megakadalyozni.
volt 2-3 olyan ev is amikor a kozszfera tobbet keresett, mint a versenyszfera (ilyen a vilagon nincs sehol!) Raadasul ehhez nem tarsult _semmi_ hatekonysagnoveles.
erre a rossz rendenciara pakolt ra meg GyF 2 ev osztogatast, most meg jon a fosztogatas. regi jolbevalt recept szerint.
Netudddgi 2007.01.31. 12:01:33
Egyébiránt a szoclibeknél nem scak OV a szitokszó hanme a fidesz is. Ezzel az erővel a fidesz is lépjen vissza a politizálástól, mert a maszopnak az fekszik leginkább. Kérem térjünk vissza a földre.
Nem a gazdi mondta, hogy már nem csak Gy.F-fel van baja, hanem a teljes Maszop-pal?
Higgaggyá!
Nna, RoFa, ismerem a Gorkát, de:)
Szal, platformszabadság kell, nem új pártok.
fereg

ez erős volt. Még szurkálódásnak is... Pusztán ismeretterjesztő jelleggel pedig, írjak neked egy pár fórumot, ahol Voldemort Nagyúr lenne a mésékelt balos? :D
RoFA

Alapítsunk, bár lehet hogy már a nevén összevesznénk, mindazonáltal Catoval szólva ceterum censeo Gyurcsányem esse delendam.
basten

ceterum censeo Gyurcsányem esse delendam. :P
Netudddgi: szerintem ne nagyon erőltessétek a börtön-dolgot, mert a Fideszben is bőven vannak olyanok, akik odavalók... Az, hogy nem sikerült bizonyítékot találni a sikkasztásra, még nem jelenti azt, hogy nem történt meg... csak azt, hogy ügyesen el tudták tüntetni a bizonyítékokat.

Viktor bukásától még nem fognak egyből úriemberek ülni az MSZP-ben, de akkor nem lesz ki ellen egybegyűjteni a jónépet -> választási bukta -> mostani "erős" embereket elzavarják a búsba, köztük Gyurcsányt, Hillert és társaikat. Egyébként a Fideszben uralkodó állapotokról mindent elmond az, hogy kettő - vereséggel végződött - választási bukta után is ugyanaz a vezér...
Netuddgi
A malis vituperari laus est. :)

cz. pl. zasztava: hát az már tegnap is feltűnt, hogy nem érdemes Gorkával sokat foglalkozni :)
viszont úgy gondolom, ennek kapcsán a jobboldal vs USA, illetve a fent leírt "hajrá szaddám" problémakörrel nagyon is érdemes. ld a jeszenszky-cikket.
Egyébként meg azt sem bánnám, ha a parlamenti képviselők 51%-a független lenne... Nem lenne ennyi átlátszó baromság megszavazva a parlamentben.
Árpád, Amerika-ügyben van mit rendbehoznunk. Mondjuk az esélyeink jobbak lesznek, ha a neokonoknak odaát harangoznak. A régivágású republikánusokkal lehet vmit kezdeni, ők egyszerre antikommunisták és atlantisták)
Shadow

A korrupció nem ismer párt határokat. A választási csalás azért zen kívül esik.

Dügörgő gazdaság meg pannon ouma vs gazdasági csőd és megszorítások. NA ezért jár börtön. Sajna nyggaton sem mindig kapnak kenőpénézrt börtönt. DE LEGALÁBB LEVÁLTJÁK ŐKET.

Ami mge OV + 2 vereség, tudod a baloldalt meg az jellemzi (hányok is tőle minnáy) hogy egy ilyen öszsödi beszéd után is támogatjáj Gyf-et. Akkor meylik is a rosszab?
Jeszenszkynek rögeszméje, hogy milyen a megítélésünk az angolszász világban. Mondjuk ez nem az én kapásvilágom, én boche-fronton vagyok járatos. Viszont tény, hogy Trianonba nagyban belejátszott egy bizonyos Seton Watson álnevű brit úriember. Lord Rothermere pedig a másik térfélen keresett nekünk helyet a Nap alatt.
Oppá, itt megjelent még egy árnyék...
Shadow
Még valami. OV-t azért is támogatom tűzön vizen át, mert az általám mélyen megvetett seggnyaló komcsik (eccer Szu aztán USA) úgy rá vannka pörögve. Ugyanúgy mint az árpádsávos zászló. 35 évig meg voltma nélküle, de most már van. OV is addig kell MINDENÁRON amíg komcsik vannak. Aztán jöhet a demokratikus verseny. DE ADDIG...
Netudddgi 2007.01.31. 12:34:38
OV-t azért is támogatom tűzön vizen át, mert az általám mélyen megvetett seggnyaló komcsik (eccer Szu aztán USA) úgy rá vannka pörögve. Ugyanúgy mint az árpádsávos zászló. 35 évig meg voltma nélküle, de most már van. OV is addig kell MINDENÁRON amíg komcsik vannak. Aztán jöhet a demokratikus verseny.

Sine ira et studio. Hahaha
azér vicces ez a néhány szerencsétlen, aki függetlenséget meg elfogulatlanságot követel.

merugye akkor akár mehetnének el máshova, de nem. ők itten akarják. mert itt vannak az ingadozók, háhá! vajon miért vannak itt?

megismétlem: van néhány ember, akinek az objektivitás egyenlő akármivel, ami orbán viktor hatalomszerzését elősegíti. ők minden mást, akár olyan triviális észrevételt is, mint hogy a fidesz külpolitikájában ovis szinten, a zsidózás peremén rekedt, úgy értékelnek, mint az objektivitás ellentétét, sőt akár pénzért folytatott pártszolgálatot.

na és itt jön a csavar: az ennyire sötét emberek jóindulatára és elismerésére azonban nem hajtok. sem én, se az index. gondoljanak, amit akarnak, hiszen mindegy, mit gondolnak. sőt, hirdessék itt minél többször, hogy nekik nem tetszik. minden hülyére nincs szükség. ha maradnak, pörgetik a forgalmat, ha már nagyon zavaró, kivágom, ha meg elmennek a mélymagyar picsába, akkor majd egyszer otthon lesznek a világban.
Amerikának tök mindegy, hogy egy országban kik kormányoznak: kommunisták, fasiszták, diktátorok, demokraták, nekik teljesen mindegy. Egy a lényeg: úgy táncoljanak, ahogy ők fütyülnek. Szaddam Husszein is ők fegyverezték fel. Aztán amikor Amerikának a SZU híján új ellenség kellett, akkor Irak lett a fő gonosz. Telesírták a világot, hogy Irak atombombát gyárt, meg vegyi fegyvert. Odarohantak, tűvé tették az egész sivatagot, de teveszaron kívül nem találtak semmit.
Amerika nagyon jól el volt Irakkal, Észak-Koreával, Líbiával, Kubával meg bármilyen diktatúrával, amíg azok nem zavarják a köreiket. Azért szeretik jobban a mi kis kommunistáinkat is, mert azok lefekszenek nekik. Orbánék meg azt mondják, hogy legyünk egyenrangúak.
Basten
Bezony. Sine totum. MINDENFELTÉTEL NÉLKÜL. És ezzel kb a fidesz szavazók fele így van. Szerintetek miért nem lehetett (tudták leváltani). Egy dolog hogy kikezdhetetlen. Ha nem így volna akkor nemcsak a médihiénák által ismételgetett csontok lennénke. Vajon mi okozna nagyobb örömet a Népszabi, Népszaga párosnka mint az hogy BIZONYÍTÉKOK alapján sárba taposhassa. hogy nem így történt MAGA a bizonyíték, hogy nincs hol belekapaszkodni, max amitmond. Ge hát az meg a szavazóképes lakosság min 1/4-ének tetszik Ez van.
netuddgi, most, hogy megvallottad, te kifejezetten agitációs célból vagy itt, adok neked egy jó tanácsot.

vonulj vissza pár évre, és tanulj meg érvelni, vitázni, valamint magyarul. te ezzel segíteni akarsz ov-nak? tűzön-vízen át? sajnos az van, hogy kurvára kontraproduktív. ni, ilyen egy beszűkült jobbos, hát ilyen nem akarok lenni, ezt gondolják rólad az ingadozók, akiket meg akarsz győzni.
>OV is addig kell MINDENÁRON amíg komcsik vannak.

egyreszt:
szuros,pozsgai kicsoda?
masreszt:
ha o nem komcsizna, nem is gondolnad, hogy vannak itt komcsik. a tetteikben nem latszik, a kommunikacioban joparszor, de ott is soxor a fidesz reszerol.
b+. erről beszélek.

"Szerintetek miért nem lehetett (tudták leváltani). Egy dolog hogy kikezdhetetlen. Ha nem így volna akkor nemcsak a médihiénák által ismételgetett csontok lennénke."

mond csak, az nem lehet egész véletlenül, hogy ha holnap azt derítenék ki a médiahiénák, h ov magyar gyerekekkel kereskedik, és ezt dokumentálnák is, akkor se inganál meg?

abból is "ismételgetett csont" (b+!) lenne.

merhogy tokaj-ügyben, ugye, volt azon a csonton hús, csak taggyűlés, az nem volt mellé.

azért "kikezdhetetlen", mert az ilyen fanatikusok, mint te, nem látnak a szemüktől.
Jajj, hát. Kövesse valaki a cérnaszálat. Klubrádióból út vezet a Klubháló c fészekhez, onnan pedig egyenest a Táncsics Alapítványhoz. Javaslom mindkettőt felkeresni a Neten.
Aztán gondolkodjun rajta, mit is jelent magyarul az "egy fészekalja".
Árpád, most mi a faszon rágtál be ennyire? Egyébként meg sztem itt nem ingadozók vannak, hanem nagyon is kiforrott véleményű, kritikai hajlamú emberek. Ahogy vki írta /RoFa?/ cinikusok. Na igen, a cinizmus gyakran egyet jelent azzal, hogy nem hagyom magam megvezetni dedós szólamokkal. Gondolkodom. Főleg ebben az elbaszott córeszben. Aki meg nem fér be a fenti képletbe, az télleg elhúzhat a mélymagyarba. Nem fog hiányozni)
TWA
Mivel a magyar demokrácia 17 év alatt kitermelt egy GyF-et, akinek REÁLIS ellenfele csak OV. Fletót te látszólag vehemensen támadod, de legalább annyit sőt sokkal többet odavágsz jobbra is.

EZZEL VÉGEREDMÉNYBEN A MOSTANI HELYZET ÁLLANDÓSODÁSÁT SEGÍTED ELŐ.

Ha nincs így cáfold meg léccives és mutass alternatívát GyF ellen. Ha tucc megoldást hogy fenékbe lehessen rúgni a komcsikat (ha megy vele OV sajnálom, de menjen), ám A KOMCSIK TAKARODJANAK A POLITIKÁBÓL ÉS A MÉDIÁBÓL).
szért egybe lehet mosni a dolgokat, attól még nem minden ugyanaz másképp

"hajrá Szaddam" és "hajrá Irak" egészen mást jelent, mert Szaddam az egy dolog, Irak meg egy másik
inkább támogatom a az amcsik ellen harcoló felkelőket, mint a világ csendőreit, akik megmondják, hogy lesz itt jó nektek (abszolút elfelejtve olyan szempontokat, mint nemzettudat, kulturális hagyomány és társaik)

én sem szeretném, ha ide valami barom miatt bevonulna egy hajórakomány redneck és újra akarná szervezni mindent új zászlóval, 21 éves korhatárral, szenátussal meg elektoriális rendszerrel

Amerika nekem nem a gonosz, de nem vagyok a támogatója a vízumkényszer, a megalázó beléptetés, a környezetvédelmi és a külpolitikai kérdésekhez való hozzáállása miatt
de asszem nem fogok sámándobolni miatta

Netudddgi: Árpád elmondott mindent, amit akartam, nincs több mondanivalóm e támakörben...
Mutass bizonyítékot!

Láttál faximile jegyzőkönyvet? Én nem! Ha van tedd föl e netre.

Tudzs Tokajon kívül EGYETLEN érvet is felhozni?

Fanatikus vagyok. Igen fanatikusan gyűlölöm a Veress, Kókány, Lendvai féle hazaárulókat. Engem személy szerint nem zavar ah valaki csnedben millárdos lesz. Azt sem tudom ki az a Kapolyi. De a pofámba ne hazdujon! Csendben kussban a élvezze amit összelopott azt kész.
De ne játssza a májert.

ENNÉL BÁRKI BÁRMI JOBB!


z, korrekt. Csak ettől még nem kell nyílt levélben imádni a Türkménbasit a Demokratában. Meg nem kell PR cikket közölni a türkmén követtel a Nemzetben. Meg a belorusszal, meg sorolhatnám)
Azért gyalázzák ennyire O.V.-t, mert látják, hogy GY.F.-nek nincs rajta kívűl reális ellenfele. Világos, hogy a potenciális ellenfélnek kell teljes erővel nekimenni. A 4-5%-os Ibolyka persze nagyon is jó fej. Naná. Mert nem ellenfél. Az ilyet szeretjük. De micsoda rohadt fasiszta, rasszista, nacionalista, irredenta, antiszemita némber lenne, ha már 15-20%-on állna.
ANr
Millirádosok, politikusok? Beleszólnak az életedbe? Vesznek ki pénzt a zsebedből? Én ezekre a komcsikra gondolok. Családomban, smerőseim között több párrtag van, de

1. nem lettek milliárdosok
2, nem hazudnak apofámba
3, most mélyne szégyellik magukat

Netudddgi 2007.01.31. 12:51:52
Mutass bizonyítékot!

Te magad vagy a bizonyíték.
Nah Tótha W. alfeléből megint kijött egy kis büdös.
Az apropó már nem is számít, a lényeg, hogy beindulhatott a mantra: a Fidesz antiszemita, a Fidesz náci, Orbán rosszabb Hitlernél, még 2% Fidesz előny és megindulnak a barnaingesek, még 5% és lövik a zsidókat a Dunába, stb. stb. Lehet fokozni ugyebár.

Már elnézést, de hol és milyen alapon merült fel a zsidókérdés Gorka Sebestyén pártalapítási ámokfutása kapcsán, persze Tótha W. szutykos kis lelkét leszámítva?

Tótha W. logikáját követve például ha az USA hazug indokokra alapozva megtámad egy országot, kiirt néhánytízezer civilt és ez valakinek nem tetszik, tessék tudomásul venni, hogy onnantól az antiszemita.
Nem tetszik, hogy Bush nem írta alá a kiotói egyezményt? Csak nem náci teccik lenni?
Vajon kinek segít ezzel a gusztustalan zsidózással Tótha W.?
A múlt normális feldolgozására kísérletet tevő zsidó és nem zsidó demokratáknak semmiképpen. De hát nem is ez a célja. Erősödik a Fidesz népszerüsége, elindul hát az antiszemita kampány. Így megy ez. Tótha W. bizonyára a Heti Hetes féle megélhetési antifasiszták "férfiszerelemtől nyálkás" köszönő leveleire hajt. Nyugi Tótha pajtás, meg fogod kapni, esetleg némi búvárkodást megejthetnél Gyurcsány alfelében is (úgyis olyan jól nyomtad a "minannyian elkúrtuk" szöveget, amikor ez volt a feladat), és meg lesz az a Szabad Sajtó díj is.
>tucc megoldást hogy fenékbe lehessen rúgni a komcsikat

OV 4 evig kormanyzott egyetlen lepest sem tett, hogy kitakaritsa a komcsikat a "POLITIKÁBÓL ÉS A MÉDIÁBÓL"

csinalhatott volna ugynoktorvenyt, vagy belevehette volna az osszeferhetetlensegi szabalyokba a komcsi multat. (van ra pelda a kornyeken)
nem tett ilyet. okkal. vannak kozeli "barati" komcsijai.
csak te ezt nem _akarod_ latni.
Úgy értem több volt MSZMP-s van.
ANR

Egy tévedés: "Ahol a közszféra többet keresett, mint a versenyszféra...ilyen a világon nincs...szb"

Szerintem ez nem igaz, a közszféra valszeg általában többet keres, mert a diplomások aránya meredeken magasabb.

Ha végzettséggel is besúlyozzuk, már nem igaz.

Átlagban jelenleg is magasabb a közszféra bruttó átlagbére (220-230e) mint a versenyé (160e körül). 2006-os adatok, és "ha jól emlékszem" alapon közöltem :D
Ibolyka már a 15 százalékot is balra vinné, borboja. Úgyhogy, maradjon csak öt százalékon. Egyébként ott is fog maradni. Még néhány mosoly a fletónak, s már a küszöbbel is baj lesz)
Anr

Ebben sajna igazad van. Erre én sem tudok válast adni, ennek valmirt így kellett lennie. de nekem elég, hogy az ő oldalán csak mutatóbna vannak.

Nem hiszek a rózsadombi paktumban, de van egy-két pontja ami gyanúsan teljesült. Pl csak 56-ig beszélünk komensita bűnökről. Mintha utána nem lett volna, Pl mikroelektronik szöv.
"Tudzs Tokajon kívül EGYETLEN érvet is felhozni?"

:)))

"Igen, igen, építettek utakat, csatornákat, közbiztonságot teremtettek, satöbbi, satöbbi, de AZON KÍVÜL mi jó tettek értünk a rómaiak?!"

- ti vagytok a Júdeai Népfront?
- A JÓ ÉDES ANYÁD. Mi a Júdea Népe Front vagyunk.

:)
Árpád,

Tájékozatlanságból fakadó következtetéseid nem állják meg a helyüket, bár persze senki sem kötötte az orrodra, hogy mind OV, mind a Fidesz igen jó és meglehetősen befolyásos amerikai (atlantista) kapcsolatokkal rendelkezik a látszat (magyar demokrata hőbörgés) ellenére.

A felszín sokszor csalóka Árpád, a mély a lényeg - de azt elismerem, ehhez hasonló infókhoz ma magyarországon egy újságíró nem juthat hozzá.
A témához ( az eredetihez ) szerintem örüljünk, hogy van még olyan optimista, aki pártot kíván alakítani. Nekem már régóta gyanús ez a demokrácia. Én már nem alapítanék pártot.A mostani politikusok mehetnek ahova akarnak.
Vajon honnan ismerszik meg a KOMCSI ?
...ez a sok kommunistázás!
mi bajotok thürmer gyulával? alig lehet szavát venni. vagy az a kommunista akire a főnök mutat...? ;)

másrészt az a szöveg, hogy kell az OV, mert nincs akit a fleto ellen lehetne állítani, eléggé sántít.
OV már a rendszerváltás óta építi maga körül a személyi kultuszt, nincs is olyan hogy fidesz valójában. sőt az egész jobboldalról is ő jut az ember eszébe. legalábbis innen, ahol már nem bódít az aura, eléggé így látszik...
és nekem spec nem szimpatikus annyira ez a "nagy vezér", "első polgár" stb. feeling.

szóval a reláció a két srác között kb fordítva van.

meg ha az öszödi beszédet összehasonlítjuk azzal, hogy orbán soha nem hazudott, és egyébként is képtelen rá (genetikailag)...
...hát...
elég nagy hülyének kell ahhoz lenni, hogy ebből az jöjjön le hogy gyf a hazuggeci.
nemis értem.

tényleg valaki OVfan elemezze már' OV-nak a fentebb említett nyilatkozatát..
Anr: Orbán idejében a Fidesznek egyszerű többsége volt. Amiket te említesz, mind 2/3-os, vagy alkotmánymódosítást érintő kérdések.
Lásd: Pokol Béla és Répási Róbert sajtó szabályozó törvényeinek elvérzését az Alkotmány Bíróságon.
Minden esetre, ha Gyurcsányék így folytatják, a Fidesz 2/3-ot is szerezhet a következő (esetleg előrehozott) választásokon és akkor joggal nekik lehet szegezni a kérdést.
>de nekem elég, hogy az ő oldalán csak mutatóbna vannak.

hittel mered a dolgokat, gondolkodas helyett.
hiba.
olyan nincs, hogy egy ember csak jo, vagy csak rossz. ertsd meg amit latsz es donts.
tobb ertelme van mint a fanatikus hitnek.

kapolyi: ha utlasz valakit, akkor kapolyit kene. a komcsi kapcsolatait hasznalva szerzodott le az MVM-el, hogy vegyenek tole aramot magyar aron, majd az ukran kormannyal, hogy adjanak el neki ukran aron. a ketto kozott van 50% kulonbseg.
ilyen szerzodese Mo-n egyetlen embernek van. neki. na ez a nem veletlen. azota sem sikerult senkinek szerzodnie ilyen ugyben az MVM-el.
Szerintem ez a Gorka ficko csak marginalisan erdekes, viszont a cikkhez csatolt kep szenzacios.

Eszembe jutott az (asszem)American dad-bol egy jelenet, ahol kerti padon uldogelve egy asszonyka zaszlot varr.
Jon egy ficko, megnezi, nade Mary, vicces vagy...marijuana van rajta.
A masodik zaszlon a David csillag.

A harmadikon a mai amcsi zaszlo, de csak azert, mert mar indulni kell a csataba, oszt valamit lobogtatni muszaj:-))))
Hétköznapi, a te állításod uolyan leegyszerűsítése ahelyzetnek, mint az Árpádé. A kapcsolatok bizony kihűltek, nem kicsit, nagyon. De kettőn állt a vásár. Mondom, majd ha a neokonok lekakukkolnak, akkor ...
„Árpád, ne erőlködj.”

Az ilyen kezdetű kommenteket már el sem olvasom.

Jómunkásember Árpád vajon igen?
Gorkával nem érdemes foglalkozni. A Jobbik és a MIÉP is rendre a fidesszel szemben határozza meg magát. Ez az új párt, ha lesz, is uilyen lesz. Vsz Kossuth tér Párt lesz a neve, röviden KÉP. :)
Netuddgi

Nagyon halkan jegyzem meg, hogy amíg nem definiálod a "komcsi" fogalmát, addig a vita és a kinek kellene őket reggbe súgni elmélkedés eléggé meddő.

Vagy ez valami olyan, mint amikor a Fradi B-közép nem huhogott Babatunde Fatusira, mert ő "a mi négerünk"?

OFF

MA 14 órától HORVÁTH Zsoltot lehet kérdezgetni onlájn :-) www.origo.hu/index.html

Ki tudja, tán ő írta a cikket...
Szögezzük le: a huhogás önmagában tahóság. Ugye?
cziffra,

nekem tényszerű infóim vannak, nem a sajtóból tájékozódom ezügyben. azt tudom írni, hogy az atlantista kapcsolat leépülése egyszerűen nem igaz - hangsúlyeltolódások történtek, de OV-nak és pár külügyes szakpolitikusnak kiváló atlantista kapcsolatai vannak.
"meg ha az öszödi beszédet összehasonlítjuk azzal, hogy orbán soha nem hazudott, és egyébként is képtelen rá (genetikailag)...
...hát...
elég nagy hülyének kell ahhoz lenni, hogy ebből az jöjjön le hogy gyf a hazuggeci.
nemis értem."

Gyurcsányról tudjuk, hogy hazuggeci, mert saját maga mondta (lebukott), OV-ről meg egyesek feltételezik.
Azaz a bizonyosság áll szemben a bizonyítatlan feltételezéssel.
Elég nagy hülyének kell ahhoz lenni, hogy ebből az jöjjön le, hogy Orbán a hazuggeci.
Nemis értem.
A baloldal alighanem minden eddigi legnagyobb válságát is pontosan az okozza, hogy a tettek és a PR közötti szöges ellentét egyértelműen és visszavonhatatlanul nyilvánvalóvá vállt. Ma magyarországon baloldalinak lenni olyan, mint 89-ben kommunistának. Aki ma baloldali, az vagy idióta, vagy aljas, hazug opportunista. Visszatértünk a kiindulóponthoz.
Elég nagy hülyének kell ahhoz lenni, hogy valaki változatlan vehemenciával hírdesse azt, amiben már saját maga sem hisz csak azért, hogy hátha akad még "bizonytalan" aki bedőlhet neki.
Nemis értem.
kis ismétlés komcsizó agyhalottaknak:

Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
Csurka István - III/3 ügynök
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Boross Péter - MSZMP tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
III/2 ügynök D-8
Balogh Gyula - MSZMP tag
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
Ha zsidózós a Fidesz külpolitikája, akkor miért nyalják mégis az ideutazó izraeli politikusok seggét?
kiváncsi leszek a jack bauer párt után megindul e a lavina jobb oldalon vagy marad továbbra is az össznépi jégtánc orbánnal.
A fent említett urak nem komcsik. Párttagok. Akkor is és most is.
Rofa: maradjunk annyiban, hogy a komcsi az, aki 89 előtt nagy nyilvánosság előtt is büszkén vallotta saját magát kommunistának. A komcsizás ma nem jelent többet, mint hogy néhány embernek eszébe juttatják, melyik oldalon is állt ő a kommunista diktatúra alatt.
A kommunistákkal nem nagyon találkozni a mai közéletben... Szimpatizánssal is csak elvétve (Moldova)
Ha OV-nek és a Fidesznek kiváló atlantista kapcsolatai vannak, akkor ezeket illett volna az ország érdekébe kihasználni.
Egyébként meg ki a picsát érdekel, hogy milyen kapcsolata van kivel, annyi, mintha nem is lenne.
Egyenlő/bb/ek meg akkor lehetnénk az USA-val, ha valamiben kiemelkedőt tudnánk mutatni, nem csak egy kis porfing ország lennénk idióta politikusokkal.
Ha egy Hétköznapo Felhasználó hozzájuthat ilyen információkhoz, akkor az újságíró is.

Szóval neveket... Szenátusból, diplomációából...légyszi légyszi légyszi... (amúgy én elhiszem, végül is Viktor angolszász körökben tanulta a liberális demokráciát anno)
Ne má'!
Pont akkor erősödik a konkurenciaharc, amikor én is pártot alapítok?
Nem vicc, tényleg - ingyé' van (illetékmentes), és csak 10 ember kell hozzá, a papírok már megvannak, ezért jövő hét elején be is ballagok a bíróságra vele.
Az ideológiánk liberális (SZDSZ-es) gazdaságpolitika konzerervatív társadalomszemlélettel. A párt nevét nem árulom el, mert a domain még nincs lefoglalva. :)
Ráadásul tegnap Hegedűs Lóránt is új pártot alapított Hamasz névvel. (nem vicc).
Élesedik a helyzet.
Na nem baj, ha harc, legyen harc! :D
ben2 2007.01.31. 13:19:46
Rofa: maradjunk annyiban, hogy a komcsi az, aki 89 előtt nagy nyilvánosság előtt is büszkén vallotta saját magát kommunistának. A komcsizás ma nem jelent többet, mint hogy néhány embernek eszébe juttatják, melyik oldalon is állt ő a kommunista diktatúra alatt.

Ezeket karrieristáknak nevezem.
RoFä: csak már megtagadta (elfelejtette)
Anr

A nagy reformok közepette ezek lesznek az igazán fontos kérdések:

- Komolyan gondolja-e Fletó, mert ha igen, akkor az ilyen "hosszú távú megállapodások" mihamarabbi lebontása az árampiacon és egy sereg más helyen kötelező. Amúgy EU előírás is
- Mennyire kell összerúgni a port ehhez Kapolyival és a hasonszőrűekkel.

Tudjátok, amit Kapolyi és a hasonlók csinálnak, az magas az ŐB-ben elhíresült "rendben lesz-e az útelszámolásunk, basszameg", csak nagyban. Nagyon nagyban.

Na ezek az igazi kérdések.

Basten
igen

Röfa

Igazad van. Legyen SzSz. Szarházi szocialista. Tehát amíg a Veress Gyurcsány féle szsz-ek szabadlábon vannak addig OV a király.

Aki Kapolyira válaszolt, sajnálom de ilyen bizniiszek voltak vannak lesznek: ez ellen nem leeht mit tenni. Engem nem zavar, he nem vágja a pofámba és nem üt el a Rolls Royce-ával.

Gondolatrendőr
köszönjük szépen mehetzs vissza Lendvai Ildikó kebelére. Mellesleg te TUDSZ VALAMI KONKRÉTUMOT?

TWA
Írjál már egy orbán ellenes összefoglalót. Áruld el mi a bajod vele? Gyerekkorotokben elvette az üveggoylóidat vagy lenyúlta a lányt akinek meg akarted húzni a haját? Mer' irracionális amit csinálsz.
Különben, Tóta, a citromsárga, és a sötétlila színek még nem foglaltak. :D
Asszem egyiket ki is nézem magamnak.
ben2 2007.01.31. 13:16:50

Egyesek feltételezik?
És melyik az a rosszhiszemű...?! :)
Netudddgi téged mikor ütörrek el rolls royce-szal? tettél feljelentést? rendőr látta? meg orvos?
ben2

Komcsi

mi a helyzet akkor a szadesszal és általában a dem. ellenzékkel? Most már ők is komcsinak számítanak jobbkörökben :)

TWA
Még valami. Én elmondtam miért TÁMOGATOM (nem fetisizálom) OV-t, de nem én hívtalak bértollnoknak stb. Tessék joban olvasni.
netudddgi, akkor azt is írd le, miért fetisizálod :)
JuliaNervosa: maradjunk annyiban, hogy minden bizonyítás nélküli állítás feltételezés.

basten:
Valóban érdekes, hogy miként vált a diktatúrát jellemző gátlástalan és elvtelen karrierizmus egyesek számára a rendszerváltás után pozitív fogalommá. Számomra és még jónéhány ember számára megmaradt a szar emberek jellemzőjévé.
Ja, és a reformközgazdászokat, reformkomcsikat (Keserű Imre név mond valamit?) is ide vehetjük.

Ez az "egyféle komcsi volt" megközelítés, ez báncsa a szemem, de nagyon.

Még úgy is, hogy koromnál figva nem vagyok érintett, nem is lehetnék.
hovatűnt

Nér egy milliárdos nem járhat luxus autóval? Te tudod tán milyen kocsija vaN? Írjak inkább Bentleyt? Egy idősebb emberhez ezek illenek nem egy Ferrari vagy egy Pagani Zonda. Höhö.
Aha, tehát, amelyik volt-komcsi ma a fideszben komcsizik, az nem kocsmi. Vagy jó komcsi.
Amelyik volt-komcsi meg a maszopban ül, az komcsi.
Aki meg nem volt komcsi, de ma szadeszos, az is komcsi. Sőt, rosszabb, merő zsidó is.
:))
Megvezetett csonthülyék vagytok. Éjsötét birkák. Beeee
ben2 2007.01.31. 13:33:04 Valóban érdekes, hogy miként vált a diktatúrát jellemző gátlástalan és elvtelen karrierizmus egyesek számára a rendszerváltás után pozitív fogalommá. Számomra és még jónéhány ember számára megmaradt a szar emberek jellemzőjévé.

Akkor használd a karrierista szót a komcsi helyett!
Kapolyihoz inkább a Koenigsegg illene nomen ezt omen alapon :D :D
hovatűnt

Olvass, de ne a sorok között, hanem a sorokat.

Tudod mit leírom még eccer.

Orbán Viktor egy olyan politikus, akire tíz év alatt NEM sikerült olyat rábizonyítani, ami büntethető lenne, és csak EGYETLEN olyat, ami etikailag megkérdőjelezhető.

Mutass még egy ilyet lécci.
Should I translate it to english?
Netudddgi
"köszönjük szépen mehetzs vissza Lendvai Ildikó kebelére. Mellesleg te TUDSZ VALAMI KONKRÉTUMOT?"

Erre a listára nem tudsz reagálni, mi?
Birka.
basten
Nem fedi teljesen, mert egy karriersta mögött ritkán van egy több tíz millió ember haláláért felelős ideológia, meg egy megszálló hadsereg.

Több okból kifolyólag valószínűtlen, de egy emigráns ismerősöm Hazaárulás miatt fogná perbe az összes MSZMP KB PB, és KISZ vezetőségi tagot. Az ugye nem évül el, mármint a megszáló hds kiszolgálása.
Rofa: "mi a helyzet akkor a szadesszal és általában a dem. ellenzékkel? Most már ők is komcsinak számítanak jobbkörökben :)"

Szvsz jobbos körökben sem számítanak komcsinak (amennyiben nem valamiféle indulatszóként kezeljük a fogalmat), de mindenképpen érdekes pálya az övék, rájuk sokkal inkább az "áruló" kifejezést szokták alkalmazni. (A maoista múlt emlegetését most nem hoznám elő, mert azok még betudhatók ifjúkori eltévejedésnek, amit mindenki más súlyozással ítél meg.)
Netudddgi egyrészt még mindig nem írtad le, hogy miért fetisizálod, másrészt a rolls-t is te írtad, hogy elütnek vele.
TÉGED elütöttek már vele? vagy zabszem van a seggedben?
Maó, holnap én. :)(Hofi)
sodika

ha mar konzervativ tarsadalomszemlelet, akkor katko lesz a tamogatott vallas nem?
;)
Gondolatrendőr
Azért csak lehet valami különbség, ha az egyik elprivatizálta olcsón az államvagyont, a másik nem, az egyik még a rendszerváltás előtt szembefordult a komcsikkal, a másik nem. Az egyiknek komcsi időkben rabolt villája van, a másiknak nem stb.
Különben nem tudom, hogy ki ez a Gorka-morka úr, de a körülmények alapján annyi mindenesetre valószínűsíthető, hogy az az úriember jól jellemezhető Csintalan Sándor legkedveltebb szófordulatával:

- Nem jött, hanem úgy küldték.
Lássuk.

Lendvai - cenzor
Gyurcsány Petrétei Szilvásy EGYETEMI FŐSIKOLAI KISZ titkár
Gál Zoltán - belügyminiszter (azé ez nem semmi)
Keleti György - hadügy mninszter (ez sem)
Horn - külügy / ÁVH!

De ezeket minek leírni nome est omen kolléga? Ezt mindenki tuggya!

A te listádon ki lett milliárdos? Ki vitte csődbe az országot?
netudddgi
Bonus iudex damnat improbanda, non odit.

Többek kedvéért megjegyzem, ahogy a koszlott beduinok mellé Dávid-csillagos Stars and Stripes is került ...
Anr: vallásszabadság van, a támogatott katolicizmus mellett minden a tűrt kategóriába esik. :)
Tiltott csak a vallásgyalázás lenne. :D
hovatűnt
1. Nem válaszolsz csak ugatsz
2. Nekem az az autók csúcsa. HA ÉN MILLIÁRDOS LENNÉK tuti lenne egy.
3. Arra akartam utalni, hogy nem él vissza vele, nem villog le az útról, nem szorít le a Suzukimmal, vagy egyéb módon nem köp a levesembe nem érdekel, mert NEM TUDOK VELE MIT CSINÁLNI!

Gondolatrendőr
Te is csak agyatlan zombi módjár ismételgeted ezt a listát. Ki akart itt MINDEN párttagot felelősségree vonni? Senki. Ment MINDE NSDAP tag börtönbe? Nem. Csak azok akik JELENTŐS hasznot szereztek belőle. Itt is ez LESZ. MERT ADDIG NINCS TINY. Egyébként ha olvasni is úgy tudnál mint pofázni már szrevetted volna hogy ezt már ecer leírtam,
TD223

Értem, tehát az az mszmp-s, aki fideszes, az nem lop, nem hazudik, nem komcsi.

MMMMMMMUUUUUHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHAAAAAAA :))
basten: "Akkor használd a karrierista szót a komcsi helyett!"

Nem használom, mert a karrierista számára nincs kellemetlenebb, mint a viselkedésében fellelhető ellentmondásokat az orra elé tolni.

A fentiek fényében némileg pontosítanám a komcsi fogalmát: abban igazat adok, hogy nem az MSZMP vagy KISZ tagság a mérvadó ebben a kérdésben. Sokkal inkább a szervezett bűnözés szerűen szétterülő, állampárti alapokon létrejött kapcsolatrendszer, ami áthatja a politikát, gazdaságot, médiát, tudományos életet. Az ilyen kapcsolatokkal operáló gátlástalan karrieristákat szokás manapság - valóban pontatlanul - komcsinak hívni.
Azért azt a legvadabb balosnak is érdemes lenne végig gondolnia, hogy másfél évtizeddel a diktatúra bukása után hogyan lehet a magyar közélet meghatározó tényezője egy olyan ember, mint Apró Piroska?
basten

a non oditot értem. Nem gyűlöl. Atöbbit nem és lusta vagyok szótárazni.
Netudddgi

Ne zavarjon, de Keleti György nem volt 1990 előtt hadügy miniszter.
TD223 2007.01.31. 13:42:27
Gondolatrendőr
Azért csak lehet valami különbség, ha az egyik elprivatizálta olcsón az államvagyont, a másik nem, az egyik még a rendszerváltás előtt szembefordult a komcsikkal, a másik nem. Az egyiknek komcsi időkben rabolt villája van, a másiknak nem stb.

Csavarnók egyet a témán. Mi a helyzet (a megítélése) azzal, aki elveszi a belügymin. lányát, majd kancellária min.,főideológus lesz? Már csak úgy villailag?
off
sodi
ideje lenne eldontened, hogy 12 eves, 4. eves informatikus, vagy valaki mas vagy;)
irj szemelyiseg kartyat es tuzd ki a billentyuzetre, hogy el ne felejtsd
;) ;)
TD223

Mondok én is ilyeneket

Figura 1 ifjúkori maoistából becsületes, eléggé rettenthetetlen és aktív ellenzéki lett, majd főpolgármester, később gusztustalan dzsentroid allűröket felvevő, megfáradt, sokak szerint meglehetősen korrupt tisztviselő, végül liberális alapjait csúnyán szembeköpő artz

Figura2 előbb volt Orbán Viktor által egyedül komolyan vehető KISZ-es, majd privatizátor rablólovag, később újbalos-blairista ideológus, végül a saját és mások hazugságaival (részben, de nem egészben), úgy tűnik, leszámoló reformer desperado, túlpörgött wannabe-államférfi-búgócsiga.

Figura 3 virtigli egyetemi/kollégiumi diákhéroszból szókimondó újratemető, majd vadliberális-demokrata, papfaló ellenzéki pártvezér, később konzervatív nemzeti-liberális, majd nemzeti-kádárista-populista antiliberális, közben kormányfő, többek között vitatható társadalompolitikai lépésekkel, maffia-közeli belügyminiszterrel, Slecht Csabával súlyosbított egyenleggel, végül megfáradt, de Sváby kamerája előtt mindig megújulni képes fősámán, erős paranoiás vonásokkal.

Szóval vannak itt életutak...
Kinek mi a szimpi....
netudddgi, te meg nem válaszolsz, csak röfögsz.
így hát megkérdezem még egyszer, utoljára:

konkrétan mit ártottak neked ezek az emberek? személy szerint? leharapták a töködet? kibelezték az anyádat a szemed előtt? vagy honnan ez a nagy gyűlölet benned?
Netudddgi 2007.01.31. 13:50:35
basten

a non oditot értem. Nem gyűlöl. Atöbbit nem és lusta vagyok szótárazni.

Ja, bocsesz. Te megdobtál egy idézettel, emiatt azt hittem, hogy...:))
A jó bíró elítéli, de nem gyűlöli azt, amit helytelenít.
Bazze fordítsatok, annyi itt a lateiner, hogy lassan nem értem a discursus-t :D Ostoba közgazdász vagyok, nem értem Catullus, se Lucullus nyelvét.
nnnna. Mongya má meg vki, h akkor most
1.GS ezt komolyan gondolta
2.Áll-e mögötte vki
3.Ki?
4.Fel kerülnek-e egyáltalán a radarernyőre.
5.Lesz-e választási listájuk?
D
" _wood_ 2007.01.31. 13:02:56
...öszödi beszédet összehasonlítjuk azzal, hogy orbán soha nem hazudott, és egyébként is képtelen rá (genetikailag)...
...hát...
tényleg valaki OVfan elemezze már' OV-nak a fentebb említett nyilatkozatát.. "

Én nem vagyok ugyan OVfan, de te tipikusan egy mosottagyú médiazombi vagy.
Orbán ugyanis soha nem mondott ilyet. Azt mondta, hogy kormányfőként soha nem hazudott a "népnek" az ország fontos dolgairól. Nemúgy, mint Kúrcsány, ugye, aki egész egyszerűen meghamisította a költségvetési mutatókat.

Kb. olyan jellegű agymosásra vall, amit írtál, mint annak idején az ominózus Kövér féle köteles mondat. Azt is úgy adták be nektek, hogy Kövér azt mondta, "aki nem a fideszre szavaz, akassza föl magát". Nemrég derült ki - Kúrcsány ezzel is eldicsekedett - hogy a Fletó-féle választási stáb egyik orbitális hazugsága volt a 2002-es választásokra. De ti benyeltétek, mint Mari néni a bonbonmeggyet...
Kokrétan kis geci kommunistám?

Nagybátáymat halálra ítélték el kellett MENEKÜLNIE az országból, anyám + testvérei ergo nem mehettek egyetemre stb. 1991-ig lehallgatták a telefonunkat, nagyapámtól 2 villát vettek el, ami nem lenne akkora baj ha óvoda lenne bennük, de az egyikben még midnig BENNE LAKIK AZ A SZARHÁZI AKI KINÉZTE MAGÁNAK!

A másik helyén épült a valamikori MOM.

Egyéb kérdés?
play off

Viktor nem ezt mondta. Még véletlenül sem volt benne az, hogy kormányfőként. Egyébként tök mindegy, ugyanis kormányfőként is baja volt az igazmondással, lásd megfigyelték Deutsch Tamás nagymamáját is..
Netuddgi

Pontosan ezzel a szemlélettel nem jutunk sehova. Hogy hiába címeres gazember valaki, amíg nekem nem árt közvetlenül, és nem tudom lekapni a tíz körméről, addig csak csinálja.

Sosem értettem egyébként, hogy egy milliárdos miért akar további milliárdokat személyes felhasználásra. Ha a pénzével társadalmat akar formálni (ilyen foundation, olyan Stiftung, think tank, Soros-alapítvány , bárki) az egy lépcsővel feljebb van nálam...
Nem olvasok bele,mert kitör rajtam a"vitaláz".De Gorka(független)Sebestyén számomra sosem volt és lesz független.Már leírtam a komcsik pont olyanok mint a Buorbonok,nem tanulnak,nem felejtenek.Viszont az emlékműre csak horgokat kellene hegeszteni(Ők akarták)és rendbe jönnek a dolgok(ha fel lesznek díszítve).
da2 2007.01.31. 13:56:57
1.GS ezt komolyan gondolta
2.Áll-e mögötte vki
3.Ki?
4.Fel kerülnek-e egyáltalán a radarernyőre.
5.Lesz-e választási listájuk?

válaszok:
1. igen (ő már csak ilyen)
2. nem (gyakorlatilag)
3. senki (komoly)
4. nem
5. nem (soká lesz az)
Az országot mindkét oldal karöltve vitte csődbe.
"TWÁ"-sosem hittem volna,hogy Te és én valamiben is.....Fószerkám,valóban nincs lehetetlen!
Hattory

Igazad van nem olt miniszter cask
szóvivő.

Ez azért beszédes.

1971-1974 között ugyanennél az egységnél
függetlenített KISZ-bizottsági titkár. 1974-1977 között a
Zrínyi Miklós Katonai Akadémia hallgatója,

politikai
munkás szakon szerzett diplomát.

ez meg ecerűen gyönyörű.

1977-ben a Honvédelmi
Minisztériumba került. 1977- 1980 között ifjúságimunka-
szervezõ, 1980-1984 között sajtómunka-szervezõ, 1984-1987
között sajtóalosztály-vezetõ, majd sajtóosztály-vezetõ.
1988-ban elérte az ezredesi rendfokozatot. 1989-ben
fõosztály-vezetõi besorolással kinevezték a minisztérium
szóvivõjévé.
kis geci az apád volt, amikor felkúrta a prosti anyád.
namost azt kérdezem, hogy téged konkrétan a gyurcsány ferenc és a veres jános és a lendvay ildikó mivel bántott?
érted már, kis primitív?
csak mert róluk beszéltél.
faszfej.

dehogy érted.
(csak fetrengsz a hányadékodban.)

Egyébként az, h a Fidesszel szemben határozza meg magát két dolgot mutat:
1.a Klubrádió őszinte aggódását a magukat a Fidesszel szemben meghatározó jobboldaliak miatt
2.ez egy fasz. Hol volt ő idáig? És most hirtelen rögtön SZEMBEN. A Fidesszel szemben mi van? Mszp? Munkáspárt?
Megvan: Teedubya és GS pártot alapít....
pLAYofF

Meghallgattam anno annak idején a Kövér-beszédet (terjedt mp3-ban). Mert csak tiszta forrásból, és nem szoci propagandából...ugye...

Na kérlek alássan, eredetiben sem tetszett, és ez Dr.Kövér szinte összes megnyilvánulására igaz szokott lenni.

Mit csináljak...nem az én stílusom...

Gyurcsány száját inkább a 23 millió románért kenném el, ha összefutnánk valahol. Kókával össze szoktam, de kurva gyorsan fut ő is meg én is, és általában egymással szembe... Lerúgjam? :D
Árpád!
Két vödör hideg víz rendel!
fasznetuddgi, ez se volt amúgy konkrét: kik és miért? csak nem a süss nándor volt a nagyapád?
TWÁ for president!
RoFa

Először tegyük rendbe az IGAZZY gazembereket (MSZMP KB, PB, KISZ titkárok, stb.) lásd Jobbik féle lista.

Utána lehet rabolt pébzt visszaszerezni. Monnyuk ha Fletó a börtönben vagyona elkobozva szerintem maguktól is visszaadják vegy elhúzbak. Akkor lehet tiszta lappal kezdeni.
netudddgi, az én oldalági rokonomat meg felakasztották. mitteszisten, háborús bűnös volt. náci. kinyírta a zsidókat. esküdjek bosszút miatta? szerintem jó helyre tették arra a fára.
"Ki akart itt MINDEN párttagot felelősségree vonni? Senki. "

Csak azt, aki nem tért meg a fideszhez az mszmp-ből. Értem. A jó komcsi, nem komcsi. Aki fideszes mszmpés, az jó, annak kell felelősségre vonni azt az mszmpést, aki nem fideszes.

"MERT ADDIG NINCS TINY."

Mi nincs addig? Tini? Íny? Tény? Fény?

Te vagy, kedves irányított bárány, te vagy az igazi örököse a mozgalmi, egyenruhás, militarista, dedós, MÉH-es, szervezkedős, fanatizált kommunista ifjúságnak, tudod?
Rád épült a kommunizmus, titeket próbáltak '89-ben elküldeni a picsába, tudod?
Elhittél valamit, és habzó szájjal, figyázz állásban agitálsz a PÁRT-nak.
Ma már szabad gondolkodni is, tudod?
Pártdroid.
Ja hogy ők?

Lássuk

GyF minden hónapban kb 20e forintot vesz el tőlem. Enyivel többe kerül a gáz, az elektromos áram a kaja stb.
Veress János CSAK törvényt sértett és bűnrészes lád fent.
Lendvai "BOTOX" Ildó a leggátlástalanabb hazudozó akit valaha is láttam, ráadásul cenzor is volt. Személy szerint egyik sem léppett a lábamra ha erre gondolsz, de annyi pénzt vettek i ár ki a zsebemből amennyit egy utcai rablásnéál sem sikerülne.
Netuddgi

Pusztán formállogikailag (mert amúgy hagymázas rémálomnak tartom az ötleteidet): ehhez visszamenőleg egy csomó törvényt kéne átírni.

Nem lennék hiteles Antallt idézve, meg el is kopott, de nem teccettek annak idején F.Cs.

És a Jobbik meg egy szánalmasan buta emberekből álló gittegylet, óvodás vitakultúrával, továbbá akkora magyarok, hogy sokan még a nyelvet sem tanulták meg tisztességesen. Szóval nem érdekelnek a listáik.

A te listád? Jó, GYF, Kóka, gondolom Leisztinger, talán most hogy elmesélték, ki a Kapolyi, ő is, ajánlanám még akkor Puch László pártpénztárost. Kiket vennél még fel a vagyonelkobzási listára?

Lendvai Ildikó tudtommal nem vagyonos ember! Úgy vigyázz!
Urak/Holgyek !

(hovatűnt démonhill, Netudddgi )

Legyenek szivesek leallni.

udv
Palik Laci bácsi

Respect... Elég ritka a gondolkodásmódod, de nekem teccik, mer hasonlít az enyémhez...:)

Egyébként szerintem be fog kellenie mennie a boxba egy új autóért. :D
realdream: nem én kezdtem kommunistázni és legecizni, de oké, leállok. (primitívkedjen a primitív)
Gondolatrendőr
Köszönjük szépen a csúsztatásokról mentes, iagzságok szreit felsorakoztató garantáltan elfogulatlan hozzászólást.

ÉN NEM PÁRTNEK AGITÁLOK!

ÉN AZ SZSZEK ELLEN (SZARHÁZI SZOCIALISTÁK) TÉPEM A SZÁM! Ha OV kelle ellenük akor ő! Ha sárkányfű akkor az!

Mi van kicsi huszár? Remeg a lábad? Már érzed hogy a CSillag téged is vár?

TINY pedig GyF örökbecsű szavaival válasz a MUKra. Jelentéáse Tavasszal is Nyugalom kell.
Netudddgi:
Tudsz olyat mondani a magyar történelemből, akit ma nem kéne utálni?
Mert ha úgy nézném a világot, ahogy te, akkor én nem... Ez olyan, mint a németeket a világvégéig utálni a holokauszt miatt (amúgy én utálom őket, de nem amiatt), vagy Trianon miatt mindenkit.
netudddgi! szóval téged ők nem bántottak? akkor meg mire ekkora a pofád?
másrészt meg nem vettek el 20000 forintot, azt te adod oda, és nem nekik, hanem az államnak. nekem, meg a szomszédodnak, meg az orbánviktor gyerekének. ezt hívják adózásnak. és abba nincs olyan, hogy az én pénzem meg a te pénzed. világos (dehogy világos, mert ha az lenne, akkor nem lehetne röfögni)
Realdream
OK

RofA
Miért csak nácit lehet 60 év múlva is vadászni?

Én nem azt mondtam hogy egyet értek a jobbikkal hanem azt hogy az ő listájukon rajta van minndeki akit seggbe kellene rúgni. Tessék olvasni.
Habot letörölni a klaviatúráról, mély levegő és vissza az emberhez métó hangnemhez, plíz!
Nem tom valaki linkelte-e már, de van co-director is!:)

www.itdis.org/AboutUs/tabid/257/Default.aspx
play_off 2007.01.31. 13:57:42
nem, azt mondta, ő még sosem hazudott a választóknak. genetikailag képtelen rá.
láttam bazz, a saját négy szememmel, nehazudj. és együtt mozgott a szája a hanggal.
de egyébként is. amitre te szépítetted utólag a nyilatkozatát, az is elég gáz.
mondjuk egy fokkal kisebb. igazad van egyébként módszertanilag. itt már tényleg nem az számít, van-e vaj a füle mögött, hanem hogy mennyi. :)

a mosottagyú médiazombi találó.
médiában dolgozom... ;)
"Egyéb kérdés? "

1990 után miért nem olvastál, tanultál?
Akkor már szabadott.

Egyébként még mindig nem árultad el, hogy miért nem gyűlölöd ugyanígy azokat az mszmp-seket, akik most a fideszben azt hazudják, hogy jobboldaliak?
Ők is vlétkeztek ellened, bárányka.
hovatűnt

De jól leálltál! Szép kis magyar szavak. Láűssuk ki tud többet?

A te kis BAGÓLESŐD, kicsi huszár, mitől ekkora? Csak nem a TE zsebedbe megy az az EXTRA 20 000 ft amit ADÓN FELÜL fizetek, ó filozofikusok gyöngye?

Engem bánt ha becsapnak, hazudnak és még ki is röhögnek, nekem meg csndben kell(ENE) tűrnöm. Birka vagyok, mint minden magyar, de önérzetes birka.

Úgy hogy kicsi csillag szájzár be azt irány vissza a Köztársaság térre! Amőbázzatok meg minden. A naygok dolgába ne szólj bele!
hovatűnt démonhill, Netudddgi :

Koszonom.
Rendőr elvtárs idézzél má lécci hol mondtam ilyet? Engem nem zavart pl a Grósz se amíg élt. Nem pofázott hpgy ő mekkora maájer stb. Németh Miklós is csak kissé mint EU-S bank alelnök vazze. NA ezért mondom hogy Kapolyival nincs mit csinálni. Ha egy KOMMUNISTA állam kormnányfője lehet EU-bank alelnök akkor ebben a világban bármi megtörténhet. Ez ellen nincs mit csinálni.

DE AMI ELLEN LEHET AZT azért már NE HAGYJUK ÖLBETETT KÉZZEL!
Kicsit eldurvult,

pls.

(ami meg vicces, minek használ latin szentenciákat, kifejezéseket aki nem érti..? Mert szerintem pont onnantól komolytalan.)
Netuddgi

Nácit csak akkor lehet, ha - helyi érdekű példával - a Dunába lőtt pár embert.

Amúgy nem értek egyet az utolsó esély hadművelettel, inkább tenném kötelezővé Merle könyvét már gimiben...de ez off.

Ja, és ha én holokauszt-filmet forgatnék, a következő mondattal indulna:

"Ez a film nem a zsidókról szól".

Hogy a kérdésedre válaszoljak: ha sortüzest fognak, azt elítélném. Bírósági úton, sok évre. Na de Lendvait? Vagy a 89-ben huszonéves Fletót?
Amugy en par eve beszelgettem a Gorkaval.
Nem tunt rossz palinak.

Amugy elgondolkoztam: Most mit erezhet Viktor? sok-sok ev alatt osszerakta ezt a szep nagy partot, es esik szejjel de nagyon am...
Huuu.. mekkora boxolas lehet odabenn :)
értem, netudddgi, összegzem azt a sok bölcsességet, amit eddig válaszoltál:
1. te csak azokra haragszol, akik konkrétan bántottak, de nem bántott téged konkrétan senki, viszont üvöltözöl dagadó nyaki erekkel. logikus vagy.
2. bajod van az adóemeléssel, amit nem nevezel adóemelésnek, hogy üvöltözhess dagadó nyaki ütőerekkel. végülis kell valamivel játszani ("mivel játsszunk? a pöcsünkkel?" ez rád nyilván nem érvényes, ezért kell más)
3. mindenki rohadtzsidókommunistaszarházitetvesféreggeci, aki nem gondolja ezt így, vagyis mindenki rohadtzsidókommunistaszarházitetvesféreggeci.
nem irigyellek, az biztos.
4. mindenki rabló, aki nem te vagy, ártatlan szenvedők csúcspéldánya.

hát tudod, vicces vagy. és ami a legszebb az ilyenben, az ilyen ostoba vicces emberek pont meg is érdemlik, hogy röhögjenek rajtuk. én röhögök is.

kis kommunistaivadékom.
Netudddgi 2007.01.31. 14:21:31
Birka vagyok, mint minden magyar, de önérzetes birka.
Tartózkodjunk a magyar-ellenes kijelentésektől! Ez nem méltó egy O.V. követőhöz. Tudod:a Haza nem lehet ellenzékben..., azér utálnak bennünket stb.:)
Ha már Keleti.

index.hu/politika/belfold/keletilanya/

Valaki számolja már össze hány iylen sztori van a bal (pl számlagyár) és hány ilyen a jobb oldalon, különösen a média arányok tükrében. Ha kijön 50-50 re akkor is mindenki tuga ki lop töbet. Én meg egy kevesebbet lopó pártra szeretnék szavazni. ha nem gázolok bele ezzel egyes emberek lelkéábe.
Vigyázz hovatűnt! Feletted a béka!

RoFa
Azért egy MEGSZÁLLÓ hadsereget kiszolgáló valakit ne kelljen már sak úgy keblemre ölelnem! Fletóban nem annyira 89 előtti léte (monnyuk azé az Apró villából 56-os ünnepségre menni azért az több mint gyomorforgató) zavar, hanem amit összelopott utána, amit 2002-ben csinált amikor a többé-kevésbé úriember módjára viselkedő, valamiylen szintű elvekkel azért mégiscsak rendelekző Horn helyett a megyót juttatta hatalomra "száz kis trükkel", majd a 2006-is teljesítmlénye a korona.

Basten
Ha bennük lenne annyi spiritusz mint amennyi nincs, nem lennénk Birkák és ott tartanánk ahol a lengyelek, meg a csehek. Szlovéniáról nem is álmodom.
"Mi van kicsi huszár? Remeg a lábad? Már érzed hogy a CSillag téged is vár?"

:))))
Nem félek, teljesen biztosnágban érzem magam itt a villámban, amit nagyapádéktól vettem el.
Így utólag is köszi, jól jött.
Család hogy van?
:))

Enyém jól és a tied? Összecsomagoltak már március 15-re?
" Hattory Hanzo 2007.01.31. 14:00:43 "

De. Véletlenül ezt mondta a Napló című agymosógépben, miközben alázta Svábyt ezerrel...
play_off 2007.01.31. 14:39:32
" Hattory Hanzo 2007.01.31. 14:00:43 "

De. Véletlenül ezt mondta a Napló című agymosógépben, miközben alázta Svábyt ezerrel...

Sváby magát alázta - ezerrel.
index.hu/politika/kulfold/eu/hgyng0131h/

ezek a cucialisták ezek a Kárpátok géniuszai.

Ez a Netudddgi most már minden topikban ott van, minden topikot telenyom...?
Netudddgi

...nem lenne egyébként baj ovival, ha másképp nézne ki, más pártban lenne, másképp gondolkodna, és másképp szólalna meg. mert amikor megszólal mindíg az a néhány, adolf hitlert a pártrendezvényein mutató filmfelvétel jut eszembe.

a fidesszel meg nem lenne baj, ha orbán viktornak lett volna elődje, és lenne utódja. olvastad amit a személyi kultuszról mondtam korábban...?
tudod, az az értelmet meggyilkoló idióta vakhit a célja/következménye, ami pl. a te írásaidból is süt.

a lopás-dolgot talán hanyagoljuk. ugyanis szntem mindegyik annyit lop, amennyit éppen tud/mer.
basten

Azért másnál nyalni tudott ezerel a bácsi. Kellet hozzá valaki aki önégetébe hajszolta felkészültségével. Nem? :D Nyalásban még sosem égett Sváby bácsi.
play_off
tényleg nem azt mondta, amire emlékszel.
rég volt, de szerintem a magyar politikai élet nagy napja volt, úgyhogy illene megjegyezni.
nekem pl. akkor tűntek el az utolsó illúzióim.

de tényleg ne hazudj. nem mentség, hogy fideszes vagy. ;)
szóval, asszem itt teljesen kár egymást győzködni. Aki szerint pl. Teedubya hirtelen áttér a katolikus vallásra és belép pl. a Jobbikba, az hülye.
Beszéljünk arról, hogy:
Mitől zakkant meg GS?
Meg ez a dobolás, erre van vmi forrás?
Netuddgi

Ne akarj te ott tartani, mint a lengyelek... Kicsit esnek szétfele, ha pechük van, az egyébként jól hasító gazdaság leáll a sorozatos politikai káosz miatt. A németek meg mosolyognak egy ideig a két iertörpén, de ők is meg tudnak ám sértődni, és akkor gond van. Vajon kik a lengyelek első számú gazdasági partnere...?

A csehek más tészta, de életszínvonalban nem vagyok benne biztos, hogy lejátszott meccs. Talán most már utolértek.

Szlovének - OK.
wood: haggyuk már ezt a orbán=hitler dumát, ha ezt komolyan gondolod, akkor te sem vagy más, mint egy nagy wood-sz.
Sváby felkészületlen volt. O.V-ről nem derülhetett ki, hogy felkészült-e, mert nem S.A. készületlensége mián ez nem derülhetett ki. Ha V. csak a Gy.F-O.V. meccs szintjén volt felkészülve, akkor jó meccs lehetett volna...;)
Tudod wood a jobboldalla nem lenne baj ha úgy táncolna ahogy a bal fütyül. Rossz hírem Ibolykát már kitalálták.

Aszongya ha az MSZP-ben nem lennének egykori magas pártfunkcionáriusok, nem a Köztársaság téri híres házban lakna és nem vitte volna csődbe az országot az emberek szeertnék.

Hű és csendes társa az SzdSz. Ha nem lenne tele volt ÁVH-s csemetével (vajon a náci párt prominenseinek miért nem jutiott eszébe politizálni egy szál Alessaandra Mussolini kivétlével?), télleg liberális lenne, és végre rendet tenne Budapesten soksl de sokkl töben zsetenék.

Ami fletót illeti, őt mindenki tuggya mié nem szeertjük.

Meg ha a nagyanyám tudna csöngetni ő lenne a villamso. Ezt hagyjuk.
" _wood_ 2007.01.31. 14:42:18

...nem lenne egyébként baj ovival, ha másképp nézne ki, más pártban lenne, másképp gondolkodna, és másképp szólalna meg. mert amikor megszólal mindíg az a néhány, adolf hitlert a pártrendezvényein mutató filmfelvétel jut eszembe."

Ja, így már mindent értek, kis szemüveges médiamunkás.
"na és itt jön a csavar: az ennyire sötét emberek jóindulatára és elismerésére azonban nem hajtok. sem én, se az index. gondoljanak, amit akarnak, hiszen mindegy, mit gondolnak. sőt, hirdessék itt minél többször, hogy nekik nem tetszik. minden hülyére nincs szükség. ha maradnak, pörgetik a forgalmat, ha már nagyon zavaró, kivágom, ha meg elmennek a mélymagyar picsába, akkor majd egyszer otthon lesznek a világban."

Nocsak, nocsak.
Ideges a publicista úr?
Aztán miért ideges?
Netán le tetszett írni valamit, ami akár becsületsértésnek is elmegy és egy kicsit ügyesebb ügyvéd sikerrel menne az Indexnek neki?

Ugyan már, tessék bemutatni az alapos&gondosan elvégzett forrásokat, miszerint Orbán elmebeteg.

Netán nem lenne?
Szar helyzet.

És tényleg, aki ezt felveti, azt ki kell vágni a blogról?

Tessék csak, tessék. Van ám más blog is. Például az enyém.
da2 2007.01.31. 14:46:50
mi az a wood-sz?
másrészt, én nem aszontam orbán=hitler, csak hogy hitler jut róla eszembe.

tényleg így van, nem tehetek róla. lehet, hogy nincs rá okom, de ez van.
és az hogy a nagybetű az a kiabálás, azt már minden műkörmös csaj tudja, de legalább egymást ne untassuk ezekkel a "én még a fidoneten nyomtam betárcsázóssal" dumákkal. A nagybetű, az nagybetű, én pl. nem olvasom hangosabban.
Látod basten azt a tv vitát elkúrta. Ha ott nem hallgat a töketlen akárkikra akkor ma nem tartanánk itt. Az egy kiba nagy hiba volt hogy TV-ben békülönk a kiskomcsikkal, a téren meg a szoborparkról beszuélünk.
Netudddi:

Tetszik, ahogy berax engem is, másokat is a komcsijaid közé, csak azért mert nem ereszkedünk le a tapló bunkó szintedre.
Szerinted érdekel, hogy hogy csinálsz hülyét magadból márc. 15-én?
Hülyegyerek. :))
Szerinted érdekelnek a "komcsik"? :)
Vagy a "jobbosok"?
Olyan egyszerű vagy, hogy nem veszed észre, hogy röhögnek rajtad ezen a fórumon.
Aki kérdez, komcsi. Egyszerű vagy, mint a kapanyél.
Béna gyökér. Na, folytasd, mit hallottál még a pártgyűlésen, agyhalott? :))
play_off 2007.01.31. 14:48:27

örülök, hogy segíthettem. ;)

a szemüveges médiamunkás szerinted sértő? meg mér' mondod, hogy kicsi? :)
wood:
ezekkel az érzésekkel bazmeg akkor fordulj orvoshoz.
Nem tudok mást mondani....
Nekem pedig Horn Gyuláról meg Horn Gyula jut eszembe. Nnnna.
Az érdemi vita az tényleg elveszett.


Azt meg fordítsd le. Bocs.
Hagyjad Doom

Valamivel nagyona lábujjára léptem. Valamiért nagyon harap az OV-re sabaj. Eccer kiderül. Monnuk egy anti Tóta blog nem is rossz ötlet.
Netuddgi

gratulálok vazze, eljutottál az "apák és fiúk" szintre szadesz-ügyben is, most erre mi a fenét mondjak???

Legyen neked Orbán Viktor... ha ez megnyugtat, csöppet se lennék "megijedve" vagy "dühös", ha újra hatalomra kerülne. Szűk ám az ő mozgástere is...csak nincs olyan hülye, hogy tényleg seggbetoszná a gazdaság legalapvetőbb törvényeit. Nem, vinne valami konzlib gazdaságpolitikát, a hozzád hasonlók szemét meg könnyesre fényezné a komcsifaló-nemzeti szöveggel.

Még az sem kizárt, hogy összekapná magát, és jobb reformokat csinálna, mint a Fletó.

Egy dologban legyél biztos: azok is fájnának. Nagyon.
Most akkó lesz újra puccskísérlet márc. idusán vagy nem? Ha lesz, akkó Zuzmó néni ne káráljon a sok gázspray beszerzés miatt!(mit vegyrenek, poroltót?9 Ha meg nem lesz, ne fenyegetőzzön vele a nép (egyszerű gyermeke)!
Olyan jó hogy van nakünk gondolatrendőrségünk. Olyan jó hogy ezek a rendőrök olvasnak is, nem csak dumálnak, olyan jó hogy vitatkozni nem tudnak csak sértegetni.

Nekünk olyan jó it Gyurcsány elvtárs.
" _wood_ 2007.01.31. 14:44:52
play_off
tényleg nem azt mondta, amire emlékszel."


" A miniszterelnök és a képviselők esküt tesznek. Az esküt nem szabad megszegni. A miniszterlenök ezt megtette. Én soha nem hazudtam a választópolgároknak. Mindig elmondtam, mi a helyzet, mik a teveink... legyen szó az ország helyzetéről, vagy a fidesz terveiről..stb."

www.youtube.com/watch?v=GV6ITmPLXh4&mode=related&search=

Itt van, bazzeg!
(Nem. Nem várom, hogy bocsánatot kérj!)
Doomhammer

ne komolytalankodj már. Becsületsértés... Egy blogban... ugyanmá.

da2 2007.01.31. 14:52:32
fuhh, már megint leálltam veled beszélgeni, pedig múltkor már rájöttem, hogy folyós szart hiába lapátolsz...

most orvoshoz küldenél, mert mást gondolok, mint te...
legutóbb meg arról volt szó, hogy amit egy rakás ember szeret csinálni, te viszont nem, azt tiltani kéne.
lennél önkényúr, mi? :)
Te ROFa azért van némi összefüggés nem? Ha a Hobo ugrálna nekem poltikusként őt sem szeretnám.
Megint elmondom NEM érdekel hogy a Pető abban a villában lakott amit a szülök az AVH-től kaptak. Illetve igen mert beleugat az életembe. Értve?

Ami meg a gazdaságot illeti.

Ha és amennyiben lesz váltás biztos lehetsz benne hogy FELELŐSSÉGRE VONÁSSAL kezdődik.

Kóka 3mrddal tud javítani az ország helyzteén Gyurcsány 6-tal Kapolyi is önként beletenne néhányat gondolom, ha csak a többi 200 kormány képvioselő mind 10 millert rak beel, már meg van a háttere az adócsökkentésnek. Láss a sorok mögé hombre.
"Olyan jó hogy van nakünk gondolatrendőrségünk. Olyan jó hogy ezek a rendőrök olvasnak is, nem csak dumálnak, olyan jó hogy vitatkozni nem tudnak csak sértegetni.

Nekünk olyan jó it Gyurcsány elvtárs. "

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

:)))
És hogy miért? Hogy ne kerüljenek BŰNTÁRSAKKÉNT börtönbe. Mert HA lesz váltás és forradalom 15-én, akkor LESZ olyan bíró is aki odaküldi őket.
Netudd!
A latinnal ma már megégtél. Ne forszírozd a hombrét!
Egyébként akkor vissza kell adni a székház pénzeket, az állami gazdaságokat, a bányák által termelt hasznot etc. biztos, hogy jó az irány?
Nem érdemes Netudddgival és társaival foglalkozni, emberek. Ha nem vettétek volna észre, ők az mszpszdsz ügynökei.
Azért hőzöngenek ilyen negatív módon, hogy az emberek annál inkább elforduljanak a jobboldaltól és OVtól.
wood:
ne haragudj, de nem veszed érte, h ez a orbán hitlerre emlékeztet ez nagggyon gáz? Hagyjuk már ezt az egész jobboldal, hitler, önkényúr dumát. Nem veszed észre h ez ua. amit kinevettek a netuddgi postjaiban, és ez az az attitűd, ami kiveri nála a biztosítékot?? Nálam is btw.

és ez nem a mostani post tárgya...de szted mit igazol ÖNMAGÁBAN az, h sokan szeretik csinálni?
Netuddgi

Borítékolom, hogy NEM lesz felelősségre vonás.

Ezt hajlandó vagyok írásba adni neked.

Akkor sem, ha Orbán kétharmaddal nyer holnapután, kiskedden, előrehozott választásokon.

Hogy miért nem, az kitalálod, okos fiú vagy :)
Hoppácska 2007.01.31. 15:03:48
Nem érdemes Netudddgival és társaival foglalkozni, emberek. Ha nem vettétek volna észre, ők az mszpszdsz ügynökei.
Azért hőzöngenek ilyen negatív módon, hogy az emberek annál inkább elforduljanak a jobboldaltól és OVtól.

Ha ez igaz, azonnal iratkozzon fel a Jobbik listára!:)
"mond csak, az nem lehet egész véletlenül, hogy ha holnap azt derítenék ki a médiahiénák, h ov magyar gyerekekkel kereskedik, és ezt dokumentálnák is, akkor se inganál meg?"

Ejnye, publicista úr, hát miféle vezető kérdések ezek?

Nem elég, hogy Orbán elmebeteg, de még esetleg azt is ki lehetne deríteni, hogy gyerekekkel kereskedett?

Egy elmebetegtől nem meglepő.

Publicista úr, mi derült ki eddig Gyurcsányról? Hagyjuk az aprópénzt, a MOTIM-ot és a többit. Miért vitték csődbe az országot tudatosan a 2006-os választás előtt?

Megmondja Gyurcsány maga a Szembenézésben.

"Nem rejtve vagy tagadva felelősségünket, hadd tegyem hozzá: a baloldal egyébként nyilvánvalóan vitatható értelmezésében arra egyszerűsödött az előttünk álló választás, hogy Magyarországon vagy európai demokrácia lesz, vagy antiparlamentáris, nemzeti radikális fordulat következik be. "

Mert be voltak szarva, hogy személyesen Hitler jön el hatalma alá hajtani az országot.

És lám, itt van TótaW, aki szerint ezt jól is tették, hiszen Orbán Amerika-ellenes elmebeteg.

Vagy valamit félreértenék a cikkben?
Basten, egy örökbecsű:

"-Csoki, ne beszéljél spanyolul.
- Mér?
- Mer nem tudsz, azér. Tudnál aszondanám beszéljél, de nem tudsz."
"Monnuk egy anti Tóta blog nem is rossz ötlet."

Meg kellene csinálni. :-))))))
És ha tudnád, kitől származik az ötlet, ledöbbennél.
becsületsértés, muhaha megnézem ahogy a valóság bizonyítását elrendelik a zügyben vissza az elejéhez: Gorkáék intézetének van még egy alkalmazottja: Gorkáné, aki amerikai. Gorka egyébként indult a polgármesterségért, asszem Csobánkán. majdnem nyert, de aztán mégsem, miután újraszámoltak... nyilván akkor határozta el, hogy pártot alapít. a legnagyobb egyébként nem a klubrágyió volt, hanem a ma reggeli kossuth krónika, ahol Sebestyént már gyakorlatilag OV ellenlábasaként és politikából kiűzőjeként kezelték.
play_off 2007.01.31. 14:57:15
"A miniszterelnök és a képviselők esküt tesznek. Az esküt nem szabad megszegni. A miniszterlenök ezt megtette. Én soha nem hazudtam a választópolgároknak. Mindig elmondtam, mi a helyzet, mik a teveink... legyen szó az ország helyzetéről, vagy a fidesz terveiről..stb."

én ebből kiemeltem a "Én soha nem hazudtam a választópolgároknak." részt, erre te azt hazudtad, nem mondott ilyet. most meg bemásolod...
"genetikailag" rész a satöbbi után van. miért kérjek bocsánatot?

egyéként pont ez az a mondat (amit te is idéztél), amitől nekem hullik a hajam, erről beszéltem eredetileg is. akkor megegyezhetünk, hogy mégis mondta?
RoFä 2007.01.31. 15:07:00
Basten, egy örökbecsű:

"-Csoki, ne beszéljél spanyolul.
- Mér?
- Mer nem tudsz, azér. Tudnál aszondanám beszéljél, de nem tudsz."
Sokkot kaptam...:)))
Doomhammer

Nem értesz te félre semmit, csak ironikusan egyszerűsítesz, durvábban fogalmazva demagóg vagy, mint állat.

Nem baj, hála az égnek itt nagyon nem érti félre senki. :)

da2 2007.01.31. 15:04:19
ne haragudj, de nem veszed érte, h ez a orbán hitlerre emlékeztet ez nagggyon gáz?

de ez tényleg nagyon gáz, ezt mondtam én is.
komolyra fordítva: én ezt gondolom. és én csak azt tudom ide beírni, amit én gondolok. amit te gondolsz, azt írd be te.
"wood_ 2007.01.31. 15:07:54"

Abban a szövegkörnyezetben - amiből te önkényesen kiragadtál egy mondatot - egyértelműen a miniszterelnökségéről beszél.
Úgyhogy te vagy a hazug, de ez nem meglepő ismerve a foglalkozásodat.
komolyra fordítva: én ezt gondolom. és én csak azt tudom ide beírni, amit én gondolok. amit te gondolsz, azt írd be te.

Ez jó kompromisszumnak tűnik!:))
Netudddgi:

Olvasgatva amiket írsz, elég érdekes személyiség lehetsz...

Biztos az ország java lebeg a szemed előtt állandóan. Főleg, mikor forradalmat emlegetsz... Remélem felgyújták a 'forradalmárok" a kocsidat, lakásodat...

20 ezerrel többet fizetsz? Na és? Én is, mégse arra fogom, hogy Gyúrcsány az elnök. Kicsit megpróbálok mélyebbre nézni. Pl arra, hogy a fidesz 4 év alatt egy % gázárat se emelt, amikor bezzeg ujjongott minden csököttagyú, csak abba nem gondoltak bele, hogy mivel a nemzetközi ár az egeket veri, ezért az államadósság meg csak megy felfelé... Jah, hogy ehhez figyelni is kéne? Bocs...
A KISZ-titkárosdit meg jó lenne békén hagyni, mert OV és Kövér is volt KISZ-titkár, a Szűrösről meg a Pozsgayról meg talán nem is érdemes szót ejteni...

Jah, tudom, az én kommunistám nem kommunista, a te kommunistád büdös kommunista...

(Jah, Petréteit meg talán nem ártana kihagyni... Bár bztos böki a csőrét sok embernek, hogy most egy szakember (jogi, nem politikai) az igazságügyminiszter, nektek csak egy tamási zugügyvédre futotta...)
play_off 2007.01.31. 15:11:23
"wood_ 2007.01.31. 15:07:54"

Abban a szövegkörnyezetben - amiből te önkényesen kiragadtál egy mondatot - egyértelműen a miniszterelnökségéről beszél.
Úgyhogy te vagy a hazug, de ez nem meglepő ismerve a foglalkozásodat.


Mint az Ö.B-nél, ugye?
Én meg azt gondolom, h ez irreális. És nekem is vannak irreális félelmeim, például kurvára félek a pókoktól, de azokat nem kürtölöm világgá. És nem ezzel akarok a másik oldalon vágni, h bazmeg, akit tik követtek, az a hitlergöbbelsbelzebúb. Tudod, kicsit túl sokat hallgatja az ország egyik fele, h nácihitlerhorthy stb. A másik meg azt h komenista. Csak tudod, mi az egy baj van?
play_off 2007.01.31. 15:11:23
én idéztem egy mondatot, te meg azt mondtad, nem mondott ilyet. hazudtál. ennyi. snitt.
tökmindegy, szerinted mire vonatkozott az a mondat; vagy mit magyarázol bele utólag.

egyébként nekem édesmindegy, hogy minisztrerelnökként vagy pártelnökként nem hazudik. egyik sem szép dolog...
Jó ez a beégős duma. Mondjuk nem vagyok profi latinból ez tény, de hogy a mondat második fele séróból átjött azt nem vágjátok IQ bajnokok. Sebaj szépen lassan mindenkiről kiderül mi és ki. Monnyuk én sosem akartam kiegyensúlyozott véleményformáló szerepben tetszelegni mint ti srácok, de a toleráns liberális dumátok mögül valahogy mindig kikukucskál az a lenézés amit a definÍció ellenére egy MAGYAR liberális sem tudott levetkőzni MINDKI MÁSSAL szemben.

Ha már annyira vágjátok ezt a latnt témát azé annak gyorsan nézzél utána basten hogy a neveket melyik deklinációban ragozzuk, mert hogy nem úgy mint a Carthago-t az tuti. Carthaginem vs Gyurcsányem. Kisokosom.
da2 2007.01.31. 15:13:52
lehet, hogy irreális.
az automatikus tudatalatti asszociációk logikája ritkány nyilvánvaló elsőre.
de attól, hogy irreális, nekem ez jut eszembe, amikor látom.
da2
mibaj egyébként?
Engem Orbán nem Hitlerre emlékeztet. Jelenleg inkább Don Quijote-ra. Csak fejbe vágja valaki! (Nem, ne haljon bele, csak jöjjön vissza a józan esze).

Még bízom benne, hogy csak színjátssza ezt az egész szittyakürt meets Kádár a punk vonalat :D
Ha már annyira vágjátok ezt a latnt témát azé annak gyorsan nézzél utána basten hogy a neveket melyik deklinációban ragozzuk, mert hogy nem úgy mint a Carthago-t az tuti. Carthaginem vs Gyurcsányem. Kisokosom.

?
StormST

Nekem addig semmi bajom nem volt a Petréteivel, amíg nem küldött azonosító nélküli rendőrnek öltözött InKalosokat viperávla a Fidesz rendezvényre. Ha meg annyir báncsa a kis lelkét hogy jajj mi történt akkor lemomnd akár elfogadják akár nem. így ő is csk egy kis bűntárs. Amúhy meg nemcsak a klasszikusokat engm is illik végigolvasni.
wood_ 2007.01.31. 14:17:53
van valami a FÜLE MÖGÖTT
VAJ VAN A FEJÉN
te segg!
Latin tudással akartál virítani. Nem jött össze. Van ilyen. Ha hibázol, nézz utána Te és ne másra haragudj!
Ja, és ne bizalmaskodj, nem áll jól! (ez sem)
-lyla- 2007.01.31. 15:21:08

fú'de elkaptad a lényeget...
Abból vontál le messzemenő következtetésket read only barátmn, hogy ceterum censeo GYURCSÁNYEM STB.

Csak úy mondom.
Nnna. Akkor megbeszéltük,h irreális. Akkó meg hagyd.
Rájöttem, h azért csak a baromkodás megy itt, mert ez egy szar post. GS egy barom, ha azt hiszi, h majd akkor most ő itten pártot alapít, ennyi. Dobol, nem dobol, szinte mindegy. A Fidesszel szemben a Demokratából. Jó. Na tschüss.
Nem villantani akartam, gondoltam valaki felismert a Karthágót szerintem el kell pusztítnai Cato idézetet, ugyanis majdnem mindenhez hozzá tettem hogy Gyf menjen börtönbe. De nem baj te kicsi liberális, toleráns cuncimókos én akkor is megértelek. :D
a segg a szöveigeid miatti bók volt
Hm. Ezt az In-Kalos dolgot azért minimum bizonyítani illene.

Az azonosító nélküliség, és az egész utána történő magyarázkodás megagáz volt, ebben egyetértünk.

Petrétei jó csávó szerintem. És a lemondást nem ekkor ajánlotta fel, hogy a tényeknél maradjunk... Korábban, a TV ostromos töketlenkedés után...

(Rendészeti tárca nem való neki, nem olyan alkat asszem).
Netudddgi

Hát tényleg nem olvastam végig mindent, amit írtál, csak belenéztem, van elég így is...

De te is csak az enyém végére válaszoltálé, ami igaz, hogy azt jelenti, hogy végigolvastad (bár lehet, hogy azt, hogy csak a végét), de azért érdekes...
Ami meg a forradalmat illeti én pont úgy fogom a következményeit viselni, mint ahogy a Fletócsomag következményeit viselik az mszp szasvazók.

(bocs. Netuddgi. Most komolyan érdem az a két szó? istenem.) Ja, és igen. Cave canem... ;)
da2 2007.01.31. 15:23:18

azért ez megy itt (szntem), mert magyarországon ezt hozza ki a politikai téma az emberekből.

...ami az előzményeket tekintve nem is csoda. én sem tudok már úgy politikára gondolni, hogy ne csikorogtassam közben kicsit a fogam. 'hátmég, ha cenzúrázatlan, uszító hangvételű szövegeket olvasok. na akkor belőlem is előtör a demagógia. de ez nem is baj annyira. ha jobban (és pártatlanul) belegondolunk, ahhoz ami itt folyik (ország, nem fórum), nem sok értelmeset lehet hozzáfűzni. marad a vérgőzös fröcsögés. de annak is van varázsa, csak rá kell kattanni.
JuliaNervosa 2007.01.31. 15:27:51
(bocs. Netuddgi. Most komolyan érdem az a két szó? istenem.) Ja, és igen. Cave canem... ;)
Bónusz: Canis sine dentibus latrat :))
-lyla- 2007.01.31. 15:25:27

ja, akkor semmi; bocs.
a reakciódat valahol megértem.

...de ne mondd, hogy neked nincs vaj a füled mögött. ;)
Storm

1. Nme lakom a belvárosban
2. Nem dolgozom az MTVben
3. Szept 17 után csak rendőrautó égett
4. Komsi ide-oda már vagy 5-ször válaszoltam
6. Petréteire dettó
7. Nem tudom mi lett volna 2002 után, ed azt SENKI SEM vitatta hogy az ország JÓ gazdasági állapotban volt. Az Fletóéknak a négyes mtrót ELKEZDENI SEM SIKERÜLT ENNYI IDŐ ALATT VAZZE!
8. Nos Mr Józsefvárosi piac (nem jut az eszembe) nem volt túl szimpi azt tény, de monnyuk róla annyit sikerült kiderítrni hogy van valami piszkos ügye a piac védelmében. Én nem háborognék itt és most ha az I. és II GyF kormény tagoknak fajanként csak enni bűne lenne.
wood

ez a "úgyse lesz jobb semmi, hát menjünk le kutyába" mentalitás szerintem nem javít a helyzeten...

Hiszek valamennyire az értelmes párbeszédben. Ha szembejön egy kőbaltás R2D2, és rám kiabál, nem kiabálok vissza, maximum egy idő után nem beszélek vele. Úgyis rosszul csipogok.
OK latin rossz ötlet volt. Magyarul kellett volna. Kösz a lckét.
basten 2007.01.31. 15:30:34
(bocs. Netuddgi. Most komolyan érdem az a két szó? istenem.) Ja, és igen. Cave canem... ;)
Bónusz: Canis sine dentibus latrat :))

:))))
Sapienti sat. És részmeről befejeztem. :)
RoFä 2007.01.31. 15:33:33

nem azt mondom én, hogy segít, hanem, hogy ezt hozza ki az emberből.

én meg sajnos MÁR nem hiszek az értelmes párbeszédben. ahogy írtam korábban is, ősszel elvesztettem az illúzióimat.

viszont bazmegolásra bazmegolni, aztán a visszabazmegolásra visszabazmegolni fun; már ha élvezed az ilyesmit. ;)

meg úgy jobban belegondolva, mit 'párbeszéljünk meg értelmesen? hogy melyik seggel jobb magunkat pofánszaratni? áhh, ugyanmá' tökvicc az egész...
Basszátok meg :) De omnibusz non est disputandum, spt Gorka cavat lapidem...!
Netudddgi:

1-2.Szerencséd
3.Jah, meg pár szállodát, teret lebontottak, autók talán nem égtek, de burogattak fel, rongáltak meg eleget (Böröcky Pepi)
4-6. (5 kimaradt :P) OK
7. Hát azért az, hogy milyen volt a gazdasági állapot az egy érdekes kérdés, talán nem kéne most ebbe belemenni, mert lehetne vitatkozni. Tudod úgy nem nehéz takarékoskodni, hogy a közlakalmazottaknak az ígért 400% helyett -20%-ot adsz 4 év alatt...
8. Ez most nem tudom kire vonatkozik, bocsi...
RoFä 2007.01.31. 15:38:52
Basszátok meg :) De omnibusz non est disputandum, spt Gorka cavat lapidem...!

Qui sarta est? :)
Nem bírok a demagógiámmal:

Si tacuisses, philosophus mansisses... :))
Ezúton gratulálok minden résztvevőnek. Ez a mai termés szégyen rátok nézve. :(
"OV-hitler"-estűl, "geci-kommunista-húzzon-annyába"-stul.

Éljen a demagógia. Ma demagorkia nap van?
De legalább nagyjából tudom, kivel nem állok le beszélgetni ezeken az oldalakon. Nem sok értelme van.
JuliaNervosa 2007.01.31. 15:47:37
Nem bírok a demagógiámmal:

Si tacuisses, philosophus mansisses... :))

Qualis artifex pereo! ;))

(Csodaszarvas, a Latinórások kaphatnak felmentést, vagy buktam..?)
Lazítsatok már wazze... Kezd átmenni Homárba a fórum...
Basten.
És milyen igaz. ;)
Csoda

Sic transit gloria mundi.

Höhöhö.
JuliaNervosa 2007.01.31. 15:53:42
Mivel nemtok' latinul, és ettől gyógyíthatatlan kisebbségi komplexusom lesz, így buktad... :p :D
Amúgy se tom' megítélni a fentiek miatt. :D
Hűha átmentme komcsiba nem tanulok és nem felejtek. Vazze.
Netudddgi:
"Romanes nevűek a házba mennek"? Vagymi?
Mélyen magamba nézek, és abbahagyom. :))
Nem latin óra volt, hanem önismereti tanfolyam.;)Lásd fennebb!
Netuddgi, látod....
a jó pap is holtig, ugye. :)
Julia
Ugyanez latinul

Mllesleg szerintem ez az új párt kb annyit ér mint amennyit ma róla beszéltünk.
Na ja.

Elkurtam itt egy napot és alig melóztam közbe. De legalább atultam avalmit.
Tanultam valamit.

Árpi hogy fog örülni ha visszajön mennyi itt a hsz pedig csak én gépelek mellé.
Netudddgi 2007.01.31. 16:03:41Mllesleg szerintem ez az új párt kb annyit ér mint amennyit ma róla beszéltünk.

De, ha annyi tagja lenne amennyit ma komcsiztál, már nem is lenne esélytelen...
Netuddgi. Én leszoktam. :)
Szerinted lesz?

Ov az OV tőle jobbra ott a Jobbik MIÉP meg még kituggya ki. Minke oda +1?
„a non oditot értem. Nem gyűlöl. Atöbbit nem és lusta vagyok szótárazni.”

Tipp:

mavo.blog.hu/media/image/bart.jpg

:-)
Yes sir.

Bár a Tinta kiadó e-szótára a király latinból, és mivel télleg sprechegek egy kicsit gondoltam inkább fordítok. Fene gondolta hogy a libsi kartársak ma ennyire harapósak.
kicsit ismételném magam. Köznívánatra finomítva.

Szarházi szocialista módszerek 322. rész

Az Illés Lajos halálára íródott, amúgy megható, GyF által szignózott sorok előbb voltak olvashatóak Fletó elvtárs blogjában és hallhatóak/olvashatóak bizonyos helyeken, mint azt

AZ ÁLLÍTÓLAGOS CÍMZETT, A GYÁSZOLÓ ÖZVEGY MAGKAPTA!

Törvényellenes? Nem. Etikus, a jóérzést a legszélsőségesebben sértő? IGEN!

Különös szarból vanak ezek a szarházi szocialisták!
On
Mi van, Netudddgi, birkózószart reggeliztél? :-)
Netudddgi: és mikor hagyod abba a spammelést? Engem inkább az érdekelne. Merhogy minden nem ezzel foglalkozó bejegyzés alá is bemásoltad...
Mondtam, hogy MNO-stíl... Komolyan...

Akkor már:

"Keresek garzont a II. kerület Bathhyányi tér környékén, maximum egyhavi kaucióval, rezsivel max. havi 55 ezer forintért"

De most komolyan :D :D
Én már azt hittem, lenyugodtak a kedélyek, de újrakezdte...
Ja.

Tudod a hullagyalázás eddig hiányzott Fletó spalettájáról.

Lehet a birkózószarban valami. De azt sokkal szívesebben dörgölöm bizonyos emberk orra alá. mint pl ezt a hírt is.
Esküszöm lemondatjátok Fletót már itt sem vagyok! :D
Végigolvastam a birkózást, nem is akartam hozzászólni, de most már nem bírom: netudddgi, te irgalmatlan hülye vagy.

Beszéltél Illés Lajos özvegyével? Tudod mikor kapta kézhez a részvétnyilvánítást? Ez mellékes is, a lényeg: Miért sértő hogy máshol is megjelent és neadj' Isten előbb????

Vazze, válaszolj, mert hülyén halok meg !!!
Hülye Fidesz nem tudja kihasználni a zemeszpé mélyrepülését, hülye Gorka neokonzevatívoskodik, hülye jobboldal: 3 jobboldali = 4 párt.

A zemeszpé fogja ezt jól meglovagolni, nem csodálkoznék, ha a kezdeményezés is onnan jött volna.
Képzeld hombre igen. Bár neki most ennél kisebb problémája is nagyobb,azért szerintem egy levelet nem illik nyilvánosságra hozni, pláne ilyet.
Netudddgi, iszonyatos mertekben irigylem
1., a szabadidod mennyiseget
2., a strukturalatlan gondolkodasod, amitol minden bizonnyal sokkal egyszerubb az eleted.
ha etikatlan is mindaz, amit irtal, erdekes, hogy egybol a szocisaggal tudsz parhuzamot vonni altala. öhm? biztos igy van. na meg azert a hullagyalazast is mashogy definialja egy olyan valaki, akinek nem az a szempont, hogy szoci-e az illeto, aki elkovette az xy-sagot. nem te dobaloztal fentebb a negyesmetroval? nekem eszembejut kisse realisabb parhuzamkent valami autopalya-sztori :) azaz az autopalya teljes hianya, hogy pontosabbak legyunk. :)
Kozerdeku informacio:

EZ_NEM_FORUM

ez twa blogja


Szerintem meg egy maga által írt levelet bárki nyílvánosságra hozhat... Persze lehet, hogy ez egyeseket sért, de ugye nem vagyunk egyformák...
Storm írjon neked a Fletó nekrológot.

Na megyek.
szia!

maskor se gyere!
Köszönöm, a szinteden maradtál ismét...
netudddgi, ha nem lenne kamu az egész a megcsonkított családodról, akkor se érdemelnél mást. aki ennyire elmebeteg, hogy ezt képzeli maga köré, az megérdemli, hogy rettegjen tőle.
szánalmas vagy, kispofa.
pont mint a vezéred.
Egyébként meg ha már itt tartunk...

Majd akkor legyen nagy a pofád, amikor pl. az első fideszes visz egy szál virágot Hofi sírjára... Mert a temetésére elmenni ugye büdös volt... (Csak hogy ki hogyan kezeli az ilyen dolgokat...)
Anr: vállalkozói igazolványom is van nappali tagozatos jogviszonyom mellett, ugyanígy miért ne lehetne pártom is, ha egyszer - mint ahogy írtam - ingyen osztják, elvégre nem kérnek a bejegyzési kérelemre illetékbélyeget? :)
StormST: jobb is. addig se volt büdös a tátott szájuktól.
Kb. minden index-főoldalra belinkelt post így végzi, tanulmányt lehetne belőle írni. Ha a postban szerepel vmelyik bűvös szó is (mint most a zsidó), akkor fogadást is lehetne kötni, hogy a hozzászólások átlagszínvonala a béka segge alatt lesz.

Tele kellene nyomni ezt a szélső csíkot ---> reklámokkal, hogy legalább vmi kis értelme legyen idevonzani a népeket.

hovatűnt démonhill

Az igaz, csak akkor utána ne beszéljen arról az oldalról senki a hullagyalázásról meg hasonlókról, mert felfordul tőle a gyomrom...
OFF
hat emberek, vegigolvastam, lementem hidba, rohogtem kozben, megfajdult a hasam.
tanulsag hidban rohogni nem jo.
tanulsag 2: habar nem kovetkezik az elobbiekbol, de tenyleg, minek feszul itt ennyire mindenki? komolyan ez jar az agyatokban 24-7?
menjetek, jatszodjatok vala!
/OFF
no, visszamenőleg már nem fogom kinyálazni, hogy melyik tukkóságra melyik hülye milyen tukkósággal válaszolt, hanem mostantól moderálgatom az újonnan érkezőket, úgyhogy vorsicht, achtung.
nem igaz már, hogy nem lehet pár órára magára hagyni a társulatot. tényleg ratingrendszer kell.
OK, majd este need for speedet, de kb nyolcig még dolgozom :D
"Nem értesz te félre semmit, csak ironikusan egyszerűsítesz, durvábban fogalmazva demagóg vagy, mint állat.

Nem baj, hála az égnek itt nagyon nem érti félre senki. :)"

Mit nem ért félre a mindenki?
Azt, hogy ez olvasható a postban?

"Hogy miképp írt felül mindenféle realitást és racionalitást az, amit Orbán bomló agyában makognak a manók. "

Valóban? Orbán agya bomlana?
Mire alapozva állítja ezt a publicista úr?
Tényleg, volt ez a bécsi elmegyógyintézetes pletyka, amit a negatív kampány jegyében nyomtak MSZP-aktivisták mindenhol, élőszóban és interneten is (mindkettőben részem volt).

Ez itt akkor az internetes változat lenne, ezúttal egy "neves" publicistától?

Ez nem baj, de akkor miért anyázza TótaW a Magyar Nemzetet pártsajtó volta miatt?
"hanem mostantól moderálgatom az újonnan érkezőket, úgyhogy vorsicht, achtung."

Sok sikert, TótaW.
Elmentem a hozzászólásokat és ha kiszeded, leközlöm másutt.

Csak a liberalizmus jegyében.
Fejlesszek neked scoringot? :D
nekem nem ez jár a fejemben 24/7 úgyhogy nem is olvasom végig. random belepörgettem. elég volt. mennyi szomorú ember van. valaki dugjon már velük is...
doomhammer, te egyébként merrefele próbálkoztál újságírással?
csak mert pályafutásom során azt vettem észre, hogy ilyen kitartó - ám ostoba - indulatokra csak kudarcos kollégák és wannabe-kollégák képesek.
persze nem szabad feladni soha.
az a szerencse, hogy a kevesbe habzoszaju olvasoreteg vastagon es habosan fogja leszarni a masuttot. :) a tobbiek meg legalabb nem netudddddddddddgik acsarkodasat latjak nonstop, ket f5 lenyomasa kozt eltelt idotol fuggetlenul. az OV-vedoburok tenyleg mindenre raer, teljes blogok tukrozesere is? :)
az az érthetetlen amúgy, ahogy sokadszori figyelmeztetésre sem veszik észre, mennyire maguk ellen játszanak.

persze van ilyen tűzön-vízen át bégető beteg szociban is, de érdekes módon itt nemigen, megmaradnak a feriblogon meg bolgárúrnál.
„Elmentem a hozzászólásokat és ha kiszeded, leközlöm másutt.”

És persze, ott is ennyien olvasgatják majd. :-)
Doomhammer

Már nem emlékszem, mire reagáltam. Ha lefutott a rohadt programom, lehet megpróbálok utánanézni.

Lepucolva az eddigieket, nem biztos, hogy egyetértek a postban olvasható véleménnyel, miszerint OV agya bomlik. A lightos-vagy nem annyira lightos - személyiségzavar persze megvan (Fletónál is). Enélkül - ezt többször mondtam már - szerintem nem létezhetik sikeres politikus. (Megalománia, narcizmus, túlpörgés, arányérzék némely deficitje - ilyenek. A mérték és a kontroll a lényeg).

Én valamiért inkább úgy látom, illetve remélem, (ezt is többször írtam már) hogy Viktor egy zseniális blöfföt csinál. Lehet, hogy egy kcisit túl ránőtt a szerep. Talán látjuk őt még nem-hagymáz állapotban is, mikor már nem lesz szükség a táltosos figurára.

Remélem, mert kár lenne érte.

A nagyobb gáz, ha tényleg elhiszi, amiket mostanában mond. Akkor inkább nem szeretném hatalomközelben látni.

RoFä!
csak a zseniálist vitatnám. szerintem ez már régen nem az.
nem zseniális blöff sorozatban elbukni a választásokat. márpedig a blöffje mindig bukással végződik.
szóval inkább görcsös meg szánalmas.
"doomhammer, te egyébként merrefele próbálkoztál újságírással?
csak mert pályafutásom során azt vettem észre, hogy ilyen kitartó - ám ostoba - indulatokra csak kudarcos kollégák és wannabe-kollégák képesek."

Megszólított a Nagy Ember!
Megszólított!
Személyesen!
Ő!

Képzeld, TótaW, sehol.
Szakmámnak semmi köze az íráshoz.
Egy lelkes amatőr vagyok.

Mester!
Mit gondolsz?
Remélhetek valami előmenetelt, látsz bennem tehetséget?
Vagy maradjak a kommentelésnél?
Ha ki nem vágnak a fenébe.
"Én valamiért inkább úgy látom, illetve remélem, (ezt is többször írtam már) hogy Viktor egy zseniális blöfföt csinál. "

Viktor azt teszi, ami a dolga. Úgy beszél a híveihez, hogy azok megértsék és tessen nekik.

Gyurcsány ugyanezt teszi.

Lehet vitatkozni, melyik csinálja jobban és a választók tavasszal döntöttek is.

Kivéve, hogy Gyurcsány sikeresen hatott az érzelmekre, de hatalmasakat hazudott közben.

Ez egyfajta tehetség.

Két túlfejlett egó párharcaként értelmezhetnénk, ha nem ment volna rá az ország.
Lófasz fog itt folyni, nem acél. Kossuth téri párt? Na, ne röhögtessük egymást. Egyébként is, aki a Demokratától jön, az nem valaki, hanem megy valahová.

Egyébként is, miféle jobboldali alternatíva ez?

Na persze, ha az volt a cél, hogy még a Fideszénél is orbitálisabb faszokat túrjanak elő, akkor hajrá. Jó úton haladnak.

Ott van azon a képen egyébként Grespik László. Torgyán a Buzerában. A képbe belógó fasz, ami eltakarja a többi látnivalót.

Jó utat.
mindjárt írok egy update-postot.
srácok,

ez alatta marad a polfórum színvonalának, az pedig komoly teljesítmény.
Doomhammer

Én is szeretek túlozni, sarkítani a vita gerjesztése érdekében.

De a "ráment az ország" kitétellel még várnék egy kicsit.

Egyrészt (szerintem) még nem ment rá.
Másrészt (szerintem) Gyurcsány magyarázkodását az elkúrók összetételéről és a 16 év folyamatos kúrásról lehet olcsó mosakodásnak tekinteni, de (szerintem) azért nem ez a teljes igazság. Az valahol félúton van, mint mindig.

És azt is könnyű elintézni a "kapkodó tűzoltás" kifejezéssel, amit most csinál. Azért egy biztos - nem kéne az állása.

Összetett dolgok ezek ahhoz, hogy egy ilyen mondattal el lehessen intézni. Tudom - kuruc szemszögből a komcsik malmára vizet kiskanállal lapátoló, se hús se hal ritter vagyok. Vállalom.

Orbánról: ha direkt csinálja, és komolyan gondolja hogy megéri a hőbörgőknek feszt verbális rágógumit dobni, miközben a szocikból+reformokból+Gúnárból kiábrándult, vagy eleve jobb híján szavazó emberek százezrei várnának valami normális alternatívát, hát szerintem súlyosan téved.

Ezt egyébként eddig - ahogy helyesen megjegyezted - két választás bizonyította.

És GYF és OV közül szerintem az utóbbi akar inkább az érzelmekre, és előbbi inkább az észre hatni jelenleg. Persze nem ilyen tisztán sarkosan. (Ne feledjük a 23 millió románt sem).

Formában vagyok, sikerült háromszor leírni, hogy egyébként. Egy kommentben. Az írástudóknak, akiknek ez szúrja a szemét, egy szép kövér bocsika.
Amúgy Árpád és mindenki: jól láttam ma a Heti Válasz címlap-reklámplakátot az utcán, vagy a szemem káprázott? (Járai a képen, de nem ez az érdekes, hanem a fülszöveg). Nem találom sehol a neten, a honlapon még az aktuális van.

Ha jól láttam, akkor Árpád, szerintem ez is megér majd egy posztot.
Doomhammer: Te tényleg miért nem...
Ragaszkodom egy új EKA-hoz. (Fiatalabbak kedvéért Ellenzéki Kerek Asztal). Emlékszem a régire:
Kezdem a "büdös zsidókkal" Kis János, Haraszti, Tardos, Kornai, TGM stb. Apák és fiuk. Nem Turgenyev.
Folytatnám a NEM zsidókkal: Kónya, Antall, Szabad György (bocs ez vicc volt).
Az ilyen doohammer-ek viszik el a normális elmélkedést a kurva anyázásba.
Árpád!

Mondd, miért van az, hogy amennyiben valaki az átlagnál egy fokkal stílusosabban adja elő, hogy miért és mennyiben nem ért egyet veled, akkor az illetőnek muszáj [persze sikertelen] újságírópalántának lennie? Mi van akkor, ha ezeknek a dolgoknak nincsen közük egymáshoz? Vagy egyetért, vagy sem. Vagy sikeres [valamiben] vagy sem. Vagy volt újságíró vagy sem. Vagy akart lenni, vagy sem. Vagy lesz, vagy sem.

Miért próbálod ezeket mindenáron egymással kapcsolatba hozni?

Ez épp olyan, mint amikor te mondjuk [hogy egy távolról sem elrugaszkodott példával éljek] rendre nem értesz egyet Orbán Viktorral vagy a katolikus egyházzal, akkor én azt mondom hogy te egy sikertelen, és ezért később kegyvesztett önkormányzati képviselő wannabe vagy, aki még ministrálni se volt alkalmas.

Nem lehetséges az, hogy mégis a meggyőződésed mondatja veled azt, ami mondasz, és hogy ennek semmi köze nincsen ahhoz, hogy anno mennyire [nem] akartál ministrálni?
akarki, akinek inge: hogy lehet az, hogy doomhammert barmilyen mertekben is stilusosnak lehet nevezni? :)
van ra egy regi, kek szinu papirhuszasom, hogy soooooooooksok emberre valoban orban hatott erzelmileg a valasztasokkor, csak eppen negativ iranyba; de ugyebar ezt a jelenseget mar az ittlevo cikke es kommentek is sokszor kitargyaltak. mivel tudna gyurcsany erzelmileg hatni? azzal a bajos szemuvegvillogtatasaval? :)
"hogy lehet az, hogy doomhammert barmilyen mertekben is stilusosnak lehet nevezni?"
-------------

Formailag az átlagnál egy fokkal stílusosabbnak lehet nevezni, szerintem. Amennyiben ugyanis [viszonylag] épkézláb mondatokat rak össze, többé-kevésbé. Tartalmi elemzésbe nem mennék bele, mert annyit az egész eredeti téma nem ér, hogy az ember hozzászólást kezdjen írni róla.
kiszeramérabávatag,

1. csatlakozom Whave első mondatához.

2. olvastad is nevezett illető anti-izéjét, vagy csak?

és részemről nincs harag, még utálat, simán megeshet, hogy vidáman tolnánk vele szét az agyunkat, mert amúgy miért ne lenne jó arc? A paródia nem az ő fegyvere, de teszem azt kiváló terzinái vannak. Mér ne?
whave:meglepődnél, mennyi maszopos nőujjong gyf láttán a Syma csarnokban...
plusz Ő, Az Aki Leverte A Gonosz Zorbánt.
da2: :) én voltam olyanon. mármint mszp-gyűlés. kurva kemény.

a gy-blog egyébként felszínre hozta, amit már rég sejtettünk: a mindenhol - itt is - megjelenő vak-süket, ám teli torokból ordító és fél napokig fórumozó orbánfanatikusnak _van_ balos megfelelője.
mavo,

nagyjából elolvastam ezt a szótengert itt, igen. Nagyjából annyi köze van bármiféle vitának nevezhető dologhoz, mint a Tesco-gazdaságos szénsavas italnak az üdítéshez.

Ennek főleg az az oka, hogy ilyen tartalmú 'hírt' nem érdemes, és nem is igazán lehet megvitatni. Ebből fakadóan az egésznek semmi értelme, ami a nyitópost után következik.

Lehet ugyan különbséget tenni rossz és rosszabb hozzászólás között, de az csak olyan lesz, mint alkoholistaként [egyébként releváns] különbségeket meglátni két késdobáló között. Ha a világon belül vagy, látszik a különbség. Ha kívül, akkor csak annyit látsz, hogy a késdobáló az késdobáló, az alkoholista pedig alkoholista. Nincs különbség.

Ezért nem [helyesbben: sem] megyek bele tartalmi kérdések taglalásába.
da2: tudok rola nagyjabol, es ertetlenul is csovalom a fejem. de tudod, meg mindig itt a sokak altal megfigyelt jelenseg: ha olyan haverhoz/baratnohoz/rokonhoz mesz, ahol teszemazt szoci beallitottsagu az osszes rokon, akkor ezt nem biztos, hogy megtudod. egyszeruen nem kerul teritekre. plane nem vendeg elott. a masik oldalon viszont kenytelen vagy akar egy (alapvetoen mas celra 'kitalalt') csaladi vacsora alatt is hallgatni a zsidozast, a viktorozast, a fletozast, kutyafaszat. nekem legalabbis eddig ezek a tapasztalataim, s valahanyszor ezt megvitatom valakivel, igazolni szoktak. meg a jobbos ismerosok is elismerik, hogy hat igen, ok szeretnek ezzel foglalkozni, naluk ez allando tema. szoval annak ellenere, hogy nyilvanvalo: baloldalon is megvan az ugyanilyen, csak ellentetes polusu reteg, mintha valahogy kevesebben lennenek, vagy talan jobban tisztelnek/betartanak azt a tenyt, hogy attol, hogy van egy velemenyem, meg nem biztos, hogy uvoltve, tenykent kell kozolnom. az arrogancia taszit.
Nem olvastam a kommenteket (az időnként beszúrt TWÁ-megjegyzésekből ítélve talán nem is baj), de már az MN-cikk idején is nyilvánvaló volt a helyzet komolytalansága. Az meg, h megint alakul egy, a Fidesztől jobbra elhelyezkedő marginális törpepárt (ha alakul egyáltalán), nem túl érdekes.

Amiben nyilván TWÁ is téved, az a Fidesz Amerika-ellenessége, erre vonatkozóan nem szabad a nagy nyilvánosságnak ill. a saját választóknak szóló kijelentésekből kiindulni, mint ahogy az egyszeri magyar jobboldali választó zsigeri ellenérzései sem magyarázzák a Fidesz külpolitikai elképzeléseit (már ha vannak neki olyanok).
TWA

lassan johetne 1-2 nem politikai post, etleg valami pozitiv dolog.
csakhogy tisztuljon a tarsasag;)

pl: ezoterika, feng sui, globalis felmeleg, ...
Árpád:

"Ahol odáig terjed az ész, hogy Amerika egyenlő a szemét zsidókkal, tehát ha Amerika konfliktusba kerül bármilyen mocskos diktatúrával, akkor onnantól az nem mocskos diktatúra, hanem békés, spirituálisan gazdag Középfölde, a mi barátunk, és mi is olyanok akarunk lenni."

Szted van olyan komoly Fidesz-politikus, aki ezt így gondolná?
a globalis felmelegedessel vigyazni kell, mer' jon a grinpisz :)
Én meg már várom a Pim Fortuyn és az "Én és Tomcat vagy Tomcat és én" postokat.

Bár ezek politikaiak részben, tehát jó eséllyel anyázás, zorbánozás, zsidózás, komcsizás ott is bejátszhat.

Anr:

Na, ha valami, akkor Feng Suttyó nem lesz.
Doom: szerintem az otleted jo volt, csinalni egy ellenblogot, meg poenos volt az elejen, de valahogy elgyengult.
A madar az elejen jo, de a szovegezes az nem tul jo....es fospu-n-pa!

Anr: azert arra en kivancsi volnek, mikor TWA elkezd a feng-shuirol vagy az ezoterikarol irni pozitiv ertelemben. Szoljatok, ha megtette.

RoFae:

ha visszanézed a régi posztokat, a kedves kommentelő kollégák, bármilyen témát képesek elvinni a brutkó-zanyázó-zaktuálpolitizáló zirányba...
én is nagyon szeretnék nempolitizálni. ezt jövő hétre tervezem, bár lehet, h lesz rá egy nap... feng shui nem, az elsőre akkora faszságnak tűnt, h nem ástam bele magam.
upor

Én a kezdet kezdetén napi vendég voltam, de aztán a meló és egyéb foglaltságok miatt (szgép tuning :D) kikoptam picit. Sz'al emlékszem a durvulásra. Bár még buziügyben egész színvonalas volt a speech.

Most megint gályázom, és mivel a meló nem egyenszilárdságú (gép dolgozik, alkotó blogzik) van időm agymenni. :D

Rofa:

persze erről TWÁ is tehet, vérbeli porondmester módjára mindig beír vmit - akárcsak egy fél mondatot - amire aztán ugornak a lelkecskéim...
Ja. Hátha a mennyiség eccercsak átcsap minyőségbe.
a feng sui-t es a ezoterikat nem pozitiv dologkent irtam oda;)

AL Gore filmjerol, vagy altalaban a globalis felmelegedesrol viszont lehetne egy vitaindito.
vannak ezen a kornyeken tevhitek dogivel.

de a pesti "bokaig kutyaszarban" utcai allapotok is jo (politikamentes?) tema lehetne.
Ha tényleg a Kossuth téri brigád lesz a Párt gerince, úgy jönnek egy sörrel drágabolgárúrnak, mint 5letgazdának! És ez nem vicc!
Anr

FASZT.

DEMSZKYYYYYYY!!!!!! KUPPEEEERRR! CENTRUUUMM!!!!

:D
>Ja. Hátha a mennyiség eccercsak átcsap minyőségbe.

tehat az ocean az maga a folyekony kanaan egy tohoz kepest?
;)
RoFä 2007.01.31. 19:03:33
Anr

FASZT.

DEMSZKYYYYYYY!!!!!! KUPPEEEERRR! CENTRUUUMM!!!!

Úgy van! Adj nekik, Árpádeus!
ha egyszer lesz kutyam, ugyelni fogok, nehogy bolsi legyen
Vagy a francia választások, ott aztán annyi trutyi van, mint annak a rendje... Nyam-nyam

Bár én továbbra is a jól bejáratott ezo-vallás-hasonlók tematikára szavaznék:-)
Mér? Mer a komenista kutyából nem lesz demokratikus szalonna?
nem, de az is lesz egyszer.
és most visszafogott leszek... ha sikerül.
kiszeramérabávatag 2007.01.31. 18:20:11

bocsáss meg, de én az ellen-blogról kérdeztem, azt olvastad-e.

Mert arról szólt a fáma.
a szcientológia után a hitgyüli is megérdemelne majd egy posztot.
bocsáss meg, de én az ellen-blogról kérdeztem, azt olvastad-e.
----------

Olvastam. Tartalmilag érdektelen. Ellen-blogról nem beszélni kell(?), hanem megcsinálnia annak, aki akarja, és olvasnia annak, akit érdekel. Egy valódi Tóta-ellenblogban pont az a szánalmas, mint ami a Potkya-bácsi által vezetett fiatalok ellen szervezett demonstrációban volt anno: felnagyítja, és valósnak állítja be az eredeti problémát(?).
Whave 2007.01.31. 18:31:37

Te még szerencsés helyzetben vagy. Nálunk a szüleim (pontosabban az édesapám) lettek elvakult Zorbánc hívők. Hír-TV meg minden 7/24-ben. Ahhoz képest, hogy annak idején én inkább az antalli MDF-hez húztam, ő meg vaskos kádárista volt, én mostanra (felnőttem... :D) liberális, ő meg zorbánista lett. Szép kis út. :D
No mindegy. Szóval ahányszor hazamegyek, előjön a piszkos kommunistázás. Egy ideje már nem is válaszolok, ha politikai témát dob fel az öreg, mer' minek? :(

kiszeramérabávatag 2007.01.31. 18:13:22

Az, hogy valaki képes leírni két mondatot úgy, hogy a helyén vannak a vesszők, és nem kérdőjelet ír felkiáltójel helyett, még nem stílusos. Szerintem.
Doomhammer meg pláne. rotfl.

Vagy ez szerinted a stílus?
"Sok sikert, TótaW.
Elmentem a hozzászólásokat és ha kiszeded, leközlöm másutt."

lol. Durci. No meg az antiTóta-blog. Höhö. No mindegy, egy amatőr dulfuli-okoska reakciója ez, semmi több. Stílusos meg pláne nem.

TótaWÉ: már valamelyik post alatt pedzegettem neked, igazán írhatnál az olyan igaztalanul vád alá kerülő témákról, mint a szg-játékok, a filmnézés, szerepjáték. Hátha mást is érdekel, rajtam kívül. :D
Az, hogy valaki képes leírni két mondatot úgy, hogy a helyén vannak a vesszők, és nem kérdőjelet ír felkiáltójel helyett, még nem stílusos. Szerintem.

-----------

Eleget tesz bizonyos formai követelményeknek. Tartalmilag nem érdemes foglalkozni vele, ám a hozzászólás témakörében igyekszik [relatív sikerrel] igényes külsőt ölteni. Ennyiben érheti a wannabe-újságíróskodás [megalapozott vagy mégoly alaptalan] vádja.

Csurka stílusos. Tartalmától függetlenül, azzal egyetértve, vagy akár azt tagadva. Nem a durciságától válik stílustalanná vagy vitaképtelenné valaki.
Csoda: nohat ezaz, nekem az egyik par nagyszulom eleg konkretan szoci, anno parttitkarok is voltak. de ezt megis anyamektol tudtam meg par eve, nem volt terites, nem volt politizalas... es tenyleg nemazer' mondom, haverok kozul is van, akirol a valasztasokkor tudtam meg kb, hogy fideszes, de hat az aranyok.
CSzV/Whave:

Na ne mondjátok már, h az feszültségforrás, h az ember családtagja/haverja/csaja/mittomménje más politikai preferenciával rendelkezik. Ezt eccerűen nem hiszem el.
Na ne mondjátok már, h az feszültségforrás, h az ember családtagja/haverja/csaja/mittomménje más politikai preferenciával rendelkezik.
-----------

Európának ezen a részén? Mindig is az volt, most is az.
A fontos szovegreszek vastag betuvel valo kiemeleset mar a tortenelemkonyvekben sem szerettem, a Totalcarban sem szeretem, es nalad sem... szerintem ne folytasd.

Amugy meg egyetertek, bar ez a Gorka mar a tragikomedia szintjen mozog. Az ilyeneket szigoruan figyelmen kivul kell hagyni. A Klubradio nyilvan parterdekek miatt hallgatta vegig (bomlik az ellenoldal), de ezt hirkent atvenni es tovabbi velemenyekkel gerjeszteni az ismertsegi mutatojat... az hiba. Igy lesz tartalom nelkuli hulyesegbol hir, majd valosag. A gond az, hogy egy ilyen hulye nem tudja majd megteremteni a valoban szukseges hiteles konzervativ partot.
upor: nem okvetlenul feszultsegforras. de vannak bizonyos korulmenyek, amik azza tehetik. megfigyeleseim es tapasztalataim (nem, nem eloiteleteim) szerint leginkabb a fidesz-hivo 'enmegmondomkiamagyar' arroganciaja az egy ilyen dolog. a masik pedig az, hogy en speciel nem szeretek politikarol beszelni. van, hogy egy hirado vagy akarmi alapjan adodik a helyzet, es kivesez az ember ezt-azt, de szamomra ez nem napirendi pont, es igenis zavar, ha azza teszi barki, ramerolteti, es meg kell hallgatnom, amikor egyszeruen nem erdekel _ennyire_. plane, ha a teglafalnak is pofazhatnam a _velemenyem_ hasonlo hatasfokkal.
de amugy igazat adok termeszetesen, egy tokeletes vilagban ennek vitatemanak kene lennie, eszmecserenek, es nem feszultseg -es konfliktusforrasnak.
>vallási témánk lesz holnap.

abcnews.go.com/Nightline/story?id=2833103&page=1
nezd meg hatha jol jon holnapra;)
upor: kinek hogy. Nekem sajnos rossz tapasztalataim vannak.

Unom már az örökös mocskos kommunistázást, miközben akire mondják sosem is volt az.

Ezen kívül pedig utálom, amióta pl. egy nagyon régen látott kedves barátomat (nő) akartam rávenni, hogy találkozzunk. Ez még valamikor nagyon régen volt, az OV féle árokásás kezdeti időszakában volt. Nos, úgy volt hajlandó találkozni, ha kimegyek a kossuth téri naaagy (amikor különbuszokkal hozták a MIÉP-eseket is) találkozóra. Egy pártrendezvényre. Én. Aki még majálisra se ment ki. Höhö.

No mindegy, szóval nekem csak rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban. Érdekes, én sosem tukmálom másra indokolatlanul a világnézetemet. Ez miért van?

Ez itt más, itt pont erről beszélgetünk.
Túl sok volt a volt, biztos elnéztem melyik a fázis, melyik a föld. Volt. Bocs. Izé. Nem tudok íródni már. :-/
Szóval szóismétlésből én is ötöst kapnék az előzőre. :D
Jé, nahát.:)

Intelligenskommentelők egész csapata foglalkozik a TótaW ellenbloggal…
Hm…és MAVO személyesen.:)
Juj, egyszer hívj meg egy sörre, lécci! Nagyvonalú embernek mondanak:)


Nekem tetszik a blog!:D
Tisztáznék egy félreértést: nem akar humoros lenni, bár jókat röhögünk, mikor írjuk, de ez a mi dolgunk, és a mi szórakozásunk.
Mezei fikázás.
Miért is?
(ok, jól is esik, naná. hogy:)
De pl ezért:

DE VAJON SZÜKSÉG VAN-E A KETTŐEGÉSZKETTES ÁTLAGGAL VÉGIGBUKDÁCSOLÓ, ÉVHALASZTÓ, ROMKOCSMÁKBAN LÉZENGŐ BÖLCSÉSZEKRE, A REMÉNYTELENÜL TEHETSÉGTELEN MÉRNÖKHALLGATÓKRA, GYEREKUNDOROS, MÁR IFJAN ALKOHOLISTA TANÁROKRA?....KELL EZEKNEK DIPLOMA?
...A MÉLYBŐL JÖTT, DE KITARTÓ, SZORGALMAS, ÉRDEKLŐDŐ ÉS FEGYELMEZETT ÉS EZÉRT MINDIG ÖTÖS DIÁK EDDIG SEM FIZETETT, EZUTÁN SE FOG.”

Kedves intelligenskommentelő pajtások, lehet e sorokat elemezni.

Ilyet vagy egy sunyi kis görény, vagy egy nagyon buta ember ír le.
Bizony.

Lehet választani.
És lehet észrevenni ezeket a mondatokat a postokban, kommentekben.
És lehet gondolkodni azon, egy-egy post kapcsán, hogy miért született? Mi a hozadéka?
Pl. az isten faszáról szóló postnak? Hm? Azonkívül, hogy kiakasztott, felháborított egyeseket?
Vagy ez elég?
És ez megéri? Kell?
Szerintem ez nagyon kevés. És nem éri meg. És nem kell.


CsSzV/Whave:

szomorú, h ilyen tapasztalataitok vannak, bár ha azt veszem, az emberek még a futball miatt is képesek összeverekedni...:DDD
upor 2007.01.31. 20:25:48
CsSzV/Whave:

szomorú, h ilyen tapasztalataitok vannak, bár ha azt veszem, az emberek még a futball miatt is képesek összeverekedni...:DDD

Bocs, de annak semmi köze a futballhoz. Az csak az ürügy.
basten:

fenntartom magamnak az álnaivkodás jogát!!!

;D
vettem. Csak a nickem miatt, tudod?;)
Szerintem ez nagyon kevés. És nem éri meg. És nem kell.
------------------

Az idő szelektál majd. Gondolatok, produktumok, valódi szerzők [néha] fennmaradnak. Filmkritikusok, művészettörténészek, recenzióírók és politikai [ál-]hírekre reagáló zsurnaliszták soha. A tényleges produktum hiánya a vinyó eljövendő karbantartásakor érezteti majd hatását.

Addig pedig kenyeret és cirkuszt.
„Csurka stílusos. Tartalmától függetlenül, azzal egyetértve, vagy akár azt tagadva.”

Ühüm, pedződik. Csurkát nem szeressük, de kurva tehetségesen ír.
Ühüm, pedződik. Csurkát nem szeressük, de kurva tehetségesen ír.
-----------

Ha ezt érted, akkor azt is érted, hogy az eredeti kommentelőt miért láttam [egy fokkal] stílusosabbank más kommentelőknél. Örülök, hogy sikerült elmagyaráznom. :-)
höndör:
Mindenki azt ír, amit csak akar. Majd mindenki eldönti, hogy _neki_ mi kell. Ha neked a te felsorolásod nem kell, akkor nem olvasod, és el van intézve. Én sem olvasom azt a fikablogot,mer' nem érdekel sértett kis tuskók véleménye. TWÁ-é viszont igen, mert értelmes, intelligens embernek tartom, ezen felül pedig középen szotyolázó liberálisnak, mint jómagam.

Ennyi erővel nem kell elcseszett zsidózós Magyar Fórum, nem kell OVI-s MN, nem kell semmi se, mer' minek? Mindenki tud mindent, senki se kíváncsi senkire. Az mér' jó?

Én néha olvasok Demokratát, MN-t, s ezen túl olvasni fogok Kommentárt is, mert érdekel az is, mit gondolnak az egyes dolgokról. Hogy némely dolgokkal nem értek egyet, az más lapra tartozik.
Mégsem mondom, hogy be kéne fogni a szájukat. Capische?

Sőt, azt sem mondom, hogy ne fikázzatok. Fikázzatok csak nyugodtan, ha a szellemi maszturbáció kielégítő számotokra. Kit érdekel? Én ugyan nem mondom, hogy semmi szükség rá, biztos lakásszerte népszerű lesz. Csak azt, hogy gyerekes. Ez az én véleményem.

Amúgy meg ellenblogot indítani pláne faszság, tekintve, hogy a blog éppen arra született, hogy leírja, a közönség elé tárja valaki azt, hogy mi a véleménye az egyes dolgokról. Neki. Saját magának. Ha ti csupán másolni vagytok képesek TWÁ-t ellenkező előjellel, vagy csak annyira vagytok képesek, hogy őt személyében vagy akár gondolataiban jól megfikázzátok, hát tegyétek. Csak a saját szellemi színvonalatokat deklaráljátok. Lelketek rajta.
hondor, erdekes, en valahogy osztom azokat a sorokat, bar lehet, hogy ezert olvasom ezt a blogot :) (offtopic mindez, de holnaptol ugyis uj cikket hanyunk tele kommentekkel). ha vegignezek felsooktatasba kerult volt osztalytarsaimon, ismeroseimen, az is csak megerosit mindebben. olyan arcok vallalkoztak tanari diploma megszerzesere, akikre a macskamat nem mernem bizni, ha elutaznek hetvegen, nemhogy a tini/nemtini gyerekemet okulas celjabol. empatia nulla, mas fejevel gondolkodas, az meg mi? biztos jo kozel tud kerulni egy 'maifiatalhoz' majd az akkori merce szerint. mernokok? olyan segghulye emberek kerultek be a bme-re, hogy egyszeruen a letezesukre gondolni is faj. tizenhet evesen annyi esze volt, hogy oran verte a farkat. es azt gondolta, senki sem veszi eszre. egy kurva onallo gondolata nem volt soha az eletben, de barmit beseggelt. vilag eleteben szinotos volt, barmikor elmondta a lecket, de ha ugyanabbol a tudasbol onallo feladatot kellett volna megoldania... kb ilyen 'mernokok' donthettek ki a margithidon a villamosvezetek oszlopait :) ja es igen, 75%-uk masszivan alkoholizal folyamatosan. tudnam folytatni, de teljesen folosleges. szerinted ezekre szukseg van, szerintem meg meg par ember szerint pedig nincs. kovezzetek meg.
Hú, Árpád, nem is tudtam, h ilyen önjelölt védelmezőid is akadnak...:)
Whave:

tlg off, de igazad van, TWÁ ugyan már posztolt erről, de eccerűen nonszensz, h fűfavirág továbbtanul, értelmetlenül és rontva a felsőoktatás színvonalát.

Arról nem is beszélve, h a kölykök fejét telenyomják presztízs- és vagyoni ambíciókkal, h aztán azok ne teljesüljenek, eredményezve egy csomó frusztrált munkanélkülit/pályaelhagyót.
upor:
TWÁ-t védelmezni? Mi szüksége lenne rá? Nem ez volt sztem a mondanivalója se az én, se pedig whave postjának. Ha igen, mellélőttünk...

Felsőoktatás:
no meg aztán a kislexikont beseggelni otthon is tudom, csak azért nem adnak diplomát. Másra meg nem jó a mai magyar oktatás. Tisztelet a nagyon kevés, elhivatott tanár(nő)na(e)k.
Fikázzatok csak nyugodtan, ha a szellemi maszturbáció kielégítő számotokra.
--------------

Végső soron ebben a tekintetben éppenséggel nem lenne különbség a blogra és az ellenblogra írogatók közt, nemde? Gorka Sebestyén indítékait 'elemezni' szintén egyfajta fikázás és szellemi maszturbáció, különösen önmagukat 'középen szotyolázó liberálisnak' látó-láttató 'értelmiségiek' számára.

Ez persze nem von le semmit abbéli meglátásodból, hogy egy ellenblog még színvonaltalanabb volna. Ennél is, valóban.
höndör,

„Juj, egyszer hívj meg egy sörre, lécci! Nagyvonalú embernek mondanak:)”

Miért ne? Február 6. megfelel?

(Sört te választod.)
Kedves csodaizé:)

"Én sem olvasom azt a fikablogot,mer' nem érdekel sértett kis tuskók véleménye."


"Fikázzatok csak nyugodtan, ha a szellemi maszturbáció kielégítő számotokra. Kit érdekel? .... Csak azt, hogy gyerekes. Ez az én véleményem."

:)
Legközelebb olvasd át mégegyszer, amit írsz.:)

"Mégsem mondom, hogy be kéne fogni a szájukat. Capische?"
Hát, nem...
Biztos azért, mert nem beszélek németül!
Mikor és hol mondtam ilyet?

Mindegy.:)
Minden jót.
CsSzV:

a dolog mégis csak az input-oldalon dől el, mit kezdjenek az oktatók a tömegesen betörő orkokkal, akik megijednek egy százoldalas könyv láttán?
CsSzV:

a dolog mégis csak az input-oldalon dől el, mit kezdjenek az oktatók a tömegesen betörő orkokkal, akik megijednek egy százoldalas könyv láttán?
CsSzV:

a dolog mégis csak az input-oldalon dől el, mit kezdjenek az oktatók a tömegesen betörő orkokkal, akik megijednek egy száz oldalas könyv láttán?
CsSzV:

a dolog mégis csak az input-oldalon dől el, mit kezdjenek az oktatók a tömegesen betörő orkokkal, akik megijednek egy száz oldalas könyv láttán?
(Megvallom, nekem semmi késztetésem Tóta-paródiát készíteni, a napi meló mellett örülök, ha néha beírok ide, meg pátyolgatom a saját üngyülü-büngyülü kis blogocská(i)mat.

De egy olyan igazi, stílusos, szaftot a szaftra Tóta-paródiát élveznék ...)
Elnézést mindenkitől a sorozásért, nem tehetek róla :)
höndör:

He? Olvassam el mégegyszer. Mire érted? Ha arra, hogy nem olvasom, akkor arra csak annyit mondhatok, hogy azt nem írtam, hogy egyszer azért beleolvastam, mer' méne? Csak hát... a véleményem lásd fent.

upor:
Hömm... Azért én látok egy amerikai stílusú oktatást, ahol inkább gondolkodni tanítanak, nem seggeltetik be veled a háború és békét, ellenben megtanítanak arra, hogy a közös szellemi tulajdonban mit, és hol keress, ha kell. Megtanítanak gondolkodni, s nem utolsó sorban érvelni, alátámasztani a mondanivalódat. Amellett, hogy a szakmai vonal sem sokkal gyengébb a porosz stilustól.

Kérdem én. Elméleti szakembereket akarunk? Két lábon járó lexikonokat, vagy esetleg újításra, gondolkodásra fogékonyabb, előretekintő szakértőket?
Szerintem ez utóbbi hasznosabb lenne. Biztosan lehetne találni valami jó kis középutat, több készségtárggyal, kevesebb biflával, mint ami most van.
Azért én látok egy amerikai stílusú oktatást, ahol inkább gondolkodni tanítanak, nem seggeltetik be veled a háború és békét, ellenben megtanítanak arra, hogy a közös szellemi tulajdonban mit, és hol keress, ha kell. Megtanítanak gondolkodni, s nem utolsó sorban érvelni, alátámasztani a mondanivalódat. Amellett, hogy a szakmai vonal sem sokkal gyengébb a porosz stilustól.
--------------------

Hömm. Nem.

Bizonyos esetekben [gyakorta] nem kevés [sok] lexikálisan elsajátított tudás szükségeltetik ahhoz, hogy a felhalmozott ismeretanyag birtokában képes legyen valaki az általad oly nagyra tartott gondolkodásra.

Mivel lehet éppenséggel a relativitáselméletet matektudás nélkül is fikázni, csak nem sok teteje van. És bizony lehet kelet-európai [ál-]gondolkodóként hazánk sorsáról elmélkedni a térségről való mélyebb [igenis, lexikális jellegű] tudás nélkül is, noha előbbre nem visz.

Ne tessenek annyira lesajnálni azt a bizonyos lexikális tudást. Felhalmozni tessenek előbb belőle valamicskát, aztán kárhoztatni. Fordítva nem szokott sikerülni.
a hülye elgépelésekért: bocs
ja, kiszeraméra, ez nagyon ott van. És jegyzem meg, nem kell az amcsikat/angolszászokat félteni, ők is megtömik a fejecskéket lexikális tudással, csak éppen ők előtte kiválogatják a legjobbakat/ arra érdemeseket / leggazdagabbakat, és csak azokba öntik. És mi innen ezt látjuk a jenki oktatás csődjének. Merthogy az anglo saxonok rég rájöttek arra, ami itt a felsőoktatásban még csak most kezd (újra ) nyilvánvalóvá válni, az elit az NEM 45%, és nem is 30%, hanem mondjuk 3-4. A többieknek is vannak mindenféle isik, (a maradék 97%..) és ezeket nézzük mi tökkelütött hülyéknek. MEgjegyzem tegye fel a kezét, aki net nélkül meg tudja mondani mi Botswana fővárosa!.. (Pedig amúgy alig maradnak le GDP/főben... röhröh) Miért lenne pálya egy világbirodalom átlagpolgárának tudni hol van the country called Yurop? Fizessen a szolgáltatásokért Floridában, meg Hawaii-on!
Na ja.

Ráadásul a lexikális tudásnak azt a részét nevezzük előszeretettel teljesen feleslegesnek, amely részt mi nem voltunk hajlandóak megtanulni, azt a részt pedig, amit megtanultunk bár, de gyakorlati hasznát nem láttuk, 'más szempontból hasznosnak', de nem életbevágóan fontosnak szoktuk ítélni.

Azt a fajta lexikális tudást, amit mi tudunk, mások pedig nem tudnak, és a túlélésünkhöz segít hozzá bennünket, a szakmánknak nevezzük, azt a fajtát, amit mi tudunk, mások nem tudnak, de nem segít hozzá minket semmihez... no, azt nevezzük erkölcsi fölényt biztosító általános műveltségnek.

:-)
Csak Burkina Faso-ért tudom...

Amúgy jobb lenne inkább a napjainkban születő új európai állam fővárosát magolni, mert abból még baj lehet. Hívjuk Rigómezőnek?
RoFä ne fesd az ördögöt a falra, az a 200 e. koszovói szerb mind a szerencsétlen vajdasági magyar nyakába ömlik. És persze majd honnan kapnak lakást stb?...
Megjegyzem Szép egy térkép bontakozik ki a déli vidékeken... lassan már divatos az 500e lakosú állam odalent. Javaslom még a macedóniai albánok különválását...:)
Hát ehhez hasonlóan nem értik az amerikaiak azt sem, hogy egész Európa miért is nem egyetlen ország...
Másképp látom... jó ötlet volt Gorka Sebestyénnek publicitást adni... most a FIDESZ-nek egy ilyen idióta balfaszt kell CÁFOLNIA...

De nem számit... ahogy megy előre a konvergencia ugy fog növekedni a FIDESZ előre...
jaj, gyerekek, mi történt

a beígért bosszúakció megvolt, kőkeményen lefikkantottak a bloggomban, plusz mellék blogomról elébb látatlanban megírták, hogy szar, majd látva is

há romokba vagyok
Jaja Árpád, én is saját szememmel láttam. Úgy éreztem magam, mint Varnus Xavér az NSDAP alakuló gyűlésén.
"Kedves intelligenskommentelő pajtások, lehet e sorokat elemezni. Ilyet vagy egy sunyi kis görény, vagy egy nagyon buta ember ír le."

tenyleg, magyarazd mar el, mi szuksege van a tarsadalomnak vizsgan atrugdalt bolcseszekre, tehetsegtelen mernokokre, es alkoholista tanarokra? mert szerintem semmi.

"Szerintem ez nagyon kevés. És nem éri meg. És nem kell."

akkor lapozol, arany bogaram. eleg nagy az internet.
és jesszus Worluk, hát a Lovasról szóló részt minek emelted ki? ÉS HA BEPEREL AZ A DRÁGA EMBER? speciell azóta keresztet hányok, gott mit uns, i hope so.
aa, csak papirzacskora perelnek.
"Az amerikai hadsereg megerősítette vasárnap, hogy az utóbbi két hétben négy helikopterét lőtték le Irakban. Az amerikai erők ennek hatására módosítják taktikájukat. Legutóbb 2003 végén módosították a harci helikopterek bevetéséről szóló harcászati szabályzatot. Annak az volt a lényege, hogy az amerikai harci helikoptereknek a korábbiaknál alacsonyabban és gyorsabban kell szállniuk, és gyakran kell változtatniuk útvonalaikat, hogy zavarba ejtsék az ellenséget."
index.hu/politika/kulhirek/?main&298870

Úgy látszik, nem sikerült zavarba ejteni...



süti beállítások módosítása