W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Magyar Gyermek X.

2010.12.12. 11:40 Tóta W. Árpád

Következő, karácsonyi szám VASÁRNAP.

Leminősítés, korrupció, vadászgépek - egy hét gyerekeknek.



Címkék: magyar gyermek

27 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr402510534

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ha nem lenne a Fidesznek akkora pofája… 2010.12.12. 21:32:19

„A lengyel pénzügyminisztérium hét végi közleménye szerint sikerült megállapodni az Európai Bizottsággal abban, hogy figyelembe veszik a nyugdíjreform költségét az államháztartási hiány kiszámításakor.”A fenti hírből mindössze annyi követke...

Trackback: Hogy legyen jövőnk, kell az új erő! 2010.12.12. 21:31:29

Be kell lássuk, ma a hazai közéletben nincs olyan párt, szervezet, mely valóban mindenki érdekét képviselné, amely valóban az ország érdekeit nézné, mely valóban azért dolgozna, olyan programja lenne, ami az ország javára válna. Szükség van egy új párt...

Trackback: Az MTI hazudik 2010.12.12. 17:37:56

Az MTI szerint mindössze néhány száz fő vett részt a nyugdíj-lenyúlás elleni demonstráción. Én 3 tucat kiflit veszek Selmeczi Gabriellának, ha a következő képen ezernél kevesebben vannak. S mivel kicsit oldalról volt fényképezve több százan lemaradtak ...

Trackback: A kormány én vagyok 2010.12.12. 17:14:07

 Egy kis történelem következik. Nem kell persze megijedni, nem történelemóra lesz, nem fogok évszámokat írogatni, csak annyit, amennyi fontos. Nem lesz túlságosan sok, ami fontos. Egy olyan cikkből fogok most szemelvényeket bemutatni, amely majdne...

Trackback: Szijjártó újabb öröme - Orbán megjósolta! 2010.12.12. 17:13:52

  A Moody’s leminősítette Magyarországot, ami óriási örömöt válthatott ki a Fidesz berkeiben, mert így bizonyossá válik, hogy a Vezér, a Lánglelkű Próféta szavai valósággá fognak válni. Ennek Szijjártó Péter is nagyon örül, hiszen nem sokkal...

Trackback: Korrupció-e a hálapénz? 2010.12.12. 17:13:26

  Hazánk az első helyen áll az egészségügyben kifizetett kenőpénzek tekintetében, amelyet mi hálapénznek szeretünk hívni. 2009-ben a megkérdezettek 18%-as, 2010-ben pedig már 26%-a adott hálapénzt az orvosnak.   A Magyar Rezidensszövetség egy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rozinának mondom: - Hozz anyának papírt, mert nem tudja nyomtatni a Magyar Gyermeket! Mire:- Jóó! Tegnapelőtt már akartam reklamálni miatta.
Szóval itt az olvasóközönség és habár én szépen vártam, de ő reklamált volna miatta.

Egyébként most, 10 évesen írja a saját könyvét. Idáig rengeteg regényt elolvasott, mindenféle témában, de főleg lovasban. Az övé is lovas témájú lesz, valami Steve a főszereplője.:)
A férjem ki akarja adatni. Rozina mondja: - Írom, írom, már fejben van, amit még írok. Mondom a féjemnek: - Nem kell sürgetni, megírja. Látod, mennyire iparkodik.
Lenne ötletem arra, hogy mit egyen a Titanic-baci...
A MIG-ek vajon hányszor búcsúznak még el?! :))
Kérem, valaki válaszoljon!!! Miért van az, hogy a bankok segélyt, az államok meg kölcsönt kapnak, ha baj van?
bocsanat, hogy kotozkodos kerdest teszek fel, de ennek mi ertelme van? mar, hogy osszegyujteni a hireket? a titanic hir kivetelevel mind eljutott hozzam. eddig azert olvastam a totaw dolgokat, mert erdekelt a velemenye, es tetszett is a fogalmazasa. ez most nem tobb mint egy vasarnapi blikk kishasabos hircsokra.

kicsit csalodtam, bar lehet, hogy velem van a hiba, ettol meg a csalodas megmarad...
Részletkérdés, de nem 7-én repültek utoljára a 29-esek, dec 28-ig adnak keszit, és elvben aznap még emelik majd őket.

De már olyan pletykák is napvilágra kerültek, h a Gripenek (4 év után) még mindig nem képesek átvenni a feladatot, és febr. 15-ig maradnak a MiG-ek is. (a cseh Gripeneknek hetven-akárhány nap kellett a készültség átvételéhez, mi most az 1500 napot közelítjük, illetve a teljes lízing-tartam 40%-át, ami nem semmi)
@knausz: a leirásod alapján az én lányom is lehetne :-)
A Magyar Gyermek addiktív. Mikor megláttam pénteken, hogy még két napot kell várnom a megjelenésére, el nem tudtam képzelni, hogy fogom kibírni. De kibírtam, és megérte.
@King Size Lobster: "oriblog.blog.hu/2010/12/11/torok_gabor_elemez_1938_hitler_jo_lepese"

Nagyon érdekes. TG-nak technokrata szemmel (teljesen elvonatkoztatva erkölcsi, etikai kérdésektől) igaza van.
Ezt megismerni azért fontos --így TG írása pozitív lehet a gondolkodók számára-- mert mintegy tükörképet adva a kezünkbe megmutatja ovi álszent hazug voltát és veszélyességét.
Ovi ugyanis --úgy látszik-- képes kikapcsolni az erkölcsi, etikai kérdéseket a döntéseiből és ugyanazzon az úton halad, mint nagy példaképe Hitler.
A hálapénz békés átmenet a korrupció és a borravaló között. Emlékszem, 15-20 éve még komolyan vették, hogy csak utólag fogadják el, meg sem próbáltam előre adni.
Manapság teljesen mindennapivá vált, hogy a jobb elhelyezés vagy a várólistán való előre kerülés miatt már az első beszélgetésre bélelt borítékkal megy a beteg.
A korrupcióról nem árt tudni, hogy hasonlóan az alkoholizmushoz vagy a kábítószer-függőséghez a kapcsolódó egyéb bűncselekmények fokozzák a cselekmény kriminalitását. Érthetőbben fogalmazva a korrupcióra szánt pénzt feketén kell kitermelnie annak, aki adja, ezért az adócsalás, színlelt szerződés, számlavásárlás a korrupciót kísérő bűncselekmények. Erre egész iparág épül (lásd számlagyárak).
Az alkalmazottak korrumpálásában gyakran a munkaadók is érdekeltek. Egy rendőrkapitány vagy egy buszvállalat igazgatója nem tud bért emelni, mert nagy rajta a járulék és az adó. Ha arra biztatja beosztottjait, hogy szerezzék meg a bérkiegészítést máshonnan, nem lesznek a dolgozóknak bérköveteléseik, nem sztrájkolnak és kézben tarthatók.
index.hu/gazdasag/magyar/2010/12/13/a_kormany_a_munka_torvenykonyvet_is_a_kt_megolesehez_igazitja/

Emiatt máshol milliós tömegek szoktak utcára menni. Itt meg csak úgy balkézről mintegy mellesleg megcsinálják. Vicces. :-)
Olasz tüntetés:

tthon Üzleti Negyed Sport afganisztáni háború WikiLeaks orosz-magyar kapcsolatok koreai konfliktus
Címkék:Silvio Berlusconi,Olaszország,Róma,zavargás,tüntetés,olasz politika
Zavargások törtek ki Rómában Berlusconi győzelme után
[origo]|2010. 12. 14., 18:24|Utolsó módosítás: 2010. 12. 14., 18:40|
Címkék:Silvio Berlusconi, Olaszország, Róma, zavargás, tüntetés, olasz politika
eszközök:

Zavargások törtek ki Róma belvárosában miután Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök túlélt egy bizalmatlansági szavazást kedden. A tüntetők, akik főleg a felsőoktatási reform ellen tiltakozó fiatal egyetemisták, abban bíztak, hogy a miniszterelnök bukását ünnepelhetik meg kedden.
Forrás: Reuters/Alessandro Bianchi

Berlusconi megúszta a bukást
JÁTSSZ ONLINE!
Keresés

Heves tüntetések kezdőtek Rómában azután, hogy Silvio Berlusconi miniszterelnök 3 szavazattal többséget szerzett egy bizalmi szavazáson. A Guardian által hivatkozott jelentések szerint legalább 80 rendőr és tiltakozó sérült meg a tüntetésekben, amelyek kedden kezdődtek az olasz főváros történelmi belvárosának különböző pontjain.

A Reuters szerint festék és füstbombákat hajítottak tiltakozók az olasz parlament épületére. A lap beszámolója szerint Rómában a Pincio-domb és a Spanyol lépcső füstben úszott a felgyújtott autók és kukák miatt és a tüntetők a tűzoltókat sem engedték a helyszínre, hogy eloltsák a tüzet. A Reuters legalább 20 sérültről írt. A hírügynökség szerint főleg fiatal hallgatókból állt a tüntetők tömege, de voltak köztük bevándorlók és munkások is.

"Mialatt ők a parlamentben játsszák a kis játékukat, a katasztrófa felé haladunk. Hol a jövőm? A kormány nem képviseli az érdekeimet, a saját országom nem képviseli az érdekeimet" - mondta a 19 éves Marco. A Reuters szerint a tüntetők abban bíztak, hogy örömünnepet ülhetnek Berlusconi bukása után, de a kormányfő végül nyert a szavazáson.

A Guardian szerint egyes tüntetők vascsövekkel és kockakövekkel fegyverkeztek fel a tüntetésre, amelyhez hasonlót évek óta nem tapasztaltak az olasz fővárosban. A Guardian beszámolója szerint egy összecsapásban a rendőröket bekerítették és csövekkel ütlegelték a tüntetők. Egy szemtanú beszámolója szerint rendőrök megvertek egy fiatalt, akinek semmi köze nem volt a tüntetéshez. A Guardian is azt írja, hogy a tüntetők zömét hallgatók, akik a felsőoktatási reform ellen tiltakoztak, szakszervezeti munkások, egy korábbi földrengés áldozatai és a forradalmi marxista párt tagjai alkották."

Nem tapasztaltak kockaköveket? Mert nem látták még a magyar csőcseléket akcióban... :-D
Felhívom a közfigyelmet arra, hogy megbüntettek egy buszsoffőrt, aki szándékosan elgázolt egy hóembert.
fidesz.hu/index.php?Cikk=144087

Ez is fincsi - konkrétan emlékszem arra a pofátlan stílusra, amivel anno Szijjártó kommentálta ezt. Nem az a baj, hogy letagadta, hanem a hogyan.
@anyátok:
:)
Felhívom a figyelmét a Gyűjtőknek:
Holnap, mivel péntek, hát Magyar Gyermek!

Karácsonyi, ünnepi szám lesz?

Gondoltam én is írni valamilyen szép, karácsonyi történetet, de lesz-e belőle valami..úgy érzem mostanában magam, mióta berobbant az új tanárom, belőlem kettő ember kéne legyen! Minimum, de három inkább:
1. Háztartási alkalmazott
2. Anya és hitves
3. Angol tanuló
+ egy, aki ide szól; + aki verseket olvas; + aki dalokat fordít és hallgat; aki szaunázni, kozmetikushoz, fodrászhoz jár és tornázik..és aki szerelmes!:) anélkül nem megy egyik feladat sem.
@knausz: karácsonyi szám lesz, de ismét vasárnap. lehet, hogy ez így is marad, nekem a péntekit összehozni elég necces általában.
@Tóta W. Árpád:
Mindig nyugisabb a vasárnapom. Jobb, mint a péntek. És tintapatront is kell még venni addigra. A Karácsonyi szám az külön öröm! Most végre esett a hó is és fehér minden (eddig utáltam a havat is, a színeket is).
A Mikulásról raknék bele, aztán kiszínezném pirossal-zölddel gazdagon.., aki akarja, nyomtathatja anélkül (nálam), de én színesben szeretném.
Korrekt, ONYF honlap:

"Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy karbantartási munkálatok miatt 2010. 12. 17-én 17.00 órától 2010. 12. 20-án 6.00 óráig elektronikus szolgáltatásaink nem lesznek elérhetőek. Megértésüket és türelmüket köszönjük! ONYF"

Na elmennek mar a picsaba :D
atv.hu/belfold/video-20101216_levelben_rendezi_le_a_leendo_nyugdijasokat_a_kormany_video

"Selmeczi Gabrilla azt is elmondta, hogy a kormany nem kesobb nem tervezi, hogy lehetoseget biztosit az allami rendszerbe torteno visszateresre: Most szeretnek minden kit arra ravenni es meggyozni, hogy jojjon vissza a biztonsagot nyujto allami nyugdij rendszerbe, egyebkent ha kesobb tobbszor kinyitnank a kaput, akkor igazsagtalan lenne az allami nyugdijrendszerben tartozkodokkal, mert esetleg lehetne manipulalni."

Gabika, te retardalt, nyomoronc vegleny, hat megis hogy lehetne manipulalni? Csak nem ugy, hogy a tozsden nem eltozsdezik, hanem fialtatjak a penztem?
@Waldi!: Gabriella asszony tiszteletreméltó, bölcs és szűzies jelenség. Elhatárolódom.

De hogy a Törpilla mekkora egy ostoba ribanc, azon évek óta ámulok.
Az Nap masik oldalan levo ellen-Foldon Nemzetronto Armany Viktor levelet irt az ellen-foldi szuleimnek:

"Ezúton szeretném tájékoztatni Önt, hogy a magyar nyugdíjasok minden várakozást felülmúló aktivitással vettek részt a Nemzeti Konzultációban, hiszen több mint egymillió időskorú tisztelt meg bizalmával és válaszolt levelemre."

Mi van, volt aki meg mindig mert nem valaszolni? Tekintve, hogy valaszboritek nem volt, azert ez az 1 millio "nyuggert" Kossuth teri szamrendszerben kell szamolni, gondolom.

"Számomra is elfogadhatatlan az a szemfényvesztés, amellyel az Önök nyugdíjának fedezetét – az Önök tudta nélkül – magánbefektetők kezére játszották át."

vs

"A magán-nyugdíjpénztári vagyon ügyéről Rogán Antal úgy nyilatkozott: még ma is sokan azt gondolják Magyarországon, hogy ez az ő saját megtakarításuk."

Orban szerint a magannyugdij penztari penzeket maganbefektetok reszere jatszottak at. Mivel a penztarnak a befizetok a tulajdonosai, ezert ezek a maganbefektetok nem lehetnek masok, mint mi a befizetok. Akkor hogy lehet, hogy Rogan szerint a magamnak befizetett, magamnak befektetett penzem nem a tulajdonom?

Termeszetesen a mi Foldunkon semmi hasonlo nem tortenhet, Allah novessze foldig kegyes vezerunk szakallat :D

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=43697%3Aa-the-economist-orbanrol-es-magyarorszagrol&catid=79%3Akiemelt-hirek&Itemid=115
@Waldi!: azt már beírtm valahová, hogy Schmitt Pál elnök úr se fogja megtalálni az arany Waterman vagy milyen tollát két hétig sajnos, így csúszik az aláírása, bármily fájó is a Zembereknek ez. 40 nap helyett csak 30 nap marad, de lehet, hogy akkor épp tatarozni kell majd mindegyik nyugdíjizét abban a harminc nyűves napban, legyen kis tipp-topp csinos az újévre. Nenyi se lóghat méltatlan környezetben ugye, megértjük.

Anyukádékat - meg az enyémet, de nem adjuk oda az ilyen abúzusszámba menő röplapokat neki már, nem kell még egy sztrók - 170 millióért kereste meg a Mindig Igazszavú.
süti beállítások módosítása