W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Lopótökök

2008.04.17. 05:45 Tóta W. Árpád

Most már bevallhatom, az MSZP kataton agóniáját, a koalíciós szakadást, a nyúljellegű, dermedt reflektorbabámulást értetlenkedve figyeltem eddig. Oké, beszopták a népszavazást, tövig. A nép úgy foglalt állást, hogy ha már így kérdezik, nem szeretne fizetni, illetve (ismeretlen, szájízhez igazítható arányban) úgy, hogy Feri, menj a picsába. Kellemetlen politikailag, presztízsveszteség, csatavesztés.

De az MSZP, illetve Gyurcsány kezében végig ott volt a másik jollyjoker autóskártya. Egy Ügy, amivel nyerhettek volna ők is egy népszavazást. És akkor már nekik is van egy diadalmas hadjáratuk, ők sem eltaposható, háton kalimpáló bogárkák, hanem országjobbításra elszánt erő, amely szót ért a lakossággal. A kormány - parlamenti többsége birtokában - simán feltehette volna népszavazásra Gyurcsány köztisztasági csomagját, és meg is nyerhette volna. Egyetért-e Ön azzal, hogy a pártok ne lopjanak, és a parlamenti képviselők adózzanak a teljes jövedelmük után? Hát hogy a fenébe ne. Tökre egyetért ebben minden épeszű magyar. Még akkor is, ha becsületesen odaírjuk, hogy mindez megemelt, ám átlátható juttatások mellett történjék.

Kiírják, megszavazzuk, nyernek. Aki nem áll mellé, az meg veszít. Kellőképpen demagóg lett volna ez a referendum is, de hát attól jó a népszavazás, ha demagóg. Még fontosabb viszont, hogy ez az ellentámadás plebejussága mellett is kétségkívül hasznos lenne Magyarországnak. Ellentétben a március 9-i cirkusszal. Ennek a népszavazásnak a károsultjai kizárólag bűnözők, sötétben bujkáló gazemberek lettek volna.

Meglepetés tehát a hétfői hír, hogy az MSZP mégsem kezdeményez korrupcióellenes népszavazást. Khm, tulajdonképpen megoldódott már ez, van róla törvény is, illetve lesz... igazán nem szükséges. Spongyát rá.

Nicht ugribugri, langsam spazieren


- ez a jelszó most már, nyilvánvalóan, noha írva vagyon az Őszödi Beszédben, hogy "ahhoz másik madám kell". Ahhoz ő nem köll.

Nem kell perverzen élénk fantázia ahhoz se, hogy elképzeljük a nyálkás, kakiszexes jelenetet a kulisszák mögött, ami arra késztette a sarokba szorított kormányt, hogy eldobja az utolsó fondüvillát, amivel visszavághatott volna. Itt Puch Lászlók és hasonlók, a Zuschlagok hálózata, hivatásos tolvajok, keresztapák szóltak közbe, hogy nehogymá' tisztakezűsködni akarjá', Ferikém! Mert ha mi bukunk, magunkkal rántunk fél kézzel. És a narancs sarokban a Simicskák és Lázár Tizennyolcmilliók egyetértően bólogattak, nem erőltetik ők se, a földön hagyják az elejtett adut. A tolvajok sosem hoznak törvényt arról, hogy a lopásért kézlevágás járjon. Így megy ez.

Éppen ezért volna szükség népszavazásra, igazira. Nem olyanra, amihez fizettett pártaktivisták gyűjtik az aláírást és a szavazatot. Olyanra, ami alulról jön a fűgyökérből. Szerencséjük, hogy nincs civil társadalom, illetve hogy ezért speciel nem sztrájkolnak a vasutasok meg a háziorvosok.

Akadnak, akik az elbaszott magyar pártfinanszírozásból immanensen következő korrupciót apró problémának állítják be. Tévednek, illetve hazudnak. Bár minél nagyobb a lopás, annál nehezebben bizonyítható - hiszen egy tízmilliárdos szajréból meg lehet már venni a sajtó nagyobb részét - de a köztudatban bírósági ítélet híján, vagy annak ellenére, ott van a bizonyosság: ezek lopnak. Autópálya? Nyilván nyúlnak belőle. Mennyit? Harminctól nyolcvan százalékig terjednek a becslések; minden lehetőség irtózatosan sok pénzt jelent. Annyit, hogy kénytelen-kelletlen azt feltételezi a polgár, az összes párt- és kampányköltség kifizetése mellett is valakik valahol egy Halálcsillagot építenek a tudtunk nélkül. Esetleg ellenünk.

Négyszáz rabló


A finanszírozás mai rendszere magától értetődően kényszeríti a pártokat arra, hogy illegális forrásokból, magyarán lopásból, rablásból, sikkasztásból, emberkereskedelemből fedezzék az igényeiket. Zöld utat ad a bűnnek, és onnan már nehéz megtorpanni, és azt mondani: á, azt már nem lopom el, maradjon valami a lúzer lakosságnak is.

Ismert erdei körökben az az általános nézet, hogy ezek mind csak a hatalomért reszketnek, mert annyira jó érzés miniszterelnöknek, államtitkárnak, hajjakendnek lenni. Csak pozícióba szeretnének kerülni, hogy jót tegyenek. A köztisztasági népszavazás elgáncsolása bizonyítja, hogy ez nincs így. A biznisz egyértelmű volt: lemondunk az elcsalt pénzekről, és felállhatunk megint. Nem éltek vele. Nem a hatalom, nem az országépítés szédítő lehetősége vonzza őket. Szomorúbb, primitívebb a motiváció. Sokkal erősebb csali a folyó hó végén zsebretehető készpénz, és az abból vásárolható vitorláshajó, terepjáró és luxuskurva.

Ennyi. Ennél messzebb hunyorítva sem látnak. Kívánom nekik, hogy frontális karambolban pusztuljanak el. Ön dönt: viszik, vagy vezet.

Lásd még:
Helyzetfokozódás
Ezek lopnak.


Címkék: mszp korrupció népszavazás pártfinanszírozás

1016 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr2429343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Révait, Gerőt, Kun Bélát miért hagytad ki? Nem olvasol elég Magyar Fórumot, dolfi.

Nagy hiba. Leértékelődtél szememben. Kitartás!
Friss élmény! Tudjátok itt a kertek télleg hatalmasak, kerítés meg nincs köztük, átjárunk egymáshoz dumcsizni...
Mondom a szomszédnak, aki épp a trágyát hányja ki a disznóólból:
- Gyurikám, oszt hallottad, h nálunk feléledt az antiszemitizmus?
- Az meg mi a lófasz?
- Üldözik a zsidókat.
- És honnan tudják, h melyik a zsidó,
- Hát a Bayer Zsolt megírta.
- Ne idegesíccsé má, az meg ki?
- Egy újságíró, aki náci?
- Hogy-hogy náci? Azok nem a II. nagy háborúban voltak,
- Nem, állítólag most is vannak, mindig is voltak: Bácsfi Diána, Szabó Albert, meg a többiek.
- Idefigyelj szomszéd, ha még egy olyan nevet mondasz, akit sose hallottam, fizetsz egy sört.
- Na jó, akkor beszélgessünk egy kicsit a rasszizmusról. Van rasszizmus?
- Hát fiam, én nem vagyok rasszista, de ezek a cigányok rohadtul idegesítenek, itt dobják el folyton a szemetet a házam előtt, azt a héten már másodszor jöttek be a fészerbe egy éven belül. Egyszer rájuk küldöm a kutyákat, vagy sztélövöm a seggüket a légpisztollyal.
- Na de Gyuri bátyám, ők csak a megélhetés miatt lopnak, mondta a tv-ben egy roma rendőr a Napkeltében.
- Na ide figyelj .....ám! Nekünk se elég mindig a nyugdíj hó végéig, de akkor se lopnám el senki tyúkját se. Szegény Keti néni ott az utca elején, már kétszer vitték el az összes tyúkját, aztán se fia, se lánya, se senkije. A rendőrök meg csak felveszik a jegyzőkönyvet, aztán uccse csinálnak semmit, a fiam meg te hiába fizetitek be azt a rengeteg adót. de akkor hová megy el, azt mondd meg,
- Hűűűűűűűű, Gyuri bátyám, most nagyon nehezet kérdezett, de sztem eccerű, megírta egy újságíró is: ellopják!
- Na ezt mondom én is, ezek se klönbek a cigányoknál.
- Na de azokat védik! Nem szabad azt mondani, h cigány!
- Hát mit mondjak szomszéd? A cigány, az cigány.
- Roma, azt kell mondani!
- Na bazdmeg menj inkább, vesd el a főznivaló kukoricát, ne engem idegesíccsé ilyen hülyeségekkel.
- Okés, már megyek is, de előbb még van egy kis dolgom a szgépen...
Júdea? Azok a piszok zsidók átváltoztatták Izraelre. Igazad van. Pimaszok.
Látom büszke vagy a családodra!
gobbi,, major, moldova...sötöbö a kúltúrhából...
A Hablatyfőnökkel mindenben egyetértek. Szerénységem nem is vitatkozhat egy ilyen nagyformátumu és jólinformált egyéniséggel.

Gyuri bá' meg csak valahogy kitalál előbb, utóbb a kukoricásbol. Bazdmeg - imádom az ilyen hazafias dumát.
Viszlát. További jó mulatást.

The inmates are in full charge of the asylum :)
A bajjern zsóti tipikus sémita !!!!
Átnyergelt....
kunbélánakműbőrkalapjavolt!
Dászvidányija "továris"...
Baromarcú Uszító Felebarátaim !

Inkább röhögjetek ezen, mindenki megkapja különböző arányban :)

www.youtube.com/watch?v=fB0JdVzMTIY

(ha meg úgy is vágjátok az angolt, akkor gondolom OK)
"Friss élmény! Tudjátok itt a kertek télleg hatalmasak, kerítés meg nincs köztük, átjárunk egymáshoz dumcsizni..."
Rálövök: Állatkert, sertéskifutó??
Üdv, te koca!
www.youtube.com/watch?v=bsVvHZPmpNk&feature=related


Speciel
te se határolódtál még el mozzietől ha jol rémlik.
Klassz az eszmecsere. Mi lesz itt a választás idején!?
Ja, ma láttam a konvervdobozos örököst, aki sohasem hazudott.
Kicsi, mókás, és baromi idétlenül vigyorog. Pluust kb. 20 testőr. Édi volt.
Hű a lényeg kimaradt!
Az utsó németjuhász kutyámat Dolfinak híííttták!!!
(Egy könnycseppet elmorzsolok minden halálbamenő munkaszolgálatos keresztényért is...)
Más:
Uszítás az, ha felhívjuk a figyelmet az idegenek és a nem beilleszkedők , továbbá a társadalomrablók (kizsákmányolókok..) elszemtelenédésére...
Hozott is a kúrmány egy fasza rendeletet!
Üdv.:
picsábamán
"Shore 2008.04.20. 17:50:54
Klassz az eszmecsere. Mi lesz itt a választás idején!?"

Milyen választásban reménykedsz?

Kristl!
Kösz a vidijótót!
Krist!
Te elhatárolódtál a radikális' októl ( húúúúde) , a populistáktól, azoktól, akik folyamatosan hazudnak, miközben azt állítják magukról, sohasem hazudtak, a köpönyeg(parlamenti ülés) forgóktól, a népnemzeti köntösbe bújtatott gyújtogatóktól, koszorúrugdosóktól, emlékmű(sírhely) lehugyozóktól? Keresztény?
Menj gyónni!
Tsóközön....
speciel

"koszorúrugdosóktól, emlékmű(sírhely) lehugyozóktól?"
ezeket zömében keresztény kegyhelyeken követik el ami az erősödő keresztényüldözés biztos jele.
ON:Teljesen egyetértek, főleg az alulról induló népszavazással, csak az a probléma, hogy nem lenne aki kampányol, következésképpen valószínűleg nem mennének el elegen. Az egyetlen esély az lehetne ha a viszonylagosan (párt)független médiumok és csoportok mindkét oldalról összefognának. E dolog a kapcsán úgy érzem, hogy ez nem teljesen irreális, csak kéne egy személy aki a kezdeményezés élére áll és mindenki számára elfogadható.
speciel !
És TE? Mitől nem határolódol el?
(Na jó a kislány-öregember dugás, pisi-kaki szeksz, az legyen kivétel, mint minden jó talmudistánnak...), de a tobbi okés !
Na Kristl !

Mivel a családi hagyományok révén saját nagybátyámnál konfirmáltam a Felvidéken talán tudom mik az alapok és különbségek, hogy értsd.
És van egy ajánlatom, ha már neked fontos ez a szeparáció
Enyém Hegedűs, mondjuk lezúzom az arcát egy Bibliával, hogy ugyan már olvassa el mi van tényleg beleírva. Ti meg a túloldalon a pedofilokat végérvényesen rendesen elpcsiázzátok... :)
Bocsánat...
De:
Mi a faszt kampányol itt valaki is a a valamiért???
Hihetetlen, hogy elbirkásodott a pesti proli!!!
Nem hiszem el, hogy 1-2 jöttment internetista határozza meg a nemlétet!
Felzárkóztálemán Pista?
erőspista

Nem a szeparáció a fontos, hanem hogy ne általánosítsunk és ne bélyegezhessenek meg egyesek egész közösségeket egy két renitens és elszigetelt tag alapján.
És persze csakúgy mint a keresztény közösségek akik nem védik hanem kivetik maguk közül az ilyen elemeket, annak mintájára más közösségek is tegyék ugyanezt.
De te is láthatod hogy erre nem hajlandóak. :)

erőspista !
Értelek,...ha félre nem értelek!
Egy kérésem lenne: a Biblia Új Szövetségi részével basszad pofán az arra érdemeseket!
(A tora -ó szövetség- megmarad nekik Gázában...Meg nálunk...)
Lopótökök
Kedves Tóta,
szeretem olvasni a cikkeidet (már amikor látok a méregtől a nyilvánvaló elfogultságod meg az időnkénti csúsztatásaid miatt), de szerintem gyakrabban kéne moderálnod a blogot.

Lehet, hogy neked jó ha minél többen kommentelnek (meg kurvára liberális, ha minden vélemény szót kap), de végül rá fog menni a blog is. (Szerintem.)

Az, hogy különböző vélemények vannak (köztük néhány elfogult, egy csomó fafejű, meg néhány komoly vitapartner stb.) és azokat eltérő nívón fejezik ki az ok. Ez a dolgok rendje.

De van néhány csávó, akiknek én nem adnék szót jobb, vagy baloldali véleményüktől teljesen függetlenbül.(Bocs a személyeskedésért, de Mozzie, Speciel stb. idetartoznak.). Érvanyaguk semmi, viszont agresszívek és személyeskedőek. Tartós működésük el fogja üldözni azokat, akik ilyesmi igényeiket (ha van egyáltalán) inkább a kocsmában élnék ki.
Akkor ezek a nickek majd egymásközt maradnak, de szerintem azt már ők is unni fogják.
abandi 2008.04.20. 18:08:07
Andi!
Tőled és elvtársaidtól
Maximálisan.
Majdnem meséltem neked....
Üdv:
Lopótök...
Meghökkentő, hogy vallási alapokra terelődhet a nagybaszó...Hát azért sem!!!
Ellenben a semita típusú társadalom lényege a diaszpórában való maximális boldogulási lét...Pénzügyi alapon...
Minthogy a világ pénzügyeibe ma már beleszólhatnak, ezért kell figyelni...kicsit...magunkra, nemzsidókra!
Meg még:
Az rendben van, hogy a blogger meg lett vezetve...mint oly sokan!
Az is renben van, hogy én antifaSZista vagyok...
De az már nincs rendben, hogy a picsába bújnak a liberál-bolsevik-cionisták az idióta gyúrcsány mögé???
Több adót!!!
Semita, Mózeshitű, bibsi, libsi, idegenérzelmű...
Parasztok! Nem tudnátok tisztességesn zsidózni. Ahhoz is buták vagytok. Kat-ref Lac.
buharin 2008.04.20. 18:26:36
leírom mégegyszer:
firlefranc 2008.04.19. 11:52:14
speciel 2008.04.18. 16:00:52
"Úgy látom Árpád (a törzsközönség "pengeváltásaiból"), hogy a post (s nem csak ez) klaszz zsidó-cigány-kommunista-nyilasozó netkocsma lett. Szomorú."
A törzsközönség nem más, mint Tóta W. blogját módszeresen tönkretevő, intellektuális-munkanélküliek esetleges halmaza. Ez nem csak szomorú, de egyben a blog-műfaj, mint irodalmi szubkultúra halála is. Dögevők döge. Ez lett a blogból.
Dia (ezt is ismerem) s(z)póra (aztis.
Üsd az öreget! Nem adok segítséget.
speciel!
"Ábrahám népe" népe nálam nem jelent üzleti kapcsolatot!
Mert átbasznának...!!!
Pantagruel

16:13-kor egészen normálisan írtam neked, és különösen érdekelne az, h ha Bayert úgy magyarázod, ahogy (szíved joga), akkor hogy magyarázod Árpi sokkal egyértelműbb, és sehogy másképp nem magyarázható mondatát, azaz ezt:
"Kívánom nekik, hogy frontális karambolban pusztuljanak el".

-----------

Kedves Bayer Zsolti!

Hozzád szólok sváb tessvérem, mert napok óta védlek itt, meg magyarázom a bizidet, meg közösséget vállaltam veled náciságban, meg ilyesek... Lécci, küldjél már egy kis appanázst, vagy válts le engem a személyes jelenléteddel, mer' biz' öléggé eluntam ezt a hülye vitát, és a megabájtjaimat is felzabálta. Szóval, szívesen érvelek melletted, én nem értettelek félre, de a pénz, az nagyon kéne már, mert a fidesz irodán is arra hivatkoztak, h szűkös a keret, elment a népszavazásra. Én úgy látom, neked van mit a tejbe aprítani, hát lécci vegyük fel a kapcsolatot, és rendezzük el az anyagiakat! A macskám is minnyá ellik, az is folyton a zabát kéri, nőnek benne a jövő kis oroszlánjai. Tudod azok, amik a Gárda ruháján feszítenek... Hát rá is légy tekintettel, és szánd meg a te legjobb fogadatlan prókátorodat!
Üdv., elérhetőség: malacka69@gmail.com
Szebb jövőt!
firlefranc

Én is, Paszternak is komolyan véve aggályaidat, írtunk neked. Szeretném, és sztem ő is, ha nem copy bemásolnád ugyanazt még egyszer, hanem szíveskednél válaszolni a mi meglátásainkra.

Maradok tisztelettel: m69, petit cochon, Robert Gida legjobb barátja
Malac!
Bayer Zsoltnak tök igaza van!
De: hogy bonyolítsam a dolgot:
a kiváltó újváryrudi annyira keresztény mentalitású, mint peterapostol az elején...
A fia, Ungváry Krisztián, leírta, hogy a munkaszolgálatba vezényelt zsidók átvészelték a holokausztot...
Most vezekel...Olaszliszkán...
Idióta világ!
Malac! Nem köll sírni. Told be a nyelved, oda, ahová az való.
Szebb nyalást! Még ennél is??
Arpád népe! Nem klassz?
Vagy ez off?

Andi!
Kat. vagy? Jő(het) Neked a végítélet!
Bejársz a templomba nyomák (már nem felmosni)? Szoktál gyónni, penitenciát végrehajtani, van néked rózafűzéred, morzsolod néha..?
Valaki próbál rámmászmi.
Meg.aszlak köcsög, rajtad vagyok egy másik gépen,
Clear....
malacka69: attól tartok, nem sikerült érthetővé tennem a lényeget. nem Bayer, vagy a cikke a novum, a nagy szám - frusztrált firkászokkal tele a padlás; nem a zsidózással - a demokrácia a hülyék demokráciája is; hanem Orbánnal, aki előreláthatóan kiemelkedően jó eséllyel pályázhat a miniszterelnöki posztra, oszt ott pózol vele; na, ez egy rossz vicc. szerintem. ahogy az is, ahogy kijelented, többre tartod az intellektusodat, annál, mintsem hogy B.Zs. szintjéről Esterházyéra süllyedj. attól tartok, nem ugyanazt a nyelvet beszéljük.

ja, mozzie: ezennel elhatárolódom tőled
speciel 2008.04.20. 19:02:55

"Andi!
Kat. vagy? Jő(het) Neked a végítélet!
Bejársz a templomba nyomák (már nem felmosni)? Szoktál gyónni, penitenciát végrehajtani, van néked rózafűzéred, morzsolod néha..? "

Meg - református vagyok...
Nem gyakorlom azt sem...
Ígyhát, nyugodtan küldelek a langyos picsába...Mán!
Pantagruel · torzskocsma.blog.hu 2008.04.20. 19:12:08
Ez OK.
Küzdök a tetvvel,de már látom.
Búcsúzz a cuccosól!!
"Dögevők döge. Ez lett a blogból"
azert meg kuzdunk!

Pantagruel · torzskocsma.blog.hu 2008.04.20. 19:12:08
"- a demokrácia a hülyék demokráciája is;"
ketsegtelen, sajnos:)
javasoltak ide is adohoz kotni a valasztojogot, vagy egy sgyszeru teszthez, aki nem ismer nehany politikust, nem tud alapfogalmakat ne szavazhasson.

"hanem Orbánnal, aki előreláthatóan kiemelkedően jó eséllyel pályázhat a miniszterelnöki posztra, oszt ott pózol vele;"
az "Orban" nem azert posztol ot vele mert olyan nagyon egyetert, hanem cinikus politikai szamitasbol
(en emlekszem meg a terdre csuhasokra es a tobbire)

az "Orban" folytatja az antalli hagyomanyt nem hagy 5%nyi szelsojobbot, tehat minden jobboldalinak ra kell szavaznia.

ezt eddig eleg jol megcsinalta.
az hogy ez neked nem tetszik az lehetseges. szived joga.
Pantagruel

valoban Bayer es Eszterhazy nem azonos intellektualis szint,
en meg olvastam Eszterhazyt zsidozni,
akkor mi van neki lehet?
És:
Még mielőtt bárki elkezdene lefárasztani a demokratikus mindenfaszával, ezúton tájékoztatom, hogy a magyar anyanyelvű, gazdasági áruló fajta geciskedéseiken akadok ki, de ne féljek...
Amennyiben cigányszármazású roma is szeretne baszódni itt, az nyugodtan...
A miféle idióták majd adunk megoldást...
egymásnak...
Andi!
Csúnyán beszélsz, miközben melózók a szarember ellen. Tudod, mi a vicc? A segg egész éjjel ott ülhet, ti., ütemeztem nyomorát. (Óra indul-t- két perce) Persze akkor is segg, ha kikapcsol, mert timein-on van.
Ja! Csípem a langyos picsát!
Pantagruel !
Az, hogy most előkerült a zsidó adu, az rendben...
De az, hogy a kocsmaasztalnál vigyorgó rablókat/ügyeskedőket nem fogadja a keblére a többi ügyeskedő...
Na , ez a politika!
ferstéen???
Andi!
Egy csaj ne beszéljen ilyen ocsmányul!
Gyermek vagy, akkor papi, illetve , ha nagy lány, pasid miért nem vág szájon?? Énmá' elmúltam14és maxhetero vagyok.
Üdv...
Karesz (Charlie) ·

"az "Orban" nem azert posztol ot vele mert olyan nagyon egyetert, hanem cinikus politikai szamitasbol""

egyetértek (de ezt már elmondtam a Tanár úr, kérem alatt), a nyilvánvaló nepotista hajlamon kívül mi másért tette volna, amit tett?

szvsz Bayer azért is rágott be Ungváryra, mert a jelenlegi jobboldal/ellenzék győzelmét és hosszú regnálását tartja szükségesnek - pont azért, ugye, hogy az euban is, meg úgy általában, szalonképes legyen; ami elvileg azzal is együtt járna/kellene járjon, hogy Medence Zsocival nem haverkodunk többet

ezt azonban már most is megtehetné Ovi, s hogy nem teszi, méghozzá tüntetőleg nem, az arról árulkodik, hogy nagyon nyeregben érzi magát;

nehéz szülés lesz
speciel
A vicc az, hogy segget csinyálnak a szájukból ...
Nekünk...faszoknak...picsáknak...
Brávó!
" speciel 2008.04.20. 19:36:07
Andi!
Egy csaj ne beszéljen ilyen ocsmányul!
Gyermek vagy, akkor papi, illetve , ha nagy lány, pasid miért nem vág szájon?? Énmá' elmúltam14és maxhetero vagyok.
Üdv... "

Vannak még problémák...
Amenníben olvasási, úgy még...
Mert: Az én legénydorongom a szádban hamar elmulasztaná a szófosásodat!
Klaviatúraszaporaságra, meg szedjél hangyát...
Megafaszom
Andi, kedves gyermek! Köpött a maci!
Semmi gond, ütemezett aljas vagyok.
Megbüntettem kiváncsi-fáncsit. Ha reggel bekapcsol...
Pantagruel !
Nem azért rágott be!
Hanem a mindenkori antiszemita "bunkó" miatt!
A pofátlan lovéhatalmi juda-cigópestis miatt!
Mielőtt baszogatna valakaki:
Igen, ezért!
Kisfijú vagy?
Akkor is ragadd meg a plülsstémát, azt' csicskálj.
Ne pofázz bele a felnőtt emberek dolgaiba! Aludj el kis (biztos nem Andi)? Balázs!
Pantagruel
"többre tartod az intellektusodat, annál, mintsem hogy B.Zs. szintjéről Esterházyéra süllyedj."

Kezdesz fáradni, hol írtam én ilyet? Totális félreértés! Én nagyonis nagyrabecsülöm Esterházy intellektusát, és sztem Bayer is jó tollú publicista! Olvass újra!

Ps.: Szretnék már választ kapni arra, h miért ül be Bayer műsorába egy holocaust túlélő a medencés cikk után, ha az valóban antiszemita?

-----

"speciel 2008.04.20. 18:53:06
Malac! Nem köll sírni. Told be a nyelved, oda, ahová az való.
Szebb nyalást!"

Ha a 18:43-asomra értetted, akkor nincs vmi jó szövegértésed, mert a Bayeros része irónia volt, de talán túl finom a te posztó durvaságú lelkednek. Olvasd újra, és próbáld felfedezni a benne lévő iróniát! Ha nem megy, kérj segítséget a tudakozótól, majd kiküldenek egy 16 éves csajszit, aki eligazít a magyar nyelv rejtelmeiben, s te viszont, ha kedved van.

-----

Pantagruel

Gyurcsány nem hasonlít Hitlerre? Sztem jobban, mint Orbán! Először is sokkal több pszichopátiás tünetet produkál, továbbá hisztizik is igen gyakran (ld. "el lehet menni, tessék!" vagy "otthon tessék hisztizni!"), aztán eszement sokat hazudik (pl. "egyeztettem az szdsz-el HÁ ügyében" vagy ki-mit mondott egy négyszemközti tárgyaláson), és végül kritikátlan viselkedések sorozata, hadd ne soroljam... Szóval erősen véleményes, h ki hajaz jobban Hitlerre. Szvsz kétségtelenül nemmondokleferi. Tudod, ez megérne egy posztot, egy vitát, de jobb, ha megegyezünk abban, h rohadék angoloknál sokkal nagyobb baj van a demokráciával. Miért? -kérded tán. Láttad az Ali G.-t? Hogy ott mit kapott Erzsébet királynő, mit kapott a parlament, az nem semmi! nálunk egy ilyen film szted forgalomba kerülhetne? Ugyanmáááá, soha! Szóval nagyon jól állunk mi itten a középeurópai demokráciánkkal, mert nálunk szóba sem jön egy olyan gyalázkodás, mint az említett filmben. Tök cuki kultúrált ez az egész módszerváltás utáni cucc. Vagy nem?
Pantagruel · torzskocsma.blog.hu 2008.04.20. 19:38:52
Karesz (Charlie) ·

" cinikus politikai szamitasbol"
egyetértek, a nyilvánvaló nepotista hajlamon kívül mi másért tette volna, amit tett?"

hogyhogy miert? ez a dolga!
szolgaltato politikus!
az 50-es evekeben a legnagyobb kkomcsi lett volna.
Pantagruel · torzskocsma.blog.hu 2008.04.20. 19:38:52
"szvsz Bayer azért is rágott be Ungváryra, mert a jelenlegi jobboldal/ellenzék győzelmét és hosszú regnálását tartja szükségesnek"

en pont ezert nem ertem a bayert.
olvastam a cikket az ugy kezdodik hogy vonjanak vissaz minden reformot a szocik.
eshogy a jobboldal rendet rak majd.
ezt udvozolnie kellett volna Bayernek
Ha nem tette, csak azert mert provokator,
titkosszolgalati ember...

" Ovi,... nagyon nyeregben érzi magát;"
igen de ovatosabb lett ketszer kienekeltek a sajtota a szajabol...
maig se tudni miert.

"nehéz szülés lesz "
Igy igaz!!!
Karesz (Charlie) · www.chemres.hu/scientist/heberger 2008.04.20. 20:01:21

".......lett volna."

Ezek azok az "érvek",amik ellen nem lehet védekezni.
Viszont hiteltelenné teszik az ezzel érvelőt.
Kár!
malacka69: "Kezdesz fáradni, hol írtam én ilyet?"

Belinkneltem neked (2008.04.20. 13:11:56) egy Esterházy-cikket, hátha segít megérteni az én személyes, egyszerű "olvasatom":
www.es.hu/pd/display.asp?channel=PUBLICISZTIKA0815&article=2008-0413-2253-52VILT

Gondolom, ő se tud olvasni.
Pardon. Csomagolok, mennem "kell" Amszterdamba. Ezek annyira kedves emberek. Rohadt pakolás. Hú de qrvára sajnálom, hogy itt hagyom ezt a szép hont. Ha megtehetném, nem jönnék vissza ( Qqqqva élet, csak 4 nap). De kell. Család. Nyárelőn kinéz egy Perth (3 hét, sorry, bár akkor ott már hüvi van). Csak, hogy bosszantsalak titeket. Minden jót, mindenkinek.
Karesz
"az 50-es evekeben a legnagyobb kkomcsi lett volna."

Én meg ha az 50-es években nőnek születtem volna, és amerikában élek, akkor megbaszattam volna magam James Deannel.
Kb. ennyi értelme van egy ilyen mondatnak. Hugggyanmáááá, kicsit legyél már kareszosabban komolyabb!

----

Azt már értem, h Bayer medencéjét véresen komolyan kell venni, de a poszt zárását ugyan már elmagyarázná vki, h hogyan kell jól értelmezni?

"Kívánom nekik, hogy frontális karambolban pusztuljanak el."

Csak nem úgy, h itt Árpád emberek halálát kívánja? Ennyire messze még Bayer sem ment el, vagy igen? Vagy megint kettős a mérce? Azt neeeeeem, azt nem csinálja egy magyarországi libbancs.
figyu, malacka69, én nem erőltetem ezt a párhuzamot, amin ennyire kiakadtál; csak annyit jegyeztem meg, hogy nem csodálom, hogy mások megteszik, mert éppenséggel épp elég okot szolgáltat rá; de persze ettől függetlenül sztem despota bohóc; H. meg szvsz kivételesen őszinte politikus volt: jóelőre közreadta a programját Mein Kampf címmel, mindenki olvashatta; még akkor is őszinte volt, amikor hazudott; az amerikai self-made man ideálja lehetne: élj az ábrándjaiddal!...
Panagruel

Linket nem nézek, spórolok MB-tilag, kevés az a 200MB. Deviszontellenben készségesen elhizsem, h Esterházy úgy értelmez, ahogy te. Nincsen ezzel semmi baj. Nádas is retorikai csúcsnak nevezte az őszödit, állítólag ő is kitűnő író, te is fanolod az őszödi retorikáját, ezért hát szolidan megkérdem: nem tévedtek ti ebben, annak fényében, h a beszéd rendre sérti Magyarországot (kurvaországozás; kupleráj, amelyben ő a madame, stb...)? Szted Széchenyi vagy Kossuth mondott volna ilyeneket bármilyen szűkebb parlamenti körben? Sztem magyarságára büszke ember nem tarthatja azt a beszédet retorikai csúcsnak, legfeljebb zseniálisan tömegpszichotizáló szövegnek.

Üdv.
A nap vicce:
Kontraszt, szoci frakcióigazgató beszél:

nem félünk az előrehozott választástól, de nem ez az ország érdeke....

LOL:-DDDD

"te is fanolod az őszödi retorikáját"

hmm... erre utaló jel? én egyáltalán nem csípem Feri retorikáját (bár ezzel együtt szvsz nem azért kellett volna lemondania, mert "Hú, mily szó szökkent kis fogad kerítésén?!", hanem azért, mert a szöveg előkerült), de mindegy; remélem, ő már a múlt;

úgy látom, Bayer-ügyben nem fogunk közös nevezőre kerülni. részemről a téma OFF
Pantagruel

Ha Orbán "despota bohóc", akkor mit fog ez jelenteni effektíve az ő kormányzásában? Csak hogy tudjam, mire számítsak.
Miben fog megnyilvánulni a despotasága, és miben a bohócsága? Ő is szívretett kézzel fog himnuszt énekelni? Esetleg "éljen a haza!" felkiáltással fejezi be ünnepi beszédét? Esetleg zsebrebaszott kézzel áll majd egy sajtótájákoztatón, és miközben beszél, igazít egyet a brén?

Most komolyan: tud nagyobb bohóc lenni Orbán, mint Fletó? Ha van vmi, amiben fletó nagyot alkotott, az a bohóc szakma! Nem jól látom?
Pantagruel

Bayer off, ergo térjünk rá Árpi inkriminált mondatára. Ráadásul az még on-ban is lesz. Hogy kell azt érteni? Mert ha itt kitalálsz vmilyen mentő magyarázatot, akkor más újságírónál, miért nem? Bakker, mint matektanár a következetességet kurvára fontosnak vélem. tehát, mit jelent ez:

"Kívánom nekik, hogy frontális karambolban pusztuljanak el."

Léccilécciléccili! Úgy szeretném érteni, úgy, de úgy....
"Ha Orbán "despota bohóc", akkor mit fog ez jelenteni effektíve az ő kormányzásában?"

Nem vagyok jós; de mint mondtam: nehéz szülésre számítok.

"Most komolyan: tud nagyobb bohóc lenni Orbán, mint Fletó?"

Essetudom: erős a mezőny.

"mit jelent ez: "Kívánom nekik, hogy frontális karambolban pusztuljanak el.""

Szerinted mit jelent?
Katolikusok, keresztények !

Akkor most mi a teendő, ki a baromarcú ?

Kiemelés: "egy rövid időre a német hadseregbe is besorozták, de végül sikerült dezertálnia (És erre büszke ez a zsidók seggnyalója, kérdéses persze, hogy egyáltalán igazat mond - a szerk). Állítása szerint soha nem vett részt harcokban."


Ratzinger sem különb a Deákné vásznánál: zsidók előtt mentegetőzik
2008-04-20. 17:05


A pápa először beszélt nagy nyilvánosság előtt Hitlerjugend-tagságáról és besorozásáról, véletlenül New Yorkban. Nem tudunk róla, hogy egyetlen főrabbi is mentegetőzne keresztények előtt keresztényellenessége, kommunista párttagsága vagy cionista nézetei miatt. Tudni kell, hogy a zsidók number one szent könyve, a Talmud kötelezően előírja Krisztus és a keresztények és általában minden nem zsidó gyűlöletét, állatnak tekintését.

Miközben Benedek pápa a náci Németországban megélt múltjáról mesélt több tízezer hallgatójának New Yorkban, Washingtonban "neonácik" (valójában hazafiak) tüntettek, s azt követelték: a külföldiek távozzanak az országból. A pápa arról beszélt, hogy bár tagja volt a Hitlerjugendnek és a Wermachtnak, soha nem vett részt a harcokban (Ki kérte, hogy magyarázkodjon? Ja, hogy Jew York-ban ez a kötelező piruett? Ez az ember egyházfőnek nevezi magát? Az pedig sajnálatos, hogy nem harcolt a bolsik ellen, nem lehet büszkeség tárgya - a szerk.).

A katolikus egyházfő először beszélt nagy nyilvánosság előtt arról, hogy személyesen is megélte a nácizmus "rémségét". A nagyságrenddel több áldozatot követelő kommunizmus és a ma is pusztító cionizmus rémségeiről nem beszélt.

XVI. Benedek pápa első amerikai látogatásának New York-i állomásán, csaknem 25 ezer fiatal hívő előtt tárta fel múltját.

Miközben a pápa New Yorkban beszélt, Washingtonban több száz rendőr kíséretében korrekt nemzeti szocilista hazafiak tartottak demonstrációt a külföldi színes söpredék távozását követelve az országból. A rendőrök végül - helyesen - a nácik ELLEN tiltakozó szélsőségesek közül vettek őrizetbe több embert, miután azok megpróbálták megtámadni az egyik férfit, aki egy olyan inget hordott magán, mint az egykori Waffen-SS tagjai. A Waffen-SS a nácik önkéntesekből álló szimpatikus karhatalmi csoportja volt.

A szánalmasan meculpázó Szentatya arról beszélt, hogy tizenévesként "kényszerült" belépni a Hitlerjugendbe, a náci Németország korrekt ifjúsági szervezetébe. A második világháború vége felé egy rövid időre a német hadseregbe is besorozták, de végül sikerült dezertálnia (És erre büszke ez a zsidók seggnyalója, kérdéses persze, hogy egyáltalán igazat mond - a szerk). Állítása szerint soha nem vett részt harcokban.

kuruc.info/r/1/23845/

Simán leseggnyalózták a Pápát. Másik oldalon meg arról írnak, hogy Szent László Nemzeti Keresztény Kult. Egyesület szervez pl. majálist Szegeden, Jobbik vezérlettel.

kuruc.info/r/21/23792/

AKKOR MOST KI A KERESZTÉNY ? A PÁPA VAGY A JOBBIK ÉS SZIMPATIZÁNSAI ? Mert a kettő együtt nem megy !
erőspista 2008.04.20. 21:13:13

"Mert a kettő együtt nem megy !"

Mindenjátszik,csak pofa kell hozzá.

maoizmus->liberalizmus
MKP-MSZDP-MSZMP-MSZP-????-kapitalizmus

Megy itt minden,ezerrel!
Tehát, akkor keresztény barátaim: A Jobbik az király, hiszen keresztény és nemzeti, a Pápa meg seggnyaló, mert a Kuruc info is megmondta ?
Ezt nevezem,a TWA blogján a kurucinfó lesz a mértékadó,iránytmutató.
Beszarok.
Mo a korlátlan ,korlátoltak hazája lett.
Ami,ma itt ment,a magyar értelmiség napja cimet érdemelné.
Halleluja,semmi sincs még veszve?!
Pantagruel

Egyértelmű-e a párhuzam???

Ad1. Bayer lényege: a vállaltan zsidó ember, nem tűri, ha őt gójként bármiben is bírálod, akár abban is, ha beleüríti a taknyát a medencébe, mert rögtön a zsidósága mögé bújik, és antiszemitázni kezd emígyen: "itt inzultálják a zsidókat!"
+ van egy vállalhatatlanul rossz mondata: ezek az indok-zsidók, akik létezésükkel indokolják az antiszemitizmust

Ad2. Árpi lényege: a politikusok a saját zsebükre játszanak, lopnak tőlünk az elszámolásokkal, és hülye a szoci, h nem zsebeli be a jó kis népszerűségnövelő esélyt egy népszvazással ebben az eléggé egyértelmű kérdésben...
+ van egy vállalhatatlanul rossz mondata:Kívánom nekik, hogy frontális karambolban pusztuljanak el.

Na most ott tartunk, h Bayer saját műsorában bocsánatot kért, és ki is fejtette, h miért fogalmazott szarul, mi a mondat hibája...

Én várom Árpád bocsánat kérését, ugyanis senki halálát nem kívánjuk semmiért. Én aztán nagyon rühellem fletót, és kókát, de azért nem kívánom, h haljanak meg. Eccerűen csak azt, h húzzanak el a már picsába végre! De olyat, h pusztuljanak el, olyat nem! Még viccből sem.

Remélem, akkor ezzel a hsz-el on-ban voltam...

Üdv.

-----

Erőspista,

hogy te milyen hülye helyekről gyűjtesz infót?! Neked mértékadó a kurucinfó? Gratula! A Ratzinger ügy meg már ezer éves, már ezerszer ki lett tárgyalva, hogyan is van az pontosan, igencsak elkéstél ezzel a cuccal. Ha itt lenne Paszternak, rövid úton lerendezné, nekem ehhez már nincs türelmem, s mondták is a hátam mögött, h nem érek rá, s sztem nem vitatkoznék.... hol is a papucsom?
erőspista

kultúr ember nem idéz a kurucinfoból,

látom nálad cél szentesíti eszközt... és ez nagyon bolsevista vagy náci módszer...

gondolom, ha nem a pápát gyaláznák az idézetedben Árpád már törölte volna...
bayer zsoltot meg az anyósomat meg kéne nyugtatni valahogy. aki folyton mérges, az igen nagy baromságokat bír mondani, meg csinálni.
lapi

lehetetlen dolgot kívánsz... a drága mama csak a te jól felfogott érdekedben mérgelődik...
6.Lenin 2008.04.20. 20:08:13

"".......lett volna."
Ezek azok az "érvek",amik ellen nem lehet védekezni."
nem ezek nem ervek, ez egy velemeny.
nem is alaptalan, ugyanis liberalis vallsáellenesnek indult, aztan kiderult, hogy nemzeti vallasos "jobber"
erre van igeny ezt szolgaltataja.

"Viszont hiteltelenné teszik az ezzel érvelőt. Kár!"
sajnalom ha igy latod! nem inkabb azzal van baj amit irtam?, nem nagyon is sziven utott?
malacka
ennel azert több:
"Én meg ha az 50-es években nőnek születtem volna, és amerikában élek, akkor megbaszattam volna magam James Deannel.
Kb. ennyi értelme van egy ilyen mondatnak. Hugggyanmáááá, kicsit legyél már kareszosabban komolyabb!"

en komolyan irtam, Kareszosan, racionalisan.
nem biztos hogy igaz, de mely meggyozodesem,

gondolj bele te is, megha nehez is!
ne félj!

"... a drága mama csak a te jól felfogott érdekedben mérgelődik... "

akkor kölcsönadom a sárkányt fél évre! :DDDD

söt lizingelheted is. esküszöm, nem tudsz olyan kis összeget mondani, hogy ne bólintanák rá!!! :DDDDD
Árpi kérdéses mondata szerintem sem szerencsés: mivel mindenféle képpel él a posztban, s nem egyetlen analógiát visz végig következetesen, az ember már nem emlékszik rá, hogy miféle képi síkról indult a fejtegetés ("De az MSZP, illetve Gyurcsány kezében végig ott volt a másik jollyjoker autóskártya."); szóval a végén mintha indulatos kifakadás volna, s annak valóban túl durva - mint azt többen is szóvá tették. Ha szándékos a retorika, akkor annál durvább; de semmiképp sem szerencsés. Viszont az autóskártyában volt "csata" meg "karambol"; de persze ezt sem kell mindenkinek tudnia. Menti a helyzetet, hogy aki vizuális típus, annak végig az arcába van tolva a "LOLATE", a politikai kártyacsatában (zsidó-kártya, népszavazás-kártya kijátszása stb.) pedig nem olyan egetverő dolog képletesen "elpusztulni", helyesebben bukni, mint az igazi kasztiban bennégni. Én - jóhiszeműen - úgy értelmeztem, hogy Árpi azt kívánja, hogy egy ilyen npszavazósdis politikai kártyacsatában bukjanak nagyot, mert nem kár értük; nem úgy, hogy az autópályán.
Karesz (Charlie) · www.chemres.hu/scientist/heberger 2008.04.20. 22:06:50

Azt irsz,amit akarsz,ha az a saját elveidet tükrözi,de erre másnak is joga van.

Nekem az a furcsa,amit Te mondasz az az OK és az ellenérved,..mi lett volna,vagy ...lett volna.

"...nem is alaptalan, ugyanis liberalis vallsáellenesnek indult, aztan kiderult, hogy nemzeti vallasos "jobber"
erre van igeny ezt szolgaltataja."

ÉS?Ő az egyetlen,aki más,mint aminek indult?

Cak erre van igény?A másik oldalon,mi?
Az mind tiszta meggyőződés?Ott nem igényt elégitenek ki?

De igen!
Csak az egyikre nekem,a másikra neked van igényedet!
És,mi a baj ezzel????

Tőlem megtagadod azt a jogot,amire Te igényt tartasz.
Ezt minek nevezik?

lapi

van nekem is, hétfejű...

33 éve, ilyen hosszú lizing nincs is....

legfeljebb cserélhetünk...
Ja! - főleg, hogy a lezárás ("Ön dönt: viszik, vagy vezet.") is egyértelművé teszi, hogy miféle "kormányzásról" van szó: nem gépjárművekkel fogják így alkalmasint a bukásba kormányozni magukat, hanem az ország kormányzásával; ha nem vezetnek, ha nem kormányozzák az országot, megnézhetik magukat.
Jobbik több önkormányzatban hivatalos szövetségben működik a Fidesszel. Jobbik linkek a kurucinfo oldalán, ezeregy témában és persze proapagálva őket meg a Magyar Gárdát. Aztán itt a Pápa leseggnyalózása, vagy Sólyom László áruló paprikajancsizása by Vona Gábor.
És azóta se látom, hogy a Fidesz, mint nemzeti és keresztény csesztetné a Jobbikot, vagy a Jobbik molotovozná a Kurucinfo-t. Pedig a seggnyelózás az eléggé konkrét, ők meg ugye olyan marhára keresztények, persze csak szerintük.
Itt mindenki elhatárolódásért visít, röfög, ha már csak unják a szövegét is.

És a Jobbik-Fidesz-Kuruc ajtókon mikor kopogtattok már kereszténygyalázásért ?!
erőspista 2008.04.20. 22:34:44

Ez egyre rosszabb!

"Jobbik több önkormányzatban hivatalos szövetségben működik a Fidesszel."

Most nézzük a dolgot az értelem/jog oldaláról.A gyűlöletet,most ne.

1.A jobbik törvényesen bejegyzett szervezet.
2.Ha vannak képviselői egy önkormányzatban,az, azt jelenti,magyar állampolgárok,törvényesen megválasztották őket.
3.A képviselők esküt tesznek,hogy mindent,a törvények adta kereteken belül megtesznek a VÁLASZTÓIK érdekében.

Mi a bajod az alkotmánnyal,a törvényadta jogokkal?

Kirekesztesz embereket a törvényes jogaik gyakorlásából?

erőspista,ezt minek nevezik?
Reformátusoknak speciálian !

Kb. 10. perctől 13-ig, de a lényeg, hogy a "református testvértárs", meg amúgy Viktor valamilyen volt tanácsadója képezi a "CIONISTA, ZSIDÓ BOLHASCSÍPÉST"
Csak, hogy érthetőbb legyen Hegedűsnek valami utazás nem jött össze és ezért sikerült ismét nagyot alkotnia.
Lenin !

Felőlem alkotmányos alapokon lehet asszisztálni a Pápa seggnyalózásához, ha ez az új keresztény trend. Én anno Árpádnak kevesebbért is beszóltam. De úgy látszik, ha ez a Jobbikot, Gárdát nyomató kuruc teszi az maga az égi áldás, illetve annak igazsága.
Akkor most Ámen ?
Egyszer már irtam,nem szeretek ismételni,de

röviden összefoglalom a véleményem:

aki ma Mo-on,zsidózik,fasisztázik,hülyemagyarozik,cigányozik,
buzizik,fideszezik,komcsizik,bármizik,vagyis kirekeszt,
az röviden,
agyament fasz!
good luck!
Az, és részemről is jó éjt mindenkinek.

(Azt az Achmed the dead terrosit-ot meg ki ne hagyjátok fentebb :)
6.Lenin 2008.04.20. 22:47:43

Félrebeszélsz. Ennyi.

Pista egész másrol beszélt, mint amit Te nagy lendülettel számonkérsz Tőle. Nem volt semmi baja az alkotmánnyal, nem rekesztett ki senkit, nem ócsárolta a törvényadta jogokat. Ezeket Te álmodtad össze, mikor nem tudtál, esetleg nem akartál érdemben reagálni az általa említett tényekre.

Egyszerüen számonkérte a következetességet Tőled és elvbarátaidtol (hiába kérte, időpazarlás) és véleményt nyilvánitott egy politikai ízléskultúrárol, amely szerint a helyi politikai hatalom érdekében megengedhető a Jobbik féle csürhével való együttműködés.

Nagyon gusztustalan, de sajnos nem szokatlan, a veled egyetértők részéröl az a hozzáállás, hogy amikor számotokra kényelmetlen tényekre felhívják a figyelmeteket, akkor támadásba lendültök és olyasmikkel vádoljátok meg a vitapartnert amit nem, hogy nem mondott, de esze ágában sem volt mondani.

Mint mondtam, mindenkinek más az ízlésvilága. Én, személy szerint, nem osztom a Tiédet.
De, sebaj, pillanatokon belül jön a Kristl elcsukló hangon előadott elítélő jajgecolása a kurucok keresztényellenes üldözősdijéröl.

Vagy, talán mégse fog jönni?
Sütemény1975: "ami hiányzik az orvosoknak azt nem ÚJBÓL (és ezen van a hangsúly) a néptől kell elvenni. ezt már mi befizettük ezer millió járulék és egészségügyi hozzájárulás formájában. "

haha, te kis buta. nézz körül a költségvetés, aztán csodálkozz.
bazsesztoni sziligan,
„Hidegkúti Nándor becézését valóban elnéztem, habár ismerek több Nándort is, akit Náciznak (áthallások nélkül).”
A példa teljesen átjöve.
(+ hogy mentegetőzzek én is: az Aranycsapatról és a foci nem gyakorlati részéről nullához közelítenek az ismereteim (gyakorlati ism azér van: unatkozó fijú testvér miatt, akinek kellett kapus, ellenfél időnként :-) , ha ló épp nincs alapon :-) ).
Jenőke,
”Az egységes fogalomrendszer igaz lehet, ha a szubjektív értelmezéstől hajlandóak vagyunk eltekinteni.
Amde nem. Ezért nagyon szigorú a konkrét beszéd, és annak logikai tartalma. Ne legyen félreérthető semmi, amit bárki kimond.”
Ezzel, mint irányelvvel teljesen egyetértek.

”Azonban mégis, és éppen ezért, van egy komoly probléma, ha a partner nem tartja magát a szabályokhoz.”
Ilyenkor van az, hogy a szabályokat tisztázni kell, mert tényleg lehetnek félreértések (amiknek okai lehetnek: a más kulturkör, tájegységről származás, nem, életkor, tapasztalatrendszer, érdeklődés, felesleges szubjektív (el-)súlyozások, más-más egyéni érzékenység, más szóhasználat, más definíció egy szóra, egy-egy szónál kettős-hármas jelentés: amit észre sem vesz az ember éppen, stb...). Nem mindig és nem mindenkivel lehet azonban a szabályokat tisztázni. Ha nem lehet, onnantól csak a baj meg a probléma marad...

”Valódi vita esetén saját őszinteséged számít, még akkor is, ha téves meggyőződésed alapozza meg.”
Igen, teljesen így gondolom én is.

”Ha érvekkel meggyőztek, nincs, és nem is lehet "vesztes" érzeted.”
Ebben a dimenzióban nem mozogtam.
Én a vitapartnert csapattársnak tekintem, akivel a közös cél: a megértés felé együtt futunk. Eközben nem méricskélem, hogy ki passzolta a labdát mikor kinek, és a gól, ha van, ilyen értelemben az közös eredmény, függetlenül attól, hogy ki rugta be végül.

”Egyetértünk?”
Szerintem igen, nagyon is. :-) Hogy látod?

-------------------------------------------------------------------------

Karesz,
„van nyelv es pontossag, de a gondolataitokat sose fogja visszaadni azt amit mondtok.”
Sosem teljesen adja vissza, csak valamennyire, szerintem, de ebben azért vannak eredmények, hiszen valamennyire azért megértjük egymást, szerintem.

„szociologusok kodolasnak hivjak. raadasul ugyanazok a szavak amelyeket artatlanul mondasz masnak, akinek mas az elmenyanyaga, alapvetoen mast jelent...”
Igen, igen, erre is gondoltam.

-------------------------------------------------

Malacka,
„Liidiiia jól látja, túl van sokszor szofisztikálva egy-egy szó jelentése. Na erről is szól a "Boldogok a lélekben egyszerűek, mert övék a mennyek országa" (...) Ez a túlbonyolítás igen gyakran megrontja az emberi kapcsolatokat. Tehát mégegyszer, liidiiiát csak megerősíteni tudom az értelmezéseiben.”
Igen, igen, erre gondoltam. :-)
Én nem túlszofisztikáltságnak mondtam volna, de annak is simán lehet persze, hanem talán el-szubjektivizálásnak: hogy olyan érzelmeket, véleményeket rakunk szavakhoz, amit az a szó nem hordoz önmagában, csak a számunkra. Vagyis a jelzőinket összeolvasztjuk, szubjektíven a jelöltekkel, és onnantól a jelzős kapcsolat jelentése számít jelző nélkül is: pl a jó ember nem egyenlő az emberrel (mert rossz ember is van, vagy az nem ember?). (Persze ez tendencia magából a nyelvből is következik, mert a nyelv gazdaságosságra és pontosságra egyszerre törekszik, aztán van, hogy túl gazdaságos lesz, a pontosság rovására, szal ez mindenkivel előfordul, csak jó ezt tettenérni.)

„Ez a túlbonyolítás igen gyakran megrontja az emberi kapcsolatokat.”
Igen. Mélyen egyetértek. És köszönet, hogy meg tudtad ezt egy szakdolgozatnál kisebb terjedelemben is fogalmazni!!! :-D


(+Malac, én ennek a szellemében szavaztam is nálad. A kérdésedet úgy értelmeztem, hogy szüksége van-e az embereknek általában folyamatos határállításra vagy nem, most és mindörökké. Mivel 2 igent szerettem volna válaszolni a kérdéseidre, ezért a Mérő javaslatát, hogy ilyenkor pénzt dobjon fel az ember, elvetettem, és arra szavaztam, amelyikre kevesebben szavaztak. :-D )
firlefranc 2008.04.19. 11:52:14 "A törzsközönség nem más, mint Tóta W. blogját módszeresen tönkretevő, intellektuális-munkanélküliek esetleges halmaza. Ez nem csak szomorú, de egyben a blog-műfaj, mint irodalmi szubkultúra halála is."

Szerintem olyan van csak, hogy a blogger mit akar meg mit nem, a sajátján, illetve a közönségével beszélgethet erről, ha olyanja van. De műfajilag még nincsen definiálva a blog. Mert mindennel, ami kortárs az a jó, hogy még nincsen dogmatizálva, cimkézve. Még nincs olyan, hogy műfajilag egy blognak így kell(ene) kinéznie min-max, vagy te esetleg a jövőből jöttél? Szóval te „csak” azt mondod, hogy te máshogy szeretnéd ezt itt: szubjektíven, tehát a te szubjektív mércéidnek és nem objektív mércéknek nem felel meg neked itt valami. Ez nem elhanyagolható különbség! Szerintem, :-D .
mozzie 2008.04.21. 04:36:39

Elolvastam az eddigi hozzászólásaidat.
Mit mondjak, elég vicces, hogy a Tóta-fan-droidok ellepték a Reakcióblogot, hogy ergé TWÁ-tól lopott képet. ;))
reakcio.blog.hu/2008/04/26/bauernel_a_lola_t
Reméljük, a droidhad nem áll meg itt, hadd szórakozzunk rajtuk. ;)
Amúgy persze Tóta tojta az autóskártyát is, nyilván, minden jó tőle jön. ;))
belsoseg.blog.hu/2007/10/13/egynap
Hajrá TWÁ-droidok, a Mester a világ császára, nincs is apelláta!
Üdv: egy kihalásra ítélt embör
süti beállítások módosítása