W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Hörrtévé

2007.04.06. 22:17 Tóta W. Árpád

Helyes és dicséretes, ha a szcientológia elleni küzdelembe minél több médium kapcsolódik be. A harcot azonban hátráltatja, ha közben fölöslegesen hazudunk.

A szcientológusok beépültek a politikába, mondja a Célpont riportere, miután kitértek arra, hogy ez a gyanús szekta még a szülést is a maga módján rendezi, ezek nem is kórházban szülnek. És jön a bejátszás, amelyben Horváth Ágnes államtitkár elmondja, ha eljön az ideje, ő otthon szeretne szülni.

Hajaj, nicsak, hogy beépültek ezek! Horváth Ágnes nyilván szcientológus.

A valóság azonban most is az, mint annyiszor: a Hír TV, lényegének és az alapítók szándékainak megfelelően hazudik, csúnyán és alattomosan. A szcientológus praktika, a csendes szülés nem azonos az otthonszüléssel. A csendes szülés ugyanis azt jelenti, hogy nem szabad közben beszélni, mert a debil tanaik szerint az bevésődik a gyerekbe, és nehezebben lesz belőle Operatív Thetán. Az otthonszülés pedig, ahogy a nevéből kiderül, annyi, hogy a páciens az otthonában szül. Közben akár énekelheti a Bánk bánt is. Attól még lehet rendes katolikus, vagy bármi más.

Belegondolni is rossz, hogy vannak embertársaink, akik csak ebből a dögkútból esznek.


Címkék: hír tv szcientológia

681 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr5755565

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ติดแก๊ส มือสอง 2018.02.04. 17:49:07

Májusi capoeira feszt Fortalezában - tucano

Trackback: ติดแก๊ส มือสอง 2018.02.04. 17:48:36

Májusi capoeira feszt Fortalezában - tucano

Trackback: consulte esta página 2018.01.19. 01:09:16

Mit tanult az Airbus vezető tesztpilótája az AF 447 tragédiájából? - Fékszárny

Trackback: polmavo 2007.04.11. 00:07:26

Az ellenség keze betette a lábátMert olvasom, a Hír TV a mocskosul népszerű Molnár Lajoson és Horváth Éván keresztül keresi a scsíket, ők mételyezik a népet, a rohadt kurva pédul az otthon szülést szerese, na az scsí egybű.Hát konkréatn anyjuk, a jó büdös…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bayer Zsolt "szélsőjobboldaliságáról" csak annyit, hogy őt a kuruc.infón csak "kajmánnak" nevezik (állítólagos származására utalva), meg "a Likud testvérpártjának háziújságírójának" (nem találjátok ki, melyik pártot hívják ők a Likud testvérpártjának... nem, nem a szadeszt:)) Egyébként nem tisztem védeni, de az "örüljenek, hogy nem lógnak lámpavason", bár kissé durva, de nem felszólítás (csak utalás arra, hogy mi lehetett volna, ha anno "tetszenek forradalmat csinálni"). Zsóti (mellesleg Fidesz alapító tag) egyébként az MDF-kormány alatt a jobboldal ellen írt pont olyan demagóg módon, mint később a szocik és a szadesz ellen, persze akkor még nem hányingert, hanem orgazmusközeli élményt kaptak tőle a t. balosok/ballibek gondolom... :)
mavo, mondták mikor kicsi voltam, ráadásul azóta bele is másztam egy-kettőbe, és az az érzésem, hogy még bele is fogok. Ha nem ugyanazokba, akkor mások puncijába.

Na, az ilyen üzik már átmennek a kobakodba? Dekódolod?
k|M 2007.04.09. 23:39:29

Csak egy kérdés marad, seftel-e a kapitalista. S hogy seftel-e minden kapitalista, vagy csak némelyik, a bohó.
na az jó kérdés, h a C-n átmegy-e a xenu-hívő. nem tudom. de az nbh ilyenor elvileg vizsgálja, kapcsolatban vagy-e gyanús-veszélyes szervezetekkel, és a CoS-t annak tartják (ld évkönyv).

A kapitalista, az alkalmazkodó fajta. Ha kell, fegyvert gyárt, ha kell, selyemcukrot. Ha vhol úgy lehet üzletet kötni, h kened a gépezetet, akkor úgy köt, még a Siemens is.

Tény, hogy nekünk olyan klasszikus tőkéseink nincsenek, talán csak Béres jut eszembe. Privatizátorok és közbeszerzők vannak.
Nos én a privatizátorokon már túltettem magam (valamelyest). Az állami csöcsszopók azok, akik a korrupciót generálják. És a közbeszerzéseknél is az a legnagyobb malacság, hogy eleve ezek számára írják ki a tendereket, nem pedig a valós igények szerint. Pl. digitáblák.
csak sajnos ezek nélkül nem lenne olyan szép nagyszabású a választási kampány! ők finanszírozzák a szabadságunkat! :)
Azért vannak klasszikus tőkéseink, csak nem nyomulnak a médiában úgy, mint a politikusok, nincsenek szem előtt.
Nem lehetne ezt úgy megoldani, mint a Lajtán túl: lehessen pártfinanszírozni, de legyen nyilvános a lista és a közbeszerzési eljárások is legyenek nyilvánosak.
Az a vicc, hogy vannak olyan cégek, melyek mindenkinek adnak balra jobbra. Biztos, ami biztos alapon. Pl. Strabag.
hoppá! kinyitom a Gondolát és a lap tetején:

"Eladó a gondola.hu, illetve a lapot kiadó Netrióta Kft.
Részletes tájékoztatás: titkarsag@ttfk.hu, telefon (munkaidőben): 06/70/941-7791"

azt tudtam, hogy eladják, de hogy apróhirdetésben...
kukacka · www.kukacka.blog.hu 2007.04.09. 23:58:10
-----Az a vicc, hogy vannak olyan cégek, melyek mindenkinek adnak balra jobbra. Biztos, ami biztos alapon. Pl. Strabag.----

FŐLEG, HA "RÁVESZIK" ŐKET.
RE: Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.04.10. 00:03:10

Azt lehet tudni, hogy milyen üzleti érdekeltség a Gondola, ki áll mögötte?

dark future: senki, AFAIK. még a Heti Válasszal együtt gründolták, kiegyensúlyozásilag, ugyanaz az Elek István. aztán a HV megkapaszkodott a piacon, a Gondola meg pár ezres olvasótáborral vegetált. Elekék közben kiszálltak, de komoly befektető nem jött a helyükre.
dark future ·
A "partnerek" alapján eléggé egyértelmű az érdekeltségi kör.
azok csak barterügyletek, pénz nem forog.
Nyugaton is van pártfinanszírozás, sőt még korrupció is, de nem ez határozza meg a kormány működését, a gazdaságot, az ország sorsát.
Az emberek 99%-a leszarná a kis ügyeskedéseket, sefteléseket, ha rendesen működnének a dolgok, fejlődne az ország.

Az meg különösen irritáló, hogy sok pénz még csak nem is a pártkasszákba, hanem egy-egy politikus zsebébe vándorol, aki utána ilyeneket nyilatkozik, hogy a kemény munka meg a tehetség, stb....
Különben nem árt, ha megindul némi szelekció a netes újságok körében. Kezd egy kicsit túl sok lenni. Megfojtják egymást.
a Gondola nem fojtott meg semmit. jobb napokon volt tízezer látogatója.
Úgy értem, hogy annyit nyafiztak a baloldali médiafölény miatt, hogy most mindenki azt hiszi, a jobbos médiában van a biznisz. Meg persze a politikai helyzet miatt is. Az olvasók és a lehetséges szponzorok száma viszont korlátozott: egymás elől happolják el a lehetőségeket. A Gondola nem fojtott meg senkit, de őt megfojtották. Minek mindenáron fenntartani?
azér tanulságos ez, meg is írom egyik nap.

mármint h a gondola ilyen lightos/mérsékelt izének indult. ki és mi fojtotta meg? miért pont a lájtos/mérsékelt hangnemre nincs igény?
Visszatérve a topikhoz, szerintem tökmindegy, hogy mennyire baltázta el a Célpotty a szcis témát. A lényeg, hogy felhívják a figyelmet: vigyázat emberek!
Egy másik interjúban elhangzott, hogy pl. nyugaton a cégeknél leellenőrzik a leendő alkalmazottakat, hogy nem-e szcik. Ott már komoly botrányok, médiakampányok voltak. Szóval komolyan védekeznek ellenük. Nálunk meg tulképp semmi. Eddig.
Az kellene még, hogy néhány baloldali vagy liberális médium is felvegye a menüjére. És akkor: ÖSSZTŰZ!
A pillanatnyi eszemecserében kissé OFF, de nagyon fontos, a szcientológiáról szinte minden alapvető tudnivaló, rendszerezetten, MAGYARUL:
szttk.tripod.com/
Sajnos évek óta nem frissül, de a magyar nyelvű források közül egyedülállóan alapos.
(Valamikor az extrán volt, aztán az x3-on, ahonnan bő féléve eltűnt, és pont tegnap találtam meg ezt a címet.)
A lájtos hangnem nem tükrözi a jelenlegi közhangulatot, az indulatokat. Ha nem elég "megmondós", nem tudják hová tenni. Ahogy akár csak a kommenteket nézed, a többségnek igénye van az árkokra. Pl. elviccelődtünk néhány hülye ősmagyar elméleten, erre egyből megkaptuk, hogy komcsi-libsi-globalista antimagyar.
Ja és legfőképp: az emberek nem szeretik, ha ők a hibásak. Ha baj van (és most van), akkor muszáj felelőst találni. Ellenségképekben gondolkodnak az emberek. És ez még így fog menni egy darabig. Sztem.
igen, de akkor balosban miért van mégis élet a lámpavason innen?
Azért a jobbosban is vannak normálisak. Ne mond má, hogy nincsenek! Borókay? Pl.
Majd kialakul. Azért legyünk igazságosak annyiban, hogy a jobboldali sajtónak még nem volt ideje olyan szépen tagolódnia, mint a többinek, de azért már látszanak egymástól egyre jobban elhatárolható csoportok. A legújabb biznisz hívószó a nemzeti liberális. Ezzel próbálkoznak most többen is, de ezek 1-2 éves vagy még fiatalabb kezdemények. Majd meglátjuk.
kipol: köszi! Kicsit nagy falat, időbe telik végigrágcsálni. De jó, hogy van ilyen oldal. Lehet több kéne.
"csak egy olyan mediat mondj amelyik nem partmedia... "
ezt Totatanak cimeztem mint 99%-at annak amit ide irok. csak baszik ram jo szokasa szerint, akar offolok, akar konkretan olyasmire kerdezek ami a cikkben van, no response. megszoktam mar. :)
Hírportált nem olcsóság csinálni, főleg olyat nem, ami nem csak MTI-híreket vesz(rosszabb esetben lop) vagy csak másodközöl. Jobbról ott a hirtv.hu, az mno.hu, vannak hírek a fidesz.hu-n, meg van egy csomó (vagy kéttucat) egészen szélsőséges portál is, de "hírportálszerű" talán csak a kurucinfo ez utóbbiak közül (bár amióta Viktor a labancokat üldözi... akaratlanul is közelítenek a Fideszhez?).

A gondola.hu elfért volna a fenti palettán (jobbról közelíti a középet :-)), de arra meg ott van a magyarhirlap.hu vagy az inforadio.hu.

Önmagában egy hírportál nehezen él meg a nagyok árnyékában, akkor van esélye, ha a tulajdonosnak van mellette press lapja vagy egyéb elektronikus médiája (tv, rádió) is.

Az index lehet hogy pártfüggetlen, de alapvetően szabadelvű/liberális beállítottságú (a szó eredeti, és nem szadeszos jelentésében), telenyomva jó sok politikamentes melléklettel, bulvárral.

az index heterogén. ámde pártfüggetlen, és a kérdés ez volt.

klf kollegáknak klf meggyőződéseik, fóbiáik, szívügyeik vannak. és ezt mindegyik megírhatja kedvére, ha a színvonal stimmel. h ezen belül vki mondjuk megveszekedett neokon, és ebből az irányból érvel - az nem gond. nem gond addig, amíg neokon őkelme a saját szuverén álláspontjából észreveszi az anomáliákat mindenféle érdekcsoportban.

gond az, amikor a frakcióvezető úr szerkeszt.
Egyébként ki az, aki megvenné a Gondolát? Annyira nem erős, hogy a brand különösebb értéket képviseljen, túl nagy látogatottsága sincs, komoly hirdetői sincsenek. Önállóan (nem "segédmédiaként") csak a legnagyobbak tudnak megélni, azok is csak jó sok melléklettel, bloggal, bulvárral, pinával. Milyen üzleti perspektívája lehet egy ilyen oldalnak?

RE: Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.04.10. 01:44:53

"az index heterogén. ámde pártfüggetlen, és a kérdés ez volt."

Kb. ezt állítottam én is. Az viszont szerintem tagadhatatlan, hogy a sok heterogén írásból, a különféle meggyőződésekből, nomeg a fiatalos stílusból végül egy elég markáns szabadelvű/liberális összkép rajzolódik ki, ami persze nem baj (sőt sokan pont emiatt járnak ide).

Egyébként ha a sokszínűséget akarjátok demonstrálni, szerintem az elég fáradt és néha elég erőltetett eheti helyett jobb lenne egy objektív, tényszerű heti összefoglaló linkgyűjtemény (akár timeline formában), és hetente három kis publicisztika, ugyanazon fontosnak tartott heti témáról, változó (akár külsős) szerzőktől.

Meg mások is blogolhatnának egy-egy témában.
RE: kukacka · www.kukacka.blog.hu 2007.04.10. 01:58:19
"A kurucinfo, mint hírportál?:"

Nem véletlen tettem idézőjelbe. Annyiban igen, hogy a táborukat érdeklő aktualitásokról rendszeres (napi?) frissítésekkel tájékoztatnak. Mondjuk úgy: szakportálként :-).

df: ezt nem vitatom. bár ez a szabadelvűség még nem pártpreferencia. ez "common sense".

index.hu/velemeny/imho/mediafoleny/

itten írtam erről egy hosszúban.
RE: Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.04.10. 02:11:21

"df: ezt nem vitatom. bár ez a szabadelvűség még nem pártpreferencia. ez "common sense"."

Akkor ugyanazt állítjuk :-)
(Már csak azért is, mert jelen pillanatban egyetlen jelentős magyar párt sem képviseli a valódi szabadelvű ill. a valódi liberális felfogást.)

(Jut eszembe: érdekes lenne, ha egyszer egy médiabirodalomból bontakozna ki (na persze nem á la Berlusconi) egy párt, és nem fordítva.)

attól tartok, az onnantól ugyanúgy működik. á la Berlusconi.
Érdekes lenne mondjuk az Index csapata mint párt. UP amint a retro műtopi szerkójában miniszterelnöki expozéjára emelkedik, TwÁ, a kultuszminiszter blogbejegyzései stílusában válaszolgatna az ellenzék kérdéseire.
A kurucosok kollektív harakirit követnének el.
:))
RE: Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.04.10. 02:11:21

"itten írtam erről egy hosszúban."

Kúl! Nem tudom, hogy anno miért maradt ki nálam, csak most olvastam.

RE: kukacka · www.kukacka.blog.hu 2007.04.10. 02:46:47

"Érdekes lenne mondjuk az Index csapata mint párt."

:-)

Nem ennyire direktben, inkább egyfajta szellemi bázisként gondoltam. Pártfunkci meg bárkiből lehet, a hozzáértés nem feltétel, sőt... Lásd: Szekeres és a hadügyek, Fodor és a környezetvédelem, Kóka és bármi :-)).

A vicc az egészben az, hogy a hozzánemértő politikus talán még jobb, mint a "szakember". Egyszerűen azért, mert rábízza a munkát a valódi szakemberekre és nem akar mindent maga csinálni. Molnár Lajos tragikus volt. Az orvosi diploma nem garancia arra, hogy jó vezető vagy szakpolitikus legyen valakiből.
ja, Kóka akármihez is ért, a Fodor meg olyan kis édi, jó lesz környezetet védeni.

Szekerest jól legyaláztam, amikor kinevezték, de aztán mondta nekem hivatásos katona haver, hogy nem annyira rossz ez nekik, mert jó szervező és erős a pártban.
TwÁ: azért megnéznélek külügyminiszterként, ahogy előadod az ENSZ-ben "szerény javaslatodat".
:))
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.04.10. 01:32:56
megen: index?

valahol valakitol azt olvastam:

..az index mindig is kormanyparti volt kicsit..

az idezet nem pontos es ebben benne van azis, hogyha fideszes a kormany akkor azt. egyebkent meg nem, nem partfuggetlen, max nem a fidesz-mszp kozul valogat hanem a parlamenti partok/ egyeb partok. ugyanis az allitolagos szelsojobbot te is meg az indexis folymatosan baszogatja, ha van valami amiert csalodtam benned az az, hogy vagy latod vagy nem latod, de az irasaidban sosem jon az ki, hogy van normalis nemzeti erzelmu ember is. ha valaki arpadsavos akkor azonnal arpadcsavo, ha ugy gondolja hogy a Szent Koronat rehabilitalni kellene akkor azonnal sziriuszi. mikozben a normalis baloldalrol folyamatosan olvashatunk nalad, minden 3-4. posztban ott vannak. feluletes szemleloben megmarad, hogy akkor aki nemzetis az szelsoseges, es ez nagyon nagyon rossz :(. nah es ugyanez van az indexen is altalaban.
egyebkent kosz, hogy megis valaszoltal, es rajottem egy ertelmezesi problemara:) a partfuggetlent en maskent, valszeg helytelenul hasznaltam itt. amennyire en latom a szo szoros ertelmeben az index is partfuggetlen, hiszen nem fugg egyetlen parttol sem, barmely part esne ki, az index ugyanaz maradna.

az en szemszogem, az volt, hogy olyan mediat mondjanak amelyik valoban objektiv partszempontbol. persze ez abszurdum valahol, hiszen gepeknek kellene szerkeszteniuk, de erre iranyult a kerdes is, valahol szonoki is akart lenni.

meg mielott az offba teljesen belefulladnek, azert a jelen post lenyegevel egyetertek, nagyobb marhasag nincs amikor hazugsaggal tamadunk olyasmit amin egyebkent igazsaggal is lehet eleg fogast talalni, csak sajat hitelunket rontjuk, ahogy a mellekelt abra is mutatja. ettol fuggetlenul szerintem akkor is tul sokat van a fidesz szapulva a tobbiekhez kepest :) nah persze. azert blog mert velemeny.
itt elég nagy fogalomzavar van, az otthonszülés elég gyakori magyarországon, mivel a mentő nem megy ki a tanyára 40 perc alatt. elég merész és pontatlan megállapítás hogy aki otthon szül az szci
Bayer nyomja tovább ezt a szcientológiát, valami bizonyíték biztos van a kezében, ha ennyire nem fél egy pertől :) Vagy már semmi se drága?

www.nemenyi.net/reszletes.asp?
MainID=1&HirID=19787

Ez különben a Neményi Péter másik honlapja, a kuruc mellett. Ez egy kicsit intellektuálisabbnak próbálja eladni magát. De azért az alja náci irodalom java ott figyel.
fraki,

"És ha HÁ tényleg szcientológus, akkor meg végképp tessék menni meaculpázni."

kinek? és miért?

sajátos logika, sajátos erkölcsi érzék...
...nagyanyám,annó tanyán szülte mind a 2 lányát,melyek közül, az egyik az én anyám.Nagyanyám szerint értettte jól a bába asszony a dógát!:)
Ezt most tőlem kérded Tóta?
nem kérdezem, TUDOM. otthon szülő család, az szcientológus. annak ellenére, hogy akkor még tán nem is volt.
Na hallod!!!!Magyarázd már el egy 85 éves nagyanyának aki világ életébe tanyán élt,hogy TESSEN ELHINNI NÉNIKE MAGA SZCIENTOLÓGIA hit szerint szült otthon!Nézne szegény rád mint borjú az újkapura!:D:D:D
Tóta,szabadna érdeklődnöm,magát mégis hol hozta édesanyja a világra?Talán az Ön édesanyja magyarázta tele a fejét ezzel a szcientológiai otthonszülésről! Mert van egy olyan érzésem,hogy az Ön édesanyja is vajmi keveset tud erről a dologról..........max. utánaolvashatott!:)
Ez a szci.paranoja csak mostanába terjedt el,régen se híre se hamva nem volt ennek a......-nak.
én kórházban születtem, tehát nem vagyok szcientológus.
egyébként meg csak ugratlak.
pedig teljesen jogosan sejtetsz :)

egyébként meg eszembe jutott, hogy süket gyerekből lesz a legjobb szcientológus.
Mégis mennyi az az annyiidős Tóta?Gondolom te/ÖN lehet(sz) olyan 27-47 között!Vagy nem?:D
gyz! :D:D:D :))))))))))
na, viszont nicsak, mi van itt!

www.sciennet.com/

aszongya, nemzetközi, ámerikai cucc. egyébként egy klasszik MLM-piramis. ámde a google egy büdös találatot sem ad nekem angolul, csak magyar oldalakat.

ez most kezd terjedni, ha jól látom.

CHALLENGE: ki talál előbb és több jelet az oldalon és másutt arra, hogy ez szci hálózat?
Én is láttam,ezt az izé MLM-et,de nem regisztráltam,FÉLEK,hogy VALAMI SZCI.VÍRUST összeszedek!:D:D:D
Tóta,most aztán mondjon valami kor félét,mert egy 30-as nőnek elmegy ám hamar a türelme!!!:)))
30 leszek nemsokára. De nem szoktam személyességekről irkálni.
Szerintem ez paródia Árpád ... de a gugli a Clearwater — Hubbard kombinációra izgalmas eredményeket ad. :-)
...jó azért most nem történik gondolom öri hari mert ezt megkérdeztem!:)
(Na,és mikor csak ezt az egyet még légyszi, pussz pussz!)
bizony, Clearwater városa a CoS Mekkája. ez az egyik, a másik kicsit nehezebb.

na erről is érdemes lesz írni, de megvárom, amíg engem is megspammel valaki.
Á, tényleg nem paródia?

És beveszik, ezzel az idióta robotkänguruval, meg a közgazdasági perpetuum mobile ezredik reinkarnációjával együtt?
Nekem mára elég volt a Drogmentes Maraton.

Na jó, eddig azt hittem ... :-)
2 eves jubileuma van a JP2 nek, a 30 melle...kitehetne az egyik hires cikket a bloggra is
Az igazi slukk, csak ezután következik!:D (a szívem már így is gyorsabban dobog éjjfél után):)
Jóéjszakát mindenkinek,egy gyors tus aztán tente!
A washingtoni cím valós: két saroknyira a Fehér Háztól. :)) Az is érdekes, hogy bár nemzetközi hálózatról ugatnak, semmi eredmény határon kívül. Más keresőkkel is megnéztem és ugyanúgy csak magyar oldalakat dobott ki.
Szupergyanús: a trade mark jel használata. Ez is olyan szcis dolog.
trademarkot használ a Coca Cola is.
Na, dehülye voltam, Horváth Ágnes helyett Évát írtam a postba, deciki. Ha a lényegen nem is változtat. Ilyenkor jó a cigi, mi?
Meg persze a Windows™ is. :-)
Azé még erre reagálok:mavo,te mégis milyen cigire gondolsz aranyoskám?:)
Igen, de a Coca Cola meg a Microsoft nem perel be, ha leírod a nevét. Tudod te miről van szó, ha nem, akkor hagyjuk.
Há, fullmoon,

aranyoskám, tudom, tökciki, de a palllmall™ márkájúra, arra.
Én nem dohányzom,én csak kinyitottam az ablakot,és úgy szívtam egy slukk levegőt!Azért írtam,hogy ettől még a szív is jobban dobog!Különben nem ciki,hisz olyan csodálatos a magyar nyelv,hogy óhatatlan időnként,beleesünk a többértelműségbe!:D
Jó reggelt mindenkinek. A ScienNet szerintem sokkal inkább kamu, mint szcientológia (azzal együtt, hogy nyilván szándékosan használnak sci-re asszociáló nevet...) Így ránézésre az egész egy nagy büdös lehúzásnak látszik, olyan piramisjáték-light amilyen már volt egy pár ebben az országban.
A "sciennet" valóban kizárólag magyar oldalakon fordul elő. A "sciennet.com" mögött a regisztráló Network Solutions WHOIS-oldala szerint a következő áll: "International, Sciennet" (ez meg mi?) email-címe "sciennet@gmail.com" (naná hogy gmail) címe a már ismert "1023 15th Street..." stb. és telefonszáma (ez utóbbi címhez) a "+36 1 786 36 10" (??!). Ez már büdös.
Ehhez képest ha az ember a fenti amerikai címet, pontos ortográfiával, beírja a google-ba, összesen csak két előfordulást dob ki. Az egyik a ScienNet, mint fent. A másik egy Half Million Euro Webpage elnevezésű valami (halfmillioneurowebpage.com) ami nem igazán működőképes, pontosabban egy összehányt valami tele értelmetlen magyar linkekkel. Ugyanide vezet a google-ban talált unitedadvertisement.com is (állítólag az United Advertisement LLC működteti a fémillió eurós oldalt). Ez utóbbi két dot.com domain mögött - a WHOIS oldal szerint - valóban az United Advertisement LLC. megamulti cég áll, aminek e-mail címe unitedadvertise@yahoo.com (!) telefonja +36.302237560 (aaargh!!!) címe pedig "United Advertisement LLC., Pf.43. Nyiregyhaza,Szabolcs-Szatmar-Bereg,HU 4402" (bizony úristen).
Innentől aztán lehet 15th Street a térképen, ezeknek azt sem hiszem el, amit kérdeznek.
UPDATE!!!
Kurvára lebukott az egész ScienNet. Megtaláltam, hogy mi is ez az amerikai cím valójában. Kedves Barátaim, ez nem más, mint a Nemzeti Amerikai-Arab Kereskedelmi Kamara (National US-Arab Chamber of Commerce) székhelye, tessenek megnézni: www.nusacc.org/loc.asp
(Most ne akadjunk fenn azon, hogy ez itt a 400-as az övéké meg 401-es, mert az araboké az egész negyedik emelet az 1023-as számú épületben, ld. hivatkozást például www.bahrainembassy.org/index.cfm?fuseaction=section.home&id=20 a lap alsó részén "4th floor".)
Szóval elmehetnek a fenébe.
MUHAHA:

"Ennek következtében a Sciennet International™ kifejezetten elhatárolódik a piramisjátékokra
jellemző, tényállásszerűen – idézve a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény
299./C. §-át - a mások pénzének előre meghatározott formában történő és kockázati tényezőt
is tartalmazó módon való összegyűjtésén és szétosztásán alapuló játék szervezésétől,
amelyben a láncszerűen bekapcsolódó résztvevők a láncban előttük álló résztvevők számára
közvetlenül vagy a szervező útján pénzfizetést vagy más szolgáltatást teljesítenek és ezzel
bűncselekményt követnek el."
ez az amerikai cím nyilván egy postafiók, mint a cipruson bejegyzett offshore-ok.
Nem. Ez az amerikai cím szerintem nem létezik, pontosabban nyilván van 401-es ajtószám a 15-ik utca 1023-as épületében, de ScienNetéknek baromira nincs köze hozzá. A domain cím regisztrálásnál meg nyilván szartak bele az egészbe, ha magyar mobilt ad meg, úgy is jó.
Komolyan, érdemes átolvasni a letölthető anyagaikat. Egyre büdösebb az egész. remélem még nem terjedtek el nagyon (én nem-szponzorált netes háttérinfót nem találtam, vélhetőleg MÉG keveseknek vannak velük rossz vagy bármilyen tapasztalataik).
PS: Cipruson pedig legalább BEJEGYZIK az offshore cégedet, azaz van egy létező bejegyzésed a ciprusi cégnyilvántartásban és egy létező helyi ügyvéd, aki képvisel. Nem az, hogy felböfögök egy washingtoni címet, jó hosszú legyen sok számmal, kiírom séróból a honlapra aztán hajrá. Nézd meg, ott a letöltős szerződésminta, mindent a nemlétező címen működő ScienNet LLC-vel köt meg a szerencsétlen "törzsvásárló", a ténylegesen létező ScienNet Kft-be csak a papírokért kell bemenni - de nem velük szerződsz ám, hanem a fiktív LLC-vel. Még jobb: joghatóságnak kikötik a domain joga szerinti USA-jogot. Ettől beszartam.
Ez nekem is feltűnt. Márminthogy csupa bepalizós anyag van a neten. Semmi "külsős" vélemény, észrevétel, akármi. Pár hónapja működnek. Lehet, hogy a piacfelügyelet vagy a police még ki sem szúrta? Feljelentésre várnak? Persze lesz majd, de csak amikor már milliárdos a kár.
GVH-ügy ez, nem? vagy PSZÁF is? asszem nem, mert ez nem tiszta pilótajáték. kicsit már álmos vagyok ehhez.
Az Indexből valaki utánamehetne a dolgoknak. Talán néhány telefont megérne. Hátha jó kis sztori jönne ki belőle. Most a szciktől függetlenül.
Az ember azt hinné, hogy az ilyen "legyél gazdag munka és tudás nélkül" (és politikai kapcsolatok nélkül:)) típusú átveréseket már törvényileg üldözik és senki sem dől be neki.
Ez a sok kamu cím, ködösítés egyértelmű törvénykijátszásra épít. Nagggggggyon büdi.
Tessék. Ciprus talált, süllyedt :)
Az ügyvezető nevére:
index.hu/gazdasag/magyar/mancs402

ScienNet Hungary Marketing és Adminisztrációs Korlátolt Felelősségű Társaság
(Cg. 01-09-873242) adatai.

I. Nyilvános adatok
1. Általános adatok
Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság

2. A cég elnevezése
2/1. ScienNet Hungary Marketing és Adminisztrációs Korlátolt Felelősségű Társaság
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]


3. A cég rövidített elnevezése
3/1. ScienNet Hungary Kft.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]


5. A cég székhelye
5/1. 1024 Budapest, Zivatar u. 14.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]


8. A létesítő okirat kelte
8/1. 2006/07/22
Hatályos: ... - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]


9. A cég tevékenysége
9/1. 7487'03 Máshova nem sorolt, egyéb gazdasági szolgáltatás
Főtevékenység.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]
9/2. 2213'03 Időszaki kiadvány kiadása

(...)

9/89. 5184'03 Számítógép, szoftver nagykereskedelme
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]
9/90. 5248'03 Egyéb máshová nem sorolt iparcikk-kiskereskedelem
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]

11. A cég jegyzett tőkéje
11/1. Megnevezés Összeg Pénznem
Összesen 3,000,000 Ft
azaz hárommillió Ft.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]


13. A cégjegyzésre jogosult(ak) adatai
13/1. Leinemann Zsolt (an.: Molnár Edit)
2092 Budakeszi, Rákóczi u. 107.
????
A képviselet módja: önálló
Jogviszony kezdete: 2006/07/22
Jogviszony vége: 2011/07/22
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]


20. A cég statisztikai számjele
20/1. 13788236-7487-113-01.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]


21. A cég adószáma
21/1. 13788236-2-41.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]


32. A cég pénzforgalmi jelzőszáma
32/1. 11100104-13788236-01000003 (01-10-041105 IEB Budapest, 1054 Budapest, Szabadság tér 15.)
A számla nyitásának dátuma: 2006/08/10
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]


45. A cég elektronikus elérhetősége
45/1. A cég honlapja: www.scienet.com
A cég e-mail címe: info @sciennet .com

Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]


49. A cég cégjegyzékszámai
49/1. 01-09-873242
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]


II. Cégformától függő adatok
1. A tag(ok) adatai
1/1. Sciennet Holding Ltd.
CY- 3030 Limassol , Theklas Lyssioti 35.
Kézbesítési megbízott:
Dr. Pálfy István (an.: Oroszi Julianna)
1111 Budapest, Budafoki út 5-7. 4. 2.
Hatályos: 2006/08/28 - ... [*]
[Megjelent a Cégközlöny 2006/38. számában]
Ha ez a csaj otthon szül, akkor nem tudjuk, hogy némán vagy nem némán szül...

Annyira értelmetlen és kaotikus az egészségügy átalakítása, hogy nem lehet egyedüli okként a szemét, kontár Molnárt és az ingatlanspekulációt feltüntetni.

A Célpont az egyik legjobb műsor - sehol nem jelenik meg hasonlóan kritikus téma,remek tényfeltárás, mint ott.

A Hírtv pedig a legjobb csatorna.
(Ha nézte most este valaki 20:00 kor kezdődő szempontot M Kiss-el akkor az most igen gazdag érveket,és ellenérveket kaphatott az otthon,ill. a korházba szülés mellett...) (Többek között ez is téma volt.)
Tótawárpádnak üzenem, hogy a Hír tv "dögkútjából" lehetett hallani a szcientológusok tevékenységéről. Az ATV-n mikor láthatunk valami igaz, tényfeltárót? Vagy az Orosz-Bolgár vegyesházaspár szája mikor habzik föl ezügyben?
Lenkei Gábor Méltósággal szülni című könyvét ajánlom e témában . Kapható jelenleg is bizonyos boltokban. Vki olvasta esetleg?
A scientnet anyagában benne van, hogy semmilyen hasonló nevű szervezettel, stb. nem állnak kapcsolatban, semmi közük nincs hozzá. Amíg nem bizonyosodik be az ellenkezője, úgy kultúrált, hogy hiszünk nekik.
A külföldi zűrzavaros bejegyzés lényege szerintem az, hogy a majdani kifizetések onnan jöjjenek, mert akkor az külföldről származó jövedelem, ergó a kettős adózás alól mentesül a delikvens, és csak be kell írnia a bevallásába.
De a lényeg! Mitől lenne ez piramisjáték, amikor semmit nem kell fizetned. Se regisztrációs díjat, se induló készletet, se bemutató szettett, semmit. Belépsz, aztán passz. Arra vársz, hogy minél több olyan szerződött partnerük legyen, akinél amúgy is vásárolnál, aztán majd ketyeg valami belőle. Ha nem, hát nem, pénzedbe amúgy sem kerül, legfeljebb csak nyerni tudsz rajta.
Szerintem az alapelv jó - nem véletlen állt össze velük egy ismert bank - csak túl kevés még a vásárlóhely.
Árpádom, média lesz az. Olvass egy kis Nádasdy dámot ezzel kapcsolatban.
Médium meg a halottlátó Kovács néni.

Amúgy meg igazad van.
A sciennet most - üzletpolitiokai megfontolásból nevet változtatott! Nyilván arra gondolnak, hogy igy majd senki sem veszi észre, hogy ebben a társaságban nem történik pénzt-termelő tevékenység - csak a befizetlések újra felosztása megelhetősen raffinált módon. Nem ritka, hogy pár milliós befektetés - rövid idő alatt öt-hatszoros hasznot hoz néhány szerencsés embernek. Kiváncsi lennék meddig tudják ezt az állapotot fenntartani.
Nemtudomka! Bocs. de hogy nem kell fizetni - az csak a látszat! Bár szó szerint kötelező befizetés nincs. De talán mélyülj el a sciennet "zseniálisan" kitalált üzletpolikájában - és rájössz, hogy mire jók a tömegével /több millió Ft-ért/ vásárolt u.n. jogok!!!
Érdekes dolgokat tudhatsz meg! Igaz is már nem sciennet - nehogy összetévesszék a Washingtonban bejegyzett azonos nevü céggel????
És hogy miért nem világcég - hát ez is roppant érdekes! Nagyon sokba kerülne annak, aki pl. szeretné bevezetni valamelyik környező országba! Hogy miért? Mert nagyon sokat kérnek érte!!! Kapizsgálod?
süti beállítások módosítása