W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Tisztelt Szcientológia Egyház!

2007.03.21. 11:00 Tóta W. Árpád

Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És mi mást is nevelne ki egy efféle ocsmány szervezet.

Nos, kurvára nem lesz levéve.

Miért? Azért, mert nincs abban semmi valótlan. A szcientológusok egy szánalmas űroperettet árulnak vallásként. Ezt az egyház elismerte, amikor a Fishman-vallomást a szerzői jogra hivatkozva vette üldözőbe. Soha nem tagadták meg a Xenu-sztorit. Innentől muhaha. Röhögség. Felszabadult, harsány röhej. Galaktikus bűnöző, persze, meg 3D-mozi. A délutáni műsorsávba, Xena mellé befér talán. Komolyan hadd ne vegyem.

Igen, ti szegény bolondok. Ez a nagy titok. Ez a misztikus, rejtett tudás. Ezért fizetnétek ki mittudomén mennyi pénzt. Ezért nyalnátok megveszekedett idióták valagát évekig. Hogy aztán elárulják nektek csillió dollárért: a világot egy űrszörny rontotta el, pszichiáterek és elektromos lélekfogó segítségével. Megéri? Nem éri meg, íme, itt van ingyen. De bármikor megéri kiszállni.

Mellesleg ideje volna észlelni és elfogadni, hogy Európában már jó ideje szabadon kritizálható bármely egyház vagy szekta tanítása. A bűnei meg főleg. Igen, lehet hangosan hahotázni a szent előbőrön, a hindu isteneken, a táltosegyházon, ufológusokon. Lehet belőlük gúnyt űzni vagy komolyan vitatni az igazságukat. Sőt akár a pszichiátriával is lehet vitatkozni, hiszen ti is ezt teszitek, noha jobb lenne inkább igénybe venni. Hogy ez az érintetteknek sérelmes? Nem esik jól? Van ilyen. Együtt jár azzal a szabadsággal, amelynek köszönhetően szabadlábon vagytok.

Érted már, seggfej?

Sérti a Szcientológia Egyház jó hírnevét? Na ne játsszunk. Nincs nektek semmiféle jó hírnevetek. Nem is volt soha.

De ha már ugattok, akkor menjünk tovább, úgyis folytatni akartam. És ahányszor próbálkoztok, annyiszor folytatom. Van anyag bőven, tudjátok. Operation Freakout, Operation Snow White, Fair Game, betörések, hamisítások, hajaj! Legalább meglesz az összes gané egy helyen, magyarul.

Van itt egy blog, amit érdemes megnézni, a címe Rémálom. Hát ez pont egy ilyen szektás beszippantásról szól. Magyarországi eset, szabadítási kísérlet, könnyek. Az áldozat megjárta a Sea Orgot. Ez a szcientológusok szerzetesrendje, azért Sea Org, mert egy hajón üzemel, és nemzetközi vizeken érzi jól magát. Nagyjából el tudom képzelni, miért. Ugye mind el tudjuk képzelni?

Ajánlott források
►South Park 912
Egy boldog hívő: Tom Cruise
A szcientológia lényege: Xenu
Interjú a Mancsban
Népszabadság-cikk az adatgyűjtésről
Az egyház gyakorlatához tartozik a disconnection, a szakítás intézménye. Erre akkor kerül sor, ha a szekta hálójába került áldozatot családtagjai, szerettei megpróbálják meggyőzni, hogy talán mégse kéne odáig hülyülni, hogy odadobja mindenét – pénzét, családját, életét –  ezeknek az űrlénymesével kereskedő senkiknek. Ekkor a szekta – amely eddigre általában elég zsaroláshoz való adatot gyűjtött össze a hazugságvizsgálós szeánszokon – kenyértörésre viszi a dolgot. Te nagyon jó úton vagy, de amíg kapcsolatot tartasz az Elnyomó Személyekkel és Lehetséges Bajforrásokkal - Nagybetűs Szakszavak, yeah! -, addig sajnos el van zárva előtted a lelki felemelkedés. Nincs más megoldás, mint szakítani velük végleg. Többet nem beszélhetsz anyáddal, különben Xenu.

Ezzel kezdődik az olyan kálvária, mint amit a fent idézett blog leír. Fájdalom, sírás, szétrombolt családok - és a másik oldalon a tátongó, éjfekete, nettó őrület.

Talán nem elég erős az az igazság, amit így kell védelmezni. Talán nem is igazság, azért.

Pereljetek, pöcsök. Az sztori lesz. Mesélhettek a kamerának űroperát. Elmegyünk az unió tetejéig, ha kell. Legalább odafigyel az ország, hogy nézd már, ezek komolyan ebben hisznek, ezek ennyire hülyék. Jobban jártok, ha ráültök a szátokra, és beéritek azokkal a szerencsétlenekkel, akikhez nem jut el a riadó: A SZCIENTOLÓGIA CSALÁS.


Címkék: szcientológia hülyemagyar

1585 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr2749006

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szientológia egyház is törvények feletti akar lenni, akárcsak a katolikusok 2009.11.13. 22:12:42

"Szent szar!" címmel írt újabb kiemelkedően bátor és szókimondó cikket Tóta W. Árpád az indexen. Most éppen a szientológia egyházról és teljesen jogosan.(2006 májusi cikkem, amire az Adatvédelmi Biztos is reagált)Hirdetés: 1 millió forintos k...

Trackback: Egyiket sem! 2007.08.10. 10:58:41

Sci trükkökAz előző poszt mélyebbre vezetett mint gondoltam.Ad 1. Röhejes a Heti Válasz listája. Ez alapján azt kéne gondolnom, hogy mert scientológus, azért befolyásos. Az lett volna az érdekes, hogy a befolyásosak között ki a scientológus. Ad 2....

Trackback: Universe Today 2007.03.21. 20:06:52

Vallások eredete Adva van egy alig pár évtizedes, ámde roppant vagyonnal rendelkező egyház, aminek a nevét én ugyan le nem írom, mert nincs indexes jogvédelmi hátterem, mint Tóta W-nek, oszt a végén még leperlik a gatyámat is, a DVD gyűjteményem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

c-vitamin te nyönye, a halálos beteg még jó hogy 10g c-vitamint szed be, de nem róluk volt szó, hanem úgy általában arról hogy Lenkei "dr" mindenkinek el akarja adni a 10g c-vitamint. mert az jó. anyja picsáját...
Asszem nagyjából teljesen értelmetlen néznem ezt a fórumot. Wikipedia idézetekkel semmire nem megyek, azt már én is megnéztem plusz még 3 orvosi egyetem honlapját, meg egy csomó mást, és nem volt kettő ami ugyanazt írta volna. Hülyeségeket azt bezzeg írtok itt nekem. Miféle 10 g C-vitamin? Az alapcsomagban, amit én szedek, 1 mg van (más, nem Lenkei készítményekben is van ekkora napi adag), a közepesben 1,5 és az erősben is csak 2,5 mg. Na csá, többet nem írok ide mert időpocsékolás.

Minden jót Bagaela, jó egészséget édesanyádnak és neked is!
Illetve nem mg, hanem g a mértékegység, de ez akkor is a töredéke a 10 g-nak.
c-vitamin, a drlenkei.hu weboldaláról idéztem, amikor a mennyiséget írtam, oda van írva hogy 8000mg napi bevitel jelenti azt hogy bőséggel el vagy látva. persze megfutamodni könnyű.
Azért elég sok ilyen meg ehhez hasonló szekta meg egyház van...lehet anyázni őket, mégis lesznek emberek akik elkeseredésükben belépnek ilyen helyekre.

De a fontos az szerintem hogy a amikor fel akarjuk hívni rá az emberek figyelmét hogy HÜLYESÉG amit kitaláltak és amiben hisznek. Hát izé...Én sem hiszem el hogy Isten 6 nap alatt teremtette a földet, meg noé hajójára felfért minden állatfajból...meg azt sem hogy visnu így, buddha meg a ködlökét nézve...stb

Most akkor az ehhez a valláshoz tartozó embereknek is meg lehetne mondani hogy hülyék. Mert egy hülyeségben hisznek. Most ezek miért kisebb hülyeségek? Nem kisebbek csak régebben találták ki őket?

Ja és a szegény áldozatok akiket behálóztak meg úgy kellett őket kimenekíteni... A keresztények meg embereket égettek pár száz éve meg tűz és vízpróbát csináltak. Na bumm.
A muzulmánok meg nem egnedik a nőket csador nékül mászkálni. A sok hülye hívő. Anyázd őket is egy kicsit w légyszi. Az összeset.

Úgyis mindenki abban fog hinni amit akar.

Aki meg megüti a bokáját az magára vessen.
nem amit hanem amiben (bocs) :)
a lónakisnégylábavan...
Az gépház nevében írok.
A Figyelem szekták! című topikodból pár hozzászólást töröltünk, azokat, amelyek azt a veszélyt hordozták magunkban, hogy beperelhetnek minket érte, ha ezt nem tesszük.

Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, fordulj nyugodtan hozzám vagy írj az info@ .net címre.

Köszönöm a megértésed.

Üdv iwiw
hát mit mondjak ez elég csúnya dolog.. el kéne olvasni figyelmesen a felhasználási feltételeiket és akkor kiderülne hogy egyébként megtehetik-e vagy nem, bár jó eséllyel ők is végiggondolták mielőtt töröltek volna hozzászólásokat..
Hát skacok én új vagyok de két dolog rögtön eszembe jut. Az egyik egy régi szép sláger (you might think we're stupid but we're way above it -
we don't give a shit and the kids just love it)
a másik az, hogy valószínűleg nem ismeritek a statot de adok annyi nyomot, hogy szétélveznézek magatokat mekkorák az IGAZI volumenek - a történelmi egyházakhoz képest ez az egész üzem légypiszok egy Super Adventure Club prospektuson (hajóstul tokkal vonóval). Pár ember nagyokat adakozik, pár celeb szeret medálokat és okleveleket kapni az adójáért - a puttók meg nem mindegy, hogy nyaralnak a panelre felvett hitelből vagy tökéletes orgot építenek? Persze szabadon gyűlölhettek akárkit ha épp nincs jobb dolgotok a gyűlölködésnél (és nyilván jó érzés is összetartozni a gyűlöletben) - de azért nagyon ne hergeljétek bele magatokat mert ez árthat a bélműködésnek.
hát elég szánalmasak vagytok h így bíráljátok a 3. fokozatot.. én végigcsináltam és így sokkal nagyobb rálátásom van az egészre.. de sajnos el kell keserítsek itt mindenkit, mert a 3. fokozatban írottak mind igazak, csak ti ezt nem értitek mivel nem csináltátok végig az előzőeket, hogy is érthetnétek, nem véletlenül van titkosítva a 3. rész, mert tudták ha valaki ezzel kezdené, ráhagyná rögtön az egészet, azt gondolná hülyeség, de így hogy fokozatosan mondták el a dolgokat, teljesen érthető az egész... és nyilván vmiből fent kell tartani a szervezetet és a terjeszkedést is, erre kell a pénz, és örülök h segíthettem másoknak hogy megismerhessék a tanokat, azzal h befizettem annyi pénzt, és nekem is megérte, teljesen más ember vagyok, el se tudjátok képzelni mennyivel fölöttetek állok, kb semmik se vagytok hozzám képest, de mégis írok nektek, talán ér valamit. Ha nem hiszitek, próbáljátok ki, annyira azért nem sok pénz, sztem megéri kifizetni egy kevés pénzt, ahoz h az élet hátralevő részében boldogok legyetek, a pénz úgyis erre van csak nem?
hogyne. a xenu sztorinak is minden szava igaz. :)
Xena te vagy szánalmas a felsőbbrendűségtudatoddal együtt.

Milyen más ember vagy? Hogy vagy felettem? Még fogalmazni sem tudsz normálisan, egy nagy összevisszaság az összes kommented, és nem látod be, hogy KI VAN MOSVA AZ AGYAD. Vak vagy, ember, vak. Kapaszkodsz az idióta tanaidba, miközben nem tudsz racionálisan gondolkodni, el vagy szállva, egy másik világban élsz.

Teljesen érthető. Hogyne. Miután sikeresen kimosták az agyadat, és beleölted a többszázezer forintot, persze, hogy teljesen világos, ami pénzért van az csak jó lehet nem?

Igazából csak sajnálni tudlak, rengeteg csalódás fog érni az életedben, és egy idő után rájössz majd, hogy szart sem ért az egész. És nagyon fog fájni.
találkozásom egy szcientológus nővel egy győri aluljáróban:
bukovics.blogter.hu/?post_id=162102
vegig olvasva par hozzaszolast ez tenyleg a vilag legjobb piramis jateka ! mar-mar maga a tokeletes rendszer. az mlm es az ill ferro elbujhatnak emellett ! ilyenkor csak azt sajnalom, hogy nem nekem jutott eszembe....
Sziasztok!

Gondolkodtatok már azon, mi lenne, ha a világ leghatalmasabb, legtöbb hívővel rendelkező, és valószínűleg leggazdagabb egyháza (RK) végre mondjuk elfogadná tényeknek egyfelől a több milliárd éves végtelen világegyetemet mint létezőt, végre kiházasítaná a papjait, és a többi, "normális" ember szexuális életvitelének (pl. óvszerhasználat, házasság előtti szex, homoszexualitás [esetleg még arra is felhívhatná az amúgy képzetlen, de templomba járó embertömeg figyelmét, hogy ez egy természetes dolog]) különböző aspektusainak visszafolytására (és ezzel az életminőségének garantált lerontása) tett erőfeszítései helyett végre értelmes témákkal foglalkozna?

Mint például az egyházra bízott feladatnak megfelelve a környezetvédelem; mint például az emberek lelkeinek védelme az olyan rémséges szörnyűségektől, mint a prostitucióra való kényszerítés és emberkereskedelem; mint például harc -- de nem a muszlimok ellen, hanem az ilyen "egyházak" ellen, mint a Szcientológia Egyház... még templomba (gyülekezetbe-istentiszteletre) is hajlandó volnék járni, ha a pap (lelkész-tiszteletes-pásztor) emberszeretetre, tények alapján való önálló véleményalkotásra, mások tiszteletére, a környezet megóvására tanítana ahelyett, hogy a Bibliában (amit szó szerint értelmezni általában kellemetlen, sőt mi több, néha egyenesen hülyeség) lévő történeteket kommentelné?

Köszönettel mindazoknak, akik képesek voltak végigolvasni barokkos cizelláltságú körmondataimat.
Kedves Nádasi Balázs,

a RK egyház feladatai közé tartozik az emberek lelkének védelme és ápolása a rémes szörnyűségektől, az emberszeretetre és szeretetre nevelés, a toleranciára nevelés, mások tiszteletére nevelés, és egyáltalán nem feladata, hogy a Bibliát szó szerint értelmezze. Feladata, hogy megóvjon a bűnös dolgoktól, hogy jóságra neveljen, és arra, hogy ne bántsd felebarátaidat, és ne bántsd a többi élőlényt ha nem szükséges, és ne pusztítsd a környezeted.
meg més sok minden egyéb jóra.
hogy a házasság előtti szexet és egyéb "perverz" és "tisztátalan" dolgokat rossz színben tüntet fel, az nekem is bassza a csőrömet, mert én ilyen liberális gondolkodású volnék, de ne felejtsd el, hogy az hogy a kereszténység miről szól, általában nem esik teljesen egybe azzal ahogy a papjaik gondolkodnak és viselkednek. ha foglalkoztat egy vallás akkor az eszmékkel kell foglalkozni, és nem azzal amit a pásztor báránykái hirdetnek, mert az az ő dolguk. a baj csak az hogy jelenleg úgy tűnik a szcientológia esetében a kettőt nem igazán lehet különválasztani, túl sokat nyom a latban amit a birka "hittérítők" mondanak, és a gondolataiknak és véleményüknek kegyetlen súlya és következményei vannak.
egyébként pedig túl fiatal ez a vallásnak látszó tárgy ahhoz, hogy jól működhessen.
Nem baj majd jól megtanítják a gyerekeket a szcientológusok az általános iskolában Xenuzni közpénzből.
Kedves ther,

a magam részéről nagyon ellene vagyok a szcientológia-izének.

Másfelől azt hiszem, hogy a RK egyházban nincs meg az, amit te mondasz. Amíg a felsővezetők (pápa, érsekek...) nem adják le a kisebb papoknak, hogy mit csináljanak, mit hirdessenek, akkor azok addig mennek a fejük után; de ha a felsővezetők ezt prédikálnák, akkor talán a kispapok is.

A környezet védelme tárgykörében inkább a buddhisták járhatnának elől jó példával. A keresztény egyházakban kevésbé látom azt, hogy ezzel tödődjenek. Végülis, a Biblia szerint azért adta Isten az embernek a földet, hogy uralkodjon rajta, nem pedig azért, hogy megóvja.
Balázs, az előbb írtam le, hogy szerintem miért nem szabad összekeverni azt amit a papok tanítanak azzal, amiről a vallás eredetileg szólna, bár kétségtelen, hogy nem lehet teljesen szétválasztani sem.

ha tudni akarod, hogy a vallás mit akar mondani neked, nyisd ki a Bibliát, és kezdd el olvasni. érdemes a 10 parancsolattal kezdeni, azt hiszem megegyezhetünk abban hogy az sokkal jobban reprezentálja a lényeget, mint a vasárnapi hitgyüli.
félreértés ne essék, én sem vagyok keresztény. (:
"Nos, kurvára nem lesz levéve. "

Ez ennek a cikknek a lényege, hogy egyre többünknek vállani kell ennyi rizikót, hogy az emberek többsége tisztában legyen a vallások baromságaival. Mondjuk ne csak a szientológiáéval, hanem mindegyikével.



Na, helyben vagyunk. Mostmár minden vallást fikázzatok csak. Ez fér bele a ti baromi nagy álliberalizmusotokba. A történelmi egyházak az emberek nagyrészének sokkal többet adtak, mint azok a szánalmas matériumok, amikben hisztek, már ha nem vagytok teljesen ateisták. (akinek nem inge nem veszi magára...)
Nos, kurvára nem ez ennek a cikknek a lényege, kedves IGe.

minden értelmes ember számára tiszta kellene hogy legyen, hogy általában a vallások szimbólumok segítségével írják le példabeszédeiket, és nem szó szerint, hanem hasonlatként kell értelmezni őket.

A szci egyházzal sem ez a probléma, bár a sztorijuk kétségtelenül túl bugyuta még ahhoz is, hogy szimbólumként lehessen értékelni. az a baj, hogy a szci egyház jó eséllyel egy egyháznak álcázott bűnszerverzet, amely felsőbb köreiben helyet foglaló tagjainak nagy része jó eséllyel csaló.
ha nem így volna, akkor nem kellene folyton feltennünk többek közt azt a kérdést, hogy mi a f@sz baja van a szcíknek a magyar pszichológus és pszichiáter szakmával, és miért támadják őket nemzetközi szinten illetve Amerikában értelmezhető statisztikai adatokra hivatkozva. vagy miért olyan jellemző a tőlük kilépettek körében az az iszonyatos csalódottság és gyűlölet a szcík és az egész rendszer működése ellen.
Ahogy olvastam az űreposzt,XENU elég POWER gyerek lehetett akkoriban.
jah. még jó hogy azóta elfogták és bebörtönözték, különben hutyutyu, de rossz lenne nekünk mostan.
Hell!
Saját élmény:
Hárman dolgoztunk egy irodában, ahol a főnök teljesen magáénak vallotta ezen "egyház" tanításait és értékrendjét..
Elég nagy volt a nyomás, sokat kellett túlórázni. Ebből még nagyon nem is lett volna baj, de a főnök nyomása ráment a kolléganőnk emésztésére - erre el akarta küldeni (önköltségen) egy u.n. tisztítókúrára, ahol vitaminokkal és hashajtóval tömték volna tele + 2 napig szaunáztatják folyamatosan mindezt röpke 150.000-ért (keresett havi 70 körül).. Volt annyi esze, hogy inkább otthagyta a céget.

A másik kolléga nem volt olyan helyzetben, hogy feladhassa állását, így egyenes út vezetett az egyik képzésre, de szerencsére még időben képbe került a lényeggel, így kibírta ép ésszel.. (azóta szintén kilépett)

Jómagam a két esemény közben távoztam (távoztattak), mert inkább munkanélküli lettem, minthogy képzésre menjek - dehát "képzés nélkül nincs kolléga".. Hát tényleg nem volt. Két év alatt kb. 30-an fordultak meg a helyemen.
Rohadna meg az egész köcsög kamu vallásuk...
az a baj hogy tudománynak egy nagy nulla, áltudományos baromság, vallásnak meg inkább hadd ne kommentáljam hogy milyen...

a legújabb kis kedvencem:
"Hubbard úr tanulási módszerének egyik alap köve, hogy ha a személy nem tud egy szöveget megérteni vagy akadozás nélkül elolvasni, akkor nem érti, vagy nem teljesen érti a szövegben szereplő szavakat."

teccikérteni? ha nem tudja megérteni, az azért van, mert nem tudja megérteni.

most akkor minek nevezzelek? tudomány vagy vallás?... :)
Olvasgatom itt ezeket a hozzászólásokat, és a hit gyüli is feljön már, meg minden 1éb, és az 5lik fel bennem, hogy igazából nem teljesen világos, miért van olyan sokaknak szükségük valamilyen vallásra?
Miért van ennyi vallás a mai napig-illetve manapság több van szerintem, mint mondjuk 200 éve.
Tud erre valaki valami éppeszű magyarázatot?
Mr. Rabbit

A vallásoknak és a bankoknak lehetne ugyanaz a szlogenjük:

"Valahova tartozni kell"
Mr.Rabbit

Talán az 1% miatt van ilyen sok egyház mostanában? Szám szerint 142 db, akinek az 1%-ot lehet adni. Vannak néhány érdekes nevű.

www.okm.gov.hu/main.php?folderID=1686
Volt nekem egy nagyon, de nagyon jó barátom. Aki hogy végre kezdjen valamit az életével, beíratkozott egy számítógépes tanfolyamra. Ott megdumálták, hogy további komoly lóvékért menjen el a kommunikációs tanfolyamra is. Itt kezdték el mosni az agyát, és én csak csendben ülve nézem végig, hogy lesz egy halál jópofa, jóhumorú, rendes srácból látszatrealista, mindenttudó böszme. Esetleg nem tudja valaki, lehet-e valamit tenni, hogy kivegyük onnan? Talán még nincs benne annyira mélyen, talán még az űrherceg nem jött el az agyába. Ezt épeszű ember nem hiheti el.
Ja!
Teljes egészében a saját egyéniségem birtokában, ura vagyok az életemnek, nem húz vissza a múlt.
Ráadásul nem hogy közöm nincs a szcientológiához, de felzizzenek, ha csak szóba kerül.
Ez hogy lehet vajon? Klín vagyok mindállat nélkülük? Csak tán nem vagyok egy kiforrot, kiváló családi (szellemi)héttérből érkező személyiség? Hogy a f..szba lehet ez??? Erre varrjatok gombot!
Gyerekek!
Arra nem gondolt már valaki, hogy pl az izraeli hozzáállás - és ez bizonyára a VALLÁS miatt van - lényegét tekintve igen hasonlít itt ezekre a dolgokra.
Az, hogy a pénzre kell hajtani, mert az a siker mércéje, a siker meg maga a boldogság, már hajaz a szci felfogásra. Nem beszélve arról, hogy a gójokkal bármit meg lehet tenni, átverni stb ugyanez megy a nem-szci emberkékkel. Aztán az is, hogy igen szervezett hálózat van mindkét esetben, amely a kapcsolatok révén növeli a befolyását és a klubhoz tartozók gazdagságát.
Az eredmény adott - az izraeliek a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb emberei. Hogy miért? Mert abban hisznek, amiben, és nem kötik a kezüket olyan keresztény dolgok, hogy ne manipulálj, meg hogy szeresd felebarátodat stb. Jó példa erre a Tasnádi..
Naszóval, nem bántok senkit, van ami van, csak eszembe jutott, mert itt vallási dolgokról volt szó korábban.
börarc: persze hogy gondoltak már rá sokan, csak ez rohadtul nem érdekel senkit. a szcí egyház megítélésén nem változtat az hogy más vallásokhoz is hasonlít. akkor menjenek ki izraelbe és lóbálják ott az e-métereiket.
persze hogy vannak hasonló dolgok a szcientológiához, meg vannak még a szcientológiánál rosszabb dolgok is, de ez nem ok arra hogy ne üldözzék.
Szevasztok mindannyian.

Bocs a helyesírási hibákért, de nem fogom elolvasni amit írok, csak hogy elütöttem e valamit vagy sem. :D

Nem vagyok szcientológus, nem vagyok katolikus, nem vagyok keresztény (bár meg vagyok keresztelve). Hiszek valamiben, amit nem tudok meghatározni. Van aki Istenben, van aki az Ördögben, van aki szellemekben, van aki a természetben, illetve van aki azt sem tudja miben.

Tegye fel a kezét, aki meg tudja mondani, hogy bármelyik létezik vagy sem. Hoppá nincs fenn kéz. Akkor most mi van? Talán a legkönnyebben a tudományban lehet hinni, hiszen tények, és tapasztalatok alapján építik, nekem is van számítógépem, és működik, tapasztalom!

EGY: Mondja meg valaki, hogy pontosan hogyan működik a gépem! Ja megint senki, talán egy két nagyon komoly és tényleg okos tudós. De akkor sem tudja nekem megmutatni, el kell higgyem. Csak a végterméket tapasztalhatom. Nem állok a szcientológia mellett, sem ellene, viszont azok az emberek, akik azt mondják hogy öngyilkosok lesznek, vagy legalábbis megbolondulnak tőle az emberek, miért nem mondják azt hogy mennyivel több „nemszcientológus” viselkedik ugyan így! Megmondom!!! Annyival több amennyivel több a „nemszcientológus” (saját vélemény, nem tény vagy adat).

KETTŐ: Jelenleg nagyon sok vallás van a világban, ez tény. És aki nem hisz bennük azt is lehúzzák, hiszen az állam pénzt ad nekik az adóbevételből, de hát valamiből fel kell tartani ezeket is, hisz igény van rá. Ha egy ember megvesz egy Bibliát, mondjuk nagyon szép kivitelben, akár arany cuccok vannak benne, akkor ez lehúzás? NEM! Eldöntötte, hogy megveszi, vagy elment misére, és adományt adott, vagy kifizette a Papot a temetésen. Na hagyjuk az egészet egyik sem különbözik a másiktól, nem kötelező! Választhatsz, hogy melyik tablettát veszed be, a kéket vagy a pirosat NEO!

HÁROM: Ha nem vagyok elmebeteg, vagy legalábbis normális vagyok, nem akasztom fel magam, hiába tömi meg akár a Szcientológia, akár más vallás bármivel is a fejem! Ha bárki azt gondolja, hogy egy vallás a hibás azokért akik felakasztották magukat, elmondom hogy nincs igaza! Mint már említettem ha nem lenne MONDJUK szcientológus az aki felaksztotta magát, akkor senki sem tudta volna meg.

Szóval 22 éves vagyok, és elítélem azokat akik nem tudják mit beszélnek, csak a véleményüket kényszerítik másokra, mint aki ezt a BLOGot írta, hiszen szerinte igaza van de a forrásait a sajtó, vagy más emberektől halotta! Akkor most mi van? Honnan tudja mi az igaz? Ott volt? Szegény bolond biztos ezzel éli ki az abberációit, vagy az életében elbaszott dolgok miatt szenvedett lelki sérüléseit így enyhíti gondolom.

Utóirat: Nem hiszek az UFO-kban, de ki tudja hogy vannak e vagy sem? Abban sem hiszek hogy nincsenek!
Segíthetnétek a szavazásban! Köszi! Az scik már nyomják!
www.hetivalasz.hu/showcontent.php?chid=16357
Adjátok tovább kérlek!
Akárhogy nézem, ebből a listából nem következik sehogy sem, hogy "kulcspozíciókba kerültek fontos állami intézményekben".

Sikerült viszont kiszerkeszteni mezei egyháztagokat annak alapján, hogy a wiwen kiírták a vallásukat.
Kedves scientológusok, semmi baj nincs addig, amíg csak a dolgaitokat gyakoroljátok. A szcientológia egyházat nem a békés olvasgatás miatt tiltották be több egyébként is hírhedten intoleráns országban.
Most kapcsolódok be a blog életébe, egy híres filozófus gondolatait akarom megosztani veletek. Polányi Mihály elmélete azután jutott eszembe, hogy olvastam Minority Report válaszait a szcientológiát támadó vádakra. Polányi azt mondja, hogy egy elméleti rendszert,ha meg akarnak védeni, akkor lehetetlen az elmélet megsemmisítő cáfolatát előállítani. Polányi Mihály szerint ezt a dinamikus-objektív párosítás teszi lehetővé, ami egy önigazoló mechanizmus az elmélet és az alapjául szolgáló rejtett indítékok között. Ha az elméletet (a szcientológia kozmológiája, valláserkölcsének értéke) támadják, akkor a mögötte meghúzódó erkölcsi szenvedélyek elutasítják a bírálatot (a szcientológia erkölcsi nagyságának bizonygatása). Ha viszont a cselekvés erkölcsiségét támadják (szcientológia, mint emberek tönkretevője, kihasználója),akkor a gazdasági, tudományos sikerekre és TÉNYEKRE való hivatkozással söprik félre a bírálatot. Tehát objektív felvetéseket az erkölcs nevében, erkölcsi felvetéseket az obejktivitásra hivatkozva vetnek el. Ez a körben forgás minden támadás elől kitér sajnos. Olvassátok Minority Report válaszait, tökéletes példái ennek a jelenségnek. (Akit érdekel: Polányi Mihály, Személyes Tudás, Konvivialitás fejezet, Atlantisz könykiadó)
Fenrir, ezt kettős mérceként is szokták emlegetni nagynagy előszeretettel, és a probléma ott van, hogy azokban az emberekben akik ilyen eszközökkel próbálják védeni a szcí egyházat, valójában nem is tudatosul hogy ez miért hibás érveléstechnika. rosszabb esetben elmagyarázni sem lehet nekik mert nem is akarják látni.
nekem egyébként attól is ökölbe szorult a gyomrom amikor pl az usában értelmezhető, viszont kis hazánkban nyilvánvalóan hamis pszichológiai és pszichiátriai statisztikai adatokra hivatkozva akarták bezáratni az opni-t.
Az én haverom is rajta van a 100-as listán. Nem gondoltam volna. Azt tudtam, hogy nagyon beveszi a mesét, de hogy ilyen magasra jutott, azt nem gondoltam volna. Na majd beszélek vele.
TIT Kossuth Klub Egyesület
Claritas Szakcsoport

e-mail: claritas@mailbox.hu


CLARITAS

Dokumentációs és információs központ az új vallási jelenségekről -
jogi és lelki segítségnyújtás a vallási szervezetek kárvallottjai részére

2007. augusztus 27-én a budapesti Kossuth Klubban megalakult a Claritas Szakcsoport.

A csoport célja a kiemelkedően közhasznú besorolású TIT Kossuth Klub Egyesület (korábban: TIT Budapesti Szervezete, majd Budapesti Ismeretterjesztő Társulat) 1994-ben útjára indított kezdeményezése, a "társadalomellenes kultuszokkal szembeni védelem" jegyében létrehozott Claritas dokumentációs és információs központ tevékenységének folytatása és kibővítése: jogi és lelki segítség nyújtása különböző vallási szervezetek kárvallottjai - egyének és családok - részére.
Magyarországon - csakúgy, mint a kelet-közép-európai térség többi államában - az 1990-es évek elején végbement rendszerváltozás nyomán megszűntek a lelkiismereti és vallásszabadság, a vallási önszerveződés jogi és politikai korlátai. Az addig legfeljebb megtűrt vallási csoportok (szabadegyházak, bázisközösségek) mellett megjelentek olyan - jobbára külhoni eredetű - vallási (hivatkozású) szerveződések is, amelyek - gyakran látványos - hazai térnyerésüket több évtizedes nyugati piaci jelenlétüknek, a marketing kipróbált eszközeinek (is) köszönhették. E tőkeerős, transznacionális hátterű, új vallási mozgalmak, szervezetek - a közkeletű, bár fogalmilag vitatható európai szóhasználatban: szekták vagy kultuszok - fő célterületévé a 90-es években a régió tömegmanipulációra fogékony társadalmai váltak. Ezen országok rendszerváltó elitjei - sajnálatosan, bár érthetően - képtelennek bizonyultak az "újravallásosodás" komoly társadalmi kockázatokkal is együtt járó jelenségének adekvát kezelésére. Magyarországon az egyházakról szóló 1990. évi IV. törvény, amely az előző évtized realitásait tükrözte, miközben megfelelő keretet teremtett a vallás kollektív kinyilvánításának immár korlátlan szabadsága számára, a vallásiközösség- (egyház-) alapítás merőben új társadalmi (gazdasági és politikai) környezetével alig - és az évek múlásával egyre kevésbé - állt összhangban. A törvényi szabályozás egyoldalúsága, korszerűtlensége mind nyilvánvalóbbá vált. Az egyházalapításhoz fűződő jog - elnagyolt és pontatlan - szabályozása nem egészült ki egy vele egyenrangú jelentőségű szabadságjog intézményes biztosítékaival: a társadalomban való eligazodást szolgáló, a korrekt tájékoztatáshoz és mindenféle manipulációval szembeni egyéni vagy kollektív védelemhez fűződő, a társadalom számára mind nagyobb jelentőséggel bíró jogok szavatolásával.
Noha az Országgyűlés, ha megkésve is, egy évtizeddel a rendszerváltozás után fölfigyelt a lelkiismereti és vallásszabadság körébe tartozó jogi szabályozás fogyatékosságaira, a honi politikai osztály súlyos, végletes megosztottsága miatt az 1990. IV. törvény módosítása 2001-ben meghiúsult. Minthogy e kérdésben azóta sem született semmiféle előrelépés, nyilvánvaló, hogy Magyarország lépéshátrányban, mulasztásban van az országonként ugyan jelentős különbséget fölmutató, a vallási (igényű) szerveződések között azonban Európa-szerte differenciáló egyház- és vallásügyi szabályozás területén.
Az Európa Tanács 1992-ben ajánlásban, az Európai Közösség/Unió Parlamentje 1996-ban és 2003-ban határozatban szólította fel az európai kormányokat arra, hogy (az EP 2003. szeptember 4-i határozatát idézve) "a tagállamok fordítsanak figyelmet egyes szekta jellegű csoportosulások veszélyes tevékenységére, amelyek veszélyeztetik az egyén fizikai és lelki integritását, és felszólítja őket arra, hogy büntető és polgári jogrendszereik keretében folytassanak küzdelmet a szekta jellegű csoportosulásokon belüli törvénytelen cselekményekkel és torzulásokkal szemben." Hazánk - sajnálatosan - az európai intézmények ajánlásaiban és határozataiban foglaltakat figyelmen kívül hagyva, mindmáig semmit nem tett sem a vallási szervezetekkel kapcsolatos jogi szabályozás korszerűsítése, sem a tájékoztatás intézményes feltételeinek megteremtése területén.
A Claritas Szakcsoport az új vallási jelenségekkel, szervezetekkel kapcsolatos problémakörrel komplex módon kíván foglalkozni. Tevékenysége - az alapítók szándéka szerint - kiterjed:

az új vallási jelenségekkel, szervezetekel kapcsolatos - részint maguktól az érintett szervezetektől, részint a tevékenységükkel foglalkozó nyomtatott és elektronikus sajtóból, (szak)irodalmi feldolgozásokból származó anyagok összegyűjtésére és rendszerezésére;
ezen anyagok alapján szóbeli és írásos tájékoztatás szolgáltatására;
ismeretterjesztő kiadványok készítésére;
rendezvények (konferenciák, kerekasztal-beszélgetések, sajtótájékoztatók stb.) szervezésére;
akkreditált és nem akkreditált képzések, tanfolyamok kidolgozására és szervezésére pedagógusok, ifjúságvédelemmel foglalkozó, önkormányzati és más szakemberek részére;
az egyházakkal, vallási szervezetekkel kapcsolatos jogi szabályozás korszerűsítésének ösztönzésére;
hasonló tevékenységet végző külhoni kezdeményezésekkel - állami és nem állami szervezetekkel - való együttműködésre;
a vallási szervezetek kárvallottjainak összefogására, kölcsönös tapasztalataik egymással történő megosztásának elősegítésére;
a kárvallottak egyéni élettörténeteinek írásos és/vagy elektronikus formában való rögzítésére és jogszerű nyilvánosságra hozatalára;
a kárvallottak térítésmentes jogi képviseletére;
a kárvallottak - egyének és családok - részére lelki (terápiás) segítségnyújtásra.
A Claritas Szakcsoport - a TIT Kossuth Klub Egyesület alapszabályával összhangban - pártoktól független szerveződés, amely egyszersmind független valamennyi honi egyháztól vagy vallási közösségtől is.
A Claritas Szakcsoport tartózkodik bármely egyház, vallási szervezet hitelveinek, vallási tanainak - ezek széleskörű és hiteles megismertetésén túlmenő - minősítésétől. Tevékenységének fókuszában az egyházak, vallási szervezetek társadalmi szerepvállalása, az alkotmányban szavatolt egyéni szabadságjogok teljessége tiszteletben tartásának szem előtt tartása áll.

Dokumentumok:


A társadalomra veszélyes "vallási" mozgalmak, NBH évkönyv


1990. évi IV. törvény a lelkiismereti és vallásszabadságról, valamint az egyházakról


Vallásszabadság az alkotmányjogban


Lugosi Gyõzõ: Vallásszabadság és közhatalom Európában


Aktuális:


Lugosi Gyõzõ: Szekták, kultuszok, új vallási mozgalmak…


Az Európa Parlament határozata az Európában működő szekták ügyében

Holgyek Urak!Ez az egesz szientologia egy kb..ott nagy atveres es lehuzas! Add el a hazadat es koltozz be az O kis allatkertjukbe ,de a penzt termeszetesen adomanyozd nekik!Na ez mi,ha nem lehuzas!?Arrol nem is beszelve hogy amennyiben Te nem kozejuk tartozol,akkor a fizetesed is joval kevesebb ,Magyarul kisemmiznek!Ja, es csak addig dolgozol nekik amig szukseguk van rad ,mivel nem vagy szientologus f...kalap,emiatt hamar ki is tesznek!Vagy megkornyekeznek a haladzsa dumajukkal "hogy lepj be es legyel szientologus,mert az neked csak jo es hogy mindenbe segitenek".Persze ez csak hazugsag es arra megy ki az egesz hogy lenyuzzak a b..i iskolajukkal a bort is rolad!Mindened felaldoznad XENU :)) miatt?? Jo nagy marha aki bedol nekik es belep.En mar csak tudom ,mert itt lakok az Agliai ,East Grinsteadbe es itt van az 1ik kozpontjuk. Engem is probaltak megkornyekezni eleg soxor ,de engem ezek a b...arcuak nem fognak becsalogatni a szektajukba!Mind egy gyoker amugy!latom oket nap mint nap es jokat kacagok rajtuk,hogy mennyire butak!Ugymond istenunk a Xenu es nincs mas a Foldon:)) Nevetseges!Meg nem talalkoztam TISZTESSEGES szientologus palantaval sem,pedig ismerek sajna joparat!Mind egy fereg es csak a szientologia javara hajtja a vizet.Minek a penz?(kerdezik ok!)Az nem boldogit,igy talan leszel akkora marha hogy nekik adomanyozod.Na tolem es meg sok mas hozzam hasonloan gondolkodotol varhatjak! Inkabb a szegenyeknek adomanyoznam ,mint a szientologus b....nak!Tóta W. Árpád nagyon pontosan irja le a dolgokat es csak alatamasztani tudom! Erdemes ujra atolvasni az irasait ennek az Urnak es elgondolkozni rajta!Megeri kisemmizni Xenuert magad es a szientologia kedveert????Nem hinnem! Minden elismeresem Tóta W. Árpádnak es orulok hogy vegre valaki probalja felnyitni az emberek szemet!
Egyetértek a blogbejegyzéssel!Ezeket a patkányokat akik mások hiszékenységéből csinálnak maguknak egzisztenciát a világ bármely pontján úgy nevezik:csaló
Bár számomra a mai napig felfoghatatlan hogy "normális"(értsd:nem korlátozottak,elmebetegek) emberek hisznek ezeknek.Azon az ürlényes sztorin meg aztán szét röhögtem magam!:-DMikor először olvastam róla,azthittem hogy csak kamu.Harmadik beszámoló elolvasása után tudatosult csak bennem hogy nem,nem kamu... :-D :-D
Bruhahahaha
Kitartást a harchoz a szekta ellen!
www.guminyul.dr.hu
Üdv mindenkinek.

Mint előttem gondolom oly sokan, én sem olvastam el minden hozzászólást. Csak úgy kb. az első 15-20-at. De ezt valahogy én sem tudom szó nélkül hagyni.
Először a szcientológiával ma, az egyik amerikai rajzfilmsorozatban találkoztam. A rajzfilmben papírpól kivágott figurák vannak, a főszereplői 8-9 éves kisfiúk, akik nagyon mocskos szájúak, és a profánságuk ellenére, szerintem, viccesek.
Ebben kiparodizálták a szcientológia egyházat. Benne volt a Mission Impossible-ös csávó, meg a Grease-ből az a belőtt hajú fazon is. Megnéztem az epizódot, és azt mondtam: na NE! Ez tuti valami kamu. Kizárt dolog, hogy emberek ebben a marhaságban higgyenek!
Aztán keresni kezdtem a neten ennek az "egyháznak" a tanításait, és hátterét. Sajnos arra a megállapításra kellett jutnom, hogy egyes emberek valóban ennyire hülyék. Olyanok, akik komoly üzletembernek számítanak, vagy akikre az országaink vezetését bízzuk.
Teljesen röviden a véleményem: EZ EGY F*SZSÁG!
Komolyan, utoljára 12 évesen haluztam ilyeneket... Xenu, meg galaktikus holokauszt... jézusom, hát ennél még a Pokémon is értelmesebb. És felnőtt komoly emberek ebben hisznek... A Mission Impossible-ös fazon építeni kezdett a minap egy bunkert, mert Xenu visszatérésétől tart. Ha nem tudnám, hogy egy sci-fi író alkotta ezt az egész baromságot, akkor is felmerülne bennem a kérdés: nem egy hülye író bedrogozott, szétszívott, hóttrészeg lázálma ez az egész?
Hát röviden ennyi. Remélem, hogy minél többen jutnak arra a következtetésre ( természetesen, miután befizették a kissebb vagyont, és elolvashatták ezt az agyrémet), hogy elfecséreltek értékes éveket az életükből, amit ennél sokkal értelmesebb dolgokra is tudtak volna fordítani. Hajtogathattak volna pl. papírrepülőket.

Na bb all. Remélem egyszer engem is megállítanak az utcán ilyen beszervezős fazonok, végre kipróbálhatnám a vadiúj nunchaku-mat.
Üdv!

A szcientológusok megint a láthatáron vannak! Vagy még mindig???!!!

Folytatják a szcientológusok a rágalom-hadjáratukat a Vadaskert ellen, és tovább építik a kapcsolataikat, fókuszba helyezve az iskolákat, társadalmi szervezeteket és a médiát.


Nagyon fontos és jó dolog, ha az emberek harcolnak a drogok ellen, épp csak az a baj, amikor ezt a ürügyként felhasználják a szektaszerű tanaik népszerűsítésére, és ezzel végighaknizzák az országot, és bepalizzák a segítőkész embereket.


Van egy olyan weboldal, hogy www.drogmentes.hu. Első ránézésre nagyon szimpatikus, kellemes oldal, mely kvázi karitatív módon igyekszik a drogmegelőzést, mint olyat támogatni! Mondom első ránézésre…


Minap, a Vadaskert Kórház Igazgató Főorvosának szólt valaki, hogy hát az „Együtt a Drogmentes Magyarországért Mozgalom” egyik összejövetelén, nevén nevezték a Vadaskert Kórházat és Szakambulanciát, valamint a Főorvosnőt, mint a hazai drogipar neves képviselőjét. Ismerjük már ezt a szöveget, mely leggyakrabban Lenkei doktor és a Szcientológusok szájából szokott kihullani, azt azonban eddig nem tudtuk, hogy az „Együtt a Drogmentes Magyarországért Mozgalom” - melyet egy halom ismert ember, köztük parlamenti képviselők, sportolók, zenészek és neves médiaszemélyiségek támogatnak – szintén a szcientológiai egyház kreálmánya.

A többi itt:

vadaskert.nolblog.hu/?post_id=31280

Üdv, vadaskert

Magyar Lobbi Szövetség alelnöke Kopiás Gábor szcientológus
A legnagyobb gond!!!!
Most kezdek úgy igazán utánanézni a dolgoknak, ezért is tévedtem erre az oldalra.
Egyszer Győrben jártam egy hosszú hétvégén, és ott standoltak ezek is a hülye Dianetika könyvükkel, meg ingyenes stressz tesztet csináltak, gondoltam kipróbálom, akkor még nem tudtam mifélék ezek:( Főleg akkor a lelkiállapotom se volt a csúcson. Na mindegy, lényeg, hogy ott voltam, belenéztem a könyvbe, de aztán mondtam nekik, hogy ha akarom meg tudom venni Pesten is. Adták ezt az Oxford tesztet is. Én nagyokos meg szépen kitöltöttem, és bevittem a blahán lévő szektatelepre. Még mindig nem tudtam kik azok...Odaadtam ott egy fura csávónak, aztán mondta h kb 15 perc, addig kiértékelik. Mondta, addig olvasgassam a könyveket, amik oda ki voltak rakva. Belenéztem, de egy szót se értettem, úgyhogy inkább kimentem a boltba venni valamit, erre közben csörög a telefonom. Persze a teszten megadtam a telefonszámomat, ők hívtak, hogy hol vagyok. Mondtam csak kiugrottam boltba, de 2 perc és ott vagyok. Már ez is fura volt. Na mindegy.
Aztán már nem emléxem mit értékeltek ki, de vmi diagramokat mutogatott a csávó és kb olyan dolgok jöttek ki amik sztem nem voltak igazak rám. Közben elkezdett mesélni, valamiről, nem igazán vágtam:D vmi pszicho-s duma volt de nem értettem nagyon. Aztán mondtam a csávónak h köszi, most nekem mennem kell. Nem tudtam lelépni mert még mindig mondta a magáét. Aztán rákérdeztem, mert nem értettem, de hiába beszélt utána se értettem miről:S Vmi olyasmi volt h emberekkel szeret foglalkozni és valami mérnök volt, de ez így jobb. Meg h vannak előadásaik. Nem rémlik sokminden. A csávó fura volt.
Kb fél óra múlva csak elmentem már, mert mondtam h mennem kell, többször is, különben is untam az egészet (persze ezt nem mondtam neki). Csak sikerült elmenni onnan, erre közölte a csávó, h akkor vmikor folytassuk, mondjuk hétfő este. Mondtam majd meglátom, és hívom akkor. De nem érdekelt, úgyhogy nem hívtam.
Utána mikor meséltem valakinek, mondta, hogy mi ez, és hogy vigyázzak. Na ezért is nézek most utána ennek, mert azóta eltelt ugyan 1 év legalább, de valaki most felhozta a témát, aki már olvasott róla, úgy gondolom még egyszer ilyen hibát nem követhetek el, ezért utánanézek. Főleg hogy a munkahelyen is lehet gáz. Mondjuk most külföldön vagyok, de az ördög itt sem alszik.
Na ráadásul azt se tudtam h a Lenkei is szcientológus. Én hülye legutóbb mikor Mo-on voltam, vettem 2 dobozt abból a vitaminból, aminek szedését tegnap abbahagytam miután felvilágosítottak, hogy ki ő. Ezután már nem tudok hinni neki, legalábbis abban, hogy minek urán, arzén, ólom meg ilyenek a vitaminba, mert ezek a dobozán fel is vannak sorolva. Másrészt meg semmi hatása sincs. Megy a kukába.
(Jah, nő vagyok:))
Hello,
azindexet olvasva jutottam el "Tom Cruise a szcientológiáról vall iszonyú tekintettel" cikkhez. A hozzászólásokat olvasva megnyugodtam, nem csak én gondolom hogy elég már a sci nyomulásából. Döbbenet a sztori, nem is tudom hogy lehet tagja lenni ilyen szervezetnek. Egyszerűen szégyen.
Ijesztő a szervezet befolyása, múltkor volt egy lista a tagokról. Alig akartam elhinni! Ahogy egyre idősebb vagyok, egyre változik meg a világról alkotott kép... A hatalom, a pénz mindenek felett... Hálás a téma, jó hogy megírtátok!!!
en.wikinews.org/wiki/Hackers_attack_Church_of_Scientology_website

Remélem ez betett nekik. Ezekután indítok egy kampányt, hogy adjuk gépünk 1%-át botnet hálózatoknak, melyek a szcientológus egyház faszkodásait blokkolják.
2008. februar 10. tunteteseket szerveznek Europaban, mind ezt a szcietologiai egyhaz ellen.

Ugy erzem, hogy Budapest sem maradhatna ki ebbol.
Én egyet nem értek,bár nem olvastam el az összes hozzászólást....Mi a francal tudna zsarolni?....mindenki gyilkos, vagy adócsaló???????????
dna: figyi! Tegyük fel, kíváncsi vagy, mi ez. Elmész, kitöltetnek veled egy csomó kérdőívet. Mi volt a legfájdalmasabb élményed, félsz-e a haláltól, stb. Aztán ha jó vagy, akkor el is beszélgetnek veled - auditálnak - amin el kell mondanod a kis titkaidat. Na innentől kezdve egy szervezet birtokolja azokat a titkokat amiket elmondtál. Egyszer pofonvágtad a kedvesedet? Egyszer fantáziáltál azonos neműről? Boltban elcsentél valamit? Sokat iszol? A főnököd nőjével kavartál? Ezekkel elég jól lehet zsarolni, és sokan elmondják, mint a gyónáskor, csak úgy tűnik ennáél a társaságnál ez az info felhasználásra is kerül.
dna!
Talan pont ezzel zsarolnak!


kepfeltoltes.hu/061212/4_www.kepfeltoltes.hu_.gif
kepfeltoltes.hu/061212/8_www.kepfeltoltes.hu_.gif
kepfeltoltes.hu/061212/7_www.kepfeltoltes.hu_.gif
kepfeltoltes.hu/061212/9_www.kepfeltoltes.hu_.gif
kepfeltoltes.hu/061212/10_www.kepfeltoltes.hu_.gif
kepfeltoltes.hu/061212/11_www.kepfeltoltes.hu_.gif
kepfeltoltes.hu/061212/12_www.kepfeltoltes.hu_.gif
kepfeltoltes.hu/061212/13_www.kepfeltoltes.hu_.gif
A Szcientológusok arcbőrvastagságának példája a Lenkei féle vitaminbolt Győrben, két méterre a katolikus templomtól, Hubbard könyveivel a kirakatban... No Comment
Fehérváron is a belvárosban. Hogy a jó büdös k. a-kat.
Olvasva a blogon megjelent hozzászólás rengeteget eszembe jutott,hogy 12 évvel ezelőtt nekem is volt egy sci-s barátom ha három hónap együttélés után nem hagyom ott a hülyeségeivel akkor én is egy agymosott LRH-s robot lennék? Örülök neki,hogy így történt.....
Antihösnek van igaza ezeket irtani kell
ja és még annyit személyes tapasztalatoma szcientológiáról:egyik legjobb barátom pár éve valahogy belekeveredett annyira beforgatták hogy évente 100ezreket költ rá pl 60 ezer volt egy dupla dvd ahol L Ron digitálisan felujitva brekegett 3 örán át tavaly összel elment Bp-re valami kongresszusra ahol megint próbálták lehuzni a öszegyült népet valami olyan link dumával hogy az eddig kiadott mitudomén milyen könyvek nem jól vannak szerkesztve és ha IGAZÁN tanulni akar vegye meg ujra...na ez már a srácnak is sok volt és beolvasott nekik mire még ök voltak felháborodva amugy a srác teljesen normális hétköznapi gyerek egész jól menő vállakozása van csak ezek a agymosott idióták vezetik meg egyszer komolyan eldumáltunk megkérdeztem töle hogy tényleg hisz-e ezekben a marhaságokban mire azt felete hogy csak pár dologot akar alkalmazni belöle memóriatréning jobb kommunikáció stb..de ehez képest pár éve benne van és HISZ benne nem is akarja abbahagyni ááá még nem teljese agymosott de jó uton halad pár év és fullra az lesz na mindegy csak azért irtam le mert szerintem ha már ekköra blőd baromságot elhisz valaki akkor már jöjet az Apokaliszis is akár hehe ja és amugy a szcientológiárol mident meg lehet tudni a South Park Trapped In The Closet cimű epizódjából szerintem aki azt megnézi mindet megtud róluk hehe üdv mi!ndenkinek és Xenu 4ever
ANDREW MORTON
Tom Cruise
Nem hivatalos életrajz


Mindnyájan ismerjük Tom Cruise-t, már amennyire ő hagyja magát megismerni.
Tudjuk, hogy nehéz gyerekkora volt, hogy számos kasszasikernek számító filmben
játszott: Top Gun, Esôember,Született július 4-én, Egy becsületbeli ügy, Interjú a vámpírral, A nagy hátraarc, három Mission: Impossible-film, A világok háborúja,
és még sorolhatnánk.Tudjuk, hogy művészfilmekben is játszott, háromszor jelölték
Oscar-díjra, háromszor kapta meg a Golden Globe-díjat, és olyan élô legendák
tiszteletét vívta ki, mint Paul Newman vagy Dustin Hoffman.
Innentôl a kép már kevésbé világos. Tudjuk, hogy Tom szcientológus, de azt
már nem tudhatjuk biztosan, mekkora szerepet is játszik ez az életében.Tudjuk,
hogy a szexualitását illető állandó pletykák ellenére felesége volt Mimi Rogers,
Nicole Kidman és jelenleg is az Katie Holmes. De csak amikor Oprah kanapéján
ugrándozott, hogy Katie iránti szerelmét kinyilvánítsa, vagy elmarasztalta
Brooke Shieldset, amiért az a pszichiátria „náci tudományához” fordult, akkor
kezdtünk rájönni, milyen sokat nem tudunk errôl az elragadó, igen sokat dolgozó
sztárról.
Andrew Morton, a több díjjal kitüntetett életrajzíró fáradságot nem kímélve
felkutatta Tom volt tanárait, barátnôit, a szcientológia egyház bennfenteseit, és
olyan barátokat, akik tanúi voltak annak, hogyan válik a valaha átlagos fiú a Forbes
magazin szerint a világ legbefolyásosabb hírességévé. Soha nem látott fotók és
soha nem hallott részletek kíséretében most közreadjuk az igazi Tom Cruise lenyűgöző,
nem egyszer sokkoló portréját.
Az író nagymestere annak, hogy megmutassa a nyilvánosság elôtt viselt arc mögött
a valódi történetet, a színész munkáit, szerelmeit, házasságait és vallását.


„Annyira jól játszott, már-már természetellenesen.
Belenéztél a szemébe, és ô valóban ott volt,
valóban szerelmes volt beléd.
Láttad a szívét, a lelkét. Amikor pedig a rendezô
azt mondta, ’kész, ennyi’,Tom sarkon fordult,
te meg mehettél hat hónapra terápiára.”
– Renée Zellweger

„Nem hajthatsz tovább, ha egy balesetet látsz,
mert szcientológusként
te vagy az egyetlen, aki segíteni tud.”
– Tom Cruise

ANDREW MORTON a világ egyik legismertebb életrajzírója, napjaink hírességeinek
legavatottabb ismerôje. 1992-ben írt úttörő munkája, a Diana igaz története
– saját szavaival a New York Times bestseller-listájának élén állt.

A szerzőtől a Gabo Kiadónál megjelent:
Diana igaz története – saját szavaival, 1997
Diana – a szerelmet kereste,2004
Madonna, 2001
Monica igaz története, 1999

A kötet április végére kerül a könyvesboltok polcaira.

www.gabo.hu
sajto@gabo.hu
Minority Report (MR) és hasonló SCI-ket szomorúan olvasom.
Tudod MR én is anno ennyire hittem benne, vakon követtem.
De mindentől függetlenül próbálj már kinézni a SCI maszk mögül.
Nem láttál tönkrement céget, embert? viccelsz? én kapásból 5 személyt tudok aki Sea Org tag volt és azóta is nyögi (nem fizeti, vagy próbálja de nem megy nagyon), céget meg nem egyet akinek nem hogy jobban nem megy, hanem nem jött be az egész, bár lassan mindenkit kötelezően SCI tanfolyamra íratott be a tulaj.
Van aki gyógyító volt magas szinten, igen profi és hatékony. aztán SCI tag lett, és nem gyógyít senkit se. Ez is meg lesz indokolva SCI szerint, mert nagyobb dinamikán "működik".
Röhej. Beszélni se lehet vele csak SCIről.

btw. SCI cégek:
OTP Bank (felső vezetés. pl nem SCI vallású ismerőseim ki is rúgták OTPből), KÜRT Rt. (!!),vagy vidéken pl. Schmell-Novák VW kereskedés, de több vidéki építőipari céget, vezetőit ismerem személyesen, akik elkötelezett SCI tagok.
Amúgy elvesztették barátaikat, többjük elvált, családtalanul él. Barátaik évek óta nem tudnak mit kezdeni velük, próbálták.
Hány Édesanyát, Családot ismerek, akik elvesztették gyereküket, kapcsolatukat.
Jössz itt olyan szöveggel, stílussal, mintha ilyen nem is lenne, csak mert te nem láttál még ilyet!?!
gusztustalan, tudod. (mint a SCI pont ilyenek miatt)


Mondod, hogy a Sea Org, meg az RPF kemény, mert nagy az elvárás.
Na ne szívasson itt egy SCI tag (főleg,ha volt Sea Org tag és még aktív tag), hogy ott minden fine.
Ott nyomorogtak pár nm2-en öten-hatan, tartalék pénzünket kajára költöttük, többen csak azért házasodtak meg, hogy legálisan szexelni tudjanak.
Volt aki feladta egyetemét, azt mondták lehet auditor, aztán semmi se lett. volt aki recepciós, vagy security-s lett, más nem.
SO-ban magyar tagok mesélték, hogy hazudnak public-nak vezetőik kérésére. aztán megszokták ők is, és így működtek míg ott voltam.

Power Building projekt: vicc, már 12 éve építik, gyűjtik rá a pénzt.
Ahogy IAS-től kezdve mindenki mindenfélére.
Jössz ugyanakkor azzal, hogy a pénznek meg van a helye, el tudnak vele számolni.
Láttál már ilyen elszámolást? láttad mennyit fizetnek az OT-k FLAG-ben? mert én igen, és borzasztó pénzeket (sok-sok ezer USD-t) fizetnek, van aki naponta is.
Hol volt a nyoma, eredménye a sok-sok 10-100ezer USD-nek hetente?
hol volt a Csere SO tagok felé?

heti 15USD-s alamizsna, meg a koszos Hacienda (felújítva se volt csodás), meg minimál kaja mellett?
olyan főznek Sea Orgban akik előtte sose főztek. Persze, mert majd akarják és menni fog. Túrót. Egyik olasz srác ács volt asszem, olyan szar pizzát csinált, hogy többször senki nem evett belőle. egyik asztalnál se.

Felháborító,hogy talán épp MR írta,hogy a csere része, hogy SO tag 5 órát tanulhat. Nyavaját. jó esetben 2 órát, és volt hogy hónapokra (!!!!) elvették fontos érdekekre hivatkozva.
reggel kb. 7.30-ra mentünk reggeli, este 9 körül hazavittek jó esetben, 35-40 fokban dolgoztunk. Nem napokig, sok hétig!

Szóval álljon már le itt a sok hazugság, mese és móka szöveg, hogy minden tökéletes, és senki nem hallott konkrétumokat Sea Org-ról, meg emberekről.
Szimplán hazudoztok, vagy napellenzővel éltek.

Kereszt szimbolúm:
használata csak és kizárólag azért lehetett LRHnak fontos, mert:
- igazolni látszik hogy SCI elfogadja a Kereszténységet
- látszólag befogadja őket
- szimpátiát kelthet bennük

LRH összeszedett sok vallásból működő vagy befolyással bíró elemet. Kellett neki az egyik legismertebb szimbólum.
Ugyanakkor egyértelműen elutasít minden más vallást, lásd SO security check-ek, LRH szerint Krisztus csak implant, stb.)
Röviden: parasztvakítás a 8 ágú keresztet használni. használhatna nyolcszöget is, háromszögekkel cicomázva. (ARC, stb. miatt)
Nem ezt válaszotta, mert ezzel senki se figyelne fel rá, nem lenne misztikus.

MR, szerintem te Sea Org toborzó is lehettél kb. 10 éve.
Stílusodból és írásaid alapján, simán.

én (is) láttam ottani SO tagokkal együtt:
- embereket bezárva (próbáltak kitörni, megszökni, volt aki a Freewindsről. emberi és szabadság jogaikat maximálisan korlátozták)
- mindenkitől elvették az útlevelét (nem csak tőlem)
- volt akinek nem adták vissza, volt akit próbáltak "kitoloncolni" útlevél nélkül repülőre tenni, stb.
- 18, néha 40 órát (folyamatosan!) dolgoznak pl. RPF-en, (ami nem volt magasztos sem más: max festés, építkezés, takarítás).
- több SO tag akivel beszéltem (magyarok) 1-2 éve egyetlen nap szabit se kapott. folyamatosan (!) dolgoztak le tehát 1-2 éve (képzelhetitek milyen állapotban voltak)
- a Szupernek Lénynek tekintett OTVIII/Class XII auditorok kerültek ki FLAGből, vagy fekete ingesek lettek. Óriási csalódás volt, és nonszensz is, hogy a nagyra tartott szinten is olyan komoly etikai hibákat vétettek (több esetet bejelentettek vezetők,vagy elmondtak, nem pletyka volt)
- sima OT VIII-ak ajánlották kezdő Sea Org tagoknak,hogy inkább csak publikként végezzék a tanfolyamot, mert embertelen és reménytelen SO tagként élni
- magyar embereket robotoltattak SO-ból elküldés után 4-8 hónapig, max ehettek,aludhattak, de nem volt lehetőségük hazajönni
- 40 év felett spontán hazaküldtek lelkes nőket, csak mert öregek. öreg SCI tagok tényleg nem voltak, tán 1-2. Furcsán eltüntek legtöbbször, semmi hír, többet nem láttuk.
- embereket (SO tagokat, akik angolul se tudtak) vittek el etikai tisztek a nagyteremben lezajlott DM vagy más vezető szónoklata után csak azért, mert nem tapsolt (nem tudta mire tapsoljon, de ez már akkor is gyanús volt)
- LRH szerint definiált SP-k (elnyomó személy) vezetnek irodákat, csoportokat FLAGben.
Volt aki OT és annak ellenére minden cselekedete megfelelt az SP leírásnak.

röviden: jó reggelt SCI tagok.

Kiváncsi leszek ezen konkrétumokat mivel magyarázza meg egy SCI tag.
Legyen az Kogito vagy Minority Report álnéven futó (akár azonos személy) SCI tag.

Jó lenne ha felébrednétek, mert vak hittel többet ártotok minden dinamikán!
Az élet hihetetlenül szép SCI nélkül, és még fejlődni is lehet!
(bár ezt sosem fogjátok elhinni, kell hozzá még 5-10 év)
Fúúúj, fasiszta Tóta W.!


"Kis késéssel ugyan - röpke néhány hónap - de a magyarországi Anonymous is felébredt. Csatlakozunk az európai mozgalomhoz, ahol már a 4. tüntetés volt a csoport bejelentkezése óta, a következő pedig június 14-én lesz.

Tüntetés a szcientológus szekta ellen

2008. május 25-én vasárnap (tehát egy hét múlva) 14 órától 20 óráig a VII. Budapest, Erzsébet Krt 5. szám elé szervezünk egy bejelentett demonstrációt a Szcientológiai szekta kártékony tevékenysége ellen.

Várunk mindenkit!

Magyarországi Anonymous Csoport
Holláré :))) Undorító a stílusod Árpi (amúgy is), de ebben egyetértek veled :DDD
Tótát nem szeretem, de kicsit megkedveltem ezen blogja,véleménye miatt :)
Na, hat akkor elkezdem, jo anonym szokas szerint!
Mar elore jelzem, hogy az ip. cimem lenyomozhatatlan (vedik, es figyelik, az is lehet, hogy a bumerang vissza megy ;-))
Tehat!
Az elso nev!
Ott volt egy osa-kutya (ot7), aki az index kamerajat is lenyomta. Sokaig, figyelt minket, sok fotot is keszitett. Be-be szolt, es egy megy-levessel es annak levezetesevel allt elo az erdeklodo medianak.
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?textencoded=1&userID=8915750k
Beck Zsolt! A fejet kikockaztatta az index felvetelen, a vegen lathatjuk, amint a kamerat babralja.
Van egy kis cege is, a fiunak!
Ime az egyik OSA-s aki ott volt!
Majd sorra jonnek a tobbiek is!
Szorjatok szet a neten, hogy ettol az embertol mindenki ovakodjon!
Mar kulfoldi szajtokon szorjuk egy paran!
Esetleg, ha tud meg errol az emberkerol valaki, valamit, irja ki
kedves árpád.ez csak 1 dolog,amivel hülyítik a népet.minden ilyen marhaság ellen állítanék egy olyan mentalitású embert mint ön.akkor talán lenne remény,hogy az emberarcú majomból továbbfejlődjünk valami jobbá.tömören ennyi.
szabad akarat is van...és aki hülye az megérdemli
Abszolút egyetértek az oldalon leírtakkal!!A szcientológia egy nagy baromság,hisznek valami ufoszerű lényben,kicsalják az emberekből a pénzt.Olvastam a rémálom blogot és a szcientológusok élnek a kapcsolatmegszakítás módszerével,persze csak végső esetben..Hát én azt mondom,h elmennek a picsába,de azok is akik belépnek közéjük.Számomra felfoghatatlan,h valaki,hogyan képes ebben hinni,h nincs annyi esze,h ne vegye be ezt a sok baromságot.ha meg belép valaki,hát meg is érdemli,h tönkretegyék!Rohadékok!
Tóta W Árpád
Itt él velünk egy népcsoport a maga hiedelmeivel, népszokásaival, virtusával és pszichózisaival. A cigánysághoz hasonló megvetettségben, elszigeteltségben. Hozzájuk hasonlóan furcsa, olykor nevetséges vagy barbár magatartásmintákkal, szertartásokkal. Kisebbség, amelynek megvannak a maga nyelvemlékei, népies műdalai, Gáspár Győzői. Egy részük felvette a kereszténységet, mások hiányos mondákból és gömbfából ácsolnak saját, ősmagyar vallást. Turult és Boldogasszonyt, faragott képet csinálnak maguknak, és szakrális körtáncot járnak[ körülötte ez nem a cientológiához kapcsolódik hanem a barom köcsög libsi zsidaj blogirót minósiti takarodj izraelbe...]
A szcientológia lényege márpedig NEM Xenu. Elmondom neked, TótaW, hogy ezzel szemben mi a szcientológia lényege.

Az emberi lélek alapvetően egy piramishoz hasonlatos dolog. Legfelül van az a része, ami
- tudatos benned
- és amiről tudod azt is, hogy tudod.
(Beware! A kettő nem ugyanaz!)

Legalul az a rész van, ami NEM tudatos, amiről nincs gőzöd se.

A kettő közti szürke sáv pedig a félig tudatos rész - amiről nem tudsz, de kicsit vagy nagyon azért befolyásol.

A szcientológia lényege, hogy ezt a szürke sávot minél lejjebb tolja. Erre ötven éves tapasztalati eszközei vannak, és amely eszközökben semmiféle Xenu nem szerepel. Hanem kizárólag módszerek, képességfejlesztő módszerek, amik alig különböznek egy nem-szci képességfejlesztő kurzus anyagától.

Ez a szcientológia lényege, te homoszexuális izraelita.

Ezt persze nem csak egy cult tudná megcsinálni. Meg lehetne csinálni pszichológiai eszközökkel is (hú micsoda szentségtörés is ez szci szemmel nézve - még jó, hogy nem vagyok szci :-) ).

Csakhogy pszichomókusok ilyesmivel nem foglalkoznak. Ők csak a beteg emberekkel foglalkoznak.

Semmiféle pszichológiai módszer nem foglalkozik a mentálisan amúgy egészséges esetek képességfejlesztésével. Ez egy piaci rés. Ebben a piaci résben jelenleg csak a cult foglal helyet.

Mivel pedig a cult nem csak cult, hanem egyúttal egy cég is, ezt a céget nem feltétlenül zavarja, ha egyes ügyfelei ilyeneket gondolnak róla - amíg fizetnek. Fizetni meg az igénybe vett szolgáltatásért kell. Ha nem akarsz, nem kell.

Beismerem, ez nem épp illik az egyházakkal kapcsolatos közkeletű meglátásokba, de azért azt is lássuk be, hogy vannak előnyei is: például, senki nem baszogat a nézeteid miatt, amíg fizetsz.

A SeaOrg-ba meg nem kell belépni. Sőt: nemcsak, hogy nem kell, hanem sok szci a seggét is a földhöz verné, ha bevennék, és évekig pedálozik utána. Másoknak meg eszükben sincs belépni, ezt a véleményüket nem is rejtik véka alá, és ezért érdekes módon semmiféle retorzió nem éri őket. Ismét csak mások belépnek, kilépnek, aztán érdekes módon ugyanúgy folytatják tovább az egyházban.

Ne légy már idiot, TótaW!
Nem lehet egy lapon említeni a szcientológiát a hagyományos vallásokkal. Egy vallásnak az alapja egy pozitív eszme, aminek vannak hirdetői és követői. Nem ők tehetnek róla, ha később a fanatikusok és a nyerészkedők kiforgatják a tanításokat. Attól az eszme még becsülendő.

A szcientológia viszont eleve úgy jött létre, hogy kihasználja, gátlástalan eszközökkel manipulálja a követőit. És amennyire ismerem őket, elég jók abban, hogy csapdába csalják a híveiket. Kihasználják lelki bajaikat, adatokat szereznek róluk, amivel zsarolják őket. Mire kiderülne a "tanításuk" röhejessége, addigra már a markukban vannak. Vajon a tagként ismert hírességek nem emiatt tesznek úgy, mintha hinnének abban a sok szarságban? Szerintem könnyen lehet.

Sajnálom az ilyen szekták áldozatait és tisztelem azokat, akik ki merik mondani az igazságot. A cikk íróját éppúgy, mint a Penthouse magazint, ami volt elég bátor, hogy megjelentesse annak idején ezt az interjút. De éppúgy tisztelem a South Park készítőit a 912-es epizód miatt vagy az Egy rém rendes család stábját, akik az Al tiszteletes című részben keményen véleményt mondtak az ilyen szektákról.
Persze könnyű a szcientológusokat szídni, hiszen balfaszok és ez tény. DE! Azért azok sincsenek az evolúció csúcsán, akiket sikeresen beépítenek magukba és kizsigerelnek. Ehhez ugyanis annyira butának vagy lélekelnyomottnak kell lenni (esetleg minkettő), hogy az ilyen emberek már-már maguktól is életképtelenek lennének. Van ebben valami szép, ez a természetes kiválasztódás egy modernkori változata.

És hogy a szcientológia lényege nem Xenu nagyúr, hanem a mentális fejlődés? Elképzelhető, bizonyos körökben. De minden jel és a szcientológiával kapcsolatba hozott történés afelé mutat, hogy ez csak a szervezet legalja. Akik ott vannak, lehet hogy nincsenek tisztában azzal, milyen nézetek vannak tőlük magasabb szinteken. A páciens bemegy egy tudatfejlesztő központba, lepengeti a zsét, és elkezdik fejlesztgetni a tudatát. Amikor megpuhult, eggyel feljebb küldik és ahány szinttel magasabbra jut, annál több lesz a bullshit amit beletömnek a primitív agyába. Mindez persze közben pénzbe kerül, nem is kevésbe.

Szóval ja, tanulság: ha valakinek anyagi gondjai támadnak vagy meghal az anyukája, jobb ha összekaparja magát ahelyett hogy hagyná az agyát tovább erodálni ezeknek a dögkeselyűknek.
@akkoris: Sajnos nem rakta rá a linket az interjúra, amit említettem, úgyhogy bemásolom ide:
lptr.metacortex.hu/szcientologia/dewolf-interview.pdf
Ez a faszság is csak egy jó tesz, mintbármi más a természetben: kiválasztódás. Vagy hagyod magad becsapni és elveszel, vagy nem és túléled a napot. Annyi. A gyengék belevesznek ebbe a szarba, az erősek átlátják. Régen az oroszlánok csinálták ezt, ma az elmében megy ugyanez.
Óvakodjatok a Duals Társkereső Klubtól, mert megtévesztő ígéretei ellenére a tulajdonosa viselkedése és módszertana ellentéte a meghirdetett elveknek. Bús Tímea iroda tulajdonos parapszichológiai és szcientológia módszertant használ és e miatt már éppen a második normális férje válik el tőle.
Utálom a szcientológiát, és az auditorokat is.
És van egy pasas: K. Emil akit gyűlölök!!
Amíg lesznek irányítás-fétisiszta agymosott gyengeakaratúak, addig virágozni fog a szcientológia és a többi hasonszőrű félkatonai szervezet.
És nem a vallással van baj alapvetően, hanem gazemberekkel, akik bármilyen fedő alá bújva, mások irányításában, kontrolljában és lehúzásában élik ki a perverziójukat.
Tudjátok más az amikor saját családodban van jelen a szci, az tényleg maga a rémálom, én legalábbis ezt érzem és minél többet tudok róla annál rosszabb, mert hiába mondogatom csak magamnak ártok vele, de segíteni nem tudok, mert ezt az egyháznak nevezett gyülekezetet eléggé jól megkomponálták és a gyerekednek hiába akarsz segíteni süket fülekre találsz,de nem adom fel!!!!!!!!!!
Hát ha én a felsőbbrendűségemet úgy érhetem el, hogy egy béna sci-fi koncepcióban próbálok hinni, akkor köszi szcientológia, de feldughatod magadnak ezt az ötletet...

Bár én alapból nem rajongok a vallásokért, mert szerintem mind egy momentumon alapulnak, legyen az szcientológia, buddhizmus, kereszténység... a gyengék és a hülyék átejtése. Nincs semmi személyes bajom a vallásos emberekkel, de egy költői kérdést azért hadd tegyek fel nekik: ahelyett, hogy a halál utáni, földöntúli utópiában hisznek, miért nem tesznek azért, hogy itt, a Földön valósuljon meg az utópia, mindenki számára ugyanúgy? Tehetnének érte rengeteget, és több értelme is lenne szerintem...
@don brada: Tudod igazad van, de amikor az ember másnak ad tanácsot akkor könnyü neki, de amikor a családjában szembesül a szci-vel és az akivel eddig sok mindent megbeszélt és most nem fogadja el a segítségedet, mert ő már felnőtt és közben az látod fejjel megy a falnak és ezek az agymosásaikkal teljesen átváltoztatták pár év alatt amit te 30- évig neveltél bele az hihetetlen számomra is. Sokat sírok és szeretnék segíteni , de minden hiába eddig, de nem adom fel.
nemtom sztem lehet egy vallást igazát úgy is kétségbe vonni, hogy nincs minden második mondatban a seggfej, a buzi és a köcsög szó. egyszóval így gyalázni egy olyan dolgot, ami sok embernek fontos-szólásszabadság ide vagy oda- orbitálisnagy disznóság! én sem hiszek ebben a xenus dologban, de ez azér rohadtul tapintatlan, köcsög, suttyó, paraszt, szemét, mocsok dolog. gyalázhatjátok, én sem hiszem el, de ne feledjétek, ez egy vallás, és lehet hogy kizsákmányolás, de sok embernek megoldás(ok)at jelent. ezeket vegyétek figyelembe, mielőtt olyan dolgokat "írtok", mint ez a valami.
gege9971 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2010.12.26. óta tag.
Igen, tényleg csak azért regisztráltam, hogy felvilágosítsalak titeket arról, hogy mekkora suttyó faszok is vagytok valójában.
Figyeljetek! A barátnőmmel eddig minden ok és jó volt. De egy ideje bekerült ebbe a szektába és minden megromlott a kapcsolatunkban. egyszerűen nem lehet vele bírni, mert olyan agymosást kapott, hogy mindent felrúgott mega körül. nem tudok vele nép elméjű emberi érveket felfognbi. Teljesen el van varázsolva. Ezt a szektát tényleg be kellene tiltani! Mit tudok tenni? Adjatok tanácsot, mert kétségbeejtő az állapota!!!!!
Ime egy cég:LCM STANC KFT
cégvezető:Bodnár Sándor
Ügyvezető:fogarasi József
értékesítési vezető Boros László sodi.freeblog.hu/files/szcientologia/100szci1.html
aki ezen a listán is rajta van!(EZEK A SZEMÉLYEK SZIENTOLOGUSOK
ahhoz, hogy a céghez felvételt nyerj,mint munkavállaló, EL KELL VÉGEZNED EGY TESZT-sorozatot(pl:oxford teszt,személyiség teszt,reflex tesz 40-50 éves kimustrált gépeken)a teszteket egy ősz hajú kb165 cm magas szihológus végzi.(úgy néz ki mint a batmab című filmben a pingvinember bazi nagy orr nélkül). Ha szerintük megfelesz arra,hogy behállózanak, akkor akár mennyire hülye,béna,bal fasz vagy, felvesznek!
az 1.hónapban be se jelentenek,és kb 5-8 hónap mire munkaszerződést kapsz a kezedbe.az 1.hónap után ugyan be vagy jelentve de bruttó 90000ft-ra itt már szürkemunkásként tengeted az életed,és ugyan kevés rá az esély,hogy megéred a nyugdíjat,de az alacsony bejelentés után a nyugdíjad az a 0-val egyenlő lesz.ami a környezet védelmet illeti az 0 a cégnél,pedig veszélyes hulladék akad bőven!(gumi,gumisalak,ragasztó)
TEHÁT HA KAPCSOLATBA KERÜLSZ A CÉGGEL,AKKOR CSAK ABBAN AZ ESETBEN VÁLLALJ NÁLUK MELÓT HA NINCS MÁS LEHETŐSÉGED!!!!!!!!!!A MUNKA UGYAN JÓ ÉS VÁLTOZATOS,DE A LELKI BÉKÉD VESZÉLYEZTETÉSE FENT FOG ÁLLNI!
AZT VESZED ÉSZRE MAJD MAGADON,HOGY FRUSZTRÁLT,IDEGES,INGERÜLT ÉS ELÉGEDETLEN VAGY MINDENNEL.EGY IGAZI ZOMBI!
SAJNOS OTT DOLGOZOM DE MÁR NEM SOKÁIG...
IRÍGYELEM AZOKAT AKIK MÁR KIKERÜLTEK EBBŐL AZ ÖRDÖGI KŐRBŐL!!!!

HA VALAKI BELÉP KÖZÉJÜK AZ MEGÉRDEMLI HOGY SENKIE NE MARADJON,ÉS BELEDÖGÖLJÖN!
EGYSZÓVAL, HA BOLDOG AKARSZ LENNI, AKKOR ÖRÜLJ ANNAK AMID VAN,MERT VELÜK CSAK VESZÍTENI FOGSZ!!!!!!
@gege9971: EBBŐL A MEGNYILVÁNULÁSODBÓL LÁTSZIK,HOGY KÖZÉJÜK TARTOZOL EGY SZIENTOLOGUS ISMÉRVE,HOGY A NEGATÍV KRITIKÁRA KIBORÚL, ÉS FOGGAL KÖRÖMMEL HADAKOZIK A NEGATÍV VÉLEMÉNY ELLEN! EKÖZBEN A ZOMBI EFEKTUS JÓL KIRAJZOLÓDIK RAJTA.A PUPILLÁK KITÁGÚLNAK, ÉS ELKEZDI SAJÁT MAGÁT HERGELNI, ADDIG AMÍG A FEJE NEM KEZD VÖRÖSÖDNI,ÉS IZZADNI NEM KEZD. NA EZ AZ A FONT MIKOR MÁR VISZKET A TENYERED.HA MEGFUTAMODSZ AKKOR DIADALITTASSAN NÉZ RÁD, HA NEM FUTAMODSZ MEG AKKOR, JÖN A HÁTBATÁMADÁS. EHHEZ ÉRTETEK KIS FÉRGEK.

A SZIENTÓLGUSOKAT ÚGY LEHET LEGYŐZNI, HOGY ELVÁRSZ TÖLLÜK MINŐSÉGET.
PL:MOSOGATÁS.A TÁNYÉR MIÉTR MARADT FOLTOS? OTT VAN RÁSZÁRADVA A VÍZCSEPP.
UGYANMÁR EZT SZEBBEN IS MEG TUDOD CSINÁLNI.ÉS KÖZBEN MOSOLYOGSZ KEDVESSEN
BEFOJÁSOLD.ÉS HA LÁTOD RAJTA A HÁTSÓ SZÁNDÉK LEGKISSEBB SZIKRÁJÁT IS AKKOR KESZDJ BESZÉLNI AZ ETIKÁRÓL,MERT NÁLUK MINDENKI MINDENKIT FIGYEL....
Szcientológia egyház tagjaival olyan helyeken is találkozhatsz, ahol nem is számítasz rájuk. Nem plakátolják ki, sem a "vallásukat", sem hogy a te pénzedből is építik az egyházat, vagy az ideális orgot, vagy mit (mert hogy minden bevételből van leadó, az általad a termékét, szolgáltatásért fizetett árból is, természetesen). Ahogy egy ilyen helyen valamiféle törzsvásárló kezdesz lenni, azaz közelebbi nexusba kerülsz a delikensekkel, egyre többször kerül elő utalás egy Tudásra, ami érdekelhet téged, segíthet rajtad. Én nem olyan régen kisteherautó bérlés kapcsán találkoztam egy ilyen céggel, akikről aztán hamar kiderült, hogy fanatikus szcientológusok. Az összes szcientológus megmozduláson (például: drogmentes maraton, vagy a navos iratlefoglalás elleni PR-tüntetések) találkozhatsz az autóikkal, melyek kellékeket, transzparenseket fuvaroznak. Az említett kisteherautó kölcsönző cég: City Gold Rent Kft. teherautoberlesbudapest.eu
süti beállítások módosítása