W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Bádogember szerenádja

2007.01.09. 05:37 Tóta W. Árpád

Hát nézd, édes öregem, Janikám. Dzsoni. Merhogy nyilván tegeződünk is, ha már a Szuláksóban elsírtad nekem a szerelmi szálat, meg azt, ahogy a csámpát legyőzted.

Fonák egy figura vagy te, hallod. Részemről elnézegetnélek még egy darabig a magyar politikában, ugyanis ott eddig szinte nem szerepelt olyan ember, aki legalább nagyjából érti a kapitalizmust, és ezt nem is szégyelli. Ha netán SZDSZ-elnök leszel, és ennek eredményeképp létrejön egy párt, ami akár választás előtt is elmondja, hogy nem lesz kolbászból a kerítés sohase, az se baj éppen.

Meg kell jeleníteni a magyar politikában a parvenü vállalkozót, a susiból épp kikupálódott, ferde tekintetű üzletembert. A kissé simlis újgazdagot, aki azért alapvetően nem rosszindulatú ember, családban meg a barátainak kenyérre lehet kenni. Jimmy is érzelmes arc volt, ismertem, nézte ő is a kertben a hógolyózó srácokat, és folyt a könnye. Pedig közéjük is lövethetett volna. Mit keresnek a kertjében, különben is?

Te képviselsz valamit, Janikám, vazze.

Figyi-figyi! Stukke'ed van? Kee'?

Egyébként ennek a fajta embernek is vannak erényei, például az, hogy már megismerkedett a profit és a gazdaságosság fogalmával. Másokkal ellentétben. Magyarország ugyanis oly mértékben nem érti ezt a kapitalizmust, fel egészen a köztársasági elnökig, hogy e téren ti vagytok a mi legjobbjaink. A zöldséges és a nepper. Az olyanok, mint te, Dzsoni.

Na most az, pajti, hogy ebben a susimelegítős vállalkozói szférában te nem tanultál meg másokkal kommunikálni, tulajdonképp természetes. E’ van nézve. Kitől tanultál volna? Nem a raccsolásról beszélek, mert az direkt jól jön az SZDSZ-ben, hanem arról, ahogy megmondod a hülye prolinak, hogy pénzügyi analfabéta. Sőt lecsapolásra ítélt mocsári béka.

Analfabéka.

Meg az összes többi bumfordiság, hadd ne soroljam fel. Vannak köztük bájos butaságok is, mint amikor a régi, kötöttpulcsis SZDSZ-múmiák előtt bevallottad, hogy ezt a szolidaritást, ezt még tanulnod kell, eddig nem hallottál róla. Lehetne szivarmárka is, nem?

Szóval még a műveletlen és szociofób manager is friss levegő ebben a büdös légópincében, ahol még Kádár is itt bomlik valahol. Ehhez képest viszont az a módszer, hogy te a Szuláksóban kiteregeted a magánéletedet, és ezáltal leszel a Ráció seregeinek vezére – hát az kissé :-O, biztos szoktad te is használni ezt a jelet priviben.

Jó, világos, ez ilyen brendkampány, hogy mekkora jó fej ez a Kóka, hadd lássa a 18-39-es városi értelmiség, milyen lazán nyomod. A Ferinek is bejött a Szulák, kábé ugyanezekkel a kérdésekkel.
 

Na, hát megmondom neked, Janikám, hol tévedsz te kurvanagyot. A Feri, az egy archetipikus ripacs, egy Latabár-reinkarnáció. Ezzel szemben te azt az előadói szintet hozod, mint amikor egy általános iskolás felolvassa a fogalmazványát. Anyáknapján. Közben meg mindenki nyeli a Saridont. Ha ezt az interjút ötször nem próbáltátok el, akkor egyszer se. Közönség az mindegy, alákeverjük a röhögést, mi?

Az a rossz hírem van, hogy ez látszik.

„A magamfajta embernek is szüksége van társra. Szeretek sportolni. Nem volt ez mindig így.”

Ablakzsiráf, mi? Mondat végén leviszem a hangsúlyt, alany, állítmány? R betűkre ügyelni, kilégzés, belégzés?

Gyúrunk, vazze?

Memoriter interjú, eszem megáll. Megtanulták az egészet, mint valami színdarabot. Jó, az Orbán is így szónokol, de interjút tud adni normálisan. Az úgynevezett emberek, akikben te hiszel, nem beszélnek így. Nem így beszélnek. Így a robotpilóta beszél.

Nem az a megaciki a gyereknek, hogy miniszter az apja, hanem hogy android!

Ráadásul ezzel a géptempóval előadni egy szerelmi történetet... az már bizarr, hé! Bádogember szerelmes. Ne csináld már, komolytalan vagy. Medgyessynél is szarabb. Nem, Janikám, te csak maradj a bárdolatlan első generációs kapitalista, az áll jól neked. Maga a Camilla-sztori is, tudod, nem kifejezetten dicsekvéshez való. Van egy pici földesúri stichje, például. Ha nagyon jó színész lennél, akkor talán volna esélyed jófejkedni, de se jó színész nem vagy, se jó fej. Annak alapján például, ahogy a csajod fotójával akarsz bevágódni, kifejezetten rossz fej vagy. Nem akarsz esetleg ugrálni a díványon, mint az az idióta szcientológus Tom Cruise?

De mindegy, engem, az állampolgárt, mint megrendelőt, egyáltalán nem érdekel, hogy jó fej-e az alvállalkozóm. Legfeljebb nem pálinkázok vele. Csinálja a dolgát, fantasztikus lehetősége van a bizonyításra. Egy egész minisztérium. Az interjú üzenete végül is átjött, pajti. Imádkozhatunk, hogy legalább miniszterként ne legyél ekkora balfasz.


Címkék: kampány kóka szdsz reform

201 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr8227198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cartman
Igaz lehet, én ezt teljesen elfelejtettem, de nekem akkor is jobban megmaradt az, hogy hogyan lehet valaki majdnem rákos!?
Nem láttam tegnap este Kókát, de már bánom, hogy South Parkot és Menő Manót néztem.

Reggel a Napkeltében viszont láttam egy rövid beszélgetést vele. Hárman kérdezték és az új beruházásokról beszélt, amit csak később jelentenek be(dézsávű). Annyit elárult, hogy ezer főt fog foglalkoztatni, az ország legelmaradottabb részén. Elmondta még, hogy milyen jó nekünk, hogy épül az út Békéscsabáig és nő az érdeklődés a környékbeli Ipari Parkok után. Meg az is jól jön, hogy Románia frissen csatlakozott és nem fejlett ott az úthálózat.
Ez a droid ráadásul parafenomén és jövendőmondó. Tartok tőle, hogy Románia is rövidebb idő alatt nagyobb karriert fut be az Unióban, mint mi...
www.youtube.com/watch?v=qo0iW0B0lI4
nézem onlájn és fáááááááájok!!!
feri is, jani is jól nősül(t). ez lenne a xxi.sz.-i (hajazva isten f@szára, kr.u. 21.sz.-i) kapitalista rassz? olyan az egész, mint a bulvarizmus létének kérdése: azért van, mert igény van rá, vagy igény van, és azért van..

majd' jól létrehoznak egy alvállalkozói tímet a romániai autópályák építésére, és így dupla eu-s pénzből tudnak profitálni. szerintem nagy gáz, ha nekem azt mondja a gazdmin-em, 2007 elején (SICCC!!!), hogy milyen jó nekünk, épül az út Bcsabáig. hát nem tudom, mint amikor janibá megtalálja gatyájában a f@rkát, és örül neki. valahogy keveslem ezt az autópályát. is.
apuska: hát lövöldözzél:-)) még recept nélkül kapható algopyrin, nem kell, hogy fájjon:-) és akkor nem fog fájni:-))
Z: azok nem nők:-)) azok felfújható guminők:-) vagy transzvesztiták. nem lehet, hogy ez a kamilla is az? :-)
na, imádkozzunk együtt, hogy Kóka úr bedobja legándás sármját (bocs az r betűért), csalhatatlan üzleti érzéket, tekintélyét és minden politikusi tapasztalatát és ravaszságát az orosz-fehérorosz olajvitában.
Én ilyenkor borzadok el, amikor látom, hogy válsághelyzetekben ezeknek az arcoknak kell intézkedni. Amíg nyugdíjjal bénáznak, ki lehet bírni, mit nekem diákkedvezmény, algopirint sem szeretem, kórházhoz még fiatal vagyok......de most?
Olaj-gáz? sebaj, jön a helikopteres (tudom, már éppnen nem)(talán a üzemanyagárról is sejt valamit?) kőgazdag orvoskapitalista és nője, lehetőleg fekete szerkóban, 1,5 millás karórával, kiosztja az észt itthon, közben meg lenyomja a gazpromot.
kaarmeenhetki:
És ilyenkor nem jut eszedbe, hogy neked kéne megoldani a helyzetet?
ez valamikor úgy indult,villantsunk meg ezt-azt,lássa a nép,h mi is közülük való halandók vagyunk
és mi elérzékenyülten néztük az elénkvetett fotót a kis családról
most meg már szeretnénk,ha nem zaklatnának bennünket a hülye magánügyeikkel (inkább dolgoznának!!!!minthogy állandóan összeszűrik a lét,ezek tényleg nem különbek a pórnépnél)
de tényleg,egészségükre,legyenek szerelmesek,nemzzenek kiskrapekokat akár félre is,satöbbi,de közünk?
én nem nézek szulókot,nem utálom őt,csak az ilyen (mű)kitárulkozásos szarokat nem bírom.
szóval,elég nekem a puszta fizimiska,abból már állapítok
van mongyuk a vikinek ez az alendölonosra vett sármos mosolya,ami kis idő múlva látványosan gúnyos mosollyá fagy az arcocskáján,jaj és mikor indulatos,olyan kibírhatatlan fejhangon rikácsol
feri pozőrködése fertelmes (és felesleges),mér nem vesz már fel egy koreográfust,vagy szaktanácsadót,valakit
de a jani olyan aranyosan mosolyog,és sokszor,engem nem zavar,hogy úgy néz ki,mint egy húsvéti nyuszi a képeslapon
amúgy a rogán is szerelmes,úgy drukkolunk neki
Magampista!

Nem vagyok orvos, de ez valahogy úgy működik, hogy ún. szabad gyökök mindannyiunkban folyamatosan képződnek, amiből vagy lesz rák, vagy nem. Ha úgy tetszik tehát, mindenki folyamatosan "majdnem rákos" :-).
Mike Patton: azaz, de már csak a számvitel tanszék szíves marasztalásának engedve. :]
ugyanmár. sok nekem az a meló...
"Fonák egy figura vagy te, hallod. Részemről elnézegetnélek még egy darabig a magyar politikában, ugyanis ott eddig szinte nem szerepelt olyan ember, aki legalább nagyjából érti a kapitalizmust, és ezt nem is szégyelli. "

Én is nagyjából értem ezt a hazai kapitalizmust. A hazai "kapitalisták" azok a volt szoci közeli cimbik , akik a szocialista népi közösből a rendszerváltás után magánvagyont csináltak. Jó menő volt pártfőmufti após az apucinak ölbe hulló kőbányák stb.

Az egyik ilyen kedvenc "kapitalistám" Veres János, aki anno első nyilatkozataiban belökött egy olyat, hogy ő a vagyonát bizony összekapálta ... abból lett a tésztagyár stb. dédnagyanyám 70 évet kapált mégsem lett még egy százmilkója sem , nemhogy tésztagyára stb.
blondie:
Hát ez az! Én az említett réteg érzelmi politizálásán pont azt értem, amit írtál. Információk hiányában (meg persze a meglevő infók befogadásának hiányában) sokan döntenek aszerint, hogy kin áll jó a zakó, vagy kinek markánsabb az arcéle. És erre - azt hiszem - a nők hajlamosabbak. Egyébként mindenben igazad van... Kókának meg kepesztenie kell alaposan, mert én ahány nővel beszéltem, az mind rettenetesnek tartotta a pacekját, amit csak úgy ahogy egalizál ki a teli buksza. Lehet persze, hogy csupa gizda nővel vagyok körülvéve, vagy savanyú nekik a szőlő, mert nekik nem jut helikopteres miniszter.
Kóka szerepléséről én is lemaradtam, a váleményeket és a Blog-ot olvasva, nem vesztettem sokat...
Akkor ilyen metodikával majdnem rámdőlt a WTC, majdem elütött egy autó, majdenem én lettem az usa elnöke, majdnem nő lettem, sőt majdnem kutya lettem vagy dinoszaurusz...
Sztem Kóka János úgy néz ki, mint Lusta Dick, az Inetrmouse tagja. Nézzétek csak meg figyelmesen!
joghurt sok szalonnával?!
(lusta dick aranyos-kóka nem)
Hát elnézést Lusta Dicktől, de úgy néz ki.
Totyikám! - úgy írtál most, mint ahogyan hajdanán nyilaztunk lóhátról, hátrafelé.
Itt és most üldözöttböl gyúrtad magad üldözővé úgy, hogy nem tört meg a lendületed miközben a robotpilótánknak már a fekete doboz sem lehet mentségére.
- Csak azt tudnám, hogy ha az efféle groteszk glossza a húzóerőd, akkor mi a búbábánatnak merülsz gyakrabban a "büdös vízbe", hogy beteges fergezsuzsa képletekkel "ócsísd" a forintot?!
Totyikám amúgy kötelezlek, hogy maradj e mellett a NŐ mellett, aki miatt így és eképp kapott el a szellemi gépszíj...
... mert, hogy szívből szeretett NŐ van a háttérben, arra betüvetésed a méltó bizonyíték.
Úgyhogy ISTEN lábát ne engedd el...:))
Na ja, nem kell sok. Pár ezer kilométerrel odébb állsz épp 2001. szeptmber 11-én, simán összejön, hogy mostanra újjászületett csaholó négylábúként éled világodat... :-)
Az egyébként megvan, hogy szinte napra pontosan egy éve vallott Szuláknál Kóka mestere és pártfogója?
www.blikk.hu/cikk.php?cikk=17842
na, fennállásom alatt ez az eddigi legegyöntetübb kommentsor...
Kevesen védik ezt a nagyszerü kapitalistát.
Szerintem csak irigyek, mert jóképü, gazdag, és jó a nöje. És okos is.
Csakis ez lehet az egyetlen indok.
Én ismerek egy olyan nőt (okos és igazi bombázó), akinek a milliárdos főnöke a szeretője (aki egy igazi vadparaszt egyébként). Amikor megkérdeztem tőle, hogy mi az, amit megszeretett benne, azt a választ kaptam, hogy ez az ember saját erejéből lett sikeres (az én értelmezésemben itt: sikeres=gazdag)A faszi nem pénzeli őt, tehát nem jöhet be az "ez is egy kurva" szöveg. Egyszerűen a nők buknak a gazdag faszikra.
Ha jól olvasom a cikket, Kóka csak idéntől miniszter?:))) Muhaha, vagy új választásnál tiszta lappal indul mindenki:)))) Árpád nem saridon kell a Kóka hallgatásához, hanem neked Cavington.
Ez a vers passzolna az anyáknapi műsorhoz.
Előadja Kóka János:
TARTOZÁS

Valakinek én sokat érek,
Valaki bennem többet lát,
Mélyebbre lát az embereknél
S bennem találja meg magát.

Az édesanyám örömének
Én vagyok a felezõje;
Emésztõ, titkos bánatomnak
Õ az elsõ felfedõje.

Tudom: kihullott könnyeinek
Sós cseppjeit én okozom;
Szeretném azért megszámlálni,
Hogy tudjam, mivel tartozom.
Somogyi Barnabás

Kevesen védik ezt a nagyszerü kapitalistát.
Szerintem csak irigyek, mert jóképü, gazdag, és jó a nöje. És okos is.

Ne is törődj vele, hogy mit brekegünk itt összebrekegünk össze, kaarmeen...

Apropó, nem te vagy Kóka barátnője? Mert rajta kívül szerintem maximum a mamája látja jóképűnek a pasast... :)
Nekem ennek a postnak a stílusa kissé durva, de talán csak túl érzékeny vagyok. Kóka kiállásában, és főleg beszédében van valami szerencsétlen (és ettől kicsit emberi), ami bennem azonnal sajnálatot kelt, szal ezután az írás után méginkább együttérzek szegénnyel, persze kis iróniával.
Bár nem láttam a műsort, de Kókust gyakran hallgatom, és nekem ez az "általános iskolás Karcagi Lacika a vers és prózamondó versenyen" stílus nagyon mindennapos nála, igazából nemis hallottam még máshogy beszélni. Szal nem lehet, hogy neki eccerűen így sikerül csak? Persze ez nem magyaráz semmit, ráadásul az SZDSZ-t is kissé nevetségessé teszi, hogy egy kommunikációs analfabétát akar elnöknek. Drágakedves mindig tudja,mit kell mondani Kuncze Gáborunk nyomában sincs. Hajrá Fodor!!
Régebben azt hittem, csak velem van a baj, mert se a sikeres üzletembert, sem a nyerő típusú poitikai személyiséget nem láttam Kókában. Ám csalatkoznom kell, úgy fest, és most kivételesen nem keserít el, hogy együtt úszom az árral. Igen, a mi pannon pumánk inkább csak egy budai hülyegyereket idéz.
Ez a Kóka egy igazi balfasz. Megnéztem a beszélgetést, amit ezzel a Szulákkal összesz.rt, és hát,,, tipikus olyan gyerek lehetett, aki mindig túrkált az orrában,állandóan befingott, néha megverte a többit és a tanárnő egy pofon mellett beállította a sarokba. Talán az lehetett a gúnyneve hogy büdöske.(ráadásul kövér volt, és szemüveges) Aztán valahogy, színleléssel, vagy csak egyszerűen bejött neki ez a tenyérbemászó, túlgesztikulált, nagyonmeggyőzőakarok lenni és lehengerlő
imidzs, és kivakarta magát a büdöske státuszból, és azóta elhiszi magáról hogy ő valaki. (pedig nem, még mindig az orrtúrós büdöske)A gátlástalansága nem alakult át, az még mindig a régi. Enélkül nem lenne milliárdos, hiszen szemlátomást buta is. Ennek ellenére biztos vagyok benne hogy a kocsijában miközben faszán fél kézzel vezet, a másikkal az orrában van könyékig.
Más nem is lehetne a barátnője neve: Camilla, de az ő esetében inkább ch.

Jéé, azt mondja ugyanúgy főz teát, meg pisil, meg szarik... ki gondolta volna. Azt hittem ő ilyet nem csinál, azt hittük, ugye, hogy húszezressel törli ki mindig a seggét, és wc-é deszkája aranyból van. Utálom amikor politikusok, színészek nagyon meghatottan beismerik, önkezüleg leleplezik magukat, hogy, nevetve-mókázva ők is ugyanúgy emberek, ugyanúgy járnak a Tescoba. Ez lehet valakinek bejön, de szerintem a többség arculcsapása. Erőszakkal szuggerálják belénk hogy mi azt hittük ő több, ők félistenek. Holott a legtöbb egy senki, ripacs köcsög.
Sajnálom, hogy lement a kommentek színvonala fórumba, pedig reméltem, hogy izgalmas vita alakul ki, nemcsak a gdp számítás módjáról, de mindenképpen valahogy szakmaibb.
Egy Kóka és egy Szulák közt lefolyó vérciki beszélgetésről milyen vitát vársz hogy kialakuljon te sajtkukac. És mit értesz azon hogy szakmai, a műsor szakszerű vagy nem szakszerű világításáról kéne beszélgetnünk, vagy a Kóka fogorvosának a szakmai tudásáról, ill. nem tudásáról, vagy miről?
Az Elenderről, Kóka miniszteri tevékenységéről, gazdaságról, politikáról, politikus és magánélet viszonyáról, PR-ról, stb...
tehát elég sok mindenről lehetne vitázni, csak nem ilyen stílusban. Ez tök ugyanolyan, mint bármelyik topik a polidiliben.
Tóta cikke sem a szakmai teljesítményére van kihegyezve.
Csak egy pillanta erejéig térjünk vissza ezekre a szívszaggató betegségekre.
A magyar empatikus nép. Lehet, hogy kiszáll az autóból és hasbarúg ha dudálsz, de beteg gyerekek, öregek, kiskutyák és a többi azonnal kihozzák belőlünk az együttérzést. És ez jól is van így.
Csak az nincs jól, hogy a manipulátor PR szakemeberek ez ennyire gusztustalanul lovagolják meg a mesterségesen gerjesztett együttérzés hullámait.
Az még okés, hogy Feri meg Viktor is néha hátbavereget egyet közülünk a kolbásztöltő versenyen, a nyilvános gyerektapizás már súrolja a határt nálam.
Az viszont hányadék, hogy ott tartunk, hogy a magyar miniszterelnök és környezete akkor sikeres ha rávetül a halál/betegség árnyéka. Antall volt az egyetlen aki nem játszotta ki ezt a kártyát, pedig ő volt az egyetlen aki megtehette volna.
A tintás Hornnak már sokak szerint több százalékpontot hozott a szánalmas kis mászóka a fején.
Megyóról suttógókampányban tudtuk meg, hogy imáinkból nem szabad kifelednünk este, mert valami titokzatos betegség emészti szegényt.(egyébként tuti, hogy a beszédközpontot támadta...)
Feri magához hűen túlripacskodta és túljátszotta szerepét, amikor az anyajegyét hordónak használva szónokolt a rák elleni nemes küzdelemről. Neki viszont majdnem elhittük a kis szomorú kutyaszemei és félrehajtott feje miatt. (pontosan tudja, hogy a bólogatós kutya legtöbbünkben kellemes nosztalgikus érzéseket támaszt)
És akkor jön Grabovszki meg csámpás Rozi. Haggyámá.

Ez öngól, de legalábbis kapufa.
Nem láttam az interjút, Kóka nyilván tényleg balfasz volt. Viszont: lehet, hogy nem baj, ha van egy politikusunk, aki érti a kapitalizmust, de a politikában a szolidaritás legalább annyira fontos. Ha az összes politikusunknak az lenne csak a hibája, hogy nem érti a kapitalizmust, nem itt tartanánk ma.
A régi kötöttpulcsis SZDSZ-múmiák legalább voltak valakik.
TWÁ:-!-tudod mit?Úrigyerek leszek,és szólok előre,hogy az iménti húzásod végkép kiverte a biztosítékot.Mond már el,miért érvénytelen egy hsz.Fosol Édes Öcsém?Tőlem,az amatőrtől?Nos akkor,ha harc;hát legyen,-Te akartad.
Nos akkor keményebben fogalmazok:mi ez az álszent,képmutató kis flekk?Azt hiszed mindenki olyan hülye mint a liberálisok?Az a liberális aki bármi ellen tiltakozik,az vagy elmekórtani eset,vagy még rosszabb.Mielőtt felkapod a vizet,ugorj egyet és fürödj meg a tolerancia tavában.No a személyeskedésből ennyi,sőt ez már sok.
Szóval ezt a megyar tarka vadbarmot idehozni egy ilyen postban?Ha mindenáron viszket a nyelved,az én aranyerem is fényesre nyalhatod.Azért ennyire nem vagyunk ám hülyék!Bocs,vannak kivételek.Ez a semmi amit itt összelöktél,két adag pelenka kicserélése között,ez már vég.Azért ezt egy No.-0 is kenterbe veri.Figyusz-!-többre,többre....!
Nagyon szep estet minden Dzsoni-fannak!:)

Na,en elmondom,hogy vooot az tegnap, pontosan:
Szepen,ertelmesen uldogeltunk a gepeinknel,a gozolgo teankat kortyolgattuk,es azon morfondiroztunk a hozzaszolasokat nezegetve,hogy ilyenis ritkan van,szakmai diskurzus folyik a perzsak fortress-birodalmarol.
Eppen Rookakoma frappans peldazatat emesztettuk,amikor mindenki osszerezzent,22:55:01-kor TWA lekialltott az egbol:

"nezzetek a kokat a szulakban.ultrasulyos.!"

Majdnem hozzaszoltam:mi ragjuk itt az atombombakat,izzadunk,agyalunk,valsagterveket szovunk,TE MEG SZULAKOZOL!!!
Oszinten bevallom,a parancsot megtagadtam,nem lattam 1percet se.Nem erdekel.
Ugyhogy,Nibelung maganyos velemenyehez csatlakozom:"Ne a Szulak-showt nezzed,hanem azt figyeld,hogy elkurja-e a gazdasagot,vagy epp ellenkezoleg!"
nos, te szerencsétlen hülye balfasz, egy komment azért érvénytelen, mert a rendszer (az a zsidó!) nem tudta kezelni. ismeretlen karakter, vagy efféle. hogy egyébként mi bajod van, azt nem értem, de nem is érdekel persze.
galileo: nem parancs volt, csak szóltam, hogy ni, majom. engem a propaganda nagyon is érdekel.
Aktív politikus csak céllal beszél a magánéletéről ill. emberközeli dolgokról. Ennyi. Tudja ő is, tudjuk mi is, hogy elnyerte pár ember szimpátiáját ezzel és kész. Küldetés teljesítve.
szerencsére, bár nem véletlenül nem láttam a szuláksót, de a hivatkozott manager magazinbeli ov interjút most átfutottam

tetszetős, egyszerű világkép bontakozik ki benne, ugyan nem először hallok, olvasok ilyesmit viktortól, de így összegzésszerűen mégis tudott esztétikai élvezetet okozni

nem kell hát a szélsőségesen hülye csurka, se thürmer, ahhoz, hogy egy olyan igazságokból is építkező ideológiát kapjunk, ami érdek nélkül tetszik
.... ni, majom.... és beszél is!
Persze,hogy nem parancs volt!:)
A propaganda viszont hatott:postot irtal izibe,ideugrott 100ember Dzsoni-csamcsogni.:)
Ez volt a celjuk,igy-vagy uugy,de beszeljenek rola az emberek!Mukodott.

Ha most vallasztottak volna meg SZDSZ elnoknek,az megert volna egy postot,a vigyora,stilusa nem.
Csak a munkaja erdekel.
ja még kó hogy sikers üzletemberként a többször oda vissza vásárolt L and R, csakis Magar Bálint által csinlát milliárdost ebből a kis xlábú szerencsétlen köcsögből.
ha megnyeri a szadesz vezérbikájának címét hátha látunk még egy két kampány futást cicanadrágban logó csöcsmellekkel.
GAli Lukreci nem ert veled egyet, mert igenis profi dolog h teve musorokat ajal nekunk a gazdank. Ez mar egy ertelmisegi teve nezes, ha nincs kedvunk nem nezzuk meg vagy ha elaludtunk mint Lukrecia akkor lemaradunk. De en pl. nagyon jo dolognak tartom ezt es k....ra banom hogy nem lattam egy nyalladzo szdsz-est mert akkor jo erzes fog el h a liberity-sek is epp olyan katyuba vannak a politikus gardajukkal mint mi jobboldaliak:)))
galileo> basszus, nem lehecc ilyen bunkó...TWÁ szól nekünk, bunkó olvasóknak, hogy nézzünkmeg valamit, mert szerinte az arra érdemes, temeg személyes sértésnek veszed...hogyvanez nálad?? Erre szoktak vmi olyasmit mondani, ami úgy kezdődik, hogy a "Szüleid nem tanították meg, hogy..."

neztem Koka-t szanalmas balfasz volt.
de sikerult alulmulni.
TWA, a cikkedet vegig sem sikerult olvasni. egyszeruen szolva, frocsog a szar bazdmeg. ;)

ha ugy erzed, nincs mit irnod, ne irj.
TWÁ.-amott már lezártam,remélem Néked megfelelően?Itt azért még medkérdem:milyen fóbiával kezelnek?Persze most már tudo,hogy csak provokállak!Kakukk!!
Üdv:mollaris
Molaris, Te azért nem szoktál ennyire kiakadni. Mi van?
Lukrecia:Igen,neked bizti tetszett volna,finomabb lelkeknek valo egy ilyen,nem egy kerges szivu ferfinak.

Xuf:azert nehogy mar ne erezd az ironiat abban,amit irtam.Csak meglepodtem,mert ilyen meg nem volt,hogy azt mondta volna:jee,ide kapcsoljatok gyerekek!

Ez a post tulsagosan is a szemelyerol,es nem a munkajarol szol.ennyi.
Naná,, mert a szereplése sem a munkájáról szólt, hanem a hülye személyéről.
Hello!
Az tuti, hogy béna, gagyi pr. fogás volt ez.
Csak egy nem biztos, hogy nettó értékben sikertelen is.
El tudom azt képzelni, hogy amikor le kell a csóróbbak torkán nyomni a kakit, akkor legjobb ha a döntéshozók átmennek bohóckodósba, próba cseresznye. (PL.: Southpark: Saddam elfoglalja Kanadát rész.) Ezen a bénaságon nem tudok mérges lenni, max azon, hogy a tömeg jelentős része ezt megkajálja.
Gali:kossz a megertest:)))amugy lehet nem is olyan rosszak azok a kergesszivu ferfiak meg vagyok elegedve veled, hogy a multkor a finom lelkem kicsattanasara csondesen elhalgattal:)))Szerintem kar h lemaradtunk a Kokarol...

neked is udv megyek tetebe, jo ejt Lukrecia
Ok,Arpi,csak en egy csomo,mas pr-medias esettel csokorbakotve jobban eltudtam volna kepzelni 1 ilyen irast.(V.ker.Hercege,stb)
Lebowski draga ne feledjuk csak el azt a szabakan kaphato bolgar jogurtot:)))mar epp gondoltam h irok emilit kegyelmednek...raer de nem feledek:)))
Kóka a szerelmi vallomása mellett legalább egy félmondatot szentelhetne annak is, mit tett azért az elmúlt 3 évben, hogy ne így alakuljon a honi üzleti klíma:
www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=78180
Portuguese: nincs elfelejtve! A kollégámat (vajdasági) ráálítottam! Hétvégén utazik haza.
1.basszus amíg lett Kókás post, Árpád kiszeretett Jánosunkból. Persze lehet, h ahogy TWA aránylik az átlag szavazókhoz, ez szavazatot hozott.
2. Kóka hogyafaszba érthetne akapitalzmushoz. Orvosit végzett, utána volt egy cége. Ez a kapitalizmus?
3. az h bezárom, megszűntetem, összevonom,leépítem, ahhoz nem kell nagy szakértelm, max.politikai bátorság. Az sem rossz, de nem ua.
Meg akkor most az SZDSZ vajon miiiiii?
1.baloldali, anarcho-értelmiségi liberális párt
2.vagy jobboldali neokon.

Pulcsi vs Armani
az sem volt semmi, ahogy az index lehozta a csaj wiwes linkjét. Gyorsan levettem egypár fotót :) És ez a kitüntetés....gáz. Dehát valahogy meg kell a csajt szólítani.
da: Az SZDSZ emberi jogvédő párt, de csak addig, amíg szívüknek kedves emberek jogai sérülnek. A többiektől nem sajnálják a kardlapot, ha oda kerül a sor.
jaja, ezt en is tudom....de hogy illik ide Koka Dzséj.
da: őszintén, a mai magyar politikai elitből ki érthet igazán a kapitalizmushoz? Mármint az egy szem, értelmes, ám elűzött Bokros Lajoson kívül? Aki érdekes módon előtte is, utánna is elismert gazdasági szakember?

Hát nem sokan.
Nna. én most itten egy vitát akartam, nem egyetértőket :)
da: ROTFL. Akkor menj el egy SZDSZ gyűlésre, és kiabáld be ott... :D
hmmmm. néha ez itt majdnem az.
Ma az m1-en Veres Jani röhög éppen a pofánkba. Milyen szupi, hogy évente 1100 milliárdot fizetünk ki az államadósságba kamatokra, és mellesleg 1.5 millió ember tart el másik 8.5 milliót ... -
Nézze meg, hogyan alázza a Párt-kelte három ügyeletes kajmán kérdezõjét dr. Morvai Krisztina. napkelte.wildom.hu/naptv/jsp/program/wmv.jsp?filename=/naptv_upload/visszanezo/200701/20070109-0738-kereszttuz.wmv

Ütős kis videó bajban van a három mszp1-es droid , mikor egy turbó nőci kiosztja őket ... :))
da: én ezt bőven nem így látom. Ahhoz túl sok a turulmadaras szittyagatyás, meg a tejben-narancslében úszkálló is.
az megvan, h ki a férje?
Csoda-Szarvas-Vadász 2007.01.09. 21:31:38

Értenek még páran csak azokat nem engedi oda a hatalmi elit a tűzhöz. Eszük ágában sincsen megengedi sem a bányászoknak sem a hazugoknak, hogy bárkit éppeszű programmal odaengedjenek a tűzhöz, mert az egész hatalmi elitet csak a saját zsebe érdekli. -
Carnivora:

Például? Mer' nekem nem jut eszembe egy olyan szakember sem, aki el tudna navigálni itt farvizen.

Amúgy nem a hatalmi elittel van a gond. Azzal, hogy ma Mo-n nincs olyan szervezet, amely van olyan jó politikus, mint ezek, akik vannak, s mellette képes kiállítani egy igazzy szakember-gárdát. Arról meg már álmodni sem tudok, hogy olyan pénzügyminiszterünk legyen, akinek a mondatára OV nem riogatna egyszerre az ország sohanemlátott csődjéről párban a kötelező 14. hai nyugdíjjal. :D

Szóval nincs olyan, akit a "nép" elfogadna, hacsak nem az adók drasztikus csökkentéséről, vagy a fizetések emeléséről papol.
Igazából az embereknek kéne egy kicsit magukba fordulniuk szerintem. S olyanokat bejuttatni az ország házába, akik értenek is valamicskét a dologhoz, és nem a másik párt lejáratásán munkálkodnának naphosszat. Már ha éppen valamiért ki nem vonulnak a büfébe...
Ez meg mitől ütős videó? Szerintem ez a nő egyáltalán nem okos. 4 droid látszik egy önvezérelt, meg 3 kézi.
Jól elbeszélgettek egymás mellett és abszolút nem volt meglepő a végeredmény. Ha ma ebben az országban a jobboldal és a baloldal egymással vitatkozik abból semmi nem sül ki. Max annyi, hogy a néző jól felbassza magát, mint TWÁ a Dzsonin :).
Az egyik haverom szokta mondogatni, hogy Janos sok jot tett az emberisegnek azzal, hogy nem a tanult szakmajat vegzi, hanem valami mast.
mert ugye ugy doktor O, mint a gyogyitok. merthogy a mi szanalmas nyelvunkben nem lehet megkulonboztetni a doktort a doktortol. lehet ugy lenne a legjobb, hogy

Koka Janos, M.D.

najo, felre a humort. Janos lehet, hogy meg droidos, meg nem egy szuletett celeb, de az utobbi 12 evben gyokereset valtozott. azelott szegeny oltonyben is olyuan kiallasu volt mint amikor ma extremsportol (a kocogo macskano kontra kerekparos palyamegnyito). A beszedstilusa is baromi sokat javult, mar ra sem ismerek neha amikor hallom a radioban. tisztara olyan, mintha lecsereltek volna.

hogy nem tokeletes az eloadasa (enyhe tulzassal) egy bulvarmusorban, no es akkor mivan. elvileg ot nem azert tartjuk mint az osszes sajat nyalaban fentrengo wannabe magyar celebet, hogy ott vonagoljon a tvben.

az igazi baj vele az, hogy megis odament. itt rogton behuzhatna bennem az anti emberarcu politikus reflex, de probalok felulkerekedni rajta. az, hogy luzer, es bemondatja a tvben a xenialazas nenivel, az maganugy.
az viszont, hogy ezt O vagy az erdekcsoportja, vagy a tanacsadoi, vagy a kormany felkesz propaganda irodaja kampanyfelesegnek probalja beallitani, az verlazito.

ruhellem a tvt. eddig nem is volt. most is elsosorban a kisvakond meg a kockasfulu a foszereplo benne. en nem acsingozom a fejlett helyekrol licenszelt talkshow-kra, Balazssal meg az osszes szedett vedett szereplogardajaval, de van ebben az orszagban sok ember, akinek ez a napi betevo. nem eleg, hogy az a sok akasztofaravalo ott log az ujsagban, az oriasplakatokon, a radioban meg a parlamenti kozvetiteseken (ha el nem lognak) meg az egyszeru ember unalomuzo tvsojat is elarasztja a politika?!?!

hat hol itt az igazsag? az adoforintokbol vasarlonak tejfolmarketingest meg fogkremest, akik ezt tanacsoljak?
Raadasul pont ezt a szerencsetlen figurat teszik oda, akinek jol lathatoan vegtelen szamu gatlasa van? ettol kellene megszeretnem?

hat nem baratom nekem, de attol hogy van noje es beszel rola, nem is lesz az soha. a marketinggepezetet meg ki kellene loni a holdra. kivancsi vagyok, mi lesz a kovetkezo tema: "Lendvai Ildiko is szokott bulizni?" Es majd mesel arrol, hogy milyen feszes a csippendelfiuk feneke?
Bar ahogy elnezem, a part java reszet csak a "benne leszek a tv-ben"-be lehetne nevezni.

ettol fuggetlenul Janos megerdemli. minek megy oda, aki nem odavalo.
btw: Janos lehet ugy lett miniszter, mint elender ugyvezeto.
o volt a legjobb elerheto ember.

Az elender addigra mar csaladi vallakozas lett, mire O bekerult a kepbe.
A minisztersegnel lehet, hogy szelesebb korben kellett volna korulnezni. de varjuk meg a 4 ev merleget - es remenykedjuk, hogy a reformok nem utkoznek akadalyba. mert kulonben Koka ur feladja (ahogy nyilatkozott korabba) es orok titok marad az alkalmassag kerdese...
TWÁ: Nem láttam a Szulák sót. Sose nézem. Most meg rákényszerítettél, hogy megnézzem csakhogy képbe legyek. Ez aljasság volt. Gyalázat!! Olyan topikokat írjál, amihez nem kell ilyen gané interjúkat nézegetni!!!!
Tényleg, a szuláksóban volt már fityeszes, vagy jobb oldali? eddig a feri, meg a kóka mutatkozott be emberi oldaláról csak emlékeim szerint....úgy várom már rogánt:))
hiába fikázzátok, akkor is a legjobb fej Kóka úr!
Olyan édes a mosolyával és a kis piros helikopterjével.
Egy milliárdos is lehet szimpatikus!
Éljen Kóka! Éljen az SZDSZ!
Tudjátok, olyan ez, hogy:

- Gyerekek, kell valami friss színes, nincs valakinek valami új csaja..? Senki...? Tóni,Tóni, gyyanús vagy te nekem, áháááá, el is pirultál (ejha ,ilyet is tudsz), gyere csak a táblához, fiam..! Susmus-susmus: Khömm, Sajtóközlemény- Rogán Antal és a nemtomkicsidácska Cili... ahha. Na, ez majd üt.

- Néhány épülettel odébb:

- Srácok, tenni kell valamit, ezek elhitetik az ötödik kerületi polgármesterről, tudjátok, az a kötözködő kis rágcsálóképű Rogán, hogy ember- na, Jani, elég csámpás ez a Puma, szedj fel egy bigét. Legyen jobb, mint a Rogáné, legyen, hááát, na, legyen okosabb is. Neked is úgyis olyan kis hód-fejed van, jó lesz a Rogán ellen. Manguszta vc. Hód. Van nekem egy ilyen beégetős-blamálós tévés kapcsolatom, nekem bejött állítólag, menj szépen, mutatkozz be újra. Mámint ember.

(ehhhe, azok meg be..hatják polgármesterestül, nekünk MINISZTERÜNK van, aki szerelmes..)

Ja, igen: köv. szuláksóban a Rogán Tóni lesz. Komolyan. Ég a pofám, és én kérek elnézést.
Dábljú szól le másokat. A Nap-keltében a mekegett, makogott. Meg ahogy kinéz. Nem kéne magad mutogatni! Elment az étvágyam.
megnyílt a 'We Hate W!' club vagy mi van?
www.mno.hu/index.mno?cikk=391536&rvt=2
gondolkoztam, hová tegyem ezt a linket, talán ide, a hozzáértés közelébe...
egyébként olvasok nol-t meg indexet is:)
Carnivora,

megnéztem a videót és valami egészen mást láttam benne, mint te. Nem ismertem korábban a hölgyet, a topikindítón kívül nem hallottam róla, és nem olvastam tőle semmit. Akit ebben láttam, az egy nagyon szép, tisztavonású, rendkívül elokvens, de előrehaladott mértékben pszichopata nő. Nem hülye, abszolút nem, de intelligenciája egy pillanatra sem tudja felülírni Jean D'Arc-i hevét és indíttatásait (ottan lent, mélyen, hátul, őbenne), hogy ui. az igazság, a gyengék és az elesettek lovagnője ő, és ezzel az érzéssel definiálja is magát egyben (úgy tűnik) már régóta, amire abból következtetek, hogy nyilvánvalóan egy már ezekkel az impulzusokkal, nincs már észlelhető fáziskésés, összenőtt velük. Összenőtt velük olyannyira, hogy a kívülről jövő ingereket, vagy még egyszerűbben a világot maga körül (itt a hozzá intézett szavakat) egy pillanatnyi késedelem nélkül a maga programozottságának megfelelőre görbíti. Amikor antiszemitázással vádolja meg az egyik kérdezőt, aki az ő szavaiból desifrírozta az antiszemitizmust (helyesen), nos az egy patológiai eset és oktatni lehetne. Aki ezt nem látja, mint pl. te, annak számolnia kell azzal, hogy az eszme, aminek élén Morvai Krisztina verbállovagol, schleppjében a káosz tarka csőcselékét is húzza maga után (még egyszerűbben programozott, de már csúnya, hasonló tűzű, de már önérdektől hajtott rokonlelkek) és ha eljön az idejük, lehúzzák majd azt a showt, amit a mindenkori csőcselék lehúz és te biztos csodálkozni fogsz majd, hogy mi lett, és majd mondod, hogy te ezt azér nem akartad. Ez nem jóskodás, hidd el, ez csak egyszerűen így van.

Én nem kétlem, hogy MK megmozgat néhány dolgot brutálrendőr ügyben és kéne is, hogy valaki tegye, de amíg ilyen pszichofarmeghajtásos marad, olyan kiszámíthatatlan lesz pályája, mint egy felfújt, aztán eleresztett luftballonnak. Aki szédülni akar egyet, kövesse csak nyugodtan.

Ami a moderátorokat illeti, nos szerintem ők (itt, ebben) nem voltak pártdroidok, én legalábbis nem hallottam tőlük droid kérdéseket, "csupán" hiányzik belőlük az az intelligencia és beleérzőképesség (és ugyanannyira a műsor rendezőjéből, ha nem volt köztük), hogy ez a 3 vs. 1 felállás egy öngól, egy magukat-bokán-lövés, mert ritka az a szuverén 1, aki ilyen túlerős körülmények között tényleg kifejezésre tudja juttatni, hogy mit akar és nem folytódik belé már a gondolat is, vagy kényszerül reflexből lemenni pszichopatába, ha már csak az segít, mint ez a sokat égett gyermek, Morvai Krisztina. Mert jó embernek tűnik ő, csak valahol, már jóval korábban, kiesett kezéből a gyeplő s ő megy előre mégis, nyújtott vágtában.

Erre ézezhetett rá swen is, és mert egy lelket érzek benne nem most már először, nem csak ennek kapcsán, most egy nagy, virtuális hug innen tőlem nekije, bizony.

Szép napot.
Ki az a Kóka János?
köszönöm, riennevaplus:-)bár nem tudom, mit jelent a virtuális hug, de nagyon rossz nem lehet:-) És igen, erre gondoltam én is. Jó ember és jót akar, csak kiborították, de teljesen. Még ha a Kóka topikba írtuk is ezt most.
Egy virtuális hug, swen, egy (virtuálisan) fej fej melletti, (virtuálisan) borda kontra borda, (virtuálisan) mutuális lapocka simogatás: egy virtuális ölelés. Utána könnyed eltávolodás, kéz a kézhez egy namasztéban, fejbólintás tisztelettel a "másik" iránt. Vagy valahogy így... (joggal nem féltél tőle)-:)

Láttam, a post nem igazán ide tartozik, de egye fene... ide esett bele...

Nna, megyek enni... és inni... ez a St. Andrea "Áldás" 2004 bikavér egy IGAZI GYÓGYSZER, hihetetlen (kivételesen) erős és jótékony benne a palack-dzsinn (aki nem hiszi, hogy ilyen van, az egyéb gonoszságokra is képes)...hmm, az előbb még halott voltam, most meg újra járni (és írni) tanulok, igen:-)
Jólesett az ölelésed és egészségedre, ami a finom bort illeti:-) !
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Index újság, annak pedig volt egy Tóta W. Árpád nevű vezető munkatársa.
A sztori az, hogy a Zindexnek folyamatosan zuhant az olvasottsága, s a kollegák rájöttek: vagy változtatnak valamit, vagy csődbe mennek. A zolvasók 2014 nyarán egy óriási pofont is adtak kedvenc lapjuknak, ezért cselekedni kellett: az addigi főszerkesztő-helyettest kiküldték Strasbourgi tudósítónak, magát a főszerkesztőt pedig, aki egy szerencsétlen pancser volt, ez addigra kiderült, Tóta W. Árpád és szűk csapata a lap hozzá lojális munkatársaival karöltve megpuccsolta, és nem mást, mint Tóta W.-t ültette a helyébe. (2014 őszén.)
A mi Árpádunk meg lendületesen munkához is látott, magához hívatta a rovatszerkesztőket, majd meghirdette a 10 lépés programját, ami egy büdös nagy semmi volt, ezt Árpi is tudta, de mégis, úgy kellett csinálni, mintha főszerkesztenénk.
Ám minden hiába, 2015 közepét írjuk, szűk egy év múlva főszerkesztő-választás lesz, az Index olvasottsága még mindig mélyponton, s ha így mennek tovább a dolgok, jövőre ilyenkor már a kuruc.info lesz Magyarország vezető internetes újságja...
Ezért a mi Árpádunk sorsdöntő lépésre szánta el magát: magához hívatta a Zindex Zrt. főkönyvelőjét, s a következőket mondta neki:
"Te, Janikám, ha nem teszünk valamit, jövőre engem le fognak váltani a főszerkesztői posztról, ami az Eszmének a bukását is jelentené egyben, úgyhogy, most nincs mit-mást tenni: annak érdekében, hogy növelni tudjuk olvasottságunkat, olyan extra szolgáltatásokat kell elérhetővé tennünk az index.hu-ról, amilyeneket egyébként a mostani pénzügyi helyzetünk nem tesz lehetővé, hogy bevezessünk. A te dolgod az lesz a következő háromnegyed évben, hogy a szerkesztőség munkatársai, a részvényeseink (a tulajdonosunk), valamint az olvasóink elől eltitkold a tényt, hogy a Zindex pénzügyi csőd szélén áll. Hamisítsd a pénzügyi adatainkat, nem érdekel, hogy hogyan, aztán lesz, ami lesz, jövő májusban megbeszéljük, mi a teendő."
Ahogy eltervezték, úgy is lett, habár ehhez a kuruc.info bénázása is kellett, de lényeg, ami lényeg, Árpád főszerkesztő maradt 2016 tavasza után is.
Ekkor aztán Árpi az olvasók és tulajdonosok előtt nyilvánosan beismerte, hogy amit a lap helyzetéről az elmúlt másfél-két évben állított, az hazugság volt, avagy az index.hu-ról ingyen letölthetővé tett mp3-zeneslágerek jogdíjához esztelen hitelekből szerezte a pénzt, hogy növelje a látogatottságot.
És igaz ugyan, hogy pénzügyi csődbe vitte a lapot, de mostantól ez másképpen lesz. Most már rendesen fog dolgozni, és jófiú lesz, nem tessenek őt leváltani, meg kritizálni, mert qra igaza van a világ dolgaiban.
Találós kérdés: az előzmények után, függetlenül attól, hogy egyébként valóban kiváló újságíró, megérdemli-e a "szóban forgó úr", hogy továbbra is főszerkesztő maradjon?
Hetiválaszos srácok, szevasztok!
w.blog.hu/media/image/hvkoka.jpg

Hogy egy rugóra jár az agyunk! Csak az enyém gyorsabban.
Hát ez elég durva. Nem plágium ez?
Most akartam írni, láttam a Heti Válasz címlapot (messziről csak) és ott is Kóka a szívkirály. Innen lopták, nem sül ki a szemük. Akkor szélesebb és mélyebb rétegekhez jut el ez a blog mint gondolnánk.
Hát ennyi, éljen Fodor G, aki vigyázni akar költségvetési egyensúlyra és a jogállami keretek betartására! Programnak sok is...
Elbasz mindent és még be is szól. Ez ám a pofátlanság non plus ultrája.
süti beállítások módosítása