W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Köztünk vannak

2006.11.11. 09:00 Tóta W. Árpád

Az nyilvánvaló, hogy nem tudjuk megvédeni magunkat egy ufóinváziótól, úgyhogy ha esetleg lesz Magyarországon is Űrlényelhárító Hivatal, felajánlom szolgálataimat előre. Én is azt fogom kisütni a végén, hogy aki idejön csillió fényév távolságból, az valószínűleg nem fog begazolni az arzenálunktól. Munkaidőmben majd újraolvasom Lem vonatkozó munkáit, ő számos modellben bizonyította, hogy nemcsak az együttműködés, hanem az alapvető kommunikáció is minden bizonnyal lehetetlen.

Viszont leendő állásomra készülve szeretnék megnyugtatni mindenkit: a brit kókler beszámolójában idézett két esetre sokkal földhözragadtabb magyarázat is van. Ezek a háromszögletű objektumok, ha léteznek, jó eséllyel kísérleti repülőszerkezetek. Valamivel jobban és egyértelműbben dokumentáltak, mint a klasszikus csészealjak - radarképek, videók, fényképek -, és mivel alkatrészek nem potyognak belőlük, nyilván nem a franciák, sőt nem is az olaszok fejlesztették ki. Hanem egy másik szövetségesünk. Még típusjelzése is van: TR-3B. További információ a Wikipedián angolul, vagy itt magyarul. Bizonyíték erre sincsen, de titkos repülőgépre már volt példa, idegen űrhajóra meg nem. Tehát nyugalom, amennyiben futballpálya méretű lebegő deltoidot lát közeledni, ne essen pánikba. De azért haladéktalanul induljon az ellenkező irányba, mielőtt kényszerintézkedések kerülnek foganatosításra.



Címkék: ufó haditechnika homályzóna

51 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr6717629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem jó a wiki-s linkelés.
Árpád! Elöljáróban szeretném leszögezni, hogy wiki-s linket betenni egy cikkbe gáz. Nagyon. Sokan látták a wikit, azért, sokan nem, azért nem regisztráltak/törölték a regisztrációt és számukra ez a hivatkozás nemcsak felesleges, de az egyébként nagyrabecsült cikkszerzőre olyan fényt vetít, mintha nem lenne képes önálló gondolatokkal illusztrálni mondandóját. Léteznek blogok, melyek addig züllöttek (vagy már eleve a züllötten születtek), hogy egy iwiw-linket bedobnak és várják, hogy rágódjunk rajta.

Inkább vegyél elő egy TWÁ klasszikust - ha hétvégére nem jut eszedbe más - és retroizáld a "Lám, én megmondtam, vagy ezt elkúrtam" - szlogennel. De iwiwet ne. Csók nektek!
Jaj, lehetne törölni ezt a beszólást? Istenem, milyen hülye vagyok, összetévesztettem a wikit az iwiw-vel. Bocsánat! Megyekéselkárhozom.
Húsz éves koromban még nagy UFO hívő voltam. (Túl sok Galaktikát olvastam?)Aztán kiábrándító volt a sok-sok fotó, ami sokkal jobban hasonlított egy-egy kortárs művészti alkotásra, mint bizonyító erejű dokumnetumra.
Az Univerzum mondjuk túl nagy ahhoz, hogy egyedül legyünk benne, de az elmosódott pacák nekem továbbra is elmosódott pacák maradnak. Nem furcsa, hogy a sok (ezer?) kép és film mind életlenre sikeredett?
Az meg végképp kiábrándító, hogy még most is sokan vallják a Tunguzka meteoritot UFO-nak.
Ha már mindenképp "összföldi" ellenségképet keresünk magunknak, akkor szvsz jobban járnánk ha azokra kisebb-nagyobb száguldozó szikladarabokra összpontosítánk amik csak úgy száguldoznak körülöttünk, sőt néha -egyértelműen bizonyítva- ide is pottyannak. Azok ellen se sok eszköz áll rendelkezésre.
a terrorizmus mar unalmas, inkabb szarjunk be az ufoktol!
Dr. Stein! Ön most a hibát hiba hátára tévő fázisban van? Azért jó, hogy Ön nem politikus, mert lassan (bár gyorsabban, mint mondjuk tíz éve) a lemonydatással kéne szembe sülnie...
Először ez: Wolf1st1 Wolf1(-i)st1, asztán meg ez: iwiw Wiki.
Őszintén remélem, nem készültek szivárogtatások által fenyegetett audio-mitschnittek az őskijelentések és a korrektúrák között.
Mint a hhhtf-et jól ismerő személy együtt vacogok Önnel. Nehogy az adaptációra való szándék túlkompenzációs károkat okozzon Önben... Maradjon inkább mint amilyen. Kérem.

Hoháhtunxfoll, r.
Jaj, nekem már az is sok volt, hogy az index erről egyáltalán írt. Már elnézést, de az mért érdekes, hogy egy brit csákó tart egy esetleges ufoinváziótól? Lisa Simpson is tart, meg az UFO magazin előfizetője is. Meg hát milyen érdekes hogy a rejtélyes repülő háromszögeket az USA-ban észlelik, máshol bizonyosan rosszabb az emberek szeme, és nem veszik észre. És ahhoz képest, hogy ezek az izék lebegnek, meg nagyok, senki nem volt képes a digitális fényképezőgépek korában egy használható képet készíteni róla. Inkább a Galaktika meg Lem, meg Asimov, mint amerikai átlagemberek képzelgései. (Mellesleg ez a háromszög úgy néz ki, mint egy lézer látványlámpa valami discoban)
Hmmmm ufók ??
Maradjunk annyiban tudnék mesélni :D

ufonauta.freeblog.hu/
En azon estem gondba, h az bizti h vannak mas vilagok is, de akkor mier iyen nehez veluk kapcsolatot teremteni es arra gondolok, h valojaban zarlat alatt van a fold es az Ufo hiradasok valojaban csak kulonfele izgatasok kulonfele eroktol arra, hogy eltereljek a figyelmunket a zarlatrol es h rajojjunk miert is vagyunk zarlat alatt es h oldhatjuk fol......
Dr. Stein-nek pedig gratulalok a beismeresert, eredeti:))) es sikeres mert En mar ki se birom nyitni a Wikipedias linket
kijavítottam.
iwiw link nem lesz.
elkúrtam című önkritika-sorozat lehet, hogy lesz.
ufóinvázió is lesz előbb-utóbb.
Jaj de szep ez a kep imadom a WIKIpediat
DSityu írta:

"Nem furcsa, hogy a sok (ezer?) kép és film mind életlenre sikeredett?"

Nem! :-) A furcsa az lenne, ha élesek lennének. A múltkor kint volt az állványom, rajta az S5600, jött egy repcsi, alacsonyan, ahogy felénk szokás, két réteg szakadozott felhő között, atommód úgy nézett ki, mint egy fantasy filmben a Bazinagy Égő Bigyó Katapulttal Kilőve Felém, szerinted abban az öt percben sikerült csak egy normális képet készítenem? Pedig volt beépített fénymérőm, autófókuszom, 1000 ASA feletti érzékenységű "filmem", minden. Mi esélye lehetett egy amatőrnek amatőr készülékekkel, mondjuk 10 éve?
arról nem szólva, hogy ufó esetén csöppet bé vagy szarva...
nincs szkennelt keped mert akkor foldobhatnad:)))en megneznem
Ép észel egyébként nehéz lenne nem belátni, hogy ha jönnek az ufók, és nem békések, akkor nekünk szívás vagyon. Nem értem, minek ezt még bizonyítgatni.

Mintha Thermopüléhez visszaküldenénk az időben a Nimitzet. Tudom, a filmben csak a japókat gyakták le :)
Akkor mosmá biztos hogy ezek ufók? :)) Mer akkor mindenki szarjon be, már elnézést...
Igen es arra jok, h elterelje a figyelmunket pl. arrol h csaljuk az asszonyt/embert es ey igy nincs rendbe vagy pl. h nem arrol beszelunk ami vibral a levegobe stb
Hú, bazze. Elolvastam a Wikipediás cikket, ha létezik ilyen kísérleti gép a leírt képességekkel, akkor...öööö...nos akkor ez egy ufó :)

Mi van, mégis volt Rosswell, aztán egy kis reverse engineering, és máris ufókat gyárt a CIA?

Ha tényleg, akkor a jenkikkel sem lesz jó ujjat húzni :)

A jenkikkel mar nem ko ujjat huzni:)))
Javítás:)))
A jenkikkel már most nem jó ujjat huzni
Alapítsuk meg az MIB-t! Magyar Idegenrendészeti Bizottság.
Jam. Én már alig várom, hogy Tótáék lencsevégre kapják a falu mellett, a tó felett. Mikor is lesz UFOlesen a stáb?

Ha egyszer netalántán idejönnének, lehet észre sem vennénk. Lehet, már itt vannak, és észre sem vesszük. Annak a valószínűsége is igen csekély, hogy az általunk ismert "élőnek" nevezett szerves sejtkultúrával rendelkezzenek. Ez már egy önálló vallásként aposztrofálható, így ugyanúgy tiszteletben tartandó, mint társai. Vagynem. Sőt, ha azt veszem, hogy vannak egyiptom előttre is visszanyúló ábrázolások (amelybe belemagyarázhatóak dolgok), akkor talán az egyik legöregebb vallás. Kb. hasonló a valószínűsége.:)
Van annyi "elrabolt", ahányan stigmákat vélnek felfedezni magukon. Csoda, hogy még egyházuk nincsen...de lehet tévedek.
Inkább olvasok Arthur C. Clarke-ot, az legalább tudományosan fantazmagória.


Ufóhívőknek szokták nevezni őket.

Ha már MIB, lehetne egy Tóta W. ügynökünk.
Hihihi. Hát, nekem a harmadik típusú találkozásokról a Space Invaders Are Smoking Grass c. örökbecsű nóta jut eszembe. Mindenki ismeri, ugye?... Na sebaj, fenn van a Cloneshiten (köszi Tornado!) : www.cloneshit.hu/2004/07/17/i-f-space-invaders-are-smoking-grass
Carl Gustav Jung bácsi írt egy könyvet vmikor a múlt század közepén, magyarul Titokzatos jelek az égen címmel jelent meg.
Kb. arra keresi a választ, hogy miért olyan fontos nekünk ez az UFO-téma. (Akár tagadás, akár hit, akár jelenség stb. szintjén.)
Fogalmam sincs, milyen a könyv, még csak az első 10 oldalt olvastam el kb., de már jól esett feszültségoldásként. Ki ne utálná a sajár irracionális szorongásait? Én se vagyok túlságosan elragadtatva attól, hogy meghallgatva egy ismerős UFO-észlelési történetét (mely egybevág a háromszögesdi sztorival), órák óta rosszul érzem magam, még az ablakon se merek kinézni. És még csak be se szabad rúgni, mert vigyáznom kell a gyermekemre :(
Annak viszont nyilván oka van, hogy egyesek be vannak tojva, mások meg fütyülnek rá. Hátha tudja Jung bácsi, mi a helyzet...
Ilyen izét már én is láttam, Tihanyban, 2001. márc. 1-én éjjel.
Az hogy vannak, az majdnem biztos. Az is, hogy q. messze. A rádióhullámaink meg ehhez képest naon lassan haladnak, amit a földünkből látnak az valószínű még a dinók kora előtt készült, úgyhogy nem valószínű, hogy idejönnek. Ha mégis, akkor meg mexívhatjuk.
Hosszú és eredményes életet!
Nem kell ehhez ufót reverse engineerelni szerintem. Súlyos cuccok fejlesztődnek a black projectek homályában; lehet, éjjel postolok egyet az Aurora repülőgépről, amelynek létezése majdnem biztos, de hogy hogy néz ki és mit tud, az hétpecsétes. Sőt ha már haditechnika, a német világháborús tervek közt elképesztő dolgok voltak.
Én is tervezem a térhajlítást, hogy úgy jövök dolgozni ha odakint esik, csak félek, hogy zárlatos lesz a féregjárat! :D
Voltak elképesztő tervek mindenhol, pl. a fűrészporos jégből épített anyahajó :-)
A német világháborús tervek közül a legelképesztőbb, hogy az egész világot akarták. Utána bizonyára az univerzum következett volna, és a biztonság kedvéért, minden földönkívülit deportáltak volna valami fekete lyukba...
Aurora repülő. Tud pl. repülni gondolom, meg nagy pusztítást végezni. Meg pilóta nélküli is, nehogy mán egy soldier is odavesszen, amikó olyan drága, meg van özvegye nekije. Elképesztő. Készülnek folyton, csak a világ nem arra megy, hanem robbant egy vizespalackkal meg háztartási boltból összekalapált bombával. A légifölény fontos, volt. Annyiféle fronton lehet támadni, hogy elvérzik a technika Afganisztán hegyei közt, vagy -ellenben az AKval-, nemműxik amikor kéne. Amikor meghirdették, hogy tessék támadni onlány a Pentagon gépeit, maguk is meglepődtek, hogy volt aki bejutott. Szal ez a fegyvezkezési mánia oda vezet, hogy csak a távirányítót kell kivenni a kézükből, és a robotkatona, meg a robotrepgép a fehérházat nézi majd targetnek. A technikai fölény a németeknek sem vált nagy hasznára, a számbeli fölénnyel szemben (Tiger, Panther vs.T34ek és Sherman-ok). Persze értem én, hogy kényelmesebb a bomba kioldógomját egy irányítóközpontból megnyomni, így nem bántó a pusztítás látványa sem. Team America (SouthPark).
Hehh.
"...és mivel alkatrészek nem potyognak belőlük, nyilván nem a franciák, sőt nem is az olaszok fejlesztették ki."
ezen 2 percig sirva röhögtem :D
Nemnem, Aurora az a repülő, amelyik körülnéz, hova menjenek a többiek. Aurora akkor repül, ha nincs kéznél műhold.

"A légifölény fontos, volt." Nemnem, a légifölény fontos ma is. Jókora része van abban, hogy ma a technika Afganisztánban akadozik és nem Amerikában vagy Európában...

A légifölénynek köszönhető, hogy ma hír az, hogy Irakban felrobbant egy páncélautó, négfős legénységéből ketten holtan maradtak - de nem hír az, hogy válaszul egy komplett lakóház ment mennybe...

Németek vs. számbeli fölény - az ellenséges számbeli fölény csak nőttön nőtt, ahogy az ellenséges gépek szisztematikusan lebombázták az "üzemanyaggyárakat" és az egyéb gyárakat...

Ha nincs légifölény, maradnak az öngyilkos merénylők meg az atom...
drkbl, ha az Auróra a körülnéző repülőgép, akkor mit keres Tihanyban meg Baján? :) Vagy az nem az Auróra, hanem a titokzatos háromszög?
ŐŐŐ, ti ezt sokkal jobban vágjátok, mint én, azt hogy kell érteni, hogy "ha nincs kéznél műhold"? Akinek Aurorája van, annak nincs kéznél műhold? Nem érti ez a lány, detényleg.
Meg nem erősített hírügynökségi információk szerint az Auróra repülőnek kellett volna a fotonágyúival a parlamentre leadnia lövéseket, jelezve a felkelést a nép fiainak.
Az UFÓ-témáról még annyit, hogy ki ne találja már valaki, hogy E.T. ide tud gyünni a messzi fészkes fenéből, de arra meg nem képes, hogy egy LCD képernyőt a bárka köré tekerjen, hogy úgy viselkedjen, mint a kaméleon és ne lehessen szabad szemmel észlelni...
Anyecska,

a műholdakat elég triviális lelőni, mert nem kimondottan úgy manővereznek, mint egy MIG-29 :-)
Occam beretvája azt súgja nekem, hogy ami a Tihany meg Baja fölött repked, az vagy ember által készített tárgy, vagy kegyetlenül be volt baszva valaki... :-)
"riennevaplus" teljesen igazad van, már csak a közelgő inkontinenciától rettegek, hogy teljes legyen életem kudarca :)
drkbl:
"A furcsa az lenne, ha élesek lennének."
Na de legalább egy-kettő, ha más nem, hát véletlenül.
Amikor a mirt beengedték a légkörbe sokan csináltak éles felvételeket az eseményről. Jó, tudom az előre be volt harangozva, tudták merre kell nézni, etc. Egyébként a mindent tudó "mindenautomata" digi gépekkel mintha tényleg nehezebb lenne a nagyon távoli dolgokról jó képet csinálni.

LukeL megállapítása, miszerint az ufóhívőséget akár önálló vallásként is lehetne aposztrofálni nagyon jó.

Árpád: UFO esetén miért vagy akár egy csöppet is bészarva? Ez nem olyan mint amikor az ember atomvillanást lát? Ha már látod, akkor mindegy:)

Nem a létezésüket vonom kétségbe, hanem azt, hogy szinte minden hónapban megjelennek valahol, röpködnek egy picit, aztán elhúznak a francba és még soha nem tapasztaltunk arra mutató jelet, hogy esetleg, netalántán kommunikálni próbálnának velünk. Ha már olyan faszagyerekek, hogy valami módon eljutottak hozzánk -ergo intelligenciával rendelkeznek, bár lehet hogy genetikailag tudnak teret hajlítani és dimenziókon át közelekedni- mi a francért nem akarnak (nem tudnak?) szóba állani velünk. Esetleg az ő értelmezésük szerint mi csak "szemét" vagyunk? De akkor meg mi a faszért jönnek vissza olyan sűrűn, mint ahány ufo észlelés van.

Elrablások: vagy mi. Mindig csak egy embert visznek el, majd eljönnek megint, aztán egy másikat, majd megint másikat. Ha már kell az "emberanyag" nem lenne könnyebb egyszerre bevásárolni jó sokat (tudnék nekik ötleteket adni) aztán azokkal elbíbelődni jóideig? Minek itt annyit fordulni? Jah, náluk biztos occsó az üzemanyag.

Szerintem ufo ügyileg átal vagyunk mi baszva kérem és meglehet, sokkal inkább vagyunk szemtanúi a TWÁ által is felvetett black projecteknek.
@anyecska:

egy műhold pályáját nehézkes megváltoztatni, hogy az engem érdeklő terület fölé menjen, esetleg nem is tud pont akkor ott lenni (nem jól látható a cél geostacionárius pályáról). Az amcsik nagyon hittek a műhódban, 1990-ben nyugdíjazták is az Aurora elődjét, még mielőtt lett volna nekik Aurora -> 1995-ben újrahasznosítottak párat.

@Shenpen 2006.11.12. 03:22:44 :
egy idézet az sr-71.orgról:
"After the A-12's retirement, the SR-71 finished out Vietnam and began to patrol the powder kegs of Eastern Europe heavily from its RAF Mildenhall operating location."

Már meg is van a Baja-Tihany-London tengely :-)
Black project határvidék:

www.sr-71.org/groomlake/2004/

Az aleinn szóvicc szerintem megérdemelné a táblán látható büntetést + bírságot :-)
OFF:
drkbl:elkacsáltam. Szal az Aurora egy kémgép... A légifölény helyett, inkább a légi harcieszközök fontosságának visszaszurulására gondoltam. A 2.vhban a hangsúly a légierőn volt, tán a hidegháborúban méginkább, de máma nem úgy fest, hogy az újkori harcászatot repcsik jelentik majd. Úgy érzem a tendencia nem ez irányba mutat. Nem hadseregek csapnak össze, ma inkább a titkosszolgáltokon van a hangsúly. Akkor az Aurora is ezt mutatja, ha jól gondolom. Látható volt, hogy a nagy óriást is térdre lehet kényszeríteni, és jó pár Achilles-sarok létezik. Sokkalta félelmetesebb a harcászat ezen módja, mert nem igaz a mondás, hogy jobb félni mint megijedni. A folyamatos félelem leépít, rombol, és a légópince itt nem segít.
Shenpen és drkbl: kösz a segítséget. :D Hmm, sztem az amcsiknak túl sok idejük meg pénzük van...
Egyébként ha az amcsik télleg szupergöbzikkel akarnak harcolni a terrorizmus ellen, akkor valahol el vannak tévedve.

Az elmúlt 500 év haditechnikai fejlődése arról szólt, hogy a támadási lehetőségek nőttek mint állat, a védekezési lehetőségek meg nem, sőt. Jó, volt 1-2 kivétel (amerikai polgárháború, első világháború) ahol pont a védekezési lehetőségek ugrottak meg és ezért állóháborúvá fajult a dolog, de általában ez volt a trend.

Ennek a trendnek a (jelenlegi) végső fázisa a terrorista, aki egyedül hidegre tud tenni egy várost egy nukleáris kocsibombával, megvédeni viszont egy szakasz bokorugróval szemben sem tudja magát.


Nyilvánvalóan tökfölösleges tovább fejlesztgetni a támadókapacitást, már eddig is ledarálhatták volna egész Irakot, ha akarják - de hát éppen az a cél, hogy minimális rombolással oldani meg a dolgokat.

Szerintem tökegyértelmű tehát, hogy most a védekezésre kéne koncentrálni - pl. valami ultraérzékeny geiger-müller mérőt csinálni és feltolni egy műhódra.

"The TR-3B is supposed to be a 600 foot wide (180 m), triangular aerospace vehicle that utilizes a nuclear reactor to generate an intense magnetic field that negates Earth's gravitational forces on the mass of the vehicle by 89%"

Hát, én előbb hiszem el az UFO-t ,int hogy az amcsiknak ilyenjük van. Meg persze, Aurorájuk is van már 20 éve, csaképp Koszovónál újra bekapcsolták az SR-71-eket valamiért, Afganisztán fölé meg be kellett küldeniük a 3 kísérleti fázisban lévő Global Hawkot (kettő le is zuhant, pedig nem olcsó)csak úgy hogy nehogy kiderüljön mijük van, vagy mi? Nincs ezeknek semmijük, utoljára 20 éve tudták kb. 3 éven keresztül titokban tartani az F-117-est, azóta semmit sem.
shenpen: az amcsik nem a terroristák ellen akarnak ezekkel harcolni, hanem például ÉKorea ellen.
süti beállítások módosítása