W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Tudjuk, hol laksz

2011.05.03. 08:30 Tóta W. Árpád

Velünk nem lehet baszakodni – ez az üzenete Oszama bin Laden kivégzésének. Kedvemre való üzenet ez magyarként és felelős hazafiként. Hiszen ebben a konfliktusban egy kicsit mi vagyunk az a cowboy, aki végül lelőtte a gonoszt. Legalábbis inkább, mint a másik, a halott cowboy. Igaz, vannak magyarok, akik a terroristavezérrel tudnak jobban azonosulni, akiknek a távoli, misztikus barbarizmus vonzóbb. De Magyarország tőlük függetlenül a győztes ligában játszik. A maga szerény eszközeivel, de egyértelműen, választási eredményektől függetlenül.

Az Egyesült Államok, a Nyugat elleni támadást nem lehet megúszni élve. Lehet, hogy tíz évbe telik, vagy még többe, de egy WTC-melóból senki nem megy nyugdíjba. Ümmöghet akárki a Nyugat alkonyáról, de tenni érte, mint a mellékelt ábra mutatja, igen kockázatos. 

Amerika karja bárhová elér. Irakba, Afganisztánba, Pakisztánba. Ha kell, háborúval, ha megoldható anélkül, akkor célzott gyilkossággal. Kommandósokkal, robotrepülővel, épp csak a konkrét személyt elintézve. Olcsón, hatékonyan, biztonságosan. Nincs hova bújni. Érdemes észrevenni, hogy ezt a stratégiai képességet nem is olyan régen még csak az Istenről tudtuk elképzelni. Állati nagy szám volt például, hogy Zeusz villámokat tudott dobálni jobbklikkel, meg az Ószövetségben is jön Jahve a bunkóval, aztán világszerte agyoncsapja, akinek nem tetszik a pofája. Alkalomadtán hetedíziglen a Szentírás szerint, bár lehet, hogy csak élő pajzsnak használta az áldozat a családját.

Hát most itt van velünk ez az entitás, ami az igazoltan létező dolgokhoz képest a legközelebb van a Jóistenhez: az Egyesült Államok. Szerencsére sokkal közelebb áll az Újszövetség istenéhez, mint a pszichopata zsidó archoz. Tud szeretni, segíteni, törődik a barátaival, törvényeit meg lehet tartani, hiszen minden más ismert kódexnél megengedőbbek. Még csak hinni sem kell benne, és szeretni sem kötelező. Nincs választott népe, viszont őt választhatja szövetségesül bármelyik nép.

De aki rá és barátaira kezet emel, az halálnak haláláal hol. Előbb vagy utóbb. Jó egy ilyen haver, sokkal jobb, mint egy ilyen ellenség.

Mi lesz itt?

A gyorselemzések arra jutnak, hogy várható valamilyen terrorcselekmény ellencsapásként, valószínűleg az amcsik, esetleg a britek ellen, aztán majd meglátjuk. Ugyanerre figyelmeztetett maga az amerikai kormány. A futurológia felvirágzott újra, és azt imádom. Innentől tehát tippmix arról, hogy mi várható, legfeljebb minden tök másképp alakul.

Célzott gyilkosságra alkalmas fegyverrendszerek további fejlesztése és üzembe helyezése. Érdekes javaslat volt még George W. Bush idején egy olyan műhold, amely wolframból vagy hasonlóból készült dárdákat hordozna. Ezek meteorként ledobhatók, és viszonylag csekély rombolóerővel, de rendkívüli pontossággal kupán csaphatnak bármely halandó járókelőt a Földön, űrbéli vagy földi célmegjelöléssel. Ez volna az ideális eszköz, de addig is lehet táposítani a ma használt drónokat és egyéb repülőeszközöket meg cirkálórakétákat. 

Nukleáris fegyverkezés és ballisztikus rakéták fejlesztése a rosszak részéről. Pakisztán nem fog ellencsapást indítani azért, mert bin Ladent az ő területükön ölték meg, de mondjuk Kim Dzsongilt vagy egy ütőképes Irán vezetőjét likvidálni rizikósabb volna. A MAD doktrínája nem veszíti érvényét, mert egy zeuszi képességgel felruházott Amerikával szemben más biztosíték nincsen. Viszont nem teljesen esélytelen egy ilyen zsarnokgyilkosság sem. Hiszen van rá sansz, hogy az efféle diktátorok mögött nem olyan lojális a második vonal, hogy saját pusztulása árán is elindítsa a megtorló rakétákat. Sőt valószínűleg arra várnak, hogy a Kedves Vezetőt elvigye végre az ördög. 

Emellett akinek kalapács van a kezében, az észreveszi a potenciális szögeket. Ezután meg lehet üzenni a szudáni hadúrnak vagy szomáliai kalózvezérnek, hogy tudjuk, hol laksz. És lesznek sokan, akik inkább meghunyászkodnak, jó útra térnek, vagy legalább megpróbálják, tűzszünetet kérnek, vagy elfogadják a szabad elvonulás lehetőségét. Egy darabig bin Laden példája elegendő lesz, aztán további istencsapásokkal kell fenntartani a fegyelmet, odavágni a kulcscsomót időnként a hátsó padsorokba. 

Bin Laden kiiktatása egyes szám első személybe helyezi azokat a döntéseket, amelyeket eddig nemzetek meg világvallások nevében könnyebb volt meghozni. Most úgy hangzik a kérdés: személy szerint te, kedves Ahmed, vállalod a kockázatot?

Nagy tülekedés végül nem lesz Oszama bin Laden helyéért. Abba bele lehet halni. És tévedés, hogy a terrorista vezérek óhajtják a halált. Inkább nagyon is élvezik az életet, öngyilkosmerényelni szegény janicsárokat küldenek gagyi szektás szövegekkel. Oszama sem akart meghalni, azért bújt el.

A terrorizmus ettől még nem szűnik meg, de olyan veszedelmes tevékenységgé válik, hogy királyt, szultánt, globális CEO-t nem fial többé. Aki kidugja a fejét, annak leharapják. Az al-Kaida rettegett szervezete alól tulajdonképpen kihúzta a szőnyeget az, hogy a pilótafülkékre került egy lakat, és le kellett mondaniuk az afganisztáni ópiumpénzekről. Onnantól már csak csekély hatású, másodosztályú merényletekre futotta. A WTC még sokkoló volt, a madridi és a londoni robbantás viszont már nem erőt mutatott, hanem a gyengülést. Az al-Kaidának előnyeként szokták említeni a decentralizáltságát, de annak megvannak a korlátai is. Nem véletlen, hogy az Egyesült Államok nyírta kis Oszamát, és nem ő Obamát. Az USA fizikai erejét háromszázmillió ember szervezettsége adja, egy ötvenfős mókusőrs ezt utolérni nem fogja, akármennyire odáig vannak Allahért.

Oszama bin Ladent a kreativitás tette naggyá, egy lehetőség felismerése és egy merész terv végrehajtása. Amit a WTC-n kívül összehozott, az nem több a RAF vagy a PFSZ teljesítményénél. Ilyen ötletek még biztosan lesznek, az őrült zseniket kitermelik a nagy számok. De a statisztikák azt mutatják, hogy a szabad világnak sokkal több zsenit termelnek a nagy számok. Például mert a Nyugat hagyja őket élni akkor is, ha nem pont úgy őrültek, ahogy az Írás rendeli.



Címkék: történelem iszlám külpol

977 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr482873635

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gyurcsány Ferenc Orbán-kóros lett 2011.05.03. 16:38:53

  Legalábbis a tünetei nagyon arra mutatnak. Olvasom, hogy Gyurcsány elvtárs hat kérdésből álló listát állított össze a párthíveknek, amire válaszolniuk kellene. Ez eddig, ha jól tudom nem volt divat a szociknál, de most az Őszödi lovag bevezeti. ...

Trackback: Bin Laden, Szaddám kivégzése 2011.05.03. 12:00:40

Elképzelem, amikor több amerikai elnököt és hadseregtábornokot felakasztanak, vagy titkos parancsot adnak a likvidálásukra, vietnami, koreai, afganisztáni, iraki falvak ártatlan civil lakosainak a lemészárlása miatt. Amelyeknek szintén elévülhetetlen...

Trackback: Úgye hogy nem volt rajta sapka. 2011.05.03. 10:51:42

A képen egy primitív középkori vallásháborúkra emlékeztető háború egy fejezete. Egyáltalán nem biztos, hogy egyik lezárása. (fekete humor, mint amilyen a politika) Vajon akkor is meghalt volna Szaddam, ha megtér kereszténynek és megbánja büneit? Elmo...

Trackback: Oszama halott - a teljes igazság! 2011.05.03. 09:41:05

 Elkapták! Örül (majdnem) az egész világ, de azért néhány kérdés még nyitva maradt. Ezekre kerestük a választ a CIA egyik emberével, Stan Smith-szel.   Korán reggel hívtam Stant, még mielőtt munkába indult volna. Azt szerettem volna megtud...

Trackback: Tudjuk, hol laksz 2011.05.03. 09:41:01

Velünk nem lehet baszakodni – ez az üzenete Oszama bin Laden kivégzésének. Kedvemre való üzenet ez magyarként és felelős hazafiként.

Trackback: Cui prodest? 2011.05.03. 08:55:37

A 9/11-i támadás előtt tisztában voltam vele, hogy mi a terrorizmus. Mára egész más értelmet nyert ez a kifejezés.A terroristák valamelyik militáns, többnyire a népük szabadságáért küzdő szervezet tagjai, akik úgynevezett terrorakciókat hajtanak végre...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei: Bár... Valljuk, be Benkőben van valami félelmetes is. (pl. ez a puncigyűjtögetés)

Alekosz az egy nagy gyökér. (bár szórakoztató) De felettébb veszélytelen.
@z_kovacs: Ismertem azt a fiatal srácot - anyám kolléganőjének egyetlen, tehetséges zenész fia volt - akit halálba vitt az autóján, amikor elaludt vezetés közben és fának csapódtak. akkor még nimolé biztonság öv, stb. (de ma is meg lehet ebben az anyósülésen halni)

Szerintem azóta a pasi nem ép. Több, mint negyven éve volt, ha jól emlékszem.

Aki meg ennyire farokfókuszált dicsekvő barom, mint ő szegény öreg kecske, az - Popper meglátása szerint - jogosan interjúvolható azzal, hogy : Tessék mondani, mióta tetszik impotensnek lenni?
@a szív fészkei:

"Azt hittük a lantművész nem tud már igazán nagy meglepetést okozni, azonban a Borsnak [1] adott nyilatkozatából megtudtuk, a nyolcvanas években közelebbről is megismerte Kiszel Tündét. „Tündét a nyolcvanas évek elején ismertem meg a Vígszinházban, ő volt az egyik első meztelen modell, naná, hogy azonnal felfigyeltem rá. Akartam őt. Az első pillanatban beleszerettem abba a gyönyörű, dús, fekete szeméremszőrzetébe."

Meg... "Én Isten vagyok."

+rakd hozzá azt a lángoló tekintetet.

Nem csodálkoznék, ha a "művész úrról" egyszer kiderülne, hogy emberi bőrből készült lámpaernyőt stb. találtak a nappalijában.

Simán hihető lenne.

Ehhez képest az Alekosz fényévekkel normálisabb, akármekkora retardált ősbunkó.
Mármint legalább épelméjű.:DDD
@a szív fészkei: Szerintem a faszi nem impotens. Inkább (ön- és közveszélyesgyanús) őrült.

Nem tudom mi az oka.

Lehet az rakta be neki az uccsót, amit te mondasz.
@z_kovacs: nézd: számomra a VV meg BB és minden egyéb baromság a közreműködők prostitúciója és még csak el sem tudom ítélni mert ugyanolyan munka, mint gipsztörpéket önteni jabulánival és kinevezni magyar miniszterelnöknek...fizetett kurva, hímringyó...ja és nem nézem egyiket sem még a róluk szólót sem...mint ismert nálam a pletyka is megáll sohasem adom tovább és amikor megkérdezte valaki, miért nem mondtad el a pityunak, hogy a maris...hát mert nem... és ha te akarod még elmondhatod neki mert tőlem biztos nem tudja meg soha

celeb ...rsrsrsrs a világ legfeleslegesebb készítménye minnyárt a vallások után
@a szív fészkei: (Persze nem minden elmebeteg közveszélyes. Többség nem! Tök ártalmatlan.

De az ő fixa ideái alapján, ahogy meg amikről dumál... Hát, szerintem ő kimeríti.

Én legalábbis félnék a művész úrral egyedül maradni huzamosabb ideig zárt térben.)

@Rodeo36: Dehát kell a népnek.
Se vallás, se celeb???
Akkor mi maradna nekik????????
@z_kovacs: boldogság, derű, móka, tánc és sok sex

:-)))
@a szív fészkei: Mondjuk, ő azon kevés közveszélyes paranoid szkizofrének egyike, aki el tudja adni a hülyeségeit polgárpukkasztás címszó alatt. (és ezért a társaság 1 része nem veszi észre, hogy kezelésre szorul, hanem a polgárpukkasztó bölcset látja benne egészen, míg meg nem találnak 1 levágott fejet a hálószobájában köbö)

Én láttam vele pár interjút anno pár éve. Csernus is dumált vele.

Már a tekintetéből látszik, meg ahogy néha a semmibe réved kitágult pupillával...

Ez van. Ezt is el lehet adni.

És valakik még a művééééészetet is meglátják ebben. (nemcsak a lantjátékában) Hogy tükröt tart biztos a hülyeségeivel a társadalom elé stb.

Szerintem azt se tudja olyankor, melyik galaxisban van.

Akkor már inkább Való Világot a népnek.:S Mint ez a művészet.
@Rodeo36: Rodeo for president! :)

@a szív fészkei: Mondjuk. Művészek 1 nagy hányada pszichiátriai beteg alapból. (lehet szcis színészek is)

Nem Benkő az egyetlen, ő csak kimeríti a közveszélyességet a performanszai alapján. (inkább 20 Alekosz, mint 1 Benkő)

Bementem, sokat láttam pályafutásom alatt, vagy aki effektíve bent volt vagy visszajárt kezeltetni magát vagy ex-betegtársainak felolvasóestet tartott. (volt, aki ott holt meg)

Minimum alkesz vagy depressziós 1 jó részük.

De sok a szkizofrén vagy mániás-depressziós (2 betegség nem u.az, előbbi súlyosb) író, költő, festő, színész is. [persze... nem feltétlen kötik a kórlapjuk az orrodra]

(Én is költöttem verseket, mikor bedurrant az agyam, ÉS a vicc: nyertem is 1-ikkel!!!:D
A többi meg évkönyvekbe került.
-állítólag a kritikák alapján ígéretes kezdő voltam-

Csak elégettem mindet a picsába, mert annyira emlékeztetett arra az állapotra, amiben megírtam. Undorodtam.)

Az az állapot segít az asszociatív gondolkodásban, szimbólumalkotásban stb. Erősen.
Meg egy felfokozott, exaltált idegi állapot. (+0 alvás)

Túltermelődik a dopamin nevű neurotranszmitter ("boldogsághormon").-> másoknál ez szex, dohányzás, drogozás stb. közben van, betegeknél meg mindig túl sok

(Szóval pszichoaktív szerekkel lehet reprodukálni.)

Meg felülreprezentált a pszichiátriai betegek közt az értelmiség. (egész jó eszmecseréket lehet ottan folytatni:D, hidd el. Sokszor jobbat, mint melóhelyen stb.)
Ez nem tudom miért van.

Pl. Einstein fia is zseninek indult, aztán 20-onéves kora után 1 diliházban töltötte le az életét.

Valamiért korrelál.:S

Amúgy szó ami szó, a pszichiátria kritikusainak egy dologban igaza van. Rombolja a (betegségből fakadó) "kreativitást" (főleg a mániás, felfokozottat) a sok dilibogyó. Lehoz a fődre keményen.

De szerintem ha József Attila választhatott volna a kezelés és a kispolgári élet+a költővé válás között->1. lett volna.

Nem éri meg még az se, ha esetleg bekerülsz a kánonba, aztán lehet 31 évesen plö felakasztod magad.:S

Latinovits, Kurt Cobain, Van Gogh dettó.
Bár Hemingway se volt normális, és ő meg egész jól elvolt.:S
Meg Pelevin se normális a regényei alapján (amúgy qrva jók), aztán aránylag elvan.:S
Van ellenpélda is. Aki "túléli", "kibírja".

So...

Az őrült tudós viszont (művészekkel ellentétben) 1 hülye mítosz. (Volt 1-2. Pl. Gödel+Nash.->szkizo)
A logikát roncsolja az elmebetegség. A tudományhoz összeszedettség kell, logika, napi sok munka. (nem 1 nagy felfokozott lángolás)
Más mint a művészet. Ott inkább pozitív.

Persze, találkoztam 2 későbbi egyetemi tanárommal (tud. pálya) is pszichiátrián (meg van szkizofrén orvos is!), de mindketten kapkodták a dilibogyóik.->muszáj

Én is évente 1-2x bezizegnék és bekerülnék, nem szedném. (->nem éri meg, összeomlik az életed:S)

Amúgy meg genetika a dolog.:S

Csak azért az ilyen közveszélyes Benkőket demonstratíve kezelni kéne, és felhívni a figyelmet a "veszélyekre", nem pedig taoista gurunak sztárolni.

Na, jó éjt!!:)
@z_kovacs: amit én tudok abból amit már fentebb leírtam, az az, hogy a beteg mintegy két hét benntöltött idő után teljesen megváltozott, korábban mindennel és mindenkivel haragos és elégedetlen végzetes és fölösleges veszekedéseket provokáló a kákán is csomót kereső valakiből egy mosolyogni is tudó derűs valaki vált, aki -mivel alapállásban műveletlen és ráadásul buta is- öntudatosan felismerte hol is van és miért!!! és meg is köszönte,hogy ott lehet, egy hosszú és szenvedésekkel, küzdelmekkel teli élet vége felé feloldódott
amire semmilyen helyzetben nem volt korábban képes...egy teljesen frusztrált élet -amit saját maga miatt kapott- tönkretett mindenkit a közelében de önmagát is, ott a kezelés hatására nem foglalkozott többé "azokkal a kérdésekkel"

életem legszörnyűbb élményei voltak amikor az epileptikus rohamára kellett felébrednünk és tehetetlenek voltunk amíg azután az intézet nem fogadta be...

ennyi elég erről

a te ismereteid nagyon érdekesek olyan kórképet ismerek meg amit még olvasás útján sem, be kell vallanom elkerültem... pontosan a fenti "élmény" miatt
@Rodeo36: Figy, nincs 2 egyforma ember. Ergo nincs 2 egyforma beteg. (még ha a betegség ugyan az is)
Így kb. 200 ezer különböző sztorit lehetne mesélni.
Sajnos kevés könyv szól erről. (A Száll a kakukk a fészkéről... is a szabadságról szól.) Mert tabu.:P

Ott van pl. Markos, a humorista. Ő is volt a Lipóton, mániás-depis. És egy vidám, normális figura. Egy nagyon rendes ember személyesen is. (igaz, őt kezelik is!)

Ezzel szemben a Viktor (aki úgyszintén mániás-depis), well...

Amúgy érdekes volt, amit Gyurcsány mondott.
Ő azt mondta, hogy a Viktort pont azért nem fogja eltűrni a nép, mert ilyen kultuszt épít+ennyire megalomán.
Hogy a magyar nép a puha (!) diktatúrához van szokva.
És...
Nekem édesanyám jegyző. (Bár anyám azt mondja, hogy ő nem fél, mert Bibó szerint a demokrata nem fél.)

Az állami alkalmazottak a Kádár-rendszerben nem fostak annyira, mint most. (Kádár alatt, aki "nincs ellenünk, az velünk" volt a szlogen, most fordítva.)

Lehet az újságírók nem látják vagy nemtom, de nagyon durván megy a klientúraépítés ill. az egzisztenciák megsemmisítése az állami szektorban.

Még a konzervatív hivatalnokok is repülnek, ha nem orbánisták. (nemcsak a baloldaliak)
Minden pozícióba fidesznyikeket ültetnek. Az állami alkalmazottak szabályosan fosnak, ezt jól látja a Gyurcsány.

@a szív fészkei: Corvinus. Breaking.
A Népszabi szerint szűk körben bereccsentette a Viktor, hogy a Corvinus egy baloldali fészek. (és ezért kell megszüntetni) Ergo lehet tényleg bezárják a Corvinust.

Amúgy meg. Amit mondtál, hogy a felesége helyében szóltál volna a férjednek...

Az ilyen beteg emberek a közvetlen környezetüket általában lelkiterror alatt szokták tartani. (csak rá kell nézni a feleségére milyen elnyűtt, meg milyen sebességgel öregedett)
@Rodeo36: Az állami szektorban nagy a para. Nemcsak a nyílt véleményformálástól fosnak már az emberek. (arról már leszoktak)

Pl. anyám egyik beosztottja megkérdezte, hogy ő bent akar maradni a magánnyugdíjpénztárban, de ezt nem-e értelmezhetik úgy valahol, hogy ő nem ért egyet a "nemzeti együttműködés rendszerével". (okés, ez már lehet paranoia, de ilyen szintű a fosás--> mert tényleg megy a "kulák-listázás". Hogy mi alapján: dunsztom nincs.)

Aztán átment ő is az állami nyugdíjpénztárba.

Néhány önkormányzat, mint a mienk is, őrzi a függetlenségét. (többség már nem)

De erre is ott a megoldás, 2012-től visszajönnek a járások, hogy a Generalisszimusz parancsai biztosan eljussanak a legalsóbb szintre is.
(Erre lesz kitalálva a járás, kivágják a nem rendszerhű közalkalmazottakat+ köztisztviselőket. A többi kammer porhintés. "Racionalizálás" stb. ---> egyébként Nyugaton sincs ilyen, pont mindenhol a lokalitás hangsúlyozása megy a modern demokráciákban)

A bírói kart is próbálják majd becsicskítani.

Én nem viszonyulok olyan ellenségesen a Viktorhoz, mint te, mert...
Azért nem ennyire veszélyes.

Mert az Európai Unióban vagyunk.

Ha NEM ott lennénk, akkor ja, a Viktor már totalitárius vagy min. keményebb autoriter diktatúrát vezetett volna be.

De nem teheti meg legnagyobb bánatára. Kénytelen ezen a pályán focizni a felcsúti focicsapat.
@Rodeo36: Anyámról tudni kell amúgy, hogy nem szoci. Kb. liberális (nem-vallásos) konzervatív. Szóval legkevésbé sem a bolsevizmus kútfeje.

2002-ig a Fideszre is szavazott!!!

Csak 2002-ben a Fidesz nagyon gusztustalan lejáratókampányt szervezett a választást lebonyolítók ellen, hogy kérem szépen csalás volt. (anyám ott volt, nem volt csalás, ott voltak a Fideszes delegáltak is, miért nem jelezték, ha igen?)

Támadták alja mód az OVB-t meg a köztisztviselőket, na, akkor sokalltak be.

A HírTV is 1 nagy propagandagépezet.
Ezek a leleplezős műsoraik.
Anyám is szerepelt benne egyszer.

Mert ugye, ha elutasítja, akkor azért rágalmazzák, így meg legalább elmondhatja.

El is mondta, amit akart.

Erre össze-vissza megvágták a felvételt, mondatok kontextusból kiragadva, megvágva, összekeverve a vádakkal stb.

Nagyon durva volt.

Ahhoz képest bazzeg a szovjet Pravda az objektív tájékoztatás eszköze volt. Komoly.

Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, HírTV.

Nem azt mondom, hogy... Minden újságírónak van véleménye, egyik se objektív.

De amit ezek művelnek... Az kimeríti a kézivezérlésű pártlap+párttv fogalmát.

Ezt first hand mondom, mert mi is szerepeltünk már benne.
@z_kovacs: aláhúzom, a tv-ben leadott családi idill a legnagyobb hazugság a törpéről, én családja nem szeretnék lenni mert ők meg sem tudnak szökni előle ez a barom egy tipikus stalker!!!
@z_kovacs: Kösz a sok infót! Biztos egy egzaltált mód, sok , a szürke egyennapokon nem látott dolgot kihoz az emberből és ha tehetséges, azt meg tudja fogni és átadni. nem véletlen a módosítószerek használata. Talán azért sok az értelmisége, mert ahogy mondod, logika, stb. kell a munkájukhoz, és bekerül a homokszem, hamarabb kiderül, hogy megfeneklik a sorsuk kezelés nélkül.

Nem mindenki Orbán, akinek állandóan nyalnak az alantasai és úgy tesznek, hogy minden rendben...

Azért egy Arany a maga szolíd létével egész kellemeseket/mélyeket alkotott, csak ahhoz olyan koponya kell De pl. ugye Kölcsey depije - ami a Himnusz írásakor tetőzött - megszabja azóta is egy ország hangulatát....

Szerintem Benkő tényleg zizi és ezt leplezendő - ahogy mások is - adja az elszállt zsenit. Hogy már jó ideje csakis abban tűnik fel - szemétshow-k - amiben, végülis azt mutatja, hogy nincs tisztában már sok mindennel maga körül, mert állítólag hugyér-szarért vállalta, még csak nem is kaszált vele, mint Győzike tubicánk.
@z_kovacs: Árpád ezt egyszer nagyon megintett, amikor Orbánné helyzetéről írtam valamit, amit a környékünkön minden madár x éve csiripel. Tehát kuss nekem, de a nő nagy barátja a hatalmas sztáros, mindent takaró napszemüvegeknek.
Férjem - szavazatszámlálóként - látta őket 2006-ban demonstratíve boldog családként szavazni. A sajtó szétverte a helyiség falát, kattogtak a gépek, tülekedett a nemzetközi média, felhajtás, minden. Orbán szinte kipenderült a fülkéből boldog farkasvicsorral (elnézést a jószágoktól) és az asszonya sehol. Kínosan hosszú percekig sehol. Aztán nagyon hosszú pauza után nagyon elgyötörten mosolygrimaszolva előkerült...
@z_kovacs: Mondtam vagy nem, hogy személyes bosszú miatt végzi ki a Corvinust? Azt írtad, hogy ááá, azt azért nem. Őt szerintem csak ez mozgatja, magán kívül nincs más a horizontjában.

Figyelj, aki közgazda - Járai volt a csoporttársa meg az iskolaalapító Horn - szerint Orbán effektíve arra játszik, hogy kirúgjanak minket az Eu-ból. "Van élet ugye azon túl is" - mondta. Nem tudom, mikor kinek a türelme fogy el ott a manővereit - bár biztos tudják, hogy beteg - látva.

Újságírók is élnek valamiból, még azt csodálom, ennyi cikk születik és nem mind hálaima-ódák róla.

De egyszerre túl sok mindenkit dühít be maga ellen, szerintem elszámolta magát. Külföldön ki van mellette igazán - ha muszáj, befogott orral támogatgatják - itthon? Az alattvaló fel is lázadhat egy pont után, amikor nincs mit veszítenie.

Mesélt férjem is a választásokról, mert mostanáig szavazatszámlált - tavaly már nem. A fideszes megbízott volt az ő katona felettese majd negyven évről, aki akkor marxizmus-leninizmus órákat tartott ugyanolyan nagy hanggal és elánnal... Hozott még egy embert is főnök kérésére, elhozta az addig ezerrel titkolt, teljesen debil, magatehetetlen nyálcsorgatós fiát, akivel perszeegy másik gyereke ment be a fülkébe. (de nem mertek szólni a bősz apának, hogy ez nem fair, mert akkor már annyira hisztizett, hogy senki nem akart nagyobb balhét és az az egy szavazat nem számított. Na de hány ilyesmi lehetett? Ez 2002-ben volt)
kieg.: Figyelj, a férjem, aki közgazda, stb.
A fidesz diszkrét (??) bája: [..]"És természetesen a kormánynak még kevesebb erkölcsi alapja maradt a változtatások végigvitelére úgy, hogy a korkedvezményes nyugdíjazás haszonélvezője maga a belügyminiszter is. Pintér Sándor 48 évesen vonult vissza, és a mai napig kapja – miniszteri fizetése mellett – állami nyugdíját. Elég nehéz lehet ezt egy mai fiatal rendőrnek nem úgy értelmezni, hogy „amit nektek szabad volt, nekünk már nem.” innen: velemenyvezer.blog.hu/2011/05/09/fidesz_tanulsag_nem_szabad_senkivel_sem_targyalni
@a szív fészkei: holnapután Genfben tárgyalják újra az országot ENSZ... a törpe hazai tárgyalási pozíciói nullázódnak engednie kell... a rabszolgásítás, elvonások, ellenfelek megszüntetése stb nem nem megoldás ahogy látja hogy a görögöket nem engedik csak úgy lelépni végre fel kell mutatnia valamit amit ő csinál mert eddig csak rombolt mint minden dilinyós aki a zárt osztályról szökött

péntek döntő volt, megértette, hogy pofánbasszák ha sokat ugat mint a veszett kutyát és odavetik a sakáloknak darált húsként
@a szív fészkei: holnapután Genfben tárgyalják újra az országot ENSZ... a törpe hazai tárgyalási pozíciói nullázódnak engednie kell... a rabszolgásítás, elvonások, ellenfelek megszüntetése stb nem nem megoldás ahogy látja hogy a görögöket nem engedik csak úgy lelépni végre fel kell mutatnia valamit amit ő csinál mert eddig csak rombolt mint minden dilinyós aki a zárt osztályról szökött

péntek döntő volt, megértette, hogy pofánbasszák ha sokat ugat mint a veszett kutyát és odavetik a sakáloknak darált húsként
@Rodeo36:

@a szív fészkei: "Még csoda, hogy a sajtó nem csak ódákat zeng róla..."

Na erről. Sajtójuk.

Amúgy kedvenc sztorim.

Ezt az Index nem is hozta le valamiért. (pici hír)

Csak a Kurucinfó+1-2 kisebb (más pol. irányzatú) portál.

A Magyar Hírlaptól (aminek Széles a tulaja) azért kibasztak 1 újságírót, mert volt 1 MTI-s hír,
hogy prominens személyiségek vettek részt XY rendezvényen,
alatta a cikkben, hogy XY, XY, XY, Széles Gábor, XY stb.

És az újságíró "le merte" ezt így közölni a neten.

Hallatlan! Láttatok már ilyet?

Ki is baszták. Le is szedték a hírt.

És helyette az új pol. korrekt változat az volt, hogy baszom nagy betűkkel a hír címe
Széles Gábor és más (ugyebár jelentéktelen) személyiségek vettek részt a gálán, cikkben külön maximálisan kiemelve
Széles Gábor fontossága még egyszer.

Szóval kibaszták csak azért a faszit, mert a vezérhangyát elfelejtette berakni a cikk címébe,
ill. a hírben nem emelte ki külön.

Ilyen szinten kézivezérelt a sajtójuk.

Mintha Árpinak megrendelésre pl. Uj Péterről onanikus ódákat kellene havonta 1x zengenie postokban bő nyállal, hogy
"hogy Uj Péter a legnagyobb szerkesztő, sajtónk vezérhangja, a média ökle".

Olyan szintűek azok az újságok.
A HírTV még az Economistot is rágalmazta.
Meg pl. most volt 1 olyan bevágás a nagy "leleplező" műsoruk után tegnap, hogy a bíróság rágalmazásért helyreigazításra kötelezte őket,
ők ennek laza 4 év után, mínuszos betűmérettel eleget is tettek kb. nem egész 20 másodpercben (1 évvel a választások UTÁN).

-----------------------------------------

Helyi meg kistérségi szinten közvetlen rálátásom van.
Anyámat meg pl. nem azért baszogatják, mert ő csinált valamit, ami...
[nem ő a főellenség, ő csak a járulékos veszteség]
Szimplán annyi, hogy független a polgármester (szoci hátszéllel). Kevés már az országban. (taroltak)
(Amúgy azért nyert itt is megint és a helyi Fidesz nagyon-nagyon nagyot bukott, marginalizálódott, mert a helyi Fidesz olyan szinten gusztustalanra vitte az intrikát, mószerólást, személyeskedést-magánéletet stb., hogy az már sértette az emberek minimális
jóízlését is, hiába jöttek ide a fejesek+az egyházi főmuftik kampányolni ezerrel, ment a szószékről a szavazattok a Viktorra.
Pedig még a finom szalonantiszemitizmust is bevetették, mert volt mersze a polginak renováltatni a volt zsinagógát.->látszik-látszik kiknek a szekerét tolja, ez is előjött
-és ez nem a Jobbik, Fidesz, ezek "csak" szalonantiszemiták, de amúgy azok itt vidéken-)

A helyi Fidesz a polgit meg Tétényi Évához hasonlóan (ugyanazok a módszerek) minden eszközzel igyekszik
megsemmisíteni elmúlt 9 évben. (csak itt ez már olyan visszatetszést váltott ki, hogy lesöpörték őket)
Teljesen jogszerűtlen eszközöket is ezerrel bevetve. (+a HírTV-t, Magyar Nemzetet)

Anyám meg jegyző, így neki kell jeleznie a jogi visszaéléseket. (pártszimpátiától függetlenül,
és ő ezt komolyan veszi)

Ő így került fel szimplán a proscriptios listára. (nem mert szoci -nem- vagy mert valami vélt vagy valós mutyiban részt vett -soha ilyennel nem is vádolták-)
Szimplán nem lett az eszközük a "szent háborúban". Ez bőven sok.

(Majd az új járási rendszerben: kivágják anyám.:P Ahol a jegyző a kormányt képviseli majd és kontrollálhjatja vagy fúrhatja a polgármestert.:P -mert ez a lényege-)

Direkt nem írom ez melyik város. Ennyire nem bizalmaskodunk. Bocs.

Így megy az orbáni világban.
És magasabb szinten ez fokozottan érvényes. (ez csak az önkormányzati level)

Több leleplező cikk kellene (lehetne, sokat mostanság), csak sajnos a hivatalnokok féltik a tyúkszaros egzisztenciájuk. Okkal.

Lenne mit teregetni, hogy miket művelnek a hivatalokban!!! Expanzió. Ha nem fosnának ennyire az alkalmazottak (az újságíróktól is stb.), pöröghetnének ezerrel a leleplező kis gusztustalanságok.
Lenne minden 5. napra 1 kis színes Indexes cikk, hogy hol milyen kis gusztustalanságot forgatott le a Fidesz, milyen mutyik vannak ma már NAPI szinten.
(Voltak eddig is, mindig voltak, MSZP is csinált -SOKAT!-, de exponenciálisan növekszik. A 2/3 ugyanis erre is felhatalmazást adott ugye.)

Ők a médiatörvényben szerintem ezt a blogbejegyeztétes cucct (akármilyen nevetséges és ízekre szedtek+közröhej tárgya lett), szerintem mikor
kitalálták, halálosan komolyan (!) fogant meg az agyukban.
Ha rajtuk múlott volna (szívük szerint), a kommentelés is engedélyköteles lenne most.:P Személyigazolvánnyal lehetne regisztrálni.
(Ill. nem csak rágalmazás, hanem felségsértés is lenne.)
Csak hát ezt már az EU végképp nem szopta volna be.

Te meg Rodeo már a terrorelhárító brigád fogdájában csücsülnél.

Csakhát ez itt Ejrópa, nem pedig Kongó.

A szárnyaló fantáziájuknak nagyon-nagyon erős határt szab az EU.
Ez a piszkos nagyon nagy szerencsénk!
(Csak nagyon is diktál az a gonosz Brüsszel.:D Nem tűri még a zsebmussoliniket se. (Pl. nem tudom, ezt a balos meg liberális újságírók mennyire látják át,
hogy nekik is ez a piszok nagy mázlijuk. Brüsszel.)

Gyurcsányt legalább lehet kritizálni. (Sőt, népdivat lett patákat rajzolni neki.)
Lehet baromságnak tartani a gazdasági terveit, a politikáját stb. MINDENT.
De ő legalább 1 demokrata (a kevesek 1ike). És nem tör egyeduralomra,
lehet kritizálni (!), meg nem próbálta becsicskítani az államigazgatást, nem épített gigantikus agit-prop osztályt stb.
(By the way, lehet pont ezért maradt alul a kombóban!!!)

Nem mondom, hogy ő a megváltó. Pont az a különbség közte meg a Vitya között, hogy Vitya deklaráltan a Messiás, Gyurcsány nem.

Lehet Gyurcsányt 1 nagy rakás szarnak tartani. De akkor max 1 nagy rakás szar, kritizálható vérbeli demokrata.

Gyerekek. Ami a röhej... Hogy nem vagyok ősbolsi (később voltam MSZP-párttag), sem elvakult Viktor-gyűlölő,
2002-ben még én is Fidesz-szimpatizáns voltam!!! (hittem a Viktornak meg drukkoltam)
Keserű volt az ébredés.:S

Én a médiában bízok. Hogy egyeseknek azért lesz pucájuk lerántani a leplet arról, hogy sokszor miket mívelnek.

A nép ébredésében... Hát, nemtom.:D Ahogy látom, elég lassan megy.

Ez van.
@a szív fészkei: Meg Lázár János beböffentett megint tegnap.

Hogy pofátlan és gusztustalan volt 2010 előtt a köztisztviselők és közalkalmazottak végkielégítése, és még egyszer benyújtják megint, hogy 2 millió Ft 98%-os visszatérítés.

ad 1) Ezt Lázár János mondja, aki bebüfizésre 17 milliós költségtérítéseket vett fel. (Ő beszél pofátlanságról.)

ad 2) Ez visszamenő hatályú törvényhozás, ami kb. diktatúrákban van. (meg a nürnberg-i pereknél)

ad 3) HÜLYÍTIK a sajtót+a népet.
Állandóan azzal az Eleonórával példáloznak, hogy 100 milliós végkielégítést vett fel.
Ami TÉNYLEG felháborító.
De 2 millió Ft felett volt egy 30-40 éve munkaviszonyban álló tanár végkielégítése is, ha kirúgták csak úgy.
Mert 6 havi fizetését kellett megadni, és ez törvény szerint járt neki. (6 havi! nem 100 milliókról van szó!!! És nem jogszerűtlenségekről. A 2-3 Eleonórát leszámítva.)
Az indoklás nélküli felmentésekkel is a köztisztviselők és a közalkalmazottak megfélemlítése a céljuk. (amúgy)

És ezeket a sajtójuk így hozza le, tök dezinformatíve. Lázár János meg megint beszél a pofátlanságról. Nice.
@Rodeo36: "Az egyházakat sóval kell behinteni..."

Figy, a legújabb meghirdetett szociális program szerint már nemcsak egyházaknak adják a sulikat. Hanem az önkormányzati helyett egyházi BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK is lesznek. (Azt nem tudom, hogy a bibliai mesék már ott is beindulnak-e.)
@Rodeo36: Szóval lesz playground a pedofil papoknak. Plusz a Grimm-mesék helyett jön majd Mózes meg a Szentháromság. (Ez komoly, a minisztérium most jelentette be.->egyházi ovik, bölcsik az önkormányzatiak helyett)
@z_kovacs: "már nemcsak egyházaknak adják a sulikat. Hanem az önkormányzati helyett egyházi BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK is lesznek"

A finanszírozást úgy kívánják változtatni, hogy az ÖSSZES alapítványi intézménytől MINDEN pénzt elvesznek (amire ezek természetesen működésképtelenné válnak), és mivel az *egyházak* TELJES és növekvő támogatást kapnak, majd képesek lesznek átvenni az intézményeket.

Vagyis az önkormányzati és alapítványi intézmények finanszírozási okokból (nem azért mert a szülőknek nem kell!!) megszűnnek és minden egyházi lesz.
Te meg szabadon választhatsz iskolát! [rémült vigyor jel ide]
@a szív fészkei: Kölcseyt írtad... Meg Aranyt...

Arany is depressziós volt. Petőfi meg mániás-depressziós (bipoláris). (Michalangelo is.) József Attila meg borderline (vannak nagyon beteg költeményei is, amik nem kerültek be 1 kiadásba sem, és elmebeteg összefüggéstelen cucc az egész, fasz, pina, baszás szavakkal tarkítva).
Sőt Luther se volt teljesen kerek, hallucinált stb. Kálvin is so-so.
Nagy László is.
(Czeizel Endre. Nagy László költői géniusza a családfa és betegségei tükrében)
Karinthy nagybátyja is kivételes költőnek indult, elmegyógyintézetben élte le hátralevő életét.
Mohamed (mai terminusokkal) paranoid szkizofrén.
Adynak alapból voltak neurológiai zavarai, amire rájött a szifiliszes elmebaj.

Az emberek kb. 2-3% szenved valamilyen pszichiátriai zavarban. De "nagy" művészek (+vallási vezetők) között erősen felülreprezentált. (Tudósoknál viszont -kezeletlenül- extrém! ritka. Közhiedelemmel ellentétben!!! Őrült tudós -kezeletlenül- szinte 0. Zéró. -logika széteshet sokszor-) Csak anno nem tudták kezelni.+tabutéma.

Ezt Czeizel genetikus vizsgálta magyar írók, költőknél (életrajzokból stb.).

Pl. Czeizel: Aki költő akar lenni, pokolra kell annak menni? c. műve

Ajánlott olvasmány.
@eMeL: Ja.:)

Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy az ideológiai átnevelés már akkor is megindul-e.
@z_kovacs: vannak váratlan megoldások melyek a hírtelen felgyorsúlt események következményei... az ÉS cikke a paranoiá-ról hát az sem akármi..."A Bolha" hallgasd meg :-)))
@z_kovacs: tudod, ha olyan kincsek amiket a nagyok alkottak egyfajta "betegség" segítségével jöttek létre, legyen, nem lettünk tőle betegek, sőt!!!

ha egy politikus -mint a Magyar Bolha- "alkotni" kezd annak ilyen következményei vannak... hát nem egyszerűbb előkapni a nagy légycsapót??? és reccs... vót nincs

csak az tudja milyen az, amikor "valaki hőn imádja" akit már "imádtak" így

mindenki másképpen reagál, én például először megbénulok azután gyilkolok, nem virtuálisan!!!

@eMel felismerése tökéletes, erről bömbölök én is már régóta... figyeld a színházak pénzügyi helyzetét
@Rodeo36: Mindjárt elolvasom az ÉS cikket.

Egyházi bölcsikhez meg ovikhoz mit szólsz?:D
@Rodeo36: "Attól, hogy nem vagyok paranoiás, még nem biztos, hogy nem üldöznek…" Ööö... de ez a titkosszolgálatos azért erős.:D Ilyen még nincs.
@a szív fészkei: "Figyelj, aki közgazda - Járai volt a csoporttársa meg az iskolaalapító Horn - szerint Orbán effektíve arra játszik, hogy kirúgjanak minket az Eu-ból. "Van élet ugye azon túl is" - mondta. Nem tudom, mikor kinek a türelme fogy el ott a manővereit - bár biztos tudják, hogy beteg - látva."

Amúgy erre kíváncsi vagyok, miből gondolod?

NINCS élet az EU-n kívül, és ezt még azért ők is nagyon jól tudják. Max nyomatják itthon az antibrüsszelita, szabadságharcos szöveget. (meg szeretnék ha Brüsszel engedné a kongói diktatúrát)

Erre azért nem látok esélyt.
@z_kovacs: apró gyermekek megrontása
@z_kovacs: akkó' mö' mi a fenének tarcsák űket?
a zosamát is 3x köllött, hugy eccör sikerűjjön Rodolfó mester:csak a kezemet figyeljék mert csalok kisnyúl a cilinderbű' pedig a nagymama ment be hernyótalpakon
@z_kovacs: várd ki a zeusoroschelbasztuknökséget... maj' dutánnya... persze addig is bízhatunk a rendfenntartóinkban, majd azok rendbe töszik...tösz tösz tösz
@z_kovacs: +++lehet, hogy a pincér az egy maf fióka, de ki ha ő nem tuggya, ha a gárda nincs megette, akkó' űűű sömmi vagy csak szarcsimbók mint aminek a csúti cigányt megellették
@Rodeo36: Rendfenntartók rendbeteszik...

Ebből csak akkor lenne nagy durranás, ha ez találkozna egy széleskörű társadalmi elégedetlenséggel.

Ami egyelőre nincs.

Egyébként lesz. Mert az egész szociális ellátórendszert (amit nem az egyházak kezére akarnak játszani legalábbis) le akarják építeni. (->lesznek még lázongások, mikor szükség lenne a rendfenntartókra)
Ha a 2 elégedetlenség találkozna, abból lenne balhé.
@z_kovacs: nézd a fétis a budi falán meg a hűtőn és lóseggén a Szeretett Vezér Ábrázattya már mutít valamit és

a valóságban hányan járnak misére hogy meg is hallgassák amit pedó filé k suttyognak...

valami lesz a zü'eggyöngyös patás izével!!! zemeberek tökei (és ami még üres vó't) tele van

kevesebbért dógoznyi mint hülyegyereket elleni?
@Rodeo36: Amúgy ezt az orvosi kamarát is mekkora maffiavezérek vezetik. Nem jobbak, mint a Gaskó.

index.hu/belfold/2011/05/09/korhazi_ingatlanok_eladasat_tervezik/

Figy, 8 évig, ha a legszarabb, retek kórházat megpróbálták bezárni. (ahol 40 éves műszerekkel operáltak) Mentek sírni+tüntetni.

Most meg, eladnak "pár" ingatlant.->kuss
@Rodeo36: Jaja. Hányan mennek meghallgatni...

A templomokban 70 éves öreg nénik virítanak.

De bőszen lobogtatják a népszámlálási adatokat, hogy az emberek 3/4-e keresztény és ez egy mélyen vallásos ország. (amely megérdemli szinte a teokráciát a KDNP szerint)

Árpádot is lefikkantották többször is Jézusért, hogy a magyar többség, 6-7 millió magyar érzékenységét sértik.

Ekkora hipokrita faszokat.

A népszámlálás lófasz.

"Hagyomány."

Szüleim ateisták, öcsém nagyon durván az. Aztán népszámláláskor mind bevallják, hogy reformátusok. Mert anno valamikor 70 éve az volt a család és ennyi.
Plusz nálunk ez kb. annyit tesz, hogy nem vagyunk katolikusok (+nem tetszik a pápa nyomulása).

A buddhisták, sámánisták is népszámláláskor katolikusok lesznek.

Ez az ország többségében ateista+agnosztikus+ezoterikus (New Age).

Csomó nagy szélsőjobbernél a kereszténység meg annyit tesz, hogy ő nem zsidó.

És erre mindig recsegnek a népszámlálással.

Hát ez az. Amit írsz.
@z_kovacs: Nem kérem a helyrajzi számodat. Remélem, a magát bunyevácznak valló Kubatov sem... Sokra mennének velem, tőlem mit vehetnek el? Rodeo meg nem is itt él.

Nem veszik észre, hogy túlmennek egy ízlésbeli határon, és annyira már nem elszánt hívük senki sem - kivéve a kiveendőket. Fel ne őrlődjék mamád!

Igen, most fejtette ki nekem valaki, hogy nem lehet kifelé kritizálni a pártot, VIKTORT, mert az a haza, az saját maguk. Akkor magukat árulják el, ha felmerül, hogy valami tőle, vele nem jó. Talán egymás közt moroghatnak a bajszuk alatt. Én mindig kritizálhattam szadeszt, bárkit is, ha nem tetszett.

Amikor a hülye Bakáts ügye volt, én írtam ide először eléggé megborulva rajta. Akkor egy knausz nevű - jóindulatú naiv csaj - nagyon megrótt, hogyan árulhatom el a miénket? Ezért nincs "nálunk" ballibsiknél összefogás és egység. De mentegetnem kellene a faszkodását, amivel lerombolt mindent maga körül plusz az egy millás csoportot is diszkreditálta?

És akkor elkezdték mosdatni BT-ot tényleg balról, - amitől a szőr felállt a hátamon -, hogy nyomorog, rajta porolják el az értelmiségnek szánt ütlegeket,stb. Baromságot csinált, hülyén kezelte, ismerje el mindenki. Lehessen mindenkit bírálni, nem sértegetni, de kritizálni.

Én nagyon vágynék ide egy South Park-szerűséget.
És ezért nem értem Vásárhelyi Máriát az indexesek elleni sajtóperével. Nem kellett volna, pedig értem, hogy kiborítja három gyerekes anyaként a dumájuk, de zag schon, ilyenek és kész. Nem az emberi-női erkölcseit vonták kétségbe.
@z_kovacs: Nagyon remélem, hogy a próféta szól belőled. Hát én se szeretnék csak a kisdrága jóindulatára bízva létezni itt.

Csak kit tudja akarnak-e egy balhés, kocsmaajtót mindig berúgó szomszédot? De tényleg senki a fasorban se áll mellettük Juropón túl se. Moszkva térrel most dühítették magukra Putyint. Biztos jól végig gondolták.
@z_kovacs: Hát Arany olyan kis merengő volt, az igaz. :-) Karinthy idősebb fiáról olvastam az unokája Ördöggörcs könyveiben. De ugye az a mindig harsogó, nagydumás, örök csajozós Cini is mélyen depis volt, mint kiderült.
@a szív fészkei: Édesanyám nem fog felörlődni. (nem olyan)

Előbb hatásköröket vonnak el a jegyzőktől (meg szerintem fizetést), és megy a párt által megszállt kormányhivatalokba.
(Ahol már pályázni sem kell a posztokra -zseniális-, hanem pályáztatás nélkül is fel lehet a csókosokat venni. Ez a legújabb.
Az indoklás nélküli felmentés volt az egyik. A másik, hogy a köztisztviselőt szimplán kinevezheti a főfőnök is minden elbírálás nélkül.
-->megszállták a felsőbb hivatalok)

Anyámat egyszerűen 2012-ben ki fogják rúgni. Mikor a Fidesz megszervezi a járásokat, és a kormány ellenőrzése alá vonja a jegyzőket, polgármesteri hivatalokat. (burkoltan az önkormányzatokat)
Így tudják majd befenyíteni az esetleg nem Fideszes polgármestereket. (lesz még sok Tétényi Éva, akinek küzdenie kell még a fidesznyik belső hivatalsereggel is)

Tulajdonképpen, ha le is váltják őket+ a polgármestereiket demokratikusan, akkor is szabotálni tudnak sok mindent a csinovnyikjaikkal.

De egyébként zseniálisan számolják fel az önkormányzatiságot. Fokról fokra.
@z_kovacs: Azért kérdezd meg mamádékat, mennyire hatásos volt a nyomatott komenista erkölcsről szóló rizsa. Meghallgattuk, oszt jónapot - "el ne hidd hogy nyílik még a sárga rózsa, el ne hidd, hogy hallgatunk a hazug szóra!"

Ma is olyan az önkormis ovikban a választható hittanoktatás, hogy mindig kapnak kis biszbaszt az odajárók, a többiek meg nem. Na persze mindegyik kicsi tülekedne oda csetresz ajándékért, a szülők meg őrjöngenek.

Ami kötelező, az utált. Wass Albi napjai is megvannak számlálva. Az erőszakosságukkal maguk alatt vágják a fát, noha más láncfűrészelnének a legszívesebben. Szeptemberben lesz népszámlálás.
@a szív fészkei: az a baj, hogy a magyar annyira hülye, hogy ha valakit "benyálaznak" az már le lesz nullázva és meg sem hallgatják, és ez mutatkozik az utóbbi 20 évben és hisztérikus törpe daxli ezt kihasználta/ja

a többi napi ingyencirkusz
@z_kovacs: Engem is kiugattak egy blogról, azzal hogy sértem a többség érzékenységét azzal, hogy a leendő abortuszellenes kampányukat aljas, undorító mocsokságnak és pénzkidobásnak tartom és leírtam. Azt kaptam meg, hogy tótai stílusban alázom a keresztényeket. Na. Pedig itt sokkal toleránsabb a hangnem sokszor, mint a tyúkólban - kivéve az Zűrhajós-klónokat.

Aki nincs velük, az nagyon ellenük. Semjént védik - addig viszonylag értelmesnek tartott nők - ellenem! Hát ez már a vég valahol... Hogy a pápát bántva - spec. nem írtam róla semmit - a lelki vezetőjüket egyelem és ez botrány. És kell igenis a tákolmányba az isten meg minden miskulanciája beleszövése, mert ez a történelmünk része és akkor mi lesz enélkül. Erre kell büszkének lenni, Na én másra vagyok.

És ez nem a 70 évesen templomban térgyepülő nénikék helye ilyen rizsákkal, hanem a modern több diplomás fiatal nőké. Vihetik keresztvetős bölcsibe a kis pisisüket. Majd kiábrándulnak sokan. De most még hangosak a kárálók. Hogy nem lehet átlátni ezt az egész hamis imádkozó sáska-stílusú vakítást?
@a szív fészkei: Sáskák. :D

Ha már abortusz, itt egy csupa-csupa szeretet keresztény oldal:
www.szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/34-hirek-esemenyek/563-azert-toertennek-jo-dolgok-is-abortusz-ellenes-kampanyt-indit-a-kormany

+megajándékozlak 1-2 kommenttel a témában a mandinerről:

"erre csak az egyháznak van adekvát, 100%-os megoldást kínáló válasza: ne dugj, ha nem akarsz gyereket."

"Én például szarba nem nézem az abortuszon átesett nőket."

"Akár mennyire is dúl a liberalizmus, a tetteinknek van következménye. A szex jó, de van annak is következménye: esetleg egy másik élet. Az abortusz is része a "következmények nélküliségnek", nem csak Gyurcsány szabadlábon léte."

"Urunk, Jézus Krisztus, Istennek Szent Fia, könyörülj rajtunk, bűnösökön!"

"A sokkolás elriaszt az abortusztól, az abortusztól való elriasztás pedig a felelősségteljesebb tiszitoszira ösztönöz.

Ezért a riasztás végső soron a fiatalkorú, potenciális abortuszelkövetők felelősebb ondógazdálkodását is segíti."

(Mellesleg meglepő módon túlsúlyban vannak a férfi kommentelők+akik 50-X évesen nyilatkoznak arról, hogy mit kéne tenni.)

Azért remélem nem gondolja a kormány, hogy erre vágynak a fiatal nők.
@a szív fészkei: én, aki nem vagyok érintve a zabortusz által!!! veled 10000000%-ban egyetértve!!!

azt teszem hozzá mindehhez, hogy ezek a szentfazekak akik kiprovokálják a zabortuszt és amikor kiprovokálják akkor meg elítélik a rohadt kurva anyjukat!!!

ha van egy társadalom, amely felismerve, hogy utódokra már pedig szükség van, és amely segíti azt aki EGÉSZSÉGES utódot hozna a világra de bármi okból nem tudná eltartani azt hozzásegíteni a szüléshez és megoldani az utód felnevelését

na ez nincs, csak a geci szentfazék duma amiért szájba kell vágni a kurváját a tépi a pofáját erről és a kdnp stílusában az meg egy szarcsimbók semmi egyéb, nem párt

na ennyi huhhhhhhhhh
@a szív fészkei: @Rodeo36: Most ezzel a katkók lehet nem fognak egyetérteni.

De ha a pápa már ennyire csak a hittel el van eltelve, én megtiltanám, hogy belpolitikai parancsokat osszon.

Elítéljük Sztálint, Hruscsovot, Brezsnyevet meg a Kominternt?

Most azt leszámítva, hogy a pápa szent és csalhatatlan (ahogy Marx is az volt), Ratzinger miben különbözik ilyen téren?

Ők meg ugyanúgy osztják le a csicskáknak a parancsokat és nagyban belepofáznak a belpolitákába.

Ez tiszta Komintern meg Internacionalé. 0 különbség.
@z_kovacs: Ezt írta a Bartus. Hogy tulképp Semjénék irányítják pápai parancsok alapján Orbánt, legyen az első restaurációs ország Magyarország.
@z_kovacs: ezért megérdemelsz egy móka és mosoly nagydíjat: Komintern = Katolikus Egyház!!! (csak halkan, megjegyzem nem te vagy az első ezen észrevételben... a Komintern humánusabb volt és semmi köze sem volt a Big Bang-hez)

mikor én ezt mondtam valakinek rengeteg sok évvel ezelőtt a kezdő csönd után, a kés megállt benne, olyan röhögés tört ki... persze akkor még se narancs, se ködmönöshullavadászok nem létezett még kéjes gondolatként sem

:-)))
@z_kovacs: Érdekelne azért, hogy azok a férfi kommentelők, amíg eljutottak a tisztes 50+x évükig, hogy példátlan bölcsességüket széthintsék, hány magocskát is hintettek szerte-szana? És abból hány nőnek lett némi laza programja egy napi befekvésre???

Emlékszel még Jobbágyi Gáborra www.origo.hu/itthon/20030703allami.html meg a závodi kislányra (12 évesen lett terhes és meg akarták születtetni vele a gyereket)?

1953-tól 55-ig ívelt fel a sokat emlegetett - és mára nyuggerként utált tömeget kibocsátó - Ratkó-korszak születésszáma, aztán hiába szigor, börtönfenyegettség, alábbhagyott. 56-ra már vége is volt a nagy irgumburgumnak. Hogy ezt nem fogják fel az istennek sem! Nem ettől lesz sok és egészséges, várt gyerek!

www.tarki.hu/adatbank-h/nok/szerepvalt/ponracz97.html Ebből:[..]" Az ötvenes évek első felében (1952-1956 között) a Ratkó-korszak néven emlékezetessé vált időszakban az abortuszok alacsony, és a születések magas aránya volt jellemző. (Emlékeztetőül: az 1953. évi 1004/1953. sz. minisztertanácsi határozat a korábban is tiltott, de büntetőjogilag csak ritkán üldözött művi abortuszok tilalmának szigorú érvényesítését írta elő.) A határozat nyomán 1954-ben jelentős születésnövekedés következett be. Ez azonban csak átmeneti hatásnak bizonyult – 1955-től már csökkeni kezdett a mutató értéke. 1956-ban feloldották a tilalmat, ettől kezdve a művi abortuszt a nő kérésére engedélyezték és az egészségügyi intézményekben elvégezték. A teljes liberalizálás következtében valóságos abortusz-epidémia következett be: a terhességmegszakítások száma rövidesen meghaladta a születések számát. Igaz, ehhez az is hozzájárult, hogy a terhesség megelőzését szolgáló fogamzásgátló eszközök abban az időben Magyarországon nem voltak hozzáférhetők." - erről az utolsó mnondatról azért nem hörög-zörög Jobbágyi prof úr.
@a szív fészkei:

Ha erre gondolsz...
Én ismerek olyan 1-2 falu (város) bikáját, aki abortuszellenes, de büszke arra, hogy X nőt teherbe ejtett, és szaporította ezzel is a magyarságot.

Meg egyébként fiatal Jobbikos ismerőseim között is van 1-2, aki koton nélkül szexel X nővel, de egyébként masszívan abortuszellenes.

Van ilyen jelenség. Bár szerintem ez már kimeríti a hímsovinizmus fogalmát. Köbö.
Tulajdonképpen ez a katolikus álláspont is a hímsovinizmusról szól. (És a férfivilágról, "régi rend".) Pedig NEM vagyok feminista. (Az is 1 baromság, túlfűtöttség.)
Kíváncsian várom az asszonyverésről szóló pápai bullát vagy KDNP-s törvényjavaslatot.

Hallottam Jobbágy prof nemzetmentő tevékenységéről.
"ha egy gyermek nevelése havonta 20 ezer forintba kerül mind a családnak, mind az államnak, akkor az 18 éves koráig 9 millió forint kiadást jelent. Ha a 2 milliós népességcsökkenést megszorozzuk ezzel a 9 millióval, akkor 18 ezer milliárd forint megtakarítást nyernek." Ezek után világosnak tűnik, hogy "ha ezt a gondolatmenetet követjük, érthetővé válik ennek a kornak az életszínvonal-növekedése."

De aki ilyeneket leír, az szerinted normális???

Szerintem nem.

OFF
Amúgy hogy hazudik ez a Pintér. X hete még azt mondta, hogy akik már nyugdíjasok, azokat nem vizsgálják felül (menjenek ilyen téren is a rendvédelmiek nyugodtan haza), most kijelenti, hogy mégis.
Bazzeg, nemá.

Amúgy a hülye egykulcsos adójuk miatt van, amit egyik évről a másikra kellett bevezetni. (aztán üres az államkassza-> ezért kellett a MANYUP-okat is kifosztani)
@z_kovacs: elemezd ezt magadban remélem @szívem is meghallgatja

egy leányzó akit elhagytak és mivel megszülte megölte és most a börtönben a halálra várva kéri lelkét, hogy szálljon el mint erdei veréb

mivel ennél jobban nem hiszem hogy valaki is jobban megértette volna mi is amiről szól, hát itt van

www.youtube.com/watch?v=wUGGaCezuE4&feature=related
@Rodeo36: bocsika, de itt az ugaron ezt nem lehet lejátszani (EMI copyright)
@Tóta W. Árpád: kár mondta a varnyú és ellebbent a karórú'

én most hallgattam -és néztem- meg 3x

fő' kőne szántani már ezt az ugart??? miné' előbb anná' jobb
Feminizmust, ha harcos férfiellenes, akkor én se szeretem. Elsősorban emebrek vagyunk szerintem, ez a kromoszóma-difi ez ne okozzon különbséget jogokban, kötelességekben, fizetésben, előremenetelben, lehetőségekben - ezt szeretném látni. Nem hiszem, hogy megérem a valódi teljesülését.
De ne egyformák legyünk, mert ez baromság.

Viszont egy nő joga eldönteni, hogy mire használja a testét. Amíg nem megy a homunkulusz-gyártás, csak két sejt egyesítése in vitro és egy női test alkalmas, szükséges az élet kihordására önmagát is sokszor kockáztatva, ezért abba bele ne pofázzon senki, miként akarja ezt megélni vagy se.

Teremtsenek általános lehetőséget szelídebb és elterjedtebb (megfizethetőbb!!)fogamzásgátlásra, gyereknevelési könnyebbségekre hozzanak törvényeket - ám enélkül simán kurvázni, gyilkosozni azt, akit egyedül hagynak amúgy minden gondjában, nem úriemberhez méltó, ha már ilyen avitt bokacsattogtatós korszakát éli kis hazánk...

Jobbágyinak meg csak laza háromhavi terhességi hányósságot kívánok kivevés nélkül. Szülést már nem is :-DDDDDDDDD
@a szív fészkei: szabályozni akarják a múlt századot, a jövő századot 2069-re hoznak törvényt... olyan barmok, hogy nincs arra szó, akinek eddig nem volt és már nem is lehet de 20 év múlva megy nyugdíjba arra hoznak törvényeket...közben az ország most van csődben ... seggfejek
@a szív fészkei: Amúgy most a legújabb a rendvédelmiseknél az, hogy pertársaságot alapítanak. (És mennek Brüsszelbe, ha kell.) Faterom is ex-rendvédelmis. (Ő is belépett.)

[Ugyanis jogellenes ez a visszamenő jell. törvényhozás. Ezt már jogászok is mondták. Jogállamban ilyen nincs. "Megszerzett jogot nem lehet visszavenni." Nyugdíjat csökkenteni! stb. lehet, elvenni nem visszamenőleg.]

Pintér nagy ötlete, hogy a visszahívott nyugdíjasokat majd elküldi irányítani meg fegyelmezni az új közmunkásokat. (akiket pl. visszaráncigálnak a rokkantnyugdíjból+a cigányokat) De most akkor pl. innen elvezénylik őket Ózrdra vagy mi?

Ez tiszta agyrém.:S

Az összes rohadt ötletroham a hirtelen bevezetett egykulcsos adójuk miatt van.

Na, de figy.
Most felszólította az állam a polgárait, hogy aki jól járt az egykulcsos adóval, az legyen szíves becsengetni ezt az államadósságcsökkentő alapba.

Jó példával elől jár a katolikus egyház. Igaz, ők a visszatérítendő ÁFÁ-ból akarják finanszírozni a projektjük. (így könnyű:D)
@a szív fészkei: Mármint Strassbourgba (nem Brüsszelbe). Bocs.

@Rodeo36:
Ha visszamenőleg a történelmet át nem is tudják írni. Azért a meghamisításával meg a Horthy-nosztalgia felébresztésével, hááát, minimum próbálkoznak az udvari történészeik a fiatalság körében is.
@a szív fészkei: @Rodeo36: Én leginkább a tanárok, óvónők stb. állását féltem.
Még önkormányzati iskolákban (ex-gimnáziumom) is előfordult, hogy egy fanatikus ájtatós manót tettek meg vezetőnek, és kirúgta a fél tanári kart, hogy Pázmányosokat vegyen fel helyükre. (Más kérdés, hogy a jó tanárok találták másik jó sulit, amelyik örömmel átvette őket. Szóval a nagy váltással össz annyit sikerült elérni, hogy lezüllött szellemileg az elitsuli, és 1 másik iskola lett a nyerő.)

De azért, gyerekek, ez akkor is meredek!!!:
index.hu/belfold/2011/05/10/keresztlevelet_kernek_egyre_tobb_altalanos_iskolaban/

„Keresztelés helye és ideje?” „A szülők vállalják-e a gyermekkel való hitéleti együtthaladást?” „A szándéknyilatkozattal tudomásul veszem, hogy [...] otthonunkban nem teszünk semmit e nevelési elvek ellen, hanem igyekszünk példát mutatni a keresztény életre.”
@a szív fészkei:
@Rodeo36:

Én leginkább a tanárok, óvónők stb. állását féltem.
Még önkormányzati iskolákban (ex-gimnáziumom) is előfordult, hogy egy fanatikus ájtatós manót tettek meg vezetőnek, és kirúgta a fél tanári kart, hogy Pázmányosokat vegyen fel helyükre. (Más kérdés, hogy a jó tanárok találták másik jó sulit, amelyik örömmel átvette őket. Szóval a nagy váltással össz annyit sikerült elérni, hogy lezüllött szellemileg az elitsuli, és 1 másik iskola lett a nyerő.)

De azért, gyerekek, ez akkor is meredek!!!:
index.hu/belfold/2011/05/10/keresztlevelet_kernek_egyre_tobb_altalanos_iskolaban/

„Keresztelés helye és ideje?” „A szülők vállalják-e a gyermekkel való hitéleti együtthaladást?” „A szándéknyilatkozattal tudomásul veszem, hogy [...] otthonunkban nem teszünk semmit e nevelési elvek ellen, hanem igyekszünk példát mutatni a keresztény életre.”
Illetékes elvtárs után már tényleg csak a
Vízözön (elvtárs) jön: www.nepszava.hu/articles/article.php?id=424989
@z_kovacs: holnap összeűl az ENSZ bizottság Genfben -a németek kérésére- a magyar témában... nagy ejnye bejnye várható a visszamenőleges rendelkezések és embertelennek minősített intézkedéseik miatt, ugyanakkor Brüsszel is foglalkozik ezekkel, ha a magyar szervezetek Strassbourg-ba mennek akkor nagy botrány lesz...

ami látszik az az, hogy amit az állami és önkori intézetektől elvesznek azt megfejelve átjáttszák az egyháznak és így lesz egyházi bölcsi rongybaba jézussal meg kiskrampusszal vagy kitudja a pedofilok már fenik is a nyelvüket

akik meg tudják ezeket állítani azok a rendvédelmiek, oda kell csapni és végre bejelentették az általános sztrájkot...
fejre kell állítani ezeket a gyagyákat amit a lézer csinál a 98%-ával az már kiscsoportos óvoda, dafke zé grósz mert 2/3 közben

az adósság nő

írtam egy részleteset a "sohase mondd..."-ba számokkal...kiszámítottam, röhej, hogy az ottani hsz-esek nem is értik... ez nem napi politika és kis csaták... a törpe eladta az országot kilóra uzsorásoknak
@z_kovacs: ja... a magyar restauráció, aljas szarság, kirúgnám őket a a papírjaikkal a francba... ja és a gyereket nem járatnám iskolába ahol ilyet megkérdeznek... jogom van hozzá
@Rodeo36: Jogodnak lenni jogod van. Ez így van, persze. Ez a lényeg, há', demokrácia van--->ők is erre hivatkoznak. De ha az önkormányzati sulikat, ovikat, bölcsiket átdobják az egyháznak X hatósugarú körben, akkor járathatod esetleg a gyereked 60 km-el arrébb. Erre bazíroznak, hogy effektíve nem minden szülő tudja megtenni.

Persze, ők is ezzel takaróznak, hogyha nem tetszik, akkor nem kell választani. (csak épp lesz X település, ahol nincs más választás)

Demokrácia, én így szeretlek.:D
@z_kovacs: ez már csak a második fele, a: "krácia" de abból is amivel visszaélnek
@z_kovacs: kell e iskolába járatnom a gyerekemet? otthon tanul... mialatt elintézem... hányan mennek majd emiatt külföldre?
@z_kovacs: Ja, mit mondott Áary-izé Lajos ombuciman?? Jogsérelem nem csak érdeksérelem keletkezik ezzel, hogy mindet bekap acápa szája... www.youtube.com/watch?v=VoCWhKHHpyM&feature=related

B+!
@a szív fészkei: Apropó, ombudsman.

Lesz adatvédelmi ombudsman helyett adatvédelmi hivatal.

Szóval az adatokkal való esetleges állami visszaéléseket egy állami hivatal fogja majd megakadályozni.

(Egyébként konkrét tervük is van, minden adatot egy átfogó adatbázisba akarnak terelni, asszem a TAJ-szám lesz a kulcs az adatbázisban. Ez pedig ellentmond egy már meghozott Alkotmánybírósági határozatnak.)

Remélem Kubatov Gábor lesz a hivatal vezetője. Vagy minimum a tanácsadója.:D

Ő a szakember a pályán.
@z_kovacs: Gyönyörű!
@a szív fészkei: Ez is.
@Rodeo36: Igen, olvastam. Ez is gyönyörű.

Itt álni jóóóóóóó!
@z_kovacs: Látom, nagyon sok mindent tudsz, és egyre elkeseredettebbé teszel. De kösz, hogy szólsz.

Kubatov legalább röhögteti majd a kirúgások után megmaradt full-lojális dolgozókat Orbán sms-fax- és e-mail és postagalamküldő sztorijaival.

Elég ritkán mentem eddig is orvoshoz, ezután pláne... Fortélyos félelem igazgat - ennyit elértek, József Attila szintjén vagyunk!
És akkor Brian élete a millió júdeiai népfronttal jómagyari kiadásban: index.hu/belfold/2011/05/10/elmarad_a_valodi_valasztas_a_budapesti_zsido_hitkozsegben/

A Brian-on tudtam röhögni, ez szánalmas.
@a szív fészkei: Azért egy influenzával nem hiszem, hogy bekerülsz valamilyen adatbázisba:DDD.

Ne legyünk, kérem, paranoiásak.

Egy szkizofrénia plö már neccesebb téma. (=munkaadók stb.)

Hehe. Azért megy az izraelitáknál is a politika.

Nekem 1x volt olyan ötletem, hogy áttérek a zsidó vallásra. Nem mert olyan fain. Hanem annyira tele lett a faszom a sok antiszemita dumából...:S (Vidéken a Fidesz+egyház is nyomatja burkoltan. "Akiket nem nevezünk nevén" köbö.)

Elég érdekes ez a Mazsihisz. Amennyire én tudom, plö Izraelben nem is nagyon is ismerik el.
Izraelben az ortodox rabbik a fejesek.
A Mazsihisz meg egy neológ irányzatú szervezet.
Ergo Izraelben nincs nagy ázsiója.
Ez max magyar belterületen kelt izgalmakat.
@a szív fészkei: "Nekem 1x volt olyan ötletem, hogy áttérek a zsidó vallásra."

Aztán kinőttem a lázadó korszakból.:D Ahogy félig-meddig a heavy metal egy részéből is.
@z_kovacs: Én születtem annak, de nem biztos, hogy betérnék. Viszont egy percig sem voltam vallásos, ahogy a szüleim se. Amin keresztül mentek, azok után nem csodálom. Meg a beborult nagyapám se csinált kedvet a dologhoz.

És hát a Zoltai meg a többiek ever for ever. :-(( Biztos ismered az Óvás Egyesületet www.ovasegyesulet.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=245&Itemid=1, azok nyesik őket nagyon a zsidónegyed széthordásáért. Mert azt lazán tudják, merik, teszik. A zsinagóga tőszomszédságában... Brrrrrr.

Eszembe nem jutna besorolni ilyenért se. Az ortodoxok meg a nőkhöz való hozzáállásukkal, vallási csököttségükkel millió mindenben, úhhhhh. Isten nem lehet ennyire kisszerű. A fiam mondta, hogy mi afféle tesco gazdaságos zsidók vagyunk és igaza van.

Ebben az iszapbirkózásban csak kiröhögtetik magukat a mazsihiszes drágáim, annyi. Cui prodest?

Mondom, leborulok a Monty Python nagysága előtt, a Brian alapmű rólunk. hu.wikiquote.org/wiki/Brian_%C3%A9lete

Nem tudom, keresztények röhöghetnek magukon? Nekünk a gyomrunk megfájdult, annyira, miközben néztük. A Southon is.
@z_kovacs: Nem szeretek orvoshoz járni, ennyi. Mindent megteszek, oda ne kerüljek. Még a Kubatov-röntgenszemrendszer előtt sem sokat mentem, életemben egyszer láttam a körzeti orvosomat (mára fidesznyik miniszteriális úr), tavalyelőtt az oltáskor. Azt sem ő adta be.
@a szív fészkei:
szív, vissza a tyúkólba!
@Lexie: :-DDDDDD Kösz, de nem: itt hőzönghetek kedvemre, mégsem nyolc napon túl gyógyulnak tőlem.
Már a linkbeli kép miatt is érdemes megnyitni: egyenlito.blog.hu/2011/05/10/pinter_a_sikeres :-DDDDDDDD

Nagyon hájpoltak neki a rendvédelmisek pénteken, nagyon füstöt csináltak neki, mint bármelyik rapsztárnak. (Volt is rajta annyit érő fuksz gyűrűben...)
@a szív fészkei: van cikk a népszaván a ködmönösök megkapnak minden szociális izét a sarkalatos törvénykezésekre... a többit már tudjuk éesz itt rongyjézuska meg papírkrampusz és szentfazék... ostyafőzelékkel

szegény magyarok

megérdemlik... most én röhögök

ki kell már baszni ezeket a seggfejeket
@Rodeo36: @a szív fészkei: Amúgy többször felhoztátok Brüsszelt, Strassbourgot, ENSZ-t stb.

Kicsit optimizmus.:)

Ebben sajna a Viktornak van igaza.

Mondta, hogy azért van, mert bankadó stb.

És tényleg.

Nagy valószínűséggel, ha nem sértenénk külföldi gazdasági érdekeket is (pl. bankadóval jót szoptak német, osztrák bankok), akkor nem lenne ekkora ricsaj.

1-2 külföldi újságíró lehozna pár egzotikus riportot az országról. (mint zakkant vezetőkről szokás) Köbö kis színes gyanánt.

Igen, lehet továbbra is fintorogna Merkel stb., de senkit nem izgatna, hogy mi folyik itten, ha érdeksérelem nem lenne pluszban.

Ahogy azokat a Viktor megszünteti, 1 szintig (!) azt csinál, amit akar. (Egészen míg nem vinné olyan látványos szintre, hogy már tényleg kiszúrja az eukraták szemét.)
Addig belügy.
@z_kovacs:
"Izráelben az ortodox rabbik a fejesek."
Szó sincs róla. Izráelben is - mint a világon mindenütt a Vatikántól Délpiréziáig a gazdagok a fejesek.
Az ortodoxok Jeruzsálemben idegenforgalmi látványosságot képeznek. Autóbuszról lehet megnézni a lakónegyedüket.
Asszonyi állatnak gyalog nem tanácsos.
@anyátok: Nem úgy értettem, hogy teokrácia van Izraelben. (nincs)

Hanem arra, hogy az ortodoxok (nem pedig a neológok) vannak nyeregben ott a vallási vezetés dolgában. (ld. hadsereg főrabbija stb.)

Illetve ők az illetékesek abban is, hogy ki számít autentikusan zsidónak.

izraeli-hirlevel.com/?p=1353
@anyátok: Nem vagyok antiszemita, de azért Izraelben is vannak hülyeségek.

Pl. nincs polgári esküvő.

Meg hogy a Cohen családnevű egyének elvileg a papi dinasztia leszármazottai, ergo csak zsidó nőt (sőt még áttértet sem) vehetnek el legálisan...:S

Ez már kimeríti a hülyeség fogalmát.
@z_kovacs: Nem is vágyok oda. Megnézném persze, de nem tudnám felvenni a ritmust, hogy rapnyelven szóljak...

Nem jó a megkövültség semelyik vallásban sem. sajna. De hatalmi tényező, gondolom, hivatkozni x ezeréves cuccra. az olyan tiszteletet parancsoló. A nagyapámat nem lehetett szombaton felhívni telefonon. Illetve nem vette fel, mert ugye az is munka a kezének a... Áh, egy csomó mindent értelmetlennek látok ott is. ami fura, hogy fiatalok hogy beborulnak - és kétféle edény, meg minden szabály akkurátusan betartva.

650 van? Nem értem, miért ilyen kekec isteneket talált ki az ember magának hajdanán. (jó a higiéniai vonatkozásokat értem az akkori időszakra vetítve, de ha már nem állnak fel azok a körülmények, miért nem lehet feloldani?)
@a szív fészkei: Én megnézném.

Jó, azért Izrael nem ekvivalens az ortodox zsidósággal. Nekem vannak ateista izraeli ismerőseim is. Meg olyanok, akik a lélekvándorlásban hisznek. (nem, nem buddhisták, hanem van/volt olyan népi irányzata a zsidó vallásnak, amely a gilgulban=lélekvándorlásban hisz, és egy sokkal spirituálisabb, "elvontabb" istenképe van -Jahve nem egy szigorú Atya, hanem kb. a világot átható szeretet, nem vicc!, van ilyen ŐSI irányzat is-. Sőt olyan irányzat is van, akik hisznek Istenben, de a túlvilágban nem.)
Náluk még nagyobb a szórás, mint a keresztényeknél. (Mivel egy szervesen fejlődő vallás, nem 1 ember kinyilatkoztatásán alapszik, hanem emberek ezrei formálták. Így sok tök eltérő irányzata van.)
Ami szimpatikus!!!

Az más kérdés, hogy Izrael vallási vezetésében az ortodoxok vannak nyeregben. (Ben Gurion -aki cionista volt, nem vallásos- kiegyezett az ortodox rabbikkal=kompromisszum)
De ez nem egyenlő az izraeliekkel.:) Szerencsére.:)
"Jahve nem egy szigorú Atya, hanem kb. a világot átható szeretet," - ezt bírnám hinni, mégha a mai kis mikrovilágunkban itt és most ez elég blaszfémiának tűnik is, Zsolti kotonsapkás fejit elnézve. :-))
@a szív fészkei: Húh. Lesz ebből még csillagászati kártérítés.

By the way, lehet megszűnik a Népszava.
Egyrészt elég 1 szar lap volt, mert Magyar Nemzet-szintű, csak a másik oldalra elfogult.
Másrészt kevés sajtóorgánum maradt, amelyik nem Viktor heréit fenyézi...

So-so.:S
@a szív fészkei: www.nepszava.hu/articles/article.php?id=425665&referer_id=friss

Itt a központosítás terve. Amivel majd kirúgdossák a jegyzőket.

Ezzel is az a baj, hogy maga az ötlet nem ördögtől való...:S
Ez sem.

Normális országokban, a jegyző ill. a polgármesteri hivatal a megyéhez vagy prefektúrához stb. tartozik, és valóban a kormánytól függ.
Mert qrvára nincs köze a polgármesterhez. Valóban nincs. (Bár az is igaz, hogy máshol a polgármesternek is jóval szélesebb a hatásköre, a testületé meg kisebb.)

Ez se jó, hogy a polgármestertől függ. Miközben elvileg neki kellene pl. jogilag kontrollálni a polgármestert. (így ma gyak. a saját felettesét kell)

Amúgy meg a legtöbb feladata államigazgatási. Így tényleg nincs sok köze az önkormányzathoz jogi stb. kontrollon túl.

Szóval ötlet: okés.

Az a gáz, hogy ezt azután lépik meg miután a sáskahadaik megszállták a kormányhivatalokat, kirúgtak mindenkit, aki nem tetszett (felmentés indok nélkül, felvétel pályáztatás nélkül=kinevezéssel). És köbö ez a céljuk vele, hogy megszállják az alsóbb hivatalokat is. (és lehessen szorongatni a polgik tökét)
Nem pedig valami nemes hatékonyságnövelés.

Meg... Máshol szakmai vezetője van a kormányhivataloknak. Akik X évig ott dolgoznak és szakemberek. (bürokraták a szó eredeti értelmében)
Míg nálunk sosem szakemberek, hanem politikusok vezetik. Ez is különbség. (Az se lenne jobb, ha 1 elborult szoci kezébe kerülne a stallum.)
@a szív fészkei: [Amúgy meg ja, látszik erősen, hogy a sáskahadak vették át az irányítást a hivatalokban. Nemcsak a személycserékből. (volt, lefejeztek minden hivatalt+dúl a "fehérterror")

Még nekem is feltűnik (pedig nem vagyok napi jogalkalmazó), hogy milyen pongyola rendeleteket, fércműveket hoznak létre. (sokszor nemcsak jogilag hibásak, hanem nyelvtanilag is már értelmezhetetlenek) És gyakran szinte hetente változnak a rendeletek, mert olyan szar minőségűek.

Szóval a Pázmányos bikkfajogászok irányítják az államigazgatást.]
süti beállítások módosítása