W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Bűn és bűnhődés

2008.06.26. 06:00 Tóta W. Árpád

Orbán Viktor kitapogatta a csapdát a saját fenséges kezével. Éppen azt a vermet, amit olyan ügyesen ásott meg Gyurcsány Ferenc köré.

Félmillióra saccolja a Szonda a veszteséget, ennyien tántorodtak el a Fidesztől a Kéri-beszéd hatására, ahol pedig semmi olyat nem mondott, amit az oly becses szakértő elit ne harangozna évek óta. A nyereséget nyilván nem a teljes népességen mérik: Orbán a piacok, a közgazdászok, a satöbbiek kedvéért mutatta meg épeszű arcát. Nicht vor dem Kind, jawohl.

Vesztett illúziók


A jelentős veszteséggel elúszni látszanak a kétharmados álmok. Pedig hajh de olajozottan kormányozhatóra át bírnák prezidenciálni ők ezt az országot! Stumpf István volt szíves adásban bebaszni a medve bőrére, hogy ha már a farpofa egyik fele kibuggyant, legyen teljes a villantás. Felsőházba betámogatnák távirányítós haverjaikat – egyházak, égeristvánok & co –, aztán nézhetnek a kerékkötők, milyen remekül működik nélkülük a haza. Ja, a népszavazást kihúzzuk az alkotmányból filctollal, hehe. Az alkotmányos népítélet egyszeri, megismételhetetlen csoda marad, a nyolcéves Cselekvő Elnök Bácsi viszont itt lesz velünk mindennap. Na akkor aztán majd lehet reformálni, csak nem úgy fogjuk hívni, hanem nagyotálmodásnak, vagy ébredésnek, mindegy.

Ni, hát a Chavez elnökúrnak is kell a jó sok hatalom, hogy alkothasson. Jól csinálja a Chavez elnökúr? Jócsinálja hát, ad a szegényeknek, meg az usának is megmondja, hogy köcsögök. Igaz, ő olajban tapod, mi meg tyúkszarban, de aki ezt megmondja, az nemzetietlen.

Most mindez füstbe megy a hülye nyugdíjak miatt. Az MSZP intenzív, rövid, kegyetlen kampányban közölte, hogy Orbán elveszi a nyugdíjat. Hiába ilyenkor a magyarázkodás, senki se fogja meghallgatni a szöveget egészében - főleg hogy nyilvánosan nem meri elmondani az elnök úr -, nem néz utána, mit jelent, hogy „reálértéken befagyasztani”, meg hogy miből van a nyugdíj egyáltalán. Eeveszi a nyugdíjat, kész. Gonosz. Vérre szomjas és gyáva. És ez akar kétharmados király lenni. Nincs kontextus, nincs pofától független tartalom egyáltalán; ha van, nem érdekel senkit, nincs ideje végiggondolni. Ilyen a sztárvilág.

Ki mint veti

 

Ismerős helyzet? Hát hogyne volna ismerős. Gyurcsány elszenvedte, Orbán levezényelte ugyanezt, most alkalom nyílt törleszteni egy keveset. Ezek a fiúk nagyon intenzíven tanulnak ám egymástól, és bezzeg mindig csak a rosszat. 2002: nyer az ormótlan szociális demagógia, utána tökéletes tanácstalanság következik, Orbán lassan kapcsol, és kifejleszti a még ormótlanabb demagógiát. 2006: majdnem nyer a még ormótlanabb demagógia, de ostobán túlhazudja (vallásos érzékenységű retardáltaknak: icipicit túlígéri) magát. Ám a másik böszme se sokkal maradt le a násztáncban, aztán neki meg csinálnia kell. Bele is sül. Elsősorban azért, mert nem volt ideje felkészülni, hiszen minden energiáját a hazudozás kötötte le. Meg azért, mert hálistennek van nekünk ez az alkotmányos népítélet, aztán ha elvonás történik meg érdeksérelem, akkor meg tudjuk állítani az ámokfutást. Hiszen nem erről volt szó, ugye.

Most kicsit előbb derült ki, hol vannak és hogy működnek a filmtrükkök. Félmillió szavazó vált le a Fideszről – ők nyilván azok, akik terv szerint a választási győzelem után lettek volna roppantul becsapva. Ők azok, akiknek jóindulatát csakis hazugsággal lehet elnyerni. Ők azok, akiket éppen ezért ne lehet boldoggá tenni sem. Ők az átbaszandók.

Elbocsátó szép üzenet


Illetve ebben az ötszázezerben van a szélsőjobbnak az a fele, aki opportunista vagy téveszmés megfontolásokból a Fideszre szándékozott szavazni, esetleg azért, mert a Jobbikot esélytelen idióták gyülekezetének tekintette, joggal. Most, hogy a két pofonról értesültek, el vannak szontyolodva szegény hülyék. Semmi pogrom? Semmi félkatonai szervezkedés? Semmi genetika? De köcsög ez az Orbán, csak etetett minket. Talán utánanéztek a pontos Horthy-idézetnek:

a rendetlenkedőkbe pedig belelövetek, s ha a rendetlenség jobboldalról történik, számomra a különbség csak annyi, hogy ezekbe fájó szívvel fogok belelövetni, míg egy esetleg baloldalról jövő rendetlenkedésbe passzióval.

A félmillió, aki eddig Fidesz-szavazó volt, de ettől a beszédtől lépett le, különféle hülyékből áll össze. Nem kell sírni miattuk. Ez a borzalmas tagság, a tábor alja. Csodavárók, szíriusziak, nácik – és a nyugdíjasok közül is azok, akik nem is akarják tudni, miről van szó.

Igaz, szavazójoguk nekik is van. Viszont a hazugsággal berángatott buta tömeg egyéjszakás kalandra elég csupán. Pedig ennél szorosabb szövetségre lesz szükség.

Ötszázezer, bizony, dalolva ment, és lesz még ez több is, ha a magnósemberek és a kampánygépezetek csúcsra járnak. A győzelem azonban nincs veszélyben. Csak a teljhatalom úszott el. Anélkül viszont egyetlen reményük az marad, hogy a tönkre mégsem vert MSZP akkori vezére, legyen akár Gyurcsány Ferenc vagy bárki, nem lesz a gecizmus oltárán főalak. Mint az itt tárgyalt hadművelet sikere mutatja, ez a remény halovány. Túl sokat tanulnak egymástól ezek a fiúk. 

 

2010: Az Úr odüsszeiája



Címkék: kampány orbán gyurcsány reform

1390 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr81539850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Om mani padme hum... Ai imamalom EGYEDÜL is pörög...
malacka69 Bayer&Tóta fan, 2 in 1, peace · m69.freeblog.hu/ 2008.06.30. 20:06:31

Minden bűntettnek van ádozata, függetlenül attól, hogy a tettes cigány-e. Sőt: ezek az események vérlázítóak. DE: basszus mit nem lehet azon érteni, hogy ez bűnözés? Kezeld már a helyén! Erre mondtam neked azt, hogy ha én csak fasz tanárral találkoztam, akkor minden tanár fasz? Vagy a mintavétel rossz és az adott tanár fasz?

Ha azt mondod, hogy cigánybűnözés, akkor azt mondod, hogy minden cigány bűnöző. Indirekt bizonyítás: ha van egy cigány, aki becsületes, nem igaz az állítás. Mivel van becsületes cigány, faszság az, amit írsz.
ez hátborzongató, malacka. minden szempontból. mondom

m-i-n-d-e-n s-z-e-m-p-o-n-t-b-ó-l.

így okay?
hölgyválasz · holgyvalasz.freeblog.hu 2008.06.30. 19:11:34

Kedves hölgyválasz!

Mások leugatása és esetek bemutatása lehet érvelés, de ezekben az esetekben sajnos nem mindenütt üti meg az érvelés szintjét. Az érv ilyen számosság esetén nem egy-két példa.

Tisztelettel: Naszta
Malacka, te mint széles látókörű, és a faluja és munkahelye közti ingázásban, valamint hírtévé-bámulásban komoly életismeretre szert tett, a könyvek valóságtól elrugaszkodott világától hangsúlyozottan érintetlen fiatalember, aki számára nem létezik tekintély, csak érv, elárulnád nekem, egészen pontosan mi mellett is érv az, hogy cigányok embereket öltek meg?
malacka:
olvastam.
Elborzaszt. Ez egy szőrnyű bűncselekmény volt. Nincs mentség az elkövetők részére. (Még az sem, hogy a családjukban volt egy halálos gázolás, ((3 éves kislányt gázoltak halálra)), ahol a gázoló felfüggesztettet kapott.) Mondom ez sem menti a fentieket. De ha Te ebből etnikai kérdést csinálsz, akkor nagyon, nagyon rossz úton jársz. A helyzetet nem megoldod, hanem súlyosbítod azt.
Csa Malac!

Tulokhoz csatlakoznek... szerintem sem kellene lehuzni az egeszet etnikai kerdesnek. Innentol kezdve mondhatnank azt is, hogy nemcsak hogy minden cigany bunozo (nem az), de meg gyilkos is.
Amugy szerintem, tenyleg minden sertes nelkul, tudod nem tennek ilyet soha, de lehet sok mar ez a tema igy eccerre.

Viszont en etnikai tisztogatast fogok minnyart vegrehajtani... az ablakunk elott tolja 2 rohadt paramadár, es sipitoznak, orditoznak, kiabalnak, csipognak, papmpognak. Aaaaaaaa! :-D
tulok

Ismerünk olyat, ha nem roma emberek, saját hibájukból olyan helyzetbe kerülnek, h a gyereküket egy vétlen ember így vagy úgí sérti, és ők (mármint a nem roma emberek) vérbosszúból meglincselik az ártatlant?

"Elmondása szerint a testes F. György páros lábbal ugrált Szögi Lajos mellkasán a lincselés közben. Olyan is akadt, aki mezítláb rugdosta, és térdig véres lábbal mászkált a helyszínen, egészen a rendőrök megérkezéséig."

Mindezt úgy, h körös-körül talán 10 vagy 20 roma is volt, akik nem akadályozták meg.

Tulok, ha az én hibámból, az én gyerekemet elütné vki, akkor nem a sofőr ellen fordulnék, hanem magamat akasztanám fel.

Tulok, példát írj arra, h az olaszliszkaihoz nagyon hasonló bűnögyet követtek el magyarok.
1. ártatlan volt az autós, segíteni akart
2. tömeges vérbosszú
3. a végrehajtás brutalitása
4. a többi roma csak nézi, nem avatkozik bele
5. a tárgyaláson ahelyett, h megbánást mutatnának, össze-vissza hazudoznak

Hol a levél a két lánynak, hol?

Győzzétek meg őket, h nincs cigánybűnözés, győzzétek meg a galgagyörki házaspárt, győzzétek meg a faddi oisztálytársam, akinek a gyerekét verik és a pénzét elveszik, győzzétek meg azokat, akiknek fosztogatják a kertjeiket, ellopják a tyúkját, a biciklijét, ...stb.

Szép és szentimentális eszmék, a valóságtól teljesen idegenek...

Malac, az új nickeden nagyon jót röhögtem. Határozottan gonosz.
:)))

Erre a méltó revans mondjuk a "Fletó és Malacka-fan" lenne... :)
Gecc

Azt szokás mondani, nem roma kérdés, szegénykérdés.

Mi köze Olaszliszkának vagy Galgagyörknek a szegénységhez?

És tudod, miért háborította fel a közvéleményt?
Mert nem az egyedit látják benne, hanem a potenciális általánost, a mentalitás ismerős nekik, az, hogy a gyerekemért akár ölhetek is, még akkor is, ha én vagyok a hibás a történtekért.

Neked is felteszem a nap kérdését:
Mit mondanál Szögi Lajos lányainak arról, h miért nem cigánybűnözés az, ami velük történt? Nos?

Üdv.
Jajjjj Non est, hát téged kihagytalak! Bocs!

És jut eszembe: daito! Múltkor egész korrektül vitáztam vele energia kérdésekről.

Üdv.
Naszta

Idegesítő, h egy értelmes ember képtelen olvasni normálisan. Ezt írod:

"Ha azt mondod, hogy cigánybűnözés, akkor azt mondod, hogy minden cigány bűnöző."

Ez egy fasság, és kb. 27.634.469-szer beírtam, h ez a liberális jogvédő értelmezés, a jobboldali értelmezés pedig az, h cigánybűnözés=olyan bűncselekményfajták együttese, amiket szinte kizárólag, vagy döntő százalékban romák követnek el.


De tudod, mit? Kattints a nevemre, levelezzük le a következőt.

Most loptak el egy 500kg-os és 600kg-os harangot. tegyél fel te is 50.000Ft-ot, én is felteszek.
Ha romák, enyém a 100.000Ft, ha nem romák a tettesek, akkor tiéd, ha nem lesz meg a tettes, akkor pénz az ablakban.

Sztem fair!
Benne vagy? Halálosan komolyan gondolom.

Valszámot vágod?
hát bazd meg ez netto uszítás volt. hogy lehet felhasználni a szerencsétlen gyerekeket, BÁRMILYEN összefüggésben? mit csinálsz te itt? bazdmeg, mit csinálsz??? te hívő vagy, hát csendben imádkozz a gyerekekért, de főleg értünk.ne vihogj, hogy neked van igazad és nem szkeptikussnak, mert csak szénné égeted magad. ha meg levelet akarsz írni szögi lajos gyermekeinek, hát írd azt, hogy bocsánatot kérek. na ez sem fog ugyan enyhíteni a fájdalmukon, de legalább te jobban alszol éjszakánként. amit őszintén kívánok neked.
nem főleg, hanem és. bocs.
Naszta

Ez nem matematika!

"esetek bemutatása lehet érvelés, de ezekben az esetekben sajnos nem mindenütt üti meg az érvelés szintjét."

Micsoda bődületes fasság ez, és mennyire nem követi az emberek valóságérzetét.
B+, te nagyon elméleti ember vagy. Én is vágom vmennyire a matekot, de az élteben nem matematika törvények uralkodnak, ahol még a 10 példa sem példa.

Őrület vagy, komolyan.
Ismertem sok matematikust, tiszteltem is őket azért, amiket képesek voltak megtanulni, de köztük is volt nem egy, aki halál béna volt, mikor az élet dolgaira tévedt a szó, vagy épp a keze egy nő lábai közé, h utaljak vki posztjára...

Kicsit sajnállak, olyan vagy, mint egy locsolatlan virág...
Malacka, milyen levelet írnál a két magyar lány által brutális kegyetlenséggel meggyilkolt taxis családjának? Hát a Tánczos Gábor által brutális kegyetlenséggel kivégzett kislány szüleit hogyan győznéd meg arról, hogy nincs magyarbűnözés? Tán csak nem megint arról van szó, hogy a cigánybűnözést létét észérvek helyett érzelmi érvekkel igyekszel botormód igazolni?
Malac

Azt mondanam nekik, hogy nem minden roma gyilkos. Es ez igaz is.
Olyannyira igaz, mint ahogyan az is, hogy nem minden cigany bunozo.
M'kay?
Nem mentesitve ugyanakkor azon elkovetoket a vad alol, mert amit tettek, az verlazito, es megkoveteli a magyar jogrendszer szerinti a buntetest.

Nem minden spanyol szereti a bikaviadalt, nem minden angol szereti az angol reggelit, nem minden emerikkkai zabal hamburgert, nem minden japan kiskukiju stb...
Azert mert a krumpli nem tojas, a meh meg nem darazs. :-]
Elloptak egy harangot Baranyából, Kehidakustányból, Mikepércsről, Csorna-Földszigetről és ez csak egyetlen lap a Google-n, nem is teljes.
Szinte az ÉSZ, a gondolat meggyalázásával ellopták a Filozófia Kertjének 3 nagy gondolkodóját, és egyéb szobrok, műértékek százait.
A tettes lehet roma, lehet csöves. De a szinesfém felvásárló, akihez a kormány úgy tűnik nem mer hozzányúlni tutira nem roma.
lapi

Az a szégyen, h téged nem gondolkoztat el az ügy, és csak ennyire jutottál...

A fenti hsz-edhez nem tudom, mit szólna az a két lány? Azt hiszem, az én beírásaimat jobban kedvelnék, mint a tieidet ez ügyben. Ennyi.

Egyébként a galgyörki házaspárnak is üzenhetsz, ők nem gyerekek. Felőlem nekik is elmagyarázhatod, h miért nincs cigánybűnözés...

Pontosan ki ellen uszítok?

És nyugodj le, ha kérhetném!
" Naszta · www.naszta.hu 2008.06.30. 21:39:39 "

Kedves Naszta!

Velem te nem fogsz hajbakapni, nem ugrok, pláne mert látom, célod nem is ez volt!
Tiszteletben tartom hát véleményedet azon kiegészítéssel :
Ami nekem érv, az neked inkább csak sérv.
Minthogy bármilyen /s/érvelésnél, ha más a kiindulópont, úgy más lesz a konklúzió is.
Magam részéről tehát hiábavaló szócséplésnek érezném a további diszkurzust, no nem mintha ezzel egyedül lennénk itt....

Üdvözlettel:
hölgyválasz
Lapi: már nem égeti szénné magát. Túl vagyunk rajta, csak ő nem fogja észrevenni, talán egész életében sem.
pfúj

Kevered a szezont meg a fazont...
Tánczos egy elmebeteg, perverz gyilkos. Mi köze a vétlen autós lincseléséhez eseti hasonlóságban?
Elárulom: semmi. Hülye vagy megint.

------------

Gecc

Mutass egy olyan hsz-em, amiben arra következtettem volna, h minden roma gyilkos! Lécci! A fasz se gondol ilyet, nagyon nem. Viszont te meg mernél állni, ha a nyírségben nem a te hibádból elcsapnál egy szerencsétlen, felügyelet nélkül hagyott roma kisgyereket? Meg mernél állni?
malacka69 Bayer&Tóta fan, 2 in 1, peace · m69.freeblog.hu/ 2008.06.30. 22:09:59

"Ez egy fasság, és kb. 27.634.469-szer beírtam, h ez a liberális jogvédő értelmezés, a jobboldali értelmezés pedig az, h cigánybűnözés=olyan bűncselekményfajták együttese, amiket szinte kizárólag, vagy döntő százalékban romák követnek el."

Én meg kb. 27.634.470-szer írtam ide, hogy nyelvnek jelentése van. Oldalfüggetlenül.

"...

Valszámot vágod?"

Valószínű cigány követte el. És? Mi következik ebből?

"Micsoda bődületes fasság ez, és mennyire nem követi az emberek valóságérzetét."

Ez, és ami utána jön, az nem vita. Tény: gyakorló mérnök vagyok, csodálatos 15 hónapos kislányom van.
szkeptikuss

sztem te égtél szénné azzal, h butának nevezel mást, miközben látható módon gyatra a helyesírásod. Kiröhöglek vazze XD
Naszta

"15 hónapos kislányom van."

Gratulálok! Most ezzel megfogtál, s bár eszembe jutott több minden, de inkább kitérek...

Csak egy vmi:

A múltkor itt ádáz vitát folytattam vkivel arról, h a szerelemben muszáj-e benne lennie a szexuális vonzalomnak, vagy sem. Ő állította nem, én azt, h igen.

Egyszerű szó: szerelem.
És hányan értenek rajta mást.

Ha igazi liberális vagy, nem tiltod meg a jobboldali embereknek, h úgy értsék ezt a szót, ahogy pl. én. És azzal az értelmezéssel szvsz semmi bajodnak sem szabad lenni, mert lám, te is azt mondod, h a harangtolvaj nagy valószínűséggel roma. Ennyi. Megegyeztünk.

Üdv.
Na most, te ostoba állat, hogy felvegyem a stílosodat

1. "pozítív" helyett pozitív
2. "narcisztikus" helyett nárcisztikus
3. "Irjál" helyett Írjál
4. "TANITÁSSAL" helyett tanítással
5. "tanitványaidat" helyett tanítványaidat
6. "füzni" helyett fűzni
7. "tipus" helyett típus
8. "vastagbőr" helyett vastag bőr (külön írva)

A 8-ból 5 hosszú i elírás, aminek semmi köze a helyesírásomhoz. A narcisztikus mellet kitartok, egyébként latinban az isten se fog rendet tenni. Ez a megállapításod ugyanolyan hamis és végtelen ostoba, mint az egész léted.
„mennyire nem követi az emberek valóságérzetét.”

És ha az emberek valóságérzéke csal, akkor igazítsuk a valóságot hozzá! Ahelyett, hogy fáradságos munkával, hosszas tanítgatással meggyőznénk őket arról, hogy tévednek, amit látnak, az nem a valóság, hanem annak saját tudatlanságuk prizmáján megtört torzképe. (Elvégre, akinek megölték a gyerekét az nem tévedhet!)
Ez malackának, az egyetemes emberi ostobaság apologétájának igazi hitvallása.
Kedves TWÁ!

Mivel erős fűrészeléssé fajultak itt a dolgok, s mielőtt belefulladnánk a fűrészporba, addig rávehetnélek-e, hogy árnyaltabban és tárgyilagosabban fogalmazz (mint a focinál:-)!az alább idézett rész vonatkozásában -természetesen a nem túl távoli jövőben:-)

"A félmillió, aki eddig Fidesz-szavazó volt, de ettől a beszédtől lépett le, különféle hülyékből áll össze. Nem kell sírni miattuk. Ez a borzalmas tagság, a tábor alja. Csodavárók, szíriusziak, nácik – és a nyugdíjasok közül is azok, akik nem is akarják tudni, miről van szó."

"félmillió... Fidesz szavazó">>> félmillió ingadozó

"különféle hülyékből áll" ergo félmillió választót pártpreferenciájának megváltozása miatt lehülyéztél. Nem egyet, nem kettőt. 500.000-et. Nem illik hozzád, (bár valószínúsíthető:-) nem illik egy empatikus emberhez.

"Borzalmas tagság, a tábor alja"

Kié? Az ide-oda vándorlók pártjáé, a kétségbeesetten túlélni vágyók pártjáé?
Mert a Fideszé nem, a tagság maradt. Kicsit több is.

"Csodavárók, szíriusziak, nácik"
sziriusziak? :-)) Na de nácik,! Árpád?!

"Nem kell sírni miattuk." Dehogynem. Emberek. Túlélők. Magyarok. Honfitársaink. Miért kellene lemondani róluk? Megengedett veszteség? 500.000 fő? Ha Te lemondanál róluk, akkor mit vársz a náciktól? És mire számíthatsz?

Azért írtam ezt, nyilván nem bántásból, mert hosszú időn keresztül lemondtunk a romákról látszatintézkedéseket mímelve.
(ezt fűrészelik itt hosszasan)

Most leírjuk 500.000 honfitársunkat.

Holnap kiket selejteznek le/ki?

Téged, engem, minket?

Jah, hogy Te nem hagyod! Na látod. Ők sem magukat.

Széchenyi se "selejtezett", azt mondta: -Minél több kiművelt főt....

Malackánál minden magyar gyilkosról kiderül, hogy elmebeteg. Más fórumokon az szokott kiderülni róluk, hogy zsidók illetve bérencek, de az analógia, azt hiszem szemléletes.
pfúj, szkeptikuss , Naszta

Csúnya dolog egy beteg embert még betegebbé tenni!
Az ég szerelmére!
Itt és most legyen vége !!!!!
A qúúúva életbe mááár! Mikor látjátok be, hogy ennek a világon semmi, de semmi relevanciája?!
Egy rakás egyetemet végzett, értelmes ember öli egymást!
Gratulálok!
Jóccakát!
malacka69 Bayer&Tóta fan, 2 in 1, peace · m69.freeblog.hu/ 2008.06.30. 22:31:52

Ez a ki hogy látja a szavakat szerintem már le lett játszva korábban (1933-1945). Tanulság: legyen egyértelmű a jelentés.
Lapi

"ne vihogj, hogy neked van igazad"

Nem vihogtam, hanem őszintén sajnálom, h nekem van igazam.
Viszont kérdésem is van:
Van az az esetszám, ami téged meggyőzne arról, h gondok vannak a védenceiddel?

Hány Olaszliszka, Galgagyörk, és Nyírkáta /Petőfi utcai baleset, (04.08)/ kell, h vmi általános bajt is megláss a konkrét esetekben. Sztem nem én vagyok galád a lányokra való hivatkozással, hanem te nem vagy elég empatikus velük, és azokkal, akik a jövőbeli áldozatok, mert ha rajtad múlik, elmondasz egy imát, de semmi több. Kár, h nem vagy hívő, akkor tudnád, h "segíts magadon, az Isten is megsegít!"

Gondolj arra, h a tanárverés, tanárköpködés/lekurvázás (ott is roma volt a srác és a lány) micsoda közfelháborodást okozott. Bizony, az egyediben benne van az általános probléma. Nem véletlenül foglalkozott hétszám vele a média.

Lapikám!

Ne csináljunk semmit, minden rendben van, Olaszliszka sem cigánybűnözés, Galgagyörk se, meg fémlopás se, meg halottas házból a hűtő rézcsövének ellopása se, egyik se. Ezek mind egyedi esetek, semmi általános sincs benne.

Én azt hiszem, jobb, ha pár napig hanyagoljuk egymást.

Szeva!

Ps.: nem haragszom
Kedves Szkeptikuss!

A francnak kapkodsz:-)

Te írtad: mellet, -ami helyesen mellett-
az alábbi szövegben:

"A 8-ból 5 hosszú i elírás, aminek semmi köze a helyesírásomhoz. A narcisztikus mellet kitartok, egyébként latinban az isten se fog rendet tenni. Ez a megállapításod ugyanolyan hamis és végtelen ostoba, mint az egész léted."

Malackaaaa, Szkeptikussssss! Pihenőőőőő!
A semmi nem vezet sehova.....
"Ez a ki hogy látja a szavakat szerintem már le lett játszva korábban (1933-1945). Tanulság: legyen egyértelmű a jelentés."

Óóóóóóóóóóóó neee! Ez annyira tréééé!

Lécci nézz már körül, mi megy Olaszországban!!!!!!!!!!!
Épp most telepítik ki a romákat a mocskos fasiszta olaszok, mer' bizony erős gondot okoztak a közbiztonságban.

Biztos az olaszok majd koncentrációs táborokat hoznak létre, meg ha malacok jutnának hatalomra Magyarországon, akkor újra "indulnának a vonatok"

Naszta, ezt most érvnek vegyem?
Mert ha az volt, hát igen nagy sületlenség.
malacka69 Bayer&Tóta fan, 2 in 1, peace · m69.freeblog.hu/ 2008.06.30. 22:44:33

Teendő: megerősíteni a végrehajtó hatalmat. Mi köze ehhez a cigányoknak? Semmi. De az esetek száma jelentősen csökkenne. Kellett ehhez, hogy az elkövetők jelentős része roma? Nem. Akkor MIÉRT fontos???
jaegtoer

Itt még soha, egyetlen komoly vita sem vezetett sehova, viszont netfüggőknek nem rossz hely ez itt.

Azért azt megkérdezném: okos emberek szoktak botrányosan "helyesírni"?

Nah, ne válaszolj, ez csak költői kérdés volt, hisz tudjuk jól, Árpi is simán fölnyomja a posztjait tele helyesírási hibákkal, mer' mit számít az, a tartalom a lényeg;-))
malacka69 Bayer&Tóta fan, 2 in 1, peace · m69.freeblog.hu/ 2008.06.30. 22:49:25

1939-ben Németországban oldalak(!) szóltak újságokban arról, hogy mit jelent egy fogalom. Hazai források is vannak a Numerus Clausus idejéből. Széchényi könyvtár, Budai vár.
Én már egyszer elköszöntem, és ha Árpádunk ír egy újabb topicot, ígérem, annyit sem fogok hozzászólni, mint az eltelt 3 évben, mióta ezt a nicket használom az Indexen.

De az én lelkemet, jellememet, műveltségemet hagyja békén egy olyan lény, akinek ma az egész fórum azt magyarázta, hol és miért nincs igaza, retteg a számoktól és a Google-tól, nehogy valami furmányos módon ne neki legyen igaza. Mert az alapállapot az, hogy neki igaza van.

Ha valóban beteg, sajnálom, egyébként a viselkedése valóban erre utal.

Ladies és gentlemanus, sajnálom, és tőletek elnézést kérek.
Malac

Termeszetesen nem mondtam, hogy minden romat legyilkosozol.
Egyszeruen csak nagyon veszelyes altalanositasokat velek felfedezni ezen uggyel kapcsolatban. Merthat en ismerlek annyira, nem mondom hogy etnikai alapon allitanal ilyet, de aki nem ismer ennyire, az valszen ezt szurheti le, es tenyleg nagyon a hataran mozogsz ennek, hogy ez jojjon le arrol, amit mondasz. Ennek lassan 3 napja. Tulporgeted magad, sokszor en is dolgokat latok a mondandod moge.

Kerdesedre, hogy megallnek-e...
Ez egy nagyon kenyes kerdes. Ha elutnek valakit, valoszinuen fel sem merulne bennem a cserbenhagyas gondolata, valoszinuen fel sem fognam eloszorre, hogy roma, vagy mas embert utottem el. Azonnal megallnek, es segitseget nyujtanek.
"Ha valóban beteg, sajnálom, egyébként a viselkedése valóban erre utal."

Ez "csak" távdiagnózis, remélem tévedünk.
Naszta 22:50

Ez mi volt?????

Olaszországban most tombol a fasizmus? Kitelepítenek!

Én nem mondom, h azt tegyük, ez kurva nagy fasság lenne, ha így értenéd a szavam, de az hogy lehet, h Galgagyörkön a romák 3 évig bitorolhatták egy másik ember házát?
A kutyájukat megcsonkították, az autójukat megrongálták, halálosan fenyegették őket.

Tudod, télleg sok tisztességes roma van. Miért nem ők vetik ki maguk közül az ilyeneket? Miért a gárdának kell kimenekíteni a házaspárt?

És utoljára: analóg eseteket várnék, analógokat.

Értsd meg, én például nem tudnék mondani roma banki alkalmazottat, aki sikkasztott, tehát készségesen elismerem, h az meg fehérbűnözés.
És akkor mi van? Ezzel azt mondtam, h minden magyar tolvaj és sikkasztó? Hülyeség.

És tudod, épp tegnap volt egy mini vitám Leninnel, aki felemlegette, h milyen faszok az osztrákok, mikor kiírták: "magyar, ne lopj!".

És hát nekem erről nem az jutott eszembe, h faszok az osztrákok, hanem az, h jól tökön rúgnám azokat, akik a bécsi áruházi lopásaikkal engem, magyart, égetnek. Nem tudom, vágod-e, miről pampogok?
malacka69 Bayer&Tóta fan, 2 in 1, peace · m69.freeblog.hu/ 2008.06.30. 23:01:05

Vágom, az utolsó hozzászólás akár jó is lehetne, de ettől nekem még mindig sérves a "cigánybűnözés" szó. Nagyon hasonlít egy szóra, ami egy olyan könyvben volt, ahol élettérről irogatott egy bajszos ember... :p
szkeptikuss

Beteg vagyok, de te próbáltál meggyógyítani... Köszönöm, nagyon hálás vagyok.

És köszönöm azon sok beteg nevében, akiknek majd megpróbálom átadni a tőled beszerzett végtelen műveltséget és toleranciát. Gyuri bácsinak, a faddi osztálytársamnak, és sok-sok hülyeköcsögrasszista fasznak, akik szerint van cigánybűnözés.

Végre elmész. Jó éjt!
Nem, tévedsz. Jó éjt, de maradok :)
Letöltheted netről, vagy meg is veheted:

kuruc.info/r/1/23026/
Gecc

Ha egy roma soron mennél autóval, tudnád, h ott mész.... és elütnél egy kislányt, vagy kissrácot, szvsz nagyon is felfognád a helyzetet, és tuti eszedbe jutna még tán Olaszliszka is, és ott ülnél egy pillanatig... és erősen gondolkoznál, h most mit is kéne tenni, és azok után, ami Szögi Lajossal történt, nem biztos, h nem befolyásolná a pillanatok alatt meghozott döntésedet.

Mellesleg a dolgo nem egyedi. Ezt olvastad?

"Nyírkáta Petőfi utcáján történt a baleset, kedden (04.08) kora délután: egy autós gázolt el egy hároméves kisfiút, aki körültekintés nélkül rohant az úttestre házuk kapujából. A fiú a baleset következtében súlyosan megsérült. Feldühödött családja - mintegy harminc ember - a sofőrre és az autó utasára támadt. Betörték a kocsi szélvédőjét, valamint oldalsó ablakát, a gázolót pedig súlyosan bántalmazták. A végletekig elfajulni látszó helyzetet a - közben odaérkező - mentők határozott fellépése mentette meg. A gyermeket és a sofőrt is kórházba szállították, mindkettejüket súlyos sérülésekkel."

Üdv.
Naszta: megpróbáltam vagy öt éve, szerintem képtelenség végigolvasni. Ugyanúgy, mint Szálasit. Nem látok bennük fonalat, összefüggéstelen zagyvaság.
szkeptikuss 2008.06.30. 23:12:22

Én sem. De ilyesztő a hasonlóság néhány mai párt és ember gondolatmenete és e könyv logikája között.
Naszta

kuruc.info nálam kizárt!!!!!

Életemben egyszer linkeltem meg, mikor vki ide benyomta egyszer Csintalan kapcsán, mert akkor volt releváns tartalma a létező/nem létező Magyarok Nyilai fasság miatt.

Szóval hagyjuk.

Index, stop.hu, origo, Árpi, reakció, stb... Én ilyen helyekre járok.

Meg Lapi blog is, csak hogy egy kis PR-t csináljak neki:-))

Bár most pár napig fixen kihagyom, vmiért a cigány témára mindig bepipul. Érzékenyített pontja, párbeszédre ez ügyben teljességgel alkalmatlan.

Mellesleg, érdemes megnézni, hogyan vitázott Bayer és Száva az Echon.

Kicsit kulturáltabb volt, mint ez itt...
pedig a mester:-) radikálisabb, mint én:-))

Üdv.
Látom, már a Lebensraum-nal tartotok...

Ismételten csak gratula!
Non est volentis!

Hééééééééééjjjjj, fiúúúú!

Az azért vicces is, meg szomorú is, h egyetlen hsz-eddel alighanem majd ugyanannyi kommentet gerjesztettél, mint Árpi a maga posztjával.
Az egészben csak őt sajnálom.
Sem magamat, sem a többit, aki kellően felhúzta magát.

Üdv.
Echo: en.wikipedia.org/wiki/Echo_(phenomenon)

Kb. áll is arra a TV-re... :)
Hölgyválasz

Akkor mi is logikázzunk úgy, ahogy ők!

Most még csak mentegetik a cigánybűnözést, de holnap már bujtogatják is őket, és ha liberális hatalom marad, még a börtönből is kiengedik a roma elítélteket. Ők majd betiltják nekünk azt, h megvédjük magunkat, sőt kötelezővé teszik, h eleve adjuk oda a tyúkot, a terményt, a fémünket, a biciklinket, a mobilunkat.

Ha pedig van egy nyári konyhánk, akkor azt adjuk ki minimum 3 évre ingyen nekik, de úgy ám, h még a rezsit is mi fizetjük. Ezt akarják liberálisék. Ilyen országot akarnak csinálni.

No persze ez pont annyira igaz, mint az ő extrapolációjuk...

Üdv.
Hölgy: nemzettestünket több darabba tépték - szándékosan - ÁRTékony elemek, jobbról, és balról. Az ember igyekszik megérteni korát. Soha nem fogja, mert mire megérti, jön egy rendszerváltás. De legalább hadd próbálhassuk :)
A nemzettestért elnézést.
Naszta

Meggyőztetek, hülye voltam, egyáltalán nincs cigánybűnözés, tisztára rasszista vagyok, de az is lehet, h náci, és már papíron koncentrációs tábor terveket készítek. Ezért hát ne nagyon koncentráljatok, mert hamar elvisz majd a malachatalom fekete autója.

Igazat adok,
jó éjt!
Naszta 2008.06.30. 23:09:48

Kedves Naszta!

Hát nagyjából erről van szó. Divatoztok. Addig, addig értetlenkedtek, amíg a másik fél ellehetetlenítésére belökhetitek a Hitler linket.

Kedves Malac! Felesleges erőlködnöd. Isten nem ver bottal, bár ez Tóta blogján anakronisztikusan hangzik.

Nem kell senkinek Faddra, vagy Galgagyörkre költözni... Előbb-utóbb szomszéd lesz mindenki. És a tapasztalat nagy tanítómester...
Malac

Lehet igazad van, hogy felfognam mi tortent, de nekem elvi es lekiismereti kerdes lenne, hogy megalljak. Ha meg bantalmaznak, hat lesz ami lesz. Jo futo vagyok... meg ha nem is a Margitszigeten testedzek (nem Nonestre gondoltam termeszetesen :-D ).

Huuude leragadtunk ezen a roma teman...
Tenyleg johetne az uj poszt!

Na en kocc, holnap korai keles.
Joccakat!
Ez a sok nemzetmentő mit fog csinálni, ha NETÁN Orbán-éra lesz?
malacka69 Bayer&Tóta fan, 2 in 1, peace · m69.freeblog.hu/ 2008.06.30. 23:24:21

Ha így extrapolálnék, kirugnának.
Malacka! Téged is kérlek, hagyd....!
Felesleges körök, felesleges indulatok, senkinek, se Neked, se a többieknek nem kényelmes ez a tébolyda!
malacka69 Bayer&Tóta fan, 2 in 1, peace · m69.freeblog.hu/ 2008.06.30. 23:26:18

Sértődéssel nálam nem mész sokra... csak mert viccnek szar. :p
Gecc: egy igaz ember, akiben az örökölt és szerzett kultúra előbbre való a szórványos, de egyre erősebb rettegésben tartástól. Ne keress benne iróniát, nincs. Jóccakát!
jaegtoer 2008.06.30. 23:27:13

Szóhasználat, logikai felépítés stb. hasonlósága a fenti logikával. (Vagy a jobbik logikájával.) Ezek miatt linkeltem be. Persze lehet struccolni is...

Tudom idelista liberálisként már eszem sem lehet...
Naszta

"sértődés"??????

Ugyan, most épp pszichológiából kaptál egyest.:-)

Én már sértődtem itt meg halott Édesapám kapcsán, meg a gyerekemre mondottak okán, de most nem idézném be, pedig szó szerint emlékszem mindenre. Jelenleg a kínai betűkkel fut az illető, de már ő sem tudna, még azokkal sem, amiket akkor írt, megsérteni. Imunis lettem, mint egy darab kő.

Mellesleg baromi szarul extrapoláltad az itt elhangzottakat, leírtakat.

Sztem Árpád sem hülye, pontosan tud disztingválni, ezért már rég kibaszott volna, ha úgy értené a dolgaimat, mint ti, vagy mint felmérgelődött Lapi.

Hölgyike

Hagyom, de csak a Te kedvedért.:-))
Gecc

Én azért azt mondom, ne bízz annyira a futásodban. Én így már 40 felett, inkább továbbhajtok, és azonnal hívom a mentőket a mobilommal. Lehet, h ezzel többet elérek, mintha hagyom magam szétveretni, mert verés közben is nehezen ad elsősegélyt az ember.
Ha pedig nincs a környéken senki, akkor persze azonnal kiszállok, és segítek.

szkeptikussnak ma egy dologban volt igaza: Gecc, te télleg egy jó arc vagy!:-)
Naszta
"Minden bűntettnek van ádozata, függetlenül attól, hogy a tettes cigány-e. Sőt: ezek az események vérlázítóak. DE: basszus mit nem lehet azon érteni, hogy ez bűnözés? Kezeld már a helyén!"
És azt miért nem lehet megérteni, (vagy emlékezni?!) mert rögtön megjelenik egy Horvát Aladár, vagy Viktória, vagy facom-bacom és rasszizmust kiált: Moszkva tér, kivándorlások.. (segélyért közben haza) Ki pénzelte ezeket a projekteket?

Helyes! Fej bedug homokba, ne lássatok, ne halljatok.

Hogy lehet, hogy a magyarokért senki se sír? Árpád épp 500.000 -et selejtezett le a posztban.
jaegtoer 2008.07.01. 00:04:43

"És azt miért nem lehet megérteni, (vagy emlékezni?!) mert rögtön megjelenik egy Horvát Aladár, vagy Viktória, vagy facom-bacom és rasszizmust kiált: Moszkva tér, kivándorlások.. (segélyért közben haza) Ki pénzelte ezeket a projekteket?"

Félre értesz. Aki nem a törvényeknek megfelelően cselekszik, azt a törvény szigorával büntetni KELL. Engem is felháborít, ha ez nem teljesül. Csak én kurvára leszarom az elkövető szinét, nyelvét, okát, mindenét. És tényleg rendet kell rakni. Nem csak a szegény bűnözésnél: rokkant nyugdíjaknál, támogatásoknál, adórendszernél, parlamenti és önkormányzati képviselőknél, vállalkozásoknál, mindenhol.

Az a strucc politika, hogy a Lakatos által lopott csirke fáj, de a Fideszes/MSzP-s/MDF-es/SzDSz-es polgármester új (sikkasztott) háza meg nem. Pedig lehet, hogy az utóbbi került Neked többe. Ja: ő nem az udvarról lopta. Az egész más.
Naszta

"Az a strucc politika, hogy a Lakatos által lopott csirke fáj, de a Fideszes/MSzP-s/MDF-es/SzDSz-es polgármester új (sikkasztott) háza meg nem."

Ne csúsztass!Ne írj nem igaz dolgokat, nem áll jól!

A pártok lopása, a kampánypénzek, a korrupció, mind-mind nagyon fáj, és ha az a téma, akkor arról zengek ódákat, akár órákat...

Ha a feleségeddel arról beszélsz, h megcsaltad-e vagy sem, akkor nem fogsz arról beszélni, h bezzeg a szomszédéknál mi van.

De ha gondolod, beszéljünk a pártfinanszírozásról, vagy az autópályaépítéseknél ellopott Csillag pénzekről á lá Strabag. Nos?
test

Esküszöm, hiányoztál:-)))))))

Elég idegbajos volt. LOL
Tudod, ha sok szerény ember van egy helyen, hamar elszabadul a pokol.:-)))
malacka69 Bayer&Tóta fan, 2 in 1, peace · m69.freeblog.hu/ 2008.07.01. 00:47:19

"Ne csúsztass!Ne írj nem igaz dolgokat, nem áll jól!"

Nem csúsztatok. Nem cigánybűnözés van, hanem bűnözés. A megoldás nem függ attól, hogy milyen az elkövető szine, nemzetsége stb.

A politikai lopás meg
a) intézményes
b) oldalfüggetlen
c) többszöröse a szegény bűnözésnek
d) büntetlenül

Szerintem MINDEN bűnözés kezelendő. A szabályok meg már meg is vannak rá (BTK). Csak be kéne tartani és tartattni.
tudod hogy van ez malacka, a problémától elszeparálva, a monitor mögül könnyű más faszával verni a csalánt... joccakát
Naszta

Egyezzünk meg valamiben, ha erről van szó, akkor erről beszélünk, ha meg arról, akkor arról.
Én nem tartom fontosnak, h ha épp a korrupciót ostorozzuk, akkor nyissak egy mellékszálat, h deviszontellenben a cigányok meg fémet és tyúkot lopnak.

Viszont cserébe te sem várd el, h ha meg tyúklopásról, fémlopásról, autóslincselésről, galgagyörki esetről van szó, akkor én mellékszálként elkezdjek értekezni a korrupcióról és pártfinanszírozásról. Egyszerre egy téma, és az igenis csúsztatás volt (és akkor finom voltam), mikor úgy állítottad be, h akinek a cigánybűnözés fáj, annak nem fáj a magyarok lopikája. Fáj, sőt jobban fáj, ha úgy tetszik, csak ugye áfacsaló Veres még mindig a helyén, Magyarország miniszterelnöke pediglen egy olyan ember, aki a lakásába vett csillár áfáját a cégén keresztül visszaigényelte, és ez a példa, mint cseppben a tenger, úgy mutatja meg a politikai elit erkölcseit.

És még valami.

Jaegtoernek igaza van, struccpolitika folyik, és ennek az a következménye, h a liberális médiauralom miatt, a középen lévő pártok nem mernek keményen állástfoglalni pl. az olaszliszkai ügyben. Mi a következmény? Hát az, h a liszkai 1. évfordulón az effektív rasszista-nácik viszik a prímet, és golyószórós megoldásról delirálnak a faszfejek. Át van adva ennek a problémának a terepe a szélsőjobbnak, és ez a "ti" bűnötök, mert aki középen van, de nem tabuként kezeli a cuccot, azt rögtön rasszistázzátok, nácizzátok, meg Hitlerrel meg Szálasival jöttök. Összemosssátok az összemoshatatlant, mert ki akarjátok sajátítani az észosztó szerepet. Okés, mindaddig csináljátok, míg nem ti lesztek az áldozatok, de tudnotok kell, h ezzel csak a szélsőjobbot segítitek, a kuruc.info-szerűségeket.

Üdv.
"Nem cigánybűnözés van, hanem bűnözés."

A cigányok nagyobb aránya bűnöző, mint a nemcigányoké - ezt hétköznapi tapasztalatok, és statisztikák is alátámasztják.

Ebből az következik, hogy egy random cigány nagyobb eséllyel bűnöző, mint egy random nemcigány. Innentől a cigányoktól jobban tartani mint a nemcigányoktól: logikusan megindokolt.

A cigányság látszik valakin, a bűnözői hajlam nem, és ha a két csoport közt nagyobb az átfedés, mint pl. a bűnözők meg a szőkék közt, akkor egyetlen egyetlen logikus kockázatcsökkentő stratégia van, amit követhet az átlagember - tart a cigányoktól.

Valaki venné a fáradságot, hogy megcáfolja ezt a gondolatmenetet? Mert különben kénytelen vagyok azt gondolni, hogy az a logikus, aki előítéletes.

Egyszer sem kaptam még rá cáfolatot, csak mellébeszélést, holott én is örülnék, ha valaki rámutatna hamisságára.
nem hamis az testvér...

előítéletek nélkül kihaltunk volna már rég...

malacka,

mai helytállásodért ezennel kettőskeresztre feszítésre terjesztelek fel bayer & Co.-nál...

jaegtoer meg jobb a mastunál, nála nemcsak az ülés, de az olvasás is felüdülés...

a sok amatőr figyelmébe: van ugye a bünözés, ami egyes emberek sajátságos magatartása; azután - ezen belül - van a cigánybűnözés, ami egyes cigány emberek esetenként mégsajátságosabb magatartása...

álmodjatok szépeket, egyeseknek ugyanezt az olaszliszkai lincselőkkel...
Archenemy

Jöhettél volna kicsit előbb is, nézd meg, mi ment itt. Lapi, pedig alapvetően haver, kiborult, mint a szarosbili, bepöccent nagyon, őt rendkívül csipik a a roma honfitársaink, és hát ki ne lenne ilyenkor elfogult velük. Különben érdekes, mert világ éltemben sok roma haverom volt, és a mai napig, sok roma gyereket tanítok, eggyel sincs bajom, s hiszem, h fordítva sem, oszt itt mégis benéztek páran, mert rögeszméjük, h vannak tabuk, tiltott szavak, tiltott összetételek.
Annak idején a Csurka kimondta: élettér, aztán rögtön náci lett, még a parlamenbe is bejutott, és nem emlékszem, h beadott volna cigányellenes, vagy zsidóellenes indítványt. Azt is túlrítták, most ezt is. Ennyi.

Ezek a liberális jogvédők sosem védték a kifosztottak jogait, sosem mondtak sirámokat Szögi Lajosért, és a lányaiért, 2006. okt. 23-a áldozatiért, sőt, ami jellemző rájuk, az a kunczei cinikus fogalmazás: Révész Mártírusz, illetve "én nem mentem oda, nem is lett bajom". Teccik érteni, ugye? Az olaszliszkai cigányoknak még egy védőügyvédjük is akadt, aki perelt a lincselés szó miatt. Itt tartunk. És akkor se szólt senki sem a ballibberek közül, h most aztán már álljon meg a menet, ez már több soknál!
Lényeg: cigányok jogai akkor is fontosak, ha gyilkolnak, az okt. 23-ai tüntető meg minek ment oda. A Mari nénik meg már látókörben sincsenek.

Ebben az országban kezd az az érzése lenni az embernek, h csak a melegeknek, és a romáknak van joguk, a többiknek tűrniük kell a "tolerancia" jegyében mindent, és maradjanak kussban, mert tabuk vannak, amiket ha átlép, akkor fasiszta-rasszista-homofób meg még kitudja, milyen állatfaj.

Üdv.
-lyla-

Azt röhögöm, h ezek azt hiszik, h én - közel egy év tótázás után - még meg tudok sértődni valamin. LOL

Juhééééééééééééé, ma volt záróértekezlet, holnaptól nyista meló aug. 24-ig!!!!!!!:-))))))))) illetve libber dolgozóknak :-PPPP

Jó éjt!
"Jöhettél volna kicsit előbb is, nézd meg, mi ment itt. "

Voltam de elveszett a hozzászólásom a sok között
aztán beraktad még egyszer, de így is kevés lett, és már túl késő is...
ez tetszik, ez a tótázás...

just a tótázás in the rain...

állhatsz te ezeknek tótágast is, akkor is ilyenek maradnak...
"Valaki venné a fáradságot, hogy megcáfolja ezt a gondolatmenetet? Mert különben kénytelen vagyok azt gondolni, hogy az a logikus, aki előítéletes."

Mint egyszer régebben ezeken az oldalakon valaki már nagyon helyesen rámutatott, a cigányokkal szemben nem előítéleteink, hanem utóítéleteink vannak. Aki meg nem képes a tapasztalatokat beleépíteni a saját gondolkodásába és magatartásába, az kipottyan az evolúciós rostán.

Azon esetleg lehet vitázni, hogy adjunk-e mindenkinek egy esélyt (azaz függetlenül attól hogy cigány az illető, az első reakciónk legyen-e olyan, mintha nem cigány lenne). Ezzel esélyt adunk arra, hogy a "rendes" cigányokat ne diszkrimináljuk egyből tahó módon, viszont nagyobb a rendszerben a hibaszázalék, azaz könnyebben megszívhatjuk.

Példa. Megszólít a buszon egy cigánynak kinéző cigány fiatalember. Ha visszakérdezünk, hogy "dujuszpíkinglis?", akkor lehet, hogy taplók vagyunk, mert csak azt akarta megkérdezni, melyik lesz a következő megálló. Lehet azonban, hogy szerencsések, mert más irányban haladt volna a diskurzus. Sosem lehet tudni.

Azonban az, aki semmilyen módon nem tesz különbséget cigány és nem cigány között, fenntartás és gyanakvás nélkül viselkedik velük (tehát pl. vesz tőlük autót, megkéri őket a presszóban, hogy ne rá fújják a füstöt, az utcán utánuk viszi az eldobott szemetet, hogy elnézést, elhagytak valamit stb.) az:

-- vagy japán túrista,
-- vagy még nagyon fiatal, és eddig valami XII. kerületi elitiskolában tanult,
-- vagy egy földtől elrugaszkodott elte szociológusszakos hallgató, aki cigányokról még csak történelmi regényekben olvasott,
-- vagy egy kétszinű mocskos politikus,
-- vagy két méteres, 150 kilós, Magnummal járkál és ivócimborája a városi rendőrkapitány meg a megyei főügyész,
-- vagy valami ultrakeresztény ultrahumánus lúzer.

No erről ennyit.

Más téma. Éljen és virágozzék a vatikáni szerződés:
index.hu/politika/belfold/egyhisk616/

Csak azt nem értem, hogy ha az épület nem került pénzbe (mert ugye a legtöbbet ingyen, bérmentve, felújítva kapták vissza), plusz megkapják ugyanazt a pénzt az államtól, mint a többi iskola is, akkor mi az egyház részéről a "hozzáadott érték"? Ha ők a náluk tanuló diákokat közvetlenül rákapcsolhatják az agymanipulátorra (finomabban fogalmazva: a saját felfogásuk és hitelveik szellemében taníthatnak), akkor úgy lenne kerek a biznisz, ha ők is beszállnának valamivel.

A másik, ami elgondolkoztató: mit okoskodna ki az Alkotmánybíróság, ha az egyéb, nem történelmi felekezetek (buddhisták, muzulmánok, hitgyülisek etc.) ugyanilyen privilégiumokat szeretnének kapni? Mi lenne az indok, hogy miért nem? A vatikáni szerződés?

Harmadrészt: egyáltalán mi köze van az Alkotmánybíróságnak a vatikáni szerződéshez? Ha valami EU-s döntőbíróság állapított volna meg jogsértést, az még rendben is lenne (ha már ilyen szerződést kötöttünk anno), de mi a franc köze van ennek az alkotmányhoz?

" malacka69 Bayer&Tóta fan, 2 in 1, peace right:-)) · m69.freeblog.hu/ 2008.07.01. 01:12:26
Test

Az én brokim már tiszta csalánkiütéses:-))"

De jó neked, tezsvír, hájde nem kell rá spéci bordázott gumi... :o))))


P.
Még egy szó a cigányokrul:

Aki ma Mo-n cigány, az nagy valszeggel szegényebb, mint az átlagmagyar.

Ez is baj, de.

Ebből kitörni lehet

a, tehetéggel, szorgalommal, öntudattal;

b, egy hanyatló társadalom hullémain való szörfözéssel.

a, esetben kérdem én: hol vannak a cigány matematikusok? írók? feltalálók? kőfaragók és balett-táncosok? RENDŐRÖK, bakker? Vagy legalább egy tetves ROma Gárda? Hol a mao-i cigók alsó-, közép- és felsőoktatási hálózata? 18 éve semmivel nem vagyunk előrébb, csak önkörmányzatuk van, gondolom, abból a kurvasok pízből, amit kitermelnek...

b, esetben: a jogrend folyamatos megsértése, a rövidtávú haszonszerzés, a megfélelmlítés, megélhetési bűnözés (jééé, ez polkorrekt? a cigóbűnözés meg nem?...), önbíráskodás, stb. folyamatos alkalmazásával.

Nem tudom, Lapi hogy van vele, ÉN boldog vagyok, hogy a környéken, ahun lakom, csak egyetlen cigány család van és csak 3 főből állnak, és igaz, hogy a kiscsávónak (aki baszik köszönni, másfél éve, és akinek hiába magyarázom, hogy ne támassza ki a bejárati ajtót, hanem nyissa kulccsal) nincs mondanivalója nekem, de nem is bánom.

Jártam az országot eleget. Engem sehol nem vertek meg, se cigányok, se nemcigányok. Viszont mindenhol láttam a falvak lepukkant részét - na, ott mindenhol cigók laktak.

Igénytelenek. A mi, polgárosodott gádzsó fogalmaink szerint.

És amikor ebben az igénytelenségükben megátalkodnak és öntudatosak lesznek, akkor Lapi sem tud majd mit csinálni velük, nemhogy Malacka.

Szkeptikuss biztos, neki nyilván vannak gyógyító szavai erre is.

És egy bónusz kérdés:

Emléxünk még Mortimerre és az ő szerelmetes és szeplőtlen szívű Józsikájára? És a blahás romániai kiccsákóra is?

Igen?

Akkó jó van.

Hájde dikk, jó reggeeeeet, Romaorsááág!

P.
Aki szegregálódik, azt szegregálják.

Mexívlelendő.
Gyorshír a jövőből (2046):

"Dr. Lakatos Ramiró, a 2045. év Kolompár Kevin-díjas szoftverfejlesztője nyerte az idei innovációs nagydíjat. A kitüntetést az illetékes miniszter, Oláh "Gádzsi" Szamanta nevében Dr. Kalányos Orbán főpolgármester adta át a díjazottnak."
ma reggel feltakarítottam a lépcsőházat a liftajtó előtt. tennap este valaki végigokádta, aztán valami földet is szétszórt, majd jézus nevében otthagyta az egész dzsuvát. a közönség békésen áttapodott rajta, persze, nem ők termelték oda, ergo, semmi közük hozzája. a minap egy költözködő letett egy ágymatracot a bejárati ajtónál, aztán fölment a lifttel a következő kanyarért. mire visszaért a matracot valaki elvitte. a házban többen laknak, mint büzgülvalagoson, cigányok nincsenek.
(gyorshír a jelenből)
Hacsa

Akkor a helyedben korbeneznek, hatha valamelyik a nyaralasbol visszatert, kisse lesult boru lako lehetett.
Viszont ha feher a cipofuzoje, akkor ki van zarva! :-]
hacsa

b+, elég lepukkant helyen lakhatsz. Én is laktam tömbházban, tíz emeletes, két roma családdal, és jééééééé, képzeld, csak velük voltak gondok, de nem kevésszer. Az alatt az öt év alatt gyűlöltem meg a romapopot és az üvöltözést végképp.

------------

Paszternak, kár, h tegnap egyedül voltam, mert épp eszembe jutott, h a szokásos szövegeid mennyire hiányoznak. természetesen minden szavaddal egyetértek, és van egy nagyon szép linked (új, tegnapi!!!), nézd meg! Ha nem tetszik, javíthatok rajta, vagy másik, de szvsz tetszeni fog.

Dikk more, dzsanázd megfele!:-)

Háj!:o)
index.hu/x?cbl=2&c15_222=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fpolitika%2Fbulvar%2Fgyilkosforr%E1%2F

1./ "felbőszült rokonsága (30-50 ember)"
Biztos ezek sem cigányok voltak... Beszarás ez a sajtós virágnyelv.

2./ Az öreget én inkább kitüntetném, hogy próbálta megvédeni azt, ami az övé. Kerítésen belül had' csináljon már azt az ember amit akar, aki bemászik, az meg vessen magára. Szar törvényeink vannak, a tolvajt és a gazembert védik. Remélem 2010 után ebben is lesz némi változás. A bűnözővédő ultraliberálisok és ultrakeresztények meg húzzanak Szlovákiába.

Árpád,
nem értek egyet a félmillió elvesztéséről írt gondolataiddal!
OV nem hagyja őket elveszni, mert szerintem a 2/3-ban látja a megoldást.
Erről szól a Fidesz adócsökkentési javaslata is: korrigálnak, hogy a félmillió visszatárjen...

A témához:

freagle.blog.hu/index.php/2008/07/03/politika_csapdaban?p=550681
Orbán többször kijelentette, hogy nem tartja elérhetőnek a 2/3-ot... Persze mondhatod, hogy kamuzik, de szerintem ennyi realitásérzék még maradt benne.
Ismerve az országot, egyáltalán nem az a kérdés, hogy kétharmadot szerez-e a Fidesz 2010-ben, hanem hogy egyáltalán nyerhet-e, hiszen még 2 éve van Fletóéknak a megszorítások feledtetésére. És már 2x megmutatta az MSZP, hogy a kampányfinisben sokkal jobb, sokkal nagyobb tartalékokat tud mozgósítani (=az apolitikus prolitömegeket, akik annyit fognak fel a politikából, hogy OV a Sátán, a főgeci, a szocik meg azok, akik mégiscsak tudnak az ő nyelvükön szólni (számukra) hitelesen). Az nyilvánvaló, hogy most már "reformok" nem lesznek, csak osztogatás, a "kormányzás visszahozása a szarból", ahogy öszödön fogalmazott. Erre koncentrál most az egész MSZP, érdemi kormányzás már nem várható. Kérdés, hogy miután harmadszor is sikerült az ország érdekében hősiesen hazudozva (reggel, este, éjjel), és harmadszor is elverni a Gonoszt, a Hitler-reinkarnációt, mit fognak kezdeni? Lesz újabb Öszödi beszéd?:) A másik oldal mit reagál majd, beletörődik, hogy ez már csak ilyen ország, ahol mindig az MSZP győz, vagy a 2006-osnál komolyabb balhék várhatók?
"a Jobbikot esélytelen idióták gyülekezetének tekintette, joggal."

Hm, lett itt közben némi változás...
süti beállítások módosítása