W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Seggel előre

2008.06.19. 05:00 Tóta W. Árpád

Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből egy keveset, ámde nem lehet már elintézni annyival, hogy álruhás náci. (Nice try, József.)

Ennyit mára Orbánról, és akkor nézzük a buzikat.

A melegekről egészen árnyalt vitát lehet folytatni még a normálisabb jobboldalival is, hiszen ma már csak a leghülyébbek állítják, hogy homoszexuálisnak lenni önmagában bűn volna; a leghülyébbek közé soroljuk e tekintetben az egyházakat is, hitgyülitől a katolikusokig. A többség elfogadja, hogy vannak ilyen emberek, így születtek, de attól még nem rugdossák őket, még akkor se, ha egyébként defektnek tartják őket. A mozgássérülteket se rugdossuk, legfeljebb odaparkolunk a helyükre.

Olyat se gondol a leghülyébbeken (köztük az egyházakon) kívül senki, hogy a mozgássérültet puszta paranccsal vagy törvénnyel rá lehetne kényszeríteni, hogy álljon már egyenesen, ne játssza az eszét. Aki meleg, azonneműekbe fog beleszeretni, és kész. Ő dolga.

Paralimpiát nem szoktak szétkergetni sehol, maximum leszarjuk, de az a viszony ugye pont elég is lenne a melegeknek.

Hogyan érik el mégis a magyar (és más) homoszexuálisok, hogy közutálatot váltsanak ki, és 17 évet kelljen várniuk a rendszerváltástól, hogy legalább másodrendű állampolgárként elismerjék a kapcsolatukat? Hogyan adnak muníciót a maradék leghülyébbek - köztük az egyházak - kezébe, hogy azoknak ne kelljen végiggondolniuk a butaságaikat?

Ne disznólkodj!


Úgy, hogy undorítóan viselkednek. És nevezik ezt a Büszkeség Napjának.

Nem mindannyian öltöznek bártáncosnőnek, illetve tüllszoknyás karikatúra-buzinak, de hát Fidesz-gyűlésen se mindenki zsidózik, viszont már az is ciki, ha ezren olyanok a kétmillióból. Tüllszoknyát ölteni, vastag sminkkel és rúzzsal, hatalmas műbrokival felvonulni természetesen nem azonos súlyú a rasszizmussal, és még számos különbséget lehetne sorolni, de nekünk elég lesz egy hasonlóság is: viszolyogtató látvány az elsöprő többségnek.

Ha a Gay Pride arról szólna, hogy n*2 ember szereti egymást, és ők történetesen azonos neműek, viszont ettől eltekintve pékek, médiamunkások vagy katonatisztek, mint bárki más, akkor célt érhetne. Hiszen épp az a logikusan és reálisan elérhető cél, hogy ne számítson, ki meleg és ki nem. Legyen magánügy, amibe az állam nem szól bele. Ahogy abba sem, melyik fiú melyik lánnyal házasodjon. Nem dolga neki.

De a Gay Pride - ahol egyébként pékek, médiamunkások és talán még katonatisztek is felvonulnak, és egyáltalán nem vetkőznek egy szál kotonra – mégis mint látványbuzik menete kerül be a hírekbe, hiszen miért fotózna a sajtó pulóveres egyetemistát, ha fotózhat hatvanéves nőnek öltözött negyvenes férfit. Egy látványos, feltűnő kisebbség foglya az összes magyar meleg.

Ez a kisebbség ráadásul a többiek érdekével merőben ellentétes irányba lambadázik: ők azt harsogják, hogy igen, mi vagyunk a fartúrók, bedugjuk egymás seggébe, és de jó!

Ami egyszerűen szuicid hülyeség. A nőmozgalmak se úgy vívták ki a választójogot és a többit, hogy körbemenstruálták a belvárost. Sőt a prosztatarákra sem olyan módon érdemes felhívni a figyelmet, hogy megmutatjuk a járókelőknek. Hogy mi miért és mennyire gusztustalan, az hosszan vitatható, de mégiscsak van egy közmegegyezés, ami alapján a mutogatós bácsit beviszi a rendőr. Nem célszerű azt meghágni.

A homoszexualitás nem az, amikor a próbababába meg a kipufogóba is bele akarja dugni az ember. Az csak egy alfaj, ami előfordul hetero- és homoszexuálisban egyaránt. A heteroszexuális változat viszont nem szokott álló hímtaggal fesztiválozni az Andrássy úton, mivel ezt az aspektust, nagyon helyesen, a magánélethez sorolja a közízlés. Ami nem azt jelenti, hogy megemlíthetetlen tabu, hanem hogy ismeretleneknek nem lóbáljuk kéretlenül.

Ha egy rendőr, akár szolgálaton kívül, pucéran ámokfut, vagy bárhogy másképpen normát sért, az az egész rendőrségnek kellemetlen. Ha a melegfelvonulás azt üzenné, hogy ezek majdnem pont olyanok, mint mi, és amiben mások, az meg nem tartozik ránk, akkor már rég nem is volna rá szükség. Ma a többségnek azt üzeni, ezek igazából mind tüllszoknyás, magamutogató fartúrók, csak nem mindegyik meri megmutatni. Ideje volna észrevenni, hogy az ő harcuk: politika. Annak szabályai szerint lesz sikeres vagy eredménytelen.

Melegekről korábban:
A nyolcadik utas
Forró szél
Ecce homo



Címkék: egyház melegek hülyemagyar

929 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr47528330

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Kettős mérce - Válasz Lányi Andrásnak és sok más buzinak 2008.07.20. 01:10:58

[...]szavak. Nem sokkal az idei „Meleg Méltóság Napja” előtt Tóta W. Árpád fogalmazott hasonlóan: „Paraolimpiát nem szoktak szétkergetni[...]

Pingback: Kopiás Attila Steve blogja » 21 2008.07.01. 06:19:19

[...](aki igaziból persze erőteljes autoriter elitista konzervatív ideológiát tol) is átveszi a szélsőjobb “semmi bajom a buzikkal csak ne látsszon rajtuk”[...]

Trackback: We Count Too 2008.06.22. 19:12:01

Mit is jelent a Pride valójában?Vicces, hogy a pride.hu főoldalon mindjárt négy hír foglalkozik azzal, milyen ellentüntetések, elhatárolódások, fenyegetőzések és feljelentgetési mizériák bontakoztak/bontakoznak ki a 13. LMBT Fesztivál körül. A leginkább e…

Pingback: I hate it here » Blog Archive » A homofób Tótawé 2008.06.19. 16:20:14

[...]rel="category tag">Politika Seggel elõre w.blog.hu, 2008. június 19. Vicces, hogy amíg Tótawé[...]

Trackback: GayBears Blog 2008.06.19. 08:28:56

Jobboldali tolerancia, liberális intoleránsok?Az utóbbi időben miután a vezérbuzik kimondottan ellenséget kreálnak azokból, akik a pride felvonulást nem támogatják, - itt jegyezném meg, hogy a mai napig egyetlen internetes média sem volt hajlandó bannerük…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pfúj 2008.06.21. 16:20:25

Miért van az, hogy a liberális hülye a leghülyébb? nem képes differenciálni dolgokat pl. -
Carnivora 2008.06.21. 16:25:47

Nincs olyan, hogy liberális és konzervatív. Itt csak érdekellentétek vannak. Elvileg létezik optimális állapot, amiben mindenki a lehető legkevesebbet szív. Persze nem a kommunizmusról és az egyenlőségről beszélek.
Carnivora, úgy érted differenciálni a számodra fontosak és nem fontosak jogai között?
Nem a liberális elveket hiányolom, hanem a következetességet.
segítsetek, ha a 10 éves fiam látja az út szélén a "hölgyeket" el kell magyaráznom hogy mi ez és illik ugye kommentálni is, hogy tudja hova kell rakni, szerintetek ha vtlenül ezt is látja, hogy kommentáljam egy gyereknek. feltétlenül kell-e ezzel találkoznia? vagy tegyem fel meredekebben a kérdést: ki való az utcára? és mért pont a főutcára valók?
dimitrisz! te télleg azt hiszed, hogy ez 10 éves gyerek ma, 2008-ban nem vágja, mi az hogy prostituált? érdekes,mert amennyire visszaemlékszem 1963-ban is negvolt, hogy melyik gyereknek a faterja tart otthon eldugva olyan képet, vagy lapot, amiben szexeltek nénik és bácsik. persze lehet, hogy csak én jártam ilyen romlott osztályba.
ja,most jut eszembe, akkoriban még internet sem volt. de a szex pont úgy érdekelte a népeket, mint manapság. vagy csak az aids korában jöttek rá, hogy nem csak gyerekcsinálásra való a kupakolás?
carni, ha már cigányozás, akkor átemelek valamit a készülő post-omból. kurva jó, a címe: "a rostás mindg kétszer csenget"

www.youtube.com/watch?v=RPWoA2tNbAU&feature=related

nekem nagyon hiányozna, ha nem ilyenek lennének. :DDDDDD
a rostás mindig kétszer penget, bocs.
na ezzel a cikkel most nagyon egyetértek.
Lapikám!

Meglepetés szagot érzek a levegőben! Tartok tőle, h a buzi (csakhogy on-ban legyek) oroszok bekontráznak egyet, különben meg passzívak lesznek, mint én Szetey udvarlásakor (csakhogy megint on-ban legyek).:-)
szia malacka! az orosz medve eltapossa a holland tulipánt. nekem szívem a hollandokkal dobog, de ha objektíven nézem, a ruszkik hozták az igazi pozitív meglepetést. nekem arra emlékeztet a játékuk, amikor még alberték színezték. csak a ruszkik sokkal gyorsabban játsszák persze. fantasztikusan szép kombinatív támadásokat csináltak a svédek ellen.
figyeled malacka a ruszkikat???
Nekem meg eszembe jut, mikor Mexikóban... Ott is piszok gyorsak voltak, lendületből szinte megállíthatatlanok voltak.... ellenünk. De hogy mit kihagyott a

newsimg.bbc.co.uk/media/images/41086000/jpg/_41086024_nistelrooy.jpg

Üdv.

Kérdés: Kecskeméten pénteken elütöttek egy motorost? Mi lett vele?
nem én voltam, malacka. persze ezzel nem szabad viccelni, de tőled hallom először. itt mindenki a merci beruházásról beszél. amúgy is valami baszott nagy népünnepély, borsátrak, ilyesmik vannak a főtéren.

hiába imádom a hollandokat. a ruszkik játsszák a jövő fociját.

vonjuk le a következtetéseket. nézzünk bátran szembe a jövőnkkel.

létrejön bizánc és róma csatája. pópa vagy pápa és ahogy nézem a ruszkikat, most jó lenni görög(keleti)nek. :DDD

csakhogy a törökök már döntőben vannak. mert a németek már csak belbiztonsági okból eleve leadják a meccset, amúgy is a stadionban minden német szurkoló török lesz.

huntington álma tehát megvalósul: a civilizációk csatája lezajlik jövő vasárnap. oroszok persze megállítják a muszlimokat, ezt csecsenföldön putyin már megmutatta. akkor meg nálunk is lesz a nyerő, akivel putyin jóban van.

röhejes is lenne, ha csadorban poroszkálnánk a 3. évezred felé. plusz huntington is fletót támogatja. ez a kereszténység egyetemes érdeke is, amint látható.

különben elpusztul a világ!!!

egyben azoknak a hölgyeknek is küldöm, akik nem értik a lesszabályt. és vannak számosan!

www.youtube.com/watch?v=NiiqZuaFHn0

egyre inkább azt látom amúgy is, hogy a nyár arról szól, hogy ovi egyedül vezeti a labdát fletó kapujára. csak fut, rohan. pedig az asszisztens már rég beintette a kurva nagy lest. :DDDD

persze a szeptemberre észreveszi ovi is. csakhogy a második félidőre a nagy részhajrá miatt kipukkad, mint szokott. ergó 2010-ben fletó úgy fut keresztül a célszalagon, hogy még csak nem is liheg. :DDD

www.youtube.com/watch?v=AFjjn_B60no

bocs, drogba! :DDDDD
de az is lehet, hogy fodor jön ki jól az eb-ből. GÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!

én már csak nyerhetek a focin.

lapi.blog.hu/2008/05/25/klonozzatok_a_coffee_shop_okat
lubos michel leleplezte magát. a szlovákok is putyin zsebében vannak. hiába a gazdasági csoda. én szóltam!
kedvenceim a hollandok állva haltak meg. de aki a focit szereti, az elkötelezett híve lett arshavinéknak. még hogy c. ronaldó? :DDDD

hatalmas játék volt! köszönjük gazprom! éljen a megbonthatatlan putyin - gyurcsány barátság és toto kutya!!!!!

szép álmokat! :DDDDD
hölgyeim és uraim! tegnap este élőben és ma reggel az m1-en felvételről csodát láthattak.

a fociban is győzött a reform! :D az orosz csapat gyorsan kibaszta eddigi preferenciáimat e sportágban.

a 2010-es világbajnokot látták/látják!!!!

a legendás magyar foci támadó játákát ötvözték a 21. századi követelményekkel.

ez olyan váltás volt, mint zenében 1963, amikor felrobbant a színpad egyszer, és utána már senki sem zenélt úgy mint előtte.

www.youtube.com/watch?v=Sl1gqiAn0pI&feature=related

lapi

Toto kutya már a sintértelepen van... új piar csapata van Ferencnek és ők más elemekből építkeznek...
lapi

ja, jók az oroszok... de ugye nem lesz kötelező drukkolni nekik?
nyugdíjas szektor 06.19. 11:47
"A szabadon hozzáférhető pornó korában ez emberek hajlamosak azt hinni, hogy mivel régen ez nem így volt, akkoriban nyilván a szex sem létezett :)"

Olyan helyen élek, ahol a pornó _nem_ szabadon hozzáférhető. Ennek ellenére a kicsapongások igen gyakoriak, az összes eltévelyedés megtalálható. A csúcs az volt, hogy botütésekre ítéltek egy leszbikus párt. (A törvény tiltja.) Úgy pattant ki a dolog, hogy a "feleség" megcsalta a "férjet", erre ez visszakövetelte a "menyasszonypénzt", amit az nem adott vissza, így a "férj" feljelentette. Az eset nem évszázadokkal ezelőtt, hanem a múlt hónapban történt. :-)
sajnálom, bár leszbikus sem vagyok. csak gondolom, hogy azok a rendszerek, amik a természet (gének, fütykös és punci etc) alaptörvényei ellen próbálnak szarakodni, azok aligha maradnak fent tartósan. a net-et is szűrik arrafelé és hogy?
A cigány témához illik...
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=80114941&t=9179590?cmd=Article_viewArticle&a=80114941&t=9179590
Ami roppan érdekes, úgy tűnik e szelekciós nyomás még a szadifan homo sapiensek esetében is működik. E kivételes folyamat leírását Indexes olvtársunk prezentálta, figyelemre méltó kísérletét dokumentálta, ezért a köz számára is hozzáférhető. Időrendben közkincsé teszem itt is:

balacy válasz | megnéz 2007.08.26 12:14:59 © (86672)

"nem tudják eladni a cigányok miatt filléres értékűre csökkent ingatlanjaikat."

Érdekes mód ezt tagadta az elmúlt 5 évben a falubeli liberina képviselő. Akkor a faluból többen kifogásolták, hogy a patak mellett kapott szociális lakást egy cigány család, hasonló indok hangzottak el mint itt (lopnak, koszosak, hangosak és ki az a hülye aki megveszi azok házát akik el akarják adni ott stb.) és hasonló érvek hangzottak el a cigányok mellett mint itt. Mindenki rasszer fasiszta volt (nem elírás, így mondta, videjó van róla..., mint mióta bevettük azt, hogy az összes döntés videjóra kerül). érdekes mód a dolog megváltozott a tegnapi nap folyamán. A pataksori ingatlanokat eladta a falu, házhelyek lettek kialakitva a soron végig. Felmerült a kérdés: mi legyen az Orsós familíával? Utcára nem kerülhet, kitelepíteni nem lehet őket Kubába stb. Ezen rágódtak a képeket viselők két hónapot, a liberina harcos mentalitással védte a jogoka, ombucmanó, újság, rasszizmus, nácizmus és fajirtás is előkerült. (van videjó róla).

Aztán kitaláltam, se nem vagyok képviselő, se nem vagyok okos, talán ezért jutott az eszembe: nekem van egy lakatlan házam, amit szívesen kiadnék nekik, helyileg sem kell sokat költözni, mert a régitől pár száz méter, jó környék, liberina képviselő lesz a szomszéd, a másik oldalon pedig a liberina képviselő hölgy építési telke van, amit el akar adni, meg is van hirdetve, a kert (nem nagy 400nöl+ ugyanekkora udvar) pedig a liberina képviselő gyümölcsösével hátulról határos. Szóval ideális hely. Na ilyen szép helyre fog költözni az Orsos família, mind a 12 fő.

Mivel nem Nyirmihálydiban van az ingatlan, van külső és belső klotyó is :)

Én még nem láttam olyan mérges embert mint azt a nőt. Előbb szó szerint halottfehér lett, majd vörös, már attól féltem hogy valóban komolyan baj lesz és ott helyben megüti a guta. Minden érvet felhozott, hogy miért nem jó az a ház, drága a bérlet (10e+rezsi, két év emelés nélkül, zárt futamidő), messze az iskola, ha eső van, akkor nedves, ha száraz idő akkor száraz az udvar, szar a szerződés stb.

A szent nagyképet viselő testület egy szavazat ellenvetés mellett meg is szavazta a dolgot.

Hétfőn megyünk aláírni a cigány önkormányzattal a szerződést (nem akartam, hogy a faluval legyen szerződés, így a falu a cök-nek utalja a rezsi és bérletit, az tovább nekem, a kárfelelősség sem a falué, hanem a bérlőé stb.) Ráadásul a cök is jófiú lesz, tudja mutatni, hogy tett valamit.

A gittrágás után mikor már nem ment a videjó olyant kaptam... a magyar szókincs nagyon bő és találékony.... Állítólag tönkretettem a családját, a telke felét sem éri így, a tulajdona is veszélyben van, a gyümölcsöst letarolják, mint a sáskák (én még soha nem láttam sáskát aki letarolt volna egy gyümölcsöst...) a kislány is veszélybe kerül. Micsoda emberek vannak, ti találkoztatok ilyennel, aki ezeket hazudja a cigány (még ott sem lévő) szomszédra? Hm... eszem nincs, hogy miért ilyen előítéletesek egyesek.


De olyan jól esett, hogy kiharcoltam, hogy egy jó helyre kerüljenek azok a kis roma purdék, végre rendes házban lakhatnak, nagy udvar, ahol lehet játszani, a kert meg elég arra, hogy a konyhára termeljenek, bár a gyümölcsös öreg, de még egy darabig bírja,.. Mindenkinek kívánom, hogy tudja meg milyen érzés az, hogy beteljesedik az álma: segít valakinek.

------------------------------------------

balacy válasz | megnéz 2007.11.27 21:30:10 © (107035)

"Liberina "jól" van? Vagy éppen feredőzik a saját fekáliájában? :)"

utál engem... keményen. szerencsére nem sokat találkozom vele, mert rendesen be vagyok fogva munkaügyileg.

------------------------------------------

balacy válasz | megnéz 2008.01.15 16:18:45 © (119006)

Köszönik szépen az érdeklődést: jól vannak.

A kedves bérlők jól érzik magukat, szeretik a szomszédot, mert van elég fa az udvarán, meg kostoló is jutott a disznóölésből, bár csak a náci gyanús szomszédasszonyuk állítja, hogy a füstölőből a szegény kisebbségiek vitték el a kolbászokat.

Amúgy összetartó család, mert télvíz idejére megszaporodtak pár idegenlégióssal, de ez nem is baj, annál szebben tudják a portát rendben tartani és ápolni a jószomszédi kapcsolatot.

A kedves liberális képet viselő tyúk pedig élvezheti a kultúrát, a szeretetet és azt amiről kb 10 évig papolt.
Amúgy a hírekben szeplő esetekhez képest valóban normálisan viselkednek, pont ahogy azt vártam: liberina és a kedves szülei megismerik a cigány kultúrát, a ház állaga kezd annyira romlani, ahogy gondoltam. A CKÖ pedig rendesen fizeti a bérleti díjat.

------------------------------------

balacy válasz | megnéz 2008.06.17 20:11:23 © (162392)

Gondolhatod, hogy dúl a szerelem... Az amúgy eredeti populáció háromszorosára duzzadt és a WC két hete el van dugulva (a bérbevevő feladata a karbantartás) így a szomszéd kertjébe járnak. Eperszezonnak vége, a meggyfák is leszedve (soha nem értettem meg, hogy miért üvöltenek a rasszer parasztok, ha a dolgos nép segít nekik meggyet szedni, fűrésszel)

Egyébként lehet, hogy túllőttem a célon, mert pár hagyományos kulturával rendelkező egyed is csatlakozott, mint "rokon", és valóban csak arról volt szó, hogy leszívassam a liberina asszonyt és nem arról, hogy ennyire tönkretegyem. De annak örülök, hogy sem a telkét, sem a házát nem tudta eladni, mert mindegyik vevő csak megnézte és nem jött vissza. Mi lehetett az oka? :)

A házat szépen lelakták, nem is kell mondanom, kíváncsi vagyok milyen lesz egy év múlva...

Mindig arról álmodtam,ha nyernék a lottón,összeszednék vagy 3 autóbuszra való roma állampolgárt,szabolcsból meg baranyából,oszt megvendégelném őket Bp legelőkelőbb éttermeiben,szállodáiban.
Hozhatnának saját zenekert is.
A partyra meghivnám a szadeszes hölgyeket/urakat is.

Beengednének egyátalán?Eljönnének a hölgyek/urak?
" 固 共产 匈牙利 2008.06.22. 15:39:33
Szar ügy..."

Kétségem sincs, fordításom helytálló...
Az Ön neve : Matatajó Kakiba. :D
szívemből szóltál, tesó! kibírhatatlan a hőség, nem is haladok a post-tal. egy kis hűsítő:

www.youtube.com/watch?v=NKKvj9xXSjQ
tehát az éjjeli műszak sem megoldás.

akkor legalább vegyünk török import gyufát az eb egyik hőseinek támogatására. a másik hősökért meg gázártámogatással erősítsük a csapatot. ma mi már úgysem bírunk soha kijutni a 16 közé, legalább ennyit tegyünk a futballért. :DDDDD
hölgyválasz

"Kétségem sincs, fordításom helytálló..."

绿丝带在传递 传递信念

www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=98465
"绿丝带在传递 传递信念"

Ezt most te komolyan így gondolod? Na neee! Szerintem:

固 共产 绿丝带 传递信念匈牙 利在传递.

Rendben?
malacka69 the "Homo ludens et erectus" 2 in 1 · szenzor.freeblog.hu/ 2008.06.22. 20:52:53

ajánlom figyelmetekbe
www.hirszerzo.hu/cikkr.a_vulgarszociologia_nyomorusaga_avagy_koveteljuk_a_naplopas_szabadsagat.70239.html

"A nyomorba születők áldozatnak indulnak - de aztán igen gyakran tettes (is) válik belőlük. Mivel a tudatos családtervezés hiányában, ész nélkül világra hozott gyerekeikkel elszenvedtetik ugyanazt, ami nekik osztályrészként jutott. Ha valaki kínozza, éhezteti, magára hagyja öngondoskodásra képtelen utódait, felmenthető-e pusztán azért, mivel annakidején vele is ezt csinálták a szülei? Igenis elvárható a magánembertől, hogy ne vállaljon gyereket addig, míg önmagáról sem tud gondoskodni. A közhatalomtól pedig, hogy ne támogassa a felelőtlen életvitelt.

Lakosságunk oroszlánrészének tele van a hócipője a szociális járandóságok mostani elosztásával. Mely neki hatalmas terhet jelent, haszonélvezői viszont a "mélytársadalom" rosszhiszemű, deviáns rétegéből verbuválódnak. Ergo, a változtatás csöppet sem lenne népszerűtlen, sőt. Egy olyan kormánynak, amelynek támogatottsága a politológiai bányászbéka végbélnyílása alatt van, kapni kéne a ziccer után, hogy javítson renoméján."

malacka:

"弗 "

ezzel ne viccelj, malacka! gyerekek is olvashatják!!!!! elhatárolom magam!!!!!!!
ráadásul a leghatározottabban!!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDD
beütött a politikai uborkaszezon!!! össztűzben herényi, már ez is gyanús. aztán itt a bizonyosság: torgyán ismét a képernyőn. ez a faszi nem öregszik, biztos a párhuzamos univerzumból jött, mint a ruszki focisták. csak torgyánt másra programozták... :DDD
Üdv!

Még bírjátok?
Pedig ma nagyon MELEG lesz (és nem látens)!
Ne félj! 2008.06.22. 21:23:56

Nocsak mi lett a hírszerzővel :D
Bio

Pedig a Firefox idojaras elorejelzo aszonnya eso lesz.... 23 fokkal! :-]
Nem egy melegfelvonulas... :-D
pedig a firefox olyan, mint a ruszki csapat. leszámol a megszokott ie explorerrel. még nagyítani is bír és igen kevés erőforrást vesz igénybe. aki teheti még ma álljon át firefoxra, mert nem szeretnék a spanyolok helyében lenni. (jól mondtam, gecc et???) :DDD
részszint hajlamos vagyok etikai problémát fűzni, mennyivel eredetibb a kevés gyermekes fényűző életvitel avagy a tömérdek gyermekes még fényűzőbb életvitel, avagy a dologtalanság mint szekszuális szabadidő, vagy a sok dolognak kevés az alja.
Lapi

Ennel jobban nem is lehetett volna mondani! Ha Kozso lennek, most a mellkasomra tettem volna a kezem, es mondanam, uff! :-D

Csak a Forecastfoxnak ne higyjen senki. Bar mostamar nem esik benne az eso, de meg most is csak 28 fokot mond, holott olyan meleg van, hogy kezdem azt hinni, a Nap voros oriassa kezdett dagadni. :-D
lapi,

mi bajod a japcsik dollár-jelével?
Respekt melegüzemiek!
és itt nem a felvonulókra gondoltam.

Lapi
Kinek higgyünk?
Ja most ez nem politika volt?
ilyen melegben a melegeknek is sok a forróság.
ilyen melegben a melegeknek is sok a forróság.
-lyla- poén volt. belátom nem jött be, de ilyen időben már az is meglepett, hogy egyáltalán ennyi az eszembe bírt jutni. fingos magyarul fingom sem volt, mit jelent. a japánok és kínaiak meg tanuljanak meg rendes betűkkel írni. a ruszkik maradhatnak a cirillnél, mert jó a csapatuk! a szerbek meg húzzanak a bolgárokkal az iskolába. észak koreában tudnak írni a komcsik? ha igen, azok is álljanak át.
"Ennyit mára Orbánról..."

Ha már Orbán: szemezgetem az Index és a Hírszerző cikkeit arról, hogy Orbán és Fodor milyen frankón kijönnek egymással (relatíve persze) és hogy már a Szadiban is hányinger van Gyurcsány megalomániájától, de annyira azért nem, hogy a parlamentből is kiejtsék magukat emiatt.

Nem egy Fidesz-SZDSZ közös lista lenne a megfelelő megoldás erre a mostani helyzetre, előrehozott választással? Ki járna rosszul ezzel? Az olyannyira gyűlölt Gyurcsány és az MSZP azonnali tönkreverésének lehetősége nem riasztana el túl sok jobboldali szavazót az "árulás" miatt (különben is, a liberálisoknak most egy volt fideszes az elnöke), valamint megoldódna az SZDSZ "parlamentbe jutás kontra ország érdekei" dilemmája is. (Kérhetnének egy-két garanciát is az új kormány első intézkedéseit illetően. [Persze titokban.] Meg könnyebb is lenne nekik egy jobboldali kormány ellenzéke lenni.)

Az MSZP-n kívül mindenki jól járna. Főleg az ország.

Üdv: Peti
Ne félj! 2008.06.20. 23:13:12
Paszternak · osember.blog.hu 2008.06.20. 23:27:41
Éppenséggel az aids megelőzésben elég nagy részt vállal az a HÁTTÉR Társaság, aminek az 1%-omat adni szoktam.
www.hatter.hu/ha/ha.htm

Paszternak · osember.blog.hu 2008.06.20. 23:23:58
Megszólítottál, de hozzá nem tettél semmit. A "véleményed nem mérvadó" elsőrangú vitaeszköz.

"Az egyházak ... nem szeretetpapolással foglalkoznak. Tudtad? Esetleg normákat fogalmaznak meg, amelyeket te nem tudsz. Nem ismersz és nem volnál képes sem rá."
Köszönjük Emese
Állásinterjú, London:

-Do you speak english ?
-Yes!
-Name?
-Abdul al-Rhazib.
-Sex?
-Three to five times a week.
-No, no...I mean male or female?
-Yes, male, female, sometimes camel.
-Holy cow!
-Yes, cow, sheep, animals in general.
-But isn't that hostile?
-Horse style, doggy style, any style!
-Oh dear!
-No, no! Deer run too fast...

:))
republikánus:

Nem egy Fidesz-SZDSZ közös lista lenne a megfelelő megoldás erre a mostani helyzetre, előrehozott választással?

milyen a mostani helyzet? válságos, ahogy ovi mondja, vagy higgyek a daimlernek, meg az uniónak? (k&f központ)én inkább nem ovinak hinnék, ha nem baj. neki vw-je van, a merci jobb. tudom, mert nekem is vw van, de már vezettem mercedest is. (bmw sem rossz, de azok majd 2009-ben jönnek ceglédre. :DDD

"Ki járna rosszul ezzel?"

én.

kibírnám ugyan, de nem örülnék neki, mert az ovi vezette fideszt egy szerencsétlen ká európai demagóg politikai pártnak gondolom. így aztán nem is támogatom őket. különben is megbuknának egy éven belül, mert visszaütne az a tudatos hazugságáradat, amit 2006 óta ki bírtak magukból préselni. ez elég satú bácsiéknak, de kevés magyarországnak.

"Az olyannyira gyűlölt Gyurcsány és az MSZP azonnali tönkreverésének lehetősége nem riasztana el túl sok jobboldali szavazót az "árulás" miatt (különben is, a liberálisoknak most egy volt fideszes az elnöke), valamint megoldódna az SZDSZ "parlamentbe jutás kontra ország érdekei" dilemmája is."

gyurcsányt legfeljebb te gyűlölöd, én meg pont a rendszerváltás óta a legnagyobb formátumú politikusnak tartok. valszleg tökmindegy, hogy mi mit gondolunk persze. a jobboldali szavazók a seggüket vernék a földhöz, ha az szdsz a fidesszel indulna előrehozott választáson. én kiléptem nemrég ugyan a szadiból, de elárulom, a fidesz arrafelé nem olyan népszerű, mint nálad. megjegyzem ennek a logikának mentén csak egyszerűbb lenne egy konstruktív bizalmatlansági indítványt előterjeszteni és az szdsz-szel és mdf-fel megszavaztatni. akkor választás sem kell. szted fodor, vagy bármelyik szdsz-es vezető olyan mint lezsák sony??? :DDDD

"Az MSZP-n kívül mindenki jól járna. Főleg az ország."

kicsit sommásan hangzik. ezért én is hasonlóan röviden reagálok: az ország csúnyán ráfaragna. még valami, inkább bajnai gordon vezényelje az eu-s pénzeket, mint a simicska. :DDDD

HegyiZsolt: nagyon igaz :-)
De persze ezt elég nehéz lenne a köztudatba kopipésztelni, úh addig maradna az, amit a WeCount2ra írtam... vagy ha még az se, hát állok elébe a tojásoknak, mint tavaly :-S Azért az elég gáz volt 18 évesen elsőprájdosként megdobálva lenni...
Ha lehet hozzáfűzni szőrLapihoz:

Nekem mindegy ki vállalja el a rohadt szemétláda burzsuj komcsi, liberalista, nacionalista stb. szerepét, aki szembemegy az elmúlt időszakban rendesen átvert tömegekkel, még ha nem is választják újra, és esetleg lerakja az alapjait egy olyan társadalomnak, ahol az értelmesebb többség nem hiszi el csak azért a politikusok szavát, mert leigérik a csillagokat is az égről, illetve mert az emberfeletti vezetőt alakítják, akinek láttán meglett mamikák elájulnak az elsősorban a nagygyűlésen. UFF.
rodiel
Hol dobáltak meg ?
Bio 2008.06.23. 13:52:33

Ez szimpla idojaras elorejelzes, nuku politika... asztat majd mindjart egy kozeleti kerdessel!
Az iment volt a hiradoban (mar nemtom hivo legyek-e ebben a media dologban), hogyhat a szarosok a parlamentben minden nem kivett szabinap utan kb 60 ropit kapnak. Veres Janesznak pl eddig 90 szabadnapja van...
Namostan monnya mar meg nekem valaki, hogy ha jogszabalyok szerint nem lehet atvinni az elozo evi szabadsagokat a kovetkezo evre, akkor ugyan hogy lehet nekije 90 napja? Ha meg tulora miatt keletkezett ilyen tobblet, akkor ne szabadnapnak hivjak mar, hanem tulora penznek! Hánem? Háde!
Vagy... ezeknek alapban 90 nap jar egy evre, amit egyebkent el is tudok kepzelni, mert amugy a legtobbja a faszveresen kivul mast amugy sem csinal, es ezt atkereszteltek szabadnapra.
Nademost tenyleg, hogy van ez politikuseknal?
Lapi írta: "kibírnám ugyan, de nem örülnék neki, mert az ovi vezette fideszt egy szerencsétlen ká európai demagóg politikai pártnak gondolom. így aztán nem is támogatom őket. különben is megbuknának egy éven belül, mert visszaütne az a tudatos hazugságáradat, amit 2006 óta ki bírtak magukból préselni. ez elég satú bácsiéknak, de kevés magyarországnak."
Kedves Lapi!
Meg ne bántódj, de az országunk megérdemli a nagy kezdőbetűt, akármilyen stílus is lett légyen kedvedre való.
Amúgy az általad írt, idézett szövegrészlet egy más szemüveggel olvasva, helytállóan akár így is szólhatna:
kibírnám ugyan, de nem örülnék neki, mert az Akárki vezette SZDSZ-t egy szerencsétlen ká európai demagóg politikai pártnak gondolom, így aztán nem is támogatom őket. Különben is megbuknának egy éven belül, mert visszaütne az a tudatos hazugságáradat, amit 1990 óta ki bírtak magukból préselni."
Szóval ez a módi nem vezet sehova.
"Nem egy Fidesz-SZDSZ közös lista lenne a megfelelő megoldás erre a mostani helyzetre, előrehozott választással? Ki járna rosszul ezzel?"

Létezik olyan szerződésminta, ami kötelezné a fideszt, hogy betartsa a vállalását? mert a parlament feloszlatása ugye előbb jön, mint a listaállítás.

Egyébként kár beleélni magatokat, a szadi most megpróbálja összekaparni magát 2010re. asszem elég undi lesz.
Gecc 2008.06.23. 19:59:24
Politikusék egy külön fajta. Majd megmagyarázzák, az a szabály -és még sok más- rájuk nem úúúúgy vonatkozik. + nekik egyébként is jár. És megmossák egymás kezeit. Ebben minden csapat profi. Ezért aztán profitálnak.
"Az állami vezetők viszont sokszor maguk döntenek úgy, hogy inkább dolgoznak. Ha túl sok a munkája és úgy dönt, hogy nem megy szabadságra, mert ehelyett inkább nyáron is a munkáját végzi, akkor azzal végső soron senkit nem károsít meg - fogalmazott Daróczi Dávid, kormányszóvivő."
Hááát...? Dávid, Dávid,ez azért erősre sikeredett...:-)
Egyszerűen az lehet a dolgok mögött, hogy nincs pontosan vezetve a szabadságos tömb
én erekció-közeli állapotba kerültem, amikor megláttam a fodor-orbán közös sajtótájékoztatót ;-)
jaegtoer:

"Szóval ez a módi nem vezet sehova."

melyik is? az hogy a véleményemet közlöm, amit egyébként már január óta sem tartottam soha titokban. te így látod az ország, bocs magyarország helyzetét, a daimler-benz meg nem úgy, mint orbán. én meg úgy, ahogy elmondtam. te meg másképp. szted az a normális, ha mindenki beveszi ezt a maszlagot, hogy mély válságban az ország, azonnali váltás kell?

ugyanez az erő azt is mondta, hogy ad 72 órát a kormánynak és még visszaszámlálót is kibaszott a honlapjára. én azon is jót nevettem, de ettől lehet 4/5-e is a fidesznek. csak az én voksomra nem számíthatnak továbbra sem.

azt meg nem az a párt mondta, hanem a gyógyszerész kamara akárkije, hogy az emberek akkora valagok, hogy a benzinkútnál marékszámra bezabálják a görcsoldót, vagy fájdalomcsillapítót, ráadásul 98-assal nyelik le. elhagyja a magyar a benzinkutat, rágyújt és felrobban benne a benzin.

na ilyen szintű baromságokat hallgattam a fidesztől az elmúlt 2 évben. reggel, este és ejjel. ez pedig vissza fog ütni pont 2010-ben. de meg is érdemlik. :DDDD

ps: nyugi, még a saját blogomban is kisbetűket használok mindenhol. ennek meg az az oka, hogy ki vagyok én, hogy nagybetűket használjak? főleg, ha mások is olvassák. :DDD

A nagybetuk monnyanak le!

oooo picsaba en is azt hasznaltam! :-D ittmeg D-t, holott az csak d!
lapi

ez a Fletó-fan duma nálatok kötelező? nyomod már talán másfél éve szóról-szóra ugyanazt...

próbálj megújulni... messze még a nyugdíj... és különben is svájcban se indexálnak már svájciul...
Lapi be lett oltva... nincs mese! Az antiszerum pedig varat magara. :-]
az undi az undok vagy undorító ?

átmennek ők is ultrapopulistába ? (bár Béki a monoki terv osztásával már az)

Ez a fővárosi kultúrvédelem meg Jonh Emesével tényleg "eredeti" a Kultiplex után.

Az aranycsapat, ha egyszer megmutatja magát élesben...
és Léderer is csak a neonácikat látja, a szerencsétlen hülyék a kamionon kimaradnak a látótérből:

www.szdsz.hu/hu/szdsz/hirek/20080623lederermelegfelvonulas?PHPSESSID=05ab7c19e2542806f5c09ee997b4b46f

bársonyos barna után itt a kék fos ?
lapi 2008.06.23. 21:58:28

Bocsi Lapi. Arra gondoltam az egyik csapat sablonos, (esetleg demagóg?)pocskondiázása nem szépíti, emeli fel a másik csapatot. Attól nem lesz jobb. Legalább annyi példát lehet felhozni az általad preferált csoportra is. Az ilyen mókuskerekezést azonban szeretném elkerülni. És el is kerülöm.
Arról, hogy milyen válságban van az ország, mármint Mo, itt (is) tájékozódhatsz: www.akk.hu
Mások figyelmébe is: www.akk.hu
Úgy vélem a Daimler-Benz bízik saját magában és azután Magyarországban.Úgy gondolhatják Orbán nem riasztó, elkerülendő tényező, ahogy ellenérdekű felei állítják.Ugyanakkor örömmel tölt el, hogy én is támogathatom súlyos adóforintjaimmal az olyan neves multit, mint a Mercedes. Gondolom, Téged is mély elégedettséggel tölt el, hogy Te is segíthetsz egy sokadik multinak. De egyáltalán nem bánom, jöjjenek, jöhetne rosszabb is...
Üdv, szép napot.
Hoppá, a betűk! Kicsik és nagyok. Akár igényesség kérdése is lehetne. de lelked rajta. Ilyen rohanó világban élünk :-) Már rohanok én is ...el.

jaegtoer:

"Bocsi Lapi. Arra gondoltam az egyik csapat sablonos, (esetleg demagóg?)pocskondiázása nem szépíti, emeli fel a másik csapatot. Attól nem lesz jobb. Legalább annyi példát lehet felhozni az általad preferált csoportra is. Az ilyen mókuskerekezést azonban szeretném elkerülni. És el is kerülöm."

semmi gáz, csak tudod én ezen a bloggon is hónapokon keresztúl olvastam, hogy hazudott, pszichopatha, monnyon le, romba döntik az országot etc. most is csak republikánus bejegyzésére válaszoltam. egyébként soha nem csapatban gondolkozok a közügyekről. btw már nincs is csapatom. azt hiszem nem velem van vitád, hanem a lebutított politikai közbeszédről. amit pont a fidesz alkalmaz pontosan 2002 óta, de 2006-ban rádobtak a fiúk. már csak pincében mernek (kéry)valamennyire is reálisan beszélni. ez vicc.

szép napot neked is! :D
6.Lenin 2008.06.22. 14:25:20
Mindig arról álmodtam,ha nyernék a lottón,összeszednék vagy 3 autóbuszra való roma állampolgárt,szabolcsból meg baranyából,oszt megvendégelném őket Bp legelőkelőbb éttermeiben,szállodáiban.
Hozhatnának saját zenekert is.

Sajnoshálistennek ROMA ÁLLAMPOLGÁRSÁG még nincs, még csak nemzetiség sem. Cigány önkormányzat van (érted: cigó, nem roma!!!), meg beás és lóvári nyelvek vagynak.

Roma, az max a Lazio mellett a másik legjobb csapat a Serie A-ból.

Üdv,

P
"jaegtoer 2008.06.24. 06:14:31"

Pro primo :
üdv Neked!:)
Pro secundo:
Mi mindig előre örömködünk, mert nagy vonalakban, van okunk rá. Csakhogy a felületesség eme luxusát nem kéne megengednünk magunknak.
Az idő persze majd feltárja az egyelőre
-a mi szemeink előtt mindenképp-láthatatlan részleteket, majd ha bizonyos lólábakat már nem lehet visszaszuszakolni helyükre, akkor jön csak a nagy megvilágosodás!
Végre valami a legjobban is elsülhetne már, a Hankook oké, oké, de azé' biz. tekintetben nem az a non + ultra, a fogamzásgátlás terén kicsit mintha terhesek maradtunk vóna, hát nem ?:))
Jó reggelt azoknak, akik esetleg még idetévednek.

lapi,

csak arra reagálnék, amit a Daimlerről mondasz: hát, ez tényleg nagy dicsőség nekünk. Büszkeségtől dagad minden magyar kebel. Idejön a Mercedes környezetszennyezni, jó olcsón dolgoztatni a munkaerőnket, egyszóval az ország még megmaradt fizikai és humán erőforrásait fel(/ki)használni, és ezért még ráadásul készpénzt és adókedvezményt is kap, ja nehogy már ő fizessen nekünk, amiért rendelkezésére bocsátjuk, amink van.

Aztán, ha kicsit fejlődni merészelünk (jobb életkörülményeket próbálunk biztosítani az ország lakói számára), úgy elhúzzák a csíkot, hogy még azt a több tízmilliárdot is elfelejtik visszaadni, amit kaptak, amiért idejöttek. Ha neked ez egy ország "fejlettségének" mércéje, az a te bajod.

Tóta W.,

"a szadi most megpróbálja összekaparni magát 2010re..."

Szerintem is ez a legvalószínűbb, habár nem tudom, hogy mitől vagy te ennyire biztos ebben. Fél évvel ezelőtt még legalább olyan valószerűtlen volt a koalíció felbomlása, mint most az előrehozott v., te is még MSZP-SZDSZ közös listáról elmélkedtél akkoriban.

Szerintem nem elképzelhetetlen, hogy megnő a Fidesz és a Szadi közt a bizalom, különösen, ha idevesszük, hogy ennek a Gyurcsány nevűnek a következő kétéves produkciója még annál is sokkal-sokkal undibbnak ígérkezik, mint a Szadié ellenzékben...

Különben is, csak kérdeztem: nem ez lenne a megfelelő megoldás?

További szép napot: Peti
hölgyválasz 2008.06.24. 07:21:38

Köszönöm, lett is.

"Mi mindig előre örömködünk,"
...hogy egy kicsit ünneprontó legyek, én nem. Most a Mercedesnél rögtön azt számolgattam mibe kerül ez nekem. Persze azért nem vagyok pesszimista, csak szeretném tisztán látni a dolgokat...

Neked is szép napot.
@republikánus: "csak arra reagálnék, amit a Daimlerről mondasz: hát, ez tényleg nagy dicsőség nekünk. Büszkeségtől dagad minden magyar kebel. Idejön a Mercedes környezetszennyezni, jó olcsón dolgoztatni a munkaerőnket, egyszóval az ország még megmaradt fizikai és humán erőforrásait fel(/ki)használni, és ezért még ráadásul készpénzt és adókedvezményt is kap, ja nehogy már ő fizessen nekünk, amiért rendelkezésére bocsátjuk, amink van."

csak szólok, hogy Te akkor nagyon sajnálhatod a szlovákokat, akik 2000-2006 között kb. 5 ilyen autógyárat telepítettek le Szlovákiában, és most ott szegényeknek ezért 6-8% a GDP növekedésük. EZÉRT, és nem másért. neked ez nem kell. akkor neked marad az 1%-os növekedés, meg a gratuláció a széleskörű világlátásodhoz.
csak arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan értékelitek a Budaházy-Toroczkai tengely felhívását.
kit érdekel, mi van a buzikkal?!
(ja igen, őket :-D)
minket, "hidegeket" hihetetlenül hidegen hagy a melegek sorsa, valami eszméletlenül nem érdekel a rinyálásuk, a mondvacsinált problémáik, és hogy mennyire remegnek az iszlám veszélytól.
hiába próbálják elhitetni, hogy ez igenis a mi ügyünk is, mert demokrácia meg satöbbi: nem, ez nem a mi problémánk.
felőlünk akár hetente egy tucat meleget is megnyúzhatnak a piactéren a tálibok, leszarjuk.

ja igen, és a gyerekek örökbefogadása nem lehet melegjogi téma. az gyermekjogi téma. a gyerek nem kutya, ahhoz nincs "jog".


a melegek is tanulhatnának toleranciát, kedves Tótavé.

hű, de jólesően tapló voltam megint. :-)
is

Tegyük fel, hogy van egy borzasztó hájas ember, aki háromszor annyit zabál, mint kéne, hetente szívrohamot kap, kijön a mentő érte (jó sok benzinnel); méregdrága gyógyszereket kénytelen vásárolni a szív- és érrendszeri panaszok kezelésére, ezenkívül szintén drágán, mindenféle fogyókúrás csodarecepteket és -szereket kipróbál/szed satöbbi.

És van egy másik személy, aki egészséges életmódot folytat, annyit fogyaszt, amennyire szüksége van (minden téren), és gyógykezelésekre meg -kúrákra sem szorul rá (vagy csak nagy ritkán).

Kérdés: melyik személy járul jobban hozzá a gazdasági növekedéshez?

Megoldás: "GDP növekedés" sajna nem feltétlenül csak pozitív folyamatokat takar, ezért ezt a mércét univerzálisan alkalmazni egy adott ország, a benne élő polgárok életminőségére bizony nem vall éppen széles körű világlátásra...

Üdv: Peti
én a spártai egészségügyi modellt javasolnám. minek ennyi kripli agonizálásának meghosszabbítására ennyi pénzt, energiát pazarolni?
amúgy sem szerencsés a génállomány itt, és ráadászul még a törékeny egészségükre sem hajlandóak egy picit sem ügyelni az emberek.
de ingyenes, magas színvonalú ellátást követelnek maguknak.
minek?
egy összevissza zabáló-szaró, betegeskedő népség ez. mire jó ez?
inkább működjön a természetes szelekció.
erősödjön a génállomány, hulljon a férgese, legyen végre az életerős a domináns, ne a kripli.

evolúciós szempontból Gyurcsányék valami eszméletlenül HASZNOSAT tesznek, akár hiszitek, akár nem.
"Hogyan érik el mégis a magyar (és más) homoszexuálisok, hogy közutálatot váltsanak ki, és 17 évet kelljen várniuk a rendszerváltástól, hogy legalább másodrendű állampolgárként elismerjék a kapcsolatukat? "

Nem adhatnak mást, csak mi lényegük. A rossz esztétikai kifejeződése a csúf.
Egy hülye
velvet.hu/sztori/beatie080604/

Ezután már a franc se tudja, hogy kinek illendő átadni a buszon a helyet... :-)

te nagyon ostoba vagy bazmeg t.w.a
volt itt egy hozzászóló :Azhát 2008.06.19. 13:50:33 Na de éppen ez a célja a rendezvénynek (tudtommal), hogy az emberek, akik nem ismerik a melegeket, most akkor találkozzanak velük, és megismerjék és elfogadják őket- akinek talán újat mond az eheti mancsban -XX. évf. 27. szám, 2008-07-03 megjelent -A te anyádat, köcsög! - Ki mehet felvonulni? című publicisztika (gyönyűen idézi a címbeli üzenetet worluktól).
alig várom, hogy olvashassam worluk válaszát a cikkre - ha van neki.
" Tóta W. Árpád 2008.06.19. 14:46:53
innye: "milyen hülyén venné ki magát, ha az lmbt közösség azért vetné ki magából egy kisebbségét, mert az _gusztustalan_ és többségnek nem tetszik és nem szolgálja érdekeit"

Mért, az nem veszi ki magáét hülyén, hogy a fidesz körül elzavarják a szíriuszos-árpádsávos-zsidózós bolondokat? "

árpi, az első brigád nem arról híres, hogy emberiesség elleni bcsáket követett volna el és ideologizált meg, a másodikkal szemben ha felmerülhet jogos kifogás, akkor épp ez. a szimplán holdkóros szíriuszos hívőket meg nem keverném bele a karlengetősök témájába.
" Tóta W. Árpád · 2008.06.19. 15:08:56
sbl: "Szóval, hol marad a distinkció?"

Itt 'e: Tüllszoknyát ölteni, vastag sminkkel és rúzzsal, hatalmas műbrokival felvonulni természetesen nem azonos súlyú a rasszizmussal, és még számos különbséget lehetne sorolni, de nekünk elég lesz egy hasonlóság is: viszolyogtató látvány az elsöprő többségnek. "
pont erről szólt a mancsos cikk: hogy csak mert "csúnya" látvány, még demokráciában legalábbis toleránsnak kell vele lenni, mert joga van hozzá. ha ezt nem így gondolod, akkor magyarázd el, a mitnyn gyrgynek miért javasoltál papírzacskót a fejére hasonló logikájú körlevele után?
foolproof


"Úgy, hogy undorítóan viselkednek. És nevezik ezt a Büszkeség Napjának."

továbbá

"A nőmozgalmak se úgy vívták ki a választójogot és a többit, hogy körbemenstruálták a belvárost."

Ez nem népszavazás, az Árpinak igaza lett.

Azt lehet csinálni, h tudjuk, h harap a kutya, de azért mi átugrunk a kerítésen egy kis gyümölcsért, hátha mégse. Aztán meg széttárt karral sajnálkozunk, h milyen szerencsétlenek vagyunk...

És ezzel nem a kutyát akartam védeni!!! Sőt.

Hogy is mondta Árpád?

"egyszerűen szuicid hülyeség"
Egy kicsit tűnödj el azon, Árpád, csak úgy az ellenpróba kedvéért,hogy van -e heteró felvonulás?
Nincs?
Van?
Ha van, jó-e , hogy van?
Nem provokatív-e?
Nem vagyunk mi, rendes heterók foglyai a felvonulóknak?

Tudnillik az egész életünk, csak tán már észre se vesszük, mert megszoktuk ( miként tennénk ezt a tüllruhás , műbrokis, műszempillás melegekkel is!)egy állandó, szakadatlan heteró felvonulás.
Bizony ám.
És ezt ám nem az méri, hány hímtagot lóbálnak a heteró férfiak, ó, nem - ezt te sem hiheted komolyan!

Az utca hétköznap. Az úton autók, az autókban férfiak - látszólag csak helyváltoztatnak, de valójában tűntetnek a cuccal és azzal, hogy ők úgy kúrnak meg minden nőt, ahogy vezetik azt a marha nagy autót.
A smink rajtunk, nőkön -azt üvölti: baszható vagyok és nézd a szempilámat, tízszer dúsabb -tudod mit igér ez a pinámat illetőleg?
A ruhák. A reklámok. Ötven méteres óriásnők fekszenek naponta eléd, hogy baszd meg őket, vagyis vedd meg előbb az izét, amit ő is megvett.
A cipőd, az illatod, a könyvek és újságok a kirakatban, a filmek, amiket minden este nézel - csupa Heteró Büszkeség, de sőt, Hetereó Hivalkodás!

És mielőtt kedvesen lefeministáznál, szólok, hogy szerintem ez nem baj!
Épp csak paralell.

És komoly gondolkodó, mert annak tartalak, nem keverei össze saját zsigeri ellenszenvét más férfiak hímtagjának láttán az igazsággal.

De nem ám!

( És még egy szót érdemel ez a buzik néhány száz tűllruhás foglyai dologhoz - most neked magyarázzam, hogy mindig, minden közösség foglya az őt képviselő hangos kisebbségnek? És hogy ez se jó, se rossz - hanem tény?
Na de, komolyan már.)
Kiegészítés a kiegészítéshez:

-a választó többség "foglya" a parlamenti képviselők kisebbségének

-az ujságolvasó többség "foglya" az ujságírók kisebbségének

- a zenehallgató kisebbség "foglya" az operaénekesek kisebbségének

- a csecsemők kisebbsége "foglya" a felnőttek többségének-

- a vásárlók többsége "foglya" a gyártók és kereskedők kisebbségének

"tovább is van, mondjam még?"
Helyesen:

A csecsemők és gyerekek többsége "foglya" a velük foglalkozó felnőttek( szülő, tanár, edző stb.) kisebbségének.
foglyai vagyunk a szavak kisebbségének
Mi, a nemszavak többsége- foglyai vagyunk a szavak kisebbségének.
Ez is igaz...
a szavak többsége kisebbségben van.
????
zsanett
nem értem
merthogy nem azt jelentik amit érteni szokunk rajta
"A ruhák. A reklámok. Ötven méteres óriásnők fekszenek naponta eléd, hogy baszd meg őket, vagyis vedd meg előbb az izét, amit ő is megvett.
A cipőd, az illatod, a könyvek és újságok a kirakatban, a filmek, amiket minden este nézel - csupa Heteró Büszkeség, de sőt, Hetereó Hivalkodás!
"

Nem, ez önmagában nem hetero! Ez egy leszbikusnak a is bejöhet.

Egyébként tényleg nehéz volna a médiában látható szexualitást visszaszorítani. Sex sells.
"
És van egy másik személy, aki egészséges életmódot folytat, annyit fogyaszt, amennyire szüksége van (minden téren), és gyógykezelésekre meg -kúrákra sem szorul rá (vagy csak nagy ritkán).

Kérdés: melyik személy járul jobban hozzá a gazdasági növekedéshez?

Megoldás: "GDP növekedés" sajna nem feltétlenül csak pozitív folyamatokat takar, ezért ezt a mércét univerzálisan alkalmazni egy adott ország, a benne élő polgárok életminőségére bizony nem vall éppen széles körű világlátásra..."

Bizony, bizony. A dohányzás a nyugdíjpénztár szempontjából kifejezetten előnyös. (Forrás: Metazin)
Bejöhet.
De ez is csak engem igazol.
Akkor nem csak heteró, hanem Leszbikus Hivalkodás is van - de minden áldott nap, minden percben. Nemdebár?
Ja...Hogy megszoktuk?
AZ NEM ÉRV!!!!!!
.

De a lényeg nem is ez, hanem az, hogy ha ötven évvel ezelőttről néznéd a mai világot, nem találnál benne szinte mindenkit kivétel nélkül HIVALKODÓNAK?Hát dehogynem.

És olyasmiért kajabálni, amit momentán még nem szoktunk meg- s ezért világvégét, erkölcsi fertőt, emberiség kihalását látomásozni enyhén szólva is nevetséges...
Mert , ha nem tűnt volna fel,ez eddig még sose jött be!
süti beállítások módosítása