W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Vissza a kályhához

2008.03.03. 09:00 Tóta W. Árpád

 

Nem a Nabuccón múlik az orosz függés, hanem magunkon. Gázáremelést!

 

Enyergijáról korábban: Magyar atom



Címkék: cikkajánló külpol

1441 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr75362891

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Erről ugatok - blog az Európai Unióról 2009.01.07. 14:57:52

Gáz van, nincs gázVegyünk egy egységsugarú brüsszeli energiapolitikust. Átlagos munkanapján eddig különböző erősségű vitákon, előadásokon, konferenciákon, workshopokon vett részt, olyan témakörökben, mint a Társadalmi egyeztetés a károsanyag-kibocsát…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azert nekem ez a szavazos cucc az Indexen egy kicsit gyanus. Marmint gyanusan meg sem kozeliti a kozvelemenykutatok adatait.
Nem lehet, hogy inkabb csak arrol van szo, hogy sok jobbos egyatalan nem olvassa az Indexet, ezert a szavazatok a baloldalra billentek?
Szerintem ezt a fidesz az MVP (MásValakiProblémája) szerint kezeli.
Gecc.

Hasonló megoldás. Nem segítek többet.
Mostantól pénzért adok stratégiai tanácsokat a fidesznyikeknek.
Meg ellentanácsokat a maszopnak.

Egy ingyen tanácsom van. Bokrost tessék megvitatni.
imho a szekeres videóhoz is célszerű pozitívan közeledni.

szekeres ugyan bebaszott, de elmondta a beszédét a papírból. katonák meg meg sem rezzentek, ami nagyon figyelemreméltó.

namost a szlovák gazdasági csoda ellenére slota szintén bebaszott és rögtön tankokat akart küldeni az erzsébet krt-ra.

akkor meg mi a baj, szekeressel? ovi is becsiccsantott egyszer egy kihelyezett kormányülésen. mutatta is az összes tévé, ahogy viccesen megfenyegette az osztrág gazdákat, akik meg merték zsebszerződésileg venni a fél dunántúlt. viccesen még valami kommandót is kiküldött a végekre. anti-zsebszerződés kommandót. lett is 2-3 per a végén, amit mind el is buktak.

és akkor még a megyó féle közpénzügyi milófasz államtitkár ki sem volt találva.

különben is hunter s. thomson a világ legjobb újságírója volt. tudja valaki, mikor volt a mester utoljára "józan"? talán, amikor végzett magával...
T. Urak!

Nem kellene lefitymálni ám a FIDESZ taktikáját! Nagyon jó taktika az, kicsit persze sértő, hogy a nép (azaz én) melyik tulajdonságára(omra) épít, de ha lehet rá, miért ne. A népfelség elve az a népfelség elve, ahogy a jó Torgyán dr annakidején mondotta volt, és ha a nép úgy dönt, hogy nem, akkor az bizony nem. Illetve igen. Igen arra, hogy nem.

Az ellenséget, mit az köztudott, egyenként kell legyőzni. Előbb szüntessük meg, hogy utána mi lesz, azon ráérünk akkor gondolkodni, ha már megszüntettük. Abból, amennyi rosszat elmondtak a népszavazással megszüntetendő dolgokról, azt kell hinnünk (logikailag nagyon helyesen), hogy a mai rendszer minden rendszerek legjobbika (üdv, Panglos mester), amin változtatni nem szabad, és nem is lehet. Jelenleg nem a múltat akarják végképp eltörölni, hanem a jelent. Az ehhez vezető út helyes, jószándékkal végig kikövezve. Taktika van, nem stratégia. Ahhoz passzolnak a szlogenek, ami ugye érthető. Mindenki (MINDENKI) számára az. Főleg a szlogenek.

A többség dönt. És ez nagyon rendjénvaló. A többség egy ilyen népszavazásnál 25 %. Illetve 20. Kb. 8 millió választópolgár van, annak a 25 %-a 2 millió. Ugyanakkor kb. 10 millió (100 %) állampolgárra vonatkozik az, amit 2 millió (20 %) eldöntött. Szeretem a többséget. Az maga a pure democracy.

Amikor a 90-es évek közepén Szarajevóba utaztam, a horvát-bosnyák határon az ottani Checkpoint Charlie megnézvén az iratokat behajolt a kocsiba, és azt mondta: Good luck boys! Ránkférne.
T. simonmondja!

Bokrost nem megvitatták, hanem kiszámolták. Ha jól emlékszem, 1600 -1700 milliárd bevételkiesésbe kerülne évente, amit ő javasol.
T. Vakapád.

És mit mond Bokros erre?
Bokors egy nagyon jo kozgazdasz. Es tegyuk hozza, sikerult neki a szarbol kirantania az orszagot, amikor eppen rajta volt a sor. (Asszem Malactol kapok majd eleget :-] ).
De ha sokan meghalljak a nevet, felall a szor a hatukon.
"Masoknak" lehet mas is felall, latva gyonyoru ferfias bajuszat. :-]
T. Gecc!

Az Index-en válogatott közönség szavaz. Az Index stílusa válogatja ki őket. A közvéleménykutatók nem így válogatnak, hanem olyanokat is megkérdeznek, akik indexet csak autón tudnak elképzelni, de szavazni ők is fognak. A gyanúra tehát semmi ok.
T. simonmondja!

Még nem beszéltem vele (haha, milyen jó vicc volt). Nyilván meg fogja írni.

T. Gecc!

Valóban onnan rántotta ki az országot (akkor tényleg nagyon nagy szarban voltunk!). Nem volt más fegyver a kezében, mint az infláció, de azt nagyon jól forgatta, és elinflálta a fizetéseket is, meg az adósságot is. Gyurcsány ezt nagyon jól tudja, és jelenleg ez a fegyver is be van vetve. De nem olyan mértékben. Járai már rég 35 %-os adóemelést hajtott volna végre, de most hálaisten nem ő a bankelnök, és a csapata is kikopott onnét.
Hülye vagyok. Járai természetesen KAMATemelést hajtott volna végre.
vakapad 2008.03.05. 19:43:17

A gyanu mint "gyanu" szerepelt a hsz-ban.
Ez evidens.
imho három alternatíva láccik:

1. magas részvétel, az igen-ek megkapják az összes választópolgár 50%-ának + 1 voksát. következtetés a nép elutasítja a reformokat. következmény: nagyon meginog, talán meg is dől gy.f. széke. én azt mondom, fletó demokrata, ez esetben lemond magától és jöhet a fidesz, benne ovi álma akár kiss péter, akár szily képében. majd nagy zakó 2010-ben.

2. győznek az igen-ek, de lagalább kettő. a fidesz nyomatja tovább az ostoba, minden-re nem-et hidegháborút még két évig. fletó meg azt mondja: ez nem a társadalom többsége, szopnak kicsit a házidokik, oszt megy minden tovább, ahogy eddig. szerintem, ekkor is veszit a fidesz 2010-ben. de itt sok függ, ki lesz a min. elnök jelöltjük. ovival harmadszor is bukfenc.

3. bukik a népszavazáson az igen legalább kettőben, vagy háromban. akár az alacsony részvétel miatt, de marad minden. na ekkor ovi bukik tavasz végére. imho csúnya dolgok jönnek jobb-on belül, lesz annyi áruló, mint csillag az augusztusi égen. ott fizetni fognak sokan. a gyűlölet ára. csúnya szinház lesz, még én is csak az elején fogok röhögni. aztán csak nézem a cipőm hegyét. mert az is magyarország része, mert ők is mi vagyunk. esély 2010-re szinte semmi. hatalomból lehetett egyszer főnököt váltani, de ahhoz is az szdsz kellett. meg egy gyurcsány. ovi politikai kivégzését csakis fideszen belül lehet megcsinálni. és ők ellenzékben vannak. és nem látszik egy darab gyurcsány sem a kinálatból.

hogy fog vigyorogni dávid ibolya... :DDDD

btw. de kurva jól írta szily a horgászcikkeket a narancsban!!! hol publikál most?
"1. magas részvétel, az igen-ek megkapják az összes választópolgár 50%-ának + 1 voksát. következtetés a nép elutasítja a reformokat. következmény: nagyon meginog, talán meg is dől gy.f. széke. én azt mondom, fletó demokrata, ez esetben lemond magától "

Én ebben a verzióban nem hiszek. Annak az embernek több mint két éve köze sincs a valósághoz, a saját kis álomvilágában él... Nekem az első gondolatom az volt anno, amikor bejelentették a népszavazás-kezdeményezést, hogy ha valaki egy Őszöd után nem mond le, egy kis szavazósditól ugyan miért tenné?

Az a baj, hogy így is úgy is kényszerpályán fog még mozogni ez az ország egy jó darabig, hogy úgy mondjam bizonyos szinten irreleváns, hogy ki a kormányfő.

Mondjuk tény, egy kicsit jobban érezném magam, ha szépen visszavonulna a versenyszférába hazánk legnagyobb demokrata és hazafi politikusa, aki most már polgárosodni is akar, vagy mi... :)

Lapi

Ha bejonne a 3. opcio, szerinted lekopna OV?
lapi

MIvel a szocik népszavazási veresége kódolva van, ha bekövetkezik, nem hiszem hogy meginogtatná Gyurcsány pozícióit.

A szocik fel vannak készülve arra, hogy bukják a népszavazást, nincs értelme most leváltani Gyurcsányt, és az új jelöltet kitenni a fidesz erodációjának.

Ha bukik a népszavazás, az meg nem Ovi hibája, hanem a mocskos Gyurcsányé, aki riogatta az embereket azzal, hogy nem pótolják a költségvetésből a kieséseket, meg Tarlósé, akiről még Horn Gábor is megmondta, hogy buta.

Nem lesz itt semmi változás.
"na ekkor ovi bukik tavasz végére."

Hát, erre azért nem fogadnék nagy összegben
kolbászoszsömle 2008.03.05. 20:02:44

Arrol mar nem is beszelve, hogy a szocik elcsaltak a szavazast. Mint eddig mindig. :-]
Gecc

Ezt kifelejtettem! :(

Pedig ez nagyon valószinü, még akkor is, ha nyernek az igenek.

Mert ugye annyira kell nyerni, hogy azt még a szocik se tudják elcsalni!
Kolbaszos

101%-ban? :-]
kolbászos:

"MIvel a szocik népszavazási veresége kódolva van, ha bekövetkezik, nem hiszem hogy meginogtatná Gyurcsány pozícióit."

hahn-ra hallgatok. a tendenciáról beszél. ami ugye a rövid tömény kampány miatt változik. mégpedig gyorsan. hahn azt is mondja, hogy csak egy adat van, amiben minden felmérés egyezik. csak a megkérdezettek 30%-a gondolja, fletónak mennie kell így vagy úgy. ez a tétje a népszavazásnak. a 70 pedig nem, teszem én hozzá. meg azt, hogy nézzünk az órára. mégcsak két kőr ment le a négyből.
ovinak meg ezért kell mennie népszavazási bukta esetén (alacsony részvétel mellett is olyan állampolgársági eredmény, ami kevés mint mackósajtban a brummogás.), mert a fideszbe sem csak szerelemből teszi a tőkés a tőkéjét. vagy már önfenntartó a párt a kampányban? :DDD

meg egyébként a fideszben sem csak idióták vannak. messze nem. nekik mit mond akkor ovi? majd az eu választásokon zavarja el a nép fletót? vagy ennyire hülyének nézitek őket, hogy ezt is beszopnák? alig hiszem...
Lapi

Volt ennel Gusanyi sokkal nepszerutlenebb is, megis maradt. Azert mert most egy nepi megmerettetesen vesz reszt, nem kovetkezmeny a kozvetlen lemondasa.
Az mar mas teszta, hogy egyre gyengebb lesz a sajat partjan belul, es mondjuk valasztasok elott 1 evvel lemond, atadva masnak a terepet ezzel is erositve a maszop eselyeit a kovetkezo valasztaskor.
lapi

A fideszben nem csak idióták vannak?
Ez max anyira igaz, mint a scientológusokra.

Szerintem mindent meg tud etetni a fidesz vezérkara a szavazóbázissal.
Lapi

Hat latod, hogy OV mindent tul elt eddig. MIndenki aszonta, ha buknak 2006-ban, elmegy. Ki ment helyette a verpadra? Rogan... Valaki mindig van helyette felelosnek. Most a Tarlos feje lenne leszabva, ha ugy alakulna. OB meg mossa kezeit. Direkte csak a hatterbol iranyit, nehogy meg csak veletlenul is felmeruljon a felelosseg kerdese.
Es ez igy lesz, mig vilag a vilag. OV maga a szingularitas. :-]
mert ovi politikai haláltusája nem lesz egy leányálom. ha bayert veszem, lesz nagy önvizsgálat, találnak majd annyi árulót, mint a mák. maguk között. ezen még akár röhögni is lehetne innen, vagy sírni rajta. izlés kérdése. hacsak nem volt igaza a mancs-nak annak idején 98-ban. ők így adtak bizalmat ovi kormányának. ma is emléxem a szerkesztőségi cikkre: "most majd kiderül, orbán viktor vajon valóban egy politikai wunderkind, vagy csak egy szompla ká európai politikai suttyó." aztán a nép 2002-ben döntött, ahogy döntött. ha tévedett és ovi nem az utóbbi, akkor magától lelép néhány évre. emlékiratot írni. egy koravén politikus a gyorsan változó régióból.

de az is lehet, hogy csak baromságokat delirálok itten... ettől is izgalmas hely ma magyarország! én imádom. jó érzés, tudom ajánlani másoknak is. :DDDD
gecc:

"Es ez igy lesz, mig vilag a vilag. OV maga a szingularitas. :-] "

olyan, mint ilku volt a kispadon grosics mögött? vagy hetvenszeres válogatott kispados? alig hiszem. fletóval kapcsolatban egyre szilárdul a korábbi álláspontom. hazudott öszödön. egy dologban, de abban nagyon tudatosan. látja az 5. és 6. lépést is. bármiben fogadok, hogy őt kell legyőznie bárkinek jobbról. s kurva nehéz dolga lesz!
lapi

Ha látja az 5-6. lépést is, akkor nincs nála alkalmatosabb országló nemám, hogy a világon, de még Magyarországon sem! :)

Jó lenne tarokkozni vele egyet, akkor kiderülne a turpisság!
time is on my side, ugrik be, amikor még brian jones pengetett a stonesban. :D
Itt most nem a gáz áráról kellene vitázni?
Fuxos

Az mar megvolt.
Valojaban mindenki az uj posztra var. :-]
Benéztem malacka blogjába. Hát elég szarul áll a privát közvéleménykutatása.:-)))))
figyu, kolbászos. egy biztos, amire most mérget vennék, bár engem is elüthet holnap a busz.

ha fletó bukik kurva nagyot 2010-ben, de akár holnap, én akkor sem fogom annyira mellre szívni, mint itt pl. malacka szokta. nekem akkor is az lesz a bajom, hogy kurva sok érdekes cuccra nincs időm.

én akkor is azt mondom, hogy jobb lefelé menni a hegyen, mint alatta feküdni, ha meg már gyalogolunk egy életen át, hát legalább fütyürésszünk jókedvünkben, ha már így alakultunk, hogy pont mi bírtunk megszületni, nem egy kicsit más faszi, vagy csaj annakidején. bármikor és bárhol. ja és bárki. :D
Minőségről:

Elsősorban a szolgáltatások területén van probléma. Rohadt nehéz szinvonalas szolgáltatókat találni, pedig én hajlandó vagyok megfizetni a minőséget.
fuxos, post-oljon egyet twá a szlovák autószerelőről? :DDD
lapi: 20:53:41

Félve és halkan mondom, nem vagy egyedüli aki így gondolkodol.
Lapi

Errol a Brian elete jutott eszembe. :-D
lapi:

Engem igazából a hondurasi banánárúsok és az ecseri zöldéges kofák közzötti összehasonlítás (comparison) érdekelne.:-))))
Fuxos

Torgyan gyumolcseirol el ne feledkezzunk. :-D
mi az hogy egyedül. szerintem kurvára nem vagyok egyedül. mondtam már. napi szinten vezetgetek pesten-budán többnyire csúcsforgalomban is. szinte soha nem szólnak be, viszont mindig beengednek semmi idő alatt. igaz én is beengedek mindenkit. 90 %-ban megköszönik. az usában hülyének néznek, ha megköszönöd. ott ez természetes. nálunk is az lesz. miért pont mi nem tudnánk megtanulni közlekedni? csak egy példa volt. mert közlekedni csak a bizalmi alapon lehet. ordítozva, vörös fejjel aligha. az önveszélyes. infarktus meg ilyesmi, plussz baleseti kockázat. hülye, aki bevállalja. eccerűbb, ha vesztes 2 másodpercet, de kapsz egy mosolyt. :D
gecc:

"Errol a Brian elete jutott eszembe. :-D "

melyik? mert abban minden benne van, amit tudni érdemes a világról. igaz, ezt eliot rosewater mondta, ha jól emléxem hóttmásnaposan talán kilgore troutnak: "a karamazov testvérekben minden benne van, amit a világról tudni kell. de ez ma már kevés." isten áldja meg mr. vonnegut!!! :DDDD
mármint melyik jelenet?
Lapi

Fo a pozitiv, optimista hozzaallas. :-]
Lapi

Always look on the bright side of life! :-]
jehova, megkövezés :DDDDDDDDDDDDDDDDD
lapi,

azzal mélyen egyetértek, hogy az egyik nagy különbség jobb és nem jobb szimpatizánsok között, hogy az utóbbiak nem fogják fel világvégének és nemzethalálnak, ha valamiben veszítenek.

Ez sokkal jobb közérzetet ad.
fuxos,

mi más újság van malacka blogján?

"Fo a pozitiv, optimista hozzaallas. :-] "

erre azt szoktam mondani ismerőseimnek, akik erről kérdeznek. fiatal koromban megengedhettem magamnak a világvége hangulatot. ma már vagyok annyira öreg, hogy nem engedhetem meg magamnak a pesszimizmust. :DDD persze ezt biztos már valaki kitalálta, csak megragadt valahogy.
Megy a retekklubbon valami Steven Seagal film, aszt ki van irva a korhazra: St Thomas Hospital: Going out of business
Csak nem Horvath Agnes volt a film egeszsegugyi tanacsadoja? :-D
miért nem a real-rómát nézed??????
az az álláspont, árpi, hogy kevés pénzről van szó és nem kell pótolni

tandíj pl. nincs is szeptembertől lenne nincs mit pótolni

a vizitdíj 10-16 milliárd, ennek 100szorosa van az egészségpénztárban

ha még érdekes
Lapi

Mert nem szeretem a focit. A retekklubb meg amugy is csak hatterzajnak megy, hogy ne halljam az idiota szomszedokat. Viszont elkturtam... nem neztem a pimp my ride-ot az MTV-n. :-]
jó éccakát és előtte jó real-rómát

Gecc.

Tegnap néztem a Bruce Willyst abban a filmben, ahol a Simonmondja...
Die Hard.
Szóval, felhívták a kórházat, hogy menjen ki mentő egy bizonyos utcasarokra, mert ott fekszik a beteg.
De megbeszélték, hogy ha a másik sarkot mondták volna, oda már a másik kórház felől ment volna ki a kocsi, mert az már annak a körzete.

Nálunk nincs a kórházaknak ilyen sugaras mentőkivonulásuk.
Itt csellengtek mindig a betegekkel, míg valaki befogadta őket az előcsarnokába.

Asszem ez az ügyeletikórházrendszer egy baromság.
Jobb lenne, ha csak az a kórház küldene ki mentőt, amelyik akkor is összekalapálja a beteget, ha kisnyúl.
gecc,

most csalódtam, pedig eddig nem volt veled gondom. Nem szereted a focit? Ember!! Miket beszélsz! A jövő nemsokára kezdődik!
Totya

Aszt ennyibol? :-]
Valojaban ugy vagyok a focival, hogy nem szeretem, de a VB-t EB-t megnezem.
Az idomet mindig mas koti le. Most pl azon gondolkodom, hogy a meztelenkedo asszony itten azert meztelen, mert tudatni akarja velem, hogy nincs ruhara penze, aszt vegyem mar eszre, hogy adnom kellene, vagy azert, mert mast akar. :-D

"A jövő nemsokára kezdődik!"
Csak latnam mar. :-D
ez érdekes, de én az mtv-t vizuálisan már nem tudtam, tudom tartósan befogadni. megértem, hogy népszerű, de nekem hátul van a csatornakiosztásban a remote controllon. mondja is a rabszolgám, hogy egy maradi faszi vagyok, mert vannak benne jó cuccok. de rövid a 24 óra és szelektálni kell. különben is sporton kívül csak politikai műsorokat nézek tévén. esténként már nem a músorigazgató, hanem én válogatok a dvd-éim közül, amiket nem illegális torrent szerverekről, haveroktól kapott pass-szal töltögetek, hanem jogtisztán fizetem ki a gatyámat is a média márkt-ban. így aztán nics is egy valag kurva jó filmem. :DDD
Simon

A kisnyul nem ad halapenzt. :-]
Regen aszittem a Die Hard nemet film. Foleg amikor nemetul tanultam. De aztan amikor elsajatitottam az alapokat angolbol, es szembesultem a felismeressel, hogy Bruce valojaban amerikai szinesz, dobbentem ra, hogy hat eszt csunyan melleneztem.
gecc,

amikor focit említek én sem zalaegerszeg-mtk rangadóra gondolok! Azért egy real-roma már az a szint amit érdemes megnézni!

no jó a vb-eb megjegyzés miatt visszaveszek két fekete pontot.
gecc, ez már az éjszakai műsorsáv??? :DDD
malac,

nem tudom reggel még látható lesz-e ez a kommentem (uccsó 100).

A fing hasznosításáról szóló eszmefuttatásod magasrötű volt (kb mint a hasznosítás tárgya). Illik egy tanárhoz, aki a tanárok presztizséért harcol. Gratulálok!

(most az jön, hogy nincs humorérzékem. van, de ez nem humor, szimplán primitív. mint amikor azt gondolják humornak, hogy tortát dobnak egymás arcába.)
gecc,

én nem hiszem, hogy a feleséged meztelenül járkál előtted!!

Van webkamerád? Nekünk bizonyíték kell nem ígéret!
baszki a die hard-ot én is benéztem. csak én azt hittem bruce-t leszerződtették, vagy valami német környezetben megy a story. aztán leesett, pedig én angol tagozatra jártam már 67-ben.

egyszer csúnyán benéztem a tequilla, citrom, só menetet is. álltam a pultnál, és valami megmagyarázhatatlan ihletből tequillát kértem. adott hozzá kistányéron sót, meg citromot a pultos csaj. én belecsavartam kis citromot, megsóztam csipetnyit a piát és felhajtottam. olyan 10 éve lehetett. kurva szar ize volt!!! :DDDD
Lapi

Az csak 11-tol van es a 17 es 23-as csatornan van belove. :-D

Nem, ez maga a valosag. Szerintem csak ruhara kell neki penz. De lehet megunta, hogy a gep elott ulok, mert feloltozott aszt a kormet is kifestette. Ez van... valamikor dolgozni is kell.
Meg amugy is... en is emberbol vagyok, vannak hatarok. Nem vagyok egy OV, aki ugye maga a szingularitas, szapora, mint a nyul. :-D
Totya

Neeeeeeeeem... Meg nincs papirunk rola, hogy az alapjan is szivhatja a verem es a penztarcam. :-D
Hude kedvesen irok rola. Amugy szeretjuk egymast meg minden.
.
.
.
Mi ez a recsego hang? ... Jaj a plafon. :-D
Gecc 2008.03.05. 21:46:44

A "die"-t még csak értem, de a "hard"-nál mire gondoltál?:)
én azt hogy németül azt jelenti "kemény". :DDDDDDDD
Pascal · torzskocsma.blog.hu/ 2008.03.05. 21:32:35
az az álláspont, árpi, hogy kevés pénzről van szó és nem kell pótolni

Én más magyarázatát hallottam, az úgy szólt, hogy csak azt kell visszaadni, amit a vizitdíj/k. napidíj előtt elvettek.
De én nem vagyok naprakész FIDESZ fronton.
gondoltam valami kemény német csávó ez a bruce, csak nem értettem miért van ír neve akkor.... na jó van, most már hangosan röhögök. ideje kikapcs. jóéjt mninek. :DDDDDDDDDDDD
Shore

Addig el sem jutottam. A die eleg indok volt arra, hogy nemetnek higyjem. Most gondolj bele, csak a nemetek hasznalnak ilyen idiota szavakat. :-D

De ha mar itt tartunk, a nemet szotar szerint a Harde szonak pont die a nevelo, csak eppen azt jelenti, hogy "A kozsegi legelo". Ammeg a filmhez nem megy annyira. :-D
Masik jelentese szerint lehet meg "A korzet", ez mar inkabb.
Honnan kell visszaadni?

A fideszpénztárból?

Mert az alkotmánybíróság szerint a költségvetésből nem szabad...
kolbászoszsömle 2008.03.05. 22:03:58

"Honnan kell visszaadni?
A fideszpénztárból?
Mert az alkotmánybíróság szerint a költségvetésből nem szabad... "

Rossz helyen tapogatózol. Természetesen az MSZP pénztárból, meg otthonról, a lopott pénzből.
Ne félj

A Magyar Nemzet Online-ban olvasom:

"Ismeretes, lapunknak névtelenséget kérő szocialista politikusok árulták el, hogy létezik olyan kormányzati terv, amely 300 forintról 1000 forintra emelné a vizitdíj összegét. Erre csak akkor kerülhet sor, ha a népszavazás eredménytelen lesz, vagy a nemek győznek."

Megvan hát a sajtóértesülések forrása!
Az MSZP titkos bérencei.
Totya 87:

Hogy mi újság malacka blogján azt nem tudom. Nem vagyok mazohista, így csak a szavazás állását kukkantottam meg.:-))))))
7t$

Bolond lukból bolond szél fú..
lapi

"akkor meg mi a baj, szekeressel? ovi is becsiccsantott egyszer egy kihelyezett kormányülésen. mutatta is az összes tévé, ahogy viccesen megfenyegette az osztrág gazdákat"

Szekeressel személyesen nincs bajom, piáljon csak békésen, de azt írod ovit az összes tv-ben mutogatták, igaz ő ex-miniszterelnök, ismertebb figura.
Amit az ügyben furcsállok, hogy a "Britney villantott" című publicisztika mellett miért nincs helye a "A miniszter szenzációs nyelvbotlásai" címűnek.
Azért nem értem, mert gazdaságilag talán indokolt lenne. (persze nem biztos, de úgy vettem észre még mindíg van érdeklődés a politikusok hülyeségei iránt)
Árpi figyelmét talán elkerülte kérdésem, talán nem tud (akar) válaszolni, mindenesetre a video ignorálása nekem kb. annyira meglepő, mint amikor a koldus nem veszi el tőlem a koszos papírpénzeket.
Optimistaként még az is eszembe jutott, hogy a bulvár megtért magyarországon és többé nem fog lejáratni híres embereket csak azért, hogy nézettséget produkáljon. Így legyen!
7t $

Jah... A MNO mindig megbizhato hirforras. Ha jot akarok derulni en is azt olvasom. :-D
Shore

Persze, persze! Mindig elfelejtem, hogy a fidesz pénztárára inkasszót vetett ki a posta..
Mit szóltok a remekül időzített ukrán műbalhéhoz?
Naugye, hogy kell az a másik vezeték :DDD
gecc

"A MNO mindig megbizhato hirforras."

Ritka hülyék.
A vizidíj emelkedésének egyik biznyítéka:

Horváth Ágnes elszólta magát, amikor 60 milliárdos vizitdíj és napidíj bevételről tett említést, ugyanis jelnleg csak 10 milliárdról van szó. Ez csak úgy lehetséges, ha a vizitdíjat emelik.

Amellett hogy a 10 milliárd nem igaz, a következtetés is elég súlyos...
Héttona

A MN megbízható hírforrás, csak szelektálni kell a hírek között!

Azokat kell komolyan venni, amelyekben szerepel az, hogy "valótlanul állítottuk" esetleg az, "azt a hamis látszatot keltettük".
A Magyar Nemzetben az a legjobb, hogy talan az egyetlen olyan ujsag, ami szinte allanodan kiigazitasokat kell megjelentessen, mert annyira korrekt. De ez annyira megszokott mar, hogy abszolute nem erdekli oket, ha lozungokat hordanak ossze, mert na bumm, majd legfeljebb kiigazitjak, ha perelnek.
Eszmefuttatásom.
Érdekes ez a népszavazás. Vélhetőleg az igenek nyernek. Gyanítom ekkor Fletó bizony lemond. Fidesz és a narancs szavazók örömmámorban úsznak. Hohó, új választásokat viszont nem írnak ki. Xy kormányfő lesz. 2 év a választásokig. Ez bizony sok idő. Még választást is nyerhetnek a kormánypárok. Ki emlékszik akkor már Fletóra és bandájára? Ugyan. Senki.

Szóval nem értem én ezt a Fideszt. A győzelmük egyetlen biztos záloga, ha Fletó kihúzza a 4 évet. Erre csinálják itt a fesztivált. Stratégia teljes hiányát érzem náluk, mint mindig.

Kíváncsian várom a fejleményeket.
csubus

Ez egy jólravaszított nemonnnyon le???
totya 21:50:43
"A fing hasznosításáról szóló eszmefuttatásod magasrötű volt"

Eghyetértünk!;) Meg is oldaná egy város gázellátását, fűtésszükségletét

"Illik egy tanárhoz, aki a tanárok presztizséért harcol."

Totya b+, nem tudsz leszokni erről a rém unalmas, hülye szövegedről, h engem itt mindig, mint tanárt citálsz. Képzeld b+, én tudok disztingválni, mint ahogy Lapi is, aki nyilván nem úgy beszél a bíróságon, mint itt. Ezt nem vagy képes felfogni, akkor lüke vagyol. Mindenesetre, ha felfogod, akkor is nagyon dögunalom már ez a szöveg, ráadásul inkorrekt is, mert te nem mondtad meg, h mivel foglalkozol, h ezt, mint "érvet" én is tudjam alkalmazni viszont. Tehát tessék színt vallani, aztán belemehetünk abba, h ki-hogyan viszi a presztizsét.

"Gratulálok!"

Köszönöm

"nincs humorérzékem."

Télleg nincs

"van, de ez nem humor, szimplán primitív. mint amikor azt gondolják humornak, hogy tortát dobnak egymás arcába"

Tudod, Chaplinék egész jól csinálták, engem megnevettettek sokszor
kedves Árpád!

itt is egy vélemény.
index.hu/gazdasag/vilag/dela080305/

nesze neked, verseny.
mármint versenyezzenek a vélemények. a linkeltért többet adnék.
hhh

Szóval ha az Árpi írja, hogy nincs más gáz, csak a gazprom gáza, az szart se ér, ha az ameszek, akkor az faja.
hhh:

Washington, mint hiteles oldalfüggetlen vélemény... persze.
Visszajotten Pecsrol, (meglatogattam volna Malackat, de csak Dombovarig jutottam) :)

TAW: "honnan kéne pótolni a kieső díjakat?"
a radioban azt mondta egy fodeszes politikus, hogy 20 milliardrol van szo, anyit konnyu eloteremteni...
a konvergenciaprogram kiszed 250 milliardot az egeszsegugybol, abbol jut...egyebkent is van maradek 200-400-600 milliard amit szet kene osztani abbol jut!

csatlakozm malackahoz, hogy fair-nek kell lenni a blogon, meg lehet adni a foglakozast ilyesmit.

"demokratanak lenni annyit tesz mit nem felni" Bibo

amugy is tudja a titkosszolgalat az Ip szamotokat, a nevetek, hogy mikor hol vasarioltatok (kartyaval) mikor hol jartatok, ha mobiloztok.

Lapi:
nemcsak ez a 3 alternativa letezik.
szerintem mindket fel gyoztesnek fogja nyilvanitani magat az eredmenytol fuggetlenul,
a szamok ugyan tenyek, de emlekezzetek mi tortent az allampolgarsagi nepszavazaosn.. ott is volt egy kerdes az egeszsegugy privatizaciojarol...
mennyi is volt az igenek aranya...?
hanyan gondoltak igy?
ez volt a legnagyobb minta amin kozvelemenykutattak...
meggatolta a politikusokat hogy privatizaljak az egeszegugyet 50 %-ban?
Nem!
hat akkor?
Jon Beer Janos Magyarorszagra
(Boston , MA)
o is nagy magayra tudos csak nem nobel dijas:
eloadasnak vazlata:
Fosszilis tüzeloanyagok ­ foként a szén és a földgáz ­, amelyek jelenleg
a világ villamos
eromuveinek 70%-át táplálják, várhatóan jelentoss energia bázisai
maradnak a 21. századi villamosenergia-ellátásnak. Ez viszont a szén
esetében az egyre szorosabb környezetvédelmi normák kielégítésére
“tiszta szén technológiák” alkalmazását teszi szükségessé. Az
üvegházhatású gázok korlátozott kibocsátásának kulcstechnológiája ­ a
CO2 leválasztás és a geológiai tárolás ­ 2020 körül várható, mint
kereskedelmi alkalmazás. Addig a gazdaságilag megengedheto legmagasabb
hatásfokú eromuveket kell építeni, hogy a leválasztás hiányában is
csökkentsék a CO2 kibocsátást, és hogy késobb ­ CO2 leválasztással
ellátva ­ elviselhetývé tegyék a CO2 leválasztásával járó lényeges
teljesítmény- és hatásfokcsökkenést. Az elöadás tárgyalja a jelenleg és
a közeli jövýben rendelkezésre álló magas hatásfokú szén. Gáztüzelésu és
szén-elgázosító technológiákat, összehasonlítva az eromuvek
kibocsátását, kihasználási fokát, beruházási költségét és a megtermelt
villamos energia árát.
lapi, karesz!
alternativabol csak egy van. nincs tobbesszama! valoszinuleg lehetosegre gondoltok.
mielott meg...nincs ekezetem.
Kedves Tóta úr!
Az elhangyottakkal kapcsolatban szeretnék egy két potatlanságra reflektálni. Először is Magyarország földgázexportőr ország jelentős mérvű hazai termeléssel. Abban az esetben, ha az orosz fél valamely okból csökkentené a Magyarország felé érkező exportot, a hozam növelésével lehetséges az önellátás.
Az atomenergetika látszólag valóban olcsó megoldás, azonban ha a valós adatokat tekintjük (figyelembe véve a 200.000 éves tárolás jelenérték költségét, az ehhez társuló inflációt és diszkont rátákat, hamar ott lyukadunk ki, hogy a legdrágább energiaopció (lásd: Giles When The Price is Right: in Nature 2006)Másodsorban tény, hogy jelenleg nincs működő projekt a nagyaktivitású hulladék tárolására,sem Magyarországon, sem másutt a világon (A magyar kutatások legjobb emlékezetem szerint tavaly álltak le, az Egyesült Államokbeli majdnem kész tározót a helyiek akadályozták meg (lásd Geoff Brumfiel: Forward Planning:in Nature)
Bármely alternatív energiafejlesztésnek a nagy problémája, hogy a megduplázódási idő még magas százalékos fejlesztés mellett is évtizedekben mérhető ami a magyar helyzetre lebontva körülbelül 6% a teljes megtermelt energiából 10 év alatt (durva becslés). A széntüzelésű erőműveket nem említette, de megjegyezném, hogy az uniós direktíva szerint 2020 ra az összes ilyen létesítménynek tisztaszén készen kell felépülnie, amennyiben a technológia alkalmazásra kerül, az várhatóan a villamosenergiárak megduplázódásával jár (Jelenleg a kutatás legnagyobb kihívása, hogy a leválasztáshoz társuló átlagosan 8%-os hatásfokcsökkenést kompenzálják a teljes hatásfok emelésével, ami körülbelül azóta kurrens téma, amióta a fúzió). Jelenleg a földgáz felhasználása jár a fosszilis energiahordozók közül a legkisebb CO2 kibocsátással.
Mindezen hátráltató tényezők ellenére egyetértek önnel, Magyarország egyoldalú függőségét az Orosz piactól mihamarabb fel kell számolni, azonban a közeljövő realitásait figyelembe véve Magyarország erősen gázfüggő fog maradni, bármilyen energiapolitikát is követünk.
Palackos:
koszi, nem tudtam, bar hasonlit a media -ra es tarsaira. nem kell ekezet es en csak lustasagbol nem irok nagybetut, nem azert mert nem tanultam helyesen irni...
RG
inkabb at kene gondolni!;
"Magyarország egyoldalú függőségét az Orosz piactól mihamarabb fel kell számolni, azonban a közeljövő realitásait figyelembe véve Magyarország erősen gázfüggő fog maradni,"

remek, fel kell szamolni, de nem lehet.

jol kell politizalni!
eljen...!

nem szabad ellopni a nep vagyonat!

legfeljebb reexportorok vagyunk: a hazai termeles a szukseglet 20 %-at se fedezi, ha elobb letermeljuk elobb kimerul...
Elöbb utóbb az lessz a kérdés a gáz ára helyett, hogy van e gáz, és kaphatunk e belőle! Minden olyan dolog,aminek a fogyasztása meghaladja az újratermelési lehetőségét, folyamatosan drágul, majd elfogy. Először a szegények esnek el tőle, aztán mindenki.Bármilyen fájó, de az fogja eldönteni, hogy ki kap, s menny-ért,akinek van!!Az amerikaiak sem azért vannak Irakban, meg rohantak ano Kuvait-ba, mert jaj, azok a fránya szabadságjo-gok! Kökeményen az olajért, a gázért. Putyin mester is azért tudott izomból tárgyalni,mert mögötte ott vannak a gázmezők!
süti beállítások módosítása