W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Iskola a határon

2008.01.11. 06:45 Tóta W. Árpád

Automania - ZX Spectrum, Mikro-Gen Ltd, 1984Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten. Mégis megéri neki. Miért? Hallga csak.

You're welcome


A szlovák szervizben – így a taxis – a tulajdonos elkísérheti az autóját, és a szerelők a munka felvételétől szakadatlanul dolgoznak. Amit elszámolnak munkaóraként, azt munkával töltik. A taxisofőr hitetlenkedve újságolja, hogy a szlovák Skoda-szervizben nemcsak kikúrják a szemétbe a régi szűrőt, és bekúrják az újat, hanem kiporszívózzák a szűrőkamrát vagy mit. Plusz megolajozzák a zsanérokat. Ez csak azért szenzáció, mert ezzel szemben Magyarországon nemhogy nem teszik ezt meg, hanem a tulaj leadja a kocsit, leül a műhelyen kívül, aztán nézheti egy ablakon át, hogy ott áll az autó elárvultan, amíg végre megemelik, kinyitják, szűrő kikúr-bekúr, aztán adják a számlát három óráról, egy órányi munkáért. Plusz az alkatrészek, jóárasítva vastagon.

- De hiszen ez jól van így – mondom a taxisnak, akit ideje elnevezni, mondjuk Jimmynek. A tudatos Skoda-tulajdonos jobban jár, a csaló, korrupt, ingyenélő szerviz pedig szép lassan csődbe megy. Vagy rájön, hogy nem verheti át a kedves ügyfelét, és dolgozni kezd pontosan-szépen, és akkor nem kell Szlovákiába menni. A láthatatlan kéz igazságot tesz.

Nekem kisgyerekként igen röviden magyarázta el édesapám, miért jó a kapitalizmus. Akkor még hivatalosan is más volt a rendszer, könnyen megértettem, kéznél volt az ellenpélda. Ennyi volt a magyarázat: ott én vagyok a Kedves Vásárló!

Jimmy egyetért, tudja ő, mi az a verseny, hiszen részt vesz benne. Megtanulta, hogy az utas elégedettsége neki is jó, például mert több borravalót kap. De a tanmese mégsem ilyen egyszerű.

Pusztuljon a jobbik


Mert a magyar szervizek – mondja Jimmy, a taxis – egyelőre nem szeretnének többet és jobban dolgozni, illetve nem átverni az ügyfeleiket. A szlovák konkurenciát felülmúlni lusták vagy képtelenek; pont ezért rosszabbak. Mit találnak ki megoldásként? Hát persze, zárjuk ki a versenyből a nálunk jobbat. Elterjesztik ezért – bevonva a velük sanda kapcsolatban álló generálimportőrt –, hogy a Magyarországon vásárolt Skodák elvesztik a garanciájukat, ha külföldön szervizelik őket. – Ami nyilvánvaló kamu. Azért márkaszerviz, hogy Amerikában is garanciális legyen – jelenti ki Jimmy, kissé bizonytalanul. Talán inkább hisz benne, mint biztosan tudja. Még váltunk néhány szót arról, hogy a kínai éttermekben szinte mindig mosolyog és előre köszön a kínai, és nem azon bosszankodik, hogy ez a rohadt vendég nem hagyja őt újságot olvasni. Egyetlen szerencséje a magyar kisvendéglőknek, hogy a kínai kajából csak az illatos-ólmos csirke való magyar gyomorba. De amint megtanulják a borjúbécsit, lesz jajveszékelés.

Busás borravalóval búcsúzom, hálásan a hozzáadott értékért.

Nem milliárdos vállalkozó, nem tőzsdecápa, és nem országos hírű sebészorvos. Csak egy taxis. De tudja, hogy a versenyben bár neki is részt kell vennie, viszont munkaidőn kívül, sőt azon belül is haszonélvezője annak. Nem a gyengén teljesítővel szolidáris, hanem azzal, aki megdolgozik a pénzéért. Van remény.


Címkék: reform korrupció magyarland

7151 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr67293047

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Spontán 2008.01.11. 12:50:01

Kapitalizmus mostA szervizekről regél Worluk odaát és a magam részéről egyet is értek vele. A verseny jó, hulljon a férgese. De van egy másik aspektus is, ami ennek kapcsán eszembe jutott. Mi a kapitalizmus manapság? Tömeghülyítés felsőfokon. Kevesebbe ke…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hacsa:

nem fog átmenni, mert az alkotmánybíróság sarkalatos döntésnek tartja, amelyikben a jelenlegi btk szabályozást nagyon megszorítóan értelmezi a szólás szabadságának javára. és ebben kurva igaza volt sólyoméknak. mert az árpádsáv nem a büntetőjog kérdése, hanem a jóizlésé, ami szigorú magánügy, nem hatalmi, közjogi kérdés. ezért faszság az mszp mostani rugózása, mert tudható, hogy az alkotmánybíróság ismét el fogja kaszálni és ismét igaza lesz. persze ma nem erről szól a politikai közbeszéd és szerencsére, mert gumicsont, akárki is rágja. olyan mintha a halálbüntetésről menne a nagy népi vita. az is gumicsont. ha meg majd megől egy állat egy kisgyereket, akkor megint fellángol, de attól még gumicsont.
Remélem is, hogy nem megy át, bármennyire is szeretné a Malac.:)))
hacsa...
Fentebb látható egy libbolsi hozzászólás. Véleményterror, érted? Hülye és LOL, aki mást gondol, ráadásul még hazudok is.

libbolsi= liberálisnak tüntetem fel magam, de közben küldetéstudatosan mindent ki akarok írtani, ami nem olyan, mint én. Véleményben is! Tipikus esete, mikor engem át akarnak küldeni a MN online-re itteni ún. liberálisok
"Rossz a gyűlölettörvény? Igen? Tessék beadni egy törvényjavaslatot a megszűntetésére, oszt majd meglátjuk mit mond a Fidesz!!!! "

adjon be a fidesz, ha a tagjainak, mint te ennyire csípi a szemét a jelenlegi, amit egyébként a 2 vh-t lezáró párizsi egyezmény magyarország számára előír. de miért pont a kormány jöjjön elő ezzel a gumicsonttal? hogy ordíthassátok: válság, nyomor, ezek meg előjönnek a gumicsonttal. a fidesz rögtön megvédené imho a jelenlegit. de minek hülyeségekkel foglalkozni itten?

tessék javasolni a frakciónak, malac. ha pártag vagy. ha nem, lépj be a fideszbe és tégy a gyűlölet ellen. :DDDDD
Nem a kutya a hibás, ha az odalökött gumicsontot rágja, hanem az, aki odalökte neki......
és pont akkor, mikor rókát kéne fognia...
Véletlen.... jaaaa....az, a kurvaéletbe!;)
Olvasni se, de a közepeket meg tudom különböztetni az "átlagoktól". Jaaa;)
pont tegnap este neveztél "seggarcúnak" malac. (ráadásul nagy L-lel írtad a nevem, bakker! :D) én nem vettem komolyan. maradj itt. pont addig, ameddig az jólesik neked. ha a vita hevében valamikor én küldtelek volna el mno fórumba, jó, hogy nem hallgattál rám. ha más, akkor is. a lényeg, hogy itt vagy. de ettől továbbra is azt fogom írni, ha valamit netto baromságnak tartok, hogy netto baromság. bárkitől is jön a hsz.
Erre miért nem kaptam egyenes választ?

"Namost akkor kérdem én a legnagyobb tisztelettel:
Melyik a nagyobb baj, h Veresék választást csalnak a romák lefizetésével, vagy az, h ezt lebuktatták "aljas" eszközökkel, és még fel is adta magát a riporter a rendőrségen? Melyiktől kell jobban elhatárolódni?"

Hangsúlyozom: egyenes válasz akarok! Melyik a nagyobb gáz, he?
off:

mielőtt leszakadnék és kirohannk a természetbe...

tegnap dvd-zés kisebb lányommal, nejemmel. felteszek e filmet, vígjáték, kutyás, családi kommersz gondolom.

namost. a film azzal nyit, hogy van egy 18 éves csaj, aki unalmában egy délután hmmmm orálisan kielégíti a kutyáját.

namost ez nagyon erős kezdés még az én libsi gyomromnak is. (nem mutatták az action-t élesben.)

aztán láttam egy majdnem olyan jó filmet, mint a felkoppintva (knocked up). tele emberséggel, humorral, tragédiával, szal amin lehet egyszer "sírni", egyszer "nevetni".

nem bergman, de nagyon érdemes megnézni.

a film címe: kutya nagy titok (sray, aka sleeping dogs (lie).

(www.filmkatalogus.hu/Kutya-nagy-titok--f20497

a knocked up nagy siker amerikában, a európában alig szólt. a stay kurva nagy nukás, az imdb-én mindössze 914 voksot kapott, ami azt jelenti gyakorlatilag senki sem látta az usá-ban. viszont a jellemző komment címe: multaságos!!! hangosan fogsz röhögni közben."

igaza van. nincs időm fordítani, de nagyon jó:

"No wonder politicians lie, our society "can't handle the truth." No film points this out as clearly as this film does. I rarely review films but this one inspired me. Most of America is trained to lie and cheat in elementary school. We learn very quickly that the cheaters get rewarded, no wonder our political and business systems are such a mess. Ask your self what happened with Enron, were they really punished? A lot of them made millions and got away with it.

"The acting was excellent and I was glad the actors were unknown. The last time I laughed this hard during a film was Waking Ned Devine in 1998. Was a little surprised the film is rated so low, there are a lot of movie snobs that can't enjoy a film with no stars or recognize Bobcat Goldthwait as a director."

mindenkinek csak ajánlani tudom. ha már ilyen szép ez a nap. élmény volt, viszlát.

lapi

pacsirtás jó reggelt! akár hogy fondorlatoskodott Orbán mégis itt a tavasz!

Beyer írásával nincs semmi baj, emlékszel a "Kabaré" cimű filmre- nem írt semmi újat, minden megtörtént már, csak hát ezt itt az ifjú Tóta W. nem hiszi el, mert a baloldali nagy mítoszban él, ami a "fejlődésről" szól...

Másik: Hír-tv ügy, hozzám egész életembe jöhettek bedrótozva (jöttek is, ki is vágtak a munkahelyemről) ez ellen úgy lehet védekezni, hogy szarsz rá, próbálod túlélni... ennyi
hogy 90 után erkölcsös-e ilyen eszközöket használni a sajtónak, ez kényes dolog, sok töprengés után azt gondolom, párt szinektől függetlenül, a korrupció, hatalommal való visszaélés, terrorizmus stb. feltárására rejtett kamera, mikrofon, megengedhető, sőt talán szükséges... ide tartozik a provokáció is, én ezt a sajtónak elnézem, a bünüldözőknél, titkos szolgálatoknál ez szabályozva van...

nagy a szar ebben az országban, nincs más mint a nyílvánosság...
sajnos a biróság, rendörség, ügyészség munkája komoly kételyeket ébreszt bennem... marad a nyílvánosság de már ez is egyre reménytelenebb

"Hangsúlyozom: egyenes válasz akarok! Melyik a nagyobb gáz, he?"

elmondtam az álláspontomat, malac ma reggel. ne fárassz. olvass. de csak, ha érdekel.
Mindenki figyelmébe:

véleményeket akkor lehet tiszteletben tartani, ha vannak.

A féktelen és ostoba rajongást, gyűlölködést, vagdalkozást nem lehet.

Vagy mindannyian seggarcok vagyunk, vagy mind dzsentlemanusok, középút nincs.

Hé, seggarcok, én a gentleman-megoldásra szavazok!

XD

P.

P.
T. Paszternák!

Gyurcsány valóban hazudott, sőt sokszor hazudott, ahogy mindannyiunk is már. Csakhogy ennek semmi köze a választások megnyeréséhez. Érdekes egyébként, hogy ezt a hazugság sztorit mindig azok hozzák elő, akik nem az MSZP-re szavaztak, és képtelenek felfogni, hogy ezt az általuk erősen gyűlölt pártot mások nem gyűlölik annyira. Ezért szükséges (sőt kényszer) a szerintük nyilvánvaló képtelenséget valami egyéb okkal magyarázni.

A Veressel kapcsolatos "A bizonyítékok hiánya az lópöcs" kijelentést tudjuk be véletlen elírásnak, egyébként némi szó érhetné a ház elejét a demokráciafelfogást illetően, és jogilag is kissé kétesnek tűnik a lópöcsözés, mert a mai (nyilván sajnálatosan elkúrt) törvények szerint a rendőrségnek kell bizonyítani, hogy ott voltam a betörés helyszínén, nem pedig nekem, hogy nem voltam ott. A rendőrség pedig ezen bizonyítási kényszer hatása alatt, mindenféle, eléggé el nem ítélhető dolgokat művel, pl. nem ülnek szép csöndben az őrsön, hanem ide-oda mennek nyomozgatni, sőt főleg a gyanúba keveredetteket keresik fel, ami nagyon mocskos dolog ugyebár. Na de majd 2010. után megváltozik ez!
Hát csak nem kapok egyenes választ dr.úr!

De mit is várjak attól, aki nem tud különbséget tenni aközött, h "hülyeséget írsz" vagy "hülye vagy".
Bizonyíték rá a tegnap este, igaz?
Ilyen embertől egyenes választ....? Malac, te túl naív vagy...
Paszternak · osember.blog.hu 2008.02.24. 09:49:51

"Hé, seggarcok, én a gentleman-megoldásra szavazok!"

Majd eccer, ha erre jársz, fizethetek neked pár sört.

Paszternak
"Hé, seggarcok, én a gentleman-megoldásra szavazok!"
Jaaaaaaa.....:)))))))))
T. Vakapad!

El kezdtelek olvasni, bizony mondom néked, nagyon el akartam, nagyon figyelmesen, de itt elakadtam:

"Gyurcsány valóban hazudott, sőt sokszor hazudott, ahogy mindannyiunk is már. Csakhogy ennek semmi köze a választások megnyeréséhez."

B+:) Én itt se, meg seholse hazudok, hacsak az nem hazugság, h a Gyerekeimnek azt mondtam 6 éves korig, h a Jézuska hozza az ajcsit!
A "Csakhogy ennek semmi köze a választások megnyeréséhez" szöveggel meg egyenesen kiröhögteted magad...... legalábbis velem. LOL, bocseszka!
malac

"Én itt se, meg seholse hazudok,"

Az APEH az ugye nem ér?
Majd ha Gyurcsány miniszterelnö-kúr multimilliomosként nem írja le a szobacsillárjának áfá-ját a cégén keresztül, akkor én is elsétálok az APEH-hoz.....elsőként bevallani a maszekot a 115ezres fizummal a hátam mögött. Jaaa, és ebben sem hazudtam, mert eddig bárki megkérdezte, fizetek-e adót a maszek után, sosem mondtam, h igen. Kurva jó, kész röhej.LOL Kenjük szét, mossuk össze, mutassunk vissza, mint az oviban! De mi lesz majd OV-ban, az ő hatalmában..... veletek libbolsikák, he?
carnivola, malacka. így zuhanyozás után, elindulás előtt:

azért gyűjtik a nyeleskapákból a mintát. mert a helyszíneken is maradt. az meg szonosítható, mert a kapa, bödöd, tank, vödör, csöbör falából jellemző mikronyomok vállnak le, s ezeket azonosítani lehet a helyszínen találtakkal. abban biztos lehetsz, hogy a vizsgálati anyag a legkorszerűbb vegyészlaborba megy. majd a vizsgálat után látunk tisztán. ha ártatlan vagy, bocsánatot kell kérniük. ha nem keres egy jó ügyvédet. és ne engem, mert én nem vállalom. :DDDD

malac: a hírtévé volt vérgáz, aljas satöbbi. így már érted az álláspontomat. indokolás reggel lement. még mindig visszaolvashatod. viszlát, let's the sunshine in...
Ott kell ám elkezdeni a megtisztulást lent, a tanároknál, a béka segge alatti fizetéseikkel..... Nemám vereskabaisoknál, nem ám nomántánásokkal meg Strabag Demokraták Szövetségével, nem.... Előbb a tanárok tisztuljanak, vallják a szaros zsebpénzüket az APEH-nak, mi meg addig is nyugodtan szétlopjuk az államkasszát, és még meg is szorítunk a hiány miatt. Gyerünk Feri, húzzunk bele!
Na megvan az egyenes válaszom!:OOO

Tehát a libsi álláspont ez: Nagyobb gáz nem törvényes eszközzel egy újságírónak lebuktatni egy készülő és egy régi választási csalást, mint maga a CSALÁS.

GRATULA!

Nah, ez most egy kicsit megfeküdte a gyomrom, megyek is kajálni, hátha lejjebb megy és szarrá váltan kijön belőlem (Éljen Fábry!)
"Én itt se, meg seholse hazudok"

Na akkor már két ilyen ember van az országban :DD
malacka69 fighter, már csak 14 nap a győzelemig!:P · www.szenzor.freeblog.hu 2008.02.24. 10:11:36

OK, a szabályokat tisztáztuk. Az APEH nem ér.

Megszületett Gyurcsány bírósági felmentése!:O)
Fel vagy mentve Fletó, mert malac hazudott az APEH-nak, sőt annál is inkább, mert ebben az országban mindenki hazudik!:O
Úgyhogy nyugodtan hazudj csak tovább,
hazugországban te légy a király!;)

Rulez!
HOPPÁ!
Há wazze, csak most esik le, ilyen nem volt még! Tele lett hirtelen twá blogja kerszténységgel!

"Az vesse rá az első követ, aki maga nem bűnös!"

Gratula ateista libbolsik, megtérés helyévé avanzsálódott e médium!
Irány az esti mise: gyónás, áldozás, ima, és persze letérdelni, fej öl magasságban.... Jaaa, ott!;))
most olvastam a Veres János kampányfőnökéről szóló cikket. Amit abból leszűrtem, hogy egyelőre annyi biztos a HÍRTV hívott fel romákat szavazatvásárlás címén. Valamint azt állítja van olyan felvétele is amin valójában a kampányfőnök teszi ezt. Ezt senki nem hallotta, ők állítják.

Malacka/Paszternák... már kész ténynek veszi, hogy Veres csalni akart és a lebuktatására megengedhető a TV eljárása.

Nem kellene legalább a hangfelvételt megvárni (ha van)? És utána is csak azt leszűrni, hogy ez a Tóth akárki telefonálgatott? Ártatlanság vélelme? Vagy az csak a nekem szimpatikusokat illeti meg?

Hová jutunk így?
Még jó, hogy Gyurcsány és kormánya ma már nem hazudik, nem vezeti félre a közvéleményt. Csak hallgat és manipulál:

"Úgy tudjuk, a Magyar Energia Hivatal 13 százalékos lakossági áremelést tartott szükségesnek. (Ez érthető: egy tavaly decemberi, lapunkban megjelent kormányzati becslés 345 dolláros importgázár mellett április 1-jétől 7,5 százalékos lakossági tarifanövelést tartott szükségesnek. Nemrég pedig a gazdasági tárca munkatársa úgy nyilatkozott, hogy a nemzetközi árnyomás az év egészére vetítve még mintegy 20 százalékos gázáremelést tesz szükségessé). Információnk szerint azonban a szakértők által javasolt emelést most nem érvényesítik. A nyilatkozattételtől elzárkózó illetékesek legalábbis annyit mondtak, egyelőre nem találkoztak a témával kapcsolatos előkészítő anyagokkal (pedig erre szükség volna egy drágítórendelet esetén).

Az új gázárakat annak érvénybe lépése előtt egy hónappal ki kell hirdetni a közlönyben, vagyis legkésőbb március elsejéig be kell jelenteni azokat. Vagyis: az áremelési döntésnek a március 9-i népszavazás előtt meg kellene jelennie. Kormányzati források azonban nem erősítették meg, hogy politikai okai volnának az emelés halasztásának. " NOL

Mi a fene van ilyenkor a "piaci árakkal" kedves balliberásis barátaim?
"Hová jutunk így?"

szerintem már ott vagyunk :/
Ne félj!

Azt is megértem, hogy gázáremelésért reklamálj! Pont te:)
Ne félj,

no ez tipikusan a "van sapka, nincs sapka" esete.

Abban szerintem semmi kivetnivaló nincs, ha egy egyébként szükséges lépés megtételével valaki taktikai okokból vár egy-két hónapot.
totya

én taktikailag tíz év halasztást javasolnék...

Shore

Pont én! Mint jó tanuló, tőled is tudom, hogy az államtalanítás mennyire fontos dolog. Miért adod fel elveidet?
Piaci árat, de rögtön!

Politikusok ne manipuláljátok a gáz árakat! Tiszta körülményeket népszavazásra!
Erről miért nem volt szó? Wazze libbolsik, ilyen a ti vezéretek! Nézzétek, imádjátok!

"Gyurcsány Ferenc a párttal legitimizáltatná a parlamentben hétfőn meghirdetett új politikáját, derült ki azt MSZP választmányának szombati ülésén."

"A megerősítés formája pártszavazás lenne, magyarán bármelyik tag szabadon kinyilváníthatná, hogy mit gondol a kormányfő politikájáról."

A véleménynyilvánító pártszavazás kérdései
Egyetért-e azzal, hogy az új magyar polgárosodás támogatása érdekében:

"1 A munkahelyteremtés legyen meghatározó cél a kormányzati ciklus második felében?

2. Több jusson az iskoláknak, a több tudás, magasabb színvonal elérhetővé váljon minden gyermek és fiatal számára?

3. Célzott programokkal segítsük, hogy a hátrányos helyzetű térségekben a segélyek helyett munkájuk legyen az embereknek?

4. Ösztönözzük, hogy minél több honfitársunk juthasson kedvezményes formában saját tulajdonrészhez a nemzet vagyonából?"

B+ Cipollaferi, ezt megint jól megkavartad!:o
Erre még tőlem, korvaországmádámját utálótól is megkapnád az igeneket. Egy csöppeteget se aljas, áááááááááááá....

lehet hülye vagyok, de nem értem mi köze a gázárnak a tandíj-vizitdíj-magyarnakfőd stb témájú népi összeröffenéshez? :o

OFF
Vegyetek példát Lapiról, aki kimozdulá a gép mellől a természetbe.
Én is futottam egy jót a Margitszigeten, ti se lógjatok egész nap a neten ilyen szép időben... :)
ON
totya

A beszélgetésekben régebbi választási csalásokra is utalás van. Eddig csak 3-szor hallgattam végig. Tudod, mi lesz a végső bizonyíték? A részvételi arány Ludasban. Ha csak addig nem küldenek egy ukászt, h el kell mégis menni, mert bukta, ha nem. Ne légy már olyan vaknaív, már megbocsáss kedves totya!
Ne félj!

Gázár kapcsán részben egyetértek (ld. politikai haszonszerzés), de akkor odaadod kp-ben Gásziéknak? Biztos, h abból gáz vagy fa lesz? Ez nem rassszizmus, ez tapasztalás!
Totya,

én nem állítottam, hogy Veres itt és most hazudott (bár az, hogy a beosztottja nevében valaki telefonál és nem tagadják le, hogy ilyenről nem volt szó, sőt, aszondják: hát, mint a múltkor, első körbe 30, utána 70... hát, azért az elgondolkodtató - minimum). Vagy csalt.

2006-ban azt állította, hogy amennyiben a kormányra szavaznak az önkormányzatok, jól járnak, amennyiben meg nem, akkor szívnak. Továbbá csinált nekünk bazmeg, egy 10%-os ktségvetési hiányt, na, ez nem gazemberség kicsitse. Ez ugye btk szerint nem bűncselekmény, de te is tudod, én is tudom, lapi is tudja (malacka meg pláne!!!), hogy a hiány azért lett, hogy nyerjenek. A FERI maga mondta: trükkök százai kellettek ahhoz, hogy a szarból visszahozzák a kormányzást. Pénzügyi trükkök is nyilván kellettek, sőt, gondolom, főleg azok.

Szóval én nem vádaskodom, hanem azt gondolom, a kormány kétes üzelmei 2006-ban lehetővé tették, hogy a pöcs ellenzék ne tudja megnyerni velük szemben a választásokat. Utóbbit hagyjuk, előbbit ne felejtsük. MErt nem látom a garanciát, hogy 2009-ben nem kezdik megint újra ugyanezt a szemét stratégiát, annak érdekében, hogy nehogy Viktorék nyerjenek a - pöcs - kampányukkal.

Tehát én Veres Janiban a fletóista ember archetipusát látom: a kormány minden gazemberségre képes, csak a párt nyerjen. A nagyobb jó érdekében... mint Grindelwald, a mágus feliratában...

Üdv,

P.
Nonestvolentis,

úgy ám! én most fogom a három nagyobbik kölköm kezét és ellenkezést nem tűrve ismeretlen helyre hurcolom őket!!! Mert nálunk nincs demokrácia!!!

Ohh, hóvirágok, ohh, anyikám!

Háj,

P.

(mellesleg már várom Árpink ostorozó sorait, aki ahelyett, hogy megdícsérne minket, hogy 25-ig életben tartottuk a leszart szlovák autósát, majd jól kipellengérez itten mindenkit, hogy ilyen faszok, téma nélkül, egymás tőgyét rágják... :o)
Mi lesz itt holnap?
Tényleg, Árpád, mi lesz? Valami előzetes?
malac
Gazdaságpolitika, adópolitika, szociálpolitika.
Ezeket szokták össze-vissza kevergetni politikusaink a racionalitást félre téve, aztán csodálkoznak hogy nem működik semmi.
malac,

nem vagyok naiv, csak tartom magam az elveimhez: bűnügyileg az felelős akit elítéltek. Morálisan persze más is, hadd ne soroljak neveket.

ami pedig feri bizalmi szavazási kérdéseit illeti, az nekem olyan mint ovi népszavazási kérdései: arra is nehéz nemmel válaszolni ("akar-e kevesebbet fizetni?")


paszternák: egy nevezőn vagyunk. Én is félek attól, hogy újra osztogatás kezdődik. Nem gondolom, hogy a tulajdonosi program keretében, az csak lufi. De az újabb időleges adócsökkentés reális veszély lehet. (mondom úgy, hogy jól járnék vele, nem kicsit, nagyonis)
totya
"ami pedig feri bizalmi szavazási kérdéseit illeti, az nekem olyan mint ovi népszavazási kérdései"

Bocsátás, de ez kapitális butaság (nem Te, hanem amit mondasz!), ui.:

Gyurcsány általános célkitűzéseket fogalmaz meg, amivel téllleg 100/100 ember egyetért, míg a Fidesz kérdései 3_konkrét_intézkedésre vonatkoznak, amik ráadásul lehazudtolódtak a választás előtt. Már hogy lenne a két dolog ugyanaz!? Az egyikről lehet tudni, h mit jelent, kipróbáltan üzemel a gyakorlatban, szakmai szervek foglalnak állást, de átverősferi kérdései maszatosak, semmit nem tudsz róluk, de arra jó, h legitimizáltassa magát velük hóttaljas-gazember módon. Nem igaz, h nem látod, h már nem az MSZP-nek van pártelnöke, hanem Gyurcsánynak saját tulajdonú pártja!
Üdv.
m69 ma már nem zakatol többet, írja a memoár kötetét memóriából...
Agyő holnap, mikor már csak 13 nap. Óh mily szerencsétlen szám.......nektek cuclibbolsik;))
Veres János esete:
Szerintem a Fidesz érzi a bukta szagát......már előre magyarázkodnak.(ezek csalnak)
Egyébbként a választásokon mindig az nyert, aki egy pozitív jövőképet tudott adni a választóknak.

1990, Antal: A nyugodt erő
1994, Horn: Szakértelem plusz az hogy nem lehetnek továbbá az egyszeri emberek a rendszerváltás finanszírozói.
1998, Orbán:Polgári Magyarország
2002, Megyó: Jóléti rendszerváltás
2006, Fletó: Új Magyarország

A választások megnyerése és a választások előtti osztogatásnak sokkal kisebb az összefüggése mint gondolnánk.
Azoknak, akiknek csak egészen halvány fogalmuk van arról, illetve esetleg az sincs, hogy mit akar Gyurcsány Ferenc (nem is akarják megérteni, nem is tudnák megérteni, ha akarnák se, ráadásul lehülyézni - ez a finom jelzők közé tartozik - sokkal kéjesebb):

1./ Amint az már itten is elhangzott, és az eddigi tapasztalatok megerősítik, az osztogatás jelen helyzetünkben nem használna Magyarországnak. Az USÁ-ból kiinduló hitelválság, az olajár és az ahhoz kötődő gázár, a maastrichti kritériumok és a konvergenciaprogram teljesítési kényszere, valamint a "londoni feltörekvő elemzők" elvárásai (akiknek a jóslatai nyomán sok külföldi ad el és vesz magyar papírokat) nagyon kevés mozgásteret hagy összegszerűen a kormányzat kezében. Mindenre nem telik. Mondhatni, sőt.

2./ Ha mindenre nem telik, akkor sajnos ki kell jelölni azokat a területeket, ahol javítani akarunk. Ezek könnyen nyomonkövethetők pl. a hálón, a szakértők által hangoztatott célok általában egybecsengenek, és ha megnézzük a Gyurcsány-féle véleménynyilvánító pártszavazást akkor annak a kérdéseivel is. Nem véletlenül.

3./ Ha pedig a, tegyük fel, sikeres pártszavazás után (Gyurcsány mindent kihasznál, ami törvényileg rendelkezésére áll, ezért azok a kérdések, amik) pl. KJ odamegy Gyurcsányhoz, hogy te Feri, most, mikor már szabadabban lélegzünk egy kicsit, meg a választások is közelegnek, csináljunk már egy kis délkelet- magyarországi kórháztámogatást, ne szüntessétek meg a nagyberekfalvi szárnyvonalat, és építsetek elkerülő utat is, meg adhatnánk némi támogatást a búzára, és még odamegy hozzá további 200 lobbista a saját területének igényeivel (így szokott ez lenni, minél közelebb a választás, annál többen, éspedig főleg a megélhetési politikusok körében), akkor Gyurcsány elő tudja venni a pártszavazás eredményét, hogy megtenném én, Józsikám, dehát nem ezt szavaztuk meg.

Ha pedig valaki úgy gondolja, hogy Gyurcsánynak pont olyan könnyű a helyzete az MSZP frakciójával meg a komplett párttal, mint Hornnak volt a Bokros korszak intézkedéseinek átpasszírozása idején, mikor még működött a Kádár kori pártfegyelem, azoknak elárulnám, hogy nem így van. Ahhoz, hogy a ma már szanaszét kóborló nyájat egyben tudja tartani a parlamenti 194 többségi szavazat megléte érdekében a rájuk nézve kellemetlen törvények esetében is, kellett az őszödi beszéd, a pártelnökség (neki persze, mint púp a hátára), meg az állandó bizalmi szavazás. Különben nincs reform, hanem további osztogatás van, és azt az ország jövője érdekében én nagyon nem szeretném.

Tudom, hogy ezt az egész irományt a fórumtársak egy része (többsége?) simán átugorja. Ők csak azt tudják, hogy a Fradinak kell nyerni a bajnokságot, ha fene-fenét eszik, ezenkívül tűzzel-vassal (á propos, nem tudja véletlenül valaki, ki az a Tejfel László ?), még ha messze nem is a Fradi a legjobb csapat a mezőnyben. Hát kérem, itten demokrácia van. Váljék egészségükre.
hát igen, vakapád... a fradi simán megnyerheti a bajnokságot. az nb kettőt. :DDD
totya:

"ami pedig feri bizalmi szavazási kérdéseit illeti, az nekem olyan mint ovi népszavazási kérdései: arra is nehéz nemmel válaszolni ("akar-e kevesebbet fizetni?")"

nem olyan. ez ugyanis pártszavazás, amin az mszp tagok szavazhatnak. mint, amikor a horgászegylet voksol a csónakházban. az rendben van, hogy malac nem érti, vakapád up szépen leírta. azért a bokros csomag idején három miniszter felállt. itt meg karsai a második körben szavazott nem-mel. nem ugyanaz bár horn idején 2/3-os többségük volt.

de fletót csakis az mszp tagsága válthatja le. az meg nem fogja, mert a mezei párttagoknál megkérdőjelezhetetlen a tekintélye. gy.f. komolyan mondta, hogy 2010-ben ki fog állni a választók elé. tartani fogja a szavát. a kérdés csak az, kit küldenek ellene jobbról? akárkit is, nem lesz könnyű dolga.

imho a népszavazás napról napra válik egyre viccesebbé. meglátjuk.

viszont a tottenham kiegyenlített a chelsea ellen. és ez is figyelemreméltó jelenség, ha a vizidjíjat vesszük kiindulási alapnak. :DDDDDD
Ne félj!

"Mint jó tanuló, tőled is tudom, hogy az államtalanítás mennyire fontos dolog. Miért adod fel elveidet?
Piaci árat, de rögtön!"

Kétségtelen, hogy fejlődő képes vagy(nem irónia).
Megköszönném ha felidéznéd, hogy hol "adom fel az elveimet".
Na már csak egyet kell aludni, és a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja apropóján megtudjuk a publicista úrtól, hogy a Fidesz a legsötétebb bolsevizmust képviseli Magyarországon, ezért kell nemmel szavazni a népszavazáson.
Várom a reggelt.
republikánus:

"Fidesz a legsötétebb bolsevizmust képviseli Magyarországon"


szeretnéd hallani, bakker...

valójában egy szimpla ká európai populista párt. van ilyen mindenhol a térségben.
Kedves Lapi!

Ajánlom figyelmedbe az inforadio Aréna című adását.

Kopp Mária, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének tudományos igazgatója volt a meghívott vendég.

11től ismétlik, meg netről is le lehet tölteni ha úgy kényelmesebb...

Az életminőség, életmód hatása a viselkedésre, stressz, a fiatalok nevelésének fontossága.

inforadio.hu/arena/2716/

További szép estét!
uh ez durva volt ez a szolnoki cigány telep basszus 9-en 20 nm-en nem csodálom, hogy bűnöző lett a kölökből
Republikánus · res-publica.blog.hu/ 2008.02.24. 18:19:04

Nem a legjobb nicket választottad ... vagy csak nem ebben az országban élsz.
Fidezs képviseli a bolsevizmust ? éppen a regnáló hatalom sérti meg az alkotmányt, amikor mindenféle alap nélkül ráengedi a hatóságot az ellenékre. -
lapi&vakapád,

én értem gyf miért csinálja és nincs is vele gondom. Az mszp egy szuverén párt, a jog keretein belül úgy rendezi a dolgait, ahogy akarja, nem kell, hogy nekem tessék.

de fenntartom, hogy a kérdések nevetségesek.
Carnivora,

ez a rendőrállamozás nevetséges.

nonest:

kösz a linket. max. a hét közepén bírom majd meghallgatni, mert húzós hét elé nézek.

totya:

"de fenntartom, hogy a kérdések nevetségesek. "

azok, de nem is vagyok mszp tag, szal nem nekem szólnak. :DDDD
totya87 2008.02.24. 20:27:14

Péntekig én is így gondoltam.
Carnivor,

azért ne keverjünk össze egyes eseteket generális helyzettel (és megbocsáss pont mint érintett nem tudsz higgadtan ítélni-én sem tudnék)

És szimpla hülyeséget ne keverjünk össze "szervezett megfélemlítéssel"
Carnivora

Együttérzésünk a tiéd.
De
Lehet, hogy ha a te ajtódat gyujtották volna fel, most azt mondanád, miért nem ötven embert állítottak elő péntek hajnalban.
mi volt ez a Carnivora cucc pontosan?

Hadd mondja el maga az érintett, ha úgyis itt van.
bazsesztoni sziligan 2008.02.24. 21:14:49

Nézd én sok mindent megértek, ha bármi alap van , de érted itt miről van szó?

Az iwiw-en rákeresett a hatóság a Carnviora nicknévre , és engem dobott ki az iwiw ez jogalap volt a hatósági zaklatáshoz 2008-ban magyarországon. Ez itt a bibi. Semmiféle előzetes felderítést nem végeztek.

Semmilyen formában nincsen kapcsolatom szélsőjobbos csoportokkal ilyen nyilazókkal végképpen. Az egyetlen bűnöm, hogy jobboldali vagyok. A politikában való szerepvállalásom az előző népszavazásban a helyi Fidelitas melletti munkásságban, és a 2006-os országgyűlési választásokon a Fidesz kampánystábban való részvételben merül ki, amelyet sajnos az államvizsga miatt kénytelen voltam megszakítani. Az iwiw-es kapcsolatom semmiféle gyanúra nem adhat okot maximum bizonyos szélsőjobboldali elemek vádolnak cionista moszados kémnek az alapján, hogy több válaltan zsidó származású barátom, és izraeli rokonom, ismerősöm van. A nagymamám szintén zsidó származású bár ez nem tudom mióta bűn a 21. századi Magyarországon az MSZP szemében.

A jelenlegi rendőrségi zaklatás egy okból szenvedtem el a szűkös hatósági közlemény alapján. A megyéből v.ki-v.kik képviselőknek barna poros leveleket adtak fel egy papírfecnin Carnivora aláírással. A rendőrség az iwiw-en rákeresett szintén állításuk szerint a Carnivora nick névre , és engem Zólyomi Viktor-t dobott ki az iwiw, mint ezen nick név használóját az interneten. A 21. században a rendszerváltás után majdnem két évtizeddel ez elég a rendőrségi zaklatáshoz.

Az ügyészség a levél szerint amit a kezembe nyomtak 21.-én adtak ki a parancsot, hogy mindenféle megalapozott gyanú nélkül házkutatást végezzenek nálam, majd bevigyenek kihallgatni ami után közölték én csupán tanu vagyok. Bár nem tudom egy jogállamban mióta szokás nyomós ok nélkül v.kit megalázni a családja, és a szomszédság előtt ezek bennem, mint történelem szakot végzett emberben leginkább a gestapo-s, ávó-s, ávh-s, III/3-as időket idézik.

A rendőrség 2008. február 23.-án hajnalban tiport bele nyugodt hétköznapi életembe az ártatlanság vélelme alatt kezdetben, úgy viselkedtek velem, mint egy bűnözővel. Bár nem tudom a rendőrség, miért nem végez előnyomozást mielőtt házkutatást rendel el. A modern demokráciában ilyen esetekben először is nyomós gyanúra van szükség. Ilyen pedig az esetemben kizárólagos. Semmilyen un. "forradalmi" megmozdulásban nem vettem részt, sőt az ilyen megmozdulásokat elítélem, amelyet több fórumon is szóvá tettem, és amelyért több velem nem szimpatizáló embert is szereztem. Semmilyen politikai szervezet, párt, mozgalom tagja nem vagyok. Egy egyszerű fiatal, akit érdekelnek a hétköznapok, és aki kénytelen szembesülni a Gyurcsány kormány által okozott problémákkal.

A rendőrségi zaklatás menete:
Hajnalban csöngettek szüleim beengedték őket dörömböltek az ajtómon mire kimentem nekem este, hogy Carnivora nick-en vagyok-e fenn az iwiwen? közöltem igen. A következőkben nekem esett a főnyomozó, hogy bűnöző vagyok, barna porokat adok fel stb. meg a kezembe nyomott egy papírt az ügyészségtől. Elkezdték a házkutatást természetesen az égvilágon nem találtak semmit mire édesapámat megkérdezték van-e itthon üzemanyag , majd az ő rotakapájából leszívták a benzint. A szobámból elvitték a személyi számítógépem a cég tulajdonát képező laptopot, és a két telefonom. Érdekes módon a saját telefonom visszaadták a későbbiekben míg a céges telefont szintén elkobozták ezáltal nekem a továbbiakban szándékos anyagi kárt okozva.

A házkutatás kb. 5 órától - 7 óráig tartott ezután átmentük a hatvani rendőrkapitányságra, ahol folytatódott ez az abszurdum, és ahol már a nyomozók is rájöhettek az égvilágon semmi közöm az egészhez, és egy rövid beszélgetés után már csak Pestről vártuk az elengedő parancsot.

A nyomozó hatóság megfelelően járt el viszont az szomorú, hogy a 21. században az Európai Unió tag Magyarországon a hatalmi ágak még mindig nem váltak szét a rendszerváltás után. A kormány lásd. végrehajtó hatalom parancsolhat közvetlenül az igazságszolgáltatásnak ezáltal a demokrácia alapkövetelményeként említett hatalmi ágak szétválasztását felrúgja. A nyomozók idejüket, energiájukat, anyagi lehetőségeiket rám pazarolják el miközben Magyarországon a közbiztonság enyhén szólva is megkérdőjelezhető. A magyarok nyilai, rendőrszékházra lődözők, mtv ostromlók, tolvajok, autó feltörők szabadok miközben magyar fiatalokat, akik soha életükben nem követtek el még szabálysértést sem zaklatnak. Felháborító? szerintem az. Önök szerint nem?

Tisztelettel.
Zólyomi Viktor

Ennyi elküldtem a médiának a Magyar Nemzet reagált rá ennyit a pártatlan magyra médiáról, amely kíváncsi az igazságra, és tényközlő.

A rendőrség nyomozati színvonaláról pedig ennyit:

Üzenet küldője: Szalma László [DBLaci/Csőcse... (1095) Üzenek

Címzett(ek): Zólyomi Viktor [Carnivora] ;

Téma: Re: Üdv

Feladás dátuma: február 24., 13:41

Üzenet szövege

Igen, közben meg tudtam rólad ezt azt. Jó, nem gond. Tényleg azt hittem egy oldalon állunk, de nincs harag. Köszi a kultúrált válaszokat. Egyszer talán mégis össze fogunk majd.

DB

---------------------------------------------------------
> Szerintem ez a kommunistazsidó meg ilyen szövegek ... nem
> minden zsidó kommunista nem szeretem az ilyen
> általánosításokat. Ez ugyanolyan általánosítás, mint a
> szélsőbalos MSZP-től a minden jobboldali náci.
>
> Nem megfélemlítés kérdése én ezt mindig is így gondoltam
> ebből volt már elég sok afférom a jobboldalon is.
>
>
> ---------------------------------------------------------
> > Értem. Akkor tényleg benézte a rendőrség, bár, ha
> ilyeneket
> > írsz rólam akkor tényleg nem vagyunk egy platformon, de
> > inkább értelmi, mint ideológiai szinten Hol zsidóztam,
> > és mikor? Én csak az igazságot írom le, az nem zsidózás.
> > Sajnálom, hogy így állsz a dologhoz, és engem is
> > ellenségednek tekintesz. Én ezen meglepődtem, de azért az
> > érzés nem kölcsönös, sok sikert kívánok.
> >
> > DB
> >
> > u.i.: lehet, hogy téged tényleg megfélemlítettek azért
> > írtad ezt, akkor már érthető, de akkor is szomorú.
> >
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------
> > > Üdvözletem
> > >
> > > Bocsi,de nem igazán vagyunk alapvetően egy platformon
> > > attól, hogy a politikailag befolyásolt rendőrség
> lecsapott
> > > ránk. Én nem szeretem a zsidózást meg ilyesmik ...
> nemzeti
> > > radikálisnak vallom magam a fogalom eredeti értelmében
> > lásd
> > > Bajcsy-Zsilinszky Endre 1934-1944 közti tevékenysége.
> > Tőlem
> > > sajnos ideológiailag te is olyan messze vagy , mint a
> > > rákosista, gestapos beütéssel tevékenykedő
> > > ügyészésg-rendőrség.
> > >
> > > Tisztelettel:
> > > Viktor
> > >
> > >
> ---------------------------------------------------------
> > > > Ahogy a tavalyi ügyben is jó emberekkel ismerkedtünk
> > meg,
> > > > úgy talán most is értékes új kapcsolat épülhet az
> ávhnak
> > > > köszönhetően.
> > > > A hírtvn láttam a beceneved, ezért jelöltelek be.
> Minket
> > > > Szegeden szívattak, lehet, hogy lenne értelme közösen
> > > > utánanézni a jogi lehetőségeknek, ez az eset
> botrányos.
> > > > Keress itt, vagy e-mailen ******@******.hu, hamarosan
> > > > leszek skypeon (ott ******) a mobil számom ** **
> > *******,
> > > > de a netes kapcsolatokat preferálom.
> > > >
> > > > DB

A nem ide tartozó részeket kicsillagoztam , de ez a másik egyébként valószínűsíthetően szintén jogtalanul letartóztatott úriember fél nap alatt kiderítette, hogy az égvilágon semmi közöm hozzájuk. Sőt.

Már kezdem érteni a rendőrség, miért nem tudja elkapni a bűnözőket ... ilyen hatékony felderítés erők elpazarlása pl. rám piszlicsáré ügyekre, mert a politika ebbe kényszeríti őket. -
Carnivora,

még mindig fenntartom: ez egy kapitális baromság, elnézést kellene kárniük. De attól a rendőrállam nem áll meg. Ennek bizonyítéka, hoyg ezt itt elmondhattad. Egy "jól működő" rendőrállamban, még mindig benn lennél, vigyáznának, hogy ne legyen bizonyíték.
a rendőrállamtól a nyílt diktatúra azért még odébb van...
puha diktatúrából --> puha rendőrállam
Carnivora

Értem miről van szó.
Sok helyen elolvastam amit írtál, nem csak itt.
Amit itt írtam eddig, tudom, hogy nem volt vigasz.
Legyél a rendőrállam mártírja. Választás kérdése.
A rendőrség sehol sem független a kormányzattól, sőt sok helyütt az ügyészség sem. A bíróságoknak kell függetlennek lenniük.
Hoppá szereplek a kurucon is :D , de kedvesen becézgetnek.

A műellenzéki Fidesz kordonbontó kirakatmegmozdulását követő boszorkányüldözés után majdnem pontosan egy évvel, február 22-re virradóra ismét házkutatást tartott a rendőrség több hazafinál, ill. egy liberálisba hajló, "Carnivora" néven fórumozgató, adatlapja alapján nemzeti érzelműnek látszó alaknál is látogatást tett, aki előszeretettel mocskolta a tettrekészebb nemzettársainkat. Az ő bűne az lehetett, hogy az IWIW nevű "közösségi" portálon "gyanús" kapcsolatokkal rendelkezett. Ha ez igaz, akkor ez az apró "rendszerhiba" cáfolja a tüzes koktélokat kínálgatók kilétét övező összeesküvés-elméleteket, ill. azt az állítást, hogy ezek az események a kormány provokációi lennének. Mert ha a kormány vetemedne ilyen aljasságra (ami egyébként megszokott), akkor miért hurcolták volna meg ezt a rendszer szempontjából hasznos idiótát.

Akit Budaházyék a másik oldalról támadnak, és akit a Magyarok Nyilai alaposan behúztak a csőbe azzal, hogy a poros borítékokba az ő becenevét tették. (1:0 ; hazafiak vs. összeesküvés). Valóban ennyire hülyék lennének a nyomozó hatóságok? Viszont az a tény, hogy még mindig nem fogták el e szervezet képviselőit (ebben a maradék-országban ez szánalmas teljesítmény), az inkább a kormányt keveri gyanúba (1:1).

kuruc.info/r/26/21580/
A régi beidegződés szerint hajnali látogatást tettek Hatvanban Carnivoránál, mivel az ő neve szerepelt néhány "gyanús port tartalmazó" boríték mellé írt levél végén. Az NBH-nál valóban annyira hülyék voltak, hogy azt feltételezték, valaki saját becenévvel aláírja a levelet, hogy az ő dolgukat megkönnyítse.
Carnivorát sokan ismerik a nemzeti fórumokon, ugyanis előszeretettel fertőzi összeesküvés-elméleteivel eme fórumokat. Toroczkai Lászlót és Budaházy Gyurit is folyamatosan mocskolja, de csürhének nevezi az utcán harcoló bátor hazafiakat is és mindig csak az utcai kukák épségéért aggódik. A tavaly októberi harcok után egy hozzászólásában azt sajnálta, hogy a rendőrség nem lövetett a tömegbe...ezzel a kijelentésével nem pusztán a jelenkor harcosait alázta meg, hanem '56 mártírjait is.

Nem csoda tehát, hogy a port postára adók zseniális humorérzékről tanúbizonyságot téve, az ő nevét írták feladónak. A viccnek végül tanulságos következményei lettek.

www.szentkoronaradio.hu/node/27282

-

Na érdekes az NNYI ennyire nem volt képes ezek kb. másfél nap alatt begyűjtötték az infókat ...
Tényleg ennyire hülyék a hatóságok, sőt ha nagyon sűrgetik őket még hülyébbek. Olyankor még a szokásos vaddisznó modorukat is félreteszik a gyors eredményért. Terrorcselekmény-gyanú esetén pedig eléggé sürgetve érzik magukat.
Sajnálatos, ami veled történt, annak ellenére valószínűleg nem volt jogszerűtlen. Ma Magyarországon az önrendelkezési jog 72 órára különösebb indoklás nélkül felfüggeszthető, tehát egy kicsit igazuk azoknak is, akik rendőrállamot emlegetnek.
Elvileg egy tisztességes eljárás végén, a nyomozó urak elmondanak 50 mea culpát, közlik hogy panasszal élhetsz az ügyészségen (nem mintha sok értelme lenne), és akár kártérítésre is igényt tarthatsz (nem tudom van-e ilyen Magyarországon). És még egyszer elnézést kérnek, nagyon sajnálják, stb...

Ja, és abba ne hagyd a Budaházy-féle idióták fikázását :)
"Hoppá szereplek a kurucon is"

Benne vagyok a tv-ben! Benne vagyok a tv-ben! Huráááá!
Aaaaaaaaaaaaaaaa... 25-e van! Uuuuuuuuuuj posztot! :-D
Lord
Mint ahogy már írtam, itt figyel mindenki: kurucinfo, NBH, rendőrség, magyarok nyilai, fassetudja grupp....
Szóval jelszó:
Vesszen Trianon, éljen Gyurcsány! Ez a tuti!
Üdv.

Árpi

"A kép forog, az alkotó pihen"

Alszik? Még 9:38-kor is? Csak be kéne tenni, ami már úgyis kész a szellemi asztalfiókban! Vagy lelőttük a poént akaratlan az elmúlt veszett napokban?
Fel az ágyból, gyerünk mester! Huzzúnk bele a 7százát, mer' kitör a bloglázadás!
Üdv.
Jézus!:O
Húzzunk.... Ehhh, nekem is korán van még.... vagy biblia:))
Ez meg csak azért, mert átállítás van... csak 13 napig lehet valamelyik oldalnak nagy orcája. Yes!
Blogot a hüle magyarjának! Agyon akarom dícsérni Gyurcsányt, de mit Gyurcsányt, hát második Gyurcsány Ferenc testvért.
Csatlakoznék a bloglázadáshoz. Postot akarok!!!!!!:D
Carnivora:

Arról tudtál a rendőrök megjelenése előtt, hogy létezik ez a Carnivora-ügy? Igen esetén motoszkált benned olyan-e gondolat, hogy jelezd a hatóságoknak, nem vagy te annyira hülye? (pl. a 'magadról' boxban egy olyan megjegyzés, hogy nem a gyújtogatós Carnivora)
Így már Dr. Watson is elbizonytalanodott volna. (Persze simán lehet, hogy attól még kimennek, az aláíró Carnivora az végtére is az iwiw-es Carnivora, ha a betűk tényszerű azonoságát vizsgáljuk.)
Malac, én is figyellek, méghozzá aggódva :)
F U L 8 E R · samenick.blog.hu 2008.02.25. 09:52:59

Te honnan a francból tudtam volna, hogy Carnivora néven levelezget v.ki ... most tudtam meg pénteken. Gondolom v.melyik nagyeszű népnemzeti forradalmár új poénja amit a hatóság beszupált egy az egyben ...
Ezzel az erővel bárkivel , akit megakarnak szívatni nyugodtan eljátszhatják ezt a rendőrség meg még statisztál is nekik. -
Lord_Valdez 2008.02.25. 09:57:11

Szintén zenész? :)))
legközelebb írják rá: from Gyurcsány Ferenc... talán bejön, ha nem, az diszkrimináció, azt meg nem szeressük!
"Arról tudtál a rendőrök megjelenése előtt, hogy létezik ez a Carnivora-ügy? Igen esetén motoszkált benned olyan-e gondolat, hogy jelezd a hatóságoknak, nem vagy te annyira hülye? (pl. a 'magadról' boxban egy olyan megjegyzés, hogy nem a gyújtogatós Carnivora)"

Sőt mért nem bizonygattad legteljesebb hűségedet a "pártnak".
Ez a helyes út... mindenki jelezze a hatóságoknak hogy mihez nincs köze... munkahelyet teremt és talán kisegíti az amúgy szakszerű és preciz rendőreinket.
Tisztelt Tóta Wé Árpád poszter úr!

Amennyiben nem lesz itten hatalmaskurvagyorsasággal új post, át fogunk térni kollektíve a

szenzor.freeblog.hu

ra, ahol malacka69 állandóan vitaképes.

Ez most felért egy fehér poros küldeménnyel, viszont szerintem beloptam magam malacka szívébe... Hehe.

Üdvözlettel:

Dr. Paszternák Kevin Renátó József
(és ne feledjük: milliók állnak mögöttem)
Carnivora

"honnan a francból tudtam volna, hogy Carnivora néven levelezget v.ki"

Nem is arra gondoltam, hogy bárki levelezget-e, hanem pl. ha én meghallanám, hogy a tv-ben emlegetik a FUL8ER-t (ezek szerint a Carnivora-t te is hallottad) és lenne ilyen iwiw-es accountom, akkor motoszkálna bennem, hogy a rendőrök erőforrásai hát finoman szólva is végesek, emiatt gyakran tévednek. (Gondolom azért ez nem meglepő állítás) A magam részéről egy kicsit segítenék nekik leszállni a rossz nyomról. Az iwiw-es nyomozásokról ugyanis már régebben, többször is hallhattunk. Nem mondom, hogy te vagy a hibás, de azért jó ha számítunk arra, hogy a rendőr nem tud semmit, olyan mint elefánt a porcelánboltban.

"Ezzel az erővel bárkivel , akit megakarnak szívatni nyugodtan eljátszhatják ezt a rendőrség meg még statisztál is nekik. -"

Ez a veszély valós, egy rakás filmet forgattak már az ötletből. A tragédia az lenne, ha az ügy tovább juthatna a házkutatásnál. (Ami biztosan nem kellemes, de ha előre bejelentenék, akkor ritkán vezetne eredményre.)
Tán, ha fehér boros küldemény lenne... Így azonban zsarolásnak tűnik.
Dear Paszternak!

Vigyázz, mert mindjárt lecsuknak tiltott önkényuralmi PR viseléséért:O))

Lord

Aggódhatsz is értem!!!!
Láttad, reggel beírtam, h éljen Gyurcsány!:O Lehetek még ennél betegebb?;)
Plecsnit Carnivorának, éppúgy, mint Fletónak, csak Carninak aranyból, Fletónak .....-ból az ingére;)))

Ps.: Megfejtéseket az iwiw-es levelezőmbe várom.
Üdv. NBH és kurucinfo!
rosszul írtam, helyesen:
....-ből

Így talán megfejthetőbb.
Akkor hát jó fejtést.... kellene má' nekem is a pincében

Csákány!

m69, a volt bányász
F U L 8 E R · samenick.blog.hu 2008.02.25. 10:31:07

Te kicsit kevered a szezont a fazonnal a hírekbe utánna jelent meg miután elszenvedtem a zaklatást a sajtóhoz fordultam. Gondolod, ha tudtam volna róla nem tettem volna ellene?
Carnivora

"a hírekbe utánna jelent meg miután elszenvedtem a zaklatást a sajtóhoz fordultam."

Ja, értem! Akkor valóban nem tehettél semmit. Mintha pár hete valamelyik híradóban Mécs Imre felolvasott volna egy levelet, amit Carnivora írt alá, és Mécs Imre még utána is nézett, hogy ez valami ragadozófélét jelent. Ebből gondoltam, hogy szerepelt már a hírekben, de ezek szerint nem.
Adjunk hálát a sorsnak, hogy a vétlen emberek elleni rendőri fellépés a nyomozás korai szakaszában véget ért!
hali, mi van itt? twá új posztját nem láttam, pedig hétfő hajnal óta nem voltam net-en. egy csomó kérdés feszeget.

twá egy titkos helyen dobott egy postot és csak én nem tudok róla?

kifulladt a malac-kampány???????

beállt a blog, mint buci gyuri a való világ egyen?

főleg malac lendületvesztése lep meg, de becsülettel végigolvastam a hsz-eket.

nem akarnám megjáccani a nagy hozzáértőt, de carnivora ügyéről néhány szót, mert mégiscsak a büntetőjog a szakmám.

van olyan és teljesen legális, ha a nyomozóhatóság un. operatív felderítést végez. ilyenkor veszik igénybe az olyan dolgokat, mint titkos lehallgatás (kivitelezés az nbh-é, de ez mind1), ez persze lehet teló, email, lakásbedrótozás, fedett nyomozó bevetése stb. benne van a rendőrségi tv-ben, el lehet olvasni. (meg egyéb jogszabályokban)

az nem lehet kétséges, hogy a tévészékház körüli örjöngést követően a rendőrség is minden eszközt bevetett és bevet azokkal szemben, akiket szélsőséges és radikális csoportoknak szokás nevezni. az a dolga ugyanis az nbh-nak, rendőrségnek, hogy megvédje az alkotmányos berendezkedést. a "forradalom" meg nincs benne az alkotmányban.

mondok egy példát. ma is a magyar r. és társai (fekete sereg) ellen folyó kis maffiaperben üldögéltem. az egyik vádpont szerint magyar robi ölette meg a ragyás tóni nevű akérkit 3 és fél éve óbudán egy szép nyári éjszakán egy kocsma előtt a lakótelepen. a fickó ült bent az autójában, amikor az egyik vádlott odalépett és a vezető oldali ablakon át belelőtt a ragyásba egy egész tárat. kicsit az anyósülésen ülő másik faszi is kapott. de az túlélte, ragyásnak esélye sem volt.

namost tudható volt a gyilkosság pontos ideje. a rendőrök levették az összes környéken dolgozó gsm adók forgalmi adatait és minden egyes hívást lenyomoztak. úgy előtte és utána egy félórás intervallumban. ez többezer hívás, gondoljatok csak bele. óbudán még éjfél előtt sem alszik mindenki és mobilszolgltatóból is van három. ez nem lehallgatás, csak azt lehet bizonyítani, hogy a gyilkosság idejében és utána vagy 30 percen belül a hívta b-ét és 134 másodpercig voltak a készülékek vonalban. több száz emberhez kimentek a nyomozók és nagyon sokhoz úgy, hogy tudjuk, köze volt ragyás megöléséhez!!! ez iszonyú aprólékos meló és nem biztos, hogy eredményt hoz. de megcsinálták, pedig csak egy sima alvilági leszámolás volt. a vád szerint egy korábbi nyakleves miatt. (arra ugye alaszkától argentínáig tanítják a rendőröket, hogy határozottan szóban közölni kell a pácienssel: tudjuk.... és nagyon figyelni kell, hogy reagál rá. ez olyan régi fogás, mint a jó rendőr- rossz rendőr játék.

na most nem sértettem ügyvédi titkot, de hiba lenne lebecsülni a rendőrséget. nagyon benézték mórt, de én azért azt is látom, amit kinyomoztak. (mór egyébként azért ment el, mert nagyon szarok voltak az első intézkedések. imhó a bíróságnak kellett volna felmentő ítéletet hozni. back to police. azért a körülmények is rendkívüliek voltak. behatol két vidéki kisvárosi járőr és vérfürdőt talál a bankban. az egyik áldozat pl. a rendőrök szeme láttára halt meg. addig asztalra támasztott tenyérrel állt (!), miközben egy skorpióval korábban nagy lászló fejbelőtte. na nem részletezném... nem voltam benne az ügyben, csak kaiser védője történetesen jó barátom.

viszont azzal egyetértek, hogy a feleslegesen megházkutatott emberektől elnézést kell kérni. de csak miután a vizsgálat lezárult.

az meg, hogy diktatúra, baromság. a scotland yard a londoni underground robbantás után agyonlőtt egy brazil embert. tévedésből, ami szörnyű és hátborzongató. mégsem mondta senki - rendőrállam. azt marilyn manson szokta mondani az usá-ra: "police state!!! és néha kitörli jelképesen a seggét az amerikai lobogóval. amennyire tudom ohio-ban már fel is sorakozott a rendőrság a szinpad köré, de aztán nem tartoztatták le koncert előtt. pedig ő "bigger than satan". ettől még azért a show után rádobták a bilincset. :DDDD
thx!!!!!

én meg itten hiába pofázok. :DDDDDD
süti beállítások módosítása