W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Zsidók és hülyék

2007.09.13. 05:00 Tóta W. Árpád

Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság.

Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás.

Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet Magyarországon. Igen, a koalíció ezt most – nem először – meglovagolja, mert az nekik jó. De ne tegyünk úgy, mintha ők találnák ki. Mindenki tudja, hova kell kattintani egy kis véres gennyért. Sőt elég bármelyik politikai fórumban eltölteni egy órát. Így vagy úgy, kódoltan vagy nyersen zsidózásba fullad szinte minden téma. Vagy ha fullasztani nem is sikerül, akkor is megjelenik a hülyemagyar, árpádsávot kihajtogatja, és nekilát zsidózni két pofára.

Magyarország kétségkívül jobb hely lenne nélkülük. Nem azért, mert a zsidózás sértő, hanem mert ostobaság, és a buta ember rossz társaság. De mit is értünk zsidózáson?

Nem, az még nem zsidózás, ha utálod a szocikat.

Nem antiszemitizmus, ha az SZDSZ nem lelkesít. Nincs itt 96 % zsidóüldöző.

Nem vagy antiszemita, ha nem tetszik Paul Wolfowitz pofája.

Az sem antiszemitizmus, ha kritizálod Izraelt. Nem mindegy persze, hogy azért szimpatizálsz-e a palesztinokkal, mert az izraeliek genyók, vagy azért, mert az izraeliek zsidók. De azért van az embernek szája meg billentyűzete, hogy elmagyarázza a véleményét a maga árnyaltságában.

A zsidó vallás kritikája sem antiszemitizmus. Erősen hiszem, hogy aki bacon nélkül él, az szinte halott. Az meg végképp hülyeség, hogy Istennek választott népe volna, meg kőbe vésett parancsolatai. Annál már csak az a nagyobb hülyeség, hogy fia van.

A kérdés az, hogy mindezt ki tudod-e fejezni anyanyelveden úgy, hogy dr. K. attól ne érezze veszélyben magát. Dr. K. hazatelepült pár év Amerika után, mert hiányzott neki a hazája, Magyarország. Nem lövöldözik tankból gyerekekre, sőt irtózik az ilyesmitől. Nem privatizált, nem vett részt az iraki háborúban. Nem felelős semmi ilyesmiért, és ezt csak a hülye nem látja, meg az, aki a hülyéknek muzsikál.

Aki felelőssé próbálja tenni, az tehát hülye. Aki „a zsidókra” haragszik akármiért is, aki „a zsidók” kiszorításában megoldást vél látni, aki szerint valaki azért cselekszik rosszat, mert zsidó - az bizonyíthatóan, látványosan ostoba. „A zsidók” nem csináltak semmit. A Tasnádi Péter, az igen. Dr. K. meg nem.

Hülyék vs. hülyék


De be lehet-e tiltani az ostobák önkifejezését? Hogyan is nézne ki ez? Az uszítást már lefedi a törvény, tehát pogromra, buziverésre, kristályéjszakára buzdítani ma is tilos. Tiltsuk be a zsidózást? Az antiszemita buta, de mániákus, ezért kitartó. Már most átkapcsol kajmánozásra, kazározásra, kilincsorrúzásra, judeolibsizésre, ha kell. Bibliát, Talmud-hamisítványt, Cion bölcseit, sőt vérvádat ragad, mert neki muszáj közölnie a nagyvilággal, mennyire hülye. Fel fogja találni magát. És akkor? György Péter lesz a bírósági szakértő? Esztéták elemzik, hogy a szövegben hüllőt jelent a kajmán, vagy zsidót? Szembe lesznek röhögve: ott csak bizonyos rosszindulatú emberekről volt szó, tisztelt bíróság.

Zsidózás mindig lesz, és amíg nem kell körülírni, addig kiválóan alkalmas arra, hogy a seggarcok megjelöljék magukat. Amit az MSZP kifőzött, az nem akadályozza meg őket a kajmánozásban, viszont azonmód kinyírja a véleményszabadságot.

„Bárki, aki sértve érzi magát egy gyalázkodó kijelentés miatt, jogi úton kérhetne elégtételt” – ez volna a terv. Aranyos. Ne sértsen meg senki senkit. Értsünk egyet mindenben. Holnaptól mindenki okos, ezért senkire se mondhatjuk, hogy balfasz.

Ha ez átmegy, akkor már nem utálhatod a szocikat, mert perelnek. Nem utálhatod az SZDSZ-t, nem kritizálhatod Izraelt, mert valakit az is sért. Paul Wolfowitz is beperel, ha ráér. És ha netán bornírt baromságnak nevezed a zsidó vallást, mert bacon nélkül nincs élet, vagy a Szent Előbőrt: azért is bíróságon felelsz.

Engem pedig beperel ezért az Antiszemiták és Ellenállók Szövetsége.

Aki zsidózik, az hülye. De nem minden hülye zsidózik. Van olyan, aki épp küzd ellene. Hülyén.


Címkék: parlament hülyemagyar

667 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr97164215

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: polmavo 2007.09.13. 08:58:36

Szabaccság!Használati utasítás: a rendes olvasók kedvéért tök píszi lesz a duma, egyes szavak és kifejezések mavo-fanok által megszokott verziója alant a lábjegyzetben.Felállott a Majomházban a Klón, háta megett egy teljes Cuclista De Még Magyar...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wice: te láttál már olyan blogot, fórumot, ahol a papok lehülyézik az ateistákat?
Ha találsz ilyet szólj.
Amit Tóta úr művel, az legalább olyan durva, mint a zsidózás.
KennieC, szoktad olvasgatni a Magyar Katolikus Püspöki kar körleveleit? Kéne.

sodika, ez igazán sajnálatos, de a kép csak a hab a tortán, amit sütöttél. Egy hülye zsebnáci vagy, és nincs neked semmilyen "oldalad".
Tóta,nyissál üzleti alapon felzárkóztató programot a kommentelők közül annak a néhánynak akiben még van remény,a többinek meg csinálj szociális foglalkoztatót állami támogatással.Majd jelentkezem az ötletért járó részemért.
(ne szidj meg)
twa, te olyan sok mindent olyan jól tudsz. mondd meg: ha téged állandóan bibsiznének, kajmánoznának, kilincsorrúznának, nem mennél el egy olyan helyre ahol ez nem történik meg veled? és ahol kellemesen mediterrán az éghajlat, és tenger is van.

Válaszodnál vedd figyelembe, hogy egy 2000 éves problémáról van szó, ami egy emberöltő alatt, a te életedben valszeg továbbra sem fog megoldódni.

he nem mennél el, miért nem?
Eléggé eröltetetten előrángatott "veszedelem" ez a zsidóprobléma. Már évek óta ez az úgynevezett baloldal reflexe minden olyan esetben amikor szakmai kritikát kapnak. Ez hogy behergelnek ezt a jelentéktelen egzisztenciájú és létszámú szerencsétlen söpredéket, aztán az önmagát beteljesítő jóslat után kárognak hogy ez mennyire egy antiszemita ország. Ami tény: Magyarországon nincs jelentősebb zsidó kisebbség (ennek a történelmi hátterét ismerve mindenképp sajnos)ergo érthetetlen kit féltünk és kitől, mikor nem nagyon emlékszem lényegesebb zsidó származású állampolgár elleni progromra mióta az eszemet tudom. Az meg hogy valami húlyegyerek csorda egy fradi mtk meccsen jópofiságból (amúgy valóban izléstelen) szlogeneket ugat az semmiképpen nem társadalmi veszély. Persze itt rá lehet kezdeni az unalomig elcsépelt liberálkodó de semmiképp nem liberális lamentációra hogy:Mindíg így kezdődik aztán meg elszabadul a pokol, de hát ugyanazok az emberek parasztozzák meg cigányozzák a nagykanizsai olajbányász szurkolóit (van még ez a pátoszos klub még egyáltalán??) és lássál csodát még nem tört ki a polgárháború a főváros és a vidék között. Milyen érdekes hogy ha egy kisebbség nem keres kényszeresen elnyomókat akkor mennyire nem szídja őket senki. De épp ez a baja a magyarországi zsidóságnak , illetve a magát liberálisnak csúfoló szdsz-nek meg ujabban a vadkapitalista politikát folytató szocialistáknak,márminthogy szükségük van erre a fantom náciképre - a két párt esetében- önönmaguk definiálásához, a megcsappant és elöregedett vallásos zsidóságnak meg egyáltalán az életbenmaradáshoz is.
Amúgy hihetetlen otromba műveletlenség egy magát a befagyott szőkített olaj jegén miniszerelnöknek megválaszttató embertől, hogy egy fogalomként használja folyamatosan nyílvános beszédeiben a fasizmust, a nácizmust, az antiszemitizmust, a zsidógyűlöletet a nacionalizmust és a hungarizmust. Mégha vannak is átfedések de azért azt már 7.ben illik tudni hogy lényegében totál más dolgokról van szó, és ez az egybemosás vagy egy olcsó populizmus(akkor meg mit vádolják azt a felcsúti majmot folyton??)vagy dermesztő ostobaság-also known as: böszmeség.
Más:MÁS. Ez tényleg az utolsó rúgkapálás hogy egy ilyen fogságban született és ketrecben felnevelt szalonmeleget bedobnak és elkezdenek a melegek jogaival jönni. Meleg ismerőseim reakciója több volt mint felháborodás. Ráluk nézve sértő egy ilyen pitiáner kis senki habcsókos öregnéni őzikéje meséje a Mamáról aki a szíve mélyén mindíg tudta de azért mégsem, meg sörtiszom-böfögök-magyarvagyok-melegvagyok giccselkedése. ez a kormány az elmúlt 6évben nem sokat tett a melegek jogaiért miközben a cseheknéél már házasodhatnak annak ellenére hogy egyetlen egy dohánygyárakat befuccsoltató bazárimajmot sem lebegtettek meg a mama képét szorongatva.
Mellesleg a Népszabadság is odáig süllyest hogy azzal az idétlen rózsaszín háromszöges hülyeséggel jelent meg napokig a címlapon , miközben a tizenvalahanyadik oldalon pár sorban eldugták hogy növelik az ajándékozási adót és még pár illetéket. Na ez a BULVÁR, meg az hogy van e medence ferinek vagy Viktor nője vett e lugast.
"behergelnek ezt a jelentéktelen egzisztenciájú és létszámú szerencsétlen söpredéket"

Kik és mivel?
Nem ismerem, de érdekel. Én protestánsként írok, és ilyen körökben nem találkoztam "hitetlen gyalázással". Az a probléma, hogy az antiklerikális nézeteket vallók az igaz hívőket is támadják.
a témához visszatérve nagyon keveset tudok a zsidógyülölet indítékairól.
Írjon erről pár szót TWA úr, ha kérhetem.
Igaz, kis hazánkat nem érinti a téma: mit gondol Tóta úr, van-e Afrika néhány országában tudatos népírtás? Erről nagyon keveset hallunk a médiában. A holokauszt sajnos megtörtént, azon nem tudunk változtatni ( bár nagyon sokan tagadják, és bizonyítékok százait vonultatják fel ). De mi van Afrikában? Ott még lehetne tenni valamit.
Tóta úrnak van e valamiylen összeesküvés elmélete? Ez kapcsolódhat a zsidósághoz is, ha ezt egyáltalán megosztja a kedves fórumozókkal.

hogy lehet közel 600 kommentet írni egy cikkhez, ami teljesen nyilvánvaló? szerintem ti kibaszott hülyék vagytok.
KennieC:

"Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy felismerjék bűneiket, és többé ne vétkezzenek!"

MKPK körlevél 2006.

Nézd, énszerintem a keresztény mitológia egy szép és hosszú mese. Hogy ezt valaki _elhiggye_, az pont olyan nonszensz, mintha elhinné Pumuklit. Ez a véleményem. Biztos sérti a hívőket - így jártak.

A szcientológus mitológia egy rossz mese ráadásul. Azt elhinni szintén nonszensz.

Nem, nem veszem be, hogy Mária megszülte Isten fiát, és ettől nekem jobb lesz. Szerintem ez koholmány, ezt szó szerint érteni baromság.


(erről részletesen: w.blog.hu/2007/04/27/legy_ostoba)

Ez egy legitim vélemény, éppen úgy, mint hogy ha te meg azt gondolod, én emiatt a pokolra jutok. Te azt hiszed, én meg nem. Legfeljebb nem egy templomba járunk. Bármi egyébről emg el tudunk beszélgetni, mert lehet, hogy te is szereted a gombát.
KennieC: a holokauszt egyediségét én sem osztom. Minket ez érint, mert az elkövetők és a túlélők magyarok (is) voltak, de a népirtás az népirtás.

Afrika akkora szarban van, hogy csak na. Nincs emgoldásom. Volt, de lehurrogtak.

w.blog.hu/2007/02/27/a_modest_proposal
Azzal hogy tudják hogy van egy primitív kis csoport aki totál pálinkagőzben meg szellemi mohácsban tengődik, és ha ezek elzsidózzák magukat valahol(mert amúgy ezek tipikusan elkezdenek ám zsidózni) akkor aztán 40kamera veszi őket meg minden marhaságukat közzéteszi a média, hogy mekkora nagy társadalmi probléma ez,aztán meg azok a majmok ettől úgy érzik hogy na most aztán végre fontos emberek lettek és mégjobban elkezdik kiabálni a marhaságaikat, aztán pár magát szellemi fölényben érző médiaidomított lázadó lehülyézheti őket , míg az RTL meg a többi TV adó összesminkelt kardióedzésen és teljeskiörlésű kiflikúrán megkínzott riportere rosszaló és aggodó tekintettel(amibe azért egy kis sármot is belecsempész a stylist)elmondhatja hogy mekkora nagy szélsőjobb veszély van nállunk mielött áttér mosolyogva arra hogy előbújt a szingapúri állatkertben Jenőke a jegesmedvebocs.
Szerintem is vannak égető társadalmi problémák, és ezekközött a zsidózás marginális szerepet tölt be. Az országban egész falvak vannak akik basznak elmenni dolgozni és csak felveszik a segélyt, mert nem motiválja semmi őket másra. Családban előforduló erőszak,akár még a cigánykérdés megoldása, mert abban is csak a két szélsőséges (és egyaránt elfogadhatatlan) vélemény amit a média érdemesnek tart leközölni. Óriási visszaélések az állami megrendeléseknél,illetve most már az EU-s pénzeknél is, valamint az a társadalmi feszültség ami a lecsúszott átlagemberek és a kapcsolati tőkéjüket forintosító privatizációs és állami tenderes hiénákból "új magyar elitté nyomorodó" felső 10ezer között van .pl.
twa, mi volt az afrika megoldásod? mert az tényleg 1 mission impossible-nak látszik
nekem semmi bajom azzal hogy neked a kereszténység csak egy mese, de miért akarod úgy beállítani ,hogy ha valakiszerint ez nem az akkor az már egy provinciális babonás idióta?Amúgy túl sokat foglalkozol ezzel az egyház elleni antikeresztes hadjárattal. Ismerve az egyházak nem túl erős hatását az emberekre itt Európában ezen az alapon tényleg Pusztaszeri Kornélt is szídhatnád mert ő Pumukli magyarhangja(szerintem egyébbként a Pumukli is jó:))
staghorn, szvsz a zsidóknál azér van ez a túlreagálás, mert akit a kígyó egyszer megcsípett az a szúnyogtól is fél. őket meg csipkedte állandóan mindenki és mindenféle.

ja szerintem is túl sokat utálja a kereszténységet.
szimpatikusabb és libsibb lenne, ha a vallást meghagyná a magánszférában - így sikerülne jelentősen eltérni a muszlimoktól is.

mert, hogy a zsidó-kérésnél is ugye nem a zsidó vallás a lényeg, hanem a behaviour
szerintem senki nem harapta meg még az Szdsz-t. Nekik azért van ezekre a kitalált üldöztetésre hogy aztán beindíthassák az elég felszínesen megtanult "liberális" kórust.De hát ők csak kb ennyire liberálisok,aztán meg Strabag éjjel-nappal.Budapestből jól megélnek 18éve, azt ha valaki megkérdezi hogy a béna és drágán vett combinóik árának másfélszereséből fel lehetett volna húzni az Aquincumi hídat, vagy a, mostmár vagy 40 fórumon bizonyítottan felesleges 4es metró árából meg lehetett volna oldani az elővárosi vasútrendszert + egy alagútat a nyugatitól a kelenföldi p.u.ig, és ezzel gyakorlatilag európai szintre hozni a tömegközlekedést, akkor előveszik szegény melegeket meg zsidókat, illetve kőrözés alatt áló romák nevében gyalázzák az országot külföldön( ezzel is rontva a hleyzetet a romák és nem romák között, de hát nem is akarják ezeket a problémákat megoldani, mert ha itt nem utálná már senki a melegeket, a zsidókat meg a romákat , akkor aztán ki mögé bújva maradnának ezekben a rablólovag pozíciókban?).
én pont hogy a magánszférában szeretném hagyni a vallást.

tény, hogy a történelmi egyházak visszaestek, de ettől még az embereket érdekli ám a spiritualitás, csak máshogy fejeződik ki, és nem feltétlen jobb csatornákon (szci, hitgyüli etc).

én alapítottam Antiklerikális Pártot a KDNP mellé.

ja, magánszféra, vagyis poltikai, társadalmi kérdésekben senki nem hozza már elő a bibliát, mert kiröhögöm.

szeretném továbbá, hogy ez ne legyen meglepő. nem hiszek istenben, na és? legyen ez legitim, elfogadott álláspont. merjen előállni egy politikus, úgy, ahogy ma látványosan imádkozni megy, azzal, hogy ő meg nem hisz.

Afrikát linkeltem az előbb.
Na de téged mit zavar hogy az embereket érdekli a spiritualitás?Téged nem érdekel azt annyi:). Ezen az alapon azokat is ki lehet nevetni (mint pl haverom)aki 32 évesen terepasztalokkal szöszöl egész 7végén.de lehet becsülni is ezt benne, vagy ami legjobb, le is lehet szarni hogy ezt csinálja:)
Azt én teljesen elfogadom hogy nem hiszel Istenben:)de szerintem azt 200x leírtad már és bár ez a te bloggod és felőlem leírhatod még 200x, csak nem értem mitől félsz úgy hogy ennyiszer ki kell ezt nyilvéánítanod. Amúgy sokkal értékesebb lenne ha nem írnád le csak 1x hogy miben nem hiszel és aztán arról írnál amiben hiszel.Pl engem minden cinizmus nélkül érdekel hogy miben hiszel.
Mégegyszer TWA-úrhoz:
- Mik a zsidógyűlölet indítékai? (csak néhány szóban, ha ez lehetséges)
- TWA úrnak van-e valamilyen összeesküvés elmélete (lehet zsídósággal kapcsolatos is)
staghorn: "tudják hogy van egy primitív kis csoport aki totál pálinkagőzben meg szellemi mohácsban tengődik, és ha ezek elzsidózzák magukat valahol(mert amúgy ezek tipikusan elkezdenek ám zsidózni)"

ilyen mindenhol van természetesen, még itt is előfordul egy-kettő. mint fent levezettem, ostoba fajankók, agyatlan senkik. nem kelene foglalkozni velük. ámde:

1. az, h zsidóznak, meg a maguk tört félmagyarságával blogot vezetnek, az tényleg semmi, leszarható. viszont van olyan jelenség, amikor egy totál hülye kis begőzölt csoport úgy gondolja, nála az erkölcsi igazság, ezért mindent szabad neki. s mivel a közösség kiröhögi és ignorálja őket, erőszakhoz folyamodnak, hátha akkor majd felfigyelnek rájuk. oké, nálunk ez tocat füstbombáival meg a kutykuruttyinfó "kitesszük a címét, skalpoljátok meg" hörgésében kimerült, de azért megvárni se kell, amíg olyan nagyfiúk lesznek, mint a hezbollah.

a hezbollah zászlaját egyébként a pénteki hírtévé-híradóban lehet látni általában, de nem a hírekben, hanem a stáb egyik tagja viseli a háttérben. és ezzel elérkeztünk:

2. Azért ez a totál primitív, s mint fent levezettem, ostoba fajankó csapat valahogy mégis ott van a Viktor nagygyűlésein. A Lánchíd Rádióban. A ref. egyházban! Ráadásul OV muzsikál is nekik, amit nem tagad. Oké, amíg csak muzsikál. Csak az úgy volt már a Torgyánnal is, hogy ha támaszkodik valakire, akkor muszáj engedni neki ebben-abban.

na most ennyi elsőre.
szerintem kaftános sábeszdeklis pajeszos csapat elemzi az itt leírtakat. és jól bemérik, honnan jöhet az ellen. egy jól működő kisebbség így működik. csak így maradhat fenn. tőlem már kaptak muníciót, úgyhogy most aludni térnék. nem igazán izgatott fel ez a műprobléma. azér műprobléma, mert ha valaki szemét tolvaj, akkor az nekem lehet sváb, roma, szittya magyar vagy zsidó - ugyanazt érdemli.
KennieC: az, hogy baromi egyszerű magyarázat, és ha vmely frusztrált hülyének sikerül elhinni, hogy a zsidók miatt nincs neki ez meg az, akkor nem a tükörbe kell köpködnie, hogy milyen szar vagyok, mennyire elkúrtam az életemet.

én igyekszem felismerni az összeesküvés-elméleteket, és nem gyártani ilyeneket. bár némelyik szórakoztató. és néhány esetben nincs is más.
Amúgy én azzal a prekoncepcióval űltem le Tv elé mikor a annak az izének (Gárdisták vagy mi a szar??) az avatóünnepsége (opcionálisan:vérszerződése, tejúton csabakirályfivalfutása, csakrasumértestvérrévállása)volt. Azt vártam a sajtó alapján hoyg "SS egyenruhás" nácik(Gyurcsánynál ez SS fasiszta:no comment, csak annyi hogy Pápán elég szarok lehettek a gimik)zsidóellenes hőbörgése lesz.Erre pár tucat ártalmatlan együgyü srác meg bácsi fegyelmezetten és büszkén bohócot csinált magából, meghallgatták hogy Dodó kacsa mit gondol a nemzet feltámadásáról, majd egy jót ettek, a gyűlőlet ellen tüntető csoportok meg eltorzult arccal arénáztek meg majdnem meglincseltek egy szellemi fogyatékos látens meleget(valami topcat).és a tüntetésen is az egyetlen agresszív és provokatív személy a tv új önjelölt megmondóembere. XY Gergő volt (vezeték nevét nem tom, de mire megtanulm addigra úgyis átmegy a rivális csatornához délelött 11 kor főzőcskét vezetni vagy kimegy London egy lecsúszott negyedébe pincérkedi).
tikmony 2007. 09.13. 21'17
Ez nem az én véleményem volt, probáltam megfogalmazni a zsidokkal szemben gyakran felhozott "értelmesebb" vádakat...
na pont ezt mondom.Ezek mennyire néznek ki katonának?:)
amúgy ez az egész árpádsáv mizéria is baromi idegesítő már.Benne van a címerben, ha meg valaki amiatt hordja mert valami hagymázas téveszme bassza az agyát a nyilasokról , akkor az meg hordhatna Hulk Hogganes kitűzőt is akkor is csak egy korlátolt paraszt lenne.
Ezek nyilasnak néznek ki, de mindegy.
ezek hülyének néznek ki.És szerintem ha valaki befizeti az adóját és nem terrorozál senkit akkor simán nézhet ki hülyének.
Mint korábban írtam, visszhangtalanul, a kérdés itt az - tény, hogy túlfújva és hiszterizálva -, hogy akarnak-e terrorizálni ezek bárkit is.
Na de ha egy kérdésre még nem kaptál választ akkor meg ez egy diszkriminálás csak.Vagyis ha előre eldöntjük hogy ha valaki ilyen marhának öltözik és ennek a bigyónak a tagja,-aminek az alapszabályai nem tartalmaznak törvényellenes pontokat-akkor tuti hogy terrorizálni akar majd de a lent a gyűlölet ellen tüntetők agresszióját elnézzük mert ők szimpatikusak és inkább hozzánktartozónak érezzük,- akkor pont mi vagyunk akik ne akarjanak igazságról beszélni. Egyenlőre azt hiszem csak sírokat tettek rendbe meg tereket takarítottak ki.Ha majd ők fognak melegfelvonuláson testületileg verekedni vagy ők lesznek akik ebben a riasztóan antiszemita(ebbe amúgy minden semita nép beletartozik-tudom hogy ezzel nem találtam fel a spanyolviaszt és mindenki tudja aki ide ír, de hátha a kormánytól vagy a külügytől olvassa valaki mert nekik azért azak vadi új dolgok)országban elösször bántalmaznak egy zsidó vallású embert a származása miatt, akkor valóban el lehet gondolkodni hogy baj van velük. De amíg csak a trianon óbégatás meg a cigányok lopják a kukoricát szinten mozog addig nem hinném hogy bárkinek aggódnia kéne.
staghorn: egyébként valóban van itt egy félreértés, félrebeszélés. hogy ugye mi is az a "fasisztaveszély".

ha úgy értjük, hogy Magyarország fasizálódásának, ilyen balfaszok hatalomra kerülésének veszélye, az aztán tényleg nincs, nem is lesz a belátható jövőben.

ámde. volt a hetvenes években néhány becsavarodott hülye kommunista az NSZK-ban. a média meg a nagy többség persze kiröhögte őket. biztos voltak tévébn is, ahol kérdezték ket, mifaszért nem szöknek át az NDK-ba, ha az olyan jó. erre néztek bután, merthogy buták.

kitalálták tehát, hogy ha már egyszer buták, akkor nem vitatkozni fognak meg érvelni, hanem ők lesznek a Vörös Hadsereg Frakció. a többit ismerjük.

egy másik nézőpont, hosszú cikkben:
www.es.hu/pd/display.asp?channel=AGORA0735&article=2007-0902-2038-27OTEQ
Attól, hogy egy Hitlerjugend-imitátor szerepjáték-egyesület vagy fajmagyar karateklub maroknyi törzstagsága rettenetmód komolyan veszi önmagát, ne kelljen már nekem is komolyan venni őket. Hadd röhöghessek rajtuk." (Az antifasiszta ágyú és a nyilas veréb, aug. 17

na ezzel tökéletesen egyetértek.
Attól, hogy egy Hitlerjugend-imitátor szerepjáték-egyesület vagy fajmagyar karateklub maroknyi törzstagsága rettenetmód komolyan veszi önmagát, ne kelljen már nekem is komolyan venni őket. Hadd röhöghessek rajtuk.\" (Az antifasiszta ágyú és a nyilas veréb, aug. 17
na ezzel totál egyetértek
magam is pontosan ezt írtam. meg azt, hogy közben nem árt ellenőrizni az iskolatáskájukat, nehogy rossz fát tegyenek a tűzre.
Na erről beszélek. Ugyanilyen téveszmés beszélgetések nap mint nap van románokról, szőkenőkről, nagyfülű srácokról(pl én:)), de ha zsidókról mondanak ekkora marhaságot akkor azt rendesen túllihegik.EZ az unalmas:tele van a média meg a bankszektor zsidókkal, meg idefognak költözni mert itt milyen jó a klíma, megsatöbbi.Komolyan hisezd hogy ez a szint valaha is vezetőszerepet tud majd kapni???Tudod mi ez?Kocsma háttérzaj. Ezt eladni és űgy lekommunikálni a lakosság és a világ felé mint valós náciveszélyt az nagyon durva torzitás
Ilyen huncutságot Ekrem Kemál is megpróbált. Csak ő ellenkező előjellel (Kommunizmus Üldözötteinek Szövetsége). :-))

Csintalan ember ez a Kemál, mint tudjuk, az az MTV ostrománál is mindenáron rosszalkodni akart. :)
Paszternak

"Ezek a balfaszok mindenhova később érnek oda, pl. sem a Santa Marián nem utaztak 1492-ben, sem a Mayfloweren nem voltak ott.."

Ezt honnan tudod? Állítólag mindenhol ott vannak. Lehet, hogy Amerikát homokosok és zsidók fedezték fel. :-) Na ettől elszomorodna néhány amerikai hazafi. Haha.

KennieC 2007.09.14. 22:02:35
"te láttál már olyan blogot, fórumot, ahol a papok lehülyézik az ateistákat?
Ha találsz ilyet szólj."

ertem. tehat blogban lehulyesegezni vkinek a hitvilagat csak akkor indokolt, ha a masik, szinten blogban, konkretan lehulyezett minket. ha nem blogban, hanem szoszekrol es nem lehulyezett, hanem erkolcstelennek es karhozatra iteltnek nevezett, akkor gondolom kizarolag szoszekrol lehet ra valaszolni, es kizarolag leerkolcstelenezessel, lekarhozatraiteltezessel. az mar tota egyeni problemaja, h neki nem all rendelkezesere szoszek, es nem az a velemenye, h a vallasosok erkolcstelenek, hanem csak az, h hulyesegekben hisznek.

"Amit Tóta úr művel, az legalább olyan durva, mint a zsidózás."

aha, aha. ez egyre jobb. tehat vkinek a hitvilagat hulyesegnek nevezni (ami ha monnyuk gazdasagi v politikai kerdesben tortenik, senkinek a szempillaja se rezdul) legalabb olyan durva, mint a zsidokat (a nem vallasosakat is) azzal vadolni, h ha vmi rosszat tesznek, azt azert teszik, mert zsidok.

hmm. szerintem reszelgesd meg ezt egy kicsit.
staghorn 2007.09.15. 00:23:57
"Na erről beszélek. Ugyanilyen téveszmés beszélgetések nap mint nap van románokról, szőkenőkről, nagyfülű srácokról(pl én:)), de ha zsidókról mondanak ekkora marhaságot akkor azt rendesen túllihegik."

_a_ szoke nokkel es _a_ nagyfulu sracokkal szembeni gyuloletkelto ragalmak? hmm. meselj.
"TWÁ" 09,14 23:20:45.-öröm repeszti mellkasom,hogy egy párt alapítójával vitázhatom.Érdeklődnék:a párt taglétszáma?-társadalmi ismertsége?-alapító okirata?-vezetősége?-ideológiája?-SZMSZ-e?Gügyögj nékem drága PÁRTVEZÉR.

A másik kérésem:mondanál-e valami más írásművet a Biblián kívül amely hatásában legalább század annyira kihatna a mindennapjainkra,mint ez a kéttezer éve lezárt irat.
Várom megtisztelő soraid.
mollaris
Már rég be akartam dobni ide egy linket pár videóról, olyasmi dolgokról van bennük szó, amelyek itt is nagy vitákat váltanak ki. Kivéve persze a magyar politikát, mivel egy angol faszi, bizonyos Pat Condell csinálta őket. Van stílusa ennek a Pat gyereknek, egyáltalán nem PC, nem próbálja azt a látszatot kelteni, hogy ő most kurvára objektív, csak a véleményét mondja. És szinte mindenben igaza van ;)))

Csak angolul JÓL tudóknak, és csak bizonyos értelmi szint felett ajánlott. Molaris meg sodika-féle planktonok ne erőltessék...

A link:

www.youtube.com/profile_videos?p=r&user=patcondell&page=1
T. molaris!

Úgy gondolom, hogy mainapság leginkább a Korán az az írásmű, ami a legjobban kihat mindennapjainkra. Többek között ezért kell vízum nekünk az USÁ-ba.

Midőn Omar kalifa úgy 640. környékén csapataival bevonult az elfoglalt Alexandriába, megszemlélvén a nagykönyvtárat oda nyilatkozott, ha ez benne van a Koránban, akkor fölösleges, ha pediglen nincsen benne, akkor káros. Aztán intett a fáklyásoknak.
Ma sincsen ez másként.
"A másik kérésem:mondanál-e valami más írásművet a Biblián kívül amely hatásában legalább század annyira kihatna a mindennapjainkra,mint ez a kéttezer éve lezárt irat.
Várom megtisztelő soraid."

Polgári Törvénykönyvről 1959. évi IV. törvény.
Meg mondjuk a KRESZ.
Szerintem fölösleges itt Bibliát emlegetni.Olyan ez mint disznók elé gyöngyök(bibliai hasonlat).
Meg különben is,az egészből szinte csak az Újtestamentum részét érdemes csak figyelembe venni.Pl az első öt könyv maga a "hogyan igázzunk le népeket" és a "hazugság kifizetődő" tanitásokkal van teli.(Pláne,hogy ezeket egy állitólagos isten segiti,sőt követeli).
Erkölcsi értékeket kizárólag az Újtestamentum hordoz.És aki ezt MÉG nemérti,annak türelem,elöbb utóbb leesik a mondanivalója,majd ha érzelmileg,értelmileg megérett rá.
Addig meg maradhat a ma divatos ateizmus.
És a Tóta által felvetett zsidózás:
Ez kb olyan egybemosása a dolgoknak,mintha pl Bush tetteiért a fehérbőrű embert(remélem nem meritettem ki a gyűlölködés fogalmát,csak mint tényt állapitom meg a bőrszint) okolnánk.
Aki ezt tenné az szándékosan kivánna egybemosni a marhaságot a valósággal.
Persze ha úgy keresne védelmet tetteire hogy emögé bújik,és tápot ad a fehéremberezésre(pl a lakájmédián keresztül erősitve,hogy mindenhol fehérember szerepeljen)akkor joggal remélheti hogy mindent megúszhat.
Csak mint tudjuk,nem minden fehérember aljas,de a fehéremberek közt is vannak aljasak.
Amig a nép marhaságokon vitázik,addig elsikkad a lényeg,és ha megint bajt csinál,vagy nem éri el azt a célt,amit kitűzött maga elé,veheti elő újra az örökzöld lemezét,és nézheti a meghátrálását annak aki útjában van.
Kb ezt gondolom erről is.
És azon sem ártana elfilózgatni,hogy ezt a népcsoportot miért űzik,üzetik ki folyton a történelenben.Lehet hogy oka van?
És ha Tóta bedob egy ilyen általánositós témát,azzal nem ér el semmit,max ismét előjöhet a "fehéremberezés",de ha ez a célja akkor érthető.
Mellesleg,aki fél az Árpádsávos zászlótól,az miért nem remeg a magyar zászlótól?
Hisz a nagy üldöztetéskor az volt a hivatalos lobogó,nem az amitől ma fél.
Összeesküvéselmélet,irta Tóta.
Hány ilyen elmélet lett utóbb bizonyitott?
Azért,mert valaki nem képes összerakni a mozaikot,még nem jelenti azt hogy nem lehet igaza annak aki már összerakta,mégha hiányosan is.
Persze kilehet ezért nevetni hogy mert gondolkodni,összekapcsolni.
Pl szept 11-ről,egedül csurja mondta ki hivatalosan hogy önmerénylet,mindenki más követelte hogy vonja vissza,és kérjen bocsánatot.
Ma már a fél világ tudja(nem hiszi) hogy az volt.
De egyeseknek ez ma még mindig összeesküvés elmélet.
"vakapad"-a Korán min.500 évvel fiatalabb,és részben támaszkodik is a Bibliára.A mi problémánk pedig nem a korán,hanem az emberi gyarlóság okozza.
A másik kettő?Nézd az egyik csak helyi dolog,a másik pediglen részterület.
"nagyköcsög"-és mások szíves figyelmébe:
members.chello.hu/kapu/2001911.htm
"És azon sem ártana elfilózgatni,hogy ezt a népcsoportot miért űzik,üzetik ki folyton a történelenben.Lehet hogy oka van?"

Korábban ezt kérdeztem én is, de válasz nem jött rá. Lehet hogy itt valami eb van elhantolva?
de bizony hogy a korán nagy problémánk.

azért nem veszed észre mert még csak new yorkban, londonban, madridban, párizsban stbstb pukkangattak a szakállasok és nálunk még nem? le a provincializmussal! megérkeznek ezek hamarosan, ne félj! már ausztriában vannak! én tőlük sokkal jobban tartok mint bármilyen eszement magyar gárdától.

"tukmony"-tőlem,09,13 09:18:22.-indításnak.Ezt követi az egyiptomi fogság.Fogság?-hisz önként mennek,menekülve az éhínség előől,mert akkora ott már József a fáraó első embere.Vannak mintegy 50-en.Mózes vezetésével jönnek ki,mintegy 400000-en.Közben eltelt 400 év és már senki sem emlékszik az egyiptomiak közül a bölcs és Istent félő Józsefre.Kapott kiválságaik eltörlik és rabsorba kényszerítik őket.Nos így kezdődik a káváriájuk.Asszíria,Babilon,Róma,Perzsák i tak dalse.
ok molaris ezzel meglennénk az ókorral. de mi az ok az elmúlt 2000 évben?
Azt kérted, mondjunk olyan írásokat, amelyek kihatnak a mindennapjainkra. A Ptk. jelenleg Magyaroszágon kihat annyi ember életére, ha nem többére, mint az (kissé cenzúrázott) Újszövetség.

"És azon sem ártana elfilózgatni,hogy ezt a népcsoportot miért űzik,üzetik ki folyton a történelenben.Lehet hogy oka van?"

Persze. Hisz egyisten hitűek voltak. Nehezen lehetett nekik elmagyarázni pl. hogy nem, Julius vagy Augustus nem istenek. Néró meg pláne nem. Az ilyesmire Rómában morcosan reagáltak. Pláne, amikor még felkeléseket is szerveztek ellenük. Aztán amikor Nagy Konstantin felvette és államvallásá tette Rómában a kereszténységet, mégsem mondhatta, hogy skúzi, skacok, kétszáz éven át üldöztünk titeket, keresztényeket, meg megfeszítettük a megváltótokat, de mostantól jó fiúk lettünk, kéretik jó keresztény módjára adózni nekünk és támogatni minket a gonosz Mithras meg Odin hívek ellen. Ha pedig "nem mi voltunk" akkor kézenfekvő keresni valaki mást a szerepre.
(A helyzet az, hogyha középkorban egy zsidónak nem igazán volt lehetősége vagy oka földet művelni Európában. Mert időnként kitelepítették őket, és a földet nem vihette magával, vagy épp nem is vehetett, mert a föld a hűbérúré volt, aki bérbe adta, aki a királytól kapta, akit ugye a keresztény Isten emelt trónra, az egyház támogatásával. A katolikus egyház meg jobban szerette, ha a földbirtokok az egyház híveinek kezébe kerültek, nem pedig olyanokéba, akik még csak meg sem keresztelkedtek. C'est la vie...)
A vége lemaradt.

Mivel földet nem művelhettek, kerestek magunkak olyan szakmát, amit 'magukkal vihettek' bárhová. Így lettek orvosok, kézművesek, ékszerészek, szabók. Ezek a szakmák meg mindig és mindenhol több pénzt hoztak, mint a földművelés. Ha szabad városba települtek, még adót is kevesebbet kellet fizetniük, így több pénzük maradt. Akinek meg sok pénze van, az befekteti. Lásd Templomosok, Lombardok, a mai bankok, multik...
Totha,Staghorn,több(i)ek
Nem kell ide feltétlenül mindjárt fasisztaveszélyt vizionálni.Elég ide csak az az úrni vágyó,tekintélyelvű,bőszködő társulat amelyik a 2002-es kampányban (meg előtte) olyan sok örömöt szerzett és muníciót a szociknak a későbbi fidesz lejárató kampányaihoz.De azt azért még nem teljes egészében a szocik vetítették.És azért ne felejtsük el itt van Für bácsi:simán el tud vezetgetni egy neki való tárcát egy cikluson át legalább.És Vacuka sem csak azért védi olyan lelkesen a bközép emberi jogait,hogy meg ne kapjon legalább egy igazságügyi vagy belügyi tárcát.(folyt.köv.)
Vannak a gárdánál kevésbé szemelőtt lévő,de sokkal nagyobb létszámú szervezeteik(VR pl amielyiknek úgy tudom Für is a tagja és a hagyományörző bohóckodáson túl erősen szeret konspirálni.) De a többi is egyből hadrafogható abban a pillanatban,ha a jelenlegi mérsékelt jobbközép hatalomra jut.És akkor egy kis túlkapás,szélsőségeskedés már máshogyan vesz kimagát mert kiveszi észre?Ki itéli el,vagy meg?
Aki ezt teszi ugyi hazátlan,idegenlelkű,vagy nemzetáruló,vagy-mint a szocik-annyit csapkodta a szart,hogy az sok.A szoclib média is hitelvesztett.
Tejóisten!Mégis szólni kéne Weisznéninek meg Grünnbácsinak,hogy csinájjanakmárvalamit?
Csak most olvastam el a Göllner cikket az és-ből.
Bocs,retardált vagyok.(Egyebek közt).
Megyek alukálni.Nekem az való.
TWA:

Paszternak: "Tessen hátrébb lépni azoknak is, akik messianisztikusan hiszik 1919, 1949 és 1989 után is, hogy csak ők tudják meghatározni a polgárosodás és a posztmodern utáni modernizáció irányát."

tehát szerinted ezek "a zsidók"?

Ha ők magukat így definiálják, akkor én szerinted mit mondjak? Hogyan nevezzem meg a fanatikus modernistákat? Ha te mindenáron ki akarod mondatni velem, hogy ők = zsidók, akkor ledemagógozlak. :o)
"tikmony"-ez azért már nehezebb.A diaszpóra részben elszakad az eredettől,kissé átalakul,egy része asszimilálódik.A kereskedelemben a görögök visszaszorulnak.Ide,ebbe a résbe nyomulnak be.S szinte bármerre mennek mindenütt találnak testvéreket.Azonos nyelv,hagyomány,bizalom.Kialakul egy hálózat.Bankki és kereskedelmi vonalon működni kezd egykezdetleges multi.És hatékonyak.Az irigységről pedig tudjuk milyen.A lombardok is visszaszorulnak Európában,ide is beterjeszkednek.És már kezdődik is elölről.
Szem előtt vannak,a helyitől eltérő ruhában,szokásokkal,-megvan az általános ellenség.Hát valahogy így.Nagyon röviden.

Azért pillanatnyilag kirántaná Mo.-t a slamasztikából,ha megkapná csak azt az összeget,amit a Rotschildok adtak Hitlernek.
„Ezek a balfaszok mindenhova később érnek oda, pl. sem a Santa Marián nem utaztak 1492-ben, sem a Mayfloweren nem voltak ott”

Ez komoly? Höhö... höhö... fájö'... fájö', 'ckúl, höhö... Na jó, akkor legyen mese, mese, meskete, a szicílaiaiak pedig a niggerektől származnak; van még alább? – erős a mezőny, nehéz lépést tartani...

„És történt, hogy a napokon át tartó hajózás után *meg is érkeztünk az ígéret földjére. Kiszálltunk, felütöttök sátrainkat, és a helyet elneveztük az ígéret földjének.

És történt, hogy elkezdtük a földet megművelni, és elvetettük a magokat. Mindazt a magot, amit Jeruzsálem földjéről magunkkal hoztunk, elvetettük. És történt, hogy azok szépen növekedtek, s így áldott bőségben volt részünk.” [Vö. Mayflower-sztori, höh...]

– Mormon Könyve, 1 Nefi 18:23-24

[* Valószínűleg kb. Kr.e. 589.]
„...más írásművet a Biblián kívül amely hatásában legalább század annyira kihatna a mindennapjainkra,mint ez a kéttezer éve lezárt irat.”

Pfú, szabad a gazda...

...őszödi beszéd??
molaris, köszi. szóval mindenki visszaszorul. kivéve a kiválasztottak.

amúgy nem kéne twa-t bántanod az antiklerikális párt miatt. annak elvben több értelme lehetne mint sok egyéb pártnak. az emberek semmi más égisze alatt nem követtek el annyi attrocitást egymás ellen mint a vallás. legalábbis a mi kiváló vallásaink (keresztény, zsidó, muzulmán) főként erről nevezetesek.
kösz molaris. szóval mindenki visszaszorult. kivéve a kiválasztottakat

nem kéne twa-t bántani az antiklerikális pártja miatt. több értelme lehetne elvben mint sok más pártnak. mert a világon a legtöbb attrocitást ember ember ellen a vallás égisze követte el.

sorry a duplicitásért azthittem elveszett az első
az ingerküszöb feljebb tolódása baromság :)

Ezt azzal támasztanám alá, hogy 1998-tól kezdve a parlamentben egy egész, a fővárosi, és több nagyvárosi közgyűlésben pedig több cikluson át CS.I. MIÉP nevű pártja számottevő erő volt. Akkortájt éveken át feleannyi leaintiszemitázás, meg lenácizás, meg lefasisztázás nem volt, mint mostanában, csak az elmúlt pár hónapban. Pedig most mindössze arról beszélünk, hogy 50-60 ember szervezetet alapított. Hol emelkednek itt az ingerküszöbök?
Kéremszépen, a közvélemény -ezzel együtt mi is- tematizálva vagyunk. Ha felsőbb érdekek azt kívánják, hogy mi rasszizmusról, nácizmusról, fasizmusról, szélsőjobb-veszélyről diskuráljunk, elővesznek egy Bácsfi Diánát, vagy egyszerűen lehozza az országos sajtó valamelyik Jobbik-rendezvény összefoglalóját.
A mostani helyzet azt hiszem, mindössze annyiban tér el ettől a tendenciától, hogy a magyargárda úgymond "magától jött", tehát mégcsak gerjeszteni sem kellett semmit...
hová és milyennek születtél, a sors szeszélye
ha vaksi vagy sánta lettél, el kell fogadnod
ha szépívű a homlokod, azt is

ha négernek látnak, cigánynak, zsidónak, kínainak
békélj meg vele: van rá esély, hogy az vagy

az csak eufemizmus, hogy cigány származású
meg zsidó százmazású
egy feketének mit mondanál
barátom te néger származású vagy
a kinai meg se értené, mit akarsz

ha azért niggereznek, mert szemét voltál
nincs okod felháborodni

ha azért zsidóznak, mert eszes vagy
vedd kitűntetésnek…
a nagy levin 2007.09.14. 19:14:48

Hallod (ill látod) csak sajnálni tudlak, hogy ez jött le abból amit írtam, asszem ez téged jellemez.

"Hatha valaki nem ismeri:"
Khon: Mi az a "globalizmus"?
Grun: Hat, hogy minden a mienk...
K: Es a tobbiek ezt nem nehezmenyezik?
G: Ne keverjuk a fogalmakat! Az mar az "antiszeminizmus"!

Egyszer egy party-n egy meka dobbenten kerdezte tolunk, miert hagyjuk, hogy a fekak le "white boy"-ozzanak minket. Visszakerdeztunk: Miert abban mi a serto? Olyan dolgokra kellene inkabb torvenyt hozni, amik megakadalyoznak, hogy az emberek legyenek az allamert, es ne forditva, -- dehat ez mar egy regi story, ami sosem valtozik: "divide et impera".
ha már ennyire belemerültetek, olvasgassátok ezt itt:
gondola.hu/cikk.php?szal=44541
Vajon micsinál Worluk, amikor nem látjuk? A heti 1 blogjáért kapja a fizetését?
Pantagruel,

ez a mormonozás most komoly? Nem mintha az idétlen balfaszozós monológomat mindenáron vitává akarnám fejleszteni, de ez a izé, amit idéztél, vetexik komolyságban az én fütyilengetésemmel.


Hö,hö.
4 héten át e-mailt küldtem 8 politikusnak, aki ezt honlapján lehetővé tette. Ezt kérdeztem minden héten: "Össze tudná foglalni, mit tett az elmúlt héten az országért?" -- EZ 32 üzenet volt. Hány válasz érkezett? Kitaláltátok: egy sem... Biztos nyár volt. Jövő héten újrakezdem a kampányt. Akinek van kedve, csatlakozzék :-) (Elárulom, Kiss Péterrel kezdtem.)
tikmony ki dönti el, hogy ki a jó és ki a rossz? ki a tömeggyilkos és ki a hadvezér?
Sok más egedetlen baromság mellett a halálig sose harcoló gladiátoroktól kezdve (olvassa már el az illető Auguettől a "Kegyetlenség és civilizáció"-t inkább, mint valami önfelfújó "legújabb kutató" hülyeségeit) az öreganyám lábakörméig előjött itt a szokásos okoskodás is arról, hogy az "antiszemita" szóba a többi szemita nép gyűlölete is beletartozik. Nos nem. Akkor tartozna bele, ha ezt a szót a tudomány hozza létre a szemita népek gyűlöletének megnevezésére. Ámde nem az hozta létre, a zsidógyűlölők nevezték el így áltudományoskodva (és persze hülyén) saját magukat a 19. században. És ők Franciaországtól Magyarországig, Drumonttól Istóczy Győzőig kizárólag a zsidók gyűlöletét értették alatta, így aztán az "antiszemitizmus", mint politikai szakkifejezés a zsidógyűlöletet jelenti. Akkor is, ha ma már a zsidógyűlölő megpróbál úgy tenni, mintha az lenne hülye, aki őt így nevezi, nem pedig a szellemi elődei lettek volna sötétek.
Paszternak:

„ez a izé, amit idéztél, vetexik komolyságban az én fütyilengetésemmel”

Akkor jó.


Ui.

Mormon vagyok, államtitkár... és hideg. :)
Még egy szűk hónap és a fajelmélet megalapozója halálának 125 éves évfordulóját "ünnepelhetjük"/okt.13./.Gobineau volt aki elindította ezt az áltudományos cirkuszt,és Hitlerék csak átvették.Céljaiknak jól megfelelt.
Pantagruel

Ha már így belevágtál a témába, hadd kérdezzem meg, te tényleg el tudod fogadni tényként amit a Mormon könyve állít? :)
Tehát hogy az indiánok zömének őse is izraelita, csak az úr akaratából lett sötétebb a bőre? :)

PesszimIstván
A hadvezér valamilyen hadicél elérése során ölettet meg embereket, de alapvetően nem célja az élőerő pusztítása.
A tömeggyilkos meg az emberek tömeges legyilkolásával akar elérni valamit, ami nem feltétlen hadicél. A két fogalom találkozhat de nem ugyanaz.
Szerintem. :)

Ardarich
...vagy aki a zsidókat utálja nem feltétlen hülye, és nekiállt végiggondolni mit merre meddig.
Kristl:

Nem. Nem fogadom el tényként. :) Mítoszként fogom fel, mint amiben lehet hinni – ahogy elvont közösségekkel (népekkel, nemzetekkel, pártszimpatizánsokkal stb.) kapcsolatos előítéletek, hiedelmek, babonák komplex rendszerében is lehet, hogy a gyűlöletes gyűlölségre: a gyűlöletbeszédre és gyalázatos tettekre igazolást találjunk a világképünkben; erre kívántam csak utalni az idézettel: nem értek oda előbb?, miért, hát előbb értek oda, _le van írva_, szent iratok állítják, ez csak számít valamit; hát hogy-hogy nem hiszünk benne?!, és nem fogadjuk el tényként, hivatkozási alapként? :) [szerintem]
Kristl:
"...vagy aki a zsidókat utálja nem feltétlen hülye, és nekiállt végiggondolni mit merre meddig."

Akkor viszont még a gondolkodás legelején tart...
Közöd nincs Árpád a dolgokhoz. Amikor a turul szobrot (ősi magyar jelkép) le akarja bontatni az szdsz, akkor mondja hirtelen az ember, hogy "ezek". Ezt politikai értelemben mondják, nem faji értelemben. A nyilasok sem véletlenül választották ezt a jelképet, de ettől függetlenül ez a jelkép nem a nyilasoké.
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.09.14. 23:01:42

Ha gumicsont kell: a holokauszt egyediségét legalább három dologgal (együttállásával) szokják megtámogatni. Az egyik a fordi elveket követő gépiparosított gyilkolászás, a másik hogy a teljes "nép" totális megsemmisítése deklarált cél vót, a harmadik, hogy mindezt az egyik legrégebbi európai kultúrnemzet jeles képviselői követték el. Ezek külön-külön előfordultak

(Még mielőtt bárki nekem ugrana, ez most idézet-szerűség volt és nem az én véleményem, nálam nagyobb koponyák anyagaiból ollóztam).

Egy biztos, ha népirtásokat hasonlítgatni akarjuk, könnyen találjuk magunkat szemben azzal a -kényes, de felteendő - kérdéssel, hogy függ-e a népirtás súlyossága attól, hogy írni-olvasni nem tudó, félállati sorból jövő gyerekkatonák követik el babonás, pénzéhes és hasonlóan félanalfabéta főnökeik uszítására, vagy derék, kiművelt hivatalnokok követik el, a vasárnapi ebéd után (lásd Merle, hogy a hideg rázzon). És hogy mi a durvább, a machete vagy a ciklon B.

Személyes véleményem majd máskor :D Vitaalapnak jó lesz ennyi is.
Kérte valaki a horn gábor féle hazugságot.
1955 dunapart,és a nyilasok.
kikerestem:
www.mtv.hu/videotar/?id=8614

11.perctől.

szóval melyik verzió igaz a felsoroltakból?
Pantagruel

A végébe kicsit belezavarodtam megvallom. :)
Van egy egyszerű állítás, aminek a "tények" mint mondjuk a régészet vagy a genetika eredményei ellentmondanak.
Akkor ebbe lehet hinni és hihetsz benne? :)
Akkor mire jó végülis ez a hit? :)


Ardarich

...vagy másképp definiál dolgokat, eleve máshonnan közelíti meg a kérdést, és ennélfogva másabb eredményre jut. :)

Kristl:

„Van egy egyszerű állítás, aminek a "tények" mint mondjuk a régészet vagy a genetika eredményei ellentmondanak.”

Be vagy lassulva, vagy mi? Pont ez a lényeg: te azt mondod, mese habbal, én azt mondom, mese habbal; más meg azt, hogy "ez a szöveg maga a szent bizonyosság, a tudomány tévedhet, a szent szöveg nem, tehát abban sincs hiba, amiben hiszek; ti meg hitetlenek vagytok és ennél fogva tudatlanok."

„Akkor ebbe lehet hinni és hihetsz benne?”

Miért ne lehetne? Mindenkinek hinni kell valamiben, nem?, és mindenki abban hisz, amiben akar; én pl. azt hiszem, iszom egy sört.
Már a szösszenet címe is csúsztatás. A tartalma meg főleg tele van csúsztatással. Fércmunka.

Végülis, Ja. De érvnek nem érv a kezében.
szerintem nem rossz cikk ez, főleg a lezárása tetszik, de azért kiváncsi vagyok, a t. szerző hogy képzeli el az "okos" küzdelmet a zsidózás ellen.
nem bírom ezt végigolvasni, de van pár zsidó barátom, és pontosan képben vagyok, miként kezelnek minket "fasz gojokat". én soha nem zsidóztam nekik, de többször végighallgattam, hogy pl. az egyik a saját felesége családját fasszopó goj gecizte, akik meg akarják keresztelni azt a rohadt gyereket, de ő ebben nem vesz részt, épp most válnak emiatt. és még akkor is kussban maradtam, amikor nekem pofáztak, hogy azért haverkodnak velem, mert én nem olyan vagyok, mint a többi mocskos katolikus rohadék, de felmerül a kérdés, ki gerjeszti itt valójában ezt az antiszemita hangulatot? nekem valamiért a 9/11 ugrik be, meg az, hogy milyen jó megtámadottnak lenni, mert akkor elvileg bármit is csinálsz, az jogos önvédelem. és ez már kezd kibaszott undorító lenni. a saját szakmámban (médiaközeli) nem vehetem fel az anyámtól kapott keresztet a nyakamba, mert egyből megfagy körülöttem a levegő, mintha egy náci sapka lenne a fejemen. és tudod mit? a faszom is tele van ezzel. ha a gojok fasszopók, akkor a zsidók is bekaphatják, szori. én nem bántottam egyet sem, és a családom se lőtte őket a dunába, vagy máshova, sajnálom, hogy így történt, de hagyjanak végre békén vele, és ne általánosítsanak. gyűlölöm az szdsz-es 5%-os rohadékoskodást, egy törpepitbull az egész párt, aki meg vidéki létére rájuk szavazott az külön megérdemel egy labdát tibibácsitól, a hülyéje, de nem azért van tőlük herótom, mert "budapesti zsidó lobbista bagázs", hanem mert egyszerűen pofátlan mocskok, vallástól függetlenül. köszi.
Szerintem jó ez így, ahogy van. Nem kell egymást szeretni. És minél több időt töltök "liberális" fórumokon, annál biztosabb vagyok ebben.
Szerintem a rasszizmus problémáját legjobban úgy lehet megérteni, hogy megvizsgáljuk mind a kisebbségi mind a többségi magatartásformákat, és ezek egymáshoz való viszonyát.
Egy ember mikor kiderül számára, hogy ő valamilyen értelemben kisebbségi, más mint a társadalom többsége, nem nagyon tud mit kezdeni ezzel a dologgal (ez etnikai kisebbségeknél leggyakrabban fiatal korban történik meg). Általában annyit érez az egészből, hogy megjegyzéseket tesznek például arra az etnikumra, melynek ő is tagja; ha valaki meg akarja sérteni előfordulhat, hogy ezt a megfelelő kisebbség becsmérlésével teszi. Az ezekre adott reakciók teljesen eltérőek lehetnek: lehet valaki büszke arra, hogy ő valamilyen szempontból más, mint a többség, ez adhat egyfajta kiválasztottság tudatot, vagy egy életen át frusztrálhatja, hogy miért pont neki kellett másnak születnie. Szerintem, viszont van egy közös pont a kisebbségek viszonyulásában a saját kisebbségi létükhöz, ez pedig a túlérzékenység. Ez valószínű azért van, mert a legtöbb társadalomban sok az ellenséges, de legalábbis pejoratív, gúnyos megnyilvánulás a kisebbségekkel szemben, így ha felmerül valahol ez a téma a kisebbségek ösztönösen rosszra (rasszizmusra, homofóbiára, stb.) gondolnak.
A másik oldalon van a többség viszonyulása a kisebbségekhez. Első körben azon érdemes elgondolkozni, hogy mi is az előítélet általában (nem konkrétan a kisebbségekkel kapcsolatban). Kicsit végiggondolva a dolgot könnyen belátható, hogy az embernek a körülötte lévő világ megismerésében elengedhetetlen szüksége van analógiákra, amelyek alapján a már megismert dolgok tulajdonságaiból következtet az újak mibenlétére. Innen már csak egy ugrás annak felismerése, hogy a prekoncepciók, ha tetszik az előítéletek milyen fontos és elengedhetetlen részei egy ember gondolkodásának. A gond nem azzal van, hogy az ember előítéletekkel él, hanem azzal, hogy a korábbi elképzeléseit a világról – az előítéleteit – nem hajlandó felülvizsgálni vagy akár csak finomítani. Ha valaki egy másik ember származásán keresztül próbálja megérteni annak az embernek a viselkedését az még nem feltétlenül rasszista. Teljesen méltányolható, ha valaki nem szereti a buszon hangosan beszélő, kiabáló embereket, és az egy teljesen érthető és logikus álláspont, ha előítéletei lesznek a romákkal kapcsolatban, akár csak amiatt, hogy a nem romáknál gyakrabban kiabálnak, beszélnek hangosan a buszon vagy az utcán.
Az emberek nagy része nem igazán szeret túl sokat gondolkozni, így odáig már csak nagyon kevesen jutnak el, hogy ha például őt egy roma család fogadta volna örökbe, és nevelte volna föl, ő is nagyobb eséllyel kiabálna a buszon vagy az utcán.
A többség általában nem érti a kisebbségek túlérzékenységét, és csak annyit érzékel, hogy a kisebbségeknek meglepően nagy érdekérvényesítő erejük van, ha jelenlegi vagy múltbeli, vélt vagy valós sérelmeik médiabeli szerepeltetéséről van szó. Ez heves ellenreakciót vált ki bennük, például a gyakori holokauszt megemlékezések kapcsán. Ráadásul sokszor érzik azt, hogy tőlük is a probléma mély átérzését és a sértettekkel való azonosulást várják, annak ellenére, hogy nem is érintettek a témában, és kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy ilyen dolgokkal foglalkozzanak. A fenti tapasztalatok oda vezethetnek, hogy a többségből sokan pont a kisebbségek gyakori szereplése, nehéz sorsuk emlegetése miatt kezdenek róluk előítéletesen gondolkozni. A kisebbségeknek viszont teljeséggel érthetetlen és elfogadhatatlan hogy valaki nem tudja felfogni és átérezni a kisebbségi lét kellemetlenségeit, és néha sértésnek tekintik, azt is ha valaki nem tekinti a rasszizmus és előítéletek elleni harcot a legfontosabb társadalmi feladatok egyikének.
Az a sokat hangoztatott nézet, hogy valaki vagy rasszista vagy nem az, és, hogy nem lehet valaki kicsit rasszista, nem igaz. Ennek a legékesebb példája Kertész Imre mondása miszerint Teleki és Szálasi antiszemitizmusa számára ugyanaz. Ha minden antiszemita olyan lett volna, mint Teleki, akkor valószínűleg nem lett volna holokauszt, viszont ha mindegyik Szálasihoz hasonlított volna leginkább, akkor lehet, hogy sokkal több zsidót kiirtottak volna. Közhely, hogy a világ nem fehér és fekete, ennek ellenére sokan a rasszizmusra hajlamosak ezt a kategorizálást elfogadni, pedig a rasszizmus is csak egy fogalom az emberi megnyilvánulások, tulajdonságok leírására. Érdemes azon is elgondolkodni, hogy mások ok nélkül történő „lerasszistázása” hasonlóan előítéletes gondolkodásra vall, mint egy rasszistáé.
A rasszizmus tökéletes megszűntetésére törekedni pedig teljesen fölösleges, (demagóg analógiának említhetném a teljes foglalkoztatottságot, amiről szintén sokan álmodoznak) és a kisebbségek szervezeteinek be kellene végre látniuk, hogy a rasszizmus nem a világ legnagyobb gonoszsága, hanem csak egy a sok emberi irracionalitás és hülyeség között, aminek túlzott elterjedése, fölerősödése és politikai programként való alkalmazása tömeggyilkosságokhoz is vezethet. Ráadásul úgy nem is lehet küzdeni a rasszizmus ellen, hogy letagadjuk, hogy az eltérő történelmi, környezeti háttér következtében van a népek mentalitása közt különbség.
Csurka Istvánnak és eszmetársainak a nézeteit például, a zsidó világ-összeesküvésről, inkább elmebajnak tekintem, ami egy egészséges társadalomban nem válhat közveszélyessé. Amikor egy társadalomban a rasszizmus, az egyes társadalmi csoportok bűnbakként való kezelése tényleg veszélyes problémává válik, akkor abban a társadalomban más jelentősebb problémák is szoktak lenni, melyeknek a rasszizmus következménye nem okozója.
Szerintem a rasszizmus problémáját legjobban úgy lehet megérteni, hogy megvizsgáljuk mind a kisebbségi mind a többségi magatartásformákat, és ezek egymáshoz való viszonyát.
Egy ember mikor kiderül számára, hogy ő valamilyen értelemben kisebbségi, más mint a társadalom többsége, nem nagyon tud mit kezdeni ezzel a dologgal (ez etnikai kisebbségeknél leggyakrabban fiatal korban történik meg). Általában annyit érez az egészből, hogy megjegyzéseket tesznek például arra az etnikumra, melynek ő is tagja; ha valaki meg akarja sérteni előfordulhat, hogy ezt a megfelelő kisebbség becsmérlésével teszi. Az ezekre adott reakciók teljesen eltérőek lehetnek: lehet valaki büszke arra, hogy ő valamilyen szempontból más, mint a többség, ez adhat egyfajta kiválasztottság tudatot, vagy egy életen át frusztrálhatja, hogy miért pont neki kellett másnak születnie. Szerintem, viszont van egy közös pont a kisebbségek viszonyulásában a saját kisebbségi létükhöz, ez pedig a túlérzékenység. Ez valószínű azért van, mert a legtöbb társadalomban sok az ellenséges, de legalábbis pejoratív, gúnyos megnyilvánulás a kisebbségekkel szemben, így ha felmerül valahol ez a téma a kisebbségek ösztönösen rosszra (rasszizmusra, homofóbiára, stb.) gondolnak.
A másik oldalon van a többség viszonyulása a kisebbségekhez. Első körben azon érdemes elgondolkozni, hogy mi is az előítélet általában (nem konkrétan a kisebbségekkel kapcsolatban). Kicsit végiggondolva a dolgot könnyen belátható, hogy az embernek a körülötte lévő világ megismerésében elengedhetetlen szüksége van analógiákra, amelyek alapján a már megismert dolgok tulajdonságaiból következtet az újak mibenlétére. Innen már csak egy ugrás annak felismerése, hogy a prekoncepciók, ha tetszik az előítéletek milyen fontos és elengedhetetlen részei egy ember gondolkodásának. A gond nem azzal van, hogy az ember előítéletekkel él, hanem azzal, hogy a korábbi elképzeléseit a világról – az előítéleteit – nem hajlandó felülvizsgálni vagy akár csak finomítani. Ha valaki egy másik ember származásán keresztül próbálja megérteni annak az embernek a viselkedését az még nem feltétlenül rasszista. Teljesen méltányolható, ha valaki nem szereti a buszon hangosan beszélő, kiabáló embereket, és az egy teljesen érthető és logikus álláspont, ha előítéletei lesznek a romákkal kapcsolatban, amiatt, hogy a nem romáknál gyakrabban kiabálnak, beszélnek hangosan a buszon vagy az utcán. Az emberek nagy része nem igazán szeret túl sokat gondolkozni, így odáig már csak nagyon kevesen jutnak el, hogy ha például őt egy roma család fogadta volna örökbe, és nevelte volna föl, ő is nagyobb eséllyel kiabálna a buszon vagy az utcán.
A többség általában nem érti a kisebbségek túlérzékenységét, és csak annyit érzékel, hogy a kisebbségeknek meglepően nagy érdekérvényesítő erejük van, ha jelenlegi vagy múltbeli, vélt vagy valós sérelmeik médiabeli szerepeltetéséről van szó. Ez heves ellenreakciót vált ki bennük például a gyakori holocaust megemlékezések kapcsán. Ráadásul sokszor érzik azt, hogy tőlük is a probléma mély átérzését és a sértettekkel való azonosulást várják, annak ellenére, hogy nem is érintettek a témában, és kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy ilyen dolgokkal foglalkozzanak. A fenti tapasztalatok oda vezethetnek, hogy a többségből sokan pont a kisebbségek gyakori szereplése, nehéz sorsuk emlegetése miatt kezdenek róluk előítéletesen gondolkozni. A kisebbségeknek viszont teljeséggel érthetetlen és elfogadhatatlan hogy valaki nem tudja felfogni és átérezni a kisebbségi lét kellemetlenségeit, és néha sértésnek tekintik, azt is ha valaki nem tekinti a rasszizmus és előítéletek elleni harcot a legfontosabb társadalmi feladatok egyikének.
Az a sokat hangoztatott nézet, hogy valaki vagy rasszista vagy nem az, és, hogy nem lehet valaki kicsit rasszista, nem igaz. Ennek a legékesebb példája Kertész Imre mondása miszerint Teleki és Szálasi antiszemitizmusa számára ugyanaz. Ha minden antiszemita olyan lett volna, mint Teleki, akkor valószínűleg nem lett volna holocaust, viszont ha mindegyik Szálasihoz hasonlított volna leginkább, akkor lehet, hogy sokkal több zsidót kiirtottak volna. Közhely, hogy a világ nem fehér és fekete, ennek ellenére sokan a rasszizmusra hajlamosak ezt a kategorizálást elfogadni, pedig a rasszizmus is csak egy fogalom az emberi megnyilvánulások, tulajdonságok leírására. Érdemes azon is elgondolkodni, hogy mások ok nélkül történő „lerasszistázása” ugyanolyan előítéletes gondolkodásra vall, mint egy rasszistáé.
A rasszizmus tökéletes megszűntetésére törekedni pedig teljesen fölösleges, és a kisebbségek szervezeteinek be kellene végre látniuk, hogy a rasszizmus nem a világ legnagyobb gonoszsága, hanem csak egyike a sok emberi irracionalitásnak és hülyeségnek, aminek túlzott elterjedése, fölerősödése és politikai programként való alkalmazása tömeggyilkosságokhoz is vezethet. Ráadásul úgy nem is lehet küzdeni a rasszizmus ellen, hogy letagadjuk, hogy az eltérő történelmi, környezeti háttér következtében van a népek mentalitása közt különbség.
Csurka Istvánnak és eszmetársainak a nézeteit például, a zsidó világ-összeesküvésről, inkább elmebajnak tekintem, ami egy egészséges társadalomban nem válhat közveszélyessé. Amikor egy társadalomban a rasszizmus, az egyes társadalmi csoportok bűnbakként való kezelése tényleg veszélyes problémává válik, akkor abban a társadalomban más jelentősebb problémák is szoktak lenni, melyeknek a rasszizmus következménye nem okozója.
Concrete 2007.09.14. 17:41:57

"pl a kapitalista rohadékok nagy része zsidó(komcsi se vagyok;)). Ennek valószínűleg nem genetikai, hanem történelmi okai vannak, és semmiképpen nem jogosítja fel az embert arra, hogy általánosítson"
______________________________________

sokoldalu, nagy müveltségü ember vagy c.
a fennti cuccot melyik egyetemen tanitjàk?
mondd, nem vagy te véletlenül valami hires pszihoszocio professzor?
bulgakov 2007.09.20. 15:00:41

miafaszt nyavajox? konvertàlsz zsidonak. belekerülsz az elitbe és gazdag is leszel hirtelen az kétségtelen, mert minden zsido gazdag. kis szerencsével még lehetsz miniszter is hiszen a zsidok uraljàk a vilàgot.
kerekesbalazs 2007.10.05. 13:44:40

mann, a többségnek fogalma nincs a kissebségröl.
magyaràzd el a fehérnek, hogy milyen négernek lenni.
minek irjak "komment"-et ha nem jelenik meg itt? he?
Bulgakov,
megoldàs javaslatom a anyudtol kapott kereszt nyakba akasztàsàra:
1 zsidok közt hagyd, nem nagy fàradsàg.
2 munkahelyeden dàvidcsillagot biggyessz a nyakadba. kis kompromisszum a vàrhato eredményhez viszonyitva. figyelj, hogy eltakard az auljàroban, focimeccsen stb. nehogy elverjenek a keresztények.
Bulgakov,
megoldàs javaslatom a anyudtol kapott kereszt nyakba akasztàsàra:
1 zsidok közt hagyd, nem nagy fàradsàg.
2 munkahelyeden dàvidcsillagot biggyessz a nyakadba. kis kompromisszum a vàrhato eredményhez viszonyitva. figyelj, hogy eltakard az auljàroban, focimeccsen stb. nehogy elverjenek a keresztények :)
ecet 2007.10.07. 15:05:12

szerintem könnyű beleképzelni magad milyen kisebbségnek lenni: ha vkit bárhol kicsit is kiközösítettek, akkor tudja milyen az:
elég annyi pl, hogy egy nyári táborban a legkisebb/legfiatalabb volt vki, és mindenki őt szopatta, vagy új gyerekként bekerült egy régóta kialakult közösségbe,
persze normál esetben ezek nem sokkolóak, ahogyan a négerséget is fel lehet (kell) dolgozni, akkor is ha nem a gettóban vagy afrikában lakik az a néger, tehát kisebbségben van a fehérek/nem négerek között
@staghorn:
románéknál ez úgy ment,hogy a magyarok voltak a mindenkori állami problémák alkalmából előrántható aduász,miszerint:"a magyarok el akarják venni erdélyt!!"...hadd feledje el a paraszt,hogy nincs villanyáram estefel,nincs kenyér meg wc papír csak jegyre,vagy 90után,hogy felmennek az árak, megszünnek a munkahelyek....és akkor nem azért ment utcára,mert szar volt neki,hanem mert jönnek a magyarok elvenni erdélyt...itt is ugyanezek a reflexek müködnek,zsidózásilag meg nácizásilag...addig is,amíg az andrássy úton pár száz elmeroggyant civil handabandázik pár száz elmeroggyant,vagy parancsra cselekedő rendőrrel, addig sem foglalkoznak az emberek azza,hogy 7 év alatt a nádszál közepe tájáról(ami, bár ingatag,de legalább a víz felett van)lekerültünk a béka segge ,és a víz alá...és ez egy oan jó téma,amivel figyelmet lehet elterelni a napi szarról...hogy húúúazta,jönnek a nácik,és dúl az antiszemitizmus...ami ittott tényleg dúl.de a mértéke olyan elenyésző,hogy inkább azzal kéne foglalkozni,hogy mitől lett az államadósság röpke 7 év alatt a 7 év előttinek a sokszorosa,és miért lesz 20 év múlva a törlesztőrészlet a GDP 98 %-a...ehelyett bedobják a köztudatba,hogy húha,házmesterek nemzete,antiszemiták,rasszisták, antimittoménmik a magyarok...és akkor nem kell a gáz árán filózni....ballib oldal nagy előszeretettel használja ezt pl választási kampánynak(lásd:az én nagymamámat az utca végéről itt hurcolták el a nyilasok, maga(ti. Tarlós)hogy jön ahhoz,hogy itt zsinagógát merjen látogatni???"és mindezt a liberalice elfogadó eszmék égisze alatt).A jobboldal is él a kommunistázás lehetőségével, csak az a baj,hogy az a kommunizmus,ahol agyonverték az embereket az andrássy úton,már olyan rég volt,hogy az ezekért a dolgokért felelős szerv képviselőiből csak egy lett miniszterelnök 90 után...na jó,2. de a második már a lazábbakhoz tartozott.Ezzelszemben a nyilasok ugye ...ja azokból már senki nincs...na mindegy, mondani azért lhet,és eszmei örökös akad.mint ahhogy kommunista is. de az valahogy nem jön be annyira kampányszlogennek...
és perszue miután két hétig megy a felháborodás,mocsokrohadtnácizás,kopasz bakkancsosok kapcsán,akik állítólag leszúrták a szegény józsikát a buszon,aki kissebbségi,és biztos azért,és fúj mocsok jobboldal mér nem szól semmit?és civiltüntetünk a józsikáért(amivel abszolút egyet is értette,addig amíg...),aztán kiderül,hogy a 16 éves "józsika" 180magas,120 kg,késelésért meg zsarolásért körözik,és nem utolsósorban aki leszurta nem volt se kopasz,se bakkancsos,hanem ugyanolyan kissebbségi mint a józsika....na és akkor...mikor jöhetett volna az "elnézést kérünk,amiért nyilvánosan náciztuk a magyarságot különböző felszólalásokban,általánosítva,ahogy azt nem szeretjük,ha fordított az előjel..." na akkor annyi történt,hogy 2hét után hirtelen csend lett,és már senki nem nácizott... ennyit az egyes,kettős-kettes stb mércékről:)
tehát ezek a témák nagyon jót tesznek a politikusoknak,kampányilag.az embereknek már nem annyira...ez van.
süti beállítások módosítása