W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

A szopós száj előnyei

2007.05.11. 21:02 Tóta W. Árpád

Ilyenkor jön jól, hogy már a kezdet kezdetén ráállt a szátok. A szopásra, igen, arra. De hát aki kurvának megy, ugye.

Egy aljas manipulációról 

(Meg csapjuk hozzá az eggyel előbbit, csak úgy háttérnek.)



Címkék: hír tv hülyemagyar

333 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr4774413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morningkarma · karma.blog.hu 2007.05.11. 21:15:07

Baromság a HÍr tv ugyanaz, mint a többi tévé csak ők jobbra igyekeznek hamisítani, míg az összes többi balra ...
Különbenis, az ultra-magyar társaság hogy engedhet maga közé olyat, akin egy csúf angol szó díszeleg?

Legyenek szívesek az ugyanolyan rövid "sajtó" kifejezést használni és akkor még véletlenül sem fordulhat elő ilyesmi.
"A sportrovat? :D "

Nnnem, van ott még külföld, kultúra, gazdaság meg minden egyéb :-)

"Egyébként jártál már az Ufi blogon? Csak azért kérdezem, mert a v_i_a_g_r_a-spamokon kívül nem sok komment található a blogbejegyzések alatt..."

a v_i_a_g_r_a-ból ítélve Te az Ufi.hu-n található blogra gondolsz. Pedig réges-rég elköltöztek ide: ufi.blog.hu

Tegnap óta Explorerben vmiért csak az első bejegyzésük jön le, próbáld mozillával; van napi 1,5-2 bejegyzés, és gyarapodó látogatottság.

Maga az újság épp szünetel pár hónapja, azt ígérik, júniusban megújulva térnek vissza.

"Amúgy az említett orgánumok a 2 "zászlóshajóhoz" (MUHAHA) viszonyítva marginális termékek. Szinte semmi hatásuk az ún. "jobboldal" megítélésére."

Hát, az MN valóban zászlóshajó (még egy darabig, de csökken a szerepe), a Hír TV-nek viszont szerintem önmagában nem sokkal nagyobb a súlya ezek némelyikénél (a nézettség SZVSZ még mindig titkos), csak kicsit gyakrabban vágja ki a biztosítékot a baloldalt, ezért többet hallani róla.

"vakok között félszemű a király"

Az Inforádió és mostanában a HV esetében nem mondanám, a folyóiratokat én nem nagyon olvasom; ha a többi megmaradt magyar napilapokhoz viszonyítjuk, az MH sem, még ha a Népszabadságban több is a rutin (de erről már vszeg inkább a mezőny gyengesége tehet).
XVII. Benedek 2007.05.13. 18:42:24

A Néphazugság egyre nagyobb kakiban kihalóban az olvasótáboruk :):)
Igen? Hurrá :-D

Amúgy TV-t mostanában alig nézek, de benyomásaim alapján a HírTV-ATV-Echo hírcsatorna-hármasból szintén gyanítom, hogy az utóbbi lehet még a legszínvonalasabb :-)
Carnivora! Bár a népszabó példányszáma is csökken, azért mégiscsak fura, h pont és csak a legolvasottabb napilapról nyilatkozod a fentieket.
Ha érted a célzást...;)
NA KEZD NÉZZÉTEK A NAPLÓT !

MA MAGYARORSZÁGON MINDENKI ADÓCSALÓ !

:)
magyar.nemzett

A legolvasottabb napilap a Blikk.

A Népszabadság meg azért szív jobban a többieknél, mert a hagyományos értelemben véve profitorientált tulajdonosai vannak, azonosak a Blikkével. Ráadásul ha igazak a korábbi hírek, Springerék egy időben szívesen el is vitték volna szívük szerint közép felé, csak nagyon nagy volt a szerkesztőségi ellenállás...
XVII. Benedek 2007.05.13. 18:42:24

"a v_i_a_g_r_a-ból ítélve Te az Ufi.hu-n található blogra gondolsz. Pedig réges-rég elköltöztek ide: ufi.blog.hu

Tegnap óta Explorerben vmiért csak az első bejegyzésük jön le, próbáld mozillával; van napi 1,5-2 bejegyzés, és gyarapodó látogatottság."

Szerintem ez a lényegen nem nagyon változtat. Akárhogy is, a jelentőségük csekély. Gyanítom, hogy a magukat jobboldalinak vallók közül többen látogatják a kurucokat, mint az ufit.
Ugyanakkor sok jobboldali-konzervatív szimpatizáns (nem feltétlenül fideszes) ismerősöm pl. Népszabadságot olvas (én nem, mert magyar nyelvű újságra nem dobok ki pénzt), mert-saját szavaikkal-"nem égetik magukat" MN-el.
NA GYEREKEK, HA EZT MEGÉLJÜK ... SMS-BEN ADÓBEVALLÁS A SVÉDEKNÉL
Én csak index.hu -t meg hunhir.hu -t olvasok ...

Újságot meg max. RUBICON-t meg HVG-t ...
Másrészt mintha gyorsabban zuhannának a többieknél, már csak 130,000 körül járnak, egy év alatt vesztettek vagy 20,000 olvasót, ha jól látom.

www.matesz.hu/data/?SLOT=20071&post=+Adatok+

Ráadásul valahol néztem, ami a netes látogatottságukat illeti, ott jóval el vannak maradva.
"Szerintem ez a lényegen nem nagyon változtat. Akárhogy is, a jelentőségük csekély."

Ahogy vesszük. Ha a komolyabb portálok címlapjára nem becsatornázott blogokat vesszük, szerintem elég jól állnak, a nem netes újságírók, mint pl. Andrassew Iván vagy Para-Kovács blogját simán verik (pedig azok ennél stabilabb szolgáltatót használnak).

Az újság amúgy valóban kicsi, bár üde színfolt, réteg- és ráadásul havilap, bár potenciál sztem van bennük bőven. Remélem, fel fognak nőni egyszer :-)

Ami a kuruc.info-t illeti, nem hinném, hogy sokan olvasnák tájékozódási céllal. Csak kicsit nagy a balos médiahátszelük, így sokan járnak oda röhögni.
Jobboldalról még a www.barikad.hu a jó ...

A kuruc baloldali provokátor szemét ...
ha már az ufi szóbajött (amit nyilván nem lehet összemosni a liszkay-féle dögkúthálózattal): szerény éleményem szerint a "vérfrissítés" nem igazán tett jót a blognak.
XVII. Benedek 2007.05.13. 19:37:07

"Ami a kuruc.info-t illeti, nem hinném, hogy sokan olvasnák tájékozódási céllal. Csak kicsit nagy a balos médiahátszelük, így sokan járnak oda röhögni."

"Tájékozódási céllal". Ez jó. :DDDDDD
Miről "tájékoztatnak"? Max. arról, hogy hol lesz a következő Fejbőr koncert. ;)
Sztem egyébként tévedés, hogy sokan járnának oda röhögni. Nem túl "szellemesek".
Talán ez az oka, hogy többen látogatják őket, mint a mérsékeltebb portálokat. A ZEMBEREK nem tájékozódni meg gondolkodni akarnak. Inkább egy kis önigazolásra vágynak a hülyeségeikhez.
" Inkább egy kis önigazolásra vágynak "

Igen, és ezért néznek bele nagyon sokan balról, meg akár jobbközépről is.

Ahogy egy időben némely SZDSZ-es barátaim is rendszeresen olvasták az MN-t, hogy aztán elmondhassák nekem, mekkora egy f*sz az a Pilhál.
árpi, jó lenne, ha észrevennéd, hogy a fospumpás, dögkúthálózatos szövegeddel semmivel sem vagy különb sem a hírtv-nél, sem az mn-nél. sőt, nálad ez már valamiféle monomániává kezd fejldőni, amit gyógyíttatni kellene.
magyarul, hogy megértsd: milyen alapon várod el tőlük azt, hogy barátságosabbak legyenek veletek, miközben két éve mást sem csinálsz, mint válogatott trágárságokat szórsz feléjük az éterből? félreértés ne essék, ehhez jogod van, csak a csodálkozásod és felháborodásod olyan szánalmasan átlátszó és farizeus, mint amikor azt mondtad volt, hogy az index az egyedüli a hírszerzővel, aki értelmes külpolitikai írásokkal jelentkezik a magyar sajtóban.

muhahhhaahha

ezen is csak röhögni tudok, ahogy a mostani balhén is. pancsikálás kicsit a magyar kacsaúsztatóban.

de már egyre kevésbé szórakoztató.
Vérfrissités:

A legutóbbi? Hát, valóban éreznie kellene, mikor gyenge, és akkor csendben maradhatna/tömöríthetne. De ez sztem úgy 2-3 bejegyzésre vonatkozik.
Nem akarok úgy tenni, mintha kurvára ismerném az Ufi blogot, mert csak régebben tévedtem arra párszor kíváncsiságból, és elég vegyes benyomásaim voltak. Privát véleményem a következő:
Egyrészt úgy tűnt, megpróbálnak "normális jobboldaliként" viselkedni. (No zsidózás, ősmagor szittyáskodás, stb.) Vagy "európai értelemben vett jobboldaliként" (MUHAHA, imádom ezt a kifejezést). Erre mondtam, hogy vakok közt félszemű a király. Valójában az általam olvasott cikkek legtöbbször teljesen tolerálhatóak voltak.
Másrészt a "fiatalosabb" stílus, meg a konzervativizmus nálam valahogy üti egymást. (Talán emlékeztek Churchill híres mondására, sztem lehet benne valami). A konzervatív világnézet ugyanis sok olyan dolgot propagál, ami 35-40 alatt elég nagy hülyeségnek hangzik, hogy őszinte legyek. Szóval talán majd eccer. ;DDD
korrekt? mit nevezel fiatalosabb stílusnak? ez így önmagában értelmezhetetlen.
vagy ez valami új elvárás a sajtóval szemben? engem, mint olvasót, például kifejezetten idegesít, ha valaki eredetiként próbálja meg eladni a gonzo meg a Hunter S.T. 5.6-os, megfáradt verzióját, ahogy a tóta és úgy az index cakkpakk a velvettel teszi.
akkor inkább írjanak tőmondatokban, az is jobb. mert iszonytatóan modoros ez az egész.
zeta 2007.05.13. 20:12:31

"korrekt? mit nevezel fiatalosabb stílusnak? ez így önmagában értelmezhetetlen."

Sajnálom, lehet, hogy a kifejezés nem szerencsés, de most nem tudok jobbat, amivel jellemezhetném.
Olyasmi, hogy a bigott vallásosság nem feltétlenül "tiszteletreméltó" dolog; hogy a szex azért nem olyan rossz, mint amilyennek a pápa akarja láttatni; hogy nem árt, ha valaki tudja, hogy a külpolitika nem annyit jelent, hogy utáljuk Amerikát, az oroszokat, Izraelt, és szeretünk bárkit, aki utálja őket. Most pont a palesztinokat. Ha hirtelen ők nem utálnák a zsidókat, akkor a palesztinokat is utálnánk; hogy nem biztos, hogy Orbán akkora nagy király. Tiszta? Ha így sem érted, nem baj, nem muszáj mindenkivel szót érteni...

"vagy ez valami új elvárás a sajtóval szemben?"

Szerintem ilyet sehol sem írtam.

"engem, mint olvasót, például kifejezetten idegesít, ha valaki eredetiként próbálja meg eladni a gonzo meg a Hunter S.T. 5.6-os, megfáradt verzióját, ahogy a tóta és úgy az index cakkpakk a velvettel teszi."

Nézd, ez a te problémád. Ne olvasd.

"akkor inkább írjanak tőmondatokban, az is jobb."

Akkor olvass Hemingway-t, ha ajánlhatom. Tetszeni fog. ;)))

"mert iszonytatóan modoros ez az egész."

Modoros. Igen, valójában ez nem tetszett az Ufi-n. Modoros a stílusuk. Valahogy nem elég természetes. Ezt (is) próbáltam az előbb leírni.
XVII. Benedek 2007.05.13. 20:29:59

"píszí,

en.wikipedia.org/wiki/South_Park_Republican"

Én valahogy nem szeretem a címkéket, meg a skatulyákat. Ilyen a természetem. ;)
De azért ebben van valami igazság...
>> Olyasmi, hogy a bigott vallásosság nem feltétlenül "tiszteletreméltó" dolog; hogy a szex azért nem olyan rossz, mint amilyennek a pápa akarja láttatni; hogy nem árt, ha valaki tudja, hogy a külpolitika nem annyit jelent, hogy utáljuk Amerikát, az oroszokat, Izraelt, és szeretünk bárkit, aki utálja őket.
--------

gondolom, azért azt te is érzed, hogy orbitális közhelyeket írsz. Most akkor Seymour Hersh szar újságíró, mert kiteregette az USA szennyesét (nálánál csúnyább ügyeket kevesen tártak fel Irakkal kapcs.), vagy azért mégsem az sem számít, hogy valaki rosszat vagy jót mond Amerikáról?
nincs olyan, hogy fiatalos stílus. van őszinte, meg nem őszinte írás, jó, meg rossz.
és még csak azt sem hiszem, hogy az élvezhető újságírás alapfeltétele az lenne, hogy ki hogy láttatja a szexet, (az meg végképp durva csúsztatás, hogy a pápa rossznak akarja láttatni, bár lehet, nem olyannak, amilyennek én és te szeretnénk megélni)
zetának igaza lehet...
az állandó fospumpáskodásod olyan, mint a szerencsétlen Gerő baromi hatékony bukottminiszterelnöközösködése...
nem akarom hinni, hogy az idoljaid között szerepelne őkelme...

A South Park-os linkből annyit levettem, hogy TWA honnan veszi az ihletet ahhoz, hogy boldogot és talant egyaránt basztasson, szóval kösz, Benedek, má megin bejjebb vagyunk ezze. Nameg hogy hol lehet a sok pisi, kaka stb. forrásvidéke. (Félreértés ne essék, nekem abszolút bejön a stílusarzenál ilyenirányú kibővítése, meg egyébként is, hívjuk a nevén a gyereket.)
Zeta, annyit még vágok, hogy ... ezek orbitális közhelyek (szted). De a többit tényleg nem:
"vagy azért mégsem az sem számít, hogy valaki rosszat vagy jót mond Amerikáról?"
Ez most így mit jelent? Most a pápát akár haggyuk is!
RE: mikikese 2007.05.13. 12:32:53

"Európa lelkére most itt lenne ez a nagy dalversenyes apropó."

(Na igen. Egyrészt ennyi (nevezzük nevén) homokost már régen láttam egy helyen, mint ebben a showműsorban. Esélyegyenlőség éve ide vagy oda... Lassan mi, heterók leszünk kisebbségben, és nekünk kell csendben meghúzni magunkat... Tovább nem ragozom, mert még ki leszek moderálva.)

Ami érdekesebb: szerintem a "verseny" eredménye és a szavazás tökéletesen jelzi az Unió jelen és jövőbeli állapotát. Bővítsünk még egy kicsit, vegyük be a muzulmánokat, a jugó utódállamokat, esetleg a szovjet utódokat is, aztán utána nem is nagyon kell bohóckodni a szavazásokkal. A sok azonos érdekű kicsi majd megmondja a frankót a nagyoknak.

Az "egyenlőség" jegyében Andorra, Málta, Ciprus ill. Németo., Franciao., Anglia szavazatai ugyanannyit értek. Gratulálok. Az idióták azt nem veszik észre, hogy nagyban ugyanezt játszák az Unió döntéshozatali mechanizmusában is. Ugocsa non coronat.

És a szavazások tárgya, a "produkció" is kb. ugyanannyit számít. Tökéletes leképezés, lehet elemezgetni.


csak erre céloztam

>>ha valaki tudja, hogy a külpolitika nem annyit jelent, hogy utáljuk Amerikát

tehát én nem hiszem, hogy a jó és rossz újságírókat aszerint kellene megítélni, hogy utálják vagy szeretik Amerikát. Bob Fisk attól még jó újságíró, hogy kicsit elfogult a Nyugat Közel-Kelet politikájával szemben, és Tóta W. újságírónak attól még ugyanolyan harmadrangú marad, ha erre az elfogultságra néhány unqalomig koptatott trágárság kíséretében rámutat. capisco?
csak jelezném, hogy az itteni téma nem az elfogultság, hanem a nyílt és szervezett hazugság. by szopósszájú hírtv & co.
zeta 2007.05.13. 21:52:28

Ízlések, és pofonok... van, hogy Tótát egy két írásáért egy kanál vízben megfojtanám, de alapvetően szerintem jó kis írásai vannak :)
"szopósszájú hírtv"
na látod, megint infantilis vagy.

miért adjak egy infantilis ember véleményére? és miért adjak egy olyan hírportál híreire, amely egy infantilist foglalkoztat sztárpublicistaként?

ugyanúgy hitelességi problémátok van, mint a hírtv-nek és az mn-nek, csak nem vagy hajlandó tudomásul venni
és ha rád nem tartunk igényt?
mellesleg a szopósszájú kurva kifejezést a szervilitás bizonyos szintjére süllyedt médiumoknál nemcsak nem kell kerülni, hanem tanácsos alkalmazni. hiszen mi másnak kéne nevezni, ugye.
Zeta
Kösz. Már értem, hogy mit mondasz, (hogy így kivetted a két-hármas tagadást), és egyet is értek vele. Valóban nem az alapján kell az újságírókat megítélni. Ez akár közhely is lehetne.
Az eredeti szöveg viszont sztem semmi ilyesmire nem utalt. Az van sommásan benne, hogy a "konzervatív" sajtót nem éppen a szofisztikált álláspontok kifejtése jellemzi, hanem az érzelmi alapú vagdalkozás. De nem akarok senki fogadatlan prókátora lenni.
Kommented minősítős részével viszont nem értek egyet.
1.- TWA sztem nem harmadrangú.
2. - Trágárságai sztem nem unalomig koptatottak. (De az is lehet, hogy csak nem egy kocsmában szocializálódtunk.) :)
hát, én nem érzem az Indexen azt a fene nagy függetlenséget, ami hitelessé tenné, kedves Árpád, ezeket a mondatokat. vagy szerinted az olyan hiteles, amikor Nobilis tulajdonos úrnak elszámolási vitája támad az Amőbával, és egy indexes újságíró lihegve megírja a cikket az Amőba mozgalom haláláról?
ugyan-ugyan. ne etess
ezekről meg, hogy ki szerint ki harmad- vagy akárhányadrangú, fölösleges vitát nyitni. fajgazdag a maygar média is, talál magának mindenki kedvére valót. aki szopóskurvát keres, azt is talál.
dark future
Az index új cikkét olvastad? Amúgy én annyit mondok álljunk gyakorlatiasan a dologhoz.
Bár az nem teljesen világos miért lenne jó, ha a sok Barbie és Ken Pesten gyülne össze. (A buzikkal speciel semmi bajom.)
Én örülnék, ha lenne legalább egy olyan tv is , mint pl. az index.hu ... -
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.05.11. 21:39:14
én meg szívesen venném, ha tudnám, mire készült tomcat, meg mik a bizonyítékok.

bár ettől még írni lehet róla.

Nos, amit a szeparcu kopaszkolyok csinalt, azt nemreg vette szemugyre a Mythbusters. Amint a fotokon lattam, amit ott kislabasban kevertek, az egy olyan karamellizalt vegyulet, amibe kanocot dugva es meggyujtva szep gyujto/fust bombat lehet kesziteni. A keverek poroltoval es halonnal elolthatatlan, iszonyu nagy hofokon eg, eleg durva, tehat barmit felgyujt, elolthatatlanul.
Hat tobbek kozt erre keszult nemzetunk csillaga. Es szeretem is erte. Kulon koszonet az aggodo edesanyjanak, amiert ilyen szinpompas agytroszttel higitotta nemzetunket.
Különben Árpád nem értem, hogy mi a fasz bajod van a szopással. Vagy nem olvasol újságot talán? Úgy értem a maiakat? :-)
Carnivora: én is, de én annak is örülnék, ha nem az lenne rajta a műsor, hogy miért szar a másik, és miért hitelesebb ez. és igen, erre azt mondanád, hogy de hát a hirtv kezdte, de első postomban épp arra mutattam rá, hogy az index már régóta belerágta magát ebbe a szarozásba, elég, ha ebben a blogban a megfelelő tagekre kattintasz
Vagy most rákot okoz, vagy nem?
RE: mikikese 2007.05.13. 22:24:47

"Az index új cikkét olvastad? Amúgy én annyit mondok álljunk gyakorlatiasan a dologhoz."

Most olvastam. No igen. Ha kicsit továbbgondoljuk, akkor világosan látszódik az EU-s döntési mechanizmusok csődje...

"(A buzikkal speciel semmi bajom.)"
Önmagukban a buzikkal nekem se. Egész addig, amíg nem öltöznek női ruhákba, nem rúzsozzák ki magukat és nem mutatja őket fél este a TV :-)

zeta 2007.05.13. 22:36:46

Szarozás, és szarozás között is van különbség. A hírtv.hu -n pl. megjelentetnek egy glosszát ami mondjuk a saját ideológiai nézetükből véleményt nyilvánít az index.hu-ról, ahogyan a saját nézetei alapján teszi róluk Tóta az ok.
Ez a SS-PRESS mondvacsinált baromság így nagyon szánalmas. -
semmi gond a véleményekkel nyilván. amúgy itt hírtv-bashing akkor volt, amikor a szcientológia-rágalmukat elsütöttek, tehát _hazudtak_. a hazudozással van baj, véleményük lehet akármi.

na összeszedem gondolataimat és emlékeimet Tomcatről.
sztem meg az egész szánalmas.
d f
Sztem az ukrán tök jó volt, de nem mint "nő" jött be. Csak vicces. A dán női családapa gyenge. Meg valóban, az egész mezőny gyenge volt. Még a Magdi csak-csak.
Ilyen lenne az Eu is?
Nekem azért tetszik, hogy nem kell lassítanom a Francia Spanyol határon.
" Nobilis tulajdonos úrnak elszámolási vitája támad az Amőbával, és egy indexes újságíró lihegve megírja a cikket az Amőba mozgalom haláláról? "

Amely cikk nem mellesleg a megjelenésekor még elfelejti megemlíteni, hogy az Amőbát nem puszta gonoszságból, hanem a fizetés hiánya miatt rúgták ki egy irodából...
Kedves Árpád!

Nem oly rég a Hír-tévében hetente egy alkalommal napi eseményeket értelmeztél.

Mi változott azóta? (Választást nyert a Gy. F.? )
Mit nem tudtál akkor? Ugyan azt kellett tudnod, amiért most ilyen mocskos szájúan gyalázkodsz.
Amit most teszel, megismétlem: álszent képmutatás.

Felhívnám a figyelmedet a trágárságod forrás vidéke nem a South Park, inkább 1938-45 évek nyilas sajtója.
Szavaiddal élve: szaros lett a szád.
És ezt én őszintén sajnálom.

mikikese 2007.05.13. 22:53:12

A bosnyák-finn-magyar-szerb-bolgár volt a legjobb zeneileg a dalizén meg a ruszki csajok jól néztek ki ...
Ne félj! 2007.05.13. 23:16:54

Ne haragudj, de fogalmad sincsen a nyilas sajtóról :)
János kérlek, az elég régen volt: akkor még János Pálnak hívták a pápát. Na az ő nekrológja után többet nem hívtak.

Mellesleg nem hinném, hogy tartoznék nekik bármivel amiatt, sőt.

Nyilas sajtót viszont nem ovlasok manapság, South Parkot annál inkább nézek, és ajánlom neked is.

sp.hoff.hu
Meglepődve olvasom, hogy itt még mindig van aki a hírtévé mellett van, a konkrét esettel kapcsolatban. Pedig lehetne megnyugodni, manipuláció és szándékosság nem volt, ebben az esetben csak kellő rosszindulattal tételezhető fel. A cikk még mindig ott a link mögött: "olyan felirattal sugallják, amiről tudható, hogy hamis". Miután az eredetit kitették... Pofám leszakad.

Lyukrafutás ahogy meg van írva, de hogy van aki utólag is erőlteti... hóhó, viszont, most aki a jobbosajtót lefosmumpázza emiatt.. mutatok én, ha kell nemjavított lyukrafutást innét egykét kattintásra ha kell.. megesik az ilyesmi. Ettől még nem - nem ettől - lesz a hírtévé átlagalattian szar. Ezen se kellene ennyit erőlködni.
Apropó, az miért van, hogy innét hol simán letölthetőek az epizódok, hol pedig csak a fórum ugrik be, ha a linkre kattintok?
az a gáz, hogy engem is beleértve, túl sokat foglalkozunk az ilyen és ehhez hasonló ügyekkel. a Politika elérte a célját, a fejünkre nőtt, elhatalmasodott rajtunk, bepofátlankodott a mindennapjainkba. (jó)néhány éve még elképedve néztem amerikai hírcsatornákon, hogy milyen kettészakadás és megosztottság van a médiában és a társadalomban. republikánus vagy demokrata - évekkel ezelőtt értetlenül hallgattam, ahogy emberekre fő determináló jelzőként használták ezeket.
a nemrégiben az jutott eszembe, hogy ezen ma már nem csodálkoznék. megtanultam, megtanultunk ebben a dimenzióban gondolkodni.
Mikor lesz már normális szinkronos South Park?
Jaja... az a régi jó Kádár-korszak... Akkor még nem kellett a ronda politikusok veszekedését hallgatnunk a TV-ben...
XVII. Benedek 2007.05.13. 23:25:46

Gondolom a HBO baszogatja őket ... régen volt fasza , amikor normálisan szinrkonizálva fennvolt minden ... -
nem lesz már normális szinkronos SP. de a feliratok általában jók. a Simpsonhoz meg szarok.

Pascal: nemsokára - ahogy az aktualitások engedik - lesz még Ratzinger, és helyesbítem. visszamenőleg sok értelme nem lenne.

however, ez itt a hírtv-től nem lyukrafutás, hanem nyílt és szervezett.
a hírtv pont olyan, mint az egész jobboldal: impotens.
Kedves Árpád!

Baj csak az, ha holnap a Hír-tévé beolvas néhány mondatodat, minden kommentár nélkül, akkor az kínos lesz az Indexnek. Meg neked.

mingyábehalok 2007.05.13. 23:36:20

Még jó, hogy ti ilyen tökös miniszterelnököt adtok az országnak :):_)
Akkor lehet a hírtévének is rég leesett azóta, hogy lyukra futottak - csak ők is úgy gondolják, hogy visszamenőleg sok értelme nem lenne javítani. És itt is néha, a szóbanforgó másik téma kezelése mintha súrolná a nyíltság és szervezettség határát :-). Lehet rajtuk rugózni persze attól még, hogy itt is van adósság.

Most persze felejsd el, a konkrét és szóbanforgó ügyben nagyon is a hírtévé a hunyó, őket ez alól nem mentesíti semmi - korrigálniuk kellene, elnézéskéréssel.

Ott szúrták el, ha már zavarja őket az a két betű, hogy nem telefonáltak át amiatt, hogy egyáltalán észrevette-e az indexnél valaki. Hírt csinálni ebből, beleerőltetni a szándékosságot és manipulációt, megpróbálni lejáratni, az direkt öngól.
Carnivora 2007.05.13. 23:44:19
ha töketlen az egyik oldal, akkor a másik kerül hatalomra.
töketlenkedés helyett okosan kéne politizálni. lett volna néhány ziccer...
Kedves Carnivora!


„Ne haragudj, de fogalmad sincsen a nyilas sajtóról :)”

Az lehet…
Meg az is lehet, hogy Neked több van.
Ez remélhetőleg az év végéig kiderül, akkor majd jelzek neked és érdemben kifejted majd, hogy nekem miért nincs.
Ne félj! 2007.05.13. 23:57:07

Foglalkoztam a nyilas sajtóval , mikor Bajcsy-Zsilinszky Endréről írtam a szakdogám anno.
Az gyorsan lejött számomra, hogy neked miért nincs :) egyszerűen pl. Tóta-t meg az index.hu-t nem hasonlítanád a nyilas sajtóhoz ...
Pascal 2007.05.13. 23:46:52

Nah jah kb. egy levelet küldenek az index.hu szerkesztőségére, és annyi lett volna az egész .. én már párszor kértem pontosítást bizonyos cikkeknél, és gyorsan reagáltak.
Kedves Carnivora!
Akkor félreérthető voltam, ha Te így látod.

Ebben a témában kb. ennyi volt (vagy még ennyi se), léphetnénk már tovább.

A hírtv elkúrta, az index meg bemondta rá a terített Durchmarschot. Szimpla ügy, kár tovább rágni.

Máskor meg az index téved, aztán ha nem annyira egyértelmű a helyzet, sumákolnak, maszatolnak egy kicsit. De annyira nem hülyék, hogy a védhetetlent védjék.

OFF

XSun! 2007.05.13. 15:19:25:

fair enough

ON

azt hiszem a téma ki lett végezve...
jöhet a következő glossza!
Remélem, Árpi, a gyerekedet is erre a színvonaltalan, igénytelen, ordenáré, közönséges nyelvhasználatra fogod tanítani, amivel te, és általában az index, mérgezi a levegőt. Azért remélem, mert akkor nem fogja sokra vinni. Elég nagy szerepzavarban vagytok, azt hiszem. Az, hogy angol nyelvű filmekben is a tiétekhez hasonló a nyelvhasználat, nem jelenti azt, hogy egy angol nyelvterületen hozzátok hasonló jelentősségű médium oldalain napi szinten fasz, pina vagy most éppen szopós száj, szopás stb (4 letter words) kellene, hogy megjelenjen. Felnőhetnétek már a saját szerepetekhez, mert a szerepetek, olvasottságotok alapján sajnos nagyobb a felelősségetek, mint amit felfogtok.
A szókimondás nem kellene, hogy együttjátjon ezzel a stílussal, minden nyelnek minden korban volt argója. Ezt például primitív emberek használják a mondanivalójuk nyomatékosítására. Ha úgy érzitek, erre van szükségetek ahhoz, hogy mások legyetek, vagy észrevegyenek titeket, csak sajnálni tudom, hogy éppen nektek van ekkora szerepetek az online médiában.
n_a: "amivel te, és általában az index, mérgezi a levegőt"

Büdös attól van, ha valaki fingik. Nem attól, hogy a fingot nevén nevezzük.
n_a: Szerintem teljesen igazad van, kellene az indexből egy verzió álszent hülyéknek, amiben nem lennének csúnya szavak. És legyen külön gyereknek, meg bolondoknak is. Ja, és a Velvet se rakjon már ki melleket mindig, a subbát meg egy az egyben tilcsákbe(a)!
Minden a szavakkal kezdődik.
Ez az egész izé valahogy nagyon hasonlít arra a faszságra hogy Igazmondó Ferkónk beintett Magyarországnak. Én személy szerint elképzelhetelennek tartom hogy ilyesféle dolgot rezzenéstelen arccal, drámai hangon előadjak otthon a macskámnak, másoknak viszont napokig/hetekig szolgáltat munícióval a médiában, és bizony olyanok is vannak, akik számára ez a kizárólagos szellemi táplálék.
Áldatlan mélységek.
Ne félj! 2007.05.13. 23:16:54
"Nem oly rég a Hír-tévében hetente egy alkalommal napi eseményeket értelmeztél."

Gondolom fiatal volt, és kellett a pénz. :D Vagy naiv volt, és azt hitte, hogy nem ez lesz a vége. Mint ahogyan én sem gondoltam ezt.

"Mit nem tudtál akkor? Ugyan azt kellett tudnod, amiért most ilyen mocskos szájúan gyalázkodsz."
Komolyan? Ennyire alpári, és mondvacsinált, a széles néprétegeknek is szembetűnő baromságot eddig nem láttam még a HírTV-től sem.

Vagy esetleg vannak konkrét példáid a múltból? (Mint nem szakmabelit, nagyon is érdekel...)
Valakinek jól áll a szopós száj, valakinek nem áll jól a szopós száj, azért valamire csak jó a szopós száj, merthogy mindenki igényt tart rá.
(a blog.hu érvénytelen comment tartalomra panaszkodott, amit lehet, ugye a t. szerzőnek, azt nem lehet az olvasónak, ezért kicsit szerkesztett formában, ugyanaz)


F.ng.ni Mikszáth is f.ngott, sőt, büdöset is s z @ r t, felteszem. Stílus ahhoz kell, hogy valaki ezt elmésebben mondja el, mint az alkesz a sarki kocsmában.

Tho: Áleszntség az, hogyha azt próbálom meg elhitetni a gyerekkel, hogy a gólya hozta. Hogy egy politikai szinezetű csörtében szükségszerű-e a sz.p.s száj erről nagyon nehezen tudnál meggyőzni.

Ha az őszinteség és a szókimondás egyenlő az argóval, akkor kérdezem én, a Watergate ügyet hogyan lehetett úgy kirobbantani, hogy sem s z . p á s sem s . g . b . k . r . s nem volt a cikkben, Nixont illetően.

Itt vagyok például én, aki az indexet a hitelessége miatt olvassa, de kevesebb argóval sem tartanám kevésbé hitelenek. Ugyanakkor, elveszi azt a befogadói élményt, hogy magamnak szűrjem le, ha valaki b . s z . p t a, azzal, hogy le is írják, hogy b . s z . p t a. Nem vagyok prűd és nem mosom a számat sósavval. Csak zavar a stílus, és továbbra is azt gondolom, nincs erre szükség az írott nyelvben, egy magát komolyan vevő médiumban. Ez is egy olyan cukiság, amit az index olyan vehemensen üldöz mindenhol. Gondolom, az index szerkesztőségében menő dolog csúnyán írni, amolyan szánalmas chickenshit race, ki kapja el később a kormányt. Kár, mert sokat levon a szerkesztőség értékéből.


(a blog.hu érvénytelen comment tartalomra panaszkodott, amit lehet, ugye a t. szerzőnek, azt nem lehet az olvasónak, ezért kicsit szerkesztett formában, ugyanaz)


F.ng.ni Mikszáth is f.ngott, sőt, büdöset is s z @ r t, felteszem. Stílus ahhoz kell, hogy valaki ezt elmésebben mondja el, mint az alkesz a sarki kocsmában.

Tho: Áleszntség az, hogyha azt próbálom meg elhitetni a gyerekkel, hogy a gólya hozta. Hogy egy politikai szinezetű csörtében szükségszerű-e a sz.p.s száj erről nagyon nehezen tudnál meggyőzni.

Ha az őszinteség és a szókimondás egyenlő az argóval, akkor kérdezem én, a Watergate ügyet hogyan lehetett úgy kirobbantani, hogy sem s z . p á s sem s . g . b . k . r . s nem volt a cikkben, Nixont illetően.

Itt vagyok például én, aki az indexet a hitelessége miatt olvassa, de kevesebb argóval sem tartanám kevésbé hitelenek. Ugyanakkor, elveszi azt a befogadói élményt, hogy magamnak szűrjem le, ha valaki b . s z . p t a, azzal, hogy le is írják, hogy b . s z . p t a. Nem vagyok prűd és nem mosom a számat sósavval. Csak zavar a stílus, és továbbra is azt gondolom, nincs erre szükség az írott nyelvben, egy magát komolyan vevő médiumban. Ez is egy olyan cukiság, amit az index olyan vehemensen üldöz mindenhol. Gondolom, az index szerkesztőségében menő dolog csúnyán írni, amolyan szánalmas chickenshit race, ki kapja el később a kormányt. Kár, mert sokat levon a szerkesztőség értékéből.


Természetesen tudtaták ki az az operatőr, melyik tvnek dolgozik és természetesen az SS felirat is feltűnt a szerkesztőnek.
Ha mégsem akkor nagyobb balfaszok vagytok mint amit el lehet képzelni. Ilyet semmilyen komoly média nem néz be, ti sem.

HírTV meg olyan amilyen, a ziccert belőtték, nem volt nehéz. Az igazsáég meg kitérdekel, az index ne tudná ezt? Sok index hírnek még ennyi köze sincs a valósághoz...

Mondhatnám az is, hogy UP riszálása azt juttatja eszembe, amikor Mónika panaszkodik a bulvársajtó szinvonalára.

De egyetértek, aki kurvanak áll...:)
Most láttam a HirtV Napról napra c. szombati műsorának ismétlését ahol megint elővették ezt a 2 db S betűt. Viszont itt már a ruha ránca takarta ki, a zindex csak geci volt, hogy berakta. Azt hiszem simán csak ingyenreklámért jöttek házhoz lófaszért. Ezek szerint így is megérte nekik.
n a
Nemes jellemed az alábbi Tőled vett idézet tökéletesen megvilágítja:
"Remélem, Árpi, a gyerekedet is erre a színvonaltalan, igénytelen, ordenáré, közönséges nyelvhasználatra fogod tanítani, amivel te, és általában az index, mérgezi a levegőt. Azért remélem, mert akkor nem fogja sokra vinni."
Magyarul: Utálom az apját, dögöljön a kölök is. Gratulálok!
Shore:
Nem, megpróbáltam megtudni, W-ékél él-e a kettős mérce, megpróbáltam provokálni - nem sok sikerrel.
Egyébként, nem utálom W-t, sőt, rendszeres olvasója vagyok itt is, a Kreatívon is, a worlukon is, sőt, még a Gonoszkópban is az voltam (a 100 forintos kérdés, kedves Shore: mi a Gonoszkóp?). Fontosnak tartom amit csinál. Ha utálnám, nem venném a fáradságot, hogy vitatkozzak vele, minél több hibát (szerintem hibát) követne el, annál nagyobb csendben örülnék. Így, hogy fontosnak tartom (még ha nem is értek mindenben egyet vele), próbálok hatni. Ez persze hülyeség, de ez van :-), én ettől tartom magam liberálisnak. Mások attól, hogy tartalom nélkül semmitmondó sértegetéseket vágnak névtelenül mások fejéhez. Így kerek a világ.


OFF

Azért az szép, hogy a blog.hun csak vipmailes emillel tudtam regelni, a c2-ssel nem, mert egyszerűen nem küldi el az aktiváláshoz a levelet. Ja korábban még lehetett olyan címmel is regelni, de elfelejtettem a jelszót, viszont az indapass ilyen esetben is b*szik elküldeni a mélt (mert nem brancsbeli az emil címem).
zsanett for president!
kösz a kinevezést, de elnöki elfoglaltságaim miatt nem tudom átvenni a kinevezésemet. így áttestelom arra alkalmasabbra:))))))))))))))
Tóta W!
Amúgy te mindig ilyen bunkó voltál, vagy valami sokk hatására lettél ilyen?
Ilyen ember hogyan lehet újságíró?
Mindig ilyen volt. Ezért olvasom őt. Ha politikailag korrekt és szalonképes publicisztikát akarok, akkor ott van ezer másik.
Én még nem láttam az Árpád Zrinyí féle akcióját, csak a Hirtévéponthu -n a képet. Este elveimmel ellentétben Hírtévét fogok nézni, mert kíváncsi vagyok az egészre. Persze a hülyeségszűrőt azért felteszem, mert arra azért szükség van ilyenkor.

Még véleményem a dolgoról nincsen, de eszembe jutott egy bölcsesség, amit fiatal koromban írtak nekem: ha az ember le tudja győzni az indulatait, a legnagyobb ellenségét győzte le.
Árpi, ugyan miért menekültél el, amikor a HírTV hírigazgatója próbált veled beszélgetni emiatt a "szopós kurva" ügy miatt?
Ha tudtál volna érvelni, nem pattantál volna fel, mint egy rajtakapott kisgyerek.
Különben mi van az ATV-vel?
Össze sem hasonlítható a HírTV-vel.
Az ám csak a s..g....ó TV.
láttam az ominózus videót a hír tv-n és feltűnt, hogy a fő problémájuk a stílussal van, mert nem vagyunk hagyománytisztelők és nem olyan választékosan írunk újságot, mint 100 évvel ezelőtt.
Egyem az érzékeny és képmutató szívüket, mert ők soha nem mondják, hogy ba..meg és qrva életbe, esetleg kivan a tököm.
2007 mindenki káromkodik. Nem mindenki de az emberek nagy része. Aki azt hiszi, hogy nincs így, vagy így van és az emberek ezt meggyónják a papnak, az képmutató.
A másik fő probléma az, hogy az index mindent és mindenkit fikáz, s ezt nem értékek mentén csinálja.
GRATULÁLOK az ATV-nek, a Hír TV-nek ahhoz, hogy értékeik mentén objektív képet adnak a világ dolgairól.
Gratulálok minden újságírójuknak, hogy ehhez van gyomra oldaltól függetlenül.
AKKOR inkább fikázzunk mindent!
Árpi!

A saját munkádat teszed tönkre, amikor így viselkedsz a tv-ben.
Az emberek - szerintem - bizonyos dolgokra egyszerűen reagálnak. Ilyen például az agresszió. Talán még Csányi Vilmos humánetológus is igazat adna nekem abban, hogy az embereknek a génjeiben van kódolva a negatív válaszreakció az agresszióval szemben. Így alakultunk ki. Ilyen az emberi faj. Az agresszió bármilyen formáját felismerjük és azonnal reagálunk rá tudat alatt. Elutasítjuk, elkerüljük, idegenkedünk tőle, vagy ha van rá módunk akkor visszavágunk. Ez volt a túlélés záloga több tízezer évig.
Ebből a szempontból az érzékszerveink nem tompultak. Felismerjük a munkahelyünkön, a buszon, vagy éppen a tv-ben. Még a legrejtettebb módozataiban is. Ezért drukkolunk a gyengébb csapatnak a meccsen.
Nézd meg, hogy a politikában az agresszív viselkedés mit hoz a konyhára. Például a fidesznél az agresszívabb retorikai időszakok mindíg vmilyen mértékű népszerűség csökkenést okoztak. Lehetne sorolni a példákat.
Éppen ezért nem lehet kirohanni a tévéből, nem lehet ész nélkül verbális agressziót elkövetni minden percben, mert az emberek téged utasítanak el, nem pedig a mondandódra figyelnek.
Árpi! Én ezt tényleg a legjobb szándékkal írom. Neked meg van a képességed arra, hogy az én generációm egyik legfajsúlyosabb újságírója legyél, de ez nem megy addíg, amíg ki nem gyomlálod magadból ezeket a vadhajtásokat. Addig maximum az ügyes jelzőt fogják rádakasztani.
Senkit sem akarok megsérteni, de van egy szakma, az újságírás! Jó, hogy mindenki megismerhette a fényképsorozatot! A kép valóban nem tűnik manipulációnak! A manipuláció nem a képen van!!! Maga kép az! Ha valaki végignézi a sorozatot láthatja, hogy ez az egy kép, ami nem illik bele a sorozatba! Nem szól semmiről az eseménnyel kapcsolatban! Mégis bekerült a közölt képek közé! A szerkesztőnek nem szúrt szemet a szerencsétlenül gyűrődött kabátról kiabáló "PRESS" felirat dupla S betűje, ugye! Ráadásul pont egy ÁRPÁDSÁVOS zászlóval a háttérben! Valaki csak rá harap a dologra! Ügyes húzás volt, de a szerkesztőt minősíti! ...szerintem! :)
Nem értem. Miért hozza elő mindenki aki támadja a képet (és akiknek a java része szerintem a jobb oldalhoz köthető), hogy rádasul pont egy ár-pád-sá-vos zászló van a háttérben? Nem mindegy? Hiszen ez csak egy a sok más történelmi zászló között. Nyilván picit arréb van más történelmi zászló is, például a Hunyadiaké.
Vagy netán akik azt mondják, hogy pont egy árpádsávos zászló, azok azért mondják, mert szerintük a bal-lib média aljas félremagyarázása, túlérzékenysége és csúsztatása végett lett az a szegény történelmi zászló náci zászló?
Félremagyarázás? Túlérzékenység? Csúsztatás? Hm... erről nekem a két s betű története jut eszembe.
Szerintem nincs ezzel az esettel semmi gond, ugyanúgy, ahogy az összes többi hasonlóval sincs. Ez megy drága jó Hazánkban, és még nagyon sokáig ez fog folytatódni. Ezért nem élek otthon, ezért nem fogok még jó sokáig hazaköltözni. Csak az bánt, hogy az a nagyon kevés -tényleg nagyon kevés- ember, aki a világban figyeli a magyarországi eseményeket, csak nevet. Rajtad, rajtam. Pedig nem vicces. Szerintük sem...
Végre végigolvastam egy cikket (SS), és szétröhögtem az agyam. A hírtévé/magyar nemzetnek úgy látszik nagyon szarul megy, ha ilyen módszerekkel csinálja a híreket. Hát gondolom amikor lekáderezték az embereiket nemzetmentő szempontból, az értelmesebbje eljött onnan, a maradék meg ennyi ért az újságítráshoz.

Szeritnem azt kéne csinálni kedves index, hogy wow előfizetést küldenétek nekik ingyé, azok meg napi 24 órában nyomnák (1 hónap alatt kialakul a függés, a tudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan) és mivel nem lenne idejük az ostoba propagandájukra szépen kiderülne, hogy nem is olyan szar ez az ország, és hogy nem is rosszabb, mint bármelyik szomszédunk.

pisz end luv.
Hát, tényleg szomorú, ha igaz amit az SS-cikk állít a MN-ről meg a HírTv-ről.

Remélem mindenkinek legalább ennyire szomorú volt a Bánó-féle muszterkazettás ügy annak idején...
süti beállítások módosítása