W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Fekete zongora

2007.02.02. 15:09 Tóta W. Árpád

Ebből lesz egy jogi vita nyilván, oszt jónapot.

Az sem lesz érdektelen, csak az nem most van. Nagy-Britanniában egyébként - például - úgy megy ez, hogy nem szabad mindenhol tüntetni, ám amikor a rendőr elvonszolja a grínpíszes hülyegyereket a helyről, ahol nem szabad, konkrét paragrafusokat mormog a fülébe. Nem pedig viccelődik azon, hogy a vipera veszélyes állat, az azonosító meg leesett. Ezért ott ilyen jogi viták nincsenek. Unják is magukat.

Majd a jogászok eldöntik, hogy a törvénytelen kordon vagy a törvénytelen bontás a baj - azaz dehogy döntik: a jogászok kettéoszlanak, és egyik felük erre, a másik meg arra magyaráz, ahogy az már jogászoktól megszokott. Végül Morvai Krisztina belezsiddant az éjszakába, és akkor megint másról lesz szó megint.

Azt nézzük meg inkább, mire jó ez a kordonbontás a gyakorlatban.

Mert az úgy általában véve nem rossz, hogy készült kép Orbánról és a rácsról. Benne lesz a tévében. Telemázli. Meg aszongya csinálnak már valamit, nemcsak beszélnek. Meg a Népszava-olvasók álmodozhatnak, hogy de jól áll neki a rács. Eddig oké.

Na de azt se nehéz kiszámolni, kiknek dördült el a startpisztoly ezzel. Hogy kikkel lehet megint összemosódni, egy levegőt szívni, aztán öklendeni tőle. Hogy vajon jó-e pont most, amikor párton belül is felmerült az igény egy nem teljesen szalonképtelen, viszont valamennyire vitaképes irányra - jó-e épp most egy követ fújni a szittyakürtös-vitéz Lipótmezey-okkult balfaszok társaságával? A diktatúrát óhajtó Budaházy sleppjével? Jó-e utat nyitni nekik, hogy aztán persze mégis meg kelljen tagadni őket, mert vállalni nem lehet?

Hát beleszartak megint a zongorába, hátha jelent valamit.


Címkék: orbán fidesz zavargás

1202 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr8133071

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: polmavo 2007.02.05. 18:58:02

Taslit a szarnakRánkjött az össznépi tasliadó hangulat, gyerekek, úgy érzem.Most az egy történet, miszerint Fridi úgy döntött, ő is lehet egy betlenjános, odaáll vagy odaül (hogy a pici lábacskája el ne fáradjon) a Mineln. elé, oszt lehet őbelé b...

Trackback: polmavo 2007.02.05. 18:44:22

Taslit a szarnakRánkjött az össznépi tasliadó hangulat, gyerekek, úgy érzem.Most az egy történet, miszerint Fridi úgy döntött, ő is lehet egy betlenjános, odaáll vagy odaül (hogy a pici lábacskája el ne fáradjon) a Mineln. elé, oszt lehet őbelé b...

Trackback: Asszem blog 2007.02.02. 16:21:23

KordonbontásA Fidesz képviselői lebontották a Kossuth téren lévő kordont.Nézzük a reakciókat:Majomparádé?(SZDSZ)  Demokráciavédelem? (FIDESZ-KDNP) Provokáció? (MSZP) Önbíráskodás? (MDF)Orbán Viktor szerint a képviselők, ha kell, lemondan...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Most már nem is kordon, hanem vasfüggöny.
:D
Holnapra mi lesz? Siratófal?
majomketrec (már most is az)
az és mindenki azt hiszi, hogy a látogatói oldalon áll és ő etet...
kiszeramérabávatag 2007.02.04. 16:26:29
Ez, ha jól tévedek, 1989. Meghallgattam. Semmi vállalhatatlan nincsen benne.

Én nem is tudtam semmi vállalnivalót kihámozni belőle. Az ő közbeszédét meg ma is ugyanilyen hagymázosnak találom.
kiszeramérabávatag 2007.02.04. 16:26:29

Egyébként megdöbbentő, hogy mennyit fejlődött visszafelé a közbeszéd az elmúlt 17 évben. Tényleg megdöbbentő.

ja kb 89es lehet. meghallgatva egy évértékelőt 2006ból, annyira sztem nem olyan vészes a változás, de az biztos hogy egyszerűsödött ha egy elnöki tv vitával hasonlitom össze, meg mondjuk az öszödivel. persze tudom az utóbbi nem közbeszédnek lett szánva - eredetileg. amúgy a 'a merjünk kiszesek lenni', teljesen rimel a 'merjünk baloldaliak lenni'-re ha az akkori és a mai gyurcsányt hallgatom.

(ha valaki onnan átaludta volna az elmúlt 16 évet és megkérdezné ki ma a ME, nem lepődne meg nagyon...)
CrL az se lenne meglepő, ha tudnád, hogy meg akarták alapítani ellene az alternatív Kisz-t...

És úgy látszik a küldetéstudat se hiányzott belőle már akkor se:)
Ez a jóember úgy látszik hajlamos az ilyen támogatók előtt előre megfontolt szándékkal elkövetett nagymonológokra.

Milyen kár, hogy kihagytunk egy csomó baráti megbeszélést, amikor 3-4 en voltak, és egy kis sör/fröccs már lefolyott a torkokon.
Érdekes dolgok derülhettek volna ki.
Hö-hö,mint opponens,és mint küzdőfal jelentem van itt egy kérdés:KI mutat itt nekünk KIUTAT?
NOS ez a lényeg-a többi meg aljas politika.Az meg csak MOCSOK:biiizzoooóóny.
Wonderland 2007.02.04. 18:05:36

Milyen kár, hogy kihagytunk egy csomó baráti megbeszélést, amikor 3-4 en voltak, és egy kis sör/fröccs már lefolyott a torkokon.
Érdekes dolgok derülhettek volna ki.

"figyelj 'misi', én ugyan hamarosan lépek a kiszből, de nemtudod ki ez a csetlő botló srác a hősök terén? erre figyeljetek majd oda"
Bocsánat:Ki is ez a TGM-mel jelzett valaki?Mert,ha az akire én gondolok,,,háá.áá.á.t;sokkal normálisabbak is csak kifelé bámulnak a Pultcz utcai rácsokon.Sööőőtt,engem még ki is engedtek.
CrL: Inkább: Figyejjé má X! Mi lenne, ha mondjuk most mielőtt meginnánk még egy sört, és felhínád Zét? Sokba van ez a politika nekem, kéne a támogatása.
TGM nekem olyannak tűnik, mint egy lazac, amit egy Magyarország nevű medve a folyóból kifogott, még mielőtt a forrásvidéken, ahol az számit, leikrázhatott, letejelhetett volna. Megy le a medve torkán, és ott önti ki magából, felrepedt hasából kénytelen, a jövő nemzedéknek szánt magvait.

Nem az ő hibája... sőt, senkié sem. Ilyen az, amibe beleszületett. Ezt az Istenek így tervezték meg. Magyarország ma az utolsó lazac(ok) jövőjével lakik jól, és éppen azt hiszi, hogy járna még neki pár falat, pedig talán mégsem...

Nem magyarországi ügy ez, hanem globális. Mo. egy kicsit kapósabb rá, mert nemzeti kódoltsága a dualizmust, a kettéváltságot (see also: turáni átok) mélyen magában foglalja. Globális felmelegedés? Hát persze, reagálni kell... A globális felmelegedés nem az addig volt meleggel, hanem az addig volt _hideggel_ konfrontálódik. Nőnek a különbségek, nőnek a feszültségek. Hogyne hatna ez ki a társadalmi életre, a politikára is, és hogyne hatna elsőnek Mo.on, ugye. Hiszen ott számít a leginkább ma Európában, hogy mi EZ, és mi AZ, mert sehol sem volt KEZDETTŐL FOGVA olyan érvényű, hogy "ha ez leszek, megmaradok, ha az, akkor nem".

Semmi baj se sincsen itten, minden passzol... ma, február elején, mikor fagy kellene, hogy legyen, a melegtől megbolondult cinkék daloltak tavaszi éneket, és akkor miért ne bontana a Fidesz valami (mégsem) odafagyott kordonokat, a globális örök-nyár hírnökeként... eddig, legalábbis, egymásba vág itt minden...

Nos kivártam mit is hoz össze TV-2,de ,,na hagyjuk.Seggnyaló van bőven,ugyanis az utóbbi 2 hét összes közvéleményese a fordítottját hozta,mámint"kormányügyileg".Akkor,most "2/3-ad útálja a kormányt,"2/3-ad tartózkodik,"2/3-ad a kormányt élteti,"2/3-ad meg alkotmányjogász.A maradék 58% még nem igazán tudja kinek is ....Viszont egyértelműen kiáll a nemzeti egység,a türelem,a szocialista párt,a hit,a reform,az egyenlőség, az igazságosság és a liberalizmus mellett.Sokan sarkalatosan hivatkoztak konzervatív értékeikre.Mindezeket cáfolnni látszik az a vélemény amit ugyan ez a réteg fogalmazott meg,csak a kérdést tették fel kissé máshogy.Nos itt a toplistát a"vakulj magyar kit érdekel,ha én jól járok"válasz tarolt.A maradék0,0,8%-on osztozott a maradék 16 kérdésre adott válasz.

"TWÁ"-mond máá'mi a fenének is kellünk mi?Ne mond,hogy nem tellik kávéra és mi tartunk ébren!Mert,hogy cizellált és kihegyezett eszmefuttatásaid nem merítik ki a mi szürkeállományunk,-gondolom-nem meglepetés.Ettől vagy legitim,lám nékem is van ellenzékem?Mondtam!!!!Párbaj!!!
Nos, ezzel a blődlivel holnap már semmiképp se szeretnék foglalkozni - a tömeges szabadtéri szarás végül elmaradt, meg hideg is van -, úgyhogy itt teszem hozzá, ami még ehhez tartozik.

Tehát ez a pénteki akció, hacsak nem téved az összes elemző, azért kellett, hogy ne Gyurcsány reformmagyarázatára figyeljen, aki még figyel valamire egyáltalán: ne a népszabis traktátum, illetve főleg ne az ATV-s sorozat legyen a téma.

Tematizált egyet Viktor, ügyesen. Ehhez kettő észrevétel.

Egyik. Az, hogy benn vagyunk a hírekben, önmagában még nem biztos, hogy jó. Sokan ismételgetik ilyenkor, hogy rossz publicitás nincsen, és ez kétségtelenül igaz egy Fekete Pákóra vagy egy Havasra. De. Ha én most kiállok az erkélyre, és lóbálni kezdem a farkam, akkor bizonyára előbb-utóbb megállnak az emebrek az utcán, felfele fognak mutogatni, telefonnal fényképeznek, esetleg még rendőrt is hívnak. Publicitás megvolt. Na de mit is nyertem én ezzel?

Másik. Szigorúan csak elméletben. Olyasmi nem szokott nagy néha eszébe jutni annak a sok okos képviselőnek ott a frakcióban, hogy mi volna, ha Orbán Viktor mondjuk írna egy akár csak tízoldalas reformelemzést a Magyar Nemzetbe? Aztán beülne egy hétre a házitévéjébe, és sorra végigmennének Csermely Péterrel vagy pláneinkább Erdős Miklóssal az egézségügyön, oktatáson, közigazgatáson meg nyugdíjon? Hm? Nonszensz?

Na ez a majomrács egyik oldala. A másik oldala: október 23. óta eltelt három hónap. A kétmilliárdos rendőrcucc-megrendelést leadták, kiképzés folyik, van pénz, paripa, fegyver. Jó. Hogy lehet az, hogy ugyanakkor az azonosítószámok hetekig hömpölygő botrányát nem sikerült eddig megoldani? Hogyan lehet, hogy akár most is azt csinál a rendőr, amit akar, mert se arca, se száma nincsen? Ne mondja most már senki, hogy leesett. Meg azt se, hogy nem voltak felkészülve. Kinek a dolga lett volna? Főkapitány úr, miniszter úr mi a faszt csinált idáig?
molaris 2007.02.04. 15:42:10

Molaris, egyedül te gondolod így. A többiek ostobának és naiv libának tartanak. Köszönöm, hogy így gondolod, jólesik, hogy megértettél. És azt is köszönöm, hogy a többiek - egy nő kivételével - nem mondták a "szemembe", nem akartak megbántani, gondolom. És ezt is köszönöm. Több szót nem is érdemes vesztegetni az egészre:)
En megmondom oszinten meg mindig azon rohogok, amikor a kiszeramerabavatag azt irta valamelyik korabbi poszt kapcsan, hogy o tul igenyes volt a zindexbe, es hogy ezt bebizonyitsa, beollozott par alt. iskola 7-edik osztalyos fogalmazvanyt. Mikozben azon horgott hogy bezzeg az o idejeben.
Szerintem a molaris es a paltosrend egofaktora joval kevesebb, ok legalabb szorakoztatnak minket. A tudalekos, agyerelmeszesedett "megmondoembereket" pedig ki kellene loni a napba.
Árpád. Javasollak spin doctornak a Fideszbe. Sztem ezt gyorsan kopirájtold, mert ellopják. Jól tennék.
A főkapitány szarik a demokráciára, nézz rá.
A főkapitányok per def. szarnak a demokráciára, mivel egy katonai szervezet csúcsán ülnek. Épp ezért van hozzájuk egy miniszter.
Haho Mindnekinek!

Nos. Jo hosszu leszek, elore is sorry.

Nezzuk a dolgokat.
Eloszor is a reformokrol, a szembenezesrol:
Gy.F. keszitett egy jo nagy es szep iromanyt. Vettem a faradtsagot es vegigolstam, majd vettem a faradtsagot, es vegigneztem, amint Fridinel elmagyarazza.
Ennek a dokumentumnak szerintem kulcsjelentosege van. Kulcsjelentosege van, es senki nem mozditja meg a fule botjat sem.
Nem, nem azert, mert olyan jo es olyan tokeletes, de ha mar egy miniszterelnok irja, el kene olvasni.
Erdekes, hogy a media es az emberek nem vettek reszletesen gorcso ala ezt az iromanyt, pedig nem lett volna rossz otlet.
Aminek szanja a szerzo, arra sajnos nem jo. Elmondom miert:
1. A dokumentum 2 celbol irodhatott. A. Tenyleg egy reformjavaslat, leirva a teruletekkel es azok neuralgikus pontjaival. B. Kapanycelbol.
Vegyuk azt az esetet, hogy case A.
Ezesetben a celkozonseget probaljuk beloni. Hat ra kell jonnunk, hogy az egesz iromany pontos celkozonseg definialasa nelkul lett megirva es lekozolve.
Ha megprobaljuk csak felvazolni a celkozonseg csoportjait, ra kell jonnunk, hogy a celcsoportok kb. 80-90%-at Gy.F. az elmult 8 honapban alaposan megsertette vagy megijesztette.
Ergo zart fulekre talalt.
Case B. Kampanycel - mszp partelnok valasztas
Nos, en ugy erzem, ezzel az iromannyal tullott a celon, nem hiszme hogy tul sok valaszto megertette volna azt, amit irt.

Nezzuk a reformjavaslatokat, a rovidseg kedveert a legnagyobb problemat megvilagitva. Szerintem ez az iromany egy belso muhelymunka alapjaul talan szogalhatna, ahol az egyes reform-szakteruletfelelosoknek fel lenne adva a lecke, hogy ez a nagyjaboli irany, akkor keretik ezt megvitatni, kijavitani, esetleg uj megallapitasokat eszkozolni, atdolgozni, vegul elfogadni es -ami nagyon hianyzik- vegrehajtasi tervet kesziteni.
Merthogy ez a munka teljes kommunikacios es operacios csod. Ilyen buborekot a multik vezetoi szoktak fujni, de ok mar valamilyen elozo multiban fujtak hasonlo buborekot. Ilyen vision-manekre ket helyen van szukseg: a boardban es a postazoban. A board member fuj egy ilyen gombot, aztan kiadja az adott teruletek kepviseloinek (delegal) hataridoket szab ki a kidolgozasra es szamonker, utana a vegrehajtasra megintcsak csoportokat jelol ki, azok a csoportok utemezik a vegrehajtast, lebontjak akcioelemekre es azokat a pici elemeket kommunikaljak a meghatarozott celcsoporoknak.

Ami ebbol a 'mu' bol hianyzik, a delegalas, az az alapveto vezetoi magatartas, amitol a vezeto egy adott ceg idegkozpontjanak iranyitojava valik.
Sajnos igy, ilyen tomenysegben ez a munka emesztehetetlen, raadasul a celcsoport jelenleg a letfenyegetetseg allapotaban van, igy apro adagonkent lebontottsag hijjan meg nem ertettsegbe fog torkollani ez a mu, es a vegen elnyeli a jovo szep kek tengere.

Hiszen a reformok nagoyn nagy resze a kozszferat erinti, ott 800 ezer ember dolgozik, es ezeknek az embereknek a nagy szazaleke letfenyegetett, elkeseredett, rossz allapotban van.
Ilyen allapotban meg az is nehez, hogy valaki visszaszerezze a nepszeruseget, raadasul egy reformot atvinni ugy, hogy a veghezvivok elhivatottan vegigvigyek a reformokat, nos ehhez nem is hogy peldasan jo allamfonek kene lenni, hanem egyenesen Jezus Krisztusnak. Es akkor az lehet, hogy meg nem is eleg....

Egyebkent dobbenet volt latni, ahogy Gy.F. az ATV-ben mennyire ignoralta a 'ballib' tv altal kijelolt magyarorszagi reprezentativ 'ertelmisegek' amugy meglepoen karakan es szakszeru, egyben Gy.F.-re nezve lesujto velemenyet.

Aki idaig elert, annak gratulalok.

Arpadnak meg uzenem, hogy ne kerjen szmaon Viktortol alternativ reformjavaslatot.
Megmondom miert ne. Ugyanis ahogy nezem az elso jelenteseket, egyre szarabbul allunk. Nap mint nap.
Dejbajdej.
Szoval majd' hetente kene ujabb es ujabb strategiat kidolgozni arra, hogy hogyan tudunk kilabalni, ha nagyon akarnank.
Ami ervenyes ma, aprilisra mar elavult. Egyre romlanak a mutatoink es szukul es szukul az a mozgaster, amiben alternativakat kereshetunk.

Amugy sem reformra van szukseg mar, hanem koltsegvetesi kiigazitasra. Reformra a kovetkezo 10 evben kene koncentralni, permanensen, komranyzopartfuggetlenul.


Na, jovok vissza, megirom mingya, mit gondolok a kordonszejjelszedesrol.

a keritesszaggato Viktorrol:

Viktor nagy bajban lehet. Tudja, latja, a partja, a szep es dicso, keresztenyliberalis-antiantantkonzervativ demokratikus neppart orrnehez.
Faszan sullyed bele a nagy genyo oceanba, es ha mas nem, ha to bukik.
Egy ilyen diktatorikus part nem maradhat tovabb igy fenn, ilyen sok lebego szavazo mellett. Sok a hal, keves a horgasz, most kell szaporodni, most kell kivalni, most kell mozdulni.
Fortyog a Fidesz.
Ne feledjuk, hogy Viktor is kampanyol.
Mig GY.F. szembenez, Viktor egyszerusit (es okosan) emo-ba megy mar megint at.

Ennyi a keritesszaggatasrol. Semmi mas, mint szimpatizansok ekresese a partban, a part regi 'tokos' Viktor-kepenek folelevenitese, keszules a tisztujitasra.
Gyurcsany a parlamenti valasztasnal volt emo most meg Viktor hasnzlaja az emo technikat.

Szerintem Gy.F. is emo-ba fog menni es o is elorukkol vlaami ilyennel, meg a het folyaman.

Szoval, emo rulez !

Totafikazas - Swen palfordulasa.

Majd' leestem a szkrol, mikor Swen velemyenyet olvastam.
Ekkora poent!

Nos TWA itt blogot ir. Es olyat amilyet akar. Mi meg elolvassuk, vagy nem, commentelunk vagy nem.
Ha TWA alapvetoen latogatottsag emelesere megy, akkor majd olyat ir. Ha bulvarosodik, akkor azt akarja.
Mer' akarjatok neki megmondani, mit es hogyan csinaljon?

Egy dolog ami erdekes benne, ezt a duhodt Isten- es miegyeb elenesseg. Hat ... szabad ember.
En is hasonlo voltam, oszt meglepo valtozason estem at. Megesik ez....
Mostanaban kezdtem el osszeirni a dolgaimat, es anonym publikalni.

Jo nagy a web...
molaris:

Ezen sokat toprengtem.
Viktor mindig elkezd valamit, 'belehuz', es mikor megmozdulnak iranta, akkor elengedi oket. Nem ertem mit csinal, es miert teszi igy. Ha komolykodni akar, ne szedjen szet racsot, ne buzditson fel szazezernyi tomeget, hogy jojjon vele utara. De ha mar elkezdenek kepviseloket verni a gyulesen, ha visszateszik a kordont, szolaljon mar meg legyen szives, alljon mar ki a dolgai moge.
Vagy ekkora sakkjatszma megy a hatterben?

tudja fene...
2p a reformokhoz:

ha lenne ellenzéki reformalternativa, akkor sem adnák közre mert ha gyenge akkor teljes beégés (igy most lebegtethetik hogy bezzeg ők)
ha jó akkor meg úgyis visszadobná a kormány. ha túl jó akkor meg átvenné részben a kormány és ez meg stratégiailag rossz lépés egy ellenzéktől, mert nem nekik hozná a sikert és főleg hogy tudják hogy köv választás még messze van. (b tervben pedig ott van a gyurcsánybukatás)

ezért inkább marad a káoszfenntartás és fogáskeresés, aminek eredménye ez a kordonbontás is és majd a többi ami még jön.
nem lehetne ezt a sok jól fizetett hüjegyereket időengedménnyel bíróság elé állítani, mert csak az ország jövőjét teszik lapátra ezzel a sok töketlenkedéssel. tsók, sh
hehhe... ez a reformosdi olyan viccces.

gurulunk egy trabanton(m.o) a sogorok fele, es azon tanakodunk, hogy a kerekekben kicsi a nyomas, meg hogy a laprugoink nyiszorognak, mikozben a benzin csak fogy, csak fogy. Es mi csak suhanunk el a benzinkutak mellett, es reformkodni akarunk. Olvastad a legfrissebb jelenteseket? Holnap meg tobb anyag kijon...

Priorizalas keremalassan! Priorizalas, fokuszalas, utemezes, delegalas, feed-back!
Az, hogy az Azurák-show-ban 31-69 volt csupán a kordonbontással nem szimpatizálók többsége, mutatja, hogy nem olyan negatív hír ez, mint azt az jobboldal-fóbiások hiszik.

De nem ez itt a fő kérdés. Hanem az: mi a faszért van ott még mindig az a kordon?! Mi-a-fasz-ért?

Re-form-al-ter-na-tí-va, az meg nem kell ide, mert olyan, a lényeget tekintve nincs is. Csak a kisebb - egyébként GyF által is elismert -, szakmai, politikai hibákra tudja egy ellenzék megkritizálni, illetve tudná, de megteszi helyette a szakma és a civil szervezetek. Végezzék el Feriék a piszkos munkát, aztán nyerjenek ha tudnak, ha nem, jövünk mi.

Az meg, hogy a kordon ott van, csak a vörös ködben élők nem látják, hogy égbekiáltóan alkotmánysértő. Mi mást tehet ilyenkor egy demokrata, mint hogy törvényt szegve elbontja. Hamár a taxisblokádot is olyan nagyon támogatta Árpi bácsi (most a Gönczre gondolok), nem kéne ennyire sírnia a liberálisoknak.
ha jól emlékszem a Fehér Ház elég rendesen el van kerítve, de még a kerítés tövében sem hagyják szarni a tiltakozó szellemi homelesseket :o).
sőt, mintha azt egyetlen normális ország sem engedné, hogy összefossák a parlament környékét. nem lehetne ezeket exportálni??
shrine:

igen, amugy ez erdekes kerdes, hogy mi a(z ) garancia/ellensuly egy demokraciaban arra az esetre, ha egy kormany folyamatosan hatalmas karokat okoz, es viszi a csod fele?
Ki jelentheti ki, hogy az adott kormanybol koszonjuk, eleg volt, keretik a kovetkezo ?

Merthogy cegek eseteben osszesen kell 2-3Q, TOP-nal meg max 1 FY.

Itt meg azer' mar megy 4+1 FY ?!
valami afrikai törpeállamban ez teljesen PC magatartás lehet, kapnánk egy kamion banánt a kikölcsönzött hüjegyerekekért oszt kész.
nagy cso:

Engem marhara nem izgat az a kordon.
Szep nagy magyarorszag, lehet masfele setalni.
A jeloletlen, barbar, agressziv, allig fegyverzett rendorok azok joval zavarobbak, es felelmetesek. Ezek szerintem siman leolnenek barkit, akihez kedvuk van.

Eleg szivszorito latvany... En legalabbis nem ezt a szerepet kepzelem el a rendoroknek...
szerintem mindkét garnitúra elég jól megszedte magát és mindent privatizáltak, ami mozgatható volt. a kishitler csak azért ideges, mert lassan vissza kellene fizetnie a párthű vállalkozások támogatását. tényleg, ezeket a fiúkat miért nem zavarta a kapolyi-féle tuttibiznisz? csak nem részvényesek?
Valósálom polgártárs, tisztelem a véleményét, de idézek az alkotmányból:

62. § (1) A Magyar Köztársaság elismeri a békés gyülekezés jogát és biztosítja annak szabad gyakorlását.

hello-hello!
Érdekes lesz tíz év múlva megnézni a statisztikákat, hány huszonéves fiatal vándorolt ki külföldre a 2004-gyel kezdődő időszakban. Gondolom 2007 csúcsév lesz ebből a szempontból, bár ki tudja mi jöhet még.
Ők lesznek az elkúrtuk-generáció, a '06-os magyarok.

PS: Mi az a FY, Q, TOP, és PC?
FY - Financial Year
Q- Quarter

TOP- Igazgatosagi szint

elnezest, szakmai artalom
jóestét. túl vagyok az estén, hallgattam szájerúr x-ik kommentjét a dicső tettről, csak azt nem értem (de jó nekem), hogy miért nem kommentál viktor. he?
Nagy Cso:

Hany, meg hany alkotmanyba utkozo dologgal talalkoztunk csak az elmult 1.5 ev soran?

Es mi tortent? Van konzekveniaja? Hmmm?

Ha teged legjobban a kordon izgat a Parlamentnel, en tisztelem a preferenciadat, szamomra fontosabb, hogy szijjelrothad az orszag alattunk.

jack's: nem fog artani az. Jo kulfoldon.
Keletrol jon a talentum, nyugaton vannak a lehetosegek.

Szólásszabadság - csúcs volt
az a Kisz-ben szocializálódot szőke kékszemű náci Kondorosi két alkotményjogász Halmai és Szikinger után nem tudott mást mondani csak azt: törvényes , rendörszakmai intézkedés, észre se vette magát. Szegény nyomorult.

Meneküljetek ebből az országból, gátlástalan barmok irányítják ezt az államot.




azt tudja valaki, mit akar jelenteni az, hogy a hörrtévé 56-os képeket mutat komolyzenével, a bal felső sarokban "itt az idő" felirattal?
Orbán Viktor nekem is ihletet adott.
Ma este besétáltam a Teve utcai rendőrpalotába, és bejelentettem egy tüntetés a Kossuth térre, a KORDONON BELÜLRE! :-)

Itt lehet elolvasni, hogy mit adtam be a rendőröknek:
href.hu/x/29c7

Szurkoljatok, bár elég valószínű, hogy elutasítják.
"hogy miért nem kommentál viktor..."
Minél többet szerepel a tévében, annál kissebb lesz az érdeklődés a szereplései iránt. Növelni akarja a évértékelő az évértékelő beszédjei iránt. Akkor fog commentezni. Ha fog.
"Tehát ez a pénteki akció, hacsak nem téved az összes elemző, azért kellett, hogy ne Gyurcsány reformmagyarázatára figyeljen, aki még figyel valamire egyáltalán: ne a népszabis traktátum, illetve főleg ne az ATV-s sorozat legyen a téma."

Jaj, anyám.
Tele van a hócipőm az elemzőkkel.
Ugyan, ki a fene figyel oda arra, mit gagyog Gyurcsány az ATV-n? Hányan nézhették? Ötvenezren? Hányan olvasták a Szembenézést azokon kívűl, akiknek muszáj volt (én becsületesen végigrágtam magam rajta, nem volt nagy élmény)?

Aki követte az eseményeket, az tudta, hogy a kordon-ügy már hetek óta zajlik. Múlt héten már Szili is kérte a kordon felülvizsgálatát. Orbán pedig a szokásos akciózó módján más megoldást választott.

Ennyi. Vihar a biliben. Egy nudli kis ügy megoldása Orbán-módra.
corr: az érdeklődést az évértékelő beszédjei iránt
ClR: "ha túl jó akkor meg átvenné részben a kormány és ez meg stratégiailag rossz lépés egy ellenzéktől, mert nem nekik hozná a sikert..." Hogy a picsába van ez? Ez a sok léhütő nem azért van a parlamentben, hogy az országnak jó legyen? Az a fontos, hogy a kormánypártoknak, vagy (exclusive) ellenzéknek legyen jó?
Nagy Cső: "Mi mást tehet ilyenkor egy demokrata, mint hogy törvényt szegve elbontja." Fából vaskarika (ökörség). Tudod fiatal barátom törvényt szegni nem szép dolog:).
PC - Politicaly Correct
"azt tudja valaki, mit akar jelenteni az, hogy a hörrtévé 56-os képeket mutat komolyzenével, a bal felső sarokban "itt az idő" felirattal?"

Azt, hogy Orbán már osztja a fegyvereket.

Teletext 345. oldal, publicista úr.
Az is oda van írva.
Tóta: azt is írja, hogy teletext 345, de nekem nem olyan TV-m van, így nem tudom. :(
jacks colon
Ejropa olyan,mint egy 20 szobas villa.
Azert mert atmesz a konyvtarszobaba,vagy le a kertbe tanulni,nem azt jelenti,hogy kikoltoztel a vadonba,elvesztel.Ugye.

sh(R)ine
Igen,fontos aspektus ez is.
Aki nyakig uszik adossagokban,maskepp reagal stresszhelyzetekben.
Foleg,ha semmi eselye jelenleg olyan legalis partpenzgyujtesre,amivel rendezne a szamlajat.
Mindenki tudja,hogy nem apropenzrol van szo.
Gero Andrasnak igazat adok abban,hogy ne kepzeljuk mar azt,hogy a sorozatos kudarcok a sarkanyolo Mihaly szemelyiseget semmikeppen sem befolyasoljak,amortizaljak.
Rofa velemenyere peldu adok,de elkepeszto,ahogy supermannak nezi a Misit,akit varazsero hajt,barmikor felal a padlorol,sohasem serul le vegervenyesen.
De,szerintem halalos sebe van.A falkavezer tul sok vertveszitett.
Ferko verszivo kepessege viszont vampirokat megszegyenito modon bontakozik ki elottunk.
"Aki vert ad,eletet ad!"
Ugyhogy en atmentem a konyvtarszobaba...
realdream:

Összefoglalnád a fenti hosszú vallomásod 3 mondatban? Kösz.

Elkezdtem a végéről, hátha összefoglalod, de nem.

Brownie:
"jóestét. túl vagyok az estén, hallgattam szájerúr x-ik kommentjét a dicső tettről, csak azt nem értem (de jó nekem), hogy miért nem kommentál viktor. he?"

Neked is. Szerintem azért, mert most mi vagyunk a színpadon, ő meg otthol hátradől és jól szórakoz.
TWA
Szalay grafikákat illene felismerned,

tudod 56-ról, meg az USA-ból
"Tóta: azt is írja, hogy teletext 345, de nekem nem olyan TV-m van, így nem tudom. :("

Mi vagyok én, forráskutató?
Gulyás Gyula: Itt az idő.
www.szemle.film.hu/object.52f6a2eb-6255-4ced-9996-5c6d81ff378c.ivy
A Filmszemlén induló egyik dokumentumfilm.
.. hát nem tudom, elég nagy az érdeklődés már így is az értékelései iránt, amúgy is. talán télleg jelez valamit az itt az idő.. bár utoljára, a kőműveskelemen rock-eposzban hallottam eme felszólítást (vizsgák kivételt képeznek), amikor is kelemennének konyec lett. hátha most várat fognak építeni a híres hirösök:-)
sodika: de melyik kordonon belülre? mert ugye most kettő kordon van... figyeld meg, a végén formai hiba miatt utasítják el a kérvényedet...
Best(?) OFF
A Kisgömböc legszebb cseleiből, góljaiból és legemlékezetesebb gólörömeiből mikor csinál már a Koltay egy eurosportos videoklippet?
pintyőke: még a végén kiderül viktorról, hogy twá-tól lopja az ideákat:-) szépen, kényelmesen karosszékében. vajon milyen nickname-mel jelentkezne be közénk blogolni? :-))))
off...

Bekövetkezett, megtörtént...csatlakozom mollarishoz:

swen,

te egy nagyon finom, őszinte ember vagy. Eszedbe ne jusson megváltozni, mert minden, amit hozzátehetnél, vagy belőle elvennél, csak rontani tudna. Légy aki vagy; és csak úgy mellékesen, nekem, innen ezer km-ről, anélkül, hogy akarnék is valamit tőled, ezzel nagy örömet szerzel. Öröm hallani őszinteséged, és egy grammját nem cserélném egy tartálykocsi sűrített, cseppfolyósított, szupernehéz intellektusra, függetlenül attól, hogyan szabta meg árfolyamát, vagy mivel fenyegetőzik éppen egy észak balkán szellemi mafia...
""Mi mást tehet ilyenkor egy demokrata, mint hogy törvényt szegve elbontja." Fából vaskarika (ökörség). Tudod fiatal barátom törvényt szegni nem szép dolog:)..."

Ez igaz. De egész más törvénysértés, ha ellopom az ön kocsiját, kedves öreg barátom, és megint más a polgáriengedetlenség-törvénysértés. Erre gondoltam.

Bizonyos, nagyon specifikált esetekben megengedett a polgári engedetlenség gyakorlata: például, ha a hatalom a törvényi szabályozás pontatlanságával cinikusan visszaélve korlátozza a polgárai alapvető jogainak gyakorlását, mint az történik most.

gooooood morning my liberal friends
"aponta 50-60 millió forintjába kerül a rendőrségnek, hogy készenlétben vannak - mondta az RTL Klub Híradójának Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a Kossuth téri események kapcsán. Az utolsó információk szerint vasárnap 6 embert állítottak elő eddig a rendőrök, velük együtt összesen 20 embert vittek be eddig péntek óta a térről és környékéről."

A rendőrség mint a fenti idézet is mutatja aktivan politizál és manipulál a kormány mellett. Arról még nem hallottunk, mennyibe került eddig a kordon fentartása a semmire, 100 napja arra csak túrista járt

Gergényi gumibot parancsnok, mikor kerül már katonai bíróság elé??

Brownie: hú a francba.
Bele kellett volna írnom, hogy a második kordonra gondolok? :-)))
sodika, még nem késő, adj be kiegészítést. tudod, belülről rohasszuk a rendszert:-) ezzel a manőverrel tuti összezavarod a magyar rendőrséget:-)))
" prokator · www.anakronizmusajovoben.blog.hu 2007.02.04. 22:29:37 "

Üres a blogod. Pedig kommenteltem volna.
Brownie: előbb azért elolvasom, hogy mivel utasítják el, meg hogy mik a fellebbezési lehetőségek. :)
Azt mondták a rendőr bácsik, hogy holnap 11-re összeírják nekem, oszt jöhetek érte.
VIGYÁZZATOK ÚJ E-MAILBEN TERJEDŐ VÍRUS VAN LEÖLI AZ ALAPLAPOT !

Postcard v. Bin Laden kivégzése csatolmányként érkezik.
Megengedem, Orbánnak fájjon ebben az országban legjobban a kordon. De utána szépen mutasson példát egyéb szemetszúró deficitek felszámolásában. Hétfőn kezdhetné talán a kutyaszar-szedéssel, ő és képviselőtársai nájlonzacsiba összecsipegetik délelőtt, amit a Parlament körül találnak, a hírtévé tudósít, hívek délután követik a vezért, kapkodják a kutyaszart, az ebek visszavágnak, estére sokasdik a tömeg, hajnalban már vidéki nagyvárosokban is szimpátia-szarszedésről számol be a helyi média, jobbos gazdik kutyái szerdától egyenesen zacsiba nyomják, péntekre "tiszta udvar - rendes ház" az egész ország.
A hétvégi pihenő után minden fideszes parlamenti képviselő felkeresi maszek fogorvosát/urológusát/nőgyógyászát, és számlák kér a beavatkozásról. Délután a hírtévé "rendkívüli hírek"-ben beszámol, a hívek időpontot kérnek maszek orvosuknál.....


lenne még ötletem........
azért nem szép tőled, hogy pont ebédidőre tervezed... válaszlút elé állítasz minket: téged nézzünk vagy inkább az ebédünket:-) kossuthszobor nem közterületen van? akkor kinek a területén? magántulajdon? jé....
Szemtanu
és te leszel a kutya vagy a szar, melyik?
tudod a Toto akit a gyúrcsi pórázon sétáltat
hagy simogassam az okos kis fejedet...
Ja, egyébként az igazságügy-minisztérium legújabb magyarázata a kordon létezésére az a nemzetközi terrorveszély (TV2-Tények).
blog.tomcatpolo.hu/ érdemes megnézni a képeket ez a rendőrség, úgy van felszerelve, mintha v.mi csürhe lenne :))) éppen ami a raktárban volt rájuk tolták :))
Brownie: bizony, arra jó volt a mai nap, hogy kiderüljön, hogy az bizony nem közterület.

Carnivora: óó, tényleg, nekem is van egy órányi jó anyagom a kamerámon, csak lusta voltam még feldolgozni. :)
Pintyoke:

Osszegfoglalva 3 mondatban?

Varj.

Szarbol ne fonj ostort.
Ha meg is nekiallsz ne csodalkozz ha budos lesz tole a kezed.
Es ha mar megsodortad, ne csapkodj vele.

Hehh.. ez a web milyen tomoritesigenyes egy dolog...
a Zember leirj a agondolattyat, oszt tomoriteni koll, mer a masiknak nincs kedve olvasni...
TWÁ: újabb témajavaslat: igazságügyminisztérium ELISMERTE, hogy van utasítási joga.

Ezt eddig is tudtuk, most nem citálnék szó szerint, csak utalok a kormány hatásköreire az alkotmányban, és a Rendőrségi törvényben a belügyminiszter hatásköri leírására (röhej, még mindig belügyminiszter van megemlítve, a tételesjogász Petrétei erre azért fordíthatott volna figyelmet).

(Megjegyzem Kacziba ugyanezt kifogásolta fidesszel szemben): beszelo.c3.hu/02/0910/11kacziba.htm
És Petrétei elismerése www.hhrf.org/magyarszo/arhiva/2007/02/03/main.php?l=b3.htm


Az egy dolog, hogy politikailag hogyan értelmezzük, na de a KOMMUNIKÁCIÓ!

Mekkor
Azért az röhej, hogy egy felelős kormány mindenféle dolgokra hivatkozik, hogy kérem itten mindenféle dolgok vannak, a rendőrség FÜGGETLEN szerv pamparam... Hát NEM FÜGGETLEN!!!

swen 2007.02.03. 09:24:27

"Nem túl jó érzés, hogy igazam van. Szerettem Árpádot és rossz látni, hogy napról napra mivé lesz. Nem fogja ezt elhinni nekem, de meg kell értenie, hogy éppen az lepődik meg a színvonal esése miatt, aki figyel rá és aki sokra tartotta. Tudnám, mit akar itt a blogjában elérni. Hogy csupa Gyurcsány és Tótawé rajongó járjon ide? Mert a jobbérzésű emberek el fognak maradni, ki akarja olvasni állandóan a fidesz meg a vallásosság meg az egyebek ( kivéve Gyurcsány és maszop nagy része) gyűlöletét? Hogy lefaszoz bárkit, miközben lassan rájövünk, hogy tényleg nincs komoly háttértudás az írásai mögött. ( lásd Apeh kritika - gyors visszavonulás, de van még ilyen).

Vagy nem reagál a kritikára, vagy az a reakció, hogy ez az ő blogja, el lehet húzni innen, mint a parti fecskék, nyomorékokkal nem foglalkozik. Jó, hogy nem, így is jönnek elegen. És belül pedig mindannyiunkat lenéz, szinte hallom, ahogy mondja: " na idelökök valamit ezeknek, hadd rágódjanak rajta az idióták" és mulat rajtunk, akik komolyan vesszük (esetleg) a vitát.

Engem bánt ez az egész, ami történik, azért írok róla. de majd én is elhúzok innen nyilván, annak rendje és módja szerint. Csak még reménykedem, a franc tudja, miben."

Drága swen,
a szerelemnek múlnia kell...

Árpi, sok hiba csusszan be mostanában,
médiamunkássá fogod szétírni magad?
Ha másokra nem is, de swen-re hallgatnod kellene! Szedje össze magát, fiatalember!
Megjegyzem az elismerés: MIT kell a jogszabályon elismerni?

És miért kommunikálnak ennyire láthatóan mellé?

Értem én, nem akarják azt, hogy odacsődüljön a csűrhe. Oké, de a gyülekezési jogot védő alkotmányt nekik is be kell tartani egyrészt, másrészt pedig, ha már jogászkodunk, találtak volna olyan ürügyet, amivel ki lehet onnan szorítani a szittyákat.

De nem. Ehelyett mellékommunikáltak ezerrel. Bravó. Megjegyzem a magyar állampolgárnak a tájékoztatáshoz is joga van.
szemtanu

olyan fáradtnak tünsz, talán kialudhatnád magad aztán holnap folytathatnád irodalmi munkásságod
Tóta maister írhatna már v.mi újdonságot, mert kurvára sokáig tart míg itt lehúzza a sok hozzászólást :)))
BOARDERLINE VIKTOR és a sávoslobogós csürhe, tankönyvi meghatározás...:

„Az egyén a diszfunkcióit kívülre helyezi és a környezetével való diszharmóniaként éli meg azokat. Fellazulnak, bizonytalanná válnak, vagy elvesznek a belső határok, a külsők pedig zavarókká, terhesekké, korlátozókká válnak, ellenkezést, indulatot váltanak ki. Belső határok hiányában külső korlátokba ütközik az illető és dühös ingerültség, felcsattanó feszültség, ellenséges indulatok jellemzik viselkedését. Érzelmi beállítódását a tagadás uralma határozza meg. Könnyen lesz bizalmatlan, gyanakvó, aminek következtében kotrollál és manipulál. A másikat nem különálló másikként, hanem önmaga meghosszabításaként éli meg, illetve tárgyként kezeli. Amennyiben igénye van rá használja, ha nincs rá szüksége elfelejti, vagy tudomást sem vesz róla, de elvárja, hogy ha igényli, korlátlanul rendelkezésre álljon. Az ilyen kapcsolati igény a másiktól való jelentős függőség lehetőségét rejti, így a zsarnoki megnyilvánulások ellenére a egyén kiszolgáltatottságát, önállótlanságát jelenti. A hasítás az érzelmek, az élménymód és saját magam megélésének integráltságát, egységét szünteti meg, a kognitív funkciókat széttöredezi, a gondolkodás énközeli illetve érzelmileg hangsúlyos helyzetekben elveszti a kontrollt, érzelemvezéreltté, kritikátlanná válik, változatos elfogultságokkal, téves ítéletekkel, durva következetlenségekkel. Itt érhető tetten a projektív identifikáció, amely során az illető a kivetített tartalomnak megfelelően lép kapcsolatba környezetével, vádaskodik, ellenséges, támadó, agresszív."
T. Roger, előkerült a kórus? Vazze. Akkor a feri meg nárcisztikus.
Ez egy övön aluli dolog, ugye tudod?

Ez egy baromság. A személyiséget lehet szeretni, meg nem szeretni, de asszem sem a Vektor, sem a Fletó nem az a személy, akit egy darab -(tan)könyvből kimásolt- tiszta típus pszichológiai jellemzésével be lehet kategorizálni.

A politikus tetteiben nyilvánul meg. Na azt lehet bírálni.

Ritka az az eset, amikor egy igazi elmebetegről van szó (l. pl. Hitler).
Más kérdés, hogy a személyiségeknek van egy játéka, amely valamerre mutathat. De te magad is szubjektív vagy, és nem gondolod végig, hogy pl. Mást ugyanúgy bárhova be lehet kategorizálni.

Az hogy Vektor fasságokat csinál időnként, és hülyén, na az vállalható jó álláspont, ha kellően indokolt. Senki se mondta, hogy szeretni kell.
De egy tankönyvet/pszich lexikont megtalálni, és bemásolni...
hááát

nos, én azzal is vigyáznék, hogy Hitlert simán őrültként írjuk le. az egyszerűsítés félrevezet. a németek ma már egyre inkább szembenéznek azzal, hogy nem úgy volt az, hogy jött egy nagyon gonosz bolond bácsi, és ő kúrta el.

amúgy helyesen: borderline.
#2480: ister - 2007.02.05.00:11
Regen...

1921.évi III.tc.

2.A magyar állam és a magyar nemzet megbecsülése ellen irányuló bűntettek és vétségek
(...)
8.§ Aki a magyar állam vagy a magyar nemzet ellen meggyalázó kifejezést használ vagy ily cselekményt követ el,vétség miatt három évig terjedhető fogházzal büntetendő

(...)

...es ma

''...ebben a kurva országban''
gyurcsany ferenc miniszterelnok;2006

:)
Azért mégse sértegessük a borderlineosokat...:)
Carnivora 2007.02.05. 01:06:46

Ha már beidéztél ide egy 1921-es paragrafust, legalább ne lődd el a poénod második felét: ;-)

"9. § Az 1., 2. és 5-8. §-okban meghatározott bűncselekmények esetében a hivatalvesztést és a politikai jogok gyakorlatának felfüggesztését is meg kell állapítani"

Höhö, látom előjött a jó öreg pandúrtörvény...:)
www.youtube.com/watch?v=RyxEgAl7BTU üt


www.youtube.com/watch?v=4xoN4gk3hY4

Mégis mit várhatunk ebben az országban ezek után?


Ez a színvonal ...
Meg ha már itt tartunk:

"1. § Aki az állam és társadalom törvényes rendjének erőszakos felforgatására vagy megsemmisítésére, különösen valamely társadalmi osztály kizárólagos uralmának erőszakos létesítésére irányuló mozgalmat vagy szervezkedést kezdeményez vagy vezet, bűntettet követ el és öt évig terjedhető fegyházzal büntetendő.

Aki ily mozgalomban vagy szervezkedésben tevékenyen részt vesz, úgy - szintén aki ily mozgalmat vagy szervezkedést előmozdít, vétséget követ el és három évig terjedhető fogházzal büntetendő."

"5. § Aki az állam és társadalom törvényes rendjének erőszakos felforgatását vagy megsemmisítését, különösen valamely társadalmi osztály kizárólagos uralmának erőszakos úton való létesítését követeli, erre izgat vagy mást felhív, vétséget követ el és három évig terjedhető fogházzal büntetendő."

"6. § Aki a katonaság intézménye, a magyar fegyveres erő, a m. kir. csendőrség vagy a m. kir. államrendőrség ellen gyűlöletre, vagy ezeknek szolgálati fegyelme ellen izgat vagy alakilag és tartalmilag egyaránt törvényes rendelkezésük ellen engedetlenségre hív fel, vétséget követ el és öt évig terjedhető fogházzal büntetendő."
www.1000ev.hu/index.php?a=3&param=7459

Hja... Eszerint ülhetne az egész MIÉP, Jobbik, meg az ilyen-olyan szélsőjobbos társulat teljes tagsága, vezérkara, meg gyakorlatilag mindenki, aki kint volt a téren és Gyurcsány vagy a kormány ellen felszólalt, új alkotmányt akart, vagy éppen a rendőröket nevezte ÁVO-snak.

Csak a rend kedvéért...

Carnivora: ennél rosszabb példát azért nehéz volt találni egy kis fikázáshoz mi?

Ebben a műsorban kifejezetten az volt a koncepció hogy rettenetesen igénytelen gagyi produkciókkal égethették némi pénz reményében, vagy csak úgy hülyeségből magukat az emberek.

A baj nem ezzel van, hanem azokkal a "produkciókkal" amiket komolyan gondolnak, a médiában nyomulnak mint sztárok ízléstelen műsorokkal, zenékkel, alkotásokkal - ami mellett a sok tehetség meg nem tud kitörni egy pinceklubb, haveroknak játszás, amatőrszínház, stb. szintjéről.
OFF: Árpi, mi újság az ufókkal? Csak úgy ne járj, mint a jákóiak :-)

www.youtube.com/watch?v=m0gnrFjDKDU
Nem tudtam aludni. Azt hittem, hogy nem bántanak azok a dolgok, amiket kaptam, pedig de. Majd elmúlik.

Riennevaplus, érdemes volt benéznem, megvígasztalt, amit írtál rólam. És nem, nem akarok megváltozni. Akik szeretnek éppen azért szeretnek, amilyen vagyok.

Undercoven agent, még mindig szeretem Árpádot csak elkeserít, amit látok. Azért vettem a bátorságot, hogy elmondjam, amit elmondtam. Nem volt könnyű. És azt hiszem - mert sokat gondolkodtam éjjel - hogy megtaláltam az okát. Nem szabad minden nap cikket írnia nekünk. Sokkal jobb lenne kétnaponta és hétvégén is, mert talán ő is jobban el tudna mélyedni a témában és a kommentezőknek is több idejük lenne kifejteni a véleményüket.Nem a felszínes, pármondatos véleményére kiváncsi itt a nép (gondolom) hanem a mélységekre. Persze tudom, hogy az ő blogja és azt csinál amit akar, de mégsincs így. Ez a feladata, a munkája, de ő szereti is amit csinál. Csinálja akkor színvonalasan mindig. Mint a színészek. A színházban is otthagyjuk az előadást, ha pocsék. És Wén múlik, hogy a vita mennyire lesz színvonalas. Ha hígul a mondanivaló hígul a hozzászóló állomány is. Alkalmazkodnak a kommentezők. Az igazán okosak, nagytudásúak elmaradnak, nem adják majd még a nickjüket sem a vitához. Vagy csupa swenből álljon a társaság?? Szal nem szabad ellaposodnia és kész. Lehetek bár ostoba, akkor is ez a véleményem.
Egyébként nem tudom volt-e már, de a Fehér Ház nem= ungarische Parlament. Csak mondom.
Wonderland.

Bizony Feri meg nárcisz, nem is kicsit hanem nagyon.
Ezért ír újságmellékletet meg megy naponta a TV-be szerepelni...

Viktor meg helyesen valóban: borderline :-)

A személyiséget nem szeretni meg nem szeretni kell hanem szembenézni vele és helyre rakni, MEGGYÓGYÍTANI!

az h ki mit hoz gyerekkorból és milyen személyiségstruktúra alakult ki ennek okán arról természetesen nem tehet..DE
felnőttként már felelősséget kell vállalnia a tetteiért és nem vakon követni a beteg személyiségét

erre való az ÖNISMERET
na ebből mérik szűken a politikusokat (is)...főleg a két kisfiút a sor elején...
egy politikust sem engednék be a parlamentbe min. 250 óra önismeret nélkül

hogyan akar akárki másokért, mások irányításáért felelősséget vállalni mikor önmagáért sem tud? hmmm?
a javaslatom a kovetkezo. OV fesse be magat feketere, vegyen szoknyat, uljon fel a 11-es busz elejere es jarjon korbe addig a varosban amig el nem indul egy ujabb polgarjogi mozgalom. majd sorozzak be, vigyek el vietnamba es harcoljon a vietkong ellen. a székesfehérvari rosaparks.
szerintem Viktor logikusan politizal, de nem egeszen arrol szol a tortenet, mint amit "az elemzok" gondolnak.

Mar szeptemberben is a kovetkezo dilemmaval kellett Viktornak szembeneznie: ha elvesziti a Fidesz az onkormanyzati valasztasokat, az Viktor veresege lesz (mar megint elvesztett egy valasztast...), ha nyer a Fidesz az viszont nem Viktor gyozelme lesz, hanem Kosae, Pokornie, Rogane (lam ok tudnak gyozni, ellentetben Viktorral). Ket szar lehetoseg. Mi a megoldas -- ujradefinialni az onkormanyzati valasztast ("ez az igazi, harmadik fordulo"), hogy az egesz ujra Orban es Gyurcsany parharcarol szoljon, ergo Orban gyozelme legyen az onkormanyzati siker.

Ja, es persze a hadihelyzet kitunoen alkalmas a part egybekovacsolasara (lasd a prominens fideszesek beszedeit a Kossuth teren), a vezenylo tabornok hataba meg nem illik kest dofni, mikor epp a csapatait vezeti harcba. Hogy a csatanak mi ertelme egyebkent, tok mindegy, ez a valodi ertelme.

Most januarban el kezdtek szivarogni a hirek a kemeny mag bomlasarol, esetleges uj partalapitasrol (bar Gorka Sebesteny nem komoly tenyezo vsz.), hat Viktor ujra csatat kezd Gyurcsany ellen. Nem logikus?
A képről jut eszembe: egész előnyös a beállítás. Rács mögött...:)
Azért volna még vagy 300 arc, aki simán helyet cserélhetne Vikivel.
Rogán:
"Javaslom, hogy a Kossuth tér kerüljön Belváros-Lipótváros Önkormányzatának tulajdonába, a téren álló rendőrkordont szüntessük meg, és Belváros-Lipótváros Önkormányzata a rendőrökkel zsúfolt aszfaltburkolat helyén létrehozza az ország legmodernebb és legnagyobb gyermekjátszóterét"
index.hu/politika/belfold/budapest/kosrog0205/

Támogatom. Az ország legnagyobb felnőttjátszóterének szomszédságába pont jól illene. :-)

Sorry a dupla trackbackért, remélem, törölhető valahogy!
A szemkilövésesdi meg magyar emberekre gumilövedék golyózápor na meg az egyéb rendőri visszaélések tipikusan ennek az álszent kormányzatnak az eszközei.

Íme egy anarchista tüntetés Koppenhágában:

www.youtube.com/watch?v=j1SR0pGwm6E

Az anarchisták sokkal durvábbak, és erőszakosabbak, de mégsem lövik ki őket a letartóztatás közben nem rugdossa meg őket több tucat rendőr, és hagyja őket sorsukra.

Ennyit a jogállamunkról. Vicc. -
1200, hogy ezt is megörökítsük...
T. Köcsög Magyar választópolgár!

Úgy érzem, hogy AZ elmúlt napokban nyilvánosságra került adatokkal kapcsolatban, egy-két kérdés tisztázásra szorul. Az sejlik, hogy 17 évvel a rendszerváltás után, még mindig nem vagy tisztában a demokrácia játékszabályaival!

Igen, 299 Ft-ért ebédelek, és 18 millió a benzinpénzem.

És?

Egyrészt faszközöd van hozzá, másrészt meg ez nekem (legálisan) jár.
Hallom a rikácsolásod a társadalmi igazságosságról, meg AZ elosztásról, meg a sok bugyuta, idealista blablád, hogy nekem miért igen, neked meg miért nem.
Azé' bazmeg, mert Te egy fingszita kis pöcs vagy, én meg AZ elit.
Azé' bazmeg, mert én hozom a törvényeket! Magamnak. És ha megszopod, - mert én úgy gondolom, hogy meg kell, hogy szopd - akkor így jártál. Majd négy év múlva szavazol, anyádra.
Mit cincogsz? Visszahívás? Te kis fasz! Hát azt a telibabaszott
alkotmányt is én írtam, gondolod, hogy megtettem neked azt a
szívességet, hogy beleírtam, hogy visszahívhass?
Négy év, kis köcsög! Négy év. Ez a rendszer a négyéves diktatúrák sorozata. Buktam már meg AZ elmúlt tizenöt évben, egyszer is? Tessék?
Láttál Te már időközi választást, ebben a kurva országban? Nem figyelsz, kis fasz!
Tényleg, kire szavaztál tavasszal? A komcsikra, vagy a Fideszre? Tudod miért kérdezem?
Mert még azt sem vetted észre, hogy ez is kurvára mindegy. Én bazmeg, ha megyek szavazni, beviszem a fülkébe a kutyám, rászaratom a szavazólapra és azt adom be. Mert mindegy, hogy ki mellé húzod AZ ikszet, érvényes-e a szavazatod vagy sem. Mindenképpen rám szavazol. Mert egyedül belőlem
választhatsz. Én egy vagyok. Az elit. A Z E L I T!
Szociáldemokrata, liberális, szocialista, meg konzervatív. Ezt a szart is meg lehet veled etetni? Öcsém, hogy Te mekkora fasz vagy! Szerinted a büfében van jobbos és balos szendvics? Ugyanazt a kenyeret zabáljuk, ugyanazt a tehenet fejjük, csak a székházra teszünk ki más-más logót, hogy tudjad, éppen melyikünk szónokol, napirend előtt.
A világ nem vízszintesen van felosztva, jobb és baloldalra, hanem
függőlegesen, fentre és lentre. Ja, a fent én vagyok, a lent meg Te, Te kis paraszt. "A törvény szerződés, gazdagok és szegények között." - azt hitted vicc, MI?

Még pofáztol, hogy elkúrtuk, elkúrták AZ országot? És gondolod, hogy nem szarok bele vastagon? Engem addig érdekel a szaros hazád működőképessége, amíg AZ képes kitermelni a benzinpénzem, meg AZ illetményem. Az meg egyelőre nincs veszélyben. Zsé van, főnök és kontroll nincs. Ergo, szarunk bele!
Tudom, neked ez most nagyon nem tetszik. Há' nyazsgem! Vagy tudod mit?
Menj Le tüntetni! Azt nem szarjuk Le, gondolod? Menj Le és rázd a nyálad a Kossuth téren, de ha nem tud elaludni tőled a gyerek, ígérem, szétbaszatom a fejed a Gergényivel. - Mellesleg, utálom ezt a seggnyaló csókát, de hát minden házba kell valaki, aki leviszi a szemetet. -

Visszatérve a benzinpénzemre, kurvára utálom ha a zsembe turkálnak.
Igen, öt milliárdot basztunk el, majd' négyszázan. A vizitdíj meg 10 millió emberen hoz vagy másfél milliárdot. Igen bazmeg, spórolni kell!
Gondoltad, hogy majd én kuporgatok? Ne kezdj el rinyálni, hogy a nyomorult nejeddel, és a két kibaszott kölyköddel éltek 120 nettóból!
Unalmas. Közölöm veled, hogy kurvára beleszarok. A két szaros gyereked is csak annyira érdekel, hogy NE dögöljön éhen. Hogy legyen majd, akivel
tíz év múlva is magamra tudok szavaztatni. Egyébként meg mit ugatsz? Nem tetszik a proliélet? Neked is áll a zászló, lehetsz Te is politikus! Ha nem, akkor meg kuss! Te választottad, szavad nem lehet.

Négyszázan. Igen, ennyien vagyok. Emlékszel még, hogy ezt a kampányt is (mint mindegyiket) úgy kezdtük, hogy most aztán kisebb parlament lesz?
Lett? Na látod! Hogy a saját munkahelyemen csináljak létszámleépítést?
Kekeke.
Miért, szerinted MI a faszt kezdenék a Laci fiammal, ha nem tudnám betolni képviselőnek? Legyen prolimunkásköcsög, mint Te? Viccelsz, ugye?


Szóval, Kedves Köcsögmagyarválasztópolgár!

Sajnálom, hogy ilyen módon és ilyen stílusban kellett tudomásodra hoznom, amire magadtól is rájöhettél volna. Mivel nem csak birka, hanem barom is vagy, erre a megoldásra miattad kényszerültem. Nem akartalak
megbántani, és AZ önérzeted sem akartam agyonbaszni, de minekután Te akkora pöcs vagy, hogy képtelen voltál a tények segítségével a valóságos helyzeted meghatározni liberális demokráciánkban, így ez a levél nem más, mint a Te nyelvedre lefordított helyzetelemzés. Most, hogy tudod már, hogy hová sorold magad, szeretnélek megkérni, hogy a fentiek
figyelembevételével a pofádat evésre használd, és most húzzál vissza dolgozni, köcsög!

2007 Budapest, Európa

Tisztelettel:

A politikai elit.
kordonbontás? kellett vmi ami elvonja a népek figyelmét arról, h a sok rohadék pofátlanul milliókat vett fel, csak úgy pásszíóból, számla nélkül, úgymond személyes kiadásokra. node, ki emlékszik már erre?:)
Egy hét elteltével egyre biztosabb, hogy Árpinak lesz igaza. Ez egy jelentéktelen faszság volt.
Ha meg Orbán egyszer majd újra miniszter lesz majd papolhat a rendről, körberöhögik.
Volt egy geg A hét mesterlövész című filmben, valahogy úgy fogalmazták meg "akkor még jó ötletnek tünt". Na ezt az akciót is így gondolták végig.
süti beállítások módosítása