W

w.blog.hu

Tóta W. Árpád kommentál, szemtelenkedik, valamint permanens fogadóórát tart.
Régi cikkarchívum



Kommentelés - házirend

Wblog @ Facebook

Engedjétek hozzám

Kis heti hírlap 4-10 éveseknek.


Foglalod a kurvanyádat

A mozdonyhorgony
Úgy remélte, ezzel bekerül a Rekordok Könyvébe. De legalább a Jackassbe.

Elnöki pornó
Nagy baj, ha az elnök ribanc.

Nem jó a nemzetnek egyedül
Szuverén ország is lehet borzalmas hely.

Szent szar
A húsvéti alkotmány: szentséggyalázás.

A pedofilok védőszentje
A deviancia fincsi, de csak ha papok csinálják.

A gólkirály beszéde
Angela, te náci ribanc!

Győz a szittya förgeteg
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről.

Együtt sikerülni fog
Bizonyítsuk gyalázkodással, hogy Magyarország szabad!

Kompország vitorlát bont
A finom kritikát meg lehet állítani, a brutálisat nem.

Foglalod a kurvanyádat
Nem ti vagytok a nemzet, sem a nemzeti oldal.

Utolsó kommentek

  • Brown094: Ha pénzt vesztett egy átverés miatt, vagy megadta adatait egy csalónak, akkor is visszakaphatja el... (2021.10.21. 23:05) Tribuszerné visszanéz
  • szódabár: Hát te sem vagy a tolerancia bajnoka. Hehehe. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, nálunk a menó... (2020.12.26. 11:50) Isten fasza
  • Tahó Sandokan: Közben elkészült, bitangfinom. (2020.11.09. 15:20) Ajándék erős gyomorhoz
  • Tahó Sandokan: Nem számítottál kommentre, ugye Worluk? Tegnap jutottunk hozzá ehhez a szürke gombához (egy gombá... (2020.11.09. 14:43) Ajándék erős gyomorhoz
  • Reactor: Bírom az ilyen mérhetetlenül idióta hozzáállást...a falu élhetetlen közösség, mert ott nincs TESZK... (2020.06.26. 14:47) Vackor néni busza
  • Utolsó 20

Maci volt

2007.01.16. 20:27 Tóta W. Árpád

Abbahagyhatjuk a találgatást, Kósa Lajos tiszta vizet öntött a pohárba. Az új jobboldali pártról szóló igényes publicisztikát nem más helyezte el a Magyar Nemzetben, mint Gyurcsány Ferenc. Napnál világosabb. 

Horváth Zsolt tehát se nem Orbán titkárnője, se nem Simicska Lajos, ezen a néven maga az Ős Kaján publikál a Magyar Nemzetben. Hihető, életszerű, és főleg mély erkölcsiséget tükröző magyarázat.

De vajon hogy tudta ezt megcsinálni?

Beépített embere van a Nemzet szerkesztőségében? Esetleg már a nyomdában csempészték be a cikket, az éj leple alatt, ürgebőrbe varrva? Az ellenség keze betette volna a lábát a szabadság és a tisztesség utolsó szentélyébe is?

Vagy talán zsákruhát öltött, jellegzetes orrát gyurmával álcázta, és bekopogott Rogán Antalhoz faxolni?

Eddig tartózkodtam a személyes történetektől - nem enném el Kóka János kenyerét -, de ehhez van egy anekdotám. Hároméves koromban, amikor a bili helyett a nadrágomba szartam, váltig állítottam, hogy nem én voltam. Kérdezték a szüleim: na akkor ki, édes fiam? Mondtam, hogy a mama. De a mama meg azt mondta, nem ő volt. Nagyapa se. A csecsemő húgom se. Végül, amikor már minden vádlott elfogyott, ráböktem erre a macira ni, ami itt a fejlécben látható, és diadalmasan bejelentettem: Maci volt.

Nagyon aranyos jelenet lehetett egyébként, de tanulságul azért ajánlanám az illetékesek figyelmébe, hogy egyrészt nem hitte el senki egy percre sem, másrészt háromévesen ez még elmegy, harmadrészt ettől még nyilván elég büdös volt. Semmiképp sem az az állapot, amelyből erkölcsi megújulást lehetne hirdetni. 



Címkék: magyar nemzet fidesz újpárt

362 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://w.blog.hu/api/trackback/id/tr8428856

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: #Bia álomblog » Blog Archive » Ha már maci 2007.12.01. 18:06:39

[...]és diadalmasan bejelentettem: Maci volt." (próba, szöveg innen :) [...]

Trackback: Asszem blog 2007.01.16. 23:50:22

Gyurcsányé a Magyar NemzetIgaza van a baloldal által Orbán-utódnak kikiáltott Kósa Lajosnak, amikor közleményében azt állítja, hogy "a baloldal, de leginkább a miniszterelnök érdekében állt a jobboldal széthúzásáról szóló írás megjelentetése. &qu…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

outsider 2007.01.17. 14:20:18

Harc a reklámbevételek miatt van. Reklám az eladások növeléséért van. Hol van az érveidben a közállapotokkal kapcsolatos szerep?
Árpád, Árpád, terelhetsz még napestig, de rajtad kívül elég sokan megértették Kósa szövegét. Persze, elvileg az is lehet, hogy igazad van és szó szerint azt akarta üzenni, ahogy te magyarázod. Akkor hülyébb, mint gondoltam, pedig eddig sem voltam róla olyan nagy véleménnyel, IQ-ban, kommunikációs készségekben sajna sehol sincs OV-hez képest, eddig a balosok ügyeletes kedvencfideszese és Orbán-utódjelöltje volt (na persze nyilván nem csak nekik, hanem jó pár elégedetlen fideszesnek is), de így nem sokáig lesz az.
Az meg hogy egy politikus esetleg hazudik, az pont belőled vált ki ekkora erkölcsi felháborodást? Kicsit műnek tűnik ez a felháborodás, bocsánat... Amúgy is sokat romlott a stílusod mostanában, túl sokszor villantod fel az igazi énedet itt, az én szememben pl. jó pár szinttel lejjebb kerültél ahhoz képest, ahol voltál (köszönhetően pár korábbi cikkednek), persze ezt nyilván leszarod :D
outsider.

nem is értem. biztos, hogy megtérülnek? sok elemzést olvastam e témában és a legoptimistábbak szerint is erősen kérdéses a reklámkölségek megtérülése.

a harc körülötte egy beteg társadalom tünete.

pont annyira fals dolog, mint a ballib médiafölényre hivatkozni, meg ilyen ökörségekre.
Flint: eddig szinte mindeben egyet ért. De ez irgalmatlan:
"Reklám az eladások növeléséért van."
Te vettél már újságot a reklám miatt? A farok csóválja a kutyát?
"Bár összességében a „demokrácia-haditerv” sikeresnek bizonyult, mára gyötrővé erősödött mellékhatásokkal is járt. A politikai közbeszéd bántóan leegyszerűsödött, s hajlamossá vált arra, hogy a reklámokhoz hasonlóan megtévesztően közel hozza a közösen vágyott, kívánatos jövőt, s így összezavarja a politikai cselekvés lehetőségeinek idősíkjait és léptékeit."

ez a 2006 július végi szöveg pillanatnyi ismereteink szerint ov-tól származik, a manem 6. oldalán jelent meg, de amilyen zavaros a fogalmazás és a mondanivaló, nem zárható ki, hogy a betegesen hazug fletó csempészte be saját írását az édes, drága viktor lejáratására
ahhoz, hogy javuljon a Mo-i politikai kultura, kellene megegy generaciovaltas.
az elso ott vegzodott, amikor GyF atvette baloldal vezetese (elotte meg Orban a jobboldalt).
tegnap volt itt egy jo hozzaszolas a masik topic-ban. van Mo-n egy komcsizo komcsi part (fidesz), es egy neoliberalis postkomcsi part (mszp). nem az a valaztek, amibol szivesen valaszt az ember.

kellenenek olyan politikusok, akik fiatalok, de mar van 10 ev ceg/onkormanyzat vezetoi tapasztalatuk.
pl: hova tunt Szekesfehervar volt polgarmestere?
osi:

Én úgy értelmeztem és magyaráztam outsider-t, hogy egyéb cégek fizetnek a médiában megjelenő reklámokért, hogy saját árujuk eladását növeljék.
Valamit félreértettem?
Cpt.Flint:? a királyi tv és rádió megszerzésért pl folyamatos a harc? Hogy ennek mi köze közállapotokhoz azt mond meg te. De miért baj az hogy szerintem a médiának nagy azerepe, miért nem gondolhatom hogy ha az átlag szavazónak sokáig mondanak valamit azt elhiszi?
mcs: én nem mondtam semmit a ballib médiafölényről. De ha te mondod biztos így van, és akkor hivatkozni is fogok arra hogy te mondtad :).
Eddig csak külső szemlélő voltam, de 1-2 mondatnyi vélemény engedtessék meg: nagyra becsülöm Árpád munkásságát, mert mindkét oldal megkapja a magáét tőle. Igaz, hogy az ország mai helyzetében kicsit túldimenzionált a jobboldal ilyetén megtámadása, a néprontó baloldal függvényében. A "pepe07"-eket csak szánni tudom, mert annyira egyoldalúak, hogy nem veszik észre, hogy már régen eldőltek! Pöcörge pedig annyira kiborult, hogy stílusában elvesztette a józan eszét, de Árpád! Ezt az országot elnézve Te ezen csodálkozol? Szerintem ne vedd fel a kesztyűt, hanem ess neki bátran Fletónak, Szekeresnek, Horváthágnesnek, Óláb Ildikónak, mert ők a sorosak. Nem építettek színházat, Millenárist, Mupát, Duna-hidakat stb.
outsider.

példa volt. egyébként azt gondolsz, áfkorz, amit akarsz.
én nem látom, hogy a média olyan nagyon befolyásol, de lehet, hogy nem vagyok mérvadó. se a környezetem se. mittudomén.
tóta elvtárs!

"pöcörge, te meg arra vigyázhatnál, te nagyon okos, vonzó jobboldali alternatíva, hogy nehogy rosszkedvemben találj, és feljelentselek. tudod, ip-cím meg ilyenek, te tök."

1. nem vagyok jobboldali alternatíva, csupán van gerincem. és az erkölcsi és morális értékeim is megvannak még, nem úgy, mint neked.
2. és miért fogsz följelenteni? rágalmazásért? nap, mint nap rágalmazol több százezer embert, ha ők elkezdik a följelentgetésedet, akkor majd mit fogsz tenni? megjegyzem a rágalmazás csak addig rágalmazás, amíg be nem bizonyosodik, hogy tény. amit írtam, mind bizonyítható, szóval ezt buknád. de tudod, nagyon vékony a határvonal a rágalmazás meg a vélemény között... ;) vagy esetleg fenyegetésként? én nem fenyegettelek, pusztál eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha a kezem közé kerülnél... szóval most magam alá szartam tőled. megjegyzem jellemző, hogy nem kritikaként, hanem támadásként éled meg ezt is... pedig csak el kellene gondolkoznod rajta... hidd el, nem nehéz....
tóta elvtárs!

"pöcörge, te meg arra vigyázhatnál, te nagyon okos, vonzó jobboldali alternatíva, hogy nehogy rosszkedvemben találj, és feljelentselek. tudod, ip-cím meg ilyenek, te tök."

1. nem vagyok jobboldali alternatíva, csupán van gerincem. és az erkölcsi és morális értékeim is meg vannak még, nem úgy, mint neked.
2. és miért fogsz följelenteni? rágalmazásért? nap, mint nap rágalmazol több százezer embert, ha ők elkezdik a följelentgetésedet, akkor majd mit fogsz tenni? megjegyzem a rágalmazás csak addig rágalmazás, amíg be nem bizonyosodik, hogy tény. amit írtam, mind bizonyítható, szóval ezt buknád. de tudod, nagyon vékony a határvonal a rágalmazás meg a vélemény között... ;) vagy esetleg fenyegetésként? én nem fenyegettelek, pusztál eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha a kezem közé kerülnél... szóval most magam alá szartam tőled. megjegyzem jellemző, hogy nem kritikaként, hanem támadásként éled meg ezt is... pedig csak el kellene gondolkoznod rajta... hidd el, nem nehéz.... "nem kell félni, nem fog fájni..."
"pöcörge, te meg arra vigyázhatnál, te nagyon okos, vonzó jobboldali alternatíva, hogy nehogy rosszkedvemben találj, és feljelentselek. tudod, ip-cím meg ilyenek, te tök."

LOL, az IP cím, igen, na az nem tréfadolog, Zárpi :)))

Az iylen testi abuzusok általában oylanok, hogy IP címhez köthetők, megint LOL

Feljebb höndörnek volt egy érdekes felvetése, kis toalettkacsa.

Lényegében ugyanzt írja, Zárpi, amit tegnap én. Hogy szaglasz.

Mókusbárány.

Vagy birka.

Vagy mi.
twa, pont neked nem kéne etetni a trollokat, főleg ilyen láma módon.

ez tényleg gáz volt. :/
na. remélem az index-nél már készül az exceltáblázat a w.blog látogatóiról. Így képzelem el: online név, email cím, IP-cím, feltételezhető pártállás, feljelentendő:igen/nem.
"megjegyzem a rágalmazás csak addig rágalmazás, amíg be nem bizonyosodik, hogy tény. amit írtam, mind bizonyítható, szóval ezt buknád."

Tények. Persze. Pl. ezek is:

"te patkány", "te csótány", "kurvaanyád", "te szemét ganaj"

Rágalmazást (Btk. 179. § ha jól emlékszem) el lehet követni internetes fórumon is. Már precedens is van rá. Sőt, a fórumon történő rágalmazás még minősített esetnek is minősül (nagy nyilvánosság előtti elkövetés).
shadow82

Nincs vitánk. Ha úgytetszik, vedd, hogy erkölcsi alapon mondom, hogy nem a miniszterlnököm.
Én nem árkotásni és dobálózni akarok. Arra akartam rávilágítani, hogy az az árok 17 éve nincs betemetve, csak a sáncok magasabbak.
NORMÁLIS esetben (szerintem) ezek a dolgok meg sem történhettek volna.
Jáccunk, milettvolna ha...
A rendszerváltás lezajlik. Nincsenek a parlamentben KB és Vb titkárok. Nincsenek a közélet színpadán és a médiában bértollnokok.
Megalakúl egy alúlról szerveződő baloldali szocdem, erős , szintén szervezett tagságú szakszervezetek élén, mint zászlóvivő. Van Liberális pártunk, kik az emeberi jogok és szabadságelvek lelkes képviselői és segítik (nem lopják) leépíteni az államhatalmat. Van konzervatív pártunk, mely alapoz a kersztényi és nemzeti hagyományokra. (máramit meghagytak belőle...)
Nincs bajom a baloldali értékekkel. Nincs bajom, a liberális elvekkel.
A Fidesz színeváltozása is szerintem, egyfajta kényszerpálya volt. Nem volt más lehetősége, ha azokat a célokat el szerette volna érni, miket a RV során megfogalmazott.
Az SZDSZ azt tette, amit tett, lett is Kókánk és a többi.
MDF, mint gyűjtőpárt, lufiként esett darabokra. Maradt egy hatalmas űr, amit bizony be kellett tölteni. Ez lett a Fidesz, Viktorral az élen.

Jogállamiságról. "Ha tetszik, hanem GyF-fel kell egyeztetni". Jogállamban nincsenek GyF-fek!! Ez a 22-es csapdája.

Kétféle kitörési lehetőséggel. GyF és bandája bukik, a sohatöbbé veletek nemlétbe, vagy megy Viktor és tábora.

Így, vagy úgy, de a meccs végetér.

Erre értettem, hogy "szinte az egyetlen, aki a rendszerváltáshoz köthető".

Megoldást, végeredmény én sem tudok. Nem koronázok és nem fosztok trónt. Várok. Nagyon kíváncsian várok.
A Zárpit ne bántsátok. Nagyon tisztán lát ő. Abszolúte birkátlan meglátásai vannak, csak elvétve uszít egy-két társadalmi csoport ellen és akkor se szándékosan. És őt tényleg ez érdekli, na, a Zorbánviktor és a hazugjai, meg a pöcegödör, seggszag, birkák, ki mire gerjed (előjáték az előző kettő, magát az aktust a birkán képzeljétek, aktuson nem azt értem, ez merőben intellektuális aktus, népnevelés, kinyilatkoztatás), és ha már egy ilyen interaktív műfajt választott, igazán lehetnétek olyan megértők, ti, hétköznapi magyarlandi csirák, hogy nem mondtok ellent neki, nem fenyegetitek és egyáltalán, buzgón egyetértetek.

Mer' itten Gyurcsány Ferenvc legalább őszinte, Tóta Wé Zárpád meg a nagy liberális, ezek az alapvetések, meg a pöcegödör is egy alapvetés.

Most mindenki menjen haza, vége van a munkaidőnek, basszátok meg, a társadalmi igazságosság jegyében levonom a béretekből, potyautasok.
outsider 2007.01.17. 15:24:16

Huh. Pénz, pénz, pénz. Azért folyik a harc. A közállapotokra való befolyást meg te erőltetted. mcs azt írta, hogy nem lehet az olyan komoly befolyás. Erre jöttél te a médiákért való harccal és a reklámkiadásokkal. Erre mondtam én, hogy ez nem jelenti a közállapotokra való befolyásukat (nem azért megy a harc), csak a pénzéhséget. Vili? Ezeket mondtuk. Hogy neked más a véleményed, az nem zavar egyáltalán, csak nemigen értettem vele egyet.
Na. Minden jót.
Bazmeg, Paneb, nem kell buzgón egyetérteni, de egy agresszív, bunkó trollról, aki mindenkire reflexből csak köpni tud, hadd lehessen már elmondani, hogy egy agresszív, bunkó troll.
Virág et. 2007.01.17. 15:46:20

"Tények. Persze. Pl. ezek is:

"te patkány", "te csótány", "kurvaanyád", "te szemét ganaj""

nem, ez nem tény, ez már vélemény. a rágalmazásra pont ő szolgált példával. nézd csak:
"Minek magyarázni a nyilvánvalót? Kósa ezt mondja:

"Egészen addig, amíg hitelt érdemlően ki nem derül, vajon ki is "Horváth Zsolt", illetve hogy ki is fogta a tollát, amikor cikkét megírta, azt kell feltételeznünk, hogy leginkább Gyurcsány Ferenc érdekében áll egy ilyen cikk megjelentetése"

Hazudik. Nagyon jól tudja ő, ki HZS, és ki fogta a tollát. Ez egy."

na, ez a rágalmazás. minősített eset. ha Kósa följelentené, rábaszna. ennyi.

VÖRÖS TERROR! VÖRÖS TERROR!

Ledöntötték Wass Albert
szobrát Solymáron!

Itt a vörös terror a kék métellyel karöltve!

Elhatárolódni!!!

VÖRÖS TERROR! VÖRÖS TERROR!
Off:
Ouroboros:
Paneb troll etetése is tilos! ;o)
On?:
TWÁ azért ez a "feljelentlek", főleg tőled, nagyon szánalmas.hu volt. :o(((
pöcörge

Ha kurvaanyázol azzal nem véleményt nyilvánítasz, hanem rágalmazol és pont.

Kósa meg közszereplő. Vastagon. Ezért többet kell tűrnie, mint az átlagnak. Még azt is, hogy lehazugozzák. Ha Tóta W. kurvaanyázná, azt már nem kellene tűrnie és tehetne feljelentést.

Hogy Tóta W. közszereplő-e vagy sem, az nem ilyen egyértelmű. De jelen esetben lényegtelen is, mert te túlmentél minden határon és szimplán személyeskedtél. Ezt pedig a Btk. minősíti.
Cpt.Flint: Pénz? A magyar rádióban meg a tvben? Hol van abban pénz? Csak adóssága van. Ha egy tv vezér egy kicsit vitézkedik egyből szanaszét rúgják a seggét annyi szem figyeli a közmédiát! Huuh a korábbi tájékozottságodhoz képest ez igen gyenge érv volt, de részemről is befejeztem nem offolom szét a "vitát".
Jó szelet Önnek is.
Ouroboros:

Minden szubjektív ebben az országban.

A hazugság is.

A trágárság is.

Az erkölcs, a morál, a jószándék.

Minden relativizálható, átértékelhető, utólag megmagyarázható. Ki-ki szája szerint.

Nincsenek egyetemes alapok. Ez a baj.
Az abszurd maradt.

Ezen a blogon is ez folyik.

És persze, a bunkó, az bunkó.
De amikor egy újságírócska IP cím alapú levadászással (LOL), meg feljelentéssel fenyegetőzik, még ha igaza is van (egy blogon!), az szánalmas.

Szóval, ennyi.

Túllihegi itt mindenki az egészet, fürdőzik saját tudálékosságában. A nagyság, még TótaWé színvonalon is ott kezdődik, amikor tudunk legyinteni más faszságára. És nem lebirkázzuk, mert kibaszottul gyarlók vagyunk magunk is.

Filozófiai ötpercemet olvastátok.
Azt hiszem, innom kell...





Off
Jawohl, Captain. Tényleg.
On

A följelentőset én se szeretem, pöci szerintem mókás. Ha zavarja Worlukot, bassza ki.
Cpt. Flint 2007.01.17. 16:05:02

Vazze, én vállalom, hogy troll vagyok.
„meg kell különböztetni a rövid távú kommunikációs előnyöket /ez a baloldalé/ és a hosszú távú politikai hasznot /ez pedig a mienk/”

Mi a here van???
Flint: Így rendben.
windonia:

Egyetlen dologban nem értünk egyet: hogy Mo jogállam-e vagy sem. Az, még ha szarul i működik. GyF-hez hasonló (hazudós, vagyont síboló, összeköttetésekkel rendelkez stb) politikus mindenhol van. Olyan, aki visszaél a helyzetével, Franciaországban és az USA-ban is van/volt, pedig ezek a demokrácia nagy hazái. Ha valakit törvénytelenségen kapnak, az mindenhol repül. De a törvénytelenséget azt be kell bizonyítani.

Tudod az a fő bajom, hogy mondjuk Bush-t nagyon sokan utálják Amerikában, de senki nem gondolja úgy, hogy nem az ő (demokratikusan választott) elnöke. Ha Busht megölnék, mindenki egyszerre hördülne fel, mindenki érezné, hogy (akármennyire is utálja) ez a dolog minden állampolgárt személyesen sért. Nálunk - ezt én így érzem - olyan a közhangulat, hogy ha GyF-et megölnék, sokan örülnének. Mintha más ország, más haza szülöttei lennének. Nem élhetünk úgy, mintha Pirosország és Narancsország lakói lennénk. Nem élhetünk úgy, mintha épp Pirosországi kormányfője lenne Narancsországnak is, akit éppen ezért jogosan megvet. Hát nem normális az, hogy ilyen indulatok gyűljenek fel: GyF nem egy undorító gennyes fekély, aki kijátssza az országot az idegeneknek és örül, ha kárt tehet nekünk. Idegesítő, hitelét vesztett ripacs, lehet. Vannak stiklijei, lehet. De azért ez a kapás-kaszás hangulat túlzás, nem?
Virág et. 2007.01.17. 16:06:36


a kurvaanyázás visszavonva, bár szerintem nem rágalmazás. hallod, tótavé?!
de nem azért, mert beszartam, hanem mert jobb kihagyni ebből a szülőket. ő nem tehet róla, hogy ilyen lettél...
tótawé filyam, ha nem lennél lusta moderálni ... és akkor nem kellene feljelentést belengetni, ami macerás és kell a fasznak és még ugranak is rá ...
pöcörge

Nekem mindegy, hogy kire mit mondasz. Csak pontosítottam.

Amúgy valószínűtlennek érzem, hogy TWÁ tényleg feljelentene bárkit is. Ez a mostani kirohanása is csak pedagógia volt szerintem.
virág et.

ezért írtam oda, hogy nem azért vontam vissza, mert beszartam. egyébként meg, jogában áll kimoderálni, letiltani, kibaszni innen. a kérdés az, hogy van-e értelme. illetve, hogy jobban jár-e vele. 3perc alatt annyi hozzászólást generáltatok neki, hogy 1hónapra beszarik a szerverük... jobb a békesség, nem? :DDDDDDDD
pöcörge filyam,

annyit megér, hogy látjuk, egész jól tűri a hülyét is
Paneb 2007.01.17. 16:07:48 : Egy halom mindennel nem, de ez a hsz abszolút rendben.
Tök egyszerű a képlet:
Aki OV-ra kicsit is veszélyes lehetne, vagy a fejét följebb meri szegni, mint a nyáj többi tagja, akkor "ismeretlenek" ráküldenek egy firkászt, hogy beszarassák és elvegyék a kedvét a lázadástól, vagy letörjék az ágaskodó, sarjadzó kis ambíciócskájukat.
Szerintem ennyi a lényeg.
OV és köre így pussolja a lehetséges vetélytársakat.
Nem tudom mi ez az erőlködés Kósa szavainak értelmezésénél. Hogy valakinek irdatlan ostobaság, sőt bele lehet magyarázni, hogy Kósa konrétan és tényleg úgy gondolja, hogy Gyurcsány írta vagy iratta az MN cikket, lelke rajta. Csakhogy van itt szépszámmal akinek a Kósa mondata csak egy figyelmeztetés a saját tábornak "nem látod, hogy ez a másik fél érdeke?". Lelkük rajta, nem?

És hiába az erőlködés, marad a kétféle értelmezés, pedig ha kell nyolcszor írja be neki ő mit olvasott ki belőle, ha kell mondatonként szétmagyarázva.

Mint az öszödi beszéd, egyiknek a hazugság netovábbja, a másiknak meg zseniális. Sőt az öszödit mindkét fél már hússzor is elmagyarázta, szavanként szótagolva.

Pöcörgét meg ki kell nyomozni, be kell perelni, mert azt írta amit gondolt, a szent véleményszabadság nevében, különös appendixeként a györgypéteres cikkváltásnak.
néhány dolog
a kurvaanyázás nem lesz soha rágalmazás. az becsületsértés lehet. rágalmazas az ha valakit meggyanusítasz (konkrét személyt) egy bűncselekmény végrehajtásával és az később nem bizonyul igaznak. ezért tesznek az esetek legtöbbjében ismeretlen személy ellen feljelentést.

ha valaki egy személyt, testi épségében fenyeget, akkor, ha arra irányuló magatartása abban merül ki, hogy szavakat dobál, akkor nem lesz nagy ügy belőle. de ha a fenyegetett személy esetleg - ténylegesen - elesik és megüti a fejét és úgy dönt, hogy feljelenti a fenyegetőt, akkor a fenyegető keresheti az alibijét... mivel kifejezte a szándékát, inditékát, elkövetési módszerét. ha ez utóbbi találkozik a testi sérelmi nyomokkal, akkor fenyegetőnk nehéz helyzetbe kerül. ha elkövetett, ha nem. hacsak annyi, hogy rendőrségre jár gyanusítottként, az is elég lehet.

ha valaki egy fórumon _tudatosan_ szeretne megfélemlíteni, akkor használjon proxy szervereket (anonymizereket), mert akkor az IP címe követhetetlenné válik. Ha valaki nem ért hozzá, az szaladjon be egy addig nem használt internet kávézóba és fenyegessen onnan.
munkahelyről (nick név miatt), otthonról (IP cím lekövethetőség miatt) nem éri meg fenyegetni.
ja, és ha valaki ugyanazzal a egyedi nick-névvel fenyeget, amivel az aproneten árul, és megadja az emilt, esetleg telefonszámot... na az a tök hülye kategória.

említett emberünknek több hozzászólása is volt már index-es körökben. (subba, totablog stb.) ha van az IP címek között 3-4, ami azonos, az már jó nyom lehet annak, aki vissza akar ezzel élni.
Még egy gondolat pöcörge bepereléséhez. Azt hiszem a kereset valószínűleg nem állna meg. A blog tulajdonosa TWA, nemcsak a cikkek tartalmáért felel, de övé a kontroll a hozzászólások megjelntetése felett.

Hasonló eset, mint amikor egy lapban közzéteszik az olvasói leveleket. Ha egy olvasó sértő levelet ír, felelős a tartalmáért. Ha a szerkesztő kiteszi a lapba, felelős a nyilvánosságra hozatalért. Itt a blog-szerkesztő, aki hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz, kíván jogi elégtételt kapni, mert a nyilvánosság előtt megsértették. Valószínűleg elhangzik a kérdés "miért nem moderálta ki".

Szóval jogi út nincs. Persze lehetne a perrel fenyegetés helyett a jóízlés meg az etika nevében önkontrollt, helyesbítést, erkölcsi jóvátételt kérni. De így csak marad egy frusztrált ember.
nem érdekel a rágalmazás meg a minősítés, te félkegyelmű majom, te. feljelentést legfeljebb azért tennék, ha ilyesmivel szeretnék szórakozni, vagy az ügyvédünket egrecíroztatni, h "ha egyszer a kezem közé kerülsz, addig ütlek, amíg a szartól hozzádférek, te szemét mocskos ganaj!"

ugyi. btk-t csekkold, hülyegyerek. moderálni meg azért nem moderálom, h látsszon. keresztény-nemzeti hős, te is lehetsz ilyen. akarsz?
Kes etársak,

megvonva de el nem ajnár ezt még kikér de minek az a rohad de meg a szenny és a gleccsergáz tearózsaillatban kekec toa lett libafos te meg jobb és ballib hallási tré boynak igaza van abban hogy
hazudik de nekik is szükségtelen az pöce
göndör meg a tóni fakszáról is ellehetetlen is vigyázzon az a személy mert worrlik még vélemény form állóvízben sem ül all alone meg gyf és
kós az ügynökmúlt már....

Humorisztika, szólt Bormester.
Mindannyian odakozma.
Hej, Árpád,
te is el bírod magad ragadtatni ám mint tantónéni a renitensosztályban, de figyi! Nem szolgálja ám ez fejlécben foglaltakat, sztem te sem trolloknak akartál mocskolódófórumot. (Bár együttérzek veled dühödben, engem is felhúzott ma egy a tiloson)
Szal amennyiben végigolvasod a kommenteket, tudod, azér van a del gomb, meg jogosultságod hozzá, hogy tegyél egy szivességet azoknak, akik véleményt kifejteni jönnek ide, meg azokat olvasni, értelmeseket vagy kevésbé, viszont semmiképpen sem többszáz kommentnyi személyeskedést vagy kakipisit. Megint olyan kicsi már a scrollbarban a pucuka, hogy ha most jövök, bele se kezdek!
kösz
pisz
gusz
Namost ugyanez a Kósa az M1-en, valami baromira közszolgálati politikás - megbeszélős- anyázós műsorban, persze az ÖB után, azt találta mondani a Demszkynek, hogy Ő (már a Kósa) nem hajlandó egy olyan polgármesterrel vitára kelni, kinek városában az augusztus 20.-i ünnepségeken akkora károkat okozott a vihar. Érted, Demszkynek kvázi a mellével kellett volna megállítani a városhatárban a fekete fellegeket, Debrecenben rulez.
Arpi tudjuk, h ki mered mondani a tiltott szavakat es megmered csinalni az tiltott dolgokat. Meg is,sokkal inspiralobb lenne ha megeroltetned neha az erzekeny pontoknal magadat es pl. igy vagnad ki magad:
Hároméves koromban, amikor a bili helyett a nadrágomba szartam, váltig állítottam, hogy nem én voltam...=

Egyszer regen komoly 3 evesen valtig allitottam az engrem korulvevo egesz vilagnak, hogy a nadragombol arado kellemetes budiszag bizony nem az En muvem volt. Azt igenis valaki mas tette oda, a mama, a nagytata a csecsemo hugom...es mikor sorjara kiderult, hogy mar pedig az En alkotasom diszeleg a bilii helyett a nadragban pimaszul raboktem a Macimra, Bolyhoskara aki hallgatolagosan belegyezett a ronditasba.A csondes host megtekinthettek a fejlecben!!!!
Csak lusta dog vagy es egyszerubb egy oda nem illo szo mint hogy megeroltesd magad es igenyes legyel!!!Azert vagy lusta dog mert nem tornazol, folyton a compi melett ulsz alig latsz friss levegot es nincs versenytarsad aki egy kis szinvonalat diktalhatna a versenykepessegevel...
pusza Lukrecia a ciber sicc
Köszönöm Uraim , jót szorakoztam az elöző kb 1 órában.(Végig olvastam a hozzászólásokat)
Amúgy a dolog egyszerű : "A Maci volt" csak egy egyszerű , de igen elmés költői kép. Ezen berágni elég furcsa, amúgy pedig TWÁ-t ne bántsátok, a kedvencem .
Uhh.. ez utolsó nekem szólna?

Pedig TWÁ, elsősorban nem is neked címeztem a megelőzőt, hanem azoknak, akik téged is olvasnak.

Láttam én pöcörge beírását. Erkölcsi fölényed megtartva egy rövidke kommentár mellett helyből kimoderálhattad volna, joggal, szerintem. Én nem moderálnék vélemény miatt bármennyire nem értesz vele egyet, sőt ha mérhetetlen buta is (Sodit sem), viszont emiatt nyugodt lélekkel.

Persze igazad van, a moderálás a te dolgod és a te szabályaid - így maradt egy frusztrált és ideges ember, aki inkább alhatna vagy cikket írhata.

Ügyvédet nem sokat tudsz túráztatni. Ha polgári pert szeretnél indítani (ptk), megmondja majd nem érdemes mivel nem moderáltad. Ha feljelentést szeretnél tenni a fenyegetés miatt (btk) azt meg a rendőrségen kellene.

Ha pedig tényleg nekem szólt volna a hülyegyerek meg a félkegyelmű majom, akkor rossz helyen kezdesz.
Pascal: nem neked szólt, miért is szólt volna.
Milyen hálás témák mi Árpád?

El lehet adomázgatni ilyen huszadrangu pletykákról, közben a fidesz és orbán szavakat csócsálva...ahelyett hogy az emelkedő diákbérletről írnál már valami velős cikket, az emelkedő vonatjegyekről, tarifákról, szóval valami olyanról amit meg is élek, ami a "bőrömön érzek"...
olvass újságot, cica. én meg írok, amiről akarok, és bár roppantul érdekel, te mit szeretnél, valahogy sose sikerül megfelelnem.
Én megvilágosodtam, rájöttem a ZIGASSÁGRA, és ezt a közzel meg is osztom:
Horváth Zsolt = TWÁ, ugyanis a színfalak mögött megvette az Index a MNet, és most ezzel a sorozatával próbál uszítani. Ő hívta fel Kósát is (aki ugye Fletó embere). Egyetlen szándéka van: szétverni a jobboldalt és egész Magyarlandot.
Ezek után Árpád, jó lenne ha felfednéd valódi éned, és ezzel együtt monnyál is már le.
affene. lebuktunk, mária. gordon köpött.
Vsz majd a tisztújításra úgyis kiderül, hogy ki is fogta HZS kezét. A quo vadis. Vag mi. Hogy kinek is állt ez érdekében.

Amúgy, ha már összeesküvéselméletek, szépen sorban jönnek a potenciális OV ellenfelek. Elsőnek a legfőbb, a Kósa, majd vélt/valós erősorrendben Pokorni, Áder, Schmidt. Sejtem ki lesz a következő. Ti is?
Lehet Áder pontosan azért tűnt el, hogy megerősítse hátországát, szövetségeseket gyűjtsön oszt visszavágjon vikinek mint a birodalom. De ekkor valszeg már a mi agyunk is elkezd bomlani
TWA

csalódtam. Te mindig jól választod meg a szavakat, ezt imádom. Nem "egrecíroztatni", hanem egzecírozni.
Ekszöszájzbuk, ekszöszájzbuk!
Csak hogy a pöcörge ne mondhassa hogy eccerűek vagyunk. Na csók, hajrá, előre a végső győzelemig!
Von Stumpfenfeldt marsallt is beáldozná a Füheh? Mik vannak!
Szeva Vince!

Már megint nem tudsz aludni?

Na repülünk Debilrecenbe vagy nem?
Nagy igazság, és időről időre bevált. Oszd meg és uralkodj! Hogy A FIDESZ megosztása a cél, az biztos! Hogy kívülről e, vagy belülről, az nagy kérdés. Világos, hogy akár így, akár úgy, a szocik malmára hajtják a vizet! Remélem, nem sikerül nekik! Még a végén Gyurcsányék is elmondhatják: jobbra ütök nekem fütyül, balra ütök nekem fütyül! Hej, lesz ám akkor diktatúra....
Röhej. Csakúgy.

1. pont: Ez a Feriék rettentő összeesküvése volt, amit nyilván már szeptember 17-én, amikor kiszivárogtatták, kitaláltak. A zorbán eltüntetésére.

2. Nem, a fidesz próbálja belülről megpuncsikálni a démont.

3. Kívülről akarják Óvét megfúrni a liberálbolsevik jobboldaliak. És szövetségest éreznek a bajszos Áderban, mert az olyan fess fiatalember.

4. Szerintem ez egy a nojnundnoncih luftballon közül. Valakinek tesztelnie kell, hogy ki mikor lép, mit, hogyan, mikor. És erre van pénze, kapcsolata.
Akárki érdekében is áll (mert akár Feri érdeke is lehet, hogy Viki maradjon, szóval haszonélvezhet ő is, ugyanis hatalmon marad nem?), mindenképpen ez egy lépés. És nem a fityisz tisztújításon fogjuk meglátni, hogy mi volt. Ez ugyanis szervezett. Nem kapkodás. Nemtom figyeli bárki is, hogy miközben péel az ATV meg a médija csámcsog ezerrel, a fidesz nagyon csöndben, igen finoman reagálgat csak. Viki meg se szólalt péel. És Áder se.
És Széles mikor jön? Ő is lehet konkurrencia, nem? :-)
pepe07

Tőlem te oda repülsz, ahová csak akarsz :-) Én maradok a földön.
Wonderland

te tényleg azt hiszed, hogy ezek ilyen mastermind stratégák? Kis Kempelen Farkasok? Ha ilyen agyuk lenne, vazze, biztos csinálnának legalább egy jó törvényjavaslatot, egy legalább hármasalá reformkísérletet, hogy aztán csak álljunk tátott szájjal a nagyságuk előtt.
Ezek harmadrangú szakkörösök, akiknek az ölükbe hullott a 99 kísérlet kis államférfiaknak. De ha téged szórakoztat ez e kombinálás, hát csak tedd. Pont ez a gáz, hogy megesszük a baromságaikat. Tudod, az a gyanús, ami nem gyanús. Virág Árpád egy élet a népért logika.
Hagyjuk már, felejtsük el ezekkel a dilettánsokkal együtt.
Vince

oké. Aztán jó húzd föl a gumicsizmát, hogy fő ne fázzá!
Elvileg komoly, politikusokról és politikáról szóló wiki-spinoff lett volna, csak egyrészt a szövegek 2/3-a lopott, másrészt meg a hülyék szabadon garázdálkodhatnak. No controll.
Ibolyát nem kell lejáratni. Ezt nem bízza másra. Elég ha úgy kezdi, hogy "ha az MDF alapít kormányt .." már kész vagyok. Ja. "Ha holnap két nap kel fel", stb.
horváth zsolt a szombathelyi fidesz elnöke, baszomalássan! :)
phreeq

Ez a Horváth Zsolt egy elég egyedi név. De biztos azonos azzal, aki. És nem az a Horváth Zsolt, aki taxisofőr, és a Hunyadi utcában lakott a Juli nevű feleségével.
pepe07, szerintem nem tudod milyen könyvet adott ki bibósként Óvé 88 ban, meg a Szájer. Azért ők nem voltak olyan butus fiúk sosem. És asszem nekik a legkevésbé jó az politice, ha most állnak elő egy reális, valódi reformjavaslattal. Így csak azt lehet rájuk varrni, hogy "Viktátor", meg "sz*rul kommunikálnak" meg "nincs is javaslatuk". Ez a kommunikáció idővel elévül.
Ha előrukkolnának fütyeszék így ciklus elején bármivel is, akkor meg mi lenne? Bezzek a zorbán is megszorítana fú. És mehetne a hajtépés. Szal ez nem biztos an kombinésön, gyanúm, hogy van emögött valami más csörte is.
Wonderland

Én akkor (88) kapcsolatban voltam OVival, okos gyereknek tűnt, de már meg volt zakkanva, cinikus volt és csak a fikázás érdekelte. Arról álmodott, hogy majd hogy megmutatná. Aztán nem mutatta.
Abban egyet tudnánk érteni, hogy valaki mozgatja Vityát a háttérből, és nem isenbizony, hogy nem ugyanaz, mint aki Fletót. Aki okosabb annál, hogy ezen a szemétdombon kakasviadalozzon.
Mindg a Csaplár Vilmos Pénzt de sokat könyve jut eszembe, amiben a gebines azt mondja, hogy ha már nem tudom mire költeni a pénzem, akkor politikust veszek, aki még több pénzt csinál nekem. Veszek hatalmat. Valaki, aki olyan, mint a sárgabőröndös játékban, akivel a Gundi egyezkedik, hogy mennyit ajánl. Az igazgató Úr. Na ez érdekelne.
pepe: drága doktorúr üdvözlöm..:F Azért azt megadhatjuk, megmutatta végülis...:D
Azigazgatóúr meg nem biztos, hogy magyarul beszél, ha van kicsiny szemétdombunkon (el tudok képzelni legalább 3 alternatív nyelvet... natessék, jönnek a kraftos összeesküvéselméleteim nekem is)...:F.
Mindenesetre there are more things Horatio.. sajna.
pepe07 2007.01.17. 23:38:39

Ez már borulós kategória. Amúgy visszaolvasva jó kis rögtönítélő bíró lenne belőled. Eccő láttam valamit, oszt úgy van, ha épp egy hülyét láttál, vagy teszemazt a holtszezon közepén néztél be a Kölcseybe, napközben amikor még az a kevés sem volt bent, aki ott lakott, akkor a Kölcsey töküres és pang és nihil és csőd. Egy élmény nem élmény, egyből messzemenő következtetéseket levonni belőlük pedig elemi hiba.
Wonder

Ja, Vitya aztán megmutatta.
Izgi ez a nyelvi felvetés. Nem is tudom, hogy a jesz oké dollár, vagy a továriscsi konyec miatt fogunk nagyobbat szopni. Harmadiknak nem látom esélyét. 10 év múlva talán, mikor lesz kici parlament kici szavazasz nekem jo beiktatjuk nem kell vizum kici szárga embernek cinálni finci ebéd, illatosz omlosz.
Vince

tudom, hogy én vagyok a fasz, te meg kombináljál, hogy mikor voltam ott. Éjjel. Levertem a lakatot. Olyan sötét volt, mint te.
A rögtönítélő fájt. A Tucsek. És Józsua lenne a fogalmazóm. Súlyos gondolat. Maszturbálsz te rendesen?
pepe, und das Kapital? amúgy tudja valaki, hogy ez a "Nézőpont intézet" meg melyik lyukból fújja a szelet? Mer egy akkora Fake, hogy az már nem semmi. Ha valaki megnézi a honlapot, van ott vajh 3 ember, meg már a hírtévében is volt. De azért azt az 54 lapos "elemzést" ujjujj... gyönyör a köbön. És Zrt! Háhh...
Qrvajó.

Regisztrálhatnám a Népítélet Intézetet, a fiam megcsinálná a grafikát, és nyomnám a szellemi maszturbációt tudományos merketinggel. A magam dicsőségére. Mert ez a Nézőpont buli ez nem kommunikációs csatorna. Ha annak szánták, akkor a stratégának kéne egy szívlapáttal érintkezni.
Vicces. Megint Virág Árpád: "leleményes a mi népünk!". DE NEM BASZIK EGY ŐTÉST SE!
A szombathely fideszes Horváth már megszólalt, mondta, h nem ő szart a gatyóba. Sztem az van, h a múltkor az Egei Antalról túl könnyen kiderítette a Gogle, h soha sehol nem járt, ezért most generikusabb nevet keresett a Lajos.
És boldogan éltek, míg meg nem jelent a cáfolat ...

Jóéjt
pepe.. ne szidd a szellemi maszturbációt, a gájszteszvisszensáft már csak ilyen zollencentralizírt. De egyébként tömör gyönyör ez a Nézőpont, most csinálják az új "társadalomkutató-politikaielemző" céget. Ez olyan mint a TörökDzsí féle Vision Consulting.. Majd innen is felbukkan egy két raccsoló okoska, aki kettessel végzett a Politológián..:F
Régen a debilek zacskót ragasztrottak, meg kefét csináltak. Ma intézetet. Sic transit Ford.
Azért szellemi maszturbáció, mert csak nekik okoz örömet. És annyi a haszna. És geciség.
Nézőponték tavaly azzal rukkoltak bele az első nyilvánosságba, hogy szakértői kormánylistát gyártottak. Ügyes húzás volt, ugyan a jelöltek sorra cáfolták, hogy akarnák/tudnák vállalni, vagy megkeresték őket, de a sajtónak jól jött, a listákat szeretjük.
A komcsikor hagyatéka, hogy ha benne volt az újsgban/tévében, akkor igaz. Reflex. Ha a neten van akkor igaz?
Hmmm Ez egy szép pártfelfuttatott cég. Vazz 50 millát honnan kapar össze valaki egy "szakértői listából" alaptőkére kérdemén?
Mármint ez most blőd volt, nyilván pártfelfuttatott, de hogy minek nekik 50 milla, azt nem értem...
Kidobott pénz. No impact whatsoever.
Pepe... Ford már régen visszavonta a tanait nem ?
hm.. szerintem meg valamit nagyon akcióznak ezzel, nyilván valamit fel akarnak tőkésíteni. Majd később.
"A szombathely fideszes Horváth már megszólalt, mondta, h nem ő szart a gatyóba. Sztem az van, h a múltkor az Egei Antalról túl könnyen kiderítette a Gogle, h soha sehol nem járt, ezért most generikusabb nevet keresett a Lajos."

bocs, nem kívánok ezen lovagolni, de az elmúlt egy évben olyan sűrűn láttam sajtótájékoztatókon horváth urat, hogy már szinte családtagnak érzem, s e bensőséges viszony nyomán vetődött fel bennem, hogy hát miért is nem nézett utána lali - aki sokáig királynak tűnt - a fidesz adatbázisban, hogy esetleg ráhull majd a gyanú egy kollegára? szegény generikus nevűek. mindik ők szopják meg.
ezt cikket ugyanaz az ember csempészte be a MNbe aki az oszodi beszedet kicsempeszte.
neveket nem mondhatok, de annyit elarulok, hogy egy szabadkomuves paholytarsunk volt, aki a Hitler Elso Magyar Felsoruhazat Btvel all szoros erdekkozossegben.

in vino veritas
TWA:olvass újságot, cica. én meg írok, amiről akarok, és bár roppantul érdekel, te mit szeretnél, valahogy sose sikerül megfelelnem.

Olvasnek draga gazdam, ha erre fele lenne, itt a provincian nincs se minosegi ujsagiras, se szamomra erdekes ujsag ahol nem a helyi elitnek nyalnak:)))A Sh ujsagok kozul meg meg nem talaltam igazit, olyat ami teccet na nem is vagyok tajekozott ez ugyben csak egy periferiara szorult magyar cica:)))
Az meg nem igaz h nem vagyok megelegedve Onnel, csak nem szeretem ha szinvonalon alul teljesit es olyankor szolok ez miatt lehet ugy tunik h az gondolom nem jo amit csinal, de ez nem igaz...na jo elismerem rosszul tettem a dolgom majd igyekszek a jora is reagalni nem csak ha elegedtlen vagyok...maoooooooo:))) sok puszit kuld Lukrecia
Elmondom az igazságot.
Én írtam a Nemzetes cikket. Szóval az történt, hogy az Áder meg a Schmidt áskálódását Viktor nem nézte már jó szemmel. Megkérte Liszkayt, hogy irasson velem egy cikket, amivel kiútálható ez a két ember a Pártból, mert nem szeretne mozgolódást. Ez történt.
Lajcsi tudja, hogy ez az ábra. Annyit tudok még mondani, hogy Deutch-Für még egy esélyt kapott, de őt nem szervezkedés miatt, hanem egyszerű alkalmatlanság miatt kell majd kiírni alkalomadtán. Most vigyáz magára, csendben van. Pokorni sem akar felkerülni a feketelistára, lapít.
A Nemzet a Viktor ostora.
Na meggyóntam....
"Természetesen senki nem gondolja azt, hogy a Magyar Nemzetben megjelenhet egy ilyen horderejű cikk, anélkül, hogy Orbán Viktor valamilyen tudomással ne bírna róla" - mondta a Magyar Rádió Krónikája Háttér című műsorában Stumpf.

Stumpf "durva, penetráns" támadásnak és "olcsó bolsevik trükknek" minősítette a cikket. Szerinte a publicisztika célja a figyelemelterelés volt. Egyrészt a Fideszen belül zajló értelmes vitáról, másrészt a kormány rossz teljesítményétől vonja el a figyelmet. (A Népszabadság szerint Schmidt és Áder János után a Magyar Nemzet Stumpfról ír majd.)

Muhaha.
remélem, mostmár megkönnyebbültél,mint gyf, hogy bevallottad, te voltál és nem a maci.
jobb tisztázni az ilyen dolgokat.
Ez a Nézőpont Intézet egy nagy LOL. Amúgy jó példa az ál-civilszervezetekre.

pepe07 2007.01.17. 23:54:22
Bizony, az vagy. Csak olvasd vissza magadat. Jó a fejed. Annak, aki az alpári humort értékelni tudja. Bár azon nincs mit értékelni...
sz v sz kaya ibrahim lehet az a zsolt... vagy kb annyi idö alatt fogjuk megtudni, h ki is az a kis hamis. ;D
süti beállítások módosítása